Fudbal 974

Subota, 07.07.2018.

18:45

Rakitić sa "bele tačke" odveo Hrvatsku u polufinale SP!

Rakitiæ sa "bele taèke" odveo Hrvatsku u polufinale SP! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

974 Komentari

Sortiraj po:

S360c

pre 5 godina

Hrvatska je usla u anale svjetskih prvenstava kao najgora reprezentacija koja je ikad igrala polufinale. Valjda je fudbal najzanimljiviji zato sto losiji mogu da prodju bolje i to dva puta kao u slucaju Hrvatske.
(Olimpico, 08. jul 2018 01:55)

jest vala bolje biti los i igrati polufinale Svjetskog prvenstva nego biti dobar (Srbija) pa odmah ispasti u grupi....yeaah,imas pravo..

milan

pre 5 godina

jako je teško negirat činjenice da je Hrvatska napravila lavovski uspjeh, od 208 Fifinih članova koji su krenuli u kvalifikacije SP biti u polufinalama što zna cjeli svjet to je stvarno nemoguče negirati.

kmnccc

pre 5 godina

115 minut utakmice,svi vec "popadali" od umora a Modric pun sprint prema korner zastavici da bi stigao loptu da ne ode u gol aut.Covek igrao dugo prvenstvo,u ligi sampiona isao do kraja,u proslom mecu se dosta istrosio protiv Danaca i pored svega toga opet ima snage da onako trci pred kraj drugog produzetka.Cudesna kondicija,Fenomen!
(Luuuuka Modric, 08. jul 2018 04:16)

A posebno je sve to impozantno kad ga pogledaš i čini ti se da ne bi imao snagu za 15 minuta trčanja.

Ne znam fudbal ali...

pre 5 godina

Ja navijao za hrvate u regularnom dijelu utakmice, kad sam vidio da oni sigurno nece engleze izbacit, onda za ruse! Hrvatima da uzmu medalju je sansa engleska, protiv fra i bel nema se sta trazit, pojesce ih zive! Opet fudbal je to.. penal korner itd, mozda ih pogleda sreca, ali realno najlosiji cetvrtfinalista, zao mi je ali je tako, a Dalic, o kome sam imao prije Danske i Rusije visoko misljenje, je podbacio totalno, 2 utakmice koje rjeaavas u 90 ti odvodis u 120, ekipa fizicki potrgana...

kmnccc

pre 5 godina

Glupavi Srbi slave pobedu hrvata koji ih mrze vise od svega. Teska patologija...
(Nikad sandzak-oduvek i samo RASKA, 08. jul 2018 03:11)

Isto kao što vas Hrvatomrzaca ima možda 20 posto tako i kod njih ima Srbomrzaca u sličnom procentu. Ali ste i jedni i drugi najglasniji pa trujete ove naše prostore i našu decu mržnjom.

croata

pre 5 godina

Ja bolje da sam ovaj dan jednostavno
prespavao. Jedna od meni dve najomrazenije nacije na ovoj planeti ce igrati finale. Sacuvaj Boze!
(mito, 08. jul 2018 00:25)

Mogu razumjeti zasto su ti omrazeni francuzi, al sto i belgijanci?
No ne brini, pobjednike cemo skinut u finalu da se i ti malo radujes ;)

Јабучило

pre 5 godina

Tako je Kraljevi samo puni glupe ruse! Do titule, poz iz beograda,
(Sns, 08. jul 2018 09:14)

"Краљеви"? "Глупи Руси"? Ццц...

Dinoo

pre 5 godina

Ovdje neki pisu da su olimpijske igre gledanije od nogometnog prvenstva. Pa samo.pogledajte masovna gledanja utakmica na otvorenom ili srecu navijaca nakon pobjede. Biti medu prve 4 reprezentacije na svjetskom prvenstvu ..od 247 drzave koje su clanice fife..nije mala stvar

remax

pre 5 godina

Pozdravljam isključivo komšije koji razlikuju "č" i "ć", "dž" i "đ", kao i one koji upotrebljavaju "š", a ne crnogorsko tzv. "œ", ako uopšte ima takvih u Hrvatskoj.. :)

pre 5 godina

Veličanstven uspjeh malene Hrvatske! Radost je tim veća kada se zna da je polufinale izboreno nakon divovske borbe s nadahnutim domaćinima koji su pred desecima tisuća vatrenih navijača igrali kao da imaju krila. Nisu u pravu oni koji podcjenjuju ovu rusku reprezentaciju jer su momci jučer igrali kao u transu. Zabili su dva prekrasna gola, bili dostojan protivnik favoriziranoj Hrvatskoj i pokazali da u nogometu favorit na papiru ne pobjeđuje uvijek. Pa Belgija je bila na konopcima protiv hrabrih Japanaca koji su podlegli svomu mentalitetu što ne poznaje uzmicanje i kukavičko povlačenje na svoju polovicu. Hrvatska je dva puta prošla na jedanaesterce, a to je odlika samo najvećih momčadi. No nije to grčki bunker ili talijanski "catenaccio", bila je to borba do posljednjeg atoma snage, taktička bitka u kojoj je, kao i protiv Danske, odlučio Ivan Rakitić. A to je igrač koji je u prošlosti, piše španjolska Marca, jedanaesterce gađao gore od psa svoje punice. Jasno, bilo bi nepravedno izostaviti genijalca Modrića, koji je u 107. minuti trčao kao da je 7. minuta, kao što bi bilo nekorektno zanemariti golem posao vratara Subašića.

Јабучило

pre 5 godina

Svaka čast Srbi, vi ste jedina nacija koja je dva puta ispla sa svjetskog.
(Uncle, 08. jul 2018 02:31)

Има се, може се!

Ex Olimp

pre 5 godina

Baš će nam sada sjesti Englezi ,baš onako opušteno i rasterećeno da utrpamo par golčina.Znam da mi se smijete kao što bi i Englezići ali živi bili pa videli.

alexxx

pre 5 godina

Kazete smijesan zdrijeb. Da su u cetvrtfinalu igrali Španci, Njemci, Argentici onda bi to bilo Ok. E pa draga gospodo: Argentinci pukli od Hrvata, Njemci ni grupu prosli nisu, a ti po vama nikakvi Rusi , izbacili Spaniju. Po vama najbolje da svako četvrtfinale igraju Spa, Nje, Bra, Arg, Ita, Fra, Eng i Bel ili Hol. E pa svi su oni imali priliku al ne pobjedjuje uvijek bolji na papiru. Razlike medju timoviva su sve manje i niko ne moze reci da je netko od ove 4 reprezentacije nezasluzeno tu gdje jest

Susjed iz Zagreba

pre 5 godina

Englezi ce dobiti po labrnji kao i Argentinci, nece parkirati autobus kao Rusi i Danci a to nama odgovara.
A vama Srbima porucujem da ce vas ti kompleksi i mrznja pojesti.
Prilicno je gadljivo citati komentare pojedinaca.
Nadam se da ima puno vise normalnih koji nisu pod utjecajem politike i zadojeni mrznjom.

Рајко

pre 5 godina

@Mozda_gresim
Срби СИГУРНО не пишу коментаре у којима се велича хрватска победа над Русијом.

Parenti

pre 5 godina

Smesno je reci i misliti da su Srbi ljubomorni na Hrv uspeh zato sto ne navijaju ili kritikuju. Jos smesnije kad to dolazi od samih Srba. Srbi najvise kritikuju svoj neuspeh. Srbi cestitaju sportski uspeh Hrvatima. S druge strane razumem isto zasto Srbi poistovecuju Hrvatsku sa nacijom-citaj Vladom (ovde igrate za svoju naciju).

KyloR...

pre 5 godina

Sreća prati hrabre i uvek će tako biti... A hrabrost je i stati iza selektora koji te je doveo na SP, hrabrost je i podržati kapitena koji godinama nije odbio nijedan poziv za reprezentaciju, hrabrost je i kada probaš da daš još jedan gol iako si dao jedan u petom minutu...

pablito

pre 5 godina

Vrlo dobra i uzbudljiva utakmica, ko god da je prosao dalje ne bi bilo nezasluzeno. Cestitke pobednicima naravno.
A vecina komentara pokazuje koliko je Balkan jadno i prokleto mesto za zivot

Luuuuka Modric

pre 5 godina

115 minut utakmice,svi vec "popadali" od umora a Modric pun sprint prema korner zastavici da bi stigao loptu da ne ode u gol aut.Covek igrao dugo prvenstvo,u ligi sampiona isao do kraja,u proslom mecu se dosta istrosio protiv Danaca i pored svega toga opet ima snage da onako trci pred kraj drugog produzetka.Cudesna kondicija,Fenomen!

el pecador

pre 5 godina

Južnjak, 7. jul 2018 23:06@

Nadajte se. Modric je jedan i osvojit ce Zlatnu loptu, ali da ce se dogodit pad...? Pa normalno, nitko nije obranio naslov svijetskog prvaka. Tesko da cemo i mi. Iznad svih...

Јабучило

pre 5 godina

Свака част на заслуженој победи. Навијао сам за Русију. Срби који се радују победи Хрватске уопште ми нису јасни.

Olimpico

pre 5 godina

Hrvatska je usla u anale svjetskih prvenstava kao najgora reprezentacija koja je ikad igrala polufinale. Valjda je fudbal najzanimljiviji zato sto losiji mogu da prodju bolje i to dva puta kao u slucaju Hrvatske.

delboj

pre 5 godina

Raketa je veceras bio maestralan. Ubjedljivo najbolji na terenu. Za sad je igrac prvenstva. Modric je i sarao u formi. Ali Rakitic je briljantan cijelo prvenstvo.

nemanja

pre 5 godina

Osigurane su još dvije utakmice, jedna pobjeda do medalje, a dvije do boginje..Idemooo
(F16, 07. jul 2018 23:57)

Boginja je zamenjena 1974 novim trofejom.

zimzeleni

pre 5 godina

Realno gledano, a to znaci van nasih internih situacija, Hrvati su vise zasluzili. Zamislite prvenstvo na kom Rusija (naravno, mislim Rusija sa ovakvom igrom) dogura bas mnogo ispred Nemacke, Argentine, Brazila. Bravo Hrvati!

pera

pre 5 godina

уууууааааа хрватскааа
(ИБАРСКА ЗУМЗАРА, 07. jul 2018 23:34)

nemoj reci da ti je drago sto je Hrvatska pobedila ?

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

Football is coming home!! Nikad do sada za Englesku, sledeću utakmicu svim srcem uz Engleze...šta ću, tako se namestilo.

Liverpool FC

pre 5 godina

Na stranu sve;koje navija za koga,ko protiv koga i zasto i iz kojih razloga.

Ipak mislim da smo mi Srbi i Hrvati zasluzili jedni druge.Mi smo u gorem polozaju,ali njima rade isto sto i nama.Samo sto oni imaju nas da grizu i ujedaju,kad ih malo vise zaboli.Zato se i tolerise njihovo ponasanje prema nama Srbima.

Zamolio bih da mi objavite komentar.

i ja volim kroasane

pre 5 godina

Ne zanosite se Kroasani jer dosad se prolazili zbog lakog žreba i što imate mnogo sreće, igru i znanje u fudbalu za polufinale realno niste pokazali kao recimo prije 20 godina u Francuskoj. Jedino ste odigrali veoma dobro protiv Argentine koja je inače katastrofa na ovom mundijalu i to je sve. Prvu utakmicu u grupi ste igrali katastrofalno i sami ste priznali, protiv Islanda rasterećeno, Danska i Rusija prelak žreb i dosta sreće. Engleska je prvi veliki ispit i nakon 2 utakmice po 120 minuta i penala realno nemate šanse.

Marko

pre 5 godina

Još dugo će se pamtiti Džaka i Šaćiri!
(Arch Enemy, 7. jul 2018 23:23)

Jedino ime sa te utakmice koje će se pamtiti ako se uopšte išta bude pamtilo je sudija Feliks Brih.

dario

pre 5 godina

Vise nego prosecno, sreca ih posluzila da pobede kao i protiv Danske.. Hrvatska ne igra los fudbal, ali to je daleko od svetske klase, sasvim prosecno..

megatronman

pre 5 godina

I tako Rus fula gol. Bit će mu lijepo u rodnom mu mjestu. Pobijedit ćemo Engleze a izgubit u finalu od Francuza. A u Zagrebu će svirati srpske cajke.

nidza

pre 5 godina

Nije mi samo jasno odkud ovoliko Hrvata na nasim portalima. Zar im je toliko vazno sta Srbi misle? 
(lopta, 7. jul 2018 23:02) 

da li si nekad posecivao portal index.hr i video koliko je nasih tamo ?

Veli Jože

pre 5 godina

šteta, ali divno je što će Hrvati biti četvrti, a to je najgore. E N G L A N D
(Božo, 7. jul 2018 23:46

Istina, 22. mjesto je puno bolje, :)
pere te groznica i kompleksi :)

Rocky Balboa

pre 5 godina

I jedni i drugi zalutali u cetvrtfinale, laksi kostur nista drugo, da su naleteli na Francuze,Belgijance,Brazilce,Urugvajce zavrsili bi pricu.
(Mare, 07. jul 2018 23:55)pati

pedja

pre 5 godina

koliko je tu LJUBOMORE!!!..užas..dajte se skulirajte i dojdite sebi!!! čemu to???Radije poglejte sebe i već jenput napravite nekaj za svoju repku i svoju zemlju!!!!
(zagorka, 07. jul 2018 23:52)

podrzavam vas komentar .

ivan

pre 5 godina

Veoma su male sanse da Hrvatska uzme medalju, 10%...
(Filip, 07. jul 2018 23:49)

1998 u Francuskoj uzeli smo broncu a domacin nas je uz pomoc sudija izbacio iz borbe za finale

kajverson

pre 5 godina

I jedni i drugi zalutali u ovu fazu takmičenja. Veze nemaju. Ništa bolji od naše reprezentacije. Uz malo sreće, mogli smo mi biti na tom mestu. Englezi lagano dobijaju Hrvate, dok će drugo polufinale biti spektakl.
(ja, 7. jul 2018 23:43) # Link komentara....

da da pravu si ...i vi ste mogli isto...

Pedja

pre 5 godina

Ako Hrvati osvoje SP barem nećemo više čitati novinarske gluposti koji sastavljaju reprezentaciju sfrj sa pitanjem šta bi bilo kad bi bilo.

ivan

pre 5 godina

'Jel pocelo slavlje u beogradskom krugu dvojke?'
Jeste! U krugu dvojke slavimo!
A, da znas kako cemo slaviti kad Vas vratimo odakle ste dosli, to nemas pojma!

Ma daj sestro

pre 5 godina

Cestitke Hrvatima na pobedi. Ali ako nama spocitavate za kaj ste ljubomorni, ovakvi ste, onakvi ste, sta je vas najveci uspeh, pored ovakvih komentara, molim idite na vase portale i prelistajte vase komentare kad igra Srbija.

Gonza

pre 5 godina

Bravo komsije...tako se predstavlja svoja zemlja...Uz malo srece koja ova generacija definitivno ima mogu uzeti titulu prvaka sveta, sto I zelim.

Туп туп

pre 5 godina

Хрвати ће бити или уморни и повређени за Енглезе. Иако су бољи тим од Енглеза, нису фаворити.

Jer su tako u mogucnosti

pre 5 godina

@Kad čist Brazilac igra za Ruse, niko ništa da kaže. A kad covek koji je rodjen u Nemackoj i ziveo ceo život u Nemackoj i jedan roditelj mu Nemac, kad takav covek igra za Nemacku njega nazivaju da nije Nemac. Da nije Brazilca, ne bi Rusi ni do penala došli.
(W, 7. jul 2018 23:18)

Pa nemoj tako, ne razumeju rusofili bas logiku, pogotovo ovu koja se uci u visim razredima osnovne skole.

King Roger

pre 5 godina

Sto se vecito sa nama uporedjujete.Mi pojma nemamo i od nas ste bolji kao i od rusije.Vise srece nego pameti.A vi zamisljate da ste svetska sila u fudbalu.

xd

pre 5 godina

Što se Hrvati toliko hvale? Izbacili Ruse na penale. Jaka stvar.
(bora, 07. jul 2018 23:14)

A sta smo se onda mi lozili sto smo se uopste plasirali na SP, dok su ovi u polu finalu, aj ne lupetaj

Aca

pre 5 godina

Nije mi samo jasno odkud ovoliko Hrvata na nasim portalima. Zar im je toliko vazno sta Srbi misle?
(lopta, 7. jul 2018 23:02)

Samo uživamo u tome da je Srbima najveći nogometni uspjeh kad Hrvati izgube, jer vlastitog nemaju....

Džoni

pre 5 godina

I jedni i drugi zalutali u ovu fazu takmičenja. Veze nemaju. Ništa bolji od naše reprezentacije. Uz malo sreće, mogli smo mi biti na tom mestu. Englezi lagano dobijaju Hrvate, dok će drugo polufinale biti spektakl.
(ja, 7. jul 2018 23:43) # Link komentara

Majstore, u polufinale WC se ne dolazi na sriću. 5 pobjeda uspoređuješ s jednom vašom protiv Kostarike. Objektivno, nema šta. Rusi možda jesu najslabiji četvrtfinalist, ali su domaćini, koji su se do krvi borili za pobjedu. Pozdrav iz Splita, pogotovo za ljude u Srbiji koji se raduju s nama

Sasvim obican

pre 5 godina

Generalno...hrvati su dobri, odlicni, ali imaju srecu, bas..bas...svojim dobrim igrama u grupi i spletom okolnosti su dobili mnogo laksu stranu zdreba, tako da njihov krajnji plasman nije toliko merilo kvaliteta, ali na kraju krajeva i to treba iskoristiti, svaka cast. p.s. dosao dan kada cu navijati za engleze

najgori narod na svetu smo

pre 5 godina

Ne vidim ni jedan razuman razlog da navijam za Hrvate ni danas, ni juce, ni sutra!
(Srbin, 07. jul 2018 19:08)
Cak ni to sto u svlacionici njihovi igraci slave pobede uz Tomsona???

Sasvim obican

pre 5 godina

Svi koji kazu da ce sa Englezima lako pojma nemaju. Prvo, Hrvati nisu igrali sa reprezentacijom koja je kvalitetom.na nivou Engleza. Drugo, umor ce imati znacajnu ulogu. Realno od 4 reprezentacije koje su u polufinalu Englezi i Hrvati su najlosiji, s tim.sto i dao prednost Englezima samo zbog toga sto ce biti odmorniji, a to ce na kraju biti od presudnog znacaja. Tako da hrvati radujte se, zasluzili ste, napravili ste uspeh ali ovo vam je plafon. Na kraju bice te 4 sto je zaista veliki uspeh.

PROFA

pre 5 godina

Navijao sam za Rusku reprezentaciju, ali realno gledano, Hrvatski tim je neuporedivo bolji. Rusi su uradili puno, ovo je najveći uspreh Ruskog fudbala od raspada SSSR-a, a što se Hrvata tiče, pa jednostavno, momci igraju svetski i tu nema rasprave. Sigurni u prijemu lopte, sigurni u dodavanjima, igraju do kraja, brzo se kreću, napadi su organizovani, a i sami igrači su veoma čvrsti. Zadivio me je Luka Modrič, sitan, ali jak i stabilan, siguran i pored nekoliko protivničkih fudbalera. Ako ćemo pravo, u finalu bi trebalo da igraju Belgija i Hrvatska. Kada vidim Hrvatski fudbal, pa ga uporedim sa Srpskim, pa Hrvati su svetlosnim godinama daleko. Čestitke Hrvatima na pobedi, zaslužuju da igraju u finalu.

Super Mario

pre 5 godina

Meni je najbitnije da Svijet Hrvatsku za razliku od Srbije gleda kao velesilu,Srbi priznajte da u nogometu niste rođeni za velike stvari!pozdrav objektivnim

ja

pre 5 godina

I jedni i drugi zalutali u ovu fazu takmičenja. Veze nemaju. Ništa bolji od naše reprezentacije. Uz malo sreće, mogli smo mi biti na tom mestu. Englezi lagano dobijaju Hrvate, dok će drugo polufinale biti spektakl.

LicemerjeNajviseLajkovaDobija

pre 5 godina

Jel nelegitimno da naturalizovani Brazilac igra za Rusiju kao sto je mnogoj gospodi ovde nelegitimno da covek rođen u Nemackoj igra za Nemacku jer je turskog porekla?

Čarapan

pre 5 godina

Hrvati maximalno iskoristili dobar žreb. Zasluženo su u polufinalu. Dobra, uigrana, izbalansirana, takmičarska ekipa. Mislim da će u finalu igrati Eng - Fra. Slaviće Fra.

netko iz mase

pre 5 godina

Pa ovo je neverovatno. Rusi su bili bolji u svim segmentima igre, i ovako da izgube...ne znam jesam nesrecniji sad ili kad je Srbija ispala. A sad da braca Englezi osvete i nas i Ruse!
(Nemanja, 7. jul 2018 23:19) # Link komentara

Ne znam koju si ti utakmicu gledao, al Rusi su parkirali 3 autobusa pred svoj gol., 2 x poluprilike i dali 2 gola...Maksimum su dali i svaka im cast na tome, bolje nisu mogli (rusi).....Uglavnom, vidim RUSOFILI NA APARATIMA :)!
Zivjela Srbija, pozdrav iz Hrvatske!

Mića

pre 5 godina

Svaka čast Hrvatima!
Ko je Srbiji kriv što nije bila u stanju da pobedi Švajcarsku i ona uđe u ovaj lakši deo žreba i bude kandidat za polufinale...

Kristina

pre 5 godina

Smolov je kriv za gol Vide, napustio je mesto pored stative, lopta se otkotrljala do gola.
A za penal koji je sutnuo, pa malo je reci skandal.Ko klinci na ulici.
Cestitke Hrvatima, ogroman uspeh

Velislav Glavaš

pre 5 godina

Bravo Hrvati! Navijao sam za Ruse ali sto je utakmica odmicala, sve sam vise poceo sa simpatisem Hrvatsku, kukavicka i bezidejna igra Rusa i sjajna kontrola lopte Hrvata, realno daleko bolji tim je pobedio. 4 najbolja tima su zasluzeno usla u polufinale.

Južnjak

pre 5 godina

Da budemo fer ipak su Hrvati više pokazali i zaslužili prolaz. Ne moramo da se volimo, ali odnos njihovih igrača prema reprezentaciji je za respekt. A kada se stvarno trudiš i daješ maximum onda te pogleda i sreća. Modrić je igrač vrhunske klase i kada se on uskoro povuče mislim da im sledi veliki pad u igri. Slično važi i za Rakitića. U polufinalu je sve moguće, ali na papiru i do sada pokazanom su Englezi ipak favoriti. Aj videćemo, samo nek bude dobra utakmica.

Nemanja

pre 5 godina

Ljudi, sta vise poredite nas i Hrvate kad mi realno nemamo igrace dok Hrvati imaju. Mi hocemo da nam Matic kreira igru, covek zadnji vezni. Mi nemamo pravu desetku i kreatora igre i to je to. Nisu igraci niti trener krivi sto smo ispali, to je realno bio nas maksimum.
Hrvati imaju ozbiljne igrace: samo pogledajte Modric, Rakitic, Kovacic, Perisic, Mandzukic. Igraju odlicno i ja im zelim svu srecu dalje.

anna

pre 5 godina

Najbolji su mi ovi komentari zgazit ce ih Island, pregaziti Argentina, Danska ce ih poslati kuci, braca Rusi ce ih pobijediti, pa sad Engleska...a Hrvati gaze naprijed i sve da se 11-og vrate kuci bili su tamo gdje bi vi niste ni u snovima. Ali ako je vama tako lakse:))

Kiklop

pre 5 godina

уууууааааа хрватскааа
(ИБАРСКА ЗУМЗАРА, 7. jul 2018 23:34)

Decace, nisi razumeo, ne kaze se uuuaaa, nego ima jedno "r" u sredini, kao UUUURRRRRAAAAA Hrvatska! Tako se kaze! :)

Ivan Veljković

pre 5 godina

Zasluženo su Hrvati prošli dalje jer su bolje odigrali ceo meč i objektivno jer su bolja ekipa, ali eto na kraju su opet morali imati i malo sreće bez koje opet ne bi mogli dalje. Zasluženo, ali, u polufinalu protiv Engleske moraće mnogo mnogo bolje jer ovo što su odigrali protiv Danske i Rusije jednostavno neće im biti dovoljno da savladaju odličnu Englesku koja je danas rutinski savladala jednu zaista jaku jaku i tvrdu Švedsku. Luka i Ivan opet izdominirali u Hrvatskoj, ostali prosek. Mogli ste ovo rešiti u 90 minuta ali ovako vam je slađe, čestitke, radujte se, zaslužili ste, polufinale je vaše uživajte.

nikola drezgić

pre 5 godina

Pa ovo je neverovatno. Rusi su bili bolji u svim segmentima igre, i ovako da izgube...ne znam jesam nesrecniji sad ili kad je Srbija ispala. A sad da braca Englezi osvete i nas i Ruse! 
(Nemanja, 7. jul 2018 23:19) # Link komentara 

Ne znam koju si ti utakmicu gledao, al Rusi su parkirali 3 autobusa pred svoj gol., 2 x poluprilike i dali 2 gola...Maksimum su dali i svaka im cast na tome, bolje nisu mogli (rusi).....Uglavnom, vidim RUSOFILI NA APARATIMA :)! 
Zivjela Srbija, pozdrav iz Hrvatske!
(netko iz mase, 07. jul 2018 23:33) Žao mi je što mnogi ne razumeju vrstu Nemanjinog humora pa mu bezveze lupaju minuse.

miki

pre 5 godina

Jooooj skacem do plafona, idemoooo Rusiiii
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 7. jul 2018 22:33)
E ajde sada skoci opet, ne do plafona nego u plafon iz sve snage, mozda postanes pametniji.

Vanja Petrović

pre 5 godina

Najruzniji fudbal igra hrvacka
(Vlada, 7. jul 2018 20:48)


Koja ti je to zemlja HRVACKA?? Rode, večeras su igrale Rusija i HrvaTSka, i pobedila je zasluženo HRVATSKA.

Muka je kad neko hoće da napiše nešto kvazi-pametno, a ne zna da piše na maternjem jeziku.

Borodin

pre 5 godina

Gledao sam utakmicu samo da bih video koga će Englezi da počiste u polufinalu, mislim realno uporedite igru Engleza danas popodne sa igrom obe reprezentacije koje su sad igrale, tri klase iznad.

nk

pre 5 godina

Hrvati bolji realno za pet koplja. Da nisu mentaliteta kao i nasi jadovi samleli bi ove slabasne Ruse sa par golova razlike. Opet pade teret na Modrica i Rakitica i asovi pokazase zasto vrede milione.

zainfarkt

pre 5 godina

Svaka čast Rusima, ugodno su iznenadili i nisu slučajno izbacili Španiju. Hrvati nisu bili na nivou, bili su bolji od Rusa ali ne mnogo. Rusi su pokazali mnogo više nego se očekivalo, jer igrali su mnogo bolje nego sto su igrali protiv Španije. Igrali bolje a izgubili, sa Špancima igrali slabo a pobjedili. To je fudbal, nepredvidiv, uzbudljiv.

Milorad

pre 5 godina

Наравно да ћу да навијам за комшије са којима делим крв без обзира на глупости из прошлости. Тако су сестре Атина и Спарта против Персије, а братски Рим и Самнијум против Картагине.

Ta7

pre 5 godina

Jooooj skacem do plafona, idemoooo Rusiiii
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 7. jul 2018 22:33)
E ajde sada skoci opet, ne do plafona nego u plafon iz sve snage, mozda postanes pametniji.
(miki

A i ti mu se pridruži slobodno

JPR24

pre 5 godina

Ubi Brazilac Ruse... Prvo ih vrati u zivot, pa ga promasi, ko vetrenjaca. Hrvatskim igracima svaka cast na borbi i igri. E sad, koliko ce fizicki biti spremni za Engleze ( i da su Rusi prosli isto bi bilo ) to ce biti veliko pitanje.

Nathan

pre 5 godina

Nista specijalno. Dve reprezentacije trece klase u rangu nas Dansku i Rusiju ne mogu da pobede u 120 minuta pa odlucuju penali... Neko od Engleske i Hrvatske ce igrati finale bez ozbiljnog protivnika iz top10 na svetu ni kriv ni duzan.

Ballkanac

pre 5 godina

Mozemo da kazemo ovo i ono, ali za jednu malenu zemlu ka sto je Hrvatska plasman u polufinale SP je veliki sportski uspjeh, vi koj mesate sport i politiku bolje idete tamo u rubrici politika😉 Hrvatska i Belgija kao male drzave bi voleo da igraju u finale.

warlock

pre 5 godina

BRAVOOOOOOOOOO.CIJELA CRNA GORA JE BILA VECERAS UZ HRVATSKU
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogicg, 7. jul 2018 23:23)


E VIVA MONTENEGRO, TAKO JE BRATE, ZNAMO DA PREPOZNAMO KOMSIJSKI KVALITET!

Ivan

pre 5 godina

Nazalost, Hrvati ce popustiti zbog premora. Englezi su malo odmorniji ali ko zna Hrvati ce imati vise prostora jer ce konacno igrati otvoreniju utakmicu jer Englezi ne znaju da se brane i napadace.
 (Liverpool Man, 7. jul 2018 23:17)

Englezi su zapravo veoma defanzivna ekipa, i ako su hrvati imali problema sa danskom i rusijom, imace ih puta deset protiv engleske. Mislim da bi posle dva prolaza na penale, sve osim eliminacije hrvatske bila velika nepravda.

Drakče

pre 5 godina

Fernandeš od heroja do tragičara.
Šteta što su i jedni i drugi igrali dobro samo kada su jurili rezultat, ali ipak je ulog bio preveliki. Hrvatska je ipak bila bolja i zaslužila je da ide dalje.

aaa

pre 5 godina

ljudi dokle cemo da umanjujemo tudje uspehe, otvorio im se zreb pa sta, bar znaju da iskoriste, ne secam se da smo mi umanjivali uspehe nasih kosarkasa kad nam se otvarao zreb..treba im cestitati, polufinale na najvecem sportskom takmicenju na svetu, a uz malo srece mogu i u finale, veliki uspeh i dokaz da se kvalitetno radi u komsiluku..

SEnT

pre 5 godina

Svaka cast Hrvati, zasluzeno idete u polufinale! Imate igracine Rakitica, Mandzukica, i posebno Modrica, igraca kakvog mi u Srbiji ko zna da li cemo ikad i imati! Jasno se vidi cilj, i tacno se zna ko sta radi, za razliku od nase reprezentacije!

Hrvoje

pre 5 godina

@Dodjite na stadion

'Ljudi, da se razumemo. Hrvatska nije nikakva fudbalska velesila. Oni su velesila samo u svojim očima. Dakle, samo DVA puta su uspeli da prođu grupu na SP, a na dva prvenstva se nisu ni plasirali. To je vrlo tanak rezultat za velesilu. Šta su onda u očima Hrvata Italijani, Nemci i Brazilci ako su oni velesila?
Ovo su činjenice.'

Molim provjeri omjer Hrvatske s Italijom, Njemackom i Brazilom.
(Hrvoje, 1. jul 2018 23:08)

Evo ja sam provjerio omjer.
Italija 4 titule prvaka sveta
Njemacka 4 -II-
Brazil 5 -II_
Hrvatska 0 -II-
(Duje, 2. jul 2018 01:29)

S kime u polufinalu igraju te tvoje velesile?

Ајде@

pre 5 godina

(Pera iz bivseg DDR-a, 07. jul 2018 22:54)

Добро си видео рођаче... И претходну утакмицу у пеналима се крстио по православном правилу - са три прста и од десна на лево.
Али то није битно, битно је да смо ми труба и брука од репрезентације, а Хрватска има врхунски тим. И треба им честитати на томе. Сад што се про.еравају са оним фашистичким глупостима, то је њихов проблем и ничији други!
А Бјела нека им направи филм за пар година о овоме, јер мислим да ће играти чак и финале.
Ми ћемо са Тиркетом и Мошом и даље да се тешимо како играмо добар фудбал.

alban

pre 5 godina

Za ruse nema sta da se kaze, oni su ionako na srecu dosli do cetvrt-finala, ali Hrvati za razliku od prve utakmice igraju sve bledje i bledje, izgledaju umorno. Englezi ce ih pobediti s'lakocom.

Banacanin

pre 5 godina

Svaka cast komsije!!! Odlicna i hrabra igra.
Bolji ste i zasluzeno idete u polufinale gde pokazujete da ste medju 4 najboljih u svetu jos jednom.
Zelim da ovog puta stignete i korak dalje, a onda je u finalu sve moguce.
Samo napred i znajte da pravi ljubitelji fudbala sa ovih prostora navijaju za vas.

zat

pre 5 godina

Iako ne pripadam građanskoj Srbiji (30 god. živim u Beču) čestitam hrvatskim reprezentativcima na plasmanu u polufinale. Takođe čestitke i ruskom timu na velikoj borbi.

Dzeki

pre 5 godina

Koliko hrvati imaju srece... u svakoj utakmici. Resice to Englezi, samo polako :)
(dbbp, 07. jul 2018 22:52)
Sta samo polako, samo polako i idu Hrvati u finale! Svaka im cast, u fudbalu su ono sto smo mi u kosarci, ali realno fudbal je daleko ispred kosarke, barem sto se tice celog sveta.

absolutezero

pre 5 godina

Prvi penal Rusa možda i presudan. Onako nonšalantno šutirati pa to se ne radi ni na treningu a ne u četvrtfinalu svetskog prvenstva. Čestitke hrvatima.

ce gevara

pre 5 godina

Ponosna sto sam hrvatica. Bravo vatreni..
(Marijana, 07. jul 2018 22:53)

I ja sam ponosan sto si ti Hrvatica.Sala mala.

U svakom slucaju, Hrvati, mogu slobodno reci da su fudbalska nacija.Bravo i kapa dole!Protiv Engleza navijam za Hrvate ... ajmo bre Vatreni....

delija

pre 5 godina

Kad čist Brazilac igra za Ruse, niko ništa da kaže. A kad covek koji je rodjen u Nemackoj i ziveo ceo život u Nemackoj i jedan roditelj mu Nemac, kad takav covek igra za Nemacku njega nazivaju da nije Nemac. Da nije Brazilca, ne bi Rusi ni do penala došli.
(W, 07. jul 2018 23:18)

Da nije Srba ne biste vi ni postojali.

Keka

pre 5 godina

Tako je braco Srbi, procitajte ovaj komentar pa i dalje navijajte za njih i podrzavajte njihovu reprezentaciju, otprilike 99% njih tako i razmislja! A uzgred procitajte njihove komentare kada smo mi igrali finala u kosarci i vidite za koga su oni navijali i koga su podrzavali, nas nisu sigurno! Naucite vec jednom sa njima samo sistem reciprociteta, ne kazem da ih treba mrzeti kao oni nas, daleko od toga, ali nikako za njih ne treba navijati jer oni to nikada nece vratiti, iskoristice prvu priliku da nas provociraju i ismevaju se kada mi izgubimo, zapamtite to!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realno, 7. jul 2018 23:38)

Ako su oni kompleksasi zasto onda i ti moras da se spustas na njihov nivo. Ako im igraci igraju lep fudbal navijacu za njih ma sta god njihovi navijaci ili oni sami mislili.

budibogsnama

pre 5 godina

Haha, koliko srece imaju ovi Hrvati..
Ali i Rakitica, cara...Gledao sam u kaficu, 90 posto navijalo za Ruse, 10 posto za Hrvate...Racunam da je to svakako desetostruko vise nego sto bi oni navijali za nas...U svakom slucaju cestitam, zasluzeno.

logikar

pre 5 godina

@Kad čist Brazilac igra za Ruse, niko ništa da kaže. A kad covek koji je rodjen u Nemackoj i ziveo ceo život u Nemackoj i jedan roditelj mu Nemac, kad takav covek igra za Nemacku njega nazivaju da nije Nemac. Da nije Brazilca, ne bi Rusi ni do penala došli.
(W, 7. jul 2018 23:18)

Pa nemoj tako, ne razumeju rusofili bas logiku, pogotovo ovu koja se uci u visim razredima osnovne skole.
(Jer su tako u mogucnosti, 7. jul 2018 23:35)

Objasnio ti Milojko.

veliki strumf

pre 5 godina

Na klupi Hrvatske Ivica Olic, Drazen Ladic, Ognjen Vukojevic... A ko sedi na nasoj klupi? Osim Rastavca (najveci doseg - trener Radnickog), znamo li jos nekog???

miksx

pre 5 godina

svaka cast rusima imaju ekipu koja je duplo losija od nase ali su nadomestili sve nedoatatke fizickom spremom. rusi i japanci najvece srce ovog SP

Dorcol Dorcolcima

pre 5 godina

Hrvati kazu da su prvaci sveta, Englezi da se titula vraca kuci... Pitam se ko li ce biti u pravu. I dal ce biti u pravu.
(Skoci pa reci hop, 7. jul 2018 23:12)


Ni jedni, ni drugi! Realno gledano, i Belgija i Francuska su bolje i od Hrvatske i od Engleske.

A da li je bolja Belgija ili Francuska, to je diskutabilno. Meni se vise svidja Belgija ali dajem Francuzima vece sanse u finalu pre finala.

Filip

pre 5 godina

@polufinale na najvecem sportskom takmicenju na svetu...
(aaa, 7. jul 2018 23:34)

WC nije najvece svetsko takmicenje vec OI koje su ujedno i najgledanije naravno. Polako sa zakljucivanje. Polufinale jeste za cestitku ali u istoriju ostaju upisane samo medalje i one su jedino sto se pamti. Do sada su prosli NA PENALE, gde ih je izvukao Subasic, dve ekipe koje su daleko ispod nivoa top16 najboljih svetskih reprezentacija. Protiv Engleza cemo videti koliko stvarno vrede, a potom i posle Belgije ili Francuske. Veoma su male sanse da Hrvatska uzme medalju, 10%...

don

pre 5 godina

Kako me nervira fraza "borili su se do kraja". Igra se cetvrt finale svetskog prvenstva svi se bore do kraja, svi se na svetskom prvenstvu bore jer je to kruna karijere. Po ovome ispada da se jedino nasi ne bore, protiv Kostarike ih svi nahvalili da su se borili, a eto protiv Svajcarske se nisu trudili po nama, iako su najvise pretrcali, druga stvar je sto su se pogubili na terenu pa izgleda da ne trce. Ne pljujte vise momke, to sto imamo ruglo od saveza i selektora bez dana trenerskog staza nije njihov problem.

323

pre 5 godina

Što se Hrvati toliko hvale? Izbacili Ruse na penale. Jaka stvar.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bora, 7. jul 2018 23:14)
Hvale se zbog polufinala , 4 najbolje selekcije na svetu , dok mi pukosmo vec u grupi.

zagorka

pre 5 godina

koliko je tu LJUBOMORE!!!..užas..dajte se skulirajte i dojdite sebi!!! čemu to???Radije poglejte sebe i već jenput napravite nekaj za svoju repku i svoju zemlju!!!!

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Тако јеееее, бравооооооо, скачем до небаааа, ма браво мајстори, идемо до титуле!

W

pre 5 godina

Kad čist Brazilac igra za Ruse, niko ništa da kaže. A kad covek koji je rodjen u Nemackoj i ziveo ceo život u Nemackoj i jedan roditelj mu Nemac, kad takav covek igra za Nemacku njega nazivaju da nije Nemac. Da nije Brazilca, ne bi Rusi ni do penala došli.

yoyo

pre 5 godina

ako ne uspjevaju Rusi onda jih Englezi moraju izbacit!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (shalk, 7. jul 2018 22:46) # Link komentara

Ako ne Englezi, onda pobjednik u utakmici izmedju Belgije i Francuske.
(Komsijina Krava, 7. jul 2018 22:57)

Najjaci si.

