Tenis 285

Sreda, 09.05.2018.

14:00

Đoković poklonio pobedu, Novaka čeka veliki pad na ATP listi!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poražen je u drugom kolu Madrida od Britanca Kajla Edmunda sa 2-1, po setovima 6:3, 2:6, 6:3.

Ðokoviæ poklonio pobedu, Novaka èeka veliki pad na ATP listi! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

285 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 6 godina

Malo statistike. Ako Nole sledece nedelje ne dodje bar do polufinala Rima, nece vise biti ni srpski broj jedan. Ispadanjem u cetvrtfinalu bi pao na 28. mesto ili nize, a Krajinovic bi mogao biti oko 26. mesta, a ako bi ispao u prvom kolu, bio bi u najboljem slucaju 32. ili slabiji, sto bi moglo da znaci da nece biti nosilac na RG koji mu je kritican, jer brani bodove cetvrtfinala, tj. 360, a ako to ne odbrani, ispasce iz top 50.

Dex

pre 6 godina

Sta se prepucavete ovde? Covek ima preko 100 miliona na racunu, voli da grli drvece i siri ljubav. Izabrao zenu i stil zivota koji njemu odgovaraju. I ima jos malo kredibiliteta od slavne proslosti. Nije pravi borac a jos manje castan covek. Nek radi sta god hoce - meni nije vise interesantan.

Djido

pre 6 godina

Nole deluje iznureno i previše mršav; ne bih se mogao setiti tenisera koji je tako izgledao. Zna li ko da objasni? (swq, 10. maj 2018 08:03)

O bože, pa ovde se dve godine samo o tome piše i objašnjava da se to smučilo svakome normalnom. Ako ti to nije dovoljno, onda ne znam šta bi ti pomoglo.

Vladarr

pre 6 godina

Nole je svestan da nije ni blizu spreme za top 10 igrače i zato ne želi da ulaže dodatni napor.Po meni da je Nole dobio ovaj ne bi bilo zasluženo zbog načina igre u prvom setu.Tri brejka koja je dozvolio i ne borbenost to opravdavaju.Igra na način koji je zamislio i ako ne ide onda predaje meč.Tvrdoglav je i to mu je mana.Zna kako se pobedjuje i sta je sve potrebno za to.Mislim da Nole ne zamajava svoje navijače nego pokušava da ostane u tenisu zbog Olimpijade ali ne i da osvaja turnire.Federer je još u tenisu zbog Nadala.Nada se da će dočekati Rafinu i Noletovu penziju na terenu.Sve mi je jako sumjivo posle osvajanja Roland Garosa.Covek je trebao da tek tada uhvati zamajac i igra bez ikakvog pritiska ali onda povreda koja mozda i ne postoji.Možda mu je neko posle Garosa rekao, 'Dobro je,osvojio si sve a sada se smiri'.Nike ipak mora da bude no.1,zar ne?Širenje ljubavi mu je oduzelo borbenost na terenu.Ne možeš psovati publiku protiv Nishikorija a posle im deliti srca na kraju meča.Tenis je borba a ako želiš da širiš mir i ljubav idi u Indiju u hindu pokret.Izgleda kao da mu je isisana životna enerija.Neko ga je utrupovao da se ne nervira toliko na terenu,tj. nemoj se boriti.Dokaz borbenosti i ljubavi prema ovom sportu je Nadal.Nole bi trebao da se ugleda na njega po pitanju borbenosti a od Federera da nauči kako se servira da bi sebi olakšao život.Bez toga ništa od povratka.Zelim Noletu puno zdravlja,sreće i ljubavi ali prvenstvo za sebe samog a ne za druge.Pozdrav svima.

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 6 godina

Ako se iko seca, pre godinu dana sam rekao da ce Nole lagano, ali sigurno ispasti iz prvih 20, a evo, samo godinu dana kasnije on ce biti 18. na ATP listi, a uskoro i van prvih 20! Nema njemu pomoci, ona pobeda nad Nisikorijem nije bila do Noleta, vec do Nisikorija, cim mu naidje iole raspolozen teniser iz prvih 150 Novak sigurno gubi mec! Vidi se nesigurnost, nedostatak snage, kondicije, koncentracije, sve u svemu, blagi ocaj! I nije korektno reci kako je Nole nekome poklonio pobedu, jer ga je Edmund teniski nadigrao i sasvim zasluzeno pobedio!
(analiticar, 9. maj 2018 16:29)

Kako da se ne sećamo šta ste pisali pre godinu dana... Svakog dana prelistavam Vaše komentare a pred spavanje ide rekapitulacija sabranih dela proisteklih iz Vaših prstića.

Goran

pre 6 godina

Samo da se ne pretvori u Lejtona Hjuita. Zasto je tesko otici otici kao Borg i Sampras ako ne ide a bio si sampion. Da te ljudi pamte kao sampiona a ne kao vrecu za udaranje. I svi ce da lupaju recke na tebi, svi oni koje si tukao sa 6:1 6:1 pre samo samo par godina.

sweswe

pre 6 godina

Ovako...
Sve je ovo smisljeno, sve je po planu, sve je...
Novak Djokovic osvaja Roland Garros 2018,
prvi u istoriji sa dva GS. Ulazem 500 € na to...
Naravno da ce da osvoji.

Elmer

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 9. maj 2018 13:56)

Bravo pobratime. Kako ćemo samo uživati kada gospodin Rožer osvoji Štutgart i deveti Vimbldon.

Negativni

pre 6 godina

I Federer ide u Stutgart na ATP250, lagano, pa posle tek nesto jace, i dodje u formi za Wimbledon... Ovaj nas zapeo za Masterse kao da mu je moranje. Nema sta on da dokazuje, vec treba da razmisli sta je bolje za njega kako bi usao u ritam... Kad vidi da ne ide, treba da proba recept koji radi kod drugih.
(JPR24, 9. maj 2018 22:09)

Jeste moranje. Potpisao je novi ugovor sa Lakostom i mora da se pojavljuje na mastersima. Federer je uveliko veteran i ugovor sa Najkom je odavno potpisan, tako da im odgovara da pauzira i igra samo pet-šest velikih turnira. Ne odlučuju oni sami o svemu.

Negativni

pre 6 godina

Najgore je saznanje da mu ništa ne fali u fizičko-taktičkom aspektu.Tu je trenutno na poziciji na kojoj i jeste zvanično,bar među prvih 15.Ali šta je alarmantno ono što naglašavam duže vreme šta je najvažnije u tenisu je glava. Tu je na nivou ispod 200og mesta ali bukvalno ne preterujem.Lik u završnom setu ima u prva tri svoja servis gema 12/12.I onda napravi superpočetničku grešku i odmah raspad sistema,to mu ne izlazi iz glave i čim se suočio sa break loptom naravno da je nije odbranio jer mu je ove godine učinak 0% odbranjene break šanse.A još prethodno ne iskoristi 3 vezane ali vezane i to na šljaci ajd da je na travi to je malo teže već na zemlji i to protiv limitiranog igrača.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dakiliz, 9. maj 2018 16:17)

Pojma nemaš. Upravo je suprotno. Glava je još uvek šampionska a kretanje i udarci daleko od najboljih. Čovek ima 31 godinu i ne može više da se kreće kao sa 25. Prosto. A kretanje mu je donelo sve titule. Tu je neprevazidjen.
Sa "glavom" se, druže moj, rodiš...i nikada ništa ne bi osvojio da nema taj mentalitet pobednika. Ti pričaš o glavi dvanaestostrukom GS šampionu! Stvarno si car.

JPR24

pre 6 godina

Nije mi bas jasno zasto kompletno van takmicarske forme i psihe pokusava da se vrati na najjacim turnirima. I Nadal posle pauze pa i njegov bivsi trener Agasi su kretali sa 125k, 250k$ pa cak i challangerima (Agasi) da udju u ritam i samopouzdanje. Ovako samo gubi sve i jos dopunski samopouzdanje. Samo se nadam da nece krenuti kao njegova koleginica Ana I. da uci po nesto iz svakog poraza u prvom/drugom kolu mada po intervjuima nakon meceva mi sve vise lici na to.
(Goran, 09. maj 2018 20:52)
I Federer ide u Stutgart na ATP250, lagano, pa posle tek nesto jace, i dodje u formi za Wimbledon... Ovaj nas zapeo za Masterse kao da mu je moranje. Nema sta on da dokazuje, vec treba da razmisli sta je bolje za njega kako bi usao u ritam... Kad vidi da ne ide, treba da proba recept koji radi kod drugih.

sasa

pre 6 godina

Novak se iznervirao da nece moci spavati...covek igra onoliko koliko hoce..resetovao se posle RG i to je to...trenira 50% manje..uzima kintu i bas ga briga...a to sto vi ga ovde omalovazavate njega to ne dotice...mozda dobije zelju da se spremi za neki grend slem i to je sve...usao je u istoriju kao jedan od najboljih svih vremena...trajao je i bio konkurentan 8-9 godina

Pepe i amor

pre 6 godina

Pa ovo je logičan sled događaja, ne znam kome to još uvek nije jasno i kome je ovo sada iznenađenje? Jednostavno ne ide Amor i Paz sa ozbiljnim vrhunskim tenisom niti sa bilo kojim ozbiljnim sportom i poslom! To bi Novak trebao najbolje da zna! Ili se bavi svojim poslom onako kako valja ili idi deli srca tamo negde širom sveta i uveseljavaj narod, ne brukaj se po terenu, uskoro će ti skinuti skalp i onaj ko je bio 5 godina kada si ti uzeo svoj prvi Slem u onoj divnoj sezoni 2008 na Australijen Openu! Razbijaju ga po terenu teniseri koji su daleko od top igrača, koje je Novak nekada razbijao rutinski ne umorivši se nimalo!

dado

pre 6 godina

ne znam sta bih rekao, nole mora uzeti trenera kojemu vjeruje i koji ce njemu biti sef, a ne obrnuto....slicno je i sa agasijem bilo, kao sto smo culi....previse savjeta i uputa je nole odbio.....
ono sto njemu treba je malo mira i stabilnosti....cak i novinari sa svojim naslovima tipa, vratio se nole, fenomenalni nole itd....
kako kaze sad ce vec u prvim kolima igrati protiv jakih protivnika....a takav treba biti spreman od pocetka...

Goran

pre 6 godina

Nije mi bas jasno zasto kompletno van takmicarske forme i psihe pokusava da se vrati na najjacim turnirima. I Nadal posle pauze pa i njegov bivsi trener Agasi su kretali sa 125k, 250k$ pa cak i challangerima (Agasi) da udju u ritam i samopouzdanje. Ovako samo gubi sve i jos dopunski samopouzdanje. Samo se nadam da nece krenuti kao njegova koleginica Ana I. da uci po nesto iz svakog poraza u prvom/drugom kolu mada po intervjuima nakon meceva mi sve vise lici na to.

bili andol

pre 6 godina

@kluzo
Novak se u Srbiji obozava do granica ludila,proteklih desetak godina za narod drugi sportista gotovo ne postoji,njemu se ne zamera vise neigranja za reprezentaciju,dok jedno neigranje se Jokicu konstantno spotice,njemu se ne zamera saradnja sa Vucicem,dok Ivanu Spanovic urnisemo u komentarima za istu stvar,njega kao coveka koji se bavi objektivno perifernim stvarima ovde porede sa najvecim velikanima u istoriji ove zemlje,dakle podrska nacije kakvu verovatno nije doziveo ni jedan sportista od svog naroda otkad je sporta.I sad zbog toga sto se normalno kritikuje njegova losa igra i konstantni porazi od mnogo losijih igraca,sto je apsolutno prirodno,narod ne valja i zasluzuje lose.Pa sta onda zasluzuju ostale nacije koje se daleko manje cimaju zbog sporta i sportista?Pa pola Amerikanaca nemaju pojma ko je Majkl Felps verovatno najveci sportista ikad.Idolatrija u vezi Novaka je ovde odavno usla u domen patologije,pritom je potpuno iracionalna jer naciju tenis uopste ne zanima vec se Novak posmatra kao neko zbog koga nas zapad kome ocajnicki tezimo satro gleda drugacije,sto samo pokazuje koliko nemamo samopostovanja kao nacija plus pokazuje koliko smo skloni manipulisanju i koliko smo opsednuti bogatima i slavnima.

Auh

pre 6 godina

Od AO, do sad, sve meceve je poklonio. Samo on ima problem sa vremenom, protivniku su idealni uslovi. Samo njemu smeta vetar, protivniku ne. Sve sto se desava uvek se desava samo na njegovoj strani terena, cak i kad menja strane svi ti vremenski uslovi se menjaju. Da li moguce da neko pobedi zato sto je bolji u ovom trenutku?

Sistem te laze

pre 6 godina

E moji Srbi.... jadno i bedno sa vase strane... Cemu sva ta zavist i mrznja prema nasem najboljem teniseru svih vremena??? Cime je to zasluzio da ga pljuju i oni koji ne znaju ni reket da drze u ruci....Nole legendo samo napred puno srece i zdravlja....

Burgiba

pre 6 godina

"Od Noletovog povratka mislim da je samo protiv Cunga i mozda jos jedan mec igrao po prijatnom vremenu , sve ostale po najvecem suncu . To je i odgovor ATP-a da li zeli Novakov povratak u vrh . Sa takvim tretmanom i pored jos mnogo problema koje ima sam Novak povratak na vrh ne samo da je tezi , nego izgleda i nemoguc .
(Andrea Djani, 9. maj 2018 19:06)"

Da, a to sto je Novak imao skoro 2 dana pauze izmedju meceva, a Edmund ni ceo dan?... i to je urota protiv Novaka... Ceo svet se urotio protiv nas, zato i mrzimo sve i svakoga.

sin lovca na medvede

pre 6 godina

Prosto je neverovatno kako Nole, zbog vise nego ociglednog gubitka samopozdanja, nije u stanju da unovci svoje bogato znanje i jos vece iskusrvo.
Na 2:2 i 0:40 u trecem i mnogo slabiji igraci od njega bi igali do kraja geme krajnje rizicno i samo rizicno. Nista se ne gubi samo se moze dobiti. On je upravo taj gem odigrao vise nego ziheraski.

City Girl

pre 6 godina

Mislim da je njemu potreban trener tipa Ivana Lendla. Koji bi zabranio sve lose navike, zaveo disciplinu i treniranje i fokus vratio na tenis. Vajda, kome svaka cast na postignutim rezultatima, nema vise taj autoritet i imam utisak da se vratio iz sazaljenja. Ne zna se ni da li ce ostati posle RG. Za povratak na vrh je potreban stabilan tim i cvrsta ruka. Sve to pod pretpostavkom da slusas ono sto ti trener kaze.

cane

pre 6 godina

Nole ti si kralj! Znam da ne čitas ovo, ali ko šiša ove što te pljuju. Imas iza sebe najbolje godine mladosti koje, prepune uspeha, koje si “trampio” za najbolje godine zivota koje su ispred tebe. Samo cepaj i igraj kako zelis! Pozdrav za tebe i tvoju porodicu.

Andrea Djani

pre 6 godina

Od Noletovog povratka mislim da je samo protiv Cunga i mozda jos jedan mec igrao po prijatnom vremenu , sve ostale po najvecem suncu . To je i odgovor ATP-a da li zeli Novakov povratak u vrh . Sa takvim tretmanom i pored jos mnogo problema koje ima sam Novak povratak na vrh ne samo da je tezi , nego izgleda i nemoguc .

drago

pre 6 godina

Poklonio!? Izgubio rutinski prvi pa i treci. Nije bio ni blizu pobjedi. Propustene break lopte na 2:2 u trecem nisu ni blizu pobjedi, jos bi se on trebao dobro oznijiti i da je poveo 3:2.

Elmer

pre 6 godina

Opet drugo kolo 🤭 Koje godine se vraća ta "zver"? "Zver" koja je na pravom putu uz Vajdu?

Mada, nešto mi žao N18 (N188)...ali mi je drago zbog silne propagande prethodnih dana i ovih ostrašćenih botova koji su ga do današnjeg meča videli kao broj 1 🤭

Milanche

pre 6 godina

Ovo je zicer! Ako mi mama da 1000 dinara sve cu dati na Edmunda. 
(Mikii, 9. maj 2018 14:02) 

Ja sam prekjuce pukao na Nisikoriju, inace bih ti pozajmio.
(Jumko, 09. maj 2018 14:23)

Ma da ste zivi i zdravi bre...

Radojica

pre 6 godina

Ma Djokovic i nije bio tako los...pokazao je danas ono sto zna. Nazalost, izgleda da to sto zna vise nije dovoljno da pobedi ni 150-og igraca na ATP listi. Ljudi su mladi, treniraju, gladni uspeha i slave, dok se Djokovic trudi da igra na nivou od pre dve godine.

Zocky

pre 6 godina

Sta vam je bre ljudi,Novaku nedostaje masa! Sa ovom kilazom moze samo stoni tenis da igra!
Navijam za naseg Noleta ali tesko da ce se vratiti sa ovom kilazom :(

Danke Angela

pre 6 godina

Idemooooo dalje , podrška !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan, 9. maj 2018 17:50)

Neka mu je srećna penzija.

nesha

pre 6 godina

ako zaista zeli da se vrati na no1 onda neka ga. neka pokusava, neka radi sta hoce i koliko hoce makar i ne uspeo, i ovako je uradio dovoljno. ako su namere iskrene nije vazan rezultat, od njega je bilo i previse rezultata. ali ako u stvari ne zeli da se vrati na no1, odnosno zeli ali ne zeli da se posveti tome i toga je svestan ali i pored toga zamlacuje svoje navijace izjavama onda to nije lepo prema navijacima.

zu

pre 6 godina

Nikad više takvog tenisera nećemo imati ja sam uživao sve ove godine sa Novakom.Zlobne komentare daju oni leziljebovići što sve znaju a žive na računun roditelja.

bg leprikoni

pre 6 godina

@Office
Kao prvo Novak nije najbolji svih vremena,jedan od najboljih jeste,ali za nesto vise mu fali pre svega bolje odigrane Olimpijade,drugo otkad je sveta i veka uvek je bilo kada se pobedjuje hvali se,kada se gubi kritikuje se,zato i sluze komentari,a ja do sada ne procitah ni jedan jedini"pljuvacki",najostriji komentari su oni gde se salje u penziju a to su po pravilu njegovi najzagrizeniji fanovi koji nemaju snage da ga gledaju u ovakvom stanju.I sta toliko vas pogadja kritika,kao da vam je rod.

Milan

pre 6 godina

Dok je Pepe Imas tu I poljubci se dele, neće se maknuti dalje od 2-3 kola. Ako ga se rastosilja, spremi se fizički bolje, može da računa na kakav-takav povratak. A za vrhunske rezultate potreban mu je Boris Beker nazad u timu ili neki drugi trener sa iskustvom sa kojim će se kockice složiti.

Mrki

pre 6 godina

Posle pobede protiv Nisikorija bilo je sve skupa 201 komentar,danas posle poraza vec ih ima sada 240,ovi sto samo cekaju da Novak izgubi izronili iz svojih rupa.Zivot im se sveo na to da negativno komentarisu Novaka.Kakav je to zivot uhhhh,ne bi voleo da sam u njihovoj kozi!

marko.

pre 6 godina

Gotovo je majstore,prekini da igras dok ne otpustis te gurue i one kojio te varaju da ne rasudjujes normalno kao nekada,vidi ko ti sve u tvojoj blizini UNISTAVA BLISTAVU KARIJERU,ILI PREKINI DA SE VISE PONIZAVAS IGRAJUCI TENIS KAO POCETNIK?

Marko

pre 6 godina

(Никола87, 9. maj 2018 17:42)

Kakva ludila ljudi napisu, “kosa puna sedih, a tek mu je 31 god”, i otac mu je rano osedeo to je genetika, pogledaj mu cak i dedine slike iz mladjih dana. Fascinantno je koliko se ljudi ‘udube’ u sve a ustvari povrsnost na sve strane i to u svim porama drustva.

Dragan

pre 6 godina

Novak kao nekada...
Kada jos nije znao da ne sme da jede gluten. Izgleda da opet ima zdravstveni problem, samo pitanje je koji. Ne bih rekao da je nedostatak kondicije i premalo treninga jedini problem. Niti je to ishrana. Onako nagli pad energije mora biti nesto ozbiljnije od toga. Nadam se da ce naci pravog lekara, a ne nekog biznismena sa medicinskom titulom, da mu pomogne.

Filip

pre 6 godina

Mozda on to namerno radi
Da pogubi sve poene urvoj polkvini godine a onda u dtugoj polovini krece u pobede i u prvoj polovini sledece godine
Ali salu na stranu.Novace kazi zbogom tenisu.Posveti se Jeleni i deci i bratu Marku da vise ne bude u tvojoj senci.Ovakav pad niko nije doziveo. Marej kada se vrati na teren prolazice bolje iako je operisao kuk a ti lakat

Вељко

pre 6 godina

@Filip >>
Dečko,ovde niko ne piše o bildovanju,nekih 100 kg mase.Đoković uopšte ne izgleda zdravo a daleko je od izgleda vrhunskog sportiste,profesionalca.
Upali obrazi,tanke ručice i nožice,umoran pogled..teško disanje...
Nekada bi stare bake kada bi videle nekog mladića,sličnog izgleda na ulici,upitale bi ga:"Sinko,je li Vam dobro?"

mr

pre 6 godina

Mozda je na Djokovicev poraz uticao i mec Lajovica od juce, ako ga je gledao. Uglavnom, Djokovic je jos daleko od onog nivoa tenisa kojeg smo mogli vidjeti u mecu Lajovic - Gaske.

Ivan

pre 6 godina

Šta bre poklonio, bio je dvaput slabiji. Vreme je da ga zaboravimo.
 (radojko, 9. maj 2018 16:40)

Zasto bi ga zaboravio? U srbiji se izgleda navija za nekoga samo kada mu ide dobro. U suprotnom javni pozivi da se zaboravi, kao u ovom slucaju.

