Fudbal 110

Sreda, 25.07.2018.

13:09

Đukić: Pobeda bez primljenog gola briše poraz u Surdulici

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da će njegova ekipa učiniti sve da već u prvom duelu sa Trakaijem ostvari dobar rezultat, ali ne i da će biti lako.

Ðukiæ: Pobeda bez primljenog gola briše poraz u Surdulici IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

Slobo

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da to kaže trener Partizana.Pa bre moraš da shvatiš da vodiš Partizan koji jednostavno mora da pobedjuje timove ka Radnik, Zemun i njima slučne pa vidiš li Zvezdu njoj se protiv takvih ekipa ove stvari ne dešavaju,i to su im sigurni bodovi a nama protiv nikog nismo sigurni u pobedu jer ti kažeš svi znaju da igraju pa kad je tako zašto ih onda Zvezda razbija. Siguran sam da jeilojević trener Partizana da bi bar Radnik pobedili.

Pera Sydney

pre 5 godina

Cekajte partizanovci:
Ja sam malo stariji od Vas, mada sam vec skoro pola veka u inostranstvu,70-tih godina,ostao sam grobar do danasnjih dana a takav cu i na onaj svet.
Mi smo veleki kriticari samo kad gubimo a nismo svesni zasto gubimo i gde je razlog zasto gubimo.
U nasem svetu se kaze koliko para toliko muzike,u fudbalu je ista stvar koliko para toliko se klubovi prostiru ,dovode trenera,fudbalera onoliko koliko mogu da plate,danas je fudbal veliki biznis, rukovodstva ,menadzere ,trenere ne interesuje napredak kluba nego koliko ce prodati ili kupiti igraca i svako sebi dostici neki imidz.
Imali smo izvrsne trenere poznate na evropskoj pa i svetskoj bastini poput ;Milutinovica,Golca,Jokanovica Mateusa Stanojevica,Nikolica,sada Djukica i sve smo ih olako otpustali zbog nekih katastrofalnih poraza.Kada je jedan Belgijanac (Vegner)
mogao da sedi 20,godina na klupi cuvenog Arsenala zasto nas NIkolic ili Djukic nije bitno namoze da void nas Partizan na duge staze da iz mladih timova kroji karijeru i svoju i klupsku a pogotovo talentovanog igraca ,a ne cim se ispilio prodaju ga za par stotina ili par miliona dolara i oni u svojim tadassnjim klubovima zgrcu neverovatne milionske vrednosti a primera imamo dosta: Mitrovic,Savic Milonkovic,Matic,Kolarov itd.
Nas mentalitet je takav nemamo osecaj klubskog ili nacionalnog ponosa, a to se videlo i na svetskom prvenstvu u Rusiji i kritike za poraz u Surdulici,daklem u nama je problem .
.Sve za Partizan a Partizan nizasta.

Runner

pre 5 godina

moramo da vicemo uprava napolje. Jedini nacin da smenis trenera je da se uplase za svoje fotelje...
Setite se samo Djure i Grant-a
(marki9a, 25. jul 2018 16:16)
Ех, да ми богд'о играмо фудбал као за време Аврама Гранта!? Јест да смо губили од Звезде ал' бар нисмо од осталих тимова из СЛС а данас служимо за шпрдњу свима. Па молим вас лепо, реците ми који од суперлигашких клубова из тзв. play-off-а, прошле године, није узео бод или сва три Партизану? А ове године нас канта и Радник из Сурдулице.

ivan grozni

pre 5 godina

Majko mila sta bre prica ovaj covek,kao da igramo protiv Mancestera a ne tamo nekog Trakaia!Definitivno covek zalutao u ovom poslu,idem sutra na utakmicu samo da skandiram Djukicu odlazi!

Asprilja

pre 5 godina

Djukic uzeo kup, Milojevic prvenstvo, Djukic docekao prolece u Evropi, Milojevic docekao prolece u Evropi. Djukic-najgori trener po tastatura strucnjacima a Milojevic cudotvorac, smesni ste.

NoName

pre 5 godina

SURDULIZACIJA 
(Kolecz, 25. jul 2018 14:09) 

....se nastavlja !!! :)
(Bojan, 25. jul 2018 15:12)

Nekad genkovanje, danas surdulizacija, sutra trakaizacija.

zasto nemas mozak

pre 5 godina

Najvece pojacanje FKCZV je onaj ko drzi ovu upravu u klubu. A to je onaj isti koji vec 6 godina ne silazi sa malih ekrana, i onaj koji se pita za sve u ovoj drzavi.
(navijac, 25. jul 2018 14:31)

Јел то онај што му се захваљујете x2 месечно из целог ЈСД-а ? Рећи ћеш да то ради управа...ок... Онда објасни зашто га више не прозивају навијачи?!...или је и за то крива управа?!
Или што вас као и Звезду редовно филује са кешом?!
Никада нећете да признате да је неко бољи...крива је власт, судије, БИА без ЦИА са све.ванземаљцима...

Djukic

pre 5 godina

Poraz u Surdulici zaboravicemo tako sto cemo ubedljivo izgubiti od Trakaia. Posle takvog poraza od Trakaia vise niko nece pricati o Surdulici. I problem resen.

Марко

pre 5 godina

Nemoj slucajno igracima da zameravas nesto, ako izgubi te..!!!
(Danko, 25. jul 2018 13:56)

Како је могуће да неко наставак -те напише одвојено од глагола. То често имам прилике да видим. Није то само незнање. То је тотално одсуство осећаја за језик.

Peca

pre 5 godina

Vidi, Mićo, malo si se prešao. Neke stvari se ne brišu. Ja od prošle godine prvi put bojkotujem utakmice Partizana i ne idem na stadion. Mislim da sam prvi put na utakmicu otišao 1983, beše to protiv Olimpije iz Ljubljane. Navijam i dalje, ali... Dok si ti tu, ja na utakmice neću. Ne želim da gledam ono sr.nje od fudbala koje ti forsiraš.

vrno beli svet

pre 5 godina

nije kriv djukic vec kad treba,da ode iliev da se mi grobari ne sramotimo svojih ljudi,trnutno smo u mraku i projekti kupovine ili nespremnih ili starih deda koja dolaze iliev mora,da ode da i nama svane otkako je on u partizanu nismo uspeli ne samo reprezentacije srbije u fudbalu nego kompletan sport.

