Fudbal 61

Sreda, 27.06.2018.

23:25

"Nisam igrao zbog meča sa Švajcarskom? Pitajte selektora"

"Nisam igrao zbog meèa sa Švajcarskom? Pitajte selektora" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

budiboksnama

pre 5 godina

Za sve vas koji se pravite pametni da nije igrao sinoć jer nije oborio Šaćirija - pogledajte snimak još jednom. Nije mogao da ga stigne, trčao je sve vreme dva koraka iza, jer je Šaćiri brži sa loptom, nego Duško bez lopte. Da je mogao da ukliza i obori ga, uradio bi to. Ne znam koji IQ treba imati pa tvrditi da ga sračunato nije srušio, da bi igrao treću utakmicu??? Jes, baš je u tom trenutku o tome razmišljao. Nego ne znate šta da napišete, pa lupetate. I obavezno za poraz mora da postoji krivac na terenu. To što ti Švajcarci igraju godinama zajedno u kontinuitetu, znaju se u dušu na terenu, dok smo mi za to vreme promenili 100 igrača u reprezentaciji - to nje važno, jel?

Proto Ganci

pre 5 godina

Ovaj covek igra srcem za reprezentaciju i morao je da igra!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dare, 28. jun 2018 01:03) # Link komentara

Sta da ti kazem, i ja bih isto izginuo na terenu da igram za reprezentaciju, a da li bi to bilo dovoljno kvalitetno za taj nivo takmicenja, ne verujem. Tako da to nije jedina kvalifikacija za mesto u timu.

Realno

pre 5 godina

Majstori sta ste napeli Duska tom glupavom forom da je on srusio Sacirija dobio bi crveni a mi bi sa tim bodom danas prosli dalje?? Ne verujem da toliko ..... postoji da to izjavjuje, znaci ovako pazite:
1. Kako garantujete na primer da iz sobodnjaka ne bi primili bas ta gol tu i plus imali crveni karton
2. Da li vi mislite da bi Svajcarci imali isti pristup igri protiv Kostarike da su sa nama uzeli bod umesto 3, i da li vi mislitw da bi se oni opustili na kraju tako da nisu znali da smo mi vec ugasili protiv Brazila 0:2 na kraju.
Strasno koja scenarija vi kreirate i to sa?slobodom da tvrdite 1000% sigurno.

zasto nemas mozak

pre 5 godina

Nisi igrao zato sto nisi faulirao Saciriau 90 minutu.direkran si krivac sto smo izgubili.OK tvoje pozrtvovanje, ali nemas kvalitet za reprezentaciju.
(andrija, 27. jun 2018 23:46)

Nemas ti znanja u vezi sa fudbalom, pa pises...

zasto nemas mozak

pre 5 godina

Nisi igrao jer nisi srusio Sacirija u onom trcanju jedan na jedan u 90-om minutu.Nisi hteo da ga rusis van kaznenog jer ti se igralo protiv Brazila a znao si da bi za to rusenje Sacirija dobio crveni.Posto si gledao sebe a ne tim,nisi ni igrao protiv Brazila.Bravo Krstajicu.
(Luke Babbitt gravedigger, 28. jun 2018 00:16

Koliko ti ne poznajes fudbal, uzas

Antidervis - vase je proslo!

pre 5 godina

Nisi igrao zato sto nisi faulirao Saciriau 90 minutu.direkran si krivac sto smo izgubili.OK tvoje pozrtvovanje, ali nemas kvalitet za reprezentaciju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (andrija, 27. jun 2018 23:46)

Za Rukavinu, Milenkovica i Veljkovica je Bakenbauer licno...

Pozdrav od Dzoela Vrtoglavice Kempbela.

bgd

pre 5 godina

Većina piše da je trebao da faulira šaćirija... Pa uradio bi on to da je mogao. Problem je što njemu bez lopte nije bilo dovoljno ni pola terena da stigne ovoga sa loptom?! Greška je i njegova i Milenkovića kod toga gola što su pravili ofsajd na polovini Švajcaraca. Da je ostalo 1:1 sa ovakvim rezultatima iz trećeg kola bi prošli dalje :(

Realno

pre 5 godina

Koliko neznalica u komentarima osuđuje našeg najborbenijeg igrača i ubedljivo najboljeg štopera,koji jedini zna da iznese loptu iz odbrane i preda je u noge vezistima.Nazovi stručnjaci idu toliko daleko da ga krive što nije polomio noge Šaćiriju,strašno.Čovek je pokušao da napravi ofsajd i zakasnio,ovaj mu pobegao i jedva je uspeo da ga pristigne u 16 metara i ukliza ali niko ga ne bi stigao,osim možda Radonjića,da je ostao u obezbeđenje na centru,kao naš najbrži igrač.Slažem se da treba da se oprosti od reprezentacije,kao i Stojković,Ivanović,Kolarov,Rukavina ali ako bi nam štoperi i dalje ostali Milenković i Veljković,ja našu reprezentaciju neću gledati narednu deceniju,koliko predlažu pojedine neznalice.Ova dvojica su ubedljivo najslabiji igrači naše reprezentacije,pravi antitalenti,koje su samo menadžeri ubacili i treba ih zaobilaziti u svakom novom okupljanju i takmičenjima,ako hoćemo nešto da postignemo.Te pozicije su nam najproblematičnije za sada a ne bekovi,kao što neko reče jer Gajić i Rodić mogu izneti ceo naredni ciklus od 4 godine,bez problema.

Simonjic

pre 5 godina

tu se vide veliki igraci i heroji koji se pamte... ja mislim da bi ga Mihajlovic poslao u tribine, kopacke bi letele na jednu a Secerni na drugu stranu... dobio bi crveni karton i otisao u legendu kao gospodin covek... to je ta razlika izmedju velikih i ovih sto gledaju da se ne zamere nikom i da uzmu jos neku kinticu...

Nemus

pre 5 godina

(nex, 27. jun 2018 23:48)

Primili bi 100%. Jer Kutinjova lopta je bila ja bi rekao kao u nekoj konfliktnoj zoni između naša 3 igrača. To Tošić sigurno ne bi zatvorio i opet bi primili gol. A primili bi gol svakako na neki drugi način. Tošić je svoje odradio pošto ovaj meč sa Brazilom nije bio baš sa velikim šansama za prolaz zar nije bilo logičnije da probamo mlađeg. Ipak Karleuša ima 33 godine pa neće on još dugo igrati u reprezentaciji.

