Košarka 249

Nedelja, 06.05.2018.

20:20

KLS: Mega srušila Zvezdu i nanela šampionu drugi poraz!

Košarkaši Mega Bemaksa pobedili su Crvenu zvezdu u sedmom kolu Košarkaške superlige Srbije i naneli šampionu drugi poraz u takmičenju – 76:74.

KLS: Mega srušila Zvezdu i nanela šampionu drugi poraz! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

249 Komentari

Sortiraj po:

analiza

pre 5 godina

"Ovde ne treba posebno analazirat jer Zvezda sa raspodajem onog najboljeg od prošle godine kao puštanjem Radonje je stavila sebi do znanja da se predaju viteški na kraju. Jer kad ne dovedeš ono što ti treba odnosno kad nemaš pare tj kad ti jedan čovek odlučuje na kraju pa shvatiš što se završilo na kraju tako kako se završilo. Megi svaka čast za pobedu ! Ovog Koprivicu nisu uspeli da istrpe odnosno proglasili su ga beskorisnim centrom u partizanu a on pokazao kod Dekija svoj napredak. Momak je iz Sokolca a igrao je za Slobodu iz Užice koja se takmičela u drugoj ligi."
(Basketaš)
Samo da primetim da bi kod Miloja,napredak pokazali cak i Gagic (zvani "pojescu kos" kad se zaletim"),Salic ("skok u napadu-obrani-sta je to?")i Andric("nema me nigde kad je vazno").Postoje treneri koji znaju da prenesu znanje(Milojevic),treneri koji znaju da prenesu energiju(Zoc,DV),treneri koji se drze taktike(Radonja),treneri koji te ubede da mozes sve(Sale Obradovic,Jasikevicujus).Zato je Miloje odlican trener za Megu-moze da prenese znanje,jer nema imperativ pobede.Alimpije je imao imperativ pobede i nije izdrzao pritisak ni u finalu Kupa ni u finalu ABA-lige.Nije dovoljno namazan,drzak,opasan,pokvaren da bi vodio odmah veliki klub.

Basketaš

pre 5 godina

Ovde ne treba posebno analazirat jer Zvezda sa raspodajem onog najboljeg od prošle godine kao puštanjem Radonje je stavila sebi do znanja da se predaju viteški na kraju. Jer kad ne dovedeš ono što ti treba odnosno kad nemaš pare tj kad ti jedan čovek odlučuje na kraju pa shvatiš što se završilo na kraju tako kako se završilo. Megi svaka čast za pobedu ! Ovog Koprivicu nisu uspeli da istrpe odnosno proglasili su ga beskorisnim centrom u partizanu a on pokazao kod Dekija svoj napredak. Momak je iz Sokolca a igrao je za Slobodu iz Užice koja se takmičela u drugoj ligi.

hahaha

pre 5 godina

Marko ne loži se na Skor!
Broji F4(1,2,3,4...)
Sportski Pozdrav!
(crni, 7. maj 2018 11:20)

i koliko trofeja ste dobili za te F4?

ccccccccccccccccc

pre 5 godina

Alimpije i sam nudi ostavku ali ne da Covic posle ove sezone zna se ko preuzima klub.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jevdja, 7. maj 2018 10:33

pa napiši ko preuzima

smehotres

pre 5 godina

Pa vi ste imali najcesci skor 3-7. Nikada niste bili u pozitivnom skoru za 15 godina. Ne fantazirajte.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 7. maj 2018 10:08)

Dobro i? Znas li koliko smo F4 imali pa i sa takvim skorom. Ajde polako sada u skolu...

pobednik

pre 5 godina

Jankovic odlican, Rocesti kao Derik Rouz u najboljim danima, ali ostali podbacili. Vidi se da trener tempira formu za sam kraj takmicenja i iskreno mislim da ovo sigurno osvajamo! Zvezda le!
(Mracni, 6. maj 2018 23:16)

hhahahahahahahahahahaha KRALJ!

Aleksa

pre 5 godina

@Marko
Mi imali takve skorove pa dolazili do F4,a seti se kada su Partizan i Zvezda zajedno igrali u EL da je Zvezda ispala odmah u grupi sa skorom 4-6,a Partizan prosao dalje
Zvezda odigra 30 utakmica,i moze da prodje dalje sa 14,15 poraza,to je besmisleno jednostavno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (E majko mila, 7. maj 2018 10:28)

Сећам се ја...ви сте те године имали 3-7 i -47 кош разлику и прошли, ми смо имали 4:6 и плус 25 кош разлику и нисмо...
Али:
1. Зашто висите на вестима о Звезди, одакле вам идеја да нас занима шта ви мислите о разлозима зашто наш тим игра лоше?
2. Кога овде занима која је статистика била ЈСД и шта је ЈСД играо или није играо?
3. Браво за Мегине клинце, требало је и ми да изведемо клинце

David

pre 5 godina

Navijam za Partizan ali mi nije jasno sta se desava u Zvezdi,Fundic nemoze da se poredi sa Lesorom,Cerovina sa Rocestijem,tu je jos Feldin igrac rejtinga nekada Kinzija.Pa Lazic,Jankovic,Davidovac,Dobric.Trebalo bi novinari malo da ispitaju stvaran razlog Zvezdinog posrtanja,.Ovde ili se plate ne isplacuju ili je drzava udarila blokadu ili je sukob sa menadzerima od igraca ili se sprema promena za sledecu sezonu ili sukob u svlacionici,voleo bih da novinari malo to istraze.

Marko

pre 5 godina

Ranije se sa 5 poraza ispadalo, danas sa 15 poraza prolazis dalje? 
Tada su utakmice bile mnogo intenzivnije, ozbiljnije jer pobede su bile mnogo vaznije. 
A danas ti slavis nebitne pobede protiv Reala a nikad nista u takmicenju ne napravis. Mali klub.
(Island, 07. maj 2018 08:06)

Pa vi ste imali najcesci skor 3-7. Nikada niste bili u pozitivnom skoru za 15 godina. Ne fantazirajte.

Лепи Цане

pre 5 godina

Важно је да смо бољи у међусобним дуелима са Мегом ( 27 у првом мечу). То значи да можемо обезбедити друго место чак иако поново изгубимо од Борца а добијемо Тамиш и Златибор. А онда мечеви са Динамиком у четвртфиналу, па како буде...

E majko mila

pre 5 godina

@Marko
Mi imali takve skorove pa dolazili do F4,a seti se kada su Partizan i Zvezda zajedno igrali u EL da je Zvezda ispala odmah u grupi sa skorom 4-6,a Partizan prosao dalje
Zvezda odigra 30 utakmica,i moze da prodje dalje sa 14,15 poraza,to je besmisleno jednostavno

Island

pre 5 godina

Pa to covek i kaze. U 4 sezone imali ste 40 utakmica. Svake sezone 2 do 3 pobede. To mu dodje eto 12 pobeda u 40 utakmica.
(Marko, 6. maj 2018 23:52)


Ranije se sa 5 poraza ispadalo, danas sa 15 poraza prolazis dalje?
Tada su utakmice bile mnogo intenzivnije, ozbiljnije jer pobede su bile mnogo vaznije.
A danas ti slavis nebitne pobede protiv Reala a nikad nista u takmicenju ne napravis. Mali klub.

sryugos

pre 5 godina

Sezona se zavrsila pre nesto manje od mesec dana, ovaj cirkus kolorado treba da posluzi kao poligon pre svega Radanovu a onda i Davidovcu, Dobricu, Jankovicu i drugim domacim igracima.
Dovidjenja do jula meseca.
U avgustu gospodo ugledajte se na kk partizan i lepo stranci s koledza zeljni dokazivanja a ne "evropski veterani" koji samo odradjuju posao (ili ne) i idu posle godinu dana.
Sto se tice domacih, bilo bi idealno da Lazic dobije ispisnicu a Lazarevic i Uskokovic mesto u prvom timu.

Aleksa

pre 5 godina

No many no game...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Palmica, 7. maj 2018 08:31)

No school?

Lav

pre 5 godina

Najveci problem o kome niko ne prica je sto su svi navijaci odustali od ovakve Zvezde. Cak ni onih obicnih navijaca iz partera vise nema a koji su uvek bili tu. U toj Eko hali se navijalo za Megu! Da li je Čović svestan toga ili pravi FMP od naseg kluba?
(Bojan, 06. maj 2018 23:52)

Odgovor na tvoje pitanje zavisi od rezultata.Kad se pobeđuje onda je - Zvezda. U svim drugim situacijama pravi se FMP.

Petar

pre 5 godina

Pipijevic jos trener? Covicu, uzas. Da bi bilo napredka, ali ovo nema smisla. Ja neverujem da i sami igraci veruju treneru. Mozda nijedan ozbilni trener nece u Zvezdu?

nesa

pre 5 godina

Brukanje jeste, ali vi ste u evroligi imali ukupno 11 pobeda za cetiri sezone, tako da tu nemate sta da komenarisete.
(Niki, 06. maj 2018 23:39)

mi sa 11 pobeda igrali f4 a vi sa 20 pobeda zadnji u evroligi, samo po tome se vidi koliko smo mi jaki a vi male limencice. buhahahahaa...

miroslav

pre 5 godina

E moj Alimpijevicu ti dozvolis da te Samardzinski i Fundic pobede, ja bih sam otisao kad bih video da ne znam da nisam za to, sta ti sede centri na klupu celu utakmicu...

Ljubisa livac

pre 5 godina

Mene sramota vise. Ako Covic hoce da tera nekome inat i ne vidi da je ovo krivica neiskusnog trenera, mi smo vec pukli nacisto.

deki

pre 5 godina

Zvezda dugo u kanalu, igramo ocajno, sa ovakvom igrom i "zalaganjem" nemamo sta da trazimo protiv Partizana ako uopste dodjemo u finale. Jeste nam trener mlad i neiskusan ali brate mili, mi bacanja sutiramo ocajno, maltene 50 posto,megini momci imali 15 skokova vise, oni ne umeju da zagrade pod kosem, onaj Fundic ih unistio. Ja sam neko ko je branio Radonju kada ga je vecina napadala, isto tako i sada sa Alempijem svestan da za sve treba vreme ali sa kojom ekipom Covic misli da igramo EL ako Buducnost ne ispuni uslove a sugurno hoce. Da cutimo i gledamo svoj posao, igramo EK pa sta nam bog da

Mmi

pre 5 godina

Ovo vise nije ni ona ni ova zvezda tako da je zaista suvisno analizirati utakmicu. Sta sve tu jos nije valjalo verovatno cemo saznati na kraju sezone. I da, 45 bacanja u prvom poluvremenu?!...kao neko ko voli kosarku ja to zaista ne zelim da gledam, niti cu, a jos ne mogu ni da pogode :-)

Sunking

pre 5 godina

Kada sam na pocetku sezone govorio da Alimpijevic nije smeo da bude doveden u Zvezdu osim da trenira petlice, govorili ste da se ne razumem u kosarku. E, evo sada... On i Djukic iz FK Partizan kao da je jedan covek...

Срб

pre 5 godina

Тако је... није најскупље и најбоље: битку бије не светло оружје већ срце у јунака!
Честитам Меги!

Duck Dodgers

pre 5 godina

Navijači CZv na početku sezone su u fazonu uzimamo sve... odličan tim, trener razbio Džikića godinu ranije, Čoviću svaka čast. Posle KRK priča ide da su pustili Partizan, jer je Vučić naredio, poneki su mislili loš dan. Posle u ABA opet priče ma sigurno dobijamo bolji smo pet puta na svakoj poziciji, i onda ništa, sudije nas kradu... e posle toga su masovno počeli u fazonu očajni su igrači i trener i Čović. Sad prave u svojoj glavi alibi ako ne osvoje domaću ligu, jer je to kao nebitno takmičenje, a i dalje imaju najskuplji tim, sa najboljim pojedincima. I dalje su favoriti ali sad bi još da skinu taj teret sa sebe, e neće da može... želim mom Partizanu da osvoji KLS, kao nebitno takmičenje!

Koja

pre 5 godina

Skorpion, mi smo imali najgoru sezonu u evro takmicenjima i to je tacno al placamo posteno sta smo duzni ne menjamo adresu i znamo ko smo i sta smo a da pitam tebe, ko ste bre vi ?(NaBatkaTatko, 6. maj 2018 22:53)
Svi ti u tvom propalom klubu zajedno sa tobom i svim navijacima da 100 godina rade i sve pare da idu na vracanje onoga sto ste uzimali od drzave ne bi bilo dovoljno, tako da pusti te prazne price o vasem "postenju", poznati ste po tome.
(Skorpion, 06. maj 2018 23:25)
A vi ste poznati po brisanju duga tako da nemoj ti o vašem poštenju poznato nam je

B9

pre 5 godina

Da li je Čović svestan toga ili pravi FMP od naseg kluba?
(Bojan, 06. maj 2018 23:52) Ti se šališ? Pa taj klub je odavno FMP sa iznajmljenim navijačima.

Vasa

pre 5 godina

Da li je Čović svestan toga ili pravi FMP od naseg kluba?
(Bojan, 6. maj 2018 23:52)

Pa on je to već napravio ali izgleda da jedino ti nisi svestan toga...
Da nije njega još bi radio zamrzivač... Prigrlio vas u svoj klub i omogućio vam dalje bitisanje...

Hex

pre 5 godina

Najveci problem o kome niko ne prica je sto su svi navijaci odustali od ovakve Zvezde. Cak ni onih obicnih navijaca iz partera vise nema a koji su uvek bili tu. U toj Eko hali se navijalo za Megu! Da li je Čović svestan toga ili pravi FMP od naseg kluba?
(Bojan, 6. maj 2018 23:52)

Nema on sta da pravi, kad ovo i jeste FMP...samo sto vi to uporno odbijate sebi da priznate.

dr Misa

pre 5 godina

Gosp.Covicu ,pa sta hoce ovi "takozvani pijani navijaci",od Vas velikog Vodje? ,molim vas ostanite takvi i za sledecu sezonu,ma ko bolje od Vas zna da odabere igrace i trenera.

VIT

pre 5 godina

Čoviću, kako ti reče, neće ti bahati i pijani, određivati ko će ti voditi tim, već ćeš ti to bahat i pijan činiti bolje. Potpuno si u pravu. Savršeno to činiš, pa obojica možete, sada posle uspešne sezone, da odete na put bez povratka, Ipak si ti jak samo sa tudjim parama, a i kao političar bio si nedorečen i prosečan. Za košarku se još ne zna. Vodi ka lošem.

Cockney Cole

pre 5 godina

Ovo u KK CZ je već stanje potpunog rasula i beznadja. O bezobrazluku " trenera" i uprave ne vredi ni trošiti reči. Sistem koji je uspostavljen teškom mukom ova neznalica i ljudi koji upravljaju njime su rasturili za par meseci. Bruka i sramota!!!

Kanidja

pre 5 godina

Kako bi Vestbruku legla ova divlja igra Zvezde trči i pucaj nema odgovornosti.Na keca bi se uklopio.
Treneru hvala za ove podvige u KLS bez njega bilo bi nemoguce.

Marko

pre 5 godina

@Niki 
Partizan igrao u grupama sa 6 timova i tako dalje i tako dalje,vi sa ovakvim timom i budzetom,igrate 30 utakmicaa samo u grupnoj fazi bez obzira da li bili 1 ili 16 tako da nemoj da se izvlacite na taj broj pobeda majke ti
(E majko mila, 06. maj 2018 23:42)

Pa to covek i kaze. U 4 sezone imali ste 40 utakmica. Svake sezone 2 do 3 pobede. To mu dodje eto 12 pobeda u 40 utakmica.

Nebojsa

pre 5 godina

Nisam ni jednu utakmicu posle finala plejofa Aba lige C.Zvezdu gledao i zasto bih gledao. Govorio sam da ovaj tim sipanje iz supleg u prazno . Totalni promasaj sa izborom igraca. Da su rekli ova sezona ce ici u pravcu pruzanje sanse mladim igracima , ali to nije bilo . Trener je najveci promasaj ove sezone to sam odmah rekao na pocetku sezone. Bruka i sramota za klub kakvog trenera su doveli . Ko je video talenta u ovom treneru on po meni neka napusta kosarku
Celu sezonu kod njega nisam video pametno ni napadu ni u odbrani .
Svaka utakmica bez obzira o kom takmicenju se radi u koliko se odlucivalo sutem ili odbrana gubili smo je .Nije rodjen kao pobednik i to najveci problem kod njega. On ne osvaja trofeje , ali sam iznenadjen sa kosarkaskim strucnjacima Koji su govorili lepo o njemu i da je dovodjenje njega klub napravio odlican potez. E sad vidimo koje bio pravu mi koji smo ga od pocetka bili protiv njegovog imenovanja ili ovi koji su to podrzali .

Alimpije ostani

pre 5 godina

Nije kriv Alimpije. Ne moze on da igra umesto Feldina i Rocestija!!
Svim igracima otkaz, Alimpije realno treba da ostane i da pravi novi tim za sledecu godinu...

Crvena Zvezda1913

pre 5 godina

Pokvari vam Mega Đurđevdan!
(novica, 06. maj 2018 

Naš Đurđevdan će doći i sledeće i svih narednih godina a vaš 29 novembar više nikada!

