Fudbal 66

Sreda, 27.06.2018.

15:30

Švedska prva u grupi – "Sombrerosi" slave Južnu Koreju!

Švedska prva u grupi – "Sombrerosi" slave Južnu Koreju! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

HanSolo

pre 5 godina

Oni nemaju neke zvezde, ali oni su u svim sportovima imali jednu jaku stvar.. Slogu I motivaciju.. I uvek pričaju na terenu.. Nikad njih nećete čuti da ih neko "provocira" ili kao naši igrači.. Da znaju "slabe tačke" brazilaca.. Oni su fizički spremni i uvek ujedinjeni.. Kao musketari.. Svi za jednog, i jedan za sve.. A ne kao mi.. Samo ja pa ja..

Bane

pre 5 godina

Čestitke! Švedjani uvek zabiberivali svakoj reprezentaciji u prošlosti. Italiju,Engleskoj,Holandiji pa čak Portugal oni su tamo sportska nacija što se tiče fudbala tj tenisa i rukometa. Nekako očekivano da su uspe li pored prvaka Nemačke i sjajnog Meksika kao odlićne Koreje da odu dalje. U nastavku ih očekujem još žustrije jer oni su reprezentacija za nepotcenjivanje nimalo.

neko

pre 5 godina

Švedska uz Dansku igra najbolji fudbal sa tim da su Danci bili ostvarili veći uspeh u istoriji. Uopšte na Skandinaviji se igra odlično fudbal sa Norvežanima i Islandom tj Finskom koji isto doprinose. Sve čestitke ! Meksiko baš zbog duela sa Nemačkom prošao dalje da su tu švabe dobile oni bi prošli dalje a "sombrerosi" otišli kući. No'to je sport ! Čestitke Mexicosima.

cz

pre 5 godina

@czU pravu si. Švedski selektor je baš kulturno napao četvrtog sudiju kada Ćićaritu nije svirana ruka.
(Trol, 27. jun 2018 17:22)

Samo sam konstatovao razliku, koja je jako uocljiva, nisam odabrao stranu, niti rekao koga vise simpatisem, tvoj problem je sto si prirodno iskljuciv i po automatizmu zauzimas stranu u svemu, i napadas drugu, nesreca je sto je ovde takvih velika vecina, sto opet govori o mentalitetu ljudi s ovih prostora

only fools and horses

pre 5 godina

Ne znam što veličate ove Šveđane. Pa igraju totalno defanzivni fudbal. I protiv Nemaca a i sad protiv Meksika. Protiv Nemaca su igrali bunker sa igračem više. Sada na 2:0 non stop padaju i zadržavaju vreme.
A Meksikancima očigledno ne odgovara takva odbrana, ne mogu da probiju nikako.

Jovan

pre 5 godina

@ Ako Švedaka pobedi sa 1-0, a Nemačka takođe pobedi sa 1-0, imaćemo tri tima sa apsolutno istim stanje: 6 bodova, 0 gol razlike i 3 data gola. A i međusobni skor im je podeljen, svaoko je svakoga pobedio - Meksiko Nemacku, Nemacka Švedsku, Švedska Meksiko. I onda će žuti i crveni kartoni da odlučuju koja dva tima će da idu, i kojim redosledom. Mislim da bi to bilo prvi put u istoriji Svetskih prvenstava da se tako nešto dogodi. Navijam za dva rezultata 1-0.
(Malkom, 27. jun 2018 15:56)

@ Preračunao si se. Naravno da jeste tačno. I Nemačka bi u tom slučaju ušla u računicu. I onda se ne gleda međusobni skor između Meksika i Švedske, već međusobni skor kod sva ta tri tima. A on je potpuno izjednačen. Ali drugi deo tvog komentara svakako pokazuje da ti fudbal nije baš jača strana, pa te zato više ne bih zadržavao.
(Malkom, 27. jun 2018 16:31)

Kako si dobio tolke pluseve nemam pojma. Pricas nesto njemu a sam veze nemas, ni s' matematikom i fudbalom. Da je Svedska dobila 1-0 i Nemacka 1-0 gledao bi se skor izjednacenih ekipa Meksiko-Svedska-Nemacka. I tu Meksikanci imaju najlosiju gol razliku 1-1, a Svedjani i Nemci 2-2. Meksiko bi ispao, a Nemacka bila prva u grupi jer je dobila Svedsku u medjusobnom duelu. Kakvi crni kartoni, to ide tek kad bi sve 3 ekipe imale IDENTICNU gol-razliku.

gojko 12

pre 5 godina

(Malkom, 27. jun 2018 15:56) 

Neverovatno da ovaj netacan komentar ima najvise pluseva. Da je ovako bilo isli bi Nemacka i Svedska. Nemacka koja bi u krugu imala 2:2 i Svedska sa 1:1 ali pobedom nad Meksikom. Postoje drugi rezultati kad bi zreb odlucivao, ali ne ovi.
(Bane, 27. jun 2018 17:39)

Ma Botovi 100% zaigrali se...imaju 0,5 dinara po + i 0,65 dinara po minusu.

Treba zaraditi dnevnicu a u rubrici
SP RUSIJA 2018 ima najviše komentara pa šljakaju.

Dejan

pre 5 godina

Ako obe utakmice zavrse 1-0,pravi se krug od 3 ekipe sa po 6 bodova i onda se gleda samo go razlika između te 3 ekipe svi golovi sa Korejom otpadaju.Njemacka i Svedska bi imale go razliku 2-2,a Meksiko 1-1.Meksiko ispada zbog manje datih golova

cz

pre 5 godina

Dva selektora, isto obucena, a opet potpuno razlicita, koja kulturoloska razlika majko moja, u svakom aspektu, sve rade isto, a potpuno drugacije :)

Trebinje

pre 5 godina

Pusti sistem,ima i gorih sistema i gorih reprezentacija od nasih pa se ne povlace odmah posle datoga gola...Nama je svejedno dali ga u petoj ili 75toj minuti,posle vise nema igre...I protiv Kostarike se posle gola nismo mogli sastaviti jedno 15 min...i tako godinama unazad ,dakle mentalitet je u pitanju...Da ne bude da mracim,da nocas pobjedimo Brazil,pa taman na mufte...Naprijed Srbija...

