Fudbal 81

Četvrtak, 05.10.2017.

18:47

Piksi: Iskoristite šansu, ne pruža se stalno

Legenda srpskog fudbala Dragan Stojković Piksi rekao je nakon konferencije uoči meča sa Austrijom da Srbija mora da iskoristi svoju šansu u petak.

Piksi: Iskoristite šansu, ne pruža se stalno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

objava

pre 6 godina

Razmišljam sada,svi navijamo za Srbiju,a mi zvezdaši i vi partizanovci izgleda najrađe bi se pobili,ja kao zvezdaš ne volim Partizan,ali ga ne mrzim.Pitam se ima li nekog zvezdasa ili partizanovca a da nikad nije na youtube slušao neku navijačku pesmu najvećeg rivala?Siguran sam da takav ne postoji.Mi smo svi ista nacija,ista krv,nemojmo se mrzeti,a ne moramo se ni voleti,poštujmo jedni druge!!
(Mrki, 05. oktobar 2017 22:10)

Mrki, evo ja ne mrzim partizan, ne volim ga i nikada u zivotu nisam slusao njihove pesme niti bih slusao

pedja_71

pre 6 godina

Piksi je Partizanu dao gol iz kornera!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Otkud tetka zna Jovića?!, 5. oktobar 2017 20:42) # Link komentara

Jeste. Dao je i sa centra (ne na istoj utakmici, doduše), ali je poništen zbog ofsajda....pasivnog...

Ime,prezime,itd,itd...

pre 6 godina

"Kolko sam ga voleo kao klinac, onaj veliki poster iz tempa pored radnog stola. Kum udje u sobu i pita "kako si, Piksi?"
(Lazni Brkajlo, 5. oktobar 2017 23:03)"

😂😂😂 👌👌👌

neutralni felsh

pre 6 godina

Čovek ima zmiju u džepu, Goca Božinovska mu plaća piće na Kopu, uvozi Ferari na invalidsku, škrt kao Kir Janja, što južnije to tužnije.
(realno, 05. oktobar 2017 22:28)


izvini, koga zanimaju takve informacije? ljudi se prisecaju majstora i kako su uzivali da ga gledaju, za koga god navijali, a tim im verglas paparazzo skandal vesti. i da je istina to sto tvrdis, sta nekog briga sta neko radi sa svojim posteno zaradjenim novcem, da li ga trosi ili ga stedi... jos nesto - kir janja je sa severa, iz vojvodine, a ne sa juga, iz juzne srbije.

40+

pre 6 godina

Po meni najveci igrac koga je Crvena zvezda ikada imala! Fantastican igrac koga su povrede sprecile da bude jedan od najboljih fudbalera Evrope svih vremena! Mi stariji Grobari pamtimo njegove majstorije i postujemo ga,on kad primi loptu na derbiju mi Grobari drhtimo,jednom recju velemajstor!

pero

pre 6 godina

Mene tih godina nisu zanimali ni Partizan ni Zvezda, samo Hajduk. Ali bez obzira, Pixi je bio najbolji igrac. Svako ko je volio fudbal uzivao ga je gledati. Ona utakmica protiv Spanije se ne zaboravlja.

monden

pre 6 godina

Piksi,Mrkela,Boško Đurovski,Boro Cvetković, najjači napad koji je Zvezda, po mom mišljenju, ikada,imala.3 gola slavnom Madridu sa sve Hugo Sančezom, za nepunih pola sata na Marakani, 87. godine.

Mrki

pre 6 godina

Razmišljam sada,svi navijamo za Srbiju,a mi zvezdaši i vi partizanovci izgleda najrađe bi se pobili,ja kao zvezdaš ne volim Partizan,ali ga ne mrzim.Pitam se ima li nekog zvezdasa ili partizanovca a da nikad nije na youtube slušao neku navijačku pesmu najvećeg rivala?Siguran sam da takav ne postoji.Mi smo svi ista nacija,ista krv,nemojmo se mrzeti,a ne moramo se ni voleti,poštujmo jedni druge!!

Ivan

pre 6 godina

Sećam se krajem 80tih negde pročitam na zadnjoj strani Politike Ekspres koji je otac doneo kući oko 14h i 15minuta kad je stigao sa posla: Stojković u Partizanu!!! I počnem da urlam od sreċe i otrčim kod starijeg brata zakletog zvezdaša kao i otac, da ga zezam jer sam iz inata zbog njega navijao za Partizan, Piksi prelazi u Partizan!!!!! On me odere od batina a onda utvrdimo da nisam lepo pročitao, ipak sam imao 5,6 godina a piše Stanojković u Partizanu!!! Vujadine kakve batine popih zbog tebe!

mile delija

pre 6 godina

u svakom njegovom potezu se vidjela lakoca opustenost uzivanje,smiren umjeren,ma sve sta treba da ima ziva legenda.Cast mi je bilo gledati Piksija a ovi sad nisu ni blizu tog gospotstva,taga vise nema.Piksi legendoooooo

realno

pre 6 godina

Čovek ima zmiju u džepu, Goca Božinovska mu plaća piće na Kopu, uvozi Ferari na invalidsku, škrt kao Kir Janja, što južnije to tužnije.

Slavisa V.

pre 6 godina

""Najveci doktor fudbala."

