Tenis 38

Nedelja, 13.05.2018.

20:10

Mladi majstor za Masterse – Zverev osvojio Madrid!

Nemački teniser Aleksandar Zverev osvojio je Masters u Madridu, pošto je u finalu pobedio Domenika Tima – 6:4, 6:4.

Mladi majstor za Masterse – Zverev osvojio Madrid! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

rafa

pre 5 godina

@Ivan Da druze pobedili su i Nadala i Federera ali to samo urade kad Nadalu i Federeru nije dan,ne mozes da osvajas jedan trofej godisnje,ili da jednom pobede dva najbolja igraca u godinu dana,nisu konstantni,nemaju tu strast,zelju,zar,koju imaju Nadal i Federer,valjda se secas kako su oni igrali sa 20,21 god,drugo Nadal je mnogo mladji od Federera moze jos da igra,po onome sto vidim moje misljenje i Tim i Zverev su prosecni igraci,mentalno slabi nemaju pobednicki duh,nemaju zelju da grizu,i fizicki nisu previse spremni ! sportski pozdrav .

neko iz mase

pre 5 godina

Dominik je izrastao u sjajnog tenisera al'nema izbrušenu glavu za velika dela. Nema sumnje da poseduje dobre "arsenale" u svojoj igri al konstatnost mu fali da poveže svaki meč za mečom. Juče vidno bilo dva kiksa napravljena u dva seta a Mladji Zverev naravno to iskoristio i zasluženo pobedio.

Donekle poznavalac tenisa

pre 5 godina

Sad tek ostaje žal za onaj Majami protiv Iznera kad je bio na pragu da ga uzme. Jer imao bi četri na kontu a ne tri.

Inače dobar je mladji Zverev pobedio dva sjajno podjednako igrača na šljaci koji imaju više titula nego što ga ima on. Novak i Tima. U rangu sa Marejom pošto obojica imaju po tri titule na toj podlozi al nije ukupno bolji od Škota kad su u pitanju ukupni parametri. Sve čestitke !

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ Рафа - Баш тако, нема од ових младих ништа док ови старији не оду. А ни Новак још није све рекао. Ако не на шљаци, очекујем његов прави повратак на Вимблдону. 🖐

Ivan

pre 5 godina

(Ivan)Druze kazes da ce uskoro Zverev da bude prvi i Tim da dominira sa njim,prvo Nadal i Federer igrace sigurno jos par godina mozda i vise,tako da sigurno nece Tim i Zverev da dominiraju i da budu prvi,jer su tu Nadal i Federer,drugo taj Tim i Zverev ne mogu da pobede Vavrinku,Cilica,Del Potra a kamoli Nadala,Federera,Tim ima 25 god kad se Nadal i Federer penzionise Tim ce da ima 30 mozda i vise,do izrazaja ce doci igraci koji sad imaju 17,18 god a ova sadasnja mlada generacija nema sanse !
(rafa, 13. maj 2018 22:11)

Šta to pričaš bre druže? Pa koliko me sećanje dobro služi Tim je upravo deklasirao Nadala na šljaci u sred Madrida koliko pre samo par dana! A Zverev je deklasirao Federera na betonu u Montrealu prošle godine! Mlađi su batice, mnogo mlađi i neminovno je da počnu da pobeđuju ove velikane, što oni već i počinju da čine. Slemove će još ove godine na rutinu i veliko iskustvo osvojiti Nadal i Federer ali to će biti to, oni će u zasluženu sportsku penziju potom (ili će ostati još koju godinu na Turu ali će se morati pomiriti s činjenicom da će ih Tim i Zverev pa i još po neki često pobeđivati), a ovima ostaje dominacija vrlo brzo, uverićeš se i sam uskoro. Ne može sa 40 godina batice protiv junoše od 25, pritom i taj junoša ume veoma veoma dobro da barata reketom. Idu Federer i Nadal uskoro u zasluženu sportsku penziju i da onda na miru uživaju u životu, a Tim i Zverev idu na vrh ATP Liste gde im je i mesto. Rezultati već to počinju da potvrđuju.

rafa

pre 5 godina

(Ivan)Druze kazes da ce uskoro Zverev da bude prvi i Tim da dominira sa njim,prvo Nadal i Federer igrace sigurno jos par godina mozda i vise,tako da sigurno nece Tim i Zverev da dominiraju i da budu prvi,jer su tu Nadal i Federer,drugo taj Tim i Zverev ne mogu da pobede Vavrinku,Cilica,Del Potra a kamoli Nadala,Federera,Tim ima 25 god kad se Nadal i Federer penzionise Tim ce da ima 30 mozda i vise,do izrazaja ce doci igraci koji sad imaju 17,18 god a ova sadasnja mlada generacija nema sanse !

