Odbojka 25

Četvrtak, 07.06.2018.

22:17

Odbojkašice propustile meč loptu, izgubile posle vođstva od 2-0

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Holandije u Roterdamu sa 3-2, u poslednjoj utakmici četvrtog vikenda Lige nacija.

Odbojkašice propustile meè loptu, izgubile posle voðstva od 2-0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

25 Komentari

Sortiraj po:

White Power

pre 5 godina

Terzić isključivi krivac za poraz!
Selektor Holandije mu održao čas kako se vodi ekipa.
Dok je on penio, žvakao, psovao i galamio na sudiju-ovaj čovek napravio 3 izmene i preokrenuo meč.
Čoveče, da li ikada planiraš otići iz reprezentacije i ekipu prepustiti nekom manje sujetnom a više sposobnom?!?!

Marko

pre 5 godina

Zamolio bih komentatora, koji ocigledno ima bas nesto licno protiv ove male Milenkovic, da spusti malo loptu. Na svakoj vesti gotovo identican komentar gde se prelazi cak i granica dobrog ukusa. Elem niti blista niti je katastrofa tako da malo popusti. Igra mora biti raznovrsnija u odbojci ne postoji covek tim nego kolektiv. Sve lopte idu na Tijanu prosto to i protivnici citaju tako da blok samo nju pokriva. U svak slucaju necemo skupo platiti ovaj poraz.

bigserb

pre 5 godina

Ovaj poraz veceras je apsolutna bruka, izgubiti mec u kojem vodis sa 2:0 u setovima i 17:11 u trecem setu je prakticno nemoguce, ali eto, Terzic sa njegovim devojkama nam je dokazao da je i to moguce!
Ono sto mene interesuje je zasto Terzic citav mec drzi na terenu Bojanu Milenkovic? Jel moguce da on ne vidi da na 12 meceva sve ekipe serviraju skoro iskljucivo samo na nju, jer su svi videli da je ona operisana od prijema? Kako je moguce da to vidi citav svet, samo Terzic ne vidi?
Ili je tu u pitanju nesto drugo? Neki nepotizam, korupcija, mozda cak i nesto jos gore, vezano za starog muskarca i mladu devojku? Zaista ne mogu da shvatim da mu ona igra citave meceve bez izmene, a ona je ubedljivo najgora na terenu, 80-90% poena koje nasa ekipa izgubi, izgubi zbog nje i njenog prijema, ali eto, to Terzicu ne smeta, menja sve druge devojke, jedino nju drzi stalno u igri, prosto neshvatljivo!
Mozda je konacno doslo vreme da Terzicu kazemo hvala na svemu, da tu ekipu preuzme neko ko ima malo manje emotivnih veza sa ekipom, jer ovo ovakvo njegovo vodjenje ekipe nas nece nigde dovesti, imamo igracice sposobne da budu svetske sampionke, ali nema ko da ih u pravom trenutku pravilno savetuje ili da napravi pravu izmenu!
Prava je nauka izgubiti mec gde na kraju imas vise osvojenih poena od protivnika, to samo Terzic i nase devojke mogu!

my way

pre 5 godina

Штета! Други меч овог викенда Србија губи иако се чини да је све под контролом и да рутински иде како треба. Квалитетнија утакмица од оне са Италијом и публика је имала у чему да ужива, поготово домаћа у преокрету и победи. Жао ми је што ће наше девојке морати да потежу пут у Аргентину уместо да одмарају, а да оду и стекну велико искуство остале лиценциране одбојкашице за ЛН: наша најталентованија јуниорка Катарина Лазовић, Сара Лозо, Александра Ћировић, Слађа Мирковић, Бјанка Буша, Тића Малешевић, Маја Алексић, Теодора Пушић и Јована Јовичић. Добро, Ана Бјелица, Силвија Поповић и средњи блокери би морали да попуне тим. Стефана, Милена и Јована су могле по 1 меч са Мајом Алексић да одиграју или на други начин поделе минутажу, Ана и Силвија да ни не улазе, а све остале одбојкашице да ни не иду на толики пут. Но, шта да се ради, мораће и тај викенд у Аргентини да се одради. Пласман на фајнал 6 не долази у питање и то јесте најважније. Девојке, само напред, ми смо уз вас и у победама и у поразима!

