Fudbal 74

Subota, 28.07.2018.

10:53

Klop: Mažić je morao da ima hrabrosti da isključi Ramosa

Menadžer Liverpula Jirgen Klop ponovo je, ovoga puta indirektno, kritikovao srpskog sudiju Milorada Mažića.

Klop: Mažiæ je morao da ima hrabrosti da iskljuèi Ramosa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

Bili Piton

pre 5 godina

Apsolutno tačno! Pitanje je da li je mogao da vidi sve, a i da jeste, da li je smeo.? Veliki ulog, delić sekunde odlučuje. Real FAVORIZOVAN, Ramos ex ante amnestiran. Jedan Bekenbauer to NIKAD ne bi učinio, ni Pujol, ni Pike...Prljavi Ramos zloupotrebi jako spretno i bezobrazno polugom priliku. UEFI važnije politička istraživanja po marginalnim terenima nego da naknadno reaguje. Dižu letvicu i veštački u vis! Da je Ramos Srbin to bi bio rasistički ispad i kazna...

vidi

pre 5 godina

Za 90min Liverpool je imao jedan sut na gol (stativa Manea) i nista vise...Real je imao preko 15 suteva prema golu...po cemu je Lpool trebao da pobedi?
(RolandgarroS, 28. jul 2018 20:43)

jos u prvom poluvremenu odnos u sutevima je bio 9-3 za Liverpul, ne znam omladino sta to gledas.

RolandgarroS

pre 5 godina

Za 90min Liverpool je imao jedan sut na gol (stativa Manea) i nista vise...Real je imao preko 15 suteva prema golu...po cemu je Lpool trebao da pobedi?

djedmedjed

pre 5 godina

Onu Salahovu povredu Mazic nije vidio, a vjerovatno niti ono namjerno laktarenje Kariusa.
Doktori su rekli da je Karius zadobio potres mozga, sto nikad necemo saznati jer Nijemci pravdaju kikseve svojih igraca na sve moguce nacine. U svakom slucaju ; za laktarenje Kariusa je Ramos trebao vidjeti crveni, no mislim da to ne bi bitno utjecalo na odluku o pobjedniku.
Za razliku od toga , bez da krivim Mazica, ona ozljeda Salaha je bila kljucna za ishod finala. Salah je cijelu sezonu igrao na razini koju moze odigrati samo Messi. Ono sto je Salah odigrao do ozljede, ne moze odigrati ni CR7 jer nema tih tehnickih i driblerskih sposobnosti.
Do ozljede je Liverpool gospodario igrom i bilo je pitanje trenutka kad ce pasti gol. Nakon toga se Liverpool izgubio i onako sokirani su 10-ak minuta trcali ko kokos bez glave. Salah im je bio jedini i odlucujuci adut. Ramosu su davno suci trebali pokazati granicu i da mu se tu i tamo dadne crveni ( a na prigodu ne treba dugo cekati ), pazio bi on kako startuje. On igra za Real i ima slobodu ludjaka isto poput svojedobno Kahna u Bundesligi. Da je ono radio neki stranac letio odma---

znanje-imanje

pre 5 godina

@Boris Banović - da! @bocula - bravo! @Džoni - apsolutno!
Pažljivijim pregledom se jasno vidi sve. Ramos - jako nečist igrač ali em vrhunski em potpune veštine nečistog - ulazi u duel, verovatno i željan da fizički ošteti glavnu pretnju. Makar dobio i žuti. Kad ono - Salah sam započinje?! Refleksno, automatizovan već decenijskom veštinom krljanja Ramos izvodi da Salahu hvat ne daje željeni rezultat; Ramos kao drugi pravi isti takav-faul - koji zbog razlike u položaju i u masi njih dva nikako nije simetričan u posledici. Preferans terminologijom: rekontra simetričnim faulom.
Ispostavlja se još da Ramos nije samo imao sreće - ostvaruje svoje a bez kartona - već i preko toga dobija i na lutriji! Ionako prenapregnuti Salah, i smoren ekstremnom sezonom - biva povređen! Utakmica je tu skoro pa već bila odlučena. Da Salah nije počeo - bilo bi šta bi bilo i ko zna šta bi bilo. Bilo bi npr. da Salah igra fudbal, dobije udarac od Ramosa a ovome Mažić da žuti... I sve bi onda, @jarane, stvarno moglo biti drugačije.
Možda, ali verovatno ne bi ni tada. Ponajviše to eto i zbog ove izjave Klopa, vrlo nepobedničke.

cz

pre 5 godina

Crveni za nesto sto cak nije bilo ni faul? Jirgene, tvoj tim je bio toliko nemocan protiv Reala da mu ni 3 Salaha ne bi pomogli. Ta prica “bili smo bolji u prvih 20 min. dok je Salah bio na terenu” ne pije vodu jer to uopste nije bilo zbog Salaha vec zbog tvog “ura, ura” fudbala. Izjurili ste se, Real vas pametno pustio i cekao da pomislite kako cete da ih ugazite, a onda su vas otvorili i ugazili oni vas. Preiskusna ekipa, isto je prosao i PSG, isti scenario u potpunosti. U prvih 20-30 min. su ih “razbili” kako vi kazete, a onda je Real uzeo stvari u svoje ruke.
(Stevan, 28. jul 2018 14:48) Druze ti nemas pojma o fudbalu! Nije fudbal samo kad imas loptu u nogama, sa Salahom ih je Liverpul razbio prvih 20min bas zato sto su svu paznju usmerili na njega i ostali su imali vise prostora, da je ostao Real bi prosao kao Siti. Inace za ono udaranje golmana Ramos je trebao da dobije cist crveni, al niko nije video, da je bio Var leteo bi napolje.

Марко

pre 5 godina

Sir Oliver taj Mažić vam svirao dva penala u derbiju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pivke, 28. jul 2018 13:43)

И шта онда? Оба пута је био у праву. Погрешио је једино када није свирао фаул над Звездиним играчем на почетку акције у којој је Партизан постигао други гол.

stric

pre 5 godina

Potpuno je u pravu.Ramos slične stvari redovno radi,najčešće bez posledica,što znači da nije Mažić jedini kalkulant.
Sudije koje"gledaju kroz prste moćnijima"su zato tu gdje jesu.

Nebojša

pre 5 godina

@miki

Da, ali nema mnogo kritika na njegov račun. Trener je kluba koji 30 godina nije uzeo domaće prvenstvo, LŠ maltene 15 godina, FA cup takođe. Nema pritisak rezultata, tako da šta god da uradi neće biti okrivljen.. Zajedno sa pojačanjima od ove sezone, potrošio je preko 450 miliona, a trofeja 0. Ako tako ostane i nakon ove sezone, niko neće imati pravo da kaže da je dobar trener. Cilj u profesionalnom fudbalu je osvajati trofeje..

Stevan

pre 5 godina

Crveni za nesto sto cak nije bilo ni faul? Jirgene, tvoj tim je bio toliko nemocan protiv Reala da mu ni 3 Salaha ne bi pomogli. Ta prica “bili smo bolji u prvih 20 min. dok je Salah bio na terenu” ne pije vodu jer to uopste nije bilo zbog Salaha vec zbog tvog “ura, ura” fudbala. Izjurili ste se, Real vas pametno pustio i cekao da pomislite kako cete da ih ugazite, a onda su vas otvorili i ugazili oni vas. Preiskusna ekipa, isto je prosao i PSG, isti scenario u potpunosti. U prvih 20-30 min. su ih “razbili” kako vi kazete, a onda je Real uzeo stvari u svoje ruke.

kkkk

pre 5 godina

Uopce nije bitno jeli u pitanju Liverpool ili neka druga ekipa, bitno je to da Ramos i Pepe dok su bili tandem u odbrani krsili su koga su stigli. Ramos je to nastavio sam uvijek gleda prvo da pokupi igraca, a s loptom sta bude. Bez obzira za koga navijas svi znaju da je Ramos prgav igrac i to mu se dopusta da bude

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Ali da je bilo istog, ne bi Liverpul prošao ni City ni Romu, tako da mi je ovo obično plakanje...
(Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja, 28. jul 2018 13:43)

Upravo tako, Liverpul je imao vise srece nego pameti, pojma nemaju.

