Tenis 174

Subota, 24.03.2018.

22:34

Senzacija – Kokinakis pobedio Federera i sklonio ga s trona!

Rodžer Federer nije uspeo da se plasira u treće kolo Mastersa u Majamiju, pošto je u tri seta izgubio od Tanasija Kokinakisa – 3:6, 6:3, 7:6(4).

Senzacija – Kokinakis pobedio Federera i sklonio ga s trona! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

174 Komentari

Sortiraj po:

minut

pre 6 godina

A pa sada će bogata elita kojoj "pripada" tenis mrzeti Australijance... a i to prezime Kikinakis šta li.. Grk neki drski pobedio princa tenisa.. Zaštitnika vlastele.. Sram ga bilo.

Realni posmatrač

pre 6 godina

Početak kraja. Psihološki je pao. Pre odredjenog vremena, ovo mu se nije dešavalo protiv malo poznatih igrača. Poraz protiv Del Potra nije iznenadjenje, ovaj na neki način jeste. Federera može pobediti svaki mlad igrač na brzinu i svežinu.Federer nikada nije imao preteranu dozu sreće,(to se malo promenilo 2017.-2018.godine) i znalo je se da ako zagusti i mečevi se igraju na tri ili pet setova sigurno gubi. Ovako je igrao 2015.godine kada je uvek bio tako blizu a tako daleko, a ovde se pisalo o atomskom tenisu. U svakom slučaju čestitke Kokinakisu. Šta reći osim, vreme je da Ljubičić ode a da se Federer polije bokalom hladne vode.

Zasto nemas mozak

pre 6 godina

Uvek ponosno u Rodzerovom uglu ! Gore glava majstore, idemo dalje ! ROGER FEDERER !
(Profesor, 24. mart 2018 23:15)

Sto se ložiš?! Nemaš svoj zivot, pa zivis tudji ?!

Rale

pre 6 godina

NIsam Fedov navijač ali, šta ste navalili...više volite on da izgubi nego Novak da osvoji gs. I gde vam je u naslovu ISCRPLJENI i UMORNI FEDERER?

Rafi srećan povratak na 1.mesto, i nek uzme sve ove turnire na šljaci..pogotovo 11-ti ROLAN GAROS! VAMOS

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Дона Векић се радује а Вавринка тугује. БРАВО КОКИНАКИС!👏👏👏✊✊✊👍👍👍

mimi

pre 6 godina

Uzivajmo jos malo vratice se bar Nadal i Novak,Fed polako odlazi,za par godina trazicemo strasan tenis ove trojke dok ce se na tronu sa povremenim bljeskom smenjivati Zverev,Cung,poneki Kokinakis.....

Gile

pre 6 godina

Interesantna bitka za boj 1 ove godine. Ko je gori više pada. Sada se vidi koliko je Đokovih 17000 veliko. Teško da će neko to dostići. Kao i Federerovih 20 GS. S druge strane ni jedan mladi još ništa specijalno.

VUK

pre 6 godina

Nažalost kladioničarska mafija ušla je i u individualne sportove. Onog trenutka kada je i ovaj segment svetskog sporta završio u ponudi na tiketima ...sport je izgubio svaki smisao i regularnost. Čak i atletika. Npr. Finale OI . Gledaoci kao na derbiju galopera ili trci pasa , gledaju u svoje pametne telefone i klade se na prva tri mesta i vreme pobednika. Tenis je od individualnih sportova prvi ušao u svet klađenja. Tako da pruža šansu šampionima na extra prihod uoči planiranih pauza. Fer i šampionski.

momma

pre 6 godina

Pa....nije ni on mašina..ništa se ne podrazumeva.Lično ga ne volim zbog davnih,negativnih komentara o Noletu dok se probijao ka vrhu.

goran

pre 6 godina

Svaka cast Federeru na svemu u ovim godinama to je za svako postovanje, jer iskreno (iako bih voleo da me demantuju) ne verujem da bi Nadal i nas Nole mogli da igraju ovako u 38-oj godini ...Federer je inace dosta meceva dobio ove sezone zavaljujuci toj auri sampiona i velikom samopouzdanju koje ima u odnosu na ostale rivale, uspeo je da prelomi Cunga i nedavno Corica bas tim oruzjem ,ali cinjenica je da on koliko god imao samopuzdanja i igrao do maksimuma (koliko god moze u ovim godinama) protiv krstenice se ipak ne moze ,jer ovakvi padovi protiv Kokinakisa ce ipak biti sve cesci, a sa druge strane nije ni Kokinakis bas bilo ko, jeste (trenutno) 175 na ATP listi ali do pre nekoliko sezona unazad (kada je bio 69-ti 2015-te) je bio jedan od onih mladih Australijanaca (poput Kirijosa i Tomica)koji je puno obecavao ,jer je nesporno da ima veliki talenat ,medjutim povrede su ga usporile te nije pokazao svoj puni potencijal !

znanje-imanje

pre 6 godina

Igrati Masters za Mastersom ceo turnir je krajnje teško. Federer ima mnogo godina za toliki napor - a i ne igra nešto. Tj. igra fenomenalno za svoje godine! Potpuno mi je dosadno ponavljati kako je tenis pao - to sam napisao već 50 puta. Ćorić je propustio da ovo isto uradi.
Pogotovu nije iznenađenje - Tanasije je obećavao više od svih - a onda mnoooogo povreda. Ali on je kao brži del Potro i ostane li zdrav, vrlo upitno, može na vrh, to se još onda videlo.

Džoni

pre 6 godina

Kakav je tenis čudan da ne kažem specifičan sport kada je senzacija kada momak od 20 godina pobedi protivnika koji ima 40? To bi u svim sportovima bila normalna stvar ali u tenisu je "senzacija" pa makar to bio i Federer!

Rio

pre 6 godina

Federer zna sta radi, ne brinite za njega. Igrace on jos par godina, cuva telo, a i sljaku ove godine preskace. Uzivacemo opet pocetkom juna kada pocinje sezona trave, Stutgart, Hale itd.

neko

pre 6 godina

Normalno je da čovek izgubi. Zašto senzacija? Nije on mašina već čovek sa krštenicom od 37 godina. Izgubljeno prvo mesto ukoliko mu je stalo nadoknadiće na drugim turnirima. Uzeće nekoliko još turnira do kraja sezone al'poraz neće uticat na toliki pad koliko ga ovde mnogi predstavljaju. Kokinakisu svaka čast !

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Sad ce strucnjaci da pocnu da pisu kako je Federer mrsav, kako ne jede meso hahaha.
Ovo je bio samo los dan King Federera, i dalje je najbolji.

To je to.

pre 6 godina

Mučno je slušat vaše pljuvanje prema bilo kome u sportu.

Sport kao tenis je samo igra a to znaju dobro oni. Izgubio je Rodžer zasluženo a Kokinakis će izgubit u sledećem jer poznato da svi dobro odigraju nestvarno meč života po pravilu protiv najboljih pa nestanu. To pokazuje statistika a ne ja.

Baba Vanga

pre 6 godina

Otkad je izgubio od DELPA u IW, napisao sam, da ce Rodjeru karijera polako ali
sigurno opadati. Ipak ce u 8.8.2018 imati 37 godina.

Baba Vanga

pre 6 godina

Otkad je izgubio od DELPA u IW, napisao sam, da ce Rodjeru karijera polako ali
sigurno opadati. Ipak ce u 8.8.2018 imati 37 godina.

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Federer se jako lose kretao i namestao na loptice u trecem setu. Nije nijednu lopticu stigao da je morao da sprinta do nje. Dosta forhenda u aut. Polako se blizi kraj velikoj cetvorci. Nadal, Djokovic, Marej - svi kubure sa povredama, od njih trojice, mislim da Nadal ima najbolje sanse za jos koji gs. Federer vec 37 godina, prkosi on njima i igra odlicno za te godine, ali polako ostaje bez goriva. Mislim da je ova 2018. poslednja godina da vidimo sve članove velike cetvorke kako koliko-toliko prikazuju svoju prepoznatljivu igru....

koma

pre 6 godina

Ja kad sam pricao da Federer ne igra nista specijalno na IW i da se samo ceka da se pojavi neko ko ce uspeti da ga nacne i dokrajci, za razliku od Corica ili Cunga, dobio sam gomilu minusa i neki strucnjci su mi se cak i podsmevali. Cak ni od pocetka sezone ne igra briljantno, nego na nekom svom standardnom nivou uz veliku dozu samopouzdanja, jer je konkurencija u potpunom raspadu. Odigrao je 3 meca sa top10 igracima tek (skor 2-1). Od top20 igraca nema 3 koji su sad u svojoj top formi, a polovina i ne igra uopste.
A i ovaj nas Nole nasao sad da se raspada umesto da nastavi da dominira sa 70% snage i poobara sve rekorde. I dalje ima sanse bar da se vrati u vrh, ali vremenom ce se oporaviti konkurencija i mladji steci iskustvo i samopouzdanje u ovakvom 'free4all' stanju na ATP turu, pa ce mu biti sve teze.
Drago mi je da je RF izgubio to prvo mesto, najvise zbog licemernih obozavatelja sto domacih, sto stranih po stadionima. Kao i zato sto nije bas zasluzio da sad sa 35-36god postigne vise nego 8 godina pre toga - uzeo vise GS i vratio se na No. 1. Mora da je nekako postao bolji igrac sa 35, a nije do konkurencije uopste...

veliki strumf

pre 6 godina

Na stranu sve, konkurencija u tenisu zadnjih godinu dana je bedna! BEDNA!
1. Novak u autu, veci deo nije igrao, ni senka onog velikana.
2. Marej ne igra takodje. Njih dvojica su pre povreda i pre onog epskog finala RG kada je Nole kompletirao GS bili neprikosnoveni broj 1 i 2. Niko im ni blizu nije bilo.
3. Rafa cas igra, cas ne - vise ne igra pa nema ni kontinuiteta.
4. Vavrinka isto pitaj Boga kad je igrao.
5. Nisikori dugo, dugo nije igrao, tek sada se vratio. Daleko od forme.
6. Berdih - sve isto kao za Keija.
7. Raonic - skoro sve isto kao za Keija i Berdiha.
8. Delpo isto dugo nije igrao - prakticno cim se vratio u formu osvojio IW.
Jedini koji je igrao je Federer U NIKAD SLABIJOJ KONKURENCIJI, jer od prvih 10 - 8 igraca ili povredjeno ili totalno van forme jer izlaze iz povreda. Mislim da ovako nesto nikad nije zabelezeno i da nikad vise vrhunskih igraca nije dugo igralo u istom periodu.

igor

pre 6 godina

Osveta dobrocudnog diva - Delpa. Prvo je oducio Noleta od tenisa na OI, a sada Rodju na Indianu. Ovaj Koki je samo sled dogadjaja koji je bio neminovan.

Ivan

pre 6 godina

Zaslužena pobeda! 175. igrač sveta Tanasije Kokinakis je danas eto pobedio velikana Rodžera Federera najboljeg igraća svih vremena! Velika pobeda! Bravo!

RF bog tenisa

pre 6 godina

Mozda ovo i nije lose , RF svakako ne treba niko nista da dokazuje, neka pokusa da osvoji neki turnir na sljaci i Vimbldon i US Open i svakako ce niti prvi na kraju godine.

Pele

pre 6 godina

@Srdjan, 24. mart 2018 23:44

"Dovoljno je da Federer samo dodje na bilo koji turnir na sljaci i opet ce se vratiti na 1. mjesto, ali sumnjam da ce igrati bilo sta na sljaci, mozda RG, al tesko."