Mracni

pre 5 godina

šta reći što nije rečeno. tim uopšte nije loš ali......verujem Čoviću da zna šta radi
(mirko, 06. maj 2018 23:11)

I ja mu verujem! Vrsan strucnjak Alimpijevic, Rocesti, Jankovic i jos 3,4 pojacanja i na F4 smo sledece sezone! Imajte vere braco!

E majko mila

pre 5 godina

@Niki
Partizan igrao u grupama sa 6 timova i tako dalje i tako dalje,vi sa ovakvim timom i budzetom,igrate 30 utakmicaa samo u grupnoj fazi bez obzira da li bili 1 ili 16 tako da nemoj da se izvlacite na taj broj pobeda majke ti

hahahahahahahhaa

pre 5 godina

Nema dalje, alimpije će uspeti da izgubi i od fmp-a...
(broz, 06. maj 2018 23:06)

Brate, pobedio si sa komentarom.

Oskar ide brozu!

Niki

pre 5 godina

Kakvo brukanje, strašno! 
Tolike pare utrošene, a juniori, čačani, pančevci... se šprdaju? 
Ipak treba sačekati ekspertizu, 14. ekipe, sa 11. pobjeda.
(Nolan se ne čuje!, 06. maj 2018 23:06)

Brukanje jeste, ali vi ste u evroligi imali ukupno 11 pobeda za cetiri sezone, tako da tu nemate sta da komenarisete.

Kiza

pre 5 godina

Ispostavilo se da je FK mnogo ozbiljniji od KK! Terza i ekipa imaju poverenje izmedju sebe, napravilu su on i Mrkela dobar odnos,relacije. Pa su sad lepo produzili Miloja. Dok ovde Čova sve sam, nikog nepoštuje. Nije se borio za Radonju, doveo je ovog pocetnika i posledice su jasne!

Mracni

pre 5 godina

A taman se "odledili"...
(Vreme je za zamrzivač, 06. maj 2018

Nismo se mi ni ledili, partizan mali je na -14 hehe brrrrrrrrr hehehe brrrr ?

Александар

pre 5 godina

Јел зна неко како иде укрштање прва 4 тима у свакој групи, онако детаљно до финала? Ако ФМП2 не буде у топ 4 јел то значи да не игра АБА? Хвала!

Nolan se ne čuje!

pre 5 godina

Kakvo brukanje, strašno!
Tolike pare utrošene, a juniori, čačani, pančevci... se šprdaju?
Ipak treba sačekati ekspertizu, 14. ekipe, sa 11. pobjeda.

Mracni

pre 5 godina

Jankovic odlican, Rocesti kao Derik Rouz u najboljim danima, ali ostali podbacili. Vidi se da trener tempira formu za sam kraj takmicenja i iskreno mislim da ovo sigurno osvajamo! Zvezda le!

Čika Pera

pre 5 godina

Jел зна неко како иде укрштање прва 4 тима у свакој групи, онако детаљно до финала? Ако ФМП2 не буде у топ 4 јел то значи да не игра АБА? Хвала!
(Александар, 06. maj 2018 23:14)

Domaca liga vise ne predstavlja kvalifikacije za aba ligu. Tako da Zvezda svakako igra aba ligu i sledece sezone i ako ispadne u grupi sada.

Pedja

pre 5 godina

Bruka i sramota. Potpuno nov tim na pocetku sezone i tada se ocekuju oscilacije, neocekivani porazi itd. Ali, posle godinu dana ti nemas potpuno izgradjen tim koji bi trebao zmurecki da se dodaje. Alimpijevic samo pokazuje kako nije trener za velike ekipe. On je potpuno bez ideje. Niti ima odbranu, niti ima napad. Ne zna se ko gde igra i kako. Realno, mogli su i protiv Tamisa da izgube i to je srecno dobijeno. Sad ce Alimpijevic da kaze kako je Mega mnogo dobra i jaka ekipa, problem je sto su za njega svi jaki. I onda ponudi ostavku, moleci se da je ne prihvate. Alimpijevicu budi covek i podnesi ostavku, a ne da je nudis. Ako imas bar malo obraza.

ArtuDitu

pre 5 godina

Zvezda je opet fantasticno sutirala bacanja - 59%. Uz to dozvolili su Megi 22 ofanzivna skoka od ukupno 54, dok je Zvezda imala 5 ofanzivnih skokova od ukupno 33. Statistika ove utakmice daje jasnu sliku. Zvezda je skup beskrvnih pojedinaca. Ko je tu kriv, trener, pogresno odabrani igraci (svi dovedeni igraci od pocetka sezone do danas pokazali su se kao promasaj), ne znam, ali u ovakvim situacijama obicno je letela glava treneru. A i Alimpijevic se pokazao da nije kalibar za Zvezdu. Svaki ozbiljniji trener uspeo je da ga nadigra. Moguce je da ce u jednom trenutku od njega biti nesto ali ovo je, za njega, trenutno, preveliki zalogaj. Covic se preracunao i dobio ono sto se uglavnom dobija kada ne zelis da ulozis ni dinar u trenera a to je - nista.

soren

pre 5 godina

Koliko ne poznavanja kosarke na jednom mestu. Kao prvo 4 ekipe prolaze dalje u cetvrfinale, tako da su sanse da zvezda ne prodje dalje ravne nuli. Druga stvar bice fibale Zvezda Partizan i 3-1 za Zvezdu

Era

pre 5 godina

Bila jednom jedna ozbiljna Zvezda, za vreme Dejana Radonjica! Ocigledna razlika pre i posle njega u svemu a najvise tamo gde je najvaznije, na terenu!

zemunski kej

pre 5 godina

A ja sam umeo da kritikujem Radonjica kada izgubi utakmicu od nekog jakog tima,sta je ovo ? Alempije ja ne znam ciji si rodjak ni ko te gura ali brate ne smes da gubis od Cacka ,Mege ,Tamisa ? U cemu je problem,ovo izgleda sve gore i gore?

Šta uradi to Nemanja Gordiću.?!

pre 5 godina

Jel Zvezda Coviceva prcija? Kakav je ovo poslednji napad?!
(Pitanje, 06. maj 2018 23:05)...Naravno da jeste,a to sto vi mislite da kk cz e to je vec vas licni problem

Skorpion

pre 5 godina

Skorpion, mi smo imali najgoru sezonu u evro takmicenjima i to je tacno al placamo posteno sta smo duzni ne menjamo adresu i znamo ko smo i sta smo a da pitam tebe, ko ste bre vi ?
(NaBatkaTatko, 6. maj 2018 22:53)

Svi ti u tvom propalom klubu zajedno sa tobom i svim navijacima da 100 godina rade i sve pare da idu na vracanje onoga sto ste uzimali od drzave ne bi bilo dovoljno, tako da pusti te prazne price o vasem "postenju", poznati ste po tome.

PAOK

pre 5 godina

Koliko se trubaci uzeleli kosarke... Pa sto onako 1:9 u FIBA-i, ni u 4 u ABA-i, rodjaci... Brzo odoste. Nadogodine mucak Evropa? 🤔
(Toto-ko-tunjo-zagrebackom-orkestru, 6. maj 2018 21:57)

Vi drzite jedan rekord koji me ne mozemo da oborimo a to je 15 godina bez Evrolige.

Aleksandar

pre 5 godina

Ovom prilikom molim Dusana Alimpijevica da da ostavku na mesto Sefa strucnog staba.Nije uspeo da uradi nista na podizanju forme u ovoj fazi takmicenja.Ako se misli uopste da prvenstvo zavrsi na prvom mestu to je jedini logican potez.Vidi se zasicenje u svakom pogledu.Nema vica u igri, odbrana kao da ne postoji i pogresan izbor igraca.Nista to nije dobro.Jedini dobitak su Dobric i Davidovac.Ostali...

киза Д

pre 5 godina

Нешто о песми Ђурђевдан...1989 кад смо освојили куп Радивоја Кораће певан је Ђурђевдан на крају.Ко не верује Партизан- Висма Канту 101:82. Пронађите.

Норис

pre 5 godina

Човићу, Човићу...неки су те овде призивали да дођеш...
Улазиш на +5 за Звезду јер је Рочести искључен, и Мега се практично одмах изједначује са Звездом. Онда прелази у водство и на -3 ти шутираш тројку - погађаш, али заправо газиш линију и уместо да на девет секунди имамо поравнат резултат, ми морамо да правимо фаул. Разуме се, задњи напад и шут промашујеш.

Хорор од утакмице за Звезду.
Мега имала 54 скока, а Звезда 33. 22 офанзивних наспрам 5 Звездиних. Фундић имао 12 офанзивних скокова (!!) и 6 дефанзивних, а Лесор за 20 минута имао 2 дефанзивна скока...Звездини центри изводе бацања 4/13...

Не ваља ово.
Изгледа да Алимпијевић вапи да га отпусте.

srb

pre 5 godina

razumem da nismo imali kvalitet za evroligu ali nema opravdanja za aba ligu i za ovo sada sto se desava u domacoj ligi. Alimpije, druze, ne pripadas ti ovde

junior

pre 5 godina

Ne mogu da verujem, da se Zvezda muči protiv 8 igrača Mege ( od toga jedan dečko je igrao već danas protiv Zvezdinih juniora)!! Ljudi nas nadskaču u napadu i odbrani, igrači za poluvreme 10 promašenih bacanja!! A trener "mrtav ladan"!! Čović verovatno zadovoljan, kao i uvek!! Na šta smo spali...!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SAŠA FRANKFURT, 6. maj 2018 21:32)
Ja znam tog decka. Mnogo teze je bilo jutros!!
Sledeci put sa Alimpijevicevim pulenima igramo u prepodnevnom terminu, da se ne brukaju vise!!

Јабучило

pre 5 godina

...
Biće KKP prvak glatko.
(Goxy, 06. maj 2018 22:57)

Веруј ми, волео бих. Али не иде то баш тако лако.

Simpatizer

pre 5 godina

Čović šutira za 3 kao da je to njegov privatni klub. A možda on stvarno misli da jeste
(Goxy, 06. maj 2018 22:57)

Pa nema šta da misli, jeste privatni, doduše ne njegov, nego tatin, al isto je to

Sremac

pre 5 godina

Čović mora pustiti Alimpija da završi sezonu. Iako je osvajanje nacionalne lige mala uteha za sve što je propušteno, verovatno bi bilo dovoljno da Alimpije još jednu sezonu provede na Zvezdinoj klupi. Ako, pak, ostanemo i bez poslednjeg trofeja doći će do smene na svim nivoima.
Veiko je pitanje i da li će NČ preživeti? Možda će se sam povući, a ako bude tvrdoglav, možda će se aktuelizirati neka od mnogobrojnih prijava.

Džoni

pre 5 godina

Red je bio da i Mega jednom pobedi, a kada će ako neće sada? Ubeđen sam da bih našao par momaka ovde iz kraja koji bi ovu i ovakvu Zvezdu pobedili! Koliko sada iz ove perspektive deluje nerealno da smo pobedili 11 puta u EL??? Kao naučna fantastika. Pod Radonjićem je bilo dosta loših utakmica u kojima igrači nisu grizli ali se znalo da se u 4/4 steže odbrana i utakmica rutinski privodi kraju. Ovo sada i kada se napravi neka razlika nema kvaliteta u igri koji bi utakmicu priveo kraju nego da bi pobedili i ovakve protivnike oni moraju da zapnu a nikome se izgleda ne zapinje. Kad ti neko napravi 20 skokova više na utakmici onda se pokriješ po ušima i pokažnjavaš novčano celu ekipu. Nešto žestoko tu ne štima i rekao bih da se tu igraju veoma prljave "igre prestola".

Bojan

pre 5 godina

Najveci problem o kome niko ne prica je sto su svi navijaci odustali od ovakve Zvezde. Cak ni onih obicnih navijaca iz partera vise nema a koji su uvek bili tu. U toj Eko hali se navijalo za Megu! Da li je Čović svestan toga ili pravi FMP od naseg kluba?

Pulsefire

pre 5 godina

Jankovic odlican, Rocesti kao Derik Rouz u najboljim danima, ali ostali podbacili. Vidi se da trener tempira formu za sam kraj takmicenja i iskreno mislim da ovo sigurno osvajamo! Zvezda le!
(Mracni, 06. maj 2018 23:16)
Au druze, koga ti poredis sa Rouzom u najboljim danima....

beli65

pre 5 godina

Vi drzite jedan rekord koji me ne mozemo da oborimo a to je 15 godina bez Evrolige.
(PAOK, 06. maj 2018 23:46)
nemoj da si siguran,trecinu ste vec odradili

Baron

pre 5 godina

Koliko se trubaci uzeleli kosarke... Pa sto onako 1:9 u FIBA-i, ni u 4 u ABA-i, rodjaci... Brzo odoste. Nadogodine mucak Evropa? ?
(Toto-ko-tunjo-zagrebackom-orkestru, 06. maj 2018 21:57)

Sa ovakvom igrom imacete 0:10 u istom tom "Cipiripi Kupu". A da, jos uvek cekamo ekspertizu.

Pera

pre 5 godina

Nikada u životu nisam ni pomislio da navijam protiv Zvezde, danas se prvi put to desilo, pomislio sam, nekako sam ipak navijao za svoje, sledecu utakmicu bolje da ne gledam jer mislim da će i to, što sam smatrao nemogućim, da se promeni i ja ću verovatno navijati protiv svog kluba samo da bih Alimpiieviću video ledja.

Laki

pre 5 godina

Ali tajmout na kome Alimpije postavlja kao neku specijalnu akciju i Radanov je seče u 5toj sekundi!? Najmlađi igrač ga nepoštuje a šta bi onda Rocesti kome je palicu preuzeo tatin sin!

SUNĐER BOB

pre 5 godina

700e da ce Zvezda dobiti sa jedno 10 razlike. Ne postoji sport u kome jedan klub protiv drugog nema ni jednu jedinu pobedu. 
(Cxevu, 06. maj 2018 20:31) 

Dodjes mi 700e
(Petar, 06. maj 2018 22:34)


i meni..

Grobar

pre 5 godina

Druže, Mega im je skočila 53 puta, ako se ne varam 23 - 5 u napadu. Ako sve bude kako bi trebalo i kakav je realan igrački odnos trenutno Partizan će da se šeta protiv "mutanta"...

NaBatkaTatko

pre 5 godina

Skorpion, mi smo imali najgoru sezonu u evro takmicenjima i to je tacno al placamo posteno sta smo duzni ne menjamo adresu i znamo ko smo i sta smo a da pitam tebe, ko ste bre vi ?

fifi

pre 5 godina

Ovo sto sam gledao je ocajna igra CZ. Miloje objasnio Alimpiju kako se sa ovom decom i suzenim brojem igraca igra i pobedjuje. Neverovatno je da mnogi od vas ne vide, totalni raspad igre CZ? I sada kada se vratim unazad CZ je igrala u EL?? Ovo sada i igre u EL, nemaju nikakve veze. Uskoro cete dotaci dno, jer u igracima nema zara, borbe, zelje za pobedom. U cemu je problem? To zanaju samo u klubu i igraci. Ali...nije dobro. CZ me u ovom trenutku potseca na Novaka. I gubice utakmice sve cesce. A smesni su oni koji pisu kako nije bitna utakmica? Da se covek nasmeje. A kako ce te igrati kada je bitna utakmica? Mislite da to tako ide? Moras da dobijas utakmice i stalno na taj nacin podizes formu. Kao kada je bitna utakmica e onda ce da dodje forma?? Odakle?

Marinkova bara

pre 5 godina

Kako Miloje sve ove godine spanuje tim samo protiv Zvezde.Svaka utakmica na zilet.Kao to mu nesto znaci. A odere ga glat Tamis , Zlatiborac

d

pre 5 godina

Ko je za koga klasa, videli smo u kupu... I samo se vi zanosite da ste klasa. Što se više budete zanosili da ste nedodirljivi, treskanje o pod će biti mnogo bolnije...



Ja ne mislim da smo bolji od Partizana, cak mislim da Zvezda sa Alimpijem ni do finala nece doci. Navijac sam Zvezde da naglasim. Cestitke Partizanu na tituli, isključivo zbog naseg idiotluka i sujete jednog coveka.

