Fudbal 85

Utorak, 07.08.2018.

09:00

Put posut "trnjem" čeka Zvezdu do Lige šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde od 20.30 dočekaće Spartak iz Trnave, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Put posut "trnjem" èeka Zvezdu do Lige šampiona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Mire delija

pre 5 godina

Zvezdo ljubavi moja zivim u torontu Canada ali kad dodjem u beogradu uvek planiram da te gledam... evo sad se spremam da idemo na Mari
Ajde zvezdo zgazi in
Ako zdravlje da da dodjem open za ligu sampiona sa sinom

Mitar

pre 5 godina

(voja, 07. avgust 2018 11:26)
I za ligu evrope su otkupili prava (posto je pes raskinuo ugovor ove godine), tako da cemo najverovatnije igrati sa zvezdom u fifi ove godine

Piksel

pre 5 godina

Mala ispravka:
`Crvena zvezda im sada stoji na putu i nadamo se da će srpski klub njihovo slavlje odložiti za narednu sezonu.`

Ako, tj nadam se KAD ispanu od nas (Crvene Zvezde) imaju jos jedan dvomec u plejofu LE, a samim tim i sansu da naprave istorijski uspjeh za svoj klub ove sezone.

Ajmo moomci, obradjujte nas kao prosle sezone ! Samo prodjite jos ovu ekipu, pa posle sta bude, bitno je igrati Evropu, naravno da bi svi bili presrecni da to bude LS, ali isto tako ne vjerujem da ce iko bit `manje srecan` ako to bude LE ! ! ! Srecno Miloje majstore i hvala sto si od nase Zvezde napravio normalan klub !!!

...

pre 5 godina

Nije mi tesko bilo da pecem korice po ovoj vrucincini, veceras ce biti veliko slavlje, osecam...Zvezda ce odigrati dobru utakmicu, napred Zvezdo moja.
(anica, 7. avgust 2018 15:51)

Nemoj da ti bude tesko da dodjes na tekmu, evo poklonicu ti i majcu iz shopa, posto sam procitao da ti se svidjaju :)

Bramvila Fumagali.

pre 5 godina

Prethodne utakmice ništa ne znače, realno protivnici su bili za dve klase slabiji i nemogu da budu pokazatelji trenutne forme. Ovo je prvi koliko toliko "ozbiljan" protivnik, zato oprezno sa prognozama

Marinkova bara

pre 5 godina

0:1 za Spartak veceras. Poklon kvota. 
(Batko pamcenje mu kratko, 07. 

Nisi sa devojkom negde na vodi.Reci, jezeru, bazenu.

anica

pre 5 godina

Nije mi tesko bilo da pecem korice po ovoj vrucincini, veceras ce biti veliko slavlje, osecam...Zvezda ce odigrati dobru utakmicu, napred Zvezdo moja.

UGASEN JNA

pre 5 godina

0:1 za Spartak veceras. Poklon kvota.
(Batko pamcenje mu kratko, 07. avgust 2018 14:05)

e pametan si mi kao musko jagnje od 3 godine :))))

...

pre 5 godina

Sigurna pobeda na Zvezdu, ili tacan rezultat 1:0, 2:0,nece biti toliko laka utakmica koliko se ovde pise, tvrdi su Slovaci, a ni zvezda nije poznata po davanju puno golova, samo da se ne desi neki kiks i 1:0 ce biti dovoljno za prolaz.

Kanidja PG

pre 5 godina

2-0 ili 3-0.Večeras se sav posao završava.
To je realno stanje trenutno i potpuno realna prognoza.
A onda sa Salcburgom u rat sa viziranom LE u dzepu.
Srecno Zvezdo.

kimiko

pre 5 godina

Primetio sam da Zvezda vise daje golova kada se napada ka severu, a manje kada napadaju jug. Tako da ce jedno poluvreme biti 2-0, a drugo 1-0 za Zvezdu. Dobro, da ne budem bas toliko pristrasan neka i oni daju jedan gol...:) Ako bude 3-1 , ja zadovoljan.

Kurz

pre 5 godina

Mislim da cemo da popijemo kaznetinu jer ce opet da bude rasizma sovinizma nacionalizma ima salzburg da docekamo sa 4 gledaoca od kojih sva 4 redara.

slavisa

pre 5 godina

svakako milic pre stojilkovica sem njega nemamo visokog igraca u spici napada.mislom,da ce miloje dat sansu milicu pre stojilkovica jer bi onda bila ekipa najniza u evropi.barem milic ima visinu i moze iz prekida dati gol.ostavite milica i to ce se vratiti,stojilkovic nemoze vise od 1.poluvremena,da izdrzi posebno na ovolikoj vrucini.

