Košarka 70

Sreda, 30.05.2018.

23:22

Novica o ostanku u Partizanu: Moram da odmorim, preteško je...

Novica Veličković, kapiten košarkaša Partizana, nije mogao da odgovori kako će se razvijati njegova karijera posle poraza u polufinalu KLS.

Novica o ostanku u Partizanu: Moram da odmorim, preteško je... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Simpatizer crno belih

pre 5 godina

Žao mi je ovog momka iskreno jer došao u situaciju da svoje ime stečeno kroz K.K Partizan deli sa raznim Andrićem,Šalićem,Čakarevića,Arnautovićem i sl koji su sve al'ne košarkaši. Da ne spominjem koliko ti igrači ne uvidjaju šta jedan kapiten radi na terenu već mrtvi ladni šetaju po terenu. Nepoštovanje profesije za mene ! Svaka čast ponavaljam Novicu bratu što pokazuje uvek partizanski duh al'ne može sam sve uvek jasno kao dan. Možda bolje da završi karijeru jer kad vidiš sa kim igraš a ne verujem da će bit bolje sledeće sezone. Bolje a manje napora, stresa,suze i nerviranja van nego na terenu.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Meni je ovaj vas Novica ubica skroz OK lik. Citam juce komentare posle derbija, za mene iznenadjujuci broj grobara je spremno da ga pljune, zbog jedne lose utakmice. Sram vas bilo, covek gine za tim vec godinama. Pri tom, uz Bogdana i Macvana, jedini ozbiljan domaci igrac u ne znam koliko godina.
Ne znam samo zasto su na spisku reprezentacije Birca, a sada i Gagic, a Novice nema. Izmislio kosarku za njih. Sem, ako se nije zvanicno oprostio, ne secam se toga.

милорад

pre 5 godina

Ја као циганин могу да кажем да имам респект за Новицу јер се човек бори и гине за свој клуб а ја поштујем такве противнике. Да њега није било ове сезоне у партизану овај клуб би се распао у пола сезоне због политике коју воде. Он је био лепак којуи је држао тим а окупу и вукао напред. РЕСПЕКТ. Све најбоље

Institucijom protiv prostitucije

pre 5 godina

(Mile KG, 30. maj 2018 23:27)Bice,bice za 10. godina ako se ne ugasite.4.titula u nizu se slavi!!!Ali ako isplaci se.
(Aleksej anti limar anti Igokea, 30. maj 2018 23:31)

Jooj, srcko, vidi ga kako je sladak. Partizan ima niz od 13 zaredom, pre ovih 4.
Tu ti ni plakanje ne vredi. A bogami ni lekovi za smirenje. :*

Nicky boy

pre 5 godina

Partizane naš, volimo te i kad pobeđuješ i kad gubiš, mi pravi grobari. Novice legendo, mnogo si nam radosti donosio, uvek igraš srcem za naš klub. Poštuješ svakog protivnika, čak i kada protivnik to možda i ne zaslužuje.

Gasi KK sns fmp

pre 5 godina

Je l' zna neko zašto je Novica plakao ??! :'(
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 30. maj 2018 23:34)

Zato sto se oprasta od najsvetijeg srskog dresa.
Zato sto je car!
:'(

Guzman Al ne Capo

pre 5 godina

Bolje ovako u tekstu nego da daje izjavu live, gde masi padeze i ne sastavlja se ko da je igrao za Partizani a ne Partizan...

crni

pre 5 godina

KK Partizan je institucija ...I biće ponovo.Zivi bili pa videli .NAPRED CRNO - BELI! !!(Mile KG, 30. maj 2018 23:27)Bice,bice za 10. godina ako se ne ugasite.4.titula u nizu se slavi!!!Ali ako isplaci se.
(Aleksej anti limar anti Igokea, 30. maj 2018 23:31)
Polako sa tim slavljem. Ne trči pred Rudu Aleksej !!!!!

moka

pre 5 godina

Jednu stvar koju cenim kod ovog Velickovica kao navijac CZ, nikada nije trazio alibi u sudjenju iako je to prva slamka za koju se godinama hvatao Vujosevic i samim tim armija navijaca koja njega podrzava u svemu sto je pricao.
(Ivan, 30. maj 2018 23:34)

Da nije vaša legenda plakala 15 posle Podgorice na suđenje pa i da te razumem...

VUK

pre 5 godina

Odmori malo Novice. Vrati fim u prošle dane. Gde je problem što te vređaju ? Kao kapiten treba da podržavaš bezrezervno svoj tim. To je ok. Problem je kada Partizan igra protiv bilo koga drugog osim CZ , nema tvojih histeričnih slavlja posle svakog koša , trčanja među navijače , na koš sredinom druge četvrtine protiv CZ , udaraš se pesnicama u grudi i urlaš da se čuje do Kalemegdana ! E sada , štos je što to sa takvim emocijama radiš isključivo kada igraš protiv CZ. Pokreće te mržnja prema crvenobelima? E vidiš to osete Delije na tribinima i vraćaju sa kamatom . Kao roditelju ti taj rat nije trebao. To potenciranje ludila kod svakog koša koji si dao CZ .Živimo u ludim vremenima. Vidimo ovih dana da navijači imaju i sporedne aktivnosti. Beograd je mali grad ..u njemu svak se zna. Krajnje je vreme da se posvetiš familiji i izađeš iz ove tako glupe situacije sa najvatrenijim Delijama. Pre svega dobro je za zdravlje. Uživaj kapitene u odmoru...da je pameti...u penziji. Srećno !

Јабучило

pre 5 godina

Umorio se od odlazaka na tribinu da otpozdravljaju poraze?? sta kaze neko ovde,partizan je institucija bila i bice? Bila jeste ali nikad vise,stavljen je katanac narednih 10-15 godina necete videti titulu
(Pazi pazi Zvezda gazi, 30. maj 2018 23:38)

Нас одликује љубав према клубу за који навијамо, а вас љубав према трофеју, без обзира на то за који клуб навијате. А приде грешиш у процени.

Dragan

pre 5 godina

Novice, idi u penziju, Partizan je upravo sada tamo gde mu je mesto. Ta vasa isilovana dominacija u prvoj deceniji ovoga veka je najsramniji period u istoriji srpske kosarke koja je tada bila na najnizim granama. Sa oporavkom Zvezde, zivnula je i srpska kosarka, ponovo stizu medalje sa velikih takmicenja.
@Favela
To "na zivot i smrt" to su upravo oni (njihov trener) ustanovili u periodu gore navedenom...priznaces da je situacija u poslednje 3-4 godine kudikamo normalnija...mada, u ova dva poslednja derbija mogli smo da vidimo relikte takvog ponasanja "udri, osakati"...ali razumem ih, osvajanje kupa ih je malo ponelo, zanelo...'oce to...

