Fudbal 112

Utorak, 26.06.2018.

09:05

"Oni su naš ponos" – Albanci skupljaju novac za Džaku i Šaćirija

"Oni su naš ponos" – Albanci skupljaju novac za Džaku i Šaæirija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

Mile Lale

pre 5 godina

E pa braćo Srbi došlo vreme da se od Albanaca uči kako se poštuje i pomaže svojta.. A mi trenutno da spustimo glavu i preispitamo se jednom za svagda.....

Sub013

pre 5 godina

Mi bismo naše napljuvali da su kojim slučajem kažnjeni što su podigli tri prsta ili što su ne dao bog spominjali Kosovo, kao što napljuvasmo Cavica onomad kad mu je oduzeta medalja jer se pojavio u majci "Kosovo je Srbija". Ali dobro bas zato mi munjevito pripadamo a oni prosperiraju.

Zvezdas

pre 5 godina

Evo jos jedni slicni nama,nacionalisti bez osnove.Ne zna se u stvari ko je od nas primitivniji,mi sto odgovaramo na glupe provokacije jerna zalost nemamo nicim drugim da se bavimo jer smo siromasni i duhom i materijalno ili oni koji sakupljaju novac da plate milionerima kazne. Nazalost slicnost je ogromna,primitivizam i na jednoj i na drugoj strani,krivica za izgubljkenu utakmicu nije na sudiji ni na orlu,krivica je u omasenim sansama,selektoru,spremnosti na igranje fudbala citavih 15 min... Nazalost sve je na nasim plecima.Sve u svemu jako primitivno,od izjave selektora koji treba da je primer ,predednika FSS do ovakvih clanaka koji su za paljenje sirih narodnih masa i prevljen ja tiraza umesto pisanja istine koja je danas sve nepopularnija.

Zemo

pre 5 godina

Evo skoro 20.000$ za samo 24 sata. Čak i kosovski ministar za trgovinu daje jednu mjesecnu pljatu za tu akciju a puno mojih zemljaka svu dnevnu trgovinu od tuljumbe i bakljave doniralji za ovu akciju :)

Šaćiri

pre 5 godina

@Mik
Džaka nije rođen u Srbiji nego u Švajcarskoj: born September 27, 1992. Basel, Switzerland. Kokeza i Krstajić nisu rođeni u Srbiji, nego u BiH. Tako da ne pišite više odakle je ko.

The KING(visionary)

pre 5 godina

Od 5.Oktobra,do dan dans ovom naraodu se sistemacki ubaja Nacionalni ponos,pa covek koji ne na celu drzave izlazi sa stavom da smo mali,sabi i jadni nije ni cudo sto je ubijen moral.....

ja sam ja

pre 5 godina

(Asomakum, 26. jun 2018 10:39)
Slažem se sa Vama, Srbi nisu složni i rade jedni prtotiv drugih. Treba mudro ponavljati i biti uporan, spominjati Ustav Srbije i Španije, pozivati se na UN...
Pustiti da Albanci rade u Švajcarskoj šta hoće. To nije problem Srbije, ako zatreba i Švajcarsku prozvati za nepoštovanje manjinskih prava.

beogradski

pre 5 godina

zašto među albancima vlada tolika euforija, pa ova dvojica ne igraju ni za kosovo* ni za albaniju??? to je valjda kad nemaš uspehe svoje zemlje, pa moraš za nešto da se uhvatiš, dok svet prolazi oko tebe....kad bi arnautović dao dva komada za austriju albaniji, ne verujem da bi bilo ko u srbiji oko toga pravio senzaciju

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Ово је само доказ колико су они сложни што ми скоро нећемо бити, вјероватно никад. Тако се свој воли, брани и помаже. Да смо упола као они по том питању, гдје би нам био крај. 🖐

nikola

pre 5 godina

Kao Srbin ovaj gest i uopste ponasanje Albanaca i to uzajamno i nacionalno podrzavanja samo mogu da pozdravim...Dzaba nama svo dobro kad mi sve i svakoga mrzimo,a medjusobno se podnijet ne mozemo a o razlikama koje nas vjekovima dijele necu da pricam...Nista nam sveto nije...

Tako je, povikaše seljaci

pre 5 godina

Trebalo ih je vise kaznti pa da se skupi neka ozbiljnija kintica.

A mi treba da ih ignorisemo. Maksimalno. Trebalo je to i pre tekme a ne da dajemo prostor Saciriju u posebno Dzaki.

Asomakum

pre 5 godina

Kao sto smo naseli na dron tako smo naseli i na ovu dvojicu jadnika. Njihove slike se danima provlace kroz nase medije a oni nam se smeju. I sto je najgore nasescemo i sledeci put. Brazil nas sutra ceka a mi pricamo o nekakvim imaginarnim orlovima i organizaciji za koju odavno znamo da je korumpirana. Problem je sto mi ne znamo sta hocemo, ili moras biti mentalno jak i potruditi se da dobrim fudbalom pobedis i protivnika i sudije i FIFU ili nek izadju sutra u majicama "Kosovo je Srbija" pa da se lepo oprostimo od tog elitnog kluba gde ocito nismo dobrodosli.

markoooooOOoOOOooOOooooOoo

pre 5 godina

Ceo svet se sprda sa nama. Ubacite nam opet dron sa zastavom. Mi cemo platiti jer smo uvek mi krivi i mi smo ti koji mrze.