Hanna

pre 5 godina

Bojana Zivkovic ocaj... Preveliko forsiranje Tijane, cak 73 puta na nju a ona izblokirana jedno 10 puta. I sve to na tokom citavog meca dobar prijem Milenkoviceve. Primaci se ne koriste ni malo na pravi nacin, a bice tesko pogotovo jer smo ostali bez Brankice sve do Svetskog. Na finalnom turniru u jednoj grupi igra domacin Kina, treca reprezentacija na tabeli i sesta, a u drugoj grupi prve dve na tabeli i peta. Generalno nam odgovara da budemo treci na tabeli da bi izbegli Usa i Brazil(top 2 na tabeli) u grupnoj fazi finalnog turnira, jer te dve reprezentacije za sada melju sve pred sobom.

nije smak sveta

pre 5 godina

Nije strasno, posto su u oba poraza osvojile po bod, zadnjeg vikenda u Argentini mogu da putuju bez Tijane Boskovic kojoj ocito treba mali odmor, jer kao i protiv Italije, imamo veliku prednost u 3. setu, kod Tijane dolazi do zamora, i slede veliki preokreti, a na kraju i porazi u tesnim taj-brejkovima. Teorijski, mozemo ispasti iz TOP5 koja vode na F6 samo ako izgubimo sva tri meca zadnji vikend a Italija dobije sva tri svoja. Italijanke ce svoj deo posla odraditi, a mi igramo izmedju ostalih protiv Argentine, koja je na nivou naseg cetvrtog tima, i od pocetka lige su osvojile samo dva seta. Sa rezervnim ili kombinovanim sastavom (odmaranje Tijane i npr kapitenke Rasic) i dalje bismo bili favoriti i protiv Koreje.

Marko

pre 5 godina

Milenkovic Bojana i Jelena Blagojevic ne postoje u napadu, sve se vrti oko Boskovic i Rasic/Stevanovic/Veljkovic odnosno nasih srednji blokera, to dobro citaju protivnici i tako koriste nas hendikep , sto ove dve igracice nema kvalitet protiv najjacih reprezentacija u svetu , gde spada Italija i Holandija od koji smo izgubili 3-2 , ali mora se napomenuti da su obe reprezentacije igrale u najjacem sastavu za razliku od nas koji smo igrali bez Brankice Mihajlovic i Tijane Malesevic koji ce sigurno igrati na svetsko prventsvo umesto Blagojevic i mlade Milenkovic.

Saša Kg

pre 5 godina

Meni je baš krivo,a njih treba da bude sramota! Ispustiti 2:0 ,plus par meč lopti,to može samo psihički tanka ekipa! Bruka i sramota!

Nikola

pre 5 godina

Bas nepotreban poraz, ali ne toliko bolan s obzirom da smo sad na 3. mestu. Nema potrebe za brigom s obzirom da Argentinu i Juznu Koreju sigurno dobijamo, plasman na zavrsni turnir se ne dovodi u pitanje, sportski pozdrav.

lop

pre 5 godina

Stvarno ne znam šta reći na ovo... Posle onakva dva seta, nekoliko meč lopti u trećem izgubiti ovako. Umesto da se odmaraju sve, prvenstveno Tijana ona je igrala danas skoro celu, plus smo Holanđankama digli samopoudanje za ubuduće do neba, sad misle da mogu svakog da dobiju, a videlo se na početku utakmice da imaju mali strah od nas još od evropskog prvenstva 2017., trebalo je ovo da bude rutinski 3-0 kao što bi bio svaki sledeći sa njima, eventualno 3-1, ali posle ovog će biti skroz druga priča sa njima verovatno...

