Fudbal 43

Subota, 25.11.2017.

13:01

Kraj spekulacijama – Mesiju novi ugovor do 2021!

Fudbaler Barselone Lionel Mesi potpisao je novi ugovor sa tim klubom do 2021. godine.

Kraj spekulacijama – Mesiju novi ugovor do 2021! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Larra

pre 6 godina

Koliko li covek treba da ima godina da bi znao kako je igrao Pele i gde li ga je to gledao ...ver je bio prenos svake nedelje...
Slazem se sa time da covek treba da odgleda dosta utakmica nekih igraca da bi mogao bar priblizno da uporedjuje.
Drugacije vreme..nacin igre.. ..sada su odbrane postale citava nauka..... dovedena taktika do perfekcije.. sve to treba uzeti u obzir....
Yt klipovi i donositi sud na osnovu njih je kao kada na osnovu podvucenih ,najzanimljivijih pasusa treba da razumes kakva je citava knjiga.... to nije moguce...treba videti celinu...
Samo ljudi koji su gledali Maradonu mogu da znaju i da pokusaju da uporede. Ja mogu recimo da se smejem upredjivanju LM i CR....ali nemam pojma Maradona-Messi sta bih rekla.
Neki kazu ovako,neki onako. Mozda se moze govoriti o najboljem u njegovoj eri....pre nego o najboljem ikada..
@ neutralni felsh
pozdrav i hvala ti na lepim recima..svaki put uzvratim i zahvalim,ali mi ne puste kom
Pozz

Vase ime*

pre 6 godina

Onaj ko je pogledao bar 60% SVIH Maradoninih meceva u karijeri ima pravo da komentarise da li je Maradona bolji ili losiji od Mesija.
Onaj ko je gledao samo Dijegove majstorije na Jutjubu, ili video klipovima, gledao je samo dobre strane i dobru igru Maradone, ali nije gledao kada je Dijego bio los i ocajan na terenu i bio neprepoznatljiv.
Ako vec poredite dobre strane, akcije i igru Maradone sa Jutjuba ili gde vec, onda poredite i dobre strane, akcije i igru Mesija, a sve Mesijeve lose meceve kojih se secate, jednostavno zaboravite i nemojte ih racunati.
Sta, nije lako to uraditi? Nisam ni mislio.
Dakle, pogledati bar 60% svih meceva Maradone i onda moze da pocne rasprava o tome ko je bolji, Mesi ili Maradona. Isto vazi i za Pelea, odgledati bar 60% svih njegovih meceva i onda donositi zakljucke ko je bolji.
Pravo poredjenje je kada uzmete u obzir sve vrline, prednosti i mane i nedostatke fudbalera koji se porede (npr. Mesi, Pele i Maradona) i onda na osnovu njih odredjujete ko je bolji.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Maradona nije dao nijedan gol u 2 finala SP, Argentina je BEZ Maradone u timu osvojila Kopa Ameriku 1991 i 1993, kao i kup kralja Fahda 1992 (1. izdanje kupa Konfederacija). ARG nije bila tako slaba u tom periodu kao sto se misli.
(*Ispravka, 25. novembar 2017 15:37)



Mesi nije dao gol van grupe SPa. Sta reci.

Markic

pre 6 godina

maradona pa 5 mesta prazno, pa poređajte đeco ostale kako vam je volja....
(santa maradona priez pour moi, 25. novembar 2017 13:38)


opet si gledao klipove na jutjubu? :)
(neutralni felsh, 25. novembar 2017 14:30)

Dok si ga ti gledao uzivo a??? Decko ima pravo na komentar, koji je skroz korektan i to je jednostavno njegovo misljenje, dok tvoj odgovor i nema bas smisla. Ne razumem sta te je uvredilo to sto je reko da je Maradona mnogo bolji pa odgovaras ovako, ti i tebi slicni.. veliki broj ce se sloziti sa ovime sto je napisao, nije nikog uvredio, prosto.

EuroNix

pre 6 godina

Za one koje spominju Arapa.
PSG nije bio u stanju da plati klauzulu Neymara. PSG zato i nije platio.
Neymar je sam u kesu dao 220 miliona Barci. Taj novac potice od neke katarske firme. To je neregularan nacin i prljavi novac... To sto su UEFA i FIFA umesane u takve poslove je odavno poznato. PSG imao obrt za ovu godinu nesto preko 500 miliona a Barca preko 700 miliona. Sve je jasno

Oki

pre 6 godina

A gde da ode, u Engleskoj da glumi Pedra??? ili u Francuskoj da prođe ko Falkao,poslušao savet pametnijih od sebe,Sedi disi kad za nigde nisi!

