Fudbal 88

Petak, 20.04.2018.

13:15

Nove promene u reprezentaciji Srbije – Krstajić smenio pomoćnika

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić napravio je promenu u stručnom štabu, pa će pomoćni trener ubuduće biti Ljubiša Ranković.

Nove promene u reprezentaciji Srbije – Krstajiæ smenio pomoænika IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

m1k3

pre 6 godina

@trener
Al', vidis, Krstajic nije "iz kopacki" uleteo u selektorsko mesto, nego je probau u Radniku, pa odatle najuren.
Znaci, treba biti objektivan i reci, nije mu ovo prvi trenerski posao, al', opet, nije bas da se proslavio, pa mu to bila pozivnica za selektorsko mesto.
Sto otvara mogucnost da se pitamo kako je zapravo zavrsio (ili bolje pitanje, zasto), tu gde je sada...

bocko

pre 6 godina

Stariji od 50 g.,kao ja,se mozda secaju Pavkovica kao igraca.U Vojvodini je nagovestavao veliki talenat.Kasnije ga je izgleda pojeo taj melahonlicni ,ravnicarski mentalitet.Mislim da bi bilo bolje da je ostao uz orlove.

faraon

pre 6 godina

@trener
Prvo,niko od njih nije postao selektor svoje zemlje i to da sansu dobije na samom takmicenju bez da se kali kroz kvalifikacije,ipak reprezentacija je svetinja,daleko visi nivo odgovornosti od klubova.Drugo on je postavljen zato sto ce sa razliku od Muslina biti poslusan i pozivati one igrace koje mu Kokeza sugerise,zar to treba da podrzavamo(nazalost mnogi podrzavaju ocigledno SNS botovi)Trece,ko pljuje Djokovica,za njegov pad krive brata,zenu,gurua,britance,Vatikan,ponajmanje njega koji je jedini odgovoran za svoju karijeru.

tako je to bilo

pre 6 godina

krstajic : protiv kostarike sa dva napadaca
pavkovic : ili sa tri ili ja odoh
krstajic : idi


ps . ako krene sa dva napadaca , skidam se go i u bazen na slaviji skacem (u fontanu )

Mare

pre 6 godina

Pavkovica sam slusao na Areni kao strucnog konsultanta za vreme utakmice Barselona-Roma i tu sam stvorio utisak da je obicni matori kontraš. Ima on tu neko znanje naravno ali "zastarela tehnologija" i verujem da ga je Krle zbog toga smenio. A vi prestanite da pljujete selektora jer cete prvi da ga velicate ako pobedimo nekog letos, dajte malo karaktera, stava, obraza.

max

pre 6 godina

Ja ne znam kakav ce Krstajic biti selektor,pa ne bih da pricam unapred. Odlazak na prvenstvo je uspeh za nas. Ako prodjemo u drugi krug ostaviti selektora. Ako ne prodjemo,naci novog. Ali ocekujem da na prvenstvo vodi dosta mladih igraca,pre svih Rajkovica,Milenkovica,Sergeja,Gacinivica,Zivkovica i Jovica.

SrbEUin

pre 6 godina

Svakome ko makar letimično prati naš fudbal je jasno da u Rusiji ne možemo ostvariti neki značajan ezultat. Pod tim podrazumevam barem četvrtfinale. Svaki drugi plasman biće utopljen u sivilu istorije šampionata, pa stoga i ne treba ići na plasman, odnosno na neki ciljani rezultat. Ova ekipa nema kvaliteta za tako nešto.
Zato bi najbolje i najkorisnije bilo da se fokusiramo na dve bolje alternative:
1 - na IGRU a ne na rezultat. Možda bi nekom dobrom igrom ostavili utisak, pa bi se možda o tome pričalo sa simpatijama u svetu. Kao o BIH na prošlom prvenstvu. Za ovo teško da smo sposobni jer nemamo kreativne i kvalitetne igrače kao nekad (Piksi, Dejo, Peđa, Miha, Juga...)
2. - Da promovišemo mlade igače, i pravimo novi kvalitetniji tim za budućnost. Mislim da je to najbolja opcija, jer su mlade rep već pokazale kvalitet i rezultate. Treba ih ispoštovati da bismo sutra dobili pravi tim. Nešto slično kao što su uradile Belgija i Švajcarska.
Svako polovično rešenje (na pr. kombinacija mladosti i iskustva) ili uzaludna igra na 0:0 i sl. radi golog prolaza u drugi krug, biće samo traćenje vremena i propuštanje prilike da se krene na bolje.

Toto Skilaći

pre 6 godina

Čovek radi po svom, odabrao je mlad strucni stab a najbolji potez mu je Rastavac. Mislim da cemo proci grupu, ko je upucen u neke fudbalske stvari zna da Krstajic uziva veliko postovanje u svetu fudbala a ima i autoritet medju igracima.

vericaNe

pre 6 godina

ali koliko negativnih komentara boze sacuvaj , pa i Simeone je iz kopacki uleteo u odelo pa sta mu fali ,koliko je Pep imao iskustva kad je preuzeo Barsu ? 
covek ako ima znanje iskustvo je manje bitno ,a vi ovde pljujete a da niste ni dali priliku Krstajicu da pokaze da li ima to znanje . 
kada treba da se kritikuje pljuje i pravi pametan ti ste prvi ,a kada treba nekome podrska tada vas nigfe nema .tako ste jedva cekali i da Djokovic padne da ga pljujete.
(trener, 20. april 2018 14:33)
АЛИ КРСТАЈИЋ НЕ ЗНА, ту је велика разлика

Pera

pre 6 godina

Kada bi Boži Dunsteru koji je bio selektor u Montevideu 193o. rekli da je dunster svi bi se nasmejali.

A kada se za neke danasnje kaze da su dunsteri svi se dobro zamisle.

boban,nis

pre 6 godina

Od svih na slici najvise vredi Rastavac.Ljudi kad bi samo znali koliko ga Nislije vole.Retko kog Nislije toliko zavole a da nije po rodjenju Nislija,covek je iz Vrsca sa Novosadskom adresom.Dok je on bio trener prosek bio 5 do 8 hiljada,Meraklije ga podrzavale,ma jednostavno gospodin covek.

Negativni

pre 6 godina

Iako smatram Krstajića trenerskim diletantom, ovo mu je dobar potez. "Čuveni" Bobe Pavković je stara škola preletača i demagoga još iz ex- YU filozofije fudbala. Pojma nema. I kao komentator za LŠ priča besmislice i nije u stanju ni jedan jedini rezultat ili način igre nekog tima da predvidi a kamoli da bude pomoćnik selektora.
Ono što je upadljivo, to su, izgleda, svadje unutar stručnog štaba, verovatno i prvog tima. Ništa novo. Nikada nismo umeli da se organizujemo u fudbalu ( čast Džaji i Cveletu '91.), zato su nam i rezultati ispodprosečni.

