Fudbal 435

Utorak, 03.07.2018.

19:30

Triler u Moskvi – Englezi preko penala do četvrtine finala!

Triler u Moskvi – Englezi preko penala do èetvrtine finala! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

435 Komentari

Sortiraj po:

SkyGo

pre 5 godina

Za ove sto pricaju da smo ludi jer tvrdimo da sudija sudi za Englesku:

Nisam znao da se Kolumbija i Amerika vole, sve puca od ljubavi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jaran, 3. jul 2018 21:50)

# Link komentara
Kako da ne.Pa spaja ih jedna "tanka bela linija ljubavi".

analiza

pre 5 godina

Bez veze je što su prošli Englezi.Čist prosek ekipa.I uz to nam upropastili priliku da se zezamo s Kolumbijom i pitanjem dopinga:)

Usput

pre 5 godina

(sofronije, 03. jul 2018 21:34)

A kakav epitet bi dodelio ovim SRBENDAMA sto se busaju u grudi i vicu "Rusija" i "Putin, nas predsednik"?

Ljubisa livac

pre 5 godina

@dax

Po tom principu ti treba da mrzis pola sveta, dozivotno. Hajde ne mesajte vise ratove (za koje smo sami krivi) sa sportom.

zvezdarac

pre 5 godina

@dax

Pa mi ni za koga nemamo da navijamo jer nema ko se nije ogrešio o nas. Ni "majka" Rusija (na stranu što je dokazano da genetski oni potiču od nas a ne mi od njih).

Zapazanje

pre 5 godina

A penali za pobedu Rusije nisu bili triler?
Tacno, bili su horor, jer su Rusi prosli dalje, iako su objjektivno bili najgori posle Paname i S. Arabije.

Aristotel

pre 5 godina

Samo ću da kažem: 
1999 NATO Engleska 
Pa vi navijajte za "braću"
(Dax, 04. jul 2018 00:08)

A ja cu samo da kazem: zivi jos u proslosti i daleko ces dogurati. Do 1999.

Dark Force

pre 5 godina

@sofronije BRAVO za komentar!!!! Nisu to nikakvi autosovinisti,nego nvo paktovski botovi placeni da mrace i smaraju non-stop i na svaku vest...od vremenske prognoze do fudbala

Alternativni univerzum

pre 5 godina

Ovo uopste nije fer. Srbija je trebala da igra cetvrtfinale sa Englezima! Pa polufinale s Holandijom i finale s Italijom

Jose

pre 5 godina

Aaaaa kako mi je krivo za Kolumbiju kao da je izgubila Srbija. Nisu imali sreće, zaista da je ono ušlo pod prečku ko zna šta bi bilo. Elem, radujem se susretu Engleza i Šveđana jer su Englezi stare mušterije Švedskoj koji uopšte ne izgledaju naivno za sve dosad prikazano i opasno im se smiješi 1994 i polufinale. Napred Švedi!!!

Komša

pre 5 godina

@peđa
Ko prođe na penale zasluženo je prošao.Nema tu filozofije mnogo i penali nisu lutrija kako se to često govori nego čista psihologija.
Evo,kod onog Kolumbijca što je prvi promašio se odmah videlo da je nesiguran.
Englezi zasluženo prošli.
Kao i Rusi - Španci su imali 120 minuta da dokažu da su bolji i nisu uspeli , šutirali penale i pukli.Danci isto.

Momo

pre 5 godina

(Drakče, 03. jul 2018 23:12) али тај пенал и друге судијске одлуке би могле да одлуче утакмицу... Не кажем да смо добро играли, противник сам наше тактике и селектора, али сматрам да смо покрадени, и да је избор судије бахат и неправедан, и да то и даље траје на овом СП.

Downtown

pre 5 godina

kakva radost ,idemo u finale. titula se vraća u Englesku!
(Middletown, 03. jul 2018 23:17)
A jel ti zivis u Engleskoj? Priznajes kraljicu? Glasao si za Brexit??

floro flores

pre 5 godina

Kolumbija jednu utakmicu sjajna,pa jednu ocajna... Da su igrali svaku kao protiv Poljske bio bih uz njih... Ovako,srecan im put! Englezi barem zeleli da se nadmecu

sef strucnog staba

pre 5 godina

Sramotno sudjenje, nemam reci! Brih je pojam kvalitetnog sudjenja u odnosu na ovu farsu. Mrzim englesku reprezentaciju i njihovu jadnu ligu!
(Adriano_Galliani, 03. jul 2018 22:09)

Mozes da ih mrzis, ali oni potpuno zasluzeno odose u 1/4 finale, gde im se polufinale vec smesi. Spanija ima tri vrhunska tima, dok ih Engleska ima sest, o truloj Italiji da ne govorim, njih ni nema na SP, milan izbacen iz Evrope, inter ce kuci posle grupne faze i eto...

Sibicar

pre 5 godina

mi smo jedini narod koji poistoveti necije simpatije prema nekoj fudbalskoj reprezentaciji sa njegiv politickim opredeljenjem... Evo ja sam I rusofil I anti-EU I patriota pa sam navijao za Englesku, jednostavno imaju veliku pricu oko reprezentacija I sve oko nje.... Bravo Englezi

Vladan R

pre 5 godina

Zasluzen prolaz Engleske. Vise su zeleli pobedu u regularnom delu, vise su napadali, pre svega do postignutog gola i kontrolisali utakmicu do 80og minuta. Kolumbijci sa druge strane, isuvise defanzivno orijentisani, sa veoma grubom, na momente i prljavom igrom. Istina nisu im ni Englezi ostali duzni, ali tek nakon sto su shvatili da na takvu tucu, moraju bar malo i oni da odghovore tucom. I naravno penal cist kao suza.

budibogsnama

pre 5 godina

mi smo bili smesna reprezentacija, i tako su nas drugi videli, na nivou Kostarike, Juzne Koreje, Japana....
(sasa jokic, 3. jul 2018 23:12) Izvini, ali Japan i Koreja su pokazali mnogo vise od nas...

sasa jokic

pre 5 godina

Gledam Kolumbijce u odbrani, smireni, precizni pasevi, iznosenje lopte...a onda vratim film na ove nase, Nemanja koji pet puta pipne loptu pre nego sto pogresi, lopta uvek unazad, sa bezbroj gresaka u dodavanju od strane svakog igraca....mi smo bili smesna reprezentacija, i tako su nas drugi videli, na nivou Kostarike, Juzne Koreje, Japana....

Ivan Veljković

pre 5 godina

Velika drama u Moskvi večeras koja je potvrdila da je Kolumbija više nego dobra ekipa koja se može nositi sa svim repkama na svetu. Ali, na kraju kroz penal lutriju mora se priznati da je ipak ipak za nijansu dominantnija reprezentacija otišla u četvrtfinale, pa, može se reći i zasluženo, mada mi je žao Kolumbijaca i bez Hamesa su igrali veoma borbeno i sasvim solidno ali Engleska je gotovo čitavu utakmicu dominirala, imala bolje šanse za gol, imala više udaraca na gol, držala meč pod kontrolom nekih 90% vremena i samo je mali pad koncentracije bio dovoljan da ih Mina kazni u 93. minutu i odvede meč u produžetke i potom i penale ispostavilo se.

Znači, kratak rezime četvrtfinala, parovi su odlični, biće mnogo zanimljivog fudbala i teški borbi, za mene koji sam nepristrasan kada ne igraju naši biće to pravo uživanje pa sad ko pobedi neka slavi, svejedno mi je. Mislim da Hrvati imaju ipak ipak najlakši posao u četvrtfinalu jer jednostavno ne verujem da Rusi mogu dva velika iznenađenja za redom da naprave mada će dati sve od sebe ali Hrvatska je tu favorit, dok ć u osalim duelima sve prštati od neizvesnosti i uzbuđenja, evo danas Šveđani potvrdili da su izuzetno ozbiljna ekipa, i možda baš i oni budu ti koji mogu da naprave veliko iznenađenje, videćemo, sve je moguće.

Kit Ricards

pre 5 godina

Izmislili smo Fudbal, postujemo fer plej i zivimo za fudbal... braco Englezi hvala samo da ne prodje veceras ovaj prljavi ples Kolumbije. Sudija je trebao sve da ih iskljuci!

Drakče

pre 5 godina

@momo
Dosadni ste više i sa ta tri žuta kartona, kao da su nešto mnogo dobro igrali i pre toga. Uostalom, pola Kolumbijaca ima žute kartone pa izginuše u odbrani i duelima.
Dosta više opravdanja. Ostaje da smo uskraćeni za penal i da smo napravili glupost na kraju, ali nismo smeli da dozvolimo da od tog penala zavisimo.

mr.wolf

pre 5 godina

(mr.wolf, 03. jul 2018 22:25) пријатељу, три жута у почетку утакмице, због којих су ти играчи у остатку морали играти "на прстима", што је јединствено у овом СП, несуђен очигледан пенал који би вероватно значио 2-0 за Србију, то би сломило морал много којих екипа, не само Србије. Да је тактика Србије била лоша, била је, али није све у томе. Зашто не ставити судију из Африке, Азије или одакле год али не из народа противнички настроњеног против Срба у новијој историји, када СП врви од судија одасвуд??
(Momo, 03. jul 2018 22:51)

Opet procitaj komentar. Odgovori na pitanja ako zelis. Uzgred nedosudjeni penal ne bi znacio 2-0 za Srbiju, vec 2-1.

Wizard

pre 5 godina

Najbolji strelac 6 golova, ni jedan dao :). 3 penala, jedna se lopta odbila slucajno od njega i dva krompira pred golom.
(ja hoću da budem aMoniman, 3. jul 2018 23:08)

Slažem. Ali eto na primer taj Kane može samo da dobije nagradu kao najbolji strelac takmičenja, a ne kao najbolji igrač. Tako treba da se sagledaju stvari i za zlatnu loptu takodje, da se sve gleda kako treba, svaki detalj igrača, pa čak i da li je fer plej igrač, da ne simulira Itd. Treba dodeliti i nekim igračima na drugim pozicijama titulu najboljeg igrača. Može na primer u Hrvatskoj Mandžukić da bude najbolji strelac do kraja prvenstva, ali Modrić je ključ ekipe i najbolji igrač njihovog tima! Pozdrav

Sp u Rusiji

pre 5 godina

Pitam se nekad, dal pojedini ljudi ovde imaju nesto smisleno da kazu, pa cak i besmisleno, a da je u vezi sa sportom. Ili im je samo svadja, rasprave, Rusija, rusofili u glavi...

totenhemova skola

pre 5 godina

Hari kejn i ovi ostali iz totenhema jako sigurni i kod penala ali i u toku meca,Megvajer pokidao,Pikford takodje,Jang i Sterling standardno uvek dobri.Engleska ce se igrati sa Svedskom.

dunster

pre 5 godina

Nesrecno. Englezi vise srece nego znanja. Steta,Kolumbija gotivna ekipa za razliku od umisljenih Engleza. Nazalost,vidim ih u finalu. Tuzno

Solskjaer

pre 5 godina

Реално, Харија Кејна баш хоће срећа на овом првенству. Али, имати овако сигурног пеналџију у тиму је озбиљна предност на великим такмичењима. Тако да, што се мене тиче, Хари Кејн је за сада играч турнира !

Realan

pre 5 godina

Najbolji strelac 6 golova, ni jedan dao :). 3 penala, jedna se lopta odbila slucajno od njega i dva krompira pred golom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja hoću da budem aMoniman, 3. jul 2018 23:08)


U utakmici protiv tunisa sam je golovima doneo svojoj ekipi pobedu, a od ta 3 penala 2 su napravljena nad njim. Inace taj isti Kane koga osporavas prethodne 4 godine ima 30+ golova po sezoni, ima 25 godina i svojim trudom radom i disciplinom je uradio ono sto ti neces za 250 godina. Pretpostavljam da si neki lik koji je nezadovoljan svojim zivotom i leci komplekse tako sto troluje i pise komentare mrznje...

neutralni felsh

pre 5 godina

kolumbija je morala da odigra onako stisnuto, nije im igrala desetka a oni nemaju zamenu na tom planu. hames rodrigez je bio nosilac njihove igre. kvadrado jeste dobar ali on je odlicno krilo i skoro nista vise, taj posao sasvim pristojno radi u juventusu... ali za gradjenje igre nije, klasicna krila kao on to nisu. za opasniju igru im je trebao hames, a njega nema a njega nema... los moment i slaba klupa, ali dobro su se drzali sve u svemu.

ja hoću da budem aMoniman

pre 5 godina

Najbolji strelac 6 golova, ni jedan dao :). 3 penala, jedna se lopta odbila slucajno od njega i dva krompira pred golom.

Nenad

pre 5 godina

Nisu mi jasni ovi sto im nije jasno zasto svaki krsteni Srbin navija za Meksiko, Kolumbiju, Island, Egipat, Rusiju... Kao prvo, viteski je navijati za slabijeg, kao drugo,
pa niko od tih zemalja nam nikad nije zagorcavao zivot... I bar milion drugih razloga...

palop

pre 5 godina

Među 8 najboljih 
Rusija, Švedska, Hrvatska 
KAKAV SMOR! 
Nema Italije, Nemačke, Španije, Holandije... Užas od Mundijala. 
EURO 2020! Biće 20x bolji.
(DavidB, 03. jul 2018 23:33)

Sve ide po zasluzi, nije im niko zabranio da udju medju 8...

DavidB

pre 5 godina

Među 8 najboljih
Rusija, Švedska, Hrvatska
KAKAV SMOR!
Nema Italije, Nemačke, Španije, Holandije... Užas od Mundijala.
EURO 2020! Biće 20x bolji.

VladaNS

pre 5 godina

Ne razumem kako neko Hendersonu moze da dozvoli ulazak na stadion, a ne sutiranje treceg penala...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (impeRAtor, 3. jul 2018 22:49)

Šta će čovek, igra za Liverpul, gubitnički mentalitet.

rd7

pre 5 godina

Nisu mi jasni ovi sto im nije jasno zasto svaki krsteni Srbin navija za Meksiko, Kolumbiju, Island, Egipat, Rusiju... Kao prvo, viteski je navijati za slabijeg, kao drugo,
pa niko od tih zemalja nam nikad nije zagorcavao zivot... I bar milion drugih razloga...
(Nenad, 3. jul 2018 23:04)


Da, baš su reprezentativci Engleske fudbalske reprezentacije nama zagorčavali život. Šovinizam overload. Smejurija.

sakupljac minusa

pre 5 godina

Ovi iz totenhema vidi se da su vezbali penale. Sledece sezone u LS u nokaut rundi,ako stignu dotle, a ubedjen sam da hoce, treba da igraju na siguricu. TJ penale. Ne znas ko je bio sigurniji.

lorenzo

pre 5 godina

realno Engleze ništa osim Hedersona ne može da izbaci sa SP...najjača mi scena što se Kejn vraća na sredinu da organizuje napad jer ovaj nije sposoban...na koju li foru je on kapiten Liverpula i prvi izbor u timu Engleske ja ne znam

Andrija

pre 5 godina

Nezaslužena pobeda Engleske. Kolumbija je stvarno super ekipa,i mislim da je zaslužila četvrtfinale . Pikford je golman,jako mlad i ovo mu je bio prvi put da brani penale u penal-seriji. Baka i Uribe stvarno su loše izveli penale,i mladi Pikford ih je odlično pročitao. Znajući Englesku,mislim da će ispasti od Švedske. Od 1990.nisu igrali polufinale,mada imaju sada dobar tim,ustvari imaju Kejna,koji je napadač neverovatan,ali staće i njega jednom gol,a ne vidim ko drugi može da ga da. Kolumbija je igrala hrabro,a onaj Mina je strašan igrač,dao je 3 gola na prvenstvu. Najbolji je strelac Kolumbije. Mina igra za Barselonu,i mislim da treba da mu se daje više prostora,možda čak umesto Pikea,koji je ipak u godinama. Ništa,2 dana pauze bez Mundijala,onda četvrtfinale,a kad pogledam parove,ne mogu da verujem da su to 8 najboljih na svetu...

Teribooo

pre 5 godina

Aca Stojanović ima lep glas, ima dosta fudbalskog znanja, samo me nervira što nekako veštački prenosi utakmice, čak i glas malo izoštri kako bi izgledao što "zvaničniji" prenos... Dok recimo kada prenosi Srbiju priča sasvim normalno i tada mi se zaista sviđa... Aco, samo malo običnije i opuštenije prenosi, eto savet od mene... Možda se mnogi neće složiti sa mnom ali ja sam stekao takav utisak.

vopi

pre 5 godina

Engleska zasluženo, čist penal nad Lingardom u 70 i nekom nije suđen.
(var, 03. jul 2018 22:59)

Cist penal nad Lingardom???
Lik se tako isfolirao da je morao da dobije zuti karton za to. Nije ga pipnuo igrac Kolumbije.
Isto kao I malo pre toga, kada je simulirao neki drugi Englez, zaboravih ko bese. Bacio se kao u bazen. Isto zasluzio zuti za simuliranje

Wizard

pre 5 godina

Najbolji strelac 6 golova, ni jedan dao :). 3 penala, jedna se lopta odbila slucajno od njega i dva krompira pred golom.
(ja hoću da budem aMoniman, 3. jul 2018 23:08)

Slažem. Ali eto na primer taj Kane može samo da dobije nagradu kao najbolji strelac takmičenja, a ne kao najbolji igrač. Tako treba da se sagledaju stvari i za zlatnu loptu takodje, da se sve gleda kako treba, svaki detalj igrača, pa čak i da li je fer plej igrač, da ne simulira Itd. Treba dodeliti i nekim igračima na drugim pozicijama titulu najboljeg igrača. Može na primer u Hrvatskoj Mandžukić da bude najbolji strelac do kraja prvenstva, ali Modrić je ključ ekipe i najbolji igrač njihovog tima! Pozdrav

Krug dvojke

pre 5 godina

Gledam Kolumbijce u odbrani, smireni, precizni pasevi, iznosenje lopte...a onda vratim film na ove nase, Nemanja koji pet puta pipne loptu pre nego sto pogresi, lopta uvek unazad, sa bezbroj gresaka u dodavanju od strane svakog igraca....mi smo bili smesna reprezentacija, i tako su nas drugi videli, na nivou Kostarike, Juzne Koreje, Japana.

Zasto je Japan smesna ekipa? Igrali su osminu finala i zamalo prosli u cetvrtfinale. Koreja izbacila Nemacku sa prvenstva.

totenhemova skola

pre 5 godina

Hari kejn i ovi ostali iz totenhema jako sigurni i kod penala ali i u toku meca,Megvajer pokidao,Pikford takodje,Jang i Sterling standardno uvek dobri.Engleska ce se igrati sa Svedskom.

dostojevski

pre 5 godina

Sva sreca pa je kvalitetnija ekipa prosla dalje. Kolumbija je divlja ekipa od koje mogu da se ocekuju samo prljavi startovi i uznemiravanje sudije.
(impeRAtor, 03. jul 2018 22:59)

isto kao i rusi

satelit

pre 5 godina

Englezi su igrali fudbal 85 minuta... Kolumbija do tog trenutka ocajna! Mina ih je spasio i sad kao i protiv Senegala. Bez Hamesa Kolumbija nema nikakvu kreativnost..A verovatno on i Mina ne bi igrali u cetvrtfinalu... Englezi prvi put prosli na penale i mislim da ce igrati sad jos bolje,ali ... U cetvrfinalu vece sanse dajem Svedjanima koji deluju organizovano,cvrsto, skandinavski hladno bez emocija.. Veceras bih rekao zasluzeno ENG,bili su bolji,iako mi se ucinilo kao da Kejn kod penala drzi protivnika..

Chris T-Rex BOSH

pre 5 godina

Који је ово гол Кејну на првенству, пети или шести?
(Марвин тхе Мартиан, 03. jul 2018 21:52)

Sesti gol za 1:0 protiv Kolumbije.

palop

pre 5 godina

Cetvrtfinale Hrvatska-Rusija sramota za fudbal! Podseca na prvenstvo 2002. kada su Turska i Koreja igrale polufinale!
(kadinjaca ipak pala, 03. jul 2018 21:49)

Kako su onda Nemci igrali finale protiv Brazila ako su Turska i Koreja igrali u polufinalu?

ĆelavSamPaŠtaBL-YNWA

pre 5 godina

juce me japan ranio u srce ali veceras me kolumbia sahranila. pa jel moguce...??? e to ti je kad nemas srece i sta ces...

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Sramotno sudjenje, nemam reci! Brih je pojam kvalitetnog sudjenja u odnosu na ovu farsu. Mrzim englesku reprezentaciju i njihovu jadnu ligu!

sarajevo.ba

pre 5 godina

Cetvrtfinale Hrvatska-Rusija sramota za fudbal! Podseca na prvenstvo 2002. kada su Turska i Koreja igrale polufinale! 
(kadinjaca ipak pala, 03. jul 2018 21:49) 



Kako su onda Nemci igrali finale protiv Brazila ako su Turska i Koreja igrali u polufinalu?
(palop, 03. jul 2018 22:04)

Pa jedni su igrali u polufinalu protiv Koreje drugi protiv Turske.

CarloNS

pre 5 godina

Igita i Valderama. Dve najvece legende kolumbijskog fudbala. Nek mi oproste Hames i Falkao. Steta sto ovi klinci nisu bili rodjeni 1990 kad su na otvaranju SP igrali Kamerun - Kolumbija, ne zna se koja je zemlja tada imala vece majstore fudbala
(iggy, 3. jul 2018 21:38)

Da probam iz glave...
Djonkep, Omam-Biyik, Mbough, Mfede, Kunde, Makanaki, Ekeke, Mila

I Andres Escobar je postao poznat, najviše posthumno, nakon što je promašio penal.

Dejan

pre 5 godina

Sudija svira faul štoperu Kolumbije, a Jang išao otvorenim đonom, i onda se Jang baca kao da je nagazinuo na Minu. A sudija daje žuti karton kolumbijcu. Čovek nema veze sa suđenjem. I neka kaže neko Aci da se kaže Muriel, ne Mjuriel.

Smensi foliranti zvani englezi

pre 5 godina

Ovaj faul Bariosa nad Jangom je prava slika vecerasnjeg sudjenja i dvostrukih standarda sudije. Barios ulazi sa dve noge na loptu i ne startuje visoko po nozi. Dok Jang startuje po lopti visoko i djonom na nogu. Sudija svira naravno faul za Englesku i ucinilo mi se da je hteo da pokaze i zuti jer je Jang viknuo za medalju nesto kao foliranje kod slicne sitacije kad je usla lekarska ekipa.

palop

pre 5 godina

a sta je trebao da ga preleti kad mu je u putanji? ili da stane da ga pusti ? mozda i jeste faul ali smesan faul.
(pera kojot siper genije, 03. jul 2018 21:41)

Pa usao mu je u putanju jer ga je pretrcao. Jednostavno jako glup potez Sanceza nakon lose odigrane odbrane...

Negativni

pre 5 godina

@ sofronije Evo da ti ja odgovorim nismo autosovinisti i ne pljujemo na sebe vec smo protiv takvih kao ti koji otvoreno ne podnose neku naciju, da ih pitas zasto, ne znaju ni sami ili ce navesti kao razlog neke gluposti, teorije zavere i sl. Zbog takvih kao ti i ja navijam u inat za engleze, jer necu kao sto je neko ovde napisao da se svrstavam u takve kao ti. Na to se obično misli kad se kaže srbenda. Možete da glumite vi neke patriote niste vi nikakve patriote vec obični šovinisti. Malo manje mržnje prema sve što diše i bića vam mnogo lepše u životu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

Apsolutno tačno. S obzirom na to da se hvataju suviše često za izmišljen termin " autošovinista", možemo i mi njih nazvati "autopatriote", jer se njihov patriotizam svodi na ljubav ka sopstvenom nevaspitanju, neznanju i mržnji.

nista o nicemu

pre 5 godina

Da li Murinjo sme da poruči Jangu, Lingardu i dr. iz MU, kao Matiću, da bi bilo bolje da idu na odmor?
(Kolubarac, 03. jul 2018 22:06)

Lingard nije standardan, a Janga ce da menja levim bekom. Matic mu je bitan sledece sezone, ova dvojica bas i ne.

mr.wolf

pre 5 godina

00

@ sofronije Evo da ti ja odgovorim nismo autosovinisti i ne pljujemo na sebe vec smo protiv takvih kao ti koji otvoreno ne podnose neku naciju, da ih pitas zasto, ne znaju ni sami ili ce navesti kao razlog neke gluposti, teorije zavere i sl. Zbog takvih kao ti i ja navijam u inat za engleze, jer necu kao sto je neko ovde napisao da se svrstavam u takve kao ti. Na to se obično misli kad se kaže srbenda. Možete da glumite vi neke patriote niste vi nikakve patriote vec obični šovinisti. Malo manje mržnje prema sve što diše i bića vam mnogo lepše u životu. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) 

Apsolutno tačno. S obzirom na to da se hvataju suviše često za izmišljen termin " autošovinista", možemo i mi njih nazvati "autopatriote", jer se njihov patriotizam svodi na ljubav ka sopstvenom nevaspitanju, neznanju i mržnji.
(Negativni, 03. jul 2018 22:20)

Svaka cast ! Bravo ! Razmisljam sta da dodam, pa shvatam da nema sta, lepo receno sve. Jos jednom. Bravo !

geniuss

pre 5 godina

Pre svega su me iznenadili englezi,zato sto igraju iznenadjujuce prljavo(kada postoji rizik da se izgubi lopta,onda uglavnom simuliraju,a zato u odbrani igraju iznenadjujuce grubo).Takodje,mislim da ni sam sudija nije bas bio na adekvatnom nivou.

impeRAtor

pre 5 godina

Sva sreca pa je kvalitetnija ekipa prosla dalje. Kolumbija je divlja ekipa od koje mogu da se ocekuju samo prljavi startovi i uznemiravanje sudije.

absolutezero

pre 5 godina

Mi Srbi smo tragicno iskompleksirani narod. Glavne odlike: Bezanje od odgovornosti, samosazaljevanje i sindrom zrtve.
(dusan, 03. jul 2018 21:38)

Potpisujem.

Momo

pre 5 godina

(absolutezero, 03. jul 2018 22:01) да смо имали неутралног судију у утакмици са Швајцарском, не бисмо испали и ти не би ово написао.

