Košarka 763

Ponedeljak, 06.11.2017.

20:00

Bjelica razbio Partizan, stotka Zvezde u derbiju!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 100:84 (26:21, 27:21, 21:21, 26:21), u derbiju sedmog kola regionalnog košarkaškog takmičenja.

Bjelica razbio Partizan, stotka Zvezde u derbiju! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

763 Komentari

Sortiraj po:

drug Vucela

pre 6 godina

Uspeli ste cak i da napucate vise komentara za CSKA od ovog ponizavanja sa STOTKOM, za cak 1. JSD bot masinerija radi punom parom...

zoran zivancevic

pre 6 godina

KAKVE KORISTI JA IMAM OD CRVENE ZVEZDE ILI PARTIZANA MENI JE SVEJEDNO KO
CE DA POBEDI.NIJE TO VISE SPORT KAO STO JE NEKAD BIO.TU SE OBRCE VELIKI
NOVAC I ON ODLUCUJE KO CE DA DOBIJE UTAKMICU.NAVIJACI SU GLUPI STO UOPSTE
DOLAZE DA IH GLEDAJU.

miki

pre 6 godina

i oni nesto da dobiju, 30 godina su gubili, od 80tih vlada samo Partizan Sampion. Ovo je sad vestacko, a zna se kako vestacke stvari prolaze brzo...

Akumulator

pre 6 godina

Početak utakmice mnogo grešaka sudija na štetu Partizana...ovima to dalo krila, nama ih zasekli, i to je to odprilike
(+41, 07. novembar 2017 11:09)
A osteceni ste i za penal, sve znamo.

Nele

pre 6 godina

Cekaj, ne kapiram, jel vi Grobari stvarno mislite da ste bili blizu u ovoj utakmici? Jel vi shvatate da je Zvezda odigrala koliko treba, odradila laksi suterski trening? Mislite da bi se Pera ispucavao sa po 8m da ste bili blizu? Imali smo 14(!) gresaka + 6 izgubljenih lopti protiv ekipe koja ne igra odbranu. Samo mali dokaz koliko su se zaje*avali u Zvezdi.. Pogledaj koliko ste poena dali iz polukontri posle koseva Zvezde, sto ne dopustamo u EL. Jednostavno nisu imali potrebe da "stegnu". Vi jednostavno ne shvatate koliko ste losi.. Gradjenje kosa vam je 0, odbrana od pick&pop 0, Pick&roll branite tako sto vam 4ka ostavi svog igraca i ode da brani reket i posle vam cudno sto vas zatrpaju trojkama?
Vi mozete da igrate ISKLJUCIVO protiv ekipa koje igraju losu odbranu i pod uslovima da vam je dan. Zivi bili pa videli da ce i protiv Lokomotive biti isto. 10+ vrlo rano i onda celu utakmicu oni lagano privode kraju..

Zee

pre 6 godina

(Crnogorac, 6. novembar 2017 20:28)

A zapravo si samo jedan od "voleo bih da grešim" navijača koji jedva čeka da izgubimo da bi mogao da se pravi pametan kako je on to na vreme pričao. Takva "podrška" nam ne treba.

anica

pre 6 godina

Bjelica je bio najbolji ali Koliko je Rocesti odigrao dobro, Antic, Feldin i Lesor solidni...ne znam sta ti smeta, kad smo ozbiljni ozbiljni smo, kad se zezamo to je drugo.

onako bez lupetanja

pre 6 godina

@...,
Normalno da znam , imao sam prelaznu iz matematike , ono kao sabiranje i te operacije . Glupo je da se tešiš jer Vam Zvezda održala čas sa dve akcije , šut je bio nebranjen , ukupno smo šutnuli tri od 30 i kusur trojke preko ruke i nismo nijednu pogodili . Ono što je pogođeno po 2m su stojali igrači od Zvezdinih , trening . Nisi valjda očekivao da evroligaška ekipa ne zna da šuta , niste ni blizu tog nivoa ali volite da komentarišete . Svako ima svoje mišljenje i to je ok ali činjenice stoje ovako , jedan posed na -5 , dva uzastopna na -6 , još jedan na -6 i to za 30 min (2,3 i 4/4) . Ostatak je bio , najčešće -9 ili -11 . I tako ceo meč . Potpuna kontrola i nemoć sa druge strane .
A fantazije iz tvoje glave "da je ovaj ovo , da onda nije ono , da je promašio da je ovaj drugi pogodio " ostavi to za SOS koš i prilog A1 B6 pokrivanje ... ovde očekujem konstruktivnu raspravu pod :
1. Oko budžeta , dugova , uprave KKp : odakle , kako , i šta ste sada
2. Oko prebijanja sa samo kruženjem lopte na liniji dodavanja i trening utakmici
I moram da Ti priznam presrećan sam jer ste poleteli , gura Vas i kuka i motika , bahatite se opet , i na kraju ali najslađe do sledeće utakmice može biti samo jedan a to niste Vi .

Rano ti je da zineš

pre 6 godina

Sa tvojom pismenošću nikog nećeš uvrediti. Bojim se da te mnogi neće razumeti a ako se to i desi, neće te smatrati za ozbiljnog. Fali ti mnogo toga ali navijaš za pravog. Samo, diletantski i vrlo primitivno. Moraš to da izbegneš jer bruka i tebe i klub.

anica

pre 6 godina

(..., 07. novembar 2017 13:14)
Ne znam odakle ti to da ste nam disali za vratom...da vam nije ona dva crnca nista. Celu utakmicu smo bili bolji.
E moja makovnjacice, 36 godina a pises pod drugim nikom...je l ti glupo zbog necega?

...

pre 6 godina

(..., 07. novembar 2017 13:14) 
Ne znam odakle ti to da ste nam disali za vratom...da vam nije ona dva crnca nista. Celu utakmicu smo bili bolji. 
E moja makovnjacice, 36 godina a pises pod drugim nikom...je l ti glupo zbog necega?
(anica, 07. novembar 2017 14:24)

da vama nije bilo Bjelice moze i tako...dal mi je glupo zbog necega? Kao i tebe kad pises gluposti, bila si normalnija sa komentarima.

...

pre 6 godina

(onako bez lupetanja, 07. novembar 2017 14:09)

ti znas koliko je sipano u KKP, bas ti, niko drugi...bili smo vam vise puta blizu, ali Bjelica je odigrao utakmicu karijere. Mozes da pricas sta hoces, ali Partizan je solidno igrao ali je vas sut isao kao lud.

onako bez lupetanja

pre 6 godina

@..,
Disali ste za vrat ? Imali ste ukupno 4 napada na -6 , od toga dva vezana . Zvezda je imala 44 da ode na +20 , ali nije . Čudno kada ovako posložiš stvari , razobličiš boleštinu zvanu KKP i poimanje utakmice . Neko te razvuče 38 min na klackalicu +9 , +12 i svaki čas Ti preti +20 a Ti bulazniš o dva priključka koja si teškom mukom uspeo da izboriš . Odradio Vas je Alimpijević kao sa FMP u KLS , doduše vodili ste tada 2 min u 80 . Normalno sipano je 3mil eura u ovo što je dvaput prišlo na -6 , dovode se igrači kao na traci i loži se polusvet učinkom protiv Zadra . Mobilizacija Vaša ne znači da će Čovke da se preda , naprotiv čini mi se da se loži na Vas opasno . Lično ne gotivim ga ali bi isto reagovao kada je porodica u pitanju , a uz to je i zlopamtilo izgleda . Tek će da Vas proziva za keš , sponzore , sudije i normalno gde ide svake godine 3mil kada dalje od 1/2 ne može .

...

pre 6 godina

eto vam malo srece i prilike da se izivljavate sa komentarima na nivou dece..bili smo vam za vratom citavu tekmu, da niste imali fenomenalnog Bjelicu, otisla bi tekma u egal. Svaka cast na pobedi, videcemo na kraju ko ce biti najbolji. Partizan je pokazao kvalitet i manje iskustva ( verovatno zbog trenera) , i ima tu sanse za napredak. Evo, sad opet mozete da se izivljavate sa glupavim komentarima. Pozdrav normalnim zvezdasima.

...

pre 6 godina

Nikad mi nije bilo jasno koja je razlika izmedju bele milke od 100 grama i bjele milke od 100 grama
(Bojan, 07. novembar 2017 10:09)

komentar na nivou deteta

Pitanje

pre 6 godina

Čemu ovakva diskriminacija među navijačima,što se poruka tiče.Poslao sam 10-tak i uopšte ih ne objavljujete,od jutros pogotovo?Nikog nisam vređao,samo sam davao savete malom klubu,da izađe iz agonije u kojoj je zapao.

Delija

pre 6 godina

Ako ste se nakmečali možete na spavanje...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 6. novembar 2017 23:50)


Nemoj tako matori, pa imamo pravo da se radujemo.

Komunalac

pre 6 godina

Sto bi rekao moj drug Aca, Tosic jos uvek ceka nadoknadu vremena u Pioniru...Sto se tice same utakmice, Zvezda od pocetka do kraja kontrolisala rezultat, i prilicno rutinski dobila na kraju...

Zee

pre 6 godina

Presudila ona noga Rocestija, da su sudije to videle lepo Partizan bi ovo dobio glatko.
(veverac, 6. novembar 2017 22:53)

Aha. Košarka je inače sport gde jedan detalj iz prvog poluvremena odluči utakmicu.

Много сам памитан

pre 6 godina

Звезда убацује 102 ...
(Много сам памитан, 06. novembar 2017 20:52)

Ипак је Партизан мало боље одиграо одбрану него што сам предвидео.

Много сам памитан

pre 6 godina

Звезда убацује 102 ...
(Много сам памитан, 06. novembar 2017 20:52)

Ипак је Партизан мало боље одиграо одбрану него што сам предвидео.

p35a

pre 6 godina

ovo je po budzetima igra macke i misa.rocesti 500.000, anticc 400.000 itd a partizanov budzet 350.000 i o cemu pricate ljudi. ovo je sportska nepravda. niko ne sme da bude sponzor partizanu, daju neke leve cisto zbog naroda.a uprava iz sns pa cute. zato vas bog kaznjava u evroligi, ona darusafaka prosle godine itd

Dzon

pre 6 godina

Sto su Srbi odigrali srpski detbi. Posebno mladi. Kuda ide srpska kosarka. Ali ne racunajuci to stvarno smo ih razbili i to sa smeskom. A arlaukanje nekih navijaca na kraju tekme lici na samrtni krik. Gospodo navijali ste, mi smo vas razbili, pa idite kuci i spremajte se za druge derboje. Sa FMP ili Igokeom. Lepo vece ali nazalost bez pogleda u buducnost

Pedja

pre 6 godina

Rutinska pobeda Zvezde. Od pocetka do kraja su vodili i rezultat je zavisio iskljucivo od Zvezde. Stekla se prednost od 10-11 poena i rutinski odrzavala do kraja.

Milan

pre 6 godina

Ali Jovanovic sam na trojci masi ceo obruc :D 
Lik ove sezone izgleda kao amater iz neke nizerazredne lige
(veverac, 06. novembar 2017 22:55)

Taj vam je dao 100-ti poen, onako da vas zaokruži, uhh baš mi je drago.

ja

pre 6 godina

1) Sudije (bezbroj grešaka na štetu Partizana)
2) Neverovatno šutersko veče C.zvezde koje se neće ponoviti do kraja sezone
3) Loše šutersko veče Partizana, pogotovo Marinkovića i Andrića, + loša igra Semjuelsa
4) Neshvatljivo vođenje utakmice Mute, 35 minuta igrao Marinković koji je bio potpuno van utakmice, zaboravio na Čakarevića i Andrića u drugom poluvremenu i pustio malog Pecarskog da čuva Bjelicu kada se lomila utakmica, a čovek igrao utakmicu života

Jednom se desilo, više se neće ponoviti. Pogotovo ako dođe Zagorac, Partizan je mnogo jača ekipa.

BBRS

pre 6 godina

Знао сам да ће Звезда разбити партизан и да је за светлосну годину квалитетнија, али опет ми је драго и никад није доста гажења малог клуба !
Следећи пут 200 поена да им стрпамо !!!

Dacha

pre 6 godina

Koliko je meni glupo ovo sto konstantno isticete da ste igrali Final4,pa to realno nije nista,mislim sta se dobija za to,medalja,pehar,bilo sta...jednostavno nista,isto kao i ulazak u Top8...titulu imate,kao i Zvezda u fudbalu ali jos iz proslog veka i to vise nikada nece da se ponovi,bar ne za naseg zivota,tako da glupa su mi ova prepucavanja mi smo ovo mi smo ono,da jeste,ali to je bilo davno proslo vreme,cinjenica je da Zvezda trenutno dominira i to niko ne moze da porekne i dominirace jos godinama!!

Cubaka

pre 6 godina

@ Komsija Rade

E, moj komsija, kratko ti je pamcenje, kada je Zvezda stvarala kosarku na ovim prostorima vi ste prvih 30 godina bili u nekoj rupi i pitali se kakva je ovo carobna igra koju igraju ovi momci u crveno-belom na Malom Kalemegdanu. Ali vi "Grobari" ste poznati po tome da pamtite samo ono sto vama odgovara.

Zoran

pre 6 godina

jel vidite koliko ste daleko od evrolige
(est, 06. novembar 2017 22:45)
Ajde ne lozi se vama su cedevita i budućnost pokazali šta je evrocup deveti u evropi to vam je limit i pored najskupljeg tima u istoriji košarke na ovim prostorima

ADa

pre 6 godina

1) sa 20 trojki niko ne bi pobedio zvezdu vcrs
2)Andric mars iz kluba
3)poraz u nebitnom kako su i sami rekli derbiju
4)u plej offu ste nasi :)
5)sudije pustile street ball zvezdi al ne i nama
6)Alimpije bolji nego sto ste kukali
7)osvajamo abu :)

ford

pre 6 godina

Bravo Zvezdo!!!
Idemo dalje.
Realno,ako zelimo (a zelimo,ne sumnjam u to..) da bi smo se pitali i u EL i u ovoj mucenoj ABA ,neophodno je dovesti jednu 'krstenu' peticu i jednog kvalitetnog pleja kojem nece biti zadatak da 'gleda' ka kosu,vec nekog ko ce da razigrava saigrace!E,tek onda mozemo biti konkurentni na oba polja,jer dobro je dok sluzi sut a potreban nam je profil koji ce razigravati tj izmisljati akcije kad taj isti sut stane..!!Ali verujem da u Zvezdi ima dovoljno strucnih ljudi koji su svesni ovoga,tako da ne brinem.A cestitke i Partizanu na vecerasnjoj utakmici,reko aj da budem jedan od retkih koji ce da cene zalaganje ljutog protivnika a da pritom ne sirim mrznju..!!
Samo jos jednom da napomenem:
Bravo Zvezdo!!!

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Statisticki dobili su nas trojkama, koje smo doduse lose branili narocito u 4/4. Igracki, Bjelica. Sto je bilo i ocekivano. On ih nosi cele sezone, do sada.
Partizan dobar, uz oscilacije u napadu i losu odbranu u zadnjoj cetvrtini kad im je dozvoljeno mnogo otvorenih suteva za 3. Nekad se previse zuri u napadu. Ok, to je Mutin stil. Brzi napadi, mnogo poseda. Ali taman kad stisnemo odbranu i spusitmo se na 5-6 poena razlike, odigramo dva tri ishitrena napada bez kosa. Falilo je i malo srece u tim situacijama.
Bice to dovoljno za plej-of ove godine. Lepo igramo i sa ovim klincima. Ej, Pecarski na Antica, Aranitovic na Rocestija, Salic na Lesora i opet tesno do pred kraj.
A oni? Nece nista osvojiti ove sezone. Trojkasenjem i na individualizam dva igraca se ne osvaja nista. Jer to uvek moze da stane i po pravilu stane kad je najbitnije. Zivi bili pa videli.

Boban

pre 6 godina

Ajde da mi neko objasni cemu se nada ekipa koja na svakoj utakmici dosada primi izmedju 90 i 100 poena.Partiyanove odbrane nema sa ovakom odbranom tesko do 4 mesta a kamoli sta vise.

Laki

pre 6 godina

Razbili su nas i igrački i trenerski, previše iskusnih igrača, uz to mnooogo toga su pogodili. Drugo poluvreme Zvezda je maksimalno usporila napade, puno faulova i najstrašnije je kad ti nekoliko fora prodaju celu utakmicu, a ti ne znaš (ne možeš) da braniš. Bili smo mnogo naivni danas. Biće ovo dobra ekipa, neko ih je malo više napumpao pre utakmice i očigledno stvorio kontra efekat koji je proizveo kontra ritam u većem delu (Marinković je pravi primer). Čestitke Zvezdi,sjajna košarka.

Ivan

pre 6 godina

hehe morali su da se naprze do maksimuma da bi nas dobili...fmp od ovoga ne moze bolje i sad sam siguran da ih dobijamo kad bude bitno...samo nek' se pale, bice sladje kad ih zveknemo u polufinalu aba lige...
 (dr feelgood, 6. novembar 2017 23:08)

A na osnovu cega to? I zar nije Zvezda uvek dobila svaki put partizan kada je bilo bitno? Nece to obrnuto burazeru.

Rajko

pre 6 godina

Izjednačene ekipe po svemu. Da je Bjelicu i ekipu ovako išao šut protiv Bamberga bilo bi 25 razlike, danas su naplatili sve, ali sa šutom se živi ali i umire. Partizan nikad lošiji u odbrani, a gledam ga od Kićinih i Prajinih dana kad se igralo za koš više i odbrana je bila sporedna. Samuels u odbrani ništa bolji od Šalića ili Tomića, ima vremena da se popravi, a ostaje da se nadamo da će dolazak Radeta Zagorac, da Marinković prestane da igra na trojci, Kenana Bajramovića i Ratka Varde, ako se konačno dogovore s njima trojicom, biti prevaga u Partizanovu korist kad bude najpotrebnije.

16 razlike je tesno

pre 6 godina

Statisticki dobili su nas trojkama, koje smo doduse lose branili narocito u 4/4. Igracki, Bjelica. Sto je bilo i ocekivano. On ih nosi cele sezone, do sada.
Partizan dobar, uz oscilacije u napadu i losu odbranu u zadnjoj cetvrtini kad im je dozvoljeno mnogo otvorenih suteva za 3. Nekad se previse zuri u napadu. Ok, to je Mutin stil. Brzi napadi, mnogo poseda. Ali taman kad stisnemo odbranu i spusitmo se na 5-6 poena razlike, odigramo dva tri ishitrena napada bez kosa. Falilo je i malo srece u tim situacijama.
Bice to dovoljno za plej-of ove godine. Lepo igramo i sa ovim klincima. Ej, Pecarski na Antica, Aranitovic na Rocestija, Salic na Lesora i opet tesno do pred kraj.
A oni? Nece nista osvojiti ove sezone. Trojkasenjem i na individualizam dva igraca se ne osvaja nista. Jer to uvek moze da stane i po pravilu stane kad je najbitnije. Zivi bili pa videli.
(Bugarski grafolog, 6. novembar 2017 23:12)

Kažeš tesno. Ne znam da li si primetio onih tesnih 16 razlike

Realno

pre 6 godina

mi se necemo zaliti na sudjenje.svaka cast bjelici
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aleksandar, 6. novembar 2017 22:

I nemate za sta da se zalite.Jedina greska na vasu stetu je ona noga Rocestija,koja nije sudjenja a u drugom poluvremenu sve na vasu stranu je sudjeno.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Alooo bre, pa ne ide to tako!! Zašto niko nije reko Zvezdi da ona igra u gostima?! A ne da bije tamo institucije!! Mislim, stvarno nema smisla!!

ludi Milutine...ludi :-)

pre 6 godina

@Ljudi razumite navijace Partizana, kako da ne pjevaju ovako, ovo im je rijetka prilika da igraju protiv Evroligasa, a Zvezda svakih par dana igra sa Evroligasima....
(dirigent, 06. novembar 2017 22:17)

Sine, ja sam odrasto uz Evroligu. Gledao F4 uzivo u Parizu. Barsa, Partizan, Oly, CSKA.
F4 sine. F4 Evrolige.
Ono, 4 najbolje ekipe Evrope i to...
:D
(Ludi Milutin, 6. novembar 2017 22:44)

Milutine, sada ces i da omatoris....ali uz Evroligu na History chanelu! :-)

Libelula

pre 6 godina

Realno, FMP je sada bolji od nas, kako sto smo, ne tako davno, mi bili bolji od Zvezde dok se nije ugasila. Nema veze, idemo dalje, bice bolje.
Naravno da je bolji.Pa, izbacili su vas prosle godine.Oni su zvanicno drugi tim u Srbiji.

bojan

pre 6 godina

Партизану је недостајао најбољи играч Белошевић.Лако је Звезди да победи 5 на 5,да је 5 на 8 било би много теже.

mile rizik

pre 6 godina

Ali Jovanovic sam na trojci masi ceo obruc :D 
Lik ove sezone izgleda kao amater iz neke nizerazredne lige
(veverac, 06. novembar 2017 22:55)

Što u suštini i jeste. Kao i Janković, a ni Radičević nije daleko.

pobrko si ti nešto

pre 6 godina

Partizan
Domaci 40 Stranci 42
FMP
Domaci 18 Stranci 82
Budzet je budzet to je vidljivo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sah mat, 6. novembar 2017 23:17)

Misliš : Partizan domaći 40 stranci 44
Zvezda domaći 60 stranci 40

Možda si pomešao timove, ovaj trener Zvezde vas prošle godine metlom počistio u polufinalu KLSa dok je bio trener FMP.

ljupce

pre 6 godina

kakav derbi,kakva utakmica i kakva suterska pobeda crvene zvezde.cestitke i partizanu sjajna njihova utakmica svaka cetvrtina po 21 poen,ali veceras su sve zvezdine slabosti u igri njima se desile.sjajno gradjenje kosa konacno(uvek sam ovde pisao da fali skok,veceras i to je zvezda imala).uz nestvaran sut za tri poena i pametnu igru moglo je biti i ubedljivije,ali se stalo na loptu,videlo se to.bjelica...sta reci posle ovakve utakmice...nista suvisno je reci bilo sta.29 poena,partija karijere.ostali standardno uz jovanovica koji polako hvata ritam.nemojte o sudjenju veceras,sudjenje slobodno mogu reci odlicno.po dve tehnicke po zasluzi,mada ko je sudio zaista sam iznenadjen koliko su dobro sudili.sad u evropu po novu pobedu napred junaci nasi!!!!!!!!!!!!!!!

BBRS

pre 6 godina

Realno, FMP je sada bolji od nas, kako sto smo, ne tako davno, mi bili bolji od Zvezde dok se nije ugasila. Nema veze, idemo dalje, bice bolje.
(Crno-belo srce, 06. novembar 2017 23:13)o

Tačno je da je FMP bolji od partizana, ali Zvezdu je glupo porediti sa nižerazrednim ekipama. Upravo smo to večeras dokazali.

grobarče

pre 6 godina

pišem domaći i nešto razmišljam, što bi reko naš sugrađanin aco petrović: ako se ne računaju prva, druga i četvrta četvrtina - igrao bi se produžetak...

Peca

pre 6 godina

Sa ovolikim budzetom sramota je da nam niste dali 200 poena! 

Ali dzaba vam i pare i SNS kada je Vanja Marinkovic pokazao da vise vredi i zna nego citava Zvezda!
(Igor PFC, 06. novembar 2017 23:06)


Druze, daj i nama malo to sto konzumiras

Sipajte im još jednu stotku...

pre 6 godina

@Nisam znao da muzicke note imaju nacionalnost. Hvala ti sto si nas "prosvetlio"...

Auuuu....to samo majka moze da voli...
(zoran, 6. novembar 2017 22:01)

Naravno da imaju. Vi pevate "Ljepa naša" a mi "Bože pravde"!

.

pre 6 godina

Sa ovolikim budzetom sramota je da nam niste dali 200 poena! 

Ali dzaba vam i pare i SNS kada je Vanja Marinkovic pokazao da vise vredi i zna nego citava Zvezda!
(Igor PFC, 06. novembar 2017 23:06)

Види се да си на апаратима због пораза. Имате велики буџет с обзиром да се ни поред три амера не заустављате са довођењем играча. Држава пумпа паре у ваш мали клуб. И поред тога, стотка вечерас. Поздрав

Lolz

pre 6 godina

nema sta,
iskustvo,suv kvalitet,
Iskreno nisam se nadao da Zvezda moze da primi preko 80 poena, mora odbrana to bolje.
Partizan, dva amerinkanca igraju sami, Novica preko granice I svaka mu cast. Pobednik je resen u prvom poluvremenu, ostalo je bilo odradjivanje posla
pozz

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@Partizanov dres je kao zvanični dokument Vlade Srbije o nazivima drzavnih preduzeca samo fali Železnica.
(Misa, 06. novembar 2017 21:14)

HAHAHAHAHHAHA KRALJU!

Laza L

pre 6 godina

Ej, Pecarski na Antica, Aranitovic na Rocestija, Salic na Lesora i opet tesno do pred kraj. 
A oni? Nece nista osvojiti ove sezone. Trojkasenjem i na individualizam dva igraca se ne osvaja nista. Jer to uvek moze da stane i po pravilu stane kad je najbitnije. Zivi bili pa videli.
(Bugarski grafolog, 06. novembar 2017 23:12)
Ovo je već žestoki kompleks, ovde leka nema. Ili fale naočare.

Snake

pre 6 godina

Cinjenica da je Alimpijevic odmarao Peru u Euroligi jasan je pokazatelj da je ABA prioritet.
Pobeda je bitna da spustimo naprzene komsije (svaka cas na navijanju).Nas domet je i dalje nejasan jer kao sto je Kole napomenuo napad donosi publiku a odbrana titule.Odbranu nismo igrali ni mi ni Partizan.Prevagu je donelo to sto Partizan ima 2,5 dobra igraca a Zvezda celu petorku.
Bravo za Alimpijevica jer samo on zna koji pritisak trpi.
Igraci su odradili svoje,pobedili posrnulog vecitog rivala,sad je na nama da im se oduzimo punom dvoranom.
Zasto cutite,zasto cutite...?

Норис

pre 6 godina

Звекнусмо Партизан пред Швајнштајгером! :))

Сад ће стари лукавац Мута Николић да потпише још пар појачања, а Маринковића и Андрића ће вероватно вратити у јуниорски тим Партизана.

Још Загорац, Џонс, Ђорђе Гагић и Петери Копонен и - биће то лепа екипица.

Vokri legendooooo

pre 6 godina

Presudila ona noga Rocestija, da su sudije to videle lepo Partizan bi ovo dobio glatko.
(veverac, 6. novembar 2017 22:53)
Ma kriva je noga a ne veliki MILKO

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Čestitke Zvezdi na pobedi, odigrali su fenomenalno, najbolje ove sezone u aba ligi, Bjelica protiv Bamberga 1-7 trojka, nas uništio, idemo dalje.
(Blue Moon 604, 06. novembar 2017 23:00)

Al zato je protiv Makabija 5 od 5 trojke

Igor PFC

pre 6 godina

Sa ovolikim budzetom sramota je da nam niste dali 200 poena!

Ali dzaba vam i pare i SNS kada je Vanja Marinkovic pokazao da vise vredi i zna nego citava Zvezda!

severnjača

pre 6 godina

Нема одбране.. Како било, ови вену полако, биће то добро можда већ догодине.. Под условом да не узму АБА ове године, наравно, јер без Евролиге су дефинитивно мртви.. У каквом смо каналу били до сад, добро је и ово.. ;)
(ludiNovinar, 6. novembar 2017 22:52)

Venemo sa stotkom u derbiju? Imate sreće što nemamo drugog kvalitetnog pleja, uvenuli biste sa 120 poena na kontu! Bez Evrolige se vi polako gasite, tek vam predstoje utakmice sa Cedevitom, Megom, Podgoricom! Pozdravite Švajnija i Pavlovića!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Андрић, Семјуелс, Маринковић, Шалић, Аранитовић, сви одиграли очајну утакмицу, код њих сви одиграли добро, просрао их шут као никад, и опет да нису имали судије да их погурају кад год приђемо на 5,6 поена, питање је да ли би победили
(спортски уметник, 06. novembar 2017 23:00)

Damo vam stotku sa 60% gasa, i ti pričaš o sudijama, majko sveta, suđenje bilo izvanredno posle dugo vremena, možda dve, tri greške su bile i to je to

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Pecarski je imao dobru školu večeras, tako se postaje igrač. Šta je Jovanović igrao u zvezdi niko ne zna. 
Iskusni Bjelica i Veličković najbolji na terenu, budućnost srpske košarke nije svetla. Partizanu da bi bio konkurencija treba vrhunski Marinković i Andrić.
(Milan, 06. novembar 2017 22:59)

Jovanović je odigrao vrh odbranu i u građenju obruča bio solidan, nije košarka samo napad druže

kkp

pre 6 godina

Партизану је недостајао најбољи играч Белошевић.Лако је Звезди да победи 5 на 5,да је 5 на 8 било би много теже.
(bojan, 06. novembar 2017 23:02)
mislis 3 na 5...

Mladen cg

pre 6 godina

Nakon poraza od Bamberga, nisam očekivao ovakvo trijumfalnu partiju košarkaša C.Zvezde! Zaista je bilo uživanje pratiti čistu košarku oba tima. Mislim da je dobro što nije bilo izraženih negativnih emocija, sve je proteklo u sportskoj atmosferi! Veliko bravo za Alimpijevića , i posebno za Bjelicu!

Kidaj mali klub

pre 6 godina

Grobari dobili ste 100 sa pola gasa!  

Jel igrao Samardo? 
(Milan, 06. novembar 2017 23:01) 

Upravo tako. Pola gasa FMP, a pola gasa sudije.
(ja, 06. novembar 2017 23:16)

Ono kad ti ostrašćenost nadjača svest !

belgradeboys

pre 6 godina

Године пролазе моје, ја чекам титуле твоје, и сваким даном све више волим те! Звезда шампион

verujem u čuda

pre 6 godina

Da se uslo u neizvesnu zavrsnicu produzile bi sudije deset minuta ali kad su videli da je krenulo ka plus trideset za Zvezdu ipak odsvirase kraj. Ovde im jedan,dva penala nisu dovoljni da se dobije evroligas.

Злаја

pre 6 godina

Црвена звезда је одиграла колико је потребно да би убедљиво победила. Екипа је показивала мирноћу, стабилност и у сваком тренутку се видело да зна шта хоће. Имам утисак да у важним утакмицама игра Звезде зависи умногоме од тога како отвори утакмицу, а ову је отворила тројком у петом секунду. Партизан није да нема материјал, али, иако сезона одмиче не види се рука тренера, нема концепта ни у нападу, а о одбрани нема потребе ни трошити речи, јер она не постоји. Бојим се да је овако неозбиљном тренеру грехота дати да убудуће ради са овим играчима, јер не видим поенту да у кључним тренуцима Пецарски чува човека који игра утакмицу живота. Гос се испуцава, Милера у другом полувремену нигде нема, Маринковић изгорео од жеље, Самјуелс има жељу, али потпуно неспреман и у игри без система неупотребљив, Андрић није ни дошао на утакмицу.... Суштина, по мени Партизану неће помоћи ни Загорац ако којим случајем појача Партизан, јер Партизан нема озбиљног тренера. Са озбиљним тренером и системом у коме ће се сваком од играча наћи место и извући максимум, Партизан има шансе. Ово вечерас није мерило потенцијала екипа, јер Партизан због незнања тренера није пружио ни минимум онога што би могао.

Blue Moon 604

pre 6 godina

Čestitke Zvezdi na pobedi, odigrali su fenomenalno, najbolje ove sezone u aba ligi, Bjelica protiv Bamberga 1-7 trojka, nas uništio, idemo dalje.

krtac

pre 6 godina

Presudila ona noga Rocestija, da su sudije to videle lepo Partizan bi ovo dobio glatko. 
(veverac, 6. novembar 2017 22:53) 

Aha. Košarka je inače sport gde jedan detalj iz prvog poluvremena odluči utakmicu.
(Zee, 06. novembar 2017 23:05)

lik je ciničan koji vam je :-)

dex

pre 6 godina

Kakvo razvaljivanje najsklupljeg tima na Balkanu. Ljudi moji, 1400000 na tri igraca, i opet im uvaljamo stotku.
Treba biti spreman da ce država još da im daje, jer je brat mnogo besan večeras, ali ovo ohrabruje.

bjelica......

pre 6 godina

hahahaha kriva je noga rocestija...hahahaha sta sve nećeš da procitas ovde ovo je cirkus....bjelica porucio svajniju da dodje i na sledeci derbi.