Millennium

pre 5 godina

Meni je najbitnije da Svijet Hrvatsku za razliku od Srbije gleda kao velesilu,Srbi priznajte da u nogometu niste rođeni za velike stvari!pozdrav objektivnim
(Super Mario, 7. jul 2018 23:06)

Nismo. Stoji. Ali vi niste ni za šta drugo.

joško

pre 5 godina

Sad sam stoposto siguran da smo u finalu jer Englezi igraju nogomet kakav nama paše otvoren i bez kalkulacija...Par kontri kao protiv Argentine i finale je tu!

nikola

pre 5 godina

Borbena utakmica,Rusi dali sve od sebe i nema im se šta zameriti, Hrvati očekivano kvalitetniji, ali umalo da od gotovog bude veresija. U polufinalu protiv Engleza favoriti, ali mislim da je Engleska fizički spremnija reprezentacija. Igraju baš tvrdo i jaki su u duel igri. Biće neizvesno, ali prednost dajem Hrvatskoj, naravno zbog fenomenalnog Modrića. Pozdrav za komšije i držim palčeve da prođete u finale.

2CRAZY

pre 5 godina

Svaka cast Hrvatskoj na pobedi, za sad se ostvaruje moja prognoza koju sam dao jos tokom osminefinala, da ce Francuska i Hrvatska igrati finale.

ana

pre 5 godina

Idemo Hrvatska do pobjede bolji ste Crna Gora je uz vas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ivaaaan, 7. jul 2018 22:01)

ne zivis ti od hrvata rodjace nego od rusa...

hop cup

pre 5 godina

Fernandez katastrofa celu utakmicu, malo ga izvadio gol za 2-2.
Smolov od kako je usao ocajan, bukvalno je bio igrac manje na terenu. Ja ne znam sta je pokusao onim penalom. Kao da je pokusao panenkom, ali katastrofalno izvedeno

kaktus

pre 5 godina

čestitam Hrvatima za 4.mesto na SP.Gube od Engleske a posle igraju ili sa Belgijom ili Francuskom,ne mogu pobedit ni jedne ni druge.Znači 4 mesto

VanNistelroj

pre 5 godina

Iskreno ako budu igrali kao danas i protiv Danske, cak i Engleska ih dobija sa 3+ gola razlike. Neverovatan pad u igri posle grupne faze, nijedna akcija, nikakav plan, nista, nista ,nista. Da nije Modrica i prekida bili bi apsolutno bezopasni po gol protivnika, da ne pricam o Subasicu koji je najbolji golman na prvenstvu trenutno.

Modra

pre 5 godina

Modric je zivotinja...novi Zidane, pa njemu ne moze bog otac uzet loptu. Ovako nesto nisam nikad vidio. A sta rekoste...SMS dolazi u Real umjesto Modrica?hahaha pa taj mora jos puno zganaca jest da mu moze ocistit cipele, a ne ga mijenjat u realu. Frajer se ocijenio sa 8-icom hahhaa tu se vec vidi da nece nikad bit veliki igrac
Ovime smo pokazali koju mi moc imamo da je to nevjerovatno. Mi smo bogovi nogometa na balkanu...to zapamtite!!! Mi smo izmislili nogomet za vas!

zabezeknut

pre 5 godina

Rodjaci...pa baš da rus Fernandez uvuče domaćina u polufinale...mnogo bi bilo. Da ne poredimo stil igre. Ovo što rusi igraju, to isto ume i Japan i svojevremeno Koreja. Ovo što ume Modrić umeju još dvojica...max.

Tereza

pre 5 godina

Najbolji su mi komentari ovih strucnjaka koji vec vide polufinale haravata i engleza. Cujemo se sutra!
(Ne dajte se prevariti braco Srbi, 6. jul 2018 22:38)

Gdje si ?

Doktor

pre 5 godina

Hrvatima čestitke, ali meni su najveći utisak Rusi! Totalno osrednja i limitirana ekipa, na borbenost i srce, bez pomoći sudija, došla nadomak polufinala, da penali odluče... Svaka čast, ovi naši bi mnogo mogli da nauče od njih...

Nazalost hrvat

pre 5 godina

Da se ne lazemo ovo je veci uspeh od svih nasih u kosarci nema coveka na svetu koji ne gleda fudba treba biti realan..alo polufinale SP u fudbalu!!!! Treba biti realan..
(Marko, 7. jul 2018 22:18)

Nema tu emocije ako ti voliš neki sport samo zbog toga što ga i drugi gledaju..

red_moon

pre 5 godina

Ja se samo nadam da ce barem Engleska htjeti igrati nogomet sa nama. Jer preskakanje i obilazenje ovih autobusa u sesnaestercu postaje stvarno zamorno.
Makar sumnjam, pokusala je igrati Argentina s Hrvatskom, pa vidimo kako je prosla.
U svakom slucaju, u polufinalu smo svjetskog prvenstva, 2.put u 20 godina, sto su uspjele samo jos 4 reprezentacije. Idemo prema tituli, a Luka prema zlatnoj lopti.

Avexrayoo

pre 5 godina

hrvati su pokazali balkanski mentalitet posle primljenog gola a to im nece proci kod engleza.
(miksx, 7. jul 2018 23:30)
__
Šta lupaš? Posle prvog primljenog brzo izjednačili, posle toga poveli u produžecima, pa primili i na kraju junački izveli penale i prošli dalje. Kakav balkanski mentalitet ti spominješ?

Sasa 1977

pre 5 godina

Osecam se kao 1990. kad su Brnovic i Hadzibegic promasili penale. Hrvate ne volim u politickom smislu, ne volim tu bolesnu naciju, coveka kao pojedinca postujem. Priznajem, tesko sam podneo ovo polufinale, mada.. u fudbalskom i sportskom smislu Hrvatska je zasluzila pobedu.

Nemanja

pre 5 godina

Pa ovo je neverovatno. Rusi su bili bolji u svim segmentima igre, i ovako da izgube...ne znam jesam nesrecniji sad ili kad je Srbija ispala. A sad da braca Englezi osvete i nas i Ruse!

Andra

pre 5 godina

Au,Hrvati odoše u polufinale,mi i dalje kukamo na Briha a oni odoše u polufinale. Navijao sam za Ruse,ali Hrvati su realno bolji. Šteta za Ruse,borili su se ali eto više sreće imala je Hrvatska,krivci su Smolov i Fernandez,žao mi ovog Fernandeza,dečko od heroja do tragičara,šteta,a Smolov je hteo da se pravi važan pa je onako izveo penal kao da je 6:0 u 85 min,pa se malo pravi važan,a on u četvrtfinalu Svetskog prvenstva,onako izvodi penal... Gledao sam utakmicu na Hrt-u gledao sam zbog Drage Ćosića koji na sreću nije doživeo infarkt ali zamalo,kad je bilo 2:2 hteo je da zaplače,a kad su pobedili počeo je da filozofira kao da mu je Aca Stojanović učitelj. Kad pogledam 4 najbolje selekcije na svetu,pomislim da li je ovo neki prijateljski turnir ili Euro,ali ovo je Svetsko prvenstvo,i to jedno od najčudnijih i zaista ko god da osvoji biće neverovatno. Jeste malo Hrvatima bio lak žreb,ali dobro,i jesu imali realno i laku grupu i pobedili Dansku i Rusiju na penale,ali opet,svaka čast ponovili su uspeh od pre 20 godina,a videćemo da li mogu protiv Engleske,ali eto naši čim odoše odma se i vratiše a Hrvati celo prvenstvo u Rusiji,svaka čast.

realno

pre 5 godina

Modric je zivotinja...novi Zidane, pa njemu ne moze bog otac uzet loptu. Ovako nesto nisam nikad vidio. A sta rekoste...SMS dolazi u Real umjesto Modrica?hahaha pa taj mora jos puno zganaca jest da mu moze ocistit cipele, a ne ga mijenjat u realu. Frajer se ocijenio sa 8-icom hahhaa tu se vec vidi da nece nikad bit veliki igrac
Ovime smo pokazali koju mi moc imamo da je to nevjerovatno. Mi smo bogovi nogometa na balkanu...to zapamtite!!! Mi smo izmislili nogomet za vas!
(Modra, 07. jul 2018 23:07)

Tako je braco Srbi, procitajte ovaj komentar pa i dalje navijajte za njih i podrzavajte njihovu reprezentaciju, otprilike 99% njih tako i razmislja! A uzgred procitajte njihove komentare kada smo mi igrali finala u kosarci i vidite za koga su oni navijali i koga su podrzavali, nas nisu sigurno! Naucite vec jednom sa njima samo sistem reciprociteta, ne kazem da ih treba mrzeti kao oni nas, daleko od toga, ali nikako za njih ne treba navijati jer oni to nikada nece vratiti, iskoristice prvu priliku da nas provociraju i ismevaju se kada mi izgubimo, zapamtite to!

Liverpool Man

pre 5 godina

Nazalost, Hrvati ce popustiti zbog premora. Englezi su malo odmorniji ali ko zna Hrvati ce imati vise prostora jer ce konacno igrati otvoreniju utakmicu jer Englezi ne znaju da se brane i napadace.

Jeljaeno

pre 5 godina

Jel vam nije dojadilo prognozirat protiv Hr? Ovi igraci su mentalno jaki do neba...

Kramarićev pogodak komentirao je legendarni američki nogometaš Jimmy Conrad.

"Nisam uvjeren da se Englezi mogu nositi s mentalnom snagom ove Hrvatske", napisao je na Twitteru. 

Ako ne vidite razliku svojih orlica i nasih igraca...prestanite gledat nogomet. 2 puta u 20 godina biti u polufinalu nije sluslcajnost. To je dokaz nase snage i nadmoci u regionu

Dejan Marinković

pre 5 godina

Bože kakvo pozorište! Samo Rusi mogu da izgube ovako nameštenu utakmicu.
Pojma nemaju, bilo bi za komšije 3:0.Odlična predstava ;)

ја

pre 5 godina

Лука и Ракитић светска топ класа!!!! не навијам за Хрвате али ово је екипа и квалитет!

Filip

pre 5 godina

@Decko, Srbija ima 2 medalje u kosarci, zato ne pricaj svasta.
Sto se Amerikanaca tice, prate fudbal i to mnogo vise nego pola evropskih drzava. Americki stadioni su puni tokom fudbalskih utakmica, a svaki je veci od evropskih stadiona. Liga im je jaka, u Evropi bi bila medju 5 najjacih, a reprezentacija dosta jaka. Tako da je ocigledno da ti nista o fudbalu ne znas.
(mai, 7. jul 2018 22:57)

Hahaha ma sta mi naprica hrvat. 2 medalje a? A sta je sa cinjenicom sto je Srbija pravni naslednik Jugoslavije i sto su sve te medalje kod nas u vlasnistvu? Sta je sa time sto su uvek skoro sve Srbi cinili kosarkasku reprezentaciju Jugoslavije i po nekim Hrvatom na klupi? To koliko su oni doprineli uspehu Jugoslavije se vidi po njihovim rezultatima od odvajanja, a i po nasim.

https://sr.wikipedia.org/sr-el/Кошаркашка_репрезентација_Србије

https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatska_košarkaška_reprezentacija

Evo ti malo se obrazuj pa se vrati ajde.

Inace sto se tice fudbala ne bih te uopste zadrzavao. Sam si se dovoljno osramotio stavom o Amerikancima i njihovom fudbalu i pokazao koliko se razumes. Amerikancima koji su izgubili u kvalifikacijama za svetsko od Trinidada i Tobaga hahaha. Ma vidi se da si ekspert. Kakvi su ti argumenti kladim se da ne znas ni da potrcis.
Ajde barem kad naucis da se potpises javi se.

Sremac

pre 5 godina

Kad čist Brazilac igra za Ruse, niko ništa da kaže. A kad covek koji je rodjen u Nemackoj i ziveo ceo život u Nemackoj i jedan roditelj mu Nemac, kad takav covek igra za Nemacku njega nazivaju da nije Nemac. Da nije Brazilca, ne bi Rusi ni do penala došli.
(W, 07. jul 2018 23:18)

Kao kad Urugvaj igra bunker, onda uništavaju fudbal... kad ceo ruski tim igra 120 minuta ispred svog gola, imaju 15% posed celu utakmicu, onda je to dobra odbrana, vanserijska taktika itd...

Grabimo_juče

pre 5 godina

E moja Srbijo, gledaj i plači! Nisam navijao ni za koga večeras, pratio sam meč i uživao u fudbalu... Šta reći sem sve pohvale za Hrvatsku... Ući u 4 najbolja tima na svetu nije mala stvar! SRBIJO, kad ćeš ti postići ovako nešto, kad??? Ili ćemo večno lagati sami sebe kako nam je košarka "važnija"... E Srbijo moja...

Admiral

pre 5 godina

@ jel možemo sad da se "ložimo" 27 godina kao neki sa Barijem? :-))
(Purger 1, 07. jul 2018 23:04)

Ne mozete! Pisu se i pamte samo osvajaci a vi to sigurno necete biti!

Borodin

pre 5 godina

Gledao sam utakmicu samo da bih video koga će Englezi da počiste u polufinalu, mislim realno uporedite igru Engleza danas popodne sa igrom obe reprezentacije koje su sad igrale, tri klase iznad.

kaca2011.kd@gmail.com

pre 5 godina

dzaba sve,kad ce to nemci da stisnu “delete“kao da nista bilo nije,sto zbog njihove tradicije,sto zbog svog ega,spominjace se titula,isto kao kisa sto nije pala na turniru....pozdrav za sve pratioce fudbala

Emil

pre 5 godina

Najveći uspjeh Srbije i najveće zadovoljstvo na ovom prvenstvu će biti ako Hrvati izgube...zar te na to spali da vam je to jedina zadovoljstina na S.P

nemke

pre 5 godina

Bravo za komsije! Engleze dobijaju na "keca"... Tesko je igrati protiv ovih ekipa koje se brane celo vreme... Englezi ce proci kao i Argentinci sa 3 komada! A u finalu sta bude! I tada cu navijati za njih!

realan

pre 5 godina

Znaci ne volim engleze nikako.Tako da cu za Hrvate navijati.Ali ima jedan problem.Igraju drugu na produzetke.Ako ne slome engleze u prvom tesko ce to ici.

Dax

pre 5 godina

Eto sada vidite koliko je šteta šta je Srbija izgubila od švajcaraca, imali bi polufinale Hrvatska - Srbija. Doduše, moramo da sačekamo da Srbi vode igru u Real Madridu i Barceloni, da imaju defanzivce u Liverpoolu, napadače u Juventusu, a ne samo nekog tamo precenjenog igrača Lazia...

Ivan

pre 5 godina

Vratilo nam za Tursku i Portugal, bilo je gusto jer Rusi su tvrdi nisu znalci ali ipak su domaćini, borili su se do zadnje sekunde. Raketa je miran kao niko pa čak i Modrić puca po šavovima ali je opet odigro super. Hvala svima iz Srbije i bivše Juge koji su navijali za nas, a sad Englezi !

nn

pre 5 godina

Uz duzno postovanje hrvatskoj ekipi, ali otvorio vam se zreb. Ne kazem, svaka cast, ovo je ogromna stvar, ali da ste nabasali na bilo koju od cetvrtfinalnih ekipa iz druge polovine, ne biste stigli ovde.
P.S. Naravno, Srbija nije ni vredna spominjanja sto se tice fudbala, ali cisto da umanjim euforiju. :-)

C i n i k

pre 5 godina

Lose ekipe,losa igra ali izgleda da su ruje bas slabi, nemaju pojma,nemaju pojma ni komsije,malo su bolji jer su opasniji u napadu ali svejedno, prangije ko i ruje.Bice ovo ipak kako vidim istorijski uspeh za komsije jer ne verujem da ruje mogu da pobede.

github

pre 5 godina

Bravo komšije odlično ste igrali, zasluženo u polufinalu, mogli ste i ranije da završite ovo ali dobro je i ovako. Još jednom od srca čestitam .

ShoneNI

pre 5 godina

Ne bih sada da nesto pametujem, ima ovde milion komentara, sve su ljudi ovde vec rekli, ali, razmisljam, ceo zivot krene i ode u nekom drugom smeru u zavisnosti od jednog trenutka, u zavisnosti od jednog miligrama srece, verovatno je vecina nas imala neki takav trenutak u zivotu... Mislim ovde na Modricev penal.. Zivot je cudo.
Hrvatima cestitke na pobedi.

Ivan

pre 5 godina

Smesna je ova hrvatska. Svaka cast na polufinalu, ali budimo realni, dosla im prvo danska, pa rusija. U polufinali tek igraju protiv kvalitetne reprezentacije.

BLuka

pre 5 godina

Nisi upućen, Hrvatska upravo igra u svojim tradicionalnim crnim dresovima.
(Djole, 7. jul 2018 21:38)
Nije crna boja vev nijansa tamne plave boje.
Elem...ovu bi Rusiju Srbija razbucala.

323

pre 5 godina

Od ovakvog fudbala mi smo daleko ko nebo i zemlja. Sta dalje treba pricati. Utakmica je imala sve ali trcanje, borba do iscrpljenosti... To nase vedete treba da vide i da se postide. Dok to ne shvate mi cemo biti veciti gubitnici. Dno.

goran princip

pre 5 godina

Fudbal je najodvratniji sport,to je dokaz ova hrvatska i rusija,igrom nisu ni medju top 20,Engleska ce ih rasturiti 3:0 koji god da prodju dalje,antifudbal,kad gledam francusku ,belgiju i vrhunski fudbal pa posle toga pogledam hrvate,ruse,dance kako se prenamazu i vuku na terenu,od samog pocetka idu na penale,sto im odmah ne dozvole da izvode penale a ne da se prenemazu 2 sata,uzas,na ovaj nacin je grcka bila prvak evrope.

SV

pre 5 godina

"Балкански менталитет. Уместо да мељу све пред собом, јер су објективно бољи, што важи и за меч против Данске, дадну гол и повуку се."

Svaka cast za komentar, Engleska im to nece oprostiti, jedan finalista je vec poznat, to ce biti Engleska, mada se to znalo jos otkako su Rusi izbacili Spaniju. Ne govorim ovo sto sam protiv Hrvatske, imaju sjajne igrace, ali, imaju taj balkanski mentalitet, a i potrosili su mnogo srece do sad.

Djordje NS

pre 5 godina

Tako to biva kad poslednji odbrambeni igrač bez potrebe i totalno nerezonski izbaci loptu u korner kao da je ustupanje kornera suparničkoj ekipi potpuno bezazlena i bezopasna stvar.
Jel sad Rusi idu kući ili gde?

jд123

pre 5 godina

Балкански менталитет. Уместо да мељу све пред собом, јер су објективно бољи, што важи и за меч против Данске, дадну гол и повуку се.

lopta

pre 5 godina

Rus golman nije uradio “domaci zadatak”. Isti covek HR Rakitic puca zadnji penal kao i protiv Spanije u isti ugao. Provukose se opet Hrvati

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Ne volim Hrvate, ali im skidam kapu na igri i odnosu prema reprezentaciji. 100. minut, svi popadali od umora, ali i dalje igraju isto, trčanje bez lopte, otvaranja, pasovi... A naši posle 15 minuta (ne računajući kornere i prekide) ako više od tri igrača (naravno, lagano trčkarajući) pređe polovinu to se zove totalna ofanziva. Evo, 110. minut, Hrvati igraju presing na Ruskoj odbrani. Igraju i naši tako, ponekad, u prvih 10-15 minuta, a posle su suviše premoreni za tako nešto. Rusima treba gol, a oni u šesnaestercu, kad nije prekid, nemaju ni žive duše.
Evo, ubodoše ga Rusi za 2:2. Vala, ne zna se koja ekipa ima više sreće. Ali, nekako je nerešeno najpravedniji ishod.

Komsijina Krava

pre 5 godina

ako ne uspjevaju Rusi onda jih Englezi moraju izbacit!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (shalk, 7. jul 2018 22:46) # Link komentara

Ako ne Englezi, onda pobjednik u utakmici izmedju Belgije i Francuske.

VanjaLFC

pre 5 godina

Čestitke Hrvatima na prolazu u polufinale. Želim im sreću u daljem takmičenju. A Rusi....ne mogu biti ponosniji na svoje momke. Svaka čast.

mai

pre 5 godina

@filip
Decko, Srbija ima 2 medalje u kosarci, zato ne pricaj svasta.
Sto se Amerikanaca tice, prate fudbal i to mnogo vise nego pola evropskih drzava. Americki stadioni su puni tokom fudbalskih utakmica, a svaki je veci od evropskih stadiona. Liga im je jaka, u Evropi bi bila medju 5 najjacih, a reprezentacija dosta jaka. Tako da je ocigledno da ti nista o fudbalu ne znas.

filip

pre 5 godina

@ Da se ne lazemo ovo je veci uspeh od svih nasih u kosarci nema coveka na svetu koji ne gleda fudba treba biti realan..alo polufinale SP u fudbalu!!!! Treba biti realan..
(Marko, 07. jul 2018 22:18)

Ajde Hrvat nemoj da se foliras tu nesto i lazno predstavljas. Uspeh se ne meri time koliko ti nesto pratis ili ne. Amerikanci npr. ne prate fudbal uopste i ne zanima ih, tako gledano fudbal je zadnja rupa na svirali na celom sverno-americkom kontinentu. Ne bih menjao ni jedno nase zlato, srebro, bronzu sa SP ili OI za jednu medalju u fudbalu. Mi u kosarci nismo nekakve zvezde padalice koje imaju jednu medalju, mi smo kosarkaska nacija koja je to dokazalo nebrojeno puta do sada. To su dve stvari koje se ne mogu porediti uopste i razlika je ogromna.

Dare

pre 5 godina

Hrvati su jedna prosjecna ekipa koja je tu nekako izmuljala polufinale. A sta reci za ruse. Pa dal je moguce da neko dodje do 1/4 finala uz ovakvu igru. Pa mi smp Brazil za njih. Jeziv fudbal igraju. Pa odbija se lopta od njih kao od zid.Zgadise mi svjetsko prventsvo. Pa ne igraju daba po ruskoj ligi svi.
(panco, 07. jul 2018 22:23)

Haha, Hrvati ptosek, Rusi ocajni, a mi smo Brazil za njih. Brate nalupeta se ti u 2 recenice.Oni nemaju pojma. i dosli u 1/4 finale, a mi Brazil. pa smo ispali jos u grupi.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Vratite Nemacku i Brazil. Ovo sve smaracke ekipe. Hrvati ce doci do finala a nisu pobedili ni Dansku ni Rusiju u regularnom toku. Tako ce i sa Engleskom nesto na mucenje i sebe i publike.
(moram reci, 07. jul 2018 22:16)

Do finala nece, ne brini....ceka ih ceta Gareta Sautgejta.

Jaro

pre 5 godina

Sramota me sto sam hrvat, zalosno kakve golove dajemo bez igre
(Laki, 07. jul 2018 22:12)

I mene stid, ako cemo ovako proci sta ce nam raditi Engleska???

SV

pre 5 godina

Smolov uzas, nacin na koji je sutirao Fernandez postujem bez obzira na promasaj. Modric, koliko je taj covek imao srece kod penala, Smajhel mu je odbranio penal, uzasno je izveo i drugi penal, da se Smajhel nije pomerio, odbranio bi mu i evo ovo veceras. Odose Hrvati, kao sto sam jos pre 10 dana rekao Engleska ce igrati finale, da li protiv Belgije ili Francuske, pitanje je. Belgija ima kvalitet za prvaka, ali ako budu igrali kao protiv Brazila drugo poluvreme nece imati sansu protiv Francuske. Ipak mislim da ce svetski prvaci igrati finale.

Marko

pre 5 godina

Da se ne lazemo ovo je veci uspeh od svih nasih u kosarci nema coveka na svetu koji ne gleda fudba treba biti realan..alo polufinale SP u fudbalu!!!! Treba biti realan..

panco

pre 5 godina

Hrvati su jedna prosjecna ekipa koja je tu nekako izmuljala polufinale. A sta reci za ruse. Pa dal je moguce da neko dodje do 1/4 finala uz ovakvu igru. Pa mi smp Brazil za njih. Jeziv fudbal igraju. Pa odbija se lopta od njih kao od zid.Zgadise mi svjetsko prventsvo. Pa ne igraju daba po ruskoj ligi svi.

Zmaj

pre 5 godina

Ovde neki lupetaju samo tako? U fudbalu ne postoji konacan rezultat koji je "neresen". Postoji onaj kad dva tima imaju isti broj golova na kraju i on se naziva izjednacen. Ali on nije "neresen" vec resen. Zna se konacan ishod. Tako da nemojte vise lupati gluposti i pisati "nereseno" kad je reseno

Croaticusmetlikus

pre 5 godina

Svi pricate o lakom zdrijebu od osmine..nitko ne prica o maestralno psihicki prije svega odigranoj igri u skupini i zasluzeno u laksi zdrijeb...svi pricate o slabim rusima..rusima koji su spa poslali kuci...naklonite se Hrvatima...velemajstorima ove igre..pozdrav svim Srbima dobre volje

dbbp

pre 5 godina

Ni jedni, ni drugi nemaju pojma... zali boze Spanije i onog Brazila, nakantali bi ove sa po 4-5 razlike. Ko prodje osvojice drvenu medalju... Ostale tri rep. su za dve klase bolje.

impeRAtor

pre 5 godina

Tako je, Hrvatska ide dalje, gledacemo evropsko polufinale. Azijati imaju svoj kup na zimu, Rusi treba da se kandiduju. Tu su negde sa Mjanmarom i Pakistanom...

Dorćol

pre 5 godina

Hrvati igraju bolji i lepsi fudbal, da se prvenstvo ne igra u Rusiji , ne bih Rusi prosli ni grupu , kamoli u 1/4 finale dosli...
(Objavite mi komentar, 07. jul 2018 21:58)

Cenim da se Rusi ne bi kvalifikovali uopšte.

Covek po imenu Uve

pre 5 godina

Čestitke komšijama. Sve u svemu rutinska pobeda i pored slabije igre. Ali i to je odlika dobrih ekipa. 
Nekako mi se čini da vam je ova generacija sazrela i da je sad možda pravo vreme za neki veći rezultat. Ono što mene zanima je to, da li ova vaša momčad može da se psihološki izdigne i kad ne ide. Uglavnom, balkanske ekipe nisu baš dobre kad treba da se juri rezultat. Ako se taj momenat prevaziđe i ako psihološki budete jaki, očekujem barem četvrt-finale od vas...
(Čovek po imenu Uve, 16. jun 2018 22:57)

Moj komentar posle igre komsija sa Nigerijom. Pokazalo se da su komsije prevazisle balkanski kompleks. Protiv Engleza se moze igrati i mislim da dobijate. U finalu vec tesko, ali sve je moguce. U svakom slucaju cestitke, apsolutno ste zasluzili!

vlada

pre 5 godina

Sve sam vise ubedjen da ce ovo Hrvati da osvoje. Ovoliko srece nije imao niko nikada na SP. Prvo Caballero pokloni gol Rebicu, pa protiv Danske jedan odbrambeni igrac napuca drugog i lopta dodje do Mandzukica koji je 5 metra od gola, pa sada ovaj penal Modrica, a bila su tu i dva smesna gola protiv Nigerije. Ne znam dokle ce ovo da ih prati ali i ovo je previse.

Ezop

pre 5 godina

Ni jedni, ni drugi nemaju pojma... zali boze Spanije i onog Brazila, nakantali bi ove sa po 4-5 razlike. Ko prodje osvojice drvenu medalju... Ostale tri rep. su za dve klase bolje.
(dbbp, 7. jul 2018 22:10)

Ispali su, dalje nema nikakve rasprave.
Hrvatska je u grupi sve pobijedila sa gol razlikom 6:1!

GD

pre 5 godina

Hrvatska u proteklih 20 godina ima dva polufinala na SP a mi 20 godina nismo prosli grupu. FSS je jedna bedna organizacija a nasi fudbaleri gomila preplasenih baba. Cestitke hrvatskim reprezentativcima i strucnom stabu na rezultatima i odnosu prema nacionalnom dresu. Nasi fudbaleri nisu zasluzili ni trunku paznje a kamoli podrsku i razumevanje. Slobodno neka se svi povuku i puste mlade koji imaju zelju da igraju.

Srbohrvat

pre 5 godina

Rusi braćo naša... i jedan Brazilac (Brus?) kao prilog.

Dotični ne zna nijednu reč ruskog jezika, manje nego svi vi koji čitate ovaj komentar.

Cirkus sa kupovinom igrača za nacionalne timove. Za to vreme među komentatorima licemeri kojima sada to ne smeta.

Pozdrav od nekad Jugoslovena, danas Srbina sa skoro 50% hrvatskog (tačnije dalmatinskog) porekla kome je u ovoj utakmici srce kuca za Novaka Đokovića i mog sina koju sam napravio sa mojom ženom Nemicom. ;-)

Ja živim u budućnosti, ne znam za vas koji i dalje živite u prošlosti i brojite krvna zrnca, kao što sam prebrojao svoje za vas.

I radujem se uspehu Hrvatske zbog svih dobrih Hrvata koji se raduju i našim uspesima.

lopta

pre 5 godina

Hrvati imaju vise srece nego pameti. Kakav drugi go, ovo je smesno. Opet ce se provuci.
Nisu zasluzili ni Rusi ni Hrvati da igraju polufinale. Ocajna utakmica na nivou drugoligasa. Zali Boze sto ispadose Spanija, Brazil, Kolumbija, Urugvaj.

Ante

pre 5 godina

Ma, nek i ne prođemo dalje. Al smo bolji, a najviše od svega, pobijedili smo onaj mentalitet, da ne potonemo nakon primljenog gola.
Ne odustajemo. Bravo dečki!

nemanja

pre 5 godina

Protiv Krasnodara kad je Zvezda igrala , onaj Smolov nista nije pokazao i bilo mi je cudno sto ga mediji uzdizu. Nista nije pokazao ni tad, a ni za Rusiju kad god sam ga gledao, ocajan igrac. i onda izvodi ovakve egzibicije na penalima i zbog njega ispadnu Rusi. Najgori igrac na visokom nivou kojeg sam gledao.

.

pre 5 godina

Kažu ljudi penali lutrija. Pa i nije sasvim tako ovde je definitivno presudilo znanje tj neznanje rusa da daju penal... ili jednostavno psiha sta je vec. Takođe akinfeev je morao da skine šut modrica.

Zoki

pre 5 godina

BRAZILAC SPASAVA RUSIJU. 
Verujem da je cela Rusija ponosna:)))
(sandzaklija, 07. jul 2018 22:34)

Pa nemoj takoo, i Srbin Subasic spasava Hrvatsku. :)))

Ljiljana, London

pre 5 godina

Ono kad ti ceo dan prodje kako treba u sportu, Engleska pobedi Svedsku, Djokovic Edmunda, Hrvatska Rusiju . Cestitke hrvatskom timu, borili su se do kraja.

veliki strumf

pre 5 godina

Kolika doza srece - necuveno! Kako je usao onaj Modricev?!?! Das juznoamerikancu da sutne penal i nabedjenom naduvenku Smolovu... Nazalost, ovo eliminise i Mazica...

ferdinand

pre 5 godina

Гол. Русофили како вам је? лол
(Марвин тхе Мартиан, 07. jul 2018 22:12)

Dečak, smaraš, ponavljaš se i misliš da si duhovit.

piksel

pre 5 godina

lijepo li je bilo cut Modrica kad su birali ko prvi sutira penal 'ocemo li mi pucat prvi' :) lijepo je cut 'nas' jezik, smatrali vi to hrvatski, srpski, bosanski, crnogorski sve je to jedan jezik i meni ga je bas lijepo cut ... Nije da sam neki navijac Hrvatske i da bi sad tugova da su ispali ali mi je drago sto su prosli dalje jer ipak igraju lijep, napadacki fudbal, a i najblizi su nam, bas bi lijepo bilo da osvoje ovo... Na zadnje Evropsko su baksuzno ispali i mislio sam da im je to bila najveca sansa da uzmu titulu, ali evo nisam bio u pravu ocigledno, sad na svetsko su jos bolji ... cestitke komsije, pozdrav iz Crne Gore

moram reci

pre 5 godina

Vratite Nemacku i Brazil. Ovo sve smaracke ekipe. Hrvati ce doci do finala a nisu pobedili ni Dansku ni Rusiju u regularnom toku. Tako ce i sa Engleskom nesto na mucenje i sebe i publike.

Bgd

pre 5 godina

Drago mi je zbog komšija koje su bacale petarde kada je Rusija postizala golove. Čestitam komšije a Krstajić i orlovi gledajte kako se bori za svoju zemlju.

Dorcol Dorcolcima

pre 5 godina

Hrvati igraju bolji i lepsi fudbal, da se prvenstvo ne igra u Rusiji , ne bih Rusi prosli ni grupu , kamoli u 1/4 finale dosli...
(Objavite mi komentar, 7. jul 2018 21:58)


Da se prvenstvo igra na Grenlandu, pobedili bi Eskimi.
A da se prvenstvo igra u Srbiji, mi bi opet pukli.

sasa

pre 5 godina

realno sa fudbalske strane sta ce rusi sa ovakvom igrom u polufinalu...i ovo im previse...realno od preostalih 8 ekipa prosli su najbolji...iako slabo svetsko prvenstvo gledacemo ekipe u zavrsnici koje su gladne trofeja i dve dobre utakmice...englezi i hrvati za istoriju...

Pera iz bivseg DDR-a

pre 5 godina

Da li je jos neko video ili samo ja u prenosu na norveskoj televiziji da se Subasic kod polaska sa centra ka golu pred prvi penal 3 puta prekrstio sa 3 prsta ?

Joe

pre 5 godina

Hrvati su uz sasvim prosecnu igru, ni krivi ni duzni dosli do polufinala. Imali su srece vise nego pameti prvo da u osmini finala i cetvrtfinalu igraju sa prosecnim ekipama kao sto su Danska i Rusija, a ni tako prosecne ekipe nisu mogli da pobede osim na penale. I onda neko prica kako Hrvati igraju najbolje, pored jedne Belgije, Francuske, a i na moje iznenadjenje Engleske koji su svi za klasu bolji od Hrvata. Inace koliko god da su Hrvati na srecu dosli tu gde su dosli, toliko su i dalje za nas svemir u fudbalu, jer nasi fudbalercici ne mogu posteno da istrce ni jedno poluvreme, a kamoli ceo turnir.

Bgd

pre 5 godina

Drago mi je zbog komšija koje su bacale petarde kada je Rusija postizala golove. Čestitam komšije a Krstajić i orlovi gledajte kako se bori za svoju zemlju.

Qwe

pre 5 godina

Ispadaju Rusi. Nemaju sanse, kad nisu cuvali prednost. Mada vec je bilo 99% sanse za prolaz protiv Rusa. Hrvatska dalje tesko. Al ako Englezi kojim slucajem osvoje sp u Rusiji, bice show.

takkar

pre 5 godina

Auuu ljudi kakva tekmicina. Rusi sa publikom,zilavi do kraja,svaka cast.Zamislite da je Iran domacin,prosetali bi se do finala hahaah. Koliko su trcali Hrvati ovo nije realno. Ruski rovovi nisu izdrazli. Realno Rusi nisu za top 4. A opet moglo lako i to da se desi.Neverovatni Modric i Raketa.

baneb

pre 5 godina

Možda ne ni najkvalitetnije ni najlepše, ali jedno od, ako ne i najuzbudljivije SP. Svega 4 dosadne utakmice: Danska-Francuska, Srbija-Kostarika, Srbija-Švajcarska i Srbija-Brazil.

el pibe

pre 5 godina

Rusi su tragična reprezentacija  
(Rocky Balboa, 07. jul 2018 21:37)  

a vi razbijate... 
(el pibe, 07. jul 2018 21:41)pa ni španjolci nisu mogli protiv ove sramotne autobus bunker igre
(Rocky Balboa, 07. jul 2018 21:58)

Protiv Spanaca svi igraju bunker, igrali bi i vi da su Spanci prosli Ruse.

Kayser Soze

pre 5 godina

Svaka čast Hrvatima, ali činjenica je da ne igraju ubedljivo niti lepršavo... i Dansku slabašnu na penale, i Rusiju koja je katastrofalna, stigla dovde jer je domacin... Protiv Engleza ce biti drugacije

STEVO

pre 5 godina

Rusi su najnetalentovanija nacija na svijetu kad su u pitanju sportovi gdje treba vic. Modrić je ubjedljivo najbolji igrač ovog prvenstva a definitivno ovog dijela Evrope. Kakvi Džajići, Zebeci i ini, čovjek je najbolji bez dileme.

Kuka i motika

pre 5 godina

Гол. Русофили како вам је? лол 
(Марвин тхе Мартиан, 07. jul 2018 22:12) 


Evo nas....a kako je tebi?

Hellas_monton

pre 5 godina

Čestitam Hrvatskoj na plasmanu u polufinale. Objektivno, mogli su prikazati bolji fudbal, jer su puno bolji i od Danaca i od Rusa, ali ovo je njihova zlatna generacija. Kada će ako ne sada. Svaka čast!

github

pre 5 godina

Komšije odigrale odlicno, bolji tim je prošao, umesto što im želimo da ispadnu treba ih podržati i treba se zapitati šta je problem kod naše ekipe, mi imamo odlične igrače, ne možemo reći da je do toga nešto drugo nas sputava da budemo tamo gde su komšije. Ali ipak balkanski mentalitet gleda u tuđe dvorište umesto u svoje i drago mu je kad komšiji crkne krava.

djole

pre 5 godina

Taktika Rusije: Brane se sve vreme, i onda kada golman dohvati loptu ispuca je preko celog terena na Dzubu hahahaha da im nije Dzube, pitanje je sta bi radili

Novi trend

pre 5 godina

Beskonacno dodavanje sve je vec smorilo, ne samo publiku, nego i igrace! Jer, rezultati su mrsavi, pitajte Spance, ali i Nemce. Sta ostaje? Gvardiola je takvu igru doveo do vrhunca, pa cak i golman vise igra nogama nego rukama! Upravo se uloga golmana opet vraca starim vrednostima - takav je utisak! Ne samo nas Stojkovic, sve vise je golmana koji loptu jednostavno ispucaju, degaziraju - pa se bitka onda vodi u protivnickoj polovini. Svoja polovina se, dakle, preskace, nema akcija preko celog terena, nego ako tvoj igrac primi ispucanu loptu - onda gradi akciju! Takav nacin igre olaksanje je za tehnicki slabo potkovane igrace, od kojih se neki boje da prime loptu na svojoj polovini! Tako ostaje prostor za individualni potez, ili da se ubode srecom. Fudbal je poprilicno u krizi, nema novih ideja, stare su se potrosile. Danasnja utakmica, kako god se zavrsi - daleko su Hrvati od onog sto su umislili, i sto svaki put umisle. Prosecan tim, kad gube postaju nervozni i grubi, ne mogu prihvatiti da neko vodi protiv njih. Na drugoj strani imate npr. uporne i fer igrace jedne Engleske, koji za razliku od Hrvatske ne pricaju odmah o finalu, nego idu korak po korak. Dobro vodjeni, marljivi, talentovani i mladi takodje. A Hrvati nakon eliminacije Brazila sa nepoodnosljivom megalomanijom kazu: nema nista od finala Hrvatska - Brazil!?

del018

pre 5 godina

Brate mili, sta igraju ovi Rusi.. Javor pod Curcicem je bio definicija napadckog fudbala u odnosu na ove, k’o mi klinci kad se naplasimo od starijih na skolskom, pa samo zuvamo loptu sto dalje od gola.. Hrvati poput Spanaca, vidi se da su za dve klase bolji, ali metiljavo kruze oko gola.

Rocky Balboa

pre 5 godina

Rusi su tragična reprezentacija 
(Rocky Balboa, 07. jul 2018 21:37) 

a vi razbijate...
(el pibe, 07. jul 2018 21:41)pa ni španjolci nisu mogli protiv ove sramotne autobus bunker igre

Pera Pisar

pre 5 godina

Zjuba-Mitrovic copy-paste
(NebaCar)

...nemoj tako, kod Džjube postoji jedna misterija, ako se zove Artem onda je Ukrajinac, ako se zove Artjom onda je Rus

Objavite mi komentar

pre 5 godina

Hrvati igraju bolji i lepsi fudbal, da se prvenstvo ne igra u Rusiji , ne bih Rusi prosli ni grupu , kamoli u 1/4 finale dosli...