Mikii

pre 5 godina

Jesam Grobar, ali Zvezda ovo večeras prolazi, rutinski, 3:1.

U revanšu ce biti 1:2.

Srećno komšije.
(Cxevu94, 07. avgust 2018 09:15)

Povraca mi se od ovakvih. Ovo nisu navijaci Partizana. Grobari veceras navijaju za Spartak, nema potrebe da se lazemo.

slavisa

pre 5 godina

kakav stojiljkovic bolje onda milic nama je potreban jedan visok spic igrac jedino milic koji je uigran od stojilkovica koji je izvan forme.

Božidar Soldatović

pre 5 godina

Verujem da nema sanse da nam ovi pajseri daju i jedan gol na dve utakmice. Mi cemo dati bar cetiri komada. Napred Zvezdooo!

One night in May

pre 5 godina

Zapravo im je najbolji igrac mali Jirka - nije mali stasom, samo ima 20 godina. Vec sad vredi 5-6 puta vise, igra odlicno cele sezone, rasturio je Legiju u Poljskoj, odlicno sutira iz svih pozicija, nije neki dribler, ali je dovoljno brz... On im je glavni igrac.

Jovica Petkovic

pre 5 godina

Četiri S do kraja Spartaks, Suduva, Spartak i Salcburg.
Tezi od Salcburga su bili PSV, Seltik, Astana i Dinamo mislim da možemo da propeglamo sve do kraja.
Spartak Trnavu peglamo 3:0 tj 2:0 pa 0:1.

Alibunar siti

pre 5 godina

Slovake je u revansu pobedila raspala Legija sa igracem manje a na kraju su imali I 2 igraca manje I non stop su ih napadali a Slovaci se branili kao da su igrali sa Barselonom ! Ako I have Zvezda ne izbaci lagano onda I nisu nikako za LS

stefko

pre 5 godina

po meni,seltik i psv bi bili tezi protivnici od salcburga...astana i dinamo bi nam odgovarali,realno smo bar za nijansu jaci od njih.ali sta je tu je,salcburg je ozbiljna ekipa,ali mozemo da igramo sa njima,cak i lakse nego sa gorepomenutim psv-om i seltikom...na kraju krajeva,treba nam ozbiljan protivnik u zadnjem kolu,to je poslednji test nase jacine.ako smo mi ozbiljni,i protivnici treba da nam budu takvi.

nele

pre 5 godina

zato sto u nasem klubskom fudbalu ovakve protivnike nazivamo ozbiljnim zato nam tako ide i u ligi evrope i u ligi sampiona a da ne govorim o repki
tuga

Boban Vranje

pre 5 godina

Mislim da ce Zvezda ovo lagano da prodje. Sledeci protivnik Salcburg bice malo povuci potegni ali samo pametnom igrom Zvezda moze do grupne faze sto im svim srcem zelim. Srecno komsije. Igrom ste to i zasluzili.

milan

pre 5 godina

Dobijamo veceras! Svi na stadion!
Obavestenje za sve koji planiraju kolima da dolaze na stadion: Bulevar Oslobodjenja se renovira, i to desna traka do Marakane, tako da ocekujte haos, krenite ranije i nemojte kolima skroz do stadiona.
pOZdrav!

Alibunar siti

pre 5 godina

Zvezda nije favorit danas a kvota u kladionici na keca 1,30 ? To naravno ne Mora nista da znaci ali Zvezda prolazi lagano ove Slovake a zadnje kolo ce vec da bude frka .....

Brica

pre 5 godina

Ajmo sada jako , za Srbiju !!!!
(Grobar, 07. avgust 2018 09:14)
Za sebe,Zvezdu,navijace...Srbija igra u septembru mec LN sa Rumunijom,vidimo se na stadionu...

Boka ue

pre 5 godina

Astana - Dinamo 2-1
Zvezda - Spartak 2-0.

Kvota 50, poklon.

Kako znate i umete ove proci morate, najlepse mladalacke godine su mi prosle dok su vas metlali razno Karabazi,
Sasuoli, Bordoi, ponizavali Renoi, Zeniti PSV-i, 6 vezanih titula komsija, e sad je red da vi meni i meni slicnima vratite, i to duplo, jer mi je interesovanje duplo manje nego pre 15ak godina kada sam po nedelju dana crtao taktike i šalovao ae sa drugarima pred derbi.

IDEMO DALJE!!!

Rade

pre 5 godina

A na kladionicama zvezda najveci favorit od svih parova 1.3 na pobedu,toliko o kvalitetu slovaka.Imali su srece na zrebu kao malo ko ikada.

