Fudbal 152

Ponedeljak, 26.03.2018.

11:59

Matić odlučio da ne priča za srpske medije

Srpski reprezentativac Nemanja Matić odlučio je da ubuduće ne daje izjave srpskim novinarima zbog zlonamernih komentara o atmosferi u reprezentaciji.

Matiæ odluèio da ne prièa za srpske medije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

152 Komentari

Sortiraj po:

Мики

pre 6 godina

Матићу сине, прави капитен зна како са изађе на крај са свим потешкоћама, а жута штампа и није неки проблем. Бане је био изванредан капитен, а од тебе и Коларова не очекујем богзна шта.

pera

pre 6 godina

Ovi poceli kao politicari da se bave nebitnim temama i zaludjuju navijace. Koga briga da li ces da pricas sa novinarima ili ne? Ocajni ste na terenu i to je jedino vazno.

Cockney Cole

pre 6 godina

Opet se stvara potpuno nepotrebna tenzija pred najbitnije fudbalsko takmičenje na svetu. Majstori smo u tome. Matiću svaka čast ali bi malo hladnije trebalo da reaguje na kritike, nije on devojčica. Da mu je Murinjo bilo šta rekao samo bi otpozdravio. Napred nasši!!!

Mali od Bg

pre 6 godina

Za jednog profesionalca ovo je sramota. Kad ga mediji velicaju onda su ok, a kad napisu da je sramota sto je smenjen kapiten 3 meseca pred SP onda ne valjaju. Kome jos normalnom to ne utice na atmosferu? Iskreno. Bane je sigurno sad glavni saljivdzija u svlacionici, a na svakoj fotki kao da je na sahrani. Naravno da uvek ima sramotnih medija, ali ne trebaju zbog njih da ispastaju oni koji su ok. Samo treba da se napravi selekcija. Ne pricas za one poput informera, kurira, alo pa nece ni izvlaciti tvoje reci iz konteksta. Sve najbolje za Matica ali ovo nije posten potez.

hmm

pre 6 godina

Ma jel zna neko uopste zbog cega je Matic ovo izjavio?
Neki nazovi dnevni list je napisao da se saigraci sprdaju sa pokunjenim Ivanoviem,a da bas Matic prednjaci u tome.To naravno nije istina i ne znam ko narucuje takve tekstove koji urusavaju vec pomalo poljuljanu atmosferu u ekipi.

nebitan srbin

pre 6 godina

ne znam sta bi reko a ne bi da cutim. dal ste vi uopste spremni za mondijal to je pitanje svih pitanja i za navjace i za igrace i za selektora. hteo bi reci da li su svi spremni da se odreknu dvadesetak dana svojih telefona svojih svalerki svojih zena dece i svih stvari pa da odu na pripreme negde gde do njih nista ne moze da dodje.otkine ih trener od trcanja i vezbanja da zaborave na honorare i medije.nesto sto je pesic uradio sa drim timom bivse jugoslavije.drukcije bi izgledali na terenu nego ono vece protiv maroka.naravno to je u danasnje vreme jako tesko ostvariti ali nije nemoguce. ako hoce da ostave neki trag u rusiji da imaju sta da pricaju svojoj deci kako su se borili za grb moraju da okrenu plicu za 360 stepeni. stalno mi je u glavi utakmica protiv austrije gde je doslo na hiljade srba da ih bodri a oni se onako kukavicki ponasali na terenu.mozes a i ne moras da dajes izjavu novinarima koga zabole javnost sta misli o tebi ali da se trudis i da mi vidimo da se trudis je mnogo monogo bitno.

Konte

pre 6 godina

A mi jedva čekamo da čujemo šta priča Matić. Igraj fudbal, zbog toga si poznat i priznat. Nemoj brate ništa pričati. Kada je trebalo reći nešto u Banetovu odbranu ćutao si kao zaliven. I sada ćuti. Ne pričaj ništa više i igraj ako ti se igra. Ako ne, pusti Krstajića da uđe u igru, on je veliki stručnjak i znalac. Smešni ste. Svi šalju ozbiljne ekipe na prvenstvo, samo mi šaljemo komediju.

киза Д

pre 6 godina

Само једна ствар,у репрезентацији се не игра за Џабе!!! Добијају новац за долазак на свако окупљање плус премије .

Pitaću ga kad ga svi budu gazili

pre 6 godina

U pravu je čovjek!
(anoximus, 26. mart 2018 17:41)

Nije reprezentacija srbije njegov privatni klub pa da može da radi šta hoće !
Ljudi imaju puno i zakonsko i moralno pravo da komentarišu, a to što se vi pravite neke umišljene zvezde to je vaš lični problem.
On bi da zabrani kritiku navijača na sramno zalaganje i igru !

marko

pre 6 godina

Eh da je barem bilo 6:1 vec 6:0. Moje najvece razocarenje otkad gledam fudbal a bio sam na zalost i na stadionu i Gelzenkirhenu.
(Johny Logan, 26. mart 2018 18:01)

Па био си део историје, видео си први гол Месија на светским првенствима. А видео си данашњег селектора на делу код прва три гола.

deda

pre 6 godina

ok, ali nisu te novinari saplitali po terenu, odigrao je lose, cinjenica je i to nepobitna, sad ako ocekuje da se to precuti nije u redu, inace mislim da je kao igrac odlican a kao covek i bolji

Johny Logan

pre 6 godina

@Pedja
Eh da je barem bilo 6:1 vec 6:0. Moje najvece razocarenje otkad gledam fudbal a bio sam na zalost i na stadionu i Gelzenkirhenu.

Realist

pre 6 godina

Generalno se slažem da treba neki vid protesta da se sprovede... Da li je ovo pravi način ili ne, prepuštam drugima. Ali zanima me druga stvar... Baš da vidim da li bi smeo u Engleskoj ovako da bojkotuješ medije... Znamo svo odgovor-NE. Tu padaš nisko... Principi znači mogu da se kupe... Jer ako ništa, po Engleskoj se dosta toga moglo čitati lošeg o Junajtedu poslednjih meseci, pa iako ne znam pouzdano, sigurno i o nekoj atmosferi u ekipi... Ali ne... Tamo može samo demanti i idemo dalje. Lupite mi milion minusa, znate da sam u pravu... Pare vrte li vrte...

Labud

pre 6 godina

Zarađuje se i u reprezentaciji. Labud vidi da se suprotno provlači u komentarima. Labud će podsetiti da je zarada bila primarna tema umesto utakmice s Australijom 2010. u JAR. Rekorder po broju nastupa je bio kolovođa.

Zoran Simic

pre 6 godina

Ma ako si im rek'o ko ih ...sta god.
Samo da znas, ipak ne treba stavljati u isti kos one iz "Informera", "Alo" i jos nekih, sa drugim ozbiljnim i profesionalnim predstavnicima medija.

Bane

pre 6 godina

(Stefan, 26. mart 2018 15:27)

Da li selektor bira kapitena, da li on određuje ko će da igra. Bane očigledno nije planiran za prvu postavu na prvenestu već da sedi na klupi samim tim kapitenska traka uzima onaj koji je na terenu. To je Kolarov koji je malo je reći zacementiran na poziciji levog beka. Inače sam meč protiv Moroka ti je pokazao koliko je ta traka beznačajna. Tako što je na kraju Bane taj koji je završio sa trakom na ruci. Da li je Bane mogao da ostane kapiten ili da postane zamenik Kolarovu to nije toliko ni relevenatno. Fokus treba da bude igra i oni koji to pokušavaju da naprave a ne ide. Jer su nam igrači manje više svi prosečni i dobar deo njih ni ne igra u svojim klubovima. E to je veći problem i tema za diskusiju.

Selfi Romeo

pre 6 godina

Postovani komentatori, pogledajte vase komentare na pisanja raznoraznih medija i shvaticete da nisu problem mediji - nego "navijaci"!

Butthole Surfer

pre 6 godina

Pa kako to sad?
Da nam se prvi podkapiten (vicecaptain) naljuti na naše medije... Peta kolona nikada ne spava. Sve je to zbog toga što je prvi podkapiten podržao gospodina predsednika za predsednika.
Ma baš te briga Matiću. Zašto bi ti sa svojih 150 hiljada evra nedeljno pričao sa srpskim medijima?!
Mediji ionako imaju previše slobode. Trebalo bi to iskontrolisati, kako se ne bi remetila atmosfera u reprezentaciji na najvažnijem takmičenju u novijoj srpskoj istoriji. OD SAMOSTALNOSTI, NARAVNO.

MiRa

pre 6 godina

...isti Nemanja Vidić,ponaša se kao napuštena i uvređena mlada ! Gospodo draga, budite spremni i da podnosite kritike za tolike milione kolike zarađujete(ničim zasležene!)!!!
(ALADIN, 26. mart 2018 16:05)

On zarađuje milione u klubu i ne u reprenentaciji. U privatnom klubu MU mu vlasnik kluba plati onoliko koliko misli i oceni da vredi.

Pedja

pre 6 godina

Nije problem menjanje kapitena, to je stvar selektora, trenera, dogovor igraca itd. Sporan je nacin. I Ivanovic i Kolarov otprilike zavrsavaju u Rusiji sa velikim takmicenjima, ako hoces da promenis kapitena, onda je to trebao neko da bude ko ce sledecih bar 5 godina biti u reprezentaciji, neko mladji. Ovde se sve izvrce. Selektor koji odvede reprezentaciju na SP bude smenjen zbog toga, na 2-3 meseca pred SP se menja kapiten, gde selektor ne zeli ni da obrazlozi zasto. I onda ispada da su mediji zlonamerni. Da li je neko od igraca bio zlonameran protiv Maroka, kada us onako ocajni igrali. Matic kako je igrao, trebao je da bude zamenjen posle pola sata. Maksimovic i Mitrovic nisu trebali ni da pocnu niti da igraju. Maroko je jedna vise nego prosecna ekipa. Kada smo izgubili od Argentine, ne tako davno sa 6:1, nasi su napravili famu kako smo igrali otprilike protiv buduceg svetskog prvaka, da bi oni jedva prosli sledeceg protivnika, a zatim ispali. Svaki put kad i uspemo da se plasiramo negde, ispadamo smesni i odmah u prvom krugu i obicno sluzimo za nabijanje gol razlike, kao sto smo mi nekad recimo pobedjivali Zair. Da se nasi probiju do polufinala, svi bi ih mediji dizali u nebesa, pravili heroje od njih. Sve se bojim da bi Maticu palo na pamet da ne daje izjave engleskim medijima.

Karaburac

pre 6 godina

Zna li iko od vas pravi razlog zasto je Muslin smenjen?
@Miroslav

Zato sto mu Sergej i jos neki mladji nisu platili reket da igrju za reprezentaciju. Kako je vreme odmicalo postojala je mogucnost da mnogi zaigraju za CG.

sin lovca na medvede

pre 6 godina

Jednom i 10 godina idu na SP, pa i tu sansu ne znaju da iskoriste, da odu tamo najjaci, da prodju grupu. Ako bi to bio.cilj pola ove ekipe ne bi videla Rusiju, a medju njima, kao prvi Ivanovic i Kolarov, jer po igri to ne zasluzuju.

STEVO

pre 6 godina

@Gile

I u reprezentaciji je dobio premiju za plasman na SP, ali to nije bitno, nego obaveza Matića da navijači vide njegov stav oko ukupnog nastupa na prvenstvu a one medije koje ne smatra kredibilnim neka im ne daje izjave. Sasvim jednostavno!

Revolting Cock

pre 6 godina

@ 1. Mozes da kritikujes igru reprezentacije, ali ne mozes da kritikujes necije stavove.

Kritika je građansko pravo i kao takvo NE SME da se zabranjuje!
To što su vama utuvili u glavu da ste robovi i da će nastati potop ako počnete da mislite svojom glavom, zadržite za sebe i svoje.

donkihot

pre 6 godina

Bez uvrede,ali tako je najbolje...ionako malo ko od fudbalera zna da sastavi suvislu recenicu,sem par fudbalskih fraza! Koliko vas je zavrsilo(ali zavrsilo) fakultet? Vecinu vas su, jos iz osnovne ili srednje skole izvukli "menadzeri",i sve sto znate je da trcite po "livadi" za loptom,tako da je i bolje da ne dajete izjave i glumite uvredjene i razmazene zvezde! A to sto si ti,zbog pisanja NEKIH medija,stavio sve srpske medije u isti kos i na neku tvoju crnu listu,dovoljno govori o tvom intelektu,a ujedno potvrdjuje prethodno napisano o fudbalerima!!!

ALADIN

pre 6 godina

Matić je počeo da se ponaša kao Vidić onomad.....a znamo šta je to donelo na SP. u J.Africi.....!!! U pamet se momci i Vi novinari pogotovo !

kkk

pre 6 godina

isti Nemanja Vidić,ponaša se kao napuštena i uvređena mlada ! Gospodo draga, budite spremni i da podnosite kritike za tolike milione kolike zarađujete(ničim zasležene!)!!! 
(ALADIN, 26. mart 2018 16:05) 

1. Mozes da kritikujes igru reprezentacije, ali ne mozes da kritikujes necije stavove. 
2. To sto neko prima milione ne znaci da treba tebe da slusa pre svega jer ga ne placas ti. 
3. Da li su milioni nicim zasluzeni, ti nisi adekvatna i strucna osoba koja to moze da koristi kao argument.
(mr.wolf, 26. mart 2018 16:14)

On ga i placa kao i svi mi. Ne razumes neravnotezu kapitala i potrebu drustva da bi razumeo sta ti prica.
Kreni od teze-svako zivi od svog rada, pa ce ti malo jasnije biti. Prof sportisti ne doprinose ni sa cim drustvu, ne grade, ne lece, ne udukuju, ne proizvode... NISTA. NULA.

mr.wolf

pre 6 godina

isti Nemanja Vidić,ponaša se kao napuštena i uvređena mlada ! Gospodo draga, budite spremni i da podnosite kritike za tolike milione kolike zarađujete(ničim zasležene!)!!!
(ALADIN, 26. mart 2018 16:05)

1. Mozes da kritikujes igru reprezentacije, ali ne mozes da kritikujes necije stavove.
2. To sto neko prima milione ne znaci da treba tebe da slusa pre svega jer ga ne placas ti.
3. Da li su milioni nicim zasluzeni, ti nisi adekvatna i strucna osoba koja to moze da koristi kao argument.

