Košarka 86

Subota, 04.08.2018.

21:25

"Orlići" deklasirali Francusku za finale Evropskog prvenstva!

Košarkaši Srbije do 18 godina ubedljivo su savladali Francusku rezultatom 78:67 i plasirali se u finale Evropskog prvenstva.

"Orliæi" deklasirali Francusku za finale Evropskog prvenstva! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandra

pre 5 godina

Najveci problem nasih klubova tj moje Crvene zvezde i Partizana je to sto forsiraju strance,a ne nase klince.Radanova su doveli da igra na kraju sezone samo zato sto su otisli neki igraci.Decku ce nacisto urusiti samopouzdanje.Za ovog decka je cak i Vujosevic kazao da je jedan od najboljih mladih igraca u Evropi.Uostalom i Sale je ga zvao da igra u reprezentaciji.

Wllaxy

pre 5 godina

Zvezda -MidRange* 
Pecarskog Jos Niko nije stvorio,da je Tako igrao bi uReal ,Barsu...Pecarskog stvara Partizan,videcemo gde ce iz Partizana da ode.Do tada ga stvaramo.
(Ramones-EKV**, 05. avgust 2018 09:26)

Na stranu enormna nepismenost ali kako te nije sramota da devalviraš rad onih ljudi koji su pet godina radili sa njim u mlađim kategorijama Zemuna ili godinu dana u Megi!? Sportisti se stvaraju od malih nogu, otkad počnu da ih uče osnovama tog sporta a ne od sedamnaeste ili osamnaeste godine kada dođu u Zvezdu ili Partizan!

Dejan CZ

pre 5 godina

kole...pitam lepo ko igra pleja u reprezentaciji...Nije ni Bogdanovic plej pa je preuzimao tu ulogu...nije ni Jenkins pa je jedno vreme u Zvezdi preuzimao tu ulogu...u ovom sastavu reprezentacije kazi ko igra pleja ko preuzima tu ulogu a evo finala veceras pa da vidimo na terenu stanje stvari...

kole

pre 5 godina

@Dejan CZ
Izvini bio sam u zabludi. Mislio sam da je plej onaj sto organizuje igru i diktira tempo, a izgleda da je ipak to samo onaj sto prenosi loptu. Hvala na edukaciji.

Dejan CZ

pre 5 godina

@kole...da si gledao utakmicu ne bi lupao ko otvoren prozor...prave.se akcije Paunovicu? Pa decko je gro poena dao ulazom pod kos...a ko igra pleja majstore? Trifunovic moze da igra zamenu a cim Paunovica nema na parketu konfuzija oko prenosa lopte i to je jedino sto je bilo sinoc problematicno u oderedjenim momentima...Moj ti je savet da pogledas finale pa se onda javi i kazi koju poziciju igra Paunovic...

Ramones-EKV**

pre 5 godina

Zvezda -MidRange*
Pecarskog Jos Niko nije stvorio,da je Tako igrao bi uReal ,Barsu...Pecarskog stvara Partizan,videcemo gde ce iz Partizana da ode.Do tada ga stvaramo.

kole

pre 5 godina

Paunovic plej koji uz Pecarskog vuce celu reprezentaciju...Dva igraca koji vec sad odskacu dve klase od svog godista...
(Dejan CZ, 5. avgust 2018 07:08)

Paunovic plej? Od kad?
Inace tesko da oni vuku celu generaciju, pre ce biti da se svi napadi skoncentrisu na njih iako ima dosta momaka koji zasluzuju malo i za njih da se igra koja akcija, jer znaju i oni da pogode. Ilic je gro posla uradio u odbrani, ali bitno da ova dvojica, koji ne igraju odbranu uopste 'vuku' celu generaciju. A Petruseva, najveceg prospekta ovde da ni ne pomenes.

Dejan CZ

pre 5 godina

@Padaju mi kapci...Paunovic plej koji uz Pecarskog vuce celu reprezentaciju...Dva igraca koji vec sad odskacu dve klase od svog godista...

Zuzu

pre 5 godina

""Svaka čast deco!!!Nije mala stvar nositi dres reprezentacije Srbije u košarci u bilo kom uzrastu.Natapali su ga mnogi veliki igrači pre vas(Dalipagić,Kicanovic,Slavnic,Divac,Paspalj,Djordjevic,Danilovic,..).....
(room 1408, 04. avgust 2018 21:30)""


@room

Svi ti navedeni asovi, NIKADA u karijeri nisu ""natapali"" dres reprezentacije Srbije, vec dres reprezentacije Jugoslavije.

Миле

pre 5 godina

@croata pa vi krstite Petrovica u hrvata...
(Komazeca isto, 04. avgust 2018 22:04)

Dalipagic se i deklarira kao hrvat.
Nigdje veze.

Дражен Далипагић је по оцу муслиман (тада се то тако звало), а од мајке Хрватице. Не знам како се деклариРАО/сао, али никад не чух, нити прочитах
да се изјашњавао Хрватом. Уосталом у Београду је већ скоро па пола века.
Истина је да га не треба доводити у контекст са репрезенетацијом Србије, па ма како да се деклариРАО.

MidRange

pre 5 godina

Одлични су момци. Није битно које из којег клуба - они су СРБИЈА. Напомена за острашћене Партизановце: Пецарског је створила Мега.
(Звездан, 05. avgust 2018 00:25)

Barem ne pisi dezinformacije, Pecarskog je stvorio Zemun gde je proveo pet godina a ne Mega gde je proveo godinu dana pre odlaska u Bajern. Taj isti Zemun je u toj generaciji imao jos Vulikica i Tadica (juniorske sampione iz prosle godine) i Trifunovica (iz ove ekipe). Malo postovanja i za "manje klubove".

Updown

pre 5 godina

Земља кошарке! Хвала момци за овај поклон за свој народ на дан кад се обиљежава један од највећих погрома српског становништва. Штета само што се за злато нећемо борити против браће Руса, тада би ми свеједно било ко осваја злато. Бањалука је уз вас!
(Scepannn, 04. avgust 2018 21:36)

Ne bi bilo svejedno.
Srbija, i samo Srbija!

dule

pre 5 godina

Znam da je trol ali ovo je jače od mene, slab sam čovek.

@croata

https://www.jutarnji.hr/vijesti/drazen-dalipagic-%E2%80%98tudman-je-bio-moj-predsjednik-jos-1971.-ali-ga-se-nikad-nisam-usudio-pitati-da-odigramo-partiju-tenisa%E2%80%99/1286208/

Na spomen Dragana Kićanovića, danas je vlada Srbije objelodanila da ga je imenovala za konzula u Trstu...

- Veselim se zbog Kiće. Ali Hrvati su davno prije nas birali diplomate iz košarkaških redova. Krešo Ćosić je radio u veleposlanstvu u Washingtonu, a moj nerazdvojni cimer iz reprezentacije Andro Knego bio je konzul u Milanu.

Звездан

pre 5 godina

Одлични су момци. Није битно које из којег клуба - они су СРБИЈА. Напомена за острашћене Партизановце: Пецарског је створила Мега.

Radojka Kukoc

pre 5 godina

I ladno on dalipagica prekrsti u srbina
(croata)

Plecas, braca Petrovici, Kukoc, Komazec, Popovic (i jedan i drugi), sada Saric... lista je isuvise dugacka da bi mogli

PS. Kada ti je vec tako velikodusno ustupljen jezik na koriscenje, mogao bi bar da se potrudis da savladas osnove srpskog jezika i pravopisa. Na primer, upotrebu velikog slova, za pocetak.

Wllaxy

pre 5 godina

Ko laze, pa dal si pri sebi?
(croata, 04. avgust 2018 22:36)

Hajde navedi gde i kada se deklarisao kao Hrvat, a onda ako ili bolje reći kad to ne uspeš nađi njegov intervju dat Peru Zlataru novinaru hrvatskog Jutarnjeg lista dana 22.09.2013. godine gde jasno piše kako se deklarisao!

