Fudbal 91

Utorak, 07.08.2018.

23:00

Milojević: U Srbiji nismo navikli na stil koji ima Spartak

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, rekao je da Spartak iz Trnave forsira stil igre koji se ne praktikuje u Srbiji.

Milojeviæ: U Srbiji nismo navikli na stil koji ima Spartak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

Istina

pre 5 godina

Brdar, Santrač i Obradović stil nam odgovara a Djokić stil da sredi Partizana d'izgubi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stajl?, 8. avgust 2018 10:56)

Taj Djokic vam je prethodnih sezona doneo mnogo bodova i dosudjenih nepostojecih penala i poznat je kao vas sudija,isto kao i Andjelovski,Mazic,Grujic,Jovanovic,Vasic,pa i ovaj Obradovic,koga si prebacio Zvezdi.

gledalac

pre 5 godina

Znaci
1. U Srbiji se igra sporo (pa su problem ekipe koje igraju brzo)
2. U Srbiji se igraci ne skoluju mentalno (pa im smeta i ne mogu da se izbore sa igracem koji im "dise za vratom")
3. Vujadin Savic je trom i spor igrac i glavni je nedostak Zvezdine odbrane. Nije igrac ni srednjeg a ne veceg kalibra. No nije ni Zvezda vise tim iz moje mladosti (a ni klub)

m

pre 5 godina

malo me je iznenadio Miloje...taktika skroz ne prilagodjena protivniku i desavanjima na terenu...onoliki centarsutevi koomee???nije bas drzao konce igre u svojim rukama...

too low

pre 5 godina

Ne znam umesto koga,ali mali Simić treba da igra od pocetka. Ne bi pogresio ako bi rekao umesto Radonjica. Decko se mnogo umislio i totalno narusava kolektivnu igru svojim soliranjem koje se samo njemu svidja. Iz aviona se vidi da pumpa sebi cenu. Njega Zvezda vise ne interesuje

slaviša šmigič

pre 5 godina

treba ekipa sa centarforom,da razbije tu odbrani i dobije koji duel što je mnogo važno.nama treba spreman centarfor koji koristi svoju visinu.te ničije lopte idu sve njima zato jer nemamo viskog centarfora,da dobije duel.da je igrao milič od pšočetka mi bi dobili utakmicu,stojiljkovič nema šta da traži protiv snažnih i bržih stopera niti 1.duel nije dobio sramota za jednog centarfora.

johnny b

pre 5 godina

Spartak je igrao Bunker sa puno faulova i presingom, znaci Sampion slovacke je igrao Bunker, a da smo slabi ne bi igrali bunker.
(NikolaSrb, 07. avgust 2018 23:00)

Zamisli da nisu igrali bunker i da su napali jos koji put kao ono jednom posle vaseg gola...

Objektivni Lala

pre 5 godina

Baš me je nasmejao ovaj gospodin!
Ne odgovara mu stil igre Spartaka iz Trnave!!!
Verovatno će mu više odgovarati stil Reala, Rome, Mančestera, Bajerna, PSG...

slaviša šmigič

pre 5 godina

stojilkovič nam bijo igrač manje totalno nespreman i nizozemac može samo 1.poluvreme,da izdrži.dok nisu ušli prvo milič pa zadnja izmena nam donela brzinu u igri.nama treba visok centarfor mi nismo dobili jednu loptu u napadu.stojilkovič kao špic je igrač manje a sve previše lopta ide prema golmanu,od strane štopera umesto prema napred naši štoperi se boje sami sebe i sve lopte idu prema golmanu podsetili me na igru naše reprezentacije

ipak sve dodje na naplatu!!!

pre 5 godina

@laf

Partizanova dominacija je prestala onog trenutka kada su ekipe Hajduk Kula, Smederevo (Sartid), Bezanija, Banat, Metalac..... ispale u drugu ligu.

Dragan BL

pre 5 godina

Trčanje i gradjenje lopte Ebisilija i Bena?

Simić objasnio kako se razbija blok...pridji po loptu, odigraj i odmah se otvori...pa levo-desno. Samo to Ben i Ebisilio ne mogu ni 10 min da izdrže.

sreten

pre 5 godina

Njihov stil se video posle 20 minuta jasno kao dan. Pa Zvezda uhvati malo ritam u napadu, ovi sledeci aut izvode 2 minuta, ubiju pomisao na tempo. Ostar kontakt na granici faula svaki put. Trenerov posao je da napravi modifikacije, bar u poluvremenu. Ja kad sam video da Zvezda igra na isti nacin i u drugom poluvremenu, cao.

Drugo, onaj Ebisilio, udavio je bar 3-4 napada i to u prvom poluvremenu, kad je imao snage.

Radonjic decko ne zna da igra fudbal, ono, zna sa loptom, ali dok mu je lopta u nogama pregled igre nula, ne zna kad da doda a kad da sutne, ne zna gde su mu saigraci, kad da stane a kad da krene, igra u prostoru sta li je to... To je kod nas uobicajeno, kad je neko dobar sa loptom odmah u zvezde se kuje, a to sto ne zna kako se igra fudbal nema veze.

Isto kao sto je kod nas uobicajeno da saigracu dodas loptu tako da je ili izgubi ili da napravi faul, ili da se povredi...

Ok

pre 5 godina

Losa utakmica, desava se i mnogo boljima od nas. Nazalost, Stojiljkovic nije pojacanje, i dok god se ne resi taj problem kompenzovacemo jednu od najbitnijih pozicija u timu sa laznim spicevima koji vise vremena provedu kod Jovicica i Krsticica na centru nego u sesnaestercu. Napadac, podhitno.

Miljan

pre 5 godina

Daćemo sigurno gol u Slovačkoj što bi trebalo da bude dovoljno. Kad je mogla Legija da ih dobije sa igračem manjka moćićemo i mi. Izuzetno su organizovana ekipa odavno takva nije gostovala na Rajku. Veliki je ulog u pitanju, kako znamo i umemo moramo da ih prodjemo i onda protiv Salzburga kako bude. Napred Zvezda!

laf

pre 5 godina

Ne druze u Srbiji sve ekipe ovako igraju protiv Partizana to su vase filijale koje vam se sklanjaju Radnicki,Spartak,Dinamo,Surdulica,Cukaricki...

Vlado

pre 5 godina

Utakmica nije dobijena zbog vrlo lose, čak nadmene partije Radonjića i Ebes Ilija, a ne zbog Stojiljkovića, ali pre svega zbog ne pravovremeno oslobadjanja od lopte i netačnih padova prouzrokovanih time

ArtuDitu

pre 5 godina

Zvezda je generalno podbacila. Delovalo je da strucni stab uopste nije pripremio utakmicu. Dane pre utakmice pratila je svojevrsna euforija kao da je Zvezda vec u Ligi sampiona. Ocekivalo se minimum tri komada u mrezi Spartaka. Najteze se dobijaju unapred dobijene utakmice sto se veceras jos jednom jasno videlo. Lose pripremljena utakmica protiv protivnika koji se nije predao dovela je do potpunog fijaska u igri Crvene zvezde u prvom poluvremenu. Ni drugo poluvreme nije bilo sjajno ali je bilo za nijansu bolje od prvog. Milojevic mora da bude svestan da ovaj izbor igraca nece Zvezdi doneti nista dobro u revansu. Boljitak u igri video se tek ulaskom Srnica i on bi morao da bude u prvoj postavi za revans. Spartak je cvrsta ekipa, koja je znala sta hoce u vecerasnjoj utakmici. Takodje, to je ekipa ciji su se igraci odlicno kretali bez lopte dok su Zvezdini, uglavnom, stajali. Ova utakmica moze da bude i drugima za nauk da se racuna pobeda jedino na terenu i da nam se nasa tradicionalna sklonost ka potcenjivanju drugih po ko zna koji put obila o glavu.

Stručno Usavršen

pre 5 godina

Spartak je dosta napredovao u utakmicama protiv Sparte Prag i Milojević nije očekivao ovakav otpor Subotičana,ali iskreno!

