Fudbal 74

Subota, 09.06.2018.

16:50

Terzić: Dug između 26 i 29m€, imamo ponude za Radonjića i Pešića

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da je u odnosu na pre četiri godine dug Zvezde prepolovljen i sada iznosi "između 26 i 29 miliona evra".

Terziæ: Dug izmeðu 26 i 29m€, imamo ponude za Radonjiæa i Pešiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

slaviša šmigič

pre 5 godina

radonjic,da potpise na 4.godine ako kojim slucajem malo zvezdu pogleda sreca mogli bi u ligu sampiona gde moze radonji cena narasti i do 30.mil.tako bi se klub malo oporavijo.sa milojevicem kao trenerom moze se napraviti svasta dobro.radonjic ako dobije sansu cena mu se strahovito podize.

sin lovca na medvede

pre 5 godina

Niko ne snosi rizik, drzava na kraju pokriva kolko treba da klub zivotari.
U tome je sva beda Srpskog klubskog fudbala.

11 hiljada 70

pre 5 godina

Klasični spin. Radonjić je Romin igrač do 30.6.19, a od 1.7.19 je pod ugovorom u zvezdi i na sve to od sledećeg njegovog transfera 15% ide Romi, 25% ide Radonjiću (vo imja oca), tako da terza ne radi u prazno.

punimlimenke

pre 5 godina

.Radonjic je Zvezdin igrac al se dvije godine mora voditi kao Romin igrac zbog njihovih knjiga .

jel mozes molim te jos jednom lepo da mi objasnis Radonjicev status.
a posebno onaj deo gde spominjes Romine knjige?!
ajde jabuko...nemoj da ti je tesko.
siguran san da si upucen 100%.

bobo mk

pre 5 godina

Bravo majstore, dovedeš Kangu, Boačija, Plavšića koji odigraju dobro za klub, pa pre isteka dogovora prodaš za milione, a ne ko komšija "proda" Živkovića za DŽ, pa dovede Sumu za milione.
Sada su njima svi krivi, od Vučića do Tuđmana i nazad.

nebitan lik

pre 5 godina

Nisam skroz upucen oko situacije sa Radonjicem, ali mislim da ima neka fora ako Zvezda plati odredjeni iznos da je 100% Zvezdin igrac. Ispravite me ako gresim

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Hvala Vucicu, bez njega Zvezda bukvalno ne bi postojala"-dr. Zvezdan Terzic
(Istina boli, 09. jun 2018 17:05)

I to ali ima i ovo: "Prolaz u grupnu fazu Lige Evrope posvecujem predsedniku Vucicu". Autor, takodje doktor Terzic.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Mnogi su ga pljuvali ali realno covek dobro radi svoj posao.
(zzz, 09. jun 2018 21:20)

Dobro radi svoj posao, Ofk koji je bio uz Partizan najveci rasadnik talenata, je uspeo da upropasti i gurne do trece lige.

crni dani

pre 5 godina

Uspjesan biznismen, doktor nauka, strucno usavrsavanje, finansista, bankar, fudbalski genije, madjija za transfere, pravi covjek za Zvezdu. A kad ode i sazna se pravi dug bice veselo.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Terzicu jel si ti cuo za rsshode/ troskove? Ne a? Otvori 35 stranu iz predmeta Osnovi ekonomije. Ovaj lik bi od drave Srbije za tipa 5 godina napravio ekonomski mocnu drzavu, bili bismo mocniji i od Svajcarske ili Norveske.

Del

pre 5 godina

Mislim da je jedino pritisak MMF uticao na to da Terza ne postane ministar finansija. Sa ovim znanjem i iskustvom za 5 godina bismo postali vodeca ekonomska sila Evrope, zasto ne i sveta. Zemljo, otvori se, progutaj nas.

Borky

pre 5 godina

Imaju ponudu za Radonjica koji je na pozajmici hahahhaha. Ma vazi, evo i Partizan je dobio ponudu za Pantica i Antonova.
(Batko pamcenje mu kratko, 09. jun 2018 17:3

Da imas malo manje kompleksa i mrznje mozda bi nekad nesto procitao sa razumjevanjem jer toliko puta je objasnjen status Radonjica.Evo jos jednom al polako citaj bez mrznje i kompleksa.Radonjic je Zvezdin igrac al se dvije godine mora voditi kao Romin igrac zbog njihovih knjiga sto u prevedenom znaci da Zvezda ga ne moze prodati bez saglasnosti Rome al isto tako ni Roma ga ne moze prodati bez saglasnosti Zvezde.2019 pocinje ugovor Radonjica sa Zvezdom i Roma se vise nista ne pita i jedino ima pravo na 15% od transfera.Inace Zvezda ima 60% od transfera a ostalih 25% imaju igrac i menadzer.Naravno da je ovo drugacije od Pantica i Antonova jer se oni moraju odkupiti i Partizan dok ih ne otkupi nema pravo prodaje.

Borky

pre 5 godina

Priča čovek koji je podneo neopozivu ostavku pre dve godine.
(And justice for all, 09. jun 2018 17:33)

I ostao u tehnickom mandatu dok neko drugi ne dodje al posto niko nije zelio covjek je nastavio raditi.Sto tebi kao grobaru to smeta?Ako je neko los onda je to za vas dobro zar ne?

Dejan

pre 5 godina

Znajte cim se spomene "domacinsko poslovanje" a ne poslovanje u skladu sa propisima i zakonima tu se MNOGO mulja.Dobro zapamtite i za druge visoke funkcionere.

lal

pre 5 godina

@gojko sila: ma to sta si ti njega pitao je postalo potpuno nebitno onog trenutka kada si izjednacio kup sa ligom...
evo i real je osvojio ligu sampiona, a vi ste kup srbije... jos su oni bili treci u svojoj ligi, a vi drugi... jos ste vi "nikad slabiji, a mi nikad jaci" (samo ne znam odakle ova konstatacija... nisam bas strucnjak za partizan, ali mogu da navedem makar 5 generacija zvezde koje bi pojele ovu danas za dorucak)...

