Fudbal 250

Četvrtak, 14.06.2018.

16:30

'Petarda' Rusije na startu Mundijala!

'Petarda' Rusije na startu Mundijala! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

250 Komentari

Sortiraj po:

neutralni felsh

pre 5 godina

(neutralni felsh, 14. jun 2018 20:23) 

Imao dva stana u Sociju, u ono vreme, pre 15-20 godina, bili skromni, bilo takvo vreme. U Anapi promenio tri, zbog turisticke sezone, vozio auto na stajanku po blatu, sada gledam snimke iz Anape i ne mogu da verujem. Moskva,prvi stan bio sto ti kazes krs, ali na metro stanici,kako je vreme prolazilo, sve bolje i bolje. Vidi,ziveo celo leto u derevni,600 km. od Moskve, znas sta je derevna? E vidis,kuca od oblica minimum 30 cm precnika, bunar,reka, blizu jezero, sume pune gljiva, brusnice i borovnice koliko mozes da uberes, domaca smetana sa sveze ubranim lisicarkama....O cemu ti pises? Pa ti si tamo bio obicni gastarbajter i nista vise. Ne pali narod da nesto znas.
(eh, 14. jun 2018 20:45)


to o cemu sam ja pisao nisi dobro razumeo. ali nije bitna nemoguca misija, bitno je da ti samo znas sta je derevna (derevnja) i da ti koristis kao ispit ruske zrelosti. zanimljivo da covek sa stazom u sochiju spocitava nekome da je gastarbajter. i ko sad pali narod ovde da mi je da znam. cuj njega, poznavalac rusije jer je na dachi ubrao pecurku, verovatno pogresnu.

Auto

pre 5 godina

Sta je bilo na kraju, jesi kupio Ladu u Belorusiji?
(Auto, 14. jun 2018 20:47)

A ti? Jesi napunio dnevnu dozu negativnosti za danasnji dan?
(na kraju krajeva, 14. jun 2018 22:17)

Covek je lepo napisao na auto odeljku da planira da kupi Ladu u Belorusiji, samo da vidi do kraja da li ce uspeti, a ja ga lepo pitam kako ide stvar. Sta tebi treba da pljujes na ono sto ne poznajes?

seki

pre 5 godina

net tv.Kako je moguce da ja na bolju tv imam rts bez blokade imam arenu sport klub sve glavne yu kanale placam 10evra njima sam placao 16 i kad je serija nemanjići ili liga šampiona na rts oni blokiraju kod drugih iptv oparetera nema problem.

Ivan

pre 5 godina

(croata, 14. jun 2018 23:04)

Pa i ja komentarišem i uopšte nisam zapenio. Upravo i ja želim da komentarišem sa vama jer se stalno javljate ovde, očito je ovde mnogo zabavnije nego na vašim portalima i drago mi je zbog toga. Znači, nemoj da ispadne da ni 1 gol neće vaša snažna repka moći postići Vikinzima a krene li Vikinge onaj njihov snažni severni ples po terenu budi ubeđen da se to veoma može desiti i posle nemoj da bude kuknjava. Samo te upozoravam. Ti vikinzi su vam jednom već očitali lekciju fudbala u kvalifikacijama. A za 98. što sam rekao sve stoji, proveri i sam. Sve to stoji, i da je tadašnja Nemačka imala igrače sa prosekom preko 30 god i da ste Rumune sa penala jedva pobedili, čiji je zenit fudbalski bio 4 godine pre toga, i da ste jedva pobedili skromni Japan sa jednim golom, i da ste pobedili amatere sa Jamajke jednom ispodporosečnom igrom.

croata

pre 5 godina

(Ivan, 14. jun 2018 21:17)

Sta si se zapjenio, malo komentiramo i to je sve.
Tebe su rusi odusevili, mene nisu, zuje naveliko samo saudijski amateri to nisu mogli iskoristit. Upamti urugvaj ce ih prebit, a i s egiptom ce bit svega pogotovo ako sutra izgube od urugvaja. Najvjerojatnije(ukoliko domaca putinova kuhinja nesto ne zakuha) sutra egipat i urugvaj x, urugvaj gazi ruse, egiptu dovoljno i nerjeseno, svi popravljaju gol razliku na nesretnicima iz saudijske arabije i na kraju:
1. urugvaj 9
2. egipat 5
3. rusija 4
4. s.a. 0
I bez obzira na petardu rusi su zalutali na ovaj sp. Nece proci grupu.
A ovo za 1998 necu ni komentirat

Ivan

pre 5 godina

Ivan
Treba biti objektivan. Reprezentaciji Hrvatske je za dlaku izmaklo finale SP u Francuskoj. Vodili su 1:0 i imali igrača vise. A u finalu su ti isti Francuzi razbili Brazil. Ja zalim samo sto u sportu nije opstala ona stara Juga. Bili bi medju glavnim favoritima za osvajanje SP a ne bi nas bilo strah hocemo li proci grupu.
(peca, 14. jun 2018 22:30)

Pa ja i jesam objektivan. Naravno da im je to 3. mesto iz 98. god veliki, ogroman uspeh, i naravno da im je to bilo vredno radovanja. Ali isto tako je činjenica da su grupu prošli zbog pobeda nad amaterima iz Jamajke i poluamaterima sa samo jednim dobrim igračem Japanom, te kasnije pobedama nad Rumunijom sa penala, čijoj generaciji je tada prošao bio onaj zenit moći iz 94. god, zatim pobedili još stariju Nemačku sa prosekom starosti preko 30 godina tada, sa Mateusom od 40 godina, potom izgubili od Francuza ne za dlaku kako kažeš već sasvim zasluženo, zabio im dve golčine odbrambeni igrač Francuza Tiram kome su ta dva gola bila i ostala jedina dva gola u reprezentativnom dresu i kome naravno nije ni bio posao davanje golova naravno. To je činnjenica. a činjenica je i da su nakon toga ispadali u grupi na svim Mundijalima na kojima su bili, nisu uspevali da dobijaju jače repke u grupama a i od lošijih su gubili neretko, ili igrali nerešeno, Ekvador, Meksiko dva puta, Australija, redovno su im uzimali meru, i to je činjenica. A na sve te Mundijale su išli pompezno ovako kao sada, leteli visoko, videli sebe već u finalima.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Lepa utakmica na otvaranju Mundijala. Lagana rutinska pobeda domaćina Rusije nad Saudijskom Arabijom sa 5:0 uz pregršt prelepih ruskih golova. Sve čestitke Baćuškama zaista su lepo igrali danas.

croata

pre 5 godina

(Ivan, 14. jun 2018 23:27)

Da si gledao taj island kad su nas pobijedili ne bi od njih stvarao bauk. To se desi jednom u 100 puta, doslovno su nam 3,4 puta presli centar, pogodili u 90toj i pobijedili, svaka cast, al ovo da su nam odrzali lekciju su gluposti. Isto tako dobro se poznamo, bit ce ih tesko probiti, al moze se s njima, vise me brinu divlji nigerijci.
Oko mundijala, smatra se da su najbolji mundijali ikad bili 1994 i 1998, a ti da su svi nasi protivnici bili bezveznjaci. Rumunji dobiju engleze fenomenalna generacija, mi odigrali upravo protiv njih najbolju utakmicu, za stare svabe, s igracem manje su nas ti starci stiskali skoro 70 minuta itd.. Mi jesmo imali srece, al da su nam protivnici bili smijesni ...

na kraju krajeva

pre 5 godina

Игра Руса није била величанствена,али победа јесте.Пролазе групу,то нема кикса
За даље ћемо видети.СА танка,иако је у једном моменту имала већи посед лопте.
(артиљерац, 14. jun 2018 20:12)

Sta je bilo na kraju, jesi kupio Ladu u Belorusiji?
(Auto, 14. jun 2018 20:47)

A ti? Jesi napunio dnevnu dozu negativnosti za danasnji dan?

peca

pre 5 godina

Ivan
Treba biti objektivan. Reprezentaciji Hrvatske je za dlaku izmaklo finale SP u Francuskoj. Vodili su 1:0 i imali igrača vise. A u finalu su ti isti Francuzi razbili Brazil. Ja zalim samo sto u sportu nije opstala ona stara Juga. Bili bi medju glavnim favoritima za osvajanje SP a ne bi nas bilo strah hocemo li proci grupu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ Мики - Баш тако, ником није лако дати 5 комада. Ето, Руси су дали Арабији ал и му смо Боливији неки дан. А ту су негдје Арабија и Боливија, невезано што су се једни пласирали а ови други нису. Најважније је запети и то из петних жила да се та прва добије а после је већи притисак на Швајцарској и Костарики, Бразил нећу ту сврставати иако мислим да можемо и њих да добијемо, зашто да не јер и њих је 11 на терену а и наши играчи, бар већина њих игра исто у великим клубовима и то запажене улоге као и њихови играчи. То је 90 минута, све што је било некад "пада у воду", нема превеликог респекта, а бољи су само ако то докажу на терену. Зато опет кажем: НАПРЕД СРБИЈА! 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

Pera

pre 5 godina

Evo uvertire kako ce izgledati prvenstvo kad budu igrale 48 ekipe. Dominirace ovakve utakmice totalnih autsajdera. Ovakvoj Arabiji mozda samo mi ne bi dali 5 golova.

HanSolo

pre 5 godina

Pa vidim kako se svi pale za 5 golova.. Kad se pogleda fudbal arapa samo se može pitati kako su se kvalifikovali.. Ovo rusima nije nikakva "provera forme".. Nikad nisam gledao slabijeg tima u svetskom prvenstvu sem onih 9-0 za jugu protiv Zaira.. Rusi su očajni.. Pogotovo bez Đagojeva..
Nadam se da nisam u pravu ali..

Невен

pre 5 godina

Ово ко у баскету, одакле год су шутнули она ушла ко кап... мислим да их је данас испуцала срећа за даље...

Zlatko

pre 5 godina

komentari juce bice 0-2 golova 0-0 ili1-1, kad ono fudbalska lekcija rusa svaka cast, eto ko sve komentarise i daje analize , dakle ljudi barem uzivajte u fudbalu ako ne znate da prognozirate a jedino mjerilo su vam nebitne prijateljske utakmice!!!
(ddidi, 14. jun 2018 19:25)

Moj tiket: Rusija 1-1&3+, Urugvaj 2-2&2+, Maroko 1&VG2. Ako prođe- hiljadarka. Nije mnogo, ali je dovoljno. Ako prođe, taman da bude da se isprati Mundijal bez dodatnog ulaganja. Rusi prošli, čekaju se sutrašnje utakmice. Da je lekcija, baš i nije. 4. i 5. gol iz dva poslednja šuta na gol na kraju utakmice, kad je već sve bilo rešeno. Nisu mi Rusi bili ništa posebno, ali i takvi prosečni pokazali su razliku u kvalitetu. Mora se priznati da im je faktički ušlo sve što su šutnuli. Opet, i takvi prosečni, imaju lepu zalihu za nastavak i veoma dobre šanse da ih gol-razlika pogura dalje ako do toga dođe. Neko napisa da mogu među osam. Ako u drugoj grupi ne bude nekih ogromnih iznenađenja, tamo su Španija i Portugal dve ekipe koje idu dalje, tako da mislim da im je plasman među 16 puna kapa. Naravno, sve je nepredivo i ovo je samo mišljenje "na papiru", nešto sasvim drugo je dešavanje na terenu, ali hoću da kažem da neće biti katastrofa ako ispadnu od Španije ili Portugala.

Ivan

pre 5 godina

Sta im vrijedi, tad nisu prosli grupu, a nece ni sad.
(croata, 14. jun 2018 20:58)

Šta se ti za njih brineš, gledaj vaše, nemoj opet da ispadne da ćete se češkati tamo gde vas ne svrbi kada vas vikinzi sa severa opet spuste iz tih nebesa na kojima uvek letite. Potcenjivati nečiju pobedu od 5:0 nad bilo kim je više nego smešno. Vi jedini put kada ste prošli grupu na Mundijalu je bilo još davne 98. godine kada ste bili u grupi sa "premoćnim" repkama poput Jamajke i Japana koje ste nekako uspeli da pobedite, zatim ste izgubili od Argentine i nekako se uvalili u drugi krug gde ste najpre pobedili Rumune kojima je zenit te generacije bio 4 godina ranije u Americi i potom onu Nemačku koja je tada u svom sastavu imala igrače sa prosekom starosti gotovo 35 i čiji je vrh moći bio čak čak 8 godina ranije, na Mundijalu u Italiji naravno. Zatim za 3. mesto pobedili Holandiju kojoj je ta utakmica bila manje važnija od lanjskog sbnega, jer njima je 3. i 4. mesto sasvim isto, oni su fudbalska velesila kojoj je uspeh samo prvo mesto naravno. I vi ste našli nekome da se podsmevate? Ko visoko leti taj uvek nisko pada sine, opet će se to ponoviti u vašem slučaju po hiljaditi put a pouke nikada ne umete da izvučete!

nettv plus

pre 5 godina

Pisao sam nettv plus servisnoj sluzbi, ovo je odgovor:
" Poštovani,
Nazalost to je do RTSa. Mi nismo u mogucnosti po zakonu da prenosimo.
To je vezano za TV prava RTS televizije. Objašnjenje zašto odredjene sekvence programa RTSa ne možete da gledate nalazi se na linku , http://www.rts.rs/page/rts/ci/Dijaspora/story/1516/vesti/2471321/programi-rts-a-za-gledaoce-u-inostranstvu.html
Iz tog razloga imamo obevezu zatamnjivanja tokom emtovanja takvih sadrzaja na zahtev emitera. Ukoliko želite da kontaktirate u vezi sa tim radi dodatnih objašnjenja možete dostaviti svoja pitanja, kao i predloge i stavove upućivanjem elektronske poruke na e-mejl RTS-a koji je naznacen na toj stranici. Srdačan pozdrav".

артиљерац

pre 5 godina

Игра Руса није била величанствена,али победа јесте.Пролазе групу,то нема кикса
За даље ћемо видети.СА танка,иако је у једном моменту имала већи посед лопте.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

(Goran, 14. jun 2018 19:52)

Probaj jedan dan taj "ne pravi" post, pa onda pisi komentare. Ziveo sam nekoliko godina u muslimanskim zemljama i video kako je na 40+ stepeni ne popiti ni kap vode ceo dan. A moras da ides na posao i obavljas svakodnevne obaveze ukljucujuci i pripremu iftara i molitve.
Inace, vest je o fudbalskoj utakmici.

croata

pre 5 godina

i ko se sada sjeca posle ovakve velicastvene pobede Rusije, nekih nebitnih prijateljskih utakmica i fifa rang lista, SP je nesto posebno!!!! rusi izjednalici najubeljdiviju pobedu sa SP 1994 kada su dobili kamerun 6-1 ( i 5 golova legendarnog Salenka)!
(marko, 14. jun 2018 19:28)

Sta im vrijedi, tad nisu prosli grupu, a nece ni sad.

milosO

pre 5 godina

Treba smanjiti broj ucesnika SP . Da se kvalitet fudbala poveca, jer egzoticni timovi poput Arabije, Srbije, Paname i sl. samo doprinose slabim i dosadnim utakmicama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (trener, 14. jun 2018 18:26) # Link komentara
svetskom prvenstvu kvalitet fudbala nikad nije ni bio u prvom planu, to je globalno takmicenje i smisao njega jeste da timovi "egzoticnih" drzava ucestvuju i takmice se protiv velikih, da svako moze dobiti sansu da nekad ucestvuje. kvalitet fudbala trazi u LS, ovo je nesto drugo

Tigar iz regiona

pre 5 godina

Gledao sam utakmicu na francuskoj televiziji, u studiju je bilo nekoliko bivsih fudbalera, Papen, Anderson, Pires, Fernandez, svi su redom pohvalili organizaciju, sam mec i ekipu Rusije. E sad, mozda oni nisu u pravu a nasi sveznajuci komentatori jesu.
(Radan, 14. jun 2018 19:39)

Ama naši eksperti sve znaju, druže. Rusija sigurno ne spada u prvu garnituru svetskog fudbala, ali na Mundijalu nije baš tako lako dati 5 komada bilo kome, i to uz dodatni pritisak - otvaranje prvensva, domaći teren, očekivanja publike... Ako ne naprave neki drastičan kiks u naredne dve tekme, sa ovim rezultatom već imaju jedno 70% šanse da prođu grupu.

Auto

pre 5 godina

Игра Руса није била величанствена,али победа јесте.Пролазе групу,то нема кикса
За даље ћемо видети.СА танка,иако је у једном моменту имала већи посед лопте.
(артиљерац, 14. jun 2018 20:12)

Sta je bilo na kraju, jesi kupio Ladu u Belorusiji?

Lilo

pre 5 godina

@Da li Rusi igraju slucajno sa S. Arabijom na zadnji dan muslimanskog posta? Verujem da je dosta igraca SA postilo i danas. 
(ja, 14. jun 2018 17:32) 

Da si gledao utakmicu, vidio bi da su na svakoj pauzi Saudijci uzimali boce i pili vode. Kada je nesto vazno cemu smeta post, kada se putuje ili kada je neko bolestan, onda se ne posti.

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

Sve dok na svetskom igraju razne Arabije Irani Maroko ej cuj Maroko i takvi bice ovakvih rezultata.Treba menjati sistem takmicenja a jedna Italija ne igra ili Holandija.
(Micotakis, 14. jun 2018 19:51)

Sine, Maroko je ozbiljna reprezentacija. Porediti Maroko sa S.Arabijom može samo neko ko nema veze sa današnjim fudbalom.

neutralni felsh

pre 5 godina

87. minut - ruski igrac golovin sprovodi ubedljivo najgori kontranapad ove godine: nosi loptu, zaustavlja se, nesto petlja dok mu otimaju loptu i pritom pravi prekrsaj za zuti... onako ni pioniri ne igraju. 
(neutralni felsh, 14. jun 2018 18:50) 

Druze taj Golovin je uz Ceriseva bio najbolji i totalni mec-viner. 2 asistencije i pogodak.
(sef strucnog staba, 14. jun 2018 19:04)


da, ali nisam ni rekao da je bio los, nego da se jednom skroz spetljao, bas pred kraj... zato je i bilo upadljivo.

Јабучило

pre 5 godina

Khm. To je himna Sovjetskog Saveza, samo su je Ruje "posudile", kako samo oni znaju da "posudjuju" od drugih. Enjoy! 
(CCCP, 14. jun 2018 18:50) 

Неурушиви савез
Слободних република
Саздала је занавек
Велика Рус(ија).