Neplivač

pre 5 godina

Partizan nije izgubio 3 boda u Surdulici nego bod i po. Zvezda će izgubiti isto bod i po negde kad budu uplate u kladionicama i tako...

Diego

pre 5 godina

Gde da ovi momci dobiju samopouzdanje kraj tebe Đukiću? Jel ima tim kojeg treba da dobiju bez drhtanaj? Kako će igrati protiv npr. Ajaksa ako je i ovo težak meč. Dinamo Zg razbije šampiona Izraela 5:0, a mi da drhtimo protiv Trakaija i sličnih. E ne može više. Treba da usadiš toj deci pobednički mentalitet, da pobede Ajaksa i slične, a ne gaće dole. Mi tražimo rezultat kakav ovaj fudbalski klub i zaslužuje u ime generacija velikih fudbalera koji su kroz Partizan prošli i doneli rezultate. Prosek ne tripimo i nećemo. Jel sad jajsnije? Ako misliš da ne možeš i da si nesposoban odstupi i daj kormilo nekom ko može. Jel si gledao SP, jel si video da se može? Izvoli, izmisli ili idi...

kecman iz svlacionice

pre 5 godina

jel gumicom

obrisao bi ja tebe odavno sa platnog spiska Partizana
mislio sam da si covek prije svega, vidis da te nece
ajde budi posten i raskini ugovor, sta ce ti to u zivotu
ostaces zapamcen kao najgori trener Partizana, a pritom mnogo sam te voleo kao igraca.. kvaris ime

Tar

pre 5 godina

Kako da izbrises bruku bruko jedna. Sta znaci pobeda bez primljenog gola. Znaci opet po starom daj ako mozes jedan gol i puna kapa. Nije, treba dati i pet kada igras otvoreno i da ides miran na revans. Nauci nesto od Zbezde bruko jedna

kloki

pre 5 godina

Covece mi Surdulici nismo gol dali.Sta dalje da ocekujemo.Min 3-0 smo morali to resiti.Tako se kupuju navijaci i dize moral ekipi a ubija drugima!!!

Zoran

pre 5 godina

Najvece pojacanje FKCZV je ovaj nemac pojma i uprava na celu FKP, dok su oni tu, mi titulu necemo videti, daj Boze da ispadnemo od Litvanaca da ne gledamo ONO na klupi.
(čovek iz senke, 25. jul 2018 14:17)

Ma nemojte nikad da priznate da smo bolji.Ovako je mnogo sladje...izgovori,izgovori...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hmm, 25. jul 2018 14:50)

Niste igracki bolji. Milojevic bi od tima Partizana napravio prvaka.
Nekada sam se bavio, profesionalno, timskim sportom i bili smo prvaci Jugoslavije. Moram ti reci, verovatno si veoma mlad, te tvojim mladim drugarima da je trener 80% jedne ekipe.
Sto se tice tima F.K Partizan sve je veoma ocigledno po kretanjima igraca na terenu. Nema koncepcije, taktike, podeljenih uloga, raznih uigranih akcija, razumevanja medju igracima...i.t.d..to je sve uloga trenera. Nije to kao da su se drugari skupili na livadi, pa svako trci gde mu na pamet padne. Daleko je timski sport od toga, narocito u danasnje vreme.
Definitivno da trener Djukic snosi daleko najvecu odgovornost. Da li je on toga svestan, to ne znam.

slaviša šmigisava

pre 5 godina

nelazi nas grobare pa nismo glupi uvek posle poraza se kupuju utakmice nebitno mi ili crvena zvezda,neg kad misliš,da odeš uz ovog nesrecu ilieva,

One night in May

pre 5 godina

Najvece pojacanje FKCZV je onaj ko drzi ovu upravu u klubu. A to je onaj isti koji vec 6 godina ne silazi sa malih ekrana, i onaj koji se pita za sve u ovoj drzavi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 25. jul 2018 14:31)

Nedostaje ti Tadic, nedostaje ti Tole - ali oni vratiti se nece, taj je film zavrsen...sto ste pokrali, pokrali ste...

Milan

pre 5 godina

Što se mene tiče jedino može da "obriše" novo proleće u Evropi. Ako je već suđeno novo blamiranje u Srbiji bar da u Evropi nešto vidim.

kladzom do bola

pre 5 godina

igrao sam gg u surdulici , znao sam da sa ovim djukicem pojma nemate ali da ne mozete ni gol da zabijete 98 minuta ,
idi begaj ;)

Hmm

pre 5 godina

Najvece pojacanje FKCZV je ovaj nemac pojma i uprava na celu FKP, dok su oni tu, mi titulu necemo videti, daj Boze da ispadnemo od Litvanaca da ne gledamo ONO na klupi.
(čovek iz senke, 25. jul 2018 14:17)

Ma nemojte nikad da priznate da smo bolji.Ovako je mnogo sladje...izgovori,izgovori...

King

pre 5 godina

Ниски циљви, ниски и резултати. Мада, како да дођу резултати када нема игре. Због оваквог тренера и неспособне управе, поново ћемо титулу поклонити Звезди а у Европи нећемо ништа направити.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Александар, 25. jul 2018 14:07)

Care niste vi ništa poklonili Zvezdi već je Zvezda tu titulu osvojila zasluženo.

Александар

pre 5 godina

Ниски циљви, ниски и резултати. Мада, како да дођу резултати када нема игре. Због оваквог тренера и неспособне управе, поново ћемо титулу поклонити Звезди а у Европи нећемо ништа направити.

stevan

pre 5 godina

Od 1974 pratim Partizan, ovo je najslabiji trener. Bilo je losih ali ovakav nikada. Nemam nista protiv njega, zelim mu srecu, ali da ode. Da li je moguce da uprava ovo ne vidi? Zar nema ko da ga isprati, ili sve njih da isprati? Nas je u Srbiji i okolo milion a klub vode politicari, neznalice i siledzije koje kontrolise neko. Ne znam ,pokusam da se iskljucim ali volim Partizan iracionalno i ovo me boli.

