Fudbal 108

Utorak, 15.05.2018.

12:00

MUP: Sudija Obradović uhapšen, podneta krivična prijava

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili S. O. (1976).

MUP: Sudija Obradoviæ uhapšen, podneta krivièna prijava IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

Ljubisa livac

pre 5 godina

Gde je sindikat sudija da podrzi kolegu, strajkuje ? Hapse coveka zbog greske. I najboljim sudijama se desava da pogrese pa ih niko ne salje na robiju. Jadan covek...

Mythbuster

pre 5 godina

odredjeno zadrzavanje do 48 sati nakon čega pada u zaborav. Nalogodavci nas zanimaju , gde su Mrakic ,Radojičić-komentator sa arene koji je sve lose odluke odbacio, Terzić, šta ćemo sa onom utakmicom OFK Beograd - Zvezda , na kojoj Grof dobija crveni koji nikad nije odradio.

pao nepao nema veze

pre 5 godina

nema od toga nista policija tu nema nikakav uticaj samo sudiska organizacija dali ce ga kazniti ili ne sve ostalo je farsa a on moze da se zali evropskoj fudbalskoj organizaciji i sve da se vrati na nadleznost srpske fudbalske organizacije bili je mnogo raznoh primera u nasem fudbalu gde se palo na poligrafu pa nikom nista tako i ovo

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Mateus, Boja... Konkretni dokazi, opisane kradje do detalja. I nikome nista. Da se razumemo, ovog treba udaljiti iz sporta i debelo prekrsajno kazniti. Ali hapsiti zbog greske, pa i neka je namerna, je suludo. Bitno da smo izborili pravdu za Urosa, da je Bogdanov kao pticica i sl.

mare

pre 5 godina

...po meni rezultat ni tim penalom nije mogao da namesti...spartak je imao kasnije gomilu šansi da da treći gol, pa i više...ne bi ih valjda sve poništavao?

Grr

pre 5 godina

Taman smo zaboravili kako su nekad po opštinskim ligama navijači jurili sudije, a sad u 21 veku rimejk, savremena verzija policija juri sudiju zboh zloupotebe službenog položaja. Sledeća epizoda sudija juri policiju zbog zloupotrebe službenog položaja. Odlazi Cirkus iz našeg lepog grada. Ne, ipak ne odlazi, nema šanse.

Zoran

pre 5 godina

Da nije bilo ovog sudije Partizan bi imao nekoliko bodova manje. Ajde sto “nije video” gol rukama kada nije ni onaj iz golauta, ali je unakazio Radnik protiv Partizana i to razbojnicki, crvenim kartonima i penalima.

Mik

pre 5 godina

Ali grobarski komentari kidaju.Pa rodjaci, ove godine smo vas ponizili u sve tri utakmice,bodovna prednost ogromna i vama Zvezda ne izlazi iz usta.Pozdrav

Zoran

pre 5 godina

Kvota na Spartak protiv Radničkog kod kuće je bila 4.1 kao da je Radnicki Barcelona. Nije realno da Spartak 3. igra protiv Radničkog i da kladionice toliko favorizuju Radnicki , navlačenje je bilo da ce Radnicki lako da dobije.

Jeremija

pre 5 godina

Juče je bila vest da je u policiji priznao povezanost sa kladionicama. Nije jasno i da li je zaposlen u nekoj od njih kao menadžer. (Nejasno preneto). E sad kad je sudija povezan sa kladionicama šta reći: da ga hapse zbog pogrešno dosuđenog penala, ili zbog nameštanja rezultata. Biće da je ovo drugo. A za to se hapsi i sudi i u fudbalski jačim državama. Ne razumem ovoliko proluvenih suza zbog nekog tipa koji deli nepravdu zarad lične koristi.

Александар

pre 5 godina

Оста Звезда без једног од судија у које има поверења. Него да ли ће утакмица бити поништена?

Иван-Ниш

pre 5 godina

У реду да буде приведен на саслушање због сумњи на нерегуларне радње. Ако је ухапшен, онда има индиција да је примио мито или учинио неко кривично дело. Ако је повредио основна правила игре или намерно судио на штету једног клуба или у корист другог, онда судијска организација треба доживотно да га суспендује, а ФСС да понови утакмицу. Не разумем да га хапсе због лоше судијске одлуке, а не буде реакције ФСС-а за саму утакмицу. Требало би и они који су делегирали судију да буду кажњени јер оваквог судију толеришу годинама. Ако нема доказа да је извршио кривично дело, онда је све ово фарса да се оперу функционери судијске и фудбалске организације.

šetač

pre 5 godina

Ma kako da ne, onomad bati ukrali LK, neki rušio u Savamali a pandur ćoškara sve priznao, kakva napredna država isti takav i FS.

nijenego

pre 5 godina

Ako je sudio iz hira, nista mu ne mogu. Ako imaju neke dokaze da mu je placeno, tu vec moze biti nesto ako postoji uopste volja da se istrazi do kraja. Mozda je ovo samo da se narodu zamazu ovi par dana, ionako smo poznati po kratkotrajnom pamcenju.

gost

pre 5 godina

A sta je sa onim sudijama koje su ove i prosle sezone sudile penale za crno beli tim kad ih protivnik samo mrko pogleda, produzavali utakmice do 100 minuta, zmurili na golove rukom, iz ofsajda, iz kontrafaula, one sudije koje nisu smele da sude penale za protivnike cak i za brutalne startove, da bi odrzavali taj tim u borbi za titulu ove godine do aprila iako je svima bilo jasno vec u oktobru ko igra daleko kvalitetniji fudbal, i one sudije koje su prosle sezone bile vetar u ledja za neverovatan niz pobeda da bi stigli do titule. Ovo se kontinuirano desava. Ima toga i za crveno beli tim ali u manjoj meri bar ove sezone, onaj penal u NS. Prosle sezone je bila mrtva trka u sudijskim greskama u korist dva nasa najveca kluba

Ledilo21

pre 5 godina

Poništiti celo prvenstvo. Farsa od lige. Radnički imao sudije za sebe celu sezonu, 1 tekmu im ne sude po njihovom, odmah se hapsi sudija. Živo me zanima, da je Radničkom sviran ovakav penal, dal' bi sudija završio u zatvoru.

сатара

pre 5 godina

ваљда фсс треба да му одузме лиценцу и поништи утакмицу. муп може да хапси само ако има доказа о неком кривичном делу. које кривично дело је овде у питању?