Ivan

pre 5 godina

Ala je Zverev izdominirao u Madridu ma alal mu vera! Veoma dominantno je osvojio ovaj turnir mladi supertalentovani as Zverev i ovo mu je već 3. Masters u karijeri a biće ih još nesumnjivo! Danas ko je gledao finale u Madridu imao je prilike da gleda budućeg broja 1 nesumnjivo, i to veoma uskoro će preuzeti primat, to je realno da se desi. A Tim će zajedno sa njim predstavljati budućnost svetskog tenisa u sezonama koje dolaze, boriće se Zverev i Tim za najveće titule sve češće dok potpuno ne ovladaju svetskim tenisom. Čestitke Zverevu na izvrsnom turniru, osvojio ga je veoma dominantno, bravo!

fantom

pre 5 godina

(MasterMind, 13. maj 2018 20:07)

Koji to mladi menjaju ove matorce? Matorci su kompletirali grend slem, čak i Marej i Vavrinka imaju šansu da to urade, pošto je konkurencija očajna. Nijedan grend slem izvan velike četvorke, osim Vavrinke, Čilića i Delpa, a i oni imaju preko 30 godina. Načekaće se ti mladi još neko vreme pošto ne umeju da skinu te matorce. Gde je taj Zverev na grend slemu, Ćorić, Kirjos, Tim, Rubljov, Čung... Ništa ne urade na kraju.

Duck Dodgers

pre 5 godina

Stanislas@
Ahahahaha možeš napisati i hiljadu puta... ali on nije Rus... džaba.... Nemac ruskog porekla ok, ili jednostavnije Nemac...

bb

pre 5 godina

Освојио 2 мастерса кад су остали одмарали?
Први мастер у Риму против Новака, који је меч пре тога Тиму препустио 1 гем. Други мастерс у Монтреалу против Рође, 2-0 глатко.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Сви на стадион!, 13. maj 2018 20:38) # Link komentara
Dobar je malecki, ali u prva dva mastersa, , u prvom finalu protivnik u 24 h zavrsio QF pa igrao SF u drugom povredjeni protivnik koji ni izgliza ne servira kao sto je navikao teniski svet (a bez servisa je totalno drugi igrac) Ovaj treci ,perfektan , stanje na turu je tako kako jeste. Mentalitet
pobednika ima, sanse kao ukazane ne ispusta.

senad

pre 5 godina

Tim nema plan b vraca servis cetiri metra van terena svaki ritern plitak nezna da se brani kao Federer sa slajsom taktika ocajna tesko on može do neke velike titule.

13

pre 5 godina

Tim igrac koji igra na snagu samo puca lopte,to ne moze da upali uvek, retko kad prodje,mentalno je slab,bez plana,Zverev nista posebno nema ga nigde na slemove,igra dobro jedan turni pa ga 3 nema nigde !

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

И да се нисам кладио на Тима, опет бих навијао против Зверева ал заслужено је Зверев побиједио. Јаче је ударао и мање гријешио, чак је доста поена Тим освојио након неизнуђених грешака Зверева. Једноставно је Зверев данас био бољи, много бољи. Биће занимљиво и у Риму гдје осим ове младе гарде као велики навијач очекујем и надам се бољим играма нашег сокола Новака, а и Надал ће бити "набријан". 👏👏👏

MasterMind

pre 5 godina

Mnogo sam više od Tima očekivao... Niti jedna brejk lopta sve govori... Saša polako doktorira Masterse. Samo ne razumijem zašto tako pada na Slemovima... Mladi, lagano, ali sigurno skidaju staru gardu..

Srđan

pre 5 godina

Zverev odličan, ali nekako nije imao rasterećenog protivnika danas. Tim nijednom nije imao momentum, ali čim bi malo raširio Zvereva imao bi inicijativu. Protiv Zvereva možete preuzeti poen uglavnom niskim loptama i kratkim dijagonalama. Što je Tim i uspeo nekoliko puta, ali kao da nije imao plan. Svaka promena smera i miksovanje dovodili su danas Zvereva u podređen položaj, i tako možete da ga pomerite iz zone komfora. Videće se to na sporijoj šljaci u Rimu i Parizu. Zverev je imao odlične uglove na servisu, imao je manje grešaka i što se tiče njegove igre sve je bilo kako treba. Tim mora da radi na brzini kojom izvodi udarac. Zverev ne sme da ostane uljuljkan ovom pobedom, jer njegova lateralna kretnja, koliko god je dobra, uvek će biti nešto što će protivnici pokušavati da koriste.

MasterMind

pre 5 godina

Zverev... nista mu to ne vredi. Kao sto sam pisao tokom ovog turnira, razmontirace ga Nadal u finalu. Nadal osvaja.
(Djido, 13. maj 2018 20:06)

Znači, strašno....

GM

pre 5 godina

Da profesionalni teniser, na sljaci gde ima najvise vremena, ne zna da udari dropsot, vise od pola meca Zverev stoji 5 metara iz osnovne linije...

I Tim ne moze da promeni nesto, da ga iznenadi...
Ocigledno Tim nema taktiku, u zavisnosti na protivnika, na podlogu, na tok meca... nego sve jedno te isto... svom snagom.

realan i nepristrasan

pre 5 godina

vidi se uticaj Borisa Bekera na njemu, u potpunosti je iskopirao igru Novaka Djokovica!! drzi distancu u razmeni sa tim defanzivno agresivnim pristupom, salje duboke loptice setajuci sa jedne na drugu stranu terena izgradjujuci poen i umarajuci protivnika, takticki forsirati protivnikovu slabiju stranu, slao je dosta spinovane lopte na protivnikov bekhend, znajuci da jednorucni to tesko moze da istrpi, to je to.. ovakvim pristupim uradice mnogo vise nego bum tras igra, tipa Sapovalov i ostala boranija, kao i on sam do pre godinu dana, svaki udarac iz sve snage pa sta bog da.. nije tenis samo snaga, mora malo i glava da se koristi..

