Fudbal 480

Sreda, 27.06.2018.

08:00

Može li Srbija da pobedi Brazil? (ANKETA)

Može li Srbija da pobedi Brazil? (ANKETA) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

480 Komentari

Sortiraj po:

morski

pre 5 godina

Na početku ovog prvenstva u komentarima sam predviđao maximalno 2 dana gola i naglašavao upravo taj segment igre kao teški hendikep u igri Srbije. Neefikasnost proizilazi iz nepostojanja sistema u igri i posljedično tome neimanja posjeda lopte. Kako zabiti gol ako neigrate s loptom veći dio utakmice? Kontranapadom, a za to moraš imati brzance u ekipi. Srbija ih nema. Ostaju samo prekidi i centaršutevi sa krila koji su, vidi čuda, opet plod posjeda i kontrole nad utakmicom.

Može li Srbija dobiti Brazil? Zdravorazumski odgovor je NE, ali otkad je to nogomet igra zasnovana samo na razumu? Pita se nešto i strast, želja, inat, sreća, trenutna inspiracija, naklonjenost bogova nogometa....

Svi mi koji danas želimo Srbiji pobjedu, nemojmo je tražiti u racionalnoj sferi. Trenutno nema sastava Srbije i taktičke postavke koji bi večeras garantirao gubitak utakmice manjim rezultatom od 2:0.
Večeras nam treba čudu, istinsko sportsko čudo koji ljubitelji reprezentativnog nogometa u Srbiji zaslužuju zarad svih pretrpljenih patnji. Teško je to breme na srcima navijača, a u Hrvatskoj izazvano košarkašima...

Sretno vam želim, da proslavite pobjedu u pjesmi i veselju.

JPR24

pre 5 godina

Ovi sto pricaju o lozenju su smesni... Prvi bi dosli da komentarisu ako pobedimo ! Inace, sta je tu je, drugu reprezentaciju nemamo, nasa je, pa Napred !

Boban

pre 5 godina

Po kvalitetu, ni blizu nismo ekipi Brazila,ali ako selektor odabere najbolji sastav i najbolju taktiku, koja neće biti da se samo branimo,nego da kvalitetom pokažemo da nismo zalutali na smotru najboljih svjetskih reprezentacija,svašta se može desiti.Bolje hrabro i borbeno odigrati, sa željom da postignemo gol više,nego kukavički se braniti, jer u takvoj igri izvjesno je da se pobjednik unaprijed zna.

Mantis

pre 5 godina

Može li Srbija da pobedi Brazil?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ah, staro pravilo nas uči ~
"u životu je sve moguće".
Dakle, Srbija može do pobjede,
ali neće :-)

ogicg

pre 5 godina

Moje misljenje je da moze.Evo zasto.Jedna je utakmica u pitanju.Ko zna kako moze da se okrene i u kom smjeru.Brazil je realno puno bolja ekipa al do sad nije pokazao nista specijalno.Srbija ima igrace koji mogu da im pariraju al pod uslovom da svi odigraju 110 % i da Matic i Tadic koji su vanserijski igraci svih 90 min traze i dobijaju loptu,da budu kreatori igre,da se ne skri aju.Da rade ono sto su radili Modric i Rakitic protiv Argentine.Srce na teren pa sto bog da.Znam da cu i ja i sva Crna Gora veceras biti svim srcem uz bracu Srbe.Srecno Srbijooo.

simeon

pre 5 godina

Kako da ne. Protiv Brazila ćemo mi da se vadimo za sva s....a koja smo nagomilali u poslednje vreme. Pa, kada ćemo prestati da verujemo da je to sa fudbalerima moguće. Oni će da daju maksimum. Daju ga već,ne znam koligo dugo, pa ništa. Samo minimum od njih. Mislim, voleo bih da im se nešto lepo desi danas, ali to je nemoguće. Ne možeš da se vadiš protiv Brazila. Ustvari, možda je to i moguće, ali ne i fudbaleri.
Kaže selektor, ili će te u legendu, ili za Beograd. Pa ZA BEOGRAD, kao u KO TO TAMO PEVA. To je realnost.
Ne zaluđujte se više. Dosta je bilo.

josip zrinjski mostar

pre 5 godina

večeras gledam tekmu kod prijatelja srbina u trebinju, bit će pršuta i domaćeg hercegovačkog vina!! želim svu sreću srbiji i da pobjedi!!! sjećam se još dobro 2010 hrv se nije kvalificirala gledao sam sve tri utakmice srbije, sa srećom ste pobjedili nijemce i ali isto tako dominirali protiv australije vih 90min dan danas mi nije jasno kako ste onu utakmicu mogli izgubit, baš ste baksuzi :-) bit će to super utakmica večeras!! SRETNO!!!!

Za 51 dosta pamtim

pre 5 godina

лепо је веровати и навијати. не будите смарачи, него напреееед!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (бандит, 27. jun 2018 13:22)

Eeee, druže moj...od '74.verujem, od kad sam bio svestan i počeo da pratim naš (tada SFRJ) fudbal...i ništa. Ne mogu brate više. Ali, stvarno.

croata

pre 5 godina

Prvi cu vam cestitati na bilo kojem uspjehu, ali rijetki su trenuci kad navijam za vas. Zadnji put protiv amera u kosarci. Uglavnom kad ste veliki autsajderi, a takva je i danasnja utakmica onda sam uz vas. Doduse ako ga slucajno ucackate i skinete brazilce nece se moci zivit od vas i srusit cete sve balkanske portale, al neka, opet bih svim srcem zelio da ih skinete. Sto je najjace sansa za podvig postoji. Cvrsta obrana do 70te minute i drzat nulu, a onda svi u napad pa nek se i brazilcima tresu gace jer ne zaboravite, i oni mogu ispast.
Iz hrvatskog kuta najgore bi bilo kad bi bili zivi do kraja utakmice, a ipak ispali. Onda bi bilo glupo vas zafrkavat, ustvari bez veze osjecaj.
Zato bi bilo najbolje da ili ih pobijedite il poginite kako treba, sa jedno 7,8 komada u mrezi, da se i mi imamo pravo veseliti sprdanju u narednim godinama. Vec je dosta vremena proslo od argentine, a vec sam i zaboravio na sesticu od nizozemaca(ma salim se, naravno da nisam hehehe)
A uostalom ako i poginite uvijek vam ostaju gusle i opjevavanje poraza, tu ste najjaci ahahahahh

Za 51 dosta pamtim

pre 5 godina

лепо је веровати и навијати. не будите смарачи, него напреееед!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (бандит, 27. jun 2018 13:22)

Eeee, druže moj...od '74.verujem, od kad sam bio svestan i počeo da pratim naš (tada SFRJ) fudbal...i ništa. Ne mogu brate više. Ali, stvarno.

milos

pre 5 godina

Banja Luka,
u cerskoj bici smo imali generale,taktiku,hrabrost,a ovde nemamo ni generala,ni taktiku,ni hrabrost.Ovu grupu gradjana uporedjivati sa cerskom bitkom je glupost,da ne upotrebim neku tezu rec.Mi sve umemo,samo ne umemo da igramo fudbal.

Milan

pre 5 godina

Не интересује ме који играч игра,која је формација тима.Нема више пре утакмице "Боже Правде" а после утакмице "Боже НЕ ПРАВДЕ" нити изговора за појединог играча зашто је овако одиграо утакмицу или није ни требао да одигра утакмицу или полупреме.Сад од прве секунде до последње са литрама зноја на дресовима уз наравно потребне и непотребне фаулове или пасове,поцепаних дресова,судара са нашим или противничним играчима ,крвавих глава. Махања руком играчу да дода лопту или протестовање код судије јел био корнер,пенал,аут ...до последњег атома снаге и последње струне нерва ПОБЕДИТЕ у овој утакмици.

Andreja

pre 5 godina

Igramo sa Brazilom na Svetskom prvenstvu. Imamo šansu da izbacimo Brazil sa Svetskog prvenstva. To je čast. Naši momci ne treba da se plaše,jer mi stvarno nemamo šta da izgubimo. Srećno momci,ajde da ih pobedimo,u inat FIFI,i ostalima,šanse su nam male ali lopta je okrugla,treba da verujemo...

milos

pre 5 godina

Ljudi,poslusajte me,spustite ocekivanja,ok,navijam i ja svim srcem za Srbiju,ali ako sad upadnemo u neku euforiju pa posle izgubimo,onda ide pljuvanje,razocaranje.Setite se 2010.Pobeda nad nemcima,euforija,i onda hladan tus protiv Australije.Polako,sta bude,bice.

Sl0ba

pre 5 godina

Glupo vam je pitanje, ja sam stavio da moze,naravno da moze ali kolike su sanse? Iskreno mislim da nece(ili ti da je mnogo tesko) a navijacu srcem svim da pobedimo i da ne verujem da imamo bar nekakve sanse, ne bih ni gledao!SRBIJA!

Tanja

pre 5 godina

sport za sportiste je samo pusti biznis i brza a velka lova, a šta je sport za pravog navijača,pusta želja i loženje do besvijesti, što se više ložiš vatra je veća i veća, kad počne utakmica plamen se razbukti, ili se pretvoriš u vatromet ili pepeo, zato se i navija, jadan je onaj ko nevjeruje, zato je navijanje zabava, a ne pusti posao da ga odradiš kako gazda kaže
mujo džeger

Komentar sa dusom...svaka cast.

Jakov

pre 5 godina

Srbi, ako budete iskoristili šanse koje će te sigurno imati protiv Brazila, prolazite. Nisu mi baš uvjerljivi ovi Brazilci. Vi ste pokazali do sada da možete igrati dobar nogomet.
Sretno i izbacite onog Nejmara...

Brus Vilis

pre 5 godina

Želje i stvarnost su u našem slučaju ne poklapaju. Primićemo toliko golova da mi 3 dana neće biti dobro. Tu negde, 5-6. Fizički ne možemo da izdržimo brazilski tempo 90 minuta... ma kakvi 90, ne možemo ni po sata, a mentalno smo lakrdija. Krstajić, možda dobar čovek, ali bez dana da je bio glavni trener igde, to nisam nikad video za mojih 50 godina. Uz to mu je jezik brži od pameti, najpre laprda o sudijama kako im je mesto u Hagu, a onda ne smatra da je Brazil favorit poput Sergeja, dajući do znanja da ne cvetaju baš ruže u našem taboru. Halo, pa Brazil je favorit bez obzira ko mu je na crti, a kamoli ovakva Srbija koja je uz to popušila sopstveni ponos protiv albanskih Švajcaraca. Poimence imamo strašan tim, ali na terenu je to jako, jako loše. Iskoristili smo jedan slobodan udarac i to je sve za 3 sata igre. A statistika kaže da je Srbija izgubila svih poslednjih 6 utakmica u kojima je primila gol. Dakle, čim nam učačkaju mi se ukakimo u gaće.

Nikola

pre 5 godina

Ma kakvi mi. Mi kada damo gol onda se zatvorimo i primimo kroz bunker jos 2 ili 3, nekada 6. Nema od nas nista, niko tako monotonu igru ne zeli da gleda. Moramo mijenjati koncepciju igre pod hitno. Imamo dobre igrace ali los sistem, pritom se svi oni cuvaju. Bolje da nisu dolazili. Da smo skrojili repku od samo igraca Zvezde, Parizana i Vojvodine vise bi se borili i izgarali a mi bi gledali lijep fudbal.

IDI BIDI BEK

pre 5 godina

Možda pobedimo ,daj Bože.
Brazil mora a i mi moramo ako hoćemo dalje.
Realno gledajući šanse su nam 1 vs 99%
Ali taj 1% šansi možda bude dovoljan.
U ovakvim utakmicama jedan sitni detalj odluči.
Naravno ako nas FIFA ponovo ne usere nekom nepostojećom odlukom.
Bože uz SRBIJU!!!!!
SREĆNO !!!!

Predrag

pre 5 godina

Ako bude:
Kostarika-Svajcarska 1:0
Srbija-Brazil 1:0
Onda dalje idu Srbija i Brazil, a Svajcarska ispada!
Ovo je najbolja varijanta.

Carlito

pre 5 godina

Ljudi nije najveci problem sto imamo spore igrace poput ljajica tadica i mitrovica,problem je sto lopta sporo ide i sto nemamo ideju ni igru a realno ni srce.nisu to kosarkasi ili odbojkasi vaterpolisti.ja bih voleo da dobijemo brazil 5:0 ali realno ako oni ubace u 4. mi cemo primiti sedam komada.toliko smo jadan kolektiv

.

pre 5 godina

Ne znam koliko vas se slaže da treba da počne Radonjić.Jesam navijač partizana ali dečko kida.Mnogo je brz i treba samo ih umara svojim prodorima.Čim je ušao protiv Švajcarske bile su 2-3 pometnje pred golom.

dr.Dž

pre 5 godina

Taj čuveni srpski inat da pobediš favorita, uradiš nešto nemoguće postoji u svim sportovima osim u fudbalu.. pare su ga pojele...

Džoni

pre 5 godina

Moglo je 2002 u košarci u po Amerike, što ne bi moglo u fudbalu u po Rusije.
(djuksoni, 27. jun 2018 11:52)

Da li si ti realan kada možeš da porediš Srpsku košarku sa Srpskim fudbalom?

LMX

pre 5 godina

A sad il ko zna kad, zato dat sve od sebe, igraci moraju dat sve danas pa sta bude, zelio bi da prodjete. Bez obzira na proslost drazi ste mi 100 puta od nekih tamo Brazilaca, ajmoooooooooooo

Mladen cg

pre 5 godina

Crna Gora željno očekuje ovaj meč istine! Brazil je najjača svjetska reprezentacija, ali, hoću da vjerujem da će naši fudbaleri napraviti čudo! Uz Božju pomoć, do pobjede!

NS

pre 5 godina

Hrvati uopste nisu neka posebna ekipa kao Spanija Nemacka Brazil Argentina itd ali igraju timski i bore se kao lavovi i igraju na pobedu i veruju u sebe. Zato i gaze sve redom. Mi, mi se branimo i napucavamo lopte kao indijanci.

Dejan CZ

pre 5 godina

Vec se pisalo o ovome i pre pocetka prvenstva da ce se doci u situaciju gde nas samo pobeda protiv Brazila vodi dalje...naravno to je tad pisano u saljivom tonu a danas naslov...mozemo li dobiti Brazil...Nema se tu sta dalje pisati,do nekog drugog SP do svidanja...Nazad kuci,ceka nas Jelen super liga.

Misel Zubenica

pre 5 godina

Nemamo nikakvu sansu. I pored toga sto gospodin Kokeza radi sjajan posao, sto Krstajic na izuzetan nacin vodi i motivise nase momke, postoje vise sile koje nam nece dozvoliti da veceras pobedimo. Osim sto su se Fifa i svetski mocnici urotili protiv nas, i ja sam uplatio veliki novac na Brazilce, jer ipak ljubav prema sopstvenom novcaniku je veca od mog inace veoma izrazenog patriotizma. Puna podrska za gospodina Kokezu i naseg Predsednika

NENAD

pre 5 godina

Statistika kaže ovako: da igramo 100 utakmica protiv Brazila oni bi dobili 60 nerešeno bi bilo 30 puta i mi bi dobili 10 utakmica. Sad je samo pitanje koju ćemo od ovih utakmica da izvučemo večeras. 10% je šansa da pobedimo, znači šanse imamo!!! Nisu velike ali su šanse . Znači dajte sve od sebe momci pa šta vam bog da. Živela Srbija

Aleks

pre 5 godina

Pazi ovako, Francuska zadnji put nije prosla grupu 2002-e a 4 godine pre toga je osvojila. Spanija nije prosla grupu 2014-e a 2010-e osvojila. Italijani recimo nisu prosli grupu 1950-e pa 2010-e. Brazil nije prosao grupu zadnji put 1966-e, red je da 2018-e ne prodje.

leva cokula na desnoj nozi

pre 5 godina

Ajde da se prekrstimo i uz sansu jednu ili dve da probamo da ih matiramo.
… Stojke
… Bane - Milenkovic-Tosic
Rukavina. … Kolarov
… Matic-Milivojevic
Tadic. … Sergej. … Radonjic

… Mitrovic
(Safi, 27. jun 2018 11:03)

Vidim prijatelju da si za taktiku oni sa 11 a mi sa 12 igraca. Ne znam, nisam siguran da bi nam i to bilo dovoljno.

brat

pre 5 godina

Malo pre gledam klince kad su pobedili Brazil u finalu 2015... naježio sam se i znam da sam tim klincima verovao do srži i da su ti klinci i sami verovali u pobedu... ne kažem da ne verujem momcima včrs, ali ne znam da li oni sami veruju u sebe. Dosta nas veruje u vas momci, iako je već pola njih diglo ruke od vas. Nije sramota da vam klinci budu uzor, pogledajte taj video još jednom, izađite i dajte sve od sebe. Ako date sve od sebe, na korak ste od dokaza da se čuda dešavaju. Lupite šamar svakom sudiji, svakom delegatu, ma svima koji vas koče tamo. I vi postanite uzor nekome za buduća vremena! SRBIJA!!!

Simpa

pre 5 godina

Ljudi nemojte se ložiti. Razbiće nas Brazil 8-0. Jeste li videli šta su sve promašili protiv Kostarike. Mi smo užasno loši, nemamo igru, nemamo trenera, nemamamo odbranu, nemamo kondicije. Nejmar danas daje 3 kom.
Da se ne lažemo, odlazak na prvenstvo za Srbiju je ogroman uspeh, a još i pobeda protiv Kostarike. Ne završavamo grupu poslednji, već kao treći. Veliki uspeh za nas. Pa neka se plasiramo na svako sledeće prvenstvo i neka ispadnemo u grupi, pa će biti fantastičan rezulultat. Ej bre, gledali smo tri utakmice Srbije na SP, a Italija, Holandija nisu ni uspela da se kvalifikuju. Super je ovo, momcima svaka čast!
Ali nemojte se ložiti da ćemo pobediti Brazil. Odvaliće nas danas.

dalibor

pre 5 godina

nemamo mi sanse zato sto je svetsko prvenstvo namesteno. to je svima jasno.
na primer: felix zwayer koji je bio var-sudija na utakmici srbija-svajcarska je bio nekada pomocni sudija roberta hoyzera, i bio je kaznjen 6 meseci zbog namestanja, dok je hoyzer kaznjen dozivotno.
ukucajte Robert Hoyzer u google ako vam nije poznat slucaj, bice vam sve jasno...

Warhammer

pre 5 godina

Pa ako,za promenu budemo pametni,pa polomimo noge par kljucnim igracima,kao sto smo trebali saciriju i dzaki,pobeda ne dolazi u pitanje.ovo je prljava igra,prema tome,igrajmo prljavo,sto pre to shvatimo,bolje po nas.

DAVOR

pre 5 godina

To samo kod nas moze da se daju u anketama fifti fifti sanse za pobedu izmedju tima koji doseze milijardu eura i tima koj ne doseze ni trista miliona eura. Da smo tako nerealni samo u fudbalu pa i nekako, nego nas ta megalomanija velicine prati i u svim drugim oblastima zivota. Citam kako ce cela Rusija stati iza naseg tima da smo uz sparene orlove i uz njihovu podrsku ne pobedivi. Samo se bojim da ce zakasniti kao i sa onim nosacima aviona dok smo pobedjivali uz pomc njih i NATO.

Nedeljko

pre 5 godina

Možda nismo brzi, al' smo zato spori! Ili: možda nismo tehnički potkovani, al' zato trčimo k'o muva bez glave!
(Numemo, 27. jun 2018 11:56)

Cestitam na komentaru, genijalno.

HRVAT iz Svicarske

pre 5 godina

Sretno susjedi, sve je u vasim rukama, samo jedna pobjeda i to je to, i ako bog da ce Kosta Rica drugo cudo postic. Ovdje u Svicarskoj (zapadnoj Albaniji) nema kraja zbog utakmice od proslog petka.

Jana

pre 5 godina

Daće Bog . Postoji razlog što smo izgubili od Švajcarske. Idemo orlovi ! Ja mislim da bi se slavilo 3 dana ... IDEMOOOOO
SRBIJA JE UZ VAS
"Dajte Brazil da se igramo "

Klisamo se na planini

pre 5 godina

"Moglo je 2002 u košarci u po Amerike, što ne bi moglo u fudbalu u po Rusije.
(djuksoni, 27. jun 2018 11:52"

Zato sto u kosarci imamo talenat,znanje,rad,tradiciju,disciplinu a u fudbalu nemamo nista od toga...ok,mozda talenat imamo ali to je naravno nedovoljno.

ivan

pre 5 godina

Da se razumemo, jesmo pobedili kostariku sa 1:0 i jeste nas sudija oštetio za više od penala, ali da budemo realni očajno su igrali. Protiv švajcarske punih sat vremena nismo prešli polovinu. Ni jedna akcija, dueli nikakvi, jel ste videli neki klizeći pa makar i za žuti karton, Tošić pokušao ofsajd zamku a onda nije pravio faul pa makar i za crveni. Bane ivanović nije uspeo za dve utakmice da izvede aut kako treba a i ako imamo možda dva "najbolja" igrača u veznom redu Stojković uporno preskače sredinu i šalje dugačke lopte od kojih primimo svaku desetu. Ja kao laik mogu da kažem da je igra loša a svi komentatori, stručnjaci i novinari pišu o dobroj igri i noko ne sme da pogleda istini u oči.

alok

pre 5 godina

To samo kod nas moze da se daju u anketama fifti fifti sanse za pobedu izmedju tima koji doseze milijardu eura i tima koj ne doseze ni trista miliona eura. Da smo tako nerealni samo u fudbalu pa i nekako, nego nas ta megalomanija velicine prati i u svim drugim oblastima zivota. Citam kako ce cela Rusija stati iza naseg tima da smo uz sparene orlove i uz njihovu podrsku ne pobedivi. Samo se bojim da ce zakasniti kao i sa onim nosacima aviona dok smo pobedjivali uz pomc njih i NATO.
(DAVOR, 27. jun 2018 12:12)

Druže čekaj, pa što ne bi verovali? Niko ne kaže da će se desiti, ali možemo da verujem, pa bože moj, šta bude biće

dr.Dž

pre 5 godina

Videli smo i sinoć kako se jedna reprezentacija gura dalje.. čist penal nije sviran.. sramota.. jer gde Nigerija da prodje grupu pre Argentine.. tako će i večeras.. ne nisam pesimista, već realni optimista.. gde Srbija pre Brazila.. Ali ću svakako biti uz naše i navijati... NAPRED SRBIJA!!!

mujo džeger

pre 5 godina

sport za sportiste je samo pusti biznis i brza a velka lova, a šta je sport za pravog navijača,pusta želja i loženje do besvijesti, što se više ložiš vatra je veća i veća, kad počne utakmica plamen se razbukti, ili se pretvoriš u vatromet ili pepeo, zato se i navija, jadan je onaj ko nevjeruje, zato je navijanje zabava, a ne pusti posao da ga odradiš kako gazda kaže

Dejan

pre 5 godina

Nemamo ni promil sanse da pobedimo ali nije to ni bitno. Prvi put od kad svesno pratim reprezentaciju (2000 se slabo, secam imao sam 7 godina) vidim zelju, borbu i vidim da zaista igraju za Srbiju i da se trude. To mi je dovoljno. To je fudbal, to je sport, mora neko biti 3. ili 4. na tabeli, ali bitno je da su se trudili za Srbiju. Takodje hvala im na onoj pobedi protiv Cilea, a hvala im i za onu neverovatnu radost kod 1:0 protiv Svajcarske. Pukao sam lepe pare da bih otisao u Kaljiningrad, ali nije mi zao. Em je bilo lepo turisticko iskustvo koje ne bih imao da nisam imao povod zvani reprezentacija Srbije, em su se trudili iako nemaju kapacitet zavise. Sto se mene tice ne moraju ni da dobiju, ja ih podrzavam i vec na sledecu utakmicu idem opet da gledam.

Car Dušan

pre 5 godina

U mnogo puta do sad, nam je odgovaralo da naš protivnik, bude ogromni favorit. Naš najveći protivnik smo MI SAMI SEBI, dakle problem je u našim glavama! Ako znamo da nam ova utakmica znači SVE, onda nema potrebe razmišljati ko nam je protivnik - Brazil ili Saudijska Arabija... Samo treba izaći i odigrati najbolje, što možeš! A,rezultat? Kakav god bude, nakon toga!

mujo džeger

pre 5 godina

sport za sportiste je samo pusti biznis i brza a velka lova, a šta je sport za pravog navijača,pusta želja i loženje do besvijesti, što se više ložiš vatra je veća i veća, kad počne utakmica plamen se razbukti, ili se pretvoriš u vatromet ili pepeo, zato se i navija, jadan je onaj ko nevjeruje, zato je navijanje zabava, a ne pusti posao da ga odradiš kako gazda kaže

nista o nicemu

pre 5 godina

Krstajic ce iznenaditi sporim ali visokim igracima koji lose igraju glavom, dok se Brazilci saberu sta se zbiva Mitar ga ufulja i NEJMAR DA....... ide kuci

Dejan B

pre 5 godina

znate sta ?

mislim da ih mozemo pobediti

zasto ?

zato sto posle ovakvog performensa i nemamo vise sta da izgubimo

fudbaleri:

niko nista ocekuje od vas ...ako izgubite od fudbalske velesile brazila, niko se nece naljutiti

ako ih pobedite postacete mali bogovi na sportskom olimpu

u super ste situaciji ...nemate sta da gubite

zaigrajte ...uzivajte u i igri

..oslobodjeni ste !

Predrag

pre 5 godina

Poštovani izađite iz Bjelogrćevog filma, uđite u realnost.....Ovakvi cirkusi se u sadašnje vrijeme organizuju zbog profita. VAR-om čelnici diktiraju rezultat koji štite sudije a ne igru.....Naši "ginu" za Srbiju ??..Ma ni potlačen narod to neće da radi, nego preko granice bespovratno bježi. Bez Brazila i Argentine prvenstvo je nezamislivo...( penal čist kao suza za Srbiju, penal protiv Argentine se nesmije svirati..). Sprema se sada cirkus za Ameriku i Emirate...gdje će se dobiti basnoslovna lova za orgonizatore...A mi običan narod i dalje ćemo vjerujemo da se tikve sa drveća beru....

Goran Šundric

pre 5 godina

E ovako će sigurno biti: Daćemo tri gola u prvih desetak minuta! Biće veliko cepanje živaca i krajnje napeto za sve gledaoce. Sledi dva penala za Brazil. Izjednačenje u zadnjem minutu produžetka prvog poluvremena. Strašna drama na početku drugog poluvremena: Tri crvena kartona (dva za Brazil, jedan za nas) dajemo dva gola u prvih dvadesetak minuta drugog poluvremena jedan je priznat drugi nije. 4:3 za nas. Desetak minuta pre kraja drugog poluvremena ponovo penal za Brazil naš golman brani. Tri minuta kasnije opet penal i izjednačeno 4:4!! Osam minuta produžetka traže sudije za kraj. Poslednja dva minuta dajemo pobedonosni go! 5:4 za nas, i idemo dalje!! Deda Vanga-ga-ga i još tri srčana udara doživeće gladaoci: Jedan u Rusiji i dva kod nas!!!! Ko ne može to da gleda neka ne gleda. Najveća fudbalska drama ikada od postojanja fudbala, gledaoci sa slabom čukom bolje da ne gledaju!!!! Deda Vanga-ga-ga

ja

pre 5 godina

Najbolje po nas da sa 0:0 udjemo u drugo poluvreme. Oni ce da se unervoze i pocece da grese. Mi iz neke kontre mozda i munemo neki gol, ili eventuano slobodnjak. Najgore po nas ako mi damo gol na pocetku, i krenemo da ga cuvamo. Tada krece raspad sistema, i najverovatnije primamo jedan, a ubrzo i drugi. Ako sa tim rezultatom udjemo u drugo poluvreme, oni ce biti rastereceni, a mi cemo da srljamo kao muve po glavi, i primicemo bar jos jedan, do dva. I tako dolazimo 4:1 za Brazil. Ali ako se desi scenario sa pocetka, imamo sanse. Jos ako i Kostarika pobedi sa 2:0, bog da nas vidi. Onda nam i 0:0 igra.

nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu

pre 5 godina

može u stilu Ace: večeras je noć odluke, sudbine ovih 11 mogu biti crne ili bele, večeras je ispred njih voz i da li će se sudariti sa vozom u Fići ili će izaći iz fiće pred sam sudar da bi u stilu parkur se popeli na voz i zauzeli lokomotivu. da uzmu komande u svoje ruke i zaplove mlečnim putem u do sada njima nepoznato a toliko iščekivano putovanje u večnost i epsku poeziju, da li će ih guslari opevati ili će im svi zviždati,
oprostite na prekidu javljaju mi iz studija da je penal za švajcarsku u petnaestoj sekundi meča!

marko

pre 5 godina

Реално најфудбалскије и најлепше и било да Костарика победи са 3-0 и ми да одиграмо 3-3. Костарика је заслужила да неког победи. Швајцарска се смучила свима са судијскофифинским гурањем. Ми смо се навикли и навукли на луде разултате и заслужујемо пролаз даље. А Бразил је једноставно Бразил.

Safi

pre 5 godina

Ajde da se prekrstimo i uz sansu jednu ili dve da probamo da ih matiramo.
Stojke
Bane - Milenkovic-Tosic
Rukavina. Kolarov
Matic-Milivojevic
Tadic. Sergej. Radonjic

Mitrovic

Nebojsa

pre 5 godina

Voleo bih da gresim ali sanse da dobijemo utakmicu ili da nas odvede rezultat u drugu fazu je ravan 0.
Bilo koja druga reprezentacija veceras da igra protiv Srbije , da li Argentina , Engleska , Urugvaj, Belgija itd imali bi smo neku sansu ali protiv Brazila nemamo . Prvo Brazil nikad se nije desilo da ja znam da u grupnoj fazi dve utakmice nije dobijo . Drugo favoriti su broj jedan i po meni sve osim titule iznenadjenje i cak i finale .
Imali smo sansu protiv Svajcaraca ali neke druge stvari odlucile . Veceras hrabro pa sta bude vi ste vec ispunili sto je od vas trazeno , a to igranje na Svetskom prvenstvu .....

Selektor br. 2.158.148 :D

pre 5 godina

Stojković
Rukavina - Ivanović - Milenković - Tošić - Kolarov
Matić - Milivojević
Tadić Kostić
Mitrović
A od 70-80og:
Stojković
Ivanović - Milenković - Tošić - Kolarov
Matić
Tadić SMS (Ljajić?)
Živković Radonjić
Mitrović

darth vader sa B.Brda!!!

pre 5 godina

Ovaj dan je sve!!
Jedni su petostruki šampioni sveta,drugi žele pobedu više od svega,jedni imaju najveće asove ovog sporta Pelea,Garinču,Romaria,Ronalda,drugi imaju tim,tim koji će poginuti večeras za Srbiju!!Ovo nije obična utakmica ovo je utakmica za prolaz,za slavu ali i za suze,zato momci glavu gore Brazil mora pasti,a Srbija proći dalje!!!
Poštovani gledaoci dobro veče dobro došli u Moskvu na stadion Spartaka,mesto bitke,mesto odluke i mesto Brazilskih suza!!!!!

Valternbg

pre 5 godina

Evo pitanjce za ove sto nas zovu hejterima.Na osnovu cega da verujemo?Izgubismo najvazniju utakmicu decenije,I to kako,kukavicki!Fudbal je to sve je moguce,ali to ne vazi za Srbiju.Kosarka da.Jednostavo nismo dovoljno pametni.

слободан

pre 5 godina

Ne poredi fudbalere i kosarkase, nikad! Razlika je u svemu, kvalitetu, ponasanju, stavu itd.
(stolica, 27. jun 2018 10:29)

Pocinjem da se pitam da li ta razlika postoji. Navedi mi ime jednog fudbalera koji je odbio da igra za reprezentaciju ???
Oni igraju i u novembru i decembru i martu i junu i u septembru i u oktobru. Kosarkasi imaju obavezu samo preko leta i to sve vise i vise odbijaju. Postoji li neki Jokic u fudbalskoj reprezentaciji ?
(antiDebil, 27. jun 2018 11:10)

Мислим да ово није фер према кошаркашима. Фудбалерима се диже цена тако што играју за националне селекције, док лига затвореног типа, попут НБА, не мари за то.

Kontras

pre 5 godina

Ako prvi damo gol sanse su nam pristojne.

Treba insistirati na fizickoj snazi, visi smo i jaci od njih, na skok igri.

Treba kvariti njihovu igru, nervirati ih, ionako su pod velikim pritiskom, a mi pod skoro nikakvim. Sto vise bude vreme prolazilo u egalu, oni ce biti sve nervozniji.

Treba dati sve od sebe, 200 posto snage i trcanja i docekati polukontre, prekide... I recimo iskoristiti bar dve takve situacije.

Ajde neka bude 2:1 za nas.

nista o nicemu

pre 5 godina

Postoji li neki Jokic u fudbalskoj reprezentaciji ?
(antiDebil, 27. jun 2018 11:10)

Bas kad pitas postoji, upravo Mladen Krstajic. A cija je to skola pa se tako ponasao? Partizanova. Sportski pozdrav.

duledudule

pre 5 godina

Zašto svi otpisujete Kostariku, zašto je nemoguće da Kostarika pobjedi švajcarsku?Kostarika -Švajcarska 1-0, Srbija-Brazil 2:2, i eto nas....Brazil i Srbija idu dalje....Nije nemoguće 
(vlado, 27. jun 2018 09:13) 

Zato sto ne odlucuje kostarika nego FIFA, a to je jasno pokazala delegirajuci Francuza koji treba da izvrsi zlocin ako bude potrebe.
(Jole, 27. jun 2018 10:25)
mozete lagano da igrate danas penal za svajcarsku.u prvom kolu su im priznali gol posle faula u drugom nisu svirali ocigledan penal zs nas.a veceras ce tulipan da svira za njih...

Bobo

pre 5 godina

Ajmo susjedi pobijedite danas barzili i posljite ih doma kako god znate ja i moje drustvo svi navijamo danas za Srbiju. Pozdrav iz Zagreba

Zagrepčanin

pre 5 godina

Mislim da imate velike šanse jer Brazil nije baš pokazao nešto dok Srbija nije pokazalo što može. Više je u rukama trenera Krstajića nego u nogama igrača. Ipak ne znam kako ga cijene igrači uopće, a pogotovo nakon onog tvita kada je spominjao Haag. Tu je pokazao svoju slabost.Tako se ne ponašaju đentlmeni i lideri. Želim fair play tekmu pa neka pobijedi bolji.

nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu

pre 5 godina

sovjetski maršal na pitanje novinara, kako ste uspeli pobediti Hitlera kada ste već bili na kolenima? , odgovara:
" Kada si ranjen na kolenima i ne možeš da ustaneš ti onda lezi i u NAPAD!"

kalcokera

pre 5 godina

Opušteno,biće 2:1 za Srbiju kao i 1930, strelci Tadić i Milinković-Savić.
(Dejan, 27. jun 2018 10:46)

dva gola a tri strelca .zanimljivo.

dzoni cackalica

pre 5 godina

kad se vec nasi fudbaleri bave politikom nek samo zamisle sramotu i likovanje od albanije do hrvatske ako izgube..kakav ce to poraz biti i neopisiva sramota ..umesto da su zgazili svicu i pobedili oni isli siheraski..sramite se!!

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

лол? Не, не може. Па и Бразилу треба победа. "Небески народ" је увек био нереалан, отуђен од реалности. Балканизам је гадна ствар.

ono kad imaš stokholmski sindrom

pre 5 godina

Mi smo iz lozenja da smo jaci krenuli na NATO pakt, a necemo na Renata Avgusta???
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 27. jun 2018 08:06)

Da druže, mi smo krenuli na nato pakt. napali smo nato članice turski i italiju, i onda su oni jadni morali da uzvrate. Ni krivi ni dužni.

antiDebil

pre 5 godina

Ne poredi fudbalere i kosarkase, nikad! Razlika je u svemu, kvalitetu, ponasanju, stavu itd.
(stolica, 27. jun 2018 10:29)

Pocinjem da se pitam da li ta razlika postoji. Navedi mi ime jednog fudbalera koji je odbio da igra za reprezentaciju ???
Oni igraju i u novembru i decembru i martu i junu i u septembru i u oktobru. Kosarkasi imaju obavezu samo preko leta i to sve vise i vise odbijaju. Postoji li neki Jokic u fudbalskoj reprezentaciji ?

ZD

pre 5 godina

Ajmo Srbi samo hrabro, stisnite ih u sredini i napad od prve minute. Nakon gola nema povlačenja . Nije bitno ime , nego ratnički stav. Ova pobjeda bi vam mogla značiti puno ta budućnost. Sretno

duledudule

pre 5 godina

ja sam sanjao da mitar dropkikom pogadja precku i to se lopta prvo odbija o zemlju.pa sam sanjao da kostarika vodi 1 2 i sudija opet ne daje crveni lihstajneru za ocigledam lom noge sa ledja...i sta sam jos sanjao tek sam sad ustao pa se prisecam...da brajan ruiz daje gol za crc a mi se bijemo s brazilcima celu tekmumto krv to modrice...ali to sam samo sanjao.bojim se da nam ne metnu u prvom napadu

Milan

pre 5 godina

Vi sto ne verujete, nemojte ni gledati utakmicu, ali ni piskarati komentare, bavite se necim u zivotu u sta verujete da mozete. Svaki igrac koji veceras izadje na teren mora da veruje u pobedu, inace ne vredi da igra, tako i mi koji navijamo ako ne verujemo, ne vredi ni gledati, ima i vaznijih stvari. Eto, pa nek svako nadje gde mu je mesto. Ovde govorimo o stavu u zivotu, a ne samo o vecerasnjoj utakmici. Dakle, iako ne verujes u pobedu zadrzi svoj stav i bavi se sa onim gde verujes da je nesto moguce. Nemoj samo ono posle utakmice, euforija, mi sve mozemo, osvojicemo SP i slicno, a pre utakmice neverica, to je promena stava u zivotu od dogadjaja do dogadjaja, a tu nema cvrstine, nema sigurnosti, karaktera. Ako smo takvi kao narod u proseku i ako veceras tako budemo gledali utakmicu, a da ne verujemo, tako necemo podrzati nase fudbalere. Licno verujem da mozemo savladati Brazil. Idemooo Srbijaaa!

milan

pre 5 godina

Brazilci nisu neprijateljski narod pa se možemo 100% povinovati fudbalu a ne nacionalnim problemima i onda imamo kvaliteta koji su nam potreni za pobedu.

