Vaterpolo 130

Četvrtak, 13.09.2018.

16:00

Drama i remi Srbije i Hrvatske – podmlađenim "Delfinima" prvo mesto!

Vaterpolisti Srbije i Hrvatske odigrali su nerešeno 10:10 (2:4, 3:2, 3.3, 2:1) u poslednjem kolu grupe B Svetskog kupa u Berlinu.

Drama i remi Srbije i Hrvatske – podmlaðenim "Delfinima" prvo mesto! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

Yole

pre 5 godina

@ jov Pa to mitomansko zbrajanje ste u jadu izmislili ne bi li došli blizu nas jer uvik ste debelo iza i postali ste sprdnja u svijetu tog ljeta 2016 g :))))))))

vadite se na stvari o kojima nemate pojma

pre 5 godina

@bokizg lazes ili nemas pojma, Vrljic 32 g, Garcia 34. god. Buslje 32 god. Setka 31 god. Loncar 31 g a i jedini koji je stvarno falio Jokovic isto 31 god..... to vam je vecina ekipe, imate puno veci problem od Srbije nakon Tokya, posebno na strani desnog vanjskog jer nemate dobrih ljevaka zato ste i morali uzeti Garciu

Yole

pre 5 godina

@sdrago Na tom mitomanskom zbrajanju medalja 2016 g smijao vam se "ceo svet" a tako ste ih brojali samo ne bi li se nama približili jer na svakim OL ste 15 mjesta iza po medaljama,hahaha.

bokizg

pre 5 godina

Hrvatska reprezentacija je isto pomlađena u kojoj prvoj vi ekipi pričate? Nedostaju Joković, Buljubašić i Sukno(kojeg nema do proljeća) tri glavna prvotimca!

grad bez zatvorenog bazena

pre 5 godina

@delfin s'moravu
100% si u pravu druže. nemamo more pa nemamo ni delfine.
ajde ribolovci, predlažite neke moćne vrste pretežno jezerskih vrsta riba (jer jezero je ipak stajaća voda, kao i bazen).

cinjenice

pre 5 godina

@igor sulic , to vase laganje je upravo bas sve sta si napisao na postu, nikad niste bili u17 prvaci, nemate dva prvaka u gimnastici vec jednog, Novakova mama nije hrvatica (Zagar nije hr prezime) a sto se tice odbojke ,ma mozete vi upisivati bilo koga , ali jedini nacin da nam se priblizite je da pokupovate strance kao inace pa da ih stvaite u reprezentaciju

Istra

pre 5 godina

Boks, nisam cuo ni za jednog Hrvata. Atletika, Blanka Vlasic samo, jel i ona u penziji? Nogomet, posebna prica, sreca do finala a onda realnost, Spanija pokazala gde vam je mesto. U rukometu ni cetvrto mesto pred svojom publikom. Zaboravio je kolega da kaze kako ste dobri u pustanju brodica.
(...., 13. septembar 2018 20:34)

Sram te moze bit koji si namjerni ignorant i predstavljas ono najgore sto nacionalisti mogu bit.
Atletika - Sandra Perkovic visestruka olimpijska pobjednica, svjetska i europska prvakinja. Jedna od najdominantnijih atleticarki u historiji.
Sara Kolak - aktualna Olimpijska pobjednica u bacanju koplja
Stipe Zunic - aktualni broncani na svjetskom prvenstvu u bacanju kugle
I ne Blanka Vlasic nije jos u penziji i osvajac je medalje sa Olimpijade.
Malo li je?
Boks - Filip Hrgovic - europski prvak i osvajac medalje sa Olimpijade
Rukomet? Stvarno? Znaci tu smo neuspjesni zbog zadnjeg natjecanja?
Nogomet- bez 7 prvotimaca sa proslot SP, balkanski nemotivirani i mamurni. 1 utakmica nije pokazatelj nicega. Dobili smo puno jace Spanjolce sa B timom u puno jacim i vaznijim utakmicama na neutralnom terenu (Euro)
Ps. MMA je gledaniji i vazniji od vaterpola negdi 150 puta

sdrago

pre 5 godina

Mi smo na OI poslali oko 110 sportista i njih 54 se vratilo da medaljom oko vrata, šta ti tu nije jasno? Tako da je više medalja sa Olimpijski igara u Srbiji nego kod vas :)
Još jednom, 54 SPORTISTA SE VRATILO SA MEDALJOM OKO VRATA (pedeset i četiri)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jov, 13. septembar 2018 18:49)

Da, još uvijek je smiješno! :D

Mantis

pre 5 godina

Pretekli su nas u fudbalu odavno, polako nas pretiču i u vaterpolu.
(O.T.A.N., 13. septembar 2018 18:49)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vrlo kratko ~ Hrvati su još uvijek prvaci svijeta u vaterpolu. hik

Petar

pre 5 godina

Za ovog sto spominje 32 medalje u vaterpolu,jedna poveznica.
Mi eto imamo 32 medalje na OI.ljetnim.
Vi otkako ste srbija???2006.
(Hr, 13. septembar 2018 18:27)

Pa hajde da ti odgovorim..ukoliko tako gledas od 2006 imate 4 ucesca na OI vise od nas kao drzava pa normalno je da imate i vise medalja zar ne jer smo izasli iz iste skole sporta one jugoslovenske a dosta vhunskih sportista je bilo iz vase zemlje.

igor sulic

pre 5 godina

Na zadnjoj olimpijadi 17 medalja!Vise od Kanade npr s 40 mil i Argentine s 36 mil stanovnika!Vas kao duplo brojnije i vasih 8 medalja ne racunam!Imamo 2 svjetska prvaka u gimnastici, rekorderku prvenstava u atletici (perkovic); , 4 puta U-17 prvaci evrope u nogometu, u jedrenju i veslanju (gospodski sportovi) silu zlata, sad ce i drugi davis cup, ultimate fight i, naravno nogomet (znamo mi i za anglikanizam "fudbal" koji vi koristite mada ne znam zasto onda ne i "basketbal" i "Handbal", valjda se sramite slavenskih rijeci)!Umjesto da se pohvalite da ste susjedi vice-prvacima svijeta u nogometu u finalu koje je pratilo 2 mlrd ljudi, vi tako!Eto, mi uopce ne potenciramo da je noletova mama hrvatica kao ni vi za subasica da je srbin!Usput, i Marko Pjaca je srbin iz hercegovine!Pozdrav susjedi, vidam vas svaki mjesec dva u beogradu a i na moru!I ne ljtite nas inace cemo djecu poceti upisivati na odbojku!Sto cete onda?Molim objavite komentar.Unaprijed zahvalan, ljubim ruke, blagodarim ...

Srbija nikad Jugoslavija

pre 5 godina

32 takmicenja, 29 medalja, 22 zlata. To je uradila Srbija od svoje nezavisnosti, a ovo takmičenje nije ni gotovo još. Shvatate li šta je 22 zlata u tom periodu? Imaju li Hrvati toliko od 1992? Mi to imamo od 2006 Ajmo o Olimpijskim medaljama malo.bez prisvajanja tudjih,vec vi od 2006,kad ste konacno srbija,a mi od kad smo hrvatska. A vaterpolo...najjaci ste.osim vas mi uzimamo medalje.toliko o bitnom sportu.sad ti o glinenim golubovima,al dam ti sansu da izbacis golubove pa opet izracunas olimp medalje(Realno, 13. septembar 2018 18:19)
E pa ne moze!!! Mi smo krv prolivali da "sacuvamo" Jugoslaviju a vi da je razbijete i sada kao nema "prisvajanja"?! Srbija je pravni naslednik Jugoslavije i sve lose kao i dobre stvari ona time nasledjuje! Gde ti odgovara ti Srbiju nasledjujes od Jugoslavije a gde ne odgovara kao ajmo "realno"! E pa nece moci ;)

kojoc

pre 5 godina

Da li neko moze da mi kaze zasto igramo u skroz podlamdjenom sastavu na svetskom prvenstvu? ili je ovo neko drugo takmicenje?(ajmoajde1010, 13. septembar 2018 16:21)
Bila je pre neki dan Savićeva izjava da neke nove klince planira da povede na OI 2020, a da su neki u planu da zaigraju tek 2024. Sila!

Cika Djura

pre 5 godina

srbija je prva u grupi proverite svaka cast klinci mocno
(delil, 13. septembar 2018 19:41)

Srbija je druga zbog gol razlike i igra sa trecim iz druge grupe a to ce biti Australija

zoran

pre 5 godina

Ne znam zašto se hrvati ovdje pojavljuju? Smetaju mi je su nekorektni i neobjektivni u komentarima.To što moramo da živimo jedni pored drugih i što se susrećemo u sportskim i drugim prilikama, to je viša sila, ali ne moramo da komuniciramo jer nemamo šta! Odavno smo sve jedni drugima rekli.