Sabre

pre 5 godina

Ovaj Tim je dečko potencijal za najveće domete ali će samo to uvek i ostati.. potencijal. Ne može ali NE MOŽE u kontinuitetu da odigra tri vrhunska meča, pa da mu život od toga zavisi. Ne zameram mu što izgubi, ali KAKO izgubi.. i ono protiv Nadala prošli put i evo ovo danas.. čovek kao da nije ni izašao na teren. Tako jednostavno ne može na tom nivou.

rafa

pre 5 godina

Kao sto sam vec pisao,nema Tim pobednicki mentalitet,prosao je Nadala zato sto je Nadalu bio los dan i to je to,bzv se stvara fama,Tim ima 25 god ima 9 trofeja od toga 7 250 sto je veoma lose,Zverev je dobar igrac ali i on i tim su mnogo daleko iza Nadala i Federera,sve to stoji da su mladi,ali ne igraju u kontinuitetu dobro,mnogo osciliraju,iskreno mislim da i Tim i Zverev su prosek igraci,to govore i slemovi nema ih nigde !

Сви на стадион!

pre 5 godina

Istina mudro zborite,grand slam je nesto drugo.svaka njemu cast ovo je pravi izboreni masters i jedini prosle godine je osvojio 2 kad su vecina spavala odnosno odmarala u zadnjoj cetvrtini sezone
(Anderson, 13. maj 2018 20:15)

Освојио 2 мастерса кад су остали одмарали?
Први мастер у Риму против Новака, који је меч пре тога Тиму препустио 1 гем. Други мастерс у Монтреалу против Рође, 2-0 глатко.

SrbinsonKruso

pre 5 godina

Tim kao da se nije ni pojavio u meču, potpuno odsutan... mislim da je veliki tremaroš i da bez popravljanja kretanja i riterna neće osvojati velike turnire.

Сви на стадион!

pre 5 godina

Каква доминација! Ниједан изгубљен сет, ниједан изгубљен сервис гем, допуштена само једна брејк лопта. Какав је ово играч и какав ће тек бити! Осма титула у каријери, друга заредом. Још од турнира у Хамбургу 2014. се видело да ће бити велики играч. Напред Саша, срећно у одбрани титуле у Риму!

Anderson

pre 5 godina

Istina mudro zborite,grand slam je nesto drugo.svaka njemu cast ovo je pravi izboreni masters i jedini prosle godine je osvojio 2 kad su vecina spavala odnosno odmarala u zadnjoj cetvrtini sezone,ne omalovazavam ga al mora dokazati koliko je spreman na grand slamu.ovo je vec i pokazatelj da velika trojka nije jaka kao nekad ,da su novak,rafa i roger na vrhuncu nitko nebi ni vidio cetvrtfinala od ovih mladaca,al sto je tu je,moramo se mirit da dolazi ne pretjerano lijep al efikasan tenis.davno sam govorio i jos uvijek cu,tesko ce roditi takve karizme kao ova 3 spomenuta kako igrom tako i ponasanjem,sad ce vladati zlocesti decki kao kirgios i zverev,mi u dalmaciji bi rekli da nemaju "suga" a miso kovac bi rekao da nemaju karizmu...od ovih novih mislin da niko nece imat vise od 5 grand slamova,tako da ovi rekordi nase trojke RF RN i ND mogu ostali samo sanjati,presretan sam sto sam mogao gotovo svaki njihov mec gledati.

MasterMind

pre 5 godina

Zverev... nista mu to ne vredi. Kao sto sam pisao tokom ovog turnira, razmontirace ga Nadal u finalu. Nadal osvaja.
(Djido, 13. maj 2018 20:06)

Znači, strašno....

MasterMind

pre 5 godina

Mnogo sam više od Tima očekivao... Niti jedna brejk lopta sve govori... Saša polako doktorira Masterse. Samo ne razumijem zašto tako pada na Slemovima... Mladi, lagano, ali sigurno skidaju staru gardu..

Сви на стадион!

pre 5 godina

Каква доминација! Ниједан изгубљен сет, ниједан изгубљен сервис гем, допуштена само једна брејк лопта. Какав је ово играч и какав ће тек бити! Осма титула у каријери, друга заредом. Још од турнира у Хамбургу 2014. се видело да ће бити велики играч. Напред Саша, срећно у одбрани титуле у Риму!

SrbinsonKruso

pre 5 godina

Tim kao da se nije ni pojavio u meču, potpuno odsutan... mislim da je veliki tremaroš i da bez popravljanja kretanja i riterna neće osvojati velike turnire.