Čika Mirko

pre 6 godina

Pa vidi Matiću, brate, da je sve u redu sa vašim odnosima u repki:
1. Bolelo bi te uvo šta pišu pojedini mediji, ne bi te doticalo uopšte i nebi povlačio nikakve radikalne poteze kao što je ovaj "neću da pričam sa medijima"
2. imali biste igru, na terenu bi izgledalo da znate šta hoćete, vodio bi vas selektor a ne Kokeza, a nije tako, već baš suprotno.

Mislim, nemoj da se uzbuđuješ previše, dobar si igrač i čovek, tvoje je da daš najbolje što možeš u tom momentu, pa šta bude. Veruj, niko ne očekuje ništa osim 3 utakmice slične ovoj sa Marokom, to je naš realan domet, osim sa Brazilom oni će igrati viktoriju.

1001 znamenita ličnost

pre 6 godina

Ček,ček,da li to vrsni potpisnik 1000 znamenitih ličnosti,neće da odgovara novinarima.Pa to ti ne treba dečko,sam si čačkao mečku,a drugo ajde da si Ronaldo ili Mesi pa da ti se oprosti.

Tesla Pancevo

pre 6 godina

Kad ih vidim na okupljanju sa Miki Maus majicama i dubokim patikama glava me zaboli. Nemojte momci da dajete izjave a nadam se i da vas novinari nece fotografisati.

Pele

pre 6 godina

Ne razumem sta ce Maticu da "kaci" provokativnu fotku koja stvara utisak da je Ivanovic potisten oduzimanjem kapitenske trake. Sam je "cackao mecku", pa se sad ljuti.

Srbistan

pre 6 godina

Ni ja ne bih pričao sa ivakvim medijima. Koji su razlozi zbog čega bi ovako plaćeni fudbaler igrao za reprezentaciju? Jedan od dva sigurno. Patriotizam i želja da bude sa najboljim fudbalerima sveta.

siki

pre 6 godina

Hteo bih nesto da pitam. Da li postoji jos jedna reprezentacija na svetu, u bilo kom sportu, ciji kapiten i zamenik kapitena ne daju izjave za nacionalne medije? Hvala.
(zK, 26. mart 2018 16:20)

Ajde istraži to pa nam javi, može?

analiticar_ amater

pre 6 godina

Svi vi reprezentativci i ne morate da pričate za novine. Sve što imate da kažete kažite na terenu. Primite kritiku kao muškarci i radite zajedno na tome da budete bolji predstavnici svoje zemlje. Srbiji ne trebaju novinari da bi i sami videli kako igrate.
(Radovan III, 26. mart 2018 16:01) #

Od koga da prime kritiku kao muskarci, od ovog histericnog naroda koji ne zna sta hoce? Da prime kritiku od ovih koji prvo teraju Muslina zatim placu za njim, koji prvo pljuju Baneta a sada ga kuju u heroja? Gadosti kojima se pojedini mediji ovde bave ti nazivas kritikama?

I ja kao i vecina mislim da je Krstajic los izbor ali navijam a ovu ekipu i ove momke i nadam se da ce sve da nas iznenade. A vecina ljudi ovde im bas zeli neuspeh samo kako bi mogli da kazu da su bili u pravu i samo kako bi imali jos vise razloga za pljuvanje. Mi ne znamo da podrzimo nasu reprezentaciju, znamo samo da pljujemo i zahtevamo nesto kao da ih svi iz dzepa placamo.

ALADIN

pre 6 godina

....isti Nemanja Vidić,ponaša se kao napuštena i uvređena mlada ! Gospodo draga, budite spremni i da podnosite kritike za tolike milione kolike zarađujete(ničim zasležene!)!!!

analiticar_ amater

pre 6 godina

On ga i placa kao i svi mi. Ne razumes neravnotezu kapitala i potrebu drustva da bi razumeo sta ti prica.
Kreni od teze-svako zivi od svog rada, pa ce ti malo jasnije biti. Prof sportisti ne doprinose ni sa cim drustvu, ne grade, ne lece, ne udukuju, ne proizvode... NISTA. NULA.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kkk, 26. mart 2018 16:45)

Ne ne placa ga on kao ni svi mi, placa ga gazda kluba za koji igra. To su njegove pare i on odlucuje kome ce da ih da. A cime vi punite budzet Mandzester Junajteda? Kupili ste godisnje karte? Svake godine kupujete dresove tog kluba? Malo si se zaigrao. Profesionalni fudbaler nije rob ili lutka vas navijaca koji mislite da ih posedujete i da vam je sve dozvoljeno.

Mii

pre 6 godina

Ne samo kao Vidic 2010, nego i kao Dusan Petkovic, Kezman, Vidic i ekipa sa SP 2006. 1998. i 2000. je bilo slicno, ajde da kazemo nesto blaze, ali toliko su neki bili umisljeni kao npr. Mijatovic, pomalo i Piksi, Mihajlovic, Savicevic... Da se ne vracamo na 1990., 1982... Bjelogrlic je to priblizio u Montevideu sa npr. Ivicom Bekom i jos ponekim pikanterijama... Kada malo pogledamo istorijat fudbala, jasno je da mi pored ranije prepoznatljivosti kao evropski Brazilci ili danasnje mala drzava iz bivse Jugoslavije sa zanimljivim i talentovanim timom, imamo konstantnu prepoznatljivost po ovim primerima prilicno neozbiljnog ponasanja pojedinaca, a onda i same ekipe, dok Brazilci su Brazilci, Nemci organizovani, disciplinovani, uporni, Argentinci opasni, ali i prljavi u igri, Italijani poznati po onoj, uvek se provuku... Paunovic je napravio nesto drugacije 2015. i to smo bili mi kakvi mozemo da budemo, ali bice da ce nam se to retko ponavljati. Utakmica sa Nigerijom ce nam mnogo toga otkriti da li je moguce nesto popraviti do SP i da li Krstajic ima snage, volje i znanja za tako nesto. Inace moj tim: Stojkovic, Rukavina, Bane, Maksimovic (Veljkovic, Nastasic), Kolarov- Matic, Milivojevic- krila Zivkovic, Kostic, Tadic iza napadaca i Prijovic(Mitrovic) u napadu. Naravno, ocekujem i Milinkovic Savica u startnih 11 kada bude spreman. Nada umire poslednja. Zivela Srbija!

zK

pre 6 godina

Hteo bih nesto da pitam. Da li postoji jos jedna reprezentacija na svetu, u bilo kom sportu, ciji kapiten i zamenik kapitena ne daju izjave za nacionalne medije? Hvala.

Ђенерал

pre 6 godina

Hteo bih nesto da pitam. Da li postoji jos jedna reprezentacija na svetu, u bilo kom sportu, ciji kapiten i zamenik kapitena ne daju izjave za nacionalne medije? Hvala.
(zK, 26. mart 2018 16:20)

Пази овако, по много чему смо јединствени у свету, на првом месту мислим по негативном, тако да подршка Матићу у сваком случају.

coldplayer

pre 6 godina

@slobinator
Ja kao "pravi ljubitelj sporta" kazem da to sto ti kazes nema veze sa mozgom i da jedva cekam utakmice nase reprezentacije na sp.Nemoj biti ogranicen.Ovo je portal gde se javljaju uglavnom klinci i to nije misljenje vecine.

Pele

pre 6 godina

Ne razumem sta ce Maticu da "kaci" provokativnu fotku koja stvara utisak da je Ivanovic potisten oduzimanjem kapitenske trake. Sam je "cackao mecku", pa se sad ljuti.

Arthur Dent

pre 6 godina

Evo nevezano za sport nego da kazem za medije: ja sam radio 18 godina u TV, dao svjesno otkaz prije 3 mjeseca iz razloga koji su svi navedeni ovde u komentarima. Ako nisi u stranci, ako odgovorno radis svoj posao, ako ne dozvoljavas da se lazi objavljuju, ako izneses svoje misljenje odmah si "persona non grata"... To je klasicno ugnjetavanje i mobing moglo bi se reci, pa poruka za bivse kolege - bjezite iz medija ljudi ( domacih medija mislim ), za postene ljude pored siromasne platice garantovano dobijate gratis, secer, povisen pritisak, nesanica, izludjivanje tel i sl!!!

zK

pre 6 godina

Hteo bih nesto da pitam. Da li postoji jos jedna reprezentacija na svetu, u bilo kom sportu, ciji kapiten i zamenik kapitena ne daju izjave za nacionalne medije? Hvala.
(zK, 26. mart 2018 16:20)

Ajde istraži to pa nam javi, može?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (siki, 26. mart 2018 16:27)

Istina boli, je li?

Ko je to tamo pevao?

pre 6 godina

Skroz logičan i pametan potez.. on je bar momak koji se ne vuče po terenu, primer je drugima kako na tako i van terena, nikada nisam pročitao ništa loše vezano za njega, čak ni trac i šta više, zna se i koliko pomaže drugima i koliko kao dobrodušan čovek donira Ubu..
Nažalost, novine da bi se utrkivale ko će da bude citaniji, pišu naslove koji kasnije nemaju veze sa tekstom.. nekada je bilo važno ko će prvi preneti vest a danas ni to već kako će se neka poluistina lepo sročiti i umotati u foliju da može da donese mnogo znatiželje i vesti koji će pratiti tu istu tematiku.. iako usput donosi nervozu, stres tim ljudima koji će igrati za Srbiju, najbolje što znaju!!! To je što je..
Pozdrav.. i sve najbolje Nemanji!!!

slobinator

pre 6 godina

jaka stvar.većina pravih ljubitelja sporta je odlučila da ih ne zanima ništa u vezi sa privatnim kokezinim timom koji je uspešno nastavio delo njegovog predhodnika verovatno i učitelja tomislava karadžića

mkg

pre 6 godina

Bez uvrede,ali tako je najbolje...ionako malo ko od fudbalera zna da sastavi suvislu recenicu,sem par fudbalskih fraza! Koliko vas je zavrsilo(ali zavrsilo) fakultet? Vecinu vas su, jos iz osnovne ili srednje skole izvukli "menadzeri",i sve sto znate je da trcite po "livadi" za loptom,tako da je i bolje da ne dajete izjave i glumite uvredjene i razmazene zvezde! A to sto si ti,zbog pisanja NEKIH medija,stavio sve srpske medije u isti kos i na neku tvoju crnu listu,dovoljno govori o tvom intelektu,a ujedno potvrdjuje prethodno napisano o fudbalerima!!!
(donkihot, 26. mart 2018 16:31)
Prvo, srpski mediji ne postoje, ako ne računaš stranačke, drugo, poštenije će on platiti da završi fakultet, nego mnogi drugi (bar će to biti od sopstvenog novca), treće pogledaj današnje naslove i saberi koliko je intelektualaca dobilo reč u medijima, pa ćeš shvatiti gde smo svi zajedno.

Gile

pre 6 godina

Manje više slične gluposti se mogu pročitati i u engleskoj žutoj štampi pa da vidim bi li smio odbiti izjave njihovim medijima dok nosi dres MU. Matić je dobar momak ali mora shvatiti da ne može tražiti za sebe veća prava od onih koje ima u Engleskoj.
(STEVO, 26. mart 2018 15:47)

Englezi ga placaju i zato mora da ih ispostuje , i to ga debelo placaju . U Srbiji igra za dzabe tako da ako nasi mediji zele sa njim neku saradnju ili neka ga plate ili neka mu ne staju na zulj jer on nema nikakvih obaveza prema nasim medijima . Njega je Srbija zvala da igra nije se on sam nametao , to je njegova dobra volja . Plati coveka milion evra ili funti za intervju pa mozes da ocekujes da ti odgovara na gluposti .

chika Ljuba

pre 6 godina

Vidić dok je nastupao M, Junajted nije davao izjave za naše medije, sada i zamenik kapitena ide njegovim stopama
tako da na ovo gledam kao i oni , sa visine..

MilosM

pre 6 godina

Hm..super si decko ali drugo tebe muci Maticu. Skoro napisa, da si bio "umoran"za azijsku turneju,u reprez.se u zadnje vreme vuces po terenu,znamo i uzroke..ali si trazio razlog na drugoj strani da puknes. Mediji su nam katastrofa ali sta ti imas s tim,jel mozes tako u engleskoj? Si uredjivac medija,umesto da bolje igras ti,sta? Jel su ti mediji smenili muslina i baneta? Na neki nacin te razumem,da si puko, ali ovo je nezrelo i neprofesionalno ali znam..sklonio si se od javnosti da ne objasnjavas cirkus,ocajne igre u timu koji je tek poceo.

