Košarka 464

Petak, 26.01.2018.

18:50

Enis heroj – Zvezda posle velike borbe pobedila Olimpijakos!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su posle velike borbe Olimpijakos sa 89:78, u 20. kolu Evrolige.

Enis heroj – Zvezda posle velike borbe pobedila Olimpijakos! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

464 Komentari

Sortiraj po:

Borky

pre 6 godina

Sta hoces i vi ste Bari osvojili 1991 godine zbog pobede protiv Kolo Koloa hej bre Kolo Koloa, ne znam ni da li postoji jos uvek taj klub! Ekipe koja cak ni nije u Evropi vec u Juznoj Americi. Sa ovdasnjim formatom LS vi nikad ne biste videli tu titulu svetskih prvaka. I kao takvi sampioni izgubiste pre par godina od Krska takodje prijateljska tekma, i odigrali nereseno sa Jedinstvom iz Uba, gubili 2 puta od Backe u Palanci... 
(Uros Djurdjevic #32, 26. januar 2018 22:36) 

Ne bih da komentarisem vec samo da tvoj komentar bude pri vrhu.

Коста

pre 6 godina

Какав блам од транспарента. ја да мислим то што они мисле ћутао бих као заливен.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

ovu šaku jada koji pišu navijaju za grke,protiv svog kluba izbaciti.da se vratimo igri.
Rocesti,nas najbolji igrač,daleko ispod svog uobičajenog nivoa sinoć.
Enis,otkrovenje.ima ugovor na dve godine,zamislite kako će tek da razbija.
Dobrić,dve monstruozne blokade,hrabri ulazi.Trojke uvek ima.
Lazić,standardno strava odbrana,kad bi samo skupio hrabrosti da nekada krene na ulaz.
Davidovac,jasno,novi Bodiroga.
Dangubic,igra sezonu karijere.Ima sve,odbranu,napad,šut.
Janković,ko ne vidi njegov napredak za ova 4 meseca,i potencijal,taj je slep.
Bjelica,tri četvrtine toplo,hladno a onda kad se lomi 3 iskusna ulaza na faul,i 6 bitnih bacanja.
Lesor,najbolja utakmica do sada,nekoliko otpadaka u koš,nekoliko bitnih skokova.
Omic,ono što je falilo zvezdi.Jak,brz,odlično gradjenje kosa,odlično vraćanje posle iskakanja na pik.Najzad igrač za pik u napadu.Raduje što se vidi želja i borbenost.
Alempijević,odlična priprema utakmice i mislim da je namerno dobio tehničku (jednu),da bi promenio atmosferu.Nije se nadao isključenju.
Topić,vodio tim kao što je i igrao.Pametno.

miško

pre 6 godina

U prvih devet pored timova kao što su CSKA,Kimki,Real,Barsa,Valensija, Unikaha, Baskonija, Makabi, Olimpijakos, PAOK,Fener, Galata, Efes,Darušafaka.algiris..... je uspeh koji tvoj raspali tim neće nikad postići.Što je bilo, bilo je.

Aleksandra

pre 6 godina

Ljubisa livac,A zasto vi muskarcine stalno vredjate jednu zenu?Ne znam koji su navijaci tj huligani gori da li ovi sto vredaju zenu ili ovi sto vredaju ovog momak na nacionalnoj osnovi

pedja 71

pre 6 godina

Dovoljno sam mator i svestan da sustina zivota nije pobeda ili poraz kluba koji volim.
Ali, mnogo mi je lepse i lakse da funkcionisem kad Zvezda pobedi, posebno kada tako zapocne vikend.
Da smo izgubili, nista strasno, ali bi u kuci bilo varnica sinoc sigurno, a ja ne bih nikom priznao da je zbog Zvezde.
A jeste.

Nenad

pre 6 godina

Kako ih nije sramota vredjati čoveka koji je došao u nas klub i bori se za nas dres, a dok je bijo Prosinečki na klupi zvezde nije niko ništa govorio o njemu, a sada ovog momka vređaju. Sram vas bilo.

Nolan Smith

pre 6 godina

@ (Mirko, 27. januar 2018 04:39)
Kaže se srPske jer B prelazi u P. Ne moraš ni učiti pravila samo pročitaj par knjiga. Ostalo si sve lepo rekao.

Car Dušan

pre 6 godina

Neverovatno ali, istinito... Onako dočekati momka , koji je došao da svim SRCEM igra za naš klub - samo zbog toga što nije SRBIN!? Pa, bar polovina njih trenutno u ekipi, nisu Srbi... I hvala bogu da nisu jer, nije ovo prvenstvo grada, naselja ili ulice pa,da moramo biti zaboga Srbi! Nismo mi recimo, Atletiko Bilbao da, budu u timu samo Baskijci. Mi smo - MNOGO VEĆI! I još nešto: NE POSTAJE SE SRBIN SAMO RODJENJEM - NEGO DJELIMA

Mirko

pre 6 godina

@Uroš Đurđević
Kakav si bre ti poreski obveznik?Po ceo dan visiš na komentarima, gde ti radiš -crna mu majka.Ko od tebe porez skuplja, taj se leba neće najesti.
(Lale, 26. januar 2018 23:54)

Ma računa poreski obveznik preko kevine peMzije
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 27. januar 2018 00:04)


Aahaha... Najjači komentar! Batko prevazišao si sebe :D "Poreski obveznik preko kevine peMzije"! Ahaha... Strašno!

Crudelta

pre 6 godina

Jedan od legendi u fudbalu je bio Ibrahim Gaj sta je on cistokrvni Srbin iz Smederevske Palanke? Godinama sam bio prisutan na Severu ali ovde neke stvari su totalni apsurd. Dovede se odlicno pojacanje u vidu Omica koji je imao zelju da dodje kod nas a da mrzi Srbe i Srbiju to nikada ne bi uradio i jos se bori za nas klub i direktno je uticao da zaradimo 40k juce. A sad druge strane Delije svojim 395 bojkotom iz samo njima znanih razloga pored ABA sad bojkotuju i EL. Toliko puta je zbog njih kaznjen klub,zarad ponosa,reputacije ili sta vec pa CZ je placala kazne koje vrede 3-4 pobede u EL i kakav jos doprinos je njihov uz bojkot. Pa i ne trebaju ni da bodre klub vidimo da moze i bez njih. Srbuju na ustrb kluba i to ih ne zanima a zarad kriminalije i dilerskih poslova ne smeta im ni BBB ni Torcida ni Grobari...

Mirko

pre 6 godina

Lupajte minuse koliko hoćete, bolje igramo bez Alimpijevića. Njegova glupost, iako opravdana, umalo da nas košta pobede. Ovaj tim ima budućnost uz par kadrovskih promena. Dobili smo Enisa, to je dobro. Uboli smo sa Omićem, pazite šta vam kažem. Sad, neka drhti institucija.
(Millennium, 26. januar 2018 21:03)

Samo se ne slažem za Alimpijevića. Nikakva glupost, ništa ishitreno, uradio je to namerno da izvrši pritisak na sudije i ubrzo nakon toga se videlo da je u tome i uspeo, jer su sudije još zaoštrile kriterijum prema Olyju, čak se i Spanulis iznervirao. Sve u svemu išla nam je u korist ta tehnička, jer su sudije shvatile da je to bila greška.
Bilo je povuci-potegni jer su poveli,ali smo zato i pokazali šta imamo i šta možemo i od čega smo napravljeni, što je velika velika stvar.

Top je to mirno priveo kraju, Enis je briljirao i dao nam upravo onaj NBA kvalitet-hladna glava i čvrsta ruka i lucidne trojke preko ruke sa 8 metara, plus nezaustavljivi atletski prodori na koš. Ko malog Westbruka da gledam.
Omić je slažem se veliko pojačanje. Nema više zezanja protivnika pod našim košem, to je stopirano. Totalno se uklopio za dva-tri dana, a tek će sve to da izgleda još bolje samo da ne bude nekih povreda, mada se radi o mladim momcima i dobro utreniranim atletama i sumnjam da će ih biti.

ranko

pre 6 godina

Zasluzena pobeda koja ce se pamtiti i po fasistickom ispadu navijaca.Inace kosarka u EL postaje skoro negledljiva zbog "cvrstine" u odbrani,a uticaj sudija na rezultat postaje skoro kao u vaterpolu.Zato je poseta u opadanju jer nema majstora i sta da se vidi,jer se ne dolazi na utakmice zbog Lazica i ostalih "specijalaca".Jedino u zemljama gde je navijanje profesija,dvorane su punije bez obzira na izvodjace i predstavu.

Boza

pre 6 godina

@Uroš Đurđević
Kakav si bre ti poreski obveznik?Po ceo dan visiš na komentarima, gde ti radiš -crna mu majka.Ko od tebe porez skuplja, taj se leba neće najesti.
(Lale, 26. januar 2018 23:54)

Radi kao redar odeljenja III/2 u osnovnoj skoli za ometene u razvoju.

Zvezda

pre 6 godina

Kakva šamarčina dilerima. Odavno nisam toliko bio ponosan što sam zvezdaš. A vlast nek i dalje priča da nema podršku za borbu protiv huliganizma

Mile Dodik

pre 6 godina

Ovi navijaci koji su danas zvizdali i vredjali su uglavnom blago retardirani momci+momci koji dobijaju neke site poslove. Njihove vodje ili nalogodavci imali su samo na umu da Covicu i rukovodstvu KKCZ pokazu da se i oni pitaju. Sve je u lovi.

Mirko

pre 6 godina

(nosi fenjer,navija za fener, 26. januar 2018 21:00)

Bez Pere možemo tek sad kad je došao Omić i proigrao Lesor i Janković i to kad se sva trojica potrude mogu da zamene Peru. Bez Feldina smo mogli i dok nije razbijao, a bez Ročestija ne možemo nikako da dobijemo,osim možda u Aba ligi, njegova igra je beskompromisna i lucidna,demorališe suparnika, i ima u rukama sigurnih 12-15+ poena na svakom meču i može čovek da se osloni na njega. Zločesti je nezamenljiv brale, pa ti sad vidi.

Mirko

pre 6 godina

(zoran ivkovic, 26. januar 2018 21:35)

Ne slažem se da je tim kasno sastavljen,već što smo morali da pustimo većinu igrača koji su zaslužili da posle 4 godine igranja za Zvezdu odu u klub gde će zaraditi više para a manje će da se cimaju i krvare nego u Zvezdi - što je po meni poštena nagrada za njihov trud.Usput smo i mi nešto zaradili.
Uzeli smo srbske igrače i mlade centre što je bilo ulaganje u budućnost srbske košarke i Zvezde.To što oni nisu mogli da proigraju brzo iako se radi o dobrim talentima,osnovni razlog je to što su lige u kojima su igrali bile indijanske i amaterske,bezobzira što su američke,i što je moralo da prođe tri-četiri meseca da oni počnu da daju solidan doprinos.
Kad se Antić povredio videlo se da nema ko da ga zameni i zato smo posegli za Omićem koji je dobar,mlad i brz centar,priča srbski da ga ceo svet razume i nema nikakvih problema.Odmah je uzo' stvari u svoje ruke i pokazao šta nam je falilo.
Lesor je dobar i skočan i projektovan kao niži,atleta i brži centar ali i on dolazi iz tanke lige gde nije imao ko da ga nauči,pa je i njemu trebalo vreme,ali sve je bolji kako vreme prolazi.
Tržište je siromašno i problematično na toj poziciji i za naš budžet nije moguće dovesti nekog koji će od odma' da kida.Mi moramo da pravimo igrače i da ih kasnije tako dobre prodajemo,ne možemo da kupujemo kad i koga hoćemo.
Treba da cenimo to što imamo da ne bi ostali i bez toga.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Zašto na kraju utakmice zvižduci Olimpijakosu? Jaki su nam navijači. Naši nikada nisu dobili zvižduke u Pireju.Sramota(d, 26. januar 2018 21:32)Pa zato što smo Srbi i poštujemo one,koji nas tlače,a ne one koji nas vole.Uvek smo više divili svojim neprijateljima nego svojim prijateljima.Interesantno da je više bilo zvižduka večeras nego na bilo kojoj drugoj evroligaškoj utakmici ove sezone.Iskreno žao mi je zbog toga,jer su Zvezdini igrači uvek bili lepo dočekani i ispraćeni u Pireju.Oduvek smo radili na svoju štetu.(sloga, 26. januar 2018 22:39)

Posto niste bili na utakmici da vam objasnim. Niko nije zvizdao igracima Olimpiakosa, oni su dobili aplauz kada su izlazili. Zvizduci cele hale su bili namenjeni grupi koja sebe naziva Delije i koja je u tom trenutku razvila transparent da vise nece dolaziti na utakmice uz vredjanje naseg igraca.

klaxon

pre 6 godina

@Sta hoces i vi ste Bari osvojili 1991 godine zbog pobede protiv Kolo Koloa hej bre Kolo Koloa, ne znam ni da li postoji jos uvek taj klub! Ekipe koja cak ni nije u Evropi vec u Juznoj Americi. Sa ovdasnjim formatom LS vi nikad ne biste videli tu titulu svetskih prvaka. I kao takvi sampioni izgubiste pre par godina od Krska takodje prijateljska tekma, i odigrali nereseno sa Jedinstvom iz Uba, gubili 2 puta od Backe u Palanci...
(Uros Djurdjevic #32, 26. januar 2018 22:36)

Hahahahaha, pa sada si dokazao da si ti jedno najobicnije balavo dete koje veze o sportu nema, nego samo gleda kako da provocira. Zvezda je u Bariju 1991. pobedila Marsej za titulu evropskog prvaka, a Kolo Kolo za svetsku titulu. Nauci nesto, ne blamiraj se.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Konačno da su i ova "braća" pali, i to bez Pere i Feldina. Omić se borio kao zver, i svaka mu čast!! One retarde ne treba ni komenarisati, to su BRUKE koje veze nemaju sa Zvezdom!! Enis je rasturio večeras, što će mu jako značiti za samopouzdanje!! Bravo za sve momke večeras, uz Feldina i Peru bićemo još 30-40% jači!! Šteta da Omića nisu doveli ranije, imali bi bar 3-4 pobede više!! Sad samo zgazite one u ponedeljak pa da veselje bude potpuno!!

Mirko

pre 6 godina

Kao prvo, ovo je velika pobeda jer je prva protiv Olija u novijoj istoriji Zvezde i što dolazi u trenutku kad se odlučuje da li ćemo biti u igri za top8 ili ne - ovako ostaje šansa.
Drugo, raduje me što Zvezda napokon ima adekvatne zamene za startnu petorku na svim pozicijama, praktično svi 12 igrača igraju, ako nema Ročestija igra Davidovac, ako nema Feldina - nema problema igra Dobrić, ako nema Ročestija opet - igra Enis, ako nema Pere tu su Omić i Janković da zajedno nadoknade njegovo neigranje. Dakle ljudi, CEO TIM igra, nikad ne znaš ko će da bude najbolji igrač utakmice, ređali su se redom Bjelica,Ročesti,Feldin,Antić,Dobrić,Enis,Davidovac,čak i Janković (protiv Mornara). Napokon smo sa Omićem dobili ono što nam fali - visinu i dominaciju ispod reketa i pikenrol igru pod košem.

Čak i Alimpije kad je izašao, nema problema, tu je Top! Legenda i kralj, znao je da smiri igrače i uveri ih da će pametnom i staloženom igrom doći do pobede, jer je on sam ko zna koliko puta tako uradio u svojoj igračkoj karijeri. Velika snaga!

Ove navijače - neću da komentarišem, jer se videlo šta većina misli o tome i o njima i zbog toga sam ponosan. Ima Zvezda toliko navijača da napuni 7 Pionira a ne jedan, a kamo li da nadoknadi njih 500, koji istina jesu najbučniji, ali neće mi faliti jer će doći oni koji dosad nisu mogli-roditelji sa decom da slobodno navijaju i ne plaše se šta će da se desi.
Tako da: Putuj Igumane i ne misli na stado.

norrr

pre 6 godina

Sta ste se zakacili vise za bracu ili laznu bracu. Na terenu su sportisti koji se bore za pobedu. Braca su navijaci i ima istorijsku neku vrednost. Inace su miloni u igri, ni jedan, ni drugi tim nisu ludi da propuste pobedu kad mogu.
A za Omica, bez komentara. Katastrofalno i primitivno pinasanje. Zvizdati svom igracu. A kao volis Zvezdu. Uzas

Boki

pre 6 godina

Sta hoces i vi ste Bari osvojili 1991 godine zbog pobede protiv Kolo Koloa hej bre Kolo Koloa, ne znam ni da li postoji jos uvek taj klub! Ekipe koja cak ni nije u Evropi vec u Juznoj Americi. Sa ovdasnjim formatom LS vi nikad ne biste videli tu titulu svetskih prvaka. I kao takvi sampioni izgubiste pre par godina od Krska takodje prijateljska tekma, i odigrali nereseno sa Jedinstvom iz Uba, gubili 2 puta od Backe u Palanci...
(Uros Djurdjevic #32, 26. januar 2018 22:36)

Ja se nekad pitam da li se namerno provociraš ili šta???

Utakmicom protiv ekipe Kolo Kolo mi smo postali prvaci SVETA, ta utakmica nije igrana u Bariju nego u Tokiju.

Sa druge strane, ako sve to znaš, onda namerno provociraš, a tu je svaka diskusija sa tobom uzaludna.

Rekao sam

djuro

pre 6 godina

@Sta ja sad da radim, mi smo najsrbskiji klub, a Alen nam igra, više nismo najsrbskiji klub.
(eood, 26. januar 2018 23:13)

Što da radiš?? Pa prvo pozdravi Sonju Biserko ujutro kad dodješ na posao...

djuro

pre 6 godina

@Pa naravno kada je na drzavnom budzetu, pare nisu problem. Nego, rece li coravi da li ce biti dugackih rukava zbog sponzora??? 
Neka kaze to onako javno i transparentno kako samo on ume. E moji panteri, obraz djon!!!
(Ja, 26. januar 2018 22:54)


... svrati u ponedeljak... rastavljamo mašinu.. trebaće nam tvoja ruka, za podršku... ;-)

djuro

pre 6 godina

@Jos Mirza Begić i Bog?Alah)da vas vidi...xexexexe
(Carambaaa???, 26. januar 2018 23:05)


...Reče pripadnik JSD-a i ode da zapali svijeću predsedniku na Mirogoj....

GM

pre 6 godina

BOJKOT SEVERA !

Mole se svi navijači, a i ovaj medij da ako ne podrže, samo ne spreče da se ova poruka proširi i da je ljudi šire.

Nije poziv ni na šta drugo, sem na bojkot stajanja pored ljudi sa dosijeima i oni koji su dokazano spremni da promene ploču samo ako imaju korist od toga.

Oni isto koji su uz FK, gde je nekoliko igrača iste veroispovesti kao i onaj koji im sada smeta kao, a ustvari već večeras su dobili takvu kontru, kakvu niko nikada nije, gde im se dokazalo koliko su ustvari nebitni. Jer Zvezdas je pojam, a Zvezda je iznad svih, a zajedno.... mnooogo više iznad grupe Delije.

Ako imaju problem sa nekom verom, kako onda nemaju problem sa tim u svojim redovima ... jel misle da predstave kako u njihovim redovima nema takvih. Iz velikog broja delova Srbije, kao i bivše republike. Jel kada igraju u Novom Pazaru, hoće da kažu da na njihovoj tribini nema Srba iz tog mesta... koji imaju pravo da su koje god hoće oni vere.

Večerašnji debakl severne tribine je samo dokaz, koliko je Zvezda velika, koliko je ona stvarno stub srpstva, ali ne onog koji predstavljaju građani Delije, već Srbije koja je uvek bila poznata kao najbolji domaćin, ljudi koji su bili poznati kao najbolji prijatelji, drugovi, poznanici...

Samo jedna je Zvezda, samo jedna je istorija od 73 godine, samo jedan je i Robert Prosinecki čija se nacionalnost takodje nalazila na tom transparentnu kome su ti isti pevali i skandirali, samo jedni su Zvezdasi, a zna se da su samo jedni licemeri i to oni koji sami sebi prave medvedju usligu da ih niko više neće smatrati za ozbiljnima, a sa druge strane će provoditi ljubav prema Zvezdi na još veći nivo... od strane onih pravih Zvezdasa, pravih ljudi i pobednika zdravog razuma.

ZVEZDA!

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

zvezda je uvek lepo ispracena na kraju u pireju jer je uvek gubila.večeras ovi na 8 sekundi i minus 11 idu kao da im život zavisi.
batalite te gluposti o bratstvu,kad si jak ne treba ti niko.
A idioti kojima smeta Omic,nikad više da ne udju u halu.
ja sam pre 35 godina skakao do neba kad Husref Musemic ili Srebrenko Repcic daju gol.
Voleo bih da postanemo toliko jaki i da ga dovedemo pa da nam Zlatan Ibrahimovic postane 7 zvezdina zvezda.

dzoni

pre 6 godina

Konačno će normalni ljudi i navijači moći da uživaju i u Evroligi kao što uživaju u Aba ligi jer će normalni ljudi koji nisu skloni nasilju dolaziti na utakmice sa decom bez straha od nasilja.(Макарије, 26. januar 2018 21:49)Vidim pun je Pionir na Zvezdinim utakmicama ABA lige.Više publike ima na utakmicama Mege i FMP-a.Na Zvezdinim utakmicama u Euroligi nije bilo nikakvih incidenata.Jedino u duelu sa Partizanom se dešavaju takve stvari.Ako se to stvarno desi onda se može očekivati da Pionir bude poluprazan na utakmicama Eurolige.A s'obzirom da navijanje umnogome utiče na igrače,koji zbog toga kući daju i više od svojih mogućnosti,može se očekivati da i rezultati izostanu.

bolje da ima 30 ljudi koji vole sport i zvezdu, i koji znaju da prepoznaju kvalitet i posvecenost ovih igraca, nego 30 hiljada idiota....

kiza - iz ofsajda

pre 6 godina

Za sebe sam rekao da nisam delija nego zvezdaš još onomad kad su napustili utakmicu protiv Partizana na JNA, ima 12-13 godina...još hteli da mene i ortake biju što smo ostali. Budale narkomanske.

Batko

pre 6 godina

(alen bez sertifikata ultrakopa, 26. januar 2018 21:28) 


Opusti se...diši...duboko, duboko... Ok sad ?! Lepo, a sad na spavanje...trk !

Batko

pre 6 godina

@Uroš Đurđević 
Kakav si bre ti poreski obveznik?Po ceo dan visiš na komentarima, gde ti radiš -crna mu majka.Ko od tebe porez skuplja, taj se leba neće najesti.
(Lale, 26. januar 2018 23:54)

Ma računa poreski obveznik preko kevine peMzije

intexata

pre 6 godina

Mislim da su samo cekali neki izgovor, kao pre toga su dolazili... Dosli na Olimpijakos, pa izmislili razlog. Gospodo na utakmicu dolazis jer volis sport, navijas za tim koji bodris bez obzira na sve i da se opustis... klub je tim, ne pojedinac

Oberin Martel

pre 6 godina

Ključni trenutak utakmice je bilo najurivanje Alempija sa terena. Kada je Top preuzeo komandu sve je bilo jasno. Alempije u Spartak a Top u Zvezdu!!!

Bio na tekmi za razliku od svih komentatora

pre 6 godina

@sloga: Podrzavam, ali ne samo to, ti ljubitelji bratstva i jedinstva su gadjali instituciju Vasilisa Spanulisa, vredjali Milutinova, a ne zaboravite kako su ti isti u utakmici protiv Himkija vredjali Stefana Markovica. Iako idem na svaku tekmu zbog takvih zelim da ove godine Buducnost ili Cedevita uzmu ABA, taman da se dogodine tribine prociste od pljuvaca svoga i ljubitelja tudjeg

Batko

pre 6 godina

I zaboravio si da napišeš ko je bio prvak evrope hahaha panteru idi bodri omića
(Zoran, 26. januar 2018 22:34)

U kom veku ti nesreco zivis ?! A, da...History chanel - oficijelni kanal KK Sns

Ivan

pre 6 godina

Bravooooo Zvezdaaaaa! Najzad smo skinuli skalp i Olimpijakosu, vala vreme je bilo, samo nam je taj skalp falio i sada imamo skalpove svih najvećih evropskih timova u svojoj kolekciji! Šta reći nego jedno veliko bravo našim crveno belim momcima za ovu pobedu večeras nad moćnim Olimpijakosom velikanom evropske klupske košarke! Idemo prema onoj desetoj pobedi u Evroligi za koju ja tvrdim da će biti više nego odličan uspeh ove sezone sa potpuno pizmenjenim timom i trenerom! A uz malo sreće možda bude i koja više! Zvezda, stabilan evroligaš, to smo mi!

Delija ali pravi

pre 6 godina

d@. U pravu si za zvizduke Oliju na kraju utakmice, samo mislim da u stvari i nisu upuceni bas njima nego onima koji vredjaju sopstvenog igraca.

j

pre 6 godina

Bravo Zvezdo bravo momci srce kao Kalemegdan. Bez Antica Feldina i iskljucenog trenera. Za svaku pohvalu sudije katstrofalne. Zelim da kazem da se ne slihtamo i ne udvaramo ovom Olimpu kao bratskom klubu. Zasto pa oni kad igraju protiv nas kao na zivot i smrt. Prosle godine su nas kostali top 8.Od 95 i onog navijanja za Litvaniju i zvizduka nasoj reprezentaciji ja ne mogu da ih smislim. Kakav bratski klub kakvi bakraci. A mi im se nesto umiljavamo dozivljavamo ih kao svoje. To samo mi mozemo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Beograd, 26. januar 2018 21:06)
Koliko se secam i njima je trebala pobeda za sto bolji plasman,odnosno trece mesto i prednost domaceg terena.Zbog cega bi oni pustali Zvezdu da pobedi i time rizikovali svoj plasman.Pre svega nije sportski da te neko pusti da pobedis,to nije sportski kodeks,lepse je kada se rezultat zasluzi kao sto je danasnja pobeda i kraj price.

Ime,prezime,itd,itd.

pre 6 godina

"Delije, takvi kakvi ste, nećete mi faliti!
Pozdrav pravim zvezdašima!(Za sve je kriv brat Grim!, 26. januar 2018 21:13)Nisu potrebni ni meni,ali su potrebni igračima,jer zbog njihovog navijanja oni pružaju mnogo više nego što realno mogu.Bez njih atmosfera na utakmicama je pozorišna,smo što u pozorištu bar ima publike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (distrikt, 26. januar 2018 22:47)"

Ima ovde dobre atmosfere i bez njih.Uostalom koje veceras navijao i koje bio nadglasan!?

makarone

pre 6 godina

bravo zvezdo! to braca,gate 17 i nisu leteli iz grcke nego su kopnom hteli da udju preko makedonije me ne ne zanima,!nego braco cigani....sta bi rekao Refik Sabanacovic,sta bi rekao Husref Musemic?

Delija ali pravi

pre 6 godina

Vaske@. Ne bi se ni to dogodilo da nije bilo vredjanja Omica. A lepo bi bilo da se ni jedno ni drugo nije dogodilo. Da se svi zajedno jednostavno radujemo pobedi Zvezde uz aplauz Oliju.

slobinator

pre 6 godina

(leonardo, 26. januar 2018 22:55)
ta takozvana braća su prošle godine pustili da ih na njihovom terenu pobedi slabašni galatasaraj verovatno zbog kladionica,a onda su u sledećem kolu igrali na život i smrt protiv zvezde i dobili u poslednjem sekundu produžetka iako im ta utakmica nije ništa značila,a zvezdi bi značila prolaz među 8.time su oni omogućili da 3 turske ekipe uđu među 8,što znači da su im turci više braća nego mi.pre 2 meseca kada je zvezda još tražila formu i nekako krpila ekipu oni su je dobili sa 30 razlike u pireju.nešto se pitam,šta ih je sprečavalo da spuste ručnu na recimo 15 razlike? ne trebaju nam takva braća.voleo bih da napravimo snažnu ekipu koja će redovno da ih gazi.

Delija ali pravi

pre 6 godina

Leonardo@. Slazem se da je cast, ali onda se oni nece ljutiti jer ni mi nismo kada su nas stalno dobijali. I treba da nas dobijaju ako su bolji i kod nas, ali prosle godine izgubise kuci neke utakmice bez prolivenog znoja a ovde izginuse i u produzetku da nas pobede a nije im nista znacilo. I to je posteno i sportski, voleo bih da smo ih mi tako pobedili u Atini pa da vidim da se oni bratski i dalje ponasaju. Ne svidja mi se sto su im na kraju upuceni zvuzduci, ali mislim da su pre upuceni onoj grupici sto je vredjala Omica pa se reflektovalo na Oli.

011/2

pre 6 godina

@ @ 011/2 - I ja sam Delija al nemoj sve Delije stavljati u isti koš. Ono su huligani i oni dodju da prave probleme vjerovatno po nečijem nalogu. Kao i oni transparenti i skandiranje Omiću, i iza toga neko stoji sa nekim ko zna kakvim ciljevima a ti huligani su samo oružje tih nekih iza kulise. Njih ne zanima utakmica i ko će pobijediti, vjerujem da ih ima koji i ne znaju sve naše igrače. Još jednom, NEMOJ SVE DELIJE STAVLJATI U ISTI KOŠ I UPOREDJIVATI NAS SA TAKVIMA "DELIJAMA"!?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 26. januar 2018 22:34)

Naravno, to se odnosi samo za istureno F odeljenje, za koje sam apsolutno siguran da ne zna ni elementarna pravila, a sumnjam da zna i koje su boje dresovi ekipe za koju "navijaju", usput samo MALKICE valjaju "brašno", a imaju obećanje da će sa novim gazdom da dobiju socijalno i penziono, beneficirano naravno, za težak pekarski zanat! :-)

Ali na žalost, oni misle da Zvezda postoji zbog njih.

I još jednom VELIKO hvala gospodinu koji ih je iskulirao i eleganrno oterao…. i njih i "velike" zvezdaše koji ih podežavaju, a znamo i zašto!

011/2

pre 6 godina

@ Pa naravno kada je na drzavnom budzetu, pare nisu problem. Nego, rece li coravi da li ce biti dugackih rukava zbog sponzora???
Neka kaze to onako javno i transparentno kako samo on ume. E moji panteri, obraz djon!!!
(Ja, 26. januar 2018 22:54)

3 820 000E vs 800 000E!

Eto ti javno i transparentno, a ako treba može i taksativno?

Vi obraz nemate još od JUL-a, pa je glupo sa tobom pričati o tome!

MiMa

pre 6 godina

Alen Omić je za 10 minuta učinio više za Zvezdu nego njih 500 što su učinili za sve ove godine. Hvala! Dobrodošao! Idemo dalje, još jače i još bolje!

BBRS

pre 6 godina

Биће добар дерби, Звезда добила Оли а партизан победио Пролетер, додуше у неизвеснијој завршници !

Lale

pre 6 godina

@Uroš Đurđević
Kakav si bre ti poreski obveznik?Po ceo dan visiš na komentarima, gde ti radiš -crna mu majka.Ko od tebe porez skuplja, taj se leba neće najesti.

ljupce

pre 6 godina

"dobro vece,ja sam alen omic",rece decko i poce da skace i daje koseve."a ja sam dilan enis",rece drugi i poce da probija kao tenk,skace kao da je na federima i trpa trojke kao da je dzordan licno.dva najbolja kosarkasa veceras uz odlicnog dangubica.milenko topic kapiten znao da smiri ekipu na -8 i da ih podigne i pobedi utakmicu.alimpijevic je po meni ipak dobro postupio,treba tako ih napasti,makar bio iskljucen,a ne samo gledati kako nas kradu i cutati.bravo alimpije tako se stice autoritet.polako,bices ti dobar.ona manjina sa tribine da se protera iz zemlje koliko odmah posle utakmice,takvi ne vole zvezdu.steta sto nismo imali finansije da ranije sklopimo ekipu,ali to je sudbina kad imas malo i radis transparentno.za koju godinu ce valjda biti bolje.8-22 nastavice se...

Dex

pre 6 godina

Zvezdi sve pocasti. Mislim da Gagi i Savija moraju da se malo angazuju oko vaspitavanja njihovih naslednika, Zvezda mora biti na prvom mestu ne nekakva nacionalisticka ostrascenost.

Filip

pre 6 godina

-41 je ono sto se pamti za sva vremena...evo vec pet godina slusamo laprdanja kako cete demolirati veliki Partizan sa 30, 50, 100 razlike...dzaba prazne pretnje, i dok je bila prava zvezda i sad sa ovim instant klubom uvek bude isto - cim vidite crno bele dresove, gace same spadaju...strah od evropskog prvaka i njegove velicine vam je duboko usadjen...
(alen bez sertifikata ultrakopa, 26. januar 2018 21:28)

Kako da ne gace nam se pune od tima koji je u rangu Ceraka, Crnokose, Beovuka. To sto ste bili Evropski prvak pre bezmalo tri decenije u takmicenju gde su igrali Huventud, Rytas, Sarloa, Nanter, Lotomatika..
kao sto je Zvezda bila prvak Evrope u fudbalu sa 9 odigranih utakmica. Bilo nekada. Vremena se promenila.Evo neki dan ste igrali prijateljsku sa Proleterom i pobedili sa kosem razlike

leonardo

pre 6 godina

Zelim da kazem da se ne slihtamo i ne udvaramo ovom Olimpu kao bratskom klubu. Zasto pa oni kad igraju protiv nas kao na zivot i smrt. Prosle godine su nas kostali top 8.Od 95 i onog navijanja za Litvaniju i zvizduka nasoj reprezentaciji ja ne mogu da ih smislim. Kakav bratski klub kakvi bakraci. A mi im se nesto umiljavamo dozivljavamo ih kao svoje. To samo mi mozemo.(Beograd, 26. januar 2018 21:06)Nadam se da si gledao i utakmicu u Pireju,jer bi ti onda mnoge stvari bile jasnije.Zvezda i njeni igrači su uvek dočekani i ispraćeni aplauzom u Pireju,za razliku od utakmica sa Panatinaikosom.Grci su nas izviždali na evropskom prvenstvu 95' zato što smo ih izbacili u polifinalu.Olimpijakos je najpopularniji grčki klub i čast je biti u bratskim odnosima sa takvim sportskim velikanom,kao u ostalom i sa moskovskim Spartakom.

Kosta

pre 6 godina

Sramim se Delija.Daj Bože da ih ne vidimo više u Pioniru,ni na Marakani.Ljudi se dele na dobre i loše.Čović treba da ih otkaci,mi normalni ćemo uvek bodriti Zvezdu,neće biti bez podrške.

