Košarka 51

Utorak, 10.04.2018.

20:33

Alimpijević: Hoćemo da se vratimo u ovu halu

Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde, rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Budućnost u drugom meču finalne serije ABA lige.

Alimpijeviæ: Hoæemo da se vratimo u ovu halu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Milos

pre 6 godina

vidim sve, za Jankovica gresis nenormalno. Jankovic ima neverovatne fizicke predizpozicije. Jankovic skace i u odbrani i u napadu. Jankovic ima sut. Jankovic nema jos uvek inteligeniciju i iskustvo za faulove i ledjnu tehniku( ima je Jovanovic, a nemam pojma zasto ne igra) Jankovic ce sledece sezone biti lider Zvezde.

Dragan BL

pre 6 godina

Hoće ili neće da igraju Lazić, Antić, Bjelica i Feldin?
Ako neće sklanjaj ih iz ekipe, iz aviona se vide njihove početničke greške...kao da to namerno rade.

sasa.r

pre 6 godina

Naravno da će se sve završiti u Podgorici.Zar iko misli da će Budućnost sa svojih 5500 navijača, sa sudijama koji će biti 100 posto uz nju kao za Zvezdu sinoć,ispustiti ovu šansu.To samo neznalice , koje veze nemaju o košarci misle.Shvatate li vi da se Omiću nećesvirati svaki kontakt kao u Beogradu, da ćemo ga tući i to bez sankcija...sve kao i vi u Beogradu.Zvezda da pobjedi u Podgorici, to je najbolji vic koji sam čuo.Nemate dva krštena igrača, Ročesti i to je to.Sve drugo bez konstantne forme, samo silujete loptu, nemate nijednu izrađenu akciju.Pregaziće vas , ali baš pregaziti a ne dobiti, Budućnost sa preko 10 razlike obije utakmice.

Džoni

pre 6 godina

Ja se iskreno nadam da ne možemo ponoviti ovako loše partije i iako i Budućnost može bolje smatram da će sada oni biti pod velikim pritiskom prvu tamo i da nam je tu šansa da odigramo dobar meč a ako bi to dobili onda i drugi meč bi mogao lako da ode na našu stranu? Cedevita je njih nadigrala prvu u Podgorici i čudo kako su to dobili a i u trećoj je Cedevita kontrolisala meč 3/4 tako da i njima taj domaći teren stvara određeni pritisak!

..Zvezda..

pre 6 godina

Opet ce biti opravdanje za poraz. Pa zar strucnjac neces da ih pobedis 2x u gostima i tamo zavrsis posao??? Kakav je ovo car.

Dušan

pre 6 godina

Čoveče nemaš akciju krštenu, ej bre imaš onakvog šutera Dobrića, pa pravi akciju za njega... Sva sreća pa si uvideo da treba da se spušta za Omića, vidiš i sam ili je koš ili faul, dominantan je! Feldin ima neke baš glupe poteze,mnogo slobode ima! Ako nas krene šut u Pg, dobijamo jednu, mnogo očekujem od Dobrića i Davidovca tamo!

buldog

pre 6 godina

Ne brini, završiće se tamo. Inače, ne znam odakle vam ovakav optimizam, jer prikazana igra vam ne daje za pravo na to, a Zvezda već duže vreme ne izlazi iz krize i ne vidim način na koji bi se to za par dana promenilo. Budućnost je loše odigrala ovu utakmicu, ali je uradila ono zbog čega je došla, a to je jedna pobeda.
(ja, 10. april 2018 23:04)

a ti ako vec pratis Buducnost znao bi da su sve i veceras pobijedili opet bi im bile male sanse da osvoje... Imala je Buducnost prije neku godinu protivn Cedevite 2:0 pa su pukli sa 3:2 ... Isto tako je Buducnost znala da bude ubjedljivo prva u ABA ligi, a da ni ne udju u finale... A ti si nasao da pricas odakle navijacima redovnog Evroligasa koji je gazio Real, CSKA, Fener itd itd optimizam eej ? Salis li se !?

lets play

pre 6 godina

nemas pojma, i sta god da uradimo u finalu treba da odes!!!kriv si za ocajnu sezonu, za sramno izgubljen kup u nisu, bez ikakve prikazane igre na obe strane terena. kriv si jer ekipa ne igra odbranu vec 8 meseci, kriv si jer ekipa kako koji mesec prolazi igra sve ocajnije. kriv si jer cele sezone nema unutrasnje igre, kriv si za 15 poraza u el sa 25-30 raz, kriv si za odvratnu trci pucaj kosarku, kriv si jer si retko los i neskolovan trener koji je odstupio od svetog trojstva srpske kosarke skok u odbrani, tranzicija, org. napad 5 na 5. kriv si jer nema odbrane, bez koje nema kontre ni lakih poena.

