Fudbal 90

Subota, 14.04.2018.

20:45

Đukić: Poklonili smo pobedu Zvezdi...

Miroslav Đukić, trener Partizana, rekao je da je njegova ekipa poklonila pobedu Crvenoj zvezdi, u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Ðukiæ: Poklonili smo pobedu Zvezdi... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

SimkeS

pre 6 godina

Đuka, umesto da bude +3 sad je +9.
Šta si planirao sa takvom igrom? Da sačuvaš i uvećaš prednost Zvezde na tabeli? Partizanovac sam od rođenja ali od Petržalke pa naovamo pokušavate da mi ogadite voljeni klub mućkama i igrom.

@#ГИХТ

pre 6 godina

Да....Да...Ви сте тако дарежљиви на поклонома?Дали сте гол као и обичнo у 97' из пенала.Мислиш овај судија је каснио са пеналом,а морао би да вам досуди ТРИ пенала.

4k4.Dex

pre 6 godina

Najjace je kad bude 2:0 ili 3:0 u prvom pol. i jos ekipa promasi sansi i sansi a ovi daju izjave tipa mi smo bili bolji u drugom a oni u prvom poluvremenu...

asa

pre 6 godina

E moj Djukicu, pa ti toliko nemas pojma o fudbalu da je tuzno gledati Partizan pod tvojim vodjstvom. Imas druze Djukicu dobre igrace ali i da ti daju Mesija licno, ti bi to upropastio. Putuj brate u suncanu Valensiju i igraj tenis i nemoj se javljati ako boga znas.

line

pre 6 godina

armin derlek sve osim talenata mlad jeste njegovi godisnjaci nad zapadu razbijaju u fudbalu znaju sta je fudbal ovaj kao da ga je nego pogurao da igra fudbal

krik naglas

pre 6 godina

pa lepo sam vam napisao davno jos da od njega nema nista navijaci pamte utakmicu protiv zrinskog ili sirokog brjega neznam tacno i to je to ali se nesecaju valjadolida valensije gde je oteran kao los covek i trener pa da nepisem o reprezentaciji i naravno dodje u partizan da resetuje trenersku karjeru ali neide tako da djukicu ili otvori kafic ili postani menadjer samo nemoj da budes trener od tog posla se leba neces najesti mislim moze ali samo javor borac bezanija i takvi klubovi nesto vrhunsko tesko bogami

mare

pre 6 godina

hahahahaaaa ovaj covek je fenomen....on nijednu jedinu tekmu nije izgubio vec ih je poklanjao ili su mu otete....covek nema veze sa realnoscu ali ima dobar ugovor....

asdf

pre 6 godina

U 3 derbija ove godine, u prvom Partizan nije nijednom sutnuo na gol. U drugom su sutnuli jednom iz penala, a u ovom dva puta, jednom iz slobodnog udarca i opet penala, koji se inace nikad ne sude Partizanu u derbijima kako oni kazu. Znaci na 3 utakmice, 3 suta iz 2 penala i jednog slobodnog udarca. Nijedan sut iz igre. I bili ste losiji samo 10 minuta u 3 derbija?! Pametnom dovoljno. A redakciju molim da nas ne smaraju sa stikliranjem auta i saobracajnih znakova.
(Pedja, 14. april 2018 23:22)

A prava statistika kaze sledece...

155. 4 suta, 0 u okvir, 0 golova
156. 8 suteva, 2 u ovkir, 1 gol
157. 8 suteva, 5 u okvir, 1 gol
Dakle, 20 suteva, 7 u okvir i 2 gola
Ako vec iznosis statistiku o sutevima, iznesi onako kako jeste.

Pedja

pre 6 godina

U 3 derbija ove godine, u prvom Partizan nije nijednom sutnuo na gol. U drugom su sutnuli jednom iz penala, a u ovom dva puta, jednom iz slobodnog udarca i opet penala, koji se inace nikad ne sude Partizanu u derbijima kako oni kazu. Znaci na 3 utakmice, 3 suta iz 2 penala i jednog slobodnog udarca. Nijedan sut iz igre. I bili ste losiji samo 10 minuta u 3 derbija?! Pametnom dovoljno. A redakciju molim da nas ne smaraju sa stikliranjem auta i saobracajnih znakova.

Bojke

pre 6 godina

Ne bih komentarisao samu izjavu, njen sadrzaj, irelavantno. Ovo sto sam rekao temeljim na postavi koju je izveo danas, i taktici koju je postavio. Smijesno. Djerlek? Miletic stoper? Zdjelar? Suma na klupi? Tosic na klupi? Mitrovic na klupi? Ja kao navijac Zvezde da sam, birao postavu pred derbi ne bih je vise "nagrdio" nego sto je on. Drugo, Milojevic mu odrzao cas fudbalske taktike i strategije. Presingom ga udavio, razmontirao. Sa ovom postavom nije imao ni snagu, ni brzinu, ni prodornost, a kreacija je bila danas misaona imenica. 80 minuta Partizan nije uspio povezati tri pasa, bukvalno...Ne bih ulazio u samu psihologiju, pedagogiju, koja je u vrhunskom fudbalu jako bitna, ali i na tom planu mangup sa zemljanog puta iz Stitara, ocigledno ne blista. Za svojih 35 godina i 25, pracenja fudbala, naseg, nisam vidjeo da neko izgleda ovako uzasno u jednom poluvremenu kao Partizan u prvom. Ovo se jedino moze porediti sa Zvezdom u kojoj su igrali nesretni Slavoljub Djordjevic, Tutoric, Guma Bogdanovic....kad ih je Kleo maltretirao kao djecu. Oni su imali slicno poluvrijeme na jednom derbiju, koji se evo trudim zaboraviti vec 10 godina. Svaki dalji komentar, suvisan je.