Banderaš

pre 6 godina

Mislim da je završio priču. Šteta,ali od kako je dobio dete sve se promenilo. Isto se i Federeru isto dešavalo,ali Federer ima Švajcarsku istrajnost što Đokoviću nedostaje.

Sima Strahota

pre 6 godina

Gledam mec, gledam Djokovica koji izgleda kao isposnik sa Hilandara i odjednom shvatim da mucim sam sebe, mnogo vise nego sto on muci lopticu jer u glavi i dalje zivi slika Novaka lava,sampiona, zveri koja cepa majicu, teniskog Mocarta i terminatora istovremeno.
Gledanje danasnjeg Novaka je izdaja svih lepih uspomena i neprospavanih noci u kojima smo cekali njegova polufinala i finala.
Tuzan kraj jedne prelepe price.

biće bolje

pre 6 godina

šteta što odustaje od tenisa, nije toliko star, mogao je da napadne Nadala i da ne dozvoli Federeru da uzme sve na zalasku karijere, Nole je ipak superstar ove igre i treba da ode u velikom stilu, mislim da će se vratiti ali moraće da otpiše ovu sezonu

Kostas

pre 6 godina

Svaka cast Novaku a sto se gledanja njegovoh meceva tice za mene su danas svi zavrseni, ne zbog toga sto je izgubio vec zoog toga sto je strasno tvrdoglav u odluci da ne jede meso i dai da dalje saradjuje sa Imazom.

Dejan

pre 6 godina

Svaki povratak je težak.
Možemo svi da pametujemo ,te ovo te ono ali Nole i njegovi znaju šta treba i šta će.
Idemooooo dalje , podrška !!!

Zvezdan

pre 6 godina

ama 10kg je laksi nego kada je bio neprikosnoveni vladar sva 4 grand slem-a Sta tu ima vise dalje analizirati, jel u glavi jel umoran itd... To je kao da odrasli muškarci igraju protiv juniora

Никола87

pre 6 godina

Новаку се нешто десило, и то на нивоу да виталност сасвим буквално и видљиво истиче из њега. Један коментатор овде је пре пар дана приметио како је Новак почео пре времена да стари - коса пуна седих, а он тек '87. годиште. Додуше, и Милош Теодосић је исто годиште и има седе, али је све само не пропао и урушен као Новак. Има и линију сувог прута, делује изгладнело (а нема намеру да се попуни!)... На страну његов тенис, требало би се запитати како ће уопште изгледати за, типа, 10-15 година?

botovi nisu ljudi

pre 6 godina

Ne može salata i vrhunski tenis, ne ide.
(Mik, 9. maj 2018 16:21)
Pozdravila te Serena, jede samo salatu a moze i da igra tenis i nosi Noleta u zubima.
Nazalost, nema ovo veze s ishranom

radica

pre 6 godina

Po meni u narednom periodu Novaku su neophodna još dva člana stručnog tima. Najpre vrstan psihoterapeut koji ce raditi na podizanju njegovog samopouzdanja i medicinski obrazovan stručnjak za ishranu.

Marie

pre 6 godina

Vise nego ikad coveku treba podrska..Mislite da je njemu lako sto gubi? Bio vam je dobar dok je sve osvajao a sad ga pljujete i pametujete..Ne pratim tenis, nisam njegov obozavalac ali postujem coveka,njegov trud i uspehe. A svi vi koji ste ga do juce obozavali treba da se stidite jer ga ne podrzavate

Никола Ђуровић

pre 6 godina

Mora da podigne procenat masti u telu jer ko god nesto zna o tome jasno mu je o cemu pricam. Telo kad probije neku granicu potrosenosti neophodne su mu minimalne zalihe iz telesne masti koje daju dugorocnu snagu u ritmu.. Ne pricam ovo napamet!
neka jede sta hoce ali je suva je krtina i to veoma slabe snage,izgleda namuceno kao sto i jeste. Taj glikogen koji se deponuje kod njega je nizak i ne kvalitrtan za velike napore. Da je mozda monah ili nesto slicno kapa dole ali ovo je protiv zdravlja. Tako da hranu prilagoditi zivotu a ne obrnuto. Nisam ja za ,,pljeska,, teorije ali ovde ga neko opasno smucuje u poslu.
Ja sam veliki fan, pa mi bas zao... bicu presrecan ako se popravi a i ovako zahvalan mu na svim lepim trenucima mog malog zivota!!

Bane

pre 6 godina

(Ragnar L, 9. maj 2018 15:54)

To da častiš kladionicu koliko su ljudi naivni. Nole već eto 5 mesec ne igra bukvalno ništa i to kao kladionica bi trebala da zna. A kad vidiš kvotu očigledno ne realnu onda bi bilo red i iste da častiš.

neko iz mase

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 9. maj 2018 13:56)

Pametno, stavi još! Stavi sve što imaš.
(Rodžere Federeru-Nikad Ne Otpisuj KRALJA, 09. maj 2018 14:10)

Zaboravio si nik da promenis. Sad si ispao smesan sa trolovanjem. Patetican.
(Novosadjanin, 09. maj 2018 15:0)

Испао си ти смешан јер не читаш пажљиво никове. Први ник је у номинативу а други (као обраћање првом) у вокативу.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Лепи Цане, 9. maj 2018 15:21)

Jeste.
(Ackes, 9. maj 2018 15:58)

Samo da dodam komentar.

sasa jokic

pre 6 godina

Suvise loptica bracenih u servis polje.....na zicer Edmundovim forhendima. Fali snage, bas fali. Nije dobro da ispada u prvom ili drugom kolu, ali....idemo dalje. Govor tela je bio dobar, ima volje, i to je bitno.

Gajetano

pre 6 godina

Nije lako biti navijač Novaka Djokovica u ovom trenutku!Što reći?Ne znam, najbolje ništa!
(Vera, 9. maj 2018 16:21)

Vera, nikada nije bilo lako biti navijac Novaka Djokovica.
2007-2008: nacrtao je sebe na teniskoj mapi
2009-2010: katastrofa (hteo da napusti tenis po sopstvenom priznanju)
2011: uzlet u sam vrh
2012-2014: djene-djene, 1 GS po sezoni, a svi smo znali da ih u rukama ima barem 2-3
2015: zacementirao se u sazvezdje najvecih tenisera svih vremena
2016: kompletirao Nole Slem, a onda izjavio da ga tenis bas nesto vise i ne zanima (i time ispunio zelje svih: Mareja za 1. mesto na rang listi, Federera i Nadala za velicanstveni comeback)
2017-2018 (do sada): totalni sunovrat, otpusta pobednicki tim, pa ond Pepe i Agasi, pa Stepanek, Novak svojim izjavama uporno daje laznu nadu navijacima i sponzorima.

E sad, gledajuci poslednja tri turnira na kojima je igrao (MC, Barselona, Madrid) mislim da se vraca. Vraca tim, vraca igru, sada vec ima snage za cela 2 seta. I sto bi rekli u Twin Peaks-u: "The Owls Are Not What They Seem" (iliti, mislim da je u mnogo boljem stanju nego sto se trenutno prikazuje). A zasto to bas mora tako, ne znam.

Pozdrav,

Mirka

pre 6 godina

Novakova noga obima kao Edmundova ruka. Sta vise reci?! Svi na ovom svetu vide da mu fali kilaza osim njega. Da li je to moguce? Vajda mu samo povladjuje, ne suprotstavlja mu se. To ga nece vratiti na pravi put. Treba mu reci, Novace nabaci kilazu pa cemo da radimo. Ali Vajda ce tesko tako nastupiti.

esi mi nola?

pre 6 godina

Kako samo ovi Nolovi protivnici uvek imaju srece kad igraju sa Nolom.Uvek im Nolo pokloni pobedu ili nije bio na svom nivou ili nema srece ili ostane bez snage, goriva, vetar duva samo na njegov deo terena, sunce sija samo njemu u oci.Prekid zbog kise ga poremeti pa protivnik to iskoristi.Ne razumem zasto ne igraju neku igru na srecu, 100% dobijaju umesto da mlate reketom.

zika

pre 6 godina

Ne znam sta da mislim u ovom trenutku,sta je glavni uzrok ovome,da li ima snage ili nema, ali je evidentno da njemu ocajnicki trebaju pobede jer je Nole totalno bez samopouzdanja sto je mozda i najbitnije za njegovu igru i povratak. Ostaje samo da ga podrzimo i nadamo da ce vratiti na staze stare slave. Cekacemo koliko god da treba!
(Filip, 09. maj 2018 16:24)

bravo, svaka cast na komentaru!

Extreminator

pre 6 godina

Novak više nema pobednički instinkt. Ceo drugi set je bio mnogo bolji, do onog brejka Edmunda u trećem nije izgubio nijedan poen na svoj servis u 3 gema. Onda ne koristi one brejk lopte a zatim poklanja svoj servis gem i to je to, sve je bilo gotovo za tren oka. Ranije bi Novak ranjenog protivnika nokautirao bez problema, sad ga vraća u život. Razočaravajuće.

Bogdan

pre 6 godina

Plače mi se kada ga vidim kako igra sada, kako izgleda, kako se kreće, nešto loše se kod njega desilo i to već jako dugo traje...najgore od svega je što njega ne pobeđuju "neki novi klinci" koji će postati top 10 već samo mlađi igrači kojima je žao da ga ponize što su ga pobedili takvog kakav je sada, a on je sad 20% od onog što je bio pre 2 godine, pre Rija i Del Potra u prvom kolu.

veder

pre 6 godina

Uz lošu partiju koju je prikazao još je i poklonio gemove Edmundu. To nije pitanje glave već koncentracije i nonšalantnosti. Nema onog žara i volje kod Novaka, nema udarca, igra dosadan tenis, bezidejan je, a priznaćete to nismo navikli od njega, već da nas oduševljava. Ispustiti tolike brejkove protiv običnog tenisera kao što je Edmund jest u neku ruku jako loša poruka koju šalje. Sad će svi teniseri da grizu kad igraju protiv njega, tako da ako želi povratak mora da igra 300 odsto kako bi dobio prosečne igrače, ali to ćemo tek da vidimo.
Najgore od svega je što on nema snage ni za dva seta, a kamoli za više. Disao je na škrge u trećem setu, a to je bio znak da ga ovaj napadne, tako se i desilo. Novak nema snage i to je uzrok svim porazima do sada. Ne znam čime se hrani ali sportista mora biti fizički maksimalno spreman, što on trenutno, već skoro dve godine nije.

dakiliz

pre 6 godina

Najgore je saznanje da mu ništa ne fali u fizičko-taktičkom aspektu.Tu je trenutno na poziciji na kojoj i jeste zvanično,bar među prvih 15.Ali šta je alarmantno ono što naglašavam duže vreme šta je najvažnije u tenisu je glava. Tu je na nivou ispod 200og mesta ali bukvalno ne preterujem.Lik u završnom setu ima u prva tri svoja servis gema 12/12.I onda napravi superpočetničku grešku i odmah raspad sistema,to mu ne izlazi iz glave i čim se suočio sa break loptom naravno da je nije odbranio jer mu je ove godine učinak 0% odbranjene break šanse.A još prethodno ne iskoristi 3 vezane ali vezane i to na šljaci ajd da je na travi to je malo teže već na zemlji i to protiv limitiranog igrača.

Лепи Цане

pre 6 godina

До овога не би дошло да је изгубио од Нишикорија... шта сад да радимо...

nex

pre 6 godina

Jel ima nekogda mu kaze nema snage,one bazicne. Ja zaista nisam mrzitelj,ali ovo je toliko ocigledno.
Ovaj kao da udara tenisku lopticu ,a Novak onu za bejzbol.

Dobros-AV

pre 6 godina

Male su sanse za Noleta, na zalost. Gledao sam Edmunda danas. Forhend razbija kao niko, udarci ravni i duboki, lopta ostaje nisko na sljaci.... Hmmmm bice cupavo!!! Servis solidan, duge razmene skoro sve njegove. Nije mi jasno kako je Rus oupste dobio tih par gemova u prvom setu. I u njima je Kajl bio bolji. Nole je naravno, druga prica.... Ako odigra kao sto je igrao do sunovrata. Ipak, to se nece desiti. Ovakav igrac u drugom kolu mu mas nije legao. Steta!
(Dobros-AV, 8. maj 2018 22:51)
Preporučujem (+12)Ne preporučujem (-30)

Molim? Imate neko pitanje u vezi sa mojim komentarom od juce? Samo pitam.
Luzeri. I vas 30 'minusasa' i Nole zajedno. Vidimo se na sledecem turniru, samo onda morate dobro da procitate sta sam napisao, jer ce opet da bude.... znate sta. Nemate pojma o tenisu, samo se palite. Covek je totalno odsutan na terenu, a i bice jos jedno vreme. Mozda i zauvek prestane. Bilo bi bolje.

slow

pre 6 godina

u trecem setu,kod rezultata 2-2 ,Novak ima 3 brejk lopte i konstantno ali konstantno vraca loptu Edmundu na bekhend ..istina da je to Edmundu slabiji udarac ali ne igra tako jedan sampion ,bez zelje da ga napadne ,da raspali po loptici kao sto bi stari Novak uradio...bojim se da je stvarno limit za Noleta 2 ili 3 kolo...

N

pre 6 godina

Jednostavno Novak ne moze da ostvari prednost svojim udarcima. Ni forhendom, ni behendom. Vidljivo je da nema snage u tim udarcima. Dakle, necu da ulazim u detalje i ishranu. Kazem ono sto vidim gledajuci mec- nema dovoljno snage! Mora da se pojaca ishrana i rad u teretani da bi se vratili i rezultati. Sve je to proces koji traje da bi se vratio kompletan onaj stari igrac, gladan, motivisan i strpljiv Nole.

sakupljač minusa

pre 6 godina

Niko mu nije rekao da Rafa nije u njegovom delu žreba, pa se zeznuo. Korak napred pa dva nazad. I pored toga što nema pola igrača iz samog vrha, on ne može ništa da uradi. Malo ozbiljniji test i gotov je.

Fenomen

pre 6 godina

Ne Znam zasto Novak toliko zuri sa povratkom...ne moze na silu legendo, pripremi se maksimalno pa onda...Pogledaj Federera...preskoci celu sezonu na jednoj podlozi, a onda pocisti sve redom. To je receipt I za Tebe Novace...hajde majstore, verujemo u Tebe.

гледање у шољу 50динџи

pre 6 godina

Reko ja da ko pobedi u duelu Nisikori-Djokovic ispada od Edmunda u narednom kolu. Nisam gledao Noleta, ali ne treba od njega ocekivati neke vanserijske rezultate. Barem dogodine, ako ne batali tenis pre toga. ;)

novica

pre 6 godina

Šta znači ono u naslovu "Novak poklonio..."?
Vidi se lepo da čovek ne može bolje i da svim sopstvenim silama pokušava da se vrati, ali jednostavno ne ide.
Zašto onda takav naslov koji nije fer prema protivniku? Edmund je potpuno zasluženo dobio ovaj meč i treba mu čestitati.

Don Serdjo

pre 6 godina

...sve ovo je malo previse...sve razumijem ali ovakvi porazi su ipak nesto nevidjeno...bili su povredjeni i Nadal, Federer, Del Potro...al ovakve blijede partije niko nije pruzao osim Novaka...problem je i tijelo i psiha...sta god on pricao...to se jasno vidi!!!

Nikola

pre 6 godina

KATASTROFA! Definitivno nema povratka a pogotovu na ovaj način. Novak je i dalje totalno nespreman i fizički i psihički. Kako objasniti da od tri vezane brejk šanse nije iskoristio ni jednu? I dalje mislim da Novak ne trenira dovoljno i nije posvećen tenisu. Sve ovo što mu se događa, smatram njegovom brukom i blamažom. Pravi i istinski šampioni to sebi ne bi dozvolili, a za to su primeri Nadal i Federer.

Mile

pre 6 godina

@Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon 
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 09. maj 2018 13:56) 

Поклон за кладионицу.
(Лепи Цане, 09. maj 2018 14:16)

Misliš? Nikad lakše zarađene pare, hvala Nole, hvala Edmund.

СЕНОВИЋ

pre 6 godina

Као и што су неки јуче прогнозирали да је његов максимум до другог кола.

realan i nepristrasan

pre 6 godina

iskreno, ovaj rezultat je nerealan i Novak je ovo trebao rutinski da privede posao kraju, zasto nije, e upravo je to zackoljica, edmund nije nimalo naivan ptotivnik i nije neko ko ce sam sebe pobediti, pocistio je medvedeva 6:4 i 6:0, ta zackoljica je da je on sada trenutno na nekih 90% forme, neki misle da preterujem ali ne, tih 10% prave razliku kao da je 110% u pitanju, igra i donekle kondicija koja je jos uvek mislim najveci problem su negde tu, ali treba vremena, mislim da ce on ipak pronaci nov put Do vrha.. ne treba pljuvati nego ga treba podrzati, davati mu motivaciju na svakom koraku, vidi se napredak, to ne moze da se ospori, ono protiv Tima u Monte karlu je bilo daleko losije, danas i on zna da je izgubio dobijen mec.. glava je cudo!!!

petar

pre 6 godina

Posle pada na listi od ponedeljka vise nece igrati na glavnim terenima prva 3 kola tako da ga vise necemo ni gledati+sto ce mu protivnici biti jos tezi na pocetku.

Dragan

pre 6 godina

Novi pad Novaka u igri.Vidi se da nema snage.Nije on jos bi blizu onr svoje igre.Poraz od Edmunda ga baca na 19 poziciju, a posle Rima nema ga u top 20. Sta ima da trazi na RG.
Posle RG, Novak nece biti ni u top 30. Sta se to desava sa Novakom.Nesto nikako ne funkcionise u Novakovoj glavi, to je ocigledno.Ovaj tim sto se vratio da mu pomogne do RG, izgleda uzalud.Novak ne moze da veze dva meca na visokom nivou, to smo jos jednom danas videli.U svakom slucaju je danas u trecem setu i petom gemu na izgubljene tri brejk lopte, poklonio mec i pobedu Edmundu.Novak treba da razmisli dobro kako dalje, cinjenica je da ovako ne ide.Novak tone sve vise i vise a posle RG, Novak je van top 30. Daj boze da gresim.

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Kad sam procitao veliki pad pomislio ispada jz top 20, mozda i 30, kad ono 6 mesta. Tih 6 mesta de nadoknade jednim dobrim turnirom

milutin

pre 6 godina

Nema još povtatka, zbog toga što Novak nema treninga.
Fali trčanje, naročito snaga u udarcima.
Fali kondicija.
No, to on najbolje zna, a teniser tog ranga nesmije propustiti 0:40, kad stvori takvu šansu. Šansu za meč. On je to uradio i izgubio. Do sada sam imao nadu, odsada ne.
Volio bih da se vrati, ali....iako znam da svoj nekadašnji nivo neće dostići i da se vrati pobjedama. To je bio tenis koji niko nije igrao. Zbog toga je šteta.

Filip

pre 6 godina

Jednostavno fizicki je pao to je najveci problem. Ako ne zeli da se hrani drugacije bolje penzija nego ova rekreativna igra.
(Dacha, 09. maj 2018 

Ti i ostali ste dosadni sa ishranom.Mora da kada si bio mali roditelji su ti pricali da moras da jedes meso da budes jak i naravno spanac da budes kao Popaj koji ima misice. Kod Novaka je sada glava u pitanju i odsutnost a i kondicija.Brze noge i brz dolazak na lopticu. Novak nije dizac tegova i bacac kugle i kladiva da mu treba misicna masa

botovi nisu ljudi

pre 6 godina

Novak odigra vrhunski protiv Nisikorija i dva dana posle izgubi od Edmonda. Stvarno mi neke stvari nikad nece biti jasne.
(mladost, 9. maj 2018 15:57)

I sta je tu nejasno? Lik nema potrebnu zelju, motivaciju, koncentraciju. Pojavi se to tu i tamo na kratko ali ga jos brze pusti.
Sportisti se dele na one koji se takmice protiv samih sebe (sopstvenih limita i rekorda) i one koji se takmice protiv drugih. On je potonji, a posto je pobedio sve druge, zaradio gomilu para - to je to, ovo sad je na silu i sto misli da jos voli/zeli da igra.

milke

pre 6 godina

Sve je ovo posledica neverovatnog samozadovoljstva nakon osvajanja Rolan Garosa, posle cega je prestao ozbiljno da trenira. Zbog toga ga je prvo napustio Beker, a onda je sve krenilo nizbrdo i jos se nije zaustavilo. Tako je u zivotu "sve se vraca, sve se placa". Sada mu se desava tacno ono sto je zasluzio.

bata

pre 6 godina

Rece Jelena jutros na TV kad Novak krene na posao , a voditelj iznenadjen kaze NA POSAO kako to ruzno zvuci. To je upravo najbolji opis igre NDJ, igra kao da je na poslu a ne iz strasti i ljubavi prema sportu.

Autolakirer

pre 6 godina

Novace ne muci vise ni sebe ni tvoje navijace
Batali tenis posveti se Jeleni, deci, bratu Marku i svojim restoranima. Ni dva meca za redom ne mozes da dobijes.Batali treninge u Beogradu, voznju kajakom

iznenada

pre 6 godina

Samo sto sam usao u kucu vidim zadnji poen. Mislio sam da ce ovoga dobiti ali tesko Gofana , ali ..
Izgleda da Novak nije hteo da pozdravi publiku, skromno je tek skoro na izlasku podigao ruku. Da li je bilo nesto ne sportski.

Džoni

pre 6 godina

Nole odprilike na nivou Tipse i Viktora, nema ga nigde pa malo bljesne pa opet nestane. Biće to veoma težak povratak u vrh jer će sada zbog renkinga imati sve jače protivnike na startu turnira. Mnogi autsajderi upisaše u ovo zadnje vreme pobede nad Noletom pa i ovaj Edmund. Koliko je bio nepobediv čak i za Nadala i Federera toliko je sada pobediv za svakoga u prvih 200 na ATP listi.