Borky

pre 5 godina

A zasto da prodajemo Radonjica? Ugovor mu istice sledeceg ljeta ako se ne varam a njemu se ne ide iz Zvezde...Ako kojim slucajem udjemo u LS i dobro se pokaze mozemo racunati i na 20 mil evra.Zasto da ga prodamo sada za 6 i dobijemo 4 (Roma vlasnik 30 % ugovora) kad uz malo strpljenja mozemo izvuci 5x vise... 
Pesica prodati slobodno! Ima on osecaj za gol ali za sve ostalo je limitiran.Narocito kada krene u dribling,izgleda kao potpuni amater...
(Samo kazem, 09. jun 2018 17:23)

Pa nije covjek ni rekao da ce prodavati vec da imaju ponude.Slozices se da je dobro imati ponude za igrace i da to pokazuje da si dobro radio i daje neku sigurnost za ne daj boze.

milos

pre 5 godina

Koliko ja i transfermarkt znamo, Radonjić je Romin igrač do leta 2019...Sad ja ne znam kako neko može da proda nešto što nije njegovo nego pozajmljeno...

Delija

pre 5 godina

Ako pogledate transfermarket koliko je zvezda u plusu od prodaje i dovodjenja igraca od 2000 godine ta cifra je preko 120 miliona evra ... To sta su razlicite uprave kluba radile sa tim parama i kako se doslo do tolikog duga to ostaje misterija , sistemacki se kralo i unistavao klub ... Ne verujem da je Terza ista bolji od prethodnika al je bar poceo da donosi neki rezultat , vazno je da se vise klinci ne prodaju nekim menadzerskim agencijama i fondovima i da za njih uzima sica ... Glupe su ove price odakle im pare za pojacanja,kako se smanjuje dug , pa pogledajte te silne milione koje su prihodovali od transfera od prethodnih godina .

NoName

pre 5 godina

Izmedju redova CZ se non stop zaduzuje I razduzuje. Jer kako objasniti variranje duga. Dug se sa ove tacke nece smanjivati sem extremnog prihoda, tj ako CZ bude igrala LS... E sad drugo pitanje gde su pare od sponzora koje nisu male. 
Sve u svemu mutnjavine tu ima kolko ocete ....
(Deyan, 09. jun 2018 17:42)

Gde su pare od sponzora? Momče, treba živeti. Sistemi kao Zvezda i Partizan na dnevnom nivou troše 30-ak hiljada evra. Za sve troškove...

Delije Čikago

pre 5 godina

Rekao sam Ja da će ovaj čovek da nas izvuče iz krize kad su pečurke bile na travi i svi bežali iz kluba, odličan je tandem sa Mrkelom koji zna da dovede igrače, više ne dovodimo putem snimaka, pažljivo se prati, samo nastavi Terza, idemooo...

Bankar

pre 5 godina

Damo jedan milion on otpisu pet.Legedarna izjava.Covek prkosi zakonima fizike.
(rade, 09. jun 2018 17:38)

A sto da ne moze
Stvar pregovaranja sa bankom i stvar banke.Banka Intesa godisnje otpise 32 miliona evra ka sumnjiva i nenaplariva potrazivanja.Zar se Ostoja nijs zalio sto banka nece da otpise dug KK Partizan.To je tako kada ste mali klub i kada nemate podrsku u bankarskom sistemu

Borky

pre 5 godina

Koliko ja i transfermarkt znamo, Radonjić je Romin igrač do leta 2019...Sad ja ne znam kako neko može da proda nešto što nije njegovo nego pozajmljeno...
(milos, 09. jun 2018 18:28

Moze al uz saglasnost Rome koja polaze pravo na 15% od transfera.Od 2019 Zvezda sama odlucije o prodaji.

ProdigyCZ

pre 5 godina

@Ivan Tih 5 miliona je bilo spominjano u vezi zapadne tribine,ili oba zajedno,uglavnom nismo vise dali od 2,5 za omladinsku skolu.

1=5

pre 5 godina

Ahahaha tacno sam znao da ce reci da imaju ponudu od 10 miliona. Pogotovo za ovu dvojicu. Vazi. Jedva cekam kad ode ova uprava da se vidi koliko su u stvari u minusu.

Autolakirer

pre 5 godina

Znam da ce da preovladaju komentari kluba koji koristi vojni stadion. Za njih je cudno sto je dug smanjen a nije povecan na 100 miliona. Njihov finansijski izvestaj jos nio videli. Jos uvek smo na 15 miliona po Djurinom knjogovodstvu.Ne oglasava se kvazi profesor pravnog fakulteta
Sto ne bi dug bio smanjen.Kupuju se slobodni igraci,prodaju se igraci,tu je Gazprom.Nema bombi.poput Sume od 1.5 miliona

Tralalalala

pre 5 godina

Hocemo kalcopoli,ne treba nam placena titula,hocemo da inspekcije procesljaju poslovanja klubova.....a Zvezda je prvak? Nista onda,pozzz.

Gojko Sila

pre 5 godina

Ocajni Partizan - 1/16 finala lige evrope i domaci kup. 
Nikad bolja Zvezda - 1/16 finala lige evrope i domaca liga. 
A da, liga se ceni vise od kupa. 
Epa onda, stvarno su 'mnoogo' bolji. 
Buaaaahahahahahahahhaa 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Samo Partizan i majka Srbija, 9. jun 2018 17:03) 

Kup kao sto dobro znas ne donosi nista, a sto se evrope tice, zaboravljate da je partizan najpre ispao iz kvalifikacija za LS, pa nastavio dalje kvalifikacije u LE. Zvezda je krenula od prvog kola kvalifikacija LE i eliminasala sve protivnike da bi dosla do grupne faze. To nije isti put.
(Ivan, 09. jun 2018 17:30)

Ne razumem poentu komentara. Jesam li te pitao ko je kako i gde krenuo u kvalifikacijama?!
Koga boli uvo ko je gde krenuo, i kako je krenuo.
Bitno je ko je gde stigo.
A i jedni i drugi su zavrsili sezonu sa po jednim trofejem. I u istoj fazi ispali u LE.
Pritom zvezda nikad bolja, Partizan nikad gori. Sta bi tek bilo da su priblizno jednaki? Tema za razmisljanje.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Imaju ponudu za Radonjica koji je na pozajmici hahahhaha. Ma vazi, evo i Partizan je dobio ponudu za Pantica i Antonova.

Samo kazem

pre 5 godina

A zasto da prodajemo Radonjica? Ugovor mu istice sledeceg ljeta ako se ne varam a njemu se ne ide iz Zvezde...Ako kojim slucajem udjemo u LS i dobro se pokaze mozemo racunati i na 20 mil evra.Zasto da ga prodamo sada za 6 i dobijemo 4 (Roma vlasnik 30 % ugovora) kad uz malo strpljenja mozemo izvuci 5x vise...
Pesica prodati slobodno! Ima on osecaj za gol ali za sve ostalo je limitiran.Narocito kada krene u dribling,izgleda kao potpuni amater...

