Košarka 33

Ponedeljak, 20.11.2017.

23:55

Alimpijević: Dobra odbrana nam otvorila šut

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević znao je da će Zadrani računati na dve loše partije Zvezde u Evroligi kao na svoju prednost.

Alimpijeviæ: Dobra odbrana nam otvorila šut IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

Miki delija

pre 6 godina

Dakle ne mogu , a da ne napisem nesto, na ovakvu izjavu naseg umisljenog manekena. Cinjenice su decko, da primamo nesto oko 80 poena u ABA ligi, o EL bolje da ne pricam, takodje ti si odusevljen odbranom u 3/4, ma bravo, a 45 poena u prvom piluvremenu, a 16 poena za 3 minuta u 4/4, kad su se vratili na -8, i cuj njega, on prica o dobroj odbrani. Jos si protiv Olimpije u Ljubljani uspeo nesto slicno, pre svega zahvaljujuci njihovom uzasnom sutu, i to je to. Pa i komentator Kole (inace sa Edinom najbolji u regionu) je sinoc rekao "nesto zbog odbrane, a nesto zvog promasaja otvorenih suteva Zadra" je bila 3/4 takva. Cuj njega on vidi takodje impulse Jovanovica u Atini i sinoc Dobrica (dobro tacno je) i Radicevica (sta si tu video blagi Boze), jos da rece kako Jankovic na treninzima blista, pa da se svu ybijemo. Ajde molim te ne pominji ih vise, dok im ledja ne vidimo, mozda su oni dobri momci, sinovi, drugari, ali za Zvezdu nisu, kao i ti takodje. Sanjam dan kada cete se svi vratiti u Ravojnu ligu, KLS, ma bilo gde, samo daleko od Zvezde !

krajisnik

pre 6 godina

Evo prije samo 2 mjeseca sta nas trener Alimpijevic izjavljuje za Radicevica i jos neke igrace

"Čuli smo da je igrao jako dobro do sada i da se baš dobro pokazao. Kako generalno deluje?"

„Odlično! Sve vreme je igrao kao jedini plejmejker. Zasad se pokazao kao sjajno rešenje za tim. Na toj poziciji koja je važna Srbiji za neku budućnost, svi znamo da smo u deficitu sa tim pozicijama. Dečko ima telo za ozbiljnu košarku, Evroligu. Drugo, pravi je sportista, pristupa obavezama profesionalno. Može da napreduje, ima plejmejkersku crtu, da vodi tim. Sve uslove da napreduje.

Na kojoj poziciji najbolje deluje Davidovac?

“Kod Davidovca je neviđena košarkaška inteligencija, to mu daje mogućnost da može da pokrije više pozicija. Pokazali smo čak i zamisao da on sa tim gabaritima može da pokrije poziciju ´jedan´, baš zbog inteligencije.
Da li je bilo igrača koje si zajedno sa stručnim štabom želeo, a nisi mogao da dovedeš?

“Pa, ne. Iskreno - ne. Imali smo mi želje koje nisu bile finansijski realne.Te koje smo želeli, a koji su se uklapali u finansijski koncept - su ovde”.

Ove sezone će Alimpijević biti najmlađi trener Evrolige. Jedan od najmlađih u istoriji takmičenja.

“Rekli su mi da sam drugi najmlađi u istoriji Evrolige. Nije to mala stvar, lepa stvar, samo što sve to pada u vodu kada pričamo o rezultatima. Oni su jedini pravi i merodavni.

Bas tako Alimpije

Đorđe

pre 6 godina

@веверица

Koje bre zakidanje? Doveli ste Ročestija, Feldina, Antića, igrače kakve Partizan nikada nije dovodio. Ako je to zakidanje, ne znam kako onda izgleda davanje. Nije problem novac, nego što vi nemate mlade igrače koji prave razliku. U Partizanu su nosioci igre, u deceniji dominacije bili Peković, Novica, Tripković, Tepić, Bogdanović, a stranci i to anonimusi su samo dopunjavali tim. A vaši mladi su Dobrić, Dangubić, Radičević...
Zakidanje je bilo prijatelju kada je Dule skupio klince- Vestermana, Bogdana, Gagija, Lučića, Bertansa, Lovernja, Muslija, Milutinova, a Država zavrnula sve slavine i raturila projekat. E taj tim bi bio prvak Evrope.
I još kažeš Zvezda bi napala titulu EL? Jel to kažeš iz iskustva igranja Zvezde na F4? E tu već skidam kapu na duhovitosti.