Stevan

pre 5 godina

Sto primitivniji narod, to je snazniji osecaj patriotizma i nacionalizma. Kad sam video ovu dvojicu pajaca kako se raduju, bilo mi je smesno. I dalje mi je smesno. I sad ne znam sta mi je smesnije. Sto ih ovi njihovi dozivljavaju kao heroje. Sto ih mi Srbi dozivljavamo kao neprijatelje. Ili sto njih dvojica sebe vide kao heroje.

Yugosloven

pre 5 godina

Iskreno ja bih isto voleo da svi Srbi svet tako isto podržavaju svoje igrače ne mešajući politiku i nemoralne menadzere ,solidarišućise sa svojom zastavom i srpskim ideologijom,tu jedino država imamo i nju treba da volimo i da verujemo u nju!

haha

pre 5 godina

Ja se nadam da su srpski mediji, FSS i fudbaleri, a i Gospodar zadovoljni. Zahvaljujuci njima, ova dvojica postadose heroji, a albanski pozdrav globalno poznat.

nikola1992

pre 5 godina

Ne zna se da li smo gori mi, koji o ovome pricamo i pisemo vec 5 dana, ili oni, kojima su najveci ponos likovi koji ni u ludilu nisu hteli da igraju za zemlju koju toliko "vole". Sutra igramo protiv brazila, utakmica koja je sama po sebi praznik, bez obzira kako smo igrali do sada, kako stojimo na tabeli i kakve su nam sanse za prolazak dalje. I opet je velika vecina tekstova o ovoj dvojici, sasvim nebitnih, likova.

Šuluburić

pre 5 godina

Tako postupa domaćinski narod koji je jedinstven i koji zna šta su mu ciljevi i svetinje, zato će takvi narodi uvek i svuda tući narode kod kojih se otima traka kapitenu i tera selektor zbog par klinaca i menadžerčića.

2 i 2 su 4

pre 5 godina

Ne moze se bolje ocekivati od naroda koji za predsednika i premijera nema druge nego proverene i osvedocene visestruke ubice civila.

boban

pre 5 godina

zaista pustite se albancima. ovim oni su bas dobili to sta zele. da nas jede. mene uopste ne zanimaju a tako bi trebalo biti i u nasoj javnosti

Goran

pre 5 godina

Pa ako, i treba da nam pokazu kako je to ujediniti se oko neke stvari.

Kod nas bi do sada bilo bar 50% autosovinista koji bi pljuvali i nipodastavali sve Srpsko.

Izvolte, ucite kako se to radi.

stalker

pre 5 godina

Šaćiri/Džaka kažnjeni sa po 10.000 franaka. Kaznu plaćaju Albanci iz Amerike. Kokeza/Krstajić kao i FSS kažnjeni ukupno sa 64.000 franaka zbog komentarisanja suđenja, a kaznu će platiti poreski obveznici Srbije.
A vi.... kako te?

ls

pre 5 godina

Tako to rade slozni i organizovani ljudi, a ne kao mi. Nasi da osvoje ovo prvenstvo, narod bi ih prozivao kako su imali srece, kako su se provukli itd.

Simon

pre 5 godina

Albanci iz USA poreklom sa Kosova se ponose dvojicom igrača Švajcarske? Ako cela ova halabuka ne smeta Švajcarcima- meni još manje zaista.

shein

pre 5 godina

svaka cast. to je sloga. mi smo slozni jedino kad treba da pljuvamo, kritikujemo, svadjamo se i dijelimo. ovo svjetsko prvenstvo treba da gledamo sa drugebstrane, da naucimo nesto. srecno protiv Brazila

MyMoon

pre 5 godina

Smorili ste vise sa njima, cesce ih vidjam na vestima nego naseg lidera galaksije! Da su glupi malo je rec, ali zato nemoramo mi da im dodatno pruzimo binu!

oj debeli lade...

pre 5 godina

Sa njihove tačke gledišta sasvim korektno. Uvek su jedinstveni . E sad to što smo mi kivni to je drugo, mada nama kad ne smetaju Albanci, smeta nam sudija, kad ne sudija onda Krstajić, kad ne Krstajić onda Stojke i SMS, kad ne oni onda Kokeza, preCednik i ministar sporta... Uvek neko. Ubiće nas izgovori, klanovi, stranke, podele... Aj da smo živi i zdravi, pametniji i jedinstveniji I naravno... da ugazimo Brazil. SRBIJA!!!!

bigserb

pre 5 godina

Umro bi ne bi znao da su Albanci ustvari Svajcarci! Verujem da se u njihovim kucama iza zidina od 3 m visine po ceo dan cuje jodlovanje i nose kratke pantalnice na tregere! Ovo da nije urnebesno bilo bi tragicno, u stvari, ovo i jeste tragikomedija!

