Fudbal 31

Sreda, 09.05.2018.

23:00

Hadersfild šokirao Stamford Bridž i opstao, Totenhem overio elitu

Ekipa Čelsija gotovo da se oprostila od Lige šampiona remijem sa Hadersfildom na Stamford Bridžu 1:1 (0:0), čime su gosti ujedno obezbedili opstanak.

Hadersfild šokirao Stamford Bridž i opstao, Totenhem overio elitu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

Trotoar na suncanoj strani ulice

pre 5 godina

@Nemanja,
dečače, na osnovu kojih argumenata i sveznanja gradiš svoju aroganciju?
Ti si neki etablirani fudbalski autoritet pa ćeš uvesti verbalni delikt i novčane kazne za iznošenje drugačijeg mišljenja?
Ne ide to tako, sinak, još uvek ti strasti pomućuju razum. Postoji nešto što se zove životno iskustvo, nešto što se stiče postepeno i vremenom te nauči da su čuda uvek moguća.
Ne verujem da si gledao (verovatno nisi bio ni rođen tada) finale Kupa Šampiona između Barselone i Steaue.
Niti prvu utakmicu polufinala istog takmičenja između Bajerna i Zvezde (utakmicu koju je sudio austrijski sudija koji je javno priznao da je od malena navijač Bajerna).
Niti finale istog takmičenja 1979. između dva autsajdera koji su se prošetali do finala, od kojih je evropsku titulu te godine uzeo tim koji je dve sezone ranije bio drugoligaš.
Nisi gledao takve utakmice.
Znam da nisi.
(Nije isto gledati utakmice i pogledati golove sa iste na YouTube-u)
Jer da jesi, ne bi bio ovoliko zaslepljen prezimenima na papiru.
Prezimenima iza kojih stoje ljudi sa svim svojim vrlinama i manama, sklonosti ka greškama i momentima inspiracije.
Ne preziri tuđe mišljenje, već se opusti i gledaj utakmice.
I uživaj u njima.
Sve je to samo igra.
U kojoj nekad pobedi slabiji.

Nemanja

pre 5 godina

Klasika,osecam.Liverpul ako ne uzme bod,ili ti izgubi,Celzi ide u kfalifikacije za LS,jer redsi uzimaju LS,cao,zdravo,5 kom sl god! Jedna od mogucih teorija,vrlo moguce!
(fabrika za proizvodnju NISTA, 10. maj 2018 00:42)Kojom magijom misls da ce da Liverpul da uzme LS???Ne postoji realna sansa da ekipa koja ima Milnera,Lovrena i slicne igrace parira Realu.Cak tvrdim da ce Real da im da minimum 4 gola.Kako mislis da Van Dajk,Lovren,Robertson i Aleksandar-Arnold sacuvaju Bejla,Ronalda,Benzemu,Asensija i ostale???Boze ko sve komentarise.Uvesti novcane kazne za ovakve i slicne komentare pod hitno.

Pedja

pre 5 godina

Odlicna utakmica i Celsija i Hadersfilda,ono sto je trener "terijera" naumio to je i proslo,bunker i vera u svoju odbranu,mozda Celsi nije neka ekstra napadacka ekipa kao sto su to Man.City i Liv ali napadali su itekako,Hadersfildu svaka cast na odbrani,nije lako cuvati Zirua,Moratu,Azara,Viliana,Pedra...Odlican je bio i Losel,on je svakako junak meca jer odbraniti onakav udarac Kristensena u 81 je zaista za postovanje.Voleo bih da dodje Sari jer Celsi itekako ima napadackih kvaliteta uz dovodjenje bar 2 kvalitetna pojacanja(vezni,napadac ukoliko ode Morata) bila bi to odlicna ekipa,sad sto se neke taktike tice tu mislim da je Konte bolji trener,Napoli lose odradio zavrsnicu Serije A i samim tim izgubili titulu,mada u Italiji je to sve diskutabilno.Nadam se da ce se uprava uozbiljiti sledece sezone i da ce Celsi pokazati da su jedna klasicna Engleska ekipa,jaka odbrana,takticki odlicni(murinjo,anceloti,konte),uvek imaju top igraca i po potrebi bezobrazni i grubi.Idemo dalje Plavci Chelsea till i die!!

moralni_gmizavac

pre 5 godina

(unreal, 10. maj 2018 09:03) Ne treba druze ni da repliciras toj decici sa foruma... Oni svojim komentarima pokazuju elementarno nepoznavanje fudbalske igre i trenerske profesije.

unreal

pre 5 godina

@mladen
Ti sigurno ne bi nista uradio sa tom ekipom i to su samo price koje mnogi ovde kazu.Spominjes Bajer ne kazes da njegov naslednik isto nista nije uradio u ls i jos dobio otkaz.Da Gvardiola osvoji sve trofeje u sezoni i obori sve rekorde to strucnjacima sa sajta ne bi bilo dosta jer uvek bi nasli nesto kao liga slaba ,imali srece u ligi sampiona ,ti rekordi ne znace nista,trose pare i ko zna sta jos.

