Fudbal 48

Ponedeljak, 26.03.2018.

13:30

Krstajić: Nigerija "prijateljska utakmica" samo pod navodnicima

Selektor fudbalera Srbije Mladen Krstajić rekao je da za nacionalnu selekciju prijateljske utakmice ne postoje i da se uvek igra na rezultat.

Krstajiæ: Nigerija "prijateljska utakmica" samo pod navodnicima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

coldplayer

pre 6 godina

@idi begaj
I da ne zaboravim.Nije bitno da li je nesto za tebe ili mene prosek ili ne.Covek je u bundes ligi bio kapiten jednog tima.Malo li je.Koga briga sta je to za tebe.Sta si ti u zivotu napravio pitaj se bolje.

Johny Logan

pre 6 godina

Hajde da fudbaleri pocnu da igraju fudbal a mi gledaoci da ne kukumacimo vise. Po svim kladionicama smo totalni autsajderi u grupi tako daj da se opustimo.

coldplayer

pre 6 godina

@idi begaj
Pa ti nemci su svom treneru dali tako sansu i dan danas ih vodi.A ti bi gotov proizvod pa da dodje posle.E ne ide to tako posle.

coldplayer

pre 6 godina

Nemoj covece da se javljas vise.Vidis da ce da odlepe ovi Muslinovi nepoznavaoci fudbala.Kao da ih u zivac gadjas.Idi gradi trenersku karijeru u Nemackoj,kao sto si i igracku,jer se ovde ne priznaje uspeh.Sta ti ovo treba u zivotu.Samo pljuvacina.Pa kad to rade Noletu sta mislis sta ce tebi.Nije njima lako u zivotima.Napacen smo narod...

mag

pre 6 godina

Kod drugog gola nije kasnio Maksimovic nego Basta ili onaj vezni igrac koji ima zaduzenje da ga pokriva kad on ode napred. U tom momentu smo igrali samo sa jednim zadnjim veznim tako da Bastu nije pokrio Tadic ili Zivkovic.
(Brane, 26. mart 2018 14:40)

Cuo si za offside zamku ?? Maksimovig 2 metra unutra dok ostali stoje u liniji. Pogledaj pnovo snimak

idi begaj ali odmah

pre 6 godina

coldplayer
potpuno se slazem sa tobom , da ide u nemacku i tamo gradi trenersku karijeru i nekad kad postane trener neka vodi reprezentaciju a ne sad da se uci . to sto je po tebi imao sjajnu igracku ok , za mene prosecan igrac .

Rajko

pre 6 godina

Ama covjece zasto ne igramo sa Panamom,Peruom,nekom nezgodnom Evropskom ekipom da se pripremamo protiv protivnika koje cekamo u grupi a ne protiv Africkih ekipa?Kojom logikom se biraju ovi nasi protivnici?!A o tom koliko smo losi ne zelim da pricam,tjesim se da ce Brazilci imati los dan..da se na nama ne bi slomila ona sedmica Njemaca..Kostarika jako nezgodna ekipa a Svajcarci takodje..nekad je znao da proradi neki nas inat i duh reprezentacije..danas toga nema..kada nam menadzeri kroje ekipu i selektora..to ni u jednoj drzavi svijeta nema..

Petar

pre 6 godina

Covek stoper, prosecan igrac, bez dana vodjena fudbalskog tima kao trener preuzima selekciju drzave Srbije. Pa i Zinedin Zidan koji je zapisan u istoriju fudbala morao je da vodi B ekipu Reala i da asistira i Mourinhu i Ancelotiju pre nego sto je dobio sansu za prvi tim..pa to nidje nema samo kod nas a posle su nam krivi FIFA, UEFA, Platini, Ceferin, CIA, Vatikan..

frula123

pre 6 godina

Koliko sam samo cenio ovog coveka, navijac sam Zvezde ali sam uvek sa odusevljenjem gledao kako igra, ali sad me je skroz razocarao, da dozvoli da mu drugi kroje tim i menjaju kapitena to od njega nisam ocekivao i jos nam mazu oci sa nekim pricama o smeni kapitena kao da smo mi svi glupi pa ne vidimo da je to zbog toga sto je Bane jedini javno podrzao Muslina, kod Muslina nismo imali nikakvu igru ali su ginuli na terenu i zbog toga smo i otisli na SP a ono sto sam video protiv Maroka je tuzno nadam se da ce sutra da me demantuju na terenu, voleo bih to...

aleksa

pre 6 godina

e, ako je atmosfera dobra, onda ok... pa niste na zurci, pobogu... dajte malo vise truda, zalaganja... uvek, ali uvek da izlazite na teren da pobedite... uvek glava gore, uvek jako do kraja... ovaj narod je zasluzio makar to da vidi na terenu, nista vise ne treba... a ti, selektore, bolje da se ne javljas uopste... kako li si ti zasluzio da vodis reprezentaciju na SP?... kao pomocnik si morao otici zajedno sa Muslinom, ali ko zna sta si obecao... prvi posao pomocnik selektora, drugi (vrlo brzo) selektor... nesto mi poznato to brzo napredovanje...

zoran

pre 6 godina

Ovima iz grobljanske svanulo kada su ovog "mudraca" shutnuli, ali "prosvetljeni" Kokeza vidi dalje od drugih.