Da ima srece u ovoj drzavi bio bi u CZ."

Voleo bih da znam za sta mi je ovih 15-oro dalo pluseve, a ovih 4-oro minuse. CZ nije Crvena zvezda. Coveku kome pisete ode je vasu i moju voljenu Zvezdu doveo na ove grane. Doduse, ne samo on, ali njegov "doprinos" je najveci. A vi nastavite sa pisanjem oda. I jos nesto, ovi koji su se ponadali da ce se Zvezda plasirati u eliminacionu fazu, neka se ne nadaju, pogubicemo sve do kraja. A i da se kojim cudom plasiramo, to nece nista bitno promeniti, dok nam je na ledjima 45 miliona duga (pola od toga je ovog coveka delo), propadanje ce se nastaviti.

Бранко

pre 6 godina

Као партизановац, увек сам се дивио и поштовао овог мајстора фудбала!
Наравно да ме је живцирао, кад нам у дербију завуче голчину.
Наклон до земље маестро!

Marko (Dorcol)

pre 6 godina

Kako objasniti klincima kojima fudbal pocinje od Ronalda i Mesija kakav doktor fudbala je ovaj covek bio. Majstor, kome se lopta lepila za nogu i sa najboljim pregledom igre u istoriji fudbala. O slobodnim udarcima, dugackim pasovima i driblingu ne vredi trositi reci. Jednom recju: tata.

Deki

pre 6 godina

Imao je nezgodan karakter, treneri nisu mogli da izadju sa njim na kraj. Mozda je i to uticalo da karijera bude manje uspesna nego sto zasluzuje.

xlitxh

pre 6 godina

Od njegovog penzionisanja mi nemamo pravu desetku,pa vi vidite koji je to period...imate klipove sa Euro 2000. kad je "dekica" u 35. god. delio lekcije na terenu!Da ne uđe on protiv Slovenije ne bismo izubegli poraz,vodili su 3:0...Eh....

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Vec 25 godina se pitam kada ce ova zemlja ponovo imati svetsku desetku kakav je Piksi bio. Kada se to desi, znacu da se fudbal vratio ovde. On i Dejo su mogli sami da pobede cak i jedan ondasnji Milan, za koji cela Evropa smatra da je, uz Gvardiolinu Barsu, najbolji tim svih vremena.

sismis75

pre 6 godina

vlado,
uglavnom se slazem sa tobom, samo ovo da nije nista veliko osvojio sa zvezdom nije tako.
osvojio je on te '91 kup sampiona ko i ostali iz te zlatne generacije, utkao je on sebe u tu titulu kako igranjem prethodnih godina sa tom generacijom tako i NEIGRANJEM u samom finalu.
ziv nam bio dragane
hiljadu godina

Matori

pre 6 godina

Jos uvek cuvam kartu sa njegove oprostajne utakmice. I par slika sto sam se slikao na stadionu. Ceo Nis je tada plakao, vise nego kada je umro drug Tito!

mr.wolf

pre 6 godina

@vlada nije osvojio nista veliko sa CZ ...samo ligu sampiona i svetski kup
(Dorcolac, 05. oktobar 2017 19:51)

Brate, veliki zvezdas sam, ali Piksi nije sa Zvedom osvojio nijedan evropski trofej, a jos manje svetski. Da je nas najbolji igrac ikada nisam siguran jer neke stare nisam gledao, ali zadnjih 40 god. ubedljivo najbolji kojeg smo imali...

duka

pre 6 godina

Koliko sam se samo divio ovom coveku kada sam bio klinac. Nikada necu zaboraviti dva gola Spaniji na svetskom prcenstvu u Italiji,plakao sam od srece.

cvarci i kavurma

pre 6 godina

Vidim neki pisu da je Piksi osvojio sa Zvezdom LS, ne znam da li su prevideli jedan detalj a to je da je tada igrao za Olimpik iz Marseja, tim koga je Zvezda penalima i savladala i osvojila LS, ako racunaju da Piksi nije hteo da sutira penal protiv Zvezde onda se moze reci da je mozda 'pomogao' Zvezdi, ali da je osvojio sa Zvezdom-to nije, sreca pa ga je trener uveo da igra tek pred kraj utakmice, ne znam sta bi bilo da je igrao id pocetka protiv Zvezde na toj utakmici, uglavnom Bari ostaje ubelezen u anale fudbala za nas fudbalski istorijat...

klinac

pre 6 godina

Koliko je on bio popularan krajem osamdesetih to nije bilo normalno! Skupljao sam kao osnovac sve isecke iz novina vezane za zvezdu, redovno kupovao Tempo zbog postera i pravio kolaze, vodio dnevnik zvezdinih utakmica...i kao danas se secam kad mi je 89. godine drugar rekao da se suska da ce Piksija prodati sledece godine u inostranstvo za velike pare. Odgovorio sam naivno,decacki: NEMA SANSE! Piksi voli Zvezdu, nema tih para za koje bi on otisao! :) Posle kad je otisao u Olimpik plakao sam ko kisa i mislio da Zvezda nikad nista vise nece osvojiti. Uz Zagora Te Neja i mog oca jedan od prvih super-junaka iz detinjstva.

S

pre 6 godina

@genije, pravi

@S
"Bolje da ne idemo u Rusiju jer cemo se obrukati" ?!