Moze se desiti da Federer ne igra nijedan turnir na sljaci, a da se vrati na tron. Jer roviti Nadal brani mnogo poena na sljaci, a Federer nijedan.

ironmaiden

pre 6 godina

20 > 12
9660 > 2300
307 > 223
(С' вером у Нолоа за тенис и отаџбину, 24. mart 2018 23:54

Ali nesto ga zeza H2H

Sta reci...

pre 6 godina

Da li postoji bar jedan Svajcarac koji lose komentarise Federera ? Spanac Nadala? Ne, samo kod nas bas ruzni komentari za Novaka. Voleo bih da me neko demantuje.Koliko ne cenimo svoje ,generalno gledano, treba da nestanemo. A u tome nam je super krenulo.

mix

pre 6 godina

Gledah malo Svajcarske sajtove,jos niko da pljune po njihovom najboljem sportsti ikada.E moji Srbi,bojim se da Nole ne zazali jednog dana sto igra pod nasom zastavom,ako vec nije.

mhm

pre 6 godina

koliko je RF jadno odigrao... ne samo to, nego sto se ponasao kao da ga je neko pistoljem naterao da izadje da izudara par loptica u publiku i aj kuci... treba mu pauza par meseci iz aviona se videlo

970

pre 6 godina

Zašto senzacija? Od kada ja postao profesionalni sport tenis nikada nije bio lošijeg kvaliteta nego u poslednje dve godine. Sama činjenica da je Federer ponovo uspeo da dođe do prvog mesta i da se tu smenjuje sa Nadalom i da uzme tri GS od poslednjih pet govori sama za sebe. Ko se iole razume u tenis zna o čemu govorim, nezavisno od toga za koga navija.

Mastermind

pre 6 godina

Ne znam da li se neko sjeća kada sam napisao momentalno nakon meča sa Delpom da RF gubi prvo mjesto u MI... Bravo Tanasije kraljino! Kao lavina se borio, nije odustajao, čim je vezao 2 gema u 3. setu na svoj servis, osjetio sam da može do kraja... Imam neki svoj mali krug tenisera koje volim, ovog momka sam vazda simpatisao, ima sve predispozcije da ide u velike visine!! To legendo!!

Ivan

pre 6 godina

Da, gledano po imenima ko je to protiv koga igrao u ovom meču, to je zaista velika velika senzacija ova pobeda Kokinakisa nad velikanom Federerom najboljim igračem svih vremena, ali, kada se uzme u obzir da Federer ima skoro 37 godina i da iza sebe u ovoj sezoni već ima ogromne uspehe, osvojio je Gren Slem Australijen Open, osvojio još jedan manji turnir, igrao pre samo par dana i finale Indijan Velsa i sve to sa skoro 37 godina, to je za veliko poštovanje, ali je jednostavno neminovno da će jednog trenutka i on neminovno početi da ređa poraze ove sezone. Dakle, polako polako era najvećih igrača u istoriji tenisa dolazi završetku, valjalo bi da i oni sami to na vreme shvate, da im se ne bi i dalje dešavali ovi veoma neprijatni porazi, jer zaista nije svejedno jednom velikanu poput Federera kada ga pobedi 175. igrač sveta. Mislim da bi sada sva četvorica, Federer, Đoković, Nadal, Marej, trebali da se potrude da uzmu još koji veliki trofej i da posle toga odu sa tim trofejom u zasluženu sportsku penziju jer polako dolazi nova era tenisa, to je neminovno. Mislim da će Federeru to poći za rukom na ovogodišnjem Vimbldonu i da mu je to prilika za veličanstveni odlazak u penziju sa 9. osvojenim Vimbldonom, i to će se najverovatnije i ostvariti, a Nadal će uraditi na Rolan Garosu to isto, a Đokoviću i Mareju ostaje da vredno rade i probaju bar neki Masters još da uzmu i to je to. Ja im želim puno zdravlja i sreće i u budućnosti i još velikih mečeva.

Tu ni sudije vise ne pomazu

pre 6 godina

Isamarao ga je k'o DelPo pre koji dan. Cim se pojavi iole bolji igrac koji nije povredjen, prica dobije ocekivani kraj.

To vise nije sport

pre 6 godina

Ne znaci mnogo sto je Kokinakis trenutno 175. na svetu, on je jedan od najtalentovanijih mladih igraca. A Federera sto se tice, kao i Nadala, kao i Djokovica, Mareja, Vavrinke - u poslednje dve godine prisustvujemo najvecem cirkusu u sportu! Lansiraju na prvo mesto nedoraslog Mareja, koji onda tone na dno, potom vade iz naftalina Rodzera i Rafu, obasipaju ih nezasluzenim titulama, a dotad najmocniji igrac u istoriji tenisa prestaje da jede i stize do nivoa rekreativca!? Tenis VISE NIJE SPORT, NIKE i INSTAGRAM su ubili tenis!

GuA (aka Georgije ubiva azdahu)

pre 6 godina

I Rođo se zaljubio u drveta.
(Šuma striborova, 24. mart 2018 23:11)

A ne, nije on taj tip - pre ce biti da merka neku dobru granu za stap

milutin

pre 6 godina

Poslije finala IW napisah da taj meč mnogo boli Rogera i da će imati trajne posledice po njega. I bi tako, a ja dobih mnogo minusa. Ne žalim, jer sam pogodio.
Teško će odsad biti favorizovanom.
Vjerujem da je to dobro za tenis kao igru.
Rjeđe će se šepuriti i glumiti.

Ivan

pre 6 godina

Zasluzena pobeda Kokinakisa, ovo ce mu biti velika odskocna daska za dalje, samo jos malo da poradi na bekhendu i bice u Top 3 igraca.
 (George, 24. mart 2018 23:10)

Svaka mu cast sto je dobio federera, ali tih prica smo slusali vec hiljadu puta kada se desi ovako neki skalp, uvek se nadje neko da ga proglasi sledecim brojem 1 ili top 3 kako god... Sve sami buduci sampioni. Tim, Zverev, Kirgios, Dimitrov, Gofan, Cung i ostali. Ni jedan od njih ne moze 2 turnira da poveze da dodje do zavrsnice, sve moj do mojega. Federer im uzima sve titule u 37. godini, toliko o njima. A koliko je ovaj Kokinakis ozbiljan videce se vec protiv Verdaska. Verujem da ce vec od njega da ispadne.

haren

pre 6 godina

Federerova igra ove godine dosta slabija u odnosu na proslu godinu. Npr, na predzadnjem AO igrao je kao u transu, sve fukcionise, bekendom razbijao, forhendom takodje, ritern kao Djokovicev nekad, medjutim vec na AO ove godine, mogli smo primetiti da bekendom igra uglavnom slajs, pogotovu na IW i u nocasnjem mecu, forhend ocajan. Ritern takodje. Servis tu i tamo. Dakle, nije cudo sto je izgubio. Da me ne razume neko pogrešno, ovaj Australijanac izuzetno kvalitetan igrac, zasluzena pobeda, naravno. Sto se Fedexa tice, neka odigra jos ovu i sledecu godinu, pazljivo i mudro bira turinire i to je to. Covek je legenda. Najbolji.

Srdjan

pre 6 godina

@Vox

Dovoljno je da Federer samo dodje na bilo koji turnir na sljaci i opet ce se vratiti na 1. mjesto, ali sumnjam da ce igrati bilo sta na sljaci, mozda RG, al tesko.

Zex

pre 6 godina

Nikad gora konkurencija, kakav se jaz napravio od prvog do desetog mesta to je nevidjeno.Kada je Novak dominiro imao je 14000bodova ali ostali u top deset od 4-10000 Igralo se muski.Mnogo fale tenisu Nadal,Novak,Marej i Wavrinka.

brufen_od_400

pre 6 godina

Pogledajte samo nonsalantnost Federera tokom citavog treceg seta, narocito u tb. Bez ikakve zelje, borbe, bilo cega. Mozda je najbolji igrac, ali Nadal je za njega pojam sampiona.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 24. mart 2018 23:12)

Nonšalantnost tokom trećeg seta? MOŽE MU SE. Može još sto puta da izgubi, najveći je u istoriji.

(crno - beli TV)

pre 6 godina

Ipak godine rade svoje. Mladi Kokinakis je odlično igrao, ali je meč odlučio Federerov forhend, koji ga uopšte nije slušao. Biće zanimljiva trka između Rafe i Rođe za No 1.

Vasilije

pre 6 godina

Na zalost po tenis, izgleda da je vreme da 'velika trojka' zajedno ode u penziju na, za njih organizovanom oprostajnom revijalnom mecu

Eggy

pre 6 godina

Ovo je bilo ko nekad Braki i Koki show na B92 radio, mislim brat Koki ga razvalio. I ko ce sad na kraju godine da bude prvi, kako je krenulo mogu cak i DelPo ili Cilic to da budu, a sto da ne opet Ndal....

Mikii

pre 6 godina

Pogledajte samo nonsalantnost Federera tokom citavog treceg seta, narocito u tb. Bez ikakve zelje, borbe, bilo cega. Mozda je najbolji igrac, ali Nadal je za njega pojam sampiona.

RF

pre 6 godina

Bolji igrac je pobedio.Realno nista nisam ocekivao od Fedexa jer sam znao da je umoran nakon IW.Ali ubrzo se vraca na prvo mjesto opet tako da lagano..

Nebojša

pre 6 godina

Eto ti ko bi ovo očekivao nije mi krivo uopšte ali više bih voleo da je Novak juče pobedio nego što je Federer ispao ali daj šta daš.

damedolla0

pre 6 godina

Agresivnom igrom je moguće pobediti Rogera. Ne mozes ocekivati sa stilom Svarcmana ili sa stilom Gaskea pobedu protiv Federera. Dobar servis, agresivni i jaki udarci i naravno da su sanse mnogo veće. Ja garantujem da Djokovic ima agresivnije udarce, da bi i sa 40% snage juče dobio Pera. Ali, ako ćemo udarati lopticu kao Agnjeska Radvanska, onda nemamo šta da trazimo ni protiv celindzer igraca. Bravo za Kokinakisa!

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Jesi bruder ali tebi je sve oprosteno,mislim da imas veliko znanje iz mnogih oblasti sudeci po komentarima.Pozdrav.

Bruder Jakob

pre 6 godina

A ja mislio da odlučujući set, ako je u setovima izjednačeno meč se ne može odlučivati taj brejkom, očito sam bio u krivu!

Милош

pre 6 godina

Честитам!
Надам се да ће се коначно скинути фама са Федерера и да ће му играчи излазити на мегдан са надом да победе, а не да часно изгубе, па када им се укаже шанса за победу, да се уплаше... И даље се надам да ће се Ђоковић вратити на велику сцену.

Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA

pre 6 godina

Evo malo dobrih vesti za Nolove navijace posto njihov pulen nije osvojio ozbiljan trofej evo vec 2 godine

Mastermind

pre 6 godina

A ja mislio da odlučujući set, ako je u setovima izjednačeno meč se ne može odlučivati taj brejkom, očito sam bio u krivu!
(Bruder Jakob, 24. mart 2018 23:36)

Aj prosipaj pamet neđe drugo, brate...

fifteen love

pre 6 godina

Vidi se da je umoran,mozda zbog toga i onaj bes u finalu-znao je on da tesko moze do finala i u Majamiju.
Sad na zasluzenu pauzu-verovatno do Vimbldona tj turnira u Haleu. Ali bilo bi zanimljivo da odigra bar jedan turnir na sljaci,mozda cak i RG-os onako bez pripreme i ocekivanja.
Marej je tu za Vimbldon,Fed,Nadal verovatno,Stan takodje,cekamo Novaka da se trgne pre svega psihicki,lako je srediti ishranu i kondiciju... Glava je problem,nadam se da je problem samo u njemu,a ako je problem i u ljudima koji ga okruzuju (jer ne shvatam kako neko moze da pusti igraca i gleda ono mucenje na terenu ) bice tesko. Ali verujemo. Uzivajte jer kad se oni povuku nista vise nece biti isto. :)

Dag Kristi

pre 6 godina

hahaa, ponadali se sigurnoj pobedi ali bije dobro ovaj baja.Jel moguce da svevisnji federer ispadne u prvom kolu?To nije moguce, verovatno ce se ponoviti mec.
(Zex, 24. mart 2018 23:11)

Nije moguce,zato sto je ispao u drugom.Prvo je bio slobodan.