Gočko

pre 6 godina

Konačno će normalni ljudi i navijači moći da uživaju i u Evroligi kao što uživaju u Aba ligi jer će normalni ljudi koji nisu skloni nasilju dolaziti na utakmice sa decom bez straha od nasilja.(Макарије, 26. januar 2018 21:49)Vidim pun je Pionir na Zvezdinim utakmicama ABA lige.Više publike ima na utakmicama Mege i FMP-a.Na Zvezdinim utakmicama u Euroligi nije bilo nikakvih incidenata.Jedino u duelu sa Partizanom se dešavaju takve stvari.Ako se to stvarno desi onda se može očekivati da Pionir bude poluprazan na utakmicama Eurolige.A s'obzirom da navijanje umnogome utiče na igrače,koji zbog toga kući daju i više od svojih mogućnosti,može se očekivati da i rezultati izostanu.

banjadiluka

pre 6 godina

Samo za ove sto iscekuju nase poraze neko kao uvertiru za derbi pobjedjuje Olimpiakos, a neko Proleter iz Zrenjanina.Sportski pozdrav

Zoran

pre 6 godina

Nagradno pitanje za navijace KK Proslost! Ko je ubedljivo najgori tim drugorazrednog takmicanje, u narodu poznatog kao Cipiripi kup, najgori od 24 ucesnika, tim sa samo jednom pobeddomacemvim porazima na domacem terenu, tim sa njgorom kos razlikom, sa najvise primljenih poena? Mala pomoc, sledece godine nece moci da igraju ni cipiripi kup, jer mocni Mornar iz Bara tako hoce! Ubija ih nebitnost, nebitni u domacim okvirima, jadni u nizerazrednim evropskim takmicenjima, velikani poput Sarloa, Cizburgera, Sasarija, Ritasa, Albe se zahvaljuju sto su imali na kome da se izivljavaju i popravljaju kos razliku!
(Zevs, 26. januar 2018 22:09)
I zaboravio si da napišeš ko je bio prvak evrope hahaha panteru idi bodri omića

Hehe

pre 6 godina

Sada Partizan i gostovanje Baskima i pauza skoro dve nedelje zbog kupa koji Zvezdi nije bitan pa Armani kod kuce pa gostovanje Bambergu i kuci sa Unikahom. Sve ovo moze da se dobije ali ne treba juriti EL i trositi snagu i mogucnost povrede.
(Filip, 26. januar 2018 22:19)

Je li dobro sto je Makabi veceras pobedio?

sloga

pre 6 godina

Zašto na kraju utakmice zvižduci Olimpijakosu? Jaki su nam navijači. Naši nikada nisu dobili zvižduke u Pireju.Sramota(d, 26. januar 2018 21:32)Pa zato što smo Srbi i poštujemo one,koji nas tlače,a ne one koji nas vole.Uvek smo više divili svojim neprijateljima nego svojim prijateljima.Interesantno da je više bilo zvižduka večeras nego na bilo kojoj drugoj evroligaškoj utakmici ove sezone.Iskreno žao mi je zbog toga,jer su Zvezdini igrači uvek bili lepo dočekani i ispraćeni u Pireju.Oduvek smo radili na svoju štetu.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Kako da ne gace nam se pune od tima koji je u rangu Ceraka, Crnokose, Beovuka. To sto ste bili Evropski prvak pre bezmalo tri decenije u takmicenju gde su igrali Huventud, Rytas, Sarloa, Nanter, Lotomatika.. 
kao sto je Zvezda bila prvak Evrope u fudbalu sa 9 odigranih utakmica. Bilo nekada. Vremena se promenila.Evo neki dan ste igrali prijateljsku sa Proleterom i pobedili sa kosem razlike
(Filip, 26. januar 2018 22:26)

Sta hoces i vi ste Bari osvojili 1991 godine zbog pobede protiv Kolo Koloa hej bre Kolo Koloa, ne znam ni da li postoji jos uvek taj klub! Ekipe koja cak ni nije u Evropi vec u Juznoj Americi. Sa ovdasnjim formatom LS vi nikad ne biste videli tu titulu svetskih prvaka. I kao takvi sampioni izgubiste pre par godina od Krska takodje prijateljska tekma, i odigrali nereseno sa Jedinstvom iz Uba, gubili 2 puta od Backe u Palanci...

mirko

pre 6 godina

Ne znam ovog Topica licno ali mi je drag kao rodjeni brat, vidi se da je bas dobar covek.
(Milos, 26. januar 2018 21:27)
ej da znas, veliki Milenko Topic klinac sam bio kad je igrao I bio sjajan igrac I deluje veliki covek I zvezdas. takve ljude volim da vidim u zvezdi. kao I istale nebojsu ilica,.......

Mjehur ubica

pre 6 godina

Bravo Zvezdo,ova pobeda staje uz rame onoj nad Fenerbahčeom..Alene,dobro došao!! Puna podrška na svakoj utakmici ka zacrtanom cilju..ABA, ponovo Evroliga..ZVEZDA MI JE SVE,ZVEZDA ŽIVOT JE!!!

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

Džinovska pobeda Zvezde i njenih navijača koji su pobedili šaku maloumnika i proterali ih iz Pionira. Biće ubuduće mnogo lepše gledati utakmice.

Ja

pre 6 godina

Gledam tim Zvezde i kad se vrate Pera i Feldin, ispada da će Zvezda imati 12 igrača u rotaciji... Jovanović i Keselj će ponekad igrati Aba ligu i to bi bilo to!
Kako god okrenes, trebalo je Zvezda ovo ranije da uradi sa Enisom i Omicem. Imala bi još 3, 4 pobede više no sad!!!
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Neko@, 26. januar 2018 22:13)

Pa naravno kada je na drzavnom budzetu, pare nisu problem. Nego, rece li coravi da li ce biti dugackih rukava zbog sponzora???
Neka kaze to onako javno i transparentno kako samo on ume. E moji panteri, obraz djon!!!

profa

pre 6 godina

Umesto da uzivamo u pobedi mi moramo da se sramotimo nasih “najvatrenijih “ navijaca jedino je dobro to sto ih vise nece biti na utakmicama , mislim da bi I partizanovci trebali nesto napraviti da I njih bojkotuju njihovi (kriminalci )navijaci pa da svi uzivamo u sportu . A ovaj momak zasluzuje sve pohvale i verujem da ce biti veliki igrac kao sto je veliki covek

Neko@

pre 6 godina

Gledam tim Zvezde i kad se vrate Pera i Feldin, ispada da će Zvezda imati 12 igrača u rotaciji... Jovanović i Keselj će ponekad igrati Aba ligu i to bi bilo to!
Kako god okrenes, trebalo je Zvezda ovo ranije da uradi sa Enisom i Omicem. Imala bi još 3, 4 pobede više no sad!!!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ 011/2 - I ja sam Delija al nemoj sve Delije stavljati u isti koš. Ono su huligani i oni dodju da prave probleme vjerovatno po nečijem nalogu. Kao i oni transparenti i skandiranje Omiću, i iza toga neko stoji sa nekim ko zna kakvim ciljevima a ti huligani su samo oružje tih nekih iza kulise. Njih ne zanima utakmica i ko će pobijediti, vjerujem da ih ima koji i ne znaju sve naše igrače. Još jednom, NEMOJ SVE DELIJE STAVLJATI U ISTI KOŠ I UPOREDJIVATI NAS SA TAKVIMA "DELIJAMA"!🖐

Carambaaa???

pre 6 godina

Musemić,Repčić,Halilović,Djokaj,Zjajo,Jurić,Bračun,Prosinečki,Cvetković,Vujović,Šabanadzović ,Orahovac...Avdija ,Kikanović,Omić ......Sve plejada

Zevs

pre 6 godina

Nagradno pitanje za navijace KK Proslost! Ko je ubedljivo najgori tim drugorazrednog takmicanje, u narodu poznatog kao Cipiripi kup, najgori od 24 ucesnika, tim sa samo jednom pobeddomacemvim porazima na domacem terenu, tim sa njgorom kos razlikom, sa najvise primljenih poena? Mala pomoc, sledece godine nece moci da igraju ni cipiripi kup, jer mocni Mornar iz Bara tako hoce! Ubija ih nebitnost, nebitni u domacim okvirima, jadni u nizerazrednim evropskim takmicenjima, velikani poput Sarloa, Cizburgera, Sasarija, Ritasa, Albe se zahvaljuju sto su imali na kome da se izivljavaju i popravljaju kos razliku!

beli65

pre 6 godina

@alen bez sertifikata ultrakopa
kada budete igrali sa 7-8 juniora umesto toliko stranaca,kao sto smo mi igrali te sezone rezultat ce biti i veci

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

A gde su navijači Olimpijakosa da zajedno slavimo NAŠU pobedu?!
 (Za sve je kriv brat Grim!, 26. januar 2018 21:49)

👍👍👍🍺🍺🍺

samokazem

pre 6 godina

Zašto na kraju utakmice zvižduci Olimpijakosu? Jaki su nam navijači. Naši nikada nisu dobili zvižduke u Pireju.Sramota(d, 26. januar 2018 21:32)Pa zato što smo Srbi i poštujemo one,koji nas tlače,a ne one koji nas vole.Uvek smo više divili svojim neprijateljima nego svojim prijateljima.Interesantno da je više bilo zvižduka večeras nego na bilo kojoj drugoj evroligaškoj utakmici ove sezone.Iskreno žao mi je zbog toga,jer su Zvezdini igrači uvek bili lepo dočekani i ispraćeni u Pireju.Oduvek smo radili na svoju štetu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sloga, 26. januar 2018 22:39)

Ne nego su trebali da im pevaju na grčkom a da zvižde sopstvenom igraču. Bravo Cigani, pokazali ste ko smo. Velika pobeda na dva fronta.

JSD

pre 6 godina

Musemić,Repčić,Halilović,Djokaj,Zjajo,Jurić,Bračun,Prosinečki,Cvetković,Vujović,Šabanadzović ,Orahovac...Avdija ,Kikanović,Omić ......Sve plejada
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Carambaaa???, 26. januar 2018 22:00)

Srebrenko Repčić Srbin iz Bosne, Boro Cvetković Srbin iz Hrvatske, Zoran Vujović Srbin iz Sarajeva, Zufer Avdija Jevrejin.
Skrati malo taj spisak, Prosinečkom je majka iz Čačka, al njega ostavi.
Al šta reći za pola reprezentacije NDH, krem kosovsko-albanskog fudbala, Hasanagiće, Omeroviće, Čakare i ostale Ljajiće, pa Nakiće, Harise i Erdene...
Nažalost, ovde ima mesta samo za 1500 karaktera, to ne bi stalo ni na 15000.

ParterB

pre 6 godina

Ja sam pozitivno iznenađen odnosom pozitivnih i negativnih komentara kao i odnosom + -, kada je u pitanju Alen Omić. Hvala ti Srbijo, ima nade. Ko zna, možda iznenadimo sami sebe na narednim izborima.

Filip

pre 6 godina

Sada Partizan i gostovanje Baskima i pauza skoro dve nedelje zbog kupa koji Zvezdi nije bitan pa Armani kod kuce pa gostovanje Bambergu i kuci sa Unikahom. Sve ovo moze da se dobije ali ne treba juriti EL i trositi snagu i mogucnost povrede.

anica

pre 6 godina

Slozila bih se sa komentatorima koji kazu da kad imamo vremena za odmor i trening odigramo odlicno. Zvezda ne moze da izdrzi tempo od utakmice na svaka dva tri dana, ipak nas to remeti poprilicno. Mnogo sam srecna zbog ove pobede, iz vise razloga... Pobedili smo veliki tim koji nam je toliko muka zadavao uz "bratstvo" koje se potencira i koje nema opravdanje dok god traje borba, ok je aplaudirati, pozdraviti klub, ali ove osobe sto su veceras pokusale da ukaljaju svakog normalnog Zvezdasa i Srbina su samo dokaz da ipak u ovoj mojoj drzavi ima ljudi koji umeju da razgranice dobro od zla. Bravo za zvizduke, bravo za predivno navijanje i vetar u ledja za jos jednu pobedu naseg tima.
Pohvalila bih novog clana, odlicno je odigrao prvi mec. Enis, Dangubic i Davidovac odlicni.
Ne znam sta ce biti do kraja ove sezone, ali kao sto rece bivsi igrac Zvezde...jos jedno predivno vece za sve navijace koji Zvezdine utakmice posmatraju sa Evroligaskog aspekta..Ta sam! Sto vise ovakvih duela, da izborimo ABA ligu obezbedimo novu sezonu, a poraza ce biti...sport je ovo.
Bravo momci, srecno u narednim utakmicama, usli u top 8 ili ne, sa ovakvom ekipom i finansijama i kakve rezultate imate, vi ste svakako veliki tim.

hronicar

pre 6 godina

sto ne uradi radonjic,uradio kapiten topic.x faktor enis i omic.lazic jos malo pa najvise utakmica u dresu zvezde.sve u svemu odlicno veceras.

distrikt

pre 6 godina

Delije, takvi kakvi ste, nećete mi faliti! 
Pozdrav pravim zvezdašima!(Za sve je kriv brat Grim!, 26. januar 2018 21:13)Nisu potrebni ni meni,ali su potrebni igračima,jer zbog njihovog navijanja oni pružaju mnogo više nego što realno mogu.Bez njih atmosfera na utakmicama je pozorišna,smo što u pozorištu bar ima publike.

JF

pre 6 godina

Pre par dana napisao sam da nema teoretske sanse da dobijemo, i planirao sam da preskocim utakmicu. Svaka cast ekipi, jos jedno lepo iznenadjenje (za neke mozda i ocekivano :P). Jos jednom su momci pokazali da mogu svakome da izadju na megdan! Enis odlican, ja ne znam kada je poslednji put neko u EL za 18min ovako izdominirao.

Tricikl

pre 6 godina

Ne podrzavam napade Omica na utakmici. A tek mi se smucilo kad se lomio rezultat Delije pevaju Zvezda Oli. Ali, neki ljudi ne razumeju, ne bune se ljudi za Sabanadzovica jer nije igrao posle rata u Zvezdi nego pre. Ali, Omic odigrao zverski iako ima par treniga sa Zvezdom.

Душан

pre 6 godina

Уредно сам купио сезонску карту и целу сезону гледам Звезду са клинцем у Партеру Б и сектору 210. Лево од нас екипа не би Звезду дала за милионе ( најглупља навијачка песма икада) и дува ( ваљда им утакмице без траве нису интересантне). Имају од 15 до 25 година.Без икакве енергије одрађују посао на трибини за службу. Вечерас су доживели тежак дебакл да ми се на тренутак учинило да је и њих срамота ( од претпостављених). Јако би лепо било да заиста престану да прате кошарку али би њихов живот био потпуно бесмислен па то не очекујем. Да се отерају довољно је забранити пушење ( дување) у сали. Цела прича о Омићу је наравно само покушај да привуку пажњу како то деца једино и знају. Глупошћу. Видимо се на Арманију

oli

pre 6 godina

Posle ovoga skinuti sa severa stolice sa natpisom delije, zapaliti staviti nove sa natpisom ZVEZDA pa da mi normalni navijaci prodisemo dosta je bilo ovoga!!!!Alene jos jednom izvini.

beogradski

pre 6 godina

koliko pljuvanja po alimpijevicu....tako ste i radonjica pljuvali, tri godine ste smarali da ode, danas vam je njegova slika pored ikone.....napred alimpije

severnjača

pre 6 godina

Veliko bravo za pobedu, još jedan evropski šampion je pao! Sudije su ostavile senku na lepu utakmicu, očajne njihove odluke! Enis sjajan, Omić za prvu utakmicu odličan, Alimpije nije zaslužio isključenje, Topić debitovao pobedom! Sramota za grupu navijača koja je vređala Omića, pod hitno huligane strpati u zatvor i kazniti zbog uvreda! Ima li Srbija snage da se izbori sa šovinistima na tribinama? Alene, samo napred, imaš podršku pravih Zvezdaša!

KaraDjordje

pre 6 godina

U ovom slavlju i veselju ipak nemojmo zaboraviti nase komsije koji su juce ostvarili vrlo vaznu pobedu u Zrenjaninu i koja ce im posluziti kao jedno veliko iskustvo u drugoj Aba ligi, CESTITAMO komsijama i zelimo im jos mnogo ovakvih meceva.

Leskovcanin

pre 6 godina

Mozda smo dobili nebitnu utakmicu ali smo izgubili bracu. Simpatizeri su veceras pljunuli na Zvezdu, njenu istoriju, otadzbinu i na brata. Budite sigurni da ovo nece biti zaboravljeno!
(Vaske, 26. januar 2018 21:07)

U kom si fazonu?
Nije tebi lako decace...

cucke

pre 6 godina

Mozda smo dobili nebitnu utakmicu ali smo izgubili bracu. Simpatizeri su veceras pljunuli na Zvezdu, njenu istoriju, otadzbinu i na brata. Budite sigurni da ovo nece biti zaboravljeno!
(Vaske, 26. januar 2018 21:07)

Bravo za većinu navijača, tako se bodri svoj klub, tako se voli otadžbina, tako se kulturno navija i daje podrška novopridošlom igraču koji nosi dres svetinje! Tzv braću neću da komentarišem... Uživajte u pobedi, dobro došao Omiću!

zvezdaš NE delija

pre 6 godina

Najbolja stvar koja se večeras desila Zvezdi su Delije.

Iskreno se nadam da će održati reč i da ih više nećemo gledati na utakmicama, jer od njih, već dugo, Zvezda samo štetu ima.

Njima je belo-žuto mnogo bliže od crveno-belog, pa neka tako i ostane -obe boje se bolje vide u mraku i nema potrebe da im reflektori kvare biznis.

A za Omića sva podrška od svih normalnih Srba, koji su ipak u velikoj većini.

Cockney Cole

pre 6 godina

Kada smo ove dobili, što se mene tiče, možemo sve do kraja da puknemo. Oni potpuno polude kada sa nama igraju. "Braća" naša. Užas od kluba, dekadencija i antipropaganda košarke. Najantipatičnija ekipa u EL. Delji Zvezdo redom i ne mari za lažnu braću i lažne sportske prijatelje! Napred Zvezda!!!

Ika

pre 6 godina

Čoviću zaštiti Omića! Svaka čast momku, vidi se da ume(ne govorim o poenima, već o branjenju reketa i skoku)! Idemo dalje, pravi ZVEZDAŠI UZ VAS!

Filip

pre 6 godina

Sada slusam da Delije nece vise biti na utakmicama EL kao sto ih nema ni na ABA. E bas mi je drago. Neka presvuku dres i odu komsijama. Takvi Zvezdi ne trebaju ni na kosarci ni fudbalu. Srbovanje kosta Zvezdu

Zee

pre 6 godina

Pa to i moze tako u sportu gde je Djordi vlasnik lige. Bolje se zapitaj zasto slicnu majstoriju ne probate u fudbalu. Izbacili bi vas na 100 godina i niko se ne bi ni secao da je cz ikada postojala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ej bre, 26. januar 2018 20:44)

Istraži malo istoriju fudbalskog kluba Fiorentina kad se već hvataš za fudbal kao argument.

lucchese

pre 6 godina

ima li ijedan razuman razlog zasto su izbojkotovali omica i klub za koji navijaju ovi kao najvatreniji navijaci? cudi me da nisu raskrstili i bratstvo za olimpijakosom jer su doveli u fudbalu za trenera albanca a u spic grobara.
isprani mozgovi. mene je sramota sto sr vi smatrate navijacima zvezde.

Ivan NS

pre 6 godina

Voleo bi da vam igra feldin u ponedeljak,da ne kazete kad vas dobijemo nebitan derbi nije igrao feldin itd vase...
(Ada, 26. januar 2018 21:09)

Esi mi dobar?

ja

pre 6 godina

Enis i rocesti, cuvari srpske kosarke
(Slobodan Zika Jalovina, 26. januar 2018 20:57)
rece navijac kluba kroz koji je ove sezone proslo vise stranaca nego na autobuskoj stanici...

dak

pre 6 godina

Odlucujuce poene dali Enis i Omic, novi igraci. Enis iz utakmice u utakmicu sve bolji. Sto ce reci, ocigledan pun pogodak sa ovim igracima.Ako povrede ne poremete ekipu u zavrsnici Aba lige Zvezda ce biti favorit.

Snake

pre 6 godina

Bravo momci.
Jos jedan podvig u EL.Pobeda jos draza jer je ostvarena bez Pere i Feldina.
Podrzavam Alimpijevica ali videti Topica pored aut linije je neprocenjivo.Covek tiha legenda,gospodin,sportsmen,pobednik.
Pokazalo se da sa Omicem dobijamo novu dimenziju u napadu i odbrani.
Jos jedna doktorska igra Dejana Davidovca sa 4 asistencije uz 4/4 za 2 poena.
Bravo i za Jankovica koji je imao vrlo bitne poene.
Sto se Delija tice hvala im za gostovanja u Milanu,Bambergu,Barseloni,Madridu ali Alenu Omicu puna podrska.

pazarc

pre 6 godina

Navijam za zvezdu i svaka him čast za večerašnju pobedu konačno da padne i Olimpijakos a za ove navijače što vređaju ALENA šta him to znači pa i ENIS ima muslimansko ime...i netreba da dolaze više na utakmice ima zvezda dosta navijača i bez njih...pozdrav za prave DELIJE

Millennium

pre 6 godina

Konačno smo i njima uzeli skalp. Lupajte minuse koliko hoćete, bolje igramo bez Alimpijevića. Njegova glupost, iako opravdana, umalo da nas košta pobede. Ovaj tim ima budućnost uz par kadrovskih promena. Dobili smo Enisa, to je dobro. Uboli smo sa Omićem, pazite šta vam kažem. Sad, neka drhti institucija.

Batko

pre 6 godina

Sto da ga bude sramota? Dobio klinac multimilonski tim sa 7 stranaca da glumi trenera. To i radi. Rekao mu gazda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gazda Dojkan, 26. januar 2018 21:27)

Multimilionski tim ?! Pa ti si HIT VEČERI sinko !!! Kako je tebi sada tesko, a ?! Nidje pameti

Vaske

pre 6 godina

Mozda smo dobili nebitnu utakmicu ali smo izgubili bracu. Simpatizeri su veceras pljunuli na Zvezdu, njenu istoriju, otadzbinu i na brata. Budite sigurni da ovo nece biti zaboravljeno!

darko04

pre 6 godina

Bravo zvezdo,kakva pobeda ,brat Omic dobar isto,,Top odlicno vodio na kraju...Nego nesto mi zao neke grupice u cosku ljudi ni ne znaju za koga navijaju pa kad se lomi mec,oni skandiraju ime protivnika,i zvizde svom igracu..
Verov.postoji lek za njih,tipa da se isele iz zemlje

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

enis najbolji,ali SVI FENOMENALNO ODIGRALI!
Sad se vidi da možemo i bez pera,feldina i rocestija da dobijemo utakmicu.

Beograd

pre 6 godina

Bravo Zvezdo bravo momci srce kao Kalemegdan. Bez Antica Feldina i iskljucenog trenera. Za svaku pohvalu sudije katstrofalne. Zelim da kazem da se ne slihtamo i ne udvaramo ovom Olimpu kao bratskom klubu. Zasto pa oni kad igraju protiv nas kao na zivot i smrt. Prosle godine su nas kostali top 8.Od 95 i onog navijanja za Litvaniju i zvizduka nasoj reprezentaciji ja ne mogu da ih smislim. Kakav bratski klub kakvi bakraci. A mi im se nesto umiljavamo dozivljavamo ih kao svoje. To samo mi mozemo.

veliki strumf

pre 6 godina

Kad smo odmorni mozemo da dobijemo svakog. Kad se igra 4 utakmice u 8-9 dana, kada je u EL dupli program tokom nedelje - ne mozemo izgleda nikog. Enis i Omic su puni pogoci: Enis menja ritam, brz, izvanredan i snazan ulaz, a znacajno je popravio sut sa distance. Omic ona snaga u reketu koja nam je trebala - sigurnih nekoliko zicera i cvrsta odbrana pod kosem gde smo bili najtanji. Sa njima imamo dodatnu masu.

alen bez sertifikata ultrakopa

pre 6 godina

Oducavanje Grobara od kosarke sa bar 30 razlike u najavi... Zvezdini igraci ne zatezu puno protiv ekipica u rangu MZTa, inace bi moglo lagano 40. (JF, 26. januar 2018 21:12)

-41 je ono sto se pamti za sva vremena...evo vec pet godina slusamo laprdanja kako cete demolirati veliki Partizan sa 30, 50, 100 razlike...dzaba prazne pretnje, i dok je bila prava zvezda i sad sa ovim instant klubom uvek bude isto - cim vidite crno bele dresove, gace same spadaju...strah od evropskog prvaka i njegove velicine vam je duboko usadjen...

Grobar-España

pre 6 godina

Enis pokid'o, Zvezda za malo od gotovog veresija u neobjasnjivo losoj trecoj cetvrtini, Jankovic sve bolji i bolji, Lazicu zabraniti da sutira.....Ja pogodio na kladionici, kvota 2,85. Sad se vidi koliku je stetu naneo onaj poraz od Himkija, jer je bio skroz bez veze.

P.S. Printezis opet ubo trojku u poslednjim sekundama...."Za malo" da opet bude heroj, hehehe.

sasha tthe red baron

pre 6 godina

BRAVO::::

Kao sto sam vec napisao, samo ako nesko sa sklupe udje i ubaci 15, imamo sansu..
I Enis za 17 minuta, index 31!

A za ono vredjanje Omica, i onaj horo transparent, i pateticno vredjanje seljacina sa severa, mogu samo reci:
JADNO....

zvezdaš

pre 6 godina

Voleo bi da vam igra feldin u ponedeljak,da ne kazete kad vas dobijemo nebitan derbi nije igrao feldin itd vase...
(Ada, 26. januar 2018 21:09)

Vi da dobijete Zvezdu? Može, dok ne zazvoni alarm za buđenje.

sryugos

pre 6 godina

Mozda smo dobili nebitnu utakmicu ali smo izgubili bracu. Simpatizeri su veceras pljunuli na Zvezdu, njenu istoriju, otadzbinu i na brata. Budite sigurni da ovo nece biti zaboravljeno! 
(Vaske, 26. januar 2018 21:07) 

Sta reci na ovo? Putujte slobodno i sa Evrolige, na ABA je odavno uzivanje gledati normalnost i civilizaciju u hali.

zoran ivkovic

pre 6 godina

ova zvezdina ekipa je jako kasno skupljena i to je mozda i najveci problem . veliki problem je isto sto su putovanja cesta i onda ima malo vremena za trening . centar omic kasno doveden . omic drasticno bolje gradi kos od lesora i brz i jak ima veliki potencial i steta sto nije skolovaniji . trener alimpijevic talentovan kao i ekipa .prava steta sto ce se zbog novca ta ekipa raspasti .prvi ce na kraju sezone otici omic koji je potpisao na 6 meseci ,pa ce njegivim putem krenuti jos neki .

kris

pre 6 godina

Hvala sudijama što isključiše manekena.Da je on ostao,Enis bi bio na klupi,danas loš napadački Ročesti,a u odbrani je uvek loš,bi garantovano igrao i ispucavao se i ovo bi bio poraz.Omić pokazao i leđnu tehniku,i bolje građenje i sve što Lesor nije za pola godine i pokazao da je odlično pojačanje.Doduše,Lesor jeste velikom borbenošću u napadu pokrenuo ekipu i tad je krenuo preokret.Sve u svemu,da imamo trenera,bio bi ovo solidan tim.

dačo

pre 6 godina

bravo Zvezdo!Sad neka kazu da Enis nije pojačanje,samo još minuta i uz Ročestija i Peru nosioc igre u odsustvu Feldina.Bez opterecenja nije ništa imperativ osim aba liga.Sad instituciji pokazati veličinu kluba i ostaviti ih na prvom mjestu,ali ispod crte za plej of.Još jednom bravo za sve momke.

SS

pre 6 godina

Kada imamo vremena da se odmorimo i ne igramo svaku utakmicu na dva dana kidamo!Konacno smo srusili Olimpijakos (to ni Radonjicu nije poslo za rukom)mala osveta za to sto su nas oni (i Javor) izbacili iz EL prosle godine.Odlicno su odigrali Enis,Omic i Davidovac samo se nadam da povreda nije ozbilja.Steta sto smo izgubili neke EL utakmice zbog ludog ritma i sto nismo doveli centra ranije inace bi smo se sada uveliko borili za top 8.

peca

pre 6 godina

da nije zalosno bilo bi smesno i sami znamo da je 70 posto muslimana iz bosne poturceni srbi neki kao kusta a sad i omic znaju svoje poreklo ,a mi sad teramo decka koji je sve lapo rekao.

JF

pre 6 godina

Oducavanje Grobara od kosarke sa bar 30 razlike u najavi... Zvezdini igraci ne zatezu puno protiv ekipica u rangu MZTa, inace bi moglo lagano 40.

Kavkaz

pre 6 godina

“OVI” najavili da ce da bojkutuju i evroligu zbog Omica,a vidi se da je covek klasa,pokazao na debiju sto je veoma tesko!I ako cemo da biramo dal ONI il sport onda idite i ne vracajte se u halu.Daj boze da se privatizuje i FK pa da vidim kog ce te da ucenjujete...!!!Poz braco cigani.

deki

pre 6 godina

Velika pobeda Zvezde , mislim da više ne postoji top ekipa koju nismo dobili. Što se tice navijaca, da malo spustimo loptu, Delije moraju da shvate da i kada dva brata igraju basket, nema nereseno, jedan mora da dobije. Gotivim ja Oly, ali protiv PAO i PAOK a protiv Zvezde ni rodenu majku ne znam, njihova podrska nam je u ABA preko potrebna. Alen Omic moze da bude pojacanje -podrzimo ga zbog Zvezde

Don Quijote

pre 6 godina

Sveti Alimpije- jedini pravi alhemicar srpske kosarka!
Utisak veceri je ministar odbrane koji je stavio Spanulisa u dzep!
Nazovi ubicu iz samozvane institucije stavice u gace. I pustati mu vruc vetar letnji dan do podne.
Volim te Zvezdo!
💞🎶💕

Enderman

pre 6 godina

KK Crvena Zvezda je sada i zvanično pobedio SVE evropske šampione u 21. veku.

Maccabi 89-76
Panathinaikos 69-68
Real 94-88
Panathinaikos 63-74
Panathinaikos 69-67
Barcelona 76-65
Maccabi 83-58
Real 82-70
CSKA 78-67
Žalgiris 61–77
Fenerbahçe 75-73
Maccabi 67-71
Panathinaikos 72-66
Barcelona 90-82
Maccabi 87-84
Real 83-87
Žalgiris 77-65
Olympiacos 89-78

poskok

pre 6 godina

Uvek vas treba podsecati da ste fmp   
Covic je ugasio zvezdu 2011.   
Ovi mladji da znaju sa kim imaju posla a ovi stariji da se prave ludi je obraza nemaju.  
(Istina je bolna, 26. januar 2018.

Vas uvek treba podsećati da ste opsednuti klubom koji je u APR-u upisan kao ILR i koji se ne takmiči od 2015 tačnije od kada je Zvezda završila UPPR . Uvek vas treba podsećati da su svi trofeji završili u Zvezdinim vitrinama na Kalemegdanu da je KK CRVENA ZVEZDA ŽIVA I ZDRAVA TAMO GDE JE I OSNOVANA PRE 73 GODINE KAO I DA ZA DVE GODINE STAVLJAMO DRUGU ZVEZDICU IZNAD GRBA. Toliko vas boli što je klub spašen i što je miljama daleko iznad vas koji navijate za preimenovanu Igokeju .Spasili smo klub a ti gledas Zvezdu i to te mnogo boli toliko jako da lažeš sebe i živiš u nekom svetu fantazija a u ovom realnom Zvezda gazi za razliku od tvog kluba koji je na ivici da se ponovo ugasi kao 2007 ali ovaj put neće biti Igokeje da uzme ime kluba iz Zagreba kao ni Ceptera da kupi grb

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Utakmicu na nasu stranu preveli Omic i Enis. Sramotno je ponasanje dela navijaca prema Omicu, da smo se tako ponasali prema Sabanadzovicu i Prosineckom ne bi se danas mogli diciti kao prvak Evrope. Na stranu sto je neverovatna istrajnost u gluposti bojkotovanja ABA lige koja jedina omogucuje Evro ligu. Putovao sam svojevremeno na sva Zvezdina gostovanja i ovde i napolje, mislim da je krajnje vreme da neko normalno porazgovara sa vodjama Delija jer je medju njima neko ko donosi ovako apsurdne odluke. Ako nam je Zvezda najvaznija onda to treba i pokazati bezuslovnom podrskom a ne stalnom trazenju razloga za nekakve bojkote, kao da su nama vodje dosle sa Juga a ne da su komsiske u stvari sa Severa.

doktor

pre 6 godina

Delije , ajde polako sa tribina. Dosta ste para uzeli , vreme je za penziju. Veceras ste videli i sami gde vam je mesto. ZVEZDASI SVI NA SEVER!!!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Kad sam vidio gdje se Davidovac uhvatio za nogu, odmah sam se sjetio moje povrede sa fudbala od prije godinu i po kad sam nezgodno doskočio a obnovio sam je prije 3 nedelje, sad je dobro. Nadam se da nije puno ozbiljno. Ne daj se Dejane! 💪

mrki

pre 6 godina

Uđem da pogledam komentare o pobedi Zvezde, kad ono grobari predaju istoriju Jugoslovensko sportsko društvance i družba Pere kvržice.
Tišina grobari, Zvezda je pobedila, ako ne verujete, guglajte malo, mada ste vi proguglali.

Sale

pre 6 godina

Upravo se vracam sa utakmice i mogu ponosno da kazem da su veceras pobedili ZVEZDA, BEOGRAD I NORMALNA SRBIJA, drago mi je da je jos uvek ima!

Симић

pre 6 godina

Добро су играли наши играчи,смањили број грешака и упркос судијској крађи победили више него заслужено.Па да смо ми имали увек овакво суђење као вечерас Олимпијакос имали би још 5 до 6 победа више.Али ја не желим да краду за нас него да увек све утакмице у лиги суде поштено.За сада је то само пуста утопија.

Milan

pre 6 godina

Au koliko ste jadni pa da zvizdite Omicu!!

Olimpijakos u prosle 3 utakmice prosecno postizao 58p a sad ce 100 ili oko tog broja recimo 80-90!!
(Grobar, 26. januar 2018 19:05)

Prvo ne generalizuj.Drugo jel places?

delboj

pre 6 godina

Sveti Alimpije- jedini pravi alhemicar srpske kosarka!
Utisak veceri je ministar odbrane koji je stavio Spanulisa u dzep!
Nazovi ubicu iz samozvane institucije stavice u gace. I pustati mu vruc vetar letnji dan do podne.
Volim te Zvezdo!
💞🎶💕
(Don Quijote, 26. januar 2018 21:06)

Veliki Spanulis je sam sebe stavio u dzep evo vec dvije godine. Moga bi se povuci da se ne bruka.

Vlada

pre 6 godina

Došao iz hale. Normalni navijači totalno nadjačali delije koji su bili pomalo u čudu. Meni jedna od najdražih pobeda, iako takmičarski ne znači previše.

Peca

pre 6 godina

Dolazak Omica je dupli win win! Dobili smo jako pojacanje, a dileri-delije se zbog njegovog dolaska izjasnile za bojkot eurolige do kraja sezone. Eto prilike da normalni navijaci, porodicni ljudi sa decom mogu da dodju da navijaju i uzivaju u nasim pobedama i eventualnoj borbi za top 8!

Milos

pre 6 godina

Vaske, pravi navijaci Zvezde su veceras nosili klub do pobede.A to sto si ti kao delija ljut na njih zbog brace, mozes slobodno da se vratis sa njima u Grcku i zajedno tugujete. Ako ti je bas stalo do tvoje tople brace.

ĆUMUR

pre 6 godina

Mozda smo dobili nebitnu utakmicu ali smo izgubili bracu. Simpatizeri su veceras pljunuli na Zvezdu, njenu istoriju, otadzbinu i na brata. Budite sigurni da ovo nece biti zaboravljeno!
(Vaske, 26. januar 2018 21:07)

Brata nemam ako ga ti imaš u Grčkoj , drago mi je.Na istoriju niko nije pljunuo jer za SD su igrali: Zufer Avdija,Sead Sušić,Srebrenko Repčić,Refik Šabanadžović ...
Vrlo rado ću tvoj komentar zaboraviti.Srećan put i lepo druženje sa bratom.

bocko

pre 6 godina

Meni mozda i najdraza pobeda.Prvi put da je Oly igrao protiv nas na pravom gostujucem terenu.I da nikog ne pobedimo vise u Evropi,ja zadovoljan.

Batko

pre 6 godina

Sto da ga bude sramota? Dobio klinac multimilonski tim sa 7 stranaca da glumi trenera. To i radi. Rekao mu gazda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gazda Dojkan, 26. januar 2018 21:27)

Multimilionski tim ?! Pa ti si HIT VEČERI sinko !!! Kako je tebi sada tesko, a ?! Nidje pameti

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Alimpije,brate kako te nije sramota?
(Pokondirena tikvica, 26. januar 2018 21:18)

Sto da ga bude sramota? Dobio klinac multimilonski tim sa 7 stranaca da glumi trenera. To i radi. Rekao mu gazda.

dejan petrovic

pre 6 godina

Refik Šabanadžović je sačuvao gol nase zvezde u Bariju... A ovi sto navijaju za dnevnicu ne treba ni da dolaze na utakmmice. lepse je bez njih jer to nije svet za sportska desavanja-pretvorili su se u sektu gde im finansijer stvara ideologiju. Napred Zvezdo :)

Макарије

pre 6 godina

Konačno će normalni ljudi i navijači moći da uživaju i u Evroligi kao što uživaju u Aba ligi jer će normalni ljudi koji nisu skloni nasilju dolaziti na utakmice sa decom bez straha od nasilja.