Filip

pre 6 godina

Ovo je potpuno preslikan mec kao protiv Klizana u Barseloni. Los prvi set, odlican drugi, dobar do polovine treceg,i onda kada se lomi na 4:3 popusta i pravi velike greske i poklanja pobedu protivniku. Kljucan poen je na 2:2 i 30:40 za Novaka kada salje jedan ne toliko tezak bekhend u aut i to je kraj i najbolji pokazatelj u kakvoj se formi Novak trenutno nalazi i koliko nema samopouzdanja. Nijednu loptu kad se lomi nije smeo da udari i napadne nego samo prebacuje preko mreze i ceka gresku,sto malo bolji igraci naravno koriste. Ne znam sta da mislim u ovom trenutku,sta je glavni uzrok ovome,da li ima snage ili nema, ali je evidentno da njemu ocajnicki trebaju pobede jer je Nole totalno bez samopouzdanja sto je mozda i najbitnije za njegovu igru i povratak. Ostaje samo da ga podrzimo i nadamo da ce vratiti na staze stare slave. Cekacemo koliko god da treba!

Pepe Imaz poraz Imas

pre 6 godina

Razlog zašto je Lajović glatko izgubio od Novaka u MK treba tražiti u Dušanovoj glavi. Da je tad bio opušten kao juče protiv Gaskea glatko bi počistio Novaka.

ban

pre 6 godina

"A sad adio, a sad adio, i ko zna gde i ko zna kad". E to ti je Srpski mentalitet, gledam Federera i Nadala, godinama gubili pa se vratili. A ovaj nas se vise ne vraca, tone sve nize i nize. Krenuo stopama Jelene Jankovic. Kamo srece da je napustio tenis kada je bio na vrhu, otisao bi kao covek. Ovako ostaje da nervira i nas i njega.

analiticar

pre 6 godina

Ako se iko seca, pre godinu dana sam rekao da ce Nole lagano, ali sigurno ispasti iz prvih 20, a evo, samo godinu dana kasnije on ce biti 18. na ATP listi, a uskoro i van prvih 20! Nema njemu pomoci, ona pobeda nad Nisikorijem nije bila do Noleta, vec do Nisikorija, cim mu naidje iole raspolozen teniser iz prvih 150 Novak sigurno gubi mec! Vidi se nesigurnost, nedostatak snage, kondicije, koncentracije, sve u svemu, blagi ocaj! I nije korektno reci kako je Nole nekome poklonio pobedu, jer ga je Edmund teniski nadigrao i sasvim zasluzeno pobedio!

no name

pre 6 godina

Ljudi on ako se trzne do Roland Garosa nema od njegovog povratka nista,a on vec kuca na vrata ,pobjedama se stice samopouzdanje ,mislim da je gotov definitivno kao optimista veliki ovo kazem cao zdravo prijatno dovidjenja!

Ackes

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 9. maj 2018 13:56)

Pametno, stavi još! Stavi sve što imaš.
(Rodžere Federeru-Nikad Ne Otpisuj KRALJA, 09. maj 2018 14:10)

Zaboravio si nik da promenis. Sad si ispao smesan sa trolovanjem. Patetican.
(Novosadjanin, 09. maj 2018 15:0)

Испао си ти смешан јер не читаш пажљиво никове. Први ник је у номинативу а други (као обраћање првом) у вокативу.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Лепи Цане, 9. maj 2018 15:21)

Jeste.

ms

pre 6 godina

Hvala i dovidjenja. Ove godine on se tenisa nece naigrati, jedan set moze da odigra na nekom nivou, ostalo rasulo. samo pojacati treninge pa od nove sezone sta bude..

Vlada

pre 6 godina

Zašto se Novak bruka, to mi neće biti jasno.Jeste da je imao neugodnu povredu,da je dosta vremena proveo van terena, ali ako već vidi da ne ide, da je povratak težak, onda se časno povučeš. Ostvario je Novak toliko velikih pobeda i rezultata, osvajao velike turnire, ne sme da dozvoli da mu se nedorasli teniseri rugaju ovakvim ili sličnim pobedama protiv njega.
Novak je veliki teniser, svetsko ime i mora da razmisli da li je vreme da se oprosti ili ako želi povratak onda da uloži sve u pripreme i fizičku spremnost. Ovako kako danas Novak izgleda to je teško i tužno za gledanje.

NELE

pre 6 godina

Djokovicu gledati tebe dok igras mec je uzalud potroseno vreme....Kada prodjes u 1/4 finale je senzacija,kada ispadnes u 1/16 finale ili 1/8 finale je postalo uobicajno...

Лепи Цане

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon  
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 9. maj 2018 13:56)  

Pametno, stavi još! Stavi sve što imaš. 
(Rodžere Federeru-Nikad Ne Otpisuj KRALJA, 09. maj 2018 14:10) 

Zaboravio si nik da promenis. Sad si ispao smesan sa trolovanjem. Patetican.
(Novosadjanin, 09. maj 2018 15:0)

Испао си ти смешан јер не читаш пажљиво никове. Први ник је у номинативу а други (као обраћање првом) у вокативу.

jackie

pre 6 godina

Mogu sve da razumem, forma, samopouzdanje itd., ali čovek da ne može da dovede kondiciju na zavidan nivo (da bar jedan turnir ne ispadne zbog pripremljenosti) za ovoliko vremena, to ne mogu da razumem.
Danas mu je pao intenzitet sredinom trećeg seta i veliki broj lopti je bio kratak i mlak.

ćamil

pre 6 godina

Edmund se nije ni radovao. Djokovic postao redovna mušterija više nego prosečnim teniserima,uz dužno poštovanje. O madridskoj publici ne vredi trošiti reči-uvek me podsete da su i Englezi u nečemu dobri,a to je kultura navijanja. Sve u svemu,Djokovic se neće vratiti na vrh,i što pre to prihvatite,biće svima lakše.

BGcity

pre 6 godina

@Batko, trole sto visis na nasem sajtu i pljujes Noleta? Briga nas za neku tvoju objektivnost, mi navijamo da Srbin pobedi kao i u svakom sportu, ne razumem sta ne razumes. Idi na neke druge sajtove, strane, sta znam koje, i komentarisi "strucno" kad si veliki kriticar, navijaj za koga hoces. Nama je nashe najbolje, kraj priche.

nolefan

pre 6 godina

Uvek sam bio na strani Novaka.Ali ovde se nesto cudno desava sa njim.On dva meca ne moze da odigra.Sluzi za napucavanje.Sta li ce sada da izjavi

Mladen

pre 6 godina

Nema Novak igru i glavu za nesto vise, treba tu jos da se trenira. Mada najveci problem je sto su protivnici izgubili strah od njega. To znaju svi veliki sportisti, prptivnik izgubi mec pre nego sto krene, zbog straha i postovanja. Novak je sad to izgubio, nema ko ga nije pobedio u poslednje vreme...

Kanidja PG

pre 6 godina

Zgazice ce ga Nole tempom u 2 i 3 setu.Što duži meč bolje za njega.Tako se stiče kondicija najbrže,samo treningom to ne može.Neka se spremi Gofan.

Novosadjanin

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon 
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 9. maj 2018 13:56) 

Pametno, stavi još! Stavi sve što imaš.
(Rodžere Federeru-Nikad Ne Otpisuj KRALJA, 09. maj 2018 14:10)

Zaboravio si nik da promenis. Sad si ispao smesan sa trolovanjem. Patetican.

ms

pre 6 godina

Svi ga razbijaju kao da je juce poceo igrati. Bas, bas je los i tesko je gledati sta je ostalo od nekada zverine koje su se svi plasili. :(

Planetarna dominacija

pre 6 godina

Kao što sam i rekao, Djole dominira i dobija ovo glatko.
Prvi set je bio samo lagano zagrevanje, da se protivnik opusti, a sada ide klasično brisanje patosa.
Nije ovaj momak Emdund kriv, što je naleteo na teniskog supermena.
To je dobro i za njega, naučiće nešto i biti još bolji.
Rafi u narednoj rundi, neće pomoći ni kožne gaće.
Naravno, ako se Monfils ne bude blesavio, neće ni stići do Djoleta i gledaće na TV-u, kako se vraća neprevaziđeni kralj.

Stefan

pre 6 godina

Враћа се звер! Пустио га први и трећи сет да се понада и опусти, сад се пали машина и креће гаж...Oh, wait...

xxx7

pre 6 godina

rekoh ja posle proslog meca,polako sa euforijom,Nisikori se isto vraca iz povrede,i realno igrao je los mec, alii neee, odmah ste poceli, "izadjite misevi", "idemo na titulu" itd,i sta cemo sad? Ovo je bilo sve vidljivo u prvom mecu,samo ko je realan i ko je hteo da vidi,mogo je. Novak igra malo bolje,ali idalje to nije nesto cega ostali treba da se plase.

remax

pre 6 godina

Nole rutinski dobija drugi set a ovde već krenule žalopojke.
Naša posla..
Masa ljudi kao da nikad nije odgledala jedan meč od početka do kraja.
I ne mislim samo na tenis, isto je i sa drugim sportovima.

srculence

pre 6 godina

Bez ikakvog borbenog duha. Sila opet nadmocna nad opipljivim pokretima.
Jedino odlazak Vajde bi mogao da ukaze Novaku da se ovako slabasan blamira i da tu nema povratka.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Gledajte drugi set, ja verujem vratiće se Novak, a vaše komplekse nabijajte negde drugde

U drugom setu Novak se vraca, Novak onaj stari bla bla, a sta kazete za prvi set nolobotovi? Cim njihov idol dobije set ubedljivije od 6:4 odmah pisu kako se teniser iz Monaka vratio u staru formu, smehotresno.
I kako to da neko ko navija za King Federera, najboljeg i najtrofejnijeg tenisera moze da ima komplekse, komplekse od koga, zbog cega? Kao sto rekoh, smehoteka.

Mikii

pre 6 godina

Ovo je zicer! Ako mi mama da 1000 dinara sve cu dati na Edmunda.
(Mikii, 09. maj 2018 14:02)

Nekoliko puta sam vec pisao duhovitim komentatorima poput tebe da nemam majku. Hajde da malo sjasemo s takvim komentarima, je l' moze? Nadjite neku drugu ideju, valjda nemate bas svi 12 godina, pa da ste na tom infantilnom nivou inteligencije, pobogu.

Eidos

pre 6 godina

Mnogi od vas ne znaju ni sta znaci psihologija.. Naime,ako se pogleda dobro,Novak cesto izgubi prvi gem na svoju servu u poslednje vreme,samo da bi ga u sledecem vec vratio. To znaci sledece,covek radi na mentalnom ojacavanju,a kud ces bolje od izgubljenog servisa na pocetku meca,a potom morati osvojiti gem na protivnikovu servu.Tako se mentalno jaca,a ne kada nekoga oduvas lagano. Novak je toga svestan,i neke od gemova "svesno" izgubi !

Rodžere Federeru-Nikad Ne Otpisuj KRALJA

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 9. maj 2018 13:56)

Pametno, stavi još! Stavi sve što imaš.

hm

pre 6 godina

Nista novo. Prvo kolo nekako, drugo muka, a, ako dodje do treceg to je to. Izgubio je dosta na misicnoj masi. On za igranje na 3 dobivena seta nema snage za niti jedan mec, ako se isti samo malo zakomplikuje. Sa time da ovaj mesec puni 31 godinu. Nije to mnogo, ali tu mnogo tenisera koji su u daleko boljoj fizickoj formi pocnu da batale tenis i da biraju turnire. Nole bi morao da nabaci bar 10ak kg, nabije sa tom masom kondiciju, a godine ne 'pitaju/cekaju'.

mima

pre 6 godina

Svi vi koji ste dizali Noleta u nebesa posle pobede nad ranjivim i rovitim Nisikorijem, malo ste se zaigrali. Nole je negde igrom izmedju 20-50 mesta na ATP-u. Ovo ce izgubiti 2:0 glat. Nisam hejter , nego jednostavno realno sagledavam stvari. Ako mu ovi turniti pomognu da udje u formu i uzme AO 2019 skidam kapu, ali tesko. Ni Rafa , a ni Fed se nisu ovako mucili kao Nole sada, a i oni su imali momente slabosti.

holivudski frizer

pre 6 godina

tajna nada u Noletovu pobedu neda mi mira ! Ako pobedi reci cemo samo Tja pobedio je. Nema onog zara za Noletom vise kao nekada ali tajna nada ipak postoji Vratice se Dr Zar !

Mikii

pre 6 godina

Ovo je zicer! Ako mi mama da 1000 dinara sve cu dati na Edmunda.
(Mikii, 09. maj 2018 14:02)

Nekoliko puta sam vec pisao duhovitim komentatorima poput tebe da nemam majku. Hajde da malo sjasemo s takvim komentarima, je l' moze? Nadjite neku drugu ideju, valjda nemate bas svi 12 godina, pa da ste na tom infantilnom nivou inteligencije, pobogu. (Mikii, 9. maj 2018 14:24)

Zao mi je zbog toga, ali kako ja to mogu da znam? Mi se nikada nismo upoznali. Ja sam pisao o sebi. Ako ti smeta što imamo isti nick, ne mogu ti pomoći. Nemaš copyright na to. I meni su pedeset puta ukrali ili prisvojili nick, pa šta.

Лепи Цане

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 09. maj 2018 13:56)

Поклон за кладионицу.

Jumko

pre 6 godina

Ovo je zicer! Ako mi mama da 1000 dinara sve cu dati na Edmunda.
(Mikii, 9. maj 2018 14:02)

Ja sam prekjuce pukao na Nisikoriju, inace bih ti pozajmio.

Darko

pre 6 godina

I to je to.Njegov domet je drugo kolo prvog seta.Do tada ima snage.Svi vi koji razmisljate o veganstvu ili vegetarijanstvu pogledajte sto je to isto napravilo od najboljeg sportiste na svijetu.Izdusio ko probusena lopta.

Ivan kg

pre 6 godina

Covece batali tenis i ne blamiraj se vise. Bez ikakve ironije, samo realno posmatram, ne gledam te cesto i zato mogu da vidim da nisi ni 30 posto igrac kakav si nekada bio.

Maci i dječaci

pre 6 godina

Gotov je. Nema snage, ne može da parira Edmundu u razmenama. Uopšte nema razlike u odnosu na ranije mečeve. Ovi mladi ga se uopšte ne plaše. Samo je jak na jeziku, priča kako ozbiljno trenira, a Edmund mu pošalje balon a Nole nema snage da zakuca.

Stefan

pre 6 godina

Распала му се игра? Мислите на ону која не постоји још мало па две године? Кад год се досад "звер враћала" у следећем колу завршавала је у кавезу.

g.din noloek boloek dodatni

pre 6 godina

Hvala vam iz redakcije sto se toliko trudite da prostor za komentare bude prijatan! Da je onda davno bilo vise ljubavi, mozda ne biste sve radili sto vam se kaze!

Jumko

pre 6 godina

Ovo je zicer! Ako mi mama da 1000 dinara sve cu dati na Edmunda.
(Mikii, 9. maj 2018 14:02)

Ja sam prekjuce pukao na Nisikoriju, inace bih ti pozajmio.

novica

pre 6 godina

Šta znači ono u naslovu "Novak poklonio..."?
Vidi se lepo da čovek ne može bolje i da svim sopstvenim silama pokušava da se vrati, ali jednostavno ne ide.
Zašto onda takav naslov koji nije fer prema protivniku? Edmund je potpuno zasluženo dobio ovaj meč i treba mu čestitati.

Sima Strahota

pre 6 godina

Gledam mec, gledam Djokovica koji izgleda kao isposnik sa Hilandara i odjednom shvatim da mucim sam sebe, mnogo vise nego sto on muci lopticu jer u glavi i dalje zivi slika Novaka lava,sampiona, zveri koja cepa majicu, teniskog Mocarta i terminatora istovremeno.
Gledanje danasnjeg Novaka je izdaja svih lepih uspomena i neprospavanih noci u kojima smo cekali njegova polufinala i finala.
Tuzan kraj jedne prelepe price.

analiticar

pre 6 godina

Ako se iko seca, pre godinu dana sam rekao da ce Nole lagano, ali sigurno ispasti iz prvih 20, a evo, samo godinu dana kasnije on ce biti 18. na ATP listi, a uskoro i van prvih 20! Nema njemu pomoci, ona pobeda nad Nisikorijem nije bila do Noleta, vec do Nisikorija, cim mu naidje iole raspolozen teniser iz prvih 150 Novak sigurno gubi mec! Vidi se nesigurnost, nedostatak snage, kondicije, koncentracije, sve u svemu, blagi ocaj! I nije korektno reci kako je Nole nekome poklonio pobedu, jer ga je Edmund teniski nadigrao i sasvim zasluzeno pobedio!

Rodžere Federeru-Nikad Ne Otpisuj KRALJA

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 9. maj 2018 13:56)

Pametno, stavi još! Stavi sve što imaš.

Nikola

pre 6 godina

KATASTROFA! Definitivno nema povratka a pogotovu na ovaj način. Novak je i dalje totalno nespreman i fizički i psihički. Kako objasniti da od tri vezane brejk šanse nije iskoristio ni jednu? I dalje mislim da Novak ne trenira dovoljno i nije posvećen tenisu. Sve ovo što mu se događa, smatram njegovom brukom i blamažom. Pravi i istinski šampioni to sebi ne bi dozvolili, a za to su primeri Nadal i Federer.

Никола Ђуровић

pre 6 godina

Mora da podigne procenat masti u telu jer ko god nesto zna o tome jasno mu je o cemu pricam. Telo kad probije neku granicu potrosenosti neophodne su mu minimalne zalihe iz telesne masti koje daju dugorocnu snagu u ritmu.. Ne pricam ovo napamet!
neka jede sta hoce ali je suva je krtina i to veoma slabe snage,izgleda namuceno kao sto i jeste. Taj glikogen koji se deponuje kod njega je nizak i ne kvalitrtan za velike napore. Da je mozda monah ili nesto slicno kapa dole ali ovo je protiv zdravlja. Tako da hranu prilagoditi zivotu a ne obrnuto. Nisam ja za ,,pljeska,, teorije ali ovde ga neko opasno smucuje u poslu.
Ja sam veliki fan, pa mi bas zao... bicu presrecan ako se popravi a i ovako zahvalan mu na svim lepim trenucima mog malog zivota!!

Don Serdjo

pre 6 godina

...sve ovo je malo previse...sve razumijem ali ovakvi porazi su ipak nesto nevidjeno...bili su povredjeni i Nadal, Federer, Del Potro...al ovakve blijede partije niko nije pruzao osim Novaka...problem je i tijelo i psiha...sta god on pricao...to se jasno vidi!!!

bata

pre 6 godina

Rece Jelena jutros na TV kad Novak krene na posao , a voditelj iznenadjen kaze NA POSAO kako to ruzno zvuci. To je upravo najbolji opis igre NDJ, igra kao da je na poslu a ne iz strasti i ljubavi prema sportu.

ćamil

pre 6 godina

Edmund se nije ni radovao. Djokovic postao redovna mušterija više nego prosečnim teniserima,uz dužno poštovanje. O madridskoj publici ne vredi trošiti reči-uvek me podsete da su i Englezi u nečemu dobri,a to je kultura navijanja. Sve u svemu,Djokovic se neće vratiti na vrh,i što pre to prihvatite,biće svima lakše.

BGcity

pre 6 godina

@Batko, trole sto visis na nasem sajtu i pljujes Noleta? Briga nas za neku tvoju objektivnost, mi navijamo da Srbin pobedi kao i u svakom sportu, ne razumem sta ne razumes. Idi na neke druge sajtove, strane, sta znam koje, i komentarisi "strucno" kad si veliki kriticar, navijaj za koga hoces. Nama je nashe najbolje, kraj priche.

Лепи Цане

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon  
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 9. maj 2018 13:56)  

Pametno, stavi još! Stavi sve što imaš. 
(Rodžere Federeru-Nikad Ne Otpisuj KRALJA, 09. maj 2018 14:10) 

Zaboravio si nik da promenis. Sad si ispao smesan sa trolovanjem. Patetican.
(Novosadjanin, 09. maj 2018 15:0)

Испао си ти смешан јер не читаш пажљиво никове. Први ник је у номинативу а други (као обраћање првом) у вокативу.

Zvezdan

pre 6 godina

ama 10kg je laksi nego kada je bio neprikosnoveni vladar sva 4 grand slem-a Sta tu ima vise dalje analizirati, jel u glavi jel umoran itd... To je kao da odrasli muškarci igraju protiv juniora

radica

pre 6 godina

Po meni u narednom periodu Novaku su neophodna još dva člana stručnog tima. Najpre vrstan psihoterapeut koji ce raditi na podizanju njegovog samopouzdanja i medicinski obrazovan stručnjak za ishranu.

Burgiba

pre 6 godina

"Od Noletovog povratka mislim da je samo protiv Cunga i mozda jos jedan mec igrao po prijatnom vremenu , sve ostale po najvecem suncu . To je i odgovor ATP-a da li zeli Novakov povratak u vrh . Sa takvim tretmanom i pored jos mnogo problema koje ima sam Novak povratak na vrh ne samo da je tezi , nego izgleda i nemoguc .
(Andrea Djani, 9. maj 2018 19:06)"

Da, a to sto je Novak imao skoro 2 dana pauze izmedju meceva, a Edmund ni ceo dan?... i to je urota protiv Novaka... Ceo svet se urotio protiv nas, zato i mrzimo sve i svakoga.

Вељко

pre 6 godina

@Filip >>
Dečko,ovde niko ne piše o bildovanju,nekih 100 kg mase.Đoković uopšte ne izgleda zdravo a daleko je od izgleda vrhunskog sportiste,profesionalca.
Upali obrazi,tanke ručice i nožice,umoran pogled..teško disanje...
Nekada bi stare bake kada bi videle nekog mladića,sličnog izgleda na ulici,upitale bi ga:"Sinko,je li Vam dobro?"