Srdjan

pre 6 godina

Svaka cast, objavili ste vijest 3 min. po zavrsetku meca.
Da je dobio ovo, Federer bi sigurno bio prvi do WB, al dobro.
Kokinakis odigrao mec zivota, svaka cast, sjajno je servirao kad je najvise trebalo, a Roger u bitnim momentima (skoro svaki servis gem Kokinakisa u 3. je isao na razliku) pravi cudne greske i ponovo gubi mec u tb 3. seta.

deka

pre 6 godina

E da je nas Nole izgubio od 175. Tenisera, Srbi bi ga pljuvali kao da nam je smrtni neprijatelj. Toliko o povratlu Federera koga sad Srbi dizu u nebesa kad se vratio.
Verujem da ce Nole vratiti i sve ih pogaziti, opet!!

papalino

pre 6 godina

Đoković ispao, napredovaće na listi. Federer ispao, i nazaduje.

Đokovićevci slave, zaboravljajući da je Fed pao na drugo mesto, dok njihov ljubimac, uz napredak, nije ni među prvih deset!

Vera

pre 6 godina

Samo zbog one razularene američke publike, drago mi je da je Federer ispao.Nisam zlobna i ne uživam u tuđoj nesreći, dapače, ali sad kad nema ni njega bit će zanimljivo pratiti tko će osvojiti Miami.Drago mi je i da je Nadal opet prvi.Hoće li Svicarci pljuvati sada po Rogeru ?Mislim da sigurno neće!To samo na Balkanu postoji!

Optimus

pre 6 godina

Evo malo nektara Djokovicevim navijacima !!! Umesto da navijaju za svog pulena tudjim porazima se hrane... pojam proscnog srpskog navijaca, svidelo se to kome ili ne. Istina !

Рајко Четник

pre 6 godina

Бик ни крив ни дужан отерао плачљивка са трона.
Стварно је ова АТП листа сурова и нелогична.

Dimitrije

pre 6 godina

Zasitio se tenisa od Roterdama i povratka na prvo mesto. Nek odmori tri meseca do trave. Prvo ili drugo mesto, nebitno. Najbitniji su gren slemovi.

Mikajlo

pre 6 godina

Е сада можемо рећи да су Новак и Рођер исти - испадоше обојица у првом мечу. По осталим параметрима, неупоредиви.

sakupljac minusa

pre 6 godina

Opa! Sad ce Rodzer odjednom zavoleti sljaku. A tamo ce ga Nadal vratiti na fabricka podesavanja. Voleo bi da Del Potro objedini titule sa IW i MY.

senad

pre 6 godina

Moze Federer da se pretvara koliko hoce ali godine cine svoje nemoze da veze dva turnira u kratko vreme ko na silu da ga neko tera na teren bez volje deluje umorno trci na mrezu skracuje poene penzija uskoro.

Nebojša

pre 6 godina

Evo malo dobrih vesti za Nolove navijace posto njihov pulen nije osvojio ozbiljan trofej evo vec 2 godine
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 24. mart 2018 23:10)

Ovim komentarom samo pokazuješ da je tebe zapravo briga za Federera čim ti je "Nolo" na pameti posle meča igrača za kojeg navodno navijaš.

Simpo

pre 6 godina

Sramota Rodja da igra po danu i to je sigurno razlog što je izgubio od 175 igrača,al mi je milo em drago, više da ne slušam onu razularenu publiku.A lepo sam napisao da Rodja ne prolazi drugo kolo pre par dana i dobio brdo negativnih komentara od teniskih stručnjaka

milos

pre 6 godina

Dovoljno je da Federer samo dodje na bilo koji turnir na sljaci i opet ce se vratiti na 1. mjesto, ali sumnjam da ce igrati bilo sta na sljaci, mozda RG, al tesko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srdjan, 24. mart 2018 23:44)

Neće igrati na šljaci, maločas je izjavio, potvrda da ga ne zanima prvo mesto, tri meseca pauze, pametno.

Zex

pre 6 godina

hahaa, ponadali se sigurnoj pobedi ali bije dobro ovaj baja.Jel moguce da svevisnji federer ispadne u prvom kolu?To nije moguce, verovatno ce se ponoviti mec.

cento

pre 6 godina

Evo malo dobrih vesti za Nolove navijace posto njihov pulen nije osvojio ozbiljan trofej evo vec 2 godine
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA,

Haha,jos dva turnira ako dzemperko ispadne u prvom kolu,No1e ce ga prestici na ATP tabeli iako ne igra godinu i po.Izgleda da cika Nike nije odradio posao.

Era

pre 6 godina

Polako ali sigurno zavrsava se jedna era trojice najboljih u ovom sportu. Nadal kuburi sa povredama, Federer fizicki ne moze da izdrzi u kontinuitetu da igra, Djokovic ima privatnih problema. Drago mi je sto sam vas gledao svih ovih godina, uzivajte u zivotu. Volim vas svu trojicu!

matori

pre 6 godina

svašta....
neću da branim Novaka, pošto on trenutno ne može da izdrži ni set..,.
ali što se tiče igre, svi znaju da igraju, samo je pitanje kako u meču ostati mentalno i biti fizički spreman i sve je moguće. većina igrača se protiv velikih šampiona drži dok ne pretrpe brejk, a posle padaju. međutim, ako ih to ne uzdrma, onda se dešavaju i ovakve stvari.,. ni prvi ni poslednji put.

Updown

pre 6 godina

I sada Nolomani zaboravljaju prethodno veče i zaboravljaju koji je njihov Novak, i slave ovaj poraz Federera kao da je Novak osvojio.
Uživajte sada dok ne dođe sezona trave, a ne zaboravite da je sada prvi Nadal, a ne Novak.

maksa

pre 6 godina

nista iznenadjujuce. sad ide period praznjenja pa opet filovanje pa vimbldon. tako to mora jer ako bi bio cele godine na dopingu ugrozio bi zdravlje..nike projekat

zanemeo

pre 6 godina

Pazi ovo, cak i neko ko jede meso, ima harmonican odnos sa zenom, ne menja trenera, ne grli drvece, nema gurua... ipak moze da izgubi od nekog drugoligasa.
Botovi zbunjeni! Sta sad napisati?!

Рико

pre 6 godina

Nadal brani 4680 poena na šljaci, Federer 0 poena.
(milos, 24. mart 2018 23:21)
А питање је дал ће Федерер изаћи на шљаку. Јер зна да нема шта да тражи тамо ако налети на Рафу. Мада ако је играо у Ротердаму да би се вратио на прво место, не би ме изненадило да одигра неки турнир на шљаци чисто да се врати на број 1, јер мислим да Рафа само на једном мастерсу не брани титулу и нема где да повећа бодове.

reflektor

pre 6 godina

Bravo za dedu,sto se i dalje koka sa klincima i za sve sto je napravio,ali ovaj Kokinakis ima ... i decko mnogo nema srece sa povredama.Unistavaju ga,a inace igra,puca i nije decko bez mozga ili sagoreo kao Kirjos protiv RF.Bravo,valjda povrede nece da ga sputavaju decko je top10 klasa.

Ana

pre 6 godina

Gde ste sada pljuvaci od juce da malo opljunete i Federera ili je vase pljuvanje rezervisano samo za Djokovica? Federera koji, za razliku od Djokovica, nije pravio pauzu, nije imao operaciju, u savrsenoj je formi, a izgubio je mec od losijeg igraca nego juce Djokovic. Hajde sada malo predvidjajte mu propast i savetujte ga da promeni ishranu i da se razvede. Necete? Ups, zaboravih da se vas pljuvacki dar aktivira samo kad je u pitanju Djokovic, dok se za sve ostale nalaze opravdanja tipa ustao je na levu nogu ili ga boli nokat na malom prstu desne noge. Necete vi biti veci zato sto Djokovic dobija, ili manji zato sto gubi, Djokovic igra samo za sebe, a vi imate ili nemate vase karijere.

Era

pre 6 godina

Polako ali sigurno zavrsava se jedna era trojice najboljih u ovom sportu. Nadal kuburi sa povredama, Federer fizicki ne moze da izdrzi u kontinuitetu da igra, Djokovic ima privatnih problema. Drago mi je sto sam vas gledao svih ovih godina, uzivajte u zivotu. Volim vas svu trojicu!

koma

pre 6 godina

Ja kad sam pricao da Federer ne igra nista specijalno na IW i da se samo ceka da se pojavi neko ko ce uspeti da ga nacne i dokrajci, za razliku od Corica ili Cunga, dobio sam gomilu minusa i neki strucnjci su mi se cak i podsmevali. Cak ni od pocetka sezone ne igra briljantno, nego na nekom svom standardnom nivou uz veliku dozu samopouzdanja, jer je konkurencija u potpunom raspadu. Odigrao je 3 meca sa top10 igracima tek (skor 2-1). Od top20 igraca nema 3 koji su sad u svojoj top formi, a polovina i ne igra uopste.
A i ovaj nas Nole nasao sad da se raspada umesto da nastavi da dominira sa 70% snage i poobara sve rekorde. I dalje ima sanse bar da se vrati u vrh, ali vremenom ce se oporaviti konkurencija i mladji steci iskustvo i samopouzdanje u ovakvom 'free4all' stanju na ATP turu, pa ce mu biti sve teze.
Drago mi je da je RF izgubio to prvo mesto, najvise zbog licemernih obozavatelja sto domacih, sto stranih po stadionima. Kao i zato sto nije bas zasluzio da sad sa 35-36god postigne vise nego 8 godina pre toga - uzeo vise GS i vratio se na No. 1. Mora da je nekako postao bolji igrac sa 35, a nije do konkurencije uopste...

Zex

pre 6 godina

hahaa, ponadali se sigurnoj pobedi ali bije dobro ovaj baja.Jel moguce da svevisnji federer ispadne u prvom kolu?To nije moguce, verovatno ce se ponoviti mec.

Zex

pre 6 godina

Nikad gora konkurencija, kakav se jaz napravio od prvog do desetog mesta to je nevidjeno.Kada je Novak dominiro imao je 14000bodova ali ostali u top deset od 4-10000 Igralo se muski.Mnogo fale tenisu Nadal,Novak,Marej i Wavrinka.

Vera

pre 6 godina

Samo zbog one razularene američke publike, drago mi je da je Federer ispao.Nisam zlobna i ne uživam u tuđoj nesreći, dapače, ali sad kad nema ni njega bit će zanimljivo pratiti tko će osvojiti Miami.Drago mi je i da je Nadal opet prvi.Hoće li Svicarci pljuvati sada po Rogeru ?Mislim da sigurno neće!To samo na Balkanu postoji!

Nebojša

pre 6 godina

Evo malo dobrih vesti za Nolove navijace posto njihov pulen nije osvojio ozbiljan trofej evo vec 2 godine
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 24. mart 2018 23:10)

Ovim komentarom samo pokazuješ da je tebe zapravo briga za Federera čim ti je "Nolo" na pameti posle meča igrača za kojeg navodno navijaš.

maksa

pre 6 godina

nista iznenadjujuce. sad ide period praznjenja pa opet filovanje pa vimbldon. tako to mora jer ako bi bio cele godine na dopingu ugrozio bi zdravlje..nike projekat

sakupljac minusa

pre 6 godina

Opa! Sad ce Rodzer odjednom zavoleti sljaku. A tamo ce ga Nadal vratiti na fabricka podesavanja. Voleo bi da Del Potro objedini titule sa IW i MY.