....

pre 5 godina

ni skijanje ni nordijsko trcanje ni hokej ni mma ni boks ni atletika ni nogomet ni rukomet...
(Zigzag, 13. septembar 2018 20:16)

skijanje Janica Kostelic , jel ona u penziji? Hokej prvi put cujem. MMA nije vredno ni pomena, ako ti je to sport imas problem. Boks, nisam cuo ni za jednog Hrvata. Atletika, Blanka Vlasic samo, jel i ona u penziji? Nogomet, posebna prica, sreca do finala a onda realnost, Spanija pokazala gde vam je mesto. U rukometu ni cetvrto mesto pred svojom publikom. Zaboravio je kolega da kaze kako ste dobri u pustanju brodica.

Kovalski

pre 5 godina

hilbli,zbog toga se ne racuna mec protiv najslabije ekipe u grupi,a to je J.Afrika...Srbija 24-18,a Hrvatska 25-20! Delfini bolji za 1 gol...

Zigzag

pre 5 godina

Nemoj zaboraviti gađanje glinenih golubova, tu su izuzetni.
(Bojler, 13. septembar 2018 17:50)ni skijanje ni nordijsko trcanje ni hokej ni mma ni boks ni atletika ni nogomet ni rukomet...

njami

pre 5 godina

Kakve su ovo gluposti oko nekakve B reprezentacije. Ako ste podmladili reprezentaciju onda je sada to vasa A reprezentacija.
(Ides, 13. septembar 2018 19:40)
Pa B, jer od citave ekipe samo ce dvojica, eventualno trojica nastupati na sledećem bitnijem takmičenju. Eto zasto B.

buraz

pre 5 godina

otan ) kako nas pretekli pa njihova prva postava nasi 96 godisnjaci osim sto je mandic svetska klasa i igramo egal sta pricas covece a si gledao i uopste znas ko je igrao maron

То нје та врста људи и судија

pre 5 godina

@as roma, 18:01

Капа дола за коментар и Маргету. Маргета је у ватерполо оно што је ЛаМоника у кошарци - судија задатка. Кад треба одрадити прљави посао Фина, Лен или ФИБА, ту су Маргета и ЛаМоника. Маргета је судио пар мечева између Србије и ЦГ, које су завршиле на ивици инцидента, а судио је на штету и једних и других. Ко је имао користи од тога? Па Италијани и Хрвати.

Torcida Jupiter

pre 5 godina

Da ne procitah ovdje vijest ne bih ni znao da se neki vaterpolo turnir desava.
Steta sto nema produzetaka i penala, sigurno bi pobijedili :)

Bucko

pre 5 godina

Pretekli su nas u fudbalu odavno, polako nas pretiču i u vaterpolu.
(O.T.A.N., 13. septembar 2018 18:49)

Prvo da osvoje 4 za redom Evropska prvenstva... I jos ponesto, pa da pricamo...

zi

pre 5 godina

Pretekli su nas u fudbalu odavno, polako nas pretiču i u vaterpolu. 
(O.T.A.N., 13. septembar 2018 18:49) 

a ti si neki strucnjak za preticanje, jel i to sport?

ajoj

pre 5 godina

Hr
Ali u nekim sportovima mi namerno nismo osvajali jer OI medalja uopšte nije bitna aha...
Ko zna koliko bi medalja imali da je to eto bitno.

nik sloter

pre 5 godina

Hrvati su u polufinalu EP za mlade izgubili od Grka 8:0.Nema veze sa temom ali tolikom o tome da je ovaj sport znacajan u par zemalja.

lol

pre 5 godina

Za ovog sto spominje 32 medalje u vaterpolu,jedna poveznica. 
Mi eto imamo 32 medalje na OI.ljetnim. 
Vi otkako ste srbija???2006.
(Hr, 13. septembar 2018 18:27)

Oni su imali samo u Brazilu 54 medalje. Svi su im se smijali kad su to izjavili.

jov

pre 5 godina

Oni su imali samo u Brazilu 54 medalje. Svi su im se smijali kad su to izjavili.
(lol, 13. septembar 2018 18:33)

Hajde mi samo objasni šta je tu smešno? Mi smo na OI poslali oko 110 sportista i njih 54 se vratilo da medaljom oko vrata, šta ti tu nije jasno? Tako da je više medalja sa Olimpijski igara u Srbiji nego kod vas :)
Još jednom, 54 SPORTISTA SE VRATILO SA MEDALJOM OKO VRATA (pedeset i četiri)

Realno

pre 5 godina

32 takmicenja, 29 medalja, 22 zlata. To je uradila Srbija od svoje nezavisnosti, a ovo takmičenje nije ni gotovo još. Shvatate li šta je 22 zlata u tom periodu? Imaju li Hrvati toliko od 1992? Mi to imamo od 2006

Ajmo o Olimpijskim medaljama malo.bez prisvajanja tudjih,vec vi od 2006,kad ste konacno srbija,a mi od kad smo hrvatska.
A vaterpolo...najjaci ste.osim vas mi uzimamo medalje.toliko o bitnom sportu.sad ti o glinenim golubovima,al dam ti sansu da izbacis golubove pa opet izracunas olimp medalje

@

pre 5 godina

@yole a ko je vama falio protiv Spanaca majke ti ? Samo oni koji su se oprostili ,a ovi glavni Modric, Rakitic Perisic, Vida, Vrsaljko,Kovacic... su vam igrali , a sto se tice vaterpola pa tu tek pogledaj svoju reprezentaciju ,Garcia 34 godine, Buslje 32, Jokovic 31, Vrljic 32..... vise od pola reprezwntacije vam se oprasta nakon OI, meni se cini da cete vi imati veliki pad u vaterpolu, posebno jer vam juniori ne mogu proci ni cetrvrtfinale na SP
(ne bulazni, 13. septembar 2018 17:51)

Vrsaljko se ozljedio u dvadesetoj minuti, falio je Rebić desno krilo, Mandja tu bi možda bio Kramarić, ali ni on nije bio u Španjolsku. Strinić, Lovren i Subašić, pa ti prebroji koliko nam je igrača falilo iz udarne postave.

Srbin

pre 5 godina

pola snage smo vas zamalo pobjedili. U finalu, ako se sastanemo bit će 7-8 razlike za nas.
(Hrvat, 13. septembar 2018 17:1

Koje pola snage.Igrali ste iz petnih zila, poslali ste najjacu ekipu jer to takmicenje nikada niste osvojili.Srbija otisla bez pola tima jer ima tri uzastopna trofeja, sa ekipom koja ce biti u sastavu za OI 2024 u Parizu

as roma

pre 5 godina

cim sam video slovenca margetu znao sam kakvo ce sudjenje biti ,taj slovenac ih je castio na oi nepriznavanjem cistog gola spanaca, spanci se zalili,margetu izbacili sa o.igara ,rezultat ostao ,inace nikad oni ne bi osvojili oi.

Bojler

pre 5 godina

Rasturamo vas! Ostaje vam samo odbojka. 
(Hrvat, 13. septembar 2018 16:20) 

Ostaje nam i vaterpolo,ostaje i kosarka,za odbojku da ne pricamo...kad ode ova garnitura iz FSS,dobicemo vas i u fudbalu jer vam je Spanjolska pokazala gde vam je mesto a vama ostaju jedino rukomet i bocanje.
(Realno, 13. septembar 2018 17:24)

Nemoj zaboraviti gađanje glinenih golubova, tu su izuzetni.

Kanidja PG

pre 5 godina

Savicu vodi momke na jagnjetinu žaslužili su klinci.
Samuraji za trening u četvrtfinale.
Čudo smo kao nacija u igri sa loptom liše fudbala zbog vansportakih aktivnosti našeg saveza.

Siniša

pre 5 godina

Saviću...koji si ti meni kraljjj. Kako čovek rasporedjuje igrače po takmičenjima. Selektuje podmladak i onda udari kad treba. E to je...čist genije.

Yole

pre 5 godina

Ma gle čuda neki dan kad nam nije bilo 4,5 igrača iz Rusije protiv Španjolaca to niste spominjali ali uostalom ovi koje nemate ionako neće dugo jer su u godinama a nema ni kod nas Sukna najboljeg igrača na svijetu i Jokovića.Vidimo se u finalu ako vi dođete u finale.