Komšija Rade

pre 6 godina

Остаће тек комшија мали...Гази,ломи,кидај Звездо!
(мангупаријацз, 06. novembar 2017 22:58)

Moram da kazem samo da tad kad je Partizan bio prvak evrope i dominirao vi niste ni pratili košarku zato i nemate respekta ni trunke...

muster No

pre 6 godina

Partizanu dres okicen drzavnim sponzorima ko novogodisnja jelka!
(poznavalac, 06. novembar 2017 22:51)

Ma da, za grobare prave posebne dresove sa dugim rukavima, da stanu svi sponzori...

ragnar

pre 6 godina

I Partizan da doceka da igra protiv neke Evroligaske ekipe.
(Back in Black, 06. novembar 2017 21:23)
Ne brini se partizan je igrao protiv evropskog sampiona ove sezone, kao i protiv ekipe koja je usla u top9?!?!?!?!

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Nista strasno,treba im cestitati,mi smo bas lose vidjeni od trenera,marinkovic i andric ama bas nista da pogode.oni su iskusni,skupi i to je to.ono sto je meni pozitivno je da navijaci nisu vredjali njihovog gazdu,i porodicu,sto je zaista za pihvalu!podrska grobara izvanredna!teraj dalje...

Aleksandar

pre 6 godina

Kao i cele sezone Partizan je defanzivno mrtav.Ubacili smo najboljoj odbrani ABA lige i jednoj od najboljih odbrana Eurolige 84 poena ali smo zato od napada koji u proseku daje nesto manje od 80 poena primili 100 ! Muta Nikolic je katastrofalan trener koji osim napada u nijednoj ekipi nije imao nista.Ubedjen sam da Partizan ima bolju ekipu nego u predhodne tri godine i prava je steta za ove momke ako on ostane trener.Covek je vodio utakmicu kao da je jeo bunike.Cakarevic od koga mnogo zavisi odbrana tima ni 10 minuta na terenu.Igra za Samarda tokom cele utakmice ne postoji.Odbrana od suta za tri poena celog tima katastrofalna !

nikjam

pre 6 godina

Nema sta bolji su od nas.Ubili su nas na centru, Salic i Pezarski su dosta neiskusni i ne mogu nista da brane a pogotovo igrace kao sto su Bjelica i Antic. Bjelici svaka cast,strasno igra od pocetka sezone. Nasi najbolji suteri Andric i Vanja nista nisu mogli da pogode, a Antic je dosta dobro pokrio Samjuelsa.
Steta svakako mislim da uopste nismo bili losi,nije bas ni realan ovaj rezultat.
Idemo dalje,sve cestitke Zvezdi.

kris

pre 6 godina

Kao što napisah u komentaru pred utakmicu, ako nas krene ludi šut-razbićemo ih, ako ne-mučenje i verovatni poraz.Krenulo je i pade stotka.Igrač utakmice je bez dvojbe Bjelica, ali i ne samo ove i polako izlazi na videlo velika prošlogodišnja greška da Bjelica igra na petici, Mitrović i često Simonović na četvorci.Iako smo ubedljivo dobili, evidentno je da nemamo dovoljan broj kvalitetnih igrača. Kad stariji izađu da odmore nema ih ko zameniti.Radičević i Jovanović nisu dorasli zadatku, sreća pa Janković nije ni igrao. Nešto mi pade na pamet da je od Lesora i Antića(fizikalije+inteligencija i iskustvo)napraviti jednog igrača, bio bi savršen. Partizan je realno slabiji i od Budućnosti i Cedevite, ali bi mogao do četvrtog mesta.

isplači se

pre 6 godina

1) Sudije (bezbroj grešaka na štetu Partizana)
2) Neverovatno šutersko veče C.zvezde koje se neće ponoviti do kraja sezone
3) Loše šutersko veče Partizana, pogotovo Marinkovića i Andrića, + loša igra Semjuelsa
4) Neshvatljivo vođenje utakmice Mute, 35 minuta igrao Marinković koji je bio potpuno van utakmice, zaboravio na Čakarevića i Andrića u drugom poluvremenu i pustio malog Pecarskog da čuva Bjelicu kada se lomila utakmica, a čovek igrao utakmicu života

Jednom se desilo, više se neće ponoviti. Pogotovo ako dođe Zagorac, Partizan je mnogo jača ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 6. novembar 2017 23:15)

Isplači se biće ti lakše.

Ja sam ušao u kuću na momenat kada Dangubića faulira Veličković prilikom šuta (zicer) a sudije ćute. Odmah zatim daju tehničku Alimpijeviću. Posle toga daju Veličkoviću 2 slobodna, Zvezda nije u bonusu, pri početku poušaja prodora (na zemlji prvi korak).

tako je kako je

pre 6 godina

Nama dolazi evroligas a vama prvak Evrope.
(Milan, 06. novembar 2017 22:50)

Nama prvaci evrope dolaze svake nedelje a vama evroligaš 2 puta godišnje!

doktor

pre 6 godina

Realno sa 50% snage. Razigravanje mladih , da osete atmosferu. Inače bi bilo 120 ko dobar dan. Ali mi smo nežni kad su komšije u pitanju.

markos

pre 6 godina

Cigani mnogo bolji trenutno a sa Mutom je pitanje da li cemo kao ekipa napredovati, iako smo individualno sasvim solidni. ali za ocekivati je da se razlika smanji do zavrsetka sezone.

huehue

pre 6 godina

Najjaci su panteri kad pobede alimpije doktore, kad vas otrese unikaha bice alimpije odlazi. Nema veze sad ste se ispucali, ligu sigurno necete osvojiti. Sto se tice stotke 118-77, plus 41, cisto da se podsetimo. Bilo bi dobro kad bi vam ova trojica sudili u malagi, al nece. Nek ste se ispucali sad kad je nebitno.

ssssss

pre 6 godina

ODLICNA SLIKA.
SA LEVE STRANE NEKADA NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE, PARTIZANOVO DETE.

SA DESNE STRANE, DOS'O STRANAC DA ODRADI UGOVOR OD 900.000$ PO SEZONI
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 6. novembar 2017 20:17)

Pero Antic dete partizaia a Dobric igra za 900k po sezoni? ok :)

Savet

pre 6 godina

Sutra,ranom zorom ispred sedista SNS-a,da vlada odresi kesu,iskesira jos milon evrica,odstampate par reklama,koje jos nemate na dresovima i da se dovedu jos dva Amera,malo je ovo da bi se pobedio evroligas.

Zvezdas

pre 6 godina

Bravo Zvezdo,ali cestitam i Partizanu,konacno bez grubosti i siledzijske kosarke koja je godinama krasila crno bele pod firmom "to je jaka odbrana",niko vise ne igra tako,stoga ima nade i za Vas.

BBRS

pre 6 godina

Sta rekose panteri pre derbija, pogurace Belosevic Partizan? A on nije ni sudio, kako su se samo ispalili haha.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 06. novembar 2017 23:08)

Ne ! Rekli smo da vas gazimo, odučavamo od košarke i to smo na kraju i uradili !

markos

pre 6 godina

Zvezdana realno jako dobra, doduše sa ubedljivo najskupljim timom od kako se igra košarka na ovim prostorima, iako su prošlu godinu (najuspešniju u istoriji kluba, kako god se on zvao) završili sa 3 milke u minusu. Ali da se okrenemo sebi. Nama ne fale igrači, koliko nam fali dobar trener! Muta je ok lik, ne možeš da ga ne gotiviš ali se bavi ovim poslom 30 godina a delije kao da još uvek traži sistem. Odbrana ne postoji, Novica ne uspeva da svojom borbenošću motiviše ostale (mali Gavrilović je izuzetak), ostaje bi stihija sa crncima, preplašenim (večnim) talentima i par objektivno zalutalih antitalenta.

dusan

pre 6 godina

"obrisi suze, draga, obrisi suze jer citav je zivot pred nama,
necu dozvoliti, mila, da jos jedanput ostanes tuzna i sama,
ti ne znas, jedina moja, kako su tuzni bili dani bez tebe,
zato sto nisam sa tobom, tako sam cesto, draga, mrzeo sebe,
obrisi suze i veruj nikada vise, mila, otici necu..."

nehuman tip

pre 6 godina

Čestitke Partizanu na dobroj tekmi. Lepa košarka za gledanje, napokon bez krvi do kolena. Nas je išao šut, ali i pored toga su nas stizali. Fali Đenka, Lazić u autu, Alimpije kao da ne zna šta sa njim. Fali nam 2 plej. Pod košem smo jači, spolja i ne baš. Suđenje lošije od tekme, dosta grešaka, možda malo više u našu korist.

Guduric sa 10 metara

pre 6 godina

Cestitam dinamiku na dobroj igri protiv evroligasa i kluba koji je sila na ovim prostorima.Dinamik iz druge lige u ABA ligu i poraz u derbiju od samo 16 razlike,svaka vam cast - alal vera.

Miskec

pre 6 godina

"Ajde ne lozi se vama su cedevita i budućnost pokazali šta je evrocup deveti u evropi to vam je limit i pored najskupljeg tima u istoriji košarke na ovim prostorima
(Zoran, 6. novembar 2017 23:00)"
Nekome Cedevita i Buducnost, nekome MZT! Svakom prema svojim mogucnostima i dometima!

Влада

pre 6 godina

Фаул Госа у нападу, нога Рочестија, рампа Бјелици фаул Самјуелсу... Има тога још.

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Jesu sudije svirale neke čudne situacije za njih, ali ljudi budimo realni bili su bolji, koristili su sve naše mane, koliko smo puta ispali na preuzimanju, odbrana od pika ne postoji ... u svim trenucima kada smo mogli do egala, mi smo ishitreno završavali napade. I sada se videlo da ne mogu dva davitelja lopte da budu na terenu u isto vreme , Gosa mora da igra, a Miler da ga menja... Pecarski će biti zver, predivnu tehniku ima, a Vanja nažalost još uvek ne može da ponese teret velikih utakmica, to sve ide kroz iskustvo... ali sa njim će biti teško. Problem je što sem kod Gavrilovića, Veličkovića i Pecarskog nisam video želju za pobedom, borbu za ničije lopte, e to se ne uči treningom. Ništa, mora to bolje momci, morate se nositi sa teretom velikih utakmica... Zvezdi svaka čast bila je bolja, a partizanu srećno u sledećim mečevima.

dr feelgood

pre 6 godina

hehe morali su da se naprze do maksimuma da bi nas dobili...fmp od ovoga ne moze bolje i sad sam siguran da ih dobijamo kad bude bitno...samo nek' se pale, bice sladje kad ih zveknemo u polufinalu aba lige...

muster No

pre 6 godina

cestitke komsijama na pobedi, bolji su trenutno od nas! nama nije 100 poena dao ko nije pokusao! bjelica ovakvu utakmicu u zivotu nece ponoviti, dangubic u celoj karijeri nije dao 3 trojke na utakmici! mi imamo potencijal, nemamo trenera! zbog ovakvih utakmica je bitan EK, da se stice iskustvo, a ne da muta pravi cirkus! mi mozemo mnogo bolje, a zvezda ovakvu utakmicu nece zadugo ponoviti!

Pa da, vi ste potencijal samo ne znam za šta. Zvezda ima nov tim, novog trenera, i naravno da neće više odigrati ovakvu utakmicu. Odigraće još bolju. A tada neće biti 16 razlike, već mnogo više. Utakmica je bila dobra, sa raspoloženim napadom na obe strane. I što je najbitnije, sportski je protekla i završila se.

спортски уметник

pre 6 godina

Андрић, Семјуелс, Маринковић, Шалић, Аранитовић, сви одиграли очајну утакмицу, код њих сви одиграли добро, просрао их шут као никад, и опет да нису имали судије да их погурају кад год приђемо на 5,6 поена, питање је да ли би победили

Vazda Pobro

pre 6 godina

Realno igraci Zvezde se ni posteno oznojili nisu.. igrali tacno onoliko koliko je bilo potrebno al opet su toliko jaki da su dali 100 poena drzavnom mezimcetu .... eh

R

pre 6 godina

Moram da kazem samo da tad kad je Partizan bio prvak evrope i dominirao vi niste ni pratili košarku zato i nemate respekta ni trunke...@Komsija Rade
.

Ali smo pratili fudbal gde smo bili prvaci sveta. Mislim da to nije mali uspeh, a ti?

Može biti samo je*an

pre 6 godina

Ono, kada Zvezda od Partizana napravi - "Party".....
Vraćanje na fabrička podešavanja...
Niko u Partizanu skorije neće da pije mleko...
Jedan je Milk-men....

analiza

pre 6 godina

Bjelica sjajno odigrao,mi prakticno igrali bez Vanje.Odbranu ne praktikujemo,a napad nije isao .Skok u odbrani i napadu je mislena imenica.Meni u oko upalo par detalja-kamerman bas voli da zumira Alimpijevica:smesna tehnicka sudjena Arinitovicu-vise je za tehnicku po tom kriterijumu bila Gosova reakcija posle zaprepascujuce odluke da mu sviraju faul u napadu nad Dangubicem,nego navodna tehnicka Arinitovica posle faula nad Anticem:u jednom trenutku u trecoj cetvrtini odnos bacanja CZ 21 ,PAR 12.A inace me zanima u kojim situacijama sudije gledaju snimak utakmice-jer su odbili trazenje Mute da provere ko je igrao nogom-a igrao je igrac CZ ,pri cemu je lopta dosudjena za CZ?Muta zaista ume da zaboravi igraca na klupi-Andrica nema u drugom pol,Cakarevica isto.

Vlada

pre 6 godina

Klinci 'aj na spavanje.
Odlican derbi,atipicna kosarka za Srbiju,stranci diktiraju tempo.Mada mi fali ona nasa jaka odbrana.
Partizan iznenadio obzirom na start lige,Zvezda postade klasicna suterska ekipa za Evropu fali plej.
Ne vidim na zalost Lazica u ovom konceptu.Bjelica u zivotnoj formi ali treba reci nije on juce naucio da igra ocigledno je ranijih sezona pogresno koncipiran.I da Grobari cestitam na atmosferi.Idemo dalje...

BBRS

pre 6 godina

Покрили се гробари ушима. Свашта су лупетали пре почетка утакмице, а сад глава у рупу.
Звезда није за класу јача, Звезда се ни поредити не може са оваквим клубовима.

Crno-belo srce

pre 6 godina

Realno, FMP je sada bolji od nas, kako sto smo, ne tako davno, mi bili bolji od Zvezde dok se nije ugasila. Nema veze, idemo dalje, bice bolje.

BVB

pre 6 godina

Grobari dobili ste 100 sa pola gasa! 

Jel igrao Samardo?
(Milan, 06. novembar 2017 23:01)

Dobro me podseti.. Na njega sam i zaboravio. Jel on bese samo trebao da se upali masina? :)

coldplayer

pre 6 godina

@maradona
Nasmeja na slatko.Mi ovakve utakmice necemo ponovite nego cemo biti bolji.Ipak ste vi smesna ekipa za razliku od evroligaskih ajkula sa kojima se nosimo

Ivan

pre 6 godina

Cim sam video Saloa Pavlovica na tribini, znao sam da im se ne pise dobro. On ne moze ni da prisustvuje sa tribina pobedi u derbiju, a kamoli sa terena.

Smesno

pre 6 godina

Bitno da je Marinkovic cepao mrezice...kako rece onaj zaludjeni lik,ovde,sad cete videti na svakoj ce biti dvocifren a decko posle Zadra,kao u zemlju propao.

BMX

pre 6 godina

dok vi vređate sa tribina i ponižavate se sami, mi vas trpamo i ponižavamo vas na terenu.
PS...napokon da je suđenje bilo fer i da je ovaj Javor objektivno sudio (koliko toliko)

Milos

pre 6 godina

ADa, osvajate ABA ligu? Pa jel si ti realan uopste? Sa kojom ekipom? Vi da pobedite Zvezdu? Covece, Zvezda je evroligaska ekipa koja ce da odigra jos minimum 25 jakih utakmica u EL gde ce ekipa samo da raste sto na kvalitetu sto na samopouzdanju. Uz najavljena pojacanja i jos vecu uigranost, ova Zvezda ce dostici svoj zenit u aprilu kad to bude potrebno. Ako kojim slucajem uopste dodjete do play off-a ABA tu vas ceka lagana metla sa 2-0 ili 3-0.

BarbaDjole

pre 6 godina

navijanje za 10...zvezda je trenutno bolja,nema dileme,ali košarkaško navijanje grobara,to niko na svetu nema..
(mikica, 06. novembar 2017 23:36)

Hahaha, kakvi crni grobari. Pa nadglasalo ih ovo malo delija u hali.

mali

pre 6 godina

Gde su sad oni napaljeni klinci sto velicaju Milera i Gosa kad trpaju Zadar i sl. Nije isto igrati protiv evroligaske odbrane i protiv osrednjih Aba ligasa bez odbrane. Ovo sto su veceras odigrali je njihov pravi kvalitet.

nenad

pre 6 godina

Ja moram da napomenem tj pa pitam ove sto komentarisu i pljiju celo vece partizana i govore kojekakve fore da ga ponize,da li su oni gledali utakmicu uopste ? Partizan stalno zaostajao prosecno 8 poena tokom utakmice. Vise puta imao napade da svede na jedan posed i zbog svoje divljacke igre i neorganizovanosti i ishitrenosti pravio greske i sebe sam pokopao. Zvezda dala 17 trojki. Bjelica 30 poena. Ako se to jos jednom ponovi ja vise kosarku necu da gledam. Partizan da nadje trenera koji ce odbranu da napravi i da konsoliduje ekipu i da vas vidim onda kako cete protiv partizana. Ovo je tek prva utrakmica . Imacemo mi jos derbija i derbija pa cemo da vidimo kasnije kakvi ce ishodi biti. Polako cigani ,tek je par utakmica proslo. Do kraja sezone ima jos.......................

beli65

pre 6 godina

Bice ovo ko u stara dobra vremena...oni za 3 mi igramo na centre kao prava ekipa, pa kad im stane sut bice pozdravi je pozdravi...
NAPRED PARTIZAN!!!
(Partizanovac Johannesburg, 06. novembar 2017 21:17)
a na koje centre vi igrate, Šalića i Pecarskog

buu

pre 6 godina

a gosti fudbaleri partizana ne mogu da shvate kako ce partizan da preokrene kad iz penala moze samo jedan eventualno dva poena da se dobije.
(es, 06. novembar 2017 21:56)
Hahahah care,skoro se ovoliko nisam nasmejao,real story....

Aaa

pre 6 godina

Navijanje sjajno, narocito kada je u pitanju vredjanje predsednika Zvezde i njegovih clanova porodice..vise mrzite Zvezdu nego sto volite Partizan..

Licemeri

pre 6 godina

Nesto mi govori da ce nas Fmp Idea pobediti iako bih sve dao da ih pobedimo veceras.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 6. novembar 2017 20:56

Ali ako kojim cudom,slucajno,ne daj boze,daleko bilo,budete vi pobedili,pisacete da ste dobili Zvezdu.To se zove najvece licemerje na ovim prostorima.

Hell

pre 6 godina

Tragicna igra u odbrani Partizana plus haoticna igra u napadu ocekivana katastrofa,a za to je najvise kriv Muta! Alo covece treniras Partizan a Radnicki,ne mozes da forsiras ovakvu divljacku igru. Partizan ima solidan sastav i sa dobrim trenerom bili bi znatno ozbiljniji i konkretniji,ali sta mogu covek 'ladno izjavi da trazi od igraca da napad resavaju u 5oj sek i niko na to ne reaguje,pa koji ozbiljan trener tako radi?! Ako ne smene Mutu posle ove bruke potonucemo jos dublje,jer covek nema sistem,forsira divljastvo!

Ковач

pre 6 godina

Гробари су активни два пута годишње.. само против Звезде.. трпај државни пројекат! браво Звездо!

Milan

pre 6 godina

Ovo treba da bude praznik za sve navijace partizanke.Dolazi im u goste jedan evroligas.Malo da se podsete kako je to kad se igra sa evroligaskim ekipama,posto je proslo dosta godina kako smo im to uskratili.I potrajace jos
(Bugi, 06. novembar 2017 21:06)

Nama dolazi evroligas a vama prvak Evrope.

Pero

pre 6 godina

Imate li vi momci posao,porodicu, radite li nesto u zivotu ili vam je glavna preokupacija pljuvanje, vredjanje, ponizavanje? Vidite li vi gde zivite? Znate li da nema nista od penzije za 90% vas "komentatora"? Ali nema problema. Dokle god postoje zvezda i partizan (i namerno pisema malim slovima) vi cete imati po kome da se izivljavate. Ma sta vam je, posao je ionako precenjena kategorija, o zeni i deci da ne govorim, a dok su tu mama i tata bice i nesto "na kasiku". Samo ne dao Bog da vam neko ugasi net. Sto bi bilo lepo da nestanu oba kluba.

Влада

pre 6 godina

Честитке звезди. Маринковић очајан, један од три разлога за овакав пораз.

zoran

pre 6 godina

Utakmica otvorena sa matricom zagrebackih trubadura dok palme njisu grane. Zasto se vi grobari tako blamirate? Iskreno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cirkus, 6. novembar 2017 21:37)

Nisam znao da muzicke note imaju nacionalnost. Hvala ti sto si nas "prosvetlio"...

Auuuu....to samo majka moze da voli...

dirigent

pre 6 godina

Ljudi razumite navijace Partizana, kako da ne pjevaju ovako, ovo im je rijetka prilika da igraju protiv Evroligasa, a Zvezda svakih par dana igra sa Evroligasima....

molina

pre 6 godina

Par odlula u korist Zvezde ali je Zvezda bolja. Partizanova osbrana kao pet Hardena da igra. Drugo poluvreme ce biti drugaciji kriterijum sudjenja. Zivi bili pa videli. Javor i Milija.

Back in Black

pre 6 godina

Besplatni časovi navijanja... Šta bi bilo da vodimo 10 razlike...
(N.A., 06. novembar 2017 22:22)
Pa normalno da navijate kada imate cast da igrate protiv jedne Evroligaske ekipe.Gde su vam besplatni casovi u Cipiripi kupu?

Trpaj milkaneeeeee

pre 6 godina

Zasto kaze cutite...a navijaci ne da grme nego ubijaju i to na -14,pa pricajte sto ocete
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cisto onako, 6. novembar 2017 22:18)
A sad,jel pevaju ahahahahahahah

cisto onako

pre 6 godina

Koliko se grobari busaju, rekao bi covek da je zvezda juce osnovana a oni imaju 97 titula. A ustvari je razlika samo 4 titule... i jos par evro titula vise ali to i nije toliko bitno...

Popi

pre 6 godina

Navijac sam Partizana, ali ne razumem zbog cega ovoliko lozenje i euforija? Koliki je ucinak srpskih igraca na ovoj utakmici? Oduzmite Goss-a, Milera, Rocestija i Milka Bjelicu i na sta ce utakmica da lici?

urosRuma

pre 6 godina

@Dusan
Ocigledno imate kratko pamcenje,kad god ste izgubili od Partizana u poslednjih 5 sezona zalili ste se na sudjenje uvek su vam sudije krive,Cia,Bia,Vatikan,teorije zavere ;)

спортски уметник

pre 6 godina

Rochestie je najbolji stranac od osnivanja Aba lige, to ce se pokazati veceras.
(jaramaz, 06. novembar 2017 21:55)

Најскупљи*

По квалитету није ни до колена Боу

Spale

pre 6 godina

Bitno je da mladi srpski igrači iz “institucije” igraju dobro i pogadjaju. Marinković, Aranitović, Andrić...ovi amerikanci ništa ne mogu pogoditi.

Nizdis

pre 6 godina

Ovoj dvojici pokusaja od komentatora treba zabraniti da komentarisu. Dajte ljudi ne budite tako providni, navijajte za koga hocete, al na televiziji koju placam necu da me nervira komentator koji otvoreno navija za nekoga. Inace, Zvezda gazi partizan kako i dolikuje.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ala hoce Zvezdu ove trojke veceras, sreca pa ih protiv Zalgirisa i Bamberga njihovo vecerasnje tajno oruzje nije slusalo. Valjda nece ni u narednom kolu Evrolige protiv Efesa ili koga vec.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Dobija ovo Partizan. Uz nadrealan sut za 3 i svesrdnu pomoc sudija, kad god smo prisli na 4-5 poena, vode 11 razlike na poluvremenu. Nije to nista.
Da je Vanja pola suteva ubacio sa bi bili egal. Ubacice. Lepo je gledati srpsku mladost kako se nosi sa belosvtetskim placenicima. Zakucava Pecarski, zakucava Salic. Praznik za oci.

...

pre 6 godina

Grobari prestanite sa tim “europska zvezda”.. 
Mi smo NBA zvezda!
(daki, 06. novembar 2017 22:45)


hahahahahahaaaaaaa ?????
vidim, ide vam bas u Evroligi, siba vas Brose...

Otvorite oci

pre 6 godina

Pre igranja nogom od strane Rocestija lopta je pogodila Velickovica koji je bio u autu u tom trenutku, sto se tice tehnicke Samjuels je bio upozoren napad pre za pricu a onda je Aranitovic podigao ruke i sledila je tehnicka. Niko ne komentarise od grobara lakat koji je Pera dobio u glavu i da je njemu tad sviran faul... No dobro treba spremiti izgovor za kraj utakmice.

Back in Black

pre 6 godina

Gledam utakmicu i konstatujem da bi mogao vrhunski evroligaski tim da se napravi od ove dve ekipe...
(Bogdan B., 06. novembar 2017 22:01)
Ima ga zemlja Srbija vec par godina nema potrebe nista da se pravi.

Sajmon Templar

pre 6 godina

Sad vam je jasno zasto FMP sluzi kao vreca za udaranje u Evroligi.
Ako krenu trojke, mašala!
Ako ne krenu, Cedevita i Buducnost su nepremostiv sila!
Partizan necu da komentarisem, sklepana ekipa.

Corleone

pre 6 godina

Prvenstveno, Rochesti je ubedljivo, ali ubedljivo najbolji i najprefinjeniji plej koji je igrao u Zvezdi i Partizanu uopste. Privilegija je i pravo uzivanje gledati sa kojom lakocom taj covek igra i kako prefinjen i lagan sut ima iz svih pozicija. Druga stvar, ljudi koji su odlucili da dovedu u Zvezdu ova drva zvana Jovanovic, Jankovic i naravno Radichevic, otkaz istog trenutka. Ja odavno nisam video beskorisnije igrace. Ljudi su promasili profesiju koliko ne znaju. Da li je moguce da neko nije gledao da ovi ljudi bazen ne mogu da pobede, da nemaju cak ni prodor kako treba ka kosu. Dobric je za svu trojicu Lebron. Sporazumni raskid jos veceras, posto nemaju velike ugovore, jer bolje stetiti koju stotinu hiljada evra nego trpeti ovoliko neznanje na terenu. Koliko smo pogodili sa Rochestijem toliko smo omanuli sa ovim indijancima. Da ne zaboravimo jos jedno drvo bez suta - brku Keselja koji se vise ni ne skida koliko je beskoristan.

maradona

pre 6 godina

cestitke komsijama na pobedi, bolji su trenutno od nas! nama nije 100 poena dao ko nije pokusao! bjelica ovakvu utakmicu u zivotu nece ponoviti, dangubic u celoj karijeri nije dao 3 trojke na utakmici! mi imamo potencijal, nemamo trenera! zbog ovakvih utakmica je bitan EK, da se stice iskustvo, a ne da muta pravi cirkus! mi mozemo mnogo bolje, a zvezda ovakvu utakmicu nece zadugo ponoviti!

cika Duki

pre 6 godina

@Vujadin.Nema tu čari kada igra državna ekipa protiv privatne.
Zemljače u pravu si !Dal smo mi privatna ili ne videćemo, al ste zato vi državna kao i uvek- iza vas debelo stoji država i parama i sudijama.

asa

pre 6 godina

Muto, bez odbrane ne mozes dobiti ni mnogo slabije ekipe. Prethodnih godina Partizan, iako slabiji, dobijao je ovaj klub samo jakom odbranom i bitkom. Ovako ces dobiti 20 razlike pa ti igraj nba stilom.

cole

pre 6 godina

hvala partizanu na relativno dobrom sparingovanju za nase jake utakmice u evroligi. ako im je za utehu, nekako se cini da su malko jaci nego prosle godine, i dalje su divlja, smesna ekipa, ali bar nesto pokusavaju. ako ovako nastave, mozda im se i posreci da izbegnu borbu za opstanak, a u nekom ludom raspletu, ako se raspadnu i ugase fmp i cibona, mozda i dodju do cetvtog mesta. bjelica je dokazao da je sjajna cetvorka i da je bila greska forsirati ga na petici prosle godine.

Илија Чворовић

pre 6 godina

Који је крш од екипе овај Партизан кад га разваљује ФМП., тим из предграђа.
А толики државни спонзори... толике паре улудо бачене...

зиговање

pre 6 godina

хвала мути што је ставио пецарског на бјелицу 2. полувреме.
какав фејл!
мута је наша највећа шанса ове сезоне

ehm

pre 6 godina

Mlade nade partizana i zemlje Srbije, NW Gos i Patric Miler !
(Ritas Alba 95/111, 06. novembar 2017 21:50)

Poluvreme, 9 poena Zvezdinih igraca iz Srbije od 53 ukupno i to Lazic 2 i Dangubic 7.

ford

pre 6 godina

Pitam po ko zna koji put,zasto se grobari toliko lozite da nas dobijete,kad mi nismo Zvezda vec FMP,cemu onda toliko lozenje sa vase strane!?Ajde,ocekujem odgovore,molim vas,nemojte me razocarati..!!!

boki

pre 6 godina

@ (Duca, 06. novembar 2017 21:44)

do sad su vracali i pregledali sve zivo.i vracali unazad a sad ne.
na 6 razlike mi imamo cisto polaganje ali umjesto toga daju im dva slobodna.
izuzetno tendenciozno sudjenje.
i tehnicka aranitovicu je cist pokazatelj...prvi protest nekog igraca partizana uopste i odmah tehnicka.
ali dobro.

Dragan

pre 6 godina

Umesto da Partizan dobije 2 poena iz kontre, sudija daje loptu CZ iz kojeg daje 3.... naravno kriv je Aranitović zato je dobio tehničku!

Milos

pre 6 godina

Pade Kadinjaca sa stotkom:) Bravo momci. Perfektna igra, sjajna postavka Alimpija. Dzaba vam novcu SNSovci;)Ovo se zove gazenje KK Dinamicnog naprednjaka:)

Виоп

pre 6 godina

Е камо среће да смо довели једног доброг другог плеја или да је Јовић остао да се држи добар ритам током целе утакмице екипа би била сјајна. Радичевићу се захвалити, дечко залутао, штета јер има одличне физикалије али нема грама самопоуздања. Ови Партизанови црнци су тежак промашај, ужасни су за екипу, мајстори троше лопте само тако. Ово би Звезда требала рутински да приведе крају јер ови немају благе везе са одбраном, ко и иначе Мутине екипе.

Ludi Milutin

pre 6 godina

Ljudi razumite navijace Partizana, kako da ne pjevaju ovako, ovo im je rijetka prilika da igraju protiv Evroligasa, a Zvezda svakih par dana igra sa Evroligasima....
(dirigent, 06. novembar 2017 22:17)

Sine, ja sam odrasto uz Evroligu. Gledao F4 uzivo u Parizu. Barsa, Partizan, Oly, CSKA.
F4 sine. F4 Evrolige.
Ono, 4 najbolje ekipe Evrope i to...
:D

PredragDrobnjak

pre 6 godina

Pitam po ko zna koji put,zasto se grobari toliko lozite da nas dobijete,kad mi nismo Zvezda vec FMP,cemu onda toliko lozenje sa vase strane!?Ajde,ocekujem odgovore,molim vas,nemojte me razocarati..!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ford, 6. novembar 2017 22:21)

Zbog navijaca Zvezde koji navijaju za FMP

Slak3r

pre 6 godina

Ko još veruje da CZV sa ovom krš ekipom može da uzme ABA ligu, u velikoj je zabludi. Što se tiče Partizana, kada ne bi svake sezone menjali ceo tim i trenera, bilo bi tu nešto, ovako, teško.

miki nišlija

pre 6 godina

FMP smo? 