room 1408

pre 5 godina

Strasno je jedino da si ti još uvek trener Partizana.Po meni sve drugo je trenutno nebitno.Mi napred nikad ne možemo krenuti dok si ti i tebi slični u klubu.Mislim da si ti tu postavljen sa namerom,da rušiš klub,..Drugog objašnjenja nemam.Nestrucan,neautoritativan,nefunkcionalan,nekvalifikovan covek za tu poziciju na kojoj se trenutno nalaziš.Znam da će mnogi pogrešno ovo shvatiti,ali sramna igra Partizana od kad si ti došao na tu funkciju trenera prvog tima.Mogu sve da shvatim,i slabi igrači,slab kvalitet,manjak novca,ali ne mogu da shvatim da tvoj tim od onog momenta kad si došao u klub igra bezvoljno,malokrvno,..kao razbijena vojska.Meni licno liče kao da ne treniraju uopste.Da se kao u nekom seoskom klubu skupe pred utakmicu.Ja mislim da si uspeo sto ni jednom treneru u istoriji Partizana nije pošlo za rukom da Partizan igra najslabije u svojoj istoriji,od kad je počeo da postoji kao klub,...

navijac

pre 5 godina

@Najvece pojacanje FKCZV je ovaj nemac pojma i uprava na celu FKP, dok su oni tu, mi titulu necemo videti, daj Boze da ispadnemo od Litvanaca da ne gledamo ONO na klupi.
(čovek iz senke, 25. jul 2018 14:17)

Najvece pojacanje FKCZV je onaj ko drzi ovu upravu u klubu. A to je onaj isti koji vec 6 godina ne silazi sa malih ekrana, i onaj koji se pita za sve u ovoj drzavi.

dure

pre 5 godina

Bez srama i stida!Ja za ovih mojih 35god.pracenja Partizana,ovako nesto nisam doziveo!Bilo je slabih trenera,igraca..al su bar davali ostavke i cutali.Ovog puskom ne mozes oterati..najvise boli sramna taktika i igra koja "krasi" njegovu filozofiju fudbala!

čovek iz senke

pre 5 godina

Najvece pojacanje FKCZV je ovaj nemac pojma i uprava na celu FKP, dok su oni tu, mi titulu necemo videti, daj Boze da ispadnemo od Litvanaca da ne gledamo ONO na klupi.

Denko

pre 5 godina

Pa tako on funkcionise celo vreme... poraz pa 2-3 pobede da se zaboravi gubitak bodova, pa opet pozar i sve tako u krug. I na kraju kad pogledas tabelu vidis da Zvezda ima 20 bodova vise a Partizan jedva drugi. Ali bez panike, tu je kup da izleci sve rane... Odlazi Djukicu!

Cubaka

pre 5 godina

Mozda. Ako mislis na pobedu protiv Zvezde u ligi, u gostima. To je jedino sto bi izbrisalo ovaj poraz.
(svaka cast, 25. jul 2018 13:59)

Molim te da pre ostavljanja komentara ne citas romane naucne fantastike.

ZLOBEX

pre 5 godina

Na žalost, ali iskreno, od nas nema ništa. U današnjem fudbalu, naši najbolji igrači Šehović, Đerlek, Pantić, Tošić ... se bukvalno odbijaju od protivničkih grmalja. Kad bi se ocenjivao umetnički dojam a ne golovi, bili bi među najboljima, ovako, ove godine maksimum nam je kup Srbije.

Realno

pre 5 godina

Ne mogu da verujem kakva prica,mi eto drzali posed,napadali,oni iz dva suta gol i pobeda.Gospodine Djukicu,tako igra cela liga protiv Partizana,pa muku mucimo da dobijemo.Da se ne spominje pola sata nicega u Surdulici,ne zna se ko je gde u postavci,pas igra ne postoji,nervoza vidna i pre kraja prvog poluvremena.Za sve ovo si ti kriv,ako zelis da budes ozbiljan trener,moras da budes i psiholog i trener.Nije ovo igrica,pa da postavis formaciju,i cekas golove.Slab si skroz Djuka,veliko razocarenje.

Dalje neces moci

pre 5 godina

Ne ne brise, Djuka.Nazalost ne brise jer ono je poraz u borbi za titulu koju smo 80% izgubili a ovo ce mozda biti pobeda protiv jedne amaterske ekipe koja nece nista vredeti jer cemo u sledecem kolu ispasti.Kao Grobar kazem ovo sve i realno gledam stvari kao i vecina.

stefann

pre 5 godina

Ne moze da izbrise tvoje neznanje ni pobeda protiv Barselone bez primljenog gola, upropastio si nas, čoveče! Upropastio si sve što je Nikolić gradio!

Dacha

pre 5 godina

To samo moze da brise poraz u njegovoj glavi iz Stitara, kao i prethodnih 5 poraza koje ima na gostovanjima ovaj trener u pokusaju, a sto Partizan u svojoj istoriji nije imao. Kako ce da leti, i on i Ivica, pa to ce da bude letenje kakvo se ne pamti u Partizanu, a imali smo ih bogami....

čovek iz senke

pre 5 godina

Najvece pojacanje FKCZV je ovaj nemac pojma i uprava na celu FKP, dok su oni tu, mi titulu necemo videti, daj Boze da ispadnemo od Litvanaca da ne gledamo ONO na klupi.

Cubaka

pre 5 godina

Mozda. Ako mislis na pobedu protiv Zvezde u ligi, u gostima. To je jedino sto bi izbrisalo ovaj poraz.
(svaka cast, 25. jul 2018 13:59)

Molim te da pre ostavljanja komentara ne citas romane naucne fantastike.

room 1408

pre 5 godina

Strasno je jedino da si ti još uvek trener Partizana.Po meni sve drugo je trenutno nebitno.Mi napred nikad ne možemo krenuti dok si ti i tebi slični u klubu.Mislim da si ti tu postavljen sa namerom,da rušiš klub,..Drugog objašnjenja nemam.Nestrucan,neautoritativan,nefunkcionalan,nekvalifikovan covek za tu poziciju na kojoj se trenutno nalaziš.Znam da će mnogi pogrešno ovo shvatiti,ali sramna igra Partizana od kad si ti došao na tu funkciju trenera prvog tima.Mogu sve da shvatim,i slabi igrači,slab kvalitet,manjak novca,ali ne mogu da shvatim da tvoj tim od onog momenta kad si došao u klub igra bezvoljno,malokrvno,..kao razbijena vojska.Meni licno liče kao da ne treniraju uopste.Da se kao u nekom seoskom klubu skupe pred utakmicu.Ja mislim da si uspeo sto ni jednom treneru u istoriji Partizana nije pošlo za rukom da Partizan igra najslabije u svojoj istoriji,od kad je počeo da postoji kao klub,...