Danilovgrad

pre 6 godina

Ali kad vidim komentar `Radonjicu je trebalo godinu dana da poveze igru, a ovo je Alimpiju tek pocetak... Pa ljudi Radonjic je imao 5 puta slabiji tim od ovoga.. Alimpijevic ima Rochestija, Feldina, Antina, Bjelicu, Dangubica, Lazica, koga je imao Radonjic prvu godinu ? Plus sad igramo Evroligu, dakle stigli smo do nekog nivoa i ako se Radonjic vec smjenjivao trebali smo da uzmemo iskusnog trenera jer ponavljam igramo EVROLIGU! A ne da pocinjemo iz nekakvih `pocetaka` kakvih pocetaka ? Sta Alimpijevic treba da se uci poslu u najjacem mogucem takmicenju ? Gazi nas bre ko stigne, ali neka to nego nema nekako nikakve hemije nista... Zvezda je na klupi sa Radonjom znala da pukne 30 razlike, ali zato sledeci mec opet krcat posjeta, navijanje citavu tekmu jer smo imali povjerenje, znali smo da mozemo ... Sta sad znamo !?!? Vratili smo se ne na nulu, nego ispod nule, a plus imamo skupe igrace i trenera koji je `pobijedio Partizan` i to je njegova karta za klupu Zvezde .. vauuu .. pobijedio Partizan eeej...

Spale

pre 6 godina

Koliko hejtera, samo bi menjali trenera. Puna podrška Alimpije, snažno do tri trofeja! Prošle sezone je Radonja pola utakmica dobio u trećoj četvrtini.

Milan

pre 6 godina

(santa justa, 21. novembar 2017 10:43) # Link komentara


Taj rezlutat je pre 2 sezone a prosle sezone je bilo ako se ne varam 103:66!

Valternbg

pre 6 godina

Kvota na Baskoniju u sred Beograda dovoljno govori o tvojoj odbrani.Elem,nisi ti kriv.Ne vidim resenje za trenutne probleme.Bez dva pojacanja(za koje nema para)sledece godine igramo EC gotovo sigurno.Ako dodje 3000 navijaca u arenu-premija.Mozda su resenje FMP-ovi igraci ali ne mogu se ni oni pustiti da ispadnu iz lige kad se vec bore za 4 mesto.Stvarno nezgodno.Jednostavno ne postoje nasi igraci kao nekada da mogu da iznesu teret EL.Mislite da bi nejaki Radanov pomogao?Tesko.Gotovo je sa basketom(grobarima takodje),vracamo se mi izgleda nasem uzasnom fudbalu.

musa from usa

pre 6 godina

Nadovezujem se na jucerasnji komentar utakmice protiv Zadra i uprkos hejterima koji su krajne subjektivni i svoje komentare namenjuju Grobarima,ja se okrecem svome dvoristu!Alimpije daje non stop alibi izjave,nicim neutemeljene i polako,ali sigurno menjam misljenje o njemu kao treneru!I jos nesto,on zaista nije svestan da je potrosna roba i da ce se opet vratiti u Spartak,a manje verovatno u FMP,sto govori da je vesto izmanipulisan od strane vrhovnog BOGA,znate koga!I Alimpije,A i Bog se ne osvrcu oko sebe,odnosno nipodastavaju nas navijace,a zive od nas!!!

Delija V

pre 6 godina

Čestitka Crvenoj Zvezdi na pobedi u Zadru!
Uvek je tamo teško jer navijanje domaćina je puno mržnje
prema Srbima i atmosfera je grozna!
Čestitke i treneru Alimpijeviću na dobrom vođenju tima !

веверица

pre 6 godina

@Crvena Zvezda 1913
и то у сезони у којој се ф4 игра у београду, када је звезда имала формиран шампионски тим и када нам је требало само мало ветра у леђа да се пробијемо до тог ф4. а када звезда игра на ф4 у београду, ја не знам шта бисмо урадили него освојили.
ето. мало пара да су дали, држава би имала европског првака. мало ли је? сад када бих написао на шта је све држава давала по 5 милиона евра не би ми објавили коментар...
иначе, мислим да и партизану треба да ти паре. исто као и звезди. али ово закидање у кључној сезони за звезду и српску кошарку је скандал

dex

pre 6 godina

Dobra odbrana??? U prvom poluvremenu su radili sta su hteli, pogotovo kad bi se setili da se spuste u reket.
Drugo, nikada Zvezda nije tamo dobijala lako? Kaze, ne seca se kada je Zvezda tamo lako dobila!? Pa za pocetak, prosle godine je bilo 37 razlike.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Samo hrabro,usponi i padovi su očekivani.Država je odlučila da je " mrtav konj" važniji od šampionskih ambicija Crvene Zvezde!Važnije je partijsko čedo od najvećeg srpskog kluba!

