Fudbal 31

Utorak, 11.09.2018.

14:00

Elče će da gori – Španci veruju u Enrikea, a stiže vicešampion sveta

Vicešampion sveta Hrvatska nastupiće u utorak prvi put od finala Mundijala i debitovati u Ligi nacija.

Elèe æe da gori – Španci veruju u Enrikea, a stiže vicešampion sveta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

hrvatska će kao i uvijek ići po tri boda. do pobjede se stiže samo napadom, hrabrom igrom, i maksimalnim pristupom bez obzira tko istrči na teren. bez obzira na protivnika i njegovu snagu. kad tako uđeš u bitku, ni poraz ne pada teško.
(Idemooooo!, 11. septembar 2018 16:48)

Za sada je 3:0 za Spance...ovi vas izgleda vracaju na fabricko podesavanje ?!

Dino

pre 5 godina

Slobodno možete napisat da Hrvatska nema sportski respekt prema tim najjačim reprezentacijama jer smo ih puno puta napali i rušili. Pitajte naše stalne mušterije Talijane, koji nemaju niti jednu pobjedu protiv nas. Pitajte Nizozemce, Nijemce, Engleze, Španjolce, Argentince. Sve smo ih pobijedili u službenim utakmicama. Ne bojimo se nikoga i to se i vidi u stavu. To se osjeti na terenu. A nemojte miješati sportski respekt i ljudski respekt. Pola španjolske reprezentacije su suigrači i kućni prijatelji s Modrićem i Rakitićem. Pa Raketa i Luka su IKONE ne samo hrvatskog već i španjolskog nogometa. Koliko puta su golovima i trofejima usrećili tisuće ljudi u Madridu, Barceloni, Sevilji, gdje god su igrali. Spanjolci su ponosni na njih koliko i mi, nema tu mjesta ni podcjenjivanju ni poniženju. A ako smo ih već pobjedili dva puta, zašto ne i treći? Zdravo je to rivalstvo, nema tu favorita, i osjećam samo ponos zbog toga.

istina

pre 5 godina

@hr sve u redu majstore, vi samo pokazite postovanje prema srpskim sportistima (sto niste do sada) spustite se na zemlju(sto niste do sada) komentirajte normalno (sto niste do sada ,samo skrolaj prema dolje pa ces i na ovoj vesti da vidis kakve nebuloze pisete) i dobit ces normalnu komunikaciju, do tada dobivat cete ono sto zasluzujete

realno

pre 5 godina

@hr cudi me uopste da imas preijatelje medju Srbima s obzirom kakve i ti komentare mrznje ostavljas ovdje, kao sto sam napisao hoces respekt pokazi ga, a ako ja zivim u oblacima samo skrolaj dolje i vidi sta tvoji pisu

Hr

pre 5 godina

Juce sam gledao nase protiv rumunije i mnogo sam se nervirao. Ne znam sta mi je to trebalo u zivotu. Iskren da budem, danas cu s uzitkom da gledam Spaniju i Hrvatsku. Nije me briga ko ce da pobedi, ali se radujem sto mogu da gledam vrhunski fudbal gde i jedni i drugi igraju brzo i moderno, gde su dodavanja logicna, s mnogo lepih poteza i sansi svih 90 minuta. Rakitic, Modric, Perisic? Komsije, imate nekoliko majstora fudbala u reprezentaciji i kad je meni ovakav uzitak da ih gledam kako s lakocom vode igru, kako leprsavo grade napad, mogu da zamislim koliko vi uzivate. Srecno danas

Hvala Nele, stvarno se veselim ovakvim normalnim ljudima koji nisu zatrovani mrznjom, vec su otvorena srca i gledaju sport kroz uzitak, a ne politiku.
Da znas da uvijek navijamo za Noleta, i volimo ga kao da je nas, te da ga je uzitak gledati, kao sportasa i covjeka!

1950

pre 5 godina

@Hrvati, koliko god jaki bili, Spaniji se ne preti. Narocito ne na njenom terenu.(Mikii, 11. septembar 2018 17:09)

Cuj Miki, mogli bi i vi malo drskosti pokazat ponekad. A ne se sklanjat onim Svicarcima na albanski pogon. Pa covjece, zasto idemo tamo igrat ako im ne namjeravamo zaprijetit? Mislis bolje ostat doma da ne bi slucajno jednu strasnu Spanjolsku uvrijedili pobjedom na njiovom terenu ahaha. Sjedi i popij nesto, ja castim, hahaha. Ne da cemo im zaprijetit, nego ce se furijanci pogubit kad ih izvrte Raketa i Modric. Nije to bahato, to je realnost situacije.

Nele

pre 5 godina

Juce sam gledao nase protiv rumunije i mnogo sam se nervirao. Ne znam sta mi je to trebalo u zivotu. Iskren da budem, danas cu s uzitkom da gledam Spaniju i Hrvatsku. Nije me briga ko ce da pobedi, ali se radujem sto mogu da gledam vrhunski fudbal gde i jedni i drugi igraju brzo i moderno, gde su dodavanja logicna, s mnogo lepih poteza i sansi svih 90 minuta. Rakitic, Modric, Perisic? Komsije, imate nekoliko majstora fudbala u reprezentaciji i kad je meni ovakav uzitak da ih gledam kako s lakocom vode igru, kako leprsavo grade napad, mogu da zamislim koliko vi uzivate. Srecno danas.

xfactor

pre 5 godina

Hrvati su dosta jaki, ali nazalost, nemaju ono sto krasi velike, a to je skromnost i poniznost. Tu jos uvek lice na nas, iako su fudbalski svetlosnim godinama daleko. Hrvati, koliko god jaki bili, Spaniji se ne preti. Narocito ne na njenom terenu. (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mikii, 11. septembar 2018 17:09)

e, to je taj respekt odnosno kompleks, da ne kazem strah od "jacih" "vecih" "boljih" koji vama nikad ne donosi rezultate. mi nemamo respekt prema nikome, i u pravu si da nam se nekad to lupi o glavu, ali cesto i razoruza protivnika. kad jaci shvati da je lovina a ne lovac, tu se lomi rezultat. u svakom slucaju, s obzirom na nase i vase nogometne rezultate, mislim da je nas pristup plodonosniji i da nista ne dobijas prevelikim respektom. naprotiv, stavljas sebe u nizi rang. mi smo najbolji, i samo igrom slucaja nismo sampioni, i to je ok, a doci ce i taj dan. vjerujem u to, a ti vjeruj u sto god hoces. sjeti se da smo isto ovako prijetili englezima. i da smo ih pobjedili 3:2 u toj tekmi, na krcatom Wembliju. Zasto ne, tko nam brani? To je samo sport. Nista vam ne bi falilo da ste napali i rasturili Brazil. Pozdrav.

xfactor

pre 5 godina

@drago haahahaahahahh vau koji mitoman, budi sretan ako se plasirate na EP
(@velesilo pripremi se za kmecanje, 11. septembar 2018 16:20)

evo, ova izjava je tipicni pokazatelj razlike izmedju vas i nas. vi jednostavno ne vjerujete da je moguce pobjediti jednu spanjolsku, argentinu, englesku, italiju, brazil. vi tako u startu gubite. na nerjeseno bi gledali kao na cudo, na nekakav veliki uspjeh. mozda je to zbog silnih trauma koje vam je vasa selekcija priredila, ali vjerujte, sve te reprezentacije imaju svoje slabosti. napadnes ih di su najtanji, tu ih grizes i oni kad tad puknu. promjenite pristup u glavi, pa ce i veliki rezultati doci. i manje pljuvat druge ako vec ne znate pokazat respekt za tudje rezultate.