Momchillo neuki biznismen

pre 6 godina

Konacno docekasmo cvrstu ruku.Svako ko ne misli kao ja ne moze da bude u mojoj blizini.Definitivno treba postaviti za selektora nekog ministra iz Sns redova.Vulin,Vazduhoplov,Nikolicev sin,mozda Vesic i Mali u paru.Ili mozda pokusati sa Zoranom Mihajlovic koja zna znanje i predstavljala bi pravo osvezenje.

Pišel Mlatini

pre 6 godina

Ali ubedljivo najbolja logika komentatora: Krstajić vodi menadžerske igrače, reprezentacija će da se obruka a ti igrači će da se prodaju dobro.

Da, da, obično ti koji budu za nakantavanje dobro nabiju sebi cenu.
Evo Dudić postao legenda Barselone a Nenad Đorđević Reala posle onog debakla od Argentine

experto en el fútbol

pre 6 godina

Krstajić-Rastavac je osovina i to je dobro. ranković i ostali su asistenti.
Normalno je ako postoje različiti pogledi na tim i taktiku, da dođe do razlaza.

Vostani Serbije.

nogometom do fudbala

pre 6 godina

ok , ajmo onda mi da se bavimo taktikom za kostariku , kad vec krstaja ima pametnija posla . lele kako cemo puci na sp :(

kike

pre 6 godina

Nevezano za smjenu, nisam neki optimista pred munijal ali ako je to, a jeste, onaj stariji gospodin sto je gost kada se igra liga sampiona, rijec je klasicnoj demagoskoj ublehi, koja je radila po Singapuru i sl zemljama.Ono mnogo prica, a nista ne kaze.Donosi Dobro se sjecam, dok je Muslin bio selektor, pricao je nebuloze kako nikad ni pod koju cijenu ne treba mjenjat sistem igre, ili "osnovni raspored",kako ga on naziva, jer su igraci na to navikli, automatizam se stvara i sl floskule.... cuvao stolicu covjek.Smjenise Slavoljuba, druga prica za neprepoznat..ko biva treba ekipu uigrat za par alternativnih sistema igre.Kazem, nisam neki optimista za muundijal ali Bobe Pavkovic je covjek zastrajelih shvatanja i ne treba previse zalit sto nije u strucnom stabu.Bitno mi je da ne dozivimo blamazu i da sto vise podmladimo ekipu(nadam se da je to razlog razmimoilazenja), jer treba misliti i na buducnost.

Trenercici

pre 6 godina

Po kvalitetu igraca, od 32 ekipe koje ucestvuju mi smo sigurno u poslednjih 10, a ocekivanja su nam kao da smo u prvih 10.
(Trollston)

Netacno - po kvalitetu smo u gornjoj polovini, tj. ako bismo koristili tvoje parametre - blizi smo prvih 10 nego poslednjih 10. Nas najveci problem je nedostatak pobednickog mentaliteta i hemije u timu, ono sto vaterpolisti i kosarkasi imaju, a fudbaleri su pokazivali tek na momente - na primer Zvezda pocetkom devedesetih. Na zalost, sve sto je Krstajic do sada uradio je da unisti ono malo samopouzdanja i hemije koje je tim stekao u kvalifikacijama.

aleks

pre 6 godina

Krstajic kao Trener ima najvecu odgovornost u timu šta i kako će da odlucuje narednih dana. Ako je u pravu odlicno a ako nije u pravu onda on mora da objasni šta je mislio i da se opravdava. On je toga svestan kao i svaki trener na svetu sto ima odgovornost.

panteroid

pre 6 godina

Ma nek FSS dovede jos nekog iz Partizana evo predlazem DJukica a ima mesta i za Ilijeva i imamo sanse da budemo svetski prvaci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (POPE, 20. april 2018 13:49)

Sreca pa nisu tu Kokeza,Mrkela,Surbatovic...

Trollston

pre 6 godina

Na stranu ove promene u strucnom stabu, ali meni Krstajic uopste ne deluje kao neki ozbiljan trener. Postao je selektor jer je u dobrim odnosima sa vrhom FSS, nema ni jednu referencu u trenerskom poslu, i odmah selektor reprezentacije na SP. Nadam se da gresim, ali sve ovo mi mirise na jos jedno lagodno ispadanje u prvoj fazi. Malo kome se svidjao stil igre pod Muslinom, ali je bio prilagodjen onome sto imamo. Po kvalitetu igraca, od 32 ekipe koje ucestvuju mi smo sigurno u poslednjih 10, a ocekivanja su nam kao da smo u prvih 10. Sve u svemu, prolazak grupe bi bio vanserijski uspeh, ali sve mi se cini da se brzo vracamo kuci, uz jedno ponizenje protiv Brazila...

Delije Čikago

pre 6 godina

Paković je dao sugestiju da se zove Luka Jović a Krstajić ga ne želi u Rusiji, zato je smenjen, Luka koji igra prvu nemačku i razbija, ma nek puknemo sve tekme.

Alex

pre 6 godina

A posle sramnog nastupa na SP 2018 ce smeniti Krstajica, navijaci ce biti razocarani, reprezentacija obrrukana, ko treba ce da zaradi na igracima i onda sve u krug...

djole

pre 6 godina

Otpustio sve redom,pocevsi od Jagosa Vukovica koji je bio stub u odbrani i bez i jedne greske u kvalifikacijama. Zamenio ga je sa Savicem (hihi)

kladzom do bola

pre 6 godina

promuslinovci samo rade i cekaju pogodan trenutak da opet preuzmu A reprezentaciju , a krstajic u panici se obracunava sa unutrasnjim neprijateljima ;)

Veselin

pre 6 godina

Ko je ovaj Krstajic i cime je on zasluzio da sa poigrava sa sportskim i nacionalnim vrijednostima nase Srbije ko mu to dozvoljava ima li ko da pozove na odgovornost te koji se poigravaju sa svima nama SKANDAL.

Gonza

pre 6 godina

Sa ovim potezom samo pokazuje da zeli uraditi stvari kako je on zamislio pa samim tim I ne bezi od odgovornosti za sve sto ce se desiti u narednom periodu. Da ima petlju to se mora priznati.

duledudule

pre 6 godina

Pavkovic kolegama o Krstajicu: Ne mogu da vjerujem sta radi i koliko ne zna. Ponjela ga malo trenerska stolica." Krstajic "Pakvovicu otkaz" . Sad vas pitam da ste na mjestu Krstajica sta bi ste vi uradili? Nije ovdje rijec samo o fudbalu vec ponosu i renomeu. To je ipak moje skromno misljenje.
(jasam, 20. april 2018 14:08)
Koji renome rodjace?Lik bio trener u radniku iz bjeljine...

HanSolo

pre 6 godina

Već počele unutrašnje svađe po tradiciji kod nas.. Znaći čeka nas još jedan neki sram.. Ovakve stvari se nikad pojavljuju kod recimo Nemaca, skandinavaca itd.. I uvek solidni rezultati..