Bane

pre 5 godina

Kako se rezultat kretao naravno da su ih deklasirali, Francuzi niti jednog trenutka nisu ni pomislili da mogu do pobede. To vam je deklasiranje. Mogao je rezultat da bude egal do 4-5 minuta pre kraja pa da razlika skoči na plus 20 i više, to nije deklasiranje. Momci čestitam!

dajte minuse braćo pravednici...

pre 5 godina

Svaka čast momcima, neka ovakvi budu i u finalu, pa da slavimo!

Nego, kakva je ovo fora sa tri stisnuta prsta na grudima?
Od kada se to tako radi? Od kada se to mora?
Šta to simbolizuje, da nije nešto u vezi sa verom?
Šta ćemo ako krene da sazreva neki klinac -a već ih ima- koji nije iste vere?
Hoće li pola reprezentacije stajati sa tri prsta, a pola ne?
Da li igrači druge veroispovesti ili ateisti, imaju pravo na neki drugi pozdrav shodno svojim uverenjima?

Čemu to izjašnjavanje i podele među decom?

Ja sam pravoslavne vere, ali vas molim da na ovaj način ne deklarišete klince i unosite podele u tim koji treba da funkcioniše kao jedan.
Manite tri prsta, manite veru i pravoslavlje, ovo je košarka, ovo je sport, treba da igraju najbolji, a ne najispravniji, kako god da ocenjujete njihovu ispravnost.

Trener treba da im zabrani ovo, budućnosti ekipe radi, ove i narednih.

croata

pre 5 godina

Hajde navedi gde i kada se deklarisao kao Hrvat, a onda ako ili bolje reći kad to ne uspeš nađi njegov intervju dat Peru Zlataru novinaru hrvatskog Jutarnjeg lista dana 22.09.2013. godine gde jasno piše kako se deklarisao!
(Wllaxy, 04. avgust 2018 23:06)

Navedi mi gdje se deklarira ko srbin i pojest cu te novine

cvarci i kavurma

pre 5 godina

@Hajde navedi gde i kada se deklarisao kao Hrvat, a onda ako ili bolje reći kad to ne uspeš nađi njegov intervju dat Peru Zlataru novinaru hrvatskog Jutarnjeg lista dana 22.09.2013. godine gde jasno piše kako se deklarisao! 
(Wllaxy, 04. avgust 2018 23:06) 

Navedi mi gdje se deklarira ko srbin i pojest cu te novine
(croata, 04. avgust 2018 23:19)
Sto volis da pratis Srbiju u sportu, nije bitno koji je, nije bitan uzrast, samo tako nastavi, vidim da ti 'prija' da pratis sta Srbija radi u sportu, uz malo srece posle skorasnjeg vaterpola i ovde cemo biti prvi, mada je i ovo vec uspeh, pozdrav susjedu iz BG-a ;)...

aleks

pre 5 godina

odlicna igra nasih momaka, narocito u 3/4. u jednom trenutku bilo je i 21 razlike a moglo je biti i vise. Pecarski i Petrusev sjajni kao i celo prvenstvo do sada - nasa 2 najbolja igraca, a verujem i 2 najbolja igraca na prvenstvu do sada. vidi se da Petrusev dominira na svojoj poziciji i da igra u USA, i navikao je vise na kontakt, pa su ga zato i napunili licnim greskama brzo i jaka odbrana je igrana na njemu, sto je otvorilo vise prostora Pecarskom sa mekom rukom, da im zatrpa kos. Bravo momci, svaka vam cast!

Kayser Soze

pre 5 godina

Idemo momci, svaka čast za celu ekipu!! Pecarski, Paunović, Petrušev, Lakić, Islamović, Trifunović, Ilić, Nedeljković, Kuzmanović, Rutešić, Vasiljević, Cerovina i selektor Bućan!! U finalu samo hrabro, igramo vrhunski!

tek ti veze nemas

pre 5 godina

Dalipagic se deklarira kao kosarkas Srbije, a ne kao hrvat , da je kojim slucajem toliko zaljubljen u vas ne bi cijeli zivot zivio u Srbiji

croata

pre 5 godina

@croata ,ma naravno da se deklarira ,samo mu to jos niko nije rekao, ajde vise prestanite da lazete
(koji lik, 04. avgust 2018 22:32)

Ko laze, pa dal si pri sebi?

Nenad

pre 5 godina

Pecarski ce biti ozbiljan igrac, samo treba dosta da dobije na masi, ima neverovatno dobar sut sa svih pozicija i naravno malo na iskustvu, cini mi se da ima svega 18 godina.. sportski pozdrav!!!
(Vucko, 04. avgust 2018 21:33)

Brate... Pa takmičenje se zove U18. Nema sigurno 23 godine ??

Milan

pre 5 godina

Snaga ovog tima su dva moderna, brza i tehnicki potkovana centra meke ruke, Pecarskog i Petruseva. Svidelo mi se kako je Trifunovic veceras odigrao, racionalna trojka dok je Paunovic za ovu konkurenciju odlicam kombo bek. Problem nam je klupa, ali sa druge strane poenta mladjih kategorija i jestespremanje nekoliko vrhunskih igraca za A tim a ne rezultatski uspeh

antiDebil

pre 5 godina

U fudbalu smo teške neznalice u košarci kraljevi i prethodnih 70 i narednih 170 god,taj košarkaški gen je u nama,bravo malci...bravo selektore!!!Idemo po zlato...to je normalno!!!
(gremlin, 4. avgust 2018 21:29)

Kakav crni gen kakvi bakraci. U fudbalu smo imali Miljana Miljanica, u kosarci profesora Acu Nikolica i u tome lezi cela problematika !

12

pre 5 godina

P.S. Poruka za naše prepametne klubove. GURAJTE OVU DECU KOJA IGRAJU U SRBIJI ILI IH ŠALJITE ZA AMERIKU AKO NEĆETE.
(Gde ja živim, 4. avgust 2018 21:52)

Ti prepametni klubovi sad vec razmisljaju kako ce da srede srpske pasose igracima tamo oko kupa jer su vec prekrsili broj stranaca

valencia1992@gmail.com

pre 5 godina

I ladno on dalipagica prekrsti u srbina
(croata, 4. avgust 2018 21:53)

I ladno kralj subotu veče provodi ma srpskom sajtu, čitajući i potom komentarišući vest o juniorskoj srpskoj reprezentaciji. Imaju li Hrvati živote, hobije, interesovanja osim ove krinđ opsednutosti Srbijom?

Srbija rasadnik talenata

pre 5 godina

Petrušev,Pecarski,Paunović,Trifunović,Ilić,Lakić ali i svi ostali suvo zlato i svetla buducnost naše košarke.U vatru,nek se kale nema druge,odmah od sledeće sezone.
Ovako razbiti atletske ,,Francuze,, koji su u naletu.Učiniti da izgledaju smešno.Svaka čast momci!

Laki

pre 5 godina

Bilo 20 razlike dugo vremena pa je Bucan par minuta pred kraj uveo neke igrace koji nisu do tad ni igrali. Prednost se istopila.
U svakom slucaju lepe kosarke je tu bilo, Petrusev, Pecarski, Paunovic, Ilic, Trifunovic, njih treba ispratiti + Koprivica i Cerovina za kog mislim da je zapostavljen na ovom turniru. I Miskovic iz '99, ima tu materijala. Da vidimo sta mogu u seniorima.

Goran

pre 5 godina

Svaka cast decaci... Ali realno, ne mozete napisati deklasirati za 11 razlike.
(Piki, 4. avgust 2018 21:28)

Bilo je i 20 razlike 6 minuta pre kraja.
Gledao sa tekmu. Francuzi nisu imali šanse.
Jesu ih deklasirali.

Fed

pre 5 godina

Kada nasi klinci razbijaju, mnogo mi je drago i nadam se da ce Marko i generacija doziveti zvezdane trenutke i u seniorskoj repki, mada znam da je put do tada dug i tezak. Treba im sansa i strpljenje.