JF

pre 6 godina

A dobro, lako je pobediti neki tamo Olympiakos (ili kako se vec zove) na svom terenu, nego ajde da vas vidim protiv Proletera na gostovanju!!

iskusni mravojed

pre 6 godina

E svasta, mogao sam i da gledam preko Sportske Centrale, al nisam jer sam ocekivao poraz. Svaka cast, nek vam je sa srecom. Prijatno iznenadjenje i za nas sto nismo ganci, iskreno cestitam

Vladan

pre 6 godina

Нека се зна да постојимо и ми, Звездаши, културни и поштени људи који волимо свој клуб, не мрзимо друге, не кличемо противничким клубовима, не вређамо сопствене играче и не наносимо штету сопственом клубу, већ смо само љубитељи спорта. Хвала.

Batko

pre 6 godina

Kako nas ke upropastio onaj neznalica Alimpijevic - ovo mu NIKAD NECU OPROSTITI! Sta je on umislio, da je neki veliki trener, faca, sta? Od +7 za par minuta odosmo na -6, samo i iskljucivo zahvaljujuci njemu. Ne mogu da ga gledam vise, ionako pojma covek nema. I sta je vise sa ovim Rocestijem - ne moze nista da pogodi i brdo je lopti prodao! Enis briljira a zakucan za klupu.
(veliki strumf, 26. januar 2018 20:27)

"Strucnjak"... po ko zna koji put pises komentare i pljujes pre kraja utakmice...a onda se ispalis
Pa zar nisi nesto do sada ????????

NoName

pre 6 godina

Delije - najveće zlo koje se dohvatilo Zvezde. E deco, da samo znate šta je bio SEVER osamdesetih, devedesetih. Ovo danas je sramota koja zna samo da odmogne "svom" klubu. I onda se pitaju zašto je pre 4 godine Zvezdi prosek bio oko 20 hiljada gledalaca, a danas tri hiljade. Delije, pomognite Zvezdi - sklonite se sa tribine. Vi ste bruka.

Petar

pre 6 godina

Utakmica se lomi, trener iskljucen a Delije PEVAJU ALIJI IZETBEGOVICU???Alo pa sta je ovo, sramota me!!! Jel volite Zvezdu uopste ili samo pare i interese, sramote jedne!!!

dr MM

pre 6 godina

bRancco Lazic , igrac koji u napadu samo ume da sutne za 3 , znaci to mu je kao jaca strana, lik ove sezone sutira 18% . Bravo za pobedu

djura

pre 6 godina

niko ne moze da zabrani kako ce se zvati fmp
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (covke, 26. januar 2018 20:24)

kao ni bobketsi, hornetsi i pelikansi, tander i soniksi

NoName

pre 6 godina

Partizan-Zadar 6500 vs Crvena Zvezda-Himki 5000, Partizan-Cibona 6300 vs Crvena Zvezda-Olimpijakos 5500, svaki dalji komentar je suvisan. 
(Trust the process, 26. januar 2018 19:26)

Partizan - Bilbao 700. Ne 7 hiljada, nego sedamsto. Svaki dalji komentar je suvišan.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ALEMPIJE AUT, 26. januar 2018 18:58) # Link komentara


Galijuse ziv si?

majorgavrilović

pre 6 godina

Znači,ovo što Delije mogu da izvuku maximum od nekih igrača atmosferom je stvarno za divljenje,ovaj Enis tek sad ima da melje,uopšte se nije primetilo odsustvo Feldina a statistika Enisa za nepoverovati za toliko malo minuta,samo zaslužuje podršku i Omić!

Alex

pre 6 godina

Branko Lazic sut za tru u evroligi 7/39, kakva katastrofa od kosarkasa, i to spot ap sutevi iz coska, daleko bilo da pokusa sam da iskreira nesto, mogao bi ako bi lopta imala drsku posto ne zna da je vodi... mogao je u Zagreb sa rukometnom reprezentacijom da igra odbranu

Za sve je kriv brat Grim!

pre 6 godina

Dosad nisam nešto gotivio Alimpijevića, ali posle ovog isključenja ima moju punu podršku!!!
Tako to rade pravi treneri, a ne metiljavci koji se mire sa svakom sudijskom odlukom!
Odmah mi Željko Obradović pao na pamet ...

Šule

pre 6 godina

Hahahahaha.... Dovoljno je reći: Volim te Zvezdo! A ostali koji gube vreme, ostavljajući onakve komentare... I za njih jedan osmeh. :-)

Aleksa

pre 6 godina

Alimpijeviću neznalice šta uradi? Direktan krivac za poraz Zvezde i nije to prvi put. Čoviću reaguj dovedi nekoga ko ima evroligaškog iskustva ovaj nas nabedjeni lik upropasti načisto...

veliki strumf

pre 6 godina

Nisu sudije izbacile Alimpijevica, nego on samog sebe, a i nas iz utakmice. Ovo je potez za otkaz! Momentalni! Kad smo bili u naletu castio ih sa 2 poena i napadom - potencijalnih 7 poena. Bez ikakvog razloga, zbog jednog faula kad smo imali apsolutnu kontrolu utakmice.

Slobodan Zika Jalovina

pre 6 godina

Rekoh da ce biti tesko... zvezdi ili odgovara ili ne odgovaraju sudije/kriterijum. Malo bez veze da ti se igra bazira na tome da li ti odgovara kriterijum ili ne

neko ko zna

pre 6 godina

Ajde ti nama objasni kako je Covic ugasio Zvezdu? Da li je Zvezda menjala ime, da li ikada
imala dodatak FMP kao neki Igokea. Da li je menjala boju dresa? Pod kojim imenim se Zvezda takmicila i danas takmici? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdas iz Cigan male, 26. januar 2018 19:54) Niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove. 
(xxx, 26. januar 2018 20:04) 

a sto onda evroliga i fiba priznaju zvezdine trofeje ovom klubu sad? jel to znaci da ako ja skupim 12 ljudi sad i nazovemo se sijetl supersoniksi jel cemo automatski da dobijemo njhova dostignuca?,
(samo pitam, 26. januar 2018 20:33)

hocete ako kupite od sijetla grb I naziv onxa ce vam prodati I istoriju.

Batko

pre 6 godina

Ja gledao konferenciju za stampu i promena imena se odnosi na FMP. I sta sada? Jos te nesto muci.Da pomognem ako mogu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filip, 26. januar 2018 20:51)

Pomogni prvo sebi, ako mozes. U ponedeljak ces dobiti objasnjenje za sve svoje nedoumice, a sad aj zdravo

Sabre

pre 6 godina

Ljudi moji, kakva pobeda, kakva igra! KONACNO ne zavisimo vise od kaubojskog ispucavanja za trojke, sta znaci jedna prava petica u reketu. A ove tuzne slucajeve u publici najbolje da ni ne pominjemo, tim ljudima treba zabraniti pristup ljudima, generalno, a kamoli kosarci...

vreme cuda

pre 6 godina

Na grudima im idea. 
Sebe zovu delije 
a smeta im Omic. 
Boze dragi ima li te da izbrises ovu sektu.
(Dusan Jovic, 26. januar 2018 19:50)

Ko o cemu partizani o bogu...

samo pitam

pre 6 godina

Ajde ti nama objasni kako je Covic ugasio Zvezdu? Da li je Zvezda menjala ime, da li ikada
imala dodatak FMP kao neki Igokea. Da li je menjala boju dresa? Pod kojim imenim se Zvezda takmicila i danas takmici?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdas iz Cigan male, 26. januar 2018 19:54) Niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove.
(xxx, 26. januar 2018 20:04)

a sto onda evroliga i fiba priznaju zvezdine trofeje ovom klubu sad? jel to znaci da ako ja skupim 12 ljudi sad i nazovemo se sijetl supersoniksi jel cemo automatski da dobijemo njhova dostignuca?,

Opozicija-Beograd

pre 6 godina

sta se zalite, pa sudija je unistio Olimpiakos! Koliko je samo doneo odluka na stetu Olimpiakosa. Niste uopste realni. Zvezda je ocajna ove sezone i gubi ABA ligu! I onda se raspada ceo lazni finansijski projekat!

ĆUMUR

pre 6 godina

Bravo Alene momčino...ti ćeš uvek imati podršku normalnih navijača koji vole vernost,srčanost ,borbenost,a ti to sve imaš.
Gospodo ,,Delije",možete svi krenuti sa svojim Olimpijakosom put Grčke da tugujete.

Cane

pre 6 godina

Zar ovog nesretnog trenera nije sramota? Koliko moraš da budeš neznalica da ne praviš onakve gluposti u trenutku kada to nema preteranu važnost za tim. I to dve tehničke! Ajde momče sam se pakuj i idi, nije ovo za tebe. Ima drugih sportova, ima boćanje ima skvoš. Traži sebe tamo.

xxx

pre 6 godina

Ajde ti nama objasni kako je Covic ugasio Zvezdu? Da li je Zvezda menjala ime, da li ikada
imala dodatak FMP kao neki Igokea. Da li je menjala boju dresa? Pod kojim imenim se Zvezda takmicila i danas takmici?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdas iz Cigan male, 26. januar 2018 19:54) Niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Kakav "genijalan" potez Alempijevica. Zbog ovakve sitnice, 2 tehnicke, iskljucenje, 4 slobodna i lopta sa strane. Ako izgubimo bice samo i jedino zbog ovoga. Kazniti ga sa jedno dve plate.

oprasivac

pre 6 godina

za sve koji smaraju sa imenom koji se klub kako zove :)

1. postojao je tim koji se zvao sarlot hornetsi
2. hornetsi se sele iz sarlota u nju orleans, nazivaju se nju orleans hornetsi
3. u sarlotu se stvara tim sarlot bobketsi
4. nju orleans hornetsi menjaju ime u nju orleans pelikanse
5. sarlot bobketski menjaju ime u sarlot hornetse

zakljucak 1: originalni hornetsi su trenutno u nju orleansu i zovu se pelikansi ali ipak postoji tim u sarlotu koji se zove sada hornets :)

zakljucak 2: smesni ste oko cega se vi makljate ovde :)

Filip

pre 6 godina

Joj sta nam radi ovaj sudija.Pri rezultatu 71;68 faul na zemlji nad Spanulisom on posle zvizduka daje kos sudija priznaje kos i plus bacanje. U pravu su komentatori

Dubioza kolektiv

pre 6 godina

Ja sam navijač Zvezde 100% a nisam Delija niti mislim da neko ima pravo da moja iskrena osećanja i ljubav prema klubu uslovljava pripadnošću toj kriminalnoj sekti. Kao što rekoh u uvodu, ja volim CZ i samim tim volim i onog ko gine na terenu za nju. Taj neko je, između ostalih, i naš zvezdaš OMIĆ!!! Živ i zdrav bio junače.

alen sa sertifikatom spc

pre 6 godina

Mole se grobari i fasisti da od.... sa ZVEZDINIH vesti!!! (ovangarda, 26. januar 2018 19:37)

ovim komentarom si se svrstao u ove druge... (alen sa sertifikatom spc, 26. januar 2018 19:59)
Napisao sam sta da uradis !!! (ovangarda, 26. januar 2018 20:06)

ajde troskok u zeleznik!

Delija Fontana

pre 6 godina

Veceras se mnovo vaznija bitka odi na tribinama nego na terenu. Veoma je bitno sto normalna vecina nije ustuknula pred nasilnim bezmozgovicima. Bravo! Ovo je Beograd. Ovo je Srbija. Ovde takvi kao sto je ta manjina moraju da budu nadvladani.

samo pitam

pre 6 godina

a sto onda evroliga i fiba priznaju zvezdine trofeje ovom klubu sad? jel to znaci da ako ja skupim 12 ljudi sad i nazovemo se sijetl supersoniksi jel cemo automatski da dobijemo njhova dostignuca?,
(samo pitam, 26. januar 2018 20:33)

Pa to i moze tako u sportu gde je Djordi vlasnik lige. Bolje se zapitaj zasto slicnu majstoriju ne probate u fudbalu. Izbacili bi vas na 100 godina i niko se ne bi ni secao da je cz ikada postojala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ej bre, 26. januar 2018 20:44)

pogresio si.. ja ne navijam za zvezdu, samo volim da gledam kosarku a fudbal ne volim bas, pratio sam i partizan dok su igrali beric, brkic, cubrilo, radosevic itd evroligu, sto vi najivaci odmah mislite da neko navija za nekog i pricate mu to mi, vi?

DOGECOIN

pre 6 godina

Dilaaaaan Eniiiiiis pogadjaaaaa zaaa tri poenaaaa i za tugu crveno bele Grcke, svih Grobara i manjine Delija koji su ove noci uz Olimpiakos !!

veliki strumf

pre 6 godina

Kako nas ke upropastio onaj neznalica Alimpijevic - ovo mu NIKAD NECU OPROSTITI! Sta je on umislio, da je neki veliki trener, faca, sta? Od +7 za par minuta odosmo na -6, samo i iskljucivo zahvaljujuci njemu. Ne mogu da ga gledam vise, ionako pojma covek nema. I sta je vise sa ovim Rocestijem - ne moze nista da pogodi i brdo je lopti prodao! Enis briljira a zakucan za klupu.

krtac

pre 6 godina

Pričao mi jedan lik što zna Jankovića sa koledža, možda nećete verovati, ali on tvrdi da je Janković na jednoj utakmici napravio pametan faul. Prepričavaju tu scenu uvek...

Batko

pre 6 godina

Uvek vas treba podsecati da ste fmp  
Covic je ugasio zvezdu 2011.  
Ovi mladji da znaju sa kim imaju posla a ovi stariji da se prave ludi je obraza nemaju. 
(Istina je bolna, 26. januar 2018  

Ja ti lepo napisao, a ti ili ne zelis ili ne mozes da shvatis da ti ta ZVEZDA i dalje unistava zivot

ej bre

pre 6 godina

a sto onda evroliga i fiba priznaju zvezdine trofeje ovom klubu sad? jel to znaci da ako ja skupim 12 ljudi sad i nazovemo se sijetl supersoniksi jel cemo automatski da dobijemo njhova dostignuca?,
(samo pitam, 26. januar 2018 20:33)

Pa to i moze tako u sportu gde je Djordi vlasnik lige. Bolje se zapitaj zasto slicnu majstoriju ne probate u fudbalu. Izbacili bi vas na 100 godina i niko se ne bi ni secao da je cz ikada postojala.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Koji krs je ova EL. Na sta lici ova kosarka?
Mada je utisak veceri Alimpije inteligentni. Bas me nasmejao onim iskljucenjem dok mu je tim u vodjstvu.

fed

pre 6 godina

Alimpijevic nije smeo ovako da reaguje, za ovo sto je uradio je zasluzio iskljucenje.
Sto je najgore, sudija je bio u pravu. Morao sam da premotam da vidim jos jednom odluku I vidi se da Davidovac faulira igraca na prvom (polaznom) koraku, on pravi jos jedan (drugi) korak I onda se odrazio tj. sutnuo.
Ja sam bio ubedjen da je sudija pogresio, ali kad sam pogledao ponovo vidi se da je bio u pravu

djshilja

pre 6 godina

@(Trust the process)
Navijači su navijači i na fudbalu i na košarci...prozvao si dobio si...i zašto uopšte pominješ Partizan kada igraju Zvezda i Oli...promašio si vest!!!!

Staridz

pre 6 godina

Bravoooo breeee Zvezdoooo kakva utakmica ima srce kao lavovi. Ajdeeeeee Pobedaaaaaa ZVEZDO VOLIMM TEEEEE.
Sta kazu misevi iz humske???

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 26. januar 2018 20:27) # Link komentara

Strumfe ko je stavio tacku na mec?Cini mi se Enis.

ĆUMUR

pre 6 godina

Alene,igraj to nisu Zvezdini navijači.To su oni što navijaju za Olimpijakos,,bratski" klub koji mi je ubedljivo najmrskiji klub ne u EL nego u Evropi.

SNS bot

pre 6 godina

Mozda ce zvezda veceras da izgubi, ali su večeras normalni ljudi pobedili placene navijače, koji kao imaju tamo neku braću u Grckoj!!!

ovangarda

pre 6 godina

Mole se grobari i fasisti da od.... sa ZVEZDINIH vesti!!! (ovangarda, 26. januar 2018 19:37) 

ovim komentarom si se svrstao u ove druge...
(alen sa sertifikatom spc, 26. januar 2018 19:59)
Napisao sam sta da uradis !!!

Dusan Jovic

pre 6 godina

Ajde ti nama objasni kako je Covic ugasio zvezdu?
@zvezdas iz cigan male

Pogledaj konferenciju za stampu druga Covica iz 2011 i sve ce ti on objasniti.
A ti i dalje postavljaj ta glupa pitanja

Alimpijevicu crni Alimpojevicu

pre 6 godina

Stvarno jeftino iskljucenje, ne razumem care dosudio je kraj skoncentrisi se na igru, nece povuci odluku plus sve se to desava kad vodis, skupa skola, sansa za prikljucak u borbi za top 8, kinta od pobede itd itd.I nemojte molim Vas da pricate da ekipa ima karakter kad ga nema gubimo utakmice koje vodimo 10 ,15 razlike!!

veliki strumf

pre 6 godina

Enis je odigrao za JEDANAEST! Ispostavila se kao srecna okolnost cetvrta licna veceras indisponiranog Rocestija, cini mi se na 61-68. Usao je Enis i bukvalno smo ih pregazili.

neopravdano odsutan

pre 6 godina

Ne smeta IDEA, obozavamo Robija, nisu smetali ni Kikanovic, ni Ibrahim Gaj. Onaj El Fardou Ben Mohamed je rodjeni pravoslavac kao i brat Mamado Mbodj. Bas ste jadni i idite s tribine slobodno. Uvek s Zvezdom nikad s licemerima ! ! !

...

pre 6 godina

Što su ONI došli na ovu utakmicu? Da bodre Olimpijakos? Baš je lepo bilo bez vas. Sram Vas bilo za zviždanje Omiću. Ako znate šta je sramota!

BVB

pre 6 godina

Covek prvo nije musliman vec se izjasnio kao ateista. Kao drugo, nikad nista nije izjavio protiv Srba, Srbije, Zvezde... Sta onda predstavlja problem? Svaka cast onim pravim navijacima koji su pobedili svojim negodovanjem.

Zvezdas iz Cigan male

pre 6 godina

Uvek vas treba podsecati da ste fmp 
Covic je ugasio zvezdu 2011. 
Ovi mladji da znaju sa kim imaju posla a ovi stariji da se prave ludi je obraza nemaju.
(Istina je bolna, 26. januar 2018 

Ajde ti nama objasni kako je Covic ugasio Zvezdu? Da li je Zvezda menjala ime, da li ikada
imala dodatak FMP kao neki Igokea. Da li je menjala boju dresa? Pod kojim imenim se Zvezda takmicila i danas takmici?

DOGECOIN

pre 6 godina

Hvala Bogu ovi “navijaci” ne dolaze na utakmice Aba lige, tamo bar mogu da aplaudiram Omicu i ostalim nasim igracima a da ne dobijem batine od tih “navijaca”.

Trust the process

pre 6 godina

Partizan-Zadar 6500 vs Crvena Zvezda-Himki 5000, Partizan-Cibona 6300 vs Crvena Zvezda-Olimpijakos 5500, svaki dalji komentar je suvisan.

Виоп

pre 6 godina

Подршка Алену! А за ову групицу која воли доћи да глуми велике патриоте се не брини. Само терај момак даље, прави звездаши су уз тебе, то се и чује са трибина вечерас. По првим потезима видим да знаш кошарку. Напред Звездо!

Delija

pre 6 godina

Partizan-Zadar 6500 vs Crvena Zvezda-Himki 5000, Partizan-Cibona 6300 vs Crvena Zvezda-Olimpijakos 5500, svaki dalji komentar je suvisan.
(Trust the process, 26. januar 2018 19:26)

Uz mufte ulaz. Svaki komentar je suvisan.Je li vam je sada jasno zasto ste u dubiozi. Grad placa potrosenu struju, toplu vodu i grejanje

DOGECOIN

pre 6 godina

Ima li neka tribina za nas gostujuce navijace Zvezde ovde u Pioniru...? hahaha (smejem se od muke)

Neko pitao sto navijaci Olimpiakosa nisu dosli u Bg, pa sta ce ovde kad imaju Delije da navijaju umesto njih, eto odgovora...

djshilja

pre 6 godina

@(Trust the process)
Zvezda-Arsenal 60 000 ... Partizan=tri utakmice LE + deset utakmica Super lige Srbije + dve kup utakmice ukupno
25 000..svaki dalji komentar suvišan...

velja

pre 6 godina

alene omicu, majstore, dobrodosao! pravi navijaci su uz tebe. zelim ti da ostavis traga u zvezdi a vidi se odmah da imas srce. samo napred!

mikii

pre 6 godina

Mole se grobari i fasisti da od.... sa ZVEZDINIH vesti!!!
(ovangarda, 26. januar 2018 19:37)

Slažem se, ali ja navijam za FMP mnogo godina. Na fudbalske vesti o zvezdi ne ulazim, ali ipak moram da podržim košarkaško klub koji godinama pratim, kako god se zvao. Pozdrav!

Hell

pre 6 godina

@ gogi, 26. januar 2018 19:30)

Ja nacionalista?? Pa ja samo ismevam vas. Vi ste sebe prozvali nekakvim "stubom srpstva",ne idete na utakmice kada su slave,glumite nekakve cetnike a padate u ekstazu na jednog Alena Omica?! Pa ne ide to tako!

veliki strumf

pre 6 godina

@Istina je bolna Istina je da ste vi raspad, u kanalu, ne mogu vas naci ni na tabeli ABA, kamoli u nekom evropskom takmicenju! Takodje, istina je da ne propustas nijedan nas mec, kako god se zvali. Cudi me da toliko pratis FMP. Jos veca istina je da mi uzivamo u tvom kmecanju - patite, a tek cete.

dux

pre 6 godina

U nedostatku kvaliteta i jakih utakmica grobarima je ostalo samo da komentarišu boljeg od sebe jer im je dosadno i nemaju koga i šta da gledaju...Samo je jedn Zvezda

gogi

pre 6 godina

Vau,kakav frenetican aplauz i navijanje za Omica!!! Bravo limenke,"stubovi i cuvari srpstva",hahahaha!!
(Hell, 26. januar 2018 19:19)

Nacionalisto, pali odavde.

dusan

pre 6 godina

HVALA od srca postenim i hrabrim navijacima zvezde koji su pozdravili naseg novog igraca. Sramota za placenike koji zvizde zvezdinom igracu i pevaju protivnickom klubu..

Aleksej

pre 6 godina

Zvizdimo Omicu decku koji je dosao da igra za nas i voli Zvezdu, a aplaudiramo "braci" koja su nas prosle godine izbacile iz borbe za top 8.
(Peca, 26. januar 2018 19:02)To smo mi Srbi,zamlacujemo se nekim imaginarnim idealima,a zivot prolazi i ono sto je dobro bezi odavde.

zvezda iznad svega

pre 6 godina

Sve cestitke navijacima simpatizerima za ovo veceras,sever da ima obraza vise nikad na basket.Kakva pobeda veceras obraza i morala nad laznim patriotama.

BVB

pre 6 godina

Koji je razlog braco moja da zvizdite Omicu? Bitno da pevate ovim Grcima vise nego Zvezdi... Ma bre, oni mi nikad nisu braca. SAMO ZVEZDA!!!

alen sa sertifikatom spc

pre 6 godina

Mole se grobari i fasisti da od.... sa ZVEZDINIH vesti!!! (ovangarda, 26. januar 2018 19:37)

ovim komentarom si se svrstao u ove druge...

Kića

pre 6 godina

Da li je moguće da ovi "vatreni navijači" vređaju Omića.. dno dna.. Uzgred, opet navijaju više za Olimpijakos nego za Zvezdu i baš zato bi mi bilo drago da nas ponovo po ko zna koji put pobede. Zvezda iznad svega!

Grobar

pre 6 godina

Au koliko ste jadni pa da zvizdite Omicu!!

Olimpijakos u prosle 3 utakmice prosecno postizao 58p a sad ce 100 ili oko tog broja recimo 80-90!!

Istina je bolna

pre 6 godina

Uvek vas treba podsecati da ste fmp
Covic je ugasio zvezdu 2011.
Ovi mladji da znaju sa kim imaju posla a ovi stariji da se prave ludi je obraza nemaju.

neopravdano odsutan

pre 6 godina

Ne smeta IDEA, obozavamo Robija, nisu smetali ni Kikanovic, ni Ibrahim Gaj. Onaj El Fardou Ben Mohamed je rodjeni pravoslavac kao i brat Mamado Mbodj. Bas ste jadni i idite s tribine slobodno. Uvek s Zvezdom nikad s licemerima ! ! !

Aleksej

pre 6 godina

Zvizdimo Omicu decku koji je dosao da igra za nas i voli Zvezdu, a aplaudiramo "braci" koja su nas prosle godine izbacile iz borbe za top 8.
(Peca, 26. januar 2018 19:02)To smo mi Srbi,zamlacujemo se nekim imaginarnim idealima,a zivot prolazi i ono sto je dobro bezi odavde.

Vladan

pre 6 godina

Нека се зна да постојимо и ми, Звездаши, културни и поштени људи који волимо свој клуб, не мрзимо друге, не кличемо противничким клубовима, не вређамо сопствене играче и не наносимо штету сопственом клубу, већ смо само љубитељи спорта. Хвала.

Peca

pre 6 godina

Dolazak Omica je dupli win win! Dobili smo jako pojacanje, a dileri-delije se zbog njegovog dolaska izjasnile za bojkot eurolige do kraja sezone. Eto prilike da normalni navijaci, porodicni ljudi sa decom mogu da dodju da navijaju i uzivaju u nasim pobedama i eventualnoj borbi za top 8!

...

pre 6 godina

Što su ONI došli na ovu utakmicu? Da bodre Olimpijakos? Baš je lepo bilo bez vas. Sram Vas bilo za zviždanje Omiću. Ako znate šta je sramota!

Sale

pre 6 godina

Upravo se vracam sa utakmice i mogu ponosno da kazem da su veceras pobedili ZVEZDA, BEOGRAD I NORMALNA SRBIJA, drago mi je da je jos uvek ima!

NoName

pre 6 godina

Delije - najveće zlo koje se dohvatilo Zvezde. E deco, da samo znate šta je bio SEVER osamdesetih, devedesetih. Ovo danas je sramota koja zna samo da odmogne "svom" klubu. I onda se pitaju zašto je pre 4 godine Zvezdi prosek bio oko 20 hiljada gledalaca, a danas tri hiljade. Delije, pomognite Zvezdi - sklonite se sa tribine. Vi ste bruka.

zvezdaš NE delija

pre 6 godina

Najbolja stvar koja se večeras desila Zvezdi su Delije.

Iskreno se nadam da će održati reč i da ih više nećemo gledati na utakmicama, jer od njih, već dugo, Zvezda samo štetu ima.

Njima je belo-žuto mnogo bliže od crveno-belog, pa neka tako i ostane -obe boje se bolje vide u mraku i nema potrebe da im reflektori kvare biznis.

A za Omića sva podrška od svih normalnih Srba, koji su ipak u velikoj većini.

Kića

pre 6 godina

Da li je moguće da ovi "vatreni navijači" vređaju Omića.. dno dna.. Uzgred, opet navijaju više za Olimpijakos nego za Zvezdu i baš zato bi mi bilo drago da nas ponovo po ko zna koji put pobede. Zvezda iznad svega!

slobinator

pre 6 godina

(leonardo, 26. januar 2018 22:55)
ta takozvana braća su prošle godine pustili da ih na njihovom terenu pobedi slabašni galatasaraj verovatno zbog kladionica,a onda su u sledećem kolu igrali na život i smrt protiv zvezde i dobili u poslednjem sekundu produžetka iako im ta utakmica nije ništa značila,a zvezdi bi značila prolaz među 8.time su oni omogućili da 3 turske ekipe uđu među 8,što znači da su im turci više braća nego mi.pre 2 meseca kada je zvezda još tražila formu i nekako krpila ekipu oni su je dobili sa 30 razlike u pireju.nešto se pitam,šta ih je sprečavalo da spuste ručnu na recimo 15 razlike? ne trebaju nam takva braća.voleo bih da napravimo snažnu ekipu koja će redovno da ih gazi.

Виоп

pre 6 godina

Подршка Алену! А за ову групицу која воли доћи да глуми велике патриоте се не брини. Само терај момак даље, прави звездаши су уз тебе, то се и чује са трибина вечерас. По првим потезима видим да знаш кошарку. Напред Звездо!

ĆUMUR

pre 6 godina

Bravo Alene momčino...ti ćeš uvek imati podršku normalnih navijača koji vole vernost,srčanost ,borbenost,a ti to sve imaš.
Gospodo ,,Delije",možete svi krenuti sa svojim Olimpijakosom put Grčke da tugujete.

doktor

pre 6 godina

Delije , ajde polako sa tribina. Dosta ste para uzeli , vreme je za penziju. Veceras ste videli i sami gde vam je mesto. ZVEZDASI SVI NA SEVER!!!

Душан

pre 6 godina

Уредно сам купио сезонску карту и целу сезону гледам Звезду са клинцем у Партеру Б и сектору 210. Лево од нас екипа не би Звезду дала за милионе ( најглупља навијачка песма икада) и дува ( ваљда им утакмице без траве нису интересантне). Имају од 15 до 25 година.Без икакве енергије одрађују посао на трибини за службу. Вечерас су доживели тежак дебакл да ми се на тренутак учинило да је и њих срамота ( од претпостављених). Јако би лепо било да заиста престану да прате кошарку али би њихов живот био потпуно бесмислен па то не очекујем. Да се отерају довољно је забранити пушење ( дување) у сали. Цела прича о Омићу је наравно само покушај да привуку пажњу како то деца једино и знају. Глупошћу. Видимо се на Арманију

Kavkaz

pre 6 godina

“OVI” najavili da ce da bojkutuju i evroligu zbog Omica,a vidi se da je covek klasa,pokazao na debiju sto je veoma tesko!I ako cemo da biramo dal ONI il sport onda idite i ne vracajte se u halu.Daj boze da se privatizuje i FK pa da vidim kog ce te da ucenjujete...!!!Poz braco cigani.

MiMa

pre 6 godina

Alen Omić je za 10 minuta učinio više za Zvezdu nego njih 500 što su učinili za sve ove godine. Hvala! Dobrodošao! Idemo dalje, još jače i još bolje!

lucchese

pre 6 godina

ima li ijedan razuman razlog zasto su izbojkotovali omica i klub za koji navijaju ovi kao najvatreniji navijaci? cudi me da nisu raskrstili i bratstvo za olimpijakosom jer su doveli u fudbalu za trenera albanca a u spic grobara.
isprani mozgovi. mene je sramota sto sr vi smatrate navijacima zvezde.

Filip

pre 6 godina

Sada slusam da Delije nece vise biti na utakmicama EL kao sto ih nema ni na ABA. E bas mi je drago. Neka presvuku dres i odu komsijama. Takvi Zvezdi ne trebaju ni na kosarci ni fudbalu. Srbovanje kosta Zvezdu

cucke

pre 6 godina

Mozda smo dobili nebitnu utakmicu ali smo izgubili bracu. Simpatizeri su veceras pljunuli na Zvezdu, njenu istoriju, otadzbinu i na brata. Budite sigurni da ovo nece biti zaboravljeno!
(Vaske, 26. januar 2018 21:07)

Bravo za većinu navijača, tako se bodri svoj klub, tako se voli otadžbina, tako se kulturno navija i daje podrška novopridošlom igraču koji nosi dres svetinje! Tzv braću neću da komentarišem... Uživajte u pobedi, dobro došao Omiću!

Vlada

pre 6 godina

Došao iz hale. Normalni navijači totalno nadjačali delije koji su bili pomalo u čudu. Meni jedna od najdražih pobeda, iako takmičarski ne znači previše.

ParterB

pre 6 godina

Ja sam pozitivno iznenađen odnosom pozitivnih i negativnih komentara kao i odnosom + -, kada je u pitanju Alen Omić. Hvala ti Srbijo, ima nade. Ko zna, možda iznenadimo sami sebe na narednim izborima.

ĆUMUR

pre 6 godina

Mozda smo dobili nebitnu utakmicu ali smo izgubili bracu. Simpatizeri su veceras pljunuli na Zvezdu, njenu istoriju, otadzbinu i na brata. Budite sigurni da ovo nece biti zaboravljeno!
(Vaske, 26. januar 2018 21:07)

Brata nemam ako ga ti imaš u Grčkoj , drago mi je.Na istoriju niko nije pljunuo jer za SD su igrali: Zufer Avdija,Sead Sušić,Srebrenko Repčić,Refik Šabanadžović ...
Vrlo rado ću tvoj komentar zaboraviti.Srećan put i lepo druženje sa bratom.

DOGECOIN

pre 6 godina

Hvala Bogu ovi “navijaci” ne dolaze na utakmice Aba lige, tamo bar mogu da aplaudiram Omicu i ostalim nasim igracima a da ne dobijem batine od tih “navijaca”.

Ime,prezime,itd,itd.

pre 6 godina

"Delije, takvi kakvi ste, nećete mi faliti!
Pozdrav pravim zvezdašima!(Za sve je kriv brat Grim!, 26. januar 2018 21:13)Nisu potrebni ni meni,ali su potrebni igračima,jer zbog njihovog navijanja oni pružaju mnogo više nego što realno mogu.Bez njih atmosfera na utakmicama je pozorišna,smo što u pozorištu bar ima publike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (distrikt, 26. januar 2018 22:47)"

Ima ovde dobre atmosfere i bez njih.Uostalom koje veceras navijao i koje bio nadglasan!?

sryugos

pre 6 godina

Mozda smo dobili nebitnu utakmicu ali smo izgubili bracu. Simpatizeri su veceras pljunuli na Zvezdu, njenu istoriju, otadzbinu i na brata. Budite sigurni da ovo nece biti zaboravljeno! 
(Vaske, 26. januar 2018 21:07) 

Sta reci na ovo? Putujte slobodno i sa Evrolige, na ABA je odavno uzivanje gledati normalnost i civilizaciju u hali.

Enderman

pre 6 godina

KK Crvena Zvezda je sada i zvanično pobedio SVE evropske šampione u 21. veku.

Maccabi 89-76
Panathinaikos 69-68
Real 94-88
Panathinaikos 63-74
Panathinaikos 69-67
Barcelona 76-65
Maccabi 83-58
Real 82-70
CSKA 78-67
Žalgiris 61–77
Fenerbahçe 75-73
Maccabi 67-71
Panathinaikos 72-66
Barcelona 90-82
Maccabi 87-84
Real 83-87
Žalgiris 77-65
Olympiacos 89-78

velja

pre 6 godina

alene omicu, majstore, dobrodosao! pravi navijaci su uz tebe. zelim ti da ostavis traga u zvezdi a vidi se odmah da imas srce. samo napred!

gogi

pre 6 godina

Vau,kakav frenetican aplauz i navijanje za Omica!!! Bravo limenke,"stubovi i cuvari srpstva",hahahaha!!
(Hell, 26. januar 2018 19:19)

Nacionalisto, pali odavde.

Lale

pre 6 godina

@Uroš Đurđević
Kakav si bre ti poreski obveznik?Po ceo dan visiš na komentarima, gde ti radiš -crna mu majka.Ko od tebe porez skuplja, taj se leba neće najesti.

Zvezda

pre 6 godina

Kakva šamarčina dilerima. Odavno nisam toliko bio ponosan što sam zvezdaš. A vlast nek i dalje priča da nema podršku za borbu protiv huliganizma

Leskovcanin

pre 6 godina

Mozda smo dobili nebitnu utakmicu ali smo izgubili bracu. Simpatizeri su veceras pljunuli na Zvezdu, njenu istoriju, otadzbinu i na brata. Budite sigurni da ovo nece biti zaboravljeno!
(Vaske, 26. januar 2018 21:07)

U kom si fazonu?
Nije tebi lako decace...