Solskjaer

pre 5 godina

Још једна крађа у низу !

Ћићарито ми је један од омиљенијих бивших Јунајтедоваца (замало наследник великог Солскјара), али, реално, по изразу лица му се видело да зна да је направио пенал !

Bane

pre 5 godina

(Malkom, 27. jun 2018 15:56)

Neverovatno da ovaj netacan komentar ima najvise pluseva. Da je ovako bilo isli bi Nemacka i Svedska. Nemacka koja bi u krugu imala 2:2 i Svedska sa 1:1 ali pobedom nad Meksikom. Postoje drugi rezultati kad bi zreb odlucivao, ali ne ovi.

Obojci

pre 5 godina

E ovako se igra posle postignutog gola,kao Svedska ,nas bi vec bilo svih jedanaest u svome sesnaestercu... 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Trebinje, 27. jun 2018 17:14)

… Tako se igra ako imas sistem u igri i ako tvoji igraci mogu to da odigraju i ako igraju dugo u istom sastavu i ako ih dugo vodi isti trener koji zna posao i........
(zlatan kurjak, 27. jun 2018 17:25) 

Obojca ste u pravu, ali ovaj drugi malo vise...ne mozes ti reci odo ja u napad ili idem ja igrat visoki presing. Pa nije to igrica! Moras imat sistem, trenera i igrace koji to mogu. Ali ne jednu tekmu, nego 20 za redom. A ove price "mi moramo","mi trebamo" itd zaboravite...ako igraci to nisu u stanju...onda moras neku drugu strategiju izabrat

SV

pre 5 godina

"I onda će žuti i crveni kartoni da odlučuju koja dva tima će da idu, i kojim redosledom. Mislim da bi to bilo prvi put u istoriji Svetskih prvenstava da se tako nešto dogodi. Navijam za dva rezultata 1-0."

I ja navijam da bude po 1-0, ali nece odlucivati gol zuti kartoni, dalje ce ici Nemacka i Svedska. Nemacka i Svedska ce imati gol razliku 2-2, a Meksisko 1-1, Meksiko ispada u tom slucaju. Svedska vodi sada.

Ja glrdam

pre 5 godina

Nama ti meksikanci nikad nisu lezali. Brzo su, fanaticni, imaju tempo kojim te rasture. U Brazilu su nas nakantali. Zadnju prijateljsku smo dobili. Ja ne brojim prijateljske kao natjecateljaske kao vi...tj ne znam nikog ozbiljnog da to radi. Ali...radije bi da Svedska prodje dalje, nego Meksiko...ako, kazem opet AKO doguramo do polufinala, bolje laksi protivnik nego tezi...lopta je okrugla, ako hoces pobijedit moras dat gol vise od protivnika itd...bla bla bla

zlatan kurjak

pre 5 godina

E ovako se igra posle postignutog gola,kao Svedska ,nas bi vec bilo svih jedanaest u svome sesnaestercu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Trebinje, 27. jun 2018 17:14) Tako se igra ako imas sistem u igri i ako tvoji igraci mogu to da odigraju i ako igraju dugo u istom sastavu i ako ih dugo vodi isti trener koji zna posao i........

Milan

pre 5 godina

Da ali nehoticno je igrao rukom, samo je hteo da gurne loptu ispred sebe i to je dozvoljeno... nije dozvoljeno samo dlanovima, inace moze hahaha

ja

pre 5 godina

posle gol razlike se gleda broj postignutih golova,pa onda medjusobni skor izmenju tih timova oko kojih se odlucuje pa tek onda kartoni...

Jole

pre 5 godina

Sudije su zbunjene i u strahu, jer su pravila nejasna i nemaju pojma sta treba da rade. Ali to je fudbal. Zato je NFL najregularniji sport sta god neko mislio o njemu.

Prosečno nadprosečan

pre 5 godina

Nije bio penal za Švedsku, ali juče! Sramota, Ćićarito izbacio loptu iz šesnaest rukom lagano, sudija pogledao snimak i ništa video nije! Malima je dosta plasman, ovde konkretno moraju Nemci da se poguraju.

filep

pre 5 godina

Nevjerovatno kako olako dajete te ocjene da je oštetio sudija. Covjek je gledao snimak i sad vi bolje znate od njega, a ni pravilnik niste procitali.

Milos

pre 5 godina

Nevjerovatno kako olako dajete te ocjene da je oštetio sudija. Covjek je gledao snimak i sad vi bolje znate od njega, a ni pravilnik niste procitali.
(filep, 27. jun 2018 16:39)

Ko ti brani da procitas "pravilnik", osim sto ga ima na internetu, hiljadu puta je bio ovde u komentarima i tamo pise da svako igranje rukom namerno ili nehoticno je free kick. Mogao je i sudija da procita, ali trenutno nema vremena, jer mora da se nasteluju neki rezultati. Nemackoj ne ide najbolje i ne mogu sami.

Čiča Miloje®

pre 5 godina

E za ovo padanje i prenemaganje kao da ga je grom udario (Šved u prvom minutu) odmah bi dao crveni karton! Jeste ga rukom odgurnuo , ali što je mnogo, mnogo je...

Bosanac

pre 5 godina

(Malkom, 27. jun 2018 15:56)

Nije tačno. Švedska ako pobijedi bilo kojim rezultatom prolazi a Meksiko ispada jer se računa međusobni susret.
Nema bolje zemlje od Švedske. Igrači svih reprezentacija ili se krste ili klanjaju ili se mole Bogu. Jedino se Šveđani uzdaju u sebe a ne u neke apstraktne stvari. Zato i jesu tu gdje jesu.

knjaz milos

pre 5 godina

Gledam obe utakmice uporedo i prebacujem na po minut otprilike. Kad god prebacim ovu utakmicu komentator kaze da je meksicki igrac dobio zuti karton u 13. sekundi. Doslo mi da razbijem televizor!!!!!! Odakle tolka fascinacija, ko je ovaj covek, gde ih samo nalaze?!?