Radovan III

pre 6 godina

Svi vi reprezentativci i ne morate da pričate za novine. Sve što imate da kažete kažite na terenu. Primite kritiku kao muškarci i radite zajedno na tome da budete bolji predstavnici svoje zemlje. Srbiji ne trebaju novinari da bi i sami videli kako igrate.

i.j.kv

pre 6 godina

Kada se profesionalno bavis sportom(ovaj slucaj fudbal)jos si neki zamenik kapitena,odlucis da ne dajes izjavu za srpske medije!U redu je da si pogodjen zlonamernim tekstovima,ali nisam siguran ko je sve to pisao,a siguran sam da mnogi nisu!Ti si decko javna licnost,o tebi ce se pisati i crno i belo...pricati,neko ce te hvaliti neko kritikovati...posebno u Srbiji u kojoj su navijaci svega i svacega mnogo bitni!Ne persiram ti,jer za Srbiju kao fudbaler nisi mnogo postigao,ne ti vec svi vi danasnji fudbaleri,a volite i zelite da se o vama pisu hvalospevi a vi da placere ako vas neko malo iskritikuje!Srpski fudbal je teska propast,ti kao neko ko se izborio u svetu za eko ime umesto da ovde pokazes svoj profesionalizam,patriotizam...ti places!!!

Sasa

pre 6 godina

Nisu svi mediji preneli to, pa ne bi trebao da generalizuje. Ali ga podržavam! Zna se koji mediji žive od ovakvih izmišljotina! Kurir, Informer, Alo, Pink...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nikola, 26.

Cemu to sirenje dezinformacija, kada je i PRVA us B92 pisala o mogucim nesporazumima u selekciji? Da ne kazem nesto gore. Cemu glorifikovanje jedne strane do te mere da se suocava sa iluzijom? Odakle tolika mrznja prema necemu sto sustinski ne postoji, a siri se do mere paranoje? Spustite malo tu bot loptu.

РадованТрећи

pre 6 godina

Онда да се укину и преноси утакмица, пошто и ту има негативних, а можда и злонамерних, коментара.

La mano de dios

pre 6 godina

Ništa zato, ionako od vas ne očekujem više od 0 bodova u grupi sa Krstancelottijem na čelu. Nek tako prođu i kroasani i kud ćeš lepše svetsko. Silom prilika ovo svetsko podrška Argentini!

hulk

pre 6 godina

Stvari u zivotu ne treba generalizovati. Niti su svi novinari isti, niti svi politicari... Kada bi Matic sada dao intervju onim novinarima koji savesno obavljaju svoj posao, na neki nacin bi doveo u red i one koji to ne rade. ovako nepotrebno kaznjava sve

Filip

pre 6 godina

Upravu je skroz... Mediji treba da poprave sliku i poguraju reprezentaciju,a ne da je guraju u jos veci ambis, i to pred prvo veliko takmicenje posle 8 godina.

Darko1984

pre 6 godina

I ne treba! Niko iz reprezentacije ne bi trebao da ima kontakt sa nasim medijima! Delom su nas ti isti mediji doveli do trenutne situacije, bila politika ili sport u pitanju.

mikicar

pre 6 godina

Ne znam kad ce ljudi shvatiti da su ovoj reprezentaciji nasi "novinari" i "navijaci" najveci problem. Uvek se kopka nesto, trazi prljav ves, vestacki se stvaraju problemi iako ih nema, samo zarad neke ekskluzive.
Pustite ih da rade. Ako hocete da ih podrzite uradite to, ako necete onda bar nemojte da smetate.

Боки

pre 6 godina

Страшна штета за Србију. Како играју и боре се за своју земљу,и боље је да сви ћуте.

Državni neprijatelj

pre 6 godina

Pričamo mi je ćale o generaciji fudbalera koji su okarakterisani kao budući svetski prvaci. Ne sećam se godine u kojoj je to trebalo da se desi, ali je Jugoslavija svakako imala najjači tim tog prvenstva. Uglavnom, posle par pobeda i oduševljenje sveta, usledio je nalet novinara. Toliko su ih intervjuisali i dizali u nebesa, da su ovi ispali u prvoj eliminacionoj utakmici. Novinari pomažu, ali najbolje znaju kako da odmognu.

ćića

pre 6 godina

Ne zelim da ispadne da pricam protiv Matica, ali sto se on i Kolarov nisu pobunili kad je selektor resio da uzima traku? Nikad se mi necemo promeniti kao ljudi.
(Stefan, 26. mart 2018 15:26)

Alo bre ljudi šta je vama? Može da nam se sviđa ili ne sviđa trener, ali igrači moraju da ga poštuju, nemaju oni šta tu da se bune, sem ako ne žele da u potpunosti unište atmosferu.

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Zamenik kapitena reprezentacije nece davati izjave za medije?! To ne biva. Za Matica znam da je dobar decko, iz mog je kraja, ali ovo ponasanje nije u redu. Novinarstvo je odavno u kanalu, ali on ima obavezu prema naciji. Ako ne smatra da ima obavezu, onda nema ni obavezu da igra za reprezntaciju. I Banu verujem ne odgovara ni ovaj savez, ni ovaj selektor, pa nije rekao necu igrati za Srbiju. Ipak je jedan Bane kapiten.

Nije Ajnstajn...

pre 6 godina

Mediji u Srbiji se ionako ne bave onim cime bi trebalo, a to je istrazivacko novinarstvo-sto bi nam otkrilo prave razloge za korenite promene koje se desavaju u nasoj reprezentaciji a sto se odrazava na losiju igru i rezultate. Kod nas se bave samo iznosenjem prljavog vesa i opanjkavanjem radi sto vece citanosti. Iskreno ne vidim potrebu da se sa takvim medijima razgovara pa makar bio i javni radnik, kao sto je Matic u svojstvu zamenika kapitena...

Stefan

pre 6 godina

Ne zelim da ispadne da pricam protiv Matica, ali sto se on i Kolarov nisu pobunili kad je selektor resio da uzima traku? Nikad se mi necemo promeniti kao ljudi.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Reprezentacija Nigerije
selektor Gerno Ror, formacija 4-2-3-1
* * *
- golman; Ezenva (Ifeani Ubah)
- tandem centarhalfova; desno-Ekong (Bursaspor), levo-Balogun (Majnc)
- bekovi; desno-Abdulahi Šehu (Bursaspor), levo-Elderson (Sivaspor)
- sredina terena; centralno/desno-Ndidi (Lester siti), centralno/levo-Onazi (Trabzonspor)
- vođa tima, general sredine terena; kapiten Džon Obi Mikel (Tijanđin Teda)
- krila, desno-Viktor Mozes (Čelzi), levo-Mozes Simon (Gent)
- centarfor, Igalo (Čangčun Jatai)

Nigerija, selektor Ror, formacija 4-2-3-1
* * *
16 Ezenva
12 Abdulahi Šehu - 5 Ekong – 6 Balogun – 3 Elderson
4 Ndidi – 17 Onazi
11 Viktor Mozes – 10 Džon Obi Mikel (cpn) – 15 Mozes Simon
9 Igalo

Zvoncica

pre 6 godina

Sve je to super, ali da li bi mogao ovo Matic ovako u Engleskoj da "odluci"? Ali, Ti si zamenik kapitena, je l to korektno od tebe? Ne davaj izjave za novine koje su to objavile, ne primenjuj "silu" i na ostale . Ovo kao neki alibi da kad puknu na SP on se ogradi i kaže ja sam pre par meseci rekao da ne dajem izjave za medije, bla bla, u coveka niko ništa ne sme da pita. Možeš misliti, kurir i novinarstvo, sramno. Mi navijači vas ne treba da pratimo kako igrate i kako se ponašate, briga me šta novine pišu . Aj pozz, uvek me iznerviraju ove balerine i neke lažne smešne afere oko njih, kud sam i ulazila na vest!!!

Nikola

pre 6 godina

Nisu svi mediji preneli to, pa ne bi trebao da generalizuje. Ali ga podržavam! Zna se koji mediji žive od ovakvih izmišljotina! Kurir, Informer, Alo, Pink...

STEVO

pre 6 godina

Manje više slične gluposti se mogu pročitati i u engleskoj žutoj štampi pa da vidim bi li smio odbiti izjave njihovim medijima dok nosi dres MU. Matić je dobar momak ali mora shvatiti da ne može tražiti za sebe veća prava od onih koje ima u Engleskoj.

Onomatopeja

pre 6 godina

Potpuno ga razumem. Današnji novinari u Srbiji su tendenciozni, neobrazovani i nekulturni! Taj nedostatak poštovanja prema sagovorniku i lični, pinkoidni primitivizan je odmah vidljiv i to me izuzetno odbija! Našim sportistima mnora da je veliki stres pre svakog razgovora sa njima. Čast izuzecima iz stare garde!

cartman

pre 6 godina

I treba. Ko bi citao vesti da tu nema i malo svadje, mrznje itd.. uostalom novinari svuda prave rijalitije, jer ova zemlja i ne zna za bolje.

Cimbe Natombe

pre 6 godina

Ukratko i jedan od razloga zašto se ljudi ne vraćaju “kući”, jer u toj “kući” i dalje diktiraju “beskućnici”.
Puna podrška!

coldplayer

pre 6 godina

Bravo majstore.A da znas kako vas samo omalovazavaju ovde,ne samo trenera,ne bi ni igrao.Toliko zlobe,mrznje i pakosti od neispunjenih mozgova da je to strasno.Ne prihvataju oni osrednjost samo zlato da donesete inace tesko vama.Ipak su oni u svojim zivotima vukovci,doktori,astronauti pa ne prihvataju nista sto odstupa od "najboljeg".Uzas zivi.Toliko mrznje se ne gaji ni prema nacistima.Od komentara da vas nece gledati,kao da je nekoga briga,pa do blacenja svakog pojedinca gde prednjaci mlad trener.Da te je sramota samog sebe kad krenes da citas komentare.I kad pomislim da dete treba da mi raste ovoj bolesnoj sredini nije mi dobro.Zato nas i ima sve manje.Uzivaj majstore,a nek se ovi malodusni jedu od muke svaki dan.

Darko1984

pre 6 godina

I ne treba! Niko iz reprezentacije ne bi trebao da ima kontakt sa nasim medijima! Delom su nas ti isti mediji doveli do trenutne situacije, bila politika ili sport u pitanju.

mikicar

pre 6 godina

Ne znam kad ce ljudi shvatiti da su ovoj reprezentaciji nasi "novinari" i "navijaci" najveci problem. Uvek se kopka nesto, trazi prljav ves, vestacki se stvaraju problemi iako ih nema, samo zarad neke ekskluzive.
Pustite ih da rade. Ako hocete da ih podrzite uradite to, ako necete onda bar nemojte da smetate.

Cimbe Natombe

pre 6 godina

Ukratko i jedan od razloga zašto se ljudi ne vraćaju “kući”, jer u toj “kući” i dalje diktiraju “beskućnici”.
Puna podrška!

Nikola

pre 6 godina

Nisu svi mediji preneli to, pa ne bi trebao da generalizuje. Ali ga podržavam! Zna se koji mediji žive od ovakvih izmišljotina! Kurir, Informer, Alo, Pink...

coldplayer

pre 6 godina

Bravo majstore.A da znas kako vas samo omalovazavaju ovde,ne samo trenera,ne bi ni igrao.Toliko zlobe,mrznje i pakosti od neispunjenih mozgova da je to strasno.Ne prihvataju oni osrednjost samo zlato da donesete inace tesko vama.Ipak su oni u svojim zivotima vukovci,doktori,astronauti pa ne prihvataju nista sto odstupa od "najboljeg".Uzas zivi.Toliko mrznje se ne gaji ni prema nacistima.Od komentara da vas nece gledati,kao da je nekoga briga,pa do blacenja svakog pojedinca gde prednjaci mlad trener.Da te je sramota samog sebe kad krenes da citas komentare.I kad pomislim da dete treba da mi raste ovoj bolesnoj sredini nije mi dobro.Zato nas i ima sve manje.Uzivaj majstore,a nek se ovi malodusni jedu od muke svaki dan.

РадованТрећи

pre 6 godina

Онда да се укину и преноси утакмица, пошто и ту има негативних, а можда и злонамерних, коментара.

Stefan

pre 6 godina

Ne zelim da ispadne da pricam protiv Matica, ali sto se on i Kolarov nisu pobunili kad je selektor resio da uzima traku? Nikad se mi necemo promeniti kao ljudi.

marko

pre 6 godina

Eh da je barem bilo 6:1 vec 6:0. Moje najvece razocarenje otkad gledam fudbal a bio sam na zalost i na stadionu i Gelzenkirhenu.
(Johny Logan, 26. mart 2018 18:01)

Па био си део историје, видео си први гол Месија на светским првенствима. А видео си данашњег селектора на делу код прва три гола.

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Zamenik kapitena reprezentacije nece davati izjave za medije?! To ne biva. Za Matica znam da je dobar decko, iz mog je kraja, ali ovo ponasanje nije u redu. Novinarstvo je odavno u kanalu, ali on ima obavezu prema naciji. Ako ne smatra da ima obavezu, onda nema ni obavezu da igra za reprezntaciju. I Banu verujem ne odgovara ni ovaj savez, ni ovaj selektor, pa nije rekao necu igrati za Srbiju. Ipak je jedan Bane kapiten.

MiRa

pre 6 godina

...isti Nemanja Vidić,ponaša se kao napuštena i uvređena mlada ! Gospodo draga, budite spremni i da podnosite kritike za tolike milione kolike zarađujete(ničim zasležene!)!!!
(ALADIN, 26. mart 2018 16:05)

On zarađuje milione u klubu i ne u reprenentaciji. U privatnom klubu MU mu vlasnik kluba plati onoliko koliko misli i oceni da vredi.

Konte

pre 6 godina

A mi jedva čekamo da čujemo šta priča Matić. Igraj fudbal, zbog toga si poznat i priznat. Nemoj brate ništa pričati. Kada je trebalo reći nešto u Banetovu odbranu ćutao si kao zaliven. I sada ćuti. Ne pričaj ništa više i igraj ako ti se igra. Ako ne, pusti Krstajića da uđe u igru, on je veliki stručnjak i znalac. Smešni ste. Svi šalju ozbiljne ekipe na prvenstvo, samo mi šaljemo komediju.