Krmpotić

pre 5 godina

BlueFortress i neutralni felsh,što ne pređete na čet? Imate toliko toga zajedničkog :D
Fale vam samo onaj Ništa o ničemu i onaj Brondby, Brondby... Hahahaha, kakav tim! Dobićete šuljeve, ako ne odmorite!

đura krojač

pre 5 godina

Kada se uporede igre svih timova sa bodovima, sve je nekako logično i po zasluzi.Ne vidim nezaslužene uspehe (LŠ), ili propasti (ispadanje).
Još samo Siti da dobaci do 100 bodova i stavi tačku.

room 1408

pre 5 godina

Dace Liverpul u zadnjem kolu ovim nesretnicima bar 5 komada,...Realno kako su igrali čelu sezonu Celziju je ovo premija(liga Evrope),....

neutralni felsh

pre 5 godina

Uostalom to sto si bio dobio puno minusa i ne treba da te opterecuje, fudbal je samo igrarija..
(BlueFortress, 09. maj 2018 23:23)


o da, mi se samo po minusuma upravljamo ;)

neutralni felsh

pre 5 godina

Konte sabotira celsi,nema druge izveo drugi tim.
(Petrovic, 09. maj 2018 23:17)


izgleda da nece da ostavi pozicioniran tim za sledeceg trenera. moguce da u ugovoru nema klauzulu o isplati bonusa za plasman u LS :)

neutralni felsh

pre 5 godina

liverpul mozda i izgubi u nedjelju ali sumnjam da celsi moze pobijedit njukasl
(rough, 09. maj 2018 23:15)


prilicno hrabra izjava. potcenjujes celzi, precenjujes njukastl. oni su na udobnom mesto na tabeli, i zato benitez sigurno nece igrati na sve ili nista. on je stari fudbalski pragmaticar: cele sezone se bori sa tankom klupom i zato skoro sigurno nece ganjati igrace da bi napakostio celziju u utakmici koja im bodovno nista ne znaci.

Mladen

pre 5 godina

@Oliver

Prosetao bih se i ja da imam miljama najbolju ekipu u ligi. On je doveden tu da uzme LS, sa ovim timom svako ce uzeti ligu. Sto nije ostao u Bajernu? Sta ce im, lik im ne moze doneti LS. Plus ih je unazadio svojom tika takom, da se jos oporavljaju.

Малац

pre 5 godina

Свака част за борбеност оба тима, држали су висок темпо читаву утакмицу, једни нападајући а други бранећи свој гол до последњег даха.
Али драги мој судија, ако оно није фаул над голманом, онда не знам шта јесте?
Срамота.

fabrika za proizvodnju NISTA

pre 5 godina

Klasika,osecam.Liverpul ako ne uzme bod,ili ti izgubi,Celzi ide u kfalifikacije za LS,jer redsi uzimaju LS,cao,zdravo,5 kom sl god! Jedna od mogucih teorija,vrlo moguce!

BlueFortress

pre 5 godina

@rough
Prvo i prvo - sezona ne traje mesec dana, bodovno su blizu zato sto su kroz 37 kola prosecno imali slican ucinak. Slazem se da Klop ima nedovoljno snaznu klupu ali sam zato namerno apostrofirao Salaha koji igra nestvarnu sezonu i "popunjava" tu rupu. I tamo samo rekao da je ove sezone Celsi u nenormalnim problemima sa bilansom oko povreda, losih transfera i ocajnom formom/atmosferom koja tradicionalno nastuli NAKON uzimanja titule prvaka i da bi bez makar malog dela tih problema bio rutinski ispred i Totenhema i Liverpula. Dakle sve vreme pricam u kontekstu SEZONE, nikoga ne interesuje mesec, dva, 4 kola itd...
U finalu LS cu navijati za crvene jer sam fan engleskog fudbala ali to ne znaci da treba da glorifijujemo sezonu u kojoj su imali savrsen zreb u LS (Siti ubijaju po navici) i 2 boda vise od petoplasiranog. To su CINJENICE a ko zeli da se pravi slep kod ociju ima punu slobodu da to i radi.

BlueFortress

pre 5 godina

@rough
Cemu menjanje teza, momak? Kog momenta sam rekao da ce ovi izboriti LS, to sto pises je izuzetan primer klasicnog blacenja i laganja a to je posledica kulture i vaspitanja.

To sto sam te na onoj vesti argumentovano "oduvao", nije razlog da budes tako kiseo. Vrlo dobro znamo o cemu smo tamo diskutovali, fakat za fakatom. Uostalom to sto si bio dobio puno minusa i ne treba da te opterecuje, fudbal je samo igrarija..

Liverpool Man

pre 5 godina

A kad rekoh u nedelju da Celsi treba tek da dobije dobio sam pregrst minusa...Ovo je Pl valjda ste naucili do sad. Kum nije dugme. Cestitke Vagneru i ekipi borili su se muski cele godine. malo mi zao Svonsija ali sta je tu je.