sa x

pre 6 godina

Ma daj, molim te. Usta moja hvalite me. Dobili smo ih na suvi kvalitet, oni su se ispucavali i ispromašivali, dobijali tehničke, a mi baš tad dali nekoliko trojki za redom. A šta je bilo kad ih je krenuo šut? Odmah 10:0, i gde ti je tu dobra odbrana. Sebe možeš da lažeš, ali nas ne!

Ljuba

pre 6 godina

Ja sam video 3 lose cetvrtine i potpuno odsustvo tvog autoriteta! A odbranu sa Rocestijem i Feldinom u istoj petorci ne bih komentarisao!

cukce

pre 6 godina

Tolko pocetnickih gresaka, nezainteresovanosti, u pojedinim trenucima i nediscipline, losa odbrana, los skok, bez akcija u napadu... Cim se neke od predhodnih mana eliminisu onda se bljesne i dobro odigra, ovde za Zadar je bilo dovoljno 10 minuta leprsave igre ali za ozbiljnije protivnike to je premalo. Bice kidanja nerava ove sezone, pojacanja su preko potrebna a trener mislim da je nedorastao Zvezde (mozda je trebao da bude 2 sezone pomocnik pa onda da se ubaci u vatru).

marko

pre 6 godina

Uz duzno postovanje, nije vam dobra odbrana otvorila put nego cinjenica da ste igrali protiv kluba koji je KLS nivo. Prazne minute koje smo imali ne bi smele da se dogadja ni u El a kamoli protiv ovakvuh protivnika. Zavisimo iskljucivo od suta za tri poena, a pri tom nam le uz Rocestija najpouzdaniji suter Milko i Pero - centri. Bekovi Dobric, Dangubic, Radicevic, Lazic ne daju nikakve nade za sut za tri, ok jeste kapiten ubacio trojku juce ali je bila verovatnoca air ball- a. I sta kada nam stane sut za tri....

Унук Државног Непријатеља

pre 6 godina

Шта ти знаш црни Алимпије шта је добра одбрана? Да им ниси можда ти на тренингу објаснио? Ти си своју визију одбране показао од почетка сезоне довољно. Време је да идеш и у неком нижем рангу да објашњаваш шта је добра одбрана. Арогантан си, надуван, кошаркашка незналица и ни таст Човић неће моћи да те одбрани, по питању хронично лоше одбране коју Звезда пружа. Коментаре против екипа као што је Задар можеш да сачуваш за те екипе, које заслужујеш. Ако си тренер ФМПа онда можеш тако да причаш, а у Звезди то није довољно добро. Седи један.

dejan

pre 6 godina

Igra u napadu je cista improvizacija, bez postavljenih napada, cak i posle tajm auta. Radicevic i Keselj na zalost nisu za Zvezdu. Ako uspemo usred sezone da pogodimo sa te dve izmene i iscimamo Karija, mozemo da se nadamo osvajanju ABA...

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Samo hrabro,usponi i padovi su očekivani.Država je odlučila da je " mrtav konj" važniji od šampionskih ambicija Crvene Zvezde!Važnije je partijsko čedo od najvećeg srpskog kluba!

Ljuba

pre 6 godina

Ja sam video 3 lose cetvrtine i potpuno odsustvo tvog autoriteta! A odbranu sa Rocestijem i Feldinom u istoj petorci ne bih komentarisao!

marko

pre 6 godina

Uz duzno postovanje, nije vam dobra odbrana otvorila put nego cinjenica da ste igrali protiv kluba koji je KLS nivo. Prazne minute koje smo imali ne bi smele da se dogadja ni u El a kamoli protiv ovakvuh protivnika. Zavisimo iskljucivo od suta za tri poena, a pri tom nam le uz Rocestija najpouzdaniji suter Milko i Pero - centri. Bekovi Dobric, Dangubic, Radicevic, Lazic ne daju nikakve nade za sut za tri, ok jeste kapiten ubacio trojku juce ali je bila verovatnoca air ball- a. I sta kada nam stane sut za tri....