Srbija

pre 5 godina

Steta zaista,ali vise brine vest da Brankica Mihajlovic mora na operaciju i da ce oporavak trajati oko 2,2 i po meseca. Igra bez nje nam deluje i suvise jednostavno ili na fantasticnu Tijanu ili ako bude prijem dobar na Milenu,primaci Milenkovic i Blagojevic nisu vrhunski napadaci. Potrebna nam je samo jedna pobeda sledece nedelje i to protiv Argentine,koja nema ni jedan osvojen bod. Srecno devojke uz vas sam i dalje verujem da na F6 mozete do medalje,cak i do zlata.

pljusak

pre 5 godina

Sve u svemu nije loše. Srbiji treba još jedna pobeda i sigurno ide na F6. Holandija ima težak raspored i u slučaju dobrog rezultata Italije, mogu da ispadnu.
Niko nije pomenuo, ali meni je mnogo fascinantnija jučerašnja utakmica Poljska - Nemačka i rezultat u 4. setu od 18:1, to nikada nisam ni video ni čuo za takav rezultat.

Srbijanac

pre 5 godina

Da li je moguće da su Blagojević, Popović i Milenković u reprezantaciji? Milenković definitivno nije za odbojku. Živković i Antonijević katastrofa.

Peđa

pre 5 godina

Samo da zamolim ostale komentatore da ne pljuju po Bojani Milenković. Na ovakvim utakmicama stiče se iskustvo, tu se kale majstori. Ona je u Holandiji bila solidna i na smeču i na servisu, prijem ponekad malo i zaškripi. Na stranu to što Brankica nije doputovala jer je povređena, pa se misli da je Bojana neopravdano imala veliku minutažu. Idemo dalje, devojke. Završni turnir vam se smeši!

Miloš

pre 5 godina

Bojana Milenković, odnosno Terzić koji je drži u postavi, izgubili dobijen meč. Svi ključne poeni izgubljeni njenim užasnim prijemom, ispod nivoa reprezentacije koja je u svetskom vrhu. Mazohističko držanje u igri mi uopšte nije jasno. Nisam neki stručnjak, nek mi neko objasni tu taktiku?

nije smak sveta

pre 5 godina

Nije strasno, posto su u oba poraza osvojile po bod, zadnjeg vikenda u Argentini mogu da putuju bez Tijane Boskovic kojoj ocito treba mali odmor, jer kao i protiv Italije, imamo veliku prednost u 3. setu, kod Tijane dolazi do zamora, i slede veliki preokreti, a na kraju i porazi u tesnim taj-brejkovima. Teorijski, mozemo ispasti iz TOP5 koja vode na F6 samo ako izgubimo sva tri meca zadnji vikend a Italija dobije sva tri svoja. Italijanke ce svoj deo posla odraditi, a mi igramo izmedju ostalih protiv Argentine, koja je na nivou naseg cetvrtog tima, i od pocetka lige su osvojile samo dva seta. Sa rezervnim ili kombinovanim sastavom (odmaranje Tijane i npr kapitenke Rasic) i dalje bismo bili favoriti i protiv Koreje.

my way

pre 5 godina

Штета! Други меч овог викенда Србија губи иако се чини да је све под контролом и да рутински иде како треба. Квалитетнија утакмица од оне са Италијом и публика је имала у чему да ужива, поготово домаћа у преокрету и победи. Жао ми је што ће наше девојке морати да потежу пут у Аргентину уместо да одмарају, а да оду и стекну велико искуство остале лиценциране одбојкашице за ЛН: наша најталентованија јуниорка Катарина Лазовић, Сара Лозо, Александра Ћировић, Слађа Мирковић, Бјанка Буша, Тића Малешевић, Маја Алексић, Теодора Пушић и Јована Јовичић. Добро, Ана Бјелица, Силвија Поповић и средњи блокери би морали да попуне тим. Стефана, Милена и Јована су могле по 1 меч са Мајом Алексић да одиграју или на други начин поделе минутажу, Ана и Силвија да ни не улазе, а све остале одбојкашице да ни не иду на толики пут. Но, шта да се ради, мораће и тај викенд у Аргентини да се одради. Пласман на фајнал 6 не долази у питање и то јесте најважније. Девојке, само напред, ми смо уз вас и у победама и у поразима!