мики

pre 5 godina

Klop treba da se zapita kakav je to trener, kada mu igra zavisi od jednog igrača, kada mu golman pravi onakve greške u finalu LŠ, i zašto je izgubio 6 finala zaredom..
(Nebojša, 28. jul 2018 11:10)

одговор је, наравно, познат. јесте губитник, и наставиће да том серијом ове године, ако уопште успе да се домогне било ког финала. уверен сам да су за сада сви тренери у ПЛ провалили, а у ЛШ, ако играју, биће му још теже. Хендерсон и Ловреновић су најобичније рупе, Салах гарантовано проваљен, а о Шаћирију да не причам. видело се прошле сезоне колико не вреди.

желим Ливерпулу да се бори за опстанак.

делија нс

pre 5 godina

Какак "лош губитник". Готивио сам га (мада је " гушио" Јојића чини ми се својевремено, а онда и Марковића, Грујића - све у свему, све их одучио од фудбала), послије овога сигурно не!

Partizan, Torino, Al-Ahli

pre 5 godina

Brutalniji zahvat na fudbalskom terenu nisam video za 40 godina gledanja fudbala.
Zahvat, ne udarac nogom.
Za ono se u rvanju i dzudou oduzima poen.

мики

pre 5 godina

Greska, za start nad Salahom je trebao da dobije crveni karton i podugacku suspenziju, mozda cak i krivicnu prijavu. A za start nad golmanom crveni karton i 3-5 utakmica neigranja.
(delboj, 28. jul 2018 11:23)

не знам да ли си схватио, али Ливерпул и Реал су играли фудбалску утакмицу. када буду играли игру који си ти измислио, може све како ти кажеш.

troll level 100

pre 5 godina

Prvi je Salah povukao Ramosa pa mu ovah vratio. Eventualno je mogao žuti da dobije. Drugo i Portugal je osvojio EP bez Ronalda. Tako da bolje nadji golmana nego što tupis o sudijama.

Žigolo

pre 5 godina

Ramosov potez je bio izuzetno prljav i zaslužio je crveni karton.
Da li je Mažić to lepo video ostaje misterija.
Ubeđen sam da bi dao crveni da je bio siguran.
Ne zaboravite da je Salah nastavio da igra još nekoliko minuta pa nije bilo osnova za isključenje Ramosa na osnovu težine povrede u tom trenutku.
Svakako nije toliko uticao na kompletnu utakmicu i konačan ishod.
A to što mi Srbi samo pametujemo i sve znamo najbolje to je već druga tema.
Recite mi samo da nema istine u ovoj Klopovoj izjavi?
Pogledajte se u ogledalo.

kvazimodo

pre 5 godina

1. Ramosov rvački zahvat 
2. Ramosov lakat golmanu 
3. Nedosuđen ofsajd Benzemi nego tek Ronaldu 
4. Ruka u 16m 

Stvarno kako nije sudio finale svetskog?! 
(kvazimodo, 28. jul 2018 11:00) 
Dobio najvisu ocenu, ali ti internet strucnjak bolje znas..
(Milan, 28. jul 2018 11:08)
7.8 i nije baš najviša ocena.

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

...izgleda da mnogi od vas nisu primetili ni videli na društvenim mrežama kako je Ramos sem što je rvački oborio salaha i povredio rame na početku drugog poluvremena divljački laktom u glavu udario Karijusa !!!

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 5 godina

Dok nisu ponovili iz 6 uglova, niko od silnih internet stručnjaka, a i sam Klop, nije video šta je Ramos uradio. Pa tako ni Mažić. E sad, da je bio WAR dostupan a Mažić ga ignorisao, pa da se žali čovek. Ali da je bilo istog, ne bi Liverpul prošao ni City ni Romu, tako da mi je ovo obično plakanje...

Иван-Ниш

pre 5 godina

Наравно да неће своје играче да оптужи за глупости. Прво, Салахове покушаје да држањем Рамоса изнуди фаул, друго, за киксеве голмана. Најважније две ситуације, офсајд Реала и регуларан гол Ливерпула је одлично досудио. Можда је највећа грешка што није дао жути Каријусу после првог кикса, јер је упорно приговарао петом судији. Тиме би учинио и услугу Ливерпулу јер би голман морао више да гледа утакмицу у којој учествује него да нападима оправдава себе.

Džoni

pre 5 godina

Prvo je u duelu Salah uhvatio Ramosa što je ovaj iskoristio i bezobrazno ga namestio jer kada su padali nije pustio Salahovu ruku i tako ga povredio. Nije to bilo baš tako očigledno u prvom momentu ali se posle videlo da je namerno zadežao ruku da bi ovaj nezgodno pao. Ovo je na prvu i delovalo kao običan duel dva igrača gde na kraju usled obostranog držanja padaju na zemlju tako da se tu Mažiću ne može puno zameriti! Ne volim Real i navijao sam za Liverpul ali činjenice su činjenice. Možda da je bio VAR pa iz nekoliko uglova da se pogleda, ali opet bi moralo da se vaga o nameri i krajnjoj meri za Ramosa?

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Haha, sad kada je zakacio "naseg", sad ce ispasti da Ramos uopste nije napravio faul haha, a vredjali ga ovde mesec dana. Jos vaznije - neki drugi sudija je trebalo da prizna Saneu gol, da svira Salahu ofsajd, pa Liverpuk ne bi ni igrao finale i bila bi normalna utakmica a ne oni ponizavanje makazicama i golom sa 40 metara.

Realno

pre 5 godina

Svi su pricali kako je trebao crveni da dobije a naravno i ovde na portalu ali onda ako kazes nesto protiv nacionalne legende Mazica onda ga svi brane i ispada kako je bio u pravu i nije bilo za crveni. Nemas ti pojma Klope...

Jaran

pre 5 godina

Hahaha, pa vi 'ladno branite Mazica u ovoj situaciji koja bi promenila tok utakmice u korist Liverpula?! Cist crveni je propustio da pokaze Ramosu, a one greske Karijusa se ne bi ni desile jer bi se ceo scenario promenio...

delboj

pre 5 godina

klopp je u pravu,ramos je morao da dobije zuti karton za rvacki zahvat nad salahom i onda drugi zuti kad je udario laktom karijusa,dakle iskljucenje!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kiklopp, 28. jul 2018 11:00)

Greska, za start nad Salahom je trebao da dobije crveni karton i podugacku suspenziju, mozda cak i krivicnu prijavu. A za start nad golmanom crveni karton i 3-5 utakmica neigranja.

kiklopp

pre 5 godina

klopp je u pravu,ramos je morao da dobije zuti karton za rvacki zahvat nad salahom i onda drugi zuti kad je udario laktom karijusa,dakle iskljucenje!