Vlada

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu i pratim kosarku od nekih ranih 80-ih... Novicu cenim pre svega zato sto je odigrao neke potpuno savrsene utakmice u najvaznijem dresu - dresu reprezentacije Srbije, a posle i zbog toga sto iskreno voli i bori se za svoj klub bez vredjanja protivnika. Kapa dole majstore! Uradio si dovoljno za ceo zivot. Ovu danasnju decu koja imaju potpuno iskrivljenu sliku o tome sta je i sta treba da bude sport ne zelim da komentarisem...

bg

pre 5 godina

Odavno je on bivši igrač. Nekada je bio jedan od boljih četvorki u Evropi pa je otišao u Real i tu se povredio...
Njemu je danas Partizan plafon pitanje gde bi još mogao da igra, telo nije sredio, snage nema...

Loznica

pre 5 godina

Ljubav prema klubu treba da pokazes tako sto ces da treniras i zalicis na spremnog sportistu a ne da se raspadas i patetises i melodramis. Mada navijaci partizana padaju na takvu zvaku
(qqlele, 30. maj 2018 23:45)

Nadam se da si se bavio nekada sportom. Ako jesi, onda bi trebalo da znaš šta znači nositi povredu sa sobom. Čovek vuče povredu nekoliko godina unazad, ali želja da igra je veća i jača od toga. A da li igra? Igra kapitenski, a to samo takvi kao ti ne vide.

KK Partizan

pre 5 godina

Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde. Koliko se trudili razni sportski funkcioneri da Partizanu van terena otezaju funcionisanje, tu u prvom redu mislim na nemogucnost pronalazenja sponzora, tesko Zvezda moze da ostvaruje dobre rezultate na medjunarodnom nivou. Zahvaljujuci predsedniku velikom zvezdasu mogu dugo vremena imati primat u Srbiji, ali otici vani i ostvariti dobar rezultat bez jake konkurencije u svojoj zemlji je obicna bajka. Ovo vazi kako za kosarku, tako za fudbal i ostale kolektivne sportove.

Realno

pre 5 godina

Dobro je,ispunili ste plan jer ste došli do polufinala KLS lige a čak ga i nadmašili osvajanjem kupa,potpuno neplanirano,što se tiče Evrokupa,takođe planirano i ostvareno,jedna pobeda,kolko da niste na nuli.Kakva uprava,igrači,takva i igra i rezultati.Tebi bi najbolje bilo,zbog ličnog zdravlja,da ti je ovo bila oproštajna utakmica,inače će napraviti invalida od tebe.Imaš hroničnu povredu kolena,ne treniraš redovno i koliko treba a trošiš se preterano na utakmicama i samo sebi skačeš u stomak.Da ne bi za neku godinu vozio invalidska kolica,izaberi neku funkciju u klubu i bavi se drugim stvarima,nije ovo više za tebe.Nisi previše star ali telo ti je kao kod minimum 10 godina starijeg čoveka.

Ambalaza Rotira

pre 5 godina

Pazi ga trbuh sto ima na ovoj fotki - pa jesi li ti momak profesionalni sportista ili vikend rekreativac? Pa to daska mora da bude za pare koje ti dobijas...

bs

pre 5 godina

Ovo je pravi, old school kapiten. Srčan, borben, korektan i umeren u izjavama. Mogu da ga ne vole navijači Zvezde, ali čovek je stvarno prava legenda Partizana. Kao što se ja ne libim da kažem da je Dženkins najbolji stranac koji je igrao na ovim prostorima. Jeste Bo mnogo dobar, jeste nam doneo f4, igrao sa takvom lakoćom. Ali Dženkins i Novica su meni primeri šta znači dobar igrač, šmeker i dobar, dobar lik. Novice, hvala ti i uživaj sa porodicom, zaslužio si!
(Mara, 30. maj 2018 23:50)


Hahahahaahahahahahah , Dženkins najbolji stranac koji je igrao na ovim prostorima , ajmo malo realnosti ...Naravno da je on klasa od igraca ali smesno je govoriti da je on i u top 10 stranaca u Srbiji...

PredragDrobnjak

pre 5 godina

Je l' zna neko zašto je Novica plakao ??! :'(
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 30. maj 2018 23:34)

Nikada od tebe navijaca i coveka.Cestitam svim navijacima Crvene Zvezde, zasluzeno su pobedili u obe utakmice, bolja su ekipa, nema sta tu vise da se kaze.

Amaterasu

pre 5 godina

Ovo je pravi, old school kapiten. Srčan, borben, korektan i umeren u izjavama. Mogu da ga ne vole navijači Zvezde, ali čovek je stvarno prava legenda Partizana. Kao što se ja ne libim da kažem da je Dženkins najbolji stranac koji je igrao na ovim prostorima. Jeste Bo mnogo dobar, jeste nam doneo f4, igrao sa takvom lakoćom. Ali Dženkins i Novica su meni primeri šta znači dobar igrač, šmeker i dobar, dobar lik. Novice, hvala ti i uživaj sa porodicom, zaslužio si!
(Mara, 30. maj 2018 23:50)

Pa sad...

Licno mislim da je najbolji stranac bio Kinzi, po mnogo kriterijuma. Svaka cast i Dzenkinsu i Bou ali Kinzi je bio klasa iznad.

Sa svim ostalim se slazem.

Bagg

pre 5 godina

Gle panteri što se lože kako su bitni i veliki.
Zaboravili su da je zahvaljujući njihovoj legendi titula prvaka Srbije totalno degradirana i ne služi ničemu do hvaljenja u Železniku. Tamo gde je bilo najvažnije, Džile ih odučio od košarke i oslobodio igranja Evrolige. Lako je sada izigravati veličinu kada sa 4x skupljim timom dobiješ Partizan razoren povredama, gde ste bili do skoro, kada vas Budućnost školovala sa pet pobeda i jednim porazom, a imaju 3x jeftiniju ekipu od vas.
Neka vama doveka sve titule šampiona Vučić-Čović lige, samo da u ABA više ne osvojite nikada, ako već mi ne možemo, bolje Budućnost, Cedevita, crni đavo, samo ne mutant iz Železnika.
Čestitam vam plasman u finale, sreća pa će tamo biti FMP2, a ne Tamiš ili Borac tako da nećete morati da se oznojite u ta tri prijateljska meča bez rezultatskog značaja.

Rio

pre 5 godina

Nole, majstor si, malo su te stigle godine, a takodje nekima ni po talentu ni po odnosu prema klubu nije mesto u Partizanu, makar njihova cena bila izuzetnp niska na trzistu. Nista nisu naucili od tebe !

GornjiM

pre 5 godina

@ A od čega si se umorio. Pa veći deo sezone ste bili na raspustu. A evo danas opet počinje raspust.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sa x, 30. maj 2018 23:24

E to su traume za ceo život! Teško da će tebi ikad početi raspust...

bgcz

pre 5 godina

a uvrede necije porodice,pogrdna skandiranja, to nikom nista. Zasto sad nisi to komentarisao brate? Kao i komentatori koji vide neke stvari i samo rese da precute i kao nikom nista. Udarac po licu,nameran faul,klizeci start i sve kao ful..

