Tenis 221

Nedelja, 08.04.2018.

18:45

VIDEO: Đoković trenira sa Vajdom u Marbelji

Novak Đoković se sprema u Marbelji za sezonu na šljaci, a kao podrška je u Španiju stigao i čovek koji ga je izveo na put najvećih uspeha - Marjan Vajda.

VIDEO: Ðokoviæ trenira sa Vajdom u Marbelji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

221 Komentari

Sortiraj po:

Labud

pre 6 godina

(Djido, 9. april 2018 19:20)

Ha ha ha, vidim da si se prepoznao i odmah se javio da mi skreneš pažnju na tu famoznu reč! Ipak ja to gledam sa vedrije strane i to sa one u kojoj si ti u kompletnom mom komentaru jedinu zamerku pronašao samo tu.....haha

Djido

pre 6 godina

Kad se samo setim ovih "stručnjaka" sa foruma koji su hvalili Nolove odluke posle odlaska Vajde i kompletnog tima, dolaskom Agasija i Štepaneka, govorili kako je to prava stvar za Nola haha, a sad eto ista pesma, da, to je pravi potez njihovog idolopoklonika!
(Labud, 8. april 2018 20:30)

Znaš li uopšte šta reč idolopoklonik znači? Razlikuješ li tu reč od reči idol? U odnosu idolopoklonstva ko je jedan, a ko je drugi?

Mile Jovic

pre 6 godina

Pa samo glupom coveku nije jasna prica o Djokovicu . On vise ne trenira niti se hrani kao vrhunski sportista . I zaista mu tenis vise nije najbitnija stvar u zivotu . Njegov stil igre je zahtevao spartanski pristup treningu i zivotu . Tako nastavlja Nadal , a Federer kao najveci talenat ikada , sve to moze sa mnogo manje napora .Mislim da je Noletov maksimalni domet ubuduce cetvrtfinale na Grand Slam-u i to ne za dugo .

Mile Jovic

pre 6 godina

Pa samo glupom coveku nije jasna prica o Djokovicu . On vise ne trenira niti se hrani kao vrhunski sportista . I zaista mu tenis vise nije najbitnija stvar u zivotu . Njegov stil igre je zahtevao spartanski pristup treningu i zivotu . Tako nastavlja Nadal , a Federer kao najveci talenat ikada , sve to moze sa mnogo manje napora .Mislim da je Noletov maksimalni domet ubuduce cetvrtfinale na Grand Slam-u i to ne za dugo .

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

E još počni da jedeš meso I šutni onog, ko ti je oprao mozak i evo ti recept za ponovni uspeh!
(Rade, 09. april 2018 10:16)

Jeste, bas ce meso da vrati Nola na vrh Atp liste.

JPR24

pre 6 godina

Znaci poceo da kapira da nema druge nego da vrati ljude koji su mu pomogli da dodje do uspeha ! Samo jos da Pepe dobije batak. Razlika ce se videti za par meseci.

Сви на стадион!

pre 6 godina

Могла би нека вест да је Кецмановић прошао у главни жреб АТП250 у Хјустону?

veliki strumf

pre 6 godina

Sada jos kum Miljan Amanovic i Gebhard Fil Gris! To je stari trojac, stari tim! Miljan ima malo dete, ali kumu u nevolji se mora pomoci. A nevolja ne moze biti veca... Valjao bi i dr Igor Cetojevic, da ocisti Novaka od travki, raznih seiku majstora i opet mu uvede ishranu kakvu treba da ima vrhunski teniser.

Simpo

pre 6 godina

Bravo Novače ,jedan pametan potez u zadnje vreme a ovi zavidni susedi mogu samo da plaču ili da dodju pa da im polomimo jaja ako ih imaju ako ih nemaju daćemo im, nisu Srbi cicije.

Mala analiza.

pre 6 godina

Vajda je neko pored toga što vrlo dobro zna Novaka samim tim dobar kao čovek. Slučajno našao vest da je do poslednjeg trenutka odbio da vodi selekciju Slovačke u Dejvis Kupu kao da se posvetio svojoj deci koja trenirao. A sad rešio da se vrati i ukoliko je ovo tačno dobitak za Noleta veći

western

pre 6 godina

Što bi voleo da upoznam jumka dokoličara!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nebojša, 8. april 2018 22:03)

On ima svoj stav, ti si samo još jedan deja vu bot koji ponavlja isto što i masa.

Uh

pre 6 godina

Vera
Ko je njega uvredio? To sto ne navijaju svi za njega? Pa ne navijaju ni svi katolici, ako je do toga. Ako je negde bio slavljen, ako su negde gledali u njega kao u Boga, onda je to upravo ovde u Srbiji. Ako nista, mogao je da ispostuje te navijace, koji su godinama bili uz njega. Osim toga to je i njegov Uskrs, ukoliko nije promenio veru. Pa ako ni zbog cega drugog onda zbog sebe. Vernika poput tebe mi je preko glave. Slavite, postite, molite se u crkvi, a j... ma...r kome stignete i gde stignete. Sejete mrznju, umesto oprost, ako nista drugo, budi bolji covek od onog ko te je povredio i nikad ne uzvrati istom merom. Nasmesi se i produzi, osecaces se bolje, veruj mi.

Wolf

pre 6 godina

Najbolja moguca odluka!

Dve opcije su tu:
1. Vraca se uz Vajdu gde je i bio uz njega tokom citave karijere.. na vrhu !

2. I uz Vajdu se ne vraca i zavrsava karijeru zato sto se istrosio u svakom smislu.

Ja sam srcem uz njega i navijam da opet dize pehare i da bude prvi!! Ali i ako ne bude mogao neka zavrsi karijeru uz coveka koji je bio tu tokom cele blistave karijere.

Sta god da bude.. dubok naklon i kapa dole za sve sto je uradio !!!

NOLE ZAUVEK I UVEK ♡♡♡ !!!

Jumko

pre 6 godina

Sad iskreno vratice se Novak na tron.Uzeo je odmor 2god i malo bio neozbiljan.Sad kad sam ime na ovom portalu zahvaljujuci vama da otkrijem da volim skoro sve top srpske sportiste,inače ne bih ni pratio.Ne zamjerite cilj i namjere su mi dobre.

It

pre 6 godina

Čitam da je Vajda postavio uslov da prekine kontakt sa Pepeom i ostalim vračevima i da se posveti tenisu. Retko ko od Noletovih navijača bi imao primedbe na to.

Branko Potezica

pre 6 godina

Pogledajte mu ruke na ovoj sliki ili pogledajte slike iz uniqlo opreme kad je osvajao sve, nebo i zemlja. Prvo treba da najuri Pepeja, posle treba da nabaci barem 5kg misica da vrati telo na onaj nivo i na kraju treba poceti trenirati kao nekad. Dok sve to ne uradi dzaba mu sve
(Petar, 8. april 2018 19:27)


Hahaahahaha sledeće godine u ovo vreme posle Austalian opena i americke turneje u Majamiu i Indijan Velsu biće "Nole vaskrse, vaistinu vaskrse!".

Mile

pre 6 godina

Vidim puno srecnih kao da je sada sve lose iza Novaka,najlakse je reci "BRAVO NOLE SADA SA VAJDOM OPET NA VRH" kao da je Vajda spas.E pa nije bas tako,a niti niko nije rekao da su dogovorili opet saradnju,dosao mu kao prijatelj da mu da neki savet i da malo vidi kakav je na terenu.Ali Vajda nece nista promeniti ukoliko Novak bude ostao okruzen ljudima koji ne kazem da su losi kao ljudi,ali su losi za njegovu karijeru,ne uticu dobro na Novakov izgled ni na igru.Novak mora da bude svoj,kakav je bio,da se ostavi veganstva,nabaci bar 5 kg,da psuje,lomi rekete i busa se u prsa na terenu,sta ga briga da li se to nekome svidja ili ne,to je on i tako dize sam sebe na terenu.Ovo sto mu pricaju Imaz i Ilic je bas kontra.U zivotu van terena to su verovatno dobri saveti,ali nikako dok je aktivan teniser.Pre svega prvo mora fizicki da ojaca,dobro da se spremi kondiciono,a onda ce lako da vrati i svoju igru,ako vec nije kasno za sve to.

Pinoche

pre 6 godina

a zasto ga ne trenira brat? pa onomad je bio u vestima kako ga on trenira. gde je uopste braca? unustio mu karijeru pa se sad zavuko u 4 zida? podrska Noletu!

parz

pre 6 godina

@Kangrga, konkurencija nije jaka ??? Pa ti si lud, 20 klinaca je stasalo, za pola godine bice teze nego ikad (naravno ako Federe i Nadal budu tu, a i Marej stize).

vera

pre 6 godina

Covek ladno na instagramu cestitao katolicki uskrs a ne i pravoslavni.
(Referendum, 08. april 2018 20:00)
A zasto bi? Toliko je podrske dobio u svojoj zemlji od kada je u krizi rezultata i forme, da neko slican na njegovom mestu nogom ne bi krocio na ovo tlo ( verovatno ce doci samo zbog roditelja) i nece ni malo pogresiti.
A oni koji ga zaista podrzavaju ne mare mnogo da li je cestitao i kome kakav praznik.
Ko pazljljivije prati moze zakljuciti da je u toku savetovanje sa najblizim ljudima kako da se spasi karijera nakon debakla sa Agasijem i Stepanekom (gde je Agasi pokusao da mu brlja po osnovnnim udaricima, menjao mu pokret na servisu, skracivao zamah na FH i BH , savaetovao mu da igra sa manje spina) Ne kazem da je to zlonamerno ali osnova Djokoviceve igre sa osnovne linije je unistena u kratkom periodu od AO preko operacije lakta do IW I MI.
Valja nesto od toga povratiti.

dv

pre 6 godina

da sam vajda , opalio bi mu samarcinu i pitao hoces da radimo kako treba ili izigravaj budalu i dalje ali bez mene . stvarno bih to uradio , da sam vajda i tu bih odmah video na cemu sam sa njim . verovatno na nicemu :(
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kladzom do bola, 8. april 2018 20:34) Kada bi gospodin Vajda razmisljao kao ti krajnji domet u zivotu bi mu bio skupljanje sekundarnih sirovina.

sasa jokic

pre 6 godina

Gerhard Gric-Djidji je Tomasa Mustera iz invalidskih kolica posle saobracajne nesrece vratio u 100% formu i na prvo mesto. Muster je u to vreme bio “kralj sljake”, najteze podloge. Mislim da bi i njega i Miljana trebalo da pozove, ipak su oni bili tim! Miljan je sada sa Raonicem, ali ne bi se Milos ljutio, zna i on to. Zasluzili su svi da zajedno sa Niketom odu u lenziju za 3-4 godine.

xenomorph

pre 6 godina

Hahahahaha, gle sad komentare "Ipak sve osvaja"! Haos!
(Jumko, 8. april 2018 19:01)

Hahahaha, joj sto volim kada sam u pravu! Vidi vidi promenu raspolozenja... Znaci sad je sve ok, opet volimo Djokovica!? Haha, narod koji se vise ne radja! Pristajemu ono nebeski... Prijatno vece prijatelji.
(Jumko, 8. april 2018 19:20)

E jumko mali... tebi je baš život u HAOSU kad ti treba vijest o Novaku da nešto uradiš kad se probudiš jer ti prijatelju ne silaziš sa ovog portala i ovih par pratećih trabanata, postao si maskota ako ti je to bio cilj svaka čast! I mani me priče O Federeru i Nadalu ako nemaš rodni list SW ili ESP kad već ne možeš a da se ne obratiš nebeskom narodu. Ako je Nole naš, ko su tvoji ili vaši i šta su osvojili ko god da si i koje si nacije? Ja ću ti reći, veliko ništa jer svi skupa ni ne vide Novaka od oblaka. Međutim, ako pripadaš istom tom nebeskom narodu kao Nole... onda šta da ti kažem bez struke nema pomoći, mislim da ćeš dočekati penziju a Nole će i dalje biti osvajač 12 GS i nositelj brojnih rekorda i niko ga dugo ne može prestići, prijatno i tebi.