cole

pre 6 godina

au djuka. nema veze sto navijam za zvezdu, cenio sam te kao trenera koji drzi do sebe, koji nece dozvoliti da bilo sta narusi dostojanstvo nekada dobrog halfa, sada u najavi solidnog trenera. ali ti ode u aut skroz. poceo si nekakvim prostackim izjavama jos dok ste igrali ligu evrope, pomislih omaklo ti se. nastavio si nekakvim fantaziranjem o tome da vodis najbolji klub u zemlji, da igrate najlepsi fudbal a da ce rezultati doci, a i laiku je bilo jasno da do bodova dolazite svakako samo ne dobrom igrom. i veceras ovakva izjava posle ciste srece sto vec posle prvih 45 minuta niste gubili sa bar 4 gola razlike. pa jesmo li gledali istu utakmicu, djuka??!? igrali ste onako i onoliko koliko vam je zvezda dozvolila. a ti pominjes da ste bili slabiji samo u tih 10 minuta, a da ste ostatak utakmice parirali zvezdi. auh, zemljace...

srdjan

pre 6 godina

Ti si im DJukicu poklonio i pobedu i titulu,pocinjes sa DJerlekom i Markovicem a na klupi imas Tosica,Sumu i Mitrovica sve po naredjenju urave dosli menadzeri da ih gledaju a Sabacki klimolavac postupio po naredjenju.

Vetar u ledja...

pre 6 godina

E moj Djukicu u 3 derbija ste 5 puta presli centar i dali 2 gola iz 2 penala... Imali ste srece i to mnogo... Budi smeker i priznaj...

Srbija do Tokija

pre 6 godina

Djukicu tvoje izjave su na nivou predskolca.Prvo ne cestita se pobeda zvezdi nego se svoji igraci pohvale ili pokude.Jer nadji bar ijednu izjavu zvezdinog trenera da je cestitao pobedu partizanu.Ali to je manje bitno.Bitno je da ti das ostavku jer si najlosiji trener u istoriji partizana u svim segmentima.Ti u ovako znacajnoj utakmici uvstis u tim tamo nekog Djevreka (Djerleka) koji pojma nema o fudbalu.A tvoja pojacanja su najveci promasaji u srpskom fudbalu.A tek igra bez srca bez svega onoga sto je krasilo generacije nasih fudbalera.Djukicu ako imas bar malo savesti ujutru ostavku na stolu.

turista

pre 6 godina

Aj polako zavrsi sezonu i idi na suncanje u Valensiju. Realno mnogo skrsenih para i mnogo promasaja.
od 4 pojacanja koja si trazio u polusezoni ne igra ti niko.

SEXaS

pre 6 godina

nemaš ti veze đukiću. kad tebi igraju janković, miletići i ozegovic od starta, ne znam čemu se nadaš.
čestitam zvezdi titulu.

denis

pre 6 godina

bravo za djukica ... svaka cast
bravo milojevicu
bravo zvezdo
bravo partizan
vi ste ponos srbije
samo da svake godine igrate ovaj fudbal
bili smo na dno

respekt jedni prema drugima
ove godine zvezda, sledece nema veze
samo da uvek bude evropa
i zvezda i partizan imaju vec dosta nacionalnih titula

Đorđe

pre 6 godina

Poklonili smo mi titulu Zvezdi onog momenta kada si ti postavljen za trenera.
Očajna i bezidejna igra tokom cele sezone. A najtužnije je da kako god igramo, ne postoji reakcija trenera. Milojević je Murinjo za Đukića i apsolutno zaslužena titula Zvezde. U 3 derbija nismo stvorili šansu.

General D V

pre 6 godina

ja kao grobar mogu da kazem da je zvezda zasluzeno dobila a misljenja sam da si upravo ti najodgovorniji jer si drzao pre svega tosica na klupi a i suma je morao da igra. cestitam zvezdi titulu a nama ostaje da se nadamo da djukic odlazi i da ce se vratiti nikolic

Dare

pre 6 godina

Niste vi imali ni jednu ozbiljnu sansu, na kraju dobiste poklonjen penal, i jedino ste tako mogli da date gol.Zvezda cas je zgazila, ne znam ni sam sto vam nisu dali 4 komada u prvom poluvremenu

karlito

pre 6 godina

Uvek ista prica ljudi sa JNA
Partizan kad pobedi to je zato sto su ozbiljno dobar klub,a kada izgube to je zato sto su neozbiljno pristupili,protivnik imao srece,sudija krao itd...boze sacuvaj da je rekao - zvezda za klasu bolja,svaka cast bolji ste ove sezone... Uvek ce te biti mali ,komsije !

nesa80

pre 6 godina

ti si im licno poklonio pobedu igraju ti djevrek,srpski serhio ramos markovic,miletic frizurica,zdjelar...ja ovako nestrucnjak vidim da su trebali igrati ostojic,jeftovic,suma.tosic..jesu to nikakvi igraci ali trenutno najaci sastav koji bi se nesto koprcao i izmuvao remi..idi iz partizana jer se tvoja mlitavost prenela i na ekipu,..koji si ti strucnjak kad drzis svaku utakmicu jankovica,meni i drugima iskida zivce ti mu tapses.pod ruku zajedno napolje iz partizana...koji si trener kad vec kod 2-0 u prvom poluvremenu nevadis igrace...svaka tebi cast,skidam ti kapu koji trener i ko te jos uvek drzi

Misin

pre 6 godina

Ako se ovako bori ekipa za Titulu,onda nemam reči osim bruka i sramota.Niste postojali na terenu,bezvoljni,bezidejni, ma bez one stvari.Večeras je bilo teško biti Partizanovac.

Partizanovac

pre 6 godina

Kako ga nije sramota da jos uvek vodi Partizan.Nula od trenera mada trenutno u ovom timu najmanje 8fudbalera ne zaskuzuju da igraju ni za Teleoptik,a muva bez glave(Jankovic)najgori fudbaler koji je ikada igrao za Partizan.Do kraja prvenstva,posto je titula izgubljena forsirati mlade fudbalere a najuriti Vulicevica,Miletice.Jankovica,'Zdjelara vratiti Olimpijakosu,Tavambu,Ozegovica i po mogucnosti najuriti Djukica u paketu sa Ilijevim.