Nebojša

pre 5 godina

Nikada nisam napisao nijedan komentar u vezi sa ovim, evo sada ću. Ušli su u duel, uhvatili jedan drugog za ruku, vukli se i nakon što je lopta otišla.. Da, istina je da je malo trznuo Ramos rukom, ali u tom trenutku ni on ni Salah nisu mogli da znaju da li će udar u zemlju prouzrokovati povredu zbog koje će morati da se napusti teren. Sudija je apsolutno ispravno postupio. Na kraju krajeva, niko od igrača Liverpula nije protestvovao kod sudije nakon toga...
A sada se stavite u poziciju Ramosa. Zamislite da ste kapiten takvog jednog kluba kakav je Real Madrid. Radili biste sve moguće načine za korist svog tima. Ne opravdavam ga, prljav je igrač, to je istina, ali zamislite da je Van Dajk recimo uradio ovo isto sa Ronaldom, ili npr Modrićem. Ne verujem da bi se mnogo obazirao na priče drugih ukoliko bi Liverpul na kraju slavio. A Klop treba da se zapita kakav je to trener, kada mu igra zavisi od jednog igrača, kada mu golman pravi onakve greške u finalu LŠ, i zašto je izgubio 6 finala zaredom..

heh

pre 5 godina

ali zamislite da je Van Dajk recimo uradio ovo isto sa Ronaldom, ili npr Modrićem.
(Nebojša, 28. jul 2018 11:10)


Pa stvar je u tome sto ovo Van Dajk nikad ne bi ni napravio. U 15 godina pracenja fudbala jedino sam kod Ramosa i Pepea video da su hteli namerno da povrede igraca. I ovde se isto vidi da Ramos namerno vuce za ruku Salaha. Ja ne znam da li iko voli ovog Ramosa, a da nije navijac Reala

room 1408

pre 5 godina

Čak i da je bio VAR kao pomoćno sredstvo bila bi dilema.Po meni namestilo se tako.Ispalo je kao da nije hteo da ga povredi iako mu je bilo možda namera u tom momentu.Salah je u svakom pogledu(brzina)bio dominantniji od oba para centralnih bekova.Klope nije Mazic izgubio to finale,već ti i tvoj golman.Uporno celu sezonu nisi hteo dovoditi zamenu za Karijusa,a on ti se odužio u tom finalu sa 2 nenormalna kiksa.Mazic je tu utakmicu osudio perfektno.Zato je bio i učesnik SP u Rusiji,zato i jeste sudio finale pre finala Belgija-Brazil.Da je los i korumpiran sudija(Brih) smaknuli bi oni njega davno.Smaknuli su Nemca a ne Srbina da je namerno gresio.Sad si kupio golmana,nemaš uopste opravdanja za buduće neuspehe,..P.S nije sto je Srbin ali Mazic je u top 3 sudije na svetu,...

Milan

pre 5 godina

1. Ramosov rvački zahvat
2. Ramosov lakat golmanu
3. Nedosuđen ofsajd Benzemi nego tek Ronaldu
4. Ruka u 16m

Stvarno kako nije sudio finale svetskog?!
(kvazimodo, 28. jul 2018 11:00)
Dobio najvisu ocenu, ali ti internet strucnjak bolje znas..

andro

pre 5 godina

Nije Mazic kriv zato sto je Liverpul primio dva najsramotnija gola u istoriji finala Lige sampiona. Ali lakse je da Nemac ocrni Mazica nego svog pulena na golu koji je postao slavan bas u tom finalu.

kvazimodo

pre 5 godina

1. Ramosov rvački zahvat
2. Ramosov lakat golmanu
3. Nedosuđen ofsajd Benzemi nego tek Ronaldu
4. Ruka u 16m

Stvarno kako nije sudio finale svetskog?!

*****

pre 5 godina

da mu Salah nije poludio prošle sezone, ne bi vidio finale LŠ...pravi Liverpul je isplivao na površinu posle Salahove povrede...niko mu nije kriv što je na golu bio Karijus, što mu odbranu igra Lovren a kapiten ekipe Henderson, koji u tom finalu u prvih 20 minuta nije znao gdje se nalazi...
(lorenzo, 28. jul 2018 10:59)

to su eksperti pricali za Kutinja, posto se njegov odlazak nije primetio, onda su se dohvatili Salaha. pa valjda je i Klop zasluzan za igre Salaha, jok Totenhem je zasluzio finale, ej Totenhem...

rogh

pre 5 godina

povrsno gledano mazic je odsudio odlicno

ako cemo da analiziramo kompletnu utakmicu onda je jasno da je pustao ove folirante u bijelom da rade sta im volja: od valjanja preko foliranja pa sve do udaranja (pritom najmanje mislim na duel ramos-salah)

sir Oliver

pre 5 godina

I onaj Nemac, Brih, je odlican sudija. Kazu jedan od najboljih u Evropi. Ali kad navija, on navija. I nama je onda krivo sto navija i Brih nista ne valja.
Mazic je odlican sudija, svakako nas daleko najbolji sudija. Ali kad navija... E tadda valja samo partizanima i oni insistiraju da sudi derbi, jer kazu najbolji je. I za njih bezgresan. Ali ne isnistiraju da nama uvek sudi Brih, jer pobogu Brih je najbolji

rogh

pre 5 godina

kvazimodo
ima i ramosovo valjanje nakon "duela" sa maneom u 52minut...prekinut napad liverpula zato sto je ramos odglumio udarac manea u glavu

lorenzo

pre 5 godina

da mu Salah nije poludio prošle sezone, ne bi vidio finale LŠ...pravi Liverpul je isplivao na površinu posle Salahove povrede...niko mu nije kriv što je na golu bio Karijus, što mu odbranu igra Lovren a kapiten ekipe Henderson, koji u tom finalu u prvih 20 minuta nije znao gdje se nalazi...

Miki

pre 5 godina

Ti i jesi loš gubitnik!Do kada misliš pričati o tom dogadjaju koji je samo sklop momentalnih okolnosti ili možda želiš da kazes da je to neko vjezbao extra da bi to sproveo protiv tvog tima?

andro

pre 5 godina

Nije Mazic kriv zato sto je Liverpul primio dva najsramotnija gola u istoriji finala Lige sampiona. Ali lakse je da Nemac ocrni Mazica nego svog pulena na golu koji je postao slavan bas u tom finalu.

lorenzo

pre 5 godina

da mu Salah nije poludio prošle sezone, ne bi vidio finale LŠ...pravi Liverpul je isplivao na površinu posle Salahove povrede...niko mu nije kriv što je na golu bio Karijus, što mu odbranu igra Lovren a kapiten ekipe Henderson, koji u tom finalu u prvih 20 minuta nije znao gdje se nalazi...

Milan

pre 5 godina

1. Ramosov rvački zahvat
2. Ramosov lakat golmanu
3. Nedosuđen ofsajd Benzemi nego tek Ronaldu
4. Ruka u 16m

Stvarno kako nije sudio finale svetskog?!
(kvazimodo, 28. jul 2018 11:00)
Dobio najvisu ocenu, ali ti internet strucnjak bolje znas..

Miki

pre 5 godina

Ti i jesi loš gubitnik!Do kada misliš pričati o tom dogadjaju koji je samo sklop momentalnih okolnosti ili možda želiš da kazes da je to neko vjezbao extra da bi to sproveo protiv tvog tima?