Basketaš

pre 5 godina

Za mene najbolja četvorka koja igrala al'dok je bio zdrav u partizanu a onda otišao u Real gde su krenuli stvari nizbrdo problemi a tad je Mesina vodio klub koji ga ujedno upropastio gurajući na drugu poziciji a četvorka je. Ostaje žal što ovaj čovek skratio sebi karijeru a ovo što igra partizanu nije više blizu onog u prošlosti. Uprkos što se trudi i bori daje od sebe sve al'više nije to to..

qqlele

pre 5 godina

Ljubav prema klubu treba da pokazes tako sto ces da treniras i zalicis na spremnog sportistu a ne da se raspadas i patetises i melodramis. Mada navijaci partizana padaju na takvu zvaku

Mara

pre 5 godina

Ovo je pravi, old school kapiten. Srčan, borben, korektan i umeren u izjavama. Mogu da ga ne vole navijači Zvezde, ali čovek je stvarno prava legenda Partizana. Kao što se ja ne libim da kažem da je Dženkins najbolji stranac koji je igrao na ovim prostorima. Jeste Bo mnogo dobar, jeste nam doneo f4, igrao sa takvom lakoćom. Ali Dženkins i Novica su meni primeri šta znači dobar igrač, šmeker i dobar, dobar lik. Novice, hvala ti i uživaj sa porodicom, zaslužio si!

Ivan

pre 5 godina

Veliki je ljubitelj Partizana Novica to mora da se prizna. Ove suze na kraju meča posle poraza od Zvezde jednostavno mnogo toga govore, ali šta da radi, dao je koliko je mogao, ali nema Novica velikih razloga, osim strašnog rivaliteta sa Zvezdom koji on neguje, da se previše nervira posle ovog poraza jer zaista Zvezda je bolja od Partizana i ove sezone i to je potvdila i u ovoj polufinalnoj seriji i to on i priznaje.

Pazi pazi Zvezda gazi

pre 5 godina

Umorio se od odlazaka na tribinu da otpozdravljaju poraze😂😂 sta kaze neko ovde,partizan je institucija bila i bice? Bila jeste ali nikad vise,stavljen je katanac narednih 10-15 godina necete videti titulu

Cubaka

pre 5 godina

Zvezda nije imala tri dana normalnog odmora od kada je pocela sezona a oni imali odmor od skoro dva meseca posle kupa, isli na letovanje u Crnu Goru i on je sada premoren, da nije smesno bilo bi tuzno.

Aleksej anti limar anti Igokea

pre 5 godina

KK Partizan je institucija ...I biće ponovo.Zivi bili pa videli .NAPRED CRNO - BELI! !!
(Mile KG, 30. maj 2018 23:27)Bice,bice za 10. godina ako se ne ugasite.4.titula u nizu se slavi!!!Ali ako isplaci se.

jako i do samo kraja

pre 5 godina

@koska, Da ali kada bi ovo bilo leto gospodnje 2010e. Novica svakako ima taj suvi talenat, basket finte, promene, post igru ali fizikalije su odavno za 3 na 3 za poznate. Neozbiljno je da se nekako toliko zapusti, bez obzira na povrede. Sa stomakom i mlohavim rukama mogu samo Bobo Diao i jedan poularni Somborac, ostali plaketa pohvalnica.

Favela

pre 5 godina

Svaka cast Novice na igri, borbi, srcanosti, energiji koju nosis sa sobom i borbi do poslednjeg atoma snage. Imaju sta ovi mladji da uce od tebe. Korektna i fer izjava kao i uvek, sve cestitke od jednog navijaca iz rivalskog tabora. Poslednji si lik koji je zasluzio one uvrede od ponedeljka, idi kuci, odmori, budi sa zenom i decom, to je najvece bogatstvo. Kosarka, kao i sport generalno se ovde dozivljavaju kao borba na zivot i smrt, odavno je to prevazislo sportske okvire, dala je ona tebi dosta, ali si joj i ti vratio na svoj nacin. Dobro razmisli ako zelis i dalje da igras da li je to vredno tvog zravlja i zivaca, to pre svega mislim ako i dalje zelis da igras u Srbiji. Ziv i zdrav bio!

Ivan

pre 5 godina

Jednu stvar koju cenim kod ovog Velickovica kao navijac CZ, nikada nije trazio alibi u sudjenju iako je to prva slamka za koju se godinama hvatao Vujosevic i samim tim armija navijaca koja njega podrzava u svemu sto je pricao. Ne kazem ni da je trebalo posle ove utakmice, nije bilo razloga, samo konstatujem da je tako bilo uvek kada se desavalo da ima nekih problematicnih situacija. Veliki igraci i treneri nikada nece razloge poraza traziti u sudjenju, osim ako se ne desava bas neka ocigledna namera sudija da svesno i direktno uticu na kranji ishod.

Favela

pre 5 godina

Svaka cast Novice na igri, borbi, srcanosti, energiji koju nosis sa sobom i borbi do poslednjeg atoma snage. Imaju sta ovi mladji da uce od tebe. Korektna i fer izjava kao i uvek, sve cestitke od jednog navijaca iz rivalskog tabora. Poslednji si lik koji je zasluzio one uvrede od ponedeljka, idi kuci, odmori, budi sa zenom i decom, to je najvece bogatstvo. Kosarka, kao i sport generalno se ovde dozivljavaju kao borba na zivot i smrt, odavno je to prevazislo sportske okvire, dala je ona tebi dosta, ali si joj i ti vratio na svoj nacin. Dobro razmisli ako zelis i dalje da igras da li je to vredno tvog zravlja i zivaca, to pre svega mislim ako i dalje zelis da igras u Srbiji. Ziv i zdrav bio!

Ivan

pre 5 godina

Jednu stvar koju cenim kod ovog Velickovica kao navijac CZ, nikada nije trazio alibi u sudjenju iako je to prva slamka za koju se godinama hvatao Vujosevic i samim tim armija navijaca koja njega podrzava u svemu sto je pricao. Ne kazem ni da je trebalo posle ove utakmice, nije bilo razloga, samo konstatujem da je tako bilo uvek kada se desavalo da ima nekih problematicnih situacija. Veliki igraci i treneri nikada nece razloge poraza traziti u sudjenju, osim ako se ne desava bas neka ocigledna namera sudija da svesno i direktno uticu na kranji ishod.

Mara

pre 5 godina

Ovo je pravi, old school kapiten. Srčan, borben, korektan i umeren u izjavama. Mogu da ga ne vole navijači Zvezde, ali čovek je stvarno prava legenda Partizana. Kao što se ja ne libim da kažem da je Dženkins najbolji stranac koji je igrao na ovim prostorima. Jeste Bo mnogo dobar, jeste nam doneo f4, igrao sa takvom lakoćom. Ali Dženkins i Novica su meni primeri šta znači dobar igrač, šmeker i dobar, dobar lik. Novice, hvala ti i uživaj sa porodicom, zaslužio si!