BlueFortress

pre 5 godina

Neverovatne situacije i potvrda da kad ne ide onda ne ide, i to cele sezone. Pohvale terijerima, fanaticka borbenost i bunker Hadersfilda i gol iz jedne greske odbrane plavaca ali za ovo su sami krivi igraci Celsija i Konte sa svojim rotiranjem u ovakvom mecu protiv tima koji je i Siti zadrzao na 0:0 proslo kolo...Sve sabrano onom odbranom i stativom u 83. min. Cudo je i doci u borbu za LS u zadnjih mesec dana jer je zaostatak bio 10 bodova...Cena placena zbog pet poraza koji su morali biti makar remiji: Vest Hem, Barnli, Kristal Palas, Bornmut, Votford i tu je bio kraj!
Generalno jako losa sezona sa losom atmosferom, neuspelim transferima i Konteovim losim odnosom sa upravom. Gomila povreda, nedopustivih poraza i par svetlih tacaka.
To je svakako finale FA kupa koji izmice vec nekoliko godina i bio bi to makar mali melem za ranu kao sto je ova sezona i bila! Potpuno zasluzeno sve, i Sitijeva titula i oni koji su se nasli u top 4 i oni koji su ispali iz lige. Pozdrav.

MasterMind

pre 5 godina

Kiks Hatersfilda. Mada i ovako opstaju svakako. Svaka im čast, prva sezona u PL, još i opstanak. Drago mi je i zbog njih i zbog Brajtona. Zaslužili su. A ovi u LE sa ARSENalom...

rough

pre 5 godina

veliki pozdrav za brata bluefortresa koji "predetaljno" prati premier ligu i koji nam slavodobitno rece nakon pobjede celsija nad lfc da ukljucimo mozak. kazem ja lako je sa emotivno ispraznjenim liverpulom koji nema 1igraca koji moze da malo zamijeni trojku milner-henderson-wijnaldum, treba snagu pokazat na silno motivisanom hadersfildu.

naravno nije jos gotovo ali sanse celsija da se domogne lige sampiona su svedene na teoriju. liverpul mozda i izgubi u nedjelju ali sumnjam da celsi moze pobijedit njukasl

alex

pre 5 godina

A sramotnog sudjenja Masona ovo odavno nisam video. Čist faul nad golmanom on daje Huddersfieldu gol a posle žuti golmanu tek u 90 min nakon što je proćeredo 10 min vremena. Da negovorim padanje i bacanje po travi Huddersfieldovih igrača čim malo Chelsea napravi pritisak. Bukvalno je sudija oteo pobedu Chelsea-ju...

rough

pre 5 godina

vaspitanje je kad kazes ljudima da ukljuce mozak i kad samog sebe nahvalis. to sto sam dobio minuse vise ima veze sa navijackim strastima nego sa mojom neobjektivnoscu. jel sam neobjektivan ako kazem da se celsi bodovno primakao liverpulu zbog bukvalno nepostojanja klupe (klop prvu izmjenu vrsi uglavnom nakon 80minuta) i zbog toga sto im je glava bila vise na utakmice lige sampiona.
btw mrzelo me da ti odgovaram onda jer na moju konstataciju da biste vjerovatno mijenjali TRENUTNE pozicije (pobjeda za pol poziciju pred zadnju rundu i finale CL za finale FA) ti odgovaras o proslim dogadjajima

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Iščupati opstanak na Etihadu koji je spremao slavlje uz goleadu i na Bridžu koji očajnički juri ligu šampiona je za svaku pohvalu. Svonsi, Vba i Stouk zasluženo donji, žasu od fudbala.

Oliver

pre 5 godina

Šteta što Arsenal nije izborio finale Lige Evrope imali bi šansu za LŠ, baš će mi nedostajati ta neozbiljna šašava ekipica, mister Gvardiola se prošetao tom čudesnom, neosvojivom ligom mada su to uradili i stručnjaci Mancini i vječiti gubitnik Ranijeri.

веверица

pre 5 godina

конте већ месецима покушава да натера управу да му дају отказ, да покупи отпремнину и преузме псж. класична италијанска прича... троловање до даске.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Iščupati opstanak na Etihadu koji je spremao slavlje uz goleadu i na Bridžu koji očajnički juri ligu šampiona je za svaku pohvalu. Svonsi, Vba i Stouk zasluženo donji, žasu od fudbala.

MasterMind

pre 5 godina

Kiks Hatersfilda. Mada i ovako opstaju svakako. Svaka im čast, prva sezona u PL, još i opstanak. Drago mi je i zbog njih i zbog Brajtona. Zaslužili su. A ovi u LE sa ARSENalom...

веверица

pre 5 godina

конте већ месецима покушава да натера управу да му дају отказ, да покупи отпремнину и преузме псж. класична италијанска прича... троловање до даске.

BlueFortress

pre 5 godina

Neverovatne situacije i potvrda da kad ne ide onda ne ide, i to cele sezone. Pohvale terijerima, fanaticka borbenost i bunker Hadersfilda i gol iz jedne greske odbrane plavaca ali za ovo su sami krivi igraci Celsija i Konte sa svojim rotiranjem u ovakvom mecu protiv tima koji je i Siti zadrzao na 0:0 proslo kolo...Sve sabrano onom odbranom i stativom u 83. min. Cudo je i doci u borbu za LS u zadnjih mesec dana jer je zaostatak bio 10 bodova...Cena placena zbog pet poraza koji su morali biti makar remiji: Vest Hem, Barnli, Kristal Palas, Bornmut, Votford i tu je bio kraj!
Generalno jako losa sezona sa losom atmosferom, neuspelim transferima i Konteovim losim odnosom sa upravom. Gomila povreda, nedopustivih poraza i par svetlih tacaka.
To je svakako finale FA kupa koji izmice vec nekoliko godina i bio bi to makar mali melem za ranu kao sto je ova sezona i bila! Potpuno zasluzeno sve, i Sitijeva titula i oni koji su se nasli u top 4 i oni koji su ispali iz lige. Pozdrav.

