Fudbal 107

Petak, 24.08.2018.

08:15

Istanbul je šansa – tradicija na strani Partizana

Fudbaleri Partizana nisu izborili vođstvo protiv Bešiktaša na svom terenu, ali tradicija kaže da su crno-beli u sjajnoj poziciji u borbi za Ligu Evrope.

Istanbul je šansa – tradicija na strani Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

Josarian

pre 5 godina

Budimo realni. Partizan je autsajder. Zvezda je juče napravila pravi podvig. Lošija je pobedila. Takva čuda se ne dešavaju dva dana za redom.

DRBG

pre 5 godina

Pa koliko vidim kvota za pobjedu Besisktasa je 1,5 a nereseno 3,5.
Pobjeda Prtizana 6. Time je sve receno. To je realna slika.
Dakle trebace malo cudo da se desi. Naravno bez predaje. Lopta je okrugla :-)

Gospodin

pre 5 godina

Igrači Besikrasa nisu svesni,koliko lmaju
navijaca u Srbiji a,Delije!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ramones**, 24. avgust 2018 17:48) a tek igraci Sparte,Krasnodara,CSKA,Arsenala,Suduve,Salzburga..da ne nabrajam dalje...

Gospodin

pre 5 godina

U revansu ce biti Babela,Lensa i Negreda...bice vam tesko komsije...ali srecno...sta da vam kazem....
(Gospodin, 24. avgust 2018 16:03)

Hahaha kakvog Negreda? Lik je prakticno prodat.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 24. avgust 2018 16:36)

Svejedno,tu su jos Lens i Babel,ali ne kontam ovo smejanje,ironicno ili panicno? ili skrivas negativan rezultat? Teze je sa 1:1 u goste,cist da te podsetim. Pazi da tvoje smejanje ne predje u plakanje. Ja vam zelim srecu,jer moja Zvezda je vec u evropi i ove godine.

Bodibond

pre 5 godina

U revansu ce biti Babela,Lensa i Negreda...bice vam tesko komsije...ali srecno...sta da vam kazem....
(Gospodin, 24. avgust 2018 16:03)

Hahaha kakvog Negreda? Lik je prakticno prodat.

Bodibond

pre 5 godina

Naravno da sanse postoje, Besiktas ima mnoge poznate igrace ali to nece spreciti nase igrace da pruze maksimum i pokusaju da pobedom (ili remijem od 2:2 i vecim) izbore Ligu Evrope.

Bodibond

pre 5 godina

Tesko ce biti pobediti tamo ali ne i nemoguce, ali i svaki neresen ishod veci od 1:1 vodi nas u Ligu Evrope.
Vardar je izbacio Fener iz kvalifikacija pa i Partizan ima cemu da se nada protiv Besiktasa.

One night in May

pre 5 godina

Nemoj da pljujes u tanjir iz koga si kusao. Nije to lepo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Karaburac, 24. avgust 2018 12:47)

Ovo nesto na Mustafin racun?!?

podrška je važna

pre 5 godina

teško ali nije nemoguće. ako se budu borili kao sinoć i bolje igraju odbranu, ako promeša malo batice, zašto da ne.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Celavi Miletic mora na mesto stopera. Pantic mora bolje da saradjuje sa oba krila. Moze bolje.
Protiv omatorelih legionara mora agresivno i sa mnogo trcanja, kao u Bg. Ne dozvoliti im da igraju rutinski, svoju igru.
Trener im nije bas pokazao visoku klasu. Uzda se u kvalitet igraca. Bice jaci za 3 vrlo dobra igraca i tu je kljucni problem.
Kako god bude, Partizan se nece obrukati u ovom dvomecu. Batica je doneo agresivnost i borbenost. Akademski fudbal koji je forsirao Djukic, ne ide sa ovako skrpljenim timom.

Oypa 7

pre 5 godina

O čemu je ovde reč? Partizan je tih godina pobeđivao kao domačin a na strani je potvrđivao prolaz dalje čak i uz poraz, npr Groningen ovde je bilo 4-2 i gosti su promašili penal ako se dobro sećam a tamo u revanšu poraz 2-1 ili Dinamo Bukurešt 3-1 i 0-0, sad nije dobio meč pred svojom publikom i mora da juri na strani i to na mnogo teškom gostovanju u tome je razlika.

Pedja

pre 5 godina

Isti ovi sto pisu kako Partizan ima sanse, pisali kako Zvezda nema posle 0:0. Ispade da je bolje 1:1 kod kuce, nego 0:0. A jos kad procitah jednog kako napisa da Partizan igra na nivou Juventusa i Barse, zaista nema sta da se doda na to.

miško

pre 5 godina

Realno Partizan može da se bori za kup,ništa više.I dalje truba od igre, mnogo rupa u odbrani a najveća golman.Stoji na liniji kao ukopan, dok centrirane lopte zuje oko njega.Tako i pade gol a mogao je i još neki.Podela bodova.

Maximus

pre 5 godina

Ajde bre ostavite Miletić veka na miru. Više su podbacili Stojković, Pantić i Zdjelar a oni su kičma tima.
Malog su ostavljali mnogo puta 1na1 sa Kvarežmom, a on bi tako rešio i bolje igrače od njega.
Bata radi dobar posao i sada tim i liči na nešto.
Želim vam uspeh u revanšu.

marica, kriv, razumevanje

pre 5 godina

mozda ako se poklopi gomil astvari I ima sanse, a to je da "turci" ne budu preterano zainteresovani za igru I da igraju na 0:0, pa da nas usere da uguramo neki gol posle 85-og minuta a onda da se nekim cudom odbranimo par minuta, sasna za svaku of ovih stavki minimalna ukupno gledano sanse bliske nuli, sto nas ne sprecava da se nadamo ne bi bilo prvi put da porodjemo sa istom prognozom pre meca

Jovke

pre 5 godina

Sanse su 2%...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Leon, 24. avgust 2018 10:12)

Ti si bas optimista.
(Kosta ispod mosta, 24. avgust 2018 11:45)

Nije optimista nego je Delija.

sbinizcg100

pre 5 godina

Samo mi nije jasno zasto ovoliko komentara od navijaca CZV? Pa prije partizana njih ce rutinski da pobjede Bikovi...oni treba da su srecni sa Ligom Evrope jer sledece godine su opet bez evrope

podrška je važna

pre 5 godina

teško ali nije nemoguće. ako se budu borili kao sinoć i bolje igraju odbranu, ako promeša malo batice, zašto da ne.

... dopušteno

pre 5 godina

Realne šanse dakako da postoje. Bila su bar 3 velika pitanja vezana za Partizan prije ovog okršaja. 1. Može li Partizan uopšte da parira? Itekako može! Bata Mirković je skoro pa madzioničarski skockao tim i igru u nekoliko dana. 2. Može li Partizan da uradi nešta u napadu? Partizanov napad je bio odličan! Zakarić je otkrivenje i bio je igrač utakmice sa namještanjem gola, prodorima, driblinzima... Pantića više niko ne zove od milošte "mali" jer je to sad rmpalija izuzetne snage i probojnosti koji razgrće protivničku odbranu i snagom i lucidnošću. Janković je odlično počeo pa se povrijedio. Gomeš je pokazao višu klasu u par navrata. Na kraju, Partizan je imao daleko više izrađenih šansi. 3. Da li se Partizanova odbrana može nositi? Tu moj entuzijazam splašnjava. Teško. "Zelena je", ne čita igru. Malo prije primljenog gola je bilo skoro identična situacija. Ne zna se ko koga pokriva, igrača na petercu niko ne pokriva Iako se nije radilo o brzim akcijama. Poslije je ušla panika u glavu... Lako je zamisliti scenario u kom se igračima još više odsjeku noge u grotlu stranog terena, ali eto ja se nadam da će Bata uspjeti za 6 dana da popravi dosta toga i priredi veliku radost. Na kraju krajeva, ako je uspio dići mrtvu ekipu na LŠ nivo, jer je to nivo Turaka, za samo nekoliko dana...

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 5 godina

Iako nikad ali nikad ne navijam za turke, hrvate i nemce cak i ako igraju protiv partizana, mogu da potpisem da partizan nema ama bas nikakve sanse da prodje besiktas koji je juce igrao sa pola gasa i odradio utakmicu rutinski. U revansu lagana pobeda domacina, samo da ne bude i blamaza.

Karaburac

pre 5 godina

@Tito partija crno bela armija

Sve sto ste uradili u zivoti dala vam je Titova partija. Posle Tita jedno golo nista.
Nemoj da pljujes u tanjir iz koga si kusao. Nije to lepo.

I Sunce je Zvezda

pre 5 godina

Inace, ima Partizan sanse i to bas zbog tih zvezda u turskom timu. Nemaju oni toliku zelju za igrom pobedom i dokazivanjem. Njima nije stalo do EL. Partizanova sansa je da ih tu iznenadi a turcima da udje voda u usi. Da im zapadne los dan. I Grci su bili prvaci evrope a slabiji od dosta ekipa bili. Zvezda je igrala na praznom stadionu. Da nije. Uvaljala bi bar jedan gol. Al sama je tu kriva. Jeste istina da nas UEFA ne voli al bar zato joj ne treba gurati prst u oko. Zar ne?

biće bolje, neko viče

pre 5 godina

Pitanje je samo, koliko će Turci biti zainteresovani da se smaraju u grupi LE (6 utakmica), jer, realno, nemaju šanse da osvoje ovo takmičenje (za ulazak u LŠ). Pošto su u pitanju uglavnom matori legionari, nema tu ni nekog faktora nacionalnog ponosa ("zar da ispadnemo od Partizana na našem terenu ?"), tako da je to šansa. Ipak, kvalitet Partizana je jako skroman, iako igraju bolje posle Đukića.
Inače, analogija sa 1/16 finala LE prošle sezone je sasvim slučajna, ali vrlo indikativna. Oba naša kluba su igrala prve mečeve kod kuće i postigla identične rezultate kao i sada (CZV - CSKA 0:0, Partizan - Plzen 1:1). Ne bih voleo iste ishode u revanšu, ali su velike šanse da tako, nažalost, bude. Salcburg može da uvali 1 gol kod kuće sigurno, a da ga ne primi, a Turci, ako budu hteli, bez preteranog zapinjanja da daju 2 kom. i to bi bilo to.
Ipak nadam se da se to neće desiti.

Zivorad

pre 5 godina

Bata Mirkovic je najbolji trener na Balkanu. Ovo sto Partizan igra je nivo Barse i Juventusa. Mozda nema kvalitet igraca kao Barsa i Juve ali je on sigurno na nivou njihovih trenera. Pohvalio bih i publiku bila je velicanstvena atmosfera i to dugujemo nasoj upravi na celu sa Profesorom. Ovakav Partizan je za zvezdanu vasiona. zvezdana je kancer srpskog sporta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (antiDebil, 24. avgust 2018 09:47) Napisali ste anti-komentar i to je u redu,analogijom Vaseg Nick-a,jer plus i plus daju minus ispada da Vama ne treba prefiks Vaseg nadimka na ovom portalu.Cestitam Vam,sada ste postali kompletni...