Nebojša

pre 5 godina

Nikada nisam napisao nijedan komentar u vezi sa ovim, evo sada ću. Ušli su u duel, uhvatili jedan drugog za ruku, vukli se i nakon što je lopta otišla.. Da, istina je da je malo trznuo Ramos rukom, ali u tom trenutku ni on ni Salah nisu mogli da znaju da li će udar u zemlju prouzrokovati povredu zbog koje će morati da se napusti teren. Sudija je apsolutno ispravno postupio. Na kraju krajeva, niko od igrača Liverpula nije protestvovao kod sudije nakon toga...
A sada se stavite u poziciju Ramosa. Zamislite da ste kapiten takvog jednog kluba kakav je Real Madrid. Radili biste sve moguće načine za korist svog tima. Ne opravdavam ga, prljav je igrač, to je istina, ali zamislite da je Van Dajk recimo uradio ovo isto sa Ronaldom, ili npr Modrićem. Ne verujem da bi se mnogo obazirao na priče drugih ukoliko bi Liverpul na kraju slavio. A Klop treba da se zapita kakav je to trener, kada mu igra zavisi od jednog igrača, kada mu golman pravi onakve greške u finalu LŠ, i zašto je izgubio 6 finala zaredom..

room 1408

pre 5 godina

Čak i da je bio VAR kao pomoćno sredstvo bila bi dilema.Po meni namestilo se tako.Ispalo je kao da nije hteo da ga povredi iako mu je bilo možda namera u tom momentu.Salah je u svakom pogledu(brzina)bio dominantniji od oba para centralnih bekova.Klope nije Mazic izgubio to finale,već ti i tvoj golman.Uporno celu sezonu nisi hteo dovoditi zamenu za Karijusa,a on ti se odužio u tom finalu sa 2 nenormalna kiksa.Mazic je tu utakmicu osudio perfektno.Zato je bio i učesnik SP u Rusiji,zato i jeste sudio finale pre finala Belgija-Brazil.Da je los i korumpiran sudija(Brih) smaknuli bi oni njega davno.Smaknuli su Nemca a ne Srbina da je namerno gresio.Sad si kupio golmana,nemaš uopste opravdanja za buduće neuspehe,..P.S nije sto je Srbin ali Mazic je u top 3 sudije na svetu,...

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 5 godina

Dok nisu ponovili iz 6 uglova, niko od silnih internet stručnjaka, a i sam Klop, nije video šta je Ramos uradio. Pa tako ni Mažić. E sad, da je bio WAR dostupan a Mažić ga ignorisao, pa da se žali čovek. Ali da je bilo istog, ne bi Liverpul prošao ni City ni Romu, tako da mi je ovo obično plakanje...

*****

pre 5 godina

da mu Salah nije poludio prošle sezone, ne bi vidio finale LŠ...pravi Liverpul je isplivao na površinu posle Salahove povrede...niko mu nije kriv što je na golu bio Karijus, što mu odbranu igra Lovren a kapiten ekipe Henderson, koji u tom finalu u prvih 20 minuta nije znao gdje se nalazi...
(lorenzo, 28. jul 2018 10:59)

to su eksperti pricali za Kutinja, posto se njegov odlazak nije primetio, onda su se dohvatili Salaha. pa valjda je i Klop zasluzan za igre Salaha, jok Totenhem je zasluzio finale, ej Totenhem...

Stevan

pre 5 godina

Crveni za nesto sto cak nije bilo ni faul? Jirgene, tvoj tim je bio toliko nemocan protiv Reala da mu ni 3 Salaha ne bi pomogli. Ta prica “bili smo bolji u prvih 20 min. dok je Salah bio na terenu” ne pije vodu jer to uopste nije bilo zbog Salaha vec zbog tvog “ura, ura” fudbala. Izjurili ste se, Real vas pametno pustio i cekao da pomislite kako cete da ih ugazite, a onda su vas otvorili i ugazili oni vas. Preiskusna ekipa, isto je prosao i PSG, isti scenario u potpunosti. U prvih 20-30 min. su ih “razbili” kako vi kazete, a onda je Real uzeo stvari u svoje ruke.

kiklopp

pre 5 godina

klopp je u pravu,ramos je morao da dobije zuti karton za rvacki zahvat nad salahom i onda drugi zuti kad je udario laktom karijusa,dakle iskljucenje!

heh

pre 5 godina

ali zamislite da je Van Dajk recimo uradio ovo isto sa Ronaldom, ili npr Modrićem.
(Nebojša, 28. jul 2018 11:10)


Pa stvar je u tome sto ovo Van Dajk nikad ne bi ni napravio. U 15 godina pracenja fudbala jedino sam kod Ramosa i Pepea video da su hteli namerno da povrede igraca. I ovde se isto vidi da Ramos namerno vuce za ruku Salaha. Ja ne znam da li iko voli ovog Ramosa, a da nije navijac Reala

Иван-Ниш

pre 5 godina

Наравно да неће своје играче да оптужи за глупости. Прво, Салахове покушаје да држањем Рамоса изнуди фаул, друго, за киксеве голмана. Најважније две ситуације, офсајд Реала и регуларан гол Ливерпула је одлично досудио. Можда је највећа грешка што није дао жути Каријусу после првог кикса, јер је упорно приговарао петом судији. Тиме би учинио и услугу Ливерпулу јер би голман морао више да гледа утакмицу у којој учествује него да нападима оправдава себе.

мики

pre 5 godina

Greska, za start nad Salahom je trebao da dobije crveni karton i podugacku suspenziju, mozda cak i krivicnu prijavu. A za start nad golmanom crveni karton i 3-5 utakmica neigranja.
(delboj, 28. jul 2018 11:23)

не знам да ли си схватио, али Ливерпул и Реал су играли фудбалску утакмицу. када буду играли игру који си ти измислио, може све како ти кажеш.

Džoni

pre 5 godina

Prvo je u duelu Salah uhvatio Ramosa što je ovaj iskoristio i bezobrazno ga namestio jer kada su padali nije pustio Salahovu ruku i tako ga povredio. Nije to bilo baš tako očigledno u prvom momentu ali se posle videlo da je namerno zadežao ruku da bi ovaj nezgodno pao. Ovo je na prvu i delovalo kao običan duel dva igrača gde na kraju usled obostranog držanja padaju na zemlju tako da se tu Mažiću ne može puno zameriti! Ne volim Real i navijao sam za Liverpul ali činjenice su činjenice. Možda da je bio VAR pa iz nekoliko uglova da se pogleda, ali opet bi moralo da se vaga o nameri i krajnjoj meri za Ramosa?

troll level 100

pre 5 godina

Prvi je Salah povukao Ramosa pa mu ovah vratio. Eventualno je mogao žuti da dobije. Drugo i Portugal je osvojio EP bez Ronalda. Tako da bolje nadji golmana nego što tupis o sudijama.

rogh

pre 5 godina

kvazimodo
ima i ramosovo valjanje nakon "duela" sa maneom u 52minut...prekinut napad liverpula zato sto je ramos odglumio udarac manea u glavu

kvazimodo

pre 5 godina

1. Ramosov rvački zahvat
2. Ramosov lakat golmanu
3. Nedosuđen ofsajd Benzemi nego tek Ronaldu
4. Ruka u 16m

Stvarno kako nije sudio finale svetskog?!

делија нс

pre 5 godina

Какак "лош губитник". Готивио сам га (мада је " гушио" Јојића чини ми се својевремено, а онда и Марковића, Грујића - све у свему, све их одучио од фудбала), послије овога сигурно не!

мики

pre 5 godina

Klop treba da se zapita kakav je to trener, kada mu igra zavisi od jednog igrača, kada mu golman pravi onakve greške u finalu LŠ, i zašto je izgubio 6 finala zaredom..
(Nebojša, 28. jul 2018 11:10)

одговор је, наравно, познат. јесте губитник, и наставиће да том серијом ове године, ако уопште успе да се домогне било ког финала. уверен сам да су за сада сви тренери у ПЛ провалили, а у ЛШ, ако играју, биће му још теже. Хендерсон и Ловреновић су најобичније рупе, Салах гарантовано проваљен, а о Шаћирију да не причам. видело се прошле сезоне колико не вреди.