Džoni

pre 5 godina

Ni sudije im nisu pomogle da dobiju naše klince. Sramno suđenje na kraju i očigledno natezanje da Hrvati dobiju. Onaj faul u napadu kada smo dali gol???

ne bulazni

pre 5 godina

@yole a ko je vama falio protiv Spanaca majke ti ? Samo oni koji su se oprostili ,a ovi glavni Modric, Rakitic Perisic, Vida, Vrsaljko,Kovacic... su vam igrali , a sto se tice vaterpola pa tu tek pogledaj svoju reprezentaciju ,Garcia 34 godine, Buslje 32, Jokovic 31, Vrljic 32..... vise od pola reprezwntacije vam se oprasta nakon OI, meni se cini da cete vi imati veliki pad u vaterpolu, posebno jer vam juniori ne mogu proci ni cetrvrtfinale na SP

jsx

pre 5 godina

Jaki su, ocigledno, u poslednje vreme. Nije lako dobiti nijedan nas tim (pisem ovo bez ironije, niko drugi ne bi to mogao, osim naseg prvog tima).
Naravno, mora se jos jednom podvuci koliko smo onda dominantni, a izgleda da cemo biti i u buducnosti. Svaka cast, zaista.

markic

pre 5 godina

pa oni sa A timom ne mogu da izadju na kraj sa nasim omladincima. bravo momci, bravo, bravo! srpski vaterpolo ima blistavu proslost, sadasnjost, a po svemu sudeci i buducnost!

NY

pre 5 godina

Koliko ovaj smijesni sport ima natjecanja godisnje, 20? 
Ko uopce prati ovo sve 
Nije ni cudo sto ga odavno zele izbacit sa Olimpijade. 
U Hrvatskoj se jedino jos u Dubrovniku igra, odakle bukvalno i dolazi 90% igraca
(Istrijan, 13. septembar 2018 

Ko to zeli da izbaci sa OI.Vaterpolo napreduje.Posle Evrope pocelo ozbiljno da se igra u Brazilu, Japanu pored USA, Australije

Realno

pre 5 godina

Rasturamo vas! Ostaje vam samo odbojka.
(Hrvat, 13. septembar 2018 16:20)

Ostaje nam i vaterpolo,ostaje i kosarka,za odbojku da ne pricamo...kad ode ova garnitura iz FSS,dobicemo vas i u fudbalu jer vam je Spanjolska pokazala gde vam je mesto a vama ostaju jedino rukomet i bocanje.

Džoni

pre 5 godina

@ Džoni Sukno se već vratio,potpisao za Jug.
(Yole, 13. septembar 2018 17:22)

Nisam znao i drago mi je što je uspeo da prebrodi zdravstvene probleme i želim mu sve najbolje.

Sport

pre 5 godina

32 takmicenja, 29 medalja, 22 zlata. To je uradila Srbija od svoje nezavisnosti, a ovo takmičenje nije ni gotovo još. Shvatate li šta je 22 zlata u tom periodu? Imaju li Hrvati toliko od 1992? Mi to imamo od 2006. i tri smene generacije u medjuvremenu. Ovi sto danas igraju su mahom drugi tim i momci dosli da se kale kako bi tresli sve ostale za godinu do dve. Tako se radi u vaterpolu.

Sabre

pre 5 godina

Hahaha slušaj cara sa pola snage nas zamalo pobedili. Liče možda ste vi sa pola snage a mi smo sa pola tima. Kad bude celo i jednima i drugima, čeka vas još jedno odučavanje od vaterpola, samo ako nemate opet ovako domaćinsko suđenje.. u tom slučaju samo gol dva razlike za nas.

Istrijan

pre 5 godina

Koliko ovaj smijesni sport ima natjecanja godisnje, 20?
Ko uopce prati ovo sve
Nije ni cudo sto ga odavno zele izbacit sa Olimpijade.
U Hrvatskoj se jedino jos u Dubrovniku igra, odakle bukvalno i dolazi 90% igraca

Džoni

pre 5 godina

Njima nije igrao Joković i Sukno za koga je pitanje da li će se i vraćati vaterpolu, a nama nema oba golmana Pjetlović i Mitrović pa onda Pjetlović, Filipović, Prlainović, Ćuk, Aleksić... možda sam još nekoga izostavio?

Pedro

pre 5 godina

Ugaziće nas Hrvati, ko u dobra stara vremena.. 
(Pedro, 13. septembar 2018 16:06) 

Nece Hrvat ne brini se, dzabe se lazno predstavljas, bicete gazeni kao poslednji put.
(Wlada, 13. septembar 2018 16:09)

Wlado, nisam Hrvat, pozdrav iz Mionice!

некле

pre 5 godina

Колико смо јаки у овом спорту кад смо почели на такмичењима да шаљемо Б тим, као американци у кошарци хахах
Отприлике таква доминација, американци у баскету, ми у ватерполу.
Људи уживајте у ватерполу док још имамо ову генерацију.
Филиповић, Прлиновић и остали, дођу као Леброн, Дурент, Кари...
Ватерполо дрим тим за остатак света.
Што се тиче овог меча, хрватска А против Србије Б.
Ако нас не добију сада не знам кад ће хаха

pobjedi ko plati

pre 5 godina

Da li je to onaj sport gdje je glavni igrač sudija? Taj sport treba stavit u red amaterizma dok se sudije ne dovedu u red. Pristojne zemlje to niti ne žele da igraju. Hrvati su zadnji put igrali bez najigrača Sukna i bili oštećeni u suđenju. Svejedno mi je ko će da pobijedi jer sudije badže ne želim da gledam.

Лепи Цане

pre 5 godina

Da li neko moze da mi kaze zasto igramo u skroz podlamdjenom sastavu na svetskom prvenstvu? ili je ovo neko drugo takmicenje?
(ajmoajde1010, 13. septembar 2018 16:21)
Зато што је наша јуниорска екипа довољно јака да освоји медаљу у светској сенирској конкуренцији.

Wlada

pre 5 godina

Ugaziće nas Hrvati, ko u dobra stara vremena..
(Pedro, 13. septembar 2018 16:06)

Nece Hrvat ne brini se, dzabe se lazno predstavljas, bicete gazeni kao poslednji put.

Han Solo

pre 5 godina

Nije tacno! Hrvatskoj nedostaje Maro Jokovic i najbolji igrac Sukno koji se jos oporavlja od operacije srca!
(Tomke, 13. septembar


pa nista nedostaju nama Sapic Udovicic Vujasinovic... u penziji su

некле

pre 5 godina

Колико смо јаки у овом спорту кад смо почели на такмичењима да шаљемо Б тим, као американци у кошарци хахах
Отприлике таква доминација, американци у баскету, ми у ватерполу.
Људи уживајте у ватерполу док још имамо ову генерацију.
Филиповић, Прлиновић и остали, дођу као Леброн, Дурент, Кари...
Ватерполо дрим тим за остатак света.
Што се тиче овог меча, хрватска А против Србије Б.
Ако нас не добију сада не знам кад ће хаха

Лепи Цане

pre 5 godina

Da li neko moze da mi kaze zasto igramo u skroz podlamdjenom sastavu na svetskom prvenstvu? ili je ovo neko drugo takmicenje?
(ajmoajde1010, 13. septembar 2018 16:21)
Зато што је наша јуниорска екипа довољно јака да освоји медаљу у светској сенирској конкуренцији.

Wlada

pre 5 godina

Ugaziće nas Hrvati, ko u dobra stara vremena..
(Pedro, 13. septembar 2018 16:06)

Nece Hrvat ne brini se, dzabe se lazno predstavljas, bicete gazeni kao poslednji put.

Realno

pre 5 godina

Rasturamo vas! Ostaje vam samo odbojka.
(Hrvat, 13. septembar 2018 16:20)

Ostaje nam i vaterpolo,ostaje i kosarka,za odbojku da ne pricamo...kad ode ova garnitura iz FSS,dobicemo vas i u fudbalu jer vam je Spanjolska pokazala gde vam je mesto a vama ostaju jedino rukomet i bocanje.

Sport

pre 5 godina

32 takmicenja, 29 medalja, 22 zlata. To je uradila Srbija od svoje nezavisnosti, a ovo takmičenje nije ni gotovo još. Shvatate li šta je 22 zlata u tom periodu? Imaju li Hrvati toliko od 1992? Mi to imamo od 2006. i tri smene generacije u medjuvremenu. Ovi sto danas igraju su mahom drugi tim i momci dosli da se kale kako bi tresli sve ostale za godinu do dve. Tako se radi u vaterpolu.