Alan Ford

pre 6 godina

Maradona je bio jedan vrhunski fudbaler i istovremeno šoumen i lider u svakom smislu...Mesi je skroz drugaciji tip povucen i živi bez skandala. Fudbal je odavno vise od igre i trazi ono nesto i van stadiona. A tu harizmu je Maradona imao i ima je dan danas. Pametnom dosta.

Ce Gevara

pre 6 godina

Bila bi fora da sada Siti ili PSZ aktiviraju klauzulu od 700 miliona evra.
(Office, 25. novembar 2017 13:11)

Nije Mesi Neimar ... Mesi je na zalasku karijere .... svarno je puno uradio za svetski fudbal .... i arapi nisu budale da daju 700 miliona za klauzulu plus 200 miliona za Mesija .... koji je, realno, na zalasku karijere!Sama cinjenica preko sesto odigranih utakmica, preko 500 golova, i sa 30 trofeja ... govori da je Mesi istrosen i potrosen!

Da sam na mestu menadzmenta Barselone, idealno je da se Mesi proda .... da su uzeli PSG jedo 300 miliona ... za poluraspalog Mesija ... i doveli nekog talentavnog klinca ilo vise njih i da grade tim ... ovako polueaspali Mesi do raspalog Mesija!

*Ispravka

pre 6 godina

Maradona nije dao nijedan gol u 2 finala SP, Argentina je BEZ Maradone u timu osvojila Kopa Ameriku 1991 i 1993, kao i kup kralja Fahda 1992 (1. izdanje kupa Konfederacija). ARG nije bila tako slaba u tom periodu kao sto se misli.

Neko ko zna

pre 6 godina

Mesi ce nakon Barse najverovatnije da se vrati u rodni Rosario i karijeru zavrsiti tamo gde je i poceo, u 'Njuelsovim starim decacima'.
Mogu i PSZ i M. Siti da plate klauzulu, ali treba i Mesi da im kaze DA, a to se nece nikada desiti.
Maradona je golovima resio 2 od 7 meceva na SP 1986 (1/4 i 1/2), a Gareka ih je golom u 81' protiv Perua u kvalif spasao poraza i odveo na to isto SP!
Dakle, i Maradona je zavisio od saigraca koji su bili jako dobri. Maradona nije dao nijedan gol u 2 finala SP, ARG je Maradone u timu osvojila Kopa Ameriku 1991 i 1993, kao i kup kralja Fahda 1992 (1. izdanje kupa Konfederacija). ARG nije bila tako slaba u tom periodu kao sto se misli.
Mesijevi saigraci u ARG su najlosiji igraci koji igraju za ARG od 1982! Ti igraci jesu odlicni u svojim klubovima, ali za svoju zemlju igraju (ispod)prosecno!
Vise negativnih rekorda je Argentina (bez Mesija naravno) oborila u ovim kvalif za SP, pa ARG je protiv Nigerije (bez Mesija) 2. put u 115 godina dugoj istoriji (od 1902) izgubila sa 2 gola razlike (2:4), nakon sto su vodili 2 gola razlike (2:0), a 1. put se to desilo 1959, Cile 4:2!
Mesi je postao 1. igrac u istoriji fudbala koji je kao gost postigao het trik domacinu Ekvadoru (1:3) u kvalif za SP i tako odveo ARG na SP (Ekvador igra kvalif za SP od 1960)! Zadnji put su dobili Ekvador kao domacina 2001!

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Cuj ovog uporedjuje maradonu i messija znaci neverovatno.Messi igra 10 godina na istom nivou a kolko je maradona igrao na istom nivou ??Ne vise od 2-3 god

BARÇA! BARÇA! BAAAARÇA!

pre 6 godina

Vidices brale moj, kad sad PSZ ili City aktiviraju otkupnu klauzulu.
Sta je to za njih, al realno.
(Marko, 25. novembar 2017 13:20)

Samo jos da i Messi ima Nejmarov karakter i eto sve reseno :)

BARÇA! BARÇA! BAAAARÇA!

pre 6 godina

barselona se raspada
(real je najveći klub bez premca, 25. novembar 2017 13:24)

Nastavite samo tako luzeri , isto ste rekli i pre pocetka La Gige -10 brererer... ako ne aktivirate spanski savez i sudije protiv "sepratista" .

aki

pre 6 godina

Uz duzno postovanje prema Lionelu Mesiju, ono sto je Ronaldo uradio za fudbal niko nece nikada. On je podigao lestvicu na novi nivo. Mesi je bio sjajan u dve stvari: kontrola lopte i dobar pas. Za Ronalda necu da nabrajam, posto sam ogranicen na 1500 karaktera.
(chemistry, 25. novembar 2017 13:37)

I ja sam ogranicen isto za Ronalda 13 karaktera, peterac igrac. Dribling nula, asistencija nula, pregled igre nula, centarsut nula...