желим Ливерпулу да се бори за опстанак.

delboj

pre 5 godina

klopp je u pravu,ramos je morao da dobije zuti karton za rvacki zahvat nad salahom i onda drugi zuti kad je udario laktom karijusa,dakle iskljucenje!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kiklopp, 28. jul 2018 11:00)

Greska, za start nad Salahom je trebao da dobije crveni karton i podugacku suspenziju, mozda cak i krivicnu prijavu. A za start nad golmanom crveni karton i 3-5 utakmica neigranja.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Haha, sad kada je zakacio "naseg", sad ce ispasti da Ramos uopste nije napravio faul haha, a vredjali ga ovde mesec dana. Jos vaznije - neki drugi sudija je trebalo da prizna Saneu gol, da svira Salahu ofsajd, pa Liverpuk ne bi ni igrao finale i bila bi normalna utakmica a ne oni ponizavanje makazicama i golom sa 40 metara.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Ali da je bilo istog, ne bi Liverpul prošao ni City ni Romu, tako da mi je ovo obično plakanje...
(Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja, 28. jul 2018 13:43)

Upravo tako, Liverpul je imao vise srece nego pameti, pojma nemaju.

rogh

pre 5 godina

povrsno gledano mazic je odsudio odlicno

ako cemo da analiziramo kompletnu utakmicu onda je jasno da je pustao ove folirante u bijelom da rade sta im volja: od valjanja preko foliranja pa sve do udaranja (pritom najmanje mislim na duel ramos-salah)

kkkk

pre 5 godina

Uopce nije bitno jeli u pitanju Liverpool ili neka druga ekipa, bitno je to da Ramos i Pepe dok su bili tandem u odbrani krsili su koga su stigli. Ramos je to nastavio sam uvijek gleda prvo da pokupi igraca, a s loptom sta bude. Bez obzira za koga navijas svi znaju da je Ramos prgav igrac i to mu se dopusta da bude

Nebojša

pre 5 godina

@miki

Da, ali nema mnogo kritika na njegov račun. Trener je kluba koji 30 godina nije uzeo domaće prvenstvo, LŠ maltene 15 godina, FA cup takođe. Nema pritisak rezultata, tako da šta god da uradi neće biti okrivljen.. Zajedno sa pojačanjima od ove sezone, potrošio je preko 450 miliona, a trofeja 0. Ako tako ostane i nakon ove sezone, niko neće imati pravo da kaže da je dobar trener. Cilj u profesionalnom fudbalu je osvajati trofeje..

Jaran

pre 5 godina

Hahaha, pa vi 'ladno branite Mazica u ovoj situaciji koja bi promenila tok utakmice u korist Liverpula?! Cist crveni je propustio da pokaze Ramosu, a one greske Karijusa se ne bi ni desile jer bi se ceo scenario promenio...

Partizan, Torino, Al-Ahli

pre 5 godina

Brutalniji zahvat na fudbalskom terenu nisam video za 40 godina gledanja fudbala.
Zahvat, ne udarac nogom.
Za ono se u rvanju i dzudou oduzima poen.

stric

pre 5 godina

Potpuno je u pravu.Ramos slične stvari redovno radi,najčešće bez posledica,što znači da nije Mažić jedini kalkulant.
Sudije koje"gledaju kroz prste moćnijima"su zato tu gdje jesu.

cz

pre 5 godina

Crveni za nesto sto cak nije bilo ni faul? Jirgene, tvoj tim je bio toliko nemocan protiv Reala da mu ni 3 Salaha ne bi pomogli. Ta prica “bili smo bolji u prvih 20 min. dok je Salah bio na terenu” ne pije vodu jer to uopste nije bilo zbog Salaha vec zbog tvog “ura, ura” fudbala. Izjurili ste se, Real vas pametno pustio i cekao da pomislite kako cete da ih ugazite, a onda su vas otvorili i ugazili oni vas. Preiskusna ekipa, isto je prosao i PSG, isti scenario u potpunosti. U prvih 20-30 min. su ih “razbili” kako vi kazete, a onda je Real uzeo stvari u svoje ruke.
(Stevan, 28. jul 2018 14:48) Druze ti nemas pojma o fudbalu! Nije fudbal samo kad imas loptu u nogama, sa Salahom ih je Liverpul razbio prvih 20min bas zato sto su svu paznju usmerili na njega i ostali su imali vise prostora, da je ostao Real bi prosao kao Siti. Inace za ono udaranje golmana Ramos je trebao da dobije cist crveni, al niko nije video, da je bio Var leteo bi napolje.

djedmedjed

pre 5 godina

Onu Salahovu povredu Mazic nije vidio, a vjerovatno niti ono namjerno laktarenje Kariusa.
Doktori su rekli da je Karius zadobio potres mozga, sto nikad necemo saznati jer Nijemci pravdaju kikseve svojih igraca na sve moguce nacine. U svakom slucaju ; za laktarenje Kariusa je Ramos trebao vidjeti crveni, no mislim da to ne bi bitno utjecalo na odluku o pobjedniku.
Za razliku od toga , bez da krivim Mazica, ona ozljeda Salaha je bila kljucna za ishod finala. Salah je cijelu sezonu igrao na razini koju moze odigrati samo Messi. Ono sto je Salah odigrao do ozljede, ne moze odigrati ni CR7 jer nema tih tehnickih i driblerskih sposobnosti.
Do ozljede je Liverpool gospodario igrom i bilo je pitanje trenutka kad ce pasti gol. Nakon toga se Liverpool izgubio i onako sokirani su 10-ak minuta trcali ko kokos bez glave. Salah im je bio jedini i odlucujuci adut. Ramosu su davno suci trebali pokazati granicu i da mu se tu i tamo dadne crveni ( a na prigodu ne treba dugo cekati ), pazio bi on kako startuje. On igra za Real i ima slobodu ludjaka isto poput svojedobno Kahna u Bundesligi. Da je ono radio neki stranac letio odma---

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

...izgleda da mnogi od vas nisu primetili ni videli na društvenim mrežama kako je Ramos sem što je rvački oborio salaha i povredio rame na početku drugog poluvremena divljački laktom u glavu udario Karijusa !!!

Bili Piton

pre 5 godina

Apsolutno tačno! Pitanje je da li je mogao da vidi sve, a i da jeste, da li je smeo.? Veliki ulog, delić sekunde odlučuje. Real FAVORIZOVAN, Ramos ex ante amnestiran. Jedan Bekenbauer to NIKAD ne bi učinio, ni Pujol, ni Pike...Prljavi Ramos zloupotrebi jako spretno i bezobrazno polugom priliku. UEFI važnije politička istraživanja po marginalnim terenima nego da naknadno reaguje. Dižu letvicu i veštački u vis! Da je Ramos Srbin to bi bio rasistički ispad i kazna...

kvazimodo

pre 5 godina

1. Ramosov rvački zahvat 
2. Ramosov lakat golmanu 
3. Nedosuđen ofsajd Benzemi nego tek Ronaldu 
4. Ruka u 16m 

Stvarno kako nije sudio finale svetskog?! 
(kvazimodo, 28. jul 2018 11:00) 
Dobio najvisu ocenu, ali ti internet strucnjak bolje znas..
(Milan, 28. jul 2018 11:08)
7.8 i nije baš najviša ocena.

znanje-imanje

pre 5 godina

@Boris Banović - da! @bocula - bravo! @Džoni - apsolutno!
Pažljivijim pregledom se jasno vidi sve. Ramos - jako nečist igrač ali em vrhunski em potpune veštine nečistog - ulazi u duel, verovatno i željan da fizički ošteti glavnu pretnju. Makar dobio i žuti. Kad ono - Salah sam započinje?! Refleksno, automatizovan već decenijskom veštinom krljanja Ramos izvodi da Salahu hvat ne daje željeni rezultat; Ramos kao drugi pravi isti takav-faul - koji zbog razlike u položaju i u masi njih dva nikako nije simetričan u posledici. Preferans terminologijom: rekontra simetričnim faulom.
Ispostavlja se još da Ramos nije samo imao sreće - ostvaruje svoje a bez kartona - već i preko toga dobija i na lutriji! Ionako prenapregnuti Salah, i smoren ekstremnom sezonom - biva povređen! Utakmica je tu skoro pa već bila odlučena. Da Salah nije počeo - bilo bi šta bi bilo i ko zna šta bi bilo. Bilo bi npr. da Salah igra fudbal, dobije udarac od Ramosa a ovome Mažić da žuti... I sve bi onda, @jarane, stvarno moglo biti drugačije.
Možda, ali verovatno ne bi ni tada. Ponajviše to eto i zbog ove izjave Klopa, vrlo nepobedničke.

vidi

pre 5 godina

Za 90min Liverpool je imao jedan sut na gol (stativa Manea) i nista vise...Real je imao preko 15 suteva prema golu...po cemu je Lpool trebao da pobedi?
(RolandgarroS, 28. jul 2018 20:43)

jos u prvom poluvremenu odnos u sutevima je bio 9-3 za Liverpul, ne znam omladino sta to gledas.