Skorpion

pre 5 godina

Ako Zvezda bude 3 i ne plasira se u polufinale uvek može da potrazi ekspertizu za sve mečeve sto je odigrala u grupi protiv Zlatibora,Mladosti,Tamisa,...Ako ne prodje i to onda uvek može da se Covic pozove na infrastrukturu,tradiciju,navijace(mnogo bolje će se ziveti ako bude Zvezda u ABA ligi),.....
(room 1408, 6. maj 2018 21:41)

Vidim da si dobro upoznat sa procedurom, to si prepisao iz tvog propalog kluba koji je sve to radio u "cipiripi" kupu gde ste imali vrlo "zapazen" skor od 1-9. Inace da te podsetim taj rezultat je najveca sramota srpske kosarke u evropskim takmicenjima.

veverac

pre 5 godina

700e da ce Zvezda dobiti sa jedno 10 razlike. Ne postoji sport u kome jedan klub protiv drugog nema ni jednu jedinu pobedu. 
(Cxevu, 06. maj 2018 20:31) 

javi da li je tiket živ

Mickey

pre 5 godina

Posle 25 uzastopnih pobeda nad Megom, čovek je uspeo da i to prekine.
Nije krivac, bukvalno ga na silu drže tu gde jeste, možda niko i ne želi sada da uzme u ruke vruć krompir jer se zakasnilo sa smenom.
Moram i da dodam generalni utisak...Feldin i Ročesti šampioni nebitnih utakmica, njihov dolazak se pokazao kao totalni promašaj.

j

pre 5 godina

Nema cudjenja,u kosarci se lako stvari okrenu na drugu stranu,cesto sitnice odlucuju.U Crvenoj Zvezdi je losa atmosfera,nema hemije cele sezone.Saberes,oduzmes i dobijes Zvezdu koja gubi od Mege i Borca,a sa Tamisom igra na jednu loptu.

Dipl.ecc

pre 5 godina

Covicu, pod hitno kod Dee i Sarape! Treba objasnjenje za ovaj poraz, zatim da Feldin nije napravio faul protiv Tamisa i da ce ekspertiza za Buducnost biti uskoro objavljena.

mile delija

pre 5 godina

Nebojsa Čovic je covek koji je stvorio bezpotrebni pritisak momcima,ne zna se ko sta radi,poremecena je atmosvera,ne osvalanjem kupa i aba lige ovi momci samo cekaju da se i ovo zavrsi i da traze nove angazmane....igrati u klubu u kome se sve pita jedan covek koji nije iz struke je veoma tesko...to ne ide tako.Dobijas Barsu,Real,Makabi....nije to bilo slucajno,pokazali su da mogu samo je problem u unapred osvojenim trofejima kupu Koraca,aba ligi i KLS ...E NEMA CARE NISTA UNAPRED..

Ivan

pre 5 godina

Ako je mega igrala sa 7 igraca, Zvezda nije sa 20. Zvezda je imala 9 igraca posle islkjucenja rocestija. Nije uopste to bio odlucujuci faktor na ovoj utakmici...

krajisnik

pre 5 godina

Svakim porazom i novom brukom, ja čekam i nadam se :
"Alimpijevic dao ostavku" ili "Dobio otkaz"
Mrka kapa opet. Kako da ga se rijesimo,?

asdf

pre 5 godina

Koliko god glupo zvucalo ovo je cak mozda i dobar poraz,da bi se napokon dao otkaz Alimpijevicu.
A vi grobari nemoj previse da uzlecete,koliko god da je Zvezda u kanalu,za vas smo idalje klasa.

Aleksandar

pre 5 godina

Nije tu nista cudno ekipa je u kanalu,trener nezna gde se nalazi verovatno u paralelnom univerzumu,Covic gura uporno svoju debilno-tvrdoglavu politiku.Sledece sezone sa ovim trenerom a manjim budzetom u EK,a posto ce se ponacati ozbiljno Olimpija,Cedevita,Buducnost a bogami Mornar i Partizan visi nam i plej of Aba lige, pa onda za dve sezone Fibina liga sampiona pa katanac i tako ce Covke za 10 godina (2011-2021) da obrne igricu.A onda cemo Zvezdu ponovo da odmrzavamo iz zamrzivaca.

GM

pre 5 godina

Jel i dalje trener ima punu podrsku Uprave...

Cisto da konstatujemo da tamo vise niko nista ne zna o kosarci.

Da znaju ljudi jel su samo protiv trenera ili uprava napolje...

Baron

pre 5 godina

Skandalozno sudjenje protiv Zvezde.
(Ivan, 06. maj 2018 22:31)

I ja kazem. Zna se da su sudije uvek krive, a to sto Mega hvata ofanzivni skok 4 puta zaredom i jos igraju sa 7 igraca u rotaciji. Prvo procitaj komentar pre nego sto ga objavis. Ispadas smesan.

rudimental

pre 5 godina

Gde se to igra? Nije mi jasno sto sada ne igraju u Mitrovici.Svaka cast Raznatovicu, ali bi bilo dobro da se zna neki red a ne ovako, vec su promenili prebivaliste 5 puta. Na sta to lici.
(lebronto, 06. maj 2018 20:54)
Vi menjate i hale i prebivalista i PIBove.

Petar

pre 5 godina

700e da ce Zvezda dobiti sa jedno 10 razlike. Ne postoji sport u kome jedan klub protiv drugog nema ni jednu jedinu pobedu.
(Cxevu, 06. maj 2018 20:31)

Dodjes mi 700e

Ivan

pre 5 godina

Ko je za koga klasa, videli smo u kupu... I samo se vi zanosite da ste klasa. Što se više budete zanosili da ste nedodirljivi, treskanje o pod će biti mnogo bolnije...
 (MarcoPolo, 6. maj 2018 22:44)

Zvezda vodi 2:1 u pobedama ove sezone ako nisi znao. Kada smo bili kompletni pokazalo se ko je ko.

CCC

pre 5 godina

Utakmica koja nista ne znaci i nije bitna.I da izgubi Zvezda pobedom nad Borcem sa vise od 4 razlike obezbedjuje prvo mesto. Ne treba trositi snagu.Radanov povredjen, Jankovic takodje a Antic poceo da trenira
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marinkova bara, 6. maj 2018 21:50)

Pa i prvenstvo Srbije kao kup nista ne znace pa ne morate ni da ga osvojite. A i EL vise nije kao sto je bila ali tu i ne igrate vise?? Tako razmisljas? EJJ DECKO, MEGA IGRA SA 8 IGRACA, DA LI TI JE NESTO JASNO?

nikolabg

pre 5 godina

Ako ovo nije znak za promenu svega i budjenje ove kriminalne ekipe ja ne znam šta je. Zadnjih 5 minuta odigranih u rangu borbe za opstanak u trećoj ligi. Mega desetkovana plus svi problemi sa faulovima, plus neki igrali juniorsku danas i opet razbucana Zvezda.Ovo je više prevršilo svaki bezobrazluk.3 na 1 kontra ovaj baca aleey opp, pa 4,5 ofanzivnih Mege u napadu, pa opet bacanja mašenje, pa opet bez akcije u zadnjem minutu, pa dajte bre više idite svi!

Smešno

pre 5 godina

Ovi definitivno bojkotuju trenera.U tri puta jačoj Aba ligi,imali su samo 3 poraza od 22 utakmice a sada u našoj rekreativnoj ligi,imaju dva poraza u 7 utakmice...ili je trener lepo tempirao formu,kad se osvajaju trofeji,oni igraju katastrofalno.

Marinkova bara

pre 5 godina

Jel imas informaciju o tome da li je stvarno Antic bio toliko dugo povredjen ili postoji neki drugi problem??
(Aleksej anti limar anti Igokea, 06. maj 2018 

Antic vuce povredu jos iz Turske.Ne znam zasto su ga dovodili.Ima problem sa ledjima.Alimpije je izjavio da je poceo da trenira. Radanov povredjen u prosloj utakmici

Goxy

pre 5 godina

Na 9 sekundi pre kraja loptu uzima igrač koji je došao u ekipu pre 30 dana, i ne daje je nikom.....šutira za 3 i ne pogadja. Pri tom u igri je kolega koji je ubacio 29 poena....
Gde je tu trener, postavka napada....Čović šutira za 3 kao da je to njegov privatni klub. A možda on stvarno misli da jeste. Biće KKP prvak glatko.

Millennium

pre 5 godina

Sve je krenulo nizbrdo u Nišu. Tad je došlo do eskalacije. Trener nema nikakav autoritet. Ovo što se danas desilo je namerno. Da li su problem pare, bojkot trenera ne znam. Ali ozbiljno jeste.

Iko

pre 5 godina

Sto je mnogo, mnogo je. Covicu vjeruj da bih ja vise od tebe zelio da Crni Alimpije bude Obradovic. Ali ne ide. Jos u novembru sam rekao da sa Rocestijem necemo uzeti nijedan trofej. Laku noc.

MarcoPolo

pre 5 godina

Ko je za koga klasa, videli smo u kupu... I samo se vi zanosite da ste klasa. Što se više budete zanosili da ste nedodirljivi, treskanje o pod će biti mnogo bolnije...

Marinkova bara

pre 5 godina

Utakmica koja nista ne znaci i nije bitna.I da izgubi Zvezda pobedom nad Borcem sa vise od 4 razlike obezbedjuje prvo mesto. Ne treba trositi snagu.Radanov povredjen, Jankovic takodje a Antic poceo da trenira

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Ne mogu da verujem, da se Zvezda muči protiv 8 igrača Mege ( od toga jedan dečko je igrao već danas protiv Zvezdinih juniora)!! Ljudi nas nadskaču u napadu i odbrani, igrači za poluvreme 10 promašenih bacanja!! A trener "mrtav ladan"!! Čović verovatno zadovoljan, kao i uvek!! Na šta smo spali...!!

Aleksej anti limar anti Igokea

pre 5 godina

Utakmica koja nista ne znaci i nije bitna.I da izgubi Zvezda pobedom nad Borcem sa vise od 4 razlike obezbedjuje prvo mesto. Ne treba trositi snagu.Radanov povredjen, Jankovic takodje a Antic poceo da trenira
(Marinkova bara, 06. maj 2018 21:50)Jel imas informaciju o tome da li je stvarno Antic bio toliko dugo povredjen ili postoji neki drugi problem??

room 1408

pre 5 godina

Ako Zvezda bude 3 i ne plasira se u polufinale uvek može da potrazi ekspertizu za sve mečeve sto je odigrala u grupi protiv Zlatibora,Mladosti,Tamisa,...Ako ne prodje i to onda uvek može da se Covic pozove na infrastrukturu,tradiciju,navijace(mnogo bolje će se ziveti ako bude Zvezda u ABA ligi),.....

vukan

pre 5 godina

Lesoru covek da instalira drsku na lopti, pa bi je mozda uhvatio nekad a za kompletnu igru Zvezde mogu samo da kazem katastrofa. Razbice ih partizan na 4 i 1 Novica ce da raznese svoje cuvare a kada je covic u igri razbice ga Von i Gos ledjina ispodkosa ako zvezda i dodje do finala?

Autolakirer

pre 5 godina

Mega odigraj makar ovu ozbiljno!!
(Grobar, 06. maj 2018 

Umesto da gledas El Clasico ti gledas Zvezdu . Strasno. Da ne napisem nesto gore

Toto-ko-tunjo-zagrebackom-orkestru

pre 5 godina

Koliko se trubaci uzeleli kosarke... Pa sto onako 1:9 u FIBA-i, ni u 4 u ABA-i, rodjaci... Brzo odoste. Nadogodine mucak Evropa? 🤔

Aleksej anti limar anti Igokea

pre 5 godina

700e da ce Zvezda dobiti sa jedno 10 razlike. Ne postoji sport u kome jedan klub protiv drugog nema ni jednu jedinu pobedu.
(Cxevu, 06. maj 2018 20:31)Igokea je imala jednu pobedu u Cipiripi kupu tako da si i pravu,glupo je da je sve izgubila!

Nizdis

pre 5 godina

700e da ce Zvezda dobiti sa jedno 10 razlike. Ne postoji sport u kome jedan klub protiv drugog nema ni jednu jedinu pobedu.
(Cxevu, 06. maj 2018 20:31)

Nemoj toliko, tri meseca motas kablove za te pare brt

lebronto

pre 5 godina

Gde se to igra? Nije mi jasno sto sada ne igraju u Mitrovici.
Svaka cast Raznatovicu, ali bi bilo dobro da se zna neki red a ne ovako, vec su promenili prebivaliste 5 puta. Na sta to lici.

Nizdis

pre 5 godina

700e da ce Zvezda dobiti sa jedno 10 razlike. Ne postoji sport u kome jedan klub protiv drugog nema ni jednu jedinu pobedu.
(Cxevu, 06. maj 2018 20:31)

Nemoj toliko, tri meseca motas kablove za te pare brt

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Ne mogu da verujem, da se Zvezda muči protiv 8 igrača Mege ( od toga jedan dečko je igrao već danas protiv Zvezdinih juniora)!! Ljudi nas nadskaču u napadu i odbrani, igrači za poluvreme 10 promašenih bacanja!! A trener "mrtav ladan"!! Čović verovatno zadovoljan, kao i uvek!! Na šta smo spali...!!

hahahahahahahhaa

pre 5 godina

Nema dalje, alimpije će uspeti da izgubi i od fmp-a...
(broz, 06. maj 2018 23:06)

Brate, pobedio si sa komentarom.

Oskar ide brozu!

lebronto

pre 5 godina

Gde se to igra? Nije mi jasno sto sada ne igraju u Mitrovici.
Svaka cast Raznatovicu, ali bi bilo dobro da se zna neki red a ne ovako, vec su promenili prebivaliste 5 puta. Na sta to lici.

Era

pre 5 godina

Bila jednom jedna ozbiljna Zvezda, za vreme Dejana Radonjica! Ocigledna razlika pre i posle njega u svemu a najvise tamo gde je najvaznije, na terenu!

room 1408

pre 5 godina

Ako Zvezda bude 3 i ne plasira se u polufinale uvek može da potrazi ekspertizu za sve mečeve sto je odigrala u grupi protiv Zlatibora,Mladosti,Tamisa,...Ako ne prodje i to onda uvek može da se Covic pozove na infrastrukturu,tradiciju,navijace(mnogo bolje će se ziveti ako bude Zvezda u ABA ligi),.....

Šta uradi to Nemanja Gordiću.?!

pre 5 godina

Jel Zvezda Coviceva prcija? Kakav je ovo poslednji napad?!
(Pitanje, 06. maj 2018 23:05)...Naravno da jeste,a to sto vi mislite da kk cz e to je vec vas licni problem

Simpatizer

pre 5 godina

Čović šutira za 3 kao da je to njegov privatni klub. A možda on stvarno misli da jeste
(Goxy, 06. maj 2018 22:57)

Pa nema šta da misli, jeste privatni, doduše ne njegov, nego tatin, al isto je to

Aleksandar

pre 5 godina

Nije tu nista cudno ekipa je u kanalu,trener nezna gde se nalazi verovatno u paralelnom univerzumu,Covic gura uporno svoju debilno-tvrdoglavu politiku.Sledece sezone sa ovim trenerom a manjim budzetom u EK,a posto ce se ponacati ozbiljno Olimpija,Cedevita,Buducnost a bogami Mornar i Partizan visi nam i plej of Aba lige, pa onda za dve sezone Fibina liga sampiona pa katanac i tako ce Covke za 10 godina (2011-2021) da obrne igricu.A onda cemo Zvezdu ponovo da odmrzavamo iz zamrzivaca.

Bojan

pre 5 godina

Najveci problem o kome niko ne prica je sto su svi navijaci odustali od ovakve Zvezde. Cak ni onih obicnih navijaca iz partera vise nema a koji su uvek bili tu. U toj Eko hali se navijalo za Megu! Da li je Čović svestan toga ili pravi FMP od naseg kluba?

CCC

pre 5 godina

Utakmica koja nista ne znaci i nije bitna.I da izgubi Zvezda pobedom nad Borcem sa vise od 4 razlike obezbedjuje prvo mesto. Ne treba trositi snagu.Radanov povredjen, Jankovic takodje a Antic poceo da trenira
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marinkova bara, 6. maj 2018 21:50)

Pa i prvenstvo Srbije kao kup nista ne znace pa ne morate ni da ga osvojite. A i EL vise nije kao sto je bila ali tu i ne igrate vise?? Tako razmisljas? EJJ DECKO, MEGA IGRA SA 8 IGRACA, DA LI TI JE NESTO JASNO?

beli65

pre 5 godina

Vi drzite jedan rekord koji me ne mozemo da oborimo a to je 15 godina bez Evrolige.
(PAOK, 06. maj 2018 23:46)
nemoj da si siguran,trecinu ste vec odradili

Pedja

pre 5 godina

Bruka i sramota. Potpuno nov tim na pocetku sezone i tada se ocekuju oscilacije, neocekivani porazi itd. Ali, posle godinu dana ti nemas potpuno izgradjen tim koji bi trebao zmurecki da se dodaje. Alimpijevic samo pokazuje kako nije trener za velike ekipe. On je potpuno bez ideje. Niti ima odbranu, niti ima napad. Ne zna se ko gde igra i kako. Realno, mogli su i protiv Tamisa da izgube i to je srecno dobijeno. Sad ce Alimpijevic da kaze kako je Mega mnogo dobra i jaka ekipa, problem je sto su za njega svi jaki. I onda ponudi ostavku, moleci se da je ne prihvate. Alimpijevicu budi covek i podnesi ostavku, a ne da je nudis. Ako imas bar malo obraza.