Preslikani

pre 5 godina

Igraju isto kao vi. Na kost, presing po celom terenu, kad se prodje faul, a napred sto brzi zavrsetak napada i odma svi u odbrambenu formaciju. Fizicki maksimalno spremni i fanaticno motivisani. Model Dijego Simeone.

Billy

pre 5 godina

Evo ih grobarcici sa ovim doskocicima o "sklanjalicama" pa samo vi sebe lazite do ujutru.
(NikolaSrb, 07. avgust 2018 23:05)

Ja ne navijam ni za koga, tvrdim da se sklanjaju i jednima i drugima, mafija je to, zato nam je fudbal ti gde jeste.

zz

pre 5 godina

Poskakali grobari, a nisu ni pročitali tekst.. Elem, eto njima radosti.. Samo Zvezdin neuspeh.. Dok Partizan mogu da pobedim ja sa drugarima iz srednje, ako ne popijemo pivo pre utakmice..

Vuk

pre 5 godina

Nažalost potpuna istina.
Zvezda u Srbiji nije navikla da neko protiv njih igra.
"Protivnici" se u Srbiji uglavnom sklone.
Teško je privići se na takve okolnosti, čak i kad sudija svira izmišljen penal ko Majo.

Aleksej

pre 5 godina

Odnosno hteo doktor da kaze da ovi sto igraju je antifudbal koljaci klasicni.Jedan trenutak dekoncetracije moze skupo da nas kosta ali verujem da cemo ih pobediti tamo.Zapravo povede li Zvezda prolazimo 100 posto jer ovo su poluamaterske ekipe koje i kad gube i kad vode ,,igraju” isto.I mnogo fali napadac to se sada vidi.

Само кажем

pre 5 godina

Милојевићу се ништа не може замјерити.Управа га је издала тиме што читаво љето нису у стању да му доведу озбиљног нападача.Вечерас се недостатак врхунског центарфора осетио као никад прије...
Он најбоље зна шта је чинити у реваншу.Ја сам убијеђен да горе од вечерас не можемо одиграти.
Ја бих покушао са Јованчићем умјесто Јовичића на средини.Изгубили смо превише ваздушних дуела на средини .(Француска је добила Хрватску уласком Нзонзија умјесто Кантеа,висином повратили контролу на средини) Осим тога Јовичић има поприлично добар шут са дистанце па и то може пресудити.
Симић је за 15 минута игре покажао више него Бен за 90 + 5.Мислим да би требао да игра од почетка на десном боку како би се компензовао Стојковићев ужасан центаршут када нападамо са те стране.Обзиром да више не можемо због повреде рачунати на Милића у нападу можда најбоље Бен да игра лажну 10-тку.Павков ако загусти...Боље чак и Јовељић него Стојиљковић који је потпуно безопасан.

Sima

pre 5 godina

U Srbiji smo navikli da nam se protivnici sklanjaju , a protivnički treneri , budući da su naši navijači sa osmehom i srećom u srcu primaji poraze.

Coa'

pre 5 godina

Falilo je veceras individualne inspiracije. Sad' momci i strucni stab znaju sta ih ceka tamo, verujem da ce biti mnogo bolje. Sve pohvale i strucnom stabu i igracima Spartaka, ljudi su odradili vrhunski skauting, i odigrali defanzivno vrhunsku utakmicu. Idemo dalje!

Luiz

pre 5 godina

Bolje Zvezdi je da proda Radonjica, decko se lako iznervira, protivnik mu brzo udje u glavu i ne moze puno toga da uradi.Jeste brz i sve ali bice prica kao sa Belottijem, SMS-om i ostalima ciji su klubovi odbijali i do 100 miliona a sad ne mogu da se prodaju ni za 40

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Čvrsti, prgavi i do bola uporni. Neka lajt verzija Bate Borisova. Da nisu onako bezveze ispala strana Rodić-Degenek ne bi dali gol do prekousutra i sa 1:0 bi bilo skroz drugačije. Kako god, odigrali smo bledo a opet smo tu, nije nikakva katastrofa. Iz pozicionog napada nam neće dati ni u Trnavi, samo mirna glava i panike bez. Otvoriti ih do poluvremena, tući recipročno i čekati kontru. Biće i njima frka, imaju pritisak da urade veliku stvar. A cigana 5-6k u najavi. Rešićemo.

xhhx

pre 5 godina

Nije to, nego su te, care, procitali - napravili odlican skauting, s obzirom da su ekipa manjeg kvaliteta- idu kuci sa pozitivnim rezultatom, golom u gostima.

danas ste igrali hrkljuš, zašto ne priznate

pre 5 godina

Niste navikli da se neko uopšte bori protiv vas u Srbiji...već sada se vidi da vam je tim dve klase slabiji od prologodišnjeg...mora će prepodobni dr da se otvori za još koje pojačanje, ili osta junačenje i busanje po našim livadama

gospodin Radnik

pre 5 godina

majstore vama u ovakvom prvenstvu i ne treba taktika . pobedjivacete i ti sam znas kako god igrali ,.igrao sa trecim timom... 3 boda zagarantovana ..a Trnavina vrednost je nesto veca od Surdulice (transfermarkt ) manja od cukarickog , vojvodine spartaka subotice ..itd .. ko ne veruje nek proveri , a zvezda je oko 5x skuplja (cena igrackog kadra) .. ko razume shvatice

Sabre

pre 5 godina

Stil igre zvani lopta moze da prodje ali igrac ne. Napravili su brat bratu faul u svakoj situaciji kada su bili blizu nasih igraca, bukvalno su nas unistili non stop grubom igrom, a nasi nikako da skapiraju i prilagode se sudijskom kriterijumu...

o.lj.k.

pre 5 godina

Ahahaha, pa ti prijatelju nisi navikao da ti se iko i suprotstavi u Srbiji, to si u pravu. Nema ono:``Izadjite u rezervnom sastavu slobodno``... Ako se dobro secam, tako je pocelo nase prvenstvo...

Sajmon

pre 5 godina

Nista nije izgubljeno..u Trnavi ce biti lakse..ali primetio sam dve slabe tacke Ben i Degenek nisu na zadovoljavajucem nivou protiv jacih i organizovanijih ekipa ocigledno..ali Ben nije problem..ima zamena za njega..e za Degeneka nema adekvatne zamene..morace se s njim dalje jer Babic je jos gori..ali ima i dobrih vedti..Veljko Simic..gde je on bio do sada bre..

GM

pre 5 godina

Sta je tu je, ali mnogo gresaka danas kako igraca, tako i trenera.

Ubaciti Milica u igru, a da igra krilo je velika greska. Svaki put do sada kada je igrao i pokazao nesto igrao je spica.

Pritom, Ben ne zna gde se nalazi, pogotovu kada ga stave za spica. On umesto da navlaci stopere na sebe, on se izvlaci da primi loptu, a u kaznenom nigde nikog. Kako dati gol tako...

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Spartak je igrao Bunker sa puno faulova i presingom, znaci Sampion slovacke je igrao Bunker, a da smo slabi ne bi igrali bunker.
(NikolaSrb, 07. avgust 2018 23:00)

I Atletiko Madrid je jak pa igra bunker... Ofanzivna igra nije odlika jakih ekipa!

Sabre

pre 5 godina

Ahahaha, pa ti prijatelju nisi navikao da ti se iko i suprotstavi u Srbiji, to si u pravu. Nema ono:``Izadjite u rezervnom sastavu slobodno``... Ako se dobro secam, tako je pocelo nase prvenstvo...
(o.lj.k., 7. avgust 2018 23:14)

Tu si potpuno u pravu, pravog rivala kod kuce nemamo. A ponajmanji otpor pruzaju lavorasi, zaboravljeni, zabranjeni, izgubljeni, otpisani, ili kako se vec zovete...