Bg testera

pre 5 godina

Ekipa fizički nadarenih momaka, koji imaju poprilično visok košarkaški IQ. Pecarski razbio Francuze i u napadu bio skoro savršen, Petrušev odličan u kontroli skoka i baš je svestran, ali dosta je i gubio lopti, Paunović odličan i u napadu i u odbrani, pogotovo je u odbrani bio dobar. Njih trojica su baš dominantni. Trifunović je večeras bio mnogo sigurniji nego protiv Nemaca. Ilić mislim da mora da bude još hrabriji i da koristi svoje fizičke predispozicije. Lakić je veoma interesantan igrač i mislim da je najbolji šuter u ekipi mada nema veliku slobodu u šutu jer većinom igramo na centre. Sve u svemu, ako uspeju da zaustave Letonske šutere eto Srbiji odbrane titule.

gremlin

pre 5 godina

U fudbalu smo teške neznalice u košarci kraljevi i prethodnih 70 i narednih 170 god,taj košarkaški gen je u nama,bravo malci...bravo selektore!!!Idemo po zlato...to je normalno!!!

Vucko

pre 5 godina

Pecarski ce biti ozbiljan igrac, samo treba dosta da dobije na masi, ima neverovatno dobar sut sa svih pozicija i naravno malo na iskustvu, cini mi se da ima svega 18 godina.. sportski pozdrav!!!

Scepannn

pre 5 godina

Земља кошарке! Хвала момци за овај поклон за свој народ на дан кад се обиљежава један од највећих погрома српског становништва. Штета само што се за злато нећемо борити против браће Руса, тада би ми свеједно било ко осваја злато. Бањалука је уз вас!

Gde ja živim

pre 5 godina

Jako lepo odigrano. Bravo momci, ajde sad da krunišete sve ovo. Malo opuštanje pred kraj i nonšalancija u pojedinim trenucima koja ne bi smela da se dešava, ali jako fino i lepo. Pecarski sjajan, Petrušev napravio par gluposti, ali sasvim korektno. Paunović me oduševio, nadam se da će nastaviti ovako. Ima jako finog materijala sa kojim se može raditi i praviti sjajni rezultati.

P.S. Poruka za naše prepametne klubove. GURAJTE OVU DECU KOJA IGRAJU U SRBIJI ILI IH ŠALJITE ZA AMERIKU AKO NEĆETE.

Amaterasu

pre 5 godina

Svaka cast decaci... Ali realno, ne mozete napisati deklasirati za 11 razlike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Piki, 4. avgust 2018 21:28)

Moze, imali smo 20 razlike negde sredinom 4/4, ubacili su nam tipa 45 poena za to vreme, nije im bilo dobro, posle se momci malo opustili.

Zlatne ruke sinko

pre 5 godina

Bravo Marko, veliki si talenat, jako mi je drago zbog ovog momka, a jos draze sto je u Partizanu...citam komentar jednog pantera danas kao bolje 150 milki za Fajea nego 100 hiljada za “neuhranjenog” Pecarskog....decko i pola miliona nije malo za tebe...samo gazi i svu srecu ti zelim...pa da imamo jos jednog superstara u Partizanu kao sto je Bogdan bio!

Aleksandra

pre 5 godina

Zlatne ruke decko Vi toliko mrzite Crvenu zvezdu da komenatrisite cak i kada su ovi decaci ostvarili izarendan rezultat.Ovi klinci su buducnost nase kosarke

Dzimi

pre 5 godina

Svi smo pricali kako je Ukrajina veoma los tim, kako je ta pobeda bila preuvelicana, priznajem da sam i ja to pomislio, ali evo bar mene su uverili da nije slucajno bila tolika razlika, svaka cast momci i samo napred do zlata!

Petrušev, Pecarski, Paunović

pre 5 godina

Po brojnim parametrima Srbija dominira na ovom prvenstvu - 1. po poenima, procentima šuta iz igre, asistencijama i skokovima, 2. po blokadama. Ali u finalu, protiv domaćina, to neće ništa značiti. Pobediće ekipa hladne glave i većeg strpljenja. Biće to prvi pravi test za naša 3 potencijalna NBA igrača.

croata

pre 5 godina

Svaka čast deco!!!Nije mala stvar nositi dres reprezentacije Srbije u košarci u bilo kom uzrastu.Natapali su ga mnogi veliki igrači pre vas(Dalipagić,Kicanovic,Slavnic,Divac,Paspalj,Djordjevic,Danilovic,..),..Nadam se da ćete vi nastaviti tamo gde su oni stali,..Još jednom svaka čast!!!!!
(room 1408, 04. avgust 2018 21:30)

I ladno on dalipagica prekrsti u srbina

room 1408

pre 5 godina

Svaka čast deco!!!Nije mala stvar nositi dres reprezentacije Srbije u košarci u bilo kom uzrastu.Natapali su ga mnogi veliki igrači pre vas(Dalipagić,Kicanovic,Slavnic,Divac,Paspalj,Djordjevic,Danilovic,..),..Nadam se da ćete vi nastaviti tamo gde su oni stali,..Još jednom svaka čast!!!!!

Dijaspora$ bivse krilo KK Bosne

pre 5 godina

Nadjoh vremena da konacno pogledam momke i svidjaju mi se i Petrusev i Pecarski i Ilic pod kosevima ali najvise mali Paunovic koji ce ako usavrsi sut sa distance biti bolji od Bogdana. Pametan je, zna kad da stane a kad da napadne, ima odlicnu tehniku, prvi korak i na jednu i na drugu stranu, brz je i skocan, potpuno ravnopravan sa crncima koji su ga cuvali, "stops on a dime" sto bi ovdje rekli Ameri, cak i u odbrani nije los, a kilaza ce doci vremenom. Sretno sutra! Nego zna li ko zasto je Bucan onako ukocen?

Scepannn

pre 5 godina

Земља кошарке! Хвала момци за овај поклон за свој народ на дан кад се обиљежава један од највећих погрома српског становништва. Штета само што се за злато нећемо борити против браће Руса, тада би ми свеједно било ко осваја злато. Бањалука је уз вас!

Nenad

pre 5 godina

Pecarski ce biti ozbiljan igrac, samo treba dosta da dobije na masi, ima neverovatno dobar sut sa svih pozicija i naravno malo na iskustvu, cini mi se da ima svega 18 godina.. sportski pozdrav!!!
(Vucko, 04. avgust 2018 21:33)

Brate... Pa takmičenje se zove U18. Nema sigurno 23 godine ??

Goran

pre 5 godina

Svaka cast decaci... Ali realno, ne mozete napisati deklasirati za 11 razlike.
(Piki, 4. avgust 2018 21:28)

Bilo je i 20 razlike 6 minuta pre kraja.
Gledao sa tekmu. Francuzi nisu imali šanse.
Jesu ih deklasirali.

antiDebil

pre 5 godina

U fudbalu smo teške neznalice u košarci kraljevi i prethodnih 70 i narednih 170 god,taj košarkaški gen je u nama,bravo malci...bravo selektore!!!Idemo po zlato...to je normalno!!!
(gremlin, 4. avgust 2018 21:29)

Kakav crni gen kakvi bakraci. U fudbalu smo imali Miljana Miljanica, u kosarci profesora Acu Nikolica i u tome lezi cela problematika !

gremlin

pre 5 godina

U fudbalu smo teške neznalice u košarci kraljevi i prethodnih 70 i narednih 170 god,taj košarkaški gen je u nama,bravo malci...bravo selektore!!!Idemo po zlato...to je normalno!!!