Desimir

pre 5 godina

Moze li? Može.
Ipak ne treba forsirati očekivanja jer ako se ne desi pobeda onda je razočaranost veća. Treba na sve da se gleda realno. Srbija može da pobedi ali vece su šanse da pobedi Real. Fudbaleri treba da daju svoj maksimum i da se ne obrukaju a rezultat kakav bude. Uz malo sreće Srbija može da pobedi. Ako i ne pobedi nije smak sveta. Fudbal je samo lepa zabava. Srbija da se više trsi oko mnogo važnijih stvari, oko zdravlja i školovanja ljudi, oko pristojne plate, oko posla za nezaposlene, oko pravne države, borbe protiv kriminala i korupcije. Da se bori za ono šta će život ljudi učiniti lepšim i podnošljivim. Uspeh u sportu je lep ali to ne menja život građana. Napred normalna i zdrava Srbija.

bigserb

pre 5 godina

Nije pitanje moze li da se pobedi Brazil, ovu ekipu Brazila danas moze da pobedi skoro svako, bolje pitanje je da li mi mozemo da pobedimo sebe?
Problem je u nama, u nasem shvatanju fudbala, zalaganju, zelji i umecu, a ne u Brazilu! Ovo je najlosiji sastav Brazila u istoriji po meni, nikada ekipa Brazila nije bila ranjivija, ali to nama nista ne znaci, mi cemo ponovo uci u utakmicu kao kukavice, onako kako igramo poslednjih 10 godina! To shvatanje fudbala da se igra na gol manje, a ne na gol vise je unistilo nas fudbal, jer mi mislimo da mozemo da branimo 1:0 iz cetvrtog minuta ceo mec! To je infantilno razmisljanje, pa jedna Nemacka ne moze da odbrani taj rezultat, a mi na tome zasnivamo taktiku! Damo gol i onda bunker narednih 90 minuta, takve ekipe su po pravilu osudjene na poraz i ispadanje, veoma retko nekoj ekipi prolazi takva igra, a nas fudbal se moze koristiti kao antireklama za fudbal!
Ovo kako je Krstajic zamislio nasu igru je sramota za fudbal, mi smo zemlja gde svako dete zeli da igra napadaca i da daje golove, a mi nasu reprezentaciju sputavamo i teramo da igra kukavicki braneci 0:0, a ako slucajno damo gol, onda branimo 1:0!

Milan

pre 5 godina

Jel ima neko da garantuje da bi dali gol iz penala da je sviran?
Ko bi ga šutirao?mijat opet?
(Kalcokera, 27. jun 2018 10:34

Jel ima neko da garantuje da cemo to ikad saznati? Nemam pojma o cemu pricas

izadji na izbore, ali ne za 20e

pre 5 godina

procitah neki komentar kako je lik sanjao da Mitar daje gol od precke i dobijamo Brazilce....ja sam išo još dalje i sanjao sam kako igramo četvrtfinale sa Špancima i kako igramo na penale tu se probudih ne znam dal amo ušli u polufinale.....pusti snovi....nemojte se ložiti ovo nema veze sa kvalitetom igrača voljom požrtvovanjem gledajte na ovo kao na biznis, a FIFI JEDINO ODGOVARA DA BRAZIL PRODJE DALJE ZBOG INTERESA CELOG MUNDIJALA...koja crna Srbija, Iran, Nigerija i takve neafirmisane ekipe....pomirimo se sa time da smo u ovom sportu marginalci.....i ja da sam neki faktor u FIFI rekao bih eliminišite ove marginalce jer s njima mozemo samo da imamo probleme i sa navijačima i sa rukovodstvom koje nam šalje sudije u Hag

Milanche

pre 5 godina

molim vas upamtite ovaj komentar...nemamo NIKAKVE,ali apsolutno NIKAKVE sanse....i to ce da se potvrdi veceras ubedljivom pobedom Brazila...

s t v

pre 5 godina

Molim vas da komentatoru RTS-a javite propozicije u grupi prilikom istog broja bodova.
Nervira me pričajući o tome kako žuti kartoni odlučuju.

marko sid

pre 5 godina

Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka...
Ako cemo tako svaki nas ima dva srca u odnosu na vevericu Neimara, al on ima oruzije pa cemo da vidimo sta tacno boj bije veceras!
Srce na teren pa sta bude. Najlepsi ishod nereseno i pobeda Kostarike 2-0 ;)

Milos

pre 5 godina

Ako su Hrvati koji su jedva prosli grupu u kvalifikacijama mogli protiv Argentine, onda mozemo i mi koji zarili i palili grupom protiv ovih manekena. Sve odim ubedljive pobede Srbije ce da bude velika sramota!

Виоп

pre 5 godina

Схватам ја наше фудбалере, неће људи да оштете буџет 10 милиона, велика је то дилема победити или не победити.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

лол? Не, не може. Па и Бразилу треба победа. "Небески народ" је увек био нереалан, отуђен од реалности.

Mrle

pre 5 godina

Sve je moguce sto da ne moze da pobedi ali isto tako moze i 5:0 da izgubi. Sve zavisi od igraca a ima tu i srece normalno sve to pod uslovom da sudjenje bude OK tj. da se ne navlaci za favorita i dopusti malo grublja igra onda je stvarno sve moguce.

izadji na izbore, ali ne za 20e

pre 5 godina

više loženja veće razočaranje....mi smo naše šanse pokopali protiv Šip... Švajcaraca što bi reko bard Milan Živadinović

svi smo mi muslini

pre 5 godina

ma 3-0 za nas i to na poluvremenu ., a u drugom tosic lomi obe noge neimaru i igramo sa igracem manje ali utakmica zavrsava 3-3 .
ali , medjutim , kostarika tuce svajcarsku 5-0 i svi smo heppy , narod na ulice , obijaju se par kioska na trgu ,vice se kosovo je srbija , krle majstore , sms 150 miliona bruto , neto odmah itd

ps. lepo a ?

Džoni

pre 5 godina

Naša jedina šansa je da probamo da odigramo bez golova do devedesetog minuta i onda da munemo nešto iz slobodnjaka ili nekog prekida i da sudija odmah odsvira kraj. Samo da ne damo gol prerano jer ga mi posle sačuvati ne možemo, a i pokazalo se na ovom prvenstvu da su izgubili svi koji su se povukli i čuvali rezultat. Ako oni nama rano daju gol zreli smo za 5 komada. Nemamo mi igru da bi mogli da se nadamo bilo čemu. Protiv Švajcarske je moglo da se igra jer realno nisu ništa, ali smo debelo zakazali, zakazali smo u pripremnim utakmicama, zakazali smo protiv Austrije u kvalifikacijama, jedva smo dobili Gruziju za prolazak na SP, tako da nema baš realnog osnova za gajenje neke prevelike nade!

Vladimir

pre 5 godina

Mnogo Krstajic gresi sto ce na levo krilo staviti Kostica. On jeste iskusniji, ali ovo je mec kao stvoren za Radonjica. Bekovi Brazila idu prilicno visoko, a Radonjic ce to sigurno iskoristiti barem jednom.

u jeee

pre 5 godina

Pravi Srbin,pa neka bio i crnac,ima da pogine na terenu ako istinski voli tu zemlju. Ovi sto predstavljaju Srbiju trenuto,ko zna ko je njima u srcu.Srbija nije,sigurno.

Ben Dover

pre 5 godina

Svi smo videli da favoriti ne igraju ništa posebno i da se dosta muče. Ako su ''Švajcarci'' mogli 2:2 i Kostarikanci da odolevaju 90 minuta, što ne bismo mogli i mi. Bunker skoro 90 minuta, a onda jedna kontra i kao klinci kad su ih pobedili, senzacija. Biće i njima frka ako do nekog 80. min bude nerešeno. Sve je moguće. Naravno, i da bude 4:0 za njih i da nas sudija nešto pokrade, jer je bolji Mundijal sa Brazilom nego sa Srbijom :) Lepši je osećaj biti optimista, nego pesimista, pa šta bude, biće. Napred momci!!!

C i n i k

pre 5 godina

Ako ne primimo 3,4 komada bice ok. Ne verujem da iko ocekuje da prodju grupu, nije ni realno.Sansa je bila prptiv CH a ne protiv Brazila. Ako nam Brazil brzo da 1.gol, bice goleada u nasoj mrezi do isteka 90.minuta..

Jazz Bond

pre 5 godina

Pobedicemo Brazil, a onda cemo da eliminisemo Holandiju, Norvesku i sa Italijanima u finalnu. Mislim da cemo da ih pobedimo na penale.

TP.

pre 5 godina

Vise glasova NE MOZE, pa i da trebamo nadoknaditi 0-3 ako volite Srbiju trebali ste glasati da mozemo, jadna drzava i kakvi smo mi ljudi. !Tuzno

Dzo

pre 5 godina

Imamo sanse ko prase pred Bozic. Brazil ce da povede u prvih 10 minuta i onda krece raspad sistema. Moramo da damo dva gola pa cemo se kao otvoriti a onda na scenu stupa Neymar. Brazil ce odigrati najbolju utakmicu do sada a Neymar posebno. Zapamtite moje reci. Sve ispod 4 gola razlike za mene ce biti uspeh.

Јабучило

pre 5 godina

Lopta je okrugla. To je rekao Pižon, kad su se vratili iz Španije izgubivši u prvom krugu, kao opravdanje. Aj sad nek bude okrugla Brazilcima.
(ali ne verujem, 27. jun 2018 10:26)

Тад је и Соренсен свирао пенал против нас на 18 метара од гола.

ali ne verujem

pre 5 godina

Lopta je okrugla. To je rekao Pižon, kad su se vratili iz Španije izgubivši u prvom krugu, kao opravdanje. Aj sad nek bude okrugla Brazilcima.

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Citam komentare I ocekvano je da ima I optimistickih I pesimistickih. Retko koji kom je zasnovan na realnim cinjenicama. Brazil vs Srbija....
Nacija koja zivi fudbal vs balkanski mentalitet....
fifina rang lista....
ukupna vrednost dva tima....
pojedinacni kvalitet igraca....
fifina naklonost favoritima....
navlacenje sudija za favorite....
Srbija kao omiljena zemlja medju zapadnjacima.....
Ima toga jos ali me mrzi da nabrajam. E sad procitate ove cinjenice,saberete dva I dva I znace te ko veceras prolazi dalje.

pesadinac

pre 5 godina

Jedanaest njihovih protiv jedanaest nasih, mora da moze.
Pobedjuju oni sa vise volje, zelje, borbenosti, pametnog razmisljanja. Cast zemlje je u pitanju, za nju se borite i za ponos svih zemljaka diljem zemaljske kugle. Napred do poslednjeg atoma snage pa sta bude, kom opanci a kom obojci. Srecno braco.

Josip

pre 5 godina

U deset utakmica možete ih pobjediti barem jednom (ako ćemo biti realni, takav je omjer snaga).
Ja se nadam da je danas ta jedna utakmica i sigurno navijam za vas.

Pozdrav iz Županje i sretno!

Vuk

pre 5 godina

Sta se lozite. Bombe i pucnjava po Srbiji. Mladi matematicari i fizicari se vracaju sa medaljama. A vi se i dalje lozite na tamo neke fudbalere sa prosecnim IQom brojno jednakim broju patika koji nose. Fudbal je nekad bio samo igra, danas je samo kriminal. Bolje za Srbiju da ispadne sto pre. Inace bi se lozili kako smo uspesni i neverovatni. Dok se za fudbal i sport izdvaja vise nego za naucne institute necemo imati drzavu.

Semke

pre 5 godina

Mogla bi da igra i Vučić ali on nažalost ne može da stigne baš sve da uradi, ipak se svakodnevno bavi važnijim stvarima za nas.

Prorok

pre 5 godina

Nije Brazil bauk. Danas svatko može dobit svakoga. Ulog jest velik, očekivanja Brazila još veća, a upravo to je šansa Srbije. Brazil će morati igrati u grču i strahu od poraza, jer pobjedom Švicaraca u takvoj situaciji Brazil bi ispao. Znači tu Srbije treba tražiti svoju priliku i zaigrati otvoreno, na pobjedu, bez previše kalkulacija o tome što donosi neriješen rezultat, tko kako mora odigrati i tome slično. Dakle Srbija se mora otvoriti i odigrati na pobjedu. Ili pokojnik ili pukovnik.

mujo džeger

pre 5 godina

ljubooooooooooooooo.,kolika je kvota na srbijuuuuuuu, 7 đedee, a na brazill,jedan i malo jačee, mala srbijaaa vrijedi 7 braziiiiilaaaa, auuu kako ga prećeraše,pa staviiiii ondaa stojuuuuuuu na srbiijuuuuuuu, kad vliko vrijedimooooooo da bar kupim novog pasaaaaaaaaaaaataaaaa, nemereš đede za 7 stojaaa kupitt paasaaaataaa, mučiiii mrčoveee kad svijeetttttt kažee da srbijaaaa vrijedi 7 braziiiiiiiiiiiilaaa, što i ja ne bi za te pare kupioo paasataaaaaaaaaaaaaaaaaa

Deus

pre 5 godina

A šta ako rano povedemo?
(Kako onda???, 27. jun 2018 09:24)
---
Onda ce Brazil da nas ugazi sa 5:1 ako budemo igrali kukavicki da prodje vreme kao protiv CH i Kostarike. Nasa ekipa apsolutno ima znanja i jedna je od kvalitetnijih na prvesntvu ali brate sto se prenemazu kad vode, otezu, prestanu da igraju normalno. Uz ozbiljnu igru, razumnu kolicinu trcanja (ne trcati bez veze pa od 70-og minuta stati) i malo srece mi Brazil mozemo da dobijemo. Oni su itekako ranjiv tim a psihicki su jako nestabilna ekipa, kao uostalom i sve latino ekipe.

KKP

pre 5 godina

Proćićemo sa bodom, Švajcarska gubi i ispada, Brazil prvi, mi drugi...
(poklopiće se i gol razlika, 27. jun 2018 08:33) i ja mislim da ce Kostarika da umulja 2 komada,samo da ovi nasi nekako ne saznaju za to,jer ce odma svi da udju stojkoviću u krilo

želja

pre 5 godina

Biće napeto, biće 2:0 za Brazil. Ne možeš da savladaš nekoliko albanaca i par crnja u timu švice a hoćeš da se vadiš na majstorima ove igre...

Patriota

pre 5 godina

Nez tog zanosa ja ne bih ni pratio svetsko prvenstvo ni reprezentaciju. Po toj logici Panamci nisu trebali ni da gledaju svoje igrače. Sport je pomeranje granica. Srbija!

Majmunska posla

pre 5 godina

zaista mislite da imamo ikakve sanse....pa vi ste gori os njih na terenu ! svako ko ima i malo mozga shvatio jw juce na pres konferenciji da oni znaju sta ih ceka al ne vredi dizati tenziju naciji...

ajmo srbija

pre 5 godina

Prvo poluvreme će da bude rat, vijanje, taktika, kontre. Drugo poluvreme će da bude haos, raspad igre, dekoncentracija. Golovi ce da padnu u drugom poluvremenu. Čuda su moguća.

Александар

pre 5 godina

Moже ли? Може. Да ли верујем у то? Да. Да ли очекујем да се то деси данас? Искрено, на жалост не!

Bilal

pre 5 godina

Trećeg juna o. god. navršilo se tačno 84 godine od naše poslednje pobede nad Brazilom, (Kakva čudna koincidencija, rezultat te utakmice na stadionu BSK-a je bio 8:4) al' smo tada za razliku od danas u timu imali 4-5 vrhunskih fudbalera a posebno treba istaći Moša Marjanovića i Bogdana Tirnanića. Posle te utakmice odigrali smo još 13 utakmica i od toga 7 izgubili a 6 odigrali nerešeno uz gol razliku 12:28. Dakle ako u obzir uzmemo trenutne snage timova kao i tradiciju, loše nam se piše. Sva sreća da se utakmica igra u Moskvi pa reprezentacija neće imati večih problema sa povratkom kući.

Melenci selo u ravnici

pre 5 godina

Razbijamo Brazil i pravimo najvecu senzaciju na turniru.
Nista oni nisu bolji od nas, veceras hrabrost i srce u junaka pobedjuju. Ako oni igraju za Brazil i mi igramo za Srbiju, svetu zemlju hrabrih ljudi. Napred braco i da se svi skupa nocas radujemo.

šetač

pre 5 godina

Pa nije ovo Montevideo. Šalu na stranu kojim kapacitetima. Selektora nemamo, organizaciju nemamo, igračки кадар koji vredи milione imamo ali nemamo tim, sudiju ne možemo da imamo jer nismo toliko uticaji i ajte molim vas, najatraktivnija reprezentaciju da izbacimo sa svetskog prvenstva!?

Ivan Bg

pre 5 godina

Pade mi jutros na pamet, onako klinacki, iz glupog inata koji ne sluzi nicemu, da Kostarika povede jedno 3:0, i da onda Bane ritne jednu u nas gol, posto cemo do tada, naravno, da vodimo, da bude 1:1, i onda sve to proslavimo i jedni i drugi prekrstenim srednjim prstima na grudima. Bilo bi ekstra.

luka

pre 5 godina

možete , ako ne razmišljate na alibi način a to je oni su Brazil važno da nam sudac nešto ne dosudi pa da imamo zašto plakati.daklem ovako to je 90 minuta i idemo dati sve od sebe i pobjediti.nema sutra .
pozdrav split

Džoni

pre 5 godina

Ne budite smešni. Nas jesu pokrali, ali šta tek reći za ovo sa Nigerijom!
Za nas i ostale afričke zemlje nema mesta u završnici. Dovoljna je iluzija kako smo "imali prilike".
Jedino da zamenimo dresove sa Brazilcima pre početka, ali Brazilci verovatno ne bi pristali.

HR_Melbourne

pre 5 godina

Sretno Srbi, izbacite Brazil! Dobro igrate i uz malo srece moze se napraviti dobar rezultat. Svicarska nije zasluzila da vas dobije.

Leka

pre 5 godina

toloko loseg smo preziveli da je i ovo lozenje malo bljuc,ali ipak sine Mitre,Luka,Sergej zamislite jednog dana uzmes unuce pa ga posadis na krilo a ono tek progovorilo,prohodalo i kaze;"deda ajde opet onu pricu o brazilu kako smo ih.....

Zorz Vea

pre 5 godina

Šta ga je "Brazilaca" ovde, kanda bi se obradovali da izgubimo večeras. Ako gledati objektivno i nepristrasno ovaj meč u najavi onda sport definitivno nije za vas. Želim nešto vrlo svesno i tendeciozno da vam kažem:" Navijač..iz perspektive svakodnevnog života, naročito vanrednih situacija svakodnevnog života je nešto lepo, plemenito ili kako vole da kažu naši mentori iz EU inkluzivno. To je kao kad su navijači Zvezde i Partizana ubacivali pesak u džakove zbog poplave u Šapcu. Sve je to u redu i ja to bez ikakve ironije poštujem. Ali, iz te perspektive ne nastaje perspektive, ona nastaje iz pristrasne perspektive ili ako hoćete partizanske (eng. partizan-kao pridev znači pristrasan, neobjektivno naklonje, navijački). I tako ja kažem ova inkluzija možda može u nekim aspektima da nam pomogne, ali iz perspektive spasa duše jedino što može da nas spase je partizanija." Muharem Bazdulj. Kako mi igramo za spas duše večeras, a pošto igramo protiv Brazila, umetnost nam mora biti prioritet a neobjektivna pristrasnost glavni adut. Toliko puta je istorija pokazala i naučila nas da su čuda moguća i da što je veći protivnik to jače tresne o zemlju a slava odjekuje u večnosti. Ne igrate samo za sebe večeras pa vas neće biti samo 11 ili 23 nego mnogo više.

Živela Srbija, slatka majko ljubeći te bodrim

pera

pre 5 godina

Srbi su sportski narod ako nesto dobro radimo to je sport zato samo napred i 90min.bez predaje,veceras ce se videti koji smo i sta smo

Drca

pre 5 godina

Trebalo je pitanje da li ce da pobedi , a ne moze li...Mislim da necemo da pobedimo na veliku zalost cele nacije. Iskreno nisam neki kontras ili negativac , vec iskreno ne mogu da verujem u to jer do sada sto sam video je lose za tako veliki podvig. Daj boze da me oci varaju ...U svakom slucaju zelim srecu veceras momcima, neka daju sve od sebe pa kako bude...

NebaCar

pre 5 godina

Zašto svi otpisujete Kostariku, zašto je nemoguće da Kostarika pobjedi švajcarsku?Kostarika -Švajcarska 1-0, Srbija-Brazil 2:2, i eto nas....Brazil i Srbija idu dalje....Nije nemoguće
(vlado, 27. jun 2018 09:13)
Naravno, moze i iz 2 suta u okvir 2 gola da daju i mi sa 0:0 il 1:1 da idemo dalje, ali sanse za to su 00 ili 11 odsto
Verujem da mozemo da se odbranimo, ali da dobijemo samo uz veliku pomoc srece

Salence

pre 5 godina

Moze, ako igramo 6-4-1:

6 golmana, na liniji (to vam je po jedan golman na svakih 104,5 cm, plus isti toliko do svake stative). Valjda ce uspeti da pokriju

4 beka, u petercu (strateski rasporedjena/zive vatre, brzi kao munje)

1 izraziti napadac, za dar-mar medju 11 brazilaca

Uz ovakvu ubistvenu postavku, gazimo sve do finala

Naravno... . racunamo i na protivnikov slab dan

Bez njega nista

Alan Ford

pre 5 godina

BL


Zasto da budemo optimisti? Za ove turiste i manekene koji se okupljaju u repki samo zbog golog interesa i ne zanima ih nesto posebno da se malo potrude i preznoje a bez toga nema uspeha. Cast izuzecima ali takvi kad vide sve ovo onda i sami izgube volju. Pametnom dosta.

Bardami

pre 5 godina

Švajcarci su nas izbacili sa mundijala i tačka. A mogli smo i mi njih. Na kraju, smena trenera pred početak svetskog prvenstva, trenera koji je izborio Srbiji plasman na pomenuto prvenstvo, možda je i najveći razlog što nismo učinili više. Odigrajmo utakmicu s Brazilom najbolje moguće da bi se kući vratili s dostojanstvom.

SRKI

pre 5 godina

U Urugvaju billi su samo protivnici navijači i, za tadašnje vreme, ogroman stadion. Sudija je po svemu bio nemoćan.
Ako sada igramo samo protiv Brazila, i imamo neke male šanse. Medjutim, ako se pojavi i sudija koji je preplašen od celog zapadnog tzv "KULTURNOG" sveta ,onda dao Bog da naši igrači izađu živi i zdravi i bez 3 crvena kartona.

Jole

pre 5 godina

Zašto svi otpisujete Kostariku, zašto je nemoguće da Kostarika pobjedi švajcarsku?Kostarika -Švajcarska 1-0, Srbija-Brazil 2:2, i eto nas....Brazil i Srbija idu dalje....Nije nemoguće
(vlado, 27. jun 2018 09:13)

Zato sto ne odlucuje kostarika nego FIFA, a to je jasno pokazala delegirajuci Francuza koji treba da izvrsi zlocin ako bude potrebe.

st

pre 5 godina

Da su fizički spremni....! Ako motiv dodje iz srca, možda prevazidju kondicionu podredjenost. U svakom slučaju, srećno i napred Srbija!

fenomen

pre 5 godina

Moze li Kostarika da pobedi Svajcarce? Tesko. Ceo sistem je uz Svajcarsku i Brazil. Sudije sa fifinim naredjenjima i VAR u sluzbi Fife. Da je Brih sudio postenije mozda bih i verovao u čudo a ovako ne. I da budemo nadomak uspeha nesto nefudbalsko ce se ispreciti. Voleo bih samo da jednom vidim da svih 90 i kusur minuta igramo napadacki na gol vise pa makar izgubili 8:6. Znajuci nas mentalitet utakmica ce biti preslikana kao sa Svajcarskom sa istim epilogom. Srecno Srbijo.

mario

pre 5 godina

2 mesto smo trenutno po pretrcanim kilometrima. I to nesto znaci 
(v_K_esspreso, 27. jun 2018 08:39) 
To ti baš ništa ne znači jer broje se golovi i bodovi, a ne kokiko je tko pretrčao.
Ali eto vama srebro da se više ne pazite.

Јабучило

pre 5 godina

Ne zanosite se ljudi. Brazil je to. Svaka cast nasima na svemu i neka uzivaju veceras i neka se casno oproste. 
(hotelijer, 27. jun 2018 08:13) 

И 1914. и 1945. је било "Не заносите се људи. Швабе су то."
А вечерас нас је ипак 11 на 11.

Ђенерал

pre 5 godina

Бразил се мучио и против Швајцарске и против Костарике. Наравно да нису ништа посебно и наравно да смо ми тек распад. Али шансе постоје и хоћу да верујем да можемо да победимо. А ако не победимо онда се пребацујем за Енглезе да навијам јер и они су лузери који могу далеко да догурају само што то никад не ураде.
Срећно црвено бели са мало плавог по средини гостујућег дреса.

nista o nicemu

pre 5 godina

ДАНАС СЕ ПИШЕ ИСТОРИЈА! СРЕЋНО!
(Из Чикага твоји, 27. jun 2018 08:24)

ZNAMO DOBRO KOJI.

BL

pre 5 godina

Ova anketa upravo oslikava mentalitet naseg naroda! Predevdno: Da li mozes da budes uspjesan i boris se sa najboljima? Glasovi sve kazu, ali ima i nas vjecnih optimista.:) Velika podrska za momke!

igor

pre 5 godina

Ajd da danas ne pisemo istoriju , istorija nas nekako nikad nije mazila .. nego daj da pobede momci ili makar nek odigraju muski , nek daju sto posto sebe na terenu da mogu sve da pogledaju u oci posle utakmice.

neno

pre 5 godina

držim fige da pobijedite Brazil ... ali za to trebate pobijediti njih i sudce (100% će biti na njihovoj strani) ... biti će vrlo teško ali sve je moguće ...sretno!!

Ivan

pre 5 godina

Ja ne znam šta bih dao da pobedimo, ali kad realno sagledam situaciju i kad se setim kako smo tupavo izgubili pre samo par dana, moram da kažem da nam treba veliko čudo, čak i pomoć viših sila pa da ovo dobijemo. Dakle:
Bože, manitu, supermene, patrolne šape, ko god može ... pomagajte da ovo dobijemo nekako!

Jole

pre 5 godina

Nemojte samo previse da se nadate, jer FIFA nece dozvoliti prvenstvo bez brazila. Sudjenja i pljacke kao protiv Nigerije juce i puno puta pre toga je jasno pokazalo o cemu se radi.

Doktor - objavite komentar!!

pre 5 godina

Pošto će sad da krene loženje, evo da vam kažem pre utakmice šta će biti: prvih 15-20 minuta ćemo lepo da se borimo, onda ćemo da primimo prvi gol, i posle toga će da usledi potpuna havarija. Krstajić bi mogao večeras lako da postane Šestajić (kao što je 2006. Petko postao Šestko). Žao mi je samo ovih momaka koji se muški bore, a ima da pretrpe traumu zbog neiskusnog trenera. Na primer: Švajcarsku su pretrčali (116km naspram 112km) a svaka lopta se odbijala švajcarcima kojih je izgledalo kao da ih ima više na terenu. Dakle, naši su trčali u "prazno" i nisu stajali gde treba, a muški su pretrčali rivale... Ali hajde da se ložimo još malo dok ne počne utakmica: DAJTE BRAZIL DA SE IGRAMO!!!! To bar ništa ne košta...

Lemi

pre 5 godina

Samo na srecu mozemo da pobedimo. Nicim nas nisu uverili da imaju pameti i snage da pobede Brazil. Sve bombasticne izjave su u domenu lutrije i ne deluju mi iskreno od strane igraca i trenera.

jadeni

pre 5 godina

ja osobno mislim da može...ali najvjerojatnije neće.

stvar je stava i mentaliteta i ničega više. Već sam sto puta rekao da ovaj Brazil nije ništa ekstra (može postati i svjetski prvak da se razumijemo, ali može ga odvaliti i bilo koja ozbiljna reprezentacija).

Ako se Brazila stisne visoko i ne da mu e igrati -Brazil ne zna ni sam što bi, ali za tako igrati treba imati stav a kada srpski igrač poslje prvog kola izjavi -Brazil će biti prvi u skupini - tada ti je jasno da tog stava nema...
Srbija je vrlo solidna ekipa i ekipa koja može jako čvrsto igrati i ne dati Brazilu da se šeće -a ovaj Brazil naprosto ne zna protiv toga...još ako se uzme u obzir da što vrijeme više odmiče će baš oni biti nervozniji - nije da Srbija nema šanse.
To što Srbija, barem se meni tako čini, nema prestručno vodstvo, neki igrači su propuh u glavi (nešto kao naš Lovren koji je nevjerojatno dobar, ali ga netko mora voditi i usmjeravati...ako toga nema -nema te utaskmice gdje neće kiksati) i u biti igra posložena nekako traljavo -to je sasvim druga priča. I taj mentalitet -povest pa se zavuč u mišju rupu...

Tako da Srbija definitivno može, ali ako je suditi po reakciji nakon vodstva Švicarske te po određenim defitističkim izjavam koje daju sami igrači - nisam baš siguran da i hoće.

Минхен 1860

pre 5 godina

Желим да вјерујем да можемо одиграти као Иран против Португала. Било какво отварање, надигравање у пољу је рецепт за катастрофу. Овај Бразил не импресионира, али је и даље довољно добар да нашу недисциплину казни са пар лаких комада. Иначе, ми смо на звршницама великих такмичења од 1998. побјеђивали само кад нисмо примили гол и увијек идентичним
резултатом 1:0.
1998 СП ЈУГ:Иран 1:0
1998 СП ЈУГ:САД 1:0
2000 ЕП ЈУГ:Норвешка 1:0
2010 СП Срб:Њем 1:0
2018 СП Срб:Костарика 1:0

4 од ових 5 голова за побједе дати су након прекида, једино против Њемачке 2010. из израђене акције.

Pedja

pre 5 godina

Mozemo,ali nece nam dozvoliti
(Vule, 27. jun 2018 08:37)
Nije nam dozvolila ni Austrougarska pa su ih nasi preci gole oterali nazad preko Drine. Ne dosude ti penal, teraj dalje nema koristi od kuknjave...

milke

pre 5 godina

Fudbal nije više sport nego je industrija, korporacije diktiraju uslove sve za profit i da budemo bolji interes je da ode dalje brazil (neymar), kao juce argentina (messi), moraš da budeš tri puta bolji na terenu pa da se nadaš prolazu.
Nada poslednja umire, samo da odigraju muški svih 90 minuta.

srb

pre 5 godina

zasto da ne? Nisu mi jasni ljudi koji nemaju veru, koji ne veruju ni u sta sto nije realno, koji nemaju snove i nadanja. Svestan sam i ja da su realne sanse za nasu pobedu nikakve ali nadam se da moze cudo da se desi i zato NAPRED SRBIJA

room 1408

pre 5 godina

Večeras treba igrati iz 1-1 i 7+ na Brazil.To je realno da dodje.Ja mislim pred početak utakmice da će biti na Srbiju kvota kao da igra covek prelaz.Realno nemamo ni 1% šanse na ovoj utakmici.Ja ću gledati nešto drugo večeras.Ni protiv Argentine ono brukanje nisam hteo gledati,tako da ću i ovo večeras preskočiti,...

ZgHrEu

pre 5 godina

2 mesto smo trenutno po pretrcanim kilometrima. I to nesto znaci
(v_K_esspreso, 27. jun 2018 08:39)
Evo vam srebrna medalja da se ne patite s Brazilom!

vlado

pre 5 godina

Zašto svi otpisujete Kostariku, zašto je nemoguće da Kostarika pobjedi švajcarsku?Kostarika -Švajcarska 1-0, Srbija-Brazil 2:2, i eto nas....Brazil i Srbija idu dalje....Nije nemoguće

tony

pre 5 godina

pavle@ - a sto nama uopste i trebaju takve kalkulacije i okolnosti pa da igramo onako kako si opisao!? vidis, to takodje spada u luzerski mentalitet koji pominjes a nisi ni svestan toga. glavni problem i jeste luzerski mentalitet ali ne taj koji ti pominjes jer to je povrsno, sustinski luzerski mentalitet koji izbija iz tvog nazovi optimizma je ustvari taj sustinski luzerski mentalitet koji nas vekovima ubija. nas kolektivni optimizam ne dolazi iz pravog pravca, nema dobre temelje, uvek dolazi iz gubitka i posle gubitka, euforicno, brzo, jako.... a posle geknemo o zemlju jos gore pa sve tako u krug. kad drzavni tim i drzavu budu vodili ljudi koji su pobednici ali sustinski pobednici onda ce svima u srbiji biti bolje. na zalost, na zalost svih koji zive u srbiji takvih ljudi nema u srbiji. ima takvih naravno ali takvi odavno vec ne zive u srbiji. sve sto nam se dogodilo u poslednjih tridesetak godina sve se i dogodilo jer su na vlasti bili ljudi bez prave vizije i bez prave zelje za pobedom. jer nisu znali da pobede. a mogli su. e, tako ce biti i veceras, necemo pobediti zato sto ne znamo a mogli smo pobediti zato sto mozemo.

мерак

pre 5 godina

Ја верујем, ви како хоћете. У бој свим срцем па шта нам бог да! Живела Србија!

Niskoleteći Aligator

pre 5 godina

Možda većini godi, da se loži (bez osnova) i da gaji lažne iluzije, ali mi se čini da će srpski momci u četvrtak već leteti za Beograd...
Orlovi su to, zar ne!?

mr.wolf

pre 5 godina

I ponovo stara prica, ako ovo, ako ono, ako oni... mi prolazimo.
Retko igramo velika takmicenja, a kada se plasiramo manje vise uvek znam kako ce da se zavrsi a opet se nadam, gledam, psujem, nerviram se. I tako svako veliko takmicenje.
Tako i veceras.
Pitanje da li moze da se pobedi Brazil dovodi do samo jednog odgovora. DA. Moze.
A da li je realno, to je vec druga prica.
Kao sto neko rece, razum mi kaze : "ne, to nije moguce, kod nasih je motivacija i psiha mnogo pala posle Svajcarske, a Brazil negde mora da proigra, sve ukazuje na debakl", ali i ppred toga se ja opet nadam i palim da ce se desiti cudo.
Napred, pa sta bude ! Napred Srbija !

DRAGAN

pre 5 godina

Danas u Moskvi se pise
nova istorija.Zapamtite
sta sam vam rekao.
Idemo orlovi, idemo braco
srbi.Izginite ako treba na
terenu.Brazil nije nepobediv,
samo igrajte i mislite na
pobedu.Valjda ovaj iranac
koji danas deli pravdu nece
biti nalik na onoga svabu
koji nas je pokosio protiv
svice.Idemo sve do zadnjeg
sudijskog zvizduka, pa sta
dragi bog da.SRETNO....

Србин

pre 5 godina

Ми у Ранилугу пратимо утакмице наших, пратимо сва дешавања о нама у Русији и верујемо у тријумф! Скупићемо се и вечерас у једној кући нас 10-ак што нас има и навијаћемо из свег срца, које је после голова Џаке и Шаћирија хтело да стане...што баш они, што баш нс онакав начин, али није ни то најгоре што нам се дешавало у животу, иако боли подједнако озбиљније ствари...
Ранилуг верује да ће Стојке да скине два зицера, да ће Коларов да одигра одбрану и напад као никада до сад, да ће Тошке и Блеки да гину, а Бане или Рукавина да зауставе падаљка. Матић, Сергеј и Лука ће покидати на средини и преко Тадића Митровићу обезбедити да постану сви хероји нације, хероји Србије. Па да заборавимо пар дана на све проблеме и тешкоће и посветимо се радовању и новој машти.
Фудбалери, ако читате ово, а верујем да не можете да одолите да ме читате, ви имате доста обавеза, напорне тренинге, али и на неки начин безбрижан живот који сте својим талентом и радом обезбедили. Безбедни сте. Вечерас заборавите на то, размишљајте као да вам од овог живот зависи јер на многе животе ваш однос према дресу Србије и те како утиче. Борите се као никад, кидајте, трчите до изнемоглости, уклизавајте, дајте гол! Победите! Знамо да можете, Ранилуг и цео Космет верује у вас! Можете! Победите! За славу, за народ, за Космет, за Србију!

rango

pre 5 godina

Ajmo komšije učinite ovo prvenstvo zanimljivijim..defanzivno jako a ako ce trebati više kao i protiv Švicaraca u prvih 15 min.svi u napad..naravno od 70-te min. na dalje...sretno!!

miki

pre 5 godina

moze, ako brazilci budu uzasno lose raspolozeni a mi suprotno. Ako im Bog zna kako umuvamo neki go iz prekida posto samo tako i dajemo golove i onda samo odbrana, odbrana i odbrana.

Ljudi, realno, igramo vrlo los fudbal

Aleksandar

pre 5 godina

Svako može da pobijedi Brazil ko vrši presing na njihovoj polovini, ne povlači se na svoju polovini čim zabije go, ko trči cijelu utakmicu, ko se bori svim silama i ruje po terenu poput Šaćirija i daje sve od sebe. Naravno takav neko može i da izgubi utakmicu.
Sa kukavičkim stilom igre kakav gajimo posljednjih 30 godina nemamo šta da tražimo. Pobijeda može doći samo pukom srećom kao pobjeda protiv Njemačke u Južnoj africi kada su nas Nijemci stisli sa 10 igrača i go visio u vazduhu cijelo vrijeme a mi pukom srećom pobijedili. Realno, imamo šanse za pobjedu kao što Krstajić ima šanse da večeras dobije na lotu.
Također pobjeda je moguća samo ako bude 0;0 do pred kraj, pa zabijemo neki go koji nije plod neke akcije nego više proizvod pukog slučaja, tipa slobodan udarac, neki odbijanac i slično, pa Brazil ne stigne da izjednači. U slučaju da povedemo u 15 minuti, slijedi nam katastrofa, bunker do kraja i igra viktorije.
Po meni šanse su vrlo male.

Alen Sidnej

pre 5 godina

Ljudi koji stvarno veruju da možemo pobediti Brazil su u nekom paralelnom univerzumu. Možemo se nadati naravno, nada umire poslednja, ali biti ubeden da možemo pobediti i usput ih eliminisati sa turnira je lozenje. Ispratili smo tim bez nekog nadanja da mogu nešto extra, sto je realnost, sad odjednom smo ubeđeni da će pobediti glavne favorite, što ide iz krajnosti u krajnost.

Nek se ne obrukaju, da sudija bude fer, i da budemo objektivni kad ispadnu da je to realno stanje našeg tima (trener + igrači).

nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu

pre 5 godina

ovako će biti: Kostarika crveni karton u prvih deset minuta ako i to ne pomaže drugi crveni u dvadesetom minutu.
to je sve od fudbala večeras.
Brazil VS Srbija biće odlična utakmica, možda i najbolja na celom prvenstvu!