Aleksej

pre 5 godina

Ahahaha, pa ti prijatelju nisi navikao da ti se iko i suprotstavi u Srbiji, to si u pravu. Nema ono:``Izadjite u rezervnom sastavu slobodno``... Ako se dobro secam, tako je pocelo nase prvenstvo...
(o.lj.k., 07. avgust 2018 23:14)Igra ovo prvenstvo i jedan klub,Partizan se zove on gubi ili igra remi u prijateljskim utakmicama gde se svira obavezno penal,crveni i igra se obavezno jedan produzetak.Ali dobro treba pratiti Zvezdu najveca je.

Spijunovic

pre 5 godina

Rodic jeste ispao kod gola, ali intervencija Savica je bila na nivou amatera. On je mogao da spreci sut da je pratio kretanje igraca.

Tole

pre 5 godina

...u pravu si ovi se ne sklanjaju kao 99% ekipa u prvenstvu,da ne bude zabune mislim i na one od preko puta...
(Manager, 07. avgust 2018 23:02)

Te fore o sklanjaju mozete macku o rep da okacite Spartak je izvacio Legiju znaci imaju kvalitet.
(NikolaSrb, 7. avgust 2018 23:05)

Ili znači da Legija nema kvalitet.

room 1408

pre 5 godina

Moj Milojevicu,suština je da si ti trener koji u Radonjica vidi Ronalda,...Tu je ceo problem tvoje price,..Kada solira,dribla samo sebe,kada divlja po terenu da ga izvedem malo na hladjenje,..A da menadžer ne dozvoljava,...Izvini,zaboravim,..

Rogi Obrenovac

pre 5 godina

Ne praktikuju sklanjanje i izvodjenje rezervnih sastava. Sramota je sta vi igrate u JSL. Iskreno se nadam da ce vam se sklanjalice vratiti kao bumerang.

mladen

pre 5 godina

Ovakav zreb za prolece u Evropi neizkoristiti je tragedija! Nikad se nije vise otvorilo,a kao da se vratilo ono staro srpsko posrtanje.. Jedino olaksavajuce sto ako se primi tamo gol nije strasno jer svakako se mora ici na dva

sef strucnog staba

pre 5 godina

Bez obzira na sve vi ste nas zaduzili svim silama da verujemo i da vas bodrimo makar i ispali, vratili ste nam nadu u nas fudbal hvala vam na tome! Sad samo hrabro bolji smo od njih iz jednog suta su dali gol mi smo ti koji smo dominirali, nije bilo srece dodju i takve utakmice, ali da znate sad da izgubimo 5 0 imate moju podrsku a i dosta njih, jer ostali misle da je lako izbaciti bilo kog protivnika a to nije lako, imamo veru u vas momci bice to bolje i uz vise srece idemo u playoff!!!
(CzBg89!, 07. avgust 2018 22:59)

Naravno da je lako izbaciti ekipe poput Spartaka iz Trnave, Dinamo Zagreb poprilicno jacu Astanu u sred Kazahstana opernja sa 0:2, nego ste vi isti ko i ta Trnava, cak i da prodjete, Salcburg koji vam je inace prvi ozbiljni rival, nece imati milosti.

etotako

pre 5 godina

Ma problem je sto je zvezda 100% menadzerski sastavljena. Miloju svaka cast ali ipak pristaje na to. Prvi je taj Ban problem koji nijednu fudbalsku karakteristiku nema bar malo iznad proseka. Ali mora da igra. Srnic je prosle godine kompenzovao stojkoviceve ingeniozne centarsuteve ali nije zvezdin 100% pa je procena da nema velike zarade. I covek ne igra. Ima toga...bukvalno za svakog igraca od 22...I u skladu s tim miloje sastavlja tim i igru. Do sada je Zvezda imala rezultate, pa nije bila frka. Zamene za kangu i Boacija ne postoje. Tu miloje naravno nije kriv. Sve u svemu ja ne vidim ni tim ni igru bar ne onu proslogodisnju. Ali videcemo...

NikolaSrb

pre 5 godina

...u pravu si ovi se ne sklanjaju kao 99% ekipa u prvenstvu,da ne bude zabune mislim i na one od preko puta...
(Manager, 07. avgust 2018 23:02)

Te fore o sklanjaju mozete macku o rep da okacite Spartak je izvacio Legiju znaci imaju kvalitet.

POPE

pre 5 godina

Ne palamudi vec pusti Pavkova da igra.Ovaj tvoj Stoiljkovic koga si ti doveo unistice i tebe i Zvezdu.A za ostale i nemas neki izbor jer ste doveli sve losije i od onih koji su prosle godine bili rezerve.

Dejan

pre 5 godina

Moram priznati da su me iznenadili. Bolji su nego sto sam mislio i teze cemo ih proci nego sto sam ocekivao. Bas cvrsta odbrana, ali ne mogu reci da je bunker, posto su bili vrlo pokretljivi i mogu da budu opasni ako ima potrebe. Nismo nasli resenje u prvoj utakmici, ali sam optimista, verujem da ce Miloje analizirati i naci leka i za ovo. Ovo je pravo takticko nadmudrivanje. Bilo bi dobro da tamo damo gol u prvom, a onda sam siguran da prolazimo. Samo strpljivo i bez srljanja!

CzBg89!

pre 5 godina

Bez obzira na sve vi ste nas zaduzili svim silama da verujemo i da vas bodrimo makar i ispali, vratili ste nam nadu u nas fudbal hvala vam na tome! Sad samo hrabro bolji smo od njih iz jednog suta su dali gol mi smo ti koji smo dominirali, nije bilo srece dodju i takve utakmice, ali da znate sad da izgubimo 5 0 imate moju podrsku a i dosta njih, jer ostali misle da je lako izbaciti bilo kog protivnika a to nije lako, imamo veru u vas momci bice to bolje i uz vise srece idemo u playoff!!!

CzBg89!

pre 5 godina

Bez obzira na sve vi ste nas zaduzili svim silama da verujemo i da vas bodrimo makar i ispali, vratili ste nam nadu u nas fudbal hvala vam na tome! Sad samo hrabro bolji smo od njih iz jednog suta su dali gol mi smo ti koji smo dominirali, nije bilo srece dodju i takve utakmice, ali da znate sad da izgubimo 5 0 imate moju podrsku a i dosta njih, jer ostali misle da je lako izbaciti bilo kog protivnika a to nije lako, imamo veru u vas momci bice to bolje i uz vise srece idemo u playoff!!!

Rogi Obrenovac

pre 5 godina

Ne praktikuju sklanjanje i izvodjenje rezervnih sastava. Sramota je sta vi igrate u JSL. Iskreno se nadam da ce vam se sklanjalice vratiti kao bumerang.

Vuk

pre 5 godina

Nažalost potpuna istina.
Zvezda u Srbiji nije navikla da neko protiv njih igra.
"Protivnici" se u Srbiji uglavnom sklone.
Teško je privići se na takve okolnosti, čak i kad sudija svira izmišljen penal ko Majo.

mladen

pre 5 godina

Ovakav zreb za prolece u Evropi neizkoristiti je tragedija! Nikad se nije vise otvorilo,a kao da se vratilo ono staro srpsko posrtanje.. Jedino olaksavajuce sto ako se primi tamo gol nije strasno jer svakako se mora ici na dva

Sima

pre 5 godina

U Srbiji smo navikli da nam se protivnici sklanjaju , a protivnički treneri , budući da su naši navijači sa osmehom i srećom u srcu primaji poraze.

o.lj.k.

pre 5 godina

Ahahaha, pa ti prijatelju nisi navikao da ti se iko i suprotstavi u Srbiji, to si u pravu. Nema ono:``Izadjite u rezervnom sastavu slobodno``... Ako se dobro secam, tako je pocelo nase prvenstvo...

gospodin Radnik

pre 5 godina

majstore vama u ovakvom prvenstvu i ne treba taktika . pobedjivacete i ti sam znas kako god igrali ,.igrao sa trecim timom... 3 boda zagarantovana ..a Trnavina vrednost je nesto veca od Surdulice (transfermarkt ) manja od cukarickog , vojvodine spartaka subotice ..itd .. ko ne veruje nek proveri , a zvezda je oko 5x skuplja (cena igrackog kadra) .. ko razume shvatice

xhhx

pre 5 godina

Nije to, nego su te, care, procitali - napravili odlican skauting, s obzirom da su ekipa manjeg kvaliteta- idu kuci sa pozitivnim rezultatom, golom u gostima.

danas ste igrali hrkljuš, zašto ne priznate

pre 5 godina

Niste navikli da se neko uopšte bori protiv vas u Srbiji...već sada se vidi da vam je tim dve klase slabiji od prologodišnjeg...mora će prepodobni dr da se otvori za još koje pojačanje, ili osta junačenje i busanje po našim livadama

room 1408

pre 5 godina

Moj Milojevicu,suština je da si ti trener koji u Radonjica vidi Ronalda,...Tu je ceo problem tvoje price,..Kada solira,dribla samo sebe,kada divlja po terenu da ga izvedem malo na hladjenje,..A da menadžer ne dozvoljava,...Izvini,zaboravim,..

