Fudbal 87

Subota, 09.06.2018.

20:40

Krstajić: Bez euforije, Bleki kao Vidić, bravo za Mitra

Krstajiæ: Bez euforije, Bleki kao Vidiæ, bravo za Mitra IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

Objektivno

pre 5 godina

Taj Milenkovic je nas ubedljivo najslabiji igrac,medju ovih 23 i suludo je ocekivati nesto od njega.Samo nezrela licnost moze da ga stavi u prvu postavu ili mu dati sansu,makar i minut na SP.

Realno

pre 5 godina

(vrhunski strucnjak, 09. jun 2018 22:12)

Posle utakmice sa Albanijom, Ljajić bi trebalo da je uvek u startnih 11. Ne znam šta tebi nije jasno vrhunski stručnjače? I da, Torino nije "mali" klub, Torino je četvrti najuspešniji klub u istoriji Italijanskog fudbala...ne omalovažavaj klubove u svom neznanju. Gotovo ceo grad Torino navija za klub Torino, Juventus je klub cele Italije i ubedljivo najomraženiji klub u Italiji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dačina sa s,p, a bogami i r, 10. jun 2018 01:01)

Da zbog jedne utakmice neko bude zacementirano standaran u reprezentaciji? Šta nam je ta utakmica donela,osim prestiža i pobedu nad najomraženijom reprezentacijom? Po tebi je tada i Notingem Forest jedan od najboljih klubova Engleske,iako igra u drugoj ligi a njegovi igrači,sve same zvezde i nedodirljivi.Šta sve tastatura ne trpi i ko danas sve ne piše komentare.

веверица

pre 5 godina

@врхунски стручњак
матић је класа, али за србију није одиграо ни једну добру утакмицу. јуче је опет био најгори. да је на светском онако стартовао касно и грубо, добио би црвени лаганезе. љајић за србију никада није одиграо лоше.
матић је изразито дефанзивно оријентисан везни играч, а љајић права десетка. љајић је дуго био дериште, алк сазрео је...

samoiskreno

pre 5 godina

Ima li "Bleki" ime? Ovako je ko neko kere, malo poštovanja ne bi bilo na odmet :)
(TecHiFi, 09. jun 2018 21:02)Ajde ne lupetaj, sta da nece da se uvredi mozda?! Imaju prijateljski i blizak odnos pa moze da ga zove kako hoce, to nam i treba u repki..

Istina

pre 5 godina

Vrlo lako ce Milenkovic nadmasiti Vidicev ucinak u reprezentaciji !!
Stvarno bi morao mnogo da se potrudi da bude losiji od Vidica...
(antiDebil, 10. jun 2018 09:52)

On je već sada zalutao u reprezentaciji i ako dođe normalan selektor,koji neće dozvoliti da mu Ramadani sastavlja selekciju,Milenkoviću će ovo biti prvo i poslednje takmičenje.Što se tiče upoređenja sa Vidićem,nije mu a neće nikada ni biti,ni do članaka.Verujem da ni njemu samom nije jasno zašto je pozvan na ovakvom takmičenju,sa ovakvim igračima i još ga guraju u startnu postavu.

antiDebil

pre 5 godina

On je već sada zalutao u reprezentaciji i ako dođe normalan selektor,koji neće dozvoliti da mu Ramadani sastavlja selekciju,Milenkoviću će ovo biti prvo i poslednje takmičenje.Što se tiče upoređenja sa Vidićem,nije mu a neće nikada ni biti,ni do članaka.Verujem da ni njemu samom nije jasno zašto je pozvan na ovakvom takmičenju,sa ovakvim igračima i još ga guraju u startnu postavu.
(Istina, 10. jun 2018 10:27

Koji god selektor bio, ko god sastavljao reprezentaciju, ko god igrao skoro da sam siguran da se za naseg zivota u reprezentaciji nece pojaviti gori igrac od Nemanje Vidica tj igrac koji u reprezentaciji igra toliko losije nego u klubu !

jд123

pre 5 godina

Prvo kažeš bez euforije a onda jednog mladića posle jedne nebitne utakmice protiv ispodprosječne ekipe poredis sa mozda i najboljim stoperom ovog veka.
Pa daj...
(CJC, 09. jun 2018 21:59)

Није Крстајић рекао да је Миленковић добар као Видић, него с обзиром на године и (не)искуство да га подсећа на Видића када је играо прве утакмице за репрезентацију. Значи без треме, хладнокрвно, као да има искуство.

Објаснио је Паблито

Vidić je debitovao u reprezentaciji sa 19 god. u kvalifikacijama i to protiv italije čini mi se. Otud poređenje, videće se to sa Milenkovićem, potencijala ima.
(Pablito, 10. jun 2018 07:22)

Гледао сам ту утакмицу против Италије и добро се сећам како сам помислио "види овог малог Видића како игра, као да је 10 година старији".

Искрен да будем, ја сам се потајно надао управо стартној постави, која је истрчала против Боливије. Мислио сам да ће Рукавина играти десног бека а Бане штопера, Крстајић ме позитивно изненадио.

Nepismenog li sveta...

pre 5 godina

radonjic decko veze nema a dobro nad zapadu nebi bio niti u 5 ligi a kod nas je to dobro dobar igrac sta sam video od njega nista kao od sergeja velika 0 vidi se ko zna da igra fudbal to je ljajic bane i milenkovic ostali prosek fudbala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zoran, 9. jun 2018 22:09)

Batali ti fudbal, uzmi bolje knjigu u sake.
(Leskovcanin, 10. jun 2018 00:14)

Ovo kao da je neki stranac sastavio komentar na svom maternjem jeziku pa isti propustio kroz Google translate :)

komnen barjaktar

pre 5 godina

Bolje bi bilo da je imao jakog protivnika i u drugoj utkmici da stvarno vidi gde je tzv. reprezentativna selekcija u ovom momentu. Prošle nedelje izjavi da odmara glavne igrače čime ponavlja grešku Radomira Antića od pre 8 godina; Mladene, bilo kako bilo od vas niko ne očekuje nešto bog zna šta posebno. Tri utakmice u grupi u Rusiji su vam zagarantovane sve posle tih susreta ako budete igrali dobro i jeste a ako ne budete moraćete prihvatiti da kao selekcija ne vredite baš mnogo. To je tako a na izjavu Murinja da mu se više čini da bi Srbija posle grupne faze mogla bit pre treća a ne druga po broju osvojenih bodova možeš zajedno sa fudbalerima samo da se ljutiš! Na žalost to je nešto što se zove realnost!

antiDebil

pre 5 godina

Рано је да га хвалиш а поготово да поредиш са Видићем(по мом мишљењу нашим најбољим играчем у задњих 20-ак година након одласка Пиксија). Млад је, "полетеће", умислиће себи да је стварно тако и онда смо надрљали са њим у одбрани а знаш колико је то осјетљиво и одговорно мјесто. Полако, има времена, млад је он, не товари на њега терет(поређење са Видићем) који још не може носити... ☝✋
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 10. jun 2018 00:25)

Vrlo lako ce Milenkovic nadmasiti Vidicev ucinak u reprezentaciji !!
Stvarno bi morao mnogo da se potrudi da bude losiji od Vidica...

Miodrag

pre 5 godina

Pocinje Mundijal za koji dan, a "Ekipa u fazi stvaranja". Pazi molim te kako se vec napravio alibi za neuspeh. Dobro rece Pantic Milojko. Santrac je bar vodio pionire Galenike, a ovaj...?

iz-podgorice

pre 5 godina

Koja crna euforija? Zato sto si dobio Boliviju? Pa mogao si zakazati uzakmice protiv San Marina, Andore, Crne Gore i zabiti im petice pa da padamo jos u vecu euforiju...Ocito si ti pao u euforiju

...

pre 5 godina

Cas pljuju reprezentaciju, cas su zadovoljni, cas napisu milion komentara kako Radonjic ne sazluzuje da bude u top 50, a sada se raspravljaju da li treba da bude u prvoj postavi ili ne, stvarno smo cudan narod...

coldplayer

pre 5 godina

@Mittar
Ajde oladi.Koje ti iskustvo imas pa pricas ovde kao da nesto znas.Covek je igrao profesionalno fudbal jedno 25godina u dobrim ekipama sa dobrim trenerima.A sta si ti radio pa mozes da pricas price ovde?Dovoljno je sto je prvi trener koji je UBACIO NAJBOLJIH 11na teren.Zar to ne pokazuje da covek nije zalutao ovde.Kad je to bio slucaj.Pa seti se ko je sve igrao za prethodne selektore.Sta ti ja pricam uopste.

nekonstantnost

pre 5 godina

Ali decko moze da odigra 'kao Messi', a moze da mu se desi utakmica da ga nema nigde. Samo zato on nije u nekom znatno vecem klubu.
(navijac, 09. jun 2018 23:24)

Tako je, slažem se. Isto je i sa Tadićem, nažalost. Šta je tu je.

haos

pre 5 godina

tako je zvezdi doneo ligu evrope protiv krasnodara, zakucao gol protiv batea itd itd.
(drsmrt, 09. jun 2018 21:26)

I promašio izgledniju šansu protiv Arsenala. A u nekim mečevima se nije ni video.

Pablito

pre 5 godina

Vidić je debitovao u reprezentaciji sa 19 god. u kvalifikacijama i to protiv italije čini mi se. Otud poređenje, videće se to sa Milenkovićem, potencijala ima.
Utisak je bolji, ali smo spori, naročito u vraćanju nazad. Igra bez lopte mora da bude bolja, loši smo u presu.
Tadić je u autu potpuno, traži se. Imam utisak da se gušimo u napadu, nema uigranih pasova kroz sredinu saradnja Ljajić- Sergej je tu ključna

Samo jedan je BLEKI

pre 5 godina

Alo, selektore! A i svi ostali! Znate li vi da je bio JEDAN JEDINI BLEKI!??? Vladislav Bogićević! Car odbrane i sredine, najbolji igrač one čuvene majstorice u Frankfurtu kada smo pobedili Španiju, 1:0, i obezbedili učešće na SP u Nemačkoj 1974.
I sad vi prodajete nekog novog Blekija???
Ajde, nemoj da se brukate.

Горан

pre 5 godina

Ova utakmica je samo rezultatski dobra radi samopouzdanja? Ali, to može biti mač sa dve oštrice??? Trebalo je igrati sa jačim ili jakim protivnicima pred “Rusija2018”, a ne protiv nižerazredne Bolivije? Nije mi jasno kako uklopiti SMS, kao najskupljeg našeg igrača, sa Ljajicem, Maticem, Tadićem, a da igra svoju poziciju (iza Mitrovica). Odbrana nam je skupina “sporaća” i “crne gazele” kad nas budu pretrčavale vrtiće nam se u glavi? Uz to selektor nam je bez iskustva, uostalom to je praksa u Srbiji, jer su nam političari, bez iskustva, znanja, referenci???
(Mittar, 09. jun 2018 22:51)

Нисам убеђен да ти је јасан смисао знака интерпункције упитника. Коментар сам по себи и бож' помози. али

4k4.Dex

pre 5 godina

Ja ne znam da li se on pravi lud ili nije video kako je Milenkovic dva puta ispao za cist gol, sreca pa ovi ne znaju. Molim te ne stavljaj ga u prvu upropastice nas. Treba nam iskustvo u zadnjoj liniji.

Djed Gavrilo

pre 5 godina

Zašto Blekija porediti sa Vidicem?Vidic je bio ispod nivoa u repki.Uz to je kvario i atmosferu.Nikola je i kompletnija i zrelija fudbalska figura.Bar tako izgleda do sada.U celini ,po imenima i pokazanim igrama u klubovima i reprezentaciji do sada,meni ova reprezentacija deluje kapacitetno.Preciznije,imam utisak da je slozena dobro i da je selektor adekvatan za te momke.To je jako vazno.Selektor treba kao koordinator i on to može biti.Ustvari,u najkraćem rečeno,ovi momci mogu dosegnuti neverovatno visok nivo,ako budu napravili dobru hemiju -atmosferu.Neosporni su kao potencijal.Znaci samo je neophodna zajednicka želja i zanos.To je uvek falilo reprezentacijama ranije države i Srbije.Hrvati su tu veštinu naučili i imaju rezultat.

previše hejtera

pre 5 godina

Dobro mi reče, inače bih se baš izeuforisao!
(1000 zašto, 987 zato, 13 zašto da ne?!, 09. jun 2018 23:23)

Mislio je bas na tebe!? Dobro mi reče.

voodoo

pre 5 godina

Ne znam zasto po 10. put potencira da igraci imaju sezonu iza sebe, dugu, ovakvu, onakvu, pa sve reprezentacije dolaze sa igracima koji su upravo zavrsili svoje klupske sezone, sta ostali su zvali igrace koji su godinu dana odmarali?