Dalje neces moci

pre 5 godina

Ne ne brise, Djuka.Nazalost ne brise jer ono je poraz u borbi za titulu koju smo 80% izgubili a ovo ce mozda biti pobeda protiv jedne amaterske ekipe koja nece nista vredeti jer cemo u sledecem kolu ispasti.Kao Grobar kazem ovo sve i realno gledam stvari kao i vecina.

King

pre 5 godina

Ниски циљви, ниски и резултати. Мада, како да дођу резултати када нема игре. Због оваквог тренера и неспособне управе, поново ћемо титулу поклонити Звезди а у Европи нећемо ништа направити.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Александар, 25. jul 2018 14:07)

Care niste vi ništa poklonili Zvezdi već je Zvezda tu titulu osvojila zasluženo.

dure

pre 5 godina

Bez srama i stida!Ja za ovih mojih 35god.pracenja Partizana,ovako nesto nisam doziveo!Bilo je slabih trenera,igraca..al su bar davali ostavke i cutali.Ovog puskom ne mozes oterati..najvise boli sramna taktika i igra koja "krasi" njegovu filozofiju fudbala!

Denko

pre 5 godina

Pa tako on funkcionise celo vreme... poraz pa 2-3 pobede da se zaboravi gubitak bodova, pa opet pozar i sve tako u krug. I na kraju kad pogledas tabelu vidis da Zvezda ima 20 bodova vise a Partizan jedva drugi. Ali bez panike, tu je kup da izleci sve rane... Odlazi Djukicu!

Dacha

pre 5 godina

To samo moze da brise poraz u njegovoj glavi iz Stitara, kao i prethodnih 5 poraza koje ima na gostovanjima ovaj trener u pokusaju, a sto Partizan u svojoj istoriji nije imao. Kako ce da leti, i on i Ivica, pa to ce da bude letenje kakvo se ne pamti u Partizanu, a imali smo ih bogami....

navijac

pre 5 godina

@Najvece pojacanje FKCZV je ovaj nemac pojma i uprava na celu FKP, dok su oni tu, mi titulu necemo videti, daj Boze da ispadnemo od Litvanaca da ne gledamo ONO na klupi.
(čovek iz senke, 25. jul 2018 14:17)

Najvece pojacanje FKCZV je onaj ko drzi ovu upravu u klubu. A to je onaj isti koji vec 6 godina ne silazi sa malih ekrana, i onaj koji se pita za sve u ovoj drzavi.

Realno

pre 5 godina

Ne mogu da verujem kakva prica,mi eto drzali posed,napadali,oni iz dva suta gol i pobeda.Gospodine Djukicu,tako igra cela liga protiv Partizana,pa muku mucimo da dobijemo.Da se ne spominje pola sata nicega u Surdulici,ne zna se ko je gde u postavci,pas igra ne postoji,nervoza vidna i pre kraja prvog poluvremena.Za sve ovo si ti kriv,ako zelis da budes ozbiljan trener,moras da budes i psiholog i trener.Nije ovo igrica,pa da postavis formaciju,i cekas golove.Slab si skroz Djuka,veliko razocarenje.

Александар

pre 5 godina

Ниски циљви, ниски и резултати. Мада, како да дођу резултати када нема игре. Због оваквог тренера и неспособне управе, поново ћемо титулу поклонити Звезди а у Европи нећемо ништа направити.

Hmm

pre 5 godina

Najvece pojacanje FKCZV je ovaj nemac pojma i uprava na celu FKP, dok su oni tu, mi titulu necemo videti, daj Boze da ispadnemo od Litvanaca da ne gledamo ONO na klupi.
(čovek iz senke, 25. jul 2018 14:17)

Ma nemojte nikad da priznate da smo bolji.Ovako je mnogo sladje...izgovori,izgovori...

Djukic

pre 5 godina

Poraz u Surdulici zaboravicemo tako sto cemo ubedljivo izgubiti od Trakaia. Posle takvog poraza od Trakaia vise niko nece pricati o Surdulici. I problem resen.

stefann

pre 5 godina

Ne moze da izbrise tvoje neznanje ni pobeda protiv Barselone bez primljenog gola, upropastio si nas, čoveče! Upropastio si sve što je Nikolić gradio!

stevan

pre 5 godina

Od 1974 pratim Partizan, ovo je najslabiji trener. Bilo je losih ali ovakav nikada. Nemam nista protiv njega, zelim mu srecu, ali da ode. Da li je moguce da uprava ovo ne vidi? Zar nema ko da ga isprati, ili sve njih da isprati? Nas je u Srbiji i okolo milion a klub vode politicari, neznalice i siledzije koje kontrolise neko. Ne znam ,pokusam da se iskljucim ali volim Partizan iracionalno i ovo me boli.

ZLOBEX

pre 5 godina

Na žalost, ali iskreno, od nas nema ništa. U današnjem fudbalu, naši najbolji igrači Šehović, Đerlek, Pantić, Tošić ... se bukvalno odbijaju od protivničkih grmalja. Kad bi se ocenjivao umetnički dojam a ne golovi, bili bi među najboljima, ovako, ove godine maksimum nam je kup Srbije.

Milan

pre 5 godina

Što se mene tiče jedino može da "obriše" novo proleće u Evropi. Ako je već suđeno novo blamiranje u Srbiji bar da u Evropi nešto vidim.

One night in May

pre 5 godina

Najvece pojacanje FKCZV je onaj ko drzi ovu upravu u klubu. A to je onaj isti koji vec 6 godina ne silazi sa malih ekrana, i onaj koji se pita za sve u ovoj drzavi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 25. jul 2018 14:31)

Nedostaje ti Tadic, nedostaje ti Tole - ali oni vratiti se nece, taj je film zavrsen...sto ste pokrali, pokrali ste...

Tar

pre 5 godina

Kako da izbrises bruku bruko jedna. Sta znaci pobeda bez primljenog gola. Znaci opet po starom daj ako mozes jedan gol i puna kapa. Nije, treba dati i pet kada igras otvoreno i da ides miran na revans. Nauci nesto od Zbezde bruko jedna

Zoran

pre 5 godina

Najvece pojacanje FKCZV je ovaj nemac pojma i uprava na celu FKP, dok su oni tu, mi titulu necemo videti, daj Boze da ispadnemo od Litvanaca da ne gledamo ONO na klupi.
(čovek iz senke, 25. jul 2018 14:17)

Ma nemojte nikad da priznate da smo bolji.Ovako je mnogo sladje...izgovori,izgovori...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hmm, 25. jul 2018 14:50)

Niste igracki bolji. Milojevic bi od tima Partizana napravio prvaka.
Nekada sam se bavio, profesionalno, timskim sportom i bili smo prvaci Jugoslavije. Moram ti reci, verovatno si veoma mlad, te tvojim mladim drugarima da je trener 80% jedne ekipe.
Sto se tice tima F.K Partizan sve je veoma ocigledno po kretanjima igraca na terenu. Nema koncepcije, taktike, podeljenih uloga, raznih uigranih akcija, razumevanja medju igracima...i.t.d..to je sve uloga trenera. Nije to kao da su se drugari skupili na livadi, pa svako trci gde mu na pamet padne. Daleko je timski sport od toga, narocito u danasnje vreme.
Definitivno da trener Djukic snosi daleko najvecu odgovornost. Da li je on toga svestan, to ne znam.