Mastermind

pre 6 godina

Ne znam da li se neko sjeća kada sam napisao momentalno nakon meča sa Delpom da RF gubi prvo mjesto u MI... Bravo Tanasije kraljino! Kao lavina se borio, nije odustajao, čim je vezao 2 gema u 3. setu na svoj servis, osjetio sam da može do kraja... Imam neki svoj mali krug tenisera koje volim, ovog momka sam vazda simpatisao, ima sve predispozcije da ide u velike visine!! To legendo!!

Tu ni sudije vise ne pomazu

pre 6 godina

Isamarao ga je k'o DelPo pre koji dan. Cim se pojavi iole bolji igrac koji nije povredjen, prica dobije ocekivani kraj.

Рико

pre 6 godina

Nadal brani 4680 poena na šljaci, Federer 0 poena.
(milos, 24. mart 2018 23:21)
А питање је дал ће Федерер изаћи на шљаку. Јер зна да нема шта да тражи тамо ако налети на Рафу. Мада ако је играо у Ротердаму да би се вратио на прво место, не би ме изненадило да одигра неки турнир на шљаци чисто да се врати на број 1, јер мислим да Рафа само на једном мастерсу не брани титулу и нема где да повећа бодове.

Рајко Четник

pre 6 godina

Бик ни крив ни дужан отерао плачљивка са трона.
Стварно је ова АТП листа сурова и нелогична.

Nebojša

pre 6 godina

Eto ti ko bi ovo očekivao nije mi krivo uopšte ali više bih voleo da je Novak juče pobedio nego što je Federer ispao ali daj šta daš.

zanemeo

pre 6 godina

Pazi ovo, cak i neko ko jede meso, ima harmonican odnos sa zenom, ne menja trenera, ne grli drvece, nema gurua... ipak moze da izgubi od nekog drugoligasa.
Botovi zbunjeni! Sta sad napisati?!

deka

pre 6 godina

E da je nas Nole izgubio od 175. Tenisera, Srbi bi ga pljuvali kao da nam je smrtni neprijatelj. Toliko o povratlu Federera koga sad Srbi dizu u nebesa kad se vratio.
Verujem da ce Nole vratiti i sve ih pogaziti, opet!!

Ana

pre 6 godina

Gde ste sada pljuvaci od juce da malo opljunete i Federera ili je vase pljuvanje rezervisano samo za Djokovica? Federera koji, za razliku od Djokovica, nije pravio pauzu, nije imao operaciju, u savrsenoj je formi, a izgubio je mec od losijeg igraca nego juce Djokovic. Hajde sada malo predvidjajte mu propast i savetujte ga da promeni ishranu i da se razvede. Necete? Ups, zaboravih da se vas pljuvacki dar aktivira samo kad je u pitanju Djokovic, dok se za sve ostale nalaze opravdanja tipa ustao je na levu nogu ili ga boli nokat na malom prstu desne noge. Necete vi biti veci zato sto Djokovic dobija, ili manji zato sto gubi, Djokovic igra samo za sebe, a vi imate ili nemate vase karijere.

To vise nije sport

pre 6 godina

Ne znaci mnogo sto je Kokinakis trenutno 175. na svetu, on je jedan od najtalentovanijih mladih igraca. A Federera sto se tice, kao i Nadala, kao i Djokovica, Mareja, Vavrinke - u poslednje dve godine prisustvujemo najvecem cirkusu u sportu! Lansiraju na prvo mesto nedoraslog Mareja, koji onda tone na dno, potom vade iz naftalina Rodzera i Rafu, obasipaju ih nezasluzenim titulama, a dotad najmocniji igrac u istoriji tenisa prestaje da jede i stize do nivoa rekreativca!? Tenis VISE NIJE SPORT, NIKE i INSTAGRAM su ubili tenis!

Dag Kristi

pre 6 godina

hahaa, ponadali se sigurnoj pobedi ali bije dobro ovaj baja.Jel moguce da svevisnji federer ispadne u prvom kolu?To nije moguce, verovatno ce se ponoviti mec.
(Zex, 24. mart 2018 23:11)

Nije moguce,zato sto je ispao u drugom.Prvo je bio slobodan.

milos

pre 6 godina

Dovoljno je da Federer samo dodje na bilo koji turnir na sljaci i opet ce se vratiti na 1. mjesto, ali sumnjam da ce igrati bilo sta na sljaci, mozda RG, al tesko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srdjan, 24. mart 2018 23:44)

Neće igrati na šljaci, maločas je izjavio, potvrda da ga ne zanima prvo mesto, tri meseca pauze, pametno.

970

pre 6 godina

Zašto senzacija? Od kada ja postao profesionalni sport tenis nikada nije bio lošijeg kvaliteta nego u poslednje dve godine. Sama činjenica da je Federer ponovo uspeo da dođe do prvog mesta i da se tu smenjuje sa Nadalom i da uzme tri GS od poslednjih pet govori sama za sebe. Ko se iole razume u tenis zna o čemu govorim, nezavisno od toga za koga navija.

Милош

pre 6 godina

Честитам!
Надам се да ће се коначно скинути фама са Федерера и да ће му играчи излазити на мегдан са надом да победе, а не да часно изгубе, па када им се укаже шанса за победу, да се уплаше... И даље се надам да ће се Ђоковић вратити на велику сцену.

Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA

pre 6 godina

Evo malo dobrih vesti za Nolove navijace posto njihov pulen nije osvojio ozbiljan trofej evo vec 2 godine

mhm

pre 6 godina

koliko je RF jadno odigrao... ne samo to, nego sto se ponasao kao da ga je neko pistoljem naterao da izadje da izudara par loptica u publiku i aj kuci... treba mu pauza par meseci iz aviona se videlo

milutin

pre 6 godina

Poslije finala IW napisah da taj meč mnogo boli Rogera i da će imati trajne posledice po njega. I bi tako, a ja dobih mnogo minusa. Ne žalim, jer sam pogodio.
Teško će odsad biti favorizovanom.
Vjerujem da je to dobro za tenis kao igru.
Rjeđe će se šepuriti i glumiti.

fifteen love

pre 6 godina

Vidi se da je umoran,mozda zbog toga i onaj bes u finalu-znao je on da tesko moze do finala i u Majamiju.
Sad na zasluzenu pauzu-verovatno do Vimbldona tj turnira u Haleu. Ali bilo bi zanimljivo da odigra bar jedan turnir na sljaci,mozda cak i RG-os onako bez pripreme i ocekivanja.
Marej je tu za Vimbldon,Fed,Nadal verovatno,Stan takodje,cekamo Novaka da se trgne pre svega psihicki,lako je srediti ishranu i kondiciju... Glava je problem,nadam se da je problem samo u njemu,a ako je problem i u ljudima koji ga okruzuju (jer ne shvatam kako neko moze da pusti igraca i gleda ono mucenje na terenu ) bice tesko. Ali verujemo. Uzivajte jer kad se oni povuku nista vise nece biti isto. :)

Simpo

pre 6 godina

Sramota Rodja da igra po danu i to je sigurno razlog što je izgubio od 175 igrača,al mi je milo em drago, više da ne slušam onu razularenu publiku.A lepo sam napisao da Rodja ne prolazi drugo kolo pre par dana i dobio brdo negativnih komentara od teniskih stručnjaka

Mikii

pre 6 godina

Pogledajte samo nonsalantnost Federera tokom citavog treceg seta, narocito u tb. Bez ikakve zelje, borbe, bilo cega. Mozda je najbolji igrac, ali Nadal je za njega pojam sampiona.

reflektor

pre 6 godina

Bravo za dedu,sto se i dalje koka sa klincima i za sve sto je napravio,ali ovaj Kokinakis ima ... i decko mnogo nema srece sa povredama.Unistavaju ga,a inace igra,puca i nije decko bez mozga ili sagoreo kao Kirjos protiv RF.Bravo,valjda povrede nece da ga sputavaju decko je top10 klasa.

Ivan

pre 6 godina

Da, gledano po imenima ko je to protiv koga igrao u ovom meču, to je zaista velika velika senzacija ova pobeda Kokinakisa nad velikanom Federerom najboljim igračem svih vremena, ali, kada se uzme u obzir da Federer ima skoro 37 godina i da iza sebe u ovoj sezoni već ima ogromne uspehe, osvojio je Gren Slem Australijen Open, osvojio još jedan manji turnir, igrao pre samo par dana i finale Indijan Velsa i sve to sa skoro 37 godina, to je za veliko poštovanje, ali je jednostavno neminovno da će jednog trenutka i on neminovno početi da ređa poraze ove sezone. Dakle, polako polako era najvećih igrača u istoriji tenisa dolazi završetku, valjalo bi da i oni sami to na vreme shvate, da im se ne bi i dalje dešavali ovi veoma neprijatni porazi, jer zaista nije svejedno jednom velikanu poput Federera kada ga pobedi 175. igrač sveta. Mislim da bi sada sva četvorica, Federer, Đoković, Nadal, Marej, trebali da se potrude da uzmu još koji veliki trofej i da posle toga odu sa tim trofejom u zasluženu sportsku penziju jer polako dolazi nova era tenisa, to je neminovno. Mislim da će Federeru to poći za rukom na ovogodišnjem Vimbldonu i da mu je to prilika za veličanstveni odlazak u penziju sa 9. osvojenim Vimbldonom, i to će se najverovatnije i ostvariti, a Nadal će uraditi na Rolan Garosu to isto, a Đokoviću i Mareju ostaje da vredno rade i probaju bar neki Masters još da uzmu i to je to. Ja im želim puno zdravlja i sreće i u budućnosti i još velikih mečeva.

damedolla0

pre 6 godina

Agresivnom igrom je moguće pobediti Rogera. Ne mozes ocekivati sa stilom Svarcmana ili sa stilom Gaskea pobedu protiv Federera. Dobar servis, agresivni i jaki udarci i naravno da su sanse mnogo veće. Ja garantujem da Djokovic ima agresivnije udarce, da bi i sa 40% snage juče dobio Pera. Ali, ako ćemo udarati lopticu kao Agnjeska Radvanska, onda nemamo šta da trazimo ni protiv celindzer igraca. Bravo za Kokinakisa!

senad

pre 6 godina

Moze Federer da se pretvara koliko hoce ali godine cine svoje nemoze da veze dva turnira u kratko vreme ko na silu da ga neko tera na teren bez volje deluje umorno trci na mrezu skracuje poene penzija uskoro.

Srdjan

pre 6 godina

Svaka cast, objavili ste vijest 3 min. po zavrsetku meca.
Da je dobio ovo, Federer bi sigurno bio prvi do WB, al dobro.
Kokinakis odigrao mec zivota, svaka cast, sjajno je servirao kad je najvise trebalo, a Roger u bitnim momentima (skoro svaki servis gem Kokinakisa u 3. je isao na razliku) pravi cudne greske i ponovo gubi mec u tb 3. seta.

Gile

pre 6 godina

Interesantna bitka za boj 1 ove godine. Ko je gori više pada. Sada se vidi koliko je Đokovih 17000 veliko. Teško da će neko to dostići. Kao i Federerovih 20 GS. S druge strane ni jedan mladi još ništa specijalno.

haren

pre 6 godina

Federerova igra ove godine dosta slabija u odnosu na proslu godinu. Npr, na predzadnjem AO igrao je kao u transu, sve fukcionise, bekendom razbijao, forhendom takodje, ritern kao Djokovicev nekad, medjutim vec na AO ove godine, mogli smo primetiti da bekendom igra uglavnom slajs, pogotovu na IW i u nocasnjem mecu, forhend ocajan. Ritern takodje. Servis tu i tamo. Dakle, nije cudo sto je izgubio. Da me ne razume neko pogrešno, ovaj Australijanac izuzetno kvalitetan igrac, zasluzena pobeda, naravno. Sto se Fedexa tice, neka odigra jos ovu i sledecu godinu, pazljivo i mudro bira turinire i to je to. Covek je legenda. Najbolji.

cento

pre 6 godina

Evo malo dobrih vesti za Nolove navijace posto njihov pulen nije osvojio ozbiljan trofej evo vec 2 godine
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA,

Haha,jos dva turnira ako dzemperko ispadne u prvom kolu,No1e ce ga prestici na ATP tabeli iako ne igra godinu i po.Izgleda da cika Nike nije odradio posao.