Нек живи саздан
Вољом народа
Велики, моћни
Совјетски савез

И тако даље... Толико о наводној крађи.

neutralni felsh

pre 5 godina

jesmo braca u neku ruku. rus moze da zivi u raspadu od kvartire ali ce imati najskuplji telefon. ko je ziveo tamo moze da posvedoci. 
(neutralni felsh, 14. jun 2018 19:01) 

Potvrđujem iz iskustva. Ovde u NY na Brighton Beach - u, gde je većinsko SSSR stanovništvo, svi voze auta od po 100.000 dolara a živi po njih 6-7 u dvosobnom stanu da bi mogli da plate ratu i osiguranje za kola.
(djoka iz NY, 14. jun 2018 19:35)


onda znas kakvih sve njihovih zena ima, san snova kad se doteraju kao sto znaju, bunda, tasnica, cizmice, stikla, tip-top... a kad te (najzad) odvede u stan, jao - vidis da treba i investitor i majstor :)
ali razumem ih kao narod, zeljan svega u doba komunizma, istorijski na udaru i od spolja i od iznutra, ugnjetavanja, uvek su obozavali sljastece stvari da ne bi videli okolno sivilo - sad neka zive, makar i nacifrano, proci ce ih za par pokolenja pa ce dobiti svoje autenticne hipi poglede, kao i braca ameri, mora prvo srednja klasa da se stabilizuje, onda dolazi evolucija ukusa i skromnosti... i imaju odlicne moderne pisce. nije sve danil harms, pozdrav.

eh

pre 5 godina

(neutralni felsh, 14. jun 2018 20:23)

Imao dva stana u Sociju, u ono vreme, pre 15-20 godina, bili skromni, bilo takvo vreme. U Anapi promenio tri, zbog turisticke sezone, vozio auto na stajanku po blatu, sada gledam snimke iz Anape i ne mogu da verujem. Moskva,prvi stan bio sto ti kazes krs, ali na metro stanici,kako je vreme prolazilo, sve bolje i bolje. Vidi,ziveo celo leto u derevni,600 km. od Moskve, znas sta je derevna? E vidis,kuca od oblica minimum 30 cm precnika, bunar,reka, blizu jezero, sume pune gljiva, brusnice i borovnice koliko mozes da uberes, domaca smetana sa sveze ubranim lisicarkama....O cemu ti pises? Pa ti si tamo bio obicni gastarbajter i nista vise. Ne pali narod da nesto znas.

DarkoArsić

pre 5 godina

Sviđa mi se uvodna špica, logotip turnira je simpatičan... Font slova i brojeva isto... A i ova Ruska Bajka u studiju je fina... Miriše na lep Mundijal, ali videćemo

sef strucnog staba

pre 5 godina

Sve dok na svetskom igraju razne Arabije Irani Maroko ej cuj Maroko i takvi bice ovakvih rezultata.Treba menjati sistem takmicenja a jedna Italija ne igra ili Holandija. 
(Micotakis, 14. jun 2018 19:51)

A gle cuda taj Maroko se nasalio se nasom reprezentacijom. Italija i Holandija nisu zasluzili, kad zasluze neka igraju. Kad ne das gol Svedskoj za 180min, onda...

Ivan

pre 5 godina

Lagana ubedljiva pobeda domaćina Rusije protiv Saudijske Arabije sa 5:0 na otvaranju Mundijala. Videlo se odmah da je Rusija ubedljivo bolja od Saudijske Arabije, za dve klase bolja, i rutinski je dobila ovu utakmicu. Utakmica je bila odlična, puno lepih golova, Saudijska Arabija naravno nije bila dorastao protivnik Rusiji i pobeda Rusa se od samog početka utakmice nije dovodila u pitanje ni sekunda. Ovim rezultatom ove utakmice definitivno padaju po ko zna koji put u ovdu tvrdnje pojedinih "stručnjaka" da danas "svako svakoga može da pobedi", a to jednostavno nije tačno, niti je ikada bilo tačno. Reprezentacije poput Saudijske Arabije i sličnih su treća klasa svetskog fudbala i naravno da su autsajderi. Čestitke Rusima na ovoj pobedi, odigrali su izvrsno ovaj meč, postigli lepe i raznovrsne golove, naročito su bila lepa oba gola Čeriševa koji su jedna prava majstorija zaista, a i gol Golovina iz slobodnog udarca je velemajstorski. Početak Mundijala obećava, uvodna utakmica je bila super, samo neka nastave ovako kao danas i ostale reprezentacije i biće super.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Владимире Владимировичу Путине, на крају се добро "извини" том шеику😃😃😃! Ово треба да буде путоказ нашим "орловима", углавном напад...! БРАВО РУСКА БРАЋО👏👏👏👏👏!

djoka iz NY

pre 5 godina

jesmo braca u neku ruku. rus moze da zivi u raspadu od kvartire ali ce imati najskuplji telefon. ko je ziveo tamo moze da posvedoci.
(neutralni felsh, 14. jun 2018 19:01)

Potvrđujem iz iskustva. Ovde u NY na Brighton Beach - u, gde je većinsko SSSR stanovništvo, svi voze auta od po 100.000 dolara a živi po njih 6-7 u dvosobnom stanu da bi mogli da plate ratu i osiguranje za kola.

Komša

pre 5 godina

@M.Radosavljević
Pa dobro,hrišćani nisu toliko disciplinovani kao muslimani - malo postera ima.
Ali ko bije po ušima muslimane da budu disciplinovani?
Kome je do fudbala taj igra fudbal,kome do spasenja taj posti.
Ko hoće da gleda fudbal ide na stadion ili stane ispred TVa,kome je do religije taj ide da se moli ...Prosto.
Ne znam da li si obavešten da sport nema veze sa religijama.
Na terenu je Bog sudija.

Micotakis

pre 5 godina

Sve dok na svetskom igraju razne Arabije Irani Maroko ej cuj Maroko i takvi bice ovakvih rezultata.Treba menjati sistem takmicenja a jedna Italija ne igra ili Holandija.

Ivan

pre 5 godina

Evo ga ovaj Cerisev, doslo vreme da I on pokaze nesto od svog talenta. Velike su prognoze bile za njega kada je bio u Realu. Ovo mu je poslednja sansa da dokaze da je od potencijala postao odlican igrac.

sef strucnog staba

pre 5 godina

87. minut - ruski igrac golovin sprovodi ubedljivo najgori kontranapad ove godine: nosi loptu, zaustavlja se, nesto petlja dok mu otimaju loptu i pritom pravi prekrsaj za zuti... onako ni pioniri ne igraju.
(neutralni felsh, 14. jun 2018 18:50)

Druze taj Golovin je uz Ceriseva bio najbolji i totalni mec-viner. 2 asistencije i pogodak.

Saša

pre 5 godina

Ne računajući našu himnu, himne Rusije, Amerike i Francuske su najlepše, a od te tri - ipak, Marseljeza! Ali što reče moje dete kada je imalo 6 godina - i sve ostale su lepe :).

marko

pre 5 godina

i ko se sada sjeca posle ovakve velicastvene pobede Rusije, nekih nebitnih prijateljskih utakmica i fifa rang lista, SP je nesto posebno!!!! rusi izjednalici najubeljdiviju pobedu sa SP 1994 kada su dobili kamerun 6-1 ( i 5 golova legendarnog Salenka)!

budimo realni

pre 5 godina

Rusi vec deceniju nisu svetska sila ni u jednom sportu osim u odbojci... Arabija nema pobedu na SP od 1994. ocekujem pobedu rusa, uz dosadnu utakmicu
(neman, 14. jun 2018 16:58)

Ma je li? A u prilog tome govori "samo" 70 medalja na OI prosle godine je l tako,odatle si zakljucio?

Rusofilija, bolest najmilija...

pre 5 godina

Zasto Srbija i Rusija igraju pod dve razlicite zastave?? Mi smo jedan narod i treba da imamo zajednicku reprezentaciju.
(Joc@, 14. jun 2018 19:13)

Kakva besmislena izjava. Ovako nešto ne bi izjavio nijedan Belorus ili Ukrajinac, a sa Rusima u istorijskom i kulturnom smislu, dele mnogo više toga od nas.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Meni je smesan peti gol Rusa tj. smesan mi je golman SA. Klasican amater,cak ni to. Slobodnjak za Ruse vise sa desne strane,igrac koji se spremio da izvede vidi se da je desnjak,tako se i namestio, i vise je nego jasno da ta lopta u 99% slicajeva moze da ide samo u levi deo gola (iz golmanove perspektive), igrac sutira maltene nonsarlantno, preko zida,lopta pada blize levoj stativi,na pola visine, a golman kasni jedno dva koraka. :) Prolece pored stative posle pola minuta. :)

обс

pre 5 godina

И онда је Боливија слаба? Русија је дала 5 атрактивних голова, игра на свом терену, дише свој ваздух тако да има да прође групу. Русија може међу 8. Остали? Видећемо како ће се адаптирати. Не прија Русија свакоме.

duki

pre 5 godina

ovo je SP, jel shvacaju ljudi koliko su nebitne prijateljske utakmice sa aspekta rezultata? jel razumete da se timovi oprobavaju i uigravaju, pa njemacka je dobila S arabiju 2-1 ,na SP bi dobila 6-0!!!!! svaka cast Rusiji takticki sjajno odigrano od kad su ih naceli znalo se da ce iz kontri da puca ali zadnja dva gola ceriseva i golovina nemam reci sjajno!!!! saudisjka arabija ce i dalje pamtiti samo cuveni tim iz 1994 i to je to!!!

ddidi

pre 5 godina

kakva igra rusa sa retro dresovima SSSR , zato su mozda i bili ovako silni!!! sala na stranu odlicna igra i ovo je inace najubedljivija pobjeda na otvaranju ikada eto finog rekorda za ruse!!!

četvrtak

pre 5 godina

Meni je ruska himna predivna.
(Trovach, 14. jun 2018 16:59)

Khm. To je himna Sovjetskog Saveza, samo su je Ruje "posudile", kako samo oni znaju da "posudjuju" od drugih. Enjoy!
(CCCP, 14. jun 2018 18:50)

A Sovjeti su kao bili vanzemaljci koji nemaju nikakve veze sa Rusima??? Rusi su i tada bili vecinski narod, nema sta oni od pozajmljuju od drugih, to je njihova himna, samo su reci izmenili.

Aleksej

pre 5 godina

Najveći planetarni događaj? Da ne preterujemo.
(Sven, 14. jun 2018 18:07)S obzirom da je u svetu zvanicno milijardu i trista miliona koji zive ispod granice siromastva tj. sa manje od 2. dolara dnevno i jesete najveci planetarni dogadjaj pored naravno selfija Kim Kardasijan!

boki

pre 5 godina

Bas je bila zanimljiva tekma.Braca rusi odlicno igraju i borice se sa urugvajem za prvo mesto.Jako disciplinovano igraju sa brzim krilima i jakim faulovima,saudijci su jedino pokazali da znaju da trce i da se dodavaju ,dali su svoj max

ddidi

pre 5 godina

komentari juce bice 0-2 golova 0-0 ili1-1, kad ono fudbalska lekcija rusa svaka cast, eto ko sve komentarise i daje analize , dakle ljudi barem uzivajte u fudbalu ako ne znate da prognozirate a jedino mjerilo su vam nebitne prijateljske utakmice!!!

legolas

pre 5 godina

Саудијци једва прошли групу за пласман у Русију. -Гренланд. ; Камбоџа. : Ускршња. острва; Ма каква екипа која не може да шутне на гол. Русија ће се грдно преварити ако помисли да су нешто урадили.Немају игру,темпо....и то против оваквих очајника.Који су да кажем и то у другом полувремену пријатељске утакмице против Немачке одиграли солидно.Стварали шансе,имали пенал били агресивни,стисли Немце дали го на крају крајева једној Немачкој!!Али СП је ипак нешто друго!!

velebit

pre 5 godina

Nikad gora utakmica na otvaranju.. Uzas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (freality, 14. jun 2018 18:48

Ne, najgora je bila 1974. Jugoslavija - Brazil 0:0

fenomen

pre 5 godina

Imam nettv za koji placam 20 eura mesecno da bih mogao u dve sobe istovremeno. Rezultat je da su rts1 i rts hd zakljucali. Istovremeno na drugim iptv koji su skroz nelegalni kanali su otkljucani. I sta sad? Otkaciti nettv i gledati ko covek na crno i vise nego duplo jeftinije. Jos neko sa nettv da ovo potvrdi. Poz.

Radan

pre 5 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem. Vecina odaje utisak da slabo poznaje ovu igru. Igrace se najmanje tri utakmice, svaka ekipa, treba to sve pravilno rasporediti. Drugo, ako je Svetsko prvenstvo, logicno je da budu i slabije ekipe, i ko garantuje da SA nece uzeti bod recimo Urugvaju. Voleo bih da nasi igraju ovako "slabo" kao Rusi a da dobiju Kostariku, makar 1:0. Gledao sam utakmicu na francuskoj televiziji, u studiju je bilo nekoliko bivsih fudbalera, Papen, Anderson, Pires, Fernandez, svi su redom pohvalili organizaciju, sam mec i ekipu Rusije. E sad, mozda oni nisu u pravu a nasi sveznajuci komentatori jesu.

Goran

pre 5 godina

Hriscani, nebitno, istocni ili muslimani. Verujem da Rusi uopste i ne poste, dok za nase sam cak siguran 100%. Dok kod muslimana taj post je tako rigorozan, da cak ni vodu ne piju dok ne zadje sunce. Toliko o tome koliko si obavesten.
(M. Radosavljevic, 14. jun 2018 18:50)
Ni ti prijatelju nisi bas dobro obavesten, jer islamski post je sve drugo samo pravi post tesko da moze da bude , pre ce biti da je to samo jedna nakaradna verzija hriscanskog (pravoslavnog) posta, a sada cu ti navesti i cinjenice zasto je to tako...najpre, tacno je da muslimani tokom ramazanskog posta nista ne piju i ne jedu dok ne zadje sunce ...ali je zato sa druge strane, posle zalazka sunca sve dozvoljeno ,dakle mogu da jedu sta hoce i koliko hoce (a koliko je to dobro ili bolje receno koliki je to sok za organizam koji 12 pa i vise casova nije okusio ni hrane ni vode,mislim da je suvisno i komentarisati)...dakle nema ogranicenja kao u hriscanskom (pravoslavnom) postu ,gde se naravno ne koristi meso (osim ribe u odredjenim danima) kao i zivotinjski produkti poput mleka ,sira i jaja...a sta tek reci kada im je nakon zalazka sunca takodje dozvoljena i intimnost u postelji...kako se nesto ovako uopste moze nazvati postom ?

Pravda je pobedila

pre 5 godina

Baš mi je drago! Ne toliko zbog Rusije, nego zbog toga što je Bert van Marvajk dobio otkaz posle kvalifikacija samo zato što nije hteo da se preseli da živi tamo. A on i tadašnji stručni štab, među njima i Mark van Bomel, su sastavili solidnu ekipicu koja je izborila direktan plasman u grupi sa Australijom i Japanom. Posle otkaza holanđana su još jednog jadnika zamenili, i evo sad, najveći poraz ikada u prvoj utakmici svetskog prvenstva. Pa nek se šejci opet zezaju sledeći put.

комша

pre 5 godina

Јуче причађ другару са ће видети кад почне светско, да ће видети како ми имамо 7.000.000 стручњака за фудбал... Ма шта за фудбал, за све.

Деда ти се жалости јер носиш његово презим

pre 5 godina

Hriscani, nebitno, istocni ili zapadni, ni u snovima ne postuju post kao sto to cine muslimani. Verujem da Rusi uopste i ne poste, dok za nase sam cak siguran 100%. Dok kod muslimana taj post je tako rigorozan, da cak ni vodu ne piju dok ne zadje sunce. Toliko o tome koliko si obavesten.
(M. Radosavljevic, 14. jun 2018 18:50)

Православци посте и ћуте, не траже да их неко сажаљева због тога и да им се диви. Радују се посту, Бог је тада са њима и због тога им није тешко.
Прочитај нешто о православљу рецимо лествицу па се онда прави обавештен.

maconii

pre 5 godina

haha...a pre meca bice nereseno,0-2 gola sve sami strucnjaci...nije rusija jaka koliko je saudijska arabija slaba...rusi su mnogo gresili na sredini terena ali su opet dali 5 komada i jos manji posed lopte...kad je tako to znaci da je protivnik izuzetno slab

neutralni felsh

pre 5 godina

Rusi sa ajfonovima u publici... Eee braćo...
(orange_party, 14. jun 2018 18:12)


jesmo braca u neku ruku. rus moze da zivi u raspadu od kvartire ali ce imati najskuplji telefon. ko je ziveo tamo moze da posvedoci.

AlCapo

pre 5 godina

@V
Evo drugar, saljem link: livetv.ru
Vidim da je jos neko dostavio isti link. Ja sam vec mnogo puta gledao razne utakmice preko tog sajta.

Nathan

pre 5 godina

S kim igra USA? Posto vidim da ovde ima puno navijaca pomenute reprezentacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos, 14. jun 2018 18:50

Ako je neko protiv Rusa to znaci da je za amere? Sto se utakmice tice ocekivana pobeda rusije, ocekivao sam da bude teze jer su dosta losi poslednje 2,3 godine ali nisam ni ocekivao da je RSA ovoliko pa slobodno mogu reci amaterski tim. Golovin je pokazao kakav je prospekt i zasto ga traze veliki timovi. Rusija ovom pobedom u sjajnoj situaciji za prolazak dalje jer tesko je ocekivati da Egipat moze da nadmasi ovaj rezultat tako da im je dovoljan i remi ako pretpostavimo da sve bude ocekivano i oba tima pobede RSA a izgube od Urugvaja tako da rusija ide dalje zbog gol razlike moja procena.

Kiki

pre 5 godina

@Da li Rusi igraju slucajno sa S. Arabijom na zadnji dan muslimanskog posta? Verujem da je dosta igraca SA postilo i danas.
(ja, 14. jun 2018 17:32)

Prema Islamu, a nek me neko ispravi ako grešim, putnici i oni koji su bolesni imaju pravo da ne poste taj dan, ili te dane. Igrači su ovde putnici i uveren sam da imaju apsolutno pravo, prema Islamu da danas ne poste. Ako grešim ili nisam dovoljno tačan, nek me neko ispravi.

miki

pre 5 godina

hahahah, a dje je sad onaj sto se potpisuje sa Sandzak , najavljivao je kako ce S. arabija da pobjedi , kad ono ponizenje i petarda , kakav je igrac Golovin, Cerisev me bas iznenadio maestralnim golovima, sbaka cast i Dzubi uvijek je bio pravi golgeter onaj stameni centarfor kakve je istocna evropa uvijek imala, sve u svemu sjajan pocetak SP Russia 2018!!!!

