Košarka 477

Utorak, 20.02.2018.

19:56

Oskrnavljena "Žućkova levica" posle finala Kupa (VIDEO)

Posle uzbudljivog završnog turnira Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća pojavio se snimak skrnavljenja "Žućkove levice".

Oskrnavljena "Žuækova levica" posle finala Kupa (VIDEO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

477 Komentari

Sortiraj po:

Miki grobar realan

pre 6 godina

Zalazem se da se pocinioci kazne istom kaznom kao i oni sto su ukrali (uz pomoc igraca) pehar i razbili ga!
Sve drugo bi bilo nepravda!

Roki

pre 6 godina

Divljaci!
Pre i posle nas potop.
istorija ne pocinje niti se zavrsava sa nama.
Sve sto prestavlja neko prihujalo vreme ne treba unistavati.
Kako bi se osecali da neke buduce generacije za npr. 150 godine uniste sve sto prestavlja danasnje vreme?

....

pre 6 godina

Tako je i Hrvatska pobjegla sa postolja pa dalje sve znate,nadam se i da se vaše ime na ovom peharu neće pojaviti narednih 30 godina.
(mvp, 21. februar 2018 13:20)

niko nije pobegao sa postolja, neki su ga krali i lupali ali vi imate amneziju. Kao prvo to postolje nije originalni pehar koji smo dobili od ULEB-a , kao drugo gde su Partizanove plocice? Da se ne lazemo, ovo je katastrofa. Steta sto niste tako lepo zborili kad ste taj isti pehar izlupali, ovo je sad vasa katarza.

Pele

pre 6 godina

Otkud samo tri plocice na peharu visedecenijskog takmicenja? Gde su plocice sa imenima prethodnih pobednika KRK?

Ako je neko na svoju ruku kacio te tri plocice, onda je to bilo SKRNAVLJENJE pehara, a ovo je VRACANJE PEHARA U PRVOBITNO STANJE.

Nenad

pre 6 godina

Šta mislite ko je ovo mogao da smisli, kojim ciljem, koga bi trebalo optužiti za ovo i linčovati. Posle izgubljenog kupa, mora se skrenuti pažnju na nešto drugo, sada više nema Duleta...jednostavno ne sme biti mira i normalnog ponašanja, stvari su se počele smirivati, nema više incidenata... to nekome ne odgovara.
Čovek skida pločicu i u nekom kontekstu kaže"gospodja čović"... nadjite mi jednog partizanovca na svetu koji bi tu osobu tako oslovio...

nista o nicemu

pre 6 godina

Mi licemerni? Pricate o kaznama za huligane, a ubili ste Acu Radovica i Tatona. Sta cemo sad?
(nista o nicemu, 21. februar 2018 08:22)

molim te procitaj jos jednom moj komentar, zapenili ste nevidjeno, a vi tj. vasi navijaci ukrali i razbili ga, a komentare pogledaj sam. Nema ni jedan komentar gde se to osudjuje od strane vas. Ko je uopste pricao o ubistvima??!! Kakav ti je nik takav ti je i komentar.
(...., 21. februar 2018 11:06)

Kazem ti, dvostruki arsini su svuda. Znaci da ako ste, a jeste, cutali za ova ubistva, necete se javljati nikad vise u zivotu kad se takav zlocin desi ponovo? Ajde bre makni se

....

pre 6 godina

Borky, 21. februar 2018 00:25)

druze, citao sam komentare i nisam naisao na komentar u kojima se vi ogradjujete, to je LICEMERJE, a sad ste zapenili na sva usta.

....

pre 6 godina

Mi licemerni? Pricate o kazni za huligane, a ubilo ste Acu Radovica i Tatona. Sta cemo sad?
(nista o nicemu, 21. februar 2018 08:22)

molim te procitaj jos jednom moj komentar, zapenili ste nevidjeno, a vi tj. vasi navijaci ukrali i razbili ga, a komentare pogledaj sam. Nema ni jedan komentar gde se to osudjuje od strane vas. Ko je uopste pricao o ubistvima??!! Kakav ti je nik takav ti je i komentar.

Srdjan

pre 6 godina

Znam da nema svrhe pisati ovde ali da probam. Ispadose navijaci Zvezde gospoda??? A grobati kompleksasi pored najveceg SD u istoriji??? Ako se vec pise od SD, Partizan je uspesniji po broju trofeja, i domacih i medjunarodnih. Bilo je prebrojavanja ali to stvarno nije bitno.. Zvezda glumi gospodski klub a ima krajnje seljacke manire sa sumnjivim licima na celu klubova (uz napomenu da mi se gade i likovi na celu mog Partizana u vise sportova), i sumanutim saopstenjima. Nemojte porediti ono i ovo vreme. 2000ih dok je Partizan uzimao vecinu titula, Zvezda je imala isti, veci ili malo manji budzet u vecini sportova. Proverite cifre. Dolaskom najnaprednijih navijaca na celo drzave, samo se jedan klub finansira iz sve snafe a svi ostali na doziranu kašičicu uz puno izjava zahvalnosti. Proverite kako strane firme dobijaju instrukcije za placanje ako zele posao ovde. Jedan covek o svemu odlučujuće. Pa salje cak i navijace Zvezde da preuzmu tribinu Partizana... A cilj je preuzeti sve poluge vlasti, a nažalost jedna od vaznijih poluga su huligani( svih boja). I svi rade za pare. Pa kako je moguće da firma navijaca Zvezde sa Marakane dobija najvece poslove vezane za gradjevinu od drzave? Sa ovim saopštenjem Zvezda izaziva da se svi smeju vasem postenju i moralu(koji je kao i kod nasih najostrascenijih na jako niskom nivou) umesto da je KSS reagovao i.kaznio Partizan ako je ovo omogucio svesno a pocinioce kazniti po zakonu. Barem za nanošenje materijalne stete ako nema druge opcije.

Јабучило

pre 6 godina

Dzaba zgrazanje nad primtivizmom nego rigorozna kazna.5 godina zabrane igranje u Zuckovom kupu cije su ime i dela oskrnavili nevaspitani pojedinci.
(Boban S., 21. februar 2018 08:34)

Може. Али и пет година забране играња у свим такмичењима за оне који су пехар за првенство украли и поломили.

Sotir zvani Djubre

pre 6 godina

Ziki P Net@ Gospodine Ziki, mislim da ste potpuno promasili poentu. Ne eadi se o tome da neko ovde brani navijace Zvezde, tj. huligane za njihove ispade iz proslosti. Pa nije im niko iz kluba naredio da ukradu trofej. Poenta je u tome sto je Partizan dozvolio da pehar Kupa zavrsi u rukama ovakvih "navijaca" i time pokazao sav svoj amaterizam i svoju velicinu. Zamenjujete teze, slucajno ili namero, ko zna...

Јабучило

pre 6 godina

Partizani, nema se sta drugo dodati. Ti su i rodjenog oca na robiju slali a da pehar ne oskrnave
(Todor, 21. februar 2018 05:20)

Није те срамота? Ваши су туђ пехар украли, дали играчу да витла њиме и слупали га.

vlado

pre 6 godina

"Žućkova levica" je prelazni pehar. Odakle pravo ljudima iz KK CZ da graviraju imena svog kluba na njemu? Gde su imena sa osvajačima prethodnih trofeja?

Matori

pre 6 godina

Ne zna se ko je i gde je...Kao da trofej stoji na gradskom trgu i svako mu ima pristup...Valjda se zna gde je trofej bio i ko ima pristup toj prostoriji,ko od ti ljudi ima takvu odecu,sat...na odeci su ostali i tragovi prasine...Neko nesto ne radi kako treba...

Nebojsa Pantelic

pre 6 godina

Postovani citaoci!Da smo dotakli dno vidi se upravo iz ovog videa i iz raznih komentara.Ko pise nije ni bitno to je trenutni pokazatelj naseg drustva,povezujuci politicku i javnu scenu hvata me jeza koliko smo zaglibili kao narod.!Mi smo posebna vrsta koliko sami sebe unistavamo kao drustvo,steta zato sto mislim ipak da mozemo puno na svim poljima.Proteklih 18 godina dolazim u Srbiju i uvek ostavim dosta para svom kraju odakle sam,ali od sada cu sve manje definitivno.Sve je to zalosno sto se desava ,mi smo rupa bez dna.Pozdrav svima.

zna se ko je plakao zbog Tita zajedno s bracom iz Splita

pre 6 godina

@nista o nicemu
-ubica Ace Radovica dobio 8 godina
-ubice Tatona visetruke kazne, neki i po 15 godina

-Denisov ubica - nista
-prebijanje igraca Partizana nasred Marakane gde je Tumbakovic umalo izgubio oko - nista

ziki P-NET

pre 6 godina

Ko o čemu, kurva “opet” o poštenju

Pre svega, to je trofej Kupa, a ako ne grešimo, godinama smo imali sasvim drugi trofej. Nekome je palo na pamet da se trofej promeni, da drugačije izgleda. OK, nema problema, promenite, ali da tom istom kompleksašu padne na pamet da samo stavi imena klubova koji su osvajali taj trofej a ne KUP, a taj trofej upravo prestavlja KUP, e pa neće moći. Ili stavite SVE klubove koji su osvajali KUP, ili nikoga. Koliko smo uspeli da primetimo na trofeju su stajale 4 pločice, Mega i tri od kluba iz Železnika.

Drugo, ima li šta gore na ovom svetu nego kad ti moralni pigmej priča o poštovanju rivala, opštem moralnom ponosu, itd. Da li je ta moralna gnjidica, već zaboravila kese mokraće koju su bacali navijači tadašnje zvezde. Da li je zaboravila PP aparat, drmanje koš konstrukcije, ispljuvan sako Jovanovića, da ništa ne kažemo da su oni UKRALI šampionski trofej i uništili ga. Priča gde je stavio tačku na “crno-beli svet”. Gde su onda bila ta saopštenja i javno moralisanje.

Iz Železnika stiže poruka, da ako Partizan osvoji titulu, oni neće predati trofej. NE MORATE, od vas nam ništa ne treba. Slobodno ga zadržite u vitrinama na Železniku. Mi ćemo napraviti novi, od srpskog mulja i blata, jer u njemu igramo i biće nam draži i vredniji nego taj vaš.

Enrico Pallazzo

pre 6 godina

Navijači institucije su čudo, zaista je neverovatno kakve će sve razloge naći da opravadaju ovakve i slične postupke. Da bace bombu na škloski autobus našli bi neko opravdanje za to... Nažalost, samo govori u kakvoj zemlju živimo...

Sah-mat

pre 6 godina

Karaburac@Bio Fmp,ili Zvezda,kompleks nikad neces izleciti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zagor, 21. februar 2018 00:23) # Link komentara

Bio fmp ili zvezda? Ne moze tako gospodine, mora da se zna da li je fmp ili zvezda. A saznace se kad tad,dotle, vi se samo pravite ludi i nista drugo.

Sudac

pre 6 godina

U ovoj drzavi je sve obesmisljeno, zanat, skola, fakultet, talenat, neciji uspeh, diploma... Valda je zbog toga ovakav talog isplivao pa se jos se i nesto pita.

Boban S.

pre 6 godina

Dzaba zgrazanje nad primtivizmom nego rigorozna kazna.5 godina zabrane igranje u Zuckovom kupu cije su ime i dela oskrnavili nevaspitani pojedinci.

zna se ko je plakao zbog Tita zajedno s bracom iz Splita

pre 6 godina

@vladimir
posebno ste bili "dostojanstveni" 2013-te kada ste ukrali taj isti pehar i odlomili mu parce....

Filip Must Play

pre 6 godina

Čitam komentare navijača ugašenog kluba,otprilike dečica sve isto pišu, mržnja, kompleks....onda jednostavno analiziram, takmičenje traje 15 godina, a 4 pločice, znači jedino se neko osetio poseban da kači pločice po peharu. U stvari, to i jeste kompleks :)))))

kup

pre 6 godina

Zasto tu nije lepo 16 plocica, koliko je bilo i sezona do sada, vec samo nekoliko? Ko se uopste setio da stavlja te glupe plocice? Zasto KSS nije reagovao tada kada su poceli da kace te plocice, pa ili da ih skine, ili da doda i ostale.

nista o nicemu

pre 6 godina

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=21&nav_id=865708

evo linka kad su navijaci Zvezde ukrali taj isti pehar i razbili ga, jedva 150 komentara . Nisam naisao na komentare zvezdasa da se ogradjuju od toga, toliko o licemerstvu a mnogo gora stvar je tad uradjena.
(...., 20. februar 2018 23:41)

Mi licemerni? Pricate o kazni za huligane, a ubilo ste Acu Radovica i Tatona. Sta cemo sad?

Rade

pre 6 godina

Nismo isti, mi smo ga barem osvojili a vi prvo ukradete, onda ga onaj limitirani kapetan diže u vazduh, a na kraju ga polomiste. Da se razumemo, ne odobravam to što je ovaj kreten radio I još se snima. Ali me zanima, na koji fini način v skidate pločice.?

Save Your Souls

pre 6 godina

Oduvek ste bili klub bez identiteta, a snagu i energiju crpli iz negativnih emocija i mrznje prema Zvezdi. Kroz vasu istoriju razni vasi ideolozi, gurui, magovi ispiraju vam mozak, pa ste poceli da zivite u paralelnoj realnosti. Pojmovi poput penala, ofsajda, crvenog kartona, licne greske, koraka, duple lopte, i sl. kod vas imaju neku posebnu definiciju samo vama znanu. Verujete da ste titule u fudbalu i kosarci osvajali na terenu, a zapravo od osnivanja sve su po dekretu. O vecitom i neizlecivom kompleksu Zvezde bolje i da ne govorim, ovaj cin to bolje govori od svega. Ovo je apel pre svega mladjim navijacima da prepoznaju bolest i pocnu da navijaju za neki drugi klub.

Sveti svete

pre 6 godina

Njima ne smeta ni sto su platili Hrvatima iz Splita da prave nered po Srbiji. Zasto bi onda ovo. To su partizanivci. Bruka zemlje Srbije

Zoran

pre 6 godina

Ajde mi, cigani, stoka, krademo i uništavamo pehare. Ali, vi, avangardo, kako to da se desi???Posle ovoga, nemojte više izdizati sebe, jer ste se ovim činom izjednačili sa nama.(ferdinand, 20. februar 2018 21:33)
Nemoj ti da ih izjednacavas s nama,jer su oni daleko, daleko ispod nas!! To su sami sebe nazivaju nekom avangardom,to je tek smesno!!!Pazi,mi mozda jesmo fizicki ukrali pehar, ali oni su tad ostali zapisani kao osvajaci,a sad razmisli koliko su oni puta ukrali pehar, ali me fizicki, nego na terenu,prebijanjem sudije,trojkama iz auta, otimanjem i varanjem!!! Mislim da je to gore os svakog polomljenog trofeja!! Novi trofej se moze naruciti i napraviti, a grobarse sramote otimanja na terenu,prebijanja sudija, trojke iz auta,milionski budzeti i unistavanje konkurencije,e to se ne moze ispraviti narudzbom!!! Zato su oni i uvek ce biti ispod nas!!! Nikad nas nemoj izjednacavati!!!
(Kralj, 20. februar 2018 21:44)
Pa I vi ste ove kupove krali zadnjih godina prekidali sa pp aparatom tukli i pritiskali sudije tako da je ovo opravdano i tačno ne mozete da se uporedite sa nama limeni

Zoran

pre 6 godina

Ovaj stepen mržnje je neshvatljiv. Posle pobede Partizana nisam mogao da poznam svoje prijatelje koji su grobari a gledali smo zajedno. Udarila im pena, ludački sjaj u očima, skaču, urliču, psuju, prete, pominju familiju Čoviću, svima živima. Mi navijači Zvezde sedimo u šoku ne verujemo šta gledamo. Na kraju se smirili kao izvinite drugari ponelo nas.
(Millennium, 20. februar 2018 22:26)
Dobro se sećamo mi vaše mrznje a ova dvojica su ovo uradila šmekerski uz smeh bez imalo mrznje hahaha

Zoran

pre 6 godina

Ja iskreno ne smijem da zamislim kako bi se ponasali navijaci i igraci Partizana kada bi njihov klub prosao ono sto je Zvezda prosla za 13 godina njihove dominacije. Par godina su van borbe za vrhunske rezultate, titule, EL, i na prvi tracak uspjeha ponasaju se ovako....ne smijem da zamislim sta ce biti ako Zvezda osvoji jos koju godinu Jadran, domaci sampionat i sl...na sve to treba istaci, da Partizan ni priblizno nije nisko pao kao sto je onomad Zvezda, sa Bakicem Drcom, Balabanom, golobradim Nedovicem, Marinkovicem, Cvetkovicem...ukratko rodjaci, daleko ste vi od avangarde....mnogo blize tresu...bez romantizma....
(Bojke, 20. februar 2018 22:10)
E pa sine u tome je razlika vi ste znali da ste lošiji mi vama nismo terali trenera a vi ste silom preuzeli primat a ko se mača lati od mača i strada

Zoran

pre 6 godina

da ne bude zabune da li su bile pločice ili ne ....https://www.instagram.com/p/BfW1wCCgW0g/?taken-by=vanja.marinkovic9
(era, 20. februar 2018 22:53)
Problem je šta će tu samo vaše pločice i jedna megina pre vas niko nije postavljao pločice samo ga vi okitili seljaci e pa nemoze ili će KSS postavljati pločice ili gravirati ili neće niko pa prema tome vi ste ga oskrnavili pre toga nije bilo pločica samo vaše tri i megina a za prošlu godinu niste stigli da okačite a mega videla od vas pa i ona okačila od pretprošle godine

antiDebil

pre 6 godina

Nesto mi se ne poklapa u ovoj matematici. Kup su osvajali Partizan, prosle godine zvezda IDEA fmp, pre toga Mega i pre toga 3 puta zvezda IDEA fmp. Na ovom snimku se vide 3 vezane plocice zvezda IDEE fmp i Mege. Gde je proslogodisnja plocica zvezde IDEE fmp ? Kada je nastao ovaj snimak ? Odakle je skinut ovaj snimak, pa je sa grane ?

fillip99

pre 6 godina

Koliko se ja secam Crvena Zvezda je i prosle godine(2017.) osvojila isti taj trofej, to je bilo godinu dana nakon sto je Mega to uspela da uradi. Na snimku se jasno vidi da Zvezdine plocice ispod Megine nema, tako da ne kapiram ljude koji prvo nisu malo bolje pogledali snimak pa onda komentarisali ko je i sta je uradio. Imate slike sa dodele ove godine gde se vidi svih 5 plocica, dok je na snimku samo 4... Zao mi je sto je tako, ali ovo je stvarno bas tuzno sto radite...

Sherlok Holmes

pre 6 godina

Molim da se istraga sprovede do kraja i odgovorni kazne...

samo mi nije jasno
2013. Zvezda
2014. Zvezda
2015. Zvezda
2016. Mega
(na snimku ima toliko plocica)
gde su
2017. Zvezda
2018. Partizan
???
hm..... kad li je ovo snimljeno sa ciljem da se upotrebi u budućnosti? hm.....

antiDebil

pre 6 godina

jesi li svestan šta si napisao.... ahahahahaha , pa da na licu mesta kače pločicu ... raspitaj se malo bolje da li se odmah pločica stavlja na pehar
(era, 20. februar 2018 23:56)

Gde je plocica fmp IDEE od prosle godine ? Megina je od pre 2 sezone...

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ево међу којим људима би требало тражити починиоце.. 
Страшно, заиста. Дно дна..
(Censored, 20. februar 2018 23:56)

A mozda se pocinioci kriju u "fiinim" i avangardnim navijacima sa severa. Alo bre zasto bismo mi grobari unistavali taj pehar, koje su to price? Lester je 2016 godine napravio senzaciju i osvojio PRVU titulu sampiona Premijer lige, jel mislis da su navijaci Lestera ostetili taj pehar? Dajte ljudi malo mucnite glavom pre nego sto napisete komentar. Ali sve i da je neko od grobara to uradio sa peharom to je bedan, jadan i morbidan potez, bez obzira na to sto sam okoreli navijac kluba iz Humske ulice, osudjujem to sto su uradili.

Knezz

pre 6 godina

Moj sin će navijati za jedini beogradski klub OFK Beograd! I to kažem kao najvatreniji navijač Zvezde Crvene. Jedini klub koji u SFRJ nikad nije imao zvezdu na grbu. Ove DB kriminalne institucije me više u životu ne interesuju. Eto toliko.

Tough

pre 6 godina

Alo ljudi, vaš kapiten je ukrao pehar i odneo ga navijačima koji su ga slupali. 
I za razliku od tog slučaja, ovde bi neko trebao da odgovara. Jadno i bedno.
(anonimni, 20. februar 2018 22:45)

Nije tako bilo, kapiten je došao do tribine po pehar da ga vrati nazad, a onda su mu isti navijači dali u ruke i rekli da ga podigne (ni ja ne bih smeo da odbijem), što je ovaj nevoljno i učinio, podigao pehar sa kiselom facom. Nemojte pokušavati da izvrćete istoriju.

Delija

pre 6 godina

Isto kao sto vatreni navijaci bojkotuju utakmice, dok se ne steknu uslovi, Zvezda treba da bojkotuje bilo sta sto radi KSS i orijentise se samo na ABA i evropske kupove, a ovi kukavci neka igraju sami sa sobom.

спортски уметник

pre 6 godina

Cuj ovog dole sto pita kako je Zvezda vratila dug. Iako je sve objavljeno bilo za javnost. A ne pita se kako Partizan ne vraca dug nego samo trazi narodni novac
(Sveti svete, 20. februar 2018 23:48)

Шта је објављено за јавност? Да је државни врх обрисао дуг и не само то, него и пуни касу сваке године са нових 5,6 мил државних пара

Džoni

pre 6 godina

Posle ovoga sa njima samo jako i do kraja bez podizanja ručne. Ipak je Čović bio u pravu kada je rekao da treba staviti tačku na crno beli svet. Osvoje jedan marginalan trofej posle nekoliko godina posta i to u sezoni možda i najgoroj u istoriji kluba i ovako se bahate. Ne bi me iznenadilo da je i za ovaj kup bio neki dogovor zbog SNS uprave i izbora u BG da koliko toliko izvuku sezonu i oni ovako. Do sada sam im želeo da isplivaju i da imamo zdravu konkurenciju ali posle ovoga im želim da ih zatremo što neće biti teško!

Vladimir

pre 6 godina

Au sta im napravi Radonja i Covic za ovo malo godina.Duleta nema,Danilovica nema,Zareta Stijovica nema,dece iz drugih klubova nema,svoju decu iz svog pogona nikad nisu imali.Skidaju plocice,znaci boli mnogo.A mi dostojanstveni kao i uvek.

komunalci

pre 6 godina

Odmah pronaci sve ucesnike i kompletno u zatvor po hitnom postupku.. pa onda lagano da se vidi ko je snimao ko sta pricao a ko se pravio pametan i zasto!?
Kakva je ovo šala? pa kako ste ostavili pehar u kafancugi?

Zex

pre 6 godina

Razlika izmedju navijaca Partizana i Zvezde je ogromna.Mislim na celokupnu populaciju u Srbiji.Grobari su puni mrznje i besa.Razumem da im je tesko jer je Zvezda za njih institucija u svakom pogledu.Sadasnju upravu ne bih komentarisao ni kod jednih ni kod drugih.Ono sto boli navijace Partizana je velicina SD Crvena Zvezda.Tesko je celi zivot voleti Partizan i zeleti da budes najveci ali ne moze jer pored tebe se nalazi istinska velicina koja godinama urusavana od strane grobara srpskog fudbala.To su istinski grobaro srpskog fudbala i svega sto se naseg sporta tice.

Zagor

pre 6 godina

Ha,ha,samo cekam realnu sliku,u prvenstvu Srbije,kako se Covke igra sa njima,zna on dobro sta njih boli,kup je nevazan,zna se ko kupi kajmak..Samo jako Covke..

dzoni15

pre 6 godina

ovi grobari umesto da kazu sramota nas je zbog ovoga, oni podrzavaju ovo, oni se i dalje uporedjuju sa zvezdom i kazu setimo se 2014 godine....jos je gore ako je ovo neko iz kluba!!

belgrado

pre 6 godina

ovi iz predgradja ukrali i polupali pehar i to je ok,
a ovde ljudi pazljivo skidaju plocice sa pogresnim imenima i dize se tolika galama ?!

stvarno ste razmazeni,
iako ste iz kruga 88-ice :d

Borky

pre 6 godina

evo linka kad su navijaci Zvezde ukrali taj isti pehar i razbili ga, jedva 150 komentara . Nisam naisao na komentare zvezdasa da se ogradjuju od toga, toliko o licemerstvu a mnogo gora stvar je tad uradjena.
(...., 20. februar 2018 23:41

Onda sigurno nisi citao komentare jer se velika vecina ogradila od toga kao i cjeli klub koji je kaznjen sa 2-3 utakmice pred praznom dvoranom na pocetku sledece sezone a bila je i novcana kazna.
Medjutim problem kod tvoga komentara i kod 99% ostalih navijaca Partizana sto vi nesto lose pravdate isto losim.U fazonu i oni su pa cemo i mi a onda pisete nismo isti mi smo "avangarda" i ostale gluposti.Istina je da ste vi veliki kompleksasi i dok je 99% zvezdasa neko vece cestitalo osvajnje kupa i je trazeci nikakav izgovor (sto vi stalno radite) vi ste na istim komentarima ostavljali sve same uvrede.Ipak na ktaju kad bolje razmislim upravu ste da nismo isti i hvala bogu na tome.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Жућкова левица је трофеј веома стар и, по традицији, никада се није бушио ради постављања плочица са именом освајача... Сељаци из ЦЗ су први почели "китити" трофеј са натписима. У томе је поента. То је трофеј са традицијом па, према томе, такав треба да и остане. Плочице је требало свакако скинути, једино није морало на овакав начин.(Ђоле, 20. februar 2018 22:50)

Kup Radivoja Koraca ili ti Zuckova levica jeste veoma star, ali kao evropsko takmicenje. Domaci kup je poneo to ime tek kada je ukinut KRK kao evropsko takmicenje. Ranije se domaci kup zvao kup Jugoslavije, pa Sbije i pehar uopste nije bio isti zato i nema starijih osvajaca, oni su ostali upisani na starom peharu. Inace sto se tice velike vecine pehara, sto domacih sto ostalih, u svim sportovima se na njih upisuje godina i ime osvajaca....toliko...

delija

pre 6 godina

cemu tolika buka, te se plocice samo vrate i pehar je kao nov.. ovom dramom Zvezda samo skrece paznju sa pobede Partizana i ponovo pali crno-crveno beli rat

ja

pre 6 godina

Zašto je "skrnavljenje" kada skidaš nešto što ne treba tu da stoji? Ako je i neka tradicija lepljenja započeta od godine kada je Čovićeva zvezda prvi put osvojila kup, zašto onda nema pločice sa imenom crvene zvezde iza mege, pošto je zvezda zadnja osvojila kup? Lepo se vidi i na prenosu Arene sport da ima samo tri zvezdine pločice i jedna megina. Ovo je isto kao da su skinuli zalepljenu žvaku sa trofeja.

smehotresna olimpijada

pre 6 godina

...Srbija je definitno zemlja treceg sveta... a mozda i cetvrtog, jer su treci svet zemlje u razvoja, a mi smo zemlja u nazadovanju ...

Ipak mislim da smo zemlja petog sveta... Zemlje četvrtog sveta su one u stagnaciji

dabome

pre 6 godina

Ovaj koji je ovo uradio niti je Partizanovac, niti sportista, niti normalna osoba. Vratiti plocice i kazniti odgovorne. Zasto bi neko ko iole misli dobro Partizanu ovo radio i pritom plus kacio na internet da svi vide, kad se zna da ce time naneti stetu ugledu kluba i samo "nabaciti loptu" drugom taboru da pise saopstenja i diskredituje casnu pobedu na terenu? Naivno deluje i ova konverzacija, kao narucena, sta se sve danas dogadja ne bi cudilo da je ovo isfabrikovano, spinovano i pusteno namerno u etar. Opet ponavljam, odbijam da verujem da je normalna osoba ovo uradila koje god boje bila. Mada u kakvom nam je stanju drzava nije ni cudo sto je sve vise nenormalnih pojava i osoba.

era

pre 6 godina

Genije, internet i drustvene mreze su pune slike partizanovih igraca kako poziraju s peharom i na istima se jasno vide sve plocice!!!
Znaci pehar je oskrnavljen nakon finalne utakmice!!!
Ne uvaljujte se dalje vasim lazima, budite bar jednom ljudi, iako ste grobari!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kralj, 20. februar 2018 23:28)

Genije si ti.

Pogledaj snimak. Nema Partizanove plocice. Ovo je uradjeno pre utakmice, nikako posle. Da je posle ostale bi Partizanova i Megina plocica.

Razumes, ili treba da ti se nacrta?!
(Realista, 20. februar 2018 23:41)

jesi li svestan šta si napisao.... ahahahahaha , pa da na licu mesta kače pločicu ... raspitaj se malo bolje da li se odmah pločica stavlja na pehar

only fools and horses

pre 6 godina

Колико ниско могу Гробари да падну
(АРА, 20. februar 2018 21:21)

Može mnogo nisko da se padne. Neki kaži toliko nisko da počnete protivniku da drmate koševe, pljujete, bacate kese sa urinom, aktivirate pp aparat kad gubite, i na kraju u nemoći ukradete pehar koji niste osvojili, slikate se sa njim pa ga na kraju razbijete.
Ne znam, meni to deluje neverovatno, ali ljudi kažu da stvarno može toliko nisko da se padne.

Censored

pre 6 godina

Pehar je sada lepsi i originalan. Te tri plocice su mutiranog fmp-a a upisana tz zvezda. 
To treba da vam bude jasno. Vratice neko te plocice ali na silu ne ide. 
Uvek cete biti fmp.
(Karaburac, 20. februar 2018 20:52)

Za neupucenu masu zgrozenih: 
Pehar prelazi u trajno vlasnistvo ekipe koja prva osvoji trofej 14 puta. Sta ce oni sa svojim peharom da rade to je njihova stvar. Uostalom, na mesto skinutih stavljene su plocice FMP-a, pehar je falsifikovanim plocicama vec ranije oskrnavljen od druge strane, ovo je duboko moralan cin, omaz velikom Zucku.
(Salu na stranu, 20. februar 2018 20:51)

Momak je vrlo pažljivo skidao pločice i nije ga oštetio. Pehar je ranije oskrnavljen ukucanim pločicama sa pogrešno upisanim imenom kluba.
((crno - beli TV), 20. februar 2018 22:01)

Брзо се заборавља крађа и разбијање пехара, која је прошла некажњено....овде се само ради о истини, скида се име звезде, да би се ставило име правог освајала, а то је фмп
(спортски уметник, 20. februar 2018 21:28)

Ovo vam je, Panteri, revanš za Simonovićevu krađu pehara. I ovo nije skrnavljenja već ispravljanje greške, jer nije CZV nego FMP.
((crno - beli TV), 20. februar 2018 21:41)

Zucku ne fali nista, tebi je zao Covka jer su skinute njegove plocice na kojima je trebalo da pise fmp.
(Panterce, 20. februar 2018 21:59)

ovo je istinski navijac fmp-a koji ne zeli skrnavljenje imena svoje ekipe...
(Ljuba, 20. februar 2018 20:51)

Ево међу којим људима би требало тражити починиоце..
Страшно, заиста. Дно дна..

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Crvena zvezda 1913) 
A tvoji četnici se po Bg kešali na tramvaj ,je l'?
((crno - beli TV), 20. februar 2018 23:13)

Vaš problem je u tome što u svemu vidite partizane i četnike!
Ponavljam -to je bilo bratoubilaštvo a vi ga slavite!
U Beogradu nije bilo ni jednih ni drugih do 1945 !

Boki

pre 6 godina

Жућкова левица је трофеј веома стар и, по традицији, никада се није бушио ради постављања плочица са именом освајача... 
Сељаци из ЦЗ су први почели "китити" трофеј са натписима. У томе је поента. То је трофеј са традицијом па, према томе, такав треба да и остане. 
Плочице је требало свакако скинути, једино није морало на овакав начин.
(Ђоле, 20. februar 2018 22:50)

A jesu skinuli i poslednju?

....

pre 6 godina

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=21&nav_id=865708

evo linka kad su navijaci Zvezde ukrali taj isti pehar i razbili ga, jedva 150 komentara . Nisam naisao na komentare zvezdasa da se ogradjuju od toga, toliko o licemerstvu a mnogo gora stvar je tad uradjena.

UltraCzBg

pre 6 godina

Pehar je sada lepsi i originalan. Te tri plocice su mutiranog fmp-a a upisana tz zvezda. 
To treba da vam bude jasno. Vratice neko te plocice ali na silu ne ide. 
Uvek cete biti fmp.
(Karaburac, 20. februar 2018 20:52)

,,Ali na silu ne ide"??? Pogledaj klip opet. Sportski pozdrav od evroligaša.

fancy

pre 6 godina

Ovo je negledljivo. Sramno i skandalozno. Kukavicki. S predumisljajem, na miru...poredjenje sa situacijom gde razularena masa debila sa druge strane krade pehar i maltretira svog kapitena da ga digne u vis nije na mestu. Ovo je bre osvojeno, sluzbeno lice Partizana daje pehar ovom bicu i jos snima??? Svaki komentar je suvisan, ali stvarno sad bez ikakvih navijackih prepucavanja

Mile

pre 6 godina

Ko je uopšte i lepio te pločice? Na njemu nema pločica za poslednja dve kupa, nema pločica od 2007-2012. Da li je to neko samoinicijativno lepio pločice i upravo na taj način skrnavio trofej?

ferdinand

pre 6 godina

To je avanvarda, ne razumemo mi to. 
(Tarpe, 20. februar 2018 21:56) 
Neki vidim ne razumete ni maternji jezik
(Igor, 20. februar 2018 22:30)

Što se praviš pametan kad nisi? Jer da jesi, ukapirao bi da je čovek napravio klasičan typo.

Realista

pre 6 godina

Genije, internet i drustvene mreze su pune slike partizanovih igraca kako poziraju s peharom i na istima se jasno vide sve plocice!!!
Znaci pehar je oskrnavljen nakon finalne utakmice!!!
Ne uvaljujte se dalje vasim lazima, budite bar jednom ljudi, iako ste grobari!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kralj, 20. februar 2018 23:28)

Genije si ti.

Pogledaj snimak. Nema Partizanove plocice. Ovo je uradjeno pre utakmice, nikako posle. Da je posle ostale bi Partizanova i Megina plocica.

Razumes, ili treba da ti se nacrta?!

Miroslav

pre 6 godina

Ne mogu da poverujem kako se ljudi ovde prepucavaju i koliko su isprani mozgovi navijacki. Ima Duci pravo, sport je zamisljen da od ljudi pravi budale, da ne citaju, obrazuju se, razmisljaju..e to sad vidimo

levicar

pre 6 godina

A zasto tvrdite da su navijaci? Deluje mi da ovo rade neki igraci ili neko iz uprave. Ipak su kod njih ludji prema mrznji ovi iz uprave nego navijaci,za razliku od nas.

Smogovci

pre 6 godina

@Realista
Pogledaj sliku posle dodele , Vanja drži pehar . Nije snimak slika je , možeš da gledaš mirno , videćeš iste ove koje ovaj dasa skida . Ali objasniti tebi , čini mi se kao nemoguća misija .