Zlatne ruke sinko

pre 5 godina

Bravo Marko, veliki si talenat, jako mi je drago zbog ovog momka, a jos draze sto je u Partizanu...citam komentar jednog pantera danas kao bolje 150 milki za Fajea nego 100 hiljada za “neuhranjenog” Pecarskog....decko i pola miliona nije malo za tebe...samo gazi i svu srecu ti zelim...pa da imamo jos jednog superstara u Partizanu kao sto je Bogdan bio!

valencia1992@gmail.com

pre 5 godina

I ladno on dalipagica prekrsti u srbina
(croata, 4. avgust 2018 21:53)

I ladno kralj subotu veče provodi ma srpskom sajtu, čitajući i potom komentarišući vest o juniorskoj srpskoj reprezentaciji. Imaju li Hrvati živote, hobije, interesovanja osim ove krinđ opsednutosti Srbijom?

tek ti veze nemas

pre 5 godina

Dalipagic se deklarira kao kosarkas Srbije, a ne kao hrvat , da je kojim slucajem toliko zaljubljen u vas ne bi cijeli zivot zivio u Srbiji

room 1408

pre 5 godina

Svaka čast deco!!!Nije mala stvar nositi dres reprezentacije Srbije u košarci u bilo kom uzrastu.Natapali su ga mnogi veliki igrači pre vas(Dalipagić,Kicanovic,Slavnic,Divac,Paspalj,Djordjevic,Danilovic,..),..Nadam se da ćete vi nastaviti tamo gde su oni stali,..Još jednom svaka čast!!!!!

Amaterasu

pre 5 godina

Svaka cast decaci... Ali realno, ne mozete napisati deklasirati za 11 razlike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Piki, 4. avgust 2018 21:28)

Moze, imali smo 20 razlike negde sredinom 4/4, ubacili su nam tipa 45 poena za to vreme, nije im bilo dobro, posle se momci malo opustili.

Petrušev, Pecarski, Paunović

pre 5 godina

Po brojnim parametrima Srbija dominira na ovom prvenstvu - 1. po poenima, procentima šuta iz igre, asistencijama i skokovima, 2. po blokadama. Ali u finalu, protiv domaćina, to neće ništa značiti. Pobediće ekipa hladne glave i većeg strpljenja. Biće to prvi pravi test za naša 3 potencijalna NBA igrača.

Radojka Kukoc

pre 5 godina

I ladno on dalipagica prekrsti u srbina
(croata)

Plecas, braca Petrovici, Kukoc, Komazec, Popovic (i jedan i drugi), sada Saric... lista je isuvise dugacka da bi mogli

PS. Kada ti je vec tako velikodusno ustupljen jezik na koriscenje, mogao bi bar da se potrudis da savladas osnove srpskog jezika i pravopisa. Na primer, upotrebu velikog slova, za pocetak.

dajte minuse braćo pravednici...

pre 5 godina

Svaka čast momcima, neka ovakvi budu i u finalu, pa da slavimo!

Nego, kakva je ovo fora sa tri stisnuta prsta na grudima?
Od kada se to tako radi? Od kada se to mora?
Šta to simbolizuje, da nije nešto u vezi sa verom?
Šta ćemo ako krene da sazreva neki klinac -a već ih ima- koji nije iste vere?
Hoće li pola reprezentacije stajati sa tri prsta, a pola ne?
Da li igrači druge veroispovesti ili ateisti, imaju pravo na neki drugi pozdrav shodno svojim uverenjima?

Čemu to izjašnjavanje i podele među decom?

Ja sam pravoslavne vere, ali vas molim da na ovaj način ne deklarišete klince i unosite podele u tim koji treba da funkcioniše kao jedan.
Manite tri prsta, manite veru i pravoslavlje, ovo je košarka, ovo je sport, treba da igraju najbolji, a ne najispravniji, kako god da ocenjujete njihovu ispravnost.

Trener treba da im zabrani ovo, budućnosti ekipe radi, ove i narednih.

Gde ja živim

pre 5 godina

Jako lepo odigrano. Bravo momci, ajde sad da krunišete sve ovo. Malo opuštanje pred kraj i nonšalancija u pojedinim trenucima koja ne bi smela da se dešava, ali jako fino i lepo. Pecarski sjajan, Petrušev napravio par gluposti, ali sasvim korektno. Paunović me oduševio, nadam se da će nastaviti ovako. Ima jako finog materijala sa kojim se može raditi i praviti sjajni rezultati.

P.S. Poruka za naše prepametne klubove. GURAJTE OVU DECU KOJA IGRAJU U SRBIJI ILI IH ŠALJITE ZA AMERIKU AKO NEĆETE.

Звездан

pre 5 godina

Одлични су момци. Није битно које из којег клуба - они су СРБИЈА. Напомена за острашћене Партизановце: Пецарског је створила Мега.

aleks

pre 5 godina

odlicna igra nasih momaka, narocito u 3/4. u jednom trenutku bilo je i 21 razlike a moglo je biti i vise. Pecarski i Petrusev sjajni kao i celo prvenstvo do sada - nasa 2 najbolja igraca, a verujem i 2 najbolja igraca na prvenstvu do sada. vidi se da Petrusev dominira na svojoj poziciji i da igra u USA, i navikao je vise na kontakt, pa su ga zato i napunili licnim greskama brzo i jaka odbrana je igrana na njemu, sto je otvorilo vise prostora Pecarskom sa mekom rukom, da im zatrpa kos. Bravo momci, svaka vam cast!

Kayser Soze

pre 5 godina

Idemo momci, svaka čast za celu ekipu!! Pecarski, Paunović, Petrušev, Lakić, Islamović, Trifunović, Ilić, Nedeljković, Kuzmanović, Rutešić, Vasiljević, Cerovina i selektor Bućan!! U finalu samo hrabro, igramo vrhunski!

Dijaspora$ bivse krilo KK Bosne

pre 5 godina

Nadjoh vremena da konacno pogledam momke i svidjaju mi se i Petrusev i Pecarski i Ilic pod kosevima ali najvise mali Paunovic koji ce ako usavrsi sut sa distance biti bolji od Bogdana. Pametan je, zna kad da stane a kad da napadne, ima odlicnu tehniku, prvi korak i na jednu i na drugu stranu, brz je i skocan, potpuno ravnopravan sa crncima koji su ga cuvali, "stops on a dime" sto bi ovdje rekli Ameri, cak i u odbrani nije los, a kilaza ce doci vremenom. Sretno sutra! Nego zna li ko zasto je Bucan onako ukocen?

Milan

pre 5 godina

Snaga ovog tima su dva moderna, brza i tehnicki potkovana centra meke ruke, Pecarskog i Petruseva. Svidelo mi se kako je Trifunovic veceras odigrao, racionalna trojka dok je Paunovic za ovu konkurenciju odlicam kombo bek. Problem nam je klupa, ali sa druge strane poenta mladjih kategorija i jestespremanje nekoliko vrhunskih igraca za A tim a ne rezultatski uspeh

Vucko

pre 5 godina

Pecarski ce biti ozbiljan igrac, samo treba dosta da dobije na masi, ima neverovatno dobar sut sa svih pozicija i naravno malo na iskustvu, cini mi se da ima svega 18 godina.. sportski pozdrav!!!

Srbija rasadnik talenata

pre 5 godina

Petrušev,Pecarski,Paunović,Trifunović,Ilić,Lakić ali i svi ostali suvo zlato i svetla buducnost naše košarke.U vatru,nek se kale nema druge,odmah od sledeće sezone.
Ovako razbiti atletske ,,Francuze,, koji su u naletu.Učiniti da izgledaju smešno.Svaka čast momci!

Fed

pre 5 godina

Kada nasi klinci razbijaju, mnogo mi je drago i nadam se da ce Marko i generacija doziveti zvezdane trenutke i u seniorskoj repki, mada znam da je put do tada dug i tezak. Treba im sansa i strpljenje.

Bane

pre 5 godina

Kako se rezultat kretao naravno da su ih deklasirali, Francuzi niti jednog trenutka nisu ni pomislili da mogu do pobede. To vam je deklasiranje. Mogao je rezultat da bude egal do 4-5 minuta pre kraja pa da razlika skoči na plus 20 i više, to nije deklasiranje. Momci čestitam!

12

pre 5 godina

P.S. Poruka za naše prepametne klubove. GURAJTE OVU DECU KOJA IGRAJU U SRBIJI ILI IH ŠALJITE ZA AMERIKU AKO NEĆETE.
(Gde ja živim, 4. avgust 2018 21:52)

Ti prepametni klubovi sad vec razmisljaju kako ce da srede srpske pasose igracima tamo oko kupa jer su vec prekrsili broj stranaca

Dzimi

pre 5 godina

Svi smo pricali kako je Ukrajina veoma los tim, kako je ta pobeda bila preuvelicana, priznajem da sam i ja to pomislio, ali evo bar mene su uverili da nije slucajno bila tolika razlika, svaka cast momci i samo napred do zlata!