Marko Djordjevic

pre 5 godina

MEDIJI su napravili celu ovu pricu i samo bombarduju glupostima!
Nema dana da nema barem 3 vesti o ljudima iz Albanije koji igraju fudbal!
Mene interesuje SVETSKO PRVENSTVO a ne neke politicke konotacije koje samo mogu da nam donesu lose stvari!

Miki

pre 5 godina

Sa izuzetkom Slovenaca, svi mi ostali ex-Ju narodi smo ostali debelo zaglavljeni u devedesetim godinama prošlog veka. Vučemo neko naše nasleđe ( čital prokletstvo) i ponosimo se sa tim. Sve oko nas se menja, evoluira i ide napred, jedino mi uporno i tvrdoglavo vučemo nazad. Mislim da smo došli do tačke kad više ne možemo napred sve i da hoćemo. Razočaran sam iskreno i duboko.

Dejan

pre 5 godina

Klasični seljaci i primitivci. Pobedili smo ih u sred Albanije sa dva nula i oni se sada svi prse što su nas pobedili pod zastavom Švajcarske. Baš su jadni. Žalim ih

Pametnom Dovoljno

pre 5 godina

@hehe upravo u ovom tvom komentaru lež srž problema Srba i Srbije. Dok većina naše nacije gde god da živi i šta god da radi gleda svoje interese živeći pod onom parolom neka komšiji crkne krava, Albanci interese svoje nacije i države stavljaju ispred svega i zbog toga naklon do poda.

Mik

pre 5 godina

Ova dvojica su rođena u Srbiji, i njihovi roditelji, 10.000 za fudbalera ili savez je cifra za smejanje, može da izvadi od džeparca i plati. Dok to ne bude bar 100.000, biće raznih provokacija svugde, može im se.

ддд

pre 5 godina

Za to vreme na Kosovu i Metohiji sve vise njih odlazi na put u EU. U Srbiji je loše stanje, ali tamo na KiM je tek teška priča. Korupcija,kriminal, nezaposlenost, nacionalna netrpeljivost,siva ekonomija, zdravlje ljudi...

Pravednik

pre 5 godina

Možemo samo da se ugledamo na njihovu slogu braćo Srbi! To je upravo ono što mi nemamo niti ćemo ikada imati i što će nas na veliku žalost pretvoriti u Hazare... Daj Bože da nisam upravu!

goran

pre 5 godina

Tako je, da je svajcarska prava drzava ,pa da im je oduzela pasos jeli bi korenje u albaniji...to sa orlovima je klasicno licemerje i sopstvena promocija,jel da toliko vole svoju zemlju igrali bi fudbal za albaniju a ne za drugu zemlju,vole oni samo evre,to isto podseca na one nase gastapajtere ultra Srbe i nacionaliste 90-tih koji su dobro zaradili na slican nacin,primitivizam i nista vise .

q

pre 5 godina

Jel sad shvatate, koliko je stete nanela histerija po nasim medijima i insistiranje na cinjenici da neki koji igraju za svsjcarsku reprezentaciju poreklom su albanci?

goblin

pre 5 godina

Hahahahaha,znamo kako ti "bosovi" Albanski iz Njujorka "zarađuju" pare,mogu oni sami da plate te smešne kazne,nema potrebe da se organizuju preko fejsa obicni ljudi.

Anwalt

pre 5 godina

U svemu ovome meni je najjadnija država Švajcarska. Ovi slave ko šiptari igraju za šiptare ponašaju se ko šiptari a Švajcarci smeju samo da im za to još i plaćaju.

stalker

pre 5 godina

Šaćiri/Džaka kažnjeni sa po 10.000 franaka. Kaznu plaćaju Albanci iz Amerike. Kokeza/Krstajić kao i FSS kažnjeni ukupno sa 64.000 franaka zbog komentarisanja suđenja, a kaznu će platiti poreski obveznici Srbije.
A vi.... kako te?

Marko Djordjevic

pre 5 godina

MEDIJI su napravili celu ovu pricu i samo bombarduju glupostima!
Nema dana da nema barem 3 vesti o ljudima iz Albanije koji igraju fudbal!
Mene interesuje SVETSKO PRVENSTVO a ne neke politicke konotacije koje samo mogu da nam donesu lose stvari!

haha

pre 5 godina

Ja se nadam da su srpski mediji, FSS i fudbaleri, a i Gospodar zadovoljni. Zahvaljujuci njima, ova dvojica postadose heroji, a albanski pozdrav globalno poznat.

bigserb

pre 5 godina

Umro bi ne bi znao da su Albanci ustvari Svajcarci! Verujem da se u njihovim kucama iza zidina od 3 m visine po ceo dan cuje jodlovanje i nose kratke pantalnice na tregere! Ovo da nije urnebesno bilo bi tragicno, u stvari, ovo i jeste tragikomedija!