Srbin

pre 5 godina

pola snage smo vas zamalo pobjedili. U finalu, ako se sastanemo bit će 7-8 razlike za nas.
(Hrvat, 13. septembar 2018 17:1

Koje pola snage.Igrali ste iz petnih zila, poslali ste najjacu ekipu jer to takmicenje nikada niste osvojili.Srbija otisla bez pola tima jer ima tri uzastopna trofeja, sa ekipom koja ce biti u sastavu za OI 2024 u Parizu

Bucko

pre 5 godina

Pretekli su nas u fudbalu odavno, polako nas pretiču i u vaterpolu.
(O.T.A.N., 13. septembar 2018 18:49)

Prvo da osvoje 4 za redom Evropska prvenstva... I jos ponesto, pa da pricamo...

zoran

pre 5 godina

Ne znam zašto se hrvati ovdje pojavljuju? Smetaju mi je su nekorektni i neobjektivni u komentarima.To što moramo da živimo jedni pored drugih i što se susrećemo u sportskim i drugim prilikama, to je viša sila, ali ne moramo da komuniciramo jer nemamo šta! Odavno smo sve jedni drugima rekli.

zi

pre 5 godina

Pretekli su nas u fudbalu odavno, polako nas pretiču i u vaterpolu. 
(O.T.A.N., 13. septembar 2018 18:49) 

a ti si neki strucnjak za preticanje, jel i to sport?

Han Solo

pre 5 godina

Nije tacno! Hrvatskoj nedostaje Maro Jokovic i najbolji igrac Sukno koji se jos oporavlja od operacije srca!
(Tomke, 13. septembar


pa nista nedostaju nama Sapic Udovicic Vujasinovic... u penziji su

njami

pre 5 godina

Kakve su ovo gluposti oko nekakve B reprezentacije. Ako ste podmladili reprezentaciju onda je sada to vasa A reprezentacija.
(Ides, 13. septembar 2018 19:40)
Pa B, jer od citave ekipe samo ce dvojica, eventualno trojica nastupati na sledećem bitnijem takmičenju. Eto zasto B.

Siniša

pre 5 godina

Saviću...koji si ti meni kraljjj. Kako čovek rasporedjuje igrače po takmičenjima. Selektuje podmladak i onda udari kad treba. E to je...čist genije.

....

pre 5 godina

ni skijanje ni nordijsko trcanje ni hokej ni mma ni boks ni atletika ni nogomet ni rukomet...
(Zigzag, 13. septembar 2018 20:16)

skijanje Janica Kostelic , jel ona u penziji? Hokej prvi put cujem. MMA nije vredno ni pomena, ako ti je to sport imas problem. Boks, nisam cuo ni za jednog Hrvata. Atletika, Blanka Vlasic samo, jel i ona u penziji? Nogomet, posebna prica, sreca do finala a onda realnost, Spanija pokazala gde vam je mesto. U rukometu ni cetvrto mesto pred svojom publikom. Zaboravio je kolega da kaze kako ste dobri u pustanju brodica.

Džoni

pre 5 godina

Ni sudije im nisu pomogle da dobiju naše klince. Sramno suđenje na kraju i očigledno natezanje da Hrvati dobiju. Onaj faul u napadu kada smo dali gol???

kojoc

pre 5 godina

Da li neko moze da mi kaze zasto igramo u skroz podlamdjenom sastavu na svetskom prvenstvu? ili je ovo neko drugo takmicenje?(ajmoajde1010, 13. septembar 2018 16:21)
Bila je pre neki dan Savićeva izjava da neke nove klince planira da povede na OI 2020, a da su neki u planu da zaigraju tek 2024. Sila!

Džoni

pre 5 godina

Njima nije igrao Joković i Sukno za koga je pitanje da li će se i vraćati vaterpolu, a nama nema oba golmana Pjetlović i Mitrović pa onda Pjetlović, Filipović, Prlainović, Ćuk, Aleksić... možda sam još nekoga izostavio?

Bojler

pre 5 godina

Rasturamo vas! Ostaje vam samo odbojka. 
(Hrvat, 13. septembar 2018 16:20) 

Ostaje nam i vaterpolo,ostaje i kosarka,za odbojku da ne pricamo...kad ode ova garnitura iz FSS,dobicemo vas i u fudbalu jer vam je Spanjolska pokazala gde vam je mesto a vama ostaju jedino rukomet i bocanje.
(Realno, 13. septembar 2018 17:24)

Nemoj zaboraviti gađanje glinenih golubova, tu su izuzetni.

markic

pre 5 godina

pa oni sa A timom ne mogu da izadju na kraj sa nasim omladincima. bravo momci, bravo, bravo! srpski vaterpolo ima blistavu proslost, sadasnjost, a po svemu sudeci i buducnost!

Kanidja PG

pre 5 godina

Savicu vodi momke na jagnjetinu žaslužili su klinci.
Samuraji za trening u četvrtfinale.
Čudo smo kao nacija u igri sa loptom liše fudbala zbog vansportakih aktivnosti našeg saveza.

jov

pre 5 godina

Oni su imali samo u Brazilu 54 medalje. Svi su im se smijali kad su to izjavili.
(lol, 13. septembar 2018 18:33)

Hajde mi samo objasni šta je tu smešno? Mi smo na OI poslali oko 110 sportista i njih 54 se vratilo da medaljom oko vrata, šta ti tu nije jasno? Tako da je više medalja sa Olimpijski igara u Srbiji nego kod vas :)
Još jednom, 54 SPORTISTA SE VRATILO SA MEDALJOM OKO VRATA (pedeset i četiri)

NY

pre 5 godina

Koliko ovaj smijesni sport ima natjecanja godisnje, 20? 
Ko uopce prati ovo sve 
Nije ni cudo sto ga odavno zele izbacit sa Olimpijade. 
U Hrvatskoj se jedino jos u Dubrovniku igra, odakle bukvalno i dolazi 90% igraca
(Istrijan, 13. septembar 2018 

Ko to zeli da izbaci sa OI.Vaterpolo napreduje.Posle Evrope pocelo ozbiljno da se igra u Brazilu, Japanu pored USA, Australije

Sabre

pre 5 godina

Hahaha slušaj cara sa pola snage nas zamalo pobedili. Liče možda ste vi sa pola snage a mi smo sa pola tima. Kad bude celo i jednima i drugima, čeka vas još jedno odučavanje od vaterpola, samo ako nemate opet ovako domaćinsko suđenje.. u tom slučaju samo gol dva razlike za nas.

То нје та врста људи и судија

pre 5 godina

@as roma, 18:01

Капа дола за коментар и Маргету. Маргета је у ватерполо оно што је ЛаМоника у кошарци - судија задатка. Кад треба одрадити прљави посао Фина, Лен или ФИБА, ту су Маргета и ЛаМоника. Маргета је судио пар мечева између Србије и ЦГ, које су завршиле на ивици инцидента, а судио је на штету и једних и других. Ко је имао користи од тога? Па Италијани и Хрвати.

buraz

pre 5 godina

otan ) kako nas pretekli pa njihova prva postava nasi 96 godisnjaci osim sto je mandic svetska klasa i igramo egal sta pricas covece a si gledao i uopste znas ko je igrao maron

nik sloter

pre 5 godina

Hrvati su u polufinalu EP za mlade izgubili od Grka 8:0.Nema veze sa temom ali tolikom o tome da je ovaj sport znacajan u par zemalja.

Kovalski

pre 5 godina

hilbli,zbog toga se ne racuna mec protiv najslabije ekipe u grupi,a to je J.Afrika...Srbija 24-18,a Hrvatska 25-20! Delfini bolji za 1 gol...

Džoni

pre 5 godina

@ Džoni Sukno se već vratio,potpisao za Jug.
(Yole, 13. septembar 2018 17:22)

Nisam znao i drago mi je što je uspeo da prebrodi zdravstvene probleme i želim mu sve najbolje.

jsx

pre 5 godina

Jaki su, ocigledno, u poslednje vreme. Nije lako dobiti nijedan nas tim (pisem ovo bez ironije, niko drugi ne bi to mogao, osim naseg prvog tima).
Naravno, mora se jos jednom podvuci koliko smo onda dominantni, a izgleda da cemo biti i u buducnosti. Svaka cast, zaista.

as roma

pre 5 godina

cim sam video slovenca margetu znao sam kakvo ce sudjenje biti ,taj slovenac ih je castio na oi nepriznavanjem cistog gola spanaca, spanci se zalili,margetu izbacili sa o.igara ,rezultat ostao ,inace nikad oni ne bi osvojili oi.

ne bulazni

pre 5 godina

@yole a ko je vama falio protiv Spanaca majke ti ? Samo oni koji su se oprostili ,a ovi glavni Modric, Rakitic Perisic, Vida, Vrsaljko,Kovacic... su vam igrali , a sto se tice vaterpola pa tu tek pogledaj svoju reprezentaciju ,Garcia 34 godine, Buslje 32, Jokovic 31, Vrljic 32..... vise od pola reprezwntacije vam se oprasta nakon OI, meni se cini da cete vi imati veliki pad u vaterpolu, posebno jer vam juniori ne mogu proci ni cetrvrtfinale na SP

lol

pre 5 godina

Za ovog sto spominje 32 medalje u vaterpolu,jedna poveznica. 
Mi eto imamo 32 medalje na OI.ljetnim. 
Vi otkako ste srbija???2006.
(Hr, 13. septembar 2018 18:27)

Oni su imali samo u Brazilu 54 medalje. Svi su im se smijali kad su to izjavili.

ajoj

pre 5 godina

Hr
Ali u nekim sportovima mi namerno nismo osvajali jer OI medalja uopšte nije bitna aha...
Ko zna koliko bi medalja imali da je to eto bitno.

pobjedi ko plati

pre 5 godina

Da li je to onaj sport gdje je glavni igrač sudija? Taj sport treba stavit u red amaterizma dok se sudije ne dovedu u red. Pristojne zemlje to niti ne žele da igraju. Hrvati su zadnji put igrali bez najigrača Sukna i bili oštećeni u suđenju. Svejedno mi je ko će da pobijedi jer sudije badže ne želim da gledam.

