Fudbal 366

Utorak, 03.04.2018.

16:50

Magija i nokaut Ronalda za polufinale, veliki korak i Bajerna!

Fudbaleri Real Madrida maltene su prošli u polufinale, dok je Bajern napravio veliki korak već u prvim utakmicama u Ligi šampiona.

Magija i nokaut Ronalda za polufinale, veliki korak i Bajerna! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

366 Komentari

Sortiraj po:

pprvi dan skole u Svedskoj

pre 6 godina

Ronaldo je najbolji fudbaler danasnjice...Mesija sto se tice solidan je sudije ga drze kao i barsu...njemu protivnik ne sme da pridje blize od tri metra...za to se dobija zuti karton...kad mu stanes na senku isto tako...po stilu podseca na sestica iz zvezde samo sto je sestic bio bolji fudbaler a da je imao toliku zastitu od sudija kao Mesi gde bi mu bio kraj?

pribil

pre 6 godina

Radovan3@ Zaboravio si da je Barsa u zadnjih 10 godina kostur reprezentacije Spanije, dvostrukog Evropskog i Svetskog prvaka. I to su sve osvojili bez Mesija, koji sa Argentinom ima 0 trofeja.

curb your enthusiasm

pre 6 godina

..Ronaldo je mnogo raznovrsniji fudbaler i mnogo je siri spektar njegovih mogucnosti nego Mesija, svidjalo se to vama ili ne...Mesi ne moze nikada dati onakav gol kao Ronaldo Juveu...a sve ovo pricam kao neko ko je neutralan, niti sam fan Reala niti Barse, niti imam nesto protiv Mesija...
(Nikola, 04. april 2018 10:21). Prvo,svaka cast za golcinu od sinoc,ono se retko vidja. Od Mesija takav gol verovatno necemo videti nikada kao sto od Ronalda necemo videti gol u kojem je od centra nanizao 6-7 igraca i golmana(kao Mesi npr. protiv Reala ili MARADONA protiv Engleza. Drugo,veci je atleta a ne raznovrsniji fudbaler. Vise skace,jaci(ne i precizniji) udarac ima itd itd. Daleko losiji pregled igre,kreativnost,daleko losija igra kada je ledjima okrenut golu,daleko losiji dribling(Ronaldo ove godine nije ni u prvih 100 igraca u ligama petice po broju uspesnih drublinga)... to su odlike fudbalera a ne ovo sto ti pises. Po tvojim kriterijumima jedan Inijesta ne bi trebalo da se bavi fudbalom jer nema dovoljno jak udarac ili ne moze dovoljno da skoci? I da,jos nesto,svake ali bukvalno svake godine Mesi postigne vise golova van 16m od Ronalda,eto jos jedne zanimljive statistike.

Wllaxy

pre 6 godina

Tačno je, trebalo mu je manje utakmica zato što CR u svojih prvih 30 utakmica u LŠ nije postigao gol - šta više do sezone 2014/15 su dali po 77 golova a sada CR ima 19 više na kontu, od čega u nokaut fazi kada se odlučuje čak 21 više. Takođe, netačno je da je Mesi dao više golova od 2009. tj. otkad je CR došao u Real jer je Mesi dao 100 golova a CR je u Realu dao 104 gola. Što se tiče trofeja, može biti ali kada je LŠ u pitanju bojim se da stvari stoje malo drugačije - jedino ako Kup Španije i LŠ i golovi u istim pi tebi nemaju istu vrednost.  
Na kraju, koliko je smešna tvoja fanboj konstatacija da za razliku od Barse i Mesija u Realu svi igraju za Ronalda govori i činjenica da je CR najbolji asistent u istoriji Lige šampiona sa 35 asistencija ili čak 9 više od Mesija. 
(Wllaxy, 03. april 2018 23 

Bajo moj nijedan argument ti nije tacan sem ovog za asistencije u LS, al i to cu proveriti. Ovo za golove je tacno 20 golova ima vise Mesi, i za trofeje, inace pogledaj asistencije generalno da vidis nesto, aj.sto ima mnogo vise nego sto uporedjivati Ronaldove i Mesijeve asistencije je u najmanju ruku smesno. Sve u svemu kucaj na guglu Messi vs Ronaldo i sve ce ti biti jasno, imas na sajtu apdejtuje se iz tekme u tekmu, ima 150 utakmica vise a 40 golova mu bezi samo. Mada opet kazem, smesno mi je da ih uporedjujem, jedan je umetnik, kreator, asistent, golgeter, dribler... drugi samo golgeter..
(mare, 04. april 2018 00:22)

Dokaži šta to nije tačno ili prestani da pišeš svašta, pri čemu probaj još jednom da shvatiš da pričamo o LŠ. Eto imaš priliku da pobiješ moje netačne argumente da:
1. Ronaldo nije dao gol u prvih 30 mečeva u LŠ.
2. Da nije dao 19 golova više od Mesija u LŠ (119 naspram 100).
3. Da nije dao više golova u LŠ dok igra za Real od Mesija (104 naspram 100 jer je prvih 15 dao za ManUtd).
4. Da do 2014/15 nisu obojica imali po 77 golova na kontu.
5. Da nije jedini igrač sa preko 50 golova u nokaut fazi LŠ (59 naspram 38 Mesija).
6. Da nema više trofeja pobednika LŠ.
7. Da nije jedini igrač sa sedam uzastopnih sezona sa 10+ golova u LŠ.
8. Da je samo još Van Nistelroj dao golove na devet uzastopnih utakmica u LŠ, pri čemu je Ronaldo dao 14 golova.

Eto samo za jedan od navedenih argumenata bajo moj dokaži da nije tačan, iako si rekao da nijedan nije tačan i ja ti skidam kapu.

Naravno prvo treba da shvatili da sve vreme govorim o ozbiljnom takmičenju tipa LŠ a ne nekim tipa Kup kralja gde Ronaldo nije ni igrao na utakmicama gde se nabija statistika.

Čovek ruši rekorde što je jasno vidljivo i dokazivo a ti slobodno pričaj o Milka Babović umetničkom dojmu i tehničkoj izvedbi...

KakavDanakNeiskustvu

pre 6 godina

@Ovaj covek je bar 5 puta vise morao da se trudi da dodje na nivo Pelaea Maradone i Mesija, njima je to u krvi.

Sta znaci "njima je to krvi"? Jedan se stimulisao kokainom drugi hormonima. Pa ja ne znam sta bi onda Ronaldo radio da je uzimao neki stimulans.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Amerikanac, 4. april 2018 09:29)

On ima najveci stimulans u istoriji - marketing. Samo lud covek bi pre 30 godina poredio njega sa igracem poput Mesija, ali danas je sve moguce.

lucho

pre 6 godina

Totenhem je trebao da izbaci Juventus i pokaze zube Realu kao sto ih i jeste demolirao u grupi,jedna mlada jako kompaktna ekipa koja se nikoga ne plasi. Juve nikakav bez sanse da zapreti Realu kao da su bili autsajderi u ovoj utakmici a vaze za jakog domacina u Torinu,od toga nista nismo videli.

Car Dušan

pre 6 godina

U moru komentara, na razne načine i upoređivanja, jedni druge ubeđuju ko je NAJBOLJI U ISTORIJI FUDBALA... Ocigledno, riječ je o mladjim ljubiteljima fudbala. Za nas starije, koji duže pamtimo je to, blago rečeno - neverovatno! Ovo danas što gledamo je jedan običan cirkus, ili RIJALITI od fudbala! Jedan Pele, Bekenbauer, Krojf,Maradona, Zidan... ( a prije njih na desetine sličnih) , su pojam fudbalske igre - za Mesija i Ronalda!

Falja

pre 6 godina

Sevilja u prvom poluvremenu odrzala cas fudbala Bayernu, a u drugom Bayern pobedio! :) Inace Real razmontira Juventus, iskreno, niko se nije nadao da ce Juve ovoliko da izgubi kuci!

Nikola

pre 6 godina

Gospodine a i vi ostali koji ne postujete Ronalda...idite na youtube i malo se informisite...pogledajte emisiju koju je discovery napravio o Ronaldu pre neku godinu...videcete da je on jedan atleta, koji savrseno koristi svoje telo i izvlaci maksimum...zato recimo nije iznenadjenje kada on moze da skoci ovoliko i podigne nogu i napravi makazice kada je lopta u visini gde recimo De Siljo skace da je udari glavom...Ronaldo je mnogo raznovrsniji fudbaler i mnogo je siri spektar njegovih mogucnosti nego Mesija, svidjalo se to vama ili ne...Mesi ne moze nikada dati onakav gol kao Ronaldo Juveu...a sve ovo pricam kao neko ko je neutralan, niti sam fan Reala niti Barse, niti imam nesto protiv Mesija...

Раде Кузма

pre 6 godina

Од 320 коментара на 300 је расправа ко је бољи, Меси или Роналдо. Сморили сте људи. Има ли неко да изнесе мишљење и анализу читаве утакмице (која је била фантастична), а играло се и у Шпанији вечерас гдје је Севиља држала час фудбала Бајерну у првом полувремену. Друго полувријеме је била друга прича, Бајерн нападао док није добио шта жели. Потез утакмице је био вађење из игре потонулог Бернарта, а увођење Рафиње на лијевог бека, а то му није примарна позиција. Хамес и Робен су морали пд почетка да играју.

Gigi

pre 6 godina

Sve je to ok ali kada igraju medjusobno zna se sta ce biti.Zna se koje pencilin i otrov za Madridjane unazad tri godine.Nemojte njega usporedjivati sa Messiem po igri jer to ne ide.Usporedjujte ga sa Kavanijem,Levandovskim,Salahom,Imobileom jer je njihov profil igrača.Centarfor i golgeter.Takvih je bilo uvijek i bit ce i dalje.Messi to nije nije nikad bio ni ti ce biti.Igrao bi on tako i do 40 godina da moze ali nece ici,bio bi i obrambeni igrač samo da zabije gol ako ne moze drugacije.

Genetika je cudo

pre 6 godina

@mackica
"Nigde, ni na jednom inostranom formu nisam videla ovoliko prepucavanja "

Kakvi u zivotu, takvi u saobracaju ili na internetu ! Kako na pr. Nemci voze, tako i komentarisu, mi takodje.

Amerikanac

pre 6 godina

@Ovaj covek je bar 5 puta vise morao da se trudi da dodje na nivo Pelaea Maradone i Mesija, njima je to u krvi.

Sta znaci "njima je to krvi"? Jedan se stimulisao kokainom drugi hormonima. Pa ja ne znam sta bi onda Ronaldo radio da je uzimao neki stimulans.

radovan3

pre 6 godina

Dovoljno je samo reci da je Mesi ove sezone najbolji strelac primere, asistent, dribler i plej,igrac sa najvise stvorenih sansi saigracima ,sto nije zabelezeno u istoriji liga petica. Neverovatno sta taj covek radi na terenu, i nisu cak ni nijanse u pitanju, on je daleko iznad svih u svojoj eri. Ronaldo se naravno poredi, zabija koliko i Mesi, osvjaja trofeje, igra za jedan od najboljih i najmocnijih klubova sveta i sve je to normalno, ali Mesi je fudbalsko cudo, covek-tim, bez njega Barcelona i Argentina ne mogu da se sastave, ma neverovatan igrac. Ali za ovu golcinu sinoc, kapa dole Ronaldu. Bas je proslo dugo vremena od kad me zadnji put odusevio i sinoc je dobio aplauz i od mene. Gol sezone u LS ! Bravo majstore !

curb your enthusiasm

pre 6 godina

Da zakljucimo Mesi sa odlicnom repreentacijom nema nista, Ronaldo sa uzasnim Portugalom ima EP. Pozdrav.
(nista o nicemu, 04. april 2018 08:20) odlicna Argentina? Hahahahaha,pa garantujem da ne znas polovinu iz reprezentacije u kojim klubovima igraju,trenera Argentine ni uz pomoc googla ne bi pogodio. Oni su bez njega dobili Francuze(pre toga sa njim nisu dobili niti jednu utakmicu na prvenstvu) a ovi bez Mesija primaju 6 od Spanije i bez Mesija ne bi ni dosli u Rusiju,jedva su se plasirali jer nisu mogli nikoga da pobede sve dok se malisa nije vratio. Ovo su igrali finale svetskog a ovi su ispali jos u grupi... Vidis da mozes sve da gledas iz vise uglova. P.S. Golcina Ronalda za spice sledecih 100 godina,podsetilo me na one Runijeve makazice.

neutralni felsh

pre 6 godina

vidim brda vas bi otislo da oralno ugodi cr7 samo da vam plate kartu do tamo....
(rex, 04. april 2018 02:14)

da mu rode bebe :)

bex

pre 6 godina

Koliko smarate sa patuljkom.ON da je ovo uradio rekli bi Bog fudbala.Alo.shvatite i ove godime dobija Ronaldo zlatnu loptu.Jer je.najbolji igrac planete.Dolazao se u Man. u Realu.Sa nikakvom ekipom EP osvojio.Zamislite njega za argentinskim.zvezdama.Setite se samo sa Di Mariom sta je sve radio.Ima coveo 33 god i dalje je naubolji ma svetu.Dokaz da nisam madridista je taj da mi je omiljeni fudbaler Ronaldinjo.Bio je covek najbolji,ali Ronaldo duze godina dominira.I ubedio me je da je najbolji fudbaler u istoriji.

nista o nicemu

pre 6 godina

E, u tome je ogromna razlika izmedju Lea Mesija i Kristijana Ronalda, naravno u korist Mesija.
Inace, sve cestitke i pohvale Kristijanu na makazicama, stvarno je bio odlican gol.
(Da zakljucimo, Mesi je bolji fudbaler od Kristijana, 04. april 2018 01:24)

Da zakljucimo Mesi sa odlicnom repreentacijom nema nista, Ronaldo sa uzasnim Portugalom ima EP. Pozdrav.

Milos

pre 6 godina

Mesi nije nikad dao sa 30+ metara gol. 
(Milos, 03. april 2018 

Ronaldo nikad nije predriblao 2-3 igraca i dao gol.
(iris, 04. april 2018 00:30)

I sam znas da je Ronaldo driblao dok je igrao u Junajtedu i prvih par godina u Real i da ima takvih golova koliko hoces. A mesi ga nije u karijeri dao preko 30+ metara. To je cinjenica nemoj da se zavaravas.

mackica

pre 6 godina

Nigde, ni na jednom inostranom formu nisam videla ovoliko prepucavanja oko relacije ko je bolji CR ili Messi, a to ovde rade svi od 7 do 107. Koji smo primitivci u stulu: „moj tata je jači, ima pušku“...

Amerikanac

pre 6 godina

Bog otac jos jednom pokazuje ko je najbolji. Da je Mesi dao ovakav gol, bilo bi 200 komentara "najbolji svih vremena", jer inace vidim takve komentare i kada da jadan gol. Ljubomora je cudo.

ludiNovinar

pre 6 godina

Роналдо постигао ванвременски гол, за анале, сјајан играч, један од најбољих икада.. Игра Реала такође сјајна, рутинска, заслужили су полуфинале, за даље тешко, има бољих и спремнијих екипа, по мени.. Даље, распарава Меси-Роналдо је беспредметна, неукусна, Меси је Меси, од осталих фудбалера данашњице Роналдо јесте најбољи.. Уздравље, уживајте вечерас у игри Месија, подвлачим игри, јер фудбал је игра на крају свега.. :)

4k4.Dex

pre 6 godina

Neverovatno kako daje golove, kao na traci. Kao da igraju protiv West hema a ne Juventusa ili PSG. Stvarno od kad gledam fudbal, cirka 25 godina, nisam video da je neko takav rodjeni golgeter jednako dobar i glavom i na sutu i to sa obe noge i slobodnjacima i osecaj za gol i prostor neveovatni. Kapa dole za Ronalda, sumnjam da ce se ikada vise roditi neko sa ovakvim predispozicijama. Da bice madjionicara, ali to je suv talenat. Ovaj covek je bar 5 puta vise morao da se trudi da dodje na nivo Pelaea Maradone i Mesija, njima je to u krvi. I sto je najneverovatnije konstantnostbi trajanje... e to se sigurno nece ponoviti.

Dejan NS

pre 6 godina

Ljudi ja sam veliki navijac Juventusa, bas onaj pravi - ona paljevina. I nije mi lako, ali sam gledao odlican fudbal i video jedan od najlepsih golova “uzivo”. Uostalom i publika u Torinu je rekla sta misli o tome. A onda dodjem ovde i citam prepucavanje Mesi VS CR. Aman.

Brufen_od_400

pre 6 godina

Lessijevci PATOS. Nije im jasno da je debata odavno završena. Prvo su pričali gde je Ronaldo, pa je bilo lessi ko zna koliko golova a Ronaldo samo 2 gola, pa da neće imati ni 5 golova u sezoni.

I gde ste sada lessijevci? Na delu je uništavanje lessija od strane najboljeg igrača svih vremena Kristiana Ronalda.

SIIIIIIIIIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Daki

pre 6 godina

Opet se prepucavate oko C. Ronalda i Mesija... Obijica su extra igraci i daleko su od ostalih... Dva trenutno najbolja igraca na svetu, svako poseban na svoj nacin. Uzivajmo u njihovim majstorijama a ne da se prepucavamo. Samo mi je krivo sto nisam imao prilike da gledam i pratim ostale stare majstore fudbala.....

Gospodin

pre 6 godina

Oduvek mi je Ronaldo bio veci igrac Mesija...moje skromno misljenje...dva vrhunska igraca, ali mislim da je Kristijano kompletniji...ima jaci sut od njega, daje golove i sa 30 metara, daje glavom...Mesi je nezaustavljiv kada uzme loptu i krene u prodor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 3. april 2018 23:28)

kad je dao poslednji put sa 30 metara ronaldo?
(Gospodin, 03. april 2018 23:35)

Mesi nije nikad dao sa 30+ metara gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos, 3. april 2018 23:59)

Gde sam ja spomenuo Mesija?

rale

pre 6 godina

.Svaka cast italijasnkim navijacima na aplauzima,jeste da su to Madridjani patentirali u “slucaju Ronaldinjo”,ali Ronaldo je itekako isto to zasluzio vcrs.Prepoznali su magiju. Zidan takticki odlican kao i uvek,odmarace sve vazne igrace i protiv Malage,vec ima nekih naznaka za tako nesto. Cekamo rasplet. 
(takkar, 03. april 2018 23:08 


Ocigledno si premlad, ali bilo je toga i pre Ronaldnja i Farse. Cuveni het trik Ronalda Junajtedu 2003. npr.
Ocigledno si i ti premlad.....cela Marakana je aplaudirala Maradoni posle sjajnog loba protiv Zvezde

Aleksandar

pre 6 godina

U kontekstu svadje oko Ronalda i Mesija, moram da kažem sledeće:
To su dva najbolja igrača današnjice, nema sumnje.
Ali ovom prilikom bih zamolio one koji podržavaju Mesija da razmisle o ovome što ću reći i pokušaju da shvate zašto prednost dajem Ronaldu.
Jednostavno igra koju igra Mesi bazirana je na manjkavostima protivnika i njegov dribling se svodi na to da prevari defanzivce svojom lucidnošću a to pomalo izgleda kao kada uzmete loptu pa driblate decu, a ja lično ne vidim ništa zanimljivo u tome. Ono što Ronaldo radi je potpuno suprotno i njegov dribling proizilazi iz onoga što on nosi u sebi a ne toga koliko je neumešan onaj koga dribla.
Ronaldo ne želi da prevari protivnika on želi da ga pobedi, a još kada to radi na ovako spektakularan način, ne preostaje ništa nego da ceo stadion ustane i aplaudira.

dje ti je papiric

pre 6 godina

A vidi nebeskog naroda sto navija za Juve... Ne moze podneti masinu sa trbusnjacima i lepim zenama pa to ti je... Ali zato ekipa koja leti u 3 lige nizi rang zbog namestanja, to je tom narodu idol! Muljanje, prevaru, namestaljke, to volimo...
(Jumko, 03. april 2018 20:44)

A jel bi voleo ti da si normalan??
Komentar ti je krajnje debilan...

Blaugrana

pre 6 godina

Oduvek mi je Ronaldo bio veci igrac Mesija...moje skromno misljenje...dva vrhunska igraca, ali mislim da je Kristijano kompletniji...ima jaci sut od njega, daje golove i sa 30 metara, daje glavom...Mesi je nezaustavljiv kada uzme loptu i krene u prodor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 3. april 2018 23:28)

Kako covek koji ne ume da uradi najosnovnije 2 stvari u fudbalu - dribling i pas u prazan prostor moze da bude "kompletan". Jedini kompletan fudbaler u svakom smislu te reci je bio Pele i donekle Krojf.

AMD

pre 6 godina

Ee konacno da i Penaldo nekome asistira, pasce sneg u aprilu mesecu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 3. april 2018 23:59)

Liga šampiona:
Messi - 100 golova 27 asistencija
Ronaldo - 120 golova 39 asistencija

hahaha...

KakavDanakNeiskustvu

pre 6 godina

Mesi nije nikad dao sa 30+ metara gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos, 3. april 2018 23:59)

Ni Penaldo nikada nije u karijeri predriblao vise od 2 igraca u nizu. Sta mislis koji aspekt igre je 100 puta bitniji , sut sa 30 metara koji udje jednom u 50 puta ili dribling koji se primenjuje 10 puta po utakmici i stvara sanse?

MKD-4

pre 6 godina

20.10.1982..C.Zvezda-Barselona 2:4-(kraj)..gol za 0:2-MARADONIN LOB(Diki-STARIJEM)..gol za ANTOLOGIJU I PUBLIKA NA NOGE I NEVIDZEN APLAUZ..mislim da je to početak a sve drugo nakon toga je REPLIKA...PONOSAN sto sam prisustvao licno TOJ ČAROLII i po meni NAJVEĆI-DIEGO ARMANDO MARADONA.

Da zakljucimo, Mesi je bolji fudbaler od Kristijana

pre 6 godina

Po stoti put ponavljam...
Igrac sa najvise asistencija u istoriji Lige Sampiona je Rajan Gigs sa 43 asistencija. Kristijano je 2., a Mesi 3. po broju asistencija u LS.
Statistika klupske karijere Mesija i Kristijana od dolaska Kristijana u Real:
ukupno:
Mesi: 463 gola i 174 asistencija (637 gol+asist).
Kristijano: 445 golova i 119 asistencija (564 gol+asist).
u La Ligi:
Mesi: 321 gol i 122 asistencije (443 gol+asist).
Kristijano: 307 golova i 87 asistencije (394 gol+asist).
broj titula i trofeja (timski i individualni):
Mesi: 31
Kristijano: 23.
Mesi je bolji od Kristijana i u tom statistickom parametru.
I sto je najgore po navijace i ljubitelje Kristijana, kod Mesija to nije najbitniji faktor (broj golova, "takmicenje" sa Kristijanom i slicno), vec driblinzi, asistencije, pregled igre, uticaj na tim i saigrace, uticaj na igru, "citanje" igre, odlicni pasevi, kreirane sanse i slicno.
E, u tome je ogromna razlika izmedju Lea Mesija i Kristijana Ronalda, naravno u korist Mesija.
Inace, sve cestitke i pohvale Kristijanu na makazicama, stvarno je bio odlican gol.

New Jersey

pre 6 godina

Mesi je samo prodorniji jer je metar i zilet,ali sto se tice pozicioniranja bez lopte,kretnje,kompletne koordinacije u prostoru,tu je Ronaldo otac igre.Smesno ih je porediti jer je Ronaldo osvojio sve sto se moze osvojiti i postavio skoro sve rekorde.

IQ 149

pre 6 godina

Svaka cast italijasnkim nan kao i uvek,odmarace sve vaavijacima na aplauzima,jeste da su to Madridjani patentirali u “slucaju Ronaldinjo”,ali Ronaldo je itekako isto to zasluzio vcrs.Prepoznali su magiju. Zidan takticki odliczne igrace i protiv Malage,vec ima nekih naznaka za tako nesto. Cekamo rasplet.
(takkar, 03. april 2018 23:08)

Santijago Bernabe se poklonio i Del Pjeru 2008e kada im je u meca grupnog dela spakovao 2 gola. Jedan levicom sa ivice 16sterca, drugi iz slobodnjaka. Te iste godine je u Torinu protiv Reala spakovao gol sa 30m iz prve posle dodavanja glavom Amaurija, tako precizno da je Kasiljas samo ispratio loptu pogledom.

Dado

pre 6 godina

Ljudi moji sutra ako Mesi zabije dva komada, svi ce govoriti Mesi najbolji, drugi ce reci da je Ronaldo, ali cinjenica je da su njih dvojica presli tridesetu, da su na terenu jos par sezona i to je to. Zato uzivajte dok traje, u vrhunskim izvedbama dvojice majstora, manite se decijeg prepucavanja.

extremesportist

pre 6 godina

Jeste da Ronaldo nije više atraktivan za gledanje i nezaustavljiv u prodoru kao u periodu dok je igrao za Mančesteru, ali čovek stvarno mora da mu skine kapu za sve što radi...

Jurio je ove "makazice" godinama, jer je sve ostale vrste golova postigao (slobodnjak, glavom, levom, petom, sa 40m, slalom kroz odbranu), ali mu je jedan ovakav izmicao, iako je pokušavao mnogo puta. Srećom, i to nam je večeras priredio...

Sve u svemu, najkompletniji igrač svih vremena!

Scary

pre 6 godina

Ne mogu da shvatim da se ljudi prepucavaju Messi vnalds Roo. diAko volite fudbal, bolje gledajte na trenutnu situaciju gde imate dva fantasticna igraca u istoj eri, svakodnevno obaraju sve vrste rekorda, ali nazalost imaju jos samo par gona fudbala na tom nivou posto i jedan i drugi su presli 30-tu godinu. 10 i vise godina fantasticnog rivaliteta, Mesijevi neverovatni "lepljivi" driblinzi, Ronaldovi, sutevi, golovi na 300 nacina i jednog i drugog. Ali neee, Mesi ovo Ronaldo ono. Svi se frljaju statistikom, a polovina komentatora ne moze ni da izbroji njihove trofeje u zbiru. Ne zanima me uopste ko je od njih dvojice bolji, znam samo da sam jako dugo uzivao gledajuci njihove utakmice. U svakom slucaju ce ostati upamceni kao legende svojih klubova i kao jedni od najvecih fudbalera u istoriji.

Magiko

pre 6 godina

Nikad mi nece biti jasno zasto ljudi hvaleci Ronalda, automatski pokusavaju da omalovaze Mesija i obratno. Obojica su majstori svog zanata. Ronaldo kompletan strelac, Mesi covek koji svaki napad pocne skoro od svoje polovine, a opet ga nekako zavrsi bas on..cudo. Ljudi broje golove, asistencije...veceras “Mesijevci” nisu mogli da uzivaju u strasnoj tekmi...sutra to nece moci ni “Ronaldovci”. Opustite se ljudi, svako ima svoj ukus ali to ne znaci da tudji treba omalovaziti. Ja licno volim igrace tipa Mesija ali imbecilno je reci bilo sta lose o Ronaldu...tip je ca.ubi

iris

pre 6 godina

Oduvek mi je Ronaldo bio veci igrac Mesija...moje skromno misljenje...dva vrhunska igraca, ali mislim da je Kristijano kompletniji...ima jaci sut od njega, daje golove i sa 30 metara, daje glavom...Mesi je nezaustavljiv kada uzme loptu i krene u prodor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 3. april 2018 23:28)  

kad je dao poslednji put sa 30 metara ronaldo? 
(Gospodin, 03. april 2018 23:35) 

Mesi nije nikad dao sa 30+ metara gol.
(Milos, 03. april 2018

Ronaldo nikad nije predriblao 2-3 igraca i dao gol.

takkar

pre 6 godina

Adriano_Galliani Ako mi verujes cim sam poslao komentar,setih se te tekme kad je Zuba cepao Mancu. Znao sam odmah da ce neko da me "pecne". Prmelad ? Baco hvala na komplimentu,skoro mi neko nije to rekao. Imas pice i cokoladu 300g.

Milos

pre 6 godina

Mile, Ronaldo je uzeo Evropsko prvenstvo sa raspalim Portugalom covece. Ej, raspali Portugal koji ima jendog i po igraca pored Ronalda. Ronaldo daje neverovatne golove kad se odlucuje tipa polufinale/ finale LS,preuzima odgovornost i sam nosi tim. Covek je neverovatan igrac. Cemu podcenjivanje velemajstora i poredjenje sa Mesijem. Mesi nema sa reprezentacijom ni jedan trofej iako su mu saigraci Di Maria, Aguero, Iguain i ostale zvezde.

1961

pre 6 godina

Svaka cast italijasnkim navijacima na aplauzima,jeste da su to Madridjani patentirali u “slucaju Ronaldinjo”,ali Ronaldo je itekako isto to zasluzio vcrs.Prepoznali su magiju. Zidan takticki odlican kao i uvek,odmarace sve vazne igrace i protiv Malage,vec ima nekih naznaka za tako nesto. Cekamo rasplet.
(takkar, 03. april 2018 23:08


Ocigledno si premlad, ali bilo je toga i pre Ronaldnja i Farse. Cuveni het trik Ronalda Junajtedu 2003. npr.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 3. april 2018 23:18)

A Maradonin lob u Beogradu - prvo muk na Marakani, pa iskren i dug aplauz velemajstoru. I danas se najezim kad se setim toga. Kapa dole!!!!!

Mad4Red

pre 6 godina

Obožavam Mesija ali ovo večeras mora da se skine kapa Ronaldu!! Možemo samo da budemo srećni što živimo u eri ova dva perfektna fudbalera!!! Svaka čast Ronaldu za ovo večeras kakav gol za špice, možda najbolji gol ikada u Ligi Šampiona!!!

Wllaxy

pre 6 godina

I da je Ronaldo odigrao 30-ak utakmica u LŠ vise od Mesija ;) Lako je tako biti najbolji strelac...
(ooo, 03. april 2018 23:11)

I da na prvih 30 utakmica nije postigao gol jer je u Sportingu i ManUtd igrao gotovo na kašičicu dok je od dolaska u Real postigao više golova. Plus najbolji asistent...

torca

pre 6 godina

Iskreno, očekivan rezultat, makar sam mislija da će bit 0:2. Buffon više nije Buffon (pogledat samo reakciju kod gola Tottenhama u uzvratu), desnog beka igra De Sciglio koji je bija otpisan i u ovakvom Milanu, Barzagli je prestar i prespor, Khedira je Realov otpadak, Higuain je Mr.promašaj. Svaka čast Ronaldu, igračina je, ali mi je nejasno da nakon svih godina i golova kod prvog gola njih dvojica čuvaju Benzemu a ovaj sam, kod drugog opet sam ka duh. Valjda zato jer nema novih Maldinija, Nesta i Baresija, već se za najbolje stopere biraju razni Piquei, Davidi Luizi, Boatenzi i tek nešto bolji Ramosi...

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

cekam gg i dobijam tiket,al slepci ne mogu kod kuce jedan da daju!
(peca, 03. april 2018 23:37)

Nije to nista, pre neke 3 nedelje Juve sa Spalom igrao 0-0 a ja cekao tu pobedu Juvea pa da podignem 12 crvenih. Ali zato se osilili protiv Milana za vikend, 1:3 ih pobedise.

neutralni felsh

pre 6 godina

(kako da ne) 

Covek napisao od pocetka pa do kraja celu istinu i na kraju dobije vise minusa?! Dal ovde vise komentarisu deca ili je nesto drugo u pitanju?
(mile, 03. april 2018 23:06)


vecina su ulizice. kako vetar dune. sutra ce da misle suprotno nego danas, i tako...

Wllaxy

pre 6 godina

Ee konacno da i Penaldo nekome asistira, pasce sneg u aprilu mesecu.
(Batko pamcenje mu kratko, 03. april 2018 23:59)

Najbolji asistent u istoriji Lige šampiona. Hvala i do viđenja.

mare

pre 6 godina

Tačno je, trebalo mu je manje utakmica zato što CR u svojih prvih 30 utakmica u LŠ nije postigao gol - šta više do sezone 2014/15 su dali po 77 golova a sada CR ima 19 više na kontu, od čega u nokaut fazi kada se odlučuje čak 21 više. Takođe, netačno je da je Mesi dao više golova od 2009. tj. otkad je CR došao u Real jer je Mesi dao 100 golova a CR je u Realu dao 104 gola. Što se tiče trofeja, može biti ali kada je LŠ u pitanju bojim se da stvari stoje malo drugačije - jedino ako Kup Španije i LŠ i golovi u istim pi tebi nemaju istu vrednost. 
Na kraju, koliko je smešna tvoja fanboj konstatacija da za razliku od Barse i Mesija u Realu svi igraju za Ronalda govori i činjenica da je CR najbolji asistent u istoriji Lige šampiona sa 35 asistencija ili čak 9 više od Mesija.
(Wllaxy, 03. april 2018 23

Bajo moj nijedan argument ti nije tacan sem ovog za asistencije u LS, al i to cu proveriti. Ovo za golove je tacno 20 golova ima vise Mesi, i za trofeje, inace pogledaj asistencije generalno da vidis nesto, aj.sto ima mnogo vise nego sto uporedjivati Ronaldove i Mesijeve asistencije je u najmanju ruku smesno. Sve u svemu kucaj na guglu Messi vs Ronaldo i sve ce ti biti jasno, imas na sajtu apdejtuje se iz tekme u tekmu, ima 150 utakmica vise a 40 golova mu bezi samo. Mada opet kazem, smesno mi je da ih uporedjujem, jedan je umetnik, kreator, asistent, golgeter, dribler... drugi samo golgeter..