Miki

pre 5 godina

Sa izuzetkom Slovenaca, svi mi ostali ex-Ju narodi smo ostali debelo zaglavljeni u devedesetim godinama prošlog veka. Vučemo neko naše nasleđe ( čital prokletstvo) i ponosimo se sa tim. Sve oko nas se menja, evoluira i ide napred, jedino mi uporno i tvrdoglavo vučemo nazad. Mislim da smo došli do tačke kad više ne možemo napred sve i da hoćemo. Razočaran sam iskreno i duboko.

nikola

pre 5 godina

Kao Srbin ovaj gest i uopste ponasanje Albanaca i to uzajamno i nacionalno podrzavanja samo mogu da pozdravim...Dzaba nama svo dobro kad mi sve i svakoga mrzimo,a medjusobno se podnijet ne mozemo a o razlikama koje nas vjekovima dijele necu da pricam...Nista nam sveto nije...

Šuluburić

pre 5 godina

Tako postupa domaćinski narod koji je jedinstven i koji zna šta su mu ciljevi i svetinje, zato će takvi narodi uvek i svuda tući narode kod kojih se otima traka kapitenu i tera selektor zbog par klinaca i menadžerčića.

Stevan

pre 5 godina

Sto primitivniji narod, to je snazniji osecaj patriotizma i nacionalizma. Kad sam video ovu dvojicu pajaca kako se raduju, bilo mi je smesno. I dalje mi je smesno. I sad ne znam sta mi je smesnije. Sto ih ovi njihovi dozivljavaju kao heroje. Sto ih mi Srbi dozivljavamo kao neprijatelje. Ili sto njih dvojica sebe vide kao heroje.

Dejan

pre 5 godina

Klasični seljaci i primitivci. Pobedili smo ih u sred Albanije sa dva nula i oni se sada svi prse što su nas pobedili pod zastavom Švajcarske. Baš su jadni. Žalim ih

Simon

pre 5 godina

Albanci iz USA poreklom sa Kosova se ponose dvojicom igrača Švajcarske? Ako cela ova halabuka ne smeta Švajcarcima- meni još manje zaista.

q

pre 5 godina

Jel sad shvatate, koliko je stete nanela histerija po nasim medijima i insistiranje na cinjenici da neki koji igraju za svsjcarsku reprezentaciju poreklom su albanci?

markoooooOOoOOOooOOooooOoo

pre 5 godina

Ceo svet se sprda sa nama. Ubacite nam opet dron sa zastavom. Mi cemo platiti jer smo uvek mi krivi i mi smo ti koji mrze.

ддд

pre 5 godina

Za to vreme na Kosovu i Metohiji sve vise njih odlazi na put u EU. U Srbiji je loše stanje, ali tamo na KiM je tek teška priča. Korupcija,kriminal, nezaposlenost, nacionalna netrpeljivost,siva ekonomija, zdravlje ljudi...

Anwalt

pre 5 godina

U svemu ovome meni je najjadnija država Švajcarska. Ovi slave ko šiptari igraju za šiptare ponašaju se ko šiptari a Švajcarci smeju samo da im za to još i plaćaju.

Yugosloven

pre 5 godina

Iskreno ja bih isto voleo da svi Srbi svet tako isto podržavaju svoje igrače ne mešajući politiku i nemoralne menadzere ,solidarišućise sa svojom zastavom i srpskim ideologijom,tu jedino država imamo i nju treba da volimo i da verujemo u nju!

oj debeli lade...

pre 5 godina

Sa njihove tačke gledišta sasvim korektno. Uvek su jedinstveni . E sad to što smo mi kivni to je drugo, mada nama kad ne smetaju Albanci, smeta nam sudija, kad ne sudija onda Krstajić, kad ne Krstajić onda Stojke i SMS, kad ne oni onda Kokeza, preCednik i ministar sporta... Uvek neko. Ubiće nas izgovori, klanovi, stranke, podele... Aj da smo živi i zdravi, pametniji i jedinstveniji I naravno... da ugazimo Brazil. SRBIJA!!!!

shein

pre 5 godina

svaka cast. to je sloga. mi smo slozni jedino kad treba da pljuvamo, kritikujemo, svadjamo se i dijelimo. ovo svjetsko prvenstvo treba da gledamo sa drugebstrane, da naucimo nesto. srecno protiv Brazila

Pravednik

pre 5 godina

Možemo samo da se ugledamo na njihovu slogu braćo Srbi! To je upravo ono što mi nemamo niti ćemo ikada imati i što će nas na veliku žalost pretvoriti u Hazare... Daj Bože da nisam upravu!

Pametnom Dovoljno

pre 5 godina

@hehe upravo u ovom tvom komentaru lež srž problema Srba i Srbije. Dok većina naše nacije gde god da živi i šta god da radi gleda svoje interese živeći pod onom parolom neka komšiji crkne krava, Albanci interese svoje nacije i države stavljaju ispred svega i zbog toga naklon do poda.

nikola1992

pre 5 godina

Ne zna se da li smo gori mi, koji o ovome pricamo i pisemo vec 5 dana, ili oni, kojima su najveci ponos likovi koji ni u ludilu nisu hteli da igraju za zemlju koju toliko "vole". Sutra igramo protiv brazila, utakmica koja je sama po sebi praznik, bez obzira kako smo igrali do sada, kako stojimo na tabeli i kakve su nam sanse za prolazak dalje. I opet je velika vecina tekstova o ovoj dvojici, sasvim nebitnih, likova.