@

pre 5 godina

@yole a ko je vama falio protiv Spanaca majke ti ? Samo oni koji su se oprostili ,a ovi glavni Modric, Rakitic Perisic, Vida, Vrsaljko,Kovacic... su vam igrali , a sto se tice vaterpola pa tu tek pogledaj svoju reprezentaciju ,Garcia 34 godine, Buslje 32, Jokovic 31, Vrljic 32..... vise od pola reprezwntacije vam se oprasta nakon OI, meni se cini da cete vi imati veliki pad u vaterpolu, posebno jer vam juniori ne mogu proci ni cetrvrtfinale na SP
(ne bulazni, 13. septembar 2018 17:51)

Vrsaljko se ozljedio u dvadesetoj minuti, falio je Rebić desno krilo, Mandja tu bi možda bio Kramarić, ali ni on nije bio u Španjolsku. Strinić, Lovren i Subašić, pa ti prebroji koliko nam je igrača falilo iz udarne postave.

Istrijan

pre 5 godina

Koliko ovaj smijesni sport ima natjecanja godisnje, 20?
Ko uopce prati ovo sve
Nije ni cudo sto ga odavno zele izbacit sa Olimpijade.
U Hrvatskoj se jedino jos u Dubrovniku igra, odakle bukvalno i dolazi 90% igraca

Istra

pre 5 godina

Boks, nisam cuo ni za jednog Hrvata. Atletika, Blanka Vlasic samo, jel i ona u penziji? Nogomet, posebna prica, sreca do finala a onda realnost, Spanija pokazala gde vam je mesto. U rukometu ni cetvrto mesto pred svojom publikom. Zaboravio je kolega da kaze kako ste dobri u pustanju brodica.
(...., 13. septembar 2018 20:34)

Sram te moze bit koji si namjerni ignorant i predstavljas ono najgore sto nacionalisti mogu bit.
Atletika - Sandra Perkovic visestruka olimpijska pobjednica, svjetska i europska prvakinja. Jedna od najdominantnijih atleticarki u historiji.
Sara Kolak - aktualna Olimpijska pobjednica u bacanju koplja
Stipe Zunic - aktualni broncani na svjetskom prvenstvu u bacanju kugle
I ne Blanka Vlasic nije jos u penziji i osvajac je medalje sa Olimpijade.
Malo li je?
Boks - Filip Hrgovic - europski prvak i osvajac medalje sa Olimpijade
Rukomet? Stvarno? Znaci tu smo neuspjesni zbog zadnjeg natjecanja?
Nogomet- bez 7 prvotimaca sa proslot SP, balkanski nemotivirani i mamurni. 1 utakmica nije pokazatelj nicega. Dobili smo puno jace Spanjolce sa B timom u puno jacim i vaznijim utakmicama na neutralnom terenu (Euro)
Ps. MMA je gledaniji i vazniji od vaterpola negdi 150 puta

Realno

pre 5 godina

32 takmicenja, 29 medalja, 22 zlata. To je uradila Srbija od svoje nezavisnosti, a ovo takmičenje nije ni gotovo još. Shvatate li šta je 22 zlata u tom periodu? Imaju li Hrvati toliko od 1992? Mi to imamo od 2006

Ajmo o Olimpijskim medaljama malo.bez prisvajanja tudjih,vec vi od 2006,kad ste konacno srbija,a mi od kad smo hrvatska.
A vaterpolo...najjaci ste.osim vas mi uzimamo medalje.toliko o bitnom sportu.sad ti o glinenim golubovima,al dam ti sansu da izbacis golubove pa opet izracunas olimp medalje

Srbija nikad Jugoslavija

pre 5 godina

32 takmicenja, 29 medalja, 22 zlata. To je uradila Srbija od svoje nezavisnosti, a ovo takmičenje nije ni gotovo još. Shvatate li šta je 22 zlata u tom periodu? Imaju li Hrvati toliko od 1992? Mi to imamo od 2006 Ajmo o Olimpijskim medaljama malo.bez prisvajanja tudjih,vec vi od 2006,kad ste konacno srbija,a mi od kad smo hrvatska. A vaterpolo...najjaci ste.osim vas mi uzimamo medalje.toliko o bitnom sportu.sad ti o glinenim golubovima,al dam ti sansu da izbacis golubove pa opet izracunas olimp medalje(Realno, 13. septembar 2018 18:19)
E pa ne moze!!! Mi smo krv prolivali da "sacuvamo" Jugoslaviju a vi da je razbijete i sada kao nema "prisvajanja"?! Srbija je pravni naslednik Jugoslavije i sve lose kao i dobre stvari ona time nasledjuje! Gde ti odgovara ti Srbiju nasledjujes od Jugoslavije a gde ne odgovara kao ajmo "realno"! E pa nece moci ;)

cinjenice

pre 5 godina

@igor sulic , to vase laganje je upravo bas sve sta si napisao na postu, nikad niste bili u17 prvaci, nemate dva prvaka u gimnastici vec jednog, Novakova mama nije hrvatica (Zagar nije hr prezime) a sto se tice odbojke ,ma mozete vi upisivati bilo koga , ali jedini nacin da nam se priblizite je da pokupovate strance kao inace pa da ih stvaite u reprezentaciju

Zigzag

pre 5 godina

Nemoj zaboraviti gađanje glinenih golubova, tu su izuzetni.
(Bojler, 13. septembar 2018 17:50)ni skijanje ni nordijsko trcanje ni hokej ni mma ni boks ni atletika ni nogomet ni rukomet...

Pedro

pre 5 godina

Ugaziće nas Hrvati, ko u dobra stara vremena.. 
(Pedro, 13. septembar 2018 16:06) 

Nece Hrvat ne brini se, dzabe se lazno predstavljas, bicete gazeni kao poslednji put.
(Wlada, 13. septembar 2018 16:09)

Wlado, nisam Hrvat, pozdrav iz Mionice!

Torcida Jupiter

pre 5 godina

Da ne procitah ovdje vijest ne bih ni znao da se neki vaterpolo turnir desava.
Steta sto nema produzetaka i penala, sigurno bi pobijedili :)

Cika Djura

pre 5 godina

srbija je prva u grupi proverite svaka cast klinci mocno
(delil, 13. septembar 2018 19:41)

Srbija je druga zbog gol razlike i igra sa trecim iz druge grupe a to ce biti Australija

vadite se na stvari o kojima nemate pojma

pre 5 godina

@bokizg lazes ili nemas pojma, Vrljic 32 g, Garcia 34. god. Buslje 32 god. Setka 31 god. Loncar 31 g a i jedini koji je stvarno falio Jokovic isto 31 god..... to vam je vecina ekipe, imate puno veci problem od Srbije nakon Tokya, posebno na strani desnog vanjskog jer nemate dobrih ljevaka zato ste i morali uzeti Garciu

sdrago

pre 5 godina

Mi smo na OI poslali oko 110 sportista i njih 54 se vratilo da medaljom oko vrata, šta ti tu nije jasno? Tako da je više medalja sa Olimpijski igara u Srbiji nego kod vas :)
Još jednom, 54 SPORTISTA SE VRATILO SA MEDALJOM OKO VRATA (pedeset i četiri)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jov, 13. septembar 2018 18:49)

Da, još uvijek je smiješno! :D

Mantis

pre 5 godina

Pretekli su nas u fudbalu odavno, polako nas pretiču i u vaterpolu.
(O.T.A.N., 13. septembar 2018 18:49)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vrlo kratko ~ Hrvati su još uvijek prvaci svijeta u vaterpolu. hik

Petar

pre 5 godina

Za ovog sto spominje 32 medalje u vaterpolu,jedna poveznica.
Mi eto imamo 32 medalje na OI.ljetnim.
Vi otkako ste srbija???2006.
(Hr, 13. septembar 2018 18:27)

Pa hajde da ti odgovorim..ukoliko tako gledas od 2006 imate 4 ucesca na OI vise od nas kao drzava pa normalno je da imate i vise medalja zar ne jer smo izasli iz iste skole sporta one jugoslovenske a dosta vhunskih sportista je bilo iz vase zemlje.