Biti medju 32 najbolje ekipe (od nekih 170) je "bruka"?! Tipicno balkansko-luzersko razmisljanje...



Seti se ovog svog komentara kada nas na svakoj utakmici u grupi budu isprašili sa po 3-4 gola razlike.

kopaski

pre 6 godina

...stizu ga godine, vidi se pomalo, ali se takodje vidi da je u odlicnoj formi...
Partizanovac sam ali Piksi je Piksi. Legenda YU fudbala.

zoran

pre 6 godina

Piksi,jedan od najvecih fudbalera sa ovih prostora!
Legenda nase Zvezde i reprezentacije Jugoslavije!
Zvezdi doneo dve duple krune,ali je morao da ode sa njegove Marakane pod pritiskom placenika sa severa.Da nije otisao placenici sa severa uz pomoc politicara na vlasti bi ga oterali u zatvor jer su ga lazno optuzili za Zvezdin dug,a Goran Vesic koji je najodgovorniji za Zvezdin dug nam vodi grad Beograd i placenici sa severa hrabro cute o Goranu Vesicu i dugu koji je ostavio u Zvezdi.
Piksi ti si nasa legenda,legenda postenih navijaca Zvezde koji sve ove godine ne idu na Marakanu zbog placenika sa severa u reziji politicara na vlasti!

Aron

pre 6 godina

I šansa će biti iskorišćena jer nas sa klupe predvodi najbolji trener u zadnjih 20 godina. Svi na primer hvale Antića i njegov plasman. Svaka njemu čast za plasman na SP ali on je imao izuzetno snažnu ekipu i daleko bolje igrače nego što ih na raspolaganju ima Muslin. Kao na primer tada vrhunske odbrambene igrače KOlarova, Ivanovića, Vidića, Subotića, zatim Stankovića, Krasića, Žigića... Dok Muslin od vrhunskih igrača na raspolaganju nije pozvao samo SMS-a, a to što nije zvao Ljajića nije ni važno jer je na toj poziciji levog krila daleko superiorniji Tadić.

Vlada

pre 6 godina

Јесам гробар, можда сам и оматорео кад ово пишем, али за мене наш највећи фудбалер од како пратим фудбал. Није освојио ништа велико, ни са ЦЗ ни са репком, али нема бољег од њега

genije, pravi

pre 6 godina

@S
"Bolje da ne idemo u Rusiju jer cemo se obrukati" ?!

Biti medju 32 najbolje ekipe (od nekih 170) je "bruka"?! Tipicno balkansko-luzersko razmisljanje...

sever

pre 6 godina

Legenda fudbala. Sjajan dribling, izvanredan prekid, lopte iza ledja protivnicke na tacni napadacima, lider na terenu i van terena...Jednom reci Piksi.

kladzom do bola

pre 6 godina

steta sto su povrede uticale na njegovu fudbalsku karijeru ., doduse tada fudbaleri ekstra klase nisu bili zasticeni ko beli medvedi kao danas ronaldo , mesi itd .koliko je samo batistuta dobijao batina , debeli ronaldo itd

Goran MIG

pre 6 godina

Protiv Madjara ono kad smo im spakovali 6-7 kom., pas Mihajlovića 70m.a majstoru se lepi na petu! Gledam tada njega i Mijata i kažem kumu, kada ćemo opet imati ovakve majstore? Kad je to bilo?, sad će 20... i ne sećam se više...

3rdWorldCountryCitizen

pre 6 godina

Prikladnije je reci npr, neka ovo bude pocetak nekog boljeg fudbala u Srbiji, nadam se da cemo u buducnosti cesce igrati velika takmicenja. Ovo sto je on rekao je malo ponizavajuce, kao imali ste srece ko zna kada ce se ovo ponoviti.

Vlada

pre 6 godina

Јесам гробар, можда сам и оматорео кад ово пишем, али за мене наш највећи фудбалер од како пратим фудбал. Није освојио ништа велико, ни са ЦЗ ни са репком, али нема бољег од њега

kladzom do bola

pre 6 godina

steta sto su povrede uticale na njegovu fudbalsku karijeru ., doduse tada fudbaleri ekstra klase nisu bili zasticeni ko beli medvedi kao danas ronaldo , mesi itd .koliko je samo batistuta dobijao batina , debeli ronaldo itd

zoran

pre 6 godina

Piksi,jedan od najvecih fudbalera sa ovih prostora!
Legenda nase Zvezde i reprezentacije Jugoslavije!
Zvezdi doneo dve duple krune,ali je morao da ode sa njegove Marakane pod pritiskom placenika sa severa.Da nije otisao placenici sa severa uz pomoc politicara na vlasti bi ga oterali u zatvor jer su ga lazno optuzili za Zvezdin dug,a Goran Vesic koji je najodgovorniji za Zvezdin dug nam vodi grad Beograd i placenici sa severa hrabro cute o Goranu Vesicu i dugu koji je ostavio u Zvezdi.
Piksi ti si nasa legenda,legenda postenih navijaca Zvezde koji sve ove godine ne idu na Marakanu zbog placenika sa severa u reziji politicara na vlasti!