ArtuDitu

pre 5 godina

Zvezda je opet fantasticno sutirala bacanja - 59%. Uz to dozvolili su Megi 22 ofanzivna skoka od ukupno 54, dok je Zvezda imala 5 ofanzivnih skokova od ukupno 33. Statistika ove utakmice daje jasnu sliku. Zvezda je skup beskrvnih pojedinaca. Ko je tu kriv, trener, pogresno odabrani igraci (svi dovedeni igraci od pocetka sezone do danas pokazali su se kao promasaj), ne znam, ali u ovakvim situacijama obicno je letela glava treneru. A i Alimpijevic se pokazao da nije kalibar za Zvezdu. Svaki ozbiljniji trener uspeo je da ga nadigra. Moguce je da ce u jednom trenutku od njega biti nesto ali ovo je, za njega, trenutno, preveliki zalogaj. Covic se preracunao i dobio ono sto se uglavnom dobija kada ne zelis da ulozis ni dinar u trenera a to je - nista.

fifi

pre 5 godina

Ovo sto sam gledao je ocajna igra CZ. Miloje objasnio Alimpiju kako se sa ovom decom i suzenim brojem igraca igra i pobedjuje. Neverovatno je da mnogi od vas ne vide, totalni raspad igre CZ? I sada kada se vratim unazad CZ je igrala u EL?? Ovo sada i igre u EL, nemaju nikakve veze. Uskoro cete dotaci dno, jer u igracima nema zara, borbe, zelje za pobedom. U cemu je problem? To zanaju samo u klubu i igraci. Ali...nije dobro. CZ me u ovom trenutku potseca na Novaka. I gubice utakmice sve cesce. A smesni su oni koji pisu kako nije bitna utakmica? Da se covek nasmeje. A kako ce te igrati kada je bitna utakmica? Mislite da to tako ide? Moras da dobijas utakmice i stalno na taj nacin podizes formu. Kao kada je bitna utakmica e onda ce da dodje forma?? Odakle?

Pulsefire

pre 5 godina

Jankovic odlican, Rocesti kao Derik Rouz u najboljim danima, ali ostali podbacili. Vidi se da trener tempira formu za sam kraj takmicenja i iskreno mislim da ovo sigurno osvajamo! Zvezda le!
(Mracni, 06. maj 2018 23:16)
Au druze, koga ti poredis sa Rouzom u najboljim danima....

rudimental

pre 5 godina

Gde se to igra? Nije mi jasno sto sada ne igraju u Mitrovici.Svaka cast Raznatovicu, ali bi bilo dobro da se zna neki red a ne ovako, vec su promenili prebivaliste 5 puta. Na sta to lici.
(lebronto, 06. maj 2018 20:54)
Vi menjate i hale i prebivalista i PIBove.

Autolakirer

pre 5 godina

Mega odigraj makar ovu ozbiljno!!
(Grobar, 06. maj 2018 

Umesto da gledas El Clasico ti gledas Zvezdu . Strasno. Da ne napisem nesto gore

PAOK

pre 5 godina

Koliko se trubaci uzeleli kosarke... Pa sto onako 1:9 u FIBA-i, ni u 4 u ABA-i, rodjaci... Brzo odoste. Nadogodine mucak Evropa? 🤔
(Toto-ko-tunjo-zagrebackom-orkestru, 6. maj 2018 21:57)

Vi drzite jedan rekord koji me ne mozemo da oborimo a to je 15 godina bez Evrolige.

Millennium

pre 5 godina

Sve je krenulo nizbrdo u Nišu. Tad je došlo do eskalacije. Trener nema nikakav autoritet. Ovo što se danas desilo je namerno. Da li su problem pare, bojkot trenera ne znam. Ali ozbiljno jeste.

srb

pre 5 godina

razumem da nismo imali kvalitet za evroligu ali nema opravdanja za aba ligu i za ovo sada sto se desava u domacoj ligi. Alimpije, druze, ne pripadas ti ovde

Goxy

pre 5 godina

Na 9 sekundi pre kraja loptu uzima igrač koji je došao u ekipu pre 30 dana, i ne daje je nikom.....šutira za 3 i ne pogadja. Pri tom u igri je kolega koji je ubacio 29 poena....
Gde je tu trener, postavka napada....Čović šutira za 3 kao da je to njegov privatni klub. A možda on stvarno misli da jeste. Biće KKP prvak glatko.

Petar

pre 5 godina

700e da ce Zvezda dobiti sa jedno 10 razlike. Ne postoji sport u kome jedan klub protiv drugog nema ni jednu jedinu pobedu.
(Cxevu, 06. maj 2018 20:31)

Dodjes mi 700e

Sremac

pre 5 godina

Čović mora pustiti Alimpija da završi sezonu. Iako je osvajanje nacionalne lige mala uteha za sve što je propušteno, verovatno bi bilo dovoljno da Alimpije još jednu sezonu provede na Zvezdinoj klupi. Ako, pak, ostanemo i bez poslednjeg trofeja doći će do smene na svim nivoima.
Veiko je pitanje i da li će NČ preživeti? Možda će se sam povući, a ako bude tvrdoglav, možda će se aktuelizirati neka od mnogobrojnih prijava.

Kanidja

pre 5 godina

Kako bi Vestbruku legla ova divlja igra Zvezde trči i pucaj nema odgovornosti.Na keca bi se uklopio.
Treneru hvala za ove podvige u KLS bez njega bilo bi nemoguce.

Iko

pre 5 godina

Sto je mnogo, mnogo je. Covicu vjeruj da bih ja vise od tebe zelio da Crni Alimpije bude Obradovic. Ali ne ide. Jos u novembru sam rekao da sa Rocestijem necemo uzeti nijedan trofej. Laku noc.

Baron

pre 5 godina

Koliko se trubaci uzeleli kosarke... Pa sto onako 1:9 u FIBA-i, ni u 4 u ABA-i, rodjaci... Brzo odoste. Nadogodine mucak Evropa? ?
(Toto-ko-tunjo-zagrebackom-orkestru, 06. maj 2018 21:57)

Sa ovakvom igrom imacete 0:10 u istom tom "Cipiripi Kupu". A da, jos uvek cekamo ekspertizu.

Норис

pre 5 godina

Човићу, Човићу...неки су те овде призивали да дођеш...
Улазиш на +5 за Звезду јер је Рочести искључен, и Мега се практично одмах изједначује са Звездом. Онда прелази у водство и на -3 ти шутираш тројку - погађаш, али заправо газиш линију и уместо да на девет секунди имамо поравнат резултат, ми морамо да правимо фаул. Разуме се, задњи напад и шут промашујеш.

Хорор од утакмице за Звезду.
Мега имала 54 скока, а Звезда 33. 22 офанзивних наспрам 5 Звездиних. Фундић имао 12 офанзивних скокова (!!) и 6 дефанзивних, а Лесор за 20 минута имао 2 дефанзивна скока...Звездини центри изводе бацања 4/13...

Не ваља ово.
Изгледа да Алимпијевић вапи да га отпусте.

zemunski kej

pre 5 godina

A ja sam umeo da kritikujem Radonjica kada izgubi utakmicu od nekog jakog tima,sta je ovo ? Alempije ja ne znam ciji si rodjak ni ko te gura ali brate ne smes da gubis od Cacka ,Mege ,Tamisa ? U cemu je problem,ovo izgleda sve gore i gore?

Nolan se ne čuje!

pre 5 godina

Kakvo brukanje, strašno!
Tolike pare utrošene, a juniori, čačani, pančevci... se šprdaju?
Ipak treba sačekati ekspertizu, 14. ekipe, sa 11. pobjeda.

Dipl.ecc

pre 5 godina

Covicu, pod hitno kod Dee i Sarape! Treba objasnjenje za ovaj poraz, zatim da Feldin nije napravio faul protiv Tamisa i da ce ekspertiza za Buducnost biti uskoro objavljena.

NaBatkaTatko

pre 5 godina

Skorpion, mi smo imali najgoru sezonu u evro takmicenjima i to je tacno al placamo posteno sta smo duzni ne menjamo adresu i znamo ko smo i sta smo a da pitam tebe, ko ste bre vi ?

vukan

pre 5 godina

Lesoru covek da instalira drsku na lopti, pa bi je mozda uhvatio nekad a za kompletnu igru Zvezde mogu samo da kazem katastrofa. Razbice ih partizan na 4 i 1 Novica ce da raznese svoje cuvare a kada je covic u igri razbice ga Von i Gos ledjina ispodkosa ako zvezda i dodje do finala?

Smešno

pre 5 godina

Ovi definitivno bojkotuju trenera.U tri puta jačoj Aba ligi,imali su samo 3 poraza od 22 utakmice a sada u našoj rekreativnoj ligi,imaju dva poraza u 7 utakmice...ili je trener lepo tempirao formu,kad se osvajaju trofeji,oni igraju katastrofalno.

Aleksej anti limar anti Igokea

pre 5 godina

Utakmica koja nista ne znaci i nije bitna.I da izgubi Zvezda pobedom nad Borcem sa vise od 4 razlike obezbedjuje prvo mesto. Ne treba trositi snagu.Radanov povredjen, Jankovic takodje a Antic poceo da trenira
(Marinkova bara, 06. maj 2018 21:50)Jel imas informaciju o tome da li je stvarno Antic bio toliko dugo povredjen ili postoji neki drugi problem??

Kiza

pre 5 godina

Ispostavilo se da je FK mnogo ozbiljniji od KK! Terza i ekipa imaju poverenje izmedju sebe, napravilu su on i Mrkela dobar odnos,relacije. Pa su sad lepo produzili Miloja. Dok ovde Čova sve sam, nikog nepoštuje. Nije se borio za Radonju, doveo je ovog pocetnika i posledice su jasne!

SUNĐER BOB

pre 5 godina

700e da ce Zvezda dobiti sa jedno 10 razlike. Ne postoji sport u kome jedan klub protiv drugog nema ni jednu jedinu pobedu. 
(Cxevu, 06. maj 2018 20:31) 

Dodjes mi 700e
(Petar, 06. maj 2018 22:34)


i meni..

Baron

pre 5 godina

Skandalozno sudjenje protiv Zvezde.
(Ivan, 06. maj 2018 22:31)

I ja kazem. Zna se da su sudije uvek krive, a to sto Mega hvata ofanzivni skok 4 puta zaredom i jos igraju sa 7 igraca u rotaciji. Prvo procitaj komentar pre nego sto ga objavis. Ispadas smesan.

junior

pre 5 godina

Ne mogu da verujem, da se Zvezda muči protiv 8 igrača Mege ( od toga jedan dečko je igrao već danas protiv Zvezdinih juniora)!! Ljudi nas nadskaču u napadu i odbrani, igrači za poluvreme 10 promašenih bacanja!! A trener "mrtav ladan"!! Čović verovatno zadovoljan, kao i uvek!! Na šta smo spali...!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SAŠA FRANKFURT, 6. maj 2018 21:32)
Ja znam tog decka. Mnogo teze je bilo jutros!!
Sledeci put sa Alimpijevicevim pulenima igramo u prepodnevnom terminu, da se ne brukaju vise!!

Laki

pre 5 godina

Ali tajmout na kome Alimpije postavlja kao neku specijalnu akciju i Radanov je seče u 5toj sekundi!? Najmlađi igrač ga nepoštuje a šta bi onda Rocesti kome je palicu preuzeo tatin sin!

veverac

pre 5 godina

700e da ce Zvezda dobiti sa jedno 10 razlike. Ne postoji sport u kome jedan klub protiv drugog nema ni jednu jedinu pobedu. 
(Cxevu, 06. maj 2018 20:31) 

javi da li je tiket živ

Grobar

pre 5 godina

Druže, Mega im je skočila 53 puta, ako se ne varam 23 - 5 u napadu. Ako sve bude kako bi trebalo i kakav je realan igrački odnos trenutno Partizan će da se šeta protiv "mutanta"...

Mracni

pre 5 godina

šta reći što nije rečeno. tim uopšte nije loš ali......verujem Čoviću da zna šta radi
(mirko, 06. maj 2018 23:11)

I ja mu verujem! Vrsan strucnjak Alimpijevic, Rocesti, Jankovic i jos 3,4 pojacanja i na F4 smo sledece sezone! Imajte vere braco!

nesa

pre 5 godina

Brukanje jeste, ali vi ste u evroligi imali ukupno 11 pobeda za cetiri sezone, tako da tu nemate sta da komenarisete.
(Niki, 06. maj 2018 23:39)

mi sa 11 pobeda igrali f4 a vi sa 20 pobeda zadnji u evroligi, samo po tome se vidi koliko smo mi jaki a vi male limencice. buhahahahaa...

Mickey

pre 5 godina

Posle 25 uzastopnih pobeda nad Megom, čovek je uspeo da i to prekine.
Nije krivac, bukvalno ga na silu drže tu gde jeste, možda niko i ne želi sada da uzme u ruke vruć krompir jer se zakasnilo sa smenom.
Moram i da dodam generalni utisak...Feldin i Ročesti šampioni nebitnih utakmica, njihov dolazak se pokazao kao totalni promašaj.

Marko

pre 5 godina

@Niki 
Partizan igrao u grupama sa 6 timova i tako dalje i tako dalje,vi sa ovakvim timom i budzetom,igrate 30 utakmicaa samo u grupnoj fazi bez obzira da li bili 1 ili 16 tako da nemoj da se izvlacite na taj broj pobeda majke ti
(E majko mila, 06. maj 2018 23:42)

Pa to covek i kaze. U 4 sezone imali ste 40 utakmica. Svake sezone 2 do 3 pobede. To mu dodje eto 12 pobeda u 40 utakmica.

киза Д

pre 5 godina

Нешто о песми Ђурђевдан...1989 кад смо освојили куп Радивоја Кораће певан је Ђурђевдан на крају.Ко не верује Партизан- Висма Канту 101:82. Пронађите.

Aleksa

pre 5 godina

No many no game...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Palmica, 7. maj 2018 08:31)

No school?

Pera

pre 5 godina

Nikada u životu nisam ni pomislio da navijam protiv Zvezde, danas se prvi put to desilo, pomislio sam, nekako sam ipak navijao za svoje, sledecu utakmicu bolje da ne gledam jer mislim da će i to, što sam smatrao nemogućim, da se promeni i ja ću verovatno navijati protiv svog kluba samo da bih Alimpiieviću video ledja.

Duck Dodgers

pre 5 godina

Navijači CZv na početku sezone su u fazonu uzimamo sve... odličan tim, trener razbio Džikića godinu ranije, Čoviću svaka čast. Posle KRK priča ide da su pustili Partizan, jer je Vučić naredio, poneki su mislili loš dan. Posle u ABA opet priče ma sigurno dobijamo bolji smo pet puta na svakoj poziciji, i onda ništa, sudije nas kradu... e posle toga su masovno počeli u fazonu očajni su igrači i trener i Čović. Sad prave u svojoj glavi alibi ako ne osvoje domaću ligu, jer je to kao nebitno takmičenje, a i dalje imaju najskuplji tim, sa najboljim pojedincima. I dalje su favoriti ali sad bi još da skinu taj teret sa sebe, e neće da može... želim mom Partizanu da osvoji KLS, kao nebitno takmičenje!

krajisnik

pre 5 godina

Svakim porazom i novom brukom, ja čekam i nadam se :
"Alimpijevic dao ostavku" ili "Dobio otkaz"
Mrka kapa opet. Kako da ga se rijesimo,?

MarcoPolo

pre 5 godina

Ko je za koga klasa, videli smo u kupu... I samo se vi zanosite da ste klasa. Što se više budete zanosili da ste nedodirljivi, treskanje o pod će biti mnogo bolnije...

nikolabg

pre 5 godina

Ako ovo nije znak za promenu svega i budjenje ove kriminalne ekipe ja ne znam šta je. Zadnjih 5 minuta odigranih u rangu borbe za opstanak u trećoj ligi. Mega desetkovana plus svi problemi sa faulovima, plus neki igrali juniorsku danas i opet razbucana Zvezda.Ovo je više prevršilo svaki bezobrazluk.3 na 1 kontra ovaj baca aleey opp, pa 4,5 ofanzivnih Mege u napadu, pa opet bacanja mašenje, pa opet bez akcije u zadnjem minutu, pa dajte bre više idite svi!

Nebojsa

pre 5 godina

Nisam ni jednu utakmicu posle finala plejofa Aba lige C.Zvezdu gledao i zasto bih gledao. Govorio sam da ovaj tim sipanje iz supleg u prazno . Totalni promasaj sa izborom igraca. Da su rekli ova sezona ce ici u pravcu pruzanje sanse mladim igracima , ali to nije bilo . Trener je najveci promasaj ove sezone to sam odmah rekao na pocetku sezone. Bruka i sramota za klub kakvog trenera su doveli . Ko je video talenta u ovom treneru on po meni neka napusta kosarku
Celu sezonu kod njega nisam video pametno ni napadu ni u odbrani .
Svaka utakmica bez obzira o kom takmicenju se radi u koliko se odlucivalo sutem ili odbrana gubili smo je .Nije rodjen kao pobednik i to najveci problem kod njega. On ne osvaja trofeje , ali sam iznenadjen sa kosarkaskim strucnjacima Koji su govorili lepo o njemu i da je dovodjenje njega klub napravio odlican potez. E sad vidimo koje bio pravu mi koji smo ga od pocetka bili protiv njegovog imenovanja ili ovi koji su to podrzali .