Adriano_Galliani

pre 6 godina

.Svaka cast italijasnkim navijacima na aplauzima,jeste da su to Madridjani patentirali u “slucaju Ronaldinjo”,ali Ronaldo je itekako isto to zasluzio vcrs.Prepoznali su magiju. Zidan takticki odlican kao i uvek,odmarace sve vazne igrace i protiv Malage,vec ima nekih naznaka za tako nesto. Cekamo rasplet.
(takkar, 03. april 2018 23:08


Ocigledno si premlad, ali bilo je toga i pre Ronaldnja i Farse. Cuveni het trik Ronalda Junajtedu 2003. npr.

Jack Sparrow

pre 6 godina

Velika steta za Dibalu odigrao je odlicnu utakmicu i pokazao kvalitet kod faula nije ni video protivnickog igraca,nadam se da cemo ga gledati na svetskom prvenstvu.

Nikola

pre 6 godina

Oduvek mi je Ronaldo bio veci igrac Mesija...moje skromno misljenje...dva vrhunska igraca, ali mislim da je Kristijano kompletniji...ima jaci sut od njega, daje golove i sa 30 metara, daje glavom...Mesi je nezaustavljiv kada uzme loptu i krene u prodor...

Wllaxy

pre 6 godina

Izvini ljubitelju Ce-er-a. Mesiju je trebalo 14 utakmica manje da dodje do broja 100 u LS u golovima. Drugo, Mesi je dao vise golova od Ce-er-a od kako je dosao u real 2009. Trece, Mesi ne igra napadaca a opet mu parira golovima iako je ovom pozicija u fudbalu ispred napadaca, ne znam sad kako se zove to, kazu peterac? cetvrto Ce er u treba jos malo vise trofeja da stigne omalenog argentinca i u tome. I peto, najvaznije, u barsi Mesi igra za sve, u realu svi igraju za Ronalda... PS Lepe makazice Ronalda. I jos nesto, svako ko se iole razume u fudbal, ko prati bar dve godine, svi koji pisete Ronaldo bolji, najbolji itd, znate i sami da je Mesi tata svima al to nikad necete priznati, ni sebi kamoli drugima.
(mare, 03. april 2018 23:19)

Tačno je, trebalo mu je manje utakmica zato što CR u svojih prvih 30 utakmica u LŠ nije postigao gol - šta više do sezone 2014/15 su dali po 77 golova a sada CR ima 19 više na kontu, od čega u nokaut fazi kada se odlučuje čak 21 više. Takođe, netačno je da je Mesi dao više golova od 2009. tj. otkad je CR došao u Real jer je Mesi dao 100 golova a CR je u Realu dao 104 gola. Što se tiče trofeja, može biti ali kada je LŠ u pitanju bojim se da stvari stoje malo drugačije - jedino ako Kup Španije i LŠ i golovi u istim pi tebi nemaju istu vrednost.
Na kraju, koliko je smešna tvoja fanboj konstatacija da za razliku od Barse i Mesija u Realu svi igraju za Ronalda govori i činjenica da je CR najbolji asistent u istoriji Lige šampiona sa 35 asistencija ili čak 9 više od Mesija.

takkar

pre 6 godina

Vrhunska utakmica,iako je rezultat rutinskih 0-3.Juve jeste dobra ekipa,ali jednostavno nisu imali srece u zrebu.Nemam sta drugo da kazem.Nisu se proslavili ni protiv Totenhema,imaju oni sta da pokazu,ali su limitirani u nekim situacijama.Nemaju te “trouglove” u napadu,sve nesto na silu.Imali su mozda jedno 15 min lepe igre ali to je premalo za jedan Real.Cak i za tih 15 min su bili poprilicno daleko od gola rivala.Sto se tice Reala,sta da kazem a da mi to pritom vec ne znamo.Vrhunski stoperi,vrhunska sredina,danas jako dobri bekovi sa mnogo trcanja i brdo duplih pasova, koji su recimo doneli prvi gol. Genijalni Kasemiro,skoro pa neprelazan,Modric kao i uvek,doktor primarijus.Varan je mozda najbolji pojedinac bio danas,naravno uz genijalnog Ronalda.Rekao sam vam vec,on je najveci fudbalski kaktus,kad god ga čikate on vas bocne.Vecerasnje makaze su tako teske ,gde on juri jednu previsoku loptu,sam sebi je nasao poziciju namestio se kao da je svakodnevnica.Zaista impresivno.Verovatno i neponovljivo.Gol za anale.A gde su ostala utrcavanja,kretanje,uletanja u kanale i ostalo. Kakva uzlazna forma,zaista raduje njegova forma.Kao bumbar je,samo zuji i vreba.Svaka cast italijasnkim navijacima na aplauzima,jeste da su to Madridjani patentirali u “slucaju Ronaldinjo”,ali Ronaldo je itekako isto to zasluzio vcrs.Prepoznali su magiju. Zidan takticki odlican kao i uvek,odmarace sve vazne igrace i protiv Malage,vec ima nekih naznaka za tako nesto. Cekamo rasplet.

Milos

pre 6 godina

Oduvek mi je Ronaldo bio veci igrac Mesija...moje skromno misljenje...dva vrhunska igraca, ali mislim da je Kristijano kompletniji...ima jaci sut od njega, daje golove i sa 30 metara, daje glavom...Mesi je nezaustavljiv kada uzme loptu i krene u prodor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 3. april 2018 23:28) 

kad je dao poslednji put sa 30 metara ronaldo?
(Gospodin, 03. april 2018 23:35)

Mesi nije nikad dao sa 30+ metara gol.

PAOK

pre 6 godina

Zao mi je Bufona.Covek je toliko dao klubu.Kao covek i igrac je zasluzio LS.Nije zasluzio ovakav kraj karijere.Ovo najgorem neprijatelju ne bi niko pozeleo.Za ovakve trenutke treba biti postojan.Zato je Djiji toliko veliki igrac i covek.

Maksim

pre 6 godina

Gledam ovaj Juventus, ni u nedelju protiv Milana nisu ostavili neki utisak, a tek ih je Real vratio u REALNOST. Hahaha momci pa nije vam to Serie A pa da se simulirate i faulirate i prolazite nekažnjeno, to je kao pre Ameri u basketu kada dođu na svetsko prvenstvo pa se upoznaju sa drugačijim pravilima koja ne vađže u NBA :)

reflektor

pre 6 godina

Real je kao zemlja jak.Nisam njihov fan,ali:1-pare i milione opravdavaju(za razliku od PSG,City),2-ova ekipa je na okupu dugo(Ronaldo,Benzema,Bejl,Modric,Kros,Ramos,Marselo),3-oni u "klanju" sa Atletikom i Barsom sticu dodatni kvalitet,4-dva puta uzastopno su osvojil i tacno se videlo da protiv jakog Juve-a oni lagno "rade"..5-ZIDAN!Na sve ovo mislim da jedino Barsa i Bajern mogu na crtu,ali ko zna sta ce se desavati i sta ce zreb i finale doneti.

Gospodin

pre 6 godina

Pricajte vi slobodno kako je Messi najoblji i kako mu se stalno divite golovima protiv Eibara i Las Palmasa sa desetoricom na terenu, divite mu se isto kako osvaja samo La Lige i o tome kako se svaki put izblamira na internacionalnom nivou i kako se nikada ne pojavljuje u velikim utakmicama, sputavajte i dalje Ronalda kako njegov Euro sa prosecnim timom nista ne znaci, kako njegovi golovi protiv Bajerna, PSZ, Juventusa nista ne vrede, kako je imao 5 meceva suspenzije i kako je prestigao Messija po golovima za 2 meseca, kako je bio najbolji igrac i strelac u dve najvece lige, kako ima 4 lige sampiona i 5 zlatnih lopti, kako i sa 33 godine i dalje melje sve pred sobom, sputavajte ga koliko god hocete ali istina je da je Ronaldo na visem nivou i da je Ronaldo bez dileme najoblji igrac ikada koji je krocio na fudbalski teren i neki tamo Messi nikada nece moci da mu pridje!
(Ronaldo = Greatest Of All Time, 3. april 2018 23:19)
Ja se divim navijacima ronalda,pored velike pobede i dalje odmeravaju Messija,koji je najvise golova postigao upravo Realu :D koji hat trick itd...a da,ne igra napadaca kao cr...a ne las palmasu itd....druze gledaj real a divi se messiju.

Vetar u ledja...

pre 6 godina

Ljudi, da li shvatate da omalovazavate klub koji je u poslednje 3-4 godine igrao 2 finala LS?! To je odlicna ekipa, samo su naleteli na Real koji podize formu i to je to....

Gospodin

pre 6 godina

Oduvek mi je Ronaldo bio veci igrac Mesija...moje skromno misljenje...dva vrhunska igraca, ali mislim da je Kristijano kompletniji...ima jaci sut od njega, daje golove i sa 30 metara, daje glavom...Mesi je nezaustavljiv kada uzme loptu i krene u prodor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 3. april 2018 23:28)

kad je dao poslednji put sa 30 metara ronaldo?

sindibad

pre 6 godina

majstorija i kod prvog gola.. instikt, brzina i refleks pume! škarice za istoriju i u amanet svim ljubiteljima ove drevne igre.
grande kristi!!!

mile

pre 6 godina

Ajde budimo realni jednom. Ko igra u Realu? Evo konkretno veceras je to Isko.Tu je onda Kros, a sta reći o Marselu? On je mnogo bitniji za Real nego npr Ronaldo. Da, sada cete opaliti paljbu, minusi i sve to ali to je cinjenica. Ronaldo sve sto radi je da se krece i ceka tako neku loptu iz akcije koju su kreirali Marselo, Kros, Isko, Modric...Ovo sto radi Ronaldo i kako igra, to radi npr i Kejn iz Totenhema. To radi Suarez iz Barse. Do duše Kejn i vise utice na igru Totenhema i vise se ukljucuje u sve nego npr Ronaldo. Dakle ja ne sporim da je Ronaldo vrhunski u napadu, ali on je klasicna 9-tka. Ako se setite pravog Ronalda koji je takodje bio klasicna 9-tka, taj pravi Ronaldo je uzimao loptu na sredini terena i pravio slalome do gola. Driblao, davao golove. Da li to radi Kristijano? Ne. On ne uradi nista ako mu ekipa ne igra na nivou. A, npr gotivio sam onog Kristijana Ronalda iz Junajteda. Vec 5-6 godina nije to taj igrac. Klasicna je haubica i kao takav moze da se bori za titulu najboljeg napadaca da Suarezom, Kejnom, Iguainom, Kavanijem i to je to. Najbolji igrac uopste je znamo svi ko je, Leo Mesi bez greske. Igrac koji utice na igru svog tima i vodi svoj tim. Deli pasove, dribla, daje golove, non stop je u igri. To je lako videti, pa porucujte sta god.
(kako da ne)

Covek napisao od pocetka pa do kraja celu istinu i na kraju dobije vise minusa?! Dal ovde vise komentarisu deca ili je nesto drugo u pitanju?

IQ 149

pre 6 godina

Kao navijac Juventusa, cestitam svim Realovim. Bili su mnogo bolji. Alegrija mozemo glat da smenimo, i da se nadamo da ce se iskesirati za dobre igrace, jer ovako nista ne uradismo.

kruna

pre 6 godina

i dalje nije u prvih jedanaest sveckog fudbala !!!! makazice ko makazice...sad napraviste cudo od njega...smesno...ko da je prvi put u istoriji dat takav gol...

Ronaldo = Greatest Of All Time

pre 6 godina

Pricajte vi slobodno kako je Messi najoblji i kako mu se stalno divite golovima protiv Eibara i Las Palmasa sa desetoricom na terenu, divite mu se isto kako osvaja samo La Lige i o tome kako se svaki put izblamira na internacionalnom nivou i kako se nikada ne pojavljuje u velikim utakmicama, sputavajte i dalje Ronalda kako njegov Euro sa prosecnim timom nista ne znaci, kako njegovi golovi protiv Bajerna, PSZ, Juventusa nista ne vrede, kako je imao 5 meceva suspenzije i kako je prestigao Messija po golovima za 2 meseca, kako je bio najbolji igrac i strelac u dve najvece lige, kako ima 4 lige sampiona i 5 zlatnih lopti, kako i sa 33 godine i dalje melje sve pred sobom, sputavajte ga koliko god hocete ali istina je da je Ronaldo na visem nivou i da je Ronaldo bez dileme najoblji igrac ikada koji je krocio na fudbalski teren i neki tamo Messi nikada nece moci da mu pridje!

reflektor

pre 6 godina

I jos nesto je interesantno.Milan koji je u krizi i posrce,kad igra LS uvek je za izbegavanje(kao i svi Italijani,znaju neugodni su).U Italiji jeste Juve najveci,ali u evropskim okvirima Milan=Juve+Inter!Zanimljivo.Imam utisak da taj oreol velikog ACM uvek prati,kao sto prati Barsu,Real,UTD,Liverpul,Bajern.Kazem jeste Juve isto velikan ali gledajuci statistiku uspeha i onda kad je najnajbitnije ACM odskace.

mare

pre 6 godina

Komentatori, niko ne spori da je Ronaldo vrhunski igrac, nego da se ne moze uporedjivati s Mesijem, al vi to ne shvatate... 
(mare, 03. april 2018 22:25) 

Naravno da ne, evo Mesi je ove sezone dao 14 golova na 9 mečeva i to na svih devet neprevaziđen u sezoni, plus je Mesi u sedam uzastopnih sezona postizao po deset i više golova u LŠ, da ne pominjemo i to što je Mesi davao golove u tri finala LŠ... Da pomenemo i to da je Mesi jedini igrač koji je dao 50 golova u nokaut fazi LŠ i da je dao 19 golova u LŠ više... 

Ups ili je to ipak Ronaldo samo što mali fanbojčić poput tebe to nije u stanju da shvati!
(Wllaxy, 03. april 2018 22:44)

Izvini ljubitelju Ce-er-a. Mesiju je trebalo 14 utakmica manje da dodje do broja 100 u LS u golovima. Drugo, Mesi je dao vise golova od Ce-er-a od kako je dosao u real 2009. Trece, Mesi ne igra napadaca a opet mu parira golovima iako je ovom pozicija u fudbalu ispred napadaca, ne znam sad kako se zove to, kazu peterac? cetvrto Ce er u treba jos malo vise trofeja da stigne omalenog argentinca i u tome. I peto, najvaznije, u barsi Mesi igra za sve, u realu svi igraju za Ronalda... PS Lepe makazice Ronalda. I jos nesto, svako ko se iole razume u fudbal, ko prati bar dve godine, svi koji pisete Ronaldo bolji, najbolji itd, znate i sami da je Mesi tata svima al to nikad necete priznati, ni sebi kamoli drugima.

Corn

pre 6 godina

Ne palite se deco na Ronalda. On bi dao duplo manje golova da mu saigraci nisu ulizice. On stalno trazi loptu i pocne da se dere na saigrace ako je ne dobije pa mu oni stalno dodavaju. Kao mala placljiva beba je koja stalno place kad nesto ne dobije. Ronaldo nikada nije izgradio napad. I ne zna da dribla. A sto salje lopte pod oblake masa zicere i mnogo dobrih sansi o tome malo ko prica.

Wllaxy

pre 6 godina

Golovi u karijeri PENALDA: 
250 sa penala 
400 iz peterca 
1 makazice 
Zauvek ostaje PENALDO!!! 
Hahahahahahahahaha!
(Bio i ostace zauvek PENALDOOOOOO, 03. april 2018 22:50)

Ono kad napišeš masu gluposti i na kraju to začiniš sa "hahahaha" jer si ubeđen da si rekao nešto pametno i da će tako da deluje još pametnije, a ono...

Ivan

pre 6 godina

Svi mi ljubitelji fudbala večeras smo uživali u velikom spektaklu u Torinu u utakmici dva velika tima u kojoj je moćni kralj Real Madrid demonstrirao brutalnu silu i još jednom potvrdio zbog čega je dvostruki uzastopni šampion Evrope.

A ono što je Kristijano Ronaldo večeras uradio u Torinu to je magija MAGIJA fudbala. Čovek je jednostavno fudbalski kralj. Oba gola večeras su mu umetničko delo a onaj drugi je jednostavno KRALJEVSKI GOL! UMETNOST! Dečko je jednostavno majstor fudbala.

Ovu utakmicu i igru Real Madrida treba staviti u udžbenike fudbala. Nije bilo lošeg igrača u timu Reala večeras, sve je bilo perfektno, odbrana, napad, sigurnost, stabilnost, jednostavno Real je Juventusu održao lekciju fudbala večeras. Igra za anale koju je velemajstor Kristijano Ronaldo predvodio svojim vanserisjkim talentom.

BRAVO KRISTIJANO RONALDO MAJSTORE NAD MAJSTORIMA VEČERAS SI POTVRDIO ZBOG ČEGA SI KRALJ FUDBALA I ZBOG ČEGA JE FUDBAL NAJLEPŠA IGRA NA SVETU!

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Srbijanske?

Rec Srbijanci su geografska odrednica za Srbe juzno od Save i Dunava u danasnjoj Republici Srbiji i to svaka osoba u Srbiji od Subotice do Vranja zna. Srbi iz Vojvodine nisu Srbijanci. Da li za drzavljane Rusije kazete Rusijanci ili nema pravila kod drzava sa sufiksom -ija? Nije retoricko pitanje vec me zaista zanima konkretan odgovor.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (snikers, 3. april 2018 22:53)

RTS, Takovska 10, Beograd. To je južno od Save i Dunava ne?

Srbijanci su svi ljudi koji žive u Srbiji, građani Srbije i imaju putovnicu Srbije. No, nemoraju bit samo Srbi, već i Hrvati, Madžari, Židovi, Albanci. A Srbi mogu živjet diljem svijeta, u Srbiji, Hrvatskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, USA.

City

pre 6 godina

Ronaldo je veliki igrac i majstor... jedan od najvecih ikada... ali najbolji igrac svih vremena je MESSI. i to zna svako ko se razume u fudbal. a ja sam u njemu 30 godina.. poz

Sada

pre 6 godina

(snikers, 3. april 2018 22:28) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

S obzirom na to da je prosecan IQ u Srbiji 100, a da stotine hiljada ljudi simpatise jednog ili drugog, ti lupetas gluposti. Ronaldo je najveci fudbaler u istoriji Lige sampiona. Ovo je jedan od najlepsih golova ikada. Real Madrid i Ronaldo su odrzali cas fudbala, Ronaldo dva gola i asistencija, Real sa tri ispraca Juventus kao gost. I onda se nadju neki kvaziintelektualci kao ti, Jumko, Bojan Todorovic koji se rasprsi od ljubomore, Fedbotovi da pricate o Ronaldu. Smesno i zalosno, uvredljivo, za ozbiljno pksmatranje.

Wllaxy

pre 6 godina

Komentatori, niko ne spori da je Ronaldo vrhunski igrac, nego da se ne moze uporedjivati s Mesijem, al vi to ne shvatate...
(mare, 03. april 2018 22:25)

Naravno da ne, evo Mesi je ove sezone dao 14 golova na 9 mečeva i to na svih devet neprevaziđen u sezoni, plus je Mesi u sedam uzastopnih sezona postizao po deset i više golova u LŠ, da ne pominjemo i to što je Mesi davao golove u tri finala LŠ... Da pomenemo i to da je Mesi jedini igrač koji je dao 50 golova u nokaut fazi LŠ i da je dao 19 golova u LŠ više...

Ups ili je to ipak Ronaldo samo što mali fanbojčić poput tebe to nije u stanju da shvati!

Barsa Barsa

pre 6 godina

Iako Sevilja bez dva svija najbolja igraca, Banege e Merkada, hrabro se borila, i zasluzila makar remi. Bajern u prvom poluvremenu los, u drugom je igrao malo bolje, ali sve u svemu nisu ostavili neki dobar dojam. Bajern ovakvom igrom nema sta da trazi pored vrhunske Barse i Sitija, a isto tako i pored Talicnog Reala, koji je i predodredjen u zadnje nekoliko godine da igra samo dve do tri utakmice tokom citave godine.

Punisher

pre 6 godina

Ronaldo,voleli ga ili mrzeli,igrač za poštovanje,večeras dva gola i asistencija gde će te bolje.Zidanu svaka čast,odmorio ključne igrače u prvenstvu a ovi mu večeras stostruko vratili.Juve jednostavno nema kvalitet da se nosi sa ovakvim timom i počinje sve više da mi smeta njihova transfer politika gde debelo precenjuju igrače tipa Sandro,Dibala,Pjanić...Najsmešniji su mi oni koji kažu da je Dibala igračina,jeste isto ko i Pogba,zato im je san da odu u Barsu i da se šlepaju na ime kluba,s nekom drugom ekipom vidi se da ne donose prevagu,možda je Sampioli i u pravu kad ne računa na Dibalu,Di Maria je za njega izmislio fudbal !

BMX

pre 6 godina

kakvu je doktorsku tekmu odigrao Ronaldo...otvarao se, trcao u kontri, da dva gola od kojih jedan evrogol i asistencija za Marsela.Bravo Ronaldu za večerašnju utakmicu.S obzirom na godine RESPECT

snikers

pre 6 godina

Danas smaraju klinci sto balave na Ronalda a sutra ce da smaraju Messijevi klinci. Prosek godina fanova ova 2 fudbalera oko 16 a prosecan iq je tu kao Ronaldova i Mesijeva kilaza ( 65-85).

Ja

pre 6 godina

Ako je cena ove bruke da se konacno uprava opameti i istrese pare za pravog fudbalera onda dobro.
Smesna pojacanja i samoubilacka taktika alegrija.Pre svega mislim na igranje Barzaljija koji je prespor i smesnog Bentankura.Matuidi je morao da igra i ne znam sto je zapostavljen Markizio.Za uzvrat ne treba ni putovati u Madrid

Beograd

pre 6 godina

Nije Real bio toliko dominantan koliko pokazuje rezultat. Juventus bez Pjanica i Benatije nije imao zamenu. Odlične makazice Ronalda za evro gol ali i amaterski promašaj lred kraj utakmice. Higuain i Dibala nedovoljni u napadu Juventusa. Naročito Higuain koji je to trupac od 94 miliona. Još jednom se pokazuje da su Španske ekipe najbolje u Evropi ubedljivo kao i njihova liga.

kako da ne

pre 6 godina

@Kecman
Ajde budimo realni jednom. Ko igra u Realu? Evo konkretno veceras je to Isko. Covek melje. Kao i u svakom meču kada je na terenu. Tu je onda Kros, a sta reći o Marselu? On je mnogo bitniji za Real nego npr Ronaldo. Da, sada cete opaliti paljbu, minusi i sve to ali to je cinjenica. Ronaldo sve sto radi je da se krece i ceka tako neku loptu iz akcije koju su kreirali Marselo, Kros, Isko, Modric...Ovo sto radi Ronaldo i kako igra, to radi npr i Kejn iz Totenhema. To radi Suarez iz Barse. Do duše Kejn i vise utice na igru Totenhema i vise se ukljucuje u sve nego npr Ronaldo. Dakle ja ne sporim da je Ronaldo vrhunski u napadu, ali on je klasicna 9-tka. Ako se setite pravog Ronalda koji je takodje bio klasicna 9-tka, taj pravi Ronaldo je uzimao loptu na sredini terena i pravio slalome do gola. Driblao, davao golove. Da li to radi Kristijano? Ne. On ne uradi nista ako mu ekipa ne igra na nivou. A, npr gotivio sam onog Kristijana Ronalda iz Junajteda. Vec 5-6 godina nije to taj igrac. Klasicna je haubica i kao takav moze da se bori za titulu najboljeg napadaca da Suarezom, Kejnom, Iguainom, Kavanijem i to je to. Najbolji igrac uopste je znamo svi ko je, Leo Mesi bez greske. Igrac koji utice na igru svog tima i vodi svoj tim. Deli pasove, dribla, daje golove, non stop je u igri. To je lako videti, pa porucujte sta god. Juve ce tesko protiv Reala jer i Totenhem su prosli na srecu, a Totenhem dobijao Reala.

yytyt

pre 6 godina

ljudi da shvatimo nesto. Odrastao sam na ITA fudbalu i obizavam Kalco. Inter, Juve, Milan su velikani svetskog fudbala. Ali, shvatimo dok u Italiji opet ne bude novca za nekog od ekstra zvezdi tipa Ronalda, Mesija ili Azara, Nejmara itd do tada ce oni igrati Evropu ali nece moci na vrh nekog Evro kupa. To je tako nazalost. Nekad su svi imali dobre igrace, isto kao i sada, ali su te ekstazvezde igrale u Italiji. Nemoguce ih je nabrojati ali primeri Platinija, Maradone, Gulita, Van Bastena, Mateusa, Zidana, Trezegea, Krespa, Batistute, govore tome u prilog. Kad opet dovedu top zvezde moci ce da se nose s Realom, Barsom, Sitijem, Bajernom....ovako ne.
(., 03. april 2018 22:22)

o cemu pricas juventus je igrao dva polufinala u poslednje 3 godine... prica je u redu ali za ostatak serije a, ne za juventus

kadinjaca ipak pala

pre 6 godina

Valjda je sada svima jasno ko je i sta je Ronaldo, a ko Mesi! Maleni pekinezer iz Rozarija ne bi uspeo ni da dohvati ovakvu loptu!

Buffalo

pre 6 godina

@Majstoreeeeeeeee

Sta je sada hahahahahahaha majstor Ronaldo jos jednom busi jednog od najboljih golmana u istoriji i to makazicama jel te bar malo nije sramota misu mali hahahahahahahahaha. Na 10 uzastopnih utakmica u LS daje bar po gol i postaje jedini u istoriji i najvise postignutih golova u Ls hahahahaha

SABLASNA PROMOCIJA

pre 6 godina

Nedostaje mi fudbal. Šta je ovo, rialiti? 
(SABLASNA PROMOCIJA, 03. april 2018 21:59) 

Pa evo ti...
(očigledno, 03. april 2018 22:11)

Šta evo mi? Na rts Dačić, na rts 2 ne znam sta je ovo... Na studiju b neka gnjavaža... Šta, evo mi?

Bugi

pre 6 godina

Mogu neki ljudi da ga mrze, ali covek je majstor fudbala i kraj price.Mislim da nema potrebe raspravljati ko je bolji,Mesi ili on.Jednostavno,njih dvojica su klasa za sebe,ostali su ispod njih.Bog fudbala

Kapa do poda za RONALDA(mesijev fan)

pre 6 godina

Kao veliki navijac lea mesija i kao neko ko ne voli ronalda recicu da sam se po prvi put uhvatio za glavu i rekao WOW JEL MOGUCE.Da ne bude da ga samo prozivamo.Bravo genije za ovu golcinu.Veliki naklon za ronalda od velikog navijaca lea mesija.

sarajevo.ba

pre 6 godina

Ne mogu da razumijem kako ima jos neko ko ne uvidja razliku izmedju Real, Bajerna, Barce i ostatka klubova u Europi.
Pa oni su druga planeta za sve.

Evo uzet cemo taj City, jel neko misli da se Cityeva sredina moze nositi sa Modricem, Kroosom, Casemirom, Iscom, da Cityeva odbrana Otamendi i Kompany mogu cuvati Ronalda?Smijesno.
Ja ovo pisem posto navijam za Real al takva je ista situacija i sa Barcom i Bajernom.
A tek koliko se Zizu specijalizovo za nokaut fazu LP to je umjetnost.

nista o nicemu

pre 6 godina

Izvikani postavljac noge u petercu na fantasticne asistencije svojih fantasticnih saigraca cijim se golovima ne raduje
(qqlele, 03. april 2018 21:00)


I makazice su postavljene?

bradina

pre 6 godina

I da zavrsi danasnju pricu CR7 zavrsi sa asistencijom!Definitivno,opravdao "zlatnu loptu",jer jednostavno na velikim utakmicama uvek "mirodjija"!
"Stara dama" u nokautu!Bez Pjanica i nije mogla bolje,ipak srednji red Reala cini prevagu Kazimir,Kros,Modric i Isko dominantan.Ko ce im parirati kad su sve puteve zatvorili ka svom golu?Mozda Barsa ili M.Siti,videcemo. U svakom slucaju odlicna igra i u zadnjoj liniji gde me Ramos i Veran,mnogo podsecaju na savrsen i do sada nenadmasen par bekova Rio-Vidic!

Srbija do Tokija

pre 6 godina

Igraci zadnje linije Juventusa sa sve golmanom imaju ukupno trista godina.To ne umanjuje pobedu reala kome nedostaje jos Salah da upotpuni magiju

Covek po imenu Uve

pre 6 godina

Ne volim ga ni ja, ali naklon do poda!
Mozda i najlepsi gol u istoriji LS!
Realno, imamo privilegiju da budemo svedoci takvih madjionicara kao sto su CR i LM!

asi

pre 6 godina

Ne volim ovog Ronalda, antipatican mi je, ali brateee kako ga je munuo, alal mu vera, skidam mj kapu. Zasluzen aplauz je dobio... svaka cast

dinorg

pre 6 godina

Crknite dusmani: Jedan jedini je Ronaldo Kristijano..
I nocas je dokazo da mu nema ravnog i da ovakav napadac nije hodao zemljom nitice hodati...
Jasno je ono postovanje 40 h navijaca Juvetusa za aplauz za onu majstoriu...

Nenad

pre 6 godina

Aaaaaa kakva golcina.NE verujeeeeeeem.Ronaldooooooo.Ups pardon to je bila precka krosa.Ah pa da ronaldo dao iz peterca.E pa nista onda hahahahahahaha
(Majstoreeeeeeeee, 3. april 2018 21:47)

A sta kazes sad???

Ivan

pre 6 godina

Voleo bih da znam ko je ovaj smarac strucni konultant u emnisiji arene? Jel iko ikada cuo za njega? Covek toliko smara da to nije realno.

bmiles

pre 6 godina

Sa ovim "makazicama" zavrsio sa daljim omalovazanjima (penaldo i slicno) zauvek!Covek se "nevidi" a zatim dva puta vrhunska zavrsnica i Real majverovatnije obezbedio put u polufinale!

bradina

pre 6 godina

@Neutralni fels
Uz svo moje postovanje,ipak ovde komentarisemo Ligu Sampiona a ne Champions Ligu Engleske!

Usput snimio sam je,gledacu kasnije, video rezultat 2:0 Fulam,asistencija i gol Mitrovica!

Poslovodja šestorice patuljaka ;

pre 6 godina

Mesi je kategorija za sebe, ali reci za nekog ko je dao 400 ili 500+ golova u karijeri da veze nema sa fudbalom treba zabraniti gledanje fudbalskih utakmica preko TV ili na terenu.
PS: Ovakvi golovi se pustaju u uvodnim spicama.

kadinjaca ipak pala

pre 6 godina

Juventus jos jednom pokazao da je u odnosu na Milan, koga drma zestoka kriza i koja ce proci, provincijski klub! Gomilajuci besmislene titule u Italiji, cim izadje iz svog dvorista, ne moze da parira Realu, Barseloni, Bajernu! Za razliku od Milana, koga su se u najboljim danima svi plasili! Toliko se potencira prica oko Barija, da Zvezda zivi od stare slave, a od cega zivi mnogo bogatiji Juventus? Kad je on poslednji put bio prvak Evrope, seca li se neko?

New Jersey

pre 6 godina

Golovi u karijeri PENALDA:250 sa penala 400 iz peterca1 makaziceZauvek ostaje PENALDO!!!Hahahahahahahahaha!
(Bio i ostace zauvek PENALDOOOOOO, 03. april 2018 22:50)
Teku ti suze krokodilske dok to kucas,boli,nije to lako..

Miki28

pre 6 godina

Dame i gospodo, Kristijano Ronaldo... Sta reci o ovom majstoru da nije vec 1000 puta ponovljeno? Drago mi je da zivim u eri ovakve igracine

seiko

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 3. april 2018 20:44) # Link komentara 

Ne daj se pobratime! Nebeski narod je uvek navijao za pogresne. Sto veca prevara, njima sladje.
(Mikii, 03. april 2018 21:14)

tebi su svi braca, a najvise Spanci.

Vladimir

pre 6 godina

Ala smaraju trolovi sa ovog portala. Stalno isto ponavljaju, kao papagaji. I tako svakog dana bez prestanka. Koji je to nivo kompleksa i manjka inteligencije?

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Nema sta svaka cas ronaldu na ovom golu bas je lepo zahvatio loptu i to je to.Ronaldo je od uvek jedan od najboljih strelaca u fudbalu bez dileme.Ako ima ko da ga proigra on skoro svaku priliku koristi i to je to

Zina

pre 6 godina

Mnogo volim Juve, ali posle ove igre ja bih svakog igrača, od prvog, do poslednjeg, stavila na transfer listu. Razočarana sam transfer politikom već godinu-dve, ne znam kako su mislili posle prošlogodišnjih 1-4 da se ove godine takmiče sa pojačanjima kao što su Bernardeschi, Matuidi, De Sciglio... Od najjače odbrane u Evropi do ovog za tri godine...