Марко

pre 5 godina

Nemoj slucajno igracima da zameravas nesto, ako izgubi te..!!!
(Danko, 25. jul 2018 13:56)

Како је могуће да неко наставак -те напише одвојено од глагола. То често имам прилике да видим. Није то само незнање. То је тотално одсуство осећаја за језик.

kladzom do bola

pre 5 godina

igrao sam gg u surdulici , znao sam da sa ovim djukicem pojma nemate ali da ne mozete ni gol da zabijete 98 minuta ,
idi begaj ;)

NoName

pre 5 godina

SURDULIZACIJA 
(Kolecz, 25. jul 2018 14:09) 

....se nastavlja !!! :)
(Bojan, 25. jul 2018 15:12)

Nekad genkovanje, danas surdulizacija, sutra trakaizacija.

kloki

pre 5 godina

Covece mi Surdulici nismo gol dali.Sta dalje da ocekujemo.Min 3-0 smo morali to resiti.Tako se kupuju navijaci i dize moral ekipi a ubija drugima!!!

Runner

pre 5 godina

moramo da vicemo uprava napolje. Jedini nacin da smenis trenera je da se uplase za svoje fotelje...
Setite se samo Djure i Grant-a
(marki9a, 25. jul 2018 16:16)
Ех, да ми богд'о играмо фудбал као за време Аврама Гранта!? Јест да смо губили од Звезде ал' бар нисмо од осталих тимова из СЛС а данас служимо за шпрдњу свима. Па молим вас лепо, реците ми који од суперлигашких клубова из тзв. play-off-а, прошле године, није узео бод или сва три Партизану? А ове године нас канта и Радник из Сурдулице.

Peca

pre 5 godina

Vidi, Mićo, malo si se prešao. Neke stvari se ne brišu. Ja od prošle godine prvi put bojkotujem utakmice Partizana i ne idem na stadion. Mislim da sam prvi put na utakmicu otišao 1983, beše to protiv Olimpije iz Ljubljane. Navijam i dalje, ali... Dok si ti tu, ja na utakmice neću. Ne želim da gledam ono sr.nje od fudbala koje ti forsiraš.

zasto nemas mozak

pre 5 godina

Najvece pojacanje FKCZV je onaj ko drzi ovu upravu u klubu. A to je onaj isti koji vec 6 godina ne silazi sa malih ekrana, i onaj koji se pita za sve u ovoj drzavi.
(navijac, 25. jul 2018 14:31)

Јел то онај што му се захваљујете x2 месечно из целог ЈСД-а ? Рећи ћеш да то ради управа...ок... Онда објасни зашто га више не прозивају навијачи?!...или је и за то крива управа?!
Или што вас као и Звезду редовно филује са кешом?!
Никада нећете да признате да је неко бољи...крива је власт, судије, БИА без ЦИА са све.ванземаљцима...

ivan grozni

pre 5 godina

Majko mila sta bre prica ovaj covek,kao da igramo protiv Mancestera a ne tamo nekog Trakaia!Definitivno covek zalutao u ovom poslu,idem sutra na utakmicu samo da skandiram Djukicu odlazi!

kecman iz svlacionice

pre 5 godina

jel gumicom

obrisao bi ja tebe odavno sa platnog spiska Partizana
mislio sam da si covek prije svega, vidis da te nece
ajde budi posten i raskini ugovor, sta ce ti to u zivotu
ostaces zapamcen kao najgori trener Partizana, a pritom mnogo sam te voleo kao igraca.. kvaris ime

slaviša šmigisava

pre 5 godina

nelazi nas grobare pa nismo glupi uvek posle poraza se kupuju utakmice nebitno mi ili crvena zvezda,neg kad misliš,da odeš uz ovog nesrecu ilieva,

Diego

pre 5 godina

Gde da ovi momci dobiju samopouzdanje kraj tebe Đukiću? Jel ima tim kojeg treba da dobiju bez drhtanaj? Kako će igrati protiv npr. Ajaksa ako je i ovo težak meč. Dinamo Zg razbije šampiona Izraela 5:0, a mi da drhtimo protiv Trakaija i sličnih. E ne može više. Treba da usadiš toj deci pobednički mentalitet, da pobede Ajaksa i slične, a ne gaće dole. Mi tražimo rezultat kakav ovaj fudbalski klub i zaslužuje u ime generacija velikih fudbalera koji su kroz Partizan prošli i doneli rezultate. Prosek ne tripimo i nećemo. Jel sad jajsnije? Ako misliš da ne možeš i da si nesposoban odstupi i daj kormilo nekom ko može. Jel si gledao SP, jel si video da se može? Izvoli, izmisli ili idi...

Neplivač

pre 5 godina

Partizan nije izgubio 3 boda u Surdulici nego bod i po. Zvezda će izgubiti isto bod i po negde kad budu uplate u kladionicama i tako...

Asprilja

pre 5 godina

Djukic uzeo kup, Milojevic prvenstvo, Djukic docekao prolece u Evropi, Milojevic docekao prolece u Evropi. Djukic-najgori trener po tastatura strucnjacima a Milojevic cudotvorac, smesni ste.

Slobo

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da to kaže trener Partizana.Pa bre moraš da shvatiš da vodiš Partizan koji jednostavno mora da pobedjuje timove ka Radnik, Zemun i njima slučne pa vidiš li Zvezdu njoj se protiv takvih ekipa ove stvari ne dešavaju,i to su im sigurni bodovi a nama protiv nikog nismo sigurni u pobedu jer ti kažeš svi znaju da igraju pa kad je tako zašto ih onda Zvezda razbija. Siguran sam da jeilojević trener Partizana da bi bar Radnik pobedili.

vrno beli svet

pre 5 godina

nije kriv djukic vec kad treba,da ode iliev da se mi grobari ne sramotimo svojih ljudi,trnutno smo u mraku i projekti kupovine ili nespremnih ili starih deda koja dolaze iliev mora,da ode da i nama svane otkako je on u partizanu nismo uspeli ne samo reprezentacije srbije u fudbalu nego kompletan sport.