Kostarika

pre 5 godina

Спаваш ли мирно Костарико! ✊
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 9. jun 2018 22:20)

Spavam mirno i jedva cekam da vas nakantam!

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

(vrhunski strucnjak, 09. jun 2018 22:12)

Posle utakmice sa Albanijom, Ljajić bi trebalo da je uvek u startnih 11. Ne znam šta tebi nije jasno vrhunski stručnjače? I da, Torino nije "mali" klub, Torino je četvrti najuspešniji klub u istoriji Italijanskog fudbala...ne omalovažavaj klubove u svom neznanju. Gotovo ceo grad Torino navija za klub Torino, Juventus je klub cele Italije i ubedljivo najomraženiji klub u Italiji.

Rekreativac

pre 5 godina

Draže mi da ne očekujem ništa i da momci naprave neki pozitivan rezultat nego da mislim da mogu da budu prvi i da se razočaram.

Šta god da urade svaka im čast. A naravno da su umorni kao i rudari i lekari ... Samo onaj ko nije bio profesionalni sportista može da misli drugačije.

Samo hrabro i bez euforije. Uživaću u fudbalu, siguran sam.
(jedostavno, 9. jun 2018 21:21)

Umni rad je fizicki neizdrziv. Samo onaj ko nije koristio mozak na visokom intelektualnom nivou moze da misli drugacije!

milorad

pre 5 godina

Nema veze ide svetsko prvenstvo da uigravamo tim, pa kad se zavrsi bice skroz uigrani za mediteranske igre. Ne moze nista preko noci, nisu godinu ipo dana kvalifikacije igrali ovi igraci nego neki drugi.

Savrseni primerak

pre 5 godina

Bez euforije?! Kakve crne euforije dobili ste ekipu koja fizicki ni visinom ne moze da vam parira. Kao protiv dece da ste igrali. A kod njihovog jedinog gola se videlo koliko ste suplji u odbrani.

azgard

pre 5 godina

Ima li "Bleki" ime? Ovako je ko neko kere, malo poštovanja ne bi bilo na odmet :)
(TecHiFi, 09. jun 2018 21:02)

Decku je to nadimak ceo zivot i sigurno se ne stidi toga i ne vidim zasto se postovanje prema njemu dovodi u pitanje? Stojkovica svi mogu da zovu Piksi, po nadimku, a Milenkovica ne smeju?

Leskovcanin

pre 5 godina

radonjic decko veze nema a dobro nad zapadu nebi bio niti u 5 ligi a kod nas je to dobro dobar igrac sta sam video od njega nista kao od sergeja velika 0 vidi se ko zna da igra fudbal to je ljajic bane i milenkovic ostali prosek fudbala 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zoran, 9. jun 2018 22:09)

Batali ti fudbal, uzmi bolje knjigu u sake.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Рано је да га хвалиш а поготово да поредиш са Видићем(по мом мишљењу нашим најбољим играчем у задњих 20-ак година након одласка Пиксија). Млад је, "полетеће", умислиће себи да је стварно тако и онда смо надрљали са њим у одбрани а знаш колико је то осјетљиво и одговорно мјесто. Полако, има времена, млад је он, не товари на њега терет(поређење са Видићем) који још не може носити... ☝✋

sumadinac

pre 5 godina

Samo pogledajte selektora na slici koju je pokazao Milojko Pantić kod Ivana Ivanovića i sve će vam biti jasno ko nam je selektor .

ja

pre 5 godina

Jedina dilema ostaje Radonjic ili Kostic. 
Sa Kosticem dobijamo radnika trkaca i centarsuteve,takodje bolju odbranu, sa Radonjicem dobijamo verovatno najjacu i najkreativniju napadacki liniju u A timu trenutno,ipak nije sve ni u napadu. 
Selektore mudro odluci!
(R9, 09. jun 2018 20:53)

Nadam se da se šališ, nema tu dileme, kakav Radonjić...

C i n i k

pre 5 godina

Ajd da citamo komentare... posle meca sa Kostarikom i CH...
Zapenusili ste ko da smo Brazil bili 5:1?
Ne kapiram, pa sto nisu pobedili Chile onomad ako su tako extra ?!
I iskreno, nisam ni primetio da je SMS igrao...
Bolivija je limitirana ekipa, nisu oni ni igrali takmicarski, ali je poenta da se "komentatori" spustite na zemlju i shvatite da nema ovako slabih protivnika na SP...

vlado

pre 5 godina

I sada ce selektor da se primi i da pocne protiv Kostarike sa Ivanovicem i Kolarovom na desnom i levom beku i sa dvojicom stopera u vidu Tosica i "Blekija" (kako ga zovu) pa kad nakon 15 minuta igre skonta sta je napravio, posto ce po bokovima da duva ko kosava po Banatu, onda ce vec u prvom poluvremenu da pomeri Kolarova napred levo, Baneta ka sredini da igra poludesnog stopera i da uvede Rukavinu mesto hmmm... pa recimo Ljajica, e onda cemo u narednih 60-ak minuta opet da uigravamo formaciju sa 3 stopera taman da se spremimo za Svajcarsku i Brazil...

navijac

pre 5 godina

@Matic je izmislio fudbal za Ljajica koji igra u Torinu a ovaj u MU.Sms ce verovatno u Juventusu a ljajic tamo gde mu je mesto.Kako je moguce da u celoj evropi ni ti jedan vrhunski klub nije trazio Ljajica?Objasni nam?Ako je klasa valjda bi skauti videli to?
(vrhunski strucnjak, 9. jun 2018 22:24)

Prvo Ljajic je igrao I za Inter i za Romu ako si zaboravio, i tamo je davao golove i asistencije. Najveci problem Ljajica je njegova nekonstatnost, dal je to do glave ili cega ne znam. Ali decko moze da odigra 'kao Messi', a moze da mu se desi utakmica da ga nema nigde. Samo zato on nije u nekom znatno vecem klubu.

slaviša šmigič

pre 5 godina

moze,da odigra kao mesi nemoj,da zasmejavas ljude dobili smo jednu od najgorih ekipa.levo smo vratili ivanovica i u sredini matica koji igra odlicno u tandemu sa milivojevicem.kostic neka istrci prvo poluvreme onda se stavlja radonjic koji jedini moze da probije po boku jer ima brzinu i snagu a posebno je brz sa loptom a to je mnogo vazno,da bi mitrovic dobio upotrepljivu loptu kad budu mnogo jače ekipe.tadič,ljajic je pitanje za selektora.

Najrealnije

pre 5 godina

radonjic decko veze nema a dobro nad zapadu nebi bio niti u 5 ligi a kod nas je to dobro dobar igrac sta sam video od njega nista kao od sergeja velika 0 vidi se ko zna da igra fudbal to je ljajic bane i milenkovic ostali prosek fudbala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zoran, 9. jun 2018 22:09)

Sudeci po tvom komentaru,ocigledno je da ti veze nemas sa fudbalom.

vrhunski strucnjak

pre 5 godina

Zoran
Matic je izmislio fudbal za Ljajica koji igra u Torinu a ovaj u MU.Sms ce verovatno u Juventusu a ljajic tamo gde mu je mesto.Kako je moguce da u celoj evropi ni ti jedan vrhunski klub nije trazio Ljajica?Objasni nam?Ako je klasa valjda bi skauti videli to?

"UŠATI" i mali partizai

pre 5 godina

lepo je pitao Muslin SMS, šta on može da igra u toj formaciji u kojoj i sada igramo...danas se ustanovi da je Muslin bio 100 odsto u pravu...smene Muslina, a Mladen sam sastavlja tim, šatro. Bilo kako je bilo i sada je, ali podrška se mora pružiti, jer druge poštene situacije nema i na ovom SP treba izvući maksimum, a ja kao optimista očekujem i Brazil da pobedimo!

Idemo

pre 5 godina

Stojkovic - Kolarov Tosic Milenkovic (zamena Veljkovic) Ivanovic (zamena Rukavina) - Milivojevic Matic - SMS Ljajic (zamena Tadić) Kostic (zamena Radonjić) - Mitrović (zamene Prijović i Jovic) to je trenutno nas najjači tim po formi gledano

Mittar

pre 5 godina

Ova utakmica je samo rezultatski dobra radi samopouzdanja? Ali, to može biti mač sa dve oštrice??? Trebalo je igrati sa jačim ili jakim protivnicima pred “Rusija2018”, a ne protiv nižerazredne Bolivije? Nije mi jasno kako uklopiti SMS, kao najskupljeg našeg igrača, sa Ljajicem, Maticem, Tadićem, a da igra svoju poziciju (iza Mitrovica). Odbrana nam je skupina “sporaća” i “crne gazele” kad nas budu pretrčavale vrtiće nam se u glavi? Uz to selektor nam je bez iskustva, uostalom to je praksa u Srbiji, jer su nam političari, bez iskustva, znanja, referenci???

vrhunski strucnjak

pre 5 godina

Kakav bre ljajic, pa SMS vredi duplo vise na trzistu, ko jos zeli Ljajica? Zasto uporno velicate Ljajica?Zato sto je grobar?Pa i Mitrovic je ali vise vredi od Ljajica. Mislim da ljajiv nije nas najbolji igrac, mislim da je gresk sto je vracen u a tim ali ajde, kako god. Ktstajic ce poceti duel sa ovim sastavom; Stojkovic,Tošic(Zasluzeno, covek je svaki duel dobio)Milenkovic,Ivanovic, Kolarov,Matic,Milivojevic,Kostic,Ljajic,Tadic i Mitrovic.Tesko da ce Radonjic pre Kostica ili Tadica.Tadic uopste nije u formi, decko nema snage da trci.Bio je u formi ali vise nije.Katai je bio odlicna zamena u odlicnoj je formi i realno mnogo bolji igrac od Tadica ali pozvan je Zivkovic za tu poziciju.SMS igra iza napadaca a ne zadnjeg veznog, decko je klasa i to ce potvrditi kada dodje vreme vi se oslanjajte na Ljajica ili (Modrica)neko rece. Videcete kada dodje rival koji igra muski fudbal.To dobro upamtite.

dejankg

pre 5 godina

nasi stalno umorni a pola njih ne igra u prvoj poatavi u klubu pa kako su umorni razumem kolorava samo a ostale neznam.pa i druge reprezentacije pa igraju trcu i igraju svi po velikim klubovima izjave budelastine van trenerskog prencipa

zoran

pre 5 godina

radonjic decko veze nema a dobro nad zapadu nebi bio niti u 5 ligi a kod nas je to dobro dobar igrac sta sam video od njega nista kao od sergeja velika 0 vidi se ko zna da igra fudbal to je ljajic bane i milenkovic ostali prosek fudbala

???

pre 5 godina

Bez euforije??? Poslije pobjede nad Bolivijom?? Gledao sam prvo poluvrijeme i prvi put sam vidio lošiju reprezentaciju od Andore. Obrambeno su u rangu treće ili četvrte Slovenske lige.

Istina

pre 5 godina

Nije bitan protivnik, bitan je pristup! Ljudi, ja ovako ofanzivnu i atraktivnu igru Srbije (Jugoslavije, SCG, itd...) nisam skoro video. Ovde ima mnogo dobrih igraca, fizicki nikad jace nismo izgledali i konacno momci igraju kao tim. Mnogo sam SP gledao i znam sledece: to vam je jedna velika lutrija u kojoj na kraju UVEK pobedi najbolja ekipa, a raspored ostalih odredi mnogo faktora, gde ni sreca nije zanemarljiva. Ono sto je bitno je da na SP uloze svoje srce i dusu, sto nam se nije desilo od kad ih pamtim, uvek neke trzavice, prepucavanja, zajedljivosti, sujete... Kad pobedimo prvo sebe i svoj nesrecni mentalitet, sve ostalo ce doci na svoje mesto.