Asomakum

pre 5 godina

Kao sto smo naseli na dron tako smo naseli i na ovu dvojicu jadnika. Njihove slike se danima provlace kroz nase medije a oni nam se smeju. I sto je najgore nasescemo i sledeci put. Brazil nas sutra ceka a mi pricamo o nekakvim imaginarnim orlovima i organizaciji za koju odavno znamo da je korumpirana. Problem je sto mi ne znamo sta hocemo, ili moras biti mentalno jak i potruditi se da dobrim fudbalom pobedis i protivnika i sudije i FIFU ili nek izadju sutra u majicama "Kosovo je Srbija" pa da se lepo oprostimo od tog elitnog kluba gde ocito nismo dobrodosli.

Goran

pre 5 godina

Pa ako, i treba da nam pokazu kako je to ujediniti se oko neke stvari.

Kod nas bi do sada bilo bar 50% autosovinista koji bi pljuvali i nipodastavali sve Srpsko.

Izvolte, ucite kako se to radi.

MyMoon

pre 5 godina

Smorili ste vise sa njima, cesce ih vidjam na vestima nego naseg lidera galaksije! Da su glupi malo je rec, ali zato nemoramo mi da im dodatno pruzimo binu!

2 i 2 su 4

pre 5 godina

Ne moze se bolje ocekivati od naroda koji za predsednika i premijera nema druge nego proverene i osvedocene visestruke ubice civila.

goblin

pre 5 godina

Hahahahaha,znamo kako ti "bosovi" Albanski iz Njujorka "zarađuju" pare,mogu oni sami da plate te smešne kazne,nema potrebe da se organizuju preko fejsa obicni ljudi.

boban

pre 5 godina

zaista pustite se albancima. ovim oni su bas dobili to sta zele. da nas jede. mene uopste ne zanimaju a tako bi trebalo biti i u nasoj javnosti

ls

pre 5 godina

Tako to rade slozni i organizovani ljudi, a ne kao mi. Nasi da osvoje ovo prvenstvo, narod bi ih prozivao kako su imali srece, kako su se provukli itd.

Tako je, povikaše seljaci

pre 5 godina

Trebalo ih je vise kaznti pa da se skupi neka ozbiljnija kintica.

A mi treba da ih ignorisemo. Maksimalno. Trebalo je to i pre tekme a ne da dajemo prostor Saciriju u posebno Dzaki.

goran

pre 5 godina

Tako je, da je svajcarska prava drzava ,pa da im je oduzela pasos jeli bi korenje u albaniji...to sa orlovima je klasicno licemerje i sopstvena promocija,jel da toliko vole svoju zemlju igrali bi fudbal za albaniju a ne za drugu zemlju,vole oni samo evre,to isto podseca na one nase gastapajtere ultra Srbe i nacionaliste 90-tih koji su dobro zaradili na slican nacin,primitivizam i nista vise .

Mik

pre 5 godina

Ova dvojica su rođena u Srbiji, i njihovi roditelji, 10.000 za fudbalera ili savez je cifra za smejanje, može da izvadi od džeparca i plati. Dok to ne bude bar 100.000, biće raznih provokacija svugde, može im se.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Ово је само доказ колико су они сложни што ми скоро нећемо бити, вјероватно никад. Тако се свој воли, брани и помаже. Да смо упола као они по том питању, гдје би нам био крај. 🖐

Mile Lale

pre 5 godina

E pa braćo Srbi došlo vreme da se od Albanaca uči kako se poštuje i pomaže svojta.. A mi trenutno da spustimo glavu i preispitamo se jednom za svagda.....

The KING(visionary)

pre 5 godina

Od 5.Oktobra,do dan dans ovom naraodu se sistemacki ubaja Nacionalni ponos,pa covek koji ne na celu drzave izlazi sa stavom da smo mali,sabi i jadni nije ni cudo sto je ubijen moral.....

ja sam ja

pre 5 godina

(Asomakum, 26. jun 2018 10:39)
Slažem se sa Vama, Srbi nisu složni i rade jedni prtotiv drugih. Treba mudro ponavljati i biti uporan, spominjati Ustav Srbije i Španije, pozivati se na UN...
Pustiti da Albanci rade u Švajcarskoj šta hoće. To nije problem Srbije, ako zatreba i Švajcarsku prozvati za nepoštovanje manjinskih prava.

Šaćiri

pre 5 godina

@Mik
Džaka nije rođen u Srbiji nego u Švajcarskoj: born September 27, 1992. Basel, Switzerland. Kokeza i Krstajić nisu rođeni u Srbiji, nego u BiH. Tako da ne pišite više odakle je ko.