FairPlay

pre 5 godina

Pored Srbije, u fudbalu volim kada igraju Englezi i Amerikanci. Volim gledati kako se Amerikanci bore na svakoj utakmici, izbace recimo Portugal (2002. i 2014.), ili ona čuvena utakmica sa Belgijom 2014. Amerikanaca nema na ovom SP - u, te su za to sami krivi. Ali reći da Meksiko u zadnjem kolu kvalifikacija nije "pustio" Honduras (Kostarika isto Panamu), može samo lud čovjek. To čak i nije toliki problem, ali se treba sjetiti kako su Amerikanci, odigrali pošteno u zadnjem kolu kvalifikacija za SP 2014. (pobijedili Panamu u gostima), te time spasili Meksiko (koji je izgubio zadnju utakmicu) i "poslali" ga u dodatne kvalifikacije, a time i na SP. Od jesenas, za mene Meksiko, nema sportske časti i poštovanja, isti su kao i većina južnjaka (spletkaroši i kalkulatori, mislim na sport). Želim im povratak kući, poslije utakmice sa Švedskom, mogu i zajedno sa Brazilom, večeras. Pozdrav.

delboj

pre 5 godina

Ako Švedaka pobedi sa 1-0, a Nemačka takođe pobedi sa 1-0, imaćemo tri tima sa apsolutno istim stanje: 6 bodova, 0 gol razlike i 3 data gola. A i međusobni skor im je podeljen, svaoko je svakoga pobedio - Meksiko Nemacku, Nemacka Švedsku, Švedska Meksiko. I onda će žuti i crveni kartoni da odlučuju koja dva tima će da idu, i kojim redosledom. Mislim da bi to bilo prvi put u istoriji Svetskih prvenstava da se tako nešto dogodi. Navijam za dva rezultata 1-0.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Malkom, 27. jun 2018 15:56)

:)) Isto tako ako Meksiko i Juzna Koreja dobiju sa po 1:0, dalje ide Meksiko i pravi se krug od ostale tri repreznetacija, sve sa istim ucinkom i gdje bi opet odlucivali kartoni ko ce proci kao drugi. :)

Malkom

pre 5 godina

(Malkom, 27. jun 2018 15:56)

Nije tačno. Švedska ako pobijedi bilo kojim rezultatom prolazi a Meksiko ispada jer se računa međusobni susret.
Nema bolje zemlje od Švedske. Igrači svih reprezentacija ili se krste ili klanjaju ili se mole Bogu. Jedino se Šveđani uzdaju u sebe a ne u neke apstraktne stvari. Zato i jesu tu gdje jesu.
(Bosanac, 27. jun 2018 16:17)

Preračunao si se. Naravno da jeste tačno. I Nemačka bi u tom slučaju ušla u računicu. I onda se ne gleda međusobni skor između Meksika i Švedske, već međusobni skor kod sva ta tri tima. A on je potpuno izjednačen. Ali drugi deo tvog komentara svakako pokazuje da ti fudbal nije baš jača strana, pa te zato više ne bih zadržavao.

Malkom

pre 5 godina

Ako Švedaka pobedi sa 1-0, a Nemačka takođe pobedi sa 1-0, imaćemo tri tima sa apsolutno istim stanje: 6 bodova, 0 gol razlike i 3 data gola. A i međusobni skor im je podeljen, svaoko je svakoga pobedio - Meksiko Nemacku, Nemacka Švedsku, Švedska Meksiko. I onda će žuti i crveni kartoni da odlučuju koja dva tima će da idu, i kojim redosledom. Mislim da bi to bilo prvi put u istoriji Svetskih prvenstava da se tako nešto dogodi. Navijam za dva rezultata 1-0.

knjaz milos

pre 5 godina

Gledam obe utakmice uporedo i prebacujem na po minut otprilike. Kad god prebacim ovu utakmicu komentator kaze da je meksicki igrac dobio zuti karton u 13. sekundi. Doslo mi da razbijem televizor!!!!!! Odakle tolka fascinacija, ko je ovaj covek, gde ih samo nalaze?!?

Trebinje

pre 5 godina

Pusti sistem,ima i gorih sistema i gorih reprezentacija od nasih pa se ne povlace odmah posle datoga gola...Nama je svejedno dali ga u petoj ili 75toj minuti,posle vise nema igre...I protiv Kostarike se posle gola nismo mogli sastaviti jedno 15 min...i tako godinama unazad ,dakle mentalitet je u pitanju...Da ne bude da mracim,da nocas pobjedimo Brazil,pa taman na mufte...Naprijed Srbija...

Malkom

pre 5 godina

Ako Švedaka pobedi sa 1-0, a Nemačka takođe pobedi sa 1-0, imaćemo tri tima sa apsolutno istim stanje: 6 bodova, 0 gol razlike i 3 data gola. A i međusobni skor im je podeljen, svaoko je svakoga pobedio - Meksiko Nemacku, Nemacka Švedsku, Švedska Meksiko. I onda će žuti i crveni kartoni da odlučuju koja dva tima će da idu, i kojim redosledom. Mislim da bi to bilo prvi put u istoriji Svetskih prvenstava da se tako nešto dogodi. Navijam za dva rezultata 1-0.