Yole

pre 5 godina

Ma gle čuda neki dan kad nam nije bilo 4,5 igrača iz Rusije protiv Španjolaca to niste spominjali ali uostalom ovi koje nemate ionako neće dugo jer su u godinama a nema ni kod nas Sukna najboljeg igrača na svijetu i Jokovića.Vidimo se u finalu ako vi dođete u finale.

igor sulic

pre 5 godina

Na zadnjoj olimpijadi 17 medalja!Vise od Kanade npr s 40 mil i Argentine s 36 mil stanovnika!Vas kao duplo brojnije i vasih 8 medalja ne racunam!Imamo 2 svjetska prvaka u gimnastici, rekorderku prvenstava u atletici (perkovic); , 4 puta U-17 prvaci evrope u nogometu, u jedrenju i veslanju (gospodski sportovi) silu zlata, sad ce i drugi davis cup, ultimate fight i, naravno nogomet (znamo mi i za anglikanizam "fudbal" koji vi koristite mada ne znam zasto onda ne i "basketbal" i "Handbal", valjda se sramite slavenskih rijeci)!Umjesto da se pohvalite da ste susjedi vice-prvacima svijeta u nogometu u finalu koje je pratilo 2 mlrd ljudi, vi tako!Eto, mi uopce ne potenciramo da je noletova mama hrvatica kao ni vi za subasica da je srbin!Usput, i Marko Pjaca je srbin iz hercegovine!Pozdrav susjedi, vidam vas svaki mjesec dva u beogradu a i na moru!I ne ljtite nas inace cemo djecu poceti upisivati na odbojku!Sto cete onda?Molim objavite komentar.Unaprijed zahvalan, ljubim ruke, blagodarim ...

grad bez zatvorenog bazena

pre 5 godina

@delfin s'moravu
100% si u pravu druže. nemamo more pa nemamo ni delfine.
ajde ribolovci, predlažite neke moćne vrste pretežno jezerskih vrsta riba (jer jezero je ipak stajaća voda, kao i bazen).

bokizg

pre 5 godina

Hrvatska reprezentacija je isto pomlađena u kojoj prvoj vi ekipi pričate? Nedostaju Joković, Buljubašić i Sukno(kojeg nema do proljeća) tri glavna prvotimca!

Yole

pre 5 godina

@sdrago Na tom mitomanskom zbrajanju medalja 2016 g smijao vam se "ceo svet" a tako ste ih brojali samo ne bi li se nama približili jer na svakim OL ste 15 mjesta iza po medaljama,hahaha.

Yole

pre 5 godina

@ jov Pa to mitomansko zbrajanje ste u jadu izmislili ne bi li došli blizu nas jer uvik ste debelo iza i postali ste sprdnja u svijetu tog ljeta 2016 g :))))))))

Cika Djura

pre 5 godina

srbija je prva u grupi proverite svaka cast klinci mocno
(delil, 13. septembar 2018 19:41)

Srbija je druga zbog gol razlike i igra sa trecim iz druge grupe a to ce biti Australija

Pedro

pre 5 godina

Ugaziće nas Hrvati, ko u dobra stara vremena.. 
(Pedro, 13. septembar 2018 16:06) 

Nece Hrvat ne brini se, dzabe se lazno predstavljas, bicete gazeni kao poslednji put.
(Wlada, 13. septembar 2018 16:09)

Wlado, nisam Hrvat, pozdrav iz Mionice!

pobjedi ko plati

pre 5 godina

Da li je to onaj sport gdje je glavni igrač sudija? Taj sport treba stavit u red amaterizma dok se sudije ne dovedu u red. Pristojne zemlje to niti ne žele da igraju. Hrvati su zadnji put igrali bez najigrača Sukna i bili oštećeni u suđenju. Svejedno mi je ko će da pobijedi jer sudije badže ne želim da gledam.

Istrijan

pre 5 godina

Koliko ovaj smijesni sport ima natjecanja godisnje, 20?
Ko uopce prati ovo sve
Nije ni cudo sto ga odavno zele izbacit sa Olimpijade.
U Hrvatskoj se jedino jos u Dubrovniku igra, odakle bukvalno i dolazi 90% igraca

Zigzag

pre 5 godina

Nemoj zaboraviti gađanje glinenih golubova, tu su izuzetni.
(Bojler, 13. septembar 2018 17:50)ni skijanje ni nordijsko trcanje ni hokej ni mma ni boks ni atletika ni nogomet ni rukomet...

@

pre 5 godina

@yole a ko je vama falio protiv Spanaca majke ti ? Samo oni koji su se oprostili ,a ovi glavni Modric, Rakitic Perisic, Vida, Vrsaljko,Kovacic... su vam igrali , a sto se tice vaterpola pa tu tek pogledaj svoju reprezentaciju ,Garcia 34 godine, Buslje 32, Jokovic 31, Vrljic 32..... vise od pola reprezwntacije vam se oprasta nakon OI, meni se cini da cete vi imati veliki pad u vaterpolu, posebno jer vam juniori ne mogu proci ni cetrvrtfinale na SP
(ne bulazni, 13. septembar 2018 17:51)

Vrsaljko se ozljedio u dvadesetoj minuti, falio je Rebić desno krilo, Mandja tu bi možda bio Kramarić, ali ni on nije bio u Španjolsku. Strinić, Lovren i Subašić, pa ti prebroji koliko nam je igrača falilo iz udarne postave.

Torcida Jupiter

pre 5 godina

Da ne procitah ovdje vijest ne bih ni znao da se neki vaterpolo turnir desava.
Steta sto nema produzetaka i penala, sigurno bi pobijedili :)

Yole

pre 5 godina

Ma gle čuda neki dan kad nam nije bilo 4,5 igrača iz Rusije protiv Španjolaca to niste spominjali ali uostalom ovi koje nemate ionako neće dugo jer su u godinama a nema ni kod nas Sukna najboljeg igrača na svijetu i Jokovića.Vidimo se u finalu ako vi dođete u finale.

Realno

pre 5 godina

32 takmicenja, 29 medalja, 22 zlata. To je uradila Srbija od svoje nezavisnosti, a ovo takmičenje nije ni gotovo još. Shvatate li šta je 22 zlata u tom periodu? Imaju li Hrvati toliko od 1992? Mi to imamo od 2006

Ajmo o Olimpijskim medaljama malo.bez prisvajanja tudjih,vec vi od 2006,kad ste konacno srbija,a mi od kad smo hrvatska.
A vaterpolo...najjaci ste.osim vas mi uzimamo medalje.toliko o bitnom sportu.sad ti o glinenim golubovima,al dam ti sansu da izbacis golubove pa opet izracunas olimp medalje

....

pre 5 godina

ni skijanje ni nordijsko trcanje ni hokej ni mma ni boks ni atletika ni nogomet ni rukomet...
(Zigzag, 13. septembar 2018 20:16)

skijanje Janica Kostelic , jel ona u penziji? Hokej prvi put cujem. MMA nije vredno ni pomena, ako ti je to sport imas problem. Boks, nisam cuo ni za jednog Hrvata. Atletika, Blanka Vlasic samo, jel i ona u penziji? Nogomet, posebna prica, sreca do finala a onda realnost, Spanija pokazala gde vam je mesto. U rukometu ni cetvrto mesto pred svojom publikom. Zaboravio je kolega da kaze kako ste dobri u pustanju brodica.

lol

pre 5 godina

Za ovog sto spominje 32 medalje u vaterpolu,jedna poveznica. 
Mi eto imamo 32 medalje na OI.ljetnim. 
Vi otkako ste srbija???2006.
(Hr, 13. septembar 2018 18:27)

Oni su imali samo u Brazilu 54 medalje. Svi su im se smijali kad su to izjavili.

jov

pre 5 godina

Oni su imali samo u Brazilu 54 medalje. Svi su im se smijali kad su to izjavili.
(lol, 13. septembar 2018 18:33)

Hajde mi samo objasni šta je tu smešno? Mi smo na OI poslali oko 110 sportista i njih 54 se vratilo da medaljom oko vrata, šta ti tu nije jasno? Tako da je više medalja sa Olimpijski igara u Srbiji nego kod vas :)
Još jednom, 54 SPORTISTA SE VRATILO SA MEDALJOM OKO VRATA (pedeset i četiri)