Idemo momci, sa stitom ili na njemu!
(Gajetano, 9. jun 2018 21:45)

Alo,momak,igrali smo protiv drugog tima nejake Bolivije,koja redovno u kvalifikacijama Juzne Amerike,osvaja poslednje ili pretposlednje mesto.Ne ubacujte se jer ce nas Kostarika ubrzo spustiti na zemlju i pokazati pravo stanje.Protiv iole jacih protivnika nemamo sta traziti sa ovim timom.Mogu da se izivljavaju na ovakvim ali videcemo za nepunu nedelju dana.Euforija je krenula a sam selektor uporedjuje,neuporedivo.Da li neko ko je pri zdravoj cistoj svesti i zdravoj pameti moze uporediti Milenovica,koji je zalutao u reprezentaciju sa Vidicem...uskoro sledi otreznjenje,kako njemu,tako i svima koji su poleteli.

CJC

pre 5 godina

Prvo kažeš bez euforije a onda jednog mladića posle jedne nebitne utakmice protiv ispodprosječne ekipe poredis sa mozda i najboljim stoperom ovog veka.
Pa daj...

tebra

pre 5 godina

Morate da razumete ulogu Radonjića u ovom timu. I ako je daleko talentovaniji od Kostića, njegova uloga i treba da bude ulazak sa klupe pred kraj utakmice, kada već pada tempo i protivnički odbrambeni su već umorni. Ako dodate na to da postoji dobra mogućnost da ga protivnik ne poznaje i da je on željan dokazivanja, a ima i bezobrazluk da se nadigrava, on je savršeno oružje da proba da reši utakmicu u nekoj kontri 1 na 1 kada se ceo naš tim grčevito brani.

Gajetano

pre 5 godina

Nije bitan protivnik, bitan je pristup! Ljudi, ja ovako ofanzivnu i atraktivnu igru Srbije (Jugoslavije, SCG, itd...) nisam skoro video. Ovde ima mnogo dobrih igraca, fizicki nikad jace nismo izgledali i konacno momci igraju kao tim. Mnogo sam SP gledao i znam sledece: to vam je jedna velika lutrija u kojoj na kraju UVEK pobedi najbolja ekipa, a raspored ostalih odredi mnogo faktora, gde ni sreca nije zanemarljiva. Ono sto je bitno je da na SP uloze svoje srce i dusu, sto nam se nije desilo od kad ih pamtim, uvek neke trzavice, prepucavanja, zajedljivosti, sujete... Kad pobedimo prvo sebe i svoj nesrecni mentalitet, sve ostalo ce doci na svoje mesto.

Idemo momci, sa stitom ili na njemu!

drsmrt

pre 5 godina

dok su grobari (samo oni lazni) pljuvali radonjica i secali se njegovih ispada u fristajleru on je decko naporno radio i napredovao, ne postoji igrac u nasem timu koji moze da uradi prodor kao radonjic, on je jednostavno igrac trenutka, tako je zvezdi doneo ligu evrope protiv krasnodara, zakucao gol protiv batea itd itd.

Fića

pre 5 godina

Ja bi probao Veljkovića sa Blekijem,a Milivojević da igra u paru sa Matićem,SMS na AMC a Laljic levo umesto Kostića. Ali ja sam nebitan 😂
(Niki, 9. jun 2018 20:55)

Evo ovako Milivojevic,Matic plus Sergej a krila Ljajic i Tadic,zvuci lepo ali presporo. Ljajic je igrac za sredinu,da kombinuje sa krilima kao danas da deli lopte,dribla,kombinuje sa spicem i zato mora u spicu da igra. Sergej je mozda bolji kao ofanzivni ali niko nije jaci od sistema i ovako bi odlicno funkcionisalo. Levo krilo Radonjic ili Kostic,moje misljenje Radonjic ali naravno selektor odlucuje.

jedostavno

pre 5 godina

Draže mi da ne očekujem ništa i da momci naprave neki pozitivan rezultat nego da mislim da mogu da budu prvi i da se razočaram.

Šta god da urade svaka im čast. A naravno da su umorni kao i rudari i lekari ... Samo onaj ko nije bio profesionalni sportista može da misli drugačije.

Samo hrabro i bez euforije. Uživaću u fudbalu, siguran sam.

Galantan42Bg

pre 5 godina

Prvo kaze rezultat nije uopste bitan a u sl.recenici da je najvaznije da smo dobili utakmicu.
Saberi se selektore, vidim ja dokle cemo dogurati.

Kaludjer

pre 5 godina

Mora da igraju Matic i Milivojević zajedno, mnogo je praznog prostora između zadnje linije i igrača na sredini. Tadić i Lajić i Sergej ne mogu zajedno, slaba im je defanziva, posebno Tadiću i Ljajiću. Svaka ozbiljna ekipa bi to iskoristila. Setite se Maroka, kad smo igrali samo sa Matićem. Jedan kiks na Mundijalu te vodi kući!!

serbia ponovo sv. sampion

pre 5 godina

Ja bi probao Veljkovića sa Blekijem,a Milivojević da igra u paru sa Matićem,SMS na AMC a Laljic levo umesto Kostića. Ali ja sam nebitan ?
(Niki, 09. jun 2018 20:55)

Bogme mogu ti reci da se sa tobom slezem u bas svemu, niko nije nebitan...

Kolubarac

pre 5 godina

Na SP se ipak mora igrati opreznije, sa jačom sredinom i zato Matić i Milivojević obavezno.Pozadi četvorica istih kao danas.Desno Tadić, levo će biti ipak Kostić, (iako Radonjić obećava i mogao bi kao džoker da uđe), Mitrović siguran i ostaje jedina dilema SMS ili Ljajić.Možda i obojica ako Ljajić ode levo umesto Kostića.Možda je trebalo probati Veljkovića, ali je rizik da odmah bude u paru sa Milenkovićem, verovatno će u budućnosti to biti strašan tandem.Sve mi se čini da neće biti toliko loše kako neki slute.Plašim se samo nekih kikseva u odbrani.

fifi

pre 5 godina

Ko je Bleki?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kum Žoržo, 9. jun 2018 21:08)



Bleki igra u Kalcu i igra u odbrani a ti razmisli ko bi to mogao da bude.

Ne znam da li je protivnik slab, da li je igrao sa drugim timom, znam da smo igrali odlicno i da ova utakmica moze da da samopouzdanje igracima. Mitar je opet dokazao da je nas najbolji napadac, to je pokazao u kvalifikacijama i u ovoj utakmici. Treci gol je znanje. U prosloj nije imao dobru saradnju sa saigracima, dobre centarsuteve i uposljavanja. U ovoj sasvim druga prica, mada je igrao prvi tim a ne debitanti kao u prosloj. Ako na SP ginu za svaku loptu, bore se, trce i stvaraju sanse iz akcija verujem da mozemo da dobro odigramo prve dve utakmice a protiv Brazila sta bude. Samo da se ne obrukamo. Treba podrzati nase igrace jer je to sto imamo. Druga je stvar sto mi kao navijaci zelimo da igraju i ostvaruju rezultate kao Nemci ili Brazici. To je nerealno.

Zoran

pre 5 godina

Srbiji fali jedan takav stadion, bez atletske staze.
Steta sto Mitrovica ne mogu da koriste kao kod Fulama, leđima ka golu kao sidraš I povratne lopte. Fulam ga koristio I postigao veliki uspeh.
Srećno ORLOVI!

Niki

pre 5 godina

Ja bi probao Veljkovića sa Blekijem,a Milivojević da igra u paru sa Matićem,SMS na AMC a Laljic levo umesto Kostića. Ali ja sam nebitan 😂

R9

pre 5 godina

Jedina dilema ostaje Radonjic ili Kostic.
Sa Kosticem dobijamo radnika trkaca i centarsuteve,takodje bolju odbranu, sa Radonjicem dobijamo verovatno najjacu i najkreativniju napadacki liniju u A timu trenutno,ipak nije sve ni u napadu.
Selektore mudro odluci!

tebra

pre 5 godina

Morate da razumete ulogu Radonjića u ovom timu. I ako je daleko talentovaniji od Kostića, njegova uloga i treba da bude ulazak sa klupe pred kraj utakmice, kada već pada tempo i protivnički odbrambeni su već umorni. Ako dodate na to da postoji dobra mogućnost da ga protivnik ne poznaje i da je on željan dokazivanja, a ima i bezobrazluk da se nadigrava, on je savršeno oružje da proba da reši utakmicu u nekoj kontri 1 na 1 kada se ceo naš tim grčevito brani.

R9

pre 5 godina

Jedina dilema ostaje Radonjic ili Kostic.
Sa Kosticem dobijamo radnika trkaca i centarsuteve,takodje bolju odbranu, sa Radonjicem dobijamo verovatno najjacu i najkreativniju napadacki liniju u A timu trenutno,ipak nije sve ni u napadu.
Selektore mudro odluci!

Gajetano

pre 5 godina

Nije bitan protivnik, bitan je pristup! Ljudi, ja ovako ofanzivnu i atraktivnu igru Srbije (Jugoslavije, SCG, itd...) nisam skoro video. Ovde ima mnogo dobrih igraca, fizicki nikad jace nismo izgledali i konacno momci igraju kao tim. Mnogo sam SP gledao i znam sledece: to vam je jedna velika lutrija u kojoj na kraju UVEK pobedi najbolja ekipa, a raspored ostalih odredi mnogo faktora, gde ni sreca nije zanemarljiva. Ono sto je bitno je da na SP uloze svoje srce i dusu, sto nam se nije desilo od kad ih pamtim, uvek neke trzavice, prepucavanja, zajedljivosti, sujete... Kad pobedimo prvo sebe i svoj nesrecni mentalitet, sve ostalo ce doci na svoje mesto.

Idemo momci, sa stitom ili na njemu!

Niki

pre 5 godina

Ja bi probao Veljkovića sa Blekijem,a Milivojević da igra u paru sa Matićem,SMS na AMC a Laljic levo umesto Kostića. Ali ja sam nebitan 😂

Zoran

pre 5 godina

Srbiji fali jedan takav stadion, bez atletske staze.
Steta sto Mitrovica ne mogu da koriste kao kod Fulama, leđima ka golu kao sidraš I povratne lopte. Fulam ga koristio I postigao veliki uspeh.
Srećno ORLOVI!

drsmrt

pre 5 godina

dok su grobari (samo oni lazni) pljuvali radonjica i secali se njegovih ispada u fristajleru on je decko naporno radio i napredovao, ne postoji igrac u nasem timu koji moze da uradi prodor kao radonjic, on je jednostavno igrac trenutka, tako je zvezdi doneo ligu evrope protiv krasnodara, zakucao gol protiv batea itd itd.

CJC

pre 5 godina

Prvo kažeš bez euforije a onda jednog mladića posle jedne nebitne utakmice protiv ispodprosječne ekipe poredis sa mozda i najboljim stoperom ovog veka.
Pa daj...

serbia ponovo sv. sampion

pre 5 godina

Ja bi probao Veljkovića sa Blekijem,a Milivojević da igra u paru sa Matićem,SMS na AMC a Laljic levo umesto Kostića. Ali ja sam nebitan ?
(Niki, 09. jun 2018 20:55)

Bogme mogu ti reci da se sa tobom slezem u bas svemu, niko nije nebitan...