Mare

pre 6 godina

Pa bilo bi i čudo da predje u neki drugi klub. Za mene nikad neće da bude najbolji dok se ne pokaže u drugoj ligi. Već je poznato da u reprezentaciji odigra jednu dobru partiju na 5 utakmica iako su prejaki.

neutralni felsh

pre 6 godina

maradona pa 5 mesta prazno, pa poređajte đeco ostale kako vam je volja....
(santa maradona priez pour moi, 25. novembar 2017 13:38)


opet si gledao klipove na jutjubu? :)

LadySylvanas

pre 6 godina

@Bila bi fora da sada Siti ili PSZ aktiviraju klauzulu od 700 miliona evra.
(Office, 25. novembar 2017 13:11)

U suštini je moguće. Ali da li će Mesi npr u psg. Što bi aktivirali ako on želi da Igra tamo.

chemistry

pre 6 godina

Uz duzno postovanje prema Lionelu Mesiju, ono sto je Ronaldo uradio za fudbal niko nece nikada. On je podigao lestvicu na novi nivo. Mesi je bio sjajan u dve stvari: kontrola lopte i dobar pas. Za Ronalda necu da nabrajam, posto sam ogranicen na 1500 karaktera.

nista o nicemu

pre 6 godina

Највећи фудбалер у историји провешће 21 годину у једном клубу. То је величина Барселоне и самог Месија. Он, Тоти, Буфон, Пујол и још понеки Дон Кихот савременог фудбала. Могао је и Реал тако да уради са великим Касиљасом и Раулом, али ипак Реал није Барса. Респект за Месија и Барселону! Било би лепо да да 2018. Меси освоји титуле и са Барселоном и са Аргентином.
(Александар Ужички, 25. novembar 2017 13:16)

Bufon je presao iz Parme u Juventus. To dovoljno govori o vasoj objektivnosti kad hvalite Mesija.

Александар Ужички

pre 6 godina

У време прелетача, како у политици, тако у спорту и у свим другим областима, ово је за свако поштовање. Највећи фудбалер у историји провешће 21 годину у једном клубу. То је величина Барселоне и самог Месија. Он, Тоти, Буфон, Пујол и још понеки Дон Кихот савременог фудбала. Могао је и Реал тако да уради са великим Касиљасом и Раулом, али ипак Реал није Барса. Респект за Месија и Барселону! Било би лепо да да 2018. Меси освоји титуле и са Барселоном и са Аргентином.

Mladen

pre 6 godina

@Александар Ужички

Nije to nikakvo postovanje, konstantno je trazio nove ugovore i veca primanja. Plus on je klubu zato sto je klub u vrhu, nema potrebe da prelazi negde drugde, plus ih bukvalno drzi za m**a i dobija sve sto trazi. Mesi je odavno postao veci od kluba i to nikad nisu smeli da dozvole.

Александар Ужички

pre 6 godina

У време прелетача, како у политици, тако у спорту и у свим другим областима, ово је за свако поштовање. Највећи фудбалер у историји провешће 21 годину у једном клубу. То је величина Барселоне и самог Месија. Он, Тоти, Буфон, Пујол и још понеки Дон Кихот савременог фудбала. Могао је и Реал тако да уради са великим Касиљасом и Раулом, али ипак Реал није Барса. Респект за Месија и Барселону! Било би лепо да да 2018. Меси освоји титуле и са Барселоном и са Аргентином.

aki

pre 6 godina

Uz duzno postovanje prema Lionelu Mesiju, ono sto je Ronaldo uradio za fudbal niko nece nikada. On je podigao lestvicu na novi nivo. Mesi je bio sjajan u dve stvari: kontrola lopte i dobar pas. Za Ronalda necu da nabrajam, posto sam ogranicen na 1500 karaktera.
(chemistry, 25. novembar 2017 13:37)

I ja sam ogranicen isto za Ronalda 13 karaktera, peterac igrac. Dribling nula, asistencija nula, pregled igre nula, centarsut nula...

neutralni felsh

pre 6 godina

maradona pa 5 mesta prazno, pa poređajte đeco ostale kako vam je volja....
(santa maradona priez pour moi, 25. novembar 2017 13:38)


opet si gledao klipove na jutjubu? :)

