Fudbal 67

Nedelja, 10.09.2017.

10:20

Grobari Ožegoviću: Odj***; Igrač podelio tribine

Navijači Partizana sa južne tribine nikako da prihvate nekadašnjeg igrača Crvene zvezde koji je od poslednjeg dana avgusta u Partizanu.

Grobari Ožegoviæu: Odj***; Igraè podelio tribine IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

стефан

pre 6 godina

вође навијача Партизана су углавном прелетачи који су пре неколико година били на "северу". КОМПЛЕКСИ, шта друго рећи...

Bojan

pre 6 godina

Kako drugacije,
Bajević je dočekan ko "car", a oteran je zbog rezultata, napustanje ekipe tokom utakmice vise govori o njemu i njegovoj sujeti nego o severu, jer on nije ni prvi ni poslednji koga su terali i koga ce da teraju. Terati nekoga iz kluba jer je zvezadas i zbog losih rezultata su dve potpuno razlicite stvari, shvatite vise, NISMO ISTI!

ioi

pre 6 godina

(Ivan, 10. septembar 2017 13:27) 
Moram da repliciram - imenjace, Vama je trener Slavko Bajevic napustio klub u sred zvanicne utakmice zbog navijaca! O cemu ti pricas, samog sebe lazes!?
(Kako drugacije, 10. septembar 2017 14:03)

A da nije Mirko Bajevic?

Kako drugacije

pre 6 godina

@ Kako drugacije 

Ko je Slavko Bajevic?
(ArtuDitu, 10. septembar 2017 15:56)

Permutovao sam mu ime... Znam da je Bajevic - ne zameri.

djoka

pre 6 godina

Ovde vidim svi su uz Ognjena.
(Mnogo smo jaki, 10. septembar 2017 16:40)

To je zato što se ovde ostavljaju pisani komentari a polovina ovih sa juga su polupismeni.

analiza

pre 6 godina

"Nastavlja se poznata malogradjanska tradicija kod navijaca partizana. Skoro u svakom timu imaju igraca kome na utakmici... sve po spisku(ma ,ne,to se nikad ne desava drugim navijacima,evo,narocito kad igra reprezentacija ,svi pevaju Stojketu). To je jace od njih. Vise vole da pljuju svoje igrace, nego leba da jedu(kao sto rekoh,Srbi nikad ne vole nikog da pljunu,iako nam je sport "pljuvanje u dalj"' omiljen,evo,verujem da svi vole Andjelkovica posebno posle prosle sezone). Ko kaze da ovo nije istina taj laze. Toga u zvezdi nikada nije bilo(da,da,nema kritika recimo za Radonjica,narocito kad izgubi tesan mec), ko god je igrao, i idakle god dosao igrac(narocito bi se to desilo da nekim cudom dodje Tresac da igra za KK CZ). Svaki je dobijao bezrezervnu podrsku sa tribina.(a neki dobiju i sampone,da se okupaju,recimo)"
(Ivan)
Ono sto Istok i Zapad kazu,to je stvarnost,ono sto Jug ili Sever prodaju,to je magla.Dakle,primis vodje navijaca sa Severa za vodju navijaca na Jugu i smatras da imas pravo nesto da kazes OO?Radije bih da navija za CZ i daje golove-vazne,za Par i da grize na terenu,nego da navija za Par a igra kao Vasa Micic.OO,kao i vecina fudbalera,nije narocito inteligentan,takodje je i paljevina-tj prima se suvise na klub za koji navija-kao vecina navijaca CZ,ali,juce je pokazao da mu treba dati sansu.

zilic

pre 6 godina

Učinak juga na jučerašnjoj utakmici:
1. Baklje i petarde, kazna za klub
2. Vređanje igrača Partizana

Svaka čast.

Zato na Istoku, srce, ruke i glas. Pripadnice lepšeg pola, deca i stara škola.