Peđa

pre 5 godina

Samo da zamolim ostale komentatore da ne pljuju po Bojani Milenković. Na ovakvim utakmicama stiče se iskustvo, tu se kale majstori. Ona je u Holandiji bila solidna i na smeču i na servisu, prijem ponekad malo i zaškripi. Na stranu to što Brankica nije doputovala jer je povređena, pa se misli da je Bojana neopravdano imala veliku minutažu. Idemo dalje, devojke. Završni turnir vam se smeši!

bigserb

pre 5 godina

Ovaj poraz veceras je apsolutna bruka, izgubiti mec u kojem vodis sa 2:0 u setovima i 17:11 u trecem setu je prakticno nemoguce, ali eto, Terzic sa njegovim devojkama nam je dokazao da je i to moguce!
Ono sto mene interesuje je zasto Terzic citav mec drzi na terenu Bojanu Milenkovic? Jel moguce da on ne vidi da na 12 meceva sve ekipe serviraju skoro iskljucivo samo na nju, jer su svi videli da je ona operisana od prijema? Kako je moguce da to vidi citav svet, samo Terzic ne vidi?
Ili je tu u pitanju nesto drugo? Neki nepotizam, korupcija, mozda cak i nesto jos gore, vezano za starog muskarca i mladu devojku? Zaista ne mogu da shvatim da mu ona igra citave meceve bez izmene, a ona je ubedljivo najgora na terenu, 80-90% poena koje nasa ekipa izgubi, izgubi zbog nje i njenog prijema, ali eto, to Terzicu ne smeta, menja sve druge devojke, jedino nju drzi stalno u igri, prosto neshvatljivo!
Mozda je konacno doslo vreme da Terzicu kazemo hvala na svemu, da tu ekipu preuzme neko ko ima malo manje emotivnih veza sa ekipom, jer ovo ovakvo njegovo vodjenje ekipe nas nece nigde dovesti, imamo igracice sposobne da budu svetske sampionke, ali nema ko da ih u pravom trenutku pravilno savetuje ili da napravi pravu izmenu!
Prava je nauka izgubiti mec gde na kraju imas vise osvojenih poena od protivnika, to samo Terzic i nase devojke mogu!

pljusak

pre 5 godina

Sve u svemu nije loše. Srbiji treba još jedna pobeda i sigurno ide na F6. Holandija ima težak raspored i u slučaju dobrog rezultata Italije, mogu da ispadnu.
Niko nije pomenuo, ali meni je mnogo fascinantnija jučerašnja utakmica Poljska - Nemačka i rezultat u 4. setu od 18:1, to nikada nisam ni video ni čuo za takav rezultat.

Srbija

pre 5 godina

Steta zaista,ali vise brine vest da Brankica Mihajlovic mora na operaciju i da ce oporavak trajati oko 2,2 i po meseca. Igra bez nje nam deluje i suvise jednostavno ili na fantasticnu Tijanu ili ako bude prijem dobar na Milenu,primaci Milenkovic i Blagojevic nisu vrhunski napadaci. Potrebna nam je samo jedna pobeda sledece nedelje i to protiv Argentine,koja nema ni jedan osvojen bod. Srecno devojke uz vas sam i dalje verujem da na F6 mozete do medalje,cak i do zlata.

Miloš

pre 5 godina

Bojana Milenković, odnosno Terzić koji je drži u postavi, izgubili dobijen meč. Svi ključne poeni izgubljeni njenim užasnim prijemom, ispod nivoa reprezentacije koja je u svetskom vrhu. Mazohističko držanje u igri mi uopšte nije jasno. Nisam neki stručnjak, nek mi neko objasni tu taktiku?

lop

pre 5 godina

Stvarno ne znam šta reći na ovo... Posle onakva dva seta, nekoliko meč lopti u trećem izgubiti ovako. Umesto da se odmaraju sve, prvenstveno Tijana ona je igrala danas skoro celu, plus smo Holanđankama digli samopoudanje za ubuduće do neba, sad misle da mogu svakog da dobiju, a videlo se na početku utakmice da imaju mali strah od nas još od evropskog prvenstva 2017., trebalo je ovo da bude rutinski 3-0 kao što bi bio svaki sledeći sa njima, eventualno 3-1, ali posle ovog će biti skroz druga priča sa njima verovatno...

Nikola

pre 5 godina

Bas nepotreban poraz, ali ne toliko bolan s obzirom da smo sad na 3. mestu. Nema potrebe za brigom s obzirom da Argentinu i Juznu Koreju sigurno dobijamo, plasman na zavrsni turnir se ne dovodi u pitanje, sportski pozdrav.