vidim sve

pre 6 godina

'' Stručnjače, aj' ti sad brani ''!
Elem, sad ja malo da se pravim pametan. Igramo katastrofalno od početka sezone. Bolje ni ne može, jer nemamo igrački kadar. Sa ovom ekipom finale ABA lige maksimum! Cilj je da je osvojimo, teško, realno. Naš najbolji igrač je Pero Antić. A no Antić, no party!
Cele sezone se čeka Bjelica, Feldin, mestimičan, na kraju sezone katastrofalan. Ročesti limitiran, sa flasterom ne zna gde udara. Lesor od ovog bolje ne može. Lazić može da igra uz igrače, jer je čovek zadatka.
Dakle, naša igra se svela na Dobrića kao najmlađeg, Omića koji se vidi da želi, ali...čak su počele i akcije da se prave za njega i legendarnog Stefija Jankovića koji je zalutao u ovaj posao. Za sve ove prethodne može neko da mi zavori usta, ali za Jankovića nikako. Ovi prethodni znaju, ali greše, normalno, ovaj poslednji je antitalenat!
Igra nam je takva da nam je reket šupalj, a u napadu ne znamo samo da dodamo tačno, o idejama ne bih. Sdruge strane, što bi stručnjaci rekli, Budućnost jedna zrela, kompaktna, uigrana ekipa, koja kad želi da pobedi, malo zapne i to je to. Oni su nas pustili večeras. Oni se igraju s' nama.
I da zaključim, Budućnost se ne vraća u Beograd. Oni su dozirali sve, da pobede još dve kući i još uz plaćene ulaznice za dve pune dvorane...
Nisam stručnjak i više od svega bih voleo da grešim, jer volim Zvezdu.

ja

pre 6 godina

Zavrsavaj tamo bre!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fancy, 10. april 2018 21:14)

Ne brini, završiće se tamo. Inače, ne znam odakle vam ovakav optimizam, jer prikazana igra vam ne daje za pravo na to, a Zvezda već duže vreme ne izlazi iz krize i ne vidim način na koji bi se to za par dana promenilo. Budućnost je loše odigrala ovu utakmicu, ali je uradila ono zbog čega je došla, a to je jedna pobeda.

komentator

pre 6 godina

Da te ne učimo svi mi "tastatura selektori", ti si trener, ali nemoj pozicioni napad sa usporavanjem igre! Tako nam zaustave Ročestija i umrtve igru, sa malim brojem poena! Prodrmaj svoje savetnike na klupi, onog Ilića i Topića, moraju da budu aktivni! Ne mogu da verujem da zadnji napad ne igramo na šut u poslednje 2-3 sekunde, niko to da sugeriše igračima! Sutra ujutru, osim Ročestija, svi na slobodna bacanja dok im ruke ne utrnu!

Vukobratic

pre 6 godina

Dobio si utakmicu onog trenutka kad si izvadio Rocestija iz igre. On je sve samo nije plemejker. Organizacija nula, zato se i borimo ovako jer nemamo postenog pleja. Nijednu njegovu asistenciju nemam u secanju ove godine, zato cu Vilijamsove da pamtim celog zivota.

biće teško dole

pre 6 godina

Ukoliko igraci ne budu skinuli pritisak moranja u nastavku serije, ponovljace se ovakve utakmice nazalost. Tu je potreban jedan ozbiljan psiholog. Ne moze ekipa ovoliko lose da igra, nije ovo realno. Tim je bolji od toga. Dokaz da moze I mora puno bolje su neke utakmice u evroligi, u kojima je zvezda pobedjivala neuporedivo jace timove nego sto je buducnost.
(Ivan, 10. april 2018 21:22)

Nema tu psihologa, prirodno je da se svi plaše neuspeha, jer je ulog veliki. Nisu trebali dozvoliti da budu u ovakvom pritisku porazom sinoć u svojoj dvorani. Dole će biti mnogo teško, 8 na 5 konstantno i publika 9 igrač. Da smo otišli kako je trebalo sa dve pobede dole, serija bi bila gotova u trećoj utakmici. Ovako, ili je gotovo 13tog ili 15tog, ja se nadam 15tog

Đura

pre 6 godina

Ne bih da zvučim kao, što bi rekli mladi, dežurni hejter, ali da trener Zvezde unapred predaje utakmicu,pošto hoće da se vrati u "Pionir", to baš nije normalno. Večeras ništa mnogo bolje nego juče sem par stvari. Manje je igrao Bjelica, pogodili smo više bacanja i to je to. Nadam se da će se Alimpijeviću ispuniti želja, kad već misli da dole ne može da završi posao. Moja želja uz osvajanje ABA lige je da trener objasni, da li je moguće da Kešelj nije mogao da igra bar 5-10 minuta po utakmici. Ko je nekad gledao Marka, verujem da sumnja u to. A i nije baš da je za penziju, ima 29 godina. Sramotu kad je ubacio Jovanovića na deset sekundi pre kraja, ne bih komentarisao.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Realno je da se vrati serija u Pionir mada me ne bi čudilo ni ako tamo dobijemo obe. Prost razlog. Mi smo ove sezone dosta puta igrali po 4 utakmice za 6 dana, i to protiv najjačih timova Evrope, oni nisu. Jednu tamo može da dobije Budućnost ali obe baš baš teško...

Mailman

pre 6 godina

Ljudi morate biti realni i shvatiti da Zvezda igra bez dva bitna igraca u rotaciji - Dangubica i Antica. I pored toga Zvezda ima duzu klupu i veci fond igraca od Buducnosti, koja je veceras pokazala da ne moze da igra dva dana za redom. Takodje, sva igra im zavisi od Gordica, ako njega Zvezda zatvori pola posla je gotovo.
I pored ovog poraza u Beogradu jos uvek sve zavisi od Zvezde

Ivan

pre 6 godina

Ukoliko igraci ne budu skinuli pritisak moranja u nastavku serije, ponovljace se ovakve utakmice nazalost. Tu je potreban jedan ozbiljan psiholog. Ne moze ekipa ovoliko lose da igra, nije ovo realno. Tim je bolji od toga. Dokaz da moze I mora puno bolje su neke utakmice u evroligi, u kojima je zvezda pobedjivala neuporedivo jace timove nego sto je buducnost.