Bb2

pre 5 godina

(drago, 11. septembar 2018 14:28)

Jeste daleko ispred nas u fudbalu, tu nema govora, ali to koliko ste velesila, videće se vrlo uskoro, na EP, za koje se prvo treba kvalifikovati. Euforija je OK, ali treba staviti stvari u perspektivu. Imali ste ludu sreću u rasporedu na SP, jer velesile ne stižu do finala pobeđujući na penale druge "velesile" kao što su Danska i Rusija, i na produžetke onu raspalu Englesku koja je zadnji put pobedila nekog jakog protivnika još kad se niko od ovih danas nije ni rodio.

Veliku ste stvar napravili, došli do finala, ali je na drugoj strani kostura igralo 4-5 pravih velesila, a samo jedna je mogla do finala i pregazila vas za jedno poluvreme, kao što bi pregazili i Engleze i bilo koga od one boranije tamo.

Tvrdim da vam je tim iz 96/98 bio duplo bolji od ovog, i po igri, i po tome sa kakvim su se protivnicima nosili. Ovo je jedan tim iz vrha drugog ešalona, sa jednim vrhunskim igračem, dva odlična i premalo ostaloga da bi bili smatrani velesilom, a iznenađenje turnira ste sad već bili.

Hr

pre 5 godina

,shvatite da ste ovdje gosti, prestanite slati svoj primitivizam i mozda cete dobiti respekt od Srba za kojim ocito toliko zudite
(realno)

Realno, procitah zadnjih dana puno tvojih komentara, punih zlobe i zavisti, iz aviona se vidi da ne volis Hrvate.
Odmah da ti kazem da ti nick “realno” veze nema sa realnim, jer si u oblacima.
I molim te da ne izmisljas da mi ne postujemo Noleta (temeljem jednog komentara koji si ko fol negdje procitao) jer Noleta mi Hrvati volimo i postujemo kao da je naš.
Ako nas mrzis, ne moras komunicirati s nama. I sramotiti ostale normalne Srbe koji su u vecini, i medju kojima imam svoje prijatelje.
Hvala.

xfactor

pre 5 godina

@xfactor mislis kao sto vi pokazujete "respekt" vec godinama prema srpskim sportistima, jao vi ste zadnji koji trebate dijeliti lekcije o respektu, pa omalovazavate jednog Novaka
(realno, 11. septembar 2018 17:27)

stari, na krivu adresu to saljes, ja sam veliki Novakov fan, i u svom okruzenju ne znam nikog da ne navija za Noleta, osim kad igra protiv nasih. Nikad u zivotu rijec protiv njega nisam rekao. Pa vise ga vi pljujete od nas kad izgubi mec. B92 pokazuje respekt prema vatrenima i to mi je dovoljno, a sto tamo neki frustrirani pojedinac misli i kaze, nije me briga. Isto bi trebalo vazit i za vas, nek vas ne dotice sto budale s nase strane pricaju o vama, a ima ih puno da se ne lazemo.

realno

pre 5 godina

@xfactor mislis kao sto vi pokazujete "respekt" vec godinama prema srpskim sportistima, jao vi ste zadnji koji trebate dijeliti lekcije o respektu, pa omalovazavate jednog Novaka, a ovaj drago je medju prvima u tome, pisete da ste neke velesile, da se samo nogomet broji hahahah, prvo se vi promijenite u glavi ,shvatite da ste ovdje gosti, prestanite slati svoj primitivizam i mozda cete dobiti respekt od Srba za kojim ocito toliko zudite

drago

pre 5 godina

Velesilo pripremi se za kmecanje

Da vidimo. Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic, Pivaric, Modric, Kovacic, Brozovic, Badelj, Perisic, Rebic, Pjaca, Kramaric i Kalinic se nece plasirati na EP? Na EP ide 24 reprezentacihe. U Evropi su osim nas jaki Italija, Spanjolska, Njemacka, Francuska, Engleska, Portugal, Nizozemska i Belgija. To je, sa nama, 9 repki i ti kazes da necemo biti u 24? Mi smo drugi na svijetu a realno smo bolji od prvaka Francuske.

xfactor

Prvi preduvjet uspjeha je kvaliteta pa tek onda ide vjera. Srbi n3maju ni jedno ni drugo. Mi nismo imali drugo, otkad imamo (prvi mec s Grckom) rasturamo.

Mikii

pre 5 godina

Hrvati su dosta jaki, ali nazalost, nemaju ono sto krasi velike, a to je skromnost i poniznost. Tu jos uvek lice na nas, iako su fudbalski svetlosnim godinama daleko. Hrvati, koliko god jaki bili, Spaniji se ne preti. Narocito ne na njenom terenu. Kad budete zaista sampioni, onda cete imati i vise postovanja prema ovakvim fudbalskim velesilama. Moje postovanje ste zasluzili igrom i zalaganjem na SP, tako da cu biti neutralan veceras i nadati se odlicnom fudbalu. U principu, kad se sastanu dva ljuta protivnika, ni ne moze biti drugacije.

Hr

pre 5 godina

Hrvati su dosta jaki, ali nazalost, nemaju ono sto krasi velike, a to je skromnost i poniznost. Tu jos uvek lice na nas, iako su fudbalski svetlosnim godinama daleko. Hrvati, koliko god jaki bili, Spaniji se ne preti. Narocito ne na njenom terenu. Kad budete zaista sampioni, onda cete imati i vise postovanja prema ovakvim fudbalskim velesilama. Moje postovanje ste zasluzili igrom i zalaganjem na SP, tako da cu biti neutralan veceras i nadati se odlicnom fudbalu. U principu, kad se sastanu dva ljuta protivnika, ni ne moze biti drugacije.