Marko

pre 5 godina

Milenkovic Bojana i Jelena Blagojevic ne postoje u napadu, sve se vrti oko Boskovic i Rasic/Stevanovic/Veljkovic odnosno nasih srednji blokera, to dobro citaju protivnici i tako koriste nas hendikep , sto ove dve igracice nema kvalitet protiv najjacih reprezentacija u svetu , gde spada Italija i Holandija od koji smo izgubili 3-2 , ali mora se napomenuti da su obe reprezentacije igrale u najjacem sastavu za razliku od nas koji smo igrali bez Brankice Mihajlovic i Tijane Malesevic koji ce sigurno igrati na svetsko prventsvo umesto Blagojevic i mlade Milenkovic.

Hanna

pre 5 godina

Bojana Zivkovic ocaj... Preveliko forsiranje Tijane, cak 73 puta na nju a ona izblokirana jedno 10 puta. I sve to na tokom citavog meca dobar prijem Milenkoviceve. Primaci se ne koriste ni malo na pravi nacin, a bice tesko pogotovo jer smo ostali bez Brankice sve do Svetskog. Na finalnom turniru u jednoj grupi igra domacin Kina, treca reprezentacija na tabeli i sesta, a u drugoj grupi prve dve na tabeli i peta. Generalno nam odgovara da budemo treci na tabeli da bi izbegli Usa i Brazil(top 2 na tabeli) u grupnoj fazi finalnog turnira, jer te dve reprezentacije za sada melju sve pred sobom.

White Power

pre 5 godina

Terzić isključivi krivac za poraz!
Selektor Holandije mu održao čas kako se vodi ekipa.
Dok je on penio, žvakao, psovao i galamio na sudiju-ovaj čovek napravio 3 izmene i preokrenuo meč.
Čoveče, da li ikada planiraš otići iz reprezentacije i ekipu prepustiti nekom manje sujetnom a više sposobnom?!?!

Saša Kg

pre 5 godina

Meni je baš krivo,a njih treba da bude sramota! Ispustiti 2:0 ,plus par meč lopti,to može samo psihički tanka ekipa! Bruka i sramota!

Srbijanac

pre 5 godina

Da li je moguće da su Blagojević, Popović i Milenković u reprezantaciji? Milenković definitivno nije za odbojku. Živković i Antonijević katastrofa.

Marko

pre 5 godina

Zamolio bih komentatora, koji ocigledno ima bas nesto licno protiv ove male Milenkovic, da spusti malo loptu. Na svakoj vesti gotovo identican komentar gde se prelazi cak i granica dobrog ukusa. Elem niti blista niti je katastrofa tako da malo popusti. Igra mora biti raznovrsnija u odbojci ne postoji covek tim nego kolektiv. Sve lopte idu na Tijanu prosto to i protivnici citaju tako da blok samo nju pokriva. U svak slucaju necemo skupo platiti ovaj poraz.

bigserb

pre 5 godina

Ovaj poraz veceras je apsolutna bruka, izgubiti mec u kojem vodis sa 2:0 u setovima i 17:11 u trecem setu je prakticno nemoguce, ali eto, Terzic sa njegovim devojkama nam je dokazao da je i to moguce!
Ono sto mene interesuje je zasto Terzic citav mec drzi na terenu Bojanu Milenkovic? Jel moguce da on ne vidi da na 12 meceva sve ekipe serviraju skoro iskljucivo samo na nju, jer su svi videli da je ona operisana od prijema? Kako je moguce da to vidi citav svet, samo Terzic ne vidi?
Ili je tu u pitanju nesto drugo? Neki nepotizam, korupcija, mozda cak i nesto jos gore, vezano za starog muskarca i mladu devojku? Zaista ne mogu da shvatim da mu ona igra citave meceve bez izmene, a ona je ubedljivo najgora na terenu, 80-90% poena koje nasa ekipa izgubi, izgubi zbog nje i njenog prijema, ali eto, to Terzicu ne smeta, menja sve druge devojke, jedino nju drzi stalno u igri, prosto neshvatljivo!
Mozda je konacno doslo vreme da Terzicu kazemo hvala na svemu, da tu ekipu preuzme neko ko ima malo manje emotivnih veza sa ekipom, jer ovo ovakvo njegovo vodjenje ekipe nas nece nigde dovesti, imamo igracice sposobne da budu svetske sampionke, ali nema ko da ih u pravom trenutku pravilno savetuje ili da napravi pravu izmenu!
Prava je nauka izgubiti mec gde na kraju imas vise osvojenih poena od protivnika, to samo Terzic i nase devojke mogu!