Patas

pre 6 godina

Očekivana pobjeda Reala, visok rezultat doduše ali očekivano. Ovakav veoma jak Real može jedino Barselona da zaustavi u pohodu na novu titulu. Konteov Juventus je bio mnogo kompletnija ekipa od ovoga danas. Barzaljija Kjelinija i Bufona su stigle godine, odbrana je troma. Prodali su Pogbu i Vidala, kreatora i razarača igre uz veoma dobrog Markizija onda, a doveli Pjanića koji je dobar tehničar ali nema snage u duelu i ne može sam da drži vezni red. Prodali su iskusnog Teveza i odličnog Moratu a doveli Iguaina za velike pare, i svim rečenim gore su izgubili kostur jedne odlične ekipe koja je bila balansirana i jaka. Ono što Juventusu treba sada je "remont" odbrane i novi plan za izgradnju jezgra koje će nositi igru ekipe u budućnosti, kao što to rade Real i Barsa. Ovako očigledno ne ide.

dominus

pre 6 godina

U pravu je Bufon. Niko nije nepobediv. To će se uveriti sutra, eventualno u revanšu na Bernabeu.
(dominus, 2. april 2018 22:24)

Kao što napisah juče :)

ps. revanš će po svoj prilici biti formalnost

lorenzo

pre 6 godina

jao kakvo demoliranje...kako im se sve vraća za ono protiv Totenhema kada su od ukupnih 180 minuta odigrali nekih 15 a sve ostalo dramili, skakali oko sudije, Barzalji malo gazio Sona...neka neka

Salerno

pre 6 godina

snikers,, kralju, lepo objasnio, sutra cekamo klince koji se pale na mesi, covek bi pomislio da ova dvojica placaju klince sa sendvicima.

.

pre 6 godina

ljudi da shvatimo nesto. Odrastao sam na ITA fudbalu i obizavam Kalco. Inter, Juve, Milan su velikani svetskog fudbala. Ali, shvatimo dok u Italiji opet ne bude novca za nekog od ekstra zvezdi tipa Ronalda, Mesija ili Azara, Nejmara itd do tada ce oni igrati Evropu ali nece moci na vrh nekog Evro kupa. To je tako nazalost. Nekad su svi imali dobre igrace, isto kao i sada, ali su te ekstazvezde igrale u Italiji. Nemoguce ih je nabrojati ali primeri Platinija, Maradone, Gulita, Van Bastena, Mateusa, Zidana, Trezegea, Krespa, Batistute, govore tome u prilog. Kad opet dovedu top zvezde moci ce da se nose s Realom, Barsom, Sitijem, Bajernom....ovako ne.

Negativni

pre 6 godina

@Jumco
Ne, tebra, nego volimo one koji nisu favoriti. Koji nisu osvojili titulu od '96. U ovoj ekipi Reala samo onaj rezervni desni bek Hakimi nema titulu LŠ, a na drugoj strani ni Bufon nema... Mi smo narod koji voli neku "pravdu", pa makar i na žabarski način :)
(Niko i Ništa, 3. april 2018 21:39)

Ne volimo mi pravdu, mi volimo samo pravdu koja nama odgovara. To je velika razlika, batice.
I dosadni ste više sa tim "žabari", što je ne samo glupo nego i pogrešno. Nigde u Italiji nećeš naći žablje batake, to je specijalitet Francuza. Ako baš hoćeš da pogrdno zoveš Italijane, onda ih zovi "mačkari" ( zbog posebne vrste gajenog risa od koga prave salamu Felino). Stari Crnogorci bar to pravilno rade, Italijane zovu "mačkari" a Francuze "žabari", baš kao što ih tako zovu i u ostatku Evrope. Sve radimo pogrešno, neverovatno.

Ra

pre 6 godina

Smešni Kalčopoli, zalutao u nokaut fazu, srećno prošao Totenhem i to je otprilike to. Rutinsko demoliranje... Šteta što je Sevilja posustala... Kriminalne reakcije odbrane...

bmiles

pre 6 godina

Kako se zavrsnica LS blizi kraju sve vise pocinje da opravdava svoje ime!Sampioni dve drzave opet u polufinalu!Ako znamo da je Celzi ispao.(Liverpul a pogotovo vodeci trenutno M.Siti) dele to mesto umesto njega upraznjeno mesto,ostaje da vidimo sta ce uraditi drugo plasirane ekipe Barsa i Roma,gde su sanse na strani Mesija i kompanije,buduci da Barsa takodje vodi u prvenstvu Spanije,postavljam pitanje zasto sam dobio pregrst minusa kad sam ovo komentarisao pre utakmica cetvrtfinala!?Da podsetim jedino sam u duelu Liverpul i Man.Siti rekao da nisam siguran ko ce proci ali 3 sam sa sigurnoscu podelio ulogu favorita Realu,Barsi i Bajernu.

Bojan Todorović

pre 6 godina

Lep šut. Ali viđao sam i veće autsajdere od Penalda da daju ovakve i lepše golove.
To je otprilike sve što zanima egomanijaka.
Da napravi neku cirkusku tačku zbog koje će mu deca i po neko od ometenih odraslih tapšati i radovati se. Samo mu fali šarena kapica i crven nos.Tako će i ostati upamćen.
Igra - mrtvi prosek i dalje.

Bejns

pre 6 godina

Ronaldo pokidao, on i Mesi kao da se takmiče ove godine ko će više da oduševi. Ali utisak večeri mi je Djidji Bufon i njegovo gospodsko ponašanje nakon utakmice. Faliće toga uskoro. Već fali.

bARSELONISTA

pre 6 godina

Juventus nema kvalitetu za Ligu Sampiona ove godine. U to sam se uverio kad ih je Barsa u prvoj utakmic nadigrao totalno i igrao macke i misa a u drugom su igrali sa drugom postavom, a i protiv Totenhema je bilo petnest minuta lude srece.

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Šta evo mi? Na rts Dačić, na rts 2 ne znam sta je ovo... Na studiju b neka gnjavaža... Šta, evo mi?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SABLASNA PROMOCIJA, 3. april 2018 22:30)

Srbijanske tv ne prijenose nogomet?

snikers

pre 6 godina

Srbijanske?

Rec Srbijanci su geografska odrednica za Srbe juzno od Save i Dunava u danasnjoj Republici Srbiji i to svaka osoba u Srbiji od Subotice do Vranja zna. Srbi iz Vojvodine nisu Srbijanci. Da li za drzavljane Rusije kazete Rusijanci ili nema pravila kod drzava sa sufiksom -ija? Nije retoricko pitanje vec me zaista zanima konkretan odgovor.

Vladimir

pre 6 godina

Ljudi, pogledajte naslovnu stranu Mozzart-ove liste... Budite sigurni da će te se oduševiti... Na slici Ronaldo protiv Juventusa izvodi makazice...Neko opasno gleda u budućnost...

Filip

pre 6 godina

Jumko uvek pogodi pravo u metu, koliko god to ljudima smetalo. Ljude uglavnom i boli istina.
Steta sto Sevilja nije izdrzala sa prednoscu bar do ht

Sale

pre 6 godina

Sevilja odlicna. Dobro je da Junajted nije prosao jer nemaju sta da traze medju prvih 8, samo da je Atletiko bio umesto Rome i to bi bilo to od najboljih...

laRS0n

pre 6 godina

Opravdani zuti za Dibalu zbog simuliranja, ali cista ruka u Realovom sesnaestercu. Penal ko kuca za Juve, al to je Real...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (asi, 3. april 2018 21:33)
Pa samo bi slepac od sudije svirao ono najstrozom kaznom, lik u vazduhu lopta od njega pola metra i Kjelini menja pravac lopti. Mozda ali mozda bi neki sudija i svirao tako nesto ali da je Juventus bio u nekoj stopostotnoj sansi

powerfresh

pre 6 godina

A vidi nebeskog naroda sto navija za Juve... Ne moze podneti masinu sa trbusnjacima i lepim zenama pa to ti je... Ali zato ekipa koja leti u 3 lige nizi rang zbog namestanja, to je tom narodu idol! Muljanje, prevaru, namestaljke, to volimo...
(Jumko, 03. april 2018 20:44)

koji si ti internet heroj, buraz :-) osecas li se dobro ovako kad drzis predavanje svaki dan online "nebeskom narodu"? Verovatno si super kolega na poslu, nasmejan, fin, a ustvari isfrustriran van svih granica i besan na svakog ko se izjasnjava kao Srbin. Cime li su izazvani tvoji komentari svi, kakve li su to traume? Ne verujem da stvarno mislis da ces unaprediti svest nacije pisanjem na portalu...verovatno si i jedan od onih koji smatraju da smo bombardovanje zasluzili..ajde, nemoj da si zao tako, odmori i gledaj u svoje dvoriste, na internetu ces tesko sta promeniti :-)

room 1408

pre 6 godina

Evo sad se vidi na delu zašto Dibala neće videti svetsko prvenstvo u dresu Argentine.Pored Mesija,Aguera,Iguaina,..realno najlošiji njihov napadač,..A ovi Spanci su glumci za oskara,svaki duel kao metak da ih je pogodio.Oduvek sam mislio da su u toj disciplini Italijani bili bez premca,..

asi

pre 6 godina

Pa onda je i Real trebalo da dobije penal za onaj lakat Karvahalu, pa ona ruka Kjelinija. Zar ne ?
(Rine, 03. april 2018 21:39)

Ispit mi je sutra ujutru, pa ne gledam od pocetka utakmicu, tako da ne znam sta je bilo pre 35og minuta... Mada, s obzirom da sudije grese iz dana u dan sve vise, mogao bih i da ti poverujem, onako ortacki...

lorenzo

pre 6 godina

mogu pričati šta hoće...svaka čast Batistuti, Raulu, Ronaldu, Šireru... ali ovaj Kristijano što ima nos kad i gdje da se postavi nema niko...

Simke

pre 6 godina

Zaista je pretesko cuvati u sesnestercu Ronalda.On nista spektakularno ne radi ali jednostavno pretesko se cuva.Ima najbolje postavljanje i najbolji osjecaj za gol u istoriji.UVIJEK SE NADJE TU DJE TREBA.

asi

pre 6 godina

Sad da Mourinho gleda i uci kako se demolira prosecna Sevilla (koja nije mogla Maribora pobediti u grupnoj fazi a posle Manchestea se stvorila neka fama da su jaki), Jupp ce to lako proci.
(Petar, 03. april 2018 20:28)

evo prosecna Sevilja uvali gol mocnom Bayernu

Sloba

pre 6 godina

Ronaldo,pola covek - pola Liga Sampiona ,oboren jos jedan rekord koji je delio sa Nisterlojom gde su i jedan i drugi postigli na 9 uzastopnih utakmica makar po gol a Ronaldo od veceras se osamuje na 1 mestu sa 10 postignutih golova,rekord koji ce tesko ko oboriti.

VMP

pre 6 godina

Kako ste jadni vi sto kukate za rts. Pa ko kaze da su oni nama duzni i sredom da prikazuju prenose? Budite malo zahvalni, a svako ko moze ovde da komentarise, verujem da ima mogucnost da nadje i hd strim za bilo koji mec lige sampiona. Mnogo ste bre razmazeni

Madridista

pre 6 godina

Penal ko kuca ??
Kakve komplekse je Real nabio ovim likovima.. Totalno nebitna situacija i evo to je penal za iskompleksirane likove..

Samo jedan obični prolaznik

pre 6 godina

Kakav je Isko igrač. Igračina. Kakva kontrola lopte, pregled igre... Nema tog tima na svetu gde on ne bi igrao prvu postavu.

mare

pre 6 godina

Ljudi ja ne znam stvarno, Barsi posle 2009. ne pamtim neke guranje u bilo kom takmicenju, ovo je prevrsilo svaku meru, iz godine u godinu real se konstantno gura na svim frontima. Dokle ce ovo da traje pitam se.. Mislim boli me uvo nek prodje ko oce al da se igra posteno brale.

.....

pre 6 godina

Iz godine u godinu se Realu oprastaju i previdjaju penali kao ovo Kazemirovo igranje rukom u 16 dok godinama se svira sve za njih, priznaju im se golovi iz ofsajda itd....na sve to kad dodas ekipu od milijardu dolara bilo bi sramota da ne osvajaju ovu Ligu sampiona...ovo je vec neverovatno koliko u svim bitnim utakmicama sudije grese u korist Reala...Juventus bar igra fudbal,ovi mucenici ni sami ne znaju kako su dali gol i sad ne znaju sta ce sa loptom...

Rine

pre 6 godina

Opravdani zuti za Dibalu zbog simuliranja, ali cista ruka u Realovom sesnaestercu. Penal ko kuca za Juve, al to je Real...
(asi, 03. april 2018 21:33)

Pa onda je i Real trebalo da dobije penal za onaj lakat Karvahalu, pa ona ruka Kjelinija. Zar ne ?

Niko i Ništa

pre 6 godina

@Jumco
Ne, tebra, nego volimo one koji nisu favoriti. Koji nisu osvojili titulu od '96. U ovoj ekipi Reala samo onaj rezervni desni bek Hakimi nema titulu LŠ, a na drugoj strani ni Bufon nema... Mi smo narod koji voli neku "pravdu", pa makar i na žabarski način :)

Buffalo

pre 6 godina

Najbolji golgeter u istoriji fudbala po ko zna koji put dokazuje to. Dolaze i prolaze razni igraci kao Milito, Tores, Runi, Salah i ostali gde se bljesne jedna dve sezone i to je to samo on dominira celu deceniju. Unistitelj zabarskih muljatora i konacni ekser u fudbalskoj karijeri velikog Bufona

room 1408

pre 6 godina

Da li postoji sudija u Evropi koji će u ligi šampiona utakmicu u kojoj igra Real smeti da osudi fer i pravedno?Evo imam 37 godina i nikad od ‘87/8 od kad pratim i znam za sebe nisam to doziveo,...

Kompleksi kompleksi

pre 6 godina

Vidim da neko pita "Gde ste mesijevci".Evo smo gledamo utakmicu, ali neznamo zasto neko spominje mesija a igra real.Ah pa da kompleksi.Inace samo da vas podsetim Barsa je prva u primeri, barsa igra finale kupa, barsa igra u ligi sampiona.TRIPLETAAAAAHAHAHAHAHAH!!!
A ONDA ZLATNA LOPTA ZA NAJVECEG IKADA LEA MESIJA!!!
POZDRAV OD MESIJEVACA.

Stefan

pre 6 godina

I posle neko kaze Ronaldo ne prenosi loptu, ne pocinje napade... Pa sta ima on da se tu petlja kad je svaki njegov sut iz sesnaesterca gol. A koliko je igru prilagodio godinama, pratite samo kretanje i pozicioniranje sad i pre par godina...

Mare

pre 6 godina

I sad će kao i po običaju ovi da se uhvate za onu ruku Kazemira i kako je trebalo da svira penal. Ruka je bila u prirodnom položaju dok je bio u skoku tako da nema govora o penalu. Čak i da je bio penal i na drugoj strani je trebalo da se svira za lakat Karvahalu u glavu. A da to nije bitno, važno da se navlači za Real.

Zvezda

pre 6 godina

Najbolji golgeter da ali igra nikako. Ne zanosite se. Messi pa par mesta praznih
(Loki, 03. april 2018 21:

Fudbal nije cirkus i zabava za narod.Fudbal je ozbiljan biznis.Ronaldo je tu daje golove a u LS dao preko 115.Malo li je.

Tennisman

pre 6 godina

 naravno da arena 1 prenosi Sevilju, nismo ni sumnjali, sta ima tamo neke iz Torina i Madrida da gledamo, njih cemo na rezultati.com da pratimo, sledeci utorak prenose, zna se vec, Roma-Barsa, kvota 1.01, ako postoji uopste negde, srecom tu je RTS pa ne moramo samo 1 utakmicu gledati... oh wait...
(Baxi, 03. april 2018 20:18)
nadji na internetu, a i sumnjam da je u torinu bolja tekma nego li u sevilji

Mikii

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 3. april 2018 20:44) # Link komentara

Ne daj se pobratime! Nebeski narod je uvek navijao za pogresne. Sto veca prevara, njima sladje.

Kecman

pre 6 godina

Evo Ronaldo u karijeri 6 puta igrao protiv Juventusa, svaki put dao gol, ali ja verujem komentarima sa B92 da samo u nebitnim utakmicama daje golove, i to isključivo iz penala.

Oliver

pre 6 godina

Opet pljackaju Bayern.Sorabia ustopovao loptu levom rukom i dao gol,ja video iz Beograda,a Orsati nije sa par metara.I jos sviran ofsajd Kimmichu u liniji,a mogla je biti opasna sansa.Sram te bilo zabaru Orsatiju!

Majstoreeeeeeeee

pre 6 godina

Aaaaaa kakva golcina.NE verujeeeeeeem.Ronaldooooooo.Ups pardon to je bila precka krosa.Ah pa da ronaldo dao iz peterca.E pa nista onda hahahahahahaha

laRS0n

pre 6 godina

Hahah a gle za sta Juventusovi igraci traze penal, pa nije vam ovo italijanska liga. I kad ce vec jednom neko da krene da ih kaznjava za ovo laktanje, i prethodno kolo igraci Totenhema su dobili vise laktova u te dve utakmice nego tokom cele sezone u Engleskoj

Stef

pre 6 godina

Ok, majstorije trojke Reala.. Predivan pas Marsela kroz dvojicu, snajperska asistencija Iska i vrlo šmekerska egzekucija Ronalda spoljnjom.. Da vidimo Juve sad, mada ovo bi moglo da ih deprimira i zbuni. Momentalno će morati da promene strategiju, sigurno će otvoriti prostor za kontre Reala.

Petar

pre 6 godina

Sad da Mourinho gleda i uci kako se demolira prosecna Sevilla (koja nije mogla Maribora pobediti u grupnoj fazi a posle Manchestea se stvorila neka fama da su jaki), Jupp ce to lako proci.

Baxi

pre 6 godina

I naravno da arena 1 prenosi Sevilju, nismo ni sumnjali, sta ima tamo neke iz Torina i Madrida da gledamo, njih cemo na rezultati.com da pratimo, sledeci utorak prenose, zna se vec, Roma-Barsa, kvota 1.01, ako postoji uopste negde, srecom tu je RTS pa ne moramo samo 1 utakmicu gledati... oh wait...

Nathan

pre 6 godina

Ljudi da se ne zezamo gde moze Juve da igra sa Realom? Pa nijedan ali nijedan igrac njihov ne bi upao u prvi tim Reala. Asensio i Bejl igraci sa klupe Reala bi tamo bili 2 najbolja igraca.

Petar

pre 6 godina

Ajmoo kidaj ove italijane, salji ih nazad u Seriu A neka se sprdaju tamu sa amaterima, ovo je velika scena!! Gazi Real ko proslogodisnji finale, sa pola snage!!

room 1408

pre 6 godina

Svim srcem za Juve.U Italiji za mene postoji samo jedan klub-JUVETUS.Zavoleo sam ga gledajući kalco i kad su igrali Tomas Hesler,Roberto Badjo,Pjer Luidji Kaziragi,Salvatore Skilaci,..Svidja mi se i njihova politika koja je ista decenijama.U klubu uvek igra bar 60% Italijanskih reprezentativaca a ostatak je uvek top igrači iz drugih zemalja.Secam se tima sa Italijanskim reprezentativcima(Del Pjero,Vijeri,..)i sa njima u sastavu Zidan,Desamp,Boksic,..

sinisa

pre 6 godina

Opa, ma nije valjda Ronaldo, neznalica, pa pola stručnjaka ovde kaze da on ne zna nista, pa kako sad.. ipak oni bolje znaju, nego npr Bufon-koji je lepo opisao Ronalda pred ovaj mec.. Pozz poznavaocima fudbala :)

sarajevo.ba

pre 6 godina

Real i Juventus su jedne od retkih ekipa koje mogu da izbace timove poput Sitija, Barse i PSZa. Prime gol, prime i dva al ne odustaju od svoje igre. I pobede. Steta sto jedna ekipa ispada.
(nista o nicemu, 03. april 2018 19:59)

Druze, najgore je kad tako kao " Real moze izbaciti"..Pa valjda obrnuto, ove sitne ekipe tipa PSG,CITY mogu MOZDA,ali MOZDA izbaciti veliki Real.
Bog te mazo ispade sad City i Psg neki divovi za Real.
Pa Real, Bajern i Barca su druga planeta za taj City, nadam se da ce proci Liverpul cisto da ih neko od ove 3 ekipe natrpa.

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Moja preporuka je da se gleda Sevilja vs Bayern jer ce biti jako dobra osecam to:)
(Bavarac, 3. april 2018 20:23)

Juventus - Real Madrid je klasik nogometnih timova, kao Barcelona - Milan. No, Juventus je promenio stadion 2006, a Juventus Stadium nema dušu kao Delle Alpi. Dok Santiago Bernabeu ima dušu još uvijek.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Ja одиграо у Торину оба дају гол а у Севиљи 3+. Иначе навијаћу за Јуве и Бајерн. ⚽

sarajevo.ba

pre 6 godina

Steta, volim i Juve ali nemaju bas sansi u ovom duelu za prolaz.
Sve je ovo Realovo do kraja.
Zao mi samo sto nisu izvukli City da jos jednom se vidi gdje je ta famozna engleska liga po jacini.

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Real Madrid - Juventus...nogometni klasik. Nadam se da će se ponovit 2008, kada je Juventus pobjedio sa 2:0 u Madridu. Kakav je to šok bio za Španjolce!

dilber

pre 6 godina

A vidi nebeskog naroda sto navija za Juve... Ne moze podneti masinu sa trbusnjacima i lepim zenama pa to ti je... Ali zato ekipa koja leti u 3 lige nizi rang zbog namestanja, to je tom narodu idol! Muljanje, prevaru, namestaljke, to volimo...
(Jumko, 03. april 2018 20:44)

To volite? Pa sta kukas onda svaki dan...

Jumko

pre 6 godina

A vidi nebeskog naroda sto navija za Juve... Ne moze podneti masinu sa trbusnjacima i lepim zenama pa to ti je... Ali zato ekipa koja leti u 3 lige nizi rang zbog namestanja, to je tom narodu idol! Muljanje, prevaru, namestaljke, to volimo...

Vinetu Papadopulos

pre 6 godina

@Jumko brate, želim ti sve najlepše u životu, jer ne mogu da zamislim koliko je nesrećna osoba koja toliko patološki mrzi sve živo oko sebe. Zagrlio bih te brate da mogu, ne daj se, ljubi brat.

A da, forza Juve.

bmiles

pre 6 godina

i onda neka neko kaze nesto za CR7!?Koliko puta on mora da se dokazuje,da je vrhunski napadac?Dajmo malo respekt za ono sto pokazuje,a ne da li ga simpatisemo ili ne.Isto kao Mesi vec deceniju prave ovu igru interesantnim,zar ne!? Uzivajte u ovom golu - "kako je samo loptu osamirio" - umece zavrsnice!

nista o nicemu

pre 6 godina

Real i Juventus su jedne od retkih ekipa koje mogu da izbace timove poput Sitija, Barse i PSZa. Prime gol, prime i dva al ne odustaju od svoje igre. I pobede. Steta sto jedna ekipa ispada.

cabos-t

pre 6 godina

Navijam za Sevilju veceras, volim kako igraju.
Ovamo da bude 3+, ne zanima me ko ce vise dati.
Kladionicari , nisam igrac, ali prva GG, druga 3-4 gola.

lorenzo

pre 6 godina

mogu pričati šta hoće...svaka čast Batistuti, Raulu, Ronaldu, Šireru... ali ovaj Kristijano što ima nos kad i gdje da se postavi nema niko...

Jumko

pre 6 godina

A vidi nebeskog naroda sto navija za Juve... Ne moze podneti masinu sa trbusnjacima i lepim zenama pa to ti je... Ali zato ekipa koja leti u 3 lige nizi rang zbog namestanja, to je tom narodu idol! Muljanje, prevaru, namestaljke, to volimo...

sarajevo.ba

pre 6 godina

Real i Juventus su jedne od retkih ekipa koje mogu da izbace timove poput Sitija, Barse i PSZa. Prime gol, prime i dva al ne odustaju od svoje igre. I pobede. Steta sto jedna ekipa ispada.
(nista o nicemu, 03. april 2018 19:59)

Druze, najgore je kad tako kao " Real moze izbaciti"..Pa valjda obrnuto, ove sitne ekipe tipa PSG,CITY mogu MOZDA,ali MOZDA izbaciti veliki Real.
Bog te mazo ispade sad City i Psg neki divovi za Real.
Pa Real, Bajern i Barca su druga planeta za taj City, nadam se da ce proci Liverpul cisto da ih neko od ove 3 ekipe natrpa.

Kecman

pre 6 godina

Evo Ronaldo u karijeri 6 puta igrao protiv Juventusa, svaki put dao gol, ali ja verujem komentarima sa B92 da samo u nebitnim utakmicama daje golove, i to isključivo iz penala.

Kapa do poda za RONALDA(mesijev fan)

pre 6 godina

Kao veliki navijac lea mesija i kao neko ko ne voli ronalda recicu da sam se po prvi put uhvatio za glavu i rekao WOW JEL MOGUCE.Da ne bude da ga samo prozivamo.Bravo genije za ovu golcinu.Veliki naklon za ronalda od velikog navijaca lea mesija.

nista o nicemu

pre 6 godina

Izvikani postavljac noge u petercu na fantasticne asistencije svojih fantasticnih saigraca cijim se golovima ne raduje
(qqlele, 03. april 2018 21:00)


I makazice su postavljene?

Wllaxy

pre 6 godina

Golovi u karijeri PENALDA: 
250 sa penala 
400 iz peterca 
1 makazice 
Zauvek ostaje PENALDO!!! 
Hahahahahahahahaha!
(Bio i ostace zauvek PENALDOOOOOO, 03. april 2018 22:50)

Ono kad napišeš masu gluposti i na kraju to začiniš sa "hahahaha" jer si ubeđen da si rekao nešto pametno i da će tako da deluje još pametnije, a ono...

Poslovodja šestorice patuljaka ;

pre 6 godina

Mesi je kategorija za sebe, ali reci za nekog ko je dao 400 ili 500+ golova u karijeri da veze nema sa fudbalom treba zabraniti gledanje fudbalskih utakmica preko TV ili na terenu.
PS: Ovakvi golovi se pustaju u uvodnim spicama.

Samo jedan obični prolaznik

pre 6 godina

Kakav je Isko igrač. Igračina. Kakva kontrola lopte, pregled igre... Nema tog tima na svetu gde on ne bi igrao prvu postavu.

Milos

pre 6 godina

Oduvek mi je Ronaldo bio veci igrac Mesija...moje skromno misljenje...dva vrhunska igraca, ali mislim da je Kristijano kompletniji...ima jaci sut od njega, daje golove i sa 30 metara, daje glavom...Mesi je nezaustavljiv kada uzme loptu i krene u prodor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 3. april 2018 23:28) 

kad je dao poslednji put sa 30 metara ronaldo?
(Gospodin, 03. april 2018 23:35)

Mesi nije nikad dao sa 30+ metara gol.

Wllaxy

pre 6 godina

Izvini ljubitelju Ce-er-a. Mesiju je trebalo 14 utakmica manje da dodje do broja 100 u LS u golovima. Drugo, Mesi je dao vise golova od Ce-er-a od kako je dosao u real 2009. Trece, Mesi ne igra napadaca a opet mu parira golovima iako je ovom pozicija u fudbalu ispred napadaca, ne znam sad kako se zove to, kazu peterac? cetvrto Ce er u treba jos malo vise trofeja da stigne omalenog argentinca i u tome. I peto, najvaznije, u barsi Mesi igra za sve, u realu svi igraju za Ronalda... PS Lepe makazice Ronalda. I jos nesto, svako ko se iole razume u fudbal, ko prati bar dve godine, svi koji pisete Ronaldo bolji, najbolji itd, znate i sami da je Mesi tata svima al to nikad necete priznati, ni sebi kamoli drugima.
(mare, 03. april 2018 23:19)

Tačno je, trebalo mu je manje utakmica zato što CR u svojih prvih 30 utakmica u LŠ nije postigao gol - šta više do sezone 2014/15 su dali po 77 golova a sada CR ima 19 više na kontu, od čega u nokaut fazi kada se odlučuje čak 21 više. Takođe, netačno je da je Mesi dao više golova od 2009. tj. otkad je CR došao u Real jer je Mesi dao 100 golova a CR je u Realu dao 104 gola. Što se tiče trofeja, može biti ali kada je LŠ u pitanju bojim se da stvari stoje malo drugačije - jedino ako Kup Španije i LŠ i golovi u istim pi tebi nemaju istu vrednost.
Na kraju, koliko je smešna tvoja fanboj konstatacija da za razliku od Barse i Mesija u Realu svi igraju za Ronalda govori i činjenica da je CR najbolji asistent u istoriji Lige šampiona sa 35 asistencija ili čak 9 više od Mesija.

Ivan

pre 6 godina

Svi mi ljubitelji fudbala večeras smo uživali u velikom spektaklu u Torinu u utakmici dva velika tima u kojoj je moćni kralj Real Madrid demonstrirao brutalnu silu i još jednom potvrdio zbog čega je dvostruki uzastopni šampion Evrope.

A ono što je Kristijano Ronaldo večeras uradio u Torinu to je magija MAGIJA fudbala. Čovek je jednostavno fudbalski kralj. Oba gola večeras su mu umetničko delo a onaj drugi je jednostavno KRALJEVSKI GOL! UMETNOST! Dečko je jednostavno majstor fudbala.

Ovu utakmicu i igru Real Madrida treba staviti u udžbenike fudbala. Nije bilo lošeg igrača u timu Reala večeras, sve je bilo perfektno, odbrana, napad, sigurnost, stabilnost, jednostavno Real je Juventusu održao lekciju fudbala večeras. Igra za anale koju je velemajstor Kristijano Ronaldo predvodio svojim vanserisjkim talentom.

BRAVO KRISTIJANO RONALDO MAJSTORE NAD MAJSTORIMA VEČERAS SI POTVRDIO ZBOG ČEGA SI KRALJ FUDBALA I ZBOG ČEGA JE FUDBAL NAJLEPŠA IGRA NA SVETU!

Vetar u ledja...

pre 6 godina

Ljudi, da li shvatate da omalovazavate klub koji je u poslednje 3-4 godine igrao 2 finala LS?! To je odlicna ekipa, samo su naleteli na Real koji podize formu i to je to....

Buffalo

pre 6 godina

Najbolji golgeter u istoriji fudbala po ko zna koji put dokazuje to. Dolaze i prolaze razni igraci kao Milito, Tores, Runi, Salah i ostali gde se bljesne jedna dve sezone i to je to samo on dominira celu deceniju. Unistitelj zabarskih muljatora i konacni ekser u fudbalskoj karijeri velikog Bufona

Nenad

pre 6 godina

Aaaaaa kakva golcina.NE verujeeeeeeem.Ronaldooooooo.Ups pardon to je bila precka krosa.Ah pa da ronaldo dao iz peterca.E pa nista onda hahahahahahaha
(Majstoreeeeeeeee, 3. april 2018 21:47)

A sta kazes sad???

nista o nicemu

pre 6 godina

Real i Juventus su jedne od retkih ekipa koje mogu da izbace timove poput Sitija, Barse i PSZa. Prime gol, prime i dva al ne odustaju od svoje igre. I pobede. Steta sto jedna ekipa ispada.

Zvezda

pre 6 godina

Najbolji golgeter da ali igra nikako. Ne zanosite se. Messi pa par mesta praznih
(Loki, 03. april 2018 21:

Fudbal nije cirkus i zabava za narod.Fudbal je ozbiljan biznis.Ronaldo je tu daje golove a u LS dao preko 115.Malo li je.

asi

pre 6 godina

Ne volim ovog Ronalda, antipatican mi je, ali brateee kako ga je munuo, alal mu vera, skidam mj kapu. Zasluzen aplauz je dobio... svaka cast

asi

pre 6 godina

Sad da Mourinho gleda i uci kako se demolira prosecna Sevilla (koja nije mogla Maribora pobediti u grupnoj fazi a posle Manchestea se stvorila neka fama da su jaki), Jupp ce to lako proci.
(Petar, 03. april 2018 20:28)

evo prosecna Sevilja uvali gol mocnom Bayernu

snikers

pre 6 godina

Danas smaraju klinci sto balave na Ronalda a sutra ce da smaraju Messijevi klinci. Prosek godina fanova ova 2 fudbalera oko 16 a prosecan iq je tu kao Ronaldova i Mesijeva kilaza ( 65-85).

sindibad

pre 6 godina

majstorija i kod prvog gola.. instikt, brzina i refleks pume! škarice za istoriju i u amanet svim ljubiteljima ove drevne igre.
grande kristi!!!

PAOK

pre 6 godina

Zao mi je Bufona.Covek je toliko dao klubu.Kao covek i igrac je zasluzio LS.Nije zasluzio ovakav kraj karijere.Ovo najgorem neprijatelju ne bi niko pozeleo.Za ovakve trenutke treba biti postojan.Zato je Djiji toliko veliki igrac i covek.

Wllaxy

pre 6 godina

Komentatori, niko ne spori da je Ronaldo vrhunski igrac, nego da se ne moze uporedjivati s Mesijem, al vi to ne shvatate...
(mare, 03. april 2018 22:25)

Naravno da ne, evo Mesi je ove sezone dao 14 golova na 9 mečeva i to na svih devet neprevaziđen u sezoni, plus je Mesi u sedam uzastopnih sezona postizao po deset i više golova u LŠ, da ne pominjemo i to što je Mesi davao golove u tri finala LŠ... Da pomenemo i to da je Mesi jedini igrač koji je dao 50 golova u nokaut fazi LŠ i da je dao 19 golova u LŠ više...

Ups ili je to ipak Ronaldo samo što mali fanbojčić poput tebe to nije u stanju da shvati!

Petar

pre 6 godina

Ajmoo kidaj ove italijane, salji ih nazad u Seriu A neka se sprdaju tamu sa amaterima, ovo je velika scena!! Gazi Real ko proslogodisnji finale, sa pola snage!!

Vladimir

pre 6 godina

Ljudi, pogledajte naslovnu stranu Mozzart-ove liste... Budite sigurni da će te se oduševiti... Na slici Ronaldo protiv Juventusa izvodi makazice...Neko opasno gleda u budućnost...