Goran MIG

pre 6 godina

Protiv Madjara ono kad smo im spakovali 6-7 kom., pas Mihajlovića 70m.a majstoru se lepi na petu! Gledam tada njega i Mijata i kažem kumu, kada ćemo opet imati ovakve majstore? Kad je to bilo?, sad će 20... i ne sećam se više...

genije, pravi

pre 6 godina

@S
"Bolje da ne idemo u Rusiju jer cemo se obrukati" ?!

Biti medju 32 najbolje ekipe (od nekih 170) je "bruka"?! Tipicno balkansko-luzersko razmisljanje...

Ivan

pre 6 godina

Sećam se krajem 80tih negde pročitam na zadnjoj strani Politike Ekspres koji je otac doneo kući oko 14h i 15minuta kad je stigao sa posla: Stojković u Partizanu!!! I počnem da urlam od sreċe i otrčim kod starijeg brata zakletog zvezdaša kao i otac, da ga zezam jer sam iz inata zbog njega navijao za Partizan, Piksi prelazi u Partizan!!!!! On me odere od batina a onda utvrdimo da nisam lepo pročitao, ipak sam imao 5,6 godina a piše Stanojković u Partizanu!!! Vujadine kakve batine popih zbog tebe!

klinac

pre 6 godina

Koliko je on bio popularan krajem osamdesetih to nije bilo normalno! Skupljao sam kao osnovac sve isecke iz novina vezane za zvezdu, redovno kupovao Tempo zbog postera i pravio kolaze, vodio dnevnik zvezdinih utakmica...i kao danas se secam kad mi je 89. godine drugar rekao da se suska da ce Piksija prodati sledece godine u inostranstvo za velike pare. Odgovorio sam naivno,decacki: NEMA SANSE! Piksi voli Zvezdu, nema tih para za koje bi on otisao! :) Posle kad je otisao u Olimpik plakao sam ko kisa i mislio da Zvezda nikad nista vise nece osvojiti. Uz Zagora Te Neja i mog oca jedan od prvih super-junaka iz detinjstva.

sever

pre 6 godina

Legenda fudbala. Sjajan dribling, izvanredan prekid, lopte iza ledja protivnicke na tacni napadacima, lider na terenu i van terena...Jednom reci Piksi.

Marko (Dorcol)

pre 6 godina

Kako objasniti klincima kojima fudbal pocinje od Ronalda i Mesija kakav doktor fudbala je ovaj covek bio. Majstor, kome se lopta lepila za nogu i sa najboljim pregledom igre u istoriji fudbala. O slobodnim udarcima, dugackim pasovima i driblingu ne vredi trositi reci. Jednom recju: tata.

Бранко

pre 6 godina

Као партизановац, увек сам се дивио и поштовао овог мајстора фудбала!
Наравно да ме је живцирао, кад нам у дербију завуче голчину.
Наклон до земље маестро!

kopaski

pre 6 godina

...stizu ga godine, vidi se pomalo, ali se takodje vidi da je u odlicnoj formi...
Partizanovac sam ali Piksi je Piksi. Legenda YU fudbala.

duka

pre 6 godina

Koliko sam se samo divio ovom coveku kada sam bio klinac. Nikada necu zaboraviti dva gola Spaniji na svetskom prcenstvu u Italiji,plakao sam od srece.

Matori

pre 6 godina

Jos uvek cuvam kartu sa njegove oprostajne utakmice. I par slika sto sam se slikao na stadionu. Ceo Nis je tada plakao, vise nego kada je umro drug Tito!

pero

pre 6 godina

Mene tih godina nisu zanimali ni Partizan ni Zvezda, samo Hajduk. Ali bez obzira, Pixi je bio najbolji igrac. Svako ko je volio fudbal uzivao ga je gledati. Ona utakmica protiv Spanije se ne zaboravlja.

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Vec 25 godina se pitam kada ce ova zemlja ponovo imati svetsku desetku kakav je Piksi bio. Kada se to desi, znacu da se fudbal vratio ovde. On i Dejo su mogli sami da pobede cak i jedan ondasnji Milan, za koji cela Evropa smatra da je, uz Gvardiolinu Barsu, najbolji tim svih vremena.

mr.wolf

pre 6 godina

@vlada nije osvojio nista veliko sa CZ ...samo ligu sampiona i svetski kup
(Dorcolac, 05. oktobar 2017 19:51)

Brate, veliki zvezdas sam, ali Piksi nije sa Zvedom osvojio nijedan evropski trofej, a jos manje svetski. Da je nas najbolji igrac ikada nisam siguran jer neke stare nisam gledao, ali zadnjih 40 god. ubedljivo najbolji kojeg smo imali...

monden

pre 6 godina

Piksi,Mrkela,Boško Đurovski,Boro Cvetković, najjači napad koji je Zvezda, po mom mišljenju, ikada,imala.3 gola slavnom Madridu sa sve Hugo Sančezom, za nepunih pola sata na Marakani, 87. godine.

xlitxh

pre 6 godina

Od njegovog penzionisanja mi nemamo pravu desetku,pa vi vidite koji je to period...imate klipove sa Euro 2000. kad je "dekica" u 35. god. delio lekcije na terenu!Da ne uđe on protiv Slovenije ne bismo izubegli poraz,vodili su 3:0...Eh....