Stevan

pre 5 godina

Ovaj covek igra srcem za reprezentaciju i morao je da igra!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dare, 28. jun 2018 01:03

Da li mislis da ti ili ja ne bismo igrali srcem za reprezentaciju i dali svoj maksimum? Za tebe ne znam, ali za sebe znam da bih. Ali znas sta je problem? Problem je koliki je moj maksimum. Maksimum jednog Tosica trenutno je kineska liga, dok je Thiago Silva recimo, godinu dana stariji, nije na svom maksimumu odavno, igra realno na 60-70% od svog potencijala, a i to mu je dovoljno da bude starter u PSG-u, a kad je bio na maksimumu, bio je ubedljivo najbolji stoper na svetu. Nikad tokom svoje karijere nije odavao utisak coveka koji se bori i “ostavlja srce na terenu” vec utisak ostroumnog defanzivca koji u svakom momentu ima kontrolu zadnje linije u malom prstu i tacno zna sta u kom momentu radi. Tako da te fore i fazoni “igra srcem, bori se, gine” i slicne budalastine ostavite za vojsku i ratove. Ovo je fudbal i treba da ga igraju oni koji znaju, koji su talentovani i koji poseduju takticko znanje, fudbalsku inteligenciju i tehniku. A mi imamo malo takvih.

Bane

pre 5 godina

(PSG, 28. jun 2018 02:09)

Drugar kad igrač ide jedan na jedan sa golmanon on mora da izleti da mu zatvori ugao. Tošić nije bio ni blizu da ga zatvori jer je kasno krenuo za igračem. Tako da bi bilo dobro da pogledaš tu situaciju malo bolje. E sad šta raditi u toj situaciji da je Tošić bio možda blizu ja kontam da najbolje rešenje bilo tu rušenje igrača zarad crvenog ali sad je gotovo.

PSG

pre 5 godina

Protiv Švice nije ništa loše odigrao i nije imao razloga da obori Šaćiriji jer ga je stigao i skoro ga zatvorio. Stojković je tu kiksnuo jer je izleteo bez razmišljanja. Da je ostao blizu svog gola, odbranio bi taj napad jer Šaćiri nije imao ni ugao ni prostora za jak i precizan udarac. To niko ne pominje a toliko sveznalica...

burgija

pre 5 godina

Svi koji potpisu za kinesku ligu treba automatski da budu odstranjeni iz reprezentacije, posto ispunjavas ovaj uslov i ne znas s jednom nogom u penziji da postavis ofsajd, plus nas tim istim neznanjem urnises.
Dve debela razloga zasto nisi i neces vise igrati za reprezentaciju.

Nemanja

pre 5 godina

Pravio si ofsajd zamku na njihovoj polovini...nisi srusio Sacirija nakon toga...
U situaciji kad si mogao da das gol, kad ti je lopta bila u domasaju, promasio si celu glavom...

Pitas sto ne igras??! :)

Штилцована катаболцна

pre 5 godina

Дулету Тошићу свака част на борбености. Свој посао у репрезентацији одрадио је коректно. Време је за друге момке. Он има 33 године и то је то. Пуно среће у Кини и узми паре које си заслужио. Не могу да му заборавим олимпијаду и ризиковање каријере да би играо за Србију. Дуле мајсторе, хвала и уживај у заслуженим парама. Време је за млађе. Крстајић је можда овакав и онакав (СНС), али вечерас је упарио штоперски тандем за наредних 10 година.Да ли ћемо знати то да искористимо друга је прича. Момцима, генерално, немам шта да замерим. Бразил је бољи, па је бољи. нема лажи, нема преваре. Швајцарци су ту негде, уз гурку са стране, бољи су од нас. Остају момци за наредни циклус. Без Банета, Коларова, Рукавине, Тошића, можда и Стојкета, екипа која би морала без неких већих проблема да се пласира на наредна четири такмичења. Проблеми остају на бековима, ко уместо набројаних, све остало имамо.Све остало зависи од савез, а то ме и највише плаши.

czbg

pre 5 godina

Nemam tebi sta da zamerim osim sto nisi uleteo sa obe noge onom skracenom. Inace nije Toske kriv sto nam je napadacka taktika bila ocajna, svi idu u napad a ne mozes da dodjes do gola, i na kraju primas gol a i nereseno nam je odgovaralo protiv Svice.
Sto se tice fudbala u Srbiji na reprezentativnom nivou, daj boze da odgledam u skorije vreme neki nas mec. Pocevsi od vrha organizacije koju vode ljudi krajnje sumnjivih sportskih, strucnih i ljudskih kvaliteta pa do strucnog staba(menadzeri), sve je otislo predaleko. Ne vidim nijedan razlog zasto bih vas vise pratio.
Dubok naklon za Muslina, nisam strucan da kazem kakav si trener, od Krstajica si bolji, al si ispao covek!

Koja

pre 5 godina

Zadnja minuta i umesto da polomiš noge onom šipcu ti ga puštaš da da gol, crveni pa šta , pogledaj sad rezultate sa tim bodom bi bili drugi i išli na Švedsku e moj Tošiću

BojanNS

pre 5 godina

Brate Tosicu, prvu utakmicu si odlicno odigrao, ali protiv Svajcarske si prvo morao da das onaj zicer, a drugo gde si krenuo kada je Saciri primio loptu? Koliko sam ja primetio, krenuo si da pravis ofsajd zamku, a on prima loptu na svojoj polovini. Da nisi krenuo tamo gde si krenuo, mogao si da prekines napad bez faula, a posto si vec napravio gresku, morao si da napravis faul za crveni. Sa tim jednim bodom mi bi isli dalje. Inace super sto su igrali Veljkovic i Bleki. Oni narednih 10 godina ce biti stub nase odbrane.

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Nisi igrao jer nisi srusio Sacirija u onom trcanju jedan na jedan u 90-om minutu.Nisi hteo da ga rusis van kaznenog jer ti se igralo protiv Brazila a znao si da bi za to rusenje Sacirija dobio crveni.Posto si gledao sebe a ne tim,nisi ni igrao protiv Brazila.Bravo Krstajicu.