Dusaninho

pre 5 godina

Za ovolike poznavaoce fudbala jedna poruka: u pitanju je SVETSKO PRVENSTVO. Dakle igraju ekipe iz celog sveta, svako ko se plasirao u svojoj grupi ili kontinentu kvalifikacija ima potpuno pravo da igra, makarne bio najgori na svetu. U tome je I car svetskog prvenstva I fudbala. Za "poznavaoca" koji nabraja Maroko u grupu fudbalskih imbecila, poruka je jasna - gledaj malo fudbal... Mehdi Benatija, Hakim Zijeh. Nije poenta koncentracija kvaliteta, koji ce, se u nokaut fazi svakako desiti, vec planetarni dogadjaj, najvaznija sporedna stvar I radost na svim meridijanima

Kondo man

pre 5 godina

Rusi su trenutno najbolji fudbalski tim na svetu.Igraju kreativno,leprsavo,svi kao Maradona.Mozda jedino oni mogu da nas zaustave u pohodu na svetsku titulu.Saudijci igraju fantasicno prosto plesu na terenu.Verovatno ce morati da se pomire sa bronzom koja im pripada po kvalitetu.

trener

pre 5 godina

Treba smanjiti broj ucesnika SP . Da se kvalitet fudbala poveca, jer egzoticni timovi poput Arabije, Srbije, Paname i sl. samo doprinose slabim i dosadnim utakmicama.

Sale

pre 5 godina

Cerisev odlican sa loptom ali sebican i pored sjajnog gola sto moze da ih kosta obzirom na povredu Dzagoeva. Inace nisu uopste toliko losi brz i fizicki jak fudbal se igra, sto ce nama biti ozbiljan problem...

Ilija Dukić

pre 5 godina

E a sad zamislite kad se prosiri SP na 48 ekipa. Sve sam suv kvalitet...
(Nenad, 14. jun 2018 18:07)

Ja iskreno jedva cekam da gledam otvaranje Kanada - Angola

Milan

pre 5 godina

de ovo na 2:2
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PaRtiZan, 14. jun 2018 17:57) # Link komentara

Gledao si tekmu juce??

Свињар

pre 5 godina

Da li Rusi igraju slucajno sa S. Arabijom na zadnji dan muslimanskog posta? Verujem da je dosta igraca SA postilo i danas. 
(ja, 14. jun 2018 17:32) 

Православци тренутно посте Петровски пост, то сигурно одузима много на квалитету руске репрезентације. И наши репрезентативци ће се много намучити због поста.

Xobotnica

pre 5 godina

Кад прочитам поједине злураде коментаре, помислим, како су срећни појединци који немају интернет, већ љуште пиво с комшијом у селу и гледају фудбал и уживају! Без експерата за фудбал, унутрашњу и спољну политику !

neutralni felsh

pre 5 godina

87. minut - ruski igrac golovin sprovodi ubedljivo najgori kontranapad ove godine: nosi loptu, zaustavlja se, nesto petlja dok mu otimaju loptu i pritom pravi prekrsaj za zuti... onako ni pioniri ne igraju.

room 1408

pre 5 godina

E sreća da imam internet TV inače ne bi mogao da gledam na IPTV,posto non-stop se kvari.Zato kod mene otac ne može u svojoj sobi da gleda.Nesto mi milo posto covek mi ne d? da raskinem ugovor sa njima.Kaze to je sigurnost,država,.itd.,.. da ne nabrajam koga sve hvali,..Valjda penzioner pa dečiji mozak,..Mislim sto se tiče utakmice da ovi nisu merilo.Rusija verovatno ne bi ni ucestvovala na ovom SP da su igrali kvalifikacije i da nisu domaćini,...

Negativni

pre 5 godina

Kakve li su ekipe koje je Arabija prosla kroz kvalifikacije...to bi vredelo pogledati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan CZ, 14. jun 2018 17:51)


Pa to je sve Bardova škola, on je tamo harao..."dozvolićete, jedan Al Saravi..."

neutralni felsh

pre 5 godina

Kako se lopta mucno kotrlja po ovoj imitaciji trave...
(impeRAtor, 14. jun 2018 17:34)



pristojna je, ali je stvarno mogla i bolja da bude, ima sitne dzombe, lopta ne klizi potpuno, hoce ponekad malo da odzvrkne i za evidentno je sporija... mozda nisu kvasili teren pre pocetka meca.
sad ce da nas napadnu da nam smeta trava kao sale ilicu onomad posle derbija ;)

M. Radosavljevic

pre 5 godina

Православци тренутно посте Петровски пост, то сигурно одузима много на квалитету руске репрезентације. И наши репрезентативци ће се много намучити због поста.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Свињар, 14. jun 2018 18:03) # Link komentara

Hriscani, nebitno, istocni ili zapadni, ni u snovima ne postuju post kao sto to cine muslimani. Verujem da Rusi uopste i ne poste, dok za nase sam cak siguran 100%. Dok kod muslimana taj post je tako rigorozan, da cak ni vodu ne piju dok ne zadje sunce. Toliko o tome koliko si obavesten.

CCCP

pre 5 godina

Meni je ruska himna predivna.
(Trovach, 14. jun 2018 16:59)

Khm. To je himna Sovjetskog Saveza, samo su je Ruje "posudile", kako samo oni znaju da "posudjuju" od drugih. Enjoy!

sakupljac minusa

pre 5 godina

Iran,Panama.S.Arabija,Maroko,Tunis...Takvih nema na Evropskom prvenstvu. Zato mi uvek bilo zanimljivije. Dzabe Brazil,Argentina,Meksiko,Urugvaj.. Kad koncentracija kvaliteta uvek bude veca na EP

Uefine mezimice

pre 5 godina

лол како лош фудбал. Једни јуре као муве без главе, други се саплићу, немају појма ни где се налазе. Као да си скупио 22 човека, дао им лопту и рекао "играјте како знате и умете". На сву срећу, сутра је Шпанија - Португалија.
(Марвин тхе Мартиан)

Za prave poznavoce fudbala, sutra je derbi ljudskog i igrackog taloga - ljigavi protiv prljavih. I radije ce gledati reprizu danasnje utakmice dok cekaju utakmice Svaba i Belgijanca. Now, that's real football.

Ivan

pre 5 godina

Mislim da bi reprezentacije poput Saudi Arabije morale da imaju mnogo rigoroznije put ka plasmanu na SP. Kada zavrse svoje kvalifikacije da igraju neko doigravanje. Ovo ne vodi nikuda, uvek su na SP, I uvek su najgori.

V

pre 5 godina

(AlCapo, 14. jun 2018 17:50)

Ako mozes molim te posalji link... Trenutno sam u Italiji i imam problem sa Firewall-om pa mozda taj ruski sajt uspe da prodje :)

Mare

pre 5 godina

Lepo igra Rusija. Jeste Saudijska Arabija jedan od najslabijih timova na sampionatu ali Rusi ipak lepo igraju, vidi se da su uskladjeni i uigrani, kratki pasovi, precizni centarsutevi, cvrsto na sredini terena i u odbrani, lepo.

LP

pre 5 godina

Na nivou druge lige Srbije. Nego Putin i Saudijski princ bas lepo uzivaju u lozi kao najbolji drugari. Sta ce Iranci veliki saveznici na to reci?

TecHiFi

pre 5 godina

Dobili smo više nego što smo očekivali s obzirom ko igra :) Nije loš fudbal toliko, ja sam mislio da ne mogu ni jedni ni da daju gol do subote, ali ovo je gledljivo

fpkn

pre 5 godina

Ceremonija otvaranja je takva da nisam stekao osecaj da je prvenstvo u Rusiji...
(DarioHubner, 14. jun 2018 16:44)

Sta ocekivati od prosecnog srbina. Nikad zadovoljan

impeRAtor

pre 5 godina

Reditelj drugi put u 10min u sred napada pusta sliku nečega sto se vec dogodilo samo iz drugog ugla. Prezentacija ekipa i formacija tuga i tama...Rusija...

JPR24

pre 5 godina

Rusi malo bolji no sto sam mislio. U zelji. U igri, okej, Saudijci su ipak slabiji, pace tek sa Egiptom i Urugvajom da vidimo da li su nesto, ili su blagi uzas kao sto su bili do sada.

neutralni felsh

pre 5 godina

Rusi lepu grupu sastavili..kah,kah...dobili. Klimatska prednost nad Arabijom, Urugvajem i Egiptom. 
Verujem da ce sve reprezentacije iz toplijih krajeva odigrati bar 10 posto ispod svojih mogucnosti zbog klimatskih razlika.
(salvador, 14. jun 2018 17:19)


rusko, kontinentalno leto je slicno kao i leta u navedenim zemljama. narocito na prostorima ispod moskve, jugoistocno, oko volge, leta su vruca i puna komaraca. jedino su noci hladnije, mada i to zavisi. klimatska razlika postoji, ali ne suvise velika da bi bila mnogo bitan faktor. jun i jul su vreli svuda u to vreme.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

лол како лош фудбал. Једни јуре као муве без главе, други се саплићу, немају појма ни где се налазе. Као да си скупио 22 човека, дао им лопту и рекао "играјте како знате и умете". На сву срећу, сутра је Шпанија - Португалија.

AlCapo

pre 5 godina

Otvorih nalog na RTS planeta, nadajuci se da cu gledati direktne prenose sa SP dok sam u inostranstvu, ali nista! Oni ne pustaju prenos, navodno zbog autorskih prava! Zato neka znaju svi koji idu napolje, da nece moci da gledaju prenose utakmica nase reprezentacije preko ovog sajta RTS, sto je bas razocaravajuce. Ali ipak, ovu uvodnu utakmicu uspevam da pratim, bez registracije ili pretplate, preko jednog ruskog sajta.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Dajte neki link gde mogu da se prate utakmice. Hvala unapred.
(nemojte youtube, imam stqri komp html5 mi ne radi, 14. jun 2018 16:43)

На сваком преносу вас има...

https://rtsplaneta.rs

Johnny Vobra

pre 5 godina

Sto me nerviraju ovi sto komentarisu "ko jos gleda kako neko trci za loptom", "fudbal je bezveze " I sl. Odi brate u setnju, nemoj da nas smaras. Nas zanima. Cao Zdravo

salvador

pre 5 godina

Rusi lepu grupu sastavili..kah,kah...dobili. Klimatska prednost nad Arabijom, Urugvajem i Egiptom.
Verujem da ce sve reprezentacije iz toplijih krajeva odigrati bar 10 posto ispod svojih mogucnosti zbog klimatskih razlika.

kakogod

pre 5 godina

Ako se uzme u obzir pritisak pod kojim su Rusi ušli u meč , nisu loše odigrali prvi deo. Sve u sve nije ni toliko los meč , bore se i jedni i drugi . Ipak treba biti racionalan i ne očekivati Bog zna kakav fudbal , ni jedni ni drugi nisu top repke.

Bane

pre 5 godina

@iskon
@sporthipnoza

Ako vas svetsko prvenstvo ne zanima zasto uopste komentarisete i pokusavate da pokvarite uzitak nama kojima je to veoma intersantno.


Idite u setnju, muzej, pozoriste i pustite nas da uzivamo u fudbalu.

Sportski pozdrav.

jaknds

pre 5 godina

Rts planeta, platforma koja služi za online gledanje televizije sada ne radi ili radi uz neverovatne prekide. Mi živimo u XX veku.. Sramota

Лепи Цане

pre 5 godina

Da li Rusi igraju slucajno sa S. Arabijom na zadnji dan muslimanskog posta? Verujem da je dosta igraca SA postilo i danas.
(ja, 14. jun 2018 17:32)

Да, играју случајно.

bmiles

pre 5 godina

Poslao sam zenu kod komsinice,uskoro cu je poslati kod taste.Hocu na miru da gledam SP.Ovo je moj godisnji odmor od 30 dana!Kako je lepo da je Srbija na ovoj smotri,imam za nekog da navijam!

navijac

pre 5 godina

@Reditelj drugi put u 10min u sred napada pusta sliku nečega sto se vec dogodilo samo iz drugog ugla. Prezentacija ekipa i formacija tuga i tama...Rusija...
(impeRAtor, 14. jun 2018 17:11)

Ja sam prvo mislio da tripujem, ali dobro, nisam jedini :) Kao da im kamera blizu terena kasni za jednu sekundu!

русофил на квадрат

pre 5 godina

Како играју браћа руси, ја сам просто очаран!! Да ми полажемо барем делић овога има далеко да догурамо...

Пс: штета за Џагоева, прегорео је...

neman

pre 5 godina

Rusi vec deceniju nisu svetska sila ni u jednom sportu osim u odbojci... Arabija nema pobedu na SP od 1994. ocekujem pobedu rusa, uz dosadnu utakmicu

Sinisa90

pre 5 godina

Mnogi podcijenjuju Arabiju i misle da su lak plijen,a Rusiji uopste nece biti lako,vidjecete.Ovo ce biti najneizvjesniji Mundijal.Smanjio se taj jaz izmedju velikih reprezentacija i manjih.

Свињар

pre 5 godina

Da li Rusi igraju slucajno sa S. Arabijom na zadnji dan muslimanskog posta? Verujem da je dosta igraca SA postilo i danas. 
(ja, 14. jun 2018 17:32) 

Православци тренутно посте Петровски пост, то сигурно одузима много на квалитету руске репрезентације. И наши репрезентативци ће се много намучити због поста.

neman

pre 5 godina

Rusi vec deceniju nisu svetska sila ni u jednom sportu osim u odbojci... Arabija nema pobedu na SP od 1994. ocekujem pobedu rusa, uz dosadnu utakmicu

Johnny Vobra

pre 5 godina

Sto me nerviraju ovi sto komentarisu "ko jos gleda kako neko trci za loptom", "fudbal je bezveze " I sl. Odi brate u setnju, nemoj da nas smaras. Nas zanima. Cao Zdravo

Bane

pre 5 godina

@iskon
@sporthipnoza

Ako vas svetsko prvenstvo ne zanima zasto uopste komentarisete i pokusavate da pokvarite uzitak nama kojima je to veoma intersantno.


Idite u setnju, muzej, pozoriste i pustite nas da uzivamo u fudbalu.

Sportski pozdrav.

Ilija Dukić

pre 5 godina

E a sad zamislite kad se prosiri SP na 48 ekipa. Sve sam suv kvalitet...
(Nenad, 14. jun 2018 18:07)

Ja iskreno jedva cekam da gledam otvaranje Kanada - Angola

bmiles

pre 5 godina

Poslao sam zenu kod komsinice,uskoro cu je poslati kod taste.Hocu na miru da gledam SP.Ovo je moj godisnji odmor od 30 dana!Kako je lepo da je Srbija na ovoj smotri,imam za nekog da navijam!

Xobotnica

pre 5 godina

Кад прочитам поједине злураде коментаре, помислим, како су срећни појединци који немају интернет, већ љуште пиво с комшијом у селу и гледају фудбал и уживају! Без експерата за фудбал, унутрашњу и спољну политику !

Лепи Цане

pre 5 godina

Da li Rusi igraju slucajno sa S. Arabijom na zadnji dan muslimanskog posta? Verujem da je dosta igraca SA postilo i danas.
(ja, 14. jun 2018 17:32)

Да, играју случајно.

neutralni felsh

pre 5 godina

Rusi lepu grupu sastavili..kah,kah...dobili. Klimatska prednost nad Arabijom, Urugvajem i Egiptom. 
Verujem da ce sve reprezentacije iz toplijih krajeva odigrati bar 10 posto ispod svojih mogucnosti zbog klimatskih razlika.
(salvador, 14. jun 2018 17:19)


rusko, kontinentalno leto je slicno kao i leta u navedenim zemljama. narocito na prostorima ispod moskve, jugoistocno, oko volge, leta su vruca i puna komaraca. jedino su noci hladnije, mada i to zavisi. klimatska razlika postoji, ali ne suvise velika da bi bila mnogo bitan faktor. jun i jul su vreli svuda u to vreme.

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

Sve dok na svetskom igraju razne Arabije Irani Maroko ej cuj Maroko i takvi bice ovakvih rezultata.Treba menjati sistem takmicenja a jedna Italija ne igra ili Holandija.
(Micotakis, 14. jun 2018 19:51)

Sine, Maroko je ozbiljna reprezentacija. Porediti Maroko sa S.Arabijom može samo neko ko nema veze sa današnjim fudbalom.

jaknds

pre 5 godina

Rts planeta, platforma koja služi za online gledanje televizije sada ne radi ili radi uz neverovatne prekide. Mi živimo u XX veku.. Sramota

sef strucnog staba

pre 5 godina

Sve dok na svetskom igraju razne Arabije Irani Maroko ej cuj Maroko i takvi bice ovakvih rezultata.Treba menjati sistem takmicenja a jedna Italija ne igra ili Holandija. 
(Micotakis, 14. jun 2018 19:51)

A gle cuda taj Maroko se nasalio se nasom reprezentacijom. Italija i Holandija nisu zasluzili, kad zasluze neka igraju. Kad ne das gol Svedskoj za 180min, onda...

četvrtak

pre 5 godina

Meni je ruska himna predivna.
(Trovach, 14. jun 2018 16:59)

Khm. To je himna Sovjetskog Saveza, samo su je Ruje "posudile", kako samo oni znaju da "posudjuju" od drugih. Enjoy!
(CCCP, 14. jun 2018 18:50)

A Sovjeti su kao bili vanzemaljci koji nemaju nikakve veze sa Rusima??? Rusi su i tada bili vecinski narod, nema sta oni od pozajmljuju od drugih, to je njihova himna, samo su reci izmenili.

Negativni

pre 5 godina

Kakve li su ekipe koje je Arabija prosla kroz kvalifikacije...to bi vredelo pogledati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan CZ, 14. jun 2018 17:51)


Pa to je sve Bardova škola, on je tamo harao..."dozvolićete, jedan Al Saravi..."

Rusofilija, bolest najmilija...

pre 5 godina

Zasto Srbija i Rusija igraju pod dve razlicite zastave?? Mi smo jedan narod i treba da imamo zajednicku reprezentaciju.
(Joc@, 14. jun 2018 19:13)

Kakva besmislena izjava. Ovako nešto ne bi izjavio nijedan Belorus ili Ukrajinac, a sa Rusima u istorijskom i kulturnom smislu, dele mnogo više toga od nas.

milosO

pre 5 godina

Treba smanjiti broj ucesnika SP . Da se kvalitet fudbala poveca, jer egzoticni timovi poput Arabije, Srbije, Paname i sl. samo doprinose slabim i dosadnim utakmicama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (trener, 14. jun 2018 18:26) # Link komentara
svetskom prvenstvu kvalitet fudbala nikad nije ni bio u prvom planu, to je globalno takmicenje i smisao njega jeste da timovi "egzoticnih" drzava ucestvuju i takmice se protiv velikih, da svako moze dobiti sansu da nekad ucestvuje. kvalitet fudbala trazi u LS, ovo je nesto drugo

JPR24

pre 5 godina

Rusi malo bolji no sto sam mislio. U zelji. U igri, okej, Saudijci su ipak slabiji, pace tek sa Egiptom i Urugvajom da vidimo da li su nesto, ili su blagi uzas kao sto su bili do sada.