Ivan

pre 5 godina

Veliki je ljubitelj Partizana Novica to mora da se prizna. Ove suze na kraju meča posle poraza od Zvezde jednostavno mnogo toga govore, ali šta da radi, dao je koliko je mogao, ali nema Novica velikih razloga, osim strašnog rivaliteta sa Zvezdom koji on neguje, da se previše nervira posle ovog poraza jer zaista Zvezda je bolja od Partizana i ove sezone i to je potvdila i u ovoj polufinalnoj seriji i to on i priznaje.

Cubaka

pre 5 godina

Zvezda nije imala tri dana normalnog odmora od kada je pocela sezona a oni imali odmor od skoro dva meseca posle kupa, isli na letovanje u Crnu Goru i on je sada premoren, da nije smesno bilo bi tuzno.

jako i do samo kraja

pre 5 godina

@koska, Da ali kada bi ovo bilo leto gospodnje 2010e. Novica svakako ima taj suvi talenat, basket finte, promene, post igru ali fizikalije su odavno za 3 na 3 za poznate. Neozbiljno je da se nekako toliko zapusti, bez obzira na povrede. Sa stomakom i mlohavim rukama mogu samo Bobo Diao i jedan poularni Somborac, ostali plaketa pohvalnica.

Pazi pazi Zvezda gazi

pre 5 godina

Umorio se od odlazaka na tribinu da otpozdravljaju poraze😂😂 sta kaze neko ovde,partizan je institucija bila i bice? Bila jeste ali nikad vise,stavljen je katanac narednih 10-15 godina necete videti titulu

qqlele

pre 5 godina

Ljubav prema klubu treba da pokazes tako sto ces da treniras i zalicis na spremnog sportistu a ne da se raspadas i patetises i melodramis. Mada navijaci partizana padaju na takvu zvaku

Aleksej anti limar anti Igokea

pre 5 godina

KK Partizan je institucija ...I biće ponovo.Zivi bili pa videli .NAPRED CRNO - BELI! !!
(Mile KG, 30. maj 2018 23:27)Bice,bice za 10. godina ako se ne ugasite.4.titula u nizu se slavi!!!Ali ako isplaci se.

bgcz

pre 5 godina

a uvrede necije porodice,pogrdna skandiranja, to nikom nista. Zasto sad nisi to komentarisao brate? Kao i komentatori koji vide neke stvari i samo rese da precute i kao nikom nista. Udarac po licu,nameran faul,klizeci start i sve kao ful..

Vlada

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu i pratim kosarku od nekih ranih 80-ih... Novicu cenim pre svega zato sto je odigrao neke potpuno savrsene utakmice u najvaznijem dresu - dresu reprezentacije Srbije, a posle i zbog toga sto iskreno voli i bori se za svoj klub bez vredjanja protivnika. Kapa dole majstore! Uradio si dovoljno za ceo zivot. Ovu danasnju decu koja imaju potpuno iskrivljenu sliku o tome sta je i sta treba da bude sport ne zelim da komentarisem...

Guzman Al ne Capo

pre 5 godina

Bolje ovako u tekstu nego da daje izjavu live, gde masi padeze i ne sastavlja se ko da je igrao za Partizani a ne Partizan...

bg

pre 5 godina

Odavno je on bivši igrač. Nekada je bio jedan od boljih četvorki u Evropi pa je otišao u Real i tu se povredio...
Njemu je danas Partizan plafon pitanje gde bi još mogao da igra, telo nije sredio, snage nema...

милорад

pre 5 godina

Ја као циганин могу да кажем да имам респект за Новицу јер се човек бори и гине за свој клуб а ја поштујем такве противнике. Да њега није било ове сезоне у партизану овај клуб би се распао у пола сезоне због политике коју воде. Он је био лепак којуи је држао тим а окупу и вукао напред. РЕСПЕКТ. Све најбоље

VUK

pre 5 godina

Odmori malo Novice. Vrati fim u prošle dane. Gde je problem što te vređaju ? Kao kapiten treba da podržavaš bezrezervno svoj tim. To je ok. Problem je kada Partizan igra protiv bilo koga drugog osim CZ , nema tvojih histeričnih slavlja posle svakog koša , trčanja među navijače , na koš sredinom druge četvrtine protiv CZ , udaraš se pesnicama u grudi i urlaš da se čuje do Kalemegdana ! E sada , štos je što to sa takvim emocijama radiš isključivo kada igraš protiv CZ. Pokreće te mržnja prema crvenobelima? E vidiš to osete Delije na tribinima i vraćaju sa kamatom . Kao roditelju ti taj rat nije trebao. To potenciranje ludila kod svakog koša koji si dao CZ .Živimo u ludim vremenima. Vidimo ovih dana da navijači imaju i sporedne aktivnosti. Beograd je mali grad ..u njemu svak se zna. Krajnje je vreme da se posvetiš familiji i izađeš iz ove tako glupe situacije sa najvatrenijim Delijama. Pre svega dobro je za zdravlje. Uživaj kapitene u odmoru...da je pameti...u penziji. Srećno !

Dragan

pre 5 godina

Novice, idi u penziju, Partizan je upravo sada tamo gde mu je mesto. Ta vasa isilovana dominacija u prvoj deceniji ovoga veka je najsramniji period u istoriji srpske kosarke koja je tada bila na najnizim granama. Sa oporavkom Zvezde, zivnula je i srpska kosarka, ponovo stizu medalje sa velikih takmicenja.
@Favela
To "na zivot i smrt" to su upravo oni (njihov trener) ustanovili u periodu gore navedenom...priznaces da je situacija u poslednje 3-4 godine kudikamo normalnija...mada, u ova dva poslednja derbija mogli smo da vidimo relikte takvog ponasanja "udri, osakati"...ali razumem ih, osvajanje kupa ih je malo ponelo, zanelo...'oce to...

GornjiM

pre 5 godina

@ A od čega si se umorio. Pa veći deo sezone ste bili na raspustu. A evo danas opet počinje raspust.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sa x, 30. maj 2018 23:24

E to su traume za ceo život! Teško da će tebi ikad početi raspust...

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Meni je ovaj vas Novica ubica skroz OK lik. Citam juce komentare posle derbija, za mene iznenadjujuci broj grobara je spremno da ga pljune, zbog jedne lose utakmice. Sram vas bilo, covek gine za tim vec godinama. Pri tom, uz Bogdana i Macvana, jedini ozbiljan domaci igrac u ne znam koliko godina.
Ne znam samo zasto su na spisku reprezentacije Birca, a sada i Gagic, a Novice nema. Izmislio kosarku za njih. Sem, ako se nije zvanicno oprostio, ne secam se toga.