Liverpool Man

pre 5 godina

A kad rekoh u nedelju da Celsi treba tek da dobije dobio sam pregrst minusa...Ovo je Pl valjda ste naucili do sad. Kum nije dugme. Cestitke Vagneru i ekipi borili su se muski cele godine. malo mi zao Svonsija ali sta je tu je.

rough

pre 5 godina

veliki pozdrav za brata bluefortresa koji "predetaljno" prati premier ligu i koji nam slavodobitno rece nakon pobjede celsija nad lfc da ukljucimo mozak. kazem ja lako je sa emotivno ispraznjenim liverpulom koji nema 1igraca koji moze da malo zamijeni trojku milner-henderson-wijnaldum, treba snagu pokazat na silno motivisanom hadersfildu.

naravno nije jos gotovo ali sanse celsija da se domogne lige sampiona su svedene na teoriju. liverpul mozda i izgubi u nedjelju ali sumnjam da celsi moze pobijedit njukasl

rough

pre 5 godina

vaspitanje je kad kazes ljudima da ukljuce mozak i kad samog sebe nahvalis. to sto sam dobio minuse vise ima veze sa navijackim strastima nego sa mojom neobjektivnoscu. jel sam neobjektivan ako kazem da se celsi bodovno primakao liverpulu zbog bukvalno nepostojanja klupe (klop prvu izmjenu vrsi uglavnom nakon 80minuta) i zbog toga sto im je glava bila vise na utakmice lige sampiona.
btw mrzelo me da ti odgovaram onda jer na moju konstataciju da biste vjerovatno mijenjali TRENUTNE pozicije (pobjeda za pol poziciju pred zadnju rundu i finale CL za finale FA) ti odgovaras o proslim dogadjajima

Oliver

pre 5 godina

Šteta što Arsenal nije izborio finale Lige Evrope imali bi šansu za LŠ, baš će mi nedostajati ta neozbiljna šašava ekipica, mister Gvardiola se prošetao tom čudesnom, neosvojivom ligom mada su to uradili i stručnjaci Mancini i vječiti gubitnik Ranijeri.

BlueFortress

pre 5 godina

@rough
Cemu menjanje teza, momak? Kog momenta sam rekao da ce ovi izboriti LS, to sto pises je izuzetan primer klasicnog blacenja i laganja a to je posledica kulture i vaspitanja.

To sto sam te na onoj vesti argumentovano "oduvao", nije razlog da budes tako kiseo. Vrlo dobro znamo o cemu smo tamo diskutovali, fakat za fakatom. Uostalom to sto si bio dobio puno minusa i ne treba da te opterecuje, fudbal je samo igrarija..

Krmpotić

pre 5 godina

BlueFortress i neutralni felsh,što ne pređete na čet? Imate toliko toga zajedničkog :D
Fale vam samo onaj Ništa o ničemu i onaj Brondby, Brondby... Hahahaha, kakav tim! Dobićete šuljeve, ako ne odmorite!

Mladen

pre 5 godina

@Oliver

Prosetao bih se i ja da imam miljama najbolju ekipu u ligi. On je doveden tu da uzme LS, sa ovim timom svako ce uzeti ligu. Sto nije ostao u Bajernu? Sta ce im, lik im ne moze doneti LS. Plus ih je unazadio svojom tika takom, da se jos oporavljaju.

room 1408

pre 5 godina

Dace Liverpul u zadnjem kolu ovim nesretnicima bar 5 komada,...Realno kako su igrali čelu sezonu Celziju je ovo premija(liga Evrope),....

alex

pre 5 godina

A sramotnog sudjenja Masona ovo odavno nisam video. Čist faul nad golmanom on daje Huddersfieldu gol a posle žuti golmanu tek u 90 min nakon što je proćeredo 10 min vremena. Da negovorim padanje i bacanje po travi Huddersfieldovih igrača čim malo Chelsea napravi pritisak. Bukvalno je sudija oteo pobedu Chelsea-ju...

đura krojač

pre 5 godina

Kada se uporede igre svih timova sa bodovima, sve je nekako logično i po zasluzi.Ne vidim nezaslužene uspehe (LŠ), ili propasti (ispadanje).
Još samo Siti da dobaci do 100 bodova i stavi tačku.

moralni_gmizavac

pre 5 godina

(unreal, 10. maj 2018 09:03) Ne treba druze ni da repliciras toj decici sa foruma... Oni svojim komentarima pokazuju elementarno nepoznavanje fudbalske igre i trenerske profesije.