Srdjan

pre 6 godina

Sve mirise na rezultatski debakl, svadje, napustanje ekipe i ostali uobicajeni folklor oko naseg tima... A mozda nas i krene pa napravimo nesto. Ako toga i bude, to ce biti cista sreca.

jasam

pre 6 godina

Pavkovic kolegama o Krstajicu: Ne mogu da vjerujem sta radi i koliko ne zna. Ponjela ga malo trenerska stolica." Krstajic "Pakvovicu otkaz" . Sad vas pitam da ste na mjestu Krstajica sta bi ste vi uradili? Nije ovdje rijec samo o fudbalu vec ponosu i renomeu. To je ipak moje skromno misljenje.

fanatic

pre 6 godina

Cuj dobar igrac...
Krstajic je bio igracina za sve ove koje sada vodi !
Bio kapiten i pravi vodja i u Nemackoj !
Naravno da nije takav trener ali kakva smo drzava i kakve igrace i domacu ligu imamo ON je vise nego dobar...
Postoje ljudi koji lepse pricaju za javnost i imaju vise iskustva, ali Krsta jako dobro zna kako funkcionise sve na terenu !

Vladimir

pre 6 godina

Ovaj je stvarno umislio da je selektor? Zao mi je sto cemo se svi kolektivno nervirati tokom SP i sto cemo se svi nadati necemu, a sasvim je jasno da nam sledi debakl gori od Nemacke 2006.

neutralni felsh

pre 6 godina

Умислио да је тренер а нити је нити ће икада бити.За разлику од њега Павковић има диплому и неко тренерко искуство самим тим и своје мишљење и концепцију игре иза које стоји а коју овај квази тренер не прихвата...
(Милан, 20. april 2018 13:57)


ima diplomu? danas svi imaju diplome.

trener

pre 6 godina

ali koliko negativnih komentara boze sacuvaj , pa i Simeone je iz kopacki uleteo u odelo pa sta mu fali ,koliko je Pep imao iskustva kad je preuzeo Barsu ?
covek ako ima znanje iskustvo je manje bitno ,a vi ovde pljujete a da niste ni dali priliku Krstajicu da pokaze da li ima to znanje .
kada treba da se kritikuje pljuje i pravi pametan ti ste prvi ,a kada treba nekome podrska tada vas nigfe nema .tako ste jedva cekali i da Djokovic padne da ga pljujete.

Нишлија

pre 6 godina

Јел оно Раставац у стручном штабу? Ако јесте, онда честитам генерале, заслужио си.

Милан

pre 6 godina

Умислио да је тренер а нити је нити ће икада бити.За разлику од њега Павковић има диплому и неко тренерко искуство самим тим и своје мишљење и концепцију игре иза које стоји а коју овај квази тренер не прихвата...

Liman

pre 6 godina

Bobe Pavkovic je fudbalski i generalno vrlo obrazovan covek, blage naravi. Mladen je licio na lafcinu srednje generacije, fudbalski kavaljer kojeg u Kikindi i Bosni, kao dva mesta gde ga poznaju i licno, ljudi vrlo cene i vole. Bas zbog Pavkovica smena Muslina mi nije bila potpuna katastrofa jer sam mislio da ga Krle zeli u svom okruzenju. Kad ne lezi vraze...

Dejo

pre 6 godina

Pa ovaj strucni stab nema iskustva da vodi ekipu iz nase prve lige,a ne reprezentaciju na svetskom prvenstvu...Nemaju nikakav kredibilitet.

Realno

pre 6 godina

Sta ovi rade pa ovo je cirkus 😂 Pri tom ne mislim da to Krstajic radi nego da se samo potpisuju njegovim imenom...ali ovo je cirkus kolorado...ne znam ko uopste ima stomak i zivaca da prati domaci fudbal i reprezentaciju

Radovan

pre 6 godina

Krstajić Mladen ima viziju. Krstajić Mladen je prekaljeni trener. Uz to je i častan čovek taj Krstajić Mladen: kako se samo lepo poneo kad je smenjen njegov šef Muslin - nije se povukao zajedno s njim, kako bi neki uradili, nego je ostao da dovrši njegovo delo. A posle je i Banetu Ivanoviću pokazao gde mu je mesto. Svaka čast, Mladene. Vratiće ti se sve to dobro što činiš, kad-tad.

Rajko007

pre 6 godina

Bas me interesuje kakav je komentar gos'n Pakovica, al bolje da se saceka s tim nakon SP. Ipak smo na velikoj smotri svakih 8 god, za afere ima vremena i kasnije.

jovan

pre 6 godina

Slušao sam sada već bivšeg pomoćnika. Čovek je genijalac i veliki zaljubljenik u fudbal. Garantujem da je upravo on zadužen za igru reprezentacije, a ne Krstajić.
Voleo bih da obrazloži njegova smena.

Jedva cekam SP

pre 6 godina

Bogami, samo nesto menja. Menja kapitene, menja pomocnike. Bojim se samo da jedino igru nece menjati. Na bolje, naravno, na gore je uvek moguce. Nisam bio ni protiv Krstajica ni za. Medjutim, ove silne promene me zabrinjavaju. Nemamo kontinuitet ni u cemu, a to uglavnom donose neuspehe... Nadam se da gresim u osecaju, cekamo Rusiju... Napred Srbija!

Liman

pre 6 godina

Bobe Pavkovic je fudbalski i generalno vrlo obrazovan covek, blage naravi. Mladen je licio na lafcinu srednje generacije, fudbalski kavaljer kojeg u Kikindi i Bosni, kao dva mesta gde ga poznaju i licno, ljudi vrlo cene i vole. Bas zbog Pavkovica smena Muslina mi nije bila potpuna katastrofa jer sam mislio da ga Krle zeli u svom okruzenju. Kad ne lezi vraze...

Dejo

pre 6 godina

Pa ovaj strucni stab nema iskustva da vodi ekipu iz nase prve lige,a ne reprezentaciju na svetskom prvenstvu...Nemaju nikakav kredibilitet.

Radovan

pre 6 godina

Krstajić Mladen ima viziju. Krstajić Mladen je prekaljeni trener. Uz to je i častan čovek taj Krstajić Mladen: kako se samo lepo poneo kad je smenjen njegov šef Muslin - nije se povukao zajedno s njim, kako bi neki uradili, nego je ostao da dovrši njegovo delo. A posle je i Banetu Ivanoviću pokazao gde mu je mesto. Svaka čast, Mladene. Vratiće ti se sve to dobro što činiš, kad-tad.

Jedva cekam SP

pre 6 godina

Bogami, samo nesto menja. Menja kapitene, menja pomocnike. Bojim se samo da jedino igru nece menjati. Na bolje, naravno, na gore je uvek moguce. Nisam bio ni protiv Krstajica ni za. Medjutim, ove silne promene me zabrinjavaju. Nemamo kontinuitet ni u cemu, a to uglavnom donose neuspehe... Nadam se da gresim u osecaju, cekamo Rusiju... Napred Srbija!

jovan

pre 6 godina

Slušao sam sada već bivšeg pomoćnika. Čovek je genijalac i veliki zaljubljenik u fudbal. Garantujem da je upravo on zadužen za igru reprezentacije, a ne Krstajić.
Voleo bih da obrazloži njegova smena.