Ledilo21

pre 5 godina

IronMan klinaca iz niša? Kojih? Šaranova, Stojanovića, Mićića, Nome, Bulatovića, Subića.... sve sama deca i sve nišlije...

pirocanac

pre 5 godina

Pogledajte na youtubu u proslom kolu Novi Pazar-Radnicki Pirot,sudija svira penal da bi posle 5 minuta promenio odluku i dosudio indirektan udarac i dao zuti karton zbog navodnog simuliranja ;-)

Micko

pre 5 godina

Koliko smo bolesni, neverovatno. Kada bismo pohapsili sve sudije koje su poklanjali penale Partizanu i Zvezdi, u zatvorima ne bi bilo mesta za okorele kriminalce.

dzoni

pre 5 godina

Sudio je po necijim direktivama a radi ostvarivanja licne koristi.... nije morao da prihvati ali ipak jeste, znaci stvar izbora...
Nek lepo propeva ova pticica pa da se razmota klupko...
Cela bi liga morala u aps potpisujem,
neko vise neko manje al svi su umazali prste

Luj

pre 5 godina

Prvo je obavljen informativni razgovor posle koga mu je odredjen pritvor,verovatno je utvrdjeno da je upleten u krivicno delo.
Sada ocekujem samo seriju hapsenja svih koji godinama terorisu srpski fudbal,jer bez toga i ovo hapsenje nema smisla.

hahaha

pre 5 godina

Ovo je sramota, al sudija ne sme da se hapsi ako nema dokaza da je primio mito il imao kakvu drugu korist.
Ovde se spominje zloupotreba sluzbenog polozaja sto je presmesno, pa onda sudija za svaku gresku u zatvor da ide.
Ajde sad lepo sve nase sudije u strajk da stupe.
Sudio je covek kriminalno ali sta sada, zbog toga se u zatvor ne ide.

Mile KG

pre 5 godina

U ovoj zemlji sve može. Ne branim sudiju, jeste pogrešio, ali da ga zbog toga hapse, jer je navodno zloupotrebio službeni položaj, za to mora da imaju debele dokaze.
Ako je to po sredi, onda je sudija u lancu, nije sam svakako. Ako je zloupotrebio položaj nameštajući rezultat sa kladionicama,u tom poslu ima i pomagače. Dakle i sudijska organizacija da se prečešlja, FSS da se takodje obuhvati. Ovo je klasična fora da se zabavlja narod, a sa strane kamioni prolaze. U FSS ima toliko prljavog veša da bi samo za njih jedno posebno odeljenje tužilaštva i policije moralo da bude angažovano.

molloh

pre 5 godina

Nama nista ne valja, ni kad je u zatvoru ni kad je na slobodi. Ne mislite da je sudija mozda povezan sa nekom kladionicom ili da je dobio dobre para (sto i jeste slucaj) da to svira, ili je njegova zena uplatila tiket na 2-3 gola. Da je ovo svirao u mom selu, te pare od mita bi potrosio na oporavak od visestrukih preloma kostiju...

Advokat

pre 5 godina

Ovo je jedno veliko zamazivanje očiju koje ćemo platiti mi svi.

Prvo, ovo u prevodu znači da će redovni sud ceniti primenu fudbalskih pravila. To je da se čovek prekrsti obema rukama. Jedino ako bi se dokazalo postojanje nedozvoljenog uticaja može da mu se sudi.

Drugo, to je mešanje redovnog suda u nešto što je isključiva nadležnost FS. Rizikujemo suspenziju i kaznu od strane FIFA.

Pri tome sam video šta je svirao i to je za doživotno izbacivanje iz fudbala. Nikad nisam video onakav penal.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

eh, da nismo crvena zvezda, svetski i evropski klupski šampion u fudbalu, pa da poput komšije malog beskućnika sada od nekog suda udruženog rada tražimo da se poništi i njegova utakmica sa radnikom na kojoj mu je svojim deljenjem pravde ovaj inkriminisani sudija direktno doneo onu iskukanu titulu...

Kolubarac

pre 5 godina

Ako su ga uhapsili morali bi da
imaju neke, kakve-takve dokaze, presretnute telef. razgovore na pr. ili šta drugo.Ili će ga bez stvarnih razloga, po nalogu moćnika iz senke držati u apsu neko vreme, a posle puj pike.Dobra reklama za Mažića pred finale LŠ, za reprez. pred SP i naravno za državu.Nema kraja brukanju, svakako.

Pera Pisar

pre 5 godina

Imalo bi logike da piše da je zloupotrebom službenog položaja Spartak doveo u povoljni položaj u odnosu na Radnički i time mu omogučio sticanje dobiti na štetu Radničkog u vidu igranja u Evropi, samim tim veće mogućnosti prodaje igrača Spartaka, po većoj ceni...uradio to sa namerom, sumlja se da je za to dobio i novac, protivpravno stekao imovinsku korist...ovako kako piše ispade da je uhapšen što je svirao nepostojeći penal, ne znam za Afriku, Aziju i Južnu Ameriku, ali mislim da do sada u evropskom fudbalu takav slučaj nije zabeležen

Cane

pre 5 godina

I sad svi treba da poverujemo da se ovaj sudija sam delegirao za ovu utakmicu. Jel tako? Kakva je ovo smešna država. Ako je sudija zloupotrebio službeni položaj,za ovu situaciju je interesantna i činjenica ko je ovo lice delegirao da sudi ovu utakmicu.
Ispašće da je samo ovaj sudija krivac, da je on sam nameštao u dosluhu sa kladionicama. Hoće to, ali samo kod nas.
Da je ovo i malo ozbiljna država, tužilaštvo bi sad trebalo da pročešlja ceo savez, od Kokeze pa do dna. Pa nije valjda da je samo ovaj sudija upleten u muljanje. A šta su na primer sudije radile na meču Čukarički-Randički Niš ili baš u ovom poslednjem kolu kada je Rad neobjašnjivo prekokrenuo sa igračem manje.
Kakav nam je fudbal takva nam je i država. Smešna.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Iskreno kad sam gledao prvi put snimak, nisam dobro video, ucinilo mi se da je igrqca mozda i zakacila lopta u ruku iza kad je prosla, posle sam video da nije, ali mislim da se tripuju ljudi, nema ovde nikakve teorije zavere, pre bih rekao da je samo los sudija i da se istripovao da je igrac rukom mahinalno iza sebe loptu zakacio, od muve slon se pravi. Dovoljno da ga skinu sa sudjenja sa kaznom od 3 meseca, a onda prekomandovati u trecu ligu, kakvo hapsenje, pa tu nema elemenata za hapsenje hehe, kad bi hapsili tako za lose sudjenje pola sudija bi bilo u zatvoru. Sudija je ocajan i mislim da nema veze da je on nesto tu muljao, jednostavno los.

Advokat

pre 5 godina

Ovo je jedno veliko zamazivanje očiju koje ćemo platiti mi svi.

Prvo, ovo u prevodu znači da će redovni sud ceniti primenu fudbalskih pravila. To je da se čovek prekrsti obema rukama. Jedino ako bi se dokazalo postojanje nedozvoljenog uticaja može da mu se sudi.