Saša Kg

pre 5 godina

Meni je baš krivo,a njih treba da bude sramota! Ispustiti 2:0 ,plus par meč lopti,to može samo psihički tanka ekipa! Bruka i sramota!

Srbijanac

pre 5 godina

Da li je moguće da su Blagojević, Popović i Milenković u reprezantaciji? Milenković definitivno nije za odbojku. Živković i Antonijević katastrofa.

Marko

pre 5 godina

Milenkovic Bojana i Jelena Blagojevic ne postoje u napadu, sve se vrti oko Boskovic i Rasic/Stevanovic/Veljkovic odnosno nasih srednji blokera, to dobro citaju protivnici i tako koriste nas hendikep , sto ove dve igracice nema kvalitet protiv najjacih reprezentacija u svetu , gde spada Italija i Holandija od koji smo izgubili 3-2 , ali mora se napomenuti da su obe reprezentacije igrale u najjacem sastavu za razliku od nas koji smo igrali bez Brankice Mihajlovic i Tijane Malesevic koji ce sigurno igrati na svetsko prventsvo umesto Blagojevic i mlade Milenkovic.

Miloš

pre 5 godina

Bojana Milenković, odnosno Terzić koji je drži u postavi, izgubili dobijen meč. Svi ključne poeni izgubljeni njenim užasnim prijemom, ispod nivoa reprezentacije koja je u svetskom vrhu. Mazohističko držanje u igri mi uopšte nije jasno. Nisam neki stručnjak, nek mi neko objasni tu taktiku?

Peđa

pre 5 godina

Samo da zamolim ostale komentatore da ne pljuju po Bojani Milenković. Na ovakvim utakmicama stiče se iskustvo, tu se kale majstori. Ona je u Holandiji bila solidna i na smeču i na servisu, prijem ponekad malo i zaškripi. Na stranu to što Brankica nije doputovala jer je povređena, pa se misli da je Bojana neopravdano imala veliku minutažu. Idemo dalje, devojke. Završni turnir vam se smeši!

Hanna

pre 5 godina

Bojana Zivkovic ocaj... Preveliko forsiranje Tijane, cak 73 puta na nju a ona izblokirana jedno 10 puta. I sve to na tokom citavog meca dobar prijem Milenkoviceve. Primaci se ne koriste ni malo na pravi nacin, a bice tesko pogotovo jer smo ostali bez Brankice sve do Svetskog. Na finalnom turniru u jednoj grupi igra domacin Kina, treca reprezentacija na tabeli i sesta, a u drugoj grupi prve dve na tabeli i peta. Generalno nam odgovara da budemo treci na tabeli da bi izbegli Usa i Brazil(top 2 na tabeli) u grupnoj fazi finalnog turnira, jer te dve reprezentacije za sada melju sve pred sobom.

lop

pre 5 godina

Stvarno ne znam šta reći na ovo... Posle onakva dva seta, nekoliko meč lopti u trećem izgubiti ovako. Umesto da se odmaraju sve, prvenstveno Tijana ona je igrala danas skoro celu, plus smo Holanđankama digli samopoudanje za ubuduće do neba, sad misle da mogu svakog da dobiju, a videlo se na početku utakmice da imaju mali strah od nas još od evropskog prvenstva 2017., trebalo je ovo da bude rutinski 3-0 kao što bi bio svaki sledeći sa njima, eventualno 3-1, ali posle ovog će biti skroz druga priča sa njima verovatno...

pljusak

pre 5 godina

Sve u svemu nije loše. Srbiji treba još jedna pobeda i sigurno ide na F6. Holandija ima težak raspored i u slučaju dobrog rezultata Italije, mogu da ispadnu.
Niko nije pomenuo, ali meni je mnogo fascinantnija jučerašnja utakmica Poljska - Nemačka i rezultat u 4. setu od 18:1, to nikada nisam ni video ni čuo za takav rezultat.