ресавски

pre 6 godina

Баш ме брига за кошарку, ово је вандализам и примитивизам, рак-рана нашег друштва.

noname

pre 6 godina

Ma ko god da je pustio snimak...pa da su i delije da bi skrnavile muceni uspeh grobara u Nisu ( muceni, znamo svi pa i VELIKI COVEK Velickovic na sta je licio Partizan u sezoni-ma) , ovo nije medijska hajka, OVO JE SRAMOTA, jer da kosarka u Srbiji nije kvalitetna, da nije u srcu, dusi, telima, ne bi Partizan osvojio KUP osvojen poslednjom kapljicom krvi u zapusenim arterijama...bilo bi sve prepusteno NAJorganizovanijem klubu u zemlji...Partizan bi da se htelo u potpunosti, licio na CZV iz doba PAUKA!
Necu vise pisati, ocekujem saopstenje za javnost KK Partizan, KSS i to sve uz prilozene dokumentovane snimke i fotografije.

duledudule

pre 6 godina

povraca mi se od ovolike patetike pantera, kad su njihovi navijaci UKRALI I IZLUPALI trofej nije se digla ovolika frka, da ne spominjem ove blazene komentatore koji su tad sigurno cutali a sad glume moralne velicine zbog par plocica. Da se razumemo stvarno nije u redu, ali ljudi, nisu ga pretopili. Nemojte glumiti neke postenjacine kad smo svi u krajnoj liniji ISTI. 
(...., 20. februar 2018 22:59) 
Kako se druze nije digla tolika frka kad pricate o tome vec godinama a lepo se vidi da su uzeli taj pehar a vi i dalje prozivate Simonovica
(duledudule, 20. februar 2018 23:19)
napisah lepo se vidi da su huligani uzrli taj pehar...ne znam cemu seča

Kralj

pre 6 godina

Avangardo, samoproklamovana institucijo, je l' znate vi ko je bio Radivoj Korać? Dno!
(samokazem, 20. februar 2018 21:35)

Pljuvali su oni najstrasnije i jednog Ranka Zeravicu, mislis da njima nesto znaci Radivoje Korac!?!?!
Njima postoji samo Dulo vujosevic koji ih je naucio mrznji prema svemu sto je crveno belo, ostali su nebitni!

Sveti svete

pre 6 godina

Cuj ovog dole sto pita kako je Zvezda vratila dug. Iako je sve objavljeno bilo za javnost. A ne pita se kako Partizan ne vraca dug nego samo trazi narodni novac

Partizan u inat svima

pre 6 godina

Cek a gde je ime Partizana ovde?!! Od kada i ko je poceo da postavlja ove plocice?
Partizan bi trebao da ima 14 plocica ovde a ja ne vidim ni jednu?!

duledudule

pre 6 godina

povraca mi se od ovolike patetike pantera, kad su njihovi navijaci UKRALI I IZLUPALI trofej nije se digla ovolika frka, da ne spominjem ove blazene komentatore koji su tad sigurno cutali a sad glume moralne velicine zbog par plocica. Da se razumemo stvarno nije u redu, ali ljudi, nisu ga pretopili. Nemojte glumiti neke postenjacine kad smo svi u krajnoj liniji ISTI.
(...., 20. februar 2018 22:59)
Kako se druze nije digla tolika frka kad pricate o tome vec godinama a lepo se vidi da su uzeli taj pehar a vi i dalje prozivate Simonovica

Kralj

pre 6 godina

Ovo je urađeno pre ovogodišnjeg finala... na snimku se vidi da je samo jedna pločica ostala - Megina. da je posle derbija urađeno, bilo bi 2 pločice. Partizanova i Megina...
(ledilo21, 20. februar 2018 21:49)

Genije, internet i drustvene mreze su pune slike partizanovih igraca kako poziraju s peharom i na istima se jasno vide sve plocice!!!
Znaci pehar je oskrnavljen nakon finalne utakmice!!!
Ne uvaljujte se dalje vasim lazima, budite bar jednom ljudi, iako ste grobari!

Pedja

pre 6 godina

Ovo je uradjeno 2016 god znali su iz FMP-a da će doci dan kad će izgubiti pehar od Partizana pa su sad pustili snimak.Sramota na sta je Covic i kompanija spremni

(crno - beli TV)

pre 6 godina

Momak je vrlo pažljivo skidao pločice i nije ga oštetio. Pehar je ranije oskrnavljen ukucanim pločicama sa pogrešno upisanim imenom kluba.

Millennium

pre 6 godina

Ovaj stepen mržnje je neshvatljiv. Posle pobede Partizana nisam mogao da poznam svoje prijatelje koji su grobari a gledali smo zajedno. Udarila im pena, ludački sjaj u očima, skaču, urliču, psuju, prete, pominju familiju Čoviću, svima živima. Mi navijači Zvezde sedimo u šoku ne verujemo šta gledamo. Na kraju se smirili kao izvinite drugari ponelo nas.

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Posle '45. na Dedinju je vise ljudi (partizana) poginulo od tople vode, nego sto ih je od metka za 4 godine rata! 

Preziveli su osnovali JSD, a unuci se i danas plase tople vode!
(alba greaca, 20. februar 2018 22:24)

U gradu se prepoznavali po preskakanju tramvajskih šina iz straha da ih ne ubije struja,po kaljavim čizmama i po tome što nisu znali gde je stadion!!Kad neko pita gde je stadion znalo se za koga navija!!

Bojke

pre 6 godina

Ja iskreno ne smijem da zamislim kako bi se ponasali navijaci i igraci Partizana kada bi njihov klub prosao ono sto je Zvezda prosla za 13 godina njihove dominacije. Par godina su van borbe za vrhunske rezultate, titule, EL, i na prvi tracak uspjeha ponasaju se ovako....ne smijem da zamislim sta ce biti ako Zvezda osvoji jos koju godinu Jadran, domaci sampionat i sl...na sve to treba istaci, da Partizan ni priblizno nije nisko pao kao sto je onomad Zvezda, sa Bakicem Drcom, Balabanom, golobradim Nedovicem, Marinkovicem, Cvetkovicem...ukratko rodjaci, daleko ste vi od avangarde....mnogo blize tresu...bez romantizma....

non

pre 6 godina

Moj me otac kao malog nagovarao da navijam za Zvezdu. Pričao kako je to kod nas krajišnika gotovo stvar nacionalne prirode. Prolazilo vreme a ja ništa nisam razumeo, ko je Zvezda, ko je Partizan. Malo malo pa zapodene pricu o tome, ja stalno izbegavao. A onda došao dan da krenem u školu, sedim u učionici sa još jednim klincem, naši očevi sa nama. Žena nas propituje, želi da vidi jesmo li zreli za prvi pazred. I sve bilo bez problema dok nam nije tutnula u ruke neke kockice da složimo, vrlo jednostavno, nekoliko sekundi. Ali onaj drugi klinac se spetljao, pa unervozio, a na kraju i rasplakao kad je shvatio da ne može da složi, valjda da ne obruka oca. Tada učiteljica da bi ga utešila i malo oraspoložila upita: Nema veze, dušo, nije to ništa. Nego navijaš li za neki klub. Dete rida, i meni teško. Njegov će otac malo da pripomogne: Pa da mi navijamo za Partizan. E tad moj stari ripi kao da ga je igla ubola do polovine guzice, sa sve stolicom koja se otkotrlja iza njega. Mi u strahu: Šta li mu se desilo. A on viče na sav glas: Pa jel ti pričam, pa jel ti pričam sve ove godine. Jel sad razumeš.
I tako od tog dana ja rešim: Zvezda i ništa drugo.

slaviša šmigič

pre 6 godina

ovo rade takozvane vođe grobara a pores sedi igrač partizana i zamisli ti pitaju dal,da skinu megu a ovaj megu ostavi dobri su sa nama.isto dobri su i hrvati sa grobarima zato prevlast oko tribine jna stadiona broza i njegovog podanika iz hdz tuđmana.lepo ste pljunuli u lice glumcima i pevčima.jedan dragan nikolič se okreče u grobu.sramota poput ubistva najbližeg brata.

nele

pre 6 godina

Jel ovo Simonovic?
Jel taj pehar vracen neostecen?
Zasto ovde ima imena osvajaca par godina unazad? Gde su imena ranijih osvajaca? simonovicu reci

nenad

pre 6 godina

Evo u mom kraju da skupis sve navijace partizana, svi zajedno nemaju srednju skolu ali sto vole partizan i jos vise mrze zvezdu. Od navijaca manje vise nista me necudi veći problem je odakle im pehar dva dana posle kupa. Drugim recima ovo dolazi od uprave

Mirko

pre 6 godina

Primitivizam, dno dna, slika stanja u nasoj “drzavi” i sta nos sve ne, a sve gore od goreg. U poslednje vreme se zaista pitam dal se sve ovo radi sa namerom da se svi koji se osecaju casnim Srbima, zbog ovakvih osete sramno sto se bas zovu Sebima....

Ivan

pre 6 godina

Bruka i sramota! Ovolika doza kompleksa i mržnje je neverovatna! Sad kroz ovaj grozan čin se najbolje vidi koliko kompleksašima smeta Zvezdina dominacija! Grozni udarac za srpsku košarku je ovaj primitivni čin!

mirko

pre 6 godina

Ko ovo podrzava taj je za psihijatruju. Mada kad se setim onog snimka iz svlacionice Stanojevića, Krstaića i ostalih posle pobede u derbiju i onih pesama na racun Zvezde ovo me cudi. Partizan je zlo Srpskog sporta

....

pre 6 godina

povraca mi se od ovolike patetike pantera, kad su njihovi navijaci UKRALI I IZLUPALI trofej nije se digla ovolika frka, da ne spominjem ove blazene komentatore koji su tad sigurno cutali a sad glume moralne velicine zbog par plocica. Da se razumemo stvarno nije u redu, ali ljudi, nisu ga pretopili. Nemojte glumiti neke postenjacine kad smo svi u krajnoj liniji ISTI.

strasno

pre 6 godina

Navijac Partizana (narocito KK jer sam igrao kosarku) vec 44 godine. Sramota me ovakvih, preneli su ulicu, prostotu, komplekse i kriminal na sportske terene. Srbija je definitno zemlja treceg sveta... a mozda i cetvrtog, jer su treci svet zemlje u razvoja, a mi smo zemlja u nazadovanju
Generacija igracu su trenirali danonocno da bi tom klubu donesi slavu, a onda jedna zapenusala budala uradi ovo...

aleksandar

pre 6 godina

Pravio sam neke greske u zivotu kao i svi ali se zahvaljujem Bogu sto sam imao toliko pameti kao klinac da se opredelim za Zvezdu, od ovoga zaista nema dalje, dno dna.
(KaraDjordje, 20. februar 2018 20:57)rekao bih da si ekstremno inteligentan

anonimni

pre 6 godina

Alo ljudi, vaš kapiten je ukrao pehar i odneo ga navijačima koji su ga slupali.
I za razliku od tog slučaja, ovde bi neko trebao da odgovara. Jadno i bedno.

TIGER

pre 6 godina

Evo recenice na kraju teksta u Telegrafu, mislim da je on i prvi preneo ovu vest o snimku. Citiram ih:

"Da podsetimo, u junu 2014. godine navijači Crvene zvezde uzeli su pehar namenjen osvajaču domaćeg prvenstva, koji je vraćen posle intervencije košarkaša crveno - belih Marka Simonovića."

Ne znam koliko ljudi u ovoj zemlji pati od amnezije, ali ja licno ne patim. A autor teksta moze slobodno da vidi na netu i snimke i slike kako je zavrsio taj pehar 2014. godine i kako se "kapiten" ponasao.

wer

pre 6 godina

pored ovakvih 'prijatelja kluba' neprijatelji nam nisu ni potrebni...

znam samo da bi mu, kao ostrasceni grobar, dao lekciju koja bi mu bila dosta do kraja zivota, a mozda i za koju generaciju posle.

problem no1 je sto ovo niko ne sankcionise, nego se mi jos kao lozimo na ovakve retarde

era

pre 6 godina

@crno - beli TV ... razlozi za psihotično ponašanje opisani su u doktorskoj disertaciji na Medicinskom fakultetu, tema "Uticaj osvajanja Kupa evropskih šampiona od strane Crvene Zvezde u periodu odrastanja na kasnije pojave paranoidnih i shizoidnih poremećaja ličnosti, razvoja kompleksa i fobijsko-anksioznih poremećaja

samokazem

pre 6 godina

Ovo je urađeno pre ovogodišnjeg finala... na snimku se vidi da je samo jedna pločica ostala - Megina. da je posle derbija urađeno, bilo bi 2 pločice. Partizanova i Megina...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ledilo21, 20. februar 2018 21:49)

Dakle, Zvezda je znala da će izgubiti pa je napravljen ovsj snimak pre finala. Je l' tako? Ovo je isto kao kad Vujošević nije verovao da je Jović pogođen stolicom dok nije izašao snimak. Mnogo mrzite. A moja Zvezda u petak igra EL. Sportski pozdrav.

vlada...cz

pre 6 godina

Ovaj cin je sramotan i odraz je stanja u drzavi....svaka budala moze da uzme pehar koji nosi ime velikana nase kosarke i uradi ovo...to je nedopustivo...to u normalnoj zemlji kod normalnih ljudi ne sme da se desi....nazalost,daleko smo zagrizli u nekulturu,nevaspitanje, nepostovanje,nepravdu i sve ono cega bi covek trebao da se stidi...nebitno je ko za koga navija,ovo mora da se sazna ko je uradio zbog korektnih i realnih navijaca Partizana i zbog nase kosarke...zvezdas

Ђоле

pre 6 godina

Жућкова левица је трофеј веома стар и, по традицији, никада се није бушио ради постављања плочица са именом освајача...
Сељаци из ЦЗ су први почели "китити" трофеј са натписима. У томе је поента. То је трофеј са традицијом па, према томе, такав треба да и остане.
Плочице је требало свакако скинути, једино није морало на овакав начин.

deki

pre 6 godina

Da li Aleksandar Vucic, covek koji se kao margarin mesa u sve, moze da zauzda malo rukovodstvo klubova koje drzi pod kontrolom a to su oba FK kao i KKP i vodje navijaca. Vec je palo dovoljno srpske krvi izmedju delija i grobara a i drugih navijaca a kako vidim nekima jos nije dosta. Ako nema snage, neka se skloni ili da ga lepo smenimo na izborima, nas normalnih je ipak vise

alba greaca

pre 6 godina

Posle '45. na Dedinju je vise ljudi (partizana) poginulo od tople vode, nego sto ih je od metka za 4 godine rata!

Preziveli su osnovali JSD, a unuci se i danas plase tople vode!

Shearer

pre 6 godina

Prvo treba da se utvrdi da li je pehar originalan ili je neka replika. Ako nije original onda takav pehar mogu da nabave bilo koje dve persone i da se predstave kako žele i da ga skrnave.

noname

pre 6 godina

Ovo je ekvivalent ubistva pevacice na nasipu, predpostavljam da se nikada nece krivac naci...pa i ako se nadje, gde je covek koji je trebao da vodi racuna o peharu.Srbijo, molim da se angazuje deset autobusa policajaca kako bi se cuvao pehar! To je realnost sporta u Srbiji!

macconi

pre 6 godina

Pa i za 5,6 godina ce se opet skidati plocice? ja ne vidim na trofeju imena svih osvajaca vec poslednjih 5 godina. Ne pravite dramu i ne sirite mrznju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realista, 20. februar 2018 21:07)

da je situacija obrnuta i da je neko iz zvezde to uradio onda sam siguran da bi ti prvi to osudio...ti ovim svojim komentarom upravo to radis...siris mrznju

aleksandar

pre 6 godina

Posle '45. na Dedinju je vise ljudi (partizana) poginulo od tople vode, nego sto ih je od metka za 4 godine rata!  

Preziveli su osnovali JSD, a unuci se i danas plase tople vode! 
(alba greaca, 20. februar 2018 22:24) 

U gradu se prepoznavali po preskakanju tramvajskih šina iz straha da ih ne ubije struja,po kaljavim čizmama i po tome što nisu znali gde je stadion!!Kad neko pita gde je stadion znalo se za koga navija!!
(Crvena Zvezda1913, 20. februar 2018 22:37)vi vodu koristite samo za pice

mm

pre 6 godina

1. Otkriti počinioce i što pre sankcionisati.
2. Ne generalizovati i etiketirati sve ostale ljude koji ovo nisu učinili niti ovo podržavaju.

Gornje Međurovo kod Niš

pre 6 godina

Ko zna šta sve u životu ovi mogu da urade,tebi, meni nekom trećem.Ne bi ih kaznio novčano,klub bi im platio.Nego da odleže nekoliko meseca.Pozdrav za drage grobare,koji takođe osuđuju ovaj vandalski čin...

noname

pre 6 godina

Dok mi citamo, pisemo, pocinilac pije chivas sa deset vratlija koji rade na vratima splava, ismejavajuci sve nas koji pisemo, citamo, kapiramo kosarku, sport....mozda je pehar na splavu, a da mi je znamo...mozda se zaliva jackom i red bullom... :(

спортски уметник

pre 6 godina

Брзо се заборавља крађа и разбијање пехара, која је прошла некажњено....овде се само ради о истини, скида се име звезде, да би се ставило име правог освајала, а то је фмп

Marko

pre 6 godina

Ej bre gde je ovde direktor kluba, uprava i ostala bulumenta da spreči ovog da uništava sportsko istorijsko dobro cele države.Uhapsiti ovog bandita.

Ћезо рца

pre 6 godina

Сво ово лудило је последица часова љубави гробара српске кошарке... Како сам чин безумника, тако и његове (њихове) сабраће који својим бестидним коментарима оправдавају овако нешто.

militto

pre 6 godina

ovi sto su urinirali po peharu drzavnog prvaka nemaju pravo da nesto pricaju o ovom gestu. nema opravdanja ni za ovo,ali sacekajmo da cujemo pravu pricu, moguce da samo menjaju pločice starim sa novim.

ferdinand

pre 6 godina

Ovi koji prozivaju Simona, nemaju pojma da čovek nije ukrao ništa. Ukrali su ga navijači i pozvali njega kao kapitena. Na snimku se vidi da je čoveku neprijatno, a vi pljuvači, da li bi imali kohones da odbijete kad vas zove vođa? Videli smo i na JNA kako kapitenu skidaju traku, što se nije usprotivio??? Pa, nije lud da ugrožava sebe i svoju porodicu.

winer

pre 6 godina

Hm...a da nije bilo onog pehara u Bariju, i da 70 posto Srbije ne navija za Zvezdu- ne bi oni toliko patoloski mrzeli..Komplex mladjeg brata.

Bivši navijač

pre 6 godina

To može učiniti samo ljudski šljam i ološ. Nije bitno za koga navijaju. Žao mi ih na neki način, jer sami dokazuju koliko su siromašni - siromašni u duši.

samokazem

pre 6 godina

Pa i za 5,6 godina ce se opet skidati plocice? ja ne vidim na trofeju imena svih osvajaca vec poslednjih 5 godina. Ne pravite dramu i ne sirite mrznju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realista, 20. februar 2018 21:07)

Nije te sramota, stvarno?

robinjo

pre 6 godina

Da bi opravdali ovaj vandalizam, spominju Simonovića i pločice sa pogrešnim

imenom. Uskoro će i čestitke iz Kalifornije i Teksasa.

Pantertrams

pre 6 godina

Pa ovo je bilo na konferenciji za štampu, javno skidanje pločica. Zbog autorskog prava, snimak je prosleđen samo redakcijama koje su bile opravdano odsutne.

Kralj

pre 6 godina

Ajde mi, cigani, stoka, krademo i uništavamo pehare. Ali, vi, avangardo, kako to da se desi???
Posle ovoga, nemojte više izdizati sebe, jer ste se ovim činom izjednačili sa nama.
(ferdinand, 20. februar 2018 21:33)

Nemoj ti da ih izjednacavas s nama,jer su oni daleko, daleko ispod nas!!
To su sami sebe nazivaju nekom avangardom,to je tek smesno!!!
Pazi,mi mozda jesmo fizicki ukrali pehar, ali oni su tad ostali zapisani kao osvajaci,a sad razmisli koliko su oni puta ukrali pehar, ali me fizicki, nego na terenu,prebijanjem sudije,trojkama iz auta, otimanjem i varanjem!!! Mislim da je to gore os svakog polomljenog trofeja!! Novi trofej se moze naruciti i napraviti, a grobarse sramote otimanja na terenu,prebijanja sudija, trojke iz auta,milionski budzeti i unistavanje konkurencije,e to se ne moze ispraviti narudzbom!!! Zato su oni i uvek ce biti ispod nas!!! Nikad nas nemoj izjednacavati!!!

Savatiye

pre 6 godina

I treba da se sprdaju sa peharom, nisu ga oni ni osvojili, Zvezda ga je poklonila. U finalu su odigrali goru utakmicu nego protiv Borca. Kako su igrali, izgubili bi i da na drugoj strani nije bio Partizan. Odgovornost za ovu bruku je na stručnom štabu koji nije psihološki spremio ekipu. Čak su i oni delovali kao pali sa Marsa. Kao da se došli na izlet, uvereni da će pehar sam od sebe doći. Zbog toga mi i nije žao što ga nismo uzeli, Partizan ga je zaslužio zbog želje i ispravnog stava, daj sve od sebe pa šta bude. I bi pehar!
Očekivano ili ne, nije ni važno...

Marko

pre 6 godina

Strasno je pomisliti da neko ko se po fizionomiji ocigledno svrstava u odrasle a ima svest petogodisnjaka uopste ima pristup ovakvom peharu. Ne samo da ima pristup, vec moze da ga drzi u rukama bez nadzora.
Povraca mi se.

andrejka

pre 6 godina

Tu i treba da se stoji plocica FMP-a, a ne ovog imaginarnog kluba.

Bez obzira na to, sramotan cin koji bi samo budala mogla da uradi. Ako vec stoji to sto stoji, ne sme se skidati.

Bane

pre 6 godina

(gde je nolan, 20. februar 2018 20:27)

Njegova je emisija može da radi šta hoće. Ali to nije poenta nego koji ga đavo gledaš. Ajde da je na nekom od udarnih sportskih kanala nego na SOS kanalu. Jedna od jačih televizija u Srbiji pa nemožeš da zaobiđeš. Drugar ako ti se gleda gledaj ga kad igra reprezentacija i rešiš problem. Tada se ne bavi klupskom košarkom.

marko_bgd

pre 6 godina

navijaci zvezde i partizana nisu isti...partizanovi navijaci mnogo vise mrze zvezdu...da li je to zavist i ljubomora zbog titule u bariju ili sto smo u kosarci zadnjih godina najbolji ja stvarno ne znam zasto??..mnogi mrze i djokovica zato sto navija za zvezdu,a covek je teniser...u svakom slucaju slobodno se zapitajte da li ste normalni.

Frajeri

pre 6 godina

Vas dvojica frajera na snimku, kad ste toliko hrabri, sto se niste predstavili ko ste??? Onda ni mogla da vam se skine kapa, I kaze, to je hrabrost. Ili pak, ludost, primitivizam...

analiticar_amater

pre 6 godina

Grobari ispali ste mali u ovoj velikoj pobedi. Niste vi nikakva avangarda, ovaj gest i vasi komentari ovde to potvrdjuju. Kad se desila ona sramota sa Splicanima na derbiju, poleteli ste da okrivite delije za upad na tribinu. Lazete sami sebe da ste 'drugaciji', da nismo isti, da ste neka elita. Mali ste i to uporno dokazujete. Huligana i budala ima na obe strane, ali 90% zvezdasa je podrzalo Omica kad su nase budale razvile onaj sraman transparent. Vi vecinom podrzavate ovu sramotu sad. Najtuznije je sto ne vidite na koji ste nivo spali.

ferdinand

pre 6 godina

Ajde mi, cigani, stoka, krademo i uništavamo pehare. Ali, vi, avangardo, kako to da se desi???
Posle ovoga, nemojte više izdizati sebe, jer ste se ovim činom izjednačili sa nama.

noname

pre 6 godina

Navijam za Partizan, funkcionisem perfektno sa svim sportskim radnicima, ljudi iz CZV su najveci profesionalci, svaka cast na svim uspesima do sada.Ovo sto sam video, dok pisem i dalje ne mogu da verujem da je neko mogao da dozvoli skrnavljenje na neki nacin spomenika SRPSKE KOSARKE.Sramota!!!!! Posle se pitajte zasto "Kosovski Albanci" skrnave spomenike na Kosovu, spomenike i kulturnu bastinu...pa BRACO, SKRNAVE JER SU POPRIMILI OBICAJE OD NAS, VAS KOJI CUPATE PLOCICE SA PEHARA...MA BRE, SRAMOTA!!!Treba da vas je stid, da javno izadjete i pokazete se i sramite se onoga sto ste uradili...

mačo

pre 6 godina

dobro. uvek sam iz zezanja pričao da oni imaju komplekse. Iz zezanja. za one iz gtr-a sam znao. ali ovo??!! koliko sam bio u zabludi.....

Nikola

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da se većina ljudi u komentarima prepucava sa navijačkim stavom.
Sada najiskenije želim da se i Partizan i Crvena Zvezda ugase i rasformiraju pošto će ljudi onda možda početi da razmišljaju racionalnije.
Bolestan čin, bolesna reakcija šireg auditorijuma bolesne nacije!

dragan

pre 6 godina

Rece mega je sa nama. Zasto u tekstu ne pise da je ocigledno da su pripadnici Partizana?
(Miki, 20. februar 2018 21:37)

Pa nisu sigurni od kada su ovi na jugu i sa koje tribine su dosli pa da ne trce pred rudu

Niksicanin u BG

pre 6 godina

Ovo je velika sramota, ovo nijesu navijaci Partizana vec huligani! Najjaci su sad moralisti iz CZ, a zaboravljaju sta su uradili 2014. godine... Ali to je ocekivano, Trezina skola...

(crno - beli TV)

pre 6 godina

Ovo vam je, Panteri, revanš za Simonovićevu krađu pehara. I ovo nije skrnavljenja već ispravljanje greške, jer nije CZV nego FMP.

Ljubitelj sporta

pre 6 godina

Pehar je sada lepsi i originalan. Te tri plocice su mutiranog fmp-a a upisana tz zvezda. 
To treba da vam bude jasno. Vratice neko te plocice ali na silu ne ide. 
Uvek cete biti fmp.
A ovo nije skidanje plocica na silu?

Mrle

pre 6 godina

Pehar je osvajala Zvezda 2013,2014,2015. 2016 je Mega uzela kup pa 2017 opet Zvezda. Sada 2018 Partizan na snimku se lepo vide 4 plocice 3 Zvezda i 1 Mega znaci da je ovo snimak iz 2016 ili 2017 ali neko ga namerno pusta sada zbog cega ostaje ?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

И кад ми неко каже - "Што не навијаш за партизан кад игра у Европи?!" 👎👎👎

realista

pre 6 godina

Pa i za 5,6 godina ce se opet skidati plocice? ja ne vidim na trofeju imena svih osvajaca vec poslednjih 5 godina. Ne pravite dramu i ne sirite mrznju.

ledilo21

pre 6 godina

Ovo je urađeno pre ovogodišnjeg finala... na snimku se vidi da je samo jedna pločica ostala - Megina. da je posle derbija urađeno, bilo bi 2 pločice. Partizanova i Megina...

Iskreno

pre 6 godina

Nedavno je Ilijev vikao Zvezda ce crci, isto tako su isti ti partizani platili Hrvatima iz Splita da prave nered u Srbiji, sad ovo. Sve to u roku mesec dva. Ranije ni da ne pominjemo. Ali to je za njih sve normalno.

Panterce

pre 6 godina

Meni zao Zucka. Nije ovo zasluzio.
@kele

Zucku ne fali nista, tebi je zao Covka jer su skinute njegove plocice na kojima je trebalo da pise fmp.

noname

pre 6 godina

Za ovakvo ponasanje nije potrebna reakcija, sudstvo, zatvor...nema kazne...ovo je kazna za sve nas...alo bre, mi smo tvorci kosarke, SVETSKE KOSARKE! Pitajte bre Dudu, Zeljka, Divca, Bogdana, Vujosevica, Paspalja, Jokica, Saleta, Tea...pitajte da li je ok ovakva slika???

i.j.kv

pre 6 godina

Xaxaxa...”Kazem ovima mojima u Crvenoj Zvezdi....a kazem i ovima mojima u Partizanu...prosto nas sramota koliko nam dobro ide”..AV!!!

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Kao navijač Partizana kažem da je ovo sramotno i da nije smelo da se desi ali isto tako molim navijače zvezda da ne moralisu ovde jer su njihovi navijači 2014. isto uništili pehar(Cuka, 20. februar 2018 20:13)

Nisu navijaci Zvezde, ja sam navijac Zvezde a ono su placenici i njihovi poltroni, kao i ovi vasi sa snimka. Kada prestanete da 90% pravih navijaca stavljate u isti kos sa ovakvima (sa obe strane) mozda se i vratimo rivalitetu iz vremena kada se voleo klub, a ne mrzeo tudji.

Mister No

pre 6 godina

Ovo baca veliku senku i mrlju na bilo sta sto se zove sport, pa treba li sutra da npr Siti uzme Ligu Sampiona,a da neki njihov retard pocinje da skrnavi urezano ime Mancester Junajteda?

drmr

pre 6 godina

Sad će da morališu oni čiji je kapiten taj pehar ukrao, a huligani na tribinama uz plemenske zvuke oduševljenja razbili isti.
(Trki, 20. februar 2018 20:16)


Nije ga ukrao Simonovic, vec navijaci. A on da ga nije uzeo u ruke kad su mu ga dali slomili bi mu glavu. Decko nije imao kuda. Dosta s tim glupostima da ga je Simonovic ukrao. A potez tih divljaka je svakako za osudu. I tih i ovih

titovi blizanci su kancer

pre 6 godina

Ovo je slika i prilika večitog rivalstva dva komunistička kluba. Da živimo u uređenoj Državi, ovakav čin bi dobio sudski epilog i klub i pojedinci počinioci bi bili žestoko kažnjeni.

menjam nick

pre 6 godina

Ljudi se ladno javljaju i misle da je ovo u redu.. Ništa vi o sportu ne znate.. Nema ovde ni ljubavi prema klubu.. Samo mržnje prema ostalima.. Užas..

mbođ

pre 6 godina

Sramota, kazem kao simpatizer crno-belih. Ne secam se da je bilo pompe u medijima kada je reprezentativac Simonovic uzeo pehar i slavio poraz. Kada je trofej namnejen osvajacu KLS-a (Partizanu) unisten od strane naviajca zvezde. Objektivno.
(Vuk fontana, 20. februar 2018 20:23)

navijaci zvezde su uzeli tada pehar sto naravno nije bilo u redu,a simonovic je otisao po njega da ga vrati...i podigao je pehar u vis zato sto su to skandirali navijaci , a on je u masi medju njima bio...da im se suprotstavio ko zna kako bi prosao...ali to opet ne moze da se poredi sa ovim
(macconi, 20. februar 2018 20:46)

Tako je, Simonovic je otisao da uzme nazad pehar od one gomile pijanih i zadriglih siledzija, nije u redu da se stalno ponavlja ta netacna prica. Jasno je to svakom ko objektivno pogleda onaj snimak.

Che

pre 6 godina

Авангарда? Бруке једне!
(sideswipe, 20. februar 2018 20:14)

Prekinite sa tim spinovanjem. U "Avangardu" i "Grobarski tres romantizam" spada ogromna manjina nas pravih navijaca Partizana. Vecina tzv navijaca su narkosi, splavari, talog drustva. Nemojte mesati te stvari. Vecina navijaca Partizan (kao i drugih klubova) u zivotu kjnigu procitala nije, a samim ti nema pojma sta znace avangarda ili tres romantizam.

Maximus

pre 6 godina

Prvo moramo svi da budemo iskreni prema sebi samima... desavalo se ovo 2014, ne treba zaboraviti... Problem lezi u sportskom duhu, to u nasoj kosarci vise ne postoji... dok god nam se klubovi ugledaju na politicare, ovo ce biti redovna pojava... delije ili grobari, na kraju je to isto.... Citajuci komentre ovdje, niko nije objektivan, lose nam se pise...

BODIBOND

pre 6 godina

Haha oskrnavili pehar Zuckove desnice, ali da li ce moci da oakrnave usati pehar iz nase vitrine ??? Ne, nikad mu nevlce ni prici , to njih boli i bolece i njihova pokolenja, pa lece komplex na peharu koji su osvojili u Kupu u Nisu u Srbiji ...

Filip Must Play

pre 6 godina

Kakve veze ima zvezda sa ovim, nisam čuo da pominju ugašeni klub, "izvinjavaju" se dotičnoj gospođi, gazdarici privatnog kluba.

Kyle and Peel

pre 6 godina

ista bagra i tamo i ovamo. njihova stub srpstva a nasa avangarda i "jedno brdo, dva univerzuma".

pa bog te video, da li toliki specijalac mozes da budes da si slep kod ociju kao srednjoskolac od napaljenosti.

zato pametan covem moze da bude samo partizanovac ili zvezdas. onog casa kad krene da sebe opisuje sa grobar ili delija/cigan, tog casa je budala koja ce ili raditi ovako nesto ili ovako nesto sa tupavim grohotom ooravdavati.

ali u Srbiji može sve

pre 6 godina

Panterska je tuga pregolema,posle Simonove krađe još i ovo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik sloter, 20. februar 2018 21:03)

Ovo nema veze sa tugom. Za ovo se u normalnim državama izbacuje iz takmičenja, oduzima trofej i debelo kažnjava novčano

Toma

pre 6 godina

Mržnja, mržnja i samo mržnja ih drži. Nisam ljut na njih, ljut sam na ove naše što su im dali da to dodirnu. Pamet u glavu, imamo posla sa opasnim mozgovima!

Kad vec trazis kazne i diskvalifikacije

pre 6 godina

Ovo je za doživotnu diskvalifikaciju iz sporta i izbacivanje sa svih stadiona, ko god da je uradio! Ne postoji bilo kakvo logično objašnjenje za ovaj čin.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 20. februar 2018 20:34) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (0)

Podseti me samo koliko su kaznjeni i Simonovic i zvezda za onu kradju i unistavanje pehara ??

Dule Pacov

pre 6 godina

Koja radost kod grobara izgleda da im je ovo u rangu evrolige.
Nema problema, uvek ćemo ovako na svakih par godina da vam damo kup...
Neverovatno koliko su frustrirani.

Ali polako drugari, mi smo tek počeli....

Blandy

pre 6 godina

Ako se posle finala lige sampiona,odmah gravira ime pobednika na pehar,zasto ste ih onda provocirali i dali im pehar sa imenom porazenog tima?I jos samo konstatacija da nije oskrnavljena zuckova levica,nego postolje na kome se ona nalazi.A zapamtil su i Zvezdinog kapitena,Simonovica.

Mr Bojangles

pre 6 godina

@Dule Pacov, 20. februar 2018 20:16

Malo ću da parafraziram Čerčila i reći ću da je ovo pomalo kraj (vašeg) početka, a pomalo je početak (vašeg) kraja. Ipak ste vi počeli pre par godina...

Isuviše ste poleteli, isuviše ste postali bahati, isuviše ste se sakrili iza lika i dela vašeg gazde.