Aca iz Šabca

pre 6 godina

ekipa ti je užas. Odbrana pogotovo. Onaj neuhranjeni Djerlek nikakav nije. Šta ga kališ u Aprilu mesecu kad moraš da pobediš?

Turbo

pre 6 godina

Ako nekome nije jasno sta vecina navijaca misli o strucnosti ovog stratega,onda je ovaj danasnji derbi sve ogolio do koske!
Covek apsolutno nema nikakvu ideju niti zna bilo sta da prenese igracima!O motivaciji da i ne pricamo,jednostavno ovakav mentalitet ne pobedjuje u sportu...
Veliki promasaj uprave!!!

zex

pre 6 godina

Jeste, realno trebalo je da bude 4-0na poluvremenu.Nerazumem zasto su igraci Zvezde propustili priliku da vas rasture na komade.Zasluzena pobeda Zvezde.

Peđa

pre 6 godina

E, jos jednom si dokazao da ne samo da nisi neki strucnjak, nego si i los covek, sto si potkrepio tako neodmerenom i nerealnom izjavom. Vi ste nekome nesto poklonili? Sramota. Kao navijac Zvezde, nisam tamo na glavnoj vesti nista komentarisao, ali ovde hocu dobronamerno da kazem da Partizan mora sto pre da se resi one dve ogromne prevare od igraca Sume i Zdjelara, pa onda i nedefinisane pojave Ozegovica i, naravno, ovog kvazitrenera.

Cubaka

pre 6 godina

Cuj, on je poklonio, niste prisli golu dok vam grobar iz Cokota nije poceo namestati slobodnjake oko sesnaesterca i naravno kao i obicno produzetak od 8 minuta i naravno penal u 97-om. Samo kada si ti nama Djuka ostao do derbija, da su te smenili bilo bi "cupavo".

IvanM

pre 6 godina

Е баш вам tenk ju.

Какав поклон нисте знали лево где је. Надам се да нећете назад бусом, јер ћете се гарант изгубити.

detektiv kokni kol

pre 6 godina

Takoe Đuka, 2 smešna gola, neki udarci, posed lopte. Miloje je bunker trener, ovo je sve slučajno i poklonjeno. Najbolji si trener lige, regiona, samo ti ostani!1

Carrera

pre 6 godina

Da li je moglo nesto gore da snadje Partizan od Djukica , Vucelica i Ilijeva. Nisu bile greske Djukic nego neznanje igraca koje ti uporno guras u prvi tim.

Ivan

pre 6 godina

Drugi gol na neki nacin jeste bio poklon, prvi nije, ali je proistekao iz presinga zvezde, tako da je preterivanje reci da je to bila neka poklon pobeda zvezdi. Treba sportski podneti poraz, a ne pricati ovakve stvari

e moj ti

pre 6 godina

Ti si im evgenije poklonio pobedu. Izveo si alibi tim sa klincima u najvaznijoj utakmici. A sto se tice taktike Milojevic ti je odrzao predavanje o tome kao i prosli put samo sto smo tada imali mnogo vise srece. Imamo bar duplo bolji tim od komsinice a mogli smo i petardu da primimo.

DarioHubner

pre 6 godina

Zvezda je ove sezone za klasu bolja od vas, tako da svi pritisci pre ove utakmice, price o namestanju nisu tacne... Utakmica je sve pokazala...

Nemanja

pre 6 godina

Danas smo ocajni bili ,ali treba cestitati danas boljem. Partizan pune 2 godine igra svaki derbi pod moranjem da dobije, jednostavno ovo je moramo jednom da se desi. Cestitam Zvezdi titulu , a mom Partizanu puno srece sledece godine.

Djenka

pre 6 godina

Jeste stvarno. Tako sto niste pre Tosicevih slobodnjaka sutnuli na gol. Inace odlicna odluka da pocnes sa Djerlekom a ne Bambijem. Potpuno zasluzeno jer smo u sva tri derbija bili bolji. Uzalud pokusaj istog pritiska kao prosle godine, jednostavno smo bolji. Srecna titula braco.

zex

pre 6 godina

Jeste, realno trebalo je da bude 4-0na poluvremenu.Nerazumem zasto su igraci Zvezde propustili priliku da vas rasture na komade.Zasluzena pobeda Zvezde.

detektiv kokni kol

pre 6 godina

Takoe Đuka, 2 smešna gola, neki udarci, posed lopte. Miloje je bunker trener, ovo je sve slučajno i poklonjeno. Najbolji si trener lige, regiona, samo ti ostani!1

DarioHubner

pre 6 godina

Zvezda je ove sezone za klasu bolja od vas, tako da svi pritisci pre ove utakmice, price o namestanju nisu tacne... Utakmica je sve pokazala...

Vetar u ledja...

pre 6 godina

E moj Djukicu u 3 derbija ste 5 puta presli centar i dali 2 gola iz 2 penala... Imali ste srece i to mnogo... Budi smeker i priznaj...

Pedja

pre 6 godina

U 3 derbija ove godine, u prvom Partizan nije nijednom sutnuo na gol. U drugom su sutnuli jednom iz penala, a u ovom dva puta, jednom iz slobodnog udarca i opet penala, koji se inace nikad ne sude Partizanu u derbijima kako oni kazu. Znaci na 3 utakmice, 3 suta iz 2 penala i jednog slobodnog udarca. Nijedan sut iz igre. I bili ste losiji samo 10 minuta u 3 derbija?! Pametnom dovoljno. A redakciju molim da nas ne smaraju sa stikliranjem auta i saobracajnih znakova.

cole

pre 6 godina

au djuka. nema veze sto navijam za zvezdu, cenio sam te kao trenera koji drzi do sebe, koji nece dozvoliti da bilo sta narusi dostojanstvo nekada dobrog halfa, sada u najavi solidnog trenera. ali ti ode u aut skroz. poceo si nekakvim prostackim izjavama jos dok ste igrali ligu evrope, pomislih omaklo ti se. nastavio si nekakvim fantaziranjem o tome da vodis najbolji klub u zemlji, da igrate najlepsi fudbal a da ce rezultati doci, a i laiku je bilo jasno da do bodova dolazite svakako samo ne dobrom igrom. i veceras ovakva izjava posle ciste srece sto vec posle prvih 45 minuta niste gubili sa bar 4 gola razlike. pa jesmo li gledali istu utakmicu, djuka??!? igrali ste onako i onoliko koliko vam je zvezda dozvolila. a ti pominjes da ste bili slabiji samo u tih 10 minuta, a da ste ostatak utakmice parirali zvezdi. auh, zemljace...