Tesla Pancevo

pre 6 godina

Kad ih vidim na okupljanju sa Miki Maus majicama i dubokim patikama glava me zaboli. Nemojte momci da dajete izjave a nadam se i da vas novinari nece fotografisati.

Pitaću ga kad ga svi budu gazili

pre 6 godina

U pravu je čovjek!
(anoximus, 26. mart 2018 17:41)

Nije reprezentacija srbije njegov privatni klub pa da može da radi šta hoće !
Ljudi imaju puno i zakonsko i moralno pravo da komentarišu, a to što se vi pravite neke umišljene zvezde to je vaš lični problem.
On bi da zabrani kritiku navijača na sramno zalaganje i igru !

Čika Mirko

pre 6 godina

Pa vidi Matiću, brate, da je sve u redu sa vašim odnosima u repki:
1. Bolelo bi te uvo šta pišu pojedini mediji, ne bi te doticalo uopšte i nebi povlačio nikakve radikalne poteze kao što je ovaj "neću da pričam sa medijima"
2. imali biste igru, na terenu bi izgledalo da znate šta hoćete, vodio bi vas selektor a ne Kokeza, a nije tako, već baš suprotno.

Mislim, nemoj da se uzbuđuješ previše, dobar si igrač i čovek, tvoje je da daš najbolje što možeš u tom momentu, pa šta bude. Veruj, niko ne očekuje ništa osim 3 utakmice slične ovoj sa Marokom, to je naš realan domet, osim sa Brazilom oni će igrati viktoriju.

1001 znamenita ličnost

pre 6 godina

Ček,ček,da li to vrsni potpisnik 1000 znamenitih ličnosti,neće da odgovara novinarima.Pa to ti ne treba dečko,sam si čačkao mečku,a drugo ajde da si Ronaldo ili Mesi pa da ti se oprosti.

Arthur Dent

pre 6 godina

Evo nevezano za sport nego da kazem za medije: ja sam radio 18 godina u TV, dao svjesno otkaz prije 3 mjeseca iz razloga koji su svi navedeni ovde u komentarima. Ako nisi u stranci, ako odgovorno radis svoj posao, ako ne dozvoljavas da se lazi objavljuju, ako izneses svoje misljenje odmah si "persona non grata"... To je klasicno ugnjetavanje i mobing moglo bi se reci, pa poruka za bivse kolege - bjezite iz medija ljudi ( domacih medija mislim ), za postene ljude pored siromasne platice garantovano dobijate gratis, secer, povisen pritisak, nesanica, izludjivanje tel i sl!!!

Filip

pre 6 godina

Upravu je skroz... Mediji treba da poprave sliku i poguraju reprezentaciju,a ne da je guraju u jos veci ambis, i to pred prvo veliko takmicenje posle 8 godina.

Karaburac

pre 6 godina

Zna li iko od vas pravi razlog zasto je Muslin smenjen?
@Miroslav

Zato sto mu Sergej i jos neki mladji nisu platili reket da igrju za reprezentaciju. Kako je vreme odmicalo postojala je mogucnost da mnogi zaigraju za CG.

Realist

pre 6 godina

Generalno se slažem da treba neki vid protesta da se sprovede... Da li je ovo pravi način ili ne, prepuštam drugima. Ali zanima me druga stvar... Baš da vidim da li bi smeo u Engleskoj ovako da bojkotuješ medije... Znamo svo odgovor-NE. Tu padaš nisko... Principi znači mogu da se kupe... Jer ako ništa, po Engleskoj se dosta toga moglo čitati lošeg o Junajtedu poslednjih meseci, pa iako ne znam pouzdano, sigurno i o nekoj atmosferi u ekipi... Ali ne... Tamo može samo demanti i idemo dalje. Lupite mi milion minusa, znate da sam u pravu... Pare vrte li vrte...

mr.wolf

pre 6 godina

isti Nemanja Vidić,ponaša se kao napuštena i uvređena mlada ! Gospodo draga, budite spremni i da podnosite kritike za tolike milione kolike zarađujete(ničim zasležene!)!!!
(ALADIN, 26. mart 2018 16:05)

1. Mozes da kritikujes igru reprezentacije, ali ne mozes da kritikujes necije stavove.
2. To sto neko prima milione ne znaci da treba tebe da slusa pre svega jer ga ne placas ti.
3. Da li su milioni nicim zasluzeni, ti nisi adekvatna i strucna osoba koja to moze da koristi kao argument.

i.j.kv

pre 6 godina

Kada se profesionalno bavis sportom(ovaj slucaj fudbal)jos si neki zamenik kapitena,odlucis da ne dajes izjavu za srpske medije!U redu je da si pogodjen zlonamernim tekstovima,ali nisam siguran ko je sve to pisao,a siguran sam da mnogi nisu!Ti si decko javna licnost,o tebi ce se pisati i crno i belo...pricati,neko ce te hvaliti neko kritikovati...posebno u Srbiji u kojoj su navijaci svega i svacega mnogo bitni!Ne persiram ti,jer za Srbiju kao fudbaler nisi mnogo postigao,ne ti vec svi vi danasnji fudbaleri,a volite i zelite da se o vama pisu hvalospevi a vi da placere ako vas neko malo iskritikuje!Srpski fudbal je teska propast,ti kao neko ko se izborio u svetu za eko ime umesto da ovde pokazes svoj profesionalizam,patriotizam...ti places!!!

киза Д

pre 6 godina

Само једна ствар,у репрезентацији се не игра за Џабе!!! Добијају новац за долазак на свако окупљање плус премије .

Radovan III

pre 6 godina

Svi vi reprezentativci i ne morate da pričate za novine. Sve što imate da kažete kažite na terenu. Primite kritiku kao muškarci i radite zajedno na tome da budete bolji predstavnici svoje zemlje. Srbiji ne trebaju novinari da bi i sami videli kako igrate.

Selfi Romeo

pre 6 godina

Postovani komentatori, pogledajte vase komentare na pisanja raznoraznih medija i shvaticete da nisu problem mediji - nego "navijaci"!

Ђенерал

pre 6 godina

Hteo bih nesto da pitam. Da li postoji jos jedna reprezentacija na svetu, u bilo kom sportu, ciji kapiten i zamenik kapitena ne daju izjave za nacionalne medije? Hvala.
(zK, 26. mart 2018 16:20)

Пази овако, по много чему смо јединствени у свету, на првом месту мислим по негативном, тако да подршка Матићу у сваком случају.

zK

pre 6 godina

Hteo bih nesto da pitam. Da li postoji jos jedna reprezentacija na svetu, u bilo kom sportu, ciji kapiten i zamenik kapitena ne daju izjave za nacionalne medije? Hvala.

donkihot

pre 6 godina

Bez uvrede,ali tako je najbolje...ionako malo ko od fudbalera zna da sastavi suvislu recenicu,sem par fudbalskih fraza! Koliko vas je zavrsilo(ali zavrsilo) fakultet? Vecinu vas su, jos iz osnovne ili srednje skole izvukli "menadzeri",i sve sto znate je da trcite po "livadi" za loptom,tako da je i bolje da ne dajete izjave i glumite uvredjene i razmazene zvezde! A to sto si ti,zbog pisanja NEKIH medija,stavio sve srpske medije u isti kos i na neku tvoju crnu listu,dovoljno govori o tvom intelektu,a ujedno potvrdjuje prethodno napisano o fudbalerima!!!

Pedja

pre 6 godina

Nije problem menjanje kapitena, to je stvar selektora, trenera, dogovor igraca itd. Sporan je nacin. I Ivanovic i Kolarov otprilike zavrsavaju u Rusiji sa velikim takmicenjima, ako hoces da promenis kapitena, onda je to trebao neko da bude ko ce sledecih bar 5 godina biti u reprezentaciji, neko mladji. Ovde se sve izvrce. Selektor koji odvede reprezentaciju na SP bude smenjen zbog toga, na 2-3 meseca pred SP se menja kapiten, gde selektor ne zeli ni da obrazlozi zasto. I onda ispada da su mediji zlonamerni. Da li je neko od igraca bio zlonameran protiv Maroka, kada us onako ocajni igrali. Matic kako je igrao, trebao je da bude zamenjen posle pola sata. Maksimovic i Mitrovic nisu trebali ni da pocnu niti da igraju. Maroko je jedna vise nego prosecna ekipa. Kada smo izgubili od Argentine, ne tako davno sa 6:1, nasi su napravili famu kako smo igrali otprilike protiv buduceg svetskog prvaka, da bi oni jedva prosli sledeceg protivnika, a zatim ispali. Svaki put kad i uspemo da se plasiramo negde, ispadamo smesni i odmah u prvom krugu i obicno sluzimo za nabijanje gol razlike, kao sto smo mi nekad recimo pobedjivali Zair. Da se nasi probiju do polufinala, svi bi ih mediji dizali u nebesa, pravili heroje od njih. Sve se bojim da bi Maticu palo na pamet da ne daje izjave engleskim medijima.

pera

pre 6 godina

Ovi poceli kao politicari da se bave nebitnim temama i zaludjuju navijace. Koga briga da li ces da pricas sa novinarima ili ne? Ocajni ste na terenu i to je jedino vazno.

Pele

pre 6 godina

Ne razumem sta ce Maticu da "kaci" provokativnu fotku koja stvara utisak da je Ivanovic potisten oduzimanjem kapitenske trake. Sam je "cackao mecku", pa se sad ljuti.

siki

pre 6 godina

Hteo bih nesto da pitam. Da li postoji jos jedna reprezentacija na svetu, u bilo kom sportu, ciji kapiten i zamenik kapitena ne daju izjave za nacionalne medije? Hvala.
(zK, 26. mart 2018 16:20)

Ajde istraži to pa nam javi, može?

Revolting Cock

pre 6 godina

@ 1. Mozes da kritikujes igru reprezentacije, ali ne mozes da kritikujes necije stavove.

Kritika je građansko pravo i kao takvo NE SME da se zabranjuje!
To što su vama utuvili u glavu da ste robovi i da će nastati potop ako počnete da mislite svojom glavom, zadržite za sebe i svoje.

Боки

pre 6 godina

Страшна штета за Србију. Како играју и боре се за своју земљу,и боље је да сви ћуте.

analiticar_ amater

pre 6 godina

Svi vi reprezentativci i ne morate da pričate za novine. Sve što imate da kažete kažite na terenu. Primite kritiku kao muškarci i radite zajedno na tome da budete bolji predstavnici svoje zemlje. Srbiji ne trebaju novinari da bi i sami videli kako igrate.
(Radovan III, 26. mart 2018 16:01) #

Od koga da prime kritiku kao muskarci, od ovog histericnog naroda koji ne zna sta hoce? Da prime kritiku od ovih koji prvo teraju Muslina zatim placu za njim, koji prvo pljuju Baneta a sada ga kuju u heroja? Gadosti kojima se pojedini mediji ovde bave ti nazivas kritikama?

I ja kao i vecina mislim da je Krstajic los izbor ali navijam a ovu ekipu i ove momke i nadam se da ce sve da nas iznenade. A vecina ljudi ovde im bas zeli neuspeh samo kako bi mogli da kazu da su bili u pravu i samo kako bi imali jos vise razloga za pljuvanje. Mi ne znamo da podrzimo nasu reprezentaciju, znamo samo da pljujemo i zahtevamo nesto kao da ih svi iz dzepa placamo.

STEVO

pre 6 godina

@Gile

I u reprezentaciji je dobio premiju za plasman na SP, ali to nije bitno, nego obaveza Matića da navijači vide njegov stav oko ukupnog nastupa na prvenstvu a one medije koje ne smatra kredibilnim neka im ne daje izjave. Sasvim jednostavno!

MilosM

pre 6 godina

Hm..super si decko ali drugo tebe muci Maticu. Skoro napisa, da si bio "umoran"za azijsku turneju,u reprez.se u zadnje vreme vuces po terenu,znamo i uzroke..ali si trazio razlog na drugoj strani da puknes. Mediji su nam katastrofa ali sta ti imas s tim,jel mozes tako u engleskoj? Si uredjivac medija,umesto da bolje igras ti,sta? Jel su ti mediji smenili muslina i baneta? Na neki nacin te razumem,da si puko, ali ovo je nezrelo i neprofesionalno ali znam..sklonio si se od javnosti da ne objasnjavas cirkus,ocajne igre u timu koji je tek poceo.

ALADIN

pre 6 godina

....isti Nemanja Vidić,ponaša se kao napuštena i uvređena mlada ! Gospodo draga, budite spremni i da podnosite kritike za tolike milione kolike zarađujete(ničim zasležene!)!!!

Zvoncica

pre 6 godina

Sve je to super, ali da li bi mogao ovo Matic ovako u Engleskoj da "odluci"? Ali, Ti si zamenik kapitena, je l to korektno od tebe? Ne davaj izjave za novine koje su to objavile, ne primenjuj "silu" i na ostale . Ovo kao neki alibi da kad puknu na SP on se ogradi i kaže ja sam pre par meseci rekao da ne dajem izjave za medije, bla bla, u coveka niko ništa ne sme da pita. Možeš misliti, kurir i novinarstvo, sramno. Mi navijači vas ne treba da pratimo kako igrate i kako se ponašate, briga me šta novine pišu . Aj pozz, uvek me iznerviraju ove balerine i neke lažne smešne afere oko njih, kud sam i ulazila na vest!!!

Onomatopeja

pre 6 godina

Potpuno ga razumem. Današnji novinari u Srbiji su tendenciozni, neobrazovani i nekulturni! Taj nedostatak poštovanja prema sagovorniku i lični, pinkoidni primitivizan je odmah vidljiv i to me izuzetno odbija! Našim sportistima mnora da je veliki stres pre svakog razgovora sa njima. Čast izuzecima iz stare garde!