BMX

pre 6 godina

kakvu je doktorsku tekmu odigrao Ronaldo...otvarao se, trcao u kontri, da dva gola od kojih jedan evrogol i asistencija za Marsela.Bravo Ronaldu za večerašnju utakmicu.S obzirom na godine RESPECT

New Jersey

pre 6 godina

Golovi u karijeri PENALDA:250 sa penala 400 iz peterca1 makaziceZauvek ostaje PENALDO!!!Hahahahahahahahaha!
(Bio i ostace zauvek PENALDOOOOOO, 03. april 2018 22:50)
Teku ti suze krokodilske dok to kucas,boli,nije to lako..

reflektor

pre 6 godina

Real je kao zemlja jak.Nisam njihov fan,ali:1-pare i milione opravdavaju(za razliku od PSG,City),2-ova ekipa je na okupu dugo(Ronaldo,Benzema,Bejl,Modric,Kros,Ramos,Marselo),3-oni u "klanju" sa Atletikom i Barsom sticu dodatni kvalitet,4-dva puta uzastopno su osvojil i tacno se videlo da protiv jakog Juve-a oni lagno "rade"..5-ZIDAN!Na sve ovo mislim da jedino Barsa i Bajern mogu na crtu,ali ko zna sta ce se desavati i sta ce zreb i finale doneti.

sinisa

pre 6 godina

Opa, ma nije valjda Ronaldo, neznalica, pa pola stručnjaka ovde kaze da on ne zna nista, pa kako sad.. ipak oni bolje znaju, nego npr Bufon-koji je lepo opisao Ronalda pred ovaj mec.. Pozz poznavaocima fudbala :)

Stefan

pre 6 godina

I posle neko kaze Ronaldo ne prenosi loptu, ne pocinje napade... Pa sta ima on da se tu petlja kad je svaki njegov sut iz sesnaesterca gol. A koliko je igru prilagodio godinama, pratite samo kretanje i pozicioniranje sad i pre par godina...

Nikola

pre 6 godina

Oduvek mi je Ronaldo bio veci igrac Mesija...moje skromno misljenje...dva vrhunska igraca, ali mislim da je Kristijano kompletniji...ima jaci sut od njega, daje golove i sa 30 metara, daje glavom...Mesi je nezaustavljiv kada uzme loptu i krene u prodor...

kadinjaca ipak pala

pre 6 godina

Valjda je sada svima jasno ko je i sta je Ronaldo, a ko Mesi! Maleni pekinezer iz Rozarija ne bi uspeo ni da dohvati ovakvu loptu!

Sloba

pre 6 godina

Ronaldo,pola covek - pola Liga Sampiona ,oboren jos jedan rekord koji je delio sa Nisterlojom gde su i jedan i drugi postigli na 9 uzastopnih utakmica makar po gol a Ronaldo od veceras se osamuje na 1 mestu sa 10 postignutih golova,rekord koji ce tesko ko oboriti.

dinorg

pre 6 godina

Crknite dusmani: Jedan jedini je Ronaldo Kristijano..
I nocas je dokazo da mu nema ravnog i da ovakav napadac nije hodao zemljom nitice hodati...
Jasno je ono postovanje 40 h navijaca Juvetusa za aplauz za onu majstoriu...

Covek po imenu Uve

pre 6 godina

Ne volim ga ni ja, ali naklon do poda!
Mozda i najlepsi gol u istoriji LS!
Realno, imamo privilegiju da budemo svedoci takvih madjionicara kao sto su CR i LM!

Bejns

pre 6 godina

Ronaldo pokidao, on i Mesi kao da se takmiče ove godine ko će više da oduševi. Ali utisak večeri mi je Djidji Bufon i njegovo gospodsko ponašanje nakon utakmice. Faliće toga uskoro. Već fali.

bmiles

pre 6 godina

Sa ovim "makazicama" zavrsio sa daljim omalovazanjima (penaldo i slicno) zauvek!Covek se "nevidi" a zatim dva puta vrhunska zavrsnica i Real majverovatnije obezbedio put u polufinale!

bmiles

pre 6 godina

i onda neka neko kaze nesto za CR7!?Koliko puta on mora da se dokazuje,da je vrhunski napadac?Dajmo malo respekt za ono sto pokazuje,a ne da li ga simpatisemo ili ne.Isto kao Mesi vec deceniju prave ovu igru interesantnim,zar ne!? Uzivajte u ovom golu - "kako je samo loptu osamirio" - umece zavrsnice!

Ronaldo = Greatest Of All Time

pre 6 godina

Pricajte vi slobodno kako je Messi najoblji i kako mu se stalno divite golovima protiv Eibara i Las Palmasa sa desetoricom na terenu, divite mu se isto kako osvaja samo La Lige i o tome kako se svaki put izblamira na internacionalnom nivou i kako se nikada ne pojavljuje u velikim utakmicama, sputavajte i dalje Ronalda kako njegov Euro sa prosecnim timom nista ne znaci, kako njegovi golovi protiv Bajerna, PSZ, Juventusa nista ne vrede, kako je imao 5 meceva suspenzije i kako je prestigao Messija po golovima za 2 meseca, kako je bio najbolji igrac i strelac u dve najvece lige, kako ima 4 lige sampiona i 5 zlatnih lopti, kako i sa 33 godine i dalje melje sve pred sobom, sputavajte ga koliko god hocete ali istina je da je Ronaldo na visem nivou i da je Ronaldo bez dileme najoblji igrac ikada koji je krocio na fudbalski teren i neki tamo Messi nikada nece moci da mu pridje!

takkar

pre 6 godina

Vrhunska utakmica,iako je rezultat rutinskih 0-3.Juve jeste dobra ekipa,ali jednostavno nisu imali srece u zrebu.Nemam sta drugo da kazem.Nisu se proslavili ni protiv Totenhema,imaju oni sta da pokazu,ali su limitirani u nekim situacijama.Nemaju te “trouglove” u napadu,sve nesto na silu.Imali su mozda jedno 15 min lepe igre ali to je premalo za jedan Real.Cak i za tih 15 min su bili poprilicno daleko od gola rivala.Sto se tice Reala,sta da kazem a da mi to pritom vec ne znamo.Vrhunski stoperi,vrhunska sredina,danas jako dobri bekovi sa mnogo trcanja i brdo duplih pasova, koji su recimo doneli prvi gol. Genijalni Kasemiro,skoro pa neprelazan,Modric kao i uvek,doktor primarijus.Varan je mozda najbolji pojedinac bio danas,naravno uz genijalnog Ronalda.Rekao sam vam vec,on je najveci fudbalski kaktus,kad god ga čikate on vas bocne.Vecerasnje makaze su tako teske ,gde on juri jednu previsoku loptu,sam sebi je nasao poziciju namestio se kao da je svakodnevnica.Zaista impresivno.Verovatno i neponovljivo.Gol za anale.A gde su ostala utrcavanja,kretanje,uletanja u kanale i ostalo. Kakva uzlazna forma,zaista raduje njegova forma.Kao bumbar je,samo zuji i vreba.Svaka cast italijasnkim navijacima na aplauzima,jeste da su to Madridjani patentirali u “slucaju Ronaldinjo”,ali Ronaldo je itekako isto to zasluzio vcrs.Prepoznali su magiju. Zidan takticki odlican kao i uvek,odmarace sve vazne igrace i protiv Malage,vec ima nekih naznaka za tako nesto. Cekamo rasplet.

Simke

pre 6 godina

Zaista je pretesko cuvati u sesnestercu Ronalda.On nista spektakularno ne radi ali jednostavno pretesko se cuva.Ima najbolje postavljanje i najbolji osjecaj za gol u istoriji.UVIJEK SE NADJE TU DJE TREBA.

Miki28

pre 6 godina

Dame i gospodo, Kristijano Ronaldo... Sta reci o ovom majstoru da nije vec 1000 puta ponovljeno? Drago mi je da zivim u eri ovakve igracine

City

pre 6 godina

Ronaldo je veliki igrac i majstor... jedan od najvecih ikada... ali najbolji igrac svih vremena je MESSI. i to zna svako ko se razume u fudbal. a ja sam u njemu 30 godina.. poz

reflektor

pre 6 godina

I jos nesto je interesantno.Milan koji je u krizi i posrce,kad igra LS uvek je za izbegavanje(kao i svi Italijani,znaju neugodni su).U Italiji jeste Juve najveci,ali u evropskim okvirima Milan=Juve+Inter!Zanimljivo.Imam utisak da taj oreol velikog ACM uvek prati,kao sto prati Barsu,Real,UTD,Liverpul,Bajern.Kazem jeste Juve isto velikan ali gledajuci statistiku uspeha i onda kad je najnajbitnije ACM odskace.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

.Svaka cast italijasnkim navijacima na aplauzima,jeste da su to Madridjani patentirali u “slucaju Ronaldinjo”,ali Ronaldo je itekako isto to zasluzio vcrs.Prepoznali su magiju. Zidan takticki odlican kao i uvek,odmarace sve vazne igrace i protiv Malage,vec ima nekih naznaka za tako nesto. Cekamo rasplet.
(takkar, 03. april 2018 23:08


Ocigledno si premlad, ali bilo je toga i pre Ronaldnja i Farse. Cuveni het trik Ronalda Junajtedu 2003. npr.

SABLASNA PROMOCIJA

pre 6 godina

Nedostaje mi fudbal. Šta je ovo, rialiti? 
(SABLASNA PROMOCIJA, 03. april 2018 21:59) 

Pa evo ti...
(očigledno, 03. april 2018 22:11)

Šta evo mi? Na rts Dačić, na rts 2 ne znam sta je ovo... Na studiju b neka gnjavaža... Šta, evo mi?

Srbija do Tokija

pre 6 godina

Igraci zadnje linije Juventusa sa sve golmanom imaju ukupno trista godina.To ne umanjuje pobedu reala kome nedostaje jos Salah da upotpuni magiju

Nathan

pre 6 godina

Ljudi da se ne zezamo gde moze Juve da igra sa Realom? Pa nijedan ali nijedan igrac njihov ne bi upao u prvi tim Reala. Asensio i Bejl igraci sa klupe Reala bi tamo bili 2 najbolja igraca.

lorenzo

pre 6 godina

jao kakvo demoliranje...kako im se sve vraća za ono protiv Totenhema kada su od ukupnih 180 minuta odigrali nekih 15 a sve ostalo dramili, skakali oko sudije, Barzalji malo gazio Sona...neka neka

mile

pre 6 godina

Ajde budimo realni jednom. Ko igra u Realu? Evo konkretno veceras je to Isko.Tu je onda Kros, a sta reći o Marselu? On je mnogo bitniji za Real nego npr Ronaldo. Da, sada cete opaliti paljbu, minusi i sve to ali to je cinjenica. Ronaldo sve sto radi je da se krece i ceka tako neku loptu iz akcije koju su kreirali Marselo, Kros, Isko, Modric...Ovo sto radi Ronaldo i kako igra, to radi npr i Kejn iz Totenhema. To radi Suarez iz Barse. Do duše Kejn i vise utice na igru Totenhema i vise se ukljucuje u sve nego npr Ronaldo. Dakle ja ne sporim da je Ronaldo vrhunski u napadu, ali on je klasicna 9-tka. Ako se setite pravog Ronalda koji je takodje bio klasicna 9-tka, taj pravi Ronaldo je uzimao loptu na sredini terena i pravio slalome do gola. Driblao, davao golove. Da li to radi Kristijano? Ne. On ne uradi nista ako mu ekipa ne igra na nivou. A, npr gotivio sam onog Kristijana Ronalda iz Junajteda. Vec 5-6 godina nije to taj igrac. Klasicna je haubica i kao takav moze da se bori za titulu najboljeg napadaca da Suarezom, Kejnom, Iguainom, Kavanijem i to je to. Najbolji igrac uopste je znamo svi ko je, Leo Mesi bez greske. Igrac koji utice na igru svog tima i vodi svoj tim. Deli pasove, dribla, daje golove, non stop je u igri. To je lako videti, pa porucujte sta god.
(kako da ne)

Covek napisao od pocetka pa do kraja celu istinu i na kraju dobije vise minusa?! Dal ovde vise komentarisu deca ili je nesto drugo u pitanju?

IQ 149

pre 6 godina

Kao navijac Juventusa, cestitam svim Realovim. Bili su mnogo bolji. Alegrija mozemo glat da smenimo, i da se nadamo da ce se iskesirati za dobre igrace, jer ovako nista ne uradismo.

Punisher

pre 6 godina

Ronaldo,voleli ga ili mrzeli,igrač za poštovanje,večeras dva gola i asistencija gde će te bolje.Zidanu svaka čast,odmorio ključne igrače u prvenstvu a ovi mu večeras stostruko vratili.Juve jednostavno nema kvalitet da se nosi sa ovakvim timom i počinje sve više da mi smeta njihova transfer politika gde debelo precenjuju igrače tipa Sandro,Dibala,Pjanić...Najsmešniji su mi oni koji kažu da je Dibala igračina,jeste isto ko i Pogba,zato im je san da odu u Barsu i da se šlepaju na ime kluba,s nekom drugom ekipom vidi se da ne donose prevagu,možda je Sampioli i u pravu kad ne računa na Dibalu,Di Maria je za njega izmislio fudbal !

sarajevo.ba

pre 6 godina

Ne mogu da razumijem kako ima jos neko ko ne uvidja razliku izmedju Real, Bajerna, Barce i ostatka klubova u Europi.
Pa oni su druga planeta za sve.

Evo uzet cemo taj City, jel neko misli da se Cityeva sredina moze nositi sa Modricem, Kroosom, Casemirom, Iscom, da Cityeva odbrana Otamendi i Kompany mogu cuvati Ronalda?Smijesno.
Ja ovo pisem posto navijam za Real al takva je ista situacija i sa Barcom i Bajernom.
A tek koliko se Zizu specijalizovo za nokaut fazu LP to je umjetnost.

nista o nicemu

pre 6 godina

E, u tome je ogromna razlika izmedju Lea Mesija i Kristijana Ronalda, naravno u korist Mesija.
Inace, sve cestitke i pohvale Kristijanu na makazicama, stvarno je bio odlican gol.
(Da zakljucimo, Mesi je bolji fudbaler od Kristijana, 04. april 2018 01:24)

Da zakljucimo Mesi sa odlicnom repreentacijom nema nista, Ronaldo sa uzasnim Portugalom ima EP. Pozdrav.

.

pre 6 godina

ljudi da shvatimo nesto. Odrastao sam na ITA fudbalu i obizavam Kalco. Inter, Juve, Milan su velikani svetskog fudbala. Ali, shvatimo dok u Italiji opet ne bude novca za nekog od ekstra zvezdi tipa Ronalda, Mesija ili Azara, Nejmara itd do tada ce oni igrati Evropu ali nece moci na vrh nekog Evro kupa. To je tako nazalost. Nekad su svi imali dobre igrace, isto kao i sada, ali su te ekstazvezde igrale u Italiji. Nemoguce ih je nabrojati ali primeri Platinija, Maradone, Gulita, Van Bastena, Mateusa, Zidana, Trezegea, Krespa, Batistute, govore tome u prilog. Kad opet dovedu top zvezde moci ce da se nose s Realom, Barsom, Sitijem, Bajernom....ovako ne.

Dejan NS

pre 6 godina

Ljudi ja sam veliki navijac Juventusa, bas onaj pravi - ona paljevina. I nije mi lako, ali sam gledao odlican fudbal i video jedan od najlepsih golova “uzivo”. Uostalom i publika u Torinu je rekla sta misli o tome. A onda dodjem ovde i citam prepucavanje Mesi VS CR. Aman.

kadinjaca ipak pala

pre 6 godina

Juventus jos jednom pokazao da je u odnosu na Milan, koga drma zestoka kriza i koja ce proci, provincijski klub! Gomilajuci besmislene titule u Italiji, cim izadje iz svog dvorista, ne moze da parira Realu, Barseloni, Bajernu! Za razliku od Milana, koga su se u najboljim danima svi plasili! Toliko se potencira prica oko Barija, da Zvezda zivi od stare slave, a od cega zivi mnogo bogatiji Juventus? Kad je on poslednji put bio prvak Evrope, seca li se neko?

bradina

pre 6 godina

I da zavrsi danasnju pricu CR7 zavrsi sa asistencijom!Definitivno,opravdao "zlatnu loptu",jer jednostavno na velikim utakmicama uvek "mirodjija"!
"Stara dama" u nokautu!Bez Pjanica i nije mogla bolje,ipak srednji red Reala cini prevagu Kazimir,Kros,Modric i Isko dominantan.Ko ce im parirati kad su sve puteve zatvorili ka svom golu?Mozda Barsa ili M.Siti,videcemo. U svakom slucaju odlicna igra i u zadnjoj liniji gde me Ramos i Veran,mnogo podsecaju na savrsen i do sada nenadmasen par bekova Rio-Vidic!

Patas

pre 6 godina

Očekivana pobjeda Reala, visok rezultat doduše ali očekivano. Ovakav veoma jak Real može jedino Barselona da zaustavi u pohodu na novu titulu. Konteov Juventus je bio mnogo kompletnija ekipa od ovoga danas. Barzaljija Kjelinija i Bufona su stigle godine, odbrana je troma. Prodali su Pogbu i Vidala, kreatora i razarača igre uz veoma dobrog Markizija onda, a doveli Pjanića koji je dobar tehničar ali nema snage u duelu i ne može sam da drži vezni red. Prodali su iskusnog Teveza i odličnog Moratu a doveli Iguaina za velike pare, i svim rečenim gore su izgubili kostur jedne odlične ekipe koja je bila balansirana i jaka. Ono što Juventusu treba sada je "remont" odbrane i novi plan za izgradnju jezgra koje će nositi igru ekipe u budućnosti, kao što to rade Real i Barsa. Ovako očigledno ne ide.

Bugi

pre 6 godina

Mogu neki ljudi da ga mrze, ali covek je majstor fudbala i kraj price.Mislim da nema potrebe raspravljati ko je bolji,Mesi ili on.Jednostavno,njih dvojica su klasa za sebe,ostali su ispod njih.Bog fudbala

Zina

pre 6 godina

Mnogo volim Juve, ali posle ove igre ja bih svakog igrača, od prvog, do poslednjeg, stavila na transfer listu. Razočarana sam transfer politikom već godinu-dve, ne znam kako su mislili posle prošlogodišnjih 1-4 da se ove godine takmiče sa pojačanjima kao što su Bernardeschi, Matuidi, De Sciglio... Od najjače odbrane u Evropi do ovog za tri godine...

4k4.Dex

pre 6 godina

Neverovatno kako daje golove, kao na traci. Kao da igraju protiv West hema a ne Juventusa ili PSG. Stvarno od kad gledam fudbal, cirka 25 godina, nisam video da je neko takav rodjeni golgeter jednako dobar i glavom i na sutu i to sa obe noge i slobodnjacima i osecaj za gol i prostor neveovatni. Kapa dole za Ronalda, sumnjam da ce se ikada vise roditi neko sa ovakvim predispozicijama. Da bice madjionicara, ali to je suv talenat. Ovaj covek je bar 5 puta vise morao da se trudi da dodje na nivo Pelaea Maradone i Mesija, njima je to u krvi. I sto je najneverovatnije konstantnostbi trajanje... e to se sigurno nece ponoviti.

laRS0n

pre 6 godina

Hahah a gle za sta Juventusovi igraci traze penal, pa nije vam ovo italijanska liga. I kad ce vec jednom neko da krene da ih kaznjava za ovo laktanje, i prethodno kolo igraci Totenhema su dobili vise laktova u te dve utakmice nego tokom cele sezone u Engleskoj

Maksim

pre 6 godina

Gledam ovaj Juventus, ni u nedelju protiv Milana nisu ostavili neki utisak, a tek ih je Real vratio u REALNOST. Hahaha momci pa nije vam to Serie A pa da se simulirate i faulirate i prolazite nekažnjeno, to je kao pre Ameri u basketu kada dođu na svetsko prvenstvo pa se upoznaju sa drugačijim pravilima koja ne vađže u NBA :)

Gospodin

pre 6 godina

Pricajte vi slobodno kako je Messi najoblji i kako mu se stalno divite golovima protiv Eibara i Las Palmasa sa desetoricom na terenu, divite mu se isto kako osvaja samo La Lige i o tome kako se svaki put izblamira na internacionalnom nivou i kako se nikada ne pojavljuje u velikim utakmicama, sputavajte i dalje Ronalda kako njegov Euro sa prosecnim timom nista ne znaci, kako njegovi golovi protiv Bajerna, PSZ, Juventusa nista ne vrede, kako je imao 5 meceva suspenzije i kako je prestigao Messija po golovima za 2 meseca, kako je bio najbolji igrac i strelac u dve najvece lige, kako ima 4 lige sampiona i 5 zlatnih lopti, kako i sa 33 godine i dalje melje sve pred sobom, sputavajte ga koliko god hocete ali istina je da je Ronaldo na visem nivou i da je Ronaldo bez dileme najoblji igrac ikada koji je krocio na fudbalski teren i neki tamo Messi nikada nece moci da mu pridje!
(Ronaldo = Greatest Of All Time, 3. april 2018 23:19)
Ja se divim navijacima ronalda,pored velike pobede i dalje odmeravaju Messija,koji je najvise golova postigao upravo Realu :D koji hat trick itd...a da,ne igra napadaca kao cr...a ne las palmasu itd....druze gledaj real a divi se messiju.

mackica

pre 6 godina

Nigde, ni na jednom inostranom formu nisam videla ovoliko prepucavanja oko relacije ko je bolji CR ili Messi, a to ovde rade svi od 7 do 107. Koji smo primitivci u stulu: „moj tata je jači, ima pušku“...

Vladimir

pre 6 godina

Ala smaraju trolovi sa ovog portala. Stalno isto ponavljaju, kao papagaji. I tako svakog dana bez prestanka. Koji je to nivo kompleksa i manjka inteligencije?

bARSELONISTA

pre 6 godina

Juventus nema kvalitetu za Ligu Sampiona ove godine. U to sam se uverio kad ih je Barsa u prvoj utakmic nadigrao totalno i igrao macke i misa a u drugom su igrali sa drugom postavom, a i protiv Totenhema je bilo petnest minuta lude srece.

sarajevo.ba

pre 6 godina

Steta, volim i Juve ali nemaju bas sansi u ovom duelu za prolaz.
Sve je ovo Realovo do kraja.
Zao mi samo sto nisu izvukli City da jos jednom se vidi gdje je ta famozna engleska liga po jacini.

Corn

pre 6 godina

Ne palite se deco na Ronalda. On bi dao duplo manje golova da mu saigraci nisu ulizice. On stalno trazi loptu i pocne da se dere na saigrace ako je ne dobije pa mu oni stalno dodavaju. Kao mala placljiva beba je koja stalno place kad nesto ne dobije. Ronaldo nikada nije izgradio napad. I ne zna da dribla. A sto salje lopte pod oblake masa zicere i mnogo dobrih sansi o tome malo ko prica.

Petar

pre 6 godina

Sad da Mourinho gleda i uci kako se demolira prosecna Sevilla (koja nije mogla Maribora pobediti u grupnoj fazi a posle Manchestea se stvorila neka fama da su jaki), Jupp ce to lako proci.

Buffalo

pre 6 godina

@Majstoreeeeeeeee

Sta je sada hahahahahahaha majstor Ronaldo jos jednom busi jednog od najboljih golmana u istoriji i to makazicama jel te bar malo nije sramota misu mali hahahahahahahahaha. Na 10 uzastopnih utakmica u LS daje bar po gol i postaje jedini u istoriji i najvise postignutih golova u Ls hahahahaha

Jack Sparrow

pre 6 godina

Velika steta za Dibalu odigrao je odlicnu utakmicu i pokazao kvalitet kod faula nije ni video protivnickog igraca,nadam se da cemo ga gledati na svetskom prvenstvu.

Amerikanac

pre 6 godina

Bog otac jos jednom pokazuje ko je najbolji. Da je Mesi dao ovakav gol, bilo bi 200 komentara "najbolji svih vremena", jer inace vidim takve komentare i kada da jadan gol. Ljubomora je cudo.

powerfresh

pre 6 godina

A vidi nebeskog naroda sto navija za Juve... Ne moze podneti masinu sa trbusnjacima i lepim zenama pa to ti je... Ali zato ekipa koja leti u 3 lige nizi rang zbog namestanja, to je tom narodu idol! Muljanje, prevaru, namestaljke, to volimo...
(Jumko, 03. april 2018 20:44)

koji si ti internet heroj, buraz :-) osecas li se dobro ovako kad drzis predavanje svaki dan online "nebeskom narodu"? Verovatno si super kolega na poslu, nasmejan, fin, a ustvari isfrustriran van svih granica i besan na svakog ko se izjasnjava kao Srbin. Cime li su izazvani tvoji komentari svi, kakve li su to traume? Ne verujem da stvarno mislis da ces unaprediti svest nacije pisanjem na portalu...verovatno si i jedan od onih koji smatraju da smo bombardovanje zasluzili..ajde, nemoj da si zao tako, odmori i gledaj u svoje dvoriste, na internetu ces tesko sta promeniti :-)

dominus

pre 6 godina

U pravu je Bufon. Niko nije nepobediv. To će se uveriti sutra, eventualno u revanšu na Bernabeu.
(dominus, 2. april 2018 22:24)

Kao što napisah juče :)

ps. revanš će po svoj prilici biti formalnost

snikers

pre 6 godina

Srbijanske?

Rec Srbijanci su geografska odrednica za Srbe juzno od Save i Dunava u danasnjoj Republici Srbiji i to svaka osoba u Srbiji od Subotice do Vranja zna. Srbi iz Vojvodine nisu Srbijanci. Da li za drzavljane Rusije kazete Rusijanci ili nema pravila kod drzava sa sufiksom -ija? Nije retoricko pitanje vec me zaista zanima konkretan odgovor.

AMD

pre 6 godina

Ee konacno da i Penaldo nekome asistira, pasce sneg u aprilu mesecu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 3. april 2018 23:59)

Liga šampiona:
Messi - 100 golova 27 asistencija
Ronaldo - 120 golova 39 asistencija

hahaha...

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Nema sta svaka cas ronaldu na ovom golu bas je lepo zahvatio loptu i to je to.Ronaldo je od uvek jedan od najboljih strelaca u fudbalu bez dileme.Ako ima ko da ga proigra on skoro svaku priliku koristi i to je to

yytyt

pre 6 godina

ljudi da shvatimo nesto. Odrastao sam na ITA fudbalu i obizavam Kalco. Inter, Juve, Milan su velikani svetskog fudbala. Ali, shvatimo dok u Italiji opet ne bude novca za nekog od ekstra zvezdi tipa Ronalda, Mesija ili Azara, Nejmara itd do tada ce oni igrati Evropu ali nece moci na vrh nekog Evro kupa. To je tako nazalost. Nekad su svi imali dobre igrace, isto kao i sada, ali su te ekstazvezde igrale u Italiji. Nemoguce ih je nabrojati ali primeri Platinija, Maradone, Gulita, Van Bastena, Mateusa, Zidana, Trezegea, Krespa, Batistute, govore tome u prilog. Kad opet dovedu top zvezde moci ce da se nose s Realom, Barsom, Sitijem, Bajernom....ovako ne.
(., 03. april 2018 22:22)

o cemu pricas juventus je igrao dva polufinala u poslednje 3 godine... prica je u redu ali za ostatak serije a, ne za juventus

Sada

pre 6 godina

(snikers, 3. april 2018 22:28) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

S obzirom na to da je prosecan IQ u Srbiji 100, a da stotine hiljada ljudi simpatise jednog ili drugog, ti lupetas gluposti. Ronaldo je najveci fudbaler u istoriji Lige sampiona. Ovo je jedan od najlepsih golova ikada. Real Madrid i Ronaldo su odrzali cas fudbala, Ronaldo dva gola i asistencija, Real sa tri ispraca Juventus kao gost. I onda se nadju neki kvaziintelektualci kao ti, Jumko, Bojan Todorovic koji se rasprsi od ljubomore, Fedbotovi da pricate o Ronaldu. Smesno i zalosno, uvredljivo, za ozbiljno pksmatranje.

mare

pre 6 godina

Komentatori, niko ne spori da je Ronaldo vrhunski igrac, nego da se ne moze uporedjivati s Mesijem, al vi to ne shvatate... 
(mare, 03. april 2018 22:25) 

Naravno da ne, evo Mesi je ove sezone dao 14 golova na 9 mečeva i to na svih devet neprevaziđen u sezoni, plus je Mesi u sedam uzastopnih sezona postizao po deset i više golova u LŠ, da ne pominjemo i to što je Mesi davao golove u tri finala LŠ... Da pomenemo i to da je Mesi jedini igrač koji je dao 50 golova u nokaut fazi LŠ i da je dao 19 golova u LŠ više... 

Ups ili je to ipak Ronaldo samo što mali fanbojčić poput tebe to nije u stanju da shvati!
(Wllaxy, 03. april 2018 22:44)

Izvini ljubitelju Ce-er-a. Mesiju je trebalo 14 utakmica manje da dodje do broja 100 u LS u golovima. Drugo, Mesi je dao vise golova od Ce-er-a od kako je dosao u real 2009. Trece, Mesi ne igra napadaca a opet mu parira golovima iako je ovom pozicija u fudbalu ispred napadaca, ne znam sad kako se zove to, kazu peterac? cetvrto Ce er u treba jos malo vise trofeja da stigne omalenog argentinca i u tome. I peto, najvaznije, u barsi Mesi igra za sve, u realu svi igraju za Ronalda... PS Lepe makazice Ronalda. I jos nesto, svako ko se iole razume u fudbal, ko prati bar dve godine, svi koji pisete Ronaldo bolji, najbolji itd, znate i sami da je Mesi tata svima al to nikad necete priznati, ni sebi kamoli drugima.

MKD-4

pre 6 godina

20.10.1982..C.Zvezda-Barselona 2:4-(kraj)..gol za 0:2-MARADONIN LOB(Diki-STARIJEM)..gol za ANTOLOGIJU I PUBLIKA NA NOGE I NEVIDZEN APLAUZ..mislim da je to početak a sve drugo nakon toga je REPLIKA...PONOSAN sto sam prisustvao licno TOJ ČAROLII i po meni NAJVEĆI-DIEGO ARMANDO MARADONA.

room 1408

pre 6 godina

Da li postoji sudija u Evropi koji će u ligi šampiona utakmicu u kojoj igra Real smeti da osudi fer i pravedno?Evo imam 37 godina i nikad od ‘87/8 od kad pratim i znam za sebe nisam to doziveo,...

Раде Кузма

pre 6 godina

Од 320 коментара на 300 је расправа ко је бољи, Меси или Роналдо. Сморили сте људи. Има ли неко да изнесе мишљење и анализу читаве утакмице (која је била фантастична), а играло се и у Шпанији вечерас гдје је Севиља држала час фудбала Бајерну у првом полувремену. Друго полувријеме је била друга прича, Бајерн нападао док није добио шта жели. Потез утакмице је био вађење из игре потонулог Бернарта, а увођење Рафиње на лијевог бека, а то му није примарна позиција. Хамес и Робен су морали пд почетка да играју.

Stef

pre 6 godina

Ok, majstorije trojke Reala.. Predivan pas Marsela kroz dvojicu, snajperska asistencija Iska i vrlo šmekerska egzekucija Ronalda spoljnjom.. Da vidimo Juve sad, mada ovo bi moglo da ih deprimira i zbuni. Momentalno će morati da promene strategiju, sigurno će otvoriti prostor za kontre Reala.

room 1408

pre 6 godina

Evo sad se vidi na delu zašto Dibala neće videti svetsko prvenstvo u dresu Argentine.Pored Mesija,Aguera,Iguaina,..realno najlošiji njihov napadač,..A ovi Spanci su glumci za oskara,svaki duel kao metak da ih je pogodio.Oduvek sam mislio da su u toj disciplini Italijani bili bez premca,..

kako da ne

pre 6 godina

@Kecman
Ajde budimo realni jednom. Ko igra u Realu? Evo konkretno veceras je to Isko. Covek melje. Kao i u svakom meču kada je na terenu. Tu je onda Kros, a sta reći o Marselu? On je mnogo bitniji za Real nego npr Ronaldo. Da, sada cete opaliti paljbu, minusi i sve to ali to je cinjenica. Ronaldo sve sto radi je da se krece i ceka tako neku loptu iz akcije koju su kreirali Marselo, Kros, Isko, Modric...Ovo sto radi Ronaldo i kako igra, to radi npr i Kejn iz Totenhema. To radi Suarez iz Barse. Do duše Kejn i vise utice na igru Totenhema i vise se ukljucuje u sve nego npr Ronaldo. Dakle ja ne sporim da je Ronaldo vrhunski u napadu, ali on je klasicna 9-tka. Ako se setite pravog Ronalda koji je takodje bio klasicna 9-tka, taj pravi Ronaldo je uzimao loptu na sredini terena i pravio slalome do gola. Driblao, davao golove. Da li to radi Kristijano? Ne. On ne uradi nista ako mu ekipa ne igra na nivou. A, npr gotivio sam onog Kristijana Ronalda iz Junajteda. Vec 5-6 godina nije to taj igrac. Klasicna je haubica i kao takav moze da se bori za titulu najboljeg napadaca da Suarezom, Kejnom, Iguainom, Kavanijem i to je to. Najbolji igrac uopste je znamo svi ko je, Leo Mesi bez greske. Igrac koji utice na igru svog tima i vodi svoj tim. Deli pasove, dribla, daje golove, non stop je u igri. To je lako videti, pa porucujte sta god. Juve ce tesko protiv Reala jer i Totenhem su prosli na srecu, a Totenhem dobijao Reala.

ludiNovinar

pre 6 godina

Роналдо постигао ванвременски гол, за анале, сјајан играч, један од најбољих икада.. Игра Реала такође сјајна, рутинска, заслужили су полуфинале, за даље тешко, има бољих и спремнијих екипа, по мени.. Даље, распарава Меси-Роналдо је беспредметна, неукусна, Меси је Меси, од осталих фудбалера данашњице Роналдо јесте најбољи.. Уздравље, уживајте вечерас у игри Месија, подвлачим игри, јер фудбал је игра на крају свега.. :)

rale

pre 6 godina

.Svaka cast italijasnkim navijacima na aplauzima,jeste da su to Madridjani patentirali u “slucaju Ronaldinjo”,ali Ronaldo je itekako isto to zasluzio vcrs.Prepoznali su magiju. Zidan takticki odlican kao i uvek,odmarace sve vazne igrace i protiv Malage,vec ima nekih naznaka za tako nesto. Cekamo rasplet. 
(takkar, 03. april 2018 23:08 


Ocigledno si premlad, ali bilo je toga i pre Ronaldnja i Farse. Cuveni het trik Ronalda Junajtedu 2003. npr.
Ocigledno si i ti premlad.....cela Marakana je aplaudirala Maradoni posle sjajnog loba protiv Zvezde

room 1408

pre 6 godina

Svim srcem za Juve.U Italiji za mene postoji samo jedan klub-JUVETUS.Zavoleo sam ga gledajući kalco i kad su igrali Tomas Hesler,Roberto Badjo,Pjer Luidji Kaziragi,Salvatore Skilaci,..Svidja mi se i njihova politika koja je ista decenijama.U klubu uvek igra bar 60% Italijanskih reprezentativaca a ostatak je uvek top igrači iz drugih zemalja.Secam se tima sa Italijanskim reprezentativcima(Del Pjero,Vijeri,..)i sa njima u sastavu Zidan,Desamp,Boksic,..