Realno

pre 6 godina

Sta ovi rade pa ovo je cirkus 😂 Pri tom ne mislim da to Krstajic radi nego da se samo potpisuju njegovim imenom...ali ovo je cirkus kolorado...ne znam ko uopste ima stomak i zivaca da prati domaci fudbal i reprezentaciju

Милан

pre 6 godina

Умислио да је тренер а нити је нити ће икада бити.За разлику од њега Павковић има диплому и неко тренерко искуство самим тим и своје мишљење и концепцију игре иза које стоји а коју овај квази тренер не прихвата...

Нишлија

pre 6 godina

Јел оно Раставац у стручном штабу? Ако јесте, онда честитам генерале, заслужио си.

duledudule

pre 6 godina

Pavkovic kolegama o Krstajicu: Ne mogu da vjerujem sta radi i koliko ne zna. Ponjela ga malo trenerska stolica." Krstajic "Pakvovicu otkaz" . Sad vas pitam da ste na mjestu Krstajica sta bi ste vi uradili? Nije ovdje rijec samo o fudbalu vec ponosu i renomeu. To je ipak moje skromno misljenje.
(jasam, 20. april 2018 14:08)
Koji renome rodjace?Lik bio trener u radniku iz bjeljine...

Delije Čikago

pre 6 godina

Paković je dao sugestiju da se zove Luka Jović a Krstajić ga ne želi u Rusiji, zato je smenjen, Luka koji igra prvu nemačku i razbija, ma nek puknemo sve tekme.

Trollston

pre 6 godina

Na stranu ove promene u strucnom stabu, ali meni Krstajic uopste ne deluje kao neki ozbiljan trener. Postao je selektor jer je u dobrim odnosima sa vrhom FSS, nema ni jednu referencu u trenerskom poslu, i odmah selektor reprezentacije na SP. Nadam se da gresim, ali sve ovo mi mirise na jos jedno lagodno ispadanje u prvoj fazi. Malo kome se svidjao stil igre pod Muslinom, ali je bio prilagodjen onome sto imamo. Po kvalitetu igraca, od 32 ekipe koje ucestvuju mi smo sigurno u poslednjih 10, a ocekivanja su nam kao da smo u prvih 10. Sve u svemu, prolazak grupe bi bio vanserijski uspeh, ali sve mi se cini da se brzo vracamo kuci, uz jedno ponizenje protiv Brazila...

Rajko007

pre 6 godina

Bas me interesuje kakav je komentar gos'n Pakovica, al bolje da se saceka s tim nakon SP. Ipak smo na velikoj smotri svakih 8 god, za afere ima vremena i kasnije.

Alex

pre 6 godina

A posle sramnog nastupa na SP 2018 ce smeniti Krstajica, navijaci ce biti razocarani, reprezentacija obrrukana, ko treba ce da zaradi na igracima i onda sve u krug...

Vladimir

pre 6 godina

Ovaj je stvarno umislio da je selektor? Zao mi je sto cemo se svi kolektivno nervirati tokom SP i sto cemo se svi nadati necemu, a sasvim je jasno da nam sledi debakl gori od Nemacke 2006.

boban,nis

pre 6 godina

Od svih na slici najvise vredi Rastavac.Ljudi kad bi samo znali koliko ga Nislije vole.Retko kog Nislije toliko zavole a da nije po rodjenju Nislija,covek je iz Vrsca sa Novosadskom adresom.Dok je on bio trener prosek bio 5 do 8 hiljada,Meraklije ga podrzavale,ma jednostavno gospodin covek.

Pišel Mlatini

pre 6 godina

Ali ubedljivo najbolja logika komentatora: Krstajić vodi menadžerske igrače, reprezentacija će da se obruka a ti igrači će da se prodaju dobro.

Da, da, obično ti koji budu za nakantavanje dobro nabiju sebi cenu.
Evo Dudić postao legenda Barselone a Nenad Đorđević Reala posle onog debakla od Argentine

Negativni

pre 6 godina

Iako smatram Krstajića trenerskim diletantom, ovo mu je dobar potez. "Čuveni" Bobe Pavković je stara škola preletača i demagoga još iz ex- YU filozofije fudbala. Pojma nema. I kao komentator za LŠ priča besmislice i nije u stanju ni jedan jedini rezultat ili način igre nekog tima da predvidi a kamoli da bude pomoćnik selektora.
Ono što je upadljivo, to su, izgleda, svadje unutar stručnog štaba, verovatno i prvog tima. Ništa novo. Nikada nismo umeli da se organizujemo u fudbalu ( čast Džaji i Cveletu '91.), zato su nam i rezultati ispodprosečni.

Momchillo neuki biznismen

pre 6 godina

Konacno docekasmo cvrstu ruku.Svako ko ne misli kao ja ne moze da bude u mojoj blizini.Definitivno treba postaviti za selektora nekog ministra iz Sns redova.Vulin,Vazduhoplov,Nikolicev sin,mozda Vesic i Mali u paru.Ili mozda pokusati sa Zoranom Mihajlovic koja zna znanje i predstavljala bi pravo osvezenje.

neutralni felsh

pre 6 godina

Умислио да је тренер а нити је нити ће икада бити.За разлику од њега Павковић има диплому и неко тренерко искуство самим тим и своје мишљење и концепцију игре иза које стоји а коју овај квази тренер не прихвата...
(Милан, 20. april 2018 13:57)


ima diplomu? danas svi imaju diplome.

kladzom do bola

pre 6 godina

promuslinovci samo rade i cekaju pogodan trenutak da opet preuzmu A reprezentaciju , a krstajic u panici se obracunava sa unutrasnjim neprijateljima ;)

panteroid

pre 6 godina

Ma nek FSS dovede jos nekog iz Partizana evo predlazem DJukica a ima mesta i za Ilijeva i imamo sanse da budemo svetski prvaci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (POPE, 20. april 2018 13:49)

Sreca pa nisu tu Kokeza,Mrkela,Surbatovic...

Srdjan

pre 6 godina

Sve mirise na rezultatski debakl, svadje, napustanje ekipe i ostali uobicajeni folklor oko naseg tima... A mozda nas i krene pa napravimo nesto. Ako toga i bude, to ce biti cista sreca.

nogometom do fudbala

pre 6 godina

ok , ajmo onda mi da se bavimo taktikom za kostariku , kad vec krstaja ima pametnija posla . lele kako cemo puci na sp :(

HanSolo

pre 6 godina

Već počele unutrašnje svađe po tradiciji kod nas.. Znaći čeka nas još jedan neki sram.. Ovakve stvari se nikad pojavljuju kod recimo Nemaca, skandinavaca itd.. I uvek solidni rezultati..