Pera Sydney

pre 5 godina

Cekajte partizanovci:
Ja sam malo stariji od Vas, mada sam vec skoro pola veka u inostranstvu,70-tih godina,ostao sam grobar do danasnjih dana a takav cu i na onaj svet.
Mi smo veleki kriticari samo kad gubimo a nismo svesni zasto gubimo i gde je razlog zasto gubimo.
U nasem svetu se kaze koliko para toliko muzike,u fudbalu je ista stvar koliko para toliko se klubovi prostiru ,dovode trenera,fudbalera onoliko koliko mogu da plate,danas je fudbal veliki biznis, rukovodstva ,menadzere ,trenere ne interesuje napredak kluba nego koliko ce prodati ili kupiti igraca i svako sebi dostici neki imidz.
Imali smo izvrsne trenere poznate na evropskoj pa i svetskoj bastini poput ;Milutinovica,Golca,Jokanovica Mateusa Stanojevica,Nikolica,sada Djukica i sve smo ih olako otpustali zbog nekih katastrofalnih poraza.Kada je jedan Belgijanac (Vegner)
mogao da sedi 20,godina na klupi cuvenog Arsenala zasto nas NIkolic ili Djukic nije bitno namoze da void nas Partizan na duge staze da iz mladih timova kroji karijeru i svoju i klupsku a pogotovo talentovanog igraca ,a ne cim se ispilio prodaju ga za par stotina ili par miliona dolara i oni u svojim tadassnjim klubovima zgrcu neverovatne milionske vrednosti a primera imamo dosta: Mitrovic,Savic Milonkovic,Matic,Kolarov itd.
Nas mentalitet je takav nemamo osecaj klubskog ili nacionalnog ponosa, a to se videlo i na svetskom prvenstvu u Rusiji i kritike za poraz u Surdulici,daklem u nama je problem .
.Sve za Partizan a Partizan nizasta.

navijac

pre 5 godina

@Najvece pojacanje FKCZV je ovaj nemac pojma i uprava na celu FKP, dok su oni tu, mi titulu necemo videti, daj Boze da ispadnemo od Litvanaca da ne gledamo ONO na klupi.
(čovek iz senke, 25. jul 2018 14:17)

Najvece pojacanje FKCZV je onaj ko drzi ovu upravu u klubu. A to je onaj isti koji vec 6 godina ne silazi sa malih ekrana, i onaj koji se pita za sve u ovoj drzavi.

Asprilja

pre 5 godina

Djukic uzeo kup, Milojevic prvenstvo, Djukic docekao prolece u Evropi, Milojevic docekao prolece u Evropi. Djukic-najgori trener po tastatura strucnjacima a Milojevic cudotvorac, smesni ste.

Cubaka

pre 5 godina

Mozda. Ako mislis na pobedu protiv Zvezde u ligi, u gostima. To je jedino sto bi izbrisalo ovaj poraz.
(svaka cast, 25. jul 2018 13:59)

Molim te da pre ostavljanja komentara ne citas romane naucne fantastike.

King

pre 5 godina

Ниски циљви, ниски и резултати. Мада, како да дођу резултати када нема игре. Због оваквог тренера и неспособне управе, поново ћемо титулу поклонити Звезди а у Европи нећемо ништа направити.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Александар, 25. jul 2018 14:07)

Care niste vi ništa poklonili Zvezdi već je Zvezda tu titulu osvojila zasluženo.

room 1408

pre 5 godina

Strasno je jedino da si ti još uvek trener Partizana.Po meni sve drugo je trenutno nebitno.Mi napred nikad ne možemo krenuti dok si ti i tebi slični u klubu.Mislim da si ti tu postavljen sa namerom,da rušiš klub,..Drugog objašnjenja nemam.Nestrucan,neautoritativan,nefunkcionalan,nekvalifikovan covek za tu poziciju na kojoj se trenutno nalaziš.Znam da će mnogi pogrešno ovo shvatiti,ali sramna igra Partizana od kad si ti došao na tu funkciju trenera prvog tima.Mogu sve da shvatim,i slabi igrači,slab kvalitet,manjak novca,ali ne mogu da shvatim da tvoj tim od onog momenta kad si došao u klub igra bezvoljno,malokrvno,..kao razbijena vojska.Meni licno liče kao da ne treniraju uopste.Da se kao u nekom seoskom klubu skupe pred utakmicu.Ja mislim da si uspeo sto ni jednom treneru u istoriji Partizana nije pošlo za rukom da Partizan igra najslabije u svojoj istoriji,od kad je počeo da postoji kao klub,...

Denko

pre 5 godina

Pa tako on funkcionise celo vreme... poraz pa 2-3 pobede da se zaboravi gubitak bodova, pa opet pozar i sve tako u krug. I na kraju kad pogledas tabelu vidis da Zvezda ima 20 bodova vise a Partizan jedva drugi. Ali bez panike, tu je kup da izleci sve rane... Odlazi Djukicu!

Neplivač

pre 5 godina

Partizan nije izgubio 3 boda u Surdulici nego bod i po. Zvezda će izgubiti isto bod i po negde kad budu uplate u kladionicama i tako...

Zoran

pre 5 godina

Najvece pojacanje FKCZV je ovaj nemac pojma i uprava na celu FKP, dok su oni tu, mi titulu necemo videti, daj Boze da ispadnemo od Litvanaca da ne gledamo ONO na klupi.
(čovek iz senke, 25. jul 2018 14:17)

Ma nemojte nikad da priznate da smo bolji.Ovako je mnogo sladje...izgovori,izgovori...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hmm, 25. jul 2018 14:50)

Niste igracki bolji. Milojevic bi od tima Partizana napravio prvaka.
Nekada sam se bavio, profesionalno, timskim sportom i bili smo prvaci Jugoslavije. Moram ti reci, verovatno si veoma mlad, te tvojim mladim drugarima da je trener 80% jedne ekipe.
Sto se tice tima F.K Partizan sve je veoma ocigledno po kretanjima igraca na terenu. Nema koncepcije, taktike, podeljenih uloga, raznih uigranih akcija, razumevanja medju igracima...i.t.d..to je sve uloga trenera. Nije to kao da su se drugari skupili na livadi, pa svako trci gde mu na pamet padne. Daleko je timski sport od toga, narocito u danasnje vreme.
Definitivno da trener Djukic snosi daleko najvecu odgovornost. Da li je on toga svestan, to ne znam.