Dragi susjed, hvala na lijepim rijecima i ja vama od srca zelim uspjeh!
No u jednom te moram ispraviti, upravo skromnost i poniznost Hrvate je dovela do finala, i upravo zbog toga se svijet zaljubio u malu Hrvatsku. Skromnu, talentiranu i ratobornu. Procitaj clanak u “The independentu” koji kaze “What can we learn from little country with big dreams”, pa ce ti sve biti jasno. A to je bio i slogan koji nas je pratio “Mala zemlja. Veliki snovi”....neka te ne zavara par komentatora ovdje koji provociraju malo da izazovu vasu zavist, sto i neki vasi rade na nasim portalima.
Zapamti, izgubila ili pobijedila veceras, Hrvatska na čelu sa Zlatkom Dalicem zna sto cini, stoji cvrsto na zemlji i to ce se vidjeti na EP-u. Sto je Dalicu cilj. Ne zamara se pobjedama, vec stvoriti pobjednicki tim za EP.
Zivi bili, pa vidjeli...Pozdrav!

Bb2

pre 5 godina

Aman više, ljudi, Enrike mu nije prezime nego mu je Luis Enrike ime a prezime mu je Martinez. Niko živ na svetu ga ne zove Enrike ni u kakvom kontekstu.

Split

pre 5 godina

@drago haahahaahahahh vau koji mitoman, budi sretan ako se plasirate na EP
(@velesilo pripremi se za kmecanje, 11. septembar 2018 16:20)

sprdas se s hrvatskom haha? htio sam nesto napisat o vasoj repki, ali mi je zao spominjat tu tugu. kako ste poceli uskoro cete bit zadovoljni odigrat remi s kosovom.

Idemooooo!

pre 5 godina

hrvatska će kao i uvijek ići po tri boda. do pobjede se stiže samo napadom, hrabrom igrom, i maksimalnim pristupom bez obzira tko istrči na teren. bez obzira na protivnika i njegovu snagu. kad tako uđeš u bitku, ni poraz ne pada teško.

Vjeko:ZD

pre 5 godina

Zabit ćemo im dva komada. Perišić i Rakitić. A Modrić će opet pokazati zbog čega je top of the top. Gdje god igra dobije ovacije stadiona kad napušta igru. Kao Iniesta svojedobno. Mi smo već postigli nemoguće razbijanjem Argentine i Engleske i ulaskom u finale. Afroncuzima ćemo se odužit prvom prilikom. Osveta će bit hladna i neugodna.

Ivan

pre 5 godina

Mi smo onu jaku Furiju iz 1994 razbucali i to na njihovom terenu. To nam je bio prvi susret s njima. Golove su zabili Suker i Prosinecki. Dobili smo ih i u zadnjem sluzbenom susretu, i to s B timom. Nema razloga da ih Modric i Rakitic ne razmontiraju danas. Ali ne bi bila sramota ni izgubit od njih. Mislim da je nerjeseno najrealniji rezultat, kao i s Portugalom prije neki dan. Za ove tekme se zivi, to prati cijeli svijet. Dvije nogometne velesile prsa u prsa. Velike legende su se oprostile od repke. Ulazimo u neki novi ciklus s puno novih igraca. Ovo je neka svjezija, nadam se i mocnija Hrvatska.

croata

pre 5 godina

Mi ovo dobivamo iako će furija imati značajno veći posjed lopte. Nema Kale i Mandže pa će im ovaj put zabiti Santini ili Livaja.
(next, 11. septembar 2018 14:12)

Ne vjerujem.
Spanjolci imaju ogroman motiv da pobjedom protiv doprvaka svijeta speru gorcinu debakla s mundijala i bit ce bas nabrijani. Sjeti se portugala, iako je bila klasicna prijateljska, mi do 60te min promijenili pola momcadi, a oni nikog do zadnjih deset minuta, sve samo da nas ako je ikako moguce pobijede. To je uteg krupne ribe u koju mi sad spadamo. Tako ce biti i sa spanjolcima, grist ce ko nespaseni. Jos kad se zna da smo nakon mundijala zasiceni s manjkom motiva i kad znamo da se vise nikom ne moramo dokazivati, pa ni spanjolcima, jos i dalic trubi da nam ta liga nacija sluzi samo kao priprema za euro kvalifikacije gdje ce isprobavat nove igrace, nista ne mirise na dobro.
Volio bih da se varam, al mislim da cemo dobit po lampi.

Hr

pre 5 godina

U zadnjoj tekmi na EP-u, kada je Hrvatska pobijedila sa B timom, ostao je jedan detalj kojeg se uvijek sjetim. Modric je s klupe prenio poruku Subasicu kako da obrani penal Ramosu. I obranio je. A Ramos se naljutio kao dijete. Za mjesec dana vec je ljetovao sa obitelji u Hrvatskoj, sa Modricem i njegovom obitelji :)

drago

pre 5 godina

Od SP fali 8 igraca: Lovren, Strinic, Rakitic, Kramaric, odstranjeni Kalinic i umirovljeni Subasic, Corluka i Mandzukic. Fali i Caleta i Brekalo koji su s mladom repkom. A opet smo jaci. Jednostavno velesila. Za EP ce biti svi, to uzimamo.
Jednostavno je, Hrvati dominiraju Ligom Prvaka.

Hr

pre 5 godina

U zadnjoj tekmi na EP-u, kada je Hrvatska pobijedila sa B timom, ostao je jedan detalj kojeg se uvijek sjetim. Modric je s klupe prenio poruku Subasicu kako da obrani penal Ramosu. I obranio je. A Ramos se naljutio kao dijete. Za mjesec dana vec je ljetovao sa obitelji u Hrvatskoj, sa Modricem i njegovom obitelji :)

Ivan

pre 5 godina

Mi smo onu jaku Furiju iz 1994 razbucali i to na njihovom terenu. To nam je bio prvi susret s njima. Golove su zabili Suker i Prosinecki. Dobili smo ih i u zadnjem sluzbenom susretu, i to s B timom. Nema razloga da ih Modric i Rakitic ne razmontiraju danas. Ali ne bi bila sramota ni izgubit od njih. Mislim da je nerjeseno najrealniji rezultat, kao i s Portugalom prije neki dan. Za ove tekme se zivi, to prati cijeli svijet. Dvije nogometne velesile prsa u prsa. Velike legende su se oprostile od repke. Ulazimo u neki novi ciklus s puno novih igraca. Ovo je neka svjezija, nadam se i mocnija Hrvatska.

Split

pre 5 godina

@drago haahahaahahahh vau koji mitoman, budi sretan ako se plasirate na EP
(@velesilo pripremi se za kmecanje, 11. septembar 2018 16:20)

sprdas se s hrvatskom haha? htio sam nesto napisat o vasoj repki, ali mi je zao spominjat tu tugu. kako ste poceli uskoro cete bit zadovoljni odigrat remi s kosovom.