Veselin

pre 6 godina

Ko je ovaj Krstajic i cime je on zasluzio da sa poigrava sa sportskim i nacionalnim vrijednostima nase Srbije ko mu to dozvoljava ima li ko da pozove na odgovornost te koji se poigravaju sa svima nama SKANDAL.

djole

pre 6 godina

Otpustio sve redom,pocevsi od Jagosa Vukovica koji je bio stub u odbrani i bez i jedne greske u kvalifikacijama. Zamenio ga je sa Savicem (hihi)

Trenercici

pre 6 godina

Po kvalitetu igraca, od 32 ekipe koje ucestvuju mi smo sigurno u poslednjih 10, a ocekivanja su nam kao da smo u prvih 10.
(Trollston)

Netacno - po kvalitetu smo u gornjoj polovini, tj. ako bismo koristili tvoje parametre - blizi smo prvih 10 nego poslednjih 10. Nas najveci problem je nedostatak pobednickog mentaliteta i hemije u timu, ono sto vaterpolisti i kosarkasi imaju, a fudbaleri su pokazivali tek na momente - na primer Zvezda pocetkom devedesetih. Na zalost, sve sto je Krstajic do sada uradio je da unisti ono malo samopouzdanja i hemije koje je tim stekao u kvalifikacijama.

faraon

pre 6 godina

@trener
Prvo,niko od njih nije postao selektor svoje zemlje i to da sansu dobije na samom takmicenju bez da se kali kroz kvalifikacije,ipak reprezentacija je svetinja,daleko visi nivo odgovornosti od klubova.Drugo on je postavljen zato sto ce sa razliku od Muslina biti poslusan i pozivati one igrace koje mu Kokeza sugerise,zar to treba da podrzavamo(nazalost mnogi podrzavaju ocigledno SNS botovi)Trece,ko pljuje Djokovica,za njegov pad krive brata,zenu,gurua,britance,Vatikan,ponajmanje njega koji je jedini odgovoran za svoju karijeru.

Mare

pre 6 godina

Pavkovica sam slusao na Areni kao strucnog konsultanta za vreme utakmice Barselona-Roma i tu sam stvorio utisak da je obicni matori kontraš. Ima on tu neko znanje naravno ali "zastarela tehnologija" i verujem da ga je Krle zbog toga smenio. A vi prestanite da pljujete selektora jer cete prvi da ga velicate ako pobedimo nekog letos, dajte malo karaktera, stava, obraza.

kike

pre 6 godina

Nevezano za smjenu, nisam neki optimista pred munijal ali ako je to, a jeste, onaj stariji gospodin sto je gost kada se igra liga sampiona, rijec je klasicnoj demagoskoj ublehi, koja je radila po Singapuru i sl zemljama.Ono mnogo prica, a nista ne kaze.Donosi Dobro se sjecam, dok je Muslin bio selektor, pricao je nebuloze kako nikad ni pod koju cijenu ne treba mjenjat sistem igre, ili "osnovni raspored",kako ga on naziva, jer su igraci na to navikli, automatizam se stvara i sl floskule.... cuvao stolicu covjek.Smjenise Slavoljuba, druga prica za neprepoznat..ko biva treba ekipu uigrat za par alternativnih sistema igre.Kazem, nisam neki optimista za muundijal ali Bobe Pavkovic je covjek zastrajelih shvatanja i ne treba previse zalit sto nije u strucnom stabu.Bitno mi je da ne dozivimo blamazu i da sto vise podmladimo ekipu(nadam se da je to razlog razmimoilazenja), jer treba misliti i na buducnost.

max

pre 6 godina

Ja ne znam kakav ce Krstajic biti selektor,pa ne bih da pricam unapred. Odlazak na prvenstvo je uspeh za nas. Ako prodjemo u drugi krug ostaviti selektora. Ako ne prodjemo,naci novog. Ali ocekujem da na prvenstvo vodi dosta mladih igraca,pre svih Rajkovica,Milenkovica,Sergeja,Gacinivica,Zivkovica i Jovica.

Pera

pre 6 godina

Kada bi Boži Dunsteru koji je bio selektor u Montevideu 193o. rekli da je dunster svi bi se nasmejali.

A kada se za neke danasnje kaze da su dunsteri svi se dobro zamisle.

SrbEUin

pre 6 godina

Svakome ko makar letimično prati naš fudbal je jasno da u Rusiji ne možemo ostvariti neki značajan ezultat. Pod tim podrazumevam barem četvrtfinale. Svaki drugi plasman biće utopljen u sivilu istorije šampionata, pa stoga i ne treba ići na plasman, odnosno na neki ciljani rezultat. Ova ekipa nema kvaliteta za tako nešto.
Zato bi najbolje i najkorisnije bilo da se fokusiramo na dve bolje alternative:
1 - na IGRU a ne na rezultat. Možda bi nekom dobrom igrom ostavili utisak, pa bi se možda o tome pričalo sa simpatijama u svetu. Kao o BIH na prošlom prvenstvu. Za ovo teško da smo sposobni jer nemamo kreativne i kvalitetne igrače kao nekad (Piksi, Dejo, Peđa, Miha, Juga...)
2. - Da promovišemo mlade igače, i pravimo novi kvalitetniji tim za budućnost. Mislim da je to najbolja opcija, jer su mlade rep već pokazale kvalitet i rezultate. Treba ih ispoštovati da bismo sutra dobili pravi tim. Nešto slično kao što su uradile Belgija i Švajcarska.
Svako polovično rešenje (na pr. kombinacija mladosti i iskustva) ili uzaludna igra na 0:0 i sl. radi golog prolaza u drugi krug, biće samo traćenje vremena i propuštanje prilike da se krene na bolje.

tako je to bilo

pre 6 godina

krstajic : protiv kostarike sa dva napadaca
pavkovic : ili sa tri ili ja odoh
krstajic : idi


ps . ako krene sa dva napadaca , skidam se go i u bazen na slaviji skacem (u fontanu )

bocko

pre 6 godina

Stariji od 50 g.,kao ja,se mozda secaju Pavkovica kao igraca.U Vojvodini je nagovestavao veliki talenat.Kasnije ga je izgleda pojeo taj melahonlicni ,ravnicarski mentalitet.Mislim da bi bilo bolje da je ostao uz orlove.

vericaNe

pre 6 godina

ali koliko negativnih komentara boze sacuvaj , pa i Simeone je iz kopacki uleteo u odelo pa sta mu fali ,koliko je Pep imao iskustva kad je preuzeo Barsu ? 
covek ako ima znanje iskustvo je manje bitno ,a vi ovde pljujete a da niste ni dali priliku Krstajicu da pokaze da li ima to znanje . 
kada treba da se kritikuje pljuje i pravi pametan ti ste prvi ,a kada treba nekome podrska tada vas nigfe nema .tako ste jedva cekali i da Djokovic padne da ga pljujete.
(trener, 20. april 2018 14:33)
АЛИ КРСТАЈИЋ НЕ ЗНА, ту је велика разлика

fanatic

pre 6 godina

Cuj dobar igrac...
Krstajic je bio igracina za sve ove koje sada vodi !
Bio kapiten i pravi vodja i u Nemackoj !
Naravno da nije takav trener ali kakva smo drzava i kakve igrace i domacu ligu imamo ON je vise nego dobar...
Postoje ljudi koji lepse pricaju za javnost i imaju vise iskustva, ali Krsta jako dobro zna kako funkcionise sve na terenu !

experto en el fútbol

pre 6 godina

Krstajić-Rastavac je osovina i to je dobro. ranković i ostali su asistenti.
Normalno je ako postoje različiti pogledi na tim i taktiku, da dođe do razlaza.

