Fudbal 63

Sreda, 13.12.2017.

12:01

Ibra o Gvardioli: Ja uđem, on izađe iz svlačionice

Centarfor Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović izjavio je da se Đozep Gvardiola ponašao nezrelo i stalno "bežao" od razgovora i rešavanja problema s njim.

Ibra o Gvardioli: Ja uðem, on izaðe iz svlaèionice IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

neutralni felsh

pre 6 godina

(neutralni felsh, 13. decembar 2017 17:51)

Pepov Bayern je izgubio 5-0 od Reala. Toliko o tome.
(Adriano_Galliani, 13. decembar 2017 18:39)

ancelotijev milan je izgubio 4-0 od iruretinog deportiva. sta nam to govori o ancelotiju? verovatno nista, isto kao i tvoj podatak :)

neutralni felsh

pre 6 godina

Nisam ja taj koji je prvi pomenuo bolest Viljanove,nego Barcini fanovi,fels i onaj "s karpata".Mozes da proveris u komentarima.Upravo su oni ti koji ne postuju Viljanovu,jer su njegovu bolest i smrt bestidno eksploatisali kao "objasnjenje" necuvenog poraza.A ja to nikada ne bih pomenuo da nisu oni prvi pomenuli,te se obrati njima s apelima za postovanje.

@neutralni felsh
To bi trebalo da kazes onom "slavnom" navijacu Barce,"euronixu",za kojeg sumnjam da se danas krije pod niknejmom "facts",jer je to bio njegov izgovor.A evo sad si sam rekao koliko je besmislen i smesan.
(Oliver, 13. decembar 2017 22:17)


evo jos jednom da ponovim, jer vidim da ipak treba. viljanovinu bolest i sl. sam spomenuo zbog misljenja da se ta takva utakmica nece ponoviti - jer ti si pravio previse pojednostavljena poredjenja (Bayern sa Hajnkesom brutalno razvaljuje Barselonu,a Bayern sa Pepom glatko gubi od Barcelone) - i ja stvarno ne znam sta ti je, jer znam da nisi takav, cak i ako ubacimo "faktor blage navijacke ostrascenosti".
znamo se dugo, dobro znas da ni tada (a ni sada) nijednom nisam eksploatisao nijednu olaksavajucu okolnost - a to nema pravo niko ko je pre tog meca najavljivao barsinu pobedu, jer tada niko nije pricao "bice gusto jer bolestan nam trener i mesi vuce povredu" - prvi sam mislio da ce barsa da nametne svoj tempo igre a da ce bajern da je "sledi", cak sam rekao da se bajern namesta da bude ulubljen - jer ce ponervoziti zbog barsinog drzanja lopte, tada barsinog glavnog psiholoskog i taktickog sredstva... to se nije desilo, izgubila je ekipa koja je sa previse inertnosti usla u mec. kakva opravdanja kakvi bakraci - gleda se teren i rezultat, ostalo je za "fudbalske foreznicare", to nije deo moje zivotne filozofije.
ne mislim da se nas dragi stari poznanik "euronix" krije iza "factsa" - nikad ranije nije pokazivao statisticke tendencije.

Oliver

pre 6 godina

@eric7
"Care",apelujes za postovanje na pogresnoj adresi.Nisam ja taj koji je prvi pomenuo bolest Viljanove,nego Barcini fanovi,fels i onaj "s karpata".Mozes da proveris u komentarima.Upravo su oni ti koji ne postuju Viljanovu,jer su njegovu bolest i smrt bestidno eksploatisali kao "objasnjenje" necuvenog poraza.A ja to nikada ne bih pomenuo da nisu oni prvi pomenuli,te se obrati njima s apelima za postovanje.

@neutralni felsh
To bi trebalo da kazes onom "slavnom" navijacu Barce,"euronixu",za kojeg sumnjam da se danas krije pod niknejmom "facts",jer je to bio njegov izgovor.A evo sad si sam rekao koliko je besmislen i smesan.

neutralni felsh

pre 6 godina

Tako sam se naslusao nevidjenih gluposti i izgovora: Mesi nije igrao, Mesi je bio povredjen, Mesi je bio rovit( rovit nije povredjen,nego zdrav koji je nedavno imao povredu),sudija je pomogao Bayernu, Miler je napravio bodi cek,Riberi je igrao beka(zamislite usudio se da igra odbranu),teren je kraci i uzi nego na Kamp Nou,polivali su teren na poluvremenu vodom kako bi onemogucili Barcinu pas igru,Tito Viljanova je imao rak(naucili smo sve o karcinomu pljuvacnih zlezda),tim je vodio omladinski trener..jos samo da cujem da Iniesti zena nije "dala" vece pred utakmicu pa su zato izgubili,hehe
(Oliver, 13. decembar 2017 19:27)


izgovori su uvek kontradoktorni: polivanje terena zapravo pospesuje pas igru jer ubrzava i "vektorizuje" loptu, a iniesta i vecina fudbalera ce bolje odigrati upravo ako im zena "ne da" vece pred utakmicu :)
ja se ni tada nisam "zalio" na tadasnje okolnosti, a ne radim to ni danas. moje spominjanje viljanovine bolesti je imalo za cilj da istakne moje uverenje da je svojevrsna repriza tog dvomeca nemoguca - jer je bila deo tadasnje konstelacije. isto vazi i za susret iz 2015.

Oliver

pre 6 godina

Jedno priznanje se mora odati navijacima Barcelone: svetski su sampioni u kuknjavi i smisljanju najneverovatnijih i najbizarnijih izgovora i opravdanja za najveci poraz u istoriji koji su doziveli.Tako sam se naslusao nevidjenih gluposti i izgovora: Mesi nije igrao, Mesi je bio povredjen, Mesi je bio rovit( rovit nije povredjen,nego zdrav koji je nedavno imao povredu),sudija je pomogao Bayernu, Miler je napravio bodi cek,Riberi je igrao beka(zamislite usudio se da igra odbranu),teren je kraci i uzi nego na Kamp Nou,polivali su teren na poluvremenu vodom kako bi onemogucili Barcinu pas igru,Tito Viljanova je imao rak(naucili smo sve o karcinomu pljuvacnih zlezda),tim je vodio omladinski trener..jos samo da cujem da Iniesti zena nije "dala" vece pred utakmicu pa su zato izgubili,hehe

maradona _sa_karpata

pre 6 godina

Oliver, 13. decembar 2017 19:27)

Mislim da niko nije vise kukao od navijaca Bayerna 2015 kad vas je Mesi razbio ;) A kad je Barca imala jos vecih problema 2 godine pre,tada ste to omalovazavali.O tome se radi,dakle nisi objektivan,priznao ti to ili ne.tada Bayern jeste bio desetkovan (2015),kao sto je bila i Barca 2013.Odvbrana kao prvo,Mesi je bio rovit,tacno ! Tito bio smrtno bolestan ,tacno !Gol Robena nakon faula ,tacno (i nemci potvrdili),sumnjiv gol Gomeza,tacno..Dakle govorimo o cinjenicama.I jedni i drugi su imali problema tih godina,ali 2009 nisu imali problema ni jedni ni drugi,i videli smo sta im je Pepova barca napravila ;)To je bila masinerija ,najbolja ekipa svih vremena koja je tadasnjem bayernu (sl godine igrali finale) citali fudbalsku bukvicu ,Realu trpali po 5-6 komada,Milanu i Arsenalu takodje po 4-5 komada,mocnom Man utd Fergusona ocitali takdoje fudbalsu lekciju i to 2 x u finalima..Dakle,najbolja generacija bar zadnjih 30 godina a verovatno i duze,sve na celu sa Gvardiolom...

eric7

pre 6 godina

Oliver, 13. decembar 2017 19:27)

Care, svi preteruju kad je njihov klub u pitanju,pa tako i barcini fanovi,ali ovo za tog pokojnog Tita je pomalo neumesno tako pricati i pisati.Covek zaista jeste tada bio bolestan i to se uveliko znalo.Sigurno je da to ostavlja veliki trag na ekipu.Treba Pokazat malo postovanja prema takvim stvarima.Tu se ne radi o povredama,sudijama il sl,vec o zivotu,zdravlju,tj smrtno bolesnom coveku.Kako god,Bayern je demolirao tad Barcu,ali je znala to i ona napraviti Bayernu pa ste verujem egal.Zapalite lulu mira i sve super :)

Bogoje Panajotovic

pre 6 godina

Neutralni fals,
mislio sam da si jedan od retkih na netu koji nije vidovit i sveznajuci i da sa tobom moze prijatno da se diskutuje.
Mislio sam.
Ocekujem da te bude bas briga za moje misljenje. Eto, rekoh.

maradona _sa_karpata

pre 6 godina

(Adriano_Galliani, 13. decembar 2017 18:39)

Idi ti vidi hoce li onaj kineski milan izaci iz kanala u Beneventu ..i hoce li se naci opet neko da namestsi neki kalcopoli,po treci put u njihovoj istoriji,nakon 79-e i 2006.. i izvuce ih ponovo iz izbacivanja iz evrope,posto nema vsie mafijasa berluskonija..Ovo je ipak forum za odrasle i one najvece.Milanu i njegovim fanovima tu nije mesto ,pogotovo da se kite tudjim perjem ;)

maradona _sa_karpata

pre 6 godina

https://www.youtube.com/watch?v=HbNk3LiX-1Q

Za prijatelja Olivera.Pogledaj kakva demontracija moci ,za samo 1 poluvremene ! Prvo poluvreme od ukupno 4 tog dvomeca.Bayern nije znao sta ih je snaslo.O tome je Rumenige pricao.Jos cist penal nije sviran nad Meijem.Dao mu zuti za smiuliranje.

botoksoni

pre 6 godina

To sto Zlatan nema te dve Pepove ukradene titule sa Farsom mu je samo plus. Svi znamo kako se to "osvajalo".

(Adriano_Galliani, 13. decembar 2017 18:37)

Koliko puta je Milan uhvacen u namestanju?

neutralni felsh

pre 6 godina

@neutralni felsh
U tvojoj omiljenoj verziji iz 2015. trener Bayerna je upravo bio Pep Gvardiola,sto je kontra-argument za tvoju teoriju da je Pep najbolji.Dakle,Bayern sa Hajnkesom brutalno razvaljuje Barselonu,a Bayern sa Pepom glatko gubi od Barcelone.Zakljucak je jasan: problem je Pep,a ne Bayern! Bayern sa Hajnkesom ce uvek razbiti Barcelonu,mozda vidimo ponovo vec na prolece!
(Oliver, 13. decembar 2017 15:09)


ako vec insistiras na poredjenjima, pepovu barsu bajern je dobro upoznao 2009. u LS - (4:0, 1:1), kad ih je trenirao klinsman, dakle pep jeste bio problem za bajern ali ne tako kao sto ti propagiras.

u mojoj omiljenoj verziji bajern sa pepom nije glatko izgubio od enrikeove barse 2015. - mozda tako izgleda rezultatski ali je daleko od istine: prvi mec je prelomljen tek u poslednjoj cetvrtini, kad je barsa iskoristila 10 minuta bajernove konfuzije posle prvog primljenog gola. sa konacnih 3:0 iz tog meca, revans je bio skoro formalnost - tada se bajern vise otvorio da bi casno izgubio i onda je primio 2 gola, posle cega su u drugom poluvremenu enrike i ekipa smanjili gas, ocigledno iz postovanja prema pepu.

u tvojoj omiljenoj verziji jupov bajern je deklasirao viljanovinu barselonu koju je trenirao rezervni trener iz la masije jer je vilanova bio na smrt bolestan. to naravno ne umanjuje pobedu bajerna (bajern je pobedio hrabrijom i direktnijom igrom, ono sto si ti tada predvideo a ja promasio, secas se) - ali pomaze potpunijem gledistu na stvar:
bajern sa hajnkesom nikad vise nece uspeti da iznenadi barselonu kao u tvojoj omiljenoj verziji, niti ce valverdeova barselona ponoviti uspeh enrikeove kao u mojoj :)

maradona _sa_karpata

pre 6 godina

Oliver, 13. decembar 2017 16:54)