Nele

pre 5 godina

Juce sam gledao nase protiv rumunije i mnogo sam se nervirao. Ne znam sta mi je to trebalo u zivotu. Iskren da budem, danas cu s uzitkom da gledam Spaniju i Hrvatsku. Nije me briga ko ce da pobedi, ali se radujem sto mogu da gledam vrhunski fudbal gde i jedni i drugi igraju brzo i moderno, gde su dodavanja logicna, s mnogo lepih poteza i sansi svih 90 minuta. Rakitic, Modric, Perisic? Komsije, imate nekoliko majstora fudbala u reprezentaciji i kad je meni ovakav uzitak da ih gledam kako s lakocom vode igru, kako leprsavo grade napad, mogu da zamislim koliko vi uzivate. Srecno danas.

xfactor

pre 5 godina

@drago haahahaahahahh vau koji mitoman, budi sretan ako se plasirate na EP
(@velesilo pripremi se za kmecanje, 11. septembar 2018 16:20)

evo, ova izjava je tipicni pokazatelj razlike izmedju vas i nas. vi jednostavno ne vjerujete da je moguce pobjediti jednu spanjolsku, argentinu, englesku, italiju, brazil. vi tako u startu gubite. na nerjeseno bi gledali kao na cudo, na nekakav veliki uspjeh. mozda je to zbog silnih trauma koje vam je vasa selekcija priredila, ali vjerujte, sve te reprezentacije imaju svoje slabosti. napadnes ih di su najtanji, tu ih grizes i oni kad tad puknu. promjenite pristup u glavi, pa ce i veliki rezultati doci. i manje pljuvat druge ako vec ne znate pokazat respekt za tudje rezultate.

drago

pre 5 godina

Od SP fali 8 igraca: Lovren, Strinic, Rakitic, Kramaric, odstranjeni Kalinic i umirovljeni Subasic, Corluka i Mandzukic. Fali i Caleta i Brekalo koji su s mladom repkom. A opet smo jaci. Jednostavno velesila. Za EP ce biti svi, to uzimamo.
Jednostavno je, Hrvati dominiraju Ligom Prvaka.

xfactor

pre 5 godina

@xfactor mislis kao sto vi pokazujete "respekt" vec godinama prema srpskim sportistima, jao vi ste zadnji koji trebate dijeliti lekcije o respektu, pa omalovazavate jednog Novaka
(realno, 11. septembar 2018 17:27)

stari, na krivu adresu to saljes, ja sam veliki Novakov fan, i u svom okruzenju ne znam nikog da ne navija za Noleta, osim kad igra protiv nasih. Nikad u zivotu rijec protiv njega nisam rekao. Pa vise ga vi pljujete od nas kad izgubi mec. B92 pokazuje respekt prema vatrenima i to mi je dovoljno, a sto tamo neki frustrirani pojedinac misli i kaze, nije me briga. Isto bi trebalo vazit i za vas, nek vas ne dotice sto budale s nase strane pricaju o vama, a ima ih puno da se ne lazemo.

xfactor

pre 5 godina

Hrvati su dosta jaki, ali nazalost, nemaju ono sto krasi velike, a to je skromnost i poniznost. Tu jos uvek lice na nas, iako su fudbalski svetlosnim godinama daleko. Hrvati, koliko god jaki bili, Spaniji se ne preti. Narocito ne na njenom terenu. (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mikii, 11. septembar 2018 17:09)

e, to je taj respekt odnosno kompleks, da ne kazem strah od "jacih" "vecih" "boljih" koji vama nikad ne donosi rezultate. mi nemamo respekt prema nikome, i u pravu si da nam se nekad to lupi o glavu, ali cesto i razoruza protivnika. kad jaci shvati da je lovina a ne lovac, tu se lomi rezultat. u svakom slucaju, s obzirom na nase i vase nogometne rezultate, mislim da je nas pristup plodonosniji i da nista ne dobijas prevelikim respektom. naprotiv, stavljas sebe u nizi rang. mi smo najbolji, i samo igrom slucaja nismo sampioni, i to je ok, a doci ce i taj dan. vjerujem u to, a ti vjeruj u sto god hoces. sjeti se da smo isto ovako prijetili englezima. i da smo ih pobjedili 3:2 u toj tekmi, na krcatom Wembliju. Zasto ne, tko nam brani? To je samo sport. Nista vam ne bi falilo da ste napali i rasturili Brazil. Pozdrav.

Hr

pre 5 godina

,shvatite da ste ovdje gosti, prestanite slati svoj primitivizam i mozda cete dobiti respekt od Srba za kojim ocito toliko zudite
(realno)

Realno, procitah zadnjih dana puno tvojih komentara, punih zlobe i zavisti, iz aviona se vidi da ne volis Hrvate.
Odmah da ti kazem da ti nick “realno” veze nema sa realnim, jer si u oblacima.
I molim te da ne izmisljas da mi ne postujemo Noleta (temeljem jednog komentara koji si ko fol negdje procitao) jer Noleta mi Hrvati volimo i postujemo kao da je naš.
Ako nas mrzis, ne moras komunicirati s nama. I sramotiti ostale normalne Srbe koji su u vecini, i medju kojima imam svoje prijatelje.
Hvala.

croata

pre 5 godina

Mi ovo dobivamo iako će furija imati značajno veći posjed lopte. Nema Kale i Mandže pa će im ovaj put zabiti Santini ili Livaja.
(next, 11. septembar 2018 14:12)

Ne vjerujem.
Spanjolci imaju ogroman motiv da pobjedom protiv doprvaka svijeta speru gorcinu debakla s mundijala i bit ce bas nabrijani. Sjeti se portugala, iako je bila klasicna prijateljska, mi do 60te min promijenili pola momcadi, a oni nikog do zadnjih deset minuta, sve samo da nas ako je ikako moguce pobijede. To je uteg krupne ribe u koju mi sad spadamo. Tako ce biti i sa spanjolcima, grist ce ko nespaseni. Jos kad se zna da smo nakon mundijala zasiceni s manjkom motiva i kad znamo da se vise nikom ne moramo dokazivati, pa ni spanjolcima, jos i dalic trubi da nam ta liga nacija sluzi samo kao priprema za euro kvalifikacije gdje ce isprobavat nove igrace, nista ne mirise na dobro.
Volio bih da se varam, al mislim da cemo dobit po lampi.

Hr

pre 5 godina

Hrvati su dosta jaki, ali nazalost, nemaju ono sto krasi velike, a to je skromnost i poniznost. Tu jos uvek lice na nas, iako su fudbalski svetlosnim godinama daleko. Hrvati, koliko god jaki bili, Spaniji se ne preti. Narocito ne na njenom terenu. Kad budete zaista sampioni, onda cete imati i vise postovanja prema ovakvim fudbalskim velesilama. Moje postovanje ste zasluzili igrom i zalaganjem na SP, tako da cu biti neutralan veceras i nadati se odlicnom fudbalu. U principu, kad se sastanu dva ljuta protivnika, ni ne moze biti drugacije.