sismis75

pre 6 godina

vlado,
uglavnom se slazem sa tobom, samo ovo da nije nista veliko osvojio sa zvezdom nije tako.
osvojio je on te '91 kup sampiona ko i ostali iz te zlatne generacije, utkao je on sebe u tu titulu kako igranjem prethodnih godina sa tom generacijom tako i NEIGRANJEM u samom finalu.
ziv nam bio dragane
hiljadu godina

mile delija

pre 6 godina

u svakom njegovom potezu se vidjela lakoca opustenost uzivanje,smiren umjeren,ma sve sta treba da ima ziva legenda.Cast mi je bilo gledati Piksija a ovi sad nisu ni blizu tog gospotstva,taga vise nema.Piksi legendoooooo

cvarci i kavurma

pre 6 godina

Vidim neki pisu da je Piksi osvojio sa Zvezdom LS, ne znam da li su prevideli jedan detalj a to je da je tada igrao za Olimpik iz Marseja, tim koga je Zvezda penalima i savladala i osvojila LS, ako racunaju da Piksi nije hteo da sutira penal protiv Zvezde onda se moze reci da je mozda 'pomogao' Zvezdi, ali da je osvojio sa Zvezdom-to nije, sreca pa ga je trener uveo da igra tek pred kraj utakmice, ne znam sta bi bilo da je igrao id pocetka protiv Zvezde na toj utakmici, uglavnom Bari ostaje ubelezen u anale fudbala za nas fudbalski istorijat...

Mrki

pre 6 godina

Razmišljam sada,svi navijamo za Srbiju,a mi zvezdaši i vi partizanovci izgleda najrađe bi se pobili,ja kao zvezdaš ne volim Partizan,ali ga ne mrzim.Pitam se ima li nekog zvezdasa ili partizanovca a da nikad nije na youtube slušao neku navijačku pesmu najvećeg rivala?Siguran sam da takav ne postoji.Mi smo svi ista nacija,ista krv,nemojmo se mrzeti,a ne moramo se ni voleti,poštujmo jedni druge!!

neutralni felsh

pre 6 godina

Čovek ima zmiju u džepu, Goca Božinovska mu plaća piće na Kopu, uvozi Ferari na invalidsku, škrt kao Kir Janja, što južnije to tužnije.
(realno, 05. oktobar 2017 22:28)


izvini, koga zanimaju takve informacije? ljudi se prisecaju majstora i kako su uzivali da ga gledaju, za koga god navijali, a tim im verglas paparazzo skandal vesti. i da je istina to sto tvrdis, sta nekog briga sta neko radi sa svojim posteno zaradjenim novcem, da li ga trosi ili ga stedi... jos nesto - kir janja je sa severa, iz vojvodine, a ne sa juga, iz juzne srbije.

Ime,prezime,itd,itd...

pre 6 godina

"Kolko sam ga voleo kao klinac, onaj veliki poster iz tempa pored radnog stola. Kum udje u sobu i pita "kako si, Piksi?"
(Lazni Brkajlo, 5. oktobar 2017 23:03)"

😂😂😂 👌👌👌

Aron

pre 6 godina

I šansa će biti iskorišćena jer nas sa klupe predvodi najbolji trener u zadnjih 20 godina. Svi na primer hvale Antića i njegov plasman. Svaka njemu čast za plasman na SP ali on je imao izuzetno snažnu ekipu i daleko bolje igrače nego što ih na raspolaganju ima Muslin. Kao na primer tada vrhunske odbrambene igrače KOlarova, Ivanovića, Vidića, Subotića, zatim Stankovića, Krasića, Žigića... Dok Muslin od vrhunskih igrača na raspolaganju nije pozvao samo SMS-a, a to što nije zvao Ljajića nije ni važno jer je na toj poziciji levog krila daleko superiorniji Tadić.

40+

pre 6 godina

Po meni najveci igrac koga je Crvena zvezda ikada imala! Fantastican igrac koga su povrede sprecile da bude jedan od najboljih fudbalera Evrope svih vremena! Mi stariji Grobari pamtimo njegove majstorije i postujemo ga,on kad primi loptu na derbiju mi Grobari drhtimo,jednom recju velemajstor!

pedja_71

pre 6 godina

Piksi je Partizanu dao gol iz kornera!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Otkud tetka zna Jovića?!, 5. oktobar 2017 20:42) # Link komentara

Jeste. Dao je i sa centra (ne na istoj utakmici, doduše), ali je poništen zbog ofsajda....pasivnog...

Deki

pre 6 godina

Imao je nezgodan karakter, treneri nisu mogli da izadju sa njim na kraj. Mozda je i to uticalo da karijera bude manje uspesna nego sto zasluzuje.

realno

pre 6 godina

Čovek ima zmiju u džepu, Goca Božinovska mu plaća piće na Kopu, uvozi Ferari na invalidsku, škrt kao Kir Janja, što južnije to tužnije.