Mare

pre 6 godina

I sad će kao i po običaju ovi da se uhvate za onu ruku Kazemira i kako je trebalo da svira penal. Ruka je bila u prirodnom položaju dok je bio u skoku tako da nema govora o penalu. Čak i da je bio penal i na drugoj strani je trebalo da se svira za lakat Karvahalu u glavu. A da to nije bitno, važno da se navlači za Real.

Ra

pre 6 godina

Smešni Kalčopoli, zalutao u nokaut fazu, srećno prošao Totenhem i to je otprilike to. Rutinsko demoliranje... Šteta što je Sevilja posustala... Kriminalne reakcije odbrane...

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Real Madrid - Juventus...nogometni klasik. Nadam se da će se ponovit 2008, kada je Juventus pobjedio sa 2:0 u Madridu. Kakav je to šok bio za Španjolce!

Beograd

pre 6 godina

Nije Real bio toliko dominantan koliko pokazuje rezultat. Juventus bez Pjanica i Benatije nije imao zamenu. Odlične makazice Ronalda za evro gol ali i amaterski promašaj lred kraj utakmice. Higuain i Dibala nedovoljni u napadu Juventusa. Naročito Higuain koji je to trupac od 94 miliona. Još jednom se pokazuje da su Španske ekipe najbolje u Evropi ubedljivo kao i njihova liga.

Milos

pre 6 godina

Mesi nije nikad dao sa 30+ metara gol. 
(Milos, 03. april 2018 

Ronaldo nikad nije predriblao 2-3 igraca i dao gol.
(iris, 04. april 2018 00:30)

I sam znas da je Ronaldo driblao dok je igrao u Junajtedu i prvih par godina u Real i da ima takvih golova koliko hoces. A mesi ga nije u karijeri dao preko 30+ metara. To je cinjenica nemoj da se zavaravas.

Madridista

pre 6 godina

Penal ko kuca ??
Kakve komplekse je Real nabio ovim likovima.. Totalno nebitna situacija i evo to je penal za iskompleksirane likove..

Ja

pre 6 godina

Ako je cena ove bruke da se konacno uprava opameti i istrese pare za pravog fudbalera onda dobro.
Smesna pojacanja i samoubilacka taktika alegrija.Pre svega mislim na igranje Barzaljija koji je prespor i smesnog Bentankura.Matuidi je morao da igra i ne znam sto je zapostavljen Markizio.Za uzvrat ne treba ni putovati u Madrid

Aleksandar

pre 6 godina

U kontekstu svadje oko Ronalda i Mesija, moram da kažem sledeće:
To su dva najbolja igrača današnjice, nema sumnje.
Ali ovom prilikom bih zamolio one koji podržavaju Mesija da razmisle o ovome što ću reći i pokušaju da shvate zašto prednost dajem Ronaldu.
Jednostavno igra koju igra Mesi bazirana je na manjkavostima protivnika i njegov dribling se svodi na to da prevari defanzivce svojom lucidnošću a to pomalo izgleda kao kada uzmete loptu pa driblate decu, a ja lično ne vidim ništa zanimljivo u tome. Ono što Ronaldo radi je potpuno suprotno i njegov dribling proizilazi iz onoga što on nosi u sebi a ne toga koliko je neumešan onaj koga dribla.
Ronaldo ne želi da prevari protivnika on želi da ga pobedi, a još kada to radi na ovako spektakularan način, ne preostaje ništa nego da ceo stadion ustane i aplaudira.

bex

pre 6 godina

Koliko smarate sa patuljkom.ON da je ovo uradio rekli bi Bog fudbala.Alo.shvatite i ove godime dobija Ronaldo zlatnu loptu.Jer je.najbolji igrac planete.Dolazao se u Man. u Realu.Sa nikakvom ekipom EP osvojio.Zamislite njega za argentinskim.zvezdama.Setite se samo sa Di Mariom sta je sve radio.Ima coveo 33 god i dalje je naubolji ma svetu.Dokaz da nisam madridista je taj da mi je omiljeni fudbaler Ronaldinjo.Bio je covek najbolji,ali Ronaldo duze godina dominira.I ubedio me je da je najbolji fudbaler u istoriji.

cabos-t

pre 6 godina

Navijam za Sevilju veceras, volim kako igraju.
Ovamo da bude 3+, ne zanima me ko ce vise dati.
Kladionicari , nisam igrac, ali prva GG, druga 3-4 gola.

Baxi

pre 6 godina

I naravno da arena 1 prenosi Sevilju, nismo ni sumnjali, sta ima tamo neke iz Torina i Madrida da gledamo, njih cemo na rezultati.com da pratimo, sledeci utorak prenose, zna se vec, Roma-Barsa, kvota 1.01, ako postoji uopste negde, srecom tu je RTS pa ne moramo samo 1 utakmicu gledati... oh wait...

Vinetu Papadopulos

pre 6 godina

@Jumko brate, želim ti sve najlepše u životu, jer ne mogu da zamislim koliko je nesrećna osoba koja toliko patološki mrzi sve živo oko sebe. Zagrlio bih te brate da mogu, ne daj se, ljubi brat.

A da, forza Juve.

Negativni

pre 6 godina

@Jumco
Ne, tebra, nego volimo one koji nisu favoriti. Koji nisu osvojili titulu od '96. U ovoj ekipi Reala samo onaj rezervni desni bek Hakimi nema titulu LŠ, a na drugoj strani ni Bufon nema... Mi smo narod koji voli neku "pravdu", pa makar i na žabarski način :)
(Niko i Ništa, 3. april 2018 21:39)

Ne volimo mi pravdu, mi volimo samo pravdu koja nama odgovara. To je velika razlika, batice.
I dosadni ste više sa tim "žabari", što je ne samo glupo nego i pogrešno. Nigde u Italiji nećeš naći žablje batake, to je specijalitet Francuza. Ako baš hoćeš da pogrdno zoveš Italijane, onda ih zovi "mačkari" ( zbog posebne vrste gajenog risa od koga prave salamu Felino). Stari Crnogorci bar to pravilno rade, Italijane zovu "mačkari" a Francuze "žabari", baš kao što ih tako zovu i u ostatku Evrope. Sve radimo pogrešno, neverovatno.

Bojan Todorović

pre 6 godina

Lep šut. Ali viđao sam i veće autsajdere od Penalda da daju ovakve i lepše golove.
To je otprilike sve što zanima egomanijaka.
Da napravi neku cirkusku tačku zbog koje će mu deca i po neko od ometenih odraslih tapšati i radovati se. Samo mu fali šarena kapica i crven nos.Tako će i ostati upamćen.
Igra - mrtvi prosek i dalje.

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Moja preporuka je da se gleda Sevilja vs Bayern jer ce biti jako dobra osecam to:)
(Bavarac, 3. april 2018 20:23)

Juventus - Real Madrid je klasik nogometnih timova, kao Barcelona - Milan. No, Juventus je promenio stadion 2006, a Juventus Stadium nema dušu kao Delle Alpi. Dok Santiago Bernabeu ima dušu još uvijek.

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Srbijanske?

Rec Srbijanci su geografska odrednica za Srbe juzno od Save i Dunava u danasnjoj Republici Srbiji i to svaka osoba u Srbiji od Subotice do Vranja zna. Srbi iz Vojvodine nisu Srbijanci. Da li za drzavljane Rusije kazete Rusijanci ili nema pravila kod drzava sa sufiksom -ija? Nije retoricko pitanje vec me zaista zanima konkretan odgovor.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (snikers, 3. april 2018 22:53)

RTS, Takovska 10, Beograd. To je južno od Save i Dunava ne?

Srbijanci su svi ljudi koji žive u Srbiji, građani Srbije i imaju putovnicu Srbije. No, nemoraju bit samo Srbi, već i Hrvati, Madžari, Židovi, Albanci. A Srbi mogu živjet diljem svijeta, u Srbiji, Hrvatskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, USA.

seiko

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 3. april 2018 20:44) # Link komentara 

Ne daj se pobratime! Nebeski narod je uvek navijao za pogresne. Sto veca prevara, njima sladje.
(Mikii, 03. april 2018 21:14)

tebi su svi braca, a najvise Spanci.

Salerno

pre 6 godina

snikers,, kralju, lepo objasnio, sutra cekamo klince koji se pale na mesi, covek bi pomislio da ova dvojica placaju klince sa sendvicima.

Dado

pre 6 godina

Ljudi moji sutra ako Mesi zabije dva komada, svi ce govoriti Mesi najbolji, drugi ce reci da je Ronaldo, ali cinjenica je da su njih dvojica presli tridesetu, da su na terenu jos par sezona i to je to. Zato uzivajte dok traje, u vrhunskim izvedbama dvojice majstora, manite se decijeg prepucavanja.

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Šta evo mi? Na rts Dačić, na rts 2 ne znam sta je ovo... Na studiju b neka gnjavaža... Šta, evo mi?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SABLASNA PROMOCIJA, 3. april 2018 22:30)

Srbijanske tv ne prijenose nogomet?

bradina

pre 6 godina

@Neutralni fels
Uz svo moje postovanje,ipak ovde komentarisemo Ligu Sampiona a ne Champions Ligu Engleske!

Usput snimio sam je,gledacu kasnije, video rezultat 2:0 Fulam,asistencija i gol Mitrovica!

dje ti je papiric

pre 6 godina

A vidi nebeskog naroda sto navija za Juve... Ne moze podneti masinu sa trbusnjacima i lepim zenama pa to ti je... Ali zato ekipa koja leti u 3 lige nizi rang zbog namestanja, to je tom narodu idol! Muljanje, prevaru, namestaljke, to volimo...
(Jumko, 03. april 2018 20:44)

A jel bi voleo ti da si normalan??
Komentar ti je krajnje debilan...

Brufen_od_400

pre 6 godina

Lessijevci PATOS. Nije im jasno da je debata odavno završena. Prvo su pričali gde je Ronaldo, pa je bilo lessi ko zna koliko golova a Ronaldo samo 2 gola, pa da neće imati ni 5 golova u sezoni.

I gde ste sada lessijevci? Na delu je uništavanje lessija od strane najboljeg igrača svih vremena Kristiana Ronalda.

SIIIIIIIIIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Genetika je cudo

pre 6 godina

@mackica
"Nigde, ni na jednom inostranom formu nisam videla ovoliko prepucavanja "

Kakvi u zivotu, takvi u saobracaju ili na internetu ! Kako na pr. Nemci voze, tako i komentarisu, mi takodje.

Mikii

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 3. april 2018 20:44) # Link komentara

Ne daj se pobratime! Nebeski narod je uvek navijao za pogresne. Sto veca prevara, njima sladje.

Filip

pre 6 godina

Jumko uvek pogodi pravo u metu, koliko god to ljudima smetalo. Ljude uglavnom i boli istina.
Steta sto Sevilja nije izdrzala sa prednoscu bar do ht

Rine

pre 6 godina

Opravdani zuti za Dibalu zbog simuliranja, ali cista ruka u Realovom sesnaestercu. Penal ko kuca za Juve, al to je Real...
(asi, 03. april 2018 21:33)

Pa onda je i Real trebalo da dobije penal za onaj lakat Karvahalu, pa ona ruka Kjelinija. Zar ne ?

kruna

pre 6 godina

i dalje nije u prvih jedanaest sveckog fudbala !!!! makazice ko makazice...sad napraviste cudo od njega...smesno...ko da je prvi put u istoriji dat takav gol...

Gospodin

pre 6 godina

Oduvek mi je Ronaldo bio veci igrac Mesija...moje skromno misljenje...dva vrhunska igraca, ali mislim da je Kristijano kompletniji...ima jaci sut od njega, daje golove i sa 30 metara, daje glavom...Mesi je nezaustavljiv kada uzme loptu i krene u prodor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 3. april 2018 23:28)

kad je dao poslednji put sa 30 metara ronaldo?

laRS0n

pre 6 godina

Opravdani zuti za Dibalu zbog simuliranja, ali cista ruka u Realovom sesnaestercu. Penal ko kuca za Juve, al to je Real...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (asi, 3. april 2018 21:33)
Pa samo bi slepac od sudije svirao ono najstrozom kaznom, lik u vazduhu lopta od njega pola metra i Kjelini menja pravac lopti. Mozda ali mozda bi neki sudija i svirao tako nesto ali da je Juventus bio u nekoj stopostotnoj sansi

Daki

pre 6 godina

Opet se prepucavate oko C. Ronalda i Mesija... Obijica su extra igraci i daleko su od ostalih... Dva trenutno najbolja igraca na svetu, svako poseban na svoj nacin. Uzivajmo u njihovim majstorijama a ne da se prepucavamo. Samo mi je krivo sto nisam imao prilike da gledam i pratim ostale stare majstore fudbala.....

Kompleksi kompleksi

pre 6 godina

Vidim da neko pita "Gde ste mesijevci".Evo smo gledamo utakmicu, ali neznamo zasto neko spominje mesija a igra real.Ah pa da kompleksi.Inace samo da vas podsetim Barsa je prva u primeri, barsa igra finale kupa, barsa igra u ligi sampiona.TRIPLETAAAAAHAHAHAHAHAH!!!
A ONDA ZLATNA LOPTA ZA NAJVECEG IKADA LEA MESIJA!!!
POZDRAV OD MESIJEVACA.

bmiles

pre 6 godina

Kako se zavrsnica LS blizi kraju sve vise pocinje da opravdava svoje ime!Sampioni dve drzave opet u polufinalu!Ako znamo da je Celzi ispao.(Liverpul a pogotovo vodeci trenutno M.Siti) dele to mesto umesto njega upraznjeno mesto,ostaje da vidimo sta ce uraditi drugo plasirane ekipe Barsa i Roma,gde su sanse na strani Mesija i kompanije,buduci da Barsa takodje vodi u prvenstvu Spanije,postavljam pitanje zasto sam dobio pregrst minusa kad sam ovo komentarisao pre utakmica cetvrtfinala!?Da podsetim jedino sam u duelu Liverpul i Man.Siti rekao da nisam siguran ko ce proci ali 3 sam sa sigurnoscu podelio ulogu favorita Realu,Barsi i Bajernu.

Da zakljucimo, Mesi je bolji fudbaler od Kristijana

pre 6 godina

Po stoti put ponavljam...
Igrac sa najvise asistencija u istoriji Lige Sampiona je Rajan Gigs sa 43 asistencija. Kristijano je 2., a Mesi 3. po broju asistencija u LS.
Statistika klupske karijere Mesija i Kristijana od dolaska Kristijana u Real:
ukupno:
Mesi: 463 gola i 174 asistencija (637 gol+asist).
Kristijano: 445 golova i 119 asistencija (564 gol+asist).
u La Ligi:
Mesi: 321 gol i 122 asistencije (443 gol+asist).
Kristijano: 307 golova i 87 asistencije (394 gol+asist).
broj titula i trofeja (timski i individualni):
Mesi: 31
Kristijano: 23.
Mesi je bolji od Kristijana i u tom statistickom parametru.
I sto je najgore po navijace i ljubitelje Kristijana, kod Mesija to nije najbitniji faktor (broj golova, "takmicenje" sa Kristijanom i slicno), vec driblinzi, asistencije, pregled igre, uticaj na tim i saigrace, uticaj na igru, "citanje" igre, odlicni pasevi, kreirane sanse i slicno.
E, u tome je ogromna razlika izmedju Lea Mesija i Kristijana Ronalda, naravno u korist Mesija.
Inace, sve cestitke i pohvale Kristijanu na makazicama, stvarno je bio odlican gol.

Nikola

pre 6 godina

Gospodine a i vi ostali koji ne postujete Ronalda...idite na youtube i malo se informisite...pogledajte emisiju koju je discovery napravio o Ronaldu pre neku godinu...videcete da je on jedan atleta, koji savrseno koristi svoje telo i izvlaci maksimum...zato recimo nije iznenadjenje kada on moze da skoci ovoliko i podigne nogu i napravi makazice kada je lopta u visini gde recimo De Siljo skace da je udari glavom...Ronaldo je mnogo raznovrsniji fudbaler i mnogo je siri spektar njegovih mogucnosti nego Mesija, svidjalo se to vama ili ne...Mesi ne moze nikada dati onakav gol kao Ronaldo Juveu...a sve ovo pricam kao neko ko je neutralan, niti sam fan Reala niti Barse, niti imam nesto protiv Mesija...

Tennisman

pre 6 godina

 naravno da arena 1 prenosi Sevilju, nismo ni sumnjali, sta ima tamo neke iz Torina i Madrida da gledamo, njih cemo na rezultati.com da pratimo, sledeci utorak prenose, zna se vec, Roma-Barsa, kvota 1.01, ako postoji uopste negde, srecom tu je RTS pa ne moramo samo 1 utakmicu gledati... oh wait...
(Baxi, 03. april 2018 20:18)
nadji na internetu, a i sumnjam da je u torinu bolja tekma nego li u sevilji

VMP

pre 6 godina

Kako ste jadni vi sto kukate za rts. Pa ko kaze da su oni nama duzni i sredom da prikazuju prenose? Budite malo zahvalni, a svako ko moze ovde da komentarise, verujem da ima mogucnost da nadje i hd strim za bilo koji mec lige sampiona. Mnogo ste bre razmazeni

Majstoreeeeeeeee

pre 6 godina

Aaaaaa kakva golcina.NE verujeeeeeeem.Ronaldooooooo.Ups pardon to je bila precka krosa.Ah pa da ronaldo dao iz peterca.E pa nista onda hahahahahahaha

Magiko

pre 6 godina

Nikad mi nece biti jasno zasto ljudi hvaleci Ronalda, automatski pokusavaju da omalovaze Mesija i obratno. Obojica su majstori svog zanata. Ronaldo kompletan strelac, Mesi covek koji svaki napad pocne skoro od svoje polovine, a opet ga nekako zavrsi bas on..cudo. Ljudi broje golove, asistencije...veceras “Mesijevci” nisu mogli da uzivaju u strasnoj tekmi...sutra to nece moci ni “Ronaldovci”. Opustite se ljudi, svako ima svoj ukus ali to ne znaci da tudji treba omalovaziti. Ja licno volim igrace tipa Mesija ali imbecilno je reci bilo sta lose o Ronaldu...tip je ca.ubi

New Jersey

pre 6 godina

Mesi je samo prodorniji jer je metar i zilet,ali sto se tice pozicioniranja bez lopte,kretnje,kompletne koordinacije u prostoru,tu je Ronaldo otac igre.Smesno ih je porediti jer je Ronaldo osvojio sve sto se moze osvojiti i postavio skoro sve rekorde.

radovan3

pre 6 godina

Dovoljno je samo reci da je Mesi ove sezone najbolji strelac primere, asistent, dribler i plej,igrac sa najvise stvorenih sansi saigracima ,sto nije zabelezeno u istoriji liga petica. Neverovatno sta taj covek radi na terenu, i nisu cak ni nijanse u pitanju, on je daleko iznad svih u svojoj eri. Ronaldo se naravno poredi, zabija koliko i Mesi, osvjaja trofeje, igra za jedan od najboljih i najmocnijih klubova sveta i sve je to normalno, ali Mesi je fudbalsko cudo, covek-tim, bez njega Barcelona i Argentina ne mogu da se sastave, ma neverovatan igrac. Ali za ovu golcinu sinoc, kapa dole Ronaldu. Bas je proslo dugo vremena od kad me zadnji put odusevio i sinoc je dobio aplauz i od mene. Gol sezone u LS ! Bravo majstore !

Gigi

pre 6 godina

Sve je to ok ali kada igraju medjusobno zna se sta ce biti.Zna se koje pencilin i otrov za Madridjane unazad tri godine.Nemojte njega usporedjivati sa Messiem po igri jer to ne ide.Usporedjujte ga sa Kavanijem,Levandovskim,Salahom,Imobileom jer je njihov profil igrača.Centarfor i golgeter.Takvih je bilo uvijek i bit ce i dalje.Messi to nije nije nikad bio ni ti ce biti.Igrao bi on tako i do 40 godina da moze ali nece ici,bio bi i obrambeni igrač samo da zabije gol ako ne moze drugacije.

Car Dušan

pre 6 godina

U moru komentara, na razne načine i upoređivanja, jedni druge ubeđuju ko je NAJBOLJI U ISTORIJI FUDBALA... Ocigledno, riječ je o mladjim ljubiteljima fudbala. Za nas starije, koji duže pamtimo je to, blago rečeno - neverovatno! Ovo danas što gledamo je jedan običan cirkus, ili RIJALITI od fudbala! Jedan Pele, Bekenbauer, Krojf,Maradona, Zidan... ( a prije njih na desetine sličnih) , su pojam fudbalske igre - za Mesija i Ronalda!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Ja одиграо у Торину оба дају гол а у Севиљи 3+. Иначе навијаћу за Јуве и Бајерн. ⚽

Oliver

pre 6 godina

Opet pljackaju Bayern.Sorabia ustopovao loptu levom rukom i dao gol,ja video iz Beograda,a Orsati nije sa par metara.I jos sviran ofsajd Kimmichu u liniji,a mogla je biti opasna sansa.Sram te bilo zabaru Orsatiju!

Niko i Ništa

pre 6 godina

@Jumco
Ne, tebra, nego volimo one koji nisu favoriti. Koji nisu osvojili titulu od '96. U ovoj ekipi Reala samo onaj rezervni desni bek Hakimi nema titulu LŠ, a na drugoj strani ni Bufon nema... Mi smo narod koji voli neku "pravdu", pa makar i na žabarski način :)

.....

pre 6 godina

Iz godine u godinu se Realu oprastaju i previdjaju penali kao ovo Kazemirovo igranje rukom u 16 dok godinama se svira sve za njih, priznaju im se golovi iz ofsajda itd....na sve to kad dodas ekipu od milijardu dolara bilo bi sramota da ne osvajaju ovu Ligu sampiona...ovo je vec neverovatno koliko u svim bitnim utakmicama sudije grese u korist Reala...Juventus bar igra fudbal,ovi mucenici ni sami ne znaju kako su dali gol i sad ne znaju sta ce sa loptom...

extremesportist

pre 6 godina

Jeste da Ronaldo nije više atraktivan za gledanje i nezaustavljiv u prodoru kao u periodu dok je igrao za Mančesteru, ali čovek stvarno mora da mu skine kapu za sve što radi...

Jurio je ove "makazice" godinama, jer je sve ostale vrste golova postigao (slobodnjak, glavom, levom, petom, sa 40m, slalom kroz odbranu), ali mu je jedan ovakav izmicao, iako je pokušavao mnogo puta. Srećom, i to nam je večeras priredio...

Sve u svemu, najkompletniji igrač svih vremena!

1961

pre 6 godina

Svaka cast italijasnkim navijacima na aplauzima,jeste da su to Madridjani patentirali u “slucaju Ronaldinjo”,ali Ronaldo je itekako isto to zasluzio vcrs.Prepoznali su magiju. Zidan takticki odlican kao i uvek,odmarace sve vazne igrace i protiv Malage,vec ima nekih naznaka za tako nesto. Cekamo rasplet.
(takkar, 03. april 2018 23:08


Ocigledno si premlad, ali bilo je toga i pre Ronaldnja i Farse. Cuveni het trik Ronalda Junajtedu 2003. npr.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 3. april 2018 23:18)

A Maradonin lob u Beogradu - prvo muk na Marakani, pa iskren i dug aplauz velemajstoru. I danas se najezim kad se setim toga. Kapa dole!!!!!

pribil

pre 6 godina

Radovan3@ Zaboravio si da je Barsa u zadnjih 10 godina kostur reprezentacije Spanije, dvostrukog Evropskog i Svetskog prvaka. I to su sve osvojili bez Mesija, koji sa Argentinom ima 0 trofeja.

Mad4Red

pre 6 godina

Obožavam Mesija ali ovo večeras mora da se skine kapa Ronaldu!! Možemo samo da budemo srećni što živimo u eri ova dva perfektna fudbalera!!! Svaka čast Ronaldu za ovo večeras kakav gol za špice, možda najbolji gol ikada u Ligi Šampiona!!!

Falja

pre 6 godina

Sevilja u prvom poluvremenu odrzala cas fudbala Bayernu, a u drugom Bayern pobedio! :) Inace Real razmontira Juventus, iskreno, niko se nije nadao da ce Juve ovoliko da izgubi kuci!

curb your enthusiasm

pre 6 godina

..Ronaldo je mnogo raznovrsniji fudbaler i mnogo je siri spektar njegovih mogucnosti nego Mesija, svidjalo se to vama ili ne...Mesi ne moze nikada dati onakav gol kao Ronaldo Juveu...a sve ovo pricam kao neko ko je neutralan, niti sam fan Reala niti Barse, niti imam nesto protiv Mesija...
(Nikola, 04. april 2018 10:21). Prvo,svaka cast za golcinu od sinoc,ono se retko vidja. Od Mesija takav gol verovatno necemo videti nikada kao sto od Ronalda necemo videti gol u kojem je od centra nanizao 6-7 igraca i golmana(kao Mesi npr. protiv Reala ili MARADONA protiv Engleza. Drugo,veci je atleta a ne raznovrsniji fudbaler. Vise skace,jaci(ne i precizniji) udarac ima itd itd. Daleko losiji pregled igre,kreativnost,daleko losija igra kada je ledjima okrenut golu,daleko losiji dribling(Ronaldo ove godine nije ni u prvih 100 igraca u ligama petice po broju uspesnih drublinga)... to su odlike fudbalera a ne ovo sto ti pises. Po tvojim kriterijumima jedan Inijesta ne bi trebalo da se bavi fudbalom jer nema dovoljno jak udarac ili ne moze dovoljno da skoci? I da,jos nesto,svake ali bukvalno svake godine Mesi postigne vise golova van 16m od Ronalda,eto jos jedne zanimljive statistike.

Barsa Barsa

pre 6 godina

Iako Sevilja bez dva svija najbolja igraca, Banege e Merkada, hrabro se borila, i zasluzila makar remi. Bajern u prvom poluvremenu los, u drugom je igrao malo bolje, ali sve u svemu nisu ostavili neki dobar dojam. Bajern ovakvom igrom nema sta da trazi pored vrhunske Barse i Sitija, a isto tako i pored Talicnog Reala, koji je i predodredjen u zadnje nekoliko godine da igra samo dve do tri utakmice tokom citave godine.

Wllaxy

pre 6 godina

Ee konacno da i Penaldo nekome asistira, pasce sneg u aprilu mesecu.
(Batko pamcenje mu kratko, 03. april 2018 23:59)

Najbolji asistent u istoriji Lige šampiona. Hvala i do viđenja.

Scary

pre 6 godina

Ne mogu da shvatim da se ljudi prepucavaju Messi vnalds Roo. diAko volite fudbal, bolje gledajte na trenutnu situaciju gde imate dva fantasticna igraca u istoj eri, svakodnevno obaraju sve vrste rekorda, ali nazalost imaju jos samo par gona fudbala na tom nivou posto i jedan i drugi su presli 30-tu godinu. 10 i vise godina fantasticnog rivaliteta, Mesijevi neverovatni "lepljivi" driblinzi, Ronaldovi, sutevi, golovi na 300 nacina i jednog i drugog. Ali neee, Mesi ovo Ronaldo ono. Svi se frljaju statistikom, a polovina komentatora ne moze ni da izbroji njihove trofeje u zbiru. Ne zanima me uopste ko je od njih dvojice bolji, znam samo da sam jako dugo uzivao gledajuci njihove utakmice. U svakom slucaju ce ostati upamceni kao legende svojih klubova i kao jedni od najvecih fudbalera u istoriji.

curb your enthusiasm

pre 6 godina

Da zakljucimo Mesi sa odlicnom repreentacijom nema nista, Ronaldo sa uzasnim Portugalom ima EP. Pozdrav.
(nista o nicemu, 04. april 2018 08:20) odlicna Argentina? Hahahahaha,pa garantujem da ne znas polovinu iz reprezentacije u kojim klubovima igraju,trenera Argentine ni uz pomoc googla ne bi pogodio. Oni su bez njega dobili Francuze(pre toga sa njim nisu dobili niti jednu utakmicu na prvenstvu) a ovi bez Mesija primaju 6 od Spanije i bez Mesija ne bi ni dosli u Rusiju,jedva su se plasirali jer nisu mogli nikoga da pobede sve dok se malisa nije vratio. Ovo su igrali finale svetskog a ovi su ispali jos u grupi... Vidis da mozes sve da gledas iz vise uglova. P.S. Golcina Ronalda za spice sledecih 100 godina,podsetilo me na one Runijeve makazice.

Amerikanac

pre 6 godina

@Ovaj covek je bar 5 puta vise morao da se trudi da dodje na nivo Pelaea Maradone i Mesija, njima je to u krvi.

Sta znaci "njima je to krvi"? Jedan se stimulisao kokainom drugi hormonima. Pa ja ne znam sta bi onda Ronaldo radio da je uzimao neki stimulans.

mare

pre 6 godina

Ljudi ja ne znam stvarno, Barsi posle 2009. ne pamtim neke guranje u bilo kom takmicenju, ovo je prevrsilo svaku meru, iz godine u godinu real se konstantno gura na svim frontima. Dokle ce ovo da traje pitam se.. Mislim boli me uvo nek prodje ko oce al da se igra posteno brale.

asi

pre 6 godina

Pa onda je i Real trebalo da dobije penal za onaj lakat Karvahalu, pa ona ruka Kjelinija. Zar ne ?
(Rine, 03. april 2018 21:39)

Ispit mi je sutra ujutru, pa ne gledam od pocetka utakmicu, tako da ne znam sta je bilo pre 35og minuta... Mada, s obzirom da sudije grese iz dana u dan sve vise, mogao bih i da ti poverujem, onako ortacki...

Ivan

pre 6 godina

Voleo bih da znam ko je ovaj smarac strucni konultant u emnisiji arene? Jel iko ikada cuo za njega? Covek toliko smara da to nije realno.

Milos

pre 6 godina

Mile, Ronaldo je uzeo Evropsko prvenstvo sa raspalim Portugalom covece. Ej, raspali Portugal koji ima jendog i po igraca pored Ronalda. Ronaldo daje neverovatne golove kad se odlucuje tipa polufinale/ finale LS,preuzima odgovornost i sam nosi tim. Covek je neverovatan igrac. Cemu podcenjivanje velemajstora i poredjenje sa Mesijem. Mesi nema sa reprezentacijom ni jedan trofej iako su mu saigraci Di Maria, Aguero, Iguain i ostale zvezde.

mare

pre 6 godina

Tačno je, trebalo mu je manje utakmica zato što CR u svojih prvih 30 utakmica u LŠ nije postigao gol - šta više do sezone 2014/15 su dali po 77 golova a sada CR ima 19 više na kontu, od čega u nokaut fazi kada se odlučuje čak 21 više. Takođe, netačno je da je Mesi dao više golova od 2009. tj. otkad je CR došao u Real jer je Mesi dao 100 golova a CR je u Realu dao 104 gola. Što se tiče trofeja, može biti ali kada je LŠ u pitanju bojim se da stvari stoje malo drugačije - jedino ako Kup Španije i LŠ i golovi u istim pi tebi nemaju istu vrednost. 
Na kraju, koliko je smešna tvoja fanboj konstatacija da za razliku od Barse i Mesija u Realu svi igraju za Ronalda govori i činjenica da je CR najbolji asistent u istoriji Lige šampiona sa 35 asistencija ili čak 9 više od Mesija.
(Wllaxy, 03. april 2018 23

Bajo moj nijedan argument ti nije tacan sem ovog za asistencije u LS, al i to cu proveriti. Ovo za golove je tacno 20 golova ima vise Mesi, i za trofeje, inace pogledaj asistencije generalno da vidis nesto, aj.sto ima mnogo vise nego sto uporedjivati Ronaldove i Mesijeve asistencije je u najmanju ruku smesno. Sve u svemu kucaj na guglu Messi vs Ronaldo i sve ce ti biti jasno, imas na sajtu apdejtuje se iz tekme u tekmu, ima 150 utakmica vise a 40 golova mu bezi samo. Mada opet kazem, smesno mi je da ih uporedjujem, jedan je umetnik, kreator, asistent, golgeter, dribler... drugi samo golgeter..