D10S

pre 5 godina

Mi pre svake utakmice: Borba! Mi smo Srbi! Gvozdeni puk! Beogradski sindikat! Solunski front!
Mi nakon svake utakmice: Sta bre onaj SMS moze kod Palme u Jagodini da igra! Zasto bre stavili menadzeri Krstajica umesto Muslina! Ako nam nas pobedili, nista ne znamo! Bruka! Ivanovic drvo....

Srpska posla.

Mirko

pre 5 godina

Pa normalno da mogu, sanse mozda i nisu najbolje ikada, ali postoje, da ne mogu kladionice ne bi dale nikakve sanse srbiji, leicester je uzeo premijer ligu sa kvotom 5000, na srbiju je danas 7.5. Daklen, jasna stvar, mozete.

Alan Ford

pre 5 godina

Napred momci, Vučić podigao cifru na dves milki, za titulu prvaka sveta. Vas novac jedino motiviše. Briga vas za ponos i patriotizam.

bromazepam

pre 5 godina

...ako večeras nekim slučajem pobedimo, neka to bude u '90+ minutu....da posle ostaje samo da sudija odsvira kraj...jer ako ostane više vremena ponovicemo kukavičku igru iz prošle utakmice a to je onda poraz za koji nacija nema živaca...

nista o nicemu

pre 5 godina

Situacija zahteva da se citira Bajaga

Pokazi mi da je igra dar
koji nikad nismo gubili
Nebitna, vrlo bitna stvar
u koju smo se odmah zaljubili

Ајде@

pre 5 godina

Ако примимо први гол, наје.али смо!!!
Чуда се дешавају у причама, у стварности врло тешко.
Од сатџија изгубили, а да се вадимо на уметнике, то баш и не иде!
Да се надамо Костарики, која има шансе за победу, а онда и наши можда ураде нешто више... Реално је тако.
У сваком случају, нема туге, јер ови момци тек на европском и следећем светском првенству требало би да постигну зенит.
Фудбал ће се и даље играти људи, а њима треба подршка за даља такмичења...

Никшићанин

pre 5 godina

A sta nam znaci i da ih prodjemo? Sa ovakvom igrom i selektorom, samo bi napunili dzepove ekipi iz FSS, a u osmini bi nas razbili i to je to.
Kad postavimo zdrav sistem i kad stvorimo pravu rep., onda mozda i bude nesto.
Do tad, samo smo izletnici i epizodisti.
Daj Boze da se varam.

Lord_Sarma

pre 5 godina

Kolko god da se trudim da budem optimista ipak su veće šanse da jedan čovek u 2 ujutru kupi knjigu u nekoj biblioteci u Njujorku nego da pobedimo Brazil večeras.
Kad uzmemo u obzir sve što se dešavalo u savezu, sa selektorom, tenzije pred utakmicu sa Švajcerskom, sudjenje... Nije ni ovo tako loše.

Gerov

pre 5 godina

Procitao sam sve komentare, pogledao i link “branioci Beograda” i najezio se. Trcite momci veceras za svoj narod. I kada noge ne slusaju, setite se da smo tu i blenemo u tv i deremo se ko blesavi. S verom u Boga, za Srbiju!!!

Chuki

pre 5 godina

Ima dosta ovde zanimljivih komentara ali ne razumem komentare nema sanse, pakujte kofere i to me slicno, takvi ljudi su u zivotu gubitnici. Kao da cela nacija ne zna da je Brazil favorit, da li su Iranci mozda tako gledali idemo kuci nemamo sta da trazimo nisu izasli su i izginuli i imali mrtvu sansu da prodju. Slazem se ja da ce biti pakleno tesko ali i 1% sanse je ipak sansa a mi ipak imamo malo vise, slazem se i kada ljudi napisu potrebno je cudo, jeste potrebno mozda se i desi, ova reprezentacija uopste nije igrala lose u ove dve utakmice, u drugoj smo se lose branili. Ali mi smo cudan narod imamo mnogo strucnjaka sad ispade da sam i ja jedan od njih. Momci veceras srce na teren, vera u sebe,uzivajte u ovakvoj utakmici daj sve sto mozes pa i ako izgubis boze moj bice bolje drugi put, meninje drago kada ja imam za koga da navijam na SP i pre bi bio u situcaiji da se vadim protiv ovakvog protivnika nego kao Poljaci da igram revijalnu,zar ne, JA VERUJEM!

srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Moze li Srbija da pobedi sebe, to je pitanje, jer kad pobedi sebe pobedice i protiv Brazila.
Sastav igraca uopste nije los, nismo za svetskog prvaka ali nismo ni za ispadanje u prvom krugu. Ista stvar nam se desava i u rukometu. Imamo vrhunske igrace ali kao reprezentacija igramo lose, dosadno i nazadno.
Basket i odbojka su primer kako upornoscu i radom moze da se dodje do vrhunskih rezultata jer je pristup utakmicama uvek na vrhunskom nivou. Ali tu za trenere imamo dva vrhunska igraca, i pre svega - dva autoriteta.
Moze li se pobediti osrednji Brazil? Pa naravno da moze. Da je Hrvatska tako razmisljala izgubila bi od Argentine, a ovamo su ih rasturili. Ali mi nemamo igru, nemamo sistem, nasi trce neki presing ali svako za svoj gros, ne otvaramo igru, ne trcimo brzo... Sada je kasno da se to ispravi. Idemo na srecu, slabi oni, slabi mi...pa kome se posreci.

marko440

pre 5 godina

Sve je moguce! ovo je pravi test: ako pobedimo zasluzeno idemo dalje - i ko zna gde je kraj, ako izgubimo zasluzeno zavrsavamo ekskurziju - na kraju svega samo je jedan tim sampion.

tv

pre 5 godina

Trebalo je da dobiju Švajcarsku, da nije bilo lošeg suđenja. Bez odlične igre čuda se ne događaju a igra je još odavno samo u slagalici.

Myers

pre 5 godina

Ljudi moji nemojte očekivati da možemo nešto uraditi večeras. Šansu za prolaz smo prokockali protiv Šcajcarske ( Albanije). Da sam bio nekim čudom mestu naših fudbalera nema šanse ma nema tog Boga da bi me pobedili ti "Švajcarci" umro bi na terenu i nebi dozvolio da mi oni tamo glume nekakve orlove i simbolizuju veliku Albaniju. Tu utakmicu kad smo izgubili nema više šta da se priča. A i naš fudbalski savez je posebna priča koliko tu ima mućki i nepravde to je strašno.

Toti

pre 5 godina

Brazil je naravno kvalitetnija reprezentacija od nas, ali kao i u ratu tako i u fudbalu desavalo se da jaci izgube od slabijih.Ali bi u takvim situacijama presudne bile dobra taktika i psiha tj mentalitet pobednika.Mislim da Krstajic adekvatne taktike nema, a da nasi fudbaleri nemaju tu psihu da ostvare pobedu.Naravno, nadam se da gresim i da ce me veceras razuveriti.Srecno!

nista o nicemu

pre 5 godina

Može komotno da se kaže da osvajamo prvenstvo. Nije delovalo tako kada smo poveli protiv Švice, ali kada smo kao svaki pravi šampioni odlučili da idemo na Brazil i pošaljemo ih kući sad se može reći


TITULA STIŽE U BEOGRAD

Toni B.

pre 5 godina

Ne mogu nasi pobediti Brazil. Najvise zbog cinjenice da je trener neiskusan, pa covek nikad nije vodio ekipu u ovakvoj situaciji, sta on zna o svemu ovome. Za mene je i Milorad Kosanovic bio bolje resenje od ovoga...Ekipu ne sastavlja trener, taktiku ne sastavlja trener...

Drago

pre 5 godina

Fudbalski reprezentativci Srbije!
Tačno od 20 časova protivnika treba razbiti vašim silnim jurisem, razneti vašim fudbalskim projektilima, nadigtati hrabrim srcem i mudrom glavom.
Zemljaci, srpski fudbaleri!
Većina svetske i srpske javnosti izbrisala je naš tim sa spiska učesnika koji nastavljaju dalje takmičenje na SP. Naš tim je žrtvovan iz viših interesa i sportske nepravde svetskih fudbalskih moćnika, kao i zbog zavisti, sujete i zlobe domaćih nemocnika. Vi nemate dakle da se brinete da li ćete proći u drugi krug. Skoro svi su vas već unapred otpisali.
Zato napred u slavu! Za Srbiju i one Srbe koji još u vas veruju. Živeli i srećno!

nista o nicemu

pre 5 godina

Republika Srpska vjeruje.
(Republika Srpska, 27. jun 2018 08:17)

Pozdrav braći, ovo dobijamo lakse nego da nam sudi licno Dodik.

Boki

pre 5 godina

Razum mi govori da ne možemo, ali ne mogu da se ne nadam i ne sanjam. Objektivno, Brazilci su veliki favoriti i njihovo ispadanje bi bilo najveća senzacija dosadašnjeg šampionata.
Ako uspemo da se odbranimo prvo poluvreme i u poslednjih 20 minuta uđemo sa aktivnim rezultatom, možda i prođemo dalje. Ako nas načnu u prvih 15 minuta - sledi brodolom.
Samo neka naši odigraju borbenu i srčanu utakmicu i ma kakav rezultat bio niko im ništa neće zameriti!

gospodin

pre 5 godina

naravno da mozemo da ih pobedimo,ovo je najslabiji Brazil u poslednjih 40 godina..kao prvo visi smo od njih u proseku za 20 cm po igracu i zivo me zanima kako ce da nam brane prekid i skok.Kao drugo nijedan favorit nije ispao jos u grupnoj fazi tako je ostao danas samo Brazil i ako on ne ispadne to bi bo presedan svetskih prvenstava.I kao trece dosta zavisi kako ce Krstajic da postavi ekipu..Prijovic i Mitrovic moraju da budu u spicu a i za njih Sergej i bas bih voleo da vidim kako ce mali brazilci da sacuvaju ove tri gromade.

Zex

pre 5 godina

Najverovatnije Ljajic daje tri komada. Sta da vam kazem drugo.Spremite pljuvacku, nemojte danas da je trosite jer bice potrebna nocas a ima i razloga valjda.Šanse da pobedimo Brazil su 1% ne zbog kvaliteta Brazila vec zbog naseg mentalnog sklopa.taj 1% je nasa nada, cuda su moguca i sa jednim procentom.

SEXaS

pre 5 godina

dajte ljudi budimo ozbiljni i shvatimo da nemamo šta da tražimo večeras. sve i da igramo najbolji svoj fudbal ipak je Brazil jači, a i gde nije pomoći će sudije i to ne govorim da bi bilo neko opravdanje za poraz već je to jednostavno tako.
za nas bi bilo najbolje da igrači u meč i uđu sa pretpostavkom da ga igraju ponovo, a da su ga prethodno izgubili zbog svojih glupih grešaka ili zbog nefer suđenja. jedino mooožda tako.
u svakom slučaju sretno momci.

nista o nicemu

pre 5 godina

Do juce smo verovali da gazimo SAD u finalu Olimpijade, a danas ljudi misle da ne mozemo neki Brazil u grupi?

Ako je mogao Birca na Kajrija Irvinga ne vidim sto ne moze Rukavina da hapsi Nejmara.

nista o nicemu

pre 5 godina

Po kvalitetu bi mogli, po mentalitetu (brani se iliti kukavičkim) ne može!!
(SAŠA FRANKFURT, 27. jun 2018 08:38)

Sale, komentarisi Nemce, mi idemo po BOGINJU.

kengur86

pre 5 godina

Mozda bi i mogli, ali nas je fudbalski savez osakatio, prvo sa smenom selektora, koji nas je odveo na svetsko prvenstvo, a potom i forsiranjem nekih drugih igraca, koji moraju da igraju. Pravi se ne realna atmosfera oko ovog meca, a za Brazil mi smo samo jedna stanica na putu do cilja. Da se ne lazemo ovaj brazil se ne moze meriti sa generacijama 1994 i 2002 god, ali za nas su svetlosnim godinama daleko. Da bi bilo bolje, mora trulez iz saveza da se promeni (nazalost to se nece nikad desiti), zatim da se ulozi u infrastrukturu i omladinsku skolu, zatim da se odabere selektor na duze staze koji ce proci minimum dva ciklusa kvalifikacija evropsko i svetsko i onda se moze uvideti gde smo i da li mozemo da napravimo neki bum na nekom sampionatu. Ovako sto bi rekao Savo Milosevic vidimo se u Beogradu uskoro, tj u petak svi na docek :) Bice bolje jednog dana, to svi u Srbiji misle, pocev od sopstvenog zivota...

nista o nicemu

pre 5 godina

Ne vidim bas neku razliku izmedju DAJTE AMERE DA SE IGRAMO i DAJTE BRAZIL DA SE IGRAMO



Mitar spakuje jedan u 72om minutu jer zna se sta ce Nejmar da radi, cela Srbija i svet zna odgovor na to pitanje.

kakogod

pre 5 godina

Na kraju svetskih prvenstava se samo pamti sampion , par godina se ljudi sećaju i finalista ali na kraju se samo pamti sampion ! Ako hoćeš da postaneš sampion , izadji na teren kad je najteže i pobedi najbolje ! Pa posle da otamburamo i Nemce ! ?

warlock

pre 5 godina

Ajde ljudi, ajde pa makar na snagu, vidite li sta nam tzv. veliki rade, ajde za balkanski fudbal, moji su medju 16, jesmo li rekli da zajedno igramo finale? Cekamo i vas nocas, ajde momci....

A što ne bi moglo

pre 5 godina

Naravno da može. Sa lošom igrom i još gorom taktikom. Samo visoko i Mitar će jednu spremiti. Ovi će se ufrkati jer su pod imperativom i eto...

Rafa30

pre 5 godina

Teoretski moze..ali u praksi..ne..
Zato sto ce opet bit neki sporan detalj na stranu Brazila..ili Srbija nece imati srece..
To je tako ,kad su veliki u pitanju..
Sretno..
Pozz iz Hrvatske..

Oliver Kosta

pre 5 godina

Sve moze da se desi u fudbalu. I ovo prvenstvo to pokazuje. Sve su to ljudi od krvi i mesa. Da li iko ikada moze da garantuje da neka ekipa moze da pobedi npr. Meksiko u eliminacionoj utakmici? Ti ljudi gore kad pevaju himnu a na terenu melju. To je recept i onda nema straha ni od koga . Vera u Boga i trcanje do kraja.

nista o nicemu

pre 5 godina

Ne zanosite se ljudi. Brazil je to. Svaka cast nasima na svemu i neka uzivaju veceras i neka se casno oproste.
(hotelijer, 27. jun 2018 08:13)

A kad da se zanosimo ako necemo protiv Brazila? Jel protiv Farskih ostrva? Nije zanos, to je ljubav prema fudbalu.

COPACABANA is terified cuz Mitro's onFIRE

Pavle

pre 5 godina

Ovih dana sam procitao toliko luzerskih komentara da je to strasno. "Nema sta da trazimo protiv Bazila", "Pakujte odmah kofere" itd. a komentatori se ljute na nase fudbalere zbog tzv. "gubitnickog mentaliteta"!? Pa gde je tu zdrav razum i logika? Ja ne bi mogao da zamislim svoj zivot da nemam tu konstantnu veru u cuda. Sve sto sam u zivotu postigao, postigao sam verom u cuda. Mrzim luzerska razmisljanja i luzerski mentalitet. Treba verovati i podrzati nase fudbalere i nema u tome nista lose. Znam da je nacija totalno isfrustrirana i zivcana jer nikako da nam se posreci malo i u fudbalu ali ovo sto se desilo sa Svajcarskom je ispalo IDEALNO! Jer da smo pobedili onda bi protiv Brazila igrali kalkulatorski, ili tipa sta bude. U ovakvoj sad situaciji nema vrdanja. Prilika je da se prelomi ta barijera u glavama nasih fudbalera, da se igra prsa u prsa, hrabro i bez respekta. Biti ili ne biti! A koji je to uspeh samo proci grupu pa onda sta bude??? Suprostavi se zestoko pa neka bude i 4:3 za Brazil!

Kol

pre 5 godina

Nije nemoguce jer to je lepota sporta da underdog moze da pobedi favorita, ali ako cemo realno po svemu prikazanom na ovom prvenstvu zaista nam treba cudo veceras!

nista o nicemu

pre 5 godina

Naravno da moze. Vise je pitanje da li ce nam dozvoliti. Dajte ljudi jednom da budemo ujedinjeni uz nase. Vidite Albance kako su svi uz njihove kada je u pitanju provokacija, o podrsci da ne pricam. Hrvati su isto svi uz svoje, samo kod nas ima gomila hejtera kojima smeta SMS, Mitar, Luka,Mladen ili neko treci. Svi uz Srbiju danas, ljudi su na obe utakmice dali sve sto imaju. Ja sam vec sada ponosan na njih.
(vlada, 27. jun 2018 08:19)

Vlado, slazem se. 2:0 za nas.

Pedja J7

pre 5 godina

https://www.youtube.com/watch?v=4Y_vVK5BQ3c

Evo, ovo neka im bude najveci motiv!
Ovakvi su nasi preci bili!
Mi smo ratnicki narod, koji se uvek hrabro suprotstavljao najjacima!
Ovo su nasi heroji - nasi preci. Oni, koji su ostavljali decu u pelenama, i malo vecu decu, koja su ih vukla za nogavice, da bi otisli u rat za majku Srbiju, da bi otisli u sigurnu smrt, da bi mi danas uopste postojali!

VI MOMCI SAMO IGRATE FUDBAL, SUTIRATE LOPTU - Zato se opustite, uzivajte, igrate 1/16 finala sa Brazilom, gde ces vise?!
Samo, jedna stvar. Sutirajte tu loptu, i trcite danas, kao da vas bas ovi nasi preci gledaju sa tribina. Trcite i borite se, tako da se ne bi postideli pred njima nakon utakmice, da biste mogli da ih pogledate u oci, i kazete "Deda, dao sam sve od sebe"!
Kad su oni mogli zivot, mozete i vi da date 90 minuta svog!
A ako vas Brazil i pobedi, neka crknu da bi to uradili!!1
NAPRED MOMCI, IDEMOOOOOO!
SRBIJA!!!

е свашта...

pre 5 godina

Ако је Грчка освојила ПЕ, онда и ми можемо да победимо ову утакмицу. Како? Немам појма. Некако, ако се све сложи...

Uzivam u SP

pre 5 godina

Moze! Da ovo pitate a da je 2006.godina,onda bih rekao NE! Da je ovo Brazil sa Ronaldinjom, Kafuom,Karlosom,Kakom,Adrianom,Ronaldom,Didom,Emersonom tada bi zaista unapred otpisao bilo kakvu nadu.Ovaj Brazil nije velesila,samo je jak tim.Vec sam pisao,da ne nose zute dresove i grb Fudbalskog Saveza Brazila, ja bih rekao da je ovo neka jaka cvrsta evropska ekipa. Dakle igraju evropski, tvrdo,nisu zoga bonito Brazil, gde vam treba 23 umetnika s loptom da bi dobili isto toliko njihovih umetnika s loptom. Zato se mogu dobiti, sa pristupom kao prema jednoj evropskoj ekipi.Pokazala Kostarika, pokazala Svajcarska.Nisu homogeni, nisu tehnicki besprekorni,skloni su greskama u poslednjem delu tima.Zato su vise evropska reprezentacija u ovom trenutku. Izadjite momci, imajte na umu da ce ceo svet pricati danima o vama, a Srbija godinama o vama ako napravite malo cudo.A mozete, to je najvaznije! AJMO SRBIJO!

nista o nicemu

pre 5 godina

Ne mogu nasi pobediti Brazil. Najvise zbog cinjenice da je trener neiskusan, pa covek nikad nije vodio ekipu u ovakvoj situaciji, sta on zna o svemu ovome. Za mene je i Milorad Kosanovic bio bolje resenje od ovoga...Ekipu ne sastavlja trener, taktiku ne sastavlja trener...
(Toni B., 27. jun 2018 08:16)

Ne mogu, al će.

hotelijer

pre 5 godina

Ne zanosite se ljudi. Brazil je to. Svaka cast nasima na svemu i neka uzivaju veceras i neka se casno oproste. Kada se podvuce crta pristojan fudbal smo igrali kada uporedimo nase prethodne nastupe. A sada krecemo da pratimo Zvezdu i Partizan. Nadam se da ce nas ponovo obradovati ulaskom u Ligu uefa. Sve u svemu ide fudbal na bolje. Sportski pozdrav.

nista o nicemu

pre 5 godina

Aman ljudi, apsolutno sve je protiv nas, nema nikakve sanse da ih pobedimo.
(Zox, 27. jun 2018 08:18)

Bas kao u Indianapolisu 2002. godine.

Reality kills

pre 5 godina

Aj ne lozimo se...(trece oko, 27. jun 2018 08:15)A NE TI ĆEŠ
(nista o nicemu, 27. jun 2018 08:41)

Znaci, Kosovo je Srbija a i blagodarimo Gospodu sto nam je podario Aleksandra:)), a i jos dragi Tita da je tu... Jos cuveni srpski inat kad proradi, izriljace stadion i zasaditi novu travu u prvom poluvremenu, polomoce case od kristala i pucupati bohore od lala:))..Uzalud, sve je protiv naaas...:))

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Po kvalitetu bi mogli, po mentalitetu (brani se iliti kukavičkim) ne može!! Bilo bi dobro da "prelome" u glavi, da mogu i da odigraju sa 150%!! Problem je veliki kondicija, to se trenira!! Ubaciti Radonjića radi brzine, i Prijovića jedno poluvreme. Borite se muški pa šta bude biće!!

Miki

pre 5 godina

Kada ne bude bila menadžerska ekipa koju predvodi Kokeza možda Srbija i da pobedi a sada nema šansi. Srbiji se uvek događaju bez konesekvenci Karadžić, Kokeza i onda je rezultat jasan.

Pedja

pre 5 godina

Po prvi put trcanje nije problem. Igraci trce i bore se ali se vidi iz aviona da Vuc.. ovaj Krstajic nema pojma. Zbog neuigranosti deluje kao da malo trce. Protiv Svajcarske smo pretrcali vise ali je na terenu to izgledalo kao da njih ima vise.

xza

pre 5 godina

istorija see ne pise sa Kostarikom I Svakcarskom. Istorija se pise protiv Brazila ma kakav on u ovom trenutku bio. Ako su pravi napisace istoriju

Saša

pre 5 godina

Momci su igrali pošteno i prvu i drugu utakmicu, uvek može bolje ali želja i volja su bili izraženi i to se videlo. Samo tako odigrajte i ovu i JA VAM NIŠTA NEĆU ZAMERITI koji god rezultat da bude.

alibaba

pre 5 godina

ne moze ni pod razno,sam odlazak na svetsko je za srbiju veliki uspeh.Svaka cast momcima na trudu i zalaganju,realno ovo su nam krajnji dometi.Pravda za Muslina.

dejon

pre 5 godina

Nismo mogli ni Svajcarsku dobiti kada je moralo a sada moraju Brazil!Samo nek odigraju posteno i da se ne brukaju kao sa Šestkovicem pa kako god.Budimo realni i posteni prema ovim momcima.

dalibor

pre 5 godina

Mozda cemo da pariramo veci deo utakmice, ali koliko god igrali oni lose Brasil ima takve pojedince koji individualnim potezima mogu da rese utakmicu, to mi nemamo. I ne treba da se zanosimo, i njima treba pobeda, nisu prosli dalje jos uvek. Inace, upravo gledam na jednom jutarnjem programu... Konacno da cujem pravi komentar nase prosle utakmice, i to od vojnog analiticara. Drugo poluvreme odigrali smo ocajno, kukavicki, izvinjavamo se na terenu, nema pritiska na sudiju. Konacno i slozni funkcioneri dva nasa najveca kluba.

dr. Haos

pre 5 godina

Kuca se gradi od temelja...a nama su temelj Kokeza&co... Krstajic ne moze prosto-prosirenu recenicu da sastavi, igraci trce u prazno...ne znam...stvarno ne znam sta bi trebalo da se desi da dobijemo ovu tekmu...

Pedja

pre 5 godina

VI MOMCI SAMO IGRATE FUDBAL, SUTIRATE LOPTU - Zato se opustite, uzivajte, igrate 1/16 finala sa Brazilom, gde ces vise?! 
Samo, jedna stvar. Sutirajte tu loptu, i trcite danas, kao da vas bas ovi nasi preci gledaju sa tribina. Trcite i borite se, tako da se ne bi postideli pred njima nakon utakmice, da biste mogli da ih pogledate u oci, i kazete "Deda, dao sam sve od sebe"! 
Kad su oni mogli zivot, mozete i vi da date 90 minuta svog! 
A ako vas Brazil i pobedi, neka crknu da bi to uradili!!1 
NAPRED MOMCI, IDEMOOOOOO! 
SRBIJA!!!
(Pedja J7, 27. jun 2018 08:17)
A ako padnes na travu od umora, gledaj da padnes tako da mu i tako smetas, da mora da te preskoci...

Zox

pre 5 godina

Aman ljudi, apsolutno sve je protiv nas, nema nikakve sanse da ih pobedimo. I da pobedimo, prvi sledeci mec gubimo (za razliku od Brazila), prebrojte samo prodate dresove u slucaju prolaska Srbije ili Brazila i bice sve jasno.

Niko nije savrsen u mazohizmu kao mi. Neizlecivi utopisti koji ne urade sta treba kad treba vec se vade na podvige... "Kasno Marko na Kosovo dodje"...

vlada

pre 5 godina

Naravno da moze. Vise je pitanje da li ce nam dozvoliti. Dajte ljudi jednom da budemo ujedinjeni uz nase. Vidite Albance kako su svi uz njihove kada je u pitanju provokacija, o podrsci da ne pricam. Hrvati su isto svi uz svoje, samo kod nas ima gomila hejtera kojima smeta SMS, Mitar, Luka,Mladen ili neko treci. Svi uz Srbiju danas, ljudi su na obe utakmice dali sve sto imaju. Ja sam vec sada ponosan na njih.

nista o nicemu

pre 5 godina

Ne zanosite se ljudi. Brazil je to. Svaka cast nasima na svemu i neka uzivaju veceras i neka se casno oproste.
(hotelijer, 27. jun 2018 08:13)

A kad da se zanosimo ako necemo protiv Brazila? Jel protiv Farskih ostrva? Nije zanos, to je ljubav prema fudbalu.

COPACABANA is terified cuz Mitro's onFIRE

е свашта...

pre 5 godina

Ако је Грчка освојила ПЕ, онда и ми можемо да победимо ову утакмицу. Како? Немам појма. Некако, ако се све сложи...

Pedja

pre 5 godina

VI MOMCI SAMO IGRATE FUDBAL, SUTIRATE LOPTU - Zato se opustite, uzivajte, igrate 1/16 finala sa Brazilom, gde ces vise?! 
Samo, jedna stvar. Sutirajte tu loptu, i trcite danas, kao da vas bas ovi nasi preci gledaju sa tribina. Trcite i borite se, tako da se ne bi postideli pred njima nakon utakmice, da biste mogli da ih pogledate u oci, i kazete "Deda, dao sam sve od sebe"! 
Kad su oni mogli zivot, mozete i vi da date 90 minuta svog! 
A ako vas Brazil i pobedi, neka crknu da bi to uradili!!1 
NAPRED MOMCI, IDEMOOOOOO! 
SRBIJA!!!
(Pedja J7, 27. jun 2018 08:17)
A ako padnes na travu od umora, gledaj da padnes tako da mu i tako smetas, da mora da te preskoci...

Saša

pre 5 godina

Momci su igrali pošteno i prvu i drugu utakmicu, uvek može bolje ali želja i volja su bili izraženi i to se videlo. Samo tako odigrajte i ovu i JA VAM NIŠTA NEĆU ZAMERITI koji god rezultat da bude.

hotelijer

pre 5 godina

Ne zanosite se ljudi. Brazil je to. Svaka cast nasima na svemu i neka uzivaju veceras i neka se casno oproste. Kada se podvuce crta pristojan fudbal smo igrali kada uporedimo nase prethodne nastupe. A sada krecemo da pratimo Zvezdu i Partizan. Nadam se da ce nas ponovo obradovati ulaskom u Ligu uefa. Sve u svemu ide fudbal na bolje. Sportski pozdrav.

warlock

pre 5 godina

Ajde ljudi, ajde pa makar na snagu, vidite li sta nam tzv. veliki rade, ajde za balkanski fudbal, moji su medju 16, jesmo li rekli da zajedno igramo finale? Cekamo i vas nocas, ajde momci....

Rafa30

pre 5 godina

Teoretski moze..ali u praksi..ne..
Zato sto ce opet bit neki sporan detalj na stranu Brazila..ili Srbija nece imati srece..
To je tako ,kad su veliki u pitanju..
Sretno..
Pozz iz Hrvatske..

Uzivam u SP

pre 5 godina

Moze! Da ovo pitate a da je 2006.godina,onda bih rekao NE! Da je ovo Brazil sa Ronaldinjom, Kafuom,Karlosom,Kakom,Adrianom,Ronaldom,Didom,Emersonom tada bi zaista unapred otpisao bilo kakvu nadu.Ovaj Brazil nije velesila,samo je jak tim.Vec sam pisao,da ne nose zute dresove i grb Fudbalskog Saveza Brazila, ja bih rekao da je ovo neka jaka cvrsta evropska ekipa. Dakle igraju evropski, tvrdo,nisu zoga bonito Brazil, gde vam treba 23 umetnika s loptom da bi dobili isto toliko njihovih umetnika s loptom. Zato se mogu dobiti, sa pristupom kao prema jednoj evropskoj ekipi.Pokazala Kostarika, pokazala Svajcarska.Nisu homogeni, nisu tehnicki besprekorni,skloni su greskama u poslednjem delu tima.Zato su vise evropska reprezentacija u ovom trenutku. Izadjite momci, imajte na umu da ce ceo svet pricati danima o vama, a Srbija godinama o vama ako napravite malo cudo.A mozete, to je najvaznije! AJMO SRBIJO!

Zex

pre 5 godina

Najverovatnije Ljajic daje tri komada. Sta da vam kazem drugo.Spremite pljuvacku, nemojte danas da je trosite jer bice potrebna nocas a ima i razloga valjda.Šanse da pobedimo Brazil su 1% ne zbog kvaliteta Brazila vec zbog naseg mentalnog sklopa.taj 1% je nasa nada, cuda su moguca i sa jednim procentom.

Boki

pre 5 godina

Razum mi govori da ne možemo, ali ne mogu da se ne nadam i ne sanjam. Objektivno, Brazilci su veliki favoriti i njihovo ispadanje bi bilo najveća senzacija dosadašnjeg šampionata.
Ako uspemo da se odbranimo prvo poluvreme i u poslednjih 20 minuta uđemo sa aktivnim rezultatom, možda i prođemo dalje. Ako nas načnu u prvih 15 minuta - sledi brodolom.
Samo neka naši odigraju borbenu i srčanu utakmicu i ma kakav rezultat bio niko im ništa neće zameriti!

Pedja

pre 5 godina

Po prvi put trcanje nije problem. Igraci trce i bore se ali se vidi iz aviona da Vuc.. ovaj Krstajic nema pojma. Zbog neuigranosti deluje kao da malo trce. Protiv Svajcarske smo pretrcali vise ali je na terenu to izgledalo kao da njih ima vise.

Pavle

pre 5 godina

Ovih dana sam procitao toliko luzerskih komentara da je to strasno. "Nema sta da trazimo protiv Bazila", "Pakujte odmah kofere" itd. a komentatori se ljute na nase fudbalere zbog tzv. "gubitnickog mentaliteta"!? Pa gde je tu zdrav razum i logika? Ja ne bi mogao da zamislim svoj zivot da nemam tu konstantnu veru u cuda. Sve sto sam u zivotu postigao, postigao sam verom u cuda. Mrzim luzerska razmisljanja i luzerski mentalitet. Treba verovati i podrzati nase fudbalere i nema u tome nista lose. Znam da je nacija totalno isfrustrirana i zivcana jer nikako da nam se posreci malo i u fudbalu ali ovo sto se desilo sa Svajcarskom je ispalo IDEALNO! Jer da smo pobedili onda bi protiv Brazila igrali kalkulatorski, ili tipa sta bude. U ovakvoj sad situaciji nema vrdanja. Prilika je da se prelomi ta barijera u glavama nasih fudbalera, da se igra prsa u prsa, hrabro i bez respekta. Biti ili ne biti! A koji je to uspeh samo proci grupu pa onda sta bude??? Suprostavi se zestoko pa neka bude i 4:3 za Brazil!

neno

pre 5 godina

držim fige da pobijedite Brazil ... ali za to trebate pobijediti njih i sudce (100% će biti na njihovoj strani) ... biti će vrlo teško ali sve je moguće ...sretno!!

Miki

pre 5 godina

Kada ne bude bila menadžerska ekipa koju predvodi Kokeza možda Srbija i da pobedi a sada nema šansi. Srbiji se uvek događaju bez konesekvenci Karadžić, Kokeza i onda je rezultat jasan.

Prorok

pre 5 godina

Nije Brazil bauk. Danas svatko može dobit svakoga. Ulog jest velik, očekivanja Brazila još veća, a upravo to je šansa Srbije. Brazil će morati igrati u grču i strahu od poraza, jer pobjedom Švicaraca u takvoj situaciji Brazil bi ispao. Znači tu Srbije treba tražiti svoju priliku i zaigrati otvoreno, na pobjedu, bez previše kalkulacija o tome što donosi neriješen rezultat, tko kako mora odigrati i tome slično. Dakle Srbija se mora otvoriti i odigrati na pobjedu. Ili pokojnik ili pukovnik.

Pedja J7

pre 5 godina

https://www.youtube.com/watch?v=4Y_vVK5BQ3c

Evo, ovo neka im bude najveci motiv!
Ovakvi su nasi preci bili!
Mi smo ratnicki narod, koji se uvek hrabro suprotstavljao najjacima!
Ovo su nasi heroji - nasi preci. Oni, koji su ostavljali decu u pelenama, i malo vecu decu, koja su ih vukla za nogavice, da bi otisli u rat za majku Srbiju, da bi otisli u sigurnu smrt, da bi mi danas uopste postojali!

VI MOMCI SAMO IGRATE FUDBAL, SUTIRATE LOPTU - Zato se opustite, uzivajte, igrate 1/16 finala sa Brazilom, gde ces vise?!
Samo, jedna stvar. Sutirajte tu loptu, i trcite danas, kao da vas bas ovi nasi preci gledaju sa tribina. Trcite i borite se, tako da se ne bi postideli pred njima nakon utakmice, da biste mogli da ih pogledate u oci, i kazete "Deda, dao sam sve od sebe"!
Kad su oni mogli zivot, mozete i vi da date 90 minuta svog!
A ako vas Brazil i pobedi, neka crknu da bi to uradili!!1
NAPRED MOMCI, IDEMOOOOOO!
SRBIJA!!!

xza

pre 5 godina

istorija see ne pise sa Kostarikom I Svakcarskom. Istorija se pise protiv Brazila ma kakav on u ovom trenutku bio. Ako su pravi napisace istoriju

srb

pre 5 godina

zasto da ne? Nisu mi jasni ljudi koji nemaju veru, koji ne veruju ni u sta sto nije realno, koji nemaju snove i nadanja. Svestan sam i ja da su realne sanse za nasu pobedu nikakve ali nadam se da moze cudo da se desi i zato NAPRED SRBIJA

BL

pre 5 godina

Ova anketa upravo oslikava mentalitet naseg naroda! Predevdno: Da li mozes da budes uspjesan i boris se sa najboljima? Glasovi sve kazu, ali ima i nas vjecnih optimista.:) Velika podrska za momke!

A što ne bi moglo

pre 5 godina

Naravno da može. Sa lošom igrom i još gorom taktikom. Samo visoko i Mitar će jednu spremiti. Ovi će se ufrkati jer su pod imperativom i eto...

Džoni

pre 5 godina

Moglo je 2002 u košarci u po Amerike, što ne bi moglo u fudbalu u po Rusije.
(djuksoni, 27. jun 2018 11:52)

Da li si ti realan kada možeš da porediš Srpsku košarku sa Srpskim fudbalom?

Jole

pre 5 godina

Nemojte samo previse da se nadate, jer FIFA nece dozvoliti prvenstvo bez brazila. Sudjenja i pljacke kao protiv Nigerije juce i puno puta pre toga je jasno pokazalo o cemu se radi.

Kol

pre 5 godina

Nije nemoguce jer to je lepota sporta da underdog moze da pobedi favorita, ali ako cemo realno po svemu prikazanom na ovom prvenstvu zaista nam treba cudo veceras!

vlada

pre 5 godina

Naravno da moze. Vise je pitanje da li ce nam dozvoliti. Dajte ljudi jednom da budemo ujedinjeni uz nase. Vidite Albance kako su svi uz njihove kada je u pitanju provokacija, o podrsci da ne pricam. Hrvati su isto svi uz svoje, samo kod nas ima gomila hejtera kojima smeta SMS, Mitar, Luka,Mladen ili neko treci. Svi uz Srbiju danas, ljudi su na obe utakmice dali sve sto imaju. Ja sam vec sada ponosan na njih.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Po kvalitetu bi mogli, po mentalitetu (brani se iliti kukavičkim) ne može!! Bilo bi dobro da "prelome" u glavi, da mogu i da odigraju sa 150%!! Problem je veliki kondicija, to se trenira!! Ubaciti Radonjića radi brzine, i Prijovića jedno poluvreme. Borite se muški pa šta bude biće!!

Toni B.

pre 5 godina

Ne mogu nasi pobediti Brazil. Najvise zbog cinjenice da je trener neiskusan, pa covek nikad nije vodio ekipu u ovakvoj situaciji, sta on zna o svemu ovome. Za mene je i Milorad Kosanovic bio bolje resenje od ovoga...Ekipu ne sastavlja trener, taktiku ne sastavlja trener...

ajmo srbija

pre 5 godina

Prvo poluvreme će da bude rat, vijanje, taktika, kontre. Drugo poluvreme će da bude haos, raspad igre, dekoncentracija. Golovi ce da padnu u drugom poluvremenu. Čuda su moguća.

Zox

pre 5 godina

Aman ljudi, apsolutno sve je protiv nas, nema nikakve sanse da ih pobedimo. I da pobedimo, prvi sledeci mec gubimo (za razliku od Brazila), prebrojte samo prodate dresove u slucaju prolaska Srbije ili Brazila i bice sve jasno.