Унук Државног Непријатеља

pre 6 godina

Шта ти знаш црни Алимпије шта је добра одбрана? Да им ниси можда ти на тренингу објаснио? Ти си своју визију одбране показао од почетка сезоне довољно. Време је да идеш и у неком нижем рангу да објашњаваш шта је добра одбрана. Арогантан си, надуван, кошаркашка незналица и ни таст Човић неће моћи да те одбрани, по питању хронично лоше одбране коју Звезда пружа. Коментаре против екипа као што је Задар можеш да сачуваш за те екипе, које заслужујеш. Ако си тренер ФМПа онда можеш тако да причаш, а у Звезди то није довољно добро. Седи један.

sa x

pre 6 godina

Ma daj, molim te. Usta moja hvalite me. Dobili smo ih na suvi kvalitet, oni su se ispucavali i ispromašivali, dobijali tehničke, a mi baš tad dali nekoliko trojki za redom. A šta je bilo kad ih je krenuo šut? Odmah 10:0, i gde ti je tu dobra odbrana. Sebe možeš da lažeš, ali nas ne!

веверица

pre 6 godina

@Crvena Zvezda 1913
и то у сезони у којој се ф4 игра у београду, када је звезда имала формиран шампионски тим и када нам је требало само мало ветра у леђа да се пробијемо до тог ф4. а када звезда игра на ф4 у београду, ја не знам шта бисмо урадили него освојили.
ето. мало пара да су дали, држава би имала европског првака. мало ли је? сад када бих написао на шта је све држава давала по 5 милиона евра не би ми објавили коментар...
иначе, мислим да и партизану треба да ти паре. исто као и звезди. али ово закидање у кључној сезони за звезду и српску кошарку је скандал

cukce

pre 6 godina

Tolko pocetnickih gresaka, nezainteresovanosti, u pojedinim trenucima i nediscipline, losa odbrana, los skok, bez akcija u napadu... Cim se neke od predhodnih mana eliminisu onda se bljesne i dobro odigra, ovde za Zadar je bilo dovoljno 10 minuta leprsave igre ali za ozbiljnije protivnike to je premalo. Bice kidanja nerava ove sezone, pojacanja su preko potrebna a trener mislim da je nedorastao Zvezde (mozda je trebao da bude 2 sezone pomocnik pa onda da se ubaci u vatru).

dejan

pre 6 godina

Igra u napadu je cista improvizacija, bez postavljenih napada, cak i posle tajm auta. Radicevic i Keselj na zalost nisu za Zvezdu. Ako uspemo usred sezone da pogodimo sa te dve izmene i iscimamo Karija, mozemo da se nadamo osvajanju ABA...

dex

pre 6 godina

Dobra odbrana??? U prvom poluvremenu su radili sta su hteli, pogotovo kad bi se setili da se spuste u reket.
Drugo, nikada Zvezda nije tamo dobijala lako? Kaze, ne seca se kada je Zvezda tamo lako dobila!? Pa za pocetak, prosle godine je bilo 37 razlike.

Delija V

pre 6 godina

Čestitka Crvenoj Zvezdi na pobedi u Zadru!
Uvek je tamo teško jer navijanje domaćina je puno mržnje
prema Srbima i atmosfera je grozna!
Čestitke i treneru Alimpijeviću na dobrom vođenju tima !

Danilovgrad

pre 6 godina

Ali kad vidim komentar `Radonjicu je trebalo godinu dana da poveze igru, a ovo je Alimpiju tek pocetak... Pa ljudi Radonjic je imao 5 puta slabiji tim od ovoga.. Alimpijevic ima Rochestija, Feldina, Antina, Bjelicu, Dangubica, Lazica, koga je imao Radonjic prvu godinu ? Plus sad igramo Evroligu, dakle stigli smo do nekog nivoa i ako se Radonjic vec smjenjivao trebali smo da uzmemo iskusnog trenera jer ponavljam igramo EVROLIGU! A ne da pocinjemo iz nekakvih `pocetaka` kakvih pocetaka ? Sta Alimpijevic treba da se uci poslu u najjacem mogucem takmicenju ? Gazi nas bre ko stigne, ali neka to nego nema nekako nikakve hemije nista... Zvezda je na klupi sa Radonjom znala da pukne 30 razlike, ali zato sledeci mec opet krcat posjeta, navijanje citavu tekmu jer smo imali povjerenje, znali smo da mozemo ... Sta sad znamo !?!? Vratili smo se ne na nulu, nego ispod nule, a plus imamo skupe igrace i trenera koji je `pobijedio Partizan` i to je njegova karta za klupu Zvezde .. vauuu .. pobijedio Partizan eeej...

krajisnik

pre 6 godina

Evo prije samo 2 mjeseca sta nas trener Alimpijevic izjavljuje za Radicevica i jos neke igrace

"Čuli smo da je igrao jako dobro do sada i da se baš dobro pokazao. Kako generalno deluje?"