Nadam se da ce mi ovaj put objaviti komentar.Bayern je od Pepove barce dobio porciju jos 2009 kad su im stavili 4 komada u pvih pola sata dvomeca na Nou Campu,i ostala 3 poluvremena su se stedili,kao i protivnika, a sam Rumenige je izjavio da nikad u istoriji nije raskomadao Bayern kao tad barca na celu sa Mesijem. I zahvalio se sto su odigrali nastavak dvomeca pod rucnom jer su mogli zabiti jos bez preterivanja 10 komada. Zvarsilo 5-1 ukupno! Ona je dosao Tito 2013,preuzeo barcu vec u padu,ali najvaznije od svega ,u tom trenutku se vec znalo da je Tito ozbiljno bolestan i da napusta barcu na kraju sezone.Znalo se sta ga ceka i sta mislis koliko je u tim mesecima igracima barce bilo do fudbala ?ne mnogo,al ste se sprdali tad s tim.Ugglavnom,Mesi je igrao prvu utakmicu,ali rovit ! vukao povredu tih sedmica,nije ni igrao kompletan domec sa PSG ranije ,jednostavno nije bio top spreman. Plus ,barca je tad bil desetkovana skroz u odbrani i mozemo pricati do sutra,ali je bilo sumnjivih golova prvu utakmicu priznao ti to ili ne.Uglavnom,ako je za ponos razbiti takvu barcu,neka je,revansirali ste se za 2009..ali je barca opet razbila bayern 2015,tacnije Mesii ,ali je i tad bayern bio desetkovan ,bas kao i Barca 2 godine ranije,,takle na istom su bili..Ne mogu biti dvostruki arsini..Barca bila kompletna i bez problema 2013,a bayern sa problemima..da ne govorim ovo oko Tita...Cenim te kao komentatora,ali previse subjektivno pristupas ovome..

bato

pre 6 godina

Nisam nigde pročitao da Pep ružno govori o bilo kome,a Ibra iako ga svi volimo zbog atraktivnih golova priča neke stvari jer je egoista a ja se sećam kad je umesto Ibre ulazio u igru Pedro i svaki put donosio rezultat ,pa je ispalo da Pep nije grešio što ga stavlja na klupu već da mu je najveća greška što je dao Eta i pare za Ibru...

wer

pre 6 godina

gvardiola ti je pokazao 'mesto', tesko ces to zaboraviti je li?

nego sto su se uvredili i ovi domaci sto se loze na takve lo-fi paljevine, to me brine :)

MiLaN

pre 6 godina

(Bex, 13. decembar 2017 15:25)

Vidim razumes se u fudbal ko ja u nuklearnu fiziku. Pep je sve samo nije promaja od trenera. Rajkard je isto imao i vise nego dobru ekipu sa Dekom, Zilijem, Olegerom, Markezom. Pep je napravio revoluciju sa Barsom, gore pomenute je prodao i od Barse je napravio super Barsu. Oslonio se u debitantskoj sezoni na omladinski pogon, selektovao Cavija, Inijestu, Pikea, Busketska, Pedra, Mesija (tada imao 16 godina) i pokorio je svet. Murinjo je tada bio u Realu i kakvu je on ekipu imao? Kupovao je koga je stigao i sta je uradio? Jedna liga za 3-4 sezone. A Pep ga je pritom unistavao kad god je stigao. Za 2 i malo jace sezone, Pep je uzeo 13 trofeja pa ti vidi da li je promaja kao trener.

Oliver

pre 6 godina

@Neko ko zna,
Ne znas ti nista,sem da siris fake news.Mesi nije bio povredjen u prvoj utakmici,zato je i igrao,jer povredjeni ljudi ne mogu da igraju.Secam se da je trener Tito Viljanova rekao da Mesi nije povredjen.Drugo,u revansu nije igrao,ne zato sto je povredjen,nego sto je rezultat prve utakmice bio 4:0,sto je bilo nenadoknadivo,pa nije hteo da bruka Mesija.Trece,Barcelona nije ostecena nijednom,a kamoli 2 puta u prvoj utakmici.Sva 4 Bayernova gola su cista kao suza,nije bilo penala,niti ofsajda niti crvenih kartona,svega onoga sto je bilo na Bayern-Real ove godine sa tim istim odvratnim Kasaijem.Dakle,Kasai je ostetio Bayern 2017,a ne pomogao Bayernu 2013,kao sto zlobno imputiras.Cetvrto,Barcelona je pobedila 2015. sa 3:0,ali je u revansu BAyern pobedio sa 3:2,dakle ukupno 5:3 za Barcu.A 2013. je bilo 4:0 za Bayern u Minhenu pa 3:0 za BAyern na KAmp Nou,ukupno 7:0.Otkad je 5:3 bolje od 7:0?? I ne samo da Barca nije dala gol,nego nije stvorila nijednu ozbiljnu sansu sa 180 minuta fudbala,sto ja nikad u zivotu nisam video u polufinalu LS,a verovatno se nije desilo ni u istoriji fudbala.To su neoborive cinjenice,koje izazivaju veliki bol kod Barcinih navijaca,sto se i vidi iz tvog komentara,heheh.

Kalčo 2000ih

pre 6 godina

Dve godine kasnije je Mesi sa 2 gola i 1 asistencijom u 1. mecu protiv Bajerna (3:0) pokazao Nojeru gde treba da prica, na terenu, a ne van njega.
(Neko ko zna, 13. decembar 2017 16:18)

A što onda ne kažeš da su Bajernu 2 godine kasnije bili povređeni Roben, Riberi i još neki prvotimci kada je Mesi pokazivao Nojeru? A i tih 3:0 je bilo jer se tupavi Gvardiola skroz otvorio posle prvog primljenog gola oko 70. minuta pa primio još 2.

Sumadinac91

pre 6 godina

MiLaN

Mesi imao 16 godina?
Da li si ti imao 5 godina onda tada kada iznosis te informacije?
Rajkard je započeo preporod Barse zajedno sa Ronaldinjom.
Barse koja je do tada bila iza Reala,Valensije,Deportiva tokom ranih 2000-ih.
To znam zato što sam navijao za taj klub dok su za njega igrali Rivaldo i Klajvert ako znaš ko su.

Neko ko zna

pre 6 godina

Na internetu imate podatke o igracima Barse koji su igrali protiv Bajerna u dvomecu LS 2013.
Mesi je 2013. igrao povredjen u 1. mecu (4:0) protiv Bajerna, kada su sudije (glavni sudija je bio Viktor Kasai, zasto mi to ime zvuci poznato u 2017?) ostetile Barsu, a 2. mec je propustio zbog povrede, tj bio je na klupi.
Bajern je zasluzeno prosao dalje 2013. godine, ali realni rezultat je trebao da bude 5:0 u dvomecu.
Dve godine kasnije je Mesi sa 2 gola i 1 asistencijom u 1. mecu protiv Bajerna (3:0) pokazao Nojeru gde treba da prica, na terenu, a ne van njega.

Pa Srbin

pre 6 godina

Moglo bi da se prica I o Ibri....ali on ovde nije tema. A Gvardiola mi jako lici na coveka kakvim ga je opisao Ibra!! I ne moze da bude svejedno sa kavim igracima ti ostvarujes rezultate u futbalu. Kako to moze da bude nevazno. Zato je najveci trener onaj koji sa prosecnim timom u svetskim razmerama uzme sve titule- a to je uradio posebni sa Interom. Da neko ne pomsli da ga obozavam daleko od toga, jer s druge strane njemu svi i sve smeta kada gubi, od toga da je na njegovoj strani terena bila kisa a na prtivnickoj vedar suncan dan!
(miodrag, 13. decembar 2017 13:51)

Inter bio prosecna ekipa 2010.??
Eto, Milito, Snajder, Majkon, Lusio, Dzulio Cezar, Ivan Kordoba, Zaneti..?
To nikako ne mogu biti prosecni igraci..
Svaka cast Murinju, al reci da je sa prosecnim Interom uzeo LS, je sramota, to govori i cinjenica da je Inter te godine izbacio Chelsea i Gvardiolinu Barsu.

Pera

pre 6 godina

Gvardiola pravi ono sto ameri zovu dinastija. Tim koji ostaje da kida i bez njega. Murinjo je upropastio Inter, upropastio Real. Kupio je Bejla za ogromne novce, a lik jedva prosao medici ski test koji je pokazivao da njegovo telo ne moze da izdrzi igranje fudbala na nivou na kojem igra (sad su se vratili posle godina bez rezultata dostojnih kluba, ali samo posle goooomile para procerdanih)
A Ibra moze samo da prica o velikom zlom Gvardioli koji favorizuje Mesija. Pa normalno da favorizuje coveka koji igra 5x bolje od tebe, trudi se 10x vise od tebe plus je bolji asistent nego ti.

Nivo 33

pre 6 godina

Covek je prepotentan i umisljen u igrackom smislu, zeleo je da odredjuje igru koja bi se prema njemu planirala, sto u slucaju kada imate igrace kalibra barselone nije moguce. Ne nego najbolje da se sve planira na osnovu ibrahimovica, a genija mesija baciti u odbranu ili mozda i na klupu.

Oliver

pre 6 godina

@neutralni felsh
U tvojoj omiljenoj verziji iz 2015. trener Bayerna je upravo bio Pep Gvardiola,sto je kontra-argument za tvoju teoriju da je Pep najbolji.Dakle,Bayern sa Hajnkesom brutalno razvaljuje Barselonu,a Bayern sa Pepom glatko gubi od Barcelone.Zakljucak je jasan: problem je Pep,a ne Bayern! Bayern sa Hajnkesom ce uvek razbiti Barcelonu,mozda vidimo ponovo vec na prolece!

@brat Silvio
Mesi je igrao obe utakmice protiv Bayerna 2013. tako da nije tacno da je Barcelona bila oslabljena,nego ih je Bayern rasturio na sastavne delice i pustio da razveje vetar!

Toni

pre 6 godina

Teorija da je Inter 2010-e bio prosječan tim je neutemeljena. Maikon, Lusio, Zaneti, Kambijaso, Snajder, Samuel Eto, Milito, Stankovic... Prosječan tim?

Bex

pre 6 godina

U pravu je Zlaja,ovaj Pep promaja od trenera,lako ti je titule da osvaja sa barsom,bajernom i man city,timovi koji mogu da kupe kojeg hoces igraca na planeti,trebao bi da okusa srecu sa laziom ili west ham...

Kalčo 2000ih

pre 6 godina

Normalno da se vrti oko Mesija kao nekad oko Ronaldinja oni su drzali ceo tim da nije Mesija barsa bi bila negde na sredini tabele.
(senad, 13. decembar 2017 15:27)

Nije tačno, Ronaldinjo je imao nešto lošije saigrače i mnogo lošijeg trenera (Rajkard) i njemu niko nije morao da titra jer se poigravao sa svima čak i kod takvog amatera kakav je Rajkard. Ronaldinjov nivo 2004-2006 Mesi teško da je ikad dostigao. O zalizanom da ne govorim... Na strani ove dvojice je svakako trajnost, odlični su više od 10 god.

miodrag

pre 6 godina

Jenki I Milane, gledajte svoja posla, svako ima pravo na svoje misljenje- stavis preporucujem ili ne preporucujem I tu je kraj. Izmedju ostalog pazljivije citajte to sto kometarisete- Inter je bio prosecna ekipa u SVETSKIM RAZMERAMA, caki u Italiji u to vreme. Ne slazes se, stavi ne preporucujem I da zavrsimo sa tom komedijom komentarisanja tudjih komentara.

anisest

pre 6 godina

Koliko se sećam, Mesi je tad igrao kao i sad, desetku iza napadača. Međutim tad je poželeo da igra napadača da bi davao više golova, i Ibra je morao da se pakuje. Tek prošle sezone se Mesi vratio na staru poziciju.

Sandzak

pre 6 godina

Ibra je previse opterecen i opsednut Gardiolom jer je jedini koji ga je spustio na zemlju. Zlatan je svojim ponasamjem upropastio sanse da osvoji ligu sampiona sto mu je jedini san. Na zadnji derby je mislio da se osvjeti Guardioli al mu nije uspjelo.. Zlatan je frustriran kao i Mourinho..

jenki

pre 6 godina

Moglo bi da se prica I o Ibri....ali on ovde nije tema. A Gvardiola mi jako lici na coveka kakvim ga je opisao Ibra!! I ne moze da bude svejedno sa kavim igracima ti ostvarujes rezultate u futbalu. Kako to moze da bude nevazno. Zato je najveci trener onaj koji sa prosecnim timom u svetskim razmerama uzme sve titule- a to je uradio posebni sa Interom. Da neko ne pomsli da ga obozavam daleko od toga, jer s druge strane njemu svi i sve smeta kada gubi, od toga da je na njegovoj strani terena bila kisa a na prtivnickoj vedar suncan dan!
(miodrag, 13. decembar 2017 13:51)

U svakom slucaju verujem da je Ibra mnogo veca tema ovde nego Murinho ! Jer je on ovo izjavio,i koliko je tema Pep,toliko je i iBra jer se tice njihovog odnosa.Murinho u ovoj prici nema niakkvog mesta...i usput receno reci da je Inter prosecna ekipa ,sve sa Etoom,Snajderom,Militom,Materaciem,Stankovicem ,Kivuom,Cezarom,Toldom,Zanetijem je blago receno smesno..I uz sve to,te godine su uzeli LS uz ogromnu pomoc sudija. PRvo gol iz ofsajda sa marsa vidljiv u prvoj tekmi protiv barce,a onda i u uzvratu cist gol ponisten u 90 min za prolaz Barce u finale zbog navodnog igranja rukom ...toliko o posebnom,coveku koji je prvi i jedini za sad potrosio milijardu eura na pojacanja..