Niko nije savrsen u mazohizmu kao mi. Neizlecivi utopisti koji ne urade sta treba kad treba vec se vade na podvige... "Kasno Marko na Kosovo dodje"...

leva cokula na desnoj nozi

pre 5 godina

Ajde da se prekrstimo i uz sansu jednu ili dve da probamo da ih matiramo.
… Stojke
… Bane - Milenkovic-Tosic
Rukavina. … Kolarov
… Matic-Milivojevic
Tadic. … Sergej. … Radonjic

… Mitrovic
(Safi, 27. jun 2018 11:03)

Vidim prijatelju da si za taktiku oni sa 11 a mi sa 12 igraca. Ne znam, nisam siguran da bi nam i to bilo dovoljno.

bromazepam

pre 5 godina

...ako večeras nekim slučajem pobedimo, neka to bude u '90+ minutu....da posle ostaje samo da sudija odsvira kraj...jer ako ostane više vremena ponovicemo kukavičku igru iz prošle utakmice a to je onda poraz za koji nacija nema živaca...

Jole

pre 5 godina

Zašto svi otpisujete Kostariku, zašto je nemoguće da Kostarika pobjedi švajcarsku?Kostarika -Švajcarska 1-0, Srbija-Brazil 2:2, i eto nas....Brazil i Srbija idu dalje....Nije nemoguće
(vlado, 27. jun 2018 09:13)

Zato sto ne odlucuje kostarika nego FIFA, a to je jasno pokazala delegirajuci Francuza koji treba da izvrsi zlocin ako bude potrebe.

Ben Dover

pre 5 godina

Svi smo videli da favoriti ne igraju ništa posebno i da se dosta muče. Ako su ''Švajcarci'' mogli 2:2 i Kostarikanci da odolevaju 90 minuta, što ne bismo mogli i mi. Bunker skoro 90 minuta, a onda jedna kontra i kao klinci kad su ih pobedili, senzacija. Biće i njima frka ako do nekog 80. min bude nerešeno. Sve je moguće. Naravno, i da bude 4:0 za njih i da nas sudija nešto pokrade, jer je bolji Mundijal sa Brazilom nego sa Srbijom :) Lepši je osećaj biti optimista, nego pesimista, pa šta bude, biće. Napred momci!!!

bigserb

pre 5 godina

Nije pitanje moze li da se pobedi Brazil, ovu ekipu Brazila danas moze da pobedi skoro svako, bolje pitanje je da li mi mozemo da pobedimo sebe?
Problem je u nama, u nasem shvatanju fudbala, zalaganju, zelji i umecu, a ne u Brazilu! Ovo je najlosiji sastav Brazila u istoriji po meni, nikada ekipa Brazila nije bila ranjivija, ali to nama nista ne znaci, mi cemo ponovo uci u utakmicu kao kukavice, onako kako igramo poslednjih 10 godina! To shvatanje fudbala da se igra na gol manje, a ne na gol vise je unistilo nas fudbal, jer mi mislimo da mozemo da branimo 1:0 iz cetvrtog minuta ceo mec! To je infantilno razmisljanje, pa jedna Nemacka ne moze da odbrani taj rezultat, a mi na tome zasnivamo taktiku! Damo gol i onda bunker narednih 90 minuta, takve ekipe su po pravilu osudjene na poraz i ispadanje, veoma retko nekoj ekipi prolazi takva igra, a nas fudbal se moze koristiti kao antireklama za fudbal!
Ovo kako je Krstajic zamislio nasu igru je sramota za fudbal, mi smo zemlja gde svako dete zeli da igra napadaca i da daje golove, a mi nasu reprezentaciju sputavamo i teramo da igra kukavicki braneci 0:0, a ako slucajno damo gol, onda branimo 1:0!

svi smo mi muslini

pre 5 godina

ma 3-0 za nas i to na poluvremenu ., a u drugom tosic lomi obe noge neimaru i igramo sa igracem manje ali utakmica zavrsava 3-3 .
ali , medjutim , kostarika tuce svajcarsku 5-0 i svi smo heppy , narod na ulice , obijaju se par kioska na trgu ,vice se kosovo je srbija , krle majstore , sms 150 miliona bruto , neto odmah itd

ps. lepo a ?

Bardami

pre 5 godina

Švajcarci su nas izbacili sa mundijala i tačka. A mogli smo i mi njih. Na kraju, smena trenera pred početak svetskog prvenstva, trenera koji je izborio Srbiji plasman na pomenuto prvenstvo, možda je i najveći razlog što nismo učinili više. Odigrajmo utakmicu s Brazilom najbolje moguće da bi se kući vratili s dostojanstvom.

NENAD

pre 5 godina

Statistika kaže ovako: da igramo 100 utakmica protiv Brazila oni bi dobili 60 nerešeno bi bilo 30 puta i mi bi dobili 10 utakmica. Sad je samo pitanje koju ćemo od ovih utakmica da izvučemo večeras. 10% je šansa da pobedimo, znači šanse imamo!!! Nisu velike ali su šanse . Znači dajte sve od sebe momci pa šta vam bog da. Živela Srbija

Oliver Kosta

pre 5 godina

Sve moze da se desi u fudbalu. I ovo prvenstvo to pokazuje. Sve su to ljudi od krvi i mesa. Da li iko ikada moze da garantuje da neka ekipa moze da pobedi npr. Meksiko u eliminacionoj utakmici? Ti ljudi gore kad pevaju himnu a na terenu melju. To je recept i onda nema straha ni od koga . Vera u Boga i trcanje do kraja.

croata

pre 5 godina

Prvi cu vam cestitati na bilo kojem uspjehu, ali rijetki su trenuci kad navijam za vas. Zadnji put protiv amera u kosarci. Uglavnom kad ste veliki autsajderi, a takva je i danasnja utakmica onda sam uz vas. Doduse ako ga slucajno ucackate i skinete brazilce nece se moci zivit od vas i srusit cete sve balkanske portale, al neka, opet bih svim srcem zelio da ih skinete. Sto je najjace sansa za podvig postoji. Cvrsta obrana do 70te minute i drzat nulu, a onda svi u napad pa nek se i brazilcima tresu gace jer ne zaboravite, i oni mogu ispast.
Iz hrvatskog kuta najgore bi bilo kad bi bili zivi do kraja utakmice, a ipak ispali. Onda bi bilo glupo vas zafrkavat, ustvari bez veze osjecaj.
Zato bi bilo najbolje da ili ih pobijedite il poginite kako treba, sa jedno 7,8 komada u mrezi, da se i mi imamo pravo veseliti sprdanju u narednim godinama. Vec je dosta vremena proslo od argentine, a vec sam i zaboravio na sesticu od nizozemaca(ma salim se, naravno da nisam hehehe)
A uostalom ako i poginite uvijek vam ostaju gusle i opjevavanje poraza, tu ste najjaci ahahahahh

nista o nicemu

pre 5 godina

Do juce smo verovali da gazimo SAD u finalu Olimpijade, a danas ljudi misle da ne mozemo neki Brazil u grupi?

Ako je mogao Birca na Kajrija Irvinga ne vidim sto ne moze Rukavina da hapsi Nejmara.

Никшићанин

pre 5 godina

A sta nam znaci i da ih prodjemo? Sa ovakvom igrom i selektorom, samo bi napunili dzepove ekipi iz FSS, a u osmini bi nas razbili i to je to.
Kad postavimo zdrav sistem i kad stvorimo pravu rep., onda mozda i bude nesto.
Do tad, samo smo izletnici i epizodisti.
Daj Boze da se varam.

ali ne verujem

pre 5 godina

Lopta je okrugla. To je rekao Pižon, kad su se vratili iz Španije izgubivši u prvom krugu, kao opravdanje. Aj sad nek bude okrugla Brazilcima.

ivan

pre 5 godina

Da se razumemo, jesmo pobedili kostariku sa 1:0 i jeste nas sudija oštetio za više od penala, ali da budemo realni očajno su igrali. Protiv švajcarske punih sat vremena nismo prešli polovinu. Ni jedna akcija, dueli nikakvi, jel ste videli neki klizeći pa makar i za žuti karton, Tošić pokušao ofsajd zamku a onda nije pravio faul pa makar i za crveni. Bane ivanović nije uspeo za dve utakmice da izvede aut kako treba a i ako imamo možda dva "najbolja" igrača u veznom redu Stojković uporno preskače sredinu i šalje dugačke lopte od kojih primimo svaku desetu. Ja kao laik mogu da kažem da je igra loša a svi komentatori, stručnjaci i novinari pišu o dobroj igri i noko ne sme da pogleda istini u oči.

Nedeljko

pre 5 godina

Možda nismo brzi, al' smo zato spori! Ili: možda nismo tehnički potkovani, al' zato trčimo k'o muva bez glave!
(Numemo, 27. jun 2018 11:56)

Cestitam na komentaru, genijalno.

nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu

pre 5 godina

može u stilu Ace: večeras je noć odluke, sudbine ovih 11 mogu biti crne ili bele, večeras je ispred njih voz i da li će se sudariti sa vozom u Fići ili će izaći iz fiće pred sam sudar da bi u stilu parkur se popeli na voz i zauzeli lokomotivu. da uzmu komande u svoje ruke i zaplove mlečnim putem u do sada njima nepoznato a toliko iščekivano putovanje u večnost i epsku poeziju, da li će ih guslari opevati ili će im svi zviždati,
oprostite na prekidu javljaju mi iz studija da je penal za švajcarsku u petnaestoj sekundi meča!

kengur86

pre 5 godina

Mozda bi i mogli, ali nas je fudbalski savez osakatio, prvo sa smenom selektora, koji nas je odveo na svetsko prvenstvo, a potom i forsiranjem nekih drugih igraca, koji moraju da igraju. Pravi se ne realna atmosfera oko ovog meca, a za Brazil mi smo samo jedna stanica na putu do cilja. Da se ne lazemo ovaj brazil se ne moze meriti sa generacijama 1994 i 2002 god, ali za nas su svetlosnim godinama daleko. Da bi bilo bolje, mora trulez iz saveza da se promeni (nazalost to se nece nikad desiti), zatim da se ulozi u infrastrukturu i omladinsku skolu, zatim da se odabere selektor na duze staze koji ce proci minimum dva ciklusa kvalifikacija evropsko i svetsko i onda se moze uvideti gde smo i da li mozemo da napravimo neki bum na nekom sampionatu. Ovako sto bi rekao Savo Milosevic vidimo se u Beogradu uskoro, tj u petak svi na docek :) Bice bolje jednog dana, to svi u Srbiji misle, pocev od sopstvenog zivota...

Drago

pre 5 godina

Fudbalski reprezentativci Srbije!
Tačno od 20 časova protivnika treba razbiti vašim silnim jurisem, razneti vašim fudbalskim projektilima, nadigtati hrabrim srcem i mudrom glavom.
Zemljaci, srpski fudbaleri!
Većina svetske i srpske javnosti izbrisala je naš tim sa spiska učesnika koji nastavljaju dalje takmičenje na SP. Naš tim je žrtvovan iz viših interesa i sportske nepravde svetskih fudbalskih moćnika, kao i zbog zavisti, sujete i zlobe domaćih nemocnika. Vi nemate dakle da se brinete da li ćete proći u drugi krug. Skoro svi su vas već unapred otpisali.
Zato napred u slavu! Za Srbiju i one Srbe koji još u vas veruju. Živeli i srećno!

Dejan

pre 5 godina

Nemamo ni promil sanse da pobedimo ali nije to ni bitno. Prvi put od kad svesno pratim reprezentaciju (2000 se slabo, secam imao sam 7 godina) vidim zelju, borbu i vidim da zaista igraju za Srbiju i da se trude. To mi je dovoljno. To je fudbal, to je sport, mora neko biti 3. ili 4. na tabeli, ali bitno je da su se trudili za Srbiju. Takodje hvala im na onoj pobedi protiv Cilea, a hvala im i za onu neverovatnu radost kod 1:0 protiv Svajcarske. Pukao sam lepe pare da bih otisao u Kaljiningrad, ali nije mi zao. Em je bilo lepo turisticko iskustvo koje ne bih imao da nisam imao povod zvani reprezentacija Srbije, em su se trudili iako nemaju kapacitet zavise. Sto se mene tice ne moraju ni da dobiju, ja ih podrzavam i vec na sledecu utakmicu idem opet da gledam.

Aleks

pre 5 godina

Pazi ovako, Francuska zadnji put nije prosla grupu 2002-e a 4 godine pre toga je osvojila. Spanija nije prosla grupu 2014-e a 2010-e osvojila. Italijani recimo nisu prosli grupu 1950-e pa 2010-e. Brazil nije prosao grupu zadnji put 1966-e, red je da 2018-e ne prodje.

LMX

pre 5 godina

A sad il ko zna kad, zato dat sve od sebe, igraci moraju dat sve danas pa sta bude, zelio bi da prodjete. Bez obzira na proslost drazi ste mi 100 puta od nekih tamo Brazilaca, ajmoooooooooooo

Lord_Sarma

pre 5 godina

Kolko god da se trudim da budem optimista ipak su veće šanse da jedan čovek u 2 ujutru kupi knjigu u nekoj biblioteci u Njujorku nego da pobedimo Brazil večeras.
Kad uzmemo u obzir sve što se dešavalo u savezu, sa selektorom, tenzije pred utakmicu sa Švajcerskom, sudjenje... Nije ni ovo tako loše.

HR_Melbourne

pre 5 godina

Sretno Srbi, izbacite Brazil! Dobro igrate i uz malo srece moze se napraviti dobar rezultat. Svicarska nije zasluzila da vas dobije.

Ivan

pre 5 godina

Ja ne znam šta bih dao da pobedimo, ali kad realno sagledam situaciju i kad se setim kako smo tupavo izgubili pre samo par dana, moram da kažem da nam treba veliko čudo, čak i pomoć viših sila pa da ovo dobijemo. Dakle:
Bože, manitu, supermene, patrolne šape, ko god može ... pomagajte da ovo dobijemo nekako!

Mladen cg

pre 5 godina

Crna Gora željno očekuje ovaj meč istine! Brazil je najjača svjetska reprezentacija, ali, hoću da vjerujem da će naši fudbaleri napraviti čudo! Uz Božju pomoć, do pobjede!

milos

pre 5 godina

Banja Luka,
u cerskoj bici smo imali generale,taktiku,hrabrost,a ovde nemamo ni generala,ni taktiku,ni hrabrost.Ovu grupu gradjana uporedjivati sa cerskom bitkom je glupost,da ne upotrebim neku tezu rec.Mi sve umemo,samo ne umemo da igramo fudbal.

Džoni

pre 5 godina

Naša jedina šansa je da probamo da odigramo bez golova do devedesetog minuta i onda da munemo nešto iz slobodnjaka ili nekog prekida i da sudija odmah odsvira kraj. Samo da ne damo gol prerano jer ga mi posle sačuvati ne možemo, a i pokazalo se na ovom prvenstvu da su izgubili svi koji su se povukli i čuvali rezultat. Ako oni nama rano daju gol zreli smo za 5 komada. Nemamo mi igru da bi mogli da se nadamo bilo čemu. Protiv Švajcarske je moglo da se igra jer realno nisu ništa, ali smo debelo zakazali, zakazali smo u pripremnim utakmicama, zakazali smo protiv Austrije u kvalifikacijama, jedva smo dobili Gruziju za prolazak na SP, tako da nema baš realnog osnova za gajenje neke prevelike nade!

Josip

pre 5 godina

U deset utakmica možete ih pobjediti barem jednom (ako ćemo biti realni, takav je omjer snaga).
Ja se nadam da je danas ta jedna utakmica i sigurno navijam za vas.

Pozdrav iz Županje i sretno!

Predrag

pre 5 godina

Poštovani izađite iz Bjelogrćevog filma, uđite u realnost.....Ovakvi cirkusi se u sadašnje vrijeme organizuju zbog profita. VAR-om čelnici diktiraju rezultat koji štite sudije a ne igru.....Naši "ginu" za Srbiju ??..Ma ni potlačen narod to neće da radi, nego preko granice bespovratno bježi. Bez Brazila i Argentine prvenstvo je nezamislivo...( penal čist kao suza za Srbiju, penal protiv Argentine se nesmije svirati..). Sprema se sada cirkus za Ameriku i Emirate...gdje će se dobiti basnoslovna lova za orgonizatore...A mi običan narod i dalje ćemo vjerujemo da se tikve sa drveća beru....

HRVAT iz Svicarske

pre 5 godina

Sretno susjedi, sve je u vasim rukama, samo jedna pobjeda i to je to, i ako bog da ce Kosta Rica drugo cudo postic. Ovdje u Svicarskoj (zapadnoj Albaniji) nema kraja zbog utakmice od proslog petka.

nista o nicemu

pre 5 godina

Ne vidim bas neku razliku izmedju DAJTE AMERE DA SE IGRAMO i DAJTE BRAZIL DA SE IGRAMO



Mitar spakuje jedan u 72om minutu jer zna se sta ce Nejmar da radi, cela Srbija i svet zna odgovor na to pitanje.

izadji na izbore, ali ne za 20e

pre 5 godina

procitah neki komentar kako je lik sanjao da Mitar daje gol od precke i dobijamo Brazilce....ja sam išo još dalje i sanjao sam kako igramo četvrtfinale sa Špancima i kako igramo na penale tu se probudih ne znam dal amo ušli u polufinale.....pusti snovi....nemojte se ložiti ovo nema veze sa kvalitetom igrača voljom požrtvovanjem gledajte na ovo kao na biznis, a FIFI JEDINO ODGOVARA DA BRAZIL PRODJE DALJE ZBOG INTERESA CELOG MUNDIJALA...koja crna Srbija, Iran, Nigerija i takve neafirmisane ekipe....pomirimo se sa time da smo u ovom sportu marginalci.....i ja da sam neki faktor u FIFI rekao bih eliminišite ove marginalce jer s njima mozemo samo da imamo probleme i sa navijačima i sa rukovodstvom koje nam šalje sudije u Hag

Zagrepčanin

pre 5 godina

Mislim da imate velike šanse jer Brazil nije baš pokazao nešto dok Srbija nije pokazalo što može. Više je u rukama trenera Krstajića nego u nogama igrača. Ipak ne znam kako ga cijene igrači uopće, a pogotovo nakon onog tvita kada je spominjao Haag. Tu je pokazao svoju slabost.Tako se ne ponašaju đentlmeni i lideri. Želim fair play tekmu pa neka pobijedi bolji.

Brus Vilis

pre 5 godina

Želje i stvarnost su u našem slučaju ne poklapaju. Primićemo toliko golova da mi 3 dana neće biti dobro. Tu negde, 5-6. Fizički ne možemo da izdržimo brazilski tempo 90 minuta... ma kakvi 90, ne možemo ni po sata, a mentalno smo lakrdija. Krstajić, možda dobar čovek, ali bez dana da je bio glavni trener igde, to nisam nikad video za mojih 50 godina. Uz to mu je jezik brži od pameti, najpre laprda o sudijama kako im je mesto u Hagu, a onda ne smatra da je Brazil favorit poput Sergeja, dajući do znanja da ne cvetaju baš ruže u našem taboru. Halo, pa Brazil je favorit bez obzira ko mu je na crti, a kamoli ovakva Srbija koja je uz to popušila sopstveni ponos protiv albanskih Švajcaraca. Poimence imamo strašan tim, ali na terenu je to jako, jako loše. Iskoristili smo jedan slobodan udarac i to je sve za 3 sata igre. A statistika kaže da je Srbija izgubila svih poslednjih 6 utakmica u kojima je primila gol. Dakle, čim nam učačkaju mi se ukakimo u gaće.

мерак

pre 5 godina

Ја верујем, ви како хоћете. У бој свим срцем па шта нам бог да! Живела Србија!

Bobo

pre 5 godina

Ajmo susjedi pobijedite danas barzili i posljite ih doma kako god znate ja i moje drustvo svi navijamo danas za Srbiju. Pozdrav iz Zagreba

Carlito

pre 5 godina

Ljudi nije najveci problem sto imamo spore igrace poput ljajica tadica i mitrovica,problem je sto lopta sporo ide i sto nemamo ideju ni igru a realno ni srce.nisu to kosarkasi ili odbojkasi vaterpolisti.ja bih voleo da dobijemo brazil 5:0 ali realno ako oni ubace u 4. mi cemo primiti sedam komada.toliko smo jadan kolektiv

Dejan CZ

pre 5 godina

Vec se pisalo o ovome i pre pocetka prvenstva da ce se doci u situaciju gde nas samo pobeda protiv Brazila vodi dalje...naravno to je tad pisano u saljivom tonu a danas naslov...mozemo li dobiti Brazil...Nema se tu sta dalje pisati,do nekog drugog SP do svidanja...Nazad kuci,ceka nas Jelen super liga.

gospodin

pre 5 godina

naravno da mozemo da ih pobedimo,ovo je najslabiji Brazil u poslednjih 40 godina..kao prvo visi smo od njih u proseku za 20 cm po igracu i zivo me zanima kako ce da nam brane prekid i skok.Kao drugo nijedan favorit nije ispao jos u grupnoj fazi tako je ostao danas samo Brazil i ako on ne ispadne to bi bo presedan svetskih prvenstava.I kao trece dosta zavisi kako ce Krstajic da postavi ekipu..Prijovic i Mitrovic moraju da budu u spicu a i za njih Sergej i bas bih voleo da vidim kako ce mali brazilci da sacuvaju ove tri gromade.

D10S

pre 5 godina

Mi pre svake utakmice: Borba! Mi smo Srbi! Gvozdeni puk! Beogradski sindikat! Solunski front!
Mi nakon svake utakmice: Sta bre onaj SMS moze kod Palme u Jagodini da igra! Zasto bre stavili menadzeri Krstajica umesto Muslina! Ako nam nas pobedili, nista ne znamo! Bruka! Ivanovic drvo....

Srpska posla.

Минхен 1860

pre 5 godina

Желим да вјерујем да можемо одиграти као Иран против Португала. Било какво отварање, надигравање у пољу је рецепт за катастрофу. Овај Бразил не импресионира, али је и даље довољно добар да нашу недисциплину казни са пар лаких комада. Иначе, ми смо на звршницама великих такмичења од 1998. побјеђивали само кад нисмо примили гол и увијек идентичним
резултатом 1:0.
1998 СП ЈУГ:Иран 1:0
1998 СП ЈУГ:САД 1:0
2000 ЕП ЈУГ:Норвешка 1:0
2010 СП Срб:Њем 1:0
2018 СП Срб:Костарика 1:0

4 од ових 5 голова за побједе дати су након прекида, једино против Њемачке 2010. из израђене акције.

šetač

pre 5 godina

Pa nije ovo Montevideo. Šalu na stranu kojim kapacitetima. Selektora nemamo, organizaciju nemamo, igračки кадар koji vredи milione imamo ali nemamo tim, sudiju ne možemo da imamo jer nismo toliko uticaji i ajte molim vas, najatraktivnija reprezentaciju da izbacimo sa svetskog prvenstva!?

DRAGAN

pre 5 godina

Danas u Moskvi se pise
nova istorija.Zapamtite
sta sam vam rekao.
Idemo orlovi, idemo braco
srbi.Izginite ako treba na
terenu.Brazil nije nepobediv,
samo igrajte i mislite na
pobedu.Valjda ovaj iranac
koji danas deli pravdu nece
biti nalik na onoga svabu
koji nas je pokosio protiv
svice.Idemo sve do zadnjeg
sudijskog zvizduka, pa sta
dragi bog da.SRETNO....

Jakov

pre 5 godina

Srbi, ako budete iskoristili šanse koje će te sigurno imati protiv Brazila, prolazite. Nisu mi baš uvjerljivi ovi Brazilci. Vi ste pokazali do sada da možete igrati dobar nogomet.
Sretno i izbacite onog Nejmara...

Myers

pre 5 godina

Ljudi moji nemojte očekivati da možemo nešto uraditi večeras. Šansu za prolaz smo prokockali protiv Šcajcarske ( Albanije). Da sam bio nekim čudom mestu naših fudbalera nema šanse ma nema tog Boga da bi me pobedili ti "Švajcarci" umro bi na terenu i nebi dozvolio da mi oni tamo glume nekakve orlove i simbolizuju veliku Albaniju. Tu utakmicu kad smo izgubili nema više šta da se priča. A i naš fudbalski savez je posebna priča koliko tu ima mućki i nepravde to je strašno.

darth vader sa B.Brda!!!

pre 5 godina

Ovaj dan je sve!!
Jedni su petostruki šampioni sveta,drugi žele pobedu više od svega,jedni imaju najveće asove ovog sporta Pelea,Garinču,Romaria,Ronalda,drugi imaju tim,tim koji će poginuti večeras za Srbiju!!Ovo nije obična utakmica ovo je utakmica za prolaz,za slavu ali i za suze,zato momci glavu gore Brazil mora pasti,a Srbija proći dalje!!!
Poštovani gledaoci dobro veče dobro došli u Moskvu na stadion Spartaka,mesto bitke,mesto odluke i mesto Brazilskih suza!!!!!

izadji na izbore, ali ne za 20e

pre 5 godina

više loženja veće razočaranje....mi smo naše šanse pokopali protiv Šip... Švajcaraca što bi reko bard Milan Živadinović

Србин

pre 5 godina

Ми у Ранилугу пратимо утакмице наших, пратимо сва дешавања о нама у Русији и верујемо у тријумф! Скупићемо се и вечерас у једној кући нас 10-ак што нас има и навијаћемо из свег срца, које је после голова Џаке и Шаћирија хтело да стане...што баш они, што баш нс онакав начин, али није ни то најгоре што нам се дешавало у животу, иако боли подједнако озбиљније ствари...
Ранилуг верује да ће Стојке да скине два зицера, да ће Коларов да одигра одбрану и напад као никада до сад, да ће Тошке и Блеки да гину, а Бане или Рукавина да зауставе падаљка. Матић, Сергеј и Лука ће покидати на средини и преко Тадића Митровићу обезбедити да постану сви хероји нације, хероји Србије. Па да заборавимо пар дана на све проблеме и тешкоће и посветимо се радовању и новој машти.
Фудбалери, ако читате ово, а верујем да не можете да одолите да ме читате, ви имате доста обавеза, напорне тренинге, али и на неки начин безбрижан живот који сте својим талентом и радом обезбедили. Безбедни сте. Вечерас заборавите на то, размишљајте као да вам од овог живот зависи јер на многе животе ваш однос према дресу Србије и те како утиче. Борите се као никад, кидајте, трчите до изнемоглости, уклизавајте, дајте гол! Победите! Знамо да можете, Ранилуг и цео Космет верује у вас! Можете! Победите! За славу, за народ, за Космет, за Србију!

Pedja

pre 5 godina

Mozemo,ali nece nam dozvoliti
(Vule, 27. jun 2018 08:37)
Nije nam dozvolila ni Austrougarska pa su ih nasi preci gole oterali nazad preko Drine. Ne dosude ti penal, teraj dalje nema koristi od kuknjave...

Leka

pre 5 godina

toloko loseg smo preziveli da je i ovo lozenje malo bljuc,ali ipak sine Mitre,Luka,Sergej zamislite jednog dana uzmes unuce pa ga posadis na krilo a ono tek progovorilo,prohodalo i kaze;"deda ajde opet onu pricu o brazilu kako smo ih.....

Vuk

pre 5 godina

Sta se lozite. Bombe i pucnjava po Srbiji. Mladi matematicari i fizicari se vracaju sa medaljama. A vi se i dalje lozite na tamo neke fudbalere sa prosecnim IQom brojno jednakim broju patika koji nose. Fudbal je nekad bio samo igra, danas je samo kriminal. Bolje za Srbiju da ispadne sto pre. Inace bi se lozili kako smo uspesni i neverovatni. Dok se za fudbal i sport izdvaja vise nego za naucne institute necemo imati drzavu.

Predrag

pre 5 godina

Ako bude:
Kostarika-Svajcarska 1:0
Srbija-Brazil 1:0
Onda dalje idu Srbija i Brazil, a Svajcarska ispada!
Ovo je najbolja varijanta.

Simpa

pre 5 godina

Ljudi nemojte se ložiti. Razbiće nas Brazil 8-0. Jeste li videli šta su sve promašili protiv Kostarike. Mi smo užasno loši, nemamo igru, nemamo trenera, nemamamo odbranu, nemamo kondicije. Nejmar danas daje 3 kom.
Da se ne lažemo, odlazak na prvenstvo za Srbiju je ogroman uspeh, a još i pobeda protiv Kostarike. Ne završavamo grupu poslednji, već kao treći. Veliki uspeh za nas. Pa neka se plasiramo na svako sledeće prvenstvo i neka ispadnemo u grupi, pa će biti fantastičan rezulultat. Ej bre, gledali smo tri utakmice Srbije na SP, a Italija, Holandija nisu ni uspela da se kvalifikuju. Super je ovo, momcima svaka čast!
Ali nemojte se ložiti da ćemo pobediti Brazil. Odvaliće nas danas.

dr. Haos

pre 5 godina

Kuca se gradi od temelja...a nama su temelj Kokeza&co... Krstajic ne moze prosto-prosirenu recenicu da sastavi, igraci trce u prazno...ne znam...stvarno ne znam sta bi trebalo da se desi da dobijemo ovu tekmu...

mr.wolf

pre 5 godina

I ponovo stara prica, ako ovo, ako ono, ako oni... mi prolazimo.
Retko igramo velika takmicenja, a kada se plasiramo manje vise uvek znam kako ce da se zavrsi a opet se nadam, gledam, psujem, nerviram se. I tako svako veliko takmicenje.
Tako i veceras.
Pitanje da li moze da se pobedi Brazil dovodi do samo jednog odgovora. DA. Moze.
A da li je realno, to je vec druga prica.
Kao sto neko rece, razum mi kaze : "ne, to nije moguce, kod nasih je motivacija i psiha mnogo pala posle Svajcarske, a Brazil negde mora da proigra, sve ukazuje na debakl", ali i ppred toga se ja opet nadam i palim da ce se desiti cudo.
Napred, pa sta bude ! Napred Srbija !

vlado

pre 5 godina

Zašto svi otpisujete Kostariku, zašto je nemoguće da Kostarika pobjedi švajcarsku?Kostarika -Švajcarska 1-0, Srbija-Brazil 2:2, i eto nas....Brazil i Srbija idu dalje....Nije nemoguće

Alan Ford

pre 5 godina

Napred momci, Vučić podigao cifru na dves milki, za titulu prvaka sveta. Vas novac jedino motiviše. Briga vas za ponos i patriotizam.

KKP

pre 5 godina

Proćićemo sa bodom, Švajcarska gubi i ispada, Brazil prvi, mi drugi...
(poklopiće se i gol razlika, 27. jun 2018 08:33) i ja mislim da ce Kostarika da umulja 2 komada,samo da ovi nasi nekako ne saznaju za to,jer ce odma svi da udju stojkoviću u krilo

josip zrinjski mostar

pre 5 godina

večeras gledam tekmu kod prijatelja srbina u trebinju, bit će pršuta i domaćeg hercegovačkog vina!! želim svu sreću srbiji i da pobjedi!!! sjećam se još dobro 2010 hrv se nije kvalificirala gledao sam sve tri utakmice srbije, sa srećom ste pobjedili nijemce i ali isto tako dominirali protiv australije vih 90min dan danas mi nije jasno kako ste onu utakmicu mogli izgubit, baš ste baksuzi :-) bit će to super utakmica večeras!! SRETNO!!!!

Toti

pre 5 godina

Brazil je naravno kvalitetnija reprezentacija od nas, ali kao i u ratu tako i u fudbalu desavalo se da jaci izgube od slabijih.Ali bi u takvim situacijama presudne bile dobra taktika i psiha tj mentalitet pobednika.Mislim da Krstajic adekvatne taktike nema, a da nasi fudbaleri nemaju tu psihu da ostvare pobedu.Naravno, nadam se da gresim i da ce me veceras razuveriti.Srecno!

Salence

pre 5 godina

Moze, ako igramo 6-4-1:

6 golmana, na liniji (to vam je po jedan golman na svakih 104,5 cm, plus isti toliko do svake stative). Valjda ce uspeti da pokriju

4 beka, u petercu (strateski rasporedjena/zive vatre, brzi kao munje)

1 izraziti napadac, za dar-mar medju 11 brazilaca

Uz ovakvu ubistvenu postavku, gazimo sve do finala

Naravno... . racunamo i na protivnikov slab dan

Bez njega nista

Melenci selo u ravnici

pre 5 godina

Razbijamo Brazil i pravimo najvecu senzaciju na turniru.
Nista oni nisu bolji od nas, veceras hrabrost i srce u junaka pobedjuju. Ako oni igraju za Brazil i mi igramo za Srbiju, svetu zemlju hrabrih ljudi. Napred braco i da se svi skupa nocas radujemo.

Dejan B

pre 5 godina

znate sta ?

mislim da ih mozemo pobediti

zasto ?

zato sto posle ovakvog performensa i nemamo vise sta da izgubimo

fudbaleri:

niko nista ocekuje od vas ...ako izgubite od fudbalske velesile brazila, niko se nece naljutiti

ako ih pobedite postacete mali bogovi na sportskom olimpu

u super ste situaciji ...nemate sta da gubite

zaigrajte ...uzivajte u i igri

..oslobodjeni ste !

Za 51 dosta pamtim

pre 5 godina

лепо је веровати и навијати. не будите смарачи, него напреееед!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (бандит, 27. jun 2018 13:22)

Eeee, druže moj...od '74.verujem, od kad sam bio svestan i počeo da pratim naš (tada SFRJ) fudbal...i ništa. Ne mogu brate više. Ali, stvarno.

nista o nicemu

pre 5 godina

Može komotno da se kaže da osvajamo prvenstvo. Nije delovalo tako kada smo poveli protiv Švice, ali kada smo kao svaki pravi šampioni odlučili da idemo na Brazil i pošaljemo ih kući sad se može reći


TITULA STIŽE U BEOGRAD

miki

pre 5 godina

moze, ako brazilci budu uzasno lose raspolozeni a mi suprotno. Ako im Bog zna kako umuvamo neki go iz prekida posto samo tako i dajemo golove i onda samo odbrana, odbrana i odbrana.

Ljudi, realno, igramo vrlo los fudbal

Dzo

pre 5 godina

Imamo sanse ko prase pred Bozic. Brazil ce da povede u prvih 10 minuta i onda krece raspad sistema. Moramo da damo dva gola pa cemo se kao otvoriti a onda na scenu stupa Neymar. Brazil ce odigrati najbolju utakmicu do sada a Neymar posebno. Zapamtite moje reci. Sve ispod 4 gola razlike za mene ce biti uspeh.

milan

pre 5 godina

Brazilci nisu neprijateljski narod pa se možemo 100% povinovati fudbalu a ne nacionalnim problemima i onda imamo kvaliteta koji su nam potreni za pobedu.

Milanche

pre 5 godina

molim vas upamtite ovaj komentar...nemamo NIKAKVE,ali apsolutno NIKAKVE sanse....i to ce da se potvrdi veceras ubedljivom pobedom Brazila...

NS

pre 5 godina

Hrvati uopste nisu neka posebna ekipa kao Spanija Nemacka Brazil Argentina itd ali igraju timski i bore se kao lavovi i igraju na pobedu i veruju u sebe. Zato i gaze sve redom. Mi, mi se branimo i napucavamo lopte kao indijanci.

milos

pre 5 godina

Ljudi,poslusajte me,spustite ocekivanja,ok,navijam i ja svim srcem za Srbiju,ali ako sad upadnemo u neku euforiju pa posle izgubimo,onda ide pljuvanje,razocaranje.Setite se 2010.Pobeda nad nemcima,euforija,i onda hladan tus protiv Australije.Polako,sta bude,bice.

Nikola

pre 5 godina

Ma kakvi mi. Mi kada damo gol onda se zatvorimo i primimo kroz bunker jos 2 ili 3, nekada 6. Nema od nas nista, niko tako monotonu igru ne zeli da gleda. Moramo mijenjati koncepciju igre pod hitno. Imamo dobre igrace ali los sistem, pritom se svi oni cuvaju. Bolje da nisu dolazili. Da smo skrojili repku od samo igraca Zvezde, Parizana i Vojvodine vise bi se borili i izgarali a mi bi gledali lijep fudbal.

Ivan Bg

pre 5 godina

Pade mi jutros na pamet, onako klinacki, iz glupog inata koji ne sluzi nicemu, da Kostarika povede jedno 3:0, i da onda Bane ritne jednu u nas gol, posto cemo do tada, naravno, da vodimo, da bude 1:1, i onda sve to proslavimo i jedni i drugi prekrstenim srednjim prstima na grudima. Bilo bi ekstra.

fenomen

pre 5 godina

Moze li Kostarika da pobedi Svajcarce? Tesko. Ceo sistem je uz Svajcarsku i Brazil. Sudije sa fifinim naredjenjima i VAR u sluzbi Fife. Da je Brih sudio postenije mozda bih i verovao u čudo a ovako ne. I da budemo nadomak uspeha nesto nefudbalsko ce se ispreciti. Voleo bih samo da jednom vidim da svih 90 i kusur minuta igramo napadacki na gol vise pa makar izgubili 8:6. Znajuci nas mentalitet utakmica ce biti preslikana kao sa Svajcarskom sa istim epilogom. Srecno Srbijo.

nista o nicemu

pre 5 godina

Naravno da moze. Vise je pitanje da li ce nam dozvoliti. Dajte ljudi jednom da budemo ujedinjeni uz nase. Vidite Albance kako su svi uz njihove kada je u pitanju provokacija, o podrsci da ne pricam. Hrvati su isto svi uz svoje, samo kod nas ima gomila hejtera kojima smeta SMS, Mitar, Luka,Mladen ili neko treci. Svi uz Srbiju danas, ljudi su na obe utakmice dali sve sto imaju. Ja sam vec sada ponosan na njih.
(vlada, 27. jun 2018 08:19)

Vlado, slazem se. 2:0 za nas.

dalibor

pre 5 godina

Mozda cemo da pariramo veci deo utakmice, ali koliko god igrali oni lose Brasil ima takve pojedince koji individualnim potezima mogu da rese utakmicu, to mi nemamo. I ne treba da se zanosimo, i njima treba pobeda, nisu prosli dalje jos uvek. Inace, upravo gledam na jednom jutarnjem programu... Konacno da cujem pravi komentar nase prosle utakmice, i to od vojnog analiticara. Drugo poluvreme odigrali smo ocajno, kukavicki, izvinjavamo se na terenu, nema pritiska na sudiju. Konacno i slozni funkcioneri dva nasa najveca kluba.

Lemi

pre 5 godina

Samo na srecu mozemo da pobedimo. Nicim nas nisu uverili da imaju pameti i snage da pobede Brazil. Sve bombasticne izjave su u domenu lutrije i ne deluju mi iskreno od strane igraca i trenera.