Gru

pre 6 godina

Mucno je gledati, kako ovaj trener uspeo da unazadi ovako dobar tim!
Mucenik, cak nema ni pobednicki mentalitet, pa sta onda da ocekuje od igraca?

Korosavendz

pre 6 godina

WTF Alimpijevicu? U zivotu nisam cuo da ovo neko izjavi, a da bar ne sadrzi ono "dacemo sve od sebe u svakoj utakmici", "da dobijemo BAR jednu" itd. Nego bas hocete da se vratite? Ako dobijete 3. prepusticete cetvrtu?

direwolf

pre 6 godina

Zvezda je realno iskusnija i naviknuta na slican tempo kada je tokom sezone sedmicno igrala dva puta Evroligu i Aba ligu. Ako kojim slucajem Zvezda dobije prvu utakmicu dobice i drugu i serija se zavrsava u Podgorici. Nije slucajno i da Buducnost dobije prvu sledecu ali nema kapacitet da dobije obe utakmice.

Neko

pre 6 godina

pravi trener ce reci, idemo da zavrsimo pricu u PG... Ali ne, on samo nazaduje... Oporavi Antica kako znas i umijes...Uvjezbaj malo ta bacanja

Viko

pre 6 godina

Mislim da trecu gubimo 90%, a onda ce u 4. ponovo biti pritisak na nama jer smo mi imali imperativ osvajanja trofeja i bili totalni favoriti.
Sa ovim trenerom bojim se za ishod.
57-43% sanse u korist Buducnosti.

lal

pre 6 godina

matori... to je izjava kada gubis 2:1... ako povedes 2:1 onda neces zeleti da se vracas u pionir...
cak i da igram protiv cska dve na strani, ne bih dao takvu izjavu... deluje kao da je upisan jedan poraz, a zelja je da ne budu oba...

Nek grmi jako Zvezda sampion

pre 6 godina

Alimpije nastavlja trofejni niz i posle Radonje.Crvena Zvezda ce osvojiti novi Aba trofej u velicanstvenoj atmosferi u krcatom pioniru

Govedarica

pre 6 godina

- Ekipa koja u svom sastavu ima bracu Sehovic, onakve strance (ocajnog Gibsona, i prosjecnog Lendrija).

- Ekipa koja je fizicki inferiorna protiv svake iole jace ekipe u reketu i skoku.

- Ekipa koja ima samo 3 krstena igraca koja bi mogla konkurisati za sastav Zvezde ( Gordic, Ivanovic i Dolmen ). Ostali nisu ni blizu Evrolige ili Zvezde po kvalitetu.

E sa takvom ekipom Dzikic igra ravnopravno u ovom finalu. Uspjeva sve mane da im sakrije a da maksimalno koristi njihove skromne kvalitete. Kako god da se zavrsi, njemu svaka cast !

FUN FACT: Iskusni suter Sehovic je juce prvi put pogodio trojku u nekom znacajnijem mecu. Ipak, danas je bio nesto slabiji.

Zasto nemas mozak

pre 6 godina

Dobricu kazi da se cuva faulova jer bez njega smo nista. Lazic i Davidovac su totalno van forme.
(Magico, 10. april 2018 20:41)

E, a šta da kaže Šestiću ?!

Magico

pre 6 godina

Alimpije, sad ti kazem opet, ti ne znas nista. Opet si igrao njihovu igru, pozicioni napad. Mora da se igra brzo to njima ne odgovara. Pik mora da se brani kao sto brani Omic u poslesnjoj cetvrtini. Bravo sto nisi forsirao Bjelicu kad vidis da nista ne donosi. Dobricu kazi da se cuva faulova jer bez njega smo nista. Lazic i Davidovac su totalno van forme.

lal

pre 6 godina

matori... to je izjava kada gubis 2:1... ako povedes 2:1 onda neces zeleti da se vracas u pionir...
cak i da igram protiv cska dve na strani, ne bih dao takvu izjavu... deluje kao da je upisan jedan poraz, a zelja je da ne budu oba...

Magico

pre 6 godina

Alimpije, sad ti kazem opet, ti ne znas nista. Opet si igrao njihovu igru, pozicioni napad. Mora da se igra brzo to njima ne odgovara. Pik mora da se brani kao sto brani Omic u poslesnjoj cetvrtini. Bravo sto nisi forsirao Bjelicu kad vidis da nista ne donosi. Dobricu kazi da se cuva faulova jer bez njega smo nista. Lazic i Davidovac su totalno van forme.

Đura

pre 6 godina

Ne bih da zvučim kao, što bi rekli mladi, dežurni hejter, ali da trener Zvezde unapred predaje utakmicu,pošto hoće da se vrati u "Pionir", to baš nije normalno. Večeras ništa mnogo bolje nego juče sem par stvari. Manje je igrao Bjelica, pogodili smo više bacanja i to je to. Nadam se da će se Alimpijeviću ispuniti želja, kad već misli da dole ne može da završi posao. Moja želja uz osvajanje ABA lige je da trener objasni, da li je moguće da Kešelj nije mogao da igra bar 5-10 minuta po utakmici. Ko je nekad gledao Marka, verujem da sumnja u to. A i nije baš da je za penziju, ima 29 godina. Sramotu kad je ubacio Jovanovića na deset sekundi pre kraja, ne bih komentarisao.