Miske

pre 5 godina

Dusko, ti si breee jedan preposten momak! Skroman i srcan! Gresaka imas, ali kada se uporedis sa svojim izvikanim reprezentativnim kolegama, ti si doktor fudbala! Nakon svega odgledanog - najprijatnije iznenadjenje ta prva utakmica sa Kostarikom, Bleki i ti kao tandem. Sjajni zaista! I Tadic, decko je jedini za koga se moze reci da je nekako konsantno solidan u sve tri utakmice.

Ta tvoja pozrtvovanost tog dana sa Kostarikom, i skromne izjave nakon meca, kupile su me za sva vremena! Ti se nisi obrukao, moglo je bolje sigurno (da te i sreca malo pogledala kod one prilike iz kornera u mecu sa Svajcarcima), ali svojim zalaganjem mozes biti zadovoljan! Svako dobro u buducnosti

Ivan

pre 5 godina

Nisi srusio sacirija, eto ti odgovor. Gledao si ga kao telac, i plasio se crvenog kartona iako si ga pratio u stopu, i nije odmakao. Crveni ne bi uticao na ostatak meca, jer je vec bio kraj, a sacuvao bi nam bod i kakve takve sanse za prolaz.

Uzivaj

pre 5 godina

Poruka jednom od najboljih:
Imas porodicu, ugovor, nesto kinte....uzivaj malo...
neki igrci nisu zasluzili da igraju pored tebe...
batali ove klanove i neka ti je sa srecom gde god da si!!!

Vukodav

pre 5 godina

Da je igrao možda ne bi onako primili prvi gol.
Bio je dobar na prve dve utakmice, Veljković večeras prvo poluvreme pogubljen drugo solidan.
Možda je i dobro da Veljković malo stiče iskustvo ali to je trebalo u klubu a ne protiv Brazila...
Drugi gol koji smo primili od Švajcarske nije Tošićeva greška već isključivo Krstajićeva...

motomatoma

pre 5 godina

i dalje je enigma zasto je tosic dozvolio drugi gol svajcarske..?
mozda? da ne bi dobio crveni i time sebe eliminisao sa trece utakmice protiv brazila?
ispravna odluka sto on nije igrao veceras!

Babangida

pre 5 godina

realno, ugrobario si nas.. prvo očajna anticipacija i pozicioniranje.. onda umesto da ga oboriš, trkaš se s njim iako je brzi.. žao mi je što si uopšte igrao, nastasić i bleki bi nas izneli iz grupe.. ali dobro.. mislim da je red da se bane, kolarov, rukavina, stojke i ti penzionišete.. dosta je bilo duhova prošlosti..

nikola

pre 5 godina

Mislim da smo svi videli da je bilo boljih resenja, sa Ivanovicem ili Tosicem, ali sta je tu je. On je i zasluzio bio da igra tu utamicu sa brazilom, ali moze da bude zadovoljan kako je odigrao prvenstvo. Bio dobar i jako borben. Ja mu skidam kapu.

gojko 12

pre 5 godina

Tošiću nemoj da igraš za reprezentaciju dok je Krstajić trener i pokušaj da nagovoriš još nekog od saigrača da pistupe isto.
Samo tako možete spasiti srpski fudbal.

Srki

pre 5 godina

Pa da si protiv Gnjilanca uradio sto radi svaki bek, faul uz crveni da ne primimo gol trebalo bi opet da te zovu, ovako bolje dati sansu drugima, a ti gledaj da ne razocaras pevaljku u pokusaju

Mrs.NO

pre 5 godina

Zašto nisi oborio Šakiriija odmah nego si trčao za njim 20 metara dok nije dao gol?!Mene to interesuje jer sam došao kao i mnogi 2000 km da navijam za vas,a danas si falio i ti i Ivanovic u timu

andrija

pre 5 godina

Nisi igrao zato sto nisi faulirao Saciriau 90 minutu.direkran si krivac sto smo izgubili.OK tvoje pozrtvovanje, ali nemas kvalitet za reprezentaciju.

petar pan

pre 5 godina

Pitajte selektora.... Pa i da ga pitate on jadan ne bi znao odgovor...Covek ide omom na kopacku a on ga izostavi iz ekipe...Krstajicu nula bodova...

Bicu Slobodan

pre 5 godina

Dusko glavu gore. Bio si jedan od najboljih na terenu. Ginuo si za grb i odigrao odlicno. Da nam je 11 Duska Tosica mnogo bolje bi prosli na ovom SP.

PSG

pre 5 godina

Protiv Švice nije ništa loše odigrao i nije imao razloga da obori Šaćiriji jer ga je stigao i skoro ga zatvorio. Stojković je tu kiksnuo jer je izleteo bez razmišljanja. Da je ostao blizu svog gola, odbranio bi taj napad jer Šaćiri nije imao ni ugao ni prostora za jak i precizan udarac. To niko ne pominje a toliko sveznalica...

Mrs.NO

pre 5 godina

Zašto nisi oborio Šakiriija odmah nego si trčao za njim 20 metara dok nije dao gol?!Mene to interesuje jer sam došao kao i mnogi 2000 km da navijam za vas,a danas si falio i ti i Ivanovic u timu

Miske

pre 5 godina

Dusko, ti si breee jedan preposten momak! Skroman i srcan! Gresaka imas, ali kada se uporedis sa svojim izvikanim reprezentativnim kolegama, ti si doktor fudbala! Nakon svega odgledanog - najprijatnije iznenadjenje ta prva utakmica sa Kostarikom, Bleki i ti kao tandem. Sjajni zaista! I Tadic, decko je jedini za koga se moze reci da je nekako konsantno solidan u sve tri utakmice.

Ta tvoja pozrtvovanost tog dana sa Kostarikom, i skromne izjave nakon meca, kupile su me za sva vremena! Ti se nisi obrukao, moglo je bolje sigurno (da te i sreca malo pogledala kod one prilike iz kornera u mecu sa Svajcarcima), ali svojim zalaganjem mozes biti zadovoljan! Svako dobro u buducnosti

Bicu Slobodan

pre 5 godina

Dusko glavu gore. Bio si jedan od najboljih na terenu. Ginuo si za grb i odigrao odlicno. Da nam je 11 Duska Tosica mnogo bolje bi prosli na ovom SP.