Gipsy

pre 5 godina

Ovaj Beskitas bi razneo mezimicu, jedva su prosli oni Slovake. Bitno da je Partizan najvise doprineo koeficijentu.
(Vlado, 24. avgust 2018 09:22)

Napisa covek i ostade ziv

Sinisa

pre 5 godina

Pun istok i pun zapad. Pogled na jug sve govori. Ovo je pobeda pravih navijaca Partizana! U Tursku na hrabro pa sta bude.
(Simpatizer, 24. avgust 2018 09:55)
Kao veliki zvezdas potpuno podrzavam tvoje misljenje. Fudbalski gledano nemate kvalitet,ali i srce nesto znaci. Dajte taj go i izginite na terenu. Koliko Mrkela radi dobro u Zvezdi toliko Ilijev lose u Partizanu

Gost komentator

pre 5 godina

Nek mi netko od uvazenih navijaca Partizana objasni cime je Domagoj Vida zasluzio zvizduke, ne pamtim da je ikada bilo sto rekao protiv Srbije? Ili po obicaju propaganda od toga da "gori kafana Beograd" u Kijevu napravi da "gori Beograd"?

Bilal

pre 5 godina

@ goxy, 24 avgust 2018 09:55.

Imam osjećaj da Ti uopšte nisi pročitao tekst. Pročitaj ga! Upravo nam prošlogodišnji meč sa Olympiakosom u Atini 2:2 i daje nadu da ćemo proći dalje. Dinamo Kijev je bio postfestum našeg prolaska u 1/16 finala LE tako da to nije isto

fenix

pre 5 godina

turci su mnogo bolji. Sansa uvek postoji ali u ovom slucaju na nivou statisticke greske. partizan je mnogo bolju ekipu imao u njukastlu I briselu. odbrana je losa. osim rikarda gomesa I zukurica koji je sinoc stvarno bio dobar nemamo igraca koji moze da zaseni I donese razliku. a oni nisu ni proci jednom kleu npr. steta

partizanovac

pre 5 godina

Na levom beku mora da bude Šehović, ili neki novi igrač. Štoperi Valijente i ćelavi Miletić, a desno Enake. Na sredini Zdjalar i Šćekić ispred njih Suma, a ne Pantić

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

Ima li neko informaciju o bolesnom navijacu koji je od sinoc na urgentnom...
Nocas oko ponoci Vecernje Novosti su objavile da je komsija u teskom stanju ALI DA JE ŽIV... Ukoliko neko od komentatora sazna nesto novo neka objavi odmah .
Komšo mislimo na tebe, ozdravi sto pre, pa da u revanšu navijaš za Tvoj Partizan iz sve snage. Pozzzzz

Kosta ispod mosta

pre 5 godina

Sanse su 2%...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Leon, 24. avgust 2018 10:12)

Ti si bas optimista.

beogradski

pre 5 godina

Ne razumem ove komentare Zvezdinih navijača, iako i sam navijam za Zvezdu. Ajde grobari gazite to, pa da igramo grupne faze opet. Dižemo koeficijent srpskom fudbalu. I jedni i drugi navijači što pre shvate da uespeh i jednog i drugog kluba olakšava posao svake sledeće sezone svim ostalim našim klubovima. Mozak Srbi, mozak.

4k4.Dex

pre 5 godina

I ne pricajte o cenama igraca to ne znaci nista ako dobro postavis taktiku i boris se kao lav. Pa pogledajtu Zvezdu, tolike ekpe skuplje ko zna koliko silu igrale sa njima pa se niko nije naigrao i posle se prica ma slabi su oni ipak. Nisu oni slabi nego Milojevic zna sta radi. Tao i ovde ako dobro postavi Mirkovic i ako su igraci pravi tim i ako izginu na terenu moze da se prodje. Pa nisu Salzburg i Besiktas Real i Barsa.

4k4.Dex

pre 5 godina

Dobro ste igrali juce, imate relativno OK rezultat, ipak trebaju vam dva gola za prolaz. Slicna situacija kao Zvezdi protiv Spartaka. Ipak teze je dati dva gola Besiktasu kuci. Imaju dosta stare i spore igrace, nisu preopasni, moze da se igra pa sta bude... samo kontra.

Митар Пфк

pre 5 godina

Ајмо црно бели !! Одличан меч , штета за побједу јер би била заслужена..Дотуците османлије у њиховом дворишту ! Напред Партизан !!

Mikii

pre 5 godina

Ostali pogubljeni, Valijente se sklanja od igrača Zdjelara preskače lopta stvarno amaterska reakcija kod gola.
(Blue Moon 1084, 24. avgust 2018 08:35)

Kakva ironija. Valijente na spanskom znaci hrabar.

Mikii

pre 5 godina

Ko kaze da ne mozemo barem na penale da ih eliminisemo?
(Милош-, 24. avgust 2018 08:45)

Ja, kao navijac Partizana kazem. Sta su imali, pokazali su u Beogradu. U Turskoj mogu samo da se bore za castan poraz i to je sve.

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Ja bi, iako navijam za Zvezdu, što nema nikakve veze sa ovom pričom, svim navijačima Partizana koji su u mogućnosti preporučio da odu na gostovanje Bešiktašu u Istanbul, nije to toliko skupo kas se organizovano ide, bez obzira kakve su šanse Partizana da prođe, naime meni je jedan drug koji živi u Zadru i radi za neku tursku firmu pričao da je bio na utakmici LŠ prošle godine Bešiktaš-RB Laipcig i da atmosferu koju prave navijači Bešiktaša na tom novom stadionu "Vodafon arena" treba doživeti, da je stadion neverovatno akustičan, a buka nestvarna...uostalom to je ona utakmica na kojoj je Timo Verner u 20toj minuti tražio izmenu ,jer nije mogao da izdrži buku, pa je prvo dobio čepove za uši, ali je ipak zamenjen nakon 30tog minuta, kaže ovaj lik pričaš nešto i nečuješ sam sebe

BgHQ

pre 5 godina

Ne znam na cemu se gradi optimizam kad je 1:1 mnogo bolji rezultat za Besiktas.Revans se igra u Turskoj gde im sanse jos rastu a pri tom treba imati na umu da su Turci neuporedivo kvalitetniji tim.Kad se sve to uzme u obzir onda je Besiktas izraziti favorit a prolaz Partizana bi bio senzacija.Koja je svrha bezveznog lozenja naroda u ovom slucaju ili u slucaju repke na SP u Rusiji kad je svakom ko je video bar jednom loptu u zivotu bilo jasno da necemo proci grupu.

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

...a nema bolje preporuke od preporuke tog mog druga, jer taj je u mladosti bio i pomorac i nije propustio priliku da gleda u Argentini kad je bio i Boka Juniors-River Platana "Bombonjeri" i bio je na derbiju Rozarija... Rozario Central-Njuvels Old Bojs

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Kvarezma i ekipa parkirali autobus na marakani, kazu tamo se cesto parkiraju. 
(GP84, 24. avgust 2018 08:36) 

nisi ti kriv sto navijas za malinklub ali posledice su velike
(buc, 24. avgust 2018 09:05)

Auuuu, al ga zakopa...ovaj vise nece joristiti taj nik

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Bata Mirkovic je najbolji trener na Balkanu. Ovo sto Partizan igra je nivo Barse i Juventusa. Mozda nema kvalitet igraca kao Barsa i Juve ali je on sigurno na nivou njihovih trenera. Pohvalio bih i publiku bila je velicanstvena atmosfera i to dugujemo nasoj upravi na celu sa Profesorom. Ovakav Partizan je za zvezdanu vasiona. zvezdana je kancer srpskog sporta.
(antiDebil, 24. avgust 2018 09:47)

Ja mislim da ponekad i sam sebe izbenadis koliko se nalupetas u komentaru. Ovo tvoje je stvarno cista patologija

Car Dušan

pre 5 godina

Realno... Kao veliki navijač ZVEZDE, volio bih da imamo u ekipi, ovog Zakarica! Zanimljiv, sasvim solidan i, neko ko zna da igra...Besiktas? Suviše precijenjen od strane Partizana - skup sredovječnih ljudi, kojima ovaj rezultat ide na ruku. NAŽALOST!

who the f..k are you

pre 5 godina

Bravo Partizane moj...borba, pošteno su istrčali momci i to je dovoljno za pozitivan utisak...Svaka evropska utakmica je raj za moje oči, nakon gledanja naše mučene lige i utakmica gde se pola lige protiv nas samo valja, brani bunkerom, odugovlači, gde utakmice aktivno traju 45 min umesto 90...
Elem, Bešiktaš još nije utegnut i to je naša šansa, sa druge strane imaju izuzetno jak domaći teren...videćemo, očekujem prolaz, uglavnom smo nakon ovakvih rezultata u prvoj utakmici prolazili na strani...biće teško sigurno, ali dotakli smo ih by Dule Vujošević...videli da su od krvi i mesa...idemo dalje

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Ovaj Beskitas bi razneo mezimicu, jedva su prosli oni Slovake. Bitno da je Partizan najvise doprineo koeficijentu.
(Vlado, 24. avgust 2018 09:22)

Hahahahaha...pa ti si kralj!

па то је сјајно!

pre 5 godina

hehe tradicija na strani partizana dada tradicija u otimanju prebijanju prisluskivanju otimaju igrace sami nece da dodju imaju tradiciju sa turcima braca najrodjenija crnobela kao i turski paok u revansu 5-0 vraca se babel od crvenog tri komada hehe
(zvezdanko, 24. avgust 2018 09:37)

Ретко бесмислен коментар, а притом је писменост на нивоу предшколског узраста.
Што се тиче наших шанси, оне су око 20 процената. Турци су бољи, играју код куће али чуда су ипак могућа. Видели смо да су гол примили на сличан начин као што су нама дали. Рањиви су сигурно. Треба нам нападачка игра, пуно храбрости, много среће и њихов лош дан. Цигани имају више шанси за пролазак, око 40. Играће у позоришту, имаће тамо навијачку подршку, а довољан им је 1 гол за пласман даље. Једино што није на њиховој страни је квалитет тима. РВ је бољи. Оба наша тима нису у завидном положају али сигурно имају шансу.

Grobarchina

pre 5 godina

Nemoj da se ložimo, Partizan je igrao sa 100 posto svojih mogućnosti, a Bešiktaš sa pola snage. Igrali su koliko im je trebalo, štedeli se, a bili su i oslabljeni u prvoj utakmici.

U revanšu, bojim se da nemamo šta da tražimo. Odseći će nam se noge pred fanatičnom turskom publikom, dok se osvestimo biće 2-0. To je i rezultat koji prognoziram, lagano ispadamo. Voleo bih da grešim, ali mi nemamo kvalitet za jake evropske utakmice. Nemamo novca da kupimo kvalitetne igrače, pa zato nam je i tim prosečan.

Rupe smo u odbrani, mnogi igrači nisu za Partizan ali ih neko uporno forsira. To što neki sad u eforiji pišu "Možemo da igramo sa Bešitašem", to je samo privid. Nama se čini da smo mogli da pobedimo, ali nismo mogli nikako.

eh

pre 5 godina

i jedni i drugi smo izbacili preko 20 evropskih klubova ove i prosle sezone i jos cemo kako stoje stvari i ni jednima ni drugima nista ne valja.
u genima.nam.je da se glodjemo medjusobno i onda nam.je drugi kriv za sve u istoriji.

nista o nicemu

pre 5 godina

Hvala svima koji su izviždali ekipu s juga i nisu pevali s njima, ima nade za bolje sutra
(pgar, 24. avgust 2018 08:39)

Zvizde ih oni sto bi da im otmu jug, a ne normalni.