Mastermind

pre 6 godina

A ja mislio da odlučujući set, ako je u setovima izjednačeno meč se ne može odlučivati taj brejkom, očito sam bio u krivu!
(Bruder Jakob, 24. mart 2018 23:36)

Aj prosipaj pamet neđe drugo, brate...

Zasto nemas mozak

pre 6 godina

Uvek ponosno u Rodzerovom uglu ! Gore glava majstore, idemo dalje ! ROGER FEDERER !
(Profesor, 24. mart 2018 23:15)

Sto se ložiš?! Nemaš svoj zivot, pa zivis tudji ?!

GuA (aka Georgije ubiva azdahu)

pre 6 godina

I Rođo se zaljubio u drveta.
(Šuma striborova, 24. mart 2018 23:11)

A ne, nije on taj tip - pre ce biti da merka neku dobru granu za stap

matori

pre 6 godina

svašta....
neću da branim Novaka, pošto on trenutno ne može da izdrži ni set..,.
ali što se tiče igre, svi znaju da igraju, samo je pitanje kako u meču ostati mentalno i biti fizički spreman i sve je moguće. većina igrača se protiv velikih šampiona drži dok ne pretrpe brejk, a posle padaju. međutim, ako ih to ne uzdrma, onda se dešavaju i ovakve stvari.,. ni prvi ni poslednji put.

(crno - beli TV)

pre 6 godina

Ipak godine rade svoje. Mladi Kokinakis je odlično igrao, ali je meč odlučio Federerov forhend, koji ga uopšte nije slušao. Biće zanimljiva trka između Rafe i Rođe za No 1.

veliki strumf

pre 6 godina

Na stranu sve, konkurencija u tenisu zadnjih godinu dana je bedna! BEDNA!
1. Novak u autu, veci deo nije igrao, ni senka onog velikana.
2. Marej ne igra takodje. Njih dvojica su pre povreda i pre onog epskog finala RG kada je Nole kompletirao GS bili neprikosnoveni broj 1 i 2. Niko im ni blizu nije bilo.
3. Rafa cas igra, cas ne - vise ne igra pa nema ni kontinuiteta.
4. Vavrinka isto pitaj Boga kad je igrao.
5. Nisikori dugo, dugo nije igrao, tek sada se vratio. Daleko od forme.
6. Berdih - sve isto kao za Keija.
7. Raonic - skoro sve isto kao za Keija i Berdiha.
8. Delpo isto dugo nije igrao - prakticno cim se vratio u formu osvojio IW.
Jedini koji je igrao je Federer U NIKAD SLABIJOJ KONKURENCIJI, jer od prvih 10 - 8 igraca ili povredjeno ili totalno van forme jer izlaze iz povreda. Mislim da ovako nesto nikad nije zabelezeno i da nikad vise vrhunskih igraca nije dugo igralo u istom periodu.

Rale

pre 6 godina

NIsam Fedov navijač ali, šta ste navalili...više volite on da izgubi nego Novak da osvoji gs. I gde vam je u naslovu ISCRPLJENI i UMORNI FEDERER?

Rafi srećan povratak na 1.mesto, i nek uzme sve ove turnire na šljaci..pogotovo 11-ti ROLAN GAROS! VAMOS

Ivan

pre 6 godina

Zasluzena pobeda Kokinakisa, ovo ce mu biti velika odskocna daska za dalje, samo jos malo da poradi na bekhendu i bice u Top 3 igraca.
 (George, 24. mart 2018 23:10)

Svaka mu cast sto je dobio federera, ali tih prica smo slusali vec hiljadu puta kada se desi ovako neki skalp, uvek se nadje neko da ga proglasi sledecim brojem 1 ili top 3 kako god... Sve sami buduci sampioni. Tim, Zverev, Kirgios, Dimitrov, Gofan, Cung i ostali. Ni jedan od njih ne moze 2 turnira da poveze da dodje do zavrsnice, sve moj do mojega. Federer im uzima sve titule u 37. godini, toliko o njima. A koliko je ovaj Kokinakis ozbiljan videce se vec protiv Verdaska. Verujem da ce vec od njega da ispadne.

Updown

pre 6 godina

I sada Nolomani zaboravljaju prethodno veče i zaboravljaju koji je njihov Novak, i slave ovaj poraz Federera kao da je Novak osvojio.
Uživajte sada dok ne dođe sezona trave, a ne zaboravite da je sada prvi Nadal, a ne Novak.

Vasilije

pre 6 godina

Na zalost po tenis, izgleda da je vreme da 'velika trojka' zajedno ode u penziju na, za njih organizovanom oprostajnom revijalnom mecu

mix

pre 6 godina

Gledah malo Svajcarske sajtove,jos niko da pljune po njihovom najboljem sportsti ikada.E moji Srbi,bojim se da Nole ne zazali jednog dana sto igra pod nasom zastavom,ako vec nije.

mimi

pre 6 godina

Uzivajmo jos malo vratice se bar Nadal i Novak,Fed polako odlazi,za par godina trazicemo strasan tenis ove trojke dok ce se na tronu sa povremenim bljeskom smenjivati Zverev,Cung,poneki Kokinakis.....

brufen_od_400

pre 6 godina

Pogledajte samo nonsalantnost Federera tokom citavog treceg seta, narocito u tb. Bez ikakve zelje, borbe, bilo cega. Mozda je najbolji igrac, ali Nadal je za njega pojam sampiona.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 24. mart 2018 23:12)

Nonšalantnost tokom trećeg seta? MOŽE MU SE. Može još sto puta da izgubi, najveći je u istoriji.

Sta reci...

pre 6 godina

Da li postoji bar jedan Svajcarac koji lose komentarise Federera ? Spanac Nadala? Ne, samo kod nas bas ruzni komentari za Novaka. Voleo bih da me neko demantuje.Koliko ne cenimo svoje ,generalno gledano, treba da nestanemo. A u tome nam je super krenulo.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Дона Векић се радује а Вавринка тугује. БРАВО КОКИНАКИС!👏👏👏✊✊✊👍👍👍

Optimus

pre 6 godina

Evo malo nektara Djokovicevim navijacima !!! Umesto da navijaju za svog pulena tudjim porazima se hrane... pojam proscnog srpskog navijaca, svidelo se to kome ili ne. Istina !

VUK

pre 6 godina

Nažalost kladioničarska mafija ušla je i u individualne sportove. Onog trenutka kada je i ovaj segment svetskog sporta završio u ponudi na tiketima ...sport je izgubio svaki smisao i regularnost. Čak i atletika. Npr. Finale OI . Gledaoci kao na derbiju galopera ili trci pasa , gledaju u svoje pametne telefone i klade se na prva tri mesta i vreme pobednika. Tenis je od individualnih sportova prvi ušao u svet klađenja. Tako da pruža šansu šampionima na extra prihod uoči planiranih pauza. Fer i šampionski.

Eggy

pre 6 godina

Ovo je bilo ko nekad Braki i Koki show na B92 radio, mislim brat Koki ga razvalio. I ko ce sad na kraju godine da bude prvi, kako je krenulo mogu cak i DelPo ili Cilic to da budu, a sto da ne opet Ndal....

Srdjan

pre 6 godina

@Vox

Dovoljno je da Federer samo dodje na bilo koji turnir na sljaci i opet ce se vratiti na 1. mjesto, ali sumnjam da ce igrati bilo sta na sljaci, mozda RG, al tesko.

RF

pre 6 godina

Bolji igrac je pobedio.Realno nista nisam ocekivao od Fedexa jer sam znao da je umoran nakon IW.Ali ubrzo se vraca na prvo mjesto opet tako da lagano..

goran

pre 6 godina

Svaka cast Federeru na svemu u ovim godinama to je za svako postovanje, jer iskreno (iako bih voleo da me demantuju) ne verujem da bi Nadal i nas Nole mogli da igraju ovako u 38-oj godini ...Federer je inace dosta meceva dobio ove sezone zavaljujuci toj auri sampiona i velikom samopouzdanju koje ima u odnosu na ostale rivale, uspeo je da prelomi Cunga i nedavno Corica bas tim oruzjem ,ali cinjenica je da on koliko god imao samopuzdanja i igrao do maksimuma (koliko god moze u ovim godinama) protiv krstenice se ipak ne moze ,jer ovakvi padovi protiv Kokinakisa ce ipak biti sve cesci, a sa druge strane nije ni Kokinakis bas bilo ko, jeste (trenutno) 175 na ATP listi ali do pre nekoliko sezona unazad (kada je bio 69-ti 2015-te) je bio jedan od onih mladih Australijanaca (poput Kirijosa i Tomica)koji je puno obecavao ,jer je nesporno da ima veliki talenat ,medjutim povrede su ga usporile te nije pokazao svoj puni potencijal !

znanje-imanje

pre 6 godina

Igrati Masters za Mastersom ceo turnir je krajnje teško. Federer ima mnogo godina za toliki napor - a i ne igra nešto. Tj. igra fenomenalno za svoje godine! Potpuno mi je dosadno ponavljati kako je tenis pao - to sam napisao već 50 puta. Ćorić je propustio da ovo isto uradi.
Pogotovu nije iznenađenje - Tanasije je obećavao više od svih - a onda mnoooogo povreda. Ali on je kao brži del Potro i ostane li zdrav, vrlo upitno, može na vrh, to se još onda videlo.

papalino

pre 6 godina

Đoković ispao, napredovaće na listi. Federer ispao, i nazaduje.

Đokovićevci slave, zaboravljajući da je Fed pao na drugo mesto, dok njihov ljubimac, uz napredak, nije ni među prvih deset!

momma

pre 6 godina

Pa....nije ni on mašina..ništa se ne podrazumeva.Lično ga ne volim zbog davnih,negativnih komentara o Noletu dok se probijao ka vrhu.

Džoni

pre 6 godina

Kakav je tenis čudan da ne kažem specifičan sport kada je senzacija kada momak od 20 godina pobedi protivnika koji ima 40? To bi u svim sportovima bila normalna stvar ali u tenisu je "senzacija" pa makar to bio i Federer!

ironmaiden

pre 6 godina

20 > 12
9660 > 2300
307 > 223
(С' вером у Нолоа за тенис и отаџбину, 24. mart 2018 23:54

Ali nesto ga zeza H2H

neko

pre 6 godina

Normalno je da čovek izgubi. Zašto senzacija? Nije on mašina već čovek sa krštenicom od 37 godina. Izgubljeno prvo mesto ukoliko mu je stalo nadoknadiće na drugim turnirima. Uzeće nekoliko još turnira do kraja sezone al'poraz neće uticat na toliki pad koliko ga ovde mnogi predstavljaju. Kokinakisu svaka čast !

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Federer se jako lose kretao i namestao na loptice u trecem setu. Nije nijednu lopticu stigao da je morao da sprinta do nje. Dosta forhenda u aut. Polako se blizi kraj velikoj cetvorci. Nadal, Djokovic, Marej - svi kubure sa povredama, od njih trojice, mislim da Nadal ima najbolje sanse za jos koji gs. Federer vec 37 godina, prkosi on njima i igra odlicno za te godine, ali polako ostaje bez goriva. Mislim da je ova 2018. poslednja godina da vidimo sve članove velike cetvorke kako koliko-toliko prikazuju svoju prepoznatljivu igru....

Mikajlo

pre 6 godina

Е сада можемо рећи да су Новак и Рођер исти - испадоше обојица у првом мечу. По осталим параметрима, неупоредиви.