Ika

pre 6 godina

Čoviću zaštiti Omića! Svaka čast momku, vidi se da ume(ne govorim o poenima, već o branjenju reketa i skoku)! Idemo dalje, pravi ZVEZDAŠI UZ VAS!

dusan

pre 6 godina

HVALA od srca postenim i hrabrim navijacima zvezde koji su pozdravili naseg novog igraca. Sramota za placenike koji zvizde zvezdinom igracu i pevaju protivnickom klubu..

BBRS

pre 6 godina

Биће добар дерби, Звезда добила Оли а партизан победио Пролетер, додуше у неизвеснијој завршници !

sasha tthe red baron

pre 6 godina

BRAVO::::

Kao sto sam vec napisao, samo ako nesko sa sklupe udje i ubaci 15, imamo sansu..
I Enis za 17 minuta, index 31!

A za ono vredjanje Omica, i onaj horo transparent, i pateticno vredjanje seljacina sa severa, mogu samo reci:
JADNO....

darko04

pre 6 godina

Bravo zvezdo,kakva pobeda ,brat Omic dobar isto,,Top odlicno vodio na kraju...Nego nesto mi zao neke grupice u cosku ljudi ni ne znaju za koga navijaju pa kad se lomi mec,oni skandiraju ime protivnika,i zvizde svom igracu..
Verov.postoji lek za njih,tipa da se isele iz zemlje

Snake

pre 6 godina

Bravo momci.
Jos jedan podvig u EL.Pobeda jos draza jer je ostvarena bez Pere i Feldina.
Podrzavam Alimpijevica ali videti Topica pored aut linije je neprocenjivo.Covek tiha legenda,gospodin,sportsmen,pobednik.
Pokazalo se da sa Omicem dobijamo novu dimenziju u napadu i odbrani.
Jos jedna doktorska igra Dejana Davidovca sa 4 asistencije uz 4/4 za 2 poena.
Bravo i za Jankovica koji je imao vrlo bitne poene.
Sto se Delija tice hvala im za gostovanja u Milanu,Bambergu,Barseloni,Madridu ali Alenu Omicu puna podrska.

dejan petrovic

pre 6 godina

Refik Šabanadžović je sačuvao gol nase zvezde u Bariju... A ovi sto navijaju za dnevnicu ne treba ni da dolaze na utakmmice. lepse je bez njih jer to nije svet za sportska desavanja-pretvorili su se u sektu gde im finansijer stvara ideologiju. Napred Zvezdo :)

pazarc

pre 6 godina

Navijam za zvezdu i svaka him čast za večerašnju pobedu konačno da padne i Olimpijakos a za ove navijače što vređaju ALENA šta him to znači pa i ENIS ima muslimansko ime...i netreba da dolaze više na utakmice ima zvezda dosta navijača i bez njih...pozdrav za prave DELIJE

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Zašto na kraju utakmice zvižduci Olimpijakosu? Jaki su nam navijači. Naši nikada nisu dobili zvižduke u Pireju.Sramota(d, 26. januar 2018 21:32)Pa zato što smo Srbi i poštujemo one,koji nas tlače,a ne one koji nas vole.Uvek smo više divili svojim neprijateljima nego svojim prijateljima.Interesantno da je više bilo zvižduka večeras nego na bilo kojoj drugoj evroligaškoj utakmici ove sezone.Iskreno žao mi je zbog toga,jer su Zvezdini igrači uvek bili lepo dočekani i ispraćeni u Pireju.Oduvek smo radili na svoju štetu.(sloga, 26. januar 2018 22:39)

Posto niste bili na utakmici da vam objasnim. Niko nije zvizdao igracima Olimpiakosa, oni su dobili aplauz kada su izlazili. Zvizduci cele hale su bili namenjeni grupi koja sebe naziva Delije i koja je u tom trenutku razvila transparent da vise nece dolaziti na utakmice uz vredjanje naseg igraca.

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Utakmicu na nasu stranu preveli Omic i Enis. Sramotno je ponasanje dela navijaca prema Omicu, da smo se tako ponasali prema Sabanadzovicu i Prosineckom ne bi se danas mogli diciti kao prvak Evrope. Na stranu sto je neverovatna istrajnost u gluposti bojkotovanja ABA lige koja jedina omogucuje Evro ligu. Putovao sam svojevremeno na sva Zvezdina gostovanja i ovde i napolje, mislim da je krajnje vreme da neko normalno porazgovara sa vodjama Delija jer je medju njima neko ko donosi ovako apsurdne odluke. Ako nam je Zvezda najvaznija onda to treba i pokazati bezuslovnom podrskom a ne stalnom trazenju razloga za nekakve bojkote, kao da su nama vodje dosle sa Juga a ne da su komsiske u stvari sa Severa.

ljupce

pre 6 godina

"dobro vece,ja sam alen omic",rece decko i poce da skace i daje koseve."a ja sam dilan enis",rece drugi i poce da probija kao tenk,skace kao da je na federima i trpa trojke kao da je dzordan licno.dva najbolja kosarkasa veceras uz odlicnog dangubica.milenko topic kapiten znao da smiri ekipu na -8 i da ih podigne i pobedi utakmicu.alimpijevic je po meni ipak dobro postupio,treba tako ih napasti,makar bio iskljucen,a ne samo gledati kako nas kradu i cutati.bravo alimpije tako se stice autoritet.polako,bices ti dobar.ona manjina sa tribine da se protera iz zemlje koliko odmah posle utakmice,takvi ne vole zvezdu.steta sto nismo imali finansije da ranije sklopimo ekipu,ali to je sudbina kad imas malo i radis transparentno.za koju godinu ce valjda biti bolje.8-22 nastavice se...

oli

pre 6 godina

Posle ovoga skinuti sa severa stolice sa natpisom delije, zapaliti staviti nove sa natpisom ZVEZDA pa da mi normalni navijaci prodisemo dosta je bilo ovoga!!!!Alene jos jednom izvini.

Ivan

pre 6 godina

Bravooooo Zvezdaaaaa! Najzad smo skinuli skalp i Olimpijakosu, vala vreme je bilo, samo nam je taj skalp falio i sada imamo skalpove svih najvećih evropskih timova u svojoj kolekciji! Šta reći nego jedno veliko bravo našim crveno belim momcima za ovu pobedu večeras nad moćnim Olimpijakosom velikanom evropske klupske košarke! Idemo prema onoj desetoj pobedi u Evroligi za koju ja tvrdim da će biti više nego odličan uspeh ove sezone sa potpuno pizmenjenim timom i trenerom! A uz malo sreće možda bude i koja više! Zvezda, stabilan evroligaš, to smo mi!

SNS bot

pre 6 godina

Mozda ce zvezda veceras da izgubi, ali su večeras normalni ljudi pobedili placene navijače, koji kao imaju tamo neku braću u Grckoj!!!

Delija ali pravi

pre 6 godina

d@. U pravu si za zvizduke Oliju na kraju utakmice, samo mislim da u stvari i nisu upuceni bas njima nego onima koji vredjaju sopstvenog igraca.

severnjača

pre 6 godina

Veliko bravo za pobedu, još jedan evropski šampion je pao! Sudije su ostavile senku na lepu utakmicu, očajne njihove odluke! Enis sjajan, Omić za prvu utakmicu odličan, Alimpije nije zaslužio isključenje, Topić debitovao pobedom! Sramota za grupu navijača koja je vređala Omića, pod hitno huligane strpati u zatvor i kazniti zbog uvreda! Ima li Srbija snage da se izbori sa šovinistima na tribinama? Alene, samo napred, imaš podršku pravih Zvezdaša!

mirko

pre 6 godina

Ne znam ovog Topica licno ali mi je drag kao rodjeni brat, vidi se da je bas dobar covek.
(Milos, 26. januar 2018 21:27)
ej da znas, veliki Milenko Topic klinac sam bio kad je igrao I bio sjajan igrac I deluje veliki covek I zvezdas. takve ljude volim da vidim u zvezdi. kao I istale nebojsu ilica,.......

Milos

pre 6 godina

Vaske, pravi navijaci Zvezde su veceras nosili klub do pobede.A to sto si ti kao delija ljut na njih zbog brace, mozes slobodno da se vratis sa njima u Grcku i zajedno tugujete. Ako ti je bas stalo do tvoje tople brace.

samokazem

pre 6 godina

Zašto na kraju utakmice zvižduci Olimpijakosu? Jaki su nam navijači. Naši nikada nisu dobili zvižduke u Pireju.Sramota(d, 26. januar 2018 21:32)Pa zato što smo Srbi i poštujemo one,koji nas tlače,a ne one koji nas vole.Uvek smo više divili svojim neprijateljima nego svojim prijateljima.Interesantno da je više bilo zvižduka večeras nego na bilo kojoj drugoj evroligaškoj utakmici ove sezone.Iskreno žao mi je zbog toga,jer su Zvezdini igrači uvek bili lepo dočekani i ispraćeni u Pireju.Oduvek smo radili na svoju štetu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sloga, 26. januar 2018 22:39)

Ne nego su trebali da im pevaju na grčkom a da zvižde sopstvenom igraču. Bravo Cigani, pokazali ste ko smo. Velika pobeda na dva fronta.

BVB

pre 6 godina

Koji je razlog braco moja da zvizdite Omicu? Bitno da pevate ovim Grcima vise nego Zvezdi... Ma bre, oni mi nikad nisu braca. SAMO ZVEZDA!!!

zvezda iznad svega

pre 6 godina

Sve cestitke navijacima simpatizerima za ovo veceras,sever da ima obraza vise nikad na basket.Kakva pobeda veceras obraza i morala nad laznim patriotama.

011/2

pre 6 godina

@ @ 011/2 - I ja sam Delija al nemoj sve Delije stavljati u isti koš. Ono su huligani i oni dodju da prave probleme vjerovatno po nečijem nalogu. Kao i oni transparenti i skandiranje Omiću, i iza toga neko stoji sa nekim ko zna kakvim ciljevima a ti huligani su samo oružje tih nekih iza kulise. Njih ne zanima utakmica i ko će pobijediti, vjerujem da ih ima koji i ne znaju sve naše igrače. Još jednom, NEMOJ SVE DELIJE STAVLJATI U ISTI KOŠ I UPOREDJIVATI NAS SA TAKVIMA "DELIJAMA"!?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 26. januar 2018 22:34)

Naravno, to se odnosi samo za istureno F odeljenje, za koje sam apsolutno siguran da ne zna ni elementarna pravila, a sumnjam da zna i koje su boje dresovi ekipe za koju "navijaju", usput samo MALKICE valjaju "brašno", a imaju obećanje da će sa novim gazdom da dobiju socijalno i penziono, beneficirano naravno, za težak pekarski zanat! :-)

Ali na žalost, oni misle da Zvezda postoji zbog njih.

I još jednom VELIKO hvala gospodinu koji ih je iskulirao i eleganrno oterao…. i njih i "velike" zvezdaše koji ih podežavaju, a znamo i zašto!

Delija ali pravi

pre 6 godina

Vaske@. Ne bi se ni to dogodilo da nije bilo vredjanja Omica. A lepo bi bilo da se ni jedno ni drugo nije dogodilo. Da se svi zajedno jednostavno radujemo pobedi Zvezde uz aplauz Oliju.

BVB

pre 6 godina

Covek prvo nije musliman vec se izjasnio kao ateista. Kao drugo, nikad nista nije izjavio protiv Srba, Srbije, Zvezde... Sta onda predstavlja problem? Svaka cast onim pravim navijacima koji su pobedili svojim negodovanjem.

Petar

pre 6 godina

Utakmica se lomi, trener iskljucen a Delije PEVAJU ALIJI IZETBEGOVICU???Alo pa sta je ovo, sramota me!!! Jel volite Zvezdu uopste ili samo pare i interese, sramote jedne!!!

Kosta

pre 6 godina

Sramim se Delija.Daj Bože da ih ne vidimo više u Pioniru,ni na Marakani.Ljudi se dele na dobre i loše.Čović treba da ih otkaci,mi normalni ćemo uvek bodriti Zvezdu,neće biti bez podrške.

Batko

pre 6 godina

Sto da ga bude sramota? Dobio klinac multimilonski tim sa 7 stranaca da glumi trenera. To i radi. Rekao mu gazda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gazda Dojkan, 26. januar 2018 21:27)

Multimilionski tim ?! Pa ti si HIT VEČERI sinko !!! Kako je tebi sada tesko, a ?! Nidje pameti

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

Džinovska pobeda Zvezde i njenih navijača koji su pobedili šaku maloumnika i proterali ih iz Pionira. Biće ubuduće mnogo lepše gledati utakmice.

ja

pre 6 godina

Enis i rocesti, cuvari srpske kosarke
(Slobodan Zika Jalovina, 26. januar 2018 20:57)
rece navijac kluba kroz koji je ove sezone proslo vise stranaca nego na autobuskoj stanici...

veliki strumf

pre 6 godina

Kad smo odmorni mozemo da dobijemo svakog. Kad se igra 4 utakmice u 8-9 dana, kada je u EL dupli program tokom nedelje - ne mozemo izgleda nikog. Enis i Omic su puni pogoci: Enis menja ritam, brz, izvanredan i snazan ulaz, a znacajno je popravio sut sa distance. Omic ona snaga u reketu koja nam je trebala - sigurnih nekoliko zicera i cvrsta odbrana pod kosem gde smo bili najtanji. Sa njima imamo dodatnu masu.

Cockney Cole

pre 6 godina

Kada smo ove dobili, što se mene tiče, možemo sve do kraja da puknemo. Oni potpuno polude kada sa nama igraju. "Braća" naša. Užas od kluba, dekadencija i antipropaganda košarke. Najantipatičnija ekipa u EL. Delji Zvezdo redom i ne mari za lažnu braću i lažne sportske prijatelje! Napred Zvezda!!!

peca

pre 6 godina

da nije zalosno bilo bi smesno i sami znamo da je 70 posto muslimana iz bosne poturceni srbi neki kao kusta a sad i omic znaju svoje poreklo ,a mi sad teramo decka koji je sve lapo rekao.

Beograd

pre 6 godina

Bravo Zvezdo bravo momci srce kao Kalemegdan. Bez Antica Feldina i iskljucenog trenera. Za svaku pohvalu sudije katstrofalne. Zelim da kazem da se ne slihtamo i ne udvaramo ovom Olimpu kao bratskom klubu. Zasto pa oni kad igraju protiv nas kao na zivot i smrt. Prosle godine su nas kostali top 8.Od 95 i onog navijanja za Litvaniju i zvizduka nasoj reprezentaciji ja ne mogu da ih smislim. Kakav bratski klub kakvi bakraci. A mi im se nesto umiljavamo dozivljavamo ih kao svoje. To samo mi mozemo.

makarone

pre 6 godina

bravo zvezdo! to braca,gate 17 i nisu leteli iz grcke nego su kopnom hteli da udju preko makedonije me ne ne zanima,!nego braco cigani....sta bi rekao Refik Sabanacovic,sta bi rekao Husref Musemic?

011/2

pre 6 godina

@ Pa naravno kada je na drzavnom budzetu, pare nisu problem. Nego, rece li coravi da li ce biti dugackih rukava zbog sponzora???
Neka kaze to onako javno i transparentno kako samo on ume. E moji panteri, obraz djon!!!
(Ja, 26. januar 2018 22:54)

3 820 000E vs 800 000E!

Eto ti javno i transparentno, a ako treba može i taksativno?

Vi obraz nemate još od JUL-a, pa je glupo sa tobom pričati o tome!

NoName

pre 6 godina

Partizan-Zadar 6500 vs Crvena Zvezda-Himki 5000, Partizan-Cibona 6300 vs Crvena Zvezda-Olimpijakos 5500, svaki dalji komentar je suvisan. 
(Trust the process, 26. januar 2018 19:26)

Partizan - Bilbao 700. Ne 7 hiljada, nego sedamsto. Svaki dalji komentar je suvišan.

Sabre

pre 6 godina

Ljudi moji, kakva pobeda, kakva igra! KONACNO ne zavisimo vise od kaubojskog ispucavanja za trojke, sta znaci jedna prava petica u reketu. A ove tuzne slucajeve u publici najbolje da ni ne pominjemo, tim ljudima treba zabraniti pristup ljudima, generalno, a kamoli kosarci...

Dex

pre 6 godina

Zvezdi sve pocasti. Mislim da Gagi i Savija moraju da se malo angazuju oko vaspitavanja njihovih naslednika, Zvezda mora biti na prvom mestu ne nekakva nacionalisticka ostrascenost.

Tricikl

pre 6 godina

Ne podrzavam napade Omica na utakmici. A tek mi se smucilo kad se lomio rezultat Delije pevaju Zvezda Oli. Ali, neki ljudi ne razumeju, ne bune se ljudi za Sabanadzovica jer nije igrao posle rata u Zvezdi nego pre. Ali, Omic odigrao zverski iako ima par treniga sa Zvezdom.

bocko

pre 6 godina

Meni mozda i najdraza pobeda.Prvi put da je Oly igrao protiv nas na pravom gostujucem terenu.I da nikog ne pobedimo vise u Evropi,ja zadovoljan.

profa

pre 6 godina

Umesto da uzivamo u pobedi mi moramo da se sramotimo nasih “najvatrenijih “ navijaca jedino je dobro to sto ih vise nece biti na utakmicama , mislim da bi I partizanovci trebali nesto napraviti da I njih bojkotuju njihovi (kriminalci )navijaci pa da svi uzivamo u sportu . A ovaj momak zasluzuje sve pohvale i verujem da ce biti veliki igrac kao sto je veliki covek

Delija ali pravi

pre 6 godina

Leonardo@. Slazem se da je cast, ali onda se oni nece ljutiti jer ni mi nismo kada su nas stalno dobijali. I treba da nas dobijaju ako su bolji i kod nas, ali prosle godine izgubise kuci neke utakmice bez prolivenog znoja a ovde izginuse i u produzetku da nas pobede a nije im nista znacilo. I to je posteno i sportski, voleo bih da smo ih mi tako pobedili u Atini pa da vidim da se oni bratski i dalje ponasaju. Ne svidja mi se sto su im na kraju upuceni zvuzduci, ali mislim da su pre upuceni onoj grupici sto je vredjala Omica pa se reflektovalo na Oli.

poskok

pre 6 godina

Uvek vas treba podsecati da ste fmp   
Covic je ugasio zvezdu 2011.   
Ovi mladji da znaju sa kim imaju posla a ovi stariji da se prave ludi je obraza nemaju.  
(Istina je bolna, 26. januar 2018.

Vas uvek treba podsećati da ste opsednuti klubom koji je u APR-u upisan kao ILR i koji se ne takmiči od 2015 tačnije od kada je Zvezda završila UPPR . Uvek vas treba podsećati da su svi trofeji završili u Zvezdinim vitrinama na Kalemegdanu da je KK CRVENA ZVEZDA ŽIVA I ZDRAVA TAMO GDE JE I OSNOVANA PRE 73 GODINE KAO I DA ZA DVE GODINE STAVLJAMO DRUGU ZVEZDICU IZNAD GRBA. Toliko vas boli što je klub spašen i što je miljama daleko iznad vas koji navijate za preimenovanu Igokeju .Spasili smo klub a ti gledas Zvezdu i to te mnogo boli toliko jako da lažeš sebe i živiš u nekom svetu fantazija a u ovom realnom Zvezda gazi za razliku od tvog kluba koji je na ivici da se ponovo ugasi kao 2007 ali ovaj put neće biti Igokeje da uzme ime kluba iz Zagreba kao ni Ceptera da kupi grb

Макарије

pre 6 godina

Konačno će normalni ljudi i navijači moći da uživaju i u Evroligi kao što uživaju u Aba ligi jer će normalni ljudi koji nisu skloni nasilju dolaziti na utakmice sa decom bez straha od nasilja.

KaraDjordje

pre 6 godina

U ovom slavlju i veselju ipak nemojmo zaboraviti nase komsije koji su juce ostvarili vrlo vaznu pobedu u Zrenjaninu i koja ce im posluziti kao jedno veliko iskustvo u drugoj Aba ligi, CESTITAMO komsijama i zelimo im jos mnogo ovakvih meceva.

Mjehur ubica

pre 6 godina

Bravo Zvezdo,ova pobeda staje uz rame onoj nad Fenerbahčeom..Alene,dobro došao!! Puna podrška na svakoj utakmici ka zacrtanom cilju..ABA, ponovo Evroliga..ZVEZDA MI JE SVE,ZVEZDA ŽIVOT JE!!!

Mirko

pre 6 godina

(nosi fenjer,navija za fener, 26. januar 2018 21:00)

Bez Pere možemo tek sad kad je došao Omić i proigrao Lesor i Janković i to kad se sva trojica potrude mogu da zamene Peru. Bez Feldina smo mogli i dok nije razbijao, a bez Ročestija ne možemo nikako da dobijemo,osim možda u Aba ligi, njegova igra je beskompromisna i lucidna,demorališe suparnika, i ima u rukama sigurnih 12-15+ poena na svakom meču i može čovek da se osloni na njega. Zločesti je nezamenljiv brale, pa ti sad vidi.

Batko

pre 6 godina

Kako nas ke upropastio onaj neznalica Alimpijevic - ovo mu NIKAD NECU OPROSTITI! Sta je on umislio, da je neki veliki trener, faca, sta? Od +7 za par minuta odosmo na -6, samo i iskljucivo zahvaljujuci njemu. Ne mogu da ga gledam vise, ionako pojma covek nema. I sta je vise sa ovim Rocestijem - ne moze nista da pogodi i brdo je lopti prodao! Enis briljira a zakucan za klupu.
(veliki strumf, 26. januar 2018 20:27)

"Strucnjak"... po ko zna koji put pises komentare i pljujes pre kraja utakmice...a onda se ispalis
Pa zar nisi nesto do sada ????????

deki

pre 6 godina

Velika pobeda Zvezde , mislim da više ne postoji top ekipa koju nismo dobili. Što se tice navijaca, da malo spustimo loptu, Delije moraju da shvate da i kada dva brata igraju basket, nema nereseno, jedan mora da dobije. Gotivim ja Oly, ali protiv PAO i PAOK a protiv Zvezde ni rodenu majku ne znam, njihova podrska nam je u ABA preko potrebna. Alen Omic moze da bude pojacanje -podrzimo ga zbog Zvezde

SS

pre 6 godina

Kada imamo vremena da se odmorimo i ne igramo svaku utakmicu na dva dana kidamo!Konacno smo srusili Olimpijakos (to ni Radonjicu nije poslo za rukom)mala osveta za to sto su nas oni (i Javor) izbacili iz EL prosle godine.Odlicno su odigrali Enis,Omic i Davidovac samo se nadam da povreda nije ozbilja.Steta sto smo izgubili neke EL utakmice zbog ludog ritma i sto nismo doveli centra ranije inace bi smo se sada uveliko borili za top 8.

dačo

pre 6 godina

bravo Zvezdo!Sad neka kazu da Enis nije pojačanje,samo još minuta i uz Ročestija i Peru nosioc igre u odsustvu Feldina.Bez opterecenja nije ništa imperativ osim aba liga.Sad instituciji pokazati veličinu kluba i ostaviti ih na prvom mjestu,ali ispod crte za plej of.Još jednom bravo za sve momke.

Milan

pre 6 godina

Au koliko ste jadni pa da zvizdite Omicu!!

Olimpijakos u prosle 3 utakmice prosecno postizao 58p a sad ce 100 ili oko tog broja recimo 80-90!!
(Grobar, 26. januar 2018 19:05)

Prvo ne generalizuj.Drugo jel places?

veliki strumf

pre 6 godina

Enis je odigrao za JEDANAEST! Ispostavila se kao srecna okolnost cetvrta licna veceras indisponiranog Rocestija, cini mi se na 61-68. Usao je Enis i bukvalno smo ih pregazili.

majorgavrilović

pre 6 godina

Znači,ovo što Delije mogu da izvuku maximum od nekih igrača atmosferom je stvarno za divljenje,ovaj Enis tek sad ima da melje,uopšte se nije primetilo odsustvo Feldina a statistika Enisa za nepoverovati za toliko malo minuta,samo zaslužuje podršku i Omić!

DOGECOIN

pre 6 godina

Dilaaaaan Eniiiiiis pogadjaaaaa zaaa tri poenaaaa i za tugu crveno bele Grcke, svih Grobara i manjine Delija koji su ove noci uz Olimpiakos !!

JF

pre 6 godina

A dobro, lako je pobediti neki tamo Olympiakos (ili kako se vec zove) na svom terenu, nego ajde da vas vidim protiv Proletera na gostovanju!!

Dubioza kolektiv

pre 6 godina

Ja sam navijač Zvezde 100% a nisam Delija niti mislim da neko ima pravo da moja iskrena osećanja i ljubav prema klubu uslovljava pripadnošću toj kriminalnoj sekti. Kao što rekoh u uvodu, ja volim CZ i samim tim volim i onog ko gine na terenu za nju. Taj neko je, između ostalih, i naš zvezdaš OMIĆ!!! Živ i zdrav bio junače.

zvezdaš

pre 6 godina

Voleo bi da vam igra feldin u ponedeljak,da ne kazete kad vas dobijemo nebitan derbi nije igrao feldin itd vase...
(Ada, 26. januar 2018 21:09)

Vi da dobijete Zvezdu? Može, dok ne zazvoni alarm za buđenje.

beogradski

pre 6 godina

koliko pljuvanja po alimpijevicu....tako ste i radonjica pljuvali, tri godine ste smarali da ode, danas vam je njegova slika pored ikone.....napred alimpije

Delija Fontana

pre 6 godina

Veceras se mnovo vaznija bitka odi na tribinama nego na terenu. Veoma je bitno sto normalna vecina nije ustuknula pred nasilnim bezmozgovicima. Bravo! Ovo je Beograd. Ovo je Srbija. Ovde takvi kao sto je ta manjina moraju da budu nadvladani.

Ivan NS

pre 6 godina

Voleo bi da vam igra feldin u ponedeljak,da ne kazete kad vas dobijemo nebitan derbi nije igrao feldin itd vase...
(Ada, 26. januar 2018 21:09)

Esi mi dobar?

Neko@

pre 6 godina

Gledam tim Zvezde i kad se vrate Pera i Feldin, ispada da će Zvezda imati 12 igrača u rotaciji... Jovanović i Keselj će ponekad igrati Aba ligu i to bi bilo to!
Kako god okrenes, trebalo je Zvezda ovo ranije da uradi sa Enisom i Omicem. Imala bi još 3, 4 pobede više no sad!!!

anica

pre 6 godina

Slozila bih se sa komentatorima koji kazu da kad imamo vremena za odmor i trening odigramo odlicno. Zvezda ne moze da izdrzi tempo od utakmice na svaka dva tri dana, ipak nas to remeti poprilicno. Mnogo sam srecna zbog ove pobede, iz vise razloga... Pobedili smo veliki tim koji nam je toliko muka zadavao uz "bratstvo" koje se potencira i koje nema opravdanje dok god traje borba, ok je aplaudirati, pozdraviti klub, ali ove osobe sto su veceras pokusale da ukaljaju svakog normalnog Zvezdasa i Srbina su samo dokaz da ipak u ovoj mojoj drzavi ima ljudi koji umeju da razgranice dobro od zla. Bravo za zvizduke, bravo za predivno navijanje i vetar u ledja za jos jednu pobedu naseg tima.
Pohvalila bih novog clana, odlicno je odigrao prvi mec. Enis, Dangubic i Davidovac odlicni.
Ne znam sta ce biti do kraja ove sezone, ali kao sto rece bivsi igrac Zvezde...jos jedno predivno vece za sve navijace koji Zvezdine utakmice posmatraju sa Evroligaskog aspekta..Ta sam! Sto vise ovakvih duela, da izborimo ABA ligu obezbedimo novu sezonu, a poraza ce biti...sport je ovo.
Bravo momci, srecno u narednim utakmicama, usli u top 8 ili ne, sa ovakvom ekipom i finansijama i kakve rezultate imate, vi ste svakako veliki tim.

dak

pre 6 godina

Odlucujuce poene dali Enis i Omic, novi igraci. Enis iz utakmice u utakmicu sve bolji. Sto ce reci, ocigledan pun pogodak sa ovim igracima.Ako povrede ne poremete ekipu u zavrsnici Aba lige Zvezda ce biti favorit.

Filip

pre 6 godina

-41 je ono sto se pamti za sva vremena...evo vec pet godina slusamo laprdanja kako cete demolirati veliki Partizan sa 30, 50, 100 razlike...dzaba prazne pretnje, i dok je bila prava zvezda i sad sa ovim instant klubom uvek bude isto - cim vidite crno bele dresove, gace same spadaju...strah od evropskog prvaka i njegove velicine vam je duboko usadjen...
(alen bez sertifikata ultrakopa, 26. januar 2018 21:28)

Kako da ne gace nam se pune od tima koji je u rangu Ceraka, Crnokose, Beovuka. To sto ste bili Evropski prvak pre bezmalo tri decenije u takmicenju gde su igrali Huventud, Rytas, Sarloa, Nanter, Lotomatika..
kao sto je Zvezda bila prvak Evrope u fudbalu sa 9 odigranih utakmica. Bilo nekada. Vremena se promenila.Evo neki dan ste igrali prijateljsku sa Proleterom i pobedili sa kosem razlike

iskusni mravojed

pre 6 godina

E svasta, mogao sam i da gledam preko Sportske Centrale, al nisam jer sam ocekivao poraz. Svaka cast, nek vam je sa srecom. Prijatno iznenadjenje i za nas sto nismo ganci, iskreno cestitam

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

A gde su navijači Olimpijakosa da zajedno slavimo NAŠU pobedu?!
 (Za sve je kriv brat Grim!, 26. januar 2018 21:49)

👍👍👍🍺🍺🍺

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ 011/2 - I ja sam Delija al nemoj sve Delije stavljati u isti koš. Ono su huligani i oni dodju da prave probleme vjerovatno po nečijem nalogu. Kao i oni transparenti i skandiranje Omiću, i iza toga neko stoji sa nekim ko zna kakvim ciljevima a ti huligani su samo oružje tih nekih iza kulise. Njih ne zanima utakmica i ko će pobijediti, vjerujem da ih ima koji i ne znaju sve naše igrače. Još jednom, NEMOJ SVE DELIJE STAVLJATI U ISTI KOŠ I UPOREDJIVATI NAS SA TAKVIMA "DELIJAMA"!🖐

banjadiluka

pre 6 godina

Samo za ove sto iscekuju nase poraze neko kao uvertiru za derbi pobjedjuje Olimpiakos, a neko Proleter iz Zrenjanina.Sportski pozdrav

mrki

pre 6 godina

Uđem da pogledam komentare o pobedi Zvezde, kad ono grobari predaju istoriju Jugoslovensko sportsko društvance i družba Pere kvržice.
Tišina grobari, Zvezda je pobedila, ako ne verujete, guglajte malo, mada ste vi proguglali.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

enis najbolji,ali SVI FENOMENALNO ODIGRALI!
Sad se vidi da možemo i bez pera,feldina i rocestija da dobijemo utakmicu.

JF

pre 6 godina

Oducavanje Grobara od kosarke sa bar 30 razlike u najavi... Zvezdini igraci ne zatezu puno protiv ekipica u rangu MZTa, inace bi moglo lagano 40.

Batko

pre 6 godina

Sto da ga bude sramota? Dobio klinac multimilonski tim sa 7 stranaca da glumi trenera. To i radi. Rekao mu gazda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gazda Dojkan, 26. januar 2018 21:27)

Multimilionski tim ?! Pa ti si HIT VEČERI sinko !!! Kako je tebi sada tesko, a ?! Nidje pameti

Crudelta

pre 6 godina

Jedan od legendi u fudbalu je bio Ibrahim Gaj sta je on cistokrvni Srbin iz Smederevske Palanke? Godinama sam bio prisutan na Severu ali ovde neke stvari su totalni apsurd. Dovede se odlicno pojacanje u vidu Omica koji je imao zelju da dodje kod nas a da mrzi Srbe i Srbiju to nikada ne bi uradio i jos se bori za nas klub i direktno je uticao da zaradimo 40k juce. A sad druge strane Delije svojim 395 bojkotom iz samo njima znanih razloga pored ABA sad bojkotuju i EL. Toliko puta je zbog njih kaznjen klub,zarad ponosa,reputacije ili sta vec pa CZ je placala kazne koje vrede 3-4 pobede u EL i kakav jos doprinos je njihov uz bojkot. Pa i ne trebaju ni da bodre klub vidimo da moze i bez njih. Srbuju na ustrb kluba i to ih ne zanima a zarad kriminalije i dilerskih poslova ne smeta im ni BBB ni Torcida ni Grobari...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Kad sam vidio gdje se Davidovac uhvatio za nogu, odmah sam se sjetio moje povrede sa fudbala od prije godinu i po kad sam nezgodno doskočio a obnovio sam je prije 3 nedelje, sad je dobro. Nadam se da nije puno ozbiljno. Ne daj se Dejane! 💪

Mirko

pre 6 godina

(zoran ivkovic, 26. januar 2018 21:35)

Ne slažem se da je tim kasno sastavljen,već što smo morali da pustimo većinu igrača koji su zaslužili da posle 4 godine igranja za Zvezdu odu u klub gde će zaraditi više para a manje će da se cimaju i krvare nego u Zvezdi - što je po meni poštena nagrada za njihov trud.Usput smo i mi nešto zaradili.
Uzeli smo srbske igrače i mlade centre što je bilo ulaganje u budućnost srbske košarke i Zvezde.To što oni nisu mogli da proigraju brzo iako se radi o dobrim talentima,osnovni razlog je to što su lige u kojima su igrali bile indijanske i amaterske,bezobzira što su američke,i što je moralo da prođe tri-četiri meseca da oni počnu da daju solidan doprinos.
Kad se Antić povredio videlo se da nema ko da ga zameni i zato smo posegli za Omićem koji je dobar,mlad i brz centar,priča srbski da ga ceo svet razume i nema nikakvih problema.Odmah je uzo' stvari u svoje ruke i pokazao šta nam je falilo.
Lesor je dobar i skočan i projektovan kao niži,atleta i brži centar ali i on dolazi iz tanke lige gde nije imao ko da ga nauči,pa je i njemu trebalo vreme,ali sve je bolji kako vreme prolazi.
Tržište je siromašno i problematično na toj poziciji i za naš budžet nije moguće dovesti nekog koji će od odma' da kida.Mi moramo da pravimo igrače i da ih kasnije tako dobre prodajemo,ne možemo da kupujemo kad i koga hoćemo.
Treba da cenimo to što imamo da ne bi ostali i bez toga.

Car Dušan

pre 6 godina

Neverovatno ali, istinito... Onako dočekati momka , koji je došao da svim SRCEM igra za naš klub - samo zbog toga što nije SRBIN!? Pa, bar polovina njih trenutno u ekipi, nisu Srbi... I hvala bogu da nisu jer, nije ovo prvenstvo grada, naselja ili ulice pa,da moramo biti zaboga Srbi! Nismo mi recimo, Atletiko Bilbao da, budu u timu samo Baskijci. Mi smo - MNOGO VEĆI! I još nešto: NE POSTAJE SE SRBIN SAMO RODJENJEM - NEGO DJELIMA

oprasivac

pre 6 godina

za sve koji smaraju sa imenom koji se klub kako zove :)

1. postojao je tim koji se zvao sarlot hornetsi
2. hornetsi se sele iz sarlota u nju orleans, nazivaju se nju orleans hornetsi
3. u sarlotu se stvara tim sarlot bobketsi
4. nju orleans hornetsi menjaju ime u nju orleans pelikanse
5. sarlot bobketski menjaju ime u sarlot hornetse

zakljucak 1: originalni hornetsi su trenutno u nju orleansu i zovu se pelikansi ali ipak postoji tim u sarlotu koji se zove sada hornets :)

zakljucak 2: smesni ste oko cega se vi makljate ovde :)

GM

pre 6 godina

BOJKOT SEVERA !

Mole se svi navijači, a i ovaj medij da ako ne podrže, samo ne spreče da se ova poruka proširi i da je ljudi šire.

Nije poziv ni na šta drugo, sem na bojkot stajanja pored ljudi sa dosijeima i oni koji su dokazano spremni da promene ploču samo ako imaju korist od toga.

Oni isto koji su uz FK, gde je nekoliko igrača iste veroispovesti kao i onaj koji im sada smeta kao, a ustvari već večeras su dobili takvu kontru, kakvu niko nikada nije, gde im se dokazalo koliko su ustvari nebitni. Jer Zvezdas je pojam, a Zvezda je iznad svih, a zajedno.... mnooogo više iznad grupe Delije.