Najrealnije

pre 5 godina

radonjic decko veze nema a dobro nad zapadu nebi bio niti u 5 ligi a kod nas je to dobro dobar igrac sta sam video od njega nista kao od sergeja velika 0 vidi se ko zna da igra fudbal to je ljajic bane i milenkovic ostali prosek fudbala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zoran, 9. jun 2018 22:09)

Sudeci po tvom komentaru,ocigledno je da ti veze nemas sa fudbalom.

navijac

pre 5 godina

@Matic je izmislio fudbal za Ljajica koji igra u Torinu a ovaj u MU.Sms ce verovatno u Juventusu a ljajic tamo gde mu je mesto.Kako je moguce da u celoj evropi ni ti jedan vrhunski klub nije trazio Ljajica?Objasni nam?Ako je klasa valjda bi skauti videli to?
(vrhunski strucnjak, 9. jun 2018 22:24)

Prvo Ljajic je igrao I za Inter i za Romu ako si zaboravio, i tamo je davao golove i asistencije. Najveci problem Ljajica je njegova nekonstatnost, dal je to do glave ili cega ne znam. Ali decko moze da odigra 'kao Messi', a moze da mu se desi utakmica da ga nema nigde. Samo zato on nije u nekom znatno vecem klubu.

jedostavno

pre 5 godina

Draže mi da ne očekujem ništa i da momci naprave neki pozitivan rezultat nego da mislim da mogu da budu prvi i da se razočaram.

Šta god da urade svaka im čast. A naravno da su umorni kao i rudari i lekari ... Samo onaj ko nije bio profesionalni sportista može da misli drugačije.

Samo hrabro i bez euforije. Uživaću u fudbalu, siguran sam.

fifi

pre 5 godina

Ko je Bleki?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kum Žoržo, 9. jun 2018 21:08)



Bleki igra u Kalcu i igra u odbrani a ti razmisli ko bi to mogao da bude.

Ne znam da li je protivnik slab, da li je igrao sa drugim timom, znam da smo igrali odlicno i da ova utakmica moze da da samopouzdanje igracima. Mitar je opet dokazao da je nas najbolji napadac, to je pokazao u kvalifikacijama i u ovoj utakmici. Treci gol je znanje. U prosloj nije imao dobru saradnju sa saigracima, dobre centarsuteve i uposljavanja. U ovoj sasvim druga prica, mada je igrao prvi tim a ne debitanti kao u prosloj. Ako na SP ginu za svaku loptu, bore se, trce i stvaraju sanse iz akcija verujem da mozemo da dobro odigramo prve dve utakmice a protiv Brazila sta bude. Samo da se ne obrukamo. Treba podrzati nase igrace jer je to sto imamo. Druga je stvar sto mi kao navijaci zelimo da igraju i ostvaruju rezultate kao Nemci ili Brazici. To je nerealno.

Kaludjer

pre 5 godina

Mora da igraju Matic i Milivojević zajedno, mnogo je praznog prostora između zadnje linije i igrača na sredini. Tadić i Lajić i Sergej ne mogu zajedno, slaba im je defanziva, posebno Tadiću i Ljajiću. Svaka ozbiljna ekipa bi to iskoristila. Setite se Maroka, kad smo igrali samo sa Matićem. Jedan kiks na Mundijalu te vodi kući!!

Fića

pre 5 godina

Ja bi probao Veljkovića sa Blekijem,a Milivojević da igra u paru sa Matićem,SMS na AMC a Laljic levo umesto Kostića. Ali ja sam nebitan 😂
(Niki, 9. jun 2018 20:55)

Evo ovako Milivojevic,Matic plus Sergej a krila Ljajic i Tadic,zvuci lepo ali presporo. Ljajic je igrac za sredinu,da kombinuje sa krilima kao danas da deli lopte,dribla,kombinuje sa spicem i zato mora u spicu da igra. Sergej je mozda bolji kao ofanzivni ali niko nije jaci od sistema i ovako bi odlicno funkcionisalo. Levo krilo Radonjic ili Kostic,moje misljenje Radonjic ali naravno selektor odlucuje.

ja

pre 5 godina

Jedina dilema ostaje Radonjic ili Kostic. 
Sa Kosticem dobijamo radnika trkaca i centarsuteve,takodje bolju odbranu, sa Radonjicem dobijamo verovatno najjacu i najkreativniju napadacki liniju u A timu trenutno,ipak nije sve ni u napadu. 
Selektore mudro odluci!
(R9, 09. jun 2018 20:53)

Nadam se da se šališ, nema tu dileme, kakav Radonjić...

Mittar

pre 5 godina

Ova utakmica je samo rezultatski dobra radi samopouzdanja? Ali, to može biti mač sa dve oštrice??? Trebalo je igrati sa jačim ili jakim protivnicima pred “Rusija2018”, a ne protiv nižerazredne Bolivije? Nije mi jasno kako uklopiti SMS, kao najskupljeg našeg igrača, sa Ljajicem, Maticem, Tadićem, a da igra svoju poziciju (iza Mitrovica). Odbrana nam je skupina “sporaća” i “crne gazele” kad nas budu pretrčavale vrtiće nam se u glavi? Uz to selektor nam je bez iskustva, uostalom to je praksa u Srbiji, jer su nam političari, bez iskustva, znanja, referenci???

Kolubarac

pre 5 godina

Na SP se ipak mora igrati opreznije, sa jačom sredinom i zato Matić i Milivojević obavezno.Pozadi četvorica istih kao danas.Desno Tadić, levo će biti ipak Kostić, (iako Radonjić obećava i mogao bi kao džoker da uđe), Mitrović siguran i ostaje jedina dilema SMS ili Ljajić.Možda i obojica ako Ljajić ode levo umesto Kostića.Možda je trebalo probati Veljkovića, ali je rizik da odmah bude u paru sa Milenkovićem, verovatno će u budućnosti to biti strašan tandem.Sve mi se čini da neće biti toliko loše kako neki slute.Plašim se samo nekih kikseva u odbrani.

???

pre 5 godina

Bez euforije??? Poslije pobjede nad Bolivijom?? Gledao sam prvo poluvrijeme i prvi put sam vidio lošiju reprezentaciju od Andore. Obrambeno su u rangu treće ili četvrte Slovenske lige.

"UŠATI" i mali partizai

pre 5 godina

lepo je pitao Muslin SMS, šta on može da igra u toj formaciji u kojoj i sada igramo...danas se ustanovi da je Muslin bio 100 odsto u pravu...smene Muslina, a Mladen sam sastavlja tim, šatro. Bilo kako je bilo i sada je, ali podrška se mora pružiti, jer druge poštene situacije nema i na ovom SP treba izvući maksimum, a ja kao optimista očekujem i Brazil da pobedimo!

vlado

pre 5 godina

I sada ce selektor da se primi i da pocne protiv Kostarike sa Ivanovicem i Kolarovom na desnom i levom beku i sa dvojicom stopera u vidu Tosica i "Blekija" (kako ga zovu) pa kad nakon 15 minuta igre skonta sta je napravio, posto ce po bokovima da duva ko kosava po Banatu, onda ce vec u prvom poluvremenu da pomeri Kolarova napred levo, Baneta ka sredini da igra poludesnog stopera i da uvede Rukavinu mesto hmmm... pa recimo Ljajica, e onda cemo u narednih 60-ak minuta opet da uigravamo formaciju sa 3 stopera taman da se spremimo za Svajcarsku i Brazil...

Istina

pre 5 godina

Nije bitan protivnik, bitan je pristup! Ljudi, ja ovako ofanzivnu i atraktivnu igru Srbije (Jugoslavije, SCG, itd...) nisam skoro video. Ovde ima mnogo dobrih igraca, fizicki nikad jace nismo izgledali i konacno momci igraju kao tim. Mnogo sam SP gledao i znam sledece: to vam je jedna velika lutrija u kojoj na kraju UVEK pobedi najbolja ekipa, a raspored ostalih odredi mnogo faktora, gde ni sreca nije zanemarljiva. Ono sto je bitno je da na SP uloze svoje srce i dusu, sto nam se nije desilo od kad ih pamtim, uvek neke trzavice, prepucavanja, zajedljivosti, sujete... Kad pobedimo prvo sebe i svoj nesrecni mentalitet, sve ostalo ce doci na svoje mesto.

Idemo momci, sa stitom ili na njemu!
(Gajetano, 9. jun 2018 21:45)

Alo,momak,igrali smo protiv drugog tima nejake Bolivije,koja redovno u kvalifikacijama Juzne Amerike,osvaja poslednje ili pretposlednje mesto.Ne ubacujte se jer ce nas Kostarika ubrzo spustiti na zemlju i pokazati pravo stanje.Protiv iole jacih protivnika nemamo sta traziti sa ovim timom.Mogu da se izivljavaju na ovakvim ali videcemo za nepunu nedelju dana.Euforija je krenula a sam selektor uporedjuje,neuporedivo.Da li neko ko je pri zdravoj cistoj svesti i zdravoj pameti moze uporediti Milenovica,koji je zalutao u reprezentaciju sa Vidicem...uskoro sledi otreznjenje,kako njemu,tako i svima koji su poleteli.

dejankg

pre 5 godina

nasi stalno umorni a pola njih ne igra u prvoj poatavi u klubu pa kako su umorni razumem kolorava samo a ostale neznam.pa i druge reprezentacije pa igraju trcu i igraju svi po velikim klubovima izjave budelastine van trenerskog prencipa

Galantan42Bg

pre 5 godina

Prvo kaze rezultat nije uopste bitan a u sl.recenici da je najvaznije da smo dobili utakmicu.
Saberi se selektore, vidim ja dokle cemo dogurati.

C i n i k

pre 5 godina

Ajd da citamo komentare... posle meca sa Kostarikom i CH...
Zapenusili ste ko da smo Brazil bili 5:1?
Ne kapiram, pa sto nisu pobedili Chile onomad ako su tako extra ?!
I iskreno, nisam ni primetio da je SMS igrao...
Bolivija je limitirana ekipa, nisu oni ni igrali takmicarski, ali je poenta da se "komentatori" spustite na zemlju i shvatite da nema ovako slabih protivnika na SP...

Djed Gavrilo

pre 5 godina

Zašto Blekija porediti sa Vidicem?Vidic je bio ispod nivoa u repki.Uz to je kvario i atmosferu.Nikola je i kompletnija i zrelija fudbalska figura.Bar tako izgleda do sada.U celini ,po imenima i pokazanim igrama u klubovima i reprezentaciji do sada,meni ova reprezentacija deluje kapacitetno.Preciznije,imam utisak da je slozena dobro i da je selektor adekvatan za te momke.To je jako vazno.Selektor treba kao koordinator i on to može biti.Ustvari,u najkraćem rečeno,ovi momci mogu dosegnuti neverovatno visok nivo,ako budu napravili dobru hemiju -atmosferu.Neosporni su kao potencijal.Znaci samo je neophodna zajednicka želja i zanos.To je uvek falilo reprezentacijama ranije države i Srbije.Hrvati su tu veštinu naučili i imaju rezultat.

coldplayer

pre 5 godina

@Mittar
Ajde oladi.Koje ti iskustvo imas pa pricas ovde kao da nesto znas.Covek je igrao profesionalno fudbal jedno 25godina u dobrim ekipama sa dobrim trenerima.A sta si ti radio pa mozes da pricas price ovde?Dovoljno je sto je prvi trener koji je UBACIO NAJBOLJIH 11na teren.Zar to ne pokazuje da covek nije zalutao ovde.Kad je to bio slucaj.Pa seti se ko je sve igrao za prethodne selektore.Sta ti ja pricam uopste.

...

pre 5 godina

Cas pljuju reprezentaciju, cas su zadovoljni, cas napisu milion komentara kako Radonjic ne sazluzuje da bude u top 50, a sada se raspravljaju da li treba da bude u prvoj postavi ili ne, stvarno smo cudan narod...

vrhunski strucnjak

pre 5 godina

Zoran
Matic je izmislio fudbal za Ljajica koji igra u Torinu a ovaj u MU.Sms ce verovatno u Juventusu a ljajic tamo gde mu je mesto.Kako je moguce da u celoj evropi ni ti jedan vrhunski klub nije trazio Ljajica?Objasni nam?Ako je klasa valjda bi skauti videli to?

slaviša šmigič

pre 5 godina

moze,da odigra kao mesi nemoj,da zasmejavas ljude dobili smo jednu od najgorih ekipa.levo smo vratili ivanovica i u sredini matica koji igra odlicno u tandemu sa milivojevicem.kostic neka istrci prvo poluvreme onda se stavlja radonjic koji jedini moze da probije po boku jer ima brzinu i snagu a posebno je brz sa loptom a to je mnogo vazno,da bi mitrovic dobio upotrepljivu loptu kad budu mnogo jače ekipe.tadič,ljajic je pitanje za selektora.