„Odlično! Sve vreme je igrao kao jedini plejmejker. Zasad se pokazao kao sjajno rešenje za tim. Na toj poziciji koja je važna Srbiji za neku budućnost, svi znamo da smo u deficitu sa tim pozicijama. Dečko ima telo za ozbiljnu košarku, Evroligu. Drugo, pravi je sportista, pristupa obavezama profesionalno. Može da napreduje, ima plejmejkersku crtu, da vodi tim. Sve uslove da napreduje.

Na kojoj poziciji najbolje deluje Davidovac?

“Kod Davidovca je neviđena košarkaška inteligencija, to mu daje mogućnost da može da pokrije više pozicija. Pokazali smo čak i zamisao da on sa tim gabaritima može da pokrije poziciju ´jedan´, baš zbog inteligencije.
Da li je bilo igrača koje si zajedno sa stručnim štabom želeo, a nisi mogao da dovedeš?

“Pa, ne. Iskreno - ne. Imali smo mi želje koje nisu bile finansijski realne.Te koje smo želeli, a koji su se uklapali u finansijski koncept - su ovde”.

Ove sezone će Alimpijević biti najmlađi trener Evrolige. Jedan od najmlađih u istoriji takmičenja.

“Rekli su mi da sam drugi najmlađi u istoriji Evrolige. Nije to mala stvar, lepa stvar, samo što sve to pada u vodu kada pričamo o rezultatima. Oni su jedini pravi i merodavni.

Bas tako Alimpije

Valternbg

pre 6 godina

Kvota na Baskoniju u sred Beograda dovoljno govori o tvojoj odbrani.Elem,nisi ti kriv.Ne vidim resenje za trenutne probleme.Bez dva pojacanja(za koje nema para)sledece godine igramo EC gotovo sigurno.Ako dodje 3000 navijaca u arenu-premija.Mozda su resenje FMP-ovi igraci ali ne mogu se ni oni pustiti da ispadnu iz lige kad se vec bore za 4 mesto.Stvarno nezgodno.Jednostavno ne postoje nasi igraci kao nekada da mogu da iznesu teret EL.Mislite da bi nejaki Radanov pomogao?Tesko.Gotovo je sa basketom(grobarima takodje),vracamo se mi izgleda nasem uzasnom fudbalu.

Spale

pre 6 godina

Koliko hejtera, samo bi menjali trenera. Puna podrška Alimpije, snažno do tri trofeja! Prošle sezone je Radonja pola utakmica dobio u trećoj četvrtini.

Miki delija

pre 6 godina

Dakle ne mogu , a da ne napisem nesto, na ovakvu izjavu naseg umisljenog manekena. Cinjenice su decko, da primamo nesto oko 80 poena u ABA ligi, o EL bolje da ne pricam, takodje ti si odusevljen odbranom u 3/4, ma bravo, a 45 poena u prvom piluvremenu, a 16 poena za 3 minuta u 4/4, kad su se vratili na -8, i cuj njega, on prica o dobroj odbrani. Jos si protiv Olimpije u Ljubljani uspeo nesto slicno, pre svega zahvaljujuci njihovom uzasnom sutu, i to je to. Pa i komentator Kole (inace sa Edinom najbolji u regionu) je sinoc rekao "nesto zbog odbrane, a nesto zvog promasaja otvorenih suteva Zadra" je bila 3/4 takva. Cuj njega on vidi takodje impulse Jovanovica u Atini i sinoc Dobrica (dobro tacno je) i Radicevica (sta si tu video blagi Boze), jos da rece kako Jankovic na treninzima blista, pa da se svu ybijemo. Ajde molim te ne pominji ih vise, dok im ledja ne vidimo, mozda su oni dobri momci, sinovi, drugari, ali za Zvezdu nisu, kao i ti takodje. Sanjam dan kada cete se svi vratiti u Ravojnu ligu, KLS, ma bilo gde, samo daleko od Zvezde !

musa from usa

pre 6 godina

Nadovezujem se na jucerasnji komentar utakmice protiv Zadra i uprkos hejterima koji su krajne subjektivni i svoje komentare namenjuju Grobarima,ja se okrecem svome dvoristu!Alimpije daje non stop alibi izjave,nicim neutemeljene i polako,ali sigurno menjam misljenje o njemu kao treneru!I jos nesto,on zaista nije svestan da je potrosna roba i da ce se opet vratiti u Spartak,a manje verovatno u FMP,sto govori da je vesto izmanipulisan od strane vrhovnog BOGA,znate koga!I Alimpije,A i Bog se ne osvrcu oko sebe,odnosno nipodastavaju nas navijace,a zive od nas!!!