E majko mila

pre 5 godina

@Niki
Partizan igrao u grupama sa 6 timova i tako dalje i tako dalje,vi sa ovakvim timom i budzetom,igrate 30 utakmicaa samo u grupnoj fazi bez obzira da li bili 1 ili 16 tako da nemoj da se izvlacite na taj broj pobeda majke ti

Lav

pre 5 godina

Najveci problem o kome niko ne prica je sto su svi navijaci odustali od ovakve Zvezde. Cak ni onih obicnih navijaca iz partera vise nema a koji su uvek bili tu. U toj Eko hali se navijalo za Megu! Da li je Čović svestan toga ili pravi FMP od naseg kluba?
(Bojan, 06. maj 2018 23:52)

Odgovor na tvoje pitanje zavisi od rezultata.Kad se pobeđuje onda je - Zvezda. U svim drugim situacijama pravi se FMP.

mile delija

pre 5 godina

Nebojsa Čovic je covek koji je stvorio bezpotrebni pritisak momcima,ne zna se ko sta radi,poremecena je atmosvera,ne osvalanjem kupa i aba lige ovi momci samo cekaju da se i ovo zavrsi i da traze nove angazmane....igrati u klubu u kome se sve pita jedan covek koji nije iz struke je veoma tesko...to ne ide tako.Dobijas Barsu,Real,Makabi....nije to bilo slucajno,pokazali su da mogu samo je problem u unapred osvojenim trofejima kupu Koraca,aba ligi i KLS ...E NEMA CARE NISTA UNAPRED..

Skorpion

pre 5 godina

Skorpion, mi smo imali najgoru sezonu u evro takmicenjima i to je tacno al placamo posteno sta smo duzni ne menjamo adresu i znamo ko smo i sta smo a da pitam tebe, ko ste bre vi ?
(NaBatkaTatko, 6. maj 2018 22:53)

Svi ti u tvom propalom klubu zajedno sa tobom i svim navijacima da 100 godina rade i sve pare da idu na vracanje onoga sto ste uzimali od drzave ne bi bilo dovoljno, tako da pusti te prazne price o vasem "postenju", poznati ste po tome.

Island

pre 5 godina

Pa to covek i kaze. U 4 sezone imali ste 40 utakmica. Svake sezone 2 do 3 pobede. To mu dodje eto 12 pobeda u 40 utakmica.
(Marko, 6. maj 2018 23:52)


Ranije se sa 5 poraza ispadalo, danas sa 15 poraza prolazis dalje?
Tada su utakmice bile mnogo intenzivnije, ozbiljnije jer pobede su bile mnogo vaznije.
A danas ti slavis nebitne pobede protiv Reala a nikad nista u takmicenju ne napravis. Mali klub.

Crvena Zvezda1913

pre 5 godina

Pokvari vam Mega Đurđevdan!
(novica, 06. maj 2018 

Naš Đurđevdan će doći i sledeće i svih narednih godina a vaš 29 novembar više nikada!

Čika Pera

pre 5 godina

Jел зна неко како иде укрштање прва 4 тима у свакој групи, онако детаљно до финала? Ако ФМП2 не буде у топ 4 јел то значи да не игра АБА? Хвала!
(Александар, 06. maj 2018 23:14)

Domaca liga vise ne predstavlja kvalifikacije za aba ligu. Tako da Zvezda svakako igra aba ligu i sledece sezone i ako ispadne u grupi sada.

d

pre 5 godina

Ko je za koga klasa, videli smo u kupu... I samo se vi zanosite da ste klasa. Što se više budete zanosili da ste nedodirljivi, treskanje o pod će biti mnogo bolnije...



Ja ne mislim da smo bolji od Partizana, cak mislim da Zvezda sa Alimpijem ni do finala nece doci. Navijac sam Zvezde da naglasim. Cestitke Partizanu na tituli, isključivo zbog naseg idiotluka i sujete jednog coveka.

B9

pre 5 godina

Da li je Čović svestan toga ili pravi FMP od naseg kluba?
(Bojan, 06. maj 2018 23:52) Ti se šališ? Pa taj klub je odavno FMP sa iznajmljenim navijačima.

Aleksandar

pre 5 godina

Ovom prilikom molim Dusana Alimpijevica da da ostavku na mesto Sefa strucnog staba.Nije uspeo da uradi nista na podizanju forme u ovoj fazi takmicenja.Ako se misli uopste da prvenstvo zavrsi na prvom mestu to je jedini logican potez.Vidi se zasicenje u svakom pogledu.Nema vica u igri, odbrana kao da ne postoji i pogresan izbor igraca.Nista to nije dobro.Jedini dobitak su Dobric i Davidovac.Ostali...

Јабучило

pre 5 godina

...
Biće KKP prvak glatko.
(Goxy, 06. maj 2018 22:57)

Веруј ми, волео бих. Али не иде то баш тако лако.

Džoni

pre 5 godina

Red je bio da i Mega jednom pobedi, a kada će ako neće sada? Ubeđen sam da bih našao par momaka ovde iz kraja koji bi ovu i ovakvu Zvezdu pobedili! Koliko sada iz ove perspektive deluje nerealno da smo pobedili 11 puta u EL??? Kao naučna fantastika. Pod Radonjićem je bilo dosta loših utakmica u kojima igrači nisu grizli ali se znalo da se u 4/4 steže odbrana i utakmica rutinski privodi kraju. Ovo sada i kada se napravi neka razlika nema kvaliteta u igri koji bi utakmicu priveo kraju nego da bi pobedili i ovakve protivnike oni moraju da zapnu a nikome se izgleda ne zapinje. Kad ti neko napravi 20 skokova više na utakmici onda se pokriješ po ušima i pokažnjavaš novčano celu ekipu. Nešto žestoko tu ne štima i rekao bih da se tu igraju veoma prljave "igre prestola".

Niki

pre 5 godina

Kakvo brukanje, strašno! 
Tolike pare utrošene, a juniori, čačani, pančevci... se šprdaju? 
Ipak treba sačekati ekspertizu, 14. ekipe, sa 11. pobjeda.
(Nolan se ne čuje!, 06. maj 2018 23:06)

Brukanje jeste, ali vi ste u evroligi imali ukupno 11 pobeda za cetiri sezone, tako da tu nemate sta da komenarisete.

j

pre 5 godina

Nema cudjenja,u kosarci se lako stvari okrenu na drugu stranu,cesto sitnice odlucuju.U Crvenoj Zvezdi je losa atmosfera,nema hemije cele sezone.Saberes,oduzmes i dobijes Zvezdu koja gubi od Mege i Borca,a sa Tamisom igra na jednu loptu.

miroslav

pre 5 godina

E moj Alimpijevicu ti dozvolis da te Samardzinski i Fundic pobede, ja bih sam otisao kad bih video da ne znam da nisam za to, sta ti sede centri na klupu celu utakmicu...

asdf

pre 5 godina

Koliko god glupo zvucalo ovo je cak mozda i dobar poraz,da bi se napokon dao otkaz Alimpijevicu.
A vi grobari nemoj previse da uzlecete,koliko god da je Zvezda u kanalu,za vas smo idalje klasa.

Koja

pre 5 godina

Skorpion, mi smo imali najgoru sezonu u evro takmicenjima i to je tacno al placamo posteno sta smo duzni ne menjamo adresu i znamo ko smo i sta smo a da pitam tebe, ko ste bre vi ?(NaBatkaTatko, 6. maj 2018 22:53)
Svi ti u tvom propalom klubu zajedno sa tobom i svim navijacima da 100 godina rade i sve pare da idu na vracanje onoga sto ste uzimali od drzave ne bi bilo dovoljno, tako da pusti te prazne price o vasem "postenju", poznati ste po tome.
(Skorpion, 06. maj 2018 23:25)
A vi ste poznati po brisanju duga tako da nemoj ti o vašem poštenju poznato nam je

Alimpije ostani

pre 5 godina

Nije kriv Alimpije. Ne moze on da igra umesto Feldina i Rocestija!!
Svim igracima otkaz, Alimpije realno treba da ostane i da pravi novi tim za sledecu godinu...

GM

pre 5 godina

Jel i dalje trener ima punu podrsku Uprave...

Cisto da konstatujemo da tamo vise niko nista ne zna o kosarci.

Da znaju ljudi jel su samo protiv trenera ili uprava napolje...

Skorpion

pre 5 godina

Ako Zvezda bude 3 i ne plasira se u polufinale uvek može da potrazi ekspertizu za sve mečeve sto je odigrala u grupi protiv Zlatibora,Mladosti,Tamisa,...Ako ne prodje i to onda uvek može da se Covic pozove na infrastrukturu,tradiciju,navijace(mnogo bolje će se ziveti ako bude Zvezda u ABA ligi),.....
(room 1408, 6. maj 2018 21:41)

Vidim da si dobro upoznat sa procedurom, to si prepisao iz tvog propalog kluba koji je sve to radio u "cipiripi" kupu gde ste imali vrlo "zapazen" skor od 1-9. Inace da te podsetim taj rezultat je najveca sramota srpske kosarke u evropskim takmicenjima.

Vasa

pre 5 godina

Da li je Čović svestan toga ili pravi FMP od naseg kluba?
(Bojan, 6. maj 2018 23:52)

Pa on je to već napravio ali izgleda da jedino ti nisi svestan toga...
Da nije njega još bi radio zamrzivač... Prigrlio vas u svoj klub i omogućio vam dalje bitisanje...

Marinkova bara

pre 5 godina

Jel imas informaciju o tome da li je stvarno Antic bio toliko dugo povredjen ili postoji neki drugi problem??
(Aleksej anti limar anti Igokea, 06. maj 2018 

Antic vuce povredu jos iz Turske.Ne znam zasto su ga dovodili.Ima problem sa ledjima.Alimpije je izjavio da je poceo da trenira. Radanov povredjen u prosloj utakmici

Toto-ko-tunjo-zagrebackom-orkestru

pre 5 godina

Koliko se trubaci uzeleli kosarke... Pa sto onako 1:9 u FIBA-i, ni u 4 u ABA-i, rodjaci... Brzo odoste. Nadogodine mucak Evropa? 🤔

Александар

pre 5 godina

Јел зна неко како иде укрштање прва 4 тима у свакој групи, онако детаљно до финала? Ако ФМП2 не буде у топ 4 јел то значи да не игра АБА? Хвала!

Ljubisa livac

pre 5 godina

Mene sramota vise. Ako Covic hoce da tera nekome inat i ne vidi da je ovo krivica neiskusnog trenera, mi smo vec pukli nacisto.

sryugos

pre 5 godina

Sezona se zavrsila pre nesto manje od mesec dana, ovaj cirkus kolorado treba da posluzi kao poligon pre svega Radanovu a onda i Davidovcu, Dobricu, Jankovicu i drugim domacim igracima.
Dovidjenja do jula meseca.
U avgustu gospodo ugledajte se na kk partizan i lepo stranci s koledza zeljni dokazivanja a ne "evropski veterani" koji samo odradjuju posao (ili ne) i idu posle godinu dana.
Sto se tice domacih, bilo bi idealno da Lazic dobije ispisnicu a Lazarevic i Uskokovic mesto u prvom timu.

Mracni

pre 5 godina

A taman se "odledili"...
(Vreme je za zamrzivač, 06. maj 2018

Nismo se mi ni ledili, partizan mali je na -14 hehe brrrrrrrrr hehehe brrrr ?

Sunking

pre 5 godina

Kada sam na pocetku sezone govorio da Alimpijevic nije smeo da bude doveden u Zvezdu osim da trenira petlice, govorili ste da se ne razumem u kosarku. E, evo sada... On i Djukic iz FK Partizan kao da je jedan covek...

Hex

pre 5 godina

Najveci problem o kome niko ne prica je sto su svi navijaci odustali od ovakve Zvezde. Cak ni onih obicnih navijaca iz partera vise nema a koji su uvek bili tu. U toj Eko hali se navijalo za Megu! Da li je Čović svestan toga ili pravi FMP od naseg kluba?
(Bojan, 6. maj 2018 23:52)

Nema on sta da pravi, kad ovo i jeste FMP...samo sto vi to uporno odbijate sebi da priznate.

Срб

pre 5 godina

Тако је... није најскупље и најбоље: битку бије не светло оружје већ срце у јунака!
Честитам Меги!

Marinkova bara

pre 5 godina

Kako Miloje sve ove godine spanuje tim samo protiv Zvezde.Svaka utakmica na zilet.Kao to mu nesto znaci. A odere ga glat Tamis , Zlatiborac

David

pre 5 godina

Navijam za Partizan ali mi nije jasno sta se desava u Zvezdi,Fundic nemoze da se poredi sa Lesorom,Cerovina sa Rocestijem,tu je jos Feldin igrac rejtinga nekada Kinzija.Pa Lazic,Jankovic,Davidovac,Dobric.Trebalo bi novinari malo da ispitaju stvaran razlog Zvezdinog posrtanja,.Ovde ili se plate ne isplacuju ili je drzava udarila blokadu ili je sukob sa menadzerima od igraca ili se sprema promena za sledecu sezonu ili sukob u svlacionici,voleo bih da novinari malo to istraze.

VIT

pre 5 godina

Čoviću, kako ti reče, neće ti bahati i pijani, određivati ko će ti voditi tim, već ćeš ti to bahat i pijan činiti bolje. Potpuno si u pravu. Savršeno to činiš, pa obojica možete, sada posle uspešne sezone, da odete na put bez povratka, Ipak si ti jak samo sa tudjim parama, a i kao političar bio si nedorečen i prosečan. Za košarku se još ne zna. Vodi ka lošem.

soren

pre 5 godina

Koliko ne poznavanja kosarke na jednom mestu. Kao prvo 4 ekipe prolaze dalje u cetvrfinale, tako da su sanse da zvezda ne prodje dalje ravne nuli. Druga stvar bice fibale Zvezda Partizan i 3-1 za Zvezdu

deki

pre 5 godina

Zvezda dugo u kanalu, igramo ocajno, sa ovakvom igrom i "zalaganjem" nemamo sta da trazimo protiv Partizana ako uopste dodjemo u finale. Jeste nam trener mlad i neiskusan ali brate mili, mi bacanja sutiramo ocajno, maltene 50 posto,megini momci imali 15 skokova vise, oni ne umeju da zagrade pod kosem, onaj Fundic ih unistio. Ja sam neko ko je branio Radonju kada ga je vecina napadala, isto tako i sada sa Alempijem svestan da za sve treba vreme ali sa kojom ekipom Covic misli da igramo EL ako Buducnost ne ispuni uslove a sugurno hoce. Da cutimo i gledamo svoj posao, igramo EK pa sta nam bog da

Petar

pre 5 godina

Pipijevic jos trener? Covicu, uzas. Da bi bilo napredka, ali ovo nema smisla. Ja neverujem da i sami igraci veruju treneru. Mozda nijedan ozbilni trener nece u Zvezdu?

dr Misa

pre 5 godina

Gosp.Covicu ,pa sta hoce ovi "takozvani pijani navijaci",od Vas velikog Vodje? ,molim vas ostanite takvi i za sledecu sezonu,ma ko bolje od Vas zna da odabere igrace i trenera.

Mmi

pre 5 godina

Ovo vise nije ni ona ni ova zvezda tako da je zaista suvisno analizirati utakmicu. Sta sve tu jos nije valjalo verovatno cemo saznati na kraju sezone. I da, 45 bacanja u prvom poluvremenu?!...kao neko ko voli kosarku ja to zaista ne zelim da gledam, niti cu, a jos ne mogu ni da pogode :-)

Aleksej anti limar anti Igokea

pre 5 godina

700e da ce Zvezda dobiti sa jedno 10 razlike. Ne postoji sport u kome jedan klub protiv drugog nema ni jednu jedinu pobedu.
(Cxevu, 06. maj 2018 20:31)Igokea je imala jednu pobedu u Cipiripi kupu tako da si i pravu,glupo je da je sve izgubila!

Лепи Цане

pre 5 godina

Важно је да смо бољи у међусобним дуелима са Мегом ( 27 у првом мечу). То значи да можемо обезбедити друго место чак иако поново изгубимо од Борца а добијемо Тамиш и Златибор. А онда мечеви са Динамиком у четвртфиналу, па како буде...

Cockney Cole

pre 5 godina

Ovo u KK CZ je već stanje potpunog rasula i beznadja. O bezobrazluku " trenera" i uprave ne vredi ni trošiti reči. Sistem koji je uspostavljen teškom mukom ova neznalica i ljudi koji upravljaju njime su rasturili za par meseci. Bruka i sramota!!!

Marko

pre 5 godina

Ranije se sa 5 poraza ispadalo, danas sa 15 poraza prolazis dalje? 
Tada su utakmice bile mnogo intenzivnije, ozbiljnije jer pobede su bile mnogo vaznije. 
A danas ti slavis nebitne pobede protiv Reala a nikad nista u takmicenju ne napravis. Mali klub.
(Island, 07. maj 2018 08:06)

Pa vi ste imali najcesci skor 3-7. Nikada niste bili u pozitivnom skoru za 15 godina. Ne fantazirajte.