Trotoar na suncanoj strani ulice

pre 5 godina

@Nemanja,
dečače, na osnovu kojih argumenata i sveznanja gradiš svoju aroganciju?
Ti si neki etablirani fudbalski autoritet pa ćeš uvesti verbalni delikt i novčane kazne za iznošenje drugačijeg mišljenja?
Ne ide to tako, sinak, još uvek ti strasti pomućuju razum. Postoji nešto što se zove životno iskustvo, nešto što se stiče postepeno i vremenom te nauči da su čuda uvek moguća.
Ne verujem da si gledao (verovatno nisi bio ni rođen tada) finale Kupa Šampiona između Barselone i Steaue.
Niti prvu utakmicu polufinala istog takmičenja između Bajerna i Zvezde (utakmicu koju je sudio austrijski sudija koji je javno priznao da je od malena navijač Bajerna).
Niti finale istog takmičenja 1979. između dva autsajdera koji su se prošetali do finala, od kojih je evropsku titulu te godine uzeo tim koji je dve sezone ranije bio drugoligaš.
Nisi gledao takve utakmice.
Znam da nisi.
(Nije isto gledati utakmice i pogledati golove sa iste na YouTube-u)
Jer da jesi, ne bi bio ovoliko zaslepljen prezimenima na papiru.
Prezimenima iza kojih stoje ljudi sa svim svojim vrlinama i manama, sklonosti ka greškama i momentima inspiracije.
Ne preziri tuđe mišljenje, već se opusti i gledaj utakmice.
I uživaj u njima.
Sve je to samo igra.
U kojoj nekad pobedi slabiji.

unreal

pre 5 godina

@mladen
Ti sigurno ne bi nista uradio sa tom ekipom i to su samo price koje mnogi ovde kazu.Spominjes Bajer ne kazes da njegov naslednik isto nista nije uradio u ls i jos dobio otkaz.Da Gvardiola osvoji sve trofeje u sezoni i obori sve rekorde to strucnjacima sa sajta ne bi bilo dosta jer uvek bi nasli nesto kao liga slaba ,imali srece u ligi sampiona ,ti rekordi ne znace nista,trose pare i ko zna sta jos.

BlueFortress

pre 5 godina

@rough
Prvo i prvo - sezona ne traje mesec dana, bodovno su blizu zato sto su kroz 37 kola prosecno imali slican ucinak. Slazem se da Klop ima nedovoljno snaznu klupu ali sam zato namerno apostrofirao Salaha koji igra nestvarnu sezonu i "popunjava" tu rupu. I tamo samo rekao da je ove sezone Celsi u nenormalnim problemima sa bilansom oko povreda, losih transfera i ocajnom formom/atmosferom koja tradicionalno nastuli NAKON uzimanja titule prvaka i da bi bez makar malog dela tih problema bio rutinski ispred i Totenhema i Liverpula. Dakle sve vreme pricam u kontekstu SEZONE, nikoga ne interesuje mesec, dva, 4 kola itd...
U finalu LS cu navijati za crvene jer sam fan engleskog fudbala ali to ne znaci da treba da glorifijujemo sezonu u kojoj su imali savrsen zreb u LS (Siti ubijaju po navici) i 2 boda vise od petoplasiranog. To su CINJENICE a ko zeli da se pravi slep kod ociju ima punu slobodu da to i radi.

Pedja

pre 5 godina

Odlicna utakmica i Celsija i Hadersfilda,ono sto je trener "terijera" naumio to je i proslo,bunker i vera u svoju odbranu,mozda Celsi nije neka ekstra napadacka ekipa kao sto su to Man.City i Liv ali napadali su itekako,Hadersfildu svaka cast na odbrani,nije lako cuvati Zirua,Moratu,Azara,Viliana,Pedra...Odlican je bio i Losel,on je svakako junak meca jer odbraniti onakav udarac Kristensena u 81 je zaista za postovanje.Voleo bih da dodje Sari jer Celsi itekako ima napadackih kvaliteta uz dovodjenje bar 2 kvalitetna pojacanja(vezni,napadac ukoliko ode Morata) bila bi to odlicna ekipa,sad sto se neke taktike tice tu mislim da je Konte bolji trener,Napoli lose odradio zavrsnicu Serije A i samim tim izgubili titulu,mada u Italiji je to sve diskutabilno.Nadam se da ce se uprava uozbiljiti sledece sezone i da ce Celsi pokazati da su jedna klasicna Engleska ekipa,jaka odbrana,takticki odlicni(murinjo,anceloti,konte),uvek imaju top igraca i po potrebi bezobrazni i grubi.Idemo dalje Plavci Chelsea till i die!!