3rdWorldCountryCitizen

pre 6 godina

Prikladnije je reci npr, neka ovo bude pocetak nekog boljeg fudbala u Srbiji, nadam se da cemo u buducnosti cesce igrati velika takmicenja. Ovo sto je on rekao je malo ponizavajuce, kao imali ste srece ko zna kada ce se ovo ponoviti.

objava

pre 6 godina

Razmišljam sada,svi navijamo za Srbiju,a mi zvezdaši i vi partizanovci izgleda najrađe bi se pobili,ja kao zvezdaš ne volim Partizan,ali ga ne mrzim.Pitam se ima li nekog zvezdasa ili partizanovca a da nikad nije na youtube slušao neku navijačku pesmu najvećeg rivala?Siguran sam da takav ne postoji.Mi smo svi ista nacija,ista krv,nemojmo se mrzeti,a ne moramo se ni voleti,poštujmo jedni druge!!
(Mrki, 05. oktobar 2017 22:10)

Mrki, evo ja ne mrzim partizan, ne volim ga i nikada u zivotu nisam slusao njihove pesme niti bih slusao

S

pre 6 godina

@genije, pravi

@S
"Bolje da ne idemo u Rusiju jer cemo se obrukati" ?!

Biti medju 32 najbolje ekipe (od nekih 170) je "bruka"?! Tipicno balkansko-luzersko razmisljanje...



Seti se ovog svog komentara kada nas na svakoj utakmici u grupi budu isprašili sa po 3-4 gola razlike.

Slavisa V.

pre 6 godina

""Najveci doktor fudbala."

Da ima srece u ovoj drzavi bio bi u CZ."

Voleo bih da znam za sta mi je ovih 15-oro dalo pluseve, a ovih 4-oro minuse. CZ nije Crvena zvezda. Coveku kome pisete ode je vasu i moju voljenu Zvezdu doveo na ove grane. Doduse, ne samo on, ali njegov "doprinos" je najveci. A vi nastavite sa pisanjem oda. I jos nesto, ovi koji su se ponadali da ce se Zvezda plasirati u eliminacionu fazu, neka se ne nadaju, pogubicemo sve do kraja. A i da se kojim cudom plasiramo, to nece nista bitno promeniti, dok nam je na ledjima 45 miliona duga (pola od toga je ovog coveka delo), propadanje ce se nastaviti.

realno

pre 6 godina

Čovek ima zmiju u džepu, Goca Božinovska mu plaća piće na Kopu, uvozi Ferari na invalidsku, škrt kao Kir Janja, što južnije to tužnije.

Slavisa V.

pre 6 godina

""Najveci doktor fudbala."

Da ima srece u ovoj drzavi bio bi u CZ."

Voleo bih da znam za sta mi je ovih 15-oro dalo pluseve, a ovih 4-oro minuse. CZ nije Crvena zvezda. Coveku kome pisete ode je vasu i moju voljenu Zvezdu doveo na ove grane. Doduse, ne samo on, ali njegov "doprinos" je najveci. A vi nastavite sa pisanjem oda. I jos nesto, ovi koji su se ponadali da ce se Zvezda plasirati u eliminacionu fazu, neka se ne nadaju, pogubicemo sve do kraja. A i da se kojim cudom plasiramo, to nece nista bitno promeniti, dok nam je na ledjima 45 miliona duga (pola od toga je ovog coveka delo), propadanje ce se nastaviti.

3rdWorldCountryCitizen

pre 6 godina

Prikladnije je reci npr, neka ovo bude pocetak nekog boljeg fudbala u Srbiji, nadam se da cemo u buducnosti cesce igrati velika takmicenja. Ovo sto je on rekao je malo ponizavajuce, kao imali ste srece ko zna kada ce se ovo ponoviti.

S

pre 6 godina

@genije, pravi

@S
"Bolje da ne idemo u Rusiju jer cemo se obrukati" ?!

Biti medju 32 najbolje ekipe (od nekih 170) je "bruka"?! Tipicno balkansko-luzersko razmisljanje...



Seti se ovog svog komentara kada nas na svakoj utakmici u grupi budu isprašili sa po 3-4 gola razlike.

Aron

pre 6 godina

I šansa će biti iskorišćena jer nas sa klupe predvodi najbolji trener u zadnjih 20 godina. Svi na primer hvale Antića i njegov plasman. Svaka njemu čast za plasman na SP ali on je imao izuzetno snažnu ekipu i daleko bolje igrače nego što ih na raspolaganju ima Muslin. Kao na primer tada vrhunske odbrambene igrače KOlarova, Ivanovića, Vidića, Subotića, zatim Stankovića, Krasića, Žigića... Dok Muslin od vrhunskih igrača na raspolaganju nije pozvao samo SMS-a, a to što nije zvao Ljajića nije ni važno jer je na toj poziciji levog krila daleko superiorniji Tadić.

Deki

pre 6 godina

Imao je nezgodan karakter, treneri nisu mogli da izadju sa njim na kraj. Mozda je i to uticalo da karijera bude manje uspesna nego sto zasluzuje.

Mrki

pre 6 godina

Razmišljam sada,svi navijamo za Srbiju,a mi zvezdaši i vi partizanovci izgleda najrađe bi se pobili,ja kao zvezdaš ne volim Partizan,ali ga ne mrzim.Pitam se ima li nekog zvezdasa ili partizanovca a da nikad nije na youtube slušao neku navijačku pesmu najvećeg rivala?Siguran sam da takav ne postoji.Mi smo svi ista nacija,ista krv,nemojmo se mrzeti,a ne moramo se ni voleti,poštujmo jedni druge!!

sismis75

pre 6 godina

vlado,
uglavnom se slazem sa tobom, samo ovo da nije nista veliko osvojio sa zvezdom nije tako.
osvojio je on te '91 kup sampiona ko i ostali iz te zlatne generacije, utkao je on sebe u tu titulu kako igranjem prethodnih godina sa tom generacijom tako i NEIGRANJEM u samom finalu.
ziv nam bio dragane
hiljadu godina

genije, pravi

pre 6 godina

@S
"Bolje da ne idemo u Rusiju jer cemo se obrukati" ?!