Vostani Serbije.

trener

pre 6 godina

ali koliko negativnih komentara boze sacuvaj , pa i Simeone je iz kopacki uleteo u odelo pa sta mu fali ,koliko je Pep imao iskustva kad je preuzeo Barsu ?
covek ako ima znanje iskustvo je manje bitno ,a vi ovde pljujete a da niste ni dali priliku Krstajicu da pokaze da li ima to znanje .
kada treba da se kritikuje pljuje i pravi pametan ti ste prvi ,a kada treba nekome podrska tada vas nigfe nema .tako ste jedva cekali i da Djokovic padne da ga pljujete.

Gonza

pre 6 godina

Sa ovim potezom samo pokazuje da zeli uraditi stvari kako je on zamislio pa samim tim I ne bezi od odgovornosti za sve sto ce se desiti u narednom periodu. Da ima petlju to se mora priznati.

m1k3

pre 6 godina

@trener
Al', vidis, Krstajic nije "iz kopacki" uleteo u selektorsko mesto, nego je probau u Radniku, pa odatle najuren.
Znaci, treba biti objektivan i reci, nije mu ovo prvi trenerski posao, al', opet, nije bas da se proslavio, pa mu to bila pozivnica za selektorsko mesto.
Sto otvara mogucnost da se pitamo kako je zapravo zavrsio (ili bolje pitanje, zasto), tu gde je sada...

jasam

pre 6 godina

Pavkovic kolegama o Krstajicu: Ne mogu da vjerujem sta radi i koliko ne zna. Ponjela ga malo trenerska stolica." Krstajic "Pakvovicu otkaz" . Sad vas pitam da ste na mjestu Krstajica sta bi ste vi uradili? Nije ovdje rijec samo o fudbalu vec ponosu i renomeu. To je ipak moje skromno misljenje.

Toto Skilaći

pre 6 godina

Čovek radi po svom, odabrao je mlad strucni stab a najbolji potez mu je Rastavac. Mislim da cemo proci grupu, ko je upucen u neke fudbalske stvari zna da Krstajic uziva veliko postovanje u svetu fudbala a ima i autoritet medju igracima.

aleks

pre 6 godina

Krstajic kao Trener ima najvecu odgovornost u timu šta i kako će da odlucuje narednih dana. Ako je u pravu odlicno a ako nije u pravu onda on mora da objasni šta je mislio i da se opravdava. On je toga svestan kao i svaki trener na svetu sto ima odgovornost.

Toto Skilaći

pre 6 godina

Čovek radi po svom, odabrao je mlad strucni stab a najbolji potez mu je Rastavac. Mislim da cemo proci grupu, ko je upucen u neke fudbalske stvari zna da Krstajic uziva veliko postovanje u svetu fudbala a ima i autoritet medju igracima.

trener

pre 6 godina

ali koliko negativnih komentara boze sacuvaj , pa i Simeone je iz kopacki uleteo u odelo pa sta mu fali ,koliko je Pep imao iskustva kad je preuzeo Barsu ?
covek ako ima znanje iskustvo je manje bitno ,a vi ovde pljujete a da niste ni dali priliku Krstajicu da pokaze da li ima to znanje .
kada treba da se kritikuje pljuje i pravi pametan ti ste prvi ,a kada treba nekome podrska tada vas nigfe nema .tako ste jedva cekali i da Djokovic padne da ga pljujete.

Delije Čikago

pre 6 godina

Paković je dao sugestiju da se zove Luka Jović a Krstajić ga ne želi u Rusiji, zato je smenjen, Luka koji igra prvu nemačku i razbija, ma nek puknemo sve tekme.

jasam

pre 6 godina

Pavkovic kolegama o Krstajicu: Ne mogu da vjerujem sta radi i koliko ne zna. Ponjela ga malo trenerska stolica." Krstajic "Pakvovicu otkaz" . Sad vas pitam da ste na mjestu Krstajica sta bi ste vi uradili? Nije ovdje rijec samo o fudbalu vec ponosu i renomeu. To je ipak moje skromno misljenje.

fanatic

pre 6 godina

Cuj dobar igrac...
Krstajic je bio igracina za sve ove koje sada vodi !
Bio kapiten i pravi vodja i u Nemackoj !
Naravno da nije takav trener ali kakva smo drzava i kakve igrace i domacu ligu imamo ON je vise nego dobar...
Postoje ljudi koji lepse pricaju za javnost i imaju vise iskustva, ali Krsta jako dobro zna kako funkcionise sve na terenu !

Gonza

pre 6 godina

Sa ovim potezom samo pokazuje da zeli uraditi stvari kako je on zamislio pa samim tim I ne bezi od odgovornosti za sve sto ce se desiti u narednom periodu. Da ima petlju to se mora priznati.

experto en el fútbol

pre 6 godina

Krstajić-Rastavac je osovina i to je dobro. ranković i ostali su asistenti.
Normalno je ako postoje različiti pogledi na tim i taktiku, da dođe do razlaza.

Vostani Serbije.

Mare

pre 6 godina

Pavkovica sam slusao na Areni kao strucnog konsultanta za vreme utakmice Barselona-Roma i tu sam stvorio utisak da je obicni matori kontraš. Ima on tu neko znanje naravno ali "zastarela tehnologija" i verujem da ga je Krle zbog toga smenio. A vi prestanite da pljujete selektora jer cete prvi da ga velicate ako pobedimo nekog letos, dajte malo karaktera, stava, obraza.

neutralni felsh

pre 6 godina

Умислио да је тренер а нити је нити ће икада бити.За разлику од њега Павковић има диплому и неко тренерко искуство самим тим и своје мишљење и концепцију игре иза које стоји а коју овај квази тренер не прихвата...
(Милан, 20. april 2018 13:57)


ima diplomu? danas svi imaju diplome.

Radovan

pre 6 godina

Krstajić Mladen ima viziju. Krstajić Mladen je prekaljeni trener. Uz to je i častan čovek taj Krstajić Mladen: kako se samo lepo poneo kad je smenjen njegov šef Muslin - nije se povukao zajedno s njim, kako bi neki uradili, nego je ostao da dovrši njegovo delo. A posle je i Banetu Ivanoviću pokazao gde mu je mesto. Svaka čast, Mladene. Vratiće ti se sve to dobro što činiš, kad-tad.

panteroid

pre 6 godina

Ma nek FSS dovede jos nekog iz Partizana evo predlazem DJukica a ima mesta i za Ilijeva i imamo sanse da budemo svetski prvaci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (POPE, 20. april 2018 13:49)

Sreca pa nisu tu Kokeza,Mrkela,Surbatovic...

djole

pre 6 godina

Otpustio sve redom,pocevsi od Jagosa Vukovica koji je bio stub u odbrani i bez i jedne greske u kvalifikacijama. Zamenio ga je sa Savicem (hihi)

aleks

pre 6 godina

Krstajic kao Trener ima najvecu odgovornost u timu šta i kako će da odlucuje narednih dana. Ako je u pravu odlicno a ako nije u pravu onda on mora da objasni šta je mislio i da se opravdava. On je toga svestan kao i svaki trener na svetu sto ima odgovornost.