Milan M.

pre 5 godina

Iggy otvaranje sp 1990 je bilo izmedju Argentine i Kameruna,kada su prvaci sveta izgubili sa 1:0. U 1/8 finala su igrali kamerun i kolumbija kada je greskom Igite koji je driblao po sredini terena ako se ne varam u produzecima,kolumbija izgubila sa 2:1 zahvaljujuci Igiti.p.s.mali podsetnik iz istorije i meni najdrazeg sp u Italiji

absolutezero

pre 5 godina

absolutezero, 03. jul 2018 22:01) да смо имали неутралног судију у утакмици са Швајцарском, не бисмо испали и ти не би ово написао.
(Momo, 03. jul 2018 22:11)

Da nismo od petog minuta branili 1:0 i dali im još jedan ili dva ne bismo ispali. Daš još jedan i nasmeješ se u lice Brihu, Džaki i Šaćiriju. Samo smo trebali da igramo fudbal. Video si danas ko su i šta su švajcarci. Pisao bih ovo i da smo u četvrtfinalu.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

@ (vidim 03. jul 2018 22:30)

Kolumbija je 1990. otisla dalje kao jedna od 4 najbolje treceplasirane ekipe od ukupno 6 treceplasiranih. Isto kao i Argentina. Zato je je tada Brazil i naleteo na njih u 1/8 kao prvi u svojoj grupi. Tada je bilo 6 grupa. Posle je Kolumbiju izbacio Kamerun u 1/8 posle strasnog kiksa Igite na pokusaji driblanja na 40m od gola. Kamerun otisao u 1/4 i izgubio od Engleza 3:2 posle jedne od najzanimljivijih utakmica na prvenstvu.

Марко

pre 5 godina

@CJC
A šta su Englezi igrali ? Koju šansu akciju nešto.
Evo ne mrzim ih al šta su to oni ? Valjda su favorit ? Najbolje šanse mrtvi korneri .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (i tako. .., 3. jul 2018 22:04)

Енглези су увек фаворити, док се не докаже супротно.

nista o nicemu

pre 5 godina

izgleda da vi ne gledate fudbal.Iskljucivo mrzite Engleze.Kolumbija nije napravila šansu na utakmici.Da je sudija bio onako baš pristrasan trebao je već dva crvena dati Kolumbijcima.Ovog Kwjna odvojiti od lopte može samo tenk a ovi navalili da ga lome i ruše. I još nije svirao.drugi.penal.Ocigledan. 
I na kraju Englezi su mnogo bolji
(Mirko Kojotovski, 03. jul 2018 21:51)

Prvi penal jeste bio, al za drugi izmisljas

it's all relative

pre 5 godina

(antiDebil, 3. jul 2018 22:45)
Jeste, da nas nisu pokrali mi bi danas vec bili sampioni sveta...ajde bre ne lupaj, cuce te neko.
Lagano spadamo u top 3 najgore reprezentacije na prvenstvu...

Momo

pre 5 godina

Која корупција досад у СП што се тиче избора за судије. Немац суди "Швајцарцима" против Србије. Амер суди Енглезима. Да ли ће Мажић судити Русима против Хрвата? Е па неће никад.

rogh

pre 5 godina

malo je stvari koje su tako engleske kao poraz nakon penala
(rogh, 03. jul 2018 22:43)

napisah ovo prije penala sa nadom da ovog puta necu biti u pravu.
ludo prvenstvo dje je sve moguce...da nema italijana, da njemci podbace i da hrvati i englezi pobijede nakon penala

Liverpool FC

pre 5 godina

Kakav bre penal!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 3. jul 2018 21:20)

Cist.
(Liverpool FC, 03. jul 2018 21:31

Sam tvoj potpis govori o objektivnosti. Kejn vuce igraca Kolumbije i u tom obostranom rvanju Kejn pada.Gledaj celu akciju i desavanje u kaznenom prostoru
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NY, 3. jul 2018 21:50)

Moj "nick" govori o mnogo cemu,a ne samo o tome.

Gavin

pre 5 godina

@CarloNS, iggy
Cisto istine radi nisu igrali na otvaranju 90-te kamerun i kolumbija vec kamerun i argentina senzacionalnih 1-0 za lavove. Kasnije mislim u 1/8 finala kamerun tacnije mila i igita 2 kolumbija 1. I dok je igita preziveo glupost 90 eskobar autogol protiv amera nazalost nije.

bromazepam

pre 5 godina

Iggy otvaranje sp 1990 je bilo izmedju Argentine i Kameruna,kada su prvaci sveta izgubili sa 1:0. U 1/8 finala su igrali kamerun i kolumbija kada je greskom Igite koji je driblao po sredini terena ako se ne varam u produzecima,kolumbija izgubila sa 2:1 zahvaljujuci Igiti.p.s.mali podsetnik iz istorije i meni najdrazeg sp u Italiji 
(Milan M., 03. jul 2018 22:20) 

Druze mi i nemci smo isli dalje iz grupe, kolumbija je ispala o cemu ti pricas
(vidim, 03. jul 2018 22:30)

tada su išle po tri repke dalje...u pravu je Milan M, kolumbija je igrala osminu finala ali je greškom golmana Iguite, ispustila četvrtfinale dalje je otišao kamerun golom rodzera mile

Kristina

pre 5 godina

Kako lose izmene Sautgejta.Izveo dva najkreativnija igraca.Ne znam sta Dajer trazi na sredini.

@iggy
@CarloNS
1990. su Kamerun i Kolumbija igrali osminu finala, Mila dao oba za Kamerun a upravo je legendarni Igita napravio jednu od najglupljih gresaka u istoriji SP.
Na otvaranju su igrali Kamerun i Argentina.
To mi prvo SP, to se ne zaboravlja :)

Momo

pre 5 godina

(trenerzg, 03. jul 2018 22:16) професионалац јесте, али судити ту утакмицу сигурно неће. Не ваља бирати судије без узимања у обзир новију историју: то је бахато.

Непливач

pre 5 godina

Igita i Valderama. Dve najvece legende kolumbijskog fudbala. Nek mi oproste Hames i Falkao. Steta sto ovi klinci nisu bili rodjeni 1990 kad su na otvaranju SP igrali Kamerun - Kolumbija, ne zna se koja je zemlja tada imala vece majstore fudbala 
(iggy, 3. jul 2018 21:38) 

Da probam iz glave... 
Djonkep, Omam-Biyik, Mbough, Mfede, Kunde, Makanaki, Ekeke, Mila 

I Andres Escobar je postao poznat, najviše posthumno, nakon što je promašio penal.
(CarloNS, 03. jul 2018 22:06)

Ево и ја да пробам, '90. су на отварању играли Камерун - Аргентина 1:0

reflektor

pre 5 godina

Sta vam je ljudi,imam 30 g a fudbal pratim od 1996-te i non stop pricam da Englezi nemaju ono nesto,nemaju pobednicki mentalitet da kad je bitno ruse i gaze.Imali su kvalitetne sastave i ovaj je kvalitetan,ali sem Kejna nemaju jos nekog "ubicu" i nemaju momentum.Moze da prica ko sta hoce ali pogledajte istoriju,poslednjih 50 godina najveci uspeh polufinale JEDNO.Pa Italijani koji se nisu plasirali na ovo SP au tate za Engleze..naravno i Francuzi,Nemci,Brazilci,Argentinci,Spanci...Ne mrzim ih zaista,ali tolika euforija svaki put i uvek vikanje kako mogu do kraja je besmislena..Mozda prodju veceras,ali daleko je finale a igrom veceras me nisu ubedili da au zreli da teraju i ruse redom.

nista o nicemu

pre 5 godina

Kako su onda Nemci igrali finale protiv Brazila ako su Turska i Koreja igrali u polufinalu?
(palop, 03. jul 2018 22:04)

Tako sto su jedni izbacili Tursku, a drugi Koreju.

Saša

pre 5 godina

Nisam ni rekao da nije penal, a i navijam ovde za Engleze, ali ono nad Mitrovićem je bilo da izgleda da je Brih više navijao za Švajcarsku nego ja sada za Englesku. Hajde Englezi dajte gol bre! Let's go England!

Nemanja

pre 5 godina

Биће и овде пенала на крају.
(Марвин тхе Мартиан, 03. jul 2018 22:02)

Još si tu? Za koga navijaš sada, nema nikog iz EU?

i tako. ..

pre 5 godina

@CJC
A šta su Englezi igrali ? Koju šansu akciju nešto.
Evo ne mrzim ih al šta su to oni ? Valjda su favorit ? Najbolje šanse mrtvi korneri .

Batman

pre 5 godina

Jel gledaju oni nasi ovo? Kako se gine za svoju zemlju. A da oni su vec vratili u svojim klubovima ili su na more na maledivima:-) eh srbi srbi.

Malkom

pre 5 godina

Poslednja odbrana Engleza bio je faul. Golman je jasno izašao s linije metar i više. Šta radi sudija tamo tako blizu ja ne znam. Zaista je previše ovoliko grešaka! Muka mi je više.

iggy

pre 5 godina

Evo javno izvinjenje citaocima komentara posto vidim da su me mnogi ispravili, na otvaranju SP nisu igrali Kolumbija i Kamerun,kao sto sam napisao, vec Argentina i Kamerun, kao sto su me ispravili. Elem, nasa grupa je bila jedna od tezih, gde su nas Nemci isprasili sa 4:1, ne zna se ko je od njih imao razornije udarce, Mateus, Klinsman, Breme, Feler...Tu su bili i slabasni Emirati, kao i Kolumbija, cija generacija nije bila nista losija od ove i one iz Brazila 2014. Malo podsecanja na meni najdraze SP i traumu detinjstva nesrecnu YU eliminaciju nakom penala sa igracem manje

F16

pre 5 godina

Cetvrtfinale Hrvatska-Rusija sramota za fudbal! Podseca na prvenstvo 2002. kada su Turska i Koreja igrale polufinale!  
(kadinjaca ipak pala, 03. jul 2018 21:49

Boli a...hahaha

trenerzg

pre 5 godina

Која корупција досад у СП што се тиче избора за судије. Немац суди "Швајцарцима" против Србије. Амер суди Енглезима. Да ли ће Мажић судити Русима против Хрвата? Е па неће никад.
(Momo, 3. jul 2018 22:07) # Link komentara

Momcilo, druze, gospodin Mazic je profesionalac, bilo bi bi drago da sudi nasu utakmicu jedan takav vrhunski strucnjak.

A kad jednom odes u svicarsku, shvatit ces da ni Svicarci ne vole da im sude Nijemci, samo sto oni svi manje pricaju o sudjenju.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Pre par dana ispao Guardado sa Meksikom a evo i Kvadrado sa Kolumbijom. Idemo Englezi do finala sa Belgijom..To ce biti finale, macak Asteriks mi dojavio.

antiDebil

pre 5 godina

absolutezero, 03. jul 2018 22:01) да смо имали неутралног судију у утакмици са Швајцарском, не бисмо испали и ти не би ово написао.
(Momo, 03. jul 2018 22:11)

Da nismo od petog minuta branili 1:0 i dali im još jedan ili dva ne bismo ispali. Daš još jedan i nasmeješ se u lice Brihu, Džaki i Šaćiriju. Samo smo trebali da igramo fudbal. Video si danas ko su i šta su švajcarci. Pisao bih ovo i da smo u četvrtfinalu.
(absolutezero, 3. jul 2018 22:34)

Ne stoje tako stvari, vec da nas nisu pokrali danas bismo mi igrali protiv Svedske !!!
Ko igra fudbal, englezi, Svedjani, Rusi, spanci, portugalci ? Ne postoji igranje fudbala, ne postoji lep i ruzan fudbal, postoji samo rezultat i nista vise od toga !

Darko

pre 5 godina

Druze mi i nemci smo isli dalje iz grupe, kolumbija je ispala o cemu ti pricas
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vidim, 3. jul 2018 22:30)

Vidis druze nije tako, isla je i Kolumbija i to kao treceplasirana ekipa. Tada je bilo 12 +4 najbolje treceplasirane ekipe, jer nije bilo 32 ekipe nego 24. Kao treceplasirane su otisle Argentina, Kolumbija, Holandija i Urugvaj a ispale Austrija i Skotska

Pozdrav za sve ljubitelje fudbala

Bajro Zupic

pre 5 godina

Ufff, kakav sut pre gola. Tu sam imao prvi od dva brza kliceza po tepihu... :-D Odmah posle i sjajan gol, svaka cast braci Kolumbijcima. Sad lozim buksnu pa do pobede na penale, posle 12 serija, po mogucnosti... :-D

vidim

pre 5 godina

Iggy otvaranje sp 1990 je bilo izmedju Argentine i Kameruna,kada su prvaci sveta izgubili sa 1:0. U 1/8 finala su igrali kamerun i kolumbija kada je greskom Igite koji je driblao po sredini terena ako se ne varam u produzecima,kolumbija izgubila sa 2:1 zahvaljujuci Igiti.p.s.mali podsetnik iz istorije i meni najdrazeg sp u Italiji
(Milan M., 03. jul 2018 22:20)

Druze mi i nemci smo isli dalje iz grupe, kolumbija je ispala o cemu ti pricas

Momo

pre 5 godina

(mr.wolf, 03. jul 2018 22:25) пријатељу, три жута у почетку утакмице, због којих су ти играчи у остатку морали играти "на прстима", што је јединствено у овом СП, несуђен очигледан пенал који би вероватно значио 2-0 за Србију, то би сломило морал много којих екипа, не само Србије. Да је тактика Србије била лоша, била је, али није све у томе. Зашто не ставити судију из Африке, Азије или одакле год али не из народа противнички настроњеног против Срба у новијој историји, када СП врви од судија одасвуд??

Чава

pre 5 godina

Оно кад се судија презива Гајгер па Аца искористи прилику да сат назове Гајгеров бројач...

pedja

pre 5 godina

Engleska igra ocajno i samo su zahvaljujuci sudiji poveli. Sem Kejna nemaju iole ozbiljnog igraca a sredina terena je jos gora od nase.Penal koji je dosudjen je smesan jer je Kejn vukao kolumbijskog igraca a sudija je taj duel video tek na kraju kada je Kejn pao.Prljavu igru Janga i Stouna nije hteo da vidi tako da su obe ekipe igrale podjednako prljavo.
Nadam se da ce se Englezi oprostiti od prvenstva jer igrom nisu zasluzili da prodju dalje!

mr.wolf

pre 5 godina

(absolutezero, 03. jul 2018 22:01) да смо имали неутралног судију у утакмици са Швајцарском, не бисмо испали и ти не би ово написао.
(Momo, 03. jul 2018 22:11)

Ako me secanje dobro sluzi, mislim i da su Svedjani osteceni protiv Nemaca. Da li je to takodje zavera ? Da li su Svedjani u 1\4 finala, u TOP 8 ?
Daj sebi odgovore, i izbaci iz sebe teorije zavere. Dogadja se greska... pa ? Ni prva ni zadnja. To je tada bila debela greska i cao, proslo vreme, i sa sudijom i bez njega izgledali smo lose na terenu. To ce ti reci svako ko malo vise prati fudbal.
Svajcarci u jednostavno odigrali u istom ritmu 90 minuta. Mi smo krenuli silovito, poveli, imali jos 1-2 sanse. Nasa igra pocinje da opada, onog trenutka kada je pala ispod tempa koji su igrali Svajcarci (kao sto rekoh 90 minuta, do poluvremena smo drzali taj tempo i relativno lako dosli do pozitivnog rezultata na pokuvremenu). Sledi pad, i na kraju poraz.
To je logican i ocigledan sled dogadjaja.
Nikakve teorije zavere, to sto smo se mi predali posle te utakmice je tek prica za sebe.

Srbenda

pre 5 godina

srbende navijaju za kolumbiju, a ne znaju ni dva igraca da nabroje hahahaah 
(dostojevski, 3. jul 2018 20:49) 

Znam za Igitu i Rinkona.
Da li mogu da navijam za Kolumbiju?

vitez koja

pre 5 godina

englezi nisu mozda favoriti,ali mi se svidja nekako taj njihov stil igre koji godinama ne menjaju,duge lopte,ostra muska igra...samo sto i oni kao i drugi velikani foliraju neverovatno,onaj mali ga je malo gurnuo glavom on pade kao da ga je lopatom udario...i nakon pritiska dobio.kolumbijac zuti,realno ono je bilo foliranje.tuga u sta se pretvorio fudbal. kraj

Partizan 1918

pre 5 godina

Penal ko vrata najahao Kejna. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan 1918, 3. jul 2018 21:31) 

Након што га је овај вукао пет метара, и сам га навукао на своја леђа и онда пао.
(Марко, 03. jul 2018 21:41)

Jeste,vukao ga za sobom od polovine terena pa kad se umorio rekao Kolumbijcu ajde na krkače.

Kristina

pre 5 godina

Kolimbija me totalno razocarala.
Najslabije su odigrali od svih ekipa u osmini.
Vidi se da mnogo nedostaje Hames, nema ko da poveze redove.
Englezi imaju dobar, mlad, borben tim.

Saša

pre 5 godina

Tekoh da ovde navijam za Engleze, ali ako je ovo bio penal ono nad Mitrovićem sa Švajcarskom je bilo za zatvor! A tamo je Mitoviću sviran kontrafaul nad tom dvojicom?! Da li je to normalno?

Analiticar amater

pre 5 godina

Ovi bi do prekosutra mogli da igraju a da niko ne da go. Bez Jamesa ovi Kolumbiciji igraju ko zavezanih ociju, trce bezveze. Englezi jos gori.
Ovaj, kobojagi, penal zavrsio posao.

Ivan

pre 5 godina

srbende navijaju za kolumbiju, a ne znaju ni dva igraca da nabroje hahahaah
(dostojevski, 3. jul 2018 20:49)

Hames, Falkao, Baka, Kvadrado. Je dosta ovih 4 ili oćeš celu repku Kolumbije da ti izdiktiram? Znamo mi vrlo dobro za koga navijamo i ko za kog igra, za razliku od tebe koji, ubeđen sam mogu se kladiti u kuću i imanje, da apsolutno ne znaš nišza o čoveku čije si ime "oteo" pa metnuo na sopstveni nik. Toliko o tome ko zna a ko ne zna! :-)

Samo sportski!

pre 5 godina

Kad pogledam Japance i ove Kolumbijce i ponašanje na terenu...
Ovo meni nije sport. Pogotovo, čuveno gaženje i kopačkom kopanje tačke za izvođenje penala dok sudija ne gleda.

ognjen

pre 5 godina

Katastrofalno suđenje, a i očekivano, kako nego sve uraditi da Engleska prođe? Znate, sramota bi bilo da sada ispadne. Hvala Fifa, korektno .. :)

.

pre 5 godina

@ sofronije Evo da ti ja odgovorim nismo autosovinisti i ne pljujemo na sebe vec smo protiv takvih kao ti koji otvoreno ne podnose neku naciju, da ih pitas zasto, ne znaju ni sami ili ce navesti kao razlog neke gluposti, teorije zavere i sl. Zbog takvih kao ti i ja navijam u inat za engleze, jer necu kao sto je neko ovde napisao da se svrstavam u takve kao ti. Na to se obično misli kad se kaže srbenda. Možete da glumite vi neke patriote niste vi nikakve patriote vec obični šovinisti. Malo manje mržnje prema sve što diše i bića vam mnogo lepše u životu.

Liverpool FC

pre 5 godina

Ovaj iz komentara što kaže da "zna kolumbijski"- ne postoji kolumbijiski jezik. Oni pričaju španski.
(Lav, 3. jul 2018 20:49)

Covek je samo hteo da se nasali,ali ti nisi razumeo vrlo ociglednu salu.

absolutezero

pre 5 godina

Sudija pogubljen i otvoreno na strani Engleza.

Koju ti utakmicu gledaš? Koja gomila ostrašćenih mrzitelja engleza. Kolumbijci najprljavija i najbezobraznija ekipa na šampionatu. Ovo što oni rade je neverovatno. Čovek bukvalno uzjašio Kejna i to ispred sudije i po tebi i sličnima nije penal. Slučajno sam izdvojio tvoj komentar ali ima gomila sličnih. Nimalo realnih samo ostrašćenih.

VAR

pre 5 godina

I sad, ako već nije svirao penal, zašto nije Lingard dobio žuti za simuliranje?
A da, to bi bio njegov drugi žuti, crveni, i ENG sa 10 igrača, a to ne može...

Rusofob

pre 5 godina

Kolumbija olicenje tehnicki doteranog fudbala i ciste igre... ovo sto oni veceras rade ne znam sta je ali fudbal nije. Penal cist kao suza!

sofronije

pre 5 godina

srbende navijaju za kolumbiju, a ne znaju ni dva igraca da nabroje hahahaah
(dostojevski, 3. jul 2018 20:49)

Navijam za kolumbiju zato sto ne podnosim englesku naciju. A ako hoces bas da znas, tacno je da ne znam vise od tri igraca Kolumbije ali ne znam ni ko su ovi sto igraju za Englesku, znam 3-4 igraca... A taman da im igra i 11 najvecih svetskih zvezda protiv Zanzibara navijao bih za Zanzibar, jel to zabranjeno mozda? I ne vidim zasto rec "srbende" u tvojoj recenici ima tako pogrdan prizvuk, ja drugo drzavljanstvo nemam, ovde sam rodjen, ovde zivim i Srbin sam, pa sta? Nije bas da sam ponosan na to zbog politickih okolnosti i zivotnog standarda koji je iz toga proistekao ali kao sto rekoh ja svoju nacionalnost ne mogu da menjam, cak i ako odem u taj isti Zanzibar da zivim opet cu biti Srbin sa prebivalistem u Zanzibaru, i ni u tome ne vidim neki problem... Ovde je sve prepuno autosovinista a voleo bih da mi neko od vas objasni sta vas to ispunjava u tome da pljujete sami sebe, da li je to neki poseban oblik mazohizma ili sta je u pitanju?

NY

pre 5 godina

Kakav bre penal! 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 3. jul 2018 21:20) 

Cist.
(Liverpool FC, 03. jul 2018 21:31

Sam tvoj potpis govori o.objektivnosti. Kejn vuce igraca Kolumbije i u tom.obostranom rvanju Kejn pada.Gledaj celu akciju i desavanje u kaznenom prostoru

dusan

pre 5 godina

Koliko ste vi ljudi neobjektivni i ostrasceni u mrznji protiv svega zapadnog... Kolumbijci nista, ama bas nista, nisu pokazali. Niti jedan ozbiljan napad, a evo 71. minut. Nijedan prekid Engleza nisu pustili da se izvede bez incidenta. I vrlo grubi. Doduse i Mekgvajer je trebalo da dobije zuti za simuliranje. Penal za Kejna cist ko suza.

Sada ste nasli i zaveru protiv Kolumbije. Sudija ovo ono. Mi Srbi smo tragicno iskompleksirani narod. Glavne odlike: Bezanje od odgovornosti, samosazaljevanje i sindrom zrtve.

konto

pre 5 godina

Koja prevara! Pa ovo je gore nego kad nije bilo VARa, fazon upotrebljavamo kad nama paše... A ja se nadao da će ovo doneti dobro fudbalu..

Pavo

pre 5 godina

Ako se već sudi, najprije je Kane napravio faul u napadu, a tek nakon toga je mozda faul na njemu. Lijepo je sudac počastio Engleze. Fuj.

Mirko Kojotovski

pre 5 godina

izgleda da vi ne gledate fudbal.Iskljucivo mrzite Engleze.Kolumbija nije napravila šansu na utakmici.Da je sudija bio onako baš pristrasan trebao je već dva crvena dati Kolumbijcima.Ovog Kwjna odvojiti od lopte može samo tenk a ovi navalili da ga lome i ruše. I još nije svirao.drugi.penal.Ocigledan.
I na kraju Englezi su mnogo bolji

pera kojot siper genije

pre 5 godina

mrzim engleze ali cist penal je bio , da nije skocio na njega na kraju verovatno ne bi ni svirao.
(realannn, 03. jul 2018 21:34) a sta je trebao da ga preleti kad mu je u putanji? ili da stane da ga pusti ? mozda i jeste faul ali smesan faul.

vlada82

pre 5 godina

Da li ste vi ljudi normalni!? Ovo je penal kao suza a to sto ne volite Engleze je druga stvar. Vukao ga je i na kraju zajahao i to nije penal jel?!?! Ja sam pre utakmice navijao za Kolumbiju ali posle ovog njihovog sramnog ponasanja zelim im da ispadnu. Ionako nista nisu pokazali veceras.

buzz

pre 5 godina

Dobro su i prosli Kolumbijci ko im sudi Amerikanac- Englezima ha ne znam sto nisu trazli drugog sudiju znajuci kako je sudio sudija necu da mu spomenem ime utakmicu Srb-Šva

rebel

pre 5 godina

Kako to amerikanac kao prijatelj sudi englezima?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bane, 3. jul 2018 20:42)

Neupuceni ljudi ne znaju da Englezi i Amerikanci nisu u najboljim odnosima i da se nepodnose bas najbolje.Najveci americki saveznik ovde u Evropi je Nemacka.Ili bolje receno,okupirana Nemacka.