BARÇA! BARÇA! BAAAARÇA!

pre 6 godina

Vidices brale moj, kad sad PSZ ili City aktiviraju otkupnu klauzulu.
Sta je to za njih, al realno.
(Marko, 25. novembar 2017 13:20)

Samo jos da i Messi ima Nejmarov karakter i eto sve reseno :)

BARÇA! BARÇA! BAAAARÇA!

pre 6 godina

barselona se raspada
(real je najveći klub bez premca, 25. novembar 2017 13:24)

Nastavite samo tako luzeri , isto ste rekli i pre pocetka La Gige -10 brererer... ako ne aktivirate spanski savez i sudije protiv "sepratista" .

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Cuj ovog uporedjuje maradonu i messija znaci neverovatno.Messi igra 10 godina na istom nivou a kolko je maradona igrao na istom nivou ??Ne vise od 2-3 god

Neko ko zna

pre 6 godina

Mesi ce nakon Barse najverovatnije da se vrati u rodni Rosario i karijeru zavrsiti tamo gde je i poceo, u 'Njuelsovim starim decacima'.
Mogu i PSZ i M. Siti da plate klauzulu, ali treba i Mesi da im kaze DA, a to se nece nikada desiti.
Maradona je golovima resio 2 od 7 meceva na SP 1986 (1/4 i 1/2), a Gareka ih je golom u 81' protiv Perua u kvalif spasao poraza i odveo na to isto SP!
Dakle, i Maradona je zavisio od saigraca koji su bili jako dobri. Maradona nije dao nijedan gol u 2 finala SP, ARG je Maradone u timu osvojila Kopa Ameriku 1991 i 1993, kao i kup kralja Fahda 1992 (1. izdanje kupa Konfederacija). ARG nije bila tako slaba u tom periodu kao sto se misli.
Mesijevi saigraci u ARG su najlosiji igraci koji igraju za ARG od 1982! Ti igraci jesu odlicni u svojim klubovima, ali za svoju zemlju igraju (ispod)prosecno!
Vise negativnih rekorda je Argentina (bez Mesija naravno) oborila u ovim kvalif za SP, pa ARG je protiv Nigerije (bez Mesija) 2. put u 115 godina dugoj istoriji (od 1902) izgubila sa 2 gola razlike (2:4), nakon sto su vodili 2 gola razlike (2:0), a 1. put se to desilo 1959, Cile 4:2!
Mesi je postao 1. igrac u istoriji fudbala koji je kao gost postigao het trik domacinu Ekvadoru (1:3) u kvalif za SP i tako odveo ARG na SP (Ekvador igra kvalif za SP od 1960)! Zadnji put su dobili Ekvador kao domacina 2001!

nista o nicemu

pre 6 godina

Највећи фудбалер у историји провешће 21 годину у једном клубу. То је величина Барселоне и самог Месија. Он, Тоти, Буфон, Пујол и још понеки Дон Кихот савременог фудбала. Могао је и Реал тако да уради са великим Касиљасом и Раулом, али ипак Реал није Барса. Респект за Месија и Барселону! Било би лепо да да 2018. Меси освоји титуле и са Барселоном и са Аргентином.
(Александар Ужички, 25. novembar 2017 13:16)

Bufon je presao iz Parme u Juventus. To dovoljno govori o vasoj objektivnosti kad hvalite Mesija.

*Ispravka

pre 6 godina

Maradona nije dao nijedan gol u 2 finala SP, Argentina je BEZ Maradone u timu osvojila Kopa Ameriku 1991 i 1993, kao i kup kralja Fahda 1992 (1. izdanje kupa Konfederacija). ARG nije bila tako slaba u tom periodu kao sto se misli.

LadySylvanas

pre 6 godina

@Bila bi fora da sada Siti ili PSZ aktiviraju klauzulu od 700 miliona evra.
(Office, 25. novembar 2017 13:11)

U suštini je moguće. Ali da li će Mesi npr u psg. Što bi aktivirali ako on želi da Igra tamo.