Veselin

pre 6 godina

Ko je ovaj Krstajic i cime je on zasluzio da sa poigrava sa sportskim i nacionalnim vrijednostima nase Srbije ko mu to dozvoljava ima li ko da pozove na odgovornost te koji se poigravaju sa svima nama SKANDAL.

Trenercici

pre 6 godina

Po kvalitetu igraca, od 32 ekipe koje ucestvuju mi smo sigurno u poslednjih 10, a ocekivanja su nam kao da smo u prvih 10.
(Trollston)

Netacno - po kvalitetu smo u gornjoj polovini, tj. ako bismo koristili tvoje parametre - blizi smo prvih 10 nego poslednjih 10. Nas najveci problem je nedostatak pobednickog mentaliteta i hemije u timu, ono sto vaterpolisti i kosarkasi imaju, a fudbaleri su pokazivali tek na momente - na primer Zvezda pocetkom devedesetih. Na zalost, sve sto je Krstajic do sada uradio je da unisti ono malo samopouzdanja i hemije koje je tim stekao u kvalifikacijama.

vericaNe

pre 6 godina

ali koliko negativnih komentara boze sacuvaj , pa i Simeone je iz kopacki uleteo u odelo pa sta mu fali ,koliko je Pep imao iskustva kad je preuzeo Barsu ? 
covek ako ima znanje iskustvo je manje bitno ,a vi ovde pljujete a da niste ni dali priliku Krstajicu da pokaze da li ima to znanje . 
kada treba da se kritikuje pljuje i pravi pametan ti ste prvi ,a kada treba nekome podrska tada vas nigfe nema .tako ste jedva cekali i da Djokovic padne da ga pljujete.
(trener, 20. april 2018 14:33)
АЛИ КРСТАЈИЋ НЕ ЗНА, ту је велика разлика

kike

pre 6 godina

Nevezano za smjenu, nisam neki optimista pred munijal ali ako je to, a jeste, onaj stariji gospodin sto je gost kada se igra liga sampiona, rijec je klasicnoj demagoskoj ublehi, koja je radila po Singapuru i sl zemljama.Ono mnogo prica, a nista ne kaze.Donosi Dobro se sjecam, dok je Muslin bio selektor, pricao je nebuloze kako nikad ni pod koju cijenu ne treba mjenjat sistem igre, ili "osnovni raspored",kako ga on naziva, jer su igraci na to navikli, automatizam se stvara i sl floskule.... cuvao stolicu covjek.Smjenise Slavoljuba, druga prica za neprepoznat..ko biva treba ekipu uigrat za par alternativnih sistema igre.Kazem, nisam neki optimista za muundijal ali Bobe Pavkovic je covjek zastrajelih shvatanja i ne treba previse zalit sto nije u strucnom stabu.Bitno mi je da ne dozivimo blamazu i da sto vise podmladimo ekipu(nadam se da je to razlog razmimoilazenja), jer treba misliti i na buducnost.

Liman

pre 6 godina

Bobe Pavkovic je fudbalski i generalno vrlo obrazovan covek, blage naravi. Mladen je licio na lafcinu srednje generacije, fudbalski kavaljer kojeg u Kikindi i Bosni, kao dva mesta gde ga poznaju i licno, ljudi vrlo cene i vole. Bas zbog Pavkovica smena Muslina mi nije bila potpuna katastrofa jer sam mislio da ga Krle zeli u svom okruzenju. Kad ne lezi vraze...

SrbEUin

pre 6 godina

Svakome ko makar letimično prati naš fudbal je jasno da u Rusiji ne možemo ostvariti neki značajan ezultat. Pod tim podrazumevam barem četvrtfinale. Svaki drugi plasman biće utopljen u sivilu istorije šampionata, pa stoga i ne treba ići na plasman, odnosno na neki ciljani rezultat. Ova ekipa nema kvaliteta za tako nešto.
Zato bi najbolje i najkorisnije bilo da se fokusiramo na dve bolje alternative:
1 - na IGRU a ne na rezultat. Možda bi nekom dobrom igrom ostavili utisak, pa bi se možda o tome pričalo sa simpatijama u svetu. Kao o BIH na prošlom prvenstvu. Za ovo teško da smo sposobni jer nemamo kreativne i kvalitetne igrače kao nekad (Piksi, Dejo, Peđa, Miha, Juga...)
2. - Da promovišemo mlade igače, i pravimo novi kvalitetniji tim za budućnost. Mislim da je to najbolja opcija, jer su mlade rep već pokazale kvalitet i rezultate. Treba ih ispoštovati da bismo sutra dobili pravi tim. Nešto slično kao što su uradile Belgija i Švajcarska.
Svako polovično rešenje (na pr. kombinacija mladosti i iskustva) ili uzaludna igra na 0:0 i sl. radi golog prolaza u drugi krug, biće samo traćenje vremena i propuštanje prilike da se krene na bolje.

Милан

pre 6 godina

Умислио да је тренер а нити је нити ће икада бити.За разлику од њега Павковић има диплому и неко тренерко искуство самим тим и своје мишљење и концепцију игре иза које стоји а коју овај квази тренер не прихвата...

Vladimir

pre 6 godina

Ovaj je stvarno umislio da je selektor? Zao mi je sto cemo se svi kolektivno nervirati tokom SP i sto cemo se svi nadati necemu, a sasvim je jasno da nam sledi debakl gori od Nemacke 2006.

duledudule

pre 6 godina

Pavkovic kolegama o Krstajicu: Ne mogu da vjerujem sta radi i koliko ne zna. Ponjela ga malo trenerska stolica." Krstajic "Pakvovicu otkaz" . Sad vas pitam da ste na mjestu Krstajica sta bi ste vi uradili? Nije ovdje rijec samo o fudbalu vec ponosu i renomeu. To je ipak moje skromno misljenje.
(jasam, 20. april 2018 14:08)
Koji renome rodjace?Lik bio trener u radniku iz bjeljine...

kladzom do bola

pre 6 godina

promuslinovci samo rade i cekaju pogodan trenutak da opet preuzmu A reprezentaciju , a krstajic u panici se obracunava sa unutrasnjim neprijateljima ;)

Negativni

pre 6 godina

Iako smatram Krstajića trenerskim diletantom, ovo mu je dobar potez. "Čuveni" Bobe Pavković je stara škola preletača i demagoga još iz ex- YU filozofije fudbala. Pojma nema. I kao komentator za LŠ priča besmislice i nije u stanju ni jedan jedini rezultat ili način igre nekog tima da predvidi a kamoli da bude pomoćnik selektora.
Ono što je upadljivo, to su, izgleda, svadje unutar stručnog štaba, verovatno i prvog tima. Ništa novo. Nikada nismo umeli da se organizujemo u fudbalu ( čast Džaji i Cveletu '91.), zato su nam i rezultati ispodprosečni.

jovan

pre 6 godina

Slušao sam sada već bivšeg pomoćnika. Čovek je genijalac i veliki zaljubljenik u fudbal. Garantujem da je upravo on zadužen za igru reprezentacije, a ne Krstajić.
Voleo bih da obrazloži njegova smena.