Nemanja

pre 5 godina

Klasika,osecam.Liverpul ako ne uzme bod,ili ti izgubi,Celzi ide u kfalifikacije za LS,jer redsi uzimaju LS,cao,zdravo,5 kom sl god! Jedna od mogucih teorija,vrlo moguce!
(fabrika za proizvodnju NISTA, 10. maj 2018 00:42)Kojom magijom misls da ce da Liverpul da uzme LS???Ne postoji realna sansa da ekipa koja ima Milnera,Lovrena i slicne igrace parira Realu.Cak tvrdim da ce Real da im da minimum 4 gola.Kako mislis da Van Dajk,Lovren,Robertson i Aleksandar-Arnold sacuvaju Bejla,Ronalda,Benzemu,Asensija i ostale???Boze ko sve komentarise.Uvesti novcane kazne za ovakve i slicne komentare pod hitno.

neutralni felsh

pre 5 godina

Konte sabotira celsi,nema druge izveo drugi tim.
(Petrovic, 09. maj 2018 23:17)


izgleda da nece da ostavi pozicioniran tim za sledeceg trenera. moguce da u ugovoru nema klauzulu o isplati bonusa za plasman u LS :)

Малац

pre 5 godina

Свака част за борбеност оба тима, држали су висок темпо читаву утакмицу, једни нападајући а други бранећи свој гол до последњег даха.
Али драги мој судија, ако оно није фаул над голманом, онда не знам шта јесте?
Срамота.

neutralni felsh

pre 5 godina

liverpul mozda i izgubi u nedjelju ali sumnjam da celsi moze pobijedit njukasl
(rough, 09. maj 2018 23:15)


prilicno hrabra izjava. potcenjujes celzi, precenjujes njukastl. oni su na udobnom mesto na tabeli, i zato benitez sigurno nece igrati na sve ili nista. on je stari fudbalski pragmaticar: cele sezone se bori sa tankom klupom i zato skoro sigurno nece ganjati igrace da bi napakostio celziju u utakmici koja im bodovno nista ne znaci.

fabrika za proizvodnju NISTA

pre 5 godina

Klasika,osecam.Liverpul ako ne uzme bod,ili ti izgubi,Celzi ide u kfalifikacije za LS,jer redsi uzimaju LS,cao,zdravo,5 kom sl god! Jedna od mogucih teorija,vrlo moguce!

neutralni felsh

pre 5 godina

Uostalom to sto si bio dobio puno minusa i ne treba da te opterecuje, fudbal je samo igrarija..
(BlueFortress, 09. maj 2018 23:23)


o da, mi se samo po minusuma upravljamo ;)

alex

pre 5 godina

A sramotnog sudjenja Masona ovo odavno nisam video. Čist faul nad golmanom on daje Huddersfieldu gol a posle žuti golmanu tek u 90 min nakon što je proćeredo 10 min vremena. Da negovorim padanje i bacanje po travi Huddersfieldovih igrača čim malo Chelsea napravi pritisak. Bukvalno je sudija oteo pobedu Chelsea-ju...

Oliver

pre 5 godina

Šteta što Arsenal nije izborio finale Lige Evrope imali bi šansu za LŠ, baš će mi nedostajati ta neozbiljna šašava ekipica, mister Gvardiola se prošetao tom čudesnom, neosvojivom ligom mada su to uradili i stručnjaci Mancini i vječiti gubitnik Ranijeri.

BlueFortress

pre 5 godina

@rough
Cemu menjanje teza, momak? Kog momenta sam rekao da ce ovi izboriti LS, to sto pises je izuzetan primer klasicnog blacenja i laganja a to je posledica kulture i vaspitanja.

To sto sam te na onoj vesti argumentovano "oduvao", nije razlog da budes tako kiseo. Vrlo dobro znamo o cemu smo tamo diskutovali, fakat za fakatom. Uostalom to sto si bio dobio puno minusa i ne treba da te opterecuje, fudbal je samo igrarija..

rough

pre 5 godina

vaspitanje je kad kazes ljudima da ukljuce mozak i kad samog sebe nahvalis. to sto sam dobio minuse vise ima veze sa navijackim strastima nego sa mojom neobjektivnoscu. jel sam neobjektivan ako kazem da se celsi bodovno primakao liverpulu zbog bukvalno nepostojanja klupe (klop prvu izmjenu vrsi uglavnom nakon 80minuta) i zbog toga sto im je glava bila vise na utakmice lige sampiona.
btw mrzelo me da ti odgovaram onda jer na moju konstataciju da biste vjerovatno mijenjali TRENUTNE pozicije (pobjeda za pol poziciju pred zadnju rundu i finale CL za finale FA) ti odgovaras o proslim dogadjajima

rough

pre 5 godina

veliki pozdrav za brata bluefortresa koji "predetaljno" prati premier ligu i koji nam slavodobitno rece nakon pobjede celsija nad lfc da ukljucimo mozak. kazem ja lako je sa emotivno ispraznjenim liverpulom koji nema 1igraca koji moze da malo zamijeni trojku milner-henderson-wijnaldum, treba snagu pokazat na silno motivisanom hadersfildu.

naravno nije jos gotovo ali sanse celsija da se domogne lige sampiona su svedene na teoriju. liverpul mozda i izgubi u nedjelju ali sumnjam da celsi moze pobijedit njukasl

MasterMind

pre 5 godina

Kiks Hatersfilda. Mada i ovako opstaju svakako. Svaka im čast, prva sezona u PL, još i opstanak. Drago mi je i zbog njih i zbog Brajtona. Zaslužili su. A ovi u LE sa ARSENalom...