Anderson

pre 5 godina

Istina mudro zborite,grand slam je nesto drugo.svaka njemu cast ovo je pravi izboreni masters i jedini prosle godine je osvojio 2 kad su vecina spavala odnosno odmarala u zadnjoj cetvrtini sezone,ne omalovazavam ga al mora dokazati koliko je spreman na grand slamu.ovo je vec i pokazatelj da velika trojka nije jaka kao nekad ,da su novak,rafa i roger na vrhuncu nitko nebi ni vidio cetvrtfinala od ovih mladaca,al sto je tu je,moramo se mirit da dolazi ne pretjerano lijep al efikasan tenis.davno sam govorio i jos uvijek cu,tesko ce roditi takve karizme kao ova 3 spomenuta kako igrom tako i ponasanjem,sad ce vladati zlocesti decki kao kirgios i zverev,mi u dalmaciji bi rekli da nemaju "suga" a miso kovac bi rekao da nemaju karizmu...od ovih novih mislin da niko nece imat vise od 5 grand slamova,tako da ovi rekordi nase trojke RF RN i ND mogu ostali samo sanjati,presretan sam sto sam mogao gotovo svaki njihov mec gledati.

Сви на стадион!

pre 5 godina

Istina mudro zborite,grand slam je nesto drugo.svaka njemu cast ovo je pravi izboreni masters i jedini prosle godine je osvojio 2 kad su vecina spavala odnosno odmarala u zadnjoj cetvrtini sezone
(Anderson, 13. maj 2018 20:15)

Освојио 2 мастерса кад су остали одмарали?
Први мастер у Риму против Новака, који је меч пре тога Тиму препустио 1 гем. Други мастерс у Монтреалу против Рође, 2-0 глатко.

GM

pre 5 godina

Da profesionalni teniser, na sljaci gde ima najvise vremena, ne zna da udari dropsot, vise od pola meca Zverev stoji 5 metara iz osnovne linije...

I Tim ne moze da promeni nesto, da ga iznenadi...
Ocigledno Tim nema taktiku, u zavisnosti na protivnika, na podlogu, na tok meca... nego sve jedno te isto... svom snagom.

Sabre

pre 5 godina

Ovaj Tim je dečko potencijal za najveće domete ali će samo to uvek i ostati.. potencijal. Ne može ali NE MOŽE u kontinuitetu da odigra tri vrhunska meča, pa da mu život od toga zavisi. Ne zameram mu što izgubi, ali KAKO izgubi.. i ono protiv Nadala prošli put i evo ovo danas.. čovek kao da nije ni izašao na teren. Tako jednostavno ne može na tom nivou.

realan i nepristrasan

pre 5 godina

vidi se uticaj Borisa Bekera na njemu, u potpunosti je iskopirao igru Novaka Djokovica!! drzi distancu u razmeni sa tim defanzivno agresivnim pristupom, salje duboke loptice setajuci sa jedne na drugu stranu terena izgradjujuci poen i umarajuci protivnika, takticki forsirati protivnikovu slabiju stranu, slao je dosta spinovane lopte na protivnikov bekhend, znajuci da jednorucni to tesko moze da istrpi, to je to.. ovakvim pristupim uradice mnogo vise nego bum tras igra, tipa Sapovalov i ostala boranija, kao i on sam do pre godinu dana, svaki udarac iz sve snage pa sta bog da.. nije tenis samo snaga, mora malo i glava da se koristi..

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

И да се нисам кладио на Тима, опет бих навијао против Зверева ал заслужено је Зверев побиједио. Јаче је ударао и мање гријешио, чак је доста поена Тим освојио након неизнуђених грешака Зверева. Једноставно је Зверев данас био бољи, много бољи. Биће занимљиво и у Риму гдје осим ове младе гарде као велики навијач очекујем и надам се бољим играма нашег сокола Новака, а и Надал ће бити "набријан". 👏👏👏

senad

pre 5 godina

Tim nema plan b vraca servis cetiri metra van terena svaki ritern plitak nezna da se brani kao Federer sa slajsom taktika ocajna tesko on može do neke velike titule.

fantom

pre 5 godina

(MasterMind, 13. maj 2018 20:07)

Koji to mladi menjaju ove matorce? Matorci su kompletirali grend slem, čak i Marej i Vavrinka imaju šansu da to urade, pošto je konkurencija očajna. Nijedan grend slem izvan velike četvorke, osim Vavrinke, Čilića i Delpa, a i oni imaju preko 30 godina. Načekaće se ti mladi još neko vreme pošto ne umeju da skinu te matorce. Gde je taj Zverev na grend slemu, Ćorić, Kirjos, Tim, Rubljov, Čung... Ništa ne urade na kraju.

Duck Dodgers

pre 5 godina

Stanislas@
Ahahahaha možeš napisati i hiljadu puta... ali on nije Rus... džaba.... Nemac ruskog porekla ok, ili jednostavnije Nemac...