Srki

pre 5 godina

Pa da si protiv Gnjilanca uradio sto radi svaki bek, faul uz crveni da ne primimo gol trebalo bi opet da te zovu, ovako bolje dati sansu drugima, a ti gledaj da ne razocaras pevaljku u pokusaju

Штилцована катаболцна

pre 5 godina

Дулету Тошићу свака част на борбености. Свој посао у репрезентацији одрадио је коректно. Време је за друге момке. Он има 33 године и то је то. Пуно среће у Кини и узми паре које си заслужио. Не могу да му заборавим олимпијаду и ризиковање каријере да би играо за Србију. Дуле мајсторе, хвала и уживај у заслуженим парама. Време је за млађе. Крстајић је можда овакав и онакав (СНС), али вечерас је упарио штоперски тандем за наредних 10 година.Да ли ћемо знати то да искористимо друга је прича. Момцима, генерално, немам шта да замерим. Бразил је бољи, па је бољи. нема лажи, нема преваре. Швајцарци су ту негде, уз гурку са стране, бољи су од нас. Остају момци за наредни циклус. Без Банета, Коларова, Рукавине, Тошића, можда и Стојкета, екипа која би морала без неких већих проблема да се пласира на наредна четири такмичења. Проблеми остају на бековима, ко уместо набројаних, све остало имамо.Све остало зависи од савез, а то ме и највише плаши.

czbg

pre 5 godina

Nemam tebi sta da zamerim osim sto nisi uleteo sa obe noge onom skracenom. Inace nije Toske kriv sto nam je napadacka taktika bila ocajna, svi idu u napad a ne mozes da dodjes do gola, i na kraju primas gol a i nereseno nam je odgovaralo protiv Svice.
Sto se tice fudbala u Srbiji na reprezentativnom nivou, daj boze da odgledam u skorije vreme neki nas mec. Pocevsi od vrha organizacije koju vode ljudi krajnje sumnjivih sportskih, strucnih i ljudskih kvaliteta pa do strucnog staba(menadzeri), sve je otislo predaleko. Ne vidim nijedan razlog zasto bih vas vise pratio.
Dubok naklon za Muslina, nisam strucan da kazem kakav si trener, od Krstajica si bolji, al si ispao covek!

Ivan

pre 5 godina

Nisi srusio sacirija, eto ti odgovor. Gledao si ga kao telac, i plasio se crvenog kartona iako si ga pratio u stopu, i nije odmakao. Crveni ne bi uticao na ostatak meca, jer je vec bio kraj, a sacuvao bi nam bod i kakve takve sanse za prolaz.

Uzivaj

pre 5 godina

Poruka jednom od najboljih:
Imas porodicu, ugovor, nesto kinte....uzivaj malo...
neki igrci nisu zasluzili da igraju pored tebe...
batali ove klanove i neka ti je sa srecom gde god da si!!!

petar pan

pre 5 godina

Pitajte selektora.... Pa i da ga pitate on jadan ne bi znao odgovor...Covek ide omom na kopacku a on ga izostavi iz ekipe...Krstajicu nula bodova...

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Nisi igrao jer nisi srusio Sacirija u onom trcanju jedan na jedan u 90-om minutu.Nisi hteo da ga rusis van kaznenog jer ti se igralo protiv Brazila a znao si da bi za to rusenje Sacirija dobio crveni.Posto si gledao sebe a ne tim,nisi ni igrao protiv Brazila.Bravo Krstajicu.

BojanNS

pre 5 godina

Brate Tosicu, prvu utakmicu si odlicno odigrao, ali protiv Svajcarske si prvo morao da das onaj zicer, a drugo gde si krenuo kada je Saciri primio loptu? Koliko sam ja primetio, krenuo si da pravis ofsajd zamku, a on prima loptu na svojoj polovini. Da nisi krenuo tamo gde si krenuo, mogao si da prekines napad bez faula, a posto si vec napravio gresku, morao si da napravis faul za crveni. Sa tim jednim bodom mi bi isli dalje. Inace super sto su igrali Veljkovic i Bleki. Oni narednih 10 godina ce biti stub nase odbrane.

Vukodav

pre 5 godina

Da je igrao možda ne bi onako primili prvi gol.
Bio je dobar na prve dve utakmice, Veljković večeras prvo poluvreme pogubljen drugo solidan.
Možda je i dobro da Veljković malo stiče iskustvo ali to je trebalo u klubu a ne protiv Brazila...
Drugi gol koji smo primili od Švajcarske nije Tošićeva greška već isključivo Krstajićeva...

nikola

pre 5 godina

Mislim da smo svi videli da je bilo boljih resenja, sa Ivanovicem ili Tosicem, ali sta je tu je. On je i zasluzio bio da igra tu utamicu sa brazilom, ali moze da bude zadovoljan kako je odigrao prvenstvo. Bio dobar i jako borben. Ja mu skidam kapu.

andrija

pre 5 godina

Nisi igrao zato sto nisi faulirao Saciriau 90 minutu.direkran si krivac sto smo izgubili.OK tvoje pozrtvovanje, ali nemas kvalitet za reprezentaciju.

Koja

pre 5 godina

Zadnja minuta i umesto da polomiš noge onom šipcu ti ga puštaš da da gol, crveni pa šta , pogledaj sad rezultate sa tim bodom bi bili drugi i išli na Švedsku e moj Tošiću

Nemanja

pre 5 godina

Pravio si ofsajd zamku na njihovoj polovini...nisi srusio Sacirija nakon toga...
U situaciji kad si mogao da das gol, kad ti je lopta bila u domasaju, promasio si celu glavom...

Pitas sto ne igras??! :)

gojko 12

pre 5 godina

Tošiću nemoj da igraš za reprezentaciju dok je Krstajić trener i pokušaj da nagovoriš još nekog od saigrača da pistupe isto.
Samo tako možete spasiti srpski fudbal.

Babangida

pre 5 godina

realno, ugrobario si nas.. prvo očajna anticipacija i pozicioniranje.. onda umesto da ga oboriš, trkaš se s njim iako je brzi.. žao mi je što si uopšte igrao, nastasić i bleki bi nas izneli iz grupe.. ali dobro.. mislim da je red da se bane, kolarov, rukavina, stojke i ti penzionišete.. dosta je bilo duhova prošlosti..

motomatoma

pre 5 godina

i dalje je enigma zasto je tosic dozvolio drugi gol svajcarske..?
mozda? da ne bi dobio crveni i time sebe eliminisao sa trece utakmice protiv brazila?
ispravna odluka sto on nije igrao veceras!

burgija

pre 5 godina

Svi koji potpisu za kinesku ligu treba automatski da budu odstranjeni iz reprezentacije, posto ispunjavas ovaj uslov i ne znas s jednom nogom u penziji da postavis ofsajd, plus nas tim istim neznanjem urnises.
Dve debela razloga zasto nisi i neces vise igrati za reprezentaciju.