Ivan

pre 5 godina

Ako je mega igrala sa 7 igraca, Zvezda nije sa 20. Zvezda je imala 9 igraca posle islkjucenja rocestija. Nije uopste to bio odlucujuci faktor na ovoj utakmici...

smehotres

pre 5 godina

Pa vi ste imali najcesci skor 3-7. Nikada niste bili u pozitivnom skoru za 15 godina. Ne fantazirajte.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 7. maj 2018 10:08)

Dobro i? Znas li koliko smo F4 imali pa i sa takvim skorom. Ajde polako sada u skolu...

E majko mila

pre 5 godina

@Marko
Mi imali takve skorove pa dolazili do F4,a seti se kada su Partizan i Zvezda zajedno igrali u EL da je Zvezda ispala odmah u grupi sa skorom 4-6,a Partizan prosao dalje
Zvezda odigra 30 utakmica,i moze da prodje dalje sa 14,15 poraza,to je besmisleno jednostavno

Mracni

pre 5 godina

Jankovic odlican, Rocesti kao Derik Rouz u najboljim danima, ali ostali podbacili. Vidi se da trener tempira formu za sam kraj takmicenja i iskreno mislim da ovo sigurno osvajamo! Zvezda le!

Marinkova bara

pre 5 godina

Utakmica koja nista ne znaci i nije bitna.I da izgubi Zvezda pobedom nad Borcem sa vise od 4 razlike obezbedjuje prvo mesto. Ne treba trositi snagu.Radanov povredjen, Jankovic takodje a Antic poceo da trenira

Ivan

pre 5 godina

Ko je za koga klasa, videli smo u kupu... I samo se vi zanosite da ste klasa. Što se više budete zanosili da ste nedodirljivi, treskanje o pod će biti mnogo bolnije...
 (MarcoPolo, 6. maj 2018 22:44)

Zvezda vodi 2:1 u pobedama ove sezone ako nisi znao. Kada smo bili kompletni pokazalo se ko je ko.

analiza

pre 5 godina

"Ovde ne treba posebno analazirat jer Zvezda sa raspodajem onog najboljeg od prošle godine kao puštanjem Radonje je stavila sebi do znanja da se predaju viteški na kraju. Jer kad ne dovedeš ono što ti treba odnosno kad nemaš pare tj kad ti jedan čovek odlučuje na kraju pa shvatiš što se završilo na kraju tako kako se završilo. Megi svaka čast za pobedu ! Ovog Koprivicu nisu uspeli da istrpe odnosno proglasili su ga beskorisnim centrom u partizanu a on pokazao kod Dekija svoj napredak. Momak je iz Sokolca a igrao je za Slobodu iz Užice koja se takmičela u drugoj ligi."
(Basketaš)
Samo da primetim da bi kod Miloja,napredak pokazali cak i Gagic (zvani "pojescu kos" kad se zaletim"),Salic ("skok u napadu-obrani-sta je to?")i Andric("nema me nigde kad je vazno").Postoje treneri koji znaju da prenesu znanje(Milojevic),treneri koji znaju da prenesu energiju(Zoc,DV),treneri koji se drze taktike(Radonja),treneri koji te ubede da mozes sve(Sale Obradovic,Jasikevicujus).Zato je Miloje odlican trener za Megu-moze da prenese znanje,jer nema imperativ pobede.Alimpije je imao imperativ pobede i nije izdrzao pritisak ni u finalu Kupa ni u finalu ABA-lige.Nije dovoljno namazan,drzak,opasan,pokvaren da bi vodio odmah veliki klub.

Aleksa

pre 5 godina

@Marko
Mi imali takve skorove pa dolazili do F4,a seti se kada su Partizan i Zvezda zajedno igrali u EL da je Zvezda ispala odmah u grupi sa skorom 4-6,a Partizan prosao dalje
Zvezda odigra 30 utakmica,i moze da prodje dalje sa 14,15 poraza,to je besmisleno jednostavno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (E majko mila, 7. maj 2018 10:28)

Сећам се ја...ви сте те године имали 3-7 i -47 кош разлику и прошли, ми смо имали 4:6 и плус 25 кош разлику и нисмо...
Али:
1. Зашто висите на вестима о Звезди, одакле вам идеја да нас занима шта ви мислите о разлозима зашто наш тим игра лоше?
2. Кога овде занима која је статистика била ЈСД и шта је ЈСД играо или није играо?
3. Браво за Мегине клинце, требало је и ми да изведемо клинце

ccccccccccccccccc

pre 5 godina

Alimpije i sam nudi ostavku ali ne da Covic posle ove sezone zna se ko preuzima klub.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jevdja, 7. maj 2018 10:33

pa napiši ko preuzima

Basketaš

pre 5 godina

Ovde ne treba posebno analazirat jer Zvezda sa raspodajem onog najboljeg od prošle godine kao puštanjem Radonje je stavila sebi do znanja da se predaju viteški na kraju. Jer kad ne dovedeš ono što ti treba odnosno kad nemaš pare tj kad ti jedan čovek odlučuje na kraju pa shvatiš što se završilo na kraju tako kako se završilo. Megi svaka čast za pobedu ! Ovog Koprivicu nisu uspeli da istrpe odnosno proglasili su ga beskorisnim centrom u partizanu a on pokazao kod Dekija svoj napredak. Momak je iz Sokolca a igrao je za Slobodu iz Užice koja se takmičela u drugoj ligi.

hahaha

pre 5 godina

Marko ne loži se na Skor!
Broji F4(1,2,3,4...)
Sportski Pozdrav!
(crni, 7. maj 2018 11:20)

i koliko trofeja ste dobili za te F4?

pobednik

pre 5 godina

Jankovic odlican, Rocesti kao Derik Rouz u najboljim danima, ali ostali podbacili. Vidi se da trener tempira formu za sam kraj takmicenja i iskreno mislim da ovo sigurno osvajamo! Zvezda le!
(Mracni, 6. maj 2018 23:16)

hhahahahahahahahahahaha KRALJ!

Crvena Zvezda1913

pre 5 godina

Pokvari vam Mega Đurđevdan!
(novica, 06. maj 2018 

Naš Đurđevdan će doći i sledeće i svih narednih godina a vaš 29 novembar više nikada!

beli65

pre 5 godina

Vi drzite jedan rekord koji me ne mozemo da oborimo a to je 15 godina bez Evrolige.
(PAOK, 06. maj 2018 23:46)
nemoj da si siguran,trecinu ste vec odradili

Skorpion

pre 5 godina

Skorpion, mi smo imali najgoru sezonu u evro takmicenjima i to je tacno al placamo posteno sta smo duzni ne menjamo adresu i znamo ko smo i sta smo a da pitam tebe, ko ste bre vi ?
(NaBatkaTatko, 6. maj 2018 22:53)

Svi ti u tvom propalom klubu zajedno sa tobom i svim navijacima da 100 godina rade i sve pare da idu na vracanje onoga sto ste uzimali od drzave ne bi bilo dovoljno, tako da pusti te prazne price o vasem "postenju", poznati ste po tome.

Niki

pre 5 godina

Kakvo brukanje, strašno! 
Tolike pare utrošene, a juniori, čačani, pančevci... se šprdaju? 
Ipak treba sačekati ekspertizu, 14. ekipe, sa 11. pobjeda.
(Nolan se ne čuje!, 06. maj 2018 23:06)

Brukanje jeste, ali vi ste u evroligi imali ukupno 11 pobeda za cetiri sezone, tako da tu nemate sta da komenarisete.

Mracni

pre 5 godina

A taman se "odledili"...
(Vreme je za zamrzivač, 06. maj 2018

Nismo se mi ni ledili, partizan mali je na -14 hehe brrrrrrrrr hehehe brrrr ?

Marko

pre 5 godina

@Niki 
Partizan igrao u grupama sa 6 timova i tako dalje i tako dalje,vi sa ovakvim timom i budzetom,igrate 30 utakmicaa samo u grupnoj fazi bez obzira da li bili 1 ili 16 tako da nemoj da se izvlacite na taj broj pobeda majke ti
(E majko mila, 06. maj 2018 23:42)

Pa to covek i kaze. U 4 sezone imali ste 40 utakmica. Svake sezone 2 do 3 pobede. To mu dodje eto 12 pobeda u 40 utakmica.

Marinkova bara

pre 5 godina

Utakmica koja nista ne znaci i nije bitna.I da izgubi Zvezda pobedom nad Borcem sa vise od 4 razlike obezbedjuje prvo mesto. Ne treba trositi snagu.Radanov povredjen, Jankovic takodje a Antic poceo da trenira

Skorpion

pre 5 godina

Ako Zvezda bude 3 i ne plasira se u polufinale uvek može da potrazi ekspertizu za sve mečeve sto je odigrala u grupi protiv Zlatibora,Mladosti,Tamisa,...Ako ne prodje i to onda uvek može da se Covic pozove na infrastrukturu,tradiciju,navijace(mnogo bolje će se ziveti ako bude Zvezda u ABA ligi),.....
(room 1408, 6. maj 2018 21:41)

Vidim da si dobro upoznat sa procedurom, to si prepisao iz tvog propalog kluba koji je sve to radio u "cipiripi" kupu gde ste imali vrlo "zapazen" skor od 1-9. Inace da te podsetim taj rezultat je najveca sramota srpske kosarke u evropskim takmicenjima.

asdf

pre 5 godina

Koliko god glupo zvucalo ovo je cak mozda i dobar poraz,da bi se napokon dao otkaz Alimpijevicu.
A vi grobari nemoj previse da uzlecete,koliko god da je Zvezda u kanalu,za vas smo idalje klasa.

soren

pre 5 godina

Koliko ne poznavanja kosarke na jednom mestu. Kao prvo 4 ekipe prolaze dalje u cetvrfinale, tako da su sanse da zvezda ne prodje dalje ravne nuli. Druga stvar bice fibale Zvezda Partizan i 3-1 za Zvezdu

Toto-ko-tunjo-zagrebackom-orkestru

pre 5 godina

Koliko se trubaci uzeleli kosarke... Pa sto onako 1:9 u FIBA-i, ni u 4 u ABA-i, rodjaci... Brzo odoste. Nadogodine mucak Evropa? 🤔

Mracni

pre 5 godina

Jankovic odlican, Rocesti kao Derik Rouz u najboljim danima, ali ostali podbacili. Vidi se da trener tempira formu za sam kraj takmicenja i iskreno mislim da ovo sigurno osvajamo! Zvezda le!

Marinkova bara

pre 5 godina

Kako Miloje sve ove godine spanuje tim samo protiv Zvezde.Svaka utakmica na zilet.Kao to mu nesto znaci. A odere ga glat Tamis , Zlatiborac

Aleksej anti limar anti Igokea

pre 5 godina

700e da ce Zvezda dobiti sa jedno 10 razlike. Ne postoji sport u kome jedan klub protiv drugog nema ni jednu jedinu pobedu.
(Cxevu, 06. maj 2018 20:31)Igokea je imala jednu pobedu u Cipiripi kupu tako da si i pravu,glupo je da je sve izgubila!

Alimpije ostani

pre 5 godina

Nije kriv Alimpije. Ne moze on da igra umesto Feldina i Rocestija!!
Svim igracima otkaz, Alimpije realno treba da ostane i da pravi novi tim za sledecu godinu...

Ivan

pre 5 godina

Ko je za koga klasa, videli smo u kupu... I samo se vi zanosite da ste klasa. Što se više budete zanosili da ste nedodirljivi, treskanje o pod će biti mnogo bolnije...
 (MarcoPolo, 6. maj 2018 22:44)

Zvezda vodi 2:1 u pobedama ove sezone ako nisi znao. Kada smo bili kompletni pokazalo se ko je ko.

PAOK

pre 5 godina

Koliko se trubaci uzeleli kosarke... Pa sto onako 1:9 u FIBA-i, ni u 4 u ABA-i, rodjaci... Brzo odoste. Nadogodine mucak Evropa? 🤔
(Toto-ko-tunjo-zagrebackom-orkestru, 6. maj 2018 21:57)

Vi drzite jedan rekord koji me ne mozemo da oborimo a to je 15 godina bez Evrolige.

Autolakirer

pre 5 godina

Mega odigraj makar ovu ozbiljno!!
(Grobar, 06. maj 2018 

Umesto da gledas El Clasico ti gledas Zvezdu . Strasno. Da ne napisem nesto gore

Ivan

pre 5 godina

Ako je mega igrala sa 7 igraca, Zvezda nije sa 20. Zvezda je imala 9 igraca posle islkjucenja rocestija. Nije uopste to bio odlucujuci faktor na ovoj utakmici...

room 1408

pre 5 godina

Ako Zvezda bude 3 i ne plasira se u polufinale uvek može da potrazi ekspertizu za sve mečeve sto je odigrala u grupi protiv Zlatibora,Mladosti,Tamisa,...Ako ne prodje i to onda uvek može da se Covic pozove na infrastrukturu,tradiciju,navijace(mnogo bolje će se ziveti ako bude Zvezda u ABA ligi),.....

Šta uradi to Nemanja Gordiću.?!

pre 5 godina

Jel Zvezda Coviceva prcija? Kakav je ovo poslednji napad?!
(Pitanje, 06. maj 2018 23:05)...Naravno da jeste,a to sto vi mislite da kk cz e to je vec vas licni problem

lebronto

pre 5 godina

Gde se to igra? Nije mi jasno sto sada ne igraju u Mitrovici.
Svaka cast Raznatovicu, ali bi bilo dobro da se zna neki red a ne ovako, vec su promenili prebivaliste 5 puta. Na sta to lici.

Era

pre 5 godina

Bila jednom jedna ozbiljna Zvezda, za vreme Dejana Radonjica! Ocigledna razlika pre i posle njega u svemu a najvise tamo gde je najvaznije, na terenu!

Marko

pre 5 godina

Ranije se sa 5 poraza ispadalo, danas sa 15 poraza prolazis dalje? 
Tada su utakmice bile mnogo intenzivnije, ozbiljnije jer pobede su bile mnogo vaznije. 
A danas ti slavis nebitne pobede protiv Reala a nikad nista u takmicenju ne napravis. Mali klub.
(Island, 07. maj 2018 08:06)

Pa vi ste imali najcesci skor 3-7. Nikada niste bili u pozitivnom skoru za 15 godina. Ne fantazirajte.

Bojan

pre 5 godina

Najveci problem o kome niko ne prica je sto su svi navijaci odustali od ovakve Zvezde. Cak ni onih obicnih navijaca iz partera vise nema a koji su uvek bili tu. U toj Eko hali se navijalo za Megu! Da li je Čović svestan toga ili pravi FMP od naseg kluba?

Nizdis

pre 5 godina

700e da ce Zvezda dobiti sa jedno 10 razlike. Ne postoji sport u kome jedan klub protiv drugog nema ni jednu jedinu pobedu.
(Cxevu, 06. maj 2018 20:31)

Nemoj toliko, tri meseca motas kablove za te pare brt

Александар

pre 5 godina

Јел зна неко како иде укрштање прва 4 тима у свакој групи, онако детаљно до финала? Ако ФМП2 не буде у топ 4 јел то значи да не игра АБА? Хвала!

Kiza

pre 5 godina

Ispostavilo se da je FK mnogo ozbiljniji od KK! Terza i ekipa imaju poverenje izmedju sebe, napravilu su on i Mrkela dobar odnos,relacije. Pa su sad lepo produzili Miloja. Dok ovde Čova sve sam, nikog nepoštuje. Nije se borio za Radonju, doveo je ovog pocetnika i posledice su jasne!

E majko mila

pre 5 godina

@Niki
Partizan igrao u grupama sa 6 timova i tako dalje i tako dalje,vi sa ovakvim timom i budzetom,igrate 30 utakmicaa samo u grupnoj fazi bez obzira da li bili 1 ili 16 tako da nemoj da se izvlacite na taj broj pobeda majke ti

nesa

pre 5 godina

Brukanje jeste, ali vi ste u evroligi imali ukupno 11 pobeda za cetiri sezone, tako da tu nemate sta da komenarisete.
(Niki, 06. maj 2018 23:39)

mi sa 11 pobeda igrali f4 a vi sa 20 pobeda zadnji u evroligi, samo po tome se vidi koliko smo mi jaki a vi male limencice. buhahahahaa...

NaBatkaTatko

pre 5 godina

Skorpion, mi smo imali najgoru sezonu u evro takmicenjima i to je tacno al placamo posteno sta smo duzni ne menjamo adresu i znamo ko smo i sta smo a da pitam tebe, ko ste bre vi ?

rudimental

pre 5 godina

Gde se to igra? Nije mi jasno sto sada ne igraju u Mitrovici.Svaka cast Raznatovicu, ali bi bilo dobro da se zna neki red a ne ovako, vec su promenili prebivaliste 5 puta. Na sta to lici.
(lebronto, 06. maj 2018 20:54)
Vi menjate i hale i prebivalista i PIBove.

Mracni

pre 5 godina

šta reći što nije rečeno. tim uopšte nije loš ali......verujem Čoviću da zna šta radi
(mirko, 06. maj 2018 23:11)

I ja mu verujem! Vrsan strucnjak Alimpijevic, Rocesti, Jankovic i jos 3,4 pojacanja i na F4 smo sledece sezone! Imajte vere braco!