Bg testera

pre 5 godina

Ekipa fizički nadarenih momaka, koji imaju poprilično visok košarkaški IQ. Pecarski razbio Francuze i u napadu bio skoro savršen, Petrušev odličan u kontroli skoka i baš je svestran, ali dosta je i gubio lopti, Paunović odličan i u napadu i u odbrani, pogotovo je u odbrani bio dobar. Njih trojica su baš dominantni. Trifunović je večeras bio mnogo sigurniji nego protiv Nemaca. Ilić mislim da mora da bude još hrabriji i da koristi svoje fizičke predispozicije. Lakić je veoma interesantan igrač i mislim da je najbolji šuter u ekipi mada nema veliku slobodu u šutu jer većinom igramo na centre. Sve u svemu, ako uspeju da zaustave Letonske šutere eto Srbiji odbrane titule.

Aleksandra

pre 5 godina

Zlatne ruke decko Vi toliko mrzite Crvenu zvezdu da komenatrisite cak i kada su ovi decaci ostvarili izarendan rezultat.Ovi klinci su buducnost nase kosarke

Laki

pre 5 godina

Bilo 20 razlike dugo vremena pa je Bucan par minuta pred kraj uveo neke igrace koji nisu do tad ni igrali. Prednost se istopila.
U svakom slucaju lepe kosarke je tu bilo, Petrusev, Pecarski, Paunovic, Ilic, Trifunovic, njih treba ispratiti + Koprivica i Cerovina za kog mislim da je zapostavljen na ovom turniru. I Miskovic iz '99, ima tu materijala. Da vidimo sta mogu u seniorima.

cvarci i kavurma

pre 5 godina

@Hajde navedi gde i kada se deklarisao kao Hrvat, a onda ako ili bolje reći kad to ne uspeš nađi njegov intervju dat Peru Zlataru novinaru hrvatskog Jutarnjeg lista dana 22.09.2013. godine gde jasno piše kako se deklarisao! 
(Wllaxy, 04. avgust 2018 23:06) 

Navedi mi gdje se deklarira ko srbin i pojest cu te novine
(croata, 04. avgust 2018 23:19)
Sto volis da pratis Srbiju u sportu, nije bitno koji je, nije bitan uzrast, samo tako nastavi, vidim da ti 'prija' da pratis sta Srbija radi u sportu, uz malo srece posle skorasnjeg vaterpola i ovde cemo biti prvi, mada je i ovo vec uspeh, pozdrav susjedu iz BG-a ;)...

Wllaxy

pre 5 godina

Ko laze, pa dal si pri sebi?
(croata, 04. avgust 2018 22:36)

Hajde navedi gde i kada se deklarisao kao Hrvat, a onda ako ili bolje reći kad to ne uspeš nađi njegov intervju dat Peru Zlataru novinaru hrvatskog Jutarnjeg lista dana 22.09.2013. godine gde jasno piše kako se deklarisao!

MidRange

pre 5 godina

Одлични су момци. Није битно које из којег клуба - они су СРБИЈА. Напомена за острашћене Партизановце: Пецарског је створила Мега.
(Звездан, 05. avgust 2018 00:25)

Barem ne pisi dezinformacije, Pecarskog je stvorio Zemun gde je proveo pet godina a ne Mega gde je proveo godinu dana pre odlaska u Bajern. Taj isti Zemun je u toj generaciji imao jos Vulikica i Tadica (juniorske sampione iz prosle godine) i Trifunovica (iz ove ekipe). Malo postovanja i za "manje klubove".

dule

pre 5 godina

Znam da je trol ali ovo je jače od mene, slab sam čovek.

@croata

https://www.jutarnji.hr/vijesti/drazen-dalipagic-%E2%80%98tudman-je-bio-moj-predsjednik-jos-1971.-ali-ga-se-nikad-nisam-usudio-pitati-da-odigramo-partiju-tenisa%E2%80%99/1286208/

Na spomen Dragana Kićanovića, danas je vlada Srbije objelodanila da ga je imenovala za konzula u Trstu...

- Veselim se zbog Kiće. Ali Hrvati su davno prije nas birali diplomate iz košarkaških redova. Krešo Ćosić je radio u veleposlanstvu u Washingtonu, a moj nerazdvojni cimer iz reprezentacije Andro Knego bio je konzul u Milanu.

Updown

pre 5 godina

Земља кошарке! Хвала момци за овај поклон за свој народ на дан кад се обиљежава један од највећих погрома српског становништва. Штета само што се за злато нећемо борити против браће Руса, тада би ми свеједно било ко осваја злато. Бањалука је уз вас!
(Scepannn, 04. avgust 2018 21:36)

Ne bi bilo svejedno.
Srbija, i samo Srbija!

Миле

pre 5 godina

@croata pa vi krstite Petrovica u hrvata...
(Komazeca isto, 04. avgust 2018 22:04)

Dalipagic se i deklarira kao hrvat.
Nigdje veze.

Дражен Далипагић је по оцу муслиман (тада се то тако звало), а од мајке Хрватице. Не знам како се деклариРАО/сао, али никад не чух, нити прочитах
да се изјашњавао Хрватом. Уосталом у Београду је већ скоро па пола века.
Истина је да га не треба доводити у контекст са репрезенетацијом Србије, па ма како да се деклариРАО.

kole

pre 5 godina

Paunovic plej koji uz Pecarskog vuce celu reprezentaciju...Dva igraca koji vec sad odskacu dve klase od svog godista...
(Dejan CZ, 5. avgust 2018 07:08)

Paunovic plej? Od kad?
Inace tesko da oni vuku celu generaciju, pre ce biti da se svi napadi skoncentrisu na njih iako ima dosta momaka koji zasluzuju malo i za njih da se igra koja akcija, jer znaju i oni da pogode. Ilic je gro posla uradio u odbrani, ali bitno da ova dvojica, koji ne igraju odbranu uopste 'vuku' celu generaciju. A Petruseva, najveceg prospekta ovde da ni ne pomenes.

Zuzu

pre 5 godina

""Svaka čast deco!!!Nije mala stvar nositi dres reprezentacije Srbije u košarci u bilo kom uzrastu.Natapali su ga mnogi veliki igrači pre vas(Dalipagić,Kicanovic,Slavnic,Divac,Paspalj,Djordjevic,Danilovic,..).....
(room 1408, 04. avgust 2018 21:30)""


@room

Svi ti navedeni asovi, NIKADA u karijeri nisu ""natapali"" dres reprezentacije Srbije, vec dres reprezentacije Jugoslavije.

croata

pre 5 godina

Svaka čast deco!!!Nije mala stvar nositi dres reprezentacije Srbije u košarci u bilo kom uzrastu.Natapali su ga mnogi veliki igrači pre vas(Dalipagić,Kicanovic,Slavnic,Divac,Paspalj,Djordjevic,Danilovic,..),..Nadam se da ćete vi nastaviti tamo gde su oni stali,..Još jednom svaka čast!!!!!
(room 1408, 04. avgust 2018 21:30)

I ladno on dalipagica prekrsti u srbina

Dejan CZ

pre 5 godina

@Padaju mi kapci...Paunovic plej koji uz Pecarskog vuce celu reprezentaciju...Dva igraca koji vec sad odskacu dve klase od svog godista...

Ramones-EKV**

pre 5 godina

Zvezda -MidRange*
Pecarskog Jos Niko nije stvorio,da je Tako igrao bi uReal ,Barsu...Pecarskog stvara Partizan,videcemo gde ce iz Partizana da ode.Do tada ga stvaramo.

croata

pre 5 godina

@croata ,ma naravno da se deklarira ,samo mu to jos niko nije rekao, ajde vise prestanite da lazete
(koji lik, 04. avgust 2018 22:32)

Ko laze, pa dal si pri sebi?