Govedarica

pre 6 godina

- Ekipa koja u svom sastavu ima bracu Sehovic, onakve strance (ocajnog Gibsona, i prosjecnog Lendrija).

- Ekipa koja je fizicki inferiorna protiv svake iole jace ekipe u reketu i skoku.

- Ekipa koja ima samo 3 krstena igraca koja bi mogla konkurisati za sastav Zvezde ( Gordic, Ivanovic i Dolmen ). Ostali nisu ni blizu Evrolige ili Zvezde po kvalitetu.

E sa takvom ekipom Dzikic igra ravnopravno u ovom finalu. Uspjeva sve mane da im sakrije a da maksimalno koristi njihove skromne kvalitete. Kako god da se zavrsi, njemu svaka cast !

FUN FACT: Iskusni suter Sehovic je juce prvi put pogodio trojku u nekom znacajnijem mecu. Ipak, danas je bio nesto slabiji.

Neko

pre 6 godina

pravi trener ce reci, idemo da zavrsimo pricu u PG... Ali ne, on samo nazaduje... Oporavi Antica kako znas i umijes...Uvjezbaj malo ta bacanja

Korosavendz

pre 6 godina

WTF Alimpijevicu? U zivotu nisam cuo da ovo neko izjavi, a da bar ne sadrzi ono "dacemo sve od sebe u svakoj utakmici", "da dobijemo BAR jednu" itd. Nego bas hocete da se vratite? Ako dobijete 3. prepusticete cetvrtu?

Mailman

pre 6 godina

Ljudi morate biti realni i shvatiti da Zvezda igra bez dva bitna igraca u rotaciji - Dangubica i Antica. I pored toga Zvezda ima duzu klupu i veci fond igraca od Buducnosti, koja je veceras pokazala da ne moze da igra dva dana za redom. Takodje, sva igra im zavisi od Gordica, ako njega Zvezda zatvori pola posla je gotovo.
I pored ovog poraza u Beogradu jos uvek sve zavisi od Zvezde

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Realno je da se vrati serija u Pionir mada me ne bi čudilo ni ako tamo dobijemo obe. Prost razlog. Mi smo ove sezone dosta puta igrali po 4 utakmice za 6 dana, i to protiv najjačih timova Evrope, oni nisu. Jednu tamo može da dobije Budućnost ali obe baš baš teško...

direwolf

pre 6 godina

Zvezda je realno iskusnija i naviknuta na slican tempo kada je tokom sezone sedmicno igrala dva puta Evroligu i Aba ligu. Ako kojim slucajem Zvezda dobije prvu utakmicu dobice i drugu i serija se zavrsava u Podgorici. Nije slucajno i da Buducnost dobije prvu sledecu ali nema kapacitet da dobije obe utakmice.

Nek grmi jako Zvezda sampion

pre 6 godina

Alimpije nastavlja trofejni niz i posle Radonje.Crvena Zvezda ce osvojiti novi Aba trofej u velicanstvenoj atmosferi u krcatom pioniru

Ivan

pre 6 godina

Ukoliko igraci ne budu skinuli pritisak moranja u nastavku serije, ponovljace se ovakve utakmice nazalost. Tu je potreban jedan ozbiljan psiholog. Ne moze ekipa ovoliko lose da igra, nije ovo realno. Tim je bolji od toga. Dokaz da moze I mora puno bolje su neke utakmice u evroligi, u kojima je zvezda pobedjivala neuporedivo jace timove nego sto je buducnost.

Gru

pre 6 godina

Mucno je gledati, kako ovaj trener uspeo da unazadi ovako dobar tim!
Mucenik, cak nema ni pobednicki mentalitet, pa sta onda da ocekuje od igraca?

biće teško dole

pre 6 godina

Ukoliko igraci ne budu skinuli pritisak moranja u nastavku serije, ponovljace se ovakve utakmice nazalost. Tu je potreban jedan ozbiljan psiholog. Ne moze ekipa ovoliko lose da igra, nije ovo realno. Tim je bolji od toga. Dokaz da moze I mora puno bolje su neke utakmice u evroligi, u kojima je zvezda pobedjivala neuporedivo jace timove nego sto je buducnost.
(Ivan, 10. april 2018 21:22)

Nema tu psihologa, prirodno je da se svi plaše neuspeha, jer je ulog veliki. Nisu trebali dozvoliti da budu u ovakvom pritisku porazom sinoć u svojoj dvorani. Dole će biti mnogo teško, 8 na 5 konstantno i publika 9 igrač. Da smo otišli kako je trebalo sa dve pobede dole, serija bi bila gotova u trećoj utakmici. Ovako, ili je gotovo 13tog ili 15tog, ja se nadam 15tog

komentator

pre 6 godina

Da te ne učimo svi mi "tastatura selektori", ti si trener, ali nemoj pozicioni napad sa usporavanjem igre! Tako nam zaustave Ročestija i umrtve igru, sa malim brojem poena! Prodrmaj svoje savetnike na klupi, onog Ilića i Topića, moraju da budu aktivni! Ne mogu da verujem da zadnji napad ne igramo na šut u poslednje 2-3 sekunde, niko to da sugeriše igračima! Sutra ujutru, osim Ročestija, svi na slobodna bacanja dok im ruke ne utrnu!

Zasto nemas mozak

pre 6 godina

Dobricu kazi da se cuva faulova jer bez njega smo nista. Lazic i Davidovac su totalno van forme.
(Magico, 10. april 2018 20:41)

E, a šta da kaže Šestiću ?!