MarcoPolo

pre 5 godina

Ko je za koga klasa, videli smo u kupu... I samo se vi zanosite da ste klasa. Što se više budete zanosili da ste nedodirljivi, treskanje o pod će biti mnogo bolnije...

Aleksandar

pre 5 godina

Nije tu nista cudno ekipa je u kanalu,trener nezna gde se nalazi verovatno u paralelnom univerzumu,Covic gura uporno svoju debilno-tvrdoglavu politiku.Sledece sezone sa ovim trenerom a manjim budzetom u EK,a posto ce se ponacati ozbiljno Olimpija,Cedevita,Buducnost a bogami Mornar i Partizan visi nam i plej of Aba lige, pa onda za dve sezone Fibina liga sampiona pa katanac i tako ce Covke za 10 godina (2011-2021) da obrne igricu.A onda cemo Zvezdu ponovo da odmrzavamo iz zamrzivaca.

Grobar

pre 5 godina

Druže, Mega im je skočila 53 puta, ako se ne varam 23 - 5 u napadu. Ako sve bude kako bi trebalo i kakav je realan igrački odnos trenutno Partizan će da se šeta protiv "mutanta"...

mile delija

pre 5 godina

Nebojsa Čovic je covek koji je stvorio bezpotrebni pritisak momcima,ne zna se ko sta radi,poremecena je atmosvera,ne osvalanjem kupa i aba lige ovi momci samo cekaju da se i ovo zavrsi i da traze nove angazmane....igrati u klubu u kome se sve pita jedan covek koji nije iz struke je veoma tesko...to ne ide tako.Dobijas Barsu,Real,Makabi....nije to bilo slucajno,pokazali su da mogu samo je problem u unapred osvojenim trofejima kupu Koraca,aba ligi i KLS ...E NEMA CARE NISTA UNAPRED..

Aleksa

pre 5 godina

@Marko
Mi imali takve skorove pa dolazili do F4,a seti se kada su Partizan i Zvezda zajedno igrali u EL da je Zvezda ispala odmah u grupi sa skorom 4-6,a Partizan prosao dalje
Zvezda odigra 30 utakmica,i moze da prodje dalje sa 14,15 poraza,to je besmisleno jednostavno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (E majko mila, 7. maj 2018 10:28)

Сећам се ја...ви сте те године имали 3-7 i -47 кош разлику и прошли, ми смо имали 4:6 и плус 25 кош разлику и нисмо...
Али:
1. Зашто висите на вестима о Звезди, одакле вам идеја да нас занима шта ви мислите о разлозима зашто наш тим игра лоше?
2. Кога овде занима која је статистика била ЈСД и шта је ЈСД играо или није играо?
3. Браво за Мегине клинце, требало је и ми да изведемо клинце

Aleksej anti limar anti Igokea

pre 5 godina

Utakmica koja nista ne znaci i nije bitna.I da izgubi Zvezda pobedom nad Borcem sa vise od 4 razlike obezbedjuje prvo mesto. Ne treba trositi snagu.Radanov povredjen, Jankovic takodje a Antic poceo da trenira
(Marinkova bara, 06. maj 2018 21:50)Jel imas informaciju o tome da li je stvarno Antic bio toliko dugo povredjen ili postoji neki drugi problem??

Simpatizer

pre 5 godina

Čović šutira za 3 kao da je to njegov privatni klub. A možda on stvarno misli da jeste
(Goxy, 06. maj 2018 22:57)

Pa nema šta da misli, jeste privatni, doduše ne njegov, nego tatin, al isto je to

Island

pre 5 godina

Pa to covek i kaze. U 4 sezone imali ste 40 utakmica. Svake sezone 2 do 3 pobede. To mu dodje eto 12 pobeda u 40 utakmica.
(Marko, 6. maj 2018 23:52)


Ranije se sa 5 poraza ispadalo, danas sa 15 poraza prolazis dalje?
Tada su utakmice bile mnogo intenzivnije, ozbiljnije jer pobede su bile mnogo vaznije.
A danas ti slavis nebitne pobede protiv Reala a nikad nista u takmicenju ne napravis. Mali klub.

vukan

pre 5 godina

Lesoru covek da instalira drsku na lopti, pa bi je mozda uhvatio nekad a za kompletnu igru Zvezde mogu samo da kazem katastrofa. Razbice ih partizan na 4 i 1 Novica ce da raznese svoje cuvare a kada je covic u igri razbice ga Von i Gos ledjina ispodkosa ako zvezda i dodje do finala?

Baron

pre 5 godina

Koliko se trubaci uzeleli kosarke... Pa sto onako 1:9 u FIBA-i, ni u 4 u ABA-i, rodjaci... Brzo odoste. Nadogodine mucak Evropa? ?
(Toto-ko-tunjo-zagrebackom-orkestru, 06. maj 2018 21:57)

Sa ovakvom igrom imacete 0:10 u istom tom "Cipiripi Kupu". A da, jos uvek cekamo ekspertizu.

Јабучило

pre 5 godina

...
Biće KKP prvak glatko.
(Goxy, 06. maj 2018 22:57)

Веруј ми, волео бих. Али не иде то баш тако лако.

Sremac

pre 5 godina

Čović mora pustiti Alimpija da završi sezonu. Iako je osvajanje nacionalne lige mala uteha za sve što je propušteno, verovatno bi bilo dovoljno da Alimpije još jednu sezonu provede na Zvezdinoj klupi. Ako, pak, ostanemo i bez poslednjeg trofeja doći će do smene na svim nivoima.
Veiko je pitanje i da li će NČ preživeti? Možda će se sam povući, a ako bude tvrdoglav, možda će se aktuelizirati neka od mnogobrojnih prijava.

Goxy

pre 5 godina

Na 9 sekundi pre kraja loptu uzima igrač koji je došao u ekipu pre 30 dana, i ne daje je nikom.....šutira za 3 i ne pogadja. Pri tom u igri je kolega koji je ubacio 29 poena....
Gde je tu trener, postavka napada....Čović šutira za 3 kao da je to njegov privatni klub. A možda on stvarno misli da jeste. Biće KKP prvak glatko.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Ne mogu da verujem, da se Zvezda muči protiv 8 igrača Mege ( od toga jedan dečko je igrao već danas protiv Zvezdinih juniora)!! Ljudi nas nadskaču u napadu i odbrani, igrači za poluvreme 10 promašenih bacanja!! A trener "mrtav ladan"!! Čović verovatno zadovoljan, kao i uvek!! Na šta smo spali...!!

киза Д

pre 5 godina

Нешто о песми Ђурђевдан...1989 кад смо освојили куп Радивоја Кораће певан је Ђурђевдан на крају.Ко не верује Партизан- Висма Канту 101:82. Пронађите.

Nolan se ne čuje!

pre 5 godina

Kakvo brukanje, strašno!
Tolike pare utrošene, a juniori, čačani, pančevci... se šprdaju?
Ipak treba sačekati ekspertizu, 14. ekipe, sa 11. pobjeda.

junior

pre 5 godina

Ne mogu da verujem, da se Zvezda muči protiv 8 igrača Mege ( od toga jedan dečko je igrao već danas protiv Zvezdinih juniora)!! Ljudi nas nadskaču u napadu i odbrani, igrači za poluvreme 10 promašenih bacanja!! A trener "mrtav ladan"!! Čović verovatno zadovoljan, kao i uvek!! Na šta smo spali...!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SAŠA FRANKFURT, 6. maj 2018 21:32)
Ja znam tog decka. Mnogo teze je bilo jutros!!
Sledeci put sa Alimpijevicevim pulenima igramo u prepodnevnom terminu, da se ne brukaju vise!!

hahahahahahahhaa

pre 5 godina

Nema dalje, alimpije će uspeti da izgubi i od fmp-a...
(broz, 06. maj 2018 23:06)

Brate, pobedio si sa komentarom.

Oskar ide brozu!

zemunski kej

pre 5 godina

A ja sam umeo da kritikujem Radonjica kada izgubi utakmicu od nekog jakog tima,sta je ovo ? Alempije ja ne znam ciji si rodjak ni ko te gura ali brate ne smes da gubis od Cacka ,Mege ,Tamisa ? U cemu je problem,ovo izgleda sve gore i gore?

Pedja

pre 5 godina

Bruka i sramota. Potpuno nov tim na pocetku sezone i tada se ocekuju oscilacije, neocekivani porazi itd. Ali, posle godinu dana ti nemas potpuno izgradjen tim koji bi trebao zmurecki da se dodaje. Alimpijevic samo pokazuje kako nije trener za velike ekipe. On je potpuno bez ideje. Niti ima odbranu, niti ima napad. Ne zna se ko gde igra i kako. Realno, mogli su i protiv Tamisa da izgube i to je srecno dobijeno. Sad ce Alimpijevic da kaze kako je Mega mnogo dobra i jaka ekipa, problem je sto su za njega svi jaki. I onda ponudi ostavku, moleci se da je ne prihvate. Alimpijevicu budi covek i podnesi ostavku, a ne da je nudis. Ako imas bar malo obraza.

Čika Pera

pre 5 godina

Jел зна неко како иде укрштање прва 4 тима у свакој групи, онако детаљно до финала? Ако ФМП2 не буде у топ 4 јел то значи да не игра АБА? Хвала!
(Александар, 06. maj 2018 23:14)

Domaca liga vise ne predstavlja kvalifikacije za aba ligu. Tako da Zvezda svakako igra aba ligu i sledece sezone i ako ispadne u grupi sada.

Pulsefire

pre 5 godina

Jankovic odlican, Rocesti kao Derik Rouz u najboljim danima, ali ostali podbacili. Vidi se da trener tempira formu za sam kraj takmicenja i iskreno mislim da ovo sigurno osvajamo! Zvezda le!
(Mracni, 06. maj 2018 23:16)
Au druze, koga ti poredis sa Rouzom u najboljim danima....

ArtuDitu

pre 5 godina

Zvezda je opet fantasticno sutirala bacanja - 59%. Uz to dozvolili su Megi 22 ofanzivna skoka od ukupno 54, dok je Zvezda imala 5 ofanzivnih skokova od ukupno 33. Statistika ove utakmice daje jasnu sliku. Zvezda je skup beskrvnih pojedinaca. Ko je tu kriv, trener, pogresno odabrani igraci (svi dovedeni igraci od pocetka sezone do danas pokazali su se kao promasaj), ne znam, ali u ovakvim situacijama obicno je letela glava treneru. A i Alimpijevic se pokazao da nije kalibar za Zvezdu. Svaki ozbiljniji trener uspeo je da ga nadigra. Moguce je da ce u jednom trenutku od njega biti nesto ali ovo je, za njega, trenutno, preveliki zalogaj. Covic se preracunao i dobio ono sto se uglavnom dobija kada ne zelis da ulozis ni dinar u trenera a to je - nista.

Smešno

pre 5 godina

Ovi definitivno bojkotuju trenera.U tri puta jačoj Aba ligi,imali su samo 3 poraza od 22 utakmice a sada u našoj rekreativnoj ligi,imaju dva poraza u 7 utakmice...ili je trener lepo tempirao formu,kad se osvajaju trofeji,oni igraju katastrofalno.

krajisnik

pre 5 godina

Svakim porazom i novom brukom, ja čekam i nadam se :
"Alimpijevic dao ostavku" ili "Dobio otkaz"
Mrka kapa opet. Kako da ga se rijesimo,?

Nebojsa

pre 5 godina

Nisam ni jednu utakmicu posle finala plejofa Aba lige C.Zvezdu gledao i zasto bih gledao. Govorio sam da ovaj tim sipanje iz supleg u prazno . Totalni promasaj sa izborom igraca. Da su rekli ova sezona ce ici u pravcu pruzanje sanse mladim igracima , ali to nije bilo . Trener je najveci promasaj ove sezone to sam odmah rekao na pocetku sezone. Bruka i sramota za klub kakvog trenera su doveli . Ko je video talenta u ovom treneru on po meni neka napusta kosarku
Celu sezonu kod njega nisam video pametno ni napadu ni u odbrani .
Svaka utakmica bez obzira o kom takmicenju se radi u koliko se odlucivalo sutem ili odbrana gubili smo je .Nije rodjen kao pobednik i to najveci problem kod njega. On ne osvaja trofeje , ali sam iznenadjen sa kosarkaskim strucnjacima Koji su govorili lepo o njemu i da je dovodjenje njega klub napravio odlican potez. E sad vidimo koje bio pravu mi koji smo ga od pocetka bili protiv njegovog imenovanja ili ovi koji su to podrzali .

Лепи Цане

pre 5 godina

Важно је да смо бољи у међусобним дуелима са Мегом ( 27 у првом мечу). То значи да можемо обезбедити друго место чак иако поново изгубимо од Борца а добијемо Тамиш и Златибор. А онда мечеви са Динамиком у четвртфиналу, па како буде...

Pera

pre 5 godina

Nikada u životu nisam ni pomislio da navijam protiv Zvezde, danas se prvi put to desilo, pomislio sam, nekako sam ipak navijao za svoje, sledecu utakmicu bolje da ne gledam jer mislim da će i to, što sam smatrao nemogućim, da se promeni i ja ću verovatno navijati protiv svog kluba samo da bih Alimpiieviću video ledja.

d

pre 5 godina

Ko je za koga klasa, videli smo u kupu... I samo se vi zanosite da ste klasa. Što se više budete zanosili da ste nedodirljivi, treskanje o pod će biti mnogo bolnije...



Ja ne mislim da smo bolji od Partizana, cak mislim da Zvezda sa Alimpijem ni do finala nece doci. Navijac sam Zvezde da naglasim. Cestitke Partizanu na tituli, isključivo zbog naseg idiotluka i sujete jednog coveka.

Dipl.ecc

pre 5 godina

Covicu, pod hitno kod Dee i Sarape! Treba objasnjenje za ovaj poraz, zatim da Feldin nije napravio faul protiv Tamisa i da ce ekspertiza za Buducnost biti uskoro objavljena.

Aleksandar

pre 5 godina

Ovom prilikom molim Dusana Alimpijevica da da ostavku na mesto Sefa strucnog staba.Nije uspeo da uradi nista na podizanju forme u ovoj fazi takmicenja.Ako se misli uopste da prvenstvo zavrsi na prvom mestu to je jedini logican potez.Vidi se zasicenje u svakom pogledu.Nema vica u igri, odbrana kao da ne postoji i pogresan izbor igraca.Nista to nije dobro.Jedini dobitak su Dobric i Davidovac.Ostali...

Džoni

pre 5 godina

Red je bio da i Mega jednom pobedi, a kada će ako neće sada? Ubeđen sam da bih našao par momaka ovde iz kraja koji bi ovu i ovakvu Zvezdu pobedili! Koliko sada iz ove perspektive deluje nerealno da smo pobedili 11 puta u EL??? Kao naučna fantastika. Pod Radonjićem je bilo dosta loših utakmica u kojima igrači nisu grizli ali se znalo da se u 4/4 steže odbrana i utakmica rutinski privodi kraju. Ovo sada i kada se napravi neka razlika nema kvaliteta u igri koji bi utakmicu priveo kraju nego da bi pobedili i ovakve protivnike oni moraju da zapnu a nikome se izgleda ne zapinje. Kad ti neko napravi 20 skokova više na utakmici onda se pokriješ po ušima i pokažnjavaš novčano celu ekipu. Nešto žestoko tu ne štima i rekao bih da se tu igraju veoma prljave "igre prestola".

srb

pre 5 godina

razumem da nismo imali kvalitet za evroligu ali nema opravdanja za aba ligu i za ovo sada sto se desava u domacoj ligi. Alimpije, druze, ne pripadas ti ovde

Marinkova bara

pre 5 godina

Jel imas informaciju o tome da li je stvarno Antic bio toliko dugo povredjen ili postoji neki drugi problem??
(Aleksej anti limar anti Igokea, 06. maj 2018 

Antic vuce povredu jos iz Turske.Ne znam zasto su ga dovodili.Ima problem sa ledjima.Alimpije je izjavio da je poceo da trenira. Radanov povredjen u prosloj utakmici

Iko

pre 5 godina

Sto je mnogo, mnogo je. Covicu vjeruj da bih ja vise od tebe zelio da Crni Alimpije bude Obradovic. Ali ne ide. Jos u novembru sam rekao da sa Rocestijem necemo uzeti nijedan trofej. Laku noc.

Baron

pre 5 godina

Skandalozno sudjenje protiv Zvezde.
(Ivan, 06. maj 2018 22:31)

I ja kazem. Zna se da su sudije uvek krive, a to sto Mega hvata ofanzivni skok 4 puta zaredom i jos igraju sa 7 igraca u rotaciji. Prvo procitaj komentar pre nego sto ga objavis. Ispadas smesan.

Kanidja

pre 5 godina

Kako bi Vestbruku legla ova divlja igra Zvezde trči i pucaj nema odgovornosti.Na keca bi se uklopio.
Treneru hvala za ove podvige u KLS bez njega bilo bi nemoguce.