Dare

pre 5 godina

rusi su bruka prvenstva
(dostojevski, 07. jul 2018 21:53)

Zasto su bruka??Da se razumemo, Rusi nemaju neki tim za nadigravanje, ali igraju taktiku koja im odgovara i kojom dobijaju.Ovo je svetsko prvenstvo, broje se pobede i ko prodje dalje, a ne kakva ti je igra.Sta vredi Spaniji sto je imala igru i posed, kad su ih Rusi izbacili.Utuvite u glavu da se ne igra zbog lepote fudbala, nego zbog uspeha.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Kako bih voleo da Rusi prodju u polufinale pa da mi neki strucnjak objasni kojom fudbalskom magijom, taktikom, strategijom su to uspeli.
(Realno, 7. jul 2018 20:58)

Уз помоћ диктатора.

Sajmon

pre 5 godina

Pocelo je drugo poluvrem u kojem ce Hrvatska dati dva gola bez problema..jer mnogo je bolja i kad budu resili da krenu napred lako ce dati gol i posle jos jedan iz kontre kad rusi krenu da izjednace..i to je to..

SMS

pre 5 godina

Sta ce hrvati na ovom portalu? Tuzni su, na srecu do polufinala, unistice ih Sautgejtovi puleni.
(sef strucnog staba, 07. jul 2018 21:04)nemoj da se brukaš života ti

crush

pre 5 godina

@ To susjedi navijajte za nas pa da poslije tekme zajedno slavimo uz Tompsona .Zivjeli(hrvoje, 07. jul 2018 20:32)Evo pravi iskren komentar jednog "susjeda". Tako oni gledaju na nas a vi samo navijajte za njih i ponosite se time!!!
(Admiral, 07. jul 2018 20:55)
Hrvat bi napisao Thompson :) stvarno se lako navucete. Ja sam navijao za vas zbog puno prijatelja u Srbiji, a vi navijajte ili nemojte :) hvala Bogu imamo pravo izbora

cro cap

pre 5 godina

Ispali Brazil Argentina Nemacka Spanija Portugal Urugvaj nema Italije ni Holandije a ovakva Rusija igra da udje u polufinale ?? Ljudi blage veze nemaju I da nisu domacini ne bi ni videli SP ni u ludilu......

Hanibal ante portas

pre 5 godina

Zasto Hrvatska ne igra u tradicionalnim kockastim dresovima na ovom prvenstvu? Neka objasni neko od kroasana.
Kakva sansa Perisica auu, ovo je morao da ubaci. Napred kroasani bice 2-1 za Hrvatsku.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Kad uporedite Artema Dzubu sa Mitrovicem, setite se da je covek vec dao 3 gola i ima neke asistencije, i Rusija igra 1/4 prvenstva, a mozda ce i polufinale.

Djole

pre 5 godina

Zasto Hrvatska ne igra u tradicionalnim kockastim dresovima na ovom prvenstvu? Neka objasni neko od kroasana.
Kakva sansa Perisica auu, ovo je morao da ubaci. Napred kroasani bice 2-1 za Hrvatsku.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hanibal ante portas)

Nisi upućen, Hrvatska upravo igra u svojim tradicionalnim crnim dresovima.

zabezeknut

pre 5 godina

Rusi u tradicionalno najružnijim dresovima...ali im to ne smeta da biju za sve pare. Go su primili kao u školskom dvorištu...ne znaju ko će koga da preuzme. Podaleko je ovo što igraju od gledljivog fudbala.

Partizan 1918

pre 5 godina

Kako Modric igra to je brutalno ! Covek je neverovatan, igra bez greske ima 300 pasova I svi su mu tacni !
(cro cap, 07. jul 2018 21:13)

Na poluvremenu imao 39 pasova 33 tačna,prevalio 4.95 km,ne preteruj.

room 1408

pre 5 godina

2 najslabije reprezentacije u 1/4 finalu.Jako tanko 1/4 svetskog prvenstva.Belgija i Brazil od sinoć druga dimenzija.Ovo kada gledam kao da igraju reprezentacije 3 sveta.

londonjanin

pre 5 godina

Ne razumem neke komentare, Hrvatska napada stalno, steta bi bilo da ne prodju, momci se trude iz sve snage.
(Ljiljana, London, 07. jul 2018 21:40)

Ljiljo da nisi navela da si iz Londona evo ne znam sta bih od sebe.

nemanja

pre 5 godina

Razumem da neko navija za Hrvatsku, ali samo se nadam da ste svesni da smo mi na njihovom mestu, ni 1% Hrvata ne bi navijalo za Srbiju jer su sovinisti najveci na svetu.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Русофили у трансу, али до 1:1 лол Модрић и Вида, не зна се ко је гори од њих двојице...

Sandro Riči

pre 5 godina

Mnogi naši (ako su naši, autošovinisti) prognozirali Hrvatskoj finale. Pa prvo ove pobediti, pa Englesku, kao da je to lako.

- Subašić ovo, Subašić ono. Monako. Ali prosek. Godine.
- Lovren Liverpul. Ali predmet podsmeha.
- Strinić... može igrati bilo gde, ali je kao Basta.

Svaka čast Modriću i Rakitiću, ali sami, teško.

Ako se oslone opet na penal lutriju, sreću, da li će je uvek imati? Protiv domaćina nije lako. Zna Španija.

Марко

pre 5 godina

Urbana Srbija navija za Hrvatsku a ekipa samozvanog vodje mora da navija za Rusiju!
(Boro iz Pobede, 7. jul 2018 19:55)

Због чега би урбана Србија навијала за Хрватску? Наведи ми један разлог.

SNS Bot

pre 5 godina

Hrvati, pravi srbi du uz vas !!!!
(znam 100%, 07. jul 2018 20:27)

Evo ja sam pravi Srbin i znam da pravi Srbi nikada nisu niti ce biti uz Hrvate!

brljojko

pre 5 godina

Urbana Srbija navija za Hrvatsku a ekipa samozvanog vodje mora da navija za Rusiju!
(Boro iz Pobede, 07. jul 2018 19:55)

Milojko vodja urbane Srbije, ahahhaa probudite me.

Valdan NS

pre 5 godina

Kako nas Srbe lupaju komlepski, ne možemo da prihvatimo to gde su stigli Hrvati Iskreno nemam ja sta da navijam ni za jedne, ali ne želim da dopustim da mi se gledanje fudbala svede na to da navijam protiv nekoga.

room 1408

pre 5 godina

Gol je čista 10.Svaka mu čast nema mnogo igrača koji bi ovakvu golcinu dali.Ja se secam da je jedne godine Klarens Sedorf dao gol u derbiju Italije.Svaka mu čast,...

room 1408

pre 5 godina

Evo 20 min.utakmice ja sticem utisak kao da gledam 3 ligu zapad.Kako je ovo los sistem takmičenja za nepoverovati.Npr.Brazil sa sinocnom igrom bi oba ova sastava dobio zajedno.Nemam ništa ni protiv jedne od ove 2 ekipe ali sa ovih 20 min.realno nedoraslo 1/4 finalu SP.Obe ekipe bi ispale od Brazila i Belgije da su se ukrstale.Velika je nepravda ovakav zreb i kalkulacije po grupama.Trebao bi da popijem jedno 5 piva pa bi uživao u ovoj utakmici.A i komentator priča bajke i basne.Sve se nekako sastavilo.Je li se meni čini ili je RTS još vise večeras produžio ionako duge reklame zbog intoniranja himni,hahahahhaahhahah

neutralni felsh

pre 5 godina

au! denis cherishev oladio subasica. rusi su dobili sta su hteli, a sad ce hrvati morati malo konkretnije da polaze napred u napad umesto da kobajagi napadaju kao do sada... ocekuje se jos tezi bunker rusije, ni shag nazad style ;)

bakidesi

pre 5 godina

pre pola veka Nemci su nam bili naprijatelji.... sad ih hvalimo, navijamo, radimo kod njih... pre 20 godina Hrvati “neprijatelji”... tsko da bolje da sada navijamo, nego posle 40-50 godina. pozdrav

konto

pre 5 godina

Gledajuci kvalitet Hrvatska je definitivno u prednosti, ali ako Rusi daju gol i povuku se kao u prethodnim utakmicama nece biti lako Hrvatima da ih izbace. 
U svakom slucaju po meni cetiri ujednacene utakmice u polufinalu ko god veceras da pobedi. Sportski pozdrav.
(9, 07. jul 2018 18:57)

"po meni cetiri ujednacene utakmice u polufinalu"

Jesi realan?

Ivan

pre 5 godina

Neko je pomenuo ukljucenje milojka pantica na hrt. Pa oni ga ne bi ukljucivali da nisu znali da ce ih hvaliti, a on je covek koji pod stare dane trazi paznju, posto ga niko ne shvata ozbiljno. On ne poznaje sto ljudi u srbiji, a daje sebi za pravo da prica u ime svih.

dbbp

pre 5 godina

Dobice Rusija, em je domacin, em hrvati pod pritiskom pucaju. I Danasku su pobedili, jedva. Englesku nece procu ni jedni. Fifa ima da navlaci da finale bude Eng-Fra/Bel.

nenad rs

pre 5 godina

Mora uvesti Badelja i Brozovica inače gube Hrvati. Modric zatvoren, Rebic jeste jak ali tehnički inferioran. Taktički Rusi bolje stoje. Kao da gledamo Engleze.

Partizan 1918

pre 5 godina

Rts. Vaše pravo da ne slušate himne! Ne računam komentatore...
(Ica, 07. jul 2018 20:24)

Na RTS HD nema reklama i bile su obe himne.

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

Dok gledam ruse kako igraju ko da gledam ove nase.Dva pasa ne mogu da vezu,srce u petama,stisli se u misiju rupu,odbrana klimava...

soči

pre 5 godina

Rusija ugodno iznenadila. Hrvati su nešto nervozni, možda neka ruska čarolija. Rusi nisu slučajno izbacili Španiju i nisu slučajno stigli među osam najboljih. Hrvati ne pokazuju ono sto se očekivalo od njih, spori su, da ih Rusi nisu omamili kakvim gasom. ;)

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Rusi i mi ista škola, ista igra, razlike jedino u boji dresa i imenima. Ili igraju duge lopte za Dzjubu (Mitrović) kojem se u napdu pridružuje jedan ili u retkim slučajevima dva igrača, tako da nema šanse da se bilo šta uradi u napadu, osim pukom srećom. Ili igraju neke pasove koji ne vode nigde, sporo, bezidejno, bez kretanja bez lopte, bez ubacivanja iz drugog plana, igra preko krila je misaona imenica... Odbrana sa nekim zonskim pokrivanjem između kojih se protivnički igrači neometani šetaju...
Ma, kao da je Srbija na terenu. I dok za naše, ipak, moram da navijam, iako me užasava takav stil igre, zbog toga ne mogu da navijam za Ruse. A ni za Hrvate, jer me njihova prepotentnost još više užasava. Ljudi su se `ladno pitali da li će moći da prođu Špance, pre nego što su i odigrali meč sa Danskom i ne mogu da prežalim što ih, zbog takvog omalovažavanja, Danci nisu izbacili.

Srrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Ne znam zasto “antifudbal”? Solidna utakmica. Hrvati sigurni u sebe... Rusi , iznenadjujuce, imaju dobru geometriju, dobre i kratke pasove, brze polascke u kontru. Nista spektakularno ali moze da se gleda. I dalje Hrvati favoriti sa nekih 70:30.

Stef

pre 5 godina

Rusi bezopasni, Hrvati jako oprezni. Dobiće Hrvati 2:0, ipak su klasa u odnosu na Ruse.
(Lev Gorki, 07. jul 2018 20:30)

Ae u kladionicu, trkom, doniraj malo :)

mislilac

pre 5 godina

Prva Srbija za Ruse a druga Srbija za Hrvate?
Znači nacionalisti za Ruse a patriote za Hrvate.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan 1918, 7. jul 2018 19:36) # Link komentara
Nacionalizam i patriotizam su jedno te isto. U vreme socijalisticke Jugoslavije, ali i sada, nacionalizam je negativna pojava, jer se mislilo da u drzavi zive isti narodi, koji su samo po poreklu bili isti, ali su imali potpuno razliciti identitet, zato se i raspala. Ne mesajte nacionalizam i sovinizam. To vam je kao da ga poredite sa fasizmom. Ja cu veceras navijati za Ruse, ali ne bih imao nista protiv i da se Hrvati nadju u polufinalu. Da se razumemo, ja nemam nista protiv NORMALNIH Hrvata, nisam sovinista,niti sam ljubomoran ni na ciji uspeh, ali cu ipak biti uz Rusiju veceras. Uzivajmo u fudbalu.
Sportski pozdrav

Realno

pre 5 godina

Kako bih voleo da Rusi prodju u polufinale pa da mi neki strucnjak objasni kojom fudbalskom magijom, taktikom, strategijom su to uspeli. Pobedili jadnu Saudijsku Arabiju i Egipat, ubili ih Urugvaj i Spanija (sta god pricali u prazno) i recimo nekako pobede Hrvate. I eto ga polufinale. Da ne sirim dalje, nesto mi nije u redu sa ovim prvenstvom. Sistem takmicenja, delegiranje grupa, ne znam, ali mislim da na ovom prvenstvu nije pobedio fudbal. Makar ne onakav na koji sigurno svi prvo pomislimo, akcije, proigravanja, dubinski pasovi, lucidni potezi...pobedili su bunker, trcanje (mada su trcali i ovi i oni) i sreca. Velika sreca. Da li prilikom zreba grupa, da li izborom sudije ciji stil vise odgovara jednima ili drugima, da li sam tok utakmice. U svakom slucaju, fudbal vise nije igra koju smo nekad voleli. Fudbal je postao rovovska borba u kojoj ne smes primiti gol. Sve preko toga, ti si majstor.

stereotipni

pre 5 godina

Evo trcim da navijam za azijsku zemlju koja ima vise zajednickog sa Severnom Korejom nego sa Srbijom.
(A ti?, 7. jul 2018 18:52)

Gluplji komentar jos nisam procitao, ti jos nisi izasao da pogledas ni svoje dvroriste kako ti izgleda... nasao si nekog da uporedjujes.

Vojvodina

pre 5 godina

Sad ce Rusi da parkiraju 2 tenka ispred 16 I ovo je kraj igre !
(cro cap, 7. jul 2018 20:35)

Mislim da je to bio Javelin. :) Od ruskog tenka ostali samo srafovi. :) Napred Hrvatska! :)

Partizan 1918

pre 5 godina

@(mislilac, 07. jul 2018 20:19)

Vidim veliki si mislilac,patriota prvo voli svoje a nacionalista prvo mrzi druge tako da to nije isto.

eye of the beholder

pre 5 godina

Hrvati mogu da izgube samo ako:

- se uplaše da pobede
- sudija bude navlačio na Ruse (ne verujem da hoće sa namerom, ali bar domaćinsko sudjenje ako im da)
- ako prime brz gol kao protiv danaca, pa se Ruje zatvore kao protiv Španije

U svakom slučaju, za tri klase su bolji (kvalitetniji). Fakat se "neće moći živeti" od njih ako uđu u 1/2 finale, ali realno imaju kvalitet i za finale.

Admiral

pre 5 godina

@ To susjedi navijajte za nas pa da poslije tekme zajedno slavimo uz Tompsona .Zivjeli
(hrvoje, 07. jul 2018 20:32)

Evo pravi iskren komentar jednog "susjeda". Tako oni gledaju na nas a vi samo navijajte za njih i ponosite se time!!!

Rozenkranc

pre 5 godina

Kako dobar sistem, iako se igra samo sa domaćim igračima, nevezano što su domaćini, dobro pripremljena ekipa, koja je bila totalni autsajder, poslednja po rejtingu na prvenstvu, uz veliko srce, zalaganje ali i znanje, stigne daleko i ima šanse za 1/2 finale...
I povela ovde ekstra golom, ali nažalost evo sad HR izjednači...
Kako god bilo, svaka čast Rusima, a vala i Hrvatima, koji su realno bolja ekipa, pa videćemo da li će to i da pokažu...

Ante

pre 5 godina

I da izgube, mnogo su napravili. Bit će teško protiv domačina, nema tu prognoze, šanse su 50-50%
Ono što mene raduje, ovdje su svi turisti u kockicama, Nijemci i Poljaci najpijaniji, ali ne zaostaju ni Madjari, Česi..
Jedino Italijana nijednog nema da navija, iako gledaju utakmicu tu na trgu.
Stvarno je smješno čuti ih kako pokušavaju vikati HRVATSKA, nikako da pogode, al oprošteno im je, trude se iz petnih žila..
Prelijepo.. da jedan sport ovako spaja ljude, ej, oni su samo došli na odmor tu, i troše svoje vrijeme da sa dimačunima dijele radost ili tugu zbog nogometa..
Nogomet je vrh, pa svemirska rupa, pa onda drugi sportovi..
Još kod bih vidio nekog iz Srbije tu na našem malom trgu da navija za nas, srce bi mi bilo puno, ko da smo osvojili boginju.
Nek pobijedi bolji, i nek pobijedi sport, i ajmo HRVATSKAAAA!!!

Liverpool Man

pre 5 godina

Navijam za hrvate jer igraju bolji fudbal a to sto forsiraju Oluju to nek bude njima na cast. Nisu svi hrvati dobri prema nama ali nisu ni svi losi. Uostalom isto je sto se tice i nas. Za prepirke i svadju uvek postoje dve strane...Neka pobedi fudbal a ostalo da se nikad ne ponovi.

Aleksandar

pre 5 godina

Ајмо браћо Руси, покидајте ове 5-0!Цела Србија је уз вас браћо!!!
(некле, 07. jul 2018 19:43)

E pa nije.

ford

pre 5 godina

Kao sto sam napisao pre par dana,Hrvati su tri klase iznad Rusa,ali..
Ako stoljnjaci dozvole da ih nadvlada balkanski mentalitet,bice svasta.A pod tim mislim na to da ce da dominiraju 90 minuta,da stvore sijaset sansi a onda prime glupav gol..
Ili da kao sto napisah na scenu stupi ekipa iz senke,jer je veoma moguce da je Rusima kao domacinima obecano trece mesto.
Kako god,mimo svega,sa sportskog aspekta ne mogu da navijam za ruski anti-fudbal,a sa druge strane,koliko god da su Hrvati dobri,a jesu mnogo,sa nekoliko doktora ove igre,kako da navijam za njih ne zbog istorije I slicnih gluposti koje nemaju veze sa sportom,vec zbog toga sto ce nam topiti mozgove narednih 'desetleca,jer je nasa momcad za vas izmislila nogomet',bla bla..
Ali svakako ocekujem bolji fudbal nego ovo danasnje mucenje I zanima me koliko ce sudija navlaciti,a hoce,mora.A pusta moja zelja da smo mi mogli biti tu negde na fudbalskoj mapi.

dzhoni

pre 5 godina

(@, 07. jul 2018 19:26)Prva Srbija za Ruse a druga Srbija za Hrvate?Znači nacionalisti za Ruse a patriote za Hrvate.
(Partizan 1918, 07. jul 2018 19:36)

Ta ,,druga srbija” bi navijala za hrvate kada bi igrali protiv srbije...

navijac

pre 5 godina

@Mi nismo ni u prvih 10 nacija najdrazi rusima a sa hrvatima smo zivjeli u istoj drzavi i igrali u istoj repki dugo godina to se brzo zaboravlja prema tome samo napred Hrvatska!!
(liman, 07. jul 2018 19:11)

Ajde ne lupaj! Da si bio u Moskvi i Kaljiningradu sada video bi koliko nas cene! Na svakom koraku su na pozdravljali, prilazili da se slikaju i vikali Srbi nasa braca!

Josarian

pre 5 godina

Svi koji smatraju Ruse za braću neka se sete kako su živela ruska "braća" Rumuni, Česi, Poljaci, Bugari, da ne pričamo o Istočnoj Nemačkoj u vreme Sovjetskog Saveza. Ipak, pustite tu priču. Ako Rusi odu dalje, to će biti senzacija. Tačnije, svaki rezultat manji od dva razlike za Hrvatsku je čudo. Možeš nekoga voleti ili ne, ali veština, motivacija i fudbalsko umeće ovoj hrvatskoj reprezentaciji se mora priznati. Respect!

md

pre 5 godina

meč će suditi sandro riči, koji je na kopa amerika isključio kavanija.... stvarno ne znam kako fifa bira sudije, mislio sam da taj čovek više neće suditi ni kvalifikacije a kamoli četvrtfinale svetskog prvenstva, nadajmo se da neće pokvariti utakmicu.

nesportski pozdrav

pre 5 godina

Komsije su imale bas mnogo srece do sada, ali realno. Autogol Nigerije, kiks golmana Argentine, srecno odbijena lopta protiv Danske kod gola, penali su sami po sebi lutrija... Gotovo na svakoj utakmici. Ovo je prosto previse da bi bila slucajnost.

KG

pre 5 godina

"Braća" protiv braće. Pa se zapitajte ko nam je veći i bliži brat i čiji bi nam čovek pre pomogao na ulici ;) A i kroz istoriju nisu se ta "braća" pokazala baš. Ajmo komšije, do finala!

Liverpool FC

pre 5 godina

"Građanska će Srbija navijati za Hrvatsku sigurno. Postoji u Srbiji i druga strana, koja sanja da će Rusija pobijediti nogometnu Hrvatsku. Neka pukne kome u Srbiji smeta, ali Hrvatska je nogometna sila s pobjedom ili bez nje"..Bravo Milojko
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (@, 7. jul 2018 19:26)

Zna Milojko sta je gradjansko...

Vaše Vime (O)(O)

pre 5 godina

Znači 1/2 Hrvatska - Engleska i Belgija - Francuska.
Mislim da će finale biti Engleska - Francuska a prvak sveta Francuzi.
Realno najozbiljnija ekipa sa proverenim trenerom, + Pogba, Mbape, Kante, Žiro, Grizman... lelee, i odličan golman Loris!
Pa ko će njih pobediti?

Izvan okvira

pre 5 godina

За кога навијате? 
РУСИЈА + 
хрватска -
(Сви на стадион!, 07. jul 2018 18:44)

Navijam za boljeg. Da li je to plus ili minus?

@

pre 5 godina

Milojko Pantić, legendarni srpski komentator, uvjeren je da Hrvatska u Rusiji može postati svjetski prvak. U HRT-ovom Otvorenom otkrio je kako je još uoči prvenstva Hrvatsku i Belgiju naveo kao svoje favorite.

Otkrio je i kakvo raspoloženje vlada u Srbiji uoči današnje  utakmice četvrtfinala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Rusije.

"Građanska će Srbija navijati za Hrvatsku sigurno. Postoji u Srbiji i druga strana, koja sanja da će Rusija pobijediti nogometnu Hrvatsku. Neka pukne kome u Srbiji smeta, ali Hrvatska je nogometna sila s pobjedom ili bez nje"..Bravo Milojko

Jeremija

pre 5 godina

Ovo je, ipak, samo fudbalska urakmica. Budući da, na sreću nisam ni Rus ni Hrvat, samo ću gledati i uživati. Pobediće ona ekipa koja da više golova.

morski hr

pre 5 godina

Što je rečeno, rečeno je. Vrijeme je za megdan.
Za kraj, citirati ću sebe :)

"Ovdje neće biti nogometne ljepote jer rusi nisu protivnik koji može iz defenzive kvalitetno transformirati igru prema napadu. Tu će se igra sjeckati zbog grešaka u dodavanjima i čestim faulovima. Pobijediti će strpljiviji, onaj ko bude hrabriji u fazama utakmice koje to zahtijevaju. Pobijeiti če mudriji, fizički bolje pripremljeniji. Pobijediti će oni koji su naviknuti pobijeđivati, borbeni dinarski gen - pobijediti će Hrvatska.
(morski hr, 7. jul 2018 18:21)"

eye of the beholder

pre 5 godina

Hrvati mogu da izgube samo ako:

- se uplaše da pobede
- sudija bude navlačio na Ruse (ne verujem da hoće sa namerom, ali bar domaćinsko sudjenje ako im da)
- ako prime brz gol kao protiv danaca, pa se Ruje zatvore kao protiv Španije

U svakom slučaju, za tri klase su bolji (kvalitetniji). Fakat se "neće moći živeti" od njih ako uđu u 1/2 finale, ali realno imaju kvalitet i za finale.

Pele

pre 5 godina

U Hrvatskoj je ludnica.
Gradovi su prepuni.
Turisticka mjesta su krcata, turisti navijaju zajedno s domacinima.
Dugo u noc ce se slaviti.
Pozdrav svima normalnima na Balkanu.

veseli sremac

pre 5 godina

Ne navijam za Hrvate, ali mislim da su bolji tim od Rusa i da idu dalje. Sudjenje ce biti pomalo na stranu domacina, ali ne previse. Nece odluciti rezultat.
Ocekujem 1:0 za Hrvate, nula : nula prvo. Komsije, cestitam na polufinalu (unapred)

JOVAN

pre 5 godina

@za koga god srbi krenu da navijaju, odmah ispadnu sa prvenstva...
(dostojevski, 7. jul 2018 17:16)

Veceras navijam za Hrvate. Idemo Hrvatskaaaaa napred lijepa vasa.

liman

pre 5 godina

Mi nismo ni u prvih 10 nacija najdrazi rusima a sa hrvatima smo zivjeli u istoj drzavi i igrali u istoj repki dugo godina to se brzo zaboravlja prema tome samo napred Hrvatska!!

Gon

pre 5 godina

Rusi prema sastavu spremaju bunker ispred svog gola pa ako se ukaze prilika da iz jednog udarca savladaju subasica...a hrvati se prema sastavu spremaju da daju 3 komada vec u prvom poluvremenu. Ne znam zasto ovolika defanziva kod rusa. Neko bude dobra utakmica i izgubi hrvatska. Iako mislim da su hrvati po prikazanoj igri zasluzili polufinale, stvarno ne zelim da prodju dalje. Ovo je osecaj kao rivalstvo izmedju zvezde i partizana kada igraju protiv drugih domacih klubova. Za svakog hrvata koji procita ovo, da ne bude zbune, zelim bre u svakom sportu da izgubite, ali kad se nadjemo ovako da mozemo da pijemo rakiju, pricamo o svemu, jedemo ribu, pevamo zajedno uglas i sve ostale normalne stvari. Bez mrznje i ostalih gluposti. Kao sto i ovaj komentar nije mrznja, vec jednostavno rivalstvo.

9

pre 5 godina

Gledajuci kvalitet Hrvatska je definitivno u prednosti, ali ako Rusi daju gol i povuku se kao u prethodnim utakmicama nece biti lako Hrvatima da ih izbace.
U svakom slucaju po meni cetiri ujednacene utakmice u polufinalu ko god veceras da pobedi. Sportski pozdrav.

Bankar

pre 5 godina

Realno, Hrvati su u rangu Belgije. Dakle igraće finale, ali su mi Francuzi ipak bolji za nijansu. Belgijanci će biti treći, Engleska četvrta.

A ti?

pre 5 godina

За кога навијате?
РУСИЈА +
хрватска -
(Сви на стадион!, 7. jul 2018 18:44)

Evo trcim da navijam za azijsku zemlju koja ima vise zajednickog sa Severnom Korejom nego sa Srbijom.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Zasluženo su Hrvati prošli dalje jer su bolje odigrali ceo meč i objektivno jer su bolja ekipa, ali eto na kraju su opet morali imati i malo sreće bez koje opet ne bi mogli dalje. Zasluženo, ali, u polufinalu protiv Engleske moraće mnogo mnogo bolje jer ovo što su odigrali protiv Danske i Rusije jednostavno neće im biti dovoljno da savladaju odličnu Englesku koja je danas rutinski savladala jednu zaista jaku jaku i tvrdu Švedsku. Luka i Ivan opet izdominirali u Hrvatskoj, ostali prosek. Mogli ste ovo rešiti u 90 minuta ali ovako vam je slađe, čestitke, radujte se, zaslužili ste, polufinale je vaše uživajte.

Liverpool Man

pre 5 godina

Navijam za hrvate jer igraju bolji fudbal a to sto forsiraju Oluju to nek bude njima na cast. Nisu svi hrvati dobri prema nama ali nisu ni svi losi. Uostalom isto je sto se tice i nas. Za prepirke i svadju uvek postoje dve strane...Neka pobedi fudbal a ostalo da se nikad ne ponovi.

ja

pre 5 godina

I jedni i drugi zalutali u ovu fazu takmičenja. Veze nemaju. Ništa bolji od naše reprezentacije. Uz malo sreće, mogli smo mi biti na tom mestu. Englezi lagano dobijaju Hrvate, dok će drugo polufinale biti spektakl.

Dax

pre 5 godina

Eto sada vidite koliko je šteta šta je Srbija izgubila od švajcaraca, imali bi polufinale Hrvatska - Srbija. Doduše, moramo da sačekamo da Srbi vode igru u Real Madridu i Barceloni, da imaju defanzivce u Liverpoolu, napadače u Juventusu, a ne samo nekog tamo precenjenog igrača Lazia...

Grabimo_juče

pre 5 godina

E moja Srbijo, gledaj i plači! Nisam navijao ni za koga večeras, pratio sam meč i uživao u fudbalu... Šta reći sem sve pohvale za Hrvatsku... Ući u 4 najbolja tima na svetu nije mala stvar! SRBIJO, kad ćeš ti postići ovako nešto, kad??? Ili ćemo večno lagati sami sebe kako nam je košarka "važnija"... E Srbijo moja...

GD

pre 5 godina

Hrvatska u proteklih 20 godina ima dva polufinala na SP a mi 20 godina nismo prosli grupu. FSS je jedna bedna organizacija a nasi fudbaleri gomila preplasenih baba. Cestitke hrvatskim reprezentativcima i strucnom stabu na rezultatima i odnosu prema nacionalnom dresu. Nasi fudbaleri nisu zasluzili ni trunku paznje a kamoli podrsku i razumevanje. Slobodno neka se svi povuku i puste mlade koji imaju zelju da igraju.

Nemanja

pre 5 godina

Pa ovo je neverovatno. Rusi su bili bolji u svim segmentima igre, i ovako da izgube...ne znam jesam nesrecniji sad ili kad je Srbija ispala. A sad da braca Englezi osvete i nas i Ruse!

Džoni

pre 5 godina

I jedni i drugi zalutali u ovu fazu takmičenja. Veze nemaju. Ništa bolji od naše reprezentacije. Uz malo sreće, mogli smo mi biti na tom mestu. Englezi lagano dobijaju Hrvate, dok će drugo polufinale biti spektakl.
(ja, 7. jul 2018 23:43) # Link komentara

Majstore, u polufinale WC se ne dolazi na sriću. 5 pobjeda uspoređuješ s jednom vašom protiv Kostarike. Objektivno, nema šta. Rusi možda jesu najslabiji četvrtfinalist, ali su domaćini, koji su se do krvi borili za pobjedu. Pozdrav iz Splita, pogotovo za ljude u Srbiji koji se raduju s nama

A ti?

pre 5 godina

За кога навијате?
РУСИЈА +
хрватска -
(Сви на стадион!, 7. jul 2018 18:44)

Evo trcim da navijam za azijsku zemlju koja ima vise zajednickog sa Severnom Korejom nego sa Srbijom.

Keka

pre 5 godina

Tako je braco Srbi, procitajte ovaj komentar pa i dalje navijajte za njih i podrzavajte njihovu reprezentaciju, otprilike 99% njih tako i razmislja! A uzgred procitajte njihove komentare kada smo mi igrali finala u kosarci i vidite za koga su oni navijali i koga su podrzavali, nas nisu sigurno! Naucite vec jednom sa njima samo sistem reciprociteta, ne kazem da ih treba mrzeti kao oni nas, daleko od toga, ali nikako za njih ne treba navijati jer oni to nikada nece vratiti, iskoristice prvu priliku da nas provociraju i ismevaju se kada mi izgubimo, zapamtite to!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realno, 7. jul 2018 23:38)

Ako su oni kompleksasi zasto onda i ti moras da se spustas na njihov nivo. Ako im igraci igraju lep fudbal navijacu za njih ma sta god njihovi navijaci ili oni sami mislili.

Aca

pre 5 godina

Nije mi samo jasno odkud ovoliko Hrvata na nasim portalima. Zar im je toliko vazno sta Srbi misle?
(lopta, 7. jul 2018 23:02)

Samo uživamo u tome da je Srbima najveći nogometni uspjeh kad Hrvati izgube, jer vlastitog nemaju....

Filip

pre 5 godina

@polufinale na najvecem sportskom takmicenju na svetu...
(aaa, 7. jul 2018 23:34)

WC nije najvece svetsko takmicenje vec OI koje su ujedno i najgledanije naravno. Polako sa zakljucivanje. Polufinale jeste za cestitku ali u istoriju ostaju upisane samo medalje i one su jedino sto se pamti. Do sada su prosli NA PENALE, gde ih je izvukao Subasic, dve ekipe koje su daleko ispod nivoa top16 najboljih svetskih reprezentacija. Protiv Engleza cemo videti koliko stvarno vrede, a potom i posle Belgije ili Francuske. Veoma su male sanse da Hrvatska uzme medalju, 10%...

filip

pre 5 godina

@ Da se ne lazemo ovo je veci uspeh od svih nasih u kosarci nema coveka na svetu koji ne gleda fudba treba biti realan..alo polufinale SP u fudbalu!!!! Treba biti realan..
(Marko, 07. jul 2018 22:18)

Ajde Hrvat nemoj da se foliras tu nesto i lazno predstavljas. Uspeh se ne meri time koliko ti nesto pratis ili ne. Amerikanci npr. ne prate fudbal uopste i ne zanima ih, tako gledano fudbal je zadnja rupa na svirali na celom sverno-americkom kontinentu. Ne bih menjao ni jedno nase zlato, srebro, bronzu sa SP ili OI za jednu medalju u fudbalu. Mi u kosarci nismo nekakve zvezde padalice koje imaju jednu medalju, mi smo kosarkaska nacija koja je to dokazalo nebrojeno puta do sada. To su dve stvari koje se ne mogu porediti uopste i razlika je ogromna.

VanNistelroj

pre 5 godina

Iskreno ako budu igrali kao danas i protiv Danske, cak i Engleska ih dobija sa 3+ gola razlike. Neverovatan pad u igri posle grupne faze, nijedna akcija, nikakav plan, nista, nista ,nista. Da nije Modrica i prekida bili bi apsolutno bezopasni po gol protivnika, da ne pricam o Subasicu koji je najbolji golman na prvenstvu trenutno.

Olimpico

pre 5 godina

Hrvatska je usla u anale svjetskih prvenstava kao najgora reprezentacija koja je ikad igrala polufinale. Valjda je fudbal najzanimljiviji zato sto losiji mogu da prodju bolje i to dva puta kao u slucaju Hrvatske.

Hrvoje

pre 5 godina

@Dodjite na stadion

'Ljudi, da se razumemo. Hrvatska nije nikakva fudbalska velesila. Oni su velesila samo u svojim očima. Dakle, samo DVA puta su uspeli da prođu grupu na SP, a na dva prvenstva se nisu ni plasirali. To je vrlo tanak rezultat za velesilu. Šta su onda u očima Hrvata Italijani, Nemci i Brazilci ako su oni velesila?
Ovo su činjenice.'

Molim provjeri omjer Hrvatske s Italijom, Njemackom i Brazilom.
(Hrvoje, 1. jul 2018 23:08)

Evo ja sam provjerio omjer.
Italija 4 titule prvaka sveta
Njemacka 4 -II-
Brazil 5 -II_
Hrvatska 0 -II-
(Duje, 2. jul 2018 01:29)

S kime u polufinalu igraju te tvoje velesile?

Sasvim obican

pre 5 godina

Generalno...hrvati su dobri, odlicni, ali imaju srecu, bas..bas...svojim dobrim igrama u grupi i spletom okolnosti su dobili mnogo laksu stranu zdreba, tako da njihov krajnji plasman nije toliko merilo kvaliteta, ali na kraju krajeva i to treba iskoristiti, svaka cast. p.s. dosao dan kada cu navijati za engleze

ana

pre 5 godina

Idemo Hrvatska do pobjede bolji ste Crna Gora je uz vas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ivaaaan, 7. jul 2018 22:01)

ne zivis ti od hrvata rodjace nego od rusa...

King Roger

pre 5 godina

Sto se vecito sa nama uporedjujete.Mi pojma nemamo i od nas ste bolji kao i od rusije.Vise srece nego pameti.A vi zamisljate da ste svetska sila u fudbalu.

Sremac

pre 5 godina

Kad čist Brazilac igra za Ruse, niko ništa da kaže. A kad covek koji je rodjen u Nemackoj i ziveo ceo život u Nemackoj i jedan roditelj mu Nemac, kad takav covek igra za Nemacku njega nazivaju da nije Nemac. Da nije Brazilca, ne bi Rusi ni do penala došli.
(W, 07. jul 2018 23:18)

Kao kad Urugvaj igra bunker, onda uništavaju fudbal... kad ceo ruski tim igra 120 minuta ispred svog gola, imaju 15% posed celu utakmicu, onda je to dobra odbrana, vanserijska taktika itd...

Avexrayoo

pre 5 godina

hrvati su pokazali balkanski mentalitet posle primljenog gola a to im nece proci kod engleza.
(miksx, 7. jul 2018 23:30)
__
Šta lupaš? Posle prvog primljenog brzo izjednačili, posle toga poveli u produžecima, pa primili i na kraju junački izveli penale i prošli dalje. Kakav balkanski mentalitet ti spominješ?

Borodin

pre 5 godina

Gledao sam utakmicu samo da bih video koga će Englezi da počiste u polufinalu, mislim realno uporedite igru Engleza danas popodne sa igrom obe reprezentacije koje su sad igrale, tri klase iznad.

Ivan

pre 5 godina

Nazalost, Hrvati ce popustiti zbog premora. Englezi su malo odmorniji ali ko zna Hrvati ce imati vise prostora jer ce konacno igrati otvoreniju utakmicu jer Englezi ne znaju da se brane i napadace.
 (Liverpool Man, 7. jul 2018 23:17)

Englezi su zapravo veoma defanzivna ekipa, i ako su hrvati imali problema sa danskom i rusijom, imace ih puta deset protiv engleske. Mislim da bi posle dva prolaza na penale, sve osim eliminacije hrvatske bila velika nepravda.

mai

pre 5 godina

@filip
Decko, Srbija ima 2 medalje u kosarci, zato ne pricaj svasta.
Sto se Amerikanaca tice, prate fudbal i to mnogo vise nego pola evropskih drzava. Americki stadioni su puni tokom fudbalskih utakmica, a svaki je veci od evropskih stadiona. Liga im je jaka, u Evropi bi bila medju 5 najjacih, a reprezentacija dosta jaka. Tako da je ocigledno da ti nista o fudbalu ne znas.

@

pre 5 godina

Milojko Pantić, legendarni srpski komentator, uvjeren je da Hrvatska u Rusiji može postati svjetski prvak. U HRT-ovom Otvorenom otkrio je kako je još uoči prvenstva Hrvatsku i Belgiju naveo kao svoje favorite.

Otkrio je i kakvo raspoloženje vlada u Srbiji uoči današnje  utakmice četvrtfinala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Rusije.

"Građanska će Srbija navijati za Hrvatsku sigurno. Postoji u Srbiji i druga strana, koja sanja da će Rusija pobijediti nogometnu Hrvatsku. Neka pukne kome u Srbiji smeta, ali Hrvatska je nogometna sila s pobjedom ili bez nje"..Bravo Milojko

delija

pre 5 godina

Kad čist Brazilac igra za Ruse, niko ništa da kaže. A kad covek koji je rodjen u Nemackoj i ziveo ceo život u Nemackoj i jedan roditelj mu Nemac, kad takav covek igra za Nemacku njega nazivaju da nije Nemac. Da nije Brazilca, ne bi Rusi ni do penala došli.
(W, 07. jul 2018 23:18)

Da nije Srba ne biste vi ni postojali.

kaca2011.kd@gmail.com

pre 5 godina

dzaba sve,kad ce to nemci da stisnu “delete“kao da nista bilo nije,sto zbog njihove tradicije,sto zbog svog ega,spominjace se titula,isto kao kisa sto nije pala na turniru....pozdrav za sve pratioce fudbala

Borodin

pre 5 godina

Gledao sam utakmicu samo da bih video koga će Englezi da počiste u polufinalu, mislim realno uporedite igru Engleza danas popodne sa igrom obe reprezentacije koje su sad igrale, tri klase iznad.