IvanM

pre 6 godina

Е баш вам tenk ju.

Какав поклон нисте знали лево где је. Надам се да нећете назад бусом, јер ћете се гарант изгубити.

Ivan

pre 6 godina

Drugi gol na neki nacin jeste bio poklon, prvi nije, ali je proistekao iz presinga zvezde, tako da je preterivanje reci da je to bila neka poklon pobeda zvezdi. Treba sportski podneti poraz, a ne pricati ovakve stvari

Aca iz Šabca

pre 6 godina

ekipa ti je užas. Odbrana pogotovo. Onaj neuhranjeni Djerlek nikakav nije. Šta ga kališ u Aprilu mesecu kad moraš da pobediš?

Dare

pre 6 godina

Niste vi imali ni jednu ozbiljnu sansu, na kraju dobiste poklonjen penal, i jedino ste tako mogli da date gol.Zvezda cas je zgazila, ne znam ni sam sto vam nisu dali 4 komada u prvom poluvremenu

Đorđe

pre 6 godina

Poklonili smo mi titulu Zvezdi onog momenta kada si ti postavljen za trenera.
Očajna i bezidejna igra tokom cele sezone. A najtužnije je da kako god igramo, ne postoji reakcija trenera. Milojević je Murinjo za Đukića i apsolutno zaslužena titula Zvezde. U 3 derbija nismo stvorili šansu.

Misin

pre 6 godina

Ako se ovako bori ekipa za Titulu,onda nemam reči osim bruka i sramota.Niste postojali na terenu,bezvoljni,bezidejni, ma bez one stvari.Večeras je bilo teško biti Partizanovac.

Turbo

pre 6 godina

Ako nekome nije jasno sta vecina navijaca misli o strucnosti ovog stratega,onda je ovaj danasnji derbi sve ogolio do koske!
Covek apsolutno nema nikakvu ideju niti zna bilo sta da prenese igracima!O motivaciji da i ne pricamo,jednostavno ovakav mentalitet ne pobedjuje u sportu...
Veliki promasaj uprave!!!

srdjan

pre 6 godina

Ti si im DJukicu poklonio i pobedu i titulu,pocinjes sa DJerlekom i Markovicem a na klupi imas Tosica,Sumu i Mitrovica sve po naredjenju urave dosli menadzeri da ih gledaju a Sabacki klimolavac postupio po naredjenju.

General D V

pre 6 godina

ja kao grobar mogu da kazem da je zvezda zasluzeno dobila a misljenja sam da si upravo ti najodgovorniji jer si drzao pre svega tosica na klupi a i suma je morao da igra. cestitam zvezdi titulu a nama ostaje da se nadamo da djukic odlazi i da ce se vratiti nikolic

Cubaka

pre 6 godina

Cuj, on je poklonio, niste prisli golu dok vam grobar iz Cokota nije poceo namestati slobodnjake oko sesnaesterca i naravno kao i obicno produzetak od 8 minuta i naravno penal u 97-om. Samo kada si ti nama Djuka ostao do derbija, da su te smenili bilo bi "cupavo".

turista

pre 6 godina

Aj polako zavrsi sezonu i idi na suncanje u Valensiju. Realno mnogo skrsenih para i mnogo promasaja.
od 4 pojacanja koja si trazio u polusezoni ne igra ti niko.

karlito

pre 6 godina

Uvek ista prica ljudi sa JNA
Partizan kad pobedi to je zato sto su ozbiljno dobar klub,a kada izgube to je zato sto su neozbiljno pristupili,protivnik imao srece,sudija krao itd...boze sacuvaj da je rekao - zvezda za klasu bolja,svaka cast bolji ste ove sezone... Uvek ce te biti mali ,komsije !

Partizanovac

pre 6 godina

Kako ga nije sramota da jos uvek vodi Partizan.Nula od trenera mada trenutno u ovom timu najmanje 8fudbalera ne zaskuzuju da igraju ni za Teleoptik,a muva bez glave(Jankovic)najgori fudbaler koji je ikada igrao za Partizan.Do kraja prvenstva,posto je titula izgubljena forsirati mlade fudbalere a najuriti Vulicevica,Miletice.Jankovica,'Zdjelara vratiti Olimpijakosu,Tavambu,Ozegovica i po mogucnosti najuriti Djukica u paketu sa Ilijevim.

Carrera

pre 6 godina

Da li je moglo nesto gore da snadje Partizan od Djukica , Vucelica i Ilijeva. Nisu bile greske Djukic nego neznanje igraca koje ti uporno guras u prvi tim.