Sunking

pre 5 godina

Kada sam na pocetku sezone govorio da Alimpijevic nije smeo da bude doveden u Zvezdu osim da trenira petlice, govorili ste da se ne razumem u kosarku. E, evo sada... On i Djukic iz FK Partizan kao da je jedan covek...

Millennium

pre 5 godina

Sve je krenulo nizbrdo u Nišu. Tad je došlo do eskalacije. Trener nema nikakav autoritet. Ovo što se danas desilo je namerno. Da li su problem pare, bojkot trenera ne znam. Ali ozbiljno jeste.

Duck Dodgers

pre 5 godina

Navijači CZv na početku sezone su u fazonu uzimamo sve... odličan tim, trener razbio Džikića godinu ranije, Čoviću svaka čast. Posle KRK priča ide da su pustili Partizan, jer je Vučić naredio, poneki su mislili loš dan. Posle u ABA opet priče ma sigurno dobijamo bolji smo pet puta na svakoj poziciji, i onda ništa, sudije nas kradu... e posle toga su masovno počeli u fazonu očajni su igrači i trener i Čović. Sad prave u svojoj glavi alibi ako ne osvoje domaću ligu, jer je to kao nebitno takmičenje, a i dalje imaju najskuplji tim, sa najboljim pojedincima. I dalje su favoriti ali sad bi još da skinu taj teret sa sebe, e neće da može... želim mom Partizanu da osvoji KLS, kao nebitno takmičenje!

sryugos

pre 5 godina

Sezona se zavrsila pre nesto manje od mesec dana, ovaj cirkus kolorado treba da posluzi kao poligon pre svega Radanovu a onda i Davidovcu, Dobricu, Jankovicu i drugim domacim igracima.
Dovidjenja do jula meseca.
U avgustu gospodo ugledajte se na kk partizan i lepo stranci s koledza zeljni dokazivanja a ne "evropski veterani" koji samo odradjuju posao (ili ne) i idu posle godinu dana.
Sto se tice domacih, bilo bi idealno da Lazic dobije ispisnicu a Lazarevic i Uskokovic mesto u prvom timu.

Petar

pre 5 godina

Pipijevic jos trener? Covicu, uzas. Da bi bilo napredka, ali ovo nema smisla. Ja neverujem da i sami igraci veruju treneru. Mozda nijedan ozbilni trener nece u Zvezdu?

CCC

pre 5 godina

Utakmica koja nista ne znaci i nije bitna.I da izgubi Zvezda pobedom nad Borcem sa vise od 4 razlike obezbedjuje prvo mesto. Ne treba trositi snagu.Radanov povredjen, Jankovic takodje a Antic poceo da trenira
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marinkova bara, 6. maj 2018 21:50)

Pa i prvenstvo Srbije kao kup nista ne znace pa ne morate ni da ga osvojite. A i EL vise nije kao sto je bila ali tu i ne igrate vise?? Tako razmisljas? EJJ DECKO, MEGA IGRA SA 8 IGRACA, DA LI TI JE NESTO JASNO?

B9

pre 5 godina

Da li je Čović svestan toga ili pravi FMP od naseg kluba?
(Bojan, 06. maj 2018 23:52) Ti se šališ? Pa taj klub je odavno FMP sa iznajmljenim navijačima.

Aleksa

pre 5 godina

No many no game...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Palmica, 7. maj 2018 08:31)

No school?

smehotres

pre 5 godina

Pa vi ste imali najcesci skor 3-7. Nikada niste bili u pozitivnom skoru za 15 godina. Ne fantazirajte.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 7. maj 2018 10:08)

Dobro i? Znas li koliko smo F4 imali pa i sa takvim skorom. Ajde polako sada u skolu...

Mickey

pre 5 godina

Posle 25 uzastopnih pobeda nad Megom, čovek je uspeo da i to prekine.
Nije krivac, bukvalno ga na silu drže tu gde jeste, možda niko i ne želi sada da uzme u ruke vruć krompir jer se zakasnilo sa smenom.
Moram i da dodam generalni utisak...Feldin i Ročesti šampioni nebitnih utakmica, njihov dolazak se pokazao kao totalni promašaj.

Laki

pre 5 godina

Ali tajmout na kome Alimpije postavlja kao neku specijalnu akciju i Radanov je seče u 5toj sekundi!? Najmlađi igrač ga nepoštuje a šta bi onda Rocesti kome je palicu preuzeo tatin sin!

Cockney Cole

pre 5 godina

Ovo u KK CZ je već stanje potpunog rasula i beznadja. O bezobrazluku " trenera" i uprave ne vredi ni trošiti reči. Sistem koji je uspostavljen teškom mukom ova neznalica i ljudi koji upravljaju njime su rasturili za par meseci. Bruka i sramota!!!

Koja

pre 5 godina

Skorpion, mi smo imali najgoru sezonu u evro takmicenjima i to je tacno al placamo posteno sta smo duzni ne menjamo adresu i znamo ko smo i sta smo a da pitam tebe, ko ste bre vi ?(NaBatkaTatko, 6. maj 2018 22:53)
Svi ti u tvom propalom klubu zajedno sa tobom i svim navijacima da 100 godina rade i sve pare da idu na vracanje onoga sto ste uzimali od drzave ne bi bilo dovoljno, tako da pusti te prazne price o vasem "postenju", poznati ste po tome.
(Skorpion, 06. maj 2018 23:25)
A vi ste poznati po brisanju duga tako da nemoj ti o vašem poštenju poznato nam je

Lav

pre 5 godina

Najveci problem o kome niko ne prica je sto su svi navijaci odustali od ovakve Zvezde. Cak ni onih obicnih navijaca iz partera vise nema a koji su uvek bili tu. U toj Eko hali se navijalo za Megu! Da li je Čović svestan toga ili pravi FMP od naseg kluba?
(Bojan, 06. maj 2018 23:52)

Odgovor na tvoje pitanje zavisi od rezultata.Kad se pobeđuje onda je - Zvezda. U svim drugim situacijama pravi se FMP.

Ljubisa livac

pre 5 godina

Mene sramota vise. Ako Covic hoce da tera nekome inat i ne vidi da je ovo krivica neiskusnog trenera, mi smo vec pukli nacisto.

E majko mila

pre 5 godina

@Marko
Mi imali takve skorove pa dolazili do F4,a seti se kada su Partizan i Zvezda zajedno igrali u EL da je Zvezda ispala odmah u grupi sa skorom 4-6,a Partizan prosao dalje
Zvezda odigra 30 utakmica,i moze da prodje dalje sa 14,15 poraza,to je besmisleno jednostavno

hahaha

pre 5 godina

Marko ne loži se na Skor!
Broji F4(1,2,3,4...)
Sportski Pozdrav!
(crni, 7. maj 2018 11:20)

i koliko trofeja ste dobili za te F4?

veverac

pre 5 godina

700e da ce Zvezda dobiti sa jedno 10 razlike. Ne postoji sport u kome jedan klub protiv drugog nema ni jednu jedinu pobedu. 
(Cxevu, 06. maj 2018 20:31) 

javi da li je tiket živ

nikolabg

pre 5 godina

Ako ovo nije znak za promenu svega i budjenje ove kriminalne ekipe ja ne znam šta je. Zadnjih 5 minuta odigranih u rangu borbe za opstanak u trećoj ligi. Mega desetkovana plus svi problemi sa faulovima, plus neki igrali juniorsku danas i opet razbucana Zvezda.Ovo je više prevršilo svaki bezobrazluk.3 na 1 kontra ovaj baca aleey opp, pa 4,5 ofanzivnih Mege u napadu, pa opet bacanja mašenje, pa opet bez akcije u zadnjem minutu, pa dajte bre više idite svi!

Норис

pre 5 godina

Човићу, Човићу...неки су те овде призивали да дођеш...
Улазиш на +5 за Звезду јер је Рочести искључен, и Мега се практично одмах изједначује са Звездом. Онда прелази у водство и на -3 ти шутираш тројку - погађаш, али заправо газиш линију и уместо да на девет секунди имамо поравнат резултат, ми морамо да правимо фаул. Разуме се, задњи напад и шут промашујеш.

Хорор од утакмице за Звезду.
Мега имала 54 скока, а Звезда 33. 22 офанзивних наспрам 5 Звездиних. Фундић имао 12 офанзивних скокова (!!) и 6 дефанзивних, а Лесор за 20 минута имао 2 дефанзивна скока...Звездини центри изводе бацања 4/13...

Не ваља ово.
Изгледа да Алимпијевић вапи да га отпусте.

Petar

pre 5 godina

700e da ce Zvezda dobiti sa jedno 10 razlike. Ne postoji sport u kome jedan klub protiv drugog nema ni jednu jedinu pobedu.
(Cxevu, 06. maj 2018 20:31)

Dodjes mi 700e

SUNĐER BOB

pre 5 godina

700e da ce Zvezda dobiti sa jedno 10 razlike. Ne postoji sport u kome jedan klub protiv drugog nema ni jednu jedinu pobedu. 
(Cxevu, 06. maj 2018 20:31) 

Dodjes mi 700e
(Petar, 06. maj 2018 22:34)


i meni..

fifi

pre 5 godina

Ovo sto sam gledao je ocajna igra CZ. Miloje objasnio Alimpiju kako se sa ovom decom i suzenim brojem igraca igra i pobedjuje. Neverovatno je da mnogi od vas ne vide, totalni raspad igre CZ? I sada kada se vratim unazad CZ je igrala u EL?? Ovo sada i igre u EL, nemaju nikakve veze. Uskoro cete dotaci dno, jer u igracima nema zara, borbe, zelje za pobedom. U cemu je problem? To zanaju samo u klubu i igraci. Ali...nije dobro. CZ me u ovom trenutku potseca na Novaka. I gubice utakmice sve cesce. A smesni su oni koji pisu kako nije bitna utakmica? Da se covek nasmeje. A kako ce te igrati kada je bitna utakmica? Mislite da to tako ide? Moras da dobijas utakmice i stalno na taj nacin podizes formu. Kao kada je bitna utakmica e onda ce da dodje forma?? Odakle?

GM

pre 5 godina

Jel i dalje trener ima punu podrsku Uprave...

Cisto da konstatujemo da tamo vise niko nista ne zna o kosarci.

Da znaju ljudi jel su samo protiv trenera ili uprava napolje...

Vasa

pre 5 godina

Da li je Čović svestan toga ili pravi FMP od naseg kluba?
(Bojan, 6. maj 2018 23:52)

Pa on je to već napravio ali izgleda da jedino ti nisi svestan toga...
Da nije njega još bi radio zamrzivač... Prigrlio vas u svoj klub i omogućio vam dalje bitisanje...

David

pre 5 godina

Navijam za Partizan ali mi nije jasno sta se desava u Zvezdi,Fundic nemoze da se poredi sa Lesorom,Cerovina sa Rocestijem,tu je jos Feldin igrac rejtinga nekada Kinzija.Pa Lazic,Jankovic,Davidovac,Dobric.Trebalo bi novinari malo da ispitaju stvaran razlog Zvezdinog posrtanja,.Ovde ili se plate ne isplacuju ili je drzava udarila blokadu ili je sukob sa menadzerima od igraca ili se sprema promena za sledecu sezonu ili sukob u svlacionici,voleo bih da novinari malo to istraze.

Basketaš

pre 5 godina

Ovde ne treba posebno analazirat jer Zvezda sa raspodajem onog najboljeg od prošle godine kao puštanjem Radonje je stavila sebi do znanja da se predaju viteški na kraju. Jer kad ne dovedeš ono što ti treba odnosno kad nemaš pare tj kad ti jedan čovek odlučuje na kraju pa shvatiš što se završilo na kraju tako kako se završilo. Megi svaka čast za pobedu ! Ovog Koprivicu nisu uspeli da istrpe odnosno proglasili su ga beskorisnim centrom u partizanu a on pokazao kod Dekija svoj napredak. Momak je iz Sokolca a igrao je za Slobodu iz Užice koja se takmičela u drugoj ligi.

VIT

pre 5 godina

Čoviću, kako ti reče, neće ti bahati i pijani, određivati ko će ti voditi tim, već ćeš ti to bahat i pijan činiti bolje. Potpuno si u pravu. Savršeno to činiš, pa obojica možete, sada posle uspešne sezone, da odete na put bez povratka, Ipak si ti jak samo sa tudjim parama, a i kao političar bio si nedorečen i prosečan. Za košarku se još ne zna. Vodi ka lošem.

Mmi

pre 5 godina

Ovo vise nije ni ona ni ova zvezda tako da je zaista suvisno analizirati utakmicu. Sta sve tu jos nije valjalo verovatno cemo saznati na kraju sezone. I da, 45 bacanja u prvom poluvremenu?!...kao neko ko voli kosarku ja to zaista ne zelim da gledam, niti cu, a jos ne mogu ni da pogode :-)

deki

pre 5 godina

Zvezda dugo u kanalu, igramo ocajno, sa ovakvom igrom i "zalaganjem" nemamo sta da trazimo protiv Partizana ako uopste dodjemo u finale. Jeste nam trener mlad i neiskusan ali brate mili, mi bacanja sutiramo ocajno, maltene 50 posto,megini momci imali 15 skokova vise, oni ne umeju da zagrade pod kosem, onaj Fundic ih unistio. Ja sam neko ko je branio Radonju kada ga je vecina napadala, isto tako i sada sa Alempijem svestan da za sve treba vreme ali sa kojom ekipom Covic misli da igramo EL ako Buducnost ne ispuni uslove a sugurno hoce. Da cutimo i gledamo svoj posao, igramo EK pa sta nam bog da

miroslav

pre 5 godina

E moj Alimpijevicu ti dozvolis da te Samardzinski i Fundic pobede, ja bih sam otisao kad bih video da ne znam da nisam za to, sta ti sede centri na klupu celu utakmicu...

j

pre 5 godina

Nema cudjenja,u kosarci se lako stvari okrenu na drugu stranu,cesto sitnice odlucuju.U Crvenoj Zvezdi je losa atmosfera,nema hemije cele sezone.Saberes,oduzmes i dobijes Zvezdu koja gubi od Mege i Borca,a sa Tamisom igra na jednu loptu.

Hex

pre 5 godina

Najveci problem o kome niko ne prica je sto su svi navijaci odustali od ovakve Zvezde. Cak ni onih obicnih navijaca iz partera vise nema a koji su uvek bili tu. U toj Eko hali se navijalo za Megu! Da li je Čović svestan toga ili pravi FMP od naseg kluba?
(Bojan, 6. maj 2018 23:52)

Nema on sta da pravi, kad ovo i jeste FMP...samo sto vi to uporno odbijate sebi da priznate.

dr Misa

pre 5 godina

Gosp.Covicu ,pa sta hoce ovi "takozvani pijani navijaci",od Vas velikog Vodje? ,molim vas ostanite takvi i za sledecu sezonu,ma ko bolje od Vas zna da odabere igrace i trenera.

Срб

pre 5 godina

Тако је... није најскупље и најбоље: битку бије не светло оружје већ срце у јунака!
Честитам Меги!

ccccccccccccccccc

pre 5 godina

Alimpije i sam nudi ostavku ali ne da Covic posle ove sezone zna se ko preuzima klub.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jevdja, 7. maj 2018 10:33

pa napiši ko preuzima

analiza

pre 5 godina

"Ovde ne treba posebno analazirat jer Zvezda sa raspodajem onog najboljeg od prošle godine kao puštanjem Radonje je stavila sebi do znanja da se predaju viteški na kraju. Jer kad ne dovedeš ono što ti treba odnosno kad nemaš pare tj kad ti jedan čovek odlučuje na kraju pa shvatiš što se završilo na kraju tako kako se završilo. Megi svaka čast za pobedu ! Ovog Koprivicu nisu uspeli da istrpe odnosno proglasili su ga beskorisnim centrom u partizanu a on pokazao kod Dekija svoj napredak. Momak je iz Sokolca a igrao je za Slobodu iz Užice koja se takmičela u drugoj ligi."
(Basketaš)
Samo da primetim da bi kod Miloja,napredak pokazali cak i Gagic (zvani "pojescu kos" kad se zaletim"),Salic ("skok u napadu-obrani-sta je to?")i Andric("nema me nigde kad je vazno").Postoje treneri koji znaju da prenesu znanje(Milojevic),treneri koji znaju da prenesu energiju(Zoc,DV),treneri koji se drze taktike(Radonja),treneri koji te ubede da mozes sve(Sale Obradovic,Jasikevicujus).Zato je Miloje odlican trener za Megu-moze da prenese znanje,jer nema imperativ pobede.Alimpije je imao imperativ pobede i nije izdrzao pritisak ni u finalu Kupa ni u finalu ABA-lige.Nije dovoljno namazan,drzak,opasan,pokvaren da bi vodio odmah veliki klub.

pobednik

pre 5 godina

Jankovic odlican, Rocesti kao Derik Rouz u najboljim danima, ali ostali podbacili. Vidi se da trener tempira formu za sam kraj takmicenja i iskreno mislim da ovo sigurno osvajamo! Zvezda le!
(Mracni, 6. maj 2018 23:16)

hhahahahahahahahahahaha KRALJ!