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Sa svakom sampionskom titulom ovima dug opadne za 10ak miliona, kontam da ce za tipa 5 godina ceo dug biti anuliran. Fora je u tome sto u fudbalu otpis dugovanja fuzijom nije moguce ostvariti.

Samo Partizan i majka Srbija

pre 5 godina

Ocajni Partizan - 1/16 finala lige evrope i domaci kup.
Nikad bolja Zvezda - 1/16 finala lige evrope i domaca liga.
A da, liga se ceni vise od kupa.
Epa onda, stvarno su 'mnoogo' bolji.
Buaaaahahahahahahahhaa

Deyan

pre 5 godina

Izmedju redova CZ se non stop zaduzuje I razduzuje. Jer kako objasniti variranje duga. Dug se sa ove tacke nece smanjivati sem extremnog prihoda, tj ako CZ bude igrala LS... E sad drugo pitanje gde su pare od sponzora koje nisu male.
Sve u svemu mutnjavine tu ima kolko ocete ....

shone

pre 5 godina

Kako ste prepolovili dug? U redu, domacinsko poslovanje, ali kako su vam prihodi za skoro 40 miliona evra bili veci od rashoda u poslednje 4 godine?

ProdigyCZ

pre 5 godina

Isti dug kao prosle godine a zaradili smo preko 25m minimum racunajuci sve(transfere,sponzore,LE,karte).Mozda je trebao reci koliko imamo para na racunu onda bi mi bilo malo jasnije.Prodavaj Pesica odma.

Cubaka

pre 5 godina

Vidim ovde po komentarima sve sami "magovi" za finansije, pa kada ste tako "izuzetno pametni" sto niste savetovali vaseg Ivicu u slucaju Souome i Andrije Zivkovica, ostale da ne pominjem.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Podrška našem diretoreu, fudbalskom svedržitelju, tvorcu svega vidljivog i nevidljivog u klubu. Za sad sigurno pristižu Meleg i Stojiljković, mali Račke se seli u sunčanu Valensiju. Bićemo spremni za lš, šibaćemo se sa svima. Što se ono kaže, tu smo i jači smo.

navijac

pre 5 godina

Haha 10 miliona ponude, kako da ne :) Radonjic bese nije ni Zvezdin, tj pola je Romin ili tako nesto? A tek ovo dug kako se topi kao sneg :)

Ivan

pre 5 godina

Isti dug kao prosle godine a zaradili smo preko 25m minimum racunajuci sve(transfere,sponzore,LE,karte).Mozda je trebao reci koliko imamo para na racunu onda bi mi bilo malo jasnije.Prodavaj Pesica odma.
(ProdigyCZ, 9. jun 2018 17:10)

Napravljen je trening centar za mladje kategorije u koji je ulozeno oko 5 miliona evra. Za ostalo ne znam.

Ivan

pre 5 godina

Ocajni Partizan - 1/16 finala lige evrope i domaci kup.
Nikad bolja Zvezda - 1/16 finala lige evrope i domaca liga.
A da, liga se ceni vise od kupa.
Epa onda, stvarno su 'mnoogo' bolji.
Buaaaahahahahahahahhaa
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Samo Partizan i majka Srbija, 9. jun 2018 17:03)

Kup kao sto dobro znas ne donosi nista, a sto se evrope tice, zaboravljate da je partizan najpre ispao iz kvalifikacija za LS, pa nastavio dalje kvalifikacije u LE. Zvezda je krenula od prvog kola kvalifikacija LE i eliminasala sve protivnike da bi dosla do grupne faze. To nije isti put.

Aleksej

pre 5 godina

Ocajni Partizan - 1/16 finala lige evrope i domaci kup.Nikad bolja Zvezda - 1/16 finala lige evrope i domaca liga.A da, liga se ceni vise od kupa.Epa onda, stvarno su 'mnoogo' bolji.Buaaaahahahahahahahhaa
(Samo Partizan i majka Srbija, 09. jun 2018 17:03)1/16 finala Lige Evrope u prolaz nikad slabije grupe svih vremena u evropskim takmicenjima,Miki Maus kup,ocajna igra.

my way

pre 5 godina

Ако то значи да неко за Пешића нуди 5 милиона продавај одмах и то у украсном папиру са машном. Радоњу самог без 10 никако дати.

my way

pre 5 godina

Ако то значи да неко за Пешића нуди 5 милиона продавај одмах и то у украсном папиру са машном. Радоњу самог без 10 никако дати.

ProdigyCZ

pre 5 godina

Isti dug kao prosle godine a zaradili smo preko 25m minimum racunajuci sve(transfere,sponzore,LE,karte).Mozda je trebao reci koliko imamo para na racunu onda bi mi bilo malo jasnije.Prodavaj Pesica odma.

Samo Partizan i majka Srbija

pre 5 godina

Ocajni Partizan - 1/16 finala lige evrope i domaci kup.
Nikad bolja Zvezda - 1/16 finala lige evrope i domaca liga.
A da, liga se ceni vise od kupa.
Epa onda, stvarno su 'mnoogo' bolji.
Buaaaahahahahahahahhaa

shone

pre 5 godina

Kako ste prepolovili dug? U redu, domacinsko poslovanje, ali kako su vam prihodi za skoro 40 miliona evra bili veci od rashoda u poslednje 4 godine?

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Podrška našem diretoreu, fudbalskom svedržitelju, tvorcu svega vidljivog i nevidljivog u klubu. Za sad sigurno pristižu Meleg i Stojiljković, mali Račke se seli u sunčanu Valensiju. Bićemo spremni za lš, šibaćemo se sa svima. Što se ono kaže, tu smo i jači smo.

navijac

pre 5 godina

Haha 10 miliona ponude, kako da ne :) Radonjic bese nije ni Zvezdin, tj pola je Romin ili tako nesto? A tek ovo dug kako se topi kao sneg :)

Dejan

pre 5 godina

Znajte cim se spomene "domacinsko poslovanje" a ne poslovanje u skladu sa propisima i zakonima tu se MNOGO mulja.Dobro zapamtite i za druge visoke funkcionere.