Žigolo

pre 5 godina

Ramosov potez je bio izuzetno prljav i zaslužio je crveni karton.
Da li je Mažić to lepo video ostaje misterija.
Ubeđen sam da bi dao crveni da je bio siguran.
Ne zaboravite da je Salah nastavio da igra još nekoliko minuta pa nije bilo osnova za isključenje Ramosa na osnovu težine povrede u tom trenutku.
Svakako nije toliko uticao na kompletnu utakmicu i konačan ishod.
A to što mi Srbi samo pametujemo i sve znamo najbolje to je već druga tema.
Recite mi samo da nema istine u ovoj Klopovoj izjavi?
Pogledajte se u ogledalo.

sir Oliver

pre 5 godina

I onaj Nemac, Brih, je odlican sudija. Kazu jedan od najboljih u Evropi. Ali kad navija, on navija. I nama je onda krivo sto navija i Brih nista ne valja.
Mazic je odlican sudija, svakako nas daleko najbolji sudija. Ali kad navija... E tadda valja samo partizanima i oni insistiraju da sudi derbi, jer kazu najbolji je. I za njih bezgresan. Ali ne isnistiraju da nama uvek sudi Brih, jer pobogu Brih je najbolji

Realno

pre 5 godina

Svi su pricali kako je trebao crveni da dobije a naravno i ovde na portalu ali onda ako kazes nesto protiv nacionalne legende Mazica onda ga svi brane i ispada kako je bio u pravu i nije bilo za crveni. Nemas ti pojma Klope...

Марко

pre 5 godina

Sir Oliver taj Mažić vam svirao dva penala u derbiju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pivke, 28. jul 2018 13:43)

И шта онда? Оба пута је био у праву. Погрешио је једино када није свирао фаул над Звездиним играчем на почетку акције у којој је Партизан постигао други гол.

RolandgarroS

pre 5 godina

Za 90min Liverpool je imao jedan sut na gol (stativa Manea) i nista vise...Real je imao preko 15 suteva prema golu...po cemu je Lpool trebao da pobedi?

kvazimodo

pre 5 godina

1. Ramosov rvački zahvat
2. Ramosov lakat golmanu
3. Nedosuđen ofsajd Benzemi nego tek Ronaldu
4. Ruka u 16m

Stvarno kako nije sudio finale svetskog?!

Jaran

pre 5 godina

Hahaha, pa vi 'ladno branite Mazica u ovoj situaciji koja bi promenila tok utakmice u korist Liverpula?! Cist crveni je propustio da pokaze Ramosu, a one greske Karijusa se ne bi ni desile jer bi se ceo scenario promenio...

kiklopp

pre 5 godina

klopp je u pravu,ramos je morao da dobije zuti karton za rvacki zahvat nad salahom i onda drugi zuti kad je udario laktom karijusa,dakle iskljucenje!

delboj

pre 5 godina

klopp je u pravu,ramos je morao da dobije zuti karton za rvacki zahvat nad salahom i onda drugi zuti kad je udario laktom karijusa,dakle iskljucenje!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kiklopp, 28. jul 2018 11:00)

Greska, za start nad Salahom je trebao da dobije crveni karton i podugacku suspenziju, mozda cak i krivicnu prijavu. A za start nad golmanom crveni karton i 3-5 utakmica neigranja.

sir Oliver

pre 5 godina

I onaj Nemac, Brih, je odlican sudija. Kazu jedan od najboljih u Evropi. Ali kad navija, on navija. I nama je onda krivo sto navija i Brih nista ne valja.
Mazic je odlican sudija, svakako nas daleko najbolji sudija. Ali kad navija... E tadda valja samo partizanima i oni insistiraju da sudi derbi, jer kazu najbolji je. I za njih bezgresan. Ali ne isnistiraju da nama uvek sudi Brih, jer pobogu Brih je najbolji

rogh

pre 5 godina

povrsno gledano mazic je odsudio odlicno

ako cemo da analiziramo kompletnu utakmicu onda je jasno da je pustao ove folirante u bijelom da rade sta im volja: od valjanja preko foliranja pa sve do udaranja (pritom najmanje mislim na duel ramos-salah)

heh

pre 5 godina

ali zamislite da je Van Dajk recimo uradio ovo isto sa Ronaldom, ili npr Modrićem.
(Nebojša, 28. jul 2018 11:10)


Pa stvar je u tome sto ovo Van Dajk nikad ne bi ni napravio. U 15 godina pracenja fudbala jedino sam kod Ramosa i Pepea video da su hteli namerno da povrede igraca. I ovde se isto vidi da Ramos namerno vuce za ruku Salaha. Ja ne znam da li iko voli ovog Ramosa, a da nije navijac Reala

Partizan, Torino, Al-Ahli

pre 5 godina

Brutalniji zahvat na fudbalskom terenu nisam video za 40 godina gledanja fudbala.
Zahvat, ne udarac nogom.
Za ono se u rvanju i dzudou oduzima poen.

Miki

pre 5 godina

Ti i jesi loš gubitnik!Do kada misliš pričati o tom dogadjaju koji je samo sklop momentalnih okolnosti ili možda želiš da kazes da je to neko vjezbao extra da bi to sproveo protiv tvog tima?

lorenzo

pre 5 godina

da mu Salah nije poludio prošle sezone, ne bi vidio finale LŠ...pravi Liverpul je isplivao na površinu posle Salahove povrede...niko mu nije kriv što je na golu bio Karijus, što mu odbranu igra Lovren a kapiten ekipe Henderson, koji u tom finalu u prvih 20 minuta nije znao gdje se nalazi...

Milan

pre 5 godina

1. Ramosov rvački zahvat
2. Ramosov lakat golmanu
3. Nedosuđen ofsajd Benzemi nego tek Ronaldu
4. Ruka u 16m

Stvarno kako nije sudio finale svetskog?!
(kvazimodo, 28. jul 2018 11:00)
Dobio najvisu ocenu, ali ti internet strucnjak bolje znas..

Žigolo

pre 5 godina

Ramosov potez je bio izuzetno prljav i zaslužio je crveni karton.
Da li je Mažić to lepo video ostaje misterija.
Ubeđen sam da bi dao crveni da je bio siguran.
Ne zaboravite da je Salah nastavio da igra još nekoliko minuta pa nije bilo osnova za isključenje Ramosa na osnovu težine povrede u tom trenutku.
Svakako nije toliko uticao na kompletnu utakmicu i konačan ishod.
A to što mi Srbi samo pametujemo i sve znamo najbolje to je već druga tema.
Recite mi samo da nema istine u ovoj Klopovoj izjavi?
Pogledajte se u ogledalo.