Kanidja

pre 6 godina

Ovo je stara slika Vajda je u staroj Novakovoj opremi,lijepo se vidi znak Uniklom ili kako vec.Dajte snimak ili nešto konkrektno.Bio bi dobar posao da vrati staru komplet ekipu.Luta 2 god,rezultatski gore ne može,izgled najveceg ispisnika i sl.Vrhunski sport ne ide sa tim.Hvataj zadnji voz,zenit karijere je prošao ali ima mjesta za još 2-3 top sezone.Pitanje je želiš li ti to Novače?

Rade, Zagreb

pre 6 godina

Pepe i ljubomorni Marko šire negativnu energiju. Ti moraš biti predator, to je u tvojim genima a njih dvojica neka se grle do mile volje! Napred Nole, pobjeđivao si kad je bilo najteže, ti to znaš i opet možeš!

mrki

pre 6 godina

Sada je kasno za Đokovića, ni Vajda mu više ne može pomoći.
Nole je zaboravio da rana zaraste ali ožiljak ostaje večno. Kada se sa nekim raziđete jedno, drugi put sigurno nećete naći zajednički jezik.

GM

pre 6 godina

Pepe je nebitan lik.
On je tu zbog brata Marka. Zbog tog i tog...

Taj lik ne moze da utice na Novaka.
Vec samo njegova zelja za radom i glad za pobedama.

Uz Vajdu to je osnova i temelj.
Pepe je nebitan lik i pristutan je tu samo kao reklama za zahvalnost zbog Marka.

Labud

pre 6 godina

Kad se samo setim ovih "stručnjaka" sa foruma koji su hvalili Nolove odluke posle odlaska Vajde i kompletnog tima, dolaskom Agasija i Štepaneka, govorili kako je to prava stvar za Nola haha, a sad eto ista pesma, da, to je pravi potez njihovog idolopoklonika! Nek se pokloni Vajdi i poljubi gde ga najmanje svrbi, što je uopšte i pristao da dođe na trening. Nije ga više hteo niko ali je Đoković podvio rep i očajnički molio Vajdu da ponovo bude njegov trener. Ide sezona šljake, vratio se KRALJ i to kako, ubedljivim pobedama DK, pogotovu protiv Zvereva. Navikli su Španci da im Rafa pobeđuje, da se bori više nego za bilo koji GS ili masters. Nije on kao Nolo, da se vuče po terenu kad se igra za selekciju, bez motiva, da roni lažne suze zbog poraza i otkazuje najbitnije mečeve, čuvajući se za njegove masterse.

U fudbalu je rešenje

pre 6 godina

Covek ladno na instagramu cestitao katolicki uskrs a ne i pravoslavni.
(Referendum, 08. april 2018 20:00)

On je sad joga letač, pa čestita čega se seti...

Dusan

pre 6 godina

Za ove sto pricaju o suspenziji kao sto je imala Sarapova, jedno pitanje - Zasto su njoj objavili da je suspendovana, a Novaku nisu, nego kao 'tiha' susp...? Ne kapiram?!

sasa jokic

pre 6 godina

Ciao@ O kakvoj tihoj suspenziji ti pricas? Pa Rodja bi je napravio najglasnijom, culo bi se do Marsa. Sarapova je Nike-ov maneken, pa se obelodanilo. Nema tu tihih suspenzija, pa ne bi smrsao 10 kila zbog suspenzije? Ne bi uzimao raiki i love is in the air savetnike. Covek je dosao do jednog od vrhunaca u karijeri, krizirao, malo pravio pogresne odluke, desava se. Bitno je da je pozvao Vajdu nazad, vise iz psiholoskih razloga, a i pokazao je da je profesionalac tome sto je na neki nacin priznao gresku, i za to kapa dole.

Bane

pre 6 godina

(ciao, 8. april 2018 20:19)

Šta je to tiha suspenzija. Ono kao igraš turnire na nekim čak i daleko doguraš jedino što ništa ne osvajaš. Drugar tako nešto ne postoji. Novak nije toliko mega popularan kao recimo Nadal ili Federer pa da nekog briga hoće li ga suspendovati ili ne.

ciao

pre 6 godina

Ocekujem Novaka da krene ponovo od RG gde je" sunovrat" poceo. Po prvi put sad pocinjem da mislim da se radilo o tihoj suspenziji od 2 godine. Ako se i Miljan i Gridz vrate , onda je 100% bila dogovorena kazna . Pitanje je sad da li moze Novak da bude onaj stari jer vidimo da Sarapova ne moze ni priblizno vise da igra.

Davorek

pre 6 godina

Koliko ste vi Srbi cudan narod.Vec nekoliko mjeseci pisete o Noletu da bi se trebao ostaviti tenisa,da vise nece osvojiti niti jedan Masters a kamoli Grand slam,da ne moze pobijediti nikoga i sad odjednom se prica mijenja i komentar sa najvise pluseva je da Nole uz pomoc Vajde moze osvojiti jos par GS titula.Takvi smo i mi Hrvati nije nista drugacije.Veoma cudnovato kako bi rekao jedan covac u video klipu :)

P76-ers

pre 6 godina

Hahahaha, joj sto volim kada sam u pravu! Vidi vidi promenu raspolozenja... Znaci sad je sve ok, opet volimo Djokovica!? Haha, narod koji se vise ne radja! Pristajemu ono nebeski... Prijatno vece prijatelji.
(Jumko, 08. april 2018 19:20)

Nisi ti u pravu, već kao i svi mi ostali samo neko ko ima svoje mišljenje...

P.S. Ne nerviraj se, niti je nama bitno tvoje, niti tebi naše. Srećni praznici, sve najbolje...

..."Komšo, samo razgovaramo"...

Dragan

pre 6 godina

Mene samo interesuje da li je ovo lazna informacija ili je stvarno Novak resio ponovo da angazuje coveka sa kojim je sve osvojio i vladao svetskim tenisom.Ako i stvarno Vajda prihvati poziv Novaka, postoji mogucnost povratka Novaka, i da uzivamo u njegovim carolijama na terenu.Mozda se ipak zver probudila iz zimskog sna nakon dve godine posrtanja i losih tezultata.Volio bih sto pre cuti, da je ponovo Vajda angazovan, kao i kondicioni trener i masazer iz najboljih dana.Idemo Novace.

nastavak foliranja

pre 6 godina

Novak da hoće zaista da se vrati, slikao bi se sa Gričom u teretani, (ili kako vozi bajs po planini, kao nekad) a ne na terenu.

Maja

pre 6 godina

Decko se ne vraca u vrh, pomirite se sa tim! Ne menja on vise nista!
(Jumko, 8. april 2018 19:38)
Ti si druže toliko propatio u Noletovom naletu, tako da zbag tvog zdravlja bi bilo bolje da si u pravu.

кврга

pre 6 godina

значи не верујем. проверавам да ли је први април и јежим се. нада последња умире. ајмо новак!

ring of fire

pre 6 godina

Za igraca koji zivi u Monaku je malo cudno da trenira u Marbelji a turnir pocinje za 7 dana u Monaku.Pomislio bi covek da su mozda vremenski uslovi bolji ali vidim da je na Azurnoj obali lepo vreme. Zamislite da se turnir igra u Beogradu a Troicki ode u recimo Atinu da trenira.

moma

pre 6 godina

na srpski praznik oni nama prodavaju maglu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cyborg, 8. april 2018 20:09)
Takvi kao ti nemaju ni za maglu (internet racun verovatno placa neko od clanova porodice) I da, kaze se prodaju a ne prodavaju .To nije greska u kucanju da bi se lako preslo preko nje, vec klasicna nepismenost komentatora na ovom sajtu.
Na praznik se ne zeli lose drugima, naprotiv.

kladzom do bola

pre 6 godina

da sam vajda , opalio bi mu samarcinu i pitao hoces da radimo kako treba ili izigravaj budalu i dalje ali bez mene . stvarno bih to uradio , da sam vajda i tu bih odmah video na cemu sam sa njim . verovatno na nicemu :(

Александар_Ниш

pre 6 godina

Људи, ја сам се најежио док сам читао вест. Ајде, Новаче, памет у главу, није још пуно времена остало. Не дозволи лошијима од себе да освајају признања и титуле. Ајде, Новак!

@Гихт

pre 6 godina

Вајда је прави тренер и човек за тебе.Он те је довео до успеха и само њему веруј.

Jumko

pre 6 godina

Hahahaha, joj sto volim kada sam u pravu! Vidi vidi promenu raspolozenja... Znaci sad je sve ok, opet volimo Djokovica!? Haha, narod koji se vise ne radja! Pristajemu ono nebeski... Prijatno vece prijatelji.

kanjondžija

pre 6 godina

Tvrdim da se Pepea i veganstva neće odreći makar meteori padali. On samo kupuje vreme kod sponzora glumeći da želi povratak. Ova slika sa Vajdom na treningu je čist marketing. Videćete da neće vratiti ni Griča ni Amanovića, a da će se Vajda slikati samo na "treninzima", bez da zvanično prihvati ponovo funkciju coach-a.

Petar

pre 6 godina

Pogledajte mu ruke na ovoj sliki ili pogledajte slike iz uniqlo opreme kad je osvajao sve, nebo i zemlja. Prvo treba da najuri Pepeja, posle treba da nabaci barem 5kg misica da vrati telo na onaj nivo i na kraju treba poceti trenirati kao nekad. Dok sve to ne uradi dzaba mu sve

Cole

pre 6 godina

Recept za povratak na stare staze
- Vajda da ostane za stalno
- ubaciti i poneko parce mesa
- do US Opena dobiti koji kilogram
- trenirati kao nikad
i 2019 je njegova i nicija vise.
Aj pa srecno ti bilo.