Dejan CZ

pre 5 godina

Zvezdino merilo i jeste Evropa i nastupi u njoj,bila LS ili LE u oba takmicenja su rivali po meri za klub bivseg evropskog sampiona...Nasa liga gde svako svakog pobedjuje i gde nema favorita u bilo kom dvomecu za klub takvog ranga je samo otaljavanje posla i sluzi za razigravanje druge ekipe...kao dobar trening vise dodju te utakmice.Jos veceras obezbediti plasman pa da uzivamo u evropskim utakmicama,ovo kantanje u domacoj ligi vec je postalo monotono...

Sportando

pre 5 godina

Okej, razumem ja da treba oprez, ali kada pročitate imena svih ekipa koje igraju danas i sutra, Spartak Trnava deluje najslabije. Možda su Videoton i Škendija još u konkurenciji.
Kvalitetniji smo na svim pozicijama, imamo dobru igru, motivisani su igrači, i igramo na domaćem terenu što nama puno znači. Samim tim sve se svodi na pritisak zbog važnosti meča. Zvezda je pokazala da zna da igra važne utakmice prošle godine, no takve utakmice su uglavnom svaka za sebe.
Kada se sve sabere, očekujem 2 - 0 večeras.

profdrmr

pre 5 godina

Miloje, kao uvek mudar i odmeren, ali je sigurno video revanš utakmicu sa Legijom...disciplinu i organizaciju na toj utakmici sigurno nije video

Akiri

pre 5 godina

E Bog ih je pogledao ovakvim zrebom, mislim da nijedan klub u istoriji nije imao laksi put to Lige sampiona. Ako sada ne prodjete, traktorce i da poorete teren u rupi, da se tu napravi trzni centar i da svi uzivamo u sopingu, kad vec nismo za fudbal.

Jah

pre 5 godina

Ajde momci danas 2-3 komada da im uvalite i da završimo posao u prvoj.
Oni su u jako lošoj formi i mislim da bi trebali ovo lagano da prodjemo ako želimo da budemo ozbilini ti u Evropi. Prošle godine smo oduševili sa igrom, ove već moramo da dignemo lestvicu.
Nek nas malo i sreća pogleda kao prošle godine i ulazimo u LŠ

Miljan

pre 5 godina

Ovaj Spartak prolazimo sa obe pobede. Pa oni nemaju ništa posebne igrače njihova liga nije jača od naše tako da čekamo Salzburg.

Znalac

pre 5 godina

Trnava ovo prelazi kao plitak potok. Pa Jakub Rada je Kostakurta i Nesta za ove Zvezdine baletane. A i Slovaci su nasa braca koja nisu priznala Kosovo pa treba za njih da navijamo. Eto, Zvezdasi ce se boriti ali tesko mogu proci Spartak koji je ipak klasa za timove poput Vozdovca, Radnickog i Zvezda.

room 1408

pre 5 godina

Mislim da je Zvezda mnogo jača od Trnave.Koliko je jača protiv ovih toliko je slabija od play-off ekipa za ulazak u ligu šampiona.Lagano oni ovo prolaze.A u play-off je sve moguće.Kako jednim tako i drugim.Ima zvezda tu i svojih šansi,..Šteta sto ovako ne pišem za Partizan,posto za njih nema se šta pisati,....

Boka ue

pre 5 godina

Astana - Dinamo 2-1
Zvezda - Spartak 2-0.

Kvota 50, poklon.

Kako znate i umete ove proci morate, najlepse mladalacke godine su mi prosle dok su vas metlali razno Karabazi,
Sasuoli, Bordoi, ponizavali Renoi, Zeniti PSV-i, 6 vezanih titula komsija, e sad je red da vi meni i meni slicnima vratite, i to duplo, jer mi je interesovanje duplo manje nego pre 15ak godina kada sam po nedelju dana crtao taktike i šalovao ae sa drugarima pred derbi.

IDEMO DALJE!!!

room 1408

pre 5 godina

Mislim da je Zvezda mnogo jača od Trnave.Koliko je jača protiv ovih toliko je slabija od play-off ekipa za ulazak u ligu šampiona.Lagano oni ovo prolaze.A u play-off je sve moguće.Kako jednim tako i drugim.Ima zvezda tu i svojih šansi,..Šteta sto ovako ne pišem za Partizan,posto za njih nema se šta pisati,....

Dejan CZ

pre 5 godina

Zvezdino merilo i jeste Evropa i nastupi u njoj,bila LS ili LE u oba takmicenja su rivali po meri za klub bivseg evropskog sampiona...Nasa liga gde svako svakog pobedjuje i gde nema favorita u bilo kom dvomecu za klub takvog ranga je samo otaljavanje posla i sluzi za razigravanje druge ekipe...kao dobar trening vise dodju te utakmice.Jos veceras obezbediti plasman pa da uzivamo u evropskim utakmicama,ovo kantanje u domacoj ligi vec je postalo monotono...