Idemo

pre 5 godina

Stojkovic - Kolarov Tosic Milenkovic (zamena Veljkovic) Ivanovic (zamena Rukavina) - Milivojevic Matic - SMS Ljajic (zamena Tadić) Kostic (zamena Radonjić) - Mitrović (zamene Prijović i Jovic) to je trenutno nas najjači tim po formi gledano

voodoo

pre 5 godina

Ne znam zasto po 10. put potencira da igraci imaju sezonu iza sebe, dugu, ovakvu, onakvu, pa sve reprezentacije dolaze sa igracima koji su upravo zavrsili svoje klupske sezone, sta ostali su zvali igrace koji su godinu dana odmarali?

haos

pre 5 godina

tako je zvezdi doneo ligu evrope protiv krasnodara, zakucao gol protiv batea itd itd.
(drsmrt, 09. jun 2018 21:26)

I promašio izgledniju šansu protiv Arsenala. A u nekim mečevima se nije ni video.

nekonstantnost

pre 5 godina

Ali decko moze da odigra 'kao Messi', a moze da mu se desi utakmica da ga nema nigde. Samo zato on nije u nekom znatno vecem klubu.
(navijac, 09. jun 2018 23:24)

Tako je, slažem se. Isto je i sa Tadićem, nažalost. Šta je tu je.

Nepismenog li sveta...

pre 5 godina

radonjic decko veze nema a dobro nad zapadu nebi bio niti u 5 ligi a kod nas je to dobro dobar igrac sta sam video od njega nista kao od sergeja velika 0 vidi se ko zna da igra fudbal to je ljajic bane i milenkovic ostali prosek fudbala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zoran, 9. jun 2018 22:09)

Batali ti fudbal, uzmi bolje knjigu u sake.
(Leskovcanin, 10. jun 2018 00:14)

Ovo kao da je neki stranac sastavio komentar na svom maternjem jeziku pa isti propustio kroz Google translate :)

Pablito

pre 5 godina

Vidić je debitovao u reprezentaciji sa 19 god. u kvalifikacijama i to protiv italije čini mi se. Otud poređenje, videće se to sa Milenkovićem, potencijala ima.
Utisak je bolji, ali smo spori, naročito u vraćanju nazad. Igra bez lopte mora da bude bolja, loši smo u presu.
Tadić je u autu potpuno, traži se. Imam utisak da se gušimo u napadu, nema uigranih pasova kroz sredinu saradnja Ljajić- Sergej je tu ključna

Горан

pre 5 godina

Ova utakmica je samo rezultatski dobra radi samopouzdanja? Ali, to može biti mač sa dve oštrice??? Trebalo je igrati sa jačim ili jakim protivnicima pred “Rusija2018”, a ne protiv nižerazredne Bolivije? Nije mi jasno kako uklopiti SMS, kao najskupljeg našeg igrača, sa Ljajicem, Maticem, Tadićem, a da igra svoju poziciju (iza Mitrovica). Odbrana nam je skupina “sporaća” i “crne gazele” kad nas budu pretrčavale vrtiće nam se u glavi? Uz to selektor nam je bez iskustva, uostalom to je praksa u Srbiji, jer su nam političari, bez iskustva, znanja, referenci???
(Mittar, 09. jun 2018 22:51)

Нисам убеђен да ти је јасан смисао знака интерпункције упитника. Коментар сам по себи и бож' помози. али

Samo jedan je BLEKI

pre 5 godina

Alo, selektore! A i svi ostali! Znate li vi da je bio JEDAN JEDINI BLEKI!??? Vladislav Bogićević! Car odbrane i sredine, najbolji igrač one čuvene majstorice u Frankfurtu kada smo pobedili Španiju, 1:0, i obezbedili učešće na SP u Nemačkoj 1974.
I sad vi prodajete nekog novog Blekija???
Ajde, nemoj da se brukate.

iz-podgorice

pre 5 godina

Koja crna euforija? Zato sto si dobio Boliviju? Pa mogao si zakazati uzakmice protiv San Marina, Andore, Crne Gore i zabiti im petice pa da padamo jos u vecu euforiju...Ocito si ti pao u euforiju

jд123

pre 5 godina

Prvo kažeš bez euforije a onda jednog mladića posle jedne nebitne utakmice protiv ispodprosječne ekipe poredis sa mozda i najboljim stoperom ovog veka.
Pa daj...
(CJC, 09. jun 2018 21:59)

Није Крстајић рекао да је Миленковић добар као Видић, него с обзиром на године и (не)искуство да га подсећа на Видића када је играо прве утакмице за репрезентацију. Значи без треме, хладнокрвно, као да има искуство.

Објаснио је Паблито

Vidić je debitovao u reprezentaciji sa 19 god. u kvalifikacijama i to protiv italije čini mi se. Otud poređenje, videće se to sa Milenkovićem, potencijala ima.
(Pablito, 10. jun 2018 07:22)

Гледао сам ту утакмицу против Италије и добро се сећам како сам помислио "види овог малог Видића како игра, као да је 10 година старији".

Искрен да будем, ја сам се потајно надао управо стартној постави, која је истрчала против Боливије. Мислио сам да ће Рукавина играти десног бека а Бане штопера, Крстајић ме позитивно изненадио.

Leskovcanin

pre 5 godina

radonjic decko veze nema a dobro nad zapadu nebi bio niti u 5 ligi a kod nas je to dobro dobar igrac sta sam video od njega nista kao od sergeja velika 0 vidi se ko zna da igra fudbal to je ljajic bane i milenkovic ostali prosek fudbala 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zoran, 9. jun 2018 22:09)

Batali ti fudbal, uzmi bolje knjigu u sake.

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

(vrhunski strucnjak, 09. jun 2018 22:12)

Posle utakmice sa Albanijom, Ljajić bi trebalo da je uvek u startnih 11. Ne znam šta tebi nije jasno vrhunski stručnjače? I da, Torino nije "mali" klub, Torino je četvrti najuspešniji klub u istoriji Italijanskog fudbala...ne omalovažavaj klubove u svom neznanju. Gotovo ceo grad Torino navija za klub Torino, Juventus je klub cele Italije i ubedljivo najomraženiji klub u Italiji.

zoran

pre 5 godina

radonjic decko veze nema a dobro nad zapadu nebi bio niti u 5 ligi a kod nas je to dobro dobar igrac sta sam video od njega nista kao od sergeja velika 0 vidi se ko zna da igra fudbal to je ljajic bane i milenkovic ostali prosek fudbala

vrhunski strucnjak

pre 5 godina

Kakav bre ljajic, pa SMS vredi duplo vise na trzistu, ko jos zeli Ljajica? Zasto uporno velicate Ljajica?Zato sto je grobar?Pa i Mitrovic je ali vise vredi od Ljajica. Mislim da ljajiv nije nas najbolji igrac, mislim da je gresk sto je vracen u a tim ali ajde, kako god. Ktstajic ce poceti duel sa ovim sastavom; Stojkovic,Tošic(Zasluzeno, covek je svaki duel dobio)Milenkovic,Ivanovic, Kolarov,Matic,Milivojevic,Kostic,Ljajic,Tadic i Mitrovic.Tesko da ce Radonjic pre Kostica ili Tadica.Tadic uopste nije u formi, decko nema snage da trci.Bio je u formi ali vise nije.Katai je bio odlicna zamena u odlicnoj je formi i realno mnogo bolji igrac od Tadica ali pozvan je Zivkovic za tu poziciju.SMS igra iza napadaca a ne zadnjeg veznog, decko je klasa i to ce potvrditi kada dodje vreme vi se oslanjajte na Ljajica ili (Modrica)neko rece. Videcete kada dodje rival koji igra muski fudbal.To dobro upamtite.

antiDebil

pre 5 godina

On je već sada zalutao u reprezentaciji i ako dođe normalan selektor,koji neće dozvoliti da mu Ramadani sastavlja selekciju,Milenkoviću će ovo biti prvo i poslednje takmičenje.Što se tiče upoređenja sa Vidićem,nije mu a neće nikada ni biti,ni do članaka.Verujem da ni njemu samom nije jasno zašto je pozvan na ovakvom takmičenju,sa ovakvim igračima i još ga guraju u startnu postavu.
(Istina, 10. jun 2018 10:27

Koji god selektor bio, ko god sastavljao reprezentaciju, ko god igrao skoro da sam siguran da se za naseg zivota u reprezentaciji nece pojaviti gori igrac od Nemanje Vidica tj igrac koji u reprezentaciji igra toliko losije nego u klubu !

azgard

pre 5 godina

Ima li "Bleki" ime? Ovako je ko neko kere, malo poštovanja ne bi bilo na odmet :)
(TecHiFi, 09. jun 2018 21:02)

Decku je to nadimak ceo zivot i sigurno se ne stidi toga i ne vidim zasto se postovanje prema njemu dovodi u pitanje? Stojkovica svi mogu da zovu Piksi, po nadimku, a Milenkovica ne smeju?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Рано је да га хвалиш а поготово да поредиш са Видићем(по мом мишљењу нашим најбољим играчем у задњих 20-ак година након одласка Пиксија). Млад је, "полетеће", умислиће себи да је стварно тако и онда смо надрљали са њим у одбрани а знаш колико је то осјетљиво и одговорно мјесто. Полако, има времена, млад је он, не товари на њега терет(поређење са Видићем) који још не може носити... ☝✋

Miodrag

pre 5 godina

Pocinje Mundijal za koji dan, a "Ekipa u fazi stvaranja". Pazi molim te kako se vec napravio alibi za neuspeh. Dobro rece Pantic Milojko. Santrac je bar vodio pionire Galenike, a ovaj...?

Rekreativac

pre 5 godina

Draže mi da ne očekujem ništa i da momci naprave neki pozitivan rezultat nego da mislim da mogu da budu prvi i da se razočaram.

Šta god da urade svaka im čast. A naravno da su umorni kao i rudari i lekari ... Samo onaj ko nije bio profesionalni sportista može da misli drugačije.

Samo hrabro i bez euforije. Uživaću u fudbalu, siguran sam.
(jedostavno, 9. jun 2018 21:21)

Umni rad je fizicki neizdrziv. Samo onaj ko nije koristio mozak na visokom intelektualnom nivou moze da misli drugacije!

milorad

pre 5 godina

Nema veze ide svetsko prvenstvo da uigravamo tim, pa kad se zavrsi bice skroz uigrani za mediteranske igre. Ne moze nista preko noci, nisu godinu ipo dana kvalifikacije igrali ovi igraci nego neki drugi.

komnen barjaktar

pre 5 godina

Bolje bi bilo da je imao jakog protivnika i u drugoj utkmici da stvarno vidi gde je tzv. reprezentativna selekcija u ovom momentu. Prošle nedelje izjavi da odmara glavne igrače čime ponavlja grešku Radomira Antića od pre 8 godina; Mladene, bilo kako bilo od vas niko ne očekuje nešto bog zna šta posebno. Tri utakmice u grupi u Rusiji su vam zagarantovane sve posle tih susreta ako budete igrali dobro i jeste a ako ne budete moraćete prihvatiti da kao selekcija ne vredite baš mnogo. To je tako a na izjavu Murinja da mu se više čini da bi Srbija posle grupne faze mogla bit pre treća a ne druga po broju osvojenih bodova možeš zajedno sa fudbalerima samo da se ljutiš! Na žalost to je nešto što se zove realnost!

Savrseni primerak

pre 5 godina

Bez euforije?! Kakve crne euforije dobili ste ekipu koja fizicki ni visinom ne moze da vam parira. Kao protiv dece da ste igrali. A kod njihovog jedinog gola se videlo koliko ste suplji u odbrani.

4k4.Dex

pre 5 godina

Ja ne znam da li se on pravi lud ili nije video kako je Milenkovic dva puta ispao za cist gol, sreca pa ovi ne znaju. Molim te ne stavljaj ga u prvu upropastice nas. Treba nam iskustvo u zadnjoj liniji.