želja

pre 5 godina

Biće napeto, biće 2:0 za Brazil. Ne možeš da savladaš nekoliko albanaca i par crnja u timu švice a hoćeš da se vadiš na majstorima ove igre...

nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu

pre 5 godina

sovjetski maršal na pitanje novinara, kako ste uspeli pobediti Hitlera kada ste već bili na kolenima? , odgovara:
" Kada si ranjen na kolenima i ne možeš da ustaneš ti onda lezi i u NAPAD!"

kalcokera

pre 5 godina

Opušteno,biće 2:1 za Srbiju kao i 1930, strelci Tadić i Milinković-Savić.
(Dejan, 27. jun 2018 10:46)

dva gola a tri strelca .zanimljivo.

s t v

pre 5 godina

Molim vas da komentatoru RTS-a javite propozicije u grupi prilikom istog broja bodova.
Nervira me pričajući o tome kako žuti kartoni odlučuju.

kakogod

pre 5 godina

Na kraju svetskih prvenstava se samo pamti sampion , par godina se ljudi sećaju i finalista ali na kraju se samo pamti sampion ! Ako hoćeš da postaneš sampion , izadji na teren kad je najteže i pobedi najbolje ! Pa posle da otamburamo i Nemce ! ?

rango

pre 5 godina

Ajmo komšije učinite ovo prvenstvo zanimljivijim..defanzivno jako a ako ce trebati više kao i protiv Švicaraca u prvih 15 min.svi u napad..naravno od 70-te min. na dalje...sretno!!

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Citam komentare I ocekvano je da ima I optimistickih I pesimistickih. Retko koji kom je zasnovan na realnim cinjenicama. Brazil vs Srbija....
Nacija koja zivi fudbal vs balkanski mentalitet....
fifina rang lista....
ukupna vrednost dva tima....
pojedinacni kvalitet igraca....
fifina naklonost favoritima....
navlacenje sudija za favorite....
Srbija kao omiljena zemlja medju zapadnjacima.....
Ima toga jos ali me mrzi da nabrajam. E sad procitate ove cinjenice,saberete dva I dva I znace te ko veceras prolazi dalje.

Jazz Bond

pre 5 godina

Pobedicemo Brazil, a onda cemo da eliminisemo Holandiju, Norvesku i sa Italijanima u finalnu. Mislim da cemo da ih pobedimo na penale.

Milan

pre 5 godina

Jel ima neko da garantuje da bi dali gol iz penala da je sviran?
Ko bi ga šutirao?mijat opet?
(Kalcokera, 27. jun 2018 10:34

Jel ima neko da garantuje da cemo to ikad saznati? Nemam pojma o cemu pricas

alibaba

pre 5 godina

ne moze ni pod razno,sam odlazak na svetsko je za srbiju veliki uspeh.Svaka cast momcima na trudu i zalaganju,realno ovo su nam krajnji dometi.Pravda za Muslina.

Semke

pre 5 godina

Mogla bi da igra i Vučić ali on nažalost ne može da stigne baš sve da uradi, ipak se svakodnevno bavi važnijim stvarima za nas.

Milan

pre 5 godina

Vi sto ne verujete, nemojte ni gledati utakmicu, ali ni piskarati komentare, bavite se necim u zivotu u sta verujete da mozete. Svaki igrac koji veceras izadje na teren mora da veruje u pobedu, inace ne vredi da igra, tako i mi koji navijamo ako ne verujemo, ne vredi ni gledati, ima i vaznijih stvari. Eto, pa nek svako nadje gde mu je mesto. Ovde govorimo o stavu u zivotu, a ne samo o vecerasnjoj utakmici. Dakle, iako ne verujes u pobedu zadrzi svoj stav i bavi se sa onim gde verujes da je nesto moguce. Nemoj samo ono posle utakmice, euforija, mi sve mozemo, osvojicemo SP i slicno, a pre utakmice neverica, to je promena stava u zivotu od dogadjaja do dogadjaja, a tu nema cvrstine, nema sigurnosti, karaktera. Ako smo takvi kao narod u proseku i ako veceras tako budemo gledali utakmicu, a da ne verujemo, tako necemo podrzati nase fudbalere. Licno verujem da mozemo savladati Brazil. Idemooo Srbijaaa!

dr.Dž

pre 5 godina

Taj čuveni srpski inat da pobediš favorita, uradiš nešto nemoguće postoji u svim sportovima osim u fudbalu.. pare su ga pojele...

dalibor

pre 5 godina

nemamo mi sanse zato sto je svetsko prvenstvo namesteno. to je svima jasno.
na primer: felix zwayer koji je bio var-sudija na utakmici srbija-svajcarska je bio nekada pomocni sudija roberta hoyzera, i bio je kaznjen 6 meseci zbog namestanja, dok je hoyzer kaznjen dozivotno.
ukucajte Robert Hoyzer u google ako vam nije poznat slucaj, bice vam sve jasno...

Andreja

pre 5 godina

Igramo sa Brazilom na Svetskom prvenstvu. Imamo šansu da izbacimo Brazil sa Svetskog prvenstva. To je čast. Naši momci ne treba da se plaše,jer mi stvarno nemamo šta da izgubimo. Srećno momci,ajde da ih pobedimo,u inat FIFI,i ostalima,šanse su nam male ali lopta je okrugla,treba da verujemo...

ZgHrEu

pre 5 godina

2 mesto smo trenutno po pretrcanim kilometrima. I to nesto znaci
(v_K_esspreso, 27. jun 2018 08:39)
Evo vam srebrna medalja da se ne patite s Brazilom!

tv

pre 5 godina

Trebalo je da dobiju Švajcarsku, da nije bilo lošeg suđenja. Bez odlične igre čuda se ne događaju a igra je još odavno samo u slagalici.

Јабучило

pre 5 godina

Lopta je okrugla. To je rekao Pižon, kad su se vratili iz Španije izgubivši u prvom krugu, kao opravdanje. Aj sad nek bude okrugla Brazilcima.
(ali ne verujem, 27. jun 2018 10:26)

Тад је и Соренсен свирао пенал против нас на 18 метара од гола.

pesadinac

pre 5 godina

Jedanaest njihovih protiv jedanaest nasih, mora da moze.
Pobedjuju oni sa vise volje, zelje, borbenosti, pametnog razmisljanja. Cast zemlje je u pitanju, za nju se borite i za ponos svih zemljaka diljem zemaljske kugle. Napred do poslednjeg atoma snage pa sta bude, kom opanci a kom obojci. Srecno braco.

duledudule

pre 5 godina

Zašto svi otpisujete Kostariku, zašto je nemoguće da Kostarika pobjedi švajcarsku?Kostarika -Švajcarska 1-0, Srbija-Brazil 2:2, i eto nas....Brazil i Srbija idu dalje....Nije nemoguće 
(vlado, 27. jun 2018 09:13) 

Zato sto ne odlucuje kostarika nego FIFA, a to je jasno pokazala delegirajuci Francuza koji treba da izvrsi zlocin ako bude potrebe.
(Jole, 27. jun 2018 10:25)
mozete lagano da igrate danas penal za svajcarsku.u prvom kolu su im priznali gol posle faula u drugom nisu svirali ocigledan penal zs nas.a veceras ce tulipan da svira za njih...

.

pre 5 godina

Ne znam koliko vas se slaže da treba da počne Radonjić.Jesam navijač partizana ali dečko kida.Mnogo je brz i treba samo ih umara svojim prodorima.Čim je ušao protiv Švajcarske bile su 2-3 pometnje pred golom.

nista o nicemu

pre 5 godina

Aman ljudi, apsolutno sve je protiv nas, nema nikakve sanse da ih pobedimo.
(Zox, 27. jun 2018 08:18)

Bas kao u Indianapolisu 2002. godine.

Džoni

pre 5 godina

Ne budite smešni. Nas jesu pokrali, ali šta tek reći za ovo sa Nigerijom!
Za nas i ostale afričke zemlje nema mesta u završnici. Dovoljna je iluzija kako smo "imali prilike".
Jedino da zamenimo dresove sa Brazilcima pre početka, ali Brazilci verovatno ne bi pristali.

Kontras

pre 5 godina

Ako prvi damo gol sanse su nam pristojne.

Treba insistirati na fizickoj snazi, visi smo i jaci od njih, na skok igri.

Treba kvariti njihovu igru, nervirati ih, ionako su pod velikim pritiskom, a mi pod skoro nikakvim. Sto vise bude vreme prolazilo u egalu, oni ce biti sve nervozniji.

Treba dati sve od sebe, 200 posto snage i trcanja i docekati polukontre, prekide... I recimo iskoristiti bar dve takve situacije.

Ajde neka bude 2:1 za nas.

antiDebil

pre 5 godina

Ne poredi fudbalere i kosarkase, nikad! Razlika je u svemu, kvalitetu, ponasanju, stavu itd.
(stolica, 27. jun 2018 10:29)

Pocinjem da se pitam da li ta razlika postoji. Navedi mi ime jednog fudbalera koji je odbio da igra za reprezentaciju ???
Oni igraju i u novembru i decembru i martu i junu i u septembru i u oktobru. Kosarkasi imaju obavezu samo preko leta i to sve vise i vise odbijaju. Postoji li neki Jokic u fudbalskoj reprezentaciji ?

Виоп

pre 5 godina

Схватам ја наше фудбалере, неће људи да оштете буџет 10 милиона, велика је то дилема победити или не победити.

nista o nicemu

pre 5 godina

Krstajic ce iznenaditi sporim ali visokim igracima koji lose igraju glavom, dok se Brazilci saberu sta se zbiva Mitar ga ufulja i NEJMAR DA....... ide kuci

Klisamo se na planini

pre 5 godina

"Moglo je 2002 u košarci u po Amerike, što ne bi moglo u fudbalu u po Rusije.
(djuksoni, 27. jun 2018 11:52"

Zato sto u kosarci imamo talenat,znanje,rad,tradiciju,disciplinu a u fudbalu nemamo nista od toga...ok,mozda talenat imamo ali to je naravno nedovoljno.

Car Dušan

pre 5 godina

U mnogo puta do sad, nam je odgovaralo da naš protivnik, bude ogromni favorit. Naš najveći protivnik smo MI SAMI SEBI, dakle problem je u našim glavama! Ako znamo da nam ova utakmica znači SVE, onda nema potrebe razmišljati ko nam je protivnik - Brazil ili Saudijska Arabija... Samo treba izaći i odigrati najbolje, što možeš! A,rezultat? Kakav god bude, nakon toga!

Tanja

pre 5 godina

sport za sportiste je samo pusti biznis i brza a velka lova, a šta je sport za pravog navijača,pusta želja i loženje do besvijesti, što se više ložiš vatra je veća i veća, kad počne utakmica plamen se razbukti, ili se pretvoriš u vatromet ili pepeo, zato se i navija, jadan je onaj ko nevjeruje, zato je navijanje zabava, a ne pusti posao da ga odradiš kako gazda kaže
mujo džeger

Komentar sa dusom...svaka cast.

IDI BIDI BEK

pre 5 godina

Možda pobedimo ,daj Bože.
Brazil mora a i mi moramo ako hoćemo dalje.
Realno gledajući šanse su nam 1 vs 99%
Ali taj 1% šansi možda bude dovoljan.
U ovakvim utakmicama jedan sitni detalj odluči.
Naravno ako nas FIFA ponovo ne usere nekom nepostojećom odlukom.
Bože uz SRBIJU!!!!!
SREĆNO !!!!

igor

pre 5 godina

Ajd da danas ne pisemo istoriju , istorija nas nekako nikad nije mazila .. nego daj da pobede momci ili makar nek odigraju muski , nek daju sto posto sebe na terenu da mogu sve da pogledaju u oci posle utakmice.

Niskoleteći Aligator

pre 5 godina

Možda većini godi, da se loži (bez osnova) i da gaji lažne iluzije, ali mi se čini da će srpski momci u četvrtak već leteti za Beograd...
Orlovi su to, zar ne!?

room 1408

pre 5 godina

Večeras treba igrati iz 1-1 i 7+ na Brazil.To je realno da dodje.Ja mislim pred početak utakmice da će biti na Srbiju kvota kao da igra covek prelaz.Realno nemamo ni 1% šanse na ovoj utakmici.Ja ću gledati nešto drugo večeras.Ni protiv Argentine ono brukanje nisam hteo gledati,tako da ću i ovo večeras preskočiti,...

Александар

pre 5 godina

Moже ли? Може. Да ли верујем у то? Да. Да ли очекујем да се то деси данас? Искрено, на жалост не!

duledudule

pre 5 godina

ja sam sanjao da mitar dropkikom pogadja precku i to se lopta prvo odbija o zemlju.pa sam sanjao da kostarika vodi 1 2 i sudija opet ne daje crveni lihstajneru za ocigledam lom noge sa ledja...i sta sam jos sanjao tek sam sad ustao pa se prisecam...da brajan ruiz daje gol za crc a mi se bijemo s brazilcima celu tekmumto krv to modrice...ali to sam samo sanjao.bojim se da nam ne metnu u prvom napadu

Valternbg

pre 5 godina

Evo pitanjce za ove sto nas zovu hejterima.Na osnovu cega da verujemo?Izgubismo najvazniju utakmicu decenije,I to kako,kukavicki!Fudbal je to sve je moguce,ali to ne vazi za Srbiju.Kosarka da.Jednostavo nismo dovoljno pametni.

слободан

pre 5 godina

Ne poredi fudbalere i kosarkase, nikad! Razlika je u svemu, kvalitetu, ponasanju, stavu itd.
(stolica, 27. jun 2018 10:29)

Pocinjem da se pitam da li ta razlika postoji. Navedi mi ime jednog fudbalera koji je odbio da igra za reprezentaciju ???
Oni igraju i u novembru i decembru i martu i junu i u septembru i u oktobru. Kosarkasi imaju obavezu samo preko leta i to sve vise i vise odbijaju. Postoji li neki Jokic u fudbalskoj reprezentaciji ?
(antiDebil, 27. jun 2018 11:10)

Мислим да ово није фер према кошаркашима. Фудбалерима се диже цена тако што играју за националне селекције, док лига затвореног типа, попут НБА, не мари за то.

SEXaS

pre 5 godina

dajte ljudi budimo ozbiljni i shvatimo da nemamo šta da tražimo večeras. sve i da igramo najbolji svoj fudbal ipak je Brazil jači, a i gde nije pomoći će sudije i to ne govorim da bi bilo neko opravdanje za poraz već je to jednostavno tako.
za nas bi bilo najbolje da igrači u meč i uđu sa pretpostavkom da ga igraju ponovo, a da su ga prethodno izgubili zbog svojih glupih grešaka ili zbog nefer suđenja. jedino mooožda tako.
u svakom slučaju sretno momci.

nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu

pre 5 godina

ovako će biti: Kostarika crveni karton u prvih deset minuta ako i to ne pomaže drugi crveni u dvadesetom minutu.
to je sve od fudbala večeras.
Brazil VS Srbija biće odlična utakmica, možda i najbolja na celom prvenstvu!

Doktor - objavite komentar!!

pre 5 godina

Pošto će sad da krene loženje, evo da vam kažem pre utakmice šta će biti: prvih 15-20 minuta ćemo lepo da se borimo, onda ćemo da primimo prvi gol, i posle toga će da usledi potpuna havarija. Krstajić bi mogao večeras lako da postane Šestajić (kao što je 2006. Petko postao Šestko). Žao mi je samo ovih momaka koji se muški bore, a ima da pretrpe traumu zbog neiskusnog trenera. Na primer: Švajcarsku su pretrčali (116km naspram 112km) a svaka lopta se odbijala švajcarcima kojih je izgledalo kao da ih ima više na terenu. Dakle, naši su trčali u "prazno" i nisu stajali gde treba, a muški su pretrčali rivale... Ali hajde da se ložimo još malo dok ne počne utakmica: DAJTE BRAZIL DA SE IGRAMO!!!! To bar ništa ne košta...

C i n i k

pre 5 godina

Ako ne primimo 3,4 komada bice ok. Ne verujem da iko ocekuje da prodju grupu, nije ni realno.Sansa je bila prptiv CH a ne protiv Brazila. Ako nam Brazil brzo da 1.gol, bice goleada u nasoj mrezi do isteka 90.minuta..

marko

pre 5 godina

Реално најфудбалскије и најлепше и било да Костарика победи са 3-0 и ми да одиграмо 3-3. Костарика је заслужила да неког победи. Швајцарска се смучила свима са судијскофифинским гурањем. Ми смо се навикли и навукли на луде разултате и заслужујемо пролаз даље. А Бразил је једноставно Бразил.

marko sid

pre 5 godina

Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka...
Ako cemo tako svaki nas ima dva srca u odnosu na vevericu Neimara, al on ima oruzije pa cemo da vidimo sta tacno boj bije veceras!
Srce na teren pa sta bude. Najlepsi ishod nereseno i pobeda Kostarike 2-0 ;)

ZD

pre 5 godina

Ajmo Srbi samo hrabro, stisnite ih u sredini i napad od prve minute. Nakon gola nema povlačenja . Nije bitno ime , nego ratnički stav. Ova pobjeda bi vam mogla značiti puno ta budućnost. Sretno

alok

pre 5 godina

To samo kod nas moze da se daju u anketama fifti fifti sanse za pobedu izmedju tima koji doseze milijardu eura i tima koj ne doseze ni trista miliona eura. Da smo tako nerealni samo u fudbalu pa i nekako, nego nas ta megalomanija velicine prati i u svim drugim oblastima zivota. Citam kako ce cela Rusija stati iza naseg tima da smo uz sparene orlove i uz njihovu podrsku ne pobedivi. Samo se bojim da ce zakasniti kao i sa onim nosacima aviona dok smo pobedjivali uz pomc njih i NATO.
(DAVOR, 27. jun 2018 12:12)

Druže čekaj, pa što ne bi verovali? Niko ne kaže da će se desiti, ali možemo da verujem, pa bože moj, šta bude biće

brat

pre 5 godina

Malo pre gledam klince kad su pobedili Brazil u finalu 2015... naježio sam se i znam da sam tim klincima verovao do srži i da su ti klinci i sami verovali u pobedu... ne kažem da ne verujem momcima včrs, ali ne znam da li oni sami veruju u sebe. Dosta nas veruje u vas momci, iako je već pola njih diglo ruke od vas. Nije sramota da vam klinci budu uzor, pogledajte taj video još jednom, izađite i dajte sve od sebe. Ako date sve od sebe, na korak ste od dokaza da se čuda dešavaju. Lupite šamar svakom sudiji, svakom delegatu, ma svima koji vas koče tamo. I vi postanite uzor nekome za buduća vremena! SRBIJA!!!

Sl0ba

pre 5 godina

Glupo vam je pitanje, ja sam stavio da moze,naravno da moze ali kolike su sanse? Iskreno mislim da nece(ili ti da je mnogo tesko) a navijacu srcem svim da pobedimo i da ne verujem da imamo bar nekakve sanse, ne bih ni gledao!SRBIJA!

ogicg

pre 5 godina

Moje misljenje je da moze.Evo zasto.Jedna je utakmica u pitanju.Ko zna kako moze da se okrene i u kom smjeru.Brazil je realno puno bolja ekipa al do sad nije pokazao nista specijalno.Srbija ima igrace koji mogu da im pariraju al pod uslovom da svi odigraju 110 % i da Matic i Tadic koji su vanserijski igraci svih 90 min traze i dobijaju loptu,da budu kreatori igre,da se ne skri aju.Da rade ono sto su radili Modric i Rakitic protiv Argentine.Srce na teren pa sto bog da.Znam da cu i ja i sva Crna Gora veceras biti svim srcem uz bracu Srbe.Srecno Srbijooo.

nista o nicemu

pre 5 godina

Po kvalitetu bi mogli, po mentalitetu (brani se iliti kukavičkim) ne može!!
(SAŠA FRANKFURT, 27. jun 2018 08:38)

Sale, komentarisi Nemce, mi idemo po BOGINJU.

Јабучило

pre 5 godina

Ne zanosite se ljudi. Brazil je to. Svaka cast nasima na svemu i neka uzivaju veceras i neka se casno oproste. 
(hotelijer, 27. jun 2018 08:13) 

И 1914. и 1945. је било "Не заносите се људи. Швабе су то."
А вечерас нас је ипак 11 на 11.

Zorz Vea

pre 5 godina

Šta ga je "Brazilaca" ovde, kanda bi se obradovali da izgubimo večeras. Ako gledati objektivno i nepristrasno ovaj meč u najavi onda sport definitivno nije za vas. Želim nešto vrlo svesno i tendeciozno da vam kažem:" Navijač..iz perspektive svakodnevnog života, naročito vanrednih situacija svakodnevnog života je nešto lepo, plemenito ili kako vole da kažu naši mentori iz EU inkluzivno. To je kao kad su navijači Zvezde i Partizana ubacivali pesak u džakove zbog poplave u Šapcu. Sve je to u redu i ja to bez ikakve ironije poštujem. Ali, iz te perspektive ne nastaje perspektive, ona nastaje iz pristrasne perspektive ili ako hoćete partizanske (eng. partizan-kao pridev znači pristrasan, neobjektivno naklonje, navijački). I tako ja kažem ova inkluzija možda može u nekim aspektima da nam pomogne, ali iz perspektive spasa duše jedino što može da nas spase je partizanija." Muharem Bazdulj. Kako mi igramo za spas duše večeras, a pošto igramo protiv Brazila, umetnost nam mora biti prioritet a neobjektivna pristrasnost glavni adut. Toliko puta je istorija pokazala i naučila nas da su čuda moguća i da što je veći protivnik to jače tresne o zemlju a slava odjekuje u večnosti. Ne igrate samo za sebe večeras pa vas neće biti samo 11 ili 23 nego mnogo više.

Živela Srbija, slatka majko ljubeći te bodrim

Vladimir

pre 5 godina

Mnogo Krstajic gresi sto ce na levo krilo staviti Kostica. On jeste iskusniji, ali ovo je mec kao stvoren za Radonjica. Bekovi Brazila idu prilicno visoko, a Radonjic ce to sigurno iskoristiti barem jednom.

Desimir

pre 5 godina

Moze li? Može.
Ipak ne treba forsirati očekivanja jer ako se ne desi pobeda onda je razočaranost veća. Treba na sve da se gleda realno. Srbija može da pobedi ali vece su šanse da pobedi Real. Fudbaleri treba da daju svoj maksimum i da se ne obrukaju a rezultat kakav bude. Uz malo sreće Srbija može da pobedi. Ako i ne pobedi nije smak sveta. Fudbal je samo lepa zabava. Srbija da se više trsi oko mnogo važnijih stvari, oko zdravlja i školovanja ljudi, oko pristojne plate, oko posla za nezaposlene, oko pravne države, borbe protiv kriminala i korupcije. Da se bori za ono šta će život ljudi učiniti lepšim i podnošljivim. Uspeh u sportu je lep ali to ne menja život građana. Napred normalna i zdrava Srbija.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

лол? Не, не може. Па и Бразилу треба победа. "Небески народ" је увек био нереалан, отуђен од реалности.

ono kad imaš stokholmski sindrom

pre 5 godina

Mi smo iz lozenja da smo jaci krenuli na NATO pakt, a necemo na Renata Avgusta???
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 27. jun 2018 08:06)

Da druže, mi smo krenuli na nato pakt. napali smo nato članice turski i italiju, i onda su oni jadni morali da uzvrate. Ni krivi ni dužni.

DAVOR

pre 5 godina

To samo kod nas moze da se daju u anketama fifti fifti sanse za pobedu izmedju tima koji doseze milijardu eura i tima koj ne doseze ni trista miliona eura. Da smo tako nerealni samo u fudbalu pa i nekako, nego nas ta megalomanija velicine prati i u svim drugim oblastima zivota. Citam kako ce cela Rusija stati iza naseg tima da smo uz sparene orlove i uz njihovu podrsku ne pobedivi. Samo se bojim da ce zakasniti kao i sa onim nosacima aviona dok smo pobedjivali uz pomc njih i NATO.

dejon

pre 5 godina

Nismo mogli ni Svajcarsku dobiti kada je moralo a sada moraju Brazil!Samo nek odigraju posteno i da se ne brukaju kao sa Šestkovicem pa kako god.Budimo realni i posteni prema ovim momcima.

nista o nicemu

pre 5 godina

ДАНАС СЕ ПИШЕ ИСТОРИЈА! СРЕЋНО!
(Из Чикага твоји, 27. jun 2018 08:24)

ZNAMO DOBRO KOJI.

nista o nicemu

pre 5 godina

Situacija zahteva da se citira Bajaga

Pokazi mi da je igra dar
koji nikad nismo gubili
Nebitna, vrlo bitna stvar
u koju smo se odmah zaljubili

Ајде@

pre 5 godina

Ако примимо први гол, наје.али смо!!!
Чуда се дешавају у причама, у стварности врло тешко.
Од сатџија изгубили, а да се вадимо на уметнике, то баш и не иде!
Да се надамо Костарики, која има шансе за победу, а онда и наши можда ураде нешто више... Реално је тако.
У сваком случају, нема туге, јер ови момци тек на европском и следећем светском првенству требало би да постигну зенит.
Фудбал ће се и даље играти људи, а њима треба подршка за даља такмичења...

milke

pre 5 godina

Fudbal nije više sport nego je industrija, korporacije diktiraju uslove sve za profit i da budemo bolji interes je da ode dalje brazil (neymar), kao juce argentina (messi), moraš da budeš tri puta bolji na terenu pa da se nadaš prolazu.
Nada poslednja umire, samo da odigraju muški svih 90 minuta.

Milos

pre 5 godina

Ako su Hrvati koji su jedva prosli grupu u kvalifikacijama mogli protiv Argentine, onda mozemo i mi koji zarili i palili grupom protiv ovih manekena. Sve odim ubedljive pobede Srbije ce da bude velika sramota!

Mrle

pre 5 godina

Sve je moguce sto da ne moze da pobedi ali isto tako moze i 5:0 da izgubi. Sve zavisi od igraca a ima tu i srece normalno sve to pod uslovom da sudjenje bude OK tj. da se ne navlaci za favorita i dopusti malo grublja igra onda je stvarno sve moguce.

nista o nicemu

pre 5 godina

Republika Srpska vjeruje.
(Republika Srpska, 27. jun 2018 08:17)

Pozdrav braći, ovo dobijamo lakse nego da nam sudi licno Dodik.

jadeni

pre 5 godina

ja osobno mislim da može...ali najvjerojatnije neće.

stvar je stava i mentaliteta i ničega više. Već sam sto puta rekao da ovaj Brazil nije ništa ekstra (može postati i svjetski prvak da se razumijemo, ali može ga odvaliti i bilo koja ozbiljna reprezentacija).

Ako se Brazila stisne visoko i ne da mu e igrati -Brazil ne zna ni sam što bi, ali za tako igrati treba imati stav a kada srpski igrač poslje prvog kola izjavi -Brazil će biti prvi u skupini - tada ti je jasno da tog stava nema...
Srbija je vrlo solidna ekipa i ekipa koja može jako čvrsto igrati i ne dati Brazilu da se šeće -a ovaj Brazil naprosto ne zna protiv toga...još ako se uzme u obzir da što vrijeme više odmiče će baš oni biti nervozniji - nije da Srbija nema šanse.
To što Srbija, barem se meni tako čini, nema prestručno vodstvo, neki igrači su propuh u glavi (nešto kao naš Lovren koji je nevjerojatno dobar, ali ga netko mora voditi i usmjeravati...ako toga nema -nema te utaskmice gdje neće kiksati) i u biti igra posložena nekako traljavo -to je sasvim druga priča. I taj mentalitet -povest pa se zavuč u mišju rupu...

Tako da Srbija definitivno može, ali ako je suditi po reakciji nakon vodstva Švicarske te po određenim defitističkim izjavam koje daju sami igrači - nisam baš siguran da i hoće.

Drca

pre 5 godina

Trebalo je pitanje da li ce da pobedi , a ne moze li...Mislim da necemo da pobedimo na veliku zalost cele nacije. Iskreno nisam neki kontras ili negativac , vec iskreno ne mogu da verujem u to jer do sada sto sam video je lose za tako veliki podvig. Daj boze da me oci varaju ...U svakom slucaju zelim srecu veceras momcima, neka daju sve od sebe pa kako bude...

mujo džeger

pre 5 godina

ljubooooooooooooooo.,kolika je kvota na srbijuuuuuuu, 7 đedee, a na brazill,jedan i malo jačee, mala srbijaaa vrijedi 7 braziiiiilaaaa, auuu kako ga prećeraše,pa staviiiii ondaa stojuuuuuuu na srbiijuuuuuuu, kad vliko vrijedimooooooo da bar kupim novog pasaaaaaaaaaaaataaaaa, nemereš đede za 7 stojaaa kupitt paasaaaataaa, mučiiii mrčoveee kad svijeetttttt kažee da srbijaaaa vrijedi 7 braziiiiiiiiiiiilaaa, što i ja ne bi za te pare kupioo paasataaaaaaaaaaaaaaaaaa

dzoni cackalica

pre 5 godina

kad se vec nasi fudbaleri bave politikom nek samo zamisle sramotu i likovanje od albanije do hrvatske ako izgube..kakav ce to poraz biti i neopisiva sramota ..umesto da su zgazili svicu i pobedili oni isli siheraski..sramite se!!

ja

pre 5 godina

Najbolje po nas da sa 0:0 udjemo u drugo poluvreme. Oni ce da se unervoze i pocece da grese. Mi iz neke kontre mozda i munemo neki gol, ili eventuano slobodnjak. Najgore po nas ako mi damo gol na pocetku, i krenemo da ga cuvamo. Tada krece raspad sistema, i najverovatnije primamo jedan, a ubrzo i drugi. Ako sa tim rezultatom udjemo u drugo poluvreme, oni ce biti rastereceni, a mi cemo da srljamo kao muve po glavi, i primicemo bar jos jedan, do dva. I tako dolazimo 4:1 za Brazil. Ali ako se desi scenario sa pocetka, imamo sanse. Jos ako i Kostarika pobedi sa 2:0, bog da nas vidi. Onda nam i 0:0 igra.

dr.Dž

pre 5 godina

Videli smo i sinoć kako se jedna reprezentacija gura dalje.. čist penal nije sviran.. sramota.. jer gde Nigerija da prodje grupu pre Argentine.. tako će i večeras.. ne nisam pesimista, već realni optimista.. gde Srbija pre Brazila.. Ali ću svakako biti uz naše i navijati... NAPRED SRBIJA!!!

nista o nicemu

pre 5 godina

Ne mogu nasi pobediti Brazil. Najvise zbog cinjenice da je trener neiskusan, pa covek nikad nije vodio ekipu u ovakvoj situaciji, sta on zna o svemu ovome. Za mene je i Milorad Kosanovic bio bolje resenje od ovoga...Ekipu ne sastavlja trener, taktiku ne sastavlja trener...
(Toni B., 27. jun 2018 08:16)

Ne mogu, al će.

Mirko

pre 5 godina

Pa normalno da mogu, sanse mozda i nisu najbolje ikada, ali postoje, da ne mogu kladionice ne bi dale nikakve sanse srbiji, leicester je uzeo premijer ligu sa kvotom 5000, na srbiju je danas 7.5. Daklen, jasna stvar, mozete.

Aleksandar

pre 5 godina

Svako može da pobijedi Brazil ko vrši presing na njihovoj polovini, ne povlači se na svoju polovini čim zabije go, ko trči cijelu utakmicu, ko se bori svim silama i ruje po terenu poput Šaćirija i daje sve od sebe. Naravno takav neko može i da izgubi utakmicu.
Sa kukavičkim stilom igre kakav gajimo posljednjih 30 godina nemamo šta da tražimo. Pobijeda može doći samo pukom srećom kao pobjeda protiv Njemačke u Južnoj africi kada su nas Nijemci stisli sa 10 igrača i go visio u vazduhu cijelo vrijeme a mi pukom srećom pobijedili. Realno, imamo šanse za pobjedu kao što Krstajić ima šanse da večeras dobije na lotu.
Također pobjeda je moguća samo ako bude 0;0 do pred kraj, pa zabijemo neki go koji nije plod neke akcije nego više proizvod pukog slučaja, tipa slobodan udarac, neki odbijanac i slično, pa Brazil ne stigne da izjednači. U slučaju da povedemo u 15 minuti, slijedi nam katastrofa, bunker do kraja i igra viktorije.
Po meni šanse su vrlo male.

tony

pre 5 godina

pavle@ - a sto nama uopste i trebaju takve kalkulacije i okolnosti pa da igramo onako kako si opisao!? vidis, to takodje spada u luzerski mentalitet koji pominjes a nisi ni svestan toga. glavni problem i jeste luzerski mentalitet ali ne taj koji ti pominjes jer to je povrsno, sustinski luzerski mentalitet koji izbija iz tvog nazovi optimizma je ustvari taj sustinski luzerski mentalitet koji nas vekovima ubija. nas kolektivni optimizam ne dolazi iz pravog pravca, nema dobre temelje, uvek dolazi iz gubitka i posle gubitka, euforicno, brzo, jako.... a posle geknemo o zemlju jos gore pa sve tako u krug. kad drzavni tim i drzavu budu vodili ljudi koji su pobednici ali sustinski pobednici onda ce svima u srbiji biti bolje. na zalost, na zalost svih koji zive u srbiji takvih ljudi nema u srbiji. ima takvih naravno ali takvi odavno vec ne zive u srbiji. sve sto nam se dogodilo u poslednjih tridesetak godina sve se i dogodilo jer su na vlasti bili ljudi bez prave vizije i bez prave zelje za pobedom. jer nisu znali da pobede. a mogli su. e, tako ce biti i veceras, necemo pobediti zato sto ne znamo a mogli smo pobediti zato sto mozemo.

luka

pre 5 godina

možete , ako ne razmišljate na alibi način a to je oni su Brazil važno da nam sudac nešto ne dosudi pa da imamo zašto plakati.daklem ovako to je 90 minuta i idemo dati sve od sebe i pobjediti.nema sutra .
pozdrav split

TP.

pre 5 godina

Vise glasova NE MOZE, pa i da trebamo nadoknaditi 0-3 ako volite Srbiju trebali ste glasati da mozemo, jadna drzava i kakvi smo mi ljudi. !Tuzno

st

pre 5 godina

Da su fizički spremni....! Ako motiv dodje iz srca, možda prevazidju kondicionu podredjenost. U svakom slučaju, srećno i napred Srbija!

Bilal

pre 5 godina

Trećeg juna o. god. navršilo se tačno 84 godine od naše poslednje pobede nad Brazilom, (Kakva čudna koincidencija, rezultat te utakmice na stadionu BSK-a je bio 8:4) al' smo tada za razliku od danas u timu imali 4-5 vrhunskih fudbalera a posebno treba istaći Moša Marjanovića i Bogdana Tirnanića. Posle te utakmice odigrali smo još 13 utakmica i od toga 7 izgubili a 6 odigrali nerešeno uz gol razliku 12:28. Dakle ako u obzir uzmemo trenutne snage timova kao i tradiciju, loše nam se piše. Sva sreća da se utakmica igra u Moskvi pa reprezentacija neće imati večih problema sa povratkom kući.

Goran Šundric

pre 5 godina

E ovako će sigurno biti: Daćemo tri gola u prvih desetak minuta! Biće veliko cepanje živaca i krajnje napeto za sve gledaoce. Sledi dva penala za Brazil. Izjednačenje u zadnjem minutu produžetka prvog poluvremena. Strašna drama na početku drugog poluvremena: Tri crvena kartona (dva za Brazil, jedan za nas) dajemo dva gola u prvih dvadesetak minuta drugog poluvremena jedan je priznat drugi nije. 4:3 za nas. Desetak minuta pre kraja drugog poluvremena ponovo penal za Brazil naš golman brani. Tri minuta kasnije opet penal i izjednačeno 4:4!! Osam minuta produžetka traže sudije za kraj. Poslednja dva minuta dajemo pobedonosni go! 5:4 za nas, i idemo dalje!! Deda Vanga-ga-ga i još tri srčana udara doživeće gladaoci: Jedan u Rusiji i dva kod nas!!!! Ko ne može to da gleda neka ne gleda. Najveća fudbalska drama ikada od postojanja fudbala, gledaoci sa slabom čukom bolje da ne gledaju!!!! Deda Vanga-ga-ga

Safi

pre 5 godina

Ajde da se prekrstimo i uz sansu jednu ili dve da probamo da ih matiramo.
Stojke
Bane - Milenkovic-Tosic
Rukavina. Kolarov
Matic-Milivojevic
Tadic. Sergej. Radonjic

Mitrovic

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

лол? Не, не може. Па и Бразилу треба победа. "Небески народ" је увек био нереалан, отуђен од реалности. Балканизам је гадна ствар.

Warhammer

pre 5 godina

Pa ako,za promenu budemo pametni,pa polomimo noge par kljucnim igracima,kao sto smo trebali saciriju i dzaki,pobeda ne dolazi u pitanje.ovo je prljava igra,prema tome,igrajmo prljavo,sto pre to shvatimo,bolje po nas.

Jana

pre 5 godina

Daće Bog . Postoji razlog što smo izgubili od Švajcarske. Idemo orlovi ! Ja mislim da bi se slavilo 3 dana ... IDEMOOOOO
SRBIJA JE UZ VAS
"Dajte Brazil da se igramo "

JPR24

pre 5 godina

Ovi sto pricaju o lozenju su smesni... Prvi bi dosli da komentarisu ako pobedimo ! Inace, sta je tu je, drugu reprezentaciju nemamo, nasa je, pa Napred !

Chuki

pre 5 godina

Ima dosta ovde zanimljivih komentara ali ne razumem komentare nema sanse, pakujte kofere i to me slicno, takvi ljudi su u zivotu gubitnici. Kao da cela nacija ne zna da je Brazil favorit, da li su Iranci mozda tako gledali idemo kuci nemamo sta da trazimo nisu izasli su i izginuli i imali mrtvu sansu da prodju. Slazem se ja da ce biti pakleno tesko ali i 1% sanse je ipak sansa a mi ipak imamo malo vise, slazem se i kada ljudi napisu potrebno je cudo, jeste potrebno mozda se i desi, ova reprezentacija uopste nije igrala lose u ove dve utakmice, u drugoj smo se lose branili. Ali mi smo cudan narod imamo mnogo strucnjaka sad ispade da sam i ja jedan od njih. Momci veceras srce na teren, vera u sebe,uzivajte u ovakvoj utakmici daj sve sto mozes pa i ako izgubis boze moj bice bolje drugi put, meninje drago kada ja imam za koga da navijam na SP i pre bi bio u situcaiji da se vadim protiv ovakvog protivnika nego kao Poljaci da igram revijalnu,zar ne, JA VERUJEM!

srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Moze li Srbija da pobedi sebe, to je pitanje, jer kad pobedi sebe pobedice i protiv Brazila.
Sastav igraca uopste nije los, nismo za svetskog prvaka ali nismo ni za ispadanje u prvom krugu. Ista stvar nam se desava i u rukometu. Imamo vrhunske igrace ali kao reprezentacija igramo lose, dosadno i nazadno.
Basket i odbojka su primer kako upornoscu i radom moze da se dodje do vrhunskih rezultata jer je pristup utakmicama uvek na vrhunskom nivou. Ali tu za trenere imamo dva vrhunska igraca, i pre svega - dva autoriteta.
Moze li se pobediti osrednji Brazil? Pa naravno da moze. Da je Hrvatska tako razmisljala izgubila bi od Argentine, a ovamo su ih rasturili. Ali mi nemamo igru, nemamo sistem, nasi trce neki presing ali svako za svoj gros, ne otvaramo igru, ne trcimo brzo... Sada je kasno da se to ispravi. Idemo na srecu, slabi oni, slabi mi...pa kome se posreci.