One night in May

pre 5 godina

Zapravo im je najbolji igrac mali Jirka - nije mali stasom, samo ima 20 godina. Vec sad vredi 5-6 puta vise, igra odlicno cele sezone, rasturio je Legiju u Poljskoj, odlicno sutira iz svih pozicija, nije neki dribler, ali je dovoljno brz... On im je glavni igrac.

Sportando

pre 5 godina

Okej, razumem ja da treba oprez, ali kada pročitate imena svih ekipa koje igraju danas i sutra, Spartak Trnava deluje najslabije. Možda su Videoton i Škendija još u konkurenciji.
Kvalitetniji smo na svim pozicijama, imamo dobru igru, motivisani su igrači, i igramo na domaćem terenu što nama puno znači. Samim tim sve se svodi na pritisak zbog važnosti meča. Zvezda je pokazala da zna da igra važne utakmice prošle godine, no takve utakmice su uglavnom svaka za sebe.
Kada se sve sabere, očekujem 2 - 0 večeras.

Jah

pre 5 godina

Ajde momci danas 2-3 komada da im uvalite i da završimo posao u prvoj.
Oni su u jako lošoj formi i mislim da bi trebali ovo lagano da prodjemo ako želimo da budemo ozbilini ti u Evropi. Prošle godine smo oduševili sa igrom, ove već moramo da dignemo lestvicu.
Nek nas malo i sreća pogleda kao prošle godine i ulazimo u LŠ

stefko

pre 5 godina

po meni,seltik i psv bi bili tezi protivnici od salcburga...astana i dinamo bi nam odgovarali,realno smo bar za nijansu jaci od njih.ali sta je tu je,salcburg je ozbiljna ekipa,ali mozemo da igramo sa njima,cak i lakse nego sa gorepomenutim psv-om i seltikom...na kraju krajeva,treba nam ozbiljan protivnik u zadnjem kolu,to je poslednji test nase jacine.ako smo mi ozbiljni,i protivnici treba da nam budu takvi.

profdrmr

pre 5 godina

Miloje, kao uvek mudar i odmeren, ali je sigurno video revanš utakmicu sa Legijom...disciplinu i organizaciju na toj utakmici sigurno nije video

Alibunar siti

pre 5 godina

Slovake je u revansu pobedila raspala Legija sa igracem manje a na kraju su imali I 2 igraca manje I non stop su ih napadali a Slovaci se branili kao da su igrali sa Barselonom ! Ako I have Zvezda ne izbaci lagano onda I nisu nikako za LS

Boban Vranje

pre 5 godina

Mislim da ce Zvezda ovo lagano da prodje. Sledeci protivnik Salcburg bice malo povuci potegni ali samo pametnom igrom Zvezda moze do grupne faze sto im svim srcem zelim. Srecno komsije. Igrom ste to i zasluzili.

Miljan

pre 5 godina

Ovaj Spartak prolazimo sa obe pobede. Pa oni nemaju ništa posebne igrače njihova liga nije jača od naše tako da čekamo Salzburg.

Rade

pre 5 godina

A na kladionicama zvezda najveci favorit od svih parova 1.3 na pobedu,toliko o kvalitetu slovaka.Imali su srece na zrebu kao malo ko ikada.

Kurz

pre 5 godina

Mislim da cemo da popijemo kaznetinu jer ce opet da bude rasizma sovinizma nacionalizma ima salzburg da docekamo sa 4 gledaoca od kojih sva 4 redara.

Akiri

pre 5 godina

E Bog ih je pogledao ovakvim zrebom, mislim da nijedan klub u istoriji nije imao laksi put to Lige sampiona. Ako sada ne prodjete, traktorce i da poorete teren u rupi, da se tu napravi trzni centar i da svi uzivamo u sopingu, kad vec nismo za fudbal.

Mikii

pre 5 godina

Jesam Grobar, ali Zvezda ovo večeras prolazi, rutinski, 3:1.

U revanšu ce biti 1:2.

Srećno komšije.
(Cxevu94, 07. avgust 2018 09:15)

Povraca mi se od ovakvih. Ovo nisu navijaci Partizana. Grobari veceras navijaju za Spartak, nema potrebe da se lazemo.

milan

pre 5 godina

Dobijamo veceras! Svi na stadion!
Obavestenje za sve koji planiraju kolima da dolaze na stadion: Bulevar Oslobodjenja se renovira, i to desna traka do Marakane, tako da ocekujte haos, krenite ranije i nemojte kolima skroz do stadiona.
pOZdrav!