Rade

pre 6 godina

(miodrag, 13. decembar 2017 13:51)

Najbolji trener je onaj koji proizvodi igru, dobru igru. Igrao sam fudbal i znam da je najlakše u fudbalu (sa trenerskog aspekta) postaviti dobar blok i osloniti se na kontru. Još ako si dobar motivator i ako su profili igrača odgovarajući, velike su šanse da se postigne uspeh (čitaj: Inter 2010).
Naštimovati ekipu da igra fudbal, da dominira, e to je umetnost. To se ne radi tako što kažeš "igrajte kroz pas", ili "igrajte ofanzivno" već je to proces koji objedinjuje prilagođavanje, kreativnost trenera, (tkđe) profile igrača (ne pravi se pita...), HRABROST -> vreme.

neutralni felsh

pre 6 godina

@(neutralni felsh, 
Meni najlepse bilo da je gledam protiv Bayerna 2013. godine, heheh
(Oliver, 13. decembar 2017 13:28)


ne znam zasto, ali meni se mnogo vise svidja ona verzija iz 2015. ;)

Sandzak

pre 6 godina

Barca osvoji CL zlatan u Inter
Zlatan dodje u Barcu Inter osvoji CL
Zlatan napusti Barcu Barca osvoji CL

Zlatan nije za tiki taku jer je tezak i slabo se krece ..

brat Silvio

pre 6 godina

Dobar je Gvardiola zasigurno bolji od Murinja, sad ljudi pricaju o tome kako je sa portom osvojio Lp a niko da kaze da su ga sudije pogurale u revansu i da Man Utd zasluzio da ide dalje. Prosjecan Inter ... to moze samo lud reci, milijardu je covjek slupao, nije ni Pep bolji ali ihra njegovog tima sa Zozeovim nmg u istu recenicu. Omjer govori sve, sto se tice Bayernovog izbacivanja Barce treba vidjeti period kada se igrao jer je tada i Getafe ocitao lekciju kataloncima koji su igrali bez Mesija , kad je on u timu objasnio je Boatengu i Nojeru ko je gazda

miodrag

pre 6 godina

Moglo bi da se prica I o Ibri....ali on ovde nije tema. A Gvardiola mi jako lici na coveka kakvim ga je opisao Ibra!! I ne moze da bude svejedno sa kavim igracima ti ostvarujes rezultate u futbalu. Kako to moze da bude nevazno. Zato je najveci trener onaj koji sa prosecnim timom u svetskim razmerama uzme sve titule- a to je uradio posebni sa Interom. Da neko ne pomsli da ga obozavam daleko od toga, jer s druge strane njemu svi i sve smeta kada gubi, od toga da je na njegovoj strani terena bila kisa a na prtivnickoj vedar suncan dan!

dojce vele

pre 6 godina

Normalno da je izasao, Bogu fudbala nije mesto u istoj prostoriji sa likom kao sto je Ibra.
Tipican balkanski sindrom - ja sam najbolji, najveci, sramota koliko sam dobar, drugi nemaju pojma.... itd. samo sto rezultati drugacije govore.

Filip

pre 6 godina

Najodbojniji i igrac koga najmanje volim je Ibrahimovic..ne kontam zasto ga ljudi ovde toliko vole, kad je za prezir 10x vise nego CR ili Nejmar
Fudbalsko umece nije sporno naravno

neutralni felsh

pre 6 godina

Mnogi ga ovde osporavaju kao trenera, kažu da troši mnogo para. I tačno je, i meni se to ne sviđa. Iz tog razloga stvarno jako gotivim Klopa. Ali ne možemo Pepu osporiti rezultate, jer znate i drugi troše silne novce bez rezultata. Ono što je on uradio sa Barselonom mislim da neće niko nikada. Ono je bilo uživanje za gledati. Čak ta njegova Barsa možda nije bila jača od one od pre par sezona, ali je bila magična svakako.
(potterhead, 13. decembar 2017 12:15)


ko se seca, bile pune kladionice obicnog sveta - dodje narod da gleda barsu, nebitno protiv koga igraju.

CKM

pre 6 godina

Mislim da kajes sada sto nisi radio sto je on hteo posto bi mogao imati do sada 2-3 titule ko najbolji igrac sveta I bi imao Ligu Sampiona sto je jedina da nedostaje u tvojoj vitrine. Ali sada kad vidis kako je mogao biti da si bio sportista a ne egoista sada jos pricas oko njega a on uopste nikad nije te pomenio
(Viking, 13. decembar 2017 12:41)

Upravo tako. Sigurno ga sad boli sto taj svoj ego nije mogao drzati pod kontrolom i staviti se skroz u sluzbu tima i ideja Pepa. Da je tako uradio,imao bi sigurno neku LS, a mozda i zlatnu loptu,sto bi ga cinilo daleko postovanijim igracem u svetskim okvirima.I sad mu Gvardiola kriv za sve to. Koliko ga boli sve to,dovoljno govori to da tu pricu vrti non stop iako je proslo 8 godina. I slag na torti,Gvardiola dosao u Englesku i brise pod gore sa protivnicima,izmedju ostalog i njegovim Man Utd te se jos jednom dokazuje da su njegove ideje nesporno dobre !!Ovako ce ostati samo jedna prazna izlizana ploca,i kao sto neko rece igrac za male tekme.

delboy

pre 6 godina

Ostaje jedna nepobitna cinjenica koja kaze ,da je Gvardiola sezonu pre Ibre ,kao i sezonu posle Ibre osvajao LS...Sto sasvim jasno govori ko je bio u pravu u vezi taktike i svega ostalog...Problem je bio sto je Ibrahimovic navikao biti prva violina tima,pa cak i iznad kluba. A onda je dosao u Barcelonu koja je vise od kluba,u kojoj nije se mogao ponaasat kako se inace ponasa ..Gde postoji jedna veca zvezda od njega,Mesi, i gde postoji trener koji je autoritet u svlacionici i cija se postuje u svakom trenutku...Sto se tad nije javio,vec je cutao kao zaliven...A sad svako malo provocira Gvardiolu koji po ko zna koji put pokazuje koliki je gospodin..Uopste mu ne odgovara i ne spusta se na taj nivo...Ibra ,oduvek bio igrac za male tekme sa jezicinom do poda...

Viking

pre 6 godina

Problem je u tome sto ti si hteo da budes gazda a on je vec oterao druge gazde koji nisu radili sto je on hteo da se radi, ti nisi taj koji ce da trci do odbrane, ili da ne budes glavni igrac, ti nikada nisi bio timski igrac posto sve se krene oko tebe, ti I CR7 ste jedni ako vi niste dali gol onda niko je dao.
Mislim da kajes sada sto nisi radio sto je on hteo posto bi mogao imati do sada 2-3 titule ko najbolji igrac sveta I bi imao Ligu Sampiona sto je jedina da nedostaje u tvojoj vitrine. Ali sada kad vidis kako je mogao biti da si bio sportista a ne egoista sada jos pricas oko njega a on uopste nikad nije te pomenio

chombe

pre 6 godina

Ne secam se utakmice, ali secam se trenutka kada je Mesi mahnuo Gvardioli, a odnosilo se na Ibrahimovica. Nas nekoliko je gledalo utakmicu i svi smo komentarisali kako je ovo kraj za Ibru u Barsi. Tacno se osetila povezanost Mesija i Gvardiole i bilo je jasno sta ce se desiti, sto se i desilo.

potterhead

pre 6 godina

Mnogi ga ovde osporavaju kao trenera, kažu da troši mnogo para. I tačno je, i meni se to ne sviđa. Iz tog razloga stvarno jako gotivim Klopa. Ali ne možemo Pepu osporiti rezultate, jer znate i drugi troše silne novce bez rezultata. Ono što je on uradio sa Barselonom mislim da neće niko nikada. Ono je bilo uživanje za gledati. Čak ta njegova Barsa možda nije bila jača od one od pre par sezona, ali je bila magična svakako.

Don Corleone

pre 6 godina

"On je najnezrelija osoba sa kojom sam imao priliku da sarađujem u karijeri"-reče čovek koji u 35-oj godini o sebi priča u trećem licu.

Don Corleone

pre 6 godina

"On je najnezrelija osoba sa kojom sam imao priliku da sarađujem u karijeri"-reče čovek koji u 35-oj godini o sebi priča u trećem licu.

potterhead

pre 6 godina

Mnogi ga ovde osporavaju kao trenera, kažu da troši mnogo para. I tačno je, i meni se to ne sviđa. Iz tog razloga stvarno jako gotivim Klopa. Ali ne možemo Pepu osporiti rezultate, jer znate i drugi troše silne novce bez rezultata. Ono što je on uradio sa Barselonom mislim da neće niko nikada. Ono je bilo uživanje za gledati. Čak ta njegova Barsa možda nije bila jača od one od pre par sezona, ali je bila magična svakako.

delboy

pre 6 godina

Ostaje jedna nepobitna cinjenica koja kaze ,da je Gvardiola sezonu pre Ibre ,kao i sezonu posle Ibre osvajao LS...Sto sasvim jasno govori ko je bio u pravu u vezi taktike i svega ostalog...Problem je bio sto je Ibrahimovic navikao biti prva violina tima,pa cak i iznad kluba. A onda je dosao u Barcelonu koja je vise od kluba,u kojoj nije se mogao ponaasat kako se inace ponasa ..Gde postoji jedna veca zvezda od njega,Mesi, i gde postoji trener koji je autoritet u svlacionici i cija se postuje u svakom trenutku...Sto se tad nije javio,vec je cutao kao zaliven...A sad svako malo provocira Gvardiolu koji po ko zna koji put pokazuje koliki je gospodin..Uopste mu ne odgovara i ne spusta se na taj nivo...Ibra ,oduvek bio igrac za male tekme sa jezicinom do poda...

chombe

pre 6 godina

Ne secam se utakmice, ali secam se trenutka kada je Mesi mahnuo Gvardioli, a odnosilo se na Ibrahimovica. Nas nekoliko je gledalo utakmicu i svi smo komentarisali kako je ovo kraj za Ibru u Barsi. Tacno se osetila povezanost Mesija i Gvardiole i bilo je jasno sta ce se desiti, sto se i desilo.

Viking

pre 6 godina

Problem je u tome sto ti si hteo da budes gazda a on je vec oterao druge gazde koji nisu radili sto je on hteo da se radi, ti nisi taj koji ce da trci do odbrane, ili da ne budes glavni igrac, ti nikada nisi bio timski igrac posto sve se krene oko tebe, ti I CR7 ste jedni ako vi niste dali gol onda niko je dao.
Mislim da kajes sada sto nisi radio sto je on hteo posto bi mogao imati do sada 2-3 titule ko najbolji igrac sveta I bi imao Ligu Sampiona sto je jedina da nedostaje u tvojoj vitrine. Ali sada kad vidis kako je mogao biti da si bio sportista a ne egoista sada jos pricas oko njega a on uopste nikad nije te pomenio

neutralni felsh

pre 6 godina

Mnogi ga ovde osporavaju kao trenera, kažu da troši mnogo para. I tačno je, i meni se to ne sviđa. Iz tog razloga stvarno jako gotivim Klopa. Ali ne možemo Pepu osporiti rezultate, jer znate i drugi troše silne novce bez rezultata. Ono što je on uradio sa Barselonom mislim da neće niko nikada. Ono je bilo uživanje za gledati. Čak ta njegova Barsa možda nije bila jača od one od pre par sezona, ali je bila magična svakako.
(potterhead, 13. decembar 2017 12:15)


ko se seca, bile pune kladionice obicnog sveta - dodje narod da gleda barsu, nebitno protiv koga igraju.

dojce vele

pre 6 godina

Normalno da je izasao, Bogu fudbala nije mesto u istoj prostoriji sa likom kao sto je Ibra.
Tipican balkanski sindrom - ja sam najbolji, najveci, sramota koliko sam dobar, drugi nemaju pojma.... itd. samo sto rezultati drugacije govore.