Krstajic, bukvalno, veze sa vezom nema. Mogli su i Limenog da postave i bilo bi isto.

Krle

pre 6 godina

Covek bio pomocnik obicni pomero cunjeve na treninzima i odjednom bum na selektorsko mesto,a nema znanja i iskustva da vodi tim u cetvrtoj ligi.

Nacionalni antifudbal

pre 6 godina

"...ali opet ponavljam kod nas je najvažniji izgleda rezultat, sve ostalo je nebitno", rekao je selektor Srbije."

Da li zaista misli da je predmet kritika zbog samog poraza protiv Maroka? Nije rezultat problem, problem je sto nismo imali nikakvu igru. Ma ni da se nazre neka ideja. Ono je bio cist uzas.

Jos ispadosmo nezahvalni auditorium. Tragikomicno.

Petar

pre 6 godina

Nas probem su fizikalije, i forma..
Ljajic ume s loptom al je fizici slab i nema utakmica u nogama, isto vazi i za Tadica.
Ja bih na sledece pripreme zvao Milenkovica umesto Maksimovica (jer on moze da deluje i desno) Luku Jovica jer je potpuno drugaciji spic od Mitra i Prijovica, Rodica umesto Obradovica jer igra.
Stoperi su nam ostajali sami jer je bekove prolazio ko je kako hteo.
Ekipa je izgledala dosta neuigrano i bez ikakvog plana igre samo se cekalo da Tadic i Ljajic izmisle sansu. Zivkovic po boku ne treba on u sredinu.
Nadam se da ce se protiv Nigerije videti neka ideja i plan.

Milanche

pre 6 godina

Sve sami strucnjaci i selektori (mislim na komentatore), prosto bi svaki trener pozeleo da vas ima u svom timu... Cinjenica je da je sramota sto je Muslin smenjen, to sam pisao od pocetka, ali pricati da je Nigerija losa ekipa (dobili Argentinu, dali im 4 komada, dobili Poljsku, ceo tim sa premijerligaskim iskustvom) da je Maroko losa ekipa (prosli grupu bez primljenog gola, skor 11:0), ajde batalite, povraca mi se od vas, FSS je jedini krivac za celu situaciju, nije Krstajic niti su igraci... Srbija do Tokija!!!

gold medal

pre 6 godina

Mislim da bi nam najbolje legla klasicna 4-4-2 formacija ili neka druga ali sa dva napadaca(mitrovic,prijovic)..a ovako kad je samo jedan u igri tesko mozemo nesto u napadu

Brane

pre 6 godina

Kod drugog gola nije kasnio Maksimovic nego Basta ili onaj vezni igrac koji ima zaduzenje da ga pokriva kad on ode napred. U tom momentu smo igrali samo sa jednim zadnjim veznim tako da Bastu nije pokrio Tadic ili Zivkovic.

svi smo mi muslini

pre 6 godina

sutra vozim gsp autobus harmoniku na liniji 16 . stavili me da vozim kako sam veoma dobar vozac golfa 4ke . iskustva nemam za autobus , tacnije nemam ni kategoriju , ali bez brige , video sam ja to od vozaca kad sam sedeo na prednjem sedistu :)

mavi

pre 6 godina

Čovek nas odvede na prvenstvo a mi ga poteramo i dovedemo glumca da glumi selektora, mada kažu da je poslednjih 10 godina svaki dan pimplao iza zgrade!

mag

pre 6 godina

Ako budu igrali Mitrovic i Maksimovic bice 2:0 za Nigeriju. Nama trebaju kvalitetni igraci koji grizu a ne padavicari kao sto je Mitrovic koji svaku sudijsku odluku komentarise i pravi od sebe mentola ili Maksimovic koji je kiks igrac (nema pojma) ne zna gde je na terenu. Nadjite kvalitetnije igrace pobogu ljudi.