Istra

pre 5 godina

Boks, nisam cuo ni za jednog Hrvata. Atletika, Blanka Vlasic samo, jel i ona u penziji? Nogomet, posebna prica, sreca do finala a onda realnost, Spanija pokazala gde vam je mesto. U rukometu ni cetvrto mesto pred svojom publikom. Zaboravio je kolega da kaze kako ste dobri u pustanju brodica.
(...., 13. septembar 2018 20:34)

Sram te moze bit koji si namjerni ignorant i predstavljas ono najgore sto nacionalisti mogu bit.
Atletika - Sandra Perkovic visestruka olimpijska pobjednica, svjetska i europska prvakinja. Jedna od najdominantnijih atleticarki u historiji.
Sara Kolak - aktualna Olimpijska pobjednica u bacanju koplja
Stipe Zunic - aktualni broncani na svjetskom prvenstvu u bacanju kugle
I ne Blanka Vlasic nije jos u penziji i osvajac je medalje sa Olimpijade.
Malo li je?
Boks - Filip Hrgovic - europski prvak i osvajac medalje sa Olimpijade
Rukomet? Stvarno? Znaci tu smo neuspjesni zbog zadnjeg natjecanja?
Nogomet- bez 7 prvotimaca sa proslot SP, balkanski nemotivirani i mamurni. 1 utakmica nije pokazatelj nicega. Dobili smo puno jace Spanjolce sa B timom u puno jacim i vaznijim utakmicama na neutralnom terenu (Euro)
Ps. MMA je gledaniji i vazniji od vaterpola negdi 150 puta

zoran

pre 5 godina

Ne znam zašto se hrvati ovdje pojavljuju? Smetaju mi je su nekorektni i neobjektivni u komentarima.To što moramo da živimo jedni pored drugih i što se susrećemo u sportskim i drugim prilikama, to je viša sila, ali ne moramo da komuniciramo jer nemamo šta! Odavno smo sve jedni drugima rekli.

as roma

pre 5 godina

cim sam video slovenca margetu znao sam kakvo ce sudjenje biti ,taj slovenac ih je castio na oi nepriznavanjem cistog gola spanaca, spanci se zalili,margetu izbacili sa o.igara ,rezultat ostao ,inace nikad oni ne bi osvojili oi.

некле

pre 5 godina

Колико смо јаки у овом спорту кад смо почели на такмичењима да шаљемо Б тим, као американци у кошарци хахах
Отприлике таква доминација, американци у баскету, ми у ватерполу.
Људи уживајте у ватерполу док још имамо ову генерацију.
Филиповић, Прлиновић и остали, дођу као Леброн, Дурент, Кари...
Ватерполо дрим тим за остатак света.
Што се тиче овог меча, хрватска А против Србије Б.
Ако нас не добију сада не знам кад ће хаха

Srbin

pre 5 godina

pola snage smo vas zamalo pobjedili. U finalu, ako se sastanemo bit će 7-8 razlike za nas.
(Hrvat, 13. septembar 2018 17:1

Koje pola snage.Igrali ste iz petnih zila, poslali ste najjacu ekipu jer to takmicenje nikada niste osvojili.Srbija otisla bez pola tima jer ima tri uzastopna trofeja, sa ekipom koja ce biti u sastavu za OI 2024 u Parizu

Wlada

pre 5 godina

Ugaziće nas Hrvati, ko u dobra stara vremena..
(Pedro, 13. septembar 2018 16:06)

Nece Hrvat ne brini se, dzabe se lazno predstavljas, bicete gazeni kao poslednji put.

sdrago

pre 5 godina

Mi smo na OI poslali oko 110 sportista i njih 54 se vratilo da medaljom oko vrata, šta ti tu nije jasno? Tako da je više medalja sa Olimpijski igara u Srbiji nego kod vas :)
Još jednom, 54 SPORTISTA SE VRATILO SA MEDALJOM OKO VRATA (pedeset i četiri)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jov, 13. septembar 2018 18:49)

Da, još uvijek je smiješno! :D

Realno

pre 5 godina

Rasturamo vas! Ostaje vam samo odbojka.
(Hrvat, 13. septembar 2018 16:20)

Ostaje nam i vaterpolo,ostaje i kosarka,za odbojku da ne pricamo...kad ode ova garnitura iz FSS,dobicemo vas i u fudbalu jer vam je Spanjolska pokazala gde vam je mesto a vama ostaju jedino rukomet i bocanje.

Mantis

pre 5 godina

Pretekli su nas u fudbalu odavno, polako nas pretiču i u vaterpolu.
(O.T.A.N., 13. septembar 2018 18:49)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vrlo kratko ~ Hrvati su još uvijek prvaci svijeta u vaterpolu. hik

Han Solo

pre 5 godina

Nije tacno! Hrvatskoj nedostaje Maro Jokovic i najbolji igrac Sukno koji se jos oporavlja od operacije srca!
(Tomke, 13. septembar


pa nista nedostaju nama Sapic Udovicic Vujasinovic... u penziji su

njami

pre 5 godina

Kakve su ovo gluposti oko nekakve B reprezentacije. Ako ste podmladili reprezentaciju onda je sada to vasa A reprezentacija.
(Ides, 13. septembar 2018 19:40)
Pa B, jer od citave ekipe samo ce dvojica, eventualno trojica nastupati na sledećem bitnijem takmičenju. Eto zasto B.

Sport

pre 5 godina

32 takmicenja, 29 medalja, 22 zlata. To je uradila Srbija od svoje nezavisnosti, a ovo takmičenje nije ni gotovo još. Shvatate li šta je 22 zlata u tom periodu? Imaju li Hrvati toliko od 1992? Mi to imamo od 2006. i tri smene generacije u medjuvremenu. Ovi sto danas igraju su mahom drugi tim i momci dosli da se kale kako bi tresli sve ostale za godinu do dve. Tako se radi u vaterpolu.

Bojler

pre 5 godina

Rasturamo vas! Ostaje vam samo odbojka. 
(Hrvat, 13. septembar 2018 16:20) 

Ostaje nam i vaterpolo,ostaje i kosarka,za odbojku da ne pricamo...kad ode ova garnitura iz FSS,dobicemo vas i u fudbalu jer vam je Spanjolska pokazala gde vam je mesto a vama ostaju jedino rukomet i bocanje.
(Realno, 13. septembar 2018 17:24)

Nemoj zaboraviti gađanje glinenih golubova, tu su izuzetni.

NY

pre 5 godina

Koliko ovaj smijesni sport ima natjecanja godisnje, 20? 
Ko uopce prati ovo sve 
Nije ni cudo sto ga odavno zele izbacit sa Olimpijade. 
U Hrvatskoj se jedino jos u Dubrovniku igra, odakle bukvalno i dolazi 90% igraca
(Istrijan, 13. septembar 2018 

Ko to zeli da izbaci sa OI.Vaterpolo napreduje.Posle Evrope pocelo ozbiljno da se igra u Brazilu, Japanu pored USA, Australije

bokizg

pre 5 godina

Hrvatska reprezentacija je isto pomlađena u kojoj prvoj vi ekipi pričate? Nedostaju Joković, Buljubašić i Sukno(kojeg nema do proljeća) tri glavna prvotimca!

Džoni

pre 5 godina

Ni sudije im nisu pomogle da dobiju naše klince. Sramno suđenje na kraju i očigledno natezanje da Hrvati dobiju. Onaj faul u napadu kada smo dali gol???

zi

pre 5 godina

Pretekli su nas u fudbalu odavno, polako nas pretiču i u vaterpolu. 
(O.T.A.N., 13. septembar 2018 18:49) 

a ti si neki strucnjak za preticanje, jel i to sport?

Bucko

pre 5 godina

Pretekli su nas u fudbalu odavno, polako nas pretiču i u vaterpolu.
(O.T.A.N., 13. septembar 2018 18:49)

Prvo da osvoje 4 za redom Evropska prvenstva... I jos ponesto, pa da pricamo...

igor sulic

pre 5 godina

Na zadnjoj olimpijadi 17 medalja!Vise od Kanade npr s 40 mil i Argentine s 36 mil stanovnika!Vas kao duplo brojnije i vasih 8 medalja ne racunam!Imamo 2 svjetska prvaka u gimnastici, rekorderku prvenstava u atletici (perkovic); , 4 puta U-17 prvaci evrope u nogometu, u jedrenju i veslanju (gospodski sportovi) silu zlata, sad ce i drugi davis cup, ultimate fight i, naravno nogomet (znamo mi i za anglikanizam "fudbal" koji vi koristite mada ne znam zasto onda ne i "basketbal" i "Handbal", valjda se sramite slavenskih rijeci)!Umjesto da se pohvalite da ste susjedi vice-prvacima svijeta u nogometu u finalu koje je pratilo 2 mlrd ljudi, vi tako!Eto, mi uopce ne potenciramo da je noletova mama hrvatica kao ni vi za subasica da je srbin!Usput, i Marko Pjaca je srbin iz hercegovine!Pozdrav susjedi, vidam vas svaki mjesec dva u beogradu a i na moru!I ne ljtite nas inace cemo djecu poceti upisivati na odbojku!Sto cete onda?Molim objavite komentar.Unaprijed zahvalan, ljubim ruke, blagodarim ...

markic

pre 5 godina

pa oni sa A timom ne mogu da izadju na kraj sa nasim omladincima. bravo momci, bravo, bravo! srpski vaterpolo ima blistavu proslost, sadasnjost, a po svemu sudeci i buducnost!