CKM

pre 6 godina

Mislim da kajes sada sto nisi radio sto je on hteo posto bi mogao imati do sada 2-3 titule ko najbolji igrac sveta I bi imao Ligu Sampiona sto je jedina da nedostaje u tvojoj vitrine. Ali sada kad vidis kako je mogao biti da si bio sportista a ne egoista sada jos pricas oko njega a on uopste nikad nije te pomenio
(Viking, 13. decembar 2017 12:41)

Upravo tako. Sigurno ga sad boli sto taj svoj ego nije mogao drzati pod kontrolom i staviti se skroz u sluzbu tima i ideja Pepa. Da je tako uradio,imao bi sigurno neku LS, a mozda i zlatnu loptu,sto bi ga cinilo daleko postovanijim igracem u svetskim okvirima.I sad mu Gvardiola kriv za sve to. Koliko ga boli sve to,dovoljno govori to da tu pricu vrti non stop iako je proslo 8 godina. I slag na torti,Gvardiola dosao u Englesku i brise pod gore sa protivnicima,izmedju ostalog i njegovim Man Utd te se jos jednom dokazuje da su njegove ideje nesporno dobre !!Ovako ce ostati samo jedna prazna izlizana ploca,i kao sto neko rece igrac za male tekme.

Sandzak

pre 6 godina

Barca osvoji CL zlatan u Inter
Zlatan dodje u Barcu Inter osvoji CL
Zlatan napusti Barcu Barca osvoji CL

Zlatan nije za tiki taku jer je tezak i slabo se krece ..

Sandzak

pre 6 godina

Ibra je previse opterecen i opsednut Gardiolom jer je jedini koji ga je spustio na zemlju. Zlatan je svojim ponasamjem upropastio sanse da osvoji ligu sampiona sto mu je jedini san. Na zadnji derby je mislio da se osvjeti Guardioli al mu nije uspjelo.. Zlatan je frustriran kao i Mourinho..

Rade

pre 6 godina

(miodrag, 13. decembar 2017 13:51)

Najbolji trener je onaj koji proizvodi igru, dobru igru. Igrao sam fudbal i znam da je najlakše u fudbalu (sa trenerskog aspekta) postaviti dobar blok i osloniti se na kontru. Još ako si dobar motivator i ako su profili igrača odgovarajući, velike su šanse da se postigne uspeh (čitaj: Inter 2010).
Naštimovati ekipu da igra fudbal, da dominira, e to je umetnost. To se ne radi tako što kažeš "igrajte kroz pas", ili "igrajte ofanzivno" već je to proces koji objedinjuje prilagođavanje, kreativnost trenera, (tkđe) profile igrača (ne pravi se pita...), HRABROST -> vreme.

Toni

pre 6 godina

Teorija da je Inter 2010-e bio prosječan tim je neutemeljena. Maikon, Lusio, Zaneti, Kambijaso, Snajder, Samuel Eto, Milito, Stankovic... Prosječan tim?

Filip

pre 6 godina

Najodbojniji i igrac koga najmanje volim je Ibrahimovic..ne kontam zasto ga ljudi ovde toliko vole, kad je za prezir 10x vise nego CR ili Nejmar
Fudbalsko umece nije sporno naravno

Kalčo 2000ih

pre 6 godina

Normalno da se vrti oko Mesija kao nekad oko Ronaldinja oni su drzali ceo tim da nije Mesija barsa bi bila negde na sredini tabele.
(senad, 13. decembar 2017 15:27)

Nije tačno, Ronaldinjo je imao nešto lošije saigrače i mnogo lošijeg trenera (Rajkard) i njemu niko nije morao da titra jer se poigravao sa svima čak i kod takvog amatera kakav je Rajkard. Ronaldinjov nivo 2004-2006 Mesi teško da je ikad dostigao. O zalizanom da ne govorim... Na strani ove dvojice je svakako trajnost, odlični su više od 10 god.

anisest

pre 6 godina

Koliko se sećam, Mesi je tad igrao kao i sad, desetku iza napadača. Međutim tad je poželeo da igra napadača da bi davao više golova, i Ibra je morao da se pakuje. Tek prošle sezone se Mesi vratio na staru poziciju.

jenki

pre 6 godina

Moglo bi da se prica I o Ibri....ali on ovde nije tema. A Gvardiola mi jako lici na coveka kakvim ga je opisao Ibra!! I ne moze da bude svejedno sa kavim igracima ti ostvarujes rezultate u futbalu. Kako to moze da bude nevazno. Zato je najveci trener onaj koji sa prosecnim timom u svetskim razmerama uzme sve titule- a to je uradio posebni sa Interom. Da neko ne pomsli da ga obozavam daleko od toga, jer s druge strane njemu svi i sve smeta kada gubi, od toga da je na njegovoj strani terena bila kisa a na prtivnickoj vedar suncan dan!
(miodrag, 13. decembar 2017 13:51)

U svakom slucaju verujem da je Ibra mnogo veca tema ovde nego Murinho ! Jer je on ovo izjavio,i koliko je tema Pep,toliko je i iBra jer se tice njihovog odnosa.Murinho u ovoj prici nema niakkvog mesta...i usput receno reci da je Inter prosecna ekipa ,sve sa Etoom,Snajderom,Militom,Materaciem,Stankovicem ,Kivuom,Cezarom,Toldom,Zanetijem je blago receno smesno..I uz sve to,te godine su uzeli LS uz ogromnu pomoc sudija. PRvo gol iz ofsajda sa marsa vidljiv u prvoj tekmi protiv barce,a onda i u uzvratu cist gol ponisten u 90 min za prolaz Barce u finale zbog navodnog igranja rukom ...toliko o posebnom,coveku koji je prvi i jedini za sad potrosio milijardu eura na pojacanja..

Nivo 33

pre 6 godina

Covek je prepotentan i umisljen u igrackom smislu, zeleo je da odredjuje igru koja bi se prema njemu planirala, sto u slucaju kada imate igrace kalibra barselone nije moguce. Ne nego najbolje da se sve planira na osnovu ibrahimovica, a genija mesija baciti u odbranu ili mozda i na klupu.

Sumadinac91

pre 6 godina

MiLaN

Mesi imao 16 godina?
Da li si ti imao 5 godina onda tada kada iznosis te informacije?
Rajkard je započeo preporod Barse zajedno sa Ronaldinjom.
Barse koja je do tada bila iza Reala,Valensije,Deportiva tokom ranih 2000-ih.
To znam zato što sam navijao za taj klub dok su za njega igrali Rivaldo i Klajvert ako znaš ko su.

neutralni felsh

pre 6 godina

@(neutralni felsh, 
Meni najlepse bilo da je gledam protiv Bayerna 2013. godine, heheh
(Oliver, 13. decembar 2017 13:28)


ne znam zasto, ali meni se mnogo vise svidja ona verzija iz 2015. ;)

Pera

pre 6 godina

Gvardiola pravi ono sto ameri zovu dinastija. Tim koji ostaje da kida i bez njega. Murinjo je upropastio Inter, upropastio Real. Kupio je Bejla za ogromne novce, a lik jedva prosao medici ski test koji je pokazivao da njegovo telo ne moze da izdrzi igranje fudbala na nivou na kojem igra (sad su se vratili posle godina bez rezultata dostojnih kluba, ali samo posle goooomile para procerdanih)
A Ibra moze samo da prica o velikom zlom Gvardioli koji favorizuje Mesija. Pa normalno da favorizuje coveka koji igra 5x bolje od tebe, trudi se 10x vise od tebe plus je bolji asistent nego ti.

miodrag

pre 6 godina

Moglo bi da se prica I o Ibri....ali on ovde nije tema. A Gvardiola mi jako lici na coveka kakvim ga je opisao Ibra!! I ne moze da bude svejedno sa kavim igracima ti ostvarujes rezultate u futbalu. Kako to moze da bude nevazno. Zato je najveci trener onaj koji sa prosecnim timom u svetskim razmerama uzme sve titule- a to je uradio posebni sa Interom. Da neko ne pomsli da ga obozavam daleko od toga, jer s druge strane njemu svi i sve smeta kada gubi, od toga da je na njegovoj strani terena bila kisa a na prtivnickoj vedar suncan dan!

Pa Srbin

pre 6 godina

Moglo bi da se prica I o Ibri....ali on ovde nije tema. A Gvardiola mi jako lici na coveka kakvim ga je opisao Ibra!! I ne moze da bude svejedno sa kavim igracima ti ostvarujes rezultate u futbalu. Kako to moze da bude nevazno. Zato je najveci trener onaj koji sa prosecnim timom u svetskim razmerama uzme sve titule- a to je uradio posebni sa Interom. Da neko ne pomsli da ga obozavam daleko od toga, jer s druge strane njemu svi i sve smeta kada gubi, od toga da je na njegovoj strani terena bila kisa a na prtivnickoj vedar suncan dan!
(miodrag, 13. decembar 2017 13:51)

Inter bio prosecna ekipa 2010.??
Eto, Milito, Snajder, Majkon, Lusio, Dzulio Cezar, Ivan Kordoba, Zaneti..?
To nikako ne mogu biti prosecni igraci..
Svaka cast Murinju, al reci da je sa prosecnim Interom uzeo LS, je sramota, to govori i cinjenica da je Inter te godine izbacio Chelsea i Gvardiolinu Barsu.

brat Silvio

pre 6 godina

Dobar je Gvardiola zasigurno bolji od Murinja, sad ljudi pricaju o tome kako je sa portom osvojio Lp a niko da kaze da su ga sudije pogurale u revansu i da Man Utd zasluzio da ide dalje. Prosjecan Inter ... to moze samo lud reci, milijardu je covjek slupao, nije ni Pep bolji ali ihra njegovog tima sa Zozeovim nmg u istu recenicu. Omjer govori sve, sto se tice Bayernovog izbacivanja Barce treba vidjeti period kada se igrao jer je tada i Getafe ocitao lekciju kataloncima koji su igrali bez Mesija , kad je on u timu objasnio je Boatengu i Nojeru ko je gazda

Bex

pre 6 godina

U pravu je Zlaja,ovaj Pep promaja od trenera,lako ti je titule da osvaja sa barsom,bajernom i man city,timovi koji mogu da kupe kojeg hoces igraca na planeti,trebao bi da okusa srecu sa laziom ili west ham...

bato

pre 6 godina

Nisam nigde pročitao da Pep ružno govori o bilo kome,a Ibra iako ga svi volimo zbog atraktivnih golova priča neke stvari jer je egoista a ja se sećam kad je umesto Ibre ulazio u igru Pedro i svaki put donosio rezultat ,pa je ispalo da Pep nije grešio što ga stavlja na klupu već da mu je najveća greška što je dao Eta i pare za Ibru...

wer

pre 6 godina

gvardiola ti je pokazao 'mesto', tesko ces to zaboraviti je li?

nego sto su se uvredili i ovi domaci sto se loze na takve lo-fi paljevine, to me brine :)

MiLaN

pre 6 godina

(Bex, 13. decembar 2017 15:25)

Vidim razumes se u fudbal ko ja u nuklearnu fiziku. Pep je sve samo nije promaja od trenera. Rajkard je isto imao i vise nego dobru ekipu sa Dekom, Zilijem, Olegerom, Markezom. Pep je napravio revoluciju sa Barsom, gore pomenute je prodao i od Barse je napravio super Barsu. Oslonio se u debitantskoj sezoni na omladinski pogon, selektovao Cavija, Inijestu, Pikea, Busketska, Pedra, Mesija (tada imao 16 godina) i pokorio je svet. Murinjo je tada bio u Realu i kakvu je on ekipu imao? Kupovao je koga je stigao i sta je uradio? Jedna liga za 3-4 sezone. A Pep ga je pritom unistavao kad god je stigao. Za 2 i malo jace sezone, Pep je uzeo 13 trofeja pa ti vidi da li je promaja kao trener.

Oliver

pre 6 godina

@neutralni felsh
U tvojoj omiljenoj verziji iz 2015. trener Bayerna je upravo bio Pep Gvardiola,sto je kontra-argument za tvoju teoriju da je Pep najbolji.Dakle,Bayern sa Hajnkesom brutalno razvaljuje Barselonu,a Bayern sa Pepom glatko gubi od Barcelone.Zakljucak je jasan: problem je Pep,a ne Bayern! Bayern sa Hajnkesom ce uvek razbiti Barcelonu,mozda vidimo ponovo vec na prolece!

@brat Silvio
Mesi je igrao obe utakmice protiv Bayerna 2013. tako da nije tacno da je Barcelona bila oslabljena,nego ih je Bayern rasturio na sastavne delice i pustio da razveje vetar!