Bojke

pre 6 godina

Ne bih komentarisao samu izjavu, njen sadrzaj, irelavantno. Ovo sto sam rekao temeljim na postavi koju je izveo danas, i taktici koju je postavio. Smijesno. Djerlek? Miletic stoper? Zdjelar? Suma na klupi? Tosic na klupi? Mitrovic na klupi? Ja kao navijac Zvezde da sam, birao postavu pred derbi ne bih je vise "nagrdio" nego sto je on. Drugo, Milojevic mu odrzao cas fudbalske taktike i strategije. Presingom ga udavio, razmontirao. Sa ovom postavom nije imao ni snagu, ni brzinu, ni prodornost, a kreacija je bila danas misaona imenica. 80 minuta Partizan nije uspio povezati tri pasa, bukvalno...Ne bih ulazio u samu psihologiju, pedagogiju, koja je u vrhunskom fudbalu jako bitna, ali i na tom planu mangup sa zemljanog puta iz Stitara, ocigledno ne blista. Za svojih 35 godina i 25, pracenja fudbala, naseg, nisam vidjeo da neko izgleda ovako uzasno u jednom poluvremenu kao Partizan u prvom. Ovo se jedino moze porediti sa Zvezdom u kojoj su igrali nesretni Slavoljub Djordjevic, Tutoric, Guma Bogdanovic....kad ih je Kleo maltretirao kao djecu. Oni su imali slicno poluvrijeme na jednom derbiju, koji se evo trudim zaboraviti vec 10 godina. Svaki dalji komentar, suvisan je.

SEXaS

pre 6 godina

nemaš ti veze đukiću. kad tebi igraju janković, miletići i ozegovic od starta, ne znam čemu se nadaš.
čestitam zvezdi titulu.

Peđa

pre 6 godina

E, jos jednom si dokazao da ne samo da nisi neki strucnjak, nego si i los covek, sto si potkrepio tako neodmerenom i nerealnom izjavom. Vi ste nekome nesto poklonili? Sramota. Kao navijac Zvezde, nisam tamo na glavnoj vesti nista komentarisao, ali ovde hocu dobronamerno da kazem da Partizan mora sto pre da se resi one dve ogromne prevare od igraca Sume i Zdjelara, pa onda i nedefinisane pojave Ozegovica i, naravno, ovog kvazitrenera.

Djenka

pre 6 godina

Jeste stvarno. Tako sto niste pre Tosicevih slobodnjaka sutnuli na gol. Inace odlicna odluka da pocnes sa Djerlekom a ne Bambijem. Potpuno zasluzeno jer smo u sva tri derbija bili bolji. Uzalud pokusaj istog pritiska kao prosle godine, jednostavno smo bolji. Srecna titula braco.

Srbija do Tokija

pre 6 godina

Djukicu tvoje izjave su na nivou predskolca.Prvo ne cestita se pobeda zvezdi nego se svoji igraci pohvale ili pokude.Jer nadji bar ijednu izjavu zvezdinog trenera da je cestitao pobedu partizanu.Ali to je manje bitno.Bitno je da ti das ostavku jer si najlosiji trener u istoriji partizana u svim segmentima.Ti u ovako znacajnoj utakmici uvstis u tim tamo nekog Djevreka (Djerleka) koji pojma nema o fudbalu.A tvoja pojacanja su najveci promasaji u srpskom fudbalu.A tek igra bez srca bez svega onoga sto je krasilo generacije nasih fudbalera.Djukicu ako imas bar malo savesti ujutru ostavku na stolu.

nesa80

pre 6 godina

ti si im licno poklonio pobedu igraju ti djevrek,srpski serhio ramos markovic,miletic frizurica,zdjelar...ja ovako nestrucnjak vidim da su trebali igrati ostojic,jeftovic,suma.tosic..jesu to nikakvi igraci ali trenutno najaci sastav koji bi se nesto koprcao i izmuvao remi..idi iz partizana jer se tvoja mlitavost prenela i na ekipu,..koji si ti strucnjak kad drzis svaku utakmicu jankovica,meni i drugima iskida zivce ti mu tapses.pod ruku zajedno napolje iz partizana...koji si trener kad vec kod 2-0 u prvom poluvremenu nevadis igrace...svaka tebi cast,skidam ti kapu koji trener i ko te jos uvek drzi

e moj ti

pre 6 godina

Ti si im evgenije poklonio pobedu. Izveo si alibi tim sa klincima u najvaznijoj utakmici. A sto se tice taktike Milojevic ti je odrzao predavanje o tome kao i prosli put samo sto smo tada imali mnogo vise srece. Imamo bar duplo bolji tim od komsinice a mogli smo i petardu da primimo.

Nemanja

pre 6 godina

Danas smo ocajni bili ,ali treba cestitati danas boljem. Partizan pune 2 godine igra svaki derbi pod moranjem da dobije, jednostavno ovo je moramo jednom da se desi. Cestitam Zvezdi titulu , a mom Partizanu puno srece sledece godine.

4k4.Dex

pre 6 godina

Najjace je kad bude 2:0 ili 3:0 u prvom pol. i jos ekipa promasi sansi i sansi a ovi daju izjave tipa mi smo bili bolji u drugom a oni u prvom poluvremenu...

mare

pre 6 godina

hahahahaaaa ovaj covek je fenomen....on nijednu jedinu tekmu nije izgubio vec ih je poklanjao ili su mu otete....covek nema veze sa realnoscu ali ima dobar ugovor....

asa

pre 6 godina

E moj Djukicu, pa ti toliko nemas pojma o fudbalu da je tuzno gledati Partizan pod tvojim vodjstvom. Imas druze Djukicu dobre igrace ali i da ti daju Mesija licno, ti bi to upropastio. Putuj brate u suncanu Valensiju i igraj tenis i nemoj se javljati ako boga znas.

asdf

pre 6 godina

U 3 derbija ove godine, u prvom Partizan nije nijednom sutnuo na gol. U drugom su sutnuli jednom iz penala, a u ovom dva puta, jednom iz slobodnog udarca i opet penala, koji se inace nikad ne sude Partizanu u derbijima kako oni kazu. Znaci na 3 utakmice, 3 suta iz 2 penala i jednog slobodnog udarca. Nijedan sut iz igre. I bili ste losiji samo 10 minuta u 3 derbija?! Pametnom dovoljno. A redakciju molim da nas ne smaraju sa stikliranjem auta i saobracajnih znakova.
(Pedja, 14. april 2018 23:22)

A prava statistika kaze sledece...