Ko je to tamo pevao?

pre 6 godina

Skroz logičan i pametan potez.. on je bar momak koji se ne vuče po terenu, primer je drugima kako na tako i van terena, nikada nisam pročitao ništa loše vezano za njega, čak ni trac i šta više, zna se i koliko pomaže drugima i koliko kao dobrodušan čovek donira Ubu..
Nažalost, novine da bi se utrkivale ko će da bude citaniji, pišu naslove koji kasnije nemaju veze sa tekstom.. nekada je bilo važno ko će prvi preneti vest a danas ni to već kako će se neka poluistina lepo sročiti i umotati u foliju da može da donese mnogo znatiželje i vesti koji će pratiti tu istu tematiku.. iako usput donosi nervozu, stres tim ljudima koji će igrati za Srbiju, najbolje što znaju!!! To je što je..
Pozdrav.. i sve najbolje Nemanji!!!

sin lovca na medvede

pre 6 godina

Jednom i 10 godina idu na SP, pa i tu sansu ne znaju da iskoriste, da odu tamo najjaci, da prodju grupu. Ako bi to bio.cilj pola ove ekipe ne bi videla Rusiju, a medju njima, kao prvi Ivanovic i Kolarov, jer po igri to ne zasluzuju.

Bane

pre 6 godina

(Stefan, 26. mart 2018 15:27)

Da li selektor bira kapitena, da li on određuje ko će da igra. Bane očigledno nije planiran za prvu postavu na prvenestu već da sedi na klupi samim tim kapitenska traka uzima onaj koji je na terenu. To je Kolarov koji je malo je reći zacementiran na poziciji levog beka. Inače sam meč protiv Moroka ti je pokazao koliko je ta traka beznačajna. Tako što je na kraju Bane taj koji je završio sa trakom na ruci. Da li je Bane mogao da ostane kapiten ili da postane zamenik Kolarovu to nije toliko ni relevenatno. Fokus treba da bude igra i oni koji to pokušavaju da naprave a ne ide. Jer su nam igrači manje više svi prosečni i dobar deo njih ni ne igra u svojim klubovima. E to je veći problem i tema za diskusiju.

Labud

pre 6 godina

Zarađuje se i u reprezentaciji. Labud vidi da se suprotno provlači u komentarima. Labud će podsetiti da je zarada bila primarna tema umesto utakmice s Australijom 2010. u JAR. Rekorder po broju nastupa je bio kolovođa.

Butthole Surfer

pre 6 godina

Pa kako to sad?
Da nam se prvi podkapiten (vicecaptain) naljuti na naše medije... Peta kolona nikada ne spava. Sve je to zbog toga što je prvi podkapiten podržao gospodina predsednika za predsednika.
Ma baš te briga Matiću. Zašto bi ti sa svojih 150 hiljada evra nedeljno pričao sa srpskim medijima?!
Mediji ionako imaju previše slobode. Trebalo bi to iskontrolisati, kako se ne bi remetila atmosfera u reprezentaciji na najvažnijem takmičenju u novijoj srpskoj istoriji. OD SAMOSTALNOSTI, NARAVNO.

cartman

pre 6 godina

I treba. Ko bi citao vesti da tu nema i malo svadje, mrznje itd.. uostalom novinari svuda prave rijalitije, jer ova zemlja i ne zna za bolje.

Zoran Simic

pre 6 godina

Ma ako si im rek'o ko ih ...sta god.
Samo da znas, ipak ne treba stavljati u isti kos one iz "Informera", "Alo" i jos nekih, sa drugim ozbiljnim i profesionalnim predstavnicima medija.

deda

pre 6 godina

ok, ali nisu te novinari saplitali po terenu, odigrao je lose, cinjenica je i to nepobitna, sad ako ocekuje da se to precuti nije u redu, inace mislim da je kao igrac odlican a kao covek i bolji

Nije Ajnstajn...

pre 6 godina

Mediji u Srbiji se ionako ne bave onim cime bi trebalo, a to je istrazivacko novinarstvo-sto bi nam otkrilo prave razloge za korenite promene koje se desavaju u nasoj reprezentaciji a sto se odrazava na losiju igru i rezultate. Kod nas se bave samo iznosenjem prljavog vesa i opanjkavanjem radi sto vece citanosti. Iskreno ne vidim potrebu da se sa takvim medijima razgovara pa makar bio i javni radnik, kao sto je Matic u svojstvu zamenika kapitena...

STEVO

pre 6 godina

Manje više slične gluposti se mogu pročitati i u engleskoj žutoj štampi pa da vidim bi li smio odbiti izjave njihovim medijima dok nosi dres MU. Matić je dobar momak ali mora shvatiti da ne može tražiti za sebe veća prava od onih koje ima u Engleskoj.

ALADIN

pre 6 godina

Matić je počeo da se ponaša kao Vidić onomad.....a znamo šta je to donelo na SP. u J.Africi.....!!! U pamet se momci i Vi novinari pogotovo !

slobinator

pre 6 godina

jaka stvar.većina pravih ljubitelja sporta je odlučila da ih ne zanima ništa u vezi sa privatnim kokezinim timom koji je uspešno nastavio delo njegovog predhodnika verovatno i učitelja tomislava karadžića

mkg

pre 6 godina

Bez uvrede,ali tako je najbolje...ionako malo ko od fudbalera zna da sastavi suvislu recenicu,sem par fudbalskih fraza! Koliko vas je zavrsilo(ali zavrsilo) fakultet? Vecinu vas su, jos iz osnovne ili srednje skole izvukli "menadzeri",i sve sto znate je da trcite po "livadi" za loptom,tako da je i bolje da ne dajete izjave i glumite uvredjene i razmazene zvezde! A to sto si ti,zbog pisanja NEKIH medija,stavio sve srpske medije u isti kos i na neku tvoju crnu listu,dovoljno govori o tvom intelektu,a ujedno potvrdjuje prethodno napisano o fudbalerima!!!
(donkihot, 26. mart 2018 16:31)
Prvo, srpski mediji ne postoje, ako ne računaš stranačke, drugo, poštenije će on platiti da završi fakultet, nego mnogi drugi (bar će to biti od sopstvenog novca), treće pogledaj današnje naslove i saberi koliko je intelektualaca dobilo reč u medijima, pa ćeš shvatiti gde smo svi zajedno.

chika Ljuba

pre 6 godina

Vidić dok je nastupao M, Junajted nije davao izjave za naše medije, sada i zamenik kapitena ide njegovim stopama
tako da na ovo gledam kao i oni , sa visine..

Johny Logan

pre 6 godina

@Pedja
Eh da je barem bilo 6:1 vec 6:0. Moje najvece razocarenje otkad gledam fudbal a bio sam na zalost i na stadionu i Gelzenkirhenu.

Мики

pre 6 godina

Матићу сине, прави капитен зна како са изађе на крај са свим потешкоћама, а жута штампа и није неки проблем. Бане је био изванредан капитен, а од тебе и Коларова не очекујем богзна шта.

analiticar_ amater

pre 6 godina

On ga i placa kao i svi mi. Ne razumes neravnotezu kapitala i potrebu drustva da bi razumeo sta ti prica.
Kreni od teze-svako zivi od svog rada, pa ce ti malo jasnije biti. Prof sportisti ne doprinose ni sa cim drustvu, ne grade, ne lece, ne udukuju, ne proizvode... NISTA. NULA.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kkk, 26. mart 2018 16:45)

Ne ne placa ga on kao ni svi mi, placa ga gazda kluba za koji igra. To su njegove pare i on odlucuje kome ce da ih da. A cime vi punite budzet Mandzester Junajteda? Kupili ste godisnje karte? Svake godine kupujete dresove tog kluba? Malo si se zaigrao. Profesionalni fudbaler nije rob ili lutka vas navijaca koji mislite da ih posedujete i da vam je sve dozvoljeno.

Pele

pre 6 godina

Ne razumem sta ce Maticu da "kaci" provokativnu fotku koja stvara utisak da je Ivanovic potisten oduzimanjem kapitenske trake. Sam je "cackao mecku", pa se sad ljuti.

Državni neprijatelj

pre 6 godina

Pričamo mi je ćale o generaciji fudbalera koji su okarakterisani kao budući svetski prvaci. Ne sećam se godine u kojoj je to trebalo da se desi, ali je Jugoslavija svakako imala najjači tim tog prvenstva. Uglavnom, posle par pobeda i oduševljenje sveta, usledio je nalet novinara. Toliko su ih intervjuisali i dizali u nebesa, da su ovi ispali u prvoj eliminacionoj utakmici. Novinari pomažu, ali najbolje znaju kako da odmognu.

La mano de dios

pre 6 godina

Ništa zato, ionako od vas ne očekujem više od 0 bodova u grupi sa Krstancelottijem na čelu. Nek tako prođu i kroasani i kud ćeš lepše svetsko. Silom prilika ovo svetsko podrška Argentini!

Srbistan

pre 6 godina

Ni ja ne bih pričao sa ivakvim medijima. Koji su razlozi zbog čega bi ovako plaćeni fudbaler igrao za reprezentaciju? Jedan od dva sigurno. Patriotizam i želja da bude sa najboljim fudbalerima sveta.

kkk

pre 6 godina

isti Nemanja Vidić,ponaša se kao napuštena i uvređena mlada ! Gospodo draga, budite spremni i da podnosite kritike za tolike milione kolike zarađujete(ničim zasležene!)!!! 
(ALADIN, 26. mart 2018 16:05) 

1. Mozes da kritikujes igru reprezentacije, ali ne mozes da kritikujes necije stavove. 
2. To sto neko prima milione ne znaci da treba tebe da slusa pre svega jer ga ne placas ti. 
3. Da li su milioni nicim zasluzeni, ti nisi adekvatna i strucna osoba koja to moze da koristi kao argument.
(mr.wolf, 26. mart 2018 16:14)

On ga i placa kao i svi mi. Ne razumes neravnotezu kapitala i potrebu drustva da bi razumeo sta ti prica.
Kreni od teze-svako zivi od svog rada, pa ce ti malo jasnije biti. Prof sportisti ne doprinose ni sa cim drustvu, ne grade, ne lece, ne udukuju, ne proizvode... NISTA. NULA.

Gile

pre 6 godina

Manje više slične gluposti se mogu pročitati i u engleskoj žutoj štampi pa da vidim bi li smio odbiti izjave njihovim medijima dok nosi dres MU. Matić je dobar momak ali mora shvatiti da ne može tražiti za sebe veća prava od onih koje ima u Engleskoj.
(STEVO, 26. mart 2018 15:47)

Englezi ga placaju i zato mora da ih ispostuje , i to ga debelo placaju . U Srbiji igra za dzabe tako da ako nasi mediji zele sa njim neku saradnju ili neka ga plate ili neka mu ne staju na zulj jer on nema nikakvih obaveza prema nasim medijima . Njega je Srbija zvala da igra nije se on sam nametao , to je njegova dobra volja . Plati coveka milion evra ili funti za intervju pa mozes da ocekujes da ti odgovara na gluposti .

nebitan srbin

pre 6 godina

ne znam sta bi reko a ne bi da cutim. dal ste vi uopste spremni za mondijal to je pitanje svih pitanja i za navjace i za igrace i za selektora. hteo bi reci da li su svi spremni da se odreknu dvadesetak dana svojih telefona svojih svalerki svojih zena dece i svih stvari pa da odu na pripreme negde gde do njih nista ne moze da dodje.otkine ih trener od trcanja i vezbanja da zaborave na honorare i medije.nesto sto je pesic uradio sa drim timom bivse jugoslavije.drukcije bi izgledali na terenu nego ono vece protiv maroka.naravno to je u danasnje vreme jako tesko ostvariti ali nije nemoguce. ako hoce da ostave neki trag u rusiji da imaju sta da pricaju svojoj deci kako su se borili za grb moraju da okrenu plicu za 360 stepeni. stalno mi je u glavi utakmica protiv austrije gde je doslo na hiljade srba da ih bodri a oni se onako kukavicki ponasali na terenu.mozes a i ne moras da dajes izjavu novinarima koga zabole javnost sta misli o tebi ali da se trudis i da mi vidimo da se trudis je mnogo monogo bitno.

ćića

pre 6 godina

Ne zelim da ispadne da pricam protiv Matica, ali sto se on i Kolarov nisu pobunili kad je selektor resio da uzima traku? Nikad se mi necemo promeniti kao ljudi.
(Stefan, 26. mart 2018 15:26)

Alo bre ljudi šta je vama? Može da nam se sviđa ili ne sviđa trener, ali igrači moraju da ga poštuju, nemaju oni šta tu da se bune, sem ako ne žele da u potpunosti unište atmosferu.

zK

pre 6 godina

Hteo bih nesto da pitam. Da li postoji jos jedna reprezentacija na svetu, u bilo kom sportu, ciji kapiten i zamenik kapitena ne daju izjave za nacionalne medije? Hvala.
(zK, 26. mart 2018 16:20)

Ajde istraži to pa nam javi, može?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (siki, 26. mart 2018 16:27)

Istina boli, je li?

coldplayer

pre 6 godina

@slobinator
Ja kao "pravi ljubitelj sporta" kazem da to sto ti kazes nema veze sa mozgom i da jedva cekam utakmice nase reprezentacije na sp.Nemoj biti ogranicen.Ovo je portal gde se javljaju uglavnom klinci i to nije misljenje vecine.