Pepe Imaz poraz Imas

pre 6 godina

Razlog zašto je Lajović glatko izgubio od Novaka u MK treba tražiti u Dušanovoj glavi. Da je tad bio opušten kao juče protiv Gaskea glatko bi počistio Novaka.

esi mi nola?

pre 6 godina

Kako samo ovi Nolovi protivnici uvek imaju srece kad igraju sa Nolom.Uvek im Nolo pokloni pobedu ili nije bio na svom nivou ili nema srece ili ostane bez snage, goriva, vetar duva samo na njegov deo terena, sunce sija samo njemu u oci.Prekid zbog kise ga poremeti pa protivnik to iskoristi.Ne razumem zasto ne igraju neku igru na srecu, 100% dobijaju umesto da mlate reketom.

Autolakirer

pre 6 godina

Novace ne muci vise ni sebe ni tvoje navijace
Batali tenis posveti se Jeleni, deci, bratu Marku i svojim restoranima. Ni dva meca za redom ne mozes da dobijes.Batali treninge u Beogradu, voznju kajakom

Darko

pre 6 godina

I to je to.Njegov domet je drugo kolo prvog seta.Do tada ima snage.Svi vi koji razmisljate o veganstvu ili vegetarijanstvu pogledajte sto je to isto napravilo od najboljeg sportiste na svijetu.Izdusio ko probusena lopta.

ban

pre 6 godina

"A sad adio, a sad adio, i ko zna gde i ko zna kad". E to ti je Srpski mentalitet, gledam Federera i Nadala, godinama gubili pa se vratili. A ovaj nas se vise ne vraca, tone sve nize i nize. Krenuo stopama Jelene Jankovic. Kamo srece da je napustio tenis kada je bio na vrhu, otisao bi kao covek. Ovako ostaje da nervira i nas i njega.

bili andol

pre 6 godina

@kluzo
Novak se u Srbiji obozava do granica ludila,proteklih desetak godina za narod drugi sportista gotovo ne postoji,njemu se ne zamera vise neigranja za reprezentaciju,dok jedno neigranje se Jokicu konstantno spotice,njemu se ne zamera saradnja sa Vucicem,dok Ivanu Spanovic urnisemo u komentarima za istu stvar,njega kao coveka koji se bavi objektivno perifernim stvarima ovde porede sa najvecim velikanima u istoriji ove zemlje,dakle podrska nacije kakvu verovatno nije doziveo ni jedan sportista od svog naroda otkad je sporta.I sad zbog toga sto se normalno kritikuje njegova losa igra i konstantni porazi od mnogo losijih igraca,sto je apsolutno prirodno,narod ne valja i zasluzuje lose.Pa sta onda zasluzuju ostale nacije koje se daleko manje cimaju zbog sporta i sportista?Pa pola Amerikanaca nemaju pojma ko je Majkl Felps verovatno najveci sportista ikad.Idolatrija u vezi Novaka je ovde odavno usla u domen patologije,pritom je potpuno iracionalna jer naciju tenis uopste ne zanima vec se Novak posmatra kao neko zbog koga nas zapad kome ocajnicki tezimo satro gleda drugacije,sto samo pokazuje koliko nemamo samopostovanja kao nacija plus pokazuje koliko smo skloni manipulisanju i koliko smo opsednuti bogatima i slavnima.

petar

pre 6 godina

Posle pada na listi od ponedeljka vise nece igrati na glavnim terenima prva 3 kola tako da ga vise necemo ni gledati+sto ce mu protivnici biti jos tezi na pocetku.

Ivan

pre 6 godina

Šta bre poklonio, bio je dvaput slabiji. Vreme je da ga zaboravimo.
 (radojko, 9. maj 2018 16:40)

Zasto bi ga zaboravio? U srbiji se izgleda navija za nekoga samo kada mu ide dobro. U suprotnom javni pozivi da se zaboravi, kao u ovom slucaju.

Лепи Цане

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 09. maj 2018 13:56)

Поклон за кладионицу.

Marie

pre 6 godina

Vise nego ikad coveku treba podrska..Mislite da je njemu lako sto gubi? Bio vam je dobar dok je sve osvajao a sad ga pljujete i pametujete..Ne pratim tenis, nisam njegov obozavalac ali postujem coveka,njegov trud i uspehe. A svi vi koji ste ga do juce obozavali treba da se stidite jer ga ne podrzavate

Kostas

pre 6 godina

Svaka cast Novaku a sto se gledanja njegovoh meceva tice za mene su danas svi zavrseni, ne zbog toga sto je izgubio vec zoog toga sto je strasno tvrdoglav u odluci da ne jede meso i dai da dalje saradjuje sa Imazom.

Banderaš

pre 6 godina

Mislim da je završio priču. Šteta,ali od kako je dobio dete sve se promenilo. Isto se i Federeru isto dešavalo,ali Federer ima Švajcarsku istrajnost što Đokoviću nedostaje.

Ivan kg

pre 6 godina

Covece batali tenis i ne blamiraj se vise. Bez ikakve ironije, samo realno posmatram, ne gledam te cesto i zato mogu da vidim da nisi ni 30 posto igrac kakav si nekada bio.

Mirka

pre 6 godina

Novakova noga obima kao Edmundova ruka. Sta vise reci?! Svi na ovom svetu vide da mu fali kilaza osim njega. Da li je to moguce? Vajda mu samo povladjuje, ne suprotstavlja mu se. To ga nece vratiti na pravi put. Treba mu reci, Novace nabaci kilazu pa cemo da radimo. Ali Vajda ce tesko tako nastupiti.

dakiliz

pre 6 godina

Najgore je saznanje da mu ništa ne fali u fizičko-taktičkom aspektu.Tu je trenutno na poziciji na kojoj i jeste zvanično,bar među prvih 15.Ali šta je alarmantno ono što naglašavam duže vreme šta je najvažnije u tenisu je glava. Tu je na nivou ispod 200og mesta ali bukvalno ne preterujem.Lik u završnom setu ima u prva tri svoja servis gema 12/12.I onda napravi superpočetničku grešku i odmah raspad sistema,to mu ne izlazi iz glave i čim se suočio sa break loptom naravno da je nije odbranio jer mu je ove godine učinak 0% odbranjene break šanse.A još prethodno ne iskoristi 3 vezane ali vezane i to na šljaci ajd da je na travi to je malo teže već na zemlji i to protiv limitiranog igrača.

slow

pre 6 godina

u trecem setu,kod rezultata 2-2 ,Novak ima 3 brejk lopte i konstantno ali konstantno vraca loptu Edmundu na bekhend ..istina da je to Edmundu slabiji udarac ali ne igra tako jedan sampion ,bez zelje da ga napadne ,da raspali po loptici kao sto bi stari Novak uradio...bojim se da je stvarno limit za Noleta 2 ili 3 kolo...

Auh

pre 6 godina

Od AO, do sad, sve meceve je poklonio. Samo on ima problem sa vremenom, protivniku su idealni uslovi. Samo njemu smeta vetar, protivniku ne. Sve sto se desava uvek se desava samo na njegovoj strani terena, cak i kad menja strane svi ti vremenski uslovi se menjaju. Da li moguce da neko pobedi zato sto je bolji u ovom trenutku?

Filip

pre 6 godina

Ovo je potpuno preslikan mec kao protiv Klizana u Barseloni. Los prvi set, odlican drugi, dobar do polovine treceg,i onda kada se lomi na 4:3 popusta i pravi velike greske i poklanja pobedu protivniku. Kljucan poen je na 2:2 i 30:40 za Novaka kada salje jedan ne toliko tezak bekhend u aut i to je kraj i najbolji pokazatelj u kakvoj se formi Novak trenutno nalazi i koliko nema samopouzdanja. Nijednu loptu kad se lomi nije smeo da udari i napadne nego samo prebacuje preko mreze i ceka gresku,sto malo bolji igraci naravno koriste. Ne znam sta da mislim u ovom trenutku,sta je glavni uzrok ovome,da li ima snage ili nema, ali je evidentno da njemu ocajnicki trebaju pobede jer je Nole totalno bez samopouzdanja sto je mozda i najbitnije za njegovu igru i povratak. Ostaje samo da ga podrzimo i nadamo da ce vratiti na staze stare slave. Cekacemo koliko god da treba!

Gajetano

pre 6 godina

Nije lako biti navijač Novaka Djokovica u ovom trenutku!Što reći?Ne znam, najbolje ništa!
(Vera, 9. maj 2018 16:21)

Vera, nikada nije bilo lako biti navijac Novaka Djokovica.
2007-2008: nacrtao je sebe na teniskoj mapi
2009-2010: katastrofa (hteo da napusti tenis po sopstvenom priznanju)
2011: uzlet u sam vrh
2012-2014: djene-djene, 1 GS po sezoni, a svi smo znali da ih u rukama ima barem 2-3
2015: zacementirao se u sazvezdje najvecih tenisera svih vremena
2016: kompletirao Nole Slem, a onda izjavio da ga tenis bas nesto vise i ne zanima (i time ispunio zelje svih: Mareja za 1. mesto na rang listi, Federera i Nadala za velicanstveni comeback)
2017-2018 (do sada): totalni sunovrat, otpusta pobednicki tim, pa ond Pepe i Agasi, pa Stepanek, Novak svojim izjavama uporno daje laznu nadu navijacima i sponzorima.

E sad, gledajuci poslednja tri turnira na kojima je igrao (MC, Barselona, Madrid) mislim da se vraca. Vraca tim, vraca igru, sada vec ima snage za cela 2 seta. I sto bi rekli u Twin Peaks-u: "The Owls Are Not What They Seem" (iliti, mislim da je u mnogo boljem stanju nego sto se trenutno prikazuje). A zasto to bas mora tako, ne znam.

Pozdrav,

marko.

pre 6 godina

Gotovo je majstore,prekini da igras dok ne otpustis te gurue i one kojio te varaju da ne rasudjujes normalno kao nekada,vidi ko ti sve u tvojoj blizini UNISTAVA BLISTAVU KARIJERU,ILI PREKINI DA SE VISE PONIZAVAS IGRAJUCI TENIS KAO POCETNIK?

Milan

pre 6 godina

Dok je Pepe Imas tu I poljubci se dele, neće se maknuti dalje od 2-3 kola. Ako ga se rastosilja, spremi se fizički bolje, može da računa na kakav-takav povratak. A za vrhunske rezultate potreban mu je Boris Beker nazad u timu ili neki drugi trener sa iskustvom sa kojim će se kockice složiti.

Лепи Цане

pre 6 godina

До овога не би дошло да је изгубио од Нишикорија... шта сад да радимо...

milutin

pre 6 godina

Nema još povtatka, zbog toga što Novak nema treninga.
Fali trčanje, naročito snaga u udarcima.
Fali kondicija.
No, to on najbolje zna, a teniser tog ranga nesmije propustiti 0:40, kad stvori takvu šansu. Šansu za meč. On je to uradio i izgubio. Do sada sam imao nadu, odsada ne.
Volio bih da se vrati, ali....iako znam da svoj nekadašnji nivo neće dostići i da se vrati pobjedama. To je bio tenis koji niko nije igrao. Zbog toga je šteta.

Никола87

pre 6 godina

Новаку се нешто десило, и то на нивоу да виталност сасвим буквално и видљиво истиче из њега. Један коментатор овде је пре пар дана приметио како је Новак почео пре времена да стари - коса пуна седих, а он тек '87. годиште. Додуше, и Милош Теодосић је исто годиште и има седе, али је све само не пропао и урушен као Новак. Има и линију сувог прута, делује изгладнело (а нема намеру да се попуни!)... На страну његов тенис, требало би се запитати како ће уопште изгледати за, типа, 10-15 година?

bg leprikoni

pre 6 godina

@Office
Kao prvo Novak nije najbolji svih vremena,jedan od najboljih jeste,ali za nesto vise mu fali pre svega bolje odigrane Olimpijade,drugo otkad je sveta i veka uvek je bilo kada se pobedjuje hvali se,kada se gubi kritikuje se,zato i sluze komentari,a ja do sada ne procitah ni jedan jedini"pljuvacki",najostriji komentari su oni gde se salje u penziju a to su po pravilu njegovi najzagrizeniji fanovi koji nemaju snage da ga gledaju u ovakvom stanju.I sta toliko vas pogadja kritika,kao da vam je rod.

Filip

pre 6 godina

Mozda on to namerno radi
Da pogubi sve poene urvoj polkvini godine a onda u dtugoj polovini krece u pobede i u prvoj polovini sledece godine
Ali salu na stranu.Novace kazi zbogom tenisu.Posveti se Jeleni i deci i bratu Marku da vise ne bude u tvojoj senci.Ovakav pad niko nije doziveo. Marej kada se vrati na teren prolazice bolje iako je operisao kuk a ti lakat

nolefan

pre 6 godina

Uvek sam bio na strani Novaka.Ali ovde se nesto cudno desava sa njim.On dva meca ne moze da odigra.Sluzi za napucavanje.Sta li ce sada da izjavi

Dragan

pre 6 godina

Novi pad Novaka u igri.Vidi se da nema snage.Nije on jos bi blizu onr svoje igre.Poraz od Edmunda ga baca na 19 poziciju, a posle Rima nema ga u top 20. Sta ima da trazi na RG.
Posle RG, Novak nece biti ni u top 30. Sta se to desava sa Novakom.Nesto nikako ne funkcionise u Novakovoj glavi, to je ocigledno.Ovaj tim sto se vratio da mu pomogne do RG, izgleda uzalud.Novak ne moze da veze dva meca na visokom nivou, to smo jos jednom danas videli.U svakom slucaju je danas u trecem setu i petom gemu na izgubljene tri brejk lopte, poklonio mec i pobedu Edmundu.Novak treba da razmisli dobro kako dalje, cinjenica je da ovako ne ide.Novak tone sve vise i vise a posle RG, Novak je van top 30. Daj boze da gresim.

Stefan

pre 6 godina

Враћа се звер! Пустио га први и трећи сет да се понада и опусти, сад се пали машина и креће гаж...Oh, wait...

drago

pre 6 godina

Poklonio!? Izgubio rutinski prvi pa i treci. Nije bio ni blizu pobjedi. Propustene break lopte na 2:2 u trecem nisu ni blizu pobjedi, jos bi se on trebao dobro oznijiti i da je poveo 3:2.

neko iz mase

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 9. maj 2018 13:56)

Pametno, stavi još! Stavi sve što imaš.
(Rodžere Federeru-Nikad Ne Otpisuj KRALJA, 09. maj 2018 14:10)

Zaboravio si nik da promenis. Sad si ispao smesan sa trolovanjem. Patetican.
(Novosadjanin, 09. maj 2018 15:0)

Испао си ти смешан јер не читаш пажљиво никове. Први ник је у номинативу а други (као обраћање првом) у вокативу.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Лепи Цане, 9. maj 2018 15:21)

Jeste.
(Ackes, 9. maj 2018 15:58)

Samo da dodam komentar.

milke

pre 6 godina

Sve je ovo posledica neverovatnog samozadovoljstva nakon osvajanja Rolan Garosa, posle cega je prestao ozbiljno da trenira. Zbog toga ga je prvo napustio Beker, a onda je sve krenilo nizbrdo i jos se nije zaustavilo. Tako je u zivotu "sve se vraca, sve se placa". Sada mu se desava tacno ono sto je zasluzio.

Zocky

pre 6 godina

Sta vam je bre ljudi,Novaku nedostaje masa! Sa ovom kilazom moze samo stoni tenis da igra!
Navijam za naseg Noleta ali tesko da ce se vratiti sa ovom kilazom :(

City Girl

pre 6 godina

Mislim da je njemu potreban trener tipa Ivana Lendla. Koji bi zabranio sve lose navike, zaveo disciplinu i treniranje i fokus vratio na tenis. Vajda, kome svaka cast na postignutim rezultatima, nema vise taj autoritet i imam utisak da se vratio iz sazaljenja. Ne zna se ni da li ce ostati posle RG. Za povratak na vrh je potreban stabilan tim i cvrsta ruka. Sve to pod pretpostavkom da slusas ono sto ti trener kaze.

xxx7

pre 6 godina

rekoh ja posle proslog meca,polako sa euforijom,Nisikori se isto vraca iz povrede,i realno igrao je los mec, alii neee, odmah ste poceli, "izadjite misevi", "idemo na titulu" itd,i sta cemo sad? Ovo je bilo sve vidljivo u prvom mecu,samo ko je realan i ko je hteo da vidi,mogo je. Novak igra malo bolje,ali idalje to nije nesto cega ostali treba da se plase.

СЕНОВИЋ

pre 6 godina

Као и што су неки јуче прогнозирали да је његов максимум до другог кола.

nex

pre 6 godina

Jel ima nekogda mu kaze nema snage,one bazicne. Ja zaista nisam mrzitelj,ali ovo je toliko ocigledno.
Ovaj kao da udara tenisku lopticu ,a Novak onu za bejzbol.

Sistem te laze

pre 6 godina

E moji Srbi.... jadno i bedno sa vase strane... Cemu sva ta zavist i mrznja prema nasem najboljem teniseru svih vremena??? Cime je to zasluzio da ga pljuju i oni koji ne znaju ni reket da drze u ruci....Nole legendo samo napred puno srece i zdravlja....

veder

pre 6 godina

Uz lošu partiju koju je prikazao još je i poklonio gemove Edmundu. To nije pitanje glave već koncentracije i nonšalantnosti. Nema onog žara i volje kod Novaka, nema udarca, igra dosadan tenis, bezidejan je, a priznaćete to nismo navikli od njega, već da nas oduševljava. Ispustiti tolike brejkove protiv običnog tenisera kao što je Edmund jest u neku ruku jako loša poruka koju šalje. Sad će svi teniseri da grizu kad igraju protiv njega, tako da ako želi povratak mora da igra 300 odsto kako bi dobio prosečne igrače, ali to ćemo tek da vidimo.
Najgore od svega je što on nema snage ni za dva seta, a kamoli za više. Disao je na škrge u trećem setu, a to je bio znak da ga ovaj napadne, tako se i desilo. Novak nema snage i to je uzrok svim porazima do sada. Ne znam čime se hrani ali sportista mora biti fizički maksimalno spreman, što on trenutno, već skoro dve godine nije.

zu

pre 6 godina

Nikad više takvog tenisera nećemo imati ja sam uživao sve ove godine sa Novakom.Zlobne komentare daju oni leziljebovići što sve znaju a žive na računun roditelja.

Džoni

pre 6 godina

Nole odprilike na nivou Tipse i Viktora, nema ga nigde pa malo bljesne pa opet nestane. Biće to veoma težak povratak u vrh jer će sada zbog renkinga imati sve jače protivnike na startu turnira. Mnogi autsajderi upisaše u ovo zadnje vreme pobede nad Noletom pa i ovaj Edmund. Koliko je bio nepobediv čak i za Nadala i Federera toliko je sada pobediv za svakoga u prvih 200 na ATP listi.

Bogdan

pre 6 godina

Plače mi se kada ga vidim kako igra sada, kako izgleda, kako se kreće, nešto loše se kod njega desilo i to već jako dugo traje...najgore od svega je što njega ne pobeđuju "neki novi klinci" koji će postati top 10 već samo mlađi igrači kojima je žao da ga ponize što su ga pobedili takvog kakav je sada, a on je sad 20% od onog što je bio pre 2 godine, pre Rija i Del Potra u prvom kolu.

Elmer

pre 6 godina

Opet drugo kolo 🤭 Koje godine se vraća ta "zver"? "Zver" koja je na pravom putu uz Vajdu?

Mada, nešto mi žao N18 (N188)...ali mi je drago zbog silne propagande prethodnih dana i ovih ostrašćenih botova koji su ga do današnjeg meča videli kao broj 1 🤭

Maci i dječaci

pre 6 godina

Gotov je. Nema snage, ne može da parira Edmundu u razmenama. Uopšte nema razlike u odnosu na ranije mečeve. Ovi mladi ga se uopšte ne plaše. Samo je jak na jeziku, priča kako ozbiljno trenira, a Edmund mu pošalje balon a Nole nema snage da zakuca.

Dejan

pre 6 godina

Svaki povratak je težak.
Možemo svi da pametujemo ,te ovo te ono ali Nole i njegovi znaju šta treba i šta će.
Idemooooo dalje , podrška !!!

Dobros-AV

pre 6 godina

Male su sanse za Noleta, na zalost. Gledao sam Edmunda danas. Forhend razbija kao niko, udarci ravni i duboki, lopta ostaje nisko na sljaci.... Hmmmm bice cupavo!!! Servis solidan, duge razmene skoro sve njegove. Nije mi jasno kako je Rus oupste dobio tih par gemova u prvom setu. I u njima je Kajl bio bolji. Nole je naravno, druga prica.... Ako odigra kao sto je igrao do sunovrata. Ipak, to se nece desiti. Ovakav igrac u drugom kolu mu mas nije legao. Steta!
(Dobros-AV, 8. maj 2018 22:51)
Preporučujem (+12)Ne preporučujem (-30)

Molim? Imate neko pitanje u vezi sa mojim komentarom od juce? Samo pitam.
Luzeri. I vas 30 'minusasa' i Nole zajedno. Vidimo se na sledecem turniru, samo onda morate dobro da procitate sta sam napisao, jer ce opet da bude.... znate sta. Nemate pojma o tenisu, samo se palite. Covek je totalno odsutan na terenu, a i bice jos jedno vreme. Mozda i zauvek prestane. Bilo bi bolje.

Stefan

pre 6 godina

Распала му се игра? Мислите на ону која не постоји још мало па две године? Кад год се досад "звер враћала" у следећем колу завршавала је у кавезу.

sakupljač minusa

pre 6 godina

Niko mu nije rekao da Rafa nije u njegovom delu žreba, pa se zeznuo. Korak napred pa dva nazad. I pored toga što nema pola igrača iz samog vrha, on ne može ništa da uradi. Malo ozbiljniji test i gotov je.