155. 4 suta, 0 u okvir, 0 golova
156. 8 suteva, 2 u ovkir, 1 gol
157. 8 suteva, 5 u okvir, 1 gol
Dakle, 20 suteva, 7 u okvir i 2 gola
Ako vec iznosis statistiku o sutevima, iznesi onako kako jeste.

denis

pre 6 godina

bravo za djukica ... svaka cast
bravo milojevicu
bravo zvezdo
bravo partizan
vi ste ponos srbije
samo da svake godine igrate ovaj fudbal
bili smo na dno

respekt jedni prema drugima
ove godine zvezda, sledece nema veze
samo da uvek bude evropa
i zvezda i partizan imaju vec dosta nacionalnih titula

krik naglas

pre 6 godina

pa lepo sam vam napisao davno jos da od njega nema nista navijaci pamte utakmicu protiv zrinskog ili sirokog brjega neznam tacno i to je to ali se nesecaju valjadolida valensije gde je oteran kao los covek i trener pa da nepisem o reprezentaciji i naravno dodje u partizan da resetuje trenersku karjeru ali neide tako da djukicu ili otvori kafic ili postani menadjer samo nemoj da budes trener od tog posla se leba neces najesti mislim moze ali samo javor borac bezanija i takvi klubovi nesto vrhunsko tesko bogami

line

pre 6 godina

armin derlek sve osim talenata mlad jeste njegovi godisnjaci nad zapadu razbijaju u fudbalu znaju sta je fudbal ovaj kao da ga je nego pogurao da igra fudbal

SimkeS

pre 6 godina

Đuka, umesto da bude +3 sad je +9.
Šta si planirao sa takvom igrom? Da sačuvaš i uvećaš prednost Zvezde na tabeli? Partizanovac sam od rođenja ali od Petržalke pa naovamo pokušavate da mi ogadite voljeni klub mućkama i igrom.

@#ГИХТ

pre 6 godina

Да....Да...Ви сте тако дарежљиви на поклонома?Дали сте гол као и обичнo у 97' из пенала.Мислиш овај судија је каснио са пеналом,а морао би да вам досуди ТРИ пенала.

denis

pre 6 godina

bravo za djukica ... svaka cast
bravo milojevicu
bravo zvezdo
bravo partizan
vi ste ponos srbije
samo da svake godine igrate ovaj fudbal
bili smo na dno

respekt jedni prema drugima
ove godine zvezda, sledece nema veze
samo da uvek bude evropa
i zvezda i partizan imaju vec dosta nacionalnih titula

Cubaka

pre 6 godina

Cuj, on je poklonio, niste prisli golu dok vam grobar iz Cokota nije poceo namestati slobodnjake oko sesnaesterca i naravno kao i obicno produzetak od 8 minuta i naravno penal u 97-om. Samo kada si ti nama Djuka ostao do derbija, da su te smenili bilo bi "cupavo".

Srbija do Tokija

pre 6 godina

Djukicu tvoje izjave su na nivou predskolca.Prvo ne cestita se pobeda zvezdi nego se svoji igraci pohvale ili pokude.Jer nadji bar ijednu izjavu zvezdinog trenera da je cestitao pobedu partizanu.Ali to je manje bitno.Bitno je da ti das ostavku jer si najlosiji trener u istoriji partizana u svim segmentima.Ti u ovako znacajnoj utakmici uvstis u tim tamo nekog Djevreka (Djerleka) koji pojma nema o fudbalu.A tvoja pojacanja su najveci promasaji u srpskom fudbalu.A tek igra bez srca bez svega onoga sto je krasilo generacije nasih fudbalera.Djukicu ako imas bar malo savesti ujutru ostavku na stolu.

Pedja

pre 6 godina

U 3 derbija ove godine, u prvom Partizan nije nijednom sutnuo na gol. U drugom su sutnuli jednom iz penala, a u ovom dva puta, jednom iz slobodnog udarca i opet penala, koji se inace nikad ne sude Partizanu u derbijima kako oni kazu. Znaci na 3 utakmice, 3 suta iz 2 penala i jednog slobodnog udarca. Nijedan sut iz igre. I bili ste losiji samo 10 minuta u 3 derbija?! Pametnom dovoljno. A redakciju molim da nas ne smaraju sa stikliranjem auta i saobracajnih znakova.

karlito

pre 6 godina

Uvek ista prica ljudi sa JNA
Partizan kad pobedi to je zato sto su ozbiljno dobar klub,a kada izgube to je zato sto su neozbiljno pristupili,protivnik imao srece,sudija krao itd...boze sacuvaj da je rekao - zvezda za klasu bolja,svaka cast bolji ste ove sezone... Uvek ce te biti mali ,komsije !

e moj ti

pre 6 godina

Ti si im evgenije poklonio pobedu. Izveo si alibi tim sa klincima u najvaznijoj utakmici. A sto se tice taktike Milojevic ti je odrzao predavanje o tome kao i prosli put samo sto smo tada imali mnogo vise srece. Imamo bar duplo bolji tim od komsinice a mogli smo i petardu da primimo.

Dare

pre 6 godina

Niste vi imali ni jednu ozbiljnu sansu, na kraju dobiste poklonjen penal, i jedino ste tako mogli da date gol.Zvezda cas je zgazila, ne znam ni sam sto vam nisu dali 4 komada u prvom poluvremenu

zex

pre 6 godina

Jeste, realno trebalo je da bude 4-0na poluvremenu.Nerazumem zasto su igraci Zvezde propustili priliku da vas rasture na komade.Zasluzena pobeda Zvezde.

DarioHubner

pre 6 godina

Zvezda je ove sezone za klasu bolja od vas, tako da svi pritisci pre ove utakmice, price o namestanju nisu tacne... Utakmica je sve pokazala...

Nemanja

pre 6 godina

Danas smo ocajni bili ,ali treba cestitati danas boljem. Partizan pune 2 godine igra svaki derbi pod moranjem da dobije, jednostavno ovo je moramo jednom da se desi. Cestitam Zvezdi titulu , a mom Partizanu puno srece sledece godine.