Kalčo 2000ih

pre 6 godina

Dve godine kasnije je Mesi sa 2 gola i 1 asistencijom u 1. mecu protiv Bajerna (3:0) pokazao Nojeru gde treba da prica, na terenu, a ne van njega.
(Neko ko zna, 13. decembar 2017 16:18)

A što onda ne kažeš da su Bajernu 2 godine kasnije bili povređeni Roben, Riberi i još neki prvotimci kada je Mesi pokazivao Nojeru? A i tih 3:0 je bilo jer se tupavi Gvardiola skroz otvorio posle prvog primljenog gola oko 70. minuta pa primio još 2.

miodrag

pre 6 godina

Jenki I Milane, gledajte svoja posla, svako ima pravo na svoje misljenje- stavis preporucujem ili ne preporucujem I tu je kraj. Izmedju ostalog pazljivije citajte to sto kometarisete- Inter je bio prosecna ekipa u SVETSKIM RAZMERAMA, caki u Italiji u to vreme. Ne slazes se, stavi ne preporucujem I da zavrsimo sa tom komedijom komentarisanja tudjih komentara.

Neko ko zna

pre 6 godina

Na internetu imate podatke o igracima Barse koji su igrali protiv Bajerna u dvomecu LS 2013.
Mesi je 2013. igrao povredjen u 1. mecu (4:0) protiv Bajerna, kada su sudije (glavni sudija je bio Viktor Kasai, zasto mi to ime zvuci poznato u 2017?) ostetile Barsu, a 2. mec je propustio zbog povrede, tj bio je na klupi.
Bajern je zasluzeno prosao dalje 2013. godine, ali realni rezultat je trebao da bude 5:0 u dvomecu.
Dve godine kasnije je Mesi sa 2 gola i 1 asistencijom u 1. mecu protiv Bajerna (3:0) pokazao Nojeru gde treba da prica, na terenu, a ne van njega.

maradona _sa_karpata

pre 6 godina

Oliver, 13. decembar 2017 16:54)

Nadam se da ce mi ovaj put objaviti komentar.Bayern je od Pepove barce dobio porciju jos 2009 kad su im stavili 4 komada u pvih pola sata dvomeca na Nou Campu,i ostala 3 poluvremena su se stedili,kao i protivnika, a sam Rumenige je izjavio da nikad u istoriji nije raskomadao Bayern kao tad barca na celu sa Mesijem. I zahvalio se sto su odigrali nastavak dvomeca pod rucnom jer su mogli zabiti jos bez preterivanja 10 komada. Zvarsilo 5-1 ukupno! Ona je dosao Tito 2013,preuzeo barcu vec u padu,ali najvaznije od svega ,u tom trenutku se vec znalo da je Tito ozbiljno bolestan i da napusta barcu na kraju sezone.Znalo se sta ga ceka i sta mislis koliko je u tim mesecima igracima barce bilo do fudbala ?ne mnogo,al ste se sprdali tad s tim.Ugglavnom,Mesi je igrao prvu utakmicu,ali rovit ! vukao povredu tih sedmica,nije ni igrao kompletan domec sa PSG ranije ,jednostavno nije bio top spreman. Plus ,barca je tad bil desetkovana skroz u odbrani i mozemo pricati do sutra,ali je bilo sumnjivih golova prvu utakmicu priznao ti to ili ne.Uglavnom,ako je za ponos razbiti takvu barcu,neka je,revansirali ste se za 2009..ali je barca opet razbila bayern 2015,tacnije Mesii ,ali je i tad bayern bio desetkovan ,bas kao i Barca 2 godine ranije,,takle na istom su bili..Ne mogu biti dvostruki arsini..Barca bila kompletna i bez problema 2013,a bayern sa problemima..da ne govorim ovo oko Tita...Cenim te kao komentatora,ali previse subjektivno pristupas ovome..

neutralni felsh

pre 6 godina

@neutralni felsh
U tvojoj omiljenoj verziji iz 2015. trener Bayerna je upravo bio Pep Gvardiola,sto je kontra-argument za tvoju teoriju da je Pep najbolji.Dakle,Bayern sa Hajnkesom brutalno razvaljuje Barselonu,a Bayern sa Pepom glatko gubi od Barcelone.Zakljucak je jasan: problem je Pep,a ne Bayern! Bayern sa Hajnkesom ce uvek razbiti Barcelonu,mozda vidimo ponovo vec na prolece!
(Oliver, 13. decembar 2017 15:09)


ako vec insistiras na poredjenjima, pepovu barsu bajern je dobro upoznao 2009. u LS - (4:0, 1:1), kad ih je trenirao klinsman, dakle pep jeste bio problem za bajern ali ne tako kao sto ti propagiras.

u mojoj omiljenoj verziji bajern sa pepom nije glatko izgubio od enrikeove barse 2015. - mozda tako izgleda rezultatski ali je daleko od istine: prvi mec je prelomljen tek u poslednjoj cetvrtini, kad je barsa iskoristila 10 minuta bajernove konfuzije posle prvog primljenog gola. sa konacnih 3:0 iz tog meca, revans je bio skoro formalnost - tada se bajern vise otvorio da bi casno izgubio i onda je primio 2 gola, posle cega su u drugom poluvremenu enrike i ekipa smanjili gas, ocigledno iz postovanja prema pepu.

u tvojoj omiljenoj verziji jupov bajern je deklasirao viljanovinu barselonu koju je trenirao rezervni trener iz la masije jer je vilanova bio na smrt bolestan. to naravno ne umanjuje pobedu bajerna (bajern je pobedio hrabrijom i direktnijom igrom, ono sto si ti tada predvideo a ja promasio, secas se) - ali pomaze potpunijem gledistu na stvar:
bajern sa hajnkesom nikad vise nece uspeti da iznenadi barselonu kao u tvojoj omiljenoj verziji, niti ce valverdeova barselona ponoviti uspeh enrikeove kao u mojoj :)

Oliver

pre 6 godina

@Neko ko zna,
Ne znas ti nista,sem da siris fake news.Mesi nije bio povredjen u prvoj utakmici,zato je i igrao,jer povredjeni ljudi ne mogu da igraju.Secam se da je trener Tito Viljanova rekao da Mesi nije povredjen.Drugo,u revansu nije igrao,ne zato sto je povredjen,nego sto je rezultat prve utakmice bio 4:0,sto je bilo nenadoknadivo,pa nije hteo da bruka Mesija.Trece,Barcelona nije ostecena nijednom,a kamoli 2 puta u prvoj utakmici.Sva 4 Bayernova gola su cista kao suza,nije bilo penala,niti ofsajda niti crvenih kartona,svega onoga sto je bilo na Bayern-Real ove godine sa tim istim odvratnim Kasaijem.Dakle,Kasai je ostetio Bayern 2017,a ne pomogao Bayernu 2013,kao sto zlobno imputiras.Cetvrto,Barcelona je pobedila 2015. sa 3:0,ali je u revansu BAyern pobedio sa 3:2,dakle ukupno 5:3 za Barcu.A 2013. je bilo 4:0 za Bayern u Minhenu pa 3:0 za BAyern na KAmp Nou,ukupno 7:0.Otkad je 5:3 bolje od 7:0?? I ne samo da Barca nije dala gol,nego nije stvorila nijednu ozbiljnu sansu sa 180 minuta fudbala,sto ja nikad u zivotu nisam video u polufinalu LS,a verovatno se nije desilo ni u istoriji fudbala.To su neoborive cinjenice,koje izazivaju veliki bol kod Barcinih navijaca,sto se i vidi iz tvog komentara,heheh.

maradona _sa_karpata

pre 6 godina

(Adriano_Galliani, 13. decembar 2017 18:39)

Idi ti vidi hoce li onaj kineski milan izaci iz kanala u Beneventu ..i hoce li se naci opet neko da namestsi neki kalcopoli,po treci put u njihovoj istoriji,nakon 79-e i 2006.. i izvuce ih ponovo iz izbacivanja iz evrope,posto nema vsie mafijasa berluskonija..Ovo je ipak forum za odrasle i one najvece.Milanu i njegovim fanovima tu nije mesto ,pogotovo da se kite tudjim perjem ;)

maradona _sa_karpata

pre 6 godina

Oliver, 13. decembar 2017 19:27)

Mislim da niko nije vise kukao od navijaca Bayerna 2015 kad vas je Mesi razbio ;) A kad je Barca imala jos vecih problema 2 godine pre,tada ste to omalovazavali.O tome se radi,dakle nisi objektivan,priznao ti to ili ne.tada Bayern jeste bio desetkovan (2015),kao sto je bila i Barca 2013.Odvbrana kao prvo,Mesi je bio rovit,tacno ! Tito bio smrtno bolestan ,tacno !Gol Robena nakon faula ,tacno (i nemci potvrdili),sumnjiv gol Gomeza,tacno..Dakle govorimo o cinjenicama.I jedni i drugi su imali problema tih godina,ali 2009 nisu imali problema ni jedni ni drugi,i videli smo sta im je Pepova barca napravila ;)To je bila masinerija ,najbolja ekipa svih vremena koja je tadasnjem bayernu (sl godine igrali finale) citali fudbalsku bukvicu ,Realu trpali po 5-6 komada,Milanu i Arsenalu takodje po 4-5 komada,mocnom Man utd Fergusona ocitali takdoje fudbalsu lekciju i to 2 x u finalima..Dakle,najbolja generacija bar zadnjih 30 godina a verovatno i duze,sve na celu sa Gvardiolom...

eric7

pre 6 godina

Oliver, 13. decembar 2017 19:27)

Care, svi preteruju kad je njihov klub u pitanju,pa tako i barcini fanovi,ali ovo za tog pokojnog Tita je pomalo neumesno tako pricati i pisati.Covek zaista jeste tada bio bolestan i to se uveliko znalo.Sigurno je da to ostavlja veliki trag na ekipu.Treba Pokazat malo postovanja prema takvim stvarima.Tu se ne radi o povredama,sudijama il sl,vec o zivotu,zdravlju,tj smrtno bolesnom coveku.Kako god,Bayern je demolirao tad Barcu,ali je znala to i ona napraviti Bayernu pa ste verujem egal.Zapalite lulu mira i sve super :)

botoksoni

pre 6 godina

To sto Zlatan nema te dve Pepove ukradene titule sa Farsom mu je samo plus. Svi znamo kako se to "osvajalo".

(Adriano_Galliani, 13. decembar 2017 18:37)

Koliko puta je Milan uhvacen u namestanju?

maradona _sa_karpata

pre 6 godina

https://www.youtube.com/watch?v=HbNk3LiX-1Q

Za prijatelja Olivera.Pogledaj kakva demontracija moci ,za samo 1 poluvremene ! Prvo poluvreme od ukupno 4 tog dvomeca.Bayern nije znao sta ih je snaslo.O tome je Rumenige pricao.Jos cist penal nije sviran nad Meijem.Dao mu zuti za smiuliranje.

Oliver

pre 6 godina

Jedno priznanje se mora odati navijacima Barcelone: svetski su sampioni u kuknjavi i smisljanju najneverovatnijih i najbizarnijih izgovora i opravdanja za najveci poraz u istoriji koji su doziveli.Tako sam se naslusao nevidjenih gluposti i izgovora: Mesi nije igrao, Mesi je bio povredjen, Mesi je bio rovit( rovit nije povredjen,nego zdrav koji je nedavno imao povredu),sudija je pomogao Bayernu, Miler je napravio bodi cek,Riberi je igrao beka(zamislite usudio se da igra odbranu),teren je kraci i uzi nego na Kamp Nou,polivali su teren na poluvremenu vodom kako bi onemogucili Barcinu pas igru,Tito Viljanova je imao rak(naucili smo sve o karcinomu pljuvacnih zlezda),tim je vodio omladinski trener..jos samo da cujem da Iniesti zena nije "dala" vece pred utakmicu pa su zato izgubili,hehe

neutralni felsh

pre 6 godina

Tako sam se naslusao nevidjenih gluposti i izgovora: Mesi nije igrao, Mesi je bio povredjen, Mesi je bio rovit( rovit nije povredjen,nego zdrav koji je nedavno imao povredu),sudija je pomogao Bayernu, Miler je napravio bodi cek,Riberi je igrao beka(zamislite usudio se da igra odbranu),teren je kraci i uzi nego na Kamp Nou,polivali su teren na poluvremenu vodom kako bi onemogucili Barcinu pas igru,Tito Viljanova je imao rak(naucili smo sve o karcinomu pljuvacnih zlezda),tim je vodio omladinski trener..jos samo da cujem da Iniesti zena nije "dala" vece pred utakmicu pa su zato izgubili,hehe
(Oliver, 13. decembar 2017 19:27)


izgovori su uvek kontradoktorni: polivanje terena zapravo pospesuje pas igru jer ubrzava i "vektorizuje" loptu, a iniesta i vecina fudbalera ce bolje odigrati upravo ako im zena "ne da" vece pred utakmicu :)
ja se ni tada nisam "zalio" na tadasnje okolnosti, a ne radim to ni danas. moje spominjanje viljanovine bolesti je imalo za cilj da istakne moje uverenje da je svojevrsna repriza tog dvomeca nemoguca - jer je bila deo tadasnje konstelacije. isto vazi i za susret iz 2015.