Tralalalala

pre 5 godina

Hocemo kalcopoli,ne treba nam placena titula,hocemo da inspekcije procesljaju poslovanja klubova.....a Zvezda je prvak? Nista onda,pozzz.

Bankar

pre 5 godina

Damo jedan milion on otpisu pet.Legedarna izjava.Covek prkosi zakonima fizike.
(rade, 09. jun 2018 17:38)

A sto da ne moze
Stvar pregovaranja sa bankom i stvar banke.Banka Intesa godisnje otpise 32 miliona evra ka sumnjiva i nenaplariva potrazivanja.Zar se Ostoja nijs zalio sto banka nece da otpise dug KK Partizan.To je tako kada ste mali klub i kada nemate podrsku u bankarskom sistemu

crni dani

pre 5 godina

Uspjesan biznismen, doktor nauka, strucno usavrsavanje, finansista, bankar, fudbalski genije, madjija za transfere, pravi covjek za Zvezdu. A kad ode i sazna se pravi dug bice veselo.

Delija

pre 5 godina

Ako pogledate transfermarket koliko je zvezda u plusu od prodaje i dovodjenja igraca od 2000 godine ta cifra je preko 120 miliona evra ... To sta su razlicite uprave kluba radile sa tim parama i kako se doslo do tolikog duga to ostaje misterija , sistemacki se kralo i unistavao klub ... Ne verujem da je Terza ista bolji od prethodnika al je bar poceo da donosi neki rezultat , vazno je da se vise klinci ne prodaju nekim menadzerskim agencijama i fondovima i da za njih uzima sica ... Glupe su ove price odakle im pare za pojacanja,kako se smanjuje dug , pa pogledajte te silne milione koje su prihodovali od transfera od prethodnih godina .

Borky

pre 5 godina

Priča čovek koji je podneo neopozivu ostavku pre dve godine.
(And justice for all, 09. jun 2018 17:33)

I ostao u tehnickom mandatu dok neko drugi ne dodje al posto niko nije zelio covjek je nastavio raditi.Sto tebi kao grobaru to smeta?Ako je neko los onda je to za vas dobro zar ne?

Del

pre 5 godina

Mislim da je jedino pritisak MMF uticao na to da Terza ne postane ministar finansija. Sa ovim znanjem i iskustvom za 5 godina bismo postali vodeca ekonomska sila Evrope, zasto ne i sveta. Zemljo, otvori se, progutaj nas.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Mnogi su ga pljuvali ali realno covek dobro radi svoj posao.
(zzz, 09. jun 2018 21:20)

Dobro radi svoj posao, Ofk koji je bio uz Partizan najveci rasadnik talenata, je uspeo da upropasti i gurne do trece lige.

Gojko Sila

pre 5 godina

Ocajni Partizan - 1/16 finala lige evrope i domaci kup. 
Nikad bolja Zvezda - 1/16 finala lige evrope i domaca liga. 
A da, liga se ceni vise od kupa. 
Epa onda, stvarno su 'mnoogo' bolji. 
Buaaaahahahahahahahhaa 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Samo Partizan i majka Srbija, 9. jun 2018 17:03) 

Kup kao sto dobro znas ne donosi nista, a sto se evrope tice, zaboravljate da je partizan najpre ispao iz kvalifikacija za LS, pa nastavio dalje kvalifikacije u LE. Zvezda je krenula od prvog kola kvalifikacija LE i eliminasala sve protivnike da bi dosla do grupne faze. To nije isti put.
(Ivan, 09. jun 2018 17:30)

Ne razumem poentu komentara. Jesam li te pitao ko je kako i gde krenuo u kvalifikacijama?!
Koga boli uvo ko je gde krenuo, i kako je krenuo.
Bitno je ko je gde stigo.
A i jedni i drugi su zavrsili sezonu sa po jednim trofejem. I u istoj fazi ispali u LE.
Pritom zvezda nikad bolja, Partizan nikad gori. Sta bi tek bilo da su priblizno jednaki? Tema za razmisljanje.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Hvala Vucicu, bez njega Zvezda bukvalno ne bi postojala"-dr. Zvezdan Terzic
(Istina boli, 09. jun 2018 17:05)

I to ali ima i ovo: "Prolaz u grupnu fazu Lige Evrope posvecujem predsedniku Vucicu". Autor, takodje doktor Terzic.

Delije Čikago

pre 5 godina

Rekao sam Ja da će ovaj čovek da nas izvuče iz krize kad su pečurke bile na travi i svi bežali iz kluba, odličan je tandem sa Mrkelom koji zna da dovede igrače, više ne dovodimo putem snimaka, pažljivo se prati, samo nastavi Terza, idemooo...

Borky

pre 5 godina

Imaju ponudu za Radonjica koji je na pozajmici hahahhaha. Ma vazi, evo i Partizan je dobio ponudu za Pantica i Antonova.
(Batko pamcenje mu kratko, 09. jun 2018 17:3

Da imas malo manje kompleksa i mrznje mozda bi nekad nesto procitao sa razumjevanjem jer toliko puta je objasnjen status Radonjica.Evo jos jednom al polako citaj bez mrznje i kompleksa.Radonjic je Zvezdin igrac al se dvije godine mora voditi kao Romin igrac zbog njihovih knjiga sto u prevedenom znaci da Zvezda ga ne moze prodati bez saglasnosti Rome al isto tako ni Roma ga ne moze prodati bez saglasnosti Zvezde.2019 pocinje ugovor Radonjica sa Zvezdom i Roma se vise nista ne pita i jedino ima pravo na 15% od transfera.Inace Zvezda ima 60% od transfera a ostalih 25% imaju igrac i menadzer.Naravno da je ovo drugacije od Pantica i Antonova jer se oni moraju odkupiti i Partizan dok ih ne otkupi nema pravo prodaje.

Autolakirer

pre 5 godina

Znam da ce da preovladaju komentari kluba koji koristi vojni stadion. Za njih je cudno sto je dug smanjen a nije povecan na 100 miliona. Njihov finansijski izvestaj jos nio videli. Jos uvek smo na 15 miliona po Djurinom knjogovodstvu.Ne oglasava se kvazi profesor pravnog fakulteta
Sto ne bi dug bio smanjen.Kupuju se slobodni igraci,prodaju se igraci,tu je Gazprom.Nema bombi.poput Sume od 1.5 miliona

milos

pre 5 godina

Koliko ja i transfermarkt znamo, Radonjić je Romin igrač do leta 2019...Sad ja ne znam kako neko može da proda nešto što nije njegovo nego pozajmljeno...