KakavDanakNeiskustvu

pre 6 godina

Mesi nije nikad dao sa 30+ metara gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos, 3. april 2018 23:59)

Ni Penaldo nikada nije u karijeri predriblao vise od 2 igraca u nizu. Sta mislis koji aspekt igre je 100 puta bitniji , sut sa 30 metara koji udje jednom u 50 puta ili dribling koji se primenjuje 10 puta po utakmici i stvara sanse?

Gospodin

pre 6 godina

Oduvek mi je Ronaldo bio veci igrac Mesija...moje skromno misljenje...dva vrhunska igraca, ali mislim da je Kristijano kompletniji...ima jaci sut od njega, daje golove i sa 30 metara, daje glavom...Mesi je nezaustavljiv kada uzme loptu i krene u prodor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 3. april 2018 23:28)

kad je dao poslednji put sa 30 metara ronaldo?
(Gospodin, 03. april 2018 23:35)

Mesi nije nikad dao sa 30+ metara gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos, 3. april 2018 23:59)

Gde sam ja spomenuo Mesija?

neutralni felsh

pre 6 godina

vidim brda vas bi otislo da oralno ugodi cr7 samo da vam plate kartu do tamo....
(rex, 04. april 2018 02:14)

da mu rode bebe :)

KakavDanakNeiskustvu

pre 6 godina

@Ovaj covek je bar 5 puta vise morao da se trudi da dodje na nivo Pelaea Maradone i Mesija, njima je to u krvi.

Sta znaci "njima je to krvi"? Jedan se stimulisao kokainom drugi hormonima. Pa ja ne znam sta bi onda Ronaldo radio da je uzimao neki stimulans.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Amerikanac, 4. april 2018 09:29)

On ima najveci stimulans u istoriji - marketing. Samo lud covek bi pre 30 godina poredio njega sa igracem poput Mesija, ali danas je sve moguce.

Wllaxy

pre 6 godina

Tačno je, trebalo mu je manje utakmica zato što CR u svojih prvih 30 utakmica u LŠ nije postigao gol - šta više do sezone 2014/15 su dali po 77 golova a sada CR ima 19 više na kontu, od čega u nokaut fazi kada se odlučuje čak 21 više. Takođe, netačno je da je Mesi dao više golova od 2009. tj. otkad je CR došao u Real jer je Mesi dao 100 golova a CR je u Realu dao 104 gola. Što se tiče trofeja, može biti ali kada je LŠ u pitanju bojim se da stvari stoje malo drugačije - jedino ako Kup Španije i LŠ i golovi u istim pi tebi nemaju istu vrednost.  
Na kraju, koliko je smešna tvoja fanboj konstatacija da za razliku od Barse i Mesija u Realu svi igraju za Ronalda govori i činjenica da je CR najbolji asistent u istoriji Lige šampiona sa 35 asistencija ili čak 9 više od Mesija. 
(Wllaxy, 03. april 2018 23 

Bajo moj nijedan argument ti nije tacan sem ovog za asistencije u LS, al i to cu proveriti. Ovo za golove je tacno 20 golova ima vise Mesi, i za trofeje, inace pogledaj asistencije generalno da vidis nesto, aj.sto ima mnogo vise nego sto uporedjivati Ronaldove i Mesijeve asistencije je u najmanju ruku smesno. Sve u svemu kucaj na guglu Messi vs Ronaldo i sve ce ti biti jasno, imas na sajtu apdejtuje se iz tekme u tekmu, ima 150 utakmica vise a 40 golova mu bezi samo. Mada opet kazem, smesno mi je da ih uporedjujem, jedan je umetnik, kreator, asistent, golgeter, dribler... drugi samo golgeter..
(mare, 04. april 2018 00:22)

Dokaži šta to nije tačno ili prestani da pišeš svašta, pri čemu probaj još jednom da shvatiš da pričamo o LŠ. Eto imaš priliku da pobiješ moje netačne argumente da:
1. Ronaldo nije dao gol u prvih 30 mečeva u LŠ.
2. Da nije dao 19 golova više od Mesija u LŠ (119 naspram 100).
3. Da nije dao više golova u LŠ dok igra za Real od Mesija (104 naspram 100 jer je prvih 15 dao za ManUtd).
4. Da do 2014/15 nisu obojica imali po 77 golova na kontu.
5. Da nije jedini igrač sa preko 50 golova u nokaut fazi LŠ (59 naspram 38 Mesija).
6. Da nema više trofeja pobednika LŠ.
7. Da nije jedini igrač sa sedam uzastopnih sezona sa 10+ golova u LŠ.
8. Da je samo još Van Nistelroj dao golove na devet uzastopnih utakmica u LŠ, pri čemu je Ronaldo dao 14 golova.

Eto samo za jedan od navedenih argumenata bajo moj dokaži da nije tačan, iako si rekao da nijedan nije tačan i ja ti skidam kapu.

Naravno prvo treba da shvatili da sve vreme govorim o ozbiljnom takmičenju tipa LŠ a ne nekim tipa Kup kralja gde Ronaldo nije ni igrao na utakmicama gde se nabija statistika.

Čovek ruši rekorde što je jasno vidljivo i dokazivo a ti slobodno pričaj o Milka Babović umetničkom dojmu i tehničkoj izvedbi...

dilber

pre 6 godina

A vidi nebeskog naroda sto navija za Juve... Ne moze podneti masinu sa trbusnjacima i lepim zenama pa to ti je... Ali zato ekipa koja leti u 3 lige nizi rang zbog namestanja, to je tom narodu idol! Muljanje, prevaru, namestaljke, to volimo...
(Jumko, 03. april 2018 20:44)

To volite? Pa sta kukas onda svaki dan...

Wllaxy

pre 6 godina

I da je Ronaldo odigrao 30-ak utakmica u LŠ vise od Mesija ;) Lako je tako biti najbolji strelac...
(ooo, 03. april 2018 23:11)

I da na prvih 30 utakmica nije postigao gol jer je u Sportingu i ManUtd igrao gotovo na kašičicu dok je od dolaska u Real postigao više golova. Plus najbolji asistent...

torca

pre 6 godina

Iskreno, očekivan rezultat, makar sam mislija da će bit 0:2. Buffon više nije Buffon (pogledat samo reakciju kod gola Tottenhama u uzvratu), desnog beka igra De Sciglio koji je bija otpisan i u ovakvom Milanu, Barzagli je prestar i prespor, Khedira je Realov otpadak, Higuain je Mr.promašaj. Svaka čast Ronaldu, igračina je, ali mi je nejasno da nakon svih godina i golova kod prvog gola njih dvojica čuvaju Benzemu a ovaj sam, kod drugog opet sam ka duh. Valjda zato jer nema novih Maldinija, Nesta i Baresija, već se za najbolje stopere biraju razni Piquei, Davidi Luizi, Boatenzi i tek nešto bolji Ramosi...

iris

pre 6 godina

Oduvek mi je Ronaldo bio veci igrac Mesija...moje skromno misljenje...dva vrhunska igraca, ali mislim da je Kristijano kompletniji...ima jaci sut od njega, daje golove i sa 30 metara, daje glavom...Mesi je nezaustavljiv kada uzme loptu i krene u prodor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 3. april 2018 23:28)  

kad je dao poslednji put sa 30 metara ronaldo? 
(Gospodin, 03. april 2018 23:35) 

Mesi nije nikad dao sa 30+ metara gol.
(Milos, 03. april 2018

Ronaldo nikad nije predriblao 2-3 igraca i dao gol.

neutralni felsh

pre 6 godina

(kako da ne) 

Covek napisao od pocetka pa do kraja celu istinu i na kraju dobije vise minusa?! Dal ovde vise komentarisu deca ili je nesto drugo u pitanju?
(mile, 03. april 2018 23:06)


vecina su ulizice. kako vetar dune. sutra ce da misle suprotno nego danas, i tako...

Sale

pre 6 godina

Sevilja odlicna. Dobro je da Junajted nije prosao jer nemaju sta da traze medju prvih 8, samo da je Atletiko bio umesto Rome i to bi bilo to od najboljih...

takkar

pre 6 godina

Adriano_Galliani Ako mi verujes cim sam poslao komentar,setih se te tekme kad je Zuba cepao Mancu. Znao sam odmah da ce neko da me "pecne". Prmelad ? Baco hvala na komplimentu,skoro mi neko nije to rekao. Imas pice i cokoladu 300g.

lucho

pre 6 godina

Totenhem je trebao da izbaci Juventus i pokaze zube Realu kao sto ih i jeste demolirao u grupi,jedna mlada jako kompaktna ekipa koja se nikoga ne plasi. Juve nikakav bez sanse da zapreti Realu kao da su bili autsajderi u ovoj utakmici a vaze za jakog domacina u Torinu,od toga nista nismo videli.

Blaugrana

pre 6 godina

Oduvek mi je Ronaldo bio veci igrac Mesija...moje skromno misljenje...dva vrhunska igraca, ali mislim da je Kristijano kompletniji...ima jaci sut od njega, daje golove i sa 30 metara, daje glavom...Mesi je nezaustavljiv kada uzme loptu i krene u prodor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 3. april 2018 23:28)

Kako covek koji ne ume da uradi najosnovnije 2 stvari u fudbalu - dribling i pas u prazan prostor moze da bude "kompletan". Jedini kompletan fudbaler u svakom smislu te reci je bio Pele i donekle Krojf.

IQ 149

pre 6 godina

Svaka cast italijasnkim nan kao i uvek,odmarace sve vaavijacima na aplauzima,jeste da su to Madridjani patentirali u “slucaju Ronaldinjo”,ali Ronaldo je itekako isto to zasluzio vcrs.Prepoznali su magiju. Zidan takticki odliczne igrace i protiv Malage,vec ima nekih naznaka za tako nesto. Cekamo rasplet.
(takkar, 03. april 2018 23:08)

Santijago Bernabe se poklonio i Del Pjeru 2008e kada im je u meca grupnog dela spakovao 2 gola. Jedan levicom sa ivice 16sterca, drugi iz slobodnjaka. Te iste godine je u Torinu protiv Reala spakovao gol sa 30m iz prve posle dodavanja glavom Amaurija, tako precizno da je Kasiljas samo ispratio loptu pogledom.

pprvi dan skole u Svedskoj

pre 6 godina

Ronaldo je najbolji fudbaler danasnjice...Mesija sto se tice solidan je sudije ga drze kao i barsu...njemu protivnik ne sme da pridje blize od tri metra...za to se dobija zuti karton...kad mu stanes na senku isto tako...po stilu podseca na sestica iz zvezde samo sto je sestic bio bolji fudbaler a da je imao toliku zastitu od sudija kao Mesi gde bi mu bio kraj?

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

cekam gg i dobijam tiket,al slepci ne mogu kod kuce jedan da daju!
(peca, 03. april 2018 23:37)

Nije to nista, pre neke 3 nedelje Juve sa Spalom igrao 0-0 a ja cekao tu pobedu Juvea pa da podignem 12 crvenih. Ali zato se osilili protiv Milana za vikend, 1:3 ih pobedise.

Jumko

pre 6 godina

A vidi nebeskog naroda sto navija za Juve... Ne moze podneti masinu sa trbusnjacima i lepim zenama pa to ti je... Ali zato ekipa koja leti u 3 lige nizi rang zbog namestanja, to je tom narodu idol! Muljanje, prevaru, namestaljke, to volimo...

Corn

pre 6 godina

Ne palite se deco na Ronalda. On bi dao duplo manje golova da mu saigraci nisu ulizice. On stalno trazi loptu i pocne da se dere na saigrace ako je ne dobije pa mu oni stalno dodavaju. Kao mala placljiva beba je koja stalno place kad nesto ne dobije. Ronaldo nikada nije izgradio napad. I ne zna da dribla. A sto salje lopte pod oblake masa zicere i mnogo dobrih sansi o tome malo ko prica.

City

pre 6 godina

Ronaldo je veliki igrac i majstor... jedan od najvecih ikada... ali najbolji igrac svih vremena je MESSI. i to zna svako ko se razume u fudbal. a ja sam u njemu 30 godina.. poz

Bojan Todorović

pre 6 godina

Lep šut. Ali viđao sam i veće autsajdere od Penalda da daju ovakve i lepše golove.
To je otprilike sve što zanima egomanijaka.
Da napravi neku cirkusku tačku zbog koje će mu deca i po neko od ometenih odraslih tapšati i radovati se. Samo mu fali šarena kapica i crven nos.Tako će i ostati upamćen.
Igra - mrtvi prosek i dalje.

mile

pre 6 godina

Ajde budimo realni jednom. Ko igra u Realu? Evo konkretno veceras je to Isko.Tu je onda Kros, a sta reći o Marselu? On je mnogo bitniji za Real nego npr Ronaldo. Da, sada cete opaliti paljbu, minusi i sve to ali to je cinjenica. Ronaldo sve sto radi je da se krece i ceka tako neku loptu iz akcije koju su kreirali Marselo, Kros, Isko, Modric...Ovo sto radi Ronaldo i kako igra, to radi npr i Kejn iz Totenhema. To radi Suarez iz Barse. Do duše Kejn i vise utice na igru Totenhema i vise se ukljucuje u sve nego npr Ronaldo. Dakle ja ne sporim da je Ronaldo vrhunski u napadu, ali on je klasicna 9-tka. Ako se setite pravog Ronalda koji je takodje bio klasicna 9-tka, taj pravi Ronaldo je uzimao loptu na sredini terena i pravio slalome do gola. Driblao, davao golove. Da li to radi Kristijano? Ne. On ne uradi nista ako mu ekipa ne igra na nivou. A, npr gotivio sam onog Kristijana Ronalda iz Junajteda. Vec 5-6 godina nije to taj igrac. Klasicna je haubica i kao takav moze da se bori za titulu najboljeg napadaca da Suarezom, Kejnom, Iguainom, Kavanijem i to je to. Najbolji igrac uopste je znamo svi ko je, Leo Mesi bez greske. Igrac koji utice na igru svog tima i vodi svoj tim. Deli pasove, dribla, daje golove, non stop je u igri. To je lako videti, pa porucujte sta god.
(kako da ne)

Covek napisao od pocetka pa do kraja celu istinu i na kraju dobije vise minusa?! Dal ovde vise komentarisu deca ili je nesto drugo u pitanju?

Gospodin

pre 6 godina

Pricajte vi slobodno kako je Messi najoblji i kako mu se stalno divite golovima protiv Eibara i Las Palmasa sa desetoricom na terenu, divite mu se isto kako osvaja samo La Lige i o tome kako se svaki put izblamira na internacionalnom nivou i kako se nikada ne pojavljuje u velikim utakmicama, sputavajte i dalje Ronalda kako njegov Euro sa prosecnim timom nista ne znaci, kako njegovi golovi protiv Bajerna, PSZ, Juventusa nista ne vrede, kako je imao 5 meceva suspenzije i kako je prestigao Messija po golovima za 2 meseca, kako je bio najbolji igrac i strelac u dve najvece lige, kako ima 4 lige sampiona i 5 zlatnih lopti, kako i sa 33 godine i dalje melje sve pred sobom, sputavajte ga koliko god hocete ali istina je da je Ronaldo na visem nivou i da je Ronaldo bez dileme najoblji igrac ikada koji je krocio na fudbalski teren i neki tamo Messi nikada nece moci da mu pridje!
(Ronaldo = Greatest Of All Time, 3. april 2018 23:19)
Ja se divim navijacima ronalda,pored velike pobede i dalje odmeravaju Messija,koji je najvise golova postigao upravo Realu :D koji hat trick itd...a da,ne igra napadaca kao cr...a ne las palmasu itd....druze gledaj real a divi se messiju.

Gospodin

pre 6 godina

Oduvek mi je Ronaldo bio veci igrac Mesija...moje skromno misljenje...dva vrhunska igraca, ali mislim da je Kristijano kompletniji...ima jaci sut od njega, daje golove i sa 30 metara, daje glavom...Mesi je nezaustavljiv kada uzme loptu i krene u prodor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 3. april 2018 23:28)

kad je dao poslednji put sa 30 metara ronaldo?

kruna

pre 6 godina

i dalje nije u prvih jedanaest sveckog fudbala !!!! makazice ko makazice...sad napraviste cudo od njega...smesno...ko da je prvi put u istoriji dat takav gol...

Buffalo

pre 6 godina

Najbolji golgeter u istoriji fudbala po ko zna koji put dokazuje to. Dolaze i prolaze razni igraci kao Milito, Tores, Runi, Salah i ostali gde se bljesne jedna dve sezone i to je to samo on dominira celu deceniju. Unistitelj zabarskih muljatora i konacni ekser u fudbalskoj karijeri velikog Bufona

mare

pre 6 godina

Komentatori, niko ne spori da je Ronaldo vrhunski igrac, nego da se ne moze uporedjivati s Mesijem, al vi to ne shvatate... 
(mare, 03. april 2018 22:25) 

Naravno da ne, evo Mesi je ove sezone dao 14 golova na 9 mečeva i to na svih devet neprevaziđen u sezoni, plus je Mesi u sedam uzastopnih sezona postizao po deset i više golova u LŠ, da ne pominjemo i to što je Mesi davao golove u tri finala LŠ... Da pomenemo i to da je Mesi jedini igrač koji je dao 50 golova u nokaut fazi LŠ i da je dao 19 golova u LŠ više... 

Ups ili je to ipak Ronaldo samo što mali fanbojčić poput tebe to nije u stanju da shvati!
(Wllaxy, 03. april 2018 22:44)

Izvini ljubitelju Ce-er-a. Mesiju je trebalo 14 utakmica manje da dodje do broja 100 u LS u golovima. Drugo, Mesi je dao vise golova od Ce-er-a od kako je dosao u real 2009. Trece, Mesi ne igra napadaca a opet mu parira golovima iako je ovom pozicija u fudbalu ispred napadaca, ne znam sad kako se zove to, kazu peterac? cetvrto Ce er u treba jos malo vise trofeja da stigne omalenog argentinca i u tome. I peto, najvaznije, u barsi Mesi igra za sve, u realu svi igraju za Ronalda... PS Lepe makazice Ronalda. I jos nesto, svako ko se iole razume u fudbal, ko prati bar dve godine, svi koji pisete Ronaldo bolji, najbolji itd, znate i sami da je Mesi tata svima al to nikad necete priznati, ni sebi kamoli drugima.

Petar

pre 6 godina

Ajmoo kidaj ove italijane, salji ih nazad u Seriu A neka se sprdaju tamu sa amaterima, ovo je velika scena!! Gazi Real ko proslogodisnji finale, sa pola snage!!

nista o nicemu

pre 6 godina

Real i Juventus su jedne od retkih ekipa koje mogu da izbace timove poput Sitija, Barse i PSZa. Prime gol, prime i dva al ne odustaju od svoje igre. I pobede. Steta sto jedna ekipa ispada.

Milos

pre 6 godina

Oduvek mi je Ronaldo bio veci igrac Mesija...moje skromno misljenje...dva vrhunska igraca, ali mislim da je Kristijano kompletniji...ima jaci sut od njega, daje golove i sa 30 metara, daje glavom...Mesi je nezaustavljiv kada uzme loptu i krene u prodor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 3. april 2018 23:28) 

kad je dao poslednji put sa 30 metara ronaldo?
(Gospodin, 03. april 2018 23:35)

Mesi nije nikad dao sa 30+ metara gol.

Ronaldo = Greatest Of All Time

pre 6 godina

Pricajte vi slobodno kako je Messi najoblji i kako mu se stalno divite golovima protiv Eibara i Las Palmasa sa desetoricom na terenu, divite mu se isto kako osvaja samo La Lige i o tome kako se svaki put izblamira na internacionalnom nivou i kako se nikada ne pojavljuje u velikim utakmicama, sputavajte i dalje Ronalda kako njegov Euro sa prosecnim timom nista ne znaci, kako njegovi golovi protiv Bajerna, PSZ, Juventusa nista ne vrede, kako je imao 5 meceva suspenzije i kako je prestigao Messija po golovima za 2 meseca, kako je bio najbolji igrac i strelac u dve najvece lige, kako ima 4 lige sampiona i 5 zlatnih lopti, kako i sa 33 godine i dalje melje sve pred sobom, sputavajte ga koliko god hocete ali istina je da je Ronaldo na visem nivou i da je Ronaldo bez dileme najoblji igrac ikada koji je krocio na fudbalski teren i neki tamo Messi nikada nece moci da mu pridje!

Nikola

pre 6 godina

Oduvek mi je Ronaldo bio veci igrac Mesija...moje skromno misljenje...dva vrhunska igraca, ali mislim da je Kristijano kompletniji...ima jaci sut od njega, daje golove i sa 30 metara, daje glavom...Mesi je nezaustavljiv kada uzme loptu i krene u prodor...

kadinjaca ipak pala

pre 6 godina

Valjda je sada svima jasno ko je i sta je Ronaldo, a ko Mesi! Maleni pekinezer iz Rozarija ne bi uspeo ni da dohvati ovakvu loptu!

Kompleksi kompleksi

pre 6 godina

Vidim da neko pita "Gde ste mesijevci".Evo smo gledamo utakmicu, ali neznamo zasto neko spominje mesija a igra real.Ah pa da kompleksi.Inace samo da vas podsetim Barsa je prva u primeri, barsa igra finale kupa, barsa igra u ligi sampiona.TRIPLETAAAAAHAHAHAHAHAH!!!
A ONDA ZLATNA LOPTA ZA NAJVECEG IKADA LEA MESIJA!!!
POZDRAV OD MESIJEVACA.

Ivan

pre 6 godina

Svi mi ljubitelji fudbala večeras smo uživali u velikom spektaklu u Torinu u utakmici dva velika tima u kojoj je moćni kralj Real Madrid demonstrirao brutalnu silu i još jednom potvrdio zbog čega je dvostruki uzastopni šampion Evrope.

A ono što je Kristijano Ronaldo večeras uradio u Torinu to je magija MAGIJA fudbala. Čovek je jednostavno fudbalski kralj. Oba gola večeras su mu umetničko delo a onaj drugi je jednostavno KRALJEVSKI GOL! UMETNOST! Dečko je jednostavno majstor fudbala.

Ovu utakmicu i igru Real Madrida treba staviti u udžbenike fudbala. Nije bilo lošeg igrača u timu Reala večeras, sve je bilo perfektno, odbrana, napad, sigurnost, stabilnost, jednostavno Real je Juventusu održao lekciju fudbala večeras. Igra za anale koju je velemajstor Kristijano Ronaldo predvodio svojim vanserisjkim talentom.

BRAVO KRISTIJANO RONALDO MAJSTORE NAD MAJSTORIMA VEČERAS SI POTVRDIO ZBOG ČEGA SI KRALJ FUDBALA I ZBOG ČEGA JE FUDBAL NAJLEPŠA IGRA NA SVETU!

mare

pre 6 godina

Ljudi ja ne znam stvarno, Barsi posle 2009. ne pamtim neke guranje u bilo kom takmicenju, ovo je prevrsilo svaku meru, iz godine u godinu real se konstantno gura na svim frontima. Dokle ce ovo da traje pitam se.. Mislim boli me uvo nek prodje ko oce al da se igra posteno brale.

kako da ne

pre 6 godina

@Kecman
Ajde budimo realni jednom. Ko igra u Realu? Evo konkretno veceras je to Isko. Covek melje. Kao i u svakom meču kada je na terenu. Tu je onda Kros, a sta reći o Marselu? On je mnogo bitniji za Real nego npr Ronaldo. Da, sada cete opaliti paljbu, minusi i sve to ali to je cinjenica. Ronaldo sve sto radi je da se krece i ceka tako neku loptu iz akcije koju su kreirali Marselo, Kros, Isko, Modric...Ovo sto radi Ronaldo i kako igra, to radi npr i Kejn iz Totenhema. To radi Suarez iz Barse. Do duše Kejn i vise utice na igru Totenhema i vise se ukljucuje u sve nego npr Ronaldo. Dakle ja ne sporim da je Ronaldo vrhunski u napadu, ali on je klasicna 9-tka. Ako se setite pravog Ronalda koji je takodje bio klasicna 9-tka, taj pravi Ronaldo je uzimao loptu na sredini terena i pravio slalome do gola. Driblao, davao golove. Da li to radi Kristijano? Ne. On ne uradi nista ako mu ekipa ne igra na nivou. A, npr gotivio sam onog Kristijana Ronalda iz Junajteda. Vec 5-6 godina nije to taj igrac. Klasicna je haubica i kao takav moze da se bori za titulu najboljeg napadaca da Suarezom, Kejnom, Iguainom, Kavanijem i to je to. Najbolji igrac uopste je znamo svi ko je, Leo Mesi bez greske. Igrac koji utice na igru svog tima i vodi svoj tim. Deli pasove, dribla, daje golove, non stop je u igri. To je lako videti, pa porucujte sta god. Juve ce tesko protiv Reala jer i Totenhem su prosli na srecu, a Totenhem dobijao Reala.

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Real Madrid - Juventus...nogometni klasik. Nadam se da će se ponovit 2008, kada je Juventus pobjedio sa 2:0 u Madridu. Kakav je to šok bio za Španjolce!

Barsa Barsa

pre 6 godina

Iako Sevilja bez dva svija najbolja igraca, Banege e Merkada, hrabro se borila, i zasluzila makar remi. Bajern u prvom poluvremenu los, u drugom je igrao malo bolje, ali sve u svemu nisu ostavili neki dobar dojam. Bajern ovakvom igrom nema sta da trazi pored vrhunske Barse i Sitija, a isto tako i pored Talicnog Reala, koji je i predodredjen u zadnje nekoliko godine da igra samo dve do tri utakmice tokom citave godine.

lorenzo

pre 6 godina

mogu pričati šta hoće...svaka čast Batistuti, Raulu, Ronaldu, Šireru... ali ovaj Kristijano što ima nos kad i gdje da se postavi nema niko...

ludiNovinar

pre 6 godina

Роналдо постигао ванвременски гол, за анале, сјајан играч, један од најбољих икада.. Игра Реала такође сјајна, рутинска, заслужили су полуфинале, за даље тешко, има бољих и спремнијих екипа, по мени.. Даље, распарава Меси-Роналдо је беспредметна, неукусна, Меси је Меси, од осталих фудбалера данашњице Роналдо јесте најбољи.. Уздравље, уживајте вечерас у игри Месија, подвлачим игри, јер фудбал је игра на крају свега.. :)

sarajevo.ba

pre 6 godina

Real i Juventus su jedne od retkih ekipa koje mogu da izbace timove poput Sitija, Barse i PSZa. Prime gol, prime i dva al ne odustaju od svoje igre. I pobede. Steta sto jedna ekipa ispada.
(nista o nicemu, 03. april 2018 19:59)

Druze, najgore je kad tako kao " Real moze izbaciti"..Pa valjda obrnuto, ove sitne ekipe tipa PSG,CITY mogu MOZDA,ali MOZDA izbaciti veliki Real.
Bog te mazo ispade sad City i Psg neki divovi za Real.
Pa Real, Bajern i Barca su druga planeta za taj City, nadam se da ce proci Liverpul cisto da ih neko od ove 3 ekipe natrpa.

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Srbijanske?

Rec Srbijanci su geografska odrednica za Srbe juzno od Save i Dunava u danasnjoj Republici Srbiji i to svaka osoba u Srbiji od Subotice do Vranja zna. Srbi iz Vojvodine nisu Srbijanci. Da li za drzavljane Rusije kazete Rusijanci ili nema pravila kod drzava sa sufiksom -ija? Nije retoricko pitanje vec me zaista zanima konkretan odgovor.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (snikers, 3. april 2018 22:53)

RTS, Takovska 10, Beograd. To je južno od Save i Dunava ne?

Srbijanci su svi ljudi koji žive u Srbiji, građani Srbije i imaju putovnicu Srbije. No, nemoraju bit samo Srbi, već i Hrvati, Madžari, Židovi, Albanci. A Srbi mogu živjet diljem svijeta, u Srbiji, Hrvatskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, USA.

room 1408

pre 6 godina

Da li postoji sudija u Evropi koji će u ligi šampiona utakmicu u kojoj igra Real smeti da osudi fer i pravedno?Evo imam 37 godina i nikad od ‘87/8 od kad pratim i znam za sebe nisam to doziveo,...

Wllaxy

pre 6 godina

Golovi u karijeri PENALDA: 
250 sa penala 
400 iz peterca 
1 makazice 
Zauvek ostaje PENALDO!!! 
Hahahahahahahahaha!
(Bio i ostace zauvek PENALDOOOOOO, 03. april 2018 22:50)

Ono kad napišeš masu gluposti i na kraju to začiniš sa "hahahaha" jer si ubeđen da si rekao nešto pametno i da će tako da deluje još pametnije, a ono...

.....

pre 6 godina

Iz godine u godinu se Realu oprastaju i previdjaju penali kao ovo Kazemirovo igranje rukom u 16 dok godinama se svira sve za njih, priznaju im se golovi iz ofsajda itd....na sve to kad dodas ekipu od milijardu dolara bilo bi sramota da ne osvajaju ovu Ligu sampiona...ovo je vec neverovatno koliko u svim bitnim utakmicama sudije grese u korist Reala...Juventus bar igra fudbal,ovi mucenici ni sami ne znaju kako su dali gol i sad ne znaju sta ce sa loptom...

Wllaxy

pre 6 godina

Izvini ljubitelju Ce-er-a. Mesiju je trebalo 14 utakmica manje da dodje do broja 100 u LS u golovima. Drugo, Mesi je dao vise golova od Ce-er-a od kako je dosao u real 2009. Trece, Mesi ne igra napadaca a opet mu parira golovima iako je ovom pozicija u fudbalu ispred napadaca, ne znam sad kako se zove to, kazu peterac? cetvrto Ce er u treba jos malo vise trofeja da stigne omalenog argentinca i u tome. I peto, najvaznije, u barsi Mesi igra za sve, u realu svi igraju za Ronalda... PS Lepe makazice Ronalda. I jos nesto, svako ko se iole razume u fudbal, ko prati bar dve godine, svi koji pisete Ronaldo bolji, najbolji itd, znate i sami da je Mesi tata svima al to nikad necete priznati, ni sebi kamoli drugima.
(mare, 03. april 2018 23:19)

Tačno je, trebalo mu je manje utakmica zato što CR u svojih prvih 30 utakmica u LŠ nije postigao gol - šta više do sezone 2014/15 su dali po 77 golova a sada CR ima 19 više na kontu, od čega u nokaut fazi kada se odlučuje čak 21 više. Takođe, netačno je da je Mesi dao više golova od 2009. tj. otkad je CR došao u Real jer je Mesi dao 100 golova a CR je u Realu dao 104 gola. Što se tiče trofeja, može biti ali kada je LŠ u pitanju bojim se da stvari stoje malo drugačije - jedino ako Kup Španije i LŠ i golovi u istim pi tebi nemaju istu vrednost.
Na kraju, koliko je smešna tvoja fanboj konstatacija da za razliku od Barse i Mesija u Realu svi igraju za Ronalda govori i činjenica da je CR najbolji asistent u istoriji Lige šampiona sa 35 asistencija ili čak 9 više od Mesija.

snikers

pre 6 godina

Danas smaraju klinci sto balave na Ronalda a sutra ce da smaraju Messijevi klinci. Prosek godina fanova ova 2 fudbalera oko 16 a prosecan iq je tu kao Ronaldova i Mesijeva kilaza ( 65-85).

dinorg

pre 6 godina

Crknite dusmani: Jedan jedini je Ronaldo Kristijano..
I nocas je dokazo da mu nema ravnog i da ovakav napadac nije hodao zemljom nitice hodati...
Jasno je ono postovanje 40 h navijaca Juvetusa za aplauz za onu majstoriu...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Ja одиграо у Торину оба дају гол а у Севиљи 3+. Иначе навијаћу за Јуве и Бајерн. ⚽

Zvezda

pre 6 godina

Najbolji golgeter da ali igra nikako. Ne zanosite se. Messi pa par mesta praznih
(Loki, 03. april 2018 21:

Fudbal nije cirkus i zabava za narod.Fudbal je ozbiljan biznis.Ronaldo je tu daje golove a u LS dao preko 115.Malo li je.

Wllaxy

pre 6 godina

Komentatori, niko ne spori da je Ronaldo vrhunski igrac, nego da se ne moze uporedjivati s Mesijem, al vi to ne shvatate...
(mare, 03. april 2018 22:25)

Naravno da ne, evo Mesi je ove sezone dao 14 golova na 9 mečeva i to na svih devet neprevaziđen u sezoni, plus je Mesi u sedam uzastopnih sezona postizao po deset i više golova u LŠ, da ne pominjemo i to što je Mesi davao golove u tri finala LŠ... Da pomenemo i to da je Mesi jedini igrač koji je dao 50 golova u nokaut fazi LŠ i da je dao 19 golova u LŠ više...

Ups ili je to ipak Ronaldo samo što mali fanbojčić poput tebe to nije u stanju da shvati!

kadinjaca ipak pala

pre 6 godina

Juventus jos jednom pokazao da je u odnosu na Milan, koga drma zestoka kriza i koja ce proci, provincijski klub! Gomilajuci besmislene titule u Italiji, cim izadje iz svog dvorista, ne moze da parira Realu, Barseloni, Bajernu! Za razliku od Milana, koga su se u najboljim danima svi plasili! Toliko se potencira prica oko Barija, da Zvezda zivi od stare slave, a od cega zivi mnogo bogatiji Juventus? Kad je on poslednji put bio prvak Evrope, seca li se neko?