Simpatizer crno belih

pre 5 godina

Žao mi je ovog momka iskreno jer došao u situaciju da svoje ime stečeno kroz K.K Partizan deli sa raznim Andrićem,Šalićem,Čakarevića,Arnautovićem i sl koji su sve al'ne košarkaši. Da ne spominjem koliko ti igrači ne uvidjaju šta jedan kapiten radi na terenu već mrtvi ladni šetaju po terenu. Nepoštovanje profesije za mene ! Svaka čast ponavaljam Novicu bratu što pokazuje uvek partizanski duh al'ne može sam sve uvek jasno kao dan. Možda bolje da završi karijeru jer kad vidiš sa kim igraš a ne verujem da će bit bolje sledeće sezone. Bolje a manje napora, stresa,suze i nerviranja van nego na terenu.

Ambalaza Rotira

pre 5 godina

Pazi ga trbuh sto ima na ovoj fotki - pa jesi li ti momak profesionalni sportista ili vikend rekreativac? Pa to daska mora da bude za pare koje ti dobijas...

Rio

pre 5 godina

Nole, majstor si, malo su te stigle godine, a takodje nekima ni po talentu ni po odnosu prema klubu nije mesto u Partizanu, makar njihova cena bila izuzetnp niska na trzistu. Nista nisu naucili od tebe !

Bagg

pre 5 godina

Gle panteri što se lože kako su bitni i veliki.
Zaboravili su da je zahvaljujući njihovoj legendi titula prvaka Srbije totalno degradirana i ne služi ničemu do hvaljenja u Železniku. Tamo gde je bilo najvažnije, Džile ih odučio od košarke i oslobodio igranja Evrolige. Lako je sada izigravati veličinu kada sa 4x skupljim timom dobiješ Partizan razoren povredama, gde ste bili do skoro, kada vas Budućnost školovala sa pet pobeda i jednim porazom, a imaju 3x jeftiniju ekipu od vas.
Neka vama doveka sve titule šampiona Vučić-Čović lige, samo da u ABA više ne osvojite nikada, ako već mi ne možemo, bolje Budućnost, Cedevita, crni đavo, samo ne mutant iz Železnika.
Čestitam vam plasman u finale, sreća pa će tamo biti FMP2, a ne Tamiš ili Borac tako da nećete morati da se oznojite u ta tri prijateljska meča bez rezultatskog značaja.

PredragDrobnjak

pre 5 godina

Je l' zna neko zašto je Novica plakao ??! :'(
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 30. maj 2018 23:34)

Nikada od tebe navijaca i coveka.Cestitam svim navijacima Crvene Zvezde, zasluzeno su pobedili u obe utakmice, bolja su ekipa, nema sta tu vise da se kaze.

Realno

pre 5 godina

Dobro je,ispunili ste plan jer ste došli do polufinala KLS lige a čak ga i nadmašili osvajanjem kupa,potpuno neplanirano,što se tiče Evrokupa,takođe planirano i ostvareno,jedna pobeda,kolko da niste na nuli.Kakva uprava,igrači,takva i igra i rezultati.Tebi bi najbolje bilo,zbog ličnog zdravlja,da ti je ovo bila oproštajna utakmica,inače će napraviti invalida od tebe.Imaš hroničnu povredu kolena,ne treniraš redovno i koliko treba a trošiš se preterano na utakmicama i samo sebi skačeš u stomak.Da ne bi za neku godinu vozio invalidska kolica,izaberi neku funkciju u klubu i bavi se drugim stvarima,nije ovo više za tebe.Nisi previše star ali telo ti je kao kod minimum 10 godina starijeg čoveka.

Nicky boy

pre 5 godina

Partizane naš, volimo te i kad pobeđuješ i kad gubiš, mi pravi grobari. Novice legendo, mnogo si nam radosti donosio, uvek igraš srcem za naš klub. Poštuješ svakog protivnika, čak i kada protivnik to možda i ne zaslužuje.

Basketaš

pre 5 godina

Za mene najbolja četvorka koja igrala al'dok je bio zdrav u partizanu a onda otišao u Real gde su krenuli stvari nizbrdo problemi a tad je Mesina vodio klub koji ga ujedno upropastio gurajući na drugu poziciji a četvorka je. Ostaje žal što ovaj čovek skratio sebi karijeru a ovo što igra partizanu nije više blizu onog u prošlosti. Uprkos što se trudi i bori daje od sebe sve al'više nije to to..

Gasi KK sns fmp

pre 5 godina

Je l' zna neko zašto je Novica plakao ??! :'(
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 30. maj 2018 23:34)

Zato sto se oprasta od najsvetijeg srskog dresa.
Zato sto je car!
:'(

Amaterasu

pre 5 godina

Ovo je pravi, old school kapiten. Srčan, borben, korektan i umeren u izjavama. Mogu da ga ne vole navijači Zvezde, ali čovek je stvarno prava legenda Partizana. Kao što se ja ne libim da kažem da je Dženkins najbolji stranac koji je igrao na ovim prostorima. Jeste Bo mnogo dobar, jeste nam doneo f4, igrao sa takvom lakoćom. Ali Dženkins i Novica su meni primeri šta znači dobar igrač, šmeker i dobar, dobar lik. Novice, hvala ti i uživaj sa porodicom, zaslužio si!
(Mara, 30. maj 2018 23:50)

Pa sad...

Licno mislim da je najbolji stranac bio Kinzi, po mnogo kriterijuma. Svaka cast i Dzenkinsu i Bou ali Kinzi je bio klasa iznad.

Sa svim ostalim se slazem.

Loznica

pre 5 godina

Ljubav prema klubu treba da pokazes tako sto ces da treniras i zalicis na spremnog sportistu a ne da se raspadas i patetises i melodramis. Mada navijaci partizana padaju na takvu zvaku
(qqlele, 30. maj 2018 23:45)

Nadam se da si se bavio nekada sportom. Ako jesi, onda bi trebalo da znaš šta znači nositi povredu sa sobom. Čovek vuče povredu nekoliko godina unazad, ali želja da igra je veća i jača od toga. A da li igra? Igra kapitenski, a to samo takvi kao ti ne vide.

moka

pre 5 godina

Jednu stvar koju cenim kod ovog Velickovica kao navijac CZ, nikada nije trazio alibi u sudjenju iako je to prva slamka za koju se godinama hvatao Vujosevic i samim tim armija navijaca koja njega podrzava u svemu sto je pricao.
(Ivan, 30. maj 2018 23:34)

Da nije vaša legenda plakala 15 posle Podgorice na suđenje pa i da te razumem...