Wllaxy

pre 5 godina

Zvezda -MidRange* 
Pecarskog Jos Niko nije stvorio,da je Tako igrao bi uReal ,Barsu...Pecarskog stvara Partizan,videcemo gde ce iz Partizana da ode.Do tada ga stvaramo.
(Ramones-EKV**, 05. avgust 2018 09:26)

Na stranu enormna nepismenost ali kako te nije sramota da devalviraš rad onih ljudi koji su pet godina radili sa njim u mlađim kategorijama Zemuna ili godinu dana u Megi!? Sportisti se stvaraju od malih nogu, otkad počnu da ih uče osnovama tog sporta a ne od sedamnaeste ili osamnaeste godine kada dođu u Zvezdu ili Partizan!

Aleksandra

pre 5 godina

Najveci problem nasih klubova tj moje Crvene zvezde i Partizana je to sto forsiraju strance,a ne nase klince.Radanova su doveli da igra na kraju sezone samo zato sto su otisli neki igraci.Decku ce nacisto urusiti samopouzdanje.Za ovog decka je cak i Vujosevic kazao da je jedan od najboljih mladih igraca u Evropi.Uostalom i Sale je ga zvao da igra u reprezentaciji.

croata

pre 5 godina

Hajde navedi gde i kada se deklarisao kao Hrvat, a onda ako ili bolje reći kad to ne uspeš nađi njegov intervju dat Peru Zlataru novinaru hrvatskog Jutarnjeg lista dana 22.09.2013. godine gde jasno piše kako se deklarisao!
(Wllaxy, 04. avgust 2018 23:06)

Navedi mi gdje se deklarira ko srbin i pojest cu te novine

Dejan CZ

pre 5 godina

@kole...da si gledao utakmicu ne bi lupao ko otvoren prozor...prave.se akcije Paunovicu? Pa decko je gro poena dao ulazom pod kos...a ko igra pleja majstore? Trifunovic moze da igra zamenu a cim Paunovica nema na parketu konfuzija oko prenosa lopte i to je jedino sto je bilo sinoc problematicno u oderedjenim momentima...Moj ti je savet da pogledas finale pa se onda javi i kazi koju poziciju igra Paunovic...

Dejan CZ

pre 5 godina

kole...pitam lepo ko igra pleja u reprezentaciji...Nije ni Bogdanovic plej pa je preuzimao tu ulogu...nije ni Jenkins pa je jedno vreme u Zvezdi preuzimao tu ulogu...u ovom sastavu reprezentacije kazi ko igra pleja ko preuzima tu ulogu a evo finala veceras pa da vidimo na terenu stanje stvari...

kole

pre 5 godina

@Dejan CZ
Izvini bio sam u zabludi. Mislio sam da je plej onaj sto organizuje igru i diktira tempo, a izgleda da je ipak to samo onaj sto prenosi loptu. Hvala na edukaciji.

croata

pre 5 godina

Svaka čast deco!!!Nije mala stvar nositi dres reprezentacije Srbije u košarci u bilo kom uzrastu.Natapali su ga mnogi veliki igrači pre vas(Dalipagić,Kicanovic,Slavnic,Divac,Paspalj,Djordjevic,Danilovic,..),..Nadam se da ćete vi nastaviti tamo gde su oni stali,..Još jednom svaka čast!!!!!
(room 1408, 04. avgust 2018 21:30)

I ladno on dalipagica prekrsti u srbina

dajte minuse braćo pravednici...

pre 5 godina

Svaka čast momcima, neka ovakvi budu i u finalu, pa da slavimo!

Nego, kakva je ovo fora sa tri stisnuta prsta na grudima?
Od kada se to tako radi? Od kada se to mora?
Šta to simbolizuje, da nije nešto u vezi sa verom?
Šta ćemo ako krene da sazreva neki klinac -a već ih ima- koji nije iste vere?
Hoće li pola reprezentacije stajati sa tri prsta, a pola ne?
Da li igrači druge veroispovesti ili ateisti, imaju pravo na neki drugi pozdrav shodno svojim uverenjima?

Čemu to izjašnjavanje i podele među decom?

Ja sam pravoslavne vere, ali vas molim da na ovaj način ne deklarišete klince i unosite podele u tim koji treba da funkcioniše kao jedan.
Manite tri prsta, manite veru i pravoslavlje, ovo je košarka, ovo je sport, treba da igraju najbolji, a ne najispravniji, kako god da ocenjujete njihovu ispravnost.

Trener treba da im zabrani ovo, budućnosti ekipe radi, ove i narednih.

Scepannn

pre 5 godina

Земља кошарке! Хвала момци за овај поклон за свој народ на дан кад се обиљежава један од највећих погрома српског становништва. Штета само што се за злато нећемо борити против браће Руса, тада би ми свеједно било ко осваја злато. Бањалука је уз вас!

croata

pre 5 godina

Hajde navedi gde i kada se deklarisao kao Hrvat, a onda ako ili bolje reći kad to ne uspeš nađi njegov intervju dat Peru Zlataru novinaru hrvatskog Jutarnjeg lista dana 22.09.2013. godine gde jasno piše kako se deklarisao!
(Wllaxy, 04. avgust 2018 23:06)

Navedi mi gdje se deklarira ko srbin i pojest cu te novine

Zlatne ruke sinko

pre 5 godina

Bravo Marko, veliki si talenat, jako mi je drago zbog ovog momka, a jos draze sto je u Partizanu...citam komentar jednog pantera danas kao bolje 150 milki za Fajea nego 100 hiljada za “neuhranjenog” Pecarskog....decko i pola miliona nije malo za tebe...samo gazi i svu srecu ti zelim...pa da imamo jos jednog superstara u Partizanu kao sto je Bogdan bio!

croata

pre 5 godina

@croata ,ma naravno da se deklarira ,samo mu to jos niko nije rekao, ajde vise prestanite da lazete
(koji lik, 04. avgust 2018 22:32)

Ko laze, pa dal si pri sebi?

Zuzu

pre 5 godina

""Svaka čast deco!!!Nije mala stvar nositi dres reprezentacije Srbije u košarci u bilo kom uzrastu.Natapali su ga mnogi veliki igrači pre vas(Dalipagić,Kicanovic,Slavnic,Divac,Paspalj,Djordjevic,Danilovic,..).....
(room 1408, 04. avgust 2018 21:30)""


@room

Svi ti navedeni asovi, NIKADA u karijeri nisu ""natapali"" dres reprezentacije Srbije, vec dres reprezentacije Jugoslavije.

Звездан

pre 5 godina

Одлични су момци. Није битно које из којег клуба - они су СРБИЈА. Напомена за острашћене Партизановце: Пецарског је створила Мега.

antiDebil

pre 5 godina

U fudbalu smo teške neznalice u košarci kraljevi i prethodnih 70 i narednih 170 god,taj košarkaški gen je u nama,bravo malci...bravo selektore!!!Idemo po zlato...to je normalno!!!
(gremlin, 4. avgust 2018 21:29)

Kakav crni gen kakvi bakraci. U fudbalu smo imali Miljana Miljanica, u kosarci profesora Acu Nikolica i u tome lezi cela problematika !

Vucko

pre 5 godina

Pecarski ce biti ozbiljan igrac, samo treba dosta da dobije na masi, ima neverovatno dobar sut sa svih pozicija i naravno malo na iskustvu, cini mi se da ima svega 18 godina.. sportski pozdrav!!!

gremlin

pre 5 godina

U fudbalu smo teške neznalice u košarci kraljevi i prethodnih 70 i narednih 170 god,taj košarkaški gen je u nama,bravo malci...bravo selektore!!!Idemo po zlato...to je normalno!!!

Aleksandra

pre 5 godina

Zlatne ruke decko Vi toliko mrzite Crvenu zvezdu da komenatrisite cak i kada su ovi decaci ostvarili izarendan rezultat.Ovi klinci su buducnost nase kosarke

dule

pre 5 godina

Znam da je trol ali ovo je jače od mene, slab sam čovek.