Kukuriku

pre 5 godina

Kad je teško daj Englezima penal, ej čoveče 7 od 9 golova dali iz prekida, Kejn pogotkom iz penala ponovo potvrđuje "klasu". Na ovom SP-u će se debelo navlačiti za Engleze.

lorenzo

pre 5 godina

i ajde malo ohladite sa ovim teorijama...šta sad pošto Mitroviću nije sviran penal, to znači da do kraja prvenstva ne treba da se svira? uostalom treba napraviti neku reputaciju da možeš uticati na sudije, treba biti redovan na prvenstvima i glavno imati prave ljude u savezima...mi ništa od toga nemamo i nije čudo što nas ignorišu i ne tretiraju sekundu...bavimo se nebitnim stvarima, krivi nam svi drugi, svi nas mrze a u principu smo sami sebi najveći protivnici

lorenzo

pre 5 godina

mnogo prljavi ovi Kolumbijci...nisam znao da su ovakvi, kontam imaju temperament ipak je to JA ali ovo je previše...Englezi znaju malo glumiti ovo ono, ali realno igraju muški, pošteno bez neke pretjerane glume, ne trče na sudiju posle svake odluke..oni i Njemci su još jedini koji su koliko toliko pošteni...ovo ostalo Španija, Brazil, Argentina, Portugal, sve bi na mufte, de samo da se ošteti protivnik

sofronije

pre 5 godina

Na 56 utakmica do sada svirano 28 penala, u proseku na svakoj drugoj utakmici po jedan penal... Pa toliko ne dobijaju ni Zvezda i Partizan u ovoj nasoj ligi... A najgore je sto su uveli kao neku tehnologiju o kojoj sam sudija odlucuje da li ce je gledati ili nece i da li ce je primeniti ili nece, pa koja joj je onda poenta? Uzas...
Ne pamtim dosadnije i nekvalitetnije svetsko prvenstvo od ovoga...

vlada

pre 5 godina

Ko kaze da nije penal nije objektivan. Sancez ga sve vreme drzao, oa ga na kraju u zajahao. Sta je trebalo jos da uradi da se dosudio penal?

pera kojot siper genije

pre 5 godina

gogoogogoogoogollll haahhahhahha kako mi draho za ove engleze padavicare idemoooo brco kolimbijci Srbina u transu :))))

Jaran

pre 5 godina

Za ove sto pricaju da smo ludi jer tvrdimo da sudija sudi za Englesku:

Nisam znao da se Kolumbija i Amerika vole, sve puca od ljubavi...

ognjen

pre 5 godina

Neverovatno šta radi sudija! Prvo žuti karton za skok bez ikakvog faula, pa penal, a vidi se da je Kejn namjerno pao.. Katastrofa za jedno SP!

evoba

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da govorite da nije penal. Zajahao ga dok lopta ide prema njima, je l tako treba da se brani ubacaj? Naravno da je i ono nad Mitrom trebalo da bude penal, ali kakve veze to ima s ovim? Treba ovakve stvari da pustaju jer Mitru nisu svirali penal? Budite objektivni.

profdrmr

pre 5 godina

VAR nema nikakvog smisla niti značaja dok treneri ekipa ne budu imali pravo da pozovu čelendž kao u američkom fudbalu. Na našoj utakmici sa "Šaćirijem" i ovoj večeras sudija nihe gledao čelendž, jer bi u oba slučaja morao da promeni odluke, ali na štetu " favorizovanih"... sramota!!!!

Tribislav

pre 5 godina

Deo zreba gde su ove dve selekcije je O C A J A N. Ali to je ono kada, se ne formiraju realno grupe nego se domacinima daju da cak budu i nosioci. Svetskih prvaka tacno ima osam i samo oni treba da budu nosioci.

спортски уметник

pre 5 godina

Фаул у нападу или пенал? Чему служи вар ако судија одбија да погледа снимак?

Autolakirer

pre 5 godina

Kejn ako se oklizne u hodniku sudija svira penal. Engleski pritisak sve ove godine na FIFA izgleda da ce da ucini svoje.Treba ih dovesti do zavrsnice. Stadionu u vecini slucajeva nisu puni. Ispali nemci, argentinci, spanci treba prodati te karte

CJC

pre 5 godina

Au boze dragi, s kim ja delim vazduh u ovoj Srbiji. Pa vi ljudi majke mi niste normalni.
Ovo je horor.
Nije penal? Pa ovo stvarno moze izjaviti samo neko ko ostrašćeno mrzi nekog.
Ova Kolumbija pojma nema, Englezi im šansu nisu dali, pojeli su ih veceras.
Pa mi smo za ovu Kolumbiju Brazil licno.
A ponašanje je za svaku osudu, Falkao kapiten, da se ne svadja sa sudijom svaki minut ne bi ni skontao da igra.

Najbolji je opancarev lepak

pre 5 godina

Tako tako pa nek svira jos jedan penal ako ga nije sramota.Imas VAR a neces da pogledas,faul u napadu pa tek onda mozda start za penal.

Liverpool FC

pre 5 godina

Kakav bre penal!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 3. jul 2018 21:20)

Cist.

Drakče

pre 5 godina

Tri utiska sa utakmice:
-Kolumbija je bez Hamesa slabija za jedno 20%
-Ovde ako ne bude tuče do kraja, dobro će biti
-I naravno Sančez = penal

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Што сте досадни више са тим политичким и историјским препуцавањима на свакој утакмици.

Који је ово гол Кејну на првенству, пети или шести?

marija

pre 5 godina

Hvala ti Bože za Acu Stojanovića!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deyan, 3. jul 2018 19:57)

Po meni, najbolji, najpristojniji sportski komentator.
Prava beogradska škola.

objektivno

pre 5 godina

Pomoćni sudija Simon Lount ima engleski pasoš išao je ceo život na utakmice u Engleskoj i navijao ali je jednom zakasnio na brod u Novom Zelandu i ostao je tamo sa nekom devojkom, niko nije očekivao da sudija iz Engleske sudi Engleskoj, ipak ni sami Englezi u njihovim novinama su pisali za tog sudiju da je jedini sudija iz Engleske na svetskom prvenstvu.

lopta

pre 5 godina

Pitam se za koga da navijam? Nekako mi je uvek drago da pobedi manja i siromasnija zemlja, posebno u ovom slucaju jer je za latino amerikamce fudbal=zivot. Ta nacija ce se verovat vise radovati, deca vise poistovecivati sa svojom idolima... mozda gresim ali jedno je sigurno-manjima i siromasnija treba vise radosti.

bmiles

pre 5 godina

Bogati svet postaje sve arogantniji!Penal jeste bio ali u nastavku akcije je ali je prethodio rvacki zahvat Kejna nad istim igracem,pre toga.Kao u slucaju sa utakmicom Svajcarska - Srbija,sudija( iz USA - anglosaksonsko poreklo) se napravio lud i nije prihvatio odluku VAR,da pogleda snimak!Cemu sve ovo i dokle).Ako je uveden VAR red je da se to pravilo uvazi,ili to ne vazi samo za male fudbalske nacije)!?

Liverpool FC

pre 5 godina

Kakav bre penal!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 3. jul 2018 21:20)

Cist.

Марко

pre 5 godina

Penal ko vrata najahao Kejna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan 1918, 3. jul 2018 21:31)

Након што га је овај вукао пет метара, и сам га навукао на своја леђа и онда пао.

room 1408

pre 5 godina

I svirnu ga Englezima.Kako nije sramota ovog Engleza sto sudi(pardon Amerikanca)?!Sramota je ovo šta FIFA radi.Ocigledno da je jaz između bogatih i siromašnih nenormalan.Svajcarska-Srbija sudi Svajcarac(Nemac),a Kolumbija-Engleska sudi Englez(Amerikanac)?!!A na planeti živi 6 milijardi ljudi i na 100-ne i 100-ne različitih nacija.Sto ovu utakmicu nije sudio npr.najbolji sudija na svetu Srbin Milorad Mazic.Covek nema dodirnih točaka ni sa jednom nacijom?Da se razumemo penal je bio,ali šta se dešavala pre penala.Najahao ga Kejn.Pre penala bio je faul u napadu.Treba ugasiti ovaj sport!!!!

iggy

pre 5 godina

srbende navijaju za kolumbiju, a ne znaju ni dva igraca da nabroje hahahaah
(dostojevski, 3. jul 2018 20:49)

Igita i Valderama. Dve najvece legende kolumbijskog fudbala. Nek mi oproste Hames i Falkao. Steta sto ovi klinci nisu bili rodjeni 1990 kad su na otvaranju SP igrali Kamerun - Kolumbija, ne zna se koja je zemlja tada imala vece majstore fudbala

Klaben

pre 5 godina

Igita i Valderama. Dve najvece legende kolumbijskog fudbala. Nek mi oproste Hames i Falkao. Steta sto ovi klinci nisu bili rodjeni 1990 kad su na otvaranju SP igrali Kamerun - Kolumbija, ne zna se koja je zemlja tada imala vece majstore fudbala
(iggy, 3. jul 2018 21:38)

Argentina-Kamerun, mislim da je bilo 0-1. Milla.

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Milina videti Engleze, svih 11 na terenu i stručni štab kao jedan pevaju himnu.
(Milan, 03. jul 2018 19:59)

Vi ste opsjednuti tim himnama.
(HARIS, 3. jul 2018 20:17)

I vi bi ste bili opsednuti da imate neku himnu koja direktno zadire u koren nacije, u identitet ili u nešto uzvišeno što asocira na ponos nacije. Mi i Englezi upravo takve himne imamo, oni u njihovoj himni veličaju najpre Boga i onda i svoju svoju kraljicu na koju su veoma ponosni a mi našoj himni isto najpre veličamo Boga a onda i Srbiju i zato smo i te kako i opsednuti himnom a i ponosni mogu ti reći. Zato svaka čas za Engleze zbog složnog pevanja himne.

Zuca

pre 5 godina

Kaze Aca informacija da na utakmici imaju samo 3 igraca sa preko 30 godina i da sva trojca igraju za Kolumbiju. A u Engleskoj najstariji 2 igrača sa po 27 godina. I naravno da ne zaboravimo mladjanog Eslija Janga.

the chox

pre 5 godina

Zasto komentator za igraca broj 16 non stop vice SOLIS kad je to JEFF LERMA....
isto vazi za igraca 6...zove ga MORENO a to je ustvari SANCHEZ (sto je napravio penal protiv Japana)...?

: Poslovodja šestorice patuljaka

pre 5 godina

Milina videti Engleze, svih 11 na terenu i stručni štab kao jedan pevaju himnu. 
(Milan, 03. jul 2018 19:59) 

Vi ste opsjednuti tim himnama. 
(HARIS, 3. jul 2018 20:17) 

I vi bi ste bili opsednuti da imate neku himnu koja direktno zadire u koren nacije, u identitet ili u nešto uzvišeno što asocira na ponos nacije. Mi i Englezi upravo takve himne imamo, oni u njihovoj himni veličaju najpre Boga i onda i svoju svoju kraljicu na koju su veoma ponosni a mi našoj himni isto najpre veličamo Boga a onda i Srbiju i zato smo i te kako i opsednuti himnom a i ponosni mogu ti reći. Zato svaka čas za Engleze zbog složnog pevanja himne.
(Tatko na Martiana, 03. jul 2018 20:31)

I sto sad? Ti pevas himnu? Ti si sad ponosan? Ti osecas da pripadas necemu uzvisenom? Ti sad mozes svima da drzis moralne pridike o tome kako ovo treba, ono ne treba, moze, ne moze, valja, ne valja? Radis za 250 eura i glasas za iste ove koji su bili na vlasti i prije 30 godina, a i onda ti je plata bila 250 maraka? Ali zato komsija ima ljubavnicu, gazda ne placa pune doprinose i ceo porez, dosta drugara ti se zaposlilo preko veze ili partije, masu njih otišlo trbuhom za kruhom vani... dok ti gledas ko peva himnu i ko je nas, a ko je njihov?
Ljudima je u prirodi da se sele i da delaju onako kako zele, batali se kafanskih i pridika i moralisanja neostvareni covece.
Ovo je fudbal i uzivaj u njemu, fudbaleri imaju nagon za pobedjivanjem, kakva nacija, kakve himne, Bogovi, kraljice i bakraci.

mergo vupertal

pre 5 godina

@palop

Mozda si u pravu, ali ja mislim ako Kolumbija sa srecom povede moze lako da se to desi. Englezi ako povedu bice teze.

Partizan 1918

pre 5 godina

ali koji je tačno fazon pričanja igrača sa stavljenom rukom preko usta? ajde i nekako da shvatim kada dva igrača tako pričaju prilikom izvođenja slobodnjaka ali kada to rade dva igrača na tribinama ili trener i njegov pomoćnik na klupi...
(lorenzo, 03. jul 2018 20:25)

Da im ne čitaju sa usana šta su rekli o saigraču,protivniku,sudiji,treneru.
Hames rekao za Radamela da nema pojma-znam Kolumbijski.

CJC

pre 5 godina

Sabise Engleze na 30m od gola.
(M, 03. jul 2018 20:23)

Brate, ja ne znam da li ti mislis da ti jedini imas TV u Srbiji a mi ostali slušamo prenos na radiju?
Sta je poenta tvog komentara, trolovanje...?
Ljudi tri puta prešli centar za poluvreme, imali jedan šut. Jedino ako nisi pomesao padeže pa mislis Englezi ili dresove, u tom slucaju, Englezi su crveni.

zorzo

pre 5 godina

srbende navijaju za kolumbiju, a ne znaju ni dva igraca da nabroje hahahaah
(dostojevski, 03. jul 2018 20:49)

ti znas za Valderamu, video ga na tribinama.

iggy

pre 5 godina

2:1 za Kolumbiju.
(mergo vupertal, 03. jul 2018 20:10)

Nema sanse da ovde padne 3 gola...
(palop, 3. jul 2018 20:37)

Kao ni juce na Belgija Japan

HARIS

pre 5 godina

Milina videti Engleze, svih 11 na terenu i stručni štab kao jedan pevaju himnu.
(Milan, 03. jul 2018 19:59)

Vi ste opsjednuti tim himnama.

Mare

pre 5 godina

Ne navijam ni za koga ali moram da kazem da Englezi takticki izgledaju perfektno, pre svega u odbrani gde svako ima svoju ulogu, probajte da zapazite.
Naravno to ne znaci da ce pobediti ali lepo je videti da je neko uigran.

Saša

pre 5 godina

Japan i Meksiko koji subjuče ispali su sasvim sigurno bolje ekipe od današnje sve četiri reprezentacije. Daleko bolji, lepši, brži fudbal igraju od ovih.

lorenzo

pre 5 godina

ali koji je tačno fazon pričanja igrača sa stavljenom rukom preko usta? ajde i nekako da shvatim kada dva igrača tako pričaju prilikom izvođenja slobodnjaka ali kada to rade dva igrača na tribinama ili trener i njegov pomoćnik na klupi...

Bio Robot

pre 5 godina

Steta sto za Kolumbiju ne igra njihov najbolji igrac Hames Rodrigez. Mislim da je to nenadoknadiv gubitak za njih. Englezi do sada odigrali samo jednu pravu takmicarsku utakmicu i to u prvom kolu. Neverovatno dobro su izgledalu u njoj. Korak su ispred svih na prvenstvu sa sistemom igre.Moderno, brzo, dopadljivo. Najodmornija su ekipa u 1/8 finala. Iako imaju mozda i previse mladih igraca za ovaj nivo takmicenja po meni su favoriti veceras. A bice i golova.

Zoro

pre 5 godina

Na mecu Engleza, sudi Amerikanac, sa sve Kanadom i Novim Zelandom.
Ovi pomocnici pod Britanskom krunom pevali himnu sa sve igracima Engleske.
SVASTA!!

Daa

pre 5 godina

Kada vidim koliko ljudi ne vole Englesku bas zbog toga navijam za njih svim srcem jer jednostavno ne zelim da delim isto misljenje sa tim ogranicenim ljudima.

Dejan

pre 5 godina

Da li je moguće da Engleska nema kvalitetnijeg igrača na sredini terena od Hendersona. Velika šteta za fudbal je što ga on predstavlja.

Totoro

pre 5 godina

Gledam tekmu i razmišljam kako bi i jedne i druge Japanci pojeli. Celo prvenstvo prati neka holivudska gluma, padanje i prenemaganje. Ovo više ne liči na fudbal. Kada nepismenoj deci daš milione da jure za loptom to izgleda kao ova utakmica Engleza i Kolumbijaca.

tennisman

pre 5 godina

Svako ko se razume u fudbal zna da prolazi Kolumbija, ako ste videli postavu primetili ste da Engleska igra sa 3 igraca pozadi sto potpuno odgovara igri Kvintera i Kvadrado koji ce ih siriti i otvarati prostor za Falkaa

duki

pre 5 godina

i bez toga bih navijao za kolumbiju ali tek sada za kalkulatore ne mogu nikad. retko kome to nesto dobro donese. biraju ljudi kolumbiju umesto japana, vec planiraju finale... napred kolumbija!

room 1408

pre 5 godina

Ono kada u zadnjem kolu u grupi igraš da izgubiš i da budeš drugi u grupi i praviš “kalkulacije”,pa odmah u 1/8 finala naletiš na Kolumbiju.Voleo bi najviše na svetu da se večeras ponovi Urugvaj 2,..Mislim ko ne bi navijao za Engleze.Inace jako pošten,dobar,vredan,narod koji vekovima gleda samo svoja posla.Zato svim srcem večeras za Kolumbiju,...

impeRAtor

pre 5 godina

Englezi imaju najbolji tim u poslednjih 20 godina. Sjajna prilika za polufinale gde ih najverovatnije ceka mocna Hrvatska. Kolumbija je dobar tim ali mislim da nece moci da se nose sa englezima, posebno u fazi odbrane.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Svako ko se razume u fudbal zna da prolazi Kolumbija, ako ste videli postavu primetili ste da Engleska igra sa 3 igraca pozadi sto potpuno odgovara igri Kvintera i Kvadrado koji ce ih siriti i otvarati prostor za Falkaa
(tennisman, 03. jul 2018 19:35)

Za tvoju informaciju, Engleska igra sa 3 igraca u fazi napada, dok se u fazi odbrane Tripije i Esli Jang spuste i to postaje linija od 5 igraca. Sinoc su to radili i Karasko i Munije, a zamisli kad nece Tripije i Jang koji su primarno defanzivci. Vidim da mnoge boli to sto se Englezima otvorio lep put do finala i to sto imaju dosta finu ekipu, morala ih je sreca jednom pogledati posle mnogih nesrecnih okolnosti na velikim takmicenjima. Povreda Ovena, Lampardov gol itd...Takodje, ova generacija ce sa Kejnom, Alijem, Lingardom, a stizu i momci koji su bili prvaci u svom uzrastu (Solanke, Arnold, Voker Piters...) i pun zenit ce imati za 4 godine kada ce Katar drhtati. Fudbal se vraca kuci!

Afram Island

pre 5 godina

Jako teška odluka za koga navijati...
(remki, 03. jul 2018 19:31)

Veoma teška, ne znam da li da navijam za Kolumbiju, ili protiv Engleza

Afram Island

pre 5 godina

Jako teška odluka za koga navijati...
(remki, 03. jul 2018 19:31)

Veoma teška, ne znam da li da navijam za Kolumbiju, ili protiv Engleza

palop

pre 5 godina

Među 8 najboljih 
Rusija, Švedska, Hrvatska 
KAKAV SMOR! 
Nema Italije, Nemačke, Španije, Holandije... Užas od Mundijala. 
EURO 2020! Biće 20x bolji.
(DavidB, 03. jul 2018 23:33)

Sve ide po zasluzi, nije im niko zabranio da udju medju 8...

Srbenda

pre 5 godina

srbende navijaju za kolumbiju, a ne znaju ni dva igraca da nabroje hahahaah 
(dostojevski, 3. jul 2018 20:49) 

Znam za Igitu i Rinkona.
Da li mogu da navijam za Kolumbiju?

room 1408

pre 5 godina

Ono kada u zadnjem kolu u grupi igraš da izgubiš i da budeš drugi u grupi i praviš “kalkulacije”,pa odmah u 1/8 finala naletiš na Kolumbiju.Voleo bi najviše na svetu da se večeras ponovi Urugvaj 2,..Mislim ko ne bi navijao za Engleze.Inace jako pošten,dobar,vredan,narod koji vekovima gleda samo svoja posla.Zato svim srcem večeras za Kolumbiju,...

sofronije

pre 5 godina

srbende navijaju za kolumbiju, a ne znaju ni dva igraca da nabroje hahahaah
(dostojevski, 3. jul 2018 20:49)

Navijam za kolumbiju zato sto ne podnosim englesku naciju. A ako hoces bas da znas, tacno je da ne znam vise od tri igraca Kolumbije ali ne znam ni ko su ovi sto igraju za Englesku, znam 3-4 igraca... A taman da im igra i 11 najvecih svetskih zvezda protiv Zanzibara navijao bih za Zanzibar, jel to zabranjeno mozda? I ne vidim zasto rec "srbende" u tvojoj recenici ima tako pogrdan prizvuk, ja drugo drzavljanstvo nemam, ovde sam rodjen, ovde zivim i Srbin sam, pa sta? Nije bas da sam ponosan na to zbog politickih okolnosti i zivotnog standarda koji je iz toga proistekao ali kao sto rekoh ja svoju nacionalnost ne mogu da menjam, cak i ako odem u taj isti Zanzibar da zivim opet cu biti Srbin sa prebivalistem u Zanzibaru, i ni u tome ne vidim neki problem... Ovde je sve prepuno autosovinista a voleo bih da mi neko od vas objasni sta vas to ispunjava u tome da pljujete sami sebe, da li je to neki poseban oblik mazohizma ili sta je u pitanju?

Zoro

pre 5 godina

Na mecu Engleza, sudi Amerikanac, sa sve Kanadom i Novim Zelandom.
Ovi pomocnici pod Britanskom krunom pevali himnu sa sve igracima Engleske.
SVASTA!!

duki

pre 5 godina

i bez toga bih navijao za kolumbiju ali tek sada za kalkulatore ne mogu nikad. retko kome to nesto dobro donese. biraju ljudi kolumbiju umesto japana, vec planiraju finale... napred kolumbija!

Liverpool FC

pre 5 godina

Ovaj iz komentara što kaže da "zna kolumbijski"- ne postoji kolumbijiski jezik. Oni pričaju španski.
(Lav, 3. jul 2018 20:49)

Covek je samo hteo da se nasali,ali ti nisi razumeo vrlo ociglednu salu.

vopi

pre 5 godina

Engleska zasluženo, čist penal nad Lingardom u 70 i nekom nije suđen.
(var, 03. jul 2018 22:59)

Cist penal nad Lingardom???
Lik se tako isfolirao da je morao da dobije zuti karton za to. Nije ga pipnuo igrac Kolumbije.
Isto kao I malo pre toga, kada je simulirao neki drugi Englez, zaboravih ko bese. Bacio se kao u bazen. Isto zasluzio zuti za simuliranje

Krug dvojke

pre 5 godina

Gledam Kolumbijce u odbrani, smireni, precizni pasevi, iznosenje lopte...a onda vratim film na ove nase, Nemanja koji pet puta pipne loptu pre nego sto pogresi, lopta uvek unazad, sa bezbroj gresaka u dodavanju od strane svakog igraca....mi smo bili smesna reprezentacija, i tako su nas drugi videli, na nivou Kostarike, Juzne Koreje, Japana.

Zasto je Japan smesna ekipa? Igrali su osminu finala i zamalo prosli u cetvrtfinale. Koreja izbacila Nemacku sa prvenstva.

HARIS

pre 5 godina

Milina videti Engleze, svih 11 na terenu i stručni štab kao jedan pevaju himnu.
(Milan, 03. jul 2018 19:59)

Vi ste opsjednuti tim himnama.

budibogsnama

pre 5 godina

mi smo bili smesna reprezentacija, i tako su nas drugi videli, na nivou Kostarike, Juzne Koreje, Japana....
(sasa jokic, 3. jul 2018 23:12) Izvini, ali Japan i Koreja su pokazali mnogo vise od nas...

Saša

pre 5 godina

Tekoh da ovde navijam za Engleze, ali ako je ovo bio penal ono nad Mitrovićem sa Švajcarskom je bilo za zatvor! A tamo je Mitoviću sviran kontrafaul nad tom dvojicom?! Da li je to normalno?

neutralni felsh

pre 5 godina

kolumbija je morala da odigra onako stisnuto, nije im igrala desetka a oni nemaju zamenu na tom planu. hames rodrigez je bio nosilac njihove igre. kvadrado jeste dobar ali on je odlicno krilo i skoro nista vise, taj posao sasvim pristojno radi u juventusu... ali za gradjenje igre nije, klasicna krila kao on to nisu. za opasniju igru im je trebao hames, a njega nema a njega nema... los moment i slaba klupa, ali dobro su se drzali sve u svemu.

Downtown

pre 5 godina

kakva radost ,idemo u finale. titula se vraća u Englesku!
(Middletown, 03. jul 2018 23:17)
A jel ti zivis u Engleskoj? Priznajes kraljicu? Glasao si za Brexit??

Чава

pre 5 godina

Оно кад се судија презива Гајгер па Аца искористи прилику да сат назове Гајгеров бројач...

lorenzo

pre 5 godina

realno Engleze ništa osim Hedersona ne može da izbaci sa SP...najjača mi scena što se Kejn vraća na sredinu da organizuje napad jer ovaj nije sposoban...na koju li foru je on kapiten Liverpula i prvi izbor u timu Engleske ja ne znam

Teribooo

pre 5 godina

Aca Stojanović ima lep glas, ima dosta fudbalskog znanja, samo me nervira što nekako veštački prenosi utakmice, čak i glas malo izoštri kako bi izgledao što "zvaničniji" prenos... Dok recimo kada prenosi Srbiju priča sasvim normalno i tada mi se zaista sviđa... Aco, samo malo običnije i opuštenije prenosi, eto savet od mene... Možda se mnogi neće složiti sa mnom ali ja sam stekao takav utisak.

rd7

pre 5 godina

Nisu mi jasni ovi sto im nije jasno zasto svaki krsteni Srbin navija za Meksiko, Kolumbiju, Island, Egipat, Rusiju... Kao prvo, viteski je navijati za slabijeg, kao drugo,
pa niko od tih zemalja nam nikad nije zagorcavao zivot... I bar milion drugih razloga...
(Nenad, 3. jul 2018 23:04)


Da, baš su reprezentativci Engleske fudbalske reprezentacije nama zagorčavali život. Šovinizam overload. Smejurija.

Sibicar

pre 5 godina

mi smo jedini narod koji poistoveti necije simpatije prema nekoj fudbalskoj reprezentaciji sa njegiv politickim opredeljenjem... Evo ja sam I rusofil I anti-EU I patriota pa sam navijao za Englesku, jednostavno imaju veliku pricu oko reprezentacija I sve oko nje.... Bravo Englezi

Solskjaer

pre 5 godina

Реално, Харија Кејна баш хоће срећа на овом првенству. Али, имати овако сигурног пеналџију у тиму је озбиљна предност на великим такмичењима. Тако да, што се мене тиче, Хари Кејн је за сада играч турнира !