BlueFortress

pre 5 godina

Neverovatne situacije i potvrda da kad ne ide onda ne ide, i to cele sezone. Pohvale terijerima, fanaticka borbenost i bunker Hadersfilda i gol iz jedne greske odbrane plavaca ali za ovo su sami krivi igraci Celsija i Konte sa svojim rotiranjem u ovakvom mecu protiv tima koji je i Siti zadrzao na 0:0 proslo kolo...Sve sabrano onom odbranom i stativom u 83. min. Cudo je i doci u borbu za LS u zadnjih mesec dana jer je zaostatak bio 10 bodova...Cena placena zbog pet poraza koji su morali biti makar remiji: Vest Hem, Barnli, Kristal Palas, Bornmut, Votford i tu je bio kraj!
Generalno jako losa sezona sa losom atmosferom, neuspelim transferima i Konteovim losim odnosom sa upravom. Gomila povreda, nedopustivih poraza i par svetlih tacaka.
To je svakako finale FA kupa koji izmice vec nekoliko godina i bio bi to makar mali melem za ranu kao sto je ova sezona i bila! Potpuno zasluzeno sve, i Sitijeva titula i oni koji su se nasli u top 4 i oni koji su ispali iz lige. Pozdrav.

Nemanja

pre 5 godina

Klasika,osecam.Liverpul ako ne uzme bod,ili ti izgubi,Celzi ide u kfalifikacije za LS,jer redsi uzimaju LS,cao,zdravo,5 kom sl god! Jedna od mogucih teorija,vrlo moguce!
(fabrika za proizvodnju NISTA, 10. maj 2018 00:42)Kojom magijom misls da ce da Liverpul da uzme LS???Ne postoji realna sansa da ekipa koja ima Milnera,Lovrena i slicne igrace parira Realu.Cak tvrdim da ce Real da im da minimum 4 gola.Kako mislis da Van Dajk,Lovren,Robertson i Aleksandar-Arnold sacuvaju Bejla,Ronalda,Benzemu,Asensija i ostale???Boze ko sve komentarise.Uvesti novcane kazne za ovakve i slicne komentare pod hitno.

BlueFortress

pre 5 godina

@rough
Prvo i prvo - sezona ne traje mesec dana, bodovno su blizu zato sto su kroz 37 kola prosecno imali slican ucinak. Slazem se da Klop ima nedovoljno snaznu klupu ali sam zato namerno apostrofirao Salaha koji igra nestvarnu sezonu i "popunjava" tu rupu. I tamo samo rekao da je ove sezone Celsi u nenormalnim problemima sa bilansom oko povreda, losih transfera i ocajnom formom/atmosferom koja tradicionalno nastuli NAKON uzimanja titule prvaka i da bi bez makar malog dela tih problema bio rutinski ispred i Totenhema i Liverpula. Dakle sve vreme pricam u kontekstu SEZONE, nikoga ne interesuje mesec, dva, 4 kola itd...
U finalu LS cu navijati za crvene jer sam fan engleskog fudbala ali to ne znaci da treba da glorifijujemo sezonu u kojoj su imali savrsen zreb u LS (Siti ubijaju po navici) i 2 boda vise od petoplasiranog. To su CINJENICE a ko zeli da se pravi slep kod ociju ima punu slobodu da to i radi.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Iščupati opstanak na Etihadu koji je spremao slavlje uz goleadu i na Bridžu koji očajnički juri ligu šampiona je za svaku pohvalu. Svonsi, Vba i Stouk zasluženo donji, žasu od fudbala.

fabrika za proizvodnju NISTA

pre 5 godina

Klasika,osecam.Liverpul ako ne uzme bod,ili ti izgubi,Celzi ide u kfalifikacije za LS,jer redsi uzimaju LS,cao,zdravo,5 kom sl god! Jedna od mogucih teorija,vrlo moguce!

Liverpool Man

pre 5 godina

A kad rekoh u nedelju da Celsi treba tek da dobije dobio sam pregrst minusa...Ovo je Pl valjda ste naucili do sad. Kum nije dugme. Cestitke Vagneru i ekipi borili su se muski cele godine. malo mi zao Svonsija ali sta je tu je.

веверица

pre 5 godina

конте већ месецима покушава да натера управу да му дају отказ, да покупи отпремнину и преузме псж. класична италијанска прича... троловање до даске.

Mladen

pre 5 godina

@Oliver

Prosetao bih se i ja da imam miljama najbolju ekipu u ligi. On je doveden tu da uzme LS, sa ovim timom svako ce uzeti ligu. Sto nije ostao u Bajernu? Sta ce im, lik im ne moze doneti LS. Plus ih je unazadio svojom tika takom, da se jos oporavljaju.

neutralni felsh

pre 5 godina

liverpul mozda i izgubi u nedjelju ali sumnjam da celsi moze pobijedit njukasl
(rough, 09. maj 2018 23:15)


prilicno hrabra izjava. potcenjujes celzi, precenjujes njukastl. oni su na udobnom mesto na tabeli, i zato benitez sigurno nece igrati na sve ili nista. on je stari fudbalski pragmaticar: cele sezone se bori sa tankom klupom i zato skoro sigurno nece ganjati igrace da bi napakostio celziju u utakmici koja im bodovno nista ne znaci.

neutralni felsh

pre 5 godina

Uostalom to sto si bio dobio puno minusa i ne treba da te opterecuje, fudbal je samo igrarija..
(BlueFortress, 09. maj 2018 23:23)


o da, mi se samo po minusuma upravljamo ;)

neutralni felsh

pre 5 godina

Konte sabotira celsi,nema druge izveo drugi tim.
(Petrovic, 09. maj 2018 23:17)


izgleda da nece da ostavi pozicioniran tim za sledeceg trenera. moguce da u ugovoru nema klauzulu o isplati bonusa za plasman u LS :)

Малац

pre 5 godina

Свака част за борбеност оба тима, држали су висок темпо читаву утакмицу, једни нападајући а други бранећи свој гол до последњег даха.
Али драги мој судија, ако оно није фаул над голманом, онда не знам шта јесте?
Срамота.