Ok. Zasto najvise vasih navijaca dolazi protiv FMP-a? Nije da je to onda veciti derbi.. 
Drugo, 70% navijanja vredjanje Zvezde..cemu? U drugim mecevima to bas i ne radite, a i sto bi ako nas nema??
(Vlada, 06. novembar 2017 21:33)
To nije sporno da ste Fmp i da vam je gazda vlasnik ove kompanije i to se zna ,ali ste i pravni sukcesor(naslednik) nekada ugašene Czv i vaši navijači podržavaju ovaj privatni klub i zato je naboj veći,a imate i istu boju dresova i sličan grb kao nekada Czv...

Milos

pre 6 godina

Predsednice, daj nam jos koji milion da dovedemo Zagorca i Dzonsa. Malo nam je ovih 5 sto si nam dao. Vidis da nas Zvezda ubija. Zahvaljivacemo ti se svaki dan ako treba. Molim te predsednice. Tvoj Ostoja i ekipa.

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Nikada u zivotu nisam pisao o sudijama ,ali ovo veceras me tera na to.Sramotno sudjenje u korist fmp-a ,ovo nisam u zivotu video,svaki put kad pridjemo i pripretimo,oni izmisle neku tehnicku,neki faul,neku glupost.Dokaz da nije slucajno je to sto se na 4 razlike za fmp Rocestiju lopta od noge odbija i to pred sudijom od nogu,cista kontra za Millera,on sudi nogu za napad fmp-a.Katastrofalno instruisano.Ovo cemo verovatno izgubiti veceras,ali za titulu ne brinem,i pored ovakvog sudjenja vodili bi smo da ovi ne pogadjaju sve.E pa nece uvek tako ici sut,a sudije nek kradu ionako zeleznik mora da odrzi glavu iznad vode nekako.Ali nece jos dugo.Pitanje za pantere,jel to taj Javor sto vas krade??? Covek vam poklonio 15 poena,noge da mu ljubite bruke jedne.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Решетај Бјелицееее ✊✊✊✊✊✊✊🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀!!!! Удрииии 😲😲😲😲😲😲😲😲 !!!!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Милко као Адетокумпо ! На 74-89 проглашавам побједу ! БРАВО 👏👏👏👏👏👏👏👏👏 ЗВЕЗДО ❤❤❤❤❤❤!

gijon

pre 6 godina

(Popi, 6. novembar 2017 22:34)

Kao kad bi rekli sta se ovi u Španiji lože na El Klasiko, oduzmite Mesija, Suareza, Ronalda, Benzemu, Bejla... šta ostaje.

Невен

pre 6 godina

Кад се сетим оног Партизана, "државног пројекта", сваке године је продавао два, три своја играча, детета, које је Дуле стварао годинама, и бар по једног будућег, великог репрезетантивца, а гледам ову Звезду, скуп преплаћених странаца, опраних државних пара, једносезонских играча, од којих Србија никад неће имати ништа... Све на силу... Спакуј да изгледа као успех, није важно колико кошта... Срећа па нисам Звездаш, срамио бих се свог клуба...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Panteri jel sad odgovaraju sudije i tretman? Pre tekme plakali kako ce Belosevic da pogura Partizan a on ni ne sudi vec Javor. Komedije.

Staridz

pre 6 godina

NEKA VEČERAS SVAKO ZNA DA JE ZVEZDINA POBEDA NOVI SAMPION I TITULA NASA ZVEZDA JE OPET NAJBOLjA. A sad da pobedimo Unikahu momci mozemo mi to.

спортски уметник

pre 6 godina

gorbarima uvek sudjenje problem....ja nisam video nijednu gresku sem one kad roceestiija pogodila u nogu to je jedina greska.ovo ostalo sve ispravno...
(rocesti...., 06. novembar 2017 21:59)

Не чуди, кад не видиш да навијаш за фмп, како и грешке да видиш

спортски уметник

pre 6 godina

zasto sudije nisu gledale snimak kada je Samjuelon laktom u bradu lupio Antica, a sviran faul Peri?
(Vlada, 06. novembar 2017 21:52)

Македонац би ту добио техничку, Сем му наслонио руку само, а овај тек након пар секунди кад је укапирао да може да извуче фаул, цимнуо главу...чиста симулација

Milos

pre 6 godina

Au kako igramo hladne glave i vrelog srca. Svaka cast Alimpije na postavci igre. Belica razbija lik sta radi. Bravo momci, pregazili ste napredne:)

ludiNovinar

pre 6 godina

Нема одбране.. Како било, ови вену полако, биће то добро можда већ догодине.. Под условом да не узму АБА ове године, наравно, јер без Евролиге су дефинитивно мртви.. У каквом смо каналу били до сад, добро је и ово.. ;)

Milan

pre 6 godina

Pecarski je imao dobru školu večeras, tako se postaje igrač. Šta je Jovanović igrao u zvezdi niko ne zna.
Iskusni Bjelica i Veličković najbolji na terenu, budućnost srpske košarke nije svetla. Partizanu da bi bio konkurencija treba vrhunski Marinković i Andrić.

fanta 0.33

pre 6 godina

Mlade nade partizana i zemlje Srbije, NW Gos i Patric Miler !
(Ritas Alba 95/111, 06. novembar 2017 21:50)
Mlade nade zvezde i zemlje Srbije
Antic,Bjelica,Rochestie,Feldeine,Lessort
bas si me lepo nasmejao

Novak

pre 6 godina

Besplatni časovi navijanja... Šta bi bilo da vodimo 10 razlike...
(N.A., 06. novembar 2017 22:22)

To se zovu kompleksi decko, vas to i mrznja vodi... Sto ne dodjete na ostale tekme i navijate? Na drugim utakmicama vas i nema.. Drugo, " lajete, rezite a kada treba, bezite"

Sexisto

pre 6 godina

Izaberite po volji: razmontiravanje mašine koja se uvek pali u maju (od skoro sledece sezone), kidanje institucije, spuštanje na zemlju ponos Beograda,resetovanje evropskog Bostona, uništavanje nikad jaceg evrokupa, spuštanje na zemlju košarke koja je Partizan, iživljavanje nikad slabije Evrolige...

011

pre 6 godina

@Лакрдија од суђења....џабе се игра кад фмп по директиви одозго мора бити шампион
(спортски уметник, 6. novembar 2017 21:41)

Po cijoj? Celog SNS-a sa Ostojom ili samo preCednika?

Ovaj drugi redovno salje direktive zvezdasima da uplate pare, kao sto je Vesa Comtrade, ali na racu "institucije", a isto tako da se Zvezdi zavrnu sve slavine, pa ako je moguce i za vodu!

Ali dzaba je vama pricati, vi ste dresirani da verujete onome sto vam se servira, pa cak i kada oci vide drugacije!

ej bre

pre 6 godina

Koliko se grobari busaju, rekao bi covek da je zvezda juce osnovana a oni imaju 97 titula. A ustvari je razlika samo 4 titule... i jos par evro titula vise ali to i nije toliko bitno...

Pa nije bas juce... 2011 je bila..

Indoktrinacija

pre 6 godina

Dok se ostrasceni prepiru oko sudija, da li je Zvezda FMP ili je Partizan IGOKEA, dok se prozivate iza svojih pseudonima jer petlju za drugacije i nemate, da li u ovom derbiju vidite i jednog naseg igraca da se istakao dobrom igrom, potezom?
Vidite li da su i nama i vama nosioci igre stranci kojima smo i vi i mi samo odskocna daska? Izuzetak su veterani Novica i Bjelica.
Nekada smo gledali mladog Rakovcevica, Vujanica, Bjelicu, Bogdanovica i ostale kako se bore za boje svog kluba i namecu selektoru kao nada nase kosarke... A sad?

buldog

pre 6 godina

Besplatni časovi navijanja... Šta bi bilo da vodimo 10 razlike...
(N.A., 06. novembar 2017 22:22)

kakvi casovi navijanja, vi imate dva puta tokom sezone priliku da igrate protiv velikog tima i tad napunite tribine i navijate, ostale utakmice casovi penzionera, za razliku od navijaca Zvezde koji 16 puta tokom sezone docekuju Evroligaske timove...

Sajsi

pre 6 godina

Звезда против СНС-овог кошаркашког клуба !  
Удри Звездо ! 
(BBRS, 06. novembar 2017 20:31) 

Vucic like this!

Hell

pre 6 godina

Zvezda je bolja ocigledno ali ovo je strasno koliko ih hoce sut,nista nisu promasili,ovaj Bjelica kao da je Stef Kari,smesno. Siguran sam da na sledecoj nece ubaciti ni 5 za ceo mec a kamo li 9 za poluvreme. Muta ocajno vodi utakmicu,pokazuje se da odbrana uvek dobija pre napada. Divljacka kosarka ne vodi nicemu. Andric,Salic,Aranitovic,Marinkovic (na ovom mecu),katastrofa. Ne moze se nijedan tim El dobiti ovako

спортски уметник

pre 6 godina

Кад год Партизан ухвати неки ритам судије то секу у корену, прво измишљеним фаулом на тројци, па онда Дангубићевим фаулом који је свиран као Госов фаул у нападу, затим Бјелица добија чисту рампу на зицеру, али опет бесрамно свирају фаул, да би на крају све достигло врхунац када Милер трчи контру да спусти предност на један посед, а судија зауставља игру и враћа лопту звезди јер је Рочести играо ногом....све по директиви, зна се чијој

спортски уметник

pre 6 godina

Лакрдија од суђења....џабе се игра кад фмп по директиви одозго мора бити шампион

Posmatrac iz prvog reda

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu ali stvarno sudije lose sude po Partizan. Ostetili su ih par puta bas bas. Zvezda je losa, ne trebaju nam pobede uz pomoc sudija. Bolje casno izgubiti nego ovako pobediti. A vratice nam se sa kamatom kroz Evroligu i Aba kada dodje vreme.

Realan

pre 6 godina

Skandalozno sudjenje!!! Dosudjen faul nad Anticem, faul u napadu Gosu, Rocesti igra nogom, Antic lakat zabija Aranitovicu sudi se faul i jos tehnicka, itd... Da li Vas je bar ponekad sramota???

Milos

pre 6 godina

Za sada ih gazimo i to lagano. Alimpije im je ubio ritam skroz. Odlicna postavljena odbrana kao i napad gde koristimo sve pukotine. Samo napred momci, uvek iz vas, verujem u vas. Idemo lagano do kraja da pregazimo KK Dinamicni naprednjak.

Partizanovac Johannesburg

pre 6 godina

Bice ovo ko u stara dobra vremena...oni za 3 mi igramo na centre kao prava ekipa, pa kad im stane sut bice pozdravi je pozdravi...
NAPRED PARTIZAN!!!

789

pre 6 godina

ODLICNA SLIKA.
SA LEVE STRANE NEKADA NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE, PARTIZANOVO DETE.

SA DESNE STRANE, DOS'O STRANAC DA ODRADI UGOVOR OD 900.000$ PO SEZONI
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 6. novembar 2017 20:17)

Znao sam da ti je Zvezda nabila komplekse ali baš ovolike nisam znao.

zemunski kej

pre 6 godina

Strasna kosarkaska utakmica u prvoj cetvrtini! Imali su sta da vide glavni skauti San Antonija ,Lesor odlican ,suteri Zvezde rasturaju ,Partizan se ne snalazi jos uvek ,stara boljka odbrana 1na1 mada ovde nema sta da im se zameri

Okidač

pre 6 godina

Utakmica otvorena sa matricom zagrebackih trubadura dok palme njisu grane. Zasto se vi grobari tako blamirate? Iskreno
(Cirkus, 06. novembar 2017 21:37)
Palme njisu grane...nije losa pesma..Nego, imaju li panteri neku pesmu kojom podrzavaju FMP??

BODIBOND

pre 6 godina

Zasto sudije nisu gledale snimak kad je Rocesti igrao nogom? A garantujem da ce do kraja gledati zbog neke gluposti!
(Duca, 06. novembar 2017 21:44)

Zato sto dal bilo 26 ili 28 razlike za Zvezdu nije bitna jedna lopta. Imate privilegiju da igrate protiv evroligaske ekipe i ne traumiraj se, busi Zvezda, a ?

dirigent

pre 6 godina

eee sto ti je kad igras protiv Evroligaskog tima, krcat tribine, nema dje igla da upane, a na ostale utakmice ih po 500 na tribinama, sto u Aba sto u cipiripi kup... Svi dosli da vide Zvezdu ...

Vujadin

pre 6 godina

Daaaj bre odmrzavajte zvezdu da opet gledamo derbi. Ovi jesu jaci od nas, ali nema tu cari derbija kad znas da igras protiv Coviceve privatne ekipe.

Vlada

pre 6 godina

FMP smo?

Ok. Zasto najvise vasih navijaca dolazi protiv FMP-a? Nije da je to onda veciti derbi..
Drugo, 70% navijanja vredjanje Zvezde..cemu? U drugim mecevima to bas i ne radite, a i sto bi ako nas nema??

Bane

pre 6 godina

Mozete lupati minuse koliko hocete, ali posle prvog poluvremena stoji cinjenica da su sudije bile naklonjene Zvezdi. Noga Rocestija, i umesto napad za Partizan zvezda daje trojku, tehni
cka Aranitovicu, a licna nije ni postojala. Smesno Covicu sta radis...

Bugi

pre 6 godina

Ovo treba da bude praznik za sve navijace partizanke.Dolazi im u goste jedan evroligas.Malo da se podsete kako je to kad se igra sa evroligaskim ekipama,posto je proslo dosta godina kako smo im to uskratili.I potrajace jos

ja

pre 6 godina

Ljudi, šta nam sudije učiniše. Ovo je jedna od većih pljački u istoriji košarke, suđenje protiv Rusije i Slovenije ne može da se meri s ovim danas. Jasno nam je stavljeno do znanja ko je predsednik lige i šta možemo da očekujemo...

rocesti....

pre 6 godina

gorbarima uvek sudjenje problem....ja nisam video nijednu gresku sem one kad roceestiija pogodila u nogu to je jedina greska.ovo ostalo sve ispravno...

Rozenkranc

pre 6 godina

Sve sve, ali kako los skauting Zvezde, da početkom sezone, u tada mrtvi Partizan dodju dva stranca koji su 3 lige iznad Radicevica i JJ dvojca...
U stvari, Zvezdi ne fale toliko stranci već mnogo bolji domaći igrači, kojih ima u Aba ligi... Ne znam stvarno, šta rade...

Sajsi

pre 6 godina

Kakva euforija, igra se protiv evroligaša. Velika stvar za malog komšiju.
(Spale, 06. novembar 2017 20:57)

Partizan vec 4 god nije evroligas, tako da mali komsija iz predgradja moze da se opusti i igra svoju igru.

xMADx

pre 6 godina

Svaki grobar ce za partizan svaki cigan ce za zvezdu i ja sam gladao za partizan ali realno ce uzeti zvezda. Ako ostane ovaj tim naredne 2 godine onda mozemo da se ceramo a ovako trebalo bi malo cudo

Roco....

pre 6 godina

@zvezdaaa
Moramo im ubaciti stotku
Uzmi glasački listić poslednji put,više ti neće trebati,pocni da se navikavas na sakupljanje sekundarnih sirovina.

es

pre 6 godina

a gosti fudbaleri partizana ne mogu da shvate kako ce partizan da preokrene kad iz penala moze samo jedan eventualno dva poena da se dobije.

Grobar

pre 6 godina

Koliko Milija gura ovaj FMP pa to je neverovatno!!Prvo Gosu 3 licne pa nepostojeca tehnicka Aranita!!Al nema veze vraticemo se u mec a i kad bude najvaznije gubite od nas!!

Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 6 godina

ODLICNA SLIKA.
SA LEVE STRANE NEKADA NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE, PARTIZANOVO DETE.

SA DESNE STRANE, DOS'O STRANAC DA ODRADI UGOVOR OD 900.000$ PO SEZONI

CzBg89!

pre 6 godina

ODLICNA SLIKA. 
SA LEVE STRANE NEKADA NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE, PARTIZANOVO DETE. 

SA DESNE STRANE, DOS'O STRANAC DA ODRADI UGOVOR OD 900.000$ PO SEZONI
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 06. novembar 2017 20:17)
Ma vise bree.. sta je to 900000.. vi i vasa legija stranaca u ovih par godina cete o tome da nam pricate. Kukate nemate pare a ovamo 5 stranaca se dovodi i a plus dovodite 10 sponzora. Tisina bre.

BaneNs

pre 6 godina

Igra se 8:5 U korist domacina, ali Zvezda je jaca!!!!!! Gazi Zvezdo drzavni projekat!!! Kukate grobari vise za par godima nego mi za 20god.

hmm...

pre 6 godina

Звезда против СНС-овог кошаркашког клуба ! 
Удри Звездо !
(BBRS, 06. novembar 2017 20:31)

jos kad bi prvi covek SNS navijao za Partizan i isao na nase utakmice kao na Zvezdine, gde bi nam bio kraj...onda bi stvarno bili SNS klub, ali dobro...mitomanija opet na delu.

Hell

pre 6 godina

Partizanovac sam ali realno ovo dobija Zvezda. Ne igraju sjajno ali igraju El sto daje igracima ogromno iskustvo. Drugo,igraju jaku odbranu za razliku od nas i trece imaju par iskusnih,prekaljenih evroligaskih igraca. Sve to daje im sansu 70:30,realno

buldog

pre 6 godina

Bolje da pise 'Crveno Beli koji su od zaradjenih para iz Evrolige i od prodatih igraca kupili igrace za ovu sezonu protiv Crno belih koji nisu zaradili ni 20 eura prosle sezone, nisu prodali nikog ali su zato nakupovali igraca ove sezone od 'hvala predsjedniku' i bezbroj sponzora...

direktori to smo mi

pre 6 godina

neka pobedi košarka.posle dugo godina obe ekipe su slične po kvalitetu i nadam se da će biti lepo za gledanje. napred zvezda...

велико ХВАЛА председнику

pre 6 godina

ajmo, Crno-Beli, ooooo!
Grobari s' tobom sve do pobede!
(jorgebarabahosa, 6. novembar 2017 20:21)
Какви црно бели, ви сте СНС-овци. Сваког играча вам је СНС довео ! Сећаш се да нисте имали за кифлу до јуче, онда одједном, преко ноћи стижу појачања, тако да пусти ти ту причу црно бели. Ова екипа са партизаном скоро да ништа нема, све сама политика и СНС.
Зато ће Звезда да покаже овом политичком подбачају где му је место !

CzBg89!

pre 6 godina

Звезди је довољан и нерешен резултат да остане испред Партизана на табели јер има бољу кош-разлику.
(Стручњак, 06. novembar 2017 20:43)
Ajmo aplauz i plus za strucnjaka svi!

Crnogorac

pre 6 godina

Ja sam onaj isti "Crnogorac" koji je godinama branio Radonjica ali i Saleta Djordjevica (kojeg je vise od 50% ovdje pljuvalo kad je postavljen i kad je potjerao Micova). Mislim da sam bio u pravu...
SADA, KAO VELIKI I STARI, STARI ZVEZDAS KAZEM:Bolje da izgubimo nocas i spasimo sezonu! Mozda se uprava trgne, Alimpije jos nije dorastao ovom nivou, Radicevica i Jankovica poslati u FMP, Keselja kuci, dovesti jaku 5icu, dobro krilo i rezervnog pleja ma bilo kakvog iz lige bolji je od Radicevica!!!!

Inace nam ode ABA i bruka ce nastat. Plus sto se HVALA PREMIJERU konacno isplatilo pa sad imamo i taj problem.
A SVE VICETE DA NE POSTOJIMO I PLACETE!!!A ovamo Hvala premijeru, pertle vam vire...

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@novica veličković sa jedne strane i veliki zvezdaš tejlor rocesti...
nismo isti
(neuporedivo, 06. novembar 2017 20:19)

ODLICNA SLIKA.
SA LEVE STRANE NEKADA NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE, PARTIZANOVO DETE.

SA DESNE STRANE, DOS'O STRANAC DA ODRADI UGOVOR OD 900.000$ PO SEZONI
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 06. novembar 2017 20:17)

HAHAHAHAHAHAH koliko ste tuzni, ni sami ne znate... Retko glupi komentari, retko...

Стручњак

pre 6 godina

Звезди је довољан и нерешен резултат да остане испред Партизана на табели јер има бољу кош-разлику.

Otkud tetka zna Jovića?!

pre 6 godina

ODLICNA SLIKA.
SA LEVE STRANE NEKADA NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE, PARTIZANOVO DETE.

SA DESNE STRANE, DOS'O STRANAC DA ODRADI UGOVOR OD 900.000$ PO SEZONI
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 06. novembar 2017 20:17)

Vi nemate stranaca?!
Idi begaj ...

PredragDrobnjak

pre 6 godina

Igra se 8:5 U korist domacina, ali Zvezda je jaca!!!!!! Gazi Zvezdo drzavni projekat!!! Kukate grobari vise za par godima nego mi za 20god.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BaneNs, 6. novembar 2017 20:24)

8 na 5 se nikad nije igralo ali 3 na 5 jeste

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Evo bicu realan, nadam se Zvezda, ali nisam siguran da cemo lako dobiti. Domaca publika, ako se napale njihovi igraci moze svasta da bude. Ali opet, nadam se pobedi Zvezde 10+, neka pobedi bolji!

BBRS

pre 6 godina

Realno, FMP je sada bolji od nas, kako sto smo, ne tako davno, mi bili bolji od Zvezde dok se nije ugasila. Nema veze, idemo dalje, bice bolje.
(Crno-belo srce, 06. novembar 2017 23:13)o

Tačno je da je FMP bolji od partizana, ali Zvezdu je glupo porediti sa nižerazrednim ekipama. Upravo smo to večeras dokazali.

BarbaDjole

pre 6 godina

navijanje za 10...zvezda je trenutno bolja,nema dileme,ali košarkaško navijanje grobara,to niko na svetu nema..
(mikica, 06. novembar 2017 23:36)

Hahaha, kakvi crni grobari. Pa nadglasalo ih ovo malo delija u hali.

Milos

pre 6 godina

Pade Kadinjaca sa stotkom:) Bravo momci. Perfektna igra, sjajna postavka Alimpija. Dzaba vam novcu SNSovci;)Ovo se zove gazenje KK Dinamicnog naprednjaka:)

789

pre 6 godina

ODLICNA SLIKA.
SA LEVE STRANE NEKADA NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE, PARTIZANOVO DETE.

SA DESNE STRANE, DOS'O STRANAC DA ODRADI UGOVOR OD 900.000$ PO SEZONI
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 6. novembar 2017 20:17)

Znao sam da ti je Zvezda nabila komplekse ali baš ovolike nisam znao.

R

pre 6 godina

Moram da kazem samo da tad kad je Partizan bio prvak evrope i dominirao vi niste ni pratili košarku zato i nemate respekta ni trunke...@Komsija Rade
.

Ali smo pratili fudbal gde smo bili prvaci sveta. Mislim da to nije mali uspeh, a ti?

Vlada

pre 6 godina

FMP smo?

Ok. Zasto najvise vasih navijaca dolazi protiv FMP-a? Nije da je to onda veciti derbi..
Drugo, 70% navijanja vredjanje Zvezde..cemu? U drugim mecevima to bas i ne radite, a i sto bi ako nas nema??

Sipajte im još jednu stotku...

pre 6 godina

@Nisam znao da muzicke note imaju nacionalnost. Hvala ti sto si nas "prosvetlio"...

Auuuu....to samo majka moze da voli...
(zoran, 6. novembar 2017 22:01)

Naravno da imaju. Vi pevate "Ljepa naša" a mi "Bože pravde"!

Cubaka

pre 6 godina

@ Komsija Rade

E, moj komsija, kratko ti je pamcenje, kada je Zvezda stvarala kosarku na ovim prostorima vi ste prvih 30 godina bili u nekoj rupi i pitali se kakva je ovo carobna igra koju igraju ovi momci u crveno-belom na Malom Kalemegdanu. Ali vi "Grobari" ste poznati po tome da pamtite samo ono sto vama odgovara.

Milos

pre 6 godina

ADa, osvajate ABA ligu? Pa jel si ti realan uopste? Sa kojom ekipom? Vi da pobedite Zvezdu? Covece, Zvezda je evroligaska ekipa koja ce da odigra jos minimum 25 jakih utakmica u EL gde ce ekipa samo da raste sto na kvalitetu sto na samopouzdanju. Uz najavljena pojacanja i jos vecu uigranost, ova Zvezda ce dostici svoj zenit u aprilu kad to bude potrebno. Ako kojim slucajem uopste dodjete do play off-a ABA tu vas ceka lagana metla sa 2-0 ili 3-0.

16 razlike je tesno

pre 6 godina

Statisticki dobili su nas trojkama, koje smo doduse lose branili narocito u 4/4. Igracki, Bjelica. Sto je bilo i ocekivano. On ih nosi cele sezone, do sada.
Partizan dobar, uz oscilacije u napadu i losu odbranu u zadnjoj cetvrtini kad im je dozvoljeno mnogo otvorenih suteva za 3. Nekad se previse zuri u napadu. Ok, to je Mutin stil. Brzi napadi, mnogo poseda. Ali taman kad stisnemo odbranu i spusitmo se na 5-6 poena razlike, odigramo dva tri ishitrena napada bez kosa. Falilo je i malo srece u tim situacijama.
Bice to dovoljno za plej-of ove godine. Lepo igramo i sa ovim klincima. Ej, Pecarski na Antica, Aranitovic na Rocestija, Salic na Lesora i opet tesno do pred kraj.
A oni? Nece nista osvojiti ove sezone. Trojkasenjem i na individualizam dva igraca se ne osvaja nista. Jer to uvek moze da stane i po pravilu stane kad je najbitnije. Zivi bili pa videli.
(Bugarski grafolog, 6. novembar 2017 23:12)

Kažeš tesno. Ne znam da li si primetio onih tesnih 16 razlike

Kidaj mali klub

pre 6 godina

Grobari dobili ste 100 sa pola gasa!  

Jel igrao Samardo? 
(Milan, 06. novembar 2017 23:01) 

Upravo tako. Pola gasa FMP, a pola gasa sudije.
(ja, 06. novembar 2017 23:16)

Ono kad ti ostrašćenost nadjača svest !

isplači se

pre 6 godina

1) Sudije (bezbroj grešaka na štetu Partizana)
2) Neverovatno šutersko veče C.zvezde koje se neće ponoviti do kraja sezone
3) Loše šutersko veče Partizana, pogotovo Marinkovića i Andrića, + loša igra Semjuelsa
4) Neshvatljivo vođenje utakmice Mute, 35 minuta igrao Marinković koji je bio potpuno van utakmice, zaboravio na Čakarevića i Andrića u drugom poluvremenu i pustio malog Pecarskog da čuva Bjelicu kada se lomila utakmica, a čovek igrao utakmicu života

Jednom se desilo, više se neće ponoviti. Pogotovo ako dođe Zagorac, Partizan je mnogo jača ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 6. novembar 2017 23:15)

Isplači se biće ti lakše.

Ja sam ušao u kuću na momenat kada Dangubića faulira Veličković prilikom šuta (zicer) a sudije ćute. Odmah zatim daju tehničku Alimpijeviću. Posle toga daju Veličkoviću 2 slobodna, Zvezda nije u bonusu, pri početku poušaja prodora (na zemlji prvi korak).

зиговање

pre 6 godina

хвала мути што је ставио пецарског на бјелицу 2. полувреме.
какав фејл!
мута је наша највећа шанса ове сезоне

Laza L

pre 6 godina

Ej, Pecarski na Antica, Aranitovic na Rocestija, Salic na Lesora i opet tesno do pred kraj. 
A oni? Nece nista osvojiti ove sezone. Trojkasenjem i na individualizam dva igraca se ne osvaja nista. Jer to uvek moze da stane i po pravilu stane kad je najbitnije. Zivi bili pa videli.
(Bugarski grafolog, 06. novembar 2017 23:12)
Ovo je već žestoki kompleks, ovde leka nema. Ili fale naočare.

ludi Milutine...ludi :-)

pre 6 godina

@Ljudi razumite navijace Partizana, kako da ne pjevaju ovako, ovo im je rijetka prilika da igraju protiv Evroligasa, a Zvezda svakih par dana igra sa Evroligasima....
(dirigent, 06. novembar 2017 22:17)

Sine, ja sam odrasto uz Evroligu. Gledao F4 uzivo u Parizu. Barsa, Partizan, Oly, CSKA.
F4 sine. F4 Evrolige.
Ono, 4 najbolje ekipe Evrope i to...
:D
(Ludi Milutin, 6. novembar 2017 22:44)

Milutine, sada ces i da omatoris....ali uz Evroligu na History chanelu! :-)

Guduric sa 10 metara

pre 6 godina

Cestitam dinamiku na dobroj igri protiv evroligasa i kluba koji je sila na ovim prostorima.Dinamik iz druge lige u ABA ligu i poraz u derbiju od samo 16 razlike,svaka vam cast - alal vera.

pobrko si ti nešto

pre 6 godina

Partizan
Domaci 40 Stranci 42
FMP
Domaci 18 Stranci 82
Budzet je budzet to je vidljivo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sah mat, 6. novembar 2017 23:17)

Misliš : Partizan domaći 40 stranci 44
Zvezda domaći 60 stranci 40

Možda si pomešao timove, ovaj trener Zvezde vas prošle godine metlom počistio u polufinalu KLSa dok je bio trener FMP.

mali

pre 6 godina

Gde su sad oni napaljeni klinci sto velicaju Milera i Gosa kad trpaju Zadar i sl. Nije isto igrati protiv evroligaske odbrane i protiv osrednjih Aba ligasa bez odbrane. Ovo sto su veceras odigrali je njihov pravi kvalitet.

Smesno

pre 6 godina

Bitno da je Marinkovic cepao mrezice...kako rece onaj zaludjeni lik,ovde,sad cete videti na svakoj ce biti dvocifren a decko posle Zadra,kao u zemlju propao.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Alooo bre, pa ne ide to tako!! Zašto niko nije reko Zvezdi da ona igra u gostima?! A ne da bije tamo institucije!! Mislim, stvarno nema smisla!!

Норис

pre 6 godina

Звекнусмо Партизан пред Швајнштајгером! :))

Сад ће стари лукавац Мута Николић да потпише још пар појачања, а Маринковића и Андрића ће вероватно вратити у јуниорски тим Партизана.

Још Загорац, Џонс, Ђорђе Гагић и Петери Копонен и - биће то лепа екипица.

verujem u čuda

pre 6 godina

Da se uslo u neizvesnu zavrsnicu produzile bi sudije deset minuta ali kad su videli da je krenulo ka plus trideset za Zvezdu ipak odsvirase kraj. Ovde im jedan,dva penala nisu dovoljni da se dobije evroligas.

Vokri legendooooo

pre 6 godina

Presudila ona noga Rocestija, da su sudije to videle lepo Partizan bi ovo dobio glatko.
(veverac, 6. novembar 2017 22:53)
Ma kriva je noga a ne veliki MILKO

Mladen cg

pre 6 godina

Nakon poraza od Bamberga, nisam očekivao ovakvo trijumfalnu partiju košarkaša C.Zvezde! Zaista je bilo uživanje pratiti čistu košarku oba tima. Mislim da je dobro što nije bilo izraženih negativnih emocija, sve je proteklo u sportskoj atmosferi! Veliko bravo za Alimpijevića , i posebno za Bjelicu!

Peca

pre 6 godina

Sa ovolikim budzetom sramota je da nam niste dali 200 poena! 