New Jersey

pre 6 godina

Golovi u karijeri PENALDA:250 sa penala 400 iz peterca1 makaziceZauvek ostaje PENALDO!!!Hahahahahahahahaha!
(Bio i ostace zauvek PENALDOOOOOO, 03. april 2018 22:50)
Teku ti suze krokodilske dok to kucas,boli,nije to lako..

powerfresh

pre 6 godina

A vidi nebeskog naroda sto navija za Juve... Ne moze podneti masinu sa trbusnjacima i lepim zenama pa to ti je... Ali zato ekipa koja leti u 3 lige nizi rang zbog namestanja, to je tom narodu idol! Muljanje, prevaru, namestaljke, to volimo...
(Jumko, 03. april 2018 20:44)

koji si ti internet heroj, buraz :-) osecas li se dobro ovako kad drzis predavanje svaki dan online "nebeskom narodu"? Verovatno si super kolega na poslu, nasmejan, fin, a ustvari isfrustriran van svih granica i besan na svakog ko se izjasnjava kao Srbin. Cime li su izazvani tvoji komentari svi, kakve li su to traume? Ne verujem da stvarno mislis da ces unaprediti svest nacije pisanjem na portalu...verovatno si i jedan od onih koji smatraju da smo bombardovanje zasluzili..ajde, nemoj da si zao tako, odmori i gledaj u svoje dvoriste, na internetu ces tesko sta promeniti :-)

Da zakljucimo, Mesi je bolji fudbaler od Kristijana

pre 6 godina

Po stoti put ponavljam...
Igrac sa najvise asistencija u istoriji Lige Sampiona je Rajan Gigs sa 43 asistencija. Kristijano je 2., a Mesi 3. po broju asistencija u LS.
Statistika klupske karijere Mesija i Kristijana od dolaska Kristijana u Real:
ukupno:
Mesi: 463 gola i 174 asistencija (637 gol+asist).
Kristijano: 445 golova i 119 asistencija (564 gol+asist).
u La Ligi:
Mesi: 321 gol i 122 asistencije (443 gol+asist).
Kristijano: 307 golova i 87 asistencije (394 gol+asist).
broj titula i trofeja (timski i individualni):
Mesi: 31
Kristijano: 23.
Mesi je bolji od Kristijana i u tom statistickom parametru.
I sto je najgore po navijace i ljubitelje Kristijana, kod Mesija to nije najbitniji faktor (broj golova, "takmicenje" sa Kristijanom i slicno), vec driblinzi, asistencije, pregled igre, uticaj na tim i saigrace, uticaj na igru, "citanje" igre, odlicni pasevi, kreirane sanse i slicno.
E, u tome je ogromna razlika izmedju Lea Mesija i Kristijana Ronalda, naravno u korist Mesija.
Inace, sve cestitke i pohvale Kristijanu na makazicama, stvarno je bio odlican gol.

Amerikanac

pre 6 godina

Bog otac jos jednom pokazuje ko je najbolji. Da je Mesi dao ovakav gol, bilo bi 200 komentara "najbolji svih vremena", jer inace vidim takve komentare i kada da jadan gol. Ljubomora je cudo.

nista o nicemu

pre 6 godina

E, u tome je ogromna razlika izmedju Lea Mesija i Kristijana Ronalda, naravno u korist Mesija.
Inace, sve cestitke i pohvale Kristijanu na makazicama, stvarno je bio odlican gol.
(Da zakljucimo, Mesi je bolji fudbaler od Kristijana, 04. april 2018 01:24)

Da zakljucimo Mesi sa odlicnom repreentacijom nema nista, Ronaldo sa uzasnim Portugalom ima EP. Pozdrav.

radovan3

pre 6 godina

Dovoljno je samo reci da je Mesi ove sezone najbolji strelac primere, asistent, dribler i plej,igrac sa najvise stvorenih sansi saigracima ,sto nije zabelezeno u istoriji liga petica. Neverovatno sta taj covek radi na terenu, i nisu cak ni nijanse u pitanju, on je daleko iznad svih u svojoj eri. Ronaldo se naravno poredi, zabija koliko i Mesi, osvjaja trofeje, igra za jedan od najboljih i najmocnijih klubova sveta i sve je to normalno, ali Mesi je fudbalsko cudo, covek-tim, bez njega Barcelona i Argentina ne mogu da se sastave, ma neverovatan igrac. Ali za ovu golcinu sinoc, kapa dole Ronaldu. Bas je proslo dugo vremena od kad me zadnji put odusevio i sinoc je dobio aplauz i od mene. Gol sezone u LS ! Bravo majstore !

Gigi

pre 6 godina

Sve je to ok ali kada igraju medjusobno zna se sta ce biti.Zna se koje pencilin i otrov za Madridjane unazad tri godine.Nemojte njega usporedjivati sa Messiem po igri jer to ne ide.Usporedjujte ga sa Kavanijem,Levandovskim,Salahom,Imobileom jer je njihov profil igrača.Centarfor i golgeter.Takvih je bilo uvijek i bit ce i dalje.Messi to nije nije nikad bio ni ti ce biti.Igrao bi on tako i do 40 godina da moze ali nece ici,bio bi i obrambeni igrač samo da zabije gol ako ne moze drugacije.

Majstoreeeeeeeee

pre 6 godina

Aaaaaa kakva golcina.NE verujeeeeeeem.Ronaldooooooo.Ups pardon to je bila precka krosa.Ah pa da ronaldo dao iz peterca.E pa nista onda hahahahahahaha

KakavDanakNeiskustvu

pre 6 godina

Mesi nije nikad dao sa 30+ metara gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos, 3. april 2018 23:59)

Ni Penaldo nikada nije u karijeri predriblao vise od 2 igraca u nizu. Sta mislis koji aspekt igre je 100 puta bitniji , sut sa 30 metara koji udje jednom u 50 puta ili dribling koji se primenjuje 10 puta po utakmici i stvara sanse?

room 1408

pre 6 godina

Evo sad se vidi na delu zašto Dibala neće videti svetsko prvenstvo u dresu Argentine.Pored Mesija,Aguera,Iguaina,..realno najlošiji njihov napadač,..A ovi Spanci su glumci za oskara,svaki duel kao metak da ih je pogodio.Oduvek sam mislio da su u toj disciplini Italijani bili bez premca,..

Blaugrana

pre 6 godina

Oduvek mi je Ronaldo bio veci igrac Mesija...moje skromno misljenje...dva vrhunska igraca, ali mislim da je Kristijano kompletniji...ima jaci sut od njega, daje golove i sa 30 metara, daje glavom...Mesi je nezaustavljiv kada uzme loptu i krene u prodor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 3. april 2018 23:28)

Kako covek koji ne ume da uradi najosnovnije 2 stvari u fudbalu - dribling i pas u prazan prostor moze da bude "kompletan". Jedini kompletan fudbaler u svakom smislu te reci je bio Pele i donekle Krojf.

Brufen_od_400

pre 6 godina

Lessijevci PATOS. Nije im jasno da je debata odavno završena. Prvo su pričali gde je Ronaldo, pa je bilo lessi ko zna koliko golova a Ronaldo samo 2 gola, pa da neće imati ni 5 golova u sezoni.

I gde ste sada lessijevci? Na delu je uništavanje lessija od strane najboljeg igrača svih vremena Kristiana Ronalda.

SIIIIIIIIIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Amerikanac

pre 6 godina

@Ovaj covek je bar 5 puta vise morao da se trudi da dodje na nivo Pelaea Maradone i Mesija, njima je to u krvi.

Sta znaci "njima je to krvi"? Jedan se stimulisao kokainom drugi hormonima. Pa ja ne znam sta bi onda Ronaldo radio da je uzimao neki stimulans.

Jack Sparrow

pre 6 godina

Velika steta za Dibalu odigrao je odlicnu utakmicu i pokazao kvalitet kod faula nije ni video protivnickog igraca,nadam se da cemo ga gledati na svetskom prvenstvu.

bex

pre 6 godina

Koliko smarate sa patuljkom.ON da je ovo uradio rekli bi Bog fudbala.Alo.shvatite i ove godime dobija Ronaldo zlatnu loptu.Jer je.najbolji igrac planete.Dolazao se u Man. u Realu.Sa nikakvom ekipom EP osvojio.Zamislite njega za argentinskim.zvezdama.Setite se samo sa Di Mariom sta je sve radio.Ima coveo 33 god i dalje je naubolji ma svetu.Dokaz da nisam madridista je taj da mi je omiljeni fudbaler Ronaldinjo.Bio je covek najbolji,ali Ronaldo duze godina dominira.I ubedio me je da je najbolji fudbaler u istoriji.

Filip

pre 6 godina

Jumko uvek pogodi pravo u metu, koliko god to ljudima smetalo. Ljude uglavnom i boli istina.
Steta sto Sevilja nije izdrzala sa prednoscu bar do ht

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Šta evo mi? Na rts Dačić, na rts 2 ne znam sta je ovo... Na studiju b neka gnjavaža... Šta, evo mi?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SABLASNA PROMOCIJA, 3. april 2018 22:30)

Srbijanske tv ne prijenose nogomet?

KakavDanakNeiskustvu

pre 6 godina

@Ovaj covek je bar 5 puta vise morao da se trudi da dodje na nivo Pelaea Maradone i Mesija, njima je to u krvi.

Sta znaci "njima je to krvi"? Jedan se stimulisao kokainom drugi hormonima. Pa ja ne znam sta bi onda Ronaldo radio da je uzimao neki stimulans.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Amerikanac, 4. april 2018 09:29)

On ima najveci stimulans u istoriji - marketing. Samo lud covek bi pre 30 godina poredio njega sa igracem poput Mesija, ali danas je sve moguce.

Vinetu Papadopulos

pre 6 godina

@Jumko brate, želim ti sve najlepše u životu, jer ne mogu da zamislim koliko je nesrećna osoba koja toliko patološki mrzi sve živo oko sebe. Zagrlio bih te brate da mogu, ne daj se, ljubi brat.

A da, forza Juve.

Stefan

pre 6 godina

I posle neko kaze Ronaldo ne prenosi loptu, ne pocinje napade... Pa sta ima on da se tu petlja kad je svaki njegov sut iz sesnaesterca gol. A koliko je igru prilagodio godinama, pratite samo kretanje i pozicioniranje sad i pre par godina...

Kecman

pre 6 godina

Evo Ronaldo u karijeri 6 puta igrao protiv Juventusa, svaki put dao gol, ali ja verujem komentarima sa B92 da samo u nebitnim utakmicama daje golove, i to isključivo iz penala.

yytyt

pre 6 godina

ljudi da shvatimo nesto. Odrastao sam na ITA fudbalu i obizavam Kalco. Inter, Juve, Milan su velikani svetskog fudbala. Ali, shvatimo dok u Italiji opet ne bude novca za nekog od ekstra zvezdi tipa Ronalda, Mesija ili Azara, Nejmara itd do tada ce oni igrati Evropu ali nece moci na vrh nekog Evro kupa. To je tako nazalost. Nekad su svi imali dobre igrace, isto kao i sada, ali su te ekstazvezde igrale u Italiji. Nemoguce ih je nabrojati ali primeri Platinija, Maradone, Gulita, Van Bastena, Mateusa, Zidana, Trezegea, Krespa, Batistute, govore tome u prilog. Kad opet dovedu top zvezde moci ce da se nose s Realom, Barsom, Sitijem, Bajernom....ovako ne.
(., 03. april 2018 22:22)

o cemu pricas juventus je igrao dva polufinala u poslednje 3 godine... prica je u redu ali za ostatak serije a, ne za juventus

Gospodin

pre 6 godina

Oduvek mi je Ronaldo bio veci igrac Mesija...moje skromno misljenje...dva vrhunska igraca, ali mislim da je Kristijano kompletniji...ima jaci sut od njega, daje golove i sa 30 metara, daje glavom...Mesi je nezaustavljiv kada uzme loptu i krene u prodor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 3. april 2018 23:28)

kad je dao poslednji put sa 30 metara ronaldo?
(Gospodin, 03. april 2018 23:35)

Mesi nije nikad dao sa 30+ metara gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos, 3. april 2018 23:59)

Gde sam ja spomenuo Mesija?

Petar

pre 6 godina

Sad da Mourinho gleda i uci kako se demolira prosecna Sevilla (koja nije mogla Maribora pobediti u grupnoj fazi a posle Manchestea se stvorila neka fama da su jaki), Jupp ce to lako proci.

room 1408

pre 6 godina

Svim srcem za Juve.U Italiji za mene postoji samo jedan klub-JUVETUS.Zavoleo sam ga gledajući kalco i kad su igrali Tomas Hesler,Roberto Badjo,Pjer Luidji Kaziragi,Salvatore Skilaci,..Svidja mi se i njihova politika koja je ista decenijama.U klubu uvek igra bar 60% Italijanskih reprezentativaca a ostatak je uvek top igrači iz drugih zemalja.Secam se tima sa Italijanskim reprezentativcima(Del Pjero,Vijeri,..)i sa njima u sastavu Zidan,Desamp,Boksic,..

Mikii

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 3. april 2018 20:44) # Link komentara

Ne daj se pobratime! Nebeski narod je uvek navijao za pogresne. Sto veca prevara, njima sladje.

asi

pre 6 godina

Sad da Mourinho gleda i uci kako se demolira prosecna Sevilla (koja nije mogla Maribora pobediti u grupnoj fazi a posle Manchestea se stvorila neka fama da su jaki), Jupp ce to lako proci.
(Petar, 03. april 2018 20:28)

evo prosecna Sevilja uvali gol mocnom Bayernu

Kapa do poda za RONALDA(mesijev fan)

pre 6 godina

Kao veliki navijac lea mesija i kao neko ko ne voli ronalda recicu da sam se po prvi put uhvatio za glavu i rekao WOW JEL MOGUCE.Da ne bude da ga samo prozivamo.Bravo genije za ovu golcinu.Veliki naklon za ronalda od velikog navijaca lea mesija.

nista o nicemu

pre 6 godina

Izvikani postavljac noge u petercu na fantasticne asistencije svojih fantasticnih saigraca cijim se golovima ne raduje
(qqlele, 03. april 2018 21:00)


I makazice su postavljene?

cabos-t

pre 6 godina

Navijam za Sevilju veceras, volim kako igraju.
Ovamo da bude 3+, ne zanima me ko ce vise dati.
Kladionicari , nisam igrac, ali prva GG, druga 3-4 gola.

Punisher

pre 6 godina

Ronaldo,voleli ga ili mrzeli,igrač za poštovanje,večeras dva gola i asistencija gde će te bolje.Zidanu svaka čast,odmorio ključne igrače u prvenstvu a ovi mu večeras stostruko vratili.Juve jednostavno nema kvalitet da se nosi sa ovakvim timom i počinje sve više da mi smeta njihova transfer politika gde debelo precenjuju igrače tipa Sandro,Dibala,Pjanić...Najsmešniji su mi oni koji kažu da je Dibala igračina,jeste isto ko i Pogba,zato im je san da odu u Barsu i da se šlepaju na ime kluba,s nekom drugom ekipom vidi se da ne donose prevagu,možda je Sampioli i u pravu kad ne računa na Dibalu,Di Maria je za njega izmislio fudbal !

Beograd

pre 6 godina

Nije Real bio toliko dominantan koliko pokazuje rezultat. Juventus bez Pjanica i Benatije nije imao zamenu. Odlične makazice Ronalda za evro gol ali i amaterski promašaj lred kraj utakmice. Higuain i Dibala nedovoljni u napadu Juventusa. Naročito Higuain koji je to trupac od 94 miliona. Još jednom se pokazuje da su Španske ekipe najbolje u Evropi ubedljivo kao i njihova liga.

snikers

pre 6 godina

Srbijanske?

Rec Srbijanci su geografska odrednica za Srbe juzno od Save i Dunava u danasnjoj Republici Srbiji i to svaka osoba u Srbiji od Subotice do Vranja zna. Srbi iz Vojvodine nisu Srbijanci. Da li za drzavljane Rusije kazete Rusijanci ili nema pravila kod drzava sa sufiksom -ija? Nije retoricko pitanje vec me zaista zanima konkretan odgovor.

reflektor

pre 6 godina

I jos nesto je interesantno.Milan koji je u krizi i posrce,kad igra LS uvek je za izbegavanje(kao i svi Italijani,znaju neugodni su).U Italiji jeste Juve najveci,ali u evropskim okvirima Milan=Juve+Inter!Zanimljivo.Imam utisak da taj oreol velikog ACM uvek prati,kao sto prati Barsu,Real,UTD,Liverpul,Bajern.Kazem jeste Juve isto velikan ali gledajuci statistiku uspeha i onda kad je najnajbitnije ACM odskace.

Aleksandar

pre 6 godina

U kontekstu svadje oko Ronalda i Mesija, moram da kažem sledeće:
To su dva najbolja igrača današnjice, nema sumnje.
Ali ovom prilikom bih zamolio one koji podržavaju Mesija da razmisle o ovome što ću reći i pokušaju da shvate zašto prednost dajem Ronaldu.
Jednostavno igra koju igra Mesi bazirana je na manjkavostima protivnika i njegov dribling se svodi na to da prevari defanzivce svojom lucidnošću a to pomalo izgleda kao kada uzmete loptu pa driblate decu, a ja lično ne vidim ništa zanimljivo u tome. Ono što Ronaldo radi je potpuno suprotno i njegov dribling proizilazi iz onoga što on nosi u sebi a ne toga koliko je neumešan onaj koga dribla.
Ronaldo ne želi da prevari protivnika on želi da ga pobedi, a još kada to radi na ovako spektakularan način, ne preostaje ništa nego da ceo stadion ustane i aplaudira.

Car Dušan

pre 6 godina

U moru komentara, na razne načine i upoređivanja, jedni druge ubeđuju ko je NAJBOLJI U ISTORIJI FUDBALA... Ocigledno, riječ je o mladjim ljubiteljima fudbala. Za nas starije, koji duže pamtimo je to, blago rečeno - neverovatno! Ovo danas što gledamo je jedan običan cirkus, ili RIJALITI od fudbala! Jedan Pele, Bekenbauer, Krojf,Maradona, Zidan... ( a prije njih na desetine sličnih) , su pojam fudbalske igre - za Mesija i Ronalda!

dilber

pre 6 godina

A vidi nebeskog naroda sto navija za Juve... Ne moze podneti masinu sa trbusnjacima i lepim zenama pa to ti je... Ali zato ekipa koja leti u 3 lige nizi rang zbog namestanja, to je tom narodu idol! Muljanje, prevaru, namestaljke, to volimo...
(Jumko, 03. april 2018 20:44)

To volite? Pa sta kukas onda svaki dan...

sinisa

pre 6 godina

Opa, ma nije valjda Ronaldo, neznalica, pa pola stručnjaka ovde kaze da on ne zna nista, pa kako sad.. ipak oni bolje znaju, nego npr Bufon-koji je lepo opisao Ronalda pred ovaj mec.. Pozz poznavaocima fudbala :)

Poslovodja šestorice patuljaka ;

pre 6 godina

Mesi je kategorija za sebe, ali reci za nekog ko je dao 400 ili 500+ golova u karijeri da veze nema sa fudbalom treba zabraniti gledanje fudbalskih utakmica preko TV ili na terenu.
PS: Ovakvi golovi se pustaju u uvodnim spicama.

New Jersey

pre 6 godina

Mesi je samo prodorniji jer je metar i zilet,ali sto se tice pozicioniranja bez lopte,kretnje,kompletne koordinacije u prostoru,tu je Ronaldo otac igre.Smesno ih je porediti jer je Ronaldo osvojio sve sto se moze osvojiti i postavio skoro sve rekorde.

curb your enthusiasm

pre 6 godina

..Ronaldo je mnogo raznovrsniji fudbaler i mnogo je siri spektar njegovih mogucnosti nego Mesija, svidjalo se to vama ili ne...Mesi ne moze nikada dati onakav gol kao Ronaldo Juveu...a sve ovo pricam kao neko ko je neutralan, niti sam fan Reala niti Barse, niti imam nesto protiv Mesija...
(Nikola, 04. april 2018 10:21). Prvo,svaka cast za golcinu od sinoc,ono se retko vidja. Od Mesija takav gol verovatno necemo videti nikada kao sto od Ronalda necemo videti gol u kojem je od centra nanizao 6-7 igraca i golmana(kao Mesi npr. protiv Reala ili MARADONA protiv Engleza. Drugo,veci je atleta a ne raznovrsniji fudbaler. Vise skace,jaci(ne i precizniji) udarac ima itd itd. Daleko losiji pregled igre,kreativnost,daleko losija igra kada je ledjima okrenut golu,daleko losiji dribling(Ronaldo ove godine nije ni u prvih 100 igraca u ligama petice po broju uspesnih drublinga)... to su odlike fudbalera a ne ovo sto ti pises. Po tvojim kriterijumima jedan Inijesta ne bi trebalo da se bavi fudbalom jer nema dovoljno jak udarac ili ne moze dovoljno da skoci? I da,jos nesto,svake ali bukvalno svake godine Mesi postigne vise golova van 16m od Ronalda,eto jos jedne zanimljive statistike.

SABLASNA PROMOCIJA

pre 6 godina

Nedostaje mi fudbal. Šta je ovo, rialiti? 
(SABLASNA PROMOCIJA, 03. april 2018 21:59) 

Pa evo ti...
(očigledno, 03. april 2018 22:11)

Šta evo mi? Na rts Dačić, na rts 2 ne znam sta je ovo... Na studiju b neka gnjavaža... Šta, evo mi?

Patas

pre 6 godina

Očekivana pobjeda Reala, visok rezultat doduše ali očekivano. Ovakav veoma jak Real može jedino Barselona da zaustavi u pohodu na novu titulu. Konteov Juventus je bio mnogo kompletnija ekipa od ovoga danas. Barzaljija Kjelinija i Bufona su stigle godine, odbrana je troma. Prodali su Pogbu i Vidala, kreatora i razarača igre uz veoma dobrog Markizija onda, a doveli Pjanića koji je dobar tehničar ali nema snage u duelu i ne može sam da drži vezni red. Prodali su iskusnog Teveza i odličnog Moratu a doveli Iguaina za velike pare, i svim rečenim gore su izgubili kostur jedne odlične ekipe koja je bila balansirana i jaka. Ono što Juventusu treba sada je "remont" odbrane i novi plan za izgradnju jezgra koje će nositi igru ekipe u budućnosti, kao što to rade Real i Barsa. Ovako očigledno ne ide.

Sada

pre 6 godina

(snikers, 3. april 2018 22:28) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

S obzirom na to da je prosecan IQ u Srbiji 100, a da stotine hiljada ljudi simpatise jednog ili drugog, ti lupetas gluposti. Ronaldo je najveci fudbaler u istoriji Lige sampiona. Ovo je jedan od najlepsih golova ikada. Real Madrid i Ronaldo su odrzali cas fudbala, Ronaldo dva gola i asistencija, Real sa tri ispraca Juventus kao gost. I onda se nadju neki kvaziintelektualci kao ti, Jumko, Bojan Todorovic koji se rasprsi od ljubomore, Fedbotovi da pricate o Ronaldu. Smesno i zalosno, uvredljivo, za ozbiljno pksmatranje.

sindibad

pre 6 godina

majstorija i kod prvog gola.. instikt, brzina i refleks pume! škarice za istoriju i u amanet svim ljubiteljima ove drevne igre.
grande kristi!!!

PAOK

pre 6 godina

Zao mi je Bufona.Covek je toliko dao klubu.Kao covek i igrac je zasluzio LS.Nije zasluzio ovakav kraj karijere.Ovo najgorem neprijatelju ne bi niko pozeleo.Za ovakve trenutke treba biti postojan.Zato je Djiji toliko veliki igrac i covek.

curb your enthusiasm

pre 6 godina

Da zakljucimo Mesi sa odlicnom repreentacijom nema nista, Ronaldo sa uzasnim Portugalom ima EP. Pozdrav.
(nista o nicemu, 04. april 2018 08:20) odlicna Argentina? Hahahahaha,pa garantujem da ne znas polovinu iz reprezentacije u kojim klubovima igraju,trenera Argentine ni uz pomoc googla ne bi pogodio. Oni su bez njega dobili Francuze(pre toga sa njim nisu dobili niti jednu utakmicu na prvenstvu) a ovi bez Mesija primaju 6 od Spanije i bez Mesija ne bi ni dosli u Rusiju,jedva su se plasirali jer nisu mogli nikoga da pobede sve dok se malisa nije vratio. Ovo su igrali finale svetskog a ovi su ispali jos u grupi... Vidis da mozes sve da gledas iz vise uglova. P.S. Golcina Ronalda za spice sledecih 100 godina,podsetilo me na one Runijeve makazice.

asi

pre 6 godina

Pa onda je i Real trebalo da dobije penal za onaj lakat Karvahalu, pa ona ruka Kjelinija. Zar ne ?
(Rine, 03. april 2018 21:39)

Ispit mi je sutra ujutru, pa ne gledam od pocetka utakmicu, tako da ne znam sta je bilo pre 35og minuta... Mada, s obzirom da sudije grese iz dana u dan sve vise, mogao bih i da ti poverujem, onako ortacki...

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Nema sta svaka cas ronaldu na ovom golu bas je lepo zahvatio loptu i to je to.Ronaldo je od uvek jedan od najboljih strelaca u fudbalu bez dileme.Ako ima ko da ga proigra on skoro svaku priliku koristi i to je to

seiko

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 3. april 2018 20:44) # Link komentara 

Ne daj se pobratime! Nebeski narod je uvek navijao za pogresne. Sto veca prevara, njima sladje.
(Mikii, 03. april 2018 21:14)

tebi su svi braca, a najvise Spanci.

Miki28

pre 6 godina

Dame i gospodo, Kristijano Ronaldo... Sta reci o ovom majstoru da nije vec 1000 puta ponovljeno? Drago mi je da zivim u eri ovakve igracine

Ivan

pre 6 godina

Voleo bih da znam ko je ovaj smarac strucni konultant u emnisiji arene? Jel iko ikada cuo za njega? Covek toliko smara da to nije realno.

Srbija do Tokija

pre 6 godina

Igraci zadnje linije Juventusa sa sve golmanom imaju ukupno trista godina.To ne umanjuje pobedu reala kome nedostaje jos Salah da upotpuni magiju

Maksim

pre 6 godina

Gledam ovaj Juventus, ni u nedelju protiv Milana nisu ostavili neki utisak, a tek ih je Real vratio u REALNOST. Hahaha momci pa nije vam to Serie A pa da se simulirate i faulirate i prolazite nekažnjeno, to je kao pre Ameri u basketu kada dođu na svetsko prvenstvo pa se upoznaju sa drugačijim pravilima koja ne vađže u NBA :)

Baxi

pre 6 godina

I naravno da arena 1 prenosi Sevilju, nismo ni sumnjali, sta ima tamo neke iz Torina i Madrida da gledamo, njih cemo na rezultati.com da pratimo, sledeci utorak prenose, zna se vec, Roma-Barsa, kvota 1.01, ako postoji uopste negde, srecom tu je RTS pa ne moramo samo 1 utakmicu gledati... oh wait...

bmiles

pre 6 godina

i onda neka neko kaze nesto za CR7!?Koliko puta on mora da se dokazuje,da je vrhunski napadac?Dajmo malo respekt za ono sto pokazuje,a ne da li ga simpatisemo ili ne.Isto kao Mesi vec deceniju prave ovu igru interesantnim,zar ne!? Uzivajte u ovom golu - "kako je samo loptu osamirio" - umece zavrsnice!

Simke

pre 6 godina

Zaista je pretesko cuvati u sesnestercu Ronalda.On nista spektakularno ne radi ali jednostavno pretesko se cuva.Ima najbolje postavljanje i najbolji osjecaj za gol u istoriji.UVIJEK SE NADJE TU DJE TREBA.

Nenad

pre 6 godina

Aaaaaa kakva golcina.NE verujeeeeeeem.Ronaldooooooo.Ups pardon to je bila precka krosa.Ah pa da ronaldo dao iz peterca.E pa nista onda hahahahahahaha
(Majstoreeeeeeeee, 3. april 2018 21:47)

A sta kazes sad???

IQ 149

pre 6 godina

Kao navijac Juventusa, cestitam svim Realovim. Bili su mnogo bolji. Alegrija mozemo glat da smenimo, i da se nadamo da ce se iskesirati za dobre igrace, jer ovako nista ne uradismo.

dje ti je papiric

pre 6 godina

A vidi nebeskog naroda sto navija za Juve... Ne moze podneti masinu sa trbusnjacima i lepim zenama pa to ti je... Ali zato ekipa koja leti u 3 lige nizi rang zbog namestanja, to je tom narodu idol! Muljanje, prevaru, namestaljke, to volimo...
(Jumko, 03. april 2018 20:44)

A jel bi voleo ti da si normalan??
Komentar ti je krajnje debilan...

neutralni felsh

pre 6 godina

vidim brda vas bi otislo da oralno ugodi cr7 samo da vam plate kartu do tamo....
(rex, 04. april 2018 02:14)

da mu rode bebe :)

sarajevo.ba

pre 6 godina

Steta, volim i Juve ali nemaju bas sansi u ovom duelu za prolaz.
Sve je ovo Realovo do kraja.
Zao mi samo sto nisu izvukli City da jos jednom se vidi gdje je ta famozna engleska liga po jacini.

Negativni

pre 6 godina

@Jumco
Ne, tebra, nego volimo one koji nisu favoriti. Koji nisu osvojili titulu od '96. U ovoj ekipi Reala samo onaj rezervni desni bek Hakimi nema titulu LŠ, a na drugoj strani ni Bufon nema... Mi smo narod koji voli neku "pravdu", pa makar i na žabarski način :)
(Niko i Ništa, 3. april 2018 21:39)

Ne volimo mi pravdu, mi volimo samo pravdu koja nama odgovara. To je velika razlika, batice.
I dosadni ste više sa tim "žabari", što je ne samo glupo nego i pogrešno. Nigde u Italiji nećeš naći žablje batake, to je specijalitet Francuza. Ako baš hoćeš da pogrdno zoveš Italijane, onda ih zovi "mačkari" ( zbog posebne vrste gajenog risa od koga prave salamu Felino). Stari Crnogorci bar to pravilno rade, Italijane zovu "mačkari" a Francuze "žabari", baš kao što ih tako zovu i u ostatku Evrope. Sve radimo pogrešno, neverovatno.

.

pre 6 godina

ljudi da shvatimo nesto. Odrastao sam na ITA fudbalu i obizavam Kalco. Inter, Juve, Milan su velikani svetskog fudbala. Ali, shvatimo dok u Italiji opet ne bude novca za nekog od ekstra zvezdi tipa Ronalda, Mesija ili Azara, Nejmara itd do tada ce oni igrati Evropu ali nece moci na vrh nekog Evro kupa. To je tako nazalost. Nekad su svi imali dobre igrace, isto kao i sada, ali su te ekstazvezde igrale u Italiji. Nemoguce ih je nabrojati ali primeri Platinija, Maradone, Gulita, Van Bastena, Mateusa, Zidana, Trezegea, Krespa, Batistute, govore tome u prilog. Kad opet dovedu top zvezde moci ce da se nose s Realom, Barsom, Sitijem, Bajernom....ovako ne.

bradina

pre 6 godina

I da zavrsi danasnju pricu CR7 zavrsi sa asistencijom!Definitivno,opravdao "zlatnu loptu",jer jednostavno na velikim utakmicama uvek "mirodjija"!
"Stara dama" u nokautu!Bez Pjanica i nije mogla bolje,ipak srednji red Reala cini prevagu Kazimir,Kros,Modric i Isko dominantan.Ko ce im parirati kad su sve puteve zatvorili ka svom golu?Mozda Barsa ili M.Siti,videcemo. U svakom slucaju odlicna igra i u zadnjoj liniji gde me Ramos i Veran,mnogo podsecaju na savrsen i do sada nenadmasen par bekova Rio-Vidic!

Vetar u ledja...

pre 6 godina

Ljudi, da li shvatate da omalovazavate klub koji je u poslednje 3-4 godine igrao 2 finala LS?! To je odlicna ekipa, samo su naleteli na Real koji podize formu i to je to....

extremesportist

pre 6 godina

Jeste da Ronaldo nije više atraktivan za gledanje i nezaustavljiv u prodoru kao u periodu dok je igrao za Mančesteru, ali čovek stvarno mora da mu skine kapu za sve što radi...

Jurio je ove "makazice" godinama, jer je sve ostale vrste golova postigao (slobodnjak, glavom, levom, petom, sa 40m, slalom kroz odbranu), ali mu je jedan ovakav izmicao, iako je pokušavao mnogo puta. Srećom, i to nam je večeras priredio...

Sve u svemu, najkompletniji igrač svih vremena!

Milos

pre 6 godina

Mesi nije nikad dao sa 30+ metara gol. 
(Milos, 03. april 2018 

Ronaldo nikad nije predriblao 2-3 igraca i dao gol.
(iris, 04. april 2018 00:30)

I sam znas da je Ronaldo driblao dok je igrao u Junajtedu i prvih par godina u Real i da ima takvih golova koliko hoces. A mesi ga nije u karijeri dao preko 30+ metara. To je cinjenica nemoj da se zavaravas.

lucho

pre 6 godina

Totenhem je trebao da izbaci Juventus i pokaze zube Realu kao sto ih i jeste demolirao u grupi,jedna mlada jako kompaktna ekipa koja se nikoga ne plasi. Juve nikakav bez sanse da zapreti Realu kao da su bili autsajderi u ovoj utakmici a vaze za jakog domacina u Torinu,od toga nista nismo videli.