Cabos

pre 6 godina

Nigerija ima skroz ok, fizicki cak I izuzetnu ekipu. Ne trebaju vam navodnici ve de selektore, ovo jeste prijateljska, I bolje ne lozite narod kad znamo da ce X biti premija,I da se ne povredi neko.
Nikako nemojte mlade probavati, pocnite opet sa 30+ odbranom I jednim spicem.
Sretno.

BlueBlueBlue

pre 6 godina

Poslednja generalna proba je jako bitna, ali mislim da je Nigeriji vise bitan rezultat jer su oni u grupi sa hrvatima i Islandom dok u nasoj grupi nema Africke selekcije.

SUbara

pre 6 godina

odakle nekome toliko samopouzdanja da bez razmisljanja preuzme da vodi reprezentaciju na svetskom prvenstvu, a da nikada nije radio kao trener?!?

Prato

pre 6 godina

Nemamo mi taj luksuz da vodimo ovoga za selektora, ionako imamo limitiran tim koji jedino uz vrhunskog trenera može napraviti rezultat, ovakvom igrom nećemo doći do gola, Mitrović je skroz beskoristan ako nema podršku saigrača, on je klasican napadač i snalazi se samo u 16 metara, sa dobrom podrškom može mnogo, a ovako... Ovako možeš i mene povesti lagano, isti je efekat.

Nicky

pre 6 godina

Svakako da rezultat nije mnogo bitan, ali u našem slučaju pošto igramo prijateljske utakmice uglavnom i skoro isključivo sa slabijim reprezentacijama, B timovima, novinarskim selekcijama, reprezentacijama grada logično je kad se izgubi i odigra loše da se komentariše i očekuje i igra i rezultat.Drugo, ne vidim razlog za kombinovanje sastava jer se ne pripremamo za kvalifikacije već za Svetsko prvenstvo i tu uigranost igra najveću ulogu kao što nam je kvalitetom dosta slabiji Maroko i pokazao.Tako da ove konferencije gde se svima drugima nalazi razlog za svoj loš rad, neiskustvo i neuspeh ne piju vodu, barem meni. Na terenu pokaži šta znaš i šta ne znaš, radi na tome i prihvataj kritiku.Skloni smo kritici i mnogo boljim, iskusnijim igračima i trenerima,pa možemo da kritikujemo i nekoga kome je selektorsko mesto prvi posao u zivotu.Malo više ozbiljnosti i truda, a manje poteza "odozgo".

Realno

pre 6 godina

I ti si selektor pod navodnicima. Ne zaslužuješ da budeš ni tim menadžer ove selekcije i sramota je što si ušao u dil sa tim lopinama iz saveza.Služićemo za gol razliku na SP kao i u prijateljskim susretima.

stanko

pre 6 godina

Sutra navijam za Nigeriju I u kladionici stavljam pare opet protiv nas jer realno pojma nemamo a selektora ne vredi Ni komentarisati realno bruka I sramota !

Pamjat

pre 6 godina

Ljudi mi smo mapet show repka. Nigerija I Maroko su nam pripreme za koga?
Maroko nas jos I pobedi, verovatno ce to biti I sutra slucaj, mozda nereseno.
I da dobijemo, sta nam je pouka iz ove dve tekme sa Africkim ekipama?
Ko nam je X faktor, ko su nam nosioci igre?
Ovo je skandalozno kako se provlacimo I mutimo sebi u glavi da znamo nesto, a grupe ne da necemo proci, nego ce biti par penzionisanja, izjava nekih malo da se zamaze I kuci. UZAS

SUbara

pre 6 godina

odakle nekome toliko samopouzdanja da bez razmisljanja preuzme da vodi reprezentaciju na svetskom prvenstvu, a da nikada nije radio kao trener?!?

Prato

pre 6 godina

Nemamo mi taj luksuz da vodimo ovoga za selektora, ionako imamo limitiran tim koji jedino uz vrhunskog trenera može napraviti rezultat, ovakvom igrom nećemo doći do gola, Mitrović je skroz beskoristan ako nema podršku saigrača, on je klasican napadač i snalazi se samo u 16 metara, sa dobrom podrškom može mnogo, a ovako... Ovako možeš i mene povesti lagano, isti je efekat.

Krle

pre 6 godina

Covek bio pomocnik obicni pomero cunjeve na treninzima i odjednom bum na selektorsko mesto,a nema znanja i iskustva da vodi tim u cetvrtoj ligi.