Borky

pre 5 godina

A zasto da prodajemo Radonjica? Ugovor mu istice sledeceg ljeta ako se ne varam a njemu se ne ide iz Zvezde...Ako kojim slucajem udjemo u LS i dobro se pokaze mozemo racunati i na 20 mil evra.Zasto da ga prodamo sada za 6 i dobijemo 4 (Roma vlasnik 30 % ugovora) kad uz malo strpljenja mozemo izvuci 5x vise... 
Pesica prodati slobodno! Ima on osecaj za gol ali za sve ostalo je limitiran.Narocito kada krene u dribling,izgleda kao potpuni amater...
(Samo kazem, 09. jun 2018 17:23)

Pa nije covjek ni rekao da ce prodavati vec da imaju ponude.Slozices se da je dobro imati ponude za igrace i da to pokazuje da si dobro radio i daje neku sigurnost za ne daj boze.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Terzicu jel si ti cuo za rsshode/ troskove? Ne a? Otvori 35 stranu iz predmeta Osnovi ekonomije. Ovaj lik bi od drave Srbije za tipa 5 godina napravio ekonomski mocnu drzavu, bili bismo mocniji i od Svajcarske ili Norveske.

Cubaka

pre 5 godina

Vidim ovde po komentarima sve sami "magovi" za finansije, pa kada ste tako "izuzetno pametni" sto niste savetovali vaseg Ivicu u slucaju Souome i Andrije Zivkovica, ostale da ne pominjem.

NoName

pre 5 godina

Izmedju redova CZ se non stop zaduzuje I razduzuje. Jer kako objasniti variranje duga. Dug se sa ove tacke nece smanjivati sem extremnog prihoda, tj ako CZ bude igrala LS... E sad drugo pitanje gde su pare od sponzora koje nisu male. 
Sve u svemu mutnjavine tu ima kolko ocete ....
(Deyan, 09. jun 2018 17:42)

Gde su pare od sponzora? Momče, treba živeti. Sistemi kao Zvezda i Partizan na dnevnom nivou troše 30-ak hiljada evra. Za sve troškove...

1=5

pre 5 godina

Ahahaha tacno sam znao da ce reci da imaju ponudu od 10 miliona. Pogotovo za ovu dvojicu. Vazi. Jedva cekam kad ode ova uprava da se vidi koliko su u stvari u minusu.

Borky

pre 5 godina

Koliko ja i transfermarkt znamo, Radonjić je Romin igrač do leta 2019...Sad ja ne znam kako neko može da proda nešto što nije njegovo nego pozajmljeno...
(milos, 09. jun 2018 18:28

Moze al uz saglasnost Rome koja polaze pravo na 15% od transfera.Od 2019 Zvezda sama odlucije o prodaji.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Sa svakom sampionskom titulom ovima dug opadne za 10ak miliona, kontam da ce za tipa 5 godina ceo dug biti anuliran. Fora je u tome sto u fudbalu otpis dugovanja fuzijom nije moguce ostvariti.

Deyan

pre 5 godina

Izmedju redova CZ se non stop zaduzuje I razduzuje. Jer kako objasniti variranje duga. Dug se sa ove tacke nece smanjivati sem extremnog prihoda, tj ako CZ bude igrala LS... E sad drugo pitanje gde su pare od sponzora koje nisu male.
Sve u svemu mutnjavine tu ima kolko ocete ....

Ivan

pre 5 godina

Ocajni Partizan - 1/16 finala lige evrope i domaci kup.
Nikad bolja Zvezda - 1/16 finala lige evrope i domaca liga.
A da, liga se ceni vise od kupa.
Epa onda, stvarno su 'mnoogo' bolji.
Buaaaahahahahahahahhaa
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Samo Partizan i majka Srbija, 9. jun 2018 17:03)

Kup kao sto dobro znas ne donosi nista, a sto se evrope tice, zaboravljate da je partizan najpre ispao iz kvalifikacija za LS, pa nastavio dalje kvalifikacije u LE. Zvezda je krenula od prvog kola kvalifikacija LE i eliminasala sve protivnike da bi dosla do grupne faze. To nije isti put.

Ivan

pre 5 godina

Isti dug kao prosle godine a zaradili smo preko 25m minimum racunajuci sve(transfere,sponzore,LE,karte).Mozda je trebao reci koliko imamo para na racunu onda bi mi bilo malo jasnije.Prodavaj Pesica odma.
(ProdigyCZ, 9. jun 2018 17:10)

Napravljen je trening centar za mladje kategorije u koji je ulozeno oko 5 miliona evra. Za ostalo ne znam.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Imaju ponudu za Radonjica koji je na pozajmici hahahhaha. Ma vazi, evo i Partizan je dobio ponudu za Pantica i Antonova.

lal

pre 5 godina

@gojko sila: ma to sta si ti njega pitao je postalo potpuno nebitno onog trenutka kada si izjednacio kup sa ligom...
evo i real je osvojio ligu sampiona, a vi ste kup srbije... jos su oni bili treci u svojoj ligi, a vi drugi... jos ste vi "nikad slabiji, a mi nikad jaci" (samo ne znam odakle ova konstatacija... nisam bas strucnjak za partizan, ali mogu da navedem makar 5 generacija zvezde koje bi pojele ovu danas za dorucak)...

bobo mk

pre 5 godina

Bravo majstore, dovedeš Kangu, Boačija, Plavšića koji odigraju dobro za klub, pa pre isteka dogovora prodaš za milione, a ne ko komšija "proda" Živkovića za DŽ, pa dovede Sumu za milione.
Sada su njima svi krivi, od Vučića do Tuđmana i nazad.

ProdigyCZ

pre 5 godina

@Ivan Tih 5 miliona je bilo spominjano u vezi zapadne tribine,ili oba zajedno,uglavnom nismo vise dali od 2,5 za omladinsku skolu.

nebitan lik

pre 5 godina

Nisam skroz upucen oko situacije sa Radonjicem, ali mislim da ima neka fora ako Zvezda plati odredjeni iznos da je 100% Zvezdin igrac. Ispravite me ako gresim

Aleksej

pre 5 godina

Ocajni Partizan - 1/16 finala lige evrope i domaci kup.Nikad bolja Zvezda - 1/16 finala lige evrope i domaca liga.A da, liga se ceni vise od kupa.Epa onda, stvarno su 'mnoogo' bolji.Buaaaahahahahahahahhaa
(Samo Partizan i majka Srbija, 09. jun 2018 17:03)1/16 finala Lige Evrope u prolaz nikad slabije grupe svih vremena u evropskim takmicenjima,Miki Maus kup,ocajna igra.