Limar nece doci

pre 5 godina

Iskreno bih voleo da JNA klub prodje taj Besiktas jer je Partizanu mesto u Evropi, isto kao i Zvezdi i Vojvodini.
Jedino u sta sam siguran da se agonija koja je u tom klubu zadnjih nekoliko godina nastavlja sigurno, da kadrove SPS i Milosevica nece ni Bog skinuti i smeniti a da ce za tu prevaru i manipulaciju uvek biti kriv nas naj veci i naj trofejniji klub.

antiDebil

pre 5 godina

Bata Mirkovic je najbolji trener na Balkanu. Ovo sto Partizan igra je nivo Barse i Juventusa. Mozda nema kvalitet igraca kao Barsa i Juve ali je on sigurno na nivou njihovih trenera. Pohvalio bih i publiku bila je velicanstvena atmosfera i to dugujemo nasoj upravi na celu sa Profesorom. Ovakav Partizan je za zvezdanu vasiona. zvezdana je kancer srpskog sporta.

mosha

pre 5 godina

Samo potpuno zaslepljeni navijac nije video sinoc da je Besiktas visa klasa u odnosu na Partizan. Sanse da Partizan prodje Besiktas ne postoje.

bleki

pre 5 godina

Partizan je sasvim dobro odigrao ovu utakmicu i mislim da ima neke sanse za prolaz. Ali ja se idalje pitam dokle ce levi bek Miletic igrati.Ovo je strasno, decko veze nema, on nije ni za Dinamo Vranje. Smuci mi se utakmica kad ga gledam. Osim toga on je direktan krivac za gol, prvo je promasio loptu glavom, a onda lagano dozvolio centarsut...

buc

pre 5 godina

Kvarezma i ekipa parkirali autobus na marakani, kazu tamo se cesto parkiraju.
(GP84, 24. avgust 2018 08:36)
nisi ti kriv sto navijas za malinklub ali posledice su velike

Granota

pre 5 godina

Realno sagledavajući stvari, i Zvezda i Partizan imaju jako težak zadatak. Ako je kod Zvezde žreb još i bio dobar, kod Partizana je mogao da bude bolje. Bešiktaš ima igrače poput Kvarežme, Medela, Negreda, Pepea, itd. Ljudi imaju titule u velikim ligama. Ne očekujte mnogo, šta god bude, mene je u poslednjih par utakmica Partizan jako prijatno iznenadio.

zvezdanko

pre 5 godina

hehe tradicija na strani partizana dada tradicija u otimanju prebijanju prisluskivanju otimaju igrace sami nece da dodju imaju tradiciju sa turcima braca najrodjenija crnobela kao i turski paok u revansu 5-0 vraca se babel od crvenog tri komada hehe

Basketash

pre 5 godina

Partizan tamo ili gubi ubedljivo 2 3 0 ili dobija 1-2 tako da se igrati x2 ne isplati.Smatram da ce jedan od dva nasha tima proci dalje I to cistom pobedom u gostima.

Goxy

pre 5 godina

Ok, moze da se desi takav scenario ali mi ovo sa Besiktasom vise lici na utakmice sa Dinamom iz Kijeva i Olimpijakosom prosle sezone. Partizan je igrao odlicno protiv Olimpijakosa, oni prodali par fora i to je kraj. Isto tako je bilo i sa Dinamom.

Ima sansi ali treba biti realan.

bla bla

pre 5 godina

Ako cemo realno jaci su duplo od nas, no ako nas sreca pogleda sto da ne. Tuzno je sto mali Sehovic koji je za Miletica Marselo licno sedi na klupi, jer ovaj mora da se proda. Tuzna surova realnost naseg fudbala, ne kazem da bismo sa Sehovicem prosli, ali nas bar ne bi nervirao toliko. Samo neka se bore kao juce i da izgubimo 3:0 nema veze. Poz za moje Partizanovce i normalne komsije sa one strane brda, srecno u Austriji.

Der Genius

pre 5 godina

Gurnuti mladog Sehovica u vatru, nek se nadigrava sa Kvarezmom, pa sta bude... Smejao sam se za Zakarica, a ispao je pun pogodak... Ivanovic se nije video sinoc, i Suma bi bio korisniji... Sasa Ilic bi vise uradio za 20 minuta nego Kosovic za 120...

Gong

pre 5 godina

Realno, Bešiktaš ima ekipu za LŠ, Partizan nema; Bešiktaš će imati fanatike na tribinama, koji im mogu dati krila. Jedino inat i čudesnost koju samo fudbal može režirati mogu biti na strani Partizana. Kako god, srećno komšije!

Grobar

pre 5 godina

Imaju velike sanse, ali zavisi koliko ce Partizan biti zainteresovan za 90 minita igre. Ovde smo videli 30 minuta igre.
Bukvalno kako smp dali gol ja sam rekao da ce sada da im glave polete i primice gol, sto se i desilo u sledecem napadu. Sa druge strane, iako doboar golman, Stojkovic nakon odbrane odugovlaci (prekrsti se, pa izguvi vreme dok zagrli loptu) a tada treba odmah u brzu kontru. To protivnici redovno koriste a mi nikad.

Blue Moon 1084

pre 5 godina

Solidna partija juče, ali i dalje sam pod utiskom kakav smo gol primili prvo onaj Miletić promašuje loptu pa onda ostavi prostora Kvarežmi da primi loptu da se namesti da pogleda raspored igrača a on jadan stoji i gleda. Ostali pogubljeni, Valijente se sklanja od igrača Zdjelara preskače lopta stvarno amaterska reakcija kod gola.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 5 godina

Kvarezma i ekipa parkirali autobus na marakani, kazu tamo se cesto parkiraju.
(GP84, 24. avgust 2018 08:36)

Platim pivo svakome ko je skapirao šta si hteo da kažeš...

Free@Last

pre 5 godina

Nema tu šta da se očekuje. Partizan mnogo bolje od ovog večeras ne može a ni to nije dovoljno da se dobije meč u Istanbulu. Bešiktaš je mnogo kvalitetnija ekipa što se i vidjelo sinoć i uglavnom je ritam utakmice bio onakav kakvu bi igru oni u tom trenutku igrali. Parttizan nema fizičku snagu, uglavnom gube duele jedan na jedan, Partizan nema brzonogog igrača da se gurne lopta u prostor i na kraju nema tu ni nekog ko bi gurnuo tu loptu. Iz sezone u sezonu ekipa je sve lošija sa sve manje kvalitetnih pojedinaca i to se i te kako osjeti. Ne može Mirković ništa ozbiljno sa ovim što ima. STalno je neko bitan povrijeđen. Vidjelo se sinoć nakon izlaska Jankovića i Gomeša da ta ekipa više ništa u napadu ne zna da napravi. Ivanović je zabluda i možda bude ponekad od koristi protiv ekipa ispod play off crte u domaćem prvenstvu i apsolutno ličimo na Zvezdu iz vremena naših 6 godina dominacije.
Godinama je Partizanov problem taj što ne može da sačuva svoj gol kod kuće i protiv lošijih ekipa od sebe a kamoli protiv ovih "legija stranaca". Naravno, treba ostaviti mjesta vjeri da se iznenađenje može dogoditi, navijački je, ali i pogledati realnosti u oči kroz uporedbu transfer cijena nekog od igrača Bešiktaša i cijelog Partizanovog tima.

Gong

pre 5 godina

Realno, Bešiktaš ima ekipu za LŠ, Partizan nema; Bešiktaš će imati fanatike na tribinama, koji im mogu dati krila. Jedino inat i čudesnost koju samo fudbal može režirati mogu biti na strani Partizana. Kako god, srećno komšije!

Blue Moon 1084

pre 5 godina

Solidna partija juče, ali i dalje sam pod utiskom kakav smo gol primili prvo onaj Miletić promašuje loptu pa onda ostavi prostora Kvarežmi da primi loptu da se namesti da pogleda raspored igrača a on jadan stoji i gleda. Ostali pogubljeni, Valijente se sklanja od igrača Zdjelara preskače lopta stvarno amaterska reakcija kod gola.

Der Genius

pre 5 godina

Gurnuti mladog Sehovica u vatru, nek se nadigrava sa Kvarezmom, pa sta bude... Smejao sam se za Zakarica, a ispao je pun pogodak... Ivanovic se nije video sinoc, i Suma bi bio korisniji... Sasa Ilic bi vise uradio za 20 minuta nego Kosovic za 120...

bla bla

pre 5 godina

Ako cemo realno jaci su duplo od nas, no ako nas sreca pogleda sto da ne. Tuzno je sto mali Sehovic koji je za Miletica Marselo licno sedi na klupi, jer ovaj mora da se proda. Tuzna surova realnost naseg fudbala, ne kazem da bismo sa Sehovicem prosli, ali nas bar ne bi nervirao toliko. Samo neka se bore kao juce i da izgubimo 3:0 nema veze. Poz za moje Partizanovce i normalne komsije sa one strane brda, srecno u Austriji.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 5 godina

Kvarezma i ekipa parkirali autobus na marakani, kazu tamo se cesto parkiraju.
(GP84, 24. avgust 2018 08:36)

Platim pivo svakome ko je skapirao šta si hteo da kažeš...

Granota

pre 5 godina

Realno sagledavajući stvari, i Zvezda i Partizan imaju jako težak zadatak. Ako je kod Zvezde žreb još i bio dobar, kod Partizana je mogao da bude bolje. Bešiktaš ima igrače poput Kvarežme, Medela, Negreda, Pepea, itd. Ljudi imaju titule u velikim ligama. Ne očekujte mnogo, šta god bude, mene je u poslednjih par utakmica Partizan jako prijatno iznenadio.

bleki

pre 5 godina

Partizan je sasvim dobro odigrao ovu utakmicu i mislim da ima neke sanse za prolaz. Ali ja se idalje pitam dokle ce levi bek Miletic igrati.Ovo je strasno, decko veze nema, on nije ni za Dinamo Vranje. Smuci mi se utakmica kad ga gledam. Osim toga on je direktan krivac za gol, prvo je promasio loptu glavom, a onda lagano dozvolio centarsut...