Nathan

pre 6 godina

Ljudi da se ne zezamo gde moze Juve da igra sa Realom? Pa nijedan ali nijedan igrac njihov ne bi upao u prvi tim Reala. Asensio i Bejl igraci sa klupe Reala bi tamo bili 2 najbolja igraca.

Samo jedan obični prolaznik

pre 6 godina

Kakav je Isko igrač. Igračina. Kakva kontrola lopte, pregled igre... Nema tog tima na svetu gde on ne bi igrao prvu postavu.

Sloba

pre 6 godina

Ronaldo,pola covek - pola Liga Sampiona ,oboren jos jedan rekord koji je delio sa Nisterlojom gde su i jedan i drugi postigli na 9 uzastopnih utakmica makar po gol a Ronaldo od veceras se osamuje na 1 mestu sa 10 postignutih golova,rekord koji ce tesko ko oboriti.

Covek po imenu Uve

pre 6 godina

Ne volim ga ni ja, ali naklon do poda!
Mozda i najlepsi gol u istoriji LS!
Realno, imamo privilegiju da budemo svedoci takvih madjionicara kao sto su CR i LM!

Buffalo

pre 6 godina

@Majstoreeeeeeeee

Sta je sada hahahahahahaha majstor Ronaldo jos jednom busi jednog od najboljih golmana u istoriji i to makazicama jel te bar malo nije sramota misu mali hahahahahahahahaha. Na 10 uzastopnih utakmica u LS daje bar po gol i postaje jedini u istoriji i najvise postignutih golova u Ls hahahahaha

bARSELONISTA

pre 6 godina

Juventus nema kvalitetu za Ligu Sampiona ove godine. U to sam se uverio kad ih je Barsa u prvoj utakmic nadigrao totalno i igrao macke i misa a u drugom su igrali sa drugom postavom, a i protiv Totenhema je bilo petnest minuta lude srece.

takkar

pre 6 godina

Vrhunska utakmica,iako je rezultat rutinskih 0-3.Juve jeste dobra ekipa,ali jednostavno nisu imali srece u zrebu.Nemam sta drugo da kazem.Nisu se proslavili ni protiv Totenhema,imaju oni sta da pokazu,ali su limitirani u nekim situacijama.Nemaju te “trouglove” u napadu,sve nesto na silu.Imali su mozda jedno 15 min lepe igre ali to je premalo za jedan Real.Cak i za tih 15 min su bili poprilicno daleko od gola rivala.Sto se tice Reala,sta da kazem a da mi to pritom vec ne znamo.Vrhunski stoperi,vrhunska sredina,danas jako dobri bekovi sa mnogo trcanja i brdo duplih pasova, koji su recimo doneli prvi gol. Genijalni Kasemiro,skoro pa neprelazan,Modric kao i uvek,doktor primarijus.Varan je mozda najbolji pojedinac bio danas,naravno uz genijalnog Ronalda.Rekao sam vam vec,on je najveci fudbalski kaktus,kad god ga čikate on vas bocne.Vecerasnje makaze su tako teske ,gde on juri jednu previsoku loptu,sam sebi je nasao poziciju namestio se kao da je svakodnevnica.Zaista impresivno.Verovatno i neponovljivo.Gol za anale.A gde su ostala utrcavanja,kretanje,uletanja u kanale i ostalo. Kakva uzlazna forma,zaista raduje njegova forma.Kao bumbar je,samo zuji i vreba.Svaka cast italijasnkim navijacima na aplauzima,jeste da su to Madridjani patentirali u “slucaju Ronaldinjo”,ali Ronaldo je itekako isto to zasluzio vcrs.Prepoznali su magiju. Zidan takticki odlican kao i uvek,odmarace sve vazne igrace i protiv Malage,vec ima nekih naznaka za tako nesto. Cekamo rasplet.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

.Svaka cast italijasnkim navijacima na aplauzima,jeste da su to Madridjani patentirali u “slucaju Ronaldinjo”,ali Ronaldo je itekako isto to zasluzio vcrs.Prepoznali su magiju. Zidan takticki odlican kao i uvek,odmarace sve vazne igrace i protiv Malage,vec ima nekih naznaka za tako nesto. Cekamo rasplet.
(takkar, 03. april 2018 23:08


Ocigledno si premlad, ali bilo je toga i pre Ronaldnja i Farse. Cuveni het trik Ronalda Junajtedu 2003. npr.

Milos

pre 6 godina

Mile, Ronaldo je uzeo Evropsko prvenstvo sa raspalim Portugalom covece. Ej, raspali Portugal koji ima jendog i po igraca pored Ronalda. Ronaldo daje neverovatne golove kad se odlucuje tipa polufinale/ finale LS,preuzima odgovornost i sam nosi tim. Covek je neverovatan igrac. Cemu podcenjivanje velemajstora i poredjenje sa Mesijem. Mesi nema sa reprezentacijom ni jedan trofej iako su mu saigraci Di Maria, Aguero, Iguain i ostale zvezde.

Nikola

pre 6 godina

Gospodine a i vi ostali koji ne postujete Ronalda...idite na youtube i malo se informisite...pogledajte emisiju koju je discovery napravio o Ronaldu pre neku godinu...videcete da je on jedan atleta, koji savrseno koristi svoje telo i izvlaci maksimum...zato recimo nije iznenadjenje kada on moze da skoci ovoliko i podigne nogu i napravi makazice kada je lopta u visini gde recimo De Siljo skace da je udari glavom...Ronaldo je mnogo raznovrsniji fudbaler i mnogo je siri spektar njegovih mogucnosti nego Mesija, svidjalo se to vama ili ne...Mesi ne moze nikada dati onakav gol kao Ronaldo Juveu...a sve ovo pricam kao neko ko je neutralan, niti sam fan Reala niti Barse, niti imam nesto protiv Mesija...

Šime, Rijeka

pre 6 godina

Moja preporuka je da se gleda Sevilja vs Bayern jer ce biti jako dobra osecam to:)
(Bavarac, 3. april 2018 20:23)

Juventus - Real Madrid je klasik nogometnih timova, kao Barcelona - Milan. No, Juventus je promenio stadion 2006, a Juventus Stadium nema dušu kao Delle Alpi. Dok Santiago Bernabeu ima dušu još uvijek.

Oliver

pre 6 godina

Opet pljackaju Bayern.Sorabia ustopovao loptu levom rukom i dao gol,ja video iz Beograda,a Orsati nije sa par metara.I jos sviran ofsajd Kimmichu u liniji,a mogla je biti opasna sansa.Sram te bilo zabaru Orsatiju!

VMP

pre 6 godina

Kako ste jadni vi sto kukate za rts. Pa ko kaze da su oni nama duzni i sredom da prikazuju prenose? Budite malo zahvalni, a svako ko moze ovde da komentarise, verujem da ima mogucnost da nadje i hd strim za bilo koji mec lige sampiona. Mnogo ste bre razmazeni

Niko i Ništa

pre 6 godina

@Jumco
Ne, tebra, nego volimo one koji nisu favoriti. Koji nisu osvojili titulu od '96. U ovoj ekipi Reala samo onaj rezervni desni bek Hakimi nema titulu LŠ, a na drugoj strani ni Bufon nema... Mi smo narod koji voli neku "pravdu", pa makar i na žabarski način :)

Rine

pre 6 godina

Opravdani zuti za Dibalu zbog simuliranja, ali cista ruka u Realovom sesnaestercu. Penal ko kuca za Juve, al to je Real...
(asi, 03. april 2018 21:33)

Pa onda je i Real trebalo da dobije penal za onaj lakat Karvahalu, pa ona ruka Kjelinija. Zar ne ?

Mare

pre 6 godina

I sad će kao i po običaju ovi da se uhvate za onu ruku Kazemira i kako je trebalo da svira penal. Ruka je bila u prirodnom položaju dok je bio u skoku tako da nema govora o penalu. Čak i da je bio penal i na drugoj strani je trebalo da se svira za lakat Karvahalu u glavu. A da to nije bitno, važno da se navlači za Real.

bmiles

pre 6 godina

Sa ovim "makazicama" zavrsio sa daljim omalovazanjima (penaldo i slicno) zauvek!Covek se "nevidi" a zatim dva puta vrhunska zavrsnica i Real majverovatnije obezbedio put u polufinale!

Zina

pre 6 godina

Mnogo volim Juve, ali posle ove igre ja bih svakog igrača, od prvog, do poslednjeg, stavila na transfer listu. Razočarana sam transfer politikom već godinu-dve, ne znam kako su mislili posle prošlogodišnjih 1-4 da se ove godine takmiče sa pojačanjima kao što su Bernardeschi, Matuidi, De Sciglio... Od najjače odbrane u Evropi do ovog za tri godine...

Vladimir

pre 6 godina

Ala smaraju trolovi sa ovog portala. Stalno isto ponavljaju, kao papagaji. I tako svakog dana bez prestanka. Koji je to nivo kompleksa i manjka inteligencije?

sarajevo.ba

pre 6 godina

Ne mogu da razumijem kako ima jos neko ko ne uvidja razliku izmedju Real, Bajerna, Barce i ostatka klubova u Europi.
Pa oni su druga planeta za sve.

Evo uzet cemo taj City, jel neko misli da se Cityeva sredina moze nositi sa Modricem, Kroosom, Casemirom, Iscom, da Cityeva odbrana Otamendi i Kompany mogu cuvati Ronalda?Smijesno.
Ja ovo pisem posto navijam za Real al takva je ista situacija i sa Barcom i Bajernom.
A tek koliko se Zizu specijalizovo za nokaut fazu LP to je umjetnost.

Vladimir

pre 6 godina

Ljudi, pogledajte naslovnu stranu Mozzart-ove liste... Budite sigurni da će te se oduševiti... Na slici Ronaldo protiv Juventusa izvodi makazice...Neko opasno gleda u budućnost...

Falja

pre 6 godina

Sevilja u prvom poluvremenu odrzala cas fudbala Bayernu, a u drugom Bayern pobedio! :) Inace Real razmontira Juventus, iskreno, niko se nije nadao da ce Juve ovoliko da izgubi kuci!

Sale

pre 6 godina

Sevilja odlicna. Dobro je da Junajted nije prosao jer nemaju sta da traze medju prvih 8, samo da je Atletiko bio umesto Rome i to bi bilo to od najboljih...

lorenzo

pre 6 godina

jao kakvo demoliranje...kako im se sve vraća za ono protiv Totenhema kada su od ukupnih 180 minuta odigrali nekih 15 a sve ostalo dramili, skakali oko sudije, Barzalji malo gazio Sona...neka neka

Wllaxy

pre 6 godina

I da je Ronaldo odigrao 30-ak utakmica u LŠ vise od Mesija ;) Lako je tako biti najbolji strelac...
(ooo, 03. april 2018 23:11)

I da na prvih 30 utakmica nije postigao gol jer je u Sportingu i ManUtd igrao gotovo na kašičicu dok je od dolaska u Real postigao više golova. Plus najbolji asistent...

Wllaxy

pre 6 godina

Ee konacno da i Penaldo nekome asistira, pasce sneg u aprilu mesecu.
(Batko pamcenje mu kratko, 03. april 2018 23:59)

Najbolji asistent u istoriji Lige šampiona. Hvala i do viđenja.

mare

pre 6 godina

Tačno je, trebalo mu je manje utakmica zato što CR u svojih prvih 30 utakmica u LŠ nije postigao gol - šta više do sezone 2014/15 su dali po 77 golova a sada CR ima 19 više na kontu, od čega u nokaut fazi kada se odlučuje čak 21 više. Takođe, netačno je da je Mesi dao više golova od 2009. tj. otkad je CR došao u Real jer je Mesi dao 100 golova a CR je u Realu dao 104 gola. Što se tiče trofeja, može biti ali kada je LŠ u pitanju bojim se da stvari stoje malo drugačije - jedino ako Kup Španije i LŠ i golovi u istim pi tebi nemaju istu vrednost. 
Na kraju, koliko je smešna tvoja fanboj konstatacija da za razliku od Barse i Mesija u Realu svi igraju za Ronalda govori i činjenica da je CR najbolji asistent u istoriji Lige šampiona sa 35 asistencija ili čak 9 više od Mesija.
(Wllaxy, 03. april 2018 23

Bajo moj nijedan argument ti nije tacan sem ovog za asistencije u LS, al i to cu proveriti. Ovo za golove je tacno 20 golova ima vise Mesi, i za trofeje, inace pogledaj asistencije generalno da vidis nesto, aj.sto ima mnogo vise nego sto uporedjivati Ronaldove i Mesijeve asistencije je u najmanju ruku smesno. Sve u svemu kucaj na guglu Messi vs Ronaldo i sve ce ti biti jasno, imas na sajtu apdejtuje se iz tekme u tekmu, ima 150 utakmica vise a 40 golova mu bezi samo. Mada opet kazem, smesno mi je da ih uporedjujem, jedan je umetnik, kreator, asistent, golgeter, dribler... drugi samo golgeter..

IQ 149

pre 6 godina

Svaka cast italijasnkim nan kao i uvek,odmarace sve vaavijacima na aplauzima,jeste da su to Madridjani patentirali u “slucaju Ronaldinjo”,ali Ronaldo je itekako isto to zasluzio vcrs.Prepoznali su magiju. Zidan takticki odliczne igrace i protiv Malage,vec ima nekih naznaka za tako nesto. Cekamo rasplet.
(takkar, 03. april 2018 23:08)

Santijago Bernabe se poklonio i Del Pjeru 2008e kada im je u meca grupnog dela spakovao 2 gola. Jedan levicom sa ivice 16sterca, drugi iz slobodnjaka. Te iste godine je u Torinu protiv Reala spakovao gol sa 30m iz prve posle dodavanja glavom Amaurija, tako precizno da je Kasiljas samo ispratio loptu pogledom.

AMD

pre 6 godina

Ee konacno da i Penaldo nekome asistira, pasce sneg u aprilu mesecu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 3. april 2018 23:59)

Liga šampiona:
Messi - 100 golova 27 asistencija
Ronaldo - 120 golova 39 asistencija

hahaha...

4k4.Dex

pre 6 godina

Neverovatno kako daje golove, kao na traci. Kao da igraju protiv West hema a ne Juventusa ili PSG. Stvarno od kad gledam fudbal, cirka 25 godina, nisam video da je neko takav rodjeni golgeter jednako dobar i glavom i na sutu i to sa obe noge i slobodnjacima i osecaj za gol i prostor neveovatni. Kapa dole za Ronalda, sumnjam da ce se ikada vise roditi neko sa ovakvim predispozicijama. Da bice madjionicara, ali to je suv talenat. Ovaj covek je bar 5 puta vise morao da se trudi da dodje na nivo Pelaea Maradone i Mesija, njima je to u krvi. I sto je najneverovatnije konstantnostbi trajanje... e to se sigurno nece ponoviti.

Wllaxy

pre 6 godina

Tačno je, trebalo mu je manje utakmica zato što CR u svojih prvih 30 utakmica u LŠ nije postigao gol - šta više do sezone 2014/15 su dali po 77 golova a sada CR ima 19 više na kontu, od čega u nokaut fazi kada se odlučuje čak 21 više. Takođe, netačno je da je Mesi dao više golova od 2009. tj. otkad je CR došao u Real jer je Mesi dao 100 golova a CR je u Realu dao 104 gola. Što se tiče trofeja, može biti ali kada je LŠ u pitanju bojim se da stvari stoje malo drugačije - jedino ako Kup Španije i LŠ i golovi u istim pi tebi nemaju istu vrednost.  
Na kraju, koliko je smešna tvoja fanboj konstatacija da za razliku od Barse i Mesija u Realu svi igraju za Ronalda govori i činjenica da je CR najbolji asistent u istoriji Lige šampiona sa 35 asistencija ili čak 9 više od Mesija. 
(Wllaxy, 03. april 2018 23 

Bajo moj nijedan argument ti nije tacan sem ovog za asistencije u LS, al i to cu proveriti. Ovo za golove je tacno 20 golova ima vise Mesi, i za trofeje, inace pogledaj asistencije generalno da vidis nesto, aj.sto ima mnogo vise nego sto uporedjivati Ronaldove i Mesijeve asistencije je u najmanju ruku smesno. Sve u svemu kucaj na guglu Messi vs Ronaldo i sve ce ti biti jasno, imas na sajtu apdejtuje se iz tekme u tekmu, ima 150 utakmica vise a 40 golova mu bezi samo. Mada opet kazem, smesno mi je da ih uporedjujem, jedan je umetnik, kreator, asistent, golgeter, dribler... drugi samo golgeter..
(mare, 04. april 2018 00:22)

Dokaži šta to nije tačno ili prestani da pišeš svašta, pri čemu probaj još jednom da shvatiš da pričamo o LŠ. Eto imaš priliku da pobiješ moje netačne argumente da:
1. Ronaldo nije dao gol u prvih 30 mečeva u LŠ.
2. Da nije dao 19 golova više od Mesija u LŠ (119 naspram 100).
3. Da nije dao više golova u LŠ dok igra za Real od Mesija (104 naspram 100 jer je prvih 15 dao za ManUtd).
4. Da do 2014/15 nisu obojica imali po 77 golova na kontu.
5. Da nije jedini igrač sa preko 50 golova u nokaut fazi LŠ (59 naspram 38 Mesija).
6. Da nema više trofeja pobednika LŠ.
7. Da nije jedini igrač sa sedam uzastopnih sezona sa 10+ golova u LŠ.
8. Da je samo još Van Nistelroj dao golove na devet uzastopnih utakmica u LŠ, pri čemu je Ronaldo dao 14 golova.

Eto samo za jedan od navedenih argumenata bajo moj dokaži da nije tačan, iako si rekao da nijedan nije tačan i ja ti skidam kapu.

Naravno prvo treba da shvatili da sve vreme govorim o ozbiljnom takmičenju tipa LŠ a ne nekim tipa Kup kralja gde Ronaldo nije ni igrao na utakmicama gde se nabija statistika.

Čovek ruši rekorde što je jasno vidljivo i dokazivo a ti slobodno pričaj o Milka Babović umetničkom dojmu i tehničkoj izvedbi...

laRS0n

pre 6 godina

Hahah a gle za sta Juventusovi igraci traze penal, pa nije vam ovo italijanska liga. I kad ce vec jednom neko da krene da ih kaznjava za ovo laktanje, i prethodno kolo igraci Totenhema su dobili vise laktova u te dve utakmice nego tokom cele sezone u Engleskoj

laRS0n

pre 6 godina

Opravdani zuti za Dibalu zbog simuliranja, ali cista ruka u Realovom sesnaestercu. Penal ko kuca za Juve, al to je Real...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (asi, 3. april 2018 21:33)
Pa samo bi slepac od sudije svirao ono najstrozom kaznom, lik u vazduhu lopta od njega pola metra i Kjelini menja pravac lopti. Mozda ali mozda bi neki sudija i svirao tako nesto ali da je Juventus bio u nekoj stopostotnoj sansi

BMX

pre 6 godina

kakvu je doktorsku tekmu odigrao Ronaldo...otvarao se, trcao u kontri, da dva gola od kojih jedan evrogol i asistencija za Marsela.Bravo Ronaldu za večerašnju utakmicu.S obzirom na godine RESPECT

bmiles

pre 6 godina

Kako se zavrsnica LS blizi kraju sve vise pocinje da opravdava svoje ime!Sampioni dve drzave opet u polufinalu!Ako znamo da je Celzi ispao.(Liverpul a pogotovo vodeci trenutno M.Siti) dele to mesto umesto njega upraznjeno mesto,ostaje da vidimo sta ce uraditi drugo plasirane ekipe Barsa i Roma,gde su sanse na strani Mesija i kompanije,buduci da Barsa takodje vodi u prvenstvu Spanije,postavljam pitanje zasto sam dobio pregrst minusa kad sam ovo komentarisao pre utakmica cetvrtfinala!?Da podsetim jedino sam u duelu Liverpul i Man.Siti rekao da nisam siguran ko ce proci ali 3 sam sa sigurnoscu podelio ulogu favorita Realu,Barsi i Bajernu.

bradina

pre 6 godina

@Neutralni fels
Uz svo moje postovanje,ipak ovde komentarisemo Ligu Sampiona a ne Champions Ligu Engleske!

Usput snimio sam je,gledacu kasnije, video rezultat 2:0 Fulam,asistencija i gol Mitrovica!

reflektor

pre 6 godina

Real je kao zemlja jak.Nisam njihov fan,ali:1-pare i milione opravdavaju(za razliku od PSG,City),2-ova ekipa je na okupu dugo(Ronaldo,Benzema,Bejl,Modric,Kros,Ramos,Marselo),3-oni u "klanju" sa Atletikom i Barsom sticu dodatni kvalitet,4-dva puta uzastopno su osvojil i tacno se videlo da protiv jakog Juve-a oni lagno "rade"..5-ZIDAN!Na sve ovo mislim da jedino Barsa i Bajern mogu na crtu,ali ko zna sta ce se desavati i sta ce zreb i finale doneti.

iris

pre 6 godina

Oduvek mi je Ronaldo bio veci igrac Mesija...moje skromno misljenje...dva vrhunska igraca, ali mislim da je Kristijano kompletniji...ima jaci sut od njega, daje golove i sa 30 metara, daje glavom...Mesi je nezaustavljiv kada uzme loptu i krene u prodor...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 3. april 2018 23:28)  

kad je dao poslednji put sa 30 metara ronaldo? 
(Gospodin, 03. april 2018 23:35) 

Mesi nije nikad dao sa 30+ metara gol.
(Milos, 03. april 2018

Ronaldo nikad nije predriblao 2-3 igraca i dao gol.

neutralni felsh

pre 6 godina

(kako da ne) 

Covek napisao od pocetka pa do kraja celu istinu i na kraju dobije vise minusa?! Dal ovde vise komentarisu deca ili je nesto drugo u pitanju?
(mile, 03. april 2018 23:06)


vecina su ulizice. kako vetar dune. sutra ce da misle suprotno nego danas, i tako...

Stef

pre 6 godina

Ok, majstorije trojke Reala.. Predivan pas Marsela kroz dvojicu, snajperska asistencija Iska i vrlo šmekerska egzekucija Ronalda spoljnjom.. Da vidimo Juve sad, mada ovo bi moglo da ih deprimira i zbuni. Momentalno će morati da promene strategiju, sigurno će otvoriti prostor za kontre Reala.

Tennisman

pre 6 godina

 naravno da arena 1 prenosi Sevilju, nismo ni sumnjali, sta ima tamo neke iz Torina i Madrida da gledamo, njih cemo na rezultati.com da pratimo, sledeci utorak prenose, zna se vec, Roma-Barsa, kvota 1.01, ako postoji uopste negde, srecom tu je RTS pa ne moramo samo 1 utakmicu gledati... oh wait...
(Baxi, 03. april 2018 20:18)
nadji na internetu, a i sumnjam da je u torinu bolja tekma nego li u sevilji

asi

pre 6 godina

Ne volim ovog Ronalda, antipatican mi je, ali brateee kako ga je munuo, alal mu vera, skidam mj kapu. Zasluzen aplauz je dobio... svaka cast

Bugi

pre 6 godina

Mogu neki ljudi da ga mrze, ali covek je majstor fudbala i kraj price.Mislim da nema potrebe raspravljati ko je bolji,Mesi ili on.Jednostavno,njih dvojica su klasa za sebe,ostali su ispod njih.Bog fudbala

Ra

pre 6 godina

Smešni Kalčopoli, zalutao u nokaut fazu, srećno prošao Totenhem i to je otprilike to. Rutinsko demoliranje... Šteta što je Sevilja posustala... Kriminalne reakcije odbrane...

Bejns

pre 6 godina

Ronaldo pokidao, on i Mesi kao da se takmiče ove godine ko će više da oduševi. Ali utisak večeri mi je Djidji Bufon i njegovo gospodsko ponašanje nakon utakmice. Faliće toga uskoro. Već fali.

dominus

pre 6 godina

U pravu je Bufon. Niko nije nepobediv. To će se uveriti sutra, eventualno u revanšu na Bernabeu.
(dominus, 2. april 2018 22:24)

Kao što napisah juče :)

ps. revanš će po svoj prilici biti formalnost

mackica

pre 6 godina

Nigde, ni na jednom inostranom formu nisam videla ovoliko prepucavanja oko relacije ko je bolji CR ili Messi, a to ovde rade svi od 7 do 107. Koji smo primitivci u stulu: „moj tata je jači, ima pušku“...

pribil

pre 6 godina

Radovan3@ Zaboravio si da je Barsa u zadnjih 10 godina kostur reprezentacije Spanije, dvostrukog Evropskog i Svetskog prvaka. I to su sve osvojili bez Mesija, koji sa Argentinom ima 0 trofeja.

Madridista

pre 6 godina

Penal ko kuca ??
Kakve komplekse je Real nabio ovim likovima.. Totalno nebitna situacija i evo to je penal za iskompleksirane likove..

Ja

pre 6 godina

Ako je cena ove bruke da se konacno uprava opameti i istrese pare za pravog fudbalera onda dobro.
Smesna pojacanja i samoubilacka taktika alegrija.Pre svega mislim na igranje Barzaljija koji je prespor i smesnog Bentankura.Matuidi je morao da igra i ne znam sto je zapostavljen Markizio.Za uzvrat ne treba ni putovati u Madrid

Salerno

pre 6 godina

snikers,, kralju, lepo objasnio, sutra cekamo klince koji se pale na mesi, covek bi pomislio da ova dvojica placaju klince sa sendvicima.

Magiko

pre 6 godina

Nikad mi nece biti jasno zasto ljudi hvaleci Ronalda, automatski pokusavaju da omalovaze Mesija i obratno. Obojica su majstori svog zanata. Ronaldo kompletan strelac, Mesi covek koji svaki napad pocne skoro od svoje polovine, a opet ga nekako zavrsi bas on..cudo. Ljudi broje golove, asistencije...veceras “Mesijevci” nisu mogli da uzivaju u strasnoj tekmi...sutra to nece moci ni “Ronaldovci”. Opustite se ljudi, svako ima svoj ukus ali to ne znaci da tudji treba omalovaziti. Ja licno volim igrace tipa Mesija ali imbecilno je reci bilo sta lose o Ronaldu...tip je ca.ubi

Dado

pre 6 godina

Ljudi moji sutra ako Mesi zabije dva komada, svi ce govoriti Mesi najbolji, drugi ce reci da je Ronaldo, ali cinjenica je da su njih dvojica presli tridesetu, da su na terenu jos par sezona i to je to. Zato uzivajte dok traje, u vrhunskim izvedbama dvojice majstora, manite se decijeg prepucavanja.

Dejan NS

pre 6 godina

Ljudi ja sam veliki navijac Juventusa, bas onaj pravi - ona paljevina. I nije mi lako, ali sam gledao odlican fudbal i video jedan od najlepsih golova “uzivo”. Uostalom i publika u Torinu je rekla sta misli o tome. A onda dodjem ovde i citam prepucavanje Mesi VS CR. Aman.

Genetika je cudo

pre 6 godina

@mackica
"Nigde, ni na jednom inostranom formu nisam videla ovoliko prepucavanja "

Kakvi u zivotu, takvi u saobracaju ili na internetu ! Kako na pr. Nemci voze, tako i komentarisu, mi takodje.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

cekam gg i dobijam tiket,al slepci ne mogu kod kuce jedan da daju!
(peca, 03. april 2018 23:37)

Nije to nista, pre neke 3 nedelje Juve sa Spalom igrao 0-0 a ja cekao tu pobedu Juvea pa da podignem 12 crvenih. Ali zato se osilili protiv Milana za vikend, 1:3 ih pobedise.

torca

pre 6 godina

Iskreno, očekivan rezultat, makar sam mislija da će bit 0:2. Buffon više nije Buffon (pogledat samo reakciju kod gola Tottenhama u uzvratu), desnog beka igra De Sciglio koji je bija otpisan i u ovakvom Milanu, Barzagli je prestar i prespor, Khedira je Realov otpadak, Higuain je Mr.promašaj. Svaka čast Ronaldu, igračina je, ali mi je nejasno da nakon svih godina i golova kod prvog gola njih dvojica čuvaju Benzemu a ovaj sam, kod drugog opet sam ka duh. Valjda zato jer nema novih Maldinija, Nesta i Baresija, već se za najbolje stopere biraju razni Piquei, Davidi Luizi, Boatenzi i tek nešto bolji Ramosi...

1961

pre 6 godina

Svaka cast italijasnkim navijacima na aplauzima,jeste da su to Madridjani patentirali u “slucaju Ronaldinjo”,ali Ronaldo je itekako isto to zasluzio vcrs.Prepoznali su magiju. Zidan takticki odlican kao i uvek,odmarace sve vazne igrace i protiv Malage,vec ima nekih naznaka za tako nesto. Cekamo rasplet.
(takkar, 03. april 2018 23:08


Ocigledno si premlad, ali bilo je toga i pre Ronaldnja i Farse. Cuveni het trik Ronalda Junajtedu 2003. npr.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 3. april 2018 23:18)

A Maradonin lob u Beogradu - prvo muk na Marakani, pa iskren i dug aplauz velemajstoru. I danas se najezim kad se setim toga. Kapa dole!!!!!

Mad4Red

pre 6 godina

Obožavam Mesija ali ovo večeras mora da se skine kapa Ronaldu!! Možemo samo da budemo srećni što živimo u eri ova dva perfektna fudbalera!!! Svaka čast Ronaldu za ovo večeras kakav gol za špice, možda najbolji gol ikada u Ligi Šampiona!!!

MKD-4

pre 6 godina

20.10.1982..C.Zvezda-Barselona 2:4-(kraj)..gol za 0:2-MARADONIN LOB(Diki-STARIJEM)..gol za ANTOLOGIJU I PUBLIKA NA NOGE I NEVIDZEN APLAUZ..mislim da je to početak a sve drugo nakon toga je REPLIKA...PONOSAN sto sam prisustvao licno TOJ ČAROLII i po meni NAJVEĆI-DIEGO ARMANDO MARADONA.

rale

pre 6 godina

.Svaka cast italijasnkim navijacima na aplauzima,jeste da su to Madridjani patentirali u “slucaju Ronaldinjo”,ali Ronaldo je itekako isto to zasluzio vcrs.Prepoznali su magiju. Zidan takticki odlican kao i uvek,odmarace sve vazne igrace i protiv Malage,vec ima nekih naznaka za tako nesto. Cekamo rasplet. 
(takkar, 03. april 2018 23:08 


Ocigledno si premlad, ali bilo je toga i pre Ronaldnja i Farse. Cuveni het trik Ronalda Junajtedu 2003. npr.
Ocigledno si i ti premlad.....cela Marakana je aplaudirala Maradoni posle sjajnog loba protiv Zvezde

Daki

pre 6 godina

Opet se prepucavate oko C. Ronalda i Mesija... Obijica su extra igraci i daleko su od ostalih... Dva trenutno najbolja igraca na svetu, svako poseban na svoj nacin. Uzivajmo u njihovim majstorijama a ne da se prepucavamo. Samo mi je krivo sto nisam imao prilike da gledam i pratim ostale stare majstore fudbala.....

pprvi dan skole u Svedskoj

pre 6 godina

Ronaldo je najbolji fudbaler danasnjice...Mesija sto se tice solidan je sudije ga drze kao i barsu...njemu protivnik ne sme da pridje blize od tri metra...za to se dobija zuti karton...kad mu stanes na senku isto tako...po stilu podseca na sestica iz zvezde samo sto je sestic bio bolji fudbaler a da je imao toliku zastitu od sudija kao Mesi gde bi mu bio kraj?

takkar

pre 6 godina

Adriano_Galliani Ako mi verujes cim sam poslao komentar,setih se te tekme kad je Zuba cepao Mancu. Znao sam odmah da ce neko da me "pecne". Prmelad ? Baco hvala na komplimentu,skoro mi neko nije to rekao. Imas pice i cokoladu 300g.

Scary

pre 6 godina

Ne mogu da shvatim da se ljudi prepucavaju Messi vnalds Roo. diAko volite fudbal, bolje gledajte na trenutnu situaciju gde imate dva fantasticna igraca u istoj eri, svakodnevno obaraju sve vrste rekorda, ali nazalost imaju jos samo par gona fudbala na tom nivou posto i jedan i drugi su presli 30-tu godinu. 10 i vise godina fantasticnog rivaliteta, Mesijevi neverovatni "lepljivi" driblinzi, Ronaldovi, sutevi, golovi na 300 nacina i jednog i drugog. Ali neee, Mesi ovo Ronaldo ono. Svi se frljaju statistikom, a polovina komentatora ne moze ni da izbroji njihove trofeje u zbiru. Ne zanima me uopste ko je od njih dvojice bolji, znam samo da sam jako dugo uzivao gledajuci njihove utakmice. U svakom slucaju ce ostati upamceni kao legende svojih klubova i kao jedni od najvecih fudbalera u istoriji.

Раде Кузма

pre 6 godina

Од 320 коментара на 300 је расправа ко је бољи, Меси или Роналдо. Сморили сте људи. Има ли неко да изнесе мишљење и анализу читаве утакмице (која је била фантастична), а играло се и у Шпанији вечерас гдје је Севиља држала час фудбала Бајерну у првом полувремену. Друго полувријеме је била друга прича, Бајерн нападао док није добио шта жели. Потез утакмице је био вађење из игре потонулог Бернарта, а увођење Рафиње на лијевог бека, а то му није примарна позиција. Хамес и Робен су морали пд почетка да играју.