Педро

pre 6 godina

Џабе Вајда ако је Пепе остао да саветује и ако не једе. Он је кост и кожа. Све је мршавији.

western

pre 6 godina

Dok je Nolo slao slike kanjona i kako sparinguje sa batom, Nolobotovi pobegli u mišje rupe. Nigde ih nije bilo. E sad se aktivirala Nolobot mašina "čudo se desilo", "napred Novače, idemo ka broju 1", "lepa vest". To je taj čuveni Nolobotovski mentalitet.

Jumko

pre 6 godina

Djokovicu, ne bih ti bio u kozi sutra kada izadje vest da nema nista od saradnje, da se Vajda tamo slucajno zatekao... Sledi jos gora porcija nebeskog naroda!

MATS

pre 6 godina

Ili je u pitanju sažaljenje ili čovek nema lično dostojanstvo. Svakako će ubrzo biti jasno svima da nije problem u treneru, timu, vetru, vrućini, univerzumu...

Ninamandarina

pre 6 godina

Konačno dobra vest, u poslednje vreme sve gore od goreg, te pored Pepea došao i neki reiki učitelj, te odlasci oba trenera, mada se realno i nisu baš proslavili ko treneri.

Ivan

pre 6 godina

Pogledajte mu ruke na ovoj sliki ili pogledajte slike iz uniqlo opreme kad je osvajao sve, nebo i zemlja. Prvo treba da najuri Pepeja, posle treba da nabaci barem 5kg misica da vrati telo na onaj nivo i na kraju treba poceti trenirati kao nekad. Dok sve to ne uradi dzaba mu sve
(Petar, 8. april 2018 19:27)

Kada se srbinu 100 puta izgovori laz postaje istina. Taj Pepe Imaz nikada zapravo nije ni bio u djokovicevom timu. Bio na tribinama na par turnira sa onim njegovim bratom, i ovi odmah poceli da razvijaju tu dobro poznatu pricu, izbaci gurua, jedi meso, ugoji se itd... Kakav narod, kakvo stanje svesti... Sou.

Boban

pre 6 godina

Slika uz tekst je bajata.Nastala je pre 3 godine i vec smo je videli onda kada je snimljena.Otkud Vajda u Marbelji.Prati igraca sa kojim vec neko vreme saradjuje.A sta ce Novak u Marbelji.Tu je Pepe Imaz.
Vajda i Imaz nemoguce.

hajde!

pre 6 godina

Bilo bi dobro da je sve tako jednostavno, ali...Hajde malo razmisljanja: terene na kojima trenira drzi Pepeova akademija, Vajda par godina unazad, zbog onoga "kao clan porodice" bla bla, vise nije imao autoriteta da mu nametne disciplinu u treninzima ( zato Beker ), nema naznaka ni o vrsti, ni o duzini, ni o uslovima angazmana, nema drugih, sustinski vaznih, makar onih neophodnih, clanova tima, a govorancija od pre neki dan uliva jezu. Na zalost, ovo izgleda kao jos jedan alibi angazman da nestrpljivi sponzori ne bi raskinuli ugovore, ili, jos gore, zatrazili penale. Bilo bi sjajno da gresim, ali sumnjam.

Zoran M.

pre 6 godina

Da li se napokon Nole probudio I shvatio da Imaz I onaj reiki trener su samo tu da bi mu uzeli malo para I mnogo uma. ....Ako se Vajda vrati....Nole ce se vratiti

kris

pre 6 godina

Sve je to fino, ali puno stvari treba da promjeni da bi se vratio. Prva je mjesto radnje(Marbelja), što znači da je kod Pepea, a kad je Pepe glavni, ni od Vajde nema vajde.

Jumko

pre 6 godina

Inteligentni narode, da li ti stvarno mislis da je Djokovic uzeo Imasa, raspustio bivsi tim, smrsao, pa uzeo Stepaneka, pa ga otpustio, i da je sada tek video da to ne moze pa kao vratio Vajdu!? Strasno ako tako mislis... Vajda se slucajno tamo zatekao, kakva crna saradnja!? Decko se ne vraca u vrh, pomirite se sa tim! Ne menja on vise nista!

Borsi

pre 6 godina

Sve će to biti u redu samo da ruka nema bolove !!! Dobrog Noleta oćekujem ipak u Parizu !!Samo polako , još treba ispitivati povredu ne forsirati pod svaku cenu bilo treninzima ili mećevima !!!

milee

pre 6 godina

Bravo majstore... Trebalo mu je vise od godinu dana da mu dodje iz dupeta u glavu. Vajda i niko drugi . Samo no moze da ga vrati na vrh ali pod uslovom da batali kojekakve gurue i posne da jede meso.

111

pre 6 godina

Najpametniji izbor...pa ako uspes da se vratis super,
a i ako ne uspes uradio si toliko mnogo da ne trebas za nicim zaliti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (del boy, 8. april 2018 19:01)


Treba da zali jer je profi a ponasa se kao amater. Kada prodju godine i bude u zrelom dobu siguran sam da ce da zali jer je mogao mnogo jos da postigne u tenisu. I sada moze ali je sebe doveo na dno. E zato ce da zali a ja tebe ne razumem sto se zadovoljavas ovako. Razmisljas kao Novak a ne kao Rafa , o Rodzeru da ne pricam. To su profesionalci. A Novak...moze da uziva u porodici i parama. Za mene je to steta jer se vreme nece vratiti a onda ce da ima i dalje porodicu i pare ali...mogao je jos. To ce da ga jede, siguran sam osim ako sam ga lose procenio pa mu bude sve jedno.

strumpf

pre 6 godina

Posle duzeg vremena pametan potez. Nekad je Novak bio primer kako se donose bistre odluke, ali je najednom zalutao. Nadam se njegovom povratku tamo gde i pripada. Idemoooooo8

POPE

pre 6 godina

Pod hitno ali pod hitno da vrati kondicionog trenera Grica ako se Vajda prihvati.Kod Grica je ladno igrao meceve i po 6 sati a kod ostalih nema snage za 3 seta.

Kangrga

pre 6 godina

Ajmo Novače, pamet u glavu i vraćaj Vajdu gde pripada!
Ponovo ćeš biti prvi.
Trenutno nije jaka konkurencija i nije nemoguće da Novak uzme još nekoliko GS

Dynamic

pre 6 godina

Pocepaj majicu Lave! Onu roze imaz&amor, vraćaj Vajdu, rasteraj te love&light oko sebe. Imaš još par godina karijere, pokidaj ko nekad a posle toga idi u Nepal i meditiraj do mile volje

Elmer

pre 6 godina

Šest dana pred početak Monte Karla, nolobotovi sve je kraća slamka za koju se hvatate. Sačuvajte malo današnje čorbice za start turnira, pitanje je da li će biti posle.

Dejan

pre 6 godina

Konacno,Novak povratio zdrav razum bravo za Vajdu.A sada odi u crkvu pomolise vrati krst oko vrata i kreni sa napornim radom i povratak u vrh.

danilo90

pre 6 godina

Ne znam da li ce promeniti nesto,al svakako je lepo videti da je tu uz njega čovek koji je od njega napravio šampiona!
ajde sad,hrabro,u nove pobede!

Kangrga

pre 6 godina

Ajmo Novače, pamet u glavu i vraćaj Vajdu gde pripada!
Ponovo ćeš biti prvi.
Trenutno nije jaka konkurencija i nije nemoguće da Novak uzme još nekoliko GS

danilo90

pre 6 godina

Ne znam da li ce promeniti nesto,al svakako je lepo videti da je tu uz njega čovek koji je od njega napravio šampiona!
ajde sad,hrabro,u nove pobede!

POPE

pre 6 godina

Pod hitno ali pod hitno da vrati kondicionog trenera Grica ako se Vajda prihvati.Kod Grica je ladno igrao meceve i po 6 sati a kod ostalih nema snage za 3 seta.

Dejan

pre 6 godina

Konacno,Novak povratio zdrav razum bravo za Vajdu.A sada odi u crkvu pomolise vrati krst oko vrata i kreni sa napornim radom i povratak u vrh.

Cole

pre 6 godina

Recept za povratak na stare staze
- Vajda da ostane za stalno
- ubaciti i poneko parce mesa
- do US Opena dobiti koji kilogram
- trenirati kao nikad
i 2019 je njegova i nicija vise.
Aj pa srecno ti bilo.

Petar

pre 6 godina

Pogledajte mu ruke na ovoj sliki ili pogledajte slike iz uniqlo opreme kad je osvajao sve, nebo i zemlja. Prvo treba da najuri Pepeja, posle treba da nabaci barem 5kg misica da vrati telo na onaj nivo i na kraju treba poceti trenirati kao nekad. Dok sve to ne uradi dzaba mu sve

veliki strumf

pre 6 godina

Sada jos kum Miljan Amanovic i Gebhard Fil Gris! To je stari trojac, stari tim! Miljan ima malo dete, ali kumu u nevolji se mora pomoci. A nevolja ne moze biti veca... Valjao bi i dr Igor Cetojevic, da ocisti Novaka od travki, raznih seiku majstora i opet mu uvede ishranu kakvu treba da ima vrhunski teniser.

Dynamic

pre 6 godina

Pocepaj majicu Lave! Onu roze imaz&amor, vraćaj Vajdu, rasteraj te love&light oko sebe. Imaš još par godina karijere, pokidaj ko nekad a posle toga idi u Nepal i meditiraj do mile volje

It

pre 6 godina

Čitam da je Vajda postavio uslov da prekine kontakt sa Pepeom i ostalim vračevima i da se posveti tenisu. Retko ko od Noletovih navijača bi imao primedbe na to.

dv

pre 6 godina

da sam vajda , opalio bi mu samarcinu i pitao hoces da radimo kako treba ili izigravaj budalu i dalje ali bez mene . stvarno bih to uradio , da sam vajda i tu bih odmah video na cemu sam sa njim . verovatno na nicemu :(
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kladzom do bola, 8. april 2018 20:34) Kada bi gospodin Vajda razmisljao kao ti krajnji domet u zivotu bi mu bio skupljanje sekundarnih sirovina.

Wolf

pre 6 godina

Najbolja moguca odluka!

Dve opcije su tu:
1. Vraca se uz Vajdu gde je i bio uz njega tokom citave karijere.. na vrhu !