Free@Last

pre 5 godina

Nema tu šta da se očekuje. Partizan mnogo bolje od ovog večeras ne može a ni to nije dovoljno da se dobije meč u Istanbulu. Bešiktaš je mnogo kvalitetnija ekipa što se i vidjelo sinoć i uglavnom je ritam utakmice bio onakav kakvu bi igru oni u tom trenutku igrali. Parttizan nema fizičku snagu, uglavnom gube duele jedan na jedan, Partizan nema brzonogog igrača da se gurne lopta u prostor i na kraju nema tu ni nekog ko bi gurnuo tu loptu. Iz sezone u sezonu ekipa je sve lošija sa sve manje kvalitetnih pojedinaca i to se i te kako osjeti. Ne može Mirković ništa ozbiljno sa ovim što ima. STalno je neko bitan povrijeđen. Vidjelo se sinoć nakon izlaska Jankovića i Gomeša da ta ekipa više ništa u napadu ne zna da napravi. Ivanović je zabluda i možda bude ponekad od koristi protiv ekipa ispod play off crte u domaćem prvenstvu i apsolutno ličimo na Zvezdu iz vremena naših 6 godina dominacije.
Godinama je Partizanov problem taj što ne može da sačuva svoj gol kod kuće i protiv lošijih ekipa od sebe a kamoli protiv ovih "legija stranaca". Naravno, treba ostaviti mjesta vjeri da se iznenađenje može dogoditi, navijački je, ali i pogledati realnosti u oči kroz uporedbu transfer cijena nekog od igrača Bešiktaša i cijelog Partizanovog tima.

BgHQ

pre 5 godina

Ne znam na cemu se gradi optimizam kad je 1:1 mnogo bolji rezultat za Besiktas.Revans se igra u Turskoj gde im sanse jos rastu a pri tom treba imati na umu da su Turci neuporedivo kvalitetniji tim.Kad se sve to uzme u obzir onda je Besiktas izraziti favorit a prolaz Partizana bi bio senzacija.Koja je svrha bezveznog lozenja naroda u ovom slucaju ili u slucaju repke na SP u Rusiji kad je svakom ko je video bar jednom loptu u zivotu bilo jasno da necemo proci grupu.

eh

pre 5 godina

i jedni i drugi smo izbacili preko 20 evropskih klubova ove i prosle sezone i jos cemo kako stoje stvari i ni jednima ni drugima nista ne valja.
u genima.nam.je da se glodjemo medjusobno i onda nam.je drugi kriv za sve u istoriji.

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Ja bi, iako navijam za Zvezdu, što nema nikakve veze sa ovom pričom, svim navijačima Partizana koji su u mogućnosti preporučio da odu na gostovanje Bešiktašu u Istanbul, nije to toliko skupo kas se organizovano ide, bez obzira kakve su šanse Partizana da prođe, naime meni je jedan drug koji živi u Zadru i radi za neku tursku firmu pričao da je bio na utakmici LŠ prošle godine Bešiktaš-RB Laipcig i da atmosferu koju prave navijači Bešiktaša na tom novom stadionu "Vodafon arena" treba doživeti, da je stadion neverovatno akustičan, a buka nestvarna...uostalom to je ona utakmica na kojoj je Timo Verner u 20toj minuti tražio izmenu ,jer nije mogao da izdrži buku, pa je prvo dobio čepove za uši, ali je ipak zamenjen nakon 30tog minuta, kaže ovaj lik pričaš nešto i nečuješ sam sebe

Goxy

pre 5 godina

Ok, moze da se desi takav scenario ali mi ovo sa Besiktasom vise lici na utakmice sa Dinamom iz Kijeva i Olimpijakosom prosle sezone. Partizan je igrao odlicno protiv Olimpijakosa, oni prodali par fora i to je kraj. Isto tako je bilo i sa Dinamom.

Ima sansi ali treba biti realan.

beogradski

pre 5 godina

Ne razumem ove komentare Zvezdinih navijača, iako i sam navijam za Zvezdu. Ajde grobari gazite to, pa da igramo grupne faze opet. Dižemo koeficijent srpskom fudbalu. I jedni i drugi navijači što pre shvate da uespeh i jednog i drugog kluba olakšava posao svake sledeće sezone svim ostalim našim klubovima. Mozak Srbi, mozak.

Grobar

pre 5 godina

Imaju velike sanse, ali zavisi koliko ce Partizan biti zainteresovan za 90 minita igre. Ovde smo videli 30 minuta igre.
Bukvalno kako smp dali gol ja sam rekao da ce sada da im glave polete i primice gol, sto se i desilo u sledecem napadu. Sa druge strane, iako doboar golman, Stojkovic nakon odbrane odugovlaci (prekrsti se, pa izguvi vreme dok zagrli loptu) a tada treba odmah u brzu kontru. To protivnici redovno koriste a mi nikad.

Sinisa

pre 5 godina

Pun istok i pun zapad. Pogled na jug sve govori. Ovo je pobeda pravih navijaca Partizana! U Tursku na hrabro pa sta bude.
(Simpatizer, 24. avgust 2018 09:55)
Kao veliki zvezdas potpuno podrzavam tvoje misljenje. Fudbalski gledano nemate kvalitet,ali i srce nesto znaci. Dajte taj go i izginite na terenu. Koliko Mrkela radi dobro u Zvezdi toliko Ilijev lose u Partizanu

Karaburac

pre 5 godina

@Tito partija crno bela armija

Sve sto ste uradili u zivoti dala vam je Titova partija. Posle Tita jedno golo nista.
Nemoj da pljujes u tanjir iz koga si kusao. Nije to lepo.

па то је сјајно!

pre 5 godina

hehe tradicija na strani partizana dada tradicija u otimanju prebijanju prisluskivanju otimaju igrace sami nece da dodju imaju tradiciju sa turcima braca najrodjenija crnobela kao i turski paok u revansu 5-0 vraca se babel od crvenog tri komada hehe
(zvezdanko, 24. avgust 2018 09:37)

Ретко бесмислен коментар, а притом је писменост на нивоу предшколског узраста.
Што се тиче наших шанси, оне су око 20 процената. Турци су бољи, играју код куће али чуда су ипак могућа. Видели смо да су гол примили на сличан начин као што су нама дали. Рањиви су сигурно. Треба нам нападачка игра, пуно храбрости, много среће и њихов лош дан. Цигани имају више шанси за пролазак, око 40. Играће у позоришту, имаће тамо навијачку подршку, а довољан им је 1 гол за пласман даље. Једино што није на њиховој страни је квалитет тима. РВ је бољи. Оба наша тима нису у завидном положају али сигурно имају шансу.

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

Ima li neko informaciju o bolesnom navijacu koji je od sinoc na urgentnom...
Nocas oko ponoci Vecernje Novosti su objavile da je komsija u teskom stanju ALI DA JE ŽIV... Ukoliko neko od komentatora sazna nesto novo neka objavi odmah .
Komšo mislimo na tebe, ozdravi sto pre, pa da u revanšu navijaš za Tvoj Partizan iz sve snage. Pozzzzz

biće bolje, neko viče

pre 5 godina

Pitanje je samo, koliko će Turci biti zainteresovani da se smaraju u grupi LE (6 utakmica), jer, realno, nemaju šanse da osvoje ovo takmičenje (za ulazak u LŠ). Pošto su u pitanju uglavnom matori legionari, nema tu ni nekog faktora nacionalnog ponosa ("zar da ispadnemo od Partizana na našem terenu ?"), tako da je to šansa. Ipak, kvalitet Partizana je jako skroman, iako igraju bolje posle Đukića.
Inače, analogija sa 1/16 finala LE prošle sezone je sasvim slučajna, ali vrlo indikativna. Oba naša kluba su igrala prve mečeve kod kuće i postigla identične rezultate kao i sada (CZV - CSKA 0:0, Partizan - Plzen 1:1). Ne bih voleo iste ishode u revanšu, ali su velike šanse da tako, nažalost, bude. Salcburg može da uvali 1 gol kod kuće sigurno, a da ga ne primi, a Turci, ako budu hteli, bez preteranog zapinjanja da daju 2 kom. i to bi bilo to.
Ipak nadam se da se to neće desiti.

buc

pre 5 godina

Kvarezma i ekipa parkirali autobus na marakani, kazu tamo se cesto parkiraju.
(GP84, 24. avgust 2018 08:36)
nisi ti kriv sto navijas za malinklub ali posledice su velike

Gipsy

pre 5 godina

Ovaj Beskitas bi razneo mezimicu, jedva su prosli oni Slovake. Bitno da je Partizan najvise doprineo koeficijentu.
(Vlado, 24. avgust 2018 09:22)

Napisa covek i ostade ziv

Gost komentator

pre 5 godina

Nek mi netko od uvazenih navijaca Partizana objasni cime je Domagoj Vida zasluzio zvizduke, ne pamtim da je ikada bilo sto rekao protiv Srbije? Ili po obicaju propaganda od toga da "gori kafana Beograd" u Kijevu napravi da "gori Beograd"?

Car Dušan

pre 5 godina

Realno... Kao veliki navijač ZVEZDE, volio bih da imamo u ekipi, ovog Zakarica! Zanimljiv, sasvim solidan i, neko ko zna da igra...Besiktas? Suviše precijenjen od strane Partizana - skup sredovječnih ljudi, kojima ovaj rezultat ide na ruku. NAŽALOST!

Митар Пфк

pre 5 godina

Ајмо црно бели !! Одличан меч , штета за побједу јер би била заслужена..Дотуците османлије у њиховом дворишту ! Напред Партизан !!

mosha

pre 5 godina

Samo potpuno zaslepljeni navijac nije video sinoc da je Besiktas visa klasa u odnosu na Partizan. Sanse da Partizan prodje Besiktas ne postoje.

nista o nicemu

pre 5 godina

Hvala svima koji su izviždali ekipu s juga i nisu pevali s njima, ima nade za bolje sutra
(pgar, 24. avgust 2018 08:39)

Zvizde ih oni sto bi da im otmu jug, a ne normalni.

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Bata Mirkovic je najbolji trener na Balkanu. Ovo sto Partizan igra je nivo Barse i Juventusa. Mozda nema kvalitet igraca kao Barsa i Juve ali je on sigurno na nivou njihovih trenera. Pohvalio bih i publiku bila je velicanstvena atmosfera i to dugujemo nasoj upravi na celu sa Profesorom. Ovakav Partizan je za zvezdanu vasiona. zvezdana je kancer srpskog sporta.
(antiDebil, 24. avgust 2018 09:47)

Ja mislim da ponekad i sam sebe izbenadis koliko se nalupetas u komentaru. Ovo tvoje je stvarno cista patologija

Zivorad

pre 5 godina

Bata Mirkovic je najbolji trener na Balkanu. Ovo sto Partizan igra je nivo Barse i Juventusa. Mozda nema kvalitet igraca kao Barsa i Juve ali je on sigurno na nivou njihovih trenera. Pohvalio bih i publiku bila je velicanstvena atmosfera i to dugujemo nasoj upravi na celu sa Profesorom. Ovakav Partizan je za zvezdanu vasiona. zvezdana je kancer srpskog sporta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (antiDebil, 24. avgust 2018 09:47) Napisali ste anti-komentar i to je u redu,analogijom Vaseg Nick-a,jer plus i plus daju minus ispada da Vama ne treba prefiks Vaseg nadimka na ovom portalu.Cestitam Vam,sada ste postali kompletni...

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 5 godina

Iako nikad ali nikad ne navijam za turke, hrvate i nemce cak i ako igraju protiv partizana, mogu da potpisem da partizan nema ama bas nikakve sanse da prodje besiktas koji je juce igrao sa pola gasa i odradio utakmicu rutinski. U revansu lagana pobeda domacina, samo da ne bude i blamaza.