Spijunovic

pre 5 godina

Rodic jeste ispao kod gola, ali intervencija Savica je bila na nivou amatera. On je mogao da spreci sut da je pratio kretanje igraca.

Coa'

pre 5 godina

Falilo je veceras individualne inspiracije. Sad' momci i strucni stab znaju sta ih ceka tamo, verujem da ce biti mnogo bolje. Sve pohvale i strucnom stabu i igracima Spartaka, ljudi su odradili vrhunski skauting, i odigrali defanzivno vrhunsku utakmicu. Idemo dalje!

Tole

pre 5 godina

...u pravu si ovi se ne sklanjaju kao 99% ekipa u prvenstvu,da ne bude zabune mislim i na one od preko puta...
(Manager, 07. avgust 2018 23:02)

Te fore o sklanjaju mozete macku o rep da okacite Spartak je izvacio Legiju znaci imaju kvalitet.
(NikolaSrb, 7. avgust 2018 23:05)

Ili znači da Legija nema kvalitet.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Čvrsti, prgavi i do bola uporni. Neka lajt verzija Bate Borisova. Da nisu onako bezveze ispala strana Rodić-Degenek ne bi dali gol do prekousutra i sa 1:0 bi bilo skroz drugačije. Kako god, odigrali smo bledo a opet smo tu, nije nikakva katastrofa. Iz pozicionog napada nam neće dati ni u Trnavi, samo mirna glava i panike bez. Otvoriti ih do poluvremena, tući recipročno i čekati kontru. Biće i njima frka, imaju pritisak da urade veliku stvar. A cigana 5-6k u najavi. Rešićemo.

Само кажем

pre 5 godina

Милојевићу се ништа не може замјерити.Управа га је издала тиме што читаво љето нису у стању да му доведу озбиљног нападача.Вечерас се недостатак врхунског центарфора осетио као никад прије...
Он најбоље зна шта је чинити у реваншу.Ја сам убијеђен да горе од вечерас не можемо одиграти.
Ја бих покушао са Јованчићем умјесто Јовичића на средини.Изгубили смо превише ваздушних дуела на средини .(Француска је добила Хрватску уласком Нзонзија умјесто Кантеа,висином повратили контролу на средини) Осим тога Јовичић има поприлично добар шут са дистанце па и то може пресудити.
Симић је за 15 минута игре покажао више него Бен за 90 + 5.Мислим да би требао да игра од почетка на десном боку како би се компензовао Стојковићев ужасан центаршут када нападамо са те стране.Обзиром да више не можемо због повреде рачунати на Милића у нападу можда најбоље Бен да игра лажну 10-тку.Павков ако загусти...Боље чак и Јовељић него Стојиљковић који је потпуно безопасан.

etotako

pre 5 godina

Ma problem je sto je zvezda 100% menadzerski sastavljena. Miloju svaka cast ali ipak pristaje na to. Prvi je taj Ban problem koji nijednu fudbalsku karakteristiku nema bar malo iznad proseka. Ali mora da igra. Srnic je prosle godine kompenzovao stojkoviceve ingeniozne centarsuteve ali nije zvezdin 100% pa je procena da nema velike zarade. I covek ne igra. Ima toga...bukvalno za svakog igraca od 22...I u skladu s tim miloje sastavlja tim i igru. Do sada je Zvezda imala rezultate, pa nije bila frka. Zamene za kangu i Boacija ne postoje. Tu miloje naravno nije kriv. Sve u svemu ja ne vidim ni tim ni igru bar ne onu proslogodisnju. Ali videcemo...

GM

pre 5 godina

Sta je tu je, ali mnogo gresaka danas kako igraca, tako i trenera.

Ubaciti Milica u igru, a da igra krilo je velika greska. Svaki put do sada kada je igrao i pokazao nesto igrao je spica.

Pritom, Ben ne zna gde se nalazi, pogotovu kada ga stave za spica. On umesto da navlaci stopere na sebe, on se izvlaci da primi loptu, a u kaznenom nigde nikog. Kako dati gol tako...

sef strucnog staba

pre 5 godina

Bez obzira na sve vi ste nas zaduzili svim silama da verujemo i da vas bodrimo makar i ispali, vratili ste nam nadu u nas fudbal hvala vam na tome! Sad samo hrabro bolji smo od njih iz jednog suta su dali gol mi smo ti koji smo dominirali, nije bilo srece dodju i takve utakmice, ali da znate sad da izgubimo 5 0 imate moju podrsku a i dosta njih, jer ostali misle da je lako izbaciti bilo kog protivnika a to nije lako, imamo veru u vas momci bice to bolje i uz vise srece idemo u playoff!!!
(CzBg89!, 07. avgust 2018 22:59)

Naravno da je lako izbaciti ekipe poput Spartaka iz Trnave, Dinamo Zagreb poprilicno jacu Astanu u sred Kazahstana opernja sa 0:2, nego ste vi isti ko i ta Trnava, cak i da prodjete, Salcburg koji vam je inace prvi ozbiljni rival, nece imati milosti.

Dejan

pre 5 godina

Moram priznati da su me iznenadili. Bolji su nego sto sam mislio i teze cemo ih proci nego sto sam ocekivao. Bas cvrsta odbrana, ali ne mogu reci da je bunker, posto su bili vrlo pokretljivi i mogu da budu opasni ako ima potrebe. Nismo nasli resenje u prvoj utakmici, ali sam optimista, verujem da ce Miloje analizirati i naci leka i za ovo. Ovo je pravo takticko nadmudrivanje. Bilo bi dobro da tamo damo gol u prvom, a onda sam siguran da prolazimo. Samo strpljivo i bez srljanja!

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Spartak je igrao Bunker sa puno faulova i presingom, znaci Sampion slovacke je igrao Bunker, a da smo slabi ne bi igrali bunker.
(NikolaSrb, 07. avgust 2018 23:00)

I Atletiko Madrid je jak pa igra bunker... Ofanzivna igra nije odlika jakih ekipa!

Aleksej

pre 5 godina

Odnosno hteo doktor da kaze da ovi sto igraju je antifudbal koljaci klasicni.Jedan trenutak dekoncetracije moze skupo da nas kosta ali verujem da cemo ih pobediti tamo.Zapravo povede li Zvezda prolazimo 100 posto jer ovo su poluamaterske ekipe koje i kad gube i kad vode ,,igraju” isto.I mnogo fali napadac to se sada vidi.

POPE

pre 5 godina

Ne palamudi vec pusti Pavkova da igra.Ovaj tvoj Stoiljkovic koga si ti doveo unistice i tebe i Zvezdu.A za ostale i nemas neki izbor jer ste doveli sve losije i od onih koji su prosle godine bili rezerve.