Dusaninho

pre 5 godina

Za ovolike poznavaoce fudbala jedna poruka: u pitanju je SVETSKO PRVENSTVO. Dakle igraju ekipe iz celog sveta, svako ko se plasirao u svojoj grupi ili kontinentu kvalifikacija ima potpuno pravo da igra, makarne bio najgori na svetu. U tome je I car svetskog prvenstva I fudbala. Za "poznavaoca" koji nabraja Maroko u grupu fudbalskih imbecila, poruka je jasna - gledaj malo fudbal... Mehdi Benatija, Hakim Zijeh. Nije poenta koncentracija kvaliteta, koji ce, se u nokaut fazi svakako desiti, vec planetarni dogadjaj, najvaznija sporedna stvar I radost na svim meridijanima

TecHiFi

pre 5 godina

Dobili smo više nego što smo očekivali s obzirom ko igra :) Nije loš fudbal toliko, ja sam mislio da ne mogu ni jedni ni da daju gol do subote, ali ovo je gledljivo

kakogod

pre 5 godina

Ako se uzme u obzir pritisak pod kojim su Rusi ušli u meč , nisu loše odigrali prvi deo. Sve u sve nije ni toliko los meč , bore se i jedni i drugi . Ipak treba biti racionalan i ne očekivati Bog zna kakav fudbal , ni jedni ni drugi nisu top repke.

Radan

pre 5 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem. Vecina odaje utisak da slabo poznaje ovu igru. Igrace se najmanje tri utakmice, svaka ekipa, treba to sve pravilno rasporediti. Drugo, ako je Svetsko prvenstvo, logicno je da budu i slabije ekipe, i ko garantuje da SA nece uzeti bod recimo Urugvaju. Voleo bih da nasi igraju ovako "slabo" kao Rusi a da dobiju Kostariku, makar 1:0. Gledao sam utakmicu na francuskoj televiziji, u studiju je bilo nekoliko bivsih fudbalera, Papen, Anderson, Pires, Fernandez, svi su redom pohvalili organizaciju, sam mec i ekipu Rusije. E sad, mozda oni nisu u pravu a nasi sveznajuci komentatori jesu.

DarkoArsić

pre 5 godina

Sviđa mi se uvodna špica, logotip turnira je simpatičan... Font slova i brojeva isto... A i ova Ruska Bajka u studiju je fina... Miriše na lep Mundijal, ali videćemo

Lilo

pre 5 godina

@Da li Rusi igraju slucajno sa S. Arabijom na zadnji dan muslimanskog posta? Verujem da je dosta igraca SA postilo i danas. 
(ja, 14. jun 2018 17:32) 

Da si gledao utakmicu, vidio bi da su na svakoj pauzi Saudijci uzimali boce i pili vode. Kada je nesto vazno cemu smeta post, kada se putuje ili kada je neko bolestan, onda se ne posti.

Sale

pre 5 godina

Cerisev odlican sa loptom ali sebican i pored sjajnog gola sto moze da ih kosta obzirom na povredu Dzagoeva. Inace nisu uopste toliko losi brz i fizicki jak fudbal se igra, sto ce nama biti ozbiljan problem...

Uefine mezimice

pre 5 godina

лол како лош фудбал. Једни јуре као муве без главе, други се саплићу, немају појма ни где се налазе. Као да си скупио 22 човека, дао им лопту и рекао "играјте како знате и умете". На сву срећу, сутра је Шпанија - Португалија.
(Марвин тхе Мартиан)

Za prave poznavoce fudbala, sutra je derbi ljudskog i igrackog taloga - ljigavi protiv prljavih. I radije ce gledati reprizu danasnje utakmice dok cekaju utakmice Svaba i Belgijanca. Now, that's real football.

Mare

pre 5 godina

Lepo igra Rusija. Jeste Saudijska Arabija jedan od najslabijih timova na sampionatu ali Rusi ipak lepo igraju, vidi se da su uskladjeni i uigrani, kratki pasovi, precizni centarsutevi, cvrsto na sredini terena i u odbrani, lepo.

budimo realni

pre 5 godina

Rusi vec deceniju nisu svetska sila ni u jednom sportu osim u odbojci... Arabija nema pobedu na SP od 1994. ocekujem pobedu rusa, uz dosadnu utakmicu
(neman, 14. jun 2018 16:58)

Ma je li? A u prilog tome govori "samo" 70 medalja na OI prosle godine je l tako,odatle si zakljucio?

Tigar iz regiona

pre 5 godina

Gledao sam utakmicu na francuskoj televiziji, u studiju je bilo nekoliko bivsih fudbalera, Papen, Anderson, Pires, Fernandez, svi su redom pohvalili organizaciju, sam mec i ekipu Rusije. E sad, mozda oni nisu u pravu a nasi sveznajuci komentatori jesu.
(Radan, 14. jun 2018 19:39)

Ama naši eksperti sve znaju, druže. Rusija sigurno ne spada u prvu garnituru svetskog fudbala, ali na Mundijalu nije baš tako lako dati 5 komada bilo kome, i to uz dodatni pritisak - otvaranje prvensva, domaći teren, očekivanja publike... Ako ne naprave neki drastičan kiks u naredne dve tekme, sa ovim rezultatom već imaju jedno 70% šanse da prođu grupu.

fpkn

pre 5 godina

Ceremonija otvaranja je takva da nisam stekao osecaj da je prvenstvo u Rusiji...
(DarioHubner, 14. jun 2018 16:44)

Sta ocekivati od prosecnog srbina. Nikad zadovoljan

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

лол како лош фудбал. Једни јуре као муве без главе, други се саплићу, немају појма ни где се налазе. Као да си скупио 22 човека, дао им лопту и рекао "играјте како знате и умете". На сву срећу, сутра је Шпанија - Португалија.

Kiki

pre 5 godina

@Da li Rusi igraju slucajno sa S. Arabijom na zadnji dan muslimanskog posta? Verujem da je dosta igraca SA postilo i danas.
(ja, 14. jun 2018 17:32)

Prema Islamu, a nek me neko ispravi ako grešim, putnici i oni koji su bolesni imaju pravo da ne poste taj dan, ili te dane. Igrači su ovde putnici i uveren sam da imaju apsolutno pravo, prema Islamu da danas ne poste. Ako grešim ili nisam dovoljno tačan, nek me neko ispravi.

LP

pre 5 godina

Na nivou druge lige Srbije. Nego Putin i Saudijski princ bas lepo uzivaju u lozi kao najbolji drugari. Sta ce Iranci veliki saveznici na to reci?

Ivan

pre 5 godina

Sta im vrijedi, tad nisu prosli grupu, a nece ni sad.
(croata, 14. jun 2018 20:58)

Šta se ti za njih brineš, gledaj vaše, nemoj opet da ispadne da ćete se češkati tamo gde vas ne svrbi kada vas vikinzi sa severa opet spuste iz tih nebesa na kojima uvek letite. Potcenjivati nečiju pobedu od 5:0 nad bilo kim je više nego smešno. Vi jedini put kada ste prošli grupu na Mundijalu je bilo još davne 98. godine kada ste bili u grupi sa "premoćnim" repkama poput Jamajke i Japana koje ste nekako uspeli da pobedite, zatim ste izgubili od Argentine i nekako se uvalili u drugi krug gde ste najpre pobedili Rumune kojima je zenit te generacije bio 4 godina ranije u Americi i potom onu Nemačku koja je tada u svom sastavu imala igrače sa prosekom starosti gotovo 35 i čiji je vrh moći bio čak čak 8 godina ranije, na Mundijalu u Italiji naravno. Zatim za 3. mesto pobedili Holandiju kojoj je ta utakmica bila manje važnija od lanjskog sbnega, jer njima je 3. i 4. mesto sasvim isto, oni su fudbalska velesila kojoj je uspeh samo prvo mesto naravno. I vi ste našli nekome da se podsmevate? Ko visoko leti taj uvek nisko pada sine, opet će se to ponoviti u vašem slučaju po hiljaditi put a pouke nikada ne umete da izvučete!

na kraju krajeva

pre 5 godina

Игра Руса није била величанствена,али победа јесте.Пролазе групу,то нема кикса
За даље ћемо видети.СА танка,иако је у једном моменту имала већи посед лопте.
(артиљерац, 14. jun 2018 20:12)

Sta je bilo na kraju, jesi kupio Ladu u Belorusiji?
(Auto, 14. jun 2018 20:47)

A ti? Jesi napunio dnevnu dozu negativnosti za danasnji dan?

Деда ти се жалости јер носиш његово презим

pre 5 godina

Hriscani, nebitno, istocni ili zapadni, ni u snovima ne postuju post kao sto to cine muslimani. Verujem da Rusi uopste i ne poste, dok za nase sam cak siguran 100%. Dok kod muslimana taj post je tako rigorozan, da cak ni vodu ne piju dok ne zadje sunce. Toliko o tome koliko si obavesten.
(M. Radosavljevic, 14. jun 2018 18:50)

Православци посте и ћуте, не траже да их неко сажаљева због тога и да им се диви. Радују се посту, Бог је тада са њима и због тога им није тешко.
Прочитај нешто о православљу рецимо лествицу па се онда прави обавештен.

Goran

pre 5 godina

Hriscani, nebitno, istocni ili muslimani. Verujem da Rusi uopste i ne poste, dok za nase sam cak siguran 100%. Dok kod muslimana taj post je tako rigorozan, da cak ni vodu ne piju dok ne zadje sunce. Toliko o tome koliko si obavesten.
(M. Radosavljevic, 14. jun 2018 18:50)
Ni ti prijatelju nisi bas dobro obavesten, jer islamski post je sve drugo samo pravi post tesko da moze da bude , pre ce biti da je to samo jedna nakaradna verzija hriscanskog (pravoslavnog) posta, a sada cu ti navesti i cinjenice zasto je to tako...najpre, tacno je da muslimani tokom ramazanskog posta nista ne piju i ne jedu dok ne zadje sunce ...ali je zato sa druge strane, posle zalazka sunca sve dozvoljeno ,dakle mogu da jedu sta hoce i koliko hoce (a koliko je to dobro ili bolje receno koliki je to sok za organizam koji 12 pa i vise casova nije okusio ni hrane ni vode,mislim da je suvisno i komentarisati)...dakle nema ogranicenja kao u hriscanskom (pravoslavnom) postu ,gde se naravno ne koristi meso (osim ribe u odredjenim danima) kao i zivotinjski produkti poput mleka ,sira i jaja...a sta tek reci kada im je nakon zalazka sunca takodje dozvoljena i intimnost u postelji...kako se nesto ovako uopste moze nazvati postom ?

neutralni felsh

pre 5 godina

jesmo braca u neku ruku. rus moze da zivi u raspadu od kvartire ali ce imati najskuplji telefon. ko je ziveo tamo moze da posvedoci. 
(neutralni felsh, 14. jun 2018 19:01) 

Potvrđujem iz iskustva. Ovde u NY na Brighton Beach - u, gde je većinsko SSSR stanovništvo, svi voze auta od po 100.000 dolara a živi po njih 6-7 u dvosobnom stanu da bi mogli da plate ratu i osiguranje za kola.
(djoka iz NY, 14. jun 2018 19:35)


onda znas kakvih sve njihovih zena ima, san snova kad se doteraju kao sto znaju, bunda, tasnica, cizmice, stikla, tip-top... a kad te (najzad) odvede u stan, jao - vidis da treba i investitor i majstor :)
ali razumem ih kao narod, zeljan svega u doba komunizma, istorijski na udaru i od spolja i od iznutra, ugnjetavanja, uvek su obozavali sljastece stvari da ne bi videli okolno sivilo - sad neka zive, makar i nacifrano, proci ce ih za par pokolenja pa ce dobiti svoje autenticne hipi poglede, kao i braca ameri, mora prvo srednja klasa da se stabilizuje, onda dolazi evolucija ukusa i skromnosti... i imaju odlicne moderne pisce. nije sve danil harms, pozdrav.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Lepa utakmica na otvaranju Mundijala. Lagana rutinska pobeda domaćina Rusije nad Saudijskom Arabijom sa 5:0 uz pregršt prelepih ruskih golova. Sve čestitke Baćuškama zaista su lepo igrali danas.

Ivan

pre 5 godina

Mislim da bi reprezentacije poput Saudi Arabije morale da imaju mnogo rigoroznije put ka plasmanu na SP. Kada zavrse svoje kvalifikacije da igraju neko doigravanje. Ovo ne vodi nikuda, uvek su na SP, I uvek su najgori.

Sinisa90

pre 5 godina

Mnogi podcijenjuju Arabiju i misle da su lak plijen,a Rusiji uopste nece biti lako,vidjecete.Ovo ce biti najneizvjesniji Mundijal.Smanjio se taj jaz izmedju velikih reprezentacija i manjih.

Јабучило

pre 5 godina

Khm. To je himna Sovjetskog Saveza, samo su je Ruje "posudile", kako samo oni znaju da "posudjuju" od drugih. Enjoy! 
(CCCP, 14. jun 2018 18:50) 

Неурушиви савез
Слободних република
Саздала је занавек
Велика Рус(ија).

Нек живи саздан
Вољом народа
Велики, моћни
Совјетски савез

И тако даље... Толико о наводној крађи.

M. Radosavljevic

pre 5 godina

Православци тренутно посте Петровски пост, то сигурно одузима много на квалитету руске репрезентације. И наши репрезентативци ће се много намучити због поста.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Свињар, 14. jun 2018 18:03) # Link komentara

Hriscani, nebitno, istocni ili zapadni, ni u snovima ne postuju post kao sto to cine muslimani. Verujem da Rusi uopste i ne poste, dok za nase sam cak siguran 100%. Dok kod muslimana taj post je tako rigorozan, da cak ni vodu ne piju dok ne zadje sunce. Toliko o tome koliko si obavesten.

miki

pre 5 godina

hahahah, a dje je sad onaj sto se potpisuje sa Sandzak , najavljivao je kako ce S. arabija da pobjedi , kad ono ponizenje i petarda , kakav je igrac Golovin, Cerisev me bas iznenadio maestralnim golovima, sbaka cast i Dzubi uvijek je bio pravi golgeter onaj stameni centarfor kakve je istocna evropa uvijek imala, sve u svemu sjajan pocetak SP Russia 2018!!!!

eh

pre 5 godina

(neutralni felsh, 14. jun 2018 20:23)

Imao dva stana u Sociju, u ono vreme, pre 15-20 godina, bili skromni, bilo takvo vreme. U Anapi promenio tri, zbog turisticke sezone, vozio auto na stajanku po blatu, sada gledam snimke iz Anape i ne mogu da verujem. Moskva,prvi stan bio sto ti kazes krs, ali na metro stanici,kako je vreme prolazilo, sve bolje i bolje. Vidi,ziveo celo leto u derevni,600 km. od Moskve, znas sta je derevna? E vidis,kuca od oblica minimum 30 cm precnika, bunar,reka, blizu jezero, sume pune gljiva, brusnice i borovnice koliko mozes da uberes, domaca smetana sa sveze ubranim lisicarkama....O cemu ti pises? Pa ti si tamo bio obicni gastarbajter i nista vise. Ne pali narod da nesto znas.

комша

pre 5 godina

Јуче причађ другару са ће видети кад почне светско, да ће видети како ми имамо 7.000.000 стручњака за фудбал... Ма шта за фудбал, за све.

AlCapo

pre 5 godina

Otvorih nalog na RTS planeta, nadajuci se da cu gledati direktne prenose sa SP dok sam u inostranstvu, ali nista! Oni ne pustaju prenos, navodno zbog autorskih prava! Zato neka znaju svi koji idu napolje, da nece moci da gledaju prenose utakmica nase reprezentacije preko ovog sajta RTS, sto je bas razocaravajuce. Ali ipak, ovu uvodnu utakmicu uspevam da pratim, bez registracije ili pretplate, preko jednog ruskog sajta.

marko

pre 5 godina

i ko se sada sjeca posle ovakve velicastvene pobede Rusije, nekih nebitnih prijateljskih utakmica i fifa rang lista, SP je nesto posebno!!!! rusi izjednalici najubeljdiviju pobedu sa SP 1994 kada su dobili kamerun 6-1 ( i 5 golova legendarnog Salenka)!

Pravda je pobedila

pre 5 godina

Baš mi je drago! Ne toliko zbog Rusije, nego zbog toga što je Bert van Marvajk dobio otkaz posle kvalifikacija samo zato što nije hteo da se preseli da živi tamo. A on i tadašnji stručni štab, među njima i Mark van Bomel, su sastavili solidnu ekipicu koja je izborila direktan plasman u grupi sa Australijom i Japanom. Posle otkaza holanđana su još jednog jadnika zamenili, i evo sad, najveći poraz ikada u prvoj utakmici svetskog prvenstva. Pa nek se šejci opet zezaju sledeći put.

navijac

pre 5 godina

@Reditelj drugi put u 10min u sred napada pusta sliku nečega sto se vec dogodilo samo iz drugog ugla. Prezentacija ekipa i formacija tuga i tama...Rusija...
(impeRAtor, 14. jun 2018 17:11)

Ja sam prvo mislio da tripujem, ali dobro, nisam jedini :) Kao da im kamera blizu terena kasni za jednu sekundu!

trener

pre 5 godina

Treba smanjiti broj ucesnika SP . Da se kvalitet fudbala poveca, jer egzoticni timovi poput Arabije, Srbije, Paname i sl. samo doprinose slabim i dosadnim utakmicama.

sef strucnog staba

pre 5 godina

87. minut - ruski igrac golovin sprovodi ubedljivo najgori kontranapad ove godine: nosi loptu, zaustavlja se, nesto petlja dok mu otimaju loptu i pritom pravi prekrsaj za zuti... onako ni pioniri ne igraju.
(neutralni felsh, 14. jun 2018 18:50)

Druze taj Golovin je uz Ceriseva bio najbolji i totalni mec-viner. 2 asistencije i pogodak.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Владимире Владимировичу Путине, на крају се добро "извини" том шеику😃😃😃! Ово треба да буде путоказ нашим "орловима", углавном напад...! БРАВО РУСКА БРАЋО👏👏👏👏👏!

обс

pre 5 godina

И онда је Боливија слаба? Русија је дала 5 атрактивних голова, игра на свом терену, дише свој ваздух тако да има да прође групу. Русија може међу 8. Остали? Видећемо како ће се адаптирати. Не прија Русија свакоме.