NELE

pre 6 godina

Djokovicu gledati tebe dok igras mec je uzalud potroseno vreme....Kada prodjes u 1/4 finale je senzacija,kada ispadnes u 1/16 finale ili 1/8 finale je postalo uobicajno...

Filip

pre 6 godina

Jednostavno fizicki je pao to je najveci problem. Ako ne zeli da se hrani drugacije bolje penzija nego ova rekreativna igra.
(Dacha, 09. maj 2018 

Ti i ostali ste dosadni sa ishranom.Mora da kada si bio mali roditelji su ti pricali da moras da jedes meso da budes jak i naravno spanac da budes kao Popaj koji ima misice. Kod Novaka je sada glava u pitanju i odsutnost a i kondicija.Brze noge i brz dolazak na lopticu. Novak nije dizac tegova i bacac kugle i kladiva da mu treba misicna masa

Danke Angela

pre 6 godina

Idemooooo dalje , podrška !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan, 9. maj 2018 17:50)

Neka mu je srećna penzija.

ms

pre 6 godina

Svi ga razbijaju kao da je juce poceo igrati. Bas, bas je los i tesko je gledati sta je ostalo od nekada zverine koje su se svi plasili. :(

Mile

pre 6 godina

@Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon 
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 09. maj 2018 13:56) 

Поклон за кладионицу.
(Лепи Цане, 09. maj 2018 14:16)

Misliš? Nikad lakše zarađene pare, hvala Nole, hvala Edmund.

Milanche

pre 6 godina

Ovo je zicer! Ako mi mama da 1000 dinara sve cu dati na Edmunda. 
(Mikii, 9. maj 2018 14:02) 

Ja sam prekjuce pukao na Nisikoriju, inace bih ti pozajmio.
(Jumko, 09. maj 2018 14:23)

Ma da ste zivi i zdravi bre...

mima

pre 6 godina

Svi vi koji ste dizali Noleta u nebesa posle pobede nad ranjivim i rovitim Nisikorijem, malo ste se zaigrali. Nole je negde igrom izmedju 20-50 mesta na ATP-u. Ovo ce izgubiti 2:0 glat. Nisam hejter , nego jednostavno realno sagledavam stvari. Ako mu ovi turniti pomognu da udje u formu i uzme AO 2019 skidam kapu, ali tesko. Ni Rafa , a ni Fed se nisu ovako mucili kao Nole sada, a i oni su imali momente slabosti.

mr

pre 6 godina

Mozda je na Djokovicev poraz uticao i mec Lajovica od juce, ako ga je gledao. Uglavnom, Djokovic je jos daleko od onog nivoa tenisa kojeg smo mogli vidjeti u mecu Lajovic - Gaske.

sin lovca na medvede

pre 6 godina

Prosto je neverovatno kako Nole, zbog vise nego ociglednog gubitka samopozdanja, nije u stanju da unovci svoje bogato znanje i jos vece iskusrvo.
Na 2:2 i 0:40 u trecem i mnogo slabiji igraci od njega bi igali do kraja geme krajnje rizicno i samo rizicno. Nista se ne gubi samo se moze dobiti. On je upravo taj gem odigrao vise nego ziheraski.

Pepe i amor

pre 6 godina

Pa ovo je logičan sled događaja, ne znam kome to još uvek nije jasno i kome je ovo sada iznenađenje? Jednostavno ne ide Amor i Paz sa ozbiljnim vrhunskim tenisom niti sa bilo kojim ozbiljnim sportom i poslom! To bi Novak trebao najbolje da zna! Ili se bavi svojim poslom onako kako valja ili idi deli srca tamo negde širom sveta i uveseljavaj narod, ne brukaj se po terenu, uskoro će ti skinuti skalp i onaj ko je bio 5 godina kada si ti uzeo svoj prvi Slem u onoj divnoj sezoni 2008 na Australijen Openu! Razbijaju ga po terenu teniseri koji su daleko od top igrača, koje je Novak nekada razbijao rutinski ne umorivši se nimalo!

jackie

pre 6 godina

Mogu sve da razumem, forma, samopouzdanje itd., ali čovek da ne može da dovede kondiciju na zavidan nivo (da bar jedan turnir ne ispadne zbog pripremljenosti) za ovoliko vremena, to ne mogu da razumem.
Danas mu je pao intenzitet sredinom trećeg seta i veliki broj lopti je bio kratak i mlak.

Vlada

pre 6 godina

Zašto se Novak bruka, to mi neće biti jasno.Jeste da je imao neugodnu povredu,da je dosta vremena proveo van terena, ali ako već vidi da ne ide, da je povratak težak, onda se časno povučeš. Ostvario je Novak toliko velikih pobeda i rezultata, osvajao velike turnire, ne sme da dozvoli da mu se nedorasli teniseri rugaju ovakvim ili sličnim pobedama protiv njega.
Novak je veliki teniser, svetsko ime i mora da razmisli da li je vreme da se oprosti ili ako želi povratak onda da uloži sve u pripreme i fizičku spremnost. Ovako kako danas Novak izgleda to je teško i tužno za gledanje.

botovi nisu ljudi

pre 6 godina

Novak odigra vrhunski protiv Nisikorija i dva dana posle izgubi od Edmonda. Stvarno mi neke stvari nikad nece biti jasne.
(mladost, 9. maj 2018 15:57)

I sta je tu nejasno? Lik nema potrebnu zelju, motivaciju, koncentraciju. Pojavi se to tu i tamo na kratko ali ga jos brze pusti.
Sportisti se dele na one koji se takmice protiv samih sebe (sopstvenih limita i rekorda) i one koji se takmice protiv drugih. On je potonji, a posto je pobedio sve druge, zaradio gomilu para - to je to, ovo sad je na silu i sto misli da jos voli/zeli da igra.

biće bolje

pre 6 godina

šteta što odustaje od tenisa, nije toliko star, mogao je da napadne Nadala i da ne dozvoli Federeru da uzme sve na zalasku karijere, Nole je ipak superstar ove igre i treba da ode u velikom stilu, mislim da će se vratiti ali moraće da otpiše ovu sezonu

botovi nisu ljudi

pre 6 godina

Ne može salata i vrhunski tenis, ne ide.
(Mik, 9. maj 2018 16:21)
Pozdravila te Serena, jede samo salatu a moze i da igra tenis i nosi Noleta u zubima.
Nazalost, nema ovo veze s ishranom

Dragan

pre 6 godina

Novak kao nekada...
Kada jos nije znao da ne sme da jede gluten. Izgleda da opet ima zdravstveni problem, samo pitanje je koji. Ne bih rekao da je nedostatak kondicije i premalo treninga jedini problem. Niti je to ishrana. Onako nagli pad energije mora biti nesto ozbiljnije od toga. Nadam se da ce naci pravog lekara, a ne nekog biznismena sa medicinskom titulom, da mu pomogne.

гледање у шољу 50динџи

pre 6 godina

Reko ja da ko pobedi u duelu Nisikori-Djokovic ispada od Edmunda u narednom kolu. Nisam gledao Noleta, ali ne treba od njega ocekivati neke vanserijske rezultate. Barem dogodine, ako ne batali tenis pre toga. ;)

zika

pre 6 godina

Ne znam sta da mislim u ovom trenutku,sta je glavni uzrok ovome,da li ima snage ili nema, ali je evidentno da njemu ocajnicki trebaju pobede jer je Nole totalno bez samopouzdanja sto je mozda i najbitnije za njegovu igru i povratak. Ostaje samo da ga podrzimo i nadamo da ce vratiti na staze stare slave. Cekacemo koliko god da treba!
(Filip, 09. maj 2018 16:24)

bravo, svaka cast na komentaru!

Radojica

pre 6 godina

Ma Djokovic i nije bio tako los...pokazao je danas ono sto zna. Nazalost, izgleda da to sto zna vise nije dovoljno da pobedi ni 150-og igraca na ATP listi. Ljudi su mladi, treniraju, gladni uspeha i slave, dok se Djokovic trudi da igra na nivou od pre dve godine.

Fenomen

pre 6 godina

Ne Znam zasto Novak toliko zuri sa povratkom...ne moze na silu legendo, pripremi se maksimalno pa onda...Pogledaj Federera...preskoci celu sezonu na jednoj podlozi, a onda pocisti sve redom. To je receipt I za Tebe Novace...hajde majstore, verujemo u Tebe.

N

pre 6 godina

Jednostavno Novak ne moze da ostvari prednost svojim udarcima. Ni forhendom, ni behendom. Vidljivo je da nema snage u tim udarcima. Dakle, necu da ulazim u detalje i ishranu. Kazem ono sto vidim gledajuci mec- nema dovoljno snage! Mora da se pojaca ishrana i rad u teretani da bi se vratili i rezultati. Sve je to proces koji traje da bi se vratio kompletan onaj stari igrac, gladan, motivisan i strpljiv Nole.

Negativni

pre 6 godina

I Federer ide u Stutgart na ATP250, lagano, pa posle tek nesto jace, i dodje u formi za Wimbledon... Ovaj nas zapeo za Masterse kao da mu je moranje. Nema sta on da dokazuje, vec treba da razmisli sta je bolje za njega kako bi usao u ritam... Kad vidi da ne ide, treba da proba recept koji radi kod drugih.
(JPR24, 9. maj 2018 22:09)

Jeste moranje. Potpisao je novi ugovor sa Lakostom i mora da se pojavljuje na mastersima. Federer je uveliko veteran i ugovor sa Najkom je odavno potpisan, tako da im odgovara da pauzira i igra samo pet-šest velikih turnira. Ne odlučuju oni sami o svemu.

srculence

pre 6 godina

Bez ikakvog borbenog duha. Sila opet nadmocna nad opipljivim pokretima.
Jedino odlazak Vajde bi mogao da ukaze Novaku da se ovako slabasan blamira i da tu nema povratka.

hm

pre 6 godina

Nista novo. Prvo kolo nekako, drugo muka, a, ako dodje do treceg to je to. Izgubio je dosta na misicnoj masi. On za igranje na 3 dobivena seta nema snage za niti jedan mec, ako se isti samo malo zakomplikuje. Sa time da ovaj mesec puni 31 godinu. Nije to mnogo, ali tu mnogo tenisera koji su u daleko boljoj fizickoj formi pocnu da batale tenis i da biraju turnire. Nole bi morao da nabaci bar 10ak kg, nabije sa tom masom kondiciju, a godine ne 'pitaju/cekaju'.

Mikii

pre 6 godina

Ovo je zicer! Ako mi mama da 1000 dinara sve cu dati na Edmunda.
(Mikii, 09. maj 2018 14:02)

Nekoliko puta sam vec pisao duhovitim komentatorima poput tebe da nemam majku. Hajde da malo sjasemo s takvim komentarima, je l' moze? Nadjite neku drugu ideju, valjda nemate bas svi 12 godina, pa da ste na tom infantilnom nivou inteligencije, pobogu.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Gledajte drugi set, ja verujem vratiće se Novak, a vaše komplekse nabijajte negde drugde

U drugom setu Novak se vraca, Novak onaj stari bla bla, a sta kazete za prvi set nolobotovi? Cim njihov idol dobije set ubedljivije od 6:4 odmah pisu kako se teniser iz Monaka vratio u staru formu, smehotresno.
I kako to da neko ko navija za King Federera, najboljeg i najtrofejnijeg tenisera moze da ima komplekse, komplekse od koga, zbog cega? Kao sto rekoh, smehoteka.

Extreminator

pre 6 godina

Novak više nema pobednički instinkt. Ceo drugi set je bio mnogo bolji, do onog brejka Edmunda u trećem nije izgubio nijedan poen na svoj servis u 3 gema. Onda ne koristi one brejk lopte a zatim poklanja svoj servis gem i to je to, sve je bilo gotovo za tren oka. Ranije bi Novak ranjenog protivnika nokautirao bez problema, sad ga vraća u život. Razočaravajuće.

Dex

pre 6 godina

Sta se prepucavete ovde? Covek ima preko 100 miliona na racunu, voli da grli drvece i siri ljubav. Izabrao zenu i stil zivota koji njemu odgovaraju. I ima jos malo kredibiliteta od slavne proslosti. Nije pravi borac a jos manje castan covek. Nek radi sta god hoce - meni nije vise interesantan.

Marko

pre 6 godina

(Никола87, 9. maj 2018 17:42)

Kakva ludila ljudi napisu, “kosa puna sedih, a tek mu je 31 god”, i otac mu je rano osedeo to je genetika, pogledaj mu cak i dedine slike iz mladjih dana. Fascinantno je koliko se ljudi ‘udube’ u sve a ustvari povrsnost na sve strane i to u svim porama drustva.

nesha

pre 6 godina

ako zaista zeli da se vrati na no1 onda neka ga. neka pokusava, neka radi sta hoce i koliko hoce makar i ne uspeo, i ovako je uradio dovoljno. ako su namere iskrene nije vazan rezultat, od njega je bilo i previse rezultata. ali ako u stvari ne zeli da se vrati na no1, odnosno zeli ali ne zeli da se posveti tome i toga je svestan ali i pored toga zamlacuje svoje navijace izjavama onda to nije lepo prema navijacima.

Novosadjanin

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon 
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 9. maj 2018 13:56) 

Pametno, stavi još! Stavi sve što imaš.
(Rodžere Federeru-Nikad Ne Otpisuj KRALJA, 09. maj 2018 14:10)

Zaboravio si nik da promenis. Sad si ispao smesan sa trolovanjem. Patetican.

cane

pre 6 godina

Nole ti si kralj! Znam da ne čitas ovo, ali ko šiša ove što te pljuju. Imas iza sebe najbolje godine mladosti koje, prepune uspeha, koje si “trampio” za najbolje godine zivota koje su ispred tebe. Samo cepaj i igraj kako zelis! Pozdrav za tebe i tvoju porodicu.

Elmer

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 9. maj 2018 13:56)

Bravo pobratime. Kako ćemo samo uživati kada gospodin Rožer osvoji Štutgart i deveti Vimbldon.

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 6 godina

Ako se iko seca, pre godinu dana sam rekao da ce Nole lagano, ali sigurno ispasti iz prvih 20, a evo, samo godinu dana kasnije on ce biti 18. na ATP listi, a uskoro i van prvih 20! Nema njemu pomoci, ona pobeda nad Nisikorijem nije bila do Noleta, vec do Nisikorija, cim mu naidje iole raspolozen teniser iz prvih 150 Novak sigurno gubi mec! Vidi se nesigurnost, nedostatak snage, kondicije, koncentracije, sve u svemu, blagi ocaj! I nije korektno reci kako je Nole nekome poklonio pobedu, jer ga je Edmund teniski nadigrao i sasvim zasluzeno pobedio!
(analiticar, 9. maj 2018 16:29)

Kako da se ne sećamo šta ste pisali pre godinu dana... Svakog dana prelistavam Vaše komentare a pred spavanje ide rekapitulacija sabranih dela proisteklih iz Vaših prstića.

ms

pre 6 godina

Hvala i dovidjenja. Ove godine on se tenisa nece naigrati, jedan set moze da odigra na nekom nivou, ostalo rasulo. samo pojacati treninge pa od nove sezone sta bude..

Mladen

pre 6 godina

Nema Novak igru i glavu za nesto vise, treba tu jos da se trenira. Mada najveci problem je sto su protivnici izgubili strah od njega. To znaju svi veliki sportisti, prptivnik izgubi mec pre nego sto krene, zbog straha i postovanja. Novak je sad to izgubio, nema ko ga nije pobedio u poslednje vreme...

sasa jokic

pre 6 godina

Suvise loptica bracenih u servis polje.....na zicer Edmundovim forhendima. Fali snage, bas fali. Nije dobro da ispada u prvom ili drugom kolu, ali....idemo dalje. Govor tela je bio dobar, ima volje, i to je bitno.

Mikii

pre 6 godina

Ovo je zicer! Ako mi mama da 1000 dinara sve cu dati na Edmunda.
(Mikii, 09. maj 2018 14:02)

Nekoliko puta sam vec pisao duhovitim komentatorima poput tebe da nemam majku. Hajde da malo sjasemo s takvim komentarima, je l' moze? Nadjite neku drugu ideju, valjda nemate bas svi 12 godina, pa da ste na tom infantilnom nivou inteligencije, pobogu. (Mikii, 9. maj 2018 14:24)

Zao mi je zbog toga, ali kako ja to mogu da znam? Mi se nikada nismo upoznali. Ja sam pisao o sebi. Ako ti smeta što imamo isti nick, ne mogu ti pomoći. Nemaš copyright na to. I meni su pedeset puta ukrali ili prisvojili nick, pa šta.

Mrki

pre 6 godina

Posle pobede protiv Nisikorija bilo je sve skupa 201 komentar,danas posle poraza vec ih ima sada 240,ovi sto samo cekaju da Novak izgubi izronili iz svojih rupa.Zivot im se sveo na to da negativno komentarisu Novaka.Kakav je to zivot uhhhh,ne bi voleo da sam u njihovoj kozi!

Goran

pre 6 godina

Nije mi bas jasno zasto kompletno van takmicarske forme i psihe pokusava da se vrati na najjacim turnirima. I Nadal posle pauze pa i njegov bivsi trener Agasi su kretali sa 125k, 250k$ pa cak i challangerima (Agasi) da udju u ritam i samopouzdanje. Ovako samo gubi sve i jos dopunski samopouzdanje. Samo se nadam da nece krenuti kao njegova koleginica Ana I. da uci po nesto iz svakog poraza u prvom/drugom kolu mada po intervjuima nakon meceva mi sve vise lici na to.

realan i nepristrasan

pre 6 godina

iskreno, ovaj rezultat je nerealan i Novak je ovo trebao rutinski da privede posao kraju, zasto nije, e upravo je to zackoljica, edmund nije nimalo naivan ptotivnik i nije neko ko ce sam sebe pobediti, pocistio je medvedeva 6:4 i 6:0, ta zackoljica je da je on sada trenutno na nekih 90% forme, neki misle da preterujem ali ne, tih 10% prave razliku kao da je 110% u pitanju, igra i donekle kondicija koja je jos uvek mislim najveci problem su negde tu, ali treba vremena, mislim da ce on ipak pronaci nov put Do vrha.. ne treba pljuvati nego ga treba podrzati, davati mu motivaciju na svakom koraku, vidi se napredak, to ne moze da se ospori, ono protiv Tima u Monte karlu je bilo daleko losije, danas i on zna da je izgubio dobijen mec.. glava je cudo!!!

JPR24

pre 6 godina

Nije mi bas jasno zasto kompletno van takmicarske forme i psihe pokusava da se vrati na najjacim turnirima. I Nadal posle pauze pa i njegov bivsi trener Agasi su kretali sa 125k, 250k$ pa cak i challangerima (Agasi) da udju u ritam i samopouzdanje. Ovako samo gubi sve i jos dopunski samopouzdanje. Samo se nadam da nece krenuti kao njegova koleginica Ana I. da uci po nesto iz svakog poraza u prvom/drugom kolu mada po intervjuima nakon meceva mi sve vise lici na to.
(Goran, 09. maj 2018 20:52)
I Federer ide u Stutgart na ATP250, lagano, pa posle tek nesto jace, i dodje u formi za Wimbledon... Ovaj nas zapeo za Masterse kao da mu je moranje. Nema sta on da dokazuje, vec treba da razmisli sta je bolje za njega kako bi usao u ritam... Kad vidi da ne ide, treba da proba recept koji radi kod drugih.

no name

pre 6 godina

Ljudi on ako se trzne do Roland Garosa nema od njegovog povratka nista,a on vec kuca na vrata ,pobjedama se stice samopouzdanje ,mislim da je gotov definitivno kao optimista veliki ovo kazem cao zdravo prijatno dovidjenja!

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Kad sam procitao veliki pad pomislio ispada jz top 20, mozda i 30, kad ono 6 mesta. Tih 6 mesta de nadoknade jednim dobrim turnirom

Bane

pre 6 godina

(Ragnar L, 9. maj 2018 15:54)

To da častiš kladionicu koliko su ljudi naivni. Nole već eto 5 mesec ne igra bukvalno ništa i to kao kladionica bi trebala da zna. A kad vidiš kvotu očigledno ne realnu onda bi bilo red i iste da častiš.

Planetarna dominacija

pre 6 godina

Kao što sam i rekao, Djole dominira i dobija ovo glatko.
Prvi set je bio samo lagano zagrevanje, da se protivnik opusti, a sada ide klasično brisanje patosa.
Nije ovaj momak Emdund kriv, što je naleteo na teniskog supermena.
To je dobro i za njega, naučiće nešto i biti još bolji.
Rafi u narednoj rundi, neće pomoći ni kožne gaće.
Naravno, ako se Monfils ne bude blesavio, neće ni stići do Djoleta i gledaće na TV-u, kako se vraća neprevaziđeni kralj.

dado

pre 6 godina

ne znam sta bih rekao, nole mora uzeti trenera kojemu vjeruje i koji ce njemu biti sef, a ne obrnuto....slicno je i sa agasijem bilo, kao sto smo culi....previse savjeta i uputa je nole odbio.....
ono sto njemu treba je malo mira i stabilnosti....cak i novinari sa svojim naslovima tipa, vratio se nole, fenomenalni nole itd....
kako kaze sad ce vec u prvim kolima igrati protiv jakih protivnika....a takav treba biti spreman od pocetka...

iznenada

pre 6 godina

Samo sto sam usao u kucu vidim zadnji poen. Mislio sam da ce ovoga dobiti ali tesko Gofana , ali ..
Izgleda da Novak nije hteo da pozdravi publiku, skromno je tek skoro na izlasku podigao ruku. Da li je bilo nesto ne sportski.