Na kraju, njegova slika iz Niša na kojoj tako besno škrguće zubima mi pokazuje koliko sam u pravu.

coki

pre 6 godina

Ne treba da skida nego treba tuziti one koji na pehar stave ime Crvena Zvezda a ne pravo ime kluba,CZ Telekom,jer ovako izgleda kao da je ugasena zvezda osvajala trofeje,a ne fmp promenjenog imena,a ove organizovane navijace na one strane ne treba komentarisati,to su isto oni koji zive od dilovanja i poslova za politicare.

gde je nolan

pre 6 godina

Telgetija pravi vanrednu emisiji o istorijskom uspehu Partizana.Juce je bio ekskluzivan snimak iz svlacionice,veceras iz tus kabina.Uprkos aparthejdu i nikad slabijem budzetu osvojili su nikad jacu Zuckovu levicu.

ledilo21

pre 6 godina

Ovo je urađeno pre ovogodišnjeg finala... na snimku se vidi da je samo jedna pločica ostala - Megina. da je posle derbija urađeno, bilo bi 2 pločice. Partizanova i Megina...

anica

pre 6 godina

Cistota duse I uma se odleda u ocima, dajte da vidimo 'baju'...da je uzeo motiku u ruke, da je na nogama osam sati, ne bi imao kad da razmislja prljavo.
Stoko bezobrazna!

kblo 70

pre 6 godina

onog trenutka kada je Zvezda osvojila KES u Bariju povucena je jasna linija izmedju vas i nas,to nema veze ni sa Duletom,ni sa vasim dominacijom do skoro u kosarci,sa vasim rezultatima u vaterpolu koji su za svako postovanje...vi ste zaslepljenji mrznjom uskopleksirani i tesko bolesni,imam dosta drugara medju vama i uvek se deru i vicu kada pricamo o sportu,uzivam da ih mirno gledam....ono sto vama nije jasno da ste vi za nas nevazni i nebitni,vi nemate taj sjaj u ocima kao mi i nikada ga necete ni imati!

Icarus

pre 6 godina

Stvarno jako ružno i malograđanski, to vam kažem kao navijač partizan, i neko ko je u srećom i sticajem okolnosti, živeo u Bg za vreme najveće dominacije Partizana, i išao na utakmice, protiv CSKA, Makabija, Barselone... Spali smo na nivo one njihove krađe pehara. Iskreno se nadam da ovo nije istina.

room 1408

pre 6 godina

Možda nije bilo mesta da se stavi ime Partizana.Ono puno dno sa pločicama.Mozda bude vraćeno naknadno.Mada realno ako je namerno nije u redu zbog Koraća veliki je igrač bio,...Ne bitno čije su pločice da li Partizanove ili Zvezdine,..Ja reko na kraju utakmice da neko ne “rokne”pehar na kraju utakmice posto imaju običaj kad izgube,..

pantergani-neroji predgradja-čokijevi sledbenici

pre 6 godina

Verovatno je lik uocio greske na peharu. Skinuo je to sto pise Zvezda i zalepio eF eM Pe koji je u sustini i osvojio pehar. Zvezda je mogla da ga osvaja do 2011.e posle toga nikako.

patriota

pre 6 godina

Ja sam u šoku, ne mogu da verujem da ovakvi divljaci i primitivci jos postoje na zemaljskoj kugli. Ovo je samo odraz nase kulture i postovanja. Ovo treba pitati Partizan otkud Žuća kod ovih ljudi,kako ih nije sramota. Strasno! Da se razumemo, ja sam zvezdaš al uopste mi nije krivo sto je pobedio partizan, ljudi to je sport i neka pobedi bolji al nekim ljudima to tesko dokazati jer nemaju mozga ni za analizu. To samo rade slabe osobe.Treba da ih bude sramota!

Nevermind

pre 6 godina

Kao navijač Partizana kažem da je ovo sramotno i da nije smelo da se desi ali isto tako molim navijače zvezda da ne moralisu ovde jer su njihovi navijači 2014. isto uništili pehar
(Cuka, 20. februar 2018 20:13) Evo, kao navijač Zvezde dajem plus na ovaj komentar uz jednu malu dopunu za sve one koji se utrkuju da napišu “nismo isti”, jeste, isti ste, polupismena krezuba bagra, i jedni i drugi.

Kosjan

pre 6 godina

Za neupucenu masu zgrozenih: 
Pehar prelazi u trajno vlasnistvo ekipe koja prva osvoji trofej 14 puta. Sta ce oni sa svojim peharom da rade to je njihova stvar. Uostalom, na mesto skinutih stavljene su plocice FMP-a, pehar je falsifikovanim plocicama vec ranije oskrnavljen od druge strane, ovo je duboko moralan cin, omaz velikom Zucku.
(Salu na stranu, 20. februar 2018 20:51)

Sta sam sad procitao...

Ahahahah

pre 6 godina

Ukoliko je ovo uradio neki grobar, onda stvarno sramota i ja se kao navijac Partizana ogradjujem od ovog maloumnog cina. Ipak, mogu glavu da stavim da je ovo lepo "odradjeno", cisto da se Partizan stavi u isti kos sa ovima koji kradu i lome pehar.
(snsMasinerija, 20. februar 2018 20:39)

Uvek bre neka zavera protiv vas...komedija ste bre

macconi

pre 6 godina

ok grobari...mrzite covica,nazivajte zvezdu kako hocete,fmp,limenke mrzite je koliko hocete..ali mrznja pojedinih je toliko velika da izgleda nema granice i da ti ljudi treba da idu na lecenje jer ne shvataju sta sport i rivalstvo u sportu predstavlja..a mnogi odobravaju ovo zato sto su ama bas isti kao i ovi momci sa klipa puni mrznje i kompleksa

snsMasinerija

pre 6 godina

Ukoliko je ovo uradio neki grobar, onda stvarno sramota i ja se kao navijac Partizana ogradjujem od ovog maloumnog cina. Ipak, mogu glavu da stavim da je ovo lepo "odradjeno", cisto da se Partizan stavi u isti kos sa ovima koji kradu i lome pehar.

srbistan

pre 6 godina

Tako su i u zvezdi agresivni kada je fudbal u pitanju, zbog jedne titule u evropi kk. Partizan i u fudbalu fk. Crvena zvezda njihovi navijači ne mogu da prihvate da neko drugi uzme titulu.

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Koliko svi znamo Zvezdine prodane duse su prekomandovane u Partizan pa samim tim i ovo je upitno i ona tuca na tribinama.Nikome ja vise u ovoj drzavi nista neverujem.

miško

pre 6 godina

Grobarima na svim nivoima se mnogo toleriše.Vučela,debeli profa,Georgijev,Dulo,Tegi,Roganović,Pantić, novinari koji "prate"Partizan umnogome doprinose ovakvim dešavanjima.Oni na jedan perfidan način pozivaju na linč svega što je crveno- belo i uspešno.Danilovići nadjite krivca da ne mislimo da ste saučesnici.Imate snimak i pomognite istražnim organima.

HARIS

pre 6 godina

Kako je pehar dospio u rukama nekakvih huligana? Ovo pita neko koga uopce ne zanima ni Partizan, ni Zvezda, ali mi ovaj potez nije jasan.

Cuka

pre 6 godina

Kao navijač Partizana kažem da je ovo sramotno i da nije smelo da se desi ali isto tako molim navijače zvezda da ne moralisu ovde jer su njihovi navijači 2014. isto uništili pehar

sto bezite

pre 6 godina

Avangarda,tres romantizam,casovi ljubavi.Ne razumemo mi cigani to,jedino nama moze da padme na pamet da unistimo pehar.Poenta je u tome da na obe strane postoje idioti,koji svojim idiotlukom dolaze do izrazaja.

veliki strumf

pre 6 godina

Samo gluv covek ne prepoznaje glas sa ovog snimka! Cemu prica o rukama, razgovoru kad je jasno o kome se radi. A zna se i ciji je sat...

nikola

pre 6 godina

Kakvi junaci, intelektualci, nadam se da su stavili i njihov potpis na trofeju. Zbog takvih je Srbija danas dno dna u svakom smislu.

kris

pre 6 godina

Ja kao navijač Crvene Zvezde kažem da ne treba generalizovati stvari ni kad su u pitanju jedni,ni drugi.Budala ima na obe strane i biće ih,na moju veliku žalost.Razlika je jedino u bojama klubova iza kojih se kriju.Bar mi crveno beli znamo šta doživljavamo mi,klub,pa čak i igrači od strane naših "najvatrenijih navijača,kakvih sve sramota su priredili.Zar neko misli da su oni drugi bolji,ili ovi naši?Pa isti smo narod,sve je to isto.

sveti nolan smit ubiva azdahu

pre 6 godina

Opet cemo sledece godine igrati Euroleague i osvojiti domace prvenstvo.Glavni igraci Partizana su Velickovic i Gos,jedan ide u penziju drugi u Fenerbahce.Zvezdi ostaje okosnica ekipe,Davidovac,Dangubic,Lazic,Dobric,Jankovic,Jovanovic i Bjelica.Covic razmislja tri godine unapred.

Uros Djurdjevic #32 nejaki

pre 6 godina

Sad će da morališu oni čiji je kapiten taj pehar ukrao, a huligani na tribinama uz plemenske zvuke oduševljenja razbili isti.
(Trki, 20. februar 2018 20:16)

Simonovic je podigao pehar nije ukrao..prestanite da spinujete.

urotra

pre 6 godina

inače,ne bi me čudilo da su ovo uradili navijači partizana,naravno oni sa policijskim značkama i debelim dosijeima. ili možda novica veličković

ikac

pre 6 godina

I posle smo mi cigani... Ovo je slika i prilika prosecnog partizanovca, da mogu, skinuli bi zvezde s neba samo zato sto ih zovemo zvezde. Na jednu stvar obratite paznju: i hrvati su jednom sisli s postolja, i...

Uros Djurdjevic #32 nejaki

pre 6 godina

Sramota, kazem kao simpatizer crno-belih. Ne secam se da je bilo pompe u medijima kada je reprezentativac Simonovic uzeo pehar i slavio poraz. Kada je trofej namnejen osvajacu KLS-a (Partizanu) unisten od strane naviajca zvezde. Objektivno.
(Vuk fontana, 20. februar 2018 20:23)

O cemu ti buncas? o tome se pricalo mesec dana minimum a vi ste to spominjali 3 godine evo

očekivan potez

pre 6 godina

Pehari u košarci su namenjeni za Partizan, ko ga skine na sportskom terenu treba biti ugraviran na peharu pored Partizana.

The Dictator

pre 6 godina

SNS podmetačina. Kao što je kup poklonjen Partizanu kao utešna nagrada radi prihvatanja SNS predsednika od strane navijača, tako sada žele da Partizan spuste (izjednače) na svoj nivo, tj. nivo krađe i lomljenja pehara. Isti princip kao što se radi sa namernim neisplaćivanjem Vujoševića.

profa

pre 6 godina

Velika vecina Ljudi ne shvataju da je to Samo sport I da igraci koji igraju u klubovima su profesionalci koji igraju za pare . Nije ni problem kad covjek voli neki klub ali je problem kad mrzis nekog drugog zato sto voli drugi klub

room 1408

pre 6 godina

Ja mislim da nije u redu da se skrnavi veliki Radivoj Korac.Ovde se ne zna čiji su ovi navijači.Mozda su Zvezdini koji imaju nešto protiv vlasnika(gazde)njihovog kluba Covica.Mozda nisu dobili od dotičnog zadnju januarsku “stipendiju”,pa su isfrustrirani,...

Tuznooo

pre 6 godina

Ovo je uzas, da covek ne poveruje kako neki ljudi rezonuju u momentima kada se slavi i uziva...Veliki Radivoje Korac se prevrace u grobu od muke...Niste vi momci dostojni nicega u zivotu a ne pehara tako velikog coveka i sportiste!!!

kojot

pre 6 godina

Katastrofa, jadno, tuzno, bedno.Ja navijam za Partizan, ali je ovo dno dna.Dzaba skidate, zna se ko i kada je osvajao i bio bolji, da li to bio Partizan ili Zvezda nije ni bitno ili pak Mega.

Slobodan

pre 6 godina

Treba im zbog ovoga oduzeti pehar i zabraniti da se takmiče u Kupu Radivoja Koraća narednih 10 godina kada se ponašaju kao neandertalci.

Bane

pre 6 godina

(Blandy, 20. februar 2018 20:25)

Porediš Ligu Šampiona i kup Srbije u košarci, niđe veze. Drugo postolje je deo pehara. Tako da to nije baš neko opravdanje. Treće o čemu se ovde raspravlja o genijalcima koji misle da su face. Ono u fazonu nema ih na peharu pa nisu ni osvojili.

Nikola

pre 6 godina

Ovo je za doživotnu diskvalifikaciju iz sporta i izbacivanje sa svih stadiona, ko god da je uradio! Ne postoji bilo kakvo logično objašnjenje za ovaj čin.

ledilo21

pre 6 godina

Ovo je urađeno pre ovogodišnjeg finala... na snimku se vidi da je samo jedna pločica ostala - Megina. da je posle derbija urađeno, bilo bi 2 pločice. Partizanova i Megina...

stanoje

pre 6 godina

Mora covek da bude ozbiljno mentalno ostecen za ovakvu akciju. Trebalo bi da se jave lekaru dok je vreme, uz jake lekove moguce je drzati poremecaj pod kontrolom.

carpediem

pre 6 godina

Strasno, kapiten Velickovic treba da izadje i da se izvini javno on je taj pehar i dobio u ruke, strasno na sta su simpatizeri Partizana spali posle toliko godina dominacije, da u ovoliku euforiju upadaju posle osvajanja Kupa da ih to navede na ovakve postupke!

Ahahahah

pre 6 godina

Pehar je sada lepsi i originalan. Te tri plocice su mutiranog fmp-a a upisana tz zvezda. 
To treba da vam bude jasno. Vratice neko te plocice ali na silu ne ide. 
Uvek cete biti fmp.
(Karaburac, 20. februar 2018 20:52)

Drmaju te kompleksi samo tako ahaahah

asdf

pre 6 godina

Zasto bre ne mozemo bar u necemu da budemo normalni? Ovi kradu pehar pa ga olupaju kad ne mogu da ga osvoje, ovi drugi kad ga osvoje, unistavaju ga... Kakvi smo mi ljudi, to je neverovatno.

Ahahahah

pre 6 godina

Kakav samo revolt u čestitom Zelezniku... Treba li da podsecam kako je pre par godina jedan pehar UNISTEN i nije ni dodeljen pobedniku???
(Samo Napredno Sramno, 20. februar 2018 20:48)

To su uradili Zvezdini huligani ovo je posle urakmice , avangardno, zar ne ?

Strudla

pre 6 godina

Ko kaže da je ovo navijač Partizana? Mozda je navijač Crvene Zvezde, i želeo ovim gestom da okrivi suprotni tabor
Nikog ne optuzujem, ali ovo je skandal!

Sabre

pre 6 godina

Pa hahahahahaha. Koji su to kompleksi drugari moji od 'limenki', 'pantera' i 'ugasenog kluba'? Ovo je ono o cemu stalno pricam, zasto NE TREBA pustati grobare kao sto smo na ovom turniru. Jednostavno potpuno smesno neozbiljan pristup pod parolom jaci smo i nije nam toliko bitno se obio o glavu, posto je ovima, kao sto se da videti, stvar zivota i smrti. Ali neka, mozda je i bolje ovako.. ako doguraju do finale domace lige jedva cekam novu turu nabijanja kompleksa. Ovog puta zaozbiljski.

Uros Djurdjevic #32 nejaki

pre 6 godina

Ko kaže da je ovo navijač Partizana? Mozda je navijač Crvene Zvezde, i želeo ovim gestom da okrivi suprotni tabor 
Nikog ne optuzujem, ali ovo je skandal!
(Strudla, 20. februar 2018 20:16)

Zato mu smeta Zvezda na trofeju kakav si ti genije

Samo Napredno Sramno

pre 6 godina

Kakav samo revolt u čestitom Zelezniku... Treba li da podsecam kako je pre par godina jedan pehar UNISTEN i nije ni dodeljen pobedniku???

psiholog

pre 6 godina

U psihologiji se ovo naziva sindrom “Kaina“, sindrom ljubomornog brata ili mrznja iz zavisti. Prevedeno na sportsko polje- Navijaci Partizana gaje bezumnu mrznju prema Crvenoj Zvezdi, koja ima vise navijaca u drzavi, bila je i sampion Evrope u fudbalu kao najpopularnijem sportu, i uvek je bila popularnije sportsko drustvo.

milan k

pre 6 godina

to je taj grobarski sportski duh... tolerancija i poštovanje... ovo je sramota, kao i ona kradja trofeja od pre par godina... naravno, ni za ovo niko neće biti kažnjen

Karaburac

pre 6 godina

Pehar je sada lepsi i originalan. Te tri plocice su mutiranog fmp-a a upisana tz zvezda.
To treba da vam bude jasno. Vratice neko te plocice ali na silu ne ide.
Uvek cete biti fmp.

Realno

pre 6 godina

Kakvo moralisanje pudlica iz predgradja a pre samo koju godinu masovno odusevljavanje i histerija Simonovicem i lomljavom pehara od navijaca koji su u medjuvremenu okrenuli ledja klubu zbog igraca bosanskog porekla i slovenacko pasosa !?

Bura

pre 6 godina

Pa šta? I treba da se skrnavi trofej! Kako ste glasali - tako i uživajte. Vaše visočanstvo je reklo da nema snage da se izbori sa huliganima. Molim lepo, nema sada kukanja. Samo vi nastavite da glasate po starom...

macconi

pre 6 godina

auuu...nema sta ovde da se komentarise...ovi jadnici ne znaju sta je sportsko rivalstvo,mrznja je ogromna...a za tu mrznju su krivi vodeci ljudi partizana i zvezde koji svojim izjavama direktno uticu na ovakve ljude koji nemaju mozga...gospodin i gospodja covic,i zbog njih skrnave pehar...cim je pehar dosao u njihove ruke to znaci da su bliski sa klubom...i naravno takvi za ovo sto su uradili nece odgovarati

Orlando

pre 6 godina

Ko kaže da je ovo navijač Partizana? Mozda je navijač Crvene Zvezde, i želeo ovim gestom da okrivi suprotni taborNikog ne optuzujem, ali ovo je skandal!
(Strudla, 20. februar 2018 20:16)

Sirota Avamgarda, vecito im podmecu...

Ahahahah

pre 6 godina

Ukoliko je ovo uradio neki grobar, onda stvarno sramota i ja se kao navijac Partizana ogradjujem od ovog maloumnog cina. Ipak, mogu glavu da stavim da je ovo lepo "odradjeno", cisto da se Partizan stavi u isti kos sa ovima koji kradu i lome pehar.
(snsMasinerija, 20. februar 2018 20:39)

Jeste jeste, blago tebi...

Valijant

pre 6 godina

Za Zvezdu se navija a Partizan se voli? Ako ga na ovaj način volite....Sve vam najbolje želim. Puno pozdrava od Zvezdinog navijača.

Aca

pre 6 godina

Ovo je nakon sto se izaslo iz hale i nakon sto je KK Partizan preuzeo brigu i odgovornost za pehar. Skandalcina prve vrste je ovo. I najmanje je bitno ko ovo radi, da li igraci ili navijaci jer KK Partizan je prijemom pehara preuzeo i odgovornost za isti. Sto se mene tice ovo je uradilo osoblje KK Partizan, kako se to osoblje preziva i zove nije bitno, o tome treba da brine KK Partizan i nadlezni organi, pritom ne mislim na sportske.

Vuk fontana

pre 6 godina

Sramota, kazem kao simpatizer crno-belih. Ne secam se da je bilo pompe u medijima kada je reprezentativac Simonovic uzeo pehar i slavio poraz. Kada je trofej namnejen osvajacu KLS-a (Partizanu) unisten od strane naviajca zvezde. Objektivno.

Uros Djurdjevic #32 nejaki

pre 6 godina

Sad će da morališu oni čiji je kapiten taj pehar ukrao, a huligani na tribinama uz plemenske zvuke oduševljenja razbili isti.
(Trki, 20. februar 2018 20:16)

O cemu ti? pa vi nas ubedljivali da ste vi avangarda a ovo je duplo veci skandal jer se desio posle utakmice

et

pre 6 godina

Ko kaže da je ovo navijač Partizana? Mozda je navijač Crvene Zvezde, i želeo ovim gestom da okrivi suprotni tabor
Nikog ne optuzujem, ali ovo je skandal!
(Strudla, 20. februar 2018 20:16)

Otkud navijacu Crvene Zvezde pehar ako je Partizan osvojio kup?

Објавите коментар.

pre 6 godina

Авангарда је ово. Не разумемо ми. Ми смо нижа раса, глупљи смо, слушамо Цецу и Ацу Лукаса. Мада када боље размислим ово је ипак Човић урадио заједно с Ђиласом/Вучићем. Све да се пљуне по авангарди.

Pardon

pre 6 godina

Ali, ne...ne...ne. Pehar nije oskrnavljen, pehar je prociscen i prosvetljen ovim postupkom, kad bi pehar mogao da prica...rekao bi jedno veliko Hvala. Svaka cast majstorima svog zanata, pozdrav braco!

macconi

pre 6 godina

Sramota, kazem kao simpatizer crno-belih. Ne secam se da je bilo pompe u medijima kada je reprezentativac Simonovic uzeo pehar i slavio poraz. Kada je trofej namnejen osvajacu KLS-a (Partizanu) unisten od strane naviajca zvezde. Objektivno.
(Vuk fontana, 20. februar 2018 20:23)

navijaci zvezde su uzeli tada pehar sto naravno nije bilo u redu,a simonovic je otisao po njega da ga vrati...i podigao je pehar u vis zato sto su to skandirali navijaci , a on je u masi medju njima bio...da im se suprotstavio ko zna kako bi prosao...ali to opet ne moze da se poredi sa ovim

Salu na stranu

pre 6 godina

Za neupucenu masu zgrozenih:
Pehar prelazi u trajno vlasnistvo ekipe koja prva osvoji trofej 14 puta. Sta ce oni sa svojim peharom da rade to je njihova stvar. Uostalom, na mesto skinutih stavljene su plocice FMP-a, pehar je falsifikovanim plocicama vec ranije oskrnavljen od druge strane, ovo je duboko moralan cin, omaz velikom Zucku.

Alex77

pre 6 godina

Upoređivanje ovog događaja sa krađom pehara od strane Zvezdinih navijača zaista nije na mestu. Ova dvojica su ili igrači Partizana, ili su navijači koji su dobili pehar od Partizanove strane da se poigraju sa njim. Ne može se upoređivati rulja na tribini odmah nakon utakmice sa ovim događajem koji se odigrava dosta vremena nakon završetka utakmice u mirnom okruženju. Sramota.

Aleksis Sanco Panco

pre 6 godina

Neka mi neko objasni logiku ovakvog postupka, zamoliću lepo. Ovaj koji je ovako nešto uradio, ne da se izvini, nego da mu se lepo uruči otkaz i raskid ugovora na štetu igrača pa neka se opet neko pravi pametan. Ono sa Simonovićem ne poredite jer je bio primoran od strane navijača koje svi izbegavaju u širokom luku, zajedno sa igračima našeg kluba.

mnogo je kume

pre 6 godina

Definitivno na fudbal i kosarku u narednih 10 godina treba da dolaze samo zene i deca mladja od 13 godina.. to je jedini spas od bolida koje necu da nazivam huliganima jer ne zasluzuju taj nadimak.. nesto se mora preduzeti, jer ovolika kolicina mrznje izmedju dva sportska kluba je NENORMALNA.. Ovo prevazilazi sve okvire normalnosti.. kakav mozak treba da imas za ovako nesto.. nas je najbolje opisao Bata Trlaja u "Vidimo se u citulji"..

Uros Djurdjevic #32 nejaki

pre 6 godina

Sad će da morališu oni čiji je kapiten taj pehar ukrao, a huligani na tribinama uz plemenske zvuke oduševljenja razbili isti.
(Trki, 20. februar 2018 20:16)

Cak se ni Delije nisu dosetile da ovo rade pa se ti misli Avangardo

KaraDjordje

pre 6 godina

Pravio sam neke greske u zivotu kao i svi ali se zahvaljujem Bogu sto sam imao toliko pameti kao klinac da se opredelim za Zvezdu, od ovoga zaista nema dalje, dno dna.

gospodin Delija

pre 6 godina

Ne mogu da verujem dokle seže mržnja prema Crvenoj zvezdi. Kompleksi su čudo!!! Ipak su oni mali ljudi i mali Partizan! Trebalo bi da se grobari ponose što su komšije najuspešnijeg kluba u jugoistočnoj Evropi!

ludinovinar

pre 6 godina

Као веееелики навијач Партизана: Ово је чин полусвета, нус појаве, нечовека, необразоване стрвине, хулигана који ни не зна ко је био Радивој Кораћ! Одсуство свести.. Тужно.. Напред Партизан, јер ово нису Партизановци, не генерализујте!

kojot

pre 6 godina

Katastrofa, jadno, tuzno, bedno.Ja navijam za Partizan, ali je ovo dno dna.Dzaba skidate, zna se ko i kada je osvajao i bio bolji, da li to bio Partizan ili Zvezda nije ni bitno ili pak Mega.

sto bezite

pre 6 godina

Avangarda,tres romantizam,casovi ljubavi.Ne razumemo mi cigani to,jedino nama moze da padme na pamet da unistimo pehar.Poenta je u tome da na obe strane postoje idioti,koji svojim idiotlukom dolaze do izrazaja.

Dule Pacov

pre 6 godina

Koja radost kod grobara izgleda da im je ovo u rangu evrolige.
Nema problema, uvek ćemo ovako na svakih par godina da vam damo kup...
Neverovatno koliko su frustrirani.

Ali polako drugari, mi smo tek počeli....

anica

pre 6 godina

Cistota duse I uma se odleda u ocima, dajte da vidimo 'baju'...da je uzeo motiku u ruke, da je na nogama osam sati, ne bi imao kad da razmislja prljavo.
Stoko bezobrazna!

Cuka

pre 6 godina

Kao navijač Partizana kažem da je ovo sramotno i da nije smelo da se desi ali isto tako molim navijače zvezda da ne moralisu ovde jer su njihovi navijači 2014. isto uništili pehar

Censored

pre 6 godina

Pehar je sada lepsi i originalan. Te tri plocice su mutiranog fmp-a a upisana tz zvezda. 
To treba da vam bude jasno. Vratice neko te plocice ali na silu ne ide. 
Uvek cete biti fmp.
(Karaburac, 20. februar 2018 20:52)

Za neupucenu masu zgrozenih: 
Pehar prelazi u trajno vlasnistvo ekipe koja prva osvoji trofej 14 puta. Sta ce oni sa svojim peharom da rade to je njihova stvar. Uostalom, na mesto skinutih stavljene su plocice FMP-a, pehar je falsifikovanim plocicama vec ranije oskrnavljen od druge strane, ovo je duboko moralan cin, omaz velikom Zucku.
(Salu na stranu, 20. februar 2018 20:51)

Momak je vrlo pažljivo skidao pločice i nije ga oštetio. Pehar je ranije oskrnavljen ukucanim pločicama sa pogrešno upisanim imenom kluba.
((crno - beli TV), 20. februar 2018 22:01)

Брзо се заборавља крађа и разбијање пехара, која је прошла некажњено....овде се само ради о истини, скида се име звезде, да би се ставило име правог освајала, а то је фмп
(спортски уметник, 20. februar 2018 21:28)

Ovo vam je, Panteri, revanš za Simonovićevu krađu pehara. I ovo nije skrnavljenja već ispravljanje greške, jer nije CZV nego FMP.
((crno - beli TV), 20. februar 2018 21:41)

Zucku ne fali nista, tebi je zao Covka jer su skinute njegove plocice na kojima je trebalo da pise fmp.
(Panterce, 20. februar 2018 21:59)

ovo je istinski navijac fmp-a koji ne zeli skrnavljenje imena svoje ekipe...
(Ljuba, 20. februar 2018 20:51)

Ево међу којим људима би требало тражити починиоце..
Страшно, заиста. Дно дна..

analiticar_amater

pre 6 godina

Grobari ispali ste mali u ovoj velikoj pobedi. Niste vi nikakva avangarda, ovaj gest i vasi komentari ovde to potvrdjuju. Kad se desila ona sramota sa Splicanima na derbiju, poleteli ste da okrivite delije za upad na tribinu. Lazete sami sebe da ste 'drugaciji', da nismo isti, da ste neka elita. Mali ste i to uporno dokazujete. Huligana i budala ima na obe strane, ali 90% zvezdasa je podrzalo Omica kad su nase budale razvile onaj sraman transparent. Vi vecinom podrzavate ovu sramotu sad. Najtuznije je sto ne vidite na koji ste nivo spali.

gde je nolan

pre 6 godina

Telgetija pravi vanrednu emisiji o istorijskom uspehu Partizana.Juce je bio ekskluzivan snimak iz svlacionice,veceras iz tus kabina.Uprkos aparthejdu i nikad slabijem budzetu osvojili su nikad jacu Zuckovu levicu.

Slobodan

pre 6 godina

Treba im zbog ovoga oduzeti pehar i zabraniti da se takmiče u Kupu Radivoja Koraća narednih 10 godina kada se ponašaju kao neandertalci.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

И кад ми неко каже - "Што не навијаш за партизан кад игра у Европи?!" 👎👎👎

non

pre 6 godina

Moj me otac kao malog nagovarao da navijam za Zvezdu. Pričao kako je to kod nas krajišnika gotovo stvar nacionalne prirode. Prolazilo vreme a ja ništa nisam razumeo, ko je Zvezda, ko je Partizan. Malo malo pa zapodene pricu o tome, ja stalno izbegavao. A onda došao dan da krenem u školu, sedim u učionici sa još jednim klincem, naši očevi sa nama. Žena nas propituje, želi da vidi jesmo li zreli za prvi pazred. I sve bilo bez problema dok nam nije tutnula u ruke neke kockice da složimo, vrlo jednostavno, nekoliko sekundi. Ali onaj drugi klinac se spetljao, pa unervozio, a na kraju i rasplakao kad je shvatio da ne može da složi, valjda da ne obruka oca. Tada učiteljica da bi ga utešila i malo oraspoložila upita: Nema veze, dušo, nije to ništa. Nego navijaš li za neki klub. Dete rida, i meni teško. Njegov će otac malo da pripomogne: Pa da mi navijamo za Partizan. E tad moj stari ripi kao da ga je igla ubola do polovine guzice, sa sve stolicom koja se otkotrlja iza njega. Mi u strahu: Šta li mu se desilo. A on viče na sav glas: Pa jel ti pričam, pa jel ti pričam sve ove godine. Jel sad razumeš.
I tako od tog dana ja rešim: Zvezda i ništa drugo.

Објавите коментар.

pre 6 godina

Авангарда је ово. Не разумемо ми. Ми смо нижа раса, глупљи смо, слушамо Цецу и Ацу Лукаса. Мада када боље размислим ово је ипак Човић урадио заједно с Ђиласом/Вучићем. Све да се пљуне по авангарди.

ludinovinar

pre 6 godina

Као веееелики навијач Партизана: Ово је чин полусвета, нус појаве, нечовека, необразоване стрвине, хулигана који ни не зна ко је био Радивој Кораћ! Одсуство свести.. Тужно.. Напред Партизан, јер ово нису Партизановци, не генерализујте!

drmr

pre 6 godina

Sad će da morališu oni čiji je kapiten taj pehar ukrao, a huligani na tribinama uz plemenske zvuke oduševljenja razbili isti.
(Trki, 20. februar 2018 20:16)


Nije ga ukrao Simonovic, vec navijaci. A on da ga nije uzeo u ruke kad su mu ga dali slomili bi mu glavu. Decko nije imao kuda. Dosta s tim glupostima da ga je Simonovic ukrao. A potez tih divljaka je svakako za osudu. I tih i ovih

strasno

pre 6 godina

Navijac Partizana (narocito KK jer sam igrao kosarku) vec 44 godine. Sramota me ovakvih, preneli su ulicu, prostotu, komplekse i kriminal na sportske terene. Srbija je definitno zemlja treceg sveta... a mozda i cetvrtog, jer su treci svet zemlje u razvoja, a mi smo zemlja u nazadovanju
Generacija igracu su trenirali danonocno da bi tom klubu donesi slavu, a onda jedna zapenusala budala uradi ovo...

Kosjan

pre 6 godina

Za neupucenu masu zgrozenih: 
Pehar prelazi u trajno vlasnistvo ekipe koja prva osvoji trofej 14 puta. Sta ce oni sa svojim peharom da rade to je njihova stvar. Uostalom, na mesto skinutih stavljene su plocice FMP-a, pehar je falsifikovanim plocicama vec ranije oskrnavljen od druge strane, ovo je duboko moralan cin, omaz velikom Zucku.
(Salu na stranu, 20. februar 2018 20:51)

Sta sam sad procitao...

Bojke

pre 6 godina

Ja iskreno ne smijem da zamislim kako bi se ponasali navijaci i igraci Partizana kada bi njihov klub prosao ono sto je Zvezda prosla za 13 godina njihove dominacije. Par godina su van borbe za vrhunske rezultate, titule, EL, i na prvi tracak uspjeha ponasaju se ovako....ne smijem da zamislim sta ce biti ako Zvezda osvoji jos koju godinu Jadran, domaci sampionat i sl...na sve to treba istaci, da Partizan ni priblizno nije nisko pao kao sto je onomad Zvezda, sa Bakicem Drcom, Balabanom, golobradim Nedovicem, Marinkovicem, Cvetkovicem...ukratko rodjaci, daleko ste vi od avangarde....mnogo blize tresu...bez romantizma....

mnogo je kume

pre 6 godina

Definitivno na fudbal i kosarku u narednih 10 godina treba da dolaze samo zene i deca mladja od 13 godina.. to je jedini spas od bolida koje necu da nazivam huliganima jer ne zasluzuju taj nadimak.. nesto se mora preduzeti, jer ovolika kolicina mrznje izmedju dva sportska kluba je NENORMALNA.. Ovo prevazilazi sve okvire normalnosti.. kakav mozak treba da imas za ovako nesto.. nas je najbolje opisao Bata Trlaja u "Vidimo se u citulji"..

Kralj

pre 6 godina

Avangardo, samoproklamovana institucijo, je l' znate vi ko je bio Radivoj Korać? Dno!
(samokazem, 20. februar 2018 21:35)

Pljuvali su oni najstrasnije i jednog Ranka Zeravicu, mislis da njima nesto znaci Radivoje Korac!?!?!
Njima postoji samo Dulo vujosevic koji ih je naucio mrznji prema svemu sto je crveno belo, ostali su nebitni!

dabome

pre 6 godina

Ovaj koji je ovo uradio niti je Partizanovac, niti sportista, niti normalna osoba. Vratiti plocice i kazniti odgovorne. Zasto bi neko ko iole misli dobro Partizanu ovo radio i pritom plus kacio na internet da svi vide, kad se zna da ce time naneti stetu ugledu kluba i samo "nabaciti loptu" drugom taboru da pise saopstenja i diskredituje casnu pobedu na terenu? Naivno deluje i ova konverzacija, kao narucena, sta se sve danas dogadja ne bi cudilo da je ovo isfabrikovano, spinovano i pusteno namerno u etar. Opet ponavljam, odbijam da verujem da je normalna osoba ovo uradila koje god boje bila. Mada u kakvom nam je stanju drzava nije ni cudo sto je sve vise nenormalnih pojava i osoba.

Sveti svete

pre 6 godina

Cuj ovog dole sto pita kako je Zvezda vratila dug. Iako je sve objavljeno bilo za javnost. A ne pita se kako Partizan ne vraca dug nego samo trazi narodni novac

Strudla

pre 6 godina

Ko kaže da je ovo navijač Partizana? Mozda je navijač Crvene Zvezde, i želeo ovim gestom da okrivi suprotni tabor
Nikog ne optuzujem, ali ovo je skandal!

mirko

pre 6 godina

Ko ovo podrzava taj je za psihijatruju. Mada kad se setim onog snimka iz svlacionice Stanojevića, Krstaića i ostalih posle pobede u derbiju i onih pesama na racun Zvezde ovo me cudi. Partizan je zlo Srpskog sporta

Ћезо рца

pre 6 godina

Сво ово лудило је последица часова љубави гробара српске кошарке... Како сам чин безумника, тако и његове (њихове) сабраће који својим бестидним коментарима оправдавају овако нешто.