Ali dzaba vam i pare i SNS kada je Vanja Marinkovic pokazao da vise vredi i zna nego citava Zvezda!
(Igor PFC, 06. novembar 2017 23:06)


Druze, daj i nama malo to sto konzumiras

krtac

pre 6 godina

Presudila ona noga Rocestija, da su sudije to videle lepo Partizan bi ovo dobio glatko. 
(veverac, 6. novembar 2017 22:53) 

Aha. Košarka je inače sport gde jedan detalj iz prvog poluvremena odluči utakmicu.
(Zee, 06. novembar 2017 23:05)

lik je ciničan koji vam je :-)

tako je kako je

pre 6 godina

Nama dolazi evroligas a vama prvak Evrope.
(Milan, 06. novembar 2017 22:50)

Nama prvaci evrope dolaze svake nedelje a vama evroligaš 2 puta godišnje!

Ivan

pre 6 godina

Cim sam video Saloa Pavlovica na tribini, znao sam da im se ne pise dobro. On ne moze ni da prisustvuje sa tribina pobedi u derbiju, a kamoli sa terena.

BBRS

pre 6 godina

Sta rekose panteri pre derbija, pogurace Belosevic Partizan? A on nije ni sudio, kako su se samo ispalili haha.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 06. novembar 2017 23:08)

Ne ! Rekli smo da vas gazimo, odučavamo od košarke i to smo na kraju i uradili !

Vazda Pobro

pre 6 godina

Realno igraci Zvezde se ni posteno oznojili nisu.. igrali tacno onoliko koliko je bilo potrebno al opet su toliko jaki da su dali 100 poena drzavnom mezimcetu .... eh

Злаја

pre 6 godina

Црвена звезда је одиграла колико је потребно да би убедљиво победила. Екипа је показивала мирноћу, стабилност и у сваком тренутку се видело да зна шта хоће. Имам утисак да у важним утакмицама игра Звезде зависи умногоме од тога како отвори утакмицу, а ову је отворила тројком у петом секунду. Партизан није да нема материјал, али, иако сезона одмиче не види се рука тренера, нема концепта ни у нападу, а о одбрани нема потребе ни трошити речи, јер она не постоји. Бојим се да је овако неозбиљном тренеру грехота дати да убудуће ради са овим играчима, јер не видим поенту да у кључним тренуцима Пецарски чува човека који игра утакмицу живота. Гос се испуцава, Милера у другом полувремену нигде нема, Маринковић изгорео од жеље, Самјуелс има жељу, али потпуно неспреман и у игри без система неупотребљив, Андрић није ни дошао на утакмицу.... Суштина, по мени Партизану неће помоћи ни Загорац ако којим случајем појача Партизан, јер Партизан нема озбиљног тренера. Са озбиљним тренером и системом у коме ће се сваком од играча наћи место и извући максимум, Партизан има шансе. Ово вечерас није мерило потенцијала екипа, јер Партизан због незнања тренера није пружио ни минимум онога што би могао.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Милко као Адетокумпо ! На 74-89 проглашавам побједу ! БРАВО 👏👏👏👏👏👏👏👏👏 ЗВЕЗДО ❤❤❤❤❤❤!

Sexisto

pre 6 godina

Izaberite po volji: razmontiravanje mašine koja se uvek pali u maju (od skoro sledece sezone), kidanje institucije, spuštanje na zemlju ponos Beograda,resetovanje evropskog Bostona, uništavanje nikad jaceg evrokupa, spuštanje na zemlju košarke koja je Partizan, iživljavanje nikad slabije Evrolige...

bojan

pre 6 godina

Партизану је недостајао најбољи играч Белошевић.Лако је Звезди да победи 5 на 5,да је 5 на 8 било би много теже.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@Partizanov dres je kao zvanični dokument Vlade Srbije o nazivima drzavnih preduzeca samo fali Železnica.
(Misa, 06. novembar 2017 21:14)

HAHAHAHAHHAHA KRALJU!

grobarče

pre 6 godina

pišem domaći i nešto razmišljam, što bi reko naš sugrađanin aco petrović: ako se ne računaju prva, druga i četvrta četvrtina - igrao bi se produžetak...

Milan

pre 6 godina

Ali Jovanovic sam na trojci masi ceo obruc :D 
Lik ove sezone izgleda kao amater iz neke nizerazredne lige
(veverac, 06. novembar 2017 22:55)

Taj vam je dao 100-ti poen, onako da vas zaokruži, uhh baš mi je drago.

Aaa

pre 6 godina

Navijanje sjajno, narocito kada je u pitanju vredjanje predsednika Zvezde i njegovih clanova porodice..vise mrzite Zvezdu nego sto volite Partizan..

dex

pre 6 godina

Kakvo razvaljivanje najsklupljeg tima na Balkanu. Ljudi moji, 1400000 na tri igraca, i opet im uvaljamo stotku.
Treba biti spreman da ce država još da im daje, jer je brat mnogo besan večeras, ali ovo ohrabruje.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Pecarski je imao dobru školu večeras, tako se postaje igrač. Šta je Jovanović igrao u zvezdi niko ne zna. 
Iskusni Bjelica i Veličković najbolji na terenu, budućnost srpske košarke nije svetla. Partizanu da bi bio konkurencija treba vrhunski Marinković i Andrić.
(Milan, 06. novembar 2017 22:59)

Jovanović je odigrao vrh odbranu i u građenju obruča bio solidan, nije košarka samo napad druže

Libelula

pre 6 godina

Realno, FMP je sada bolji od nas, kako sto smo, ne tako davno, mi bili bolji od Zvezde dok se nije ugasila. Nema veze, idemo dalje, bice bolje.
Naravno da je bolji.Pa, izbacili su vas prosle godine.Oni su zvanicno drugi tim u Srbiji.

nehuman tip

pre 6 godina

Čestitke Partizanu na dobroj tekmi. Lepa košarka za gledanje, napokon bez krvi do kolena. Nas je išao šut, ali i pored toga su nas stizali. Fali Đenka, Lazić u autu, Alimpije kao da ne zna šta sa njim. Fali nam 2 plej. Pod košem smo jači, spolja i ne baš. Suđenje lošije od tekme, dosta grešaka, možda malo više u našu korist.

CzBg89!

pre 6 godina

ODLICNA SLIKA. 
SA LEVE STRANE NEKADA NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE, PARTIZANOVO DETE. 

SA DESNE STRANE, DOS'O STRANAC DA ODRADI UGOVOR OD 900.000$ PO SEZONI
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 06. novembar 2017 20:17)
Ma vise bree.. sta je to 900000.. vi i vasa legija stranaca u ovih par godina cete o tome da nam pricate. Kukate nemate pare a ovamo 5 stranaca se dovodi i a plus dovodite 10 sponzora. Tisina bre.

Staridz

pre 6 godina

NEKA VEČERAS SVAKO ZNA DA JE ZVEZDINA POBEDA NOVI SAMPION I TITULA NASA ZVEZDA JE OPET NAJBOLjA. A sad da pobedimo Unikahu momci mozemo mi to.

.

pre 6 godina

Sa ovolikim budzetom sramota je da nam niste dali 200 poena! 

Ali dzaba vam i pare i SNS kada je Vanja Marinkovic pokazao da vise vredi i zna nego citava Zvezda!
(Igor PFC, 06. novembar 2017 23:06)

Види се да си на апаратима због пораза. Имате велики буџет с обзиром да се ни поред три амера не заустављате са довођењем играча. Држава пумпа паре у ваш мали клуб. И поред тога, стотка вечерас. Поздрав

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Čestitke Zvezdi na pobedi, odigrali su fenomenalno, najbolje ove sezone u aba ligi, Bjelica protiv Bamberga 1-7 trojka, nas uništio, idemo dalje.
(Blue Moon 604, 06. novembar 2017 23:00)

Al zato je protiv Makabija 5 od 5 trojke

Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 6 godina

ODLICNA SLIKA.
SA LEVE STRANE NEKADA NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE, PARTIZANOVO DETE.

SA DESNE STRANE, DOS'O STRANAC DA ODRADI UGOVOR OD 900.000$ PO SEZONI

Savet

pre 6 godina

Sutra,ranom zorom ispred sedista SNS-a,da vlada odresi kesu,iskesira jos milon evrica,odstampate par reklama,koje jos nemate na dresovima i da se dovedu jos dva Amera,malo je ovo da bi se pobedio evroligas.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Андрић, Семјуелс, Маринковић, Шалић, Аранитовић, сви одиграли очајну утакмицу, код њих сви одиграли добро, просрао их шут као никад, и опет да нису имали судије да их погурају кад год приђемо на 5,6 поена, питање је да ли би победили
(спортски уметник, 06. novembar 2017 23:00)

Damo vam stotku sa 60% gasa, i ti pričaš o sudijama, majko sveta, suđenje bilo izvanredno posle dugo vremena, možda dve, tri greške su bile i to je to

Može biti samo je*an

pre 6 godina

Ono, kada Zvezda od Partizana napravi - "Party".....
Vraćanje na fabrička podešavanja...
Niko u Partizanu skorije neće da pije mleko...
Jedan je Milk-men....

Nizdis

pre 6 godina

Ovoj dvojici pokusaja od komentatora treba zabraniti da komentarisu. Dajte ljudi ne budite tako providni, navijajte za koga hocete, al na televiziji koju placam necu da me nervira komentator koji otvoreno navija za nekoga. Inace, Zvezda gazi partizan kako i dolikuje.

Много сам памитан

pre 6 godina

Звезда убацује 102 ...
(Много сам памитан, 06. novembar 2017 20:52)

Ипак је Партизан мало боље одиграо одбрану него што сам предвидео.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Evo bicu realan, nadam se Zvezda, ali nisam siguran da cemo lako dobiti. Domaca publika, ako se napale njihovi igraci moze svasta da bude. Ali opet, nadam se pobedi Zvezde 10+, neka pobedi bolji!

BMX

pre 6 godina

dok vi vređate sa tribina i ponižavate se sami, mi vas trpamo i ponižavamo vas na terenu.
PS...napokon da je suđenje bilo fer i da je ovaj Javor objektivno sudio (koliko toliko)

Milos

pre 6 godina

Au kako igramo hladne glave i vrelog srca. Svaka cast Alimpije na postavci igre. Belica razbija lik sta radi. Bravo momci, pregazili ste napredne:)

Back in Black

pre 6 godina

Gledam utakmicu i konstatujem da bi mogao vrhunski evroligaski tim da se napravi od ove dve ekipe...
(Bogdan B., 06. novembar 2017 22:01)
Ima ga zemlja Srbija vec par godina nema potrebe nista da se pravi.

Laki

pre 6 godina

Razbili su nas i igrački i trenerski, previše iskusnih igrača, uz to mnooogo toga su pogodili. Drugo poluvreme Zvezda je maksimalno usporila napade, puno faulova i najstrašnije je kad ti nekoliko fora prodaju celu utakmicu, a ti ne znaš (ne možeš) da braniš. Bili smo mnogo naivni danas. Biće ovo dobra ekipa, neko ih je malo više napumpao pre utakmice i očigledno stvorio kontra efekat koji je proizveo kontra ritam u većem delu (Marinković je pravi primer). Čestitke Zvezdi,sjajna košarka.

muster No

pre 6 godina

Partizanu dres okicen drzavnim sponzorima ko novogodisnja jelka!
(poznavalac, 06. novembar 2017 22:51)

Ma da, za grobare prave posebne dresove sa dugim rukavima, da stanu svi sponzori...

cole

pre 6 godina

hvala partizanu na relativno dobrom sparingovanju za nase jake utakmice u evroligi. ako im je za utehu, nekako se cini da su malko jaci nego prosle godine, i dalje su divlja, smesna ekipa, ali bar nesto pokusavaju. ako ovako nastave, mozda im se i posreci da izbegnu borbu za opstanak, a u nekom ludom raspletu, ako se raspadnu i ugase fmp i cibona, mozda i dodju do cetvtog mesta. bjelica je dokazao da je sjajna cetvorka i da je bila greska forsirati ga na petici prosle godine.

severnjača

pre 6 godina

Нема одбране.. Како било, ови вену полако, биће то добро можда већ догодине.. Под условом да не узму АБА ове године, наравно, јер без Евролиге су дефинитивно мртви.. У каквом смо каналу били до сад, добро је и ово.. ;)
(ludiNovinar, 6. novembar 2017 22:52)

Venemo sa stotkom u derbiju? Imate sreće što nemamo drugog kvalitetnog pleja, uvenuli biste sa 120 poena na kontu! Bez Evrolige se vi polako gasite, tek vam predstoje utakmice sa Cedevitom, Megom, Podgoricom! Pozdravite Švajnija i Pavlovića!

Ivan

pre 6 godina

hehe morali su da se naprze do maksimuma da bi nas dobili...fmp od ovoga ne moze bolje i sad sam siguran da ih dobijamo kad bude bitno...samo nek' se pale, bice sladje kad ih zveknemo u polufinalu aba lige...
 (dr feelgood, 6. novembar 2017 23:08)

A na osnovu cega to? I zar nije Zvezda uvek dobila svaki put partizan kada je bilo bitno? Nece to obrnuto burazeru.

Vlada

pre 6 godina

Klinci 'aj na spavanje.
Odlican derbi,atipicna kosarka za Srbiju,stranci diktiraju tempo.Mada mi fali ona nasa jaka odbrana.
Partizan iznenadio obzirom na start lige,Zvezda postade klasicna suterska ekipa za Evropu fali plej.
Ne vidim na zalost Lazica u ovom konceptu.Bjelica u zivotnoj formi ali treba reci nije on juce naucio da igra ocigledno je ranijih sezona pogresno koncipiran.I da Grobari cestitam na atmosferi.Idemo dalje...

asa

pre 6 godina

Muto, bez odbrane ne mozes dobiti ni mnogo slabije ekipe. Prethodnih godina Partizan, iako slabiji, dobijao je ovaj klub samo jakom odbranom i bitkom. Ovako ces dobiti 20 razlike pa ti igraj nba stilom.

BVB

pre 6 godina

Grobari dobili ste 100 sa pola gasa! 

Jel igrao Samardo?
(Milan, 06. novembar 2017 23:01)

Dobro me podseti.. Na njega sam i zaboravio. Jel on bese samo trebao da se upali masina? :)

ljupce

pre 6 godina

kakav derbi,kakva utakmica i kakva suterska pobeda crvene zvezde.cestitke i partizanu sjajna njihova utakmica svaka cetvrtina po 21 poen,ali veceras su sve zvezdine slabosti u igri njima se desile.sjajno gradjenje kosa konacno(uvek sam ovde pisao da fali skok,veceras i to je zvezda imala).uz nestvaran sut za tri poena i pametnu igru moglo je biti i ubedljivije,ali se stalo na loptu,videlo se to.bjelica...sta reci posle ovakve utakmice...nista suvisno je reci bilo sta.29 poena,partija karijere.ostali standardno uz jovanovica koji polako hvata ritam.nemojte o sudjenju veceras,sudjenje slobodno mogu reci odlicno.po dve tehnicke po zasluzi,mada ko je sudio zaista sam iznenadjen koliko su dobro sudili.sad u evropu po novu pobedu napred junaci nasi!!!!!!!!!!!!!!!

kris

pre 6 godina

Kao što napisah u komentaru pred utakmicu, ako nas krene ludi šut-razbićemo ih, ako ne-mučenje i verovatni poraz.Krenulo je i pade stotka.Igrač utakmice je bez dvojbe Bjelica, ali i ne samo ove i polako izlazi na videlo velika prošlogodišnja greška da Bjelica igra na petici, Mitrović i često Simonović na četvorci.Iako smo ubedljivo dobili, evidentno je da nemamo dovoljan broj kvalitetnih igrača. Kad stariji izađu da odmore nema ih ko zameniti.Radičević i Jovanović nisu dorasli zadatku, sreća pa Janković nije ni igrao. Nešto mi pade na pamet da je od Lesora i Antića(fizikalije+inteligencija i iskustvo)napraviti jednog igrača, bio bi savršen. Partizan je realno slabiji i od Budućnosti i Cedevite, ali bi mogao do četvrtog mesta.

belgradeboys

pre 6 godina

Године пролазе моје, ја чекам титуле твоје, и сваким даном све више волим те! Звезда шампион

nikjam

pre 6 godina

Nema sta bolji su od nas.Ubili su nas na centru, Salic i Pezarski su dosta neiskusni i ne mogu nista da brane a pogotovo igrace kao sto su Bjelica i Antic. Bjelici svaka cast,strasno igra od pocetka sezone. Nasi najbolji suteri Andric i Vanja nista nisu mogli da pogode, a Antic je dosta dobro pokrio Samjuelsa.
Steta svakako mislim da uopste nismo bili losi,nije bas ni realan ovaj rezultat.
Idemo dalje,sve cestitke Zvezdi.

bjelica......

pre 6 godina

hahahaha kriva je noga rocestija...hahahaha sta sve nećeš da procitas ovde ovo je cirkus....bjelica porucio svajniju da dodje i na sledeci derbi.

Ковач

pre 6 godina

Гробари су активни два пута годишње.. само против Звезде.. трпај државни пројекат! браво Звездо!

ford

pre 6 godina

Pitam po ko zna koji put,zasto se grobari toliko lozite da nas dobijete,kad mi nismo Zvezda vec FMP,cemu onda toliko lozenje sa vase strane!?Ajde,ocekujem odgovore,molim vas,nemojte me razocarati..!!!

Boban

pre 6 godina

Ajde da mi neko objasni cemu se nada ekipa koja na svakoj utakmici dosada primi izmedju 90 i 100 poena.Partiyanove odbrane nema sa ovakom odbranom tesko do 4 mesta a kamoli sta vise.

Pedja

pre 6 godina

Rutinska pobeda Zvezde. Od pocetka do kraja su vodili i rezultat je zavisio iskljucivo od Zvezde. Stekla se prednost od 10-11 poena i rutinski odrzavala do kraja.

Zvezdas

pre 6 godina

Bravo Zvezdo,ali cestitam i Partizanu,konacno bez grubosti i siledzijske kosarke koja je godinama krasila crno bele pod firmom "to je jaka odbrana",niko vise ne igra tako,stoga ima nade i za Vas.

спортски уметник

pre 6 godina

Лакрдија од суђења....џабе се игра кад фмп по директиви одозго мора бити шампион

Back in Black

pre 6 godina

Besplatni časovi navijanja... Šta bi bilo da vodimo 10 razlike...
(N.A., 06. novembar 2017 22:22)
Pa normalno da navijate kada imate cast da igrate protiv jedne Evroligaske ekipe.Gde su vam besplatni casovi u Cipiripi kupu?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Решетај Бјелицееее ✊✊✊✊✊✊✊🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀!!!! Удрииии 😲😲😲😲😲😲😲😲 !!!!

Bugi

pre 6 godina

Ovo treba da bude praznik za sve navijace partizanke.Dolazi im u goste jedan evroligas.Malo da se podsete kako je to kad se igra sa evroligaskim ekipama,posto je proslo dosta godina kako smo im to uskratili.I potrajace jos

dirigent

pre 6 godina

Ljudi razumite navijace Partizana, kako da ne pjevaju ovako, ovo im je rijetka prilika da igraju protiv Evroligasa, a Zvezda svakih par dana igra sa Evroligasima....

Trpaj milkaneeeeee

pre 6 godina

Zasto kaze cutite...a navijaci ne da grme nego ubijaju i to na -14,pa pricajte sto ocete
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cisto onako, 6. novembar 2017 22:18)
A sad,jel pevaju ahahahahahahah

Zee

pre 6 godina

Presudila ona noga Rocestija, da su sudije to videle lepo Partizan bi ovo dobio glatko.
(veverac, 6. novembar 2017 22:53)

Aha. Košarka je inače sport gde jedan detalj iz prvog poluvremena odluči utakmicu.

Miskec

pre 6 godina

"Ajde ne lozi se vama su cedevita i budućnost pokazali šta je evrocup deveti u evropi to vam je limit i pored najskupljeg tima u istoriji košarke na ovim prostorima
(Zoran, 6. novembar 2017 23:00)"
Nekome Cedevita i Buducnost, nekome MZT! Svakom prema svojim mogucnostima i dometima!

buldog

pre 6 godina

Besplatni časovi navijanja... Šta bi bilo da vodimo 10 razlike...
(N.A., 06. novembar 2017 22:22)

kakvi casovi navijanja, vi imate dva puta tokom sezone priliku da igrate protiv velikog tima i tad napunite tribine i navijate, ostale utakmice casovi penzionera, za razliku od navijaca Zvezde koji 16 puta tokom sezone docekuju Evroligaske timove...

BBRS

pre 6 godina

Знао сам да ће Звезда разбити партизан и да је за светлосну годину квалитетнија, али опет ми је драго и никад није доста гажења малог клуба !
Следећи пут 200 поена да им стрпамо !!!

dusan

pre 6 godina

"obrisi suze, draga, obrisi suze jer citav je zivot pred nama,
necu dozvoliti, mila, da jos jedanput ostanes tuzna i sama,
ti ne znas, jedina moja, kako su tuzni bili dani bez tebe,
zato sto nisam sa tobom, tako sam cesto, draga, mrzeo sebe,
obrisi suze i veruj nikada vise, mila, otici necu..."

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@novica veličković sa jedne strane i veliki zvezdaš tejlor rocesti...
nismo isti
(neuporedivo, 06. novembar 2017 20:19)

ODLICNA SLIKA.
SA LEVE STRANE NEKADA NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE, PARTIZANOVO DETE.

SA DESNE STRANE, DOS'O STRANAC DA ODRADI UGOVOR OD 900.000$ PO SEZONI
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 06. novembar 2017 20:17)

HAHAHAHAHAHAH koliko ste tuzni, ni sami ne znate... Retko glupi komentari, retko...

BBRS

pre 6 godina

Покрили се гробари ушима. Свашта су лупетали пре почетка утакмице, а сад глава у рупу.
Звезда није за класу јача, Звезда се ни поредити не може са оваквим клубовима.

Много сам памитан

pre 6 godina

Звезда убацује 102 ...
(Много сам памитан, 06. novembar 2017 20:52)

Ипак је Партизан мало боље одиграо одбрану него што сам предвидео.

ssssss

pre 6 godina

ODLICNA SLIKA.
SA LEVE STRANE NEKADA NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE, PARTIZANOVO DETE.

SA DESNE STRANE, DOS'O STRANAC DA ODRADI UGOVOR OD 900.000$ PO SEZONI
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 6. novembar 2017 20:17)

Pero Antic dete partizaia a Dobric igra za 900k po sezoni? ok :)

Pero

pre 6 godina

Imate li vi momci posao,porodicu, radite li nesto u zivotu ili vam je glavna preokupacija pljuvanje, vredjanje, ponizavanje? Vidite li vi gde zivite? Znate li da nema nista od penzije za 90% vas "komentatora"? Ali nema problema. Dokle god postoje zvezda i partizan (i namerno pisema malim slovima) vi cete imati po kome da se izivljavate. Ma sta vam je, posao je ionako precenjena kategorija, o zeni i deci da ne govorim, a dok su tu mama i tata bice i nesto "na kasiku". Samo ne dao Bog da vam neko ugasi net. Sto bi bilo lepo da nestanu oba kluba.

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Jesu sudije svirale neke čudne situacije za njih, ali ljudi budimo realni bili su bolji, koristili su sve naše mane, koliko smo puta ispali na preuzimanju, odbrana od pika ne postoji ... u svim trenucima kada smo mogli do egala, mi smo ishitreno završavali napade. I sada se videlo da ne mogu dva davitelja lopte da budu na terenu u isto vreme , Gosa mora da igra, a Miler da ga menja... Pecarski će biti zver, predivnu tehniku ima, a Vanja nažalost još uvek ne može da ponese teret velikih utakmica, to sve ide kroz iskustvo... ali sa njim će biti teško. Problem je što sem kod Gavrilovića, Veličkovića i Pecarskog nisam video želju za pobedom, borbu za ničije lopte, e to se ne uči treningom. Ništa, mora to bolje momci, morate se nositi sa teretom velikih utakmica... Zvezdi svaka čast bila je bolja, a partizanu srećno u sledećim mečevima.

muster No

pre 6 godina

cestitke komsijama na pobedi, bolji su trenutno od nas! nama nije 100 poena dao ko nije pokusao! bjelica ovakvu utakmicu u zivotu nece ponoviti, dangubic u celoj karijeri nije dao 3 trojke na utakmici! mi imamo potencijal, nemamo trenera! zbog ovakvih utakmica je bitan EK, da se stice iskustvo, a ne da muta pravi cirkus! mi mozemo mnogo bolje, a zvezda ovakvu utakmicu nece zadugo ponoviti!

Pa da, vi ste potencijal samo ne znam za šta. Zvezda ima nov tim, novog trenera, i naravno da neće više odigrati ovakvu utakmicu. Odigraće još bolju. A tada neće biti 16 razlike, već mnogo više. Utakmica je bila dobra, sa raspoloženim napadom na obe strane. I što je najbitnije, sportski je protekla i završila se.

BODIBOND

pre 6 godina

Zasto sudije nisu gledale snimak kad je Rocesti igrao nogom? A garantujem da ce do kraja gledati zbog neke gluposti!
(Duca, 06. novembar 2017 21:44)

Zato sto dal bilo 26 ili 28 razlike za Zvezdu nije bitna jedna lopta. Imate privilegiju da igrate protiv evroligaske ekipe i ne traumiraj se, busi Zvezda, a ?

Sajsi

pre 6 godina

Звезда против СНС-овог кошаркашког клуба !  
Удри Звездо ! 
(BBRS, 06. novembar 2017 20:31) 

Vucic like this!

Lolz

pre 6 godina

nema sta,
iskustvo,suv kvalitet,
Iskreno nisam se nadao da Zvezda moze da primi preko 80 poena, mora odbrana to bolje.
Partizan, dva amerinkanca igraju sami, Novica preko granice I svaka mu cast. Pobednik je resen u prvom poluvremenu, ostalo je bilo odradjivanje posla
pozz

Otkud tetka zna Jovića?!

pre 6 godina

ODLICNA SLIKA.
SA LEVE STRANE NEKADA NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE, PARTIZANOVO DETE.

SA DESNE STRANE, DOS'O STRANAC DA ODRADI UGOVOR OD 900.000$ PO SEZONI
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 06. novembar 2017 20:17)

Vi nemate stranaca?!
Idi begaj ...

Snake

pre 6 godina

Cinjenica da je Alimpijevic odmarao Peru u Euroligi jasan je pokazatelj da je ABA prioritet.
Pobeda je bitna da spustimo naprzene komsije (svaka cas na navijanju).Nas domet je i dalje nejasan jer kao sto je Kole napomenuo napad donosi publiku a odbrana titule.Odbranu nismo igrali ni mi ni Partizan.Prevagu je donelo to sto Partizan ima 2,5 dobra igraca a Zvezda celu petorku.
Bravo za Alimpijevica jer samo on zna koji pritisak trpi.
Igraci su odradili svoje,pobedili posrnulog vecitog rivala,sad je na nama da im se oduzimo punom dvoranom.
Zasto cutite,zasto cutite...?

Akumulator

pre 6 godina

Početak utakmice mnogo grešaka sudija na štetu Partizana...ovima to dalo krila, nama ih zasekli, i to je to odprilike
(+41, 07. novembar 2017 11:09)
A osteceni ste i za penal, sve znamo.

ford

pre 6 godina

Bravo Zvezdo!!!
Idemo dalje.
Realno,ako zelimo (a zelimo,ne sumnjam u to..) da bi smo se pitali i u EL i u ovoj mucenoj ABA ,neophodno je dovesti jednu 'krstenu' peticu i jednog kvalitetnog pleja kojem nece biti zadatak da 'gleda' ka kosu,vec nekog ko ce da razigrava saigrace!E,tek onda mozemo biti konkurentni na oba polja,jer dobro je dok sluzi sut a potreban nam je profil koji ce razigravati tj izmisljati akcije kad taj isti sut stane..!!Ali verujem da u Zvezdi ima dovoljno strucnih ljudi koji su svesni ovoga,tako da ne brinem.A cestitke i Partizanu na vecerasnjoj utakmici,reko aj da budem jedan od retkih koji ce da cene zalaganje ljutog protivnika a da pritom ne sirim mrznju..!!
Samo jos jednom da napomenem:
Bravo Zvezdo!!!

Otvorite oci

pre 6 godina

Pre igranja nogom od strane Rocestija lopta je pogodila Velickovica koji je bio u autu u tom trenutku, sto se tice tehnicke Samjuels je bio upozoren napad pre za pricu a onda je Aranitovic podigao ruke i sledila je tehnicka. Niko ne komentarise od grobara lakat koji je Pera dobio u glavu i da je njemu tad sviran faul... No dobro treba spremiti izgovor za kraj utakmice.

Komunalac

pre 6 godina

Sto bi rekao moj drug Aca, Tosic jos uvek ceka nadoknadu vremena u Pioniru...Sto se tice same utakmice, Zvezda od pocetka do kraja kontrolisala rezultat, i prilicno rutinski dobila na kraju...

doktor

pre 6 godina

Realno sa 50% snage. Razigravanje mladih , da osete atmosferu. Inače bi bilo 120 ko dobar dan. Ali mi smo nežni kad su komšije u pitanju.

Novak

pre 6 godina

Besplatni časovi navijanja... Šta bi bilo da vodimo 10 razlike...
(N.A., 06. novembar 2017 22:22)

To se zovu kompleksi decko, vas to i mrznja vodi... Sto ne dodjete na ostale tekme i navijate? Na drugim utakmicama vas i nema.. Drugo, " lajete, rezite a kada treba, bezite"

Realno

pre 6 godina

mi se necemo zaliti na sudjenje.svaka cast bjelici
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aleksandar, 6. novembar 2017 22:

I nemate za sta da se zalite.Jedina greska na vasu stetu je ona noga Rocestija,koja nije sudjenja a u drugom poluvremenu sve na vasu stranu je sudjeno.

Dacha

pre 6 godina

Koliko je meni glupo ovo sto konstantno isticete da ste igrali Final4,pa to realno nije nista,mislim sta se dobija za to,medalja,pehar,bilo sta...jednostavno nista,isto kao i ulazak u Top8...titulu imate,kao i Zvezda u fudbalu ali jos iz proslog veka i to vise nikada nece da se ponovi,bar ne za naseg zivota,tako da glupa su mi ova prepucavanja mi smo ovo mi smo ono,da jeste,ali to je bilo davno proslo vreme,cinjenica je da Zvezda trenutno dominira i to niko ne moze da porekne i dominirace jos godinama!!

coldplayer

pre 6 godina

@maradona
Nasmeja na slatko.Mi ovakve utakmice necemo ponovite nego cemo biti bolji.Ipak ste vi smesna ekipa za razliku od evroligaskih ajkula sa kojima se nosimo

BaneNs

pre 6 godina

Igra se 8:5 U korist domacina, ali Zvezda je jaca!!!!!! Gazi Zvezdo drzavni projekat!!! Kukate grobari vise za par godima nego mi za 20god.

dirigent

pre 6 godina

eee sto ti je kad igras protiv Evroligaskog tima, krcat tribine, nema dje igla da upane, a na ostale utakmice ih po 500 na tribinama, sto u Aba sto u cipiripi kup... Svi dosli da vide Zvezdu ...

Licemeri

pre 6 godina

Nesto mi govori da ce nas Fmp Idea pobediti iako bih sve dao da ih pobedimo veceras.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 6. novembar 2017 20:56

Ali ako kojim cudom,slucajno,ne daj boze,daleko bilo,budete vi pobedili,pisacete da ste dobili Zvezdu.To se zove najvece licemerje na ovim prostorima.

Blue Moon 604

pre 6 godina

Čestitke Zvezdi na pobedi, odigrali su fenomenalno, najbolje ove sezone u aba ligi, Bjelica protiv Bamberga 1-7 trojka, nas uništio, idemo dalje.

buldog

pre 6 godina

Bolje da pise 'Crveno Beli koji su od zaradjenih para iz Evrolige i od prodatih igraca kupili igrace za ovu sezonu protiv Crno belih koji nisu zaradili ni 20 eura prosle sezone, nisu prodali nikog ali su zato nakupovali igraca ove sezone od 'hvala predsjedniku' i bezbroj sponzora...