Mii

pre 6 godina

Ne samo kao Vidic 2010, nego i kao Dusan Petkovic, Kezman, Vidic i ekipa sa SP 2006. 1998. i 2000. je bilo slicno, ajde da kazemo nesto blaze, ali toliko su neki bili umisljeni kao npr. Mijatovic, pomalo i Piksi, Mihajlovic, Savicevic... Da se ne vracamo na 1990., 1982... Bjelogrlic je to priblizio u Montevideu sa npr. Ivicom Bekom i jos ponekim pikanterijama... Kada malo pogledamo istorijat fudbala, jasno je da mi pored ranije prepoznatljivosti kao evropski Brazilci ili danasnje mala drzava iz bivse Jugoslavije sa zanimljivim i talentovanim timom, imamo konstantnu prepoznatljivost po ovim primerima prilicno neozbiljnog ponasanja pojedinaca, a onda i same ekipe, dok Brazilci su Brazilci, Nemci organizovani, disciplinovani, uporni, Argentinci opasni, ali i prljavi u igri, Italijani poznati po onoj, uvek se provuku... Paunovic je napravio nesto drugacije 2015. i to smo bili mi kakvi mozemo da budemo, ali bice da ce nam se to retko ponavljati. Utakmica sa Nigerijom ce nam mnogo toga otkriti da li je moguce nesto popraviti do SP i da li Krstajic ima snage, volje i znanja za tako nesto. Inace moj tim: Stojkovic, Rukavina, Bane, Maksimovic (Veljkovic, Nastasic), Kolarov- Matic, Milivojevic- krila Zivkovic, Kostic, Tadic iza napadaca i Prijovic(Mitrovic) u napadu. Naravno, ocekujem i Milinkovic Savica u startnih 11 kada bude spreman. Nada umire poslednja. Zivela Srbija!

Mali od Bg

pre 6 godina

Za jednog profesionalca ovo je sramota. Kad ga mediji velicaju onda su ok, a kad napisu da je sramota sto je smenjen kapiten 3 meseca pred SP onda ne valjaju. Kome jos normalnom to ne utice na atmosferu? Iskreno. Bane je sigurno sad glavni saljivdzija u svlacionici, a na svakoj fotki kao da je na sahrani. Naravno da uvek ima sramotnih medija, ali ne trebaju zbog njih da ispastaju oni koji su ok. Samo treba da se napravi selekcija. Ne pricas za one poput informera, kurira, alo pa nece ni izvlaciti tvoje reci iz konteksta. Sve najbolje za Matica ali ovo nije posten potez.

hmm

pre 6 godina

Ma jel zna neko uopste zbog cega je Matic ovo izjavio?
Neki nazovi dnevni list je napisao da se saigraci sprdaju sa pokunjenim Ivanoviem,a da bas Matic prednjaci u tome.To naravno nije istina i ne znam ko narucuje takve tekstove koji urusavaju vec pomalo poljuljanu atmosferu u ekipi.

Sasa

pre 6 godina

Nisu svi mediji preneli to, pa ne bi trebao da generalizuje. Ali ga podržavam! Zna se koji mediji žive od ovakvih izmišljotina! Kurir, Informer, Alo, Pink...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nikola, 26.

Cemu to sirenje dezinformacija, kada je i PRVA us B92 pisala o mogucim nesporazumima u selekciji? Da ne kazem nesto gore. Cemu glorifikovanje jedne strane do te mere da se suocava sa iluzijom? Odakle tolika mrznja prema necemu sto sustinski ne postoji, a siri se do mere paranoje? Spustite malo tu bot loptu.

hulk

pre 6 godina

Stvari u zivotu ne treba generalizovati. Niti su svi novinari isti, niti svi politicari... Kada bi Matic sada dao intervju onim novinarima koji savesno obavljaju svoj posao, na neki nacin bi doveo u red i one koji to ne rade. ovako nepotrebno kaznjava sve

Cockney Cole

pre 6 godina

Opet se stvara potpuno nepotrebna tenzija pred najbitnije fudbalsko takmičenje na svetu. Majstori smo u tome. Matiću svaka čast ali bi malo hladnije trebalo da reaguje na kritike, nije on devojčica. Da mu je Murinjo bilo šta rekao samo bi otpozdravio. Napred nasši!!!

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Reprezentacija Nigerije
selektor Gerno Ror, formacija 4-2-3-1
* * *
- golman; Ezenva (Ifeani Ubah)
- tandem centarhalfova; desno-Ekong (Bursaspor), levo-Balogun (Majnc)
- bekovi; desno-Abdulahi Šehu (Bursaspor), levo-Elderson (Sivaspor)
- sredina terena; centralno/desno-Ndidi (Lester siti), centralno/levo-Onazi (Trabzonspor)
- vođa tima, general sredine terena; kapiten Džon Obi Mikel (Tijanđin Teda)
- krila, desno-Viktor Mozes (Čelzi), levo-Mozes Simon (Gent)
- centarfor, Igalo (Čangčun Jatai)

Nigerija, selektor Ror, formacija 4-2-3-1
* * *
16 Ezenva
12 Abdulahi Šehu - 5 Ekong – 6 Balogun – 3 Elderson
4 Ndidi – 17 Onazi
11 Viktor Mozes – 10 Džon Obi Mikel (cpn) – 15 Mozes Simon
9 Igalo

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Zamenik kapitena reprezentacije nece davati izjave za medije?! To ne biva. Za Matica znam da je dobar decko, iz mog je kraja, ali ovo ponasanje nije u redu. Novinarstvo je odavno u kanalu, ali on ima obavezu prema naciji. Ako ne smatra da ima obavezu, onda nema ni obavezu da igra za reprezntaciju. I Banu verujem ne odgovara ni ovaj savez, ni ovaj selektor, pa nije rekao necu igrati za Srbiju. Ipak je jedan Bane kapiten.

Stefan

pre 6 godina

Ne zelim da ispadne da pricam protiv Matica, ali sto se on i Kolarov nisu pobunili kad je selektor resio da uzima traku? Nikad se mi necemo promeniti kao ljudi.

Karaburac

pre 6 godina

Zna li iko od vas pravi razlog zasto je Muslin smenjen?
@Miroslav

Zato sto mu Sergej i jos neki mladji nisu platili reket da igrju za reprezentaciju. Kako je vreme odmicalo postojala je mogucnost da mnogi zaigraju za CG.

coldplayer

pre 6 godina

Bravo majstore.A da znas kako vas samo omalovazavaju ovde,ne samo trenera,ne bi ni igrao.Toliko zlobe,mrznje i pakosti od neispunjenih mozgova da je to strasno.Ne prihvataju oni osrednjost samo zlato da donesete inace tesko vama.Ipak su oni u svojim zivotima vukovci,doktori,astronauti pa ne prihvataju nista sto odstupa od "najboljeg".Uzas zivi.Toliko mrznje se ne gaji ni prema nacistima.Od komentara da vas nece gledati,kao da je nekoga briga,pa do blacenja svakog pojedinca gde prednjaci mlad trener.Da te je sramota samog sebe kad krenes da citas komentare.I kad pomislim da dete treba da mi raste ovoj bolesnoj sredini nije mi dobro.Zato nas i ima sve manje.Uzivaj majstore,a nek se ovi malodusni jedu od muke svaki dan.

РадованТрећи

pre 6 godina

Онда да се укину и преноси утакмица, пошто и ту има негативних, а можда и злонамерних, коментара.

ALADIN

pre 6 godina

....isti Nemanja Vidić,ponaša se kao napuštena i uvređena mlada ! Gospodo draga, budite spremni i da podnosite kritike za tolike milione kolike zarađujete(ničim zasležene!)!!!

1001 znamenita ličnost

pre 6 godina

Ček,ček,da li to vrsni potpisnik 1000 znamenitih ličnosti,neće da odgovara novinarima.Pa to ti ne treba dečko,sam si čačkao mečku,a drugo ajde da si Ronaldo ili Mesi pa da ti se oprosti.

deda

pre 6 godina

ok, ali nisu te novinari saplitali po terenu, odigrao je lose, cinjenica je i to nepobitna, sad ako ocekuje da se to precuti nije u redu, inace mislim da je kao igrac odlican a kao covek i bolji

mikicar

pre 6 godina

Ne znam kad ce ljudi shvatiti da su ovoj reprezentaciji nasi "novinari" i "navijaci" najveci problem. Uvek se kopka nesto, trazi prljav ves, vestacki se stvaraju problemi iako ih nema, samo zarad neke ekskluzive.
Pustite ih da rade. Ako hocete da ih podrzite uradite to, ako necete onda bar nemojte da smetate.

ALADIN

pre 6 godina

Matić je počeo da se ponaša kao Vidić onomad.....a znamo šta je to donelo na SP. u J.Africi.....!!! U pamet se momci i Vi novinari pogotovo !

zK

pre 6 godina

Hteo bih nesto da pitam. Da li postoji jos jedna reprezentacija na svetu, u bilo kom sportu, ciji kapiten i zamenik kapitena ne daju izjave za nacionalne medije? Hvala.

Darko1984

pre 6 godina

I ne treba! Niko iz reprezentacije ne bi trebao da ima kontakt sa nasim medijima! Delom su nas ti isti mediji doveli do trenutne situacije, bila politika ili sport u pitanju.

Pele

pre 6 godina

Ne razumem sta ce Maticu da "kaci" provokativnu fotku koja stvara utisak da je Ivanovic potisten oduzimanjem kapitenske trake. Sam je "cackao mecku", pa se sad ljuti.

Filip

pre 6 godina

Upravu je skroz... Mediji treba da poprave sliku i poguraju reprezentaciju,a ne da je guraju u jos veci ambis, i to pred prvo veliko takmicenje posle 8 godina.

i.j.kv

pre 6 godina

Kada se profesionalno bavis sportom(ovaj slucaj fudbal)jos si neki zamenik kapitena,odlucis da ne dajes izjavu za srpske medije!U redu je da si pogodjen zlonamernim tekstovima,ali nisam siguran ko je sve to pisao,a siguran sam da mnogi nisu!Ti si decko javna licnost,o tebi ce se pisati i crno i belo...pricati,neko ce te hvaliti neko kritikovati...posebno u Srbiji u kojoj su navijaci svega i svacega mnogo bitni!Ne persiram ti,jer za Srbiju kao fudbaler nisi mnogo postigao,ne ti vec svi vi danasnji fudbaleri,a volite i zelite da se o vama pisu hvalospevi a vi da placere ako vas neko malo iskritikuje!Srpski fudbal je teska propast,ti kao neko ko se izborio u svetu za eko ime umesto da ovde pokazes svoj profesionalizam,patriotizam...ti places!!!

MilosM

pre 6 godina

Hm..super si decko ali drugo tebe muci Maticu. Skoro napisa, da si bio "umoran"za azijsku turneju,u reprez.se u zadnje vreme vuces po terenu,znamo i uzroke..ali si trazio razlog na drugoj strani da puknes. Mediji su nam katastrofa ali sta ti imas s tim,jel mozes tako u engleskoj? Si uredjivac medija,umesto da bolje igras ti,sta? Jel su ti mediji smenili muslina i baneta? Na neki nacin te razumem,da si puko, ali ovo je nezrelo i neprofesionalno ali znam..sklonio si se od javnosti da ne objasnjavas cirkus,ocajne igre u timu koji je tek poceo.

Pele

pre 6 godina

Ne razumem sta ce Maticu da "kaci" provokativnu fotku koja stvara utisak da je Ivanovic potisten oduzimanjem kapitenske trake. Sam je "cackao mecku", pa se sad ljuti.

mkg

pre 6 godina

Bez uvrede,ali tako je najbolje...ionako malo ko od fudbalera zna da sastavi suvislu recenicu,sem par fudbalskih fraza! Koliko vas je zavrsilo(ali zavrsilo) fakultet? Vecinu vas su, jos iz osnovne ili srednje skole izvukli "menadzeri",i sve sto znate je da trcite po "livadi" za loptom,tako da je i bolje da ne dajete izjave i glumite uvredjene i razmazene zvezde! A to sto si ti,zbog pisanja NEKIH medija,stavio sve srpske medije u isti kos i na neku tvoju crnu listu,dovoljno govori o tvom intelektu,a ujedno potvrdjuje prethodno napisano o fudbalerima!!!
(donkihot, 26. mart 2018 16:31)
Prvo, srpski mediji ne postoje, ako ne računaš stranačke, drugo, poštenije će on platiti da završi fakultet, nego mnogi drugi (bar će to biti od sopstvenog novca), treće pogledaj današnje naslove i saberi koliko je intelektualaca dobilo reč u medijima, pa ćeš shvatiti gde smo svi zajedno.

MiRa

pre 6 godina

...isti Nemanja Vidić,ponaša se kao napuštena i uvređena mlada ! Gospodo draga, budite spremni i da podnosite kritike za tolike milione kolike zarađujete(ničim zasležene!)!!!
(ALADIN, 26. mart 2018 16:05)

On zarađuje milione u klubu i ne u reprenentaciji. U privatnom klubu MU mu vlasnik kluba plati onoliko koliko misli i oceni da vredi.

Nikola

pre 6 godina

Nisu svi mediji preneli to, pa ne bi trebao da generalizuje. Ali ga podržavam! Zna se koji mediji žive od ovakvih izmišljotina! Kurir, Informer, Alo, Pink...

mr.wolf

pre 6 godina

isti Nemanja Vidić,ponaša se kao napuštena i uvređena mlada ! Gospodo draga, budite spremni i da podnosite kritike za tolike milione kolike zarađujete(ničim zasležene!)!!!
(ALADIN, 26. mart 2018 16:05)

1. Mozes da kritikujes igru reprezentacije, ali ne mozes da kritikujes necije stavove.
2. To sto neko prima milione ne znaci da treba tebe da slusa pre svega jer ga ne placas ti.
3. Da li su milioni nicim zasluzeni, ti nisi adekvatna i strucna osoba koja to moze da koristi kao argument.

sin lovca na medvede

pre 6 godina

Jednom i 10 godina idu na SP, pa i tu sansu ne znaju da iskoriste, da odu tamo najjaci, da prodju grupu. Ako bi to bio.cilj pola ove ekipe ne bi videla Rusiju, a medju njima, kao prvi Ivanovic i Kolarov, jer po igri to ne zasluzuju.