Karaburac

pre 6 godina

Pehar je sada lepsi i originalan. Te tri plocice su mutiranog fmp-a a upisana tz zvezda.
To treba da vam bude jasno. Vratice neko te plocice ali na silu ne ide.
Uvek cete biti fmp.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Kao navijač Partizana kažem da je ovo sramotno i da nije smelo da se desi ali isto tako molim navijače zvezda da ne moralisu ovde jer su njihovi navijači 2014. isto uništili pehar(Cuka, 20. februar 2018 20:13)

Nisu navijaci Zvezde, ja sam navijac Zvezde a ono su placenici i njihovi poltroni, kao i ovi vasi sa snimka. Kada prestanete da 90% pravih navijaca stavljate u isti kos sa ovakvima (sa obe strane) mozda se i vratimo rivalitetu iz vremena kada se voleo klub, a ne mrzeo tudji.

....

pre 6 godina

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=21&nav_id=865708

evo linka kad su navijaci Zvezde ukrali taj isti pehar i razbili ga, jedva 150 komentara . Nisam naisao na komentare zvezdasa da se ogradjuju od toga, toliko o licemerstvu a mnogo gora stvar je tad uradjena.

(crno - beli TV)

pre 6 godina

Momak je vrlo pažljivo skidao pločice i nije ga oštetio. Pehar je ranije oskrnavljen ukucanim pločicama sa pogrešno upisanim imenom kluba.

Aleksis Sanco Panco

pre 6 godina

Neka mi neko objasni logiku ovakvog postupka, zamoliću lepo. Ovaj koji je ovako nešto uradio, ne da se izvini, nego da mu se lepo uruči otkaz i raskid ugovora na štetu igrača pa neka se opet neko pravi pametan. Ono sa Simonovićem ne poredite jer je bio primoran od strane navijača koje svi izbegavaju u širokom luku, zajedno sa igračima našeg kluba.

UltraCzBg

pre 6 godina

Pehar je sada lepsi i originalan. Te tri plocice su mutiranog fmp-a a upisana tz zvezda. 
To treba da vam bude jasno. Vratice neko te plocice ali na silu ne ide. 
Uvek cete biti fmp.
(Karaburac, 20. februar 2018 20:52)

,,Ali na silu ne ide"??? Pogledaj klip opet. Sportski pozdrav od evroligaša.

only fools and horses

pre 6 godina

Колико ниско могу Гробари да падну
(АРА, 20. februar 2018 21:21)

Može mnogo nisko da se padne. Neki kaži toliko nisko da počnete protivniku da drmate koševe, pljujete, bacate kese sa urinom, aktivirate pp aparat kad gubite, i na kraju u nemoći ukradete pehar koji niste osvojili, slikate se sa njim pa ga na kraju razbijete.
Ne znam, meni to deluje neverovatno, ali ljudi kažu da stvarno može toliko nisko da se padne.

Millennium

pre 6 godina

Ovaj stepen mržnje je neshvatljiv. Posle pobede Partizana nisam mogao da poznam svoje prijatelje koji su grobari a gledali smo zajedno. Udarila im pena, ludački sjaj u očima, skaču, urliču, psuju, prete, pominju familiju Čoviću, svima živima. Mi navijači Zvezde sedimo u šoku ne verujemo šta gledamo. Na kraju se smirili kao izvinite drugari ponelo nas.

noname

pre 6 godina

Navijam za Partizan, funkcionisem perfektno sa svim sportskim radnicima, ljudi iz CZV su najveci profesionalci, svaka cast na svim uspesima do sada.Ovo sto sam video, dok pisem i dalje ne mogu da verujem da je neko mogao da dozvoli skrnavljenje na neki nacin spomenika SRPSKE KOSARKE.Sramota!!!!! Posle se pitajte zasto "Kosovski Albanci" skrnave spomenike na Kosovu, spomenike i kulturnu bastinu...pa BRACO, SKRNAVE JER SU POPRIMILI OBICAJE OD NAS, VAS KOJI CUPATE PLOCICE SA PEHARA...MA BRE, SRAMOTA!!!Treba da vas je stid, da javno izadjete i pokazete se i sramite se onoga sto ste uradili...

Iskreno

pre 6 godina

Nedavno je Ilijev vikao Zvezda ce crci, isto tako su isti ti partizani platili Hrvatima iz Splita da prave nered u Srbiji, sad ovo. Sve to u roku mesec dva. Ranije ni da ne pominjemo. Ali to je za njih sve normalno.

noname

pre 6 godina

Dok mi citamo, pisemo, pocinilac pije chivas sa deset vratlija koji rade na vratima splava, ismejavajuci sve nas koji pisemo, citamo, kapiramo kosarku, sport....mozda je pehar na splavu, a da mi je znamo...mozda se zaliva jackom i red bullom... :(

era

pre 6 godina

Genije, internet i drustvene mreze su pune slike partizanovih igraca kako poziraju s peharom i na istima se jasno vide sve plocice!!!
Znaci pehar je oskrnavljen nakon finalne utakmice!!!
Ne uvaljujte se dalje vasim lazima, budite bar jednom ljudi, iako ste grobari!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kralj, 20. februar 2018 23:28)

Genije si ti.

Pogledaj snimak. Nema Partizanove plocice. Ovo je uradjeno pre utakmice, nikako posle. Da je posle ostale bi Partizanova i Megina plocica.

Razumes, ili treba da ti se nacrta?!
(Realista, 20. februar 2018 23:41)

jesi li svestan šta si napisao.... ahahahahaha , pa da na licu mesta kače pločicu ... raspitaj se malo bolje da li se odmah pločica stavlja na pehar

kris

pre 6 godina

Ja kao navijač Crvene Zvezde kažem da ne treba generalizovati stvari ni kad su u pitanju jedni,ni drugi.Budala ima na obe strane i biće ih,na moju veliku žalost.Razlika je jedino u bojama klubova iza kojih se kriju.Bar mi crveno beli znamo šta doživljavamo mi,klub,pa čak i igrači od strane naših "najvatrenijih navijača,kakvih sve sramota su priredili.Zar neko misli da su oni drugi bolji,ili ovi naši?Pa isti smo narod,sve je to isto.

marko_bgd

pre 6 godina

navijaci zvezde i partizana nisu isti...partizanovi navijaci mnogo vise mrze zvezdu...da li je to zavist i ljubomora zbog titule u bariju ili sto smo u kosarci zadnjih godina najbolji ja stvarno ne znam zasto??..mnogi mrze i djokovica zato sto navija za zvezdu,a covek je teniser...u svakom slucaju slobodno se zapitajte da li ste normalni.

mbođ

pre 6 godina

Sramota, kazem kao simpatizer crno-belih. Ne secam se da je bilo pompe u medijima kada je reprezentativac Simonovic uzeo pehar i slavio poraz. Kada je trofej namnejen osvajacu KLS-a (Partizanu) unisten od strane naviajca zvezde. Objektivno.
(Vuk fontana, 20. februar 2018 20:23)

navijaci zvezde su uzeli tada pehar sto naravno nije bilo u redu,a simonovic je otisao po njega da ga vrati...i podigao je pehar u vis zato sto su to skandirali navijaci , a on je u masi medju njima bio...da im se suprotstavio ko zna kako bi prosao...ali to opet ne moze da se poredi sa ovim
(macconi, 20. februar 2018 20:46)

Tako je, Simonovic je otisao da uzme nazad pehar od one gomile pijanih i zadriglih siledzija, nije u redu da se stalno ponavlja ta netacna prica. Jasno je to svakom ko objektivno pogleda onaj snimak.

Boki

pre 6 godina

Жућкова левица је трофеј веома стар и, по традицији, никада се није бушио ради постављања плочица са именом освајача... 
Сељаци из ЦЗ су први почели "китити" трофеј са натписима. У томе је поента. То је трофеј са традицијом па, према томе, такав треба да и остане. 
Плочице је требало свакако скинути, једино није морало на овакав начин.
(Ђоле, 20. februar 2018 22:50)

A jesu skinuli i poslednju?

Smogovci

pre 6 godina

@Realista
Pogledaj sliku posle dodele , Vanja drži pehar . Nije snimak slika je , možeš da gledaš mirno , videćeš iste ove koje ovaj dasa skida . Ali objasniti tebi , čini mi se kao nemoguća misija .

Nikola

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da se većina ljudi u komentarima prepucava sa navijačkim stavom.
Sada najiskenije želim da se i Partizan i Crvena Zvezda ugase i rasformiraju pošto će ljudi onda možda početi da razmišljaju racionalnije.
Bolestan čin, bolesna reakcija šireg auditorijuma bolesne nacije!

samokazem

pre 6 godina

Ovo je urađeno pre ovogodišnjeg finala... na snimku se vidi da je samo jedna pločica ostala - Megina. da je posle derbija urađeno, bilo bi 2 pločice. Partizanova i Megina...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ledilo21, 20. februar 2018 21:49)

Dakle, Zvezda je znala da će izgubiti pa je napravljen ovsj snimak pre finala. Je l' tako? Ovo je isto kao kad Vujošević nije verovao da je Jović pogođen stolicom dok nije izašao snimak. Mnogo mrzite. A moja Zvezda u petak igra EL. Sportski pozdrav.

samokazem

pre 6 godina

Pa i za 5,6 godina ce se opet skidati plocice? ja ne vidim na trofeju imena svih osvajaca vec poslednjih 5 godina. Ne pravite dramu i ne sirite mrznju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realista, 20. februar 2018 21:07)

Nije te sramota, stvarno?

nenad

pre 6 godina

Evo u mom kraju da skupis sve navijace partizana, svi zajedno nemaju srednju skolu ali sto vole partizan i jos vise mrze zvezdu. Od navijaca manje vise nista me necudi veći problem je odakle im pehar dva dana posle kupa. Drugim recima ovo dolazi od uprave

fancy

pre 6 godina

Ovo je negledljivo. Sramno i skandalozno. Kukavicki. S predumisljajem, na miru...poredjenje sa situacijom gde razularena masa debila sa druge strane krade pehar i maltretira svog kapitena da ga digne u vis nije na mestu. Ovo je bre osvojeno, sluzbeno lice Partizana daje pehar ovom bicu i jos snima??? Svaki komentar je suvisan, ali stvarno sad bez ikakvih navijackih prepucavanja

Marko

pre 6 godina

Strasno je pomisliti da neko ko se po fizionomiji ocigledno svrstava u odrasle a ima svest petogodisnjaka uopste ima pristup ovakvom peharu. Ne samo da ima pristup, vec moze da ga drzi u rukama bez nadzora.
Povraca mi se.

Marko

pre 6 godina

Ej bre gde je ovde direktor kluba, uprava i ostala bulumenta da spreči ovog da uništava sportsko istorijsko dobro cele države.Uhapsiti ovog bandita.

Frajeri

pre 6 godina

Vas dvojica frajera na snimku, kad ste toliko hrabri, sto se niste predstavili ko ste??? Onda ni mogla da vam se skine kapa, I kaze, to je hrabrost. Ili pak, ludost, primitivizam...

Kralj

pre 6 godina

Ovo je urađeno pre ovogodišnjeg finala... na snimku se vidi da je samo jedna pločica ostala - Megina. da je posle derbija urađeno, bilo bi 2 pločice. Partizanova i Megina...
(ledilo21, 20. februar 2018 21:49)

Genije, internet i drustvene mreze su pune slike partizanovih igraca kako poziraju s peharom i na istima se jasno vide sve plocice!!!
Znaci pehar je oskrnavljen nakon finalne utakmice!!!
Ne uvaljujte se dalje vasim lazima, budite bar jednom ljudi, iako ste grobari!

Miroslav

pre 6 godina

Ne mogu da poverujem kako se ljudi ovde prepucavaju i koliko su isprani mozgovi navijacki. Ima Duci pravo, sport je zamisljen da od ljudi pravi budale, da ne citaju, obrazuju se, razmisljaju..e to sad vidimo

winer

pre 6 godina

Hm...a da nije bilo onog pehara u Bariju, i da 70 posto Srbije ne navija za Zvezdu- ne bi oni toliko patoloski mrzeli..Komplex mladjeg brata.

ferdinand

pre 6 godina

Ovi koji prozivaju Simona, nemaju pojma da čovek nije ukrao ništa. Ukrali su ga navijači i pozvali njega kao kapitena. Na snimku se vidi da je čoveku neprijatno, a vi pljuvači, da li bi imali kohones da odbijete kad vas zove vođa? Videli smo i na JNA kako kapitenu skidaju traku, što se nije usprotivio??? Pa, nije lud da ugrožava sebe i svoju porodicu.

Ivan

pre 6 godina

Bruka i sramota! Ovolika doza kompleksa i mržnje je neverovatna! Sad kroz ovaj grozan čin se najbolje vidi koliko kompleksašima smeta Zvezdina dominacija! Grozni udarac za srpsku košarku je ovaj primitivni čin!

Salu na stranu

pre 6 godina

Za neupucenu masu zgrozenih:
Pehar prelazi u trajno vlasnistvo ekipe koja prva osvoji trofej 14 puta. Sta ce oni sa svojim peharom da rade to je njihova stvar. Uostalom, na mesto skinutih stavljene su plocice FMP-a, pehar je falsifikovanim plocicama vec ranije oskrnavljen od druge strane, ovo je duboko moralan cin, omaz velikom Zucku.

ali u Srbiji može sve

pre 6 godina

Panterska je tuga pregolema,posle Simonove krađe još i ovo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik sloter, 20. februar 2018 21:03)

Ovo nema veze sa tugom. Za ovo se u normalnim državama izbacuje iz takmičenja, oduzima trofej i debelo kažnjava novčano

sveti nolan smit ubiva azdahu

pre 6 godina

Opet cemo sledece godine igrati Euroleague i osvojiti domace prvenstvo.Glavni igraci Partizana su Velickovic i Gos,jedan ide u penziju drugi u Fenerbahce.Zvezdi ostaje okosnica ekipe,Davidovac,Dangubic,Lazic,Dobric,Jankovic,Jovanovic i Bjelica.Covic razmislja tri godine unapred.

Kralj

pre 6 godina

Ajde mi, cigani, stoka, krademo i uništavamo pehare. Ali, vi, avangardo, kako to da se desi???
Posle ovoga, nemojte više izdizati sebe, jer ste se ovim činom izjednačili sa nama.
(ferdinand, 20. februar 2018 21:33)

Nemoj ti da ih izjednacavas s nama,jer su oni daleko, daleko ispod nas!!
To su sami sebe nazivaju nekom avangardom,to je tek smesno!!!
Pazi,mi mozda jesmo fizicki ukrali pehar, ali oni su tad ostali zapisani kao osvajaci,a sad razmisli koliko su oni puta ukrali pehar, ali me fizicki, nego na terenu,prebijanjem sudije,trojkama iz auta, otimanjem i varanjem!!! Mislim da je to gore os svakog polomljenog trofeja!! Novi trofej se moze naruciti i napraviti, a grobarse sramote otimanja na terenu,prebijanja sudija, trojke iz auta,milionski budzeti i unistavanje konkurencije,e to se ne moze ispraviti narudzbom!!! Zato su oni i uvek ce biti ispod nas!!! Nikad nas nemoj izjednacavati!!!

ресавски

pre 6 godina

Баш ме брига за кошарку, ово је вандализам и примитивизам, рак-рана нашег друштва.

dragan

pre 6 godina

Rece mega je sa nama. Zasto u tekstu ne pise da je ocigledno da su pripadnici Partizana?
(Miki, 20. februar 2018 21:37)

Pa nisu sigurni od kada su ovi na jugu i sa koje tribine su dosli pa da ne trce pred rudu

deki

pre 6 godina

Da li Aleksandar Vucic, covek koji se kao margarin mesa u sve, moze da zauzda malo rukovodstvo klubova koje drzi pod kontrolom a to su oba FK kao i KKP i vodje navijaca. Vec je palo dovoljno srpske krvi izmedju delija i grobara a i drugih navijaca a kako vidim nekima jos nije dosta. Ako nema snage, neka se skloni ili da ga lepo smenimo na izborima, nas normalnih je ipak vise

smehotresna olimpijada

pre 6 godina

...Srbija je definitno zemlja treceg sveta... a mozda i cetvrtog, jer su treci svet zemlje u razvoja, a mi smo zemlja u nazadovanju ...

Ipak mislim da smo zemlja petog sveta... Zemlje četvrtog sveta su one u stagnaciji

alba greaca

pre 6 godina

Posle '45. na Dedinju je vise ljudi (partizana) poginulo od tople vode, nego sto ih je od metka za 4 godine rata!

Preziveli su osnovali JSD, a unuci se i danas plase tople vode!

Mirko

pre 6 godina

Primitivizam, dno dna, slika stanja u nasoj “drzavi” i sta nos sve ne, a sve gore od goreg. U poslednje vreme se zaista pitam dal se sve ovo radi sa namerom da se svi koji se osecaju casnim Srbima, zbog ovakvih osete sramno sto se bas zovu Sebima....

KaraDjordje

pre 6 godina

Pravio sam neke greske u zivotu kao i svi ali se zahvaljujem Bogu sto sam imao toliko pameti kao klinac da se opredelim za Zvezdu, od ovoga zaista nema dalje, dno dna.

Che

pre 6 godina

Авангарда? Бруке једне!
(sideswipe, 20. februar 2018 20:14)

Prekinite sa tim spinovanjem. U "Avangardu" i "Grobarski tres romantizam" spada ogromna manjina nas pravih navijaca Partizana. Vecina tzv navijaca su narkosi, splavari, talog drustva. Nemojte mesati te stvari. Vecina navijaca Partizan (kao i drugih klubova) u zivotu kjnigu procitala nije, a samim ti nema pojma sta znace avangarda ili tres romantizam.

menjam nick

pre 6 godina

Ljudi se ladno javljaju i misle da je ovo u redu.. Ništa vi o sportu ne znate.. Nema ovde ni ljubavi prema klubu.. Samo mržnje prema ostalima.. Užas..

wer

pre 6 godina

pored ovakvih 'prijatelja kluba' neprijatelji nam nisu ni potrebni...

znam samo da bi mu, kao ostrasceni grobar, dao lekciju koja bi mu bila dosta do kraja zivota, a mozda i za koju generaciju posle.

problem no1 je sto ovo niko ne sankcionise, nego se mi jos kao lozimo na ovakve retarde

BODIBOND

pre 6 godina

Haha oskrnavili pehar Zuckove desnice, ali da li ce moci da oakrnave usati pehar iz nase vitrine ??? Ne, nikad mu nevlce ni prici , to njih boli i bolece i njihova pokolenja, pa lece komplex na peharu koji su osvojili u Kupu u Nisu u Srbiji ...

noname

pre 6 godina

Za ovakvo ponasanje nije potrebna reakcija, sudstvo, zatvor...nema kazne...ovo je kazna za sve nas...alo bre, mi smo tvorci kosarke, SVETSKE KOSARKE! Pitajte bre Dudu, Zeljka, Divca, Bogdana, Vujosevica, Paspalja, Jokica, Saleta, Tea...pitajte da li je ok ovakva slika???

ikac

pre 6 godina

I posle smo mi cigani... Ovo je slika i prilika prosecnog partizanovca, da mogu, skinuli bi zvezde s neba samo zato sto ih zovemo zvezde. Na jednu stvar obratite paznju: i hrvati su jednom sisli s postolja, i...

Partizan u inat svima

pre 6 godina

Cek a gde je ime Partizana ovde?!! Od kada i ko je poceo da postavlja ove plocice?
Partizan bi trebao da ima 14 plocica ovde a ja ne vidim ni jednu?!

Orlando

pre 6 godina

Ko kaže da je ovo navijač Partizana? Mozda je navijač Crvene Zvezde, i želeo ovim gestom da okrivi suprotni taborNikog ne optuzujem, ali ovo je skandal!
(Strudla, 20. februar 2018 20:16)

Sirota Avamgarda, vecito im podmecu...

era

pre 6 godina

@crno - beli TV ... razlozi za psihotično ponašanje opisani su u doktorskoj disertaciji na Medicinskom fakultetu, tema "Uticaj osvajanja Kupa evropskih šampiona od strane Crvene Zvezde u periodu odrastanja na kasnije pojave paranoidnih i shizoidnih poremećaja ličnosti, razvoja kompleksa i fobijsko-anksioznih poremećaja

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Crvena zvezda 1913) 
A tvoji četnici se po Bg kešali na tramvaj ,je l'?
((crno - beli TV), 20. februar 2018 23:13)

Vaš problem je u tome što u svemu vidite partizane i četnike!
Ponavljam -to je bilo bratoubilaštvo a vi ga slavite!
U Beogradu nije bilo ni jednih ni drugih do 1945 !

et

pre 6 godina

Ko kaže da je ovo navijač Partizana? Mozda je navijač Crvene Zvezde, i želeo ovim gestom da okrivi suprotni tabor
Nikog ne optuzujem, ali ovo je skandal!
(Strudla, 20. februar 2018 20:16)

Otkud navijacu Crvene Zvezde pehar ako je Partizan osvojio kup?

Uros Djurdjevic #32 nejaki

pre 6 godina

Ko kaže da je ovo navijač Partizana? Mozda je navijač Crvene Zvezde, i želeo ovim gestom da okrivi suprotni tabor 
Nikog ne optuzujem, ali ovo je skandal!
(Strudla, 20. februar 2018 20:16)

Zato mu smeta Zvezda na trofeju kakav si ti genije

mm

pre 6 godina

1. Otkriti počinioce i što pre sankcionisati.
2. Ne generalizovati i etiketirati sve ostale ljude koji ovo nisu učinili niti ovo podržavaju.

Uros Djurdjevic #32 nejaki

pre 6 godina

Sramota, kazem kao simpatizer crno-belih. Ne secam se da je bilo pompe u medijima kada je reprezentativac Simonovic uzeo pehar i slavio poraz. Kada je trofej namnejen osvajacu KLS-a (Partizanu) unisten od strane naviajca zvezde. Objektivno.
(Vuk fontana, 20. februar 2018 20:23)

O cemu ti buncas? o tome se pricalo mesec dana minimum a vi ste to spominjali 3 godine evo

Ahahahah

pre 6 godina

Pehar je sada lepsi i originalan. Te tri plocice su mutiranog fmp-a a upisana tz zvezda. 
To treba da vam bude jasno. Vratice neko te plocice ali na silu ne ide. 
Uvek cete biti fmp.
(Karaburac, 20. februar 2018 20:52)

Drmaju te kompleksi samo tako ahaahah

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Posle '45. na Dedinju je vise ljudi (partizana) poginulo od tople vode, nego sto ih je od metka za 4 godine rata! 

Preziveli su osnovali JSD, a unuci se i danas plase tople vode!
(alba greaca, 20. februar 2018 22:24)

U gradu se prepoznavali po preskakanju tramvajskih šina iz straha da ih ne ubije struja,po kaljavim čizmama i po tome što nisu znali gde je stadion!!Kad neko pita gde je stadion znalo se za koga navija!!

duledudule

pre 6 godina

povraca mi se od ovolike patetike pantera, kad su njihovi navijaci UKRALI I IZLUPALI trofej nije se digla ovolika frka, da ne spominjem ove blazene komentatore koji su tad sigurno cutali a sad glume moralne velicine zbog par plocica. Da se razumemo stvarno nije u redu, ali ljudi, nisu ga pretopili. Nemojte glumiti neke postenjacine kad smo svi u krajnoj liniji ISTI.
(...., 20. februar 2018 22:59)
Kako se druze nije digla tolika frka kad pricate o tome vec godinama a lepo se vidi da su uzeli taj pehar a vi i dalje prozivate Simonovica

Alex77

pre 6 godina

Upoređivanje ovog događaja sa krađom pehara od strane Zvezdinih navijača zaista nije na mestu. Ova dvojica su ili igrači Partizana, ili su navijači koji su dobili pehar od Partizanove strane da se poigraju sa njim. Ne može se upoređivati rulja na tribini odmah nakon utakmice sa ovim događajem koji se odigrava dosta vremena nakon završetka utakmice u mirnom okruženju. Sramota.

psiholog

pre 6 godina

U psihologiji se ovo naziva sindrom “Kaina“, sindrom ljubomornog brata ili mrznja iz zavisti. Prevedeno na sportsko polje- Navijaci Partizana gaje bezumnu mrznju prema Crvenoj Zvezdi, koja ima vise navijaca u drzavi, bila je i sampion Evrope u fudbalu kao najpopularnijem sportu, i uvek je bila popularnije sportsko drustvo.

Uros Djurdjevic #32 nejaki

pre 6 godina

Sad će da morališu oni čiji je kapiten taj pehar ukrao, a huligani na tribinama uz plemenske zvuke oduševljenja razbili isti.
(Trki, 20. februar 2018 20:16)

Simonovic je podigao pehar nije ukrao..prestanite da spinujete.

ferdinand

pre 6 godina

Ajde mi, cigani, stoka, krademo i uništavamo pehare. Ali, vi, avangardo, kako to da se desi???
Posle ovoga, nemojte više izdizati sebe, jer ste se ovim činom izjednačili sa nama.

titovi blizanci su kancer

pre 6 godina

Ovo je slika i prilika večitog rivalstva dva komunistička kluba. Da živimo u uređenoj Državi, ovakav čin bi dobio sudski epilog i klub i pojedinci počinioci bi bili žestoko kažnjeni.

Valijant

pre 6 godina

Za Zvezdu se navija a Partizan se voli? Ako ga na ovaj način volite....Sve vam najbolje želim. Puno pozdrava od Zvezdinog navijača.

nikola

pre 6 godina

Kakvi junaci, intelektualci, nadam se da su stavili i njihov potpis na trofeju. Zbog takvih je Srbija danas dno dna u svakom smislu.

nele

pre 6 godina

Jel ovo Simonovic?
Jel taj pehar vracen neostecen?
Zasto ovde ima imena osvajaca par godina unazad? Gde su imena ranijih osvajaca? simonovicu reci

robinjo

pre 6 godina

Da bi opravdali ovaj vandalizam, spominju Simonovića i pločice sa pogrešnim

imenom. Uskoro će i čestitke iz Kalifornije i Teksasa.

Panterce

pre 6 godina

Meni zao Zucka. Nije ovo zasluzio.
@kele

Zucku ne fali nista, tebi je zao Covka jer su skinute njegove plocice na kojima je trebalo da pise fmp.

Gornje Međurovo kod Niš

pre 6 godina

Ko zna šta sve u životu ovi mogu da urade,tebi, meni nekom trećem.Ne bi ih kaznio novčano,klub bi im platio.Nego da odleže nekoliko meseca.Pozdrav za drage grobare,koji takođe osuđuju ovaj vandalski čin...

macconi

pre 6 godina

Pa i za 5,6 godina ce se opet skidati plocice? ja ne vidim na trofeju imena svih osvajaca vec poslednjih 5 godina. Ne pravite dramu i ne sirite mrznju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realista, 20. februar 2018 21:07)

da je situacija obrnuta i da je neko iz zvezde to uradio onda sam siguran da bi ti prvi to osudio...ti ovim svojim komentarom upravo to radis...siris mrznju

ferdinand

pre 6 godina

To je avanvarda, ne razumemo mi to. 
(Tarpe, 20. februar 2018 21:56) 
Neki vidim ne razumete ni maternji jezik
(Igor, 20. februar 2018 22:30)

Što se praviš pametan kad nisi? Jer da jesi, ukapirao bi da je čovek napravio klasičan typo.

спортски уметник

pre 6 godina

Брзо се заборавља крађа и разбијање пехара, која је прошла некажњено....овде се само ради о истини, скида се име звезде, да би се ставило име правог освајала, а то је фмп

kblo 70

pre 6 godina

onog trenutka kada je Zvezda osvojila KES u Bariju povucena je jasna linija izmedju vas i nas,to nema veze ni sa Duletom,ni sa vasim dominacijom do skoro u kosarci,sa vasim rezultatima u vaterpolu koji su za svako postovanje...vi ste zaslepljenji mrznjom uskopleksirani i tesko bolesni,imam dosta drugara medju vama i uvek se deru i vicu kada pricamo o sportu,uzivam da ih mirno gledam....ono sto vama nije jasno da ste vi za nas nevazni i nebitni,vi nemate taj sjaj u ocima kao mi i nikada ga necete ni imati!

gospodin Delija

pre 6 godina

Ne mogu da verujem dokle seže mržnja prema Crvenoj zvezdi. Kompleksi su čudo!!! Ipak su oni mali ljudi i mali Partizan! Trebalo bi da se grobari ponose što su komšije najuspešnijeg kluba u jugoistočnoj Evropi!

Ahahahah

pre 6 godina

Kakav samo revolt u čestitom Zelezniku... Treba li da podsecam kako je pre par godina jedan pehar UNISTEN i nije ni dodeljen pobedniku???
(Samo Napredno Sramno, 20. februar 2018 20:48)

To su uradili Zvezdini huligani ovo je posle urakmice , avangardno, zar ne ?

aleksandar

pre 6 godina

Pravio sam neke greske u zivotu kao i svi ali se zahvaljujem Bogu sto sam imao toliko pameti kao klinac da se opredelim za Zvezdu, od ovoga zaista nema dalje, dno dna.
(KaraDjordje, 20. februar 2018 20:57)rekao bih da si ekstremno inteligentan

Toma

pre 6 godina

Mržnja, mržnja i samo mržnja ih drži. Nisam ljut na njih, ljut sam na ove naše što su im dali da to dodirnu. Pamet u glavu, imamo posla sa opasnim mozgovima!

Ahahahah

pre 6 godina

Ukoliko je ovo uradio neki grobar, onda stvarno sramota i ja se kao navijac Partizana ogradjujem od ovog maloumnog cina. Ipak, mogu glavu da stavim da je ovo lepo "odradjeno", cisto da se Partizan stavi u isti kos sa ovima koji kradu i lome pehar.
(snsMasinerija, 20. februar 2018 20:39)

Uvek bre neka zavera protiv vas...komedija ste bre

Nikola

pre 6 godina

Ovo je za doživotnu diskvalifikaciju iz sporta i izbacivanje sa svih stadiona, ko god da je uradio! Ne postoji bilo kakvo logično objašnjenje za ovaj čin.

macconi

pre 6 godina

Sramota, kazem kao simpatizer crno-belih. Ne secam se da je bilo pompe u medijima kada je reprezentativac Simonovic uzeo pehar i slavio poraz. Kada je trofej namnejen osvajacu KLS-a (Partizanu) unisten od strane naviajca zvezde. Objektivno.
(Vuk fontana, 20. februar 2018 20:23)

navijaci zvezde su uzeli tada pehar sto naravno nije bilo u redu,a simonovic je otisao po njega da ga vrati...i podigao je pehar u vis zato sto su to skandirali navijaci , a on je u masi medju njima bio...da im se suprotstavio ko zna kako bi prosao...ali to opet ne moze da se poredi sa ovim

vlada...cz

pre 6 godina

Ovaj cin je sramotan i odraz je stanja u drzavi....svaka budala moze da uzme pehar koji nosi ime velikana nase kosarke i uradi ovo...to je nedopustivo...to u normalnoj zemlji kod normalnih ljudi ne sme da se desi....nazalost,daleko smo zagrizli u nekulturu,nevaspitanje, nepostovanje,nepravdu i sve ono cega bi covek trebao da se stidi...nebitno je ko za koga navija,ovo mora da se sazna ko je uradio zbog korektnih i realnih navijaca Partizana i zbog nase kosarke...zvezdas

ziki P-NET

pre 6 godina

Ko o čemu, kurva “opet” o poštenju

Pre svega, to je trofej Kupa, a ako ne grešimo, godinama smo imali sasvim drugi trofej. Nekome je palo na pamet da se trofej promeni, da drugačije izgleda. OK, nema problema, promenite, ali da tom istom kompleksašu padne na pamet da samo stavi imena klubova koji su osvajali taj trofej a ne KUP, a taj trofej upravo prestavlja KUP, e pa neće moći. Ili stavite SVE klubove koji su osvajali KUP, ili nikoga. Koliko smo uspeli da primetimo na trofeju su stajale 4 pločice, Mega i tri od kluba iz Železnika.

Drugo, ima li šta gore na ovom svetu nego kad ti moralni pigmej priča o poštovanju rivala, opštem moralnom ponosu, itd. Da li je ta moralna gnjidica, već zaboravila kese mokraće koju su bacali navijači tadašnje zvezde. Da li je zaboravila PP aparat, drmanje koš konstrukcije, ispljuvan sako Jovanovića, da ništa ne kažemo da su oni UKRALI šampionski trofej i uništili ga. Priča gde je stavio tačku na “crno-beli svet”. Gde su onda bila ta saopštenja i javno moralisanje.

Iz Železnika stiže poruka, da ako Partizan osvoji titulu, oni neće predati trofej. NE MORATE, od vas nam ništa ne treba. Slobodno ga zadržite u vitrinama na Železniku. Mi ćemo napraviti novi, od srpskog mulja i blata, jer u njemu igramo i biće nam draži i vredniji nego taj vaš.

macconi

pre 6 godina

ok grobari...mrzite covica,nazivajte zvezdu kako hocete,fmp,limenke mrzite je koliko hocete..ali mrznja pojedinih je toliko velika da izgleda nema granice i da ti ljudi treba da idu na lecenje jer ne shvataju sta sport i rivalstvo u sportu predstavlja..a mnogi odobravaju ovo zato sto su ama bas isti kao i ovi momci sa klipa puni mrznje i kompleksa

Boban S.

pre 6 godina

Dzaba zgrazanje nad primtivizmom nego rigorozna kazna.5 godina zabrane igranje u Zuckovom kupu cije su ime i dela oskrnavili nevaspitani pojedinci.

Bura

pre 6 godina

Pa šta? I treba da se skrnavi trofej! Kako ste glasali - tako i uživajte. Vaše visočanstvo je reklo da nema snage da se izbori sa huliganima. Molim lepo, nema sada kukanja. Samo vi nastavite da glasate po starom...

Mister No

pre 6 godina

Ovo baca veliku senku i mrlju na bilo sta sto se zove sport, pa treba li sutra da npr Siti uzme Ligu Sampiona,a da neki njihov retard pocinje da skrnavi urezano ime Mancester Junajteda?

aleksandar

pre 6 godina

Posle '45. na Dedinju je vise ljudi (partizana) poginulo od tople vode, nego sto ih je od metka za 4 godine rata!  

Preziveli su osnovali JSD, a unuci se i danas plase tople vode! 
(alba greaca, 20. februar 2018 22:24) 

U gradu se prepoznavali po preskakanju tramvajskih šina iz straha da ih ne ubije struja,po kaljavim čizmama i po tome što nisu znali gde je stadion!!Kad neko pita gde je stadion znalo se za koga navija!!
(Crvena Zvezda1913, 20. februar 2018 22:37)vi vodu koristite samo za pice

duledudule

pre 6 godina

povraca mi se od ovolike patetike pantera, kad su njihovi navijaci UKRALI I IZLUPALI trofej nije se digla ovolika frka, da ne spominjem ove blazene komentatore koji su tad sigurno cutali a sad glume moralne velicine zbog par plocica. Da se razumemo stvarno nije u redu, ali ljudi, nisu ga pretopili. Nemojte glumiti neke postenjacine kad smo svi u krajnoj liniji ISTI. 
(...., 20. februar 2018 22:59) 
Kako se druze nije digla tolika frka kad pricate o tome vec godinama a lepo se vidi da su uzeli taj pehar a vi i dalje prozivate Simonovica
(duledudule, 20. februar 2018 23:19)
napisah lepo se vidi da su huligani uzrli taj pehar...ne znam cemu seča

Enrico Pallazzo

pre 6 godina

Navijači institucije su čudo, zaista je neverovatno kakve će sve razloge naći da opravadaju ovakve i slične postupke. Da bace bombu na škloski autobus našli bi neko opravdanje za to... Nažalost, samo govori u kakvoj zemlju živimo...

patriota

pre 6 godina

Ja sam u šoku, ne mogu da verujem da ovakvi divljaci i primitivci jos postoje na zemaljskoj kugli. Ovo je samo odraz nase kulture i postovanja. Ovo treba pitati Partizan otkud Žuća kod ovih ljudi,kako ih nije sramota. Strasno! Da se razumemo, ja sam zvezdaš al uopste mi nije krivo sto je pobedio partizan, ljudi to je sport i neka pobedi bolji al nekim ljudima to tesko dokazati jer nemaju mozga ni za analizu. To samo rade slabe osobe.Treba da ih bude sramota!