UGASEN JNA

pre 5 godina

0:1 za Spartak veceras. Poklon kvota.
(Batko pamcenje mu kratko, 07. avgust 2018 14:05)

e pametan si mi kao musko jagnje od 3 godine :))))

Jovica Petkovic

pre 5 godina

Četiri S do kraja Spartaks, Suduva, Spartak i Salcburg.
Tezi od Salcburga su bili PSV, Seltik, Astana i Dinamo mislim da možemo da propeglamo sve do kraja.
Spartak Trnavu peglamo 3:0 tj 2:0 pa 0:1.

Alibunar siti

pre 5 godina

Zvezda nije favorit danas a kvota u kladionici na keca 1,30 ? To naravno ne Mora nista da znaci ali Zvezda prolazi lagano ove Slovake a zadnje kolo ce vec da bude frka .....

Kanidja PG

pre 5 godina

2-0 ili 3-0.Večeras se sav posao završava.
To je realno stanje trenutno i potpuno realna prognoza.
A onda sa Salcburgom u rat sa viziranom LE u dzepu.
Srecno Zvezdo.

Marinkova bara

pre 5 godina

0:1 za Spartak veceras. Poklon kvota. 
(Batko pamcenje mu kratko, 07. 

Nisi sa devojkom negde na vodi.Reci, jezeru, bazenu.

anica

pre 5 godina

Nije mi tesko bilo da pecem korice po ovoj vrucincini, veceras ce biti veliko slavlje, osecam...Zvezda ce odigrati dobru utakmicu, napred Zvezdo moja.

Brica

pre 5 godina

Ajmo sada jako , za Srbiju !!!!
(Grobar, 07. avgust 2018 09:14)
Za sebe,Zvezdu,navijace...Srbija igra u septembru mec LN sa Rumunijom,vidimo se na stadionu...

Božidar Soldatović

pre 5 godina

Verujem da nema sanse da nam ovi pajseri daju i jedan gol na dve utakmice. Mi cemo dati bar cetiri komada. Napred Zvezdooo!

Znalac

pre 5 godina

Trnava ovo prelazi kao plitak potok. Pa Jakub Rada je Kostakurta i Nesta za ove Zvezdine baletane. A i Slovaci su nasa braca koja nisu priznala Kosovo pa treba za njih da navijamo. Eto, Zvezdasi ce se boriti ali tesko mogu proci Spartak koji je ipak klasa za timove poput Vozdovca, Radnickog i Zvezda.

Bramvila Fumagali.

pre 5 godina

Prethodne utakmice ništa ne znače, realno protivnici su bili za dve klase slabiji i nemogu da budu pokazatelji trenutne forme. Ovo je prvi koliko toliko "ozbiljan" protivnik, zato oprezno sa prognozama

...

pre 5 godina

Sigurna pobeda na Zvezdu, ili tacan rezultat 1:0, 2:0,nece biti toliko laka utakmica koliko se ovde pise, tvrdi su Slovaci, a ni zvezda nije poznata po davanju puno golova, samo da se ne desi neki kiks i 1:0 ce biti dovoljno za prolaz.

slavisa

pre 5 godina

svakako milic pre stojilkovica sem njega nemamo visokog igraca u spici napada.mislom,da ce miloje dat sansu milicu pre stojilkovica jer bi onda bila ekipa najniza u evropi.barem milic ima visinu i moze iz prekida dati gol.ostavite milica i to ce se vratiti,stojilkovic nemoze vise od 1.poluvremena,da izdrzi posebno na ovolikoj vrucini.

Mire delija

pre 5 godina

Zvezdo ljubavi moja zivim u torontu Canada ali kad dodjem u beogradu uvek planiram da te gledam... evo sad se spremam da idemo na Mari
Ajde zvezdo zgazi in
Ako zdravlje da da dodjem open za ligu sampiona sa sinom

kimiko

pre 5 godina

Primetio sam da Zvezda vise daje golova kada se napada ka severu, a manje kada napadaju jug. Tako da ce jedno poluvreme biti 2-0, a drugo 1-0 za Zvezdu. Dobro, da ne budem bas toliko pristrasan neka i oni daju jedan gol...:) Ako bude 3-1 , ja zadovoljan.

nele

pre 5 godina

zato sto u nasem klubskom fudbalu ovakve protivnike nazivamo ozbiljnim zato nam tako ide i u ligi evrope i u ligi sampiona a da ne govorim o repki
tuga

...