Viko

pre 6 godina

Mislim da trecu gubimo 90%, a onda ce u 4. ponovo biti pritisak na nama jer smo mi imali imperativ osvajanja trofeja i bili totalni favoriti.
Sa ovim trenerom bojim se za ishod.
57-43% sanse u korist Buducnosti.

Vukobratic

pre 6 godina

Dobio si utakmicu onog trenutka kad si izvadio Rocestija iz igre. On je sve samo nije plemejker. Organizacija nula, zato se i borimo ovako jer nemamo postenog pleja. Nijednu njegovu asistenciju nemam u secanju ove godine, zato cu Vilijamsove da pamtim celog zivota.

ja

pre 6 godina

Zavrsavaj tamo bre!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fancy, 10. april 2018 21:14)

Ne brini, završiće se tamo. Inače, ne znam odakle vam ovakav optimizam, jer prikazana igra vam ne daje za pravo na to, a Zvezda već duže vreme ne izlazi iz krize i ne vidim način na koji bi se to za par dana promenilo. Budućnost je loše odigrala ovu utakmicu, ali je uradila ono zbog čega je došla, a to je jedna pobeda.

buldog

pre 6 godina

Ne brini, završiće se tamo. Inače, ne znam odakle vam ovakav optimizam, jer prikazana igra vam ne daje za pravo na to, a Zvezda već duže vreme ne izlazi iz krize i ne vidim način na koji bi se to za par dana promenilo. Budućnost je loše odigrala ovu utakmicu, ali je uradila ono zbog čega je došla, a to je jedna pobeda.
(ja, 10. april 2018 23:04)

a ti ako vec pratis Buducnost znao bi da su sve i veceras pobijedili opet bi im bile male sanse da osvoje... Imala je Buducnost prije neku godinu protivn Cedevite 2:0 pa su pukli sa 3:2 ... Isto tako je Buducnost znala da bude ubjedljivo prva u ABA ligi, a da ni ne udju u finale... A ti si nasao da pricas odakle navijacima redovnog Evroligasa koji je gazio Real, CSKA, Fener itd itd optimizam eej ? Salis li se !?

lets play

pre 6 godina

nemas pojma, i sta god da uradimo u finalu treba da odes!!!kriv si za ocajnu sezonu, za sramno izgubljen kup u nisu, bez ikakve prikazane igre na obe strane terena. kriv si jer ekipa ne igra odbranu vec 8 meseci, kriv si jer ekipa kako koji mesec prolazi igra sve ocajnije. kriv si jer cele sezone nema unutrasnje igre, kriv si za 15 poraza u el sa 25-30 raz, kriv si za odvratnu trci pucaj kosarku, kriv si jer si retko los i neskolovan trener koji je odstupio od svetog trojstva srpske kosarke skok u odbrani, tranzicija, org. napad 5 na 5. kriv si jer nema odbrane, bez koje nema kontre ni lakih poena.

Dušan

pre 6 godina

Čoveče nemaš akciju krštenu, ej bre imaš onakvog šutera Dobrića, pa pravi akciju za njega... Sva sreća pa si uvideo da treba da se spušta za Omića, vidiš i sam ili je koš ili faul, dominantan je! Feldin ima neke baš glupe poteze,mnogo slobode ima! Ako nas krene šut u Pg, dobijamo jednu, mnogo očekujem od Dobrića i Davidovca tamo!

..Zvezda..

pre 6 godina

Opet ce biti opravdanje za poraz. Pa zar strucnjac neces da ih pobedis 2x u gostima i tamo zavrsis posao??? Kakav je ovo car.

Džoni

pre 6 godina

Ja se iskreno nadam da ne možemo ponoviti ovako loše partije i iako i Budućnost može bolje smatram da će sada oni biti pod velikim pritiskom prvu tamo i da nam je tu šansa da odigramo dobar meč a ako bi to dobili onda i drugi meč bi mogao lako da ode na našu stranu? Cedevita je njih nadigrala prvu u Podgorici i čudo kako su to dobili a i u trećoj je Cedevita kontrolisala meč 3/4 tako da i njima taj domaći teren stvara određeni pritisak!

Milos

pre 6 godina

vidim sve, za Jankovica gresis nenormalno. Jankovic ima neverovatne fizicke predizpozicije. Jankovic skace i u odbrani i u napadu. Jankovic ima sut. Jankovic nema jos uvek inteligeniciju i iskustvo za faulove i ledjnu tehniku( ima je Jovanovic, a nemam pojma zasto ne igra) Jankovic ce sledece sezone biti lider Zvezde.

vidim sve

pre 6 godina

'' Stručnjače, aj' ti sad brani ''!
Elem, sad ja malo da se pravim pametan. Igramo katastrofalno od početka sezone. Bolje ni ne može, jer nemamo igrački kadar. Sa ovom ekipom finale ABA lige maksimum! Cilj je da je osvojimo, teško, realno. Naš najbolji igrač je Pero Antić. A no Antić, no party!
Cele sezone se čeka Bjelica, Feldin, mestimičan, na kraju sezone katastrofalan. Ročesti limitiran, sa flasterom ne zna gde udara. Lesor od ovog bolje ne može. Lazić može da igra uz igrače, jer je čovek zadatka.
Dakle, naša igra se svela na Dobrića kao najmlađeg, Omića koji se vidi da želi, ali...čak su počele i akcije da se prave za njega i legendarnog Stefija Jankovića koji je zalutao u ovaj posao. Za sve ove prethodne može neko da mi zavori usta, ali za Jankovića nikako. Ovi prethodni znaju, ali greše, normalno, ovaj poslednji je antitalenat!
Igra nam je takva da nam je reket šupalj, a u napadu ne znamo samo da dodamo tačno, o idejama ne bih. Sdruge strane, što bi stručnjaci rekli, Budućnost jedna zrela, kompaktna, uigrana ekipa, koja kad želi da pobedi, malo zapne i to je to. Oni su nas pustili večeras. Oni se igraju s' nama.
I da zaključim, Budućnost se ne vraća u Beograd. Oni su dozirali sve, da pobede još dve kući i još uz plaćene ulaznice za dve pune dvorane...
Nisam stručnjak i više od svega bih voleo da grešim, jer volim Zvezdu.