Vladarr

pre 6 godina

Nole je svestan da nije ni blizu spreme za top 10 igrače i zato ne želi da ulaže dodatni napor.Po meni da je Nole dobio ovaj ne bi bilo zasluženo zbog načina igre u prvom setu.Tri brejka koja je dozvolio i ne borbenost to opravdavaju.Igra na način koji je zamislio i ako ne ide onda predaje meč.Tvrdoglav je i to mu je mana.Zna kako se pobedjuje i sta je sve potrebno za to.Mislim da Nole ne zamajava svoje navijače nego pokušava da ostane u tenisu zbog Olimpijade ali ne i da osvaja turnire.Federer je još u tenisu zbog Nadala.Nada se da će dočekati Rafinu i Noletovu penziju na terenu.Sve mi je jako sumjivo posle osvajanja Roland Garosa.Covek je trebao da tek tada uhvati zamajac i igra bez ikakvog pritiska ali onda povreda koja mozda i ne postoji.Možda mu je neko posle Garosa rekao, 'Dobro je,osvojio si sve a sada se smiri'.Nike ipak mora da bude no.1,zar ne?Širenje ljubavi mu je oduzelo borbenost na terenu.Ne možeš psovati publiku protiv Nishikorija a posle im deliti srca na kraju meča.Tenis je borba a ako želiš da širiš mir i ljubav idi u Indiju u hindu pokret.Izgleda kao da mu je isisana životna enerija.Neko ga je utrupovao da se ne nervira toliko na terenu,tj. nemoj se boriti.Dokaz borbenosti i ljubavi prema ovom sportu je Nadal.Nole bi trebao da se ugleda na njega po pitanju borbenosti a od Federera da nauči kako se servira da bi sebi olakšao život.Bez toga ništa od povratka.Zelim Noletu puno zdravlja,sreće i ljubavi ali prvenstvo za sebe samog a ne za druge.Pozdrav svima.

Nikola

pre 6 godina

Malo statistike. Ako Nole sledece nedelje ne dodje bar do polufinala Rima, nece vise biti ni srpski broj jedan. Ispadanjem u cetvrtfinalu bi pao na 28. mesto ili nize, a Krajinovic bi mogao biti oko 26. mesta, a ako bi ispao u prvom kolu, bio bi u najboljem slucaju 32. ili slabiji, sto bi moglo da znaci da nece biti nosilac na RG koji mu je kritican, jer brani bodove cetvrtfinala, tj. 360, a ako to ne odbrani, ispasce iz top 50.

remax

pre 6 godina

Nole rutinski dobija drugi set a ovde već krenule žalopojke.
Naša posla..
Masa ljudi kao da nikad nije odgledala jedan meč od početka do kraja.
I ne mislim samo na tenis, isto je i sa drugim sportovima.

Kanidja PG

pre 6 godina

Zgazice ce ga Nole tempom u 2 i 3 setu.Što duži meč bolje za njega.Tako se stiče kondicija najbrže,samo treningom to ne može.Neka se spremi Gofan.

Negativni

pre 6 godina

Najgore je saznanje da mu ništa ne fali u fizičko-taktičkom aspektu.Tu je trenutno na poziciji na kojoj i jeste zvanično,bar među prvih 15.Ali šta je alarmantno ono što naglašavam duže vreme šta je najvažnije u tenisu je glava. Tu je na nivou ispod 200og mesta ali bukvalno ne preterujem.Lik u završnom setu ima u prva tri svoja servis gema 12/12.I onda napravi superpočetničku grešku i odmah raspad sistema,to mu ne izlazi iz glave i čim se suočio sa break loptom naravno da je nije odbranio jer mu je ove godine učinak 0% odbranjene break šanse.A još prethodno ne iskoristi 3 vezane ali vezane i to na šljaci ajd da je na travi to je malo teže već na zemlji i to protiv limitiranog igrača.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dakiliz, 9. maj 2018 16:17)

Pojma nemaš. Upravo je suprotno. Glava je još uvek šampionska a kretanje i udarci daleko od najboljih. Čovek ima 31 godinu i ne može više da se kreće kao sa 25. Prosto. A kretanje mu je donelo sve titule. Tu je neprevazidjen.
Sa "glavom" se, druže moj, rodiš...i nikada ništa ne bi osvojio da nema taj mentalitet pobednika. Ti pričaš o glavi dvanaestostrukom GS šampionu! Stvarno si car.

Ackes

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 9. maj 2018 13:56)

Pametno, stavi još! Stavi sve što imaš.
(Rodžere Federeru-Nikad Ne Otpisuj KRALJA, 09. maj 2018 14:10)

Zaboravio si nik da promenis. Sad si ispao smesan sa trolovanjem. Patetican.
(Novosadjanin, 09. maj 2018 15:0)

Испао си ти смешан јер не читаш пажљиво никове. Први ник је у номинативу а други (као обраћање првом) у вокативу.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Лепи Цане, 9. maj 2018 15:21)

Jeste.

sasa

pre 6 godina

Novak se iznervirao da nece moci spavati...covek igra onoliko koliko hoce..resetovao se posle RG i to je to...trenira 50% manje..uzima kintu i bas ga briga...a to sto vi ga ovde omalovazavate njega to ne dotice...mozda dobije zelju da se spremi za neki grend slem i to je sve...usao je u istoriju kao jedan od najboljih svih vremena...trajao je i bio konkurentan 8-9 godina

Goran

pre 6 godina

Samo da se ne pretvori u Lejtona Hjuita. Zasto je tesko otici otici kao Borg i Sampras ako ne ide a bio si sampion. Da te ljudi pamte kao sampiona a ne kao vrecu za udaranje. I svi ce da lupaju recke na tebi, svi oni koje si tukao sa 6:1 6:1 pre samo samo par godina.

g.din noloek boloek dodatni

pre 6 godina

Hvala vam iz redakcije sto se toliko trudite da prostor za komentare bude prijatan! Da je onda davno bilo vise ljubavi, mozda ne biste sve radili sto vam se kaze!

Eidos

pre 6 godina

Mnogi od vas ne znaju ni sta znaci psihologija.. Naime,ako se pogleda dobro,Novak cesto izgubi prvi gem na svoju servu u poslednje vreme,samo da bi ga u sledecem vec vratio. To znaci sledece,covek radi na mentalnom ojacavanju,a kud ces bolje od izgubljenog servisa na pocetku meca,a potom morati osvojiti gem na protivnikovu servu.Tako se mentalno jaca,a ne kada nekoga oduvas lagano. Novak je toga svestan,i neke od gemova "svesno" izgubi !

holivudski frizer

pre 6 godina

tajna nada u Noletovu pobedu neda mi mira ! Ako pobedi reci cemo samo Tja pobedio je. Nema onog zara za Noletom vise kao nekada ali tajna nada ipak postoji Vratice se Dr Zar !

Djido

pre 6 godina

Nole deluje iznureno i previše mršav; ne bih se mogao setiti tenisera koji je tako izgledao. Zna li ko da objasni? (swq, 10. maj 2018 08:03)

O bože, pa ovde se dve godine samo o tome piše i objašnjava da se to smučilo svakome normalnom. Ako ti to nije dovoljno, onda ne znam šta bi ti pomoglo.

Andrea Djani

pre 6 godina

Od Noletovog povratka mislim da je samo protiv Cunga i mozda jos jedan mec igrao po prijatnom vremenu , sve ostale po najvecem suncu . To je i odgovor ATP-a da li zeli Novakov povratak u vrh . Sa takvim tretmanom i pored jos mnogo problema koje ima sam Novak povratak na vrh ne samo da je tezi , nego izgleda i nemoguc .

sweswe

pre 6 godina

Ovako...
Sve je ovo smisljeno, sve je po planu, sve je...
Novak Djokovic osvaja Roland Garros 2018,
prvi u istoriji sa dva GS. Ulazem 500 € na to...
Naravno da ce da osvoji.

Filip

pre 6 godina

Jednostavno fizicki je pao to je najveci problem. Ako ne zeli da se hrani drugacije bolje penzija nego ova rekreativna igra.
(Dacha, 09. maj 2018 

Ti i ostali ste dosadni sa ishranom.Mora da kada si bio mali roditelji su ti pricali da moras da jedes meso da budes jak i naravno spanac da budes kao Popaj koji ima misice. Kod Novaka je sada glava u pitanju i odsutnost a i kondicija.Brze noge i brz dolazak na lopticu. Novak nije dizac tegova i bacac kugle i kladiva da mu treba misicna masa

botovi nisu ljudi

pre 6 godina

Ne može salata i vrhunski tenis, ne ide.
(Mik, 9. maj 2018 16:21)
Pozdravila te Serena, jede samo salatu a moze i da igra tenis i nosi Noleta u zubima.
Nazalost, nema ovo veze s ishranom

Eidos

pre 6 godina

Mnogi od vas ne znaju ni sta znaci psihologija.. Naime,ako se pogleda dobro,Novak cesto izgubi prvi gem na svoju servu u poslednje vreme,samo da bi ga u sledecem vec vratio. To znaci sledece,covek radi na mentalnom ojacavanju,a kud ces bolje od izgubljenog servisa na pocetku meca,a potom morati osvojiti gem na protivnikovu servu.Tako se mentalno jaca,a ne kada nekoga oduvas lagano. Novak je toga svestan,i neke od gemova "svesno" izgubi !

BGcity

pre 6 godina

@Batko, trole sto visis na nasem sajtu i pljujes Noleta? Briga nas za neku tvoju objektivnost, mi navijamo da Srbin pobedi kao i u svakom sportu, ne razumem sta ne razumes. Idi na neke druge sajtove, strane, sta znam koje, i komentarisi "strucno" kad si veliki kriticar, navijaj za koga hoces. Nama je nashe najbolje, kraj priche.

Andrea Djani

pre 6 godina

Od Noletovog povratka mislim da je samo protiv Cunga i mozda jos jedan mec igrao po prijatnom vremenu , sve ostale po najvecem suncu . To je i odgovor ATP-a da li zeli Novakov povratak u vrh . Sa takvim tretmanom i pored jos mnogo problema koje ima sam Novak povratak na vrh ne samo da je tezi , nego izgleda i nemoguc .

Лепи Цане

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 09. maj 2018 13:56)

Поклон за кладионицу.

Mikii

pre 6 godina

Ovo je zicer! Ako mi mama da 1000 dinara sve cu dati na Edmunda.
(Mikii, 09. maj 2018 14:02)

Nekoliko puta sam vec pisao duhovitim komentatorima poput tebe da nemam majku. Hajde da malo sjasemo s takvim komentarima, je l' moze? Nadjite neku drugu ideju, valjda nemate bas svi 12 godina, pa da ste na tom infantilnom nivou inteligencije, pobogu.

Mrki

pre 6 godina

Posle pobede protiv Nisikorija bilo je sve skupa 201 komentar,danas posle poraza vec ih ima sada 240,ovi sto samo cekaju da Novak izgubi izronili iz svojih rupa.Zivot im se sveo na to da negativno komentarisu Novaka.Kakav je to zivot uhhhh,ne bi voleo da sam u njihovoj kozi!

Planetarna dominacija

pre 6 godina

Kao što sam i rekao, Djole dominira i dobija ovo glatko.
Prvi set je bio samo lagano zagrevanje, da se protivnik opusti, a sada ide klasično brisanje patosa.
Nije ovaj momak Emdund kriv, što je naleteo na teniskog supermena.
To je dobro i za njega, naučiće nešto i biti još bolji.
Rafi u narednoj rundi, neće pomoći ni kožne gaće.
Naravno, ako se Monfils ne bude blesavio, neće ni stići do Djoleta i gledaće na TV-u, kako se vraća neprevaziđeni kralj.

Novosadjanin

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon 
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 9. maj 2018 13:56) 

Pametno, stavi još! Stavi sve što imaš.
(Rodžere Federeru-Nikad Ne Otpisuj KRALJA, 09. maj 2018 14:10)

Zaboravio si nik da promenis. Sad si ispao smesan sa trolovanjem. Patetican.

Jumko

pre 6 godina

Ovo je zicer! Ako mi mama da 1000 dinara sve cu dati na Edmunda.
(Mikii, 9. maj 2018 14:02)

Ja sam prekjuce pukao na Nisikoriju, inace bih ti pozajmio.

Gajetano

pre 6 godina

Nije lako biti navijač Novaka Djokovica u ovom trenutku!Što reći?Ne znam, najbolje ništa!
(Vera, 9. maj 2018 16:21)

Vera, nikada nije bilo lako biti navijac Novaka Djokovica.
2007-2008: nacrtao je sebe na teniskoj mapi
2009-2010: katastrofa (hteo da napusti tenis po sopstvenom priznanju)
2011: uzlet u sam vrh
2012-2014: djene-djene, 1 GS po sezoni, a svi smo znali da ih u rukama ima barem 2-3
2015: zacementirao se u sazvezdje najvecih tenisera svih vremena
2016: kompletirao Nole Slem, a onda izjavio da ga tenis bas nesto vise i ne zanima (i time ispunio zelje svih: Mareja za 1. mesto na rang listi, Federera i Nadala za velicanstveni comeback)
2017-2018 (do sada): totalni sunovrat, otpusta pobednicki tim, pa ond Pepe i Agasi, pa Stepanek, Novak svojim izjavama uporno daje laznu nadu navijacima i sponzorima.

E sad, gledajuci poslednja tri turnira na kojima je igrao (MC, Barselona, Madrid) mislim da se vraca. Vraca tim, vraca igru, sada vec ima snage za cela 2 seta. I sto bi rekli u Twin Peaks-u: "The Owls Are Not What They Seem" (iliti, mislim da je u mnogo boljem stanju nego sto se trenutno prikazuje). A zasto to bas mora tako, ne znam.

Pozdrav,

Sistem te laze

pre 6 godina

E moji Srbi.... jadno i bedno sa vase strane... Cemu sva ta zavist i mrznja prema nasem najboljem teniseru svih vremena??? Cime je to zasluzio da ga pljuju i oni koji ne znaju ni reket da drze u ruci....Nole legendo samo napred puno srece i zdravlja....

zu

pre 6 godina

Nikad više takvog tenisera nećemo imati ja sam uživao sve ove godine sa Novakom.Zlobne komentare daju oni leziljebovići što sve znaju a žive na računun roditelja.

Darko

pre 6 godina

I to je to.Njegov domet je drugo kolo prvog seta.Do tada ima snage.Svi vi koji razmisljate o veganstvu ili vegetarijanstvu pogledajte sto je to isto napravilo od najboljeg sportiste na svijetu.Izdusio ko probusena lopta.

cane

pre 6 godina

Nole ti si kralj! Znam da ne čitas ovo, ali ko šiša ove što te pljuju. Imas iza sebe najbolje godine mladosti koje, prepune uspeha, koje si “trampio” za najbolje godine zivota koje su ispred tebe. Samo cepaj i igraj kako zelis! Pozdrav za tebe i tvoju porodicu.

Negativni

pre 6 godina

Najgore je saznanje da mu ništa ne fali u fizičko-taktičkom aspektu.Tu je trenutno na poziciji na kojoj i jeste zvanično,bar među prvih 15.Ali šta je alarmantno ono što naglašavam duže vreme šta je najvažnije u tenisu je glava. Tu je na nivou ispod 200og mesta ali bukvalno ne preterujem.Lik u završnom setu ima u prva tri svoja servis gema 12/12.I onda napravi superpočetničku grešku i odmah raspad sistema,to mu ne izlazi iz glave i čim se suočio sa break loptom naravno da je nije odbranio jer mu je ove godine učinak 0% odbranjene break šanse.A još prethodno ne iskoristi 3 vezane ali vezane i to na šljaci ajd da je na travi to je malo teže već na zemlji i to protiv limitiranog igrača.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dakiliz, 9. maj 2018 16:17)

Pojma nemaš. Upravo je suprotno. Glava je još uvek šampionska a kretanje i udarci daleko od najboljih. Čovek ima 31 godinu i ne može više da se kreće kao sa 25. Prosto. A kretanje mu je donelo sve titule. Tu je neprevazidjen.
Sa "glavom" se, druže moj, rodiš...i nikada ništa ne bi osvojio da nema taj mentalitet pobednika. Ti pričaš o glavi dvanaestostrukom GS šampionu! Stvarno si car.

Rodžere Federeru-Nikad Ne Otpisuj KRALJA

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 9. maj 2018 13:56)

Pametno, stavi još! Stavi sve što imaš.

analiticar

pre 6 godina

Ako se iko seca, pre godinu dana sam rekao da ce Nole lagano, ali sigurno ispasti iz prvih 20, a evo, samo godinu dana kasnije on ce biti 18. na ATP listi, a uskoro i van prvih 20! Nema njemu pomoci, ona pobeda nad Nisikorijem nije bila do Noleta, vec do Nisikorija, cim mu naidje iole raspolozen teniser iz prvih 150 Novak sigurno gubi mec! Vidi se nesigurnost, nedostatak snage, kondicije, koncentracije, sve u svemu, blagi ocaj! I nije korektno reci kako je Nole nekome poklonio pobedu, jer ga je Edmund teniski nadigrao i sasvim zasluzeno pobedio!

Marie

pre 6 godina

Vise nego ikad coveku treba podrska..Mislite da je njemu lako sto gubi? Bio vam je dobar dok je sve osvajao a sad ga pljujete i pametujete..Ne pratim tenis, nisam njegov obozavalac ali postujem coveka,njegov trud i uspehe. A svi vi koji ste ga do juce obozavali treba da se stidite jer ga ne podrzavate

Kanidja PG

pre 6 godina

Zgazice ce ga Nole tempom u 2 i 3 setu.Što duži meč bolje za njega.Tako se stiče kondicija najbrže,samo treningom to ne može.Neka se spremi Gofan.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Gledajte drugi set, ja verujem vratiće se Novak, a vaše komplekse nabijajte negde drugde

U drugom setu Novak se vraca, Novak onaj stari bla bla, a sta kazete za prvi set nolobotovi? Cim njihov idol dobije set ubedljivije od 6:4 odmah pisu kako se teniser iz Monaka vratio u staru formu, smehotresno.
I kako to da neko ko navija za King Federera, najboljeg i najtrofejnijeg tenisera moze da ima komplekse, komplekse od koga, zbog cega? Kao sto rekoh, smehoteka.

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Kad sam procitao veliki pad pomislio ispada jz top 20, mozda i 30, kad ono 6 mesta. Tih 6 mesta de nadoknade jednim dobrim turnirom

Ivan

pre 6 godina

Šta bre poklonio, bio je dvaput slabiji. Vreme je da ga zaboravimo.
 (radojko, 9. maj 2018 16:40)

Zasto bi ga zaboravio? U srbiji se izgleda navija za nekoga samo kada mu ide dobro. U suprotnom javni pozivi da se zaboravi, kao u ovom slucaju.

remax

pre 6 godina

Nole rutinski dobija drugi set a ovde već krenule žalopojke.
Naša posla..
Masa ljudi kao da nikad nije odgledala jedan meč od početka do kraja.
I ne mislim samo na tenis, isto je i sa drugim sportovima.

sasa

pre 6 godina

Novak se iznervirao da nece moci spavati...covek igra onoliko koliko hoce..resetovao se posle RG i to je to...trenira 50% manje..uzima kintu i bas ga briga...a to sto vi ga ovde omalovazavate njega to ne dotice...mozda dobije zelju da se spremi za neki grend slem i to je sve...usao je u istoriju kao jedan od najboljih svih vremena...trajao je i bio konkurentan 8-9 godina

esi mi nola?

pre 6 godina

Kako samo ovi Nolovi protivnici uvek imaju srece kad igraju sa Nolom.Uvek im Nolo pokloni pobedu ili nije bio na svom nivou ili nema srece ili ostane bez snage, goriva, vetar duva samo na njegov deo terena, sunce sija samo njemu u oci.Prekid zbog kise ga poremeti pa protivnik to iskoristi.Ne razumem zasto ne igraju neku igru na srecu, 100% dobijaju umesto da mlate reketom.

Dobros-AV

pre 6 godina

Male su sanse za Noleta, na zalost. Gledao sam Edmunda danas. Forhend razbija kao niko, udarci ravni i duboki, lopta ostaje nisko na sljaci.... Hmmmm bice cupavo!!! Servis solidan, duge razmene skoro sve njegove. Nije mi jasno kako je Rus oupste dobio tih par gemova u prvom setu. I u njima je Kajl bio bolji. Nole je naravno, druga prica.... Ako odigra kao sto je igrao do sunovrata. Ipak, to se nece desiti. Ovakav igrac u drugom kolu mu mas nije legao. Steta!
(Dobros-AV, 8. maj 2018 22:51)
Preporučujem (+12)Ne preporučujem (-30)

Molim? Imate neko pitanje u vezi sa mojim komentarom od juce? Samo pitam.
Luzeri. I vas 30 'minusasa' i Nole zajedno. Vidimo se na sledecem turniru, samo onda morate dobro da procitate sta sam napisao, jer ce opet da bude.... znate sta. Nemate pojma o tenisu, samo se palite. Covek je totalno odsutan na terenu, a i bice jos jedno vreme. Mozda i zauvek prestane. Bilo bi bolje.

Ivan kg

pre 6 godina

Covece batali tenis i ne blamiraj se vise. Bez ikakve ironije, samo realno posmatram, ne gledam te cesto i zato mogu da vidim da nisi ni 30 posto igrac kakav si nekada bio.

sweswe

pre 6 godina

Ovako...
Sve je ovo smisljeno, sve je po planu, sve je...
Novak Djokovic osvaja Roland Garros 2018,
prvi u istoriji sa dva GS. Ulazem 500 € na to...
Naravno da ce da osvoji.

zika

pre 6 godina

Ne znam sta da mislim u ovom trenutku,sta je glavni uzrok ovome,da li ima snage ili nema, ali je evidentno da njemu ocajnicki trebaju pobede jer je Nole totalno bez samopouzdanja sto je mozda i najbitnije za njegovu igru i povratak. Ostaje samo da ga podrzimo i nadamo da ce vratiti na staze stare slave. Cekacemo koliko god da treba!
(Filip, 09. maj 2018 16:24)

bravo, svaka cast na komentaru!

biće bolje

pre 6 godina

šteta što odustaje od tenisa, nije toliko star, mogao je da napadne Nadala i da ne dozvoli Federeru da uzme sve na zalasku karijere, Nole je ipak superstar ove igre i treba da ode u velikom stilu, mislim da će se vratiti ali moraće da otpiše ovu sezonu

Elmer

pre 6 godina

Opet drugo kolo 🤭 Koje godine se vraća ta "zver"? "Zver" koja je na pravom putu uz Vajdu?