Zemo

pre 5 godina

Evo skoro 20.000$ za samo 24 sata. Čak i kosovski ministar za trgovinu daje jednu mjesecnu pljatu za tu akciju a puno mojih zemljaka svu dnevnu trgovinu od tuljumbe i bakljave doniralji za ovu akciju :)

Sub013

pre 5 godina

Mi bismo naše napljuvali da su kojim slučajem kažnjeni što su podigli tri prsta ili što su ne dao bog spominjali Kosovo, kao što napljuvasmo Cavica onomad kad mu je oduzeta medalja jer se pojavio u majci "Kosovo je Srbija". Ali dobro bas zato mi munjevito pripadamo a oni prosperiraju.

beogradski

pre 5 godina

zašto među albancima vlada tolika euforija, pa ova dvojica ne igraju ni za kosovo* ni za albaniju??? to je valjda kad nemaš uspehe svoje zemlje, pa moraš za nešto da se uhvatiš, dok svet prolazi oko tebe....kad bi arnautović dao dva komada za austriju albaniji, ne verujem da bi bilo ko u srbiji oko toga pravio senzaciju

Zvezdas

pre 5 godina

Evo jos jedni slicni nama,nacionalisti bez osnove.Ne zna se u stvari ko je od nas primitivniji,mi sto odgovaramo na glupe provokacije jerna zalost nemamo nicim drugim da se bavimo jer smo siromasni i duhom i materijalno ili oni koji sakupljaju novac da plate milionerima kazne. Nazalost slicnost je ogromna,primitivizam i na jednoj i na drugoj strani,krivica za izgubljkenu utakmicu nije na sudiji ni na orlu,krivica je u omasenim sansama,selektoru,spremnosti na igranje fudbala citavih 15 min... Nazalost sve je na nasim plecima.Sve u svemu jako primitivno,od izjave selektora koji treba da je primer ,predednika FSS do ovakvih clanaka koji su za paljenje sirih narodnih masa i prevljen ja tiraza umesto pisanja istine koja je danas sve nepopularnija.

Stevan

pre 5 godina

Sto primitivniji narod, to je snazniji osecaj patriotizma i nacionalizma. Kad sam video ovu dvojicu pajaca kako se raduju, bilo mi je smesno. I dalje mi je smesno. I sad ne znam sta mi je smesnije. Sto ih ovi njihovi dozivljavaju kao heroje. Sto ih mi Srbi dozivljavamo kao neprijatelje. Ili sto njih dvojica sebe vide kao heroje.

Dejan

pre 5 godina

Klasični seljaci i primitivci. Pobedili smo ih u sred Albanije sa dva nula i oni se sada svi prse što su nas pobedili pod zastavom Švajcarske. Baš su jadni. Žalim ih

bigserb

pre 5 godina

Umro bi ne bi znao da su Albanci ustvari Svajcarci! Verujem da se u njihovim kucama iza zidina od 3 m visine po ceo dan cuje jodlovanje i nose kratke pantalnice na tregere! Ovo da nije urnebesno bilo bi tragicno, u stvari, ovo i jeste tragikomedija!

ддд

pre 5 godina

Za to vreme na Kosovu i Metohiji sve vise njih odlazi na put u EU. U Srbiji je loše stanje, ali tamo na KiM je tek teška priča. Korupcija,kriminal, nezaposlenost, nacionalna netrpeljivost,siva ekonomija, zdravlje ljudi...

2 i 2 su 4

pre 5 godina

Ne moze se bolje ocekivati od naroda koji za predsednika i premijera nema druge nego proverene i osvedocene visestruke ubice civila.

Anwalt

pre 5 godina

U svemu ovome meni je najjadnija država Švajcarska. Ovi slave ko šiptari igraju za šiptare ponašaju se ko šiptari a Švajcarci smeju samo da im za to još i plaćaju.

Mik

pre 5 godina

Ova dvojica su rođena u Srbiji, i njihovi roditelji, 10.000 za fudbalera ili savez je cifra za smejanje, može da izvadi od džeparca i plati. Dok to ne bude bar 100.000, biće raznih provokacija svugde, može im se.

Šuluburić

pre 5 godina

Tako postupa domaćinski narod koji je jedinstven i koji zna šta su mu ciljevi i svetinje, zato će takvi narodi uvek i svuda tući narode kod kojih se otima traka kapitenu i tera selektor zbog par klinaca i menadžerčića.

goran

pre 5 godina

Tako je, da je svajcarska prava drzava ,pa da im je oduzela pasos jeli bi korenje u albaniji...to sa orlovima je klasicno licemerje i sopstvena promocija,jel da toliko vole svoju zemlju igrali bi fudbal za albaniju a ne za drugu zemlju,vole oni samo evre,to isto podseca na one nase gastapajtere ultra Srbe i nacionaliste 90-tih koji su dobro zaradili na slican nacin,primitivizam i nista vise .

shein

pre 5 godina

svaka cast. to je sloga. mi smo slozni jedino kad treba da pljuvamo, kritikujemo, svadjamo se i dijelimo. ovo svjetsko prvenstvo treba da gledamo sa drugebstrane, da naucimo nesto. srecno protiv Brazila

oj debeli lade...