Stevan

pre 5 godina

Ovaj covek igra srcem za reprezentaciju i morao je da igra!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dare, 28. jun 2018 01:03

Da li mislis da ti ili ja ne bismo igrali srcem za reprezentaciju i dali svoj maksimum? Za tebe ne znam, ali za sebe znam da bih. Ali znas sta je problem? Problem je koliki je moj maksimum. Maksimum jednog Tosica trenutno je kineska liga, dok je Thiago Silva recimo, godinu dana stariji, nije na svom maksimumu odavno, igra realno na 60-70% od svog potencijala, a i to mu je dovoljno da bude starter u PSG-u, a kad je bio na maksimumu, bio je ubedljivo najbolji stoper na svetu. Nikad tokom svoje karijere nije odavao utisak coveka koji se bori i “ostavlja srce na terenu” vec utisak ostroumnog defanzivca koji u svakom momentu ima kontrolu zadnje linije u malom prstu i tacno zna sta u kom momentu radi. Tako da te fore i fazoni “igra srcem, bori se, gine” i slicne budalastine ostavite za vojsku i ratove. Ovo je fudbal i treba da ga igraju oni koji znaju, koji su talentovani i koji poseduju takticko znanje, fudbalsku inteligenciju i tehniku. A mi imamo malo takvih.

zasto nemas mozak

pre 5 godina

Nisi igrao jer nisi srusio Sacirija u onom trcanju jedan na jedan u 90-om minutu.Nisi hteo da ga rusis van kaznenog jer ti se igralo protiv Brazila a znao si da bi za to rusenje Sacirija dobio crveni.Posto si gledao sebe a ne tim,nisi ni igrao protiv Brazila.Bravo Krstajicu.
(Luke Babbitt gravedigger, 28. jun 2018 00:16

Koliko ti ne poznajes fudbal, uzas

zasto nemas mozak

pre 5 godina

Nisi igrao zato sto nisi faulirao Saciriau 90 minutu.direkran si krivac sto smo izgubili.OK tvoje pozrtvovanje, ali nemas kvalitet za reprezentaciju.
(andrija, 27. jun 2018 23:46)

Nemas ti znanja u vezi sa fudbalom, pa pises...

Realno

pre 5 godina

Majstori sta ste napeli Duska tom glupavom forom da je on srusio Sacirija dobio bi crveni a mi bi sa tim bodom danas prosli dalje?? Ne verujem da toliko ..... postoji da to izjavjuje, znaci ovako pazite:
1. Kako garantujete na primer da iz sobodnjaka ne bi primili bas ta gol tu i plus imali crveni karton
2. Da li vi mislite da bi Svajcarci imali isti pristup igri protiv Kostarike da su sa nama uzeli bod umesto 3, i da li vi mislitw da bi se oni opustili na kraju tako da nisu znali da smo mi vec ugasili protiv Brazila 0:2 na kraju.
Strasno koja scenarija vi kreirate i to sa?slobodom da tvrdite 1000% sigurno.

budiboksnama

pre 5 godina

Za sve vas koji se pravite pametni da nije igrao sinoć jer nije oborio Šaćirija - pogledajte snimak još jednom. Nije mogao da ga stigne, trčao je sve vreme dva koraka iza, jer je Šaćiri brži sa loptom, nego Duško bez lopte. Da je mogao da ukliza i obori ga, uradio bi to. Ne znam koji IQ treba imati pa tvrditi da ga sračunato nije srušio, da bi igrao treću utakmicu??? Jes, baš je u tom trenutku o tome razmišljao. Nego ne znate šta da napišete, pa lupetate. I obavezno za poraz mora da postoji krivac na terenu. To što ti Švajcarci igraju godinama zajedno u kontinuitetu, znaju se u dušu na terenu, dok smo mi za to vreme promenili 100 igrača u reprezentaciji - to nje važno, jel?

Nemus

pre 5 godina

(nex, 27. jun 2018 23:48)

Primili bi 100%. Jer Kutinjova lopta je bila ja bi rekao kao u nekoj konfliktnoj zoni između naša 3 igrača. To Tošić sigurno ne bi zatvorio i opet bi primili gol. A primili bi gol svakako na neki drugi način. Tošić je svoje odradio pošto ovaj meč sa Brazilom nije bio baš sa velikim šansama za prolaz zar nije bilo logičnije da probamo mlađeg. Ipak Karleuša ima 33 godine pa neće on još dugo igrati u reprezentaciji.

Antidervis - vase je proslo!

pre 5 godina

Nisi igrao zato sto nisi faulirao Saciriau 90 minutu.direkran si krivac sto smo izgubili.OK tvoje pozrtvovanje, ali nemas kvalitet za reprezentaciju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (andrija, 27. jun 2018 23:46)

Za Rukavinu, Milenkovica i Veljkovica je Bakenbauer licno...

Pozdrav od Dzoela Vrtoglavice Kempbela.

Simonjic

pre 5 godina

tu se vide veliki igraci i heroji koji se pamte... ja mislim da bi ga Mihajlovic poslao u tribine, kopacke bi letele na jednu a Secerni na drugu stranu... dobio bi crveni karton i otisao u legendu kao gospodin covek... to je ta razlika izmedju velikih i ovih sto gledaju da se ne zamere nikom i da uzmu jos neku kinticu...

bgd

pre 5 godina

Većina piše da je trebao da faulira šaćirija... Pa uradio bi on to da je mogao. Problem je što njemu bez lopte nije bilo dovoljno ni pola terena da stigne ovoga sa loptom?! Greška je i njegova i Milenkovića kod toga gola što su pravili ofsajd na polovini Švajcaraca. Da je ostalo 1:1 sa ovakvim rezultatima iz trećeg kola bi prošli dalje :(

Proto Ganci

pre 5 godina

Ovaj covek igra srcem za reprezentaciju i morao je da igra!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dare, 28. jun 2018 01:03) # Link komentara

Sta da ti kazem, i ja bih isto izginuo na terenu da igram za reprezentaciju, a da li bi to bilo dovoljno kvalitetno za taj nivo takmicenja, ne verujem. Tako da to nije jedina kvalifikacija za mesto u timu.