delboj

pre 5 godina

Ako Švedaka pobedi sa 1-0, a Nemačka takođe pobedi sa 1-0, imaćemo tri tima sa apsolutno istim stanje: 6 bodova, 0 gol razlike i 3 data gola. A i međusobni skor im je podeljen, svaoko je svakoga pobedio - Meksiko Nemacku, Nemacka Švedsku, Švedska Meksiko. I onda će žuti i crveni kartoni da odlučuju koja dva tima će da idu, i kojim redosledom. Mislim da bi to bilo prvi put u istoriji Svetskih prvenstava da se tako nešto dogodi. Navijam za dva rezultata 1-0.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Malkom, 27. jun 2018 15:56)

:)) Isto tako ako Meksiko i Juzna Koreja dobiju sa po 1:0, dalje ide Meksiko i pravi se krug od ostale tri repreznetacija, sve sa istim ucinkom i gdje bi opet odlucivali kartoni ko ce proci kao drugi. :)

FairPlay

pre 5 godina

Pored Srbije, u fudbalu volim kada igraju Englezi i Amerikanci. Volim gledati kako se Amerikanci bore na svakoj utakmici, izbace recimo Portugal (2002. i 2014.), ili ona čuvena utakmica sa Belgijom 2014. Amerikanaca nema na ovom SP - u, te su za to sami krivi. Ali reći da Meksiko u zadnjem kolu kvalifikacija nije "pustio" Honduras (Kostarika isto Panamu), može samo lud čovjek. To čak i nije toliki problem, ali se treba sjetiti kako su Amerikanci, odigrali pošteno u zadnjem kolu kvalifikacija za SP 2014. (pobijedili Panamu u gostima), te time spasili Meksiko (koji je izgubio zadnju utakmicu) i "poslali" ga u dodatne kvalifikacije, a time i na SP. Od jesenas, za mene Meksiko, nema sportske časti i poštovanja, isti su kao i većina južnjaka (spletkaroši i kalkulatori, mislim na sport). Želim im povratak kući, poslije utakmice sa Švedskom, mogu i zajedno sa Brazilom, večeras. Pozdrav.

Obojci

pre 5 godina

E ovako se igra posle postignutog gola,kao Svedska ,nas bi vec bilo svih jedanaest u svome sesnaestercu... 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Trebinje, 27. jun 2018 17:14)

… Tako se igra ako imas sistem u igri i ako tvoji igraci mogu to da odigraju i ako igraju dugo u istom sastavu i ako ih dugo vodi isti trener koji zna posao i........
(zlatan kurjak, 27. jun 2018 17:25) 

Obojca ste u pravu, ali ovaj drugi malo vise...ne mozes ti reci odo ja u napad ili idem ja igrat visoki presing. Pa nije to igrica! Moras imat sistem, trenera i igrace koji to mogu. Ali ne jednu tekmu, nego 20 za redom. A ove price "mi moramo","mi trebamo" itd zaboravite...ako igraci to nisu u stanju...onda moras neku drugu strategiju izabrat

Čiča Miloje®

pre 5 godina

E za ovo padanje i prenemaganje kao da ga je grom udario (Šved u prvom minutu) odmah bi dao crveni karton! Jeste ga rukom odgurnuo , ali što je mnogo, mnogo je...

filep

pre 5 godina

Nevjerovatno kako olako dajete te ocjene da je oštetio sudija. Covjek je gledao snimak i sad vi bolje znate od njega, a ni pravilnik niste procitali.

HanSolo

pre 5 godina

Oni nemaju neke zvezde, ali oni su u svim sportovima imali jednu jaku stvar.. Slogu I motivaciju.. I uvek pričaju na terenu.. Nikad njih nećete čuti da ih neko "provocira" ili kao naši igrači.. Da znaju "slabe tačke" brazilaca.. Oni su fizički spremni i uvek ujedinjeni.. Kao musketari.. Svi za jednog, i jedan za sve.. A ne kao mi.. Samo ja pa ja..

zlatan kurjak

pre 5 godina

E ovako se igra posle postignutog gola,kao Svedska ,nas bi vec bilo svih jedanaest u svome sesnaestercu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Trebinje, 27. jun 2018 17:14) Tako se igra ako imas sistem u igri i ako tvoji igraci mogu to da odigraju i ako igraju dugo u istom sastavu i ako ih dugo vodi isti trener koji zna posao i........

Malkom

pre 5 godina

(Malkom, 27. jun 2018 15:56)

Nije tačno. Švedska ako pobijedi bilo kojim rezultatom prolazi a Meksiko ispada jer se računa međusobni susret.
Nema bolje zemlje od Švedske. Igrači svih reprezentacija ili se krste ili klanjaju ili se mole Bogu. Jedino se Šveđani uzdaju u sebe a ne u neke apstraktne stvari. Zato i jesu tu gdje jesu.
(Bosanac, 27. jun 2018 16:17)

Preračunao si se. Naravno da jeste tačno. I Nemačka bi u tom slučaju ušla u računicu. I onda se ne gleda međusobni skor između Meksika i Švedske, već međusobni skor kod sva ta tri tima. A on je potpuno izjednačen. Ali drugi deo tvog komentara svakako pokazuje da ti fudbal nije baš jača strana, pa te zato više ne bih zadržavao.

Jovan

pre 5 godina

@ Ako Švedaka pobedi sa 1-0, a Nemačka takođe pobedi sa 1-0, imaćemo tri tima sa apsolutno istim stanje: 6 bodova, 0 gol razlike i 3 data gola. A i međusobni skor im je podeljen, svaoko je svakoga pobedio - Meksiko Nemacku, Nemacka Švedsku, Švedska Meksiko. I onda će žuti i crveni kartoni da odlučuju koja dva tima će da idu, i kojim redosledom. Mislim da bi to bilo prvi put u istoriji Svetskih prvenstava da se tako nešto dogodi. Navijam za dva rezultata 1-0.
(Malkom, 27. jun 2018 15:56)