Samo kazem

pre 5 godina

A zasto da prodajemo Radonjica? Ugovor mu istice sledeceg ljeta ako se ne varam a njemu se ne ide iz Zvezde...Ako kojim slucajem udjemo u LS i dobro se pokaze mozemo racunati i na 20 mil evra.Zasto da ga prodamo sada za 6 i dobijemo 4 (Roma vlasnik 30 % ugovora) kad uz malo strpljenja mozemo izvuci 5x vise...
Pesica prodati slobodno! Ima on osecaj za gol ali za sve ostalo je limitiran.Narocito kada krene u dribling,izgleda kao potpuni amater...

punimlimenke

pre 5 godina

.Radonjic je Zvezdin igrac al se dvije godine mora voditi kao Romin igrac zbog njihovih knjiga .

jel mozes molim te jos jednom lepo da mi objasnis Radonjicev status.
a posebno onaj deo gde spominjes Romine knjige?!
ajde jabuko...nemoj da ti je tesko.
siguran san da si upucen 100%.

11 hiljada 70

pre 5 godina

Klasični spin. Radonjić je Romin igrač do 30.6.19, a od 1.7.19 je pod ugovorom u zvezdi i na sve to od sledećeg njegovog transfera 15% ide Romi, 25% ide Radonjiću (vo imja oca), tako da terza ne radi u prazno.

sin lovca na medvede

pre 5 godina

Niko ne snosi rizik, drzava na kraju pokriva kolko treba da klub zivotari.
U tome je sva beda Srpskog klubskog fudbala.

slaviša šmigič

pre 5 godina

radonjic,da potpise na 4.godine ako kojim slucajem malo zvezdu pogleda sreca mogli bi u ligu sampiona gde moze radonji cena narasti i do 30.mil.tako bi se klub malo oporavijo.sa milojevicem kao trenerom moze se napraviti svasta dobro.radonjic ako dobije sansu cena mu se strahovito podize.

Samo Partizan i majka Srbija

pre 5 godina

Ocajni Partizan - 1/16 finala lige evrope i domaci kup.
Nikad bolja Zvezda - 1/16 finala lige evrope i domaca liga.
A da, liga se ceni vise od kupa.
Epa onda, stvarno su 'mnoogo' bolji.
Buaaaahahahahahahahhaa

Gojko Sila

pre 5 godina

Ocajni Partizan - 1/16 finala lige evrope i domaci kup. 
Nikad bolja Zvezda - 1/16 finala lige evrope i domaca liga. 
A da, liga se ceni vise od kupa. 
Epa onda, stvarno su 'mnoogo' bolji. 
Buaaaahahahahahahahhaa 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Samo Partizan i majka Srbija, 9. jun 2018 17:03) 

Kup kao sto dobro znas ne donosi nista, a sto se evrope tice, zaboravljate da je partizan najpre ispao iz kvalifikacija za LS, pa nastavio dalje kvalifikacije u LE. Zvezda je krenula od prvog kola kvalifikacija LE i eliminasala sve protivnike da bi dosla do grupne faze. To nije isti put.
(Ivan, 09. jun 2018 17:30)

Ne razumem poentu komentara. Jesam li te pitao ko je kako i gde krenuo u kvalifikacijama?!
Koga boli uvo ko je gde krenuo, i kako je krenuo.
Bitno je ko je gde stigo.
A i jedni i drugi su zavrsili sezonu sa po jednim trofejem. I u istoj fazi ispali u LE.
Pritom zvezda nikad bolja, Partizan nikad gori. Sta bi tek bilo da su priblizno jednaki? Tema za razmisljanje.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Podrška našem diretoreu, fudbalskom svedržitelju, tvorcu svega vidljivog i nevidljivog u klubu. Za sad sigurno pristižu Meleg i Stojiljković, mali Račke se seli u sunčanu Valensiju. Bićemo spremni za lš, šibaćemo se sa svima. Što se ono kaže, tu smo i jači smo.

shone

pre 5 godina

Kako ste prepolovili dug? U redu, domacinsko poslovanje, ali kako su vam prihodi za skoro 40 miliona evra bili veci od rashoda u poslednje 4 godine?

navijac

pre 5 godina

Haha 10 miliona ponude, kako da ne :) Radonjic bese nije ni Zvezdin, tj pola je Romin ili tako nesto? A tek ovo dug kako se topi kao sneg :)

Tralalalala

pre 5 godina

Hocemo kalcopoli,ne treba nam placena titula,hocemo da inspekcije procesljaju poslovanja klubova.....a Zvezda je prvak? Nista onda,pozzz.

Bankar

pre 5 godina

Damo jedan milion on otpisu pet.Legedarna izjava.Covek prkosi zakonima fizike.
(rade, 09. jun 2018 17:38)

A sto da ne moze
Stvar pregovaranja sa bankom i stvar banke.Banka Intesa godisnje otpise 32 miliona evra ka sumnjiva i nenaplariva potrazivanja.Zar se Ostoja nijs zalio sto banka nece da otpise dug KK Partizan.To je tako kada ste mali klub i kada nemate podrsku u bankarskom sistemu

milos

pre 5 godina

Koliko ja i transfermarkt znamo, Radonjić je Romin igrač do leta 2019...Sad ja ne znam kako neko može da proda nešto što nije njegovo nego pozajmljeno...

Delije Čikago

pre 5 godina

Rekao sam Ja da će ovaj čovek da nas izvuče iz krize kad su pečurke bile na travi i svi bežali iz kluba, odličan je tandem sa Mrkelom koji zna da dovede igrače, više ne dovodimo putem snimaka, pažljivo se prati, samo nastavi Terza, idemooo...

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Imaju ponudu za Radonjica koji je na pozajmici hahahhaha. Ma vazi, evo i Partizan je dobio ponudu za Pantica i Antonova.