2. I uz Vajdu se ne vraca i zavrsava karijeru zato sto se istrosio u svakom smislu.

Ja sam srcem uz njega i navijam da opet dize pehare i da bude prvi!! Ali i ako ne bude mogao neka zavrsi karijeru uz coveka koji je bio tu tokom cele blistave karijere.

Sta god da bude.. dubok naklon i kapa dole za sve sto je uradio !!!

NOLE ZAUVEK I UVEK ♡♡♡ !!!

Александар_Ниш

pre 6 godina

Људи, ја сам се најежио док сам читао вест. Ајде, Новаче, памет у главу, није још пуно времена остало. Не дозволи лошијима од себе да освајају признања и титуле. Ајде, Новак!

Mala analiza.

pre 6 godina

Vajda je neko pored toga što vrlo dobro zna Novaka samim tim dobar kao čovek. Slučajno našao vest da je do poslednjeg trenutka odbio da vodi selekciju Slovačke u Dejvis Kupu kao da se posvetio svojoj deci koja trenirao. A sad rešio da se vrati i ukoliko je ovo tačno dobitak za Noleta veći

kladzom do bola

pre 6 godina

da sam vajda , opalio bi mu samarcinu i pitao hoces da radimo kako treba ili izigravaj budalu i dalje ali bez mene . stvarno bih to uradio , da sam vajda i tu bih odmah video na cemu sam sa njim . verovatno na nicemu :(

Zoran M.

pre 6 godina

Da li se napokon Nole probudio I shvatio da Imaz I onaj reiki trener su samo tu da bi mu uzeli malo para I mnogo uma. ....Ako se Vajda vrati....Nole ce se vratiti

Сви на стадион!

pre 6 godina

Могла би нека вест да је Кецмановић прошао у главни жреб АТП250 у Хјустону?

Uh

pre 6 godina

Vera
Ko je njega uvredio? To sto ne navijaju svi za njega? Pa ne navijaju ni svi katolici, ako je do toga. Ako je negde bio slavljen, ako su negde gledali u njega kao u Boga, onda je to upravo ovde u Srbiji. Ako nista, mogao je da ispostuje te navijace, koji su godinama bili uz njega. Osim toga to je i njegov Uskrs, ukoliko nije promenio veru. Pa ako ni zbog cega drugog onda zbog sebe. Vernika poput tebe mi je preko glave. Slavite, postite, molite se u crkvi, a j... ma...r kome stignete i gde stignete. Sejete mrznju, umesto oprost, ako nista drugo, budi bolji covek od onog ko te je povredio i nikad ne uzvrati istom merom. Nasmesi se i produzi, osecaces se bolje, veruj mi.

Simpo

pre 6 godina

Bravo Novače ,jedan pametan potez u zadnje vreme a ovi zavidni susedi mogu samo da plaču ili da dodju pa da im polomimo jaja ako ih imaju ako ih nemaju daćemo im, nisu Srbi cicije.

Mile

pre 6 godina

Vidim puno srecnih kao da je sada sve lose iza Novaka,najlakse je reci "BRAVO NOLE SADA SA VAJDOM OPET NA VRH" kao da je Vajda spas.E pa nije bas tako,a niti niko nije rekao da su dogovorili opet saradnju,dosao mu kao prijatelj da mu da neki savet i da malo vidi kakav je na terenu.Ali Vajda nece nista promeniti ukoliko Novak bude ostao okruzen ljudima koji ne kazem da su losi kao ljudi,ali su losi za njegovu karijeru,ne uticu dobro na Novakov izgled ni na igru.Novak mora da bude svoj,kakav je bio,da se ostavi veganstva,nabaci bar 5 kg,da psuje,lomi rekete i busa se u prsa na terenu,sta ga briga da li se to nekome svidja ili ne,to je on i tako dize sam sebe na terenu.Ovo sto mu pricaju Imaz i Ilic je bas kontra.U zivotu van terena to su verovatno dobri saveti,ali nikako dok je aktivan teniser.Pre svega prvo mora fizicki da ojaca,dobro da se spremi kondiciono,a onda ce lako da vrati i svoju igru,ako vec nije kasno za sve to.

Ninamandarina

pre 6 godina

Konačno dobra vest, u poslednje vreme sve gore od goreg, te pored Pepea došao i neki reiki učitelj, te odlasci oba trenera, mada se realno i nisu baš proslavili ko treneri.

kanjondžija

pre 6 godina

Tvrdim da se Pepea i veganstva neće odreći makar meteori padali. On samo kupuje vreme kod sponzora glumeći da želi povratak. Ova slika sa Vajdom na treningu je čist marketing. Videćete da neće vratiti ni Griča ni Amanovića, a da će se Vajda slikati samo na "treninzima", bez da zvanično prihvati ponovo funkciju coach-a.

111

pre 6 godina

Najpametniji izbor...pa ako uspes da se vratis super,
a i ako ne uspes uradio si toliko mnogo da ne trebas za nicim zaliti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (del boy, 8. april 2018 19:01)


Treba da zali jer je profi a ponasa se kao amater. Kada prodju godine i bude u zrelom dobu siguran sam da ce da zali jer je mogao mnogo jos da postigne u tenisu. I sada moze ali je sebe doveo na dno. E zato ce da zali a ja tebe ne razumem sto se zadovoljavas ovako. Razmisljas kao Novak a ne kao Rafa , o Rodzeru da ne pricam. To su profesionalci. A Novak...moze da uziva u porodici i parama. Za mene je to steta jer se vreme nece vratiti a onda ce da ima i dalje porodicu i pare ali...mogao je jos. To ce da ga jede, siguran sam osim ako sam ga lose procenio pa mu bude sve jedno.

Boban

pre 6 godina

Slika uz tekst je bajata.Nastala je pre 3 godine i vec smo je videli onda kada je snimljena.Otkud Vajda u Marbelji.Prati igraca sa kojim vec neko vreme saradjuje.A sta ce Novak u Marbelji.Tu je Pepe Imaz.
Vajda i Imaz nemoguce.

Davorek

pre 6 godina

Koliko ste vi Srbi cudan narod.Vec nekoliko mjeseci pisete o Noletu da bi se trebao ostaviti tenisa,da vise nece osvojiti niti jedan Masters a kamoli Grand slam,da ne moze pobijediti nikoga i sad odjednom se prica mijenja i komentar sa najvise pluseva je da Nole uz pomoc Vajde moze osvojiti jos par GS titula.Takvi smo i mi Hrvati nije nista drugacije.Veoma cudnovato kako bi rekao jedan covac u video klipu :)

sasa jokic

pre 6 godina

Ciao@ O kakvoj tihoj suspenziji ti pricas? Pa Rodja bi je napravio najglasnijom, culo bi se do Marsa. Sarapova je Nike-ov maneken, pa se obelodanilo. Nema tu tihih suspenzija, pa ne bi smrsao 10 kila zbog suspenzije? Ne bi uzimao raiki i love is in the air savetnike. Covek je dosao do jednog od vrhunaca u karijeri, krizirao, malo pravio pogresne odluke, desava se. Bitno je da je pozvao Vajdu nazad, vise iz psiholoskih razloga, a i pokazao je da je profesionalac tome sto je na neki nacin priznao gresku, i za to kapa dole.

kris

pre 6 godina

Sve je to fino, ali puno stvari treba da promjeni da bi se vratio. Prva je mjesto radnje(Marbelja), što znači da je kod Pepea, a kad je Pepe glavni, ni od Vajde nema vajde.

hajde!

pre 6 godina

Bilo bi dobro da je sve tako jednostavno, ali...Hajde malo razmisljanja: terene na kojima trenira drzi Pepeova akademija, Vajda par godina unazad, zbog onoga "kao clan porodice" bla bla, vise nije imao autoriteta da mu nametne disciplinu u treninzima ( zato Beker ), nema naznaka ni o vrsti, ni o duzini, ni o uslovima angazmana, nema drugih, sustinski vaznih, makar onih neophodnih, clanova tima, a govorancija od pre neki dan uliva jezu. Na zalost, ovo izgleda kao jos jedan alibi angazman da nestrpljivi sponzori ne bi raskinuli ugovore, ili, jos gore, zatrazili penale. Bilo bi sjajno da gresim, ali sumnjam.

Rade, Zagreb

pre 6 godina

Pepe i ljubomorni Marko šire negativnu energiju. Ti moraš biti predator, to je u tvojim genima a njih dvojica neka se grle do mile volje! Napred Nole, pobjeđivao si kad je bilo najteže, ti to znaš i opet možeš!

strumpf

pre 6 godina

Posle duzeg vremena pametan potez. Nekad je Novak bio primer kako se donose bistre odluke, ali je najednom zalutao. Nadam se njegovom povratku tamo gde i pripada. Idemoooooo8

U fudbalu je rešenje

pre 6 godina

Covek ladno na instagramu cestitao katolicki uskrs a ne i pravoslavni.
(Referendum, 08. april 2018 20:00)

On je sad joga letač, pa čestita čega se seti...

Jumko

pre 6 godina

Inteligentni narode, da li ti stvarno mislis da je Djokovic uzeo Imasa, raspustio bivsi tim, smrsao, pa uzeo Stepaneka, pa ga otpustio, i da je sada tek video da to ne moze pa kao vratio Vajdu!? Strasno ako tako mislis... Vajda se slucajno tamo zatekao, kakva crna saradnja!? Decko se ne vraca u vrh, pomirite se sa tim! Ne menja on vise nista!

GM

pre 6 godina

Pepe je nebitan lik.
On je tu zbog brata Marka. Zbog tog i tog...

Taj lik ne moze da utice na Novaka.
Vec samo njegova zelja za radom i glad za pobedama.

Uz Vajdu to je osnova i temelj.
Pepe je nebitan lik i pristutan je tu samo kao reklama za zahvalnost zbog Marka.

@Гихт

pre 6 godina

Вајда је прави тренер и човек за тебе.Он те је довео до успеха и само њему веруј.

Jumko

pre 6 godina

Sad iskreno vratice se Novak na tron.Uzeo je odmor 2god i malo bio neozbiljan.Sad kad sam ime na ovom portalu zahvaljujuci vama da otkrijem da volim skoro sve top srpske sportiste,inače ne bih ni pratio.Ne zamjerite cilj i namjere su mi dobre.

milee

pre 6 godina

Bravo majstore... Trebalo mu je vise od godinu dana da mu dodje iz dupeta u glavu. Vajda i niko drugi . Samo no moze da ga vrati na vrh ali pod uslovom da batali kojekakve gurue i posne da jede meso.

MATS

pre 6 godina

Ili je u pitanju sažaljenje ili čovek nema lično dostojanstvo. Svakako će ubrzo biti jasno svima da nije problem u treneru, timu, vetru, vrućini, univerzumu...