Wizard

pre 5 godina

Najbolji strelac 6 golova, ni jedan dao :). 3 penala, jedna se lopta odbila slucajno od njega i dva krompira pred golom.
(ja hoću da budem aMoniman, 3. jul 2018 23:08)

Slažem. Ali eto na primer taj Kane može samo da dobije nagradu kao najbolji strelac takmičenja, a ne kao najbolji igrač. Tako treba da se sagledaju stvari i za zlatnu loptu takodje, da se sve gleda kako treba, svaki detalj igrača, pa čak i da li je fer plej igrač, da ne simulira Itd. Treba dodeliti i nekim igračima na drugim pozicijama titulu najboljeg igrača. Može na primer u Hrvatskoj Mandžukić da bude najbolji strelac do kraja prvenstva, ali Modrić je ključ ekipe i najbolji igrač njihovog tima! Pozdrav

Momo

pre 5 godina

Која корупција досад у СП што се тиче избора за судије. Немац суди "Швајцарцима" против Србије. Амер суди Енглезима. Да ли ће Мажић судити Русима против Хрвата? Е па неће никад.

Ivan

pre 5 godina

srbende navijaju za kolumbiju, a ne znaju ni dva igraca da nabroje hahahaah
(dostojevski, 3. jul 2018 20:49)

Hames, Falkao, Baka, Kvadrado. Je dosta ovih 4 ili oćeš celu repku Kolumbije da ti izdiktiram? Znamo mi vrlo dobro za koga navijamo i ko za kog igra, za razliku od tebe koji, ubeđen sam mogu se kladiti u kuću i imanje, da apsolutno ne znaš nišza o čoveku čije si ime "oteo" pa metnuo na sopstveni nik. Toliko o tome ko zna a ko ne zna! :-)

Momo

pre 5 godina

(mr.wolf, 03. jul 2018 22:25) пријатељу, три жута у почетку утакмице, због којих су ти играчи у остатку морали играти "на прстима", што је јединствено у овом СП, несуђен очигледан пенал који би вероватно значио 2-0 за Србију, то би сломило морал много којих екипа, не само Србије. Да је тактика Србије била лоша, била је, али није све у томе. Зашто не ставити судију из Африке, Азије или одакле год али не из народа противнички настроњеног против Срба у новијој историји, када СП врви од судија одасвуд??

floro flores

pre 5 godina

Kolumbija jednu utakmicu sjajna,pa jednu ocajna... Da su igrali svaku kao protiv Poljske bio bih uz njih... Ovako,srecan im put! Englezi barem zeleli da se nadmecu

Realan

pre 5 godina

Najbolji strelac 6 golova, ni jedan dao :). 3 penala, jedna se lopta odbila slucajno od njega i dva krompira pred golom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja hoću da budem aMoniman, 3. jul 2018 23:08)


U utakmici protiv tunisa sam je golovima doneo svojoj ekipi pobedu, a od ta 3 penala 2 su napravljena nad njim. Inace taj isti Kane koga osporavas prethodne 4 godine ima 30+ golova po sezoni, ima 25 godina i svojim trudom radom i disciplinom je uradio ono sto ti neces za 250 godina. Pretpostavljam da si neki lik koji je nezadovoljan svojim zivotom i leci komplekse tako sto troluje i pise komentare mrznje...

Komša

pre 5 godina

@peđa
Ko prođe na penale zasluženo je prošao.Nema tu filozofije mnogo i penali nisu lutrija kako se to često govori nego čista psihologija.
Evo,kod onog Kolumbijca što je prvi promašio se odmah videlo da je nesiguran.
Englezi zasluženo prošli.
Kao i Rusi - Španci su imali 120 minuta da dokažu da su bolji i nisu uspeli , šutirali penale i pukli.Danci isto.

impeRAtor

pre 5 godina

Sva sreca pa je kvalitetnija ekipa prosla dalje. Kolumbija je divlja ekipa od koje mogu da se ocekuju samo prljavi startovi i uznemiravanje sudije.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Sramotno sudjenje, nemam reci! Brih je pojam kvalitetnog sudjenja u odnosu na ovu farsu. Mrzim englesku reprezentaciju i njihovu jadnu ligu!
(Adriano_Galliani, 03. jul 2018 22:09)

Mozes da ih mrzis, ali oni potpuno zasluzeno odose u 1/4 finale, gde im se polufinale vec smesi. Spanija ima tri vrhunska tima, dok ih Engleska ima sest, o truloj Italiji da ne govorim, njih ni nema na SP, milan izbacen iz Evrope, inter ce kuci posle grupne faze i eto...

satelit

pre 5 godina

Englezi su igrali fudbal 85 minuta... Kolumbija do tog trenutka ocajna! Mina ih je spasio i sad kao i protiv Senegala. Bez Hamesa Kolumbija nema nikakvu kreativnost..A verovatno on i Mina ne bi igrali u cetvrtfinalu... Englezi prvi put prosli na penale i mislim da ce igrati sad jos bolje,ali ... U cetvrfinalu vece sanse dajem Svedjanima koji deluju organizovano,cvrsto, skandinavski hladno bez emocija.. Veceras bih rekao zasluzeno ENG,bili su bolji,iako mi se ucinilo kao da Kejn kod penala drzi protivnika..

Ivan Veljković

pre 5 godina

Velika drama u Moskvi večeras koja je potvrdila da je Kolumbija više nego dobra ekipa koja se može nositi sa svim repkama na svetu. Ali, na kraju kroz penal lutriju mora se priznati da je ipak ipak za nijansu dominantnija reprezentacija otišla u četvrtfinale, pa, može se reći i zasluženo, mada mi je žao Kolumbijaca i bez Hamesa su igrali veoma borbeno i sasvim solidno ali Engleska je gotovo čitavu utakmicu dominirala, imala bolje šanse za gol, imala više udaraca na gol, držala meč pod kontrolom nekih 90% vremena i samo je mali pad koncentracije bio dovoljan da ih Mina kazni u 93. minutu i odvede meč u produžetke i potom i penale ispostavilo se.

Znači, kratak rezime četvrtfinala, parovi su odlični, biće mnogo zanimljivog fudbala i teški borbi, za mene koji sam nepristrasan kada ne igraju naši biće to pravo uživanje pa sad ko pobedi neka slavi, svejedno mi je. Mislim da Hrvati imaju ipak ipak najlakši posao u četvrtfinalu jer jednostavno ne verujem da Rusi mogu dva velika iznenađenja za redom da naprave mada će dati sve od sebe ali Hrvatska je tu favorit, dok ć u osalim duelima sve prštati od neizvesnosti i uzbuđenja, evo danas Šveđani potvrdili da su izuzetno ozbiljna ekipa, i možda baš i oni budu ti koji mogu da naprave veliko iznenađenje, videćemo, sve je moguće.

Nenad

pre 5 godina

Nisu mi jasni ovi sto im nije jasno zasto svaki krsteni Srbin navija za Meksiko, Kolumbiju, Island, Egipat, Rusiju... Kao prvo, viteski je navijati za slabijeg, kao drugo,
pa niko od tih zemalja nam nikad nije zagorcavao zivot... I bar milion drugih razloga...

Sp u Rusiji

pre 5 godina

Pitam se nekad, dal pojedini ljudi ovde imaju nesto smisleno da kazu, pa cak i besmisleno, a da je u vezi sa sportom. Ili im je samo svadja, rasprave, Rusija, rusofili u glavi...

Momo

pre 5 godina

(Drakče, 03. jul 2018 23:12) али тај пенал и друге судијске одлуке би могле да одлуче утакмицу... Не кажем да смо добро играли, противник сам наше тактике и селектора, али сматрам да смо покрадени, и да је избор судије бахат и неправедан, и да то и даље траје на овом СП.

tennisman

pre 5 godina

Svako ko se razume u fudbal zna da prolazi Kolumbija, ako ste videli postavu primetili ste da Engleska igra sa 3 igraca pozadi sto potpuno odgovara igri Kvintera i Kvadrado koji ce ih siriti i otvarati prostor za Falkaa

Vladan R

pre 5 godina

Zasluzen prolaz Engleske. Vise su zeleli pobedu u regularnom delu, vise su napadali, pre svega do postignutog gola i kontrolisali utakmicu do 80og minuta. Kolumbijci sa druge strane, isuvise defanzivno orijentisani, sa veoma grubom, na momente i prljavom igrom. Istina nisu im ni Englezi ostali duzni, ali tek nakon sto su shvatili da na takvu tucu, moraju bar malo i oni da odghovore tucom. I naravno penal cist kao suza.

sakupljac minusa

pre 5 godina

Ovi iz totenhema vidi se da su vezbali penale. Sledece sezone u LS u nokaut rundi,ako stignu dotle, a ubedjen sam da hoce, treba da igraju na siguricu. TJ penale. Ne znas ko je bio sigurniji.

absolutezero

pre 5 godina

Mi Srbi smo tragicno iskompleksirani narod. Glavne odlike: Bezanje od odgovornosti, samosazaljevanje i sindrom zrtve.
(dusan, 03. jul 2018 21:38)

Potpisujem.

Daa

pre 5 godina

Kada vidim koliko ljudi ne vole Englesku bas zbog toga navijam za njih svim srcem jer jednostavno ne zelim da delim isto misljenje sa tim ogranicenim ljudima.

Drakče

pre 5 godina

@momo
Dosadni ste više i sa ta tri žuta kartona, kao da su nešto mnogo dobro igrali i pre toga. Uostalom, pola Kolumbijaca ima žute kartone pa izginuše u odbrani i duelima.
Dosta više opravdanja. Ostaje da smo uskraćeni za penal i da smo napravili glupost na kraju, ali nismo smeli da dozvolimo da od tog penala zavisimo.

: Poslovodja šestorice patuljaka

pre 5 godina

Milina videti Engleze, svih 11 na terenu i stručni štab kao jedan pevaju himnu. 
(Milan, 03. jul 2018 19:59) 

Vi ste opsjednuti tim himnama. 
(HARIS, 3. jul 2018 20:17) 

I vi bi ste bili opsednuti da imate neku himnu koja direktno zadire u koren nacije, u identitet ili u nešto uzvišeno što asocira na ponos nacije. Mi i Englezi upravo takve himne imamo, oni u njihovoj himni veličaju najpre Boga i onda i svoju svoju kraljicu na koju su veoma ponosni a mi našoj himni isto najpre veličamo Boga a onda i Srbiju i zato smo i te kako i opsednuti himnom a i ponosni mogu ti reći. Zato svaka čas za Engleze zbog složnog pevanja himne.
(Tatko na Martiana, 03. jul 2018 20:31)

I sto sad? Ti pevas himnu? Ti si sad ponosan? Ti osecas da pripadas necemu uzvisenom? Ti sad mozes svima da drzis moralne pridike o tome kako ovo treba, ono ne treba, moze, ne moze, valja, ne valja? Radis za 250 eura i glasas za iste ove koji su bili na vlasti i prije 30 godina, a i onda ti je plata bila 250 maraka? Ali zato komsija ima ljubavnicu, gazda ne placa pune doprinose i ceo porez, dosta drugara ti se zaposlilo preko veze ili partije, masu njih otišlo trbuhom za kruhom vani... dok ti gledas ko peva himnu i ko je nas, a ko je njihov?
Ljudima je u prirodi da se sele i da delaju onako kako zele, batali se kafanskih i pridika i moralisanja neostvareni covece.
Ovo je fudbal i uzivaj u njemu, fudbaleri imaju nagon za pobedjivanjem, kakva nacija, kakve himne, Bogovi, kraljice i bakraci.

Kit Ricards

pre 5 godina

Izmislili smo Fudbal, postujemo fer plej i zivimo za fudbal... braco Englezi hvala samo da ne prodje veceras ovaj prljavi ples Kolumbije. Sudija je trebao sve da ih iskljuci!

antiDebil

pre 5 godina

absolutezero, 03. jul 2018 22:01) да смо имали неутралног судију у утакмици са Швајцарском, не бисмо испали и ти не би ово написао.
(Momo, 03. jul 2018 22:11)

Da nismo od petog minuta branili 1:0 i dali im još jedan ili dva ne bismo ispali. Daš još jedan i nasmeješ se u lice Brihu, Džaki i Šaćiriju. Samo smo trebali da igramo fudbal. Video si danas ko su i šta su švajcarci. Pisao bih ovo i da smo u četvrtfinalu.
(absolutezero, 3. jul 2018 22:34)

Ne stoje tako stvari, vec da nas nisu pokrali danas bismo mi igrali protiv Svedske !!!
Ko igra fudbal, englezi, Svedjani, Rusi, spanci, portugalci ? Ne postoji igranje fudbala, ne postoji lep i ruzan fudbal, postoji samo rezultat i nista vise od toga !

dostojevski

pre 5 godina

Sva sreca pa je kvalitetnija ekipa prosla dalje. Kolumbija je divlja ekipa od koje mogu da se ocekuju samo prljavi startovi i uznemiravanje sudije.
(impeRAtor, 03. jul 2018 22:59)

isto kao i rusi

absolutezero

pre 5 godina

absolutezero, 03. jul 2018 22:01) да смо имали неутралног судију у утакмици са Швајцарском, не бисмо испали и ти не би ово написао.
(Momo, 03. jul 2018 22:11)

Da nismo od petog minuta branili 1:0 i dali im još jedan ili dva ne bismo ispali. Daš još jedan i nasmeješ se u lice Brihu, Džaki i Šaćiriju. Samo smo trebali da igramo fudbal. Video si danas ko su i šta su švajcarci. Pisao bih ovo i da smo u četvrtfinalu.

Jose

pre 5 godina

Aaaaa kako mi je krivo za Kolumbiju kao da je izgubila Srbija. Nisu imali sreće, zaista da je ono ušlo pod prečku ko zna šta bi bilo. Elem, radujem se susretu Engleza i Šveđana jer su Englezi stare mušterije Švedskoj koji uopšte ne izgledaju naivno za sve dosad prikazano i opasno im se smiješi 1994 i polufinale. Napred Švedi!!!

totenhemova skola

pre 5 godina

Hari kejn i ovi ostali iz totenhema jako sigurni i kod penala ali i u toku meca,Megvajer pokidao,Pikford takodje,Jang i Sterling standardno uvek dobri.Engleska ce se igrati sa Svedskom.

it's all relative

pre 5 godina

(antiDebil, 3. jul 2018 22:45)
Jeste, da nas nisu pokrali mi bi danas vec bili sampioni sveta...ajde bre ne lupaj, cuce te neko.
Lagano spadamo u top 3 najgore reprezentacije na prvenstvu...

mr.wolf

pre 5 godina

(mr.wolf, 03. jul 2018 22:25) пријатељу, три жута у почетку утакмице, због којих су ти играчи у остатку морали играти "на прстима", што је јединствено у овом СП, несуђен очигледан пенал који би вероватно значио 2-0 за Србију, то би сломило морал много којих екипа, не само Србије. Да је тактика Србије била лоша, била је, али није све у томе. Зашто не ставити судију из Африке, Азије или одакле год али не из народа противнички настроњеног против Срба у новијој историји, када СП врви од судија одасвуд??
(Momo, 03. jul 2018 22:51)

Opet procitaj komentar. Odgovori na pitanja ako zelis. Uzgred nedosudjeni penal ne bi znacio 2-0 za Srbiju, vec 2-1.

спортски уметник

pre 5 godina

Фаул у нападу или пенал? Чему служи вар ако судија одбија да погледа снимак?

pera kojot siper genije

pre 5 godina

gogoogogoogoogollll haahhahhahha kako mi draho za ove engleze padavicare idemoooo brco kolimbijci Srbina u transu :))))

Dejan

pre 5 godina

Sudija svira faul štoperu Kolumbije, a Jang išao otvorenim đonom, i onda se Jang baca kao da je nagazinuo na Minu. A sudija daje žuti karton kolumbijcu. Čovek nema veze sa suđenjem. I neka kaže neko Aci da se kaže Muriel, ne Mjuriel.

F16

pre 5 godina

Cetvrtfinale Hrvatska-Rusija sramota za fudbal! Podseca na prvenstvo 2002. kada su Turska i Koreja igrale polufinale!  
(kadinjaca ipak pala, 03. jul 2018 21:49

Boli a...hahaha

iggy

pre 5 godina

Evo javno izvinjenje citaocima komentara posto vidim da su me mnogi ispravili, na otvaranju SP nisu igrali Kolumbija i Kamerun,kao sto sam napisao, vec Argentina i Kamerun, kao sto su me ispravili. Elem, nasa grupa je bila jedna od tezih, gde su nas Nemci isprasili sa 4:1, ne zna se ko je od njih imao razornije udarce, Mateus, Klinsman, Breme, Feler...Tu su bili i slabasni Emirati, kao i Kolumbija, cija generacija nije bila nista losija od ove i one iz Brazila 2014. Malo podsecanja na meni najdraze SP i traumu detinjstva nesrecnu YU eliminaciju nakom penala sa igracem manje

nista o nicemu

pre 5 godina

izgleda da vi ne gledate fudbal.Iskljucivo mrzite Engleze.Kolumbija nije napravila šansu na utakmici.Da je sudija bio onako baš pristrasan trebao je već dva crvena dati Kolumbijcima.Ovog Kwjna odvojiti od lopte može samo tenk a ovi navalili da ga lome i ruše. I još nije svirao.drugi.penal.Ocigledan. 
I na kraju Englezi su mnogo bolji
(Mirko Kojotovski, 03. jul 2018 21:51)

Prvi penal jeste bio, al za drugi izmisljas

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Sramotno sudjenje, nemam reci! Brih je pojam kvalitetnog sudjenja u odnosu na ovu farsu. Mrzim englesku reprezentaciju i njihovu jadnu ligu!

sasa jokic

pre 5 godina

Gledam Kolumbijce u odbrani, smireni, precizni pasevi, iznosenje lopte...a onda vratim film na ove nase, Nemanja koji pet puta pipne loptu pre nego sto pogresi, lopta uvek unazad, sa bezbroj gresaka u dodavanju od strane svakog igraca....mi smo bili smesna reprezentacija, i tako su nas drugi videli, na nivou Kostarike, Juzne Koreje, Japana....

lopta

pre 5 godina

Pitam se za koga da navijam? Nekako mi je uvek drago da pobedi manja i siromasnija zemlja, posebno u ovom slucaju jer je za latino amerikamce fudbal=zivot. Ta nacija ce se verovat vise radovati, deca vise poistovecivati sa svojom idolima... mozda gresim ali jedno je sigurno-manjima i siromasnija treba vise radosti.

room 1408

pre 5 godina

I svirnu ga Englezima.Kako nije sramota ovog Engleza sto sudi(pardon Amerikanca)?!Sramota je ovo šta FIFA radi.Ocigledno da je jaz između bogatih i siromašnih nenormalan.Svajcarska-Srbija sudi Svajcarac(Nemac),a Kolumbija-Engleska sudi Englez(Amerikanac)?!!A na planeti živi 6 milijardi ljudi i na 100-ne i 100-ne različitih nacija.Sto ovu utakmicu nije sudio npr.najbolji sudija na svetu Srbin Milorad Mazic.Covek nema dodirnih točaka ni sa jednom nacijom?Da se razumemo penal je bio,ali šta se dešavala pre penala.Najahao ga Kejn.Pre penala bio je faul u napadu.Treba ugasiti ovaj sport!!!!

palop

pre 5 godina

Cetvrtfinale Hrvatska-Rusija sramota za fudbal! Podseca na prvenstvo 2002. kada su Turska i Koreja igrale polufinale!
(kadinjaca ipak pala, 03. jul 2018 21:49)

Kako su onda Nemci igrali finale protiv Brazila ako su Turska i Koreja igrali u polufinalu?

dusan

pre 5 godina

Koliko ste vi ljudi neobjektivni i ostrasceni u mrznji protiv svega zapadnog... Kolumbijci nista, ama bas nista, nisu pokazali. Niti jedan ozbiljan napad, a evo 71. minut. Nijedan prekid Engleza nisu pustili da se izvede bez incidenta. I vrlo grubi. Doduse i Mekgvajer je trebalo da dobije zuti za simuliranje. Penal za Kejna cist ko suza.

Sada ste nasli i zaveru protiv Kolumbije. Sudija ovo ono. Mi Srbi smo tragicno iskompleksirani narod. Glavne odlike: Bezanje od odgovornosti, samosazaljevanje i sindrom zrtve.

Andrija

pre 5 godina

Nezaslužena pobeda Engleske. Kolumbija je stvarno super ekipa,i mislim da je zaslužila četvrtfinale . Pikford je golman,jako mlad i ovo mu je bio prvi put da brani penale u penal-seriji. Baka i Uribe stvarno su loše izveli penale,i mladi Pikford ih je odlično pročitao. Znajući Englesku,mislim da će ispasti od Švedske. Od 1990.nisu igrali polufinale,mada imaju sada dobar tim,ustvari imaju Kejna,koji je napadač neverovatan,ali staće i njega jednom gol,a ne vidim ko drugi može da ga da. Kolumbija je igrala hrabro,a onaj Mina je strašan igrač,dao je 3 gola na prvenstvu. Najbolji je strelac Kolumbije. Mina igra za Barselonu,i mislim da treba da mu se daje više prostora,možda čak umesto Pikea,koji je ipak u godinama. Ništa,2 dana pauze bez Mundijala,onda četvrtfinale,a kad pogledam parove,ne mogu da verujem da su to 8 najboljih na svetu...

Zuca

pre 5 godina

Kaze Aca informacija da na utakmici imaju samo 3 igraca sa preko 30 godina i da sva trojca igraju za Kolumbiju. A u Engleskoj najstariji 2 igrača sa po 27 godina. I naravno da ne zaboravimo mladjanog Eslija Janga.

ĆelavSamPaŠtaBL-YNWA

pre 5 godina

juce me japan ranio u srce ali veceras me kolumbia sahranila. pa jel moguce...??? e to ti je kad nemas srece i sta ces...

Darko

pre 5 godina

Druze mi i nemci smo isli dalje iz grupe, kolumbija je ispala o cemu ti pricas
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vidim, 3. jul 2018 22:30)

Vidis druze nije tako, isla je i Kolumbija i to kao treceplasirana ekipa. Tada je bilo 12 +4 najbolje treceplasirane ekipe, jer nije bilo 32 ekipe nego 24. Kao treceplasirane su otisle Argentina, Kolumbija, Holandija i Urugvaj a ispale Austrija i Skotska

Pozdrav za sve ljubitelje fudbala

Wizard

pre 5 godina

Najbolji strelac 6 golova, ni jedan dao :). 3 penala, jedna se lopta odbila slucajno od njega i dva krompira pred golom.
(ja hoću da budem aMoniman, 3. jul 2018 23:08)

Slažem. Ali eto na primer taj Kane može samo da dobije nagradu kao najbolji strelac takmičenja, a ne kao najbolji igrač. Tako treba da se sagledaju stvari i za zlatnu loptu takodje, da se sve gleda kako treba, svaki detalj igrača, pa čak i da li je fer plej igrač, da ne simulira Itd. Treba dodeliti i nekim igračima na drugim pozicijama titulu najboljeg igrača. Može na primer u Hrvatskoj Mandžukić da bude najbolji strelac do kraja prvenstva, ali Modrić je ključ ekipe i najbolji igrač njihovog tima! Pozdrav

mr.wolf

pre 5 godina

00

@ sofronije Evo da ti ja odgovorim nismo autosovinisti i ne pljujemo na sebe vec smo protiv takvih kao ti koji otvoreno ne podnose neku naciju, da ih pitas zasto, ne znaju ni sami ili ce navesti kao razlog neke gluposti, teorije zavere i sl. Zbog takvih kao ti i ja navijam u inat za engleze, jer necu kao sto je neko ovde napisao da se svrstavam u takve kao ti. Na to se obično misli kad se kaže srbenda. Možete da glumite vi neke patriote niste vi nikakve patriote vec obični šovinisti. Malo manje mržnje prema sve što diše i bića vam mnogo lepše u životu. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) 

Apsolutno tačno. S obzirom na to da se hvataju suviše često za izmišljen termin " autošovinista", možemo i mi njih nazvati "autopatriote", jer se njihov patriotizam svodi na ljubav ka sopstvenom nevaspitanju, neznanju i mržnji.
(Negativni, 03. jul 2018 22:20)

Svaka cast ! Bravo ! Razmisljam sta da dodam, pa shvatam da nema sta, lepo receno sve. Jos jednom. Bravo !

ja hoću da budem aMoniman

pre 5 godina

Najbolji strelac 6 golova, ni jedan dao :). 3 penala, jedna se lopta odbila slucajno od njega i dva krompira pred golom.

Totoro

pre 5 godina

Gledam tekmu i razmišljam kako bi i jedne i druge Japanci pojeli. Celo prvenstvo prati neka holivudska gluma, padanje i prenemaganje. Ovo više ne liči na fudbal. Kada nepismenoj deci daš milione da jure za loptom to izgleda kao ova utakmica Engleza i Kolumbijaca.

ognjen

pre 5 godina

Katastrofalno suđenje, a i očekivano, kako nego sve uraditi da Engleska prođe? Znate, sramota bi bilo da sada ispadne. Hvala Fifa, korektno .. :)

VladaNS

pre 5 godina

Ne razumem kako neko Hendersonu moze da dozvoli ulazak na stadion, a ne sutiranje treceg penala...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (impeRAtor, 3. jul 2018 22:49)

Šta će čovek, igra za Liverpul, gubitnički mentalitet.

DavidB

pre 5 godina

Među 8 najboljih
Rusija, Švedska, Hrvatska
KAKAV SMOR!
Nema Italije, Nemačke, Španije, Holandije... Užas od Mundijala.
EURO 2020! Biće 20x bolji.

Batman

pre 5 godina

Jel gledaju oni nasi ovo? Kako se gine za svoju zemlju. A da oni su vec vratili u svojim klubovima ili su na more na maledivima:-) eh srbi srbi.

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Milina videti Engleze, svih 11 na terenu i stručni štab kao jedan pevaju himnu.
(Milan, 03. jul 2018 19:59)

Vi ste opsjednuti tim himnama.
(HARIS, 3. jul 2018 20:17)

I vi bi ste bili opsednuti da imate neku himnu koja direktno zadire u koren nacije, u identitet ili u nešto uzvišeno što asocira na ponos nacije. Mi i Englezi upravo takve himne imamo, oni u njihovoj himni veličaju najpre Boga i onda i svoju svoju kraljicu na koju su veoma ponosni a mi našoj himni isto najpre veličamo Boga a onda i Srbiju i zato smo i te kako i opsednuti himnom a i ponosni mogu ti reći. Zato svaka čas za Engleze zbog složnog pevanja himne.

Dejan

pre 5 godina

Da li je moguće da Engleska nema kvalitetnijeg igrača na sredini terena od Hendersona. Velika šteta za fudbal je što ga on predstavlja.