Filip

pre 5 godina

@Decko, Srbija ima 2 medalje u kosarci, zato ne pricaj svasta.
Sto se Amerikanaca tice, prate fudbal i to mnogo vise nego pola evropskih drzava. Americki stadioni su puni tokom fudbalskih utakmica, a svaki je veci od evropskih stadiona. Liga im je jaka, u Evropi bi bila medju 5 najjacih, a reprezentacija dosta jaka. Tako da je ocigledno da ti nista o fudbalu ne znas.
(mai, 7. jul 2018 22:57)

Hahaha ma sta mi naprica hrvat. 2 medalje a? A sta je sa cinjenicom sto je Srbija pravni naslednik Jugoslavije i sto su sve te medalje kod nas u vlasnistvu? Sta je sa time sto su uvek skoro sve Srbi cinili kosarkasku reprezentaciju Jugoslavije i po nekim Hrvatom na klupi? To koliko su oni doprineli uspehu Jugoslavije se vidi po njihovim rezultatima od odvajanja, a i po nasim.

https://sr.wikipedia.org/sr-el/Кошаркашка_репрезентација_Србије

https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatska_košarkaška_reprezentacija

Evo ti malo se obrazuj pa se vrati ajde.

Inace sto se tice fudbala ne bih te uopste zadrzavao. Sam si se dovoljno osramotio stavom o Amerikancima i njihovom fudbalu i pokazao koliko se razumes. Amerikancima koji su izgubili u kvalifikacijama za svetsko od Trinidada i Tobaga hahaha. Ma vidi se da si ekspert. Kakvi su ti argumenti kladim se da ne znas ni da potrcis.
Ajde barem kad naucis da se potpises javi se.

vlada

pre 5 godina

Sve sam vise ubedjen da ce ovo Hrvati da osvoje. Ovoliko srece nije imao niko nikada na SP. Prvo Caballero pokloni gol Rebicu, pa protiv Danske jedan odbrambeni igrac napuca drugog i lopta dodje do Mandzukica koji je 5 metra od gola, pa sada ovaj penal Modrica, a bila su tu i dva smesna gola protiv Nigerije. Ne znam dokle ce ovo da ih prati ali i ovo je previse.

Zoki

pre 5 godina

BRAZILAC SPASAVA RUSIJU. 
Verujem da je cela Rusija ponosna:)))
(sandzaklija, 07. jul 2018 22:34)

Pa nemoj takoo, i Srbin Subasic spasava Hrvatsku. :)))

xd

pre 5 godina

Što se Hrvati toliko hvale? Izbacili Ruse na penale. Jaka stvar.
(bora, 07. jul 2018 23:14)

A sta smo se onda mi lozili sto smo se uopste plasirali na SP, dok su ovi u polu finalu, aj ne lupetaj

realno

pre 5 godina

Modric je zivotinja...novi Zidane, pa njemu ne moze bog otac uzet loptu. Ovako nesto nisam nikad vidio. A sta rekoste...SMS dolazi u Real umjesto Modrica?hahaha pa taj mora jos puno zganaca jest da mu moze ocistit cipele, a ne ga mijenjat u realu. Frajer se ocijenio sa 8-icom hahhaa tu se vec vidi da nece nikad bit veliki igrac
Ovime smo pokazali koju mi moc imamo da je to nevjerovatno. Mi smo bogovi nogometa na balkanu...to zapamtite!!! Mi smo izmislili nogomet za vas!
(Modra, 07. jul 2018 23:07)

Tako je braco Srbi, procitajte ovaj komentar pa i dalje navijajte za njih i podrzavajte njihovu reprezentaciju, otprilike 99% njih tako i razmislja! A uzgred procitajte njihove komentare kada smo mi igrali finala u kosarci i vidite za koga su oni navijali i koga su podrzavali, nas nisu sigurno! Naucite vec jednom sa njima samo sistem reciprociteta, ne kazem da ih treba mrzeti kao oni nas, daleko od toga, ali nikako za njih ne treba navijati jer oni to nikada nece vratiti, iskoristice prvu priliku da nas provociraju i ismevaju se kada mi izgubimo, zapamtite to!

Марко

pre 5 godina

Urbana Srbija navija za Hrvatsku a ekipa samozvanog vodje mora da navija za Rusiju!
(Boro iz Pobede, 7. jul 2018 19:55)

Због чега би урбана Србија навијала за Хрватску? Наведи ми један разлог.

Bgd

pre 5 godina

Drago mi je zbog komšija koje su bacale petarde kada je Rusija postizala golove. Čestitam komšije a Krstajić i orlovi gledajte kako se bori za svoju zemlju.

piksel

pre 5 godina

lijepo li je bilo cut Modrica kad su birali ko prvi sutira penal 'ocemo li mi pucat prvi' :) lijepo je cut 'nas' jezik, smatrali vi to hrvatski, srpski, bosanski, crnogorski sve je to jedan jezik i meni ga je bas lijepo cut ... Nije da sam neki navijac Hrvatske i da bi sad tugova da su ispali ali mi je drago sto su prosli dalje jer ipak igraju lijep, napadacki fudbal, a i najblizi su nam, bas bi lijepo bilo da osvoje ovo... Na zadnje Evropsko su baksuzno ispali i mislio sam da im je to bila najveca sansa da uzmu titulu, ali evo nisam bio u pravu ocigledno, sad na svetsko su jos bolji ... cestitke komsije, pozdrav iz Crne Gore

Banacanin

pre 5 godina

Svaka cast komsije!!! Odlicna i hrabra igra.
Bolji ste i zasluzeno idete u polufinale gde pokazujete da ste medju 4 najboljih u svetu jos jednom.
Zelim da ovog puta stignete i korak dalje, a onda je u finalu sve moguce.
Samo napred i znajte da pravi ljubitelji fudbala sa ovih prostora navijaju za vas.

Srbohrvat

pre 5 godina

Rusi braćo naša... i jedan Brazilac (Brus?) kao prilog.

Dotični ne zna nijednu reč ruskog jezika, manje nego svi vi koji čitate ovaj komentar.

Cirkus sa kupovinom igrača za nacionalne timove. Za to vreme među komentatorima licemeri kojima sada to ne smeta.

Pozdrav od nekad Jugoslovena, danas Srbina sa skoro 50% hrvatskog (tačnije dalmatinskog) porekla kome je u ovoj utakmici srce kuca za Novaka Đokovića i mog sina koju sam napravio sa mojom ženom Nemicom. ;-)

Ja živim u budućnosti, ne znam za vas koji i dalje živite u prošlosti i brojite krvna zrnca, kao što sam prebrojao svoje za vas.

I radujem se uspehu Hrvatske zbog svih dobrih Hrvata koji se raduju i našim uspesima.

Kiklop

pre 5 godina

уууууааааа хрватскааа
(ИБАРСКА ЗУМЗАРА, 7. jul 2018 23:34)

Decace, nisi razumeo, ne kaze se uuuaaa, nego ima jedno "r" u sredini, kao UUUURRRRRAAAAA Hrvatska! Tako se kaze! :)

Joe

pre 5 godina

Hrvati su uz sasvim prosecnu igru, ni krivi ni duzni dosli do polufinala. Imali su srece vise nego pameti prvo da u osmini finala i cetvrtfinalu igraju sa prosecnim ekipama kao sto su Danska i Rusija, a ni tako prosecne ekipe nisu mogli da pobede osim na penale. I onda neko prica kako Hrvati igraju najbolje, pored jedne Belgije, Francuske, a i na moje iznenadjenje Engleske koji su svi za klasu bolji od Hrvata. Inace koliko god da su Hrvati na srecu dosli tu gde su dosli, toliko su i dalje za nas svemir u fudbalu, jer nasi fudbalercici ne mogu posteno da istrce ni jedno poluvreme, a kamoli ceo turnir.

Ballkanac

pre 5 godina

Mozemo da kazemo ovo i ono, ali za jednu malenu zemlu ka sto je Hrvatska plasman u polufinale SP je veliki sportski uspjeh, vi koj mesate sport i politiku bolje idete tamo u rubrici politika😉 Hrvatska i Belgija kao male drzave bi voleo da igraju u finale.

Gon

pre 5 godina

Rusi prema sastavu spremaju bunker ispred svog gola pa ako se ukaze prilika da iz jednog udarca savladaju subasica...a hrvati se prema sastavu spremaju da daju 3 komada vec u prvom poluvremenu. Ne znam zasto ovolika defanziva kod rusa. Neko bude dobra utakmica i izgubi hrvatska. Iako mislim da su hrvati po prikazanoj igri zasluzili polufinale, stvarno ne zelim da prodju dalje. Ovo je osecaj kao rivalstvo izmedju zvezde i partizana kada igraju protiv drugih domacih klubova. Za svakog hrvata koji procita ovo, da ne bude zbune, zelim bre u svakom sportu da izgubite, ali kad se nadjemo ovako da mozemo da pijemo rakiju, pricamo o svemu, jedemo ribu, pevamo zajedno uglas i sve ostale normalne stvari. Bez mrznje i ostalih gluposti. Kao sto i ovaj komentar nije mrznja, vec jednostavno rivalstvo.

aaa

pre 5 godina

ljudi dokle cemo da umanjujemo tudje uspehe, otvorio im se zreb pa sta, bar znaju da iskoriste, ne secam se da smo mi umanjivali uspehe nasih kosarkasa kad nam se otvarao zreb..treba im cestitati, polufinale na najvecem sportskom takmicenju na svetu, a uz malo srece mogu i u finale, veliki uspeh i dokaz da se kvalitetno radi u komsiluku..

sef strucnog staba

pre 5 godina

Vratite Nemacku i Brazil. Ovo sve smaracke ekipe. Hrvati ce doci do finala a nisu pobedili ni Dansku ni Rusiju u regularnom toku. Tako ce i sa Engleskom nesto na mucenje i sebe i publike.
(moram reci, 07. jul 2018 22:16)

Do finala nece, ne brini....ceka ih ceta Gareta Sautgejta.

dbbp

pre 5 godina

Dobice Rusija, em je domacin, em hrvati pod pritiskom pucaju. I Danasku su pobedili, jedva. Englesku nece procu ni jedni. Fifa ima da navlaci da finale bude Eng-Fra/Bel.

SV

pre 5 godina

"Балкански менталитет. Уместо да мељу све пред собом, јер су објективно бољи, што важи и за меч против Данске, дадну гол и повуку се."

Svaka cast za komentar, Engleska im to nece oprostiti, jedan finalista je vec poznat, to ce biti Engleska, mada se to znalo jos otkako su Rusi izbacili Spaniju. Ne govorim ovo sto sam protiv Hrvatske, imaju sjajne igrace, ali, imaju taj balkanski mentalitet, a i potrosili su mnogo srece do sad.

Рајко

pre 5 godina

@Mozda_gresim
Срби СИГУРНО не пишу коментаре у којима се велича хрватска победа над Русијом.

Emil

pre 5 godina

Najveći uspjeh Srbije i najveće zadovoljstvo na ovom prvenstvu će biti ako Hrvati izgube...zar te na to spali da vam je to jedina zadovoljstina na S.P

Dorcol Dorcolcima

pre 5 godina

Hrvati kazu da su prvaci sveta, Englezi da se titula vraca kuci... Pitam se ko li ce biti u pravu. I dal ce biti u pravu.
(Skoci pa reci hop, 7. jul 2018 23:12)


Ni jedni, ni drugi! Realno gledano, i Belgija i Francuska su bolje i od Hrvatske i od Engleske.

A da li je bolja Belgija ili Francuska, to je diskutabilno. Meni se vise svidja Belgija ali dajem Francuzima vece sanse u finalu pre finala.

Mića

pre 5 godina

Svaka čast Hrvatima!
Ko je Srbiji kriv što nije bila u stanju da pobedi Švajcarsku i ona uđe u ovaj lakši deo žreba i bude kandidat za polufinale...

Velislav Glavaš

pre 5 godina

Bravo Hrvati! Navijao sam za Ruse ali sto je utakmica odmicala, sve sam vise poceo sa simpatisem Hrvatsku, kukavicka i bezidejna igra Rusa i sjajna kontrola lopte Hrvata, realno daleko bolji tim je pobedio. 4 najbolja tima su zasluzeno usla u polufinale.

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

Football is coming home!! Nikad do sada za Englesku, sledeću utakmicu svim srcem uz Engleze...šta ću, tako se namestilo.

Sasvim obican

pre 5 godina

Svi koji kazu da ce sa Englezima lako pojma nemaju. Prvo, Hrvati nisu igrali sa reprezentacijom koja je kvalitetom.na nivou Engleza. Drugo, umor ce imati znacajnu ulogu. Realno od 4 reprezentacije koje su u polufinalu Englezi i Hrvati su najlosiji, s tim.sto i dao prednost Englezima samo zbog toga sto ce biti odmorniji, a to ce na kraju biti od presudnog znacaja. Tako da hrvati radujte se, zasluzili ste, napravili ste uspeh ali ovo vam je plafon. Na kraju bice te 4 sto je zaista veliki uspeh.

Јабучило

pre 5 godina

Свака част на заслуженој победи. Навијао сам за Русију. Срби који се радују победи Хрватске уопште ми нису јасни.

zabezeknut

pre 5 godina

Rodjaci...pa baš da rus Fernandez uvuče domaćina u polufinale...mnogo bi bilo. Da ne poredimo stil igre. Ovo što rusi igraju, to isto ume i Japan i svojevremeno Koreja. Ovo što ume Modrić umeju još dvojica...max.

anna

pre 5 godina

Najbolji su mi ovi komentari zgazit ce ih Island, pregaziti Argentina, Danska ce ih poslati kuci, braca Rusi ce ih pobijediti, pa sad Engleska...a Hrvati gaze naprijed i sve da se 11-og vrate kuci bili su tamo gdje bi vi niste ni u snovima. Ali ako je vama tako lakse:))

Dare

pre 5 godina

rusi su bruka prvenstva
(dostojevski, 07. jul 2018 21:53)

Zasto su bruka??Da se razumemo, Rusi nemaju neki tim za nadigravanje, ali igraju taktiku koja im odgovara i kojom dobijaju.Ovo je svetsko prvenstvo, broje se pobede i ko prodje dalje, a ne kakva ti je igra.Sta vredi Spaniji sto je imala igru i posed, kad su ih Rusi izbacili.Utuvite u glavu da se ne igra zbog lepote fudbala, nego zbog uspeha.

323

pre 5 godina

Što se Hrvati toliko hvale? Izbacili Ruse na penale. Jaka stvar.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bora, 7. jul 2018 23:14)
Hvale se zbog polufinala , 4 najbolje selekcije na svetu , dok mi pukosmo vec u grupi.

takkar

pre 5 godina

Auuu ljudi kakva tekmicina. Rusi sa publikom,zilavi do kraja,svaka cast.Zamislite da je Iran domacin,prosetali bi se do finala hahaah. Koliko su trcali Hrvati ovo nije realno. Ruski rovovi nisu izdrazli. Realno Rusi nisu za top 4. A opet moglo lako i to da se desi.Neverovatni Modric i Raketa.

Sasa 1977

pre 5 godina

Osecam se kao 1990. kad su Brnovic i Hadzibegic promasili penale. Hrvate ne volim u politickom smislu, ne volim tu bolesnu naciju, coveka kao pojedinca postujem. Priznajem, tesko sam podneo ovo polufinale, mada.. u fudbalskom i sportskom smislu Hrvatska je zasluzila pobedu.

nikola

pre 5 godina

Borbena utakmica,Rusi dali sve od sebe i nema im se šta zameriti, Hrvati očekivano kvalitetniji, ali umalo da od gotovog bude veresija. U polufinalu protiv Engleza favoriti, ali mislim da je Engleska fizički spremnija reprezentacija. Igraju baš tvrdo i jaki su u duel igri. Biće neizvesno, ali prednost dajem Hrvatskoj, naravno zbog fenomenalnog Modrića. Pozdrav za komšije i držim palčeve da prođete u finale.

PROFA

pre 5 godina

Navijao sam za Rusku reprezentaciju, ali realno gledano, Hrvatski tim je neuporedivo bolji. Rusi su uradili puno, ovo je najveći uspreh Ruskog fudbala od raspada SSSR-a, a što se Hrvata tiče, pa jednostavno, momci igraju svetski i tu nema rasprave. Sigurni u prijemu lopte, sigurni u dodavanjima, igraju do kraja, brzo se kreću, napadi su organizovani, a i sami igrači su veoma čvrsti. Zadivio me je Luka Modrič, sitan, ali jak i stabilan, siguran i pored nekoliko protivničkih fudbalera. Ako ćemo pravo, u finalu bi trebalo da igraju Belgija i Hrvatska. Kada vidim Hrvatski fudbal, pa ga uporedim sa Srpskim, pa Hrvati su svetlosnim godinama daleko. Čestitke Hrvatima na pobedi, zaslužuju da igraju u finalu.

zagorka

pre 5 godina

koliko je tu LJUBOMORE!!!..užas..dajte se skulirajte i dojdite sebi!!! čemu to???Radije poglejte sebe i već jenput napravite nekaj za svoju repku i svoju zemlju!!!!

alban

pre 5 godina

Za ruse nema sta da se kaze, oni su ionako na srecu dosli do cetvrt-finala, ali Hrvati za razliku od prve utakmice igraju sve bledje i bledje, izgledaju umorno. Englezi ce ih pobediti s'lakocom.

kaktus

pre 5 godina

čestitam Hrvatima za 4.mesto na SP.Gube od Engleske a posle igraju ili sa Belgijom ili Francuskom,ne mogu pobedit ni jedne ni druge.Znači 4 mesto

lopta

pre 5 godina

Rus golman nije uradio “domaci zadatak”. Isti covek HR Rakitic puca zadnji penal kao i protiv Spanije u isti ugao. Provukose se opet Hrvati

SNS Bot

pre 5 godina

Hrvati, pravi srbi du uz vas !!!!
(znam 100%, 07. jul 2018 20:27)

Evo ja sam pravi Srbin i znam da pravi Srbi nikada nisu niti ce biti uz Hrvate!

ShoneNI

pre 5 godina

Ne bih sada da nesto pametujem, ima ovde milion komentara, sve su ljudi ovde vec rekli, ali, razmisljam, ceo zivot krene i ode u nekom drugom smeru u zavisnosti od jednog trenutka, u zavisnosti od jednog miligrama srece, verovatno je vecina nas imala neki takav trenutak u zivotu... Mislim ovde na Modricev penal.. Zivot je cudo.
Hrvatima cestitke na pobedi.

nemanja

pre 5 godina

Razumem da neko navija za Hrvatsku, ali samo se nadam da ste svesni da smo mi na njihovom mestu, ni 1% Hrvata ne bi navijalo za Srbiju jer su sovinisti najveci na svetu.

Туп туп

pre 5 godina

Хрвати ће бити или уморни и повређени за Енглезе. Иако су бољи тим од Енглеза, нису фаворити.

Nemanja

pre 5 godina

Ljudi, sta vise poredite nas i Hrvate kad mi realno nemamo igrace dok Hrvati imaju. Mi hocemo da nam Matic kreira igru, covek zadnji vezni. Mi nemamo pravu desetku i kreatora igre i to je to. Nisu igraci niti trener krivi sto smo ispali, to je realno bio nas maksimum.
Hrvati imaju ozbiljne igrace: samo pogledajte Modric, Rakitic, Kovacic, Perisic, Mandzukic. Igraju odlicno i ja im zelim svu srecu dalje.

zainfarkt

pre 5 godina

Svaka čast Rusima, ugodno su iznenadili i nisu slučajno izbacili Španiju. Hrvati nisu bili na nivou, bili su bolji od Rusa ali ne mnogo. Rusi su pokazali mnogo više nego se očekivalo, jer igrali su mnogo bolje nego sto su igrali protiv Španije. Igrali bolje a izgubili, sa Špancima igrali slabo a pobjedili. To je fudbal, nepredvidiv, uzbudljiv.

SEnT

pre 5 godina

Svaka cast Hrvati, zasluzeno idete u polufinale! Imate igracine Rakitica, Mandzukica, i posebno Modrica, igraca kakvog mi u Srbiji ko zna da li cemo ikad i imati! Jasno se vidi cilj, i tacno se zna ko sta radi, za razliku od nase reprezentacije!

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Тако јеееее, бравооооооо, скачем до небаааа, ма браво мајстори, идемо до титуле!

Andra

pre 5 godina

Au,Hrvati odoše u polufinale,mi i dalje kukamo na Briha a oni odoše u polufinale. Navijao sam za Ruse,ali Hrvati su realno bolji. Šteta za Ruse,borili su se ali eto više sreće imala je Hrvatska,krivci su Smolov i Fernandez,žao mi ovog Fernandeza,dečko od heroja do tragičara,šteta,a Smolov je hteo da se pravi važan pa je onako izveo penal kao da je 6:0 u 85 min,pa se malo pravi važan,a on u četvrtfinalu Svetskog prvenstva,onako izvodi penal... Gledao sam utakmicu na Hrt-u gledao sam zbog Drage Ćosića koji na sreću nije doživeo infarkt ali zamalo,kad je bilo 2:2 hteo je da zaplače,a kad su pobedili počeo je da filozofira kao da mu je Aca Stojanović učitelj. Kad pogledam 4 najbolje selekcije na svetu,pomislim da li je ovo neki prijateljski turnir ili Euro,ali ovo je Svetsko prvenstvo,i to jedno od najčudnijih i zaista ko god da osvoji biće neverovatno. Jeste malo Hrvatima bio lak žreb,ali dobro,i jesu imali realno i laku grupu i pobedili Dansku i Rusiju na penale,ali opet,svaka čast ponovili su uspeh od pre 20 godina,a videćemo da li mogu protiv Engleske,ali eto naši čim odoše odma se i vratiše a Hrvati celo prvenstvo u Rusiji,svaka čast.

Južnjak

pre 5 godina

Da budemo fer ipak su Hrvati više pokazali i zaslužili prolaz. Ne moramo da se volimo, ali odnos njihovih igrača prema reprezentaciji je za respekt. A kada se stvarno trudiš i daješ maximum onda te pogleda i sreća. Modrić je igrač vrhunske klase i kada se on uskoro povuče mislim da im sledi veliki pad u igri. Slično važi i za Rakitića. U polufinalu je sve moguće, ali na papiru i do sada pokazanom su Englezi ipak favoriti. Aj videćemo, samo nek bude dobra utakmica.

Admiral

pre 5 godina

@ jel možemo sad da se "ložimo" 27 godina kao neki sa Barijem? :-))
(Purger 1, 07. jul 2018 23:04)

Ne mozete! Pisu se i pamte samo osvajaci a vi to sigurno necete biti!

Vanja Petrović

pre 5 godina

Najruzniji fudbal igra hrvacka
(Vlada, 7. jul 2018 20:48)


Koja ti je to zemlja HRVACKA?? Rode, večeras su igrale Rusija i HrvaTSka, i pobedila je zasluženo HRVATSKA.

Muka je kad neko hoće da napiše nešto kvazi-pametno, a ne zna da piše na maternjem jeziku.

nk

pre 5 godina

Hrvati bolji realno za pet koplja. Da nisu mentaliteta kao i nasi jadovi samleli bi ove slabasne Ruse sa par golova razlike. Opet pade teret na Modrica i Rakitica i asovi pokazase zasto vrede milione.

moram reci

pre 5 godina

Vratite Nemacku i Brazil. Ovo sve smaracke ekipe. Hrvati ce doci do finala a nisu pobedili ni Dansku ni Rusiju u regularnom toku. Tako ce i sa Engleskom nesto na mucenje i sebe i publike.

Croaticusmetlikus

pre 5 godina

Svi pricate o lakom zdrijebu od osmine..nitko ne prica o maestralno psihicki prije svega odigranoj igri u skupini i zasluzeno u laksi zdrijeb...svi pricate o slabim rusima..rusima koji su spa poslali kuci...naklonite se Hrvatima...velemajstorima ove igre..pozdrav svim Srbima dobre volje

veliki strumf

pre 5 godina

Na klupi Hrvatske Ivica Olic, Drazen Ladic, Ognjen Vukojevic... A ko sedi na nasoj klupi? Osim Rastavca (najveci doseg - trener Radnickog), znamo li jos nekog???

Ljiljana, London

pre 5 godina

Ono kad ti ceo dan prodje kako treba u sportu, Engleska pobedi Svedsku, Djokovic Edmunda, Hrvatska Rusiju . Cestitke hrvatskom timu, borili su se do kraja.

lopta

pre 5 godina

Hrvati imaju vise srece nego pameti. Kakav drugi go, ovo je smesno. Opet ce se provuci.
Nisu zasluzili ni Rusi ni Hrvati da igraju polufinale. Ocajna utakmica na nivou drugoligasa. Zali Boze sto ispadose Spanija, Brazil, Kolumbija, Urugvaj.

Djole

pre 5 godina

Zasto Hrvatska ne igra u tradicionalnim kockastim dresovima na ovom prvenstvu? Neka objasni neko od kroasana.
Kakva sansa Perisica auu, ovo je morao da ubaci. Napred kroasani bice 2-1 za Hrvatsku.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hanibal ante portas)

Nisi upućen, Hrvatska upravo igra u svojim tradicionalnim crnim dresovima.

warlock

pre 5 godina

BRAVOOOOOOOOOO.CIJELA CRNA GORA JE BILA VECERAS UZ HRVATSKU
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogicg, 7. jul 2018 23:23)


E VIVA MONTENEGRO, TAKO JE BRATE, ZNAMO DA PREPOZNAMO KOMSIJSKI KVALITET!

nidza

pre 5 godina

Nije mi samo jasno odkud ovoliko Hrvata na nasim portalima. Zar im je toliko vazno sta Srbi misle? 
(lopta, 7. jul 2018 23:02) 

da li si nekad posecivao portal index.hr i video koliko je nasih tamo ?

Dare

pre 5 godina

Hrvati su jedna prosjecna ekipa koja je tu nekako izmuljala polufinale. A sta reci za ruse. Pa dal je moguce da neko dodje do 1/4 finala uz ovakvu igru. Pa mi smp Brazil za njih. Jeziv fudbal igraju. Pa odbija se lopta od njih kao od zid.Zgadise mi svjetsko prventsvo. Pa ne igraju daba po ruskoj ligi svi.
(panco, 07. jul 2018 22:23)

Haha, Hrvati ptosek, Rusi ocajni, a mi smo Brazil za njih. Brate nalupeta se ti u 2 recenice.Oni nemaju pojma. i dosli u 1/4 finale, a mi Brazil. pa smo ispali jos u grupi.

Doktor

pre 5 godina

Hrvatima čestitke, ali meni su najveći utisak Rusi! Totalno osrednja i limitirana ekipa, na borbenost i srce, bez pomoći sudija, došla nadomak polufinala, da penali odluče... Svaka čast, ovi naši bi mnogo mogli da nauče od njih...

Modra

pre 5 godina

Modric je zivotinja...novi Zidane, pa njemu ne moze bog otac uzet loptu. Ovako nesto nisam nikad vidio. A sta rekoste...SMS dolazi u Real umjesto Modrica?hahaha pa taj mora jos puno zganaca jest da mu moze ocistit cipele, a ne ga mijenjat u realu. Frajer se ocijenio sa 8-icom hahhaa tu se vec vidi da nece nikad bit veliki igrac
Ovime smo pokazali koju mi moc imamo da je to nevjerovatno. Mi smo bogovi nogometa na balkanu...to zapamtite!!! Mi smo izmislili nogomet za vas!

Ivan

pre 5 godina

Smesna je ova hrvatska. Svaka cast na polufinalu, ali budimo realni, dosla im prvo danska, pa rusija. U polufinali tek igraju protiv kvalitetne reprezentacije.

Ivan

pre 5 godina

Vratilo nam za Tursku i Portugal, bilo je gusto jer Rusi su tvrdi nisu znalci ali ipak su domaćini, borili su se do zadnje sekunde. Raketa je miran kao niko pa čak i Modrić puca po šavovima ali je opet odigro super. Hvala svima iz Srbije i bivše Juge koji su navijali za nas, a sad Englezi !

nenad rs

pre 5 godina

Mora uvesti Badelja i Brozovica inače gube Hrvati. Modric zatvoren, Rebic jeste jak ali tehnički inferioran. Taktički Rusi bolje stoje. Kao da gledamo Engleze.

zat

pre 5 godina

Iako ne pripadam građanskoj Srbiji (30 god. živim u Beču) čestitam hrvatskim reprezentativcima na plasmanu u polufinale. Takođe čestitke i ruskom timu na velikoj borbi.

netko iz mase

pre 5 godina

Pa ovo je neverovatno. Rusi su bili bolji u svim segmentima igre, i ovako da izgube...ne znam jesam nesrecniji sad ili kad je Srbija ispala. A sad da braca Englezi osvete i nas i Ruse!
(Nemanja, 7. jul 2018 23:19) # Link komentara

Ne znam koju si ti utakmicu gledao, al Rusi su parkirali 3 autobusa pred svoj gol., 2 x poluprilike i dali 2 gola...Maksimum su dali i svaka im cast na tome, bolje nisu mogli (rusi).....Uglavnom, vidim RUSOFILI NA APARATIMA :)!
Zivjela Srbija, pozdrav iz Hrvatske!

del018

pre 5 godina

Brate mili, sta igraju ovi Rusi.. Javor pod Curcicem je bio definicija napadckog fudbala u odnosu na ove, k’o mi klinci kad se naplasimo od starijih na skolskom, pa samo zuvamo loptu sto dalje od gola.. Hrvati poput Spanaca, vidi se da su za dve klase bolji, ali metiljavo kruze oko gola.

stereotipni

pre 5 godina

Evo trcim da navijam za azijsku zemlju koja ima vise zajednickog sa Severnom Korejom nego sa Srbijom.
(A ti?, 7. jul 2018 18:52)

Gluplji komentar jos nisam procitao, ti jos nisi izasao da pogledas ni svoje dvroriste kako ti izgleda... nasao si nekog da uporedjujes.

joško

pre 5 godina

Sad sam stoposto siguran da smo u finalu jer Englezi igraju nogomet kakav nama paše otvoren i bez kalkulacija...Par kontri kao protiv Argentine i finale je tu!

baneb

pre 5 godina

Možda ne ni najkvalitetnije ni najlepše, ali jedno od, ako ne i najuzbudljivije SP. Svega 4 dosadne utakmice: Danska-Francuska, Srbija-Kostarika, Srbija-Švajcarska i Srbija-Brazil.

ce gevara

pre 5 godina

Ponosna sto sam hrvatica. Bravo vatreni..
(Marijana, 07. jul 2018 22:53)

I ja sam ponosan sto si ti Hrvatica.Sala mala.

U svakom slucaju, Hrvati, mogu slobodno reci da su fudbalska nacija.Bravo i kapa dole!Protiv Engleza navijam za Hrvate ... ajmo bre Vatreni....

Marko

pre 5 godina

Još dugo će se pamtiti Džaka i Šaćiri!
(Arch Enemy, 7. jul 2018 23:23)

Jedino ime sa te utakmice koje će se pamtiti ako se uopšte išta bude pamtilo je sudija Feliks Brih.

miksx

pre 5 godina

svaka cast rusima imaju ekipu koja je duplo losija od nase ali su nadomestili sve nedoatatke fizickom spremom. rusi i japanci najvece srce ovog SP

miki

pre 5 godina

Jooooj skacem do plafona, idemoooo Rusiiii
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 7. jul 2018 22:33)
E ajde sada skoci opet, ne do plafona nego u plafon iz sve snage, mozda postanes pametniji.

ferdinand

pre 5 godina

Гол. Русофили како вам је? лол
(Марвин тхе Мартиан, 07. jul 2018 22:12)

Dečak, smaraš, ponavljaš se i misliš da si duhovit.

323

pre 5 godina

Od ovakvog fudbala mi smo daleko ko nebo i zemlja. Sta dalje treba pricati. Utakmica je imala sve ali trcanje, borba do iscrpljenosti... To nase vedete treba da vide i da se postide. Dok to ne shvate mi cemo biti veciti gubitnici. Dno.

Bgd

pre 5 godina

Drago mi je zbog komšija koje su bacale petarde kada je Rusija postizala golove. Čestitam komšije a Krstajić i orlovi gledajte kako se bori za svoju zemlju.

Luuuuka Modric

pre 5 godina

115 minut utakmice,svi vec "popadali" od umora a Modric pun sprint prema korner zastavici da bi stigao loptu da ne ode u gol aut.Covek igrao dugo prvenstvo,u ligi sampiona isao do kraja,u proslom mecu se dosta istrosio protiv Danaca i pored svega toga opet ima snage da onako trci pred kraj drugog produzetka.Cudesna kondicija,Fenomen!

SV

pre 5 godina

Smolov uzas, nacin na koji je sutirao Fernandez postujem bez obzira na promasaj. Modric, koliko je taj covek imao srece kod penala, Smajhel mu je odbranio penal, uzasno je izveo i drugi penal, da se Smajhel nije pomerio, odbranio bi mu i evo ovo veceras. Odose Hrvati, kao sto sam jos pre 10 dana rekao Engleska ce igrati finale, da li protiv Belgije ili Francuske, pitanje je. Belgija ima kvalitet za prvaka, ali ako budu igrali kao protiv Brazila drugo poluvreme nece imati sansu protiv Francuske. Ipak mislim da ce svetski prvaci igrati finale.

red_moon

pre 5 godina

Ja se samo nadam da ce barem Engleska htjeti igrati nogomet sa nama. Jer preskakanje i obilazenje ovih autobusa u sesnaestercu postaje stvarno zamorno.
Makar sumnjam, pokusala je igrati Argentina s Hrvatskom, pa vidimo kako je prosla.
U svakom slucaju, u polufinalu smo svjetskog prvenstva, 2.put u 20 godina, sto su uspjele samo jos 4 reprezentacije. Idemo prema tituli, a Luka prema zlatnoj lopti.

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Ne volim Hrvate, ali im skidam kapu na igri i odnosu prema reprezentaciji. 100. minut, svi popadali od umora, ali i dalje igraju isto, trčanje bez lopte, otvaranja, pasovi... A naši posle 15 minuta (ne računajući kornere i prekide) ako više od tri igrača (naravno, lagano trčkarajući) pređe polovinu to se zove totalna ofanziva. Evo, 110. minut, Hrvati igraju presing na Ruskoj odbrani. Igraju i naši tako, ponekad, u prvih 10-15 minuta, a posle su suviše premoreni za tako nešto. Rusima treba gol, a oni u šesnaestercu, kad nije prekid, nemaju ni žive duše.
Evo, ubodoše ga Rusi za 2:2. Vala, ne zna se koja ekipa ima više sreće. Ali, nekako je nerešeno najpravedniji ishod.

ја

pre 5 godina

Лука и Ракитић светска топ класа!!!! не навијам за Хрвате али ово је екипа и квалитет!

nemke

pre 5 godina

Bravo za komsije! Engleze dobijaju na "keca"... Tesko je igrati protiv ovih ekipa koje se brane celo vreme... Englezi ce proci kao i Argentinci sa 3 komada! A u finalu sta bude! I tada cu navijati za njih!

Drakče

pre 5 godina

Fernandeš od heroja do tragičara.
Šteta što su i jedni i drugi igrali dobro samo kada su jurili rezultat, ali ipak je ulog bio preveliki. Hrvatska je ipak bila bolja i zaslužila je da ide dalje.

Bankar

pre 5 godina

Realno, Hrvati su u rangu Belgije. Dakle igraće finale, ali su mi Francuzi ipak bolji za nijansu. Belgijanci će biti treći, Engleska četvrta.

Tereza

pre 5 godina

Najbolji su mi komentari ovih strucnjaka koji vec vide polufinale haravata i engleza. Cujemo se sutra!
(Ne dajte se prevariti braco Srbi, 6. jul 2018 22:38)

Gdje si ?

i ja volim kroasane

pre 5 godina

Ne zanosite se Kroasani jer dosad se prolazili zbog lakog žreba i što imate mnogo sreće, igru i znanje u fudbalu za polufinale realno niste pokazali kao recimo prije 20 godina u Francuskoj. Jedino ste odigrali veoma dobro protiv Argentine koja je inače katastrofa na ovom mundijalu i to je sve. Prvu utakmicu u grupi ste igrali katastrofalno i sami ste priznali, protiv Islanda rasterećeno, Danska i Rusija prelak žreb i dosta sreće. Engleska je prvi veliki ispit i nakon 2 utakmice po 120 minuta i penala realno nemate šanse.

Hellas_monton

pre 5 godina

Čestitam Hrvatskoj na plasmanu u polufinale. Objektivno, mogli su prikazati bolji fudbal, jer su puno bolji i od Danaca i od Rusa, ali ovo je njihova zlatna generacija. Kada će ako ne sada. Svaka čast!

Dzeki

pre 5 godina

Koliko hrvati imaju srece... u svakoj utakmici. Resice to Englezi, samo polako :)
(dbbp, 07. jul 2018 22:52)
Sta samo polako, samo polako i idu Hrvati u finale! Svaka im cast, u fudbalu su ono sto smo mi u kosarci, ali realno fudbal je daleko ispred kosarke, barem sto se tice celog sveta.

9

pre 5 godina

Gledajuci kvalitet Hrvatska je definitivno u prednosti, ali ako Rusi daju gol i povuku se kao u prethodnim utakmicama nece biti lako Hrvatima da ih izbace.
U svakom slucaju po meni cetiri ujednacene utakmice u polufinalu ko god veceras da pobedi. Sportski pozdrav.

navijac

pre 5 godina

@Mi nismo ni u prvih 10 nacija najdrazi rusima a sa hrvatima smo zivjeli u istoj drzavi i igrali u istoj repki dugo godina to se brzo zaboravlja prema tome samo napred Hrvatska!!
(liman, 07. jul 2018 19:11)

Ajde ne lupaj! Da si bio u Moskvi i Kaljiningradu sada video bi koliko nas cene! Na svakom koraku su na pozdravljali, prilazili da se slikaju i vikali Srbi nasa braca!

sasa

pre 5 godina

realno sa fudbalske strane sta ce rusi sa ovakvom igrom u polufinalu...i ovo im previse...realno od preostalih 8 ekipa prosli su najbolji...iako slabo svetsko prvenstvo gledacemo ekipe u zavrsnici koje su gladne trofeja i dve dobre utakmice...englezi i hrvati za istoriju...

Super Mario

pre 5 godina

Meni je najbitnije da Svijet Hrvatsku za razliku od Srbije gleda kao velesilu,Srbi priznajte da u nogometu niste rođeni za velike stvari!pozdrav objektivnim

Covek po imenu Uve

pre 5 godina

Čestitke komšijama. Sve u svemu rutinska pobeda i pored slabije igre. Ali i to je odlika dobrih ekipa. 
Nekako mi se čini da vam je ova generacija sazrela i da je sad možda pravo vreme za neki veći rezultat. Ono što mene zanima je to, da li ova vaša momčad može da se psihološki izdigne i kad ne ide. Uglavnom, balkanske ekipe nisu baš dobre kad treba da se juri rezultat. Ako se taj momenat prevaziđe i ako psihološki budete jaki, očekujem barem četvrt-finale od vas...
(Čovek po imenu Uve, 16. jun 2018 22:57)

Moj komentar posle igre komsija sa Nigerijom. Pokazalo se da su komsije prevazisle balkanski kompleks. Protiv Engleza se moze igrati i mislim da dobijate. U finalu vec tesko, ali sve je moguce. U svakom slucaju cestitke, apsolutno ste zasluzili!

github

pre 5 godina

Bravo komšije odlično ste igrali, zasluženo u polufinalu, mogli ste i ranije da završite ovo ali dobro je i ovako. Još jednom od srca čestitam .

nikola drezgić

pre 5 godina

Pa ovo je neverovatno. Rusi su bili bolji u svim segmentima igre, i ovako da izgube...ne znam jesam nesrecniji sad ili kad je Srbija ispala. A sad da braca Englezi osvete i nas i Ruse! 
(Nemanja, 7. jul 2018 23:19) # Link komentara 

Ne znam koju si ti utakmicu gledao, al Rusi su parkirali 3 autobusa pred svoj gol., 2 x poluprilike i dali 2 gola...Maksimum su dali i svaka im cast na tome, bolje nisu mogli (rusi).....Uglavnom, vidim RUSOFILI NA APARATIMA :)! 
Zivjela Srbija, pozdrav iz Hrvatske!
(netko iz mase, 07. jul 2018 23:33) Žao mi je što mnogi ne razumeju vrstu Nemanjinog humora pa mu bezveze lupaju minuse.

nesportski pozdrav

pre 5 godina

Komsije su imale bas mnogo srece do sada, ali realno. Autogol Nigerije, kiks golmana Argentine, srecno odbijena lopta protiv Danske kod gola, penali su sami po sebi lutrija... Gotovo na svakoj utakmici. Ovo je prosto previse da bi bila slucajnost.