Vase ime*

pre 6 godina

Onaj ko je pogledao bar 60% SVIH Maradoninih meceva u karijeri ima pravo da komentarise da li je Maradona bolji ili losiji od Mesija.
Onaj ko je gledao samo Dijegove majstorije na Jutjubu, ili video klipovima, gledao je samo dobre strane i dobru igru Maradone, ali nije gledao kada je Dijego bio los i ocajan na terenu i bio neprepoznatljiv.
Ako vec poredite dobre strane, akcije i igru Maradone sa Jutjuba ili gde vec, onda poredite i dobre strane, akcije i igru Mesija, a sve Mesijeve lose meceve kojih se secate, jednostavno zaboravite i nemojte ih racunati.
Sta, nije lako to uraditi? Nisam ni mislio.
Dakle, pogledati bar 60% svih meceva Maradone i onda moze da pocne rasprava o tome ko je bolji, Mesi ili Maradona. Isto vazi i za Pelea, odgledati bar 60% svih njegovih meceva i onda donositi zakljucke ko je bolji.
Pravo poredjenje je kada uzmete u obzir sve vrline, prednosti i mane i nedostatke fudbalera koji se porede (npr. Mesi, Pele i Maradona) i onda na osnovu njih odredjujete ko je bolji.

Alan Ford

pre 6 godina

Maradona je bio jedan vrhunski fudbaler i istovremeno šoumen i lider u svakom smislu...Mesi je skroz drugaciji tip povucen i živi bez skandala. Fudbal je odavno vise od igre i trazi ono nesto i van stadiona. A tu harizmu je Maradona imao i ima je dan danas. Pametnom dosta.

chemistry

pre 6 godina

Uz duzno postovanje prema Lionelu Mesiju, ono sto je Ronaldo uradio za fudbal niko nece nikada. On je podigao lestvicu na novi nivo. Mesi je bio sjajan u dve stvari: kontrola lopte i dobar pas. Za Ronalda necu da nabrajam, posto sam ogranicen na 1500 karaktera.

Mladen

pre 6 godina

@Александар Ужички

Nije to nikakvo postovanje, konstantno je trazio nove ugovore i veca primanja. Plus on je klubu zato sto je klub u vrhu, nema potrebe da prelazi negde drugde, plus ih bukvalno drzi za m**a i dobija sve sto trazi. Mesi je odavno postao veci od kluba i to nikad nisu smeli da dozvole.

EuroNix

pre 6 godina

Za one koje spominju Arapa.
PSG nije bio u stanju da plati klauzulu Neymara. PSG zato i nije platio.
Neymar je sam u kesu dao 220 miliona Barci. Taj novac potice od neke katarske firme. To je neregularan nacin i prljavi novac... To sto su UEFA i FIFA umesane u takve poslove je odavno poznato. PSG imao obrt za ovu godinu nesto preko 500 miliona a Barca preko 700 miliona. Sve je jasno

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Maradona nije dao nijedan gol u 2 finala SP, Argentina je BEZ Maradone u timu osvojila Kopa Ameriku 1991 i 1993, kao i kup kralja Fahda 1992 (1. izdanje kupa Konfederacija). ARG nije bila tako slaba u tom periodu kao sto se misli.
(*Ispravka, 25. novembar 2017 15:37)



Mesi nije dao gol van grupe SPa. Sta reci.

Markic

pre 6 godina

maradona pa 5 mesta prazno, pa poređajte đeco ostale kako vam je volja....
(santa maradona priez pour moi, 25. novembar 2017 13:38)


opet si gledao klipove na jutjubu? :)
(neutralni felsh, 25. novembar 2017 14:30)

Dok si ga ti gledao uzivo a??? Decko ima pravo na komentar, koji je skroz korektan i to je jednostavno njegovo misljenje, dok tvoj odgovor i nema bas smisla. Ne razumem sta te je uvredilo to sto je reko da je Maradona mnogo bolji pa odgovaras ovako, ti i tebi slicni.. veliki broj ce se sloziti sa ovime sto je napisao, nije nikog uvredio, prosto.

Larra

pre 6 godina

Koliko li covek treba da ima godina da bi znao kako je igrao Pele i gde li ga je to gledao ...ver je bio prenos svake nedelje...
Slazem se sa time da covek treba da odgleda dosta utakmica nekih igraca da bi mogao bar priblizno da uporedjuje.
Drugacije vreme..nacin igre.. ..sada su odbrane postale citava nauka..... dovedena taktika do perfekcije.. sve to treba uzeti u obzir....
Yt klipovi i donositi sud na osnovu njih je kao kada na osnovu podvucenih ,najzanimljivijih pasusa treba da razumes kakva je citava knjiga.... to nije moguce...treba videti celinu...
Samo ljudi koji su gledali Maradonu mogu da znaju i da pokusaju da uporede. Ja mogu recimo da se smejem upredjivanju LM i CR....ali nemam pojma Maradona-Messi sta bih rekla.
Neki kazu ovako,neki onako. Mozda se moze govoriti o najboljem u njegovoj eri....pre nego o najboljem ikada..
@ neutralni felsh
pozdrav i hvala ti na lepim recima..svaki put uzvratim i zahvalim,ali mi ne puste kom
Pozz

Oki

pre 6 godina

A gde da ode, u Engleskoj da glumi Pedra??? ili u Francuskoj da prođe ko Falkao,poslušao savet pametnijih od sebe,Sedi disi kad za nigde nisi!