Cabos

pre 6 godina

Nigerija ima skroz ok, fizicki cak I izuzetnu ekipu. Ne trebaju vam navodnici ve de selektore, ovo jeste prijateljska, I bolje ne lozite narod kad znamo da ce X biti premija,I da se ne povredi neko.
Nikako nemojte mlade probavati, pocnite opet sa 30+ odbranom I jednim spicem.
Sretno.

svi smo mi muslini

pre 6 godina

sutra vozim gsp autobus harmoniku na liniji 16 . stavili me da vozim kako sam veoma dobar vozac golfa 4ke . iskustva nemam za autobus , tacnije nemam ni kategoriju , ali bez brige , video sam ja to od vozaca kad sam sedeo na prednjem sedistu :)

stanko

pre 6 godina

Sutra navijam za Nigeriju I u kladionici stavljam pare opet protiv nas jer realno pojma nemamo a selektora ne vredi Ni komentarisati realno bruka I sramota !

Realno

pre 6 godina

I ti si selektor pod navodnicima. Ne zaslužuješ da budeš ni tim menadžer ove selekcije i sramota je što si ušao u dil sa tim lopinama iz saveza.Služićemo za gol razliku na SP kao i u prijateljskim susretima.

mag

pre 6 godina

Ako budu igrali Mitrovic i Maksimovic bice 2:0 za Nigeriju. Nama trebaju kvalitetni igraci koji grizu a ne padavicari kao sto je Mitrovic koji svaku sudijsku odluku komentarise i pravi od sebe mentola ili Maksimovic koji je kiks igrac (nema pojma) ne zna gde je na terenu. Nadjite kvalitetnije igrace pobogu ljudi.

Pamjat

pre 6 godina

Ljudi mi smo mapet show repka. Nigerija I Maroko su nam pripreme za koga?
Maroko nas jos I pobedi, verovatno ce to biti I sutra slucaj, mozda nereseno.
I da dobijemo, sta nam je pouka iz ove dve tekme sa Africkim ekipama?
Ko nam je X faktor, ko su nam nosioci igre?
Ovo je skandalozno kako se provlacimo I mutimo sebi u glavi da znamo nesto, a grupe ne da necemo proci, nego ce biti par penzionisanja, izjava nekih malo da se zamaze I kuci. UZAS

mavi

pre 6 godina

Čovek nas odvede na prvenstvo a mi ga poteramo i dovedemo glumca da glumi selektora, mada kažu da je poslednjih 10 godina svaki dan pimplao iza zgrade!

BlueBlueBlue

pre 6 godina

Poslednja generalna proba je jako bitna, ali mislim da je Nigeriji vise bitan rezultat jer su oni u grupi sa hrvatima i Islandom dok u nasoj grupi nema Africke selekcije.

Milanche

pre 6 godina

Sve sami strucnjaci i selektori (mislim na komentatore), prosto bi svaki trener pozeleo da vas ima u svom timu... Cinjenica je da je sramota sto je Muslin smenjen, to sam pisao od pocetka, ali pricati da je Nigerija losa ekipa (dobili Argentinu, dali im 4 komada, dobili Poljsku, ceo tim sa premijerligaskim iskustvom) da je Maroko losa ekipa (prosli grupu bez primljenog gola, skor 11:0), ajde batalite, povraca mi se od vas, FSS je jedini krivac za celu situaciju, nije Krstajic niti su igraci... Srbija do Tokija!!!

Petar

pre 6 godina

Covek stoper, prosecan igrac, bez dana vodjena fudbalskog tima kao trener preuzima selekciju drzave Srbije. Pa i Zinedin Zidan koji je zapisan u istoriju fudbala morao je da vodi B ekipu Reala i da asistira i Mourinhu i Ancelotiju pre nego sto je dobio sansu za prvi tim..pa to nidje nema samo kod nas a posle su nam krivi FIFA, UEFA, Platini, Ceferin, CIA, Vatikan..

Petar

pre 6 godina

Nas probem su fizikalije, i forma..
Ljajic ume s loptom al je fizici slab i nema utakmica u nogama, isto vazi i za Tadica.
Ja bih na sledece pripreme zvao Milenkovica umesto Maksimovica (jer on moze da deluje i desno) Luku Jovica jer je potpuno drugaciji spic od Mitra i Prijovica, Rodica umesto Obradovica jer igra.
Stoperi su nam ostajali sami jer je bekove prolazio ko je kako hteo.
Ekipa je izgledala dosta neuigrano i bez ikakvog plana igre samo se cekalo da Tadic i Ljajic izmisle sansu. Zivkovic po boku ne treba on u sredinu.
Nadam se da ce se protiv Nigerije videti neka ideja i plan.

frula123

pre 6 godina

Koliko sam samo cenio ovog coveka, navijac sam Zvezde ali sam uvek sa odusevljenjem gledao kako igra, ali sad me je skroz razocarao, da dozvoli da mu drugi kroje tim i menjaju kapitena to od njega nisam ocekivao i jos nam mazu oci sa nekim pricama o smeni kapitena kao da smo mi svi glupi pa ne vidimo da je to zbog toga sto je Bane jedini javno podrzao Muslina, kod Muslina nismo imali nikakvu igru ali su ginuli na terenu i zbog toga smo i otisli na SP a ono sto sam video protiv Maroka je tuzno nadam se da ce sutra da me demantuju na terenu, voleo bih to...

zoran

pre 6 godina

Ovima iz grobljanske svanulo kada su ovog "mudraca" shutnuli, ali "prosvetljeni" Kokeza vidi dalje od drugih.