Grobarchina

pre 5 godina

Nemoj da se ložimo, Partizan je igrao sa 100 posto svojih mogućnosti, a Bešiktaš sa pola snage. Igrali su koliko im je trebalo, štedeli se, a bili su i oslabljeni u prvoj utakmici.

U revanšu, bojim se da nemamo šta da tražimo. Odseći će nam se noge pred fanatičnom turskom publikom, dok se osvestimo biće 2-0. To je i rezultat koji prognoziram, lagano ispadamo. Voleo bih da grešim, ali mi nemamo kvalitet za jake evropske utakmice. Nemamo novca da kupimo kvalitetne igrače, pa zato nam je i tim prosečan.

Rupe smo u odbrani, mnogi igrači nisu za Partizan ali ih neko uporno forsira. To što neki sad u eforiji pišu "Možemo da igramo sa Bešitašem", to je samo privid. Nama se čini da smo mogli da pobedimo, ali nismo mogli nikako.

4k4.Dex

pre 5 godina

I ne pricajte o cenama igraca to ne znaci nista ako dobro postavis taktiku i boris se kao lav. Pa pogledajtu Zvezdu, tolike ekpe skuplje ko zna koliko silu igrale sa njima pa se niko nije naigrao i posle se prica ma slabi su oni ipak. Nisu oni slabi nego Milojevic zna sta radi. Tao i ovde ako dobro postavi Mirkovic i ako su igraci pravi tim i ako izginu na terenu moze da se prodje. Pa nisu Salzburg i Besiktas Real i Barsa.

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Ovaj Beskitas bi razneo mezimicu, jedva su prosli oni Slovake. Bitno da je Partizan najvise doprineo koeficijentu.
(Vlado, 24. avgust 2018 09:22)

Hahahahaha...pa ti si kralj!

antiDebil

pre 5 godina

Bata Mirkovic je najbolji trener na Balkanu. Ovo sto Partizan igra je nivo Barse i Juventusa. Mozda nema kvalitet igraca kao Barsa i Juve ali je on sigurno na nivou njihovih trenera. Pohvalio bih i publiku bila je velicanstvena atmosfera i to dugujemo nasoj upravi na celu sa Profesorom. Ovakav Partizan je za zvezdanu vasiona. zvezdana je kancer srpskog sporta.

Jovke

pre 5 godina

Sanse su 2%...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Leon, 24. avgust 2018 10:12)

Ti si bas optimista.
(Kosta ispod mosta, 24. avgust 2018 11:45)

Nije optimista nego je Delija.

Pedja

pre 5 godina

Isti ovi sto pisu kako Partizan ima sanse, pisali kako Zvezda nema posle 0:0. Ispade da je bolje 1:1 kod kuce, nego 0:0. A jos kad procitah jednog kako napisa da Partizan igra na nivou Juventusa i Barse, zaista nema sta da se doda na to.

Maximus

pre 5 godina

Ajde bre ostavite Miletić veka na miru. Više su podbacili Stojković, Pantić i Zdjelar a oni su kičma tima.
Malog su ostavljali mnogo puta 1na1 sa Kvarežmom, a on bi tako rešio i bolje igrače od njega.
Bata radi dobar posao i sada tim i liči na nešto.
Želim vam uspeh u revanšu.

Limar nece doci

pre 5 godina

Iskreno bih voleo da JNA klub prodje taj Besiktas jer je Partizanu mesto u Evropi, isto kao i Zvezdi i Vojvodini.
Jedino u sta sam siguran da se agonija koja je u tom klubu zadnjih nekoliko godina nastavlja sigurno, da kadrove SPS i Milosevica nece ni Bog skinuti i smeniti a da ce za tu prevaru i manipulaciju uvek biti kriv nas naj veci i naj trofejniji klub.

who the f..k are you

pre 5 godina

Bravo Partizane moj...borba, pošteno su istrčali momci i to je dovoljno za pozitivan utisak...Svaka evropska utakmica je raj za moje oči, nakon gledanja naše mučene lige i utakmica gde se pola lige protiv nas samo valja, brani bunkerom, odugovlači, gde utakmice aktivno traju 45 min umesto 90...
Elem, Bešiktaš još nije utegnut i to je naša šansa, sa druge strane imaju izuzetno jak domaći teren...videćemo, očekujem prolaz, uglavnom smo nakon ovakvih rezultata u prvoj utakmici prolazili na strani...biće teško sigurno, ali dotakli smo ih by Dule Vujošević...videli da su od krvi i mesa...idemo dalje

4k4.Dex

pre 5 godina

Dobro ste igrali juce, imate relativno OK rezultat, ipak trebaju vam dva gola za prolaz. Slicna situacija kao Zvezdi protiv Spartaka. Ipak teze je dati dva gola Besiktasu kuci. Imaju dosta stare i spore igrace, nisu preopasni, moze da se igra pa sta bude... samo kontra.

fenix

pre 5 godina

turci su mnogo bolji. Sansa uvek postoji ali u ovom slucaju na nivou statisticke greske. partizan je mnogo bolju ekipu imao u njukastlu I briselu. odbrana je losa. osim rikarda gomesa I zukurica koji je sinoc stvarno bio dobar nemamo igraca koji moze da zaseni I donese razliku. a oni nisu ni proci jednom kleu npr. steta

partizanovac

pre 5 godina

Na levom beku mora da bude Šehović, ili neki novi igrač. Štoperi Valijente i ćelavi Miletić, a desno Enake. Na sredini Zdjalar i Šćekić ispred njih Suma, a ne Pantić

Mikii

pre 5 godina

Ostali pogubljeni, Valijente se sklanja od igrača Zdjelara preskače lopta stvarno amaterska reakcija kod gola.
(Blue Moon 1084, 24. avgust 2018 08:35)

Kakva ironija. Valijente na spanskom znaci hrabar.

Mikii

pre 5 godina

Ko kaze da ne mozemo barem na penale da ih eliminisemo?
(Милош-, 24. avgust 2018 08:45)

Ja, kao navijac Partizana kazem. Sta su imali, pokazali su u Beogradu. U Turskoj mogu samo da se bore za castan poraz i to je sve.

Kosta ispod mosta

pre 5 godina

Sanse su 2%...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Leon, 24. avgust 2018 10:12)

Ti si bas optimista.

miško

pre 5 godina

Realno Partizan može da se bori za kup,ništa više.I dalje truba od igre, mnogo rupa u odbrani a najveća golman.Stoji na liniji kao ukopan, dok centrirane lopte zuje oko njega.Tako i pade gol a mogao je i još neki.Podela bodova.

zvezdanko

pre 5 godina

hehe tradicija na strani partizana dada tradicija u otimanju prebijanju prisluskivanju otimaju igrace sami nece da dodju imaju tradiciju sa turcima braca najrodjenija crnobela kao i turski paok u revansu 5-0 vraca se babel od crvenog tri komada hehe

Bilal

pre 5 godina

@ goxy, 24 avgust 2018 09:55.

Imam osjećaj da Ti uopšte nisi pročitao tekst. Pročitaj ga! Upravo nam prošlogodišnji meč sa Olympiakosom u Atini 2:2 i daje nadu da ćemo proći dalje. Dinamo Kijev je bio postfestum našeg prolaska u 1/16 finala LE tako da to nije isto

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Kvarezma i ekipa parkirali autobus na marakani, kazu tamo se cesto parkiraju. 
(GP84, 24. avgust 2018 08:36) 

nisi ti kriv sto navijas za malinklub ali posledice su velike
(buc, 24. avgust 2018 09:05)

Auuuu, al ga zakopa...ovaj vise nece joristiti taj nik

marica, kriv, razumevanje

pre 5 godina

mozda ako se poklopi gomil astvari I ima sanse, a to je da "turci" ne budu preterano zainteresovani za igru I da igraju na 0:0, pa da nas usere da uguramo neki gol posle 85-og minuta a onda da se nekim cudom odbranimo par minuta, sasna za svaku of ovih stavki minimalna ukupno gledano sanse bliske nuli, sto nas ne sprecava da se nadamo ne bi bilo prvi put da porodjemo sa istom prognozom pre meca

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Celavi Miletic mora na mesto stopera. Pantic mora bolje da saradjuje sa oba krila. Moze bolje.
Protiv omatorelih legionara mora agresivno i sa mnogo trcanja, kao u Bg. Ne dozvoliti im da igraju rutinski, svoju igru.
Trener im nije bas pokazao visoku klasu. Uzda se u kvalitet igraca. Bice jaci za 3 vrlo dobra igraca i tu je kljucni problem.
Kako god bude, Partizan se nece obrukati u ovom dvomecu. Batica je doneo agresivnost i borbenost. Akademski fudbal koji je forsirao Djukic, ne ide sa ovako skrpljenim timom.

... dopušteno

pre 5 godina

Realne šanse dakako da postoje. Bila su bar 3 velika pitanja vezana za Partizan prije ovog okršaja. 1. Može li Partizan uopšte da parira? Itekako može! Bata Mirković je skoro pa madzioničarski skockao tim i igru u nekoliko dana. 2. Može li Partizan da uradi nešta u napadu? Partizanov napad je bio odličan! Zakarić je otkrivenje i bio je igrač utakmice sa namještanjem gola, prodorima, driblinzima... Pantića više niko ne zove od milošte "mali" jer je to sad rmpalija izuzetne snage i probojnosti koji razgrće protivničku odbranu i snagom i lucidnošću. Janković je odlično počeo pa se povrijedio. Gomeš je pokazao višu klasu u par navrata. Na kraju, Partizan je imao daleko više izrađenih šansi. 3. Da li se Partizanova odbrana može nositi? Tu moj entuzijazam splašnjava. Teško. "Zelena je", ne čita igru. Malo prije primljenog gola je bilo skoro identična situacija. Ne zna se ko koga pokriva, igrača na petercu niko ne pokriva Iako se nije radilo o brzim akcijama. Poslije je ušla panika u glavu... Lako je zamisliti scenario u kom se igračima još više odsjeku noge u grotlu stranog terena, ali eto ja se nadam da će Bata uspjeti za 6 dana da popravi dosta toga i priredi veliku radost. Na kraju krajeva, ako je uspio dići mrtvu ekipu na LŠ nivo, jer je to nivo Turaka, za samo nekoliko dana...

sbinizcg100

pre 5 godina

Samo mi nije jasno zasto ovoliko komentara od navijaca CZV? Pa prije partizana njih ce rutinski da pobjede Bikovi...oni treba da su srecni sa Ligom Evrope jer sledece godine su opet bez evrope

Bodibond

pre 5 godina

Tesko ce biti pobediti tamo ali ne i nemoguce, ali i svaki neresen ishod veci od 1:1 vodi nas u Ligu Evrope.
Vardar je izbacio Fener iz kvalifikacija pa i Partizan ima cemu da se nada protiv Besiktasa.

One night in May

pre 5 godina

Nemoj da pljujes u tanjir iz koga si kusao. Nije to lepo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Karaburac, 24. avgust 2018 12:47)

Ovo nesto na Mustafin racun?!?