Partizanovac

pre 6 godina

Kako ga nije sramota da jos uvek vodi Partizan.Nula od trenera mada trenutno u ovom timu najmanje 8fudbalera ne zaskuzuju da igraju ni za Teleoptik,a muva bez glave(Jankovic)najgori fudbaler koji je ikada igrao za Partizan.Do kraja prvenstva,posto je titula izgubljena forsirati mlade fudbalere a najuriti Vulicevica,Miletice.Jankovica,'Zdjelara vratiti Olimpijakosu,Tavambu,Ozegovica i po mogucnosti najuriti Djukica u paketu sa Ilijevim.

General D V

pre 6 godina

ja kao grobar mogu da kazem da je zvezda zasluzeno dobila a misljenja sam da si upravo ti najodgovorniji jer si drzao pre svega tosica na klupi a i suma je morao da igra. cestitam zvezdi titulu a nama ostaje da se nadamo da djukic odlazi i da ce se vratiti nikolic

srdjan

pre 6 godina

Ti si im DJukicu poklonio i pobedu i titulu,pocinjes sa DJerlekom i Markovicem a na klupi imas Tosica,Sumu i Mitrovica sve po naredjenju urave dosli menadzeri da ih gledaju a Sabacki klimolavac postupio po naredjenju.

Bojke

pre 6 godina

Ne bih komentarisao samu izjavu, njen sadrzaj, irelavantno. Ovo sto sam rekao temeljim na postavi koju je izveo danas, i taktici koju je postavio. Smijesno. Djerlek? Miletic stoper? Zdjelar? Suma na klupi? Tosic na klupi? Mitrovic na klupi? Ja kao navijac Zvezde da sam, birao postavu pred derbi ne bih je vise "nagrdio" nego sto je on. Drugo, Milojevic mu odrzao cas fudbalske taktike i strategije. Presingom ga udavio, razmontirao. Sa ovom postavom nije imao ni snagu, ni brzinu, ni prodornost, a kreacija je bila danas misaona imenica. 80 minuta Partizan nije uspio povezati tri pasa, bukvalno...Ne bih ulazio u samu psihologiju, pedagogiju, koja je u vrhunskom fudbalu jako bitna, ali i na tom planu mangup sa zemljanog puta iz Stitara, ocigledno ne blista. Za svojih 35 godina i 25, pracenja fudbala, naseg, nisam vidjeo da neko izgleda ovako uzasno u jednom poluvremenu kao Partizan u prvom. Ovo se jedino moze porediti sa Zvezdom u kojoj su igrali nesretni Slavoljub Djordjevic, Tutoric, Guma Bogdanovic....kad ih je Kleo maltretirao kao djecu. Oni su imali slicno poluvrijeme na jednom derbiju, koji se evo trudim zaboraviti vec 10 godina. Svaki dalji komentar, suvisan je.

nesa80

pre 6 godina

ti si im licno poklonio pobedu igraju ti djevrek,srpski serhio ramos markovic,miletic frizurica,zdjelar...ja ovako nestrucnjak vidim da su trebali igrati ostojic,jeftovic,suma.tosic..jesu to nikakvi igraci ali trenutno najaci sastav koji bi se nesto koprcao i izmuvao remi..idi iz partizana jer se tvoja mlitavost prenela i na ekipu,..koji si ti strucnjak kad drzis svaku utakmicu jankovica,meni i drugima iskida zivce ti mu tapses.pod ruku zajedno napolje iz partizana...koji si trener kad vec kod 2-0 u prvom poluvremenu nevadis igrace...svaka tebi cast,skidam ti kapu koji trener i ko te jos uvek drzi

Vetar u ledja...

pre 6 godina

E moj Djukicu u 3 derbija ste 5 puta presli centar i dali 2 gola iz 2 penala... Imali ste srece i to mnogo... Budi smeker i priznaj...

asdf

pre 6 godina

U 3 derbija ove godine, u prvom Partizan nije nijednom sutnuo na gol. U drugom su sutnuli jednom iz penala, a u ovom dva puta, jednom iz slobodnog udarca i opet penala, koji se inace nikad ne sude Partizanu u derbijima kako oni kazu. Znaci na 3 utakmice, 3 suta iz 2 penala i jednog slobodnog udarca. Nijedan sut iz igre. I bili ste losiji samo 10 minuta u 3 derbija?! Pametnom dovoljno. A redakciju molim da nas ne smaraju sa stikliranjem auta i saobracajnih znakova.
(Pedja, 14. april 2018 23:22)

A prava statistika kaze sledece...

155. 4 suta, 0 u okvir, 0 golova
156. 8 suteva, 2 u ovkir, 1 gol
157. 8 suteva, 5 u okvir, 1 gol
Dakle, 20 suteva, 7 u okvir i 2 gola
Ako vec iznosis statistiku o sutevima, iznesi onako kako jeste.

detektiv kokni kol

pre 6 godina

Takoe Đuka, 2 smešna gola, neki udarci, posed lopte. Miloje je bunker trener, ovo je sve slučajno i poklonjeno. Najbolji si trener lige, regiona, samo ti ostani!1

IvanM

pre 6 godina

Е баш вам tenk ju.

Какав поклон нисте знали лево где је. Надам се да нећете назад бусом, јер ћете се гарант изгубити.