Majmunska posla

pre 5 godina

zaista mislite da imamo ikakve sanse....pa vi ste gori os njih na terenu ! svako ko ima i malo mozga shvatio jw juce na pres konferenciji da oni znaju sta ih ceka al ne vredi dizati tenziju naciji...

morski

pre 5 godina

Na početku ovog prvenstva u komentarima sam predviđao maximalno 2 dana gola i naglašavao upravo taj segment igre kao teški hendikep u igri Srbije. Neefikasnost proizilazi iz nepostojanja sistema u igri i posljedično tome neimanja posjeda lopte. Kako zabiti gol ako neigrate s loptom veći dio utakmice? Kontranapadom, a za to moraš imati brzance u ekipi. Srbija ih nema. Ostaju samo prekidi i centaršutevi sa krila koji su, vidi čuda, opet plod posjeda i kontrole nad utakmicom.

Može li Srbija dobiti Brazil? Zdravorazumski odgovor je NE, ali otkad je to nogomet igra zasnovana samo na razumu? Pita se nešto i strast, želja, inat, sreća, trenutna inspiracija, naklonjenost bogova nogometa....

Svi mi koji danas želimo Srbiji pobjedu, nemojmo je tražiti u racionalnoj sferi. Trenutno nema sastava Srbije i taktičke postavke koji bi večeras garantirao gubitak utakmice manjim rezultatom od 2:0.
Večeras nam treba čudu, istinsko sportsko čudo koji ljubitelji reprezentativnog nogometa u Srbiji zaslužuju zarad svih pretrpljenih patnji. Teško je to breme na srcima navijača, a u Hrvatskoj izazvano košarkašima...

Sretno vam želim, da proslavite pobjedu u pjesmi i veselju.

Reality kills

pre 5 godina

Aj ne lozimo se...(trece oko, 27. jun 2018 08:15)A NE TI ĆEŠ
(nista o nicemu, 27. jun 2018 08:41)

Znaci, Kosovo je Srbija a i blagodarimo Gospodu sto nam je podario Aleksandra:)), a i jos dragi Tita da je tu... Jos cuveni srpski inat kad proradi, izriljace stadion i zasaditi novu travu u prvom poluvremenu, polomoce case od kristala i pucupati bohore od lala:))..Uzalud, sve je protiv naaas...:))

Alen Sidnej

pre 5 godina

Ljudi koji stvarno veruju da možemo pobediti Brazil su u nekom paralelnom univerzumu. Možemo se nadati naravno, nada umire poslednja, ali biti ubeden da možemo pobediti i usput ih eliminisati sa turnira je lozenje. Ispratili smo tim bez nekog nadanja da mogu nešto extra, sto je realnost, sad odjednom smo ubeđeni da će pobediti glavne favorite, što ide iz krajnosti u krajnost.

Nek se ne obrukaju, da sudija bude fer, i da budemo objektivni kad ispadnu da je to realno stanje našeg tima (trener + igrači).

Deus

pre 5 godina

A šta ako rano povedemo?
(Kako onda???, 27. jun 2018 09:24)
---
Onda ce Brazil da nas ugazi sa 5:1 ako budemo igrali kukavicki da prodje vreme kao protiv CH i Kostarike. Nasa ekipa apsolutno ima znanja i jedna je od kvalitetnijih na prvesntvu ali brate sto se prenemazu kad vode, otezu, prestanu da igraju normalno. Uz ozbiljnu igru, razumnu kolicinu trcanja (ne trcati bez veze pa od 70-og minuta stati) i malo srece mi Brazil mozemo da dobijemo. Oni su itekako ranjiv tim a psihicki su jako nestabilna ekipa, kao uostalom i sve latino ekipe.

SRKI

pre 5 godina

U Urugvaju billi su samo protivnici navijači i, za tadašnje vreme, ogroman stadion. Sudija je po svemu bio nemoćan.
Ako sada igramo samo protiv Brazila, i imamo neke male šanse. Medjutim, ako se pojavi i sudija koji je preplašen od celog zapadnog tzv "KULTURNOG" sveta ,onda dao Bog da naši igrači izađu živi i zdravi i bez 3 crvena kartona.

Misel Zubenica

pre 5 godina

Nemamo nikakvu sansu. I pored toga sto gospodin Kokeza radi sjajan posao, sto Krstajic na izuzetan nacin vodi i motivise nase momke, postoje vise sile koje nam nece dozvoliti da veceras pobedimo. Osim sto su se Fifa i svetski mocnici urotili protiv nas, i ja sam uplatio veliki novac na Brazilce, jer ipak ljubav prema sopstvenom novcaniku je veca od mog inace veoma izrazenog patriotizma. Puna podrska za gospodina Kokezu i naseg Predsednika

Milan

pre 5 godina

Не интересује ме који играч игра,која је формација тима.Нема више пре утакмице "Боже Правде" а после утакмице "Боже НЕ ПРАВДЕ" нити изговора за појединог играча зашто је овако одиграо утакмицу или није ни требао да одигра утакмицу или полупреме.Сад од прве секунде до последње са литрама зноја на дресовима уз наравно потребне и непотребне фаулове или пасове,поцепаних дресова,судара са нашим или противничним играчима ,крвавих глава. Махања руком играчу да дода лопту или протестовање код судије јел био корнер,пенал,аут ...до последњег атома снаге и последње струне нерва ПОБЕДИТЕ у овој утакмици.

pera

pre 5 godina

Srbi su sportski narod ako nesto dobro radimo to je sport zato samo napred i 90min.bez predaje,veceras ce se videti koji smo i sta smo

Patriota

pre 5 godina

Nez tog zanosa ja ne bih ni pratio svetsko prvenstvo ni reprezentaciju. Po toj logici Panamci nisu trebali ni da gledaju svoje igrače. Sport je pomeranje granica. Srbija!

Alan Ford

pre 5 godina

BL


Zasto da budemo optimisti? Za ove turiste i manekene koji se okupljaju u repki samo zbog golog interesa i ne zanima ih nesto posebno da se malo potrude i preznoje a bez toga nema uspeha. Cast izuzecima ali takvi kad vide sve ovo onda i sami izgube volju. Pametnom dosta.

Nebojsa

pre 5 godina

Voleo bih da gresim ali sanse da dobijemo utakmicu ili da nas odvede rezultat u drugu fazu je ravan 0.
Bilo koja druga reprezentacija veceras da igra protiv Srbije , da li Argentina , Engleska , Urugvaj, Belgija itd imali bi smo neku sansu ali protiv Brazila nemamo . Prvo Brazil nikad se nije desilo da ja znam da u grupnoj fazi dve utakmice nije dobijo . Drugo favoriti su broj jedan i po meni sve osim titule iznenadjenje i cak i finale .
Imali smo sansu protiv Svajcaraca ali neke druge stvari odlucile . Veceras hrabro pa sta bude vi ste vec ispunili sto je od vas trazeno , a to igranje na Svetskom prvenstvu .....

mujo džeger

pre 5 godina

sport za sportiste je samo pusti biznis i brza a velka lova, a šta je sport za pravog navijača,pusta želja i loženje do besvijesti, što se više ložiš vatra je veća i veća, kad počne utakmica plamen se razbukti, ili se pretvoriš u vatromet ili pepeo, zato se i navija, jadan je onaj ko nevjeruje, zato je navijanje zabava, a ne pusti posao da ga odradiš kako gazda kaže

simeon

pre 5 godina

Kako da ne. Protiv Brazila ćemo mi da se vadimo za sva s....a koja smo nagomilali u poslednje vreme. Pa, kada ćemo prestati da verujemo da je to sa fudbalerima moguće. Oni će da daju maksimum. Daju ga već,ne znam koligo dugo, pa ništa. Samo minimum od njih. Mislim, voleo bih da im se nešto lepo desi danas, ali to je nemoguće. Ne možeš da se vadiš protiv Brazila. Ustvari, možda je to i moguće, ali ne i fudbaleri.
Kaže selektor, ili će te u legendu, ili za Beograd. Pa ZA BEOGRAD, kao u KO TO TAMO PEVA. To je realnost.
Ne zaluđujte se više. Dosta je bilo.

Gerov

pre 5 godina

Procitao sam sve komentare, pogledao i link “branioci Beograda” i najezio se. Trcite momci veceras za svoj narod. I kada noge ne slusaju, setite se da smo tu i blenemo u tv i deremo se ko blesavi. S verom u Boga, za Srbiju!!!

nista o nicemu

pre 5 godina

Postoji li neki Jokic u fudbalskoj reprezentaciji ?
(antiDebil, 27. jun 2018 11:10)

Bas kad pitas postoji, upravo Mladen Krstajic. A cija je to skola pa se tako ponasao? Partizanova. Sportski pozdrav.

Za 51 dosta pamtim

pre 5 godina

лепо је веровати и навијати. не будите смарачи, него напреееед!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (бандит, 27. jun 2018 13:22)

Eeee, druže moj...od '74.verujem, od kad sam bio svestan i počeo da pratim naš (tada SFRJ) fudbal...i ništa. Ne mogu brate više. Ali, stvarno.

mujo džeger

pre 5 godina

sport za sportiste je samo pusti biznis i brza a velka lova, a šta je sport za pravog navijača,pusta želja i loženje do besvijesti, što se više ložiš vatra je veća i veća, kad počne utakmica plamen se razbukti, ili se pretvoriš u vatromet ili pepeo, zato se i navija, jadan je onaj ko nevjeruje, zato je navijanje zabava, a ne pusti posao da ga odradiš kako gazda kaže

Mantis

pre 5 godina

Može li Srbija da pobedi Brazil?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ah, staro pravilo nas uči ~
"u životu je sve moguće".
Dakle, Srbija može do pobjede,
ali neće :-)

Selektor br. 2.158.148 :D

pre 5 godina

Stojković
Rukavina - Ivanović - Milenković - Tošić - Kolarov
Matić - Milivojević
Tadić Kostić
Mitrović
A od 70-80og:
Stojković
Ivanović - Milenković - Tošić - Kolarov
Matić
Tadić SMS (Ljajić?)
Živković Radonjić
Mitrović

Ђенерал

pre 5 godina

Бразил се мучио и против Швајцарске и против Костарике. Наравно да нису ништа посебно и наравно да смо ми тек распад. Али шансе постоје и хоћу да верујем да можемо да победимо. А ако не победимо онда се пребацујем за Енглезе да навијам јер и они су лузери који могу далеко да догурају само што то никад не ураде.
Срећно црвено бели са мало плавог по средини гостујућег дреса.

mario

pre 5 godina

2 mesto smo trenutno po pretrcanim kilometrima. I to nesto znaci 
(v_K_esspreso, 27. jun 2018 08:39) 
To ti baš ništa ne znači jer broje se golovi i bodovi, a ne kokiko je tko pretrčao.
Ali eto vama srebro da se više ne pazite.

u jeee

pre 5 godina

Pravi Srbin,pa neka bio i crnac,ima da pogine na terenu ako istinski voli tu zemlju. Ovi sto predstavljaju Srbiju trenuto,ko zna ko je njima u srcu.Srbija nije,sigurno.

marko440

pre 5 godina

Sve je moguce! ovo je pravi test: ako pobedimo zasluzeno idemo dalje - i ko zna gde je kraj, ako izgubimo zasluzeno zavrsavamo ekskurziju - na kraju svega samo je jedan tim sampion.

NebaCar

pre 5 godina

Zašto svi otpisujete Kostariku, zašto je nemoguće da Kostarika pobjedi švajcarsku?Kostarika -Švajcarska 1-0, Srbija-Brazil 2:2, i eto nas....Brazil i Srbija idu dalje....Nije nemoguće
(vlado, 27. jun 2018 09:13)
Naravno, moze i iz 2 suta u okvir 2 gola da daju i mi sa 0:0 il 1:1 da idemo dalje, ali sanse za to su 00 ili 11 odsto
Verujem da mozemo da se odbranimo, ali da dobijemo samo uz veliku pomoc srece

Boban

pre 5 godina

Po kvalitetu, ni blizu nismo ekipi Brazila,ali ako selektor odabere najbolji sastav i najbolju taktiku, koja neće biti da se samo branimo,nego da kvalitetom pokažemo da nismo zalutali na smotru najboljih svjetskih reprezentacija,svašta se može desiti.Bolje hrabro i borbeno odigrati, sa željom da postignemo gol više,nego kukavički se braniti, jer u takvoj igri izvjesno je da se pobjednik unaprijed zna.

hotelijer

pre 5 godina

Ne zanosite se ljudi. Brazil je to. Svaka cast nasima na svemu i neka uzivaju veceras i neka se casno oproste. Kada se podvuce crta pristojan fudbal smo igrali kada uporedimo nase prethodne nastupe. A sada krecemo da pratimo Zvezdu i Partizan. Nadam se da ce nas ponovo obradovati ulaskom u Ligu uefa. Sve u svemu ide fudbal na bolje. Sportski pozdrav.

Pedja J7

pre 5 godina

https://www.youtube.com/watch?v=4Y_vVK5BQ3c

Evo, ovo neka im bude najveci motiv!
Ovakvi su nasi preci bili!
Mi smo ratnicki narod, koji se uvek hrabro suprotstavljao najjacima!
Ovo su nasi heroji - nasi preci. Oni, koji su ostavljali decu u pelenama, i malo vecu decu, koja su ih vukla za nogavice, da bi otisli u rat za majku Srbiju, da bi otisli u sigurnu smrt, da bi mi danas uopste postojali!

VI MOMCI SAMO IGRATE FUDBAL, SUTIRATE LOPTU - Zato se opustite, uzivajte, igrate 1/16 finala sa Brazilom, gde ces vise?!
Samo, jedna stvar. Sutirajte tu loptu, i trcite danas, kao da vas bas ovi nasi preci gledaju sa tribina. Trcite i borite se, tako da se ne bi postideli pred njima nakon utakmice, da biste mogli da ih pogledate u oci, i kazete "Deda, dao sam sve od sebe"!
Kad su oni mogli zivot, mozete i vi da date 90 minuta svog!
A ako vas Brazil i pobedi, neka crknu da bi to uradili!!1
NAPRED MOMCI, IDEMOOOOOO!
SRBIJA!!!

nista o nicemu

pre 5 godina

Ne zanosite se ljudi. Brazil je to. Svaka cast nasima na svemu i neka uzivaju veceras i neka se casno oproste.
(hotelijer, 27. jun 2018 08:13)

A kad da se zanosimo ako necemo protiv Brazila? Jel protiv Farskih ostrva? Nije zanos, to je ljubav prema fudbalu.

COPACABANA is terified cuz Mitro's onFIRE

Saša

pre 5 godina

Momci su igrali pošteno i prvu i drugu utakmicu, uvek može bolje ali želja i volja su bili izraženi i to se videlo. Samo tako odigrajte i ovu i JA VAM NIŠTA NEĆU ZAMERITI koji god rezultat da bude.

е свашта...

pre 5 godina

Ако је Грчка освојила ПЕ, онда и ми можемо да победимо ову утакмицу. Како? Немам појма. Некако, ако се све сложи...

warlock

pre 5 godina

Ajde ljudi, ajde pa makar na snagu, vidite li sta nam tzv. veliki rade, ajde za balkanski fudbal, moji su medju 16, jesmo li rekli da zajedno igramo finale? Cekamo i vas nocas, ajde momci....

vlada

pre 5 godina

Naravno da moze. Vise je pitanje da li ce nam dozvoliti. Dajte ljudi jednom da budemo ujedinjeni uz nase. Vidite Albance kako su svi uz njihove kada je u pitanju provokacija, o podrsci da ne pricam. Hrvati su isto svi uz svoje, samo kod nas ima gomila hejtera kojima smeta SMS, Mitar, Luka,Mladen ili neko treci. Svi uz Srbiju danas, ljudi su na obe utakmice dali sve sto imaju. Ja sam vec sada ponosan na njih.

Никшићанин

pre 5 godina

A sta nam znaci i da ih prodjemo? Sa ovakvom igrom i selektorom, samo bi napunili dzepove ekipi iz FSS, a u osmini bi nas razbili i to je to.
Kad postavimo zdrav sistem i kad stvorimo pravu rep., onda mozda i bude nesto.
Do tad, samo smo izletnici i epizodisti.
Daj Boze da se varam.

Zex

pre 5 godina

Najverovatnije Ljajic daje tri komada. Sta da vam kazem drugo.Spremite pljuvacku, nemojte danas da je trosite jer bice potrebna nocas a ima i razloga valjda.Šanse da pobedimo Brazil su 1% ne zbog kvaliteta Brazila vec zbog naseg mentalnog sklopa.taj 1% je nasa nada, cuda su moguca i sa jednim procentom.

BL

pre 5 godina

Ova anketa upravo oslikava mentalitet naseg naroda! Predevdno: Da li mozes da budes uspjesan i boris se sa najboljima? Glasovi sve kazu, ali ima i nas vjecnih optimista.:) Velika podrska za momke!

Rafa30

pre 5 godina

Teoretski moze..ali u praksi..ne..
Zato sto ce opet bit neki sporan detalj na stranu Brazila..ili Srbija nece imati srece..
To je tako ,kad su veliki u pitanju..
Sretno..
Pozz iz Hrvatske..

Pedja

pre 5 godina

VI MOMCI SAMO IGRATE FUDBAL, SUTIRATE LOPTU - Zato se opustite, uzivajte, igrate 1/16 finala sa Brazilom, gde ces vise?! 
Samo, jedna stvar. Sutirajte tu loptu, i trcite danas, kao da vas bas ovi nasi preci gledaju sa tribina. Trcite i borite se, tako da se ne bi postideli pred njima nakon utakmice, da biste mogli da ih pogledate u oci, i kazete "Deda, dao sam sve od sebe"! 
Kad su oni mogli zivot, mozete i vi da date 90 minuta svog! 
A ako vas Brazil i pobedi, neka crknu da bi to uradili!!1 
NAPRED MOMCI, IDEMOOOOOO! 
SRBIJA!!!
(Pedja J7, 27. jun 2018 08:17)
A ako padnes na travu od umora, gledaj da padnes tako da mu i tako smetas, da mora da te preskoci...

srb

pre 5 godina

zasto da ne? Nisu mi jasni ljudi koji nemaju veru, koji ne veruju ni u sta sto nije realno, koji nemaju snove i nadanja. Svestan sam i ja da su realne sanse za nasu pobedu nikakve ali nadam se da moze cudo da se desi i zato NAPRED SRBIJA

Bardami

pre 5 godina

Švajcarci su nas izbacili sa mundijala i tačka. A mogli smo i mi njih. Na kraju, smena trenera pred početak svetskog prvenstva, trenera koji je izborio Srbiji plasman na pomenuto prvenstvo, možda je i najveći razlog što nismo učinili više. Odigrajmo utakmicu s Brazilom najbolje moguće da bi se kući vratili s dostojanstvom.

Milos

pre 5 godina

Ako su Hrvati koji su jedva prosli grupu u kvalifikacijama mogli protiv Argentine, onda mozemo i mi koji zarili i palili grupom protiv ovih manekena. Sve odim ubedljive pobede Srbije ce da bude velika sramota!

Uzivam u SP

pre 5 godina

Moze! Da ovo pitate a da je 2006.godina,onda bih rekao NE! Da je ovo Brazil sa Ronaldinjom, Kafuom,Karlosom,Kakom,Adrianom,Ronaldom,Didom,Emersonom tada bi zaista unapred otpisao bilo kakvu nadu.Ovaj Brazil nije velesila,samo je jak tim.Vec sam pisao,da ne nose zute dresove i grb Fudbalskog Saveza Brazila, ja bih rekao da je ovo neka jaka cvrsta evropska ekipa. Dakle igraju evropski, tvrdo,nisu zoga bonito Brazil, gde vam treba 23 umetnika s loptom da bi dobili isto toliko njihovih umetnika s loptom. Zato se mogu dobiti, sa pristupom kao prema jednoj evropskoj ekipi.Pokazala Kostarika, pokazala Svajcarska.Nisu homogeni, nisu tehnicki besprekorni,skloni su greskama u poslednjem delu tima.Zato su vise evropska reprezentacija u ovom trenutku. Izadjite momci, imajte na umu da ce ceo svet pricati danima o vama, a Srbija godinama o vama ako napravite malo cudo.A mozete, to je najvaznije! AJMO SRBIJO!

Miki

pre 5 godina

Kada ne bude bila menadžerska ekipa koju predvodi Kokeza možda Srbija i da pobedi a sada nema šansi. Srbiji se uvek događaju bez konesekvenci Karadžić, Kokeza i onda je rezultat jasan.

DRAGAN

pre 5 godina

Danas u Moskvi se pise
nova istorija.Zapamtite
sta sam vam rekao.
Idemo orlovi, idemo braco
srbi.Izginite ako treba na
terenu.Brazil nije nepobediv,
samo igrajte i mislite na
pobedu.Valjda ovaj iranac
koji danas deli pravdu nece
biti nalik na onoga svabu
koji nas je pokosio protiv
svice.Idemo sve do zadnjeg
sudijskog zvizduka, pa sta
dragi bog da.SRETNO....

Zox

pre 5 godina

Aman ljudi, apsolutno sve je protiv nas, nema nikakve sanse da ih pobedimo. I da pobedimo, prvi sledeci mec gubimo (za razliku od Brazila), prebrojte samo prodate dresove u slucaju prolaska Srbije ili Brazila i bice sve jasno.

Niko nije savrsen u mazohizmu kao mi. Neizlecivi utopisti koji ne urade sta treba kad treba vec se vade na podvige... "Kasno Marko na Kosovo dodje"...

nista o nicemu

pre 5 godina

Po kvalitetu bi mogli, po mentalitetu (brani se iliti kukavičkim) ne može!!
(SAŠA FRANKFURT, 27. jun 2018 08:38)

Sale, komentarisi Nemce, mi idemo po BOGINJU.

Misel Zubenica

pre 5 godina

Nemamo nikakvu sansu. I pored toga sto gospodin Kokeza radi sjajan posao, sto Krstajic na izuzetan nacin vodi i motivise nase momke, postoje vise sile koje nam nece dozvoliti da veceras pobedimo. Osim sto su se Fifa i svetski mocnici urotili protiv nas, i ja sam uplatio veliki novac na Brazilce, jer ipak ljubav prema sopstvenom novcaniku je veca od mog inace veoma izrazenog patriotizma. Puna podrska za gospodina Kokezu i naseg Predsednika

xza

pre 5 godina

istorija see ne pise sa Kostarikom I Svakcarskom. Istorija se pise protiv Brazila ma kakav on u ovom trenutku bio. Ako su pravi napisace istoriju

room 1408

pre 5 godina

Večeras treba igrati iz 1-1 i 7+ na Brazil.To je realno da dodje.Ja mislim pred početak utakmice da će biti na Srbiju kvota kao da igra covek prelaz.Realno nemamo ni 1% šanse na ovoj utakmici.Ja ću gledati nešto drugo večeras.Ni protiv Argentine ono brukanje nisam hteo gledati,tako da ću i ovo večeras preskočiti,...

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

лол? Не, не може. Па и Бразилу треба победа. "Небески народ" је увек био нереалан, отуђен од реалности. Балканизам је гадна ствар.

kalcokera

pre 5 godina

Opušteno,biće 2:1 za Srbiju kao i 1930, strelci Tadić i Milinković-Savić.
(Dejan, 27. jun 2018 10:46)

dva gola a tri strelca .zanimljivo.

Pavle

pre 5 godina

Ovih dana sam procitao toliko luzerskih komentara da je to strasno. "Nema sta da trazimo protiv Bazila", "Pakujte odmah kofere" itd. a komentatori se ljute na nase fudbalere zbog tzv. "gubitnickog mentaliteta"!? Pa gde je tu zdrav razum i logika? Ja ne bi mogao da zamislim svoj zivot da nemam tu konstantnu veru u cuda. Sve sto sam u zivotu postigao, postigao sam verom u cuda. Mrzim luzerska razmisljanja i luzerski mentalitet. Treba verovati i podrzati nase fudbalere i nema u tome nista lose. Znam da je nacija totalno isfrustrirana i zivcana jer nikako da nam se posreci malo i u fudbalu ali ovo sto se desilo sa Svajcarskom je ispalo IDEALNO! Jer da smo pobedili onda bi protiv Brazila igrali kalkulatorski, ili tipa sta bude. U ovakvoj sad situaciji nema vrdanja. Prilika je da se prelomi ta barijera u glavama nasih fudbalera, da se igra prsa u prsa, hrabro i bez respekta. Biti ili ne biti! A koji je to uspeh samo proci grupu pa onda sta bude??? Suprostavi se zestoko pa neka bude i 4:3 za Brazil!

Dzo

pre 5 godina

Imamo sanse ko prase pred Bozic. Brazil ce da povede u prvih 10 minuta i onda krece raspad sistema. Moramo da damo dva gola pa cemo se kao otvoriti a onda na scenu stupa Neymar. Brazil ce odigrati najbolju utakmicu do sada a Neymar posebno. Zapamtite moje reci. Sve ispod 4 gola razlike za mene ce biti uspeh.

Safi

pre 5 godina

Ajde da se prekrstimo i uz sansu jednu ili dve da probamo da ih matiramo.
Stojke
Bane - Milenkovic-Tosic
Rukavina. Kolarov
Matic-Milivojevic
Tadic. Sergej. Radonjic

Mitrovic

Džoni

pre 5 godina

Moglo je 2002 u košarci u po Amerike, što ne bi moglo u fudbalu u po Rusije.
(djuksoni, 27. jun 2018 11:52)

Da li si ti realan kada možeš da porediš Srpsku košarku sa Srpskim fudbalom?

Toni B.

pre 5 godina

Ne mogu nasi pobediti Brazil. Najvise zbog cinjenice da je trener neiskusan, pa covek nikad nije vodio ekipu u ovakvoj situaciji, sta on zna o svemu ovome. Za mene je i Milorad Kosanovic bio bolje resenje od ovoga...Ekipu ne sastavlja trener, taktiku ne sastavlja trener...

Goran Šundric

pre 5 godina

E ovako će sigurno biti: Daćemo tri gola u prvih desetak minuta! Biće veliko cepanje živaca i krajnje napeto za sve gledaoce. Sledi dva penala za Brazil. Izjednačenje u zadnjem minutu produžetka prvog poluvremena. Strašna drama na početku drugog poluvremena: Tri crvena kartona (dva za Brazil, jedan za nas) dajemo dva gola u prvih dvadesetak minuta drugog poluvremena jedan je priznat drugi nije. 4:3 za nas. Desetak minuta pre kraja drugog poluvremena ponovo penal za Brazil naš golman brani. Tri minuta kasnije opet penal i izjednačeno 4:4!! Osam minuta produžetka traže sudije za kraj. Poslednja dva minuta dajemo pobedonosni go! 5:4 za nas, i idemo dalje!! Deda Vanga-ga-ga i još tri srčana udara doživeće gladaoci: Jedan u Rusiji i dva kod nas!!!! Ko ne može to da gleda neka ne gleda. Najveća fudbalska drama ikada od postojanja fudbala, gledaoci sa slabom čukom bolje da ne gledaju!!!! Deda Vanga-ga-ga

Dejan

pre 5 godina

Nemamo ni promil sanse da pobedimo ali nije to ni bitno. Prvi put od kad svesno pratim reprezentaciju (2000 se slabo, secam imao sam 7 godina) vidim zelju, borbu i vidim da zaista igraju za Srbiju i da se trude. To mi je dovoljno. To je fudbal, to je sport, mora neko biti 3. ili 4. na tabeli, ali bitno je da su se trudili za Srbiju. Takodje hvala im na onoj pobedi protiv Cilea, a hvala im i za onu neverovatnu radost kod 1:0 protiv Svajcarske. Pukao sam lepe pare da bih otisao u Kaljiningrad, ali nije mi zao. Em je bilo lepo turisticko iskustvo koje ne bih imao da nisam imao povod zvani reprezentacija Srbije, em su se trudili iako nemaju kapacitet zavise. Sto se mene tice ne moraju ni da dobiju, ja ih podrzavam i vec na sledecu utakmicu idem opet da gledam.

kengur86

pre 5 godina

Mozda bi i mogli, ali nas je fudbalski savez osakatio, prvo sa smenom selektora, koji nas je odveo na svetsko prvenstvo, a potom i forsiranjem nekih drugih igraca, koji moraju da igraju. Pravi se ne realna atmosfera oko ovog meca, a za Brazil mi smo samo jedna stanica na putu do cilja. Da se ne lazemo ovaj brazil se ne moze meriti sa generacijama 1994 i 2002 god, ali za nas su svetlosnim godinama daleko. Da bi bilo bolje, mora trulez iz saveza da se promeni (nazalost to se nece nikad desiti), zatim da se ulozi u infrastrukturu i omladinsku skolu, zatim da se odabere selektor na duze staze koji ce proci minimum dva ciklusa kvalifikacija evropsko i svetsko i onda se moze uvideti gde smo i da li mozemo da napravimo neki bum na nekom sampionatu. Ovako sto bi rekao Savo Milosevic vidimo se u Beogradu uskoro, tj u petak svi na docek :) Bice bolje jednog dana, to svi u Srbiji misle, pocev od sopstvenog zivota...

Drago

pre 5 godina

Fudbalski reprezentativci Srbije!
Tačno od 20 časova protivnika treba razbiti vašim silnim jurisem, razneti vašim fudbalskim projektilima, nadigtati hrabrim srcem i mudrom glavom.
Zemljaci, srpski fudbaleri!
Većina svetske i srpske javnosti izbrisala je naš tim sa spiska učesnika koji nastavljaju dalje takmičenje na SP. Naš tim je žrtvovan iz viših interesa i sportske nepravde svetskih fudbalskih moćnika, kao i zbog zavisti, sujete i zlobe domaćih nemocnika. Vi nemate dakle da se brinete da li ćete proći u drugi krug. Skoro svi su vas već unapred otpisali.
Zato napred u slavu! Za Srbiju i one Srbe koji još u vas veruju. Živeli i srećno!

Јабучило

pre 5 godina

Ne zanosite se ljudi. Brazil je to. Svaka cast nasima na svemu i neka uzivaju veceras i neka se casno oproste. 
(hotelijer, 27. jun 2018 08:13) 

И 1914. и 1945. је било "Не заносите се људи. Швабе су то."
А вечерас нас је ипак 11 на 11.

neno

pre 5 godina

držim fige da pobijedite Brazil ... ali za to trebate pobijediti njih i sudce (100% će biti na njihovoj strani) ... biti će vrlo teško ali sve je moguće ...sretno!!

Melenci selo u ravnici

pre 5 godina

Razbijamo Brazil i pravimo najvecu senzaciju na turniru.
Nista oni nisu bolji od nas, veceras hrabrost i srce u junaka pobedjuju. Ako oni igraju za Brazil i mi igramo za Srbiju, svetu zemlju hrabrih ljudi. Napred braco i da se svi skupa nocas radujemo.

Carlito

pre 5 godina

Ljudi nije najveci problem sto imamo spore igrace poput ljajica tadica i mitrovica,problem je sto lopta sporo ide i sto nemamo ideju ni igru a realno ni srce.nisu to kosarkasi ili odbojkasi vaterpolisti.ja bih voleo da dobijemo brazil 5:0 ali realno ako oni ubace u 4. mi cemo primiti sedam komada.toliko smo jadan kolektiv

nista o nicemu

pre 5 godina

Postoji li neki Jokic u fudbalskoj reprezentaciji ?
(antiDebil, 27. jun 2018 11:10)

Bas kad pitas postoji, upravo Mladen Krstajic. A cija je to skola pa se tako ponasao? Partizanova. Sportski pozdrav.

Simpa

pre 5 godina

Ljudi nemojte se ložiti. Razbiće nas Brazil 8-0. Jeste li videli šta su sve promašili protiv Kostarike. Mi smo užasno loši, nemamo igru, nemamo trenera, nemamamo odbranu, nemamo kondicije. Nejmar danas daje 3 kom.
Da se ne lažemo, odlazak na prvenstvo za Srbiju je ogroman uspeh, a još i pobeda protiv Kostarike. Ne završavamo grupu poslednji, već kao treći. Veliki uspeh za nas. Pa neka se plasiramo na svako sledeće prvenstvo i neka ispadnemo u grupi, pa će biti fantastičan rezulultat. Ej bre, gledali smo tri utakmice Srbije na SP, a Italija, Holandija nisu ni uspela da se kvalifikuju. Super je ovo, momcima svaka čast!
Ali nemojte se ložiti da ćemo pobediti Brazil. Odvaliće nas danas.

A što ne bi moglo

pre 5 godina

Naravno da može. Sa lošom igrom i još gorom taktikom. Samo visoko i Mitar će jednu spremiti. Ovi će se ufrkati jer su pod imperativom i eto...

gospodin

pre 5 godina

naravno da mozemo da ih pobedimo,ovo je najslabiji Brazil u poslednjih 40 godina..kao prvo visi smo od njih u proseku za 20 cm po igracu i zivo me zanima kako ce da nam brane prekid i skok.Kao drugo nijedan favorit nije ispao jos u grupnoj fazi tako je ostao danas samo Brazil i ako on ne ispadne to bi bo presedan svetskih prvenstava.I kao trece dosta zavisi kako ce Krstajic da postavi ekipu..Prijovic i Mitrovic moraju da budu u spicu a i za njih Sergej i bas bih voleo da vidim kako ce mali brazilci da sacuvaju ove tri gromade.

Србин

pre 5 godina

Ми у Ранилугу пратимо утакмице наших, пратимо сва дешавања о нама у Русији и верујемо у тријумф! Скупићемо се и вечерас у једној кући нас 10-ак што нас има и навијаћемо из свег срца, које је после голова Џаке и Шаћирија хтело да стане...што баш они, што баш нс онакав начин, али није ни то најгоре што нам се дешавало у животу, иако боли подједнако озбиљније ствари...
Ранилуг верује да ће Стојке да скине два зицера, да ће Коларов да одигра одбрану и напад као никада до сад, да ће Тошке и Блеки да гину, а Бане или Рукавина да зауставе падаљка. Матић, Сергеј и Лука ће покидати на средини и преко Тадића Митровићу обезбедити да постану сви хероји нације, хероји Србије. Па да заборавимо пар дана на све проблеме и тешкоће и посветимо се радовању и новој машти.
Фудбалери, ако читате ово, а верујем да не можете да одолите да ме читате, ви имате доста обавеза, напорне тренинге, али и на неки начин безбрижан живот који сте својим талентом и радом обезбедили. Безбедни сте. Вечерас заборавите на то, размишљајте као да вам од овог живот зависи јер на многе животе ваш однос према дресу Србије и те како утиче. Борите се као никад, кидајте, трчите до изнемоглости, уклизавајте, дајте гол! Победите! Знамо да можете, Ранилуг и цео Космет верује у вас! Можете! Победите! За славу, за народ, за Космет, за Србију!

Pedja

pre 5 godina

Mozemo,ali nece nam dozvoliti
(Vule, 27. jun 2018 08:37)
Nije nam dozvolila ni Austrougarska pa su ih nasi preci gole oterali nazad preko Drine. Ne dosude ti penal, teraj dalje nema koristi od kuknjave...

мерак

pre 5 godina

Ја верујем, ви како хоћете. У бој свим срцем па шта нам бог да! Живела Србија!

Alan Ford

pre 5 godina

Napred momci, Vučić podigao cifru na dves milki, za titulu prvaka sveta. Vas novac jedino motiviše. Briga vas za ponos i patriotizam.

Jole

pre 5 godina

Nemojte samo previse da se nadate, jer FIFA nece dozvoliti prvenstvo bez brazila. Sudjenja i pljacke kao protiv Nigerije juce i puno puta pre toga je jasno pokazalo o cemu se radi.

šetač

pre 5 godina

Pa nije ovo Montevideo. Šalu na stranu kojim kapacitetima. Selektora nemamo, organizaciju nemamo, igračки кадар koji vredи milione imamo ali nemamo tim, sudiju ne možemo da imamo jer nismo toliko uticaji i ajte molim vas, najatraktivnija reprezentaciju da izbacimo sa svetskog prvenstva!?

Salence

pre 5 godina

Moze, ako igramo 6-4-1:

6 golmana, na liniji (to vam je po jedan golman na svakih 104,5 cm, plus isti toliko do svake stative). Valjda ce uspeti da pokriju

4 beka, u petercu (strateski rasporedjena/zive vatre, brzi kao munje)

1 izraziti napadac, za dar-mar medju 11 brazilaca

Uz ovakvu ubistvenu postavku, gazimo sve do finala

Naravno... . racunamo i na protivnikov slab dan

Bez njega nista

Vuk

pre 5 godina

Sta se lozite. Bombe i pucnjava po Srbiji. Mladi matematicari i fizicari se vracaju sa medaljama. A vi se i dalje lozite na tamo neke fudbalere sa prosecnim IQom brojno jednakim broju patika koji nose. Fudbal je nekad bio samo igra, danas je samo kriminal. Bolje za Srbiju da ispadne sto pre. Inace bi se lozili kako smo uspesni i neverovatni. Dok se za fudbal i sport izdvaja vise nego za naucne institute necemo imati drzavu.

mujo džeger

pre 5 godina

ljubooooooooooooooo.,kolika je kvota na srbijuuuuuuu, 7 đedee, a na brazill,jedan i malo jačee, mala srbijaaa vrijedi 7 braziiiiilaaaa, auuu kako ga prećeraše,pa staviiiii ondaa stojuuuuuuu na srbiijuuuuuuu, kad vliko vrijedimooooooo da bar kupim novog pasaaaaaaaaaaaataaaaa, nemereš đede za 7 stojaaa kupitt paasaaaataaa, mučiiii mrčoveee kad svijeetttttt kažee da srbijaaaa vrijedi 7 braziiiiiiiiiiiilaaa, što i ja ne bi za te pare kupioo paasataaaaaaaaaaaaaaaaaa

antiDebil

pre 5 godina

Ne poredi fudbalere i kosarkase, nikad! Razlika je u svemu, kvalitetu, ponasanju, stavu itd.
(stolica, 27. jun 2018 10:29)

Pocinjem da se pitam da li ta razlika postoji. Navedi mi ime jednog fudbalera koji je odbio da igra za reprezentaciju ???
Oni igraju i u novembru i decembru i martu i junu i u septembru i u oktobru. Kosarkasi imaju obavezu samo preko leta i to sve vise i vise odbijaju. Postoji li neki Jokic u fudbalskoj reprezentaciji ?