Kostarika

pre 5 godina

Спаваш ли мирно Костарико! ✊
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 9. jun 2018 22:20)

Spavam mirno i jedva cekam da vas nakantam!

веверица

pre 5 godina

@врхунски стручњак
матић је класа, али за србију није одиграо ни једну добру утакмицу. јуче је опет био најгори. да је на светском онако стартовао касно и грубо, добио би црвени лаганезе. љајић за србију никада није одиграо лоше.
матић је изразито дефанзивно оријентисан везни играч, а љајић права десетка. љајић је дуго био дериште, алк сазрео је...

antiDebil

pre 5 godina

Рано је да га хвалиш а поготово да поредиш са Видићем(по мом мишљењу нашим најбољим играчем у задњих 20-ак година након одласка Пиксија). Млад је, "полетеће", умислиће себи да је стварно тако и онда смо надрљали са њим у одбрани а знаш колико је то осјетљиво и одговорно мјесто. Полако, има времена, млад је он, не товари на њега терет(поређење са Видићем) који још не може носити... ☝✋
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 10. jun 2018 00:25)

Vrlo lako ce Milenkovic nadmasiti Vidicev ucinak u reprezentaciji !!
Stvarno bi morao mnogo da se potrudi da bude losiji od Vidica...

sumadinac

pre 5 godina

Samo pogledajte selektora na slici koju je pokazao Milojko Pantić kod Ivana Ivanovića i sve će vam biti jasno ko nam je selektor .

Istina

pre 5 godina

Vrlo lako ce Milenkovic nadmasiti Vidicev ucinak u reprezentaciji !!
Stvarno bi morao mnogo da se potrudi da bude losiji od Vidica...
(antiDebil, 10. jun 2018 09:52)

On je već sada zalutao u reprezentaciji i ako dođe normalan selektor,koji neće dozvoliti da mu Ramadani sastavlja selekciju,Milenkoviću će ovo biti prvo i poslednje takmičenje.Što se tiče upoređenja sa Vidićem,nije mu a neće nikada ni biti,ni do članaka.Verujem da ni njemu samom nije jasno zašto je pozvan na ovakvom takmičenju,sa ovakvim igračima i još ga guraju u startnu postavu.

samoiskreno

pre 5 godina

Ima li "Bleki" ime? Ovako je ko neko kere, malo poštovanja ne bi bilo na odmet :)
(TecHiFi, 09. jun 2018 21:02)Ajde ne lupetaj, sta da nece da se uvredi mozda?! Imaju prijateljski i blizak odnos pa moze da ga zove kako hoce, to nam i treba u repki..

previše hejtera

pre 5 godina

Dobro mi reče, inače bih se baš izeuforisao!
(1000 zašto, 987 zato, 13 zašto da ne?!, 09. jun 2018 23:23)

Mislio je bas na tebe!? Dobro mi reče.

Realno

pre 5 godina

(vrhunski strucnjak, 09. jun 2018 22:12)

Posle utakmice sa Albanijom, Ljajić bi trebalo da je uvek u startnih 11. Ne znam šta tebi nije jasno vrhunski stručnjače? I da, Torino nije "mali" klub, Torino je četvrti najuspešniji klub u istoriji Italijanskog fudbala...ne omalovažavaj klubove u svom neznanju. Gotovo ceo grad Torino navija za klub Torino, Juventus je klub cele Italije i ubedljivo najomraženiji klub u Italiji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dačina sa s,p, a bogami i r, 10. jun 2018 01:01)

Da zbog jedne utakmice neko bude zacementirano standaran u reprezentaciji? Šta nam je ta utakmica donela,osim prestiža i pobedu nad najomraženijom reprezentacijom? Po tebi je tada i Notingem Forest jedan od najboljih klubova Engleske,iako igra u drugoj ligi a njegovi igrači,sve same zvezde i nedodirljivi.Šta sve tastatura ne trpi i ko danas sve ne piše komentare.

Objektivno

pre 5 godina

Taj Milenkovic je nas ubedljivo najslabiji igrac,medju ovih 23 i suludo je ocekivati nesto od njega.Samo nezrela licnost moze da ga stavi u prvu postavu ili mu dati sansu,makar i minut na SP.

Istina

pre 5 godina

Nije bitan protivnik, bitan je pristup! Ljudi, ja ovako ofanzivnu i atraktivnu igru Srbije (Jugoslavije, SCG, itd...) nisam skoro video. Ovde ima mnogo dobrih igraca, fizicki nikad jace nismo izgledali i konacno momci igraju kao tim. Mnogo sam SP gledao i znam sledece: to vam je jedna velika lutrija u kojoj na kraju UVEK pobedi najbolja ekipa, a raspored ostalih odredi mnogo faktora, gde ni sreca nije zanemarljiva. Ono sto je bitno je da na SP uloze svoje srce i dusu, sto nam se nije desilo od kad ih pamtim, uvek neke trzavice, prepucavanja, zajedljivosti, sujete... Kad pobedimo prvo sebe i svoj nesrecni mentalitet, sve ostalo ce doci na svoje mesto.

Idemo momci, sa stitom ili na njemu!
(Gajetano, 9. jun 2018 21:45)

Alo,momak,igrali smo protiv drugog tima nejake Bolivije,koja redovno u kvalifikacijama Juzne Amerike,osvaja poslednje ili pretposlednje mesto.Ne ubacujte se jer ce nas Kostarika ubrzo spustiti na zemlju i pokazati pravo stanje.Protiv iole jacih protivnika nemamo sta traziti sa ovim timom.Mogu da se izivljavaju na ovakvim ali videcemo za nepunu nedelju dana.Euforija je krenula a sam selektor uporedjuje,neuporedivo.Da li neko ko je pri zdravoj cistoj svesti i zdravoj pameti moze uporediti Milenovica,koji je zalutao u reprezentaciju sa Vidicem...uskoro sledi otreznjenje,kako njemu,tako i svima koji su poleteli.

vrhunski strucnjak

pre 5 godina

Zoran
Matic je izmislio fudbal za Ljajica koji igra u Torinu a ovaj u MU.Sms ce verovatno u Juventusu a ljajic tamo gde mu je mesto.Kako je moguce da u celoj evropi ni ti jedan vrhunski klub nije trazio Ljajica?Objasni nam?Ako je klasa valjda bi skauti videli to?

vrhunski strucnjak

pre 5 godina

Kakav bre ljajic, pa SMS vredi duplo vise na trzistu, ko jos zeli Ljajica? Zasto uporno velicate Ljajica?Zato sto je grobar?Pa i Mitrovic je ali vise vredi od Ljajica. Mislim da ljajiv nije nas najbolji igrac, mislim da je gresk sto je vracen u a tim ali ajde, kako god. Ktstajic ce poceti duel sa ovim sastavom; Stojkovic,Tošic(Zasluzeno, covek je svaki duel dobio)Milenkovic,Ivanovic, Kolarov,Matic,Milivojevic,Kostic,Ljajic,Tadic i Mitrovic.Tesko da ce Radonjic pre Kostica ili Tadica.Tadic uopste nije u formi, decko nema snage da trci.Bio je u formi ali vise nije.Katai je bio odlicna zamena u odlicnoj je formi i realno mnogo bolji igrac od Tadica ali pozvan je Zivkovic za tu poziciju.SMS igra iza napadaca a ne zadnjeg veznog, decko je klasa i to ce potvrditi kada dodje vreme vi se oslanjajte na Ljajica ili (Modrica)neko rece. Videcete kada dodje rival koji igra muski fudbal.To dobro upamtite.

???

pre 5 godina

Bez euforije??? Poslije pobjede nad Bolivijom?? Gledao sam prvo poluvrijeme i prvi put sam vidio lošiju reprezentaciju od Andore. Obrambeno su u rangu treće ili četvrte Slovenske lige.

zoran

pre 5 godina

radonjic decko veze nema a dobro nad zapadu nebi bio niti u 5 ligi a kod nas je to dobro dobar igrac sta sam video od njega nista kao od sergeja velika 0 vidi se ko zna da igra fudbal to je ljajic bane i milenkovic ostali prosek fudbala

Niki

pre 5 godina

Ja bi probao Veljkovića sa Blekijem,a Milivojević da igra u paru sa Matićem,SMS na AMC a Laljic levo umesto Kostića. Ali ja sam nebitan 😂

Galantan42Bg

pre 5 godina

Prvo kaze rezultat nije uopste bitan a u sl.recenici da je najvaznije da smo dobili utakmicu.
Saberi se selektore, vidim ja dokle cemo dogurati.

R9

pre 5 godina

Jedina dilema ostaje Radonjic ili Kostic.
Sa Kosticem dobijamo radnika trkaca i centarsuteve,takodje bolju odbranu, sa Radonjicem dobijamo verovatno najjacu i najkreativniju napadacki liniju u A timu trenutno,ipak nije sve ni u napadu.
Selektore mudro odluci!

ja

pre 5 godina

Jedina dilema ostaje Radonjic ili Kostic. 
Sa Kosticem dobijamo radnika trkaca i centarsuteve,takodje bolju odbranu, sa Radonjicem dobijamo verovatno najjacu i najkreativniju napadacki liniju u A timu trenutno,ipak nije sve ni u napadu. 
Selektore mudro odluci!
(R9, 09. jun 2018 20:53)

Nadam se da se šališ, nema tu dileme, kakav Radonjić...

"UŠATI" i mali partizai

pre 5 godina

lepo je pitao Muslin SMS, šta on može da igra u toj formaciji u kojoj i sada igramo...danas se ustanovi da je Muslin bio 100 odsto u pravu...smene Muslina, a Mladen sam sastavlja tim, šatro. Bilo kako je bilo i sada je, ali podrška se mora pružiti, jer druge poštene situacije nema i na ovom SP treba izvući maksimum, a ja kao optimista očekujem i Brazil da pobedimo!

vlado

pre 5 godina

I sada ce selektor da se primi i da pocne protiv Kostarike sa Ivanovicem i Kolarovom na desnom i levom beku i sa dvojicom stopera u vidu Tosica i "Blekija" (kako ga zovu) pa kad nakon 15 minuta igre skonta sta je napravio, posto ce po bokovima da duva ko kosava po Banatu, onda ce vec u prvom poluvremenu da pomeri Kolarova napred levo, Baneta ka sredini da igra poludesnog stopera i da uvede Rukavinu mesto hmmm... pa recimo Ljajica, e onda cemo u narednih 60-ak minuta opet da uigravamo formaciju sa 3 stopera taman da se spremimo za Svajcarsku i Brazil...

slaviša šmigič

pre 5 godina

moze,da odigra kao mesi nemoj,da zasmejavas ljude dobili smo jednu od najgorih ekipa.levo smo vratili ivanovica i u sredini matica koji igra odlicno u tandemu sa milivojevicem.kostic neka istrci prvo poluvreme onda se stavlja radonjic koji jedini moze da probije po boku jer ima brzinu i snagu a posebno je brz sa loptom a to je mnogo vazno,da bi mitrovic dobio upotrepljivu loptu kad budu mnogo jače ekipe.tadič,ljajic je pitanje za selektora.

CJC

pre 5 godina

Prvo kažeš bez euforije a onda jednog mladića posle jedne nebitne utakmice protiv ispodprosječne ekipe poredis sa mozda i najboljim stoperom ovog veka.
Pa daj...

Mittar

pre 5 godina

Ova utakmica je samo rezultatski dobra radi samopouzdanja? Ali, to može biti mač sa dve oštrice??? Trebalo je igrati sa jačim ili jakim protivnicima pred “Rusija2018”, a ne protiv nižerazredne Bolivije? Nije mi jasno kako uklopiti SMS, kao najskupljeg našeg igrača, sa Ljajicem, Maticem, Tadićem, a da igra svoju poziciju (iza Mitrovica). Odbrana nam je skupina “sporaća” i “crne gazele” kad nas budu pretrčavale vrtiće nam se u glavi? Uz to selektor nam je bez iskustva, uostalom to je praksa u Srbiji, jer su nam političari, bez iskustva, znanja, referenci???