Krstajic, bukvalno, veze sa vezom nema. Mogli su i Limenog da postave i bilo bi isto.

gold medal

pre 6 godina

Mislim da bi nam najbolje legla klasicna 4-4-2 formacija ili neka druga ali sa dva napadaca(mitrovic,prijovic)..a ovako kad je samo jedan u igri tesko mozemo nesto u napadu

Nicky

pre 6 godina

Svakako da rezultat nije mnogo bitan, ali u našem slučaju pošto igramo prijateljske utakmice uglavnom i skoro isključivo sa slabijim reprezentacijama, B timovima, novinarskim selekcijama, reprezentacijama grada logično je kad se izgubi i odigra loše da se komentariše i očekuje i igra i rezultat.Drugo, ne vidim razlog za kombinovanje sastava jer se ne pripremamo za kvalifikacije već za Svetsko prvenstvo i tu uigranost igra najveću ulogu kao što nam je kvalitetom dosta slabiji Maroko i pokazao.Tako da ove konferencije gde se svima drugima nalazi razlog za svoj loš rad, neiskustvo i neuspeh ne piju vodu, barem meni. Na terenu pokaži šta znaš i šta ne znaš, radi na tome i prihvataj kritiku.Skloni smo kritici i mnogo boljim, iskusnijim igračima i trenerima,pa možemo da kritikujemo i nekoga kome je selektorsko mesto prvi posao u zivotu.Malo više ozbiljnosti i truda, a manje poteza "odozgo".

Nacionalni antifudbal

pre 6 godina

"...ali opet ponavljam kod nas je najvažniji izgleda rezultat, sve ostalo je nebitno", rekao je selektor Srbije."

Da li zaista misli da je predmet kritika zbog samog poraza protiv Maroka? Nije rezultat problem, problem je sto nismo imali nikakvu igru. Ma ni da se nazre neka ideja. Ono je bio cist uzas.

Jos ispadosmo nezahvalni auditorium. Tragikomicno.

idi begaj ali odmah

pre 6 godina

coldplayer
potpuno se slazem sa tobom , da ide u nemacku i tamo gradi trenersku karijeru i nekad kad postane trener neka vodi reprezentaciju a ne sad da se uci . to sto je po tebi imao sjajnu igracku ok , za mene prosecan igrac .

coldplayer

pre 6 godina

Nemoj covece da se javljas vise.Vidis da ce da odlepe ovi Muslinovi nepoznavaoci fudbala.Kao da ih u zivac gadjas.Idi gradi trenersku karijeru u Nemackoj,kao sto si i igracku,jer se ovde ne priznaje uspeh.Sta ti ovo treba u zivotu.Samo pljuvacina.Pa kad to rade Noletu sta mislis sta ce tebi.Nije njima lako u zivotima.Napacen smo narod...

Rajko

pre 6 godina

Ama covjece zasto ne igramo sa Panamom,Peruom,nekom nezgodnom Evropskom ekipom da se pripremamo protiv protivnika koje cekamo u grupi a ne protiv Africkih ekipa?Kojom logikom se biraju ovi nasi protivnici?!A o tom koliko smo losi ne zelim da pricam,tjesim se da ce Brazilci imati los dan..da se na nama ne bi slomila ona sedmica Njemaca..Kostarika jako nezgodna ekipa a Svajcarci takodje..nekad je znao da proradi neki nas inat i duh reprezentacije..danas toga nema..kada nam menadzeri kroje ekipu i selektora..to ni u jednoj drzavi svijeta nema..

mag

pre 6 godina

Kod drugog gola nije kasnio Maksimovic nego Basta ili onaj vezni igrac koji ima zaduzenje da ga pokriva kad on ode napred. U tom momentu smo igrali samo sa jednim zadnjim veznim tako da Bastu nije pokrio Tadic ili Zivkovic.
(Brane, 26. mart 2018 14:40)

Cuo si za offside zamku ?? Maksimovig 2 metra unutra dok ostali stoje u liniji. Pogledaj pnovo snimak

aleksa

pre 6 godina

e, ako je atmosfera dobra, onda ok... pa niste na zurci, pobogu... dajte malo vise truda, zalaganja... uvek, ali uvek da izlazite na teren da pobedite... uvek glava gore, uvek jako do kraja... ovaj narod je zasluzio makar to da vidi na terenu, nista vise ne treba... a ti, selektore, bolje da se ne javljas uopste... kako li si ti zasluzio da vodis reprezentaciju na SP?... kao pomocnik si morao otici zajedno sa Muslinom, ali ko zna sta si obecao... prvi posao pomocnik selektora, drugi (vrlo brzo) selektor... nesto mi poznato to brzo napredovanje...