sasa.r

pre 6 godina

Naravno da će se sve završiti u Podgorici.Zar iko misli da će Budućnost sa svojih 5500 navijača, sa sudijama koji će biti 100 posto uz nju kao za Zvezdu sinoć,ispustiti ovu šansu.To samo neznalice , koje veze nemaju o košarci misle.Shvatate li vi da se Omiću nećesvirati svaki kontakt kao u Beogradu, da ćemo ga tući i to bez sankcija...sve kao i vi u Beogradu.Zvezda da pobjedi u Podgorici, to je najbolji vic koji sam čuo.Nemate dva krštena igrača, Ročesti i to je to.Sve drugo bez konstantne forme, samo silujete loptu, nemate nijednu izrađenu akciju.Pregaziće vas , ali baš pregaziti a ne dobiti, Budućnost sa preko 10 razlike obije utakmice.

Dragan BL

pre 6 godina

Hoće ili neće da igraju Lazić, Antić, Bjelica i Feldin?
Ako neće sklanjaj ih iz ekipe, iz aviona se vide njihove početničke greške...kao da to namerno rade.

Viko

pre 6 godina

Mislim da trecu gubimo 90%, a onda ce u 4. ponovo biti pritisak na nama jer smo mi imali imperativ osvajanja trofeja i bili totalni favoriti.
Sa ovim trenerom bojim se za ishod.
57-43% sanse u korist Buducnosti.

Gru

pre 6 godina

Mucno je gledati, kako ovaj trener uspeo da unazadi ovako dobar tim!
Mucenik, cak nema ni pobednicki mentalitet, pa sta onda da ocekuje od igraca?

Nek grmi jako Zvezda sampion

pre 6 godina

Alimpije nastavlja trofejni niz i posle Radonje.Crvena Zvezda ce osvojiti novi Aba trofej u velicanstvenoj atmosferi u krcatom pioniru

ja

pre 6 godina

Zavrsavaj tamo bre!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (fancy, 10. april 2018 21:14)

Ne brini, završiće se tamo. Inače, ne znam odakle vam ovakav optimizam, jer prikazana igra vam ne daje za pravo na to, a Zvezda već duže vreme ne izlazi iz krize i ne vidim način na koji bi se to za par dana promenilo. Budućnost je loše odigrala ovu utakmicu, ali je uradila ono zbog čega je došla, a to je jedna pobeda.

Govedarica

pre 6 godina

- Ekipa koja u svom sastavu ima bracu Sehovic, onakve strance (ocajnog Gibsona, i prosjecnog Lendrija).

- Ekipa koja je fizicki inferiorna protiv svake iole jace ekipe u reketu i skoku.

- Ekipa koja ima samo 3 krstena igraca koja bi mogla konkurisati za sastav Zvezde ( Gordic, Ivanovic i Dolmen ). Ostali nisu ni blizu Evrolige ili Zvezde po kvalitetu.

E sa takvom ekipom Dzikic igra ravnopravno u ovom finalu. Uspjeva sve mane da im sakrije a da maksimalno koristi njihove skromne kvalitete. Kako god da se zavrsi, njemu svaka cast !

FUN FACT: Iskusni suter Sehovic je juce prvi put pogodio trojku u nekom znacajnijem mecu. Ipak, danas je bio nesto slabiji.

Zasto nemas mozak

pre 6 godina

Dobricu kazi da se cuva faulova jer bez njega smo nista. Lazic i Davidovac su totalno van forme.
(Magico, 10. april 2018 20:41)

E, a šta da kaže Šestiću ?!

Vukobratic

pre 6 godina

Dobio si utakmicu onog trenutka kad si izvadio Rocestija iz igre. On je sve samo nije plemejker. Organizacija nula, zato se i borimo ovako jer nemamo postenog pleja. Nijednu njegovu asistenciju nemam u secanju ove godine, zato cu Vilijamsove da pamtim celog zivota.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Realno je da se vrati serija u Pionir mada me ne bi čudilo ni ako tamo dobijemo obe. Prost razlog. Mi smo ove sezone dosta puta igrali po 4 utakmice za 6 dana, i to protiv najjačih timova Evrope, oni nisu. Jednu tamo može da dobije Budućnost ali obe baš baš teško...

sasa.r

pre 6 godina

Naravno da će se sve završiti u Podgorici.Zar iko misli da će Budućnost sa svojih 5500 navijača, sa sudijama koji će biti 100 posto uz nju kao za Zvezdu sinoć,ispustiti ovu šansu.To samo neznalice , koje veze nemaju o košarci misle.Shvatate li vi da se Omiću nećesvirati svaki kontakt kao u Beogradu, da ćemo ga tući i to bez sankcija...sve kao i vi u Beogradu.Zvezda da pobjedi u Podgorici, to je najbolji vic koji sam čuo.Nemate dva krštena igrača, Ročesti i to je to.Sve drugo bez konstantne forme, samo silujete loptu, nemate nijednu izrađenu akciju.Pregaziće vas , ali baš pregaziti a ne dobiti, Budućnost sa preko 10 razlike obije utakmice.