C i n i k

pre 5 godina

Ajd da citamo komentare... posle meca sa Kostarikom i CH...
Zapenusili ste ko da smo Brazil bili 5:1?
Ne kapiram, pa sto nisu pobedili Chile onomad ako su tako extra ?!
I iskreno, nisam ni primetio da je SMS igrao...
Bolivija je limitirana ekipa, nisu oni ni igrali takmicarski, ali je poenta da se "komentatori" spustite na zemlju i shvatite da nema ovako slabih protivnika na SP...

Idemo

pre 5 godina

Stojkovic - Kolarov Tosic Milenkovic (zamena Veljkovic) Ivanovic (zamena Rukavina) - Milivojevic Matic - SMS Ljajic (zamena Tadić) Kostic (zamena Radonjić) - Mitrović (zamene Prijović i Jovic) to je trenutno nas najjači tim po formi gledano

drsmrt

pre 5 godina

dok su grobari (samo oni lazni) pljuvali radonjica i secali se njegovih ispada u fristajleru on je decko naporno radio i napredovao, ne postoji igrac u nasem timu koji moze da uradi prodor kao radonjic, on je jednostavno igrac trenutka, tako je zvezdi doneo ligu evrope protiv krasnodara, zakucao gol protiv batea itd itd.

serbia ponovo sv. sampion

pre 5 godina

Ja bi probao Veljkovića sa Blekijem,a Milivojević da igra u paru sa Matićem,SMS na AMC a Laljic levo umesto Kostića. Ali ja sam nebitan ?
(Niki, 09. jun 2018 20:55)

Bogme mogu ti reci da se sa tobom slezem u bas svemu, niko nije nebitan...

tebra

pre 5 godina

Morate da razumete ulogu Radonjića u ovom timu. I ako je daleko talentovaniji od Kostića, njegova uloga i treba da bude ulazak sa klupe pred kraj utakmice, kada već pada tempo i protivnički odbrambeni su već umorni. Ako dodate na to da postoji dobra mogućnost da ga protivnik ne poznaje i da je on željan dokazivanja, a ima i bezobrazluk da se nadigrava, on je savršeno oružje da proba da reši utakmicu u nekoj kontri 1 na 1 kada se ceo naš tim grčevito brani.

dejankg

pre 5 godina

nasi stalno umorni a pola njih ne igra u prvoj poatavi u klubu pa kako su umorni razumem kolorava samo a ostale neznam.pa i druge reprezentacije pa igraju trcu i igraju svi po velikim klubovima izjave budelastine van trenerskog prencipa

Najrealnije

pre 5 godina

radonjic decko veze nema a dobro nad zapadu nebi bio niti u 5 ligi a kod nas je to dobro dobar igrac sta sam video od njega nista kao od sergeja velika 0 vidi se ko zna da igra fudbal to je ljajic bane i milenkovic ostali prosek fudbala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zoran, 9. jun 2018 22:09)

Sudeci po tvom komentaru,ocigledno je da ti veze nemas sa fudbalom.

Kolubarac

pre 5 godina

Na SP se ipak mora igrati opreznije, sa jačom sredinom i zato Matić i Milivojević obavezno.Pozadi četvorica istih kao danas.Desno Tadić, levo će biti ipak Kostić, (iako Radonjić obećava i mogao bi kao džoker da uđe), Mitrović siguran i ostaje jedina dilema SMS ili Ljajić.Možda i obojica ako Ljajić ode levo umesto Kostića.Možda je trebalo probati Veljkovića, ali je rizik da odmah bude u paru sa Milenkovićem, verovatno će u budućnosti to biti strašan tandem.Sve mi se čini da neće biti toliko loše kako neki slute.Plašim se samo nekih kikseva u odbrani.

Gajetano

pre 5 godina

Nije bitan protivnik, bitan je pristup! Ljudi, ja ovako ofanzivnu i atraktivnu igru Srbije (Jugoslavije, SCG, itd...) nisam skoro video. Ovde ima mnogo dobrih igraca, fizicki nikad jace nismo izgledali i konacno momci igraju kao tim. Mnogo sam SP gledao i znam sledece: to vam je jedna velika lutrija u kojoj na kraju UVEK pobedi najbolja ekipa, a raspored ostalih odredi mnogo faktora, gde ni sreca nije zanemarljiva. Ono sto je bitno je da na SP uloze svoje srce i dusu, sto nam se nije desilo od kad ih pamtim, uvek neke trzavice, prepucavanja, zajedljivosti, sujete... Kad pobedimo prvo sebe i svoj nesrecni mentalitet, sve ostalo ce doci na svoje mesto.

Idemo momci, sa stitom ili na njemu!

Samo jedan je BLEKI

pre 5 godina

Alo, selektore! A i svi ostali! Znate li vi da je bio JEDAN JEDINI BLEKI!??? Vladislav Bogićević! Car odbrane i sredine, najbolji igrač one čuvene majstorice u Frankfurtu kada smo pobedili Španiju, 1:0, i obezbedili učešće na SP u Nemačkoj 1974.
I sad vi prodajete nekog novog Blekija???
Ajde, nemoj da se brukate.

Kaludjer

pre 5 godina

Mora da igraju Matic i Milivojević zajedno, mnogo je praznog prostora između zadnje linije i igrača na sredini. Tadić i Lajić i Sergej ne mogu zajedno, slaba im je defanziva, posebno Tadiću i Ljajiću. Svaka ozbiljna ekipa bi to iskoristila. Setite se Maroka, kad smo igrali samo sa Matićem. Jedan kiks na Mundijalu te vodi kući!!

fifi

pre 5 godina

Ko je Bleki?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kum Žoržo, 9. jun 2018 21:08)



Bleki igra u Kalcu i igra u odbrani a ti razmisli ko bi to mogao da bude.

Ne znam da li je protivnik slab, da li je igrao sa drugim timom, znam da smo igrali odlicno i da ova utakmica moze da da samopouzdanje igracima. Mitar je opet dokazao da je nas najbolji napadac, to je pokazao u kvalifikacijama i u ovoj utakmici. Treci gol je znanje. U prosloj nije imao dobru saradnju sa saigracima, dobre centarsuteve i uposljavanja. U ovoj sasvim druga prica, mada je igrao prvi tim a ne debitanti kao u prosloj. Ako na SP ginu za svaku loptu, bore se, trce i stvaraju sanse iz akcija verujem da mozemo da dobro odigramo prve dve utakmice a protiv Brazila sta bude. Samo da se ne obrukamo. Treba podrzati nase igrace jer je to sto imamo. Druga je stvar sto mi kao navijaci zelimo da igraju i ostvaruju rezultate kao Nemci ili Brazici. To je nerealno.

navijac

pre 5 godina

@Matic je izmislio fudbal za Ljajica koji igra u Torinu a ovaj u MU.Sms ce verovatno u Juventusu a ljajic tamo gde mu je mesto.Kako je moguce da u celoj evropi ni ti jedan vrhunski klub nije trazio Ljajica?Objasni nam?Ako je klasa valjda bi skauti videli to?
(vrhunski strucnjak, 9. jun 2018 22:24)

Prvo Ljajic je igrao I za Inter i za Romu ako si zaboravio, i tamo je davao golove i asistencije. Najveci problem Ljajica je njegova nekonstatnost, dal je to do glave ili cega ne znam. Ali decko moze da odigra 'kao Messi', a moze da mu se desi utakmica da ga nema nigde. Samo zato on nije u nekom znatno vecem klubu.

antiDebil

pre 5 godina

Рано је да га хвалиш а поготово да поредиш са Видићем(по мом мишљењу нашим најбољим играчем у задњих 20-ак година након одласка Пиксија). Млад је, "полетеће", умислиће себи да је стварно тако и онда смо надрљали са њим у одбрани а знаш колико је то осјетљиво и одговорно мјесто. Полако, има времена, млад је он, не товари на њега терет(поређење са Видићем) који још не може носити... ☝✋
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 10. jun 2018 00:25)

Vrlo lako ce Milenkovic nadmasiti Vidicev ucinak u reprezentaciji !!
Stvarno bi morao mnogo da se potrudi da bude losiji od Vidica...

Istina

pre 5 godina

Vrlo lako ce Milenkovic nadmasiti Vidicev ucinak u reprezentaciji !!
Stvarno bi morao mnogo da se potrudi da bude losiji od Vidica...
(antiDebil, 10. jun 2018 09:52)

On je već sada zalutao u reprezentaciji i ako dođe normalan selektor,koji neće dozvoliti da mu Ramadani sastavlja selekciju,Milenkoviću će ovo biti prvo i poslednje takmičenje.Što se tiče upoređenja sa Vidićem,nije mu a neće nikada ni biti,ni do članaka.Verujem da ni njemu samom nije jasno zašto je pozvan na ovakvom takmičenju,sa ovakvim igračima i još ga guraju u startnu postavu.

Fića

pre 5 godina

Ja bi probao Veljkovića sa Blekijem,a Milivojević da igra u paru sa Matićem,SMS na AMC a Laljic levo umesto Kostića. Ali ja sam nebitan 😂
(Niki, 9. jun 2018 20:55)

Evo ovako Milivojevic,Matic plus Sergej a krila Ljajic i Tadic,zvuci lepo ali presporo. Ljajic je igrac za sredinu,da kombinuje sa krilima kao danas da deli lopte,dribla,kombinuje sa spicem i zato mora u spicu da igra. Sergej je mozda bolji kao ofanzivni ali niko nije jaci od sistema i ovako bi odlicno funkcionisalo. Levo krilo Radonjic ili Kostic,moje misljenje Radonjic ali naravno selektor odlucuje.

Kostarika

pre 5 godina

Спаваш ли мирно Костарико! ✊
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 9. jun 2018 22:20)

Spavam mirno i jedva cekam da vas nakantam!

antiDebil

pre 5 godina

On je već sada zalutao u reprezentaciji i ako dođe normalan selektor,koji neće dozvoliti da mu Ramadani sastavlja selekciju,Milenkoviću će ovo biti prvo i poslednje takmičenje.Što se tiče upoređenja sa Vidićem,nije mu a neće nikada ni biti,ni do članaka.Verujem da ni njemu samom nije jasno zašto je pozvan na ovakvom takmičenju,sa ovakvim igračima i još ga guraju u startnu postavu.
(Istina, 10. jun 2018 10:27

Koji god selektor bio, ko god sastavljao reprezentaciju, ko god igrao skoro da sam siguran da se za naseg zivota u reprezentaciji nece pojaviti gori igrac od Nemanje Vidica tj igrac koji u reprezentaciji igra toliko losije nego u klubu !

Zoran

pre 5 godina

Srbiji fali jedan takav stadion, bez atletske staze.
Steta sto Mitrovica ne mogu da koriste kao kod Fulama, leđima ka golu kao sidraš I povratne lopte. Fulam ga koristio I postigao veliki uspeh.
Srećno ORLOVI!

4k4.Dex

pre 5 godina

Ja ne znam da li se on pravi lud ili nije video kako je Milenkovic dva puta ispao za cist gol, sreca pa ovi ne znaju. Molim te ne stavljaj ga u prvu upropastice nas. Treba nam iskustvo u zadnjoj liniji.

iz-podgorice

pre 5 godina

Koja crna euforija? Zato sto si dobio Boliviju? Pa mogao si zakazati uzakmice protiv San Marina, Andore, Crne Gore i zabiti im petice pa da padamo jos u vecu euforiju...Ocito si ti pao u euforiju

jedostavno

pre 5 godina

Draže mi da ne očekujem ništa i da momci naprave neki pozitivan rezultat nego da mislim da mogu da budu prvi i da se razočaram.

Šta god da urade svaka im čast. A naravno da su umorni kao i rudari i lekari ... Samo onaj ko nije bio profesionalni sportista može da misli drugačije.

Samo hrabro i bez euforije. Uživaću u fudbalu, siguran sam.