Ako imaju problem sa nekom verom, kako onda nemaju problem sa tim u svojim redovima ... jel misle da predstave kako u njihovim redovima nema takvih. Iz velikog broja delova Srbije, kao i bivše republike. Jel kada igraju u Novom Pazaru, hoće da kažu da na njihovoj tribini nema Srba iz tog mesta... koji imaju pravo da su koje god hoće oni vere.

Večerašnji debakl severne tribine je samo dokaz, koliko je Zvezda velika, koliko je ona stvarno stub srpstva, ali ne onog koji predstavljaju građani Delije, već Srbije koja je uvek bila poznata kao najbolji domaćin, ljudi koji su bili poznati kao najbolji prijatelji, drugovi, poznanici...

Samo jedna je Zvezda, samo jedna je istorija od 73 godine, samo jedan je i Robert Prosinecki čija se nacionalnost takodje nalazila na tom transparentnu kome su ti isti pevali i skandirali, samo jedni su Zvezdasi, a zna se da su samo jedni licemeri i to oni koji sami sebi prave medvedju usligu da ih niko više neće smatrati za ozbiljnima, a sa druge strane će provoditi ljubav prema Zvezdi na još veći nivo... od strane onih pravih Zvezdasa, pravih ljudi i pobednika zdravog razuma.

ZVEZDA!

Šule

pre 6 godina

Hahahahaha.... Dovoljno je reći: Volim te Zvezdo! A ostali koji gube vreme, ostavljajući onakve komentare... I za njih jedan osmeh. :-)

JSD

pre 6 godina

Musemić,Repčić,Halilović,Djokaj,Zjajo,Jurić,Bračun,Prosinečki,Cvetković,Vujović,Šabanadzović ,Orahovac...Avdija ,Kikanović,Omić ......Sve plejada
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Carambaaa???, 26. januar 2018 22:00)

Srebrenko Repčić Srbin iz Bosne, Boro Cvetković Srbin iz Hrvatske, Zoran Vujović Srbin iz Sarajeva, Zufer Avdija Jevrejin.
Skrati malo taj spisak, Prosinečkom je majka iz Čačka, al njega ostavi.
Al šta reći za pola reprezentacije NDH, krem kosovsko-albanskog fudbala, Hasanagiće, Omeroviće, Čakare i ostale Ljajiće, pa Nakiće, Harise i Erdene...
Nažalost, ovde ima mesta samo za 1500 karaktera, to ne bi stalo ni na 15000.

ĆUMUR

pre 6 godina

Alene,igraj to nisu Zvezdini navijači.To su oni što navijaju za Olimpijakos,,bratski" klub koji mi je ubedljivo najmrskiji klub ne u EL nego u Evropi.

Batko

pre 6 godina

Ja gledao konferenciju za stampu i promena imena se odnosi na FMP. I sta sada? Jos te nesto muci.Da pomognem ako mogu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filip, 26. januar 2018 20:51)

Pomogni prvo sebi, ako mozes. U ponedeljak ces dobiti objasnjenje za sve svoje nedoumice, a sad aj zdravo

JF

pre 6 godina

Pre par dana napisao sam da nema teoretske sanse da dobijemo, i planirao sam da preskocim utakmicu. Svaka cast ekipi, jos jedno lepo iznenadjenje (za neke mozda i ocekivano :P). Jos jednom su momci pokazali da mogu svakome da izadju na megdan! Enis odlican, ja ne znam kada je poslednji put neko u EL za 18min ovako izdominirao.

pedja 71

pre 6 godina

Dovoljno sam mator i svestan da sustina zivota nije pobeda ili poraz kluba koji volim.
Ali, mnogo mi je lepse i lakse da funkcionisem kad Zvezda pobedi, posebno kada tako zapocne vikend.
Da smo izgubili, nista strasno, ali bi u kuci bilo varnica sinoc sigurno, a ja ne bih nikom priznao da je zbog Zvezde.
A jeste.

DOGECOIN

pre 6 godina

Ima li neka tribina za nas gostujuce navijace Zvezde ovde u Pioniru...? hahaha (smejem se od muke)

Neko pitao sto navijaci Olimpiakosa nisu dosli u Bg, pa sta ce ovde kad imaju Delije da navijaju umesto njih, eto odgovora...

Nenad

pre 6 godina

Kako ih nije sramota vredjati čoveka koji je došao u nas klub i bori se za nas dres, a dok je bijo Prosinečki na klupi zvezde nije niko ništa govorio o njemu, a sada ovog momka vređaju. Sram vas bilo.

hronicar

pre 6 godina

sto ne uradi radonjic,uradio kapiten topic.x faktor enis i omic.lazic jos malo pa najvise utakmica u dresu zvezde.sve u svemu odlicno veceras.

Grobar

pre 6 godina

Au koliko ste jadni pa da zvizdite Omicu!!

Olimpijakos u prosle 3 utakmice prosecno postizao 58p a sad ce 100 ili oko tog broja recimo 80-90!!

zoran ivkovic

pre 6 godina

ova zvezdina ekipa je jako kasno skupljena i to je mozda i najveci problem . veliki problem je isto sto su putovanja cesta i onda ima malo vremena za trening . centar omic kasno doveden . omic drasticno bolje gradi kos od lesora i brz i jak ima veliki potencial i steta sto nije skolovaniji . trener alimpijevic talentovan kao i ekipa .prava steta sto ce se zbog novca ta ekipa raspasti .prvi ce na kraju sezone otici omic koji je potpisao na 6 meseci ,pa ce njegivim putem krenuti jos neki .

Grobar-España

pre 6 godina

Enis pokid'o, Zvezda za malo od gotovog veresija u neobjasnjivo losoj trecoj cetvrtini, Jankovic sve bolji i bolji, Lazicu zabraniti da sutira.....Ja pogodio na kladionici, kvota 2,85. Sad se vidi koliku je stetu naneo onaj poraz od Himkija, jer je bio skroz bez veze.

P.S. Printezis opet ubo trojku u poslednjim sekundama...."Za malo" da opet bude heroj, hehehe.

Mirko

pre 6 godina

Lupajte minuse koliko hoćete, bolje igramo bez Alimpijevića. Njegova glupost, iako opravdana, umalo da nas košta pobede. Ovaj tim ima budućnost uz par kadrovskih promena. Dobili smo Enisa, to je dobro. Uboli smo sa Omićem, pazite šta vam kažem. Sad, neka drhti institucija.
(Millennium, 26. januar 2018 21:03)

Samo se ne slažem za Alimpijevića. Nikakva glupost, ništa ishitreno, uradio je to namerno da izvrši pritisak na sudije i ubrzo nakon toga se videlo da je u tome i uspeo, jer su sudije još zaoštrile kriterijum prema Olyju, čak se i Spanulis iznervirao. Sve u svemu išla nam je u korist ta tehnička, jer su sudije shvatile da je to bila greška.
Bilo je povuci-potegni jer su poveli,ali smo zato i pokazali šta imamo i šta možemo i od čega smo napravljeni, što je velika velika stvar.

Top je to mirno priveo kraju, Enis je briljirao i dao nam upravo onaj NBA kvalitet-hladna glava i čvrsta ruka i lucidne trojke preko ruke sa 8 metara, plus nezaustavljivi atletski prodori na koš. Ko malog Westbruka da gledam.
Omić je slažem se veliko pojačanje. Nema više zezanja protivnika pod našim košem, to je stopirano. Totalno se uklopio za dva-tri dana, a tek će sve to da izgleda još bolje samo da ne bude nekih povreda, mada se radi o mladim momcima i dobro utreniranim atletama i sumnjam da će ih biti.

Delija

pre 6 godina

Partizan-Zadar 6500 vs Crvena Zvezda-Himki 5000, Partizan-Cibona 6300 vs Crvena Zvezda-Olimpijakos 5500, svaki dalji komentar je suvisan.
(Trust the process, 26. januar 2018 19:26)

Uz mufte ulaz. Svaki komentar je suvisan.Je li vam je sada jasno zasto ste u dubiozi. Grad placa potrosenu struju, toplu vodu i grejanje

Boza

pre 6 godina

@Uroš Đurđević
Kakav si bre ti poreski obveznik?Po ceo dan visiš na komentarima, gde ti radiš -crna mu majka.Ko od tebe porez skuplja, taj se leba neće najesti.
(Lale, 26. januar 2018 23:54)

Radi kao redar odeljenja III/2 u osnovnoj skoli za ometene u razvoju.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 26. januar 2018 20:27) # Link komentara

Strumfe ko je stavio tacku na mec?Cini mi se Enis.

Staridz

pre 6 godina

Bravoooo breeee Zvezdoooo kakva utakmica ima srce kao lavovi. Ajdeeeeee Pobedaaaaaa ZVEZDO VOLIMM TEEEEE.
Sta kazu misevi iz humske???

beli65

pre 6 godina

@alen bez sertifikata ultrakopa
kada budete igrali sa 7-8 juniora umesto toliko stranaca,kao sto smo mi igrali te sezone rezultat ce biti i veci

Filip

pre 6 godina

Joj sta nam radi ovaj sudija.Pri rezultatu 71;68 faul na zemlji nad Spanulisom on posle zvizduka daje kos sudija priznaje kos i plus bacanje. U pravu su komentatori

Millennium

pre 6 godina

Konačno smo i njima uzeli skalp. Lupajte minuse koliko hoćete, bolje igramo bez Alimpijevića. Njegova glupost, iako opravdana, umalo da nas košta pobede. Ovaj tim ima budućnost uz par kadrovskih promena. Dobili smo Enisa, to je dobro. Uboli smo sa Omićem, pazite šta vam kažem. Sad, neka drhti institucija.

Batko

pre 6 godina

@Uroš Đurđević 
Kakav si bre ti poreski obveznik?Po ceo dan visiš na komentarima, gde ti radiš -crna mu majka.Ko od tebe porez skuplja, taj se leba neće najesti.
(Lale, 26. januar 2018 23:54)

Ma računa poreski obveznik preko kevine peMzije

Mirko

pre 6 godina

Kao prvo, ovo je velika pobeda jer je prva protiv Olija u novijoj istoriji Zvezde i što dolazi u trenutku kad se odlučuje da li ćemo biti u igri za top8 ili ne - ovako ostaje šansa.
Drugo, raduje me što Zvezda napokon ima adekvatne zamene za startnu petorku na svim pozicijama, praktično svi 12 igrača igraju, ako nema Ročestija igra Davidovac, ako nema Feldina - nema problema igra Dobrić, ako nema Ročestija opet - igra Enis, ako nema Pere tu su Omić i Janković da zajedno nadoknade njegovo neigranje. Dakle ljudi, CEO TIM igra, nikad ne znaš ko će da bude najbolji igrač utakmice, ređali su se redom Bjelica,Ročesti,Feldin,Antić,Dobrić,Enis,Davidovac,čak i Janković (protiv Mornara). Napokon smo sa Omićem dobili ono što nam fali - visinu i dominaciju ispod reketa i pikenrol igru pod košem.

Čak i Alimpije kad je izašao, nema problema, tu je Top! Legenda i kralj, znao je da smiri igrače i uveri ih da će pametnom i staloženom igrom doći do pobede, jer je on sam ko zna koliko puta tako uradio u svojoj igračkoj karijeri. Velika snaga!

Ove navijače - neću da komentarišem, jer se videlo šta većina misli o tome i o njima i zbog toga sam ponosan. Ima Zvezda toliko navijača da napuni 7 Pionira a ne jedan, a kamo li da nadoknadi njih 500, koji istina jesu najbučniji, ali neće mi faliti jer će doći oni koji dosad nisu mogli-roditelji sa decom da slobodno navijaju i ne plaše se šta će da se desi.
Tako da: Putuj Igumane i ne misli na stado.

leonardo

pre 6 godina

Zelim da kazem da se ne slihtamo i ne udvaramo ovom Olimpu kao bratskom klubu. Zasto pa oni kad igraju protiv nas kao na zivot i smrt. Prosle godine su nas kostali top 8.Od 95 i onog navijanja za Litvaniju i zvizduka nasoj reprezentaciji ja ne mogu da ih smislim. Kakav bratski klub kakvi bakraci. A mi im se nesto umiljavamo dozivljavamo ih kao svoje. To samo mi mozemo.(Beograd, 26. januar 2018 21:06)Nadam se da si gledao i utakmicu u Pireju,jer bi ti onda mnoge stvari bile jasnije.Zvezda i njeni igrači su uvek dočekani i ispraćeni aplauzom u Pireju,za razliku od utakmica sa Panatinaikosom.Grci su nas izviždali na evropskom prvenstvu 95' zato što smo ih izbacili u polifinalu.Olimpijakos je najpopularniji grčki klub i čast je biti u bratskim odnosima sa takvim sportskim velikanom,kao u ostalom i sa moskovskim Spartakom.

kris

pre 6 godina

Hvala sudijama što isključiše manekena.Da je on ostao,Enis bi bio na klupi,danas loš napadački Ročesti,a u odbrani je uvek loš,bi garantovano igrao i ispucavao se i ovo bi bio poraz.Omić pokazao i leđnu tehniku,i bolje građenje i sve što Lesor nije za pola godine i pokazao da je odlično pojačanje.Doduše,Lesor jeste velikom borbenošću u napadu pokrenuo ekipu i tad je krenuo preokret.Sve u svemu,da imamo trenera,bio bi ovo solidan tim.

Zevs

pre 6 godina

Nagradno pitanje za navijace KK Proslost! Ko je ubedljivo najgori tim drugorazrednog takmicanje, u narodu poznatog kao Cipiripi kup, najgori od 24 ucesnika, tim sa samo jednom pobeddomacemvim porazima na domacem terenu, tim sa njgorom kos razlikom, sa najvise primljenih poena? Mala pomoc, sledece godine nece moci da igraju ni cipiripi kup, jer mocni Mornar iz Bara tako hoce! Ubija ih nebitnost, nebitni u domacim okvirima, jadni u nizerazrednim evropskim takmicenjima, velikani poput Sarloa, Cizburgera, Sasarija, Ritasa, Albe se zahvaljuju sto su imali na kome da se izivljavaju i popravljaju kos razliku!

klaxon

pre 6 godina

@Sta hoces i vi ste Bari osvojili 1991 godine zbog pobede protiv Kolo Koloa hej bre Kolo Koloa, ne znam ni da li postoji jos uvek taj klub! Ekipe koja cak ni nije u Evropi vec u Juznoj Americi. Sa ovdasnjim formatom LS vi nikad ne biste videli tu titulu svetskih prvaka. I kao takvi sampioni izgubiste pre par godina od Krska takodje prijateljska tekma, i odigrali nereseno sa Jedinstvom iz Uba, gubili 2 puta od Backe u Palanci...
(Uros Djurdjevic #32, 26. januar 2018 22:36)

Hahahahaha, pa sada si dokazao da si ti jedno najobicnije balavo dete koje veze o sportu nema, nego samo gleda kako da provocira. Zvezda je u Bariju 1991. pobedila Marsej za titulu evropskog prvaka, a Kolo Kolo za svetsku titulu. Nauci nesto, ne blamiraj se.

krtac

pre 6 godina

Pričao mi jedan lik što zna Jankovića sa koledža, možda nećete verovati, ali on tvrdi da je Janković na jednoj utakmici napravio pametan faul. Prepričavaju tu scenu uvek...

Симић

pre 6 godina

Добро су играли наши играчи,смањили број грешака и упркос судијској крађи победили више него заслужено.Па да смо ми имали увек овакво суђење као вечерас Олимпијакос имали би још 5 до 6 победа више.Али ја не желим да краду за нас него да увек све утакмице у лиги суде поштено.За сада је то само пуста утопија.

Don Quijote

pre 6 godina

Sveti Alimpije- jedini pravi alhemicar srpske kosarka!
Utisak veceri je ministar odbrane koji je stavio Spanulisa u dzep!
Nazovi ubicu iz samozvane institucije stavice u gace. I pustati mu vruc vetar letnji dan do podne.
Volim te Zvezdo!
💞🎶💕

intexata

pre 6 godina

Mislim da su samo cekali neki izgovor, kao pre toga su dolazili... Dosli na Olimpijakos, pa izmislili razlog. Gospodo na utakmicu dolazis jer volis sport, navijas za tim koji bodris bez obzira na sve i da se opustis... klub je tim, ne pojedinac

miško

pre 6 godina

U prvih devet pored timova kao što su CSKA,Kimki,Real,Barsa,Valensija, Unikaha, Baskonija, Makabi, Olimpijakos, PAOK,Fener, Galata, Efes,Darušafaka.algiris..... je uspeh koji tvoj raspali tim neće nikad postići.Što je bilo, bilo je.

dr MM

pre 6 godina

bRancco Lazic , igrac koji u napadu samo ume da sutne za 3 , znaci to mu je kao jaca strana, lik ove sezone sutira 18% . Bravo za pobedu

Filip

pre 6 godina

Sada Partizan i gostovanje Baskima i pauza skoro dve nedelje zbog kupa koji Zvezdi nije bitan pa Armani kod kuce pa gostovanje Bambergu i kuci sa Unikahom. Sve ovo moze da se dobije ali ne treba juriti EL i trositi snagu i mogucnost povrede.

vreme cuda

pre 6 godina

Na grudima im idea. 
Sebe zovu delije 
a smeta im Omic. 
Boze dragi ima li te da izbrises ovu sektu.
(Dusan Jovic, 26. januar 2018 19:50)

Ko o cemu partizani o bogu...

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

zvezda je uvek lepo ispracena na kraju u pireju jer je uvek gubila.večeras ovi na 8 sekundi i minus 11 idu kao da im život zavisi.
batalite te gluposti o bratstvu,kad si jak ne treba ti niko.
A idioti kojima smeta Omic,nikad više da ne udju u halu.
ja sam pre 35 godina skakao do neba kad Husref Musemic ili Srebrenko Repcic daju gol.
Voleo bih da postanemo toliko jaki i da ga dovedemo pa da nam Zlatan Ibrahimovic postane 7 zvezdina zvezda.

veliki strumf

pre 6 godina

@Istina je bolna Istina je da ste vi raspad, u kanalu, ne mogu vas naci ni na tabeli ABA, kamoli u nekom evropskom takmicenju! Takodje, istina je da ne propustas nijedan nas mec, kako god se zvali. Cudi me da toliko pratis FMP. Jos veca istina je da mi uzivamo u tvom kmecanju - patite, a tek cete.

Za sve je kriv brat Grim!

pre 6 godina

Dosad nisam nešto gotivio Alimpijevića, ali posle ovog isključenja ima moju punu podršku!!!
Tako to rade pravi treneri, a ne metiljavci koji se mire sa svakom sudijskom odlukom!
Odmah mi Željko Obradović pao na pamet ...

Borky

pre 6 godina

Sta hoces i vi ste Bari osvojili 1991 godine zbog pobede protiv Kolo Koloa hej bre Kolo Koloa, ne znam ni da li postoji jos uvek taj klub! Ekipe koja cak ni nije u Evropi vec u Juznoj Americi. Sa ovdasnjim formatom LS vi nikad ne biste videli tu titulu svetskih prvaka. I kao takvi sampioni izgubiste pre par godina od Krska takodje prijateljska tekma, i odigrali nereseno sa Jedinstvom iz Uba, gubili 2 puta od Backe u Palanci... 
(Uros Djurdjevic #32, 26. januar 2018 22:36) 

Ne bih da komentarisem vec samo da tvoj komentar bude pri vrhu.

kiza - iz ofsajda

pre 6 godina

Za sebe sam rekao da nisam delija nego zvezdaš još onomad kad su napustili utakmicu protiv Partizana na JNA, ima 12-13 godina...još hteli da mene i ortake biju što smo ostali. Budale narkomanske.

Zee

pre 6 godina

Pa to i moze tako u sportu gde je Djordi vlasnik lige. Bolje se zapitaj zasto slicnu majstoriju ne probate u fudbalu. Izbacili bi vas na 100 godina i niko se ne bi ni secao da je cz ikada postojala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ej bre, 26. januar 2018 20:44)

Istraži malo istoriju fudbalskog kluba Fiorentina kad se već hvataš za fudbal kao argument.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ALEMPIJE AUT, 26. januar 2018 18:58) # Link komentara


Galijuse ziv si?

samo pitam

pre 6 godina

a sto onda evroliga i fiba priznaju zvezdine trofeje ovom klubu sad? jel to znaci da ako ja skupim 12 ljudi sad i nazovemo se sijetl supersoniksi jel cemo automatski da dobijemo njhova dostignuca?,
(samo pitam, 26. januar 2018 20:33)

Pa to i moze tako u sportu gde je Djordi vlasnik lige. Bolje se zapitaj zasto slicnu majstoriju ne probate u fudbalu. Izbacili bi vas na 100 godina i niko se ne bi ni secao da je cz ikada postojala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ej bre, 26. januar 2018 20:44)

pogresio si.. ja ne navijam za zvezdu, samo volim da gledam kosarku a fudbal ne volim bas, pratio sam i partizan dok su igrali beric, brkic, cubrilo, radosevic itd evroligu, sto vi najivaci odmah mislite da neko navija za nekog i pricate mu to mi, vi?

Mile Dodik

pre 6 godina

Ovi navijaci koji su danas zvizdali i vredjali su uglavnom blago retardirani momci+momci koji dobijaju neke site poslove. Njihove vodje ili nalogodavci imali su samo na umu da Covicu i rukovodstvu KKCZ pokazu da se i oni pitaju. Sve je u lovi.

Mirko

pre 6 godina

@Uroš Đurđević
Kakav si bre ti poreski obveznik?Po ceo dan visiš na komentarima, gde ti radiš -crna mu majka.Ko od tebe porez skuplja, taj se leba neće najesti.
(Lale, 26. januar 2018 23:54)

Ma računa poreski obveznik preko kevine peMzije
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 27. januar 2018 00:04)


Aahaha... Najjači komentar! Batko prevazišao si sebe :D "Poreski obveznik preko kevine peMzije"! Ahaha... Strašno!

djshilja

pre 6 godina

@(Trust the process)
Zvezda-Arsenal 60 000 ... Partizan=tri utakmice LE + deset utakmica Super lige Srbije + dve kup utakmice ukupno
25 000..svaki dalji komentar suvišan...

Batko

pre 6 godina

Uvek vas treba podsecati da ste fmp  
Covic je ugasio zvezdu 2011.  
Ovi mladji da znaju sa kim imaju posla a ovi stariji da se prave ludi je obraza nemaju. 
(Istina je bolna, 26. januar 2018  

Ja ti lepo napisao, a ti ili ne zelis ili ne mozes da shvatis da ti ta ZVEZDA i dalje unistava zivot

j

pre 6 godina

Bravo Zvezdo bravo momci srce kao Kalemegdan. Bez Antica Feldina i iskljucenog trenera. Za svaku pohvalu sudije katstrofalne. Zelim da kazem da se ne slihtamo i ne udvaramo ovom Olimpu kao bratskom klubu. Zasto pa oni kad igraju protiv nas kao na zivot i smrt. Prosle godine su nas kostali top 8.Od 95 i onog navijanja za Litvaniju i zvizduka nasoj reprezentaciji ja ne mogu da ih smislim. Kakav bratski klub kakvi bakraci. A mi im se nesto umiljavamo dozivljavamo ih kao svoje. To samo mi mozemo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Beograd, 26. januar 2018 21:06)
Koliko se secam i njima je trebala pobeda za sto bolji plasman,odnosno trece mesto i prednost domaceg terena.Zbog cega bi oni pustali Zvezdu da pobedi i time rizikovali svoj plasman.Pre svega nije sportski da te neko pusti da pobedis,to nije sportski kodeks,lepse je kada se rezultat zasluzi kao sto je danasnja pobeda i kraj price.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

ovu šaku jada koji pišu navijaju za grke,protiv svog kluba izbaciti.da se vratimo igri.
Rocesti,nas najbolji igrač,daleko ispod svog uobičajenog nivoa sinoć.
Enis,otkrovenje.ima ugovor na dve godine,zamislite kako će tek da razbija.
Dobrić,dve monstruozne blokade,hrabri ulazi.Trojke uvek ima.
Lazić,standardno strava odbrana,kad bi samo skupio hrabrosti da nekada krene na ulaz.
Davidovac,jasno,novi Bodiroga.
Dangubic,igra sezonu karijere.Ima sve,odbranu,napad,šut.
Janković,ko ne vidi njegov napredak za ova 4 meseca,i potencijal,taj je slep.
Bjelica,tri četvrtine toplo,hladno a onda kad se lomi 3 iskusna ulaza na faul,i 6 bitnih bacanja.
Lesor,najbolja utakmica do sada,nekoliko otpadaka u koš,nekoliko bitnih skokova.
Omic,ono što je falilo zvezdi.Jak,brz,odlično gradjenje kosa,odlično vraćanje posle iskakanja na pik.Najzad igrač za pik u napadu.Raduje što se vidi želja i borbenost.
Alempijević,odlična priprema utakmice i mislim da je namerno dobio tehničku (jednu),da bi promenio atmosferu.Nije se nadao isključenju.
Topić,vodio tim kao što je i igrao.Pametno.

dux

pre 6 godina

U nedostatku kvaliteta i jakih utakmica grobarima je ostalo samo da komentarišu boljeg od sebe jer im je dosadno i nemaju koga i šta da gledaju...Samo je jedn Zvezda

Batko

pre 6 godina

I zaboravio si da napišeš ko je bio prvak evrope hahaha panteru idi bodri omića
(Zoran, 26. januar 2018 22:34)

U kom veku ti nesreco zivis ?! A, da...History chanel - oficijelni kanal KK Sns

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Konačno da su i ova "braća" pali, i to bez Pere i Feldina. Omić se borio kao zver, i svaka mu čast!! One retarde ne treba ni komenarisati, to su BRUKE koje veze nemaju sa Zvezdom!! Enis je rasturio večeras, što će mu jako značiti za samopouzdanje!! Bravo za sve momke večeras, uz Feldina i Peru bićemo još 30-40% jači!! Šteta da Omića nisu doveli ranije, imali bi bar 3-4 pobede više!! Sad samo zgazite one u ponedeljak pa da veselje bude potpuno!!

ovangarda

pre 6 godina

Mole se grobari i fasisti da od.... sa ZVEZDINIH vesti!!! (ovangarda, 26. januar 2018 19:37) 

ovim komentarom si se svrstao u ove druge...
(alen sa sertifikatom spc, 26. januar 2018 19:59)
Napisao sam sta da uradis !!!

Ljubisa livac

pre 6 godina

Kakav "genijalan" potez Alempijevica. Zbog ovakve sitnice, 2 tehnicke, iskljucenje, 4 slobodna i lopta sa strane. Ako izgubimo bice samo i jedino zbog ovoga. Kazniti ga sa jedno dve plate.

dzoni

pre 6 godina

Konačno će normalni ljudi i navijači moći da uživaju i u Evroligi kao što uživaju u Aba ligi jer će normalni ljudi koji nisu skloni nasilju dolaziti na utakmice sa decom bez straha od nasilja.(Макарије, 26. januar 2018 21:49)Vidim pun je Pionir na Zvezdinim utakmicama ABA lige.Više publike ima na utakmicama Mege i FMP-a.Na Zvezdinim utakmicama u Euroligi nije bilo nikakvih incidenata.Jedino u duelu sa Partizanom se dešavaju takve stvari.Ako se to stvarno desi onda se može očekivati da Pionir bude poluprazan na utakmicama Eurolige.A s'obzirom da navijanje umnogome utiče na igrače,koji zbog toga kući daju i više od svojih mogućnosti,može se očekivati da i rezultati izostanu.

bolje da ima 30 ljudi koji vole sport i zvezdu, i koji znaju da prepoznaju kvalitet i posvecenost ovih igraca, nego 30 hiljada idiota....

Коста

pre 6 godina

Какав блам од транспарента. ја да мислим то што они мисле ћутао бих као заливен.

djura

pre 6 godina

niko ne moze da zabrani kako ce se zvati fmp
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (covke, 26. januar 2018 20:24)

kao ni bobketsi, hornetsi i pelikansi, tander i soniksi

norrr

pre 6 godina

Sta ste se zakacili vise za bracu ili laznu bracu. Na terenu su sportisti koji se bore za pobedu. Braca su navijaci i ima istorijsku neku vrednost. Inace su miloni u igri, ni jedan, ni drugi tim nisu ludi da propuste pobedu kad mogu.
A za Omica, bez komentara. Katastrofalno i primitivno pinasanje. Zvizdati svom igracu. A kao volis Zvezdu. Uzas

Zvezdas iz Cigan male

pre 6 godina

Uvek vas treba podsecati da ste fmp 
Covic je ugasio zvezdu 2011. 
Ovi mladji da znaju sa kim imaju posla a ovi stariji da se prave ludi je obraza nemaju.
(Istina je bolna, 26. januar 2018 

Ajde ti nama objasni kako je Covic ugasio Zvezdu? Da li je Zvezda menjala ime, da li ikada
imala dodatak FMP kao neki Igokea. Da li je menjala boju dresa? Pod kojim imenim se Zvezda takmicila i danas takmici?

Aleksandra

pre 6 godina

Ljubisa livac,A zasto vi muskarcine stalno vredjate jednu zenu?Ne znam koji su navijaci tj huligani gori da li ovi sto vredaju zenu ili ovi sto vredaju ovog momak na nacionalnoj osnovi

veliki strumf

pre 6 godina

Nisu sudije izbacile Alimpijevica, nego on samog sebe, a i nas iz utakmice. Ovo je potez za otkaz! Momentalni! Kad smo bili u naletu castio ih sa 2 poena i napadom - potencijalnih 7 poena. Bez ikakvog razloga, zbog jednog faula kad smo imali apsolutnu kontrolu utakmice.

djuro

pre 6 godina

@Pa naravno kada je na drzavnom budzetu, pare nisu problem. Nego, rece li coravi da li ce biti dugackih rukava zbog sponzora??? 
Neka kaze to onako javno i transparentno kako samo on ume. E moji panteri, obraz djon!!!
(Ja, 26. januar 2018 22:54)


... svrati u ponedeljak... rastavljamo mašinu.. trebaće nam tvoja ruka, za podršku... ;-)

Istina je bolna

pre 6 godina

Uvek vas treba podsecati da ste fmp
Covic je ugasio zvezdu 2011.
Ovi mladji da znaju sa kim imaju posla a ovi stariji da se prave ludi je obraza nemaju.

Boki

pre 6 godina

Sta hoces i vi ste Bari osvojili 1991 godine zbog pobede protiv Kolo Koloa hej bre Kolo Koloa, ne znam ni da li postoji jos uvek taj klub! Ekipe koja cak ni nije u Evropi vec u Juznoj Americi. Sa ovdasnjim formatom LS vi nikad ne biste videli tu titulu svetskih prvaka. I kao takvi sampioni izgubiste pre par godina od Krska takodje prijateljska tekma, i odigrali nereseno sa Jedinstvom iz Uba, gubili 2 puta od Backe u Palanci...
(Uros Djurdjevic #32, 26. januar 2018 22:36)

Ja se nekad pitam da li se namerno provociraš ili šta???

Utakmicom protiv ekipe Kolo Kolo mi smo postali prvaci SVETA, ta utakmica nije igrana u Bariju nego u Tokiju.

Sa druge strane, ako sve to znaš, onda namerno provociraš, a tu je svaka diskusija sa tobom uzaludna.

Rekao sam

Alex

pre 6 godina

Branko Lazic sut za tru u evroligi 7/39, kakva katastrofa od kosarkasa, i to spot ap sutevi iz coska, daleko bilo da pokusa sam da iskreira nesto, mogao bi ako bi lopta imala drsku posto ne zna da je vodi... mogao je u Zagreb sa rukometnom reprezentacijom da igra odbranu

Trust the process

pre 6 godina

Partizan-Zadar 6500 vs Crvena Zvezda-Himki 5000, Partizan-Cibona 6300 vs Crvena Zvezda-Olimpijakos 5500, svaki dalji komentar je suvisan.

djshilja

pre 6 godina

@(Trust the process)
Navijači su navijači i na fudbalu i na košarci...prozvao si dobio si...i zašto uopšte pominješ Partizan kada igraju Zvezda i Oli...promašio si vest!!!!

Carambaaa???

pre 6 godina

Musemić,Repčić,Halilović,Djokaj,Zjajo,Jurić,Bračun,Prosinečki,Cvetković,Vujović,Šabanadzović ,Orahovac...Avdija ,Kikanović,Omić ......Sve plejada

Batko

pre 6 godina

(alen bez sertifikata ultrakopa, 26. januar 2018 21:28) 


Opusti se...diši...duboko, duboko... Ok sad ?! Lepo, a sad na spavanje...trk !

djuro

pre 6 godina

@Jos Mirza Begić i Bog?Alah)da vas vidi...xexexexe
(Carambaaa???, 26. januar 2018 23:05)


...Reče pripadnik JSD-a i ode da zapali svijeću predsedniku na Mirogoj....

ranko

pre 6 godina

Zasluzena pobeda koja ce se pamtiti i po fasistickom ispadu navijaca.Inace kosarka u EL postaje skoro negledljiva zbog "cvrstine" u odbrani,a uticaj sudija na rezultat postaje skoro kao u vaterpolu.Zato je poseta u opadanju jer nema majstora i sta da se vidi,jer se ne dolazi na utakmice zbog Lazica i ostalih "specijalaca".Jedino u zemljama gde je navijanje profesija,dvorane su punije bez obzira na izvodjace i predstavu.

Nolan Smith

pre 6 godina

@ (Mirko, 27. januar 2018 04:39)
Kaže se srPske jer B prelazi u P. Ne moraš ni učiti pravila samo pročitaj par knjiga. Ostalo si sve lepo rekao.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Alimpije,brate kako te nije sramota?
(Pokondirena tikvica, 26. januar 2018 21:18)

Sto da ga bude sramota? Dobio klinac multimilonski tim sa 7 stranaca da glumi trenera. To i radi. Rekao mu gazda.

mikii

pre 6 godina

Mole se grobari i fasisti da od.... sa ZVEZDINIH vesti!!!
(ovangarda, 26. januar 2018 19:37)

Slažem se, ali ja navijam za FMP mnogo godina. Na fudbalske vesti o zvezdi ne ulazim, ali ipak moram da podržim košarkaško klub koji godinama pratim, kako god se zvao. Pozdrav!

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Koji krs je ova EL. Na sta lici ova kosarka?
Mada je utisak veceri Alimpije inteligentni. Bas me nasmejao onim iskljucenjem dok mu je tim u vodjstvu.

sloga

pre 6 godina

Zašto na kraju utakmice zvižduci Olimpijakosu? Jaki su nam navijači. Naši nikada nisu dobili zvižduke u Pireju.Sramota(d, 26. januar 2018 21:32)Pa zato što smo Srbi i poštujemo one,koji nas tlače,a ne one koji nas vole.Uvek smo više divili svojim neprijateljima nego svojim prijateljima.Interesantno da je više bilo zvižduka večeras nego na bilo kojoj drugoj evroligaškoj utakmici ove sezone.Iskreno žao mi je zbog toga,jer su Zvezdini igrači uvek bili lepo dočekani i ispraćeni u Pireju.Oduvek smo radili na svoju štetu.