Realno

pre 5 godina

Svi su pricali kako je trebao crveni da dobije a naravno i ovde na portalu ali onda ako kazes nesto protiv nacionalne legende Mazica onda ga svi brane i ispada kako je bio u pravu i nije bilo za crveni. Nemas ti pojma Klope...

kvazimodo

pre 5 godina

1. Ramosov rvački zahvat 
2. Ramosov lakat golmanu 
3. Nedosuđen ofsajd Benzemi nego tek Ronaldu 
4. Ruka u 16m 

Stvarno kako nije sudio finale svetskog?! 
(kvazimodo, 28. jul 2018 11:00) 
Dobio najvisu ocenu, ali ti internet strucnjak bolje znas..
(Milan, 28. jul 2018 11:08)
7.8 i nije baš najviša ocena.

stric

pre 5 godina

Potpuno je u pravu.Ramos slične stvari redovno radi,najčešće bez posledica,što znači da nije Mažić jedini kalkulant.
Sudije koje"gledaju kroz prste moćnijima"su zato tu gdje jesu.

Nebojša

pre 5 godina

Nikada nisam napisao nijedan komentar u vezi sa ovim, evo sada ću. Ušli su u duel, uhvatili jedan drugog za ruku, vukli se i nakon što je lopta otišla.. Da, istina je da je malo trznuo Ramos rukom, ali u tom trenutku ni on ni Salah nisu mogli da znaju da li će udar u zemlju prouzrokovati povredu zbog koje će morati da se napusti teren. Sudija je apsolutno ispravno postupio. Na kraju krajeva, niko od igrača Liverpula nije protestvovao kod sudije nakon toga...
A sada se stavite u poziciju Ramosa. Zamislite da ste kapiten takvog jednog kluba kakav je Real Madrid. Radili biste sve moguće načine za korist svog tima. Ne opravdavam ga, prljav je igrač, to je istina, ali zamislite da je Van Dajk recimo uradio ovo isto sa Ronaldom, ili npr Modrićem. Ne verujem da bi se mnogo obazirao na priče drugih ukoliko bi Liverpul na kraju slavio. A Klop treba da se zapita kakav je to trener, kada mu igra zavisi od jednog igrača, kada mu golman pravi onakve greške u finalu LŠ, i zašto je izgubio 6 finala zaredom..

Stevan

pre 5 godina

Crveni za nesto sto cak nije bilo ni faul? Jirgene, tvoj tim je bio toliko nemocan protiv Reala da mu ni 3 Salaha ne bi pomogli. Ta prica “bili smo bolji u prvih 20 min. dok je Salah bio na terenu” ne pije vodu jer to uopste nije bilo zbog Salaha vec zbog tvog “ura, ura” fudbala. Izjurili ste se, Real vas pametno pustio i cekao da pomislite kako cete da ih ugazite, a onda su vas otvorili i ugazili oni vas. Preiskusna ekipa, isto je prosao i PSG, isti scenario u potpunosti. U prvih 20-30 min. su ih “razbili” kako vi kazete, a onda je Real uzeo stvari u svoje ruke.

cz

pre 5 godina

Crveni za nesto sto cak nije bilo ni faul? Jirgene, tvoj tim je bio toliko nemocan protiv Reala da mu ni 3 Salaha ne bi pomogli. Ta prica “bili smo bolji u prvih 20 min. dok je Salah bio na terenu” ne pije vodu jer to uopste nije bilo zbog Salaha vec zbog tvog “ura, ura” fudbala. Izjurili ste se, Real vas pametno pustio i cekao da pomislite kako cete da ih ugazite, a onda su vas otvorili i ugazili oni vas. Preiskusna ekipa, isto je prosao i PSG, isti scenario u potpunosti. U prvih 20-30 min. su ih “razbili” kako vi kazete, a onda je Real uzeo stvari u svoje ruke.
(Stevan, 28. jul 2018 14:48) Druze ti nemas pojma o fudbalu! Nije fudbal samo kad imas loptu u nogama, sa Salahom ih je Liverpul razbio prvih 20min bas zato sto su svu paznju usmerili na njega i ostali su imali vise prostora, da je ostao Real bi prosao kao Siti. Inace za ono udaranje golmana Ramos je trebao da dobije cist crveni, al niko nije video, da je bio Var leteo bi napolje.

мики

pre 5 godina

Klop treba da se zapita kakav je to trener, kada mu igra zavisi od jednog igrača, kada mu golman pravi onakve greške u finalu LŠ, i zašto je izgubio 6 finala zaredom..
(Nebojša, 28. jul 2018 11:10)

одговор је, наравно, познат. јесте губитник, и наставиће да том серијом ове године, ако уопште успе да се домогне било ког финала. уверен сам да су за сада сви тренери у ПЛ провалили, а у ЛШ, ако играју, биће му још теже. Хендерсон и Ловреновић су најобичније рупе, Салах гарантовано проваљен, а о Шаћирију да не причам. видело се прошле сезоне колико не вреди.

желим Ливерпулу да се бори за опстанак.

andro

pre 5 godina

Nije Mazic kriv zato sto je Liverpul primio dva najsramotnija gola u istoriji finala Lige sampiona. Ali lakse je da Nemac ocrni Mazica nego svog pulena na golu koji je postao slavan bas u tom finalu.

*****

pre 5 godina

da mu Salah nije poludio prošle sezone, ne bi vidio finale LŠ...pravi Liverpul je isplivao na površinu posle Salahove povrede...niko mu nije kriv što je na golu bio Karijus, što mu odbranu igra Lovren a kapiten ekipe Henderson, koji u tom finalu u prvih 20 minuta nije znao gdje se nalazi...
(lorenzo, 28. jul 2018 10:59)

to su eksperti pricali za Kutinja, posto se njegov odlazak nije primetio, onda su se dohvatili Salaha. pa valjda je i Klop zasluzan za igre Salaha, jok Totenhem je zasluzio finale, ej Totenhem...

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

...izgleda da mnogi od vas nisu primetili ni videli na društvenim mrežama kako je Ramos sem što je rvački oborio salaha i povredio rame na početku drugog poluvremena divljački laktom u glavu udario Karijusa !!!

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Ali da je bilo istog, ne bi Liverpul prošao ni City ni Romu, tako da mi je ovo obično plakanje...
(Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja, 28. jul 2018 13:43)

Upravo tako, Liverpul je imao vise srece nego pameti, pojma nemaju.

room 1408

pre 5 godina

Čak i da je bio VAR kao pomoćno sredstvo bila bi dilema.Po meni namestilo se tako.Ispalo je kao da nije hteo da ga povredi iako mu je bilo možda namera u tom momentu.Salah je u svakom pogledu(brzina)bio dominantniji od oba para centralnih bekova.Klope nije Mazic izgubio to finale,već ti i tvoj golman.Uporno celu sezonu nisi hteo dovoditi zamenu za Karijusa,a on ti se odužio u tom finalu sa 2 nenormalna kiksa.Mazic je tu utakmicu osudio perfektno.Zato je bio i učesnik SP u Rusiji,zato i jeste sudio finale pre finala Belgija-Brazil.Da je los i korumpiran sudija(Brih) smaknuli bi oni njega davno.Smaknuli su Nemca a ne Srbina da je namerno gresio.Sad si kupio golmana,nemaš uopste opravdanja za buduće neuspehe,..P.S nije sto je Srbin ali Mazic je u top 3 sudije na svetu,...

RolandgarroS

pre 5 godina

Za 90min Liverpool je imao jedan sut na gol (stativa Manea) i nista vise...Real je imao preko 15 suteva prema golu...po cemu je Lpool trebao da pobedi?

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Haha, sad kada je zakacio "naseg", sad ce ispasti da Ramos uopste nije napravio faul haha, a vredjali ga ovde mesec dana. Jos vaznije - neki drugi sudija je trebalo da prizna Saneu gol, da svira Salahu ofsajd, pa Liverpuk ne bi ni igrao finale i bila bi normalna utakmica a ne oni ponizavanje makazicama i golom sa 40 metara.

rogh

pre 5 godina

kvazimodo
ima i ramosovo valjanje nakon "duela" sa maneom u 52minut...prekinut napad liverpula zato sto je ramos odglumio udarac manea u glavu

делија нс

pre 5 godina

Какак "лош губитник". Готивио сам га (мада је " гушио" Јојића чини ми се својевремено, а онда и Марковића, Грујића - све у свему, све их одучио од фудбала), послије овога сигурно не!

troll level 100

pre 5 godina

Prvi je Salah povukao Ramosa pa mu ovah vratio. Eventualno je mogao žuti da dobije. Drugo i Portugal je osvojio EP bez Ronalda. Tako da bolje nadji golmana nego što tupis o sudijama.