pre 5 godina

Nije mi tesko bilo da pecem korice po ovoj vrucincini, veceras ce biti veliko slavlje, osecam...Zvezda ce odigrati dobru utakmicu, napred Zvezdo moja.
(anica, 7. avgust 2018 15:51)

Nemoj da ti bude tesko da dodjes na tekmu, evo poklonicu ti i majcu iz shopa, posto sam procitao da ti se svidjaju :)

Piksel

pre 5 godina

Mala ispravka:
`Crvena zvezda im sada stoji na putu i nadamo se da će srpski klub njihovo slavlje odložiti za narednu sezonu.`

Ako, tj nadam se KAD ispanu od nas (Crvene Zvezde) imaju jos jedan dvomec u plejofu LE, a samim tim i sansu da naprave istorijski uspjeh za svoj klub ove sezone.

Ajmo moomci, obradjujte nas kao prosle sezone ! Samo prodjite jos ovu ekipu, pa posle sta bude, bitno je igrati Evropu, naravno da bi svi bili presrecni da to bude LS, ali isto tako ne vjerujem da ce iko bit `manje srecan` ako to bude LE ! ! ! Srecno Miloje majstore i hvala sto si od nase Zvezde napravio normalan klub !!!

slavisa

pre 5 godina

kakav stojiljkovic bolje onda milic nama je potreban jedan visok spic igrac jedino milic koji je uigran od stojilkovica koji je izvan forme.

Mitar

pre 5 godina

(voja, 07. avgust 2018 11:26)
I za ligu evrope su otkupili prava (posto je pes raskinuo ugovor ove godine), tako da cemo najverovatnije igrati sa zvezdom u fifi ove godine

Mikii

pre 5 godina

Jesam Grobar, ali Zvezda ovo večeras prolazi, rutinski, 3:1.

U revanšu ce biti 1:2.

Srećno komšije.
(Cxevu94, 07. avgust 2018 09:15)

Povraca mi se od ovakvih. Ovo nisu navijaci Partizana. Grobari veceras navijaju za Spartak, nema potrebe da se lazemo.

Znalac

pre 5 godina

Trnava ovo prelazi kao plitak potok. Pa Jakub Rada je Kostakurta i Nesta za ove Zvezdine baletane. A i Slovaci su nasa braca koja nisu priznala Kosovo pa treba za njih da navijamo. Eto, Zvezdasi ce se boriti ali tesko mogu proci Spartak koji je ipak klasa za timove poput Vozdovca, Radnickog i Zvezda.

Akiri

pre 5 godina

E Bog ih je pogledao ovakvim zrebom, mislim da nijedan klub u istoriji nije imao laksi put to Lige sampiona. Ako sada ne prodjete, traktorce i da poorete teren u rupi, da se tu napravi trzni centar i da svi uzivamo u sopingu, kad vec nismo za fudbal.

Kurz

pre 5 godina

Mislim da cemo da popijemo kaznetinu jer ce opet da bude rasizma sovinizma nacionalizma ima salzburg da docekamo sa 4 gledaoca od kojih sva 4 redara.

Boka ue

pre 5 godina

Astana - Dinamo 2-1
Zvezda - Spartak 2-0.

Kvota 50, poklon.

Kako znate i umete ove proci morate, najlepse mladalacke godine su mi prosle dok su vas metlali razno Karabazi,
Sasuoli, Bordoi, ponizavali Renoi, Zeniti PSV-i, 6 vezanih titula komsija, e sad je red da vi meni i meni slicnima vratite, i to duplo, jer mi je interesovanje duplo manje nego pre 15ak godina kada sam po nedelju dana crtao taktike i šalovao ae sa drugarima pred derbi.

IDEMO DALJE!!!

slavisa

pre 5 godina

svakako milic pre stojilkovica sem njega nemamo visokog igraca u spici napada.mislom,da ce miloje dat sansu milicu pre stojilkovica jer bi onda bila ekipa najniza u evropi.barem milic ima visinu i moze iz prekida dati gol.ostavite milica i to ce se vratiti,stojilkovic nemoze vise od 1.poluvremena,da izdrzi posebno na ovolikoj vrucini.

kimiko

pre 5 godina

Primetio sam da Zvezda vise daje golova kada se napada ka severu, a manje kada napadaju jug. Tako da ce jedno poluvreme biti 2-0, a drugo 1-0 za Zvezdu. Dobro, da ne budem bas toliko pristrasan neka i oni daju jedan gol...:) Ako bude 3-1 , ja zadovoljan.

slavisa

pre 5 godina

kakav stojiljkovic bolje onda milic nama je potreban jedan visok spic igrac jedino milic koji je uigran od stojilkovica koji je izvan forme.

nele

pre 5 godina

zato sto u nasem klubskom fudbalu ovakve protivnike nazivamo ozbiljnim zato nam tako ide i u ligi evrope i u ligi sampiona a da ne govorim o repki
tuga

Brica

pre 5 godina

Ajmo sada jako , za Srbiju !!!!
(Grobar, 07. avgust 2018 09:14)
Za sebe,Zvezdu,navijace...Srbija igra u septembru mec LN sa Rumunijom,vidimo se na stadionu...