Jumko

pre 6 godina

Hahahaha, joj sto volim kada sam u pravu! Vidi vidi promenu raspolozenja... Znaci sad je sve ok, opet volimo Djokovica!? Haha, narod koji se vise ne radja! Pristajemu ono nebeski... Prijatno vece prijatelji.

Dragan

pre 6 godina

Mene samo interesuje da li je ovo lazna informacija ili je stvarno Novak resio ponovo da angazuje coveka sa kojim je sve osvojio i vladao svetskim tenisom.Ako i stvarno Vajda prihvati poziv Novaka, postoji mogucnost povratka Novaka, i da uzivamo u njegovim carolijama na terenu.Mozda se ipak zver probudila iz zimskog sna nakon dve godine posrtanja i losih tezultata.Volio bih sto pre cuti, da je ponovo Vajda angazovan, kao i kondicioni trener i masazer iz najboljih dana.Idemo Novace.

Jumko

pre 6 godina

Djokovicu, ne bih ti bio u kozi sutra kada izadje vest da nema nista od saradnje, da se Vajda tamo slucajno zatekao... Sledi jos gora porcija nebeskog naroda!

ring of fire

pre 6 godina

Za igraca koji zivi u Monaku je malo cudno da trenira u Marbelji a turnir pocinje za 7 dana u Monaku.Pomislio bi covek da su mozda vremenski uslovi bolji ali vidim da je na Azurnoj obali lepo vreme. Zamislite da se turnir igra u Beogradu a Troicki ode u recimo Atinu da trenira.

moma

pre 6 godina

na srpski praznik oni nama prodavaju maglu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cyborg, 8. april 2018 20:09)
Takvi kao ti nemaju ni za maglu (internet racun verovatno placa neko od clanova porodice) I da, kaze se prodaju a ne prodavaju .To nije greska u kucanju da bi se lako preslo preko nje, vec klasicna nepismenost komentatora na ovom sajtu.
Na praznik se ne zeli lose drugima, naprotiv.

vera

pre 6 godina

Covek ladno na instagramu cestitao katolicki uskrs a ne i pravoslavni.
(Referendum, 08. april 2018 20:00)
A zasto bi? Toliko je podrske dobio u svojoj zemlji od kada je u krizi rezultata i forme, da neko slican na njegovom mestu nogom ne bi krocio na ovo tlo ( verovatno ce doci samo zbog roditelja) i nece ni malo pogresiti.
A oni koji ga zaista podrzavaju ne mare mnogo da li je cestitao i kome kakav praznik.
Ko pazljljivije prati moze zakljuciti da je u toku savetovanje sa najblizim ljudima kako da se spasi karijera nakon debakla sa Agasijem i Stepanekom (gde je Agasi pokusao da mu brlja po osnovnnim udaricima, menjao mu pokret na servisu, skracivao zamah na FH i BH , savaetovao mu da igra sa manje spina) Ne kazem da je to zlonamerno ali osnova Djokoviceve igre sa osnovne linije je unistena u kratkom periodu od AO preko operacije lakta do IW I MI.
Valja nesto od toga povratiti.

Pinoche

pre 6 godina

a zasto ga ne trenira brat? pa onomad je bio u vestima kako ga on trenira. gde je uopste braca? unustio mu karijeru pa se sad zavuko u 4 zida? podrska Noletu!

Elmer

pre 6 godina

Šest dana pred početak Monte Karla, nolobotovi sve je kraća slamka za koju se hvatate. Sačuvajte malo današnje čorbice za start turnira, pitanje je da li će biti posle.

ciao

pre 6 godina

Ocekujem Novaka da krene ponovo od RG gde je" sunovrat" poceo. Po prvi put sad pocinjem da mislim da se radilo o tihoj suspenziji od 2 godine. Ako se i Miljan i Gridz vrate , onda je 100% bila dogovorena kazna . Pitanje je sad da li moze Novak da bude onaj stari jer vidimo da Sarapova ne moze ni priblizno vise da igra.

xenomorph

pre 6 godina

Hahahahaha, gle sad komentare "Ipak sve osvaja"! Haos!
(Jumko, 8. april 2018 19:01)

Hahahaha, joj sto volim kada sam u pravu! Vidi vidi promenu raspolozenja... Znaci sad je sve ok, opet volimo Djokovica!? Haha, narod koji se vise ne radja! Pristajemu ono nebeski... Prijatno vece prijatelji.
(Jumko, 8. april 2018 19:20)

E jumko mali... tebi je baš život u HAOSU kad ti treba vijest o Novaku da nešto uradiš kad se probudiš jer ti prijatelju ne silaziš sa ovog portala i ovih par pratećih trabanata, postao si maskota ako ti je to bio cilj svaka čast! I mani me priče O Federeru i Nadalu ako nemaš rodni list SW ili ESP kad već ne možeš a da se ne obratiš nebeskom narodu. Ako je Nole naš, ko su tvoji ili vaši i šta su osvojili ko god da si i koje si nacije? Ja ću ti reći, veliko ništa jer svi skupa ni ne vide Novaka od oblaka. Međutim, ako pripadaš istom tom nebeskom narodu kao Nole... onda šta da ti kažem bez struke nema pomoći, mislim da ćeš dočekati penziju a Nole će i dalje biti osvajač 12 GS i nositelj brojnih rekorda i niko ga dugo ne može prestići, prijatno i tebi.

parz

pre 6 godina

@Kangrga, konkurencija nije jaka ??? Pa ti si lud, 20 klinaca je stasalo, za pola godine bice teze nego ikad (naravno ako Federe i Nadal budu tu, a i Marej stize).

western

pre 6 godina

Što bi voleo da upoznam jumka dokoličara!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nebojša, 8. april 2018 22:03)

On ima svoj stav, ti si samo još jedan deja vu bot koji ponavlja isto što i masa.

western

pre 6 godina

Dok je Nolo slao slike kanjona i kako sparinguje sa batom, Nolobotovi pobegli u mišje rupe. Nigde ih nije bilo. E sad se aktivirala Nolobot mašina "čudo se desilo", "napred Novače, idemo ka broju 1", "lepa vest". To je taj čuveni Nolobotovski mentalitet.

Педро

pre 6 godina

Џабе Вајда ако је Пепе остао да саветује и ако не једе. Он је кост и кожа. Све је мршавији.

Maja

pre 6 godina

Decko se ne vraca u vrh, pomirite se sa tim! Ne menja on vise nista!
(Jumko, 8. april 2018 19:38)
Ti si druže toliko propatio u Noletovom naletu, tako da zbag tvog zdravlja bi bilo bolje da si u pravu.

Labud

pre 6 godina

Kad se samo setim ovih "stručnjaka" sa foruma koji su hvalili Nolove odluke posle odlaska Vajde i kompletnog tima, dolaskom Agasija i Štepaneka, govorili kako je to prava stvar za Nola haha, a sad eto ista pesma, da, to je pravi potez njihovog idolopoklonika! Nek se pokloni Vajdi i poljubi gde ga najmanje svrbi, što je uopšte i pristao da dođe na trening. Nije ga više hteo niko ali je Đoković podvio rep i očajnički molio Vajdu da ponovo bude njegov trener. Ide sezona šljake, vratio se KRALJ i to kako, ubedljivim pobedama DK, pogotovu protiv Zvereva. Navikli su Španci da im Rafa pobeđuje, da se bori više nego za bilo koji GS ili masters. Nije on kao Nolo, da se vuče po terenu kad se igra za selekciju, bez motiva, da roni lažne suze zbog poraza i otkazuje najbitnije mečeve, čuvajući se za njegove masterse.

nastavak foliranja

pre 6 godina

Novak da hoće zaista da se vrati, slikao bi se sa Gričom u teretani, (ili kako vozi bajs po planini, kao nekad) a ne na terenu.

Ivan

pre 6 godina

Pogledajte mu ruke na ovoj sliki ili pogledajte slike iz uniqlo opreme kad je osvajao sve, nebo i zemlja. Prvo treba da najuri Pepeja, posle treba da nabaci barem 5kg misica da vrati telo na onaj nivo i na kraju treba poceti trenirati kao nekad. Dok sve to ne uradi dzaba mu sve
(Petar, 8. april 2018 19:27)

Kada se srbinu 100 puta izgovori laz postaje istina. Taj Pepe Imaz nikada zapravo nije ni bio u djokovicevom timu. Bio na tribinama na par turnira sa onim njegovim bratom, i ovi odmah poceli da razvijaju tu dobro poznatu pricu, izbaci gurua, jedi meso, ugoji se itd... Kakav narod, kakvo stanje svesti... Sou.

Dusan

pre 6 godina

Za ove sto pricaju o suspenziji kao sto je imala Sarapova, jedno pitanje - Zasto su njoj objavili da je suspendovana, a Novaku nisu, nego kao 'tiha' susp...? Ne kapiram?!

mrki

pre 6 godina

Sada je kasno za Đokovića, ni Vajda mu više ne može pomoći.
Nole je zaboravio da rana zaraste ali ožiljak ostaje večno. Kada se sa nekim raziđete jedno, drugi put sigurno nećete naći zajednički jezik.

Kanidja

pre 6 godina

Ovo je stara slika Vajda je u staroj Novakovoj opremi,lijepo se vidi znak Uniklom ili kako vec.Dajte snimak ili nešto konkrektno.Bio bi dobar posao da vrati staru komplet ekipu.Luta 2 god,rezultatski gore ne može,izgled najveceg ispisnika i sl.Vrhunski sport ne ide sa tim.Hvataj zadnji voz,zenit karijere je prošao ali ima mjesta za još 2-3 top sezone.Pitanje je želiš li ti to Novače?

P76-ers

pre 6 godina

Hahahaha, joj sto volim kada sam u pravu! Vidi vidi promenu raspolozenja... Znaci sad je sve ok, opet volimo Djokovica!? Haha, narod koji se vise ne radja! Pristajemu ono nebeski... Prijatno vece prijatelji.
(Jumko, 08. april 2018 19:20)

Nisi ti u pravu, već kao i svi mi ostali samo neko ko ima svoje mišljenje...

P.S. Ne nerviraj se, niti je nama bitno tvoje, niti tebi naše. Srećni praznici, sve najbolje...

..."Komšo, samo razgovaramo"...

кврга

pre 6 godina

значи не верујем. проверавам да ли је први април и јежим се. нада последња умире. ајмо новак!