Peđa

pre 6 godina

E, jos jednom si dokazao da ne samo da nisi neki strucnjak, nego si i los covek, sto si potkrepio tako neodmerenom i nerealnom izjavom. Vi ste nekome nesto poklonili? Sramota. Kao navijac Zvezde, nisam tamo na glavnoj vesti nista komentarisao, ali ovde hocu dobronamerno da kazem da Partizan mora sto pre da se resi one dve ogromne prevare od igraca Sume i Zdjelara, pa onda i nedefinisane pojave Ozegovica i, naravno, ovog kvazitrenera.

turista

pre 6 godina

Aj polako zavrsi sezonu i idi na suncanje u Valensiju. Realno mnogo skrsenih para i mnogo promasaja.
od 4 pojacanja koja si trazio u polusezoni ne igra ti niko.

cole

pre 6 godina

au djuka. nema veze sto navijam za zvezdu, cenio sam te kao trenera koji drzi do sebe, koji nece dozvoliti da bilo sta narusi dostojanstvo nekada dobrog halfa, sada u najavi solidnog trenera. ali ti ode u aut skroz. poceo si nekakvim prostackim izjavama jos dok ste igrali ligu evrope, pomislih omaklo ti se. nastavio si nekakvim fantaziranjem o tome da vodis najbolji klub u zemlji, da igrate najlepsi fudbal a da ce rezultati doci, a i laiku je bilo jasno da do bodova dolazite svakako samo ne dobrom igrom. i veceras ovakva izjava posle ciste srece sto vec posle prvih 45 minuta niste gubili sa bar 4 gola razlike. pa jesmo li gledali istu utakmicu, djuka??!? igrali ste onako i onoliko koliko vam je zvezda dozvolila. a ti pominjes da ste bili slabiji samo u tih 10 minuta, a da ste ostatak utakmice parirali zvezdi. auh, zemljace...

Đorđe

pre 6 godina

Poklonili smo mi titulu Zvezdi onog momenta kada si ti postavljen za trenera.
Očajna i bezidejna igra tokom cele sezone. A najtužnije je da kako god igramo, ne postoji reakcija trenera. Milojević je Murinjo za Đukića i apsolutno zaslužena titula Zvezde. U 3 derbija nismo stvorili šansu.

Ivan

pre 6 godina

Drugi gol na neki nacin jeste bio poklon, prvi nije, ali je proistekao iz presinga zvezde, tako da je preterivanje reci da je to bila neka poklon pobeda zvezdi. Treba sportski podneti poraz, a ne pricati ovakve stvari

Djenka

pre 6 godina

Jeste stvarno. Tako sto niste pre Tosicevih slobodnjaka sutnuli na gol. Inace odlicna odluka da pocnes sa Djerlekom a ne Bambijem. Potpuno zasluzeno jer smo u sva tri derbija bili bolji. Uzalud pokusaj istog pritiska kao prosle godine, jednostavno smo bolji. Srecna titula braco.

SEXaS

pre 6 godina

nemaš ti veze đukiću. kad tebi igraju janković, miletići i ozegovic od starta, ne znam čemu se nadaš.
čestitam zvezdi titulu.

Turbo

pre 6 godina

Ako nekome nije jasno sta vecina navijaca misli o strucnosti ovog stratega,onda je ovaj danasnji derbi sve ogolio do koske!
Covek apsolutno nema nikakvu ideju niti zna bilo sta da prenese igracima!O motivaciji da i ne pricamo,jednostavno ovakav mentalitet ne pobedjuje u sportu...
Veliki promasaj uprave!!!

krik naglas

pre 6 godina

pa lepo sam vam napisao davno jos da od njega nema nista navijaci pamte utakmicu protiv zrinskog ili sirokog brjega neznam tacno i to je to ali se nesecaju valjadolida valensije gde je oteran kao los covek i trener pa da nepisem o reprezentaciji i naravno dodje u partizan da resetuje trenersku karjeru ali neide tako da djukicu ili otvori kafic ili postani menadjer samo nemoj da budes trener od tog posla se leba neces najesti mislim moze ali samo javor borac bezanija i takvi klubovi nesto vrhunsko tesko bogami

line

pre 6 godina

armin derlek sve osim talenata mlad jeste njegovi godisnjaci nad zapadu razbijaju u fudbalu znaju sta je fudbal ovaj kao da ga je nego pogurao da igra fudbal

Carrera

pre 6 godina

Da li je moglo nesto gore da snadje Partizan od Djukica , Vucelica i Ilijeva. Nisu bile greske Djukic nego neznanje igraca koje ti uporno guras u prvi tim.

Misin

pre 6 godina

Ako se ovako bori ekipa za Titulu,onda nemam reči osim bruka i sramota.Niste postojali na terenu,bezvoljni,bezidejni, ma bez one stvari.Večeras je bilo teško biti Partizanovac.

Aca iz Šabca

pre 6 godina

ekipa ti je užas. Odbrana pogotovo. Onaj neuhranjeni Djerlek nikakav nije. Šta ga kališ u Aprilu mesecu kad moraš da pobediš?

mare

pre 6 godina

hahahahaaaa ovaj covek je fenomen....on nijednu jedinu tekmu nije izgubio vec ih je poklanjao ili su mu otete....covek nema veze sa realnoscu ali ima dobar ugovor....

asa

pre 6 godina

E moj Djukicu, pa ti toliko nemas pojma o fudbalu da je tuzno gledati Partizan pod tvojim vodjstvom. Imas druze Djukicu dobre igrace ali i da ti daju Mesija licno, ti bi to upropastio. Putuj brate u suncanu Valensiju i igraj tenis i nemoj se javljati ako boga znas.

4k4.Dex

pre 6 godina

Najjace je kad bude 2:0 ili 3:0 u prvom pol. i jos ekipa promasi sansi i sansi a ovi daju izjave tipa mi smo bili bolji u drugom a oni u prvom poluvremenu...

@#ГИХТ

pre 6 godina

Да....Да...Ви сте тако дарежљиви на поклонома?Дали сте гол као и обичнo у 97' из пенала.Мислиш овај судија је каснио са пеналом,а морао би да вам досуди ТРИ пенала.

SimkeS

pre 6 godina

Đuka, umesto da bude +3 sad je +9.
Šta si planirao sa takvom igrom? Da sačuvaš i uvećaš prednost Zvezde na tabeli? Partizanovac sam od rođenja ali od Petržalke pa naovamo pokušavate da mi ogadite voljeni klub mućkama i igrom.