Dzon

pre 6 godina

Sto su Srbi odigrali srpski detbi. Posebno mladi. Kuda ide srpska kosarka. Ali ne racunajuci to stvarno smo ih razbili i to sa smeskom. A arlaukanje nekih navijaca na kraju tekme lici na samrtni krik. Gospodo navijali ste, mi smo vas razbili, pa idite kuci i spremajte se za druge derboje. Sa FMP ili Igokeom. Lepo vece ali nazalost bez pogleda u buducnost

Илија Чворовић

pre 6 godina

Који је крш од екипе овај Партизан кад га разваљује ФМП., тим из предграђа.
А толики државни спонзори... толике паре улудо бачене...

gijon

pre 6 godina

(Popi, 6. novembar 2017 22:34)

Kao kad bi rekli sta se ovi u Španiji lože na El Klasiko, oduzmite Mesija, Suareza, Ronalda, Benzemu, Bejla... šta ostaje.

Milos

pre 6 godina

Predsednice, daj nam jos koji milion da dovedemo Zagorca i Dzonsa. Malo nam je ovih 5 sto si nam dao. Vidis da nas Zvezda ubija. Zahvaljivacemo ti se svaki dan ako treba. Molim te predsednice. Tvoj Ostoja i ekipa.

mile rizik

pre 6 godina

Ali Jovanovic sam na trojci masi ceo obruc :D 
Lik ove sezone izgleda kao amater iz neke nizerazredne lige
(veverac, 06. novembar 2017 22:55)

Što u suštini i jeste. Kao i Janković, a ni Radičević nije daleko.

Hell

pre 6 godina

Partizanovac sam ali realno ovo dobija Zvezda. Ne igraju sjajno ali igraju El sto daje igracima ogromno iskustvo. Drugo,igraju jaku odbranu za razliku od nas i trece imaju par iskusnih,prekaljenih evroligaskih igraca. Sve to daje im sansu 70:30,realno

011

pre 6 godina

@Лакрдија од суђења....џабе се игра кад фмп по директиви одозго мора бити шампион
(спортски уметник, 6. novembar 2017 21:41)

Po cijoj? Celog SNS-a sa Ostojom ili samo preCednika?

Ovaj drugi redovno salje direktive zvezdasima da uplate pare, kao sto je Vesa Comtrade, ali na racu "institucije", a isto tako da se Zvezdi zavrnu sve slavine, pa ako je moguce i za vodu!

Ali dzaba je vama pricati, vi ste dresirani da verujete onome sto vam se servira, pa cak i kada oci vide drugacije!

onako bez lupetanja

pre 6 godina

@...,
Normalno da znam , imao sam prelaznu iz matematike , ono kao sabiranje i te operacije . Glupo je da se tešiš jer Vam Zvezda održala čas sa dve akcije , šut je bio nebranjen , ukupno smo šutnuli tri od 30 i kusur trojke preko ruke i nismo nijednu pogodili . Ono što je pogođeno po 2m su stojali igrači od Zvezdinih , trening . Nisi valjda očekivao da evroligaška ekipa ne zna da šuta , niste ni blizu tog nivoa ali volite da komentarišete . Svako ima svoje mišljenje i to je ok ali činjenice stoje ovako , jedan posed na -5 , dva uzastopna na -6 , još jedan na -6 i to za 30 min (2,3 i 4/4) . Ostatak je bio , najčešće -9 ili -11 . I tako ceo meč . Potpuna kontrola i nemoć sa druge strane .
A fantazije iz tvoje glave "da je ovaj ovo , da onda nije ono , da je promašio da je ovaj drugi pogodio " ostavi to za SOS koš i prilog A1 B6 pokrivanje ... ovde očekujem konstruktivnu raspravu pod :
1. Oko budžeta , dugova , uprave KKp : odakle , kako , i šta ste sada
2. Oko prebijanja sa samo kruženjem lopte na liniji dodavanja i trening utakmici
I moram da Ti priznam presrećan sam jer ste poleteli , gura Vas i kuka i motika , bahatite se opet , i na kraju ali najslađe do sledeće utakmice može biti samo jedan a to niste Vi .

maradona

pre 6 godina

cestitke komsijama na pobedi, bolji su trenutno od nas! nama nije 100 poena dao ko nije pokusao! bjelica ovakvu utakmicu u zivotu nece ponoviti, dangubic u celoj karijeri nije dao 3 trojke na utakmici! mi imamo potencijal, nemamo trenera! zbog ovakvih utakmica je bitan EK, da se stice iskustvo, a ne da muta pravi cirkus! mi mozemo mnogo bolje, a zvezda ovakvu utakmicu nece zadugo ponoviti!

markos

pre 6 godina

Zvezdana realno jako dobra, doduše sa ubedljivo najskupljim timom od kako se igra košarka na ovim prostorima, iako su prošlu godinu (najuspešniju u istoriji kluba, kako god se on zvao) završili sa 3 milke u minusu. Ali da se okrenemo sebi. Nama ne fale igrači, koliko nam fali dobar trener! Muta je ok lik, ne možeš da ga ne gotiviš ali se bavi ovim poslom 30 godina a delije kao da još uvek traži sistem. Odbrana ne postoji, Novica ne uspeva da svojom borbenošću motiviše ostale (mali Gavrilović je izuzetak), ostaje bi stihija sa crncima, preplašenim (večnim) talentima i par objektivno zalutalih antitalenta.

Pitanje

pre 6 godina

Čemu ovakva diskriminacija među navijačima,što se poruka tiče.Poslao sam 10-tak i uopšte ih ne objavljujete,od jutros pogotovo?Nikog nisam vređao,samo sam davao savete malom klubu,da izađe iz agonije u kojoj je zapao.

Hell

pre 6 godina

Tragicna igra u odbrani Partizana plus haoticna igra u napadu ocekivana katastrofa,a za to je najvise kriv Muta! Alo covece treniras Partizan a Radnicki,ne mozes da forsiras ovakvu divljacku igru. Partizan ima solidan sastav i sa dobrim trenerom bili bi znatno ozbiljniji i konkretniji,ali sta mogu covek 'ladno izjavi da trazi od igraca da napad resavaju u 5oj sek i niko na to ne reaguje,pa koji ozbiljan trener tako radi?! Ako ne smene Mutu posle ove bruke potonucemo jos dublje,jer covek nema sistem,forsira divljastvo!

Milos

pre 6 godina

Za sada ih gazimo i to lagano. Alimpije im je ubio ritam skroz. Odlicna postavljena odbrana kao i napad gde koristimo sve pukotine. Samo napred momci, uvek iz vas, verujem u vas. Idemo lagano do kraja da pregazimo KK Dinamicni naprednjak.

Влада

pre 6 godina

Честитке звезди. Маринковић очајан, један од три разлога за овакав пораз.

zemunski kej

pre 6 godina

Strasna kosarkaska utakmica u prvoj cetvrtini! Imali su sta da vide glavni skauti San Antonija ,Lesor odlican ,suteri Zvezde rasturaju ,Partizan se ne snalazi jos uvek ,stara boljka odbrana 1na1 mada ovde nema sta da im se zameri

es

pre 6 godina

a gosti fudbaleri partizana ne mogu da shvate kako ce partizan da preokrene kad iz penala moze samo jedan eventualno dva poena da se dobije.

Rozenkranc

pre 6 godina

Sve sve, ali kako los skauting Zvezde, da početkom sezone, u tada mrtvi Partizan dodju dva stranca koji su 3 lige iznad Radicevica i JJ dvojca...
U stvari, Zvezdi ne fale toliko stranci već mnogo bolji domaći igrači, kojih ima u Aba ligi... Ne znam stvarno, šta rade...

buu

pre 6 godina

a gosti fudbaleri partizana ne mogu da shvate kako ce partizan da preokrene kad iz penala moze samo jedan eventualno dva poena da se dobije.
(es, 06. novembar 2017 21:56)
Hahahah care,skoro se ovoliko nisam nasmejao,real story....

onako bez lupetanja

pre 6 godina

@..,
Disali ste za vrat ? Imali ste ukupno 4 napada na -6 , od toga dva vezana . Zvezda je imala 44 da ode na +20 , ali nije . Čudno kada ovako posložiš stvari , razobličiš boleštinu zvanu KKP i poimanje utakmice . Neko te razvuče 38 min na klackalicu +9 , +12 i svaki čas Ti preti +20 a Ti bulazniš o dva priključka koja si teškom mukom uspeo da izboriš . Odradio Vas je Alimpijević kao sa FMP u KLS , doduše vodili ste tada 2 min u 80 . Normalno sipano je 3mil eura u ovo što je dvaput prišlo na -6 , dovode se igrači kao na traci i loži se polusvet učinkom protiv Zadra . Mobilizacija Vaša ne znači da će Čovke da se preda , naprotiv čini mi se da se loži na Vas opasno . Lično ne gotivim ga ali bi isto reagovao kada je porodica u pitanju , a uz to je i zlopamtilo izgleda . Tek će da Vas proziva za keš , sponzore , sudije i normalno gde ide svake godine 3mil kada dalje od 1/2 ne može .

CzBg89!

pre 6 godina

Звезди је довољан и нерешен резултат да остане испред Партизана на табели јер има бољу кош-разлику.
(Стручњак, 06. novembar 2017 20:43)
Ajmo aplauz i plus za strucnjaka svi!

ragnar

pre 6 godina

I Partizan da doceka da igra protiv neke Evroligaske ekipe.
(Back in Black, 06. novembar 2017 21:23)
Ne brini se partizan je igrao protiv evropskog sampiona ove sezone, kao i protiv ekipe koja je usla u top9?!?!?!?!

велико ХВАЛА председнику

pre 6 godina

ajmo, Crno-Beli, ooooo!
Grobari s' tobom sve do pobede!
(jorgebarabahosa, 6. novembar 2017 20:21)
Какви црно бели, ви сте СНС-овци. Сваког играча вам је СНС довео ! Сећаш се да нисте имали за кифлу до јуче, онда одједном, преко ноћи стижу појачања, тако да пусти ти ту причу црно бели. Ова екипа са партизаном скоро да ништа нема, све сама политика и СНС.
Зато ће Звезда да покаже овом политичком подбачају где му је место !

Nele

pre 6 godina

Cekaj, ne kapiram, jel vi Grobari stvarno mislite da ste bili blizu u ovoj utakmici? Jel vi shvatate da je Zvezda odigrala koliko treba, odradila laksi suterski trening? Mislite da bi se Pera ispucavao sa po 8m da ste bili blizu? Imali smo 14(!) gresaka + 6 izgubljenih lopti protiv ekipe koja ne igra odbranu. Samo mali dokaz koliko su se zaje*avali u Zvezdi.. Pogledaj koliko ste poena dali iz polukontri posle koseva Zvezde, sto ne dopustamo u EL. Jednostavno nisu imali potrebe da "stegnu". Vi jednostavno ne shvatate koliko ste losi.. Gradjenje kosa vam je 0, odbrana od pick&pop 0, Pick&roll branite tako sto vam 4ka ostavi svog igraca i ode da brani reket i posle vam cudno sto vas zatrpaju trojkama?
Vi mozete da igrate ISKLJUCIVO protiv ekipa koje igraju losu odbranu i pod uslovima da vam je dan. Zivi bili pa videli da ce i protiv Lokomotive biti isto. 10+ vrlo rano i onda celu utakmicu oni lagano privode kraju..

Aleksandar

pre 6 godina

Kao i cele sezone Partizan je defanzivno mrtav.Ubacili smo najboljoj odbrani ABA lige i jednoj od najboljih odbrana Eurolige 84 poena ali smo zato od napada koji u proseku daje nesto manje od 80 poena primili 100 ! Muta Nikolic je katastrofalan trener koji osim napada u nijednoj ekipi nije imao nista.Ubedjen sam da Partizan ima bolju ekipu nego u predhodne tri godine i prava je steta za ove momke ako on ostane trener.Covek je vodio utakmicu kao da je jeo bunike.Cakarevic od koga mnogo zavisi odbrana tima ni 10 minuta na terenu.Igra za Samarda tokom cele utakmice ne postoji.Odbrana od suta za tri poena celog tima katastrofalna !

anica

pre 6 godina

Bjelica je bio najbolji ali Koliko je Rocesti odigrao dobro, Antic, Feldin i Lesor solidni...ne znam sta ti smeta, kad smo ozbiljni ozbiljni smo, kad se zezamo to je drugo.

rocesti....

pre 6 godina

gorbarima uvek sudjenje problem....ja nisam video nijednu gresku sem one kad roceestiija pogodila u nogu to je jedina greska.ovo ostalo sve ispravno...

ADa

pre 6 godina

1) sa 20 trojki niko ne bi pobedio zvezdu vcrs
2)Andric mars iz kluba
3)poraz u nebitnom kako su i sami rekli derbiju
4)u plej offu ste nasi :)
5)sudije pustile street ball zvezdi al ne i nama
6)Alimpije bolji nego sto ste kukali
7)osvajamo abu :)

beli65

pre 6 godina

Bice ovo ko u stara dobra vremena...oni za 3 mi igramo na centre kao prava ekipa, pa kad im stane sut bice pozdravi je pozdravi...
NAPRED PARTIZAN!!!
(Partizanovac Johannesburg, 06. novembar 2017 21:17)
a na koje centre vi igrate, Šalića i Pecarskog

Sajmon Templar

pre 6 godina

Sad vam je jasno zasto FMP sluzi kao vreca za udaranje u Evroligi.
Ako krenu trojke, mašala!
Ako ne krenu, Cedevita i Buducnost su nepremostiv sila!
Partizan necu da komentarisem, sklepana ekipa.

Slak3r

pre 6 godina

Ko još veruje da CZV sa ovom krš ekipom može da uzme ABA ligu, u velikoj je zabludi. Što se tiče Partizana, kada ne bi svake sezone menjali ceo tim i trenera, bilo bi tu nešto, ovako, teško.

Delija

pre 6 godina

Ako ste se nakmečali možete na spavanje...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 6. novembar 2017 23:50)


Nemoj tako matori, pa imamo pravo da se radujemo.

Milan

pre 6 godina

Ovo treba da bude praznik za sve navijace partizanke.Dolazi im u goste jedan evroligas.Malo da se podsete kako je to kad se igra sa evroligaskim ekipama,posto je proslo dosta godina kako smo im to uskratili.I potrajace jos
(Bugi, 06. novembar 2017 21:06)

Nama dolazi evroligas a vama prvak Evrope.

anica

pre 6 godina

(..., 07. novembar 2017 13:14)
Ne znam odakle ti to da ste nam disali za vratom...da vam nije ona dva crnca nista. Celu utakmicu smo bili bolji.
E moja makovnjacice, 36 godina a pises pod drugim nikom...je l ti glupo zbog necega?

Corleone

pre 6 godina

Prvenstveno, Rochesti je ubedljivo, ali ubedljivo najbolji i najprefinjeniji plej koji je igrao u Zvezdi i Partizanu uopste. Privilegija je i pravo uzivanje gledati sa kojom lakocom taj covek igra i kako prefinjen i lagan sut ima iz svih pozicija. Druga stvar, ljudi koji su odlucili da dovedu u Zvezdu ova drva zvana Jovanovic, Jankovic i naravno Radichevic, otkaz istog trenutka. Ja odavno nisam video beskorisnije igrace. Ljudi su promasili profesiju koliko ne znaju. Da li je moguce da neko nije gledao da ovi ljudi bazen ne mogu da pobede, da nemaju cak ni prodor kako treba ka kosu. Dobric je za svu trojicu Lebron. Sporazumni raskid jos veceras, posto nemaju velike ugovore, jer bolje stetiti koju stotinu hiljada evra nego trpeti ovoliko neznanje na terenu. Koliko smo pogodili sa Rochestijem toliko smo omanuli sa ovim indijancima. Da ne zaboravimo jos jedno drvo bez suta - brku Keselja koji se vise ni ne skida koliko je beskoristan.

Crnogorac

pre 6 godina

Ja sam onaj isti "Crnogorac" koji je godinama branio Radonjica ali i Saleta Djordjevica (kojeg je vise od 50% ovdje pljuvalo kad je postavljen i kad je potjerao Micova). Mislim da sam bio u pravu...
SADA, KAO VELIKI I STARI, STARI ZVEZDAS KAZEM:Bolje da izgubimo nocas i spasimo sezonu! Mozda se uprava trgne, Alimpije jos nije dorastao ovom nivou, Radicevica i Jankovica poslati u FMP, Keselja kuci, dovesti jaku 5icu, dobro krilo i rezervnog pleja ma bilo kakvog iz lige bolji je od Radicevica!!!!

Inace nam ode ABA i bruka ce nastat. Plus sto se HVALA PREMIJERU konacno isplatilo pa sad imamo i taj problem.
A SVE VICETE DA NE POSTOJIMO I PLACETE!!!A ovamo Hvala premijeru, pertle vam vire...

Ludi Milutin

pre 6 godina

Ljudi razumite navijace Partizana, kako da ne pjevaju ovako, ovo im je rijetka prilika da igraju protiv Evroligasa, a Zvezda svakih par dana igra sa Evroligasima....
(dirigent, 06. novembar 2017 22:17)

Sine, ja sam odrasto uz Evroligu. Gledao F4 uzivo u Parizu. Barsa, Partizan, Oly, CSKA.
F4 sine. F4 Evrolige.
Ono, 4 najbolje ekipe Evrope i to...
:D

direktori to smo mi

pre 6 godina

neka pobedi košarka.posle dugo godina obe ekipe su slične po kvalitetu i nadam se da će biti lepo za gledanje. napred zvezda...

Partizanovac Johannesburg

pre 6 godina

Bice ovo ko u stara dobra vremena...oni za 3 mi igramo na centre kao prava ekipa, pa kad im stane sut bice pozdravi je pozdravi...
NAPRED PARTIZAN!!!

cika Duki

pre 6 godina

@Vujadin.Nema tu čari kada igra državna ekipa protiv privatne.
Zemljače u pravu si !Dal smo mi privatna ili ne videćemo, al ste zato vi državna kao i uvek- iza vas debelo stoji država i parama i sudijama.

Виоп

pre 6 godina

Е камо среће да смо довели једног доброг другог плеја или да је Јовић остао да се држи добар ритам током целе утакмице екипа би била сјајна. Радичевићу се захвалити, дечко залутао, штета јер има одличне физикалије али нема грама самопоуздања. Ови Партизанови црнци су тежак промашај, ужасни су за екипу, мајстори троше лопте само тако. Ово би Звезда требала рутински да приведе крају јер ови немају благе везе са одбраном, ко и иначе Мутине екипе.

Стручњак

pre 6 godina

Звезди је довољан и нерешен резултат да остане испред Партизана на табели јер има бољу кош-разлику.

Spale

pre 6 godina

Bitno je da mladi srpski igrači iz “institucije” igraju dobro i pogadjaju. Marinković, Aranitović, Andrić...ovi amerikanci ništa ne mogu pogoditi.

Indoktrinacija

pre 6 godina

Dok se ostrasceni prepiru oko sudija, da li je Zvezda FMP ili je Partizan IGOKEA, dok se prozivate iza svojih pseudonima jer petlju za drugacije i nemate, da li u ovom derbiju vidite i jednog naseg igraca da se istakao dobrom igrom, potezom?
Vidite li da su i nama i vama nosioci igre stranci kojima smo i vi i mi samo odskocna daska? Izuzetak su veterani Novica i Bjelica.
Nekada smo gledali mladog Rakovcevica, Vujanica, Bjelicu, Bogdanovica i ostale kako se bore za boje svog kluba i namecu selektoru kao nada nase kosarke... A sad?

ej bre

pre 6 godina

Koliko se grobari busaju, rekao bi covek da je zvezda juce osnovana a oni imaju 97 titula. A ustvari je razlika samo 4 titule... i jos par evro titula vise ali to i nije toliko bitno...

Pa nije bas juce... 2011 je bila..

Milan

pre 6 godina

Pecarski je imao dobru školu večeras, tako se postaje igrač. Šta je Jovanović igrao u zvezdi niko ne zna.
Iskusni Bjelica i Veličković najbolji na terenu, budućnost srpske košarke nije svetla. Partizanu da bi bio konkurencija treba vrhunski Marinković i Andrić.

Hell

pre 6 godina

Zvezda je bolja ocigledno ali ovo je strasno koliko ih hoce sut,nista nisu promasili,ovaj Bjelica kao da je Stef Kari,smesno. Siguran sam da na sledecoj nece ubaciti ni 5 za ceo mec a kamo li 9 za poluvreme. Muta ocajno vodi utakmicu,pokazuje se da odbrana uvek dobija pre napada. Divljacka kosarka ne vodi nicemu. Andric,Salic,Aranitovic,Marinkovic (na ovom mecu),katastrofa. Ne moze se nijedan tim El dobiti ovako

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Nikada u zivotu nisam pisao o sudijama ,ali ovo veceras me tera na to.Sramotno sudjenje u korist fmp-a ,ovo nisam u zivotu video,svaki put kad pridjemo i pripretimo,oni izmisle neku tehnicku,neki faul,neku glupost.Dokaz da nije slucajno je to sto se na 4 razlike za fmp Rocestiju lopta od noge odbija i to pred sudijom od nogu,cista kontra za Millera,on sudi nogu za napad fmp-a.Katastrofalno instruisano.Ovo cemo verovatno izgubiti veceras,ali za titulu ne brinem,i pored ovakvog sudjenja vodili bi smo da ovi ne pogadjaju sve.E pa nece uvek tako ici sut,a sudije nek kradu ionako zeleznik mora da odrzi glavu iznad vode nekako.Ali nece jos dugo.Pitanje za pantere,jel to taj Javor sto vas krade??? Covek vam poklonio 15 poena,noge da mu ljubite bruke jedne.

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Nista strasno,treba im cestitati,mi smo bas lose vidjeni od trenera,marinkovic i andric ama bas nista da pogode.oni su iskusni,skupi i to je to.ono sto je meni pozitivno je da navijaci nisu vredjali njihovog gazdu,i porodicu,sto je zaista za pihvalu!podrska grobara izvanredna!teraj dalje...

kkp

pre 6 godina

Партизану је недостајао најбољи играч Белошевић.Лако је Звезди да победи 5 на 5,да је 5 на 8 било би много теже.
(bojan, 06. novembar 2017 23:02)
mislis 3 na 5...

Vujadin

pre 6 godina

Daaaj bre odmrzavajte zvezdu da opet gledamo derbi. Ovi jesu jaci od nas, ali nema tu cari derbija kad znas da igras protiv Coviceve privatne ekipe.

xMADx

pre 6 godina

Svaki grobar ce za partizan svaki cigan ce za zvezdu i ja sam gladao za partizan ali realno ce uzeti zvezda. Ako ostane ovaj tim naredne 2 godine onda mozemo da se ceramo a ovako trebalo bi malo cudo

markos

pre 6 godina

Cigani mnogo bolji trenutno a sa Mutom je pitanje da li cemo kao ekipa napredovati, iako smo individualno sasvim solidni. ali za ocekivati je da se razlika smanji do zavrsetka sezone.

Zee

pre 6 godina

(Crnogorac, 6. novembar 2017 20:28)

A zapravo si samo jedan od "voleo bih da grešim" navijača koji jedva čeka da izgubimo da bi mogao da se pravi pametan kako je on to na vreme pričao. Takva "podrška" nam ne treba.

hmm...

pre 6 godina

Звезда против СНС-овог кошаркашког клуба ! 
Удри Звездо !
(BBRS, 06. novembar 2017 20:31)

jos kad bi prvi covek SNS navijao za Partizan i isao na nase utakmice kao na Zvezdine, gde bi nam bio kraj...onda bi stvarno bili SNS klub, ali dobro...mitomanija opet na delu.

molina

pre 6 godina

Par odlula u korist Zvezde ali je Zvezda bolja. Partizanova osbrana kao pet Hardena da igra. Drugo poluvreme ce biti drugaciji kriterijum sudjenja. Zivi bili pa videli. Javor i Milija.

Komšija Rade

pre 6 godina

Остаће тек комшија мали...Гази,ломи,кидај Звездо!
(мангупаријацз, 06. novembar 2017 22:58)

Moram da kazem samo da tad kad je Partizan bio prvak evrope i dominirao vi niste ni pratili košarku zato i nemate respekta ni trunke...

Grobar

pre 6 godina

Koliko Milija gura ovaj FMP pa to je neverovatno!!Prvo Gosu 3 licne pa nepostojeca tehnicka Aranita!!Al nema veze vraticemo se u mec a i kad bude najvaznije gubite od nas!!

PredragDrobnjak

pre 6 godina

Pitam po ko zna koji put,zasto se grobari toliko lozite da nas dobijete,kad mi nismo Zvezda vec FMP,cemu onda toliko lozenje sa vase strane!?Ajde,ocekujem odgovore,molim vas,nemojte me razocarati..!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ford, 6. novembar 2017 22:21)

Zbog navijaca Zvezde koji navijaju za FMP

ludiNovinar

pre 6 godina

Нема одбране.. Како било, ови вену полако, биће то добро можда већ догодине.. Под условом да не узму АБА ове године, наравно, јер без Евролиге су дефинитивно мртви.. У каквом смо каналу били до сад, добро је и ово.. ;)

p35a

pre 6 godina

ovo je po budzetima igra macke i misa.rocesti 500.000, anticc 400.000 itd a partizanov budzet 350.000 i o cemu pricate ljudi. ovo je sportska nepravda. niko ne sme da bude sponzor partizanu, daju neke leve cisto zbog naroda.a uprava iz sns pa cute. zato vas bog kaznjava u evroligi, ona darusafaka prosle godine itd

Невен

pre 6 godina

Кад се сетим оног Партизана, "државног пројекта", сваке године је продавао два, три своја играча, детета, које је Дуле стварао годинама, и бар по једног будућег, великог репрезетантивца, а гледам ову Звезду, скуп преплаћених странаца, опраних државних пара, једносезонских играча, од којих Србија никад неће имати ништа... Све на силу... Спакуј да изгледа као успех, није важно колико кошта... Срећа па нисам Звездаш, срамио бих се свог клуба...

nenad

pre 6 godina

Ja moram da napomenem tj pa pitam ove sto komentarisu i pljiju celo vece partizana i govore kojekakve fore da ga ponize,da li su oni gledali utakmicu uopste ? Partizan stalno zaostajao prosecno 8 poena tokom utakmice. Vise puta imao napade da svede na jedan posed i zbog svoje divljacke igre i neorganizovanosti i ishitrenosti pravio greske i sebe sam pokopao. Zvezda dala 17 trojki. Bjelica 30 poena. Ako se to jos jednom ponovi ja vise kosarku necu da gledam. Partizan da nadje trenera koji ce odbranu da napravi i da konsoliduje ekipu i da vas vidim onda kako cete protiv partizana. Ovo je tek prva utrakmica . Imacemo mi jos derbija i derbija pa cemo da vidimo kasnije kakvi ce ishodi biti. Polako cigani ,tek je par utakmica proslo. Do kraja sezone ima jos.......................

cisto onako

pre 6 godina

Koliko se grobari busaju, rekao bi covek da je zvezda juce osnovana a oni imaju 97 titula. A ustvari je razlika samo 4 titule... i jos par evro titula vise ali to i nije toliko bitno...

Popi

pre 6 godina

Navijac sam Partizana, ali ne razumem zbog cega ovoliko lozenje i euforija? Koliki je ucinak srpskih igraca na ovoj utakmici? Oduzmite Goss-a, Milera, Rocestija i Milka Bjelicu i na sta ce utakmica da lici?

Sajsi

pre 6 godina

Kakva euforija, igra se protiv evroligaša. Velika stvar za malog komšiju.
(Spale, 06. novembar 2017 20:57)

Partizan vec 4 god nije evroligas, tako da mali komsija iz predgradja moze da se opusti i igra svoju igru.

ja

pre 6 godina

1) Sudije (bezbroj grešaka na štetu Partizana)
2) Neverovatno šutersko veče C.zvezde koje se neće ponoviti do kraja sezone
3) Loše šutersko veče Partizana, pogotovo Marinkovića i Andrića, + loša igra Semjuelsa
4) Neshvatljivo vođenje utakmice Mute, 35 minuta igrao Marinković koji je bio potpuno van utakmice, zaboravio na Čakarevića i Andrića u drugom poluvremenu i pustio malog Pecarskog da čuva Bjelicu kada se lomila utakmica, a čovek igrao utakmicu života

Jednom se desilo, više se neće ponoviti. Pogotovo ako dođe Zagorac, Partizan je mnogo jača ekipa.

Zoran

pre 6 godina

jel vidite koliko ste daleko od evrolige
(est, 06. novembar 2017 22:45)
Ajde ne lozi se vama su cedevita i budućnost pokazali šta je evrocup deveti u evropi to vam je limit i pored najskupljeg tima u istoriji košarke na ovim prostorima

PredragDrobnjak

pre 6 godina

Igra se 8:5 U korist domacina, ali Zvezda je jaca!!!!!! Gazi Zvezdo drzavni projekat!!! Kukate grobari vise za par godima nego mi za 20god.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BaneNs, 6. novembar 2017 20:24)

8 na 5 se nikad nije igralo ali 3 na 5 jeste

спортски уметник

pre 6 godina

Андрић, Семјуелс, Маринковић, Шалић, Аранитовић, сви одиграли очајну утакмицу, код њих сви одиграли добро, просрао их шут као никад, и опет да нису имали судије да их погурају кад год приђемо на 5,6 поена, питање је да ли би победили

Rajko

pre 6 godina

Izjednačene ekipe po svemu. Da je Bjelicu i ekipu ovako išao šut protiv Bamberga bilo bi 25 razlike, danas su naplatili sve, ali sa šutom se živi ali i umire. Partizan nikad lošiji u odbrani, a gledam ga od Kićinih i Prajinih dana kad se igralo za koš više i odbrana je bila sporedna. Samuels u odbrani ništa bolji od Šalića ili Tomića, ima vremena da se popravi, a ostaje da se nadamo da će dolazak Radeta Zagorac, da Marinković prestane da igra na trojci, Kenana Bajramovića i Ratka Varde, ako se konačno dogovore s njima trojicom, biti prevaga u Partizanovu korist kad bude najpotrebnije.

urosRuma

pre 6 godina

@Dusan
Ocigledno imate kratko pamcenje,kad god ste izgubili od Partizana u poslednjih 5 sezona zalili ste se na sudjenje uvek su vam sudije krive,Cia,Bia,Vatikan,teorije zavere ;)

Bane

pre 6 godina

Mozete lupati minuse koliko hocete, ali posle prvog poluvremena stoji cinjenica da su sudije bile naklonjene Zvezdi. Noga Rocestija, i umesto napad za Partizan zvezda daje trojku, tehni
cka Aranitovicu, a licna nije ni postojala. Smesno Covicu sta radis...

Igor PFC

pre 6 godina

Sa ovolikim budzetom sramota je da nam niste dali 200 poena!

Ali dzaba vam i pare i SNS kada je Vanja Marinkovic pokazao da vise vredi i zna nego citava Zvezda!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Panteri jel sad odgovaraju sudije i tretman? Pre tekme plakali kako ce Belosevic da pogura Partizan a on ni ne sudi vec Javor. Komedije.

Posmatrac iz prvog reda

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu ali stvarno sudije lose sude po Partizan. Ostetili su ih par puta bas bas. Zvezda je losa, ne trebaju nam pobede uz pomoc sudija. Bolje casno izgubiti nego ovako pobediti. A vratice nam se sa kamatom kroz Evroligu i Aba kada dodje vreme.

Okidač

pre 6 godina

Utakmica otvorena sa matricom zagrebackih trubadura dok palme njisu grane. Zasto se vi grobari tako blamirate? Iskreno
(Cirkus, 06. novembar 2017 21:37)
Palme njisu grane...nije losa pesma..Nego, imaju li panteri neku pesmu kojom podrzavaju FMP??

Realan

pre 6 godina

Skandalozno sudjenje!!! Dosudjen faul nad Anticem, faul u napadu Gosu, Rocesti igra nogom, Antic lakat zabija Aranitovicu sudi se faul i jos tehnicka, itd... Da li Vas je bar ponekad sramota???

zoran

pre 6 godina

Utakmica otvorena sa matricom zagrebackih trubadura dok palme njisu grane. Zasto se vi grobari tako blamirate? Iskreno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cirkus, 6. novembar 2017 21:37)

Nisam znao da muzicke note imaju nacionalnost. Hvala ti sto si nas "prosvetlio"...