One night in May

pre 5 godina

Najvece pojacanje FKCZV je onaj ko drzi ovu upravu u klubu. A to je onaj isti koji vec 6 godina ne silazi sa malih ekrana, i onaj koji se pita za sve u ovoj drzavi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 25. jul 2018 14:31)

Nedostaje ti Tadic, nedostaje ti Tole - ali oni vratiti se nece, taj je film zavrsen...sto ste pokrali, pokrali ste...

čovek iz senke

pre 5 godina

Najvece pojacanje FKCZV je ovaj nemac pojma i uprava na celu FKP, dok su oni tu, mi titulu necemo videti, daj Boze da ispadnemo od Litvanaca da ne gledamo ONO na klupi.

Hmm

pre 5 godina

Najvece pojacanje FKCZV je ovaj nemac pojma i uprava na celu FKP, dok su oni tu, mi titulu necemo videti, daj Boze da ispadnemo od Litvanaca da ne gledamo ONO na klupi.
(čovek iz senke, 25. jul 2018 14:17)

Ma nemojte nikad da priznate da smo bolji.Ovako je mnogo sladje...izgovori,izgovori...

zasto nemas mozak

pre 5 godina

Najvece pojacanje FKCZV je onaj ko drzi ovu upravu u klubu. A to je onaj isti koji vec 6 godina ne silazi sa malih ekrana, i onaj koji se pita za sve u ovoj drzavi.
(navijac, 25. jul 2018 14:31)

Јел то онај што му се захваљујете x2 месечно из целог ЈСД-а ? Рећи ћеш да то ради управа...ок... Онда објасни зашто га више не прозивају навијачи?!...или је и за то крива управа?!
Или што вас као и Звезду редовно филује са кешом?!
Никада нећете да признате да је неко бољи...крива је власт, судије, БИА без ЦИА са све.ванземаљцима...

Dacha

pre 5 godina

To samo moze da brise poraz u njegovoj glavi iz Stitara, kao i prethodnih 5 poraza koje ima na gostovanjima ovaj trener u pokusaju, a sto Partizan u svojoj istoriji nije imao. Kako ce da leti, i on i Ivica, pa to ce da bude letenje kakvo se ne pamti u Partizanu, a imali smo ih bogami....

Александар

pre 5 godina

Ниски циљви, ниски и резултати. Мада, како да дођу резултати када нема игре. Због оваквог тренера и неспособне управе, поново ћемо титулу поклонити Звезди а у Европи нећемо ништа направити.

dure

pre 5 godina

Bez srama i stida!Ja za ovih mojih 35god.pracenja Partizana,ovako nesto nisam doziveo!Bilo je slabih trenera,igraca..al su bar davali ostavke i cutali.Ovog puskom ne mozes oterati..najvise boli sramna taktika i igra koja "krasi" njegovu filozofiju fudbala!

slaviša šmigisava

pre 5 godina

nelazi nas grobare pa nismo glupi uvek posle poraza se kupuju utakmice nebitno mi ili crvena zvezda,neg kad misliš,da odeš uz ovog nesrecu ilieva,

Diego

pre 5 godina

Gde da ovi momci dobiju samopouzdanje kraj tebe Đukiću? Jel ima tim kojeg treba da dobiju bez drhtanaj? Kako će igrati protiv npr. Ajaksa ako je i ovo težak meč. Dinamo Zg razbije šampiona Izraela 5:0, a mi da drhtimo protiv Trakaija i sličnih. E ne može više. Treba da usadiš toj deci pobednički mentalitet, da pobede Ajaksa i slične, a ne gaće dole. Mi tražimo rezultat kakav ovaj fudbalski klub i zaslužuje u ime generacija velikih fudbalera koji su kroz Partizan prošli i doneli rezultate. Prosek ne tripimo i nećemo. Jel sad jajsnije? Ako misliš da ne možeš i da si nesposoban odstupi i daj kormilo nekom ko može. Jel si gledao SP, jel si video da se može? Izvoli, izmisli ili idi...

Dalje neces moci

pre 5 godina

Ne ne brise, Djuka.Nazalost ne brise jer ono je poraz u borbi za titulu koju smo 80% izgubili a ovo ce mozda biti pobeda protiv jedne amaterske ekipe koja nece nista vredeti jer cemo u sledecem kolu ispasti.Kao Grobar kazem ovo sve i realno gledam stvari kao i vecina.

stefann

pre 5 godina

Ne moze da izbrise tvoje neznanje ni pobeda protiv Barselone bez primljenog gola, upropastio si nas, čoveče! Upropastio si sve što je Nikolić gradio!

Realno

pre 5 godina

Ne mogu da verujem kakva prica,mi eto drzali posed,napadali,oni iz dva suta gol i pobeda.Gospodine Djukicu,tako igra cela liga protiv Partizana,pa muku mucimo da dobijemo.Da se ne spominje pola sata nicega u Surdulici,ne zna se ko je gde u postavci,pas igra ne postoji,nervoza vidna i pre kraja prvog poluvremena.Za sve ovo si ti kriv,ako zelis da budes ozbiljan trener,moras da budes i psiholog i trener.Nije ovo igrica,pa da postavis formaciju,i cekas golove.Slab si skroz Djuka,veliko razocarenje.

vrno beli svet

pre 5 godina

nije kriv djukic vec kad treba,da ode iliev da se mi grobari ne sramotimo svojih ljudi,trnutno smo u mraku i projekti kupovine ili nespremnih ili starih deda koja dolaze iliev mora,da ode da i nama svane otkako je on u partizanu nismo uspeli ne samo reprezentacije srbije u fudbalu nego kompletan sport.

kecman iz svlacionice

pre 5 godina

jel gumicom

obrisao bi ja tebe odavno sa platnog spiska Partizana
mislio sam da si covek prije svega, vidis da te nece
ajde budi posten i raskini ugovor, sta ce ti to u zivotu
ostaces zapamcen kao najgori trener Partizana, a pritom mnogo sam te voleo kao igraca.. kvaris ime

NoName

pre 5 godina

SURDULIZACIJA 
(Kolecz, 25. jul 2018 14:09) 

....se nastavlja !!! :)
(Bojan, 25. jul 2018 15:12)

Nekad genkovanje, danas surdulizacija, sutra trakaizacija.

stevan

pre 5 godina

Od 1974 pratim Partizan, ovo je najslabiji trener. Bilo je losih ali ovakav nikada. Nemam nista protiv njega, zelim mu srecu, ali da ode. Da li je moguce da uprava ovo ne vidi? Zar nema ko da ga isprati, ili sve njih da isprati? Nas je u Srbiji i okolo milion a klub vode politicari, neznalice i siledzije koje kontrolise neko. Ne znam ,pokusam da se iskljucim ali volim Partizan iracionalno i ovo me boli.