Bogoje Panajotovic

pre 6 godina

Neutralni fals,
mislio sam da si jedan od retkih na netu koji nije vidovit i sveznajuci i da sa tobom moze prijatno da se diskutuje.
Mislio sam.
Ocekujem da te bude bas briga za moje misljenje. Eto, rekoh.

neutralni felsh

pre 6 godina

(neutralni felsh, 13. decembar 2017 17:51)

Pepov Bayern je izgubio 5-0 od Reala. Toliko o tome.
(Adriano_Galliani, 13. decembar 2017 18:39)

ancelotijev milan je izgubio 4-0 od iruretinog deportiva. sta nam to govori o ancelotiju? verovatno nista, isto kao i tvoj podatak :)

neutralni felsh

pre 6 godina

Nisam ja taj koji je prvi pomenuo bolest Viljanove,nego Barcini fanovi,fels i onaj "s karpata".Mozes da proveris u komentarima.Upravo su oni ti koji ne postuju Viljanovu,jer su njegovu bolest i smrt bestidno eksploatisali kao "objasnjenje" necuvenog poraza.A ja to nikada ne bih pomenuo da nisu oni prvi pomenuli,te se obrati njima s apelima za postovanje.

@neutralni felsh
To bi trebalo da kazes onom "slavnom" navijacu Barce,"euronixu",za kojeg sumnjam da se danas krije pod niknejmom "facts",jer je to bio njegov izgovor.A evo sad si sam rekao koliko je besmislen i smesan.
(Oliver, 13. decembar 2017 22:17)


evo jos jednom da ponovim, jer vidim da ipak treba. viljanovinu bolest i sl. sam spomenuo zbog misljenja da se ta takva utakmica nece ponoviti - jer ti si pravio previse pojednostavljena poredjenja (Bayern sa Hajnkesom brutalno razvaljuje Barselonu,a Bayern sa Pepom glatko gubi od Barcelone) - i ja stvarno ne znam sta ti je, jer znam da nisi takav, cak i ako ubacimo "faktor blage navijacke ostrascenosti".
znamo se dugo, dobro znas da ni tada (a ni sada) nijednom nisam eksploatisao nijednu olaksavajucu okolnost - a to nema pravo niko ko je pre tog meca najavljivao barsinu pobedu, jer tada niko nije pricao "bice gusto jer bolestan nam trener i mesi vuce povredu" - prvi sam mislio da ce barsa da nametne svoj tempo igre a da ce bajern da je "sledi", cak sam rekao da se bajern namesta da bude ulubljen - jer ce ponervoziti zbog barsinog drzanja lopte, tada barsinog glavnog psiholoskog i taktickog sredstva... to se nije desilo, izgubila je ekipa koja je sa previse inertnosti usla u mec. kakva opravdanja kakvi bakraci - gleda se teren i rezultat, ostalo je za "fudbalske foreznicare", to nije deo moje zivotne filozofije.
ne mislim da se nas dragi stari poznanik "euronix" krije iza "factsa" - nikad ranije nije pokazivao statisticke tendencije.

Oliver

pre 6 godina

@eric7
"Care",apelujes za postovanje na pogresnoj adresi.Nisam ja taj koji je prvi pomenuo bolest Viljanove,nego Barcini fanovi,fels i onaj "s karpata".Mozes da proveris u komentarima.Upravo su oni ti koji ne postuju Viljanovu,jer su njegovu bolest i smrt bestidno eksploatisali kao "objasnjenje" necuvenog poraza.A ja to nikada ne bih pomenuo da nisu oni prvi pomenuli,te se obrati njima s apelima za postovanje.

@neutralni felsh
To bi trebalo da kazes onom "slavnom" navijacu Barce,"euronixu",za kojeg sumnjam da se danas krije pod niknejmom "facts",jer je to bio njegov izgovor.A evo sad si sam rekao koliko je besmislen i smesan.

Don Corleone

pre 6 godina

"On je najnezrelija osoba sa kojom sam imao priliku da sarađujem u karijeri"-reče čovek koji u 35-oj godini o sebi priča u trećem licu.

Filip

pre 6 godina

Najodbojniji i igrac koga najmanje volim je Ibrahimovic..ne kontam zasto ga ljudi ovde toliko vole, kad je za prezir 10x vise nego CR ili Nejmar
Fudbalsko umece nije sporno naravno

delboy

pre 6 godina

Ostaje jedna nepobitna cinjenica koja kaze ,da je Gvardiola sezonu pre Ibre ,kao i sezonu posle Ibre osvajao LS...Sto sasvim jasno govori ko je bio u pravu u vezi taktike i svega ostalog...Problem je bio sto je Ibrahimovic navikao biti prva violina tima,pa cak i iznad kluba. A onda je dosao u Barcelonu koja je vise od kluba,u kojoj nije se mogao ponaasat kako se inace ponasa ..Gde postoji jedna veca zvezda od njega,Mesi, i gde postoji trener koji je autoritet u svlacionici i cija se postuje u svakom trenutku...Sto se tad nije javio,vec je cutao kao zaliven...A sad svako malo provocira Gvardiolu koji po ko zna koji put pokazuje koliki je gospodin..Uopste mu ne odgovara i ne spusta se na taj nivo...Ibra ,oduvek bio igrac za male tekme sa jezicinom do poda...

dojce vele

pre 6 godina

Normalno da je izasao, Bogu fudbala nije mesto u istoj prostoriji sa likom kao sto je Ibra.
Tipican balkanski sindrom - ja sam najbolji, najveci, sramota koliko sam dobar, drugi nemaju pojma.... itd. samo sto rezultati drugacije govore.

Bex

pre 6 godina

U pravu je Zlaja,ovaj Pep promaja od trenera,lako ti je titule da osvaja sa barsom,bajernom i man city,timovi koji mogu da kupe kojeg hoces igraca na planeti,trebao bi da okusa srecu sa laziom ili west ham...

miodrag

pre 6 godina

Moglo bi da se prica I o Ibri....ali on ovde nije tema. A Gvardiola mi jako lici na coveka kakvim ga je opisao Ibra!! I ne moze da bude svejedno sa kavim igracima ti ostvarujes rezultate u futbalu. Kako to moze da bude nevazno. Zato je najveci trener onaj koji sa prosecnim timom u svetskim razmerama uzme sve titule- a to je uradio posebni sa Interom. Da neko ne pomsli da ga obozavam daleko od toga, jer s druge strane njemu svi i sve smeta kada gubi, od toga da je na njegovoj strani terena bila kisa a na prtivnickoj vedar suncan dan!

potterhead

pre 6 godina

Mnogi ga ovde osporavaju kao trenera, kažu da troši mnogo para. I tačno je, i meni se to ne sviđa. Iz tog razloga stvarno jako gotivim Klopa. Ali ne možemo Pepu osporiti rezultate, jer znate i drugi troše silne novce bez rezultata. Ono što je on uradio sa Barselonom mislim da neće niko nikada. Ono je bilo uživanje za gledati. Čak ta njegova Barsa možda nije bila jača od one od pre par sezona, ali je bila magična svakako.

Viking

pre 6 godina

Problem je u tome sto ti si hteo da budes gazda a on je vec oterao druge gazde koji nisu radili sto je on hteo da se radi, ti nisi taj koji ce da trci do odbrane, ili da ne budes glavni igrac, ti nikada nisi bio timski igrac posto sve se krene oko tebe, ti I CR7 ste jedni ako vi niste dali gol onda niko je dao.
Mislim da kajes sada sto nisi radio sto je on hteo posto bi mogao imati do sada 2-3 titule ko najbolji igrac sveta I bi imao Ligu Sampiona sto je jedina da nedostaje u tvojoj vitrine. Ali sada kad vidis kako je mogao biti da si bio sportista a ne egoista sada jos pricas oko njega a on uopste nikad nije te pomenio

Oliver

pre 6 godina

@neutralni felsh
U tvojoj omiljenoj verziji iz 2015. trener Bayerna je upravo bio Pep Gvardiola,sto je kontra-argument za tvoju teoriju da je Pep najbolji.Dakle,Bayern sa Hajnkesom brutalno razvaljuje Barselonu,a Bayern sa Pepom glatko gubi od Barcelone.Zakljucak je jasan: problem je Pep,a ne Bayern! Bayern sa Hajnkesom ce uvek razbiti Barcelonu,mozda vidimo ponovo vec na prolece!

@brat Silvio
Mesi je igrao obe utakmice protiv Bayerna 2013. tako da nije tacno da je Barcelona bila oslabljena,nego ih je Bayern rasturio na sastavne delice i pustio da razveje vetar!

CKM

pre 6 godina

Mislim da kajes sada sto nisi radio sto je on hteo posto bi mogao imati do sada 2-3 titule ko najbolji igrac sveta I bi imao Ligu Sampiona sto je jedina da nedostaje u tvojoj vitrine. Ali sada kad vidis kako je mogao biti da si bio sportista a ne egoista sada jos pricas oko njega a on uopste nikad nije te pomenio
(Viking, 13. decembar 2017 12:41)

Upravo tako. Sigurno ga sad boli sto taj svoj ego nije mogao drzati pod kontrolom i staviti se skroz u sluzbu tima i ideja Pepa. Da je tako uradio,imao bi sigurno neku LS, a mozda i zlatnu loptu,sto bi ga cinilo daleko postovanijim igracem u svetskim okvirima.I sad mu Gvardiola kriv za sve to. Koliko ga boli sve to,dovoljno govori to da tu pricu vrti non stop iako je proslo 8 godina. I slag na torti,Gvardiola dosao u Englesku i brise pod gore sa protivnicima,izmedju ostalog i njegovim Man Utd te se jos jednom dokazuje da su njegove ideje nesporno dobre !!Ovako ce ostati samo jedna prazna izlizana ploca,i kao sto neko rece igrac za male tekme.

neutralni felsh

pre 6 godina

Mnogi ga ovde osporavaju kao trenera, kažu da troši mnogo para. I tačno je, i meni se to ne sviđa. Iz tog razloga stvarno jako gotivim Klopa. Ali ne možemo Pepu osporiti rezultate, jer znate i drugi troše silne novce bez rezultata. Ono što je on uradio sa Barselonom mislim da neće niko nikada. Ono je bilo uživanje za gledati. Čak ta njegova Barsa možda nije bila jača od one od pre par sezona, ali je bila magična svakako.
(potterhead, 13. decembar 2017 12:15)


ko se seca, bile pune kladionice obicnog sveta - dodje narod da gleda barsu, nebitno protiv koga igraju.

Sandzak

pre 6 godina

Ibra je previse opterecen i opsednut Gardiolom jer je jedini koji ga je spustio na zemlju. Zlatan je svojim ponasamjem upropastio sanse da osvoji ligu sampiona sto mu je jedini san. Na zadnji derby je mislio da se osvjeti Guardioli al mu nije uspjelo.. Zlatan je frustriran kao i Mourinho..