Dimitrije

pre 6 godina

Zasitio se tenisa od Roterdama i povratka na prvo mesto. Nek odmori tri meseca do trave. Prvo ili drugo mesto, nebitno. Najbitniji su gren slemovi.

Pele

pre 6 godina

@Srdjan, 24. mart 2018 23:44

"Dovoljno je da Federer samo dodje na bilo koji turnir na sljaci i opet ce se vratiti na 1. mjesto, ali sumnjam da ce igrati bilo sta na sljaci, mozda RG, al tesko."

Moze se desiti da Federer ne igra nijedan turnir na sljaci, a da se vrati na tron. Jer roviti Nadal brani mnogo poena na sljaci, a Federer nijedan.

To je to.

pre 6 godina

Mučno je slušat vaše pljuvanje prema bilo kome u sportu.

Sport kao tenis je samo igra a to znaju dobro oni. Izgubio je Rodžer zasluženo a Kokinakis će izgubit u sledećem jer poznato da svi dobro odigraju nestvarno meč života po pravilu protiv najboljih pa nestanu. To pokazuje statistika a ne ja.

Rio

pre 6 godina

Federer zna sta radi, ne brinite za njega. Igrace on jos par godina, cuva telo, a i sljaku ove godine preskace. Uzivacemo opet pocetkom juna kada pocinje sezona trave, Stutgart, Hale itd.

Ivan

pre 6 godina

Zaslužena pobeda! 175. igrač sveta Tanasije Kokinakis je danas eto pobedio velikana Rodžera Federera najboljeg igraća svih vremena! Velika pobeda! Bravo!

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Jesi bruder ali tebi je sve oprosteno,mislim da imas veliko znanje iz mnogih oblasti sudeci po komentarima.Pozdrav.

Baba Vanga

pre 6 godina

Otkad je izgubio od DELPA u IW, napisao sam, da ce Rodjeru karijera polako ali
sigurno opadati. Ipak ce u 8.8.2018 imati 37 godina.

Realni posmatrač

pre 6 godina

Početak kraja. Psihološki je pao. Pre odredjenog vremena, ovo mu se nije dešavalo protiv malo poznatih igrača. Poraz protiv Del Potra nije iznenadjenje, ovaj na neki način jeste. Federera može pobediti svaki mlad igrač na brzinu i svežinu.Federer nikada nije imao preteranu dozu sreće,(to se malo promenilo 2017.-2018.godine) i znalo je se da ako zagusti i mečevi se igraju na tri ili pet setova sigurno gubi. Ovako je igrao 2015.godine kada je uvek bio tako blizu a tako daleko, a ovde se pisalo o atomskom tenisu. U svakom slučaju čestitke Kokinakisu. Šta reći osim, vreme je da Ljubičić ode a da se Federer polije bokalom hladne vode.

RF bog tenisa

pre 6 godina

Mozda ovo i nije lose , RF svakako ne treba niko nista da dokazuje, neka pokusa da osvoji neki turnir na sljaci i Vimbldon i US Open i svakako ce niti prvi na kraju godine.

Baba Vanga

pre 6 godina

Otkad je izgubio od DELPA u IW, napisao sam, da ce Rodjeru karijera polako ali
sigurno opadati. Ipak ce u 8.8.2018 imati 37 godina.

igor

pre 6 godina

Osveta dobrocudnog diva - Delpa. Prvo je oducio Noleta od tenisa na OI, a sada Rodju na Indianu. Ovaj Koki je samo sled dogadjaja koji je bio neminovan.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Sad ce strucnjaci da pocnu da pisu kako je Federer mrsav, kako ne jede meso hahaha.
Ovo je bio samo los dan King Federera, i dalje je najbolji.

Bruder Jakob

pre 6 godina

A ja mislio da odlučujući set, ako je u setovima izjednačeno meč se ne može odlučivati taj brejkom, očito sam bio u krivu!

minut

pre 6 godina

A pa sada će bogata elita kojoj "pripada" tenis mrzeti Australijance... a i to prezime Kikinakis šta li.. Grk neki drski pobedio princa tenisa.. Zaštitnika vlastele.. Sram ga bilo.

Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA

pre 6 godina

Evo malo dobrih vesti za Nolove navijace posto njihov pulen nije osvojio ozbiljan trofej evo vec 2 godine

Ivan

pre 6 godina

Da, gledano po imenima ko je to protiv koga igrao u ovom meču, to je zaista velika velika senzacija ova pobeda Kokinakisa nad velikanom Federerom najboljim igračem svih vremena, ali, kada se uzme u obzir da Federer ima skoro 37 godina i da iza sebe u ovoj sezoni već ima ogromne uspehe, osvojio je Gren Slem Australijen Open, osvojio još jedan manji turnir, igrao pre samo par dana i finale Indijan Velsa i sve to sa skoro 37 godina, to je za veliko poštovanje, ali je jednostavno neminovno da će jednog trenutka i on neminovno početi da ređa poraze ove sezone. Dakle, polako polako era najvećih igrača u istoriji tenisa dolazi završetku, valjalo bi da i oni sami to na vreme shvate, da im se ne bi i dalje dešavali ovi veoma neprijatni porazi, jer zaista nije svejedno jednom velikanu poput Federera kada ga pobedi 175. igrač sveta. Mislim da bi sada sva četvorica, Federer, Đoković, Nadal, Marej, trebali da se potrude da uzmu još koji veliki trofej i da posle toga odu sa tim trofejom u zasluženu sportsku penziju jer polako dolazi nova era tenisa, to je neminovno. Mislim da će Federeru to poći za rukom na ovogodišnjem Vimbldonu i da mu je to prilika za veličanstveni odlazak u penziju sa 9. osvojenim Vimbldonom, i to će se najverovatnije i ostvariti, a Nadal će uraditi na Rolan Garosu to isto, a Đokoviću i Mareju ostaje da vredno rade i probaju bar neki Masters još da uzmu i to je to. Ja im želim puno zdravlja i sreće i u budućnosti i još velikih mečeva.

papalino

pre 6 godina

Đoković ispao, napredovaće na listi. Federer ispao, i nazaduje.

Đokovićevci slave, zaboravljajući da je Fed pao na drugo mesto, dok njihov ljubimac, uz napredak, nije ni među prvih deset!

Updown

pre 6 godina

I sada Nolomani zaboravljaju prethodno veče i zaboravljaju koji je njihov Novak, i slave ovaj poraz Federera kao da je Novak osvojio.
Uživajte sada dok ne dođe sezona trave, a ne zaboravite da je sada prvi Nadal, a ne Novak.

Optimus

pre 6 godina

Evo malo nektara Djokovicevim navijacima !!! Umesto da navijaju za svog pulena tudjim porazima se hrane... pojam proscnog srpskog navijaca, svidelo se to kome ili ne. Istina !

koma

pre 6 godina

Ja kad sam pricao da Federer ne igra nista specijalno na IW i da se samo ceka da se pojavi neko ko ce uspeti da ga nacne i dokrajci, za razliku od Corica ili Cunga, dobio sam gomilu minusa i neki strucnjci su mi se cak i podsmevali. Cak ni od pocetka sezone ne igra briljantno, nego na nekom svom standardnom nivou uz veliku dozu samopouzdanja, jer je konkurencija u potpunom raspadu. Odigrao je 3 meca sa top10 igracima tek (skor 2-1). Od top20 igraca nema 3 koji su sad u svojoj top formi, a polovina i ne igra uopste.
A i ovaj nas Nole nasao sad da se raspada umesto da nastavi da dominira sa 70% snage i poobara sve rekorde. I dalje ima sanse bar da se vrati u vrh, ali vremenom ce se oporaviti konkurencija i mladji steci iskustvo i samopouzdanje u ovakvom 'free4all' stanju na ATP turu, pa ce mu biti sve teze.
Drago mi je da je RF izgubio to prvo mesto, najvise zbog licemernih obozavatelja sto domacih, sto stranih po stadionima. Kao i zato sto nije bas zasluzio da sad sa 35-36god postigne vise nego 8 godina pre toga - uzeo vise GS i vratio se na No. 1. Mora da je nekako postao bolji igrac sa 35, a nije do konkurencije uopste...

brufen_od_400

pre 6 godina

Pogledajte samo nonsalantnost Federera tokom citavog treceg seta, narocito u tb. Bez ikakve zelje, borbe, bilo cega. Mozda je najbolji igrac, ali Nadal je za njega pojam sampiona.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 24. mart 2018 23:12)

Nonšalantnost tokom trećeg seta? MOŽE MU SE. Može još sto puta da izgubi, najveći je u istoriji.

Zex

pre 6 godina

hahaa, ponadali se sigurnoj pobedi ali bije dobro ovaj baja.Jel moguce da svevisnji federer ispadne u prvom kolu?To nije moguce, verovatno ce se ponoviti mec.

Mastermind

pre 6 godina

Ne znam da li se neko sjeća kada sam napisao momentalno nakon meča sa Delpom da RF gubi prvo mjesto u MI... Bravo Tanasije kraljino! Kao lavina se borio, nije odustajao, čim je vezao 2 gema u 3. setu na svoj servis, osjetio sam da može do kraja... Imam neki svoj mali krug tenisera koje volim, ovog momka sam vazda simpatisao, ima sve predispozcije da ide u velike visine!! To legendo!!

RF

pre 6 godina

Bolji igrac je pobedio.Realno nista nisam ocekivao od Fedexa jer sam znao da je umoran nakon IW.Ali ubrzo se vraca na prvo mjesto opet tako da lagano..

maksa

pre 6 godina

nista iznenadjujuce. sad ide period praznjenja pa opet filovanje pa vimbldon. tako to mora jer ako bi bio cele godine na dopingu ugrozio bi zdravlje..nike projekat

Рајко Четник

pre 6 godina

Бик ни крив ни дужан отерао плачљивка са трона.
Стварно је ова АТП листа сурова и нелогична.

sakupljac minusa

pre 6 godina

Opa! Sad ce Rodzer odjednom zavoleti sljaku. A tamo ce ga Nadal vratiti na fabricka podesavanja. Voleo bi da Del Potro objedini titule sa IW i MY.

To vise nije sport

pre 6 godina

Ne znaci mnogo sto je Kokinakis trenutno 175. na svetu, on je jedan od najtalentovanijih mladih igraca. A Federera sto se tice, kao i Nadala, kao i Djokovica, Mareja, Vavrinke - u poslednje dve godine prisustvujemo najvecem cirkusu u sportu! Lansiraju na prvo mesto nedoraslog Mareja, koji onda tone na dno, potom vade iz naftalina Rodzera i Rafu, obasipaju ih nezasluzenim titulama, a dotad najmocniji igrac u istoriji tenisa prestaje da jede i stize do nivoa rekreativca!? Tenis VISE NIJE SPORT, NIKE i INSTAGRAM su ubili tenis!

Dimitrije

pre 6 godina

Zasitio se tenisa od Roterdama i povratka na prvo mesto. Nek odmori tri meseca do trave. Prvo ili drugo mesto, nebitno. Najbitniji su gren slemovi.

Era

pre 6 godina

Polako ali sigurno zavrsava se jedna era trojice najboljih u ovom sportu. Nadal kuburi sa povredama, Federer fizicki ne moze da izdrzi u kontinuitetu da igra, Djokovic ima privatnih problema. Drago mi je sto sam vas gledao svih ovih godina, uzivajte u zivotu. Volim vas svu trojicu!

Bruder Jakob

pre 6 godina

A ja mislio da odlučujući set, ako je u setovima izjednačeno meč se ne može odlučivati taj brejkom, očito sam bio u krivu!

Tu ni sudije vise ne pomazu

pre 6 godina

Isamarao ga je k'o DelPo pre koji dan. Cim se pojavi iole bolji igrac koji nije povredjen, prica dobije ocekivani kraj.