Milanche

pre 5 godina

molim vas upamtite ovaj komentar...nemamo NIKAKVE,ali apsolutno NIKAKVE sanse....i to ce da se potvrdi veceras ubedljivom pobedom Brazila...

ivan

pre 5 godina

Da se razumemo, jesmo pobedili kostariku sa 1:0 i jeste nas sudija oštetio za više od penala, ali da budemo realni očajno su igrali. Protiv švajcarske punih sat vremena nismo prešli polovinu. Ni jedna akcija, dueli nikakvi, jel ste videli neki klizeći pa makar i za žuti karton, Tošić pokušao ofsajd zamku a onda nije pravio faul pa makar i za crveni. Bane ivanović nije uspeo za dve utakmice da izvede aut kako treba a i ako imamo možda dva "najbolja" igrača u veznom redu Stojković uporno preskače sredinu i šalje dugačke lopte od kojih primimo svaku desetu. Ja kao laik mogu da kažem da je igra loša a svi komentatori, stručnjaci i novinari pišu o dobroj igri i noko ne sme da pogleda istini u oči.

Kol

pre 5 godina

Nije nemoguce jer to je lepota sporta da underdog moze da pobedi favorita, ali ako cemo realno po svemu prikazanom na ovom prvenstvu zaista nam treba cudo veceras!

Oliver Kosta

pre 5 godina

Sve moze da se desi u fudbalu. I ovo prvenstvo to pokazuje. Sve su to ljudi od krvi i mesa. Da li iko ikada moze da garantuje da neka ekipa moze da pobedi npr. Meksiko u eliminacionoj utakmici? Ti ljudi gore kad pevaju himnu a na terenu melju. To je recept i onda nema straha ni od koga . Vera u Boga i trcanje do kraja.

nista o nicemu

pre 5 godina

Aman ljudi, apsolutno sve je protiv nas, nema nikakve sanse da ih pobedimo.
(Zox, 27. jun 2018 08:18)

Bas kao u Indianapolisu 2002. godine.

Niskoleteći Aligator

pre 5 godina

Možda većini godi, da se loži (bez osnova) i da gaji lažne iluzije, ali mi se čini da će srpski momci u četvrtak već leteti za Beograd...
Orlovi su to, zar ne!?

Jole

pre 5 godina

Zašto svi otpisujete Kostariku, zašto je nemoguće da Kostarika pobjedi švajcarsku?Kostarika -Švajcarska 1-0, Srbija-Brazil 2:2, i eto nas....Brazil i Srbija idu dalje....Nije nemoguće
(vlado, 27. jun 2018 09:13)

Zato sto ne odlucuje kostarika nego FIFA, a to je jasno pokazala delegirajuci Francuza koji treba da izvrsi zlocin ako bude potrebe.

Jazz Bond

pre 5 godina

Pobedicemo Brazil, a onda cemo da eliminisemo Holandiju, Norvesku i sa Italijanima u finalnu. Mislim da cemo da ih pobedimo na penale.

NS

pre 5 godina

Hrvati uopste nisu neka posebna ekipa kao Spanija Nemacka Brazil Argentina itd ali igraju timski i bore se kao lavovi i igraju na pobedu i veruju u sebe. Zato i gaze sve redom. Mi, mi se branimo i napucavamo lopte kao indijanci.

croata

pre 5 godina

Prvi cu vam cestitati na bilo kojem uspjehu, ali rijetki su trenuci kad navijam za vas. Zadnji put protiv amera u kosarci. Uglavnom kad ste veliki autsajderi, a takva je i danasnja utakmica onda sam uz vas. Doduse ako ga slucajno ucackate i skinete brazilce nece se moci zivit od vas i srusit cete sve balkanske portale, al neka, opet bih svim srcem zelio da ih skinete. Sto je najjace sansa za podvig postoji. Cvrsta obrana do 70te minute i drzat nulu, a onda svi u napad pa nek se i brazilcima tresu gace jer ne zaboravite, i oni mogu ispast.
Iz hrvatskog kuta najgore bi bilo kad bi bili zivi do kraja utakmice, a ipak ispali. Onda bi bilo glupo vas zafrkavat, ustvari bez veze osjecaj.
Zato bi bilo najbolje da ili ih pobijedite il poginite kako treba, sa jedno 7,8 komada u mrezi, da se i mi imamo pravo veseliti sprdanju u narednim godinama. Vec je dosta vremena proslo od argentine, a vec sam i zaboravio na sesticu od nizozemaca(ma salim se, naravno da nisam hehehe)
A uostalom ako i poginite uvijek vam ostaju gusle i opjevavanje poraza, tu ste najjaci ahahahahh

alibaba

pre 5 godina

ne moze ni pod razno,sam odlazak na svetsko je za srbiju veliki uspeh.Svaka cast momcima na trudu i zalaganju,realno ovo su nam krajnji dometi.Pravda za Muslina.

TP.

pre 5 godina

Vise glasova NE MOZE, pa i da trebamo nadoknaditi 0-3 ako volite Srbiju trebali ste glasati da mozemo, jadna drzava i kakvi smo mi ljudi. !Tuzno

Milan

pre 5 godina

Vi sto ne verujete, nemojte ni gledati utakmicu, ali ni piskarati komentare, bavite se necim u zivotu u sta verujete da mozete. Svaki igrac koji veceras izadje na teren mora da veruje u pobedu, inace ne vredi da igra, tako i mi koji navijamo ako ne verujemo, ne vredi ni gledati, ima i vaznijih stvari. Eto, pa nek svako nadje gde mu je mesto. Ovde govorimo o stavu u zivotu, a ne samo o vecerasnjoj utakmici. Dakle, iako ne verujes u pobedu zadrzi svoj stav i bavi se sa onim gde verujes da je nesto moguce. Nemoj samo ono posle utakmice, euforija, mi sve mozemo, osvojicemo SP i slicno, a pre utakmice neverica, to je promena stava u zivotu od dogadjaja do dogadjaja, a tu nema cvrstine, nema sigurnosti, karaktera. Ako smo takvi kao narod u proseku i ako veceras tako budemo gledali utakmicu, a da ne verujemo, tako necemo podrzati nase fudbalere. Licno verujem da mozemo savladati Brazil. Idemooo Srbijaaa!

svi smo mi muslini

pre 5 godina

ma 3-0 za nas i to na poluvremenu ., a u drugom tosic lomi obe noge neimaru i igramo sa igracem manje ali utakmica zavrsava 3-3 .
ali , medjutim , kostarika tuce svajcarsku 5-0 i svi smo heppy , narod na ulice , obijaju se par kioska na trgu ,vice se kosovo je srbija , krle majstore , sms 150 miliona bruto , neto odmah itd

ps. lepo a ?

Jana

pre 5 godina

Daće Bog . Postoji razlog što smo izgubili od Švajcarske. Idemo orlovi ! Ja mislim da bi se slavilo 3 dana ... IDEMOOOOO
SRBIJA JE UZ VAS
"Dajte Brazil da se igramo "

Boban

pre 5 godina

Po kvalitetu, ni blizu nismo ekipi Brazila,ali ako selektor odabere najbolji sastav i najbolju taktiku, koja neće biti da se samo branimo,nego da kvalitetom pokažemo da nismo zalutali na smotru najboljih svjetskih reprezentacija,svašta se može desiti.Bolje hrabro i borbeno odigrati, sa željom da postignemo gol više,nego kukavički se braniti, jer u takvoj igri izvjesno je da se pobjednik unaprijed zna.

Boki

pre 5 godina

Razum mi govori da ne možemo, ali ne mogu da se ne nadam i ne sanjam. Objektivno, Brazilci su veliki favoriti i njihovo ispadanje bi bilo najveća senzacija dosadašnjeg šampionata.
Ako uspemo da se odbranimo prvo poluvreme i u poslednjih 20 minuta uđemo sa aktivnim rezultatom, možda i prođemo dalje. Ako nas načnu u prvih 15 minuta - sledi brodolom.
Samo neka naši odigraju borbenu i srčanu utakmicu i ma kakav rezultat bio niko im ništa neće zameriti!

nista o nicemu

pre 5 godina

Do juce smo verovali da gazimo SAD u finalu Olimpijade, a danas ljudi misle da ne mozemo neki Brazil u grupi?

Ako je mogao Birca na Kajrija Irvinga ne vidim sto ne moze Rukavina da hapsi Nejmara.

Gerov

pre 5 godina

Procitao sam sve komentare, pogledao i link “branioci Beograda” i najezio se. Trcite momci veceras za svoj narod. I kada noge ne slusaju, setite se da smo tu i blenemo u tv i deremo se ko blesavi. S verom u Boga, za Srbiju!!!

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

Citam komentare I ocekvano je da ima I optimistickih I pesimistickih. Retko koji kom je zasnovan na realnim cinjenicama. Brazil vs Srbija....
Nacija koja zivi fudbal vs balkanski mentalitet....
fifina rang lista....
ukupna vrednost dva tima....
pojedinacni kvalitet igraca....
fifina naklonost favoritima....
navlacenje sudija za favorite....
Srbija kao omiljena zemlja medju zapadnjacima.....
Ima toga jos ali me mrzi da nabrajam. E sad procitate ove cinjenice,saberete dva I dva I znace te ko veceras prolazi dalje.

Prorok

pre 5 godina

Nije Brazil bauk. Danas svatko može dobit svakoga. Ulog jest velik, očekivanja Brazila još veća, a upravo to je šansa Srbije. Brazil će morati igrati u grču i strahu od poraza, jer pobjedom Švicaraca u takvoj situaciji Brazil bi ispao. Znači tu Srbije treba tražiti svoju priliku i zaigrati otvoreno, na pobjedu, bez previše kalkulacija o tome što donosi neriješen rezultat, tko kako mora odigrati i tome slično. Dakle Srbija se mora otvoriti i odigrati na pobjedu. Ili pokojnik ili pukovnik.

želja

pre 5 godina

Biće napeto, biće 2:0 za Brazil. Ne možeš da savladaš nekoliko albanaca i par crnja u timu švice a hoćeš da se vadiš na majstorima ove igre...

milan

pre 5 godina

Brazilci nisu neprijateljski narod pa se možemo 100% povinovati fudbalu a ne nacionalnim problemima i onda imamo kvaliteta koji su nam potreni za pobedu.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

лол? Не, не може. Па и Бразилу треба победа. "Небески народ" је увек био нереалан, отуђен од реалности.

Predrag

pre 5 godina

Poštovani izađite iz Bjelogrćevog filma, uđite u realnost.....Ovakvi cirkusi se u sadašnje vrijeme organizuju zbog profita. VAR-om čelnici diktiraju rezultat koji štite sudije a ne igru.....Naši "ginu" za Srbiju ??..Ma ni potlačen narod to neće da radi, nego preko granice bespovratno bježi. Bez Brazila i Argentine prvenstvo je nezamislivo...( penal čist kao suza za Srbiju, penal protiv Argentine se nesmije svirati..). Sprema se sada cirkus za Ameriku i Emirate...gdje će se dobiti basnoslovna lova za orgonizatore...A mi običan narod i dalje ćemo vjerujemo da se tikve sa drveća beru....

DAVOR

pre 5 godina

To samo kod nas moze da se daju u anketama fifti fifti sanse za pobedu izmedju tima koji doseze milijardu eura i tima koj ne doseze ni trista miliona eura. Da smo tako nerealni samo u fudbalu pa i nekako, nego nas ta megalomanija velicine prati i u svim drugim oblastima zivota. Citam kako ce cela Rusija stati iza naseg tima da smo uz sparene orlove i uz njihovu podrsku ne pobedivi. Samo se bojim da ce zakasniti kao i sa onim nosacima aviona dok smo pobedjivali uz pomc njih i NATO.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Po kvalitetu bi mogli, po mentalitetu (brani se iliti kukavičkim) ne može!! Bilo bi dobro da "prelome" u glavi, da mogu i da odigraju sa 150%!! Problem je veliki kondicija, to se trenira!! Ubaciti Radonjića radi brzine, i Prijovića jedno poluvreme. Borite se muški pa šta bude biće!!

nista o nicemu

pre 5 godina

Može komotno da se kaže da osvajamo prvenstvo. Nije delovalo tako kada smo poveli protiv Švice, ali kada smo kao svaki pravi šampioni odlučili da idemo na Brazil i pošaljemo ih kući sad se može reći


TITULA STIŽE U BEOGRAD

Mirko

pre 5 godina

Pa normalno da mogu, sanse mozda i nisu najbolje ikada, ali postoje, da ne mogu kladionice ne bi dale nikakve sanse srbiji, leicester je uzeo premijer ligu sa kvotom 5000, na srbiju je danas 7.5. Daklen, jasna stvar, mozete.

Myers

pre 5 godina

Ljudi moji nemojte očekivati da možemo nešto uraditi večeras. Šansu za prolaz smo prokockali protiv Šcajcarske ( Albanije). Da sam bio nekim čudom mestu naših fudbalera nema šanse ma nema tog Boga da bi me pobedili ti "Švajcarci" umro bi na terenu i nebi dozvolio da mi oni tamo glume nekakve orlove i simbolizuju veliku Albaniju. Tu utakmicu kad smo izgubili nema više šta da se priča. A i naš fudbalski savez je posebna priča koliko tu ima mućki i nepravde to je strašno.

Alan Ford

pre 5 godina

BL


Zasto da budemo optimisti? Za ove turiste i manekene koji se okupljaju u repki samo zbog golog interesa i ne zanima ih nesto posebno da se malo potrude i preznoje a bez toga nema uspeha. Cast izuzecima ali takvi kad vide sve ovo onda i sami izgube volju. Pametnom dosta.

Ben Dover

pre 5 godina

Svi smo videli da favoriti ne igraju ništa posebno i da se dosta muče. Ako su ''Švajcarci'' mogli 2:2 i Kostarikanci da odolevaju 90 minuta, što ne bismo mogli i mi. Bunker skoro 90 minuta, a onda jedna kontra i kao klinci kad su ih pobedili, senzacija. Biće i njima frka ako do nekog 80. min bude nerešeno. Sve je moguće. Naravno, i da bude 4:0 za njih i da nas sudija nešto pokrade, jer je bolji Mundijal sa Brazilom nego sa Srbijom :) Lepši je osećaj biti optimista, nego pesimista, pa šta bude, biće. Napred momci!!!

Majmunska posla

pre 5 godina

zaista mislite da imamo ikakve sanse....pa vi ste gori os njih na terenu ! svako ko ima i malo mozga shvatio jw juce na pres konferenciji da oni znaju sta ih ceka al ne vredi dizati tenziju naciji...

Leka

pre 5 godina

toloko loseg smo preziveli da je i ovo lozenje malo bljuc,ali ipak sine Mitre,Luka,Sergej zamislite jednog dana uzmes unuce pa ga posadis na krilo a ono tek progovorilo,prohodalo i kaze;"deda ajde opet onu pricu o brazilu kako smo ih.....

HR_Melbourne

pre 5 godina

Sretno Srbi, izbacite Brazil! Dobro igrate i uz malo srece moze se napraviti dobar rezultat. Svicarska nije zasluzila da vas dobije.

darth vader sa B.Brda!!!

pre 5 godina

Ovaj dan je sve!!
Jedni su petostruki šampioni sveta,drugi žele pobedu više od svega,jedni imaju najveće asove ovog sporta Pelea,Garinču,Romaria,Ronalda,drugi imaju tim,tim koji će poginuti večeras za Srbiju!!Ovo nije obična utakmica ovo je utakmica za prolaz,za slavu ali i za suze,zato momci glavu gore Brazil mora pasti,a Srbija proći dalje!!!
Poštovani gledaoci dobro veče dobro došli u Moskvu na stadion Spartaka,mesto bitke,mesto odluke i mesto Brazilskih suza!!!!!

Dejan B

pre 5 godina

znate sta ?

mislim da ih mozemo pobediti

zasto ?

zato sto posle ovakvog performensa i nemamo vise sta da izgubimo

fudbaleri:

niko nista ocekuje od vas ...ako izgubite od fudbalske velesile brazila, niko se nece naljutiti

ako ih pobedite postacete mali bogovi na sportskom olimpu

u super ste situaciji ...nemate sta da gubite

zaigrajte ...uzivajte u i igri

..oslobodjeni ste !

bigserb

pre 5 godina

Nije pitanje moze li da se pobedi Brazil, ovu ekipu Brazila danas moze da pobedi skoro svako, bolje pitanje je da li mi mozemo da pobedimo sebe?
Problem je u nama, u nasem shvatanju fudbala, zalaganju, zelji i umecu, a ne u Brazilu! Ovo je najlosiji sastav Brazila u istoriji po meni, nikada ekipa Brazila nije bila ranjivija, ali to nama nista ne znaci, mi cemo ponovo uci u utakmicu kao kukavice, onako kako igramo poslednjih 10 godina! To shvatanje fudbala da se igra na gol manje, a ne na gol vise je unistilo nas fudbal, jer mi mislimo da mozemo da branimo 1:0 iz cetvrtog minuta ceo mec! To je infantilno razmisljanje, pa jedna Nemacka ne moze da odbrani taj rezultat, a mi na tome zasnivamo taktiku! Damo gol i onda bunker narednih 90 minuta, takve ekipe su po pravilu osudjene na poraz i ispadanje, veoma retko nekoj ekipi prolazi takva igra, a nas fudbal se moze koristiti kao antireklama za fudbal!
Ovo kako je Krstajic zamislio nasu igru je sramota za fudbal, mi smo zemlja gde svako dete zeli da igra napadaca i da daje golove, a mi nasu reprezentaciju sputavamo i teramo da igra kukavicki braneci 0:0, a ako slucajno damo gol, onda branimo 1:0!

ono kad imaš stokholmski sindrom

pre 5 godina

Mi smo iz lozenja da smo jaci krenuli na NATO pakt, a necemo na Renata Avgusta???
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 27. jun 2018 08:06)

Da druže, mi smo krenuli na nato pakt. napali smo nato članice turski i italiju, i onda su oni jadni morali da uzvrate. Ni krivi ni dužni.

dzoni cackalica

pre 5 godina

kad se vec nasi fudbaleri bave politikom nek samo zamisle sramotu i likovanje od albanije do hrvatske ako izgube..kakav ce to poraz biti i neopisiva sramota ..umesto da su zgazili svicu i pobedili oni isli siheraski..sramite se!!

Виоп

pre 5 godina

Схватам ја наше фудбалере, неће људи да оштете буџет 10 милиона, велика је то дилема победити или не победити.

Selektor br. 2.158.148 :D

pre 5 godina

Stojković
Rukavina - Ivanović - Milenković - Tošić - Kolarov
Matić - Milivojević
Tadić Kostić
Mitrović
A od 70-80og:
Stojković
Ivanović - Milenković - Tošić - Kolarov
Matić
Tadić SMS (Ljajić?)
Živković Radonjić
Mitrović

dr.Dž

pre 5 godina

Videli smo i sinoć kako se jedna reprezentacija gura dalje.. čist penal nije sviran.. sramota.. jer gde Nigerija da prodje grupu pre Argentine.. tako će i večeras.. ne nisam pesimista, već realni optimista.. gde Srbija pre Brazila.. Ali ću svakako biti uz naše i navijati... NAPRED SRBIJA!!!

Brus Vilis

pre 5 godina

Želje i stvarnost su u našem slučaju ne poklapaju. Primićemo toliko golova da mi 3 dana neće biti dobro. Tu negde, 5-6. Fizički ne možemo da izdržimo brazilski tempo 90 minuta... ma kakvi 90, ne možemo ni po sata, a mentalno smo lakrdija. Krstajić, možda dobar čovek, ali bez dana da je bio glavni trener igde, to nisam nikad video za mojih 50 godina. Uz to mu je jezik brži od pameti, najpre laprda o sudijama kako im je mesto u Hagu, a onda ne smatra da je Brazil favorit poput Sergeja, dajući do znanja da ne cvetaju baš ruže u našem taboru. Halo, pa Brazil je favorit bez obzira ko mu je na crti, a kamoli ovakva Srbija koja je uz to popušila sopstveni ponos protiv albanskih Švajcaraca. Poimence imamo strašan tim, ali na terenu je to jako, jako loše. Iskoristili smo jedan slobodan udarac i to je sve za 3 sata igre. A statistika kaže da je Srbija izgubila svih poslednjih 6 utakmica u kojima je primila gol. Dakle, čim nam učačkaju mi se ukakimo u gaće.

Jakov

pre 5 godina

Srbi, ako budete iskoristili šanse koje će te sigurno imati protiv Brazila, prolazite. Nisu mi baš uvjerljivi ovi Brazilci. Vi ste pokazali do sada da možete igrati dobar nogomet.
Sretno i izbacite onog Nejmara...

Nikola

pre 5 godina

Ma kakvi mi. Mi kada damo gol onda se zatvorimo i primimo kroz bunker jos 2 ili 3, nekada 6. Nema od nas nista, niko tako monotonu igru ne zeli da gleda. Moramo mijenjati koncepciju igre pod hitno. Imamo dobre igrace ali los sistem, pritom se svi oni cuvaju. Bolje da nisu dolazili. Da smo skrojili repku od samo igraca Zvezde, Parizana i Vojvodine vise bi se borili i izgarali a mi bi gledali lijep fudbal.

nista o nicemu

pre 5 godina

Ne mogu nasi pobediti Brazil. Najvise zbog cinjenice da je trener neiskusan, pa covek nikad nije vodio ekipu u ovakvoj situaciji, sta on zna o svemu ovome. Za mene je i Milorad Kosanovic bio bolje resenje od ovoga...Ekipu ne sastavlja trener, taktiku ne sastavlja trener...
(Toni B., 27. jun 2018 08:16)

Ne mogu, al će.

Reality kills

pre 5 godina

Aj ne lozimo se...(trece oko, 27. jun 2018 08:15)A NE TI ĆEŠ
(nista o nicemu, 27. jun 2018 08:41)

Znaci, Kosovo je Srbija a i blagodarimo Gospodu sto nam je podario Aleksandra:)), a i jos dragi Tita da je tu... Jos cuveni srpski inat kad proradi, izriljace stadion i zasaditi novu travu u prvom poluvremenu, polomoce case od kristala i pucupati bohore od lala:))..Uzalud, sve je protiv naaas...:))

ZgHrEu

pre 5 godina

2 mesto smo trenutno po pretrcanim kilometrima. I to nesto znaci
(v_K_esspreso, 27. jun 2018 08:39)
Evo vam srebrna medalja da se ne patite s Brazilom!

nista o nicemu

pre 5 godina

ДАНАС СЕ ПИШЕ ИСТОРИЈА! СРЕЋНО!
(Из Чикага твоји, 27. jun 2018 08:24)

ZNAMO DOBRO KOJI.

Aleksandar

pre 5 godina

Svako može da pobijedi Brazil ko vrši presing na njihovoj polovini, ne povlači se na svoju polovini čim zabije go, ko trči cijelu utakmicu, ko se bori svim silama i ruje po terenu poput Šaćirija i daje sve od sebe. Naravno takav neko može i da izgubi utakmicu.
Sa kukavičkim stilom igre kakav gajimo posljednjih 30 godina nemamo šta da tražimo. Pobijeda može doći samo pukom srećom kao pobjeda protiv Njemačke u Južnoj africi kada su nas Nijemci stisli sa 10 igrača i go visio u vazduhu cijelo vrijeme a mi pukom srećom pobijedili. Realno, imamo šanse za pobjedu kao što Krstajić ima šanse da večeras dobije na lotu.
Također pobjeda je moguća samo ako bude 0;0 do pred kraj, pa zabijemo neki go koji nije plod neke akcije nego više proizvod pukog slučaja, tipa slobodan udarac, neki odbijanac i slično, pa Brazil ne stigne da izjednači. U slučaju da povedemo u 15 minuti, slijedi nam katastrofa, bunker do kraja i igra viktorije.
Po meni šanse su vrlo male.

Kontras

pre 5 godina

Ako prvi damo gol sanse su nam pristojne.

Treba insistirati na fizickoj snazi, visi smo i jaci od njih, na skok igri.

Treba kvariti njihovu igru, nervirati ih, ionako su pod velikim pritiskom, a mi pod skoro nikakvim. Sto vise bude vreme prolazilo u egalu, oni ce biti sve nervozniji.

Treba dati sve od sebe, 200 posto snage i trcanja i docekati polukontre, prekide... I recimo iskoristiti bar dve takve situacije.

Ajde neka bude 2:1 za nas.

Valternbg

pre 5 godina

Evo pitanjce za ove sto nas zovu hejterima.Na osnovu cega da verujemo?Izgubismo najvazniju utakmicu decenije,I to kako,kukavicki!Fudbal je to sve je moguce,ali to ne vazi za Srbiju.Kosarka da.Jednostavo nismo dovoljno pametni.

Zagrepčanin

pre 5 godina

Mislim da imate velike šanse jer Brazil nije baš pokazao nešto dok Srbija nije pokazalo što može. Više je u rukama trenera Krstajića nego u nogama igrača. Ipak ne znam kako ga cijene igrači uopće, a pogotovo nakon onog tvita kada je spominjao Haag. Tu je pokazao svoju slabost.Tako se ne ponašaju đentlmeni i lideri. Želim fair play tekmu pa neka pobijedi bolji.

.

pre 5 godina

Ne znam koliko vas se slaže da treba da počne Radonjić.Jesam navijač partizana ali dečko kida.Mnogo je brz i treba samo ih umara svojim prodorima.Čim je ušao protiv Švajcarske bile su 2-3 pometnje pred golom.

alok

pre 5 godina

To samo kod nas moze da se daju u anketama fifti fifti sanse za pobedu izmedju tima koji doseze milijardu eura i tima koj ne doseze ni trista miliona eura. Da smo tako nerealni samo u fudbalu pa i nekako, nego nas ta megalomanija velicine prati i u svim drugim oblastima zivota. Citam kako ce cela Rusija stati iza naseg tima da smo uz sparene orlove i uz njihovu podrsku ne pobedivi. Samo se bojim da ce zakasniti kao i sa onim nosacima aviona dok smo pobedjivali uz pomc njih i NATO.
(DAVOR, 27. jun 2018 12:12)

Druže čekaj, pa što ne bi verovali? Niko ne kaže da će se desiti, ali možemo da verujem, pa bože moj, šta bude biće

ogicg

pre 5 godina

Moje misljenje je da moze.Evo zasto.Jedna je utakmica u pitanju.Ko zna kako moze da se okrene i u kom smjeru.Brazil je realno puno bolja ekipa al do sad nije pokazao nista specijalno.Srbija ima igrace koji mogu da im pariraju al pod uslovom da svi odigraju 110 % i da Matic i Tadic koji su vanserijski igraci svih 90 min traze i dobijaju loptu,da budu kreatori igre,da se ne skri aju.Da rade ono sto su radili Modric i Rakitic protiv Argentine.Srce na teren pa sto bog da.Znam da cu i ja i sva Crna Gora veceras biti svim srcem uz bracu Srbe.Srecno Srbijooo.

nista o nicemu

pre 5 godina

Ne vidim bas neku razliku izmedju DAJTE AMERE DA SE IGRAMO i DAJTE BRAZIL DA SE IGRAMO



Mitar spakuje jedan u 72om minutu jer zna se sta ce Nejmar da radi, cela Srbija i svet zna odgovor na to pitanje.

nista o nicemu

pre 5 godina

Republika Srpska vjeruje.
(Republika Srpska, 27. jun 2018 08:17)

Pozdrav braći, ovo dobijamo lakse nego da nam sudi licno Dodik.

kakogod

pre 5 godina

Na kraju svetskih prvenstava se samo pamti sampion , par godina se ljudi sećaju i finalista ali na kraju se samo pamti sampion ! Ako hoćeš da postaneš sampion , izadji na teren kad je najteže i pobedi najbolje ! Pa posle da otamburamo i Nemce ! ?

vlado

pre 5 godina

Zašto svi otpisujete Kostariku, zašto je nemoguće da Kostarika pobjedi švajcarsku?Kostarika -Švajcarska 1-0, Srbija-Brazil 2:2, i eto nas....Brazil i Srbija idu dalje....Nije nemoguće

nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu

pre 5 godina

ovako će biti: Kostarika crveni karton u prvih deset minuta ako i to ne pomaže drugi crveni u dvadesetom minutu.
to je sve od fudbala večeras.
Brazil VS Srbija biće odlična utakmica, možda i najbolja na celom prvenstvu!

mario

pre 5 godina

2 mesto smo trenutno po pretrcanim kilometrima. I to nesto znaci 
(v_K_esspreso, 27. jun 2018 08:39) 
To ti baš ništa ne znači jer broje se golovi i bodovi, a ne kokiko je tko pretrčao.
Ali eto vama srebro da se više ne pazite.

Alen Sidnej

pre 5 godina

Ljudi koji stvarno veruju da možemo pobediti Brazil su u nekom paralelnom univerzumu. Možemo se nadati naravno, nada umire poslednja, ali biti ubeden da možemo pobediti i usput ih eliminisati sa turnira je lozenje. Ispratili smo tim bez nekog nadanja da mogu nešto extra, sto je realnost, sad odjednom smo ubeđeni da će pobediti glavne favorite, što ide iz krajnosti u krajnost.

Nek se ne obrukaju, da sudija bude fer, i da budemo objektivni kad ispadnu da je to realno stanje našeg tima (trener + igrači).

u jeee

pre 5 godina

Pravi Srbin,pa neka bio i crnac,ima da pogine na terenu ako istinski voli tu zemlju. Ovi sto predstavljaju Srbiju trenuto,ko zna ko je njima u srcu.Srbija nije,sigurno.

ajmo srbija

pre 5 godina

Prvo poluvreme će da bude rat, vijanje, taktika, kontre. Drugo poluvreme će da bude haos, raspad igre, dekoncentracija. Golovi ce da padnu u drugom poluvremenu. Čuda su moguća.

Džoni

pre 5 godina

Ne budite smešni. Nas jesu pokrali, ali šta tek reći za ovo sa Nigerijom!
Za nas i ostale afričke zemlje nema mesta u završnici. Dovoljna je iluzija kako smo "imali prilike".
Jedino da zamenimo dresove sa Brazilcima pre početka, ali Brazilci verovatno ne bi pristali.

C i n i k

pre 5 godina

Ako ne primimo 3,4 komada bice ok. Ne verujem da iko ocekuje da prodju grupu, nije ni realno.Sansa je bila prptiv CH a ne protiv Brazila. Ako nam Brazil brzo da 1.gol, bice goleada u nasoj mrezi do isteka 90.minuta..

Bilal

pre 5 godina

Trećeg juna o. god. navršilo se tačno 84 godine od naše poslednje pobede nad Brazilom, (Kakva čudna koincidencija, rezultat te utakmice na stadionu BSK-a je bio 8:4) al' smo tada za razliku od danas u timu imali 4-5 vrhunskih fudbalera a posebno treba istaći Moša Marjanovića i Bogdana Tirnanića. Posle te utakmice odigrali smo još 13 utakmica i od toga 7 izgubili a 6 odigrali nerešeno uz gol razliku 12:28. Dakle ako u obzir uzmemo trenutne snage timova kao i tradiciju, loše nam se piše. Sva sreća da se utakmica igra u Moskvi pa reprezentacija neće imati večih problema sa povratkom kući.

pesadinac

pre 5 godina

Jedanaest njihovih protiv jedanaest nasih, mora da moze.
Pobedjuju oni sa vise volje, zelje, borbenosti, pametnog razmisljanja. Cast zemlje je u pitanju, za nju se borite i za ponos svih zemljaka diljem zemaljske kugle. Napred do poslednjeg atoma snage pa sta bude, kom opanci a kom obojci. Srecno braco.

Nebojsa

pre 5 godina

Voleo bih da gresim ali sanse da dobijemo utakmicu ili da nas odvede rezultat u drugu fazu je ravan 0.
Bilo koja druga reprezentacija veceras da igra protiv Srbije , da li Argentina , Engleska , Urugvaj, Belgija itd imali bi smo neku sansu ali protiv Brazila nemamo . Prvo Brazil nikad se nije desilo da ja znam da u grupnoj fazi dve utakmice nije dobijo . Drugo favoriti su broj jedan i po meni sve osim titule iznenadjenje i cak i finale .
Imali smo sansu protiv Svajcaraca ali neke druge stvari odlucile . Veceras hrabro pa sta bude vi ste vec ispunili sto je od vas trazeno , a to igranje na Svetskom prvenstvu .....

слободан

pre 5 godina

Ne poredi fudbalere i kosarkase, nikad! Razlika je u svemu, kvalitetu, ponasanju, stavu itd.
(stolica, 27. jun 2018 10:29)

Pocinjem da se pitam da li ta razlika postoji. Navedi mi ime jednog fudbalera koji je odbio da igra za reprezentaciju ???
Oni igraju i u novembru i decembru i martu i junu i u septembru i u oktobru. Kosarkasi imaju obavezu samo preko leta i to sve vise i vise odbijaju. Postoji li neki Jokic u fudbalskoj reprezentaciji ?
(antiDebil, 27. jun 2018 11:10)

Мислим да ово није фер према кошаркашима. Фудбалерима се диже цена тако што играју за националне селекције, док лига затвореног типа, попут НБА, не мари за то.

ZD

pre 5 godina

Ajmo Srbi samo hrabro, stisnite ih u sredini i napad od prve minute. Nakon gola nema povlačenja . Nije bitno ime , nego ratnički stav. Ova pobjeda bi vam mogla značiti puno ta budućnost. Sretno

NENAD

pre 5 godina

Statistika kaže ovako: da igramo 100 utakmica protiv Brazila oni bi dobili 60 nerešeno bi bilo 30 puta i mi bi dobili 10 utakmica. Sad je samo pitanje koju ćemo od ovih utakmica da izvučemo večeras. 10% je šansa da pobedimo, znači šanse imamo!!! Nisu velike ali su šanse . Znači dajte sve od sebe momci pa šta vam bog da. Živela Srbija

Predrag

pre 5 godina

Ako bude:
Kostarika-Svajcarska 1:0
Srbija-Brazil 1:0
Onda dalje idu Srbija i Brazil, a Svajcarska ispada!
Ovo je najbolja varijanta.

Warhammer

pre 5 godina

Pa ako,za promenu budemo pametni,pa polomimo noge par kljucnim igracima,kao sto smo trebali saciriju i dzaki,pobeda ne dolazi u pitanje.ovo je prljava igra,prema tome,igrajmo prljavo,sto pre to shvatimo,bolje po nas.

leva cokula na desnoj nozi

pre 5 godina

Ajde da se prekrstimo i uz sansu jednu ili dve da probamo da ih matiramo.
… Stojke
… Bane - Milenkovic-Tosic
Rukavina. … Kolarov
… Matic-Milivojevic
Tadic. … Sergej. … Radonjic

… Mitrovic
(Safi, 27. jun 2018 11:03)

Vidim prijatelju da si za taktiku oni sa 11 a mi sa 12 igraca. Ne znam, nisam siguran da bi nam i to bilo dovoljno.

brat

pre 5 godina

Malo pre gledam klince kad su pobedili Brazil u finalu 2015... naježio sam se i znam da sam tim klincima verovao do srži i da su ti klinci i sami verovali u pobedu... ne kažem da ne verujem momcima včrs, ali ne znam da li oni sami veruju u sebe. Dosta nas veruje u vas momci, iako je već pola njih diglo ruke od vas. Nije sramota da vam klinci budu uzor, pogledajte taj video još jednom, izađite i dajte sve od sebe. Ako date sve od sebe, na korak ste od dokaza da se čuda dešavaju. Lupite šamar svakom sudiji, svakom delegatu, ma svima koji vas koče tamo. I vi postanite uzor nekome za buduća vremena! SRBIJA!!!

Pedja

pre 5 godina

Po prvi put trcanje nije problem. Igraci trce i bore se ali se vidi iz aviona da Vuc.. ovaj Krstajic nema pojma. Zbog neuigranosti deluje kao da malo trce. Protiv Svajcarske smo pretrcali vise ali je na terenu to izgledalo kao da njih ima vise.

SEXaS

pre 5 godina

dajte ljudi budimo ozbiljni i shvatimo da nemamo šta da tražimo večeras. sve i da igramo najbolji svoj fudbal ipak je Brazil jači, a i gde nije pomoći će sudije i to ne govorim da bi bilo neko opravdanje za poraz već je to jednostavno tako.
za nas bi bilo najbolje da igrači u meč i uđu sa pretpostavkom da ga igraju ponovo, a da su ga prethodno izgubili zbog svojih glupih grešaka ili zbog nefer suđenja. jedino mooožda tako.
u svakom slučaju sretno momci.

nista o nicemu

pre 5 godina

Naravno da moze. Vise je pitanje da li ce nam dozvoliti. Dajte ljudi jednom da budemo ujedinjeni uz nase. Vidite Albance kako su svi uz njihove kada je u pitanju provokacija, o podrsci da ne pricam. Hrvati su isto svi uz svoje, samo kod nas ima gomila hejtera kojima smeta SMS, Mitar, Luka,Mladen ili neko treci. Svi uz Srbiju danas, ljudi su na obe utakmice dali sve sto imaju. Ja sam vec sada ponosan na njih.
(vlada, 27. jun 2018 08:19)

Vlado, slazem se. 2:0 za nas.

dejon

pre 5 godina

Nismo mogli ni Svajcarsku dobiti kada je moralo a sada moraju Brazil!Samo nek odigraju posteno i da se ne brukaju kao sa Šestkovicem pa kako god.Budimo realni i posteni prema ovim momcima.

D10S

pre 5 godina

Mi pre svake utakmice: Borba! Mi smo Srbi! Gvozdeni puk! Beogradski sindikat! Solunski front!
Mi nakon svake utakmice: Sta bre onaj SMS moze kod Palme u Jagodini da igra! Zasto bre stavili menadzeri Krstajica umesto Muslina! Ako nam nas pobedili, nista ne znamo! Bruka! Ivanovic drvo....

Srpska posla.

Ајде@

pre 5 godina

Ако примимо први гол, наје.али смо!!!
Чуда се дешавају у причама, у стварности врло тешко.
Од сатџија изгубили, а да се вадимо на уметнике, то баш и не иде!
Да се надамо Костарики, која има шансе за победу, а онда и наши можда ураде нешто више... Реално је тако.
У сваком случају, нема туге, јер ови момци тек на европском и следећем светском првенству требало би да постигну зенит.
Фудбал ће се и даље играти људи, а њима треба подршка за даља такмичења...