Auuuu....to samo majka moze da voli...

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Statisticki dobili su nas trojkama, koje smo doduse lose branili narocito u 4/4. Igracki, Bjelica. Sto je bilo i ocekivano. On ih nosi cele sezone, do sada.
Partizan dobar, uz oscilacije u napadu i losu odbranu u zadnjoj cetvrtini kad im je dozvoljeno mnogo otvorenih suteva za 3. Nekad se previse zuri u napadu. Ok, to je Mutin stil. Brzi napadi, mnogo poseda. Ali taman kad stisnemo odbranu i spusitmo se na 5-6 poena razlike, odigramo dva tri ishitrena napada bez kosa. Falilo je i malo srece u tim situacijama.
Bice to dovoljno za plej-of ove godine. Lepo igramo i sa ovim klincima. Ej, Pecarski na Antica, Aranitovic na Rocestija, Salic na Lesora i opet tesno do pred kraj.
A oni? Nece nista osvojiti ove sezone. Trojkasenjem i na individualizam dva igraca se ne osvaja nista. Jer to uvek moze da stane i po pravilu stane kad je najbitnije. Zivi bili pa videli.

analiza

pre 6 godina

Bjelica sjajno odigrao,mi prakticno igrali bez Vanje.Odbranu ne praktikujemo,a napad nije isao .Skok u odbrani i napadu je mislena imenica.Meni u oko upalo par detalja-kamerman bas voli da zumira Alimpijevica:smesna tehnicka sudjena Arinitovicu-vise je za tehnicku po tom kriterijumu bila Gosova reakcija posle zaprepascujuce odluke da mu sviraju faul u napadu nad Dangubicem,nego navodna tehnicka Arinitovica posle faula nad Anticem:u jednom trenutku u trecoj cetvrtini odnos bacanja CZ 21 ,PAR 12.A inace me zanima u kojim situacijama sudije gledaju snimak utakmice-jer su odbili trazenje Mute da provere ko je igrao nogom-a igrao je igrac CZ ,pri cemu je lopta dosudjena za CZ?Muta zaista ume da zaboravi igraca na klupi-Andrica nema u drugom pol,Cakarevica isto.

Влада

pre 6 godina

Фаул Госа у нападу, нога Рочестија, рампа Бјелици фаул Самјуелсу... Има тога још.

ja

pre 6 godina

Ljudi, šta nam sudije učiniše. Ovo je jedna od većih pljački u istoriji košarke, suđenje protiv Rusije i Slovenije ne može da se meri s ovim danas. Jasno nam je stavljeno do znanja ko je predsednik lige i šta možemo da očekujemo...

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Dobija ovo Partizan. Uz nadrealan sut za 3 i svesrdnu pomoc sudija, kad god smo prisli na 4-5 poena, vode 11 razlike na poluvremenu. Nije to nista.
Da je Vanja pola suteva ubacio sa bi bili egal. Ubacice. Lepo je gledati srpsku mladost kako se nosi sa belosvtetskim placenicima. Zakucava Pecarski, zakucava Salic. Praznik za oci.

Rano ti je da zineš

pre 6 godina

Sa tvojom pismenošću nikog nećeš uvrediti. Bojim se da te mnogi neće razumeti a ako se to i desi, neće te smatrati za ozbiljnog. Fali ti mnogo toga ali navijaš za pravog. Samo, diletantski i vrlo primitivno. Moraš to da izbegneš jer bruka i tebe i klub.

спортски уметник

pre 6 godina

Кад год Партизан ухвати неки ритам судије то секу у корену, прво измишљеним фаулом на тројци, па онда Дангубићевим фаулом који је свиран као Госов фаул у нападу, затим Бјелица добија чисту рампу на зицеру, али опет бесрамно свирају фаул, да би на крају све достигло врхунац када Милер трчи контру да спусти предност на један посед, а судија зауставља игру и враћа лопту звезди јер је Рочести играо ногом....све по директиви, зна се чијој

...

pre 6 godina

Grobari prestanite sa tim “europska zvezda”.. 
Mi smo NBA zvezda!
(daki, 06. novembar 2017 22:45)


hahahahahahaaaaaaa ?????
vidim, ide vam bas u Evroligi, siba vas Brose...

huehue

pre 6 godina

Najjaci su panteri kad pobede alimpije doktore, kad vas otrese unikaha bice alimpije odlazi. Nema veze sad ste se ispucali, ligu sigurno necete osvojiti. Sto se tice stotke 118-77, plus 41, cisto da se podsetimo. Bilo bi dobro kad bi vam ova trojica sudili u malagi, al nece. Nek ste se ispucali sad kad je nebitno.

...

pre 6 godina

Nikad mi nije bilo jasno koja je razlika izmedju bele milke od 100 grama i bjele milke od 100 grama
(Bojan, 07. novembar 2017 10:09)

komentar na nivou deteta

dr feelgood

pre 6 godina

hehe morali su da se naprze do maksimuma da bi nas dobili...fmp od ovoga ne moze bolje i sad sam siguran da ih dobijamo kad bude bitno...samo nek' se pale, bice sladje kad ih zveknemo u polufinalu aba lige...

Crno-belo srce

pre 6 godina

Realno, FMP je sada bolji od nas, kako sto smo, ne tako davno, mi bili bolji od Zvezde dok se nije ugasila. Nema veze, idemo dalje, bice bolje.

boki

pre 6 godina

@ (Duca, 06. novembar 2017 21:44)

do sad su vracali i pregledali sve zivo.i vracali unazad a sad ne.
na 6 razlike mi imamo cisto polaganje ali umjesto toga daju im dva slobodna.
izuzetno tendenciozno sudjenje.
i tehnicka aranitovicu je cist pokazatelj...prvi protest nekog igraca partizana uopste i odmah tehnicka.
ali dobro.

Roco....

pre 6 godina

@zvezdaaa
Moramo im ubaciti stotku
Uzmi glasački listić poslednji put,više ti neće trebati,pocni da se navikavas na sakupljanje sekundarnih sirovina.

спортски уметник

pre 6 godina

zasto sudije nisu gledale snimak kada je Samjuelon laktom u bradu lupio Antica, a sviran faul Peri?
(Vlada, 06. novembar 2017 21:52)

Македонац би ту добио техничку, Сем му наслонио руку само, а овај тек након пар секунди кад је укапирао да може да извуче фаул, цимнуо главу...чиста симулација

спортски уметник

pre 6 godina

Rochestie je najbolji stranac od osnivanja Aba lige, to ce se pokazati veceras.
(jaramaz, 06. novembar 2017 21:55)

Најскупљи*

По квалитету није ни до колена Боу

спортски уметник

pre 6 godina

gorbarima uvek sudjenje problem....ja nisam video nijednu gresku sem one kad roceestiija pogodila u nogu to je jedina greska.ovo ostalo sve ispravno...
(rocesti...., 06. novembar 2017 21:59)

Не чуди, кад не видиш да навијаш за фмп, како и грешке да видиш

fanta 0.33

pre 6 godina

Mlade nade partizana i zemlje Srbije, NW Gos i Patric Miler !
(Ritas Alba 95/111, 06. novembar 2017 21:50)
Mlade nade zvezde i zemlje Srbije
Antic,Bjelica,Rochestie,Feldeine,Lessort
bas si me lepo nasmejao

...

pre 6 godina

(onako bez lupetanja, 07. novembar 2017 14:09)

ti znas koliko je sipano u KKP, bas ti, niko drugi...bili smo vam vise puta blizu, ali Bjelica je odigrao utakmicu karijere. Mozes da pricas sta hoces, ali Partizan je solidno igrao ali je vas sut isao kao lud.

miki nišlija

pre 6 godina

FMP smo? 

Ok. Zasto najvise vasih navijaca dolazi protiv FMP-a? Nije da je to onda veciti derbi.. 
Drugo, 70% navijanja vredjanje Zvezde..cemu? U drugim mecevima to bas i ne radite, a i sto bi ako nas nema??
(Vlada, 06. novembar 2017 21:33)
To nije sporno da ste Fmp i da vam je gazda vlasnik ove kompanije i to se zna ,ali ste i pravni sukcesor(naslednik) nekada ugašene Czv i vaši navijači podržavaju ovaj privatni klub i zato je naboj veći,a imate i istu boju dresova i sličan grb kao nekada Czv...

ehm

pre 6 godina

Mlade nade partizana i zemlje Srbije, NW Gos i Patric Miler !
(Ritas Alba 95/111, 06. novembar 2017 21:50)

Poluvreme, 9 poena Zvezdinih igraca iz Srbije od 53 ukupno i to Lazic 2 i Dangubic 7.

Dragan

pre 6 godina

Umesto da Partizan dobije 2 poena iz kontre, sudija daje loptu CZ iz kojeg daje 3.... naravno kriv je Aranitović zato je dobio tehničku!

...

pre 6 godina

eto vam malo srece i prilike da se izivljavate sa komentarima na nivou dece..bili smo vam za vratom citavu tekmu, da niste imali fenomenalnog Bjelicu, otisla bi tekma u egal. Svaka cast na pobedi, videcemo na kraju ko ce biti najbolji. Partizan je pokazao kvalitet i manje iskustva ( verovatno zbog trenera) , i ima tu sanse za napredak. Evo, sad opet mozete da se izivljavate sa glupavim komentarima. Pozdrav normalnim zvezdasima.

...

pre 6 godina

(..., 07. novembar 2017 13:14) 
Ne znam odakle ti to da ste nam disali za vratom...da vam nije ona dva crnca nista. Celu utakmicu smo bili bolji. 
E moja makovnjacice, 36 godina a pises pod drugim nikom...je l ti glupo zbog necega?
(anica, 07. novembar 2017 14:24)

da vama nije bilo Bjelice moze i tako...dal mi je glupo zbog necega? Kao i tebe kad pises gluposti, bila si normalnija sa komentarima.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ala hoce Zvezdu ove trojke veceras, sreca pa ih protiv Zalgirisa i Bamberga njihovo vecerasnje tajno oruzje nije slusalo. Valjda nece ni u narednom kolu Evrolige protiv Efesa ili koga vec.

miki

pre 6 godina

i oni nesto da dobiju, 30 godina su gubili, od 80tih vlada samo Partizan Sampion. Ovo je sad vestacko, a zna se kako vestacke stvari prolaze brzo...

drug Vucela

pre 6 godina

Uspeli ste cak i da napucate vise komentara za CSKA od ovog ponizavanja sa STOTKOM, za cak 1. JSD bot masinerija radi punom parom...

zoran zivancevic

pre 6 godina

KAKVE KORISTI JA IMAM OD CRVENE ZVEZDE ILI PARTIZANA MENI JE SVEJEDNO KO
CE DA POBEDI.NIJE TO VISE SPORT KAO STO JE NEKAD BIO.TU SE OBRCE VELIKI
NOVAC I ON ODLUCUJE KO CE DA DOBIJE UTAKMICU.NAVIJACI SU GLUPI STO UOPSTE
DOLAZE DA IH GLEDAJU.

ADa

pre 6 godina

1) sa 20 trojki niko ne bi pobedio zvezdu vcrs
2)Andric mars iz kluba
3)poraz u nebitnom kako su i sami rekli derbiju
4)u plej offu ste nasi :)
5)sudije pustile street ball zvezdi al ne i nama
6)Alimpije bolji nego sto ste kukali
7)osvajamo abu :)

markos

pre 6 godina

Zvezdana realno jako dobra, doduše sa ubedljivo najskupljim timom od kako se igra košarka na ovim prostorima, iako su prošlu godinu (najuspešniju u istoriji kluba, kako god se on zvao) završili sa 3 milke u minusu. Ali da se okrenemo sebi. Nama ne fale igrači, koliko nam fali dobar trener! Muta je ok lik, ne možeš da ga ne gotiviš ali se bavi ovim poslom 30 godina a delije kao da još uvek traži sistem. Odbrana ne postoji, Novica ne uspeva da svojom borbenošću motiviše ostale (mali Gavrilović je izuzetak), ostaje bi stihija sa crncima, preplašenim (večnim) talentima i par objektivno zalutalih antitalenta.

ragnar

pre 6 godina

I Partizan da doceka da igra protiv neke Evroligaske ekipe.
(Back in Black, 06. novembar 2017 21:23)
Ne brini se partizan je igrao protiv evropskog sampiona ove sezone, kao i protiv ekipe koja je usla u top9?!?!?!?!

Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 6 godina

ODLICNA SLIKA.
SA LEVE STRANE NEKADA NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE, PARTIZANOVO DETE.

SA DESNE STRANE, DOS'O STRANAC DA ODRADI UGOVOR OD 900.000$ PO SEZONI

Slak3r

pre 6 godina

Ko još veruje da CZV sa ovom krš ekipom može da uzme ABA ligu, u velikoj je zabludi. Što se tiče Partizana, kada ne bi svake sezone menjali ceo tim i trenera, bilo bi tu nešto, ovako, teško.

спортски уметник

pre 6 godina

Лакрдија од суђења....џабе се игра кад фмп по директиви одозго мора бити шампион

Sajmon Templar

pre 6 godina

Sad vam je jasno zasto FMP sluzi kao vreca za udaranje u Evroligi.
Ako krenu trojke, mašala!
Ako ne krenu, Cedevita i Buducnost su nepremostiv sila!
Partizan necu da komentarisem, sklepana ekipa.

maradona

pre 6 godina

cestitke komsijama na pobedi, bolji su trenutno od nas! nama nije 100 poena dao ko nije pokusao! bjelica ovakvu utakmicu u zivotu nece ponoviti, dangubic u celoj karijeri nije dao 3 trojke na utakmici! mi imamo potencijal, nemamo trenera! zbog ovakvih utakmica je bitan EK, da se stice iskustvo, a ne da muta pravi cirkus! mi mozemo mnogo bolje, a zvezda ovakvu utakmicu nece zadugo ponoviti!

p35a

pre 6 godina

ovo je po budzetima igra macke i misa.rocesti 500.000, anticc 400.000 itd a partizanov budzet 350.000 i o cemu pricate ljudi. ovo je sportska nepravda. niko ne sme da bude sponzor partizanu, daju neke leve cisto zbog naroda.a uprava iz sns pa cute. zato vas bog kaznjava u evroligi, ona darusafaka prosle godine itd

ja

pre 6 godina

1) Sudije (bezbroj grešaka na štetu Partizana)
2) Neverovatno šutersko veče C.zvezde koje se neće ponoviti do kraja sezone
3) Loše šutersko veče Partizana, pogotovo Marinkovića i Andrića, + loša igra Semjuelsa
4) Neshvatljivo vođenje utakmice Mute, 35 minuta igrao Marinković koji je bio potpuno van utakmice, zaboravio na Čakarevića i Andrića u drugom poluvremenu i pustio malog Pecarskog da čuva Bjelicu kada se lomila utakmica, a čovek igrao utakmicu života

Jednom se desilo, više se neće ponoviti. Pogotovo ako dođe Zagorac, Partizan je mnogo jača ekipa.

спортски уметник

pre 6 godina

Андрић, Семјуелс, Маринковић, Шалић, Аранитовић, сви одиграли очајну утакмицу, код њих сви одиграли добро, просрао их шут као никад, и опет да нису имали судије да их погурају кад год приђемо на 5,6 поена, питање је да ли би победили

Ludi Milutin

pre 6 godina

Ljudi razumite navijace Partizana, kako da ne pjevaju ovako, ovo im je rijetka prilika da igraju protiv Evroligasa, a Zvezda svakih par dana igra sa Evroligasima....
(dirigent, 06. novembar 2017 22:17)

Sine, ja sam odrasto uz Evroligu. Gledao F4 uzivo u Parizu. Barsa, Partizan, Oly, CSKA.
F4 sine. F4 Evrolige.
Ono, 4 najbolje ekipe Evrope i to...
:D

BBRS

pre 6 godina

Realno, FMP je sada bolji od nas, kako sto smo, ne tako davno, mi bili bolji od Zvezde dok se nije ugasila. Nema veze, idemo dalje, bice bolje.
(Crno-belo srce, 06. novembar 2017 23:13)o

Tačno je da je FMP bolji od partizana, ali Zvezdu je glupo porediti sa nižerazrednim ekipama. Upravo smo to večeras dokazali.

nenad

pre 6 godina

Ja moram da napomenem tj pa pitam ove sto komentarisu i pljiju celo vece partizana i govore kojekakve fore da ga ponize,da li su oni gledali utakmicu uopste ? Partizan stalno zaostajao prosecno 8 poena tokom utakmice. Vise puta imao napade da svede na jedan posed i zbog svoje divljacke igre i neorganizovanosti i ishitrenosti pravio greske i sebe sam pokopao. Zvezda dala 17 trojki. Bjelica 30 poena. Ako se to jos jednom ponovi ja vise kosarku necu da gledam. Partizan da nadje trenera koji ce odbranu da napravi i da konsoliduje ekipu i da vas vidim onda kako cete protiv partizana. Ovo je tek prva utrakmica . Imacemo mi jos derbija i derbija pa cemo da vidimo kasnije kakvi ce ishodi biti. Polako cigani ,tek je par utakmica proslo. Do kraja sezone ima jos.......................

Komšija Rade

pre 6 godina

Остаће тек комшија мали...Гази,ломи,кидај Звездо!
(мангупаријацз, 06. novembar 2017 22:58)

Moram da kazem samo da tad kad je Partizan bio prvak evrope i dominirao vi niste ni pratili košarku zato i nemate respekta ni trunke...

Igor PFC

pre 6 godina

Sa ovolikim budzetom sramota je da nam niste dali 200 poena!

Ali dzaba vam i pare i SNS kada je Vanja Marinkovic pokazao da vise vredi i zna nego citava Zvezda!

ludiNovinar

pre 6 godina

Нема одбране.. Како било, ови вену полако, биће то добро можда већ догодине.. Под условом да не узму АБА ове године, наравно, јер без Евролиге су дефинитивно мртви.. У каквом смо каналу били до сад, добро је и ово.. ;)

Zoran

pre 6 godina

jel vidite koliko ste daleko od evrolige
(est, 06. novembar 2017 22:45)
Ajde ne lozi se vama su cedevita i budućnost pokazali šta je evrocup deveti u evropi to vam je limit i pored najskupljeg tima u istoriji košarke na ovim prostorima

Rajko

pre 6 godina

Izjednačene ekipe po svemu. Da je Bjelicu i ekipu ovako išao šut protiv Bamberga bilo bi 25 razlike, danas su naplatili sve, ali sa šutom se živi ali i umire. Partizan nikad lošiji u odbrani, a gledam ga od Kićinih i Prajinih dana kad se igralo za koš više i odbrana je bila sporedna. Samuels u odbrani ništa bolji od Šalića ili Tomića, ima vremena da se popravi, a ostaje da se nadamo da će dolazak Radeta Zagorac, da Marinković prestane da igra na trojci, Kenana Bajramovića i Ratka Varde, ako se konačno dogovore s njima trojicom, biti prevaga u Partizanovu korist kad bude najpotrebnije.

Влада

pre 6 godina

Фаул Госа у нападу, нога Рочестија, рампа Бјелици фаул Самјуелсу... Има тога још.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ala hoce Zvezdu ove trojke veceras, sreca pa ih protiv Zalgirisa i Bamberga njihovo vecerasnje tajno oruzje nije slusalo. Valjda nece ni u narednom kolu Evrolige protiv Efesa ili koga vec.

Crno-belo srce

pre 6 godina

Realno, FMP je sada bolji od nas, kako sto smo, ne tako davno, mi bili bolji od Zvezde dok se nije ugasila. Nema veze, idemo dalje, bice bolje.

dr feelgood

pre 6 godina

hehe morali su da se naprze do maksimuma da bi nas dobili...fmp od ovoga ne moze bolje i sad sam siguran da ih dobijamo kad bude bitno...samo nek' se pale, bice sladje kad ih zveknemo u polufinalu aba lige...

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Statisticki dobili su nas trojkama, koje smo doduse lose branili narocito u 4/4. Igracki, Bjelica. Sto je bilo i ocekivano. On ih nosi cele sezone, do sada.
Partizan dobar, uz oscilacije u napadu i losu odbranu u zadnjoj cetvrtini kad im je dozvoljeno mnogo otvorenih suteva za 3. Nekad se previse zuri u napadu. Ok, to je Mutin stil. Brzi napadi, mnogo poseda. Ali taman kad stisnemo odbranu i spusitmo se na 5-6 poena razlike, odigramo dva tri ishitrena napada bez kosa. Falilo je i malo srece u tim situacijama.
Bice to dovoljno za plej-of ove godine. Lepo igramo i sa ovim klincima. Ej, Pecarski na Antica, Aranitovic na Rocestija, Salic na Lesora i opet tesno do pred kraj.
A oni? Nece nista osvojiti ove sezone. Trojkasenjem i na individualizam dva igraca se ne osvaja nista. Jer to uvek moze da stane i po pravilu stane kad je najbitnije. Zivi bili pa videli.

huehue

pre 6 godina

Najjaci su panteri kad pobede alimpije doktore, kad vas otrese unikaha bice alimpije odlazi. Nema veze sad ste se ispucali, ligu sigurno necete osvojiti. Sto se tice stotke 118-77, plus 41, cisto da se podsetimo. Bilo bi dobro kad bi vam ova trojica sudili u malagi, al nece. Nek ste se ispucali sad kad je nebitno.

Milan

pre 6 godina

Ovo treba da bude praznik za sve navijace partizanke.Dolazi im u goste jedan evroligas.Malo da se podsete kako je to kad se igra sa evroligaskim ekipama,posto je proslo dosta godina kako smo im to uskratili.I potrajace jos
(Bugi, 06. novembar 2017 21:06)

Nama dolazi evroligas a vama prvak Evrope.

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Nikada u zivotu nisam pisao o sudijama ,ali ovo veceras me tera na to.Sramotno sudjenje u korist fmp-a ,ovo nisam u zivotu video,svaki put kad pridjemo i pripretimo,oni izmisle neku tehnicku,neki faul,neku glupost.Dokaz da nije slucajno je to sto se na 4 razlike za fmp Rocestiju lopta od noge odbija i to pred sudijom od nogu,cista kontra za Millera,on sudi nogu za napad fmp-a.Katastrofalno instruisano.Ovo cemo verovatno izgubiti veceras,ali za titulu ne brinem,i pored ovakvog sudjenja vodili bi smo da ovi ne pogadjaju sve.E pa nece uvek tako ici sut,a sudije nek kradu ionako zeleznik mora da odrzi glavu iznad vode nekako.Ali nece jos dugo.Pitanje za pantere,jel to taj Javor sto vas krade??? Covek vam poklonio 15 poena,noge da mu ljubite bruke jedne.

Libelula

pre 6 godina

Realno, FMP je sada bolji od nas, kako sto smo, ne tako davno, mi bili bolji od Zvezde dok se nije ugasila. Nema veze, idemo dalje, bice bolje.
Naravno da je bolji.Pa, izbacili su vas prosle godine.Oni su zvanicno drugi tim u Srbiji.

BarbaDjole

pre 6 godina

navijanje za 10...zvezda je trenutno bolja,nema dileme,ali košarkaško navijanje grobara,to niko na svetu nema..
(mikica, 06. novembar 2017 23:36)

Hahaha, kakvi crni grobari. Pa nadglasalo ih ovo malo delija u hali.

Posmatrac iz prvog reda

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu ali stvarno sudije lose sude po Partizan. Ostetili su ih par puta bas bas. Zvezda je losa, ne trebaju nam pobede uz pomoc sudija. Bolje casno izgubiti nego ovako pobediti. A vratice nam se sa kamatom kroz Evroligu i Aba kada dodje vreme.

Partizanovac Johannesburg

pre 6 godina

Bice ovo ko u stara dobra vremena...oni za 3 mi igramo na centre kao prava ekipa, pa kad im stane sut bice pozdravi je pozdravi...
NAPRED PARTIZAN!!!

Vujadin

pre 6 godina

Daaaj bre odmrzavajte zvezdu da opet gledamo derbi. Ovi jesu jaci od nas, ali nema tu cari derbija kad znas da igras protiv Coviceve privatne ekipe.

789

pre 6 godina

ODLICNA SLIKA.
SA LEVE STRANE NEKADA NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE, PARTIZANOVO DETE.

SA DESNE STRANE, DOS'O STRANAC DA ODRADI UGOVOR OD 900.000$ PO SEZONI
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 6. novembar 2017 20:17)

Znao sam da ti je Zvezda nabila komplekse ali baš ovolike nisam znao.

...

pre 6 godina

Grobari prestanite sa tim “europska zvezda”.. 
Mi smo NBA zvezda!
(daki, 06. novembar 2017 22:45)


hahahahahahaaaaaaa ?????
vidim, ide vam bas u Evroligi, siba vas Brose...

PredragDrobnjak

pre 6 godina

Pitam po ko zna koji put,zasto se grobari toliko lozite da nas dobijete,kad mi nismo Zvezda vec FMP,cemu onda toliko lozenje sa vase strane!?Ajde,ocekujem odgovore,molim vas,nemojte me razocarati..!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ford, 6. novembar 2017 22:21)

Zbog navijaca Zvezde koji navijaju za FMP

Milos

pre 6 godina

Pade Kadinjaca sa stotkom:) Bravo momci. Perfektna igra, sjajna postavka Alimpija. Dzaba vam novcu SNSovci;)Ovo se zove gazenje KK Dinamicnog naprednjaka:)

Невен

pre 6 godina

Кад се сетим оног Партизана, "државног пројекта", сваке године је продавао два, три своја играча, детета, које је Дуле стварао годинама, и бар по једног будућег, великог репрезетантивца, а гледам ову Звезду, скуп преплаћених странаца, опраних државних пара, једносезонских играча, од којих Србија никад неће имати ништа... Све на силу... Спакуј да изгледа као успех, није важно колико кошта... Срећа па нисам Звездаш, срамио бих се свог клуба...

miki

pre 6 godina

i oni nesto da dobiju, 30 godina su gubili, od 80tih vlada samo Partizan Sampion. Ovo je sad vestacko, a zna se kako vestacke stvari prolaze brzo...

Pero

pre 6 godina

Imate li vi momci posao,porodicu, radite li nesto u zivotu ili vam je glavna preokupacija pljuvanje, vredjanje, ponizavanje? Vidite li vi gde zivite? Znate li da nema nista od penzije za 90% vas "komentatora"? Ali nema problema. Dokle god postoje zvezda i partizan (i namerno pisema malim slovima) vi cete imati po kome da se izivljavate. Ma sta vam je, posao je ionako precenjena kategorija, o zeni i deci da ne govorim, a dok su tu mama i tata bice i nesto "na kasiku". Samo ne dao Bog da vam neko ugasi net. Sto bi bilo lepo da nestanu oba kluba.

analiza

pre 6 godina

Bjelica sjajno odigrao,mi prakticno igrali bez Vanje.Odbranu ne praktikujemo,a napad nije isao .Skok u odbrani i napadu je mislena imenica.Meni u oko upalo par detalja-kamerman bas voli da zumira Alimpijevica:smesna tehnicka sudjena Arinitovicu-vise je za tehnicku po tom kriterijumu bila Gosova reakcija posle zaprepascujuce odluke da mu sviraju faul u napadu nad Dangubicem,nego navodna tehnicka Arinitovica posle faula nad Anticem:u jednom trenutku u trecoj cetvrtini odnos bacanja CZ 21 ,PAR 12.A inace me zanima u kojim situacijama sudije gledaju snimak utakmice-jer su odbili trazenje Mute da provere ko je igrao nogom-a igrao je igrac CZ ,pri cemu je lopta dosudjena za CZ?Muta zaista ume da zaboravi igraca na klupi-Andrica nema u drugom pol,Cakarevica isto.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Panteri jel sad odgovaraju sudije i tretman? Pre tekme plakali kako ce Belosevic da pogura Partizan a on ni ne sudi vec Javor. Komedije.

kkp

pre 6 godina

Партизану је недостајао најбољи играч Белошевић.Лако је Звезди да победи 5 на 5,да је 5 на 8 било би много теже.
(bojan, 06. novembar 2017 23:02)
mislis 3 na 5...

Grobar

pre 6 godina

Koliko Milija gura ovaj FMP pa to je neverovatno!!Prvo Gosu 3 licne pa nepostojeca tehnicka Aranita!!Al nema veze vraticemo se u mec a i kad bude najvaznije gubite od nas!!

ja

pre 6 godina

Ljudi, šta nam sudije učiniše. Ovo je jedna od većih pljački u istoriji košarke, suđenje protiv Rusije i Slovenije ne može da se meri s ovim danas. Jasno nam je stavljeno do znanja ko je predsednik lige i šta možemo da očekujemo...

urosRuma

pre 6 godina

@Dusan
Ocigledno imate kratko pamcenje,kad god ste izgubili od Partizana u poslednjih 5 sezona zalili ste se na sudjenje uvek su vam sudije krive,Cia,Bia,Vatikan,teorije zavere ;)

...

pre 6 godina

(onako bez lupetanja, 07. novembar 2017 14:09)

ti znas koliko je sipano u KKP, bas ti, niko drugi...bili smo vam vise puta blizu, ali Bjelica je odigrao utakmicu karijere. Mozes da pricas sta hoces, ali Partizan je solidno igrao ali je vas sut isao kao lud.

Realan

pre 6 godina

Skandalozno sudjenje!!! Dosudjen faul nad Anticem, faul u napadu Gosu, Rocesti igra nogom, Antic lakat zabija Aranitovicu sudi se faul i jos tehnicka, itd... Da li Vas je bar ponekad sramota???

...

pre 6 godina

eto vam malo srece i prilike da se izivljavate sa komentarima na nivou dece..bili smo vam za vratom citavu tekmu, da niste imali fenomenalnog Bjelicu, otisla bi tekma u egal. Svaka cast na pobedi, videcemo na kraju ko ce biti najbolji. Partizan je pokazao kvalitet i manje iskustva ( verovatno zbog trenera) , i ima tu sanse za napredak. Evo, sad opet mozete da se izivljavate sa glupavim komentarima. Pozdrav normalnim zvezdasima.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Dobija ovo Partizan. Uz nadrealan sut za 3 i svesrdnu pomoc sudija, kad god smo prisli na 4-5 poena, vode 11 razlike na poluvremenu. Nije to nista.
Da je Vanja pola suteva ubacio sa bi bili egal. Ubacice. Lepo je gledati srpsku mladost kako se nosi sa belosvtetskim placenicima. Zakucava Pecarski, zakucava Salic. Praznik za oci.

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Nista strasno,treba im cestitati,mi smo bas lose vidjeni od trenera,marinkovic i andric ama bas nista da pogode.oni su iskusni,skupi i to je to.ono sto je meni pozitivno je da navijaci nisu vredjali njihovog gazdu,i porodicu,sto je zaista za pihvalu!podrska grobara izvanredna!teraj dalje...

Bane

pre 6 godina

Mozete lupati minuse koliko hocete, ali posle prvog poluvremena stoji cinjenica da su sudije bile naklonjene Zvezdi. Noga Rocestija, i umesto napad za Partizan zvezda daje trojku, tehni
cka Aranitovicu, a licna nije ni postojala. Smesno Covicu sta radis...

спортски уметник

pre 6 godina

Кад год Партизан ухвати неки ритам судије то секу у корену, прво измишљеним фаулом на тројци, па онда Дангубићевим фаулом који је свиран као Госов фаул у нападу, затим Бјелица добија чисту рампу на зицеру, али опет бесрамно свирају фаул, да би на крају све достигло врхунац када Милер трчи контру да спусти предност на један посед, а судија зауставља игру и враћа лопту звезди јер је Рочести играо ногом....све по директиви, зна се чијој

спортски уметник

pre 6 godina

zasto sudije nisu gledale snimak kada je Samjuelon laktom u bradu lupio Antica, a sviran faul Peri?
(Vlada, 06. novembar 2017 21:52)

Македонац би ту добио техничку, Сем му наслонио руку само, а овај тек након пар секунди кад је укапирао да може да извуче фаул, цимнуо главу...чиста симулација

miki nišlija

pre 6 godina

FMP smo? 