Dragi susjed, hvala na lijepim rijecima i ja vama od srca zelim uspjeh!
No u jednom te moram ispraviti, upravo skromnost i poniznost Hrvate je dovela do finala, i upravo zbog toga se svijet zaljubio u malu Hrvatsku. Skromnu, talentiranu i ratobornu. Procitaj clanak u “The independentu” koji kaze “What can we learn from little country with big dreams”, pa ce ti sve biti jasno. A to je bio i slogan koji nas je pratio “Mala zemlja. Veliki snovi”....neka te ne zavara par komentatora ovdje koji provociraju malo da izazovu vasu zavist, sto i neki vasi rade na nasim portalima.
Zapamti, izgubila ili pobijedila veceras, Hrvatska na čelu sa Zlatkom Dalicem zna sto cini, stoji cvrsto na zemlji i to ce se vidjeti na EP-u. Sto je Dalicu cilj. Ne zamara se pobjedama, vec stvoriti pobjednicki tim za EP.
Zivi bili, pa vidjeli...Pozdrav!

Vjeko:ZD

pre 5 godina

Zabit ćemo im dva komada. Perišić i Rakitić. A Modrić će opet pokazati zbog čega je top of the top. Gdje god igra dobije ovacije stadiona kad napušta igru. Kao Iniesta svojedobno. Mi smo već postigli nemoguće razbijanjem Argentine i Engleske i ulaskom u finale. Afroncuzima ćemo se odužit prvom prilikom. Osveta će bit hladna i neugodna.

Idemooooo!

pre 5 godina

hrvatska će kao i uvijek ići po tri boda. do pobjede se stiže samo napadom, hrabrom igrom, i maksimalnim pristupom bez obzira tko istrči na teren. bez obzira na protivnika i njegovu snagu. kad tako uđeš u bitku, ni poraz ne pada teško.

istina

pre 5 godina

@hr sve u redu majstore, vi samo pokazite postovanje prema srpskim sportistima (sto niste do sada) spustite se na zemlju(sto niste do sada) komentirajte normalno (sto niste do sada ,samo skrolaj prema dolje pa ces i na ovoj vesti da vidis kakve nebuloze pisete) i dobit ces normalnu komunikaciju, do tada dobivat cete ono sto zasluzujete

Hr

pre 5 godina

Juce sam gledao nase protiv rumunije i mnogo sam se nervirao. Ne znam sta mi je to trebalo u zivotu. Iskren da budem, danas cu s uzitkom da gledam Spaniju i Hrvatsku. Nije me briga ko ce da pobedi, ali se radujem sto mogu da gledam vrhunski fudbal gde i jedni i drugi igraju brzo i moderno, gde su dodavanja logicna, s mnogo lepih poteza i sansi svih 90 minuta. Rakitic, Modric, Perisic? Komsije, imate nekoliko majstora fudbala u reprezentaciji i kad je meni ovakav uzitak da ih gledam kako s lakocom vode igru, kako leprsavo grade napad, mogu da zamislim koliko vi uzivate. Srecno danas

Hvala Nele, stvarno se veselim ovakvim normalnim ljudima koji nisu zatrovani mrznjom, vec su otvorena srca i gledaju sport kroz uzitak, a ne politiku.
Da znas da uvijek navijamo za Noleta, i volimo ga kao da je nas, te da ga je uzitak gledati, kao sportasa i covjeka!

realno

pre 5 godina

@xfactor mislis kao sto vi pokazujete "respekt" vec godinama prema srpskim sportistima, jao vi ste zadnji koji trebate dijeliti lekcije o respektu, pa omalovazavate jednog Novaka, a ovaj drago je medju prvima u tome, pisete da ste neke velesile, da se samo nogomet broji hahahah, prvo se vi promijenite u glavi ,shvatite da ste ovdje gosti, prestanite slati svoj primitivizam i mozda cete dobiti respekt od Srba za kojim ocito toliko zudite

Bb2

pre 5 godina

(drago, 11. septembar 2018 14:28)

Jeste daleko ispred nas u fudbalu, tu nema govora, ali to koliko ste velesila, videće se vrlo uskoro, na EP, za koje se prvo treba kvalifikovati. Euforija je OK, ali treba staviti stvari u perspektivu. Imali ste ludu sreću u rasporedu na SP, jer velesile ne stižu do finala pobeđujući na penale druge "velesile" kao što su Danska i Rusija, i na produžetke onu raspalu Englesku koja je zadnji put pobedila nekog jakog protivnika još kad se niko od ovih danas nije ni rodio.

Veliku ste stvar napravili, došli do finala, ali je na drugoj strani kostura igralo 4-5 pravih velesila, a samo jedna je mogla do finala i pregazila vas za jedno poluvreme, kao što bi pregazili i Engleze i bilo koga od one boranije tamo.

Tvrdim da vam je tim iz 96/98 bio duplo bolji od ovog, i po igri, i po tome sa kakvim su se protivnicima nosili. Ovo je jedan tim iz vrha drugog ešalona, sa jednim vrhunskim igračem, dva odlična i premalo ostaloga da bi bili smatrani velesilom, a iznenađenje turnira ste sad već bili.

1950

pre 5 godina

@Hrvati, koliko god jaki bili, Spaniji se ne preti. Narocito ne na njenom terenu.(Mikii, 11. septembar 2018 17:09)

Cuj Miki, mogli bi i vi malo drskosti pokazat ponekad. A ne se sklanjat onim Svicarcima na albanski pogon. Pa covjece, zasto idemo tamo igrat ako im ne namjeravamo zaprijetit? Mislis bolje ostat doma da ne bi slucajno jednu strasnu Spanjolsku uvrijedili pobjedom na njiovom terenu ahaha. Sjedi i popij nesto, ja castim, hahaha. Ne da cemo im zaprijetit, nego ce se furijanci pogubit kad ih izvrte Raketa i Modric. Nije to bahato, to je realnost situacije.

realno

pre 5 godina

@hr cudi me uopste da imas preijatelje medju Srbima s obzirom kakve i ti komentare mrznje ostavljas ovdje, kao sto sam napisao hoces respekt pokazi ga, a ako ja zivim u oblacima samo skrolaj dolje i vidi sta tvoji pisu

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

hrvatska će kao i uvijek ići po tri boda. do pobjede se stiže samo napadom, hrabrom igrom, i maksimalnim pristupom bez obzira tko istrči na teren. bez obzira na protivnika i njegovu snagu. kad tako uđeš u bitku, ni poraz ne pada teško.
(Idemooooo!, 11. septembar 2018 16:48)

Za sada je 3:0 za Spance...ovi vas izgleda vracaju na fabricko podesavanje ?!