Cimbe Natombe

pre 6 godina

Ukratko i jedan od razloga zašto se ljudi ne vraćaju “kući”, jer u toj “kući” i dalje diktiraju “beskućnici”.
Puna podrška!

Revolting Cock

pre 6 godina

@ 1. Mozes da kritikujes igru reprezentacije, ali ne mozes da kritikujes necije stavove.

Kritika je građansko pravo i kao takvo NE SME da se zabranjuje!
To što su vama utuvili u glavu da ste robovi i da će nastati potop ako počnete da mislite svojom glavom, zadržite za sebe i svoje.

chika Ljuba

pre 6 godina

Vidić dok je nastupao M, Junajted nije davao izjave za naše medije, sada i zamenik kapitena ide njegovim stopama
tako da na ovo gledam kao i oni , sa visine..

hmm

pre 6 godina

Ma jel zna neko uopste zbog cega je Matic ovo izjavio?
Neki nazovi dnevni list je napisao da se saigraci sprdaju sa pokunjenim Ivanoviem,a da bas Matic prednjaci u tome.To naravno nije istina i ne znam ko narucuje takve tekstove koji urusavaju vec pomalo poljuljanu atmosferu u ekipi.

Čika Mirko

pre 6 godina

Pa vidi Matiću, brate, da je sve u redu sa vašim odnosima u repki:
1. Bolelo bi te uvo šta pišu pojedini mediji, ne bi te doticalo uopšte i nebi povlačio nikakve radikalne poteze kao što je ovaj "neću da pričam sa medijima"
2. imali biste igru, na terenu bi izgledalo da znate šta hoćete, vodio bi vas selektor a ne Kokeza, a nije tako, već baš suprotno.

Mislim, nemoj da se uzbuđuješ previše, dobar si igrač i čovek, tvoje je da daš najbolje što možeš u tom momentu, pa šta bude. Veruj, niko ne očekuje ništa osim 3 utakmice slične ovoj sa Marokom, to je naš realan domet, osim sa Brazilom oni će igrati viktoriju.

kkk

pre 6 godina

isti Nemanja Vidić,ponaša se kao napuštena i uvređena mlada ! Gospodo draga, budite spremni i da podnosite kritike za tolike milione kolike zarađujete(ničim zasležene!)!!! 
(ALADIN, 26. mart 2018 16:05) 

1. Mozes da kritikujes igru reprezentacije, ali ne mozes da kritikujes necije stavove. 
2. To sto neko prima milione ne znaci da treba tebe da slusa pre svega jer ga ne placas ti. 
3. Da li su milioni nicim zasluzeni, ti nisi adekvatna i strucna osoba koja to moze da koristi kao argument.
(mr.wolf, 26. mart 2018 16:14)

On ga i placa kao i svi mi. Ne razumes neravnotezu kapitala i potrebu drustva da bi razumeo sta ti prica.
Kreni od teze-svako zivi od svog rada, pa ce ti malo jasnije biti. Prof sportisti ne doprinose ni sa cim drustvu, ne grade, ne lece, ne udukuju, ne proizvode... NISTA. NULA.

Ko je to tamo pevao?

pre 6 godina

Skroz logičan i pametan potez.. on je bar momak koji se ne vuče po terenu, primer je drugima kako na tako i van terena, nikada nisam pročitao ništa loše vezano za njega, čak ni trac i šta više, zna se i koliko pomaže drugima i koliko kao dobrodušan čovek donira Ubu..
Nažalost, novine da bi se utrkivale ko će da bude citaniji, pišu naslove koji kasnije nemaju veze sa tekstom.. nekada je bilo važno ko će prvi preneti vest a danas ni to već kako će se neka poluistina lepo sročiti i umotati u foliju da može da donese mnogo znatiželje i vesti koji će pratiti tu istu tematiku.. iako usput donosi nervozu, stres tim ljudima koji će igrati za Srbiju, najbolje što znaju!!! To je što je..
Pozdrav.. i sve najbolje Nemanji!!!

Butthole Surfer

pre 6 godina

Pa kako to sad?
Da nam se prvi podkapiten (vicecaptain) naljuti na naše medije... Peta kolona nikada ne spava. Sve je to zbog toga što je prvi podkapiten podržao gospodina predsednika za predsednika.
Ma baš te briga Matiću. Zašto bi ti sa svojih 150 hiljada evra nedeljno pričao sa srpskim medijima?!
Mediji ionako imaju previše slobode. Trebalo bi to iskontrolisati, kako se ne bi remetila atmosfera u reprezentaciji na najvažnijem takmičenju u novijoj srpskoj istoriji. OD SAMOSTALNOSTI, NARAVNO.

donkihot

pre 6 godina

Bez uvrede,ali tako je najbolje...ionako malo ko od fudbalera zna da sastavi suvislu recenicu,sem par fudbalskih fraza! Koliko vas je zavrsilo(ali zavrsilo) fakultet? Vecinu vas su, jos iz osnovne ili srednje skole izvukli "menadzeri",i sve sto znate je da trcite po "livadi" za loptom,tako da je i bolje da ne dajete izjave i glumite uvredjene i razmazene zvezde! A to sto si ti,zbog pisanja NEKIH medija,stavio sve srpske medije u isti kos i na neku tvoju crnu listu,dovoljno govori o tvom intelektu,a ujedno potvrdjuje prethodno napisano o fudbalerima!!!

Mii

pre 6 godina

Ne samo kao Vidic 2010, nego i kao Dusan Petkovic, Kezman, Vidic i ekipa sa SP 2006. 1998. i 2000. je bilo slicno, ajde da kazemo nesto blaze, ali toliko su neki bili umisljeni kao npr. Mijatovic, pomalo i Piksi, Mihajlovic, Savicevic... Da se ne vracamo na 1990., 1982... Bjelogrlic je to priblizio u Montevideu sa npr. Ivicom Bekom i jos ponekim pikanterijama... Kada malo pogledamo istorijat fudbala, jasno je da mi pored ranije prepoznatljivosti kao evropski Brazilci ili danasnje mala drzava iz bivse Jugoslavije sa zanimljivim i talentovanim timom, imamo konstantnu prepoznatljivost po ovim primerima prilicno neozbiljnog ponasanja pojedinaca, a onda i same ekipe, dok Brazilci su Brazilci, Nemci organizovani, disciplinovani, uporni, Argentinci opasni, ali i prljavi u igri, Italijani poznati po onoj, uvek se provuku... Paunovic je napravio nesto drugacije 2015. i to smo bili mi kakvi mozemo da budemo, ali bice da ce nam se to retko ponavljati. Utakmica sa Nigerijom ce nam mnogo toga otkriti da li je moguce nesto popraviti do SP i da li Krstajic ima snage, volje i znanja za tako nesto. Inace moj tim: Stojkovic, Rukavina, Bane, Maksimovic (Veljkovic, Nastasic), Kolarov- Matic, Milivojevic- krila Zivkovic, Kostic, Tadic iza napadaca i Prijovic(Mitrovic) u napadu. Naravno, ocekujem i Milinkovic Savica u startnih 11 kada bude spreman. Nada umire poslednja. Zivela Srbija!

Selfi Romeo

pre 6 godina

Postovani komentatori, pogledajte vase komentare na pisanja raznoraznih medija i shvaticete da nisu problem mediji - nego "navijaci"!

Pitaću ga kad ga svi budu gazili

pre 6 godina

U pravu je čovjek!
(anoximus, 26. mart 2018 17:41)

Nije reprezentacija srbije njegov privatni klub pa da može da radi šta hoće !
Ljudi imaju puno i zakonsko i moralno pravo da komentarišu, a to što se vi pravite neke umišljene zvezde to je vaš lični problem.
On bi da zabrani kritiku navijača na sramno zalaganje i igru !

Мики

pre 6 godina

Матићу сине, прави капитен зна како са изађе на крај са свим потешкоћама, а жута штампа и није неки проблем. Бане је био изванредан капитен, а од тебе и Коларова не очекујем богзна шта.

Ђенерал

pre 6 godina

Hteo bih nesto da pitam. Da li postoji jos jedna reprezentacija na svetu, u bilo kom sportu, ciji kapiten i zamenik kapitena ne daju izjave za nacionalne medije? Hvala.
(zK, 26. mart 2018 16:20)

Пази овако, по много чему смо јединствени у свету, на првом месту мислим по негативном, тако да подршка Матићу у сваком случају.

Pedja

pre 6 godina

Nije problem menjanje kapitena, to je stvar selektora, trenera, dogovor igraca itd. Sporan je nacin. I Ivanovic i Kolarov otprilike zavrsavaju u Rusiji sa velikim takmicenjima, ako hoces da promenis kapitena, onda je to trebao neko da bude ko ce sledecih bar 5 godina biti u reprezentaciji, neko mladji. Ovde se sve izvrce. Selektor koji odvede reprezentaciju na SP bude smenjen zbog toga, na 2-3 meseca pred SP se menja kapiten, gde selektor ne zeli ni da obrazlozi zasto. I onda ispada da su mediji zlonamerni. Da li je neko od igraca bio zlonameran protiv Maroka, kada us onako ocajni igrali. Matic kako je igrao, trebao je da bude zamenjen posle pola sata. Maksimovic i Mitrovic nisu trebali ni da pocnu niti da igraju. Maroko je jedna vise nego prosecna ekipa. Kada smo izgubili od Argentine, ne tako davno sa 6:1, nasi su napravili famu kako smo igrali otprilike protiv buduceg svetskog prvaka, da bi oni jedva prosli sledeceg protivnika, a zatim ispali. Svaki put kad i uspemo da se plasiramo negde, ispadamo smesni i odmah u prvom krugu i obicno sluzimo za nabijanje gol razlike, kao sto smo mi nekad recimo pobedjivali Zair. Da se nasi probiju do polufinala, svi bi ih mediji dizali u nebesa, pravili heroje od njih. Sve se bojim da bi Maticu palo na pamet da ne daje izjave engleskim medijima.

Realist

pre 6 godina

Generalno se slažem da treba neki vid protesta da se sprovede... Da li je ovo pravi način ili ne, prepuštam drugima. Ali zanima me druga stvar... Baš da vidim da li bi smeo u Engleskoj ovako da bojkotuješ medije... Znamo svo odgovor-NE. Tu padaš nisko... Principi znači mogu da se kupe... Jer ako ništa, po Engleskoj se dosta toga moglo čitati lošeg o Junajtedu poslednjih meseci, pa iako ne znam pouzdano, sigurno i o nekoj atmosferi u ekipi... Ali ne... Tamo može samo demanti i idemo dalje. Lupite mi milion minusa, znate da sam u pravu... Pare vrte li vrte...

киза Д

pre 6 godina

Само једна ствар,у репрезентацији се не игра за Џабе!!! Добијају новац за долазак на свако окупљање плус премије .

La mano de dios

pre 6 godina

Ništa zato, ionako od vas ne očekujem više od 0 bodova u grupi sa Krstancelottijem na čelu. Nek tako prođu i kroasani i kud ćeš lepše svetsko. Silom prilika ovo svetsko podrška Argentini!

siki

pre 6 godina

Hteo bih nesto da pitam. Da li postoji jos jedna reprezentacija na svetu, u bilo kom sportu, ciji kapiten i zamenik kapitena ne daju izjave za nacionalne medije? Hvala.
(zK, 26. mart 2018 16:20)

Ajde istraži to pa nam javi, može?

Gile

pre 6 godina

Manje više slične gluposti se mogu pročitati i u engleskoj žutoj štampi pa da vidim bi li smio odbiti izjave njihovim medijima dok nosi dres MU. Matić je dobar momak ali mora shvatiti da ne može tražiti za sebe veća prava od onih koje ima u Engleskoj.
(STEVO, 26. mart 2018 15:47)

Englezi ga placaju i zato mora da ih ispostuje , i to ga debelo placaju . U Srbiji igra za dzabe tako da ako nasi mediji zele sa njim neku saradnju ili neka ga plate ili neka mu ne staju na zulj jer on nema nikakvih obaveza prema nasim medijima . Njega je Srbija zvala da igra nije se on sam nametao , to je njegova dobra volja . Plati coveka milion evra ili funti za intervju pa mozes da ocekujes da ti odgovara na gluposti .

Sasa

pre 6 godina

Nisu svi mediji preneli to, pa ne bi trebao da generalizuje. Ali ga podržavam! Zna se koji mediji žive od ovakvih izmišljotina! Kurir, Informer, Alo, Pink...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nikola, 26.

Cemu to sirenje dezinformacija, kada je i PRVA us B92 pisala o mogucim nesporazumima u selekciji? Da ne kazem nesto gore. Cemu glorifikovanje jedne strane do te mere da se suocava sa iluzijom? Odakle tolika mrznja prema necemu sto sustinski ne postoji, a siri se do mere paranoje? Spustite malo tu bot loptu.

Боки

pre 6 godina

Страшна штета за Србију. Како играју и боре се за своју земљу,и боље је да сви ћуте.

Tesla Pancevo

pre 6 godina

Kad ih vidim na okupljanju sa Miki Maus majicama i dubokim patikama glava me zaboli. Nemojte momci da dajete izjave a nadam se i da vas novinari nece fotografisati.

zK

pre 6 godina

Hteo bih nesto da pitam. Da li postoji jos jedna reprezentacija na svetu, u bilo kom sportu, ciji kapiten i zamenik kapitena ne daju izjave za nacionalne medije? Hvala.
(zK, 26. mart 2018 16:20)

Ajde istraži to pa nam javi, može?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (siki, 26. mart 2018 16:27)

Istina boli, je li?

Zoran Simic

pre 6 godina

Ma ako si im rek'o ko ih ...sta god.
Samo da znas, ipak ne treba stavljati u isti kos one iz "Informera", "Alo" i jos nekih, sa drugim ozbiljnim i profesionalnim predstavnicima medija.