pre 5 godina

Sa njihove tačke gledišta sasvim korektno. Uvek su jedinstveni . E sad to što smo mi kivni to je drugo, mada nama kad ne smetaju Albanci, smeta nam sudija, kad ne sudija onda Krstajić, kad ne Krstajić onda Stojke i SMS, kad ne oni onda Kokeza, preCednik i ministar sporta... Uvek neko. Ubiće nas izgovori, klanovi, stranke, podele... Aj da smo živi i zdravi, pametniji i jedinstveniji I naravno... da ugazimo Brazil. SRBIJA!!!!

stalker

pre 5 godina

Šaćiri/Džaka kažnjeni sa po 10.000 franaka. Kaznu plaćaju Albanci iz Amerike. Kokeza/Krstajić kao i FSS kažnjeni ukupno sa 64.000 franaka zbog komentarisanja suđenja, a kaznu će platiti poreski obveznici Srbije.
A vi.... kako te?

Yugosloven

pre 5 godina

Iskreno ja bih isto voleo da svi Srbi svet tako isto podržavaju svoje igrače ne mešajući politiku i nemoralne menadzere ,solidarišućise sa svojom zastavom i srpskim ideologijom,tu jedino država imamo i nju treba da volimo i da verujemo u nju!

markoooooOOoOOOooOOooooOoo

pre 5 godina

Ceo svet se sprda sa nama. Ubacite nam opet dron sa zastavom. Mi cemo platiti jer smo uvek mi krivi i mi smo ti koji mrze.

nikola

pre 5 godina

Kao Srbin ovaj gest i uopste ponasanje Albanaca i to uzajamno i nacionalno podrzavanja samo mogu da pozdravim...Dzaba nama svo dobro kad mi sve i svakoga mrzimo,a medjusobno se podnijet ne mozemo a o razlikama koje nas vjekovima dijele necu da pricam...Nista nam sveto nije...

Simon

pre 5 godina

Albanci iz USA poreklom sa Kosova se ponose dvojicom igrača Švajcarske? Ako cela ova halabuka ne smeta Švajcarcima- meni još manje zaista.

Miki

pre 5 godina

Sa izuzetkom Slovenaca, svi mi ostali ex-Ju narodi smo ostali debelo zaglavljeni u devedesetim godinama prošlog veka. Vučemo neko naše nasleđe ( čital prokletstvo) i ponosimo se sa tim. Sve oko nas se menja, evoluira i ide napred, jedino mi uporno i tvrdoglavo vučemo nazad. Mislim da smo došli do tačke kad više ne možemo napred sve i da hoćemo. Razočaran sam iskreno i duboko.

Tako je, povikaše seljaci

pre 5 godina

Trebalo ih je vise kaznti pa da se skupi neka ozbiljnija kintica.

A mi treba da ih ignorisemo. Maksimalno. Trebalo je to i pre tekme a ne da dajemo prostor Saciriju u posebno Dzaki.

Marko Djordjevic

pre 5 godina

MEDIJI su napravili celu ovu pricu i samo bombarduju glupostima!
Nema dana da nema barem 3 vesti o ljudima iz Albanije koji igraju fudbal!
Mene interesuje SVETSKO PRVENSTVO a ne neke politicke konotacije koje samo mogu da nam donesu lose stvari!

beogradski

pre 5 godina

zašto među albancima vlada tolika euforija, pa ova dvojica ne igraju ni za kosovo* ni za albaniju??? to je valjda kad nemaš uspehe svoje zemlje, pa moraš za nešto da se uhvatiš, dok svet prolazi oko tebe....kad bi arnautović dao dva komada za austriju albaniji, ne verujem da bi bilo ko u srbiji oko toga pravio senzaciju

goblin

pre 5 godina

Hahahahaha,znamo kako ti "bosovi" Albanski iz Njujorka "zarađuju" pare,mogu oni sami da plate te smešne kazne,nema potrebe da se organizuju preko fejsa obicni ljudi.

ls

pre 5 godina

Tako to rade slozni i organizovani ljudi, a ne kao mi. Nasi da osvoje ovo prvenstvo, narod bi ih prozivao kako su imali srece, kako su se provukli itd.

MyMoon

pre 5 godina

Smorili ste vise sa njima, cesce ih vidjam na vestima nego naseg lidera galaksije! Da su glupi malo je rec, ali zato nemoramo mi da im dodatno pruzimo binu!

q

pre 5 godina

Jel sad shvatate, koliko je stete nanela histerija po nasim medijima i insistiranje na cinjenici da neki koji igraju za svsjcarsku reprezentaciju poreklom su albanci?

nikola1992

pre 5 godina

Ne zna se da li smo gori mi, koji o ovome pricamo i pisemo vec 5 dana, ili oni, kojima su najveci ponos likovi koji ni u ludilu nisu hteli da igraju za zemlju koju toliko "vole". Sutra igramo protiv brazila, utakmica koja je sama po sebi praznik, bez obzira kako smo igrali do sada, kako stojimo na tabeli i kakve su nam sanse za prolazak dalje. I opet je velika vecina tekstova o ovoj dvojici, sasvim nebitnih, likova.