Vaske

pre 6 godina

Mozda smo dobili nebitnu utakmicu ali smo izgubili bracu. Simpatizeri su veceras pljunuli na Zvezdu, njenu istoriju, otadzbinu i na brata. Budite sigurni da ovo nece biti zaboravljeno!

djuro

pre 6 godina

@Sta ja sad da radim, mi smo najsrbskiji klub, a Alen nam igra, više nismo najsrbskiji klub.
(eood, 26. januar 2018 23:13)

Što da radiš?? Pa prvo pozdravi Sonju Biserko ujutro kad dodješ na posao...

distrikt

pre 6 godina

Delije, takvi kakvi ste, nećete mi faliti! 
Pozdrav pravim zvezdašima!(Za sve je kriv brat Grim!, 26. januar 2018 21:13)Nisu potrebni ni meni,ali su potrebni igračima,jer zbog njihovog navijanja oni pružaju mnogo više nego što realno mogu.Bez njih atmosfera na utakmicama je pozorišna,smo što u pozorištu bar ima publike.

delboj

pre 6 godina

Sveti Alimpije- jedini pravi alhemicar srpske kosarka!
Utisak veceri je ministar odbrane koji je stavio Spanulisa u dzep!
Nazovi ubicu iz samozvane institucije stavice u gace. I pustati mu vruc vetar letnji dan do podne.
Volim te Zvezdo!
💞🎶💕
(Don Quijote, 26. januar 2018 21:06)

Veliki Spanulis je sam sebe stavio u dzep evo vec dvije godine. Moga bi se povuci da se ne bruka.

samo pitam

pre 6 godina

Ajde ti nama objasni kako je Covic ugasio Zvezdu? Da li je Zvezda menjala ime, da li ikada
imala dodatak FMP kao neki Igokea. Da li je menjala boju dresa? Pod kojim imenim se Zvezda takmicila i danas takmici?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdas iz Cigan male, 26. januar 2018 19:54) Niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove.
(xxx, 26. januar 2018 20:04)

a sto onda evroliga i fiba priznaju zvezdine trofeje ovom klubu sad? jel to znaci da ako ja skupim 12 ljudi sad i nazovemo se sijetl supersoniksi jel cemo automatski da dobijemo njhova dostignuca?,

Opozicija-Beograd

pre 6 godina

sta se zalite, pa sudija je unistio Olimpiakos! Koliko je samo doneo odluka na stetu Olimpiakosa. Niste uopste realni. Zvezda je ocajna ove sezone i gubi ABA ligu! I onda se raspada ceo lazni finansijski projekat!

alen bez sertifikata ultrakopa

pre 6 godina

Oducavanje Grobara od kosarke sa bar 30 razlike u najavi... Zvezdini igraci ne zatezu puno protiv ekipica u rangu MZTa, inace bi moglo lagano 40. (JF, 26. januar 2018 21:12)

-41 je ono sto se pamti za sva vremena...evo vec pet godina slusamo laprdanja kako cete demolirati veliki Partizan sa 30, 50, 100 razlike...dzaba prazne pretnje, i dok je bila prava zvezda i sad sa ovim instant klubom uvek bude isto - cim vidite crno bele dresove, gace same spadaju...strah od evropskog prvaka i njegove velicine vam je duboko usadjen...

Zoran

pre 6 godina

Nagradno pitanje za navijace KK Proslost! Ko je ubedljivo najgori tim drugorazrednog takmicanje, u narodu poznatog kao Cipiripi kup, najgori od 24 ucesnika, tim sa samo jednom pobeddomacemvim porazima na domacem terenu, tim sa njgorom kos razlikom, sa najvise primljenih poena? Mala pomoc, sledece godine nece moci da igraju ni cipiripi kup, jer mocni Mornar iz Bara tako hoce! Ubija ih nebitnost, nebitni u domacim okvirima, jadni u nizerazrednim evropskim takmicenjima, velikani poput Sarloa, Cizburgera, Sasarija, Ritasa, Albe se zahvaljuju sto su imali na kome da se izivljavaju i popravljaju kos razliku!
(Zevs, 26. januar 2018 22:09)
I zaboravio si da napišeš ko je bio prvak evrope hahaha panteru idi bodri omića

Hell

pre 6 godina

@ gogi, 26. januar 2018 19:30)

Ja nacionalista?? Pa ja samo ismevam vas. Vi ste sebe prozvali nekakvim "stubom srpstva",ne idete na utakmice kada su slave,glumite nekakve cetnike a padate u ekstazu na jednog Alena Omica?! Pa ne ide to tako!

neko ko zna

pre 6 godina

Ajde ti nama objasni kako je Covic ugasio Zvezdu? Da li je Zvezda menjala ime, da li ikada
imala dodatak FMP kao neki Igokea. Da li je menjala boju dresa? Pod kojim imenim se Zvezda takmicila i danas takmici? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdas iz Cigan male, 26. januar 2018 19:54) Niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove. 
(xxx, 26. januar 2018 20:04) 

a sto onda evroliga i fiba priznaju zvezdine trofeje ovom klubu sad? jel to znaci da ako ja skupim 12 ljudi sad i nazovemo se sijetl supersoniksi jel cemo automatski da dobijemo njhova dostignuca?,
(samo pitam, 26. januar 2018 20:33)

hocete ako kupite od sijetla grb I naziv onxa ce vam prodati I istoriju.

xxx

pre 6 godina

Ajde ti nama objasni kako je Covic ugasio Zvezdu? Da li je Zvezda menjala ime, da li ikada
imala dodatak FMP kao neki Igokea. Da li je menjala boju dresa? Pod kojim imenim se Zvezda takmicila i danas takmici?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdas iz Cigan male, 26. januar 2018 19:54) Niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove.

Alimpijevicu crni Alimpojevicu

pre 6 godina

Stvarno jeftino iskljucenje, ne razumem care dosudio je kraj skoncentrisi se na igru, nece povuci odluku plus sve se to desava kad vodis, skupa skola, sansa za prikljucak u borbi za top 8, kinta od pobede itd itd.I nemojte molim Vas da pricate da ekipa ima karakter kad ga nema gubimo utakmice koje vodimo 10 ,15 razlike!!

Cane

pre 6 godina

Zar ovog nesretnog trenera nije sramota? Koliko moraš da budeš neznalica da ne praviš onakve gluposti u trenutku kada to nema preteranu važnost za tim. I to dve tehničke! Ajde momče sam se pakuj i idi, nije ovo za tebe. Ima drugih sportova, ima boćanje ima skvoš. Traži sebe tamo.

alen sa sertifikatom spc

pre 6 godina

Mole se grobari i fasisti da od.... sa ZVEZDINIH vesti!!! (ovangarda, 26. januar 2018 19:37)

ovim komentarom si se svrstao u ove druge...

veliki strumf

pre 6 godina

Kako nas ke upropastio onaj neznalica Alimpijevic - ovo mu NIKAD NECU OPROSTITI! Sta je on umislio, da je neki veliki trener, faca, sta? Od +7 za par minuta odosmo na -6, samo i iskljucivo zahvaljujuci njemu. Ne mogu da ga gledam vise, ionako pojma covek nema. I sta je vise sa ovim Rocestijem - ne moze nista da pogodi i brdo je lopti prodao! Enis briljira a zakucan za klupu.

fed

pre 6 godina

Alimpijevic nije smeo ovako da reaguje, za ovo sto je uradio je zasluzio iskljucenje.
Sto je najgore, sudija je bio u pravu. Morao sam da premotam da vidim jos jednom odluku I vidi se da Davidovac faulira igraca na prvom (polaznom) koraku, on pravi jos jedan (drugi) korak I onda se odrazio tj. sutnuo.
Ja sam bio ubedjen da je sudija pogresio, ali kad sam pogledao ponovo vidi se da je bio u pravu

ej bre

pre 6 godina

a sto onda evroliga i fiba priznaju zvezdine trofeje ovom klubu sad? jel to znaci da ako ja skupim 12 ljudi sad i nazovemo se sijetl supersoniksi jel cemo automatski da dobijemo njhova dostignuca?,
(samo pitam, 26. januar 2018 20:33)

Pa to i moze tako u sportu gde je Djordi vlasnik lige. Bolje se zapitaj zasto slicnu majstoriju ne probate u fudbalu. Izbacili bi vas na 100 godina i niko se ne bi ni secao da je cz ikada postojala.

Hehe

pre 6 godina

Sada Partizan i gostovanje Baskima i pauza skoro dve nedelje zbog kupa koji Zvezdi nije bitan pa Armani kod kuce pa gostovanje Bambergu i kuci sa Unikahom. Sve ovo moze da se dobije ali ne treba juriti EL i trositi snagu i mogucnost povrede.
(Filip, 26. januar 2018 22:19)

Je li dobro sto je Makabi veceras pobedio?

Bio na tekmi za razliku od svih komentatora

pre 6 godina

@sloga: Podrzavam, ali ne samo to, ti ljubitelji bratstva i jedinstva su gadjali instituciju Vasilisa Spanulisa, vredjali Milutinova, a ne zaboravite kako su ti isti u utakmici protiv Himkija vredjali Stefana Markovica. Iako idem na svaku tekmu zbog takvih zelim da ove godine Buducnost ili Cedevita uzmu ABA, taman da se dogodine tribine prociste od pljuvaca svoga i ljubitelja tudjeg

Dusan Jovic

pre 6 godina

Ajde ti nama objasni kako je Covic ugasio zvezdu?
@zvezdas iz cigan male

Pogledaj konferenciju za stampu druga Covica iz 2011 i sve ce ti on objasniti.
A ti i dalje postavljaj ta glupa pitanja

Aleksa

pre 6 godina

Alimpijeviću neznalice šta uradi? Direktan krivac za poraz Zvezde i nije to prvi put. Čoviću reaguj dovedi nekoga ko ima evroligaškog iskustva ovaj nas nabedjeni lik upropasti načisto...

Oberin Martel

pre 6 godina

Ključni trenutak utakmice je bilo najurivanje Alempija sa terena. Kada je Top preuzeo komandu sve je bilo jasno. Alempije u Spartak a Top u Zvezdu!!!

Gočko

pre 6 godina

Konačno će normalni ljudi i navijači moći da uživaju i u Evroligi kao što uživaju u Aba ligi jer će normalni ljudi koji nisu skloni nasilju dolaziti na utakmice sa decom bez straha od nasilja.(Макарије, 26. januar 2018 21:49)Vidim pun je Pionir na Zvezdinim utakmicama ABA lige.Više publike ima na utakmicama Mege i FMP-a.Na Zvezdinim utakmicama u Euroligi nije bilo nikakvih incidenata.Jedino u duelu sa Partizanom se dešavaju takve stvari.Ako se to stvarno desi onda se može očekivati da Pionir bude poluprazan na utakmicama Eurolige.A s'obzirom da navijanje umnogome utiče na igrače,koji zbog toga kući daju i više od svojih mogućnosti,može se očekivati da i rezultati izostanu.

Ja

pre 6 godina

Gledam tim Zvezde i kad se vrate Pera i Feldin, ispada da će Zvezda imati 12 igrača u rotaciji... Jovanović i Keselj će ponekad igrati Aba ligu i to bi bilo to!
Kako god okrenes, trebalo je Zvezda ovo ranije da uradi sa Enisom i Omicem. Imala bi još 3, 4 pobede više no sad!!!
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Neko@, 26. januar 2018 22:13)

Pa naravno kada je na drzavnom budzetu, pare nisu problem. Nego, rece li coravi da li ce biti dugackih rukava zbog sponzora???
Neka kaze to onako javno i transparentno kako samo on ume. E moji panteri, obraz djon!!!

alen sa sertifikatom spc

pre 6 godina

Mole se grobari i fasisti da od.... sa ZVEZDINIH vesti!!! (ovangarda, 26. januar 2018 19:37)

ovim komentarom si se svrstao u ove druge... (alen sa sertifikatom spc, 26. januar 2018 19:59)
Napisao sam sta da uradis !!! (ovangarda, 26. januar 2018 20:06)

ajde troskok u zeleznik!

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Kako da ne gace nam se pune od tima koji je u rangu Ceraka, Crnokose, Beovuka. To sto ste bili Evropski prvak pre bezmalo tri decenije u takmicenju gde su igrali Huventud, Rytas, Sarloa, Nanter, Lotomatika.. 
kao sto je Zvezda bila prvak Evrope u fudbalu sa 9 odigranih utakmica. Bilo nekada. Vremena se promenila.Evo neki dan ste igrali prijateljsku sa Proleterom i pobedili sa kosem razlike
(Filip, 26. januar 2018 22:26)

Sta hoces i vi ste Bari osvojili 1991 godine zbog pobede protiv Kolo Koloa hej bre Kolo Koloa, ne znam ni da li postoji jos uvek taj klub! Ekipe koja cak ni nije u Evropi vec u Juznoj Americi. Sa ovdasnjim formatom LS vi nikad ne biste videli tu titulu svetskih prvaka. I kao takvi sampioni izgubiste pre par godina od Krska takodje prijateljska tekma, i odigrali nereseno sa Jedinstvom iz Uba, gubili 2 puta od Backe u Palanci...

Slobodan Zika Jalovina

pre 6 godina

Rekoh da ce biti tesko... zvezdi ili odgovara ili ne odgovaraju sudije/kriterijum. Malo bez veze da ti se igra bazira na tome da li ti odgovara kriterijum ili ne

Vaske

pre 6 godina

Mozda smo dobili nebitnu utakmicu ali smo izgubili bracu. Simpatizeri su veceras pljunuli na Zvezdu, njenu istoriju, otadzbinu i na brata. Budite sigurni da ovo nece biti zaboravljeno!

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Kako da ne gace nam se pune od tima koji je u rangu Ceraka, Crnokose, Beovuka. To sto ste bili Evropski prvak pre bezmalo tri decenije u takmicenju gde su igrali Huventud, Rytas, Sarloa, Nanter, Lotomatika.. 
kao sto je Zvezda bila prvak Evrope u fudbalu sa 9 odigranih utakmica. Bilo nekada. Vremena se promenila.Evo neki dan ste igrali prijateljsku sa Proleterom i pobedili sa kosem razlike
(Filip, 26. januar 2018 22:26)

Sta hoces i vi ste Bari osvojili 1991 godine zbog pobede protiv Kolo Koloa hej bre Kolo Koloa, ne znam ni da li postoji jos uvek taj klub! Ekipe koja cak ni nije u Evropi vec u Juznoj Americi. Sa ovdasnjim formatom LS vi nikad ne biste videli tu titulu svetskih prvaka. I kao takvi sampioni izgubiste pre par godina od Krska takodje prijateljska tekma, i odigrali nereseno sa Jedinstvom iz Uba, gubili 2 puta od Backe u Palanci...

Opozicija-Beograd

pre 6 godina

sta se zalite, pa sudija je unistio Olimpiakos! Koliko je samo doneo odluka na stetu Olimpiakosa. Niste uopste realni. Zvezda je ocajna ove sezone i gubi ABA ligu! I onda se raspada ceo lazni finansijski projekat!

Ja

pre 6 godina

Gledam tim Zvezde i kad se vrate Pera i Feldin, ispada da će Zvezda imati 12 igrača u rotaciji... Jovanović i Keselj će ponekad igrati Aba ligu i to bi bilo to!
Kako god okrenes, trebalo je Zvezda ovo ranije da uradi sa Enisom i Omicem. Imala bi još 3, 4 pobede više no sad!!!
(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Neko@, 26. januar 2018 22:13)

Pa naravno kada je na drzavnom budzetu, pare nisu problem. Nego, rece li coravi da li ce biti dugackih rukava zbog sponzora???
Neka kaze to onako javno i transparentno kako samo on ume. E moji panteri, obraz djon!!!

Trust the process

pre 6 godina

Partizan-Zadar 6500 vs Crvena Zvezda-Himki 5000, Partizan-Cibona 6300 vs Crvena Zvezda-Olimpijakos 5500, svaki dalji komentar je suvisan.

alen bez sertifikata ultrakopa

pre 6 godina

Oducavanje Grobara od kosarke sa bar 30 razlike u najavi... Zvezdini igraci ne zatezu puno protiv ekipica u rangu MZTa, inace bi moglo lagano 40. (JF, 26. januar 2018 21:12)

-41 je ono sto se pamti za sva vremena...evo vec pet godina slusamo laprdanja kako cete demolirati veliki Partizan sa 30, 50, 100 razlike...dzaba prazne pretnje, i dok je bila prava zvezda i sad sa ovim instant klubom uvek bude isto - cim vidite crno bele dresove, gace same spadaju...strah od evropskog prvaka i njegove velicine vam je duboko usadjen...

distrikt

pre 6 godina

Delije, takvi kakvi ste, nećete mi faliti! 
Pozdrav pravim zvezdašima!(Za sve je kriv brat Grim!, 26. januar 2018 21:13)Nisu potrebni ni meni,ali su potrebni igračima,jer zbog njihovog navijanja oni pružaju mnogo više nego što realno mogu.Bez njih atmosfera na utakmicama je pozorišna,smo što u pozorištu bar ima publike.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Alimpije,brate kako te nije sramota?
(Pokondirena tikvica, 26. januar 2018 21:18)

Sto da ga bude sramota? Dobio klinac multimilonski tim sa 7 stranaca da glumi trenera. To i radi. Rekao mu gazda.

sloga

pre 6 godina

Zašto na kraju utakmice zvižduci Olimpijakosu? Jaki su nam navijači. Naši nikada nisu dobili zvižduke u Pireju.Sramota(d, 26. januar 2018 21:32)Pa zato što smo Srbi i poštujemo one,koji nas tlače,a ne one koji nas vole.Uvek smo više divili svojim neprijateljima nego svojim prijateljima.Interesantno da je više bilo zvižduka večeras nego na bilo kojoj drugoj evroligaškoj utakmici ove sezone.Iskreno žao mi je zbog toga,jer su Zvezdini igrači uvek bili lepo dočekani i ispraćeni u Pireju.Oduvek smo radili na svoju štetu.

Istina je bolna

pre 6 godina

Uvek vas treba podsecati da ste fmp
Covic je ugasio zvezdu 2011.
Ovi mladji da znaju sa kim imaju posla a ovi stariji da se prave ludi je obraza nemaju.

Zoran

pre 6 godina

Nagradno pitanje za navijace KK Proslost! Ko je ubedljivo najgori tim drugorazrednog takmicanje, u narodu poznatog kao Cipiripi kup, najgori od 24 ucesnika, tim sa samo jednom pobeddomacemvim porazima na domacem terenu, tim sa njgorom kos razlikom, sa najvise primljenih poena? Mala pomoc, sledece godine nece moci da igraju ni cipiripi kup, jer mocni Mornar iz Bara tako hoce! Ubija ih nebitnost, nebitni u domacim okvirima, jadni u nizerazrednim evropskim takmicenjima, velikani poput Sarloa, Cizburgera, Sasarija, Ritasa, Albe se zahvaljuju sto su imali na kome da se izivljavaju i popravljaju kos razliku!
(Zevs, 26. januar 2018 22:09)
I zaboravio si da napišeš ko je bio prvak evrope hahaha panteru idi bodri omića

Gočko

pre 6 godina

Konačno će normalni ljudi i navijači moći da uživaju i u Evroligi kao što uživaju u Aba ligi jer će normalni ljudi koji nisu skloni nasilju dolaziti na utakmice sa decom bez straha od nasilja.(Макарије, 26. januar 2018 21:49)Vidim pun je Pionir na Zvezdinim utakmicama ABA lige.Više publike ima na utakmicama Mege i FMP-a.Na Zvezdinim utakmicama u Euroligi nije bilo nikakvih incidenata.Jedino u duelu sa Partizanom se dešavaju takve stvari.Ako se to stvarno desi onda se može očekivati da Pionir bude poluprazan na utakmicama Eurolige.A s'obzirom da navijanje umnogome utiče na igrače,koji zbog toga kući daju i više od svojih mogućnosti,može se očekivati da i rezultati izostanu.

Cane

pre 6 godina

Zar ovog nesretnog trenera nije sramota? Koliko moraš da budeš neznalica da ne praviš onakve gluposti u trenutku kada to nema preteranu važnost za tim. I to dve tehničke! Ajde momče sam se pakuj i idi, nije ovo za tebe. Ima drugih sportova, ima boćanje ima skvoš. Traži sebe tamo.

j

pre 6 godina

Bravo Zvezdo bravo momci srce kao Kalemegdan. Bez Antica Feldina i iskljucenog trenera. Za svaku pohvalu sudije katstrofalne. Zelim da kazem da se ne slihtamo i ne udvaramo ovom Olimpu kao bratskom klubu. Zasto pa oni kad igraju protiv nas kao na zivot i smrt. Prosle godine su nas kostali top 8.Od 95 i onog navijanja za Litvaniju i zvizduka nasoj reprezentaciji ja ne mogu da ih smislim. Kakav bratski klub kakvi bakraci. A mi im se nesto umiljavamo dozivljavamo ih kao svoje. To samo mi mozemo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Beograd, 26. januar 2018 21:06)
Koliko se secam i njima je trebala pobeda za sto bolji plasman,odnosno trece mesto i prednost domaceg terena.Zbog cega bi oni pustali Zvezdu da pobedi i time rizikovali svoj plasman.Pre svega nije sportski da te neko pusti da pobedis,to nije sportski kodeks,lepse je kada se rezultat zasluzi kao sto je danasnja pobeda i kraj price.

mikii

pre 6 godina

Mole se grobari i fasisti da od.... sa ZVEZDINIH vesti!!!
(ovangarda, 26. januar 2018 19:37)

Slažem se, ali ja navijam za FMP mnogo godina. Na fudbalske vesti o zvezdi ne ulazim, ali ipak moram da podržim košarkaško klub koji godinama pratim, kako god se zvao. Pozdrav!

Aleksa

pre 6 godina

Alimpijeviću neznalice šta uradi? Direktan krivac za poraz Zvezde i nije to prvi put. Čoviću reaguj dovedi nekoga ko ima evroligaškog iskustva ovaj nas nabedjeni lik upropasti načisto...

ej bre

pre 6 godina

a sto onda evroliga i fiba priznaju zvezdine trofeje ovom klubu sad? jel to znaci da ako ja skupim 12 ljudi sad i nazovemo se sijetl supersoniksi jel cemo automatski da dobijemo njhova dostignuca?,
(samo pitam, 26. januar 2018 20:33)

Pa to i moze tako u sportu gde je Djordi vlasnik lige. Bolje se zapitaj zasto slicnu majstoriju ne probate u fudbalu. Izbacili bi vas na 100 godina i niko se ne bi ni secao da je cz ikada postojala.

delboj

pre 6 godina

Sveti Alimpije- jedini pravi alhemicar srpske kosarka!
Utisak veceri je ministar odbrane koji je stavio Spanulisa u dzep!
Nazovi ubicu iz samozvane institucije stavice u gace. I pustati mu vruc vetar letnji dan do podne.
Volim te Zvezdo!
💞🎶💕
(Don Quijote, 26. januar 2018 21:06)

Veliki Spanulis je sam sebe stavio u dzep evo vec dvije godine. Moga bi se povuci da se ne bruka.

Hehe

pre 6 godina

Sada Partizan i gostovanje Baskima i pauza skoro dve nedelje zbog kupa koji Zvezdi nije bitan pa Armani kod kuce pa gostovanje Bambergu i kuci sa Unikahom. Sve ovo moze da se dobije ali ne treba juriti EL i trositi snagu i mogucnost povrede.
(Filip, 26. januar 2018 22:19)

Je li dobro sto je Makabi veceras pobedio?

Carambaaa???

pre 6 godina

Musemić,Repčić,Halilović,Djokaj,Zjajo,Jurić,Bračun,Prosinečki,Cvetković,Vujović,Šabanadzović ,Orahovac...Avdija ,Kikanović,Omić ......Sve plejada

leonardo

pre 6 godina

Zelim da kazem da se ne slihtamo i ne udvaramo ovom Olimpu kao bratskom klubu. Zasto pa oni kad igraju protiv nas kao na zivot i smrt. Prosle godine su nas kostali top 8.Od 95 i onog navijanja za Litvaniju i zvizduka nasoj reprezentaciji ja ne mogu da ih smislim. Kakav bratski klub kakvi bakraci. A mi im se nesto umiljavamo dozivljavamo ih kao svoje. To samo mi mozemo.(Beograd, 26. januar 2018 21:06)Nadam se da si gledao i utakmicu u Pireju,jer bi ti onda mnoge stvari bile jasnije.Zvezda i njeni igrači su uvek dočekani i ispraćeni aplauzom u Pireju,za razliku od utakmica sa Panatinaikosom.Grci su nas izviždali na evropskom prvenstvu 95' zato što smo ih izbacili u polifinalu.Olimpijakos je najpopularniji grčki klub i čast je biti u bratskim odnosima sa takvim sportskim velikanom,kao u ostalom i sa moskovskim Spartakom.

veliki strumf

pre 6 godina

Kako nas ke upropastio onaj neznalica Alimpijevic - ovo mu NIKAD NECU OPROSTITI! Sta je on umislio, da je neki veliki trener, faca, sta? Od +7 za par minuta odosmo na -6, samo i iskljucivo zahvaljujuci njemu. Ne mogu da ga gledam vise, ionako pojma covek nema. I sta je vise sa ovim Rocestijem - ne moze nista da pogodi i brdo je lopti prodao! Enis briljira a zakucan za klupu.

fed

pre 6 godina

Alimpijevic nije smeo ovako da reaguje, za ovo sto je uradio je zasluzio iskljucenje.
Sto je najgore, sudija je bio u pravu. Morao sam da premotam da vidim jos jednom odluku I vidi se da Davidovac faulira igraca na prvom (polaznom) koraku, on pravi jos jedan (drugi) korak I onda se odrazio tj. sutnuo.
Ja sam bio ubedjen da je sudija pogresio, ali kad sam pogledao ponovo vidi se da je bio u pravu

kris

pre 6 godina

Hvala sudijama što isključiše manekena.Da je on ostao,Enis bi bio na klupi,danas loš napadački Ročesti,a u odbrani je uvek loš,bi garantovano igrao i ispucavao se i ovo bi bio poraz.Omić pokazao i leđnu tehniku,i bolje građenje i sve što Lesor nije za pola godine i pokazao da je odlično pojačanje.Doduše,Lesor jeste velikom borbenošću u napadu pokrenuo ekipu i tad je krenuo preokret.Sve u svemu,da imamo trenera,bio bi ovo solidan tim.

alen sa sertifikatom spc

pre 6 godina

Mole se grobari i fasisti da od.... sa ZVEZDINIH vesti!!! (ovangarda, 26. januar 2018 19:37)

ovim komentarom si se svrstao u ove druge... (alen sa sertifikatom spc, 26. januar 2018 19:59)
Napisao sam sta da uradis !!! (ovangarda, 26. januar 2018 20:06)

ajde troskok u zeleznik!

xxx

pre 6 godina

Ajde ti nama objasni kako je Covic ugasio Zvezdu? Da li je Zvezda menjala ime, da li ikada
imala dodatak FMP kao neki Igokea. Da li je menjala boju dresa? Pod kojim imenim se Zvezda takmicila i danas takmici?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdas iz Cigan male, 26. januar 2018 19:54) Niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove.

Bio na tekmi za razliku od svih komentatora

pre 6 godina

@sloga: Podrzavam, ali ne samo to, ti ljubitelji bratstva i jedinstva su gadjali instituciju Vasilisa Spanulisa, vredjali Milutinova, a ne zaboravite kako su ti isti u utakmici protiv Himkija vredjali Stefana Markovica. Iako idem na svaku tekmu zbog takvih zelim da ove godine Buducnost ili Cedevita uzmu ABA, taman da se dogodine tribine prociste od pljuvaca svoga i ljubitelja tudjeg

Dusan Jovic

pre 6 godina

Ajde ti nama objasni kako je Covic ugasio zvezdu?
@zvezdas iz cigan male

Pogledaj konferenciju za stampu druga Covica iz 2011 i sve ce ti on objasniti.
A ti i dalje postavljaj ta glupa pitanja

Oberin Martel

pre 6 godina

Ključni trenutak utakmice je bilo najurivanje Alempija sa terena. Kada je Top preuzeo komandu sve je bilo jasno. Alempije u Spartak a Top u Zvezdu!!!

Alex

pre 6 godina

Branko Lazic sut za tru u evroligi 7/39, kakva katastrofa od kosarkasa, i to spot ap sutevi iz coska, daleko bilo da pokusa sam da iskreira nesto, mogao bi ako bi lopta imala drsku posto ne zna da je vodi... mogao je u Zagreb sa rukometnom reprezentacijom da igra odbranu

Hell

pre 6 godina

@ gogi, 26. januar 2018 19:30)

Ja nacionalista?? Pa ja samo ismevam vas. Vi ste sebe prozvali nekakvim "stubom srpstva",ne idete na utakmice kada su slave,glumite nekakve cetnike a padate u ekstazu na jednog Alena Omica?! Pa ne ide to tako!

veliki strumf

pre 6 godina

Nisu sudije izbacile Alimpijevica, nego on samog sebe, a i nas iz utakmice. Ovo je potez za otkaz! Momentalni! Kad smo bili u naletu castio ih sa 2 poena i napadom - potencijalnih 7 poena. Bez ikakvog razloga, zbog jednog faula kad smo imali apsolutnu kontrolu utakmice.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Koji krs je ova EL. Na sta lici ova kosarka?
Mada je utisak veceri Alimpije inteligentni. Bas me nasmejao onim iskljucenjem dok mu je tim u vodjstvu.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Kakav "genijalan" potez Alempijevica. Zbog ovakve sitnice, 2 tehnicke, iskljucenje, 4 slobodna i lopta sa strane. Ako izgubimo bice samo i jedino zbog ovoga. Kazniti ga sa jedno dve plate.

JSD

pre 6 godina

Musemić,Repčić,Halilović,Djokaj,Zjajo,Jurić,Bračun,Prosinečki,Cvetković,Vujović,Šabanadzović ,Orahovac...Avdija ,Kikanović,Omić ......Sve plejada
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Carambaaa???, 26. januar 2018 22:00)

Srebrenko Repčić Srbin iz Bosne, Boro Cvetković Srbin iz Hrvatske, Zoran Vujović Srbin iz Sarajeva, Zufer Avdija Jevrejin.
Skrati malo taj spisak, Prosinečkom je majka iz Čačka, al njega ostavi.
Al šta reći za pola reprezentacije NDH, krem kosovsko-albanskog fudbala, Hasanagiće, Omeroviće, Čakare i ostale Ljajiće, pa Nakiće, Harise i Erdene...
Nažalost, ovde ima mesta samo za 1500 karaktera, to ne bi stalo ni na 15000.

Grobar

pre 6 godina

Au koliko ste jadni pa da zvizdite Omicu!!

Olimpijakos u prosle 3 utakmice prosecno postizao 58p a sad ce 100 ili oko tog broja recimo 80-90!!

alen sa sertifikatom spc

pre 6 godina

Mole se grobari i fasisti da od.... sa ZVEZDINIH vesti!!! (ovangarda, 26. januar 2018 19:37)

ovim komentarom si se svrstao u ove druge...

neko ko zna

pre 6 godina

Ajde ti nama objasni kako je Covic ugasio Zvezdu? Da li je Zvezda menjala ime, da li ikada
imala dodatak FMP kao neki Igokea. Da li je menjala boju dresa? Pod kojim imenim se Zvezda takmicila i danas takmici? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdas iz Cigan male, 26. januar 2018 19:54) Niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove. 
(xxx, 26. januar 2018 20:04) 

a sto onda evroliga i fiba priznaju zvezdine trofeje ovom klubu sad? jel to znaci da ako ja skupim 12 ljudi sad i nazovemo se sijetl supersoniksi jel cemo automatski da dobijemo njhova dostignuca?,
(samo pitam, 26. januar 2018 20:33)

hocete ako kupite od sijetla grb I naziv onxa ce vam prodati I istoriju.

Millennium

pre 6 godina

Konačno smo i njima uzeli skalp. Lupajte minuse koliko hoćete, bolje igramo bez Alimpijevića. Njegova glupost, iako opravdana, umalo da nas košta pobede. Ovaj tim ima budućnost uz par kadrovskih promena. Dobili smo Enisa, to je dobro. Uboli smo sa Omićem, pazite šta vam kažem. Sad, neka drhti institucija.

Slobodan Zika Jalovina

pre 6 godina

Rekoh da ce biti tesko... zvezdi ili odgovara ili ne odgovaraju sudije/kriterijum. Malo bez veze da ti se igra bazira na tome da li ti odgovara kriterijum ili ne

Alimpijevicu crni Alimpojevicu

pre 6 godina

Stvarno jeftino iskljucenje, ne razumem care dosudio je kraj skoncentrisi se na igru, nece povuci odluku plus sve se to desava kad vodis, skupa skola, sansa za prikljucak u borbi za top 8, kinta od pobede itd itd.I nemojte molim Vas da pricate da ekipa ima karakter kad ga nema gubimo utakmice koje vodimo 10 ,15 razlike!!

Zevs

pre 6 godina

Nagradno pitanje za navijace KK Proslost! Ko je ubedljivo najgori tim drugorazrednog takmicanje, u narodu poznatog kao Cipiripi kup, najgori od 24 ucesnika, tim sa samo jednom pobeddomacemvim porazima na domacem terenu, tim sa njgorom kos razlikom, sa najvise primljenih poena? Mala pomoc, sledece godine nece moci da igraju ni cipiripi kup, jer mocni Mornar iz Bara tako hoce! Ubija ih nebitnost, nebitni u domacim okvirima, jadni u nizerazrednim evropskim takmicenjima, velikani poput Sarloa, Cizburgera, Sasarija, Ritasa, Albe se zahvaljuju sto su imali na kome da se izivljavaju i popravljaju kos razliku!

krtac

pre 6 godina

Pričao mi jedan lik što zna Jankovića sa koledža, možda nećete verovati, ali on tvrdi da je Janković na jednoj utakmici napravio pametan faul. Prepričavaju tu scenu uvek...

gogi

pre 6 godina

Vau,kakav frenetican aplauz i navijanje za Omica!!! Bravo limenke,"stubovi i cuvari srpstva",hahahaha!!
(Hell, 26. januar 2018 19:19)

Nacionalisto, pali odavde.

oprasivac

pre 6 godina

za sve koji smaraju sa imenom koji se klub kako zove :)

1. postojao je tim koji se zvao sarlot hornetsi
2. hornetsi se sele iz sarlota u nju orleans, nazivaju se nju orleans hornetsi
3. u sarlotu se stvara tim sarlot bobketsi
4. nju orleans hornetsi menjaju ime u nju orleans pelikanse
5. sarlot bobketski menjaju ime u sarlot hornetse

zakljucak 1: originalni hornetsi su trenutno u nju orleansu i zovu se pelikansi ali ipak postoji tim u sarlotu koji se zove sada hornets :)

zakljucak 2: smesni ste oko cega se vi makljate ovde :)

poskok

pre 6 godina

Uvek vas treba podsecati da ste fmp   
Covic je ugasio zvezdu 2011.   
Ovi mladji da znaju sa kim imaju posla a ovi stariji da se prave ludi je obraza nemaju.  
(Istina je bolna, 26. januar 2018.

Vas uvek treba podsećati da ste opsednuti klubom koji je u APR-u upisan kao ILR i koji se ne takmiči od 2015 tačnije od kada je Zvezda završila UPPR . Uvek vas treba podsećati da su svi trofeji završili u Zvezdinim vitrinama na Kalemegdanu da je KK CRVENA ZVEZDA ŽIVA I ZDRAVA TAMO GDE JE I OSNOVANA PRE 73 GODINE KAO I DA ZA DVE GODINE STAVLJAMO DRUGU ZVEZDICU IZNAD GRBA. Toliko vas boli što je klub spašen i što je miljama daleko iznad vas koji navijate za preimenovanu Igokeju .Spasili smo klub a ti gledas Zvezdu i to te mnogo boli toliko jako da lažeš sebe i živiš u nekom svetu fantazija a u ovom realnom Zvezda gazi za razliku od tvog kluba koji je na ivici da se ponovo ugasi kao 2007 ali ovaj put neće biti Igokeje da uzme ime kluba iz Zagreba kao ni Ceptera da kupi grb

ParterB

pre 6 godina

Ja sam pozitivno iznenađen odnosom pozitivnih i negativnih komentara kao i odnosom + -, kada je u pitanju Alen Omić. Hvala ti Srbijo, ima nade. Ko zna, možda iznenadimo sami sebe na narednim izborima.

Zvezdas iz Cigan male

pre 6 godina

Uvek vas treba podsecati da ste fmp 
Covic je ugasio zvezdu 2011. 
Ovi mladji da znaju sa kim imaju posla a ovi stariji da se prave ludi je obraza nemaju.
(Istina je bolna, 26. januar 2018 

Ajde ti nama objasni kako je Covic ugasio Zvezdu? Da li je Zvezda menjala ime, da li ikada
imala dodatak FMP kao neki Igokea. Da li je menjala boju dresa? Pod kojim imenim se Zvezda takmicila i danas takmici?

beli65

pre 6 godina

@alen bez sertifikata ultrakopa
kada budete igrali sa 7-8 juniora umesto toliko stranaca,kao sto smo mi igrali te sezone rezultat ce biti i veci

Ivan

pre 6 godina

Bravooooo Zvezdaaaaa! Najzad smo skinuli skalp i Olimpijakosu, vala vreme je bilo, samo nam je taj skalp falio i sada imamo skalpove svih najvećih evropskih timova u svojoj kolekciji! Šta reći nego jedno veliko bravo našim crveno belim momcima za ovu pobedu večeras nad moćnim Olimpijakosom velikanom evropske klupske košarke! Idemo prema onoj desetoj pobedi u Evroligi za koju ja tvrdim da će biti više nego odličan uspeh ove sezone sa potpuno pizmenjenim timom i trenerom! A uz malo sreće možda bude i koja više! Zvezda, stabilan evroligaš, to smo mi!