Mikii

pre 5 godina

Hrvati su dosta jaki, ali nazalost, nemaju ono sto krasi velike, a to je skromnost i poniznost. Tu jos uvek lice na nas, iako su fudbalski svetlosnim godinama daleko. Hrvati, koliko god jaki bili, Spaniji se ne preti. Narocito ne na njenom terenu. Kad budete zaista sampioni, onda cete imati i vise postovanja prema ovakvim fudbalskim velesilama. Moje postovanje ste zasluzili igrom i zalaganjem na SP, tako da cu biti neutralan veceras i nadati se odlicnom fudbalu. U principu, kad se sastanu dva ljuta protivnika, ni ne moze biti drugacije.

drago

pre 5 godina

Velesilo pripremi se za kmecanje

Da vidimo. Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic, Pivaric, Modric, Kovacic, Brozovic, Badelj, Perisic, Rebic, Pjaca, Kramaric i Kalinic se nece plasirati na EP? Na EP ide 24 reprezentacihe. U Evropi su osim nas jaki Italija, Spanjolska, Njemacka, Francuska, Engleska, Portugal, Nizozemska i Belgija. To je, sa nama, 9 repki i ti kazes da necemo biti u 24? Mi smo drugi na svijetu a realno smo bolji od prvaka Francuske.

xfactor

Prvi preduvjet uspjeha je kvaliteta pa tek onda ide vjera. Srbi n3maju ni jedno ni drugo. Mi nismo imali drugo, otkad imamo (prvi mec s Grckom) rasturamo.

Bb2

pre 5 godina

Aman više, ljudi, Enrike mu nije prezime nego mu je Luis Enrike ime a prezime mu je Martinez. Niko živ na svetu ga ne zove Enrike ni u kakvom kontekstu.

Dino

pre 5 godina

Slobodno možete napisat da Hrvatska nema sportski respekt prema tim najjačim reprezentacijama jer smo ih puno puta napali i rušili. Pitajte naše stalne mušterije Talijane, koji nemaju niti jednu pobjedu protiv nas. Pitajte Nizozemce, Nijemce, Engleze, Španjolce, Argentince. Sve smo ih pobijedili u službenim utakmicama. Ne bojimo se nikoga i to se i vidi u stavu. To se osjeti na terenu. A nemojte miješati sportski respekt i ljudski respekt. Pola španjolske reprezentacije su suigrači i kućni prijatelji s Modrićem i Rakitićem. Pa Raketa i Luka su IKONE ne samo hrvatskog već i španjolskog nogometa. Koliko puta su golovima i trofejima usrećili tisuće ljudi u Madridu, Barceloni, Sevilji, gdje god su igrali. Spanjolci su ponosni na njih koliko i mi, nema tu mjesta ni podcjenjivanju ni poniženju. A ako smo ih već pobjedili dva puta, zašto ne i treći? Zdravo je to rivalstvo, nema tu favorita, i osjećam samo ponos zbog toga.

drago

pre 5 godina

Od SP fali 8 igraca: Lovren, Strinic, Rakitic, Kramaric, odstranjeni Kalinic i umirovljeni Subasic, Corluka i Mandzukic. Fali i Caleta i Brekalo koji su s mladom repkom. A opet smo jaci. Jednostavno velesila. Za EP ce biti svi, to uzimamo.
Jednostavno je, Hrvati dominiraju Ligom Prvaka.

Ivan

pre 5 godina

Mi smo onu jaku Furiju iz 1994 razbucali i to na njihovom terenu. To nam je bio prvi susret s njima. Golove su zabili Suker i Prosinecki. Dobili smo ih i u zadnjem sluzbenom susretu, i to s B timom. Nema razloga da ih Modric i Rakitic ne razmontiraju danas. Ali ne bi bila sramota ni izgubit od njih. Mislim da je nerjeseno najrealniji rezultat, kao i s Portugalom prije neki dan. Za ove tekme se zivi, to prati cijeli svijet. Dvije nogometne velesile prsa u prsa. Velike legende su se oprostile od repke. Ulazimo u neki novi ciklus s puno novih igraca. Ovo je neka svjezija, nadam se i mocnija Hrvatska.

Hr

pre 5 godina

U zadnjoj tekmi na EP-u, kada je Hrvatska pobijedila sa B timom, ostao je jedan detalj kojeg se uvijek sjetim. Modric je s klupe prenio poruku Subasicu kako da obrani penal Ramosu. I obranio je. A Ramos se naljutio kao dijete. Za mjesec dana vec je ljetovao sa obitelji u Hrvatskoj, sa Modricem i njegovom obitelji :)

realno

pre 5 godina

@xfactor mislis kao sto vi pokazujete "respekt" vec godinama prema srpskim sportistima, jao vi ste zadnji koji trebate dijeliti lekcije o respektu, pa omalovazavate jednog Novaka, a ovaj drago je medju prvima u tome, pisete da ste neke velesile, da se samo nogomet broji hahahah, prvo se vi promijenite u glavi ,shvatite da ste ovdje gosti, prestanite slati svoj primitivizam i mozda cete dobiti respekt od Srba za kojim ocito toliko zudite

Mikii

pre 5 godina

Hrvati su dosta jaki, ali nazalost, nemaju ono sto krasi velike, a to je skromnost i poniznost. Tu jos uvek lice na nas, iako su fudbalski svetlosnim godinama daleko. Hrvati, koliko god jaki bili, Spaniji se ne preti. Narocito ne na njenom terenu. Kad budete zaista sampioni, onda cete imati i vise postovanja prema ovakvim fudbalskim velesilama. Moje postovanje ste zasluzili igrom i zalaganjem na SP, tako da cu biti neutralan veceras i nadati se odlicnom fudbalu. U principu, kad se sastanu dva ljuta protivnika, ni ne moze biti drugacije.

drago

pre 5 godina

Velesilo pripremi se za kmecanje

Da vidimo. Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic, Pivaric, Modric, Kovacic, Brozovic, Badelj, Perisic, Rebic, Pjaca, Kramaric i Kalinic se nece plasirati na EP? Na EP ide 24 reprezentacihe. U Evropi su osim nas jaki Italija, Spanjolska, Njemacka, Francuska, Engleska, Portugal, Nizozemska i Belgija. To je, sa nama, 9 repki i ti kazes da necemo biti u 24? Mi smo drugi na svijetu a realno smo bolji od prvaka Francuske.

xfactor

Prvi preduvjet uspjeha je kvaliteta pa tek onda ide vjera. Srbi n3maju ni jedno ni drugo. Mi nismo imali drugo, otkad imamo (prvi mec s Grckom) rasturamo.

Bb2

pre 5 godina

(drago, 11. septembar 2018 14:28)

Jeste daleko ispred nas u fudbalu, tu nema govora, ali to koliko ste velesila, videće se vrlo uskoro, na EP, za koje se prvo treba kvalifikovati. Euforija je OK, ali treba staviti stvari u perspektivu. Imali ste ludu sreću u rasporedu na SP, jer velesile ne stižu do finala pobeđujući na penale druge "velesile" kao što su Danska i Rusija, i na produžetke onu raspalu Englesku koja je zadnji put pobedila nekog jakog protivnika još kad se niko od ovih danas nije ni rodio.

Veliku ste stvar napravili, došli do finala, ali je na drugoj strani kostura igralo 4-5 pravih velesila, a samo jedna je mogla do finala i pregazila vas za jedno poluvreme, kao što bi pregazili i Engleze i bilo koga od one boranije tamo.