Djed Gavrilo

pre 5 godina

Zašto Blekija porediti sa Vidicem?Vidic je bio ispod nivoa u repki.Uz to je kvario i atmosferu.Nikola je i kompletnija i zrelija fudbalska figura.Bar tako izgleda do sada.U celini ,po imenima i pokazanim igrama u klubovima i reprezentaciji do sada,meni ova reprezentacija deluje kapacitetno.Preciznije,imam utisak da je slozena dobro i da je selektor adekvatan za te momke.To je jako vazno.Selektor treba kao koordinator i on to može biti.Ustvari,u najkraćem rečeno,ovi momci mogu dosegnuti neverovatno visok nivo,ako budu napravili dobru hemiju -atmosferu.Neosporni su kao potencijal.Znaci samo je neophodna zajednicka želja i zanos.To je uvek falilo reprezentacijama ranije države i Srbije.Hrvati su tu veštinu naučili i imaju rezultat.

haos

pre 5 godina

tako je zvezdi doneo ligu evrope protiv krasnodara, zakucao gol protiv batea itd itd.
(drsmrt, 09. jun 2018 21:26)

I promašio izgledniju šansu protiv Arsenala. A u nekim mečevima se nije ni video.

Miodrag

pre 5 godina

Pocinje Mundijal za koji dan, a "Ekipa u fazi stvaranja". Pazi molim te kako se vec napravio alibi za neuspeh. Dobro rece Pantic Milojko. Santrac je bar vodio pionire Galenike, a ovaj...?

previše hejtera

pre 5 godina

Dobro mi reče, inače bih se baš izeuforisao!
(1000 zašto, 987 zato, 13 zašto da ne?!, 09. jun 2018 23:23)

Mislio je bas na tebe!? Dobro mi reče.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Рано је да га хвалиш а поготово да поредиш са Видићем(по мом мишљењу нашим најбољим играчем у задњих 20-ак година након одласка Пиксија). Млад је, "полетеће", умислиће себи да је стварно тако и онда смо надрљали са њим у одбрани а знаш колико је то осјетљиво и одговорно мјесто. Полако, има времена, млад је он, не товари на њега терет(поређење са Видићем) који још не може носити... ☝✋

komnen barjaktar

pre 5 godina

Bolje bi bilo da je imao jakog protivnika i u drugoj utkmici da stvarno vidi gde je tzv. reprezentativna selekcija u ovom momentu. Prošle nedelje izjavi da odmara glavne igrače čime ponavlja grešku Radomira Antića od pre 8 godina; Mladene, bilo kako bilo od vas niko ne očekuje nešto bog zna šta posebno. Tri utakmice u grupi u Rusiji su vam zagarantovane sve posle tih susreta ako budete igrali dobro i jeste a ako ne budete moraćete prihvatiti da kao selekcija ne vredite baš mnogo. To je tako a na izjavu Murinja da mu se više čini da bi Srbija posle grupne faze mogla bit pre treća a ne druga po broju osvojenih bodova možeš zajedno sa fudbalerima samo da se ljutiš! Na žalost to je nešto što se zove realnost!

Nepismenog li sveta...

pre 5 godina

radonjic decko veze nema a dobro nad zapadu nebi bio niti u 5 ligi a kod nas je to dobro dobar igrac sta sam video od njega nista kao od sergeja velika 0 vidi se ko zna da igra fudbal to je ljajic bane i milenkovic ostali prosek fudbala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zoran, 9. jun 2018 22:09)

Batali ti fudbal, uzmi bolje knjigu u sake.
(Leskovcanin, 10. jun 2018 00:14)

Ovo kao da je neki stranac sastavio komentar na svom maternjem jeziku pa isti propustio kroz Google translate :)

Objektivno

pre 5 godina

Taj Milenkovic je nas ubedljivo najslabiji igrac,medju ovih 23 i suludo je ocekivati nesto od njega.Samo nezrela licnost moze da ga stavi u prvu postavu ili mu dati sansu,makar i minut na SP.

sumadinac

pre 5 godina

Samo pogledajte selektora na slici koju je pokazao Milojko Pantić kod Ivana Ivanovića i sve će vam biti jasno ko nam je selektor .

Savrseni primerak

pre 5 godina

Bez euforije?! Kakve crne euforije dobili ste ekipu koja fizicki ni visinom ne moze da vam parira. Kao protiv dece da ste igrali. A kod njihovog jedinog gola se videlo koliko ste suplji u odbrani.

samoiskreno

pre 5 godina

Ima li "Bleki" ime? Ovako je ko neko kere, malo poštovanja ne bi bilo na odmet :)
(TecHiFi, 09. jun 2018 21:02)Ajde ne lupetaj, sta da nece da se uvredi mozda?! Imaju prijateljski i blizak odnos pa moze da ga zove kako hoce, to nam i treba u repki..

Dačina sa s,p, a bogami i r

pre 5 godina

(vrhunski strucnjak, 09. jun 2018 22:12)

Posle utakmice sa Albanijom, Ljajić bi trebalo da je uvek u startnih 11. Ne znam šta tebi nije jasno vrhunski stručnjače? I da, Torino nije "mali" klub, Torino je četvrti najuspešniji klub u istoriji Italijanskog fudbala...ne omalovažavaj klubove u svom neznanju. Gotovo ceo grad Torino navija za klub Torino, Juventus je klub cele Italije i ubedljivo najomraženiji klub u Italiji.

coldplayer

pre 5 godina

@Mittar
Ajde oladi.Koje ti iskustvo imas pa pricas ovde kao da nesto znas.Covek je igrao profesionalno fudbal jedno 25godina u dobrim ekipama sa dobrim trenerima.A sta si ti radio pa mozes da pricas price ovde?Dovoljno je sto je prvi trener koji je UBACIO NAJBOLJIH 11na teren.Zar to ne pokazuje da covek nije zalutao ovde.Kad je to bio slucaj.Pa seti se ko je sve igrao za prethodne selektore.Sta ti ja pricam uopste.

azgard

pre 5 godina

Ima li "Bleki" ime? Ovako je ko neko kere, malo poštovanja ne bi bilo na odmet :)
(TecHiFi, 09. jun 2018 21:02)

Decku je to nadimak ceo zivot i sigurno se ne stidi toga i ne vidim zasto se postovanje prema njemu dovodi u pitanje? Stojkovica svi mogu da zovu Piksi, po nadimku, a Milenkovica ne smeju?

Rekreativac

pre 5 godina

Draže mi da ne očekujem ništa i da momci naprave neki pozitivan rezultat nego da mislim da mogu da budu prvi i da se razočaram.

Šta god da urade svaka im čast. A naravno da su umorni kao i rudari i lekari ... Samo onaj ko nije bio profesionalni sportista može da misli drugačije.

Samo hrabro i bez euforije. Uživaću u fudbalu, siguran sam.
(jedostavno, 9. jun 2018 21:21)

Umni rad je fizicki neizdrziv. Samo onaj ko nije koristio mozak na visokom intelektualnom nivou moze da misli drugacije!

nekonstantnost

pre 5 godina

Ali decko moze da odigra 'kao Messi', a moze da mu se desi utakmica da ga nema nigde. Samo zato on nije u nekom znatno vecem klubu.
(navijac, 09. jun 2018 23:24)

Tako je, slažem se. Isto je i sa Tadićem, nažalost. Šta je tu je.

веверица

pre 5 godina

@врхунски стручњак
матић је класа, али за србију није одиграо ни једну добру утакмицу. јуче је опет био најгори. да је на светском онако стартовао касно и грубо, добио би црвени лаганезе. љајић за србију никада није одиграо лоше.
матић је изразито дефанзивно оријентисан везни играч, а љајић права десетка. љајић је дуго био дериште, алк сазрео је...

Realno

pre 5 godina

(vrhunski strucnjak, 09. jun 2018 22:12)

Posle utakmice sa Albanijom, Ljajić bi trebalo da je uvek u startnih 11. Ne znam šta tebi nije jasno vrhunski stručnjače? I da, Torino nije "mali" klub, Torino je četvrti najuspešniji klub u istoriji Italijanskog fudbala...ne omalovažavaj klubove u svom neznanju. Gotovo ceo grad Torino navija za klub Torino, Juventus je klub cele Italije i ubedljivo najomraženiji klub u Italiji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dačina sa s,p, a bogami i r, 10. jun 2018 01:01)

Da zbog jedne utakmice neko bude zacementirano standaran u reprezentaciji? Šta nam je ta utakmica donela,osim prestiža i pobedu nad najomraženijom reprezentacijom? Po tebi je tada i Notingem Forest jedan od najboljih klubova Engleske,iako igra u drugoj ligi a njegovi igrači,sve same zvezde i nedodirljivi.Šta sve tastatura ne trpi i ko danas sve ne piše komentare.

milorad

pre 5 godina

Nema veze ide svetsko prvenstvo da uigravamo tim, pa kad se zavrsi bice skroz uigrani za mediteranske igre. Ne moze nista preko noci, nisu godinu ipo dana kvalifikacije igrali ovi igraci nego neki drugi.

Горан

pre 5 godina

Ova utakmica je samo rezultatski dobra radi samopouzdanja? Ali, to može biti mač sa dve oštrice??? Trebalo je igrati sa jačim ili jakim protivnicima pred “Rusija2018”, a ne protiv nižerazredne Bolivije? Nije mi jasno kako uklopiti SMS, kao najskupljeg našeg igrača, sa Ljajicem, Maticem, Tadićem, a da igra svoju poziciju (iza Mitrovica). Odbrana nam je skupina “sporaća” i “crne gazele” kad nas budu pretrčavale vrtiće nam se u glavi? Uz to selektor nam je bez iskustva, uostalom to je praksa u Srbiji, jer su nam političari, bez iskustva, znanja, referenci???
(Mittar, 09. jun 2018 22:51)

Нисам убеђен да ти је јасан смисао знака интерпункције упитника. Коментар сам по себи и бож' помози. али

Pablito

pre 5 godina

Vidić je debitovao u reprezentaciji sa 19 god. u kvalifikacijama i to protiv italije čini mi se. Otud poređenje, videće se to sa Milenkovićem, potencijala ima.
Utisak je bolji, ali smo spori, naročito u vraćanju nazad. Igra bez lopte mora da bude bolja, loši smo u presu.
Tadić je u autu potpuno, traži se. Imam utisak da se gušimo u napadu, nema uigranih pasova kroz sredinu saradnja Ljajić- Sergej je tu ključna

Leskovcanin

pre 5 godina

radonjic decko veze nema a dobro nad zapadu nebi bio niti u 5 ligi a kod nas je to dobro dobar igrac sta sam video od njega nista kao od sergeja velika 0 vidi se ko zna da igra fudbal to je ljajic bane i milenkovic ostali prosek fudbala 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zoran, 9. jun 2018 22:09)

Batali ti fudbal, uzmi bolje knjigu u sake.

voodoo

pre 5 godina

Ne znam zasto po 10. put potencira da igraci imaju sezonu iza sebe, dugu, ovakvu, onakvu, pa sve reprezentacije dolaze sa igracima koji su upravo zavrsili svoje klupske sezone, sta ostali su zvali igrace koji su godinu dana odmarali?

...

pre 5 godina

Cas pljuju reprezentaciju, cas su zadovoljni, cas napisu milion komentara kako Radonjic ne sazluzuje da bude u top 50, a sada se raspravljaju da li treba da bude u prvoj postavi ili ne, stvarno smo cudan narod...

jд123

pre 5 godina

Prvo kažeš bez euforije a onda jednog mladića posle jedne nebitne utakmice protiv ispodprosječne ekipe poredis sa mozda i najboljim stoperom ovog veka.
Pa daj...
(CJC, 09. jun 2018 21:59)

Није Крстајић рекао да је Миленковић добар као Видић, него с обзиром на године и (не)искуство да га подсећа на Видића када је играо прве утакмице за репрезентацију. Значи без треме, хладнокрвно, као да има искуство.

Објаснио је Паблито

Vidić je debitovao u reprezentaciji sa 19 god. u kvalifikacijama i to protiv italije čini mi se. Otud poređenje, videće se to sa Milenkovićem, potencijala ima.
(Pablito, 10. jun 2018 07:22)

Гледао сам ту утакмицу против Италије и добро се сећам како сам помислио "види овог малог Видића како игра, као да је 10 година старији".

Искрен да будем, ја сам се потајно надао управо стартној постави, која је истрчала против Боливије. Мислио сам да ће Рукавина играти десног бека а Бане штопера, Крстајић ме позитивно изненадио.