Rade

pre 5 godina

A na kladionicama zvezda najveci favorit od svih parova 1.3 na pobedu,toliko o kvalitetu slovaka.Imali su srece na zrebu kao malo ko ikada.

stefko

pre 5 godina

po meni,seltik i psv bi bili tezi protivnici od salcburga...astana i dinamo bi nam odgovarali,realno smo bar za nijansu jaci od njih.ali sta je tu je,salcburg je ozbiljna ekipa,ali mozemo da igramo sa njima,cak i lakse nego sa gorepomenutim psv-om i seltikom...na kraju krajeva,treba nam ozbiljan protivnik u zadnjem kolu,to je poslednji test nase jacine.ako smo mi ozbiljni,i protivnici treba da nam budu takvi.

room 1408

pre 5 godina

Mislim da je Zvezda mnogo jača od Trnave.Koliko je jača protiv ovih toliko je slabija od play-off ekipa za ulazak u ligu šampiona.Lagano oni ovo prolaze.A u play-off je sve moguće.Kako jednim tako i drugim.Ima zvezda tu i svojih šansi,..Šteta sto ovako ne pišem za Partizan,posto za njih nema se šta pisati,....

Dejan CZ

pre 5 godina

Zvezdino merilo i jeste Evropa i nastupi u njoj,bila LS ili LE u oba takmicenja su rivali po meri za klub bivseg evropskog sampiona...Nasa liga gde svako svakog pobedjuje i gde nema favorita u bilo kom dvomecu za klub takvog ranga je samo otaljavanje posla i sluzi za razigravanje druge ekipe...kao dobar trening vise dodju te utakmice.Jos veceras obezbediti plasman pa da uzivamo u evropskim utakmicama,ovo kantanje u domacoj ligi vec je postalo monotono...

Sportando

pre 5 godina

Okej, razumem ja da treba oprez, ali kada pročitate imena svih ekipa koje igraju danas i sutra, Spartak Trnava deluje najslabije. Možda su Videoton i Škendija još u konkurenciji.
Kvalitetniji smo na svim pozicijama, imamo dobru igru, motivisani su igrači, i igramo na domaćem terenu što nama puno znači. Samim tim sve se svodi na pritisak zbog važnosti meča. Zvezda je pokazala da zna da igra važne utakmice prošle godine, no takve utakmice su uglavnom svaka za sebe.
Kada se sve sabere, očekujem 2 - 0 večeras.

Miljan

pre 5 godina

Ovaj Spartak prolazimo sa obe pobede. Pa oni nemaju ništa posebne igrače njihova liga nije jača od naše tako da čekamo Salzburg.

Jovica Petkovic

pre 5 godina

Četiri S do kraja Spartaks, Suduva, Spartak i Salcburg.
Tezi od Salcburga su bili PSV, Seltik, Astana i Dinamo mislim da možemo da propeglamo sve do kraja.
Spartak Trnavu peglamo 3:0 tj 2:0 pa 0:1.

Božidar Soldatović

pre 5 godina

Verujem da nema sanse da nam ovi pajseri daju i jedan gol na dve utakmice. Mi cemo dati bar cetiri komada. Napred Zvezdooo!

Kanidja PG

pre 5 godina

2-0 ili 3-0.Večeras se sav posao završava.
To je realno stanje trenutno i potpuno realna prognoza.
A onda sa Salcburgom u rat sa viziranom LE u dzepu.
Srecno Zvezdo.

UGASEN JNA

pre 5 godina

0:1 za Spartak veceras. Poklon kvota.
(Batko pamcenje mu kratko, 07. avgust 2018 14:05)

e pametan si mi kao musko jagnje od 3 godine :))))

Mire delija

pre 5 godina

Zvezdo ljubavi moja zivim u torontu Canada ali kad dodjem u beogradu uvek planiram da te gledam... evo sad se spremam da idemo na Mari
Ajde zvezdo zgazi in
Ako zdravlje da da dodjem open za ligu sampiona sa sinom

One night in May

pre 5 godina

Zapravo im je najbolji igrac mali Jirka - nije mali stasom, samo ima 20 godina. Vec sad vredi 5-6 puta vise, igra odlicno cele sezone, rasturio je Legiju u Poljskoj, odlicno sutira iz svih pozicija, nije neki dribler, ali je dovoljno brz... On im je glavni igrac.

milan

pre 5 godina

Dobijamo veceras! Svi na stadion!
Obavestenje za sve koji planiraju kolima da dolaze na stadion: Bulevar Oslobodjenja se renovira, i to desna traka do Marakane, tako da ocekujte haos, krenite ranije i nemojte kolima skroz do stadiona.
pOZdrav!