Drugo, to je mešanje redovnog suda u nešto što je isključiva nadležnost FS. Rizikujemo suspenziju i kaznu od strane FIFA.

Pri tome sam video šta je svirao i to je za doživotno izbacivanje iz fudbala. Nikad nisam video onakav penal.

Belgrade TV

pre 5 godina

Je l moguće da ovde u komentarima pljujete po svemu živom i kad je država konačno reagovala?? On je i pored toga što je sudija, ovlašćeno lice jedne kladionice! I da, slažem se da treba ispitati sve utakmice play out-a!

wlado

pre 5 godina

Jadan covek, najvise mi ga je zao u celom slucaju. Krivicna prijava, kazna od FSS, celnih ljudi koji su ga postavili i gurali da 10 godina radi njihove prljave poslove, sada kada se mediji i narod smeju njegovim sudijskim odlukama, nemaju drugo nego da povuku vodu. On i njegova familija su kolateralna steta FSS-a, on je direktno sudio kako su mu ovi naredili, ispada da je ocajan sudija, a prosto bilo ko da je obukao taj dres, sudio bi bas tako kako je on. Osim mozda Mazica, koji je prerastao baru zvana Srpski fudbal.

neko to od gore vidi sve

pre 5 godina

A ko je sudio mečeve Čukarički radnički i Radnički Vojvodina. Izašto nije reagovala policija kada su nišlije našle novac u sudijskoj svlačionici.

Dragan

pre 5 godina

E sad sam baš na strani ovog čoveka. Etiketirali ga kao kriminalca, glavni problem društva, a kad gospoda crnim džipovima prevozi preko granice, ne sme niko A da napiše.

aha

pre 5 godina

Slobodno sudijsko uverenje - ma kakav penal smešan ili nepostojeći bio, sudija ima pravo na svoje slobodno uverenje. Zbog ovoga može i MORA snositi posledice svog strukovnog udruženja, ali ne može biti krivično gonjen. Da li će takvom analogijom hapsiti i redovne sudije ako im se ne svidi presuda? A da je ovaj mangup, mangup je, i treba ga srediti, ali ne na ovaj način.

napred srpski klubovi osim spartaka

pre 5 godina

obrni okreni najveci gubitnik u svemu ovome je FK Spartak koji je posle ovog meca izgubio sve simpatije naroda... posle ovoga mrsko mi je da navijam za ovakav klub bilo u domacem prvenstvu ili na evro sceni. dobili ste 3 boda ali izgubili mnogo vise od toga pa se vi preracunajte...

Vladimir Zemun

pre 5 godina

Kakav cirkus. Radnički i Spartak su režirali sjajnu predstavu za naivne posmatrače. Počev od kukanja Spartaka, preko Mažića, pa sve do ovog izvršioca naredbi. Radnički dobija Napredak i oba kluba idu u Evropu (obzirom da Partizan osvaja kup). Čukarički, koji je bolji od oba gore spomenuta kluba će izvisiti. Jadno, bedno, tužno. Ugasiti fudbal u Serbistanu.

Samo čovek

pre 5 godina

Hahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahaahahahh...Tuzna si banana drzavo

svemir

pre 5 godina

da li je ovo moguce? samo da se mazu oci narodu? hapse sudiju fudbalske utakmice!? a sto u nemackoj nije uhapsen onaj sudija sto je svirao gol u situaciji gde je lopta kroz spoljnu mrezu usla u gol?

Updown

pre 5 godina

Da li je ovo prvi korak u pomaku srpskog fudbala na bolje?
Ako biste mogli, vi iz FSS, da ispitate i one mizerne kvote od 1.20 i 1.25 na utakmicama plej-auta u nedelju. Mislim da bi i nakon te provere još neko bio na mestu gde je sada Srđan rent a penal Obradović.

PAOK Šampion

pre 5 godina

Ionako je trebalo u penziju ove sezone na kraju, ovako savez samo maze oci da oni kao nesto rade a ovaj covek nije sudija nego običan izvršilac necijih naredbi

dex

pre 5 godina

Uhapsen zbog favorizovanja domacina??? Ovo su zaista novi momenti. Treba mu oduzeti licencu, a ne hapsiti. Osim ako nemaju dokaza da je podmicen.

IronMan

pre 5 godina

Samo nemojte da zaboravite da obuhvatite istragom i one koji su “postavljali 15 kamera”, tražili Mažića i dizali galamu. A sada subotičane nije sramota da igraju UEFA kup na štetu klinaca iz Niša koji vole svoj klub. Ako ne poništite utakmicu to je znak da ovom kriminalcu sledi nanogica i nikom ništa.

dex

pre 5 godina

Uhapsen zbog favorizovanja domacina??? Ovo su zaista novi momenti. Treba mu oduzeti licencu, a ne hapsiti. Osim ako nemaju dokaza da je podmicen.

Samo čovek

pre 5 godina

Hahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahaahahahh...Tuzna si banana drzavo

aha

pre 5 godina

Slobodno sudijsko uverenje - ma kakav penal smešan ili nepostojeći bio, sudija ima pravo na svoje slobodno uverenje. Zbog ovoga može i MORA snositi posledice svog strukovnog udruženja, ali ne može biti krivično gonjen. Da li će takvom analogijom hapsiti i redovne sudije ako im se ne svidi presuda? A da je ovaj mangup, mangup je, i treba ga srediti, ali ne na ovaj način.

Dragan

pre 5 godina

E sad sam baš na strani ovog čoveka. Etiketirali ga kao kriminalca, glavni problem društva, a kad gospoda crnim džipovima prevozi preko granice, ne sme niko A da napiše.

Vladimir Zemun

pre 5 godina

Kakav cirkus. Radnički i Spartak su režirali sjajnu predstavu za naivne posmatrače. Počev od kukanja Spartaka, preko Mažića, pa sve do ovog izvršioca naredbi. Radnički dobija Napredak i oba kluba idu u Evropu (obzirom da Partizan osvaja kup). Čukarički, koji je bolji od oba gore spomenuta kluba će izvisiti. Jadno, bedno, tužno. Ugasiti fudbal u Serbistanu.

neko to od gore vidi sve

pre 5 godina

A ko je sudio mečeve Čukarički radnički i Radnički Vojvodina. Izašto nije reagovala policija kada su nišlije našle novac u sudijskoj svlačionici.

wlado

pre 5 godina

Jadan covek, najvise mi ga je zao u celom slucaju. Krivicna prijava, kazna od FSS, celnih ljudi koji su ga postavili i gurali da 10 godina radi njihove prljave poslove, sada kada se mediji i narod smeju njegovim sudijskim odlukama, nemaju drugo nego da povuku vodu. On i njegova familija su kolateralna steta FSS-a, on je direktno sudio kako su mu ovi naredili, ispada da je ocajan sudija, a prosto bilo ko da je obukao taj dres, sudio bi bas tako kako je on. Osim mozda Mazica, koji je prerastao baru zvana Srpski fudbal.

napred srpski klubovi osim spartaka

pre 5 godina

obrni okreni najveci gubitnik u svemu ovome je FK Spartak koji je posle ovog meca izgubio sve simpatije naroda... posle ovoga mrsko mi je da navijam za ovakav klub bilo u domacem prvenstvu ili na evro sceni. dobili ste 3 boda ali izgubili mnogo vise od toga pa se vi preracunajte...