Bane

pre 5 godina

(PSG, 28. jun 2018 02:09)

Drugar kad igrač ide jedan na jedan sa golmanon on mora da izleti da mu zatvori ugao. Tošić nije bio ni blizu da ga zatvori jer je kasno krenuo za igračem. Tako da bi bilo dobro da pogledaš tu situaciju malo bolje. E sad šta raditi u toj situaciji da je Tošić bio možda blizu ja kontam da najbolje rešenje bilo tu rušenje igrača zarad crvenog ali sad je gotovo.

Realno

pre 5 godina

Koliko neznalica u komentarima osuđuje našeg najborbenijeg igrača i ubedljivo najboljeg štopera,koji jedini zna da iznese loptu iz odbrane i preda je u noge vezistima.Nazovi stručnjaci idu toliko daleko da ga krive što nije polomio noge Šaćiriju,strašno.Čovek je pokušao da napravi ofsajd i zakasnio,ovaj mu pobegao i jedva je uspeo da ga pristigne u 16 metara i ukliza ali niko ga ne bi stigao,osim možda Radonjića,da je ostao u obezbeđenje na centru,kao naš najbrži igrač.Slažem se da treba da se oprosti od reprezentacije,kao i Stojković,Ivanović,Kolarov,Rukavina ali ako bi nam štoperi i dalje ostali Milenković i Veljković,ja našu reprezentaciju neću gledati narednu deceniju,koliko predlažu pojedine neznalice.Ova dvojica su ubedljivo najslabiji igrači naše reprezentacije,pravi antitalenti,koje su samo menadžeri ubacili i treba ih zaobilaziti u svakom novom okupljanju i takmičenjima,ako hoćemo nešto da postignemo.Te pozicije su nam najproblematičnije za sada a ne bekovi,kao što neko reče jer Gajić i Rodić mogu izneti ceo naredni ciklus od 4 godine,bez problema.

burgija

pre 5 godina

Svi koji potpisu za kinesku ligu treba automatski da budu odstranjeni iz reprezentacije, posto ispunjavas ovaj uslov i ne znas s jednom nogom u penziji da postavis ofsajd, plus nas tim istim neznanjem urnises.
Dve debela razloga zasto nisi i neces vise igrati za reprezentaciju.

Nemanja

pre 5 godina

Pravio si ofsajd zamku na njihovoj polovini...nisi srusio Sacirija nakon toga...
U situaciji kad si mogao da das gol, kad ti je lopta bila u domasaju, promasio si celu glavom...

Pitas sto ne igras??! :)

andrija

pre 5 godina

Nisi igrao zato sto nisi faulirao Saciriau 90 minutu.direkran si krivac sto smo izgubili.OK tvoje pozrtvovanje, ali nemas kvalitet za reprezentaciju.

Srki

pre 5 godina

Pa da si protiv Gnjilanca uradio sto radi svaki bek, faul uz crveni da ne primimo gol trebalo bi opet da te zovu, ovako bolje dati sansu drugima, a ti gledaj da ne razocaras pevaljku u pokusaju

PSG

pre 5 godina

Protiv Švice nije ništa loše odigrao i nije imao razloga da obori Šaćiriji jer ga je stigao i skoro ga zatvorio. Stojković je tu kiksnuo jer je izleteo bez razmišljanja. Da je ostao blizu svog gola, odbranio bi taj napad jer Šaćiri nije imao ni ugao ni prostora za jak i precizan udarac. To niko ne pominje a toliko sveznalica...

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Nisi igrao jer nisi srusio Sacirija u onom trcanju jedan na jedan u 90-om minutu.Nisi hteo da ga rusis van kaznenog jer ti se igralo protiv Brazila a znao si da bi za to rusenje Sacirija dobio crveni.Posto si gledao sebe a ne tim,nisi ni igrao protiv Brazila.Bravo Krstajicu.

Babangida

pre 5 godina

realno, ugrobario si nas.. prvo očajna anticipacija i pozicioniranje.. onda umesto da ga oboriš, trkaš se s njim iako je brzi.. žao mi je što si uopšte igrao, nastasić i bleki bi nas izneli iz grupe.. ali dobro.. mislim da je red da se bane, kolarov, rukavina, stojke i ti penzionišete.. dosta je bilo duhova prošlosti..

Mrs.NO

pre 5 godina

Zašto nisi oborio Šakiriija odmah nego si trčao za njim 20 metara dok nije dao gol?!Mene to interesuje jer sam došao kao i mnogi 2000 km da navijam za vas,a danas si falio i ti i Ivanovic u timu

motomatoma

pre 5 godina

i dalje je enigma zasto je tosic dozvolio drugi gol svajcarske..?
mozda? da ne bi dobio crveni i time sebe eliminisao sa trece utakmice protiv brazila?
ispravna odluka sto on nije igrao veceras!

Koja

pre 5 godina

Zadnja minuta i umesto da polomiš noge onom šipcu ti ga puštaš da da gol, crveni pa šta , pogledaj sad rezultate sa tim bodom bi bili drugi i išli na Švedsku e moj Tošiću

Ivan

pre 5 godina

Nisi srusio sacirija, eto ti odgovor. Gledao si ga kao telac, i plasio se crvenog kartona iako si ga pratio u stopu, i nije odmakao. Crveni ne bi uticao na ostatak meca, jer je vec bio kraj, a sacuvao bi nam bod i kakve takve sanse za prolaz.

gojko 12

pre 5 godina

Tošiću nemoj da igraš za reprezentaciju dok je Krstajić trener i pokušaj da nagovoriš još nekog od saigrača da pistupe isto.
Samo tako možete spasiti srpski fudbal.