Aca

pre 6 godina

Ovo je nakon sto se izaslo iz hale i nakon sto je KK Partizan preuzeo brigu i odgovornost za pehar. Skandalcina prve vrste je ovo. I najmanje je bitno ko ovo radi, da li igraci ili navijaci jer KK Partizan je prijemom pehara preuzeo i odgovornost za isti. Sto se mene tice ovo je uradilo osoblje KK Partizan, kako se to osoblje preziva i zove nije bitno, o tome treba da brine KK Partizan i nadlezni organi, pritom ne mislim na sportske.

Bivši navijač

pre 6 godina

To može učiniti samo ljudski šljam i ološ. Nije bitno za koga navijaju. Žao mi ih na neki način, jer sami dokazuju koliko su siromašni - siromašni u duši.

mačo

pre 6 godina

dobro. uvek sam iz zezanja pričao da oni imaju komplekse. Iz zezanja. za one iz gtr-a sam znao. ali ovo??!! koliko sam bio u zabludi.....

Ahahahah

pre 6 godina

Ukoliko je ovo uradio neki grobar, onda stvarno sramota i ja se kao navijac Partizana ogradjujem od ovog maloumnog cina. Ipak, mogu glavu da stavim da je ovo lepo "odradjeno", cisto da se Partizan stavi u isti kos sa ovima koji kradu i lome pehar.
(snsMasinerija, 20. februar 2018 20:39)

Jeste jeste, blago tebi...

TIGER

pre 6 godina

Evo recenice na kraju teksta u Telegrafu, mislim da je on i prvi preneo ovu vest o snimku. Citiram ih:

"Da podsetimo, u junu 2014. godine navijači Crvene zvezde uzeli su pehar namenjen osvajaču domaćeg prvenstva, koji je vraćen posle intervencije košarkaša crveno - belih Marka Simonovića."

Ne znam koliko ljudi u ovoj zemlji pati od amnezije, ali ja licno ne patim. A autor teksta moze slobodno da vidi na netu i snimke i slike kako je zavrsio taj pehar 2014. godine i kako se "kapiten" ponasao.

noname

pre 6 godina

Ma ko god da je pustio snimak...pa da su i delije da bi skrnavile muceni uspeh grobara u Nisu ( muceni, znamo svi pa i VELIKI COVEK Velickovic na sta je licio Partizan u sezoni-ma) , ovo nije medijska hajka, OVO JE SRAMOTA, jer da kosarka u Srbiji nije kvalitetna, da nije u srcu, dusi, telima, ne bi Partizan osvojio KUP osvojen poslednjom kapljicom krvi u zapusenim arterijama...bilo bi sve prepusteno NAJorganizovanijem klubu u zemlji...Partizan bi da se htelo u potpunosti, licio na CZV iz doba PAUKA!
Necu vise pisati, ocekujem saopstenje za javnost KK Partizan, KSS i to sve uz prilozene dokumentovane snimke i fotografije.

(crno - beli TV)

pre 6 godina

Ovo vam je, Panteri, revanš za Simonovićevu krađu pehara. I ovo nije skrnavljenja već ispravljanje greške, jer nije CZV nego FMP.

levicar

pre 6 godina

A zasto tvrdite da su navijaci? Deluje mi da ovo rade neki igraci ili neko iz uprave. Ipak su kod njih ludji prema mrznji ovi iz uprave nego navijaci,za razliku od nas.

Ђоле

pre 6 godina

Жућкова левица је трофеј веома стар и, по традицији, никада се није бушио ради постављања плочица са именом освајача...
Сељаци из ЦЗ су први почели "китити" трофеј са натписима. У томе је поента. То је трофеј са традицијом па, према томе, такав треба да и остане.
Плочице је требало свакако скинути, једино није морало на овакав начин.

Icarus

pre 6 godina

Stvarno jako ružno i malograđanski, to vam kažem kao navijač partizan, i neko ko je u srećom i sticajem okolnosti, živeo u Bg za vreme najveće dominacije Partizana, i išao na utakmice, protiv CSKA, Makabija, Barselone... Spali smo na nivo one njihove krađe pehara. Iskreno se nadam da ovo nije istina.

Uros Djurdjevic #32 nejaki

pre 6 godina

Sad će da morališu oni čiji je kapiten taj pehar ukrao, a huligani na tribinama uz plemenske zvuke oduševljenja razbili isti.
(Trki, 20. februar 2018 20:16)

Cak se ni Delije nisu dosetile da ovo rade pa se ti misli Avangardo

Sabre

pre 6 godina

Pa hahahahahaha. Koji su to kompleksi drugari moji od 'limenki', 'pantera' i 'ugasenog kluba'? Ovo je ono o cemu stalno pricam, zasto NE TREBA pustati grobare kao sto smo na ovom turniru. Jednostavno potpuno smesno neozbiljan pristup pod parolom jaci smo i nije nam toliko bitno se obio o glavu, posto je ovima, kao sto se da videti, stvar zivota i smrti. Ali neka, mozda je i bolje ovako.. ako doguraju do finale domace lige jedva cekam novu turu nabijanja kompleksa. Ovog puta zaozbiljski.

Realno

pre 6 godina

Kakvo moralisanje pudlica iz predgradja a pre samo koju godinu masovno odusevljavanje i histerija Simonovicem i lomljavom pehara od navijaca koji su u medjuvremenu okrenuli ledja klubu zbog igraca bosanskog porekla i slovenacko pasosa !?

anonimni

pre 6 godina

Alo ljudi, vaš kapiten je ukrao pehar i odneo ga navijačima koji su ga slupali.
I za razliku od tog slučaja, ovde bi neko trebao da odgovara. Jadno i bedno.

Pedja

pre 6 godina

Ovo je uradjeno 2016 god znali su iz FMP-a da će doci dan kad će izgubiti pehar od Partizana pa su sad pustili snimak.Sramota na sta je Covic i kompanija spremni

milan k

pre 6 godina

to je taj grobarski sportski duh... tolerancija i poštovanje... ovo je sramota, kao i ona kradja trofeja od pre par godina... naravno, ni za ovo niko neće biti kažnjen

Nevermind

pre 6 godina

Kao navijač Partizana kažem da je ovo sramotno i da nije smelo da se desi ali isto tako molim navijače zvezda da ne moralisu ovde jer su njihovi navijači 2014. isto uništili pehar
(Cuka, 20. februar 2018 20:13) Evo, kao navijač Zvezde dajem plus na ovaj komentar uz jednu malu dopunu za sve one koji se utrkuju da napišu “nismo isti”, jeste, isti ste, polupismena krezuba bagra, i jedni i drugi.

Samo Napredno Sramno

pre 6 godina

Kakav samo revolt u čestitom Zelezniku... Treba li da podsecam kako je pre par godina jedan pehar UNISTEN i nije ni dodeljen pobedniku???

Mile

pre 6 godina

Ko je uopšte i lepio te pločice? Na njemu nema pločica za poslednja dve kupa, nema pločica od 2007-2012. Da li je to neko samoinicijativno lepio pločice i upravo na taj način skrnavio trofej?

asdf

pre 6 godina

Zasto bre ne mozemo bar u necemu da budemo normalni? Ovi kradu pehar pa ga olupaju kad ne mogu da ga osvoje, ovi drugi kad ga osvoje, unistavaju ga... Kakvi smo mi ljudi, to je neverovatno.

Maximus

pre 6 godina

Prvo moramo svi da budemo iskreni prema sebi samima... desavalo se ovo 2014, ne treba zaboraviti... Problem lezi u sportskom duhu, to u nasoj kosarci vise ne postoji... dok god nam se klubovi ugledaju na politicare, ovo ce biti redovna pojava... delije ili grobari, na kraju je to isto.... Citajuci komentre ovdje, niko nije objektivan, lose nam se pise...

i.j.kv

pre 6 godina

Xaxaxa...”Kazem ovima mojima u Crvenoj Zvezdi....a kazem i ovima mojima u Partizanu...prosto nas sramota koliko nam dobro ide”..AV!!!

Vuk fontana

pre 6 godina

Sramota, kazem kao simpatizer crno-belih. Ne secam se da je bilo pompe u medijima kada je reprezentativac Simonovic uzeo pehar i slavio poraz. Kada je trofej namnejen osvajacu KLS-a (Partizanu) unisten od strane naviajca zvezde. Objektivno.

urotra

pre 6 godina

inače,ne bi me čudilo da su ovo uradili navijači partizana,naravno oni sa policijskim značkama i debelim dosijeima. ili možda novica veličković

HARIS

pre 6 godina

Kako je pehar dospio u rukama nekakvih huligana? Ovo pita neko koga uopce ne zanima ni Partizan, ni Zvezda, ali mi ovaj potez nije jasan.

miško

pre 6 godina

Grobarima na svim nivoima se mnogo toleriše.Vučela,debeli profa,Georgijev,Dulo,Tegi,Roganović,Pantić, novinari koji "prate"Partizan umnogome doprinose ovakvim dešavanjima.Oni na jedan perfidan način pozivaju na linč svega što je crveno- belo i uspešno.Danilovići nadjite krivca da ne mislimo da ste saučesnici.Imate snimak i pomognite istražnim organima.

Mrle

pre 6 godina

Pehar je osvajala Zvezda 2013,2014,2015. 2016 je Mega uzela kup pa 2017 opet Zvezda. Sada 2018 Partizan na snimku se lepo vide 4 plocice 3 Zvezda i 1 Mega znaci da je ovo snimak iz 2016 ili 2017 ali neko ga namerno pusta sada zbog cega ostaje ?

profa

pre 6 godina

Velika vecina Ljudi ne shvataju da je to Samo sport I da igraci koji igraju u klubovima su profesionalci koji igraju za pare . Nije ni problem kad covjek voli neki klub ali je problem kad mrzis nekog drugog zato sto voli drugi klub

carpediem

pre 6 godina

Strasno, kapiten Velickovic treba da izadje i da se izvini javno on je taj pehar i dobio u ruke, strasno na sta su simpatizeri Partizana spali posle toliko godina dominacije, da u ovoliku euforiju upadaju posle osvajanja Kupa da ih to navede na ovakve postupke!

Savatiye

pre 6 godina

I treba da se sprdaju sa peharom, nisu ga oni ni osvojili, Zvezda ga je poklonila. U finalu su odigrali goru utakmicu nego protiv Borca. Kako su igrali, izgubili bi i da na drugoj strani nije bio Partizan. Odgovornost za ovu bruku je na stručnom štabu koji nije psihološki spremio ekipu. Čak su i oni delovali kao pali sa Marsa. Kao da se došli na izlet, uvereni da će pehar sam od sebe doći. Zbog toga mi i nije žao što ga nismo uzeli, Partizan ga je zaslužio zbog želje i ispravnog stava, daj sve od sebe pa šta bude. I bi pehar!
Očekivano ili ne, nije ni važno...

Kyle and Peel

pre 6 godina

ista bagra i tamo i ovamo. njihova stub srpstva a nasa avangarda i "jedno brdo, dva univerzuma".

pa bog te video, da li toliki specijalac mozes da budes da si slep kod ociju kao srednjoskolac od napaljenosti.

zato pametan covem moze da bude samo partizanovac ili zvezdas. onog casa kad krene da sebe opisuje sa grobar ili delija/cigan, tog casa je budala koja ce ili raditi ovako nesto ili ovako nesto sa tupavim grohotom ooravdavati.

macconi

pre 6 godina

auuu...nema sta ovde da se komentarise...ovi jadnici ne znaju sta je sportsko rivalstvo,mrznja je ogromna...a za tu mrznju su krivi vodeci ljudi partizana i zvezde koji svojim izjavama direktno uticu na ovakve ljude koji nemaju mozga...gospodin i gospodja covic,i zbog njih skrnave pehar...cim je pehar dosao u njihove ruke to znaci da su bliski sa klubom...i naravno takvi za ovo sto su uradili nece odgovarati

Tuznooo

pre 6 godina

Ovo je uzas, da covek ne poveruje kako neki ljudi rezonuju u momentima kada se slavi i uziva...Veliki Radivoje Korac se prevrace u grobu od muke...Niste vi momci dostojni nicega u zivotu a ne pehara tako velikog coveka i sportiste!!!

Realista

pre 6 godina

Genije, internet i drustvene mreze su pune slike partizanovih igraca kako poziraju s peharom i na istima se jasno vide sve plocice!!!
Znaci pehar je oskrnavljen nakon finalne utakmice!!!
Ne uvaljujte se dalje vasim lazima, budite bar jednom ljudi, iako ste grobari!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kralj, 20. februar 2018 23:28)

Genije si ti.

Pogledaj snimak. Nema Partizanove plocice. Ovo je uradjeno pre utakmice, nikako posle. Da je posle ostale bi Partizanova i Megina plocica.

Razumes, ili treba da ti se nacrta?!

nista o nicemu

pre 6 godina

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=21&nav_id=865708

evo linka kad su navijaci Zvezde ukrali taj isti pehar i razbili ga, jedva 150 komentara . Nisam naisao na komentare zvezdasa da se ogradjuju od toga, toliko o licemerstvu a mnogo gora stvar je tad uradjena.
(...., 20. februar 2018 23:41)

Mi licemerni? Pricate o kazni za huligane, a ubilo ste Acu Radovica i Tatona. Sta cemo sad?

ledilo21

pre 6 godina

Ovo je urađeno pre ovogodišnjeg finala... na snimku se vidi da je samo jedna pločica ostala - Megina. da je posle derbija urađeno, bilo bi 2 pločice. Partizanova i Megina...

noname

pre 6 godina

Ovo je ekvivalent ubistva pevacice na nasipu, predpostavljam da se nikada nece krivac naci...pa i ako se nadje, gde je covek koji je trebao da vodi racuna o peharu.Srbijo, molim da se angazuje deset autobusa policajaca kako bi se cuvao pehar! To je realnost sporta u Srbiji!

....

pre 6 godina

povraca mi se od ovolike patetike pantera, kad su njihovi navijaci UKRALI I IZLUPALI trofej nije se digla ovolika frka, da ne spominjem ove blazene komentatore koji su tad sigurno cutali a sad glume moralne velicine zbog par plocica. Da se razumemo stvarno nije u redu, ali ljudi, nisu ga pretopili. Nemojte glumiti neke postenjacine kad smo svi u krajnoj liniji ISTI.

Save Your Souls

pre 6 godina

Oduvek ste bili klub bez identiteta, a snagu i energiju crpli iz negativnih emocija i mrznje prema Zvezdi. Kroz vasu istoriju razni vasi ideolozi, gurui, magovi ispiraju vam mozak, pa ste poceli da zivite u paralelnoj realnosti. Pojmovi poput penala, ofsajda, crvenog kartona, licne greske, koraka, duple lopte, i sl. kod vas imaju neku posebnu definiciju samo vama znanu. Verujete da ste titule u fudbalu i kosarci osvajali na terenu, a zapravo od osnivanja sve su po dekretu. O vecitom i neizlecivom kompleksu Zvezde bolje i da ne govorim, ovaj cin to bolje govori od svega. Ovo je apel pre svega mladjim navijacima da prepoznaju bolest i pocnu da navijaju za neki drugi klub.

Sudac

pre 6 godina

U ovoj drzavi je sve obesmisljeno, zanat, skola, fakultet, talenat, neciji uspeh, diploma... Valda je zbog toga ovakav talog isplivao pa se jos se i nesto pita.

Nebojsa Pantelic

pre 6 godina

Postovani citaoci!Da smo dotakli dno vidi se upravo iz ovog videa i iz raznih komentara.Ko pise nije ni bitno to je trenutni pokazatelj naseg drustva,povezujuci politicku i javnu scenu hvata me jeza koliko smo zaglibili kao narod.!Mi smo posebna vrsta koliko sami sebe unistavamo kao drustvo,steta zato sto mislim ipak da mozemo puno na svim poljima.Proteklih 18 godina dolazim u Srbiju i uvek ostavim dosta para svom kraju odakle sam,ali od sada cu sve manje definitivno.Sve je to zalosno sto se desava ,mi smo rupa bez dna.Pozdrav svima.

Uros Djurdjevic #32 nejaki

pre 6 godina

Sad će da morališu oni čiji je kapiten taj pehar ukrao, a huligani na tribinama uz plemenske zvuke oduševljenja razbili isti.
(Trki, 20. februar 2018 20:16)

O cemu ti? pa vi nas ubedljivali da ste vi avangarda a ovo je duplo veci skandal jer se desio posle utakmice

Sotir zvani Djubre

pre 6 godina

Ziki P Net@ Gospodine Ziki, mislim da ste potpuno promasili poentu. Ne eadi se o tome da neko ovde brani navijace Zvezde, tj. huligane za njihove ispade iz proslosti. Pa nije im niko iz kluba naredio da ukradu trofej. Poenta je u tome sto je Partizan dozvolio da pehar Kupa zavrsi u rukama ovakvih "navijaca" i time pokazao sav svoj amaterizam i svoju velicinu. Zamenjujete teze, slucajno ili namero, ko zna...

stanoje

pre 6 godina

Mora covek da bude ozbiljno mentalno ostecen za ovakvu akciju. Trebalo bi da se jave lekaru dok je vreme, uz jake lekove moguce je drzati poremecaj pod kontrolom.

militto

pre 6 godina

ovi sto su urinirali po peharu drzavnog prvaka nemaju pravo da nesto pricaju o ovom gestu. nema opravdanja ni za ovo,ali sacekajmo da cujemo pravu pricu, moguce da samo menjaju pločice starim sa novim.

Filip Must Play

pre 6 godina

Čitam komentare navijača ugašenog kluba,otprilike dečica sve isto pišu, mržnja, kompleks....onda jednostavno analiziram, takmičenje traje 15 godina, a 4 pločice, znači jedino se neko osetio poseban da kači pločice po peharu. U stvari, to i jeste kompleks :)))))

zna se ko je plakao zbog Tita zajedno s bracom iz Splita

pre 6 godina

@nista o nicemu
-ubica Ace Radovica dobio 8 godina
-ubice Tatona visetruke kazne, neki i po 15 godina

-Denisov ubica - nista
-prebijanje igraca Partizana nasred Marakane gde je Tumbakovic umalo izgubio oko - nista

pantergani-neroji predgradja-čokijevi sledbenici

pre 6 godina

Verovatno je lik uocio greske na peharu. Skinuo je to sto pise Zvezda i zalepio eF eM Pe koji je u sustini i osvojio pehar. Zvezda je mogla da ga osvaja do 2011.e posle toga nikako.

kup

pre 6 godina

Zasto tu nije lepo 16 plocica, koliko je bilo i sezona do sada, vec samo nekoliko? Ko se uopste setio da stavlja te glupe plocice? Zasto KSS nije reagovao tada kada su poceli da kace te plocice, pa ili da ih skine, ili da doda i ostale.

veliki strumf

pre 6 godina

Samo gluv covek ne prepoznaje glas sa ovog snimka! Cemu prica o rukama, razgovoru kad je jasno o kome se radi. A zna se i ciji je sat...

Kad vec trazis kazne i diskvalifikacije

pre 6 godina

Ovo je za doživotnu diskvalifikaciju iz sporta i izbacivanje sa svih stadiona, ko god da je uradio! Ne postoji bilo kakvo logično objašnjenje za ovaj čin.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 20. februar 2018 20:34) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (0)

Podseti me samo koliko su kaznjeni i Simonovic i zvezda za onu kradju i unistavanje pehara ??

Niksicanin u BG

pre 6 godina

Ovo je velika sramota, ovo nijesu navijaci Partizana vec huligani! Najjaci su sad moralisti iz CZ, a zaboravljaju sta su uradili 2014. godine... Ali to je ocekivano, Trezina skola...

andrejka

pre 6 godina

Tu i treba da se stoji plocica FMP-a, a ne ovog imaginarnog kluba.

Bez obzira na to, sramotan cin koji bi samo budala mogla da uradi. Ako vec stoji to sto stoji, ne sme se skidati.

Roki

pre 6 godina

Divljaci!
Pre i posle nas potop.
istorija ne pocinje niti se zavrsava sa nama.
Sve sto prestavlja neko prihujalo vreme ne treba unistavati.
Kako bi se osecali da neke buduce generacije za npr. 150 godine uniste sve sto prestavlja danasnje vreme?

Blandy

pre 6 godina

Ako se posle finala lige sampiona,odmah gravira ime pobednika na pehar,zasto ste ih onda provocirali i dali im pehar sa imenom porazenog tima?I jos samo konstatacija da nije oskrnavljena zuckova levica,nego postolje na kome se ona nalazi.A zapamtil su i Zvezdinog kapitena,Simonovica.

Mr Bojangles

pre 6 godina

@Dule Pacov, 20. februar 2018 20:16

Malo ću da parafraziram Čerčila i reći ću da je ovo pomalo kraj (vašeg) početka, a pomalo je početak (vašeg) kraja. Ipak ste vi počeli pre par godina...

Isuviše ste poleteli, isuviše ste postali bahati, isuviše ste se sakrili iza lika i dela vašeg gazde.

Na kraju, njegova slika iz Niša na kojoj tako besno škrguće zubima mi pokazuje koliko sam u pravu.

Bane

pre 6 godina

(gde je nolan, 20. februar 2018 20:27)

Njegova je emisija može da radi šta hoće. Ali to nije poenta nego koji ga đavo gledaš. Ajde da je na nekom od udarnih sportskih kanala nego na SOS kanalu. Jedna od jačih televizija u Srbiji pa nemožeš da zaobiđeš. Drugar ako ti se gleda gledaj ga kad igra reprezentacija i rešiš problem. Tada se ne bavi klupskom košarkom.

Ljubitelj sporta

pre 6 godina

Pehar je sada lepsi i originalan. Te tri plocice su mutiranog fmp-a a upisana tz zvezda. 
To treba da vam bude jasno. Vratice neko te plocice ali na silu ne ide. 
Uvek cete biti fmp.
A ovo nije skidanje plocica na silu?

Sveti svete

pre 6 godina

Njima ne smeta ni sto su platili Hrvatima iz Splita da prave nered po Srbiji. Zasto bi onda ovo. To su partizanivci. Bruka zemlje Srbije

vlado

pre 6 godina

"Žućkova levica" je prelazni pehar. Odakle pravo ljudima iz KK CZ da graviraju imena svog kluba na njemu? Gde su imena sa osvajačima prethodnih trofeja?

ledilo21

pre 6 godina

Ovo je urađeno pre ovogodišnjeg finala... na snimku se vidi da je samo jedna pločica ostala - Megina. da je posle derbija urađeno, bilo bi 2 pločice. Partizanova i Megina...

snsMasinerija

pre 6 godina

Ukoliko je ovo uradio neki grobar, onda stvarno sramota i ja se kao navijac Partizana ogradjujem od ovog maloumnog cina. Ipak, mogu glavu da stavim da je ovo lepo "odradjeno", cisto da se Partizan stavi u isti kos sa ovima koji kradu i lome pehar.

Јабучило

pre 6 godina

Dzaba zgrazanje nad primtivizmom nego rigorozna kazna.5 godina zabrane igranje u Zuckovom kupu cije su ime i dela oskrnavili nevaspitani pojedinci.
(Boban S., 21. februar 2018 08:34)

Може. Али и пет година забране играња у свим такмичењима за оне који су пехар за првенство украли и поломили.

ledilo21

pre 6 godina

Ovo je urađeno pre ovogodišnjeg finala... na snimku se vidi da je samo jedna pločica ostala - Megina. da je posle derbija urađeno, bilo bi 2 pločice. Partizanova i Megina...

Bane

pre 6 godina

(Blandy, 20. februar 2018 20:25)

Porediš Ligu Šampiona i kup Srbije u košarci, niđe veze. Drugo postolje je deo pehara. Tako da to nije baš neko opravdanje. Treće o čemu se ovde raspravlja o genijalcima koji misle da su face. Ono u fazonu nema ih na peharu pa nisu ni osvojili.

realista

pre 6 godina

Pa i za 5,6 godina ce se opet skidati plocice? ja ne vidim na trofeju imena svih osvajaca vec poslednjih 5 godina. Ne pravite dramu i ne sirite mrznju.

Vladimir

pre 6 godina

Au sta im napravi Radonja i Covic za ovo malo godina.Duleta nema,Danilovica nema,Zareta Stijovica nema,dece iz drugih klubova nema,svoju decu iz svog pogona nikad nisu imali.Skidaju plocice,znaci boli mnogo.A mi dostojanstveni kao i uvek.

zna se ko je plakao zbog Tita zajedno s bracom iz Splita

pre 6 godina

@vladimir
posebno ste bili "dostojanstveni" 2013-te kada ste ukrali taj isti pehar i odlomili mu parce....

Srdjan

pre 6 godina

Znam da nema svrhe pisati ovde ali da probam. Ispadose navijaci Zvezde gospoda??? A grobati kompleksasi pored najveceg SD u istoriji??? Ako se vec pise od SD, Partizan je uspesniji po broju trofeja, i domacih i medjunarodnih. Bilo je prebrojavanja ali to stvarno nije bitno.. Zvezda glumi gospodski klub a ima krajnje seljacke manire sa sumnjivim licima na celu klubova (uz napomenu da mi se gade i likovi na celu mog Partizana u vise sportova), i sumanutim saopstenjima. Nemojte porediti ono i ovo vreme. 2000ih dok je Partizan uzimao vecinu titula, Zvezda je imala isti, veci ili malo manji budzet u vecini sportova. Proverite cifre. Dolaskom najnaprednijih navijaca na celo drzave, samo se jedan klub finansira iz sve snafe a svi ostali na doziranu kašičicu uz puno izjava zahvalnosti. Proverite kako strane firme dobijaju instrukcije za placanje ako zele posao ovde. Jedan covek o svemu odlučujuće. Pa salje cak i navijace Zvezde da preuzmu tribinu Partizana... A cilj je preuzeti sve poluge vlasti, a nažalost jedna od vaznijih poluga su huligani( svih boja). I svi rade za pare. Pa kako je moguće da firma navijaca Zvezde sa Marakane dobija najvece poslove vezane za gradjevinu od drzave? Sa ovim saopštenjem Zvezda izaziva da se svi smeju vasem postenju i moralu(koji je kao i kod nasih najostrascenijih na jako niskom nivou) umesto da je KSS reagovao i.kaznio Partizan ako je ovo omogucio svesno a pocinioce kazniti po zakonu. Barem za nanošenje materijalne stete ako nema druge opcije.

coki

pre 6 godina

Ne treba da skida nego treba tuziti one koji na pehar stave ime Crvena Zvezda a ne pravo ime kluba,CZ Telekom,jer ovako izgleda kao da je ugasena zvezda osvajala trofeje,a ne fmp promenjenog imena,a ove organizovane navijace na one strane ne treba komentarisati,to su isto oni koji zive od dilovanja i poslova za politicare.

Јабучило

pre 6 godina

Partizani, nema se sta drugo dodati. Ti su i rodjenog oca na robiju slali a da pehar ne oskrnave
(Todor, 21. februar 2018 05:20)

Није те срамота? Ваши су туђ пехар украли, дали играчу да витла њиме и слупали га.

Pardon

pre 6 godina

Ali, ne...ne...ne. Pehar nije oskrnavljen, pehar je prociscen i prosvetljen ovim postupkom, kad bi pehar mogao da prica...rekao bi jedno veliko Hvala. Svaka cast majstorima svog zanata, pozdrav braco!

Pele

pre 6 godina

Otkud samo tri plocice na peharu visedecenijskog takmicenja? Gde su plocice sa imenima prethodnih pobednika KRK?

Ako je neko na svoju ruku kacio te tri plocice, onda je to bilo SKRNAVLJENJE pehara, a ovo je VRACANJE PEHARA U PRVOBITNO STANJE.

Zoran

pre 6 godina

da ne bude zabune da li su bile pločice ili ne ....https://www.instagram.com/p/BfW1wCCgW0g/?taken-by=vanja.marinkovic9
(era, 20. februar 2018 22:53)
Problem je šta će tu samo vaše pločice i jedna megina pre vas niko nije postavljao pločice samo ga vi okitili seljaci e pa nemoze ili će KSS postavljati pločice ili gravirati ili neće niko pa prema tome vi ste ga oskrnavili pre toga nije bilo pločica samo vaše tri i megina a za prošlu godinu niste stigli da okačite a mega videla od vas pa i ona okačila od pretprošle godine

The Dictator

pre 6 godina

SNS podmetačina. Kao što je kup poklonjen Partizanu kao utešna nagrada radi prihvatanja SNS predsednika od strane navijača, tako sada žele da Partizan spuste (izjednače) na svoj nivo, tj. nivo krađe i lomljenja pehara. Isti princip kao što se radi sa namernim neisplaćivanjem Vujoševića.

room 1408

pre 6 godina

Ja mislim da nije u redu da se skrnavi veliki Radivoj Korac.Ovde se ne zna čiji su ovi navijači.Mozda su Zvezdini koji imaju nešto protiv vlasnika(gazde)njihovog kluba Covica.Mozda nisu dobili od dotičnog zadnju januarsku “stipendiju”,pa su isfrustrirani,...

Rade

pre 6 godina

Nismo isti, mi smo ga barem osvojili a vi prvo ukradete, onda ga onaj limitirani kapetan diže u vazduh, a na kraju ga polomiste. Da se razumemo, ne odobravam to što je ovaj kreten radio I još se snima. Ali me zanima, na koji fini način v skidate pločice.?

....

pre 6 godina

Tako je i Hrvatska pobjegla sa postolja pa dalje sve znate,nadam se i da se vaše ime na ovom peharu neće pojaviti narednih 30 godina.
(mvp, 21. februar 2018 13:20)

niko nije pobegao sa postolja, neki su ga krali i lupali ali vi imate amneziju. Kao prvo to postolje nije originalni pehar koji smo dobili od ULEB-a , kao drugo gde su Partizanove plocice? Da se ne lazemo, ovo je katastrofa. Steta sto niste tako lepo zborili kad ste taj isti pehar izlupali, ovo je sad vasa katarza.

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Koliko svi znamo Zvezdine prodane duse su prekomandovane u Partizan pa samim tim i ovo je upitno i ona tuca na tribinama.Nikome ja vise u ovoj drzavi nista neverujem.

Tough

pre 6 godina

Alo ljudi, vaš kapiten je ukrao pehar i odneo ga navijačima koji su ga slupali. 
I za razliku od tog slučaja, ovde bi neko trebao da odgovara. Jadno i bedno.
(anonimni, 20. februar 2018 22:45)

Nije tako bilo, kapiten je došao do tribine po pehar da ga vrati nazad, a onda su mu isti navijači dali u ruke i rekli da ga podigne (ni ja ne bih smeo da odbijem), što je ovaj nevoljno i učinio, podigao pehar sa kiselom facom. Nemojte pokušavati da izvrćete istoriju.

Zoran

pre 6 godina

Ja iskreno ne smijem da zamislim kako bi se ponasali navijaci i igraci Partizana kada bi njihov klub prosao ono sto je Zvezda prosla za 13 godina njihove dominacije. Par godina su van borbe za vrhunske rezultate, titule, EL, i na prvi tracak uspjeha ponasaju se ovako....ne smijem da zamislim sta ce biti ako Zvezda osvoji jos koju godinu Jadran, domaci sampionat i sl...na sve to treba istaci, da Partizan ni priblizno nije nisko pao kao sto je onomad Zvezda, sa Bakicem Drcom, Balabanom, golobradim Nedovicem, Marinkovicem, Cvetkovicem...ukratko rodjaci, daleko ste vi od avangarde....mnogo blize tresu...bez romantizma....
(Bojke, 20. februar 2018 22:10)
E pa sine u tome je razlika vi ste znali da ste lošiji mi vama nismo terali trenera a vi ste silom preuzeli primat a ko se mača lati od mača i strada

Zex

pre 6 godina

Razlika izmedju navijaca Partizana i Zvezde je ogromna.Mislim na celokupnu populaciju u Srbiji.Grobari su puni mrznje i besa.Razumem da im je tesko jer je Zvezda za njih institucija u svakom pogledu.Sadasnju upravu ne bih komentarisao ni kod jednih ni kod drugih.Ono sto boli navijace Partizana je velicina SD Crvena Zvezda.Tesko je celi zivot voleti Partizan i zeleti da budes najveci ali ne moze jer pored tebe se nalazi istinska velicina koja godinama urusavana od strane grobara srpskog fudbala.To su istinski grobaro srpskog fudbala i svega sto se naseg sporta tice.

Borky

pre 6 godina

evo linka kad su navijaci Zvezde ukrali taj isti pehar i razbili ga, jedva 150 komentara . Nisam naisao na komentare zvezdasa da se ogradjuju od toga, toliko o licemerstvu a mnogo gora stvar je tad uradjena.
(...., 20. februar 2018 23:41

Onda sigurno nisi citao komentare jer se velika vecina ogradila od toga kao i cjeli klub koji je kaznjen sa 2-3 utakmice pred praznom dvoranom na pocetku sledece sezone a bila je i novcana kazna.
Medjutim problem kod tvoga komentara i kod 99% ostalih navijaca Partizana sto vi nesto lose pravdate isto losim.U fazonu i oni su pa cemo i mi a onda pisete nismo isti mi smo "avangarda" i ostale gluposti.Istina je da ste vi veliki kompleksasi i dok je 99% zvezdasa neko vece cestitalo osvajnje kupa i je trazeci nikakav izgovor (sto vi stalno radite) vi ste na istim komentarima ostavljali sve same uvrede.Ipak na ktaju kad bolje razmislim upravu ste da nismo isti i hvala bogu na tome.

Sherlok Holmes

pre 6 godina

Molim da se istraga sprovede do kraja i odgovorni kazne...

samo mi nije jasno
2013. Zvezda
2014. Zvezda
2015. Zvezda
2016. Mega
(na snimku ima toliko plocica)
gde su
2017. Zvezda
2018. Partizan
???
hm..... kad li je ovo snimljeno sa ciljem da se upotrebi u budućnosti? hm.....

Sah-mat

pre 6 godina

Karaburac@Bio Fmp,ili Zvezda,kompleks nikad neces izleciti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zagor, 21. februar 2018 00:23) # Link komentara

Bio fmp ili zvezda? Ne moze tako gospodine, mora da se zna da li je fmp ili zvezda. A saznace se kad tad,dotle, vi se samo pravite ludi i nista drugo.