Branko Potezica

pre 6 godina

Pogledajte mu ruke na ovoj sliki ili pogledajte slike iz uniqlo opreme kad je osvajao sve, nebo i zemlja. Prvo treba da najuri Pepeja, posle treba da nabaci barem 5kg misica da vrati telo na onaj nivo i na kraju treba poceti trenirati kao nekad. Dok sve to ne uradi dzaba mu sve
(Petar, 8. april 2018 19:27)


Hahaahahaha sledeće godine u ovo vreme posle Austalian opena i americke turneje u Majamiu i Indijan Velsu biće "Nole vaskrse, vaistinu vaskrse!".

sasa jokic

pre 6 godina

Gerhard Gric-Djidji je Tomasa Mustera iz invalidskih kolica posle saobracajne nesrece vratio u 100% formu i na prvo mesto. Muster je u to vreme bio “kralj sljake”, najteze podloge. Mislim da bi i njega i Miljana trebalo da pozove, ipak su oni bili tim! Miljan je sada sa Raonicem, ali ne bi se Milos ljutio, zna i on to. Zasluzili su svi da zajedno sa Niketom odu u lenziju za 3-4 godine.

JPR24

pre 6 godina

Znaci poceo da kapira da nema druge nego da vrati ljude koji su mu pomogli da dodje do uspeha ! Samo jos da Pepe dobije batak. Razlika ce se videti za par meseci.

Bane

pre 6 godina

(ciao, 8. april 2018 20:19)

Šta je to tiha suspenzija. Ono kao igraš turnire na nekim čak i daleko doguraš jedino što ništa ne osvajaš. Drugar tako nešto ne postoji. Novak nije toliko mega popularan kao recimo Nadal ili Federer pa da nekog briga hoće li ga suspendovati ili ne.

Mile Jovic

pre 6 godina

Pa samo glupom coveku nije jasna prica o Djokovicu . On vise ne trenira niti se hrani kao vrhunski sportista . I zaista mu tenis vise nije najbitnija stvar u zivotu . Njegov stil igre je zahtevao spartanski pristup treningu i zivotu . Tako nastavlja Nadal , a Federer kao najveci talenat ikada , sve to moze sa mnogo manje napora .Mislim da je Noletov maksimalni domet ubuduce cetvrtfinale na Grand Slam-u i to ne za dugo .

Borsi

pre 6 godina

Sve će to biti u redu samo da ruka nema bolove !!! Dobrog Noleta oćekujem ipak u Parizu !!Samo polako , još treba ispitivati povredu ne forsirati pod svaku cenu bilo treninzima ili mećevima !!!

Mile Jovic

pre 6 godina

Pa samo glupom coveku nije jasna prica o Djokovicu . On vise ne trenira niti se hrani kao vrhunski sportista . I zaista mu tenis vise nije najbitnija stvar u zivotu . Njegov stil igre je zahtevao spartanski pristup treningu i zivotu . Tako nastavlja Nadal , a Federer kao najveci talenat ikada , sve to moze sa mnogo manje napora .Mislim da je Noletov maksimalni domet ubuduce cetvrtfinale na Grand Slam-u i to ne za dugo .

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

E još počni da jedeš meso I šutni onog, ko ti je oprao mozak i evo ti recept za ponovni uspeh!
(Rade, 09. april 2018 10:16)

Jeste, bas ce meso da vrati Nola na vrh Atp liste.

Labud

pre 6 godina

(Djido, 9. april 2018 19:20)

Ha ha ha, vidim da si se prepoznao i odmah se javio da mi skreneš pažnju na tu famoznu reč! Ipak ja to gledam sa vedrije strane i to sa one u kojoj si ti u kompletnom mom komentaru jedinu zamerku pronašao samo tu.....haha

Djido

pre 6 godina

Kad se samo setim ovih "stručnjaka" sa foruma koji su hvalili Nolove odluke posle odlaska Vajde i kompletnog tima, dolaskom Agasija i Štepaneka, govorili kako je to prava stvar za Nola haha, a sad eto ista pesma, da, to je pravi potez njihovog idolopoklonika!
(Labud, 8. april 2018 20:30)

Znaš li uopšte šta reč idolopoklonik znači? Razlikuješ li tu reč od reči idol? U odnosu idolopoklonstva ko je jedan, a ko je drugi?

Elmer

pre 6 godina

Šest dana pred početak Monte Karla, nolobotovi sve je kraća slamka za koju se hvatate. Sačuvajte malo današnje čorbice za start turnira, pitanje je da li će biti posle.

western

pre 6 godina

Dok je Nolo slao slike kanjona i kako sparinguje sa batom, Nolobotovi pobegli u mišje rupe. Nigde ih nije bilo. E sad se aktivirala Nolobot mašina "čudo se desilo", "napred Novače, idemo ka broju 1", "lepa vest". To je taj čuveni Nolobotovski mentalitet.

mrki

pre 6 godina

Sada je kasno za Đokovića, ni Vajda mu više ne može pomoći.
Nole je zaboravio da rana zaraste ali ožiljak ostaje večno. Kada se sa nekim raziđete jedno, drugi put sigurno nećete naći zajednički jezik.

Dejan

pre 6 godina

Konacno,Novak povratio zdrav razum bravo za Vajdu.A sada odi u crkvu pomolise vrati krst oko vrata i kreni sa napornim radom i povratak u vrh.

western

pre 6 godina

Što bi voleo da upoznam jumka dokoličara!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nebojša, 8. april 2018 22:03)

On ima svoj stav, ti si samo još jedan deja vu bot koji ponavlja isto što i masa.

Jumko

pre 6 godina

Sad iskreno vratice se Novak na tron.Uzeo je odmor 2god i malo bio neozbiljan.Sad kad sam ime na ovom portalu zahvaljujuci vama da otkrijem da volim skoro sve top srpske sportiste,inače ne bih ni pratio.Ne zamjerite cilj i namjere su mi dobre.

Jumko

pre 6 godina

Hahahaha, joj sto volim kada sam u pravu! Vidi vidi promenu raspolozenja... Znaci sad je sve ok, opet volimo Djokovica!? Haha, narod koji se vise ne radja! Pristajemu ono nebeski... Prijatno vece prijatelji.

Labud

pre 6 godina

Kad se samo setim ovih "stručnjaka" sa foruma koji su hvalili Nolove odluke posle odlaska Vajde i kompletnog tima, dolaskom Agasija i Štepaneka, govorili kako je to prava stvar za Nola haha, a sad eto ista pesma, da, to je pravi potez njihovog idolopoklonika! Nek se pokloni Vajdi i poljubi gde ga najmanje svrbi, što je uopšte i pristao da dođe na trening. Nije ga više hteo niko ali je Đoković podvio rep i očajnički molio Vajdu da ponovo bude njegov trener. Ide sezona šljake, vratio se KRALJ i to kako, ubedljivim pobedama DK, pogotovu protiv Zvereva. Navikli su Španci da im Rafa pobeđuje, da se bori više nego za bilo koji GS ili masters. Nije on kao Nolo, da se vuče po terenu kad se igra za selekciju, bez motiva, da roni lažne suze zbog poraza i otkazuje najbitnije mečeve, čuvajući se za njegove masterse.

ciao

pre 6 godina

Ocekujem Novaka da krene ponovo od RG gde je" sunovrat" poceo. Po prvi put sad pocinjem da mislim da se radilo o tihoj suspenziji od 2 godine. Ako se i Miljan i Gridz vrate , onda je 100% bila dogovorena kazna . Pitanje je sad da li moze Novak da bude onaj stari jer vidimo da Sarapova ne moze ni priblizno vise da igra.

MATS

pre 6 godina

Ili je u pitanju sažaljenje ili čovek nema lično dostojanstvo. Svakako će ubrzo biti jasno svima da nije problem u treneru, timu, vetru, vrućini, univerzumu...

Simpo

pre 6 godina

Bravo Novače ,jedan pametan potez u zadnje vreme a ovi zavidni susedi mogu samo da plaču ili da dodju pa da im polomimo jaja ako ih imaju ako ih nemaju daćemo im, nisu Srbi cicije.

Cole

pre 6 godina

Recept za povratak na stare staze
- Vajda da ostane za stalno
- ubaciti i poneko parce mesa
- do US Opena dobiti koji kilogram
- trenirati kao nikad
i 2019 je njegova i nicija vise.
Aj pa srecno ti bilo.

Kangrga

pre 6 godina

Ajmo Novače, pamet u glavu i vraćaj Vajdu gde pripada!
Ponovo ćeš biti prvi.
Trenutno nije jaka konkurencija i nije nemoguće da Novak uzme još nekoliko GS

Ivan

pre 6 godina

Pogledajte mu ruke na ovoj sliki ili pogledajte slike iz uniqlo opreme kad je osvajao sve, nebo i zemlja. Prvo treba da najuri Pepeja, posle treba da nabaci barem 5kg misica da vrati telo na onaj nivo i na kraju treba poceti trenirati kao nekad. Dok sve to ne uradi dzaba mu sve
(Petar, 8. april 2018 19:27)

Kada se srbinu 100 puta izgovori laz postaje istina. Taj Pepe Imaz nikada zapravo nije ni bio u djokovicevom timu. Bio na tribinama na par turnira sa onim njegovim bratom, i ovi odmah poceli da razvijaju tu dobro poznatu pricu, izbaci gurua, jedi meso, ugoji se itd... Kakav narod, kakvo stanje svesti... Sou.

vera

pre 6 godina

Covek ladno na instagramu cestitao katolicki uskrs a ne i pravoslavni.
(Referendum, 08. april 2018 20:00)
A zasto bi? Toliko je podrske dobio u svojoj zemlji od kada je u krizi rezultata i forme, da neko slican na njegovom mestu nogom ne bi krocio na ovo tlo ( verovatno ce doci samo zbog roditelja) i nece ni malo pogresiti.
A oni koji ga zaista podrzavaju ne mare mnogo da li je cestitao i kome kakav praznik.
Ko pazljljivije prati moze zakljuciti da je u toku savetovanje sa najblizim ljudima kako da se spasi karijera nakon debakla sa Agasijem i Stepanekom (gde je Agasi pokusao da mu brlja po osnovnnim udaricima, menjao mu pokret na servisu, skracivao zamah na FH i BH , savaetovao mu da igra sa manje spina) Ne kazem da je to zlonamerno ali osnova Djokoviceve igre sa osnovne linije je unistena u kratkom periodu od AO preko operacije lakta do IW I MI.
Valja nesto od toga povratiti.

dv

pre 6 godina

da sam vajda , opalio bi mu samarcinu i pitao hoces da radimo kako treba ili izigravaj budalu i dalje ali bez mene . stvarno bih to uradio , da sam vajda i tu bih odmah video na cemu sam sa njim . verovatno na nicemu :(
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kladzom do bola, 8. april 2018 20:34) Kada bi gospodin Vajda razmisljao kao ti krajnji domet u zivotu bi mu bio skupljanje sekundarnih sirovina.

kladzom do bola

pre 6 godina

da sam vajda , opalio bi mu samarcinu i pitao hoces da radimo kako treba ili izigravaj budalu i dalje ali bez mene . stvarno bih to uradio , da sam vajda i tu bih odmah video na cemu sam sa njim . verovatno na nicemu :(

GM

pre 6 godina

Pepe je nebitan lik.
On je tu zbog brata Marka. Zbog tog i tog...