Luiz

pre 5 godina

Bolje Zvezdi je da proda Radonjica, decko se lako iznervira, protivnik mu brzo udje u glavu i ne moze puno toga da uradi.Jeste brz i sve ali bice prica kao sa Belottijem, SMS-om i ostalima ciji su klubovi odbijali i do 100 miliona a sad ne mogu da se prodaju ni za 40

Sabre

pre 5 godina

Ahahaha, pa ti prijatelju nisi navikao da ti se iko i suprotstavi u Srbiji, to si u pravu. Nema ono:``Izadjite u rezervnom sastavu slobodno``... Ako se dobro secam, tako je pocelo nase prvenstvo...
(o.lj.k., 7. avgust 2018 23:14)

Tu si potpuno u pravu, pravog rivala kod kuce nemamo. A ponajmanji otpor pruzaju lavorasi, zaboravljeni, zabranjeni, izgubljeni, otpisani, ili kako se vec zovete...

Sajmon

pre 5 godina

Nista nije izgubljeno..u Trnavi ce biti lakse..ali primetio sam dve slabe tacke Ben i Degenek nisu na zadovoljavajucem nivou protiv jacih i organizovanijih ekipa ocigledno..ali Ben nije problem..ima zamena za njega..e za Degeneka nema adekvatne zamene..morace se s njim dalje jer Babic je jos gori..ali ima i dobrih vedti..Veljko Simic..gde je on bio do sada bre..

Aleksej

pre 5 godina

Ahahaha, pa ti prijatelju nisi navikao da ti se iko i suprotstavi u Srbiji, to si u pravu. Nema ono:``Izadjite u rezervnom sastavu slobodno``... Ako se dobro secam, tako je pocelo nase prvenstvo...
(o.lj.k., 07. avgust 2018 23:14)Igra ovo prvenstvo i jedan klub,Partizan se zove on gubi ili igra remi u prijateljskim utakmicama gde se svira obavezno penal,crveni i igra se obavezno jedan produzetak.Ali dobro treba pratiti Zvezdu najveca je.

laf

pre 5 godina

Ne druze u Srbiji sve ekipe ovako igraju protiv Partizana to su vase filijale koje vam se sklanjaju Radnicki,Spartak,Dinamo,Surdulica,Cukaricki...

NikolaSrb

pre 5 godina

...u pravu si ovi se ne sklanjaju kao 99% ekipa u prvenstvu,da ne bude zabune mislim i na one od preko puta...
(Manager, 07. avgust 2018 23:02)

Te fore o sklanjaju mozete macku o rep da okacite Spartak je izvacio Legiju znaci imaju kvalitet.

Sabre

pre 5 godina

Stil igre zvani lopta moze da prodje ali igrac ne. Napravili su brat bratu faul u svakoj situaciji kada su bili blizu nasih igraca, bukvalno su nas unistili non stop grubom igrom, a nasi nikako da skapiraju i prilagode se sudijskom kriterijumu...

Objektivni Lala

pre 5 godina

Baš me je nasmejao ovaj gospodin!
Ne odgovara mu stil igre Spartaka iz Trnave!!!
Verovatno će mu više odgovarati stil Reala, Rome, Mančestera, Bajerna, PSG...

ArtuDitu

pre 5 godina

Zvezda je generalno podbacila. Delovalo je da strucni stab uopste nije pripremio utakmicu. Dane pre utakmice pratila je svojevrsna euforija kao da je Zvezda vec u Ligi sampiona. Ocekivalo se minimum tri komada u mrezi Spartaka. Najteze se dobijaju unapred dobijene utakmice sto se veceras jos jednom jasno videlo. Lose pripremljena utakmica protiv protivnika koji se nije predao dovela je do potpunog fijaska u igri Crvene zvezde u prvom poluvremenu. Ni drugo poluvreme nije bilo sjajno ali je bilo za nijansu bolje od prvog. Milojevic mora da bude svestan da ovaj izbor igraca nece Zvezdi doneti nista dobro u revansu. Boljitak u igri video se tek ulaskom Srnica i on bi morao da bude u prvoj postavi za revans. Spartak je cvrsta ekipa, koja je znala sta hoce u vecerasnjoj utakmici. Takodje, to je ekipa ciji su se igraci odlicno kretali bez lopte dok su Zvezdini, uglavnom, stajali. Ova utakmica moze da bude i drugima za nauk da se racuna pobeda jedino na terenu i da nam se nasa tradicionalna sklonost ka potcenjivanju drugih po ko zna koji put obila o glavu.

Billy

pre 5 godina

Evo ih grobarcici sa ovim doskocicima o "sklanjalicama" pa samo vi sebe lazite do ujutru.
(NikolaSrb, 07. avgust 2018 23:05)

Ja ne navijam ni za koga, tvrdim da se sklanjaju i jednima i drugima, mafija je to, zato nam je fudbal ti gde jeste.

Preslikani

pre 5 godina

Igraju isto kao vi. Na kost, presing po celom terenu, kad se prodje faul, a napred sto brzi zavrsetak napada i odma svi u odbrambenu formaciju. Fizicki maksimalno spremni i fanaticno motivisani. Model Dijego Simeone.

johnny b

pre 5 godina

Spartak je igrao Bunker sa puno faulova i presingom, znaci Sampion slovacke je igrao Bunker, a da smo slabi ne bi igrali bunker.
(NikolaSrb, 07. avgust 2018 23:00)

Zamisli da nisu igrali bunker i da su napali jos koji put kao ono jednom posle vaseg gola...

ipak sve dodje na naplatu!!!

pre 5 godina

@laf

Partizanova dominacija je prestala onog trenutka kada su ekipe Hajduk Kula, Smederevo (Sartid), Bezanija, Banat, Metalac..... ispale u drugu ligu.

Dragan BL

pre 5 godina

Trčanje i gradjenje lopte Ebisilija i Bena?

Simić objasnio kako se razbija blok...pridji po loptu, odigraj i odmah se otvori...pa levo-desno. Samo to Ben i Ebisilio ne mogu ni 10 min da izdrže.

too low

pre 5 godina

Ne znam umesto koga,ali mali Simić treba da igra od pocetka. Ne bi pogresio ako bi rekao umesto Radonjica. Decko se mnogo umislio i totalno narusava kolektivnu igru svojim soliranjem koje se samo njemu svidja. Iz aviona se vidi da pumpa sebi cenu. Njega Zvezda vise ne interesuje

Vlado

pre 5 godina

Utakmica nije dobijena zbog vrlo lose, čak nadmene partije Radonjića i Ebes Ilija, a ne zbog Stojiljkovića, ali pre svega zbog ne pravovremeno oslobadjanja od lopte i netačnih padova prouzrokovanih time

m

pre 5 godina

malo me je iznenadio Miloje...taktika skroz ne prilagodjena protivniku i desavanjima na terenu...onoliki centarsutevi koomee???nije bas drzao konce igre u svojim rukama...

sreten

pre 5 godina

Njihov stil se video posle 20 minuta jasno kao dan. Pa Zvezda uhvati malo ritam u napadu, ovi sledeci aut izvode 2 minuta, ubiju pomisao na tempo. Ostar kontakt na granici faula svaki put. Trenerov posao je da napravi modifikacije, bar u poluvremenu. Ja kad sam video da Zvezda igra na isti nacin i u drugom poluvremenu, cao.

Drugo, onaj Ebisilio, udavio je bar 3-4 napada i to u prvom poluvremenu, kad je imao snage.

Radonjic decko ne zna da igra fudbal, ono, zna sa loptom, ali dok mu je lopta u nogama pregled igre nula, ne zna kad da doda a kad da sutne, ne zna gde su mu saigraci, kad da stane a kad da krene, igra u prostoru sta li je to... To je kod nas uobicajeno, kad je neko dobar sa loptom odmah u zvezde se kuje, a to sto ne zna kako se igra fudbal nema veze.

Isto kao sto je kod nas uobicajeno da saigracu dodas loptu tako da je ili izgubi ili da napravi faul, ili da se povredi...

gledalac

pre 5 godina

Znaci
1. U Srbiji se igra sporo (pa su problem ekipe koje igraju brzo)
2. U Srbiji se igraci ne skoluju mentalno (pa im smeta i ne mogu da se izbore sa igracem koji im "dise za vratom")
3. Vujadin Savic je trom i spor igrac i glavni je nedostak Zvezdine odbrane. Nije igrac ni srednjeg a ne veceg kalibra. No nije ni Zvezda vise tim iz moje mladosti (a ni klub)

Ok

pre 5 godina

Losa utakmica, desava se i mnogo boljima od nas. Nazalost, Stojiljkovic nije pojacanje, i dok god se ne resi taj problem kompenzovacemo jednu od najbitnijih pozicija u timu sa laznim spicevima koji vise vremena provedu kod Jovicica i Krsticica na centru nego u sesnaestercu. Napadac, podhitno.