Đorđe

pre 6 godina

@веверица

Koje bre zakidanje? Doveli ste Ročestija, Feldina, Antića, igrače kakve Partizan nikada nije dovodio. Ako je to zakidanje, ne znam kako onda izgleda davanje. Nije problem novac, nego što vi nemate mlade igrače koji prave razliku. U Partizanu su nosioci igre, u deceniji dominacije bili Peković, Novica, Tripković, Tepić, Bogdanović, a stranci i to anonimusi su samo dopunjavali tim. A vaši mladi su Dobrić, Dangubić, Radičević...
Zakidanje je bilo prijatelju kada je Dule skupio klince- Vestermana, Bogdana, Gagija, Lučića, Bertansa, Lovernja, Muslija, Milutinova, a Država zavrnula sve slavine i raturila projekat. E taj tim bi bio prvak Evrope.
I još kažeš Zvezda bi napala titulu EL? Jel to kažeš iz iskustva igranja Zvezde na F4? E tu već skidam kapu na duhovitosti.

Milan

pre 6 godina

(santa justa, 21. novembar 2017 10:43) # Link komentara


Taj rezlutat je pre 2 sezone a prosle sezone je bilo ako se ne varam 103:66!

Унук Државног Непријатеља

pre 6 godina

Шта ти знаш црни Алимпије шта је добра одбрана? Да им ниси можда ти на тренингу објаснио? Ти си своју визију одбране показао од почетка сезоне довољно. Време је да идеш и у неком нижем рангу да објашњаваш шта је добра одбрана. Арогантан си, надуван, кошаркашка незналица и ни таст Човић неће моћи да те одбрани, по питању хронично лоше одбране коју Звезда пружа. Коментаре против екипа као што је Задар можеш да сачуваш за те екипе, које заслужујеш. Ако си тренер ФМПа онда можеш тако да причаш, а у Звезди то није довољно добро. Седи један.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Samo hrabro,usponi i padovi su očekivani.Država je odlučila da je " mrtav konj" važniji od šampionskih ambicija Crvene Zvezde!Važnije je partijsko čedo od najvećeg srpskog kluba!

Valternbg

pre 6 godina

Kvota na Baskoniju u sred Beograda dovoljno govori o tvojoj odbrani.Elem,nisi ti kriv.Ne vidim resenje za trenutne probleme.Bez dva pojacanja(za koje nema para)sledece godine igramo EC gotovo sigurno.Ako dodje 3000 navijaca u arenu-premija.Mozda su resenje FMP-ovi igraci ali ne mogu se ni oni pustiti da ispadnu iz lige kad se vec bore za 4 mesto.Stvarno nezgodno.Jednostavno ne postoje nasi igraci kao nekada da mogu da iznesu teret EL.Mislite da bi nejaki Radanov pomogao?Tesko.Gotovo je sa basketom(grobarima takodje),vracamo se mi izgleda nasem uzasnom fudbalu.

musa from usa

pre 6 godina

Nadovezujem se na jucerasnji komentar utakmice protiv Zadra i uprkos hejterima koji su krajne subjektivni i svoje komentare namenjuju Grobarima,ja se okrecem svome dvoristu!Alimpije daje non stop alibi izjave,nicim neutemeljene i polako,ali sigurno menjam misljenje o njemu kao treneru!I jos nesto,on zaista nije svestan da je potrosna roba i da ce se opet vratiti u Spartak,a manje verovatno u FMP,sto govori da je vesto izmanipulisan od strane vrhovnog BOGA,znate koga!I Alimpije,A i Bog se ne osvrcu oko sebe,odnosno nipodastavaju nas navijace,a zive od nas!!!

Delija V

pre 6 godina

Čestitka Crvenoj Zvezdi na pobedi u Zadru!
Uvek je tamo teško jer navijanje domaćina je puno mržnje
prema Srbima i atmosfera je grozna!
Čestitke i treneru Alimpijeviću na dobrom vođenju tima !

Spale

pre 6 godina

Koliko hejtera, samo bi menjali trenera. Puna podrška Alimpije, snažno do tri trofeja! Prošle sezone je Radonja pola utakmica dobio u trećoj četvrtini.