@ Preračunao si se. Naravno da jeste tačno. I Nemačka bi u tom slučaju ušla u računicu. I onda se ne gleda međusobni skor između Meksika i Švedske, već međusobni skor kod sva ta tri tima. A on je potpuno izjednačen. Ali drugi deo tvog komentara svakako pokazuje da ti fudbal nije baš jača strana, pa te zato više ne bih zadržavao.
(Malkom, 27. jun 2018 16:31)

Kako si dobio tolke pluseve nemam pojma. Pricas nesto njemu a sam veze nemas, ni s' matematikom i fudbalom. Da je Svedska dobila 1-0 i Nemacka 1-0 gledao bi se skor izjednacenih ekipa Meksiko-Svedska-Nemacka. I tu Meksikanci imaju najlosiju gol razliku 1-1, a Svedjani i Nemci 2-2. Meksiko bi ispao, a Nemacka bila prva u grupi jer je dobila Svedsku u medjusobnom duelu. Kakvi crni kartoni, to ide tek kad bi sve 3 ekipe imale IDENTICNU gol-razliku.

ja

pre 5 godina

posle gol razlike se gleda broj postignutih golova,pa onda medjusobni skor izmenju tih timova oko kojih se odlucuje pa tek onda kartoni...

Jole

pre 5 godina

Sudije su zbunjene i u strahu, jer su pravila nejasna i nemaju pojma sta treba da rade. Ali to je fudbal. Zato je NFL najregularniji sport sta god neko mislio o njemu.

Prosečno nadprosečan

pre 5 godina

Nije bio penal za Švedsku, ali juče! Sramota, Ćićarito izbacio loptu iz šesnaest rukom lagano, sudija pogledao snimak i ništa video nije! Malima je dosta plasman, ovde konkretno moraju Nemci da se poguraju.

Bane

pre 5 godina

(Malkom, 27. jun 2018 15:56)

Neverovatno da ovaj netacan komentar ima najvise pluseva. Da je ovako bilo isli bi Nemacka i Svedska. Nemacka koja bi u krugu imala 2:2 i Svedska sa 1:1 ali pobedom nad Meksikom. Postoje drugi rezultati kad bi zreb odlucivao, ali ne ovi.

cz

pre 5 godina

Dva selektora, isto obucena, a opet potpuno razlicita, koja kulturoloska razlika majko moja, u svakom aspektu, sve rade isto, a potpuno drugacije :)

Ja glrdam

pre 5 godina

Nama ti meksikanci nikad nisu lezali. Brzo su, fanaticni, imaju tempo kojim te rasture. U Brazilu su nas nakantali. Zadnju prijateljsku smo dobili. Ja ne brojim prijateljske kao natjecateljaske kao vi...tj ne znam nikog ozbiljnog da to radi. Ali...radije bi da Svedska prodje dalje, nego Meksiko...ako, kazem opet AKO doguramo do polufinala, bolje laksi protivnik nego tezi...lopta je okrugla, ako hoces pobijedit moras dat gol vise od protivnika itd...bla bla bla

Milan

pre 5 godina

Da ali nehoticno je igrao rukom, samo je hteo da gurne loptu ispred sebe i to je dozvoljeno... nije dozvoljeno samo dlanovima, inace moze hahaha

Bane

pre 5 godina

Čestitke! Švedjani uvek zabiberivali svakoj reprezentaciji u prošlosti. Italiju,Engleskoj,Holandiji pa čak Portugal oni su tamo sportska nacija što se tiče fudbala tj tenisa i rukometa. Nekako očekivano da su uspe li pored prvaka Nemačke i sjajnog Meksika kao odlićne Koreje da odu dalje. U nastavku ih očekujem još žustrije jer oni su reprezentacija za nepotcenjivanje nimalo.

Dejan

pre 5 godina

Ako obe utakmice zavrse 1-0,pravi se krug od 3 ekipe sa po 6 bodova i onda se gleda samo go razlika između te 3 ekipe svi golovi sa Korejom otpadaju.Njemacka i Svedska bi imale go razliku 2-2,a Meksiko 1-1.Meksiko ispada zbog manje datih golova

Bosanac

pre 5 godina

(Malkom, 27. jun 2018 15:56)

Nije tačno. Švedska ako pobijedi bilo kojim rezultatom prolazi a Meksiko ispada jer se računa međusobni susret.
Nema bolje zemlje od Švedske. Igrači svih reprezentacija ili se krste ili klanjaju ili se mole Bogu. Jedino se Šveđani uzdaju u sebe a ne u neke apstraktne stvari. Zato i jesu tu gdje jesu.

only fools and horses

pre 5 godina

Ne znam što veličate ove Šveđane. Pa igraju totalno defanzivni fudbal. I protiv Nemaca a i sad protiv Meksika. Protiv Nemaca su igrali bunker sa igračem više. Sada na 2:0 non stop padaju i zadržavaju vreme.
A Meksikancima očigledno ne odgovara takva odbrana, ne mogu da probiju nikako.

gojko 12

pre 5 godina

(Malkom, 27. jun 2018 15:56) 

Neverovatno da ovaj netacan komentar ima najvise pluseva. Da je ovako bilo isli bi Nemacka i Svedska. Nemacka koja bi u krugu imala 2:2 i Svedska sa 1:1 ali pobedom nad Meksikom. Postoje drugi rezultati kad bi zreb odlucivao, ali ne ovi.
(Bane, 27. jun 2018 17:39)

Ma Botovi 100% zaigrali se...imaju 0,5 dinara po + i 0,65 dinara po minusu.

Treba zaraditi dnevnicu a u rubrici
SP RUSIJA 2018 ima najviše komentara pa šljakaju.

Solskjaer

pre 5 godina

Још једна крађа у низу !

Ћићарито ми је један од омиљенијих бивших Јунајтедоваца (замало наследник великог Солскјара), али, реално, по изразу лица му се видело да зна да је направио пенал !