....

pre 6 godina

Mi licemerni? Pricate o kazni za huligane, a ubilo ste Acu Radovica i Tatona. Sta cemo sad?
(nista o nicemu, 21. februar 2018 08:22)

molim te procitaj jos jednom moj komentar, zapenili ste nevidjeno, a vi tj. vasi navijaci ukrali i razbili ga, a komentare pogledaj sam. Nema ni jedan komentar gde se to osudjuje od strane vas. Ko je uopste pricao o ubistvima??!! Kakav ti je nik takav ti je i komentar.

nista o nicemu

pre 6 godina

Mi licemerni? Pricate o kaznama za huligane, a ubili ste Acu Radovica i Tatona. Sta cemo sad?
(nista o nicemu, 21. februar 2018 08:22)

molim te procitaj jos jednom moj komentar, zapenili ste nevidjeno, a vi tj. vasi navijaci ukrali i razbili ga, a komentare pogledaj sam. Nema ni jedan komentar gde se to osudjuje od strane vas. Ko je uopste pricao o ubistvima??!! Kakav ti je nik takav ti je i komentar.
(...., 21. februar 2018 11:06)

Kazem ti, dvostruki arsini su svuda. Znaci da ako ste, a jeste, cutali za ova ubistva, necete se javljati nikad vise u zivotu kad se takav zlocin desi ponovo? Ajde bre makni se

Džoni

pre 6 godina

Posle ovoga sa njima samo jako i do kraja bez podizanja ručne. Ipak je Čović bio u pravu kada je rekao da treba staviti tačku na crno beli svet. Osvoje jedan marginalan trofej posle nekoliko godina posta i to u sezoni možda i najgoroj u istoriji kluba i ovako se bahate. Ne bi me iznenadilo da je i za ovaj kup bio neki dogovor zbog SNS uprave i izbora u BG da koliko toliko izvuku sezonu i oni ovako. Do sada sam im želeo da isplivaju i da imamo zdravu konkurenciju ali posle ovoga im želim da ih zatremo što neće biti teško!

room 1408

pre 6 godina

Možda nije bilo mesta da se stavi ime Partizana.Ono puno dno sa pločicama.Mozda bude vraćeno naknadno.Mada realno ako je namerno nije u redu zbog Koraća veliki je igrač bio,...Ne bitno čije su pločice da li Partizanove ili Zvezdine,..Ja reko na kraju utakmice da neko ne “rokne”pehar na kraju utakmice posto imaju običaj kad izgube,..

Filip Must Play

pre 6 godina

Kakve veze ima zvezda sa ovim, nisam čuo da pominju ugašeni klub, "izvinjavaju" se dotičnoj gospođi, gazdarici privatnog kluba.

dzoni15

pre 6 godina

ovi grobari umesto da kazu sramota nas je zbog ovoga, oni podrzavaju ovo, oni se i dalje uporedjuju sa zvezdom i kazu setimo se 2014 godine....jos je gore ako je ovo neko iz kluba!!

Zoran

pre 6 godina

Ovaj stepen mržnje je neshvatljiv. Posle pobede Partizana nisam mogao da poznam svoje prijatelje koji su grobari a gledali smo zajedno. Udarila im pena, ludački sjaj u očima, skaču, urliču, psuju, prete, pominju familiju Čoviću, svima živima. Mi navijači Zvezde sedimo u šoku ne verujemo šta gledamo. Na kraju se smirili kao izvinite drugari ponelo nas.
(Millennium, 20. februar 2018 22:26)
Dobro se sećamo mi vaše mrznje a ova dvojica su ovo uradila šmekerski uz smeh bez imalo mrznje hahaha

Zoran

pre 6 godina

Ajde mi, cigani, stoka, krademo i uništavamo pehare. Ali, vi, avangardo, kako to da se desi???Posle ovoga, nemojte više izdizati sebe, jer ste se ovim činom izjednačili sa nama.(ferdinand, 20. februar 2018 21:33)
Nemoj ti da ih izjednacavas s nama,jer su oni daleko, daleko ispod nas!! To su sami sebe nazivaju nekom avangardom,to je tek smesno!!!Pazi,mi mozda jesmo fizicki ukrali pehar, ali oni su tad ostali zapisani kao osvajaci,a sad razmisli koliko su oni puta ukrali pehar, ali me fizicki, nego na terenu,prebijanjem sudije,trojkama iz auta, otimanjem i varanjem!!! Mislim da je to gore os svakog polomljenog trofeja!! Novi trofej se moze naruciti i napraviti, a grobarse sramote otimanja na terenu,prebijanja sudija, trojke iz auta,milionski budzeti i unistavanje konkurencije,e to se ne moze ispraviti narudzbom!!! Zato su oni i uvek ce biti ispod nas!!! Nikad nas nemoj izjednacavati!!!
(Kralj, 20. februar 2018 21:44)
Pa I vi ste ove kupove krali zadnjih godina prekidali sa pp aparatom tukli i pritiskali sudije tako da je ovo opravdano i tačno ne mozete da se uporedite sa nama limeni

Shearer

pre 6 godina

Prvo treba da se utvrdi da li je pehar originalan ili je neka replika. Ako nije original onda takav pehar mogu da nabave bilo koje dve persone i da se predstave kako žele i da ga skrnave.

Zagor

pre 6 godina

Ha,ha,samo cekam realnu sliku,u prvenstvu Srbije,kako se Covke igra sa njima,zna on dobro sta njih boli,kup je nevazan,zna se ko kupi kajmak..Samo jako Covke..

fillip99

pre 6 godina

Koliko se ja secam Crvena Zvezda je i prosle godine(2017.) osvojila isti taj trofej, to je bilo godinu dana nakon sto je Mega to uspela da uradi. Na snimku se jasno vidi da Zvezdine plocice ispod Megine nema, tako da ne kapiram ljude koji prvo nisu malo bolje pogledali snimak pa onda komentarisali ko je i sta je uradio. Imate slike sa dodele ove godine gde se vidi svih 5 plocica, dok je na snimku samo 4... Zao mi je sto je tako, ali ovo je stvarno bas tuzno sto radite...

Matori

pre 6 godina

Ne zna se ko je i gde je...Kao da trofej stoji na gradskom trgu i svako mu ima pristup...Valjda se zna gde je trofej bio i ko ima pristup toj prostoriji,ko od ti ljudi ima takvu odecu,sat...na odeci su ostali i tragovi prasine...Neko nesto ne radi kako treba...

....

pre 6 godina

Borky, 21. februar 2018 00:25)

druze, citao sam komentare i nisam naisao na komentar u kojima se vi ogradjujete, to je LICEMERJE, a sad ste zapenili na sva usta.

Nenad

pre 6 godina

Šta mislite ko je ovo mogao da smisli, kojim ciljem, koga bi trebalo optužiti za ovo i linčovati. Posle izgubljenog kupa, mora se skrenuti pažnju na nešto drugo, sada više nema Duleta...jednostavno ne sme biti mira i normalnog ponašanja, stvari su se počele smirivati, nema više incidenata... to nekome ne odgovara.
Čovek skida pločicu i u nekom kontekstu kaže"gospodja čović"... nadjite mi jednog partizanovca na svetu koji bi tu osobu tako oslovio...

očekivan potez

pre 6 godina

Pehari u košarci su namenjeni za Partizan, ko ga skine na sportskom terenu treba biti ugraviran na peharu pored Partizana.

antiDebil

pre 6 godina

jesi li svestan šta si napisao.... ahahahahaha , pa da na licu mesta kače pločicu ... raspitaj se malo bolje da li se odmah pločica stavlja na pehar
(era, 20. februar 2018 23:56)

Gde je plocica fmp IDEE od prosle godine ? Megina je od pre 2 sezone...

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ево међу којим људима би требало тражити починиоце.. 
Страшно, заиста. Дно дна..
(Censored, 20. februar 2018 23:56)

A mozda se pocinioci kriju u "fiinim" i avangardnim navijacima sa severa. Alo bre zasto bismo mi grobari unistavali taj pehar, koje su to price? Lester je 2016 godine napravio senzaciju i osvojio PRVU titulu sampiona Premijer lige, jel mislis da su navijaci Lestera ostetili taj pehar? Dajte ljudi malo mucnite glavom pre nego sto napisete komentar. Ali sve i da je neko od grobara to uradio sa peharom to je bedan, jadan i morbidan potez, bez obzira na to sto sam okoreli navijac kluba iz Humske ulice, osudjujem to sto su uradili.

Miki grobar realan

pre 6 godina

Zalazem se da se pocinioci kazne istom kaznom kao i oni sto su ukrali (uz pomoc igraca) pehar i razbili ga!
Sve drugo bi bilo nepravda!

Pantertrams

pre 6 godina

Pa ovo je bilo na konferenciji za štampu, javno skidanje pločica. Zbog autorskog prava, snimak je prosleđen samo redakcijama koje su bile opravdano odsutne.

Knezz

pre 6 godina

Moj sin će navijati za jedini beogradski klub OFK Beograd! I to kažem kao najvatreniji navijač Zvezde Crvene. Jedini klub koji u SFRJ nikad nije imao zvezdu na grbu. Ove DB kriminalne institucije me više u životu ne interesuju. Eto toliko.

Delija

pre 6 godina

Isto kao sto vatreni navijaci bojkotuju utakmice, dok se ne steknu uslovi, Zvezda treba da bojkotuje bilo sta sto radi KSS i orijentise se samo na ABA i evropske kupove, a ovi kukavci neka igraju sami sa sobom.

belgrado

pre 6 godina

ovi iz predgradja ukrali i polupali pehar i to je ok,
a ovde ljudi pazljivo skidaju plocice sa pogresnim imenima i dize se tolika galama ?!

stvarno ste razmazeni,
iako ste iz kruga 88-ice :d

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Жућкова левица је трофеј веома стар и, по традицији, никада се није бушио ради постављања плочица са именом освајача... Сељаци из ЦЗ су први почели "китити" трофеј са натписима. У томе је поента. То је трофеј са традицијом па, према томе, такав треба да и остане. Плочице је требало свакако скинути, једино није морало на овакав начин.(Ђоле, 20. februar 2018 22:50)

Kup Radivoja Koraca ili ti Zuckova levica jeste veoma star, ali kao evropsko takmicenje. Domaci kup je poneo to ime tek kada je ukinut KRK kao evropsko takmicenje. Ranije se domaci kup zvao kup Jugoslavije, pa Sbije i pehar uopste nije bio isti zato i nema starijih osvajaca, oni su ostali upisani na starom peharu. Inace sto se tice velike vecine pehara, sto domacih sto ostalih, u svim sportovima se na njih upisuje godina i ime osvajaca....toliko...

antiDebil

pre 6 godina

Nesto mi se ne poklapa u ovoj matematici. Kup su osvajali Partizan, prosle godine zvezda IDEA fmp, pre toga Mega i pre toga 3 puta zvezda IDEA fmp. Na ovom snimku se vide 3 vezane plocice zvezda IDEE fmp i Mege. Gde je proslogodisnja plocica zvezde IDEE fmp ? Kada je nastao ovaj snimak ? Odakle je skinut ovaj snimak, pa je sa grane ?

delija

pre 6 godina

cemu tolika buka, te se plocice samo vrate i pehar je kao nov.. ovom dramom Zvezda samo skrece paznju sa pobede Partizana i ponovo pali crno-crveno beli rat

спортски уметник

pre 6 godina

Cuj ovog dole sto pita kako je Zvezda vratila dug. Iako je sve objavljeno bilo za javnost. A ne pita se kako Partizan ne vraca dug nego samo trazi narodni novac
(Sveti svete, 20. februar 2018 23:48)

Шта је објављено за јавност? Да је државни врх обрисао дуг и не само то, него и пуни касу сваке године са нових 5,6 мил државних пара

komunalci

pre 6 godina

Odmah pronaci sve ucesnike i kompletno u zatvor po hitnom postupku.. pa onda lagano da se vidi ko je snimao ko sta pricao a ko se pravio pametan i zasto!?
Kakva je ovo šala? pa kako ste ostavili pehar u kafancugi?

ja

pre 6 godina

Zašto je "skrnavljenje" kada skidaš nešto što ne treba tu da stoji? Ako je i neka tradicija lepljenja započeta od godine kada je Čovićeva zvezda prvi put osvojila kup, zašto onda nema pločice sa imenom crvene zvezde iza mege, pošto je zvezda zadnja osvojila kup? Lepo se vidi i na prenosu Arene sport da ima samo tri zvezdine pločice i jedna megina. Ovo je isto kao da su skinuli zalepljenu žvaku sa trofeja.

srbistan

pre 6 godina

Tako su i u zvezdi agresivni kada je fudbal u pitanju, zbog jedne titule u evropi kk. Partizan i u fudbalu fk. Crvena zvezda njihovi navijači ne mogu da prihvate da neko drugi uzme titulu.

slaviša šmigič

pre 6 godina

ovo rade takozvane vođe grobara a pores sedi igrač partizana i zamisli ti pitaju dal,da skinu megu a ovaj megu ostavi dobri su sa nama.isto dobri su i hrvati sa grobarima zato prevlast oko tribine jna stadiona broza i njegovog podanika iz hdz tuđmana.lepo ste pljunuli u lice glumcima i pevčima.jedan dragan nikolič se okreče u grobu.sramota poput ubistva najbližeg brata.

Strudla

pre 6 godina

Ko kaže da je ovo navijač Partizana? Mozda je navijač Crvene Zvezde, i želeo ovim gestom da okrivi suprotni tabor
Nikog ne optuzujem, ali ovo je skandal!

Karaburac

pre 6 godina

Pehar je sada lepsi i originalan. Te tri plocice su mutiranog fmp-a a upisana tz zvezda.
To treba da vam bude jasno. Vratice neko te plocice ali na silu ne ide.
Uvek cete biti fmp.

Cuka

pre 6 godina

Kao navijač Partizana kažem da je ovo sramotno i da nije smelo da se desi ali isto tako molim navijače zvezda da ne moralisu ovde jer su njihovi navijači 2014. isto uništili pehar

Dule Pacov

pre 6 godina

Koja radost kod grobara izgleda da im je ovo u rangu evrolige.
Nema problema, uvek ćemo ovako na svakih par godina da vam damo kup...
Neverovatno koliko su frustrirani.

Ali polako drugari, mi smo tek počeli....

(crno - beli TV)

pre 6 godina

Momak je vrlo pažljivo skidao pločice i nije ga oštetio. Pehar je ranije oskrnavljen ukucanim pločicama sa pogrešno upisanim imenom kluba.

Salu na stranu

pre 6 godina

Za neupucenu masu zgrozenih:
Pehar prelazi u trajno vlasnistvo ekipe koja prva osvoji trofej 14 puta. Sta ce oni sa svojim peharom da rade to je njihova stvar. Uostalom, na mesto skinutih stavljene su plocice FMP-a, pehar je falsifikovanim plocicama vec ranije oskrnavljen od druge strane, ovo je duboko moralan cin, omaz velikom Zucku.

(crno - beli TV)

pre 6 godina

Ovo vam je, Panteri, revanš za Simonovićevu krađu pehara. I ovo nije skrnavljenja već ispravljanje greške, jer nije CZV nego FMP.

спортски уметник

pre 6 godina

Брзо се заборавља крађа и разбијање пехара, која је прошла некажњено....овде се само ради о истини, скида се име звезде, да би се ставило име правог освајала, а то је фмп

Panterce

pre 6 godina

Meni zao Zucka. Nije ovo zasluzio.
@kele

Zucku ne fali nista, tebi je zao Covka jer su skinute njegove plocice na kojima je trebalo da pise fmp.

Blandy

pre 6 godina

Ako se posle finala lige sampiona,odmah gravira ime pobednika na pehar,zasto ste ih onda provocirali i dali im pehar sa imenom porazenog tima?I jos samo konstatacija da nije oskrnavljena zuckova levica,nego postolje na kome se ona nalazi.A zapamtil su i Zvezdinog kapitena,Simonovica.

sto bezite

pre 6 godina

Avangarda,tres romantizam,casovi ljubavi.Ne razumemo mi cigani to,jedino nama moze da padme na pamet da unistimo pehar.Poenta je u tome da na obe strane postoje idioti,koji svojim idiotlukom dolaze do izrazaja.

Pedja

pre 6 godina

Ovo je uradjeno 2016 god znali su iz FMP-a da će doci dan kad će izgubiti pehar od Partizana pa su sad pustili snimak.Sramota na sta je Covic i kompanija spremni

non

pre 6 godina

Moj me otac kao malog nagovarao da navijam za Zvezdu. Pričao kako je to kod nas krajišnika gotovo stvar nacionalne prirode. Prolazilo vreme a ja ništa nisam razumeo, ko je Zvezda, ko je Partizan. Malo malo pa zapodene pricu o tome, ja stalno izbegavao. A onda došao dan da krenem u školu, sedim u učionici sa još jednim klincem, naši očevi sa nama. Žena nas propituje, želi da vidi jesmo li zreli za prvi pazred. I sve bilo bez problema dok nam nije tutnula u ruke neke kockice da složimo, vrlo jednostavno, nekoliko sekundi. Ali onaj drugi klinac se spetljao, pa unervozio, a na kraju i rasplakao kad je shvatio da ne može da složi, valjda da ne obruka oca. Tada učiteljica da bi ga utešila i malo oraspoložila upita: Nema veze, dušo, nije to ništa. Nego navijaš li za neki klub. Dete rida, i meni teško. Njegov će otac malo da pripomogne: Pa da mi navijamo za Partizan. E tad moj stari ripi kao da ga je igla ubola do polovine guzice, sa sve stolicom koja se otkotrlja iza njega. Mi u strahu: Šta li mu se desilo. A on viče na sav glas: Pa jel ti pričam, pa jel ti pričam sve ove godine. Jel sad razumeš.
I tako od tog dana ja rešim: Zvezda i ništa drugo.

Partizan u inat svima

pre 6 godina

Cek a gde je ime Partizana ovde?!! Od kada i ko je poceo da postavlja ove plocice?
Partizan bi trebao da ima 14 plocica ovde a ja ne vidim ni jednu?!

Realista

pre 6 godina

Genije, internet i drustvene mreze su pune slike partizanovih igraca kako poziraju s peharom i na istima se jasno vide sve plocice!!!
Znaci pehar je oskrnavljen nakon finalne utakmice!!!
Ne uvaljujte se dalje vasim lazima, budite bar jednom ljudi, iako ste grobari!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kralj, 20. februar 2018 23:28)

Genije si ti.

Pogledaj snimak. Nema Partizanove plocice. Ovo je uradjeno pre utakmice, nikako posle. Da je posle ostale bi Partizanova i Megina plocica.

Razumes, ili treba da ti se nacrta?!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

И кад ми неко каже - "Што не навијаш за партизан кад игра у Европи?!" 👎👎👎

....

pre 6 godina

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=21&nav_id=865708

evo linka kad su navijaci Zvezde ukrali taj isti pehar i razbili ga, jedva 150 komentara . Nisam naisao na komentare zvezdasa da se ogradjuju od toga, toliko o licemerstvu a mnogo gora stvar je tad uradjena.

ledilo21

pre 6 godina

Ovo je urađeno pre ovogodišnjeg finala... na snimku se vidi da je samo jedna pločica ostala - Megina. da je posle derbija urađeno, bilo bi 2 pločice. Partizanova i Megina...

anonimni

pre 6 godina

Alo ljudi, vaš kapiten je ukrao pehar i odneo ga navijačima koji su ga slupali.
I za razliku od tog slučaja, ovde bi neko trebao da odgovara. Jadno i bedno.

Sveti svete

pre 6 godina

Cuj ovog dole sto pita kako je Zvezda vratila dug. Iako je sve objavljeno bilo za javnost. A ne pita se kako Partizan ne vraca dug nego samo trazi narodni novac

Niksicanin u BG

pre 6 godina

Ovo je velika sramota, ovo nijesu navijaci Partizana vec huligani! Najjaci su sad moralisti iz CZ, a zaboravljaju sta su uradili 2014. godine... Ali to je ocekivano, Trezina skola...

....

pre 6 godina

povraca mi se od ovolike patetike pantera, kad su njihovi navijaci UKRALI I IZLUPALI trofej nije se digla ovolika frka, da ne spominjem ove blazene komentatore koji su tad sigurno cutali a sad glume moralne velicine zbog par plocica. Da se razumemo stvarno nije u redu, ali ljudi, nisu ga pretopili. Nemojte glumiti neke postenjacine kad smo svi u krajnoj liniji ISTI.

only fools and horses

pre 6 godina

Колико ниско могу Гробари да падну
(АРА, 20. februar 2018 21:21)

Može mnogo nisko da se padne. Neki kaži toliko nisko da počnete protivniku da drmate koševe, pljujete, bacate kese sa urinom, aktivirate pp aparat kad gubite, i na kraju u nemoći ukradete pehar koji niste osvojili, slikate se sa njim pa ga na kraju razbijete.
Ne znam, meni to deluje neverovatno, ali ljudi kažu da stvarno može toliko nisko da se padne.

Mrle

pre 6 godina

Pehar je osvajala Zvezda 2013,2014,2015. 2016 je Mega uzela kup pa 2017 opet Zvezda. Sada 2018 Partizan na snimku se lepo vide 4 plocice 3 Zvezda i 1 Mega znaci da je ovo snimak iz 2016 ili 2017 ali neko ga namerno pusta sada zbog cega ostaje ?

andrejka

pre 6 godina

Tu i treba da se stoji plocica FMP-a, a ne ovog imaginarnog kluba.

Bez obzira na to, sramotan cin koji bi samo budala mogla da uradi. Ako vec stoji to sto stoji, ne sme se skidati.

Ђоле

pre 6 godina

Жућкова левица је трофеј веома стар и, по традицији, никада се није бушио ради постављања плочица са именом освајача...
Сељаци из ЦЗ су први почели "китити" трофеј са натписима. У томе је поента. То је трофеј са традицијом па, према томе, такав треба да и остане.
Плочице је требало свакако скинути, једино није морало на овакав начин.

Vuk fontana

pre 6 godina

Sramota, kazem kao simpatizer crno-belih. Ne secam se da je bilo pompe u medijima kada je reprezentativac Simonovic uzeo pehar i slavio poraz. Kada je trofej namnejen osvajacu KLS-a (Partizanu) unisten od strane naviajca zvezde. Objektivno.

nele

pre 6 godina

Jel ovo Simonovic?
Jel taj pehar vracen neostecen?
Zasto ovde ima imena osvajaca par godina unazad? Gde su imena ranijih osvajaca? simonovicu reci

Filip Must Play

pre 6 godina

Kakve veze ima zvezda sa ovim, nisam čuo da pominju ugašeni klub, "izvinjavaju" se dotičnoj gospođi, gazdarici privatnog kluba.

ledilo21

pre 6 godina

Ovo je urađeno pre ovogodišnjeg finala... na snimku se vidi da je samo jedna pločica ostala - Megina. da je posle derbija urađeno, bilo bi 2 pločice. Partizanova i Megina...

realista

pre 6 godina

Pa i za 5,6 godina ce se opet skidati plocice? ja ne vidim na trofeju imena svih osvajaca vec poslednjih 5 godina. Ne pravite dramu i ne sirite mrznju.

ledilo21

pre 6 godina

Ovo je urađeno pre ovogodišnjeg finala... na snimku se vidi da je samo jedna pločica ostala - Megina. da je posle derbija urađeno, bilo bi 2 pločice. Partizanova i Megina...

Samo Napredno Sramno

pre 6 godina

Kakav samo revolt u čestitom Zelezniku... Treba li da podsecam kako je pre par godina jedan pehar UNISTEN i nije ni dodeljen pobedniku???

militto

pre 6 godina

ovi sto su urinirali po peharu drzavnog prvaka nemaju pravo da nesto pricaju o ovom gestu. nema opravdanja ni za ovo,ali sacekajmo da cujemo pravu pricu, moguce da samo menjaju pločice starim sa novim.

Ljubitelj sporta

pre 6 godina

Pehar je sada lepsi i originalan. Te tri plocice su mutiranog fmp-a a upisana tz zvezda. 
To treba da vam bude jasno. Vratice neko te plocice ali na silu ne ide. 
Uvek cete biti fmp.
A ovo nije skidanje plocica na silu?

Realno

pre 6 godina

Kakvo moralisanje pudlica iz predgradja a pre samo koju godinu masovno odusevljavanje i histerija Simonovicem i lomljavom pehara od navijaca koji su u medjuvremenu okrenuli ledja klubu zbog igraca bosanskog porekla i slovenacko pasosa !?

Slobodan

pre 6 godina

Treba im zbog ovoga oduzeti pehar i zabraniti da se takmiče u Kupu Radivoja Koraća narednih 10 godina kada se ponašaju kao neandertalci.

Censored

pre 6 godina

Pehar je sada lepsi i originalan. Te tri plocice su mutiranog fmp-a a upisana tz zvezda. 
To treba da vam bude jasno. Vratice neko te plocice ali na silu ne ide. 
Uvek cete biti fmp.
(Karaburac, 20. februar 2018 20:52)

Za neupucenu masu zgrozenih: 
Pehar prelazi u trajno vlasnistvo ekipe koja prva osvoji trofej 14 puta. Sta ce oni sa svojim peharom da rade to je njihova stvar. Uostalom, na mesto skinutih stavljene su plocice FMP-a, pehar je falsifikovanim plocicama vec ranije oskrnavljen od druge strane, ovo je duboko moralan cin, omaz velikom Zucku.
(Salu na stranu, 20. februar 2018 20:51)

Momak je vrlo pažljivo skidao pločice i nije ga oštetio. Pehar je ranije oskrnavljen ukucanim pločicama sa pogrešno upisanim imenom kluba.
((crno - beli TV), 20. februar 2018 22:01)

Брзо се заборавља крађа и разбијање пехара, која је прошла некажњено....овде се само ради о истини, скида се име звезде, да би се ставило име правог освајала, а то је фмп
(спортски уметник, 20. februar 2018 21:28)

Ovo vam je, Panteri, revanš za Simonovićevu krađu pehara. I ovo nije skrnavljenja već ispravljanje greške, jer nije CZV nego FMP.
((crno - beli TV), 20. februar 2018 21:41)

Zucku ne fali nista, tebi je zao Covka jer su skinute njegove plocice na kojima je trebalo da pise fmp.
(Panterce, 20. februar 2018 21:59)

ovo je istinski navijac fmp-a koji ne zeli skrnavljenje imena svoje ekipe...
(Ljuba, 20. februar 2018 20:51)

Ево међу којим људима би требало тражити починиоце..
Страшно, заиста. Дно дна..

pantergani-neroji predgradja-čokijevi sledbenici

pre 6 godina

Verovatno je lik uocio greske na peharu. Skinuo je to sto pise Zvezda i zalepio eF eM Pe koji je u sustini i osvojio pehar. Zvezda je mogla da ga osvaja do 2011.e posle toga nikako.

Kralj

pre 6 godina

Avangardo, samoproklamovana institucijo, je l' znate vi ko je bio Radivoj Korać? Dno!
(samokazem, 20. februar 2018 21:35)

Pljuvali su oni najstrasnije i jednog Ranka Zeravicu, mislis da njima nesto znaci Radivoje Korac!?!?!
Njima postoji samo Dulo vujosevic koji ih je naucio mrznji prema svemu sto je crveno belo, ostali su nebitni!

Pardon

pre 6 godina

Ali, ne...ne...ne. Pehar nije oskrnavljen, pehar je prociscen i prosvetljen ovim postupkom, kad bi pehar mogao da prica...rekao bi jedno veliko Hvala. Svaka cast majstorima svog zanata, pozdrav braco!

room 1408

pre 6 godina

Ja mislim da nije u redu da se skrnavi veliki Radivoj Korac.Ovde se ne zna čiji su ovi navijači.Mozda su Zvezdini koji imaju nešto protiv vlasnika(gazde)njihovog kluba Covica.Mozda nisu dobili od dotičnog zadnju januarsku “stipendiju”,pa su isfrustrirani,...

The Dictator

pre 6 godina

SNS podmetačina. Kao što je kup poklonjen Partizanu kao utešna nagrada radi prihvatanja SNS predsednika od strane navijača, tako sada žele da Partizan spuste (izjednače) na svoj nivo, tj. nivo krađe i lomljenja pehara. Isti princip kao što se radi sa namernim neisplaćivanjem Vujoševića.

snsMasinerija

pre 6 godina

Ukoliko je ovo uradio neki grobar, onda stvarno sramota i ja se kao navijac Partizana ogradjujem od ovog maloumnog cina. Ipak, mogu glavu da stavim da je ovo lepo "odradjeno", cisto da se Partizan stavi u isti kos sa ovima koji kradu i lome pehar.

nenad

pre 6 godina

Evo u mom kraju da skupis sve navijace partizana, svi zajedno nemaju srednju skolu ali sto vole partizan i jos vise mrze zvezdu. Od navijaca manje vise nista me necudi veći problem je odakle im pehar dva dana posle kupa. Drugim recima ovo dolazi od uprave

očekivan potez

pre 6 godina

Pehari u košarci su namenjeni za Partizan, ko ga skine na sportskom terenu treba biti ugraviran na peharu pored Partizana.

Mile

pre 6 godina

Ko je uopšte i lepio te pločice? Na njemu nema pločica za poslednja dve kupa, nema pločica od 2007-2012. Da li je to neko samoinicijativno lepio pločice i upravo na taj način skrnavio trofej?

mirko

pre 6 godina

Ko ovo podrzava taj je za psihijatruju. Mada kad se setim onog snimka iz svlacionice Stanojevića, Krstaića i ostalih posle pobede u derbiju i onih pesama na racun Zvezde ovo me cudi. Partizan je zlo Srpskog sporta

coki

pre 6 godina

Ne treba da skida nego treba tuziti one koji na pehar stave ime Crvena Zvezda a ne pravo ime kluba,CZ Telekom,jer ovako izgleda kao da je ugasena zvezda osvajala trofeje,a ne fmp promenjenog imena,a ove organizovane navijace na one strane ne treba komentarisati,to su isto oni koji zive od dilovanja i poslova za politicare.

Mr Bojangles

pre 6 godina

@Dule Pacov, 20. februar 2018 20:16

Malo ću da parafraziram Čerčila i reći ću da je ovo pomalo kraj (vašeg) početka, a pomalo je početak (vašeg) kraja. Ipak ste vi počeli pre par godina...

Isuviše ste poleteli, isuviše ste postali bahati, isuviše ste se sakrili iza lika i dela vašeg gazde.

Na kraju, njegova slika iz Niša na kojoj tako besno škrguće zubima mi pokazuje koliko sam u pravu.

Kralj

pre 6 godina

Ajde mi, cigani, stoka, krademo i uništavamo pehare. Ali, vi, avangardo, kako to da se desi???
Posle ovoga, nemojte više izdizati sebe, jer ste se ovim činom izjednačili sa nama.
(ferdinand, 20. februar 2018 21:33)

Nemoj ti da ih izjednacavas s nama,jer su oni daleko, daleko ispod nas!!
To su sami sebe nazivaju nekom avangardom,to je tek smesno!!!
Pazi,mi mozda jesmo fizicki ukrali pehar, ali oni su tad ostali zapisani kao osvajaci,a sad razmisli koliko su oni puta ukrali pehar, ali me fizicki, nego na terenu,prebijanjem sudije,trojkama iz auta, otimanjem i varanjem!!! Mislim da je to gore os svakog polomljenog trofeja!! Novi trofej se moze naruciti i napraviti, a grobarse sramote otimanja na terenu,prebijanja sudija, trojke iz auta,milionski budzeti i unistavanje konkurencije,e to se ne moze ispraviti narudzbom!!! Zato su oni i uvek ce biti ispod nas!!! Nikad nas nemoj izjednacavati!!!

aleksandar

pre 6 godina

Pravio sam neke greske u zivotu kao i svi ali se zahvaljujem Bogu sto sam imao toliko pameti kao klinac da se opredelim za Zvezdu, od ovoga zaista nema dalje, dno dna.
(KaraDjordje, 20. februar 2018 20:57)rekao bih da si ekstremno inteligentan

Kad vec trazis kazne i diskvalifikacije

pre 6 godina

Ovo je za doživotnu diskvalifikaciju iz sporta i izbacivanje sa svih stadiona, ko god da je uradio! Ne postoji bilo kakvo logično objašnjenje za ovaj čin.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 20. februar 2018 20:34) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (0)

Podseti me samo koliko su kaznjeni i Simonovic i zvezda za onu kradju i unistavanje pehara ??

Bojke

pre 6 godina

Ja iskreno ne smijem da zamislim kako bi se ponasali navijaci i igraci Partizana kada bi njihov klub prosao ono sto je Zvezda prosla za 13 godina njihove dominacije. Par godina su van borbe za vrhunske rezultate, titule, EL, i na prvi tracak uspjeha ponasaju se ovako....ne smijem da zamislim sta ce biti ako Zvezda osvoji jos koju godinu Jadran, domaci sampionat i sl...na sve to treba istaci, da Partizan ni priblizno nije nisko pao kao sto je onomad Zvezda, sa Bakicem Drcom, Balabanom, golobradim Nedovicem, Marinkovicem, Cvetkovicem...ukratko rodjaci, daleko ste vi od avangarde....mnogo blize tresu...bez romantizma....

kojot

pre 6 godina

Katastrofa, jadno, tuzno, bedno.Ja navijam za Partizan, ali je ovo dno dna.Dzaba skidate, zna se ko i kada je osvajao i bio bolji, da li to bio Partizan ili Zvezda nije ni bitno ili pak Mega.

Pantertrams

pre 6 godina

Pa ovo je bilo na konferenciji za štampu, javno skidanje pločica. Zbog autorskog prava, snimak je prosleđen samo redakcijama koje su bile opravdano odsutne.

Savatiye

pre 6 godina

I treba da se sprdaju sa peharom, nisu ga oni ni osvojili, Zvezda ga je poklonila. U finalu su odigrali goru utakmicu nego protiv Borca. Kako su igrali, izgubili bi i da na drugoj strani nije bio Partizan. Odgovornost za ovu bruku je na stručnom štabu koji nije psihološki spremio ekipu. Čak su i oni delovali kao pali sa Marsa. Kao da se došli na izlet, uvereni da će pehar sam od sebe doći. Zbog toga mi i nije žao što ga nismo uzeli, Partizan ga je zaslužio zbog želje i ispravnog stava, daj sve od sebe pa šta bude. I bi pehar!
Očekivano ili ne, nije ni važno...

zna se ko je plakao zbog Tita zajedno s bracom iz Splita

pre 6 godina

@vladimir
posebno ste bili "dostojanstveni" 2013-te kada ste ukrali taj isti pehar i odlomili mu parce....

Shearer

pre 6 godina

Prvo treba da se utvrdi da li je pehar originalan ili je neka replika. Ako nije original onda takav pehar mogu da nabave bilo koje dve persone i da se predstave kako žele i da ga skrnave.

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Koliko svi znamo Zvezdine prodane duse su prekomandovane u Partizan pa samim tim i ovo je upitno i ona tuca na tribinama.Nikome ja vise u ovoj drzavi nista neverujem.

era

pre 6 godina

Genije, internet i drustvene mreze su pune slike partizanovih igraca kako poziraju s peharom i na istima se jasno vide sve plocice!!!
Znaci pehar je oskrnavljen nakon finalne utakmice!!!
Ne uvaljujte se dalje vasim lazima, budite bar jednom ljudi, iako ste grobari!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kralj, 20. februar 2018 23:28)

Genije si ti.

Pogledaj snimak. Nema Partizanove plocice. Ovo je uradjeno pre utakmice, nikako posle. Da je posle ostale bi Partizanova i Megina plocica.

Razumes, ili treba da ti se nacrta?!
(Realista, 20. februar 2018 23:41)

jesi li svestan šta si napisao.... ahahahahaha , pa da na licu mesta kače pločicu ... raspitaj se malo bolje da li se odmah pločica stavlja na pehar

ziki P-NET

pre 6 godina

Ko o čemu, kurva “opet” o poštenju

Pre svega, to je trofej Kupa, a ako ne grešimo, godinama smo imali sasvim drugi trofej. Nekome je palo na pamet da se trofej promeni, da drugačije izgleda. OK, nema problema, promenite, ali da tom istom kompleksašu padne na pamet da samo stavi imena klubova koji su osvajali taj trofej a ne KUP, a taj trofej upravo prestavlja KUP, e pa neće moći. Ili stavite SVE klubove koji su osvajali KUP, ili nikoga. Koliko smo uspeli da primetimo na trofeju su stajale 4 pločice, Mega i tri od kluba iz Železnika.

Drugo, ima li šta gore na ovom svetu nego kad ti moralni pigmej priča o poštovanju rivala, opštem moralnom ponosu, itd. Da li je ta moralna gnjidica, već zaboravila kese mokraće koju su bacali navijači tadašnje zvezde. Da li je zaboravila PP aparat, drmanje koš konstrukcije, ispljuvan sako Jovanovića, da ništa ne kažemo da su oni UKRALI šampionski trofej i uništili ga. Priča gde je stavio tačku na “crno-beli svet”. Gde su onda bila ta saopštenja i javno moralisanje.