Institucijom protiv prostitucije

pre 5 godina

(Mile KG, 30. maj 2018 23:27)Bice,bice za 10. godina ako se ne ugasite.4.titula u nizu se slavi!!!Ali ako isplaci se.
(Aleksej anti limar anti Igokea, 30. maj 2018 23:31)

Jooj, srcko, vidi ga kako je sladak. Partizan ima niz od 13 zaredom, pre ovih 4.
Tu ti ni plakanje ne vredi. A bogami ni lekovi za smirenje. :*

KK Partizan

pre 5 godina

Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde. Koliko se trudili razni sportski funkcioneri da Partizanu van terena otezaju funcionisanje, tu u prvom redu mislim na nemogucnost pronalazenja sponzora, tesko Zvezda moze da ostvaruje dobre rezultate na medjunarodnom nivou. Zahvaljujuci predsedniku velikom zvezdasu mogu dugo vremena imati primat u Srbiji, ali otici vani i ostvariti dobar rezultat bez jake konkurencije u svojoj zemlji je obicna bajka. Ovo vazi kako za kosarku, tako za fudbal i ostale kolektivne sportove.

Јабучило

pre 5 godina

Umorio se od odlazaka na tribinu da otpozdravljaju poraze?? sta kaze neko ovde,partizan je institucija bila i bice? Bila jeste ali nikad vise,stavljen je katanac narednih 10-15 godina necete videti titulu
(Pazi pazi Zvezda gazi, 30. maj 2018 23:38)

Нас одликује љубав према клубу за који навијамо, а вас љубав према трофеју, без обзира на то за који клуб навијате. А приде грешиш у процени.

crni

pre 5 godina

KK Partizan je institucija ...I biće ponovo.Zivi bili pa videli .NAPRED CRNO - BELI! !!(Mile KG, 30. maj 2018 23:27)Bice,bice za 10. godina ako se ne ugasite.4.titula u nizu se slavi!!!Ali ako isplaci se.
(Aleksej anti limar anti Igokea, 30. maj 2018 23:31)
Polako sa tim slavljem. Ne trči pred Rudu Aleksej !!!!!

bs

pre 5 godina

Ovo je pravi, old school kapiten. Srčan, borben, korektan i umeren u izjavama. Mogu da ga ne vole navijači Zvezde, ali čovek je stvarno prava legenda Partizana. Kao što se ja ne libim da kažem da je Dženkins najbolji stranac koji je igrao na ovim prostorima. Jeste Bo mnogo dobar, jeste nam doneo f4, igrao sa takvom lakoćom. Ali Dženkins i Novica su meni primeri šta znači dobar igrač, šmeker i dobar, dobar lik. Novice, hvala ti i uživaj sa porodicom, zaslužio si!
(Mara, 30. maj 2018 23:50)


Hahahahaahahahahahah , Dženkins najbolji stranac koji je igrao na ovim prostorima , ajmo malo realnosti ...Naravno da je on klasa od igraca ali smesno je govoriti da je on i u top 10 stranaca u Srbiji...

qqlele

pre 5 godina

Ljubav prema klubu treba da pokazes tako sto ces da treniras i zalicis na spremnog sportistu a ne da se raspadas i patetises i melodramis. Mada navijaci partizana padaju na takvu zvaku

Cubaka

pre 5 godina

Zvezda nije imala tri dana normalnog odmora od kada je pocela sezona a oni imali odmor od skoro dva meseca posle kupa, isli na letovanje u Crnu Goru i on je sada premoren, da nije smesno bilo bi tuzno.

Pazi pazi Zvezda gazi

pre 5 godina

Umorio se od odlazaka na tribinu da otpozdravljaju poraze😂😂 sta kaze neko ovde,partizan je institucija bila i bice? Bila jeste ali nikad vise,stavljen je katanac narednih 10-15 godina necete videti titulu

Aleksej anti limar anti Igokea

pre 5 godina

KK Partizan je institucija ...I biće ponovo.Zivi bili pa videli .NAPRED CRNO - BELI! !!
(Mile KG, 30. maj 2018 23:27)Bice,bice za 10. godina ako se ne ugasite.4.titula u nizu se slavi!!!Ali ako isplaci se.

Ivan

pre 5 godina

Jednu stvar koju cenim kod ovog Velickovica kao navijac CZ, nikada nije trazio alibi u sudjenju iako je to prva slamka za koju se godinama hvatao Vujosevic i samim tim armija navijaca koja njega podrzava u svemu sto je pricao. Ne kazem ni da je trebalo posle ove utakmice, nije bilo razloga, samo konstatujem da je tako bilo uvek kada se desavalo da ima nekih problematicnih situacija. Veliki igraci i treneri nikada nece razloge poraza traziti u sudjenju, osim ako se ne desava bas neka ocigledna namera sudija da svesno i direktno uticu na kranji ishod.

jako i do samo kraja

pre 5 godina

@koska, Da ali kada bi ovo bilo leto gospodnje 2010e. Novica svakako ima taj suvi talenat, basket finte, promene, post igru ali fizikalije su odavno za 3 na 3 za poznate. Neozbiljno je da se nekako toliko zapusti, bez obzira na povrede. Sa stomakom i mlohavim rukama mogu samo Bobo Diao i jedan poularni Somborac, ostali plaketa pohvalnica.

Mara

pre 5 godina

Ovo je pravi, old school kapiten. Srčan, borben, korektan i umeren u izjavama. Mogu da ga ne vole navijači Zvezde, ali čovek je stvarno prava legenda Partizana. Kao što se ja ne libim da kažem da je Dženkins najbolji stranac koji je igrao na ovim prostorima. Jeste Bo mnogo dobar, jeste nam doneo f4, igrao sa takvom lakoćom. Ali Dženkins i Novica su meni primeri šta znači dobar igrač, šmeker i dobar, dobar lik. Novice, hvala ti i uživaj sa porodicom, zaslužio si!

Favela

pre 5 godina

Svaka cast Novice na igri, borbi, srcanosti, energiji koju nosis sa sobom i borbi do poslednjeg atoma snage. Imaju sta ovi mladji da uce od tebe. Korektna i fer izjava kao i uvek, sve cestitke od jednog navijaca iz rivalskog tabora. Poslednji si lik koji je zasluzio one uvrede od ponedeljka, idi kuci, odmori, budi sa zenom i decom, to je najvece bogatstvo. Kosarka, kao i sport generalno se ovde dozivljavaju kao borba na zivot i smrt, odavno je to prevazislo sportske okvire, dala je ona tebi dosta, ali si joj i ti vratio na svoj nacin. Dobro razmisli ako zelis i dalje da igras da li je to vredno tvog zravlja i zivaca, to pre svega mislim ako i dalje zelis da igras u Srbiji. Ziv i zdrav bio!

GornjiM

pre 5 godina

@ A od čega si se umorio. Pa veći deo sezone ste bili na raspustu. A evo danas opet počinje raspust.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sa x, 30. maj 2018 23:24

E to su traume za ceo život! Teško da će tebi ikad početi raspust...

Gasi KK sns fmp

pre 5 godina

Je l' zna neko zašto je Novica plakao ??! :'(
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 30. maj 2018 23:34)

Zato sto se oprasta od najsvetijeg srskog dresa.
Zato sto je car!
:'(

Ivan

pre 5 godina

Veliki je ljubitelj Partizana Novica to mora da se prizna. Ove suze na kraju meča posle poraza od Zvezde jednostavno mnogo toga govore, ali šta da radi, dao je koliko je mogao, ali nema Novica velikih razloga, osim strašnog rivaliteta sa Zvezdom koji on neguje, da se previše nervira posle ovog poraza jer zaista Zvezda je bolja od Partizana i ove sezone i to je potvdila i u ovoj polufinalnoj seriji i to on i priznaje.