BojanNS

pre 5 godina

Brate Tosicu, prvu utakmicu si odlicno odigrao, ali protiv Svajcarske si prvo morao da das onaj zicer, a drugo gde si krenuo kada je Saciri primio loptu? Koliko sam ja primetio, krenuo si da pravis ofsajd zamku, a on prima loptu na svojoj polovini. Da nisi krenuo tamo gde si krenuo, mogao si da prekines napad bez faula, a posto si vec napravio gresku, morao si da napravis faul za crveni. Sa tim jednim bodom mi bi isli dalje. Inace super sto su igrali Veljkovic i Bleki. Oni narednih 10 godina ce biti stub nase odbrane.

petar pan

pre 5 godina

Pitajte selektora.... Pa i da ga pitate on jadan ne bi znao odgovor...Covek ide omom na kopacku a on ga izostavi iz ekipe...Krstajicu nula bodova...

Bicu Slobodan

pre 5 godina

Dusko glavu gore. Bio si jedan od najboljih na terenu. Ginuo si za grb i odigrao odlicno. Da nam je 11 Duska Tosica mnogo bolje bi prosli na ovom SP.

Штилцована катаболцна

pre 5 godina

Дулету Тошићу свака част на борбености. Свој посао у репрезентацији одрадио је коректно. Време је за друге момке. Он има 33 године и то је то. Пуно среће у Кини и узми паре које си заслужио. Не могу да му заборавим олимпијаду и ризиковање каријере да би играо за Србију. Дуле мајсторе, хвала и уживај у заслуженим парама. Време је за млађе. Крстајић је можда овакав и онакав (СНС), али вечерас је упарио штоперски тандем за наредних 10 година.Да ли ћемо знати то да искористимо друга је прича. Момцима, генерално, немам шта да замерим. Бразил је бољи, па је бољи. нема лажи, нема преваре. Швајцарци су ту негде, уз гурку са стране, бољи су од нас. Остају момци за наредни циклус. Без Банета, Коларова, Рукавине, Тошића, можда и Стојкета, екипа која би морала без неких већих проблема да се пласира на наредна четири такмичења. Проблеми остају на бековима, ко уместо набројаних, све остало имамо.Све остало зависи од савез, а то ме и највише плаши.

Vukodav

pre 5 godina

Da je igrao možda ne bi onako primili prvi gol.
Bio je dobar na prve dve utakmice, Veljković večeras prvo poluvreme pogubljen drugo solidan.
Možda je i dobro da Veljković malo stiče iskustvo ali to je trebalo u klubu a ne protiv Brazila...
Drugi gol koji smo primili od Švajcarske nije Tošićeva greška već isključivo Krstajićeva...

czbg

pre 5 godina

Nemam tebi sta da zamerim osim sto nisi uleteo sa obe noge onom skracenom. Inace nije Toske kriv sto nam je napadacka taktika bila ocajna, svi idu u napad a ne mozes da dodjes do gola, i na kraju primas gol a i nereseno nam je odgovaralo protiv Svice.
Sto se tice fudbala u Srbiji na reprezentativnom nivou, daj boze da odgledam u skorije vreme neki nas mec. Pocevsi od vrha organizacije koju vode ljudi krajnje sumnjivih sportskih, strucnih i ljudskih kvaliteta pa do strucnog staba(menadzeri), sve je otislo predaleko. Ne vidim nijedan razlog zasto bih vas vise pratio.
Dubok naklon za Muslina, nisam strucan da kazem kakav si trener, od Krstajica si bolji, al si ispao covek!

Miske

pre 5 godina

Dusko, ti si breee jedan preposten momak! Skroman i srcan! Gresaka imas, ali kada se uporedis sa svojim izvikanim reprezentativnim kolegama, ti si doktor fudbala! Nakon svega odgledanog - najprijatnije iznenadjenje ta prva utakmica sa Kostarikom, Bleki i ti kao tandem. Sjajni zaista! I Tadic, decko je jedini za koga se moze reci da je nekako konsantno solidan u sve tri utakmice.

Ta tvoja pozrtvovanost tog dana sa Kostarikom, i skromne izjave nakon meca, kupile su me za sva vremena! Ti se nisi obrukao, moglo je bolje sigurno (da te i sreca malo pogledala kod one prilike iz kornera u mecu sa Svajcarcima), ali svojim zalaganjem mozes biti zadovoljan! Svako dobro u buducnosti

Uzivaj

pre 5 godina

Poruka jednom od najboljih:
Imas porodicu, ugovor, nesto kinte....uzivaj malo...
neki igrci nisu zasluzili da igraju pored tebe...
batali ove klanove i neka ti je sa srecom gde god da si!!!

Simonjic

pre 5 godina

tu se vide veliki igraci i heroji koji se pamte... ja mislim da bi ga Mihajlovic poslao u tribine, kopacke bi letele na jednu a Secerni na drugu stranu... dobio bi crveni karton i otisao u legendu kao gospodin covek... to je ta razlika izmedju velikih i ovih sto gledaju da se ne zamere nikom i da uzmu jos neku kinticu...

Realno

pre 5 godina

Koliko neznalica u komentarima osuđuje našeg najborbenijeg igrača i ubedljivo najboljeg štopera,koji jedini zna da iznese loptu iz odbrane i preda je u noge vezistima.Nazovi stručnjaci idu toliko daleko da ga krive što nije polomio noge Šaćiriju,strašno.Čovek je pokušao da napravi ofsajd i zakasnio,ovaj mu pobegao i jedva je uspeo da ga pristigne u 16 metara i ukliza ali niko ga ne bi stigao,osim možda Radonjića,da je ostao u obezbeđenje na centru,kao naš najbrži igrač.Slažem se da treba da se oprosti od reprezentacije,kao i Stojković,Ivanović,Kolarov,Rukavina ali ako bi nam štoperi i dalje ostali Milenković i Veljković,ja našu reprezentaciju neću gledati narednu deceniju,koliko predlažu pojedine neznalice.Ova dvojica su ubedljivo najslabiji igrači naše reprezentacije,pravi antitalenti,koje su samo menadžeri ubacili i treba ih zaobilaziti u svakom novom okupljanju i takmičenjima,ako hoćemo nešto da postignemo.Te pozicije su nam najproblematičnije za sada a ne bekovi,kao što neko reče jer Gajić i Rodić mogu izneti ceo naredni ciklus od 4 godine,bez problema.

zasto nemas mozak

pre 5 godina

Nisi igrao zato sto nisi faulirao Saciriau 90 minutu.direkran si krivac sto smo izgubili.OK tvoje pozrtvovanje, ali nemas kvalitet za reprezentaciju.
(andrija, 27. jun 2018 23:46)