Mada, nešto mi žao N18 (N188)...ali mi je drago zbog silne propagande prethodnih dana i ovih ostrašćenih botova koji su ga do današnjeg meča videli kao broj 1 🤭

Sima Strahota

pre 6 godina

Gledam mec, gledam Djokovica koji izgleda kao isposnik sa Hilandara i odjednom shvatim da mucim sam sebe, mnogo vise nego sto on muci lopticu jer u glavi i dalje zivi slika Novaka lava,sampiona, zveri koja cepa majicu, teniskog Mocarta i terminatora istovremeno.
Gledanje danasnjeg Novaka je izdaja svih lepih uspomena i neprospavanih noci u kojima smo cekali njegova polufinala i finala.
Tuzan kraj jedne prelepe price.

Fenomen

pre 6 godina

Ne Znam zasto Novak toliko zuri sa povratkom...ne moze na silu legendo, pripremi se maksimalno pa onda...Pogledaj Federera...preskoci celu sezonu na jednoj podlozi, a onda pocisti sve redom. To je receipt I za Tebe Novace...hajde majstore, verujemo u Tebe.

Dejan

pre 6 godina

Svaki povratak je težak.
Možemo svi da pametujemo ,te ovo te ono ali Nole i njegovi znaju šta treba i šta će.
Idemooooo dalje , podrška !!!

Никола87

pre 6 godina

Новаку се нешто десило, и то на нивоу да виталност сасвим буквално и видљиво истиче из њега. Један коментатор овде је пре пар дана приметио како је Новак почео пре времена да стари - коса пуна седих, а он тек '87. годиште. Додуше, и Милош Теодосић је исто годиште и има седе, али је све само не пропао и урушен као Новак. Има и линију сувог прута, делује изгладнело (а нема намеру да се попуни!)... На страну његов тенис, требало би се запитати како ће уопште изгледати за, типа, 10-15 година?

Marko

pre 6 godina

(Никола87, 9. maj 2018 17:42)

Kakva ludila ljudi napisu, “kosa puna sedih, a tek mu je 31 god”, i otac mu je rano osedeo to je genetika, pogledaj mu cak i dedine slike iz mladjih dana. Fascinantno je koliko se ljudi ‘udube’ u sve a ustvari povrsnost na sve strane i to u svim porama drustva.

sasa jokic

pre 6 godina

Suvise loptica bracenih u servis polje.....na zicer Edmundovim forhendima. Fali snage, bas fali. Nije dobro da ispada u prvom ili drugom kolu, ali....idemo dalje. Govor tela je bio dobar, ima volje, i to je bitno.

holivudski frizer

pre 6 godina

tajna nada u Noletovu pobedu neda mi mira ! Ako pobedi reci cemo samo Tja pobedio je. Nema onog zara za Noletom vise kao nekada ali tajna nada ipak postoji Vratice se Dr Zar !

Nikola

pre 6 godina

KATASTROFA! Definitivno nema povratka a pogotovu na ovaj način. Novak je i dalje totalno nespreman i fizički i psihički. Kako objasniti da od tri vezane brejk šanse nije iskoristio ni jednu? I dalje mislim da Novak ne trenira dovoljno i nije posvećen tenisu. Sve ovo što mu se događa, smatram njegovom brukom i blamažom. Pravi i istinski šampioni to sebi ne bi dozvolili, a za to su primeri Nadal i Federer.

hm

pre 6 godina

Nista novo. Prvo kolo nekako, drugo muka, a, ako dodje do treceg to je to. Izgubio je dosta na misicnoj masi. On za igranje na 3 dobivena seta nema snage za niti jedan mec, ako se isti samo malo zakomplikuje. Sa time da ovaj mesec puni 31 godinu. Nije to mnogo, ali tu mnogo tenisera koji su u daleko boljoj fizickoj formi pocnu da batale tenis i da biraju turnire. Nole bi morao da nabaci bar 10ak kg, nabije sa tom masom kondiciju, a godine ne 'pitaju/cekaju'.

Kostas

pre 6 godina

Svaka cast Novaku a sto se gledanja njegovoh meceva tice za mene su danas svi zavrseni, ne zbog toga sto je izgubio vec zoog toga sto je strasno tvrdoglav u odluci da ne jede meso i dai da dalje saradjuje sa Imazom.

Banderaš

pre 6 godina

Mislim da je završio priču. Šteta,ali od kako je dobio dete sve se promenilo. Isto se i Federeru isto dešavalo,ali Federer ima Švajcarsku istrajnost što Đokoviću nedostaje.

milke

pre 6 godina

Sve je ovo posledica neverovatnog samozadovoljstva nakon osvajanja Rolan Garosa, posle cega je prestao ozbiljno da trenira. Zbog toga ga je prvo napustio Beker, a onda je sve krenilo nizbrdo i jos se nije zaustavilo. Tako je u zivotu "sve se vraca, sve se placa". Sada mu se desava tacno ono sto je zasluzio.

realan i nepristrasan

pre 6 godina

iskreno, ovaj rezultat je nerealan i Novak je ovo trebao rutinski da privede posao kraju, zasto nije, e upravo je to zackoljica, edmund nije nimalo naivan ptotivnik i nije neko ko ce sam sebe pobediti, pocistio je medvedeva 6:4 i 6:0, ta zackoljica je da je on sada trenutno na nekih 90% forme, neki misle da preterujem ali ne, tih 10% prave razliku kao da je 110% u pitanju, igra i donekle kondicija koja je jos uvek mislim najveci problem su negde tu, ali treba vremena, mislim da ce on ipak pronaci nov put Do vrha.. ne treba pljuvati nego ga treba podrzati, davati mu motivaciju na svakom koraku, vidi se napredak, to ne moze da se ospori, ono protiv Tima u Monte karlu je bilo daleko losije, danas i on zna da je izgubio dobijen mec.. glava je cudo!!!

Никола Ђуровић

pre 6 godina

Mora da podigne procenat masti u telu jer ko god nesto zna o tome jasno mu je o cemu pricam. Telo kad probije neku granicu potrosenosti neophodne su mu minimalne zalihe iz telesne masti koje daju dugorocnu snagu u ritmu.. Ne pricam ovo napamet!
neka jede sta hoce ali je suva je krtina i to veoma slabe snage,izgleda namuceno kao sto i jeste. Taj glikogen koji se deponuje kod njega je nizak i ne kvalitrtan za velike napore. Da je mozda monah ili nesto slicno kapa dole ali ovo je protiv zdravlja. Tako da hranu prilagoditi zivotu a ne obrnuto. Nisam ja za ,,pljeska,, teorije ali ovde ga neko opasno smucuje u poslu.
Ja sam veliki fan, pa mi bas zao... bicu presrecan ako se popravi a i ovako zahvalan mu na svim lepim trenucima mog malog zivota!!

bili andol

pre 6 godina

@kluzo
Novak se u Srbiji obozava do granica ludila,proteklih desetak godina za narod drugi sportista gotovo ne postoji,njemu se ne zamera vise neigranja za reprezentaciju,dok jedno neigranje se Jokicu konstantno spotice,njemu se ne zamera saradnja sa Vucicem,dok Ivanu Spanovic urnisemo u komentarima za istu stvar,njega kao coveka koji se bavi objektivno perifernim stvarima ovde porede sa najvecim velikanima u istoriji ove zemlje,dakle podrska nacije kakvu verovatno nije doziveo ni jedan sportista od svog naroda otkad je sporta.I sad zbog toga sto se normalno kritikuje njegova losa igra i konstantni porazi od mnogo losijih igraca,sto je apsolutno prirodno,narod ne valja i zasluzuje lose.Pa sta onda zasluzuju ostale nacije koje se daleko manje cimaju zbog sporta i sportista?Pa pola Amerikanaca nemaju pojma ko je Majkl Felps verovatno najveci sportista ikad.Idolatrija u vezi Novaka je ovde odavno usla u domen patologije,pritom je potpuno iracionalna jer naciju tenis uopste ne zanima vec se Novak posmatra kao neko zbog koga nas zapad kome ocajnicki tezimo satro gleda drugacije,sto samo pokazuje koliko nemamo samopostovanja kao nacija plus pokazuje koliko smo skloni manipulisanju i koliko smo opsednuti bogatima i slavnima.

novica

pre 6 godina

Šta znači ono u naslovu "Novak poklonio..."?
Vidi se lepo da čovek ne može bolje i da svim sopstvenim silama pokušava da se vrati, ali jednostavno ne ide.
Zašto onda takav naslov koji nije fer prema protivniku? Edmund je potpuno zasluženo dobio ovaj meč i treba mu čestitati.

Лепи Цане

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon  
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 9. maj 2018 13:56)  

Pametno, stavi još! Stavi sve što imaš. 
(Rodžere Federeru-Nikad Ne Otpisuj KRALJA, 09. maj 2018 14:10) 

Zaboravio si nik da promenis. Sad si ispao smesan sa trolovanjem. Patetican.
(Novosadjanin, 09. maj 2018 15:0)

Испао си ти смешан јер не читаш пажљиво никове. Први ник је у номинативу а други (као обраћање првом) у вокативу.

ban

pre 6 godina

"A sad adio, a sad adio, i ko zna gde i ko zna kad". E to ti je Srpski mentalitet, gledam Federera i Nadala, godinama gubili pa se vratili. A ovaj nas se vise ne vraca, tone sve nize i nize. Krenuo stopama Jelene Jankovic. Kamo srece da je napustio tenis kada je bio na vrhu, otisao bi kao covek. Ovako ostaje da nervira i nas i njega.

Pepe Imaz poraz Imas

pre 6 godina

Razlog zašto je Lajović glatko izgubio od Novaka u MK treba tražiti u Dušanovoj glavi. Da je tad bio opušten kao juče protiv Gaskea glatko bi počistio Novaka.

Filip

pre 6 godina

Ovo je potpuno preslikan mec kao protiv Klizana u Barseloni. Los prvi set, odlican drugi, dobar do polovine treceg,i onda kada se lomi na 4:3 popusta i pravi velike greske i poklanja pobedu protivniku. Kljucan poen je na 2:2 i 30:40 za Novaka kada salje jedan ne toliko tezak bekhend u aut i to je kraj i najbolji pokazatelj u kakvoj se formi Novak trenutno nalazi i koliko nema samopouzdanja. Nijednu loptu kad se lomi nije smeo da udari i napadne nego samo prebacuje preko mreze i ceka gresku,sto malo bolji igraci naravno koriste. Ne znam sta da mislim u ovom trenutku,sta je glavni uzrok ovome,da li ima snage ili nema, ali je evidentno da njemu ocajnicki trebaju pobede jer je Nole totalno bez samopouzdanja sto je mozda i najbitnije za njegovu igru i povratak. Ostaje samo da ga podrzimo i nadamo da ce vratiti na staze stare slave. Cekacemo koliko god da treba!

radica

pre 6 godina

Po meni u narednom periodu Novaku su neophodna još dva člana stručnog tima. Najpre vrstan psihoterapeut koji ce raditi na podizanju njegovog samopouzdanja i medicinski obrazovan stručnjak za ishranu.

Maci i dječaci

pre 6 godina

Gotov je. Nema snage, ne može da parira Edmundu u razmenama. Uopšte nema razlike u odnosu na ranije mečeve. Ovi mladi ga se uopšte ne plaše. Samo je jak na jeziku, priča kako ozbiljno trenira, a Edmund mu pošalje balon a Nole nema snage da zakuca.

ćamil

pre 6 godina

Edmund se nije ni radovao. Djokovic postao redovna mušterija više nego prosečnim teniserima,uz dužno poštovanje. O madridskoj publici ne vredi trošiti reči-uvek me podsete da su i Englezi u nečemu dobri,a to je kultura navijanja. Sve u svemu,Djokovic se neće vratiti na vrh,i što pre to prihvatite,biće svima lakše.

Stefan

pre 6 godina

Распала му се игра? Мислите на ону која не постоји још мало па две године? Кад год се досад "звер враћала" у следећем колу завршавала је у кавезу.

Elmer

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 9. maj 2018 13:56)

Bravo pobratime. Kako ćemo samo uživati kada gospodin Rožer osvoji Štutgart i deveti Vimbldon.

Stefan

pre 6 godina

Враћа се звер! Пустио га први и трећи сет да се понада и опусти, сад се пали машина и креће гаж...Oh, wait...

milutin

pre 6 godina

Nema još povtatka, zbog toga što Novak nema treninga.
Fali trčanje, naročito snaga u udarcima.
Fali kondicija.
No, to on najbolje zna, a teniser tog ranga nesmije propustiti 0:40, kad stvori takvu šansu. Šansu za meč. On je to uradio i izgubio. Do sada sam imao nadu, odsada ne.
Volio bih da se vrati, ali....iako znam da svoj nekadašnji nivo neće dostići i da se vrati pobjedama. To je bio tenis koji niko nije igrao. Zbog toga je šteta.

Radojica

pre 6 godina

Ma Djokovic i nije bio tako los...pokazao je danas ono sto zna. Nazalost, izgleda da to sto zna vise nije dovoljno da pobedi ni 150-og igraca na ATP listi. Ljudi su mladi, treniraju, gladni uspeha i slave, dok se Djokovic trudi da igra na nivou od pre dve godine.

Dex

pre 6 godina

Sta se prepucavete ovde? Covek ima preko 100 miliona na racunu, voli da grli drvece i siri ljubav. Izabrao zenu i stil zivota koji njemu odgovaraju. I ima jos malo kredibiliteta od slavne proslosti. Nije pravi borac a jos manje castan covek. Nek radi sta god hoce - meni nije vise interesantan.

sakupljač minusa

pre 6 godina

Niko mu nije rekao da Rafa nije u njegovom delu žreba, pa se zeznuo. Korak napred pa dva nazad. I pored toga što nema pola igrača iz samog vrha, on ne može ništa da uradi. Malo ozbiljniji test i gotov je.

Autolakirer

pre 6 godina

Novace ne muci vise ni sebe ni tvoje navijace
Batali tenis posveti se Jeleni, deci, bratu Marku i svojim restoranima. Ni dva meca za redom ne mozes da dobijes.Batali treninge u Beogradu, voznju kajakom

mima

pre 6 godina

Svi vi koji ste dizali Noleta u nebesa posle pobede nad ranjivim i rovitim Nisikorijem, malo ste se zaigrali. Nole je negde igrom izmedju 20-50 mesta na ATP-u. Ovo ce izgubiti 2:0 glat. Nisam hejter , nego jednostavno realno sagledavam stvari. Ako mu ovi turniti pomognu da udje u formu i uzme AO 2019 skidam kapu, ali tesko. Ni Rafa , a ni Fed se nisu ovako mucili kao Nole sada, a i oni su imali momente slabosti.

dakiliz

pre 6 godina

Najgore je saznanje da mu ništa ne fali u fizičko-taktičkom aspektu.Tu je trenutno na poziciji na kojoj i jeste zvanično,bar među prvih 15.Ali šta je alarmantno ono što naglašavam duže vreme šta je najvažnije u tenisu je glava. Tu je na nivou ispod 200og mesta ali bukvalno ne preterujem.Lik u završnom setu ima u prva tri svoja servis gema 12/12.I onda napravi superpočetničku grešku i odmah raspad sistema,to mu ne izlazi iz glave i čim se suočio sa break loptom naravno da je nije odbranio jer mu je ove godine učinak 0% odbranjene break šanse.A još prethodno ne iskoristi 3 vezane ali vezane i to na šljaci ajd da je na travi to je malo teže već na zemlji i to protiv limitiranog igrača.

neko iz mase

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 9. maj 2018 13:56)

Pametno, stavi još! Stavi sve što imaš.
(Rodžere Federeru-Nikad Ne Otpisuj KRALJA, 09. maj 2018 14:10)

Zaboravio si nik da promenis. Sad si ispao smesan sa trolovanjem. Patetican.
(Novosadjanin, 09. maj 2018 15:0)

Испао си ти смешан јер не читаш пажљиво никове. Први ник је у номинативу а други (као обраћање првом) у вокативу.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Лепи Цане, 9. maj 2018 15:21)

Jeste.
(Ackes, 9. maj 2018 15:58)

Samo da dodam komentar.

Mikii

pre 6 godina

Ovo je zicer! Ako mi mama da 1000 dinara sve cu dati na Edmunda.
(Mikii, 09. maj 2018 14:02)

Nekoliko puta sam vec pisao duhovitim komentatorima poput tebe da nemam majku. Hajde da malo sjasemo s takvim komentarima, je l' moze? Nadjite neku drugu ideju, valjda nemate bas svi 12 godina, pa da ste na tom infantilnom nivou inteligencije, pobogu. (Mikii, 9. maj 2018 14:24)

Zao mi je zbog toga, ali kako ja to mogu da znam? Mi se nikada nismo upoznali. Ja sam pisao o sebi. Ako ti smeta što imamo isti nick, ne mogu ti pomoći. Nemaš copyright na to. I meni su pedeset puta ukrali ili prisvojili nick, pa šta.

no name

pre 6 godina

Ljudi on ako se trzne do Roland Garosa nema od njegovog povratka nista,a on vec kuca na vrata ,pobjedama se stice samopouzdanje ,mislim da je gotov definitivno kao optimista veliki ovo kazem cao zdravo prijatno dovidjenja!

iznenada

pre 6 godina

Samo sto sam usao u kucu vidim zadnji poen. Mislio sam da ce ovoga dobiti ali tesko Gofana , ali ..
Izgleda da Novak nije hteo da pozdravi publiku, skromno je tek skoro na izlasku podigao ruku. Da li je bilo nesto ne sportski.

bata

pre 6 godina

Rece Jelena jutros na TV kad Novak krene na posao , a voditelj iznenadjen kaze NA POSAO kako to ruzno zvuci. To je upravo najbolji opis igre NDJ, igra kao da je na poslu a ne iz strasti i ljubavi prema sportu.

Zvezdan

pre 6 godina

ama 10kg je laksi nego kada je bio neprikosnoveni vladar sva 4 grand slem-a Sta tu ima vise dalje analizirati, jel u glavi jel umoran itd... To je kao da odrasli muškarci igraju protiv juniora

mr

pre 6 godina

Mozda je na Djokovicev poraz uticao i mec Lajovica od juce, ako ga je gledao. Uglavnom, Djokovic je jos daleko od onog nivoa tenisa kojeg smo mogli vidjeti u mecu Lajovic - Gaske.

Milan

pre 6 godina

Dok je Pepe Imas tu I poljubci se dele, neće se maknuti dalje od 2-3 kola. Ako ga se rastosilja, spremi se fizički bolje, može da računa na kakav-takav povratak. A za vrhunske rezultate potreban mu je Boris Beker nazad u timu ili neki drugi trener sa iskustvom sa kojim će se kockice složiti.

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 6 godina

Ako se iko seca, pre godinu dana sam rekao da ce Nole lagano, ali sigurno ispasti iz prvih 20, a evo, samo godinu dana kasnije on ce biti 18. na ATP listi, a uskoro i van prvih 20! Nema njemu pomoci, ona pobeda nad Nisikorijem nije bila do Noleta, vec do Nisikorija, cim mu naidje iole raspolozen teniser iz prvih 150 Novak sigurno gubi mec! Vidi se nesigurnost, nedostatak snage, kondicije, koncentracije, sve u svemu, blagi ocaj! I nije korektno reci kako je Nole nekome poklonio pobedu, jer ga je Edmund teniski nadigrao i sasvim zasluzeno pobedio!
(analiticar, 9. maj 2018 16:29)

Kako da se ne sećamo šta ste pisali pre godinu dana... Svakog dana prelistavam Vaše komentare a pred spavanje ide rekapitulacija sabranih dela proisteklih iz Vaših prstića.

Vlada

pre 6 godina

Zašto se Novak bruka, to mi neće biti jasno.Jeste da je imao neugodnu povredu,da je dosta vremena proveo van terena, ali ako već vidi da ne ide, da je povratak težak, onda se časno povučeš. Ostvario je Novak toliko velikih pobeda i rezultata, osvajao velike turnire, ne sme da dozvoli da mu se nedorasli teniseri rugaju ovakvim ili sličnim pobedama protiv njega.
Novak je veliki teniser, svetsko ime i mora da razmisli da li je vreme da se oprosti ili ako želi povratak onda da uloži sve u pripreme i fizičku spremnost. Ovako kako danas Novak izgleda to je teško i tužno za gledanje.

bg leprikoni

pre 6 godina

@Office
Kao prvo Novak nije najbolji svih vremena,jedan od najboljih jeste,ali za nesto vise mu fali pre svega bolje odigrane Olimpijade,drugo otkad je sveta i veka uvek je bilo kada se pobedjuje hvali se,kada se gubi kritikuje se,zato i sluze komentari,a ja do sada ne procitah ni jedan jedini"pljuvacki",najostriji komentari su oni gde se salje u penziju a to su po pravilu njegovi najzagrizeniji fanovi koji nemaju snage da ga gledaju u ovakvom stanju.I sta toliko vas pogadja kritika,kao da vam je rod.

Milanche

pre 6 godina

Ovo je zicer! Ako mi mama da 1000 dinara sve cu dati na Edmunda. 
(Mikii, 9. maj 2018 14:02) 

Ja sam prekjuce pukao na Nisikoriju, inace bih ti pozajmio.
(Jumko, 09. maj 2018 14:23)

Ma da ste zivi i zdravi bre...

marko.

pre 6 godina

Gotovo je majstore,prekini da igras dok ne otpustis te gurue i one kojio te varaju da ne rasudjujes normalno kao nekada,vidi ko ti sve u tvojoj blizini UNISTAVA BLISTAVU KARIJERU,ILI PREKINI DA SE VISE PONIZAVAS IGRAJUCI TENIS KAO POCETNIK?