Institucijom protiv prostitucije

pre 5 godina

(Mile KG, 30. maj 2018 23:27)Bice,bice za 10. godina ako se ne ugasite.4.titula u nizu se slavi!!!Ali ako isplaci se.
(Aleksej anti limar anti Igokea, 30. maj 2018 23:31)

Jooj, srcko, vidi ga kako je sladak. Partizan ima niz od 13 zaredom, pre ovih 4.
Tu ti ni plakanje ne vredi. A bogami ni lekovi za smirenje. :*

moka

pre 5 godina

Jednu stvar koju cenim kod ovog Velickovica kao navijac CZ, nikada nije trazio alibi u sudjenju iako je to prva slamka za koju se godinama hvatao Vujosevic i samim tim armija navijaca koja njega podrzava u svemu sto je pricao.
(Ivan, 30. maj 2018 23:34)

Da nije vaša legenda plakala 15 posle Podgorice na suđenje pa i da te razumem...

Bagg

pre 5 godina

Gle panteri što se lože kako su bitni i veliki.
Zaboravili su da je zahvaljujući njihovoj legendi titula prvaka Srbije totalno degradirana i ne služi ničemu do hvaljenja u Železniku. Tamo gde je bilo najvažnije, Džile ih odučio od košarke i oslobodio igranja Evrolige. Lako je sada izigravati veličinu kada sa 4x skupljim timom dobiješ Partizan razoren povredama, gde ste bili do skoro, kada vas Budućnost školovala sa pet pobeda i jednim porazom, a imaju 3x jeftiniju ekipu od vas.
Neka vama doveka sve titule šampiona Vučić-Čović lige, samo da u ABA više ne osvojite nikada, ako već mi ne možemo, bolje Budućnost, Cedevita, crni đavo, samo ne mutant iz Železnika.
Čestitam vam plasman u finale, sreća pa će tamo biti FMP2, a ne Tamiš ili Borac tako da nećete morati da se oznojite u ta tri prijateljska meča bez rezultatskog značaja.

bs

pre 5 godina

Ovo je pravi, old school kapiten. Srčan, borben, korektan i umeren u izjavama. Mogu da ga ne vole navijači Zvezde, ali čovek je stvarno prava legenda Partizana. Kao što se ja ne libim da kažem da je Dženkins najbolji stranac koji je igrao na ovim prostorima. Jeste Bo mnogo dobar, jeste nam doneo f4, igrao sa takvom lakoćom. Ali Dženkins i Novica su meni primeri šta znači dobar igrač, šmeker i dobar, dobar lik. Novice, hvala ti i uživaj sa porodicom, zaslužio si!
(Mara, 30. maj 2018 23:50)


Hahahahaahahahahahah , Dženkins najbolji stranac koji je igrao na ovim prostorima , ajmo malo realnosti ...Naravno da je on klasa od igraca ali smesno je govoriti da je on i u top 10 stranaca u Srbiji...

KK Partizan

pre 5 godina

Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde. Koliko se trudili razni sportski funkcioneri da Partizanu van terena otezaju funcionisanje, tu u prvom redu mislim na nemogucnost pronalazenja sponzora, tesko Zvezda moze da ostvaruje dobre rezultate na medjunarodnom nivou. Zahvaljujuci predsedniku velikom zvezdasu mogu dugo vremena imati primat u Srbiji, ali otici vani i ostvariti dobar rezultat bez jake konkurencije u svojoj zemlji je obicna bajka. Ovo vazi kako za kosarku, tako za fudbal i ostale kolektivne sportove.

Nicky boy

pre 5 godina

Partizane naš, volimo te i kad pobeđuješ i kad gubiš, mi pravi grobari. Novice legendo, mnogo si nam radosti donosio, uvek igraš srcem za naš klub. Poštuješ svakog protivnika, čak i kada protivnik to možda i ne zaslužuje.

Јабучило

pre 5 godina

Umorio se od odlazaka na tribinu da otpozdravljaju poraze?? sta kaze neko ovde,partizan je institucija bila i bice? Bila jeste ali nikad vise,stavljen je katanac narednih 10-15 godina necete videti titulu
(Pazi pazi Zvezda gazi, 30. maj 2018 23:38)

Нас одликује љубав према клубу за који навијамо, а вас љубав према трофеју, без обзира на то за који клуб навијате. А приде грешиш у процени.

bgcz

pre 5 godina

a uvrede necije porodice,pogrdna skandiranja, to nikom nista. Zasto sad nisi to komentarisao brate? Kao i komentatori koji vide neke stvari i samo rese da precute i kao nikom nista. Udarac po licu,nameran faul,klizeci start i sve kao ful..

VUK

pre 5 godina

Odmori malo Novice. Vrati fim u prošle dane. Gde je problem što te vređaju ? Kao kapiten treba da podržavaš bezrezervno svoj tim. To je ok. Problem je kada Partizan igra protiv bilo koga drugog osim CZ , nema tvojih histeričnih slavlja posle svakog koša , trčanja među navijače , na koš sredinom druge četvrtine protiv CZ , udaraš se pesnicama u grudi i urlaš da se čuje do Kalemegdana ! E sada , štos je što to sa takvim emocijama radiš isključivo kada igraš protiv CZ. Pokreće te mržnja prema crvenobelima? E vidiš to osete Delije na tribinima i vraćaju sa kamatom . Kao roditelju ti taj rat nije trebao. To potenciranje ludila kod svakog koša koji si dao CZ .Živimo u ludim vremenima. Vidimo ovih dana da navijači imaju i sporedne aktivnosti. Beograd je mali grad ..u njemu svak se zna. Krajnje je vreme da se posvetiš familiji i izađeš iz ove tako glupe situacije sa najvatrenijim Delijama. Pre svega dobro je za zdravlje. Uživaj kapitene u odmoru...da je pameti...u penziji. Srećno !

crni

pre 5 godina

KK Partizan je institucija ...I biće ponovo.Zivi bili pa videli .NAPRED CRNO - BELI! !!(Mile KG, 30. maj 2018 23:27)Bice,bice za 10. godina ako se ne ugasite.4.titula u nizu se slavi!!!Ali ako isplaci se.
(Aleksej anti limar anti Igokea, 30. maj 2018 23:31)
Polako sa tim slavljem. Ne trči pred Rudu Aleksej !!!!!

Guzman Al ne Capo

pre 5 godina

Bolje ovako u tekstu nego da daje izjavu live, gde masi padeze i ne sastavlja se ko da je igrao za Partizani a ne Partizan...