Aleksej

pre 5 godina

Najveći planetarni događaj? Da ne preterujemo.
(Sven, 14. jun 2018 18:07)S obzirom da je u svetu zvanicno milijardu i trista miliona koji zive ispod granice siromastva tj. sa manje od 2. dolara dnevno i jesete najveci planetarni dogadjaj pored naravno selfija Kim Kardasijan!

djoka iz NY

pre 5 godina

jesmo braca u neku ruku. rus moze da zivi u raspadu od kvartire ali ce imati najskuplji telefon. ko je ziveo tamo moze da posvedoci.
(neutralni felsh, 14. jun 2018 19:01)

Potvrđujem iz iskustva. Ovde u NY na Brighton Beach - u, gde je većinsko SSSR stanovništvo, svi voze auta od po 100.000 dolara a živi po njih 6-7 u dvosobnom stanu da bi mogli da plate ratu i osiguranje za kola.

Pera

pre 5 godina

Evo uvertire kako ce izgledati prvenstvo kad budu igrale 48 ekipe. Dominirace ovakve utakmice totalnih autsajdera. Ovakvoj Arabiji mozda samo mi ne bi dali 5 golova.

nettv plus

pre 5 godina

Pisao sam nettv plus servisnoj sluzbi, ovo je odgovor:
" Poštovani,
Nazalost to je do RTSa. Mi nismo u mogucnosti po zakonu da prenosimo.
To je vezano za TV prava RTS televizije. Objašnjenje zašto odredjene sekvence programa RTSa ne možete da gledate nalazi se na linku , http://www.rts.rs/page/rts/ci/Dijaspora/story/1516/vesti/2471321/programi-rts-a-za-gledaoce-u-inostranstvu.html
Iz tog razloga imamo obevezu zatamnjivanja tokom emtovanja takvih sadrzaja na zahtev emitera. Ukoliko želite da kontaktirate u vezi sa tim radi dodatnih objašnjenja možete dostaviti svoja pitanja, kao i predloge i stavove upućivanjem elektronske poruke na e-mejl RTS-a koji je naznacen na toj stranici. Srdačan pozdrav".

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Dajte neki link gde mogu da se prate utakmice. Hvala unapred.
(nemojte youtube, imam stqri komp html5 mi ne radi, 14. jun 2018 16:43)

На сваком преносу вас има...

https://rtsplaneta.rs

impeRAtor

pre 5 godina

Reditelj drugi put u 10min u sred napada pusta sliku nečega sto se vec dogodilo samo iz drugog ugla. Prezentacija ekipa i formacija tuga i tama...Rusija...

sakupljac minusa

pre 5 godina

Iran,Panama.S.Arabija,Maroko,Tunis...Takvih nema na Evropskom prvenstvu. Zato mi uvek bilo zanimljivije. Dzabe Brazil,Argentina,Meksiko,Urugvaj.. Kad koncentracija kvaliteta uvek bude veca na EP

ddidi

pre 5 godina

kakva igra rusa sa retro dresovima SSSR , zato su mozda i bili ovako silni!!! sala na stranu odlicna igra i ovo je inace najubedljivija pobjeda na otvaranju ikada eto finog rekorda za ruse!!!

room 1408

pre 5 godina

E sreća da imam internet TV inače ne bi mogao da gledam na IPTV,posto non-stop se kvari.Zato kod mene otac ne može u svojoj sobi da gleda.Nesto mi milo posto covek mi ne d? da raskinem ugovor sa njima.Kaze to je sigurnost,država,.itd.,.. da ne nabrajam koga sve hvali,..Valjda penzioner pa dečiji mozak,..Mislim sto se tiče utakmice da ovi nisu merilo.Rusija verovatno ne bi ni ucestvovala na ovom SP da su igrali kvalifikacije i da nisu domaćini,...

CCCP

pre 5 godina

Meni je ruska himna predivna.
(Trovach, 14. jun 2018 16:59)

Khm. To je himna Sovjetskog Saveza, samo su je Ruje "posudile", kako samo oni znaju da "posudjuju" od drugih. Enjoy!

velebit

pre 5 godina

Nikad gora utakmica na otvaranju.. Uzas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (freality, 14. jun 2018 18:48

Ne, najgora je bila 1974. Jugoslavija - Brazil 0:0

HanSolo

pre 5 godina

Pa vidim kako se svi pale za 5 golova.. Kad se pogleda fudbal arapa samo se može pitati kako su se kvalifikovali.. Ovo rusima nije nikakva "provera forme".. Nikad nisam gledao slabijeg tima u svetskom prvenstvu sem onih 9-0 za jugu protiv Zaira.. Rusi su očajni.. Pogotovo bez Đagojeva..
Nadam se da nisam u pravu ali..

Ivan

pre 5 godina

Lagana ubedljiva pobeda domaćina Rusije protiv Saudijske Arabije sa 5:0 na otvaranju Mundijala. Videlo se odmah da je Rusija ubedljivo bolja od Saudijske Arabije, za dve klase bolja, i rutinski je dobila ovu utakmicu. Utakmica je bila odlična, puno lepih golova, Saudijska Arabija naravno nije bila dorastao protivnik Rusiji i pobeda Rusa se od samog početka utakmice nije dovodila u pitanje ni sekunda. Ovim rezultatom ove utakmice definitivno padaju po ko zna koji put u ovdu tvrdnje pojedinih "stručnjaka" da danas "svako svakoga može da pobedi", a to jednostavno nije tačno, niti je ikada bilo tačno. Reprezentacije poput Saudijske Arabije i sličnih su treća klasa svetskog fudbala i naravno da su autsajderi. Čestitke Rusima na ovoj pobedi, odigrali su izvrsno ovaj meč, postigli lepe i raznovrsne golove, naročito su bila lepa oba gola Čeriševa koji su jedna prava majstorija zaista, a i gol Golovina iz slobodnog udarca je velemajstorski. Početak Mundijala obećava, uvodna utakmica je bila super, samo neka nastave ovako kao danas i ostale reprezentacije i biće super.

fenomen

pre 5 godina

Imam nettv za koji placam 20 eura mesecno da bih mogao u dve sobe istovremeno. Rezultat je da su rts1 i rts hd zakljucali. Istovremeno na drugim iptv koji su skroz nelegalni kanali su otkljucani. I sta sad? Otkaciti nettv i gledati ko covek na crno i vise nego duplo jeftinije. Jos neko sa nettv da ovo potvrdi. Poz.

ddidi

pre 5 godina

komentari juce bice 0-2 golova 0-0 ili1-1, kad ono fudbalska lekcija rusa svaka cast, eto ko sve komentarise i daje analize , dakle ljudi barem uzivajte u fudbalu ako ne znate da prognozirate a jedino mjerilo su vam nebitne prijateljske utakmice!!!

русофил на квадрат

pre 5 godina

Како играју браћа руси, ја сам просто очаран!! Да ми полажемо барем делић овога има далеко да догурамо...

Пс: штета за Џагоева, прегорео је...

Kondo man

pre 5 godina

Rusi su trenutno najbolji fudbalski tim na svetu.Igraju kreativno,leprsavo,svi kao Maradona.Mozda jedino oni mogu da nas zaustave u pohodu na svetsku titulu.Saudijci igraju fantasicno prosto plesu na terenu.Verovatno ce morati da se pomire sa bronzom koja im pripada po kvalitetu.

salvador

pre 5 godina

Rusi lepu grupu sastavili..kah,kah...dobili. Klimatska prednost nad Arabijom, Urugvajem i Egiptom.
Verujem da ce sve reprezentacije iz toplijih krajeva odigrati bar 10 posto ispod svojih mogucnosti zbog klimatskih razlika.

Ivan

pre 5 godina

Evo ga ovaj Cerisev, doslo vreme da I on pokaze nesto od svog talenta. Velike su prognoze bile za njega kada je bio u Realu. Ovo mu je poslednja sansa da dokaze da je od potencijala postao odlican igrac.

duki

pre 5 godina

ovo je SP, jel shvacaju ljudi koliko su nebitne prijateljske utakmice sa aspekta rezultata? jel razumete da se timovi oprobavaju i uigravaju, pa njemacka je dobila S arabiju 2-1 ,na SP bi dobila 6-0!!!!! svaka cast Rusiji takticki sjajno odigrano od kad su ih naceli znalo se da ce iz kontri da puca ali zadnja dva gola ceriseva i golovina nemam reci sjajno!!!! saudisjka arabija ce i dalje pamtiti samo cuveni tim iz 1994 i to je to!!!

maconii

pre 5 godina

haha...a pre meca bice nereseno,0-2 gola sve sami strucnjaci...nije rusija jaka koliko je saudijska arabija slaba...rusi su mnogo gresili na sredini terena ali su opet dali 5 komada i jos manji posed lopte...kad je tako to znaci da je protivnik izuzetno slab

Komša

pre 5 godina

@M.Radosavljević
Pa dobro,hrišćani nisu toliko disciplinovani kao muslimani - malo postera ima.
Ali ko bije po ušima muslimane da budu disciplinovani?
Kome je do fudbala taj igra fudbal,kome do spasenja taj posti.
Ko hoće da gleda fudbal ide na stadion ili stane ispred TVa,kome je do religije taj ide da se moli ...Prosto.
Ne znam da li si obavešten da sport nema veze sa religijama.
Na terenu je Bog sudija.

Milan

pre 5 godina

de ovo na 2:2
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PaRtiZan, 14. jun 2018 17:57) # Link komentara

Gledao si tekmu juce??

neutralni felsh

pre 5 godina

Kako se lopta mucno kotrlja po ovoj imitaciji trave...
(impeRAtor, 14. jun 2018 17:34)



pristojna je, ali je stvarno mogla i bolja da bude, ima sitne dzombe, lopta ne klizi potpuno, hoce ponekad malo da odzvrkne i za evidentno je sporija... mozda nisu kvasili teren pre pocetka meca.
sad ce da nas napadnu da nam smeta trava kao sale ilicu onomad posle derbija ;)

артиљерац

pre 5 godina

Игра Руса није била величанствена,али победа јесте.Пролазе групу,то нема кикса
За даље ћемо видети.СА танка,иако је у једном моменту имала већи посед лопте.

neutralni felsh

pre 5 godina

Rusi sa ajfonovima u publici... Eee braćo...
(orange_party, 14. jun 2018 18:12)


jesmo braca u neku ruku. rus moze da zivi u raspadu od kvartire ali ce imati najskuplji telefon. ko je ziveo tamo moze da posvedoci.

Zlatko

pre 5 godina

komentari juce bice 0-2 golova 0-0 ili1-1, kad ono fudbalska lekcija rusa svaka cast, eto ko sve komentarise i daje analize , dakle ljudi barem uzivajte u fudbalu ako ne znate da prognozirate a jedino mjerilo su vam nebitne prijateljske utakmice!!!
(ddidi, 14. jun 2018 19:25)

Moj tiket: Rusija 1-1&3+, Urugvaj 2-2&2+, Maroko 1&VG2. Ako prođe- hiljadarka. Nije mnogo, ali je dovoljno. Ako prođe, taman da bude da se isprati Mundijal bez dodatnog ulaganja. Rusi prošli, čekaju se sutrašnje utakmice. Da je lekcija, baš i nije. 4. i 5. gol iz dva poslednja šuta na gol na kraju utakmice, kad je već sve bilo rešeno. Nisu mi Rusi bili ništa posebno, ali i takvi prosečni pokazali su razliku u kvalitetu. Mora se priznati da im je faktički ušlo sve što su šutnuli. Opet, i takvi prosečni, imaju lepu zalihu za nastavak i veoma dobre šanse da ih gol-razlika pogura dalje ako do toga dođe. Neko napisa da mogu među osam. Ako u drugoj grupi ne bude nekih ogromnih iznenađenja, tamo su Španija i Portugal dve ekipe koje idu dalje, tako da mislim da im je plasman među 16 puna kapa. Naravno, sve je nepredivo i ovo je samo mišljenje "na papiru", nešto sasvim drugo je dešavanje na terenu, ali hoću da kažem da neće biti katastrofa ako ispadnu od Španije ili Portugala.

croata

pre 5 godina

(Ivan, 14. jun 2018 23:27)

Da si gledao taj island kad su nas pobijedili ne bi od njih stvarao bauk. To se desi jednom u 100 puta, doslovno su nam 3,4 puta presli centar, pogodili u 90toj i pobijedili, svaka cast, al ovo da su nam odrzali lekciju su gluposti. Isto tako dobro se poznamo, bit ce ih tesko probiti, al moze se s njima, vise me brinu divlji nigerijci.
Oko mundijala, smatra se da su najbolji mundijali ikad bili 1994 i 1998, a ti da su svi nasi protivnici bili bezveznjaci. Rumunji dobiju engleze fenomenalna generacija, mi odigrali upravo protiv njih najbolju utakmicu, za stare svabe, s igracem manje su nas ti starci stiskali skoro 70 minuta itd.. Mi jesmo imali srece, al da su nam protivnici bili smijesni ...

neutralni felsh

pre 5 godina

87. minut - ruski igrac golovin sprovodi ubedljivo najgori kontranapad ove godine: nosi loptu, zaustavlja se, nesto petlja dok mu otimaju loptu i pritom pravi prekrsaj za zuti... onako ni pioniri ne igraju.

boki

pre 5 godina

Bas je bila zanimljiva tekma.Braca rusi odlicno igraju i borice se sa urugvajem za prvo mesto.Jako disciplinovano igraju sa brzim krilima i jakim faulovima,saudijci su jedino pokazali da znaju da trce i da se dodavaju ,dali su svoj max

Ivan

pre 5 godina

Ivan
Treba biti objektivan. Reprezentaciji Hrvatske je za dlaku izmaklo finale SP u Francuskoj. Vodili su 1:0 i imali igrača vise. A u finalu su ti isti Francuzi razbili Brazil. Ja zalim samo sto u sportu nije opstala ona stara Juga. Bili bi medju glavnim favoritima za osvajanje SP a ne bi nas bilo strah hocemo li proci grupu.
(peca, 14. jun 2018 22:30)

Pa ja i jesam objektivan. Naravno da im je to 3. mesto iz 98. god veliki, ogroman uspeh, i naravno da im je to bilo vredno radovanja. Ali isto tako je činjenica da su grupu prošli zbog pobeda nad amaterima iz Jamajke i poluamaterima sa samo jednim dobrim igračem Japanom, te kasnije pobedama nad Rumunijom sa penala, čijoj generaciji je tada prošao bio onaj zenit moći iz 94. god, zatim pobedili još stariju Nemačku sa prosekom starosti preko 30 godina tada, sa Mateusom od 40 godina, potom izgubili od Francuza ne za dlaku kako kažeš već sasvim zasluženo, zabio im dve golčine odbrambeni igrač Francuza Tiram kome su ta dva gola bila i ostala jedina dva gola u reprezentativnom dresu i kome naravno nije ni bio posao davanje golova naravno. To je činnjenica. a činjenica je i da su nakon toga ispadali u grupi na svim Mundijalima na kojima su bili, nisu uspevali da dobijaju jače repke u grupama a i od lošijih su gubili neretko, ili igrali nerešeno, Ekvador, Meksiko dva puta, Australija, redovno su im uzimali meru, i to je činjenica. A na sve te Mundijale su išli pompezno ovako kao sada, leteli visoko, videli sebe već u finalima.

Ivan

pre 5 godina

(croata, 14. jun 2018 23:04)

Pa i ja komentarišem i uopšte nisam zapenio. Upravo i ja želim da komentarišem sa vama jer se stalno javljate ovde, očito je ovde mnogo zabavnije nego na vašim portalima i drago mi je zbog toga. Znači, nemoj da ispadne da ni 1 gol neće vaša snažna repka moći postići Vikinzima a krene li Vikinge onaj njihov snažni severni ples po terenu budi ubeđen da se to veoma može desiti i posle nemoj da bude kuknjava. Samo te upozoravam. Ti vikinzi su vam jednom već očitali lekciju fudbala u kvalifikacijama. A za 98. što sam rekao sve stoji, proveri i sam. Sve to stoji, i da je tadašnja Nemačka imala igrače sa prosekom preko 30 god i da ste Rumune sa penala jedva pobedili, čiji je zenit fudbalski bio 4 godine pre toga, i da ste jedva pobedili skromni Japan sa jednim golom, i da ste pobedili amatere sa Jamajke jednom ispodporosečnom igrom.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ Мики - Баш тако, ником није лако дати 5 комада. Ето, Руси су дали Арабији ал и му смо Боливији неки дан. А ту су негдје Арабија и Боливија, невезано што су се једни пласирали а ови други нису. Најважније је запети и то из петних жила да се та прва добије а после је већи притисак на Швајцарској и Костарики, Бразил нећу ту сврставати иако мислим да можемо и њих да добијемо, зашто да не јер и њих је 11 на терену а и наши играчи, бар већина њих игра исто у великим клубовима и то запажене улоге као и њихови играчи. То је 90 минута, све што је било некад "пада у воду", нема превеликог респекта, а бољи су само ако то докажу на терену. Зато опет кажем: НАПРЕД СРБИЈА! 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

Nathan

pre 5 godina

S kim igra USA? Posto vidim da ovde ima puno navijaca pomenute reprezentacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos, 14. jun 2018 18:50

Ako je neko protiv Rusa to znaci da je za amere? Sto se utakmice tice ocekivana pobeda rusije, ocekivao sam da bude teze jer su dosta losi poslednje 2,3 godine ali nisam ni ocekivao da je RSA ovoliko pa slobodno mogu reci amaterski tim. Golovin je pokazao kakav je prospekt i zasto ga traze veliki timovi. Rusija ovom pobedom u sjajnoj situaciji za prolazak dalje jer tesko je ocekivati da Egipat moze da nadmasi ovaj rezultat tako da im je dovoljan i remi ako pretpostavimo da sve bude ocekivano i oba tima pobede RSA a izgube od Urugvaja tako da rusija ide dalje zbog gol razlike moja procena.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

(Goran, 14. jun 2018 19:52)

Probaj jedan dan taj "ne pravi" post, pa onda pisi komentare. Ziveo sam nekoliko godina u muslimanskim zemljama i video kako je na 40+ stepeni ne popiti ni kap vode ceo dan. A moras da ides na posao i obavljas svakodnevne obaveze ukljucujuci i pripremu iftara i molitve.
Inace, vest je o fudbalskoj utakmici.

croata

pre 5 godina

i ko se sada sjeca posle ovakve velicastvene pobede Rusije, nekih nebitnih prijateljskih utakmica i fifa rang lista, SP je nesto posebno!!!! rusi izjednalici najubeljdiviju pobedu sa SP 1994 kada su dobili kamerun 6-1 ( i 5 golova legendarnog Salenka)!
(marko, 14. jun 2018 19:28)

Sta im vrijedi, tad nisu prosli grupu, a nece ni sad.

neutralni felsh

pre 5 godina

87. minut - ruski igrac golovin sprovodi ubedljivo najgori kontranapad ove godine: nosi loptu, zaustavlja se, nesto petlja dok mu otimaju loptu i pritom pravi prekrsaj za zuti... onako ni pioniri ne igraju. 
(neutralni felsh, 14. jun 2018 18:50) 

Druze taj Golovin je uz Ceriseva bio najbolji i totalni mec-viner. 2 asistencije i pogodak.
(sef strucnog staba, 14. jun 2018 19:04)


da, ali nisam ni rekao da je bio los, nego da se jednom skroz spetljao, bas pred kraj... zato je i bilo upadljivo.

peca

pre 5 godina

Ivan
Treba biti objektivan. Reprezentaciji Hrvatske je za dlaku izmaklo finale SP u Francuskoj. Vodili su 1:0 i imali igrača vise. A u finalu su ti isti Francuzi razbili Brazil. Ja zalim samo sto u sportu nije opstala ona stara Juga. Bili bi medju glavnim favoritima za osvajanje SP a ne bi nas bilo strah hocemo li proci grupu.