Vladarr

pre 6 godina

Nole je svestan da nije ni blizu spreme za top 10 igrače i zato ne želi da ulaže dodatni napor.Po meni da je Nole dobio ovaj ne bi bilo zasluženo zbog načina igre u prvom setu.Tri brejka koja je dozvolio i ne borbenost to opravdavaju.Igra na način koji je zamislio i ako ne ide onda predaje meč.Tvrdoglav je i to mu je mana.Zna kako se pobedjuje i sta je sve potrebno za to.Mislim da Nole ne zamajava svoje navijače nego pokušava da ostane u tenisu zbog Olimpijade ali ne i da osvaja turnire.Federer je još u tenisu zbog Nadala.Nada se da će dočekati Rafinu i Noletovu penziju na terenu.Sve mi je jako sumjivo posle osvajanja Roland Garosa.Covek je trebao da tek tada uhvati zamajac i igra bez ikakvog pritiska ali onda povreda koja mozda i ne postoji.Možda mu je neko posle Garosa rekao, 'Dobro je,osvojio si sve a sada se smiri'.Nike ipak mora da bude no.1,zar ne?Širenje ljubavi mu je oduzelo borbenost na terenu.Ne možeš psovati publiku protiv Nishikorija a posle im deliti srca na kraju meča.Tenis je borba a ako želiš da širiš mir i ljubav idi u Indiju u hindu pokret.Izgleda kao da mu je isisana životna enerija.Neko ga je utrupovao da se ne nervira toliko na terenu,tj. nemoj se boriti.Dokaz borbenosti i ljubavi prema ovom sportu je Nadal.Nole bi trebao da se ugleda na njega po pitanju borbenosti a od Federera da nauči kako se servira da bi sebi olakšao život.Bez toga ništa od povratka.Zelim Noletu puno zdravlja,sreće i ljubavi ali prvenstvo za sebe samog a ne za druge.Pozdrav svima.

ms

pre 6 godina

Hvala i dovidjenja. Ove godine on se tenisa nece naigrati, jedan set moze da odigra na nekom nivou, ostalo rasulo. samo pojacati treninge pa od nove sezone sta bude..

xxx7

pre 6 godina

rekoh ja posle proslog meca,polako sa euforijom,Nisikori se isto vraca iz povrede,i realno igrao je los mec, alii neee, odmah ste poceli, "izadjite misevi", "idemo na titulu" itd,i sta cemo sad? Ovo je bilo sve vidljivo u prvom mecu,samo ko je realan i ko je hteo da vidi,mogo je. Novak igra malo bolje,ali idalje to nije nesto cega ostali treba da se plase.

NELE

pre 6 godina

Djokovicu gledati tebe dok igras mec je uzalud potroseno vreme....Kada prodjes u 1/4 finale je senzacija,kada ispadnes u 1/16 finale ili 1/8 finale je postalo uobicajno...

srculence

pre 6 godina

Bez ikakvog borbenog duha. Sila opet nadmocna nad opipljivim pokretima.
Jedino odlazak Vajde bi mogao da ukaze Novaku da se ovako slabasan blamira i da tu nema povratka.

Danke Angela

pre 6 godina

Idemooooo dalje , podrška !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan, 9. maj 2018 17:50)

Neka mu je srećna penzija.

Zocky

pre 6 godina

Sta vam je bre ljudi,Novaku nedostaje masa! Sa ovom kilazom moze samo stoni tenis da igra!
Navijam za naseg Noleta ali tesko da ce se vratiti sa ovom kilazom :(

Auh

pre 6 godina

Od AO, do sad, sve meceve je poklonio. Samo on ima problem sa vremenom, protivniku su idealni uslovi. Samo njemu smeta vetar, protivniku ne. Sve sto se desava uvek se desava samo na njegovoj strani terena, cak i kad menja strane svi ti vremenski uslovi se menjaju. Da li moguce da neko pobedi zato sto je bolji u ovom trenutku?

Burgiba

pre 6 godina

"Od Noletovog povratka mislim da je samo protiv Cunga i mozda jos jedan mec igrao po prijatnom vremenu , sve ostale po najvecem suncu . To je i odgovor ATP-a da li zeli Novakov povratak u vrh . Sa takvim tretmanom i pored jos mnogo problema koje ima sam Novak povratak na vrh ne samo da je tezi , nego izgleda i nemoguc .
(Andrea Djani, 9. maj 2018 19:06)"

Da, a to sto je Novak imao skoro 2 dana pauze izmedju meceva, a Edmund ni ceo dan?... i to je urota protiv Novaka... Ceo svet se urotio protiv nas, zato i mrzimo sve i svakoga.

Лепи Цане

pre 6 godina

До овога не би дошло да је изгубио од Нишикорија... шта сад да радимо...

Mile

pre 6 godina

@Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon 
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 09. maj 2018 13:56) 

Поклон за кладионицу.
(Лепи Цане, 09. maj 2018 14:16)

Misliš? Nikad lakše zarađene pare, hvala Nole, hvala Edmund.

Pepe i amor

pre 6 godina

Pa ovo je logičan sled događaja, ne znam kome to još uvek nije jasno i kome je ovo sada iznenađenje? Jednostavno ne ide Amor i Paz sa ozbiljnim vrhunskim tenisom niti sa bilo kojim ozbiljnim sportom i poslom! To bi Novak trebao najbolje da zna! Ili se bavi svojim poslom onako kako valja ili idi deli srca tamo negde širom sveta i uveseljavaj narod, ne brukaj se po terenu, uskoro će ti skinuti skalp i onaj ko je bio 5 godina kada si ti uzeo svoj prvi Slem u onoj divnoj sezoni 2008 na Australijen Openu! Razbijaju ga po terenu teniseri koji su daleko od top igrača, koje je Novak nekada razbijao rutinski ne umorivši se nimalo!

g.din noloek boloek dodatni

pre 6 godina

Hvala vam iz redakcije sto se toliko trudite da prostor za komentare bude prijatan! Da je onda davno bilo vise ljubavi, mozda ne biste sve radili sto vam se kaze!

ms

pre 6 godina

Svi ga razbijaju kao da je juce poceo igrati. Bas, bas je los i tesko je gledati sta je ostalo od nekada zverine koje su se svi plasili. :(

nolefan

pre 6 godina

Uvek sam bio na strani Novaka.Ali ovde se nesto cudno desava sa njim.On dva meca ne moze da odigra.Sluzi za napucavanje.Sta li ce sada da izjavi

N

pre 6 godina

Jednostavno Novak ne moze da ostvari prednost svojim udarcima. Ni forhendom, ni behendom. Vidljivo je da nema snage u tim udarcima. Dakle, necu da ulazim u detalje i ishranu. Kazem ono sto vidim gledajuci mec- nema dovoljno snage! Mora da se pojaca ishrana i rad u teretani da bi se vratili i rezultati. Sve je to proces koji traje da bi se vratio kompletan onaj stari igrac, gladan, motivisan i strpljiv Nole.

Mirka

pre 6 godina

Novakova noga obima kao Edmundova ruka. Sta vise reci?! Svi na ovom svetu vide da mu fali kilaza osim njega. Da li je to moguce? Vajda mu samo povladjuje, ne suprotstavlja mu se. To ga nece vratiti na pravi put. Treba mu reci, Novace nabaci kilazu pa cemo da radimo. Ali Vajda ce tesko tako nastupiti.

Dragan

pre 6 godina

Novi pad Novaka u igri.Vidi se da nema snage.Nije on jos bi blizu onr svoje igre.Poraz od Edmunda ga baca na 19 poziciju, a posle Rima nema ga u top 20. Sta ima da trazi na RG.
Posle RG, Novak nece biti ni u top 30. Sta se to desava sa Novakom.Nesto nikako ne funkcionise u Novakovoj glavi, to je ocigledno.Ovaj tim sto se vratio da mu pomogne do RG, izgleda uzalud.Novak ne moze da veze dva meca na visokom nivou, to smo jos jednom danas videli.U svakom slucaju je danas u trecem setu i petom gemu na izgubljene tri brejk lopte, poklonio mec i pobedu Edmundu.Novak treba da razmisli dobro kako dalje, cinjenica je da ovako ne ide.Novak tone sve vise i vise a posle RG, Novak je van top 30. Daj boze da gresim.

гледање у шољу 50динџи

pre 6 godina

Reko ja da ko pobedi u duelu Nisikori-Djokovic ispada od Edmunda u narednom kolu. Nisam gledao Noleta, ali ne treba od njega ocekivati neke vanserijske rezultate. Barem dogodine, ako ne batali tenis pre toga. ;)

drago

pre 6 godina

Poklonio!? Izgubio rutinski prvi pa i treci. Nije bio ni blizu pobjedi. Propustene break lopte na 2:2 u trecem nisu ni blizu pobjedi, jos bi se on trebao dobro oznijiti i da je poveo 3:2.

Negativni

pre 6 godina

I Federer ide u Stutgart na ATP250, lagano, pa posle tek nesto jace, i dodje u formi za Wimbledon... Ovaj nas zapeo za Masterse kao da mu je moranje. Nema sta on da dokazuje, vec treba da razmisli sta je bolje za njega kako bi usao u ritam... Kad vidi da ne ide, treba da proba recept koji radi kod drugih.
(JPR24, 9. maj 2018 22:09)

Jeste moranje. Potpisao je novi ugovor sa Lakostom i mora da se pojavljuje na mastersima. Federer je uveliko veteran i ugovor sa Najkom je odavno potpisan, tako da im odgovara da pauzira i igra samo pet-šest velikih turnira. Ne odlučuju oni sami o svemu.

Djido

pre 6 godina

Nole deluje iznureno i previše mršav; ne bih se mogao setiti tenisera koji je tako izgledao. Zna li ko da objasni? (swq, 10. maj 2018 08:03)

O bože, pa ovde se dve godine samo o tome piše i objašnjava da se to smučilo svakome normalnom. Ako ti to nije dovoljno, onda ne znam šta bi ti pomoglo.

Mladen

pre 6 godina

Nema Novak igru i glavu za nesto vise, treba tu jos da se trenira. Mada najveci problem je sto su protivnici izgubili strah od njega. To znaju svi veliki sportisti, prptivnik izgubi mec pre nego sto krene, zbog straha i postovanja. Novak je sad to izgubio, nema ko ga nije pobedio u poslednje vreme...

slow

pre 6 godina

u trecem setu,kod rezultata 2-2 ,Novak ima 3 brejk lopte i konstantno ali konstantno vraca loptu Edmundu na bekhend ..istina da je to Edmundu slabiji udarac ali ne igra tako jedan sampion ,bez zelje da ga napadne ,da raspali po loptici kao sto bi stari Novak uradio...bojim se da je stvarno limit za Noleta 2 ili 3 kolo...

botovi nisu ljudi

pre 6 godina

Novak odigra vrhunski protiv Nisikorija i dva dana posle izgubi od Edmonda. Stvarno mi neke stvari nikad nece biti jasne.
(mladost, 9. maj 2018 15:57)

I sta je tu nejasno? Lik nema potrebnu zelju, motivaciju, koncentraciju. Pojavi se to tu i tamo na kratko ali ga jos brze pusti.
Sportisti se dele na one koji se takmice protiv samih sebe (sopstvenih limita i rekorda) i one koji se takmice protiv drugih. On je potonji, a posto je pobedio sve druge, zaradio gomilu para - to je to, ovo sad je na silu i sto misli da jos voli/zeli da igra.

Bogdan

pre 6 godina

Plače mi se kada ga vidim kako igra sada, kako izgleda, kako se kreće, nešto loše se kod njega desilo i to već jako dugo traje...najgore od svega je što njega ne pobeđuju "neki novi klinci" koji će postati top 10 već samo mlađi igrači kojima je žao da ga ponize što su ga pobedili takvog kakav je sada, a on je sad 20% od onog što je bio pre 2 godine, pre Rija i Del Potra u prvom kolu.

petar

pre 6 godina

Posle pada na listi od ponedeljka vise nece igrati na glavnim terenima prva 3 kola tako da ga vise necemo ni gledati+sto ce mu protivnici biti jos tezi na pocetku.

СЕНОВИЋ

pre 6 godina

Као и што су неки јуче прогнозирали да је његов максимум до другог кола.

Don Serdjo

pre 6 godina

...sve ovo je malo previse...sve razumijem ali ovakvi porazi su ipak nesto nevidjeno...bili su povredjeni i Nadal, Federer, Del Potro...al ovakve blijede partije niko nije pruzao osim Novaka...problem je i tijelo i psiha...sta god on pricao...to se jasno vidi!!!

Filip

pre 6 godina

Mozda on to namerno radi
Da pogubi sve poene urvoj polkvini godine a onda u dtugoj polovini krece u pobede i u prvoj polovini sledece godine
Ali salu na stranu.Novace kazi zbogom tenisu.Posveti se Jeleni i deci i bratu Marku da vise ne bude u tvojoj senci.Ovakav pad niko nije doziveo. Marej kada se vrati na teren prolazice bolje iako je operisao kuk a ti lakat

Dragan

pre 6 godina

Novak kao nekada...
Kada jos nije znao da ne sme da jede gluten. Izgleda da opet ima zdravstveni problem, samo pitanje je koji. Ne bih rekao da je nedostatak kondicije i premalo treninga jedini problem. Niti je to ishrana. Onako nagli pad energije mora biti nesto ozbiljnije od toga. Nadam se da ce naci pravog lekara, a ne nekog biznismena sa medicinskom titulom, da mu pomogne.

sin lovca na medvede

pre 6 godina

Prosto je neverovatno kako Nole, zbog vise nego ociglednog gubitka samopozdanja, nije u stanju da unovci svoje bogato znanje i jos vece iskusrvo.
Na 2:2 i 0:40 u trecem i mnogo slabiji igraci od njega bi igali do kraja geme krajnje rizicno i samo rizicno. Nista se ne gubi samo se moze dobiti. On je upravo taj gem odigrao vise nego ziheraski.

dado

pre 6 godina

ne znam sta bih rekao, nole mora uzeti trenera kojemu vjeruje i koji ce njemu biti sef, a ne obrnuto....slicno je i sa agasijem bilo, kao sto smo culi....previse savjeta i uputa je nole odbio.....
ono sto njemu treba je malo mira i stabilnosti....cak i novinari sa svojim naslovima tipa, vratio se nole, fenomenalni nole itd....
kako kaze sad ce vec u prvim kolima igrati protiv jakih protivnika....a takav treba biti spreman od pocetka...

Goran

pre 6 godina

Samo da se ne pretvori u Lejtona Hjuita. Zasto je tesko otici otici kao Borg i Sampras ako ne ide a bio si sampion. Da te ljudi pamte kao sampiona a ne kao vrecu za udaranje. I svi ce da lupaju recke na tebi, svi oni koje si tukao sa 6:1 6:1 pre samo samo par godina.

Nikola

pre 6 godina

Malo statistike. Ako Nole sledece nedelje ne dodje bar do polufinala Rima, nece vise biti ni srpski broj jedan. Ispadanjem u cetvrtfinalu bi pao na 28. mesto ili nize, a Krajinovic bi mogao biti oko 26. mesta, a ako bi ispao u prvom kolu, bio bi u najboljem slucaju 32. ili slabiji, sto bi moglo da znaci da nece biti nosilac na RG koji mu je kritican, jer brani bodove cetvrtfinala, tj. 360, a ako to ne odbrani, ispasce iz top 50.

Ackes

pre 6 godina

Stavio pare na Edmunda,kvota 3,5 je poklon
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 9. maj 2018 13:56)

Pametno, stavi još! Stavi sve što imaš.
(Rodžere Federeru-Nikad Ne Otpisuj KRALJA, 09. maj 2018 14:10)

Zaboravio si nik da promenis. Sad si ispao smesan sa trolovanjem. Patetican.
(Novosadjanin, 09. maj 2018 15:0)

Испао си ти смешан јер не читаш пажљиво никове. Први ник је у номинативу а други (као обраћање првом) у вокативу.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Лепи Цане, 9. maj 2018 15:21)

Jeste.

jackie

pre 6 godina

Mogu sve da razumem, forma, samopouzdanje itd., ali čovek da ne može da dovede kondiciju na zavidan nivo (da bar jedan turnir ne ispadne zbog pripremljenosti) za ovoliko vremena, to ne mogu da razumem.
Danas mu je pao intenzitet sredinom trećeg seta i veliki broj lopti je bio kratak i mlak.

nex

pre 6 godina

Jel ima nekogda mu kaze nema snage,one bazicne. Ja zaista nisam mrzitelj,ali ovo je toliko ocigledno.
Ovaj kao da udara tenisku lopticu ,a Novak onu za bejzbol.

veder

pre 6 godina

Uz lošu partiju koju je prikazao još je i poklonio gemove Edmundu. To nije pitanje glave već koncentracije i nonšalantnosti. Nema onog žara i volje kod Novaka, nema udarca, igra dosadan tenis, bezidejan je, a priznaćete to nismo navikli od njega, već da nas oduševljava. Ispustiti tolike brejkove protiv običnog tenisera kao što je Edmund jest u neku ruku jako loša poruka koju šalje. Sad će svi teniseri da grizu kad igraju protiv njega, tako da ako želi povratak mora da igra 300 odsto kako bi dobio prosečne igrače, ali to ćemo tek da vidimo.
Najgore od svega je što on nema snage ni za dva seta, a kamoli za više. Disao je na škrge u trećem setu, a to je bio znak da ga ovaj napadne, tako se i desilo. Novak nema snage i to je uzrok svim porazima do sada. Ne znam čime se hrani ali sportista mora biti fizički maksimalno spreman, što on trenutno, već skoro dve godine nije.

Goran

pre 6 godina

Nije mi bas jasno zasto kompletno van takmicarske forme i psihe pokusava da se vrati na najjacim turnirima. I Nadal posle pauze pa i njegov bivsi trener Agasi su kretali sa 125k, 250k$ pa cak i challangerima (Agasi) da udju u ritam i samopouzdanje. Ovako samo gubi sve i jos dopunski samopouzdanje. Samo se nadam da nece krenuti kao njegova koleginica Ana I. da uci po nesto iz svakog poraza u prvom/drugom kolu mada po intervjuima nakon meceva mi sve vise lici na to.

Bane

pre 6 godina

(Ragnar L, 9. maj 2018 15:54)

To da častiš kladionicu koliko su ljudi naivni. Nole već eto 5 mesec ne igra bukvalno ništa i to kao kladionica bi trebala da zna. A kad vidiš kvotu očigledno ne realnu onda bi bilo red i iste da častiš.

Вељко

pre 6 godina

@Filip >>
Dečko,ovde niko ne piše o bildovanju,nekih 100 kg mase.Đoković uopšte ne izgleda zdravo a daleko je od izgleda vrhunskog sportiste,profesionalca.
Upali obrazi,tanke ručice i nožice,umoran pogled..teško disanje...
Nekada bi stare bake kada bi videle nekog mladića,sličnog izgleda na ulici,upitale bi ga:"Sinko,je li Vam dobro?"

nesha

pre 6 godina

ako zaista zeli da se vrati na no1 onda neka ga. neka pokusava, neka radi sta hoce i koliko hoce makar i ne uspeo, i ovako je uradio dovoljno. ako su namere iskrene nije vazan rezultat, od njega je bilo i previse rezultata. ali ako u stvari ne zeli da se vrati na no1, odnosno zeli ali ne zeli da se posveti tome i toga je svestan ali i pored toga zamlacuje svoje navijace izjavama onda to nije lepo prema navijacima.

JPR24

pre 6 godina

Nije mi bas jasno zasto kompletno van takmicarske forme i psihe pokusava da se vrati na najjacim turnirima. I Nadal posle pauze pa i njegov bivsi trener Agasi su kretali sa 125k, 250k$ pa cak i challangerima (Agasi) da udju u ritam i samopouzdanje. Ovako samo gubi sve i jos dopunski samopouzdanje. Samo se nadam da nece krenuti kao njegova koleginica Ana I. da uci po nesto iz svakog poraza u prvom/drugom kolu mada po intervjuima nakon meceva mi sve vise lici na to.
(Goran, 09. maj 2018 20:52)
I Federer ide u Stutgart na ATP250, lagano, pa posle tek nesto jace, i dodje u formi za Wimbledon... Ovaj nas zapeo za Masterse kao da mu je moranje. Nema sta on da dokazuje, vec treba da razmisli sta je bolje za njega kako bi usao u ritam... Kad vidi da ne ide, treba da proba recept koji radi kod drugih.

Extreminator

pre 6 godina

Novak više nema pobednički instinkt. Ceo drugi set je bio mnogo bolji, do onog brejka Edmunda u trećem nije izgubio nijedan poen na svoj servis u 3 gema. Onda ne koristi one brejk lopte a zatim poklanja svoj servis gem i to je to, sve je bilo gotovo za tren oka. Ranije bi Novak ranjenog protivnika nokautirao bez problema, sad ga vraća u život. Razočaravajuće.

Džoni

pre 6 godina

Nole odprilike na nivou Tipse i Viktora, nema ga nigde pa malo bljesne pa opet nestane. Biće to veoma težak povratak u vrh jer će sada zbog renkinga imati sve jače protivnike na startu turnira. Mnogi autsajderi upisaše u ovo zadnje vreme pobede nad Noletom pa i ovaj Edmund. Koliko je bio nepobediv čak i za Nadala i Federera toliko je sada pobediv za svakoga u prvih 200 na ATP listi.

City Girl

pre 6 godina

Mislim da je njemu potreban trener tipa Ivana Lendla. Koji bi zabranio sve lose navike, zaveo disciplinu i treniranje i fokus vratio na tenis. Vajda, kome svaka cast na postignutim rezultatima, nema vise taj autoritet i imam utisak da se vratio iz sazaljenja. Ne zna se ni da li ce ostati posle RG. Za povratak na vrh je potreban stabilan tim i cvrsta ruka. Sve to pod pretpostavkom da slusas ono sto ti trener kaze.