Aleksej

pre 5 godina

Ocajni Partizan - 1/16 finala lige evrope i domaci kup.Nikad bolja Zvezda - 1/16 finala lige evrope i domaca liga.A da, liga se ceni vise od kupa.Epa onda, stvarno su 'mnoogo' bolji.Buaaaahahahahahahahhaa
(Samo Partizan i majka Srbija, 09. jun 2018 17:03)1/16 finala Lige Evrope u prolaz nikad slabije grupe svih vremena u evropskim takmicenjima,Miki Maus kup,ocajna igra.

Borky

pre 5 godina

Priča čovek koji je podneo neopozivu ostavku pre dve godine.
(And justice for all, 09. jun 2018 17:33)

I ostao u tehnickom mandatu dok neko drugi ne dodje al posto niko nije zelio covjek je nastavio raditi.Sto tebi kao grobaru to smeta?Ako je neko los onda je to za vas dobro zar ne?

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Mnogi su ga pljuvali ali realno covek dobro radi svoj posao.
(zzz, 09. jun 2018 21:20)

Dobro radi svoj posao, Ofk koji je bio uz Partizan najveci rasadnik talenata, je uspeo da upropasti i gurne do trece lige.

my way

pre 5 godina

Ако то значи да неко за Пешића нуди 5 милиона продавај одмах и то у украсном папиру са машном. Радоњу самог без 10 никако дати.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Hvala Vucicu, bez njega Zvezda bukvalno ne bi postojala"-dr. Zvezdan Terzic
(Istina boli, 09. jun 2018 17:05)

I to ali ima i ovo: "Prolaz u grupnu fazu Lige Evrope posvecujem predsedniku Vucicu". Autor, takodje doktor Terzic.

Ivan

pre 5 godina

Ocajni Partizan - 1/16 finala lige evrope i domaci kup.
Nikad bolja Zvezda - 1/16 finala lige evrope i domaca liga.
A da, liga se ceni vise od kupa.
Epa onda, stvarno su 'mnoogo' bolji.
Buaaaahahahahahahahhaa
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Samo Partizan i majka Srbija, 9. jun 2018 17:03)

Kup kao sto dobro znas ne donosi nista, a sto se evrope tice, zaboravljate da je partizan najpre ispao iz kvalifikacija za LS, pa nastavio dalje kvalifikacije u LE. Zvezda je krenula od prvog kola kvalifikacija LE i eliminasala sve protivnike da bi dosla do grupne faze. To nije isti put.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Sa svakom sampionskom titulom ovima dug opadne za 10ak miliona, kontam da ce za tipa 5 godina ceo dug biti anuliran. Fora je u tome sto u fudbalu otpis dugovanja fuzijom nije moguce ostvariti.

Ivan

pre 5 godina

Isti dug kao prosle godine a zaradili smo preko 25m minimum racunajuci sve(transfere,sponzore,LE,karte).Mozda je trebao reci koliko imamo para na racunu onda bi mi bilo malo jasnije.Prodavaj Pesica odma.
(ProdigyCZ, 9. jun 2018 17:10)

Napravljen je trening centar za mladje kategorije u koji je ulozeno oko 5 miliona evra. Za ostalo ne znam.

Autolakirer

pre 5 godina

Znam da ce da preovladaju komentari kluba koji koristi vojni stadion. Za njih je cudno sto je dug smanjen a nije povecan na 100 miliona. Njihov finansijski izvestaj jos nio videli. Jos uvek smo na 15 miliona po Djurinom knjogovodstvu.Ne oglasava se kvazi profesor pravnog fakulteta
Sto ne bi dug bio smanjen.Kupuju se slobodni igraci,prodaju se igraci,tu je Gazprom.Nema bombi.poput Sume od 1.5 miliona

Cubaka

pre 5 godina

Vidim ovde po komentarima sve sami "magovi" za finansije, pa kada ste tako "izuzetno pametni" sto niste savetovali vaseg Ivicu u slucaju Souome i Andrije Zivkovica, ostale da ne pominjem.

1=5

pre 5 godina

Ahahaha tacno sam znao da ce reci da imaju ponudu od 10 miliona. Pogotovo za ovu dvojicu. Vazi. Jedva cekam kad ode ova uprava da se vidi koliko su u stvari u minusu.

Borky

pre 5 godina

Imaju ponudu za Radonjica koji je na pozajmici hahahhaha. Ma vazi, evo i Partizan je dobio ponudu za Pantica i Antonova.
(Batko pamcenje mu kratko, 09. jun 2018 17:3

Da imas malo manje kompleksa i mrznje mozda bi nekad nesto procitao sa razumjevanjem jer toliko puta je objasnjen status Radonjica.Evo jos jednom al polako citaj bez mrznje i kompleksa.Radonjic je Zvezdin igrac al se dvije godine mora voditi kao Romin igrac zbog njihovih knjiga sto u prevedenom znaci da Zvezda ga ne moze prodati bez saglasnosti Rome al isto tako ni Roma ga ne moze prodati bez saglasnosti Zvezde.2019 pocinje ugovor Radonjica sa Zvezdom i Roma se vise nista ne pita i jedino ima pravo na 15% od transfera.Inace Zvezda ima 60% od transfera a ostalih 25% imaju igrac i menadzer.Naravno da je ovo drugacije od Pantica i Antonova jer se oni moraju odkupiti i Partizan dok ih ne otkupi nema pravo prodaje.

ProdigyCZ

pre 5 godina

Isti dug kao prosle godine a zaradili smo preko 25m minimum racunajuci sve(transfere,sponzore,LE,karte).Mozda je trebao reci koliko imamo para na racunu onda bi mi bilo malo jasnije.Prodavaj Pesica odma.

Del

pre 5 godina

Mislim da je jedino pritisak MMF uticao na to da Terza ne postane ministar finansija. Sa ovim znanjem i iskustvom za 5 godina bismo postali vodeca ekonomska sila Evrope, zasto ne i sveta. Zemljo, otvori se, progutaj nas.

crni dani

pre 5 godina

Uspjesan biznismen, doktor nauka, strucno usavrsavanje, finansista, bankar, fudbalski genije, madjija za transfere, pravi covjek za Zvezdu. A kad ode i sazna se pravi dug bice veselo.

Samo kazem

pre 5 godina

A zasto da prodajemo Radonjica? Ugovor mu istice sledeceg ljeta ako se ne varam a njemu se ne ide iz Zvezde...Ako kojim slucajem udjemo u LS i dobro se pokaze mozemo racunati i na 20 mil evra.Zasto da ga prodamo sada za 6 i dobijemo 4 (Roma vlasnik 30 % ugovora) kad uz malo strpljenja mozemo izvuci 5x vise...
Pesica prodati slobodno! Ima on osecaj za gol ali za sve ostalo je limitiran.Narocito kada krene u dribling,izgleda kao potpuni amater...