Brane

pre 6 godina

Kod drugog gola nije kasnio Maksimovic nego Basta ili onaj vezni igrac koji ima zaduzenje da ga pokriva kad on ode napred. U tom momentu smo igrali samo sa jednim zadnjim veznim tako da Bastu nije pokrio Tadic ili Zivkovic.

coldplayer

pre 6 godina

@idi begaj
I da ne zaboravim.Nije bitno da li je nesto za tebe ili mene prosek ili ne.Covek je u bundes ligi bio kapiten jednog tima.Malo li je.Koga briga sta je to za tebe.Sta si ti u zivotu napravio pitaj se bolje.

Johny Logan

pre 6 godina

Hajde da fudbaleri pocnu da igraju fudbal a mi gledaoci da ne kukumacimo vise. Po svim kladionicama smo totalni autsajderi u grupi tako daj da se opustimo.

coldplayer

pre 6 godina

@idi begaj
Pa ti nemci su svom treneru dali tako sansu i dan danas ih vodi.A ti bi gotov proizvod pa da dodje posle.E ne ide to tako posle.

Brane

pre 6 godina

Kod drugog gola nije kasnio Maksimovic nego Basta ili onaj vezni igrac koji ima zaduzenje da ga pokriva kad on ode napred. U tom momentu smo igrali samo sa jednim zadnjim veznim tako da Bastu nije pokrio Tadic ili Zivkovic.

SUbara

pre 6 godina

odakle nekome toliko samopouzdanja da bez razmisljanja preuzme da vodi reprezentaciju na svetskom prvenstvu, a da nikada nije radio kao trener?!?

stanko

pre 6 godina

Sutra navijam za Nigeriju I u kladionici stavljam pare opet protiv nas jer realno pojma nemamo a selektora ne vredi Ni komentarisati realno bruka I sramota !

coldplayer

pre 6 godina

Nemoj covece da se javljas vise.Vidis da ce da odlepe ovi Muslinovi nepoznavaoci fudbala.Kao da ih u zivac gadjas.Idi gradi trenersku karijeru u Nemackoj,kao sto si i igracku,jer se ovde ne priznaje uspeh.Sta ti ovo treba u zivotu.Samo pljuvacina.Pa kad to rade Noletu sta mislis sta ce tebi.Nije njima lako u zivotima.Napacen smo narod...

zoran

pre 6 godina

Ovima iz grobljanske svanulo kada su ovog "mudraca" shutnuli, ali "prosvetljeni" Kokeza vidi dalje od drugih.

Krstajic, bukvalno, veze sa vezom nema. Mogli su i Limenog da postave i bilo bi isto.

Petar

pre 6 godina

Covek stoper, prosecan igrac, bez dana vodjena fudbalskog tima kao trener preuzima selekciju drzave Srbije. Pa i Zinedin Zidan koji je zapisan u istoriju fudbala morao je da vodi B ekipu Reala i da asistira i Mourinhu i Ancelotiju pre nego sto je dobio sansu za prvi tim..pa to nidje nema samo kod nas a posle su nam krivi FIFA, UEFA, Platini, Ceferin, CIA, Vatikan..

coldplayer

pre 6 godina

@idi begaj
I da ne zaboravim.Nije bitno da li je nesto za tebe ili mene prosek ili ne.Covek je u bundes ligi bio kapiten jednog tima.Malo li je.Koga briga sta je to za tebe.Sta si ti u zivotu napravio pitaj se bolje.

Krle

pre 6 godina

Covek bio pomocnik obicni pomero cunjeve na treninzima i odjednom bum na selektorsko mesto,a nema znanja i iskustva da vodi tim u cetvrtoj ligi.