MiLaN

pre 6 godina

(Bex, 13. decembar 2017 15:25)

Vidim razumes se u fudbal ko ja u nuklearnu fiziku. Pep je sve samo nije promaja od trenera. Rajkard je isto imao i vise nego dobru ekipu sa Dekom, Zilijem, Olegerom, Markezom. Pep je napravio revoluciju sa Barsom, gore pomenute je prodao i od Barse je napravio super Barsu. Oslonio se u debitantskoj sezoni na omladinski pogon, selektovao Cavija, Inijestu, Pikea, Busketska, Pedra, Mesija (tada imao 16 godina) i pokorio je svet. Murinjo je tada bio u Realu i kakvu je on ekipu imao? Kupovao je koga je stigao i sta je uradio? Jedna liga za 3-4 sezone. A Pep ga je pritom unistavao kad god je stigao. Za 2 i malo jace sezone, Pep je uzeo 13 trofeja pa ti vidi da li je promaja kao trener.

brat Silvio

pre 6 godina

Dobar je Gvardiola zasigurno bolji od Murinja, sad ljudi pricaju o tome kako je sa portom osvojio Lp a niko da kaze da su ga sudije pogurale u revansu i da Man Utd zasluzio da ide dalje. Prosjecan Inter ... to moze samo lud reci, milijardu je covjek slupao, nije ni Pep bolji ali ihra njegovog tima sa Zozeovim nmg u istu recenicu. Omjer govori sve, sto se tice Bayernovog izbacivanja Barce treba vidjeti period kada se igrao jer je tada i Getafe ocitao lekciju kataloncima koji su igrali bez Mesija , kad je on u timu objasnio je Boatengu i Nojeru ko je gazda

jenki

pre 6 godina

Moglo bi da se prica I o Ibri....ali on ovde nije tema. A Gvardiola mi jako lici na coveka kakvim ga je opisao Ibra!! I ne moze da bude svejedno sa kavim igracima ti ostvarujes rezultate u futbalu. Kako to moze da bude nevazno. Zato je najveci trener onaj koji sa prosecnim timom u svetskim razmerama uzme sve titule- a to je uradio posebni sa Interom. Da neko ne pomsli da ga obozavam daleko od toga, jer s druge strane njemu svi i sve smeta kada gubi, od toga da je na njegovoj strani terena bila kisa a na prtivnickoj vedar suncan dan!
(miodrag, 13. decembar 2017 13:51)

U svakom slucaju verujem da je Ibra mnogo veca tema ovde nego Murinho ! Jer je on ovo izjavio,i koliko je tema Pep,toliko je i iBra jer se tice njihovog odnosa.Murinho u ovoj prici nema niakkvog mesta...i usput receno reci da je Inter prosecna ekipa ,sve sa Etoom,Snajderom,Militom,Materaciem,Stankovicem ,Kivuom,Cezarom,Toldom,Zanetijem je blago receno smesno..I uz sve to,te godine su uzeli LS uz ogromnu pomoc sudija. PRvo gol iz ofsajda sa marsa vidljiv u prvoj tekmi protiv barce,a onda i u uzvratu cist gol ponisten u 90 min za prolaz Barce u finale zbog navodnog igranja rukom ...toliko o posebnom,coveku koji je prvi i jedini za sad potrosio milijardu eura na pojacanja..

Pera

pre 6 godina

Gvardiola pravi ono sto ameri zovu dinastija. Tim koji ostaje da kida i bez njega. Murinjo je upropastio Inter, upropastio Real. Kupio je Bejla za ogromne novce, a lik jedva prosao medici ski test koji je pokazivao da njegovo telo ne moze da izdrzi igranje fudbala na nivou na kojem igra (sad su se vratili posle godina bez rezultata dostojnih kluba, ali samo posle goooomile para procerdanih)
A Ibra moze samo da prica o velikom zlom Gvardioli koji favorizuje Mesija. Pa normalno da favorizuje coveka koji igra 5x bolje od tebe, trudi se 10x vise od tebe plus je bolji asistent nego ti.

Neko ko zna

pre 6 godina

Na internetu imate podatke o igracima Barse koji su igrali protiv Bajerna u dvomecu LS 2013.
Mesi je 2013. igrao povredjen u 1. mecu (4:0) protiv Bajerna, kada su sudije (glavni sudija je bio Viktor Kasai, zasto mi to ime zvuci poznato u 2017?) ostetile Barsu, a 2. mec je propustio zbog povrede, tj bio je na klupi.
Bajern je zasluzeno prosao dalje 2013. godine, ali realni rezultat je trebao da bude 5:0 u dvomecu.
Dve godine kasnije je Mesi sa 2 gola i 1 asistencijom u 1. mecu protiv Bajerna (3:0) pokazao Nojeru gde treba da prica, na terenu, a ne van njega.

miodrag

pre 6 godina

Jenki I Milane, gledajte svoja posla, svako ima pravo na svoje misljenje- stavis preporucujem ili ne preporucujem I tu je kraj. Izmedju ostalog pazljivije citajte to sto kometarisete- Inter je bio prosecna ekipa u SVETSKIM RAZMERAMA, caki u Italiji u to vreme. Ne slazes se, stavi ne preporucujem I da zavrsimo sa tom komedijom komentarisanja tudjih komentara.

wer

pre 6 godina

gvardiola ti je pokazao 'mesto', tesko ces to zaboraviti je li?

nego sto su se uvredili i ovi domaci sto se loze na takve lo-fi paljevine, to me brine :)

Nivo 33

pre 6 godina

Covek je prepotentan i umisljen u igrackom smislu, zeleo je da odredjuje igru koja bi se prema njemu planirala, sto u slucaju kada imate igrace kalibra barselone nije moguce. Ne nego najbolje da se sve planira na osnovu ibrahimovica, a genija mesija baciti u odbranu ili mozda i na klupu.

Oliver

pre 6 godina

@Neko ko zna,
Ne znas ti nista,sem da siris fake news.Mesi nije bio povredjen u prvoj utakmici,zato je i igrao,jer povredjeni ljudi ne mogu da igraju.Secam se da je trener Tito Viljanova rekao da Mesi nije povredjen.Drugo,u revansu nije igrao,ne zato sto je povredjen,nego sto je rezultat prve utakmice bio 4:0,sto je bilo nenadoknadivo,pa nije hteo da bruka Mesija.Trece,Barcelona nije ostecena nijednom,a kamoli 2 puta u prvoj utakmici.Sva 4 Bayernova gola su cista kao suza,nije bilo penala,niti ofsajda niti crvenih kartona,svega onoga sto je bilo na Bayern-Real ove godine sa tim istim odvratnim Kasaijem.Dakle,Kasai je ostetio Bayern 2017,a ne pomogao Bayernu 2013,kao sto zlobno imputiras.Cetvrto,Barcelona je pobedila 2015. sa 3:0,ali je u revansu BAyern pobedio sa 3:2,dakle ukupno 5:3 za Barcu.A 2013. je bilo 4:0 za Bayern u Minhenu pa 3:0 za BAyern na KAmp Nou,ukupno 7:0.Otkad je 5:3 bolje od 7:0?? I ne samo da Barca nije dala gol,nego nije stvorila nijednu ozbiljnu sansu sa 180 minuta fudbala,sto ja nikad u zivotu nisam video u polufinalu LS,a verovatno se nije desilo ni u istoriji fudbala.To su neoborive cinjenice,koje izazivaju veliki bol kod Barcinih navijaca,sto se i vidi iz tvog komentara,heheh.

chombe

pre 6 godina

Ne secam se utakmice, ali secam se trenutka kada je Mesi mahnuo Gvardioli, a odnosilo se na Ibrahimovica. Nas nekoliko je gledalo utakmicu i svi smo komentarisali kako je ovo kraj za Ibru u Barsi. Tacno se osetila povezanost Mesija i Gvardiole i bilo je jasno sta ce se desiti, sto se i desilo.

Kalčo 2000ih

pre 6 godina

Normalno da se vrti oko Mesija kao nekad oko Ronaldinja oni su drzali ceo tim da nije Mesija barsa bi bila negde na sredini tabele.
(senad, 13. decembar 2017 15:27)

Nije tačno, Ronaldinjo je imao nešto lošije saigrače i mnogo lošijeg trenera (Rajkard) i njemu niko nije morao da titra jer se poigravao sa svima čak i kod takvog amatera kakav je Rajkard. Ronaldinjov nivo 2004-2006 Mesi teško da je ikad dostigao. O zalizanom da ne govorim... Na strani ove dvojice je svakako trajnost, odlični su više od 10 god.

Oliver

pre 6 godina

Jedno priznanje se mora odati navijacima Barcelone: svetski su sampioni u kuknjavi i smisljanju najneverovatnijih i najbizarnijih izgovora i opravdanja za najveci poraz u istoriji koji su doziveli.Tako sam se naslusao nevidjenih gluposti i izgovora: Mesi nije igrao, Mesi je bio povredjen, Mesi je bio rovit( rovit nije povredjen,nego zdrav koji je nedavno imao povredu),sudija je pomogao Bayernu, Miler je napravio bodi cek,Riberi je igrao beka(zamislite usudio se da igra odbranu),teren je kraci i uzi nego na Kamp Nou,polivali su teren na poluvremenu vodom kako bi onemogucili Barcinu pas igru,Tito Viljanova je imao rak(naucili smo sve o karcinomu pljuvacnih zlezda),tim je vodio omladinski trener..jos samo da cujem da Iniesti zena nije "dala" vece pred utakmicu pa su zato izgubili,hehe

neutralni felsh

pre 6 godina

@(neutralni felsh, 
Meni najlepse bilo da je gledam protiv Bayerna 2013. godine, heheh
(Oliver, 13. decembar 2017 13:28)


ne znam zasto, ali meni se mnogo vise svidja ona verzija iz 2015. ;)

anisest

pre 6 godina

Koliko se sećam, Mesi je tad igrao kao i sad, desetku iza napadača. Međutim tad je poželeo da igra napadača da bi davao više golova, i Ibra je morao da se pakuje. Tek prošle sezone se Mesi vratio na staru poziciju.

Kalčo 2000ih

pre 6 godina

Dve godine kasnije je Mesi sa 2 gola i 1 asistencijom u 1. mecu protiv Bajerna (3:0) pokazao Nojeru gde treba da prica, na terenu, a ne van njega.
(Neko ko zna, 13. decembar 2017 16:18)

A što onda ne kažeš da su Bajernu 2 godine kasnije bili povređeni Roben, Riberi i još neki prvotimci kada je Mesi pokazivao Nojeru? A i tih 3:0 je bilo jer se tupavi Gvardiola skroz otvorio posle prvog primljenog gola oko 70. minuta pa primio još 2.

Sandzak

pre 6 godina

Barca osvoji CL zlatan u Inter
Zlatan dodje u Barcu Inter osvoji CL
Zlatan napusti Barcu Barca osvoji CL

Zlatan nije za tiki taku jer je tezak i slabo se krece ..

Toni

pre 6 godina

Teorija da je Inter 2010-e bio prosječan tim je neutemeljena. Maikon, Lusio, Zaneti, Kambijaso, Snajder, Samuel Eto, Milito, Stankovic... Prosječan tim?

maradona _sa_karpata

pre 6 godina

Oliver, 13. decembar 2017 16:54)

Nadam se da ce mi ovaj put objaviti komentar.Bayern je od Pepove barce dobio porciju jos 2009 kad su im stavili 4 komada u pvih pola sata dvomeca na Nou Campu,i ostala 3 poluvremena su se stedili,kao i protivnika, a sam Rumenige je izjavio da nikad u istoriji nije raskomadao Bayern kao tad barca na celu sa Mesijem. I zahvalio se sto su odigrali nastavak dvomeca pod rucnom jer su mogli zabiti jos bez preterivanja 10 komada. Zvarsilo 5-1 ukupno! Ona je dosao Tito 2013,preuzeo barcu vec u padu,ali najvaznije od svega ,u tom trenutku se vec znalo da je Tito ozbiljno bolestan i da napusta barcu na kraju sezone.Znalo se sta ga ceka i sta mislis koliko je u tim mesecima igracima barce bilo do fudbala ?ne mnogo,al ste se sprdali tad s tim.Ugglavnom,Mesi je igrao prvu utakmicu,ali rovit ! vukao povredu tih sedmica,nije ni igrao kompletan domec sa PSG ranije ,jednostavno nije bio top spreman. Plus ,barca je tad bil desetkovana skroz u odbrani i mozemo pricati do sutra,ali je bilo sumnjivih golova prvu utakmicu priznao ti to ili ne.Uglavnom,ako je za ponos razbiti takvu barcu,neka je,revansirali ste se za 2009..ali je barca opet razbila bayern 2015,tacnije Mesii ,ali je i tad bayern bio desetkovan ,bas kao i Barca 2 godine ranije,,takle na istom su bili..Ne mogu biti dvostruki arsini..Barca bila kompletna i bez problema 2013,a bayern sa problemima..da ne govorim ovo oko Tita...Cenim te kao komentatora,ali previse subjektivno pristupas ovome..

neutralni felsh

pre 6 godina

@neutralni felsh
U tvojoj omiljenoj verziji iz 2015. trener Bayerna je upravo bio Pep Gvardiola,sto je kontra-argument za tvoju teoriju da je Pep najbolji.Dakle,Bayern sa Hajnkesom brutalno razvaljuje Barselonu,a Bayern sa Pepom glatko gubi od Barcelone.Zakljucak je jasan: problem je Pep,a ne Bayern! Bayern sa Hajnkesom ce uvek razbiti Barcelonu,mozda vidimo ponovo vec na prolece!
(Oliver, 13. decembar 2017 15:09)


ako vec insistiras na poredjenjima, pepovu barsu bajern je dobro upoznao 2009. u LS - (4:0, 1:1), kad ih je trenirao klinsman, dakle pep jeste bio problem za bajern ali ne tako kao sto ti propagiras.