Amaterasu

pre 5 godina

Ovo je pravi, old school kapiten. Srčan, borben, korektan i umeren u izjavama. Mogu da ga ne vole navijači Zvezde, ali čovek je stvarno prava legenda Partizana. Kao što se ja ne libim da kažem da je Dženkins najbolji stranac koji je igrao na ovim prostorima. Jeste Bo mnogo dobar, jeste nam doneo f4, igrao sa takvom lakoćom. Ali Dženkins i Novica su meni primeri šta znači dobar igrač, šmeker i dobar, dobar lik. Novice, hvala ti i uživaj sa porodicom, zaslužio si!
(Mara, 30. maj 2018 23:50)

Pa sad...

Licno mislim da je najbolji stranac bio Kinzi, po mnogo kriterijuma. Svaka cast i Dzenkinsu i Bou ali Kinzi je bio klasa iznad.

Sa svim ostalim se slazem.

Dragan

pre 5 godina

Novice, idi u penziju, Partizan je upravo sada tamo gde mu je mesto. Ta vasa isilovana dominacija u prvoj deceniji ovoga veka je najsramniji period u istoriji srpske kosarke koja je tada bila na najnizim granama. Sa oporavkom Zvezde, zivnula je i srpska kosarka, ponovo stizu medalje sa velikih takmicenja.
@Favela
To "na zivot i smrt" to su upravo oni (njihov trener) ustanovili u periodu gore navedenom...priznaces da je situacija u poslednje 3-4 godine kudikamo normalnija...mada, u ova dva poslednja derbija mogli smo da vidimo relikte takvog ponasanja "udri, osakati"...ali razumem ih, osvajanje kupa ih je malo ponelo, zanelo...'oce to...

милорад

pre 5 godina

Ја као циганин могу да кажем да имам респект за Новицу јер се човек бори и гине за свој клуб а ја поштујем такве противнике. Да њега није било ове сезоне у партизану овај клуб би се распао у пола сезоне због политике коју воде. Он је био лепак којуи је држао тим а окупу и вукао напред. РЕСПЕКТ. Све најбоље

Loznica

pre 5 godina

Ljubav prema klubu treba da pokazes tako sto ces da treniras i zalicis na spremnog sportistu a ne da se raspadas i patetises i melodramis. Mada navijaci partizana padaju na takvu zvaku
(qqlele, 30. maj 2018 23:45)

Nadam se da si se bavio nekada sportom. Ako jesi, onda bi trebalo da znaš šta znači nositi povredu sa sobom. Čovek vuče povredu nekoliko godina unazad, ali želja da igra je veća i jača od toga. A da li igra? Igra kapitenski, a to samo takvi kao ti ne vide.

Vlada

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu i pratim kosarku od nekih ranih 80-ih... Novicu cenim pre svega zato sto je odigrao neke potpuno savrsene utakmice u najvaznijem dresu - dresu reprezentacije Srbije, a posle i zbog toga sto iskreno voli i bori se za svoj klub bez vredjanja protivnika. Kapa dole majstore! Uradio si dovoljno za ceo zivot. Ovu danasnju decu koja imaju potpuno iskrivljenu sliku o tome sta je i sta treba da bude sport ne zelim da komentarisem...

Simpatizer crno belih

pre 5 godina

Žao mi je ovog momka iskreno jer došao u situaciju da svoje ime stečeno kroz K.K Partizan deli sa raznim Andrićem,Šalićem,Čakarevića,Arnautovićem i sl koji su sve al'ne košarkaši. Da ne spominjem koliko ti igrači ne uvidjaju šta jedan kapiten radi na terenu već mrtvi ladni šetaju po terenu. Nepoštovanje profesije za mene ! Svaka čast ponavaljam Novicu bratu što pokazuje uvek partizanski duh al'ne može sam sve uvek jasno kao dan. Možda bolje da završi karijeru jer kad vidiš sa kim igraš a ne verujem da će bit bolje sledeće sezone. Bolje a manje napora, stresa,suze i nerviranja van nego na terenu.

Ambalaza Rotira

pre 5 godina

Pazi ga trbuh sto ima na ovoj fotki - pa jesi li ti momak profesionalni sportista ili vikend rekreativac? Pa to daska mora da bude za pare koje ti dobijas...

Rio

pre 5 godina

Nole, majstor si, malo su te stigle godine, a takodje nekima ni po talentu ni po odnosu prema klubu nije mesto u Partizanu, makar njihova cena bila izuzetnp niska na trzistu. Nista nisu naucili od tebe !

Basketaš

pre 5 godina

Za mene najbolja četvorka koja igrala al'dok je bio zdrav u partizanu a onda otišao u Real gde su krenuli stvari nizbrdo problemi a tad je Mesina vodio klub koji ga ujedno upropastio gurajući na drugu poziciji a četvorka je. Ostaje žal što ovaj čovek skratio sebi karijeru a ovo što igra partizanu nije više blizu onog u prošlosti. Uprkos što se trudi i bori daje od sebe sve al'više nije to to..

PredragDrobnjak

pre 5 godina

Je l' zna neko zašto je Novica plakao ??! :'(
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 30. maj 2018 23:34)

Nikada od tebe navijaca i coveka.Cestitam svim navijacima Crvene Zvezde, zasluzeno su pobedili u obe utakmice, bolja su ekipa, nema sta tu vise da se kaze.

bg

pre 5 godina

Odavno je on bivši igrač. Nekada je bio jedan od boljih četvorki u Evropi pa je otišao u Real i tu se povredio...
Njemu je danas Partizan plafon pitanje gde bi još mogao da igra, telo nije sredio, snage nema...

Realno

pre 5 godina

Dobro je,ispunili ste plan jer ste došli do polufinala KLS lige a čak ga i nadmašili osvajanjem kupa,potpuno neplanirano,što se tiče Evrokupa,takođe planirano i ostvareno,jedna pobeda,kolko da niste na nuli.Kakva uprava,igrači,takva i igra i rezultati.Tebi bi najbolje bilo,zbog ličnog zdravlja,da ti je ovo bila oproštajna utakmica,inače će napraviti invalida od tebe.Imaš hroničnu povredu kolena,ne treniraš redovno i koliko treba a trošiš se preterano na utakmicama i samo sebi skačeš u stomak.Da ne bi za neku godinu vozio invalidska kolica,izaberi neku funkciju u klubu i bavi se drugim stvarima,nije ovo više za tebe.Nisi previše star ali telo ti je kao kod minimum 10 godina starijeg čoveka.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Meni je ovaj vas Novica ubica skroz OK lik. Citam juce komentare posle derbija, za mene iznenadjujuci broj grobara je spremno da ga pljune, zbog jedne lose utakmice. Sram vas bilo, covek gine za tim vec godinama. Pri tom, uz Bogdana i Macvana, jedini ozbiljan domaci igrac u ne znam koliko godina.
Ne znam samo zasto su na spisku reprezentacije Birca, a sada i Gagic, a Novice nema. Izmislio kosarku za njih. Sem, ako se nije zvanicno oprostio, ne secam se toga.