Ivan

pre 5 godina

Ala je Zverev izdominirao u Madridu ma alal mu vera! Veoma dominantno je osvojio ovaj turnir mladi supertalentovani as Zverev i ovo mu je već 3. Masters u karijeri a biće ih još nesumnjivo! Danas ko je gledao finale u Madridu imao je prilike da gleda budućeg broja 1 nesumnjivo, i to veoma uskoro će preuzeti primat, to je realno da se desi. A Tim će zajedno sa njim predstavljati budućnost svetskog tenisa u sezonama koje dolaze, boriće se Zverev i Tim za najveće titule sve češće dok potpuno ne ovladaju svetskim tenisom. Čestitke Zverevu na izvrsnom turniru, osvojio ga je veoma dominantno, bravo!

bb

pre 5 godina

Освојио 2 мастерса кад су остали одмарали?
Први мастер у Риму против Новака, који је меч пре тога Тиму препустио 1 гем. Други мастерс у Монтреалу против Рође, 2-0 глатко.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Сви на стадион!, 13. maj 2018 20:38) # Link komentara
Dobar je malecki, ali u prva dva mastersa, , u prvom finalu protivnik u 24 h zavrsio QF pa igrao SF u drugom povredjeni protivnik koji ni izgliza ne servira kao sto je navikao teniski svet (a bez servisa je totalno drugi igrac) Ovaj treci ,perfektan , stanje na turu je tako kako jeste. Mentalitet
pobednika ima, sanse kao ukazane ne ispusta.

rafa

pre 5 godina

Kao sto sam vec pisao,nema Tim pobednicki mentalitet,prosao je Nadala zato sto je Nadalu bio los dan i to je to,bzv se stvara fama,Tim ima 25 god ima 9 trofeja od toga 7 250 sto je veoma lose,Zverev je dobar igrac ali i on i tim su mnogo daleko iza Nadala i Federera,sve to stoji da su mladi,ali ne igraju u kontinuitetu dobro,mnogo osciliraju,iskreno mislim da i Tim i Zverev su prosek igraci,to govore i slemovi nema ih nigde !

Ivan

pre 5 godina

(Ivan)Druze kazes da ce uskoro Zverev da bude prvi i Tim da dominira sa njim,prvo Nadal i Federer igrace sigurno jos par godina mozda i vise,tako da sigurno nece Tim i Zverev da dominiraju i da budu prvi,jer su tu Nadal i Federer,drugo taj Tim i Zverev ne mogu da pobede Vavrinku,Cilica,Del Potra a kamoli Nadala,Federera,Tim ima 25 god kad se Nadal i Federer penzionise Tim ce da ima 30 mozda i vise,do izrazaja ce doci igraci koji sad imaju 17,18 god a ova sadasnja mlada generacija nema sanse !
(rafa, 13. maj 2018 22:11)

Šta to pričaš bre druže? Pa koliko me sećanje dobro služi Tim je upravo deklasirao Nadala na šljaci u sred Madrida koliko pre samo par dana! A Zverev je deklasirao Federera na betonu u Montrealu prošle godine! Mlađi su batice, mnogo mlađi i neminovno je da počnu da pobeđuju ove velikane, što oni već i počinju da čine. Slemove će još ove godine na rutinu i veliko iskustvo osvojiti Nadal i Federer ali to će biti to, oni će u zasluženu sportsku penziju potom (ili će ostati još koju godinu na Turu ali će se morati pomiriti s činjenicom da će ih Tim i Zverev pa i još po neki često pobeđivati), a ovima ostaje dominacija vrlo brzo, uverićeš se i sam uskoro. Ne može sa 40 godina batice protiv junoše od 25, pritom i taj junoša ume veoma veoma dobro da barata reketom. Idu Federer i Nadal uskoro u zasluženu sportsku penziju i da onda na miru uživaju u životu, a Tim i Zverev idu na vrh ATP Liste gde im je i mesto. Rezultati već to počinju da potvrđuju.

Srđan

pre 5 godina

Zverev odličan, ali nekako nije imao rasterećenog protivnika danas. Tim nijednom nije imao momentum, ali čim bi malo raširio Zvereva imao bi inicijativu. Protiv Zvereva možete preuzeti poen uglavnom niskim loptama i kratkim dijagonalama. Što je Tim i uspeo nekoliko puta, ali kao da nije imao plan. Svaka promena smera i miksovanje dovodili su danas Zvereva u podređen položaj, i tako možete da ga pomerite iz zone komfora. Videće se to na sporijoj šljaci u Rimu i Parizu. Zverev je imao odlične uglove na servisu, imao je manje grešaka i što se tiče njegove igre sve je bilo kako treba. Tim mora da radi na brzini kojom izvodi udarac. Zverev ne sme da ostane uljuljkan ovom pobedom, jer njegova lateralna kretnja, koliko god je dobra, uvek će biti nešto što će protivnici pokušavati da koriste.

13

pre 5 godina

Tim igrac koji igra na snagu samo puca lopte,to ne moze da upali uvek, retko kad prodje,mentalno je slab,bez plana,Zverev nista posebno nema ga nigde na slemove,igra dobro jedan turni pa ga 3 nema nigde !

rafa

pre 5 godina

(Ivan)Druze kazes da ce uskoro Zverev da bude prvi i Tim da dominira sa njim,prvo Nadal i Federer igrace sigurno jos par godina mozda i vise,tako da sigurno nece Tim i Zverev da dominiraju i da budu prvi,jer su tu Nadal i Federer,drugo taj Tim i Zverev ne mogu da pobede Vavrinku,Cilica,Del Potra a kamoli Nadala,Federera,Tim ima 25 god kad se Nadal i Federer penzionise Tim ce da ima 30 mozda i vise,do izrazaja ce doci igraci koji sad imaju 17,18 god a ova sadasnja mlada generacija nema sanse !