Yole

pre 5 godina

@ jov Pa to mitomansko zbrajanje ste u jadu izmislili ne bi li došli blizu nas jer uvik ste debelo iza i postali ste sprdnja u svijetu tog ljeta 2016 g :))))))))

ne bulazni

pre 5 godina

@yole a ko je vama falio protiv Spanaca majke ti ? Samo oni koji su se oprostili ,a ovi glavni Modric, Rakitic Perisic, Vida, Vrsaljko,Kovacic... su vam igrali , a sto se tice vaterpola pa tu tek pogledaj svoju reprezentaciju ,Garcia 34 godine, Buslje 32, Jokovic 31, Vrljic 32..... vise od pola reprezwntacije vam se oprasta nakon OI, meni se cini da cete vi imati veliki pad u vaterpolu, posebno jer vam juniori ne mogu proci ni cetrvrtfinale na SP

nik sloter

pre 5 godina

Hrvati su u polufinalu EP za mlade izgubili od Grka 8:0.Nema veze sa temom ali tolikom o tome da je ovaj sport znacajan u par zemalja.

Yole

pre 5 godina

@sdrago Na tom mitomanskom zbrajanju medalja 2016 g smijao vam se "ceo svet" a tako ste ih brojali samo ne bi li se nama približili jer na svakim OL ste 15 mjesta iza po medaljama,hahaha.

Лепи Цане

pre 5 godina

Da li neko moze da mi kaze zasto igramo u skroz podlamdjenom sastavu na svetskom prvenstvu? ili je ovo neko drugo takmicenje?
(ajmoajde1010, 13. septembar 2018 16:21)
Зато што је наша јуниорска екипа довољно јака да освоји медаљу у светској сенирској конкуренцији.

kojoc

pre 5 godina

Da li neko moze da mi kaze zasto igramo u skroz podlamdjenom sastavu na svetskom prvenstvu? ili je ovo neko drugo takmicenje?(ajmoajde1010, 13. septembar 2018 16:21)
Bila je pre neki dan Savićeva izjava da neke nove klince planira da povede na OI 2020, a da su neki u planu da zaigraju tek 2024. Sila!

Siniša

pre 5 godina

Saviću...koji si ti meni kraljjj. Kako čovek rasporedjuje igrače po takmičenjima. Selektuje podmladak i onda udari kad treba. E to je...čist genije.

Sabre

pre 5 godina

Hahaha slušaj cara sa pola snage nas zamalo pobedili. Liče možda ste vi sa pola snage a mi smo sa pola tima. Kad bude celo i jednima i drugima, čeka vas još jedno odučavanje od vaterpola, samo ako nemate opet ovako domaćinsko suđenje.. u tom slučaju samo gol dva razlike za nas.

buraz

pre 5 godina

otan ) kako nas pretekli pa njihova prva postava nasi 96 godisnjaci osim sto je mandic svetska klasa i igramo egal sta pricas covece a si gledao i uopste znas ko je igrao maron

Džoni

pre 5 godina

Njima nije igrao Joković i Sukno za koga je pitanje da li će se i vraćati vaterpolu, a nama nema oba golmana Pjetlović i Mitrović pa onda Pjetlović, Filipović, Prlainović, Ćuk, Aleksić... možda sam još nekoga izostavio?

То нје та врста људи и судија

pre 5 godina

@as roma, 18:01

Капа дола за коментар и Маргету. Маргета је у ватерполо оно што је ЛаМоника у кошарци - судија задатка. Кад треба одрадити прљави посао Фина, Лен или ФИБА, ту су Маргета и ЛаМоника. Маргета је судио пар мечева између Србије и ЦГ, које су завршиле на ивици инцидента, а судио је на штету и једних и других. Ко је имао користи од тога? Па Италијани и Хрвати.

cinjenice

pre 5 godina

@igor sulic , to vase laganje je upravo bas sve sta si napisao na postu, nikad niste bili u17 prvaci, nemate dva prvaka u gimnastici vec jednog, Novakova mama nije hrvatica (Zagar nije hr prezime) a sto se tice odbojke ,ma mozete vi upisivati bilo koga , ali jedini nacin da nam se priblizite je da pokupovate strance kao inace pa da ih stvaite u reprezentaciju

jsx

pre 5 godina

Jaki su, ocigledno, u poslednje vreme. Nije lako dobiti nijedan nas tim (pisem ovo bez ironije, niko drugi ne bi to mogao, osim naseg prvog tima).
Naravno, mora se jos jednom podvuci koliko smo onda dominantni, a izgleda da cemo biti i u buducnosti. Svaka cast, zaista.

Kanidja PG

pre 5 godina

Savicu vodi momke na jagnjetinu žaslužili su klinci.
Samuraji za trening u četvrtfinale.
Čudo smo kao nacija u igri sa loptom liše fudbala zbog vansportakih aktivnosti našeg saveza.

grad bez zatvorenog bazena

pre 5 godina

@delfin s'moravu
100% si u pravu druže. nemamo more pa nemamo ni delfine.
ajde ribolovci, predlažite neke moćne vrste pretežno jezerskih vrsta riba (jer jezero je ipak stajaća voda, kao i bazen).

Džoni

pre 5 godina

@ Džoni Sukno se već vratio,potpisao za Jug.
(Yole, 13. septembar 2018 17:22)

Nisam znao i drago mi je što je uspeo da prebrodi zdravstvene probleme i želim mu sve najbolje.

ajoj

pre 5 godina

Hr
Ali u nekim sportovima mi namerno nismo osvajali jer OI medalja uopšte nije bitna aha...
Ko zna koliko bi medalja imali da je to eto bitno.

Srbija nikad Jugoslavija

pre 5 godina

32 takmicenja, 29 medalja, 22 zlata. To je uradila Srbija od svoje nezavisnosti, a ovo takmičenje nije ni gotovo još. Shvatate li šta je 22 zlata u tom periodu? Imaju li Hrvati toliko od 1992? Mi to imamo od 2006 Ajmo o Olimpijskim medaljama malo.bez prisvajanja tudjih,vec vi od 2006,kad ste konacno srbija,a mi od kad smo hrvatska. A vaterpolo...najjaci ste.osim vas mi uzimamo medalje.toliko o bitnom sportu.sad ti o glinenim golubovima,al dam ti sansu da izbacis golubove pa opet izracunas olimp medalje(Realno, 13. septembar 2018 18:19)
E pa ne moze!!! Mi smo krv prolivali da "sacuvamo" Jugoslaviju a vi da je razbijete i sada kao nema "prisvajanja"?! Srbija je pravni naslednik Jugoslavije i sve lose kao i dobre stvari ona time nasledjuje! Gde ti odgovara ti Srbiju nasledjujes od Jugoslavije a gde ne odgovara kao ajmo "realno"! E pa nece moci ;)

Kovalski

pre 5 godina

hilbli,zbog toga se ne racuna mec protiv najslabije ekipe u grupi,a to je J.Afrika...Srbija 24-18,a Hrvatska 25-20! Delfini bolji za 1 gol...

Petar

pre 5 godina

Za ovog sto spominje 32 medalje u vaterpolu,jedna poveznica.
Mi eto imamo 32 medalje na OI.ljetnim.
Vi otkako ste srbija???2006.
(Hr, 13. septembar 2018 18:27)

Pa hajde da ti odgovorim..ukoliko tako gledas od 2006 imate 4 ucesca na OI vise od nas kao drzava pa normalno je da imate i vise medalja zar ne jer smo izasli iz iste skole sporta one jugoslovenske a dosta vhunskih sportista je bilo iz vase zemlje.

vadite se na stvari o kojima nemate pojma

pre 5 godina

@bokizg lazes ili nemas pojma, Vrljic 32 g, Garcia 34. god. Buslje 32 god. Setka 31 god. Loncar 31 g a i jedini koji je stvarno falio Jokovic isto 31 god..... to vam je vecina ekipe, imate puno veci problem od Srbije nakon Tokya, posebno na strani desnog vanjskog jer nemate dobrih ljevaka zato ste i morali uzeti Garciu