I Sunce je Zvezda

pre 5 godina

Inace, ima Partizan sanse i to bas zbog tih zvezda u turskom timu. Nemaju oni toliku zelju za igrom pobedom i dokazivanjem. Njima nije stalo do EL. Partizanova sansa je da ih tu iznenadi a turcima da udje voda u usi. Da im zapadne los dan. I Grci su bili prvaci evrope a slabiji od dosta ekipa bili. Zvezda je igrala na praznom stadionu. Da nije. Uvaljala bi bar jedan gol. Al sama je tu kriva. Jeste istina da nas UEFA ne voli al bar zato joj ne treba gurati prst u oko. Zar ne?

podrška je važna

pre 5 godina

teško ali nije nemoguće. ako se budu borili kao sinoć i bolje igraju odbranu, ako promeša malo batice, zašto da ne.

podrška je važna

pre 5 godina

teško ali nije nemoguće. ako se budu borili kao sinoć i bolje igraju odbranu, ako promeša malo batice, zašto da ne.

Gospodin

pre 5 godina

Igrači Besikrasa nisu svesni,koliko lmaju
navijaca u Srbiji a,Delije!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ramones**, 24. avgust 2018 17:48) a tek igraci Sparte,Krasnodara,CSKA,Arsenala,Suduve,Salzburga..da ne nabrajam dalje...

Oypa 7

pre 5 godina

O čemu je ovde reč? Partizan je tih godina pobeđivao kao domačin a na strani je potvrđivao prolaz dalje čak i uz poraz, npr Groningen ovde je bilo 4-2 i gosti su promašili penal ako se dobro sećam a tamo u revanšu poraz 2-1 ili Dinamo Bukurešt 3-1 i 0-0, sad nije dobio meč pred svojom publikom i mora da juri na strani i to na mnogo teškom gostovanju u tome je razlika.

Basketash

pre 5 godina

Partizan tamo ili gubi ubedljivo 2 3 0 ili dobija 1-2 tako da se igrati x2 ne isplati.Smatram da ce jedan od dva nasha tima proci dalje I to cistom pobedom u gostima.

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

...a nema bolje preporuke od preporuke tog mog druga, jer taj je u mladosti bio i pomorac i nije propustio priliku da gleda u Argentini kad je bio i Boka Juniors-River Platana "Bombonjeri" i bio je na derbiju Rozarija... Rozario Central-Njuvels Old Bojs

Bodibond

pre 5 godina

U revansu ce biti Babela,Lensa i Negreda...bice vam tesko komsije...ali srecno...sta da vam kazem....
(Gospodin, 24. avgust 2018 16:03)

Hahaha kakvog Negreda? Lik je prakticno prodat.

Gospodin

pre 5 godina

U revansu ce biti Babela,Lensa i Negreda...bice vam tesko komsije...ali srecno...sta da vam kazem....
(Gospodin, 24. avgust 2018 16:03)

Hahaha kakvog Negreda? Lik je prakticno prodat.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 24. avgust 2018 16:36)

Svejedno,tu su jos Lens i Babel,ali ne kontam ovo smejanje,ironicno ili panicno? ili skrivas negativan rezultat? Teze je sa 1:1 u goste,cist da te podsetim. Pazi da tvoje smejanje ne predje u plakanje. Ja vam zelim srecu,jer moja Zvezda je vec u evropi i ove godine.

Bodibond

pre 5 godina

Naravno da sanse postoje, Besiktas ima mnoge poznate igrace ali to nece spreciti nase igrace da pruze maksimum i pokusaju da pobedom (ili remijem od 2:2 i vecim) izbore Ligu Evrope.

DRBG

pre 5 godina

Pa koliko vidim kvota za pobjedu Besisktasa je 1,5 a nereseno 3,5.
Pobjeda Prtizana 6. Time je sve receno. To je realna slika.
Dakle trebace malo cudo da se desi. Naravno bez predaje. Lopta je okrugla :-)

Josarian

pre 5 godina

Budimo realni. Partizan je autsajder. Zvezda je juče napravila pravi podvig. Lošija je pobedila. Takva čuda se ne dešavaju dva dana za redom.

antiDebil

pre 5 godina

Bata Mirkovic je najbolji trener na Balkanu. Ovo sto Partizan igra je nivo Barse i Juventusa. Mozda nema kvalitet igraca kao Barsa i Juve ali je on sigurno na nivou njihovih trenera. Pohvalio bih i publiku bila je velicanstvena atmosfera i to dugujemo nasoj upravi na celu sa Profesorom. Ovakav Partizan je za zvezdanu vasiona. zvezdana je kancer srpskog sporta.

nista o nicemu

pre 5 godina

Hvala svima koji su izviždali ekipu s juga i nisu pevali s njima, ima nade za bolje sutra
(pgar, 24. avgust 2018 08:39)

Zvizde ih oni sto bi da im otmu jug, a ne normalni.

zvezdanko

pre 5 godina

hehe tradicija na strani partizana dada tradicija u otimanju prebijanju prisluskivanju otimaju igrace sami nece da dodju imaju tradiciju sa turcima braca najrodjenija crnobela kao i turski paok u revansu 5-0 vraca se babel od crvenog tri komada hehe

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 5 godina

Iako nikad ali nikad ne navijam za turke, hrvate i nemce cak i ako igraju protiv partizana, mogu da potpisem da partizan nema ama bas nikakve sanse da prodje besiktas koji je juce igrao sa pola gasa i odradio utakmicu rutinski. U revansu lagana pobeda domacina, samo da ne bude i blamaza.

buc

pre 5 godina

Kvarezma i ekipa parkirali autobus na marakani, kazu tamo se cesto parkiraju.
(GP84, 24. avgust 2018 08:36)
nisi ti kriv sto navijas za malinklub ali posledice su velike

mosha

pre 5 godina

Samo potpuno zaslepljeni navijac nije video sinoc da je Besiktas visa klasa u odnosu na Partizan. Sanse da Partizan prodje Besiktas ne postoje.

Gong

pre 5 godina

Realno, Bešiktaš ima ekipu za LŠ, Partizan nema; Bešiktaš će imati fanatike na tribinama, koji im mogu dati krila. Jedino inat i čudesnost koju samo fudbal može režirati mogu biti na strani Partizana. Kako god, srećno komšije!

Karaburac

pre 5 godina

@Tito partija crno bela armija

Sve sto ste uradili u zivoti dala vam je Titova partija. Posle Tita jedno golo nista.
Nemoj da pljujes u tanjir iz koga si kusao. Nije to lepo.

Gost komentator

pre 5 godina

Nek mi netko od uvazenih navijaca Partizana objasni cime je Domagoj Vida zasluzio zvizduke, ne pamtim da je ikada bilo sto rekao protiv Srbije? Ili po obicaju propaganda od toga da "gori kafana Beograd" u Kijevu napravi da "gori Beograd"?

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Kvarezma i ekipa parkirali autobus na marakani, kazu tamo se cesto parkiraju. 
(GP84, 24. avgust 2018 08:36) 

nisi ti kriv sto navijas za malinklub ali posledice su velike
(buc, 24. avgust 2018 09:05)

Auuuu, al ga zakopa...ovaj vise nece joristiti taj nik

Gipsy

pre 5 godina

Ovaj Beskitas bi razneo mezimicu, jedva su prosli oni Slovake. Bitno da je Partizan najvise doprineo koeficijentu.
(Vlado, 24. avgust 2018 09:22)

Napisa covek i ostade ziv

BgHQ

pre 5 godina

Ne znam na cemu se gradi optimizam kad je 1:1 mnogo bolji rezultat za Besiktas.Revans se igra u Turskoj gde im sanse jos rastu a pri tom treba imati na umu da su Turci neuporedivo kvalitetniji tim.Kad se sve to uzme u obzir onda je Besiktas izraziti favorit a prolaz Partizana bi bio senzacija.Koja je svrha bezveznog lozenja naroda u ovom slucaju ili u slucaju repke na SP u Rusiji kad je svakom ko je video bar jednom loptu u zivotu bilo jasno da necemo proci grupu.

Mikii

pre 5 godina

Ko kaze da ne mozemo barem na penale da ih eliminisemo?
(Милош-, 24. avgust 2018 08:45)

Ja, kao navijac Partizana kazem. Sta su imali, pokazali su u Beogradu. U Turskoj mogu samo da se bore za castan poraz i to je sve.

Limar nece doci

pre 5 godina

Iskreno bih voleo da JNA klub prodje taj Besiktas jer je Partizanu mesto u Evropi, isto kao i Zvezdi i Vojvodini.
Jedino u sta sam siguran da se agonija koja je u tom klubu zadnjih nekoliko godina nastavlja sigurno, da kadrove SPS i Milosevica nece ni Bog skinuti i smeniti a da ce za tu prevaru i manipulaciju uvek biti kriv nas naj veci i naj trofejniji klub.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 5 godina

Kvarezma i ekipa parkirali autobus na marakani, kazu tamo se cesto parkiraju.
(GP84, 24. avgust 2018 08:36)

Platim pivo svakome ko je skapirao šta si hteo da kažeš...

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Ovaj Beskitas bi razneo mezimicu, jedva su prosli oni Slovake. Bitno da je Partizan najvise doprineo koeficijentu.
(Vlado, 24. avgust 2018 09:22)

Hahahahaha...pa ti si kralj!

sbinizcg100

pre 5 godina

Samo mi nije jasno zasto ovoliko komentara od navijaca CZV? Pa prije partizana njih ce rutinski da pobjede Bikovi...oni treba da su srecni sa Ligom Evrope jer sledece godine su opet bez evrope

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Bata Mirkovic je najbolji trener na Balkanu. Ovo sto Partizan igra je nivo Barse i Juventusa. Mozda nema kvalitet igraca kao Barsa i Juve ali je on sigurno na nivou njihovih trenera. Pohvalio bih i publiku bila je velicanstvena atmosfera i to dugujemo nasoj upravi na celu sa Profesorom. Ovakav Partizan je za zvezdanu vasiona. zvezdana je kancer srpskog sporta.
(antiDebil, 24. avgust 2018 09:47)

Ja mislim da ponekad i sam sebe izbenadis koliko se nalupetas u komentaru. Ovo tvoje je stvarno cista patologija

Zivorad

pre 5 godina

Bata Mirkovic je najbolji trener na Balkanu. Ovo sto Partizan igra je nivo Barse i Juventusa. Mozda nema kvalitet igraca kao Barsa i Juve ali je on sigurno na nivou njihovih trenera. Pohvalio bih i publiku bila je velicanstvena atmosfera i to dugujemo nasoj upravi na celu sa Profesorom. Ovakav Partizan je za zvezdanu vasiona. zvezdana je kancer srpskog sporta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (antiDebil, 24. avgust 2018 09:47) Napisali ste anti-komentar i to je u redu,analogijom Vaseg Nick-a,jer plus i plus daju minus ispada da Vama ne treba prefiks Vaseg nadimka na ovom portalu.Cestitam Vam,sada ste postali kompletni...