@croata

https://www.jutarnji.hr/vijesti/drazen-dalipagic-%E2%80%98tudman-je-bio-moj-predsjednik-jos-1971.-ali-ga-se-nikad-nisam-usudio-pitati-da-odigramo-partiju-tenisa%E2%80%99/1286208/

Na spomen Dragana Kićanovića, danas je vlada Srbije objelodanila da ga je imenovala za konzula u Trstu...

- Veselim se zbog Kiće. Ali Hrvati su davno prije nas birali diplomate iz košarkaških redova. Krešo Ćosić je radio u veleposlanstvu u Washingtonu, a moj nerazdvojni cimer iz reprezentacije Andro Knego bio je konzul u Milanu.

Radojka Kukoc

pre 5 godina

I ladno on dalipagica prekrsti u srbina
(croata)

Plecas, braca Petrovici, Kukoc, Komazec, Popovic (i jedan i drugi), sada Saric... lista je isuvise dugacka da bi mogli

PS. Kada ti je vec tako velikodusno ustupljen jezik na koriscenje, mogao bi bar da se potrudis da savladas osnove srpskog jezika i pravopisa. Na primer, upotrebu velikog slova, za pocetak.

Goran

pre 5 godina

Svaka cast decaci... Ali realno, ne mozete napisati deklasirati za 11 razlike.
(Piki, 4. avgust 2018 21:28)

Bilo je i 20 razlike 6 minuta pre kraja.
Gledao sa tekmu. Francuzi nisu imali šanse.
Jesu ih deklasirali.

Dijaspora$ bivse krilo KK Bosne

pre 5 godina

Nadjoh vremena da konacno pogledam momke i svidjaju mi se i Petrusev i Pecarski i Ilic pod kosevima ali najvise mali Paunovic koji ce ako usavrsi sut sa distance biti bolji od Bogdana. Pametan je, zna kad da stane a kad da napadne, ima odlicnu tehniku, prvi korak i na jednu i na drugu stranu, brz je i skocan, potpuno ravnopravan sa crncima koji su ga cuvali, "stops on a dime" sto bi ovdje rekli Ameri, cak i u odbrani nije los, a kilaza ce doci vremenom. Sretno sutra! Nego zna li ko zasto je Bucan onako ukocen?

room 1408

pre 5 godina

Svaka čast deco!!!Nije mala stvar nositi dres reprezentacije Srbije u košarci u bilo kom uzrastu.Natapali su ga mnogi veliki igrači pre vas(Dalipagić,Kicanovic,Slavnic,Divac,Paspalj,Djordjevic,Danilovic,..),..Nadam se da ćete vi nastaviti tamo gde su oni stali,..Još jednom svaka čast!!!!!

Amaterasu

pre 5 godina

Svaka cast decaci... Ali realno, ne mozete napisati deklasirati za 11 razlike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Piki, 4. avgust 2018 21:28)

Moze, imali smo 20 razlike negde sredinom 4/4, ubacili su nam tipa 45 poena za to vreme, nije im bilo dobro, posle se momci malo opustili.

Kayser Soze

pre 5 godina

Idemo momci, svaka čast za celu ekipu!! Pecarski, Paunović, Petrušev, Lakić, Islamović, Trifunović, Ilić, Nedeljković, Kuzmanović, Rutešić, Vasiljević, Cerovina i selektor Bućan!! U finalu samo hrabro, igramo vrhunski!

valencia1992@gmail.com

pre 5 godina

I ladno on dalipagica prekrsti u srbina
(croata, 4. avgust 2018 21:53)

I ladno kralj subotu veče provodi ma srpskom sajtu, čitajući i potom komentarišući vest o juniorskoj srpskoj reprezentaciji. Imaju li Hrvati živote, hobije, interesovanja osim ove krinđ opsednutosti Srbijom?

Dejan CZ

pre 5 godina

@kole...da si gledao utakmicu ne bi lupao ko otvoren prozor...prave.se akcije Paunovicu? Pa decko je gro poena dao ulazom pod kos...a ko igra pleja majstore? Trifunovic moze da igra zamenu a cim Paunovica nema na parketu konfuzija oko prenosa lopte i to je jedino sto je bilo sinoc problematicno u oderedjenim momentima...Moj ti je savet da pogledas finale pa se onda javi i kazi koju poziciju igra Paunovic...

Nenad

pre 5 godina

Pecarski ce biti ozbiljan igrac, samo treba dosta da dobije na masi, ima neverovatno dobar sut sa svih pozicija i naravno malo na iskustvu, cini mi se da ima svega 18 godina.. sportski pozdrav!!!
(Vucko, 04. avgust 2018 21:33)

Brate... Pa takmičenje se zove U18. Nema sigurno 23 godine ??

12

pre 5 godina

P.S. Poruka za naše prepametne klubove. GURAJTE OVU DECU KOJA IGRAJU U SRBIJI ILI IH ŠALJITE ZA AMERIKU AKO NEĆETE.
(Gde ja živim, 4. avgust 2018 21:52)

Ti prepametni klubovi sad vec razmisljaju kako ce da srede srpske pasose igracima tamo oko kupa jer su vec prekrsili broj stranaca

tek ti veze nemas

pre 5 godina

Dalipagic se deklarira kao kosarkas Srbije, a ne kao hrvat , da je kojim slucajem toliko zaljubljen u vas ne bi cijeli zivot zivio u Srbiji

cvarci i kavurma

pre 5 godina

@Hajde navedi gde i kada se deklarisao kao Hrvat, a onda ako ili bolje reći kad to ne uspeš nađi njegov intervju dat Peru Zlataru novinaru hrvatskog Jutarnjeg lista dana 22.09.2013. godine gde jasno piše kako se deklarisao! 
(Wllaxy, 04. avgust 2018 23:06) 

Navedi mi gdje se deklarira ko srbin i pojest cu te novine
(croata, 04. avgust 2018 23:19)
Sto volis da pratis Srbiju u sportu, nije bitno koji je, nije bitan uzrast, samo tako nastavi, vidim da ti 'prija' da pratis sta Srbija radi u sportu, uz malo srece posle skorasnjeg vaterpola i ovde cemo biti prvi, mada je i ovo vec uspeh, pozdrav susjedu iz BG-a ;)...

Bane

pre 5 godina

Kako se rezultat kretao naravno da su ih deklasirali, Francuzi niti jednog trenutka nisu ni pomislili da mogu do pobede. To vam je deklasiranje. Mogao je rezultat da bude egal do 4-5 minuta pre kraja pa da razlika skoči na plus 20 i više, to nije deklasiranje. Momci čestitam!

Petrušev, Pecarski, Paunović

pre 5 godina

Po brojnim parametrima Srbija dominira na ovom prvenstvu - 1. po poenima, procentima šuta iz igre, asistencijama i skokovima, 2. po blokadama. Ali u finalu, protiv domaćina, to neće ništa značiti. Pobediće ekipa hladne glave i većeg strpljenja. Biće to prvi pravi test za naša 3 potencijalna NBA igrača.

Fed

pre 5 godina

Kada nasi klinci razbijaju, mnogo mi je drago i nadam se da ce Marko i generacija doziveti zvezdane trenutke i u seniorskoj repki, mada znam da je put do tada dug i tezak. Treba im sansa i strpljenje.

Dejan CZ

pre 5 godina

@Padaju mi kapci...Paunovic plej koji uz Pecarskog vuce celu reprezentaciju...Dva igraca koji vec sad odskacu dve klase od svog godista...