u mojoj omiljenoj verziji bajern sa pepom nije glatko izgubio od enrikeove barse 2015. - mozda tako izgleda rezultatski ali je daleko od istine: prvi mec je prelomljen tek u poslednjoj cetvrtini, kad je barsa iskoristila 10 minuta bajernove konfuzije posle prvog primljenog gola. sa konacnih 3:0 iz tog meca, revans je bio skoro formalnost - tada se bajern vise otvorio da bi casno izgubio i onda je primio 2 gola, posle cega su u drugom poluvremenu enrike i ekipa smanjili gas, ocigledno iz postovanja prema pepu.

u tvojoj omiljenoj verziji jupov bajern je deklasirao viljanovinu barselonu koju je trenirao rezervni trener iz la masije jer je vilanova bio na smrt bolestan. to naravno ne umanjuje pobedu bajerna (bajern je pobedio hrabrijom i direktnijom igrom, ono sto si ti tada predvideo a ja promasio, secas se) - ali pomaze potpunijem gledistu na stvar:
bajern sa hajnkesom nikad vise nece uspeti da iznenadi barselonu kao u tvojoj omiljenoj verziji, niti ce valverdeova barselona ponoviti uspeh enrikeove kao u mojoj :)

Pa Srbin

pre 6 godina

Moglo bi da se prica I o Ibri....ali on ovde nije tema. A Gvardiola mi jako lici na coveka kakvim ga je opisao Ibra!! I ne moze da bude svejedno sa kavim igracima ti ostvarujes rezultate u futbalu. Kako to moze da bude nevazno. Zato je najveci trener onaj koji sa prosecnim timom u svetskim razmerama uzme sve titule- a to je uradio posebni sa Interom. Da neko ne pomsli da ga obozavam daleko od toga, jer s druge strane njemu svi i sve smeta kada gubi, od toga da je na njegovoj strani terena bila kisa a na prtivnickoj vedar suncan dan!
(miodrag, 13. decembar 2017 13:51)

Inter bio prosecna ekipa 2010.??
Eto, Milito, Snajder, Majkon, Lusio, Dzulio Cezar, Ivan Kordoba, Zaneti..?
To nikako ne mogu biti prosecni igraci..
Svaka cast Murinju, al reci da je sa prosecnim Interom uzeo LS, je sramota, to govori i cinjenica da je Inter te godine izbacio Chelsea i Gvardiolinu Barsu.

bato

pre 6 godina

Nisam nigde pročitao da Pep ružno govori o bilo kome,a Ibra iako ga svi volimo zbog atraktivnih golova priča neke stvari jer je egoista a ja se sećam kad je umesto Ibre ulazio u igru Pedro i svaki put donosio rezultat ,pa je ispalo da Pep nije grešio što ga stavlja na klupu već da mu je najveća greška što je dao Eta i pare za Ibru...

Rade

pre 6 godina

(miodrag, 13. decembar 2017 13:51)

Najbolji trener je onaj koji proizvodi igru, dobru igru. Igrao sam fudbal i znam da je najlakše u fudbalu (sa trenerskog aspekta) postaviti dobar blok i osloniti se na kontru. Još ako si dobar motivator i ako su profili igrača odgovarajući, velike su šanse da se postigne uspeh (čitaj: Inter 2010).
Naštimovati ekipu da igra fudbal, da dominira, e to je umetnost. To se ne radi tako što kažeš "igrajte kroz pas", ili "igrajte ofanzivno" već je to proces koji objedinjuje prilagođavanje, kreativnost trenera, (tkđe) profile igrača (ne pravi se pita...), HRABROST -> vreme.

Bogoje Panajotovic

pre 6 godina

Neutralni fals,
mislio sam da si jedan od retkih na netu koji nije vidovit i sveznajuci i da sa tobom moze prijatno da se diskutuje.
Mislio sam.
Ocekujem da te bude bas briga za moje misljenje. Eto, rekoh.

maradona _sa_karpata

pre 6 godina

Oliver, 13. decembar 2017 19:27)

Mislim da niko nije vise kukao od navijaca Bayerna 2015 kad vas je Mesi razbio ;) A kad je Barca imala jos vecih problema 2 godine pre,tada ste to omalovazavali.O tome se radi,dakle nisi objektivan,priznao ti to ili ne.tada Bayern jeste bio desetkovan (2015),kao sto je bila i Barca 2013.Odvbrana kao prvo,Mesi je bio rovit,tacno ! Tito bio smrtno bolestan ,tacno !Gol Robena nakon faula ,tacno (i nemci potvrdili),sumnjiv gol Gomeza,tacno..Dakle govorimo o cinjenicama.I jedni i drugi su imali problema tih godina,ali 2009 nisu imali problema ni jedni ni drugi,i videli smo sta im je Pepova barca napravila ;)To je bila masinerija ,najbolja ekipa svih vremena koja je tadasnjem bayernu (sl godine igrali finale) citali fudbalsku bukvicu ,Realu trpali po 5-6 komada,Milanu i Arsenalu takodje po 4-5 komada,mocnom Man utd Fergusona ocitali takdoje fudbalsu lekciju i to 2 x u finalima..Dakle,najbolja generacija bar zadnjih 30 godina a verovatno i duze,sve na celu sa Gvardiolom...

neutralni felsh

pre 6 godina

Tako sam se naslusao nevidjenih gluposti i izgovora: Mesi nije igrao, Mesi je bio povredjen, Mesi je bio rovit( rovit nije povredjen,nego zdrav koji je nedavno imao povredu),sudija je pomogao Bayernu, Miler je napravio bodi cek,Riberi je igrao beka(zamislite usudio se da igra odbranu),teren je kraci i uzi nego na Kamp Nou,polivali su teren na poluvremenu vodom kako bi onemogucili Barcinu pas igru,Tito Viljanova je imao rak(naucili smo sve o karcinomu pljuvacnih zlezda),tim je vodio omladinski trener..jos samo da cujem da Iniesti zena nije "dala" vece pred utakmicu pa su zato izgubili,hehe
(Oliver, 13. decembar 2017 19:27)


izgovori su uvek kontradoktorni: polivanje terena zapravo pospesuje pas igru jer ubrzava i "vektorizuje" loptu, a iniesta i vecina fudbalera ce bolje odigrati upravo ako im zena "ne da" vece pred utakmicu :)
ja se ni tada nisam "zalio" na tadasnje okolnosti, a ne radim to ni danas. moje spominjanje viljanovine bolesti je imalo za cilj da istakne moje uverenje da je svojevrsna repriza tog dvomeca nemoguca - jer je bila deo tadasnje konstelacije. isto vazi i za susret iz 2015.

Oliver

pre 6 godina

@eric7
"Care",apelujes za postovanje na pogresnoj adresi.Nisam ja taj koji je prvi pomenuo bolest Viljanove,nego Barcini fanovi,fels i onaj "s karpata".Mozes da proveris u komentarima.Upravo su oni ti koji ne postuju Viljanovu,jer su njegovu bolest i smrt bestidno eksploatisali kao "objasnjenje" necuvenog poraza.A ja to nikada ne bih pomenuo da nisu oni prvi pomenuli,te se obrati njima s apelima za postovanje.

@neutralni felsh
To bi trebalo da kazes onom "slavnom" navijacu Barce,"euronixu",za kojeg sumnjam da se danas krije pod niknejmom "facts",jer je to bio njegov izgovor.A evo sad si sam rekao koliko je besmislen i smesan.

maradona _sa_karpata

pre 6 godina

https://www.youtube.com/watch?v=HbNk3LiX-1Q

Za prijatelja Olivera.Pogledaj kakva demontracija moci ,za samo 1 poluvremene ! Prvo poluvreme od ukupno 4 tog dvomeca.Bayern nije znao sta ih je snaslo.O tome je Rumenige pricao.Jos cist penal nije sviran nad Meijem.Dao mu zuti za smiuliranje.

Sumadinac91

pre 6 godina

MiLaN

Mesi imao 16 godina?
Da li si ti imao 5 godina onda tada kada iznosis te informacije?
Rajkard je započeo preporod Barse zajedno sa Ronaldinjom.
Barse koja je do tada bila iza Reala,Valensije,Deportiva tokom ranih 2000-ih.
To znam zato što sam navijao za taj klub dok su za njega igrali Rivaldo i Klajvert ako znaš ko su.

botoksoni

pre 6 godina

To sto Zlatan nema te dve Pepove ukradene titule sa Farsom mu je samo plus. Svi znamo kako se to "osvajalo".

(Adriano_Galliani, 13. decembar 2017 18:37)

Koliko puta je Milan uhvacen u namestanju?

maradona _sa_karpata

pre 6 godina

(Adriano_Galliani, 13. decembar 2017 18:39)

Idi ti vidi hoce li onaj kineski milan izaci iz kanala u Beneventu ..i hoce li se naci opet neko da namestsi neki kalcopoli,po treci put u njihovoj istoriji,nakon 79-e i 2006.. i izvuce ih ponovo iz izbacivanja iz evrope,posto nema vsie mafijasa berluskonija..Ovo je ipak forum za odrasle i one najvece.Milanu i njegovim fanovima tu nije mesto ,pogotovo da se kite tudjim perjem ;)

eric7

pre 6 godina

Oliver, 13. decembar 2017 19:27)

Care, svi preteruju kad je njihov klub u pitanju,pa tako i barcini fanovi,ali ovo za tog pokojnog Tita je pomalo neumesno tako pricati i pisati.Covek zaista jeste tada bio bolestan i to se uveliko znalo.Sigurno je da to ostavlja veliki trag na ekipu.Treba Pokazat malo postovanja prema takvim stvarima.Tu se ne radi o povredama,sudijama il sl,vec o zivotu,zdravlju,tj smrtno bolesnom coveku.Kako god,Bayern je demolirao tad Barcu,ali je znala to i ona napraviti Bayernu pa ste verujem egal.Zapalite lulu mira i sve super :)

neutralni felsh

pre 6 godina

Nisam ja taj koji je prvi pomenuo bolest Viljanove,nego Barcini fanovi,fels i onaj "s karpata".Mozes da proveris u komentarima.Upravo su oni ti koji ne postuju Viljanovu,jer su njegovu bolest i smrt bestidno eksploatisali kao "objasnjenje" necuvenog poraza.A ja to nikada ne bih pomenuo da nisu oni prvi pomenuli,te se obrati njima s apelima za postovanje.

@neutralni felsh
To bi trebalo da kazes onom "slavnom" navijacu Barce,"euronixu",za kojeg sumnjam da se danas krije pod niknejmom "facts",jer je to bio njegov izgovor.A evo sad si sam rekao koliko je besmislen i smesan.
(Oliver, 13. decembar 2017 22:17)


evo jos jednom da ponovim, jer vidim da ipak treba. viljanovinu bolest i sl. sam spomenuo zbog misljenja da se ta takva utakmica nece ponoviti - jer ti si pravio previse pojednostavljena poredjenja (Bayern sa Hajnkesom brutalno razvaljuje Barselonu,a Bayern sa Pepom glatko gubi od Barcelone) - i ja stvarno ne znam sta ti je, jer znam da nisi takav, cak i ako ubacimo "faktor blage navijacke ostrascenosti".
znamo se dugo, dobro znas da ni tada (a ni sada) nijednom nisam eksploatisao nijednu olaksavajucu okolnost - a to nema pravo niko ko je pre tog meca najavljivao barsinu pobedu, jer tada niko nije pricao "bice gusto jer bolestan nam trener i mesi vuce povredu" - prvi sam mislio da ce barsa da nametne svoj tempo igre a da ce bajern da je "sledi", cak sam rekao da se bajern namesta da bude ulubljen - jer ce ponervoziti zbog barsinog drzanja lopte, tada barsinog glavnog psiholoskog i taktickog sredstva... to se nije desilo, izgubila je ekipa koja je sa previse inertnosti usla u mec. kakva opravdanja kakvi bakraci - gleda se teren i rezultat, ostalo je za "fudbalske foreznicare", to nije deo moje zivotne filozofije.
ne mislim da se nas dragi stari poznanik "euronix" krije iza "factsa" - nikad ranije nije pokazivao statisticke tendencije.

neutralni felsh

pre 6 godina

(neutralni felsh, 13. decembar 2017 17:51)

Pepov Bayern je izgubio 5-0 od Reala. Toliko o tome.
(Adriano_Galliani, 13. decembar 2017 18:39)

ancelotijev milan je izgubio 4-0 od iruretinog deportiva. sta nam to govori o ancelotiju? verovatno nista, isto kao i tvoj podatak :)