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ Рафа - Баш тако, нема од ових младих ништа док ови старији не оду. А ни Новак још није све рекао. Ако не на шљаци, очекујем његов прави повратак на Вимблдону. 🖐

Donekle poznavalac tenisa

pre 5 godina

Sad tek ostaje žal za onaj Majami protiv Iznera kad je bio na pragu da ga uzme. Jer imao bi četri na kontu a ne tri.

Inače dobar je mladji Zverev pobedio dva sjajno podjednako igrača na šljaci koji imaju više titula nego što ga ima on. Novak i Tima. U rangu sa Marejom pošto obojica imaju po tri titule na toj podlozi al nije ukupno bolji od Škota kad su u pitanju ukupni parametri. Sve čestitke !

rafa

pre 5 godina

@Ivan Da druze pobedili su i Nadala i Federera ali to samo urade kad Nadalu i Federeru nije dan,ne mozes da osvajas jedan trofej godisnje,ili da jednom pobede dva najbolja igraca u godinu dana,nisu konstantni,nemaju tu strast,zelju,zar,koju imaju Nadal i Federer,valjda se secas kako su oni igrali sa 20,21 god,drugo Nadal je mnogo mladji od Federera moze jos da igra,po onome sto vidim moje misljenje i Tim i Zverev su prosecni igraci,mentalno slabi nemaju pobednicki duh,nemaju zelju da grizu,i fizicki nisu previse spremni ! sportski pozdrav .

neko iz mase

pre 5 godina

Dominik je izrastao u sjajnog tenisera al'nema izbrušenu glavu za velika dela. Nema sumnje da poseduje dobre "arsenale" u svojoj igri al konstatnost mu fali da poveže svaki meč za mečom. Juče vidno bilo dva kiksa napravljena u dva seta a Mladji Zverev naravno to iskoristio i zasluženo pobedio.

Ivan

pre 5 godina

(Ivan)Druze kazes da ce uskoro Zverev da bude prvi i Tim da dominira sa njim,prvo Nadal i Federer igrace sigurno jos par godina mozda i vise,tako da sigurno nece Tim i Zverev da dominiraju i da budu prvi,jer su tu Nadal i Federer,drugo taj Tim i Zverev ne mogu da pobede Vavrinku,Cilica,Del Potra a kamoli Nadala,Federera,Tim ima 25 god kad se Nadal i Federer penzionise Tim ce da ima 30 mozda i vise,do izrazaja ce doci igraci koji sad imaju 17,18 god a ova sadasnja mlada generacija nema sanse !
(rafa, 13. maj 2018 22:11)

Šta to pričaš bre druže? Pa koliko me sećanje dobro služi Tim je upravo deklasirao Nadala na šljaci u sred Madrida koliko pre samo par dana! A Zverev je deklasirao Federera na betonu u Montrealu prošle godine! Mlađi su batice, mnogo mlađi i neminovno je da počnu da pobeđuju ove velikane, što oni već i počinju da čine. Slemove će još ove godine na rutinu i veliko iskustvo osvojiti Nadal i Federer ali to će biti to, oni će u zasluženu sportsku penziju potom (ili će ostati još koju godinu na Turu ali će se morati pomiriti s činjenicom da će ih Tim i Zverev pa i još po neki često pobeđivati), a ovima ostaje dominacija vrlo brzo, uverićeš se i sam uskoro. Ne može sa 40 godina batice protiv junoše od 25, pritom i taj junoša ume veoma veoma dobro da barata reketom. Idu Federer i Nadal uskoro u zasluženu sportsku penziju i da onda na miru uživaju u životu, a Tim i Zverev idu na vrh ATP Liste gde im je i mesto. Rezultati već to počinju da potvrđuju.

rafa

pre 5 godina

Kao sto sam vec pisao,nema Tim pobednicki mentalitet,prosao je Nadala zato sto je Nadalu bio los dan i to je to,bzv se stvara fama,Tim ima 25 god ima 9 trofeja od toga 7 250 sto je veoma lose,Zverev je dobar igrac ali i on i tim su mnogo daleko iza Nadala i Federera,sve to stoji da su mladi,ali ne igraju u kontinuitetu dobro,mnogo osciliraju,iskreno mislim da i Tim i Zverev su prosek igraci,to govore i slemovi nema ih nigde !

Сви на стадион!

pre 5 godina

Каква доминација! Ниједан изгубљен сет, ниједан изгубљен сервис гем, допуштена само једна брејк лопта. Какав је ово играч и какав ће тек бити! Осма титула у каријери, друга заредом. Још од турнира у Хамбургу 2014. се видело да ће бити велики играч. Напред Саша, срећно у одбрани титуле у Риму!

Ivan

pre 5 godina

Ala je Zverev izdominirao u Madridu ma alal mu vera! Veoma dominantno je osvojio ovaj turnir mladi supertalentovani as Zverev i ovo mu je već 3. Masters u karijeri a biće ih još nesumnjivo! Danas ko je gledao finale u Madridu imao je prilike da gleda budućeg broja 1 nesumnjivo, i to veoma uskoro će preuzeti primat, to je realno da se desi. A Tim će zajedno sa njim predstavljati budućnost svetskog tenisa u sezonama koje dolaze, boriće se Zverev i Tim za najveće titule sve češće dok potpuno ne ovladaju svetskim tenisom. Čestitke Zverevu na izvrsnom turniru, osvojio ga je veoma dominantno, bravo!