Auto

pre 5 godina

Игра Руса није била величанствена,али победа јесте.Пролазе групу,то нема кикса
За даље ћемо видети.СА танка,иако је у једном моменту имала већи посед лопте.
(артиљерац, 14. jun 2018 20:12)

Sta je bilo na kraju, jesi kupio Ladu u Belorusiji?

Невен

pre 5 godina

Ово ко у баскету, одакле год су шутнули она ушла ко кап... мислим да их је данас испуцала срећа за даље...

V

pre 5 godina

(AlCapo, 14. jun 2018 17:50)

Ako mozes molim te posalji link... Trenutno sam u Italiji i imam problem sa Firewall-om pa mozda taj ruski sajt uspe da prodje :)

legolas

pre 5 godina

Саудијци једва прошли групу за пласман у Русију. -Гренланд. ; Камбоџа. : Ускршња. острва; Ма каква екипа која не може да шутне на гол. Русија ће се грдно преварити ако помисли да су нешто урадили.Немају игру,темпо....и то против оваквих очајника.Који су да кажем и то у другом полувремену пријатељске утакмице против Немачке одиграли солидно.Стварали шансе,имали пенал били агресивни,стисли Немце дали го на крају крајева једној Немачкој!!Али СП је ипак нешто друго!!

Saša

pre 5 godina

Ne računajući našu himnu, himne Rusije, Amerike i Francuske su najlepše, a od te tri - ipak, Marseljeza! Ali što reče moje dete kada je imalo 6 godina - i sve ostale su lepe :).

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Meni je smesan peti gol Rusa tj. smesan mi je golman SA. Klasican amater,cak ni to. Slobodnjak za Ruse vise sa desne strane,igrac koji se spremio da izvede vidi se da je desnjak,tako se i namestio, i vise je nego jasno da ta lopta u 99% slicajeva moze da ide samo u levi deo gola (iz golmanove perspektive), igrac sutira maltene nonsarlantno, preko zida,lopta pada blize levoj stativi,na pola visine, a golman kasni jedno dva koraka. :) Prolece pored stative posle pola minuta. :)

Micotakis

pre 5 godina

Sve dok na svetskom igraju razne Arabije Irani Maroko ej cuj Maroko i takvi bice ovakvih rezultata.Treba menjati sistem takmicenja a jedna Italija ne igra ili Holandija.

croata

pre 5 godina

(Ivan, 14. jun 2018 21:17)

Sta si se zapjenio, malo komentiramo i to je sve.
Tebe su rusi odusevili, mene nisu, zuje naveliko samo saudijski amateri to nisu mogli iskoristit. Upamti urugvaj ce ih prebit, a i s egiptom ce bit svega pogotovo ako sutra izgube od urugvaja. Najvjerojatnije(ukoliko domaca putinova kuhinja nesto ne zakuha) sutra egipat i urugvaj x, urugvaj gazi ruse, egiptu dovoljno i nerjeseno, svi popravljaju gol razliku na nesretnicima iz saudijske arabije i na kraju:
1. urugvaj 9
2. egipat 5
3. rusija 4
4. s.a. 0
I bez obzira na petardu rusi su zalutali na ovaj sp. Nece proci grupu.
A ovo za 1998 necu ni komentirat

AlCapo

pre 5 godina

@V
Evo drugar, saljem link: livetv.ru
Vidim da je jos neko dostavio isti link. Ja sam vec mnogo puta gledao razne utakmice preko tog sajta.

Auto

pre 5 godina

Sta je bilo na kraju, jesi kupio Ladu u Belorusiji?
(Auto, 14. jun 2018 20:47)

A ti? Jesi napunio dnevnu dozu negativnosti za danasnji dan?
(na kraju krajeva, 14. jun 2018 22:17)

Covek je lepo napisao na auto odeljku da planira da kupi Ladu u Belorusiji, samo da vidi do kraja da li ce uspeti, a ja ga lepo pitam kako ide stvar. Sta tebi treba da pljujes na ono sto ne poznajes?

seki

pre 5 godina

net tv.Kako je moguce da ja na bolju tv imam rts bez blokade imam arenu sport klub sve glavne yu kanale placam 10evra njima sam placao 16 i kad je serija nemanjići ili liga šampiona na rts oni blokiraju kod drugih iptv oparetera nema problem.

neutralni felsh

pre 5 godina

(neutralni felsh, 14. jun 2018 20:23) 

Imao dva stana u Sociju, u ono vreme, pre 15-20 godina, bili skromni, bilo takvo vreme. U Anapi promenio tri, zbog turisticke sezone, vozio auto na stajanku po blatu, sada gledam snimke iz Anape i ne mogu da verujem. Moskva,prvi stan bio sto ti kazes krs, ali na metro stanici,kako je vreme prolazilo, sve bolje i bolje. Vidi,ziveo celo leto u derevni,600 km. od Moskve, znas sta je derevna? E vidis,kuca od oblica minimum 30 cm precnika, bunar,reka, blizu jezero, sume pune gljiva, brusnice i borovnice koliko mozes da uberes, domaca smetana sa sveze ubranim lisicarkama....O cemu ti pises? Pa ti si tamo bio obicni gastarbajter i nista vise. Ne pali narod da nesto znas.
(eh, 14. jun 2018 20:45)


to o cemu sam ja pisao nisi dobro razumeo. ali nije bitna nemoguca misija, bitno je da ti samo znas sta je derevna (derevnja) i da ti koristis kao ispit ruske zrelosti. zanimljivo da covek sa stazom u sochiju spocitava nekome da je gastarbajter. i ko sad pali narod ovde da mi je da znam. cuj njega, poznavalac rusije jer je na dachi ubrao pecurku, verovatno pogresnu.

CCCP

pre 5 godina

Meni je ruska himna predivna.
(Trovach, 14. jun 2018 16:59)

Khm. To je himna Sovjetskog Saveza, samo su je Ruje "posudile", kako samo oni znaju da "posudjuju" od drugih. Enjoy!

trener

pre 5 godina

Treba smanjiti broj ucesnika SP . Da se kvalitet fudbala poveca, jer egzoticni timovi poput Arabije, Srbije, Paname i sl. samo doprinose slabim i dosadnim utakmicama.

Micotakis

pre 5 godina

Sve dok na svetskom igraju razne Arabije Irani Maroko ej cuj Maroko i takvi bice ovakvih rezultata.Treba menjati sistem takmicenja a jedna Italija ne igra ili Holandija.

neutralni felsh

pre 5 godina

87. minut - ruski igrac golovin sprovodi ubedljivo najgori kontranapad ove godine: nosi loptu, zaustavlja se, nesto petlja dok mu otimaju loptu i pritom pravi prekrsaj za zuti... onako ni pioniri ne igraju.

neman

pre 5 godina

Rusi vec deceniju nisu svetska sila ni u jednom sportu osim u odbojci... Arabija nema pobedu na SP od 1994. ocekujem pobedu rusa, uz dosadnu utakmicu

impeRAtor

pre 5 godina

Reditelj drugi put u 10min u sred napada pusta sliku nečega sto se vec dogodilo samo iz drugog ugla. Prezentacija ekipa i formacija tuga i tama...Rusija...

salvador

pre 5 godina

Rusi lepu grupu sastavili..kah,kah...dobili. Klimatska prednost nad Arabijom, Urugvajem i Egiptom.
Verujem da ce sve reprezentacije iz toplijih krajeva odigrati bar 10 posto ispod svojih mogucnosti zbog klimatskih razlika.

Свињар

pre 5 godina

Da li Rusi igraju slucajno sa S. Arabijom na zadnji dan muslimanskog posta? Verujem da je dosta igraca SA postilo i danas. 
(ja, 14. jun 2018 17:32) 

Православци тренутно посте Петровски пост, то сигурно одузима много на квалитету руске репрезентације. И наши репрезентативци ће се много намучити због поста.

croata

pre 5 godina

i ko se sada sjeca posle ovakve velicastvene pobede Rusije, nekih nebitnih prijateljskih utakmica i fifa rang lista, SP je nesto posebno!!!! rusi izjednalici najubeljdiviju pobedu sa SP 1994 kada su dobili kamerun 6-1 ( i 5 golova legendarnog Salenka)!
(marko, 14. jun 2018 19:28)

Sta im vrijedi, tad nisu prosli grupu, a nece ni sad.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

лол како лош фудбал. Једни јуре као муве без главе, други се саплићу, немају појма ни где се налазе. Као да си скупио 22 човека, дао им лопту и рекао "играјте како знате и умете". На сву срећу, сутра је Шпанија - Португалија.

M. Radosavljevic

pre 5 godina

Православци тренутно посте Петровски пост, то сигурно одузима много на квалитету руске репрезентације. И наши репрезентативци ће се много намучити због поста.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Свињар, 14. jun 2018 18:03) # Link komentara

Hriscani, nebitno, istocni ili zapadni, ni u snovima ne postuju post kao sto to cine muslimani. Verujem da Rusi uopste i ne poste, dok za nase sam cak siguran 100%. Dok kod muslimana taj post je tako rigorozan, da cak ni vodu ne piju dok ne zadje sunce. Toliko o tome koliko si obavesten.

croata

pre 5 godina

(Ivan, 14. jun 2018 21:17)

Sta si se zapjenio, malo komentiramo i to je sve.
Tebe su rusi odusevili, mene nisu, zuje naveliko samo saudijski amateri to nisu mogli iskoristit. Upamti urugvaj ce ih prebit, a i s egiptom ce bit svega pogotovo ako sutra izgube od urugvaja. Najvjerojatnije(ukoliko domaca putinova kuhinja nesto ne zakuha) sutra egipat i urugvaj x, urugvaj gazi ruse, egiptu dovoljno i nerjeseno, svi popravljaju gol razliku na nesretnicima iz saudijske arabije i na kraju:
1. urugvaj 9
2. egipat 5
3. rusija 4
4. s.a. 0
I bez obzira na petardu rusi su zalutali na ovaj sp. Nece proci grupu.
A ovo za 1998 necu ni komentirat

Auto

pre 5 godina

Игра Руса није била величанствена,али победа јесте.Пролазе групу,то нема кикса
За даље ћемо видети.СА танка,иако је у једном моменту имала већи посед лопте.
(артиљерац, 14. jun 2018 20:12)

Sta je bilo na kraju, jesi kupio Ladu u Belorusiji?

Sinisa90

pre 5 godina

Mnogi podcijenjuju Arabiju i misle da su lak plijen,a Rusiji uopste nece biti lako,vidjecete.Ovo ce biti najneizvjesniji Mundijal.Smanjio se taj jaz izmedju velikih reprezentacija i manjih.

neutralni felsh

pre 5 godina

Kako se lopta mucno kotrlja po ovoj imitaciji trave...
(impeRAtor, 14. jun 2018 17:34)



pristojna je, ali je stvarno mogla i bolja da bude, ima sitne dzombe, lopta ne klizi potpuno, hoce ponekad malo da odzvrkne i za evidentno je sporija... mozda nisu kvasili teren pre pocetka meca.
sad ce da nas napadnu da nam smeta trava kao sale ilicu onomad posle derbija ;)

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Meni je smesan peti gol Rusa tj. smesan mi je golman SA. Klasican amater,cak ni to. Slobodnjak za Ruse vise sa desne strane,igrac koji se spremio da izvede vidi se da je desnjak,tako se i namestio, i vise je nego jasno da ta lopta u 99% slicajeva moze da ide samo u levi deo gola (iz golmanove perspektive), igrac sutira maltene nonsarlantno, preko zida,lopta pada blize levoj stativi,na pola visine, a golman kasni jedno dva koraka. :) Prolece pored stative posle pola minuta. :)

neutralni felsh

pre 5 godina

87. minut - ruski igrac golovin sprovodi ubedljivo najgori kontranapad ove godine: nosi loptu, zaustavlja se, nesto petlja dok mu otimaju loptu i pritom pravi prekrsaj za zuti... onako ni pioniri ne igraju. 
(neutralni felsh, 14. jun 2018 18:50) 

Druze taj Golovin je uz Ceriseva bio najbolji i totalni mec-viner. 2 asistencije i pogodak.
(sef strucnog staba, 14. jun 2018 19:04)


da, ali nisam ni rekao da je bio los, nego da se jednom skroz spetljao, bas pred kraj... zato je i bilo upadljivo.

sakupljac minusa

pre 5 godina

Iran,Panama.S.Arabija,Maroko,Tunis...Takvih nema na Evropskom prvenstvu. Zato mi uvek bilo zanimljivije. Dzabe Brazil,Argentina,Meksiko,Urugvaj.. Kad koncentracija kvaliteta uvek bude veca na EP

Невен

pre 5 godina

Ово ко у баскету, одакле год су шутнули она ушла ко кап... мислим да их је данас испуцала срећа за даље...

bmiles

pre 5 godina

Poslao sam zenu kod komsinice,uskoro cu je poslati kod taste.Hocu na miru da gledam SP.Ovo je moj godisnji odmor od 30 dana!Kako je lepo da je Srbija na ovoj smotri,imam za nekog da navijam!

Mare

pre 5 godina

Lepo igra Rusija. Jeste Saudijska Arabija jedan od najslabijih timova na sampionatu ali Rusi ipak lepo igraju, vidi se da su uskladjeni i uigrani, kratki pasovi, precizni centarsutevi, cvrsto na sredini terena i u odbrani, lepo.

legolas

pre 5 godina

Саудијци једва прошли групу за пласман у Русију. -Гренланд. ; Камбоџа. : Ускршња. острва; Ма каква екипа која не може да шутне на гол. Русија ће се грдно преварити ако помисли да су нешто урадили.Немају игру,темпо....и то против оваквих очајника.Који су да кажем и то у другом полувремену пријатељске утакмице против Немачке одиграли солидно.Стварали шансе,имали пенал били агресивни,стисли Немце дали го на крају крајева једној Немачкој!!Али СП је ипак нешто друго!!

HanSolo

pre 5 godina

Pa vidim kako se svi pale za 5 golova.. Kad se pogleda fudbal arapa samo se može pitati kako su se kvalifikovali.. Ovo rusima nije nikakva "provera forme".. Nikad nisam gledao slabijeg tima u svetskom prvenstvu sem onih 9-0 za jugu protiv Zaira.. Rusi su očajni.. Pogotovo bez Đagojeva..
Nadam se da nisam u pravu ali..

Saša

pre 5 godina

Ne računajući našu himnu, himne Rusije, Amerike i Francuske su najlepše, a od te tri - ipak, Marseljeza! Ali što reče moje dete kada je imalo 6 godina - i sve ostale su lepe :).

LP

pre 5 godina

Na nivou druge lige Srbije. Nego Putin i Saudijski princ bas lepo uzivaju u lozi kao najbolji drugari. Sta ce Iranci veliki saveznici na to reci?

neutralni felsh

pre 5 godina

jesmo braca u neku ruku. rus moze da zivi u raspadu od kvartire ali ce imati najskuplji telefon. ko je ziveo tamo moze da posvedoci. 
(neutralni felsh, 14. jun 2018 19:01) 

Potvrđujem iz iskustva. Ovde u NY na Brighton Beach - u, gde je većinsko SSSR stanovništvo, svi voze auta od po 100.000 dolara a živi po njih 6-7 u dvosobnom stanu da bi mogli da plate ratu i osiguranje za kola.
(djoka iz NY, 14. jun 2018 19:35)


onda znas kakvih sve njihovih zena ima, san snova kad se doteraju kao sto znaju, bunda, tasnica, cizmice, stikla, tip-top... a kad te (najzad) odvede u stan, jao - vidis da treba i investitor i majstor :)
ali razumem ih kao narod, zeljan svega u doba komunizma, istorijski na udaru i od spolja i od iznutra, ugnjetavanja, uvek su obozavali sljastece stvari da ne bi videli okolno sivilo - sad neka zive, makar i nacifrano, proci ce ih za par pokolenja pa ce dobiti svoje autenticne hipi poglede, kao i braca ameri, mora prvo srednja klasa da se stabilizuje, onda dolazi evolucija ukusa i skromnosti... i imaju odlicne moderne pisce. nije sve danil harms, pozdrav.

peca

pre 5 godina

Ivan
Treba biti objektivan. Reprezentaciji Hrvatske je za dlaku izmaklo finale SP u Francuskoj. Vodili su 1:0 i imali igrača vise. A u finalu su ti isti Francuzi razbili Brazil. Ja zalim samo sto u sportu nije opstala ona stara Juga. Bili bi medju glavnim favoritima za osvajanje SP a ne bi nas bilo strah hocemo li proci grupu.

fpkn

pre 5 godina

Ceremonija otvaranja je takva da nisam stekao osecaj da je prvenstvo u Rusiji...
(DarioHubner, 14. jun 2018 16:44)

Sta ocekivati od prosecnog srbina. Nikad zadovoljan

Kondo man

pre 5 godina

Rusi su trenutno najbolji fudbalski tim na svetu.Igraju kreativno,leprsavo,svi kao Maradona.Mozda jedino oni mogu da nas zaustave u pohodu na svetsku titulu.Saudijci igraju fantasicno prosto plesu na terenu.Verovatno ce morati da se pomire sa bronzom koja im pripada po kvalitetu.

Rusofilija, bolest najmilija...

pre 5 godina

Zasto Srbija i Rusija igraju pod dve razlicite zastave?? Mi smo jedan narod i treba da imamo zajednicku reprezentaciju.
(Joc@, 14. jun 2018 19:13)

Kakva besmislena izjava. Ovako nešto ne bi izjavio nijedan Belorus ili Ukrajinac, a sa Rusima u istorijskom i kulturnom smislu, dele mnogo više toga od nas.