Milan

pre 5 godina

Što se mene tiče jedino može da "obriše" novo proleće u Evropi. Ako je već suđeno novo blamiranje u Srbiji bar da u Evropi nešto vidim.

kloki

pre 5 godina

Covece mi Surdulici nismo gol dali.Sta dalje da ocekujemo.Min 3-0 smo morali to resiti.Tako se kupuju navijaci i dize moral ekipi a ubija drugima!!!

Peca

pre 5 godina

Vidi, Mićo, malo si se prešao. Neke stvari se ne brišu. Ja od prošle godine prvi put bojkotujem utakmice Partizana i ne idem na stadion. Mislim da sam prvi put na utakmicu otišao 1983, beše to protiv Olimpije iz Ljubljane. Navijam i dalje, ali... Dok si ti tu, ja na utakmice neću. Ne želim da gledam ono sr.nje od fudbala koje ti forsiraš.

ivan grozni

pre 5 godina

Majko mila sta bre prica ovaj covek,kao da igramo protiv Mancestera a ne tamo nekog Trakaia!Definitivno covek zalutao u ovom poslu,idem sutra na utakmicu samo da skandiram Djukicu odlazi!

Tar

pre 5 godina

Kako da izbrises bruku bruko jedna. Sta znaci pobeda bez primljenog gola. Znaci opet po starom daj ako mozes jedan gol i puna kapa. Nije, treba dati i pet kada igras otvoreno i da ides miran na revans. Nauci nesto od Zbezde bruko jedna

Марко

pre 5 godina

Nemoj slucajno igracima da zameravas nesto, ako izgubi te..!!!
(Danko, 25. jul 2018 13:56)

Како је могуће да неко наставак -те напише одвојено од глагола. То често имам прилике да видим. Није то само незнање. То је тотално одсуство осећаја за језик.

Runner

pre 5 godina

moramo da vicemo uprava napolje. Jedini nacin da smenis trenera je da se uplase za svoje fotelje...
Setite se samo Djure i Grant-a
(marki9a, 25. jul 2018 16:16)
Ех, да ми богд'о играмо фудбал као за време Аврама Гранта!? Јест да смо губили од Звезде ал' бар нисмо од осталих тимова из СЛС а данас служимо за шпрдњу свима. Па молим вас лепо, реците ми који од суперлигашких клубова из тзв. play-off-а, прошле године, није узео бод или сва три Партизану? А ове године нас канта и Радник из Сурдулице.

ZLOBEX

pre 5 godina

Na žalost, ali iskreno, od nas nema ništa. U današnjem fudbalu, naši najbolji igrači Šehović, Đerlek, Pantić, Tošić ... se bukvalno odbijaju od protivničkih grmalja. Kad bi se ocenjivao umetnički dojam a ne golovi, bili bi među najboljima, ovako, ove godine maksimum nam je kup Srbije.

kladzom do bola

pre 5 godina

igrao sam gg u surdulici , znao sam da sa ovim djukicem pojma nemate ali da ne mozete ni gol da zabijete 98 minuta ,
idi begaj ;)

Djukic

pre 5 godina

Poraz u Surdulici zaboravicemo tako sto cemo ubedljivo izgubiti od Trakaia. Posle takvog poraza od Trakaia vise niko nece pricati o Surdulici. I problem resen.

Pera Sydney

pre 5 godina

Cekajte partizanovci:
Ja sam malo stariji od Vas, mada sam vec skoro pola veka u inostranstvu,70-tih godina,ostao sam grobar do danasnjih dana a takav cu i na onaj svet.
Mi smo veleki kriticari samo kad gubimo a nismo svesni zasto gubimo i gde je razlog zasto gubimo.
U nasem svetu se kaze koliko para toliko muzike,u fudbalu je ista stvar koliko para toliko se klubovi prostiru ,dovode trenera,fudbalera onoliko koliko mogu da plate,danas je fudbal veliki biznis, rukovodstva ,menadzere ,trenere ne interesuje napredak kluba nego koliko ce prodati ili kupiti igraca i svako sebi dostici neki imidz.
Imali smo izvrsne trenere poznate na evropskoj pa i svetskoj bastini poput ;Milutinovica,Golca,Jokanovica Mateusa Stanojevica,Nikolica,sada Djukica i sve smo ih olako otpustali zbog nekih katastrofalnih poraza.Kada je jedan Belgijanac (Vegner)
mogao da sedi 20,godina na klupi cuvenog Arsenala zasto nas NIkolic ili Djukic nije bitno namoze da void nas Partizan na duge staze da iz mladih timova kroji karijeru i svoju i klupsku a pogotovo talentovanog igraca ,a ne cim se ispilio prodaju ga za par stotina ili par miliona dolara i oni u svojim tadassnjim klubovima zgrcu neverovatne milionske vrednosti a primera imamo dosta: Mitrovic,Savic Milonkovic,Matic,Kolarov itd.
Nas mentalitet je takav nemamo osecaj klubskog ili nacionalnog ponosa, a to se videlo i na svetskom prvenstvu u Rusiji i kritike za poraz u Surdulici,daklem u nama je problem .
.Sve za Partizan a Partizan nizasta.

Slobo

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da to kaže trener Partizana.Pa bre moraš da shvatiš da vodiš Partizan koji jednostavno mora da pobedjuje timove ka Radnik, Zemun i njima slučne pa vidiš li Zvezdu njoj se protiv takvih ekipa ove stvari ne dešavaju,i to su im sigurni bodovi a nama protiv nikog nismo sigurni u pobedu jer ti kažeš svi znaju da igraju pa kad je tako zašto ih onda Zvezda razbija. Siguran sam da jeilojević trener Partizana da bi bar Radnik pobedili.