Stručno Usavršen

pre 5 godina

Spartak je dosta napredovao u utakmicama protiv Sparte Prag i Milojević nije očekivao ovakav otpor Subotičana,ali iskreno!

zz

pre 5 godina

Poskakali grobari, a nisu ni pročitali tekst.. Elem, eto njima radosti.. Samo Zvezdin neuspeh.. Dok Partizan mogu da pobedim ja sa drugarima iz srednje, ako ne popijemo pivo pre utakmice..

Miljan

pre 5 godina

Daćemo sigurno gol u Slovačkoj što bi trebalo da bude dovoljno. Kad je mogla Legija da ih dobije sa igračem manjka moćićemo i mi. Izuzetno su organizovana ekipa odavno takva nije gostovala na Rajku. Veliki je ulog u pitanju, kako znamo i umemo moramo da ih prodjemo i onda protiv Salzburga kako bude. Napred Zvezda!

slaviša šmigič

pre 5 godina

stojilkovič nam bijo igrač manje totalno nespreman i nizozemac može samo 1.poluvreme,da izdrži.dok nisu ušli prvo milič pa zadnja izmena nam donela brzinu u igri.nama treba visok centarfor mi nismo dobili jednu loptu u napadu.stojilkovič kao špic je igrač manje a sve previše lopta ide prema golmanu,od strane štopera umesto prema napred naši štoperi se boje sami sebe i sve lopte idu prema golmanu podsetili me na igru naše reprezentacije

slaviša šmigič

pre 5 godina

treba ekipa sa centarforom,da razbije tu odbrani i dobije koji duel što je mnogo važno.nama treba spreman centarfor koji koristi svoju visinu.te ničije lopte idu sve njima zato jer nemamo viskog centarfora,da dobije duel.da je igrao milič od pšočetka mi bi dobili utakmicu,stojiljkovič nema šta da traži protiv snažnih i bržih stopera niti 1.duel nije dobio sramota za jednog centarfora.

Istina

pre 5 godina

Brdar, Santrač i Obradović stil nam odgovara a Djokić stil da sredi Partizana d'izgubi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stajl?, 8. avgust 2018 10:56)

Taj Djokic vam je prethodnih sezona doneo mnogo bodova i dosudjenih nepostojecih penala i poznat je kao vas sudija,isto kao i Andjelovski,Mazic,Grujic,Jovanovic,Vasic,pa i ovaj Obradovic,koga si prebacio Zvezdi.

Rogi Obrenovac

pre 5 godina

Ne praktikuju sklanjanje i izvodjenje rezervnih sastava. Sramota je sta vi igrate u JSL. Iskreno se nadam da ce vam se sklanjalice vratiti kao bumerang.

Sabre

pre 5 godina

Ahahaha, pa ti prijatelju nisi navikao da ti se iko i suprotstavi u Srbiji, to si u pravu. Nema ono:``Izadjite u rezervnom sastavu slobodno``... Ako se dobro secam, tako je pocelo nase prvenstvo...
(o.lj.k., 7. avgust 2018 23:14)

Tu si potpuno u pravu, pravog rivala kod kuce nemamo. A ponajmanji otpor pruzaju lavorasi, zaboravljeni, zabranjeni, izgubljeni, otpisani, ili kako se vec zovete...

Vuk

pre 5 godina

Nažalost potpuna istina.
Zvezda u Srbiji nije navikla da neko protiv njih igra.
"Protivnici" se u Srbiji uglavnom sklone.
Teško je privići se na takve okolnosti, čak i kad sudija svira izmišljen penal ko Majo.

etotako

pre 5 godina

Ma problem je sto je zvezda 100% menadzerski sastavljena. Miloju svaka cast ali ipak pristaje na to. Prvi je taj Ban problem koji nijednu fudbalsku karakteristiku nema bar malo iznad proseka. Ali mora da igra. Srnic je prosle godine kompenzovao stojkoviceve ingeniozne centarsuteve ali nije zvezdin 100% pa je procena da nema velike zarade. I covek ne igra. Ima toga...bukvalno za svakog igraca od 22...I u skladu s tim miloje sastavlja tim i igru. Do sada je Zvezda imala rezultate, pa nije bila frka. Zamene za kangu i Boacija ne postoje. Tu miloje naravno nije kriv. Sve u svemu ja ne vidim ni tim ni igru bar ne onu proslogodisnju. Ali videcemo...

NikolaSrb

pre 5 godina

...u pravu si ovi se ne sklanjaju kao 99% ekipa u prvenstvu,da ne bude zabune mislim i na one od preko puta...
(Manager, 07. avgust 2018 23:02)

Te fore o sklanjaju mozete macku o rep da okacite Spartak je izvacio Legiju znaci imaju kvalitet.

CzBg89!

pre 5 godina

Bez obzira na sve vi ste nas zaduzili svim silama da verujemo i da vas bodrimo makar i ispali, vratili ste nam nadu u nas fudbal hvala vam na tome! Sad samo hrabro bolji smo od njih iz jednog suta su dali gol mi smo ti koji smo dominirali, nije bilo srece dodju i takve utakmice, ali da znate sad da izgubimo 5 0 imate moju podrsku a i dosta njih, jer ostali misle da je lako izbaciti bilo kog protivnika a to nije lako, imamo veru u vas momci bice to bolje i uz vise srece idemo u playoff!!!

Aleksej

pre 5 godina

Ahahaha, pa ti prijatelju nisi navikao da ti se iko i suprotstavi u Srbiji, to si u pravu. Nema ono:``Izadjite u rezervnom sastavu slobodno``... Ako se dobro secam, tako je pocelo nase prvenstvo...
(o.lj.k., 07. avgust 2018 23:14)Igra ovo prvenstvo i jedan klub,Partizan se zove on gubi ili igra remi u prijateljskim utakmicama gde se svira obavezno penal,crveni i igra se obavezno jedan produzetak.Ali dobro treba pratiti Zvezdu najveca je.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Bez obzira na sve vi ste nas zaduzili svim silama da verujemo i da vas bodrimo makar i ispali, vratili ste nam nadu u nas fudbal hvala vam na tome! Sad samo hrabro bolji smo od njih iz jednog suta su dali gol mi smo ti koji smo dominirali, nije bilo srece dodju i takve utakmice, ali da znate sad da izgubimo 5 0 imate moju podrsku a i dosta njih, jer ostali misle da je lako izbaciti bilo kog protivnika a to nije lako, imamo veru u vas momci bice to bolje i uz vise srece idemo u playoff!!!
(CzBg89!, 07. avgust 2018 22:59)

Naravno da je lako izbaciti ekipe poput Spartaka iz Trnave, Dinamo Zagreb poprilicno jacu Astanu u sred Kazahstana opernja sa 0:2, nego ste vi isti ko i ta Trnava, cak i da prodjete, Salcburg koji vam je inace prvi ozbiljni rival, nece imati milosti.