Samo sportski!

pre 5 godina

Kad pogledam Japance i ove Kolumbijce i ponašanje na terenu...
Ovo meni nije sport. Pogotovo, čuveno gaženje i kopačkom kopanje tačke za izvođenje penala dok sudija ne gleda.

Nemanja

pre 5 godina

Биће и овде пенала на крају.
(Марвин тхе Мартиан, 03. jul 2018 22:02)

Još si tu? Za koga navijaš sada, nema nikog iz EU?

sarajevo.ba

pre 5 godina

Cetvrtfinale Hrvatska-Rusija sramota za fudbal! Podseca na prvenstvo 2002. kada su Turska i Koreja igrale polufinale! 
(kadinjaca ipak pala, 03. jul 2018 21:49) 



Kako su onda Nemci igrali finale protiv Brazila ako su Turska i Koreja igrali u polufinalu?
(palop, 03. jul 2018 22:04)

Pa jedni su igrali u polufinalu protiv Koreje drugi protiv Turske.

trenerzg

pre 5 godina

Која корупција досад у СП што се тиче избора за судије. Немац суди "Швајцарцима" против Србије. Амер суди Енглезима. Да ли ће Мажић судити Русима против Хрвата? Е па неће никад.
(Momo, 3. jul 2018 22:07) # Link komentara

Momcilo, druze, gospodin Mazic je profesionalac, bilo bi bi drago da sudi nasu utakmicu jedan takav vrhunski strucnjak.

A kad jednom odes u svicarsku, shvatit ces da ni Svicarci ne vole da im sude Nijemci, samo sto oni svi manje pricaju o sudjenju.

bmiles

pre 5 godina

Bogati svet postaje sve arogantniji!Penal jeste bio ali u nastavku akcije je ali je prethodio rvacki zahvat Kejna nad istim igracem,pre toga.Kao u slucaju sa utakmicom Svajcarska - Srbija,sudija( iz USA - anglosaksonsko poreklo) se napravio lud i nije prihvatio odluku VAR,da pogleda snimak!Cemu sve ovo i dokle).Ako je uveden VAR red je da se to pravilo uvazi,ili to ne vazi samo za male fudbalske nacije)!?

pedja

pre 5 godina

Engleska igra ocajno i samo su zahvaljujuci sudiji poveli. Sem Kejna nemaju iole ozbiljnog igraca a sredina terena je jos gora od nase.Penal koji je dosudjen je smesan jer je Kejn vukao kolumbijskog igraca a sudija je taj duel video tek na kraju kada je Kejn pao.Prljavu igru Janga i Stouna nije hteo da vidi tako da su obe ekipe igrale podjednako prljavo.
Nadam se da ce se Englezi oprostiti od prvenstva jer igrom nisu zasluzili da prodju dalje!

i tako. ..

pre 5 godina

@CJC
A šta su Englezi igrali ? Koju šansu akciju nešto.
Evo ne mrzim ih al šta su to oni ? Valjda su favorit ? Najbolje šanse mrtvi korneri .

vlada82

pre 5 godina

Da li ste vi ljudi normalni!? Ovo je penal kao suza a to sto ne volite Engleze je druga stvar. Vukao ga je i na kraju zajahao i to nije penal jel?!?! Ja sam pre utakmice navijao za Kolumbiju ali posle ovog njihovog sramnog ponasanja zelim im da ispadnu. Ionako nista nisu pokazali veceras.

Partizan 1918

pre 5 godina

Penal ko vrata najahao Kejna. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan 1918, 3. jul 2018 21:31) 

Након што га је овај вукао пет метара, и сам га навукао на своја леђа и онда пао.
(Марко, 03. jul 2018 21:41)

Jeste,vukao ga za sobom od polovine terena pa kad se umorio rekao Kolumbijcu ajde na krkače.

CJC

pre 5 godina

Au boze dragi, s kim ja delim vazduh u ovoj Srbiji. Pa vi ljudi majke mi niste normalni.
Ovo je horor.
Nije penal? Pa ovo stvarno moze izjaviti samo neko ko ostrašćeno mrzi nekog.
Ova Kolumbija pojma nema, Englezi im šansu nisu dali, pojeli su ih veceras.
Pa mi smo za ovu Kolumbiju Brazil licno.
A ponašanje je za svaku osudu, Falkao kapiten, da se ne svadja sa sudijom svaki minut ne bi ni skontao da igra.

rogh

pre 5 godina

malo je stvari koje su tako engleske kao poraz nakon penala
(rogh, 03. jul 2018 22:43)

napisah ovo prije penala sa nadom da ovog puta necu biti u pravu.
ludo prvenstvo dje je sve moguce...da nema italijana, da njemci podbace i da hrvati i englezi pobijede nakon penala

Bajro Zupic

pre 5 godina

Ufff, kakav sut pre gola. Tu sam imao prvi od dva brza kliceza po tepihu... :-D Odmah posle i sjajan gol, svaka cast braci Kolumbijcima. Sad lozim buksnu pa do pobede na penale, posle 12 serija, po mogucnosti... :-D

Partizan 1918

pre 5 godina

ali koji je tačno fazon pričanja igrača sa stavljenom rukom preko usta? ajde i nekako da shvatim kada dva igrača tako pričaju prilikom izvođenja slobodnjaka ali kada to rade dva igrača na tribinama ili trener i njegov pomoćnik na klupi...
(lorenzo, 03. jul 2018 20:25)

Da im ne čitaju sa usana šta su rekli o saigraču,protivniku,sudiji,treneru.
Hames rekao za Radamela da nema pojma-znam Kolumbijski.

VAR

pre 5 godina

I sad, ako već nije svirao penal, zašto nije Lingard dobio žuti za simuliranje?
A da, to bi bio njegov drugi žuti, crveni, i ENG sa 10 igrača, a to ne može...

Марко

pre 5 godina

Penal ko vrata najahao Kejna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan 1918, 3. jul 2018 21:31)

Након што га је овај вукао пет метара, и сам га навукао на своја леђа и онда пао.

NY

pre 5 godina

Kakav bre penal! 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 3. jul 2018 21:20) 

Cist.
(Liverpool FC, 03. jul 2018 21:31

Sam tvoj potpis govori o.objektivnosti. Kejn vuce igraca Kolumbije i u tom.obostranom rvanju Kejn pada.Gledaj celu akciju i desavanje u kaznenom prostoru

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Pre par dana ispao Guardado sa Meksikom a evo i Kvadrado sa Kolumbijom. Idemo Englezi do finala sa Belgijom..To ce biti finale, macak Asteriks mi dojavio.

Bio Robot

pre 5 godina

Steta sto za Kolumbiju ne igra njihov najbolji igrac Hames Rodrigez. Mislim da je to nenadoknadiv gubitak za njih. Englezi do sada odigrali samo jednu pravu takmicarsku utakmicu i to u prvom kolu. Neverovatno dobro su izgledalu u njoj. Korak su ispred svih na prvenstvu sa sistemom igre.Moderno, brzo, dopadljivo. Najodmornija su ekipa u 1/8 finala. Iako imaju mozda i previse mladih igraca za ovaj nivo takmicenja po meni su favoriti veceras. A bice i golova.

zorzo

pre 5 godina

srbende navijaju za kolumbiju, a ne znaju ni dva igraca da nabroje hahahaah
(dostojevski, 03. jul 2018 20:49)

ti znas za Valderamu, video ga na tribinama.

absolutezero

pre 5 godina

Sudija pogubljen i otvoreno na strani Engleza.

Koju ti utakmicu gledaš? Koja gomila ostrašćenih mrzitelja engleza. Kolumbijci najprljavija i najbezobraznija ekipa na šampionatu. Ovo što oni rade je neverovatno. Čovek bukvalno uzjašio Kejna i to ispred sudije i po tebi i sličnima nije penal. Slučajno sam izdvojio tvoj komentar ali ima gomila sličnih. Nimalo realnih samo ostrašćenih.

Mirko Kojotovski

pre 5 godina

izgleda da vi ne gledate fudbal.Iskljucivo mrzite Engleze.Kolumbija nije napravila šansu na utakmici.Da je sudija bio onako baš pristrasan trebao je već dva crvena dati Kolumbijcima.Ovog Kwjna odvojiti od lopte može samo tenk a ovi navalili da ga lome i ruše. I još nije svirao.drugi.penal.Ocigledan.
I na kraju Englezi su mnogo bolji

buzz

pre 5 godina

Dobro su i prosli Kolumbijci ko im sudi Amerikanac- Englezima ha ne znam sto nisu trazli drugog sudiju znajuci kako je sudio sudija necu da mu spomenem ime utakmicu Srb-Šva

nista o nicemu

pre 5 godina

Kako su onda Nemci igrali finale protiv Brazila ako su Turska i Koreja igrali u polufinalu?
(palop, 03. jul 2018 22:04)

Tako sto su jedni izbacili Tursku, a drugi Koreju.

bromazepam

pre 5 godina

Iggy otvaranje sp 1990 je bilo izmedju Argentine i Kameruna,kada su prvaci sveta izgubili sa 1:0. U 1/8 finala su igrali kamerun i kolumbija kada je greskom Igite koji je driblao po sredini terena ako se ne varam u produzecima,kolumbija izgubila sa 2:1 zahvaljujuci Igiti.p.s.mali podsetnik iz istorije i meni najdrazeg sp u Italiji 
(Milan M., 03. jul 2018 22:20) 

Druze mi i nemci smo isli dalje iz grupe, kolumbija je ispala o cemu ti pricas
(vidim, 03. jul 2018 22:30)

tada su išle po tri repke dalje...u pravu je Milan M, kolumbija je igrala osminu finala ali je greškom golmana Iguite, ispustila četvrtfinale dalje je otišao kamerun golom rodzera mile

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

@ (vidim 03. jul 2018 22:30)

Kolumbija je 1990. otisla dalje kao jedna od 4 najbolje treceplasirane ekipe od ukupno 6 treceplasiranih. Isto kao i Argentina. Zato je je tada Brazil i naleteo na njih u 1/8 kao prvi u svojoj grupi. Tada je bilo 6 grupa. Posle je Kolumbiju izbacio Kamerun u 1/8 posle strasnog kiksa Igite na pokusaji driblanja na 40m od gola. Kamerun otisao u 1/4 i izgubio od Engleza 3:2 posle jedne od najzanimljivijih utakmica na prvenstvu.

Smensi foliranti zvani englezi

pre 5 godina

Ovaj faul Bariosa nad Jangom je prava slika vecerasnjeg sudjenja i dvostrukih standarda sudije. Barios ulazi sa dve noge na loptu i ne startuje visoko po nozi. Dok Jang startuje po lopti visoko i djonom na nogu. Sudija svira naravno faul za Englesku i ucinilo mi se da je hteo da pokaze i zuti jer je Jang viknuo za medalju nesto kao foliranje kod slicne sitacije kad je usla lekarska ekipa.

profdrmr

pre 5 godina

VAR nema nikakvog smisla niti značaja dok treneri ekipa ne budu imali pravo da pozovu čelendž kao u američkom fudbalu. Na našoj utakmici sa "Šaćirijem" i ovoj večeras sudija nihe gledao čelendž, jer bi u oba slučaja morao da promeni odluke, ali na štetu " favorizovanih"... sramota!!!!

dunster

pre 5 godina

Nesrecno. Englezi vise srece nego znanja. Steta,Kolumbija gotivna ekipa za razliku od umisljenih Engleza. Nazalost,vidim ih u finalu. Tuzno

totenhemova skola

pre 5 godina

Hari kejn i ovi ostali iz totenhema jako sigurni i kod penala ali i u toku meca,Megvajer pokidao,Pikford takodje,Jang i Sterling standardno uvek dobri.Engleska ce se igrati sa Svedskom.

marija

pre 5 godina

Hvala ti Bože za Acu Stojanovića!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deyan, 3. jul 2018 19:57)

Po meni, najbolji, najpristojniji sportski komentator.
Prava beogradska škola.

Autolakirer

pre 5 godina

Kejn ako se oklizne u hodniku sudija svira penal. Engleski pritisak sve ove godine na FIFA izgleda da ce da ucini svoje.Treba ih dovesti do zavrsnice. Stadionu u vecini slucajeva nisu puni. Ispali nemci, argentinci, spanci treba prodati te karte

vitez koja

pre 5 godina

englezi nisu mozda favoriti,ali mi se svidja nekako taj njihov stil igre koji godinama ne menjaju,duge lopte,ostra muska igra...samo sto i oni kao i drugi velikani foliraju neverovatno,onaj mali ga je malo gurnuo glavom on pade kao da ga je lopatom udario...i nakon pritiska dobio.kolumbijac zuti,realno ono je bilo foliranje.tuga u sta se pretvorio fudbal. kraj

Saša

pre 5 godina

Japan i Meksiko koji subjuče ispali su sasvim sigurno bolje ekipe od današnje sve četiri reprezentacije. Daleko bolji, lepši, brži fudbal igraju od ovih.

objektivno

pre 5 godina

Pomoćni sudija Simon Lount ima engleski pasoš išao je ceo život na utakmice u Engleskoj i navijao ali je jednom zakasnio na brod u Novom Zelandu i ostao je tamo sa nekom devojkom, niko nije očekivao da sudija iz Engleske sudi Engleskoj, ipak ni sami Englezi u njihovim novinama su pisali za tog sudiju da je jedini sudija iz Engleske na svetskom prvenstvu.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Svako ko se razume u fudbal zna da prolazi Kolumbija, ako ste videli postavu primetili ste da Engleska igra sa 3 igraca pozadi sto potpuno odgovara igri Kvintera i Kvadrado koji ce ih siriti i otvarati prostor za Falkaa
(tennisman, 03. jul 2018 19:35)

Za tvoju informaciju, Engleska igra sa 3 igraca u fazi napada, dok se u fazi odbrane Tripije i Esli Jang spuste i to postaje linija od 5 igraca. Sinoc su to radili i Karasko i Munije, a zamisli kad nece Tripije i Jang koji su primarno defanzivci. Vidim da mnoge boli to sto se Englezima otvorio lep put do finala i to sto imaju dosta finu ekipu, morala ih je sreca jednom pogledati posle mnogih nesrecnih okolnosti na velikim takmicenjima. Povreda Ovena, Lampardov gol itd...Takodje, ova generacija ce sa Kejnom, Alijem, Lingardom, a stizu i momci koji su bili prvaci u svom uzrastu (Solanke, Arnold, Voker Piters...) i pun zenit ce imati za 4 godine kada ce Katar drhtati. Fudbal se vraca kuci!

konto

pre 5 godina

Koja prevara! Pa ovo je gore nego kad nije bilo VARa, fazon upotrebljavamo kad nama paše... A ja se nadao da će ovo doneti dobro fudbalu..

Pavo

pre 5 godina

Ako se već sudi, najprije je Kane napravio faul u napadu, a tek nakon toga je mozda faul na njemu. Lijepo je sudac počastio Engleze. Fuj.

iggy

pre 5 godina

srbende navijaju za kolumbiju, a ne znaju ni dva igraca da nabroje hahahaah
(dostojevski, 3. jul 2018 20:49)

Igita i Valderama. Dve najvece legende kolumbijskog fudbala. Nek mi oproste Hames i Falkao. Steta sto ovi klinci nisu bili rodjeni 1990 kad su na otvaranju SP igrali Kamerun - Kolumbija, ne zna se koja je zemlja tada imala vece majstore fudbala

CarloNS

pre 5 godina

Igita i Valderama. Dve najvece legende kolumbijskog fudbala. Nek mi oproste Hames i Falkao. Steta sto ovi klinci nisu bili rodjeni 1990 kad su na otvaranju SP igrali Kamerun - Kolumbija, ne zna se koja je zemlja tada imala vece majstore fudbala
(iggy, 3. jul 2018 21:38)

Da probam iz glave...
Djonkep, Omam-Biyik, Mbough, Mfede, Kunde, Makanaki, Ekeke, Mila

I Andres Escobar je postao poznat, najviše posthumno, nakon što je promašio penal.

Gavin

pre 5 godina

@CarloNS, iggy
Cisto istine radi nisu igrali na otvaranju 90-te kamerun i kolumbija vec kamerun i argentina senzacionalnih 1-0 za lavove. Kasnije mislim u 1/8 finala kamerun tacnije mila i igita 2 kolumbija 1. I dok je igita preziveo glupost 90 eskobar autogol protiv amera nazalost nije.

vlada

pre 5 godina

Ko kaze da nije penal nije objektivan. Sancez ga sve vreme drzao, oa ga na kraju u zajahao. Sta je trebalo jos da uradi da se dosudio penal?

reflektor

pre 5 godina

Sta vam je ljudi,imam 30 g a fudbal pratim od 1996-te i non stop pricam da Englezi nemaju ono nesto,nemaju pobednicki mentalitet da kad je bitno ruse i gaze.Imali su kvalitetne sastave i ovaj je kvalitetan,ali sem Kejna nemaju jos nekog "ubicu" i nemaju momentum.Moze da prica ko sta hoce ali pogledajte istoriju,poslednjih 50 godina najveci uspeh polufinale JEDNO.Pa Italijani koji se nisu plasirali na ovo SP au tate za Engleze..naravno i Francuzi,Nemci,Brazilci,Argentinci,Spanci...Ne mrzim ih zaista,ali tolika euforija svaki put i uvek vikanje kako mogu do kraja je besmislena..Mozda prodju veceras,ali daleko je finale a igrom veceras me nisu ubedili da au zreli da teraju i ruse redom.

Malkom

pre 5 godina

Poslednja odbrana Engleza bio je faul. Golman je jasno izašao s linije metar i više. Šta radi sudija tamo tako blizu ja ne znam. Zaista je previše ovoliko grešaka! Muka mi je više.

Klaben

pre 5 godina

Igita i Valderama. Dve najvece legende kolumbijskog fudbala. Nek mi oproste Hames i Falkao. Steta sto ovi klinci nisu bili rodjeni 1990 kad su na otvaranju SP igrali Kamerun - Kolumbija, ne zna se koja je zemlja tada imala vece majstore fudbala
(iggy, 3. jul 2018 21:38)

Argentina-Kamerun, mislim da je bilo 0-1. Milla.

Momo

pre 5 godina

(absolutezero, 03. jul 2018 22:01) да смо имали неутралног судију у утакмици са Швајцарском, не бисмо испали и ти не би ово написао.

Negativni

pre 5 godina

@ sofronije Evo da ti ja odgovorim nismo autosovinisti i ne pljujemo na sebe vec smo protiv takvih kao ti koji otvoreno ne podnose neku naciju, da ih pitas zasto, ne znaju ni sami ili ce navesti kao razlog neke gluposti, teorije zavere i sl. Zbog takvih kao ti i ja navijam u inat za engleze, jer necu kao sto je neko ovde napisao da se svrstavam u takve kao ti. Na to se obično misli kad se kaže srbenda. Možete da glumite vi neke patriote niste vi nikakve patriote vec obični šovinisti. Malo manje mržnje prema sve što diše i bića vam mnogo lepše u životu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

Apsolutno tačno. S obzirom na to da se hvataju suviše često za izmišljen termin " autošovinista", možemo i mi njih nazvati "autopatriote", jer se njihov patriotizam svodi na ljubav ka sopstvenom nevaspitanju, neznanju i mržnji.

mr.wolf

pre 5 godina

(absolutezero, 03. jul 2018 22:01) да смо имали неутралног судију у утакмици са Швајцарском, не бисмо испали и ти не би ово написао.
(Momo, 03. jul 2018 22:11)

Ako me secanje dobro sluzi, mislim i da su Svedjani osteceni protiv Nemaca. Da li je to takodje zavera ? Da li su Svedjani u 1\4 finala, u TOP 8 ?
Daj sebi odgovore, i izbaci iz sebe teorije zavere. Dogadja se greska... pa ? Ni prva ni zadnja. To je tada bila debela greska i cao, proslo vreme, i sa sudijom i bez njega izgledali smo lose na terenu. To ce ti reci svako ko malo vise prati fudbal.
Svajcarci u jednostavno odigrali u istom ritmu 90 minuta. Mi smo krenuli silovito, poveli, imali jos 1-2 sanse. Nasa igra pocinje da opada, onog trenutka kada je pala ispod tempa koji su igrali Svajcarci (kao sto rekoh 90 minuta, do poluvremena smo drzali taj tempo i relativno lako dosli do pozitivnog rezultata na pokuvremenu). Sledi pad, i na kraju poraz.
To je logican i ocigledan sled dogadjaja.
Nikakve teorije zavere, to sto smo se mi predali posle te utakmice je tek prica za sebe.

geniuss

pre 5 godina

Pre svega su me iznenadili englezi,zato sto igraju iznenadjujuce prljavo(kada postoji rizik da se izgubi lopta,onda uglavnom simuliraju,a zato u odbrani igraju iznenadjujuce grubo).Takodje,mislim da ni sam sudija nije bas bio na adekvatnom nivou.

lorenzo

pre 5 godina

mnogo prljavi ovi Kolumbijci...nisam znao da su ovakvi, kontam imaju temperament ipak je to JA ali ovo je previše...Englezi znaju malo glumiti ovo ono, ali realno igraju muški, pošteno bez neke pretjerane glume, ne trče na sudiju posle svake odluke..oni i Njemci su još jedini koji su koliko toliko pošteni...ovo ostalo Španija, Brazil, Argentina, Portugal, sve bi na mufte, de samo da se ošteti protivnik

Najbolji je opancarev lepak

pre 5 godina

Tako tako pa nek svira jos jedan penal ako ga nije sramota.Imas VAR a neces da pogledas,faul u napadu pa tek onda mozda start za penal.

lorenzo

pre 5 godina

ali koji je tačno fazon pričanja igrača sa stavljenom rukom preko usta? ajde i nekako da shvatim kada dva igrača tako pričaju prilikom izvođenja slobodnjaka ali kada to rade dva igrača na tribinama ili trener i njegov pomoćnik na klupi...

Rusofob

pre 5 godina

Kolumbija olicenje tehnicki doteranog fudbala i ciste igre... ovo sto oni veceras rade ne znam sta je ali fudbal nije. Penal cist kao suza!

Jaran

pre 5 godina

Za ove sto pricaju da smo ludi jer tvrdimo da sudija sudi za Englesku:

Nisam znao da se Kolumbija i Amerika vole, sve puca od ljubavi...

Непливач

pre 5 godina

Igita i Valderama. Dve najvece legende kolumbijskog fudbala. Nek mi oproste Hames i Falkao. Steta sto ovi klinci nisu bili rodjeni 1990 kad su na otvaranju SP igrali Kamerun - Kolumbija, ne zna se koja je zemlja tada imala vece majstore fudbala 
(iggy, 3. jul 2018 21:38) 

Da probam iz glave... 
Djonkep, Omam-Biyik, Mbough, Mfede, Kunde, Makanaki, Ekeke, Mila 

I Andres Escobar je postao poznat, najviše posthumno, nakon što je promašio penal.
(CarloNS, 03. jul 2018 22:06)

Ево и ја да пробам, '90. су на отварању играли Камерун - Аргентина 1:0

impeRAtor

pre 5 godina

Englezi imaju najbolji tim u poslednjih 20 godina. Sjajna prilika za polufinale gde ih najverovatnije ceka mocna Hrvatska. Kolumbija je dobar tim ali mislim da nece moci da se nose sa englezima, posebno u fazi odbrane.

Kukuriku

pre 5 godina

Kad je teško daj Englezima penal, ej čoveče 7 od 9 golova dali iz prekida, Kejn pogotkom iz penala ponovo potvrđuje "klasu". Na ovom SP-u će se debelo navlačiti za Engleze.

ognjen

pre 5 godina

Neverovatno šta radi sudija! Prvo žuti karton za skok bez ikakvog faula, pa penal, a vidi se da je Kejn namjerno pao.. Katastrofa za jedno SP!

Chris T-Rex BOSH

pre 5 godina

Који је ово гол Кејну на првенству, пети или шести?
(Марвин тхе Мартиан, 03. jul 2018 21:52)

Sesti gol za 1:0 protiv Kolumbije.

pera kojot siper genije

pre 5 godina

mrzim engleze ali cist penal je bio , da nije skocio na njega na kraju verovatno ne bi ni svirao.
(realannn, 03. jul 2018 21:34) a sta je trebao da ga preleti kad mu je u putanji? ili da stane da ga pusti ? mozda i jeste faul ali smesan faul.

Analiticar amater

pre 5 godina

Ovi bi do prekosutra mogli da igraju a da niko ne da go. Bez Jamesa ovi Kolumbiciji igraju ko zavezanih ociju, trce bezveze. Englezi jos gori.
Ovaj, kobojagi, penal zavrsio posao.

Марко

pre 5 godina

@CJC
A šta su Englezi igrali ? Koju šansu akciju nešto.
Evo ne mrzim ih al šta su to oni ? Valjda su favorit ? Najbolje šanse mrtvi korneri .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (i tako. .., 3. jul 2018 22:04)

Енглези су увек фаворити, док се не докаже супротно.

the chox

pre 5 godina

Zasto komentator za igraca broj 16 non stop vice SOLIS kad je to JEFF LERMA....
isto vazi za igraca 6...zove ga MORENO a to je ustvari SANCHEZ (sto je napravio penal protiv Japana)...?

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Што сте досадни више са тим политичким и историјским препуцавањима на свакој утакмици.

Који је ово гол Кејну на првенству, пети или шести?

Mare

pre 5 godina

Ne navijam ni za koga ali moram da kazem da Englezi takticki izgledaju perfektno, pre svega u odbrani gde svako ima svoju ulogu, probajte da zapazite.
Naravno to ne znaci da ce pobediti ali lepo je videti da je neko uigran.

Drakče

pre 5 godina

Tri utiska sa utakmice:
-Kolumbija je bez Hamesa slabija za jedno 20%
-Ovde ako ne bude tuče do kraja, dobro će biti
-I naravno Sančez = penal

Liverpool FC

pre 5 godina

Kakav bre penal!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 3. jul 2018 21:20)

Cist.

Saša

pre 5 godina

Nisam ni rekao da nije penal, a i navijam ovde za Engleze, ali ono nad Mitrovićem je bilo da izgleda da je Brih više navijao za Švajcarsku nego ja sada za Englesku. Hajde Englezi dajte gol bre! Let's go England!

evoba

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da govorite da nije penal. Zajahao ga dok lopta ide prema njima, je l tako treba da se brani ubacaj? Naravno da je i ono nad Mitrom trebalo da bude penal, ali kakve veze to ima s ovim? Treba ovakve stvari da pustaju jer Mitru nisu svirali penal? Budite objektivni.