Bg testera

pre 5 godina

Ekipa fizički nadarenih momaka, koji imaju poprilično visok košarkaški IQ. Pecarski razbio Francuze i u napadu bio skoro savršen, Petrušev odličan u kontroli skoka i baš je svestran, ali dosta je i gubio lopti, Paunović odličan i u napadu i u odbrani, pogotovo je u odbrani bio dobar. Njih trojica su baš dominantni. Trifunović je večeras bio mnogo sigurniji nego protiv Nemaca. Ilić mislim da mora da bude još hrabriji i da koristi svoje fizičke predispozicije. Lakić je veoma interesantan igrač i mislim da je najbolji šuter u ekipi mada nema veliku slobodu u šutu jer većinom igramo na centre. Sve u svemu, ako uspeju da zaustave Letonske šutere eto Srbiji odbrane titule.

aleks

pre 5 godina

odlicna igra nasih momaka, narocito u 3/4. u jednom trenutku bilo je i 21 razlike a moglo je biti i vise. Pecarski i Petrusev sjajni kao i celo prvenstvo do sada - nasa 2 najbolja igraca, a verujem i 2 najbolja igraca na prvenstvu do sada. vidi se da Petrusev dominira na svojoj poziciji i da igra u USA, i navikao je vise na kontakt, pa su ga zato i napunili licnim greskama brzo i jaka odbrana je igrana na njemu, sto je otvorilo vise prostora Pecarskom sa mekom rukom, da im zatrpa kos. Bravo momci, svaka vam cast!

kole

pre 5 godina

Paunovic plej koji uz Pecarskog vuce celu reprezentaciju...Dva igraca koji vec sad odskacu dve klase od svog godista...
(Dejan CZ, 5. avgust 2018 07:08)

Paunovic plej? Od kad?
Inace tesko da oni vuku celu generaciju, pre ce biti da se svi napadi skoncentrisu na njih iako ima dosta momaka koji zasluzuju malo i za njih da se igra koja akcija, jer znaju i oni da pogode. Ilic je gro posla uradio u odbrani, ali bitno da ova dvojica, koji ne igraju odbranu uopste 'vuku' celu generaciju. A Petruseva, najveceg prospekta ovde da ni ne pomenes.

Ramones-EKV**

pre 5 godina

Zvezda -MidRange*
Pecarskog Jos Niko nije stvorio,da je Tako igrao bi uReal ,Barsu...Pecarskog stvara Partizan,videcemo gde ce iz Partizana da ode.Do tada ga stvaramo.

Dzimi

pre 5 godina

Svi smo pricali kako je Ukrajina veoma los tim, kako je ta pobeda bila preuvelicana, priznajem da sam i ja to pomislio, ali evo bar mene su uverili da nije slucajno bila tolika razlika, svaka cast momci i samo napred do zlata!

Laki

pre 5 godina

Bilo 20 razlike dugo vremena pa je Bucan par minuta pred kraj uveo neke igrace koji nisu do tad ni igrali. Prednost se istopila.
U svakom slucaju lepe kosarke je tu bilo, Petrusev, Pecarski, Paunovic, Ilic, Trifunovic, njih treba ispratiti + Koprivica i Cerovina za kog mislim da je zapostavljen na ovom turniru. I Miskovic iz '99, ima tu materijala. Da vidimo sta mogu u seniorima.

Srbija rasadnik talenata

pre 5 godina

Petrušev,Pecarski,Paunović,Trifunović,Ilić,Lakić ali i svi ostali suvo zlato i svetla buducnost naše košarke.U vatru,nek se kale nema druge,odmah od sledeće sezone.
Ovako razbiti atletske ,,Francuze,, koji su u naletu.Učiniti da izgledaju smešno.Svaka čast momci!

Milan

pre 5 godina

Snaga ovog tima su dva moderna, brza i tehnicki potkovana centra meke ruke, Pecarskog i Petruseva. Svidelo mi se kako je Trifunovic veceras odigrao, racionalna trojka dok je Paunovic za ovu konkurenciju odlicam kombo bek. Problem nam je klupa, ali sa druge strane poenta mladjih kategorija i jestespremanje nekoliko vrhunskih igraca za A tim a ne rezultatski uspeh

Wllaxy

pre 5 godina

Ko laze, pa dal si pri sebi?
(croata, 04. avgust 2018 22:36)

Hajde navedi gde i kada se deklarisao kao Hrvat, a onda ako ili bolje reći kad to ne uspeš nađi njegov intervju dat Peru Zlataru novinaru hrvatskog Jutarnjeg lista dana 22.09.2013. godine gde jasno piše kako se deklarisao!

Wllaxy

pre 5 godina

Zvezda -MidRange* 
Pecarskog Jos Niko nije stvorio,da je Tako igrao bi uReal ,Barsu...Pecarskog stvara Partizan,videcemo gde ce iz Partizana da ode.Do tada ga stvaramo.
(Ramones-EKV**, 05. avgust 2018 09:26)

Na stranu enormna nepismenost ali kako te nije sramota da devalviraš rad onih ljudi koji su pet godina radili sa njim u mlađim kategorijama Zemuna ili godinu dana u Megi!? Sportisti se stvaraju od malih nogu, otkad počnu da ih uče osnovama tog sporta a ne od sedamnaeste ili osamnaeste godine kada dođu u Zvezdu ili Partizan!

Gde ja živim

pre 5 godina

Jako lepo odigrano. Bravo momci, ajde sad da krunišete sve ovo. Malo opuštanje pred kraj i nonšalancija u pojedinim trenucima koja ne bi smela da se dešava, ali jako fino i lepo. Pecarski sjajan, Petrušev napravio par gluposti, ali sasvim korektno. Paunović me oduševio, nadam se da će nastaviti ovako. Ima jako finog materijala sa kojim se može raditi i praviti sjajni rezultati.

P.S. Poruka za naše prepametne klubove. GURAJTE OVU DECU KOJA IGRAJU U SRBIJI ILI IH ŠALJITE ZA AMERIKU AKO NEĆETE.

kole

pre 5 godina

@Dejan CZ
Izvini bio sam u zabludi. Mislio sam da je plej onaj sto organizuje igru i diktira tempo, a izgleda da je ipak to samo onaj sto prenosi loptu. Hvala na edukaciji.

Dejan CZ

pre 5 godina

kole...pitam lepo ko igra pleja u reprezentaciji...Nije ni Bogdanovic plej pa je preuzimao tu ulogu...nije ni Jenkins pa je jedno vreme u Zvezdi preuzimao tu ulogu...u ovom sastavu reprezentacije kazi ko igra pleja ko preuzima tu ulogu a evo finala veceras pa da vidimo na terenu stanje stvari...

Updown

pre 5 godina

Земља кошарке! Хвала момци за овај поклон за свој народ на дан кад се обиљежава један од највећих погрома српског становништва. Штета само што се за злато нећемо борити против браће Руса, тада би ми свеједно било ко осваја злато. Бањалука је уз вас!
(Scepannn, 04. avgust 2018 21:36)

Ne bi bilo svejedno.
Srbija, i samo Srbija!

MidRange

pre 5 godina

Одлични су момци. Није битно које из којег клуба - они су СРБИЈА. Напомена за острашћене Партизановце: Пецарског је створила Мега.
(Звездан, 05. avgust 2018 00:25)

Barem ne pisi dezinformacije, Pecarskog je stvorio Zemun gde je proveo pet godina a ne Mega gde je proveo godinu dana pre odlaska u Bajern. Taj isti Zemun je u toj generaciji imao jos Vulikica i Tadica (juniorske sampione iz prosle godine) i Trifunovica (iz ove ekipe). Malo postovanja i za "manje klubove".

Миле

pre 5 godina

@croata pa vi krstite Petrovica u hrvata...
(Komazeca isto, 04. avgust 2018 22:04)

Dalipagic se i deklarira kao hrvat.
Nigdje veze.

Дражен Далипагић је по оцу муслиман (тада се то тако звало), а од мајке Хрватице. Не знам како се деклариРАО/сао, али никад не чух, нити прочитах
да се изјашњавао Хрватом. Уосталом у Београду је већ скоро па пола века.
Истина је да га не треба доводити у контекст са репрезенетацијом Србије, па ма како да се деклариРАО.

Aleksandra

pre 5 godina

Najveci problem nasih klubova tj moje Crvene zvezde i Partizana je to sto forsiraju strance,a ne nase klince.Radanova su doveli da igra na kraju sezone samo zato sto su otisli neki igraci.Decku ce nacisto urusiti samopouzdanje.Za ovog decka je cak i Vujosevic kazao da je jedan od najboljih mladih igraca u Evropi.Uostalom i Sale je ga zvao da igra u reprezentaciji.