Batko

pre 6 godina

Sto da ga bude sramota? Dobio klinac multimilonski tim sa 7 stranaca da glumi trenera. To i radi. Rekao mu gazda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gazda Dojkan, 26. januar 2018 21:27)

Multimilionski tim ?! Pa ti si HIT VEČERI sinko !!! Kako je tebi sada tesko, a ?! Nidje pameti

BBRS

pre 6 godina

Биће добар дерби, Звезда добила Оли а партизан победио Пролетер, додуше у неизвеснијој завршници !

peca

pre 6 godina

da nije zalosno bilo bi smesno i sami znamo da je 70 posto muslimana iz bosne poturceni srbi neki kao kusta a sad i omic znaju svoje poreklo ,a mi sad teramo decka koji je sve lapo rekao.

Filip

pre 6 godina

-41 je ono sto se pamti za sva vremena...evo vec pet godina slusamo laprdanja kako cete demolirati veliki Partizan sa 30, 50, 100 razlike...dzaba prazne pretnje, i dok je bila prava zvezda i sad sa ovim instant klubom uvek bude isto - cim vidite crno bele dresove, gace same spadaju...strah od evropskog prvaka i njegove velicine vam je duboko usadjen...
(alen bez sertifikata ultrakopa, 26. januar 2018 21:28)

Kako da ne gace nam se pune od tima koji je u rangu Ceraka, Crnokose, Beovuka. To sto ste bili Evropski prvak pre bezmalo tri decenije u takmicenju gde su igrali Huventud, Rytas, Sarloa, Nanter, Lotomatika..
kao sto je Zvezda bila prvak Evrope u fudbalu sa 9 odigranih utakmica. Bilo nekada. Vremena se promenila.Evo neki dan ste igrali prijateljsku sa Proleterom i pobedili sa kosem razlike

Kića

pre 6 godina

Da li je moguće da ovi "vatreni navijači" vređaju Omića.. dno dna.. Uzgred, opet navijaju više za Olimpijakos nego za Zvezdu i baš zato bi mi bilo drago da nas ponovo po ko zna koji put pobede. Zvezda iznad svega!

Delija

pre 6 godina

Partizan-Zadar 6500 vs Crvena Zvezda-Himki 5000, Partizan-Cibona 6300 vs Crvena Zvezda-Olimpijakos 5500, svaki dalji komentar je suvisan.
(Trust the process, 26. januar 2018 19:26)

Uz mufte ulaz. Svaki komentar je suvisan.Je li vam je sada jasno zasto ste u dubiozi. Grad placa potrosenu struju, toplu vodu i grejanje

djshilja

pre 6 godina

@(Trust the process)
Zvezda-Arsenal 60 000 ... Partizan=tri utakmice LE + deset utakmica Super lige Srbije + dve kup utakmice ukupno
25 000..svaki dalji komentar suvišan...

Za sve je kriv brat Grim!

pre 6 godina

Dosad nisam nešto gotivio Alimpijevića, ali posle ovog isključenja ima moju punu podršku!!!
Tako to rade pravi treneri, a ne metiljavci koji se mire sa svakom sudijskom odlukom!
Odmah mi Željko Obradović pao na pamet ...

Batko

pre 6 godina

Sto da ga bude sramota? Dobio klinac multimilonski tim sa 7 stranaca da glumi trenera. To i radi. Rekao mu gazda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gazda Dojkan, 26. januar 2018 21:27)

Multimilionski tim ?! Pa ti si HIT VEČERI sinko !!! Kako je tebi sada tesko, a ?! Nidje pameti

MiMa

pre 6 godina

Alen Omić je za 10 minuta učinio više za Zvezdu nego njih 500 što su učinili za sve ove godine. Hvala! Dobrodošao! Idemo dalje, još jače i još bolje!

ja

pre 6 godina

Enis i rocesti, cuvari srpske kosarke
(Slobodan Zika Jalovina, 26. januar 2018 20:57)
rece navijac kluba kroz koji je ove sezone proslo vise stranaca nego na autobuskoj stanici...

Batko

pre 6 godina

Uvek vas treba podsecati da ste fmp  
Covic je ugasio zvezdu 2011.  
Ovi mladji da znaju sa kim imaju posla a ovi stariji da se prave ludi je obraza nemaju. 
(Istina je bolna, 26. januar 2018  

Ja ti lepo napisao, a ti ili ne zelis ili ne mozes da shvatis da ti ta ZVEZDA i dalje unistava zivot

Grobar-España

pre 6 godina

Enis pokid'o, Zvezda za malo od gotovog veresija u neobjasnjivo losoj trecoj cetvrtini, Jankovic sve bolji i bolji, Lazicu zabraniti da sutira.....Ja pogodio na kladionici, kvota 2,85. Sad se vidi koliku je stetu naneo onaj poraz od Himkija, jer je bio skroz bez veze.

P.S. Printezis opet ubo trojku u poslednjim sekundama...."Za malo" da opet bude heroj, hehehe.

KaraDjordje

pre 6 godina

U ovom slavlju i veselju ipak nemojmo zaboraviti nase komsije koji su juce ostvarili vrlo vaznu pobedu u Zrenjaninu i koja ce im posluziti kao jedno veliko iskustvo u drugoj Aba ligi, CESTITAMO komsijama i zelimo im jos mnogo ovakvih meceva.

makarone

pre 6 godina

bravo zvezdo! to braca,gate 17 i nisu leteli iz grcke nego su kopnom hteli da udju preko makedonije me ne ne zanima,!nego braco cigani....sta bi rekao Refik Sabanacovic,sta bi rekao Husref Musemic?

Aleksej

pre 6 godina

Zvizdimo Omicu decku koji je dosao da igra za nas i voli Zvezdu, a aplaudiramo "braci" koja su nas prosle godine izbacile iz borbe za top 8.
(Peca, 26. januar 2018 19:02)To smo mi Srbi,zamlacujemo se nekim imaginarnim idealima,a zivot prolazi i ono sto je dobro bezi odavde.

dux

pre 6 godina

U nedostatku kvaliteta i jakih utakmica grobarima je ostalo samo da komentarišu boljeg od sebe jer im je dosadno i nemaju koga i šta da gledaju...Samo je jedn Zvezda

ovangarda

pre 6 godina

Mole se grobari i fasisti da od.... sa ZVEZDINIH vesti!!! (ovangarda, 26. januar 2018 19:37) 

ovim komentarom si se svrstao u ove druge...
(alen sa sertifikatom spc, 26. januar 2018 19:59)
Napisao sam sta da uradis !!!

neopravdano odsutan

pre 6 godina

Ne smeta IDEA, obozavamo Robija, nisu smetali ni Kikanovic, ni Ibrahim Gaj. Onaj El Fardou Ben Mohamed je rodjeni pravoslavac kao i brat Mamado Mbodj. Bas ste jadni i idite s tribine slobodno. Uvek s Zvezdom nikad s licemerima ! ! !

zoran ivkovic

pre 6 godina

ova zvezdina ekipa je jako kasno skupljena i to je mozda i najveci problem . veliki problem je isto sto su putovanja cesta i onda ima malo vremena za trening . centar omic kasno doveden . omic drasticno bolje gradi kos od lesora i brz i jak ima veliki potencial i steta sto nije skolovaniji . trener alimpijevic talentovan kao i ekipa .prava steta sto ce se zbog novca ta ekipa raspasti .prvi ce na kraju sezone otici omic koji je potpisao na 6 meseci ,pa ce njegivim putem krenuti jos neki .

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ 011/2 - I ja sam Delija al nemoj sve Delije stavljati u isti koš. Ono su huligani i oni dodju da prave probleme vjerovatno po nečijem nalogu. Kao i oni transparenti i skandiranje Omiću, i iza toga neko stoji sa nekim ko zna kakvim ciljevima a ti huligani su samo oružje tih nekih iza kulise. Njih ne zanima utakmica i ko će pobijediti, vjerujem da ih ima koji i ne znaju sve naše igrače. Još jednom, NEMOJ SVE DELIJE STAVLJATI U ISTI KOŠ I UPOREDJIVATI NAS SA TAKVIMA "DELIJAMA"!🖐

samokazem

pre 6 godina

Zašto na kraju utakmice zvižduci Olimpijakosu? Jaki su nam navijači. Naši nikada nisu dobili zvižduke u Pireju.Sramota(d, 26. januar 2018 21:32)Pa zato što smo Srbi i poštujemo one,koji nas tlače,a ne one koji nas vole.Uvek smo više divili svojim neprijateljima nego svojim prijateljima.Interesantno da je više bilo zvižduka večeras nego na bilo kojoj drugoj evroligaškoj utakmici ove sezone.Iskreno žao mi je zbog toga,jer su Zvezdini igrači uvek bili lepo dočekani i ispraćeni u Pireju.Oduvek smo radili na svoju štetu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sloga, 26. januar 2018 22:39)

Ne nego su trebali da im pevaju na grčkom a da zvižde sopstvenom igraču. Bravo Cigani, pokazali ste ko smo. Velika pobeda na dva fronta.

slobinator

pre 6 godina

(leonardo, 26. januar 2018 22:55)
ta takozvana braća su prošle godine pustili da ih na njihovom terenu pobedi slabašni galatasaraj verovatno zbog kladionica,a onda su u sledećem kolu igrali na život i smrt protiv zvezde i dobili u poslednjem sekundu produžetka iako im ta utakmica nije ništa značila,a zvezdi bi značila prolaz među 8.time su oni omogućili da 3 turske ekipe uđu među 8,što znači da su im turci više braća nego mi.pre 2 meseca kada je zvezda još tražila formu i nekako krpila ekipu oni su je dobili sa 30 razlike u pireju.nešto se pitam,šta ih je sprečavalo da spuste ručnu na recimo 15 razlike? ne trebaju nam takva braća.voleo bih da napravimo snažnu ekipu koja će redovno da ih gazi.

zvezda iznad svega

pre 6 godina

Sve cestitke navijacima simpatizerima za ovo veceras,sever da ima obraza vise nikad na basket.Kakva pobeda veceras obraza i morala nad laznim patriotama.

Petar

pre 6 godina

Utakmica se lomi, trener iskljucen a Delije PEVAJU ALIJI IZETBEGOVICU???Alo pa sta je ovo, sramota me!!! Jel volite Zvezdu uopste ili samo pare i interese, sramote jedne!!!

ĆUMUR

pre 6 godina

Alene,igraj to nisu Zvezdini navijači.To su oni što navijaju za Olimpijakos,,bratski" klub koji mi je ubedljivo najmrskiji klub ne u EL nego u Evropi.

vreme cuda

pre 6 godina

Na grudima im idea. 
Sebe zovu delije 
a smeta im Omic. 
Boze dragi ima li te da izbrises ovu sektu.
(Dusan Jovic, 26. januar 2018 19:50)

Ko o cemu partizani o bogu...

samo pitam

pre 6 godina

Ajde ti nama objasni kako je Covic ugasio Zvezdu? Da li je Zvezda menjala ime, da li ikada
imala dodatak FMP kao neki Igokea. Da li je menjala boju dresa? Pod kojim imenim se Zvezda takmicila i danas takmici?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdas iz Cigan male, 26. januar 2018 19:54) Niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove.
(xxx, 26. januar 2018 20:04)

a sto onda evroliga i fiba priznaju zvezdine trofeje ovom klubu sad? jel to znaci da ako ja skupim 12 ljudi sad i nazovemo se sijetl supersoniksi jel cemo automatski da dobijemo njhova dostignuca?,

Vladan

pre 6 godina

Нека се зна да постојимо и ми, Звездаши, културни и поштени људи који волимо свој клуб, не мрзимо друге, не кличемо противничким клубовима, не вређамо сопствене играче и не наносимо штету сопственом клубу, већ смо само љубитељи спорта. Хвала.

Batko

pre 6 godina

Kako nas ke upropastio onaj neznalica Alimpijevic - ovo mu NIKAD NECU OPROSTITI! Sta je on umislio, da je neki veliki trener, faca, sta? Od +7 za par minuta odosmo na -6, samo i iskljucivo zahvaljujuci njemu. Ne mogu da ga gledam vise, ionako pojma covek nema. I sta je vise sa ovim Rocestijem - ne moze nista da pogodi i brdo je lopti prodao! Enis briljira a zakucan za klupu.
(veliki strumf, 26. januar 2018 20:27)

"Strucnjak"... po ko zna koji put pises komentare i pljujes pre kraja utakmice...a onda se ispalis
Pa zar nisi nesto do sada ????????

dr MM

pre 6 godina

bRancco Lazic , igrac koji u napadu samo ume da sutne za 3 , znaci to mu je kao jaca strana, lik ove sezone sutira 18% . Bravo za pobedu

Sale

pre 6 godina

Upravo se vracam sa utakmice i mogu ponosno da kazem da su veceras pobedili ZVEZDA, BEOGRAD I NORMALNA SRBIJA, drago mi je da je jos uvek ima!

Peca

pre 6 godina

Dolazak Omica je dupli win win! Dobili smo jako pojacanje, a dileri-delije se zbog njegovog dolaska izjasnile za bojkot eurolige do kraja sezone. Eto prilike da normalni navijaci, porodicni ljudi sa decom mogu da dodju da navijaju i uzivaju u nasim pobedama i eventualnoj borbi za top 8!

zvezdaš

pre 6 godina

Voleo bi da vam igra feldin u ponedeljak,da ne kazete kad vas dobijemo nebitan derbi nije igrao feldin itd vase...
(Ada, 26. januar 2018 21:09)

Vi da dobijete Zvezdu? Može, dok ne zazvoni alarm za buđenje.

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Utakmicu na nasu stranu preveli Omic i Enis. Sramotno je ponasanje dela navijaca prema Omicu, da smo se tako ponasali prema Sabanadzovicu i Prosineckom ne bi se danas mogli diciti kao prvak Evrope. Na stranu sto je neverovatna istrajnost u gluposti bojkotovanja ABA lige koja jedina omogucuje Evro ligu. Putovao sam svojevremeno na sva Zvezdina gostovanja i ovde i napolje, mislim da je krajnje vreme da neko normalno porazgovara sa vodjama Delija jer je medju njima neko ko donosi ovako apsurdne odluke. Ako nam je Zvezda najvaznija onda to treba i pokazati bezuslovnom podrskom a ne stalnom trazenju razloga za nekakve bojkote, kao da su nama vodje dosle sa Juga a ne da su komsiske u stvari sa Severa.

lucchese

pre 6 godina

ima li ijedan razuman razlog zasto su izbojkotovali omica i klub za koji navijaju ovi kao najvatreniji navijaci? cudi me da nisu raskrstili i bratstvo za olimpijakosom jer su doveli u fudbalu za trenera albanca a u spic grobara.
isprani mozgovi. mene je sramota sto sr vi smatrate navijacima zvezde.

Enderman

pre 6 godina

KK Crvena Zvezda je sada i zvanično pobedio SVE evropske šampione u 21. veku.

Maccabi 89-76
Panathinaikos 69-68
Real 94-88
Panathinaikos 63-74
Panathinaikos 69-67
Barcelona 76-65
Maccabi 83-58
Real 82-70
CSKA 78-67
Žalgiris 61–77
Fenerbahçe 75-73
Maccabi 67-71
Panathinaikos 72-66
Barcelona 90-82
Maccabi 87-84
Real 83-87
Žalgiris 77-65
Olympiacos 89-78

banjadiluka

pre 6 godina

Samo za ove sto iscekuju nase poraze neko kao uvertiru za derbi pobjedjuje Olimpiakos, a neko Proleter iz Zrenjanina.Sportski pozdrav

011/2

pre 6 godina

@ Pa naravno kada je na drzavnom budzetu, pare nisu problem. Nego, rece li coravi da li ce biti dugackih rukava zbog sponzora???
Neka kaze to onako javno i transparentno kako samo on ume. E moji panteri, obraz djon!!!
(Ja, 26. januar 2018 22:54)

3 820 000E vs 800 000E!

Eto ti javno i transparentno, a ako treba može i taksativno?

Vi obraz nemate još od JUL-a, pa je glupo sa tobom pričati o tome!

ranko

pre 6 godina

Zasluzena pobeda koja ce se pamtiti i po fasistickom ispadu navijaca.Inace kosarka u EL postaje skoro negledljiva zbog "cvrstine" u odbrani,a uticaj sudija na rezultat postaje skoro kao u vaterpolu.Zato je poseta u opadanju jer nema majstora i sta da se vidi,jer se ne dolazi na utakmice zbog Lazica i ostalih "specijalaca".Jedino u zemljama gde je navijanje profesija,dvorane su punije bez obzira na izvodjace i predstavu.

Виоп

pre 6 godina

Подршка Алену! А за ову групицу која воли доћи да глуми велике патриоте се не брини. Само терај момак даље, прави звездаши су уз тебе, то се и чује са трибина вечерас. По првим потезима видим да знаш кошарку. Напред Звездо!

Filip

pre 6 godina

Joj sta nam radi ovaj sudija.Pri rezultatu 71;68 faul na zemlji nad Spanulisom on posle zvizduka daje kos sudija priznaje kos i plus bacanje. U pravu su komentatori

Milan

pre 6 godina

Au koliko ste jadni pa da zvizdite Omicu!!

Olimpijakos u prosle 3 utakmice prosecno postizao 58p a sad ce 100 ili oko tog broja recimo 80-90!!
(Grobar, 26. januar 2018 19:05)

Prvo ne generalizuj.Drugo jel places?

darko04

pre 6 godina

Bravo zvezdo,kakva pobeda ,brat Omic dobar isto,,Top odlicno vodio na kraju...Nego nesto mi zao neke grupice u cosku ljudi ni ne znaju za koga navijaju pa kad se lomi mec,oni skandiraju ime protivnika,i zvizde svom igracu..
Verov.postoji lek za njih,tipa da se isele iz zemlje

Milos

pre 6 godina

Vaske, pravi navijaci Zvezde su veceras nosili klub do pobede.A to sto si ti kao delija ljut na njih zbog brace, mozes slobodno da se vratis sa njima u Grcku i zajedno tugujete. Ako ti je bas stalo do tvoje tople brace.

Kavkaz

pre 6 godina

“OVI” najavili da ce da bojkutuju i evroligu zbog Omica,a vidi se da je covek klasa,pokazao na debiju sto je veoma tesko!I ako cemo da biramo dal ONI il sport onda idite i ne vracajte se u halu.Daj boze da se privatizuje i FK pa da vidim kog ce te da ucenjujete...!!!Poz braco cigani.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Kad sam vidio gdje se Davidovac uhvatio za nogu, odmah sam se sjetio moje povrede sa fudbala od prije godinu i po kad sam nezgodno doskočio a obnovio sam je prije 3 nedelje, sad je dobro. Nadam se da nije puno ozbiljno. Ne daj se Dejane! 💪

Leskovcanin

pre 6 godina

Mozda smo dobili nebitnu utakmicu ali smo izgubili bracu. Simpatizeri su veceras pljunuli na Zvezdu, njenu istoriju, otadzbinu i na brata. Budite sigurni da ovo nece biti zaboravljeno!
(Vaske, 26. januar 2018 21:07)

U kom si fazonu?
Nije tebi lako decace...

pazarc

pre 6 godina

Navijam za zvezdu i svaka him čast za večerašnju pobedu konačno da padne i Olimpijakos a za ove navijače što vređaju ALENA šta him to znači pa i ENIS ima muslimansko ime...i netreba da dolaze više na utakmice ima zvezda dosta navijača i bez njih...pozdrav za prave DELIJE

sryugos

pre 6 godina

Mozda smo dobili nebitnu utakmicu ali smo izgubili bracu. Simpatizeri su veceras pljunuli na Zvezdu, njenu istoriju, otadzbinu i na brata. Budite sigurni da ovo nece biti zaboravljeno! 
(Vaske, 26. januar 2018 21:07) 

Sta reci na ovo? Putujte slobodno i sa Evrolige, na ABA je odavno uzivanje gledati normalnost i civilizaciju u hali.

Mjehur ubica

pre 6 godina

Bravo Zvezdo,ova pobeda staje uz rame onoj nad Fenerbahčeom..Alene,dobro došao!! Puna podrška na svakoj utakmici ka zacrtanom cilju..ABA, ponovo Evroliga..ZVEZDA MI JE SVE,ZVEZDA ŽIVOT JE!!!

Lale

pre 6 godina

@Uroš Đurđević
Kakav si bre ti poreski obveznik?Po ceo dan visiš na komentarima, gde ti radiš -crna mu majka.Ko od tebe porez skuplja, taj se leba neće najesti.

Delija ali pravi

pre 6 godina

Vaske@. Ne bi se ni to dogodilo da nije bilo vredjanja Omica. A lepo bi bilo da se ni jedno ni drugo nije dogodilo. Da se svi zajedno jednostavno radujemo pobedi Zvezde uz aplauz Oliju.

veliki strumf

pre 6 godina

@Istina je bolna Istina je da ste vi raspad, u kanalu, ne mogu vas naci ni na tabeli ABA, kamoli u nekom evropskom takmicenju! Takodje, istina je da ne propustas nijedan nas mec, kako god se zvali. Cudi me da toliko pratis FMP. Jos veca istina je da mi uzivamo u tvom kmecanju - patite, a tek cete.

...

pre 6 godina

Što su ONI došli na ovu utakmicu? Da bodre Olimpijakos? Baš je lepo bilo bez vas. Sram Vas bilo za zviždanje Omiću. Ako znate šta je sramota!

DOGECOIN

pre 6 godina

Hvala Bogu ovi “navijaci” ne dolaze na utakmice Aba lige, tamo bar mogu da aplaudiram Omicu i ostalim nasim igracima a da ne dobijem batine od tih “navijaca”.

BVB

pre 6 godina

Koji je razlog braco moja da zvizdite Omicu? Bitno da pevate ovim Grcima vise nego Zvezdi... Ma bre, oni mi nikad nisu braca. SAMO ZVEZDA!!!

velja

pre 6 godina

alene omicu, majstore, dobrodosao! pravi navijaci su uz tebe. zelim ti da ostavis traga u zvezdi a vidi se odmah da imas srce. samo napred!

SNS bot

pre 6 godina

Mozda ce zvezda veceras da izgubi, ali su večeras normalni ljudi pobedili placene navijače, koji kao imaju tamo neku braću u Grckoj!!!

Batko

pre 6 godina

Ja gledao konferenciju za stampu i promena imena se odnosi na FMP. I sta sada? Jos te nesto muci.Da pomognem ako mogu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filip, 26. januar 2018 20:51)

Pomogni prvo sebi, ako mozes. U ponedeljak ces dobiti objasnjenje za sve svoje nedoumice, a sad aj zdravo

Don Quijote

pre 6 godina

Sveti Alimpije- jedini pravi alhemicar srpske kosarka!
Utisak veceri je ministar odbrane koji je stavio Spanulisa u dzep!
Nazovi ubicu iz samozvane institucije stavice u gace. I pustati mu vruc vetar letnji dan do podne.
Volim te Zvezdo!
💞🎶💕

Snake

pre 6 godina

Bravo momci.
Jos jedan podvig u EL.Pobeda jos draza jer je ostvarena bez Pere i Feldina.
Podrzavam Alimpijevica ali videti Topica pored aut linije je neprocenjivo.Covek tiha legenda,gospodin,sportsmen,pobednik.
Pokazalo se da sa Omicem dobijamo novu dimenziju u napadu i odbrani.
Jos jedna doktorska igra Dejana Davidovca sa 4 asistencije uz 4/4 za 2 poena.
Bravo i za Jankovica koji je imao vrlo bitne poene.
Sto se Delija tice hvala im za gostovanja u Milanu,Bambergu,Barseloni,Madridu ali Alenu Omicu puna podrska.

Filip

pre 6 godina

Sada slusam da Delije nece vise biti na utakmicama EL kao sto ih nema ni na ABA. E bas mi je drago. Neka presvuku dres i odu komsijama. Takvi Zvezdi ne trebaju ni na kosarci ni fudbalu. Srbovanje kosta Zvezdu

beogradski

pre 6 godina

koliko pljuvanja po alimpijevicu....tako ste i radonjica pljuvali, tri godine ste smarali da ode, danas vam je njegova slika pored ikone.....napred alimpije

Ivan NS

pre 6 godina

Voleo bi da vam igra feldin u ponedeljak,da ne kazete kad vas dobijemo nebitan derbi nije igrao feldin itd vase...
(Ada, 26. januar 2018 21:09)

Esi mi dobar?

doktor

pre 6 godina

Delije , ajde polako sa tribina. Dosta ste para uzeli , vreme je za penziju. Veceras ste videli i sami gde vam je mesto. ZVEZDASI SVI NA SEVER!!!

zvezdaš NE delija

pre 6 godina

Najbolja stvar koja se večeras desila Zvezdi su Delije.

Iskreno se nadam da će održati reč i da ih više nećemo gledati na utakmicama, jer od njih, već dugo, Zvezda samo štetu ima.

Njima je belo-žuto mnogo bliže od crveno-belog, pa neka tako i ostane -obe boje se bolje vide u mraku i nema potrebe da im reflektori kvare biznis.

A za Omića sva podrška od svih normalnih Srba, koji su ipak u velikoj većini.

Макарије

pre 6 godina

Konačno će normalni ljudi i navijači moći da uživaju i u Evroligi kao što uživaju u Aba ligi jer će normalni ljudi koji nisu skloni nasilju dolaziti na utakmice sa decom bez straha od nasilja.

oli

pre 6 godina

Posle ovoga skinuti sa severa stolice sa natpisom delije, zapaliti staviti nove sa natpisom ZVEZDA pa da mi normalni navijaci prodisemo dosta je bilo ovoga!!!!Alene jos jednom izvini.

ljupce

pre 6 godina

"dobro vece,ja sam alen omic",rece decko i poce da skace i daje koseve."a ja sam dilan enis",rece drugi i poce da probija kao tenk,skace kao da je na federima i trpa trojke kao da je dzordan licno.dva najbolja kosarkasa veceras uz odlicnog dangubica.milenko topic kapiten znao da smiri ekipu na -8 i da ih podigne i pobedi utakmicu.alimpijevic je po meni ipak dobro postupio,treba tako ih napasti,makar bio iskljucen,a ne samo gledati kako nas kradu i cutati.bravo alimpije tako se stice autoritet.polako,bices ti dobar.ona manjina sa tribine da se protera iz zemlje koliko odmah posle utakmice,takvi ne vole zvezdu.steta sto nismo imali finansije da ranije sklopimo ekipu,ali to je sudbina kad imas malo i radis transparentno.za koju godinu ce valjda biti bolje.8-22 nastavice se...

Ime,prezime,itd,itd.

pre 6 godina

"Delije, takvi kakvi ste, nećete mi faliti!
Pozdrav pravim zvezdašima!(Za sve je kriv brat Grim!, 26. januar 2018 21:13)Nisu potrebni ni meni,ali su potrebni igračima,jer zbog njihovog navijanja oni pružaju mnogo više nego što realno mogu.Bez njih atmosfera na utakmicama je pozorišna,smo što u pozorištu bar ima publike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (distrikt, 26. januar 2018 22:47)"

Ima ovde dobre atmosfere i bez njih.Uostalom koje veceras navijao i koje bio nadglasan!?

Mirko

pre 6 godina

(nosi fenjer,navija za fener, 26. januar 2018 21:00)

Bez Pere možemo tek sad kad je došao Omić i proigrao Lesor i Janković i to kad se sva trojica potrude mogu da zamene Peru. Bez Feldina smo mogli i dok nije razbijao, a bez Ročestija ne možemo nikako da dobijemo,osim možda u Aba ligi, njegova igra je beskompromisna i lucidna,demorališe suparnika, i ima u rukama sigurnih 12-15+ poena na svakom meču i može čovek da se osloni na njega. Zločesti je nezamenljiv brale, pa ti sad vidi.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

Zašto na kraju utakmice zvižduci Olimpijakosu? Jaki su nam navijači. Naši nikada nisu dobili zvižduke u Pireju.Sramota(d, 26. januar 2018 21:32)Pa zato što smo Srbi i poštujemo one,koji nas tlače,a ne one koji nas vole.Uvek smo više divili svojim neprijateljima nego svojim prijateljima.Interesantno da je više bilo zvižduka večeras nego na bilo kojoj drugoj evroligaškoj utakmici ove sezone.Iskreno žao mi je zbog toga,jer su Zvezdini igrači uvek bili lepo dočekani i ispraćeni u Pireju.Oduvek smo radili na svoju štetu.(sloga, 26. januar 2018 22:39)

Posto niste bili na utakmici da vam objasnim. Niko nije zvizdao igracima Olimpiakosa, oni su dobili aplauz kada su izlazili. Zvizduci cele hale su bili namenjeni grupi koja sebe naziva Delije i koja je u tom trenutku razvila transparent da vise nece dolaziti na utakmice uz vredjanje naseg igraca.

Aleksandra

pre 6 godina

Ljubisa livac,A zasto vi muskarcine stalno vredjate jednu zenu?Ne znam koji su navijaci tj huligani gori da li ovi sto vredaju zenu ili ovi sto vredaju ovog momak na nacionalnoj osnovi

DOGECOIN

pre 6 godina

Ima li neka tribina za nas gostujuce navijace Zvezde ovde u Pioniru...? hahaha (smejem se od muke)

Neko pitao sto navijaci Olimpiakosa nisu dosli u Bg, pa sta ce ovde kad imaju Delije da navijaju umesto njih, eto odgovora...

BVB

pre 6 godina

Covek prvo nije musliman vec se izjasnio kao ateista. Kao drugo, nikad nista nije izjavio protiv Srba, Srbije, Zvezde... Sta onda predstavlja problem? Svaka cast onim pravim navijacima koji su pobedili svojim negodovanjem.

Delija Fontana

pre 6 godina

Veceras se mnovo vaznija bitka odi na tribinama nego na terenu. Veoma je bitno sto normalna vecina nije ustuknula pred nasilnim bezmozgovicima. Bravo! Ovo je Beograd. Ovo je Srbija. Ovde takvi kao sto je ta manjina moraju da budu nadvladani.

djura

pre 6 godina

niko ne moze da zabrani kako ce se zvati fmp
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (covke, 26. januar 2018 20:24)

kao ni bobketsi, hornetsi i pelikansi, tander i soniksi

NoName

pre 6 godina

Partizan-Zadar 6500 vs Crvena Zvezda-Himki 5000, Partizan-Cibona 6300 vs Crvena Zvezda-Olimpijakos 5500, svaki dalji komentar je suvisan. 
(Trust the process, 26. januar 2018 19:26)

Partizan - Bilbao 700. Ne 7 hiljada, nego sedamsto. Svaki dalji komentar je suvišan.

ĆUMUR

pre 6 godina

Bravo Alene momčino...ti ćeš uvek imati podršku normalnih navijača koji vole vernost,srčanost ,borbenost,a ti to sve imaš.
Gospodo ,,Delije",možete svi krenuti sa svojim Olimpijakosom put Grčke da tugujete.

sasha tthe red baron

pre 6 godina

BRAVO::::

Kao sto sam vec napisao, samo ako nesko sa sklupe udje i ubaci 15, imamo sansu..
I Enis za 17 minuta, index 31!

A za ono vredjanje Omica, i onaj horo transparent, i pateticno vredjanje seljacina sa severa, mogu samo reci:
JADNO....

Zee

pre 6 godina

Pa to i moze tako u sportu gde je Djordi vlasnik lige. Bolje se zapitaj zasto slicnu majstoriju ne probate u fudbalu. Izbacili bi vas na 100 godina i niko se ne bi ni secao da je cz ikada postojala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ej bre, 26. januar 2018 20:44)

Istraži malo istoriju fudbalskog kluba Fiorentina kad se već hvataš za fudbal kao argument.

JF

pre 6 godina

Oducavanje Grobara od kosarke sa bar 30 razlike u najavi... Zvezdini igraci ne zatezu puno protiv ekipica u rangu MZTa, inace bi moglo lagano 40.

Cockney Cole

pre 6 godina

Kada smo ove dobili, što se mene tiče, možemo sve do kraja da puknemo. Oni potpuno polude kada sa nama igraju. "Braća" naša. Užas od kluba, dekadencija i antipropaganda košarke. Najantipatičnija ekipa u EL. Delji Zvezdo redom i ne mari za lažnu braću i lažne sportske prijatelje! Napred Zvezda!!!

JF

pre 6 godina

A dobro, lako je pobediti neki tamo Olympiakos (ili kako se vec zove) na svom terenu, nego ajde da vas vidim protiv Proletera na gostovanju!!

ĆUMUR

pre 6 godina

Mozda smo dobili nebitnu utakmicu ali smo izgubili bracu. Simpatizeri su veceras pljunuli na Zvezdu, njenu istoriju, otadzbinu i na brata. Budite sigurni da ovo nece biti zaboravljeno!
(Vaske, 26. januar 2018 21:07)

Brata nemam ako ga ti imaš u Grčkoj , drago mi je.Na istoriju niko nije pljunuo jer za SD su igrali: Zufer Avdija,Sead Sušić,Srebrenko Repčić,Refik Šabanadžović ...
Vrlo rado ću tvoj komentar zaboraviti.Srećan put i lepo druženje sa bratom.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

A gde su navijači Olimpijakosa da zajedno slavimo NAŠU pobedu?!
 (Za sve je kriv brat Grim!, 26. januar 2018 21:49)

👍👍👍🍺🍺🍺

Delija ali pravi

pre 6 godina

Leonardo@. Slazem se da je cast, ali onda se oni nece ljutiti jer ni mi nismo kada su nas stalno dobijali. I treba da nas dobijaju ako su bolji i kod nas, ali prosle godine izgubise kuci neke utakmice bez prolivenog znoja a ovde izginuse i u produzetku da nas pobede a nije im nista znacilo. I to je posteno i sportski, voleo bih da smo ih mi tako pobedili u Atini pa da vidim da se oni bratski i dalje ponasaju. Ne svidja mi se sto su im na kraju upuceni zvuzduci, ali mislim da su pre upuceni onoj grupici sto je vredjala Omica pa se reflektovalo na Oli.

Batko

pre 6 godina

I zaboravio si da napišeš ko je bio prvak evrope hahaha panteru idi bodri omića
(Zoran, 26. januar 2018 22:34)

U kom veku ti nesreco zivis ?! A, da...History chanel - oficijelni kanal KK Sns

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

zvezda je uvek lepo ispracena na kraju u pireju jer je uvek gubila.večeras ovi na 8 sekundi i minus 11 idu kao da im život zavisi.
batalite te gluposti o bratstvu,kad si jak ne treba ti niko.
A idioti kojima smeta Omic,nikad više da ne udju u halu.
ja sam pre 35 godina skakao do neba kad Husref Musemic ili Srebrenko Repcic daju gol.
Voleo bih da postanemo toliko jaki i da ga dovedemo pa da nam Zlatan Ibrahimovic postane 7 zvezdina zvezda.

dzoni

pre 6 godina

Konačno će normalni ljudi i navijači moći da uživaju i u Evroligi kao što uživaju u Aba ligi jer će normalni ljudi koji nisu skloni nasilju dolaziti na utakmice sa decom bez straha od nasilja.(Макарије, 26. januar 2018 21:49)Vidim pun je Pionir na Zvezdinim utakmicama ABA lige.Više publike ima na utakmicama Mege i FMP-a.Na Zvezdinim utakmicama u Euroligi nije bilo nikakvih incidenata.Jedino u duelu sa Partizanom se dešavaju takve stvari.Ako se to stvarno desi onda se može očekivati da Pionir bude poluprazan na utakmicama Eurolige.A s'obzirom da navijanje umnogome utiče na igrače,koji zbog toga kući daju i više od svojih mogućnosti,može se očekivati da i rezultati izostanu.

bolje da ima 30 ljudi koji vole sport i zvezdu, i koji znaju da prepoznaju kvalitet i posvecenost ovih igraca, nego 30 hiljada idiota....