Mare

pre 6 godina

Pa bilo bi i čudo da predje u neki drugi klub. Za mene nikad neće da bude najbolji dok se ne pokaže u drugoj ligi. Već je poznato da u reprezentaciji odigra jednu dobru partiju na 5 utakmica iako su prejaki.

Ce Gevara

pre 6 godina

Bila bi fora da sada Siti ili PSZ aktiviraju klauzulu od 700 miliona evra.
(Office, 25. novembar 2017 13:11)

Nije Mesi Neimar ... Mesi je na zalasku karijere .... svarno je puno uradio za svetski fudbal .... i arapi nisu budale da daju 700 miliona za klauzulu plus 200 miliona za Mesija .... koji je, realno, na zalasku karijere!Sama cinjenica preko sesto odigranih utakmica, preko 500 golova, i sa 30 trofeja ... govori da je Mesi istrosen i potrosen!

Da sam na mestu menadzmenta Barselone, idealno je da se Mesi proda .... da su uzeli PSG jedo 300 miliona ... za poluraspalog Mesija ... i doveli nekog talentavnog klinca ilo vise njih i da grade tim ... ovako polueaspali Mesi do raspalog Mesija!

chemistry

pre 6 godina

Uz duzno postovanje prema Lionelu Mesiju, ono sto je Ronaldo uradio za fudbal niko nece nikada. On je podigao lestvicu na novi nivo. Mesi je bio sjajan u dve stvari: kontrola lopte i dobar pas. Za Ronalda necu da nabrajam, posto sam ogranicen na 1500 karaktera.

nista o nicemu

pre 6 godina

Највећи фудбалер у историји провешће 21 годину у једном клубу. То је величина Барселоне и самог Месија. Он, Тоти, Буфон, Пујол и још понеки Дон Кихот савременог фудбала. Могао је и Реал тако да уради са великим Касиљасом и Раулом, али ипак Реал није Барса. Респект за Месија и Барселону! Било би лепо да да 2018. Меси освоји титуле и са Барселоном и са Аргентином.
(Александар Ужички, 25. novembar 2017 13:16)

Bufon je presao iz Parme u Juventus. To dovoljno govori o vasoj objektivnosti kad hvalite Mesija.

Mare

pre 6 godina

Pa bilo bi i čudo da predje u neki drugi klub. Za mene nikad neće da bude najbolji dok se ne pokaže u drugoj ligi. Već je poznato da u reprezentaciji odigra jednu dobru partiju na 5 utakmica iako su prejaki.

Ce Gevara

pre 6 godina

Bila bi fora da sada Siti ili PSZ aktiviraju klauzulu od 700 miliona evra.
(Office, 25. novembar 2017 13:11)

Nije Mesi Neimar ... Mesi je na zalasku karijere .... svarno je puno uradio za svetski fudbal .... i arapi nisu budale da daju 700 miliona za klauzulu plus 200 miliona za Mesija .... koji je, realno, na zalasku karijere!Sama cinjenica preko sesto odigranih utakmica, preko 500 golova, i sa 30 trofeja ... govori da je Mesi istrosen i potrosen!

Da sam na mestu menadzmenta Barselone, idealno je da se Mesi proda .... da su uzeli PSG jedo 300 miliona ... za poluraspalog Mesija ... i doveli nekog talentavnog klinca ilo vise njih i da grade tim ... ovako polueaspali Mesi do raspalog Mesija!

Mladen

pre 6 godina

@Александар Ужички

Nije to nikakvo postovanje, konstantno je trazio nove ugovore i veca primanja. Plus on je klubu zato sto je klub u vrhu, nema potrebe da prelazi negde drugde, plus ih bukvalno drzi za m**a i dobija sve sto trazi. Mesi je odavno postao veci od kluba i to nikad nisu smeli da dozvole.

Александар Ужички

pre 6 godina

У време прелетача, како у политици, тако у спорту и у свим другим областима, ово је за свако поштовање. Највећи фудбалер у историји провешће 21 годину у једном клубу. То је величина Барселоне и самог Месија. Он, Тоти, Буфон, Пујол и још понеки Дон Кихот савременог фудбала. Могао је и Реал тако да уради са великим Касиљасом и Раулом, али ипак Реал није Барса. Респект за Месија и Барселону! Било би лепо да да 2018. Меси освоји титуле и са Барселоном и са Аргентином.