Ivan

pre 5 godina

Sta im vrijedi, tad nisu prosli grupu, a nece ni sad.
(croata, 14. jun 2018 20:58)

Šta se ti za njih brineš, gledaj vaše, nemoj opet da ispadne da ćete se češkati tamo gde vas ne svrbi kada vas vikinzi sa severa opet spuste iz tih nebesa na kojima uvek letite. Potcenjivati nečiju pobedu od 5:0 nad bilo kim je više nego smešno. Vi jedini put kada ste prošli grupu na Mundijalu je bilo još davne 98. godine kada ste bili u grupi sa "premoćnim" repkama poput Jamajke i Japana koje ste nekako uspeli da pobedite, zatim ste izgubili od Argentine i nekako se uvalili u drugi krug gde ste najpre pobedili Rumune kojima je zenit te generacije bio 4 godina ranije u Americi i potom onu Nemačku koja je tada u svom sastavu imala igrače sa prosekom starosti gotovo 35 i čiji je vrh moći bio čak čak 8 godina ranije, na Mundijalu u Italiji naravno. Zatim za 3. mesto pobedili Holandiju kojoj je ta utakmica bila manje važnija od lanjskog sbnega, jer njima je 3. i 4. mesto sasvim isto, oni su fudbalska velesila kojoj je uspeh samo prvo mesto naravno. I vi ste našli nekome da se podsmevate? Ko visoko leti taj uvek nisko pada sine, opet će se to ponoviti u vašem slučaju po hiljaditi put a pouke nikada ne umete da izvučete!

русофил на квадрат

pre 5 godina

Како играју браћа руси, ја сам просто очаран!! Да ми полажемо барем делић овога има далеко да догурамо...

Пс: штета за Џагоева, прегорео је...

Uefine mezimice

pre 5 godina

лол како лош фудбал. Једни јуре као муве без главе, други се саплићу, немају појма ни где се налазе. Као да си скупио 22 човека, дао им лопту и рекао "играјте како знате и умете". На сву срећу, сутра је Шпанија - Португалија.
(Марвин тхе Мартиан)

Za prave poznavoce fudbala, sutra je derbi ljudskog i igrackog taloga - ljigavi protiv prljavih. I radije ce gledati reprizu danasnje utakmice dok cekaju utakmice Svaba i Belgijanca. Now, that's real football.

обс

pre 5 godina

И онда је Боливија слаба? Русија је дала 5 атрактивних голова, игра на свом терену, дише свој ваздух тако да има да прође групу. Русија може међу 8. Остали? Видећемо како ће се адаптирати. Не прија Русија свакоме.

djoka iz NY

pre 5 godina

jesmo braca u neku ruku. rus moze da zivi u raspadu od kvartire ali ce imati najskuplji telefon. ko je ziveo tamo moze da posvedoci.
(neutralni felsh, 14. jun 2018 19:01)

Potvrđujem iz iskustva. Ovde u NY na Brighton Beach - u, gde je većinsko SSSR stanovništvo, svi voze auta od po 100.000 dolara a živi po njih 6-7 u dvosobnom stanu da bi mogli da plate ratu i osiguranje za kola.

Pera

pre 5 godina

Evo uvertire kako ce izgledati prvenstvo kad budu igrale 48 ekipe. Dominirace ovakve utakmice totalnih autsajdera. Ovakvoj Arabiji mozda samo mi ne bi dali 5 golova.

Goran

pre 5 godina

Hriscani, nebitno, istocni ili muslimani. Verujem da Rusi uopste i ne poste, dok za nase sam cak siguran 100%. Dok kod muslimana taj post je tako rigorozan, da cak ni vodu ne piju dok ne zadje sunce. Toliko o tome koliko si obavesten.
(M. Radosavljevic, 14. jun 2018 18:50)
Ni ti prijatelju nisi bas dobro obavesten, jer islamski post je sve drugo samo pravi post tesko da moze da bude , pre ce biti da je to samo jedna nakaradna verzija hriscanskog (pravoslavnog) posta, a sada cu ti navesti i cinjenice zasto je to tako...najpre, tacno je da muslimani tokom ramazanskog posta nista ne piju i ne jedu dok ne zadje sunce ...ali je zato sa druge strane, posle zalazka sunca sve dozvoljeno ,dakle mogu da jedu sta hoce i koliko hoce (a koliko je to dobro ili bolje receno koliki je to sok za organizam koji 12 pa i vise casova nije okusio ni hrane ni vode,mislim da je suvisno i komentarisati)...dakle nema ogranicenja kao u hriscanskom (pravoslavnom) postu ,gde se naravno ne koristi meso (osim ribe u odredjenim danima) kao i zivotinjski produkti poput mleka ,sira i jaja...a sta tek reci kada im je nakon zalazka sunca takodje dozvoljena i intimnost u postelji...kako se nesto ovako uopste moze nazvati postom ?

croata

pre 5 godina

(Ivan, 14. jun 2018 23:27)

Da si gledao taj island kad su nas pobijedili ne bi od njih stvarao bauk. To se desi jednom u 100 puta, doslovno su nam 3,4 puta presli centar, pogodili u 90toj i pobijedili, svaka cast, al ovo da su nam odrzali lekciju su gluposti. Isto tako dobro se poznamo, bit ce ih tesko probiti, al moze se s njima, vise me brinu divlji nigerijci.
Oko mundijala, smatra se da su najbolji mundijali ikad bili 1994 i 1998, a ti da su svi nasi protivnici bili bezveznjaci. Rumunji dobiju engleze fenomenalna generacija, mi odigrali upravo protiv njih najbolju utakmicu, za stare svabe, s igracem manje su nas ti starci stiskali skoro 70 minuta itd.. Mi jesmo imali srece, al da su nam protivnici bili smijesni ...

Ivan

pre 5 godina

Lagana ubedljiva pobeda domaćina Rusije protiv Saudijske Arabije sa 5:0 na otvaranju Mundijala. Videlo se odmah da je Rusija ubedljivo bolja od Saudijske Arabije, za dve klase bolja, i rutinski je dobila ovu utakmicu. Utakmica je bila odlična, puno lepih golova, Saudijska Arabija naravno nije bila dorastao protivnik Rusiji i pobeda Rusa se od samog početka utakmice nije dovodila u pitanje ni sekunda. Ovim rezultatom ove utakmice definitivno padaju po ko zna koji put u ovdu tvrdnje pojedinih "stručnjaka" da danas "svako svakoga može da pobedi", a to jednostavno nije tačno, niti je ikada bilo tačno. Reprezentacije poput Saudijske Arabije i sličnih su treća klasa svetskog fudbala i naravno da su autsajderi. Čestitke Rusima na ovoj pobedi, odigrali su izvrsno ovaj meč, postigli lepe i raznovrsne golove, naročito su bila lepa oba gola Čeriševa koji su jedna prava majstorija zaista, a i gol Golovina iz slobodnog udarca je velemajstorski. Početak Mundijala obećava, uvodna utakmica je bila super, samo neka nastave ovako kao danas i ostale reprezentacije i biće super.

Ivan

pre 5 godina

(croata, 14. jun 2018 23:04)

Pa i ja komentarišem i uopšte nisam zapenio. Upravo i ja želim da komentarišem sa vama jer se stalno javljate ovde, očito je ovde mnogo zabavnije nego na vašim portalima i drago mi je zbog toga. Znači, nemoj da ispadne da ni 1 gol neće vaša snažna repka moći postići Vikinzima a krene li Vikinge onaj njihov snažni severni ples po terenu budi ubeđen da se to veoma može desiti i posle nemoj da bude kuknjava. Samo te upozoravam. Ti vikinzi su vam jednom već očitali lekciju fudbala u kvalifikacijama. A za 98. što sam rekao sve stoji, proveri i sam. Sve to stoji, i da je tadašnja Nemačka imala igrače sa prosekom preko 30 god i da ste Rumune sa penala jedva pobedili, čiji je zenit fudbalski bio 4 godine pre toga, i da ste jedva pobedili skromni Japan sa jednim golom, i da ste pobedili amatere sa Jamajke jednom ispodporosečnom igrom.

room 1408

pre 5 godina

E sreća da imam internet TV inače ne bi mogao da gledam na IPTV,posto non-stop se kvari.Zato kod mene otac ne može u svojoj sobi da gleda.Nesto mi milo posto covek mi ne d? da raskinem ugovor sa njima.Kaze to je sigurnost,država,.itd.,.. da ne nabrajam koga sve hvali,..Valjda penzioner pa dečiji mozak,..Mislim sto se tiče utakmice da ovi nisu merilo.Rusija verovatno ne bi ni ucestvovala na ovom SP da su igrali kvalifikacije i da nisu domaćini,...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Владимире Владимировичу Путине, на крају се добро "извини" том шеику😃😃😃! Ово треба да буде путоказ нашим "орловима", углавном напад...! БРАВО РУСКА БРАЋО👏👏👏👏👏!

Johnny Vobra

pre 5 godina

Sto me nerviraju ovi sto komentarisu "ko jos gleda kako neko trci za loptom", "fudbal je bezveze " I sl. Odi brate u setnju, nemoj da nas smaras. Nas zanima. Cao Zdravo

Nathan

pre 5 godina

S kim igra USA? Posto vidim da ovde ima puno navijaca pomenute reprezentacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos, 14. jun 2018 18:50

Ako je neko protiv Rusa to znaci da je za amere? Sto se utakmice tice ocekivana pobeda rusije, ocekivao sam da bude teze jer su dosta losi poslednje 2,3 godine ali nisam ni ocekivao da je RSA ovoliko pa slobodno mogu reci amaterski tim. Golovin je pokazao kakav je prospekt i zasto ga traze veliki timovi. Rusija ovom pobedom u sjajnoj situaciji za prolazak dalje jer tesko je ocekivati da Egipat moze da nadmasi ovaj rezultat tako da im je dovoljan i remi ako pretpostavimo da sve bude ocekivano i oba tima pobede RSA a izgube od Urugvaja tako da rusija ide dalje zbog gol razlike moja procena.

Јабучило

pre 5 godina

Khm. To je himna Sovjetskog Saveza, samo su je Ruje "posudile", kako samo oni znaju da "posudjuju" od drugih. Enjoy! 
(CCCP, 14. jun 2018 18:50) 

Неурушиви савез
Слободних република
Саздала је занавек
Велика Рус(ија).

Нек живи саздан
Вољом народа
Велики, моћни
Совјетски савез

И тако даље... Толико о наводној крађи.

Ivan

pre 5 godina

Ivan
Treba biti objektivan. Reprezentaciji Hrvatske je za dlaku izmaklo finale SP u Francuskoj. Vodili su 1:0 i imali igrača vise. A u finalu su ti isti Francuzi razbili Brazil. Ja zalim samo sto u sportu nije opstala ona stara Juga. Bili bi medju glavnim favoritima za osvajanje SP a ne bi nas bilo strah hocemo li proci grupu.
(peca, 14. jun 2018 22:30)

Pa ja i jesam objektivan. Naravno da im je to 3. mesto iz 98. god veliki, ogroman uspeh, i naravno da im je to bilo vredno radovanja. Ali isto tako je činjenica da su grupu prošli zbog pobeda nad amaterima iz Jamajke i poluamaterima sa samo jednim dobrim igračem Japanom, te kasnije pobedama nad Rumunijom sa penala, čijoj generaciji je tada prošao bio onaj zenit moći iz 94. god, zatim pobedili još stariju Nemačku sa prosekom starosti preko 30 godina tada, sa Mateusom od 40 godina, potom izgubili od Francuza ne za dlaku kako kažeš već sasvim zasluženo, zabio im dve golčine odbrambeni igrač Francuza Tiram kome su ta dva gola bila i ostala jedina dva gola u reprezentativnom dresu i kome naravno nije ni bio posao davanje golova naravno. To je činnjenica. a činjenica je i da su nakon toga ispadali u grupi na svim Mundijalima na kojima su bili, nisu uspevali da dobijaju jače repke u grupama a i od lošijih su gubili neretko, ili igrali nerešeno, Ekvador, Meksiko dva puta, Australija, redovno su im uzimali meru, i to je činjenica. A na sve te Mundijale su išli pompezno ovako kao sada, leteli visoko, videli sebe već u finalima.

eh

pre 5 godina

(neutralni felsh, 14. jun 2018 20:23)

Imao dva stana u Sociju, u ono vreme, pre 15-20 godina, bili skromni, bilo takvo vreme. U Anapi promenio tri, zbog turisticke sezone, vozio auto na stajanku po blatu, sada gledam snimke iz Anape i ne mogu da verujem. Moskva,prvi stan bio sto ti kazes krs, ali na metro stanici,kako je vreme prolazilo, sve bolje i bolje. Vidi,ziveo celo leto u derevni,600 km. od Moskve, znas sta je derevna? E vidis,kuca od oblica minimum 30 cm precnika, bunar,reka, blizu jezero, sume pune gljiva, brusnice i borovnice koliko mozes da uberes, domaca smetana sa sveze ubranim lisicarkama....O cemu ti pises? Pa ti si tamo bio obicni gastarbajter i nista vise. Ne pali narod da nesto znas.

Bane

pre 5 godina

@iskon
@sporthipnoza

Ako vas svetsko prvenstvo ne zanima zasto uopste komentarisete i pokusavate da pokvarite uzitak nama kojima je to veoma intersantno.


Idite u setnju, muzej, pozoriste i pustite nas da uzivamo u fudbalu.

Sportski pozdrav.

navijac

pre 5 godina

@Reditelj drugi put u 10min u sred napada pusta sliku nečega sto se vec dogodilo samo iz drugog ugla. Prezentacija ekipa i formacija tuga i tama...Rusija...
(impeRAtor, 14. jun 2018 17:11)

Ja sam prvo mislio da tripujem, ali dobro, nisam jedini :) Kao da im kamera blizu terena kasni za jednu sekundu!

AlCapo

pre 5 godina

Otvorih nalog na RTS planeta, nadajuci se da cu gledati direktne prenose sa SP dok sam u inostranstvu, ali nista! Oni ne pustaju prenos, navodno zbog autorskih prava! Zato neka znaju svi koji idu napolje, da nece moci da gledaju prenose utakmica nase reprezentacije preko ovog sajta RTS, sto je bas razocaravajuce. Ali ipak, ovu uvodnu utakmicu uspevam da pratim, bez registracije ili pretplate, preko jednog ruskog sajta.

Деда ти се жалости јер носиш његово презим

pre 5 godina

Hriscani, nebitno, istocni ili zapadni, ni u snovima ne postuju post kao sto to cine muslimani. Verujem da Rusi uopste i ne poste, dok za nase sam cak siguran 100%. Dok kod muslimana taj post je tako rigorozan, da cak ni vodu ne piju dok ne zadje sunce. Toliko o tome koliko si obavesten.
(M. Radosavljevic, 14. jun 2018 18:50)

Православци посте и ћуте, не траже да их неко сажаљева због тога и да им се диви. Радују се посту, Бог је тада са њима и због тога им није тешко.
Прочитај нешто о православљу рецимо лествицу па се онда прави обавештен.

na kraju krajeva

pre 5 godina

Игра Руса није била величанствена,али победа јесте.Пролазе групу,то нема кикса
За даље ћемо видети.СА танка,иако је у једном моменту имала већи посед лопте.
(артиљерац, 14. jun 2018 20:12)

Sta je bilo na kraju, jesi kupio Ladu u Belorusiji?
(Auto, 14. jun 2018 20:47)

A ti? Jesi napunio dnevnu dozu negativnosti za danasnji dan?

jaknds

pre 5 godina

Rts planeta, platforma koja služi za online gledanje televizije sada ne radi ili radi uz neverovatne prekide. Mi živimo u XX veku.. Sramota

četvrtak

pre 5 godina

Meni je ruska himna predivna.
(Trovach, 14. jun 2018 16:59)

Khm. To je himna Sovjetskog Saveza, samo su je Ruje "posudile", kako samo oni znaju da "posudjuju" od drugih. Enjoy!
(CCCP, 14. jun 2018 18:50)

A Sovjeti su kao bili vanzemaljci koji nemaju nikakve veze sa Rusima??? Rusi su i tada bili vecinski narod, nema sta oni od pozajmljuju od drugih, to je njihova himna, samo su reci izmenili.

neutralni felsh

pre 5 godina

Rusi lepu grupu sastavili..kah,kah...dobili. Klimatska prednost nad Arabijom, Urugvajem i Egiptom. 
Verujem da ce sve reprezentacije iz toplijih krajeva odigrati bar 10 posto ispod svojih mogucnosti zbog klimatskih razlika.
(salvador, 14. jun 2018 17:19)


rusko, kontinentalno leto je slicno kao i leta u navedenim zemljama. narocito na prostorima ispod moskve, jugoistocno, oko volge, leta su vruca i puna komaraca. jedino su noci hladnije, mada i to zavisi. klimatska razlika postoji, ali ne suvise velika da bi bila mnogo bitan faktor. jun i jul su vreli svuda u to vreme.

Sale

pre 5 godina

Cerisev odlican sa loptom ali sebican i pored sjajnog gola sto moze da ih kosta obzirom na povredu Dzagoeva. Inace nisu uopste toliko losi brz i fizicki jak fudbal se igra, sto ce nama biti ozbiljan problem...

Ivan

pre 5 godina

Mislim da bi reprezentacije poput Saudi Arabije morale da imaju mnogo rigoroznije put ka plasmanu na SP. Kada zavrse svoje kvalifikacije da igraju neko doigravanje. Ovo ne vodi nikuda, uvek su na SP, I uvek su najgori.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

(Goran, 14. jun 2018 19:52)

Probaj jedan dan taj "ne pravi" post, pa onda pisi komentare. Ziveo sam nekoliko godina u muslimanskim zemljama i video kako je na 40+ stepeni ne popiti ni kap vode ceo dan. A moras da ides na posao i obavljas svakodnevne obaveze ukljucujuci i pripremu iftara i molitve.
Inace, vest je o fudbalskoj utakmici.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ Мики - Баш тако, ником није лако дати 5 комада. Ето, Руси су дали Арабији ал и му смо Боливији неки дан. А ту су негдје Арабија и Боливија, невезано што су се једни пласирали а ови други нису. Најважније је запети и то из петних жила да се та прва добије а после је већи притисак на Швајцарској и Костарики, Бразил нећу ту сврставати иако мислим да можемо и њих да добијемо, зашто да не јер и њих је 11 на терену а и наши играчи, бар већина њих игра исто у великим клубовима и то запажене улоге као и њихови играчи. То је 90 минута, све што је било некад "пада у воду", нема превеликог респекта, а бољи су само ако то докажу на терену. Зато опет кажем: НАПРЕД СРБИЈА! 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

Ivan Veljković

pre 5 godina

Lepa utakmica na otvaranju Mundijala. Lagana rutinska pobeda domaćina Rusije nad Saudijskom Arabijom sa 5:0 uz pregršt prelepih ruskih golova. Sve čestitke Baćuškama zaista su lepo igrali danas.