Иван-Ниш

pre 5 godina

У реду да буде приведен на саслушање због сумњи на нерегуларне радње. Ако је ухапшен, онда има индиција да је примио мито или учинио неко кривично дело. Ако је повредио основна правила игре или намерно судио на штету једног клуба или у корист другог, онда судијска организација треба доживотно да га суспендује, а ФСС да понови утакмицу. Не разумем да га хапсе због лоше судијске одлуке, а не буде реакције ФСС-а за саму утакмицу. Требало би и они који су делегирали судију да буду кажњени јер оваквог судију толеришу годинама. Ако нема доказа да је извршио кривично дело, онда је све ово фарса да се оперу функционери судијске и фудбалске организације.

šetač

pre 5 godina

Ma kako da ne, onomad bati ukrali LK, neki rušio u Savamali a pandur ćoškara sve priznao, kakva napredna država isti takav i FS.

Jeremija

pre 5 godina

Juče je bila vest da je u policiji priznao povezanost sa kladionicama. Nije jasno i da li je zaposlen u nekoj od njih kao menadžer. (Nejasno preneto). E sad kad je sudija povezan sa kladionicama šta reći: da ga hapse zbog pogrešno dosuđenog penala, ili zbog nameštanja rezultata. Biće da je ovo drugo. A za to se hapsi i sudi i u fudbalski jačim državama. Ne razumem ovoliko proluvenih suza zbog nekog tipa koji deli nepravdu zarad lične koristi.

svemir

pre 5 godina

da li je ovo moguce? samo da se mazu oci narodu? hapse sudiju fudbalske utakmice!? a sto u nemackoj nije uhapsen onaj sudija sto je svirao gol u situaciji gde je lopta kroz spoljnu mrezu usla u gol?

Александар

pre 5 godina

Оста Звезда без једног од судија у које има поверења. Него да ли ће утакмица бити поништена?

PAOK Šampion

pre 5 godina

Ionako je trebalo u penziju ove sezone na kraju, ovako savez samo maze oci da oni kao nesto rade a ovaj covek nije sudija nego običan izvršilac necijih naredbi

nijenego

pre 5 godina

Ako je sudio iz hira, nista mu ne mogu. Ako imaju neke dokaze da mu je placeno, tu vec moze biti nesto ako postoji uopste volja da se istrazi do kraja. Mozda je ovo samo da se narodu zamazu ovi par dana, ionako smo poznati po kratkotrajnom pamcenju.

IronMan

pre 5 godina

Samo nemojte da zaboravite da obuhvatite istragom i one koji su “postavljali 15 kamera”, tražili Mažića i dizali galamu. A sada subotičane nije sramota da igraju UEFA kup na štetu klinaca iz Niša koji vole svoj klub. Ako ne poništite utakmicu to je znak da ovom kriminalcu sledi nanogica i nikom ništa.

Micko

pre 5 godina

Koliko smo bolesni, neverovatno. Kada bismo pohapsili sve sudije koje su poklanjali penale Partizanu i Zvezdi, u zatvorima ne bi bilo mesta za okorele kriminalce.

Mik

pre 5 godina

Ali grobarski komentari kidaju.Pa rodjaci, ove godine smo vas ponizili u sve tri utakmice,bodovna prednost ogromna i vama Zvezda ne izlazi iz usta.Pozdrav

Updown

pre 5 godina

Da li je ovo prvi korak u pomaku srpskog fudbala na bolje?
Ako biste mogli, vi iz FSS, da ispitate i one mizerne kvote od 1.20 i 1.25 na utakmicama plej-auta u nedelju. Mislim da bi i nakon te provere još neko bio na mestu gde je sada Srđan rent a penal Obradović.

Ledilo21

pre 5 godina

Poništiti celo prvenstvo. Farsa od lige. Radnički imao sudije za sebe celu sezonu, 1 tekmu im ne sude po njihovom, odmah se hapsi sudija. Živo me zanima, da je Radničkom sviran ovakav penal, dal' bi sudija završio u zatvoru.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Mateus, Boja... Konkretni dokazi, opisane kradje do detalja. I nikome nista. Da se razumemo, ovog treba udaljiti iz sporta i debelo prekrsajno kazniti. Ali hapsiti zbog greske, pa i neka je namerna, je suludo. Bitno da smo izborili pravdu za Urosa, da je Bogdanov kao pticica i sl.

сатара

pre 5 godina

ваљда фсс треба да му одузме лиценцу и поништи утакмицу. муп може да хапси само ако има доказа о неком кривичном делу. које кривично дело је овде у питању?

Grr

pre 5 godina

Taman smo zaboravili kako su nekad po opštinskim ligama navijači jurili sudije, a sad u 21 veku rimejk, savremena verzija policija juri sudiju zboh zloupotebe službenog položaja. Sledeća epizoda sudija juri policiju zbog zloupotrebe službenog položaja. Odlazi Cirkus iz našeg lepog grada. Ne, ipak ne odlazi, nema šanse.

Zoran

pre 5 godina

Kvota na Spartak protiv Radničkog kod kuće je bila 4.1 kao da je Radnicki Barcelona. Nije realno da Spartak 3. igra protiv Radničkog i da kladionice toliko favorizuju Radnicki , navlačenje je bilo da ce Radnicki lako da dobije.