CJC

pre 5 godina

Sabise Engleze na 30m od gola.
(M, 03. jul 2018 20:23)

Brate, ja ne znam da li ti mislis da ti jedini imas TV u Srbiji a mi ostali slušamo prenos na radiju?
Sta je poenta tvog komentara, trolovanje...?
Ljudi tri puta prešli centar za poluvreme, imali jedan šut. Jedino ako nisi pomesao padeže pa mislis Englezi ili dresove, u tom slucaju, Englezi su crveni.

Kristina

pre 5 godina

Kolimbija me totalno razocarala.
Najslabije su odigrali od svih ekipa u osmini.
Vidi se da mnogo nedostaje Hames, nema ko da poveze redove.
Englezi imaju dobar, mlad, borben tim.

.

pre 5 godina

@ sofronije Evo da ti ja odgovorim nismo autosovinisti i ne pljujemo na sebe vec smo protiv takvih kao ti koji otvoreno ne podnose neku naciju, da ih pitas zasto, ne znaju ni sami ili ce navesti kao razlog neke gluposti, teorije zavere i sl. Zbog takvih kao ti i ja navijam u inat za engleze, jer necu kao sto je neko ovde napisao da se svrstavam u takve kao ti. Na to se obično misli kad se kaže srbenda. Možete da glumite vi neke patriote niste vi nikakve patriote vec obični šovinisti. Malo manje mržnje prema sve što diše i bića vam mnogo lepše u životu.

Tribislav

pre 5 godina

Deo zreba gde su ove dve selekcije je O C A J A N. Ali to je ono kada, se ne formiraju realno grupe nego se domacinima daju da cak budu i nosioci. Svetskih prvaka tacno ima osam i samo oni treba da budu nosioci.

palop

pre 5 godina

a sta je trebao da ga preleti kad mu je u putanji? ili da stane da ga pusti ? mozda i jeste faul ali smesan faul.
(pera kojot siper genije, 03. jul 2018 21:41)

Pa usao mu je u putanju jer ga je pretrcao. Jednostavno jako glup potez Sanceza nakon lose odigrane odbrane...

sofronije

pre 5 godina

Na 56 utakmica do sada svirano 28 penala, u proseku na svakoj drugoj utakmici po jedan penal... Pa toliko ne dobijaju ni Zvezda i Partizan u ovoj nasoj ligi... A najgore je sto su uveli kao neku tehnologiju o kojoj sam sudija odlucuje da li ce je gledati ili nece i da li ce je primeniti ili nece, pa koja joj je onda poenta? Uzas...
Ne pamtim dosadnije i nekvalitetnije svetsko prvenstvo od ovoga...

Liverpool FC

pre 5 godina

Kakav bre penal!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 3. jul 2018 21:20)

Cist.

lorenzo

pre 5 godina

i ajde malo ohladite sa ovim teorijama...šta sad pošto Mitroviću nije sviran penal, to znači da do kraja prvenstva ne treba da se svira? uostalom treba napraviti neku reputaciju da možeš uticati na sudije, treba biti redovan na prvenstvima i glavno imati prave ljude u savezima...mi ništa od toga nemamo i nije čudo što nas ignorišu i ne tretiraju sekundu...bavimo se nebitnim stvarima, krivi nam svi drugi, svi nas mrze a u principu smo sami sebi najveći protivnici

Alternativni univerzum

pre 5 godina

Ovo uopste nije fer. Srbija je trebala da igra cetvrtfinale sa Englezima! Pa polufinale s Holandijom i finale s Italijom

Dark Force

pre 5 godina

@sofronije BRAVO za komentar!!!! Nisu to nikakvi autosovinisti,nego nvo paktovski botovi placeni da mrace i smaraju non-stop i na svaku vest...od vremenske prognoze do fudbala

Liverpool FC

pre 5 godina

Kakav bre penal!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 3. jul 2018 21:20)

Cist.
(Liverpool FC, 03. jul 2018 21:31

Sam tvoj potpis govori o objektivnosti. Kejn vuce igraca Kolumbije i u tom obostranom rvanju Kejn pada.Gledaj celu akciju i desavanje u kaznenom prostoru
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NY, 3. jul 2018 21:50)

Moj "nick" govori o mnogo cemu,a ne samo o tome.

Aristotel

pre 5 godina

Samo ću da kažem: 
1999 NATO Engleska 
Pa vi navijajte za "braću"
(Dax, 04. jul 2018 00:08)

A ja cu samo da kazem: zivi jos u proslosti i daleko ces dogurati. Do 1999.

Kristina

pre 5 godina

Kako lose izmene Sautgejta.Izveo dva najkreativnija igraca.Ne znam sta Dajer trazi na sredini.

@iggy
@CarloNS
1990. su Kamerun i Kolumbija igrali osminu finala, Mila dao oba za Kamerun a upravo je legendarni Igita napravio jednu od najglupljih gresaka u istoriji SP.
Na otvaranju su igrali Kamerun i Argentina.
To mi prvo SP, to se ne zaboravlja :)

iggy

pre 5 godina

2:1 za Kolumbiju.
(mergo vupertal, 03. jul 2018 20:10)

Nema sanse da ovde padne 3 gola...
(palop, 3. jul 2018 20:37)

Kao ni juce na Belgija Japan

rebel

pre 5 godina

Kako to amerikanac kao prijatelj sudi englezima?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bane, 3. jul 2018 20:42)

Neupuceni ljudi ne znaju da Englezi i Amerikanci nisu u najboljim odnosima i da se nepodnose bas najbolje.Najveci americki saveznik ovde u Evropi je Nemacka.Ili bolje receno,okupirana Nemacka.

Momo

pre 5 godina

(trenerzg, 03. jul 2018 22:16) професионалац јесте, али судити ту утакмицу сигурно неће. Не ваља бирати судије без узимања у обзир новију историју: то је бахато.

Milan M.

pre 5 godina

Iggy otvaranje sp 1990 je bilo izmedju Argentine i Kameruna,kada su prvaci sveta izgubili sa 1:0. U 1/8 finala su igrali kamerun i kolumbija kada je greskom Igite koji je driblao po sredini terena ako se ne varam u produzecima,kolumbija izgubila sa 2:1 zahvaljujuci Igiti.p.s.mali podsetnik iz istorije i meni najdrazeg sp u Italiji

Usput

pre 5 godina

(sofronije, 03. jul 2018 21:34)

A kakav epitet bi dodelio ovim SRBENDAMA sto se busaju u grudi i vicu "Rusija" i "Putin, nas predsednik"?

nista o nicemu

pre 5 godina

Da li Murinjo sme da poruči Jangu, Lingardu i dr. iz MU, kao Matiću, da bi bilo bolje da idu na odmor?
(Kolubarac, 03. jul 2018 22:06)

Lingard nije standardan, a Janga ce da menja levim bekom. Matic mu je bitan sledece sezone, ova dvojica bas i ne.

zvezdarac

pre 5 godina

@dax

Pa mi ni za koga nemamo da navijamo jer nema ko se nije ogrešio o nas. Ni "majka" Rusija (na stranu što je dokazano da genetski oni potiču od nas a ne mi od njih).

analiza

pre 5 godina

Bez veze je što su prošli Englezi.Čist prosek ekipa.I uz to nam upropastili priliku da se zezamo s Kolumbijom i pitanjem dopinga:)

Ljubisa livac

pre 5 godina

@dax

Po tom principu ti treba da mrzis pola sveta, dozivotno. Hajde ne mesajte vise ratove (za koje smo sami krivi) sa sportom.

Zapazanje

pre 5 godina

A penali za pobedu Rusije nisu bili triler?
Tacno, bili su horor, jer su Rusi prosli dalje, iako su objjektivno bili najgori posle Paname i S. Arabije.

vidim

pre 5 godina

Iggy otvaranje sp 1990 je bilo izmedju Argentine i Kameruna,kada su prvaci sveta izgubili sa 1:0. U 1/8 finala su igrali kamerun i kolumbija kada je greskom Igite koji je driblao po sredini terena ako se ne varam u produzecima,kolumbija izgubila sa 2:1 zahvaljujuci Igiti.p.s.mali podsetnik iz istorije i meni najdrazeg sp u Italiji
(Milan M., 03. jul 2018 22:20)

Druze mi i nemci smo isli dalje iz grupe, kolumbija je ispala o cemu ti pricas

SkyGo

pre 5 godina

Za ove sto pricaju da smo ludi jer tvrdimo da sudija sudi za Englesku:

Nisam znao da se Kolumbija i Amerika vole, sve puca od ljubavi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jaran, 3. jul 2018 21:50)

# Link komentara
Kako da ne.Pa spaja ih jedna "tanka bela linija ljubavi".

mergo vupertal

pre 5 godina

@palop

Mozda si u pravu, ali ja mislim ako Kolumbija sa srecom povede moze lako da se to desi. Englezi ako povedu bice teze.

DavidB

pre 5 godina

Među 8 najboljih
Rusija, Švedska, Hrvatska
KAKAV SMOR!
Nema Italije, Nemačke, Španije, Holandije... Užas od Mundijala.
EURO 2020! Biće 20x bolji.

rd7

pre 5 godina

Nisu mi jasni ovi sto im nije jasno zasto svaki krsteni Srbin navija za Meksiko, Kolumbiju, Island, Egipat, Rusiju... Kao prvo, viteski je navijati za slabijeg, kao drugo,
pa niko od tih zemalja nam nikad nije zagorcavao zivot... I bar milion drugih razloga...
(Nenad, 3. jul 2018 23:04)


Da, baš su reprezentativci Engleske fudbalske reprezentacije nama zagorčavali život. Šovinizam overload. Smejurija.

totenhemova skola

pre 5 godina

Hari kejn i ovi ostali iz totenhema jako sigurni i kod penala ali i u toku meca,Megvajer pokidao,Pikford takodje,Jang i Sterling standardno uvek dobri.Engleska ce se igrati sa Svedskom.

Kit Ricards

pre 5 godina

Izmislili smo Fudbal, postujemo fer plej i zivimo za fudbal... braco Englezi hvala samo da ne prodje veceras ovaj prljavi ples Kolumbije. Sudija je trebao sve da ih iskljuci!

Daa

pre 5 godina

Kada vidim koliko ljudi ne vole Englesku bas zbog toga navijam za njih svim srcem jer jednostavno ne zelim da delim isto misljenje sa tim ogranicenim ljudima.

Andrija

pre 5 godina

Nezaslužena pobeda Engleske. Kolumbija je stvarno super ekipa,i mislim da je zaslužila četvrtfinale . Pikford je golman,jako mlad i ovo mu je bio prvi put da brani penale u penal-seriji. Baka i Uribe stvarno su loše izveli penale,i mladi Pikford ih je odlično pročitao. Znajući Englesku,mislim da će ispasti od Švedske. Od 1990.nisu igrali polufinale,mada imaju sada dobar tim,ustvari imaju Kejna,koji je napadač neverovatan,ali staće i njega jednom gol,a ne vidim ko drugi može da ga da. Kolumbija je igrala hrabro,a onaj Mina je strašan igrač,dao je 3 gola na prvenstvu. Najbolji je strelac Kolumbije. Mina igra za Barselonu,i mislim da treba da mu se daje više prostora,možda čak umesto Pikea,koji je ipak u godinama. Ništa,2 dana pauze bez Mundijala,onda četvrtfinale,a kad pogledam parove,ne mogu da verujem da su to 8 najboljih na svetu...

sofronije

pre 5 godina

srbende navijaju za kolumbiju, a ne znaju ni dva igraca da nabroje hahahaah
(dostojevski, 3. jul 2018 20:49)

Navijam za kolumbiju zato sto ne podnosim englesku naciju. A ako hoces bas da znas, tacno je da ne znam vise od tri igraca Kolumbije ali ne znam ni ko su ovi sto igraju za Englesku, znam 3-4 igraca... A taman da im igra i 11 najvecih svetskih zvezda protiv Zanzibara navijao bih za Zanzibar, jel to zabranjeno mozda? I ne vidim zasto rec "srbende" u tvojoj recenici ima tako pogrdan prizvuk, ja drugo drzavljanstvo nemam, ovde sam rodjen, ovde zivim i Srbin sam, pa sta? Nije bas da sam ponosan na to zbog politickih okolnosti i zivotnog standarda koji je iz toga proistekao ali kao sto rekoh ja svoju nacionalnost ne mogu da menjam, cak i ako odem u taj isti Zanzibar da zivim opet cu biti Srbin sa prebivalistem u Zanzibaru, i ni u tome ne vidim neki problem... Ovde je sve prepuno autosovinista a voleo bih da mi neko od vas objasni sta vas to ispunjava u tome da pljujete sami sebe, da li je to neki poseban oblik mazohizma ili sta je u pitanju?

tennisman

pre 5 godina

Svako ko se razume u fudbal zna da prolazi Kolumbija, ako ste videli postavu primetili ste da Engleska igra sa 3 igraca pozadi sto potpuno odgovara igri Kvintera i Kvadrado koji ce ih siriti i otvarati prostor za Falkaa

Afram Island

pre 5 godina

Jako teška odluka za koga navijati...
(remki, 03. jul 2018 19:31)

Veoma teška, ne znam da li da navijam za Kolumbiju, ili protiv Engleza

totenhemova skola

pre 5 godina

Hari kejn i ovi ostali iz totenhema jako sigurni i kod penala ali i u toku meca,Megvajer pokidao,Pikford takodje,Jang i Sterling standardno uvek dobri.Engleska ce se igrati sa Svedskom.

Downtown

pre 5 godina

kakva radost ,idemo u finale. titula se vraća u Englesku!
(Middletown, 03. jul 2018 23:17)
A jel ti zivis u Engleskoj? Priznajes kraljicu? Glasao si za Brexit??

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Sramotno sudjenje, nemam reci! Brih je pojam kvalitetnog sudjenja u odnosu na ovu farsu. Mrzim englesku reprezentaciju i njihovu jadnu ligu!

Sibicar

pre 5 godina

mi smo jedini narod koji poistoveti necije simpatije prema nekoj fudbalskoj reprezentaciji sa njegiv politickim opredeljenjem... Evo ja sam I rusofil I anti-EU I patriota pa sam navijao za Englesku, jednostavno imaju veliku pricu oko reprezentacija I sve oko nje.... Bravo Englezi

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Milina videti Engleze, svih 11 na terenu i stručni štab kao jedan pevaju himnu.
(Milan, 03. jul 2018 19:59)

Vi ste opsjednuti tim himnama.
(HARIS, 3. jul 2018 20:17)

I vi bi ste bili opsednuti da imate neku himnu koja direktno zadire u koren nacije, u identitet ili u nešto uzvišeno što asocira na ponos nacije. Mi i Englezi upravo takve himne imamo, oni u njihovoj himni veličaju najpre Boga i onda i svoju svoju kraljicu na koju su veoma ponosni a mi našoj himni isto najpre veličamo Boga a onda i Srbiju i zato smo i te kako i opsednuti himnom a i ponosni mogu ti reći. Zato svaka čas za Engleze zbog složnog pevanja himne.

dunster

pre 5 godina

Nesrecno. Englezi vise srece nego znanja. Steta,Kolumbija gotivna ekipa za razliku od umisljenih Engleza. Nazalost,vidim ih u finalu. Tuzno

CJC

pre 5 godina

Au boze dragi, s kim ja delim vazduh u ovoj Srbiji. Pa vi ljudi majke mi niste normalni.
Ovo je horor.
Nije penal? Pa ovo stvarno moze izjaviti samo neko ko ostrašćeno mrzi nekog.
Ova Kolumbija pojma nema, Englezi im šansu nisu dali, pojeli su ih veceras.
Pa mi smo za ovu Kolumbiju Brazil licno.
A ponašanje je za svaku osudu, Falkao kapiten, da se ne svadja sa sudijom svaki minut ne bi ni skontao da igra.

HARIS

pre 5 godina

Milina videti Engleze, svih 11 na terenu i stručni štab kao jedan pevaju himnu.
(Milan, 03. jul 2018 19:59)

Vi ste opsjednuti tim himnama.

room 1408

pre 5 godina

Ono kada u zadnjem kolu u grupi igraš da izgubiš i da budeš drugi u grupi i praviš “kalkulacije”,pa odmah u 1/8 finala naletiš na Kolumbiju.Voleo bi najviše na svetu da se večeras ponovi Urugvaj 2,..Mislim ko ne bi navijao za Engleze.Inace jako pošten,dobar,vredan,narod koji vekovima gleda samo svoja posla.Zato svim srcem večeras za Kolumbiju,...

Nenad

pre 5 godina

Nisu mi jasni ovi sto im nije jasno zasto svaki krsteni Srbin navija za Meksiko, Kolumbiju, Island, Egipat, Rusiju... Kao prvo, viteski je navijati za slabijeg, kao drugo,
pa niko od tih zemalja nam nikad nije zagorcavao zivot... I bar milion drugih razloga...

Malkom

pre 5 godina

Poslednja odbrana Engleza bio je faul. Golman je jasno izašao s linije metar i više. Šta radi sudija tamo tako blizu ja ne znam. Zaista je previše ovoliko grešaka! Muka mi je više.

F16

pre 5 godina

Cetvrtfinale Hrvatska-Rusija sramota za fudbal! Podseca na prvenstvo 2002. kada su Turska i Koreja igrale polufinale!  
(kadinjaca ipak pala, 03. jul 2018 21:49

Boli a...hahaha

vopi

pre 5 godina

Engleska zasluženo, čist penal nad Lingardom u 70 i nekom nije suđen.
(var, 03. jul 2018 22:59)

Cist penal nad Lingardom???
Lik se tako isfolirao da je morao da dobije zuti karton za to. Nije ga pipnuo igrac Kolumbije.
Isto kao I malo pre toga, kada je simulirao neki drugi Englez, zaboravih ko bese. Bacio se kao u bazen. Isto zasluzio zuti za simuliranje

impeRAtor

pre 5 godina

Sva sreca pa je kvalitetnija ekipa prosla dalje. Kolumbija je divlja ekipa od koje mogu da se ocekuju samo prljavi startovi i uznemiravanje sudije.

rebel

pre 5 godina

Kako to amerikanac kao prijatelj sudi englezima?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bane, 3. jul 2018 20:42)

Neupuceni ljudi ne znaju da Englezi i Amerikanci nisu u najboljim odnosima i da se nepodnose bas najbolje.Najveci americki saveznik ovde u Evropi je Nemacka.Ili bolje receno,okupirana Nemacka.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Pre par dana ispao Guardado sa Meksikom a evo i Kvadrado sa Kolumbijom. Idemo Englezi do finala sa Belgijom..To ce biti finale, macak Asteriks mi dojavio.

Solskjaer

pre 5 godina

Реално, Харија Кејна баш хоће срећа на овом првенству. Али, имати овако сигурног пеналџију у тиму је озбиљна предност на великим такмичењима. Тако да, што се мене тиче, Хари Кејн је за сада играч турнира !

pedja

pre 5 godina

Engleska igra ocajno i samo su zahvaljujuci sudiji poveli. Sem Kejna nemaju iole ozbiljnog igraca a sredina terena je jos gora od nase.Penal koji je dosudjen je smesan jer je Kejn vukao kolumbijskog igraca a sudija je taj duel video tek na kraju kada je Kejn pao.Prljavu igru Janga i Stouna nije hteo da vidi tako da su obe ekipe igrale podjednako prljavo.
Nadam se da ce se Englezi oprostiti od prvenstva jer igrom nisu zasluzili da prodju dalje!

sef strucnog staba

pre 5 godina

Sramotno sudjenje, nemam reci! Brih je pojam kvalitetnog sudjenja u odnosu na ovu farsu. Mrzim englesku reprezentaciju i njihovu jadnu ligu!
(Adriano_Galliani, 03. jul 2018 22:09)

Mozes da ih mrzis, ali oni potpuno zasluzeno odose u 1/4 finale, gde im se polufinale vec smesi. Spanija ima tri vrhunska tima, dok ih Engleska ima sest, o truloj Italiji da ne govorim, njih ni nema na SP, milan izbacen iz Evrope, inter ce kuci posle grupne faze i eto...

ja hoću da budem aMoniman

pre 5 godina

Najbolji strelac 6 golova, ni jedan dao :). 3 penala, jedna se lopta odbila slucajno od njega i dva krompira pred golom.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Svako ko se razume u fudbal zna da prolazi Kolumbija, ako ste videli postavu primetili ste da Engleska igra sa 3 igraca pozadi sto potpuno odgovara igri Kvintera i Kvadrado koji ce ih siriti i otvarati prostor za Falkaa
(tennisman, 03. jul 2018 19:35)

Za tvoju informaciju, Engleska igra sa 3 igraca u fazi napada, dok se u fazi odbrane Tripije i Esli Jang spuste i to postaje linija od 5 igraca. Sinoc su to radili i Karasko i Munije, a zamisli kad nece Tripije i Jang koji su primarno defanzivci. Vidim da mnoge boli to sto se Englezima otvorio lep put do finala i to sto imaju dosta finu ekipu, morala ih je sreca jednom pogledati posle mnogih nesrecnih okolnosti na velikim takmicenjima. Povreda Ovena, Lampardov gol itd...Takodje, ova generacija ce sa Kejnom, Alijem, Lingardom, a stizu i momci koji su bili prvaci u svom uzrastu (Solanke, Arnold, Voker Piters...) i pun zenit ce imati za 4 godine kada ce Katar drhtati. Fudbal se vraca kuci!

marija

pre 5 godina

Hvala ti Bože za Acu Stojanovića!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deyan, 3. jul 2018 19:57)

Po meni, najbolji, najpristojniji sportski komentator.
Prava beogradska škola.

mr.wolf

pre 5 godina

(mr.wolf, 03. jul 2018 22:25) пријатељу, три жута у почетку утакмице, због којих су ти играчи у остатку морали играти "на прстима", што је јединствено у овом СП, несуђен очигледан пенал који би вероватно значио 2-0 за Србију, то би сломило морал много којих екипа, не само Србије. Да је тактика Србије била лоша, била је, али није све у томе. Зашто не ставити судију из Африке, Азије или одакле год али не из народа противнички настроњеног против Срба у новијој историји, када СП врви од судија одасвуд??
(Momo, 03. jul 2018 22:51)

Opet procitaj komentar. Odgovori na pitanja ako zelis. Uzgred nedosudjeni penal ne bi znacio 2-0 za Srbiju, vec 2-1.

: Poslovodja šestorice patuljaka

pre 5 godina

Milina videti Engleze, svih 11 na terenu i stručni štab kao jedan pevaju himnu. 
(Milan, 03. jul 2018 19:59) 

Vi ste opsjednuti tim himnama. 
(HARIS, 3. jul 2018 20:17) 

I vi bi ste bili opsednuti da imate neku himnu koja direktno zadire u koren nacije, u identitet ili u nešto uzvišeno što asocira na ponos nacije. Mi i Englezi upravo takve himne imamo, oni u njihovoj himni veličaju najpre Boga i onda i svoju svoju kraljicu na koju su veoma ponosni a mi našoj himni isto najpre veličamo Boga a onda i Srbiju i zato smo i te kako i opsednuti himnom a i ponosni mogu ti reći. Zato svaka čas za Engleze zbog složnog pevanja himne.
(Tatko na Martiana, 03. jul 2018 20:31)

I sto sad? Ti pevas himnu? Ti si sad ponosan? Ti osecas da pripadas necemu uzvisenom? Ti sad mozes svima da drzis moralne pridike o tome kako ovo treba, ono ne treba, moze, ne moze, valja, ne valja? Radis za 250 eura i glasas za iste ove koji su bili na vlasti i prije 30 godina, a i onda ti je plata bila 250 maraka? Ali zato komsija ima ljubavnicu, gazda ne placa pune doprinose i ceo porez, dosta drugara ti se zaposlilo preko veze ili partije, masu njih otišlo trbuhom za kruhom vani... dok ti gledas ko peva himnu i ko je nas, a ko je njihov?
Ljudima je u prirodi da se sele i da delaju onako kako zele, batali se kafanskih i pridika i moralisanja neostvareni covece.
Ovo je fudbal i uzivaj u njemu, fudbaleri imaju nagon za pobedjivanjem, kakva nacija, kakve himne, Bogovi, kraljice i bakraci.

Realan

pre 5 godina

Najbolji strelac 6 golova, ni jedan dao :). 3 penala, jedna se lopta odbila slucajno od njega i dva krompira pred golom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja hoću da budem aMoniman, 3. jul 2018 23:08)


U utakmici protiv tunisa sam je golovima doneo svojoj ekipi pobedu, a od ta 3 penala 2 su napravljena nad njim. Inace taj isti Kane koga osporavas prethodne 4 godine ima 30+ golova po sezoni, ima 25 godina i svojim trudom radom i disciplinom je uradio ono sto ti neces za 250 godina. Pretpostavljam da si neki lik koji je nezadovoljan svojim zivotom i leci komplekse tako sto troluje i pise komentare mrznje...

vlada82

pre 5 godina

Da li ste vi ljudi normalni!? Ovo je penal kao suza a to sto ne volite Engleze je druga stvar. Vukao ga je i na kraju zajahao i to nije penal jel?!?! Ja sam pre utakmice navijao za Kolumbiju ali posle ovog njihovog sramnog ponasanja zelim im da ispadnu. Ionako nista nisu pokazali veceras.

Zoro

pre 5 godina

Na mecu Engleza, sudi Amerikanac, sa sve Kanadom i Novim Zelandom.
Ovi pomocnici pod Britanskom krunom pevali himnu sa sve igracima Engleske.
SVASTA!!

vlada

pre 5 godina

Ko kaze da nije penal nije objektivan. Sancez ga sve vreme drzao, oa ga na kraju u zajahao. Sta je trebalo jos da uradi da se dosudio penal?

absolutezero

pre 5 godina

Sudija pogubljen i otvoreno na strani Engleza.