Iz Železnika stiže poruka, da ako Partizan osvoji titulu, oni neće predati trofej. NE MORATE, od vas nam ništa ne treba. Slobodno ga zadržite u vitrinama na Železniku. Mi ćemo napraviti novi, od srpskog mulja i blata, jer u njemu igramo i biće nam draži i vredniji nego taj vaš.

analiticar_amater

pre 6 godina

Grobari ispali ste mali u ovoj velikoj pobedi. Niste vi nikakva avangarda, ovaj gest i vasi komentari ovde to potvrdjuju. Kad se desila ona sramota sa Splicanima na derbiju, poleteli ste da okrivite delije za upad na tribinu. Lazete sami sebe da ste 'drugaciji', da nismo isti, da ste neka elita. Mali ste i to uporno dokazujete. Huligana i budala ima na obe strane, ali 90% zvezdasa je podrzalo Omica kad su nase budale razvile onaj sraman transparent. Vi vecinom podrzavate ovu sramotu sad. Najtuznije je sto ne vidite na koji ste nivo spali.

Millennium

pre 6 godina

Ovaj stepen mržnje je neshvatljiv. Posle pobede Partizana nisam mogao da poznam svoje prijatelje koji su grobari a gledali smo zajedno. Udarila im pena, ludački sjaj u očima, skaču, urliču, psuju, prete, pominju familiju Čoviću, svima živima. Mi navijači Zvezde sedimo u šoku ne verujemo šta gledamo. Na kraju se smirili kao izvinite drugari ponelo nas.

gde je nolan

pre 6 godina

Telgetija pravi vanrednu emisiji o istorijskom uspehu Partizana.Juce je bio ekskluzivan snimak iz svlacionice,veceras iz tus kabina.Uprkos aparthejdu i nikad slabijem budzetu osvojili su nikad jacu Zuckovu levicu.

Објавите коментар.

pre 6 godina

Авангарда је ово. Не разумемо ми. Ми смо нижа раса, глупљи смо, слушамо Цецу и Ацу Лукаса. Мада када боље размислим ово је ипак Човић урадио заједно с Ђиласом/Вучићем. Све да се пљуне по авангарди.

room 1408

pre 6 godina

Možda nije bilo mesta da se stavi ime Partizana.Ono puno dno sa pločicama.Mozda bude vraćeno naknadno.Mada realno ako je namerno nije u redu zbog Koraća veliki je igrač bio,...Ne bitno čije su pločice da li Partizanove ili Zvezdine,..Ja reko na kraju utakmice da neko ne “rokne”pehar na kraju utakmice posto imaju običaj kad izgube,..

Ћезо рца

pre 6 godina

Сво ово лудило је последица часова љубави гробара српске кошарке... Како сам чин безумника, тако и његове (њихове) сабраће који својим бестидним коментарима оправдавају овако нешто.

Iskreno

pre 6 godina

Nedavno je Ilijev vikao Zvezda ce crci, isto tako su isti ti partizani platili Hrvatima iz Splita da prave nered u Srbiji, sad ovo. Sve to u roku mesec dva. Ranije ni da ne pominjemo. Ali to je za njih sve normalno.

Filip Must Play

pre 6 godina

Čitam komentare navijača ugašenog kluba,otprilike dečica sve isto pišu, mržnja, kompleks....onda jednostavno analiziram, takmičenje traje 15 godina, a 4 pločice, znači jedino se neko osetio poseban da kači pločice po peharu. U stvari, to i jeste kompleks :)))))

Pele

pre 6 godina

Otkud samo tri plocice na peharu visedecenijskog takmicenja? Gde su plocice sa imenima prethodnih pobednika KRK?

Ako je neko na svoju ruku kacio te tri plocice, onda je to bilo SKRNAVLJENJE pehara, a ovo je VRACANJE PEHARA U PRVOBITNO STANJE.

ferdinand

pre 6 godina

Ajde mi, cigani, stoka, krademo i uništavamo pehare. Ali, vi, avangardo, kako to da se desi???
Posle ovoga, nemojte više izdizati sebe, jer ste se ovim činom izjednačili sa nama.

Kralj

pre 6 godina

Ovo je urađeno pre ovogodišnjeg finala... na snimku se vidi da je samo jedna pločica ostala - Megina. da je posle derbija urađeno, bilo bi 2 pločice. Partizanova i Megina...
(ledilo21, 20. februar 2018 21:49)

Genije, internet i drustvene mreze su pune slike partizanovih igraca kako poziraju s peharom i na istima se jasno vide sve plocice!!!
Znaci pehar je oskrnavljen nakon finalne utakmice!!!
Ne uvaljujte se dalje vasim lazima, budite bar jednom ljudi, iako ste grobari!

srbistan

pre 6 godina

Tako su i u zvezdi agresivni kada je fudbal u pitanju, zbog jedne titule u evropi kk. Partizan i u fudbalu fk. Crvena zvezda njihovi navijači ne mogu da prihvate da neko drugi uzme titulu.

samokazem

pre 6 godina

Ovo je urađeno pre ovogodišnjeg finala... na snimku se vidi da je samo jedna pločica ostala - Megina. da je posle derbija urađeno, bilo bi 2 pločice. Partizanova i Megina...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ledilo21, 20. februar 2018 21:49)

Dakle, Zvezda je znala da će izgubiti pa je napravljen ovsj snimak pre finala. Je l' tako? Ovo je isto kao kad Vujošević nije verovao da je Jović pogođen stolicom dok nije izašao snimak. Mnogo mrzite. A moja Zvezda u petak igra EL. Sportski pozdrav.

TIGER

pre 6 godina

Evo recenice na kraju teksta u Telegrafu, mislim da je on i prvi preneo ovu vest o snimku. Citiram ih:

"Da podsetimo, u junu 2014. godine navijači Crvene zvezde uzeli su pehar namenjen osvajaču domaćeg prvenstva, koji je vraćen posle intervencije košarkaša crveno - belih Marka Simonovića."

Ne znam koliko ljudi u ovoj zemlji pati od amnezije, ali ja licno ne patim. A autor teksta moze slobodno da vidi na netu i snimke i slike kako je zavrsio taj pehar 2014. godine i kako se "kapiten" ponasao.

vlado

pre 6 godina

"Žućkova levica" je prelazni pehar. Odakle pravo ljudima iz KK CZ da graviraju imena svog kluba na njemu? Gde su imena sa osvajačima prethodnih trofeja?

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Posle '45. na Dedinju je vise ljudi (partizana) poginulo od tople vode, nego sto ih je od metka za 4 godine rata! 

Preziveli su osnovali JSD, a unuci se i danas plase tople vode!
(alba greaca, 20. februar 2018 22:24)

U gradu se prepoznavali po preskakanju tramvajskih šina iz straha da ih ne ubije struja,po kaljavim čizmama i po tome što nisu znali gde je stadion!!Kad neko pita gde je stadion znalo se za koga navija!!

sveti nolan smit ubiva azdahu

pre 6 godina

Opet cemo sledece godine igrati Euroleague i osvojiti domace prvenstvo.Glavni igraci Partizana su Velickovic i Gos,jedan ide u penziju drugi u Fenerbahce.Zvezdi ostaje okosnica ekipe,Davidovac,Dangubic,Lazic,Dobric,Jankovic,Jovanovic i Bjelica.Covic razmislja tri godine unapred.

alba greaca

pre 6 godina

Posle '45. na Dedinju je vise ljudi (partizana) poginulo od tople vode, nego sto ih je od metka za 4 godine rata!

Preziveli su osnovali JSD, a unuci se i danas plase tople vode!

duledudule

pre 6 godina

povraca mi se od ovolike patetike pantera, kad su njihovi navijaci UKRALI I IZLUPALI trofej nije se digla ovolika frka, da ne spominjem ove blazene komentatore koji su tad sigurno cutali a sad glume moralne velicine zbog par plocica. Da se razumemo stvarno nije u redu, ali ljudi, nisu ga pretopili. Nemojte glumiti neke postenjacine kad smo svi u krajnoj liniji ISTI. 
(...., 20. februar 2018 22:59) 
Kako se druze nije digla tolika frka kad pricate o tome vec godinama a lepo se vidi da su uzeli taj pehar a vi i dalje prozivate Simonovica
(duledudule, 20. februar 2018 23:19)
napisah lepo se vidi da su huligani uzrli taj pehar...ne znam cemu seča

zna se ko je plakao zbog Tita zajedno s bracom iz Splita

pre 6 godina

@nista o nicemu
-ubica Ace Radovica dobio 8 godina
-ubice Tatona visetruke kazne, neki i po 15 godina

-Denisov ubica - nista
-prebijanje igraca Partizana nasred Marakane gde je Tumbakovic umalo izgubio oko - nista

marko_bgd

pre 6 godina

navijaci zvezde i partizana nisu isti...partizanovi navijaci mnogo vise mrze zvezdu...da li je to zavist i ljubomora zbog titule u bariju ili sto smo u kosarci zadnjih godina najbolji ja stvarno ne znam zasto??..mnogi mrze i djokovica zato sto navija za zvezdu,a covek je teniser...u svakom slucaju slobodno se zapitajte da li ste normalni.

Che

pre 6 godina

Авангарда? Бруке једне!
(sideswipe, 20. februar 2018 20:14)

Prekinite sa tim spinovanjem. U "Avangardu" i "Grobarski tres romantizam" spada ogromna manjina nas pravih navijaca Partizana. Vecina tzv navijaca su narkosi, splavari, talog drustva. Nemojte mesati te stvari. Vecina navijaca Partizan (kao i drugih klubova) u zivotu kjnigu procitala nije, a samim ti nema pojma sta znace avangarda ili tres romantizam.

era

pre 6 godina

@crno - beli TV ... razlozi za psihotično ponašanje opisani su u doktorskoj disertaciji na Medicinskom fakultetu, tema "Uticaj osvajanja Kupa evropskih šampiona od strane Crvene Zvezde u periodu odrastanja na kasnije pojave paranoidnih i shizoidnih poremećaja ličnosti, razvoja kompleksa i fobijsko-anksioznih poremećaja

Nenad

pre 6 godina

Šta mislite ko je ovo mogao da smisli, kojim ciljem, koga bi trebalo optužiti za ovo i linčovati. Posle izgubljenog kupa, mora se skrenuti pažnju na nešto drugo, sada više nema Duleta...jednostavno ne sme biti mira i normalnog ponašanja, stvari su se počele smirivati, nema više incidenata... to nekome ne odgovara.
Čovek skida pločicu i u nekom kontekstu kaže"gospodja čović"... nadjite mi jednog partizanovca na svetu koji bi tu osobu tako oslovio...

winer

pre 6 godina

Hm...a da nije bilo onog pehara u Bariju, i da 70 posto Srbije ne navija za Zvezdu- ne bi oni toliko patoloski mrzeli..Komplex mladjeg brata.

BODIBOND

pre 6 godina

Haha oskrnavili pehar Zuckove desnice, ali da li ce moci da oakrnave usati pehar iz nase vitrine ??? Ne, nikad mu nevlce ni prici , to njih boli i bolece i njihova pokolenja, pa lece komplex na peharu koji su osvojili u Kupu u Nisu u Srbiji ...

Ivan

pre 6 godina

Bruka i sramota! Ovolika doza kompleksa i mržnje je neverovatna! Sad kroz ovaj grozan čin se najbolje vidi koliko kompleksašima smeta Zvezdina dominacija! Grozni udarac za srpsku košarku je ovaj primitivni čin!

Srdjan

pre 6 godina

Znam da nema svrhe pisati ovde ali da probam. Ispadose navijaci Zvezde gospoda??? A grobati kompleksasi pored najveceg SD u istoriji??? Ako se vec pise od SD, Partizan je uspesniji po broju trofeja, i domacih i medjunarodnih. Bilo je prebrojavanja ali to stvarno nije bitno.. Zvezda glumi gospodski klub a ima krajnje seljacke manire sa sumnjivim licima na celu klubova (uz napomenu da mi se gade i likovi na celu mog Partizana u vise sportova), i sumanutim saopstenjima. Nemojte porediti ono i ovo vreme. 2000ih dok je Partizan uzimao vecinu titula, Zvezda je imala isti, veci ili malo manji budzet u vecini sportova. Proverite cifre. Dolaskom najnaprednijih navijaca na celo drzave, samo se jedan klub finansira iz sve snafe a svi ostali na doziranu kašičicu uz puno izjava zahvalnosti. Proverite kako strane firme dobijaju instrukcije za placanje ako zele posao ovde. Jedan covek o svemu odlučujuće. Pa salje cak i navijace Zvezde da preuzmu tribinu Partizana... A cilj je preuzeti sve poluge vlasti, a nažalost jedna od vaznijih poluga su huligani( svih boja). I svi rade za pare. Pa kako je moguće da firma navijaca Zvezde sa Marakane dobija najvece poslove vezane za gradjevinu od drzave? Sa ovim saopštenjem Zvezda izaziva da se svi smeju vasem postenju i moralu(koji je kao i kod nasih najostrascenijih na jako niskom nivou) umesto da je KSS reagovao i.kaznio Partizan ako je ovo omogucio svesno a pocinioce kazniti po zakonu. Barem za nanošenje materijalne stete ako nema druge opcije.

UltraCzBg

pre 6 godina

Pehar je sada lepsi i originalan. Te tri plocice su mutiranog fmp-a a upisana tz zvezda. 
To treba da vam bude jasno. Vratice neko te plocice ali na silu ne ide. 
Uvek cete biti fmp.
(Karaburac, 20. februar 2018 20:52)

,,Ali na silu ne ide"??? Pogledaj klip opet. Sportski pozdrav od evroligaša.

aleksandar

pre 6 godina

Posle '45. na Dedinju je vise ljudi (partizana) poginulo od tople vode, nego sto ih je od metka za 4 godine rata!  

Preziveli su osnovali JSD, a unuci se i danas plase tople vode! 
(alba greaca, 20. februar 2018 22:24) 

U gradu se prepoznavali po preskakanju tramvajskih šina iz straha da ih ne ubije struja,po kaljavim čizmama i po tome što nisu znali gde je stadion!!Kad neko pita gde je stadion znalo se za koga navija!!
(Crvena Zvezda1913, 20. februar 2018 22:37)vi vodu koristite samo za pice

Save Your Souls

pre 6 godina

Oduvek ste bili klub bez identiteta, a snagu i energiju crpli iz negativnih emocija i mrznje prema Zvezdi. Kroz vasu istoriju razni vasi ideolozi, gurui, magovi ispiraju vam mozak, pa ste poceli da zivite u paralelnoj realnosti. Pojmovi poput penala, ofsajda, crvenog kartona, licne greske, koraka, duple lopte, i sl. kod vas imaju neku posebnu definiciju samo vama znanu. Verujete da ste titule u fudbalu i kosarci osvajali na terenu, a zapravo od osnivanja sve su po dekretu. O vecitom i neizlecivom kompleksu Zvezde bolje i da ne govorim, ovaj cin to bolje govori od svega. Ovo je apel pre svega mladjim navijacima da prepoznaju bolest i pocnu da navijaju za neki drugi klub.

mačo

pre 6 godina

dobro. uvek sam iz zezanja pričao da oni imaju komplekse. Iz zezanja. za one iz gtr-a sam znao. ali ovo??!! koliko sam bio u zabludi.....

duledudule

pre 6 godina

povraca mi se od ovolike patetike pantera, kad su njihovi navijaci UKRALI I IZLUPALI trofej nije se digla ovolika frka, da ne spominjem ove blazene komentatore koji su tad sigurno cutali a sad glume moralne velicine zbog par plocica. Da se razumemo stvarno nije u redu, ali ljudi, nisu ga pretopili. Nemojte glumiti neke postenjacine kad smo svi u krajnoj liniji ISTI.
(...., 20. februar 2018 22:59)
Kako se druze nije digla tolika frka kad pricate o tome vec godinama a lepo se vidi da su uzeli taj pehar a vi i dalje prozivate Simonovica

Crvena Zvezda1913

pre 6 godina

Crvena zvezda 1913) 
A tvoji četnici se po Bg kešali na tramvaj ,je l'?
((crno - beli TV), 20. februar 2018 23:13)

Vaš problem je u tome što u svemu vidite partizane i četnike!
Ponavljam -to je bilo bratoubilaštvo a vi ga slavite!
U Beogradu nije bilo ni jednih ni drugih do 1945 !

dabome

pre 6 godina

Ovaj koji je ovo uradio niti je Partizanovac, niti sportista, niti normalna osoba. Vratiti plocice i kazniti odgovorne. Zasto bi neko ko iole misli dobro Partizanu ovo radio i pritom plus kacio na internet da svi vide, kad se zna da ce time naneti stetu ugledu kluba i samo "nabaciti loptu" drugom taboru da pise saopstenja i diskredituje casnu pobedu na terenu? Naivno deluje i ova konverzacija, kao narucena, sta se sve danas dogadja ne bi cudilo da je ovo isfabrikovano, spinovano i pusteno namerno u etar. Opet ponavljam, odbijam da verujem da je normalna osoba ovo uradila koje god boje bila. Mada u kakvom nam je stanju drzava nije ni cudo sto je sve vise nenormalnih pojava i osoba.

Sah-mat

pre 6 godina

Karaburac@Bio Fmp,ili Zvezda,kompleks nikad neces izleciti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zagor, 21. februar 2018 00:23) # Link komentara

Bio fmp ili zvezda? Ne moze tako gospodine, mora da se zna da li je fmp ili zvezda. A saznace se kad tad,dotle, vi se samo pravite ludi i nista drugo.

psiholog

pre 6 godina

U psihologiji se ovo naziva sindrom “Kaina“, sindrom ljubomornog brata ili mrznja iz zavisti. Prevedeno na sportsko polje- Navijaci Partizana gaje bezumnu mrznju prema Crvenoj Zvezdi, koja ima vise navijaca u drzavi, bila je i sampion Evrope u fudbalu kao najpopularnijem sportu, i uvek je bila popularnije sportsko drustvo.

kblo 70

pre 6 godina

onog trenutka kada je Zvezda osvojila KES u Bariju povucena je jasna linija izmedju vas i nas,to nema veze ni sa Duletom,ni sa vasim dominacijom do skoro u kosarci,sa vasim rezultatima u vaterpolu koji su za svako postovanje...vi ste zaslepljenji mrznjom uskopleksirani i tesko bolesni,imam dosta drugara medju vama i uvek se deru i vicu kada pricamo o sportu,uzivam da ih mirno gledam....ono sto vama nije jasno da ste vi za nas nevazni i nebitni,vi nemate taj sjaj u ocima kao mi i nikada ga necete ni imati!

macconi

pre 6 godina

Sramota, kazem kao simpatizer crno-belih. Ne secam se da je bilo pompe u medijima kada je reprezentativac Simonovic uzeo pehar i slavio poraz. Kada je trofej namnejen osvajacu KLS-a (Partizanu) unisten od strane naviajca zvezde. Objektivno.
(Vuk fontana, 20. februar 2018 20:23)

navijaci zvezde su uzeli tada pehar sto naravno nije bilo u redu,a simonovic je otisao po njega da ga vrati...i podigao je pehar u vis zato sto su to skandirali navijaci , a on je u masi medju njima bio...da im se suprotstavio ko zna kako bi prosao...ali to opet ne moze da se poredi sa ovim

KaraDjordje

pre 6 godina

Pravio sam neke greske u zivotu kao i svi ali se zahvaljujem Bogu sto sam imao toliko pameti kao klinac da se opredelim za Zvezdu, od ovoga zaista nema dalje, dno dna.

Јабучило

pre 6 godina

Partizani, nema se sta drugo dodati. Ti su i rodjenog oca na robiju slali a da pehar ne oskrnave
(Todor, 21. februar 2018 05:20)

Није те срамота? Ваши су туђ пехар украли, дали играчу да витла њиме и слупали га.

Ahahahah

pre 6 godina

Pehar je sada lepsi i originalan. Te tri plocice su mutiranog fmp-a a upisana tz zvezda. 
To treba da vam bude jasno. Vratice neko te plocice ali na silu ne ide. 
Uvek cete biti fmp.
(Karaburac, 20. februar 2018 20:52)

Drmaju te kompleksi samo tako ahaahah

drmr

pre 6 godina

Sad će da morališu oni čiji je kapiten taj pehar ukrao, a huligani na tribinama uz plemenske zvuke oduševljenja razbili isti.
(Trki, 20. februar 2018 20:16)


Nije ga ukrao Simonovic, vec navijaci. A on da ga nije uzeo u ruke kad su mu ga dali slomili bi mu glavu. Decko nije imao kuda. Dosta s tim glupostima da ga je Simonovic ukrao. A potez tih divljaka je svakako za osudu. I tih i ovih

ali u Srbiji može sve

pre 6 godina

Panterska je tuga pregolema,posle Simonove krađe još i ovo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik sloter, 20. februar 2018 21:03)

Ovo nema veze sa tugom. Za ovo se u normalnim državama izbacuje iz takmičenja, oduzima trofej i debelo kažnjava novčano

levicar

pre 6 godina

A zasto tvrdite da su navijaci? Deluje mi da ovo rade neki igraci ili neko iz uprave. Ipak su kod njih ludji prema mrznji ovi iz uprave nego navijaci,za razliku od nas.

Zoran

pre 6 godina

Ja iskreno ne smijem da zamislim kako bi se ponasali navijaci i igraci Partizana kada bi njihov klub prosao ono sto je Zvezda prosla za 13 godina njihove dominacije. Par godina su van borbe za vrhunske rezultate, titule, EL, i na prvi tracak uspjeha ponasaju se ovako....ne smijem da zamislim sta ce biti ako Zvezda osvoji jos koju godinu Jadran, domaci sampionat i sl...na sve to treba istaci, da Partizan ni priblizno nije nisko pao kao sto je onomad Zvezda, sa Bakicem Drcom, Balabanom, golobradim Nedovicem, Marinkovicem, Cvetkovicem...ukratko rodjaci, daleko ste vi od avangarde....mnogo blize tresu...bez romantizma....
(Bojke, 20. februar 2018 22:10)
E pa sine u tome je razlika vi ste znali da ste lošiji mi vama nismo terali trenera a vi ste silom preuzeli primat a ko se mača lati od mača i strada

anica

pre 6 godina

Cistota duse I uma se odleda u ocima, dajte da vidimo 'baju'...da je uzeo motiku u ruke, da je na nogama osam sati, ne bi imao kad da razmislja prljavo.
Stoko bezobrazna!

fancy

pre 6 godina

Ovo je negledljivo. Sramno i skandalozno. Kukavicki. S predumisljajem, na miru...poredjenje sa situacijom gde razularena masa debila sa druge strane krade pehar i maltretira svog kapitena da ga digne u vis nije na mestu. Ovo je bre osvojeno, sluzbeno lice Partizana daje pehar ovom bicu i jos snima??? Svaki komentar je suvisan, ali stvarno sad bez ikakvih navijackih prepucavanja

mbođ

pre 6 godina

Sramota, kazem kao simpatizer crno-belih. Ne secam se da je bilo pompe u medijima kada je reprezentativac Simonovic uzeo pehar i slavio poraz. Kada je trofej namnejen osvajacu KLS-a (Partizanu) unisten od strane naviajca zvezde. Objektivno.
(Vuk fontana, 20. februar 2018 20:23)

navijaci zvezde su uzeli tada pehar sto naravno nije bilo u redu,a simonovic je otisao po njega da ga vrati...i podigao je pehar u vis zato sto su to skandirali navijaci , a on je u masi medju njima bio...da im se suprotstavio ko zna kako bi prosao...ali to opet ne moze da se poredi sa ovim
(macconi, 20. februar 2018 20:46)

Tako je, Simonovic je otisao da uzme nazad pehar od one gomile pijanih i zadriglih siledzija, nije u redu da se stalno ponavlja ta netacna prica. Jasno je to svakom ko objektivno pogleda onaj snimak.

....

pre 6 godina

Tako je i Hrvatska pobjegla sa postolja pa dalje sve znate,nadam se i da se vaše ime na ovom peharu neće pojaviti narednih 30 godina.
(mvp, 21. februar 2018 13:20)

niko nije pobegao sa postolja, neki su ga krali i lupali ali vi imate amneziju. Kao prvo to postolje nije originalni pehar koji smo dobili od ULEB-a , kao drugo gde su Partizanove plocice? Da se ne lazemo, ovo je katastrofa. Steta sto niste tako lepo zborili kad ste taj isti pehar izlupali, ovo je sad vasa katarza.

ferdinand

pre 6 godina

Ovi koji prozivaju Simona, nemaju pojma da čovek nije ukrao ništa. Ukrali su ga navijači i pozvali njega kao kapitena. Na snimku se vidi da je čoveku neprijatno, a vi pljuvači, da li bi imali kohones da odbijete kad vas zove vođa? Videli smo i na JNA kako kapitenu skidaju traku, što se nije usprotivio??? Pa, nije lud da ugrožava sebe i svoju porodicu.

Boki

pre 6 godina

Жућкова левица је трофеј веома стар и, по традицији, никада се није бушио ради постављања плочица са именом освајача... 
Сељаци из ЦЗ су први почели "китити" трофеј са натписима. У томе је поента. То је трофеј са традицијом па, према томе, такав треба да и остане. 
Плочице је требало свакако скинути, једино није морало на овакав начин.
(Ђоле, 20. februar 2018 22:50)

A jesu skinuli i poslednju?

Bura

pre 6 godina

Pa šta? I treba da se skrnavi trofej! Kako ste glasali - tako i uživajte. Vaše visočanstvo je reklo da nema snage da se izbori sa huliganima. Molim lepo, nema sada kukanja. Samo vi nastavite da glasate po starom...

noname

pre 6 godina

Ma ko god da je pustio snimak...pa da su i delije da bi skrnavile muceni uspeh grobara u Nisu ( muceni, znamo svi pa i VELIKI COVEK Velickovic na sta je licio Partizan u sezoni-ma) , ovo nije medijska hajka, OVO JE SRAMOTA, jer da kosarka u Srbiji nije kvalitetna, da nije u srcu, dusi, telima, ne bi Partizan osvojio KUP osvojen poslednjom kapljicom krvi u zapusenim arterijama...bilo bi sve prepusteno NAJorganizovanijem klubu u zemlji...Partizan bi da se htelo u potpunosti, licio na CZV iz doba PAUKA!
Necu vise pisati, ocekujem saopstenje za javnost KK Partizan, KSS i to sve uz prilozene dokumentovane snimke i fotografije.

Zoran

pre 6 godina

Ovaj stepen mržnje je neshvatljiv. Posle pobede Partizana nisam mogao da poznam svoje prijatelje koji su grobari a gledali smo zajedno. Udarila im pena, ludački sjaj u očima, skaču, urliču, psuju, prete, pominju familiju Čoviću, svima živima. Mi navijači Zvezde sedimo u šoku ne verujemo šta gledamo. Na kraju se smirili kao izvinite drugari ponelo nas.
(Millennium, 20. februar 2018 22:26)
Dobro se sećamo mi vaše mrznje a ova dvojica su ovo uradila šmekerski uz smeh bez imalo mrznje hahaha

noname

pre 6 godina

Navijam za Partizan, funkcionisem perfektno sa svim sportskim radnicima, ljudi iz CZV su najveci profesionalci, svaka cast na svim uspesima do sada.Ovo sto sam video, dok pisem i dalje ne mogu da verujem da je neko mogao da dozvoli skrnavljenje na neki nacin spomenika SRPSKE KOSARKE.Sramota!!!!! Posle se pitajte zasto "Kosovski Albanci" skrnave spomenike na Kosovu, spomenike i kulturnu bastinu...pa BRACO, SKRNAVE JER SU POPRIMILI OBICAJE OD NAS, VAS KOJI CUPATE PLOCICE SA PEHARA...MA BRE, SRAMOTA!!!Treba da vas je stid, da javno izadjete i pokazete se i sramite se onoga sto ste uradili...

Smogovci

pre 6 godina

@Realista
Pogledaj sliku posle dodele , Vanja drži pehar . Nije snimak slika je , možeš da gledaš mirno , videćeš iste ove koje ovaj dasa skida . Ali objasniti tebi , čini mi se kao nemoguća misija .

Zoran

pre 6 godina

Ajde mi, cigani, stoka, krademo i uništavamo pehare. Ali, vi, avangardo, kako to da se desi???Posle ovoga, nemojte više izdizati sebe, jer ste se ovim činom izjednačili sa nama.(ferdinand, 20. februar 2018 21:33)
Nemoj ti da ih izjednacavas s nama,jer su oni daleko, daleko ispod nas!! To su sami sebe nazivaju nekom avangardom,to je tek smesno!!!Pazi,mi mozda jesmo fizicki ukrali pehar, ali oni su tad ostali zapisani kao osvajaci,a sad razmisli koliko su oni puta ukrali pehar, ali me fizicki, nego na terenu,prebijanjem sudije,trojkama iz auta, otimanjem i varanjem!!! Mislim da je to gore os svakog polomljenog trofeja!! Novi trofej se moze naruciti i napraviti, a grobarse sramote otimanja na terenu,prebijanja sudija, trojke iz auta,milionski budzeti i unistavanje konkurencije,e to se ne moze ispraviti narudzbom!!! Zato su oni i uvek ce biti ispod nas!!! Nikad nas nemoj izjednacavati!!!
(Kralj, 20. februar 2018 21:44)
Pa I vi ste ove kupove krali zadnjih godina prekidali sa pp aparatom tukli i pritiskali sudije tako da je ovo opravdano i tačno ne mozete da se uporedite sa nama limeni

nista o nicemu

pre 6 godina

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=21&nav_id=865708

evo linka kad su navijaci Zvezde ukrali taj isti pehar i razbili ga, jedva 150 komentara . Nisam naisao na komentare zvezdasa da se ogradjuju od toga, toliko o licemerstvu a mnogo gora stvar je tad uradjena.
(...., 20. februar 2018 23:41)

Mi licemerni? Pricate o kazni za huligane, a ubilo ste Acu Radovica i Tatona. Sta cemo sad?

Aleksis Sanco Panco

pre 6 godina

Neka mi neko objasni logiku ovakvog postupka, zamoliću lepo. Ovaj koji je ovako nešto uradio, ne da se izvini, nego da mu se lepo uruči otkaz i raskid ugovora na štetu igrača pa neka se opet neko pravi pametan. Ono sa Simonovićem ne poredite jer je bio primoran od strane navijača koje svi izbegavaju u širokom luku, zajedno sa igračima našeg kluba.

Uros Djurdjevic #32 nejaki

pre 6 godina

Sramota, kazem kao simpatizer crno-belih. Ne secam se da je bilo pompe u medijima kada je reprezentativac Simonovic uzeo pehar i slavio poraz. Kada je trofej namnejen osvajacu KLS-a (Partizanu) unisten od strane naviajca zvezde. Objektivno.
(Vuk fontana, 20. februar 2018 20:23)

O cemu ti buncas? o tome se pricalo mesec dana minimum a vi ste to spominjali 3 godine evo

macconi

pre 6 godina

Pa i za 5,6 godina ce se opet skidati plocice? ja ne vidim na trofeju imena svih osvajaca vec poslednjih 5 godina. Ne pravite dramu i ne sirite mrznju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realista, 20. februar 2018 21:07)

da je situacija obrnuta i da je neko iz zvezde to uradio onda sam siguran da bi ti prvi to osudio...ti ovim svojim komentarom upravo to radis...siris mrznju

Sveti svete

pre 6 godina

Njima ne smeta ni sto su platili Hrvatima iz Splita da prave nered po Srbiji. Zasto bi onda ovo. To su partizanivci. Bruka zemlje Srbije

Rade

pre 6 godina

Nismo isti, mi smo ga barem osvojili a vi prvo ukradete, onda ga onaj limitirani kapetan diže u vazduh, a na kraju ga polomiste. Da se razumemo, ne odobravam to što je ovaj kreten radio I još se snima. Ali me zanima, na koji fini način v skidate pločice.?

nista o nicemu

pre 6 godina

Mi licemerni? Pricate o kaznama za huligane, a ubili ste Acu Radovica i Tatona. Sta cemo sad?
(nista o nicemu, 21. februar 2018 08:22)

molim te procitaj jos jednom moj komentar, zapenili ste nevidjeno, a vi tj. vasi navijaci ukrali i razbili ga, a komentare pogledaj sam. Nema ni jedan komentar gde se to osudjuje od strane vas. Ko je uopste pricao o ubistvima??!! Kakav ti je nik takav ti je i komentar.
(...., 21. februar 2018 11:06)

Kazem ti, dvostruki arsini su svuda. Znaci da ako ste, a jeste, cutali za ova ubistva, necete se javljati nikad vise u zivotu kad se takav zlocin desi ponovo? Ajde bre makni se

gospodin Delija

pre 6 godina

Ne mogu da verujem dokle seže mržnja prema Crvenoj zvezdi. Kompleksi su čudo!!! Ipak su oni mali ljudi i mali Partizan! Trebalo bi da se grobari ponose što su komšije najuspešnijeg kluba u jugoistočnoj Evropi!

noname

pre 6 godina

Ovo je ekvivalent ubistva pevacice na nasipu, predpostavljam da se nikada nece krivac naci...pa i ako se nadje, gde je covek koji je trebao da vodi racuna o peharu.Srbijo, molim da se angazuje deset autobusa policajaca kako bi se cuvao pehar! To je realnost sporta u Srbiji!

ferdinand

pre 6 godina

To je avanvarda, ne razumemo mi to. 
(Tarpe, 20. februar 2018 21:56) 
Neki vidim ne razumete ni maternji jezik
(Igor, 20. februar 2018 22:30)

Što se praviš pametan kad nisi? Jer da jesi, ukapirao bi da je čovek napravio klasičan typo.

Boban S.

pre 6 godina

Dzaba zgrazanje nad primtivizmom nego rigorozna kazna.5 godina zabrane igranje u Zuckovom kupu cije su ime i dela oskrnavili nevaspitani pojedinci.

Uros Djurdjevic #32 nejaki

pre 6 godina

Sad će da morališu oni čiji je kapiten taj pehar ukrao, a huligani na tribinama uz plemenske zvuke oduševljenja razbili isti.
(Trki, 20. februar 2018 20:16)

Simonovic je podigao pehar nije ukrao..prestanite da spinujete.

Uros Djurdjevic #32 nejaki

pre 6 godina

Sad će da morališu oni čiji je kapiten taj pehar ukrao, a huligani na tribinama uz plemenske zvuke oduševljenja razbili isti.
(Trki, 20. februar 2018 20:16)

O cemu ti? pa vi nas ubedljivali da ste vi avangarda a ovo je duplo veci skandal jer se desio posle utakmice

ludinovinar

pre 6 godina

Као веееелики навијач Партизана: Ово је чин полусвета, нус појаве, нечовека, необразоване стрвине, хулигана који ни не зна ко је био Радивој Кораћ! Одсуство свести.. Тужно.. Напред Партизан, јер ово нису Партизановци, не генерализујте!

miško

pre 6 godina

Grobarima na svim nivoima se mnogo toleriše.Vučela,debeli profa,Georgijev,Dulo,Tegi,Roganović,Pantić, novinari koji "prate"Partizan umnogome doprinose ovakvim dešavanjima.Oni na jedan perfidan način pozivaju na linč svega što je crveno- belo i uspešno.Danilovići nadjite krivca da ne mislimo da ste saučesnici.Imate snimak i pomognite istražnim organima.

Kosjan

pre 6 godina

Za neupucenu masu zgrozenih: 
Pehar prelazi u trajno vlasnistvo ekipe koja prva osvoji trofej 14 puta. Sta ce oni sa svojim peharom da rade to je njihova stvar. Uostalom, na mesto skinutih stavljene su plocice FMP-a, pehar je falsifikovanim plocicama vec ranije oskrnavljen od druge strane, ovo je duboko moralan cin, omaz velikom Zucku.
(Salu na stranu, 20. februar 2018 20:51)

Sta sam sad procitao...