Jah

pre 5 godina

Ajde momci danas 2-3 komada da im uvalite i da završimo posao u prvoj.
Oni su u jako lošoj formi i mislim da bi trebali ovo lagano da prodjemo ako želimo da budemo ozbilini ti u Evropi. Prošle godine smo oduševili sa igrom, ove već moramo da dignemo lestvicu.
Nek nas malo i sreća pogleda kao prošle godine i ulazimo u LŠ

profdrmr

pre 5 godina

Miloje, kao uvek mudar i odmeren, ali je sigurno video revanš utakmicu sa Legijom...disciplinu i organizaciju na toj utakmici sigurno nije video

anica

pre 5 godina

Nije mi tesko bilo da pecem korice po ovoj vrucincini, veceras ce biti veliko slavlje, osecam...Zvezda ce odigrati dobru utakmicu, napred Zvezdo moja.

Mitar

pre 5 godina

(voja, 07. avgust 2018 11:26)
I za ligu evrope su otkupili prava (posto je pes raskinuo ugovor ove godine), tako da cemo najverovatnije igrati sa zvezdom u fifi ove godine

Alibunar siti

pre 5 godina

Zvezda nije favorit danas a kvota u kladionici na keca 1,30 ? To naravno ne Mora nista da znaci ali Zvezda prolazi lagano ove Slovake a zadnje kolo ce vec da bude frka .....

Boban Vranje

pre 5 godina

Mislim da ce Zvezda ovo lagano da prodje. Sledeci protivnik Salcburg bice malo povuci potegni ali samo pametnom igrom Zvezda moze do grupne faze sto im svim srcem zelim. Srecno komsije. Igrom ste to i zasluzili.

Alibunar siti

pre 5 godina

Slovake je u revansu pobedila raspala Legija sa igracem manje a na kraju su imali I 2 igraca manje I non stop su ih napadali a Slovaci se branili kao da su igrali sa Barselonom ! Ako I have Zvezda ne izbaci lagano onda I nisu nikako za LS

Bramvila Fumagali.

pre 5 godina

Prethodne utakmice ništa ne znače, realno protivnici su bili za dve klase slabiji i nemogu da budu pokazatelji trenutne forme. Ovo je prvi koliko toliko "ozbiljan" protivnik, zato oprezno sa prognozama

Marinkova bara

pre 5 godina

0:1 za Spartak veceras. Poklon kvota. 
(Batko pamcenje mu kratko, 07. 

Nisi sa devojkom negde na vodi.Reci, jezeru, bazenu.

...

pre 5 godina

Nije mi tesko bilo da pecem korice po ovoj vrucincini, veceras ce biti veliko slavlje, osecam...Zvezda ce odigrati dobru utakmicu, napred Zvezdo moja.
(anica, 7. avgust 2018 15:51)

Nemoj da ti bude tesko da dodjes na tekmu, evo poklonicu ti i majcu iz shopa, posto sam procitao da ti se svidjaju :)

...

pre 5 godina

Sigurna pobeda na Zvezdu, ili tacan rezultat 1:0, 2:0,nece biti toliko laka utakmica koliko se ovde pise, tvrdi su Slovaci, a ni zvezda nije poznata po davanju puno golova, samo da se ne desi neki kiks i 1:0 ce biti dovoljno za prolaz.

Piksel

pre 5 godina

Mala ispravka:
`Crvena zvezda im sada stoji na putu i nadamo se da će srpski klub njihovo slavlje odložiti za narednu sezonu.`

Ako, tj nadam se KAD ispanu od nas (Crvene Zvezde) imaju jos jedan dvomec u plejofu LE, a samim tim i sansu da naprave istorijski uspjeh za svoj klub ove sezone.

Ajmo moomci, obradjujte nas kao prosle sezone ! Samo prodjite jos ovu ekipu, pa posle sta bude, bitno je igrati Evropu, naravno da bi svi bili presrecni da to bude LS, ali isto tako ne vjerujem da ce iko bit `manje srecan` ako to bude LE ! ! ! Srecno Miloje majstore i hvala sto si od nase Zvezde napravio normalan klub !!!