Taj lik ne moze da utice na Novaka.
Vec samo njegova zelja za radom i glad za pobedama.

Uz Vajdu to je osnova i temelj.
Pepe je nebitan lik i pristutan je tu samo kao reklama za zahvalnost zbog Marka.

U fudbalu je rešenje

pre 6 godina

Covek ladno na instagramu cestitao katolicki uskrs a ne i pravoslavni.
(Referendum, 08. april 2018 20:00)

On je sad joga letač, pa čestita čega se seti...

Branko Potezica

pre 6 godina

Pogledajte mu ruke na ovoj sliki ili pogledajte slike iz uniqlo opreme kad je osvajao sve, nebo i zemlja. Prvo treba da najuri Pepeja, posle treba da nabaci barem 5kg misica da vrati telo na onaj nivo i na kraju treba poceti trenirati kao nekad. Dok sve to ne uradi dzaba mu sve
(Petar, 8. april 2018 19:27)


Hahaahahaha sledeće godine u ovo vreme posle Austalian opena i americke turneje u Majamiu i Indijan Velsu biće "Nole vaskrse, vaistinu vaskrse!".

veliki strumf

pre 6 godina

Sada jos kum Miljan Amanovic i Gebhard Fil Gris! To je stari trojac, stari tim! Miljan ima malo dete, ali kumu u nevolji se mora pomoci. A nevolja ne moze biti veca... Valjao bi i dr Igor Cetojevic, da ocisti Novaka od travki, raznih seiku majstora i opet mu uvede ishranu kakvu treba da ima vrhunski teniser.

Александар_Ниш

pre 6 godina

Људи, ја сам се најежио док сам читао вест. Ајде, Новаче, памет у главу, није још пуно времена остало. Не дозволи лошијима од себе да освајају признања и титуле. Ајде, Новак!

111

pre 6 godina

Najpametniji izbor...pa ako uspes da se vratis super,
a i ako ne uspes uradio si toliko mnogo da ne trebas za nicim zaliti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (del boy, 8. april 2018 19:01)


Treba da zali jer je profi a ponasa se kao amater. Kada prodju godine i bude u zrelom dobu siguran sam da ce da zali jer je mogao mnogo jos da postigne u tenisu. I sada moze ali je sebe doveo na dno. E zato ce da zali a ja tebe ne razumem sto se zadovoljavas ovako. Razmisljas kao Novak a ne kao Rafa , o Rodzeru da ne pricam. To su profesionalci. A Novak...moze da uziva u porodici i parama. Za mene je to steta jer se vreme nece vratiti a onda ce da ima i dalje porodicu i pare ali...mogao je jos. To ce da ga jede, siguran sam osim ako sam ga lose procenio pa mu bude sve jedno.

Petar

pre 6 godina

Pogledajte mu ruke na ovoj sliki ili pogledajte slike iz uniqlo opreme kad je osvajao sve, nebo i zemlja. Prvo treba da najuri Pepeja, posle treba da nabaci barem 5kg misica da vrati telo na onaj nivo i na kraju treba poceti trenirati kao nekad. Dok sve to ne uradi dzaba mu sve

It

pre 6 godina

Čitam da je Vajda postavio uslov da prekine kontakt sa Pepeom i ostalim vračevima i da se posveti tenisu. Retko ko od Noletovih navijača bi imao primedbe na to.

Jumko

pre 6 godina

Inteligentni narode, da li ti stvarno mislis da je Djokovic uzeo Imasa, raspustio bivsi tim, smrsao, pa uzeo Stepaneka, pa ga otpustio, i da je sada tek video da to ne moze pa kao vratio Vajdu!? Strasno ako tako mislis... Vajda se slucajno tamo zatekao, kakva crna saradnja!? Decko se ne vraca u vrh, pomirite se sa tim! Ne menja on vise nista!

ring of fire

pre 6 godina

Za igraca koji zivi u Monaku je malo cudno da trenira u Marbelji a turnir pocinje za 7 dana u Monaku.Pomislio bi covek da su mozda vremenski uslovi bolji ali vidim da je na Azurnoj obali lepo vreme. Zamislite da se turnir igra u Beogradu a Troicki ode u recimo Atinu da trenira.

Сви на стадион!

pre 6 godina

Могла би нека вест да је Кецмановић прошао у главни жреб АТП250 у Хјустону?

Maja

pre 6 godina

Decko se ne vraca u vrh, pomirite se sa tim! Ne menja on vise nista!
(Jumko, 8. april 2018 19:38)
Ti si druže toliko propatio u Noletovom naletu, tako da zbag tvog zdravlja bi bilo bolje da si u pravu.

Dusan

pre 6 godina

Za ove sto pricaju o suspenziji kao sto je imala Sarapova, jedno pitanje - Zasto su njoj objavili da je suspendovana, a Novaku nisu, nego kao 'tiha' susp...? Ne kapiram?!

Wolf

pre 6 godina

Najbolja moguca odluka!

Dve opcije su tu:
1. Vraca se uz Vajdu gde je i bio uz njega tokom citave karijere.. na vrhu !

2. I uz Vajdu se ne vraca i zavrsava karijeru zato sto se istrosio u svakom smislu.

Ja sam srcem uz njega i navijam da opet dize pehare i da bude prvi!! Ali i ako ne bude mogao neka zavrsi karijeru uz coveka koji je bio tu tokom cele blistave karijere.

Sta god da bude.. dubok naklon i kapa dole za sve sto je uradio !!!

NOLE ZAUVEK I UVEK ♡♡♡ !!!

Jumko

pre 6 godina

Djokovicu, ne bih ti bio u kozi sutra kada izadje vest da nema nista od saradnje, da se Vajda tamo slucajno zatekao... Sledi jos gora porcija nebeskog naroda!

Boban

pre 6 godina

Slika uz tekst je bajata.Nastala je pre 3 godine i vec smo je videli onda kada je snimljena.Otkud Vajda u Marbelji.Prati igraca sa kojim vec neko vreme saradjuje.A sta ce Novak u Marbelji.Tu je Pepe Imaz.
Vajda i Imaz nemoguce.

Mala analiza.

pre 6 godina

Vajda je neko pored toga što vrlo dobro zna Novaka samim tim dobar kao čovek. Slučajno našao vest da je do poslednjeg trenutka odbio da vodi selekciju Slovačke u Dejvis Kupu kao da se posvetio svojoj deci koja trenirao. A sad rešio da se vrati i ukoliko je ovo tačno dobitak za Noleta veći

danilo90

pre 6 godina

Ne znam da li ce promeniti nesto,al svakako je lepo videti da je tu uz njega čovek koji je od njega napravio šampiona!
ajde sad,hrabro,u nove pobede!

moma

pre 6 godina

na srpski praznik oni nama prodavaju maglu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cyborg, 8. april 2018 20:09)
Takvi kao ti nemaju ni za maglu (internet racun verovatno placa neko od clanova porodice) I da, kaze se prodaju a ne prodavaju .To nije greska u kucanju da bi se lako preslo preko nje, vec klasicna nepismenost komentatora na ovom sajtu.
Na praznik se ne zeli lose drugima, naprotiv.

sasa jokic

pre 6 godina

Ciao@ O kakvoj tihoj suspenziji ti pricas? Pa Rodja bi je napravio najglasnijom, culo bi se do Marsa. Sarapova je Nike-ov maneken, pa se obelodanilo. Nema tu tihih suspenzija, pa ne bi smrsao 10 kila zbog suspenzije? Ne bi uzimao raiki i love is in the air savetnike. Covek je dosao do jednog od vrhunaca u karijeri, krizirao, malo pravio pogresne odluke, desava se. Bitno je da je pozvao Vajdu nazad, vise iz psiholoskih razloga, a i pokazao je da je profesionalac tome sto je na neki nacin priznao gresku, i za to kapa dole.

milee

pre 6 godina

Bravo majstore... Trebalo mu je vise od godinu dana da mu dodje iz dupeta u glavu. Vajda i niko drugi . Samo no moze da ga vrati na vrh ali pod uslovom da batali kojekakve gurue i posne da jede meso.

kanjondžija

pre 6 godina

Tvrdim da se Pepea i veganstva neće odreći makar meteori padali. On samo kupuje vreme kod sponzora glumeći da želi povratak. Ova slika sa Vajdom na treningu je čist marketing. Videćete da neće vratiti ni Griča ni Amanovića, a da će se Vajda slikati samo na "treninzima", bez da zvanično prihvati ponovo funkciju coach-a.

Uh

pre 6 godina

Vera
Ko je njega uvredio? To sto ne navijaju svi za njega? Pa ne navijaju ni svi katolici, ako je do toga. Ako je negde bio slavljen, ako su negde gledali u njega kao u Boga, onda je to upravo ovde u Srbiji. Ako nista, mogao je da ispostuje te navijace, koji su godinama bili uz njega. Osim toga to je i njegov Uskrs, ukoliko nije promenio veru. Pa ako ni zbog cega drugog onda zbog sebe. Vernika poput tebe mi je preko glave. Slavite, postite, molite se u crkvi, a j... ma...r kome stignete i gde stignete. Sejete mrznju, umesto oprost, ako nista drugo, budi bolji covek od onog ko te je povredio i nikad ne uzvrati istom merom. Nasmesi se i produzi, osecaces se bolje, veruj mi.

xenomorph

pre 6 godina

Hahahahaha, gle sad komentare "Ipak sve osvaja"! Haos!
(Jumko, 8. april 2018 19:01)

Hahahaha, joj sto volim kada sam u pravu! Vidi vidi promenu raspolozenja... Znaci sad je sve ok, opet volimo Djokovica!? Haha, narod koji se vise ne radja! Pristajemu ono nebeski... Prijatno vece prijatelji.
(Jumko, 8. april 2018 19:20)

E jumko mali... tebi je baš život u HAOSU kad ti treba vijest o Novaku da nešto uradiš kad se probudiš jer ti prijatelju ne silaziš sa ovog portala i ovih par pratećih trabanata, postao si maskota ako ti je to bio cilj svaka čast! I mani me priče O Federeru i Nadalu ako nemaš rodni list SW ili ESP kad već ne možeš a da se ne obratiš nebeskom narodu. Ako je Nole naš, ko su tvoji ili vaši i šta su osvojili ko god da si i koje si nacije? Ja ću ti reći, veliko ništa jer svi skupa ni ne vide Novaka od oblaka. Međutim, ako pripadaš istom tom nebeskom narodu kao Nole... onda šta da ti kažem bez struke nema pomoći, mislim da ćeš dočekati penziju a Nole će i dalje biti osvajač 12 GS i nositelj brojnih rekorda i niko ga dugo ne može prestići, prijatno i tebi.

nastavak foliranja

pre 6 godina

Novak da hoće zaista da se vrati, slikao bi se sa Gričom u teretani, (ili kako vozi bajs po planini, kao nekad) a ne na terenu.