Zex

pre 6 godina

Nikad gora konkurencija, kakav se jaz napravio od prvog do desetog mesta to je nevidjeno.Kada je Novak dominiro imao je 14000bodova ali ostali u top deset od 4-10000 Igralo se muski.Mnogo fale tenisu Nadal,Novak,Marej i Wavrinka.

haren

pre 6 godina

Federerova igra ove godine dosta slabija u odnosu na proslu godinu. Npr, na predzadnjem AO igrao je kao u transu, sve fukcionise, bekendom razbijao, forhendom takodje, ritern kao Djokovicev nekad, medjutim vec na AO ove godine, mogli smo primetiti da bekendom igra uglavnom slajs, pogotovu na IW i u nocasnjem mecu, forhend ocajan. Ritern takodje. Servis tu i tamo. Dakle, nije cudo sto je izgubio. Da me ne razume neko pogrešno, ovaj Australijanac izuzetno kvalitetan igrac, zasluzena pobeda, naravno. Sto se Fedexa tice, neka odigra jos ovu i sledecu godinu, pazljivo i mudro bira turinire i to je to. Covek je legenda. Najbolji.

Dag Kristi

pre 6 godina

hahaa, ponadali se sigurnoj pobedi ali bije dobro ovaj baja.Jel moguce da svevisnji federer ispadne u prvom kolu?To nije moguce, verovatno ce se ponoviti mec.
(Zex, 24. mart 2018 23:11)

Nije moguce,zato sto je ispao u drugom.Prvo je bio slobodan.

Rale

pre 6 godina

NIsam Fedov navijač ali, šta ste navalili...više volite on da izgubi nego Novak da osvoji gs. I gde vam je u naslovu ISCRPLJENI i UMORNI FEDERER?

Rafi srećan povratak na 1.mesto, i nek uzme sve ove turnire na šljaci..pogotovo 11-ti ROLAN GAROS! VAMOS

Mikii

pre 6 godina

Pogledajte samo nonsalantnost Federera tokom citavog treceg seta, narocito u tb. Bez ikakve zelje, borbe, bilo cega. Mozda je najbolji igrac, ali Nadal je za njega pojam sampiona.

Vera

pre 6 godina

Samo zbog one razularene američke publike, drago mi je da je Federer ispao.Nisam zlobna i ne uživam u tuđoj nesreći, dapače, ali sad kad nema ni njega bit će zanimljivo pratiti tko će osvojiti Miami.Drago mi je i da je Nadal opet prvi.Hoće li Svicarci pljuvati sada po Rogeru ?Mislim da sigurno neće!To samo na Balkanu postoji!

deka

pre 6 godina

E da je nas Nole izgubio od 175. Tenisera, Srbi bi ga pljuvali kao da nam je smrtni neprijatelj. Toliko o povratlu Federera koga sad Srbi dizu u nebesa kad se vratio.
Verujem da ce Nole vratiti i sve ih pogaziti, opet!!

Ana

pre 6 godina

Gde ste sada pljuvaci od juce da malo opljunete i Federera ili je vase pljuvanje rezervisano samo za Djokovica? Federera koji, za razliku od Djokovica, nije pravio pauzu, nije imao operaciju, u savrsenoj je formi, a izgubio je mec od losijeg igraca nego juce Djokovic. Hajde sada malo predvidjajte mu propast i savetujte ga da promeni ishranu i da se razvede. Necete? Ups, zaboravih da se vas pljuvacki dar aktivira samo kad je u pitanju Djokovic, dok se za sve ostale nalaze opravdanja tipa ustao je na levu nogu ili ga boli nokat na malom prstu desne noge. Necete vi biti veci zato sto Djokovic dobija, ili manji zato sto gubi, Djokovic igra samo za sebe, a vi imate ili nemate vase karijere.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Sad ce strucnjaci da pocnu da pisu kako je Federer mrsav, kako ne jede meso hahaha.
Ovo je bio samo los dan King Federera, i dalje je najbolji.

milutin

pre 6 godina

Poslije finala IW napisah da taj meč mnogo boli Rogera i da će imati trajne posledice po njega. I bi tako, a ja dobih mnogo minusa. Ne žalim, jer sam pogodio.
Teško će odsad biti favorizovanom.
Vjerujem da je to dobro za tenis kao igru.
Rjeđe će se šepuriti i glumiti.

Srdjan

pre 6 godina

@Vox

Dovoljno je da Federer samo dodje na bilo koji turnir na sljaci i opet ce se vratiti na 1. mjesto, ali sumnjam da ce igrati bilo sta na sljaci, mozda RG, al tesko.

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Jesi bruder ali tebi je sve oprosteno,mislim da imas veliko znanje iz mnogih oblasti sudeci po komentarima.Pozdrav.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Дона Векић се радује а Вавринка тугује. БРАВО КОКИНАКИС!👏👏👏✊✊✊👍👍👍

zanemeo

pre 6 godina

Pazi ovo, cak i neko ko jede meso, ima harmonican odnos sa zenom, ne menja trenera, ne grli drvece, nema gurua... ipak moze da izgubi od nekog drugoligasa.
Botovi zbunjeni! Sta sad napisati?!

970

pre 6 godina

Zašto senzacija? Od kada ja postao profesionalni sport tenis nikada nije bio lošijeg kvaliteta nego u poslednje dve godine. Sama činjenica da je Federer ponovo uspeo da dođe do prvog mesta i da se tu smenjuje sa Nadalom i da uzme tri GS od poslednjih pet govori sama za sebe. Ko se iole razume u tenis zna o čemu govorim, nezavisno od toga za koga navija.

cento

pre 6 godina

Evo malo dobrih vesti za Nolove navijace posto njihov pulen nije osvojio ozbiljan trofej evo vec 2 godine
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA,

Haha,jos dva turnira ako dzemperko ispadne u prvom kolu,No1e ce ga prestici na ATP tabeli iako ne igra godinu i po.Izgleda da cika Nike nije odradio posao.

Милош

pre 6 godina

Честитам!
Надам се да ће се коначно скинути фама са Федерера и да ће му играчи излазити на мегдан са надом да победе, а не да часно изгубе, па када им се укаже шанса за победу, да се уплаше... И даље се надам да ће се Ђоковић вратити на велику сцену.

Nebojša

pre 6 godina

Evo malo dobrih vesti za Nolove navijace posto njihov pulen nije osvojio ozbiljan trofej evo vec 2 godine
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA, 24. mart 2018 23:10)

Ovim komentarom samo pokazuješ da je tebe zapravo briga za Federera čim ti je "Nolo" na pameti posle meča igrača za kojeg navodno navijaš.

senad

pre 6 godina

Moze Federer da se pretvara koliko hoce ali godine cine svoje nemoze da veze dva turnira u kratko vreme ko na silu da ga neko tera na teren bez volje deluje umorno trci na mrezu skracuje poene penzija uskoro.

Nebojša

pre 6 godina

Eto ti ko bi ovo očekivao nije mi krivo uopšte ali više bih voleo da je Novak juče pobedio nego što je Federer ispao ali daj šta daš.

Mikajlo

pre 6 godina

Е сада можемо рећи да су Новак и Рођер исти - испадоше обојица у првом мечу. По осталим параметрима, неупоредиви.

Рико

pre 6 godina

Nadal brani 4680 poena na šljaci, Federer 0 poena.
(milos, 24. mart 2018 23:21)
А питање је дал ће Федерер изаћи на шљаку. Јер зна да нема шта да тражи тамо ако налети на Рафу. Мада ако је играо у Ротердаму да би се вратио на прво место, не би ме изненадило да одигра неки турнир на шљаци чисто да се врати на број 1, јер мислим да Рафа само на једном мастерсу не брани титулу и нема где да повећа бодове.

Simpo

pre 6 godina

Sramota Rodja da igra po danu i to je sigurno razlog što je izgubio od 175 igrača,al mi je milo em drago, više da ne slušam onu razularenu publiku.A lepo sam napisao da Rodja ne prolazi drugo kolo pre par dana i dobio brdo negativnih komentara od teniskih stručnjaka

Mastermind

pre 6 godina

A ja mislio da odlučujući set, ako je u setovima izjednačeno meč se ne može odlučivati taj brejkom, očito sam bio u krivu!
(Bruder Jakob, 24. mart 2018 23:36)

Aj prosipaj pamet neđe drugo, brate...

Zasto nemas mozak

pre 6 godina

Uvek ponosno u Rodzerovom uglu ! Gore glava majstore, idemo dalje ! ROGER FEDERER !
(Profesor, 24. mart 2018 23:15)

Sto se ložiš?! Nemaš svoj zivot, pa zivis tudji ?!

Rio

pre 6 godina

Federer zna sta radi, ne brinite za njega. Igrace on jos par godina, cuva telo, a i sljaku ove godine preskace. Uzivacemo opet pocetkom juna kada pocinje sezona trave, Stutgart, Hale itd.

Ivan

pre 6 godina

Zasluzena pobeda Kokinakisa, ovo ce mu biti velika odskocna daska za dalje, samo jos malo da poradi na bekhendu i bice u Top 3 igraca.
 (George, 24. mart 2018 23:10)

Svaka mu cast sto je dobio federera, ali tih prica smo slusali vec hiljadu puta kada se desi ovako neki skalp, uvek se nadje neko da ga proglasi sledecim brojem 1 ili top 3 kako god... Sve sami buduci sampioni. Tim, Zverev, Kirgios, Dimitrov, Gofan, Cung i ostali. Ni jedan od njih ne moze 2 turnira da poveze da dodje do zavrsnice, sve moj do mojega. Federer im uzima sve titule u 37. godini, toliko o njima. A koliko je ovaj Kokinakis ozbiljan videce se vec protiv Verdaska. Verujem da ce vec od njega da ispadne.

GuA (aka Georgije ubiva azdahu)

pre 6 godina

I Rođo se zaljubio u drveta.
(Šuma striborova, 24. mart 2018 23:11)

A ne, nije on taj tip - pre ce biti da merka neku dobru granu za stap

Vasilije

pre 6 godina

Na zalost po tenis, izgleda da je vreme da 'velika trojka' zajedno ode u penziju na, za njih organizovanom oprostajnom revijalnom mecu

milos

pre 6 godina

Dovoljno je da Federer samo dodje na bilo koji turnir na sljaci i opet ce se vratiti na 1. mjesto, ali sumnjam da ce igrati bilo sta na sljaci, mozda RG, al tesko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srdjan, 24. mart 2018 23:44)

Neće igrati na šljaci, maločas je izjavio, potvrda da ga ne zanima prvo mesto, tri meseca pauze, pametno.

igor

pre 6 godina

Osveta dobrocudnog diva - Delpa. Prvo je oducio Noleta od tenisa na OI, a sada Rodju na Indianu. Ovaj Koki je samo sled dogadjaja koji je bio neminovan.

veliki strumf

pre 6 godina

Na stranu sve, konkurencija u tenisu zadnjih godinu dana je bedna! BEDNA!
1. Novak u autu, veci deo nije igrao, ni senka onog velikana.
2. Marej ne igra takodje. Njih dvojica su pre povreda i pre onog epskog finala RG kada je Nole kompletirao GS bili neprikosnoveni broj 1 i 2. Niko im ni blizu nije bilo.
3. Rafa cas igra, cas ne - vise ne igra pa nema ni kontinuiteta.
4. Vavrinka isto pitaj Boga kad je igrao.
5. Nisikori dugo, dugo nije igrao, tek sada se vratio. Daleko od forme.
6. Berdih - sve isto kao za Keija.
7. Raonic - skoro sve isto kao za Keija i Berdiha.
8. Delpo isto dugo nije igrao - prakticno cim se vratio u formu osvojio IW.
Jedini koji je igrao je Federer U NIKAD SLABIJOJ KONKURENCIJI, jer od prvih 10 - 8 igraca ili povredjeno ili totalno van forme jer izlaze iz povreda. Mislim da ovako nesto nikad nije zabelezeno i da nikad vise vrhunskih igraca nije dugo igralo u istom periodu.