Zoran

pre 5 godina

Da nije bilo ovog sudije Partizan bi imao nekoliko bodova manje. Ajde sto “nije video” gol rukama kada nije ni onaj iz golauta, ali je unakazio Radnik protiv Partizana i to razbojnicki, crvenim kartonima i penalima.

pirocanac

pre 5 godina

Pogledajte na youtubu u proslom kolu Novi Pazar-Radnicki Pirot,sudija svira penal da bi posle 5 minuta promenio odluku i dosudio indirektan udarac i dao zuti karton zbog navodnog simuliranja ;-)

gost

pre 5 godina

A sta je sa onim sudijama koje su ove i prosle sezone sudile penale za crno beli tim kad ih protivnik samo mrko pogleda, produzavali utakmice do 100 minuta, zmurili na golove rukom, iz ofsajda, iz kontrafaula, one sudije koje nisu smele da sude penale za protivnike cak i za brutalne startove, da bi odrzavali taj tim u borbi za titulu ove godine do aprila iako je svima bilo jasno vec u oktobru ko igra daleko kvalitetniji fudbal, i one sudije koje su prosle sezone bile vetar u ledja za neverovatan niz pobeda da bi stigli do titule. Ovo se kontinuirano desava. Ima toga i za crveno beli tim ali u manjoj meri bar ove sezone, onaj penal u NS. Prosle sezone je bila mrtva trka u sudijskim greskama u korist dva nasa najveca kluba

Luj

pre 5 godina

Prvo je obavljen informativni razgovor posle koga mu je odredjen pritvor,verovatno je utvrdjeno da je upleten u krivicno delo.
Sada ocekujem samo seriju hapsenja svih koji godinama terorisu srpski fudbal,jer bez toga i ovo hapsenje nema smisla.

dzoni

pre 5 godina

Sudio je po necijim direktivama a radi ostvarivanja licne koristi.... nije morao da prihvati ali ipak jeste, znaci stvar izbora...
Nek lepo propeva ova pticica pa da se razmota klupko...
Cela bi liga morala u aps potpisujem,
neko vise neko manje al svi su umazali prste

hahaha

pre 5 godina

Ovo je sramota, al sudija ne sme da se hapsi ako nema dokaza da je primio mito il imao kakvu drugu korist.
Ovde se spominje zloupotreba sluzbenog polozaja sto je presmesno, pa onda sudija za svaku gresku u zatvor da ide.
Ajde sad lepo sve nase sudije u strajk da stupe.
Sudio je covek kriminalno ali sta sada, zbog toga se u zatvor ne ide.

Cane

pre 5 godina

I sad svi treba da poverujemo da se ovaj sudija sam delegirao za ovu utakmicu. Jel tako? Kakva je ovo smešna država. Ako je sudija zloupotrebio službeni položaj,za ovu situaciju je interesantna i činjenica ko je ovo lice delegirao da sudi ovu utakmicu.
Ispašće da je samo ovaj sudija krivac, da je on sam nameštao u dosluhu sa kladionicama. Hoće to, ali samo kod nas.
Da je ovo i malo ozbiljna država, tužilaštvo bi sad trebalo da pročešlja ceo savez, od Kokeze pa do dna. Pa nije valjda da je samo ovaj sudija upleten u muljanje. A šta su na primer sudije radile na meču Čukarički-Randički Niš ili baš u ovom poslednjem kolu kada je Rad neobjašnjivo prekokrenuo sa igračem manje.
Kakav nam je fudbal takva nam je i država. Smešna.

Belgrade TV

pre 5 godina

Je l moguće da ovde u komentarima pljujete po svemu živom i kad je država konačno reagovala?? On je i pored toga što je sudija, ovlašćeno lice jedne kladionice! I da, slažem se da treba ispitati sve utakmice play out-a!

Pera Pisar

pre 5 godina

Imalo bi logike da piše da je zloupotrebom službenog položaja Spartak doveo u povoljni položaj u odnosu na Radnički i time mu omogučio sticanje dobiti na štetu Radničkog u vidu igranja u Evropi, samim tim veće mogućnosti prodaje igrača Spartaka, po većoj ceni...uradio to sa namerom, sumlja se da je za to dobio i novac, protivpravno stekao imovinsku korist...ovako kako piše ispade da je uhapšen što je svirao nepostojeći penal, ne znam za Afriku, Aziju i Južnu Ameriku, ali mislim da do sada u evropskom fudbalu takav slučaj nije zabeležen

Mile KG

pre 5 godina

U ovoj zemlji sve može. Ne branim sudiju, jeste pogrešio, ali da ga zbog toga hapse, jer je navodno zloupotrebio službeni položaj, za to mora da imaju debele dokaze.
Ako je to po sredi, onda je sudija u lancu, nije sam svakako. Ako je zloupotrebio položaj nameštajući rezultat sa kladionicama,u tom poslu ima i pomagače. Dakle i sudijska organizacija da se prečešlja, FSS da se takodje obuhvati. Ovo je klasična fora da se zabavlja narod, a sa strane kamioni prolaze. U FSS ima toliko prljavog veša da bi samo za njih jedno posebno odeljenje tužilaštva i policije moralo da bude angažovano.

molloh

pre 5 godina

Nama nista ne valja, ni kad je u zatvoru ni kad je na slobodi. Ne mislite da je sudija mozda povezan sa nekom kladionicom ili da je dobio dobre para (sto i jeste slucaj) da to svira, ili je njegova zena uplatila tiket na 2-3 gola. Da je ovo svirao u mom selu, te pare od mita bi potrosio na oporavak od visestrukih preloma kostiju...

Advokat

pre 5 godina

Ovo je jedno veliko zamazivanje očiju koje ćemo platiti mi svi.

Prvo, ovo u prevodu znači da će redovni sud ceniti primenu fudbalskih pravila. To je da se čovek prekrsti obema rukama. Jedino ako bi se dokazalo postojanje nedozvoljenog uticaja može da mu se sudi.

Drugo, to je mešanje redovnog suda u nešto što je isključiva nadležnost FS. Rizikujemo suspenziju i kaznu od strane FIFA.

Pri tome sam video šta je svirao i to je za doživotno izbacivanje iz fudbala. Nikad nisam video onakav penal.

mare

pre 5 godina

...po meni rezultat ni tim penalom nije mogao da namesti...spartak je imao kasnije gomilu šansi da da treći gol, pa i više...ne bi ih valjda sve poništavao?

Kolubarac

pre 5 godina

Ako su ga uhapsili morali bi da
imaju neke, kakve-takve dokaze, presretnute telef. razgovore na pr. ili šta drugo.Ili će ga bez stvarnih razloga, po nalogu moćnika iz senke držati u apsu neko vreme, a posle puj pike.Dobra reklama za Mažića pred finale LŠ, za reprez. pred SP i naravno za državu.Nema kraja brukanju, svakako.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Iskreno kad sam gledao prvi put snimak, nisam dobro video, ucinilo mi se da je igrqca mozda i zakacila lopta u ruku iza kad je prosla, posle sam video da nije, ali mislim da se tripuju ljudi, nema ovde nikakve teorije zavere, pre bih rekao da je samo los sudija i da se istripovao da je igrac rukom mahinalno iza sebe loptu zakacio, od muve slon se pravi. Dovoljno da ga skinu sa sudjenja sa kaznom od 3 meseca, a onda prekomandovati u trecu ligu, kakvo hapsenje, pa tu nema elemenata za hapsenje hehe, kad bi hapsili tako za lose sudjenje pola sudija bi bilo u zatvoru. Sudija je ocajan i mislim da nema veze da je on nesto tu muljao, jednostavno los.