Magico

pre 6 godina

Alimpije, sad ti kazem opet, ti ne znas nista. Opet si igrao njihovu igru, pozicioni napad. Mora da se igra brzo to njima ne odgovara. Pik mora da se brani kao sto brani Omic u poslesnjoj cetvrtini. Bravo sto nisi forsirao Bjelicu kad vidis da nista ne donosi. Dobricu kazi da se cuva faulova jer bez njega smo nista. Lazic i Davidovac su totalno van forme.

Mailman

pre 6 godina

Ljudi morate biti realni i shvatiti da Zvezda igra bez dva bitna igraca u rotaciji - Dangubica i Antica. I pored toga Zvezda ima duzu klupu i veci fond igraca od Buducnosti, koja je veceras pokazala da ne moze da igra dva dana za redom. Takodje, sva igra im zavisi od Gordica, ako njega Zvezda zatvori pola posla je gotovo.
I pored ovog poraza u Beogradu jos uvek sve zavisi od Zvezde

biće teško dole

pre 6 godina

Ukoliko igraci ne budu skinuli pritisak moranja u nastavku serije, ponovljace se ovakve utakmice nazalost. Tu je potreban jedan ozbiljan psiholog. Ne moze ekipa ovoliko lose da igra, nije ovo realno. Tim je bolji od toga. Dokaz da moze I mora puno bolje su neke utakmice u evroligi, u kojima je zvezda pobedjivala neuporedivo jace timove nego sto je buducnost.
(Ivan, 10. april 2018 21:22)

Nema tu psihologa, prirodno je da se svi plaše neuspeha, jer je ulog veliki. Nisu trebali dozvoliti da budu u ovakvom pritisku porazom sinoć u svojoj dvorani. Dole će biti mnogo teško, 8 na 5 konstantno i publika 9 igrač. Da smo otišli kako je trebalo sa dve pobede dole, serija bi bila gotova u trećoj utakmici. Ovako, ili je gotovo 13tog ili 15tog, ja se nadam 15tog

direwolf

pre 6 godina

Zvezda je realno iskusnija i naviknuta na slican tempo kada je tokom sezone sedmicno igrala dva puta Evroligu i Aba ligu. Ako kojim slucajem Zvezda dobije prvu utakmicu dobice i drugu i serija se zavrsava u Podgorici. Nije slucajno i da Buducnost dobije prvu sledecu ali nema kapacitet da dobije obe utakmice.

Đura

pre 6 godina

Ne bih da zvučim kao, što bi rekli mladi, dežurni hejter, ali da trener Zvezde unapred predaje utakmicu,pošto hoće da se vrati u "Pionir", to baš nije normalno. Večeras ništa mnogo bolje nego juče sem par stvari. Manje je igrao Bjelica, pogodili smo više bacanja i to je to. Nadam se da će se Alimpijeviću ispuniti želja, kad već misli da dole ne može da završi posao. Moja želja uz osvajanje ABA lige je da trener objasni, da li je moguće da Kešelj nije mogao da igra bar 5-10 minuta po utakmici. Ko je nekad gledao Marka, verujem da sumnja u to. A i nije baš da je za penziju, ima 29 godina. Sramotu kad je ubacio Jovanovića na deset sekundi pre kraja, ne bih komentarisao.

vidim sve

pre 6 godina

'' Stručnjače, aj' ti sad brani ''!
Elem, sad ja malo da se pravim pametan. Igramo katastrofalno od početka sezone. Bolje ni ne može, jer nemamo igrački kadar. Sa ovom ekipom finale ABA lige maksimum! Cilj je da je osvojimo, teško, realno. Naš najbolji igrač je Pero Antić. A no Antić, no party!
Cele sezone se čeka Bjelica, Feldin, mestimičan, na kraju sezone katastrofalan. Ročesti limitiran, sa flasterom ne zna gde udara. Lesor od ovog bolje ne može. Lazić može da igra uz igrače, jer je čovek zadatka.
Dakle, naša igra se svela na Dobrića kao najmlađeg, Omića koji se vidi da želi, ali...čak su počele i akcije da se prave za njega i legendarnog Stefija Jankovića koji je zalutao u ovaj posao. Za sve ove prethodne može neko da mi zavori usta, ali za Jankovića nikako. Ovi prethodni znaju, ali greše, normalno, ovaj poslednji je antitalenat!
Igra nam je takva da nam je reket šupalj, a u napadu ne znamo samo da dodamo tačno, o idejama ne bih. Sdruge strane, što bi stručnjaci rekli, Budućnost jedna zrela, kompaktna, uigrana ekipa, koja kad želi da pobedi, malo zapne i to je to. Oni su nas pustili večeras. Oni se igraju s' nama.
I da zaključim, Budućnost se ne vraća u Beograd. Oni su dozirali sve, da pobede još dve kući i još uz plaćene ulaznice za dve pune dvorane...
Nisam stručnjak i više od svega bih voleo da grešim, jer volim Zvezdu.

lal

pre 6 godina

matori... to je izjava kada gubis 2:1... ako povedes 2:1 onda neces zeleti da se vracas u pionir...
cak i da igram protiv cska dve na strani, ne bih dao takvu izjavu... deluje kao da je upisan jedan poraz, a zelja je da ne budu oba...