VUK

pre 6 godina

Nažalost kladioničarska mafija ušla je i u individualne sportove. Onog trenutka kada je i ovaj segment svetskog sporta završio u ponudi na tiketima ...sport je izgubio svaki smisao i regularnost. Čak i atletika. Npr. Finale OI . Gledaoci kao na derbiju galopera ili trci pasa , gledaju u svoje pametne telefone i klade se na prva tri mesta i vreme pobednika. Tenis je od individualnih sportova prvi ušao u svet klađenja. Tako da pruža šansu šampionima na extra prihod uoči planiranih pauza. Fer i šampionski.

Realni posmatrač

pre 6 godina

Početak kraja. Psihološki je pao. Pre odredjenog vremena, ovo mu se nije dešavalo protiv malo poznatih igrača. Poraz protiv Del Potra nije iznenadjenje, ovaj na neki način jeste. Federera može pobediti svaki mlad igrač na brzinu i svežinu.Federer nikada nije imao preteranu dozu sreće,(to se malo promenilo 2017.-2018.godine) i znalo je se da ako zagusti i mečevi se igraju na tri ili pet setova sigurno gubi. Ovako je igrao 2015.godine kada je uvek bio tako blizu a tako daleko, a ovde se pisalo o atomskom tenisu. U svakom slučaju čestitke Kokinakisu. Šta reći osim, vreme je da Ljubičić ode a da se Federer polije bokalom hladne vode.

(crno - beli TV)

pre 6 godina

Ipak godine rade svoje. Mladi Kokinakis je odlično igrao, ali je meč odlučio Federerov forhend, koji ga uopšte nije slušao. Biće zanimljiva trka između Rafe i Rođe za No 1.

mimi

pre 6 godina

Uzivajmo jos malo vratice se bar Nadal i Novak,Fed polako odlazi,za par godina trazicemo strasan tenis ove trojke dok ce se na tronu sa povremenim bljeskom smenjivati Zverev,Cung,poneki Kokinakis.....

Srdjan

pre 6 godina

Svaka cast, objavili ste vijest 3 min. po zavrsetku meca.
Da je dobio ovo, Federer bi sigurno bio prvi do WB, al dobro.
Kokinakis odigrao mec zivota, svaka cast, sjajno je servirao kad je najvise trebalo, a Roger u bitnim momentima (skoro svaki servis gem Kokinakisa u 3. je isao na razliku) pravi cudne greske i ponovo gubi mec u tb 3. seta.

mhm

pre 6 godina

koliko je RF jadno odigrao... ne samo to, nego sto se ponasao kao da ga je neko pistoljem naterao da izadje da izudara par loptica u publiku i aj kuci... treba mu pauza par meseci iz aviona se videlo

reflektor

pre 6 godina

Bravo za dedu,sto se i dalje koka sa klincima i za sve sto je napravio,ali ovaj Kokinakis ima ... i decko mnogo nema srece sa povredama.Unistavaju ga,a inace igra,puca i nije decko bez mozga ili sagoreo kao Kirjos protiv RF.Bravo,valjda povrede nece da ga sputavaju decko je top10 klasa.

Eggy

pre 6 godina

Ovo je bilo ko nekad Braki i Koki show na B92 radio, mislim brat Koki ga razvalio. I ko ce sad na kraju godine da bude prvi, kako je krenulo mogu cak i DelPo ili Cilic to da budu, a sto da ne opet Ndal....

ironmaiden

pre 6 godina

20 > 12
9660 > 2300
307 > 223
(С' вером у Нолоа за тенис и отаџбину, 24. mart 2018 23:54

Ali nesto ga zeza H2H

damedolla0

pre 6 godina

Agresivnom igrom je moguće pobediti Rogera. Ne mozes ocekivati sa stilom Svarcmana ili sa stilom Gaskea pobedu protiv Federera. Dobar servis, agresivni i jaki udarci i naravno da su sanse mnogo veće. Ja garantujem da Djokovic ima agresivnije udarce, da bi i sa 40% snage juče dobio Pera. Ali, ako ćemo udarati lopticu kao Agnjeska Radvanska, onda nemamo šta da trazimo ni protiv celindzer igraca. Bravo za Kokinakisa!

fifteen love

pre 6 godina

Vidi se da je umoran,mozda zbog toga i onaj bes u finalu-znao je on da tesko moze do finala i u Majamiju.
Sad na zasluzenu pauzu-verovatno do Vimbldona tj turnira u Haleu. Ali bilo bi zanimljivo da odigra bar jedan turnir na sljaci,mozda cak i RG-os onako bez pripreme i ocekivanja.
Marej je tu za Vimbldon,Fed,Nadal verovatno,Stan takodje,cekamo Novaka da se trgne pre svega psihicki,lako je srediti ishranu i kondiciju... Glava je problem,nadam se da je problem samo u njemu,a ako je problem i u ljudima koji ga okruzuju (jer ne shvatam kako neko moze da pusti igraca i gleda ono mucenje na terenu ) bice tesko. Ali verujemo. Uzivajte jer kad se oni povuku nista vise nece biti isto. :)

RF bog tenisa

pre 6 godina

Mozda ovo i nije lose , RF svakako ne treba niko nista da dokazuje, neka pokusa da osvoji neki turnir na sljaci i Vimbldon i US Open i svakako ce niti prvi na kraju godine.

momma

pre 6 godina

Pa....nije ni on mašina..ništa se ne podrazumeva.Lično ga ne volim zbog davnih,negativnih komentara o Noletu dok se probijao ka vrhu.

Gile

pre 6 godina

Interesantna bitka za boj 1 ove godine. Ko je gori više pada. Sada se vidi koliko je Đokovih 17000 veliko. Teško da će neko to dostići. Kao i Federerovih 20 GS. S druge strane ni jedan mladi još ništa specijalno.

mix

pre 6 godina

Gledah malo Svajcarske sajtove,jos niko da pljune po njihovom najboljem sportsti ikada.E moji Srbi,bojim se da Nole ne zazali jednog dana sto igra pod nasom zastavom,ako vec nije.

neko

pre 6 godina

Normalno je da čovek izgubi. Zašto senzacija? Nije on mašina već čovek sa krštenicom od 37 godina. Izgubljeno prvo mesto ukoliko mu je stalo nadoknadiće na drugim turnirima. Uzeće nekoliko još turnira do kraja sezone al'poraz neće uticat na toliki pad koliko ga ovde mnogi predstavljaju. Kokinakisu svaka čast !

Džoni

pre 6 godina

Kakav je tenis čudan da ne kažem specifičan sport kada je senzacija kada momak od 20 godina pobedi protivnika koji ima 40? To bi u svim sportovima bila normalna stvar ali u tenisu je "senzacija" pa makar to bio i Federer!

goran

pre 6 godina

Svaka cast Federeru na svemu u ovim godinama to je za svako postovanje, jer iskreno (iako bih voleo da me demantuju) ne verujem da bi Nadal i nas Nole mogli da igraju ovako u 38-oj godini ...Federer je inace dosta meceva dobio ove sezone zavaljujuci toj auri sampiona i velikom samopouzdanju koje ima u odnosu na ostale rivale, uspeo je da prelomi Cunga i nedavno Corica bas tim oruzjem ,ali cinjenica je da on koliko god imao samopuzdanja i igrao do maksimuma (koliko god moze u ovim godinama) protiv krstenice se ipak ne moze ,jer ovakvi padovi protiv Kokinakisa ce ipak biti sve cesci, a sa druge strane nije ni Kokinakis bas bilo ko, jeste (trenutno) 175 na ATP listi ali do pre nekoliko sezona unazad (kada je bio 69-ti 2015-te) je bio jedan od onih mladih Australijanaca (poput Kirijosa i Tomica)koji je puno obecavao ,jer je nesporno da ima veliki talenat ,medjutim povrede su ga usporile te nije pokazao svoj puni potencijal !

znanje-imanje

pre 6 godina

Igrati Masters za Mastersom ceo turnir je krajnje teško. Federer ima mnogo godina za toliki napor - a i ne igra nešto. Tj. igra fenomenalno za svoje godine! Potpuno mi je dosadno ponavljati kako je tenis pao - to sam napisao već 50 puta. Ćorić je propustio da ovo isto uradi.
Pogotovu nije iznenađenje - Tanasije je obećavao više od svih - a onda mnoooogo povreda. Ali on je kao brži del Potro i ostane li zdrav, vrlo upitno, može na vrh, to se još onda videlo.

Sta reci...

pre 6 godina

Da li postoji bar jedan Svajcarac koji lose komentarise Federera ? Spanac Nadala? Ne, samo kod nas bas ruzni komentari za Novaka. Voleo bih da me neko demantuje.Koliko ne cenimo svoje ,generalno gledano, treba da nestanemo. A u tome nam je super krenulo.

Baba Vanga

pre 6 godina

Otkad je izgubio od DELPA u IW, napisao sam, da ce Rodjeru karijera polako ali
sigurno opadati. Ipak ce u 8.8.2018 imati 37 godina.

To je to.

pre 6 godina

Mučno je slušat vaše pljuvanje prema bilo kome u sportu.

Sport kao tenis je samo igra a to znaju dobro oni. Izgubio je Rodžer zasluženo a Kokinakis će izgubit u sledećem jer poznato da svi dobro odigraju nestvarno meč života po pravilu protiv najboljih pa nestanu. To pokazuje statistika a ne ja.

matori

pre 6 godina

svašta....
neću da branim Novaka, pošto on trenutno ne može da izdrži ni set..,.
ali što se tiče igre, svi znaju da igraju, samo je pitanje kako u meču ostati mentalno i biti fizički spreman i sve je moguće. većina igrača se protiv velikih šampiona drži dok ne pretrpe brejk, a posle padaju. međutim, ako ih to ne uzdrma, onda se dešavaju i ovakve stvari.,. ni prvi ni poslednji put.

Pele

pre 6 godina

@Srdjan, 24. mart 2018 23:44

"Dovoljno je da Federer samo dodje na bilo koji turnir na sljaci i opet ce se vratiti na 1. mjesto, ali sumnjam da ce igrati bilo sta na sljaci, mozda RG, al tesko."

Moze se desiti da Federer ne igra nijedan turnir na sljaci, a da se vrati na tron. Jer roviti Nadal brani mnogo poena na sljaci, a Federer nijedan.

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Federer se jako lose kretao i namestao na loptice u trecem setu. Nije nijednu lopticu stigao da je morao da sprinta do nje. Dosta forhenda u aut. Polako se blizi kraj velikoj cetvorci. Nadal, Djokovic, Marej - svi kubure sa povredama, od njih trojice, mislim da Nadal ima najbolje sanse za jos koji gs. Federer vec 37 godina, prkosi on njima i igra odlicno za te godine, ali polako ostaje bez goriva. Mislim da je ova 2018. poslednja godina da vidimo sve članove velike cetvorke kako koliko-toliko prikazuju svoju prepoznatljivu igru....

Baba Vanga

pre 6 godina

Otkad je izgubio od DELPA u IW, napisao sam, da ce Rodjeru karijera polako ali
sigurno opadati. Ipak ce u 8.8.2018 imati 37 godina.

Ivan

pre 6 godina

Zaslužena pobeda! 175. igrač sveta Tanasije Kokinakis je danas eto pobedio velikana Rodžera Federera najboljeg igraća svih vremena! Velika pobeda! Bravo!

minut

pre 6 godina

A pa sada će bogata elita kojoj "pripada" tenis mrzeti Australijance... a i to prezime Kikinakis šta li.. Grk neki drski pobedio princa tenisa.. Zaštitnika vlastele.. Sram ga bilo.