Ok. Zasto najvise vasih navijaca dolazi protiv FMP-a? Nije da je to onda veciti derbi.. 
Drugo, 70% navijanja vredjanje Zvezde..cemu? U drugim mecevima to bas i ne radite, a i sto bi ako nas nema??
(Vlada, 06. novembar 2017 21:33)
To nije sporno da ste Fmp i da vam je gazda vlasnik ove kompanije i to se zna ,ali ste i pravni sukcesor(naslednik) nekada ugašene Czv i vaši navijači podržavaju ovaj privatni klub i zato je naboj veći,a imate i istu boju dresova i sličan grb kao nekada Czv...

Sajsi

pre 6 godina

Kakva euforija, igra se protiv evroligaša. Velika stvar za malog komšiju.
(Spale, 06. novembar 2017 20:57)

Partizan vec 4 god nije evroligas, tako da mali komsija iz predgradja moze da se opusti i igra svoju igru.

спортски уметник

pre 6 godina

Rochestie je najbolji stranac od osnivanja Aba lige, to ce se pokazati veceras.
(jaramaz, 06. novembar 2017 21:55)

Најскупљи*

По квалитету није ни до колена Боу

hmm...

pre 6 godina

Звезда против СНС-овог кошаркашког клуба ! 
Удри Звездо !
(BBRS, 06. novembar 2017 20:31)

jos kad bi prvi covek SNS navijao za Partizan i isao na nase utakmice kao na Zvezdine, gde bi nam bio kraj...onda bi stvarno bili SNS klub, ali dobro...mitomanija opet na delu.

Vlada

pre 6 godina

FMP smo?

Ok. Zasto najvise vasih navijaca dolazi protiv FMP-a? Nije da je to onda veciti derbi..
Drugo, 70% navijanja vredjanje Zvezde..cemu? U drugim mecevima to bas i ne radite, a i sto bi ako nas nema??

Okidač

pre 6 godina

Utakmica otvorena sa matricom zagrebackih trubadura dok palme njisu grane. Zasto se vi grobari tako blamirate? Iskreno
(Cirkus, 06. novembar 2017 21:37)
Palme njisu grane...nije losa pesma..Nego, imaju li panteri neku pesmu kojom podrzavaju FMP??

Popi

pre 6 godina

Navijac sam Partizana, ali ne razumem zbog cega ovoliko lozenje i euforija? Koliki je ucinak srpskih igraca na ovoj utakmici? Oduzmite Goss-a, Milera, Rocestija i Milka Bjelicu i na sta ce utakmica da lici?

...

pre 6 godina

(..., 07. novembar 2017 13:14) 
Ne znam odakle ti to da ste nam disali za vratom...da vam nije ona dva crnca nista. Celu utakmicu smo bili bolji. 
E moja makovnjacice, 36 godina a pises pod drugim nikom...je l ti glupo zbog necega?
(anica, 07. novembar 2017 14:24)

da vama nije bilo Bjelice moze i tako...dal mi je glupo zbog necega? Kao i tebe kad pises gluposti, bila si normalnija sa komentarima.

Sipajte im još jednu stotku...

pre 6 godina

@Nisam znao da muzicke note imaju nacionalnost. Hvala ti sto si nas "prosvetlio"...

Auuuu....to samo majka moze da voli...
(zoran, 6. novembar 2017 22:01)

Naravno da imaju. Vi pevate "Ljepa naša" a mi "Bože pravde"!

R

pre 6 godina

Moram da kazem samo da tad kad je Partizan bio prvak evrope i dominirao vi niste ni pratili košarku zato i nemate respekta ni trunke...@Komsija Rade
.

Ali smo pratili fudbal gde smo bili prvaci sveta. Mislim da to nije mali uspeh, a ti?

boki

pre 6 godina

@ (Duca, 06. novembar 2017 21:44)

do sad su vracali i pregledali sve zivo.i vracali unazad a sad ne.
na 6 razlike mi imamo cisto polaganje ali umjesto toga daju im dva slobodna.
izuzetno tendenciozno sudjenje.
i tehnicka aranitovicu je cist pokazatelj...prvi protest nekog igraca partizana uopste i odmah tehnicka.
ali dobro.

спортски уметник

pre 6 godina

gorbarima uvek sudjenje problem....ja nisam video nijednu gresku sem one kad roceestiija pogodila u nogu to je jedina greska.ovo ostalo sve ispravno...
(rocesti...., 06. novembar 2017 21:59)

Не чуди, кад не видиш да навијаш за фмп, како и грешке да видиш

nehuman tip

pre 6 godina

Čestitke Partizanu na dobroj tekmi. Lepa košarka za gledanje, napokon bez krvi do kolena. Nas je išao šut, ali i pored toga su nas stizali. Fali Đenka, Lazić u autu, Alimpije kao da ne zna šta sa njim. Fali nam 2 plej. Pod košem smo jači, spolja i ne baš. Suđenje lošije od tekme, dosta grešaka, možda malo više u našu korist.

ej bre

pre 6 godina

Koliko se grobari busaju, rekao bi covek da je zvezda juce osnovana a oni imaju 97 titula. A ustvari je razlika samo 4 titule... i jos par evro titula vise ali to i nije toliko bitno...

Pa nije bas juce... 2011 je bila..

Milos

pre 6 godina

ADa, osvajate ABA ligu? Pa jel si ti realan uopste? Sa kojom ekipom? Vi da pobedite Zvezdu? Covece, Zvezda je evroligaska ekipa koja ce da odigra jos minimum 25 jakih utakmica u EL gde ce ekipa samo da raste sto na kvalitetu sto na samopouzdanju. Uz najavljena pojacanja i jos vecu uigranost, ova Zvezda ce dostici svoj zenit u aprilu kad to bude potrebno. Ako kojim slucajem uopste dodjete do play off-a ABA tu vas ceka lagana metla sa 2-0 ili 3-0.

ehm

pre 6 godina

Mlade nade partizana i zemlje Srbije, NW Gos i Patric Miler !
(Ritas Alba 95/111, 06. novembar 2017 21:50)

Poluvreme, 9 poena Zvezdinih igraca iz Srbije od 53 ukupno i to Lazic 2 i Dangubic 7.

Crnogorac

pre 6 godina

Ja sam onaj isti "Crnogorac" koji je godinama branio Radonjica ali i Saleta Djordjevica (kojeg je vise od 50% ovdje pljuvalo kad je postavljen i kad je potjerao Micova). Mislim da sam bio u pravu...
SADA, KAO VELIKI I STARI, STARI ZVEZDAS KAZEM:Bolje da izgubimo nocas i spasimo sezonu! Mozda se uprava trgne, Alimpije jos nije dorastao ovom nivou, Radicevica i Jankovica poslati u FMP, Keselja kuci, dovesti jaku 5icu, dobro krilo i rezervnog pleja ma bilo kakvog iz lige bolji je od Radicevica!!!!

Inace nam ode ABA i bruka ce nastat. Plus sto se HVALA PREMIJERU konacno isplatilo pa sad imamo i taj problem.
A SVE VICETE DA NE POSTOJIMO I PLACETE!!!A ovamo Hvala premijeru, pertle vam vire...

PredragDrobnjak

pre 6 godina

Igra se 8:5 U korist domacina, ali Zvezda je jaca!!!!!! Gazi Zvezdo drzavni projekat!!! Kukate grobari vise za par godima nego mi za 20god.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BaneNs, 6. novembar 2017 20:24)

8 na 5 se nikad nije igralo ali 3 na 5 jeste

Bugi

pre 6 godina

Ovo treba da bude praznik za sve navijace partizanke.Dolazi im u goste jedan evroligas.Malo da se podsete kako je to kad se igra sa evroligaskim ekipama,posto je proslo dosta godina kako smo im to uskratili.I potrajace jos

CzBg89!

pre 6 godina

ODLICNA SLIKA. 
SA LEVE STRANE NEKADA NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE, PARTIZANOVO DETE. 

SA DESNE STRANE, DOS'O STRANAC DA ODRADI UGOVOR OD 900.000$ PO SEZONI
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 06. novembar 2017 20:17)
Ma vise bree.. sta je to 900000.. vi i vasa legija stranaca u ovih par godina cete o tome da nam pricate. Kukate nemate pare a ovamo 5 stranaca se dovodi i a plus dovodite 10 sponzora. Tisina bre.

BaneNs

pre 6 godina

Igra se 8:5 U korist domacina, ali Zvezda je jaca!!!!!! Gazi Zvezdo drzavni projekat!!! Kukate grobari vise za par godima nego mi za 20god.

dirigent

pre 6 godina

Ljudi razumite navijace Partizana, kako da ne pjevaju ovako, ovo im je rijetka prilika da igraju protiv Evroligasa, a Zvezda svakih par dana igra sa Evroligasima....

markos

pre 6 godina

Cigani mnogo bolji trenutno a sa Mutom je pitanje da li cemo kao ekipa napredovati, iako smo individualno sasvim solidni. ali za ocekivati je da se razlika smanji do zavrsetka sezone.

Dragan

pre 6 godina

Umesto da Partizan dobije 2 poena iz kontre, sudija daje loptu CZ iz kojeg daje 3.... naravno kriv je Aranitović zato je dobio tehničku!

...

pre 6 godina

Nikad mi nije bilo jasno koja je razlika izmedju bele milke od 100 grama i bjele milke od 100 grama
(Bojan, 07. novembar 2017 10:09)

komentar na nivou deteta

Laza L

pre 6 godina

Ej, Pecarski na Antica, Aranitovic na Rocestija, Salic na Lesora i opet tesno do pred kraj. 
A oni? Nece nista osvojiti ove sezone. Trojkasenjem i na individualizam dva igraca se ne osvaja nista. Jer to uvek moze da stane i po pravilu stane kad je najbitnije. Zivi bili pa videli.
(Bugarski grafolog, 06. novembar 2017 23:12)
Ovo je već žestoki kompleks, ovde leka nema. Ili fale naočare.

16 razlike je tesno

pre 6 godina

Statisticki dobili su nas trojkama, koje smo doduse lose branili narocito u 4/4. Igracki, Bjelica. Sto je bilo i ocekivano. On ih nosi cele sezone, do sada.
Partizan dobar, uz oscilacije u napadu i losu odbranu u zadnjoj cetvrtini kad im je dozvoljeno mnogo otvorenih suteva za 3. Nekad se previse zuri u napadu. Ok, to je Mutin stil. Brzi napadi, mnogo poseda. Ali taman kad stisnemo odbranu i spusitmo se na 5-6 poena razlike, odigramo dva tri ishitrena napada bez kosa. Falilo je i malo srece u tim situacijama.
Bice to dovoljno za plej-of ove godine. Lepo igramo i sa ovim klincima. Ej, Pecarski na Antica, Aranitovic na Rocestija, Salic na Lesora i opet tesno do pred kraj.
A oni? Nece nista osvojiti ove sezone. Trojkasenjem i na individualizam dva igraca se ne osvaja nista. Jer to uvek moze da stane i po pravilu stane kad je najbitnije. Zivi bili pa videli.
(Bugarski grafolog, 6. novembar 2017 23:12)

Kažeš tesno. Ne znam da li si primetio onih tesnih 16 razlike

Злаја

pre 6 godina

Црвена звезда је одиграла колико је потребно да би убедљиво победила. Екипа је показивала мирноћу, стабилност и у сваком тренутку се видело да зна шта хоће. Имам утисак да у важним утакмицама игра Звезде зависи умногоме од тога како отвори утакмицу, а ову је отворила тројком у петом секунду. Партизан није да нема материјал, али, иако сезона одмиче не види се рука тренера, нема концепта ни у нападу, а о одбрани нема потребе ни трошити речи, јер она не постоји. Бојим се да је овако неозбиљном тренеру грехота дати да убудуће ради са овим играчима, јер не видим поенту да у кључним тренуцима Пецарски чува човека који игра утакмицу живота. Гос се испуцава, Милера у другом полувремену нигде нема, Маринковић изгорео од жеље, Самјуелс има жељу, али потпуно неспреман и у игри без система неупотребљив, Андрић није ни дошао на утакмицу.... Суштина, по мени Партизану неће помоћи ни Загорац ако којим случајем појача Партизан, јер Партизан нема озбиљног тренера. Са озбиљним тренером и системом у коме ће се сваком од играча наћи место и извући максимум, Партизан има шансе. Ово вечерас није мерило потенцијала екипа, јер Партизан због незнања тренера није пружио ни минимум онога што би могао.

Rozenkranc

pre 6 godina

Sve sve, ali kako los skauting Zvezde, da početkom sezone, u tada mrtvi Partizan dodju dva stranca koji su 3 lige iznad Radicevica i JJ dvojca...
U stvari, Zvezdi ne fale toliko stranci već mnogo bolji domaći igrači, kojih ima u Aba ligi... Ne znam stvarno, šta rade...

fanta 0.33

pre 6 godina

Mlade nade partizana i zemlje Srbije, NW Gos i Patric Miler !
(Ritas Alba 95/111, 06. novembar 2017 21:50)
Mlade nade zvezde i zemlje Srbije
Antic,Bjelica,Rochestie,Feldeine,Lessort
bas si me lepo nasmejao

Илија Чворовић

pre 6 godina

Који је крш од екипе овај Партизан кад га разваљује ФМП., тим из предграђа.
А толики државни спонзори... толике паре улудо бачене...

mali

pre 6 godina

Gde su sad oni napaljeni klinci sto velicaju Milera i Gosa kad trpaju Zadar i sl. Nije isto igrati protiv evroligaske odbrane i protiv osrednjih Aba ligasa bez odbrane. Ovo sto su veceras odigrali je njihov pravi kvalitet.

isplači se

pre 6 godina

1) Sudije (bezbroj grešaka na štetu Partizana)
2) Neverovatno šutersko veče C.zvezde koje se neće ponoviti do kraja sezone
3) Loše šutersko veče Partizana, pogotovo Marinkovića i Andrića, + loša igra Semjuelsa
4) Neshvatljivo vođenje utakmice Mute, 35 minuta igrao Marinković koji je bio potpuno van utakmice, zaboravio na Čakarevića i Andrića u drugom poluvremenu i pustio malog Pecarskog da čuva Bjelicu kada se lomila utakmica, a čovek igrao utakmicu života

Jednom se desilo, više se neće ponoviti. Pogotovo ako dođe Zagorac, Partizan je mnogo jača ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 6. novembar 2017 23:15)

Isplači se biće ti lakše.

Ja sam ušao u kuću na momenat kada Dangubića faulira Veličković prilikom šuta (zicer) a sudije ćute. Odmah zatim daju tehničku Alimpijeviću. Posle toga daju Veličkoviću 2 slobodna, Zvezda nije u bonusu, pri početku poušaja prodora (na zemlji prvi korak).

zoran

pre 6 godina

Utakmica otvorena sa matricom zagrebackih trubadura dok palme njisu grane. Zasto se vi grobari tako blamirate? Iskreno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cirkus, 6. novembar 2017 21:37)

Nisam znao da muzicke note imaju nacionalnost. Hvala ti sto si nas "prosvetlio"...

Auuuu....to samo majka moze da voli...

Cubaka

pre 6 godina

@ Komsija Rade

E, moj komsija, kratko ti je pamcenje, kada je Zvezda stvarala kosarku na ovim prostorima vi ste prvih 30 godina bili u nekoj rupi i pitali se kakva je ovo carobna igra koju igraju ovi momci u crveno-belom na Malom Kalemegdanu. Ali vi "Grobari" ste poznati po tome da pamtite samo ono sto vama odgovara.

BODIBOND

pre 6 godina

Zasto sudije nisu gledale snimak kad je Rocesti igrao nogom? A garantujem da ce do kraja gledati zbog neke gluposti!
(Duca, 06. novembar 2017 21:44)

Zato sto dal bilo 26 ili 28 razlike za Zvezdu nije bitna jedna lopta. Imate privilegiju da igrate protiv evroligaske ekipe i ne traumiraj se, busi Zvezda, a ?

Indoktrinacija

pre 6 godina

Dok se ostrasceni prepiru oko sudija, da li je Zvezda FMP ili je Partizan IGOKEA, dok se prozivate iza svojih pseudonima jer petlju za drugacije i nemate, da li u ovom derbiju vidite i jednog naseg igraca da se istakao dobrom igrom, potezom?
Vidite li da su i nama i vama nosioci igre stranci kojima smo i vi i mi samo odskocna daska? Izuzetak su veterani Novica i Bjelica.
Nekada smo gledali mladog Rakovcevica, Vujanica, Bjelicu, Bogdanovica i ostale kako se bore za boje svog kluba i namecu selektoru kao nada nase kosarke... A sad?

Nizdis

pre 6 godina

Ovoj dvojici pokusaja od komentatora treba zabraniti da komentarisu. Dajte ljudi ne budite tako providni, navijajte za koga hocete, al na televiziji koju placam necu da me nervira komentator koji otvoreno navija za nekoga. Inace, Zvezda gazi partizan kako i dolikuje.

Sajsi

pre 6 godina

Звезда против СНС-овог кошаркашког клуба !  
Удри Звездо ! 
(BBRS, 06. novembar 2017 20:31) 

Vucic like this!

pobrko si ti nešto

pre 6 godina

Partizan
Domaci 40 Stranci 42
FMP
Domaci 18 Stranci 82
Budzet je budzet to je vidljivo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sah mat, 6. novembar 2017 23:17)

Misliš : Partizan domaći 40 stranci 44
Zvezda domaći 60 stranci 40

Možda si pomešao timove, ovaj trener Zvezde vas prošle godine metlom počistio u polufinalu KLSa dok je bio trener FMP.

Kidaj mali klub

pre 6 godina

Grobari dobili ste 100 sa pola gasa!  

Jel igrao Samardo? 
(Milan, 06. novembar 2017 23:01) 

Upravo tako. Pola gasa FMP, a pola gasa sudije.
(ja, 06. novembar 2017 23:16)

Ono kad ti ostrašćenost nadjača svest !

Guduric sa 10 metara

pre 6 godina

Cestitam dinamiku na dobroj igri protiv evroligasa i kluba koji je sila na ovim prostorima.Dinamik iz druge lige u ABA ligu i poraz u derbiju od samo 16 razlike,svaka vam cast - alal vera.

ford

pre 6 godina

Pitam po ko zna koji put,zasto se grobari toliko lozite da nas dobijete,kad mi nismo Zvezda vec FMP,cemu onda toliko lozenje sa vase strane!?Ajde,ocekujem odgovore,molim vas,nemojte me razocarati..!!!

Milan

pre 6 godina

Pecarski je imao dobru školu večeras, tako se postaje igrač. Šta je Jovanović igrao u zvezdi niko ne zna.
Iskusni Bjelica i Veličković najbolji na terenu, budućnost srpske košarke nije svetla. Partizanu da bi bio konkurencija treba vrhunski Marinković i Andrić.

Hell

pre 6 godina

Tragicna igra u odbrani Partizana plus haoticna igra u napadu ocekivana katastrofa,a za to je najvise kriv Muta! Alo covece treniras Partizan a Radnicki,ne mozes da forsiras ovakvu divljacku igru. Partizan ima solidan sastav i sa dobrim trenerom bili bi znatno ozbiljniji i konkretniji,ali sta mogu covek 'ladno izjavi da trazi od igraca da napad resavaju u 5oj sek i niko na to ne reaguje,pa koji ozbiljan trener tako radi?! Ako ne smene Mutu posle ove bruke potonucemo jos dublje,jer covek nema sistem,forsira divljastvo!

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Evo bicu realan, nadam se Zvezda, ali nisam siguran da cemo lako dobiti. Domaca publika, ako se napale njihovi igraci moze svasta da bude. Ali opet, nadam se pobedi Zvezde 10+, neka pobedi bolji!

dirigent

pre 6 godina

eee sto ti je kad igras protiv Evroligaskog tima, krcat tribine, nema dje igla da upane, a na ostale utakmice ih po 500 na tribinama, sto u Aba sto u cipiripi kup... Svi dosli da vide Zvezdu ...

Roco....

pre 6 godina

@zvezdaaa
Moramo im ubaciti stotku
Uzmi glasački listić poslednji put,više ti neće trebati,pocni da se navikavas na sakupljanje sekundarnih sirovina.

ludi Milutine...ludi :-)

pre 6 godina

@Ljudi razumite navijace Partizana, kako da ne pjevaju ovako, ovo im je rijetka prilika da igraju protiv Evroligasa, a Zvezda svakih par dana igra sa Evroligasima....
(dirigent, 06. novembar 2017 22:17)

Sine, ja sam odrasto uz Evroligu. Gledao F4 uzivo u Parizu. Barsa, Partizan, Oly, CSKA.
F4 sine. F4 Evrolige.
Ono, 4 najbolje ekipe Evrope i to...
:D
(Ludi Milutin, 6. novembar 2017 22:44)

Milutine, sada ces i da omatoris....ali uz Evroligu na History chanelu! :-)

Dzon

pre 6 godina

Sto su Srbi odigrali srpski detbi. Posebno mladi. Kuda ide srpska kosarka. Ali ne racunajuci to stvarno smo ih razbili i to sa smeskom. A arlaukanje nekih navijaca na kraju tekme lici na samrtni krik. Gospodo navijali ste, mi smo vas razbili, pa idite kuci i spremajte se za druge derboje. Sa FMP ili Igokeom. Lepo vece ali nazalost bez pogleda u buducnost

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@novica veličković sa jedne strane i veliki zvezdaš tejlor rocesti...
nismo isti
(neuporedivo, 06. novembar 2017 20:19)

ODLICNA SLIKA.
SA LEVE STRANE NEKADA NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE, PARTIZANOVO DETE.

SA DESNE STRANE, DOS'O STRANAC DA ODRADI UGOVOR OD 900.000$ PO SEZONI
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 06. novembar 2017 20:17)

HAHAHAHAHAHAH koliko ste tuzni, ni sami ne znate... Retko glupi komentari, retko...

велико ХВАЛА председнику

pre 6 godina

ajmo, Crno-Beli, ooooo!
Grobari s' tobom sve do pobede!
(jorgebarabahosa, 6. novembar 2017 20:21)
Какви црно бели, ви сте СНС-овци. Сваког играча вам је СНС довео ! Сећаш се да нисте имали за кифлу до јуче, онда одједном, преко ноћи стижу појачања, тако да пусти ти ту причу црно бели. Ова екипа са партизаном скоро да ништа нема, све сама политика и СНС.
Зато ће Звезда да покаже овом политичком подбачају где му је место !

Back in Black

pre 6 godina

Gledam utakmicu i konstatujem da bi mogao vrhunski evroligaski tim da se napravi od ove dve ekipe...
(Bogdan B., 06. novembar 2017 22:01)
Ima ga zemlja Srbija vec par godina nema potrebe nista da se pravi.

Back in Black

pre 6 godina

Besplatni časovi navijanja... Šta bi bilo da vodimo 10 razlike...
(N.A., 06. novembar 2017 22:22)
Pa normalno da navijate kada imate cast da igrate protiv jedne Evroligaske ekipe.Gde su vam besplatni casovi u Cipiripi kupu?

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Alooo bre, pa ne ide to tako!! Zašto niko nije reko Zvezdi da ona igra u gostima?! A ne da bije tamo institucije!! Mislim, stvarno nema smisla!!

Otkud tetka zna Jovića?!

pre 6 godina

ODLICNA SLIKA.
SA LEVE STRANE NEKADA NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE, PARTIZANOVO DETE.

SA DESNE STRANE, DOS'O STRANAC DA ODRADI UGOVOR OD 900.000$ PO SEZONI
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 06. novembar 2017 20:17)

Vi nemate stranaca?!
Idi begaj ...

buldog

pre 6 godina

Besplatni časovi navijanja... Šta bi bilo da vodimo 10 razlike...
(N.A., 06. novembar 2017 22:22)

kakvi casovi navijanja, vi imate dva puta tokom sezone priliku da igrate protiv velikog tima i tad napunite tribine i navijate, ostale utakmice casovi penzionera, za razliku od navijaca Zvezde koji 16 puta tokom sezone docekuju Evroligaske timove...

Staridz

pre 6 godina

NEKA VEČERAS SVAKO ZNA DA JE ZVEZDINA POBEDA NOVI SAMPION I TITULA NASA ZVEZDA JE OPET NAJBOLjA. A sad da pobedimo Unikahu momci mozemo mi to.

Aaa

pre 6 godina

Navijanje sjajno, narocito kada je u pitanju vredjanje predsednika Zvezde i njegovih clanova porodice..vise mrzite Zvezdu nego sto volite Partizan..

rocesti....

pre 6 godina

gorbarima uvek sudjenje problem....ja nisam video nijednu gresku sem one kad roceestiija pogodila u nogu to je jedina greska.ovo ostalo sve ispravno...

Licemeri

pre 6 godina

Nesto mi govori da ce nas Fmp Idea pobediti iako bih sve dao da ih pobedimo veceras.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 6. novembar 2017 20:56

Ali ako kojim cudom,slucajno,ne daj boze,daleko bilo,budete vi pobedili,pisacete da ste dobili Zvezdu.To se zove najvece licemerje na ovim prostorima.

buldog

pre 6 godina

Bolje da pise 'Crveno Beli koji su od zaradjenih para iz Evrolige i od prodatih igraca kupili igrace za ovu sezonu protiv Crno belih koji nisu zaradili ni 20 eura prosle sezone, nisu prodali nikog ali su zato nakupovali igraca ove sezone od 'hvala predsjedniku' i bezbroj sponzora...

mile rizik

pre 6 godina

Ali Jovanovic sam na trojci masi ceo obruc :D 
Lik ove sezone izgleda kao amater iz neke nizerazredne lige
(veverac, 06. novembar 2017 22:55)

Što u suštini i jeste. Kao i Janković, a ni Radičević nije daleko.

Hell

pre 6 godina

Zvezda je bolja ocigledno ali ovo je strasno koliko ih hoce sut,nista nisu promasili,ovaj Bjelica kao da je Stef Kari,smesno. Siguran sam da na sledecoj nece ubaciti ni 5 za ceo mec a kamo li 9 za poluvreme. Muta ocajno vodi utakmicu,pokazuje se da odbrana uvek dobija pre napada. Divljacka kosarka ne vodi nicemu. Andric,Salic,Aranitovic,Marinkovic (na ovom mecu),katastrofa. Ne moze se nijedan tim El dobiti ovako

011

pre 6 godina

@Лакрдија од суђења....џабе се игра кад фмп по директиви одозго мора бити шампион
(спортски уметник, 6. novembar 2017 21:41)

Po cijoj? Celog SNS-a sa Ostojom ili samo preCednika?

Ovaj drugi redovno salje direktive zvezdasima da uplate pare, kao sto je Vesa Comtrade, ali na racu "institucije", a isto tako da se Zvezdi zavrnu sve slavine, pa ako je moguce i za vodu!

Ali dzaba je vama pricati, vi ste dresirani da verujete onome sto vam se servira, pa cak i kada oci vide drugacije!

BBRS

pre 6 godina

Покрили се гробари ушима. Свашта су лупетали пре почетка утакмице, а сад глава у рупу.
Звезда није за класу јача, Звезда се ни поредити не може са оваквим клубовима.

verujem u čuda

pre 6 godina

Da se uslo u neizvesnu zavrsnicu produzile bi sudije deset minuta ali kad su videli da je krenulo ka plus trideset za Zvezdu ipak odsvirase kraj. Ovde im jedan,dva penala nisu dovoljni da se dobije evroligas.

cole

pre 6 godina

hvala partizanu na relativno dobrom sparingovanju za nase jake utakmice u evroligi. ako im je za utehu, nekako se cini da su malko jaci nego prosle godine, i dalje su divlja, smesna ekipa, ali bar nesto pokusavaju. ako ovako nastave, mozda im se i posreci da izbegnu borbu za opstanak, a u nekom ludom raspletu, ako se raspadnu i ugase fmp i cibona, mozda i dodju do cetvtog mesta. bjelica je dokazao da je sjajna cetvorka i da je bila greska forsirati ga na petici prosle godine.

bojan

pre 6 godina

Партизану је недостајао најбољи играч Белошевић.Лако је Звезди да победи 5 на 5,да је 5 на 8 било би много теже.

Aleksandar

pre 6 godina

Kao i cele sezone Partizan je defanzivno mrtav.Ubacili smo najboljoj odbrani ABA lige i jednoj od najboljih odbrana Eurolige 84 poena ali smo zato od napada koji u proseku daje nesto manje od 80 poena primili 100 ! Muta Nikolic je katastrofalan trener koji osim napada u nijednoj ekipi nije imao nista.Ubedjen sam da Partizan ima bolju ekipu nego u predhodne tri godine i prava je steta za ove momke ako on ostane trener.Covek je vodio utakmicu kao da je jeo bunike.Cakarevic od koga mnogo zavisi odbrana tima ni 10 minuta na terenu.Igra za Samarda tokom cele utakmice ne postoji.Odbrana od suta za tri poena celog tima katastrofalna !

kris

pre 6 godina

Kao što napisah u komentaru pred utakmicu, ako nas krene ludi šut-razbićemo ih, ako ne-mučenje i verovatni poraz.Krenulo je i pade stotka.Igrač utakmice je bez dvojbe Bjelica, ali i ne samo ove i polako izlazi na videlo velika prošlogodišnja greška da Bjelica igra na petici, Mitrović i često Simonović na četvorci.Iako smo ubedljivo dobili, evidentno je da nemamo dovoljan broj kvalitetnih igrača. Kad stariji izađu da odmore nema ih ko zameniti.Radičević i Jovanović nisu dorasli zadatku, sreća pa Janković nije ni igrao. Nešto mi pade na pamet da je od Lesora i Antića(fizikalije+inteligencija i iskustvo)napraviti jednog igrača, bio bi savršen. Partizan je realno slabiji i od Budućnosti i Cedevite, ali bi mogao do četvrtog mesta.

Стручњак

pre 6 godina

Звезди је довољан и нерешен резултат да остане испред Партизана на табели јер има бољу кош-разлику.

direktori to smo mi

pre 6 godina

neka pobedi košarka.posle dugo godina obe ekipe su slične po kvalitetu i nadam se da će biti lepo za gledanje. napred zvezda...

cisto onako

pre 6 godina

Koliko se grobari busaju, rekao bi covek da je zvezda juce osnovana a oni imaju 97 titula. A ustvari je razlika samo 4 titule... i jos par evro titula vise ali to i nije toliko bitno...

Corleone

pre 6 godina

Prvenstveno, Rochesti je ubedljivo, ali ubedljivo najbolji i najprefinjeniji plej koji je igrao u Zvezdi i Partizanu uopste. Privilegija je i pravo uzivanje gledati sa kojom lakocom taj covek igra i kako prefinjen i lagan sut ima iz svih pozicija. Druga stvar, ljudi koji su odlucili da dovedu u Zvezdu ova drva zvana Jovanovic, Jankovic i naravno Radichevic, otkaz istog trenutka. Ja odavno nisam video beskorisnije igrace. Ljudi su promasili profesiju koliko ne znaju. Da li je moguce da neko nije gledao da ovi ljudi bazen ne mogu da pobede, da nemaju cak ni prodor kako treba ka kosu. Dobric je za svu trojicu Lebron. Sporazumni raskid jos veceras, posto nemaju velike ugovore, jer bolje stetiti koju stotinu hiljada evra nego trpeti ovoliko neznanje na terenu. Koliko smo pogodili sa Rochestijem toliko smo omanuli sa ovim indijancima. Da ne zaboravimo jos jedno drvo bez suta - brku Keselja koji se vise ni ne skida koliko je beskoristan.

Otvorite oci

pre 6 godina

Pre igranja nogom od strane Rocestija lopta je pogodila Velickovica koji je bio u autu u tom trenutku, sto se tice tehnicke Samjuels je bio upozoren napad pre za pricu a onda je Aranitovic podigao ruke i sledila je tehnicka. Niko ne komentarise od grobara lakat koji je Pera dobio u glavu i da je njemu tad sviran faul... No dobro treba spremiti izgovor za kraj utakmice.

Novak

pre 6 godina

Besplatni časovi navijanja... Šta bi bilo da vodimo 10 razlike...
(N.A., 06. novembar 2017 22:22)

To se zovu kompleksi decko, vas to i mrznja vodi... Sto ne dodjete na ostale tekme i navijate? Na drugim utakmicama vas i nema.. Drugo, " lajete, rezite a kada treba, bezite"

Ковач

pre 6 godina

Гробари су активни два пута годишње.. само против Звезде.. трпај државни пројекат! браво Звездо!