Sandro Riči

pre 5 godina

Mnogi naši (ako su naši, autošovinisti) prognozirali Hrvatskoj finale. Pa prvo ove pobediti, pa Englesku, kao da je to lako.

- Subašić ovo, Subašić ono. Monako. Ali prosek. Godine.
- Lovren Liverpul. Ali predmet podsmeha.
- Strinić... može igrati bilo gde, ali je kao Basta.

Svaka čast Modriću i Rakitiću, ali sami, teško.

Ako se oslone opet na penal lutriju, sreću, da li će je uvek imati? Protiv domaćina nije lako. Zna Španija.

Jeremija

pre 5 godina

Ovo je, ipak, samo fudbalska urakmica. Budući da, na sreću nisam ni Rus ni Hrvat, samo ću gledati i uživati. Pobediće ona ekipa koja da više golova.

JOVAN

pre 5 godina

@za koga god srbi krenu da navijaju, odmah ispadnu sa prvenstva...
(dostojevski, 7. jul 2018 17:16)

Veceras navijam za Hrvate. Idemo Hrvatskaaaaa napred lijepa vasa.

soči

pre 5 godina

Rusija ugodno iznenadila. Hrvati su nešto nervozni, možda neka ruska čarolija. Rusi nisu slučajno izbacili Španiju i nisu slučajno stigli među osam najboljih. Hrvati ne pokazuju ono sto se očekivalo od njih, spori su, da ih Rusi nisu omamili kakvim gasom. ;)

yoyo

pre 5 godina

ako ne uspjevaju Rusi onda jih Englezi moraju izbacit!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (shalk, 7. jul 2018 22:46) # Link komentara

Ako ne Englezi, onda pobjednik u utakmici izmedju Belgije i Francuske.
(Komsijina Krava, 7. jul 2018 22:57)

Najjaci si.

github

pre 5 godina

Komšije odigrale odlicno, bolji tim je prošao, umesto što im želimo da ispadnu treba ih podržati i treba se zapitati šta je problem kod naše ekipe, mi imamo odlične igrače, ne možemo reći da je do toga nešto drugo nas sputava da budemo tamo gde su komšije. Ali ipak balkanski mentalitet gleda u tuđe dvorište umesto u svoje i drago mu je kad komšiji crkne krava.

Ivan

pre 5 godina

Neko je pomenuo ukljucenje milojka pantica na hrt. Pa oni ga ne bi ukljucivali da nisu znali da ce ih hvaliti, a on je covek koji pod stare dane trazi paznju, posto ga niko ne shvata ozbiljno. On ne poznaje sto ljudi u srbiji, a daje sebi za pravo da prica u ime svih.

Dorcol Dorcolcima

pre 5 godina

Hrvati igraju bolji i lepsi fudbal, da se prvenstvo ne igra u Rusiji , ne bih Rusi prosli ni grupu , kamoli u 1/4 finale dosli...
(Objavite mi komentar, 7. jul 2018 21:58)


Da se prvenstvo igra na Grenlandu, pobedili bi Eskimi.
A da se prvenstvo igra u Srbiji, mi bi opet pukli.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Kako bih voleo da Rusi prodju u polufinale pa da mi neki strucnjak objasni kojom fudbalskom magijom, taktikom, strategijom su to uspeli.
(Realno, 7. jul 2018 20:58)

Уз помоћ диктатора.

Valdan NS

pre 5 godina

Kako nas Srbe lupaju komlepski, ne možemo da prihvatimo to gde su stigli Hrvati Iskreno nemam ja sta da navijam ni za jedne, ali ne želim da dopustim da mi se gledanje fudbala svede na to da navijam protiv nekoga.

Dorćol

pre 5 godina

Hrvati igraju bolji i lepsi fudbal, da se prvenstvo ne igra u Rusiji , ne bih Rusi prosli ni grupu , kamoli u 1/4 finale dosli...
(Objavite mi komentar, 07. jul 2018 21:58)

Cenim da se Rusi ne bi kvalifikovali uopšte.

Jeljaeno

pre 5 godina

Jel vam nije dojadilo prognozirat protiv Hr? Ovi igraci su mentalno jaki do neba...

Kramarićev pogodak komentirao je legendarni američki nogometaš Jimmy Conrad.

"Nisam uvjeren da se Englezi mogu nositi s mentalnom snagom ove Hrvatske", napisao je na Twitteru. 

Ako ne vidite razliku svojih orlica i nasih igraca...prestanite gledat nogomet. 2 puta u 20 godina biti u polufinalu nije sluslcajnost. To je dokaz nase snage i nadmoci u regionu

Jer su tako u mogucnosti

pre 5 godina

@Kad čist Brazilac igra za Ruse, niko ništa da kaže. A kad covek koji je rodjen u Nemackoj i ziveo ceo život u Nemackoj i jedan roditelj mu Nemac, kad takav covek igra za Nemacku njega nazivaju da nije Nemac. Da nije Brazilca, ne bi Rusi ni do penala došli.
(W, 7. jul 2018 23:18)

Pa nemoj tako, ne razumeju rusofili bas logiku, pogotovo ovu koja se uci u visim razredima osnovne skole.

Partizan 1918

pre 5 godina

@(mislilac, 07. jul 2018 20:19)

Vidim veliki si mislilac,patriota prvo voli svoje a nacionalista prvo mrzi druge tako da to nije isto.

cro cap

pre 5 godina

Ispali Brazil Argentina Nemacka Spanija Portugal Urugvaj nema Italije ni Holandije a ovakva Rusija igra da udje u polufinale ?? Ljudi blage veze nemaju I da nisu domacini ne bi ni videli SP ni u ludilu......

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Русофили у трансу, али до 1:1 лол Модрић и Вида, не зна се ко је гори од њих двојице...

londonjanin

pre 5 godina

Ne razumem neke komentare, Hrvatska napada stalno, steta bi bilo da ne prodju, momci se trude iz sve snage.
(Ljiljana, London, 07. jul 2018 21:40)

Ljiljo da nisi navela da si iz Londona evo ne znam sta bih od sebe.

Kuka i motika

pre 5 godina

Гол. Русофили како вам је? лол 
(Марвин тхе Мартиан, 07. jul 2018 22:12) 


Evo nas....a kako je tebi?

Kristina

pre 5 godina

Smolov je kriv za gol Vide, napustio je mesto pored stative, lopta se otkotrljala do gola.
A za penal koji je sutnuo, pa malo je reci skandal.Ko klinci na ulici.
Cestitke Hrvatima, ogroman uspeh

JPR24

pre 5 godina

Ubi Brazilac Ruse... Prvo ih vrati u zivot, pa ga promasi, ko vetrenjaca. Hrvatskim igracima svaka cast na borbi i igri. E sad, koliko ce fizicki biti spremni za Engleze ( i da su Rusi prosli isto bi bilo ) to ce biti veliko pitanje.

LicemerjeNajviseLajkovaDobija

pre 5 godina

Jel nelegitimno da naturalizovani Brazilac igra za Rusiju kao sto je mnogoj gospodi ovde nelegitimno da covek rođen u Nemackoj igra za Nemacku jer je turskog porekla?

Jaro

pre 5 godina

Sramota me sto sam hrvat, zalosno kakve golove dajemo bez igre
(Laki, 07. jul 2018 22:12)

I mene stid, ako cemo ovako proci sta ce nam raditi Engleska???

Ante

pre 5 godina

I da izgube, mnogo su napravili. Bit će teško protiv domačina, nema tu prognoze, šanse su 50-50%
Ono što mene raduje, ovdje su svi turisti u kockicama, Nijemci i Poljaci najpijaniji, ali ne zaostaju ni Madjari, Česi..
Jedino Italijana nijednog nema da navija, iako gledaju utakmicu tu na trgu.
Stvarno je smješno čuti ih kako pokušavaju vikati HRVATSKA, nikako da pogode, al oprošteno im je, trude se iz petnih žila..
Prelijepo.. da jedan sport ovako spaja ljude, ej, oni su samo došli na odmor tu, i troše svoje vrijeme da sa dimačunima dijele radost ili tugu zbog nogometa..
Nogomet je vrh, pa svemirska rupa, pa onda drugi sportovi..
Još kod bih vidio nekog iz Srbije tu na našem malom trgu da navija za nas, srce bi mi bilo puno, ko da smo osvojili boginju.
Nek pobijedi bolji, i nek pobijedi sport, i ajmo HRVATSKAAAA!!!

2CRAZY

pre 5 godina

Svaka cast Hrvatskoj na pobedi, za sad se ostvaruje moja prognoza koju sam dao jos tokom osminefinala, da ce Francuska i Hrvatska igrati finale.

VanjaLFC

pre 5 godina

Čestitke Hrvatima na prolazu u polufinale. Želim im sreću u daljem takmičenju. A Rusi....ne mogu biti ponosniji na svoje momke. Svaka čast.

STEVO

pre 5 godina

Rusi su najnetalentovanija nacija na svijetu kad su u pitanju sportovi gdje treba vic. Modrić je ubjedljivo najbolji igrač ovog prvenstva a definitivno ovog dijela Evrope. Kakvi Džajići, Zebeci i ini, čovjek je najbolji bez dileme.

Novi trend

pre 5 godina

Beskonacno dodavanje sve je vec smorilo, ne samo publiku, nego i igrace! Jer, rezultati su mrsavi, pitajte Spance, ali i Nemce. Sta ostaje? Gvardiola je takvu igru doveo do vrhunca, pa cak i golman vise igra nogama nego rukama! Upravo se uloga golmana opet vraca starim vrednostima - takav je utisak! Ne samo nas Stojkovic, sve vise je golmana koji loptu jednostavno ispucaju, degaziraju - pa se bitka onda vodi u protivnickoj polovini. Svoja polovina se, dakle, preskace, nema akcija preko celog terena, nego ako tvoj igrac primi ispucanu loptu - onda gradi akciju! Takav nacin igre olaksanje je za tehnicki slabo potkovane igrace, od kojih se neki boje da prime loptu na svojoj polovini! Tako ostaje prostor za individualni potez, ili da se ubode srecom. Fudbal je poprilicno u krizi, nema novih ideja, stare su se potrosile. Danasnja utakmica, kako god se zavrsi - daleko su Hrvati od onog sto su umislili, i sto svaki put umisle. Prosecan tim, kad gube postaju nervozni i grubi, ne mogu prihvatiti da neko vodi protiv njih. Na drugoj strani imate npr. uporne i fer igrace jedne Engleske, koji za razliku od Hrvatske ne pricaju odmah o finalu, nego idu korak po korak. Dobro vodjeni, marljivi, talentovani i mladi takodje. A Hrvati nakon eliminacije Brazila sa nepoodnosljivom megalomanijom kazu: nema nista od finala Hrvatska - Brazil!?

Josarian

pre 5 godina

Svi koji smatraju Ruse za braću neka se sete kako su živela ruska "braća" Rumuni, Česi, Poljaci, Bugari, da ne pričamo o Istočnoj Nemačkoj u vreme Sovjetskog Saveza. Ipak, pustite tu priču. Ako Rusi odu dalje, to će biti senzacija. Tačnije, svaki rezultat manji od dva razlike za Hrvatsku je čudo. Možeš nekoga voleti ili ne, ali veština, motivacija i fudbalsko umeće ovoj hrvatskoj reprezentaciji se mora priznati. Respect!

realan

pre 5 godina

Znaci ne volim engleze nikako.Tako da cu za Hrvate navijati.Ali ima jedan problem.Igraju drugu na produzetke.Ako ne slome engleze u prvom tesko ce to ici.

logikar

pre 5 godina

@Kad čist Brazilac igra za Ruse, niko ništa da kaže. A kad covek koji je rodjen u Nemackoj i ziveo ceo život u Nemackoj i jedan roditelj mu Nemac, kad takav covek igra za Nemacku njega nazivaju da nije Nemac. Da nije Brazilca, ne bi Rusi ni do penala došli.
(W, 7. jul 2018 23:18)

Pa nemoj tako, ne razumeju rusofili bas logiku, pogotovo ovu koja se uci u visim razredima osnovne skole.
(Jer su tako u mogucnosti, 7. jul 2018 23:35)

Objasnio ti Milojko.

najgori narod na svetu smo

pre 5 godina

Ne vidim ni jedan razuman razlog da navijam za Hrvate ni danas, ni juce, ni sutra!
(Srbin, 07. jul 2018 19:08)
Cak ni to sto u svlacionici njihovi igraci slave pobede uz Tomsona???

Millennium

pre 5 godina

Meni je najbitnije da Svijet Hrvatsku za razliku od Srbije gleda kao velesilu,Srbi priznajte da u nogometu niste rođeni za velike stvari!pozdrav objektivnim
(Super Mario, 7. jul 2018 23:06)

Nismo. Stoji. Ali vi niste ni za šta drugo.

jд123

pre 5 godina

Балкански менталитет. Уместо да мељу све пред собом, јер су објективно бољи, што важи и за меч против Данске, дадну гол и повуку се.

budibogsnama

pre 5 godina

Haha, koliko srece imaju ovi Hrvati..
Ali i Rakitica, cara...Gledao sam u kaficu, 90 posto navijalo za Ruse, 10 posto za Hrvate...Racunam da je to svakako desetostruko vise nego sto bi oni navijali za nas...U svakom slucaju cestitam, zasluzeno.

Čarapan

pre 5 godina

Hrvati maximalno iskoristili dobar žreb. Zasluženo su u polufinalu. Dobra, uigrana, izbalansirana, takmičarska ekipa. Mislim da će u finalu igrati Eng - Fra. Slaviće Fra.

W

pre 5 godina

Kad čist Brazilac igra za Ruse, niko ništa da kaže. A kad covek koji je rodjen u Nemackoj i ziveo ceo život u Nemackoj i jedan roditelj mu Nemac, kad takav covek igra za Nemacku njega nazivaju da nije Nemac. Da nije Brazilca, ne bi Rusi ni do penala došli.

Ma daj sestro

pre 5 godina

Cestitke Hrvatima na pobedi. Ali ako nama spocitavate za kaj ste ljubomorni, ovakvi ste, onakvi ste, sta je vas najveci uspeh, pored ovakvih komentara, molim idite na vase portale i prelistajte vase komentare kad igra Srbija.

Pele

pre 5 godina

U Hrvatskoj je ludnica.
Gradovi su prepuni.
Turisticka mjesta su krcata, turisti navijaju zajedno s domacinima.
Dugo u noc ce se slaviti.
Pozdrav svima normalnima na Balkanu.

crush

pre 5 godina

@ To susjedi navijajte za nas pa da poslije tekme zajedno slavimo uz Tompsona .Zivjeli(hrvoje, 07. jul 2018 20:32)Evo pravi iskren komentar jednog "susjeda". Tako oni gledaju na nas a vi samo navijajte za njih i ponosite se time!!!
(Admiral, 07. jul 2018 20:55)
Hrvat bi napisao Thompson :) stvarno se lako navucete. Ja sam navijao za vas zbog puno prijatelja u Srbiji, a vi navijajte ili nemojte :) hvala Bogu imamo pravo izbora

Komsijina Krava

pre 5 godina

ako ne uspjevaju Rusi onda jih Englezi moraju izbacit!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (shalk, 7. jul 2018 22:46) # Link komentara

Ako ne Englezi, onda pobjednik u utakmici izmedju Belgije i Francuske.

Ајде@

pre 5 godina

(Pera iz bivseg DDR-a, 07. jul 2018 22:54)

Добро си видео рођаче... И претходну утакмицу у пеналима се крстио по православном правилу - са три прста и од десна на лево.
Али то није битно, битно је да смо ми труба и брука од репрезентације, а Хрватска има врхунски тим. И треба им честитати на томе. Сад што се про.еравају са оним фашистичким глупостима, то је њихов проблем и ничији други!
А Бјела нека им направи филм за пар година о овоме, јер мислим да ће играти чак и финале.
Ми ћемо са Тиркетом и Мошом и даље да се тешимо како играмо добар фудбал.

nn

pre 5 godina

Uz duzno postovanje hrvatskoj ekipi, ali otvorio vam se zreb. Ne kazem, svaka cast, ovo je ogromna stvar, ali da ste nabasali na bilo koju od cetvrtfinalnih ekipa iz druge polovine, ne biste stigli ovde.
P.S. Naravno, Srbija nije ni vredna spominjanja sto se tice fudbala, ali cisto da umanjim euforiju. :-)

Rozenkranc

pre 5 godina

Kako dobar sistem, iako se igra samo sa domaćim igračima, nevezano što su domaćini, dobro pripremljena ekipa, koja je bila totalni autsajder, poslednja po rejtingu na prvenstvu, uz veliko srce, zalaganje ali i znanje, stigne daleko i ima šanse za 1/2 finale...
I povela ovde ekstra golom, ali nažalost evo sad HR izjednači...
Kako god bilo, svaka čast Rusima, a vala i Hrvatima, koji su realno bolja ekipa, pa videćemo da li će to i da pokažu...

Partizan 1918

pre 5 godina

Rts. Vaše pravo da ne slušate himne! Ne računam komentatore...
(Ica, 07. jul 2018 20:24)

Na RTS HD nema reklama i bile su obe himne.

Nazalost hrvat

pre 5 godina

Da se ne lazemo ovo je veci uspeh od svih nasih u kosarci nema coveka na svetu koji ne gleda fudba treba biti realan..alo polufinale SP u fudbalu!!!! Treba biti realan..
(Marko, 7. jul 2018 22:18)

Nema tu emocije ako ti voliš neki sport samo zbog toga što ga i drugi gledaju..

Pera iz bivseg DDR-a

pre 5 godina

Da li je jos neko video ili samo ja u prenosu na norveskoj televiziji da se Subasic kod polaska sa centra ka golu pred prvi penal 3 puta prekrstio sa 3 prsta ?

absolutezero

pre 5 godina

Prvi penal Rusa možda i presudan. Onako nonšalantno šutirati pa to se ne radi ni na treningu a ne u četvrtfinalu svetskog prvenstva. Čestitke hrvatima.

Marko

pre 5 godina

Da se ne lazemo ovo je veci uspeh od svih nasih u kosarci nema coveka na svetu koji ne gleda fudba treba biti realan..alo polufinale SP u fudbalu!!!! Treba biti realan..

don

pre 5 godina

Kako me nervira fraza "borili su se do kraja". Igra se cetvrt finale svetskog prvenstva svi se bore do kraja, svi se na svetskom prvenstvu bore jer je to kruna karijere. Po ovome ispada da se jedino nasi ne bore, protiv Kostarike ih svi nahvalili da su se borili, a eto protiv Svajcarske se nisu trudili po nama, iako su najvise pretrcali, druga stvar je sto su se pogubili na terenu pa izgleda da ne trce. Ne pljujte vise momke, to sto imamo ruglo od saveza i selektora bez dana trenerskog staza nije njihov problem.

liman

pre 5 godina

Mi nismo ni u prvih 10 nacija najdrazi rusima a sa hrvatima smo zivjeli u istoj drzavi i igrali u istoj repki dugo godina to se brzo zaboravlja prema tome samo napred Hrvatska!!

Milorad

pre 5 godina

Наравно да ћу да навијам за комшије са којима делим крв без обзира на глупости из прошлости. Тако су сестре Атина и Спарта против Персије, а братски Рим и Самнијум против Картагине.

Zmaj

pre 5 godina

Ovde neki lupetaju samo tako? U fudbalu ne postoji konacan rezultat koji je "neresen". Postoji onaj kad dva tima imaju isti broj golova na kraju i on se naziva izjednacen. Ali on nije "neresen" vec resen. Zna se konacan ishod. Tako da nemojte vise lupati gluposti i pisati "nereseno" kad je reseno

KyloR...

pre 5 godina

Sreća prati hrabre i uvek će tako biti... A hrabrost je i stati iza selektora koji te je doveo na SP, hrabrost je i podržati kapitena koji godinama nije odbio nijedan poziv za reprezentaciju, hrabrost je i kada probaš da daš još jedan gol iako si dao jedan u petom minutu...

Dejan Marinković

pre 5 godina

Bože kakvo pozorište! Samo Rusi mogu da izgube ovako nameštenu utakmicu.
Pojma nemaju, bilo bi za komšije 3:0.Odlična predstava ;)

KG

pre 5 godina

"Braća" protiv braće. Pa se zapitajte ko nam je veći i bliži brat i čiji bi nam čovek pre pomogao na ulici ;) A i kroz istoriju nisu se ta "braća" pokazala baš. Ajmo komšije, do finala!

eye of the beholder

pre 5 godina

Hrvati mogu da izgube samo ako:

- se uplaše da pobede
- sudija bude navlačio na Ruse (ne verujem da hoće sa namerom, ali bar domaćinsko sudjenje ako im da)
- ako prime brz gol kao protiv danaca, pa se Ruje zatvore kao protiv Španije

U svakom slučaju, za tri klase su bolji (kvalitetniji). Fakat se "neće moći živeti" od njih ako uđu u 1/2 finale, ali realno imaju kvalitet i za finale.

Nathan

pre 5 godina

Nista specijalno. Dve reprezentacije trece klase u rangu nas Dansku i Rusiju ne mogu da pobede u 120 minuta pa odlucuju penali... Neko od Engleske i Hrvatske ce igrati finale bez ozbiljnog protivnika iz top10 na svetu ni kriv ni duzan.

Liverpool Man

pre 5 godina

Nazalost, Hrvati ce popustiti zbog premora. Englezi su malo odmorniji ali ko zna Hrvati ce imati vise prostora jer ce konacno igrati otvoreniju utakmicu jer Englezi ne znaju da se brane i napadace.

pablito

pre 5 godina

Vrlo dobra i uzbudljiva utakmica, ko god da je prosao dalje ne bi bilo nezasluzeno. Cestitke pobednicima naravno.
A vecina komentara pokazuje koliko je Balkan jadno i prokleto mesto za zivot

Kayser Soze

pre 5 godina

Svaka čast Hrvatima, ali činjenica je da ne igraju ubedljivo niti lepršavo... i Dansku slabašnu na penale, i Rusiju koja je katastrofalna, stigla dovde jer je domacin... Protiv Engleza ce biti drugacije

Јабучило

pre 5 godina

Tako je Kraljevi samo puni glupe ruse! Do titule, poz iz beograda,
(Sns, 08. jul 2018 09:14)

"Краљеви"? "Глупи Руси"? Ццц...

Vojvodina

pre 5 godina

Sad ce Rusi da parkiraju 2 tenka ispred 16 I ovo je kraj igre !
(cro cap, 7. jul 2018 20:35)

Mislim da je to bio Javelin. :) Od ruskog tenka ostali samo srafovi. :) Napred Hrvatska! :)

alexxx

pre 5 godina

Kazete smijesan zdrijeb. Da su u cetvrtfinalu igrali Španci, Njemci, Argentici onda bi to bilo Ok. E pa draga gospodo: Argentinci pukli od Hrvata, Njemci ni grupu prosli nisu, a ti po vama nikakvi Rusi , izbacili Spaniju. Po vama najbolje da svako četvrtfinale igraju Spa, Nje, Bra, Arg, Ita, Fra, Eng i Bel ili Hol. E pa svi su oni imali priliku al ne pobjedjuje uvijek bolji na papiru. Razlike medju timoviva su sve manje i niko ne moze reci da je netko od ove 4 reprezentacije nezasluzeno tu gdje jest

.

pre 5 godina

Kažu ljudi penali lutrija. Pa i nije sasvim tako ovde je definitivno presudilo znanje tj neznanje rusa da daju penal... ili jednostavno psiha sta je vec. Takođe akinfeev je morao da skine šut modrica.

hop cup

pre 5 godina

Fernandez katastrofa celu utakmicu, malo ga izvadio gol za 2-2.
Smolov od kako je usao ocajan, bukvalno je bio igrac manje na terenu. Ja ne znam sta je pokusao onim penalom. Kao da je pokusao panenkom, ali katastrofalno izvedeno

zimzeleni

pre 5 godina

Realno gledano, a to znaci van nasih internih situacija, Hrvati su vise zasluzili. Zamislite prvenstvo na kom Rusija (naravno, mislim Rusija sa ovakvom igrom) dogura bas mnogo ispred Nemacke, Argentine, Brazila. Bravo Hrvati!

dario

pre 5 godina

Vise nego prosecno, sreca ih posluzila da pobede kao i protiv Danske.. Hrvatska ne igra los fudbal, ali to je daleko od svetske klase, sasvim prosecno..

Partizan 1918

pre 5 godina

Kako Modric igra to je brutalno ! Covek je neverovatan, igra bez greske ima 300 pasova I svi su mu tacni !
(cro cap, 07. jul 2018 21:13)

Na poluvremenu imao 39 pasova 33 tačna,prevalio 4.95 km,ne preteruj.

Ante

pre 5 godina

Ma, nek i ne prođemo dalje. Al smo bolji, a najviše od svega, pobijedili smo onaj mentalitet, da ne potonemo nakon primljenog gola.
Ne odustajemo. Bravo dečki!

nemanja

pre 5 godina

Protiv Krasnodara kad je Zvezda igrala , onaj Smolov nista nije pokazao i bilo mi je cudno sto ga mediji uzdizu. Nista nije pokazao ni tad, a ni za Rusiju kad god sam ga gledao, ocajan igrac. i onda izvodi ovakve egzibicije na penalima i zbog njega ispadnu Rusi. Najgori igrac na visokom nivou kojeg sam gledao.

Admiral

pre 5 godina

@ To susjedi navijajte za nas pa da poslije tekme zajedno slavimo uz Tompsona .Zivjeli
(hrvoje, 07. jul 2018 20:32)

Evo pravi iskren komentar jednog "susjeda". Tako oni gledaju na nas a vi samo navijajte za njih i ponosite se time!!!

Objavite mi komentar

pre 5 godina

Hrvati igraju bolji i lepsi fudbal, da se prvenstvo ne igra u Rusiji , ne bih Rusi prosli ni grupu , kamoli u 1/4 finale dosli...

djole

pre 5 godina

Taktika Rusije: Brane se sve vreme, i onda kada golman dohvati loptu ispuca je preko celog terena na Dzubu hahahaha da im nije Dzube, pitanje je sta bi radili

zabezeknut

pre 5 godina

Rusi u tradicionalno najružnijim dresovima...ali im to ne smeta da biju za sve pare. Go su primili kao u školskom dvorištu...ne znaju ko će koga da preuzme. Podaleko je ovo što igraju od gledljivog fudbala.

Ta7

pre 5 godina

Jooooj skacem do plafona, idemoooo Rusiiii
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 7. jul 2018 22:33)
E ajde sada skoci opet, ne do plafona nego u plafon iz sve snage, mozda postanes pametniji.
(miki

A i ti mu se pridruži slobodno

impeRAtor

pre 5 godina

Tako je, Hrvatska ide dalje, gledacemo evropsko polufinale. Azijati imaju svoj kup na zimu, Rusi treba da se kandiduju. Tu su negde sa Mjanmarom i Pakistanom...

Pedja

pre 5 godina

Ako Hrvati osvoje SP barem nećemo više čitati novinarske gluposti koji sastavljaju reprezentaciju sfrj sa pitanjem šta bi bilo kad bi bilo.

brljojko

pre 5 godina

Urbana Srbija navija za Hrvatsku a ekipa samozvanog vodje mora da navija za Rusiju!
(Boro iz Pobede, 07. jul 2018 19:55)

Milojko vodja urbane Srbije, ahahhaa probudite me.

Aleksandar

pre 5 godina

Ајмо браћо Руси, покидајте ове 5-0!Цела Србија је уз вас браћо!!!
(некле, 07. jul 2018 19:43)

E pa nije.

Susjed iz Zagreba

pre 5 godina

Englezi ce dobiti po labrnji kao i Argentinci, nece parkirati autobus kao Rusi i Danci a to nama odgovara.
A vama Srbima porucujem da ce vas ti kompleksi i mrznja pojesti.
Prilicno je gadljivo citati komentare pojedinaca.
Nadam se da ima puno vise normalnih koji nisu pod utjecajem politike i zadojeni mrznjom.

Srrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Ne znam zasto “antifudbal”? Solidna utakmica. Hrvati sigurni u sebe... Rusi , iznenadjujuce, imaju dobru geometriju, dobre i kratke pasove, brze polascke u kontru. Nista spektakularno ali moze da se gleda. I dalje Hrvati favoriti sa nekih 70:30.

bakidesi

pre 5 godina

pre pola veka Nemci su nam bili naprijatelji.... sad ih hvalimo, navijamo, radimo kod njih... pre 20 godina Hrvati “neprijatelji”... tsko da bolje da sada navijamo, nego posle 40-50 godina. pozdrav

SMS

pre 5 godina

Sta ce hrvati na ovom portalu? Tuzni su, na srecu do polufinala, unistice ih Sautgejtovi puleni.
(sef strucnog staba, 07. jul 2018 21:04)nemoj da se brukaš života ti

Ezop

pre 5 godina

Ni jedni, ni drugi nemaju pojma... zali boze Spanije i onog Brazila, nakantali bi ove sa po 4-5 razlike. Ko prodje osvojice drvenu medalju... Ostale tri rep. su za dve klase bolje.
(dbbp, 7. jul 2018 22:10)

Ispali su, dalje nema nikakve rasprave.
Hrvatska je u grupi sve pobijedila sa gol razlikom 6:1!

Veli Jože

pre 5 godina

šteta, ali divno je što će Hrvati biti četvrti, a to je najgore. E N G L A N D
(Božo, 7. jul 2018 23:46

Istina, 22. mjesto je puno bolje, :)
pere te groznica i kompleksi :)

remax

pre 5 godina

Pozdravljam isključivo komšije koji razlikuju "č" i "ć", "dž" i "đ", kao i one koji upotrebljavaju "š", a ne crnogorsko tzv. "œ", ako uopšte ima takvih u Hrvatskoj.. :)

BLuka

pre 5 godina

Nisi upućen, Hrvatska upravo igra u svojim tradicionalnim crnim dresovima.
(Djole, 7. jul 2018 21:38)
Nije crna boja vev nijansa tamne plave boje.
Elem...ovu bi Rusiju Srbija razbucala.

morski hr

pre 5 godina

Što je rečeno, rečeno je. Vrijeme je za megdan.
Za kraj, citirati ću sebe :)

"Ovdje neće biti nogometne ljepote jer rusi nisu protivnik koji može iz defenzive kvalitetno transformirati igru prema napadu. Tu će se igra sjeckati zbog grešaka u dodavanjima i čestim faulovima. Pobijediti će strpljiviji, onaj ko bude hrabriji u fazama utakmice koje to zahtijevaju. Pobijeiti če mudriji, fizički bolje pripremljeniji. Pobijediti će oni koji su naviknuti pobijeđivati, borbeni dinarski gen - pobijediti će Hrvatska.
(morski hr, 7. jul 2018 18:21)"

dbbp

pre 5 godina

Ni jedni, ni drugi nemaju pojma... zali boze Spanije i onog Brazila, nakantali bi ove sa po 4-5 razlike. Ko prodje osvojice drvenu medalju... Ostale tri rep. su za dve klase bolje.

veliki strumf

pre 5 godina

Kolika doza srece - necuveno! Kako je usao onaj Modricev?!?! Das juznoamerikancu da sutne penal i nabedjenom naduvenku Smolovu... Nazalost, ovo eliminise i Mazica...

kajverson

pre 5 godina

I jedni i drugi zalutali u ovu fazu takmičenja. Veze nemaju. Ništa bolji od naše reprezentacije. Uz malo sreće, mogli smo mi biti na tom mestu. Englezi lagano dobijaju Hrvate, dok će drugo polufinale biti spektakl.
(ja, 7. jul 2018 23:43) # Link komentara....

da da pravu si ...i vi ste mogli isto...

Izvan okvira

pre 5 godina

За кога навијате? 
РУСИЈА + 
хрватска -
(Сви на стадион!, 07. jul 2018 18:44)

Navijam za boljeg. Da li je to plus ili minus?

Gonza

pre 5 godina

Bravo komsije...tako se predstavlja svoja zemlja...Uz malo srece koja ova generacija definitivno ima mogu uzeti titulu prvaka sveta, sto I zelim.

goran princip

pre 5 godina

Fudbal je najodvratniji sport,to je dokaz ova hrvatska i rusija,igrom nisu ni medju top 20,Engleska ce ih rasturiti 3:0 koji god da prodju dalje,antifudbal,kad gledam francusku ,belgiju i vrhunski fudbal pa posle toga pogledam hrvate,ruse,dance kako se prenamazu i vuku na terenu,od samog pocetka idu na penale,sto im odmah ne dozvole da izvode penale a ne da se prenemazu 2 sata,uzas,na ovaj nacin je grcka bila prvak evrope.

pedja

pre 5 godina

koliko je tu LJUBOMORE!!!..užas..dajte se skulirajte i dojdite sebi!!! čemu to???Radije poglejte sebe i već jenput napravite nekaj za svoju repku i svoju zemlju!!!!
(zagorka, 07. jul 2018 23:52)

podrzavam vas komentar .

el pecador

pre 5 godina

Južnjak, 7. jul 2018 23:06@

Nadajte se. Modric je jedan i osvojit ce Zlatnu loptu, ali da ce se dogodit pad...? Pa normalno, nitko nije obranio naslov svijetskog prvaka. Tesko da cemo i mi. Iznad svih...

el pibe

pre 5 godina

Rusi su tragična reprezentacija  
(Rocky Balboa, 07. jul 2018 21:37)  

a vi razbijate... 
(el pibe, 07. jul 2018 21:41)pa ni španjolci nisu mogli protiv ove sramotne autobus bunker igre
(Rocky Balboa, 07. jul 2018 21:58)

Protiv Spanaca svi igraju bunker, igrali bi i vi da su Spanci prosli Ruse.

ivan

pre 5 godina

'Jel pocelo slavlje u beogradskom krugu dvojke?'
Jeste! U krugu dvojke slavimo!
A, da znas kako cemo slaviti kad Vas vratimo odakle ste dosli, to nemas pojma!

Realno

pre 5 godina

Kako bih voleo da Rusi prodju u polufinale pa da mi neki strucnjak objasni kojom fudbalskom magijom, taktikom, strategijom su to uspeli. Pobedili jadnu Saudijsku Arabiju i Egipat, ubili ih Urugvaj i Spanija (sta god pricali u prazno) i recimo nekako pobede Hrvate. I eto ga polufinale. Da ne sirim dalje, nesto mi nije u redu sa ovim prvenstvom. Sistem takmicenja, delegiranje grupa, ne znam, ali mislim da na ovom prvenstvu nije pobedio fudbal. Makar ne onakav na koji sigurno svi prvo pomislimo, akcije, proigravanja, dubinski pasovi, lucidni potezi...pobedili su bunker, trcanje (mada su trcali i ovi i oni) i sreca. Velika sreca. Da li prilikom zreba grupa, da li izborom sudije ciji stil vise odgovara jednima ili drugima, da li sam tok utakmice. U svakom slucaju, fudbal vise nije igra koju smo nekad voleli. Fudbal je postao rovovska borba u kojoj ne smes primiti gol. Sve preko toga, ti si majstor.

panco

pre 5 godina

Hrvati su jedna prosjecna ekipa koja je tu nekako izmuljala polufinale. A sta reci za ruse. Pa dal je moguce da neko dodje do 1/4 finala uz ovakvu igru. Pa mi smp Brazil za njih. Jeziv fudbal igraju. Pa odbija se lopta od njih kao od zid.Zgadise mi svjetsko prventsvo. Pa ne igraju daba po ruskoj ligi svi.

Hanibal ante portas

pre 5 godina

Zasto Hrvatska ne igra u tradicionalnim kockastim dresovima na ovom prvenstvu? Neka objasni neko od kroasana.
Kakva sansa Perisica auu, ovo je morao da ubaci. Napred kroasani bice 2-1 za Hrvatsku.

S360c

pre 5 godina

Hrvatska je usla u anale svjetskih prvenstava kao najgora reprezentacija koja je ikad igrala polufinale. Valjda je fudbal najzanimljiviji zato sto losiji mogu da prodju bolje i to dva puta kao u slucaju Hrvatske.
(Olimpico, 08. jul 2018 01:55)

jest vala bolje biti los i igrati polufinale Svjetskog prvenstva nego biti dobar (Srbija) pa odmah ispasti u grupi....yeaah,imas pravo..

veseli sremac

pre 5 godina

Ne navijam za Hrvate, ali mislim da su bolji tim od Rusa i da idu dalje. Sudjenje ce biti pomalo na stranu domacina, ali ne previse. Nece odluciti rezultat.
Ocekujem 1:0 za Hrvate, nula : nula prvo. Komsije, cestitam na polufinalu (unapred)

delboj

pre 5 godina

Raketa je veceras bio maestralan. Ubjedljivo najbolji na terenu. Za sad je igrac prvenstva. Modric je i sarao u formi. Ali Rakitic je briljantan cijelo prvenstvo.

Stef

pre 5 godina

Rusi bezopasni, Hrvati jako oprezni. Dobiće Hrvati 2:0, ipak su klasa u odnosu na Ruse.
(Lev Gorki, 07. jul 2018 20:30)

Ae u kladionicu, trkom, doniraj malo :)

Djordje NS

pre 5 godina

Tako to biva kad poslednji odbrambeni igrač bez potrebe i totalno nerezonski izbaci loptu u korner kao da je ustupanje kornera suparničkoj ekipi potpuno bezazlena i bezopasna stvar.
Jel sad Rusi idu kući ili gde?

room 1408

pre 5 godina

Gol je čista 10.Svaka mu čast nema mnogo igrača koji bi ovakvu golcinu dali.Ja se secam da je jedne godine Klarens Sedorf dao gol u derbiju Italije.Svaka mu čast,...

Јабучило

pre 5 godina

Svaka čast Srbi, vi ste jedina nacija koja je dva puta ispla sa svjetskog.
(Uncle, 08. jul 2018 02:31)

Има се, може се!

C i n i k

pre 5 godina

Lose ekipe,losa igra ali izgleda da su ruje bas slabi, nemaju pojma,nemaju pojma ni komsije,malo su bolji jer su opasniji u napadu ali svejedno, prangije ko i ruje.Bice ovo ipak kako vidim istorijski uspeh za komsije jer ne verujem da ruje mogu da pobede.

room 1408

pre 5 godina

2 najslabije reprezentacije u 1/4 finalu.Jako tanko 1/4 svetskog prvenstva.Belgija i Brazil od sinoć druga dimenzija.Ovo kada gledam kao da igraju reprezentacije 3 sveta.

Rocky Balboa

pre 5 godina

Rusi su tragična reprezentacija 
(Rocky Balboa, 07. jul 2018 21:37) 

a vi razbijate...
(el pibe, 07. jul 2018 21:41)pa ni španjolci nisu mogli protiv ove sramotne autobus bunker igre

Sajmon

pre 5 godina

Pocelo je drugo poluvrem u kojem ce Hrvatska dati dva gola bez problema..jer mnogo je bolja i kad budu resili da krenu napred lako ce dati gol i posle jos jedan iz kontre kad rusi krenu da izjednace..i to je to..

eye of the beholder

pre 5 godina

Hrvati mogu da izgube samo ako:

- se uplaše da pobede
- sudija bude navlačio na Ruse (ne verujem da hoće sa namerom, ali bar domaćinsko sudjenje ako im da)
- ako prime brz gol kao protiv danaca, pa se Ruje zatvore kao protiv Španije

U svakom slučaju, za tri klase su bolji (kvalitetniji). Fakat se "neće moći živeti" od njih ako uđu u 1/2 finale, ali realno imaju kvalitet i za finale.

kmnccc

pre 5 godina

Glupavi Srbi slave pobedu hrvata koji ih mrze vise od svega. Teska patologija...
(Nikad sandzak-oduvek i samo RASKA, 08. jul 2018 03:11)

Isto kao što vas Hrvatomrzaca ima možda 20 posto tako i kod njih ima Srbomrzaca u sličnom procentu. Ali ste i jedni i drugi najglasniji pa trujete ove naše prostore i našu decu mržnjom.