Zvoncica

pre 6 godina

Sve je to super, ali da li bi mogao ovo Matic ovako u Engleskoj da "odluci"? Ali, Ti si zamenik kapitena, je l to korektno od tebe? Ne davaj izjave za novine koje su to objavile, ne primenjuj "silu" i na ostale . Ovo kao neki alibi da kad puknu na SP on se ogradi i kaže ja sam pre par meseci rekao da ne dajem izjave za medije, bla bla, u coveka niko ništa ne sme da pita. Možeš misliti, kurir i novinarstvo, sramno. Mi navijači vas ne treba da pratimo kako igrate i kako se ponašate, briga me šta novine pišu . Aj pozz, uvek me iznerviraju ove balerine i neke lažne smešne afere oko njih, kud sam i ulazila na vest!!!

coldplayer

pre 6 godina

@slobinator
Ja kao "pravi ljubitelj sporta" kazem da to sto ti kazes nema veze sa mozgom i da jedva cekam utakmice nase reprezentacije na sp.Nemoj biti ogranicen.Ovo je portal gde se javljaju uglavnom klinci i to nije misljenje vecine.

analiticar_ amater

pre 6 godina

On ga i placa kao i svi mi. Ne razumes neravnotezu kapitala i potrebu drustva da bi razumeo sta ti prica.
Kreni od teze-svako zivi od svog rada, pa ce ti malo jasnije biti. Prof sportisti ne doprinose ni sa cim drustvu, ne grade, ne lece, ne udukuju, ne proizvode... NISTA. NULA.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kkk, 26. mart 2018 16:45)

Ne ne placa ga on kao ni svi mi, placa ga gazda kluba za koji igra. To su njegove pare i on odlucuje kome ce da ih da. A cime vi punite budzet Mandzester Junajteda? Kupili ste godisnje karte? Svake godine kupujete dresove tog kluba? Malo si se zaigrao. Profesionalni fudbaler nije rob ili lutka vas navijaca koji mislite da ih posedujete i da vam je sve dozvoljeno.

STEVO

pre 6 godina

@Gile

I u reprezentaciji je dobio premiju za plasman na SP, ali to nije bitno, nego obaveza Matića da navijači vide njegov stav oko ukupnog nastupa na prvenstvu a one medije koje ne smatra kredibilnim neka im ne daje izjave. Sasvim jednostavno!

Labud

pre 6 godina

Zarađuje se i u reprezentaciji. Labud vidi da se suprotno provlači u komentarima. Labud će podsetiti da je zarada bila primarna tema umesto utakmice s Australijom 2010. u JAR. Rekorder po broju nastupa je bio kolovođa.

cartman

pre 6 godina

I treba. Ko bi citao vesti da tu nema i malo svadje, mrznje itd.. uostalom novinari svuda prave rijalitije, jer ova zemlja i ne zna za bolje.

Onomatopeja

pre 6 godina

Potpuno ga razumem. Današnji novinari u Srbiji su tendenciozni, neobrazovani i nekulturni! Taj nedostatak poštovanja prema sagovorniku i lični, pinkoidni primitivizan je odmah vidljiv i to me izuzetno odbija! Našim sportistima mnora da je veliki stres pre svakog razgovora sa njima. Čast izuzecima iz stare garde!

Radovan III

pre 6 godina

Svi vi reprezentativci i ne morate da pričate za novine. Sve što imate da kažete kažite na terenu. Primite kritiku kao muškarci i radite zajedno na tome da budete bolji predstavnici svoje zemlje. Srbiji ne trebaju novinari da bi i sami videli kako igrate.

analiticar_ amater

pre 6 godina

Svi vi reprezentativci i ne morate da pričate za novine. Sve što imate da kažete kažite na terenu. Primite kritiku kao muškarci i radite zajedno na tome da budete bolji predstavnici svoje zemlje. Srbiji ne trebaju novinari da bi i sami videli kako igrate.
(Radovan III, 26. mart 2018 16:01) #

Od koga da prime kritiku kao muskarci, od ovog histericnog naroda koji ne zna sta hoce? Da prime kritiku od ovih koji prvo teraju Muslina zatim placu za njim, koji prvo pljuju Baneta a sada ga kuju u heroja? Gadosti kojima se pojedini mediji ovde bave ti nazivas kritikama?

I ja kao i vecina mislim da je Krstajic los izbor ali navijam a ovu ekipu i ove momke i nadam se da ce sve da nas iznenade. A vecina ljudi ovde im bas zeli neuspeh samo kako bi mogli da kazu da su bili u pravu i samo kako bi imali jos vise razloga za pljuvanje. Mi ne znamo da podrzimo nasu reprezentaciju, znamo samo da pljujemo i zahtevamo nesto kao da ih svi iz dzepa placamo.

Konte

pre 6 godina

A mi jedva čekamo da čujemo šta priča Matić. Igraj fudbal, zbog toga si poznat i priznat. Nemoj brate ništa pričati. Kada je trebalo reći nešto u Banetovu odbranu ćutao si kao zaliven. I sada ćuti. Ne pričaj ništa više i igraj ako ti se igra. Ako ne, pusti Krstajića da uđe u igru, on je veliki stručnjak i znalac. Smešni ste. Svi šalju ozbiljne ekipe na prvenstvo, samo mi šaljemo komediju.

ćića

pre 6 godina

Ne zelim da ispadne da pricam protiv Matica, ali sto se on i Kolarov nisu pobunili kad je selektor resio da uzima traku? Nikad se mi necemo promeniti kao ljudi.
(Stefan, 26. mart 2018 15:26)

Alo bre ljudi šta je vama? Može da nam se sviđa ili ne sviđa trener, ali igrači moraju da ga poštuju, nemaju oni šta tu da se bune, sem ako ne žele da u potpunosti unište atmosferu.

STEVO

pre 6 godina

Manje više slične gluposti se mogu pročitati i u engleskoj žutoj štampi pa da vidim bi li smio odbiti izjave njihovim medijima dok nosi dres MU. Matić je dobar momak ali mora shvatiti da ne može tražiti za sebe veća prava od onih koje ima u Engleskoj.

Bane

pre 6 godina

(Stefan, 26. mart 2018 15:27)

Da li selektor bira kapitena, da li on određuje ko će da igra. Bane očigledno nije planiran za prvu postavu na prvenestu već da sedi na klupi samim tim kapitenska traka uzima onaj koji je na terenu. To je Kolarov koji je malo je reći zacementiran na poziciji levog beka. Inače sam meč protiv Moroka ti je pokazao koliko je ta traka beznačajna. Tako što je na kraju Bane taj koji je završio sa trakom na ruci. Da li je Bane mogao da ostane kapiten ili da postane zamenik Kolarovu to nije toliko ni relevenatno. Fokus treba da bude igra i oni koji to pokušavaju da naprave a ne ide. Jer su nam igrači manje više svi prosečni i dobar deo njih ni ne igra u svojim klubovima. E to je veći problem i tema za diskusiju.

Mali od Bg

pre 6 godina

Za jednog profesionalca ovo je sramota. Kad ga mediji velicaju onda su ok, a kad napisu da je sramota sto je smenjen kapiten 3 meseca pred SP onda ne valjaju. Kome jos normalnom to ne utice na atmosferu? Iskreno. Bane je sigurno sad glavni saljivdzija u svlacionici, a na svakoj fotki kao da je na sahrani. Naravno da uvek ima sramotnih medija, ali ne trebaju zbog njih da ispastaju oni koji su ok. Samo treba da se napravi selekcija. Ne pricas za one poput informera, kurira, alo pa nece ni izvlaciti tvoje reci iz konteksta. Sve najbolje za Matica ali ovo nije posten potez.

Srbistan

pre 6 godina

Ni ja ne bih pričao sa ivakvim medijima. Koji su razlozi zbog čega bi ovako plaćeni fudbaler igrao za reprezentaciju? Jedan od dva sigurno. Patriotizam i želja da bude sa najboljim fudbalerima sveta.

pera

pre 6 godina

Ovi poceli kao politicari da se bave nebitnim temama i zaludjuju navijace. Koga briga da li ces da pricas sa novinarima ili ne? Ocajni ste na terenu i to je jedino vazno.

hulk

pre 6 godina

Stvari u zivotu ne treba generalizovati. Niti su svi novinari isti, niti svi politicari... Kada bi Matic sada dao intervju onim novinarima koji savesno obavljaju svoj posao, na neki nacin bi doveo u red i one koji to ne rade. ovako nepotrebno kaznjava sve

Državni neprijatelj

pre 6 godina

Pričamo mi je ćale o generaciji fudbalera koji su okarakterisani kao budući svetski prvaci. Ne sećam se godine u kojoj je to trebalo da se desi, ali je Jugoslavija svakako imala najjači tim tog prvenstva. Uglavnom, posle par pobeda i oduševljenje sveta, usledio je nalet novinara. Toliko su ih intervjuisali i dizali u nebesa, da su ovi ispali u prvoj eliminacionoj utakmici. Novinari pomažu, ali najbolje znaju kako da odmognu.

marko

pre 6 godina

Eh da je barem bilo 6:1 vec 6:0. Moje najvece razocarenje otkad gledam fudbal a bio sam na zalost i na stadionu i Gelzenkirhenu.
(Johny Logan, 26. mart 2018 18:01)

Па био си део историје, видео си први гол Месија на светским првенствима. А видео си данашњег селектора на делу код прва три гола.

nebitan srbin

pre 6 godina

ne znam sta bi reko a ne bi da cutim. dal ste vi uopste spremni za mondijal to je pitanje svih pitanja i za navjace i za igrace i za selektora. hteo bi reci da li su svi spremni da se odreknu dvadesetak dana svojih telefona svojih svalerki svojih zena dece i svih stvari pa da odu na pripreme negde gde do njih nista ne moze da dodje.otkine ih trener od trcanja i vezbanja da zaborave na honorare i medije.nesto sto je pesic uradio sa drim timom bivse jugoslavije.drukcije bi izgledali na terenu nego ono vece protiv maroka.naravno to je u danasnje vreme jako tesko ostvariti ali nije nemoguce. ako hoce da ostave neki trag u rusiji da imaju sta da pricaju svojoj deci kako su se borili za grb moraju da okrenu plicu za 360 stepeni. stalno mi je u glavi utakmica protiv austrije gde je doslo na hiljade srba da ih bodri a oni se onako kukavicki ponasali na terenu.mozes a i ne moras da dajes izjavu novinarima koga zabole javnost sta misli o tebi ali da se trudis i da mi vidimo da se trudis je mnogo monogo bitno.

Arthur Dent

pre 6 godina

Evo nevezano za sport nego da kazem za medije: ja sam radio 18 godina u TV, dao svjesno otkaz prije 3 mjeseca iz razloga koji su svi navedeni ovde u komentarima. Ako nisi u stranci, ako odgovorno radis svoj posao, ako ne dozvoljavas da se lazi objavljuju, ako izneses svoje misljenje odmah si "persona non grata"... To je klasicno ugnjetavanje i mobing moglo bi se reci, pa poruka za bivse kolege - bjezite iz medija ljudi ( domacih medija mislim ), za postene ljude pored siromasne platice garantovano dobijate gratis, secer, povisen pritisak, nesanica, izludjivanje tel i sl!!!

Johny Logan

pre 6 godina

@Pedja
Eh da je barem bilo 6:1 vec 6:0. Moje najvece razocarenje otkad gledam fudbal a bio sam na zalost i na stadionu i Gelzenkirhenu.

Nije Ajnstajn...

pre 6 godina

Mediji u Srbiji se ionako ne bave onim cime bi trebalo, a to je istrazivacko novinarstvo-sto bi nam otkrilo prave razloge za korenite promene koje se desavaju u nasoj reprezentaciji a sto se odrazava na losiju igru i rezultate. Kod nas se bave samo iznosenjem prljavog vesa i opanjkavanjem radi sto vece citanosti. Iskreno ne vidim potrebu da se sa takvim medijima razgovara pa makar bio i javni radnik, kao sto je Matic u svojstvu zamenika kapitena...

slobinator

pre 6 godina

jaka stvar.većina pravih ljubitelja sporta je odlučila da ih ne zanima ništa u vezi sa privatnim kokezinim timom koji je uspešno nastavio delo njegovog predhodnika verovatno i učitelja tomislava karadžića

Cockney Cole

pre 6 godina

Opet se stvara potpuno nepotrebna tenzija pred najbitnije fudbalsko takmičenje na svetu. Majstori smo u tome. Matiću svaka čast ali bi malo hladnije trebalo da reaguje na kritike, nije on devojčica. Da mu je Murinjo bilo šta rekao samo bi otpozdravio. Napred nasši!!!

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Reprezentacija Nigerije
selektor Gerno Ror, formacija 4-2-3-1
* * *
- golman; Ezenva (Ifeani Ubah)
- tandem centarhalfova; desno-Ekong (Bursaspor), levo-Balogun (Majnc)
- bekovi; desno-Abdulahi Šehu (Bursaspor), levo-Elderson (Sivaspor)
- sredina terena; centralno/desno-Ndidi (Lester siti), centralno/levo-Onazi (Trabzonspor)
- vođa tima, general sredine terena; kapiten Džon Obi Mikel (Tijanđin Teda)
- krila, desno-Viktor Mozes (Čelzi), levo-Mozes Simon (Gent)
- centarfor, Igalo (Čangčun Jatai)

Nigerija, selektor Ror, formacija 4-2-3-1
* * *
16 Ezenva
12 Abdulahi Šehu - 5 Ekong – 6 Balogun – 3 Elderson
4 Ndidi – 17 Onazi
11 Viktor Mozes – 10 Džon Obi Mikel (cpn) – 15 Mozes Simon
9 Igalo