BBRS

pre 6 godina

Знао сам да ће Звезда разбити партизан и да је за светлосну годину квалитетнија, али опет ми је драго и никад није доста гажења малог клуба !
Следећи пут 200 поена да им стрпамо !!!

Zvezdas

pre 6 godina

Bravo Zvezdo,ali cestitam i Partizanu,konacno bez grubosti i siledzijske kosarke koja je godinama krasila crno bele pod firmom "to je jaka odbrana",niko vise ne igra tako,stoga ima nade i za Vas.

gijon

pre 6 godina

(Popi, 6. novembar 2017 22:34)

Kao kad bi rekli sta se ovi u Španiji lože na El Klasiko, oduzmite Mesija, Suareza, Ronalda, Benzemu, Bejla... šta ostaje.

asa

pre 6 godina

Muto, bez odbrane ne mozes dobiti ni mnogo slabije ekipe. Prethodnih godina Partizan, iako slabiji, dobijao je ovaj klub samo jakom odbranom i bitkom. Ovako ces dobiti 20 razlike pa ti igraj nba stilom.

Blue Moon 604

pre 6 godina

Čestitke Zvezdi na pobedi, odigrali su fenomenalno, najbolje ove sezone u aba ligi, Bjelica protiv Bamberga 1-7 trojka, nas uništio, idemo dalje.

BMX

pre 6 godina

dok vi vređate sa tribina i ponižavate se sami, mi vas trpamo i ponižavamo vas na terenu.
PS...napokon da je suđenje bilo fer i da je ovaj Javor objektivno sudio (koliko toliko)

Miskec

pre 6 godina

"Ajde ne lozi se vama su cedevita i budućnost pokazali šta je evrocup deveti u evropi to vam je limit i pored najskupljeg tima u istoriji košarke na ovim prostorima
(Zoran, 6. novembar 2017 23:00)"
Nekome Cedevita i Buducnost, nekome MZT! Svakom prema svojim mogucnostima i dometima!

Peca

pre 6 godina

Sa ovolikim budzetom sramota je da nam niste dali 200 poena! 

Ali dzaba vam i pare i SNS kada je Vanja Marinkovic pokazao da vise vredi i zna nego citava Zvezda!
(Igor PFC, 06. novembar 2017 23:06)


Druze, daj i nama malo to sto konzumiras

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Андрић, Семјуелс, Маринковић, Шалић, Аранитовић, сви одиграли очајну утакмицу, код њих сви одиграли добро, просрао их шут као никад, и опет да нису имали судије да их погурају кад год приђемо на 5,6 поена, питање је да ли би победили
(спортски уметник, 06. novembar 2017 23:00)

Damo vam stotku sa 60% gasa, i ti pričaš o sudijama, majko sveta, suđenje bilo izvanredno posle dugo vremena, možda dve, tri greške su bile i to je to

Норис

pre 6 godina

Звекнусмо Партизан пред Швајнштајгером! :))

Сад ће стари лукавац Мута Николић да потпише још пар појачања, а Маринковића и Андрића ће вероватно вратити у јуниорски тим Партизана.

Још Загорац, Џонс, Ђорђе Гагић и Петери Копонен и - биће то лепа екипица.

Smesno

pre 6 godina

Bitno da je Marinkovic cepao mrezice...kako rece onaj zaludjeni lik,ovde,sad cete videti na svakoj ce biti dvocifren a decko posle Zadra,kao u zemlju propao.

Realno

pre 6 godina

mi se necemo zaliti na sudjenje.svaka cast bjelici
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aleksandar, 6. novembar 2017 22:

I nemate za sta da se zalite.Jedina greska na vasu stetu je ona noga Rocestija,koja nije sudjenja a u drugom poluvremenu sve na vasu stranu je sudjeno.

Vazda Pobro

pre 6 godina

Realno igraci Zvezde se ni posteno oznojili nisu.. igrali tacno onoliko koliko je bilo potrebno al opet su toliko jaki da su dali 100 poena drzavnom mezimcetu .... eh

krtac

pre 6 godina

Presudila ona noga Rocestija, da su sudije to videle lepo Partizan bi ovo dobio glatko. 
(veverac, 6. novembar 2017 22:53) 

Aha. Košarka je inače sport gde jedan detalj iz prvog poluvremena odluči utakmicu.
(Zee, 06. novembar 2017 23:05)

lik je ciničan koji vam je :-)

cika Duki

pre 6 godina

@Vujadin.Nema tu čari kada igra državna ekipa protiv privatne.
Zemljače u pravu si !Dal smo mi privatna ili ne videćemo, al ste zato vi državna kao i uvek- iza vas debelo stoji država i parama i sudijama.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Милко као Адетокумпо ! На 74-89 проглашавам побједу ! БРАВО 👏👏👏👏👏👏👏👏👏 ЗВЕЗДО ❤❤❤❤❤❤!

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@Partizanov dres je kao zvanični dokument Vlade Srbije o nazivima drzavnih preduzeca samo fali Železnica.
(Misa, 06. novembar 2017 21:14)

HAHAHAHAHHAHA KRALJU!

Milan

pre 6 godina

Ali Jovanovic sam na trojci masi ceo obruc :D 
Lik ove sezone izgleda kao amater iz neke nizerazredne lige
(veverac, 06. novembar 2017 22:55)

Taj vam je dao 100-ti poen, onako da vas zaokruži, uhh baš mi je drago.

muster No

pre 6 godina

cestitke komsijama na pobedi, bolji su trenutno od nas! nama nije 100 poena dao ko nije pokusao! bjelica ovakvu utakmicu u zivotu nece ponoviti, dangubic u celoj karijeri nije dao 3 trojke na utakmici! mi imamo potencijal, nemamo trenera! zbog ovakvih utakmica je bitan EK, da se stice iskustvo, a ne da muta pravi cirkus! mi mozemo mnogo bolje, a zvezda ovakvu utakmicu nece zadugo ponoviti!

Pa da, vi ste potencijal samo ne znam za šta. Zvezda ima nov tim, novog trenera, i naravno da neće više odigrati ovakvu utakmicu. Odigraće još bolju. A tada neće biti 16 razlike, već mnogo više. Utakmica je bila dobra, sa raspoloženim napadom na obe strane. I što je najbitnije, sportski je protekla i završila se.

Savet

pre 6 godina

Sutra,ranom zorom ispred sedista SNS-a,da vlada odresi kesu,iskesira jos milon evrica,odstampate par reklama,koje jos nemate na dresovima i da se dovedu jos dva Amera,malo je ovo da bi se pobedio evroligas.

Ivan

pre 6 godina

Cim sam video Saloa Pavlovica na tribini, znao sam da im se ne pise dobro. On ne moze ni da prisustvuje sa tribina pobedi u derbiju, a kamoli sa terena.

BBRS

pre 6 godina

Sta rekose panteri pre derbija, pogurace Belosevic Partizan? A on nije ni sudio, kako su se samo ispalili haha.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 06. novembar 2017 23:08)

Ne ! Rekli smo da vas gazimo, odučavamo od košarke i to smo na kraju i uradili !

dusan

pre 6 godina

"obrisi suze, draga, obrisi suze jer citav je zivot pred nama,
necu dozvoliti, mila, da jos jedanput ostanes tuzna i sama,
ti ne znas, jedina moja, kako su tuzni bili dani bez tebe,
zato sto nisam sa tobom, tako sam cesto, draga, mrzeo sebe,
obrisi suze i veruj nikada vise, mila, otici necu..."

Milos

pre 6 godina

Predsednice, daj nam jos koji milion da dovedemo Zagorca i Dzonsa. Malo nam je ovih 5 sto si nam dao. Vidis da nas Zvezda ubija. Zahvaljivacemo ti se svaki dan ako treba. Molim te predsednice. Tvoj Ostoja i ekipa.

Trpaj milkaneeeeee

pre 6 godina

Zasto kaze cutite...a navijaci ne da grme nego ubijaju i to na -14,pa pricajte sto ocete
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cisto onako, 6. novembar 2017 22:18)
A sad,jel pevaju ahahahahahahah

Vokri legendooooo

pre 6 godina

Presudila ona noga Rocestija, da su sudije to videle lepo Partizan bi ovo dobio glatko.
(veverac, 6. novembar 2017 22:53)
Ma kriva je noga a ne veliki MILKO

Zee

pre 6 godina

Presudila ona noga Rocestija, da su sudije to videle lepo Partizan bi ovo dobio glatko.
(veverac, 6. novembar 2017 22:53)

Aha. Košarka je inače sport gde jedan detalj iz prvog poluvremena odluči utakmicu.

.

pre 6 godina

Sa ovolikim budzetom sramota je da nam niste dali 200 poena! 

Ali dzaba vam i pare i SNS kada je Vanja Marinkovic pokazao da vise vredi i zna nego citava Zvezda!
(Igor PFC, 06. novembar 2017 23:06)

Види се да си на апаратима због пораза. Имате велики буџет с обзиром да се ни поред три амера не заустављате са довођењем играча. Држава пумпа паре у ваш мали клуб. И поред тога, стотка вечерас. Поздрав

belgradeboys

pre 6 godina

Године пролазе моје, ја чекам титуле твоје, и сваким даном све више волим те! Звезда шампион

Pitanje

pre 6 godina

Čemu ovakva diskriminacija među navijačima,što se poruka tiče.Poslao sam 10-tak i uopšte ih ne objavljujete,od jutros pogotovo?Nikog nisam vređao,samo sam davao savete malom klubu,da izađe iz agonije u kojoj je zapao.

onako bez lupetanja

pre 6 godina

@..,
Disali ste za vrat ? Imali ste ukupno 4 napada na -6 , od toga dva vezana . Zvezda je imala 44 da ode na +20 , ali nije . Čudno kada ovako posložiš stvari , razobličiš boleštinu zvanu KKP i poimanje utakmice . Neko te razvuče 38 min na klackalicu +9 , +12 i svaki čas Ti preti +20 a Ti bulazniš o dva priključka koja si teškom mukom uspeo da izboriš . Odradio Vas je Alimpijević kao sa FMP u KLS , doduše vodili ste tada 2 min u 80 . Normalno sipano je 3mil eura u ovo što je dvaput prišlo na -6 , dovode se igrači kao na traci i loži se polusvet učinkom protiv Zadra . Mobilizacija Vaša ne znači da će Čovke da se preda , naprotiv čini mi se da se loži na Vas opasno . Lično ne gotivim ga ali bi isto reagovao kada je porodica u pitanju , a uz to je i zlopamtilo izgleda . Tek će da Vas proziva za keš , sponzore , sudije i normalno gde ide svake godine 3mil kada dalje od 1/2 ne može .

CzBg89!

pre 6 godina

Звезди је довољан и нерешен резултат да остане испред Партизана на табели јер има бољу кош-разлику.
(Стручњак, 06. novembar 2017 20:43)
Ajmo aplauz i plus za strucnjaka svi!

Hell

pre 6 godina

Partizanovac sam ali realno ovo dobija Zvezda. Ne igraju sjajno ali igraju El sto daje igracima ogromno iskustvo. Drugo,igraju jaku odbranu za razliku od nas i trece imaju par iskusnih,prekaljenih evroligaskih igraca. Sve to daje im sansu 70:30,realno

Milos

pre 6 godina

Za sada ih gazimo i to lagano. Alimpije im je ubio ritam skroz. Odlicna postavljena odbrana kao i napad gde koristimo sve pukotine. Samo napred momci, uvek iz vas, verujem u vas. Idemo lagano do kraja da pregazimo KK Dinamicni naprednjak.

coldplayer

pre 6 godina

@maradona
Nasmeja na slatko.Mi ovakve utakmice necemo ponovite nego cemo biti bolji.Ipak ste vi smesna ekipa za razliku od evroligaskih ajkula sa kojima se nosimo

Može biti samo je*an

pre 6 godina

Ono, kada Zvezda od Partizana napravi - "Party".....
Vraćanje na fabrička podešavanja...
Niko u Partizanu skorije neće da pije mleko...
Jedan je Milk-men....

ssssss

pre 6 godina

ODLICNA SLIKA.
SA LEVE STRANE NEKADA NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE, PARTIZANOVO DETE.

SA DESNE STRANE, DOS'O STRANAC DA ODRADI UGOVOR OD 900.000$ PO SEZONI
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 6. novembar 2017 20:17)

Pero Antic dete partizaia a Dobric igra za 900k po sezoni? ok :)

ford

pre 6 godina

Bravo Zvezdo!!!
Idemo dalje.
Realno,ako zelimo (a zelimo,ne sumnjam u to..) da bi smo se pitali i u EL i u ovoj mucenoj ABA ,neophodno je dovesti jednu 'krstenu' peticu i jednog kvalitetnog pleja kojem nece biti zadatak da 'gleda' ka kosu,vec nekog ko ce da razigrava saigrace!E,tek onda mozemo biti konkurentni na oba polja,jer dobro je dok sluzi sut a potreban nam je profil koji ce razigravati tj izmisljati akcije kad taj isti sut stane..!!Ali verujem da u Zvezdi ima dovoljno strucnih ljudi koji su svesni ovoga,tako da ne brinem.A cestitke i Partizanu na vecerasnjoj utakmici,reko aj da budem jedan od retkih koji ce da cene zalaganje ljutog protivnika a da pritom ne sirim mrznju..!!
Samo jos jednom da napomenem:
Bravo Zvezdo!!!

muster No

pre 6 godina

Partizanu dres okicen drzavnim sponzorima ko novogodisnja jelka!
(poznavalac, 06. novembar 2017 22:51)

Ma da, za grobare prave posebne dresove sa dugim rukavima, da stanu svi sponzori...

nikjam

pre 6 godina

Nema sta bolji su od nas.Ubili su nas na centru, Salic i Pezarski su dosta neiskusni i ne mogu nista da brane a pogotovo igrace kao sto su Bjelica i Antic. Bjelici svaka cast,strasno igra od pocetka sezone. Nasi najbolji suteri Andric i Vanja nista nisu mogli da pogode, a Antic je dosta dobro pokrio Samjuelsa.
Steta svakako mislim da uopste nismo bili losi,nije bas ni realan ovaj rezultat.
Idemo dalje,sve cestitke Zvezdi.

Mladen cg

pre 6 godina

Nakon poraza od Bamberga, nisam očekivao ovakvo trijumfalnu partiju košarkaša C.Zvezde! Zaista je bilo uživanje pratiti čistu košarku oba tima. Mislim da je dobro što nije bilo izraženih negativnih emocija, sve je proteklo u sportskoj atmosferi! Veliko bravo za Alimpijevića , i posebno za Bjelicu!

Milos

pre 6 godina

Au kako igramo hladne glave i vrelog srca. Svaka cast Alimpije na postavci igre. Belica razbija lik sta radi. Bravo momci, pregazili ste napredne:)

зиговање

pre 6 godina

хвала мути што је ставио пецарског на бјелицу 2. полувреме.
какав фејл!
мута је наша највећа шанса ове сезоне

Sexisto

pre 6 godina

Izaberite po volji: razmontiravanje mašine koja se uvek pali u maju (od skoro sledece sezone), kidanje institucije, spuštanje na zemlju ponos Beograda,resetovanje evropskog Bostona, uništavanje nikad jaceg evrokupa, spuštanje na zemlju košarke koja je Partizan, iživljavanje nikad slabije Evrolige...

dex

pre 6 godina

Kakvo razvaljivanje najsklupljeg tima na Balkanu. Ljudi moji, 1400000 na tri igraca, i opet im uvaljamo stotku.
Treba biti spreman da ce država još da im daje, jer je brat mnogo besan večeras, ali ovo ohrabruje.

doktor

pre 6 godina

Realno sa 50% snage. Razigravanje mladih , da osete atmosferu. Inače bi bilo 120 ko dobar dan. Ali mi smo nežni kad su komšije u pitanju.

severnjača

pre 6 godina

Нема одбране.. Како било, ови вену полако, биће то добро можда већ догодине.. Под условом да не узму АБА ове године, наравно, јер без Евролиге су дефинитивно мртви.. У каквом смо каналу били до сад, добро је и ово.. ;)
(ludiNovinar, 6. novembar 2017 22:52)

Venemo sa stotkom u derbiju? Imate sreće što nemamo drugog kvalitetnog pleja, uvenuli biste sa 120 poena na kontu! Bez Evrolige se vi polako gasite, tek vam predstoje utakmice sa Cedevitom, Megom, Podgoricom! Pozdravite Švajnija i Pavlovića!

Много сам памитан

pre 6 godina

Звезда убацује 102 ...
(Много сам памитан, 06. novembar 2017 20:52)

Ипак је Партизан мало боље одиграо одбрану него што сам предвидео.

ljupce

pre 6 godina

kakav derbi,kakva utakmica i kakva suterska pobeda crvene zvezde.cestitke i partizanu sjajna njihova utakmica svaka cetvrtina po 21 poen,ali veceras su sve zvezdine slabosti u igri njima se desile.sjajno gradjenje kosa konacno(uvek sam ovde pisao da fali skok,veceras i to je zvezda imala).uz nestvaran sut za tri poena i pametnu igru moglo je biti i ubedljivije,ali se stalo na loptu,videlo se to.bjelica...sta reci posle ovakve utakmice...nista suvisno je reci bilo sta.29 poena,partija karijere.ostali standardno uz jovanovica koji polako hvata ritam.nemojte o sudjenju veceras,sudjenje slobodno mogu reci odlicno.po dve tehnicke po zasluzi,mada ko je sudio zaista sam iznenadjen koliko su dobro sudili.sad u evropu po novu pobedu napred junaci nasi!!!!!!!!!!!!!!!

Delija

pre 6 godina

Ako ste se nakmečali možete na spavanje...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 6. novembar 2017 23:50)


Nemoj tako matori, pa imamo pravo da se radujemo.

Виоп

pre 6 godina

Е камо среће да смо довели једног доброг другог плеја или да је Јовић остао да се држи добар ритам током целе утакмице екипа би била сјајна. Радичевићу се захвалити, дечко залутао, штета јер има одличне физикалије али нема грама самопоуздања. Ови Партизанови црнци су тежак промашај, ужасни су за екипу, мајстори троше лопте само тако. Ово би Звезда требала рутински да приведе крају јер ови немају благе везе са одбраном, ко и иначе Мутине екипе.

Dacha

pre 6 godina

Koliko je meni glupo ovo sto konstantno isticete da ste igrali Final4,pa to realno nije nista,mislim sta se dobija za to,medalja,pehar,bilo sta...jednostavno nista,isto kao i ulazak u Top8...titulu imate,kao i Zvezda u fudbalu ali jos iz proslog veka i to vise nikada nece da se ponovi,bar ne za naseg zivota,tako da glupa su mi ova prepucavanja mi smo ovo mi smo ono,da jeste,ali to je bilo davno proslo vreme,cinjenica je da Zvezda trenutno dominira i to niko ne moze da porekne i dominirace jos godinama!!

Много сам памитан

pre 6 godina

Звезда убацује 102 ...
(Много сам памитан, 06. novembar 2017 20:52)

Ипак је Партизан мало боље одиграо одбрану него што сам предвидео.

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Jesu sudije svirale neke čudne situacije za njih, ali ljudi budimo realni bili su bolji, koristili su sve naše mane, koliko smo puta ispali na preuzimanju, odbrana od pika ne postoji ... u svim trenucima kada smo mogli do egala, mi smo ishitreno završavali napade. I sada se videlo da ne mogu dva davitelja lopte da budu na terenu u isto vreme , Gosa mora da igra, a Miler da ga menja... Pecarski će biti zver, predivnu tehniku ima, a Vanja nažalost još uvek ne može da ponese teret velikih utakmica, to sve ide kroz iskustvo... ali sa njim će biti teško. Problem je što sem kod Gavrilovića, Veličkovića i Pecarskog nisam video želju za pobedom, borbu za ničije lopte, e to se ne uči treningom. Ništa, mora to bolje momci, morate se nositi sa teretom velikih utakmica... Zvezdi svaka čast bila je bolja, a partizanu srećno u sledećim mečevima.

Snake

pre 6 godina

Cinjenica da je Alimpijevic odmarao Peru u Euroligi jasan je pokazatelj da je ABA prioritet.
Pobeda je bitna da spustimo naprzene komsije (svaka cas na navijanju).Nas domet je i dalje nejasan jer kao sto je Kole napomenuo napad donosi publiku a odbrana titule.Odbranu nismo igrali ni mi ni Partizan.Prevagu je donelo to sto Partizan ima 2,5 dobra igraca a Zvezda celu petorku.
Bravo za Alimpijevica jer samo on zna koji pritisak trpi.
Igraci su odradili svoje,pobedili posrnulog vecitog rivala,sad je na nama da im se oduzimo punom dvoranom.
Zasto cutite,zasto cutite...?

Ivan

pre 6 godina

hehe morali su da se naprze do maksimuma da bi nas dobili...fmp od ovoga ne moze bolje i sad sam siguran da ih dobijamo kad bude bitno...samo nek' se pale, bice sladje kad ih zveknemo u polufinalu aba lige...
 (dr feelgood, 6. novembar 2017 23:08)

A na osnovu cega to? I zar nije Zvezda uvek dobila svaki put partizan kada je bilo bitno? Nece to obrnuto burazeru.

Vlada

pre 6 godina

Klinci 'aj na spavanje.
Odlican derbi,atipicna kosarka za Srbiju,stranci diktiraju tempo.Mada mi fali ona nasa jaka odbrana.
Partizan iznenadio obzirom na start lige,Zvezda postade klasicna suterska ekipa za Evropu fali plej.
Ne vidim na zalost Lazica u ovom konceptu.Bjelica u zivotnoj formi ali treba reci nije on juce naucio da igra ocigledno je ranijih sezona pogresno koncipiran.I da Grobari cestitam na atmosferi.Idemo dalje...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Pecarski je imao dobru školu večeras, tako se postaje igrač. Šta je Jovanović igrao u zvezdi niko ne zna. 
Iskusni Bjelica i Veličković najbolji na terenu, budućnost srpske košarke nije svetla. Partizanu da bi bio konkurencija treba vrhunski Marinković i Andrić.
(Milan, 06. novembar 2017 22:59)

Jovanović je odigrao vrh odbranu i u građenju obruča bio solidan, nije košarka samo napad druže

anica

pre 6 godina

(..., 07. novembar 2017 13:14)
Ne znam odakle ti to da ste nam disali za vratom...da vam nije ona dva crnca nista. Celu utakmicu smo bili bolji.
E moja makovnjacice, 36 godina a pises pod drugim nikom...je l ti glupo zbog necega?

Akumulator

pre 6 godina

Početak utakmice mnogo grešaka sudija na štetu Partizana...ovima to dalo krila, nama ih zasekli, i to je to odprilike
(+41, 07. novembar 2017 11:09)
A osteceni ste i za penal, sve znamo.

zemunski kej

pre 6 godina

Strasna kosarkaska utakmica u prvoj cetvrtini! Imali su sta da vide glavni skauti San Antonija ,Lesor odlican ,suteri Zvezde rasturaju ,Partizan se ne snalazi jos uvek ,stara boljka odbrana 1na1 mada ovde nema sta da im se zameri

es

pre 6 godina

a gosti fudbaleri partizana ne mogu da shvate kako ce partizan da preokrene kad iz penala moze samo jedan eventualno dva poena da se dobije.

beli65

pre 6 godina

Bice ovo ko u stara dobra vremena...oni za 3 mi igramo na centre kao prava ekipa, pa kad im stane sut bice pozdravi je pozdravi...
NAPRED PARTIZAN!!!
(Partizanovac Johannesburg, 06. novembar 2017 21:17)
a na koje centre vi igrate, Šalića i Pecarskog

molina

pre 6 godina

Par odlula u korist Zvezde ali je Zvezda bolja. Partizanova osbrana kao pet Hardena da igra. Drugo poluvreme ce biti drugaciji kriterijum sudjenja. Zivi bili pa videli. Javor i Milija.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Решетај Бјелицееее ✊✊✊✊✊✊✊🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀!!!! Удрииии 😲😲😲😲😲😲😲😲 !!!!

Boban

pre 6 godina

Ajde da mi neko objasni cemu se nada ekipa koja na svakoj utakmici dosada primi izmedju 90 i 100 poena.Partiyanove odbrane nema sa ovakom odbranom tesko do 4 mesta a kamoli sta vise.

tako je kako je

pre 6 godina

Nama dolazi evroligas a vama prvak Evrope.
(Milan, 06. novembar 2017 22:50)

Nama prvaci evrope dolaze svake nedelje a vama evroligaš 2 puta godišnje!

bjelica......

pre 6 godina

hahahaha kriva je noga rocestija...hahahaha sta sve nećeš da procitas ovde ovo je cirkus....bjelica porucio svajniju da dodje i na sledeci derbi.

Nele

pre 6 godina

Cekaj, ne kapiram, jel vi Grobari stvarno mislite da ste bili blizu u ovoj utakmici? Jel vi shvatate da je Zvezda odigrala koliko treba, odradila laksi suterski trening? Mislite da bi se Pera ispucavao sa po 8m da ste bili blizu? Imali smo 14(!) gresaka + 6 izgubljenih lopti protiv ekipe koja ne igra odbranu. Samo mali dokaz koliko su se zaje*avali u Zvezdi.. Pogledaj koliko ste poena dali iz polukontri posle koseva Zvezde, sto ne dopustamo u EL. Jednostavno nisu imali potrebe da "stegnu". Vi jednostavno ne shvatate koliko ste losi.. Gradjenje kosa vam je 0, odbrana od pick&pop 0, Pick&roll branite tako sto vam 4ka ostavi svog igraca i ode da brani reket i posle vam cudno sto vas zatrpaju trojkama?
Vi mozete da igrate ISKLJUCIVO protiv ekipa koje igraju losu odbranu i pod uslovima da vam je dan. Zivi bili pa videli da ce i protiv Lokomotive biti isto. 10+ vrlo rano i onda celu utakmicu oni lagano privode kraju..

Lolz

pre 6 godina

nema sta,
iskustvo,suv kvalitet,
Iskreno nisam se nadao da Zvezda moze da primi preko 80 poena, mora odbrana to bolje.
Partizan, dva amerinkanca igraju sami, Novica preko granice I svaka mu cast. Pobednik je resen u prvom poluvremenu, ostalo je bilo odradjivanje posla
pozz

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Čestitke Zvezdi na pobedi, odigrali su fenomenalno, najbolje ove sezone u aba ligi, Bjelica protiv Bamberga 1-7 trojka, nas uništio, idemo dalje.
(Blue Moon 604, 06. novembar 2017 23:00)

Al zato je protiv Makabija 5 od 5 trojke

BVB

pre 6 godina

Grobari dobili ste 100 sa pola gasa! 

Jel igrao Samardo?
(Milan, 06. novembar 2017 23:01)

Dobro me podseti.. Na njega sam i zaboravio. Jel on bese samo trebao da se upali masina? :)

anica

pre 6 godina

Bjelica je bio najbolji ali Koliko je Rocesti odigrao dobro, Antic, Feldin i Lesor solidni...ne znam sta ti smeta, kad smo ozbiljni ozbiljni smo, kad se zezamo to je drugo.

buu

pre 6 godina

a gosti fudbaleri partizana ne mogu da shvate kako ce partizan da preokrene kad iz penala moze samo jedan eventualno dva poena da se dobije.
(es, 06. novembar 2017 21:56)
Hahahah care,skoro se ovoliko nisam nasmejao,real story....

Spale

pre 6 godina

Bitno je da mladi srpski igrači iz “institucije” igraju dobro i pogadjaju. Marinković, Aranitović, Andrić...ovi amerikanci ništa ne mogu pogoditi.

Влада

pre 6 godina

Честитке звезди. Маринковић очајан, један од три разлога за овакав пораз.

onako bez lupetanja

pre 6 godina

@...,
Normalno da znam , imao sam prelaznu iz matematike , ono kao sabiranje i te operacije . Glupo je da se tešiš jer Vam Zvezda održala čas sa dve akcije , šut je bio nebranjen , ukupno smo šutnuli tri od 30 i kusur trojke preko ruke i nismo nijednu pogodili . Ono što je pogođeno po 2m su stojali igrači od Zvezdinih , trening . Nisi valjda očekivao da evroligaška ekipa ne zna da šuta , niste ni blizu tog nivoa ali volite da komentarišete . Svako ima svoje mišljenje i to je ok ali činjenice stoje ovako , jedan posed na -5 , dva uzastopna na -6 , još jedan na -6 i to za 30 min (2,3 i 4/4) . Ostatak je bio , najčešće -9 ili -11 . I tako ceo meč . Potpuna kontrola i nemoć sa druge strane .
A fantazije iz tvoje glave "da je ovaj ovo , da onda nije ono , da je promašio da je ovaj drugi pogodio " ostavi to za SOS koš i prilog A1 B6 pokrivanje ... ovde očekujem konstruktivnu raspravu pod :
1. Oko budžeta , dugova , uprave KKp : odakle , kako , i šta ste sada
2. Oko prebijanja sa samo kruženjem lopte na liniji dodavanja i trening utakmici
I moram da Ti priznam presrećan sam jer ste poleteli , gura Vas i kuka i motika , bahatite se opet , i na kraju ali najslađe do sledeće utakmice može biti samo jedan a to niste Vi .

xMADx

pre 6 godina

Svaki grobar ce za partizan svaki cigan ce za zvezdu i ja sam gladao za partizan ali realno ce uzeti zvezda. Ako ostane ovaj tim naredne 2 godine onda mozemo da se ceramo a ovako trebalo bi malo cudo

Pedja

pre 6 godina

Rutinska pobeda Zvezde. Od pocetka do kraja su vodili i rezultat je zavisio iskljucivo od Zvezde. Stekla se prednost od 10-11 poena i rutinski odrzavala do kraja.

grobarče

pre 6 godina

pišem domaći i nešto razmišljam, što bi reko naš sugrađanin aco petrović: ako se ne računaju prva, druga i četvrta četvrtina - igrao bi se produžetak...

Laki

pre 6 godina

Razbili su nas i igrački i trenerski, previše iskusnih igrača, uz to mnooogo toga su pogodili. Drugo poluvreme Zvezda je maksimalno usporila napade, puno faulova i najstrašnije je kad ti nekoliko fora prodaju celu utakmicu, a ti ne znaš (ne možeš) da braniš. Bili smo mnogo naivni danas. Biće ovo dobra ekipa, neko ih je malo više napumpao pre utakmice i očigledno stvorio kontra efekat koji je proizveo kontra ritam u većem delu (Marinković je pravi primer). Čestitke Zvezdi,sjajna košarka.

Komunalac

pre 6 godina

Sto bi rekao moj drug Aca, Tosic jos uvek ceka nadoknadu vremena u Pioniru...Sto se tice same utakmice, Zvezda od pocetka do kraja kontrolisala rezultat, i prilicno rutinski dobila na kraju...

Zee

pre 6 godina

(Crnogorac, 6. novembar 2017 20:28)

A zapravo si samo jedan od "voleo bih da grešim" navijača koji jedva čeka da izgubimo da bi mogao da se pravi pametan kako je on to na vreme pričao. Takva "podrška" nam ne treba.

Rano ti je da zineš

pre 6 godina

Sa tvojom pismenošću nikog nećeš uvrediti. Bojim se da te mnogi neće razumeti a ako se to i desi, neće te smatrati za ozbiljnog. Fali ti mnogo toga ali navijaš za pravog. Samo, diletantski i vrlo primitivno. Moraš to da izbegneš jer bruka i tebe i klub.

zoran zivancevic

pre 6 godina

KAKVE KORISTI JA IMAM OD CRVENE ZVEZDE ILI PARTIZANA MENI JE SVEJEDNO KO
CE DA POBEDI.NIJE TO VISE SPORT KAO STO JE NEKAD BIO.TU SE OBRCE VELIKI
NOVAC I ON ODLUCUJE KO CE DA DOBIJE UTAKMICU.NAVIJACI SU GLUPI STO UOPSTE
DOLAZE DA IH GLEDAJU.

drug Vucela

pre 6 godina

Uspeli ste cak i da napucate vise komentara za CSKA od ovog ponizavanja sa STOTKOM, za cak 1. JSD bot masinerija radi punom parom...