мики

pre 5 godina

Greska, za start nad Salahom je trebao da dobije crveni karton i podugacku suspenziju, mozda cak i krivicnu prijavu. A za start nad golmanom crveni karton i 3-5 utakmica neigranja.
(delboj, 28. jul 2018 11:23)

не знам да ли си схватио, али Ливерпул и Реал су играли фудбалску утакмицу. када буду играли игру који си ти измислио, може све како ти кажеш.

kkkk

pre 5 godina

Uopce nije bitno jeli u pitanju Liverpool ili neka druga ekipa, bitno je to da Ramos i Pepe dok su bili tandem u odbrani krsili su koga su stigli. Ramos je to nastavio sam uvijek gleda prvo da pokupi igraca, a s loptom sta bude. Bez obzira za koga navijas svi znaju da je Ramos prgav igrac i to mu se dopusta da bude

Марко

pre 5 godina

Sir Oliver taj Mažić vam svirao dva penala u derbiju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pivke, 28. jul 2018 13:43)

И шта онда? Оба пута је био у праву. Погрешио је једино када није свирао фаул над Звездиним играчем на почетку акције у којој је Партизан постигао други гол.

Иван-Ниш

pre 5 godina

Наравно да неће своје играче да оптужи за глупости. Прво, Салахове покушаје да држањем Рамоса изнуди фаул, друго, за киксеве голмана. Најважније две ситуације, офсајд Реала и регуларан гол Ливерпула је одлично досудио. Можда је највећа грешка што није дао жути Каријусу после првог кикса, јер је упорно приговарао петом судији. Тиме би учинио и услугу Ливерпулу јер би голман морао више да гледа утакмицу у којој учествује него да нападима оправдава себе.

Džoni

pre 5 godina

Prvo je u duelu Salah uhvatio Ramosa što je ovaj iskoristio i bezobrazno ga namestio jer kada su padali nije pustio Salahovu ruku i tako ga povredio. Nije to bilo baš tako očigledno u prvom momentu ali se posle videlo da je namerno zadežao ruku da bi ovaj nezgodno pao. Ovo je na prvu i delovalo kao običan duel dva igrača gde na kraju usled obostranog držanja padaju na zemlju tako da se tu Mažiću ne može puno zameriti! Ne volim Real i navijao sam za Liverpul ali činjenice su činjenice. Možda da je bio VAR pa iz nekoliko uglova da se pogleda, ali opet bi moralo da se vaga o nameri i krajnjoj meri za Ramosa?

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 5 godina

Dok nisu ponovili iz 6 uglova, niko od silnih internet stručnjaka, a i sam Klop, nije video šta je Ramos uradio. Pa tako ni Mažić. E sad, da je bio WAR dostupan a Mažić ga ignorisao, pa da se žali čovek. Ali da je bilo istog, ne bi Liverpul prošao ni City ni Romu, tako da mi je ovo obično plakanje...

Bili Piton

pre 5 godina

Apsolutno tačno! Pitanje je da li je mogao da vidi sve, a i da jeste, da li je smeo.? Veliki ulog, delić sekunde odlučuje. Real FAVORIZOVAN, Ramos ex ante amnestiran. Jedan Bekenbauer to NIKAD ne bi učinio, ni Pujol, ni Pike...Prljavi Ramos zloupotrebi jako spretno i bezobrazno polugom priliku. UEFI važnije politička istraživanja po marginalnim terenima nego da naknadno reaguje. Dižu letvicu i veštački u vis! Da je Ramos Srbin to bi bio rasistički ispad i kazna...

vidi

pre 5 godina

Za 90min Liverpool je imao jedan sut na gol (stativa Manea) i nista vise...Real je imao preko 15 suteva prema golu...po cemu je Lpool trebao da pobedi?
(RolandgarroS, 28. jul 2018 20:43)

jos u prvom poluvremenu odnos u sutevima je bio 9-3 za Liverpul, ne znam omladino sta to gledas.

Nebojša

pre 5 godina

@miki

Da, ali nema mnogo kritika na njegov račun. Trener je kluba koji 30 godina nije uzeo domaće prvenstvo, LŠ maltene 15 godina, FA cup takođe. Nema pritisak rezultata, tako da šta god da uradi neće biti okrivljen.. Zajedno sa pojačanjima od ove sezone, potrošio je preko 450 miliona, a trofeja 0. Ako tako ostane i nakon ove sezone, niko neće imati pravo da kaže da je dobar trener. Cilj u profesionalnom fudbalu je osvajati trofeje..

znanje-imanje

pre 5 godina

@Boris Banović - da! @bocula - bravo! @Džoni - apsolutno!
Pažljivijim pregledom se jasno vidi sve. Ramos - jako nečist igrač ali em vrhunski em potpune veštine nečistog - ulazi u duel, verovatno i željan da fizički ošteti glavnu pretnju. Makar dobio i žuti. Kad ono - Salah sam započinje?! Refleksno, automatizovan već decenijskom veštinom krljanja Ramos izvodi da Salahu hvat ne daje željeni rezultat; Ramos kao drugi pravi isti takav-faul - koji zbog razlike u položaju i u masi njih dva nikako nije simetričan u posledici. Preferans terminologijom: rekontra simetričnim faulom.
Ispostavlja se još da Ramos nije samo imao sreće - ostvaruje svoje a bez kartona - već i preko toga dobija i na lutriji! Ionako prenapregnuti Salah, i smoren ekstremnom sezonom - biva povređen! Utakmica je tu skoro pa već bila odlučena. Da Salah nije počeo - bilo bi šta bi bilo i ko zna šta bi bilo. Bilo bi npr. da Salah igra fudbal, dobije udarac od Ramosa a ovome Mažić da žuti... I sve bi onda, @jarane, stvarno moglo biti drugačije.
Možda, ali verovatno ne bi ni tada. Ponajviše to eto i zbog ove izjave Klopa, vrlo nepobedničke.

djedmedjed

pre 5 godina

Onu Salahovu povredu Mazic nije vidio, a vjerovatno niti ono namjerno laktarenje Kariusa.
Doktori su rekli da je Karius zadobio potres mozga, sto nikad necemo saznati jer Nijemci pravdaju kikseve svojih igraca na sve moguce nacine. U svakom slucaju ; za laktarenje Kariusa je Ramos trebao vidjeti crveni, no mislim da to ne bi bitno utjecalo na odluku o pobjedniku.
Za razliku od toga , bez da krivim Mazica, ona ozljeda Salaha je bila kljucna za ishod finala. Salah je cijelu sezonu igrao na razini koju moze odigrati samo Messi. Ono sto je Salah odigrao do ozljede, ne moze odigrati ni CR7 jer nema tih tehnickih i driblerskih sposobnosti.
Do ozljede je Liverpool gospodario igrom i bilo je pitanje trenutka kad ce pasti gol. Nakon toga se Liverpool izgubio i onako sokirani su 10-ak minuta trcali ko kokos bez glave. Salah im je bio jedini i odlucujuci adut. Ramosu su davno suci trebali pokazati granicu i da mu se tu i tamo dadne crveni ( a na prigodu ne treba dugo cekati ), pazio bi on kako startuje. On igra za Real i ima slobodu ludjaka isto poput svojedobno Kahna u Bundesligi. Da je ono radio neki stranac letio odma---