Biti medju 32 najbolje ekipe (od nekih 170) je "bruka"?! Tipicno balkansko-luzersko razmisljanje...

Vlada

pre 6 godina

Јесам гробар, можда сам и оматорео кад ово пишем, али за мене наш највећи фудбалер од како пратим фудбал. Није освојио ништа велико, ни са ЦЗ ни са репком, али нема бољег од њега

klinac

pre 6 godina

Koliko je on bio popularan krajem osamdesetih to nije bilo normalno! Skupljao sam kao osnovac sve isecke iz novina vezane za zvezdu, redovno kupovao Tempo zbog postera i pravio kolaze, vodio dnevnik zvezdinih utakmica...i kao danas se secam kad mi je 89. godine drugar rekao da se suska da ce Piksija prodati sledece godine u inostranstvo za velike pare. Odgovorio sam naivno,decacki: NEMA SANSE! Piksi voli Zvezdu, nema tih para za koje bi on otisao! :) Posle kad je otisao u Olimpik plakao sam ko kisa i mislio da Zvezda nikad nista vise nece osvojiti. Uz Zagora Te Neja i mog oca jedan od prvih super-junaka iz detinjstva.

cvarci i kavurma

pre 6 godina

Vidim neki pisu da je Piksi osvojio sa Zvezdom LS, ne znam da li su prevideli jedan detalj a to je da je tada igrao za Olimpik iz Marseja, tim koga je Zvezda penalima i savladala i osvojila LS, ako racunaju da Piksi nije hteo da sutira penal protiv Zvezde onda se moze reci da je mozda 'pomogao' Zvezdi, ali da je osvojio sa Zvezdom-to nije, sreca pa ga je trener uveo da igra tek pred kraj utakmice, ne znam sta bi bilo da je igrao id pocetka protiv Zvezde na toj utakmici, uglavnom Bari ostaje ubelezen u anale fudbala za nas fudbalski istorijat...

kladzom do bola

pre 6 godina

steta sto su povrede uticale na njegovu fudbalsku karijeru ., doduse tada fudbaleri ekstra klase nisu bili zasticeni ko beli medvedi kao danas ronaldo , mesi itd .koliko je samo batistuta dobijao batina , debeli ronaldo itd

zoran

pre 6 godina

Piksi,jedan od najvecih fudbalera sa ovih prostora!
Legenda nase Zvezde i reprezentacije Jugoslavije!
Zvezdi doneo dve duple krune,ali je morao da ode sa njegove Marakane pod pritiskom placenika sa severa.Da nije otisao placenici sa severa uz pomoc politicara na vlasti bi ga oterali u zatvor jer su ga lazno optuzili za Zvezdin dug,a Goran Vesic koji je najodgovorniji za Zvezdin dug nam vodi grad Beograd i placenici sa severa hrabro cute o Goranu Vesicu i dugu koji je ostavio u Zvezdi.
Piksi ti si nasa legenda,legenda postenih navijaca Zvezde koji sve ove godine ne idu na Marakanu zbog placenika sa severa u reziji politicara na vlasti!

Goran MIG

pre 6 godina

Protiv Madjara ono kad smo im spakovali 6-7 kom., pas Mihajlovića 70m.a majstoru se lepi na petu! Gledam tada njega i Mijata i kažem kumu, kada ćemo opet imati ovakve majstore? Kad je to bilo?, sad će 20... i ne sećam se više...

Matori

pre 6 godina

Jos uvek cuvam kartu sa njegove oprostajne utakmice. I par slika sto sam se slikao na stadionu. Ceo Nis je tada plakao, vise nego kada je umro drug Tito!

monden

pre 6 godina

Piksi,Mrkela,Boško Đurovski,Boro Cvetković, najjači napad koji je Zvezda, po mom mišljenju, ikada,imala.3 gola slavnom Madridu sa sve Hugo Sančezom, za nepunih pola sata na Marakani, 87. godine.

objava

pre 6 godina

Razmišljam sada,svi navijamo za Srbiju,a mi zvezdaši i vi partizanovci izgleda najrađe bi se pobili,ja kao zvezdaš ne volim Partizan,ali ga ne mrzim.Pitam se ima li nekog zvezdasa ili partizanovca a da nikad nije na youtube slušao neku navijačku pesmu najvećeg rivala?Siguran sam da takav ne postoji.Mi smo svi ista nacija,ista krv,nemojmo se mrzeti,a ne moramo se ni voleti,poštujmo jedni druge!!
(Mrki, 05. oktobar 2017 22:10)

Mrki, evo ja ne mrzim partizan, ne volim ga i nikada u zivotu nisam slusao njihove pesme niti bih slusao

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Vec 25 godina se pitam kada ce ova zemlja ponovo imati svetsku desetku kakav je Piksi bio. Kada se to desi, znacu da se fudbal vratio ovde. On i Dejo su mogli sami da pobede cak i jedan ondasnji Milan, za koji cela Evropa smatra da je, uz Gvardiolinu Barsu, najbolji tim svih vremena.