Milanche

pre 6 godina

Sve sami strucnjaci i selektori (mislim na komentatore), prosto bi svaki trener pozeleo da vas ima u svom timu... Cinjenica je da je sramota sto je Muslin smenjen, to sam pisao od pocetka, ali pricati da je Nigerija losa ekipa (dobili Argentinu, dali im 4 komada, dobili Poljsku, ceo tim sa premijerligaskim iskustvom) da je Maroko losa ekipa (prosli grupu bez primljenog gola, skor 11:0), ajde batalite, povraca mi se od vas, FSS je jedini krivac za celu situaciju, nije Krstajic niti su igraci... Srbija do Tokija!!!

mag

pre 6 godina

Ako budu igrali Mitrovic i Maksimovic bice 2:0 za Nigeriju. Nama trebaju kvalitetni igraci koji grizu a ne padavicari kao sto je Mitrovic koji svaku sudijsku odluku komentarise i pravi od sebe mentola ili Maksimovic koji je kiks igrac (nema pojma) ne zna gde je na terenu. Nadjite kvalitetnije igrace pobogu ljudi.

Pamjat

pre 6 godina

Ljudi mi smo mapet show repka. Nigerija I Maroko su nam pripreme za koga?
Maroko nas jos I pobedi, verovatno ce to biti I sutra slucaj, mozda nereseno.
I da dobijemo, sta nam je pouka iz ove dve tekme sa Africkim ekipama?
Ko nam je X faktor, ko su nam nosioci igre?
Ovo je skandalozno kako se provlacimo I mutimo sebi u glavi da znamo nesto, a grupe ne da necemo proci, nego ce biti par penzionisanja, izjava nekih malo da se zamaze I kuci. UZAS

aleksa

pre 6 godina

e, ako je atmosfera dobra, onda ok... pa niste na zurci, pobogu... dajte malo vise truda, zalaganja... uvek, ali uvek da izlazite na teren da pobedite... uvek glava gore, uvek jako do kraja... ovaj narod je zasluzio makar to da vidi na terenu, nista vise ne treba... a ti, selektore, bolje da se ne javljas uopste... kako li si ti zasluzio da vodis reprezentaciju na SP?... kao pomocnik si morao otici zajedno sa Muslinom, ali ko zna sta si obecao... prvi posao pomocnik selektora, drugi (vrlo brzo) selektor... nesto mi poznato to brzo napredovanje...

mavi

pre 6 godina

Čovek nas odvede na prvenstvo a mi ga poteramo i dovedemo glumca da glumi selektora, mada kažu da je poslednjih 10 godina svaki dan pimplao iza zgrade!

frula123

pre 6 godina

Koliko sam samo cenio ovog coveka, navijac sam Zvezde ali sam uvek sa odusevljenjem gledao kako igra, ali sad me je skroz razocarao, da dozvoli da mu drugi kroje tim i menjaju kapitena to od njega nisam ocekivao i jos nam mazu oci sa nekim pricama o smeni kapitena kao da smo mi svi glupi pa ne vidimo da je to zbog toga sto je Bane jedini javno podrzao Muslina, kod Muslina nismo imali nikakvu igru ali su ginuli na terenu i zbog toga smo i otisli na SP a ono sto sam video protiv Maroka je tuzno nadam se da ce sutra da me demantuju na terenu, voleo bih to...

Rajko

pre 6 godina

Ama covjece zasto ne igramo sa Panamom,Peruom,nekom nezgodnom Evropskom ekipom da se pripremamo protiv protivnika koje cekamo u grupi a ne protiv Africkih ekipa?Kojom logikom se biraju ovi nasi protivnici?!A o tom koliko smo losi ne zelim da pricam,tjesim se da ce Brazilci imati los dan..da se na nama ne bi slomila ona sedmica Njemaca..Kostarika jako nezgodna ekipa a Svajcarci takodje..nekad je znao da proradi neki nas inat i duh reprezentacije..danas toga nema..kada nam menadzeri kroje ekipu i selektora..to ni u jednoj drzavi svijeta nema..

Realno

pre 6 godina

I ti si selektor pod navodnicima. Ne zaslužuješ da budeš ni tim menadžer ove selekcije i sramota je što si ušao u dil sa tim lopinama iz saveza.Služićemo za gol razliku na SP kao i u prijateljskim susretima.

Cabos

pre 6 godina

Nigerija ima skroz ok, fizicki cak I izuzetnu ekipu. Ne trebaju vam navodnici ve de selektore, ovo jeste prijateljska, I bolje ne lozite narod kad znamo da ce X biti premija,I da se ne povredi neko.
Nikako nemojte mlade probavati, pocnite opet sa 30+ odbranom I jednim spicem.
Sretno.