Der Genius

pre 5 godina

Gurnuti mladog Sehovica u vatru, nek se nadigrava sa Kvarezmom, pa sta bude... Smejao sam se za Zakarica, a ispao je pun pogodak... Ivanovic se nije video sinoc, i Suma bi bio korisniji... Sasa Ilic bi vise uradio za 20 minuta nego Kosovic za 120...

bla bla

pre 5 godina

Ako cemo realno jaci su duplo od nas, no ako nas sreca pogleda sto da ne. Tuzno je sto mali Sehovic koji je za Miletica Marselo licno sedi na klupi, jer ovaj mora da se proda. Tuzna surova realnost naseg fudbala, ne kazem da bismo sa Sehovicem prosli, ali nas bar ne bi nervirao toliko. Samo neka se bore kao juce i da izgubimo 3:0 nema veze. Poz za moje Partizanovce i normalne komsije sa one strane brda, srecno u Austriji.

Grobarchina

pre 5 godina

Nemoj da se ložimo, Partizan je igrao sa 100 posto svojih mogućnosti, a Bešiktaš sa pola snage. Igrali su koliko im je trebalo, štedeli se, a bili su i oslabljeni u prvoj utakmici.

U revanšu, bojim se da nemamo šta da tražimo. Odseći će nam se noge pred fanatičnom turskom publikom, dok se osvestimo biće 2-0. To je i rezultat koji prognoziram, lagano ispadamo. Voleo bih da grešim, ali mi nemamo kvalitet za jake evropske utakmice. Nemamo novca da kupimo kvalitetne igrače, pa zato nam je i tim prosečan.

Rupe smo u odbrani, mnogi igrači nisu za Partizan ali ih neko uporno forsira. To što neki sad u eforiji pišu "Možemo da igramo sa Bešitašem", to je samo privid. Nama se čini da smo mogli da pobedimo, ali nismo mogli nikako.

partizanovac

pre 5 godina

Na levom beku mora da bude Šehović, ili neki novi igrač. Štoperi Valijente i ćelavi Miletić, a desno Enake. Na sredini Zdjalar i Šćekić ispred njih Suma, a ne Pantić

Basketash

pre 5 godina

Partizan tamo ili gubi ubedljivo 2 3 0 ili dobija 1-2 tako da se igrati x2 ne isplati.Smatram da ce jedan od dva nasha tima proci dalje I to cistom pobedom u gostima.

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

Ja bi, iako navijam za Zvezdu, što nema nikakve veze sa ovom pričom, svim navijačima Partizana koji su u mogućnosti preporučio da odu na gostovanje Bešiktašu u Istanbul, nije to toliko skupo kas se organizovano ide, bez obzira kakve su šanse Partizana da prođe, naime meni je jedan drug koji živi u Zadru i radi za neku tursku firmu pričao da je bio na utakmici LŠ prošle godine Bešiktaš-RB Laipcig i da atmosferu koju prave navijači Bešiktaša na tom novom stadionu "Vodafon arena" treba doživeti, da je stadion neverovatno akustičan, a buka nestvarna...uostalom to je ona utakmica na kojoj je Timo Verner u 20toj minuti tražio izmenu ,jer nije mogao da izdrži buku, pa je prvo dobio čepove za uši, ali je ipak zamenjen nakon 30tog minuta, kaže ovaj lik pričaš nešto i nečuješ sam sebe

Pedja

pre 5 godina

Isti ovi sto pisu kako Partizan ima sanse, pisali kako Zvezda nema posle 0:0. Ispade da je bolje 1:1 kod kuce, nego 0:0. A jos kad procitah jednog kako napisa da Partizan igra na nivou Juventusa i Barse, zaista nema sta da se doda na to.

Free@Last

pre 5 godina

Nema tu šta da se očekuje. Partizan mnogo bolje od ovog večeras ne može a ni to nije dovoljno da se dobije meč u Istanbulu. Bešiktaš je mnogo kvalitetnija ekipa što se i vidjelo sinoć i uglavnom je ritam utakmice bio onakav kakvu bi igru oni u tom trenutku igrali. Parttizan nema fizičku snagu, uglavnom gube duele jedan na jedan, Partizan nema brzonogog igrača da se gurne lopta u prostor i na kraju nema tu ni nekog ko bi gurnuo tu loptu. Iz sezone u sezonu ekipa je sve lošija sa sve manje kvalitetnih pojedinaca i to se i te kako osjeti. Ne može Mirković ništa ozbiljno sa ovim što ima. STalno je neko bitan povrijeđen. Vidjelo se sinoć nakon izlaska Jankovića i Gomeša da ta ekipa više ništa u napadu ne zna da napravi. Ivanović je zabluda i možda bude ponekad od koristi protiv ekipa ispod play off crte u domaćem prvenstvu i apsolutno ličimo na Zvezdu iz vremena naših 6 godina dominacije.
Godinama je Partizanov problem taj što ne može da sačuva svoj gol kod kuće i protiv lošijih ekipa od sebe a kamoli protiv ovih "legija stranaca". Naravno, treba ostaviti mjesta vjeri da se iznenađenje može dogoditi, navijački je, ali i pogledati realnosti u oči kroz uporedbu transfer cijena nekog od igrača Bešiktaša i cijelog Partizanovog tima.

Kosta ispod mosta

pre 5 godina

Sanse su 2%...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Leon, 24. avgust 2018 10:12)

Ti si bas optimista.

miško

pre 5 godina

Realno Partizan može da se bori za kup,ništa više.I dalje truba od igre, mnogo rupa u odbrani a najveća golman.Stoji na liniji kao ukopan, dok centrirane lopte zuje oko njega.Tako i pade gol a mogao je i još neki.Podela bodova.

Granota

pre 5 godina

Realno sagledavajući stvari, i Zvezda i Partizan imaju jako težak zadatak. Ako je kod Zvezde žreb još i bio dobar, kod Partizana je mogao da bude bolje. Bešiktaš ima igrače poput Kvarežme, Medela, Negreda, Pepea, itd. Ljudi imaju titule u velikim ligama. Ne očekujte mnogo, šta god bude, mene je u poslednjih par utakmica Partizan jako prijatno iznenadio.

bleki

pre 5 godina

Partizan je sasvim dobro odigrao ovu utakmicu i mislim da ima neke sanse za prolaz. Ali ja se idalje pitam dokle ce levi bek Miletic igrati.Ovo je strasno, decko veze nema, on nije ni za Dinamo Vranje. Smuci mi se utakmica kad ga gledam. Osim toga on je direktan krivac za gol, prvo je promasio loptu glavom, a onda lagano dozvolio centarsut...

Blue Moon 1084

pre 5 godina

Solidna partija juče, ali i dalje sam pod utiskom kakav smo gol primili prvo onaj Miletić promašuje loptu pa onda ostavi prostora Kvarežmi da primi loptu da se namesti da pogleda raspored igrača a on jadan stoji i gleda. Ostali pogubljeni, Valijente se sklanja od igrača Zdjelara preskače lopta stvarno amaterska reakcija kod gola.

eh

pre 5 godina

i jedni i drugi smo izbacili preko 20 evropskih klubova ove i prosle sezone i jos cemo kako stoje stvari i ni jednima ni drugima nista ne valja.
u genima.nam.je da se glodjemo medjusobno i onda nam.je drugi kriv za sve u istoriji.

fenix

pre 5 godina

turci su mnogo bolji. Sansa uvek postoji ali u ovom slucaju na nivou statisticke greske. partizan je mnogo bolju ekipu imao u njukastlu I briselu. odbrana je losa. osim rikarda gomesa I zukurica koji je sinoc stvarno bio dobar nemamo igraca koji moze da zaseni I donese razliku. a oni nisu ni proci jednom kleu npr. steta

beogradski

pre 5 godina

Ne razumem ove komentare Zvezdinih navijača, iako i sam navijam za Zvezdu. Ajde grobari gazite to, pa da igramo grupne faze opet. Dižemo koeficijent srpskom fudbalu. I jedni i drugi navijači što pre shvate da uespeh i jednog i drugog kluba olakšava posao svake sledeće sezone svim ostalim našim klubovima. Mozak Srbi, mozak.

biće bolje, neko viče

pre 5 godina

Pitanje je samo, koliko će Turci biti zainteresovani da se smaraju u grupi LE (6 utakmica), jer, realno, nemaju šanse da osvoje ovo takmičenje (za ulazak u LŠ). Pošto su u pitanju uglavnom matori legionari, nema tu ni nekog faktora nacionalnog ponosa ("zar da ispadnemo od Partizana na našem terenu ?"), tako da je to šansa. Ipak, kvalitet Partizana je jako skroman, iako igraju bolje posle Đukića.
Inače, analogija sa 1/16 finala LE prošle sezone je sasvim slučajna, ali vrlo indikativna. Oba naša kluba su igrala prve mečeve kod kuće i postigla identične rezultate kao i sada (CZV - CSKA 0:0, Partizan - Plzen 1:1). Ne bih voleo iste ishode u revanšu, ali su velike šanse da tako, nažalost, bude. Salcburg može da uvali 1 gol kod kuće sigurno, a da ga ne primi, a Turci, ako budu hteli, bez preteranog zapinjanja da daju 2 kom. i to bi bilo to.
Ipak nadam se da se to neće desiti.

Bilal

pre 5 godina

@ goxy, 24 avgust 2018 09:55.

Imam osjećaj da Ti uopšte nisi pročitao tekst. Pročitaj ga! Upravo nam prošlogodišnji meč sa Olympiakosom u Atini 2:2 i daje nadu da ćemo proći dalje. Dinamo Kijev je bio postfestum našeg prolaska u 1/16 finala LE tako da to nije isto

Jovke

pre 5 godina

Sanse su 2%...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Leon, 24. avgust 2018 10:12)

Ti si bas optimista.
(Kosta ispod mosta, 24. avgust 2018 11:45)

Nije optimista nego je Delija.

who the f..k are you

pre 5 godina

Bravo Partizane moj...borba, pošteno su istrčali momci i to je dovoljno za pozitivan utisak...Svaka evropska utakmica je raj za moje oči, nakon gledanja naše mučene lige i utakmica gde se pola lige protiv nas samo valja, brani bunkerom, odugovlači, gde utakmice aktivno traju 45 min umesto 90...
Elem, Bešiktaš još nije utegnut i to je naša šansa, sa druge strane imaju izuzetno jak domaći teren...videćemo, očekujem prolaz, uglavnom smo nakon ovakvih rezultata u prvoj utakmici prolazili na strani...biće teško sigurno, ali dotakli smo ih by Dule Vujošević...videli da su od krvi i mesa...idemo dalje

Car Dušan

pre 5 godina

Realno... Kao veliki navijač ZVEZDE, volio bih da imamo u ekipi, ovog Zakarica! Zanimljiv, sasvim solidan i, neko ko zna da igra...Besiktas? Suviše precijenjen od strane Partizana - skup sredovječnih ljudi, kojima ovaj rezultat ide na ruku. NAŽALOST!

Митар Пфк

pre 5 godina

Ајмо црно бели !! Одличан меч , штета за побједу јер би била заслужена..Дотуците османлије у њиховом дворишту ! Напред Партизан !!

Sinisa

pre 5 godina

Pun istok i pun zapad. Pogled na jug sve govori. Ovo je pobeda pravih navijaca Partizana! U Tursku na hrabro pa sta bude.
(Simpatizer, 24. avgust 2018 09:55)
Kao veliki zvezdas potpuno podrzavam tvoje misljenje. Fudbalski gledano nemate kvalitet,ali i srce nesto znaci. Dajte taj go i izginite na terenu. Koliko Mrkela radi dobro u Zvezdi toliko Ilijev lose u Partizanu

One night in May

pre 5 godina

Nemoj da pljujes u tanjir iz koga si kusao. Nije to lepo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Karaburac, 24. avgust 2018 12:47)

Ovo nesto na Mustafin racun?!?