Alan Ford

pre 6 godina

Maradona je bio jedan vrhunski fudbaler i istovremeno šoumen i lider u svakom smislu...Mesi je skroz drugaciji tip povucen i živi bez skandala. Fudbal je odavno vise od igre i trazi ono nesto i van stadiona. A tu harizmu je Maradona imao i ima je dan danas. Pametnom dosta.

Oki

pre 6 godina

A gde da ode, u Engleskoj da glumi Pedra??? ili u Francuskoj da prođe ko Falkao,poslušao savet pametnijih od sebe,Sedi disi kad za nigde nisi!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Maradona nije dao nijedan gol u 2 finala SP, Argentina je BEZ Maradone u timu osvojila Kopa Ameriku 1991 i 1993, kao i kup kralja Fahda 1992 (1. izdanje kupa Konfederacija). ARG nije bila tako slaba u tom periodu kao sto se misli.
(*Ispravka, 25. novembar 2017 15:37)



Mesi nije dao gol van grupe SPa. Sta reci.

Markic

pre 6 godina

maradona pa 5 mesta prazno, pa poređajte đeco ostale kako vam je volja....
(santa maradona priez pour moi, 25. novembar 2017 13:38)


opet si gledao klipove na jutjubu? :)
(neutralni felsh, 25. novembar 2017 14:30)

Dok si ga ti gledao uzivo a??? Decko ima pravo na komentar, koji je skroz korektan i to je jednostavno njegovo misljenje, dok tvoj odgovor i nema bas smisla. Ne razumem sta te je uvredilo to sto je reko da je Maradona mnogo bolji pa odgovaras ovako, ti i tebi slicni.. veliki broj ce se sloziti sa ovime sto je napisao, nije nikog uvredio, prosto.

neutralni felsh

pre 6 godina

maradona pa 5 mesta prazno, pa poređajte đeco ostale kako vam je volja....
(santa maradona priez pour moi, 25. novembar 2017 13:38)


opet si gledao klipove na jutjubu? :)

aki

pre 6 godina

Uz duzno postovanje prema Lionelu Mesiju, ono sto je Ronaldo uradio za fudbal niko nece nikada. On je podigao lestvicu na novi nivo. Mesi je bio sjajan u dve stvari: kontrola lopte i dobar pas. Za Ronalda necu da nabrajam, posto sam ogranicen na 1500 karaktera.
(chemistry, 25. novembar 2017 13:37)

I ja sam ogranicen isto za Ronalda 13 karaktera, peterac igrac. Dribling nula, asistencija nula, pregled igre nula, centarsut nula...

BARÇA! BARÇA! BAAAARÇA!

pre 6 godina

Vidices brale moj, kad sad PSZ ili City aktiviraju otkupnu klauzulu.
Sta je to za njih, al realno.
(Marko, 25. novembar 2017 13:20)

Samo jos da i Messi ima Nejmarov karakter i eto sve reseno :)

BARÇA! BARÇA! BAAAARÇA!

pre 6 godina

barselona se raspada
(real je najveći klub bez premca, 25. novembar 2017 13:24)

Nastavite samo tako luzeri , isto ste rekli i pre pocetka La Gige -10 brererer... ako ne aktivirate spanski savez i sudije protiv "sepratista" .

Neko ko zna

pre 6 godina

Mesi ce nakon Barse najverovatnije da se vrati u rodni Rosario i karijeru zavrsiti tamo gde je i poceo, u 'Njuelsovim starim decacima'.
Mogu i PSZ i M. Siti da plate klauzulu, ali treba i Mesi da im kaze DA, a to se nece nikada desiti.
Maradona je golovima resio 2 od 7 meceva na SP 1986 (1/4 i 1/2), a Gareka ih je golom u 81' protiv Perua u kvalif spasao poraza i odveo na to isto SP!
Dakle, i Maradona je zavisio od saigraca koji su bili jako dobri. Maradona nije dao nijedan gol u 2 finala SP, ARG je Maradone u timu osvojila Kopa Ameriku 1991 i 1993, kao i kup kralja Fahda 1992 (1. izdanje kupa Konfederacija). ARG nije bila tako slaba u tom periodu kao sto se misli.
Mesijevi saigraci u ARG su najlosiji igraci koji igraju za ARG od 1982! Ti igraci jesu odlicni u svojim klubovima, ali za svoju zemlju igraju (ispod)prosecno!
Vise negativnih rekorda je Argentina (bez Mesija naravno) oborila u ovim kvalif za SP, pa ARG je protiv Nigerije (bez Mesija) 2. put u 115 godina dugoj istoriji (od 1902) izgubila sa 2 gola razlike (2:4), nakon sto su vodili 2 gola razlike (2:0), a 1. put se to desilo 1959, Cile 4:2!
Mesi je postao 1. igrac u istoriji fudbala koji je kao gost postigao het trik domacinu Ekvadoru (1:3) u kvalif za SP i tako odveo ARG na SP (Ekvador igra kvalif za SP od 1960)! Zadnji put su dobili Ekvador kao domacina 2001!