Duck Dodgers

pre 5 godina

Stanislas@
Ahahahaha možeš napisati i hiljadu puta... ali on nije Rus... džaba.... Nemac ruskog porekla ok, ili jednostavnije Nemac...

rafa

pre 5 godina

(Ivan)Druze kazes da ce uskoro Zverev da bude prvi i Tim da dominira sa njim,prvo Nadal i Federer igrace sigurno jos par godina mozda i vise,tako da sigurno nece Tim i Zverev da dominiraju i da budu prvi,jer su tu Nadal i Federer,drugo taj Tim i Zverev ne mogu da pobede Vavrinku,Cilica,Del Potra a kamoli Nadala,Federera,Tim ima 25 god kad se Nadal i Federer penzionise Tim ce da ima 30 mozda i vise,do izrazaja ce doci igraci koji sad imaju 17,18 god a ova sadasnja mlada generacija nema sanse !

13

pre 5 godina

Tim igrac koji igra na snagu samo puca lopte,to ne moze da upali uvek, retko kad prodje,mentalno je slab,bez plana,Zverev nista posebno nema ga nigde na slemove,igra dobro jedan turni pa ga 3 nema nigde !

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

@ Рафа - Баш тако, нема од ових младих ништа док ови старији не оду. А ни Новак још није све рекао. Ако не на шљаци, очекујем његов прави повратак на Вимблдону. 🖐

Anderson

pre 5 godina

Istina mudro zborite,grand slam je nesto drugo.svaka njemu cast ovo je pravi izboreni masters i jedini prosle godine je osvojio 2 kad su vecina spavala odnosno odmarala u zadnjoj cetvrtini sezone,ne omalovazavam ga al mora dokazati koliko je spreman na grand slamu.ovo je vec i pokazatelj da velika trojka nije jaka kao nekad ,da su novak,rafa i roger na vrhuncu nitko nebi ni vidio cetvrtfinala od ovih mladaca,al sto je tu je,moramo se mirit da dolazi ne pretjerano lijep al efikasan tenis.davno sam govorio i jos uvijek cu,tesko ce roditi takve karizme kao ova 3 spomenuta kako igrom tako i ponasanjem,sad ce vladati zlocesti decki kao kirgios i zverev,mi u dalmaciji bi rekli da nemaju "suga" a miso kovac bi rekao da nemaju karizmu...od ovih novih mislin da niko nece imat vise od 5 grand slamova,tako da ovi rekordi nase trojke RF RN i ND mogu ostali samo sanjati,presretan sam sto sam mogao gotovo svaki njihov mec gledati.

realan i nepristrasan

pre 5 godina

vidi se uticaj Borisa Bekera na njemu, u potpunosti je iskopirao igru Novaka Djokovica!! drzi distancu u razmeni sa tim defanzivno agresivnim pristupom, salje duboke loptice setajuci sa jedne na drugu stranu terena izgradjujuci poen i umarajuci protivnika, takticki forsirati protivnikovu slabiju stranu, slao je dosta spinovane lopte na protivnikov bekhend, znajuci da jednorucni to tesko moze da istrpi, to je to.. ovakvim pristupim uradice mnogo vise nego bum tras igra, tipa Sapovalov i ostala boranija, kao i on sam do pre godinu dana, svaki udarac iz sve snage pa sta bog da.. nije tenis samo snaga, mora malo i glava da se koristi..

fantom

pre 5 godina

(MasterMind, 13. maj 2018 20:07)

Koji to mladi menjaju ove matorce? Matorci su kompletirali grend slem, čak i Marej i Vavrinka imaju šansu da to urade, pošto je konkurencija očajna. Nijedan grend slem izvan velike četvorke, osim Vavrinke, Čilića i Delpa, a i oni imaju preko 30 godina. Načekaće se ti mladi još neko vreme pošto ne umeju da skinu te matorce. Gde je taj Zverev na grend slemu, Ćorić, Kirjos, Tim, Rubljov, Čung... Ništa ne urade na kraju.

MasterMind

pre 5 godina

Mnogo sam više od Tima očekivao... Niti jedna brejk lopta sve govori... Saša polako doktorira Masterse. Samo ne razumijem zašto tako pada na Slemovima... Mladi, lagano, ali sigurno skidaju staru gardu..