Pametnom Dovoljno

pre 5 godina

@hehe upravo u ovom tvom komentaru lež srž problema Srba i Srbije. Dok većina naše nacije gde god da živi i šta god da radi gleda svoje interese živeći pod onom parolom neka komšiji crkne krava, Albanci interese svoje nacije i države stavljaju ispred svega i zbog toga naklon do poda.

Goran

pre 5 godina

Pa ako, i treba da nam pokazu kako je to ujediniti se oko neke stvari.

Kod nas bi do sada bilo bar 50% autosovinista koji bi pljuvali i nipodastavali sve Srpsko.

Izvolte, ucite kako se to radi.

Asomakum

pre 5 godina

Kao sto smo naseli na dron tako smo naseli i na ovu dvojicu jadnika. Njihove slike se danima provlace kroz nase medije a oni nam se smeju. I sto je najgore nasescemo i sledeci put. Brazil nas sutra ceka a mi pricamo o nekakvim imaginarnim orlovima i organizaciji za koju odavno znamo da je korumpirana. Problem je sto mi ne znamo sta hocemo, ili moras biti mentalno jak i potruditi se da dobrim fudbalom pobedis i protivnika i sudije i FIFU ili nek izadju sutra u majicama "Kosovo je Srbija" pa da se lepo oprostimo od tog elitnog kluba gde ocito nismo dobrodosli.

haha

pre 5 godina

Ja se nadam da su srpski mediji, FSS i fudbaleri, a i Gospodar zadovoljni. Zahvaljujuci njima, ova dvojica postadose heroji, a albanski pozdrav globalno poznat.

Pravednik

pre 5 godina

Možemo samo da se ugledamo na njihovu slogu braćo Srbi! To je upravo ono što mi nemamo niti ćemo ikada imati i što će nas na veliku žalost pretvoriti u Hazare... Daj Bože da nisam upravu!

ja sam ja

pre 5 godina

(Asomakum, 26. jun 2018 10:39)
Slažem se sa Vama, Srbi nisu složni i rade jedni prtotiv drugih. Treba mudro ponavljati i biti uporan, spominjati Ustav Srbije i Španije, pozivati se na UN...
Pustiti da Albanci rade u Švajcarskoj šta hoće. To nije problem Srbije, ako zatreba i Švajcarsku prozvati za nepoštovanje manjinskih prava.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Ово је само доказ колико су они сложни што ми скоро нећемо бити, вјероватно никад. Тако се свој воли, брани и помаже. Да смо упола као они по том питању, гдје би нам био крај. 🖐

boban

pre 5 godina

zaista pustite se albancima. ovim oni su bas dobili to sta zele. da nas jede. mene uopste ne zanimaju a tako bi trebalo biti i u nasoj javnosti

The KING(visionary)

pre 5 godina

Od 5.Oktobra,do dan dans ovom naraodu se sistemacki ubaja Nacionalni ponos,pa covek koji ne na celu drzave izlazi sa stavom da smo mali,sabi i jadni nije ni cudo sto je ubijen moral.....

Šaćiri

pre 5 godina

@Mik
Džaka nije rođen u Srbiji nego u Švajcarskoj: born September 27, 1992. Basel, Switzerland. Kokeza i Krstajić nisu rođeni u Srbiji, nego u BiH. Tako da ne pišite više odakle je ko.

Sub013

pre 5 godina

Mi bismo naše napljuvali da su kojim slučajem kažnjeni što su podigli tri prsta ili što su ne dao bog spominjali Kosovo, kao što napljuvasmo Cavica onomad kad mu je oduzeta medalja jer se pojavio u majci "Kosovo je Srbija". Ali dobro bas zato mi munjevito pripadamo a oni prosperiraju.

Zvezdas

pre 5 godina

Evo jos jedni slicni nama,nacionalisti bez osnove.Ne zna se u stvari ko je od nas primitivniji,mi sto odgovaramo na glupe provokacije jerna zalost nemamo nicim drugim da se bavimo jer smo siromasni i duhom i materijalno ili oni koji sakupljaju novac da plate milionerima kazne. Nazalost slicnost je ogromna,primitivizam i na jednoj i na drugoj strani,krivica za izgubljkenu utakmicu nije na sudiji ni na orlu,krivica je u omasenim sansama,selektoru,spremnosti na igranje fudbala citavih 15 min... Nazalost sve je na nasim plecima.Sve u svemu jako primitivno,od izjave selektora koji treba da je primer ,predednika FSS do ovakvih clanaka koji su za paljenje sirih narodnih masa i prevljen ja tiraza umesto pisanja istine koja je danas sve nepopularnija.

Zemo

pre 5 godina

Evo skoro 20.000$ za samo 24 sata. Čak i kosovski ministar za trgovinu daje jednu mjesecnu pljatu za tu akciju a puno mojih zemljaka svu dnevnu trgovinu od tuljumbe i bakljave doniralji za ovu akciju :)

Mile Lale

pre 5 godina

E pa braćo Srbi došlo vreme da se od Albanaca uči kako se poštuje i pomaže svojta.. A mi trenutno da spustimo glavu i preispitamo se jednom za svagda.....