Milos

pre 5 godina

Nevjerovatno kako olako dajete te ocjene da je oštetio sudija. Covjek je gledao snimak i sad vi bolje znate od njega, a ni pravilnik niste procitali.
(filep, 27. jun 2018 16:39)

Ko ti brani da procitas "pravilnik", osim sto ga ima na internetu, hiljadu puta je bio ovde u komentarima i tamo pise da svako igranje rukom namerno ili nehoticno je free kick. Mogao je i sudija da procita, ali trenutno nema vremena, jer mora da se nasteluju neki rezultati. Nemackoj ne ide najbolje i ne mogu sami.

neko

pre 5 godina

Švedska uz Dansku igra najbolji fudbal sa tim da su Danci bili ostvarili veći uspeh u istoriji. Uopšte na Skandinaviji se igra odlično fudbal sa Norvežanima i Islandom tj Finskom koji isto doprinose. Sve čestitke ! Meksiko baš zbog duela sa Nemačkom prošao dalje da su tu švabe dobile oni bi prošli dalje a "sombrerosi" otišli kući. No'to je sport ! Čestitke Mexicosima.

cz

pre 5 godina

@czU pravu si. Švedski selektor je baš kulturno napao četvrtog sudiju kada Ćićaritu nije svirana ruka.
(Trol, 27. jun 2018 17:22)

Samo sam konstatovao razliku, koja je jako uocljiva, nisam odabrao stranu, niti rekao koga vise simpatisem, tvoj problem je sto si prirodno iskljuciv i po automatizmu zauzimas stranu u svemu, i napadas drugu, nesreca je sto je ovde takvih velika vecina, sto opet govori o mentalitetu ljudi s ovih prostora

SV

pre 5 godina

"I onda će žuti i crveni kartoni da odlučuju koja dva tima će da idu, i kojim redosledom. Mislim da bi to bilo prvi put u istoriji Svetskih prvenstava da se tako nešto dogodi. Navijam za dva rezultata 1-0."

I ja navijam da bude po 1-0, ali nece odlucivati gol zuti kartoni, dalje ce ici Nemacka i Svedska. Nemacka i Svedska ce imati gol razliku 2-2, a Meksisko 1-1, Meksiko ispada u tom slucaju. Svedska vodi sada.

Bosanac

pre 5 godina

(Malkom, 27. jun 2018 15:56)

Nije tačno. Švedska ako pobijedi bilo kojim rezultatom prolazi a Meksiko ispada jer se računa međusobni susret.
Nema bolje zemlje od Švedske. Igrači svih reprezentacija ili se krste ili klanjaju ili se mole Bogu. Jedino se Šveđani uzdaju u sebe a ne u neke apstraktne stvari. Zato i jesu tu gdje jesu.

FairPlay

pre 5 godina

Pored Srbije, u fudbalu volim kada igraju Englezi i Amerikanci. Volim gledati kako se Amerikanci bore na svakoj utakmici, izbace recimo Portugal (2002. i 2014.), ili ona čuvena utakmica sa Belgijom 2014. Amerikanaca nema na ovom SP - u, te su za to sami krivi. Ali reći da Meksiko u zadnjem kolu kvalifikacija nije "pustio" Honduras (Kostarika isto Panamu), može samo lud čovjek. To čak i nije toliki problem, ali se treba sjetiti kako su Amerikanci, odigrali pošteno u zadnjem kolu kvalifikacija za SP 2014. (pobijedili Panamu u gostima), te time spasili Meksiko (koji je izgubio zadnju utakmicu) i "poslali" ga u dodatne kvalifikacije, a time i na SP. Od jesenas, za mene Meksiko, nema sportske časti i poštovanja, isti su kao i većina južnjaka (spletkaroši i kalkulatori, mislim na sport). Želim im povratak kući, poslije utakmice sa Švedskom, mogu i zajedno sa Brazilom, večeras. Pozdrav.

Malkom

pre 5 godina

Ako Švedaka pobedi sa 1-0, a Nemačka takođe pobedi sa 1-0, imaćemo tri tima sa apsolutno istim stanje: 6 bodova, 0 gol razlike i 3 data gola. A i međusobni skor im je podeljen, svaoko je svakoga pobedio - Meksiko Nemacku, Nemacka Švedsku, Švedska Meksiko. I onda će žuti i crveni kartoni da odlučuju koja dva tima će da idu, i kojim redosledom. Mislim da bi to bilo prvi put u istoriji Svetskih prvenstava da se tako nešto dogodi. Navijam za dva rezultata 1-0.

Prosečno nadprosečan

pre 5 godina

Nije bio penal za Švedsku, ali juče! Sramota, Ćićarito izbacio loptu iz šesnaest rukom lagano, sudija pogledao snimak i ništa video nije! Malima je dosta plasman, ovde konkretno moraju Nemci da se poguraju.

only fools and horses

pre 5 godina

Ne znam što veličate ove Šveđane. Pa igraju totalno defanzivni fudbal. I protiv Nemaca a i sad protiv Meksika. Protiv Nemaca su igrali bunker sa igračem više. Sada na 2:0 non stop padaju i zadržavaju vreme.
A Meksikancima očigledno ne odgovara takva odbrana, ne mogu da probiju nikako.

neko

pre 5 godina

Švedska uz Dansku igra najbolji fudbal sa tim da su Danci bili ostvarili veći uspeh u istoriji. Uopšte na Skandinaviji se igra odlično fudbal sa Norvežanima i Islandom tj Finskom koji isto doprinose. Sve čestitke ! Meksiko baš zbog duela sa Nemačkom prošao dalje da su tu švabe dobile oni bi prošli dalje a "sombrerosi" otišli kući. No'to je sport ! Čestitke Mexicosima.

filep

pre 5 godina

Nevjerovatno kako olako dajete te ocjene da je oštetio sudija. Covjek je gledao snimak i sad vi bolje znate od njega, a ni pravilnik niste procitali.