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

Dok gledam ruse kako igraju ko da gledam ove nase.Dva pasa ne mogu da vezu,srce u petama,stisli se u misiju rupu,odbrana klimava...

neutralni felsh

pre 5 godina

au! denis cherishev oladio subasica. rusi su dobili sta su hteli, a sad ce hrvati morati malo konkretnije da polaze napred u napad umesto da kobajagi napadaju kao do sada... ocekuje se jos tezi bunker rusije, ni shag nazad style ;)

Ex Olimp

pre 5 godina

Baš će nam sada sjesti Englezi ,baš onako opušteno i rasterećeno da utrpamo par golčina.Znam da mi se smijete kao što bi i Englezići ali živi bili pa videli.

Vaše Vime (O)(O)

pre 5 godina

Znači 1/2 Hrvatska - Engleska i Belgija - Francuska.
Mislim da će finale biti Engleska - Francuska a prvak sveta Francuzi.
Realno najozbiljnija ekipa sa proverenim trenerom, + Pogba, Mbape, Kante, Žiro, Grizman... lelee, i odličan golman Loris!
Pa ko će njih pobediti?

ivan

pre 5 godina

Veoma su male sanse da Hrvatska uzme medalju, 10%...
(Filip, 07. jul 2018 23:49)

1998 u Francuskoj uzeli smo broncu a domacin nas je uz pomoc sudija izbacio iz borbe za finale

md

pre 5 godina

meč će suditi sandro riči, koji je na kopa amerika isključio kavanija.... stvarno ne znam kako fifa bira sudije, mislio sam da taj čovek više neće suditi ni kvalifikacije a kamoli četvrtfinale svetskog prvenstva, nadajmo se da neće pokvariti utakmicu.

Liverpool FC

pre 5 godina

"Građanska će Srbija navijati za Hrvatsku sigurno. Postoji u Srbiji i druga strana, koja sanja da će Rusija pobijediti nogometnu Hrvatsku. Neka pukne kome u Srbiji smeta, ali Hrvatska je nogometna sila s pobjedom ili bez nje"..Bravo Milojko
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (@, 7. jul 2018 19:26)

Zna Milojko sta je gradjansko...

mislilac

pre 5 godina

Prva Srbija za Ruse a druga Srbija za Hrvate?
Znači nacionalisti za Ruse a patriote za Hrvate.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan 1918, 7. jul 2018 19:36) # Link komentara
Nacionalizam i patriotizam su jedno te isto. U vreme socijalisticke Jugoslavije, ali i sada, nacionalizam je negativna pojava, jer se mislilo da u drzavi zive isti narodi, koji su samo po poreklu bili isti, ali su imali potpuno razliciti identitet, zato se i raspala. Ne mesajte nacionalizam i sovinizam. To vam je kao da ga poredite sa fasizmom. Ja cu veceras navijati za Ruse, ali ne bih imao nista protiv i da se Hrvati nadju u polufinalu. Da se razumemo, ja nemam nista protiv NORMALNIH Hrvata, nisam sovinista,niti sam ljubomoran ni na ciji uspeh, ali cu ipak biti uz Rusiju veceras. Uzivajmo u fudbalu.
Sportski pozdrav

dzhoni

pre 5 godina

(@, 07. jul 2018 19:26)Prva Srbija za Ruse a druga Srbija za Hrvate?Znači nacionalisti za Ruse a patriote za Hrvate.
(Partizan 1918, 07. jul 2018 19:36)

Ta ,,druga srbija” bi navijala za hrvate kada bi igrali protiv srbije...

milan

pre 5 godina

jako je teško negirat činjenice da je Hrvatska napravila lavovski uspjeh, od 208 Fifinih članova koji su krenuli u kvalifikacije SP biti u polufinalama što zna cjeli svjet to je stvarno nemoguče negirati.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Kad uporedite Artema Dzubu sa Mitrovicem, setite se da je covek vec dao 3 gola i ima neke asistencije, i Rusija igra 1/4 prvenstva, a mozda ce i polufinale.

konto

pre 5 godina

Gledajuci kvalitet Hrvatska je definitivno u prednosti, ali ako Rusi daju gol i povuku se kao u prethodnim utakmicama nece biti lako Hrvatima da ih izbace. 
U svakom slucaju po meni cetiri ujednacene utakmice u polufinalu ko god veceras da pobedi. Sportski pozdrav.
(9, 07. jul 2018 18:57)

"po meni cetiri ujednacene utakmice u polufinalu"

Jesi realan?

Qwe

pre 5 godina

Ispadaju Rusi. Nemaju sanse, kad nisu cuvali prednost. Mada vec je bilo 99% sanse za prolaz protiv Rusa. Hrvatska dalje tesko. Al ako Englezi kojim slucajem osvoje sp u Rusiji, bice show.

croata

pre 5 godina

Ja bolje da sam ovaj dan jednostavno
prespavao. Jedna od meni dve najomrazenije nacije na ovoj planeti ce igrati finale. Sacuvaj Boze!
(mito, 08. jul 2018 00:25)

Mogu razumjeti zasto su ti omrazeni francuzi, al sto i belgijanci?
No ne brini, pobjednike cemo skinut u finalu da se i ti malo radujes ;)

Dinoo

pre 5 godina

Ovdje neki pisu da su olimpijske igre gledanije od nogometnog prvenstva. Pa samo.pogledajte masovna gledanja utakmica na otvorenom ili srecu navijaca nakon pobjede. Biti medu prve 4 reprezentacije na svjetskom prvenstvu ..od 247 drzave koje su clanice fife..nije mala stvar

kmnccc

pre 5 godina

115 minut utakmice,svi vec "popadali" od umora a Modric pun sprint prema korner zastavici da bi stigao loptu da ne ode u gol aut.Covek igrao dugo prvenstvo,u ligi sampiona isao do kraja,u proslom mecu se dosta istrosio protiv Danaca i pored svega toga opet ima snage da onako trci pred kraj drugog produzetka.Cudesna kondicija,Fenomen!
(Luuuuka Modric, 08. jul 2018 04:16)

A posebno je sve to impozantno kad ga pogledaš i čini ti se da ne bi imao snagu za 15 minuta trčanja.

room 1408

pre 5 godina

Evo 20 min.utakmice ja sticem utisak kao da gledam 3 ligu zapad.Kako je ovo los sistem takmičenja za nepoverovati.Npr.Brazil sa sinocnom igrom bi oba ova sastava dobio zajedno.Nemam ništa ni protiv jedne od ove 2 ekipe ali sa ovih 20 min.realno nedoraslo 1/4 finalu SP.Obe ekipe bi ispale od Brazila i Belgije da su se ukrstale.Velika je nepravda ovakav zreb i kalkulacije po grupama.Trebao bi da popijem jedno 5 piva pa bi uživao u ovoj utakmici.A i komentator priča bajke i basne.Sve se nekako sastavilo.Je li se meni čini ili je RTS još vise večeras produžio ionako duge reklame zbog intoniranja himni,hahahahhaahhahah

Parenti

pre 5 godina

Smesno je reci i misliti da su Srbi ljubomorni na Hrv uspeh zato sto ne navijaju ili kritikuju. Jos smesnije kad to dolazi od samih Srba. Srbi najvise kritikuju svoj neuspeh. Srbi cestitaju sportski uspeh Hrvatima. S druge strane razumem isto zasto Srbi poistovecuju Hrvatsku sa nacijom-citaj Vladom (ovde igrate za svoju naciju).

pre 5 godina

Veličanstven uspjeh malene Hrvatske! Radost je tim veća kada se zna da je polufinale izboreno nakon divovske borbe s nadahnutim domaćinima koji su pred desecima tisuća vatrenih navijača igrali kao da imaju krila. Nisu u pravu oni koji podcjenjuju ovu rusku reprezentaciju jer su momci jučer igrali kao u transu. Zabili su dva prekrasna gola, bili dostojan protivnik favoriziranoj Hrvatskoj i pokazali da u nogometu favorit na papiru ne pobjeđuje uvijek. Pa Belgija je bila na konopcima protiv hrabrih Japanaca koji su podlegli svomu mentalitetu što ne poznaje uzmicanje i kukavičko povlačenje na svoju polovicu. Hrvatska je dva puta prošla na jedanaesterce, a to je odlika samo najvećih momčadi. No nije to grčki bunker ili talijanski "catenaccio", bila je to borba do posljednjeg atoma snage, taktička bitka u kojoj je, kao i protiv Danske, odlučio Ivan Rakitić. A to je igrač koji je u prošlosti, piše španjolska Marca, jedanaesterce gađao gore od psa svoje punice. Jasno, bilo bi nepravedno izostaviti genijalca Modrića, koji je u 107. minuti trčao kao da je 7. minuta, kao što bi bilo nekorektno zanemariti golem posao vratara Subašića.

Liverpool FC

pre 5 godina

Na stranu sve;koje navija za koga,ko protiv koga i zasto i iz kojih razloga.

Ipak mislim da smo mi Srbi i Hrvati zasluzili jedni druge.Mi smo u gorem polozaju,ali njima rade isto sto i nama.Samo sto oni imaju nas da grizu i ujedaju,kad ih malo vise zaboli.Zato se i tolerise njihovo ponasanje prema nama Srbima.

Zamolio bih da mi objavite komentar.

Pera Pisar

pre 5 godina

Zjuba-Mitrovic copy-paste
(NebaCar)

...nemoj tako, kod Džjube postoji jedna misterija, ako se zove Artem onda je Ukrajinac, ako se zove Artjom onda je Rus

megatronman

pre 5 godina

I tako Rus fula gol. Bit će mu lijepo u rodnom mu mjestu. Pobijedit ćemo Engleze a izgubit u finalu od Francuza. A u Zagrebu će svirati srpske cajke.

nemanja

pre 5 godina

Osigurane su još dvije utakmice, jedna pobjeda do medalje, a dvije do boginje..Idemooo
(F16, 07. jul 2018 23:57)

Boginja je zamenjena 1974 novim trofejom.

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Rusi i mi ista škola, ista igra, razlike jedino u boji dresa i imenima. Ili igraju duge lopte za Dzjubu (Mitrović) kojem se u napdu pridružuje jedan ili u retkim slučajevima dva igrača, tako da nema šanse da se bilo šta uradi u napadu, osim pukom srećom. Ili igraju neke pasove koji ne vode nigde, sporo, bezidejno, bez kretanja bez lopte, bez ubacivanja iz drugog plana, igra preko krila je misaona imenica... Odbrana sa nekim zonskim pokrivanjem između kojih se protivnički igrači neometani šetaju...
Ma, kao da je Srbija na terenu. I dok za naše, ipak, moram da navijam, iako me užasava takav stil igre, zbog toga ne mogu da navijam za Ruse. A ni za Hrvate, jer me njihova prepotentnost još više užasava. Ljudi su se `ladno pitali da li će moći da prođu Špance, pre nego što su i odigrali meč sa Danskom i ne mogu da prežalim što ih, zbog takvog omalovažavanja, Danci nisu izbacili.

pera

pre 5 godina

уууууааааа хрватскааа
(ИБАРСКА ЗУМЗАРА, 07. jul 2018 23:34)

nemoj reci da ti je drago sto je Hrvatska pobedila ?

ford

pre 5 godina

Kao sto sam napisao pre par dana,Hrvati su tri klase iznad Rusa,ali..
Ako stoljnjaci dozvole da ih nadvlada balkanski mentalitet,bice svasta.A pod tim mislim na to da ce da dominiraju 90 minuta,da stvore sijaset sansi a onda prime glupav gol..
Ili da kao sto napisah na scenu stupi ekipa iz senke,jer je veoma moguce da je Rusima kao domacinima obecano trece mesto.
Kako god,mimo svega,sa sportskog aspekta ne mogu da navijam za ruski anti-fudbal,a sa druge strane,koliko god da su Hrvati dobri,a jesu mnogo,sa nekoliko doktora ove igre,kako da navijam za njih ne zbog istorije I slicnih gluposti koje nemaju veze sa sportom,vec zbog toga sto ce nam topiti mozgove narednih 'desetleca,jer je nasa momcad za vas izmislila nogomet',bla bla..
Ali svakako ocekujem bolji fudbal nego ovo danasnje mucenje I zanima me koliko ce sudija navlaciti,a hoce,mora.A pusta moja zelja da smo mi mogli biti tu negde na fudbalskoj mapi.

Rocky Balboa

pre 5 godina

I jedni i drugi zalutali u cetvrtfinale, laksi kostur nista drugo, da su naleteli na Francuze,Belgijance,Brazilce,Urugvajce zavrsili bi pricu.
(Mare, 07. jul 2018 23:55)pati

Ne znam fudbal ali...

pre 5 godina

Ja navijao za hrvate u regularnom dijelu utakmice, kad sam vidio da oni sigurno nece engleze izbacit, onda za ruse! Hrvatima da uzmu medalju je sansa engleska, protiv fra i bel nema se sta trazit, pojesce ih zive! Opet fudbal je to.. penal korner itd, mozda ih pogleda sreca, ali realno najlosiji cetvrtfinalista, zao mi je ali je tako, a Dalic, o kome sam imao prije Danske i Rusije visoko misljenje, je podbacio totalno, 2 utakmice koje rjeaavas u 90 ti odvodis u 120, ekipa fizicki potrgana...

Dax

pre 5 godina

Eto sada vidite koliko je šteta šta je Srbija izgubila od švajcaraca, imali bi polufinale Hrvatska - Srbija. Doduše, moramo da sačekamo da Srbi vode igru u Real Madridu i Barceloni, da imaju defanzivce u Liverpoolu, napadače u Juventusu, a ne samo nekog tamo precenjenog igrača Lazia...

Grabimo_juče

pre 5 godina

E moja Srbijo, gledaj i plači! Nisam navijao ni za koga večeras, pratio sam meč i uživao u fudbalu... Šta reći sem sve pohvale za Hrvatsku... Ući u 4 najbolja tima na svetu nije mala stvar! SRBIJO, kad ćeš ti postići ovako nešto, kad??? Ili ćemo večno lagati sami sebe kako nam je košarka "važnija"... E Srbijo moja...

A ti?

pre 5 godina

За кога навијате?
РУСИЈА +
хрватска -
(Сви на стадион!, 7. jul 2018 18:44)

Evo trcim da navijam za azijsku zemlju koja ima vise zajednickog sa Severnom Korejom nego sa Srbijom.

GD

pre 5 godina

Hrvatska u proteklih 20 godina ima dva polufinala na SP a mi 20 godina nismo prosli grupu. FSS je jedna bedna organizacija a nasi fudbaleri gomila preplasenih baba. Cestitke hrvatskim reprezentativcima i strucnom stabu na rezultatima i odnosu prema nacionalnom dresu. Nasi fudbaleri nisu zasluzili ni trunku paznje a kamoli podrsku i razumevanje. Slobodno neka se svi povuku i puste mlade koji imaju zelju da igraju.

Džoni

pre 5 godina

I jedni i drugi zalutali u ovu fazu takmičenja. Veze nemaju. Ništa bolji od naše reprezentacije. Uz malo sreće, mogli smo mi biti na tom mestu. Englezi lagano dobijaju Hrvate, dok će drugo polufinale biti spektakl.
(ja, 7. jul 2018 23:43) # Link komentara

Majstore, u polufinale WC se ne dolazi na sriću. 5 pobjeda uspoređuješ s jednom vašom protiv Kostarike. Objektivno, nema šta. Rusi možda jesu najslabiji četvrtfinalist, ali su domaćini, koji su se do krvi borili za pobjedu. Pozdrav iz Splita, pogotovo za ljude u Srbiji koji se raduju s nama

Aca

pre 5 godina

Nije mi samo jasno odkud ovoliko Hrvata na nasim portalima. Zar im je toliko vazno sta Srbi misle?
(lopta, 7. jul 2018 23:02)

Samo uživamo u tome da je Srbima najveći nogometni uspjeh kad Hrvati izgube, jer vlastitog nemaju....

takkar

pre 5 godina

Auuu ljudi kakva tekmicina. Rusi sa publikom,zilavi do kraja,svaka cast.Zamislite da je Iran domacin,prosetali bi se do finala hahaah. Koliko su trcali Hrvati ovo nije realno. Ruski rovovi nisu izdrazli. Realno Rusi nisu za top 4. A opet moglo lako i to da se desi.Neverovatni Modric i Raketa.

Avexrayoo

pre 5 godina

hrvati su pokazali balkanski mentalitet posle primljenog gola a to im nece proci kod engleza.
(miksx, 7. jul 2018 23:30)
__
Šta lupaš? Posle prvog primljenog brzo izjednačili, posle toga poveli u produžecima, pa primili i na kraju junački izveli penale i prošli dalje. Kakav balkanski mentalitet ti spominješ?

Sasa 1977

pre 5 godina

Osecam se kao 1990. kad su Brnovic i Hadzibegic promasili penale. Hrvate ne volim u politickom smislu, ne volim tu bolesnu naciju, coveka kao pojedinca postujem. Priznajem, tesko sam podneo ovo polufinale, mada.. u fudbalskom i sportskom smislu Hrvatska je zasluzila pobedu.

Hrvoje

pre 5 godina

@Dodjite na stadion

'Ljudi, da se razumemo. Hrvatska nije nikakva fudbalska velesila. Oni su velesila samo u svojim očima. Dakle, samo DVA puta su uspeli da prođu grupu na SP, a na dva prvenstva se nisu ni plasirali. To je vrlo tanak rezultat za velesilu. Šta su onda u očima Hrvata Italijani, Nemci i Brazilci ako su oni velesila?
Ovo su činjenice.'

Molim provjeri omjer Hrvatske s Italijom, Njemackom i Brazilom.
(Hrvoje, 1. jul 2018 23:08)

Evo ja sam provjerio omjer.
Italija 4 titule prvaka sveta
Njemacka 4 -II-
Brazil 5 -II_
Hrvatska 0 -II-
(Duje, 2. jul 2018 01:29)

S kime u polufinalu igraju te tvoje velesile?

Sremac

pre 5 godina

Kad čist Brazilac igra za Ruse, niko ništa da kaže. A kad covek koji je rodjen u Nemackoj i ziveo ceo život u Nemackoj i jedan roditelj mu Nemac, kad takav covek igra za Nemacku njega nazivaju da nije Nemac. Da nije Brazilca, ne bi Rusi ni do penala došli.
(W, 07. jul 2018 23:18)

Kao kad Urugvaj igra bunker, onda uništavaju fudbal... kad ceo ruski tim igra 120 minuta ispred svog gola, imaju 15% posed celu utakmicu, onda je to dobra odbrana, vanserijska taktika itd...

baneb

pre 5 godina

Možda ne ni najkvalitetnije ni najlepše, ali jedno od, ako ne i najuzbudljivije SP. Svega 4 dosadne utakmice: Danska-Francuska, Srbija-Kostarika, Srbija-Švajcarska i Srbija-Brazil.

323

pre 5 godina

Što se Hrvati toliko hvale? Izbacili Ruse na penale. Jaka stvar.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bora, 7. jul 2018 23:14)
Hvale se zbog polufinala , 4 najbolje selekcije na svetu , dok mi pukosmo vec u grupi.

Banacanin

pre 5 godina

Svaka cast komsije!!! Odlicna i hrabra igra.
Bolji ste i zasluzeno idete u polufinale gde pokazujete da ste medju 4 najboljih u svetu jos jednom.
Zelim da ovog puta stignete i korak dalje, a onda je u finalu sve moguce.
Samo napred i znajte da pravi ljubitelji fudbala sa ovih prostora navijaju za vas.

Velislav Glavaš

pre 5 godina

Bravo Hrvati! Navijao sam za Ruse ali sto je utakmica odmicala, sve sam vise poceo sa simpatisem Hrvatsku, kukavicka i bezidejna igra Rusa i sjajna kontrola lopte Hrvata, realno daleko bolji tim je pobedio. 4 najbolja tima su zasluzeno usla u polufinale.

aaa

pre 5 godina

ljudi dokle cemo da umanjujemo tudje uspehe, otvorio im se zreb pa sta, bar znaju da iskoriste, ne secam se da smo mi umanjivali uspehe nasih kosarkasa kad nam se otvarao zreb..treba im cestitati, polufinale na najvecem sportskom takmicenju na svetu, a uz malo srece mogu i u finale, veliki uspeh i dokaz da se kvalitetno radi u komsiluku..

Dare

pre 5 godina

Hrvati su jedna prosjecna ekipa koja je tu nekako izmuljala polufinale. A sta reci za ruse. Pa dal je moguce da neko dodje do 1/4 finala uz ovakvu igru. Pa mi smp Brazil za njih. Jeziv fudbal igraju. Pa odbija se lopta od njih kao od zid.Zgadise mi svjetsko prventsvo. Pa ne igraju daba po ruskoj ligi svi.
(panco, 07. jul 2018 22:23)

Haha, Hrvati ptosek, Rusi ocajni, a mi smo Brazil za njih. Brate nalupeta se ti u 2 recenice.Oni nemaju pojma. i dosli u 1/4 finale, a mi Brazil. pa smo ispali jos u grupi.

Dzeki

pre 5 godina

Koliko hrvati imaju srece... u svakoj utakmici. Resice to Englezi, samo polako :)
(dbbp, 07. jul 2018 22:52)
Sta samo polako, samo polako i idu Hrvati u finale! Svaka im cast, u fudbalu su ono sto smo mi u kosarci, ali realno fudbal je daleko ispred kosarke, barem sto se tice celog sveta.

@

pre 5 godina

Milojko Pantić, legendarni srpski komentator, uvjeren je da Hrvatska u Rusiji može postati svjetski prvak. U HRT-ovom Otvorenom otkrio je kako je još uoči prvenstva Hrvatsku i Belgiju naveo kao svoje favorite.

Otkrio je i kakvo raspoloženje vlada u Srbiji uoči današnje  utakmice četvrtfinala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Rusije.

"Građanska će Srbija navijati za Hrvatsku sigurno. Postoji u Srbiji i druga strana, koja sanja da će Rusija pobijediti nogometnu Hrvatsku. Neka pukne kome u Srbiji smeta, ali Hrvatska je nogometna sila s pobjedom ili bez nje"..Bravo Milojko

Kiklop

pre 5 godina

уууууааааа хрватскааа
(ИБАРСКА ЗУМЗАРА, 7. jul 2018 23:34)

Decace, nisi razumeo, ne kaze se uuuaaa, nego ima jedno "r" u sredini, kao UUUURRRRRAAAAA Hrvatska! Tako se kaze! :)

Ballkanac

pre 5 godina

Mozemo da kazemo ovo i ono, ali za jednu malenu zemlu ka sto je Hrvatska plasman u polufinale SP je veliki sportski uspjeh, vi koj mesate sport i politiku bolje idete tamo u rubrici politika😉 Hrvatska i Belgija kao male drzave bi voleo da igraju u finale.

sasa

pre 5 godina

realno sa fudbalske strane sta ce rusi sa ovakvom igrom u polufinalu...i ovo im previse...realno od preostalih 8 ekipa prosli su najbolji...iako slabo svetsko prvenstvo gledacemo ekipe u zavrsnici koje su gladne trofeja i dve dobre utakmice...englezi i hrvati za istoriju...

Kuka i motika

pre 5 godina

Гол. Русофили како вам је? лол 
(Марвин тхе Мартиан, 07. jul 2018 22:12) 


Evo nas....a kako je tebi?

Bgd

pre 5 godina

Drago mi je zbog komšija koje su bacale petarde kada je Rusija postizala golove. Čestitam komšije a Krstajić i orlovi gledajte kako se bori za svoju zemlju.

londonjanin

pre 5 godina

Ne razumem neke komentare, Hrvatska napada stalno, steta bi bilo da ne prodju, momci se trude iz sve snage.
(Ljiljana, London, 07. jul 2018 21:40)

Ljiljo da nisi navela da si iz Londona evo ne znam sta bih od sebe.

Zoki

pre 5 godina

BRAZILAC SPASAVA RUSIJU. 
Verujem da je cela Rusija ponosna:)))
(sandzaklija, 07. jul 2018 22:34)

Pa nemoj takoo, i Srbin Subasic spasava Hrvatsku. :)))

Srbohrvat

pre 5 godina

Rusi braćo naša... i jedan Brazilac (Brus?) kao prilog.

Dotični ne zna nijednu reč ruskog jezika, manje nego svi vi koji čitate ovaj komentar.

Cirkus sa kupovinom igrača za nacionalne timove. Za to vreme među komentatorima licemeri kojima sada to ne smeta.

Pozdrav od nekad Jugoslovena, danas Srbina sa skoro 50% hrvatskog (tačnije dalmatinskog) porekla kome je u ovoj utakmici srce kuca za Novaka Đokovića i mog sina koju sam napravio sa mojom ženom Nemicom. ;-)

Ja živim u budućnosti, ne znam za vas koji i dalje živite u prošlosti i brojite krvna zrnca, kao što sam prebrojao svoje za vas.

I radujem se uspehu Hrvatske zbog svih dobrih Hrvata koji se raduju i našim uspesima.

xd

pre 5 godina

Što se Hrvati toliko hvale? Izbacili Ruse na penale. Jaka stvar.
(bora, 07. jul 2018 23:14)

A sta smo se onda mi lozili sto smo se uopste plasirali na SP, dok su ovi u polu finalu, aj ne lupetaj

Tereza

pre 5 godina

Najbolji su mi komentari ovih strucnjaka koji vec vide polufinale haravata i engleza. Cujemo se sutra!
(Ne dajte se prevariti braco Srbi, 6. jul 2018 22:38)

Gdje si ?

piksel

pre 5 godina

lijepo li je bilo cut Modrica kad su birali ko prvi sutira penal 'ocemo li mi pucat prvi' :) lijepo je cut 'nas' jezik, smatrali vi to hrvatski, srpski, bosanski, crnogorski sve je to jedan jezik i meni ga je bas lijepo cut ... Nije da sam neki navijac Hrvatske i da bi sad tugova da su ispali ali mi je drago sto su prosli dalje jer ipak igraju lijep, napadacki fudbal, a i najblizi su nam, bas bi lijepo bilo da osvoje ovo... Na zadnje Evropsko su baksuzno ispali i mislio sam da im je to bila najveca sansa da uzmu titulu, ali evo nisam bio u pravu ocigledno, sad na svetsko su jos bolji ... cestitke komsije, pozdrav iz Crne Gore

9

pre 5 godina

Gledajuci kvalitet Hrvatska je definitivno u prednosti, ali ako Rusi daju gol i povuku se kao u prethodnim utakmicama nece biti lako Hrvatima da ih izbace.
U svakom slucaju po meni cetiri ujednacene utakmice u polufinalu ko god veceras da pobedi. Sportski pozdrav.

del018

pre 5 godina

Brate mili, sta igraju ovi Rusi.. Javor pod Curcicem je bio definicija napadckog fudbala u odnosu na ove, k’o mi klinci kad se naplasimo od starijih na skolskom, pa samo zuvamo loptu sto dalje od gola.. Hrvati poput Spanaca, vidi se da su za dve klase bolji, ali metiljavo kruze oko gola.

Pele

pre 5 godina

U Hrvatskoj je ludnica.
Gradovi su prepuni.
Turisticka mjesta su krcata, turisti navijaju zajedno s domacinima.
Dugo u noc ce se slaviti.
Pozdrav svima normalnima na Balkanu.

zagorka

pre 5 godina

koliko je tu LJUBOMORE!!!..užas..dajte se skulirajte i dojdite sebi!!! čemu to???Radije poglejte sebe i već jenput napravite nekaj za svoju repku i svoju zemlju!!!!

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Тако јеееее, бравооооооо, скачем до небаааа, ма браво мајстори, идемо до титуле!

Mića

pre 5 godina

Svaka čast Hrvatima!
Ko je Srbiji kriv što nije bila u stanju da pobedi Švajcarsku i ona uđe u ovaj lakši deo žreba i bude kandidat za polufinale...

Emil

pre 5 godina

Najveći uspjeh Srbije i najveće zadovoljstvo na ovom prvenstvu će biti ako Hrvati izgube...zar te na to spali da vam je to jedina zadovoljstina na S.P

crush

pre 5 godina

@ To susjedi navijajte za nas pa da poslije tekme zajedno slavimo uz Tompsona .Zivjeli(hrvoje, 07. jul 2018 20:32)Evo pravi iskren komentar jednog "susjeda". Tako oni gledaju na nas a vi samo navijajte za njih i ponosite se time!!!
(Admiral, 07. jul 2018 20:55)
Hrvat bi napisao Thompson :) stvarno se lako navucete. Ja sam navijao za vas zbog puno prijatelja u Srbiji, a vi navijajte ili nemojte :) hvala Bogu imamo pravo izbora

warlock

pre 5 godina

BRAVOOOOOOOOOO.CIJELA CRNA GORA JE BILA VECERAS UZ HRVATSKU
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogicg, 7. jul 2018 23:23)


E VIVA MONTENEGRO, TAKO JE BRATE, ZNAMO DA PREPOZNAMO KOMSIJSKI KVALITET!

Djole

pre 5 godina

Zasto Hrvatska ne igra u tradicionalnim kockastim dresovima na ovom prvenstvu? Neka objasni neko od kroasana.
Kakva sansa Perisica auu, ovo je morao da ubaci. Napred kroasani bice 2-1 za Hrvatsku.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Hanibal ante portas)

Nisi upućen, Hrvatska upravo igra u svojim tradicionalnim crnim dresovima.

zat

pre 5 godina

Iako ne pripadam građanskoj Srbiji (30 god. živim u Beču) čestitam hrvatskim reprezentativcima na plasmanu u polufinale. Takođe čestitke i ruskom timu na velikoj borbi.

zabezeknut

pre 5 godina

Rodjaci...pa baš da rus Fernandez uvuče domaćina u polufinale...mnogo bi bilo. Da ne poredimo stil igre. Ovo što rusi igraju, to isto ume i Japan i svojevremeno Koreja. Ovo što ume Modrić umeju još dvojica...max.

LicemerjeNajviseLajkovaDobija

pre 5 godina

Jel nelegitimno da naturalizovani Brazilac igra za Rusiju kao sto je mnogoj gospodi ovde nelegitimno da covek rođen u Nemackoj igra za Nemacku jer je turskog porekla?

PROFA

pre 5 godina

Navijao sam za Rusku reprezentaciju, ali realno gledano, Hrvatski tim je neuporedivo bolji. Rusi su uradili puno, ovo je najveći uspreh Ruskog fudbala od raspada SSSR-a, a što se Hrvata tiče, pa jednostavno, momci igraju svetski i tu nema rasprave. Sigurni u prijemu lopte, sigurni u dodavanjima, igraju do kraja, brzo se kreću, napadi su organizovani, a i sami igrači su veoma čvrsti. Zadivio me je Luka Modrič, sitan, ali jak i stabilan, siguran i pored nekoliko protivničkih fudbalera. Ako ćemo pravo, u finalu bi trebalo da igraju Belgija i Hrvatska. Kada vidim Hrvatski fudbal, pa ga uporedim sa Srpskim, pa Hrvati su svetlosnim godinama daleko. Čestitke Hrvatima na pobedi, zaslužuju da igraju u finalu.

Srrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Ne znam zasto “antifudbal”? Solidna utakmica. Hrvati sigurni u sebe... Rusi , iznenadjujuce, imaju dobru geometriju, dobre i kratke pasove, brze polascke u kontru. Nista spektakularno ali moze da se gleda. I dalje Hrvati favoriti sa nekih 70:30.

Hellas_monton

pre 5 godina

Čestitam Hrvatskoj na plasmanu u polufinale. Objektivno, mogli su prikazati bolji fudbal, jer su puno bolji i od Danaca i od Rusa, ali ovo je njihova zlatna generacija. Kada će ako ne sada. Svaka čast!

veliki strumf

pre 5 godina

Na klupi Hrvatske Ivica Olic, Drazen Ladic, Ognjen Vukojevic... A ko sedi na nasoj klupi? Osim Rastavca (najveci doseg - trener Radnickog), znamo li jos nekog???

anna

pre 5 godina

Najbolji su mi ovi komentari zgazit ce ih Island, pregaziti Argentina, Danska ce ih poslati kuci, braca Rusi ce ih pobijediti, pa sad Engleska...a Hrvati gaze naprijed i sve da se 11-og vrate kuci bili su tamo gdje bi vi niste ni u snovima. Ali ako je vama tako lakse:))

Marko

pre 5 godina

Da se ne lazemo ovo je veci uspeh od svih nasih u kosarci nema coveka na svetu koji ne gleda fudba treba biti realan..alo polufinale SP u fudbalu!!!! Treba biti realan..

nikola

pre 5 godina

Borbena utakmica,Rusi dali sve od sebe i nema im se šta zameriti, Hrvati očekivano kvalitetniji, ali umalo da od gotovog bude veresija. U polufinalu protiv Engleza favoriti, ali mislim da je Engleska fizički spremnija reprezentacija. Igraju baš tvrdo i jaki su u duel igri. Biće neizvesno, ali prednost dajem Hrvatskoj, naravno zbog fenomenalnog Modrića. Pozdrav za komšije i držim palčeve da prođete u finale.

netko iz mase

pre 5 godina

Pa ovo je neverovatno. Rusi su bili bolji u svim segmentima igre, i ovako da izgube...ne znam jesam nesrecniji sad ili kad je Srbija ispala. A sad da braca Englezi osvete i nas i Ruse!
(Nemanja, 7. jul 2018 23:19) # Link komentara

Ne znam koju si ti utakmicu gledao, al Rusi su parkirali 3 autobusa pred svoj gol., 2 x poluprilike i dali 2 gola...Maksimum su dali i svaka im cast na tome, bolje nisu mogli (rusi).....Uglavnom, vidim RUSOFILI NA APARATIMA :)!
Zivjela Srbija, pozdrav iz Hrvatske!

Južnjak

pre 5 godina

Da budemo fer ipak su Hrvati više pokazali i zaslužili prolaz. Ne moramo da se volimo, ali odnos njihovih igrača prema reprezentaciji je za respekt. A kada se stvarno trudiš i daješ maximum onda te pogleda i sreća. Modrić je igrač vrhunske klase i kada se on uskoro povuče mislim da im sledi veliki pad u igri. Slično važi i za Rakitića. U polufinalu je sve moguće, ali na papiru i do sada pokazanom su Englezi ipak favoriti. Aj videćemo, samo nek bude dobra utakmica.

eye of the beholder

pre 5 godina

Hrvati mogu da izgube samo ako:

- se uplaše da pobede
- sudija bude navlačio na Ruse (ne verujem da hoće sa namerom, ali bar domaćinsko sudjenje ako im da)
- ako prime brz gol kao protiv danaca, pa se Ruje zatvore kao protiv Španije

U svakom slučaju, za tri klase su bolji (kvalitetniji). Fakat se "neće moći živeti" od njih ako uđu u 1/2 finale, ali realno imaju kvalitet i za finale.

.

pre 5 godina

Kažu ljudi penali lutrija. Pa i nije sasvim tako ovde je definitivno presudilo znanje tj neznanje rusa da daju penal... ili jednostavno psiha sta je vec. Takođe akinfeev je morao da skine šut modrica.

logikar

pre 5 godina

@Kad čist Brazilac igra za Ruse, niko ništa da kaže. A kad covek koji je rodjen u Nemackoj i ziveo ceo život u Nemackoj i jedan roditelj mu Nemac, kad takav covek igra za Nemacku njega nazivaju da nije Nemac. Da nije Brazilca, ne bi Rusi ni do penala došli.
(W, 7. jul 2018 23:18)

Pa nemoj tako, ne razumeju rusofili bas logiku, pogotovo ovu koja se uci u visim razredima osnovne skole.
(Jer su tako u mogucnosti, 7. jul 2018 23:35)

Objasnio ti Milojko.

ShoneNI

pre 5 godina

Ne bih sada da nesto pametujem, ima ovde milion komentara, sve su ljudi ovde vec rekli, ali, razmisljam, ceo zivot krene i ode u nekom drugom smeru u zavisnosti od jednog trenutka, u zavisnosti od jednog miligrama srece, verovatno je vecina nas imala neki takav trenutak u zivotu... Mislim ovde na Modricev penal.. Zivot je cudo.
Hrvatima cestitke na pobedi.

dzhoni

pre 5 godina

(@, 07. jul 2018 19:26)Prva Srbija za Ruse a druga Srbija za Hrvate?Znači nacionalisti za Ruse a patriote za Hrvate.
(Partizan 1918, 07. jul 2018 19:36)

Ta ,,druga srbija” bi navijala za hrvate kada bi igrali protiv srbije...

Liverpool Man

pre 5 godina

Navijam za hrvate jer igraju bolji fudbal a to sto forsiraju Oluju to nek bude njima na cast. Nisu svi hrvati dobri prema nama ali nisu ni svi losi. Uostalom isto je sto se tice i nas. Za prepirke i svadju uvek postoje dve strane...Neka pobedi fudbal a ostalo da se nikad ne ponovi.

SEnT

pre 5 godina

Svaka cast Hrvati, zasluzeno idete u polufinale! Imate igracine Rakitica, Mandzukica, i posebno Modrica, igraca kakvog mi u Srbiji ko zna da li cemo ikad i imati! Jasno se vidi cilj, i tacno se zna ko sta radi, za razliku od nase reprezentacije!

Valdan NS

pre 5 godina

Kako nas Srbe lupaju komlepski, ne možemo da prihvatimo to gde su stigli Hrvati Iskreno nemam ja sta da navijam ni za jedne, ali ne želim da dopustim da mi se gledanje fudbala svede na to da navijam protiv nekoga.

Nemanja

pre 5 godina

Ljudi, sta vise poredite nas i Hrvate kad mi realno nemamo igrace dok Hrvati imaju. Mi hocemo da nam Matic kreira igru, covek zadnji vezni. Mi nemamo pravu desetku i kreatora igre i to je to. Nisu igraci niti trener krivi sto smo ispali, to je realno bio nas maksimum.
Hrvati imaju ozbiljne igrace: samo pogledajte Modric, Rakitic, Kovacic, Perisic, Mandzukic. Igraju odlicno i ja im zelim svu srecu dalje.

Kristina

pre 5 godina

Smolov je kriv za gol Vide, napustio je mesto pored stative, lopta se otkotrljala do gola.
A za penal koji je sutnuo, pa malo je reci skandal.Ko klinci na ulici.
Cestitke Hrvatima, ogroman uspeh

ja

pre 5 godina

I jedni i drugi zalutali u ovu fazu takmičenja. Veze nemaju. Ništa bolji od naše reprezentacije. Uz malo sreće, mogli smo mi biti na tom mestu. Englezi lagano dobijaju Hrvate, dok će drugo polufinale biti spektakl.

Ta7

pre 5 godina

Jooooj skacem do plafona, idemoooo Rusiiii
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 7. jul 2018 22:33)
E ajde sada skoci opet, ne do plafona nego u plafon iz sve snage, mozda postanes pametniji.
(miki

A i ti mu se pridruži slobodno

Ljiljana, London

pre 5 godina

Ono kad ti ceo dan prodje kako treba u sportu, Engleska pobedi Svedsku, Djokovic Edmunda, Hrvatska Rusiju . Cestitke hrvatskom timu, borili su se do kraja.

nk

pre 5 godina

Hrvati bolji realno za pet koplja. Da nisu mentaliteta kao i nasi jadovi samleli bi ove slabasne Ruse sa par golova razlike. Opet pade teret na Modrica i Rakitica i asovi pokazase zasto vrede milione.

nikola drezgić

pre 5 godina

Pa ovo je neverovatno. Rusi su bili bolji u svim segmentima igre, i ovako da izgube...ne znam jesam nesrecniji sad ili kad je Srbija ispala. A sad da braca Englezi osvete i nas i Ruse! 
(Nemanja, 7. jul 2018 23:19) # Link komentara 

Ne znam koju si ti utakmicu gledao, al Rusi su parkirali 3 autobusa pred svoj gol., 2 x poluprilike i dali 2 gola...Maksimum su dali i svaka im cast na tome, bolje nisu mogli (rusi).....Uglavnom, vidim RUSOFILI NA APARATIMA :)! 
Zivjela Srbija, pozdrav iz Hrvatske!
(netko iz mase, 07. jul 2018 23:33) Žao mi je što mnogi ne razumeju vrstu Nemanjinog humora pa mu bezveze lupaju minuse.