Aleksej

pre 5 godina

Odnosno hteo doktor da kaze da ovi sto igraju je antifudbal koljaci klasicni.Jedan trenutak dekoncetracije moze skupo da nas kosta ali verujem da cemo ih pobediti tamo.Zapravo povede li Zvezda prolazimo 100 posto jer ovo su poluamaterske ekipe koje i kad gube i kad vode ,,igraju” isto.I mnogo fali napadac to se sada vidi.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Čvrsti, prgavi i do bola uporni. Neka lajt verzija Bate Borisova. Da nisu onako bezveze ispala strana Rodić-Degenek ne bi dali gol do prekousutra i sa 1:0 bi bilo skroz drugačije. Kako god, odigrali smo bledo a opet smo tu, nije nikakva katastrofa. Iz pozicionog napada nam neće dati ni u Trnavi, samo mirna glava i panike bez. Otvoriti ih do poluvremena, tući recipročno i čekati kontru. Biće i njima frka, imaju pritisak da urade veliku stvar. A cigana 5-6k u najavi. Rešićemo.

o.lj.k.

pre 5 godina

Ahahaha, pa ti prijatelju nisi navikao da ti se iko i suprotstavi u Srbiji, to si u pravu. Nema ono:``Izadjite u rezervnom sastavu slobodno``... Ako se dobro secam, tako je pocelo nase prvenstvo...

mladen

pre 5 godina

Ovakav zreb za prolece u Evropi neizkoristiti je tragedija! Nikad se nije vise otvorilo,a kao da se vratilo ono staro srpsko posrtanje.. Jedino olaksavajuce sto ako se primi tamo gol nije strasno jer svakako se mora ici na dva

Sima

pre 5 godina

U Srbiji smo navikli da nam se protivnici sklanjaju , a protivnički treneri , budući da su naši navijači sa osmehom i srećom u srcu primaji poraze.

gospodin Radnik

pre 5 godina

majstore vama u ovakvom prvenstvu i ne treba taktika . pobedjivacete i ti sam znas kako god igrali ,.igrao sa trecim timom... 3 boda zagarantovana ..a Trnavina vrednost je nesto veca od Surdulice (transfermarkt ) manja od cukarickog , vojvodine spartaka subotice ..itd .. ko ne veruje nek proveri , a zvezda je oko 5x skuplja (cena igrackog kadra) .. ko razume shvatice

Tole

pre 5 godina

...u pravu si ovi se ne sklanjaju kao 99% ekipa u prvenstvu,da ne bude zabune mislim i na one od preko puta...
(Manager, 07. avgust 2018 23:02)

Te fore o sklanjaju mozete macku o rep da okacite Spartak je izvacio Legiju znaci imaju kvalitet.
(NikolaSrb, 7. avgust 2018 23:05)

Ili znači da Legija nema kvalitet.

room 1408

pre 5 godina

Moj Milojevicu,suština je da si ti trener koji u Radonjica vidi Ronalda,...Tu je ceo problem tvoje price,..Kada solira,dribla samo sebe,kada divlja po terenu da ga izvedem malo na hladjenje,..A da menadžer ne dozvoljava,...Izvini,zaboravim,..

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Spartak je igrao Bunker sa puno faulova i presingom, znaci Sampion slovacke je igrao Bunker, a da smo slabi ne bi igrali bunker.
(NikolaSrb, 07. avgust 2018 23:00)

I Atletiko Madrid je jak pa igra bunker... Ofanzivna igra nije odlika jakih ekipa!

danas ste igrali hrkljuš, zašto ne priznate

pre 5 godina

Niste navikli da se neko uopšte bori protiv vas u Srbiji...već sada se vidi da vam je tim dve klase slabiji od prologodišnjeg...mora će prepodobni dr da se otvori za još koje pojačanje, ili osta junačenje i busanje po našim livadama

Miljan

pre 5 godina

Daćemo sigurno gol u Slovačkoj što bi trebalo da bude dovoljno. Kad je mogla Legija da ih dobije sa igračem manjka moćićemo i mi. Izuzetno su organizovana ekipa odavno takva nije gostovala na Rajku. Veliki je ulog u pitanju, kako znamo i umemo moramo da ih prodjemo i onda protiv Salzburga kako bude. Napred Zvezda!

ipak sve dodje na naplatu!!!

pre 5 godina

@laf

Partizanova dominacija je prestala onog trenutka kada su ekipe Hajduk Kula, Smederevo (Sartid), Bezanija, Banat, Metalac..... ispale u drugu ligu.

Sabre

pre 5 godina

Stil igre zvani lopta moze da prodje ali igrac ne. Napravili su brat bratu faul u svakoj situaciji kada su bili blizu nasih igraca, bukvalno su nas unistili non stop grubom igrom, a nasi nikako da skapiraju i prilagode se sudijskom kriterijumu...

POPE

pre 5 godina

Ne palamudi vec pusti Pavkova da igra.Ovaj tvoj Stoiljkovic koga si ti doveo unistice i tebe i Zvezdu.A za ostale i nemas neki izbor jer ste doveli sve losije i od onih koji su prosle godine bili rezerve.

Dejan

pre 5 godina

Moram priznati da su me iznenadili. Bolji su nego sto sam mislio i teze cemo ih proci nego sto sam ocekivao. Bas cvrsta odbrana, ali ne mogu reci da je bunker, posto su bili vrlo pokretljivi i mogu da budu opasni ako ima potrebe. Nismo nasli resenje u prvoj utakmici, ali sam optimista, verujem da ce Miloje analizirati i naci leka i za ovo. Ovo je pravo takticko nadmudrivanje. Bilo bi dobro da tamo damo gol u prvom, a onda sam siguran da prolazimo. Samo strpljivo i bez srljanja!

zz

pre 5 godina

Poskakali grobari, a nisu ni pročitali tekst.. Elem, eto njima radosti.. Samo Zvezdin neuspeh.. Dok Partizan mogu da pobedim ja sa drugarima iz srednje, ako ne popijemo pivo pre utakmice..

xhhx

pre 5 godina

Nije to, nego su te, care, procitali - napravili odlican skauting, s obzirom da su ekipa manjeg kvaliteta- idu kuci sa pozitivnim rezultatom, golom u gostima.

Coa'

pre 5 godina

Falilo je veceras individualne inspiracije. Sad' momci i strucni stab znaju sta ih ceka tamo, verujem da ce biti mnogo bolje. Sve pohvale i strucnom stabu i igracima Spartaka, ljudi su odradili vrhunski skauting, i odigrali defanzivno vrhunsku utakmicu. Idemo dalje!

Luiz

pre 5 godina

Bolje Zvezdi je da proda Radonjica, decko se lako iznervira, protivnik mu brzo udje u glavu i ne moze puno toga da uradi.Jeste brz i sve ali bice prica kao sa Belottijem, SMS-om i ostalima ciji su klubovi odbijali i do 100 miliona a sad ne mogu da se prodaju ni za 40

Само кажем

pre 5 godina

Милојевићу се ништа не може замјерити.Управа га је издала тиме што читаво љето нису у стању да му доведу озбиљног нападача.Вечерас се недостатак врхунског центарфора осетио као никад прије...
Он најбоље зна шта је чинити у реваншу.Ја сам убијеђен да горе од вечерас не можемо одиграти.
Ја бих покушао са Јованчићем умјесто Јовичића на средини.Изгубили смо превише ваздушних дуела на средини .(Француска је добила Хрватску уласком Нзонзија умјесто Кантеа,висином повратили контролу на средини) Осим тога Јовичић има поприлично добар шут са дистанце па и то може пресудити.
Симић је за 15 минута игре покажао више него Бен за 90 + 5.Мислим да би требао да игра од почетка на десном боку како би се компензовао Стојковићев ужасан центаршут када нападамо са те стране.Обзиром да више не можемо због повреде рачунати на Милића у нападу можда најбоље Бен да игра лажну 10-тку.Павков ако загусти...Боље чак и Јовељић него Стојиљковић који је потпуно безопасан.

Objektivni Lala

pre 5 godina

Baš me je nasmejao ovaj gospodin!
Ne odgovara mu stil igre Spartaka iz Trnave!!!
Verovatno će mu više odgovarati stil Reala, Rome, Mančestera, Bajerna, PSG...

Sajmon

pre 5 godina

Nista nije izgubljeno..u Trnavi ce biti lakse..ali primetio sam dve slabe tacke Ben i Degenek nisu na zadovoljavajucem nivou protiv jacih i organizovanijih ekipa ocigledno..ali Ben nije problem..ima zamena za njega..e za Degeneka nema adekvatne zamene..morace se s njim dalje jer Babic je jos gori..ali ima i dobrih vedti..Veljko Simic..gde je on bio do sada bre..