Malkom

pre 5 godina

(Malkom, 27. jun 2018 15:56)

Nije tačno. Švedska ako pobijedi bilo kojim rezultatom prolazi a Meksiko ispada jer se računa međusobni susret.
Nema bolje zemlje od Švedske. Igrači svih reprezentacija ili se krste ili klanjaju ili se mole Bogu. Jedino se Šveđani uzdaju u sebe a ne u neke apstraktne stvari. Zato i jesu tu gdje jesu.
(Bosanac, 27. jun 2018 16:17)

Preračunao si se. Naravno da jeste tačno. I Nemačka bi u tom slučaju ušla u računicu. I onda se ne gleda međusobni skor između Meksika i Švedske, već međusobni skor kod sva ta tri tima. A on je potpuno izjednačen. Ali drugi deo tvog komentara svakako pokazuje da ti fudbal nije baš jača strana, pa te zato više ne bih zadržavao.

Jole

pre 5 godina

Sudije su zbunjene i u strahu, jer su pravila nejasna i nemaju pojma sta treba da rade. Ali to je fudbal. Zato je NFL najregularniji sport sta god neko mislio o njemu.

cz

pre 5 godina

@czU pravu si. Švedski selektor je baš kulturno napao četvrtog sudiju kada Ćićaritu nije svirana ruka.
(Trol, 27. jun 2018 17:22)

Samo sam konstatovao razliku, koja je jako uocljiva, nisam odabrao stranu, niti rekao koga vise simpatisem, tvoj problem je sto si prirodno iskljuciv i po automatizmu zauzimas stranu u svemu, i napadas drugu, nesreca je sto je ovde takvih velika vecina, sto opet govori o mentalitetu ljudi s ovih prostora

Milos

pre 5 godina

Nevjerovatno kako olako dajete te ocjene da je oštetio sudija. Covjek je gledao snimak i sad vi bolje znate od njega, a ni pravilnik niste procitali.
(filep, 27. jun 2018 16:39)

Ko ti brani da procitas "pravilnik", osim sto ga ima na internetu, hiljadu puta je bio ovde u komentarima i tamo pise da svako igranje rukom namerno ili nehoticno je free kick. Mogao je i sudija da procita, ali trenutno nema vremena, jer mora da se nasteluju neki rezultati. Nemackoj ne ide najbolje i ne mogu sami.

Solskjaer

pre 5 godina

Још једна крађа у низу !

Ћићарито ми је један од омиљенијих бивших Јунајтедоваца (замало наследник великог Солскјара), али, реално, по изразу лица му се видело да зна да је направио пенал !

Ja glrdam

pre 5 godina

Nama ti meksikanci nikad nisu lezali. Brzo su, fanaticni, imaju tempo kojim te rasture. U Brazilu su nas nakantali. Zadnju prijateljsku smo dobili. Ja ne brojim prijateljske kao natjecateljaske kao vi...tj ne znam nikog ozbiljnog da to radi. Ali...radije bi da Svedska prodje dalje, nego Meksiko...ako, kazem opet AKO doguramo do polufinala, bolje laksi protivnik nego tezi...lopta je okrugla, ako hoces pobijedit moras dat gol vise od protivnika itd...bla bla bla

delboj

pre 5 godina

Ako Švedaka pobedi sa 1-0, a Nemačka takođe pobedi sa 1-0, imaćemo tri tima sa apsolutno istim stanje: 6 bodova, 0 gol razlike i 3 data gola. A i međusobni skor im je podeljen, svaoko je svakoga pobedio - Meksiko Nemacku, Nemacka Švedsku, Švedska Meksiko. I onda će žuti i crveni kartoni da odlučuju koja dva tima će da idu, i kojim redosledom. Mislim da bi to bilo prvi put u istoriji Svetskih prvenstava da se tako nešto dogodi. Navijam za dva rezultata 1-0.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Malkom, 27. jun 2018 15:56)

:)) Isto tako ako Meksiko i Juzna Koreja dobiju sa po 1:0, dalje ide Meksiko i pravi se krug od ostale tri repreznetacija, sve sa istim ucinkom i gdje bi opet odlucivali kartoni ko ce proci kao drugi. :)

Obojci

pre 5 godina

E ovako se igra posle postignutog gola,kao Svedska ,nas bi vec bilo svih jedanaest u svome sesnaestercu... 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Trebinje, 27. jun 2018 17:14)

… Tako se igra ako imas sistem u igri i ako tvoji igraci mogu to da odigraju i ako igraju dugo u istom sastavu i ako ih dugo vodi isti trener koji zna posao i........
(zlatan kurjak, 27. jun 2018 17:25) 

Obojca ste u pravu, ali ovaj drugi malo vise...ne mozes ti reci odo ja u napad ili idem ja igrat visoki presing. Pa nije to igrica! Moras imat sistem, trenera i igrace koji to mogu. Ali ne jednu tekmu, nego 20 za redom. A ove price "mi moramo","mi trebamo" itd zaboravite...ako igraci to nisu u stanju...onda moras neku drugu strategiju izabrat

Bane

pre 5 godina

(Malkom, 27. jun 2018 15:56)

Neverovatno da ovaj netacan komentar ima najvise pluseva. Da je ovako bilo isli bi Nemacka i Svedska. Nemacka koja bi u krugu imala 2:2 i Svedska sa 1:1 ali pobedom nad Meksikom. Postoje drugi rezultati kad bi zreb odlucivao, ali ne ovi.

knjaz milos

pre 5 godina

Gledam obe utakmice uporedo i prebacujem na po minut otprilike. Kad god prebacim ovu utakmicu komentator kaze da je meksicki igrac dobio zuti karton u 13. sekundi. Doslo mi da razbijem televizor!!!!!! Odakle tolka fascinacija, ko je ovaj covek, gde ih samo nalaze?!?

SV

pre 5 godina

"I onda će žuti i crveni kartoni da odlučuju koja dva tima će da idu, i kojim redosledom. Mislim da bi to bilo prvi put u istoriji Svetskih prvenstava da se tako nešto dogodi. Navijam za dva rezultata 1-0."