Advokat

pre 5 godina

Ovo je jedno veliko zamazivanje očiju koje ćemo platiti mi svi.

Prvo, ovo u prevodu znači da će redovni sud ceniti primenu fudbalskih pravila. To je da se čovek prekrsti obema rukama. Jedino ako bi se dokazalo postojanje nedozvoljenog uticaja može da mu se sudi.

Drugo, to je mešanje redovnog suda u nešto što je isključiva nadležnost FS. Rizikujemo suspenziju i kaznu od strane FIFA.

Pri tome sam video šta je svirao i to je za doživotno izbacivanje iz fudbala. Nikad nisam video onakav penal.

Ledilo21

pre 5 godina

IronMan klinaca iz niša? Kojih? Šaranova, Stojanovića, Mićića, Nome, Bulatovića, Subića.... sve sama deca i sve nišlije...

pao nepao nema veze

pre 5 godina

nema od toga nista policija tu nema nikakav uticaj samo sudiska organizacija dali ce ga kazniti ili ne sve ostalo je farsa a on moze da se zali evropskoj fudbalskoj organizaciji i sve da se vrati na nadleznost srpske fudbalske organizacije bili je mnogo raznoh primera u nasem fudbalu gde se palo na poligrafu pa nikom nista tako i ovo

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

eh, da nismo crvena zvezda, svetski i evropski klupski šampion u fudbalu, pa da poput komšije malog beskućnika sada od nekog suda udruženog rada tražimo da se poništi i njegova utakmica sa radnikom na kojoj mu je svojim deljenjem pravde ovaj inkriminisani sudija direktno doneo onu iskukanu titulu...

Mythbuster

pre 5 godina

odredjeno zadrzavanje do 48 sati nakon čega pada u zaborav. Nalogodavci nas zanimaju , gde su Mrakic ,Radojičić-komentator sa arene koji je sve lose odluke odbacio, Terzić, šta ćemo sa onom utakmicom OFK Beograd - Zvezda , na kojoj Grof dobija crveni koji nikad nije odradio.

Ljubisa livac

pre 5 godina

Gde je sindikat sudija da podrzi kolegu, strajkuje ? Hapse coveka zbog greske. I najboljim sudijama se desava da pogrese pa ih niko ne salje na robiju. Jadan covek...

aha

pre 5 godina

Slobodno sudijsko uverenje - ma kakav penal smešan ili nepostojeći bio, sudija ima pravo na svoje slobodno uverenje. Zbog ovoga može i MORA snositi posledice svog strukovnog udruženja, ali ne može biti krivično gonjen. Da li će takvom analogijom hapsiti i redovne sudije ako im se ne svidi presuda? A da je ovaj mangup, mangup je, i treba ga srediti, ali ne na ovaj način.

Александар

pre 5 godina

Оста Звезда без једног од судија у које има поверења. Него да ли ће утакмица бити поништена?

Vladimir Zemun

pre 5 godina

Kakav cirkus. Radnički i Spartak su režirali sjajnu predstavu za naivne posmatrače. Počev od kukanja Spartaka, preko Mažića, pa sve do ovog izvršioca naredbi. Radnički dobija Napredak i oba kluba idu u Evropu (obzirom da Partizan osvaja kup). Čukarički, koji je bolji od oba gore spomenuta kluba će izvisiti. Jadno, bedno, tužno. Ugasiti fudbal u Serbistanu.

Ledilo21

pre 5 godina

Poništiti celo prvenstvo. Farsa od lige. Radnički imao sudije za sebe celu sezonu, 1 tekmu im ne sude po njihovom, odmah se hapsi sudija. Živo me zanima, da je Radničkom sviran ovakav penal, dal' bi sudija završio u zatvoru.

wlado

pre 5 godina

Jadan covek, najvise mi ga je zao u celom slucaju. Krivicna prijava, kazna od FSS, celnih ljudi koji su ga postavili i gurali da 10 godina radi njihove prljave poslove, sada kada se mediji i narod smeju njegovim sudijskim odlukama, nemaju drugo nego da povuku vodu. On i njegova familija su kolateralna steta FSS-a, on je direktno sudio kako su mu ovi naredili, ispada da je ocajan sudija, a prosto bilo ko da je obukao taj dres, sudio bi bas tako kako je on. Osim mozda Mazica, koji je prerastao baru zvana Srpski fudbal.

Dragan

pre 5 godina

E sad sam baš na strani ovog čoveka. Etiketirali ga kao kriminalca, glavni problem društva, a kad gospoda crnim džipovima prevozi preko granice, ne sme niko A da napiše.

gost

pre 5 godina

A sta je sa onim sudijama koje su ove i prosle sezone sudile penale za crno beli tim kad ih protivnik samo mrko pogleda, produzavali utakmice do 100 minuta, zmurili na golove rukom, iz ofsajda, iz kontrafaula, one sudije koje nisu smele da sude penale za protivnike cak i za brutalne startove, da bi odrzavali taj tim u borbi za titulu ove godine do aprila iako je svima bilo jasno vec u oktobru ko igra daleko kvalitetniji fudbal, i one sudije koje su prosle sezone bile vetar u ledja za neverovatan niz pobeda da bi stigli do titule. Ovo se kontinuirano desava. Ima toga i za crveno beli tim ali u manjoj meri bar ove sezone, onaj penal u NS. Prosle sezone je bila mrtva trka u sudijskim greskama u korist dva nasa najveca kluba

mare

pre 5 godina

...po meni rezultat ni tim penalom nije mogao da namesti...spartak je imao kasnije gomilu šansi da da treći gol, pa i više...ne bi ih valjda sve poništavao?

Samo čovek

pre 5 godina

Hahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahaahahahh...Tuzna si banana drzavo

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

eh, da nismo crvena zvezda, svetski i evropski klupski šampion u fudbalu, pa da poput komšije malog beskućnika sada od nekog suda udruženog rada tražimo da se poništi i njegova utakmica sa radnikom na kojoj mu je svojim deljenjem pravde ovaj inkriminisani sudija direktno doneo onu iskukanu titulu...

napred srpski klubovi osim spartaka

pre 5 godina

obrni okreni najveci gubitnik u svemu ovome je FK Spartak koji je posle ovog meca izgubio sve simpatije naroda... posle ovoga mrsko mi je da navijam za ovakav klub bilo u domacem prvenstvu ili na evro sceni. dobili ste 3 boda ali izgubili mnogo vise od toga pa se vi preracunajte...

Zoran

pre 5 godina

Da nije bilo ovog sudije Partizan bi imao nekoliko bodova manje. Ajde sto “nije video” gol rukama kada nije ni onaj iz golauta, ali je unakazio Radnik protiv Partizana i to razbojnicki, crvenim kartonima i penalima.