Alex

pre 6 godina

A posle sramnog nastupa na SP 2018 ce smeniti Krstajica, navijaci ce biti razocarani, reprezentacija obrrukana, ko treba ce da zaradi na igracima i onda sve u krug...

Srdjan

pre 6 godina

Sve mirise na rezultatski debakl, svadje, napustanje ekipe i ostali uobicajeni folklor oko naseg tima... A mozda nas i krene pa napravimo nesto. Ako toga i bude, to ce biti cista sreca.

Jedva cekam SP

pre 6 godina

Bogami, samo nesto menja. Menja kapitene, menja pomocnike. Bojim se samo da jedino igru nece menjati. Na bolje, naravno, na gore je uvek moguce. Nisam bio ni protiv Krstajica ni za. Medjutim, ove silne promene me zabrinjavaju. Nemamo kontinuitet ni u cemu, a to uglavnom donose neuspehe... Nadam se da gresim u osecaju, cekamo Rusiju... Napred Srbija!

HanSolo

pre 6 godina

Već počele unutrašnje svađe po tradiciji kod nas.. Znaći čeka nas još jedan neki sram.. Ovakve stvari se nikad pojavljuju kod recimo Nemaca, skandinavaca itd.. I uvek solidni rezultati..

Momchillo neuki biznismen

pre 6 godina

Konacno docekasmo cvrstu ruku.Svako ko ne misli kao ja ne moze da bude u mojoj blizini.Definitivno treba postaviti za selektora nekog ministra iz Sns redova.Vulin,Vazduhoplov,Nikolicev sin,mozda Vesic i Mali u paru.Ili mozda pokusati sa Zoranom Mihajlovic koja zna znanje i predstavljala bi pravo osvezenje.

max

pre 6 godina

Ja ne znam kakav ce Krstajic biti selektor,pa ne bih da pricam unapred. Odlazak na prvenstvo je uspeh za nas. Ako prodjemo u drugi krug ostaviti selektora. Ako ne prodjemo,naci novog. Ali ocekujem da na prvenstvo vodi dosta mladih igraca,pre svih Rajkovica,Milenkovica,Sergeja,Gacinivica,Zivkovica i Jovica.

nogometom do fudbala

pre 6 godina

ok , ajmo onda mi da se bavimo taktikom za kostariku , kad vec krstaja ima pametnija posla . lele kako cemo puci na sp :(

faraon

pre 6 godina

@trener
Prvo,niko od njih nije postao selektor svoje zemlje i to da sansu dobije na samom takmicenju bez da se kali kroz kvalifikacije,ipak reprezentacija je svetinja,daleko visi nivo odgovornosti od klubova.Drugo on je postavljen zato sto ce sa razliku od Muslina biti poslusan i pozivati one igrace koje mu Kokeza sugerise,zar to treba da podrzavamo(nazalost mnogi podrzavaju ocigledno SNS botovi)Trece,ko pljuje Djokovica,za njegov pad krive brata,zenu,gurua,britance,Vatikan,ponajmanje njega koji je jedini odgovoran za svoju karijeru.

Trollston

pre 6 godina

Na stranu ove promene u strucnom stabu, ali meni Krstajic uopste ne deluje kao neki ozbiljan trener. Postao je selektor jer je u dobrim odnosima sa vrhom FSS, nema ni jednu referencu u trenerskom poslu, i odmah selektor reprezentacije na SP. Nadam se da gresim, ali sve ovo mi mirise na jos jedno lagodno ispadanje u prvoj fazi. Malo kome se svidjao stil igre pod Muslinom, ali je bio prilagodjen onome sto imamo. Po kvalitetu igraca, od 32 ekipe koje ucestvuju mi smo sigurno u poslednjih 10, a ocekivanja su nam kao da smo u prvih 10. Sve u svemu, prolazak grupe bi bio vanserijski uspeh, ali sve mi se cini da se brzo vracamo kuci, uz jedno ponizenje protiv Brazila...

Dejo

pre 6 godina

Pa ovaj strucni stab nema iskustva da vodi ekipu iz nase prve lige,a ne reprezentaciju na svetskom prvenstvu...Nemaju nikakav kredibilitet.

Realno

pre 6 godina

Sta ovi rade pa ovo je cirkus 😂 Pri tom ne mislim da to Krstajic radi nego da se samo potpisuju njegovim imenom...ali ovo je cirkus kolorado...ne znam ko uopste ima stomak i zivaca da prati domaci fudbal i reprezentaciju

Rajko007

pre 6 godina

Bas me interesuje kakav je komentar gos'n Pakovica, al bolje da se saceka s tim nakon SP. Ipak smo na velikoj smotri svakih 8 god, za afere ima vremena i kasnije.

Pišel Mlatini

pre 6 godina

Ali ubedljivo najbolja logika komentatora: Krstajić vodi menadžerske igrače, reprezentacija će da se obruka a ti igrači će da se prodaju dobro.

Da, da, obično ti koji budu za nakantavanje dobro nabiju sebi cenu.
Evo Dudić postao legenda Barselone a Nenad Đorđević Reala posle onog debakla od Argentine

Нишлија

pre 6 godina

Јел оно Раставац у стручном штабу? Ако јесте, онда честитам генерале, заслужио си.

tako je to bilo

pre 6 godina

krstajic : protiv kostarike sa dva napadaca
pavkovic : ili sa tri ili ja odoh
krstajic : idi


ps . ako krene sa dva napadaca , skidam se go i u bazen na slaviji skacem (u fontanu )

m1k3

pre 6 godina

@trener
Al', vidis, Krstajic nije "iz kopacki" uleteo u selektorsko mesto, nego je probau u Radniku, pa odatle najuren.
Znaci, treba biti objektivan i reci, nije mu ovo prvi trenerski posao, al', opet, nije bas da se proslavio, pa mu to bila pozivnica za selektorsko mesto.
Sto otvara mogucnost da se pitamo kako je zapravo zavrsio (ili bolje pitanje, zasto), tu gde je sada...

bocko

pre 6 godina

Stariji od 50 g.,kao ja,se mozda secaju Pavkovica kao igraca.U Vojvodini je nagovestavao veliki talenat.Kasnije ga je izgleda pojeo taj melahonlicni ,ravnicarski mentalitet.Mislim da bi bilo bolje da je ostao uz orlove.

Pera

pre 6 godina

Kada bi Boži Dunsteru koji je bio selektor u Montevideu 193o. rekli da je dunster svi bi se nasmejali.

A kada se za neke danasnje kaze da su dunsteri svi se dobro zamisle.

boban,nis

pre 6 godina

Od svih na slici najvise vredi Rastavac.Ljudi kad bi samo znali koliko ga Nislije vole.Retko kog Nislije toliko zavole a da nije po rodjenju Nislija,covek je iz Vrsca sa Novosadskom adresom.Dok je on bio trener prosek bio 5 do 8 hiljada,Meraklije ga podrzavale,ma jednostavno gospodin covek.