I ja navijam da bude po 1-0, ali nece odlucivati gol zuti kartoni, dalje ce ici Nemacka i Svedska. Nemacka i Svedska ce imati gol razliku 2-2, a Meksisko 1-1, Meksiko ispada u tom slucaju. Svedska vodi sada.

zlatan kurjak

pre 5 godina

E ovako se igra posle postignutog gola,kao Svedska ,nas bi vec bilo svih jedanaest u svome sesnaestercu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Trebinje, 27. jun 2018 17:14) Tako se igra ako imas sistem u igri i ako tvoji igraci mogu to da odigraju i ako igraju dugo u istom sastavu i ako ih dugo vodi isti trener koji zna posao i........

Trebinje

pre 5 godina

Pusti sistem,ima i gorih sistema i gorih reprezentacija od nasih pa se ne povlace odmah posle datoga gola...Nama je svejedno dali ga u petoj ili 75toj minuti,posle vise nema igre...I protiv Kostarike se posle gola nismo mogli sastaviti jedno 15 min...i tako godinama unazad ,dakle mentalitet je u pitanju...Da ne bude da mracim,da nocas pobjedimo Brazil,pa taman na mufte...Naprijed Srbija...

Jovan

pre 5 godina

@ Ako Švedaka pobedi sa 1-0, a Nemačka takođe pobedi sa 1-0, imaćemo tri tima sa apsolutno istim stanje: 6 bodova, 0 gol razlike i 3 data gola. A i međusobni skor im je podeljen, svaoko je svakoga pobedio - Meksiko Nemacku, Nemacka Švedsku, Švedska Meksiko. I onda će žuti i crveni kartoni da odlučuju koja dva tima će da idu, i kojim redosledom. Mislim da bi to bilo prvi put u istoriji Svetskih prvenstava da se tako nešto dogodi. Navijam za dva rezultata 1-0.
(Malkom, 27. jun 2018 15:56)

@ Preračunao si se. Naravno da jeste tačno. I Nemačka bi u tom slučaju ušla u računicu. I onda se ne gleda međusobni skor između Meksika i Švedske, već međusobni skor kod sva ta tri tima. A on je potpuno izjednačen. Ali drugi deo tvog komentara svakako pokazuje da ti fudbal nije baš jača strana, pa te zato više ne bih zadržavao.
(Malkom, 27. jun 2018 16:31)

Kako si dobio tolke pluseve nemam pojma. Pricas nesto njemu a sam veze nemas, ni s' matematikom i fudbalom. Da je Svedska dobila 1-0 i Nemacka 1-0 gledao bi se skor izjednacenih ekipa Meksiko-Svedska-Nemacka. I tu Meksikanci imaju najlosiju gol razliku 1-1, a Svedjani i Nemci 2-2. Meksiko bi ispao, a Nemacka bila prva u grupi jer je dobila Svedsku u medjusobnom duelu. Kakvi crni kartoni, to ide tek kad bi sve 3 ekipe imale IDENTICNU gol-razliku.

gojko 12

pre 5 godina

(Malkom, 27. jun 2018 15:56) 

Neverovatno da ovaj netacan komentar ima najvise pluseva. Da je ovako bilo isli bi Nemacka i Svedska. Nemacka koja bi u krugu imala 2:2 i Svedska sa 1:1 ali pobedom nad Meksikom. Postoje drugi rezultati kad bi zreb odlucivao, ali ne ovi.
(Bane, 27. jun 2018 17:39)

Ma Botovi 100% zaigrali se...imaju 0,5 dinara po + i 0,65 dinara po minusu.

Treba zaraditi dnevnicu a u rubrici
SP RUSIJA 2018 ima najviše komentara pa šljakaju.

Čiča Miloje®

pre 5 godina

E za ovo padanje i prenemaganje kao da ga je grom udario (Šved u prvom minutu) odmah bi dao crveni karton! Jeste ga rukom odgurnuo , ali što je mnogo, mnogo je...

ja

pre 5 godina

posle gol razlike se gleda broj postignutih golova,pa onda medjusobni skor izmenju tih timova oko kojih se odlucuje pa tek onda kartoni...

Milan

pre 5 godina

Da ali nehoticno je igrao rukom, samo je hteo da gurne loptu ispred sebe i to je dozvoljeno... nije dozvoljeno samo dlanovima, inace moze hahaha

cz

pre 5 godina

Dva selektora, isto obucena, a opet potpuno razlicita, koja kulturoloska razlika majko moja, u svakom aspektu, sve rade isto, a potpuno drugacije :)

Dejan

pre 5 godina

Ako obe utakmice zavrse 1-0,pravi se krug od 3 ekipe sa po 6 bodova i onda se gleda samo go razlika između te 3 ekipe svi golovi sa Korejom otpadaju.Njemacka i Svedska bi imale go razliku 2-2,a Meksiko 1-1.Meksiko ispada zbog manje datih golova

Bane

pre 5 godina

Čestitke! Švedjani uvek zabiberivali svakoj reprezentaciji u prošlosti. Italiju,Engleskoj,Holandiji pa čak Portugal oni su tamo sportska nacija što se tiče fudbala tj tenisa i rukometa. Nekako očekivano da su uspe li pored prvaka Nemačke i sjajnog Meksika kao odlićne Koreje da odu dalje. U nastavku ih očekujem još žustrije jer oni su reprezentacija za nepotcenjivanje nimalo.

HanSolo

pre 5 godina

Oni nemaju neke zvezde, ali oni su u svim sportovima imali jednu jaku stvar.. Slogu I motivaciju.. I uvek pričaju na terenu.. Nikad njih nećete čuti da ih neko "provocira" ili kao naši igrači.. Da znaju "slabe tačke" brazilaca.. Oni su fizički spremni i uvek ujedinjeni.. Kao musketari.. Svi za jednog, i jedan za sve.. A ne kao mi.. Samo ja pa ja..