кврга

pre 6 godina

значи не верујем. проверавам да ли је први април и јежим се. нада последња умире. ајмо новак!

Dynamic

pre 6 godina

Pocepaj majicu Lave! Onu roze imaz&amor, vraćaj Vajdu, rasteraj te love&light oko sebe. Imaš još par godina karijere, pokidaj ko nekad a posle toga idi u Nepal i meditiraj do mile volje

P76-ers

pre 6 godina

Hahahaha, joj sto volim kada sam u pravu! Vidi vidi promenu raspolozenja... Znaci sad je sve ok, opet volimo Djokovica!? Haha, narod koji se vise ne radja! Pristajemu ono nebeski... Prijatno vece prijatelji.
(Jumko, 08. april 2018 19:20)

Nisi ti u pravu, već kao i svi mi ostali samo neko ko ima svoje mišljenje...

P.S. Ne nerviraj se, niti je nama bitno tvoje, niti tebi naše. Srećni praznici, sve najbolje...

..."Komšo, samo razgovaramo"...

POPE

pre 6 godina

Pod hitno ali pod hitno da vrati kondicionog trenera Grica ako se Vajda prihvati.Kod Grica je ladno igrao meceve i po 6 sati a kod ostalih nema snage za 3 seta.

Dragan

pre 6 godina

Mene samo interesuje da li je ovo lazna informacija ili je stvarno Novak resio ponovo da angazuje coveka sa kojim je sve osvojio i vladao svetskim tenisom.Ako i stvarno Vajda prihvati poziv Novaka, postoji mogucnost povratka Novaka, i da uzivamo u njegovim carolijama na terenu.Mozda se ipak zver probudila iz zimskog sna nakon dve godine posrtanja i losih tezultata.Volio bih sto pre cuti, da je ponovo Vajda angazovan, kao i kondicioni trener i masazer iz najboljih dana.Idemo Novace.

Rade, Zagreb

pre 6 godina

Pepe i ljubomorni Marko šire negativnu energiju. Ti moraš biti predator, to je u tvojim genima a njih dvojica neka se grle do mile volje! Napred Nole, pobjeđivao si kad je bilo najteže, ti to znaš i opet možeš!

Bane

pre 6 godina

(ciao, 8. april 2018 20:19)

Šta je to tiha suspenzija. Ono kao igraš turnire na nekim čak i daleko doguraš jedino što ništa ne osvajaš. Drugar tako nešto ne postoji. Novak nije toliko mega popularan kao recimo Nadal ili Federer pa da nekog briga hoće li ga suspendovati ili ne.

Mile

pre 6 godina

Vidim puno srecnih kao da je sada sve lose iza Novaka,najlakse je reci "BRAVO NOLE SADA SA VAJDOM OPET NA VRH" kao da je Vajda spas.E pa nije bas tako,a niti niko nije rekao da su dogovorili opet saradnju,dosao mu kao prijatelj da mu da neki savet i da malo vidi kakav je na terenu.Ali Vajda nece nista promeniti ukoliko Novak bude ostao okruzen ljudima koji ne kazem da su losi kao ljudi,ali su losi za njegovu karijeru,ne uticu dobro na Novakov izgled ni na igru.Novak mora da bude svoj,kakav je bio,da se ostavi veganstva,nabaci bar 5 kg,da psuje,lomi rekete i busa se u prsa na terenu,sta ga briga da li se to nekome svidja ili ne,to je on i tako dize sam sebe na terenu.Ovo sto mu pricaju Imaz i Ilic je bas kontra.U zivotu van terena to su verovatno dobri saveti,ali nikako dok je aktivan teniser.Pre svega prvo mora fizicki da ojaca,dobro da se spremi kondiciono,a onda ce lako da vrati i svoju igru,ako vec nije kasno za sve to.

Mile Jovic

pre 6 godina

Pa samo glupom coveku nije jasna prica o Djokovicu . On vise ne trenira niti se hrani kao vrhunski sportista . I zaista mu tenis vise nije najbitnija stvar u zivotu . Njegov stil igre je zahtevao spartanski pristup treningu i zivotu . Tako nastavlja Nadal , a Federer kao najveci talenat ikada , sve to moze sa mnogo manje napora .Mislim da je Noletov maksimalni domet ubuduce cetvrtfinale na Grand Slam-u i to ne za dugo .

Ninamandarina

pre 6 godina

Konačno dobra vest, u poslednje vreme sve gore od goreg, te pored Pepea došao i neki reiki učitelj, te odlasci oba trenera, mada se realno i nisu baš proslavili ko treneri.

Borsi

pre 6 godina

Sve će to biti u redu samo da ruka nema bolove !!! Dobrog Noleta oćekujem ipak u Parizu !!Samo polako , još treba ispitivati povredu ne forsirati pod svaku cenu bilo treninzima ili mećevima !!!

sasa jokic

pre 6 godina

Gerhard Gric-Djidji je Tomasa Mustera iz invalidskih kolica posle saobracajne nesrece vratio u 100% formu i na prvo mesto. Muster je u to vreme bio “kralj sljake”, najteze podloge. Mislim da bi i njega i Miljana trebalo da pozove, ipak su oni bili tim! Miljan je sada sa Raonicem, ali ne bi se Milos ljutio, zna i on to. Zasluzili su svi da zajedno sa Niketom odu u lenziju za 3-4 godine.

Pinoche

pre 6 godina

a zasto ga ne trenira brat? pa onomad je bio u vestima kako ga on trenira. gde je uopste braca? unustio mu karijeru pa se sad zavuko u 4 zida? podrska Noletu!

Kanidja

pre 6 godina

Ovo je stara slika Vajda je u staroj Novakovoj opremi,lijepo se vidi znak Uniklom ili kako vec.Dajte snimak ili nešto konkrektno.Bio bi dobar posao da vrati staru komplet ekipu.Luta 2 god,rezultatski gore ne može,izgled najveceg ispisnika i sl.Vrhunski sport ne ide sa tim.Hvataj zadnji voz,zenit karijere je prošao ali ima mjesta za još 2-3 top sezone.Pitanje je želiš li ti to Novače?

Mile Jovic

pre 6 godina

Pa samo glupom coveku nije jasna prica o Djokovicu . On vise ne trenira niti se hrani kao vrhunski sportista . I zaista mu tenis vise nije najbitnija stvar u zivotu . Njegov stil igre je zahtevao spartanski pristup treningu i zivotu . Tako nastavlja Nadal , a Federer kao najveci talenat ikada , sve to moze sa mnogo manje napora .Mislim da je Noletov maksimalni domet ubuduce cetvrtfinale na Grand Slam-u i to ne za dugo .

@Гихт

pre 6 godina

Вајда је прави тренер и човек за тебе.Он те је довео до успеха и само њему веруј.

Педро

pre 6 godina

Џабе Вајда ако је Пепе остао да саветује и ако не једе. Он је кост и кожа. Све је мршавији.

Davorek

pre 6 godina

Koliko ste vi Srbi cudan narod.Vec nekoliko mjeseci pisete o Noletu da bi se trebao ostaviti tenisa,da vise nece osvojiti niti jedan Masters a kamoli Grand slam,da ne moze pobijediti nikoga i sad odjednom se prica mijenja i komentar sa najvise pluseva je da Nole uz pomoc Vajde moze osvojiti jos par GS titula.Takvi smo i mi Hrvati nije nista drugacije.Veoma cudnovato kako bi rekao jedan covac u video klipu :)

Zoran M.

pre 6 godina

Da li se napokon Nole probudio I shvatio da Imaz I onaj reiki trener su samo tu da bi mu uzeli malo para I mnogo uma. ....Ako se Vajda vrati....Nole ce se vratiti

hajde!

pre 6 godina

Bilo bi dobro da je sve tako jednostavno, ali...Hajde malo razmisljanja: terene na kojima trenira drzi Pepeova akademija, Vajda par godina unazad, zbog onoga "kao clan porodice" bla bla, vise nije imao autoriteta da mu nametne disciplinu u treninzima ( zato Beker ), nema naznaka ni o vrsti, ni o duzini, ni o uslovima angazmana, nema drugih, sustinski vaznih, makar onih neophodnih, clanova tima, a govorancija od pre neki dan uliva jezu. Na zalost, ovo izgleda kao jos jedan alibi angazman da nestrpljivi sponzori ne bi raskinuli ugovore, ili, jos gore, zatrazili penale. Bilo bi sjajno da gresim, ali sumnjam.

kris

pre 6 godina

Sve je to fino, ali puno stvari treba da promjeni da bi se vratio. Prva je mjesto radnje(Marbelja), što znači da je kod Pepea, a kad je Pepe glavni, ni od Vajde nema vajde.

parz

pre 6 godina

@Kangrga, konkurencija nije jaka ??? Pa ti si lud, 20 klinaca je stasalo, za pola godine bice teze nego ikad (naravno ako Federe i Nadal budu tu, a i Marej stize).

JPR24

pre 6 godina

Znaci poceo da kapira da nema druge nego da vrati ljude koji su mu pomogli da dodje do uspeha ! Samo jos da Pepe dobije batak. Razlika ce se videti za par meseci.

strumpf

pre 6 godina

Posle duzeg vremena pametan potez. Nekad je Novak bio primer kako se donose bistre odluke, ali je najednom zalutao. Nadam se njegovom povratku tamo gde i pripada. Idemoooooo8

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

E još počni da jedeš meso I šutni onog, ko ti je oprao mozak i evo ti recept za ponovni uspeh!
(Rade, 09. april 2018 10:16)

Jeste, bas ce meso da vrati Nola na vrh Atp liste.

Djido

pre 6 godina

Kad se samo setim ovih "stručnjaka" sa foruma koji su hvalili Nolove odluke posle odlaska Vajde i kompletnog tima, dolaskom Agasija i Štepaneka, govorili kako je to prava stvar za Nola haha, a sad eto ista pesma, da, to je pravi potez njihovog idolopoklonika!
(Labud, 8. april 2018 20:30)

Znaš li uopšte šta reč idolopoklonik znači? Razlikuješ li tu reč od reči idol? U odnosu idolopoklonstva ko je jedan, a ko je drugi?

Labud

pre 6 godina

(Djido, 9. april 2018 19:20)

Ha ha ha, vidim da si se prepoznao i odmah se javio da mi skreneš pažnju na tu famoznu reč! Ipak ja to gledam sa vedrije strane i to sa one u kojoj si ti u kompletnom mom komentaru jedinu zamerku pronašao samo tu.....haha