Srđan

pre 5 godina

Zverev odličan, ali nekako nije imao rasterećenog protivnika danas. Tim nijednom nije imao momentum, ali čim bi malo raširio Zvereva imao bi inicijativu. Protiv Zvereva možete preuzeti poen uglavnom niskim loptama i kratkim dijagonalama. Što je Tim i uspeo nekoliko puta, ali kao da nije imao plan. Svaka promena smera i miksovanje dovodili su danas Zvereva u podređen položaj, i tako možete da ga pomerite iz zone komfora. Videće se to na sporijoj šljaci u Rimu i Parizu. Zverev je imao odlične uglove na servisu, imao je manje grešaka i što se tiče njegove igre sve je bilo kako treba. Tim mora da radi na brzini kojom izvodi udarac. Zverev ne sme da ostane uljuljkan ovom pobedom, jer njegova lateralna kretnja, koliko god je dobra, uvek će biti nešto što će protivnici pokušavati da koriste.

bb

pre 5 godina

Освојио 2 мастерса кад су остали одмарали?
Први мастер у Риму против Новака, који је меч пре тога Тиму препустио 1 гем. Други мастерс у Монтреалу против Рође, 2-0 глатко.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Сви на стадион!, 13. maj 2018 20:38) # Link komentara
Dobar je malecki, ali u prva dva mastersa, , u prvom finalu protivnik u 24 h zavrsio QF pa igrao SF u drugom povredjeni protivnik koji ni izgliza ne servira kao sto je navikao teniski svet (a bez servisa je totalno drugi igrac) Ovaj treci ,perfektan , stanje na turu je tako kako jeste. Mentalitet
pobednika ima, sanse kao ukazane ne ispusta.

SrbinsonKruso

pre 5 godina

Tim kao da se nije ni pojavio u meču, potpuno odsutan... mislim da je veliki tremaroš i da bez popravljanja kretanja i riterna neće osvojati velike turnire.

MasterMind

pre 5 godina

Zverev... nista mu to ne vredi. Kao sto sam pisao tokom ovog turnira, razmontirace ga Nadal u finalu. Nadal osvaja.
(Djido, 13. maj 2018 20:06)

Znači, strašno....

Sabre

pre 5 godina

Ovaj Tim je dečko potencijal za najveće domete ali će samo to uvek i ostati.. potencijal. Ne može ali NE MOŽE u kontinuitetu da odigra tri vrhunska meča, pa da mu život od toga zavisi. Ne zameram mu što izgubi, ali KAKO izgubi.. i ono protiv Nadala prošli put i evo ovo danas.. čovek kao da nije ni izašao na teren. Tako jednostavno ne može na tom nivou.

Сви на стадион!

pre 5 godina

Istina mudro zborite,grand slam je nesto drugo.svaka njemu cast ovo je pravi izboreni masters i jedini prosle godine je osvojio 2 kad su vecina spavala odnosno odmarala u zadnjoj cetvrtini sezone
(Anderson, 13. maj 2018 20:15)

Освојио 2 мастерса кад су остали одмарали?
Први мастер у Риму против Новака, који је меч пре тога Тиму препустио 1 гем. Други мастерс у Монтреалу против Рође, 2-0 глатко.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

И да се нисам кладио на Тима, опет бих навијао против Зверева ал заслужено је Зверев побиједио. Јаче је ударао и мање гријешио, чак је доста поена Тим освојио након неизнуђених грешака Зверева. Једноставно је Зверев данас био бољи, много бољи. Биће занимљиво и у Риму гдје осим ове младе гарде као велики навијач очекујем и надам се бољим играма нашег сокола Новака, а и Надал ће бити "набријан". 👏👏👏

GM

pre 5 godina

Da profesionalni teniser, na sljaci gde ima najvise vremena, ne zna da udari dropsot, vise od pola meca Zverev stoji 5 metara iz osnovne linije...

I Tim ne moze da promeni nesto, da ga iznenadi...
Ocigledno Tim nema taktiku, u zavisnosti na protivnika, na podlogu, na tok meca... nego sve jedno te isto... svom snagom.

senad

pre 5 godina

Tim nema plan b vraca servis cetiri metra van terena svaki ritern plitak nezna da se brani kao Federer sa slajsom taktika ocajna tesko on može do neke velike titule.

rafa

pre 5 godina

@Ivan Da druze pobedili su i Nadala i Federera ali to samo urade kad Nadalu i Federeru nije dan,ne mozes da osvajas jedan trofej godisnje,ili da jednom pobede dva najbolja igraca u godinu dana,nisu konstantni,nemaju tu strast,zelju,zar,koju imaju Nadal i Federer,valjda se secas kako su oni igrali sa 20,21 god,drugo Nadal je mnogo mladji od Federera moze jos da igra,po onome sto vidim moje misljenje i Tim i Zverev su prosecni igraci,mentalno slabi nemaju pobednicki duh,nemaju zelju da grizu,i fizicki nisu previse spremni ! sportski pozdrav .

Donekle poznavalac tenisa

pre 5 godina

Sad tek ostaje žal za onaj Majami protiv Iznera kad je bio na pragu da ga uzme. Jer imao bi četri na kontu a ne tri.

Inače dobar je mladji Zverev pobedio dva sjajno podjednako igrača na šljaci koji imaju više titula nego što ga ima on. Novak i Tima. U rangu sa Marejom pošto obojica imaju po tri titule na toj podlozi al nije ukupno bolji od Škota kad su u pitanju ukupni parametri. Sve čestitke !

neko iz mase

pre 5 godina

Dominik je izrastao u sjajnog tenisera al'nema izbrušenu glavu za velika dela. Nema sumnje da poseduje dobre "arsenale" u svojoj igri al konstatnost mu fali da poveže svaki meč za mečom. Juče vidno bilo dva kiksa napravljena u dva seta a Mladji Zverev naravno to iskoristio i zasluženo pobedio.