Tvrdim da vam je tim iz 96/98 bio duplo bolji od ovog, i po igri, i po tome sa kakvim su se protivnicima nosili. Ovo je jedan tim iz vrha drugog ešalona, sa jednim vrhunskim igračem, dva odlična i premalo ostaloga da bi bili smatrani velesilom, a iznenađenje turnira ste sad već bili.

Hr

pre 5 godina

,shvatite da ste ovdje gosti, prestanite slati svoj primitivizam i mozda cete dobiti respekt od Srba za kojim ocito toliko zudite
(realno)

Realno, procitah zadnjih dana puno tvojih komentara, punih zlobe i zavisti, iz aviona se vidi da ne volis Hrvate.
Odmah da ti kazem da ti nick “realno” veze nema sa realnim, jer si u oblacima.
I molim te da ne izmisljas da mi ne postujemo Noleta (temeljem jednog komentara koji si ko fol negdje procitao) jer Noleta mi Hrvati volimo i postujemo kao da je naš.
Ako nas mrzis, ne moras komunicirati s nama. I sramotiti ostale normalne Srbe koji su u vecini, i medju kojima imam svoje prijatelje.
Hvala.

Dino

pre 5 godina

Slobodno možete napisat da Hrvatska nema sportski respekt prema tim najjačim reprezentacijama jer smo ih puno puta napali i rušili. Pitajte naše stalne mušterije Talijane, koji nemaju niti jednu pobjedu protiv nas. Pitajte Nizozemce, Nijemce, Engleze, Španjolce, Argentince. Sve smo ih pobijedili u službenim utakmicama. Ne bojimo se nikoga i to se i vidi u stavu. To se osjeti na terenu. A nemojte miješati sportski respekt i ljudski respekt. Pola španjolske reprezentacije su suigrači i kućni prijatelji s Modrićem i Rakitićem. Pa Raketa i Luka su IKONE ne samo hrvatskog već i španjolskog nogometa. Koliko puta su golovima i trofejima usrećili tisuće ljudi u Madridu, Barceloni, Sevilji, gdje god su igrali. Spanjolci su ponosni na njih koliko i mi, nema tu mjesta ni podcjenjivanju ni poniženju. A ako smo ih već pobjedili dva puta, zašto ne i treći? Zdravo je to rivalstvo, nema tu favorita, i osjećam samo ponos zbog toga.

Split

pre 5 godina

@drago haahahaahahahh vau koji mitoman, budi sretan ako se plasirate na EP
(@velesilo pripremi se za kmecanje, 11. septembar 2018 16:20)

sprdas se s hrvatskom haha? htio sam nesto napisat o vasoj repki, ali mi je zao spominjat tu tugu. kako ste poceli uskoro cete bit zadovoljni odigrat remi s kosovom.

Bb2

pre 5 godina

Aman više, ljudi, Enrike mu nije prezime nego mu je Luis Enrike ime a prezime mu je Martinez. Niko živ na svetu ga ne zove Enrike ni u kakvom kontekstu.

realno

pre 5 godina

@hr cudi me uopste da imas preijatelje medju Srbima s obzirom kakve i ti komentare mrznje ostavljas ovdje, kao sto sam napisao hoces respekt pokazi ga, a ako ja zivim u oblacima samo skrolaj dolje i vidi sta tvoji pisu

croata

pre 5 godina

Mi ovo dobivamo iako će furija imati značajno veći posjed lopte. Nema Kale i Mandže pa će im ovaj put zabiti Santini ili Livaja.
(next, 11. septembar 2018 14:12)

Ne vjerujem.
Spanjolci imaju ogroman motiv da pobjedom protiv doprvaka svijeta speru gorcinu debakla s mundijala i bit ce bas nabrijani. Sjeti se portugala, iako je bila klasicna prijateljska, mi do 60te min promijenili pola momcadi, a oni nikog do zadnjih deset minuta, sve samo da nas ako je ikako moguce pobijede. To je uteg krupne ribe u koju mi sad spadamo. Tako ce biti i sa spanjolcima, grist ce ko nespaseni. Jos kad se zna da smo nakon mundijala zasiceni s manjkom motiva i kad znamo da se vise nikom ne moramo dokazivati, pa ni spanjolcima, jos i dalic trubi da nam ta liga nacija sluzi samo kao priprema za euro kvalifikacije gdje ce isprobavat nove igrace, nista ne mirise na dobro.
Volio bih da se varam, al mislim da cemo dobit po lampi.

istina

pre 5 godina

@hr sve u redu majstore, vi samo pokazite postovanje prema srpskim sportistima (sto niste do sada) spustite se na zemlju(sto niste do sada) komentirajte normalno (sto niste do sada ,samo skrolaj prema dolje pa ces i na ovoj vesti da vidis kakve nebuloze pisete) i dobit ces normalnu komunikaciju, do tada dobivat cete ono sto zasluzujete

1950

pre 5 godina

@Hrvati, koliko god jaki bili, Spaniji se ne preti. Narocito ne na njenom terenu.(Mikii, 11. septembar 2018 17:09)

Cuj Miki, mogli bi i vi malo drskosti pokazat ponekad. A ne se sklanjat onim Svicarcima na albanski pogon. Pa covjece, zasto idemo tamo igrat ako im ne namjeravamo zaprijetit? Mislis bolje ostat doma da ne bi slucajno jednu strasnu Spanjolsku uvrijedili pobjedom na njiovom terenu ahaha. Sjedi i popij nesto, ja castim, hahaha. Ne da cemo im zaprijetit, nego ce se furijanci pogubit kad ih izvrte Raketa i Modric. Nije to bahato, to je realnost situacije.

Nele

pre 5 godina

Juce sam gledao nase protiv rumunije i mnogo sam se nervirao. Ne znam sta mi je to trebalo u zivotu. Iskren da budem, danas cu s uzitkom da gledam Spaniju i Hrvatsku. Nije me briga ko ce da pobedi, ali se radujem sto mogu da gledam vrhunski fudbal gde i jedni i drugi igraju brzo i moderno, gde su dodavanja logicna, s mnogo lepih poteza i sansi svih 90 minuta. Rakitic, Modric, Perisic? Komsije, imate nekoliko majstora fudbala u reprezentaciji i kad je meni ovakav uzitak da ih gledam kako s lakocom vode igru, kako leprsavo grade napad, mogu da zamislim koliko vi uzivate. Srecno danas.

Vjeko:ZD

pre 5 godina

Zabit ćemo im dva komada. Perišić i Rakitić. A Modrić će opet pokazati zbog čega je top of the top. Gdje god igra dobije ovacije stadiona kad napušta igru. Kao Iniesta svojedobno. Mi smo već postigli nemoguće razbijanjem Argentine i Engleske i ulaskom u finale. Afroncuzima ćemo se odužit prvom prilikom. Osveta će bit hladna i neugodna.