Bane

pre 6 godina

(gde je nolan, 20. februar 2018 20:27)

Njegova je emisija može da radi šta hoće. Ali to nije poenta nego koji ga đavo gledaš. Ajde da je na nekom od udarnih sportskih kanala nego na SOS kanalu. Jedna od jačih televizija u Srbiji pa nemožeš da zaobiđeš. Drugar ako ti se gleda gledaj ga kad igra reprezentacija i rešiš problem. Tada se ne bavi klupskom košarkom.

samokazem

pre 6 godina

Pa i za 5,6 godina ce se opet skidati plocice? ja ne vidim na trofeju imena svih osvajaca vec poslednjih 5 godina. Ne pravite dramu i ne sirite mrznju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realista, 20. februar 2018 21:07)

Nije te sramota, stvarno?

i.j.kv

pre 6 godina

Xaxaxa...”Kazem ovima mojima u Crvenoj Zvezdi....a kazem i ovima mojima u Partizanu...prosto nas sramota koliko nam dobro ide”..AV!!!

deki

pre 6 godina

Da li Aleksandar Vucic, covek koji se kao margarin mesa u sve, moze da zauzda malo rukovodstvo klubova koje drzi pod kontrolom a to su oba FK kao i KKP i vodje navijaca. Vec je palo dovoljno srpske krvi izmedju delija i grobara a i drugih navijaca a kako vidim nekima jos nije dosta. Ako nema snage, neka se skloni ili da ga lepo smenimo na izborima, nas normalnih je ipak vise

belgrado

pre 6 godina

ovi iz predgradja ukrali i polupali pehar i to je ok,
a ovde ljudi pazljivo skidaju plocice sa pogresnim imenima i dize se tolika galama ?!

stvarno ste razmazeni,
iako ste iz kruga 88-ice :d

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ево међу којим људима би требало тражити починиоце.. 
Страшно, заиста. Дно дна..
(Censored, 20. februar 2018 23:56)

A mozda se pocinioci kriju u "fiinim" i avangardnim navijacima sa severa. Alo bre zasto bismo mi grobari unistavali taj pehar, koje su to price? Lester je 2016 godine napravio senzaciju i osvojio PRVU titulu sampiona Premijer lige, jel mislis da su navijaci Lestera ostetili taj pehar? Dajte ljudi malo mucnite glavom pre nego sto napisete komentar. Ali sve i da je neko od grobara to uradio sa peharom to je bedan, jadan i morbidan potez, bez obzira na to sto sam okoreli navijac kluba iz Humske ulice, osudjujem to sto su uradili.

kup

pre 6 godina

Zasto tu nije lepo 16 plocica, koliko je bilo i sezona do sada, vec samo nekoliko? Ko se uopste setio da stavlja te glupe plocice? Zasto KSS nije reagovao tada kada su poceli da kace te plocice, pa ili da ih skine, ili da doda i ostale.

ikac

pre 6 godina

I posle smo mi cigani... Ovo je slika i prilika prosecnog partizanovca, da mogu, skinuli bi zvezde s neba samo zato sto ih zovemo zvezde. Na jednu stvar obratite paznju: i hrvati su jednom sisli s postolja, i...

Sabre

pre 6 godina

Pa hahahahahaha. Koji su to kompleksi drugari moji od 'limenki', 'pantera' i 'ugasenog kluba'? Ovo je ono o cemu stalno pricam, zasto NE TREBA pustati grobare kao sto smo na ovom turniru. Jednostavno potpuno smesno neozbiljan pristup pod parolom jaci smo i nije nam toliko bitno se obio o glavu, posto je ovima, kao sto se da videti, stvar zivota i smrti. Ali neka, mozda je i bolje ovako.. ako doguraju do finale domace lige jedva cekam novu turu nabijanja kompleksa. Ovog puta zaozbiljski.

Toma

pre 6 godina

Mržnja, mržnja i samo mržnja ih drži. Nisam ljut na njih, ljut sam na ove naše što su im dali da to dodirnu. Pamet u glavu, imamo posla sa opasnim mozgovima!

kris

pre 6 godina

Ja kao navijač Crvene Zvezde kažem da ne treba generalizovati stvari ni kad su u pitanju jedni,ni drugi.Budala ima na obe strane i biće ih,na moju veliku žalost.Razlika je jedino u bojama klubova iza kojih se kriju.Bar mi crveno beli znamo šta doživljavamo mi,klub,pa čak i igrači od strane naših "najvatrenijih navijača,kakvih sve sramota su priredili.Zar neko misli da su oni drugi bolji,ili ovi naši?Pa isti smo narod,sve je to isto.

спортски уметник

pre 6 godina

Cuj ovog dole sto pita kako je Zvezda vratila dug. Iako je sve objavljeno bilo za javnost. A ne pita se kako Partizan ne vraca dug nego samo trazi narodni novac
(Sveti svete, 20. februar 2018 23:48)

Шта је објављено за јавност? Да је државни врх обрисао дуг и не само то, него и пуни касу сваке године са нових 5,6 мил државних пара

Icarus

pre 6 godina

Stvarno jako ružno i malograđanski, to vam kažem kao navijač partizan, i neko ko je u srećom i sticajem okolnosti, živeo u Bg za vreme najveće dominacije Partizana, i išao na utakmice, protiv CSKA, Makabija, Barselone... Spali smo na nivo one njihove krađe pehara. Iskreno se nadam da ovo nije istina.

urotra

pre 6 godina

inače,ne bi me čudilo da su ovo uradili navijači partizana,naravno oni sa policijskim značkama i debelim dosijeima. ili možda novica veličković

Orlando

pre 6 godina

Ko kaže da je ovo navijač Partizana? Mozda je navijač Crvene Zvezde, i želeo ovim gestom da okrivi suprotni taborNikog ne optuzujem, ali ovo je skandal!
(Strudla, 20. februar 2018 20:16)

Sirota Avamgarda, vecito im podmecu...

Ahahahah

pre 6 godina

Ukoliko je ovo uradio neki grobar, onda stvarno sramota i ja se kao navijac Partizana ogradjujem od ovog maloumnog cina. Ipak, mogu glavu da stavim da je ovo lepo "odradjeno", cisto da se Partizan stavi u isti kos sa ovima koji kradu i lome pehar.
(snsMasinerija, 20. februar 2018 20:39)

Uvek bre neka zavera protiv vas...komedija ste bre

macconi

pre 6 godina

ok grobari...mrzite covica,nazivajte zvezdu kako hocete,fmp,limenke mrzite je koliko hocete..ali mrznja pojedinih je toliko velika da izgleda nema granice i da ti ljudi treba da idu na lecenje jer ne shvataju sta sport i rivalstvo u sportu predstavlja..a mnogi odobravaju ovo zato sto su ama bas isti kao i ovi momci sa klipa puni mrznje i kompleksa

robinjo

pre 6 godina

Da bi opravdali ovaj vandalizam, spominju Simonovića i pločice sa pogrešnim

imenom. Uskoro će i čestitke iz Kalifornije i Teksasa.

ресавски

pre 6 godina

Баш ме брига за кошарку, ово је вандализам и примитивизам, рак-рана нашег друштва.

Aca

pre 6 godina

Ovo je nakon sto se izaslo iz hale i nakon sto je KK Partizan preuzeo brigu i odgovornost za pehar. Skandalcina prve vrste je ovo. I najmanje je bitno ko ovo radi, da li igraci ili navijaci jer KK Partizan je prijemom pehara preuzeo i odgovornost za isti. Sto se mene tice ovo je uradilo osoblje KK Partizan, kako se to osoblje preziva i zove nije bitno, o tome treba da brine KK Partizan i nadlezni organi, pritom ne mislim na sportske.

Ahahahah

pre 6 godina

Kakav samo revolt u čestitom Zelezniku... Treba li da podsecam kako je pre par godina jedan pehar UNISTEN i nije ni dodeljen pobedniku???
(Samo Napredno Sramno, 20. februar 2018 20:48)

To su uradili Zvezdini huligani ovo je posle urakmice , avangardno, zar ne ?

Ahahahah

pre 6 godina

Ukoliko je ovo uradio neki grobar, onda stvarno sramota i ja se kao navijac Partizana ogradjujem od ovog maloumnog cina. Ipak, mogu glavu da stavim da je ovo lepo "odradjeno", cisto da se Partizan stavi u isti kos sa ovima koji kradu i lome pehar.
(snsMasinerija, 20. februar 2018 20:39)

Jeste jeste, blago tebi...

Maximus

pre 6 godina

Prvo moramo svi da budemo iskreni prema sebi samima... desavalo se ovo 2014, ne treba zaboraviti... Problem lezi u sportskom duhu, to u nasoj kosarci vise ne postoji... dok god nam se klubovi ugledaju na politicare, ovo ce biti redovna pojava... delije ili grobari, na kraju je to isto.... Citajuci komentre ovdje, niko nije objektivan, lose nam se pise...

Frajeri

pre 6 godina

Vas dvojica frajera na snimku, kad ste toliko hrabri, sto se niste predstavili ko ste??? Onda ni mogla da vam se skine kapa, I kaze, to je hrabrost. Ili pak, ludost, primitivizam...

dragan

pre 6 godina

Rece mega je sa nama. Zasto u tekstu ne pise da je ocigledno da su pripadnici Partizana?
(Miki, 20. februar 2018 21:37)

Pa nisu sigurni od kada su ovi na jugu i sa koje tribine su dosli pa da ne trce pred rudu

mm

pre 6 godina

1. Otkriti počinioce i što pre sankcionisati.
2. Ne generalizovati i etiketirati sve ostale ljude koji ovo nisu učinili niti ovo podržavaju.

strasno

pre 6 godina

Navijac Partizana (narocito KK jer sam igrao kosarku) vec 44 godine. Sramota me ovakvih, preneli su ulicu, prostotu, komplekse i kriminal na sportske terene. Srbija je definitno zemlja treceg sveta... a mozda i cetvrtog, jer su treci svet zemlje u razvoja, a mi smo zemlja u nazadovanju
Generacija igracu su trenirali danonocno da bi tom klubu donesi slavu, a onda jedna zapenusala budala uradi ovo...

ja

pre 6 godina

Zašto je "skrnavljenje" kada skidaš nešto što ne treba tu da stoji? Ako je i neka tradicija lepljenja započeta od godine kada je Čovićeva zvezda prvi put osvojila kup, zašto onda nema pločice sa imenom crvene zvezde iza mege, pošto je zvezda zadnja osvojila kup? Lepo se vidi i na prenosu Arene sport da ima samo tri zvezdine pločice i jedna megina. Ovo je isto kao da su skinuli zalepljenu žvaku sa trofeja.

delija

pre 6 godina

cemu tolika buka, te se plocice samo vrate i pehar je kao nov.. ovom dramom Zvezda samo skrece paznju sa pobede Partizana i ponovo pali crno-crveno beli rat

Uros Djurdjevic #32 nejaki

pre 6 godina

Sad će da morališu oni čiji je kapiten taj pehar ukrao, a huligani na tribinama uz plemenske zvuke oduševljenja razbili isti.
(Trki, 20. februar 2018 20:16)

Cak se ni Delije nisu dosetile da ovo rade pa se ti misli Avangardo

veliki strumf

pre 6 godina

Samo gluv covek ne prepoznaje glas sa ovog snimka! Cemu prica o rukama, razgovoru kad je jasno o kome se radi. A zna se i ciji je sat...

Alex77

pre 6 godina

Upoređivanje ovog događaja sa krađom pehara od strane Zvezdinih navijača zaista nije na mestu. Ova dvojica su ili igrači Partizana, ili su navijači koji su dobili pehar od Partizanove strane da se poigraju sa njim. Ne može se upoređivati rulja na tribini odmah nakon utakmice sa ovim događajem koji se odigrava dosta vremena nakon završetka utakmice u mirnom okruženju. Sramota.

Nikola

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da se većina ljudi u komentarima prepucava sa navijačkim stavom.
Sada najiskenije želim da se i Partizan i Crvena Zvezda ugase i rasformiraju pošto će ljudi onda možda početi da razmišljaju racionalnije.
Bolestan čin, bolesna reakcija šireg auditorijuma bolesne nacije!

Mirko

pre 6 godina

Primitivizam, dno dna, slika stanja u nasoj “drzavi” i sta nos sve ne, a sve gore od goreg. U poslednje vreme se zaista pitam dal se sve ovo radi sa namerom da se svi koji se osecaju casnim Srbima, zbog ovakvih osete sramno sto se bas zovu Sebima....

Miroslav

pre 6 godina

Ne mogu da poverujem kako se ljudi ovde prepucavaju i koliko su isprani mozgovi navijacki. Ima Duci pravo, sport je zamisljen da od ljudi pravi budale, da ne citaju, obrazuju se, razmisljaju..e to sad vidimo

Zex

pre 6 godina

Razlika izmedju navijaca Partizana i Zvezde je ogromna.Mislim na celokupnu populaciju u Srbiji.Grobari su puni mrznje i besa.Razumem da im je tesko jer je Zvezda za njih institucija u svakom pogledu.Sadasnju upravu ne bih komentarisao ni kod jednih ni kod drugih.Ono sto boli navijace Partizana je velicina SD Crvena Zvezda.Tesko je celi zivot voleti Partizan i zeleti da budes najveci ali ne moze jer pored tebe se nalazi istinska velicina koja godinama urusavana od strane grobara srpskog fudbala.To su istinski grobaro srpskog fudbala i svega sto se naseg sporta tice.

Vladimir

pre 6 godina

Au sta im napravi Radonja i Covic za ovo malo godina.Duleta nema,Danilovica nema,Zareta Stijovica nema,dece iz drugih klubova nema,svoju decu iz svog pogona nikad nisu imali.Skidaju plocice,znaci boli mnogo.A mi dostojanstveni kao i uvek.

fillip99

pre 6 godina

Koliko se ja secam Crvena Zvezda je i prosle godine(2017.) osvojila isti taj trofej, to je bilo godinu dana nakon sto je Mega to uspela da uradi. Na snimku se jasno vidi da Zvezdine plocice ispod Megine nema, tako da ne kapiram ljude koji prvo nisu malo bolje pogledali snimak pa onda komentarisali ko je i sta je uradio. Imate slike sa dodele ove godine gde se vidi svih 5 plocica, dok je na snimku samo 4... Zao mi je sto je tako, ali ovo je stvarno bas tuzno sto radite...

Sherlok Holmes

pre 6 godina

Molim da se istraga sprovede do kraja i odgovorni kazne...

samo mi nije jasno
2013. Zvezda
2014. Zvezda
2015. Zvezda
2016. Mega
(na snimku ima toliko plocica)
gde su
2017. Zvezda
2018. Partizan
???
hm..... kad li je ovo snimljeno sa ciljem da se upotrebi u budućnosti? hm.....

Zoran

pre 6 godina

da ne bude zabune da li su bile pločice ili ne ....https://www.instagram.com/p/BfW1wCCgW0g/?taken-by=vanja.marinkovic9
(era, 20. februar 2018 22:53)
Problem je šta će tu samo vaše pločice i jedna megina pre vas niko nije postavljao pločice samo ga vi okitili seljaci e pa nemoze ili će KSS postavljati pločice ili gravirati ili neće niko pa prema tome vi ste ga oskrnavili pre toga nije bilo pločica samo vaše tri i megina a za prošlu godinu niste stigli da okačite a mega videla od vas pa i ona okačila od pretprošle godine

Enrico Pallazzo

pre 6 godina

Navijači institucije su čudo, zaista je neverovatno kakve će sve razloge naći da opravadaju ovakve i slične postupke. Da bace bombu na škloski autobus našli bi neko opravdanje za to... Nažalost, samo govori u kakvoj zemlju živimo...

Uros Djurdjevic #32 nejaki

pre 6 godina

Ko kaže da je ovo navijač Partizana? Mozda je navijač Crvene Zvezde, i želeo ovim gestom da okrivi suprotni tabor 
Nikog ne optuzujem, ali ovo je skandal!
(Strudla, 20. februar 2018 20:16)

Zato mu smeta Zvezda na trofeju kakav si ti genije

Nevermind

pre 6 godina

Kao navijač Partizana kažem da je ovo sramotno i da nije smelo da se desi ali isto tako molim navijače zvezda da ne moralisu ovde jer su njihovi navijači 2014. isto uništili pehar
(Cuka, 20. februar 2018 20:13) Evo, kao navijač Zvezde dajem plus na ovaj komentar uz jednu malu dopunu za sve one koji se utrkuju da napišu “nismo isti”, jeste, isti ste, polupismena krezuba bagra, i jedni i drugi.

et

pre 6 godina

Ko kaže da je ovo navijač Partizana? Mozda je navijač Crvene Zvezde, i želeo ovim gestom da okrivi suprotni tabor
Nikog ne optuzujem, ali ovo je skandal!
(Strudla, 20. februar 2018 20:16)

Otkud navijacu Crvene Zvezde pehar ako je Partizan osvojio kup?

nikola

pre 6 godina

Kakvi junaci, intelektualci, nadam se da su stavili i njihov potpis na trofeju. Zbog takvih je Srbija danas dno dna u svakom smislu.

titovi blizanci su kancer

pre 6 godina

Ovo je slika i prilika večitog rivalstva dva komunistička kluba. Da živimo u uređenoj Državi, ovakav čin bi dobio sudski epilog i klub i pojedinci počinioci bi bili žestoko kažnjeni.

Marko

pre 6 godina

Ej bre gde je ovde direktor kluba, uprava i ostala bulumenta da spreči ovog da uništava sportsko istorijsko dobro cele države.Uhapsiti ovog bandita.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Kao navijač Partizana kažem da je ovo sramotno i da nije smelo da se desi ali isto tako molim navijače zvezda da ne moralisu ovde jer su njihovi navijači 2014. isto uništili pehar(Cuka, 20. februar 2018 20:13)

Nisu navijaci Zvezde, ja sam navijac Zvezde a ono su placenici i njihovi poltroni, kao i ovi vasi sa snimka. Kada prestanete da 90% pravih navijaca stavljate u isti kos sa ovakvima (sa obe strane) mozda se i vratimo rivalitetu iz vremena kada se voleo klub, a ne mrzeo tudji.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Жућкова левица је трофеј веома стар и, по традицији, никада се није бушио ради постављања плочица са именом освајача... Сељаци из ЦЗ су први почели "китити" трофеј са натписима. У томе је поента. То је трофеј са традицијом па, према томе, такав треба да и остане. Плочице је требало свакако скинути, једино није морало на овакав начин.(Ђоле, 20. februar 2018 22:50)

Kup Radivoja Koraca ili ti Zuckova levica jeste veoma star, ali kao evropsko takmicenje. Domaci kup je poneo to ime tek kada je ukinut KRK kao evropsko takmicenje. Ranije se domaci kup zvao kup Jugoslavije, pa Sbije i pehar uopste nije bio isti zato i nema starijih osvajaca, oni su ostali upisani na starom peharu. Inace sto se tice velike vecine pehara, sto domacih sto ostalih, u svim sportovima se na njih upisuje godina i ime osvajaca....toliko...

antiDebil

pre 6 godina

Nesto mi se ne poklapa u ovoj matematici. Kup su osvajali Partizan, prosle godine zvezda IDEA fmp, pre toga Mega i pre toga 3 puta zvezda IDEA fmp. Na ovom snimku se vide 3 vezane plocice zvezda IDEE fmp i Mege. Gde je proslogodisnja plocica zvezde IDEE fmp ? Kada je nastao ovaj snimak ? Odakle je skinut ovaj snimak, pa je sa grane ?

antiDebil

pre 6 godina

jesi li svestan šta si napisao.... ahahahahaha , pa da na licu mesta kače pločicu ... raspitaj se malo bolje da li se odmah pločica stavlja na pehar
(era, 20. februar 2018 23:56)

Gde je plocica fmp IDEE od prosle godine ? Megina je od pre 2 sezone...

mnogo je kume

pre 6 godina

Definitivno na fudbal i kosarku u narednih 10 godina treba da dolaze samo zene i deca mladja od 13 godina.. to je jedini spas od bolida koje necu da nazivam huliganima jer ne zasluzuju taj nadimak.. nesto se mora preduzeti, jer ovolika kolicina mrznje izmedju dva sportska kluba je NENORMALNA.. Ovo prevazilazi sve okvire normalnosti.. kakav mozak treba da imas za ovako nesto.. nas je najbolje opisao Bata Trlaja u "Vidimo se u citulji"..

Valijant

pre 6 godina

Za Zvezdu se navija a Partizan se voli? Ako ga na ovaj način volite....Sve vam najbolje želim. Puno pozdrava od Zvezdinog navijača.

milan k

pre 6 godina

to je taj grobarski sportski duh... tolerancija i poštovanje... ovo je sramota, kao i ona kradja trofeja od pre par godina... naravno, ni za ovo niko neće biti kažnjen

Nikola

pre 6 godina

Ovo je za doživotnu diskvalifikaciju iz sporta i izbacivanje sa svih stadiona, ko god da je uradio! Ne postoji bilo kakvo logično objašnjenje za ovaj čin.

carpediem

pre 6 godina

Strasno, kapiten Velickovic treba da izadje i da se izvini javno on je taj pehar i dobio u ruke, strasno na sta su simpatizeri Partizana spali posle toliko godina dominacije, da u ovoliku euforiju upadaju posle osvajanja Kupa da ih to navede na ovakve postupke!

Tuznooo

pre 6 godina

Ovo je uzas, da covek ne poveruje kako neki ljudi rezonuju u momentima kada se slavi i uziva...Veliki Radivoje Korac se prevrace u grobu od muke...Niste vi momci dostojni nicega u zivotu a ne pehara tako velikog coveka i sportiste!!!

noname

pre 6 godina

Za ovakvo ponasanje nije potrebna reakcija, sudstvo, zatvor...nema kazne...ovo je kazna za sve nas...alo bre, mi smo tvorci kosarke, SVETSKE KOSARKE! Pitajte bre Dudu, Zeljka, Divca, Bogdana, Vujosevica, Paspalja, Jokica, Saleta, Tea...pitajte da li je ok ovakva slika???

wer

pre 6 godina

pored ovakvih 'prijatelja kluba' neprijatelji nam nisu ni potrebni...

znam samo da bi mu, kao ostrasceni grobar, dao lekciju koja bi mu bila dosta do kraja zivota, a mozda i za koju generaciju posle.

problem no1 je sto ovo niko ne sankcionise, nego se mi jos kao lozimo na ovakve retarde

Gornje Međurovo kod Niš

pre 6 godina

Ko zna šta sve u životu ovi mogu da urade,tebi, meni nekom trećem.Ne bi ih kaznio novčano,klub bi im platio.Nego da odleže nekoliko meseca.Pozdrav za drage grobare,koji takođe osuđuju ovaj vandalski čin...

smehotresna olimpijada

pre 6 godina

...Srbija je definitno zemlja treceg sveta... a mozda i cetvrtog, jer su treci svet zemlje u razvoja, a mi smo zemlja u nazadovanju ...

Ipak mislim da smo zemlja petog sveta... Zemlje četvrtog sveta su one u stagnaciji

Borky

pre 6 godina

evo linka kad su navijaci Zvezde ukrali taj isti pehar i razbili ga, jedva 150 komentara . Nisam naisao na komentare zvezdasa da se ogradjuju od toga, toliko o licemerstvu a mnogo gora stvar je tad uradjena.
(...., 20. februar 2018 23:41

Onda sigurno nisi citao komentare jer se velika vecina ogradila od toga kao i cjeli klub koji je kaznjen sa 2-3 utakmice pred praznom dvoranom na pocetku sledece sezone a bila je i novcana kazna.
Medjutim problem kod tvoga komentara i kod 99% ostalih navijaca Partizana sto vi nesto lose pravdate isto losim.U fazonu i oni su pa cemo i mi a onda pisete nismo isti mi smo "avangarda" i ostale gluposti.Istina je da ste vi veliki kompleksasi i dok je 99% zvezdasa neko vece cestitalo osvajnje kupa i je trazeci nikakav izgovor (sto vi stalno radite) vi ste na istim komentarima ostavljali sve same uvrede.Ipak na ktaju kad bolje razmislim upravu ste da nismo isti i hvala bogu na tome.

Tough

pre 6 godina

Alo ljudi, vaš kapiten je ukrao pehar i odneo ga navijačima koji su ga slupali. 
I za razliku od tog slučaja, ovde bi neko trebao da odgovara. Jadno i bedno.
(anonimni, 20. februar 2018 22:45)

Nije tako bilo, kapiten je došao do tribine po pehar da ga vrati nazad, a onda su mu isti navijači dali u ruke i rekli da ga podigne (ni ja ne bih smeo da odbijem), što je ovaj nevoljno i učinio, podigao pehar sa kiselom facom. Nemojte pokušavati da izvrćete istoriju.

Јабучило

pre 6 godina

Dzaba zgrazanje nad primtivizmom nego rigorozna kazna.5 godina zabrane igranje u Zuckovom kupu cije su ime i dela oskrnavili nevaspitani pojedinci.
(Boban S., 21. februar 2018 08:34)

Може. Али и пет година забране играња у свим такмичењима за оне који су пехар за првенство украли и поломили.

....

pre 6 godina

Mi licemerni? Pricate o kazni za huligane, a ubilo ste Acu Radovica i Tatona. Sta cemo sad?
(nista o nicemu, 21. februar 2018 08:22)

molim te procitaj jos jednom moj komentar, zapenili ste nevidjeno, a vi tj. vasi navijaci ukrali i razbili ga, a komentare pogledaj sam. Nema ni jedan komentar gde se to osudjuje od strane vas. Ko je uopste pricao o ubistvima??!! Kakav ti je nik takav ti je i komentar.

Roki

pre 6 godina

Divljaci!
Pre i posle nas potop.
istorija ne pocinje niti se zavrsava sa nama.
Sve sto prestavlja neko prihujalo vreme ne treba unistavati.
Kako bi se osecali da neke buduce generacije za npr. 150 godine uniste sve sto prestavlja danasnje vreme?

stanoje

pre 6 godina

Mora covek da bude ozbiljno mentalno ostecen za ovakvu akciju. Trebalo bi da se jave lekaru dok je vreme, uz jake lekove moguce je drzati poremecaj pod kontrolom.

Mister No

pre 6 godina

Ovo baca veliku senku i mrlju na bilo sta sto se zove sport, pa treba li sutra da npr Siti uzme Ligu Sampiona,a da neki njihov retard pocinje da skrnavi urezano ime Mancester Junajteda?

Bivši navijač

pre 6 godina

To može učiniti samo ljudski šljam i ološ. Nije bitno za koga navijaju. Žao mi ih na neki način, jer sami dokazuju koliko su siromašni - siromašni u duši.

Marko

pre 6 godina

Strasno je pomisliti da neko ko se po fizionomiji ocigledno svrstava u odrasle a ima svest petogodisnjaka uopste ima pristup ovakvom peharu. Ne samo da ima pristup, vec moze da ga drzi u rukama bez nadzora.
Povraca mi se.

Kyle and Peel

pre 6 godina

ista bagra i tamo i ovamo. njihova stub srpstva a nasa avangarda i "jedno brdo, dva univerzuma".

pa bog te video, da li toliki specijalac mozes da budes da si slep kod ociju kao srednjoskolac od napaljenosti.

zato pametan covem moze da bude samo partizanovac ili zvezdas. onog casa kad krene da sebe opisuje sa grobar ili delija/cigan, tog casa je budala koja ce ili raditi ovako nesto ili ovako nesto sa tupavim grohotom ooravdavati.

vlada...cz

pre 6 godina

Ovaj cin je sramotan i odraz je stanja u drzavi....svaka budala moze da uzme pehar koji nosi ime velikana nase kosarke i uradi ovo...to je nedopustivo...to u normalnoj zemlji kod normalnih ljudi ne sme da se desi....nazalost,daleko smo zagrizli u nekulturu,nevaspitanje, nepostovanje,nepravdu i sve ono cega bi covek trebao da se stidi...nebitno je ko za koga navija,ovo mora da se sazna ko je uradio zbog korektnih i realnih navijaca Partizana i zbog nase kosarke...zvezdas

Zagor

pre 6 godina

Ha,ha,samo cekam realnu sliku,u prvenstvu Srbije,kako se Covke igra sa njima,zna on dobro sta njih boli,kup je nevazan,zna se ko kupi kajmak..Samo jako Covke..

Delija

pre 6 godina

Isto kao sto vatreni navijaci bojkotuju utakmice, dok se ne steknu uslovi, Zvezda treba da bojkotuje bilo sta sto radi KSS i orijentise se samo na ABA i evropske kupove, a ovi kukavci neka igraju sami sa sobom.

....

pre 6 godina

Borky, 21. februar 2018 00:25)

druze, citao sam komentare i nisam naisao na komentar u kojima se vi ogradjujete, to je LICEMERJE, a sad ste zapenili na sva usta.

Miki grobar realan

pre 6 godina

Zalazem se da se pocinioci kazne istom kaznom kao i oni sto su ukrali (uz pomoc igraca) pehar i razbili ga!
Sve drugo bi bilo nepravda!

macconi

pre 6 godina

auuu...nema sta ovde da se komentarise...ovi jadnici ne znaju sta je sportsko rivalstvo,mrznja je ogromna...a za tu mrznju su krivi vodeci ljudi partizana i zvezde koji svojim izjavama direktno uticu na ovakve ljude koji nemaju mozga...gospodin i gospodja covic,i zbog njih skrnave pehar...cim je pehar dosao u njihove ruke to znaci da su bliski sa klubom...i naravno takvi za ovo sto su uradili nece odgovarati

Bane

pre 6 godina

(Blandy, 20. februar 2018 20:25)

Porediš Ligu Šampiona i kup Srbije u košarci, niđe veze. Drugo postolje je deo pehara. Tako da to nije baš neko opravdanje. Treće o čemu se ovde raspravlja o genijalcima koji misle da su face. Ono u fazonu nema ih na peharu pa nisu ni osvojili.

menjam nick

pre 6 godina

Ljudi se ladno javljaju i misle da je ovo u redu.. Ništa vi o sportu ne znate.. Nema ovde ni ljubavi prema klubu.. Samo mržnje prema ostalima.. Užas..

noname

pre 6 godina

Dok mi citamo, pisemo, pocinilac pije chivas sa deset vratlija koji rade na vratima splava, ismejavajuci sve nas koji pisemo, citamo, kapiramo kosarku, sport....mozda je pehar na splavu, a da mi je znamo...mozda se zaliva jackom i red bullom... :(

Džoni

pre 6 godina

Posle ovoga sa njima samo jako i do kraja bez podizanja ručne. Ipak je Čović bio u pravu kada je rekao da treba staviti tačku na crno beli svet. Osvoje jedan marginalan trofej posle nekoliko godina posta i to u sezoni možda i najgoroj u istoriji kluba i ovako se bahate. Ne bi me iznenadilo da je i za ovaj kup bio neki dogovor zbog SNS uprave i izbora u BG da koliko toliko izvuku sezonu i oni ovako. Do sada sam im želeo da isplivaju i da imamo zdravu konkurenciju ali posle ovoga im želim da ih zatremo što neće biti teško!

Sotir zvani Djubre

pre 6 godina

Ziki P Net@ Gospodine Ziki, mislim da ste potpuno promasili poentu. Ne eadi se o tome da neko ovde brani navijace Zvezde, tj. huligane za njihove ispade iz proslosti. Pa nije im niko iz kluba naredio da ukradu trofej. Poenta je u tome sto je Partizan dozvolio da pehar Kupa zavrsi u rukama ovakvih "navijaca" i time pokazao sav svoj amaterizam i svoju velicinu. Zamenjujete teze, slucajno ili namero, ko zna...

profa

pre 6 godina

Velika vecina Ljudi ne shvataju da je to Samo sport I da igraci koji igraju u klubovima su profesionalci koji igraju za pare . Nije ni problem kad covjek voli neki klub ali je problem kad mrzis nekog drugog zato sto voli drugi klub

patriota

pre 6 godina

Ja sam u šoku, ne mogu da verujem da ovakvi divljaci i primitivci jos postoje na zemaljskoj kugli. Ovo je samo odraz nase kulture i postovanja. Ovo treba pitati Partizan otkud Žuća kod ovih ljudi,kako ih nije sramota. Strasno! Da se razumemo, ja sam zvezdaš al uopste mi nije krivo sto je pobedio partizan, ljudi to je sport i neka pobedi bolji al nekim ljudima to tesko dokazati jer nemaju mozga ni za analizu. To samo rade slabe osobe.Treba da ih bude sramota!

dzoni15

pre 6 godina

ovi grobari umesto da kazu sramota nas je zbog ovoga, oni podrzavaju ovo, oni se i dalje uporedjuju sa zvezdom i kazu setimo se 2014 godine....jos je gore ako je ovo neko iz kluba!!

HARIS

pre 6 godina

Kako je pehar dospio u rukama nekakvih huligana? Ovo pita neko koga uopce ne zanima ni Partizan, ni Zvezda, ali mi ovaj potez nije jasan.

Knezz

pre 6 godina

Moj sin će navijati za jedini beogradski klub OFK Beograd! I to kažem kao najvatreniji navijač Zvezde Crvene. Jedini klub koji u SFRJ nikad nije imao zvezdu na grbu. Ove DB kriminalne institucije me više u životu ne interesuju. Eto toliko.

komunalci

pre 6 godina

Odmah pronaci sve ucesnike i kompletno u zatvor po hitnom postupku.. pa onda lagano da se vidi ko je snimao ko sta pricao a ko se pravio pametan i zasto!?
Kakva je ovo šala? pa kako ste ostavili pehar u kafancugi?

Matori

pre 6 godina

Ne zna se ko je i gde je...Kao da trofej stoji na gradskom trgu i svako mu ima pristup...Valjda se zna gde je trofej bio i ko ima pristup toj prostoriji,ko od ti ljudi ima takvu odecu,sat...na odeci su ostali i tragovi prasine...Neko nesto ne radi kako treba...

Nebojsa Pantelic

pre 6 godina

Postovani citaoci!Da smo dotakli dno vidi se upravo iz ovog videa i iz raznih komentara.Ko pise nije ni bitno to je trenutni pokazatelj naseg drustva,povezujuci politicku i javnu scenu hvata me jeza koliko smo zaglibili kao narod.!Mi smo posebna vrsta koliko sami sebe unistavamo kao drustvo,steta zato sto mislim ipak da mozemo puno na svim poljima.Proteklih 18 godina dolazim u Srbiju i uvek ostavim dosta para svom kraju odakle sam,ali od sada cu sve manje definitivno.Sve je to zalosno sto se desava ,mi smo rupa bez dna.Pozdrav svima.

asdf

pre 6 godina

Zasto bre ne mozemo bar u necemu da budemo normalni? Ovi kradu pehar pa ga olupaju kad ne mogu da ga osvoje, ovi drugi kad ga osvoje, unistavaju ga... Kakvi smo mi ljudi, to je neverovatno.

slaviša šmigič

pre 6 godina

ovo rade takozvane vođe grobara a pores sedi igrač partizana i zamisli ti pitaju dal,da skinu megu a ovaj megu ostavi dobri su sa nama.isto dobri su i hrvati sa grobarima zato prevlast oko tribine jna stadiona broza i njegovog podanika iz hdz tuđmana.lepo ste pljunuli u lice glumcima i pevčima.jedan dragan nikolič se okreče u grobu.sramota poput ubistva najbližeg brata.

Sudac

pre 6 godina

U ovoj drzavi je sve obesmisljeno, zanat, skola, fakultet, talenat, neciji uspeh, diploma... Valda je zbog toga ovakav talog isplivao pa se jos se i nesto pita.