Andra

pre 5 godina

Au,Hrvati odoše u polufinale,mi i dalje kukamo na Briha a oni odoše u polufinale. Navijao sam za Ruse,ali Hrvati su realno bolji. Šteta za Ruse,borili su se ali eto više sreće imala je Hrvatska,krivci su Smolov i Fernandez,žao mi ovog Fernandeza,dečko od heroja do tragičara,šteta,a Smolov je hteo da se pravi važan pa je onako izveo penal kao da je 6:0 u 85 min,pa se malo pravi važan,a on u četvrtfinalu Svetskog prvenstva,onako izvodi penal... Gledao sam utakmicu na Hrt-u gledao sam zbog Drage Ćosića koji na sreću nije doživeo infarkt ali zamalo,kad je bilo 2:2 hteo je da zaplače,a kad su pobedili počeo je da filozofira kao da mu je Aca Stojanović učitelj. Kad pogledam 4 najbolje selekcije na svetu,pomislim da li je ovo neki prijateljski turnir ili Euro,ali ovo je Svetsko prvenstvo,i to jedno od najčudnijih i zaista ko god da osvoji biće neverovatno. Jeste malo Hrvatima bio lak žreb,ali dobro,i jesu imali realno i laku grupu i pobedili Dansku i Rusiju na penale,ali opet,svaka čast ponovili su uspeh od pre 20 godina,a videćemo da li mogu protiv Engleske,ali eto naši čim odoše odma se i vratiše a Hrvati celo prvenstvo u Rusiji,svaka čast.

Croaticusmetlikus

pre 5 godina

Svi pricate o lakom zdrijebu od osmine..nitko ne prica o maestralno psihicki prije svega odigranoj igri u skupini i zasluzeno u laksi zdrijeb...svi pricate o slabim rusima..rusima koji su spa poslali kuci...naklonite se Hrvatima...velemajstorima ove igre..pozdrav svim Srbima dobre volje

Vanja Petrović

pre 5 godina

Najruzniji fudbal igra hrvacka
(Vlada, 7. jul 2018 20:48)


Koja ti je to zemlja HRVACKA?? Rode, večeras su igrale Rusija i HrvaTSka, i pobedila je zasluženo HRVATSKA.

Muka je kad neko hoće da napiše nešto kvazi-pametno, a ne zna da piše na maternjem jeziku.

yoyo

pre 5 godina

ako ne uspjevaju Rusi onda jih Englezi moraju izbacit!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (shalk, 7. jul 2018 22:46) # Link komentara

Ako ne Englezi, onda pobjednik u utakmici izmedju Belgije i Francuske.
(Komsijina Krava, 7. jul 2018 22:57)

Najjaci si.

Komsijina Krava

pre 5 godina

ako ne uspjevaju Rusi onda jih Englezi moraju izbacit!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (shalk, 7. jul 2018 22:46) # Link komentara

Ako ne Englezi, onda pobjednik u utakmici izmedju Belgije i Francuske.

ce gevara

pre 5 godina

Ponosna sto sam hrvatica. Bravo vatreni..
(Marijana, 07. jul 2018 22:53)

I ja sam ponosan sto si ti Hrvatica.Sala mala.

U svakom slucaju, Hrvati, mogu slobodno reci da su fudbalska nacija.Bravo i kapa dole!Protiv Engleza navijam za Hrvate ... ajmo bre Vatreni....

Ivan

pre 5 godina

Vratilo nam za Tursku i Portugal, bilo je gusto jer Rusi su tvrdi nisu znalci ali ipak su domaćini, borili su se do zadnje sekunde. Raketa je miran kao niko pa čak i Modrić puca po šavovima ali je opet odigro super. Hvala svima iz Srbije i bivše Juge koji su navijali za nas, a sad Englezi !

Modra

pre 5 godina

Modric je zivotinja...novi Zidane, pa njemu ne moze bog otac uzet loptu. Ovako nesto nisam nikad vidio. A sta rekoste...SMS dolazi u Real umjesto Modrica?hahaha pa taj mora jos puno zganaca jest da mu moze ocistit cipele, a ne ga mijenjat u realu. Frajer se ocijenio sa 8-icom hahhaa tu se vec vidi da nece nikad bit veliki igrac
Ovime smo pokazali koju mi moc imamo da je to nevjerovatno. Mi smo bogovi nogometa na balkanu...to zapamtite!!! Mi smo izmislili nogomet za vas!

Doktor

pre 5 godina

Hrvatima čestitke, ali meni su najveći utisak Rusi! Totalno osrednja i limitirana ekipa, na borbenost i srce, bez pomoći sudija, došla nadomak polufinala, da penali odluče... Svaka čast, ovi naši bi mnogo mogli da nauče od njih...

Jeljaeno

pre 5 godina

Jel vam nije dojadilo prognozirat protiv Hr? Ovi igraci su mentalno jaki do neba...

Kramarićev pogodak komentirao je legendarni američki nogometaš Jimmy Conrad.

"Nisam uvjeren da se Englezi mogu nositi s mentalnom snagom ove Hrvatske", napisao je na Twitteru. 

Ako ne vidite razliku svojih orlica i nasih igraca...prestanite gledat nogomet. 2 puta u 20 godina biti u polufinalu nije sluslcajnost. To je dokaz nase snage i nadmoci u regionu

najgori narod na svetu smo

pre 5 godina

Ne vidim ni jedan razuman razlog da navijam za Hrvate ni danas, ni juce, ni sutra!
(Srbin, 07. jul 2018 19:08)
Cak ni to sto u svlacionici njihovi igraci slave pobede uz Tomsona???

don

pre 5 godina

Kako me nervira fraza "borili su se do kraja". Igra se cetvrt finale svetskog prvenstva svi se bore do kraja, svi se na svetskom prvenstvu bore jer je to kruna karijere. Po ovome ispada da se jedino nasi ne bore, protiv Kostarike ih svi nahvalili da su se borili, a eto protiv Svajcarske se nisu trudili po nama, iako su najvise pretrcali, druga stvar je sto su se pogubili na terenu pa izgleda da ne trce. Ne pljujte vise momke, to sto imamo ruglo od saveza i selektora bez dana trenerskog staza nije njihov problem.

joško

pre 5 godina

Sad sam stoposto siguran da smo u finalu jer Englezi igraju nogomet kakav nama paše otvoren i bez kalkulacija...Par kontri kao protiv Argentine i finale je tu!

JPR24

pre 5 godina

Ubi Brazilac Ruse... Prvo ih vrati u zivot, pa ga promasi, ko vetrenjaca. Hrvatskim igracima svaka cast na borbi i igri. E sad, koliko ce fizicki biti spremni za Engleze ( i da su Rusi prosli isto bi bilo ) to ce biti veliko pitanje.

miksx

pre 5 godina

svaka cast rusima imaju ekipu koja je duplo losija od nase ali su nadomestili sve nedoatatke fizickom spremom. rusi i japanci najvece srce ovog SP

323

pre 5 godina

Od ovakvog fudbala mi smo daleko ko nebo i zemlja. Sta dalje treba pricati. Utakmica je imala sve ali trcanje, borba do iscrpljenosti... To nase vedete treba da vide i da se postide. Dok to ne shvate mi cemo biti veciti gubitnici. Dno.

nn

pre 5 godina

Uz duzno postovanje hrvatskoj ekipi, ali otvorio vam se zreb. Ne kazem, svaka cast, ovo je ogromna stvar, ali da ste nabasali na bilo koju od cetvrtfinalnih ekipa iz druge polovine, ne biste stigli ovde.
P.S. Naravno, Srbija nije ni vredna spominjanja sto se tice fudbala, ali cisto da umanjim euforiju. :-)

Bankar

pre 5 godina

Realno, Hrvati su u rangu Belgije. Dakle igraće finale, ali su mi Francuzi ipak bolji za nijansu. Belgijanci će biti treći, Engleska četvrta.

nemanja

pre 5 godina

Protiv Krasnodara kad je Zvezda igrala , onaj Smolov nista nije pokazao i bilo mi je cudno sto ga mediji uzdizu. Nista nije pokazao ni tad, a ni za Rusiju kad god sam ga gledao, ocajan igrac. i onda izvodi ovakve egzibicije na penalima i zbog njega ispadnu Rusi. Najgori igrac na visokom nivou kojeg sam gledao.

W

pre 5 godina

Kad čist Brazilac igra za Ruse, niko ništa da kaže. A kad covek koji je rodjen u Nemackoj i ziveo ceo život u Nemackoj i jedan roditelj mu Nemac, kad takav covek igra za Nemacku njega nazivaju da nije Nemac. Da nije Brazilca, ne bi Rusi ni do penala došli.

Luuuuka Modric

pre 5 godina

115 minut utakmice,svi vec "popadali" od umora a Modric pun sprint prema korner zastavici da bi stigao loptu da ne ode u gol aut.Covek igrao dugo prvenstvo,u ligi sampiona isao do kraja,u proslom mecu se dosta istrosio protiv Danaca i pored svega toga opet ima snage da onako trci pred kraj drugog produzetka.Cudesna kondicija,Fenomen!

red_moon

pre 5 godina

Ja se samo nadam da ce barem Engleska htjeti igrati nogomet sa nama. Jer preskakanje i obilazenje ovih autobusa u sesnaestercu postaje stvarno zamorno.
Makar sumnjam, pokusala je igrati Argentina s Hrvatskom, pa vidimo kako je prosla.
U svakom slucaju, u polufinalu smo svjetskog prvenstva, 2.put u 20 godina, sto su uspjele samo jos 4 reprezentacije. Idemo prema tituli, a Luka prema zlatnoj lopti.

miki

pre 5 godina

Jooooj skacem do plafona, idemoooo Rusiiii
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 7. jul 2018 22:33)
E ajde sada skoci opet, ne do plafona nego u plafon iz sve snage, mozda postanes pametniji.

Kayser Soze

pre 5 godina

Svaka čast Hrvatima, ali činjenica je da ne igraju ubedljivo niti lepršavo... i Dansku slabašnu na penale, i Rusiju koja je katastrofalna, stigla dovde jer je domacin... Protiv Engleza ce biti drugacije

ја

pre 5 godina

Лука и Ракитић светска топ класа!!!! не навијам за Хрвате али ово је екипа и квалитет!

veliki strumf

pre 5 godina

Kolika doza srece - necuveno! Kako je usao onaj Modricev?!?! Das juznoamerikancu da sutne penal i nabedjenom naduvenku Smolovu... Nazalost, ovo eliminise i Mazica...

Dorćol

pre 5 godina

Hrvati igraju bolji i lepsi fudbal, da se prvenstvo ne igra u Rusiji , ne bih Rusi prosli ni grupu , kamoli u 1/4 finale dosli...
(Objavite mi komentar, 07. jul 2018 21:58)

Cenim da se Rusi ne bi kvalifikovali uopšte.

Bgd

pre 5 godina

Drago mi je zbog komšija koje su bacale petarde kada je Rusija postizala golove. Čestitam komšije a Krstajić i orlovi gledajte kako se bori za svoju zemlju.

Drakče

pre 5 godina

Fernandeš od heroja do tragičara.
Šteta što su i jedni i drugi igrali dobro samo kada su jurili rezultat, ali ipak je ulog bio preveliki. Hrvatska je ipak bila bolja i zaslužila je da ide dalje.

nemke

pre 5 godina

Bravo za komsije! Engleze dobijaju na "keca"... Tesko je igrati protiv ovih ekipa koje se brane celo vreme... Englezi ce proci kao i Argentinci sa 3 komada! A u finalu sta bude! I tada cu navijati za njih!

Objavite mi komentar

pre 5 godina

Hrvati igraju bolji i lepsi fudbal, da se prvenstvo ne igra u Rusiji , ne bih Rusi prosli ni grupu , kamoli u 1/4 finale dosli...

Dejan Marinković

pre 5 godina

Bože kakvo pozorište! Samo Rusi mogu da izgube ovako nameštenu utakmicu.
Pojma nemaju, bilo bi za komšije 3:0.Odlična predstava ;)

Super Mario

pre 5 godina

Meni je najbitnije da Svijet Hrvatsku za razliku od Srbije gleda kao velesilu,Srbi priznajte da u nogometu niste rođeni za velike stvari!pozdrav objektivnim

Pera iz bivseg DDR-a

pre 5 godina

Da li je jos neko video ili samo ja u prenosu na norveskoj televiziji da se Subasic kod polaska sa centra ka golu pred prvi penal 3 puta prekrstio sa 3 prsta ?

Covek po imenu Uve

pre 5 godina

Čestitke komšijama. Sve u svemu rutinska pobeda i pored slabije igre. Ali i to je odlika dobrih ekipa. 
Nekako mi se čini da vam je ova generacija sazrela i da je sad možda pravo vreme za neki veći rezultat. Ono što mene zanima je to, da li ova vaša momčad može da se psihološki izdigne i kad ne ide. Uglavnom, balkanske ekipe nisu baš dobre kad treba da se juri rezultat. Ako se taj momenat prevaziđe i ako psihološki budete jaki, očekujem barem četvrt-finale od vas...
(Čovek po imenu Uve, 16. jun 2018 22:57)

Moj komentar posle igre komsija sa Nigerijom. Pokazalo se da su komsije prevazisle balkanski kompleks. Protiv Engleza se moze igrati i mislim da dobijate. U finalu vec tesko, ali sve je moguce. U svakom slucaju cestitke, apsolutno ste zasluzili!

github

pre 5 godina

Bravo komšije odlično ste igrali, zasluženo u polufinalu, mogli ste i ranije da završite ovo ali dobro je i ovako. Još jednom od srca čestitam .

JOVAN

pre 5 godina

@za koga god srbi krenu da navijaju, odmah ispadnu sa prvenstva...
(dostojevski, 7. jul 2018 17:16)

Veceras navijam za Hrvate. Idemo Hrvatskaaaaa napred lijepa vasa.

room 1408

pre 5 godina

Gol je čista 10.Svaka mu čast nema mnogo igrača koji bi ovakvu golcinu dali.Ja se secam da je jedne godine Klarens Sedorf dao gol u derbiju Italije.Svaka mu čast,...

Nemanja

pre 5 godina

Pa ovo je neverovatno. Rusi su bili bolji u svim segmentima igre, i ovako da izgube...ne znam jesam nesrecniji sad ili kad je Srbija ispala. A sad da braca Englezi osvete i nas i Ruse!

Jer su tako u mogucnosti

pre 5 godina

@Kad čist Brazilac igra za Ruse, niko ništa da kaže. A kad covek koji je rodjen u Nemackoj i ziveo ceo život u Nemackoj i jedan roditelj mu Nemac, kad takav covek igra za Nemacku njega nazivaju da nije Nemac. Da nije Brazilca, ne bi Rusi ni do penala došli.
(W, 7. jul 2018 23:18)

Pa nemoj tako, ne razumeju rusofili bas logiku, pogotovo ovu koja se uci u visim razredima osnovne skole.

github

pre 5 godina

Komšije odigrale odlicno, bolji tim je prošao, umesto što im želimo da ispadnu treba ih podržati i treba se zapitati šta je problem kod naše ekipe, mi imamo odlične igrače, ne možemo reći da je do toga nešto drugo nas sputava da budemo tamo gde su komšije. Ali ipak balkanski mentalitet gleda u tuđe dvorište umesto u svoje i drago mu je kad komšiji crkne krava.

Filip

pre 5 godina

@polufinale na najvecem sportskom takmicenju na svetu...
(aaa, 7. jul 2018 23:34)

WC nije najvece svetsko takmicenje vec OI koje su ujedno i najgledanije naravno. Polako sa zakljucivanje. Polufinale jeste za cestitku ali u istoriju ostaju upisane samo medalje i one su jedino sto se pamti. Do sada su prosli NA PENALE, gde ih je izvukao Subasic, dve ekipe koje su daleko ispod nivoa top16 najboljih svetskih reprezentacija. Protiv Engleza cemo videti koliko stvarno vrede, a potom i posle Belgije ili Francuske. Veoma su male sanse da Hrvatska uzme medalju, 10%...

kmnccc

pre 5 godina

Glupavi Srbi slave pobedu hrvata koji ih mrze vise od svega. Teska patologija...
(Nikad sandzak-oduvek i samo RASKA, 08. jul 2018 03:11)

Isto kao što vas Hrvatomrzaca ima možda 20 posto tako i kod njih ima Srbomrzaca u sličnom procentu. Ali ste i jedni i drugi najglasniji pa trujete ove naše prostore i našu decu mržnjom.

Ante

pre 5 godina

I da izgube, mnogo su napravili. Bit će teško protiv domačina, nema tu prognoze, šanse su 50-50%
Ono što mene raduje, ovdje su svi turisti u kockicama, Nijemci i Poljaci najpijaniji, ali ne zaostaju ni Madjari, Česi..
Jedino Italijana nijednog nema da navija, iako gledaju utakmicu tu na trgu.
Stvarno je smješno čuti ih kako pokušavaju vikati HRVATSKA, nikako da pogode, al oprošteno im je, trude se iz petnih žila..
Prelijepo.. da jedan sport ovako spaja ljude, ej, oni su samo došli na odmor tu, i troše svoje vrijeme da sa dimačunima dijele radost ili tugu zbog nogometa..
Nogomet je vrh, pa svemirska rupa, pa onda drugi sportovi..
Još kod bih vidio nekog iz Srbije tu na našem malom trgu da navija za nas, srce bi mi bilo puno, ko da smo osvojili boginju.
Nek pobijedi bolji, i nek pobijedi sport, i ajmo HRVATSKAAAA!!!

Partizan 1918

pre 5 godina

Kako Modric igra to je brutalno ! Covek je neverovatan, igra bez greske ima 300 pasova I svi su mu tacni !
(cro cap, 07. jul 2018 21:13)

Na poluvremenu imao 39 pasova 33 tačna,prevalio 4.95 km,ne preteruj.

filip

pre 5 godina

@ Da se ne lazemo ovo je veci uspeh od svih nasih u kosarci nema coveka na svetu koji ne gleda fudba treba biti realan..alo polufinale SP u fudbalu!!!! Treba biti realan..
(Marko, 07. jul 2018 22:18)

Ajde Hrvat nemoj da se foliras tu nesto i lazno predstavljas. Uspeh se ne meri time koliko ti nesto pratis ili ne. Amerikanci npr. ne prate fudbal uopste i ne zanima ih, tako gledano fudbal je zadnja rupa na svirali na celom sverno-americkom kontinentu. Ne bih menjao ni jedno nase zlato, srebro, bronzu sa SP ili OI za jednu medalju u fudbalu. Mi u kosarci nismo nekakve zvezde padalice koje imaju jednu medalju, mi smo kosarkaska nacija koja je to dokazalo nebrojeno puta do sada. To su dve stvari koje se ne mogu porediti uopste i razlika je ogromna.

Dorcol Dorcolcima

pre 5 godina

Hrvati igraju bolji i lepsi fudbal, da se prvenstvo ne igra u Rusiji , ne bih Rusi prosli ni grupu , kamoli u 1/4 finale dosli...
(Objavite mi komentar, 7. jul 2018 21:58)


Da se prvenstvo igra na Grenlandu, pobedili bi Eskimi.
A da se prvenstvo igra u Srbiji, mi bi opet pukli.

C i n i k

pre 5 godina

Lose ekipe,losa igra ali izgleda da su ruje bas slabi, nemaju pojma,nemaju pojma ni komsije,malo su bolji jer su opasniji u napadu ali svejedno, prangije ko i ruje.Bice ovo ipak kako vidim istorijski uspeh za komsije jer ne verujem da ruje mogu da pobede.

Ante

pre 5 godina

Ma, nek i ne prođemo dalje. Al smo bolji, a najviše od svega, pobijedili smo onaj mentalitet, da ne potonemo nakon primljenog gola.
Ne odustajemo. Bravo dečki!

cro cap

pre 5 godina

Ispali Brazil Argentina Nemacka Spanija Portugal Urugvaj nema Italije ni Holandije a ovakva Rusija igra da udje u polufinale ?? Ljudi blage veze nemaju I da nisu domacini ne bi ni videli SP ni u ludilu......

zabezeknut

pre 5 godina

Rusi u tradicionalno najružnijim dresovima...ali im to ne smeta da biju za sve pare. Go su primili kao u školskom dvorištu...ne znaju ko će koga da preuzme. Podaleko je ovo što igraju od gledljivog fudbala.

panco

pre 5 godina

Hrvati su jedna prosjecna ekipa koja je tu nekako izmuljala polufinale. A sta reci za ruse. Pa dal je moguce da neko dodje do 1/4 finala uz ovakvu igru. Pa mi smp Brazil za njih. Jeziv fudbal igraju. Pa odbija se lopta od njih kao od zid.Zgadise mi svjetsko prventsvo. Pa ne igraju daba po ruskoj ligi svi.

Keka

pre 5 godina

Tako je braco Srbi, procitajte ovaj komentar pa i dalje navijajte za njih i podrzavajte njihovu reprezentaciju, otprilike 99% njih tako i razmislja! A uzgred procitajte njihove komentare kada smo mi igrali finala u kosarci i vidite za koga su oni navijali i koga su podrzavali, nas nisu sigurno! Naucite vec jednom sa njima samo sistem reciprociteta, ne kazem da ih treba mrzeti kao oni nas, daleko od toga, ali nikako za njih ne treba navijati jer oni to nikada nece vratiti, iskoristice prvu priliku da nas provociraju i ismevaju se kada mi izgubimo, zapamtite to!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realno, 7. jul 2018 23:38)

Ako su oni kompleksasi zasto onda i ti moras da se spustas na njihov nivo. Ako im igraci igraju lep fudbal navijacu za njih ma sta god njihovi navijaci ili oni sami mislili.

2CRAZY

pre 5 godina

Svaka cast Hrvatskoj na pobedi, za sad se ostvaruje moja prognoza koju sam dao jos tokom osminefinala, da ce Francuska i Hrvatska igrati finale.

Nazalost hrvat

pre 5 godina

Da se ne lazemo ovo je veci uspeh od svih nasih u kosarci nema coveka na svetu koji ne gleda fudba treba biti realan..alo polufinale SP u fudbalu!!!! Treba biti realan..
(Marko, 7. jul 2018 22:18)

Nema tu emocije ako ti voliš neki sport samo zbog toga što ga i drugi gledaju..

Josarian

pre 5 godina

Svi koji smatraju Ruse za braću neka se sete kako su živela ruska "braća" Rumuni, Česi, Poljaci, Bugari, da ne pričamo o Istočnoj Nemačkoj u vreme Sovjetskog Saveza. Ipak, pustite tu priču. Ako Rusi odu dalje, to će biti senzacija. Tačnije, svaki rezultat manji od dva razlike za Hrvatsku je čudo. Možeš nekoga voleti ili ne, ali veština, motivacija i fudbalsko umeće ovoj hrvatskoj reprezentaciji se mora priznati. Respect!

liman

pre 5 godina

Mi nismo ni u prvih 10 nacija najdrazi rusima a sa hrvatima smo zivjeli u istoj drzavi i igrali u istoj repki dugo godina to se brzo zaboravlja prema tome samo napred Hrvatska!!

Millennium

pre 5 godina

Meni je najbitnije da Svijet Hrvatsku za razliku od Srbije gleda kao velesilu,Srbi priznajte da u nogometu niste rođeni za velike stvari!pozdrav objektivnim
(Super Mario, 7. jul 2018 23:06)

Nismo. Stoji. Ali vi niste ni za šta drugo.

VanNistelroj

pre 5 godina

Iskreno ako budu igrali kao danas i protiv Danske, cak i Engleska ih dobija sa 3+ gola razlike. Neverovatan pad u igri posle grupne faze, nijedna akcija, nikakav plan, nista, nista ,nista. Da nije Modrica i prekida bili bi apsolutno bezopasni po gol protivnika, da ne pricam o Subasicu koji je najbolji golman na prvenstvu trenutno.

impeRAtor

pre 5 godina

Tako je, Hrvatska ide dalje, gledacemo evropsko polufinale. Azijati imaju svoj kup na zimu, Rusi treba da se kandiduju. Tu su negde sa Mjanmarom i Pakistanom...

STEVO

pre 5 godina

Rusi su najnetalentovanija nacija na svijetu kad su u pitanju sportovi gdje treba vic. Modrić je ubjedljivo najbolji igrač ovog prvenstva a definitivno ovog dijela Evrope. Kakvi Džajići, Zebeci i ini, čovjek je najbolji bez dileme.

realan

pre 5 godina

Znaci ne volim engleze nikako.Tako da cu za Hrvate navijati.Ali ima jedan problem.Igraju drugu na produzetke.Ako ne slome engleze u prvom tesko ce to ici.

Čarapan

pre 5 godina

Hrvati maximalno iskoristili dobar žreb. Zasluženo su u polufinalu. Dobra, uigrana, izbalansirana, takmičarska ekipa. Mislim da će u finalu igrati Eng - Fra. Slaviće Fra.

Rocky Balboa

pre 5 godina

I jedni i drugi zalutali u cetvrtfinale, laksi kostur nista drugo, da su naleteli na Francuze,Belgijance,Brazilce,Urugvajce zavrsili bi pricu.
(Mare, 07. jul 2018 23:55)pati

KG

pre 5 godina

"Braća" protiv braće. Pa se zapitajte ko nam je veći i bliži brat i čiji bi nam čovek pre pomogao na ulici ;) A i kroz istoriju nisu se ta "braća" pokazala baš. Ajmo komšije, do finala!

VanjaLFC

pre 5 godina

Čestitke Hrvatima na prolazu u polufinale. Želim im sreću u daljem takmičenju. A Rusi....ne mogu biti ponosniji na svoje momke. Svaka čast.

Milorad

pre 5 godina

Наравно да ћу да навијам за комшије са којима делим крв без обзира на глупости из прошлости. Тако су сестре Атина и Спарта против Персије, а братски Рим и Самнијум против Картагине.

Vojvodina

pre 5 godina

Sad ce Rusi da parkiraju 2 tenka ispred 16 I ovo je kraj igre !
(cro cap, 7. jul 2018 20:35)

Mislim da je to bio Javelin. :) Od ruskog tenka ostali samo srafovi. :) Napred Hrvatska! :)

Ex Olimp

pre 5 godina

Baš će nam sada sjesti Englezi ,baš onako opušteno i rasterećeno da utrpamo par golčina.Znam da mi se smijete kao što bi i Englezići ali živi bili pa videli.

goran princip

pre 5 godina

Fudbal je najodvratniji sport,to je dokaz ova hrvatska i rusija,igrom nisu ni medju top 20,Engleska ce ih rasturiti 3:0 koji god da prodju dalje,antifudbal,kad gledam francusku ,belgiju i vrhunski fudbal pa posle toga pogledam hrvate,ruse,dance kako se prenamazu i vuku na terenu,od samog pocetka idu na penale,sto im odmah ne dozvole da izvode penale a ne da se prenemazu 2 sata,uzas,na ovaj nacin je grcka bila prvak evrope.

bakidesi

pre 5 godina

pre pola veka Nemci su nam bili naprijatelji.... sad ih hvalimo, navijamo, radimo kod njih... pre 20 godina Hrvati “neprijatelji”... tsko da bolje da sada navijamo, nego posle 40-50 godina. pozdrav

Nathan

pre 5 godina

Nista specijalno. Dve reprezentacije trece klase u rangu nas Dansku i Rusiju ne mogu da pobede u 120 minuta pa odlucuju penali... Neko od Engleske i Hrvatske ce igrati finale bez ozbiljnog protivnika iz top10 na svetu ni kriv ni duzan.

Gonza

pre 5 godina

Bravo komsije...tako se predstavlja svoja zemlja...Uz malo srece koja ova generacija definitivno ima mogu uzeti titulu prvaka sveta, sto I zelim.

brljojko

pre 5 godina

Urbana Srbija navija za Hrvatsku a ekipa samozvanog vodje mora da navija za Rusiju!
(Boro iz Pobede, 07. jul 2018 19:55)

Milojko vodja urbane Srbije, ahahhaa probudite me.

zimzeleni

pre 5 godina

Realno gledano, a to znaci van nasih internih situacija, Hrvati su vise zasluzili. Zamislite prvenstvo na kom Rusija (naravno, mislim Rusija sa ovakvom igrom) dogura bas mnogo ispred Nemacke, Argentine, Brazila. Bravo Hrvati!

Ајде@

pre 5 godina

(Pera iz bivseg DDR-a, 07. jul 2018 22:54)

Добро си видео рођаче... И претходну утакмицу у пеналима се крстио по православном правилу - са три прста и од десна на лево.
Али то није битно, битно је да смо ми труба и брука од репрезентације, а Хрватска има врхунски тим. И треба им честитати на томе. Сад што се про.еравају са оним фашистичким глупостима, то је њихов проблем и ничији други!
А Бјела нека им направи филм за пар година о овоме, јер мислим да ће играти чак и финале.
Ми ћемо са Тиркетом и Мошом и даље да се тешимо како играмо добар фудбал.

jд123

pre 5 godina

Балкански менталитет. Уместо да мељу све пред собом, јер су објективно бољи, што важи и за меч против Данске, дадну гол и повуку се.

budibogsnama

pre 5 godina

Haha, koliko srece imaju ovi Hrvati..
Ali i Rakitica, cara...Gledao sam u kaficu, 90 posto navijalo za Ruse, 10 posto za Hrvate...Racunam da je to svakako desetostruko vise nego sto bi oni navijali za nas...U svakom slucaju cestitam, zasluzeno.

el pecador

pre 5 godina

Južnjak, 7. jul 2018 23:06@

Nadajte se. Modric je jedan i osvojit ce Zlatnu loptu, ali da ce se dogodit pad...? Pa normalno, nitko nije obranio naslov svijetskog prvaka. Tesko da cemo i mi. Iznad svih...

Admiral

pre 5 godina

@ To susjedi navijajte za nas pa da poslije tekme zajedno slavimo uz Tompsona .Zivjeli
(hrvoje, 07. jul 2018 20:32)

Evo pravi iskren komentar jednog "susjeda". Tako oni gledaju na nas a vi samo navijajte za njih i ponosite se time!!!

Hanibal ante portas

pre 5 godina

Zasto Hrvatska ne igra u tradicionalnim kockastim dresovima na ovom prvenstvu? Neka objasni neko od kroasana.
Kakva sansa Perisica auu, ovo je morao da ubaci. Napred kroasani bice 2-1 za Hrvatsku.

Aleksandar

pre 5 godina

Ајмо браћо Руси, покидајте ове 5-0!Цела Србија је уз вас браћо!!!
(некле, 07. jul 2018 19:43)

E pa nije.

Ezop

pre 5 godina

Ni jedni, ni drugi nemaju pojma... zali boze Spanije i onog Brazila, nakantali bi ove sa po 4-5 razlike. Ko prodje osvojice drvenu medalju... Ostale tri rep. su za dve klase bolje.
(dbbp, 7. jul 2018 22:10)

Ispali su, dalje nema nikakve rasprave.
Hrvatska je u grupi sve pobijedila sa gol razlikom 6:1!

absolutezero

pre 5 godina

Prvi penal Rusa možda i presudan. Onako nonšalantno šutirati pa to se ne radi ni na treningu a ne u četvrtfinalu svetskog prvenstva. Čestitke hrvatima.

Qwe

pre 5 godina

Ispadaju Rusi. Nemaju sanse, kad nisu cuvali prednost. Mada vec je bilo 99% sanse za prolaz protiv Rusa. Hrvatska dalje tesko. Al ako Englezi kojim slucajem osvoje sp u Rusiji, bice show.

King Roger

pre 5 godina

Sto se vecito sa nama uporedjujete.Mi pojma nemamo i od nas ste bolji kao i od rusije.Vise srece nego pameti.A vi zamisljate da ste svetska sila u fudbalu.

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

Dok gledam ruse kako igraju ko da gledam ove nase.Dva pasa ne mogu da vezu,srce u petama,stisli se u misiju rupu,odbrana klimava...

delboj

pre 5 godina

Raketa je veceras bio maestralan. Ubjedljivo najbolji na terenu. Za sad je igrac prvenstva. Modric je i sarao u formi. Ali Rakitic je briljantan cijelo prvenstvo.

pablito

pre 5 godina

Vrlo dobra i uzbudljiva utakmica, ko god da je prosao dalje ne bi bilo nezasluzeno. Cestitke pobednicima naravno.
A vecina komentara pokazuje koliko je Balkan jadno i prokleto mesto za zivot

Pera Pisar

pre 5 godina

Zjuba-Mitrovic copy-paste
(NebaCar)

...nemoj tako, kod Džjube postoji jedna misterija, ako se zove Artem onda je Ukrajinac, ako se zove Artjom onda je Rus

dbbp

pre 5 godina

Ni jedni, ni drugi nemaju pojma... zali boze Spanije i onog Brazila, nakantali bi ove sa po 4-5 razlike. Ko prodje osvojice drvenu medalju... Ostale tri rep. su za dve klase bolje.

ivan

pre 5 godina

'Jel pocelo slavlje u beogradskom krugu dvojke?'
Jeste! U krugu dvojke slavimo!
A, da znas kako cemo slaviti kad Vas vratimo odakle ste dosli, to nemas pojma!

neutralni felsh

pre 5 godina

au! denis cherishev oladio subasica. rusi su dobili sta su hteli, a sad ce hrvati morati malo konkretnije da polaze napred u napad umesto da kobajagi napadaju kao do sada... ocekuje se jos tezi bunker rusije, ni shag nazad style ;)

Liverpool Man

pre 5 godina

Nazalost, Hrvati ce popustiti zbog premora. Englezi su malo odmorniji ali ko zna Hrvati ce imati vise prostora jer ce konacno igrati otvoreniju utakmicu jer Englezi ne znaju da se brane i napadace.

eye of the beholder

pre 5 godina

Hrvati mogu da izgube samo ako:

- se uplaše da pobede
- sudija bude navlačio na Ruse (ne verujem da hoće sa namerom, ali bar domaćinsko sudjenje ako im da)
- ako prime brz gol kao protiv danaca, pa se Ruje zatvore kao protiv Španije

U svakom slučaju, za tri klase su bolji (kvalitetniji). Fakat se "neće moći živeti" od njih ako uđu u 1/2 finale, ali realno imaju kvalitet i za finale.

konto

pre 5 godina

Gledajuci kvalitet Hrvatska je definitivno u prednosti, ali ako Rusi daju gol i povuku se kao u prethodnim utakmicama nece biti lako Hrvatima da ih izbace. 
U svakom slucaju po meni cetiri ujednacene utakmice u polufinalu ko god veceras da pobedi. Sportski pozdrav.
(9, 07. jul 2018 18:57)

"po meni cetiri ujednacene utakmice u polufinalu"

Jesi realan?

realno

pre 5 godina

Modric je zivotinja...novi Zidane, pa njemu ne moze bog otac uzet loptu. Ovako nesto nisam nikad vidio. A sta rekoste...SMS dolazi u Real umjesto Modrica?hahaha pa taj mora jos puno zganaca jest da mu moze ocistit cipele, a ne ga mijenjat u realu. Frajer se ocijenio sa 8-icom hahhaa tu se vec vidi da nece nikad bit veliki igrac
Ovime smo pokazali koju mi moc imamo da je to nevjerovatno. Mi smo bogovi nogometa na balkanu...to zapamtite!!! Mi smo izmislili nogomet za vas!
(Modra, 07. jul 2018 23:07)

Tako je braco Srbi, procitajte ovaj komentar pa i dalje navijajte za njih i podrzavajte njihovu reprezentaciju, otprilike 99% njih tako i razmislja! A uzgred procitajte njihove komentare kada smo mi igrali finala u kosarci i vidite za koga su oni navijali i koga su podrzavali, nas nisu sigurno! Naucite vec jednom sa njima samo sistem reciprociteta, ne kazem da ih treba mrzeti kao oni nas, daleko od toga, ali nikako za njih ne treba navijati jer oni to nikada nece vratiti, iskoristice prvu priliku da nas provociraju i ismevaju se kada mi izgubimo, zapamtite to!

pedja

pre 5 godina

koliko je tu LJUBOMORE!!!..užas..dajte se skulirajte i dojdite sebi!!! čemu to???Radije poglejte sebe i već jenput napravite nekaj za svoju repku i svoju zemlju!!!!
(zagorka, 07. jul 2018 23:52)

podrzavam vas komentar .

kajverson

pre 5 godina

I jedni i drugi zalutali u ovu fazu takmičenja. Veze nemaju. Ništa bolji od naše reprezentacije. Uz malo sreće, mogli smo mi biti na tom mestu. Englezi lagano dobijaju Hrvate, dok će drugo polufinale biti spektakl.
(ja, 7. jul 2018 23:43) # Link komentara....

da da pravu si ...i vi ste mogli isto...

Zmaj

pre 5 godina

Ovde neki lupetaju samo tako? U fudbalu ne postoji konacan rezultat koji je "neresen". Postoji onaj kad dva tima imaju isti broj golova na kraju i on se naziva izjednacen. Ali on nije "neresen" vec resen. Zna se konacan ishod. Tako da nemojte vise lupati gluposti i pisati "nereseno" kad je reseno

hop cup

pre 5 godina

Fernandez katastrofa celu utakmicu, malo ga izvadio gol za 2-2.
Smolov od kako je usao ocajan, bukvalno je bio igrac manje na terenu. Ja ne znam sta je pokusao onim penalom. Kao da je pokusao panenkom, ali katastrofalno izvedeno

Ivan

pre 5 godina

Nazalost, Hrvati ce popustiti zbog premora. Englezi su malo odmorniji ali ko zna Hrvati ce imati vise prostora jer ce konacno igrati otvoreniju utakmicu jer Englezi ne znaju da se brane i napadace.
 (Liverpool Man, 7. jul 2018 23:17)

Englezi su zapravo veoma defanzivna ekipa, i ako su hrvati imali problema sa danskom i rusijom, imace ih puta deset protiv engleske. Mislim da bi posle dva prolaza na penale, sve osim eliminacije hrvatske bila velika nepravda.

mai

pre 5 godina

@filip
Decko, Srbija ima 2 medalje u kosarci, zato ne pricaj svasta.
Sto se Amerikanaca tice, prate fudbal i to mnogo vise nego pola evropskih drzava. Americki stadioni su puni tokom fudbalskih utakmica, a svaki je veci od evropskih stadiona. Liga im je jaka, u Evropi bi bila medju 5 najjacih, a reprezentacija dosta jaka. Tako da je ocigledno da ti nista o fudbalu ne znas.

mislilac

pre 5 godina

Prva Srbija za Ruse a druga Srbija za Hrvate?
Znači nacionalisti za Ruse a patriote za Hrvate.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan 1918, 7. jul 2018 19:36) # Link komentara
Nacionalizam i patriotizam su jedno te isto. U vreme socijalisticke Jugoslavije, ali i sada, nacionalizam je negativna pojava, jer se mislilo da u drzavi zive isti narodi, koji su samo po poreklu bili isti, ali su imali potpuno razliciti identitet, zato se i raspala. Ne mesajte nacionalizam i sovinizam. To vam je kao da ga poredite sa fasizmom. Ja cu veceras navijati za Ruse, ali ne bih imao nista protiv i da se Hrvati nadju u polufinalu. Da se razumemo, ja nemam nista protiv NORMALNIH Hrvata, nisam sovinista,niti sam ljubomoran ni na ciji uspeh, ali cu ipak biti uz Rusiju veceras. Uzivajmo u fudbalu.
Sportski pozdrav

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Ne volim Hrvate, ali im skidam kapu na igri i odnosu prema reprezentaciji. 100. minut, svi popadali od umora, ali i dalje igraju isto, trčanje bez lopte, otvaranja, pasovi... A naši posle 15 minuta (ne računajući kornere i prekide) ako više od tri igrača (naravno, lagano trčkarajući) pređe polovinu to se zove totalna ofanziva. Evo, 110. minut, Hrvati igraju presing na Ruskoj odbrani. Igraju i naši tako, ponekad, u prvih 10-15 minuta, a posle su suviše premoreni za tako nešto. Rusima treba gol, a oni u šesnaestercu, kad nije prekid, nemaju ni žive duše.
Evo, ubodoše ga Rusi za 2:2. Vala, ne zna se koja ekipa ima više sreće. Ali, nekako je nerešeno najpravedniji ishod.