Koju ti utakmicu gledaš? Koja gomila ostrašćenih mrzitelja engleza. Kolumbijci najprljavija i najbezobraznija ekipa na šampionatu. Ovo što oni rade je neverovatno. Čovek bukvalno uzjašio Kejna i to ispred sudije i po tebi i sličnima nije penal. Slučajno sam izdvojio tvoj komentar ali ima gomila sličnih. Nimalo realnih samo ostrašćenih.

dostojevski

pre 5 godina

Sva sreca pa je kvalitetnija ekipa prosla dalje. Kolumbija je divlja ekipa od koje mogu da se ocekuju samo prljavi startovi i uznemiravanje sudije.
(impeRAtor, 03. jul 2018 22:59)

isto kao i rusi

Jose

pre 5 godina

Aaaaa kako mi je krivo za Kolumbiju kao da je izgubila Srbija. Nisu imali sreće, zaista da je ono ušlo pod prečku ko zna šta bi bilo. Elem, radujem se susretu Engleza i Šveđana jer su Englezi stare mušterije Švedskoj koji uopšte ne izgledaju naivno za sve dosad prikazano i opasno im se smiješi 1994 i polufinale. Napred Švedi!!!

Liverpool FC

pre 5 godina

Kakav bre penal!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 3. jul 2018 21:20)

Cist.
(Liverpool FC, 03. jul 2018 21:31

Sam tvoj potpis govori o objektivnosti. Kejn vuce igraca Kolumbije i u tom obostranom rvanju Kejn pada.Gledaj celu akciju i desavanje u kaznenom prostoru
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NY, 3. jul 2018 21:50)

Moj "nick" govori o mnogo cemu,a ne samo o tome.

palop

pre 5 godina

Među 8 najboljih 
Rusija, Švedska, Hrvatska 
KAKAV SMOR! 
Nema Italije, Nemačke, Španije, Holandije... Užas od Mundijala. 
EURO 2020! Biće 20x bolji.
(DavidB, 03. jul 2018 23:33)

Sve ide po zasluzi, nije im niko zabranio da udju medju 8...

Mirko Kojotovski

pre 5 godina

izgleda da vi ne gledate fudbal.Iskljucivo mrzite Engleze.Kolumbija nije napravila šansu na utakmici.Da je sudija bio onako baš pristrasan trebao je već dva crvena dati Kolumbijcima.Ovog Kwjna odvojiti od lopte može samo tenk a ovi navalili da ga lome i ruše. I još nije svirao.drugi.penal.Ocigledan.
I na kraju Englezi su mnogo bolji

duki

pre 5 godina

i bez toga bih navijao za kolumbiju ali tek sada za kalkulatore ne mogu nikad. retko kome to nesto dobro donese. biraju ljudi kolumbiju umesto japana, vec planiraju finale... napred kolumbija!

dusan

pre 5 godina

Koliko ste vi ljudi neobjektivni i ostrasceni u mrznji protiv svega zapadnog... Kolumbijci nista, ama bas nista, nisu pokazali. Niti jedan ozbiljan napad, a evo 71. minut. Nijedan prekid Engleza nisu pustili da se izvede bez incidenta. I vrlo grubi. Doduse i Mekgvajer je trebalo da dobije zuti za simuliranje. Penal za Kejna cist ko suza.

Sada ste nasli i zaveru protiv Kolumbije. Sudija ovo ono. Mi Srbi smo tragicno iskompleksirani narod. Glavne odlike: Bezanje od odgovornosti, samosazaljevanje i sindrom zrtve.

pera kojot siper genije

pre 5 godina

mrzim engleze ali cist penal je bio , da nije skocio na njega na kraju verovatno ne bi ni svirao.
(realannn, 03. jul 2018 21:34) a sta je trebao da ga preleti kad mu je u putanji? ili da stane da ga pusti ? mozda i jeste faul ali smesan faul.

vidim

pre 5 godina

Iggy otvaranje sp 1990 je bilo izmedju Argentine i Kameruna,kada su prvaci sveta izgubili sa 1:0. U 1/8 finala su igrali kamerun i kolumbija kada je greskom Igite koji je driblao po sredini terena ako se ne varam u produzecima,kolumbija izgubila sa 2:1 zahvaljujuci Igiti.p.s.mali podsetnik iz istorije i meni najdrazeg sp u Italiji
(Milan M., 03. jul 2018 22:20)

Druze mi i nemci smo isli dalje iz grupe, kolumbija je ispala o cemu ti pricas

impeRAtor

pre 5 godina

Englezi imaju najbolji tim u poslednjih 20 godina. Sjajna prilika za polufinale gde ih najverovatnije ceka mocna Hrvatska. Kolumbija je dobar tim ali mislim da nece moci da se nose sa englezima, posebno u fazi odbrane.

Momo

pre 5 godina

(mr.wolf, 03. jul 2018 22:25) пријатељу, три жута у почетку утакмице, због којих су ти играчи у остатку морали играти "на прстима", што је јединствено у овом СП, несуђен очигледан пенал који би вероватно значио 2-0 за Србију, то би сломило морал много којих екипа, не само Србије. Да је тактика Србије била лоша, била је, али није све у томе. Зашто не ставити судију из Африке, Азије или одакле год али не из народа противнички настроњеног против Срба у новијој историји, када СП врви од судија одасвуд??

Teribooo

pre 5 godina

Aca Stojanović ima lep glas, ima dosta fudbalskog znanja, samo me nervira što nekako veštački prenosi utakmice, čak i glas malo izoštri kako bi izgledao što "zvaničniji" prenos... Dok recimo kada prenosi Srbiju priča sasvim normalno i tada mi se zaista sviđa... Aco, samo malo običnije i opuštenije prenosi, eto savet od mene... Možda se mnogi neće složiti sa mnom ali ja sam stekao takav utisak.

it's all relative

pre 5 godina

(antiDebil, 3. jul 2018 22:45)
Jeste, da nas nisu pokrali mi bi danas vec bili sampioni sveta...ajde bre ne lupaj, cuce te neko.
Lagano spadamo u top 3 najgore reprezentacije na prvenstvu...

Ivan Veljković

pre 5 godina

Velika drama u Moskvi večeras koja je potvrdila da je Kolumbija više nego dobra ekipa koja se može nositi sa svim repkama na svetu. Ali, na kraju kroz penal lutriju mora se priznati da je ipak ipak za nijansu dominantnija reprezentacija otišla u četvrtfinale, pa, može se reći i zasluženo, mada mi je žao Kolumbijaca i bez Hamesa su igrali veoma borbeno i sasvim solidno ali Engleska je gotovo čitavu utakmicu dominirala, imala bolje šanse za gol, imala više udaraca na gol, držala meč pod kontrolom nekih 90% vremena i samo je mali pad koncentracije bio dovoljan da ih Mina kazni u 93. minutu i odvede meč u produžetke i potom i penale ispostavilo se.

Znači, kratak rezime četvrtfinala, parovi su odlični, biće mnogo zanimljivog fudbala i teški borbi, za mene koji sam nepristrasan kada ne igraju naši biće to pravo uživanje pa sad ko pobedi neka slavi, svejedno mi je. Mislim da Hrvati imaju ipak ipak najlakši posao u četvrtfinalu jer jednostavno ne verujem da Rusi mogu dva velika iznenađenja za redom da naprave mada će dati sve od sebe ali Hrvatska je tu favorit, dok ć u osalim duelima sve prštati od neizvesnosti i uzbuđenja, evo danas Šveđani potvrdili da su izuzetno ozbiljna ekipa, i možda baš i oni budu ti koji mogu da naprave veliko iznenađenje, videćemo, sve je moguće.

palop

pre 5 godina

Cetvrtfinale Hrvatska-Rusija sramota za fudbal! Podseca na prvenstvo 2002. kada su Turska i Koreja igrale polufinale!
(kadinjaca ipak pala, 03. jul 2018 21:49)

Kako su onda Nemci igrali finale protiv Brazila ako su Turska i Koreja igrali u polufinalu?

antiDebil

pre 5 godina

absolutezero, 03. jul 2018 22:01) да смо имали неутралног судију у утакмици са Швајцарском, не бисмо испали и ти не би ово написао.
(Momo, 03. jul 2018 22:11)

Da nismo od petog minuta branili 1:0 i dali im još jedan ili dva ne bismo ispali. Daš još jedan i nasmeješ se u lice Brihu, Džaki i Šaćiriju. Samo smo trebali da igramo fudbal. Video si danas ko su i šta su švajcarci. Pisao bih ovo i da smo u četvrtfinalu.
(absolutezero, 3. jul 2018 22:34)

Ne stoje tako stvari, vec da nas nisu pokrali danas bismo mi igrali protiv Svedske !!!
Ko igra fudbal, englezi, Svedjani, Rusi, spanci, portugalci ? Ne postoji igranje fudbala, ne postoji lep i ruzan fudbal, postoji samo rezultat i nista vise od toga !

Liverpool FC

pre 5 godina

Kakav bre penal!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 3. jul 2018 21:20)

Cist.

Partizan 1918

pre 5 godina

Penal ko vrata najahao Kejna. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan 1918, 3. jul 2018 21:31) 

Након што га је овај вукао пет метара, и сам га навукао на своја леђа и онда пао.
(Марко, 03. jul 2018 21:41)

Jeste,vukao ga za sobom od polovine terena pa kad se umorio rekao Kolumbijcu ajde na krkače.

VladaNS

pre 5 godina

Ne razumem kako neko Hendersonu moze da dozvoli ulazak na stadion, a ne sutiranje treceg penala...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (impeRAtor, 3. jul 2018 22:49)

Šta će čovek, igra za Liverpul, gubitnički mentalitet.

absolutezero

pre 5 godina

Mi Srbi smo tragicno iskompleksirani narod. Glavne odlike: Bezanje od odgovornosti, samosazaljevanje i sindrom zrtve.
(dusan, 03. jul 2018 21:38)

Potpisujem.

ĆelavSamPaŠtaBL-YNWA

pre 5 godina

juce me japan ranio u srce ali veceras me kolumbia sahranila. pa jel moguce...??? e to ti je kad nemas srece i sta ces...

neutralni felsh

pre 5 godina

kolumbija je morala da odigra onako stisnuto, nije im igrala desetka a oni nemaju zamenu na tom planu. hames rodrigez je bio nosilac njihove igre. kvadrado jeste dobar ali on je odlicno krilo i skoro nista vise, taj posao sasvim pristojno radi u juventusu... ali za gradjenje igre nije, klasicna krila kao on to nisu. za opasniju igru im je trebao hames, a njega nema a njega nema... los moment i slaba klupa, ali dobro su se drzali sve u svemu.

Srbenda

pre 5 godina

srbende navijaju za kolumbiju, a ne znaju ni dva igraca da nabroje hahahaah 
(dostojevski, 3. jul 2018 20:49) 

Znam za Igitu i Rinkona.
Da li mogu da navijam za Kolumbiju?

lorenzo

pre 5 godina

mnogo prljavi ovi Kolumbijci...nisam znao da su ovakvi, kontam imaju temperament ipak je to JA ali ovo je previše...Englezi znaju malo glumiti ovo ono, ali realno igraju muški, pošteno bez neke pretjerane glume, ne trče na sudiju posle svake odluke..oni i Njemci su još jedini koji su koliko toliko pošteni...ovo ostalo Španija, Brazil, Argentina, Portugal, sve bi na mufte, de samo da se ošteti protivnik

.

pre 5 godina

@ sofronije Evo da ti ja odgovorim nismo autosovinisti i ne pljujemo na sebe vec smo protiv takvih kao ti koji otvoreno ne podnose neku naciju, da ih pitas zasto, ne znaju ni sami ili ce navesti kao razlog neke gluposti, teorije zavere i sl. Zbog takvih kao ti i ja navijam u inat za engleze, jer necu kao sto je neko ovde napisao da se svrstavam u takve kao ti. Na to se obično misli kad se kaže srbenda. Možete da glumite vi neke patriote niste vi nikakve patriote vec obični šovinisti. Malo manje mržnje prema sve što diše i bića vam mnogo lepše u životu.

Kristina

pre 5 godina

Kolimbija me totalno razocarala.
Najslabije su odigrali od svih ekipa u osmini.
Vidi se da mnogo nedostaje Hames, nema ko da poveze redove.
Englezi imaju dobar, mlad, borben tim.

Vladan R

pre 5 godina

Zasluzen prolaz Engleske. Vise su zeleli pobedu u regularnom delu, vise su napadali, pre svega do postignutog gola i kontrolisali utakmicu do 80og minuta. Kolumbijci sa druge strane, isuvise defanzivno orijentisani, sa veoma grubom, na momente i prljavom igrom. Istina nisu im ni Englezi ostali duzni, ali tek nakon sto su shvatili da na takvu tucu, moraju bar malo i oni da odghovore tucom. I naravno penal cist kao suza.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Што сте досадни више са тим политичким и историјским препуцавањима на свакој утакмици.

Који је ово гол Кејну на првенству, пети или шести?

vitez koja

pre 5 godina

englezi nisu mozda favoriti,ali mi se svidja nekako taj njihov stil igre koji godinama ne menjaju,duge lopte,ostra muska igra...samo sto i oni kao i drugi velikani foliraju neverovatno,onaj mali ga je malo gurnuo glavom on pade kao da ga je lopatom udario...i nakon pritiska dobio.kolumbijac zuti,realno ono je bilo foliranje.tuga u sta se pretvorio fudbal. kraj

Negativni

pre 5 godina

@ sofronije Evo da ti ja odgovorim nismo autosovinisti i ne pljujemo na sebe vec smo protiv takvih kao ti koji otvoreno ne podnose neku naciju, da ih pitas zasto, ne znaju ni sami ili ce navesti kao razlog neke gluposti, teorije zavere i sl. Zbog takvih kao ti i ja navijam u inat za engleze, jer necu kao sto je neko ovde napisao da se svrstavam u takve kao ti. Na to se obično misli kad se kaže srbenda. Možete da glumite vi neke patriote niste vi nikakve patriote vec obični šovinisti. Malo manje mržnje prema sve što diše i bića vam mnogo lepše u životu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

Apsolutno tačno. S obzirom na to da se hvataju suviše često za izmišljen termin " autošovinista", možemo i mi njih nazvati "autopatriote", jer se njihov patriotizam svodi na ljubav ka sopstvenom nevaspitanju, neznanju i mržnji.

mr.wolf

pre 5 godina

00

@ sofronije Evo da ti ja odgovorim nismo autosovinisti i ne pljujemo na sebe vec smo protiv takvih kao ti koji otvoreno ne podnose neku naciju, da ih pitas zasto, ne znaju ni sami ili ce navesti kao razlog neke gluposti, teorije zavere i sl. Zbog takvih kao ti i ja navijam u inat za engleze, jer necu kao sto je neko ovde napisao da se svrstavam u takve kao ti. Na to se obično misli kad se kaže srbenda. Možete da glumite vi neke patriote niste vi nikakve patriote vec obični šovinisti. Malo manje mržnje prema sve što diše i bića vam mnogo lepše u životu. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) 

Apsolutno tačno. S obzirom na to da se hvataju suviše često za izmišljen termin " autošovinista", možemo i mi njih nazvati "autopatriote", jer se njihov patriotizam svodi na ljubav ka sopstvenom nevaspitanju, neznanju i mržnji.
(Negativni, 03. jul 2018 22:20)

Svaka cast ! Bravo ! Razmisljam sta da dodam, pa shvatam da nema sta, lepo receno sve. Jos jednom. Bravo !

Momo

pre 5 godina

(Drakče, 03. jul 2018 23:12) али тај пенал и друге судијске одлуке би могле да одлуче утакмицу... Не кажем да смо добро играли, противник сам наше тактике и селектора, али сматрам да смо покрадени, и да је избор судије бахат и неправедан, и да то и даље траје на овом СП.

room 1408

pre 5 godina

I svirnu ga Englezima.Kako nije sramota ovog Engleza sto sudi(pardon Amerikanca)?!Sramota je ovo šta FIFA radi.Ocigledno da je jaz između bogatih i siromašnih nenormalan.Svajcarska-Srbija sudi Svajcarac(Nemac),a Kolumbija-Engleska sudi Englez(Amerikanac)?!!A na planeti živi 6 milijardi ljudi i na 100-ne i 100-ne različitih nacija.Sto ovu utakmicu nije sudio npr.najbolji sudija na svetu Srbin Milorad Mazic.Covek nema dodirnih točaka ni sa jednom nacijom?Da se razumemo penal je bio,ali šta se dešavala pre penala.Najahao ga Kejn.Pre penala bio je faul u napadu.Treba ugasiti ovaj sport!!!!

Rusofob

pre 5 godina

Kolumbija olicenje tehnicki doteranog fudbala i ciste igre... ovo sto oni veceras rade ne znam sta je ali fudbal nije. Penal cist kao suza!

evoba

pre 5 godina

Ne mogu da verujem da govorite da nije penal. Zajahao ga dok lopta ide prema njima, je l tako treba da se brani ubacaj? Naravno da je i ono nad Mitrom trebalo da bude penal, ali kakve veze to ima s ovim? Treba ovakve stvari da pustaju jer Mitru nisu svirali penal? Budite objektivni.

ognjen

pre 5 godina

Katastrofalno suđenje, a i očekivano, kako nego sve uraditi da Engleska prođe? Znate, sramota bi bilo da sada ispadne. Hvala Fifa, korektno .. :)

Liverpool FC

pre 5 godina

Kakav bre penal!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 3. jul 2018 21:20)

Cist.

Saša

pre 5 godina

Nisam ni rekao da nije penal, a i navijam ovde za Engleze, ali ono nad Mitrovićem je bilo da izgleda da je Brih više navijao za Švajcarsku nego ja sada za Englesku. Hajde Englezi dajte gol bre! Let's go England!

floro flores

pre 5 godina

Kolumbija jednu utakmicu sjajna,pa jednu ocajna... Da su igrali svaku kao protiv Poljske bio bih uz njih... Ovako,srecan im put! Englezi barem zeleli da se nadmecu

Ivan

pre 5 godina

srbende navijaju za kolumbiju, a ne znaju ni dva igraca da nabroje hahahaah
(dostojevski, 3. jul 2018 20:49)

Hames, Falkao, Baka, Kvadrado. Je dosta ovih 4 ili oćeš celu repku Kolumbije da ti izdiktiram? Znamo mi vrlo dobro za koga navijamo i ko za kog igra, za razliku od tebe koji, ubeđen sam mogu se kladiti u kuću i imanje, da apsolutno ne znaš nišza o čoveku čije si ime "oteo" pa metnuo na sopstveni nik. Toliko o tome ko zna a ko ne zna! :-)

lorenzo

pre 5 godina

i ajde malo ohladite sa ovim teorijama...šta sad pošto Mitroviću nije sviran penal, to znači da do kraja prvenstva ne treba da se svira? uostalom treba napraviti neku reputaciju da možeš uticati na sudije, treba biti redovan na prvenstvima i glavno imati prave ljude u savezima...mi ništa od toga nemamo i nije čudo što nas ignorišu i ne tretiraju sekundu...bavimo se nebitnim stvarima, krivi nam svi drugi, svi nas mrze a u principu smo sami sebi najveći protivnici

trenerzg

pre 5 godina

Која корупција досад у СП што се тиче избора за судије. Немац суди "Швајцарцима" против Србије. Амер суди Енглезима. Да ли ће Мажић судити Русима против Хрвата? Е па неће никад.
(Momo, 3. jul 2018 22:07) # Link komentara

Momcilo, druze, gospodin Mazic je profesionalac, bilo bi bi drago da sudi nasu utakmicu jedan takav vrhunski strucnjak.

A kad jednom odes u svicarsku, shvatit ces da ni Svicarci ne vole da im sude Nijemci, samo sto oni svi manje pricaju o sudjenju.

Momo

pre 5 godina

Која корупција досад у СП што се тиче избора за судије. Немац суди "Швајцарцима" против Србије. Амер суди Енглезима. Да ли ће Мажић судити Русима против Хрвата? Е па неће никад.

nista o nicemu

pre 5 godina

Da li Murinjo sme da poruči Jangu, Lingardu i dr. iz MU, kao Matiću, da bi bilo bolje da idu na odmor?
(Kolubarac, 03. jul 2018 22:06)

Lingard nije standardan, a Janga ce da menja levim bekom. Matic mu je bitan sledece sezone, ova dvojica bas i ne.

sasa jokic

pre 5 godina

Gledam Kolumbijce u odbrani, smireni, precizni pasevi, iznosenje lopte...a onda vratim film na ove nase, Nemanja koji pet puta pipne loptu pre nego sto pogresi, lopta uvek unazad, sa bezbroj gresaka u dodavanju od strane svakog igraca....mi smo bili smesna reprezentacija, i tako su nas drugi videli, na nivou Kostarike, Juzne Koreje, Japana....

satelit

pre 5 godina

Englezi su igrali fudbal 85 minuta... Kolumbija do tog trenutka ocajna! Mina ih je spasio i sad kao i protiv Senegala. Bez Hamesa Kolumbija nema nikakvu kreativnost..A verovatno on i Mina ne bi igrali u cetvrtfinalu... Englezi prvi put prosli na penale i mislim da ce igrati sad jos bolje,ali ... U cetvrfinalu vece sanse dajem Svedjanima koji deluju organizovano,cvrsto, skandinavski hladno bez emocija.. Veceras bih rekao zasluzeno ENG,bili su bolji,iako mi se ucinilo kao da Kejn kod penala drzi protivnika..

Марко

pre 5 godina

Penal ko vrata najahao Kejna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan 1918, 3. jul 2018 21:31)

Након што га је овај вукао пет метара, и сам га навукао на своја леђа и онда пао.

NY

pre 5 godina

Kakav bre penal! 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 3. jul 2018 21:20) 

Cist.
(Liverpool FC, 03. jul 2018 21:31

Sam tvoj potpis govori o.objektivnosti. Kejn vuce igraca Kolumbije i u tom.obostranom rvanju Kejn pada.Gledaj celu akciju i desavanje u kaznenom prostoru

Bio Robot

pre 5 godina

Steta sto za Kolumbiju ne igra njihov najbolji igrac Hames Rodrigez. Mislim da je to nenadoknadiv gubitak za njih. Englezi do sada odigrali samo jednu pravu takmicarsku utakmicu i to u prvom kolu. Neverovatno dobro su izgledalu u njoj. Korak su ispred svih na prvenstvu sa sistemom igre.Moderno, brzo, dopadljivo. Najodmornija su ekipa u 1/8 finala. Iako imaju mozda i previse mladih igraca za ovaj nivo takmicenja po meni su favoriti veceras. A bice i golova.

nista o nicemu

pre 5 godina

izgleda da vi ne gledate fudbal.Iskljucivo mrzite Engleze.Kolumbija nije napravila šansu na utakmici.Da je sudija bio onako baš pristrasan trebao je već dva crvena dati Kolumbijcima.Ovog Kwjna odvojiti od lopte može samo tenk a ovi navalili da ga lome i ruše. I još nije svirao.drugi.penal.Ocigledan. 
I na kraju Englezi su mnogo bolji
(Mirko Kojotovski, 03. jul 2018 21:51)

Prvi penal jeste bio, al za drugi izmisljas

Saša

pre 5 godina

Tekoh da ovde navijam za Engleze, ali ako je ovo bio penal ono nad Mitrovićem sa Švajcarskom je bilo za zatvor! A tamo je Mitoviću sviran kontrafaul nad tom dvojicom?! Da li je to normalno?

Pavo

pre 5 godina

Ako se već sudi, najprije je Kane napravio faul u napadu, a tek nakon toga je mozda faul na njemu. Lijepo je sudac počastio Engleze. Fuj.

Momo

pre 5 godina

(absolutezero, 03. jul 2018 22:01) да смо имали неутралног судију у утакмици са Швајцарском, не бисмо испали и ти не би ово написао.

Sp u Rusiji

pre 5 godina

Pitam se nekad, dal pojedini ljudi ovde imaju nesto smisleno da kazu, pa cak i besmisleno, a da je u vezi sa sportom. Ili im je samo svadja, rasprave, Rusija, rusofili u glavi...

Dark Force

pre 5 godina

@sofronije BRAVO za komentar!!!! Nisu to nikakvi autosovinisti,nego nvo paktovski botovi placeni da mrace i smaraju non-stop i na svaku vest...od vremenske prognoze do fudbala

Partizan 1918

pre 5 godina

ali koji je tačno fazon pričanja igrača sa stavljenom rukom preko usta? ajde i nekako da shvatim kada dva igrača tako pričaju prilikom izvođenja slobodnjaka ali kada to rade dva igrača na tribinama ili trener i njegov pomoćnik na klupi...
(lorenzo, 03. jul 2018 20:25)

Da im ne čitaju sa usana šta su rekli o saigraču,protivniku,sudiji,treneru.
Hames rekao za Radamela da nema pojma-znam Kolumbijski.

спортски уметник

pre 5 godina

Фаул у нападу или пенал? Чему служи вар ако судија одбија да погледа снимак?

sofronije

pre 5 godina

Na 56 utakmica do sada svirano 28 penala, u proseku na svakoj drugoj utakmici po jedan penal... Pa toliko ne dobijaju ni Zvezda i Partizan u ovoj nasoj ligi... A najgore je sto su uveli kao neku tehnologiju o kojoj sam sudija odlucuje da li ce je gledati ili nece i da li ce je primeniti ili nece, pa koja joj je onda poenta? Uzas...
Ne pamtim dosadnije i nekvalitetnije svetsko prvenstvo od ovoga...

pera kojot siper genije

pre 5 godina

gogoogogoogoogollll haahhahhahha kako mi draho za ove engleze padavicare idemoooo brco kolimbijci Srbina u transu :))))

objektivno

pre 5 godina

Pomoćni sudija Simon Lount ima engleski pasoš išao je ceo život na utakmice u Engleskoj i navijao ali je jednom zakasnio na brod u Novom Zelandu i ostao je tamo sa nekom devojkom, niko nije očekivao da sudija iz Engleske sudi Engleskoj, ipak ni sami Englezi u njihovim novinama su pisali za tog sudiju da je jedini sudija iz Engleske na svetskom prvenstvu.

Autolakirer

pre 5 godina

Kejn ako se oklizne u hodniku sudija svira penal. Engleski pritisak sve ove godine na FIFA izgleda da ce da ucini svoje.Treba ih dovesti do zavrsnice. Stadionu u vecini slucajeva nisu puni. Ispali nemci, argentinci, spanci treba prodati te karte

Smensi foliranti zvani englezi

pre 5 godina

Ovaj faul Bariosa nad Jangom je prava slika vecerasnjeg sudjenja i dvostrukih standarda sudije. Barios ulazi sa dve noge na loptu i ne startuje visoko po nozi. Dok Jang startuje po lopti visoko i djonom na nogu. Sudija svira naravno faul za Englesku i ucinilo mi se da je hteo da pokaze i zuti jer je Jang viknuo za medalju nesto kao foliranje kod slicne sitacije kad je usla lekarska ekipa.