Petar

pre 6 godina

Nas probem su fizikalije, i forma..
Ljajic ume s loptom al je fizici slab i nema utakmica u nogama, isto vazi i za Tadica.
Ja bih na sledece pripreme zvao Milenkovica umesto Maksimovica (jer on moze da deluje i desno) Luku Jovica jer je potpuno drugaciji spic od Mitra i Prijovica, Rodica umesto Obradovica jer igra.
Stoperi su nam ostajali sami jer je bekove prolazio ko je kako hteo.
Ekipa je izgledala dosta neuigrano i bez ikakvog plana igre samo se cekalo da Tadic i Ljajic izmisle sansu. Zivkovic po boku ne treba on u sredinu.
Nadam se da ce se protiv Nigerije videti neka ideja i plan.

svi smo mi muslini

pre 6 godina

sutra vozim gsp autobus harmoniku na liniji 16 . stavili me da vozim kako sam veoma dobar vozac golfa 4ke . iskustva nemam za autobus , tacnije nemam ni kategoriju , ali bez brige , video sam ja to od vozaca kad sam sedeo na prednjem sedistu :)

idi begaj ali odmah

pre 6 godina

coldplayer
potpuno se slazem sa tobom , da ide u nemacku i tamo gradi trenersku karijeru i nekad kad postane trener neka vodi reprezentaciju a ne sad da se uci . to sto je po tebi imao sjajnu igracku ok , za mene prosecan igrac .

Prato

pre 6 godina

Nemamo mi taj luksuz da vodimo ovoga za selektora, ionako imamo limitiran tim koji jedino uz vrhunskog trenera može napraviti rezultat, ovakvom igrom nećemo doći do gola, Mitrović je skroz beskoristan ako nema podršku saigrača, on je klasican napadač i snalazi se samo u 16 metara, sa dobrom podrškom može mnogo, a ovako... Ovako možeš i mene povesti lagano, isti je efekat.

BlueBlueBlue

pre 6 godina

Poslednja generalna proba je jako bitna, ali mislim da je Nigeriji vise bitan rezultat jer su oni u grupi sa hrvatima i Islandom dok u nasoj grupi nema Africke selekcije.

gold medal

pre 6 godina

Mislim da bi nam najbolje legla klasicna 4-4-2 formacija ili neka druga ali sa dva napadaca(mitrovic,prijovic)..a ovako kad je samo jedan u igri tesko mozemo nesto u napadu

Nacionalni antifudbal

pre 6 godina

"...ali opet ponavljam kod nas je najvažniji izgleda rezultat, sve ostalo je nebitno", rekao je selektor Srbije."

Da li zaista misli da je predmet kritika zbog samog poraza protiv Maroka? Nije rezultat problem, problem je sto nismo imali nikakvu igru. Ma ni da se nazre neka ideja. Ono je bio cist uzas.

Jos ispadosmo nezahvalni auditorium. Tragikomicno.

coldplayer

pre 6 godina

@idi begaj
Pa ti nemci su svom treneru dali tako sansu i dan danas ih vodi.A ti bi gotov proizvod pa da dodje posle.E ne ide to tako posle.

Nicky

pre 6 godina

Svakako da rezultat nije mnogo bitan, ali u našem slučaju pošto igramo prijateljske utakmice uglavnom i skoro isključivo sa slabijim reprezentacijama, B timovima, novinarskim selekcijama, reprezentacijama grada logično je kad se izgubi i odigra loše da se komentariše i očekuje i igra i rezultat.Drugo, ne vidim razlog za kombinovanje sastava jer se ne pripremamo za kvalifikacije već za Svetsko prvenstvo i tu uigranost igra najveću ulogu kao što nam je kvalitetom dosta slabiji Maroko i pokazao.Tako da ove konferencije gde se svima drugima nalazi razlog za svoj loš rad, neiskustvo i neuspeh ne piju vodu, barem meni. Na terenu pokaži šta znaš i šta ne znaš, radi na tome i prihvataj kritiku.Skloni smo kritici i mnogo boljim, iskusnijim igračima i trenerima,pa možemo da kritikujemo i nekoga kome je selektorsko mesto prvi posao u zivotu.Malo više ozbiljnosti i truda, a manje poteza "odozgo".

mag

pre 6 godina

Kod drugog gola nije kasnio Maksimovic nego Basta ili onaj vezni igrac koji ima zaduzenje da ga pokriva kad on ode napred. U tom momentu smo igrali samo sa jednim zadnjim veznim tako da Bastu nije pokrio Tadic ili Zivkovic.
(Brane, 26. mart 2018 14:40)

Cuo si za offside zamku ?? Maksimovig 2 metra unutra dok ostali stoje u liniji. Pogledaj pnovo snimak

Johny Logan

pre 6 godina

Hajde da fudbaleri pocnu da igraju fudbal a mi gledaoci da ne kukumacimo vise. Po svim kladionicama smo totalni autsajderi u grupi tako daj da se opustimo.