Sajmon

pre 5 godina

Pocelo je drugo poluvrem u kojem ce Hrvatska dati dva gola bez problema..jer mnogo je bolja i kad budu resili da krenu napred lako ce dati gol i posle jos jedan iz kontre kad rusi krenu da izjednace..i to je to..

el pibe

pre 5 godina

Rusi su tragična reprezentacija  
(Rocky Balboa, 07. jul 2018 21:37)  

a vi razbijate... 
(el pibe, 07. jul 2018 21:41)pa ni španjolci nisu mogli protiv ove sramotne autobus bunker igre
(Rocky Balboa, 07. jul 2018 21:58)

Protiv Spanaca svi igraju bunker, igrali bi i vi da su Spanci prosli Ruse.

BLuka

pre 5 godina

Nisi upućen, Hrvatska upravo igra u svojim tradicionalnim crnim dresovima.
(Djole, 7. jul 2018 21:38)
Nije crna boja vev nijansa tamne plave boje.
Elem...ovu bi Rusiju Srbija razbucala.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Zasluženo su Hrvati prošli dalje jer su bolje odigrali ceo meč i objektivno jer su bolja ekipa, ali eto na kraju su opet morali imati i malo sreće bez koje opet ne bi mogli dalje. Zasluženo, ali, u polufinalu protiv Engleske moraće mnogo mnogo bolje jer ovo što su odigrali protiv Danske i Rusije jednostavno neće im biti dovoljno da savladaju odličnu Englesku koja je danas rutinski savladala jednu zaista jaku jaku i tvrdu Švedsku. Luka i Ivan opet izdominirali u Hrvatskoj, ostali prosek. Mogli ste ovo rešiti u 90 minuta ali ovako vam je slađe, čestitke, radujte se, zaslužili ste, polufinale je vaše uživajte.

Veli Jože

pre 5 godina

šteta, ali divno je što će Hrvati biti četvrti, a to je najgore. E N G L A N D
(Božo, 7. jul 2018 23:46

Istina, 22. mjesto je puno bolje, :)
pere te groznica i kompleksi :)

Joe

pre 5 godina

Hrvati su uz sasvim prosecnu igru, ni krivi ni duzni dosli do polufinala. Imali su srece vise nego pameti prvo da u osmini finala i cetvrtfinalu igraju sa prosecnim ekipama kao sto su Danska i Rusija, a ni tako prosecne ekipe nisu mogli da pobede osim na penale. I onda neko prica kako Hrvati igraju najbolje, pored jedne Belgije, Francuske, a i na moje iznenadjenje Engleske koji su svi za klasu bolji od Hrvata. Inace koliko god da su Hrvati na srecu dosli tu gde su dosli, toliko su i dalje za nas svemir u fudbalu, jer nasi fudbalercici ne mogu posteno da istrce ni jedno poluvreme, a kamoli ceo turnir.

Realno

pre 5 godina

Kako bih voleo da Rusi prodju u polufinale pa da mi neki strucnjak objasni kojom fudbalskom magijom, taktikom, strategijom su to uspeli. Pobedili jadnu Saudijsku Arabiju i Egipat, ubili ih Urugvaj i Spanija (sta god pricali u prazno) i recimo nekako pobede Hrvate. I eto ga polufinale. Da ne sirim dalje, nesto mi nije u redu sa ovim prvenstvom. Sistem takmicenja, delegiranje grupa, ne znam, ali mislim da na ovom prvenstvu nije pobedio fudbal. Makar ne onakav na koji sigurno svi prvo pomislimo, akcije, proigravanja, dubinski pasovi, lucidni potezi...pobedili su bunker, trcanje (mada su trcali i ovi i oni) i sreca. Velika sreca. Da li prilikom zreba grupa, da li izborom sudije ciji stil vise odgovara jednima ili drugima, da li sam tok utakmice. U svakom slucaju, fudbal vise nije igra koju smo nekad voleli. Fudbal je postao rovovska borba u kojoj ne smes primiti gol. Sve preko toga, ti si majstor.

Borodin

pre 5 godina

Gledao sam utakmicu samo da bih video koga će Englezi da počiste u polufinalu, mislim realno uporedite igru Engleza danas popodne sa igrom obe reprezentacije koje su sad igrale, tri klase iznad.

Susjed iz Zagreba

pre 5 godina

Englezi ce dobiti po labrnji kao i Argentinci, nece parkirati autobus kao Rusi i Danci a to nama odgovara.
A vama Srbima porucujem da ce vas ti kompleksi i mrznja pojesti.
Prilicno je gadljivo citati komentare pojedinaca.
Nadam se da ima puno vise normalnih koji nisu pod utjecajem politike i zadojeni mrznjom.

morski hr

pre 5 godina

Što je rečeno, rečeno je. Vrijeme je za megdan.
Za kraj, citirati ću sebe :)

"Ovdje neće biti nogometne ljepote jer rusi nisu protivnik koji može iz defenzive kvalitetno transformirati igru prema napadu. Tu će se igra sjeckati zbog grešaka u dodavanjima i čestim faulovima. Pobijediti će strpljiviji, onaj ko bude hrabriji u fazama utakmice koje to zahtijevaju. Pobijeiti če mudriji, fizički bolje pripremljeniji. Pobijediti će oni koji su naviknuti pobijeđivati, borbeni dinarski gen - pobijediti će Hrvatska.
(morski hr, 7. jul 2018 18:21)"

ivan

pre 5 godina

Veoma su male sanse da Hrvatska uzme medalju, 10%...
(Filip, 07. jul 2018 23:49)

1998 u Francuskoj uzeli smo broncu a domacin nas je uz pomoc sudija izbacio iz borbe za finale

Sasvim obican

pre 5 godina

Svi koji kazu da ce sa Englezima lako pojma nemaju. Prvo, Hrvati nisu igrali sa reprezentacijom koja je kvalitetom.na nivou Engleza. Drugo, umor ce imati znacajnu ulogu. Realno od 4 reprezentacije koje su u polufinalu Englezi i Hrvati su najlosiji, s tim.sto i dao prednost Englezima samo zbog toga sto ce biti odmorniji, a to ce na kraju biti od presudnog znacaja. Tako da hrvati radujte se, zasluzili ste, napravili ste uspeh ali ovo vam je plafon. Na kraju bice te 4 sto je zaista veliki uspeh.

ana

pre 5 godina

Idemo Hrvatska do pobjede bolji ste Crna Gora je uz vas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ivaaaan, 7. jul 2018 22:01)

ne zivis ti od hrvata rodjace nego od rusa...

ford

pre 5 godina

Kao sto sam napisao pre par dana,Hrvati su tri klase iznad Rusa,ali..
Ako stoljnjaci dozvole da ih nadvlada balkanski mentalitet,bice svasta.A pod tim mislim na to da ce da dominiraju 90 minuta,da stvore sijaset sansi a onda prime glupav gol..
Ili da kao sto napisah na scenu stupi ekipa iz senke,jer je veoma moguce da je Rusima kao domacinima obecano trece mesto.
Kako god,mimo svega,sa sportskog aspekta ne mogu da navijam za ruski anti-fudbal,a sa druge strane,koliko god da su Hrvati dobri,a jesu mnogo,sa nekoliko doktora ove igre,kako da navijam za njih ne zbog istorije I slicnih gluposti koje nemaju veze sa sportom,vec zbog toga sto ce nam topiti mozgove narednih 'desetleca,jer je nasa momcad za vas izmislila nogomet',bla bla..
Ali svakako ocekujem bolji fudbal nego ovo danasnje mucenje I zanima me koliko ce sudija navlaciti,a hoce,mora.A pusta moja zelja da smo mi mogli biti tu negde na fudbalskoj mapi.

Djordje NS

pre 5 godina

Tako to biva kad poslednji odbrambeni igrač bez potrebe i totalno nerezonski izbaci loptu u korner kao da je ustupanje kornera suparničkoj ekipi potpuno bezazlena i bezopasna stvar.
Jel sad Rusi idu kući ili gde?

megatronman

pre 5 godina

I tako Rus fula gol. Bit će mu lijepo u rodnom mu mjestu. Pobijedit ćemo Engleze a izgubit u finalu od Francuza. A u Zagrebu će svirati srpske cajke.

SMS

pre 5 godina

Sta ce hrvati na ovom portalu? Tuzni su, na srecu do polufinala, unistice ih Sautgejtovi puleni.
(sef strucnog staba, 07. jul 2018 21:04)nemoj da se brukaš života ti

kaca2011.kd@gmail.com

pre 5 godina

dzaba sve,kad ce to nemci da stisnu “delete“kao da nista bilo nije,sto zbog njihove tradicije,sto zbog svog ega,spominjace se titula,isto kao kisa sto nije pala na turniru....pozdrav za sve pratioce fudbala

Olimpico

pre 5 godina

Hrvatska je usla u anale svjetskih prvenstava kao najgora reprezentacija koja je ikad igrala polufinale. Valjda je fudbal najzanimljiviji zato sto losiji mogu da prodju bolje i to dva puta kao u slucaju Hrvatske.

djole

pre 5 godina

Taktika Rusije: Brane se sve vreme, i onda kada golman dohvati loptu ispuca je preko celog terena na Dzubu hahahaha da im nije Dzube, pitanje je sta bi radili

Rocky Balboa

pre 5 godina

Rusi su tragična reprezentacija 
(Rocky Balboa, 07. jul 2018 21:37) 

a vi razbijate...
(el pibe, 07. jul 2018 21:41)pa ni španjolci nisu mogli protiv ove sramotne autobus bunker igre

md

pre 5 godina

meč će suditi sandro riči, koji je na kopa amerika isključio kavanija.... stvarno ne znam kako fifa bira sudije, mislio sam da taj čovek više neće suditi ni kvalifikacije a kamoli četvrtfinale svetskog prvenstva, nadajmo se da neće pokvariti utakmicu.

veseli sremac

pre 5 godina

Ne navijam za Hrvate, ali mislim da su bolji tim od Rusa i da idu dalje. Sudjenje ce biti pomalo na stranu domacina, ali ne previse. Nece odluciti rezultat.
Ocekujem 1:0 za Hrvate, nula : nula prvo. Komsije, cestitam na polufinalu (unapred)

vlada

pre 5 godina

Sve sam vise ubedjen da ce ovo Hrvati da osvoje. Ovoliko srece nije imao niko nikada na SP. Prvo Caballero pokloni gol Rebicu, pa protiv Danske jedan odbrambeni igrac napuca drugog i lopta dodje do Mandzukica koji je 5 metra od gola, pa sada ovaj penal Modrica, a bila su tu i dva smesna gola protiv Nigerije. Ne znam dokle ce ovo da ih prati ali i ovo je previse.

Izvan okvira

pre 5 godina

За кога навијате? 
РУСИЈА + 
хрватска -
(Сви на стадион!, 07. jul 2018 18:44)

Navijam za boljeg. Da li je to plus ili minus?

kaktus

pre 5 godina

čestitam Hrvatima za 4.mesto na SP.Gube od Engleske a posle igraju ili sa Belgijom ili Francuskom,ne mogu pobedit ni jedne ni druge.Znači 4 mesto

delija

pre 5 godina

Kad čist Brazilac igra za Ruse, niko ništa da kaže. A kad covek koji je rodjen u Nemackoj i ziveo ceo život u Nemackoj i jedan roditelj mu Nemac, kad takav covek igra za Nemacku njega nazivaju da nije Nemac. Da nije Brazilca, ne bi Rusi ni do penala došli.
(W, 07. jul 2018 23:18)

Da nije Srba ne biste vi ni postojali.

Stef

pre 5 godina

Rusi bezopasni, Hrvati jako oprezni. Dobiće Hrvati 2:0, ipak su klasa u odnosu na Ruse.
(Lev Gorki, 07. jul 2018 20:30)

Ae u kladionicu, trkom, doniraj malo :)

kmnccc

pre 5 godina

115 minut utakmice,svi vec "popadali" od umora a Modric pun sprint prema korner zastavici da bi stigao loptu da ne ode u gol aut.Covek igrao dugo prvenstvo,u ligi sampiona isao do kraja,u proslom mecu se dosta istrosio protiv Danaca i pored svega toga opet ima snage da onako trci pred kraj drugog produzetka.Cudesna kondicija,Fenomen!
(Luuuuka Modric, 08. jul 2018 04:16)

A posebno je sve to impozantno kad ga pogledaš i čini ti se da ne bi imao snagu za 15 minuta trčanja.

Јабучило

pre 5 godina

Svaka čast Srbi, vi ste jedina nacija koja je dva puta ispla sa svjetskog.
(Uncle, 08. jul 2018 02:31)

Има се, може се!

Borodin

pre 5 godina

Gledao sam utakmicu samo da bih video koga će Englezi da počiste u polufinalu, mislim realno uporedite igru Engleza danas popodne sa igrom obe reprezentacije koje su sad igrale, tri klase iznad.

Sasvim obican

pre 5 godina

Generalno...hrvati su dobri, odlicni, ali imaju srecu, bas..bas...svojim dobrim igrama u grupi i spletom okolnosti su dobili mnogo laksu stranu zdreba, tako da njihov krajnji plasman nije toliko merilo kvaliteta, ali na kraju krajeva i to treba iskoristiti, svaka cast. p.s. dosao dan kada cu navijati za engleze

Liverpool FC

pre 5 godina

"Građanska će Srbija navijati za Hrvatsku sigurno. Postoji u Srbiji i druga strana, koja sanja da će Rusija pobijediti nogometnu Hrvatsku. Neka pukne kome u Srbiji smeta, ali Hrvatska je nogometna sila s pobjedom ili bez nje"..Bravo Milojko
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (@, 7. jul 2018 19:26)

Zna Milojko sta je gradjansko...

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Rusi i mi ista škola, ista igra, razlike jedino u boji dresa i imenima. Ili igraju duge lopte za Dzjubu (Mitrović) kojem se u napdu pridružuje jedan ili u retkim slučajevima dva igrača, tako da nema šanse da se bilo šta uradi u napadu, osim pukom srećom. Ili igraju neke pasove koji ne vode nigde, sporo, bezidejno, bez kretanja bez lopte, bez ubacivanja iz drugog plana, igra preko krila je misaona imenica... Odbrana sa nekim zonskim pokrivanjem između kojih se protivnički igrači neometani šetaju...
Ma, kao da je Srbija na terenu. I dok za naše, ipak, moram da navijam, iako me užasava takav stil igre, zbog toga ne mogu da navijam za Ruse. A ni za Hrvate, jer me njihova prepotentnost još više užasava. Ljudi su se `ladno pitali da li će moći da prođu Špance, pre nego što su i odigrali meč sa Danskom i ne mogu da prežalim što ih, zbog takvog omalovažavanja, Danci nisu izbacili.

Filip

pre 5 godina

@Decko, Srbija ima 2 medalje u kosarci, zato ne pricaj svasta.
Sto se Amerikanaca tice, prate fudbal i to mnogo vise nego pola evropskih drzava. Americki stadioni su puni tokom fudbalskih utakmica, a svaki je veci od evropskih stadiona. Liga im je jaka, u Evropi bi bila medju 5 najjacih, a reprezentacija dosta jaka. Tako da je ocigledno da ti nista o fudbalu ne znas.
(mai, 7. jul 2018 22:57)

Hahaha ma sta mi naprica hrvat. 2 medalje a? A sta je sa cinjenicom sto je Srbija pravni naslednik Jugoslavije i sto su sve te medalje kod nas u vlasnistvu? Sta je sa time sto su uvek skoro sve Srbi cinili kosarkasku reprezentaciju Jugoslavije i po nekim Hrvatom na klupi? To koliko su oni doprineli uspehu Jugoslavije se vidi po njihovim rezultatima od odvajanja, a i po nasim.

https://sr.wikipedia.org/sr-el/Кошаркашка_репрезентација_Србије

https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatska_košarkaška_reprezentacija

Evo ti malo se obrazuj pa se vrati ajde.

Inace sto se tice fudbala ne bih te uopste zadrzavao. Sam si se dovoljno osramotio stavom o Amerikancima i njihovom fudbalu i pokazao koliko se razumes. Amerikancima koji su izgubili u kvalifikacijama za svetsko od Trinidada i Tobaga hahaha. Ma vidi se da si ekspert. Kakvi su ti argumenti kladim se da ne znas ni da potrcis.
Ajde barem kad naucis da se potpises javi se.

alban

pre 5 godina

Za ruse nema sta da se kaze, oni su ionako na srecu dosli do cetvrt-finala, ali Hrvati za razliku od prve utakmice igraju sve bledje i bledje, izgledaju umorno. Englezi ce ih pobediti s'lakocom.

Parenti

pre 5 godina

Smesno je reci i misliti da su Srbi ljubomorni na Hrv uspeh zato sto ne navijaju ili kritikuju. Jos smesnije kad to dolazi od samih Srba. Srbi najvise kritikuju svoj neuspeh. Srbi cestitaju sportski uspeh Hrvatima. S druge strane razumem isto zasto Srbi poistovecuju Hrvatsku sa nacijom-citaj Vladom (ovde igrate za svoju naciju).

Dinoo

pre 5 godina

Ovdje neki pisu da su olimpijske igre gledanije od nogometnog prvenstva. Pa samo.pogledajte masovna gledanja utakmica na otvorenom ili srecu navijaca nakon pobjede. Biti medu prve 4 reprezentacije na svjetskom prvenstvu ..od 247 drzave koje su clanice fife..nije mala stvar

Марко

pre 5 godina

Urbana Srbija navija za Hrvatsku a ekipa samozvanog vodje mora da navija za Rusiju!
(Boro iz Pobede, 7. jul 2018 19:55)

Због чега би урбана Србија навијала за Хрватску? Наведи ми један разлог.

nemanja

pre 5 godina

Osigurane su još dvije utakmice, jedna pobjeda do medalje, a dvije do boginje..Idemooo
(F16, 07. jul 2018 23:57)

Boginja je zamenjena 1974 novim trofejom.

SV

pre 5 godina

"Балкански менталитет. Уместо да мељу све пред собом, јер су објективно бољи, што важи и за меч против Данске, дадну гол и повуку се."

Svaka cast za komentar, Engleska im to nece oprostiti, jedan finalista je vec poznat, to ce biti Engleska, mada se to znalo jos otkako su Rusi izbacili Spaniju. Ne govorim ovo sto sam protiv Hrvatske, imaju sjajne igrace, ali, imaju taj balkanski mentalitet, a i potrosili su mnogo srece do sad.

Admiral

pre 5 godina

@ jel možemo sad da se "ložimo" 27 godina kao neki sa Barijem? :-))
(Purger 1, 07. jul 2018 23:04)

Ne mozete! Pisu se i pamte samo osvajaci a vi to sigurno necete biti!

SNS Bot

pre 5 godina

Hrvati, pravi srbi du uz vas !!!!
(znam 100%, 07. jul 2018 20:27)

Evo ja sam pravi Srbin i znam da pravi Srbi nikada nisu niti ce biti uz Hrvate!

S360c

pre 5 godina

Hrvatska je usla u anale svjetskih prvenstava kao najgora reprezentacija koja je ikad igrala polufinale. Valjda je fudbal najzanimljiviji zato sto losiji mogu da prodju bolje i to dva puta kao u slucaju Hrvatske.
(Olimpico, 08. jul 2018 01:55)

jest vala bolje biti los i igrati polufinale Svjetskog prvenstva nego biti dobar (Srbija) pa odmah ispasti u grupi....yeaah,imas pravo..

lopta

pre 5 godina

Rus golman nije uradio “domaci zadatak”. Isti covek HR Rakitic puca zadnji penal kao i protiv Spanije u isti ugao. Provukose se opet Hrvati

nemanja

pre 5 godina

Razumem da neko navija za Hrvatsku, ali samo se nadam da ste svesni da smo mi na njihovom mestu, ni 1% Hrvata ne bi navijalo za Srbiju jer su sovinisti najveci na svetu.

navijac

pre 5 godina

@Mi nismo ni u prvih 10 nacija najdrazi rusima a sa hrvatima smo zivjeli u istoj drzavi i igrali u istoj repki dugo godina to se brzo zaboravlja prema tome samo napred Hrvatska!!
(liman, 07. jul 2018 19:11)

Ajde ne lupaj! Da si bio u Moskvi i Kaljiningradu sada video bi koliko nas cene! Na svakom koraku su na pozdravljali, prilazili da se slikaju i vikali Srbi nasa braca!

SV

pre 5 godina

Smolov uzas, nacin na koji je sutirao Fernandez postujem bez obzira na promasaj. Modric, koliko je taj covek imao srece kod penala, Smajhel mu je odbranio penal, uzasno je izveo i drugi penal, da se Smajhel nije pomerio, odbranio bi mu i evo ovo veceras. Odose Hrvati, kao sto sam jos pre 10 dana rekao Engleska ce igrati finale, da li protiv Belgije ili Francuske, pitanje je. Belgija ima kvalitet za prvaka, ali ako budu igrali kao protiv Brazila drugo poluvreme nece imati sansu protiv Francuske. Ipak mislim da ce svetski prvaci igrati finale.

lopta

pre 5 godina

Hrvati imaju vise srece nego pameti. Kakav drugi go, ovo je smesno. Opet ce se provuci.
Nisu zasluzili ni Rusi ni Hrvati da igraju polufinale. Ocajna utakmica na nivou drugoligasa. Zali Boze sto ispadose Spanija, Brazil, Kolumbija, Urugvaj.

alexxx

pre 5 godina

Kazete smijesan zdrijeb. Da su u cetvrtfinalu igrali Španci, Njemci, Argentici onda bi to bilo Ok. E pa draga gospodo: Argentinci pukli od Hrvata, Njemci ni grupu prosli nisu, a ti po vama nikakvi Rusi , izbacili Spaniju. Po vama najbolje da svako četvrtfinale igraju Spa, Nje, Bra, Arg, Ita, Fra, Eng i Bel ili Hol. E pa svi su oni imali priliku al ne pobjedjuje uvijek bolji na papiru. Razlike medju timoviva su sve manje i niko ne moze reci da je netko od ove 4 reprezentacije nezasluzeno tu gdje jest

Јабучило

pre 5 godina

Свака част на заслуженој победи. Навијао сам за Русију. Срби који се радују победи Хрватске уопште ми нису јасни.

pre 5 godina

Veličanstven uspjeh malene Hrvatske! Radost je tim veća kada se zna da je polufinale izboreno nakon divovske borbe s nadahnutim domaćinima koji su pred desecima tisuća vatrenih navijača igrali kao da imaju krila. Nisu u pravu oni koji podcjenjuju ovu rusku reprezentaciju jer su momci jučer igrali kao u transu. Zabili su dva prekrasna gola, bili dostojan protivnik favoriziranoj Hrvatskoj i pokazali da u nogometu favorit na papiru ne pobjeđuje uvijek. Pa Belgija je bila na konopcima protiv hrabrih Japanaca koji su podlegli svomu mentalitetu što ne poznaje uzmicanje i kukavičko povlačenje na svoju polovicu. Hrvatska je dva puta prošla na jedanaesterce, a to je odlika samo najvećih momčadi. No nije to grčki bunker ili talijanski "catenaccio", bila je to borba do posljednjeg atoma snage, taktička bitka u kojoj je, kao i protiv Danske, odlučio Ivan Rakitić. A to je igrač koji je u prošlosti, piše španjolska Marca, jedanaesterce gađao gore od psa svoje punice. Jasno, bilo bi nepravedno izostaviti genijalca Modrića, koji je u 107. minuti trčao kao da je 7. minuta, kao što bi bilo nekorektno zanemariti golem posao vratara Subašića.

stereotipni

pre 5 godina

Evo trcim da navijam za azijsku zemlju koja ima vise zajednickog sa Severnom Korejom nego sa Srbijom.
(A ti?, 7. jul 2018 18:52)

Gluplji komentar jos nisam procitao, ti jos nisi izasao da pogledas ni svoje dvroriste kako ti izgleda... nasao si nekog da uporedjujes.

Pedja

pre 5 godina

Ako Hrvati osvoje SP barem nećemo više čitati novinarske gluposti koji sastavljaju reprezentaciju sfrj sa pitanjem šta bi bilo kad bi bilo.

i ja volim kroasane

pre 5 godina

Ne zanosite se Kroasani jer dosad se prolazili zbog lakog žreba i što imate mnogo sreće, igru i znanje u fudbalu za polufinale realno niste pokazali kao recimo prije 20 godina u Francuskoj. Jedino ste odigrali veoma dobro protiv Argentine koja je inače katastrofa na ovom mundijalu i to je sve. Prvu utakmicu u grupi ste igrali katastrofalno i sami ste priznali, protiv Islanda rasterećeno, Danska i Rusija prelak žreb i dosta sreće. Engleska je prvi veliki ispit i nakon 2 utakmice po 120 minuta i penala realno nemate šanse.

croata

pre 5 godina

Ja bolje da sam ovaj dan jednostavno
prespavao. Jedna od meni dve najomrazenije nacije na ovoj planeti ce igrati finale. Sacuvaj Boze!
(mito, 08. jul 2018 00:25)

Mogu razumjeti zasto su ti omrazeni francuzi, al sto i belgijanci?
No ne brini, pobjednike cemo skinut u finalu da se i ti malo radujes ;)

milan

pre 5 godina

jako je teško negirat činjenice da je Hrvatska napravila lavovski uspjeh, od 208 Fifinih članova koji su krenuli u kvalifikacije SP biti u polufinalama što zna cjeli svjet to je stvarno nemoguče negirati.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Kako bih voleo da Rusi prodju u polufinale pa da mi neki strucnjak objasni kojom fudbalskom magijom, taktikom, strategijom su to uspeli.
(Realno, 7. jul 2018 20:58)

Уз помоћ диктатора.

Ivan

pre 5 godina

Smesna je ova hrvatska. Svaka cast na polufinalu, ali budimo realni, dosla im prvo danska, pa rusija. U polufinali tek igraju protiv kvalitetne reprezentacije.

Туп туп

pre 5 godina

Хрвати ће бити или уморни и повређени за Енглезе. Иако су бољи тим од Енглеза, нису фаворити.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Русофили у трансу, али до 1:1 лол Модрић и Вида, не зна се ко је гори од њих двојице...

moram reci

pre 5 godina

Vratite Nemacku i Brazil. Ovo sve smaracke ekipe. Hrvati ce doci do finala a nisu pobedili ni Dansku ni Rusiju u regularnom toku. Tako ce i sa Engleskom nesto na mucenje i sebe i publike.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Vratite Nemacku i Brazil. Ovo sve smaracke ekipe. Hrvati ce doci do finala a nisu pobedili ni Dansku ni Rusiju u regularnom toku. Tako ce i sa Engleskom nesto na mucenje i sebe i publike.
(moram reci, 07. jul 2018 22:16)

Do finala nece, ne brini....ceka ih ceta Gareta Sautgejta.

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

Football is coming home!! Nikad do sada za Englesku, sledeću utakmicu svim srcem uz Engleze...šta ću, tako se namestilo.

Jaro

pre 5 godina

Sramota me sto sam hrvat, zalosno kakve golove dajemo bez igre
(Laki, 07. jul 2018 22:12)

I mene stid, ako cemo ovako proci sta ce nam raditi Engleska???

dbbp

pre 5 godina

Dobice Rusija, em je domacin, em hrvati pod pritiskom pucaju. I Danasku su pobedili, jedva. Englesku nece procu ni jedni. Fifa ima da navlaci da finale bude Eng-Fra/Bel.

Sandro Riči

pre 5 godina

Mnogi naši (ako su naši, autošovinisti) prognozirali Hrvatskoj finale. Pa prvo ove pobediti, pa Englesku, kao da je to lako.

- Subašić ovo, Subašić ono. Monako. Ali prosek. Godine.
- Lovren Liverpul. Ali predmet podsmeha.
- Strinić... može igrati bilo gde, ali je kao Basta.

Svaka čast Modriću i Rakitiću, ali sami, teško.

Ako se oslone opet na penal lutriju, sreću, da li će je uvek imati? Protiv domaćina nije lako. Zna Španija.

dario

pre 5 godina

Vise nego prosecno, sreca ih posluzila da pobede kao i protiv Danske.. Hrvatska ne igra los fudbal, ali to je daleko od svetske klase, sasvim prosecno..

nesportski pozdrav

pre 5 godina

Komsije su imale bas mnogo srece do sada, ali realno. Autogol Nigerije, kiks golmana Argentine, srecno odbijena lopta protiv Danske kod gola, penali su sami po sebi lutrija... Gotovo na svakoj utakmici. Ovo je prosto previse da bi bila slucajnost.

Dorcol Dorcolcima

pre 5 godina

Hrvati kazu da su prvaci sveta, Englezi da se titula vraca kuci... Pitam se ko li ce biti u pravu. I dal ce biti u pravu.
(Skoci pa reci hop, 7. jul 2018 23:12)


Ni jedni, ni drugi! Realno gledano, i Belgija i Francuska su bolje i od Hrvatske i od Engleske.

A da li je bolja Belgija ili Francuska, to je diskutabilno. Meni se vise svidja Belgija ali dajem Francuzima vece sanse u finalu pre finala.

ferdinand

pre 5 godina

Гол. Русофили како вам је? лол
(Марвин тхе Мартиан, 07. jul 2018 22:12)

Dečak, smaraš, ponavljaš se i misliš da si duhovit.

Ivan

pre 5 godina

Neko je pomenuo ukljucenje milojka pantica na hrt. Pa oni ga ne bi ukljucivali da nisu znali da ce ih hvaliti, a on je covek koji pod stare dane trazi paznju, posto ga niko ne shvata ozbiljno. On ne poznaje sto ljudi u srbiji, a daje sebi za pravo da prica u ime svih.

pera

pre 5 godina

уууууааааа хрватскааа
(ИБАРСКА ЗУМЗАРА, 07. jul 2018 23:34)

nemoj reci da ti je drago sto je Hrvatska pobedila ?

room 1408

pre 5 godina

2 najslabije reprezentacije u 1/4 finalu.Jako tanko 1/4 svetskog prvenstva.Belgija i Brazil od sinoć druga dimenzija.Ovo kada gledam kao da igraju reprezentacije 3 sveta.

Gon

pre 5 godina

Rusi prema sastavu spremaju bunker ispred svog gola pa ako se ukaze prilika da iz jednog udarca savladaju subasica...a hrvati se prema sastavu spremaju da daju 3 komada vec u prvom poluvremenu. Ne znam zasto ovolika defanziva kod rusa. Neko bude dobra utakmica i izgubi hrvatska. Iako mislim da su hrvati po prikazanoj igri zasluzili polufinale, stvarno ne zelim da prodju dalje. Ovo je osecaj kao rivalstvo izmedju zvezde i partizana kada igraju protiv drugih domacih klubova. Za svakog hrvata koji procita ovo, da ne bude zbune, zelim bre u svakom sportu da izgubite, ali kad se nadjemo ovako da mozemo da pijemo rakiju, pricamo o svemu, jedemo ribu, pevamo zajedno uglas i sve ostale normalne stvari. Bez mrznje i ostalih gluposti. Kao sto i ovaj komentar nije mrznja, vec jednostavno rivalstvo.

Vaše Vime (O)(O)

pre 5 godina

Znači 1/2 Hrvatska - Engleska i Belgija - Francuska.
Mislim da će finale biti Engleska - Francuska a prvak sveta Francuzi.
Realno najozbiljnija ekipa sa proverenim trenerom, + Pogba, Mbape, Kante, Žiro, Grizman... lelee, i odličan golman Loris!
Pa ko će njih pobediti?

Рајко

pre 5 godina

@Mozda_gresim
Срби СИГУРНО не пишу коментаре у којима се велича хрватска победа над Русијом.

room 1408

pre 5 godina

Evo 20 min.utakmice ja sticem utisak kao da gledam 3 ligu zapad.Kako je ovo los sistem takmičenja za nepoverovati.Npr.Brazil sa sinocnom igrom bi oba ova sastava dobio zajedno.Nemam ništa ni protiv jedne od ove 2 ekipe ali sa ovih 20 min.realno nedoraslo 1/4 finalu SP.Obe ekipe bi ispale od Brazila i Belgije da su se ukrstale.Velika je nepravda ovakav zreb i kalkulacije po grupama.Trebao bi da popijem jedno 5 piva pa bi uživao u ovoj utakmici.A i komentator priča bajke i basne.Sve se nekako sastavilo.Je li se meni čini ili je RTS još vise večeras produžio ionako duge reklame zbog intoniranja himni,hahahahhaahhahah

Novi trend

pre 5 godina

Beskonacno dodavanje sve je vec smorilo, ne samo publiku, nego i igrace! Jer, rezultati su mrsavi, pitajte Spance, ali i Nemce. Sta ostaje? Gvardiola je takvu igru doveo do vrhunca, pa cak i golman vise igra nogama nego rukama! Upravo se uloga golmana opet vraca starim vrednostima - takav je utisak! Ne samo nas Stojkovic, sve vise je golmana koji loptu jednostavno ispucaju, degaziraju - pa se bitka onda vodi u protivnickoj polovini. Svoja polovina se, dakle, preskace, nema akcija preko celog terena, nego ako tvoj igrac primi ispucanu loptu - onda gradi akciju! Takav nacin igre olaksanje je za tehnicki slabo potkovane igrace, od kojih se neki boje da prime loptu na svojoj polovini! Tako ostaje prostor za individualni potez, ili da se ubode srecom. Fudbal je poprilicno u krizi, nema novih ideja, stare su se potrosile. Danasnja utakmica, kako god se zavrsi - daleko su Hrvati od onog sto su umislili, i sto svaki put umisle. Prosecan tim, kad gube postaju nervozni i grubi, ne mogu prihvatiti da neko vodi protiv njih. Na drugoj strani imate npr. uporne i fer igrace jedne Engleske, koji za razliku od Hrvatske ne pricaju odmah o finalu, nego idu korak po korak. Dobro vodjeni, marljivi, talentovani i mladi takodje. A Hrvati nakon eliminacije Brazila sa nepoodnosljivom megalomanijom kazu: nema nista od finala Hrvatska - Brazil!?

zainfarkt

pre 5 godina

Svaka čast Rusima, ugodno su iznenadili i nisu slučajno izbacili Španiju. Hrvati nisu bili na nivou, bili su bolji od Rusa ali ne mnogo. Rusi su pokazali mnogo više nego se očekivalo, jer igrali su mnogo bolje nego sto su igrali protiv Španije. Igrali bolje a izgubili, sa Špancima igrali slabo a pobjedili. To je fudbal, nepredvidiv, uzbudljiv.

Dare

pre 5 godina

rusi su bruka prvenstva
(dostojevski, 07. jul 2018 21:53)

Zasto su bruka??Da se razumemo, Rusi nemaju neki tim za nadigravanje, ali igraju taktiku koja im odgovara i kojom dobijaju.Ovo je svetsko prvenstvo, broje se pobede i ko prodje dalje, a ne kakva ti je igra.Sta vredi Spaniji sto je imala igru i posed, kad su ih Rusi izbacili.Utuvite u glavu da se ne igra zbog lepote fudbala, nego zbog uspeha.

Partizan 1918

pre 5 godina

@(mislilac, 07. jul 2018 20:19)

Vidim veliki si mislilac,patriota prvo voli svoje a nacionalista prvo mrzi druge tako da to nije isto.

soči

pre 5 godina

Rusija ugodno iznenadila. Hrvati su nešto nervozni, možda neka ruska čarolija. Rusi nisu slučajno izbacili Španiju i nisu slučajno stigli među osam najboljih. Hrvati ne pokazuju ono sto se očekivalo od njih, spori su, da ih Rusi nisu omamili kakvim gasom. ;)

Liverpool FC

pre 5 godina

Na stranu sve;koje navija za koga,ko protiv koga i zasto i iz kojih razloga.

Ipak mislim da smo mi Srbi i Hrvati zasluzili jedni druge.Mi smo u gorem polozaju,ali njima rade isto sto i nama.Samo sto oni imaju nas da grizu i ujedaju,kad ih malo vise zaboli.Zato se i tolerise njihovo ponasanje prema nama Srbima.

Zamolio bih da mi objavite komentar.

Marko

pre 5 godina

Još dugo će se pamtiti Džaka i Šaćiri!
(Arch Enemy, 7. jul 2018 23:23)

Jedino ime sa te utakmice koje će se pamtiti ako se uopšte išta bude pamtilo je sudija Feliks Brih.

Ne znam fudbal ali...

pre 5 godina

Ja navijao za hrvate u regularnom dijelu utakmice, kad sam vidio da oni sigurno nece engleze izbacit, onda za ruse! Hrvatima da uzmu medalju je sansa engleska, protiv fra i bel nema se sta trazit, pojesce ih zive! Opet fudbal je to.. penal korner itd, mozda ih pogleda sreca, ali realno najlosiji cetvrtfinalista, zao mi je ali je tako, a Dalic, o kome sam imao prije Danske i Rusije visoko misljenje, je podbacio totalno, 2 utakmice koje rjeaavas u 90 ti odvodis u 120, ekipa fizicki potrgana...

Jeremija

pre 5 godina

Ovo je, ipak, samo fudbalska urakmica. Budući da, na sreću nisam ni Rus ni Hrvat, samo ću gledati i uživati. Pobediće ona ekipa koja da više golova.

Јабучило

pre 5 godina

Tako je Kraljevi samo puni glupe ruse! Do titule, poz iz beograda,
(Sns, 08. jul 2018 09:14)

"Краљеви"? "Глупи Руси"? Ццц...

nidza

pre 5 godina

Nije mi samo jasno odkud ovoliko Hrvata na nasim portalima. Zar im je toliko vazno sta Srbi misle? 
(lopta, 7. jul 2018 23:02) 

da li si nekad posecivao portal index.hr i video koliko je nasih tamo ?

Ma daj sestro

pre 5 godina

Cestitke Hrvatima na pobedi. Ali ako nama spocitavate za kaj ste ljubomorni, ovakvi ste, onakvi ste, sta je vas najveci uspeh, pored ovakvih komentara, molim idite na vase portale i prelistajte vase komentare kad igra Srbija.

Rozenkranc

pre 5 godina

Kako dobar sistem, iako se igra samo sa domaćim igračima, nevezano što su domaćini, dobro pripremljena ekipa, koja je bila totalni autsajder, poslednja po rejtingu na prvenstvu, uz veliko srce, zalaganje ali i znanje, stigne daleko i ima šanse za 1/2 finale...
I povela ovde ekstra golom, ali nažalost evo sad HR izjednači...
Kako god bilo, svaka čast Rusima, a vala i Hrvatima, koji su realno bolja ekipa, pa videćemo da li će to i da pokažu...

sef strucnog staba

pre 5 godina

Kad uporedite Artema Dzubu sa Mitrovicem, setite se da je covek vec dao 3 gola i ima neke asistencije, i Rusija igra 1/4 prvenstva, a mozda ce i polufinale.

Partizan 1918

pre 5 godina

Rts. Vaše pravo da ne slušate himne! Ne računam komentatore...
(Ica, 07. jul 2018 20:24)

Na RTS HD nema reklama i bile su obe himne.

nenad rs

pre 5 godina

Mora uvesti Badelja i Brozovica inače gube Hrvati. Modric zatvoren, Rebic jeste jak ali tehnički inferioran. Taktički Rusi bolje stoje. Kao da gledamo Engleze.

remax

pre 5 godina

Pozdravljam isključivo komšije koji razlikuju "č" i "ć", "dž" i "đ", kao i one koji upotrebljavaju "š", a ne crnogorsko tzv. "œ", ako uopšte ima takvih u Hrvatskoj.. :)

KyloR...

pre 5 godina

Sreća prati hrabre i uvek će tako biti... A hrabrost je i stati iza selektora koji te je doveo na SP, hrabrost je i podržati kapitena koji godinama nije odbio nijedan poziv za reprezentaciju, hrabrost je i kada probaš da daš još jedan gol iako si dao jedan u petom minutu...