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

...a nema bolje preporuke od preporuke tog mog druga, jer taj je u mladosti bio i pomorac i nije propustio priliku da gleda u Argentini kad je bio i Boka Juniors-River Platana "Bombonjeri" i bio je na derbiju Rozarija... Rozario Central-Njuvels Old Bojs

Bodibond

pre 5 godina

U revansu ce biti Babela,Lensa i Negreda...bice vam tesko komsije...ali srecno...sta da vam kazem....
(Gospodin, 24. avgust 2018 16:03)

Hahaha kakvog Negreda? Lik je prakticno prodat.

Goxy

pre 5 godina

Ok, moze da se desi takav scenario ali mi ovo sa Besiktasom vise lici na utakmice sa Dinamom iz Kijeva i Olimpijakosom prosle sezone. Partizan je igrao odlicno protiv Olimpijakosa, oni prodali par fora i to je kraj. Isto tako je bilo i sa Dinamom.

Ima sansi ali treba biti realan.

marica, kriv, razumevanje

pre 5 godina

mozda ako se poklopi gomil astvari I ima sanse, a to je da "turci" ne budu preterano zainteresovani za igru I da igraju na 0:0, pa da nas usere da uguramo neki gol posle 85-og minuta a onda da se nekim cudom odbranimo par minuta, sasna za svaku of ovih stavki minimalna ukupno gledano sanse bliske nuli, sto nas ne sprecava da se nadamo ne bi bilo prvi put da porodjemo sa istom prognozom pre meca

Mikii

pre 5 godina

Ostali pogubljeni, Valijente se sklanja od igrača Zdjelara preskače lopta stvarno amaterska reakcija kod gola.
(Blue Moon 1084, 24. avgust 2018 08:35)

Kakva ironija. Valijente na spanskom znaci hrabar.

podrška je važna

pre 5 godina

teško ali nije nemoguće. ako se budu borili kao sinoć i bolje igraju odbranu, ako promeša malo batice, zašto da ne.

Gospodin

pre 5 godina

Igrači Besikrasa nisu svesni,koliko lmaju
navijaca u Srbiji a,Delije!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ramones**, 24. avgust 2018 17:48) a tek igraci Sparte,Krasnodara,CSKA,Arsenala,Suduve,Salzburga..da ne nabrajam dalje...

па то је сјајно!

pre 5 godina

hehe tradicija na strani partizana dada tradicija u otimanju prebijanju prisluskivanju otimaju igrace sami nece da dodju imaju tradiciju sa turcima braca najrodjenija crnobela kao i turski paok u revansu 5-0 vraca se babel od crvenog tri komada hehe
(zvezdanko, 24. avgust 2018 09:37)

Ретко бесмислен коментар, а притом је писменост на нивоу предшколског узраста.
Што се тиче наших шанси, оне су око 20 процената. Турци су бољи, играју код куће али чуда су ипак могућа. Видели смо да су гол примили на сличан начин као што су нама дали. Рањиви су сигурно. Треба нам нападачка игра, пуно храбрости, много среће и њихов лош дан. Цигани имају више шанси за пролазак, око 40. Играће у позоришту, имаће тамо навијачку подршку, а довољан им је 1 гол за пласман даље. Једино што није на њиховој страни је квалитет тима. РВ је бољи. Оба наша тима нису у завидном положају али сигурно имају шансу.

4k4.Dex

pre 5 godina

Dobro ste igrali juce, imate relativno OK rezultat, ipak trebaju vam dva gola za prolaz. Slicna situacija kao Zvezdi protiv Spartaka. Ipak teze je dati dva gola Besiktasu kuci. Imaju dosta stare i spore igrace, nisu preopasni, moze da se igra pa sta bude... samo kontra.

4k4.Dex

pre 5 godina

I ne pricajte o cenama igraca to ne znaci nista ako dobro postavis taktiku i boris se kao lav. Pa pogledajtu Zvezdu, tolike ekpe skuplje ko zna koliko silu igrale sa njima pa se niko nije naigrao i posle se prica ma slabi su oni ipak. Nisu oni slabi nego Milojevic zna sta radi. Tao i ovde ako dobro postavi Mirkovic i ako su igraci pravi tim i ako izginu na terenu moze da se prodje. Pa nisu Salzburg i Besiktas Real i Barsa.

I Sunce je Zvezda

pre 5 godina

Inace, ima Partizan sanse i to bas zbog tih zvezda u turskom timu. Nemaju oni toliku zelju za igrom pobedom i dokazivanjem. Njima nije stalo do EL. Partizanova sansa je da ih tu iznenadi a turcima da udje voda u usi. Da im zapadne los dan. I Grci su bili prvaci evrope a slabiji od dosta ekipa bili. Zvezda je igrala na praznom stadionu. Da nije. Uvaljala bi bar jedan gol. Al sama je tu kriva. Jeste istina da nas UEFA ne voli al bar zato joj ne treba gurati prst u oko. Zar ne?

... dopušteno

pre 5 godina

Realne šanse dakako da postoje. Bila su bar 3 velika pitanja vezana za Partizan prije ovog okršaja. 1. Može li Partizan uopšte da parira? Itekako može! Bata Mirković je skoro pa madzioničarski skockao tim i igru u nekoliko dana. 2. Može li Partizan da uradi nešta u napadu? Partizanov napad je bio odličan! Zakarić je otkrivenje i bio je igrač utakmice sa namještanjem gola, prodorima, driblinzima... Pantića više niko ne zove od milošte "mali" jer je to sad rmpalija izuzetne snage i probojnosti koji razgrće protivničku odbranu i snagom i lucidnošću. Janković je odlično počeo pa se povrijedio. Gomeš je pokazao višu klasu u par navrata. Na kraju, Partizan je imao daleko više izrađenih šansi. 3. Da li se Partizanova odbrana može nositi? Tu moj entuzijazam splašnjava. Teško. "Zelena je", ne čita igru. Malo prije primljenog gola je bilo skoro identična situacija. Ne zna se ko koga pokriva, igrača na petercu niko ne pokriva Iako se nije radilo o brzim akcijama. Poslije je ušla panika u glavu... Lako je zamisliti scenario u kom se igračima još više odsjeku noge u grotlu stranog terena, ali eto ja se nadam da će Bata uspjeti za 6 dana da popravi dosta toga i priredi veliku radost. Na kraju krajeva, ako je uspio dići mrtvu ekipu na LŠ nivo, jer je to nivo Turaka, za samo nekoliko dana...

Maximus

pre 5 godina

Ajde bre ostavite Miletić veka na miru. Više su podbacili Stojković, Pantić i Zdjelar a oni su kičma tima.
Malog su ostavljali mnogo puta 1na1 sa Kvarežmom, a on bi tako rešio i bolje igrače od njega.
Bata radi dobar posao i sada tim i liči na nešto.
Želim vam uspeh u revanšu.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Celavi Miletic mora na mesto stopera. Pantic mora bolje da saradjuje sa oba krila. Moze bolje.
Protiv omatorelih legionara mora agresivno i sa mnogo trcanja, kao u Bg. Ne dozvoliti im da igraju rutinski, svoju igru.
Trener im nije bas pokazao visoku klasu. Uzda se u kvalitet igraca. Bice jaci za 3 vrlo dobra igraca i tu je kljucni problem.
Kako god bude, Partizan se nece obrukati u ovom dvomecu. Batica je doneo agresivnost i borbenost. Akademski fudbal koji je forsirao Djukic, ne ide sa ovako skrpljenim timom.

Oypa 7

pre 5 godina

O čemu je ovde reč? Partizan je tih godina pobeđivao kao domačin a na strani je potvrđivao prolaz dalje čak i uz poraz, npr Groningen ovde je bilo 4-2 i gosti su promašili penal ako se dobro sećam a tamo u revanšu poraz 2-1 ili Dinamo Bukurešt 3-1 i 0-0, sad nije dobio meč pred svojom publikom i mora da juri na strani i to na mnogo teškom gostovanju u tome je razlika.

Bodibond

pre 5 godina

Naravno da sanse postoje, Besiktas ima mnoge poznate igrace ali to nece spreciti nase igrace da pruze maksimum i pokusaju da pobedom (ili remijem od 2:2 i vecim) izbore Ligu Evrope.

Bodibond

pre 5 godina

Tesko ce biti pobediti tamo ali ne i nemoguce, ali i svaki neresen ishod veci od 1:1 vodi nas u Ligu Evrope.
Vardar je izbacio Fener iz kvalifikacija pa i Partizan ima cemu da se nada protiv Besiktasa.

Gospodin

pre 5 godina

U revansu ce biti Babela,Lensa i Negreda...bice vam tesko komsije...ali srecno...sta da vam kazem....
(Gospodin, 24. avgust 2018 16:03)

Hahaha kakvog Negreda? Lik je prakticno prodat.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 24. avgust 2018 16:36)

Svejedno,tu su jos Lens i Babel,ali ne kontam ovo smejanje,ironicno ili panicno? ili skrivas negativan rezultat? Teze je sa 1:1 u goste,cist da te podsetim. Pazi da tvoje smejanje ne predje u plakanje. Ja vam zelim srecu,jer moja Zvezda je vec u evropi i ove godine.

Grobar

pre 5 godina

Imaju velike sanse, ali zavisi koliko ce Partizan biti zainteresovan za 90 minita igre. Ovde smo videli 30 minuta igre.
Bukvalno kako smp dali gol ja sam rekao da ce sada da im glave polete i primice gol, sto se i desilo u sledecem napadu. Sa druge strane, iako doboar golman, Stojkovic nakon odbrane odugovlaci (prekrsti se, pa izguvi vreme dok zagrli loptu) a tada treba odmah u brzu kontru. To protivnici redovno koriste a mi nikad.

podrška je važna

pre 5 godina

teško ali nije nemoguće. ako se budu borili kao sinoć i bolje igraju odbranu, ako promeša malo batice, zašto da ne.

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

Ima li neko informaciju o bolesnom navijacu koji je od sinoc na urgentnom...
Nocas oko ponoci Vecernje Novosti su objavile da je komsija u teskom stanju ALI DA JE ŽIV... Ukoliko neko od komentatora sazna nesto novo neka objavi odmah .
Komšo mislimo na tebe, ozdravi sto pre, pa da u revanšu navijaš za Tvoj Partizan iz sve snage. Pozzzzz

DRBG

pre 5 godina

Pa koliko vidim kvota za pobjedu Besisktasa je 1,5 a nereseno 3,5.
Pobjeda Prtizana 6. Time je sve receno. To je realna slika.
Dakle trebace malo cudo da se desi. Naravno bez predaje. Lopta je okrugla :-)

Josarian

pre 5 godina

Budimo realni. Partizan je autsajder. Zvezda je juče napravila pravi podvig. Lošija je pobedila. Takva čuda se ne dešavaju dva dana za redom.