Pedja

pre 5 godina

Odlicna utakmica i Celsija i Hadersfilda,ono sto je trener "terijera" naumio to je i proslo,bunker i vera u svoju odbranu,mozda Celsi nije neka ekstra napadacka ekipa kao sto su to Man.City i Liv ali napadali su itekako,Hadersfildu svaka cast na odbrani,nije lako cuvati Zirua,Moratu,Azara,Viliana,Pedra...Odlican je bio i Losel,on je svakako junak meca jer odbraniti onakav udarac Kristensena u 81 je zaista za postovanje.Voleo bih da dodje Sari jer Celsi itekako ima napadackih kvaliteta uz dovodjenje bar 2 kvalitetna pojacanja(vezni,napadac ukoliko ode Morata) bila bi to odlicna ekipa,sad sto se neke taktike tice tu mislim da je Konte bolji trener,Napoli lose odradio zavrsnicu Serije A i samim tim izgubili titulu,mada u Italiji je to sve diskutabilno.Nadam se da ce se uprava uozbiljiti sledece sezone i da ce Celsi pokazati da su jedna klasicna Engleska ekipa,jaka odbrana,takticki odlicni(murinjo,anceloti,konte),uvek imaju top igraca i po potrebi bezobrazni i grubi.Idemo dalje Plavci Chelsea till i die!!

room 1408

pre 5 godina

Dace Liverpul u zadnjem kolu ovim nesretnicima bar 5 komada,...Realno kako su igrali čelu sezonu Celziju je ovo premija(liga Evrope),....

unreal

pre 5 godina

@mladen
Ti sigurno ne bi nista uradio sa tom ekipom i to su samo price koje mnogi ovde kazu.Spominjes Bajer ne kazes da njegov naslednik isto nista nije uradio u ls i jos dobio otkaz.Da Gvardiola osvoji sve trofeje u sezoni i obori sve rekorde to strucnjacima sa sajta ne bi bilo dosta jer uvek bi nasli nesto kao liga slaba ,imali srece u ligi sampiona ,ti rekordi ne znace nista,trose pare i ko zna sta jos.

đura krojač

pre 5 godina

Kada se uporede igre svih timova sa bodovima, sve je nekako logično i po zasluzi.Ne vidim nezaslužene uspehe (LŠ), ili propasti (ispadanje).
Još samo Siti da dobaci do 100 bodova i stavi tačku.

Krmpotić

pre 5 godina

BlueFortress i neutralni felsh,što ne pređete na čet? Imate toliko toga zajedničkog :D
Fale vam samo onaj Ništa o ničemu i onaj Brondby, Brondby... Hahahaha, kakav tim! Dobićete šuljeve, ako ne odmorite!

moralni_gmizavac

pre 5 godina

(unreal, 10. maj 2018 09:03) Ne treba druze ni da repliciras toj decici sa foruma... Oni svojim komentarima pokazuju elementarno nepoznavanje fudbalske igre i trenerske profesije.

Trotoar na suncanoj strani ulice

pre 5 godina

@Nemanja,
dečače, na osnovu kojih argumenata i sveznanja gradiš svoju aroganciju?
Ti si neki etablirani fudbalski autoritet pa ćeš uvesti verbalni delikt i novčane kazne za iznošenje drugačijeg mišljenja?
Ne ide to tako, sinak, još uvek ti strasti pomućuju razum. Postoji nešto što se zove životno iskustvo, nešto što se stiče postepeno i vremenom te nauči da su čuda uvek moguća.
Ne verujem da si gledao (verovatno nisi bio ni rođen tada) finale Kupa Šampiona između Barselone i Steaue.
Niti prvu utakmicu polufinala istog takmičenja između Bajerna i Zvezde (utakmicu koju je sudio austrijski sudija koji je javno priznao da je od malena navijač Bajerna).
Niti finale istog takmičenja 1979. između dva autsajdera koji su se prošetali do finala, od kojih je evropsku titulu te godine uzeo tim koji je dve sezone ranije bio drugoligaš.
Nisi gledao takve utakmice.
Znam da nisi.
(Nije isto gledati utakmice i pogledati golove sa iste na YouTube-u)
Jer da jesi, ne bi bio ovoliko zaslepljen prezimenima na papiru.
Prezimenima iza kojih stoje ljudi sa svim svojim vrlinama i manama, sklonosti ka greškama i momentima inspiracije.
Ne preziri tuđe mišljenje, već se opusti i gledaj utakmice.
I uživaj u njima.
Sve je to samo igra.
U kojoj nekad pobedi slabiji.