Spijunovic

pre 5 godina

Rodic jeste ispao kod gola, ali intervencija Savica je bila na nivou amatera. On je mogao da spreci sut da je pratio kretanje igraca.

johnny b

pre 5 godina

Spartak je igrao Bunker sa puno faulova i presingom, znaci Sampion slovacke je igrao Bunker, a da smo slabi ne bi igrali bunker.
(NikolaSrb, 07. avgust 2018 23:00)

Zamisli da nisu igrali bunker i da su napali jos koji put kao ono jednom posle vaseg gola...

laf

pre 5 godina

Ne druze u Srbiji sve ekipe ovako igraju protiv Partizana to su vase filijale koje vam se sklanjaju Radnicki,Spartak,Dinamo,Surdulica,Cukaricki...

slaviša šmigič

pre 5 godina

stojilkovič nam bijo igrač manje totalno nespreman i nizozemac može samo 1.poluvreme,da izdrži.dok nisu ušli prvo milič pa zadnja izmena nam donela brzinu u igri.nama treba visok centarfor mi nismo dobili jednu loptu u napadu.stojilkovič kao špic je igrač manje a sve previše lopta ide prema golmanu,od strane štopera umesto prema napred naši štoperi se boje sami sebe i sve lopte idu prema golmanu podsetili me na igru naše reprezentacije

Istina

pre 5 godina

Brdar, Santrač i Obradović stil nam odgovara a Djokić stil da sredi Partizana d'izgubi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stajl?, 8. avgust 2018 10:56)

Taj Djokic vam je prethodnih sezona doneo mnogo bodova i dosudjenih nepostojecih penala i poznat je kao vas sudija,isto kao i Andjelovski,Mazic,Grujic,Jovanovic,Vasic,pa i ovaj Obradovic,koga si prebacio Zvezdi.

GM

pre 5 godina

Sta je tu je, ali mnogo gresaka danas kako igraca, tako i trenera.

Ubaciti Milica u igru, a da igra krilo je velika greska. Svaki put do sada kada je igrao i pokazao nesto igrao je spica.

Pritom, Ben ne zna gde se nalazi, pogotovu kada ga stave za spica. On umesto da navlaci stopere na sebe, on se izvlaci da primi loptu, a u kaznenom nigde nikog. Kako dati gol tako...

Billy

pre 5 godina

Evo ih grobarcici sa ovim doskocicima o "sklanjalicama" pa samo vi sebe lazite do ujutru.
(NikolaSrb, 07. avgust 2018 23:05)

Ja ne navijam ni za koga, tvrdim da se sklanjaju i jednima i drugima, mafija je to, zato nam je fudbal ti gde jeste.

Stručno Usavršen

pre 5 godina

Spartak je dosta napredovao u utakmicama protiv Sparte Prag i Milojević nije očekivao ovakav otpor Subotičana,ali iskreno!

sreten

pre 5 godina

Njihov stil se video posle 20 minuta jasno kao dan. Pa Zvezda uhvati malo ritam u napadu, ovi sledeci aut izvode 2 minuta, ubiju pomisao na tempo. Ostar kontakt na granici faula svaki put. Trenerov posao je da napravi modifikacije, bar u poluvremenu. Ja kad sam video da Zvezda igra na isti nacin i u drugom poluvremenu, cao.

Drugo, onaj Ebisilio, udavio je bar 3-4 napada i to u prvom poluvremenu, kad je imao snage.

Radonjic decko ne zna da igra fudbal, ono, zna sa loptom, ali dok mu je lopta u nogama pregled igre nula, ne zna kad da doda a kad da sutne, ne zna gde su mu saigraci, kad da stane a kad da krene, igra u prostoru sta li je to... To je kod nas uobicajeno, kad je neko dobar sa loptom odmah u zvezde se kuje, a to sto ne zna kako se igra fudbal nema veze.

Isto kao sto je kod nas uobicajeno da saigracu dodas loptu tako da je ili izgubi ili da napravi faul, ili da se povredi...

slaviša šmigič

pre 5 godina

treba ekipa sa centarforom,da razbije tu odbrani i dobije koji duel što je mnogo važno.nama treba spreman centarfor koji koristi svoju visinu.te ničije lopte idu sve njima zato jer nemamo viskog centarfora,da dobije duel.da je igrao milič od pšočetka mi bi dobili utakmicu,stojiljkovič nema šta da traži protiv snažnih i bržih stopera niti 1.duel nije dobio sramota za jednog centarfora.

ArtuDitu

pre 5 godina

Zvezda je generalno podbacila. Delovalo je da strucni stab uopste nije pripremio utakmicu. Dane pre utakmice pratila je svojevrsna euforija kao da je Zvezda vec u Ligi sampiona. Ocekivalo se minimum tri komada u mrezi Spartaka. Najteze se dobijaju unapred dobijene utakmice sto se veceras jos jednom jasno videlo. Lose pripremljena utakmica protiv protivnika koji se nije predao dovela je do potpunog fijaska u igri Crvene zvezde u prvom poluvremenu. Ni drugo poluvreme nije bilo sjajno ali je bilo za nijansu bolje od prvog. Milojevic mora da bude svestan da ovaj izbor igraca nece Zvezdi doneti nista dobro u revansu. Boljitak u igri video se tek ulaskom Srnica i on bi morao da bude u prvoj postavi za revans. Spartak je cvrsta ekipa, koja je znala sta hoce u vecerasnjoj utakmici. Takodje, to je ekipa ciji su se igraci odlicno kretali bez lopte dok su Zvezdini, uglavnom, stajali. Ova utakmica moze da bude i drugima za nauk da se racuna pobeda jedino na terenu i da nam se nasa tradicionalna sklonost ka potcenjivanju drugih po ko zna koji put obila o glavu.

Ok

pre 5 godina

Losa utakmica, desava se i mnogo boljima od nas. Nazalost, Stojiljkovic nije pojacanje, i dok god se ne resi taj problem kompenzovacemo jednu od najbitnijih pozicija u timu sa laznim spicevima koji vise vremena provedu kod Jovicica i Krsticica na centru nego u sesnaestercu. Napadac, podhitno.

too low

pre 5 godina

Ne znam umesto koga,ali mali Simić treba da igra od pocetka. Ne bi pogresio ako bi rekao umesto Radonjica. Decko se mnogo umislio i totalno narusava kolektivnu igru svojim soliranjem koje se samo njemu svidja. Iz aviona se vidi da pumpa sebi cenu. Njega Zvezda vise ne interesuje

Preslikani

pre 5 godina

Igraju isto kao vi. Na kost, presing po celom terenu, kad se prodje faul, a napred sto brzi zavrsetak napada i odma svi u odbrambenu formaciju. Fizicki maksimalno spremni i fanaticno motivisani. Model Dijego Simeone.

Dragan BL

pre 5 godina

Trčanje i gradjenje lopte Ebisilija i Bena?

Simić objasnio kako se razbija blok...pridji po loptu, odigraj i odmah se otvori...pa levo-desno. Samo to Ben i Ebisilio ne mogu ni 10 min da izdrže.

gledalac

pre 5 godina

Znaci
1. U Srbiji se igra sporo (pa su problem ekipe koje igraju brzo)
2. U Srbiji se igraci ne skoluju mentalno (pa im smeta i ne mogu da se izbore sa igracem koji im "dise za vratom")
3. Vujadin Savic je trom i spor igrac i glavni je nedostak Zvezdine odbrane. Nije igrac ni srednjeg a ne veceg kalibra. No nije ni Zvezda vise tim iz moje mladosti (a ni klub)

Vlado

pre 5 godina

Utakmica nije dobijena zbog vrlo lose, čak nadmene partije Radonjića i Ebes Ilija, a ne zbog Stojiljkovića, ali pre svega zbog ne pravovremeno oslobadjanja od lopte i netačnih padova prouzrokovanih time

m

pre 5 godina

malo me je iznenadio Miloje...taktika skroz ne prilagodjena protivniku i desavanjima na terenu...onoliki centarsutevi koomee???nije bas drzao konce igre u svojim rukama...