IronMan

pre 5 godina

Samo nemojte da zaboravite da obuhvatite istragom i one koji su “postavljali 15 kamera”, tražili Mažića i dizali galamu. A sada subotičane nije sramota da igraju UEFA kup na štetu klinaca iz Niša koji vole svoj klub. Ako ne poništite utakmicu to je znak da ovom kriminalcu sledi nanogica i nikom ništa.

Mik

pre 5 godina

Ali grobarski komentari kidaju.Pa rodjaci, ove godine smo vas ponizili u sve tri utakmice,bodovna prednost ogromna i vama Zvezda ne izlazi iz usta.Pozdrav

neko to od gore vidi sve

pre 5 godina

A ko je sudio mečeve Čukarički radnički i Radnički Vojvodina. Izašto nije reagovala policija kada su nišlije našle novac u sudijskoj svlačionici.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Iskreno kad sam gledao prvi put snimak, nisam dobro video, ucinilo mi se da je igrqca mozda i zakacila lopta u ruku iza kad je prosla, posle sam video da nije, ali mislim da se tripuju ljudi, nema ovde nikakve teorije zavere, pre bih rekao da je samo los sudija i da se istripovao da je igrac rukom mahinalno iza sebe loptu zakacio, od muve slon se pravi. Dovoljno da ga skinu sa sudjenja sa kaznom od 3 meseca, a onda prekomandovati u trecu ligu, kakvo hapsenje, pa tu nema elemenata za hapsenje hehe, kad bi hapsili tako za lose sudjenje pola sudija bi bilo u zatvoru. Sudija je ocajan i mislim da nema veze da je on nesto tu muljao, jednostavno los.

Updown

pre 5 godina

Da li je ovo prvi korak u pomaku srpskog fudbala na bolje?
Ako biste mogli, vi iz FSS, da ispitate i one mizerne kvote od 1.20 i 1.25 na utakmicama plej-auta u nedelju. Mislim da bi i nakon te provere još neko bio na mestu gde je sada Srđan rent a penal Obradović.

dex

pre 5 godina

Uhapsen zbog favorizovanja domacina??? Ovo su zaista novi momenti. Treba mu oduzeti licencu, a ne hapsiti. Osim ako nemaju dokaza da je podmicen.

svemir

pre 5 godina

da li je ovo moguce? samo da se mazu oci narodu? hapse sudiju fudbalske utakmice!? a sto u nemackoj nije uhapsen onaj sudija sto je svirao gol u situaciji gde je lopta kroz spoljnu mrezu usla u gol?

Ljubisa livac

pre 5 godina

Gde je sindikat sudija da podrzi kolegu, strajkuje ? Hapse coveka zbog greske. I najboljim sudijama se desava da pogrese pa ih niko ne salje na robiju. Jadan covek...

Jeremija

pre 5 godina

Juče je bila vest da je u policiji priznao povezanost sa kladionicama. Nije jasno i da li je zaposlen u nekoj od njih kao menadžer. (Nejasno preneto). E sad kad je sudija povezan sa kladionicama šta reći: da ga hapse zbog pogrešno dosuđenog penala, ili zbog nameštanja rezultata. Biće da je ovo drugo. A za to se hapsi i sudi i u fudbalski jačim državama. Ne razumem ovoliko proluvenih suza zbog nekog tipa koji deli nepravdu zarad lične koristi.

Pera Pisar

pre 5 godina

Imalo bi logike da piše da je zloupotrebom službenog položaja Spartak doveo u povoljni položaj u odnosu na Radnički i time mu omogučio sticanje dobiti na štetu Radničkog u vidu igranja u Evropi, samim tim veće mogućnosti prodaje igrača Spartaka, po većoj ceni...uradio to sa namerom, sumlja se da je za to dobio i novac, protivpravno stekao imovinsku korist...ovako kako piše ispade da je uhapšen što je svirao nepostojeći penal, ne znam za Afriku, Aziju i Južnu Ameriku, ali mislim da do sada u evropskom fudbalu takav slučaj nije zabeležen

PAOK Šampion

pre 5 godina

Ionako je trebalo u penziju ove sezone na kraju, ovako savez samo maze oci da oni kao nesto rade a ovaj covek nije sudija nego običan izvršilac necijih naredbi

Belgrade TV

pre 5 godina

Je l moguće da ovde u komentarima pljujete po svemu živom i kad je država konačno reagovala?? On je i pored toga što je sudija, ovlašćeno lice jedne kladionice! I da, slažem se da treba ispitati sve utakmice play out-a!

molloh

pre 5 godina

Nama nista ne valja, ni kad je u zatvoru ni kad je na slobodi. Ne mislite da je sudija mozda povezan sa nekom kladionicom ili da je dobio dobre para (sto i jeste slucaj) da to svira, ili je njegova zena uplatila tiket na 2-3 gola. Da je ovo svirao u mom selu, te pare od mita bi potrosio na oporavak od visestrukih preloma kostiju...

hahaha

pre 5 godina

Ovo je sramota, al sudija ne sme da se hapsi ako nema dokaza da je primio mito il imao kakvu drugu korist.
Ovde se spominje zloupotreba sluzbenog polozaja sto je presmesno, pa onda sudija za svaku gresku u zatvor da ide.
Ajde sad lepo sve nase sudije u strajk da stupe.
Sudio je covek kriminalno ali sta sada, zbog toga se u zatvor ne ide.

сатара

pre 5 godina

ваљда фсс треба да му одузме лиценцу и поништи утакмицу. муп може да хапси само ако има доказа о неком кривичном делу. које кривично дело је овде у питању?

Ledilo21

pre 5 godina

IronMan klinaca iz niša? Kojih? Šaranova, Stojanovića, Mićića, Nome, Bulatovića, Subića.... sve sama deca i sve nišlije...

Micko

pre 5 godina

Koliko smo bolesni, neverovatno. Kada bismo pohapsili sve sudije koje su poklanjali penale Partizanu i Zvezdi, u zatvorima ne bi bilo mesta za okorele kriminalce.

šetač

pre 5 godina

Ma kako da ne, onomad bati ukrali LK, neki rušio u Savamali a pandur ćoškara sve priznao, kakva napredna država isti takav i FS.

Иван-Ниш

pre 5 godina

У реду да буде приведен на саслушање због сумњи на нерегуларне радње. Ако је ухапшен, онда има индиција да је примио мито или учинио неко кривично дело. Ако је повредио основна правила игре или намерно судио на штету једног клуба или у корист другог, онда судијска организација треба доживотно да га суспендује, а ФСС да понови утакмицу. Не разумем да га хапсе због лоше судијске одлуке, а не буде реакције ФСС-а за саму утакмицу. Требало би и они који су делегирали судију да буду кажњени јер оваквог судију толеришу годинама. Ако нема доказа да је извршио кривично дело, онда је све ово фарса да се оперу функционери судијске и фудбалске организације.