Nolan Smith

pre 6 godina

@ (Mirko, 27. januar 2018 04:39)
Kaže se srPske jer B prelazi u P. Ne moraš ni učiti pravila samo pročitaj par knjiga. Ostalo si sve lepo rekao.

Dubioza kolektiv

pre 6 godina

Ja sam navijač Zvezde 100% a nisam Delija niti mislim da neko ima pravo da moja iskrena osećanja i ljubav prema klubu uslovljava pripadnošću toj kriminalnoj sekti. Kao što rekoh u uvodu, ja volim CZ i samim tim volim i onog ko gine na terenu za nju. Taj neko je, između ostalih, i naš zvezdaš OMIĆ!!! Živ i zdrav bio junače.

DOGECOIN

pre 6 godina

Dilaaaaan Eniiiiiis pogadjaaaaa zaaa tri poenaaaa i za tugu crveno bele Grcke, svih Grobara i manjine Delija koji su ove noci uz Olimpiakos !!

samo pitam

pre 6 godina

a sto onda evroliga i fiba priznaju zvezdine trofeje ovom klubu sad? jel to znaci da ako ja skupim 12 ljudi sad i nazovemo se sijetl supersoniksi jel cemo automatski da dobijemo njhova dostignuca?,
(samo pitam, 26. januar 2018 20:33)

Pa to i moze tako u sportu gde je Djordi vlasnik lige. Bolje se zapitaj zasto slicnu majstoriju ne probate u fudbalu. Izbacili bi vas na 100 godina i niko se ne bi ni secao da je cz ikada postojala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ej bre, 26. januar 2018 20:44)

pogresio si.. ja ne navijam za zvezdu, samo volim da gledam kosarku a fudbal ne volim bas, pratio sam i partizan dok su igrali beric, brkic, cubrilo, radosevic itd evroligu, sto vi najivaci odmah mislite da neko navija za nekog i pricate mu to mi, vi?

NoName

pre 6 godina

Delije - najveće zlo koje se dohvatilo Zvezde. E deco, da samo znate šta je bio SEVER osamdesetih, devedesetih. Ovo danas je sramota koja zna samo da odmogne "svom" klubu. I onda se pitaju zašto je pre 4 godine Zvezdi prosek bio oko 20 hiljada gledalaca, a danas tri hiljade. Delije, pomognite Zvezdi - sklonite se sa tribine. Vi ste bruka.

severnjača

pre 6 godina

Veliko bravo za pobedu, još jedan evropski šampion je pao! Sudije su ostavile senku na lepu utakmicu, očajne njihove odluke! Enis sjajan, Omić za prvu utakmicu odličan, Alimpije nije zaslužio isključenje, Topić debitovao pobedom! Sramota za grupu navijača koja je vređala Omića, pod hitno huligane strpati u zatvor i kazniti zbog uvreda! Ima li Srbija snage da se izbori sa šovinistima na tribinama? Alene, samo napred, imaš podršku pravih Zvezdaša!

mrki

pre 6 godina

Uđem da pogledam komentare o pobedi Zvezde, kad ono grobari predaju istoriju Jugoslovensko sportsko društvance i družba Pere kvržice.
Tišina grobari, Zvezda je pobedila, ako ne verujete, guglajte malo, mada ste vi proguglali.

Симић

pre 6 godina

Добро су играли наши играчи,смањили број грешака и упркос судијској крађи победили више него заслужено.Па да смо ми имали увек овакво суђење као вечерас Олимпијакос имали би још 5 до 6 победа више.Али ја не желим да краду за нас него да увек све утакмице у лиги суде поштено.За сада је то само пуста утопија.

Beograd

pre 6 godina

Bravo Zvezdo bravo momci srce kao Kalemegdan. Bez Antica Feldina i iskljucenog trenera. Za svaku pohvalu sudije katstrofalne. Zelim da kazem da se ne slihtamo i ne udvaramo ovom Olimpu kao bratskom klubu. Zasto pa oni kad igraju protiv nas kao na zivot i smrt. Prosle godine su nas kostali top 8.Od 95 i onog navijanja za Litvaniju i zvizduka nasoj reprezentaciji ja ne mogu da ih smislim. Kakav bratski klub kakvi bakraci. A mi im se nesto umiljavamo dozivljavamo ih kao svoje. To samo mi mozemo.

cucke

pre 6 godina

Mozda smo dobili nebitnu utakmicu ali smo izgubili bracu. Simpatizeri su veceras pljunuli na Zvezdu, njenu istoriju, otadzbinu i na brata. Budite sigurni da ovo nece biti zaboravljeno!
(Vaske, 26. januar 2018 21:07)

Bravo za većinu navijača, tako se bodri svoj klub, tako se voli otadžbina, tako se kulturno navija i daje podrška novopridošlom igraču koji nosi dres svetinje! Tzv braću neću da komentarišem... Uživajte u pobedi, dobro došao Omiću!

veliki strumf

pre 6 godina

Kad smo odmorni mozemo da dobijemo svakog. Kad se igra 4 utakmice u 8-9 dana, kada je u EL dupli program tokom nedelje - ne mozemo izgleda nikog. Enis i Omic su puni pogoci: Enis menja ritam, brz, izvanredan i snazan ulaz, a znacajno je popravio sut sa distance. Omic ona snaga u reketu koja nam je trebala - sigurnih nekoliko zicera i cvrsta odbrana pod kosem gde smo bili najtanji. Sa njima imamo dodatnu masu.

SS

pre 6 godina

Kada imamo vremena da se odmorimo i ne igramo svaku utakmicu na dva dana kidamo!Konacno smo srusili Olimpijakos (to ni Radonjicu nije poslo za rukom)mala osveta za to sto su nas oni (i Javor) izbacili iz EL prosle godine.Odlicno su odigrali Enis,Omic i Davidovac samo se nadam da povreda nije ozbilja.Steta sto smo izgubili neke EL utakmice zbog ludog ritma i sto nismo doveli centra ranije inace bi smo se sada uveliko borili za top 8.

JF

pre 6 godina

Pre par dana napisao sam da nema teoretske sanse da dobijemo, i planirao sam da preskocim utakmicu. Svaka cast ekipi, jos jedno lepo iznenadjenje (za neke mozda i ocekivano :P). Jos jednom su momci pokazali da mogu svakome da izadju na megdan! Enis odlican, ja ne znam kada je poslednji put neko u EL za 18min ovako izdominirao.

Kosta

pre 6 godina

Sramim se Delija.Daj Bože da ih ne vidimo više u Pioniru,ni na Marakani.Ljudi se dele na dobre i loše.Čović treba da ih otkaci,mi normalni ćemo uvek bodriti Zvezdu,neće biti bez podrške.

Neko@

pre 6 godina

Gledam tim Zvezde i kad se vrate Pera i Feldin, ispada da će Zvezda imati 12 igrača u rotaciji... Jovanović i Keselj će ponekad igrati Aba ligu i to bi bilo to!
Kako god okrenes, trebalo je Zvezda ovo ranije da uradi sa Enisom i Omicem. Imala bi još 3, 4 pobede više no sad!!!

anica

pre 6 godina

Slozila bih se sa komentatorima koji kazu da kad imamo vremena za odmor i trening odigramo odlicno. Zvezda ne moze da izdrzi tempo od utakmice na svaka dva tri dana, ipak nas to remeti poprilicno. Mnogo sam srecna zbog ove pobede, iz vise razloga... Pobedili smo veliki tim koji nam je toliko muka zadavao uz "bratstvo" koje se potencira i koje nema opravdanje dok god traje borba, ok je aplaudirati, pozdraviti klub, ali ove osobe sto su veceras pokusale da ukaljaju svakog normalnog Zvezdasa i Srbina su samo dokaz da ipak u ovoj mojoj drzavi ima ljudi koji umeju da razgranice dobro od zla. Bravo za zvizduke, bravo za predivno navijanje i vetar u ledja za jos jednu pobedu naseg tima.
Pohvalila bih novog clana, odlicno je odigrao prvi mec. Enis, Dangubic i Davidovac odlicni.
Ne znam sta ce biti do kraja ove sezone, ali kao sto rece bivsi igrac Zvezde...jos jedno predivno vece za sve navijace koji Zvezdine utakmice posmatraju sa Evroligaskog aspekta..Ta sam! Sto vise ovakvih duela, da izborimo ABA ligu obezbedimo novu sezonu, a poraza ce biti...sport je ovo.
Bravo momci, srecno u narednim utakmicama, usli u top 8 ili ne, sa ovakvom ekipom i finansijama i kakve rezultate imate, vi ste svakako veliki tim.

Filip

pre 6 godina

Sada Partizan i gostovanje Baskima i pauza skoro dve nedelje zbog kupa koji Zvezdi nije bitan pa Armani kod kuce pa gostovanje Bambergu i kuci sa Unikahom. Sve ovo moze da se dobije ali ne treba juriti EL i trositi snagu i mogucnost povrede.

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

Džinovska pobeda Zvezde i njenih navijača koji su pobedili šaku maloumnika i proterali ih iz Pionira. Biće ubuduće mnogo lepše gledati utakmice.

mirko

pre 6 godina

Ne znam ovog Topica licno ali mi je drag kao rodjeni brat, vidi se da je bas dobar covek.
(Milos, 26. januar 2018 21:27)
ej da znas, veliki Milenko Topic klinac sam bio kad je igrao I bio sjajan igrac I deluje veliki covek I zvezdas. takve ljude volim da vidim u zvezdi. kao I istale nebojsu ilica,.......

011/2

pre 6 godina

@ @ 011/2 - I ja sam Delija al nemoj sve Delije stavljati u isti koš. Ono su huligani i oni dodju da prave probleme vjerovatno po nečijem nalogu. Kao i oni transparenti i skandiranje Omiću, i iza toga neko stoji sa nekim ko zna kakvim ciljevima a ti huligani su samo oružje tih nekih iza kulise. Njih ne zanima utakmica i ko će pobijediti, vjerujem da ih ima koji i ne znaju sve naše igrače. Još jednom, NEMOJ SVE DELIJE STAVLJATI U ISTI KOŠ I UPOREDJIVATI NAS SA TAKVIMA "DELIJAMA"!?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 26. januar 2018 22:34)

Naravno, to se odnosi samo za istureno F odeljenje, za koje sam apsolutno siguran da ne zna ni elementarna pravila, a sumnjam da zna i koje su boje dresovi ekipe za koju "navijaju", usput samo MALKICE valjaju "brašno", a imaju obećanje da će sa novim gazdom da dobiju socijalno i penziono, beneficirano naravno, za težak pekarski zanat! :-)

Ali na žalost, oni misle da Zvezda postoji zbog njih.

I još jednom VELIKO hvala gospodinu koji ih je iskulirao i eleganrno oterao…. i njih i "velike" zvezdaše koji ih podežavaju, a znamo i zašto!

Delija ali pravi

pre 6 godina

d@. U pravu si za zvizduke Oliju na kraju utakmice, samo mislim da u stvari i nisu upuceni bas njima nego onima koji vredjaju sopstvenog igraca.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Konačno da su i ova "braća" pali, i to bez Pere i Feldina. Omić se borio kao zver, i svaka mu čast!! One retarde ne treba ni komenarisati, to su BRUKE koje veze nemaju sa Zvezdom!! Enis je rasturio večeras, što će mu jako značiti za samopouzdanje!! Bravo za sve momke večeras, uz Feldina i Peru bićemo još 30-40% jači!! Šteta da Omića nisu doveli ranije, imali bi bar 3-4 pobede više!! Sad samo zgazite one u ponedeljak pa da veselje bude potpuno!!

Mirko

pre 6 godina

(zoran ivkovic, 26. januar 2018 21:35)

Ne slažem se da je tim kasno sastavljen,već što smo morali da pustimo većinu igrača koji su zaslužili da posle 4 godine igranja za Zvezdu odu u klub gde će zaraditi više para a manje će da se cimaju i krvare nego u Zvezdi - što je po meni poštena nagrada za njihov trud.Usput smo i mi nešto zaradili.
Uzeli smo srbske igrače i mlade centre što je bilo ulaganje u budućnost srbske košarke i Zvezde.To što oni nisu mogli da proigraju brzo iako se radi o dobrim talentima,osnovni razlog je to što su lige u kojima su igrali bile indijanske i amaterske,bezobzira što su američke,i što je moralo da prođe tri-četiri meseca da oni počnu da daju solidan doprinos.
Kad se Antić povredio videlo se da nema ko da ga zameni i zato smo posegli za Omićem koji je dobar,mlad i brz centar,priča srbski da ga ceo svet razume i nema nikakvih problema.Odmah je uzo' stvari u svoje ruke i pokazao šta nam je falilo.
Lesor je dobar i skočan i projektovan kao niži,atleta i brži centar ali i on dolazi iz tanke lige gde nije imao ko da ga nauči,pa je i njemu trebalo vreme,ali sve je bolji kako vreme prolazi.
Tržište je siromašno i problematično na toj poziciji i za naš budžet nije moguće dovesti nekog koji će od odma' da kida.Mi moramo da pravimo igrače i da ih kasnije tako dobre prodajemo,ne možemo da kupujemo kad i koga hoćemo.
Treba da cenimo to što imamo da ne bi ostali i bez toga.

pedja 71

pre 6 godina

Dovoljno sam mator i svestan da sustina zivota nije pobeda ili poraz kluba koji volim.
Ali, mnogo mi je lepse i lakse da funkcionisem kad Zvezda pobedi, posebno kada tako zapocne vikend.
Da smo izgubili, nista strasno, ali bi u kuci bilo varnica sinoc sigurno, a ja ne bih nikom priznao da je zbog Zvezde.
A jeste.

dusan

pre 6 godina

HVALA od srca postenim i hrabrim navijacima zvezde koji su pozdravili naseg novog igraca. Sramota za placenike koji zvizde zvezdinom igracu i pevaju protivnickom klubu..

djshilja

pre 6 godina

@(Trust the process)
Navijači su navijači i na fudbalu i na košarci...prozvao si dobio si...i zašto uopšte pominješ Partizan kada igraju Zvezda i Oli...promašio si vest!!!!

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 26. januar 2018 20:27) # Link komentara

Strumfe ko je stavio tacku na mec?Cini mi se Enis.

dak

pre 6 godina

Odlucujuce poene dali Enis i Omic, novi igraci. Enis iz utakmice u utakmicu sve bolji. Sto ce reci, ocigledan pun pogodak sa ovim igracima.Ako povrede ne poremete ekipu u zavrsnici Aba lige Zvezda ce biti favorit.

deki

pre 6 godina

Velika pobeda Zvezde , mislim da više ne postoji top ekipa koju nismo dobili. Što se tice navijaca, da malo spustimo loptu, Delije moraju da shvate da i kada dva brata igraju basket, nema nereseno, jedan mora da dobije. Gotivim ja Oly, ali protiv PAO i PAOK a protiv Zvezde ni rodenu majku ne znam, njihova podrska nam je u ABA preko potrebna. Alen Omic moze da bude pojacanje -podrzimo ga zbog Zvezde

bocko

pre 6 godina

Meni mozda i najdraza pobeda.Prvi put da je Oly igrao protiv nas na pravom gostujucem terenu.I da nikog ne pobedimo vise u Evropi,ja zadovoljan.

Ika

pre 6 godina

Čoviću zaštiti Omića! Svaka čast momku, vidi se da ume(ne govorim o poenima, već o branjenju reketa i skoku)! Idemo dalje, pravi ZVEZDAŠI UZ VAS!

Dex

pre 6 godina

Zvezdi sve pocasti. Mislim da Gagi i Savija moraju da se malo angazuju oko vaspitavanja njihovih naslednika, Zvezda mora biti na prvom mestu ne nekakva nacionalisticka ostrascenost.

profa

pre 6 godina

Umesto da uzivamo u pobedi mi moramo da se sramotimo nasih “najvatrenijih “ navijaca jedino je dobro to sto ih vise nece biti na utakmicama , mislim da bi I partizanovci trebali nesto napraviti da I njih bojkotuju njihovi (kriminalci )navijaci pa da svi uzivamo u sportu . A ovaj momak zasluzuje sve pohvale i verujem da ce biti veliki igrac kao sto je veliki covek

hronicar

pre 6 godina

sto ne uradi radonjic,uradio kapiten topic.x faktor enis i omic.lazic jos malo pa najvise utakmica u dresu zvezde.sve u svemu odlicno veceras.

Tricikl

pre 6 godina

Ne podrzavam napade Omica na utakmici. A tek mi se smucilo kad se lomio rezultat Delije pevaju Zvezda Oli. Ali, neki ljudi ne razumeju, ne bune se ljudi za Sabanadzovica jer nije igrao posle rata u Zvezdi nego pre. Ali, Omic odigrao zverski iako ima par treniga sa Zvezdom.

kiza - iz ofsajda

pre 6 godina

Za sebe sam rekao da nisam delija nego zvezdaš još onomad kad su napustili utakmicu protiv Partizana na JNA, ima 12-13 godina...još hteli da mene i ortake biju što smo ostali. Budale narkomanske.

Boki

pre 6 godina

Sta hoces i vi ste Bari osvojili 1991 godine zbog pobede protiv Kolo Koloa hej bre Kolo Koloa, ne znam ni da li postoji jos uvek taj klub! Ekipe koja cak ni nije u Evropi vec u Juznoj Americi. Sa ovdasnjim formatom LS vi nikad ne biste videli tu titulu svetskih prvaka. I kao takvi sampioni izgubiste pre par godina od Krska takodje prijateljska tekma, i odigrali nereseno sa Jedinstvom iz Uba, gubili 2 puta od Backe u Palanci...
(Uros Djurdjevic #32, 26. januar 2018 22:36)

Ja se nekad pitam da li se namerno provociraš ili šta???

Utakmicom protiv ekipe Kolo Kolo mi smo postali prvaci SVETA, ta utakmica nije igrana u Bariju nego u Tokiju.

Sa druge strane, ako sve to znaš, onda namerno provociraš, a tu je svaka diskusija sa tobom uzaludna.

Rekao sam

norrr

pre 6 godina

Sta ste se zakacili vise za bracu ili laznu bracu. Na terenu su sportisti koji se bore za pobedu. Braca su navijaci i ima istorijsku neku vrednost. Inace su miloni u igri, ni jedan, ni drugi tim nisu ludi da propuste pobedu kad mogu.
A za Omica, bez komentara. Katastrofalno i primitivno pinasanje. Zvizdati svom igracu. A kao volis Zvezdu. Uzas

Crudelta

pre 6 godina

Jedan od legendi u fudbalu je bio Ibrahim Gaj sta je on cistokrvni Srbin iz Smederevske Palanke? Godinama sam bio prisutan na Severu ali ovde neke stvari su totalni apsurd. Dovede se odlicno pojacanje u vidu Omica koji je imao zelju da dodje kod nas a da mrzi Srbe i Srbiju to nikada ne bi uradio i jos se bori za nas klub i direktno je uticao da zaradimo 40k juce. A sad druge strane Delije svojim 395 bojkotom iz samo njima znanih razloga pored ABA sad bojkotuju i EL. Toliko puta je zbog njih kaznjen klub,zarad ponosa,reputacije ili sta vec pa CZ je placala kazne koje vrede 3-4 pobede u EL i kakav jos doprinos je njihov uz bojkot. Pa i ne trebaju ni da bodre klub vidimo da moze i bez njih. Srbuju na ustrb kluba i to ih ne zanima a zarad kriminalije i dilerskih poslova ne smeta im ni BBB ni Torcida ni Grobari...

Mirko

pre 6 godina

Lupajte minuse koliko hoćete, bolje igramo bez Alimpijevića. Njegova glupost, iako opravdana, umalo da nas košta pobede. Ovaj tim ima budućnost uz par kadrovskih promena. Dobili smo Enisa, to je dobro. Uboli smo sa Omićem, pazite šta vam kažem. Sad, neka drhti institucija.
(Millennium, 26. januar 2018 21:03)

Samo se ne slažem za Alimpijevića. Nikakva glupost, ništa ishitreno, uradio je to namerno da izvrši pritisak na sudije i ubrzo nakon toga se videlo da je u tome i uspeo, jer su sudije još zaoštrile kriterijum prema Olyju, čak se i Spanulis iznervirao. Sve u svemu išla nam je u korist ta tehnička, jer su sudije shvatile da je to bila greška.
Bilo je povuci-potegni jer su poveli,ali smo zato i pokazali šta imamo i šta možemo i od čega smo napravljeni, što je velika velika stvar.

Top je to mirno priveo kraju, Enis je briljirao i dao nam upravo onaj NBA kvalitet-hladna glava i čvrsta ruka i lucidne trojke preko ruke sa 8 metara, plus nezaustavljivi atletski prodori na koš. Ko malog Westbruka da gledam.
Omić je slažem se veliko pojačanje. Nema više zezanja protivnika pod našim košem, to je stopirano. Totalno se uklopio za dva-tri dana, a tek će sve to da izgleda još bolje samo da ne bude nekih povreda, mada se radi o mladim momcima i dobro utreniranim atletama i sumnjam da će ih biti.

Mirko

pre 6 godina

@Uroš Đurđević
Kakav si bre ti poreski obveznik?Po ceo dan visiš na komentarima, gde ti radiš -crna mu majka.Ko od tebe porez skuplja, taj se leba neće najesti.
(Lale, 26. januar 2018 23:54)

Ma računa poreski obveznik preko kevine peMzije
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 27. januar 2018 00:04)


Aahaha... Najjači komentar! Batko prevazišao si sebe :D "Poreski obveznik preko kevine peMzije"! Ahaha... Strašno!

Staridz

pre 6 godina

Bravoooo breeee Zvezdoooo kakva utakmica ima srce kao lavovi. Ajdeeeeee Pobedaaaaaa ZVEZDO VOLIMM TEEEEE.
Sta kazu misevi iz humske???

Šule

pre 6 godina

Hahahahaha.... Dovoljno je reći: Volim te Zvezdo! A ostali koji gube vreme, ostavljajući onakve komentare... I za njih jedan osmeh. :-)

majorgavrilović

pre 6 godina

Znači,ovo što Delije mogu da izvuku maximum od nekih igrača atmosferom je stvarno za divljenje,ovaj Enis tek sad ima da melje,uopšte se nije primetilo odsustvo Feldina a statistika Enisa za nepoverovati za toliko malo minuta,samo zaslužuje podršku i Omić!

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ALEMPIJE AUT, 26. januar 2018 18:58) # Link komentara


Galijuse ziv si?

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

enis najbolji,ali SVI FENOMENALNO ODIGRALI!
Sad se vidi da možemo i bez pera,feldina i rocestija da dobijemo utakmicu.

Vlada

pre 6 godina

Došao iz hale. Normalni navijači totalno nadjačali delije koji su bili pomalo u čudu. Meni jedna od najdražih pobeda, iako takmičarski ne znači previše.

dejan petrovic

pre 6 godina

Refik Šabanadžović je sačuvao gol nase zvezde u Bariju... A ovi sto navijaju za dnevnicu ne treba ni da dolaze na utakmmice. lepse je bez njih jer to nije svet za sportska desavanja-pretvorili su se u sektu gde im finansijer stvara ideologiju. Napred Zvezdo :)

iskusni mravojed

pre 6 godina

E svasta, mogao sam i da gledam preko Sportske Centrale, al nisam jer sam ocekivao poraz. Svaka cast, nek vam je sa srecom. Prijatno iznenadjenje i za nas sto nismo ganci, iskreno cestitam

djuro

pre 6 godina

@Sta ja sad da radim, mi smo najsrbskiji klub, a Alen nam igra, više nismo najsrbskiji klub.
(eood, 26. januar 2018 23:13)

Što da radiš?? Pa prvo pozdravi Sonju Biserko ujutro kad dodješ na posao...

djuro

pre 6 godina

@Jos Mirza Begić i Bog?Alah)da vas vidi...xexexexe
(Carambaaa???, 26. januar 2018 23:05)


...Reče pripadnik JSD-a i ode da zapali svijeću predsedniku na Mirogoj....

Car Dušan

pre 6 godina

Neverovatno ali, istinito... Onako dočekati momka , koji je došao da svim SRCEM igra za naš klub - samo zbog toga što nije SRBIN!? Pa, bar polovina njih trenutno u ekipi, nisu Srbi... I hvala bogu da nisu jer, nije ovo prvenstvo grada, naselja ili ulice pa,da moramo biti zaboga Srbi! Nismo mi recimo, Atletiko Bilbao da, budu u timu samo Baskijci. Mi smo - MNOGO VEĆI! I još nešto: NE POSTAJE SE SRBIN SAMO RODJENJEM - NEGO DJELIMA

Nenad

pre 6 godina

Kako ih nije sramota vredjati čoveka koji je došao u nas klub i bori se za nas dres, a dok je bijo Prosinečki na klupi zvezde nije niko ništa govorio o njemu, a sada ovog momka vređaju. Sram vas bilo.

miško

pre 6 godina

U prvih devet pored timova kao što su CSKA,Kimki,Real,Barsa,Valensija, Unikaha, Baskonija, Makabi, Olimpijakos, PAOK,Fener, Galata, Efes,Darušafaka.algiris..... je uspeh koji tvoj raspali tim neće nikad postići.Što je bilo, bilo je.

veliki strumf

pre 6 godina

Enis je odigrao za JEDANAEST! Ispostavila se kao srecna okolnost cetvrta licna veceras indisponiranog Rocestija, cini mi se na 61-68. Usao je Enis i bukvalno smo ih pregazili.

Sabre

pre 6 godina

Ljudi moji, kakva pobeda, kakva igra! KONACNO ne zavisimo vise od kaubojskog ispucavanja za trojke, sta znaci jedna prava petica u reketu. A ove tuzne slucajeve u publici najbolje da ni ne pominjemo, tim ljudima treba zabraniti pristup ljudima, generalno, a kamoli kosarci...

dačo

pre 6 godina

bravo Zvezdo!Sad neka kazu da Enis nije pojačanje,samo još minuta i uz Ročestija i Peru nosioc igre u odsustvu Feldina.Bez opterecenja nije ništa imperativ osim aba liga.Sad instituciji pokazati veličinu kluba i ostaviti ih na prvom mjestu,ali ispod crte za plej of.Još jednom bravo za sve momke.

Душан

pre 6 godina

Уредно сам купио сезонску карту и целу сезону гледам Звезду са клинцем у Партеру Б и сектору 210. Лево од нас екипа не би Звезду дала за милионе ( најглупља навијачка песма икада) и дува ( ваљда им утакмице без траве нису интересантне). Имају од 15 до 25 година.Без икакве енергије одрађују посао на трибини за службу. Вечерас су доживели тежак дебакл да ми се на тренутак учинило да је и њих срамота ( од претпостављених). Јако би лепо било да заиста престану да прате кошарку али би њихов живот био потпуно бесмислен па то не очекујем. Да се отерају довољно је забранити пушење ( дување) у сали. Цела прича о Омићу је наравно само покушај да привуку пажњу како то деца једино и знају. Глупошћу. Видимо се на Арманију

Batko

pre 6 godina

(alen bez sertifikata ultrakopa, 26. januar 2018 21:28) 


Opusti se...diši...duboko, duboko... Ok sad ?! Lepo, a sad na spavanje...trk !

GM

pre 6 godina

BOJKOT SEVERA !

Mole se svi navijači, a i ovaj medij da ako ne podrže, samo ne spreče da se ova poruka proširi i da je ljudi šire.

Nije poziv ni na šta drugo, sem na bojkot stajanja pored ljudi sa dosijeima i oni koji su dokazano spremni da promene ploču samo ako imaju korist od toga.

Oni isto koji su uz FK, gde je nekoliko igrača iste veroispovesti kao i onaj koji im sada smeta kao, a ustvari već večeras su dobili takvu kontru, kakvu niko nikada nije, gde im se dokazalo koliko su ustvari nebitni. Jer Zvezdas je pojam, a Zvezda je iznad svih, a zajedno.... mnooogo više iznad grupe Delije.

Ako imaju problem sa nekom verom, kako onda nemaju problem sa tim u svojim redovima ... jel misle da predstave kako u njihovim redovima nema takvih. Iz velikog broja delova Srbije, kao i bivše republike. Jel kada igraju u Novom Pazaru, hoće da kažu da na njihovoj tribini nema Srba iz tog mesta... koji imaju pravo da su koje god hoće oni vere.

Večerašnji debakl severne tribine je samo dokaz, koliko je Zvezda velika, koliko je ona stvarno stub srpstva, ali ne onog koji predstavljaju građani Delije, već Srbije koja je uvek bila poznata kao najbolji domaćin, ljudi koji su bili poznati kao najbolji prijatelji, drugovi, poznanici...

Samo jedna je Zvezda, samo jedna je istorija od 73 godine, samo jedan je i Robert Prosinecki čija se nacionalnost takodje nalazila na tom transparentnu kome su ti isti pevali i skandirali, samo jedni su Zvezdasi, a zna se da su samo jedni licemeri i to oni koji sami sebi prave medvedju usligu da ih niko više neće smatrati za ozbiljnima, a sa druge strane će provoditi ljubav prema Zvezdi na još veći nivo... od strane onih pravih Zvezdasa, pravih ljudi i pobednika zdravog razuma.

ZVEZDA!

Mirko

pre 6 godina

Kao prvo, ovo je velika pobeda jer je prva protiv Olija u novijoj istoriji Zvezde i što dolazi u trenutku kad se odlučuje da li ćemo biti u igri za top8 ili ne - ovako ostaje šansa.
Drugo, raduje me što Zvezda napokon ima adekvatne zamene za startnu petorku na svim pozicijama, praktično svi 12 igrača igraju, ako nema Ročestija igra Davidovac, ako nema Feldina - nema problema igra Dobrić, ako nema Ročestija opet - igra Enis, ako nema Pere tu su Omić i Janković da zajedno nadoknade njegovo neigranje. Dakle ljudi, CEO TIM igra, nikad ne znaš ko će da bude najbolji igrač utakmice, ređali su se redom Bjelica,Ročesti,Feldin,Antić,Dobrić,Enis,Davidovac,čak i Janković (protiv Mornara). Napokon smo sa Omićem dobili ono što nam fali - visinu i dominaciju ispod reketa i pikenrol igru pod košem.

Čak i Alimpije kad je izašao, nema problema, tu je Top! Legenda i kralj, znao je da smiri igrače i uveri ih da će pametnom i staloženom igrom doći do pobede, jer je on sam ko zna koliko puta tako uradio u svojoj igračkoj karijeri. Velika snaga!

Ove navijače - neću da komentarišem, jer se videlo šta većina misli o tome i o njima i zbog toga sam ponosan. Ima Zvezda toliko navijača da napuni 7 Pionira a ne jedan, a kamo li da nadoknadi njih 500, koji istina jesu najbučniji, ali neće mi faliti jer će doći oni koji dosad nisu mogli-roditelji sa decom da slobodno navijaju i ne plaše se šta će da se desi.
Tako da: Putuj Igumane i ne misli na stado.

Mile Dodik

pre 6 godina

Ovi navijaci koji su danas zvizdali i vredjali su uglavnom blago retardirani momci+momci koji dobijaju neke site poslove. Njihove vodje ili nalogodavci imali su samo na umu da Covicu i rukovodstvu KKCZ pokazu da se i oni pitaju. Sve je u lovi.

Zvezda

pre 6 godina

Kakva šamarčina dilerima. Odavno nisam toliko bio ponosan što sam zvezdaš. A vlast nek i dalje priča da nema podršku za borbu protiv huliganizma

Boza

pre 6 godina

@Uroš Đurđević
Kakav si bre ti poreski obveznik?Po ceo dan visiš na komentarima, gde ti radiš -crna mu majka.Ko od tebe porez skuplja, taj se leba neće najesti.
(Lale, 26. januar 2018 23:54)

Radi kao redar odeljenja III/2 u osnovnoj skoli za ometene u razvoju.

Коста

pre 6 godina

Какав блам од транспарента. ја да мислим то што они мисле ћутао бих као заливен.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

ovu šaku jada koji pišu navijaju za grke,protiv svog kluba izbaciti.da se vratimo igri.
Rocesti,nas najbolji igrač,daleko ispod svog uobičajenog nivoa sinoć.
Enis,otkrovenje.ima ugovor na dve godine,zamislite kako će tek da razbija.
Dobrić,dve monstruozne blokade,hrabri ulazi.Trojke uvek ima.
Lazić,standardno strava odbrana,kad bi samo skupio hrabrosti da nekada krene na ulaz.
Davidovac,jasno,novi Bodiroga.
Dangubic,igra sezonu karijere.Ima sve,odbranu,napad,šut.
Janković,ko ne vidi njegov napredak za ova 4 meseca,i potencijal,taj je slep.
Bjelica,tri četvrtine toplo,hladno a onda kad se lomi 3 iskusna ulaza na faul,i 6 bitnih bacanja.
Lesor,najbolja utakmica do sada,nekoliko otpadaka u koš,nekoliko bitnih skokova.
Omic,ono što je falilo zvezdi.Jak,brz,odlično gradjenje kosa,odlično vraćanje posle iskakanja na pik.Najzad igrač za pik u napadu.Raduje što se vidi želja i borbenost.
Alempijević,odlična priprema utakmice i mislim da je namerno dobio tehničku (jednu),da bi promenio atmosferu.Nije se nadao isključenju.
Topić,vodio tim kao što je i igrao.Pametno.

Borky

pre 6 godina

Sta hoces i vi ste Bari osvojili 1991 godine zbog pobede protiv Kolo Koloa hej bre Kolo Koloa, ne znam ni da li postoji jos uvek taj klub! Ekipe koja cak ni nije u Evropi vec u Juznoj Americi. Sa ovdasnjim formatom LS vi nikad ne biste videli tu titulu svetskih prvaka. I kao takvi sampioni izgubiste pre par godina od Krska takodje prijateljska tekma, i odigrali nereseno sa Jedinstvom iz Uba, gubili 2 puta od Backe u Palanci... 
(Uros Djurdjevic #32, 26. januar 2018 22:36) 

Ne bih da komentarisem vec samo da tvoj komentar bude pri vrhu.

intexata

pre 6 godina

Mislim da su samo cekali neki izgovor, kao pre toga su dolazili... Dosli na Olimpijakos, pa izmislili razlog. Gospodo na utakmicu dolazis jer volis sport, navijas za tim koji bodris bez obzira na sve i da se opustis... klub je tim, ne pojedinac

Batko

pre 6 godina

@Uroš Đurđević 
Kakav si bre ti poreski obveznik?Po ceo dan visiš na komentarima, gde ti radiš -crna mu majka.Ko od tebe porez skuplja, taj se leba neće najesti.
(Lale, 26. januar 2018 23:54)

Ma računa poreski obveznik preko kevine peMzije

djuro

pre 6 godina

@Pa naravno kada je na drzavnom budzetu, pare nisu problem. Nego, rece li coravi da li ce biti dugackih rukava zbog sponzora??? 
Neka kaze to onako javno i transparentno kako samo on ume. E moji panteri, obraz djon!!!
(Ja, 26. januar 2018 22:54)


... svrati u ponedeljak... rastavljamo mašinu.. trebaće nam tvoja ruka, za podršku... ;-)

klaxon

pre 6 godina

@Sta hoces i vi ste Bari osvojili 1991 godine zbog pobede protiv Kolo Koloa hej bre Kolo Koloa, ne znam ni da li postoji jos uvek taj klub! Ekipe koja cak ni nije u Evropi vec u Juznoj Americi. Sa ovdasnjim formatom LS vi nikad ne biste videli tu titulu svetskih prvaka. I kao takvi sampioni izgubiste pre par godina od Krska takodje prijateljska tekma, i odigrali nereseno sa Jedinstvom iz Uba, gubili 2 puta od Backe u Palanci...
(Uros Djurdjevic #32, 26. januar 2018 22:36)

Hahahahaha, pa sada si dokazao da si ti jedno najobicnije balavo dete koje veze o sportu nema, nego samo gleda kako da provocira. Zvezda je u Bariju 1991. pobedila Marsej za titulu evropskog prvaka, a Kolo Kolo za svetsku titulu. Nauci nesto, ne blamiraj se.