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Cuj ovog uporedjuje maradonu i messija znaci neverovatno.Messi igra 10 godina na istom nivou a kolko je maradona igrao na istom nivou ??Ne vise od 2-3 god

*Ispravka

pre 6 godina

Maradona nije dao nijedan gol u 2 finala SP, Argentina je BEZ Maradone u timu osvojila Kopa Ameriku 1991 i 1993, kao i kup kralja Fahda 1992 (1. izdanje kupa Konfederacija). ARG nije bila tako slaba u tom periodu kao sto se misli.

EuroNix

pre 6 godina

Za one koje spominju Arapa.
PSG nije bio u stanju da plati klauzulu Neymara. PSG zato i nije platio.
Neymar je sam u kesu dao 220 miliona Barci. Taj novac potice od neke katarske firme. To je neregularan nacin i prljavi novac... To sto su UEFA i FIFA umesane u takve poslove je odavno poznato. PSG imao obrt za ovu godinu nesto preko 500 miliona a Barca preko 700 miliona. Sve je jasno

Larra

pre 6 godina

Koliko li covek treba da ima godina da bi znao kako je igrao Pele i gde li ga je to gledao ...ver je bio prenos svake nedelje...
Slazem se sa time da covek treba da odgleda dosta utakmica nekih igraca da bi mogao bar priblizno da uporedjuje.
Drugacije vreme..nacin igre.. ..sada su odbrane postale citava nauka..... dovedena taktika do perfekcije.. sve to treba uzeti u obzir....
Yt klipovi i donositi sud na osnovu njih je kao kada na osnovu podvucenih ,najzanimljivijih pasusa treba da razumes kakva je citava knjiga.... to nije moguce...treba videti celinu...
Samo ljudi koji su gledali Maradonu mogu da znaju i da pokusaju da uporede. Ja mogu recimo da se smejem upredjivanju LM i CR....ali nemam pojma Maradona-Messi sta bih rekla.
Neki kazu ovako,neki onako. Mozda se moze govoriti o najboljem u njegovoj eri....pre nego o najboljem ikada..
@ neutralni felsh
pozdrav i hvala ti na lepim recima..svaki put uzvratim i zahvalim,ali mi ne puste kom
Pozz

LadySylvanas

pre 6 godina

@Bila bi fora da sada Siti ili PSZ aktiviraju klauzulu od 700 miliona evra.
(Office, 25. novembar 2017 13:11)

U suštini je moguće. Ali da li će Mesi npr u psg. Što bi aktivirali ako on želi da Igra tamo.

Vase ime*

pre 6 godina

Onaj ko je pogledao bar 60% SVIH Maradoninih meceva u karijeri ima pravo da komentarise da li je Maradona bolji ili losiji od Mesija.
Onaj ko je gledao samo Dijegove majstorije na Jutjubu, ili video klipovima, gledao je samo dobre strane i dobru igru Maradone, ali nije gledao kada je Dijego bio los i ocajan na terenu i bio neprepoznatljiv.
Ako vec poredite dobre strane, akcije i igru Maradone sa Jutjuba ili gde vec, onda poredite i dobre strane, akcije i igru Mesija, a sve Mesijeve lose meceve kojih se secate, jednostavno zaboravite i nemojte ih racunati.
Sta, nije lako to uraditi? Nisam ni mislio.
Dakle, pogledati bar 60% svih meceva Maradone i onda moze da pocne rasprava o tome ko je bolji, Mesi ili Maradona. Isto vazi i za Pelea, odgledati bar 60% svih njegovih meceva i onda donositi zakljucke ko je bolji.
Pravo poredjenje je kada uzmete u obzir sve vrline, prednosti i mane i nedostatke fudbalera koji se porede (npr. Mesi, Pele i Maradona) i onda na osnovu njih odredjujete ko je bolji.