Drakče

pre 5 godina

@momo
Dosadni ste više i sa ta tri žuta kartona, kao da su nešto mnogo dobro igrali i pre toga. Uostalom, pola Kolumbijaca ima žute kartone pa izginuše u odbrani i duelima.
Dosta više opravdanja. Ostaje da smo uskraćeni za penal i da smo napravili glupost na kraju, ali nismo smeli da dozvolimo da od tog penala zavisimo.

Alternativni univerzum

pre 5 godina

Ovo uopste nije fer. Srbija je trebala da igra cetvrtfinale sa Englezima! Pa polufinale s Holandijom i finale s Italijom

Tribislav

pre 5 godina

Deo zreba gde su ove dve selekcije je O C A J A N. Ali to je ono kada, se ne formiraju realno grupe nego se domacinima daju da cak budu i nosioci. Svetskih prvaka tacno ima osam i samo oni treba da budu nosioci.

mr.wolf

pre 5 godina

(absolutezero, 03. jul 2018 22:01) да смо имали неутралног судију у утакмици са Швајцарском, не бисмо испали и ти не би ово написао.
(Momo, 03. jul 2018 22:11)

Ako me secanje dobro sluzi, mislim i da su Svedjani osteceni protiv Nemaca. Da li je to takodje zavera ? Da li su Svedjani u 1\4 finala, u TOP 8 ?
Daj sebi odgovore, i izbaci iz sebe teorije zavere. Dogadja se greska... pa ? Ni prva ni zadnja. To je tada bila debela greska i cao, proslo vreme, i sa sudijom i bez njega izgledali smo lose na terenu. To ce ti reci svako ko malo vise prati fudbal.
Svajcarci u jednostavno odigrali u istom ritmu 90 minuta. Mi smo krenuli silovito, poveli, imali jos 1-2 sanse. Nasa igra pocinje da opada, onog trenutka kada je pala ispod tempa koji su igrali Svajcarci (kao sto rekoh 90 minuta, do poluvremena smo drzali taj tempo i relativno lako dosli do pozitivnog rezultata na pokuvremenu). Sledi pad, i na kraju poraz.
To je logican i ocigledan sled dogadjaja.
Nikakve teorije zavere, to sto smo se mi predali posle te utakmice je tek prica za sebe.

geniuss

pre 5 godina

Pre svega su me iznenadili englezi,zato sto igraju iznenadjujuce prljavo(kada postoji rizik da se izgubi lopta,onda uglavnom simuliraju,a zato u odbrani igraju iznenadjujuce grubo).Takodje,mislim da ni sam sudija nije bas bio na adekvatnom nivou.

lorenzo

pre 5 godina

realno Engleze ništa osim Hedersona ne može da izbaci sa SP...najjača mi scena što se Kejn vraća na sredinu da organizuje napad jer ovaj nije sposoban...na koju li foru je on kapiten Liverpula i prvi izbor u timu Engleske ja ne znam

lopta

pre 5 godina

Pitam se za koga da navijam? Nekako mi je uvek drago da pobedi manja i siromasnija zemlja, posebno u ovom slucaju jer je za latino amerikamce fudbal=zivot. Ta nacija ce se verovat vise radovati, deca vise poistovecivati sa svojom idolima... mozda gresim ali jedno je sigurno-manjima i siromasnija treba vise radosti.

Dejan

pre 5 godina

Sudija svira faul štoperu Kolumbije, a Jang išao otvorenim đonom, i onda se Jang baca kao da je nagazinuo na Minu. A sudija daje žuti karton kolumbijcu. Čovek nema veze sa suđenjem. I neka kaže neko Aci da se kaže Muriel, ne Mjuriel.

absolutezero

pre 5 godina

absolutezero, 03. jul 2018 22:01) да смо имали неутралног судију у утакмици са Швајцарском, не бисмо испали и ти не би ово написао.
(Momo, 03. jul 2018 22:11)

Da nismo od petog minuta branili 1:0 i dali im još jedan ili dva ne bismo ispali. Daš još jedan i nasmeješ se u lice Brihu, Džaki i Šaćiriju. Samo smo trebali da igramo fudbal. Video si danas ko su i šta su švajcarci. Pisao bih ovo i da smo u četvrtfinalu.

rogh

pre 5 godina

malo je stvari koje su tako engleske kao poraz nakon penala
(rogh, 03. jul 2018 22:43)

napisah ovo prije penala sa nadom da ovog puta necu biti u pravu.
ludo prvenstvo dje je sve moguce...da nema italijana, da njemci podbace i da hrvati i englezi pobijede nakon penala

Wizard

pre 5 godina

Najbolji strelac 6 golova, ni jedan dao :). 3 penala, jedna se lopta odbila slucajno od njega i dva krompira pred golom.
(ja hoću da budem aMoniman, 3. jul 2018 23:08)

Slažem. Ali eto na primer taj Kane može samo da dobije nagradu kao najbolji strelac takmičenja, a ne kao najbolji igrač. Tako treba da se sagledaju stvari i za zlatnu loptu takodje, da se sve gleda kako treba, svaki detalj igrača, pa čak i da li je fer plej igrač, da ne simulira Itd. Treba dodeliti i nekim igračima na drugim pozicijama titulu najboljeg igrača. Može na primer u Hrvatskoj Mandžukić da bude najbolji strelac do kraja prvenstva, ali Modrić je ključ ekipe i najbolji igrač njihovog tima! Pozdrav

Wizard

pre 5 godina

Najbolji strelac 6 golova, ni jedan dao :). 3 penala, jedna se lopta odbila slucajno od njega i dva krompira pred golom.
(ja hoću da budem aMoniman, 3. jul 2018 23:08)

Slažem. Ali eto na primer taj Kane može samo da dobije nagradu kao najbolji strelac takmičenja, a ne kao najbolji igrač. Tako treba da se sagledaju stvari i za zlatnu loptu takodje, da se sve gleda kako treba, svaki detalj igrača, pa čak i da li je fer plej igrač, da ne simulira Itd. Treba dodeliti i nekim igračima na drugim pozicijama titulu najboljeg igrača. Može na primer u Hrvatskoj Mandžukić da bude najbolji strelac do kraja prvenstva, ali Modrić je ključ ekipe i najbolji igrač njihovog tima! Pozdrav

Krug dvojke

pre 5 godina

Gledam Kolumbijce u odbrani, smireni, precizni pasevi, iznosenje lopte...a onda vratim film na ove nase, Nemanja koji pet puta pipne loptu pre nego sto pogresi, lopta uvek unazad, sa bezbroj gresaka u dodavanju od strane svakog igraca....mi smo bili smesna reprezentacija, i tako su nas drugi videli, na nivou Kostarike, Juzne Koreje, Japana.

Zasto je Japan smesna ekipa? Igrali su osminu finala i zamalo prosli u cetvrtfinale. Koreja izbacila Nemacku sa prvenstva.

lorenzo

pre 5 godina

ali koji je tačno fazon pričanja igrača sa stavljenom rukom preko usta? ajde i nekako da shvatim kada dva igrača tako pričaju prilikom izvođenja slobodnjaka ali kada to rade dva igrača na tribinama ili trener i njegov pomoćnik na klupi...

VAR

pre 5 godina

I sad, ako već nije svirao penal, zašto nije Lingard dobio žuti za simuliranje?
A da, to bi bio njegov drugi žuti, crveni, i ENG sa 10 igrača, a to ne može...

bmiles

pre 5 godina

Bogati svet postaje sve arogantniji!Penal jeste bio ali u nastavku akcije je ali je prethodio rvacki zahvat Kejna nad istim igracem,pre toga.Kao u slucaju sa utakmicom Svajcarska - Srbija,sudija( iz USA - anglosaksonsko poreklo) se napravio lud i nije prihvatio odluku VAR,da pogleda snimak!Cemu sve ovo i dokle).Ako je uveden VAR red je da se to pravilo uvazi,ili to ne vazi samo za male fudbalske nacije)!?

i tako. ..

pre 5 godina

@CJC
A šta su Englezi igrali ? Koju šansu akciju nešto.
Evo ne mrzim ih al šta su to oni ? Valjda su favorit ? Najbolje šanse mrtvi korneri .

CarloNS

pre 5 godina

Igita i Valderama. Dve najvece legende kolumbijskog fudbala. Nek mi oproste Hames i Falkao. Steta sto ovi klinci nisu bili rodjeni 1990 kad su na otvaranju SP igrali Kamerun - Kolumbija, ne zna se koja je zemlja tada imala vece majstore fudbala
(iggy, 3. jul 2018 21:38)

Da probam iz glave...
Djonkep, Omam-Biyik, Mbough, Mfede, Kunde, Makanaki, Ekeke, Mila

I Andres Escobar je postao poznat, najviše posthumno, nakon što je promašio penal.

iggy

pre 5 godina

Evo javno izvinjenje citaocima komentara posto vidim da su me mnogi ispravili, na otvaranju SP nisu igrali Kolumbija i Kamerun,kao sto sam napisao, vec Argentina i Kamerun, kao sto su me ispravili. Elem, nasa grupa je bila jedna od tezih, gde su nas Nemci isprasili sa 4:1, ne zna se ko je od njih imao razornije udarce, Mateus, Klinsman, Breme, Feler...Tu su bili i slabasni Emirati, kao i Kolumbija, cija generacija nije bila nista losija od ove i one iz Brazila 2014. Malo podsecanja na meni najdraze SP i traumu detinjstva nesrecnu YU eliminaciju nakom penala sa igracem manje

Liverpool FC

pre 5 godina

Ovaj iz komentara što kaže da "zna kolumbijski"- ne postoji kolumbijiski jezik. Oni pričaju španski.
(Lav, 3. jul 2018 20:49)

Covek je samo hteo da se nasali,ali ti nisi razumeo vrlo ociglednu salu.

iggy

pre 5 godina

srbende navijaju za kolumbiju, a ne znaju ni dva igraca da nabroje hahahaah
(dostojevski, 3. jul 2018 20:49)

Igita i Valderama. Dve najvece legende kolumbijskog fudbala. Nek mi oproste Hames i Falkao. Steta sto ovi klinci nisu bili rodjeni 1990 kad su na otvaranju SP igrali Kamerun - Kolumbija, ne zna se koja je zemlja tada imala vece majstore fudbala

sakupljac minusa

pre 5 godina

Ovi iz totenhema vidi se da su vezbali penale. Sledece sezone u LS u nokaut rundi,ako stignu dotle, a ubedjen sam da hoce, treba da igraju na siguricu. TJ penale. Ne znas ko je bio sigurniji.

Mare

pre 5 godina

Ne navijam ni za koga ali moram da kazem da Englezi takticki izgledaju perfektno, pre svega u odbrani gde svako ima svoju ulogu, probajte da zapazite.
Naravno to ne znaci da ce pobediti ali lepo je videti da je neko uigran.

Totoro

pre 5 godina

Gledam tekmu i razmišljam kako bi i jedne i druge Japanci pojeli. Celo prvenstvo prati neka holivudska gluma, padanje i prenemaganje. Ovo više ne liči na fudbal. Kada nepismenoj deci daš milione da jure za loptom to izgleda kao ova utakmica Engleza i Kolumbijaca.

Kukuriku

pre 5 godina

Kad je teško daj Englezima penal, ej čoveče 7 od 9 golova dali iz prekida, Kejn pogotkom iz penala ponovo potvrđuje "klasu". Na ovom SP-u će se debelo navlačiti za Engleze.

Nemanja

pre 5 godina

Биће и овде пенала на крају.
(Марвин тхе Мартиан, 03. jul 2018 22:02)

Još si tu? Za koga navijaš sada, nema nikog iz EU?

Batman

pre 5 godina

Jel gledaju oni nasi ovo? Kako se gine za svoju zemlju. A da oni su vec vratili u svojim klubovima ili su na more na maledivima:-) eh srbi srbi.

sarajevo.ba

pre 5 godina

Cetvrtfinale Hrvatska-Rusija sramota za fudbal! Podseca na prvenstvo 2002. kada su Turska i Koreja igrale polufinale! 
(kadinjaca ipak pala, 03. jul 2018 21:49) 



Kako su onda Nemci igrali finale protiv Brazila ako su Turska i Koreja igrali u polufinalu?
(palop, 03. jul 2018 22:04)

Pa jedni su igrali u polufinalu protiv Koreje drugi protiv Turske.

budibogsnama

pre 5 godina

mi smo bili smesna reprezentacija, i tako su nas drugi videli, na nivou Kostarike, Juzne Koreje, Japana....
(sasa jokic, 3. jul 2018 23:12) Izvini, ali Japan i Koreja su pokazali mnogo vise od nas...

ognjen

pre 5 godina

Neverovatno šta radi sudija! Prvo žuti karton za skok bez ikakvog faula, pa penal, a vidi se da je Kejn namjerno pao.. Katastrofa za jedno SP!

Jaran

pre 5 godina

Za ove sto pricaju da smo ludi jer tvrdimo da sudija sudi za Englesku:

Nisam znao da se Kolumbija i Amerika vole, sve puca od ljubavi...

Марко

pre 5 godina

@CJC
A šta su Englezi igrali ? Koju šansu akciju nešto.
Evo ne mrzim ih al šta su to oni ? Valjda su favorit ? Najbolje šanse mrtvi korneri .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (i tako. .., 3. jul 2018 22:04)

Енглези су увек фаворити, док се не докаже супротно.

reflektor

pre 5 godina

Sta vam je ljudi,imam 30 g a fudbal pratim od 1996-te i non stop pricam da Englezi nemaju ono nesto,nemaju pobednicki mentalitet da kad je bitno ruse i gaze.Imali su kvalitetne sastave i ovaj je kvalitetan,ali sem Kejna nemaju jos nekog "ubicu" i nemaju momentum.Moze da prica ko sta hoce ali pogledajte istoriju,poslednjih 50 godina najveci uspeh polufinale JEDNO.Pa Italijani koji se nisu plasirali na ovo SP au tate za Engleze..naravno i Francuzi,Nemci,Brazilci,Argentinci,Spanci...Ne mrzim ih zaista,ali tolika euforija svaki put i uvek vikanje kako mogu do kraja je besmislena..Mozda prodju veceras,ali daleko je finale a igrom veceras me nisu ubedili da au zreli da teraju i ruse redom.

Ljubisa livac

pre 5 godina

@dax

Po tom principu ti treba da mrzis pola sveta, dozivotno. Hajde ne mesajte vise ratove (za koje smo sami krivi) sa sportom.

Zapazanje

pre 5 godina

A penali za pobedu Rusije nisu bili triler?
Tacno, bili su horor, jer su Rusi prosli dalje, iako su objjektivno bili najgori posle Paname i S. Arabije.

Dejan

pre 5 godina

Da li je moguće da Engleska nema kvalitetnijeg igrača na sredini terena od Hendersona. Velika šteta za fudbal je što ga on predstavlja.

konto

pre 5 godina

Koja prevara! Pa ovo je gore nego kad nije bilo VARa, fazon upotrebljavamo kad nama paše... A ja se nadao da će ovo doneti dobro fudbalu..

Samo sportski!

pre 5 godina

Kad pogledam Japance i ove Kolumbijce i ponašanje na terenu...
Ovo meni nije sport. Pogotovo, čuveno gaženje i kopačkom kopanje tačke za izvođenje penala dok sudija ne gleda.

buzz

pre 5 godina

Dobro su i prosli Kolumbijci ko im sudi Amerikanac- Englezima ha ne znam sto nisu trazli drugog sudiju znajuci kako je sudio sudija necu da mu spomenem ime utakmicu Srb-Šva

Bajro Zupic

pre 5 godina

Ufff, kakav sut pre gola. Tu sam imao prvi od dva brza kliceza po tepihu... :-D Odmah posle i sjajan gol, svaka cast braci Kolumbijcima. Sad lozim buksnu pa do pobede na penale, posle 12 serija, po mogucnosti... :-D

Aristotel

pre 5 godina

Samo ću da kažem: 
1999 NATO Engleska 
Pa vi navijajte za "braću"
(Dax, 04. jul 2018 00:08)

A ja cu samo da kazem: zivi jos u proslosti i daleko ces dogurati. Do 1999.

CJC

pre 5 godina

Sabise Engleze na 30m od gola.
(M, 03. jul 2018 20:23)

Brate, ja ne znam da li ti mislis da ti jedini imas TV u Srbiji a mi ostali slušamo prenos na radiju?
Sta je poenta tvog komentara, trolovanje...?
Ljudi tri puta prešli centar za poluvreme, imali jedan šut. Jedino ako nisi pomesao padeže pa mislis Englezi ili dresove, u tom slucaju, Englezi su crveni.

Najbolji je opancarev lepak

pre 5 godina

Tako tako pa nek svira jos jedan penal ako ga nije sramota.Imas VAR a neces da pogledas,faul u napadu pa tek onda mozda start za penal.

Zuca

pre 5 godina

Kaze Aca informacija da na utakmici imaju samo 3 igraca sa preko 30 godina i da sva trojca igraju za Kolumbiju. A u Engleskoj najstariji 2 igrača sa po 27 godina. I naravno da ne zaboravimo mladjanog Eslija Janga.

profdrmr

pre 5 godina

VAR nema nikakvog smisla niti značaja dok treneri ekipa ne budu imali pravo da pozovu čelendž kao u američkom fudbalu. Na našoj utakmici sa "Šaćirijem" i ovoj večeras sudija nihe gledao čelendž, jer bi u oba slučaja morao da promeni odluke, ali na štetu " favorizovanih"... sramota!!!!

Analiticar amater

pre 5 godina

Ovi bi do prekosutra mogli da igraju a da niko ne da go. Bez Jamesa ovi Kolumbiciji igraju ko zavezanih ociju, trce bezveze. Englezi jos gori.
Ovaj, kobojagi, penal zavrsio posao.

Chris T-Rex BOSH

pre 5 godina

Који је ово гол Кејну на првенству, пети или шести?
(Марвин тхе Мартиан, 03. jul 2018 21:52)

Sesti gol za 1:0 protiv Kolumbije.

palop

pre 5 godina

a sta je trebao da ga preleti kad mu je u putanji? ili da stane da ga pusti ? mozda i jeste faul ali smesan faul.
(pera kojot siper genije, 03. jul 2018 21:41)

Pa usao mu je u putanju jer ga je pretrcao. Jednostavno jako glup potez Sanceza nakon lose odigrane odbrane...

Momo

pre 5 godina

(trenerzg, 03. jul 2018 22:16) професионалац јесте, али судити ту утакмицу сигурно неће. Не ваља бирати судије без узимања у обзир новију историју: то је бахато.

Чава

pre 5 godina

Оно кад се судија презива Гајгер па Аца искористи прилику да сат назове Гајгеров бројач...

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

@ (vidim 03. jul 2018 22:30)

Kolumbija je 1990. otisla dalje kao jedna od 4 najbolje treceplasirane ekipe od ukupno 6 treceplasiranih. Isto kao i Argentina. Zato je je tada Brazil i naleteo na njih u 1/8 kao prvi u svojoj grupi. Tada je bilo 6 grupa. Posle je Kolumbiju izbacio Kamerun u 1/8 posle strasnog kiksa Igite na pokusaji driblanja na 40m od gola. Kamerun otisao u 1/4 i izgubio od Engleza 3:2 posle jedne od najzanimljivijih utakmica na prvenstvu.

Darko

pre 5 godina

Druze mi i nemci smo isli dalje iz grupe, kolumbija je ispala o cemu ti pricas
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vidim, 3. jul 2018 22:30)

Vidis druze nije tako, isla je i Kolumbija i to kao treceplasirana ekipa. Tada je bilo 12 +4 najbolje treceplasirane ekipe, jer nije bilo 32 ekipe nego 24. Kao treceplasirane su otisle Argentina, Kolumbija, Holandija i Urugvaj a ispale Austrija i Skotska

Pozdrav za sve ljubitelje fudbala

Komša

pre 5 godina

@peđa
Ko prođe na penale zasluženo je prošao.Nema tu filozofije mnogo i penali nisu lutrija kako se to često govori nego čista psihologija.
Evo,kod onog Kolumbijca što je prvi promašio se odmah videlo da je nesiguran.
Englezi zasluženo prošli.
Kao i Rusi - Španci su imali 120 minuta da dokažu da su bolji i nisu uspeli , šutirali penale i pukli.Danci isto.

analiza

pre 5 godina

Bez veze je što su prošli Englezi.Čist prosek ekipa.I uz to nam upropastili priliku da se zezamo s Kolumbijom i pitanjem dopinga:)

Saša

pre 5 godina

Japan i Meksiko koji subjuče ispali su sasvim sigurno bolje ekipe od današnje sve četiri reprezentacije. Daleko bolji, lepši, brži fudbal igraju od ovih.

Drakče

pre 5 godina

Tri utiska sa utakmice:
-Kolumbija je bez Hamesa slabija za jedno 20%
-Ovde ako ne bude tuče do kraja, dobro će biti
-I naravno Sančez = penal

Gavin

pre 5 godina

@CarloNS, iggy
Cisto istine radi nisu igrali na otvaranju 90-te kamerun i kolumbija vec kamerun i argentina senzacionalnih 1-0 za lavove. Kasnije mislim u 1/8 finala kamerun tacnije mila i igita 2 kolumbija 1. I dok je igita preziveo glupost 90 eskobar autogol protiv amera nazalost nije.

Usput

pre 5 godina

(sofronije, 03. jul 2018 21:34)

A kakav epitet bi dodelio ovim SRBENDAMA sto se busaju u grudi i vicu "Rusija" i "Putin, nas predsednik"?

zorzo

pre 5 godina

srbende navijaju za kolumbiju, a ne znaju ni dva igraca da nabroje hahahaah
(dostojevski, 03. jul 2018 20:49)

ti znas za Valderamu, video ga na tribinama.

iggy

pre 5 godina

2:1 za Kolumbiju.
(mergo vupertal, 03. jul 2018 20:10)

Nema sanse da ovde padne 3 gola...
(palop, 3. jul 2018 20:37)

Kao ni juce na Belgija Japan

Klaben

pre 5 godina

Igita i Valderama. Dve najvece legende kolumbijskog fudbala. Nek mi oproste Hames i Falkao. Steta sto ovi klinci nisu bili rodjeni 1990 kad su na otvaranju SP igrali Kamerun - Kolumbija, ne zna se koja je zemlja tada imala vece majstore fudbala
(iggy, 3. jul 2018 21:38)

Argentina-Kamerun, mislim da je bilo 0-1. Milla.

Milan M.

pre 5 godina

Iggy otvaranje sp 1990 je bilo izmedju Argentine i Kameruna,kada su prvaci sveta izgubili sa 1:0. U 1/8 finala su igrali kamerun i kolumbija kada je greskom Igite koji je driblao po sredini terena ako se ne varam u produzecima,kolumbija izgubila sa 2:1 zahvaljujuci Igiti.p.s.mali podsetnik iz istorije i meni najdrazeg sp u Italiji

Непливач

pre 5 godina

Igita i Valderama. Dve najvece legende kolumbijskog fudbala. Nek mi oproste Hames i Falkao. Steta sto ovi klinci nisu bili rodjeni 1990 kad su na otvaranju SP igrali Kamerun - Kolumbija, ne zna se koja je zemlja tada imala vece majstore fudbala 
(iggy, 3. jul 2018 21:38) 

Da probam iz glave... 
Djonkep, Omam-Biyik, Mbough, Mfede, Kunde, Makanaki, Ekeke, Mila 

I Andres Escobar je postao poznat, najviše posthumno, nakon što je promašio penal.
(CarloNS, 03. jul 2018 22:06)

Ево и ја да пробам, '90. су на отварању играли Камерун - Аргентина 1:0

Kristina

pre 5 godina

Kako lose izmene Sautgejta.Izveo dva najkreativnija igraca.Ne znam sta Dajer trazi na sredini.

@iggy
@CarloNS
1990. su Kamerun i Kolumbija igrali osminu finala, Mila dao oba za Kamerun a upravo je legendarni Igita napravio jednu od najglupljih gresaka u istoriji SP.
Na otvaranju su igrali Kamerun i Argentina.
To mi prvo SP, to se ne zaboravlja :)

nista o nicemu

pre 5 godina

Kako su onda Nemci igrali finale protiv Brazila ako su Turska i Koreja igrali u polufinalu?
(palop, 03. jul 2018 22:04)

Tako sto su jedni izbacili Tursku, a drugi Koreju.

bromazepam

pre 5 godina

Iggy otvaranje sp 1990 je bilo izmedju Argentine i Kameruna,kada su prvaci sveta izgubili sa 1:0. U 1/8 finala su igrali kamerun i kolumbija kada je greskom Igite koji je driblao po sredini terena ako se ne varam u produzecima,kolumbija izgubila sa 2:1 zahvaljujuci Igiti.p.s.mali podsetnik iz istorije i meni najdrazeg sp u Italiji 
(Milan M., 03. jul 2018 22:20) 

Druze mi i nemci smo isli dalje iz grupe, kolumbija je ispala o cemu ti pricas
(vidim, 03. jul 2018 22:30)

tada su išle po tri repke dalje...u pravu je Milan M, kolumbija je igrala osminu finala ali je greškom golmana Iguite, ispustila četvrtfinale dalje je otišao kamerun golom rodzera mile

zvezdarac

pre 5 godina

@dax

Pa mi ni za koga nemamo da navijamo jer nema ko se nije ogrešio o nas. Ni "majka" Rusija (na stranu što je dokazano da genetski oni potiču od nas a ne mi od njih).

the chox

pre 5 godina

Zasto komentator za igraca broj 16 non stop vice SOLIS kad je to JEFF LERMA....
isto vazi za igraca 6...zove ga MORENO a to je ustvari SANCHEZ (sto je napravio penal protiv Japana)...?

mergo vupertal

pre 5 godina

@palop

Mozda si u pravu, ali ja mislim ako Kolumbija sa srecom povede moze lako da se to desi. Englezi ako povedu bice teze.

SkyGo

pre 5 godina

Za ove sto pricaju da smo ludi jer tvrdimo da sudija sudi za Englesku:

Nisam znao da se Kolumbija i Amerika vole, sve puca od ljubavi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jaran, 3. jul 2018 21:50)

# Link komentara
Kako da ne.Pa spaja ih jedna "tanka bela linija ljubavi".