Lemi

pre 5 godina

Samo na srecu mozemo da pobedimo. Nicim nas nisu uverili da imaju pameti i snage da pobede Brazil. Sve bombasticne izjave su u domenu lutrije i ne deluju mi iskreno od strane igraca i trenera.

Ђенерал

pre 5 godina

Бразил се мучио и против Швајцарске и против Костарике. Наравно да нису ништа посебно и наравно да смо ми тек распад. Али шансе постоје и хоћу да верујем да можемо да победимо. А ако не победимо онда се пребацујем за Енглезе да навијам јер и они су лузери који могу далеко да догурају само што то никад не ураде.
Срећно црвено бели са мало плавог по средини гостујућег дреса.

pera

pre 5 godina

Srbi su sportski narod ako nesto dobro radimo to je sport zato samo napred i 90min.bez predaje,veceras ce se videti koji smo i sta smo

Zorz Vea

pre 5 godina

Šta ga je "Brazilaca" ovde, kanda bi se obradovali da izgubimo večeras. Ako gledati objektivno i nepristrasno ovaj meč u najavi onda sport definitivno nije za vas. Želim nešto vrlo svesno i tendeciozno da vam kažem:" Navijač..iz perspektive svakodnevnog života, naročito vanrednih situacija svakodnevnog života je nešto lepo, plemenito ili kako vole da kažu naši mentori iz EU inkluzivno. To je kao kad su navijači Zvezde i Partizana ubacivali pesak u džakove zbog poplave u Šapcu. Sve je to u redu i ja to bez ikakve ironije poštujem. Ali, iz te perspektive ne nastaje perspektive, ona nastaje iz pristrasne perspektive ili ako hoćete partizanske (eng. partizan-kao pridev znači pristrasan, neobjektivno naklonje, navijački). I tako ja kažem ova inkluzija možda može u nekim aspektima da nam pomogne, ali iz perspektive spasa duše jedino što može da nas spase je partizanija." Muharem Bazdulj. Kako mi igramo za spas duše večeras, a pošto igramo protiv Brazila, umetnost nam mora biti prioritet a neobjektivna pristrasnost glavni adut. Toliko puta je istorija pokazala i naučila nas da su čuda moguća i da što je veći protivnik to jače tresne o zemlju a slava odjekuje u večnosti. Ne igrate samo za sebe večeras pa vas neće biti samo 11 ili 23 nego mnogo više.

Živela Srbija, slatka majko ljubeći te bodrim

Ivan Bg

pre 5 godina

Pade mi jutros na pamet, onako klinacki, iz glupog inata koji ne sluzi nicemu, da Kostarika povede jedno 3:0, i da onda Bane ritne jednu u nas gol, posto cemo do tada, naravno, da vodimo, da bude 1:1, i onda sve to proslavimo i jedni i drugi prekrstenim srednjim prstima na grudima. Bilo bi ekstra.

Džoni

pre 5 godina

Naša jedina šansa je da probamo da odigramo bez golova do devedesetog minuta i onda da munemo nešto iz slobodnjaka ili nekog prekida i da sudija odmah odsvira kraj. Samo da ne damo gol prerano jer ga mi posle sačuvati ne možemo, a i pokazalo se na ovom prvenstvu da su izgubili svi koji su se povukli i čuvali rezultat. Ako oni nama rano daju gol zreli smo za 5 komada. Nemamo mi igru da bi mogli da se nadamo bilo čemu. Protiv Švajcarske je moglo da se igra jer realno nisu ništa, ali smo debelo zakazali, zakazali smo u pripremnim utakmicama, zakazali smo protiv Austrije u kvalifikacijama, jedva smo dobili Gruziju za prolazak na SP, tako da nema baš realnog osnova za gajenje neke prevelike nade!

duledudule

pre 5 godina

Zašto svi otpisujete Kostariku, zašto je nemoguće da Kostarika pobjedi švajcarsku?Kostarika -Švajcarska 1-0, Srbija-Brazil 2:2, i eto nas....Brazil i Srbija idu dalje....Nije nemoguće 
(vlado, 27. jun 2018 09:13) 

Zato sto ne odlucuje kostarika nego FIFA, a to je jasno pokazala delegirajuci Francuza koji treba da izvrsi zlocin ako bude potrebe.
(Jole, 27. jun 2018 10:25)
mozete lagano da igrate danas penal za svajcarsku.u prvom kolu su im priznali gol posle faula u drugom nisu svirali ocigledan penal zs nas.a veceras ce tulipan da svira za njih...

nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu

pre 5 godina

sovjetski maršal na pitanje novinara, kako ste uspeli pobediti Hitlera kada ste već bili na kolenima? , odgovara:
" Kada si ranjen na kolenima i ne možeš da ustaneš ti onda lezi i u NAPAD!"

marko

pre 5 godina

Реално најфудбалскије и најлепше и било да Костарика победи са 3-0 и ми да одиграмо 3-3. Костарика је заслужила да неког победи. Швајцарска се смучила свима са судијскофифинским гурањем. Ми смо се навикли и навукли на луде разултате и заслужујемо пролаз даље. А Бразил је једноставно Бразил.

Bobo

pre 5 godina

Ajmo susjedi pobijedite danas barzili i posljite ih doma kako god znate ja i moje drustvo svi navijamo danas za Srbiju. Pozdrav iz Zagreba

ja

pre 5 godina

Najbolje po nas da sa 0:0 udjemo u drugo poluvreme. Oni ce da se unervoze i pocece da grese. Mi iz neke kontre mozda i munemo neki gol, ili eventuano slobodnjak. Najgore po nas ako mi damo gol na pocetku, i krenemo da ga cuvamo. Tada krece raspad sistema, i najverovatnije primamo jedan, a ubrzo i drugi. Ako sa tim rezultatom udjemo u drugo poluvreme, oni ce biti rastereceni, a mi cemo da srljamo kao muve po glavi, i primicemo bar jos jedan, do dva. I tako dolazimo 4:1 za Brazil. Ali ako se desi scenario sa pocetka, imamo sanse. Jos ako i Kostarika pobedi sa 2:0, bog da nas vidi. Onda nam i 0:0 igra.

Dejan CZ

pre 5 godina

Vec se pisalo o ovome i pre pocetka prvenstva da ce se doci u situaciju gde nas samo pobeda protiv Brazila vodi dalje...naravno to je tad pisano u saljivom tonu a danas naslov...mozemo li dobiti Brazil...Nema se tu sta dalje pisati,do nekog drugog SP do svidanja...Nazad kuci,ceka nas Jelen super liga.

Aleks

pre 5 godina

Pazi ovako, Francuska zadnji put nije prosla grupu 2002-e a 4 godine pre toga je osvojila. Spanija nije prosla grupu 2014-e a 2010-e osvojila. Italijani recimo nisu prosli grupu 1950-e pa 2010-e. Brazil nije prosao grupu zadnji put 1966-e, red je da 2018-e ne prodje.

Nedeljko

pre 5 godina

Možda nismo brzi, al' smo zato spori! Ili: možda nismo tehnički potkovani, al' zato trčimo k'o muva bez glave!
(Numemo, 27. jun 2018 11:56)

Cestitam na komentaru, genijalno.

Car Dušan

pre 5 godina

U mnogo puta do sad, nam je odgovaralo da naš protivnik, bude ogromni favorit. Naš najveći protivnik smo MI SAMI SEBI, dakle problem je u našim glavama! Ako znamo da nam ova utakmica znači SVE, onda nema potrebe razmišljati ko nam je protivnik - Brazil ili Saudijska Arabija... Samo treba izaći i odigrati najbolje, što možeš! A,rezultat? Kakav god bude, nakon toga!

Mladen cg

pre 5 godina

Crna Gora željno očekuje ovaj meč istine! Brazil je najjača svjetska reprezentacija, ali, hoću da vjerujem da će naši fudbaleri napraviti čudo! Uz Božju pomoć, do pobjede!

Sl0ba

pre 5 godina

Glupo vam je pitanje, ja sam stavio da moze,naravno da moze ali kolike su sanse? Iskreno mislim da nece(ili ti da je mnogo tesko) a navijacu srcem svim da pobedimo i da ne verujem da imamo bar nekakve sanse, ne bih ni gledao!SRBIJA!

IDI BIDI BEK

pre 5 godina

Možda pobedimo ,daj Bože.
Brazil mora a i mi moramo ako hoćemo dalje.
Realno gledajući šanse su nam 1 vs 99%
Ali taj 1% šansi možda bude dovoljan.
U ovakvim utakmicama jedan sitni detalj odluči.
Naravno ako nas FIFA ponovo ne usere nekom nepostojećom odlukom.
Bože uz SRBIJU!!!!!
SREĆNO !!!!

milos

pre 5 godina

Banja Luka,
u cerskoj bici smo imali generale,taktiku,hrabrost,a ovde nemamo ni generala,ni taktiku,ni hrabrost.Ovu grupu gradjana uporedjivati sa cerskom bitkom je glupost,da ne upotrebim neku tezu rec.Mi sve umemo,samo ne umemo da igramo fudbal.

Andreja

pre 5 godina

Igramo sa Brazilom na Svetskom prvenstvu. Imamo šansu da izbacimo Brazil sa Svetskog prvenstva. To je čast. Naši momci ne treba da se plaše,jer mi stvarno nemamo šta da izgubimo. Srećno momci,ajde da ih pobedimo,u inat FIFI,i ostalima,šanse su nam male ali lopta je okrugla,treba da verujemo...

dalibor

pre 5 godina

Mozda cemo da pariramo veci deo utakmice, ali koliko god igrali oni lose Brasil ima takve pojedince koji individualnim potezima mogu da rese utakmicu, to mi nemamo. I ne treba da se zanosimo, i njima treba pobeda, nisu prosli dalje jos uvek. Inace, upravo gledam na jednom jutarnjem programu... Konacno da cujem pravi komentar nase prosle utakmice, i to od vojnog analiticara. Drugo poluvreme odigrali smo ocajno, kukavicki, izvinjavamo se na terenu, nema pritiska na sudiju. Konacno i slozni funkcioneri dva nasa najveca kluba.

dr. Haos

pre 5 godina

Kuca se gradi od temelja...a nama su temelj Kokeza&co... Krstajic ne moze prosto-prosirenu recenicu da sastavi, igraci trce u prazno...ne znam...stvarno ne znam sta bi trebalo da se desi da dobijemo ovu tekmu...

mr.wolf

pre 5 godina

I ponovo stara prica, ako ovo, ako ono, ako oni... mi prolazimo.
Retko igramo velika takmicenja, a kada se plasiramo manje vise uvek znam kako ce da se zavrsi a opet se nadam, gledam, psujem, nerviram se. I tako svako veliko takmicenje.
Tako i veceras.
Pitanje da li moze da se pobedi Brazil dovodi do samo jednog odgovora. DA. Moze.
A da li je realno, to je vec druga prica.
Kao sto neko rece, razum mi kaze : "ne, to nije moguce, kod nasih je motivacija i psiha mnogo pala posle Svajcarske, a Brazil negde mora da proigra, sve ukazuje na debakl", ali i ppred toga se ja opet nadam i palim da ce se desiti cudo.
Napred, pa sta bude ! Napred Srbija !

rango

pre 5 godina

Ajmo komšije učinite ovo prvenstvo zanimljivijim..defanzivno jako a ako ce trebati više kao i protiv Švicaraca u prvih 15 min.svi u napad..naravno od 70-te min. na dalje...sretno!!

igor

pre 5 godina

Ajd da danas ne pisemo istoriju , istorija nas nekako nikad nije mazila .. nego daj da pobede momci ili makar nek odigraju muski , nek daju sto posto sebe na terenu da mogu sve da pogledaju u oci posle utakmice.

miki

pre 5 godina

moze, ako brazilci budu uzasno lose raspolozeni a mi suprotno. Ako im Bog zna kako umuvamo neki go iz prekida posto samo tako i dajemo golove i onda samo odbrana, odbrana i odbrana.

Ljudi, realno, igramo vrlo los fudbal

Ivan

pre 5 godina

Ja ne znam šta bih dao da pobedimo, ali kad realno sagledam situaciju i kad se setim kako smo tupavo izgubili pre samo par dana, moram da kažem da nam treba veliko čudo, čak i pomoć viših sila pa da ovo dobijemo. Dakle:
Bože, manitu, supermene, patrolne šape, ko god može ... pomagajte da ovo dobijemo nekako!

Lord_Sarma

pre 5 godina

Kolko god da se trudim da budem optimista ipak su veće šanse da jedan čovek u 2 ujutru kupi knjigu u nekoj biblioteci u Njujorku nego da pobedimo Brazil večeras.
Kad uzmemo u obzir sve što se dešavalo u savezu, sa selektorom, tenzije pred utakmicu sa Švajcerskom, sudjenje... Nije ni ovo tako loše.

milke

pre 5 godina

Fudbal nije više sport nego je industrija, korporacije diktiraju uslove sve za profit i da budemo bolji interes je da ode dalje brazil (neymar), kao juce argentina (messi), moraš da budeš tri puta bolji na terenu pa da se nadaš prolazu.
Nada poslednja umire, samo da odigraju muški svih 90 minuta.

bromazepam

pre 5 godina

...ako večeras nekim slučajem pobedimo, neka to bude u '90+ minutu....da posle ostaje samo da sudija odsvira kraj...jer ako ostane više vremena ponovicemo kukavičku igru iz prošle utakmice a to je onda poraz za koji nacija nema živaca...

Deus

pre 5 godina

A šta ako rano povedemo?
(Kako onda???, 27. jun 2018 09:24)
---
Onda ce Brazil da nas ugazi sa 5:1 ako budemo igrali kukavicki da prodje vreme kao protiv CH i Kostarike. Nasa ekipa apsolutno ima znanja i jedna je od kvalitetnijih na prvesntvu ali brate sto se prenemazu kad vode, otezu, prestanu da igraju normalno. Uz ozbiljnu igru, razumnu kolicinu trcanja (ne trcati bez veze pa od 70-og minuta stati) i malo srece mi Brazil mozemo da dobijemo. Oni su itekako ranjiv tim a psihicki su jako nestabilna ekipa, kao uostalom i sve latino ekipe.

KKP

pre 5 godina

Proćićemo sa bodom, Švajcarska gubi i ispada, Brazil prvi, mi drugi...
(poklopiće se i gol razlika, 27. jun 2018 08:33) i ja mislim da ce Kostarika da umulja 2 komada,samo da ovi nasi nekako ne saznaju za to,jer ce odma svi da udju stojkoviću u krilo

Josip

pre 5 godina

U deset utakmica možete ih pobjediti barem jednom (ako ćemo biti realni, takav je omjer snaga).
Ja se nadam da je danas ta jedna utakmica i sigurno navijam za vas.

Pozdrav iz Županje i sretno!

Semke

pre 5 godina

Mogla bi da igra i Vučić ali on nažalost ne može da stigne baš sve da uradi, ipak se svakodnevno bavi važnijim stvarima za nas.

ali ne verujem

pre 5 godina

Lopta je okrugla. To je rekao Pižon, kad su se vratili iz Španije izgubivši u prvom krugu, kao opravdanje. Aj sad nek bude okrugla Brazilcima.

fenomen

pre 5 godina

Moze li Kostarika da pobedi Svajcarce? Tesko. Ceo sistem je uz Svajcarsku i Brazil. Sudije sa fifinim naredjenjima i VAR u sluzbi Fife. Da je Brih sudio postenije mozda bih i verovao u čudo a ovako ne. I da budemo nadomak uspeha nesto nefudbalsko ce se ispreciti. Voleo bih samo da jednom vidim da svih 90 i kusur minuta igramo napadacki na gol vise pa makar izgubili 8:6. Znajuci nas mentalitet utakmica ce biti preslikana kao sa Svajcarskom sa istim epilogom. Srecno Srbijo.

Desimir

pre 5 godina

Moze li? Može.
Ipak ne treba forsirati očekivanja jer ako se ne desi pobeda onda je razočaranost veća. Treba na sve da se gleda realno. Srbija može da pobedi ali vece su šanse da pobedi Real. Fudbaleri treba da daju svoj maksimum i da se ne obrukaju a rezultat kakav bude. Uz malo sreće Srbija može da pobedi. Ako i ne pobedi nije smak sveta. Fudbal je samo lepa zabava. Srbija da se više trsi oko mnogo važnijih stvari, oko zdravlja i školovanja ljudi, oko pristojne plate, oko posla za nezaposlene, oko pravne države, borbe protiv kriminala i korupcije. Da se bori za ono šta će život ljudi učiniti lepšim i podnošljivim. Uspeh u sportu je lep ali to ne menja život građana. Napred normalna i zdrava Srbija.

nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu

pre 5 godina

može u stilu Ace: večeras je noć odluke, sudbine ovih 11 mogu biti crne ili bele, večeras je ispred njih voz i da li će se sudariti sa vozom u Fići ili će izaći iz fiće pred sam sudar da bi u stilu parkur se popeli na voz i zauzeli lokomotivu. da uzmu komande u svoje ruke i zaplove mlečnim putem u do sada njima nepoznato a toliko iščekivano putovanje u večnost i epsku poeziju, da li će ih guslari opevati ili će im svi zviždati,
oprostite na prekidu javljaju mi iz studija da je penal za švajcarsku u petnaestoj sekundi meča!

izadji na izbore, ali ne za 20e

pre 5 godina

procitah neki komentar kako je lik sanjao da Mitar daje gol od precke i dobijamo Brazilce....ja sam išo još dalje i sanjao sam kako igramo četvrtfinale sa Špancima i kako igramo na penale tu se probudih ne znam dal amo ušli u polufinale.....pusti snovi....nemojte se ložiti ovo nema veze sa kvalitetom igrača voljom požrtvovanjem gledajte na ovo kao na biznis, a FIFI JEDINO ODGOVARA DA BRAZIL PRODJE DALJE ZBOG INTERESA CELOG MUNDIJALA...koja crna Srbija, Iran, Nigerija i takve neafirmisane ekipe....pomirimo se sa time da smo u ovom sportu marginalci.....i ja da sam neki faktor u FIFI rekao bih eliminišite ove marginalce jer s njima mozemo samo da imamo probleme i sa navijačima i sa rukovodstvom koje nam šalje sudije u Hag

mujo džeger

pre 5 godina

sport za sportiste je samo pusti biznis i brza a velka lova, a šta je sport za pravog navijača,pusta želja i loženje do besvijesti, što se više ložiš vatra je veća i veća, kad počne utakmica plamen se razbukti, ili se pretvoriš u vatromet ili pepeo, zato se i navija, jadan je onaj ko nevjeruje, zato je navijanje zabava, a ne pusti posao da ga odradiš kako gazda kaže

LMX

pre 5 godina

A sad il ko zna kad, zato dat sve od sebe, igraci moraju dat sve danas pa sta bude, zelio bi da prodjete. Bez obzira na proslost drazi ste mi 100 puta od nekih tamo Brazilaca, ajmoooooooooooo

HRVAT iz Svicarske

pre 5 godina

Sretno susjedi, sve je u vasim rukama, samo jedna pobjeda i to je to, i ako bog da ce Kosta Rica drugo cudo postic. Ovdje u Svicarskoj (zapadnoj Albaniji) nema kraja zbog utakmice od proslog petka.

dalibor

pre 5 godina

nemamo mi sanse zato sto je svetsko prvenstvo namesteno. to je svima jasno.
na primer: felix zwayer koji je bio var-sudija na utakmici srbija-svajcarska je bio nekada pomocni sudija roberta hoyzera, i bio je kaznjen 6 meseci zbog namestanja, dok je hoyzer kaznjen dozivotno.
ukucajte Robert Hoyzer u google ako vam nije poznat slucaj, bice vam sve jasno...

Tanja

pre 5 godina

sport za sportiste je samo pusti biznis i brza a velka lova, a šta je sport za pravog navijača,pusta želja i loženje do besvijesti, što se više ložiš vatra je veća i veća, kad počne utakmica plamen se razbukti, ili se pretvoriš u vatromet ili pepeo, zato se i navija, jadan je onaj ko nevjeruje, zato je navijanje zabava, a ne pusti posao da ga odradiš kako gazda kaže
mujo džeger

Komentar sa dusom...svaka cast.

Milan

pre 5 godina

Не интересује ме који играч игра,која је формација тима.Нема више пре утакмице "Боже Правде" а после утакмице "Боже НЕ ПРАВДЕ" нити изговора за појединог играча зашто је овако одиграо утакмицу или није ни требао да одигра утакмицу или полупреме.Сад од прве секунде до последње са литрама зноја на дресовима уз наравно потребне и непотребне фаулове или пасове,поцепаних дресова,судара са нашим или противничним играчима ,крвавих глава. Махања руком играчу да дода лопту или протестовање код судије јел био корнер,пенал,аут ...до последњег атома снаге и последње струне нерва ПОБЕДИТЕ у овој утакмици.

simeon

pre 5 godina

Kako da ne. Protiv Brazila ćemo mi da se vadimo za sva s....a koja smo nagomilali u poslednje vreme. Pa, kada ćemo prestati da verujemo da je to sa fudbalerima moguće. Oni će da daju maksimum. Daju ga već,ne znam koligo dugo, pa ništa. Samo minimum od njih. Mislim, voleo bih da im se nešto lepo desi danas, ali to je nemoguće. Ne možeš da se vadiš protiv Brazila. Ustvari, možda je to i moguće, ali ne i fudbaleri.
Kaže selektor, ili će te u legendu, ili za Beograd. Pa ZA BEOGRAD, kao u KO TO TAMO PEVA. To je realnost.
Ne zaluđujte se više. Dosta je bilo.

morski

pre 5 godina

Na početku ovog prvenstva u komentarima sam predviđao maximalno 2 dana gola i naglašavao upravo taj segment igre kao teški hendikep u igri Srbije. Neefikasnost proizilazi iz nepostojanja sistema u igri i posljedično tome neimanja posjeda lopte. Kako zabiti gol ako neigrate s loptom veći dio utakmice? Kontranapadom, a za to moraš imati brzance u ekipi. Srbija ih nema. Ostaju samo prekidi i centaršutevi sa krila koji su, vidi čuda, opet plod posjeda i kontrole nad utakmicom.

Može li Srbija dobiti Brazil? Zdravorazumski odgovor je NE, ali otkad je to nogomet igra zasnovana samo na razumu? Pita se nešto i strast, želja, inat, sreća, trenutna inspiracija, naklonjenost bogova nogometa....

Svi mi koji danas želimo Srbiji pobjedu, nemojmo je tražiti u racionalnoj sferi. Trenutno nema sastava Srbije i taktičke postavke koji bi večeras garantirao gubitak utakmice manjim rezultatom od 2:0.
Večeras nam treba čudu, istinsko sportsko čudo koji ljubitelji reprezentativnog nogometa u Srbiji zaslužuju zarad svih pretrpljenih patnji. Teško je to breme na srcima navijača, a u Hrvatskoj izazvano košarkašima...

Sretno vam želim, da proslavite pobjedu u pjesmi i veselju.

Chuki

pre 5 godina

Ima dosta ovde zanimljivih komentara ali ne razumem komentare nema sanse, pakujte kofere i to me slicno, takvi ljudi su u zivotu gubitnici. Kao da cela nacija ne zna da je Brazil favorit, da li su Iranci mozda tako gledali idemo kuci nemamo sta da trazimo nisu izasli su i izginuli i imali mrtvu sansu da prodju. Slazem se ja da ce biti pakleno tesko ali i 1% sanse je ipak sansa a mi ipak imamo malo vise, slazem se i kada ljudi napisu potrebno je cudo, jeste potrebno mozda se i desi, ova reprezentacija uopste nije igrala lose u ove dve utakmice, u drugoj smo se lose branili. Ali mi smo cudan narod imamo mnogo strucnjaka sad ispade da sam i ja jedan od njih. Momci veceras srce na teren, vera u sebe,uzivajte u ovakvoj utakmici daj sve sto mozes pa i ako izgubis boze moj bice bolje drugi put, meninje drago kada ja imam za koga da navijam na SP i pre bi bio u situcaiji da se vadim protiv ovakvog protivnika nego kao Poljaci da igram revijalnu,zar ne, JA VERUJEM!

tony

pre 5 godina

pavle@ - a sto nama uopste i trebaju takve kalkulacije i okolnosti pa da igramo onako kako si opisao!? vidis, to takodje spada u luzerski mentalitet koji pominjes a nisi ni svestan toga. glavni problem i jeste luzerski mentalitet ali ne taj koji ti pominjes jer to je povrsno, sustinski luzerski mentalitet koji izbija iz tvog nazovi optimizma je ustvari taj sustinski luzerski mentalitet koji nas vekovima ubija. nas kolektivni optimizam ne dolazi iz pravog pravca, nema dobre temelje, uvek dolazi iz gubitka i posle gubitka, euforicno, brzo, jako.... a posle geknemo o zemlju jos gore pa sve tako u krug. kad drzavni tim i drzavu budu vodili ljudi koji su pobednici ali sustinski pobednici onda ce svima u srbiji biti bolje. na zalost, na zalost svih koji zive u srbiji takvih ljudi nema u srbiji. ima takvih naravno ali takvi odavno vec ne zive u srbiji. sve sto nam se dogodilo u poslednjih tridesetak godina sve se i dogodilo jer su na vlasti bili ljudi bez prave vizije i bez prave zelje za pobedom. jer nisu znali da pobede. a mogli su. e, tako ce biti i veceras, necemo pobediti zato sto ne znamo a mogli smo pobediti zato sto mozemo.

nista o nicemu

pre 5 godina

Situacija zahteva da se citira Bajaga

Pokazi mi da je igra dar
koji nikad nismo gubili
Nebitna, vrlo bitna stvar
u koju smo se odmah zaljubili

tv

pre 5 godina

Trebalo je da dobiju Švajcarsku, da nije bilo lošeg suđenja. Bez odlične igre čuda se ne događaju a igra je još odavno samo u slagalici.

Минхен 1860

pre 5 godina

Желим да вјерујем да можемо одиграти као Иран против Португала. Било какво отварање, надигравање у пољу је рецепт за катастрофу. Овај Бразил не импресионира, али је и даље довољно добар да нашу недисциплину казни са пар лаких комада. Иначе, ми смо на звршницама великих такмичења од 1998. побјеђивали само кад нисмо примили гол и увијек идентичним
резултатом 1:0.
1998 СП ЈУГ:Иран 1:0
1998 СП ЈУГ:САД 1:0
2000 ЕП ЈУГ:Норвешка 1:0
2010 СП Срб:Њем 1:0
2018 СП Срб:Костарика 1:0

4 од ових 5 голова за побједе дати су након прекида, једино против Њемачке 2010. из израђене акције.

marko440

pre 5 godina

Sve je moguce! ovo je pravi test: ako pobedimo zasluzeno idemo dalje - i ko zna gde je kraj, ako izgubimo zasluzeno zavrsavamo ekskurziju - na kraju svega samo je jedan tim sampion.

srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Moze li Srbija da pobedi sebe, to je pitanje, jer kad pobedi sebe pobedice i protiv Brazila.
Sastav igraca uopste nije los, nismo za svetskog prvaka ali nismo ni za ispadanje u prvom krugu. Ista stvar nam se desava i u rukometu. Imamo vrhunske igrace ali kao reprezentacija igramo lose, dosadno i nazadno.
Basket i odbojka su primer kako upornoscu i radom moze da se dodje do vrhunskih rezultata jer je pristup utakmicama uvek na vrhunskom nivou. Ali tu za trenere imamo dva vrhunska igraca, i pre svega - dva autoriteta.
Moze li se pobediti osrednji Brazil? Pa naravno da moze. Da je Hrvatska tako razmisljala izgubila bi od Argentine, a ovamo su ih rasturili. Ali mi nemamo igru, nemamo sistem, nasi trce neki presing ali svako za svoj gros, ne otvaramo igru, ne trcimo brzo... Sada je kasno da se to ispravi. Idemo na srecu, slabi oni, slabi mi...pa kome se posreci.

luka

pre 5 godina

možete , ako ne razmišljate na alibi način a to je oni su Brazil važno da nam sudac nešto ne dosudi pa da imamo zašto plakati.daklem ovako to je 90 minuta i idemo dati sve od sebe i pobjediti.nema sutra .
pozdrav split

Patriota

pre 5 godina

Nez tog zanosa ja ne bih ni pratio svetsko prvenstvo ni reprezentaciju. Po toj logici Panamci nisu trebali ni da gledaju svoje igrače. Sport je pomeranje granica. Srbija!

SRKI

pre 5 godina

U Urugvaju billi su samo protivnici navijači i, za tadašnje vreme, ogroman stadion. Sudija je po svemu bio nemoćan.
Ako sada igramo samo protiv Brazila, i imamo neke male šanse. Medjutim, ako se pojavi i sudija koji je preplašen od celog zapadnog tzv "KULTURNOG" sveta ,onda dao Bog da naši igrači izađu živi i zdravi i bez 3 crvena kartona.

Vladimir

pre 5 godina

Mnogo Krstajic gresi sto ce na levo krilo staviti Kostica. On jeste iskusniji, ali ovo je mec kao stvoren za Radonjica. Bekovi Brazila idu prilicno visoko, a Radonjic ce to sigurno iskoristiti barem jednom.

Drca

pre 5 godina

Trebalo je pitanje da li ce da pobedi , a ne moze li...Mislim da necemo da pobedimo na veliku zalost cele nacije. Iskreno nisam neki kontras ili negativac , vec iskreno ne mogu da verujem u to jer do sada sto sam video je lose za tako veliki podvig. Daj boze da me oci varaju ...U svakom slucaju zelim srecu veceras momcima, neka daju sve od sebe pa kako bude...

Александар

pre 5 godina

Moже ли? Може. Да ли верујем у то? Да. Да ли очекујем да се то деси данас? Искрено, на жалост не!

Јабучило

pre 5 godina

Lopta je okrugla. To je rekao Pižon, kad su se vratili iz Španije izgubivši u prvom krugu, kao opravdanje. Aj sad nek bude okrugla Brazilcima.
(ali ne verujem, 27. jun 2018 10:26)

Тад је и Соренсен свирао пенал против нас на 18 метара од гола.

Milan

pre 5 godina

Jel ima neko da garantuje da bi dali gol iz penala da je sviran?
Ko bi ga šutirao?mijat opet?
(Kalcokera, 27. jun 2018 10:34

Jel ima neko da garantuje da cemo to ikad saznati? Nemam pojma o cemu pricas

izadji na izbore, ali ne za 20e

pre 5 godina

više loženja veće razočaranje....mi smo naše šanse pokopali protiv Šip... Švajcaraca što bi reko bard Milan Živadinović

nista o nicemu

pre 5 godina

Krstajic ce iznenaditi sporim ali visokim igracima koji lose igraju glavom, dok se Brazilci saberu sta se zbiva Mitar ga ufulja i NEJMAR DA....... ide kuci

milos

pre 5 godina

Ljudi,poslusajte me,spustite ocekivanja,ok,navijam i ja svim srcem za Srbiju,ali ako sad upadnemo u neku euforiju pa posle izgubimo,onda ide pljuvanje,razocaranje.Setite se 2010.Pobeda nad nemcima,euforija,i onda hladan tus protiv Australije.Polako,sta bude,bice.

josip zrinjski mostar

pre 5 godina

večeras gledam tekmu kod prijatelja srbina u trebinju, bit će pršuta i domaćeg hercegovačkog vina!! želim svu sreću srbiji i da pobjedi!!! sjećam se još dobro 2010 hrv se nije kvalificirala gledao sam sve tri utakmice srbije, sa srećom ste pobjedili nijemce i ali isto tako dominirali protiv australije vih 90min dan danas mi nije jasno kako ste onu utakmicu mogli izgubit, baš ste baksuzi :-) bit će to super utakmica večeras!! SRETNO!!!!

Za 51 dosta pamtim

pre 5 godina

лепо је веровати и навијати. не будите смарачи, него напреееед!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (бандит, 27. jun 2018 13:22)

Eeee, druže moj...od '74.verujem, od kad sam bio svestan i počeo da pratim naš (tada SFRJ) fudbal...i ništa. Ne mogu brate više. Ali, stvarno.

Za 51 dosta pamtim

pre 5 godina

лепо је веровати и навијати. не будите смарачи, него напреееед!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (бандит, 27. jun 2018 13:22)

Eeee, druže moj...od '74.verujem, od kad sam bio svestan i počeo da pratim naš (tada SFRJ) fudbal...i ništa. Ne mogu brate više. Ali, stvarno.

Mantis

pre 5 godina

Može li Srbija da pobedi Brazil?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ah, staro pravilo nas uči ~
"u životu je sve moguće".
Dakle, Srbija može do pobjede,
ali neće :-)

JPR24

pre 5 godina

Ovi sto pricaju o lozenju su smesni... Prvi bi dosli da komentarisu ako pobedimo ! Inace, sta je tu je, drugu reprezentaciju nemamo, nasa je, pa Napred !

Toti

pre 5 godina

Brazil je naravno kvalitetnija reprezentacija od nas, ali kao i u ratu tako i u fudbalu desavalo se da jaci izgube od slabijih.Ali bi u takvim situacijama presudne bile dobra taktika i psiha tj mentalitet pobednika.Mislim da Krstajic adekvatne taktike nema, a da nasi fudbaleri nemaju tu psihu da ostvare pobedu.Naravno, nadam se da gresim i da ce me veceras razuveriti.Srecno!

jadeni

pre 5 godina

ja osobno mislim da može...ali najvjerojatnije neće.

stvar je stava i mentaliteta i ničega više. Već sam sto puta rekao da ovaj Brazil nije ništa ekstra (može postati i svjetski prvak da se razumijemo, ali može ga odvaliti i bilo koja ozbiljna reprezentacija).

Ako se Brazila stisne visoko i ne da mu e igrati -Brazil ne zna ni sam što bi, ali za tako igrati treba imati stav a kada srpski igrač poslje prvog kola izjavi -Brazil će biti prvi u skupini - tada ti je jasno da tog stava nema...
Srbija je vrlo solidna ekipa i ekipa koja može jako čvrsto igrati i ne dati Brazilu da se šeće -a ovaj Brazil naprosto ne zna protiv toga...još ako se uzme u obzir da što vrijeme više odmiče će baš oni biti nervozniji - nije da Srbija nema šanse.
To što Srbija, barem se meni tako čini, nema prestručno vodstvo, neki igrači su propuh u glavi (nešto kao naš Lovren koji je nevjerojatno dobar, ali ga netko mora voditi i usmjeravati...ako toga nema -nema te utaskmice gdje neće kiksati) i u biti igra posložena nekako traljavo -to je sasvim druga priča. I taj mentalitet -povest pa se zavuč u mišju rupu...

Tako da Srbija definitivno može, ali ako je suditi po reakciji nakon vodstva Švicarske te po određenim defitističkim izjavam koje daju sami igrači - nisam baš siguran da i hoće.

Doktor - objavite komentar!!

pre 5 godina

Pošto će sad da krene loženje, evo da vam kažem pre utakmice šta će biti: prvih 15-20 minuta ćemo lepo da se borimo, onda ćemo da primimo prvi gol, i posle toga će da usledi potpuna havarija. Krstajić bi mogao večeras lako da postane Šestajić (kao što je 2006. Petko postao Šestko). Žao mi je samo ovih momaka koji se muški bore, a ima da pretrpe traumu zbog neiskusnog trenera. Na primer: Švajcarsku su pretrčali (116km naspram 112km) a svaka lopta se odbijala švajcarcima kojih je izgledalo kao da ih ima više na terenu. Dakle, naši su trčali u "prazno" i nisu stajali gde treba, a muški su pretrčali rivale... Ali hajde da se ložimo još malo dok ne počne utakmica: DAJTE BRAZIL DA SE IGRAMO!!!! To bar ništa ne košta...

NebaCar

pre 5 godina

Zašto svi otpisujete Kostariku, zašto je nemoguće da Kostarika pobjedi švajcarsku?Kostarika -Švajcarska 1-0, Srbija-Brazil 2:2, i eto nas....Brazil i Srbija idu dalje....Nije nemoguće
(vlado, 27. jun 2018 09:13)
Naravno, moze i iz 2 suta u okvir 2 gola da daju i mi sa 0:0 il 1:1 da idemo dalje, ali sanse za to su 00 ili 11 odsto
Verujem da mozemo da se odbranimo, ali da dobijemo samo uz veliku pomoc srece

st

pre 5 godina

Da su fizički spremni....! Ako motiv dodje iz srca, možda prevazidju kondicionu podredjenost. U svakom slučaju, srećno i napred Srbija!

duledudule

pre 5 godina

ja sam sanjao da mitar dropkikom pogadja precku i to se lopta prvo odbija o zemlju.pa sam sanjao da kostarika vodi 1 2 i sudija opet ne daje crveni lihstajneru za ocigledam lom noge sa ledja...i sta sam jos sanjao tek sam sad ustao pa se prisecam...da brajan ruiz daje gol za crc a mi se bijemo s brazilcima celu tekmumto krv to modrice...ali to sam samo sanjao.bojim se da nam ne metnu u prvom napadu

s t v

pre 5 godina

Molim vas da komentatoru RTS-a javite propozicije u grupi prilikom istog broja bodova.
Nervira me pričajući o tome kako žuti kartoni odlučuju.

Mrle

pre 5 godina

Sve je moguce sto da ne moze da pobedi ali isto tako moze i 5:0 da izgubi. Sve zavisi od igraca a ima tu i srece normalno sve to pod uslovom da sudjenje bude OK tj. da se ne navlaci za favorita i dopusti malo grublja igra onda je stvarno sve moguce.

marko sid

pre 5 godina

Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka...
Ako cemo tako svaki nas ima dva srca u odnosu na vevericu Neimara, al on ima oruzije pa cemo da vidimo sta tacno boj bije veceras!
Srce na teren pa sta bude. Najlepsi ishod nereseno i pobeda Kostarike 2-0 ;)

dr.Dž

pre 5 godina

Taj čuveni srpski inat da pobediš favorita, uradiš nešto nemoguće postoji u svim sportovima osim u fudbalu.. pare su ga pojele...

Klisamo se na planini

pre 5 godina

"Moglo je 2002 u košarci u po Amerike, što ne bi moglo u fudbalu u po Rusije.
(djuksoni, 27. jun 2018 11:52"

Zato sto u kosarci imamo talenat,znanje,rad,tradiciju,disciplinu a u fudbalu nemamo nista od toga...ok,mozda talenat imamo ali to je naravno nedovoljno.

mujo džeger

pre 5 godina

sport za sportiste je samo pusti biznis i brza a velka lova, a šta je sport za pravog navijača,pusta želja i loženje do besvijesti, što se više ložiš vatra je veća i veća, kad počne utakmica plamen se razbukti, ili se pretvoriš u vatromet ili pepeo, zato se i navija, jadan je onaj ko nevjeruje, zato je navijanje zabava, a ne pusti posao da ga odradiš kako gazda kaže