Aleksej

pre 5 godina

Najveći planetarni događaj? Da ne preterujemo.
(Sven, 14. jun 2018 18:07)S obzirom da je u svetu zvanicno milijardu i trista miliona koji zive ispod granice siromastva tj. sa manje od 2. dolara dnevno i jesete najveci planetarni dogadjaj pored naravno selfija Kim Kardasijan!

seki

pre 5 godina

net tv.Kako je moguce da ja na bolju tv imam rts bez blokade imam arenu sport klub sve glavne yu kanale placam 10evra njima sam placao 16 i kad je serija nemanjići ili liga šampiona na rts oni blokiraju kod drugih iptv oparetera nema problem.

Xobotnica

pre 5 godina

Кад прочитам поједине злураде коментаре, помислим, како су срећни појединци који немају интернет, већ љуште пиво с комшијом у селу и гледају фудбал и уживају! Без експерата за фудбал, унутрашњу и спољну политику !

артиљерац

pre 5 godina

Игра Руса није била величанствена,али победа јесте.Пролазе групу,то нема кикса
За даље ћемо видети.СА танка,иако је у једном моменту имала већи посед лопте.

Лепи Цане

pre 5 godina

Da li Rusi igraju slucajno sa S. Arabijom na zadnji dan muslimanskog posta? Verujem da je dosta igraca SA postilo i danas.
(ja, 14. jun 2018 17:32)

Да, играју случајно.

Tigar iz regiona

pre 5 godina

Gledao sam utakmicu na francuskoj televiziji, u studiju je bilo nekoliko bivsih fudbalera, Papen, Anderson, Pires, Fernandez, svi su redom pohvalili organizaciju, sam mec i ekipu Rusije. E sad, mozda oni nisu u pravu a nasi sveznajuci komentatori jesu.
(Radan, 14. jun 2018 19:39)

Ama naši eksperti sve znaju, druže. Rusija sigurno ne spada u prvu garnituru svetskog fudbala, ali na Mundijalu nije baš tako lako dati 5 komada bilo kome, i to uz dodatni pritisak - otvaranje prvensva, domaći teren, očekivanja publike... Ako ne naprave neki drastičan kiks u naredne dve tekme, sa ovim rezultatom već imaju jedno 70% šanse da prođu grupu.

Ilija Dukić

pre 5 godina

E a sad zamislite kad se prosiri SP na 48 ekipa. Sve sam suv kvalitet...
(Nenad, 14. jun 2018 18:07)

Ja iskreno jedva cekam da gledam otvaranje Kanada - Angola

ddidi

pre 5 godina

kakva igra rusa sa retro dresovima SSSR , zato su mozda i bili ovako silni!!! sala na stranu odlicna igra i ovo je inace najubedljivija pobjeda na otvaranju ikada eto finog rekorda za ruse!!!

JPR24

pre 5 godina

Rusi malo bolji no sto sam mislio. U zelji. U igri, okej, Saudijci su ipak slabiji, pace tek sa Egiptom i Urugvajom da vidimo da li su nesto, ili su blagi uzas kao sto su bili do sada.

neutralni felsh

pre 5 godina

Rusi sa ajfonovima u publici... Eee braćo...
(orange_party, 14. jun 2018 18:12)


jesmo braca u neku ruku. rus moze da zivi u raspadu od kvartire ali ce imati najskuplji telefon. ko je ziveo tamo moze da posvedoci.

sef strucnog staba

pre 5 godina

87. minut - ruski igrac golovin sprovodi ubedljivo najgori kontranapad ove godine: nosi loptu, zaustavlja se, nesto petlja dok mu otimaju loptu i pritom pravi prekrsaj za zuti... onako ni pioniri ne igraju.
(neutralni felsh, 14. jun 2018 18:50)

Druze taj Golovin je uz Ceriseva bio najbolji i totalni mec-viner. 2 asistencije i pogodak.

miki

pre 5 godina

hahahah, a dje je sad onaj sto se potpisuje sa Sandzak , najavljivao je kako ce S. arabija da pobjedi , kad ono ponizenje i petarda , kakav je igrac Golovin, Cerisev me bas iznenadio maestralnim golovima, sbaka cast i Dzubi uvijek je bio pravi golgeter onaj stameni centarfor kakve je istocna evropa uvijek imala, sve u svemu sjajan pocetak SP Russia 2018!!!!

ddidi

pre 5 godina

komentari juce bice 0-2 golova 0-0 ili1-1, kad ono fudbalska lekcija rusa svaka cast, eto ko sve komentarise i daje analize , dakle ljudi barem uzivajte u fudbalu ako ne znate da prognozirate a jedino mjerilo su vam nebitne prijateljske utakmice!!!

комша

pre 5 godina

Јуче причађ другару са ће видети кад почне светско, да ће видети како ми имамо 7.000.000 стручњака за фудбал... Ма шта за фудбал, за све.

maconii

pre 5 godina

haha...a pre meca bice nereseno,0-2 gola sve sami strucnjaci...nije rusija jaka koliko je saudijska arabija slaba...rusi su mnogo gresili na sredini terena ali su opet dali 5 komada i jos manji posed lopte...kad je tako to znaci da je protivnik izuzetno slab

milosO

pre 5 godina

Treba smanjiti broj ucesnika SP . Da se kvalitet fudbala poveca, jer egzoticni timovi poput Arabije, Srbije, Paname i sl. samo doprinose slabim i dosadnim utakmicama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (trener, 14. jun 2018 18:26) # Link komentara
svetskom prvenstvu kvalitet fudbala nikad nije ni bio u prvom planu, to je globalno takmicenje i smisao njega jeste da timovi "egzoticnih" drzava ucestvuju i takmice se protiv velikih, da svako moze dobiti sansu da nekad ucestvuje. kvalitet fudbala trazi u LS, ovo je nesto drugo

Zlatko

pre 5 godina

komentari juce bice 0-2 golova 0-0 ili1-1, kad ono fudbalska lekcija rusa svaka cast, eto ko sve komentarise i daje analize , dakle ljudi barem uzivajte u fudbalu ako ne znate da prognozirate a jedino mjerilo su vam nebitne prijateljske utakmice!!!
(ddidi, 14. jun 2018 19:25)

Moj tiket: Rusija 1-1&3+, Urugvaj 2-2&2+, Maroko 1&VG2. Ako prođe- hiljadarka. Nije mnogo, ali je dovoljno. Ako prođe, taman da bude da se isprati Mundijal bez dodatnog ulaganja. Rusi prošli, čekaju se sutrašnje utakmice. Da je lekcija, baš i nije. 4. i 5. gol iz dva poslednja šuta na gol na kraju utakmice, kad je već sve bilo rešeno. Nisu mi Rusi bili ništa posebno, ali i takvi prosečni pokazali su razliku u kvalitetu. Mora se priznati da im je faktički ušlo sve što su šutnuli. Opet, i takvi prosečni, imaju lepu zalihu za nastavak i veoma dobre šanse da ih gol-razlika pogura dalje ako do toga dođe. Neko napisa da mogu među osam. Ako u drugoj grupi ne bude nekih ogromnih iznenađenja, tamo su Španija i Portugal dve ekipe koje idu dalje, tako da mislim da im je plasman među 16 puna kapa. Naravno, sve je nepredivo i ovo je samo mišljenje "na papiru", nešto sasvim drugo je dešavanje na terenu, ali hoću da kažem da neće biti katastrofa ako ispadnu od Španije ili Portugala.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Dajte neki link gde mogu da se prate utakmice. Hvala unapred.
(nemojte youtube, imam stqri komp html5 mi ne radi, 14. jun 2018 16:43)

На сваком преносу вас има...

https://rtsplaneta.rs

Negativni

pre 5 godina

Kakve li su ekipe koje je Arabija prosla kroz kvalifikacije...to bi vredelo pogledati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan CZ, 14. jun 2018 17:51)


Pa to je sve Bardova škola, on je tamo harao..."dozvolićete, jedan Al Saravi..."

velebit

pre 5 godina

Nikad gora utakmica na otvaranju.. Uzas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (freality, 14. jun 2018 18:48

Ne, najgora je bila 1974. Jugoslavija - Brazil 0:0

budimo realni

pre 5 godina

Rusi vec deceniju nisu svetska sila ni u jednom sportu osim u odbojci... Arabija nema pobedu na SP od 1994. ocekujem pobedu rusa, uz dosadnu utakmicu
(neman, 14. jun 2018 16:58)

Ma je li? A u prilog tome govori "samo" 70 medalja na OI prosle godine je l tako,odatle si zakljucio?

duki

pre 5 godina

ovo je SP, jel shvacaju ljudi koliko su nebitne prijateljske utakmice sa aspekta rezultata? jel razumete da se timovi oprobavaju i uigravaju, pa njemacka je dobila S arabiju 2-1 ,na SP bi dobila 6-0!!!!! svaka cast Rusiji takticki sjajno odigrano od kad su ih naceli znalo se da ce iz kontri da puca ali zadnja dva gola ceriseva i golovina nemam reci sjajno!!!! saudisjka arabija ce i dalje pamtiti samo cuveni tim iz 1994 i to je to!!!

boki

pre 5 godina

Bas je bila zanimljiva tekma.Braca rusi odlicno igraju i borice se sa urugvajem za prvo mesto.Jako disciplinovano igraju sa brzim krilima i jakim faulovima,saudijci su jedino pokazali da znaju da trce i da se dodavaju ,dali su svoj max

marko

pre 5 godina

i ko se sada sjeca posle ovakve velicastvene pobede Rusije, nekih nebitnih prijateljskih utakmica i fifa rang lista, SP je nesto posebno!!!! rusi izjednalici najubeljdiviju pobedu sa SP 1994 kada su dobili kamerun 6-1 ( i 5 golova legendarnog Salenka)!

Dusaninho

pre 5 godina

Za ovolike poznavaoce fudbala jedna poruka: u pitanju je SVETSKO PRVENSTVO. Dakle igraju ekipe iz celog sveta, svako ko se plasirao u svojoj grupi ili kontinentu kvalifikacija ima potpuno pravo da igra, makarne bio najgori na svetu. U tome je I car svetskog prvenstva I fudbala. Za "poznavaoca" koji nabraja Maroko u grupu fudbalskih imbecila, poruka je jasna - gledaj malo fudbal... Mehdi Benatija, Hakim Zijeh. Nije poenta koncentracija kvaliteta, koji ce, se u nokaut fazi svakako desiti, vec planetarni dogadjaj, najvaznija sporedna stvar I radost na svim meridijanima

DarkoArsić

pre 5 godina

Sviđa mi se uvodna špica, logotip turnira je simpatičan... Font slova i brojeva isto... A i ova Ruska Bajka u studiju je fina... Miriše na lep Mundijal, ali videćemo

neutralni felsh

pre 5 godina

(neutralni felsh, 14. jun 2018 20:23) 

Imao dva stana u Sociju, u ono vreme, pre 15-20 godina, bili skromni, bilo takvo vreme. U Anapi promenio tri, zbog turisticke sezone, vozio auto na stajanku po blatu, sada gledam snimke iz Anape i ne mogu da verujem. Moskva,prvi stan bio sto ti kazes krs, ali na metro stanici,kako je vreme prolazilo, sve bolje i bolje. Vidi,ziveo celo leto u derevni,600 km. od Moskve, znas sta je derevna? E vidis,kuca od oblica minimum 30 cm precnika, bunar,reka, blizu jezero, sume pune gljiva, brusnice i borovnice koliko mozes da uberes, domaca smetana sa sveze ubranim lisicarkama....O cemu ti pises? Pa ti si tamo bio obicni gastarbajter i nista vise. Ne pali narod da nesto znas.
(eh, 14. jun 2018 20:45)


to o cemu sam ja pisao nisi dobro razumeo. ali nije bitna nemoguca misija, bitno je da ti samo znas sta je derevna (derevnja) i da ti koristis kao ispit ruske zrelosti. zanimljivo da covek sa stazom u sochiju spocitava nekome da je gastarbajter. i ko sad pali narod ovde da mi je da znam. cuj njega, poznavalac rusije jer je na dachi ubrao pecurku, verovatno pogresnu.

Komša

pre 5 godina

@M.Radosavljević
Pa dobro,hrišćani nisu toliko disciplinovani kao muslimani - malo postera ima.
Ali ko bije po ušima muslimane da budu disciplinovani?
Kome je do fudbala taj igra fudbal,kome do spasenja taj posti.
Ko hoće da gleda fudbal ide na stadion ili stane ispred TVa,kome je do religije taj ide da se moli ...Prosto.
Ne znam da li si obavešten da sport nema veze sa religijama.
Na terenu je Bog sudija.

Radan

pre 5 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem. Vecina odaje utisak da slabo poznaje ovu igru. Igrace se najmanje tri utakmice, svaka ekipa, treba to sve pravilno rasporediti. Drugo, ako je Svetsko prvenstvo, logicno je da budu i slabije ekipe, i ko garantuje da SA nece uzeti bod recimo Urugvaju. Voleo bih da nasi igraju ovako "slabo" kao Rusi a da dobiju Kostariku, makar 1:0. Gledao sam utakmicu na francuskoj televiziji, u studiju je bilo nekoliko bivsih fudbalera, Papen, Anderson, Pires, Fernandez, svi su redom pohvalili organizaciju, sam mec i ekipu Rusije. E sad, mozda oni nisu u pravu a nasi sveznajuci komentatori jesu.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Sve dok na svetskom igraju razne Arabije Irani Maroko ej cuj Maroko i takvi bice ovakvih rezultata.Treba menjati sistem takmicenja a jedna Italija ne igra ili Holandija. 
(Micotakis, 14. jun 2018 19:51)

A gle cuda taj Maroko se nasalio se nasom reprezentacijom. Italija i Holandija nisu zasluzili, kad zasluze neka igraju. Kad ne das gol Svedskoj za 180min, onda...

kakogod

pre 5 godina

Ako se uzme u obzir pritisak pod kojim su Rusi ušli u meč , nisu loše odigrali prvi deo. Sve u sve nije ni toliko los meč , bore se i jedni i drugi . Ipak treba biti racionalan i ne očekivati Bog zna kakav fudbal , ni jedni ni drugi nisu top repke.

Milan

pre 5 godina

de ovo na 2:2
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PaRtiZan, 14. jun 2018 17:57) # Link komentara

Gledao si tekmu juce??

Lilo

pre 5 godina

@Da li Rusi igraju slucajno sa S. Arabijom na zadnji dan muslimanskog posta? Verujem da je dosta igraca SA postilo i danas. 
(ja, 14. jun 2018 17:32) 

Da si gledao utakmicu, vidio bi da su na svakoj pauzi Saudijci uzimali boce i pili vode. Kada je nesto vazno cemu smeta post, kada se putuje ili kada je neko bolestan, onda se ne posti.

TecHiFi

pre 5 godina

Dobili smo više nego što smo očekivali s obzirom ko igra :) Nije loš fudbal toliko, ja sam mislio da ne mogu ni jedni ni da daju gol do subote, ali ovo je gledljivo

V

pre 5 godina

(AlCapo, 14. jun 2018 17:50)

Ako mozes molim te posalji link... Trenutno sam u Italiji i imam problem sa Firewall-om pa mozda taj ruski sajt uspe da prodje :)

AlCapo

pre 5 godina

@V
Evo drugar, saljem link: livetv.ru
Vidim da je jos neko dostavio isti link. Ja sam vec mnogo puta gledao razne utakmice preko tog sajta.

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

Sve dok na svetskom igraju razne Arabije Irani Maroko ej cuj Maroko i takvi bice ovakvih rezultata.Treba menjati sistem takmicenja a jedna Italija ne igra ili Holandija.
(Micotakis, 14. jun 2018 19:51)

Sine, Maroko je ozbiljna reprezentacija. Porediti Maroko sa S.Arabijom može samo neko ko nema veze sa današnjim fudbalom.

Auto

pre 5 godina

Sta je bilo na kraju, jesi kupio Ladu u Belorusiji?
(Auto, 14. jun 2018 20:47)

A ti? Jesi napunio dnevnu dozu negativnosti za danasnji dan?
(na kraju krajeva, 14. jun 2018 22:17)

Covek je lepo napisao na auto odeljku da planira da kupi Ladu u Belorusiji, samo da vidi do kraja da li ce uspeti, a ja ga lepo pitam kako ide stvar. Sta tebi treba da pljujes na ono sto ne poznajes?

Pravda je pobedila

pre 5 godina

Baš mi je drago! Ne toliko zbog Rusije, nego zbog toga što je Bert van Marvajk dobio otkaz posle kvalifikacija samo zato što nije hteo da se preseli da živi tamo. A on i tadašnji stručni štab, među njima i Mark van Bomel, su sastavili solidnu ekipicu koja je izborila direktan plasman u grupi sa Australijom i Japanom. Posle otkaza holanđana su još jednog jadnika zamenili, i evo sad, najveći poraz ikada u prvoj utakmici svetskog prvenstva. Pa nek se šejci opet zezaju sledeći put.

fenomen

pre 5 godina

Imam nettv za koji placam 20 eura mesecno da bih mogao u dve sobe istovremeno. Rezultat je da su rts1 i rts hd zakljucali. Istovremeno na drugim iptv koji su skroz nelegalni kanali su otkljucani. I sta sad? Otkaciti nettv i gledati ko covek na crno i vise nego duplo jeftinije. Jos neko sa nettv da ovo potvrdi. Poz.

Kiki

pre 5 godina

@Da li Rusi igraju slucajno sa S. Arabijom na zadnji dan muslimanskog posta? Verujem da je dosta igraca SA postilo i danas.
(ja, 14. jun 2018 17:32)

Prema Islamu, a nek me neko ispravi ako grešim, putnici i oni koji su bolesni imaju pravo da ne poste taj dan, ili te dane. Igrači su ovde putnici i uveren sam da imaju apsolutno pravo, prema Islamu da danas ne poste. Ako grešim ili nisam dovoljno tačan, nek me neko ispravi.

nettv plus

pre 5 godina

Pisao sam nettv plus servisnoj sluzbi, ovo je odgovor:
" Poštovani,
Nazalost to je do RTSa. Mi nismo u mogucnosti po zakonu da prenosimo.
To je vezano za TV prava RTS televizije. Objašnjenje zašto odredjene sekvence programa RTSa ne možete da gledate nalazi se na linku , http://www.rts.rs/page/rts/ci/Dijaspora/story/1516/vesti/2471321/programi-rts-a-za-gledaoce-u-inostranstvu.html
Iz tog razloga imamo obevezu zatamnjivanja tokom emtovanja takvih sadrzaja na zahtev emitera. Ukoliko želite da kontaktirate u vezi sa tim radi dodatnih objašnjenja možete dostaviti svoja pitanja, kao i predloge i stavove upućivanjem elektronske poruke na e-mejl RTS-a koji je naznacen na toj stranici. Srdačan pozdrav".

Ivan

pre 5 godina

Evo ga ovaj Cerisev, doslo vreme da I on pokaze nesto od svog talenta. Velike su prognoze bile za njega kada je bio u Realu. Ovo mu je poslednja sansa da dokaze da je od potencijala postao odlican igrac.