Srbija

pre 5 godina

Steta zaista,ali vise brine vest da Brankica Mihajlovic mora na operaciju i da ce oporavak trajati oko 2,2 i po meseca. Igra bez nje nam deluje i suvise jednostavno ili na fantasticnu Tijanu ili ako bude prijem dobar na Milenu,primaci Milenkovic i Blagojevic nisu vrhunski napadaci. Potrebna nam je samo jedna pobeda sledece nedelje i to protiv Argentine,koja nema ni jedan osvojen bod. Srecno devojke uz vas sam i dalje verujem da na F6 mozete do medalje,cak i do zlata.

my way

pre 5 godina

Штета! Други меч овог викенда Србија губи иако се чини да је све под контролом и да рутински иде како треба. Квалитетнија утакмица од оне са Италијом и публика је имала у чему да ужива, поготово домаћа у преокрету и победи. Жао ми је што ће наше девојке морати да потежу пут у Аргентину уместо да одмарају, а да оду и стекну велико искуство остале лиценциране одбојкашице за ЛН: наша најталентованија јуниорка Катарина Лазовић, Сара Лозо, Александра Ћировић, Слађа Мирковић, Бјанка Буша, Тића Малешевић, Маја Алексић, Теодора Пушић и Јована Јовичић. Добро, Ана Бјелица, Силвија Поповић и средњи блокери би морали да попуне тим. Стефана, Милена и Јована су могле по 1 меч са Мајом Алексић да одиграју или на други начин поделе минутажу, Ана и Силвија да ни не улазе, а све остале одбојкашице да ни не иду на толики пут. Но, шта да се ради, мораће и тај викенд у Аргентини да се одради. Пласман на фајнал 6 не долази у питање и то јесте најважније. Девојке, само напред, ми смо уз вас и у победама и у поразима!

nije smak sveta

pre 5 godina

Nije strasno, posto su u oba poraza osvojile po bod, zadnjeg vikenda u Argentini mogu da putuju bez Tijane Boskovic kojoj ocito treba mali odmor, jer kao i protiv Italije, imamo veliku prednost u 3. setu, kod Tijane dolazi do zamora, i slede veliki preokreti, a na kraju i porazi u tesnim taj-brejkovima. Teorijski, mozemo ispasti iz TOP5 koja vode na F6 samo ako izgubimo sva tri meca zadnji vikend a Italija dobije sva tri svoja. Italijanke ce svoj deo posla odraditi, a mi igramo izmedju ostalih protiv Argentine, koja je na nivou naseg cetvrtog tima, i od pocetka lige su osvojile samo dva seta. Sa rezervnim ili kombinovanim sastavom (odmaranje Tijane i npr kapitenke Rasic) i dalje bismo bili favoriti i protiv Koreje.

Nikola

pre 5 godina

Bas nepotreban poraz, ali ne toliko bolan s obzirom da smo sad na 3. mestu. Nema potrebe za brigom s obzirom da Argentinu i Juznu Koreju sigurno dobijamo, plasman na zavrsni turnir se ne dovodi u pitanje, sportski pozdrav.

Marko

pre 5 godina

Zamolio bih komentatora, koji ocigledno ima bas nesto licno protiv ove male Milenkovic, da spusti malo loptu. Na svakoj vesti gotovo identican komentar gde se prelazi cak i granica dobrog ukusa. Elem niti blista niti je katastrofa tako da malo popusti. Igra mora biti raznovrsnija u odbojci ne postoji covek tim nego kolektiv. Sve lopte idu na Tijanu prosto to i protivnici citaju tako da blok samo nju pokriva. U svak slucaju necemo skupo platiti ovaj poraz.

White Power

pre 5 godina

Terzić isključivi krivac za poraz!
Selektor Holandije mu održao čas kako se vodi ekipa.
Dok je on penio, žvakao, psovao i galamio na sudiju-ovaj čovek napravio 3 izmene i preokrenuo meč.
Čoveče, da li ikada planiraš otići iz reprezentacije i ekipu prepustiti nekom manje sujetnom a više sposobnom?!?!