Nemas ti znanja u vezi sa fudbalom, pa pises...

zasto nemas mozak

pre 5 godina

Nisi igrao jer nisi srusio Sacirija u onom trcanju jedan na jedan u 90-om minutu.Nisi hteo da ga rusis van kaznenog jer ti se igralo protiv Brazila a znao si da bi za to rusenje Sacirija dobio crveni.Posto si gledao sebe a ne tim,nisi ni igrao protiv Brazila.Bravo Krstajicu.
(Luke Babbitt gravedigger, 28. jun 2018 00:16

Koliko ti ne poznajes fudbal, uzas

nikola

pre 5 godina

Mislim da smo svi videli da je bilo boljih resenja, sa Ivanovicem ili Tosicem, ali sta je tu je. On je i zasluzio bio da igra tu utamicu sa brazilom, ali moze da bude zadovoljan kako je odigrao prvenstvo. Bio dobar i jako borben. Ja mu skidam kapu.

Nemus

pre 5 godina

(nex, 27. jun 2018 23:48)

Primili bi 100%. Jer Kutinjova lopta je bila ja bi rekao kao u nekoj konfliktnoj zoni između naša 3 igrača. To Tošić sigurno ne bi zatvorio i opet bi primili gol. A primili bi gol svakako na neki drugi način. Tošić je svoje odradio pošto ovaj meč sa Brazilom nije bio baš sa velikim šansama za prolaz zar nije bilo logičnije da probamo mlađeg. Ipak Karleuša ima 33 godine pa neće on još dugo igrati u reprezentaciji.

Antidervis - vase je proslo!

pre 5 godina

Nisi igrao zato sto nisi faulirao Saciriau 90 minutu.direkran si krivac sto smo izgubili.OK tvoje pozrtvovanje, ali nemas kvalitet za reprezentaciju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (andrija, 27. jun 2018 23:46)

Za Rukavinu, Milenkovica i Veljkovica je Bakenbauer licno...

Pozdrav od Dzoela Vrtoglavice Kempbela.

budiboksnama

pre 5 godina

Za sve vas koji se pravite pametni da nije igrao sinoć jer nije oborio Šaćirija - pogledajte snimak još jednom. Nije mogao da ga stigne, trčao je sve vreme dva koraka iza, jer je Šaćiri brži sa loptom, nego Duško bez lopte. Da je mogao da ukliza i obori ga, uradio bi to. Ne znam koji IQ treba imati pa tvrditi da ga sračunato nije srušio, da bi igrao treću utakmicu??? Jes, baš je u tom trenutku o tome razmišljao. Nego ne znate šta da napišete, pa lupetate. I obavezno za poraz mora da postoji krivac na terenu. To što ti Švajcarci igraju godinama zajedno u kontinuitetu, znaju se u dušu na terenu, dok smo mi za to vreme promenili 100 igrača u reprezentaciji - to nje važno, jel?

Bane

pre 5 godina

(PSG, 28. jun 2018 02:09)

Drugar kad igrač ide jedan na jedan sa golmanon on mora da izleti da mu zatvori ugao. Tošić nije bio ni blizu da ga zatvori jer je kasno krenuo za igračem. Tako da bi bilo dobro da pogledaš tu situaciju malo bolje. E sad šta raditi u toj situaciji da je Tošić bio možda blizu ja kontam da najbolje rešenje bilo tu rušenje igrača zarad crvenog ali sad je gotovo.

Realno

pre 5 godina

Majstori sta ste napeli Duska tom glupavom forom da je on srusio Sacirija dobio bi crveni a mi bi sa tim bodom danas prosli dalje?? Ne verujem da toliko ..... postoji da to izjavjuje, znaci ovako pazite:
1. Kako garantujete na primer da iz sobodnjaka ne bi primili bas ta gol tu i plus imali crveni karton
2. Da li vi mislite da bi Svajcarci imali isti pristup igri protiv Kostarike da su sa nama uzeli bod umesto 3, i da li vi mislitw da bi se oni opustili na kraju tako da nisu znali da smo mi vec ugasili protiv Brazila 0:2 na kraju.
Strasno koja scenarija vi kreirate i to sa?slobodom da tvrdite 1000% sigurno.

Stevan

pre 5 godina

Ovaj covek igra srcem za reprezentaciju i morao je da igra!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dare, 28. jun 2018 01:03

Da li mislis da ti ili ja ne bismo igrali srcem za reprezentaciju i dali svoj maksimum? Za tebe ne znam, ali za sebe znam da bih. Ali znas sta je problem? Problem je koliki je moj maksimum. Maksimum jednog Tosica trenutno je kineska liga, dok je Thiago Silva recimo, godinu dana stariji, nije na svom maksimumu odavno, igra realno na 60-70% od svog potencijala, a i to mu je dovoljno da bude starter u PSG-u, a kad je bio na maksimumu, bio je ubedljivo najbolji stoper na svetu. Nikad tokom svoje karijere nije odavao utisak coveka koji se bori i “ostavlja srce na terenu” vec utisak ostroumnog defanzivca koji u svakom momentu ima kontrolu zadnje linije u malom prstu i tacno zna sta u kom momentu radi. Tako da te fore i fazoni “igra srcem, bori se, gine” i slicne budalastine ostavite za vojsku i ratove. Ovo je fudbal i treba da ga igraju oni koji znaju, koji su talentovani i koji poseduju takticko znanje, fudbalsku inteligenciju i tehniku. A mi imamo malo takvih.

bgd

pre 5 godina

Većina piše da je trebao da faulira šaćirija... Pa uradio bi on to da je mogao. Problem je što njemu bez lopte nije bilo dovoljno ni pola terena da stigne ovoga sa loptom?! Greška je i njegova i Milenkovića kod toga gola što su pravili ofsajd na polovini Švajcaraca. Da je ostalo 1:1 sa ovakvim rezultatima iz trećeg kola bi prošli dalje :(

Proto Ganci

pre 5 godina

Ovaj covek igra srcem za reprezentaciju i morao je da igra!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dare, 28. jun 2018 01:03) # Link komentara

Sta da ti kazem, i ja bih isto izginuo na terenu da igram za reprezentaciju, a da li bi to bilo dovoljno kvalitetno za taj nivo takmicenja, ne verujem. Tako da to nije jedina kvalifikacija za mesto u timu.