Korosavendz

pre 6 godina

WTF Alimpijevicu? U zivotu nisam cuo da ovo neko izjavi, a da bar ne sadrzi ono "dacemo sve od sebe u svakoj utakmici", "da dobijemo BAR jednu" itd. Nego bas hocete da se vratite? Ako dobijete 3. prepusticete cetvrtu?

Neko

pre 6 godina

pravi trener ce reci, idemo da zavrsimo pricu u PG... Ali ne, on samo nazaduje... Oporavi Antica kako znas i umijes...Uvjezbaj malo ta bacanja

komentator

pre 6 godina

Da te ne učimo svi mi "tastatura selektori", ti si trener, ali nemoj pozicioni napad sa usporavanjem igre! Tako nam zaustave Ročestija i umrtve igru, sa malim brojem poena! Prodrmaj svoje savetnike na klupi, onog Ilića i Topića, moraju da budu aktivni! Ne mogu da verujem da zadnji napad ne igramo na šut u poslednje 2-3 sekunde, niko to da sugeriše igračima! Sutra ujutru, osim Ročestija, svi na slobodna bacanja dok im ruke ne utrnu!

lets play

pre 6 godina

nemas pojma, i sta god da uradimo u finalu treba da odes!!!kriv si za ocajnu sezonu, za sramno izgubljen kup u nisu, bez ikakve prikazane igre na obe strane terena. kriv si jer ekipa ne igra odbranu vec 8 meseci, kriv si jer ekipa kako koji mesec prolazi igra sve ocajnije. kriv si jer cele sezone nema unutrasnje igre, kriv si za 15 poraza u el sa 25-30 raz, kriv si za odvratnu trci pucaj kosarku, kriv si jer si retko los i neskolovan trener koji je odstupio od svetog trojstva srpske kosarke skok u odbrani, tranzicija, org. napad 5 na 5. kriv si jer nema odbrane, bez koje nema kontre ni lakih poena.

Dušan

pre 6 godina

Čoveče nemaš akciju krštenu, ej bre imaš onakvog šutera Dobrića, pa pravi akciju za njega... Sva sreća pa si uvideo da treba da se spušta za Omića, vidiš i sam ili je koš ili faul, dominantan je! Feldin ima neke baš glupe poteze,mnogo slobode ima! Ako nas krene šut u Pg, dobijamo jednu, mnogo očekujem od Dobrića i Davidovca tamo!

buldog

pre 6 godina

Ne brini, završiće se tamo. Inače, ne znam odakle vam ovakav optimizam, jer prikazana igra vam ne daje za pravo na to, a Zvezda već duže vreme ne izlazi iz krize i ne vidim način na koji bi se to za par dana promenilo. Budućnost je loše odigrala ovu utakmicu, ali je uradila ono zbog čega je došla, a to je jedna pobeda.
(ja, 10. april 2018 23:04)

a ti ako vec pratis Buducnost znao bi da su sve i veceras pobijedili opet bi im bile male sanse da osvoje... Imala je Buducnost prije neku godinu protivn Cedevite 2:0 pa su pukli sa 3:2 ... Isto tako je Buducnost znala da bude ubjedljivo prva u ABA ligi, a da ni ne udju u finale... A ti si nasao da pricas odakle navijacima redovnog Evroligasa koji je gazio Real, CSKA, Fener itd itd optimizam eej ? Salis li se !?

Dragan BL

pre 6 godina

Hoće ili neće da igraju Lazić, Antić, Bjelica i Feldin?
Ako neće sklanjaj ih iz ekipe, iz aviona se vide njihove početničke greške...kao da to namerno rade.

Ivan

pre 6 godina

Ukoliko igraci ne budu skinuli pritisak moranja u nastavku serije, ponovljace se ovakve utakmice nazalost. Tu je potreban jedan ozbiljan psiholog. Ne moze ekipa ovoliko lose da igra, nije ovo realno. Tim je bolji od toga. Dokaz da moze I mora puno bolje su neke utakmice u evroligi, u kojima je zvezda pobedjivala neuporedivo jace timove nego sto je buducnost.

..Zvezda..

pre 6 godina

Opet ce biti opravdanje za poraz. Pa zar strucnjac neces da ih pobedis 2x u gostima i tamo zavrsis posao??? Kakav je ovo car.

Džoni

pre 6 godina

Ja se iskreno nadam da ne možemo ponoviti ovako loše partije i iako i Budućnost može bolje smatram da će sada oni biti pod velikim pritiskom prvu tamo i da nam je tu šansa da odigramo dobar meč a ako bi to dobili onda i drugi meč bi mogao lako da ode na našu stranu? Cedevita je njih nadigrala prvu u Podgorici i čudo kako su to dobili a i u trećoj je Cedevita kontrolisala meč 3/4 tako da i njima taj domaći teren stvara određeni pritisak!

Milos

pre 6 godina

vidim sve, za Jankovica gresis nenormalno. Jankovic ima neverovatne fizicke predizpozicije. Jankovic skace i u odbrani i u napadu. Jankovic ima sut. Jankovic nema jos uvek inteligeniciju i iskustvo za faulove i ledjnu tehniku( ima je Jovanovic, a nemam pojma zasto ne igra) Jankovic ce sledece sezone biti lider Zvezde.