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Terzicu jel si ti cuo za rsshode/ troskove? Ne a? Otvori 35 stranu iz predmeta Osnovi ekonomije. Ovaj lik bi od drave Srbije za tipa 5 godina napravio ekonomski mocnu drzavu, bili bismo mocniji i od Svajcarske ili Norveske.

Deyan

pre 5 godina

Izmedju redova CZ se non stop zaduzuje I razduzuje. Jer kako objasniti variranje duga. Dug se sa ove tacke nece smanjivati sem extremnog prihoda, tj ako CZ bude igrala LS... E sad drugo pitanje gde su pare od sponzora koje nisu male.
Sve u svemu mutnjavine tu ima kolko ocete ....

Delija

pre 5 godina

Ako pogledate transfermarket koliko je zvezda u plusu od prodaje i dovodjenja igraca od 2000 godine ta cifra je preko 120 miliona evra ... To sta su razlicite uprave kluba radile sa tim parama i kako se doslo do tolikog duga to ostaje misterija , sistemacki se kralo i unistavao klub ... Ne verujem da je Terza ista bolji od prethodnika al je bar poceo da donosi neki rezultat , vazno je da se vise klinci ne prodaju nekim menadzerskim agencijama i fondovima i da za njih uzima sica ... Glupe su ove price odakle im pare za pojacanja,kako se smanjuje dug , pa pogledajte te silne milione koje su prihodovali od transfera od prethodnih godina .

Dejan

pre 5 godina

Znajte cim se spomene "domacinsko poslovanje" a ne poslovanje u skladu sa propisima i zakonima tu se MNOGO mulja.Dobro zapamtite i za druge visoke funkcionere.

Borky

pre 5 godina

Koliko ja i transfermarkt znamo, Radonjić je Romin igrač do leta 2019...Sad ja ne znam kako neko može da proda nešto što nije njegovo nego pozajmljeno...
(milos, 09. jun 2018 18:28

Moze al uz saglasnost Rome koja polaze pravo na 15% od transfera.Od 2019 Zvezda sama odlucije o prodaji.

NoName

pre 5 godina

Izmedju redova CZ se non stop zaduzuje I razduzuje. Jer kako objasniti variranje duga. Dug se sa ove tacke nece smanjivati sem extremnog prihoda, tj ako CZ bude igrala LS... E sad drugo pitanje gde su pare od sponzora koje nisu male. 
Sve u svemu mutnjavine tu ima kolko ocete ....
(Deyan, 09. jun 2018 17:42)

Gde su pare od sponzora? Momče, treba živeti. Sistemi kao Zvezda i Partizan na dnevnom nivou troše 30-ak hiljada evra. Za sve troškove...

Borky

pre 5 godina

A zasto da prodajemo Radonjica? Ugovor mu istice sledeceg ljeta ako se ne varam a njemu se ne ide iz Zvezde...Ako kojim slucajem udjemo u LS i dobro se pokaze mozemo racunati i na 20 mil evra.Zasto da ga prodamo sada za 6 i dobijemo 4 (Roma vlasnik 30 % ugovora) kad uz malo strpljenja mozemo izvuci 5x vise... 
Pesica prodati slobodno! Ima on osecaj za gol ali za sve ostalo je limitiran.Narocito kada krene u dribling,izgleda kao potpuni amater...
(Samo kazem, 09. jun 2018 17:23)

Pa nije covjek ni rekao da ce prodavati vec da imaju ponude.Slozices se da je dobro imati ponude za igrace i da to pokazuje da si dobro radio i daje neku sigurnost za ne daj boze.

bobo mk

pre 5 godina

Bravo majstore, dovedeš Kangu, Boačija, Plavšića koji odigraju dobro za klub, pa pre isteka dogovora prodaš za milione, a ne ko komšija "proda" Živkovića za DŽ, pa dovede Sumu za milione.
Sada su njima svi krivi, od Vučića do Tuđmana i nazad.

lal

pre 5 godina

@gojko sila: ma to sta si ti njega pitao je postalo potpuno nebitno onog trenutka kada si izjednacio kup sa ligom...
evo i real je osvojio ligu sampiona, a vi ste kup srbije... jos su oni bili treci u svojoj ligi, a vi drugi... jos ste vi "nikad slabiji, a mi nikad jaci" (samo ne znam odakle ova konstatacija... nisam bas strucnjak za partizan, ali mogu da navedem makar 5 generacija zvezde koje bi pojele ovu danas za dorucak)...

nebitan lik

pre 5 godina

Nisam skroz upucen oko situacije sa Radonjicem, ali mislim da ima neka fora ako Zvezda plati odredjeni iznos da je 100% Zvezdin igrac. Ispravite me ako gresim

ProdigyCZ

pre 5 godina

@Ivan Tih 5 miliona je bilo spominjano u vezi zapadne tribine,ili oba zajedno,uglavnom nismo vise dali od 2,5 za omladinsku skolu.

punimlimenke

pre 5 godina

.Radonjic je Zvezdin igrac al se dvije godine mora voditi kao Romin igrac zbog njihovih knjiga .

jel mozes molim te jos jednom lepo da mi objasnis Radonjicev status.
a posebno onaj deo gde spominjes Romine knjige?!
ajde jabuko...nemoj da ti je tesko.
siguran san da si upucen 100%.

sin lovca na medvede

pre 5 godina

Niko ne snosi rizik, drzava na kraju pokriva kolko treba da klub zivotari.
U tome je sva beda Srpskog klubskog fudbala.

slaviša šmigič

pre 5 godina

radonjic,da potpise na 4.godine ako kojim slucajem malo zvezdu pogleda sreca mogli bi u ligu sampiona gde moze radonji cena narasti i do 30.mil.tako bi se klub malo oporavijo.sa milojevicem kao trenerom moze se napraviti svasta dobro.radonjic ako dobije sansu cena mu se strahovito podize.

11 hiljada 70

pre 5 godina

Klasični spin. Radonjić je Romin igrač do 30.6.19, a od 1.7.19 je pod ugovorom u zvezdi i na sve to od sledećeg njegovog transfera 15% ide Romi, 25% ide Radonjiću (vo imja oca), tako da terza ne radi u prazno.