Idemooooo!

pre 5 godina

hrvatska će kao i uvijek ići po tri boda. do pobjede se stiže samo napadom, hrabrom igrom, i maksimalnim pristupom bez obzira tko istrči na teren. bez obzira na protivnika i njegovu snagu. kad tako uđeš u bitku, ni poraz ne pada teško.

xfactor

pre 5 godina

@drago haahahaahahahh vau koji mitoman, budi sretan ako se plasirate na EP
(@velesilo pripremi se za kmecanje, 11. septembar 2018 16:20)

evo, ova izjava je tipicni pokazatelj razlike izmedju vas i nas. vi jednostavno ne vjerujete da je moguce pobjediti jednu spanjolsku, argentinu, englesku, italiju, brazil. vi tako u startu gubite. na nerjeseno bi gledali kao na cudo, na nekakav veliki uspjeh. mozda je to zbog silnih trauma koje vam je vasa selekcija priredila, ali vjerujte, sve te reprezentacije imaju svoje slabosti. napadnes ih di su najtanji, tu ih grizes i oni kad tad puknu. promjenite pristup u glavi, pa ce i veliki rezultati doci. i manje pljuvat druge ako vec ne znate pokazat respekt za tudje rezultate.

xfactor

pre 5 godina

Hrvati su dosta jaki, ali nazalost, nemaju ono sto krasi velike, a to je skromnost i poniznost. Tu jos uvek lice na nas, iako su fudbalski svetlosnim godinama daleko. Hrvati, koliko god jaki bili, Spaniji se ne preti. Narocito ne na njenom terenu. (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mikii, 11. septembar 2018 17:09)

e, to je taj respekt odnosno kompleks, da ne kazem strah od "jacih" "vecih" "boljih" koji vama nikad ne donosi rezultate. mi nemamo respekt prema nikome, i u pravu si da nam se nekad to lupi o glavu, ali cesto i razoruza protivnika. kad jaci shvati da je lovina a ne lovac, tu se lomi rezultat. u svakom slucaju, s obzirom na nase i vase nogometne rezultate, mislim da je nas pristup plodonosniji i da nista ne dobijas prevelikim respektom. naprotiv, stavljas sebe u nizi rang. mi smo najbolji, i samo igrom slucaja nismo sampioni, i to je ok, a doci ce i taj dan. vjerujem u to, a ti vjeruj u sto god hoces. sjeti se da smo isto ovako prijetili englezima. i da smo ih pobjedili 3:2 u toj tekmi, na krcatom Wembliju. Zasto ne, tko nam brani? To je samo sport. Nista vam ne bi falilo da ste napali i rasturili Brazil. Pozdrav.

Hr

pre 5 godina

Juce sam gledao nase protiv rumunije i mnogo sam se nervirao. Ne znam sta mi je to trebalo u zivotu. Iskren da budem, danas cu s uzitkom da gledam Spaniju i Hrvatsku. Nije me briga ko ce da pobedi, ali se radujem sto mogu da gledam vrhunski fudbal gde i jedni i drugi igraju brzo i moderno, gde su dodavanja logicna, s mnogo lepih poteza i sansi svih 90 minuta. Rakitic, Modric, Perisic? Komsije, imate nekoliko majstora fudbala u reprezentaciji i kad je meni ovakav uzitak da ih gledam kako s lakocom vode igru, kako leprsavo grade napad, mogu da zamislim koliko vi uzivate. Srecno danas

Hvala Nele, stvarno se veselim ovakvim normalnim ljudima koji nisu zatrovani mrznjom, vec su otvorena srca i gledaju sport kroz uzitak, a ne politiku.
Da znas da uvijek navijamo za Noleta, i volimo ga kao da je nas, te da ga je uzitak gledati, kao sportasa i covjeka!

Hr

pre 5 godina

Hrvati su dosta jaki, ali nazalost, nemaju ono sto krasi velike, a to je skromnost i poniznost. Tu jos uvek lice na nas, iako su fudbalski svetlosnim godinama daleko. Hrvati, koliko god jaki bili, Spaniji se ne preti. Narocito ne na njenom terenu. Kad budete zaista sampioni, onda cete imati i vise postovanja prema ovakvim fudbalskim velesilama. Moje postovanje ste zasluzili igrom i zalaganjem na SP, tako da cu biti neutralan veceras i nadati se odlicnom fudbalu. U principu, kad se sastanu dva ljuta protivnika, ni ne moze biti drugacije.

Dragi susjed, hvala na lijepim rijecima i ja vama od srca zelim uspjeh!
No u jednom te moram ispraviti, upravo skromnost i poniznost Hrvate je dovela do finala, i upravo zbog toga se svijet zaljubio u malu Hrvatsku. Skromnu, talentiranu i ratobornu. Procitaj clanak u “The independentu” koji kaze “What can we learn from little country with big dreams”, pa ce ti sve biti jasno. A to je bio i slogan koji nas je pratio “Mala zemlja. Veliki snovi”....neka te ne zavara par komentatora ovdje koji provociraju malo da izazovu vasu zavist, sto i neki vasi rade na nasim portalima.
Zapamti, izgubila ili pobijedila veceras, Hrvatska na čelu sa Zlatkom Dalicem zna sto cini, stoji cvrsto na zemlji i to ce se vidjeti na EP-u. Sto je Dalicu cilj. Ne zamara se pobjedama, vec stvoriti pobjednicki tim za EP.
Zivi bili, pa vidjeli...Pozdrav!

xfactor

pre 5 godina

@xfactor mislis kao sto vi pokazujete "respekt" vec godinama prema srpskim sportistima, jao vi ste zadnji koji trebate dijeliti lekcije o respektu, pa omalovazavate jednog Novaka
(realno, 11. septembar 2018 17:27)

stari, na krivu adresu to saljes, ja sam veliki Novakov fan, i u svom okruzenju ne znam nikog da ne navija za Noleta, osim kad igra protiv nasih. Nikad u zivotu rijec protiv njega nisam rekao. Pa vise ga vi pljujete od nas kad izgubi mec. B92 pokazuje respekt prema vatrenima i to mi je dovoljno, a sto tamo neki frustrirani pojedinac misli i kaze, nije me briga. Isto bi trebalo vazit i za vas, nek vas ne dotice sto budale s nase strane pricaju o vama, a ima ih puno da se ne lazemo.

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

hrvatska će kao i uvijek ići po tri boda. do pobjede se stiže samo napadom, hrabrom igrom, i maksimalnim pristupom bez obzira tko istrči na teren. bez obzira na protivnika i njegovu snagu. kad tako uđeš u bitku, ni poraz ne pada teško.
(Idemooooo!, 11. septembar 2018 16:48)

Za sada je 3:0 za Spance...ovi vas izgleda vracaju na fabricko podesavanje ?!