Grr

pre 5 godina

Taman smo zaboravili kako su nekad po opštinskim ligama navijači jurili sudije, a sad u 21 veku rimejk, savremena verzija policija juri sudiju zboh zloupotebe službenog položaja. Sledeća epizoda sudija juri policiju zbog zloupotrebe službenog položaja. Odlazi Cirkus iz našeg lepog grada. Ne, ipak ne odlazi, nema šanse.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Mateus, Boja... Konkretni dokazi, opisane kradje do detalja. I nikome nista. Da se razumemo, ovog treba udaljiti iz sporta i debelo prekrsajno kazniti. Ali hapsiti zbog greske, pa i neka je namerna, je suludo. Bitno da smo izborili pravdu za Urosa, da je Bogdanov kao pticica i sl.

Mythbuster

pre 5 godina

odredjeno zadrzavanje do 48 sati nakon čega pada u zaborav. Nalogodavci nas zanimaju , gde su Mrakic ,Radojičić-komentator sa arene koji je sve lose odluke odbacio, Terzić, šta ćemo sa onom utakmicom OFK Beograd - Zvezda , na kojoj Grof dobija crveni koji nikad nije odradio.

Cane

pre 5 godina

I sad svi treba da poverujemo da se ovaj sudija sam delegirao za ovu utakmicu. Jel tako? Kakva je ovo smešna država. Ako je sudija zloupotrebio službeni položaj,za ovu situaciju je interesantna i činjenica ko je ovo lice delegirao da sudi ovu utakmicu.
Ispašće da je samo ovaj sudija krivac, da je on sam nameštao u dosluhu sa kladionicama. Hoće to, ali samo kod nas.
Da je ovo i malo ozbiljna država, tužilaštvo bi sad trebalo da pročešlja ceo savez, od Kokeze pa do dna. Pa nije valjda da je samo ovaj sudija upleten u muljanje. A šta su na primer sudije radile na meču Čukarički-Randički Niš ili baš u ovom poslednjem kolu kada je Rad neobjašnjivo prekokrenuo sa igračem manje.
Kakav nam je fudbal takva nam je i država. Smešna.

Advokat

pre 5 godina

Ovo je jedno veliko zamazivanje očiju koje ćemo platiti mi svi.

Prvo, ovo u prevodu znači da će redovni sud ceniti primenu fudbalskih pravila. To je da se čovek prekrsti obema rukama. Jedino ako bi se dokazalo postojanje nedozvoljenog uticaja može da mu se sudi.

Drugo, to je mešanje redovnog suda u nešto što je isključiva nadležnost FS. Rizikujemo suspenziju i kaznu od strane FIFA.

Pri tome sam video šta je svirao i to je za doživotno izbacivanje iz fudbala. Nikad nisam video onakav penal.

nijenego

pre 5 godina

Ako je sudio iz hira, nista mu ne mogu. Ako imaju neke dokaze da mu je placeno, tu vec moze biti nesto ako postoji uopste volja da se istrazi do kraja. Mozda je ovo samo da se narodu zamazu ovi par dana, ionako smo poznati po kratkotrajnom pamcenju.

Zoran

pre 5 godina

Kvota na Spartak protiv Radničkog kod kuće je bila 4.1 kao da je Radnicki Barcelona. Nije realno da Spartak 3. igra protiv Radničkog i da kladionice toliko favorizuju Radnicki , navlačenje je bilo da ce Radnicki lako da dobije.

pao nepao nema veze

pre 5 godina

nema od toga nista policija tu nema nikakav uticaj samo sudiska organizacija dali ce ga kazniti ili ne sve ostalo je farsa a on moze da se zali evropskoj fudbalskoj organizaciji i sve da se vrati na nadleznost srpske fudbalske organizacije bili je mnogo raznoh primera u nasem fudbalu gde se palo na poligrafu pa nikom nista tako i ovo

Kolubarac

pre 5 godina

Ako su ga uhapsili morali bi da
imaju neke, kakve-takve dokaze, presretnute telef. razgovore na pr. ili šta drugo.Ili će ga bez stvarnih razloga, po nalogu moćnika iz senke držati u apsu neko vreme, a posle puj pike.Dobra reklama za Mažića pred finale LŠ, za reprez. pred SP i naravno za državu.Nema kraja brukanju, svakako.

Advokat

pre 5 godina

Ovo je jedno veliko zamazivanje očiju koje ćemo platiti mi svi.

Prvo, ovo u prevodu znači da će redovni sud ceniti primenu fudbalskih pravila. To je da se čovek prekrsti obema rukama. Jedino ako bi se dokazalo postojanje nedozvoljenog uticaja može da mu se sudi.

Drugo, to je mešanje redovnog suda u nešto što je isključiva nadležnost FS. Rizikujemo suspenziju i kaznu od strane FIFA.

Pri tome sam video šta je svirao i to je za doživotno izbacivanje iz fudbala. Nikad nisam video onakav penal.

Mile KG

pre 5 godina

U ovoj zemlji sve može. Ne branim sudiju, jeste pogrešio, ali da ga zbog toga hapse, jer je navodno zloupotrebio službeni položaj, za to mora da imaju debele dokaze.
Ako je to po sredi, onda je sudija u lancu, nije sam svakako. Ako je zloupotrebio položaj nameštajući rezultat sa kladionicama,u tom poslu ima i pomagače. Dakle i sudijska organizacija da se prečešlja, FSS da se takodje obuhvati. Ovo je klasična fora da se zabavlja narod, a sa strane kamioni prolaze. U FSS ima toliko prljavog veša da bi samo za njih jedno posebno odeljenje tužilaštva i policije moralo da bude angažovano.

Luj

pre 5 godina

Prvo je obavljen informativni razgovor posle koga mu je odredjen pritvor,verovatno je utvrdjeno da je upleten u krivicno delo.
Sada ocekujem samo seriju hapsenja svih koji godinama terorisu srpski fudbal,jer bez toga i ovo hapsenje nema smisla.

dzoni

pre 5 godina

Sudio je po necijim direktivama a radi ostvarivanja licne koristi.... nije morao da prihvati ali ipak jeste, znaci stvar izbora...
Nek lepo propeva ova pticica pa da se razmota klupko...
Cela bi liga morala u aps potpisujem,
neko vise neko manje al svi su umazali prste

pirocanac

pre 5 godina

Pogledajte na youtubu u proslom kolu Novi Pazar-Radnicki Pirot,sudija svira penal da bi posle 5 minuta promenio odluku i dosudio indirektan udarac i dao zuti karton zbog navodnog simuliranja ;-)