Đorđe

pre 6 godina

@веверица

Koje bre zakidanje? Doveli ste Ročestija, Feldina, Antića, igrače kakve Partizan nikada nije dovodio. Ako je to zakidanje, ne znam kako onda izgleda davanje. Nije problem novac, nego što vi nemate mlade igrače koji prave razliku. U Partizanu su nosioci igre, u deceniji dominacije bili Peković, Novica, Tripković, Tepić, Bogdanović, a stranci i to anonimusi su samo dopunjavali tim. A vaši mladi su Dobrić, Dangubić, Radičević...
Zakidanje je bilo prijatelju kada je Dule skupio klince- Vestermana, Bogdana, Gagija, Lučića, Bertansa, Lovernja, Muslija, Milutinova, a Država zavrnula sve slavine i raturila projekat. E taj tim bi bio prvak Evrope.
I još kažeš Zvezda bi napala titulu EL? Jel to kažeš iz iskustva igranja Zvezde na F4? E tu već skidam kapu na duhovitosti.

marko

pre 6 godina

Uz duzno postovanje, nije vam dobra odbrana otvorila put nego cinjenica da ste igrali protiv kluba koji je KLS nivo. Prazne minute koje smo imali ne bi smele da se dogadja ni u El a kamoli protiv ovakvuh protivnika. Zavisimo iskljucivo od suta za tri poena, a pri tom nam le uz Rocestija najpouzdaniji suter Milko i Pero - centri. Bekovi Dobric, Dangubic, Radicevic, Lazic ne daju nikakve nade za sut za tri, ok jeste kapiten ubacio trojku juce ali je bila verovatnoca air ball- a. I sta kada nam stane sut za tri....

dex

pre 6 godina

Dobra odbrana??? U prvom poluvremenu su radili sta su hteli, pogotovo kad bi se setili da se spuste u reket.
Drugo, nikada Zvezda nije tamo dobijala lako? Kaze, ne seca se kada je Zvezda tamo lako dobila!? Pa za pocetak, prosle godine je bilo 37 razlike.

Ljuba

pre 6 godina

Ja sam video 3 lose cetvrtine i potpuno odsustvo tvog autoriteta! A odbranu sa Rocestijem i Feldinom u istoj petorci ne bih komentarisao!

Danilovgrad

pre 6 godina

Ali kad vidim komentar `Radonjicu je trebalo godinu dana da poveze igru, a ovo je Alimpiju tek pocetak... Pa ljudi Radonjic je imao 5 puta slabiji tim od ovoga.. Alimpijevic ima Rochestija, Feldina, Antina, Bjelicu, Dangubica, Lazica, koga je imao Radonjic prvu godinu ? Plus sad igramo Evroligu, dakle stigli smo do nekog nivoa i ako se Radonjic vec smjenjivao trebali smo da uzmemo iskusnog trenera jer ponavljam igramo EVROLIGU! A ne da pocinjemo iz nekakvih `pocetaka` kakvih pocetaka ? Sta Alimpijevic treba da se uci poslu u najjacem mogucem takmicenju ? Gazi nas bre ko stigne, ali neka to nego nema nekako nikakve hemije nista... Zvezda je na klupi sa Radonjom znala da pukne 30 razlike, ali zato sledeci mec opet krcat posjeta, navijanje citavu tekmu jer smo imali povjerenje, znali smo da mozemo ... Sta sad znamo !?!? Vratili smo se ne na nulu, nego ispod nule, a plus imamo skupe igrace i trenera koji je `pobijedio Partizan` i to je njegova karta za klupu Zvezde .. vauuu .. pobijedio Partizan eeej...

sa x

pre 6 godina

Ma daj, molim te. Usta moja hvalite me. Dobili smo ih na suvi kvalitet, oni su se ispucavali i ispromašivali, dobijali tehničke, a mi baš tad dali nekoliko trojki za redom. A šta je bilo kad ih je krenuo šut? Odmah 10:0, i gde ti je tu dobra odbrana. Sebe možeš da lažeš, ali nas ne!