Ivan

pre 6 godina

Sećam se krajem 80tih negde pročitam na zadnjoj strani Politike Ekspres koji je otac doneo kući oko 14h i 15minuta kad je stigao sa posla: Stojković u Partizanu!!! I počnem da urlam od sreċe i otrčim kod starijeg brata zakletog zvezdaša kao i otac, da ga zezam jer sam iz inata zbog njega navijao za Partizan, Piksi prelazi u Partizan!!!!! On me odere od batina a onda utvrdimo da nisam lepo pročitao, ipak sam imao 5,6 godina a piše Stanojković u Partizanu!!! Vujadine kakve batine popih zbog tebe!

sever

pre 6 godina

Legenda fudbala. Sjajan dribling, izvanredan prekid, lopte iza ledja protivnicke na tacni napadacima, lider na terenu i van terena...Jednom reci Piksi.

mr.wolf

pre 6 godina

@vlada nije osvojio nista veliko sa CZ ...samo ligu sampiona i svetski kup
(Dorcolac, 05. oktobar 2017 19:51)

Brate, veliki zvezdas sam, ali Piksi nije sa Zvedom osvojio nijedan evropski trofej, a jos manje svetski. Da je nas najbolji igrac ikada nisam siguran jer neke stare nisam gledao, ali zadnjih 40 god. ubedljivo najbolji kojeg smo imali...

duka

pre 6 godina

Koliko sam se samo divio ovom coveku kada sam bio klinac. Nikada necu zaboraviti dva gola Spaniji na svetskom prcenstvu u Italiji,plakao sam od srece.

Marko (Dorcol)

pre 6 godina

Kako objasniti klincima kojima fudbal pocinje od Ronalda i Mesija kakav doktor fudbala je ovaj covek bio. Majstor, kome se lopta lepila za nogu i sa najboljim pregledom igre u istoriji fudbala. O slobodnim udarcima, dugackim pasovima i driblingu ne vredi trositi reci. Jednom recju: tata.

neutralni felsh

pre 6 godina

Čovek ima zmiju u džepu, Goca Božinovska mu plaća piće na Kopu, uvozi Ferari na invalidsku, škrt kao Kir Janja, što južnije to tužnije.
(realno, 05. oktobar 2017 22:28)


izvini, koga zanimaju takve informacije? ljudi se prisecaju majstora i kako su uzivali da ga gledaju, za koga god navijali, a tim im verglas paparazzo skandal vesti. i da je istina to sto tvrdis, sta nekog briga sta neko radi sa svojim posteno zaradjenim novcem, da li ga trosi ili ga stedi... jos nesto - kir janja je sa severa, iz vojvodine, a ne sa juga, iz juzne srbije.

kopaski

pre 6 godina

...stizu ga godine, vidi se pomalo, ali se takodje vidi da je u odlicnoj formi...
Partizanovac sam ali Piksi je Piksi. Legenda YU fudbala.

40+

pre 6 godina

Po meni najveci igrac koga je Crvena zvezda ikada imala! Fantastican igrac koga su povrede sprecile da bude jedan od najboljih fudbalera Evrope svih vremena! Mi stariji Grobari pamtimo njegove majstorije i postujemo ga,on kad primi loptu na derbiju mi Grobari drhtimo,jednom recju velemajstor!

pedja_71

pre 6 godina

Piksi je Partizanu dao gol iz kornera!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Otkud tetka zna Jovića?!, 5. oktobar 2017 20:42) # Link komentara

Jeste. Dao je i sa centra (ne na istoj utakmici, doduše), ali je poništen zbog ofsajda....pasivnog...

xlitxh

pre 6 godina

Od njegovog penzionisanja mi nemamo pravu desetku,pa vi vidite koji je to period...imate klipove sa Euro 2000. kad je "dekica" u 35. god. delio lekcije na terenu!Da ne uđe on protiv Slovenije ne bismo izubegli poraz,vodili su 3:0...Eh....

Бранко

pre 6 godina

Као партизановац, увек сам се дивио и поштовао овог мајстора фудбала!
Наравно да ме је живцирао, кад нам у дербију завуче голчину.
Наклон до земље маестро!

mile delija

pre 6 godina

u svakom njegovom potezu se vidjela lakoca opustenost uzivanje,smiren umjeren,ma sve sta treba da ima ziva legenda.Cast mi je bilo gledati Piksija a ovi sad nisu ni blizu tog gospotstva,taga vise nema.Piksi legendoooooo

pero

pre 6 godina

Mene tih godina nisu zanimali ni Partizan ni Zvezda, samo Hajduk. Ali bez obzira, Pixi je bio najbolji igrac. Svako ko je volio fudbal uzivao ga je gledati. Ona utakmica protiv Spanije se ne zaboravlja.

Ime,prezime,itd,itd...

pre 6 godina

"Kolko sam ga voleo kao klinac, onaj veliki poster iz tempa pored radnog stola. Kum udje u sobu i pita "kako si, Piksi?"
(Lazni Brkajlo, 5. oktobar 2017 23:03)"

😂😂😂 👌👌👌