веверица

pre 6 godina

@Crvena Zvezda 1913
и то у сезони у којој се ф4 игра у београду, када је звезда имала формиран шампионски тим и када нам је требало само мало ветра у леђа да се пробијемо до тог ф4. а када звезда игра на ф4 у београду, ја не знам шта бисмо урадили него освојили.
ето. мало пара да су дали, држава би имала европског првака. мало ли је? сад када бих написао на шта је све држава давала по 5 милиона евра не би ми објавили коментар...
иначе, мислим да и партизану треба да ти паре. исто као и звезди. али ово закидање у кључној сезони за звезду и српску кошарку је скандал

Miki delija

pre 6 godina

Dakle ne mogu , a da ne napisem nesto, na ovakvu izjavu naseg umisljenog manekena. Cinjenice su decko, da primamo nesto oko 80 poena u ABA ligi, o EL bolje da ne pricam, takodje ti si odusevljen odbranom u 3/4, ma bravo, a 45 poena u prvom piluvremenu, a 16 poena za 3 minuta u 4/4, kad su se vratili na -8, i cuj njega, on prica o dobroj odbrani. Jos si protiv Olimpije u Ljubljani uspeo nesto slicno, pre svega zahvaljujuci njihovom uzasnom sutu, i to je to. Pa i komentator Kole (inace sa Edinom najbolji u regionu) je sinoc rekao "nesto zbog odbrane, a nesto zvog promasaja otvorenih suteva Zadra" je bila 3/4 takva. Cuj njega on vidi takodje impulse Jovanovica u Atini i sinoc Dobrica (dobro tacno je) i Radicevica (sta si tu video blagi Boze), jos da rece kako Jankovic na treninzima blista, pa da se svu ybijemo. Ajde molim te ne pominji ih vise, dok im ledja ne vidimo, mozda su oni dobri momci, sinovi, drugari, ali za Zvezdu nisu, kao i ti takodje. Sanjam dan kada cete se svi vratiti u Ravojnu ligu, KLS, ma bilo gde, samo daleko od Zvezde !

dejan

pre 6 godina

Igra u napadu je cista improvizacija, bez postavljenih napada, cak i posle tajm auta. Radicevic i Keselj na zalost nisu za Zvezdu. Ako uspemo usred sezone da pogodimo sa te dve izmene i iscimamo Karija, mozemo da se nadamo osvajanju ABA...

cukce

pre 6 godina

Tolko pocetnickih gresaka, nezainteresovanosti, u pojedinim trenucima i nediscipline, losa odbrana, los skok, bez akcija u napadu... Cim se neke od predhodnih mana eliminisu onda se bljesne i dobro odigra, ovde za Zadar je bilo dovoljno 10 minuta leprsave igre ali za ozbiljnije protivnike to je premalo. Bice kidanja nerava ove sezone, pojacanja su preko potrebna a trener mislim da je nedorastao Zvezde (mozda je trebao da bude 2 sezone pomocnik pa onda da se ubaci u vatru).

Milan

pre 6 godina

(santa justa, 21. novembar 2017 10:43) # Link komentara


Taj rezlutat je pre 2 sezone a prosle sezone je bilo ako se ne varam 103:66!

krajisnik

pre 6 godina

Evo prije samo 2 mjeseca sta nas trener Alimpijevic izjavljuje za Radicevica i jos neke igrace

"Čuli smo da je igrao jako dobro do sada i da se baš dobro pokazao. Kako generalno deluje?"

„Odlično! Sve vreme je igrao kao jedini plejmejker. Zasad se pokazao kao sjajno rešenje za tim. Na toj poziciji koja je važna Srbiji za neku budućnost, svi znamo da smo u deficitu sa tim pozicijama. Dečko ima telo za ozbiljnu košarku, Evroligu. Drugo, pravi je sportista, pristupa obavezama profesionalno. Može da napreduje, ima plejmejkersku crtu, da vodi tim. Sve uslove da napreduje.

Na kojoj poziciji najbolje deluje Davidovac?

“Kod Davidovca je neviđena košarkaška inteligencija, to mu daje mogućnost da može da pokrije više pozicija. Pokazali smo čak i zamisao da on sa tim gabaritima može da pokrije poziciju ´jedan´, baš zbog inteligencije.
Da li je bilo igrača koje si zajedno sa stručnim štabom želeo, a nisi mogao da dovedeš?

“Pa, ne. Iskreno - ne. Imali smo mi želje koje nisu bile finansijski realne.Te koje smo želeli, a koji su se uklapali u finansijski koncept - su ovde”.

Ove sezone će Alimpijević biti najmlađi trener Evrolige. Jedan od najmlađih u istoriji takmičenja.

“Rekli su mi da sam drugi najmlađi u istoriji Evrolige. Nije to mala stvar, lepa stvar, samo što sve to pada u vodu kada pričamo o rezultatima. Oni su jedini pravi i merodavni.

Bas tako Alimpije