Duka

pre 6 godina

Pa mi zbog tih navijaca sa juga ispastamo i dan danas. Sreca pa protiv Dinama igramo bez publike.
Provocirali bi ih Rusijom i opet kazne. Protiv Albanaca ce taj jug da nas izbaci za ceo zivot.

milan 26

pre 6 godina

Podrska za Ozegovica od pravog okorelog navijaca Partizana. Decko je profesionalac, a ako je nesto ikada rekao za Partizan lose to su tadansji pokusaji jednog tinejdzera da dospe u medije i dobije podrsku tadasnjih navijaca. Nema logike kod kriminalnih huligana sa juga jer su Stojkovica izdigli u nebesa a Ozegovica pljuju. Osecam da ce decko uskoro poceti da daje golove.

Мангупарија ЦЗБГ

pre 6 godina

Како је човек сам себи загорчао живот. Сад га ни Делије и гробари не воле.

Kako drugacije

pre 6 godina

Nastavlja se poznata malogradjanska tradicija kod navijaca partizana. Skoro u svakom timu imaju igraca kome na utakmici... sve po spisku. To je jace od njih. Vise vole da pljuju svoje igrace, nego leba da jedu. Ko kaze da ovo nije istina taj laze. Toga u zvezdi nikada nije bilo, ko god je igrao, i idakle god dosao igrac. Svaki je dobijao bezrezervnu podrsku sa tribina.
(Ivan, 10. septembar 2017 13:27)

Moram da repliciram - imenjace, Vama je trener Slavko Bajevic napustio klub u sred zvanicne utakmice zbog navijaca!
O cemu ti pricas, samog sebe lazes!?

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Ista priča i na "Rajku",ljubitelji fudbala su na istoku i zapadu...
(Cvele, 10. septembar 2017 11:52)

Greška,na "Rajku"su ljubitelji fudbala i iskreni navijači,uglavnom na istoku,zapad je rezervisan za dežurne kritičare i baba-žvake...

Ivan

pre 6 godina

Nastavlja se poznata malogradjanska tradicija kod navijaca partizana. Skoro u svakom timu imaju igraca kome na utakmici... sve po spisku. To je jace od njih. Vise vole da pljuju svoje igrace, nego leba da jedu. Ko kaze da ovo nije istina taj laze. Toga u zvezdi nikada nije bilo, ko god je igrao, i idakle god dosao igrac. Svaki je dobijao bezrezervnu podrsku sa tribina.

As

pre 6 godina

Treba dacka pustiti da igrA i da dokaze da zasluzuje dres Partizana. Ako se ne pokaze onda cao zdravo .Navijaci ce ga voleti ako bude davao golove , posebno Zvezdi.

Deki

pre 6 godina

Solomon je sto puta bolji odmah se vidi da decko zna sa loptom a ozegovica nije trebalo dovoditi pre svega jer nije adekvatna zamena za Djurdjevica ni priblizno a onda zbog vredjanjan Partizana ne navijanja za cz nego konstantnog prozivanja cak i u dresu vojvodine je iskazivao navijacku pripadnost.
(butcherboy, 10.l septembar 2017 11:35)


Bas te ti razumes u fudbal ! Solomon je usao u igru kad je utakmica vec bila prelomljena, i odigrao na svezinu ! Verovatno ni Ilijev i Djukic jos nisu sigurni koliko ozbiljnog igraca su doveli, a ti si doso do zakljucka na osnovu petnaest minuta ! I ne samo to ,strucnim okom ti si utvrdio da je bolji od Ozegovica !!!

Филип

pre 6 godina

Пази гробари имају принципе, после сто играча за које се зна да су играли или навијали за Звезду овај је проблем, глуме...

joki

pre 6 godina

kad je izlazio dobio je aplauze,,to dovoljno govori sta o njemu muslie navijaci.

a ovima sto je profesija da budu grobari su profesionalni,verovatno im je neki doktor dao 100 eurica da to napisu.
i naravno ti profesionalni grobari su profesionalno odradili posao..


ozege samo ti ozezi,,aplauzi sinoc istoka i zapada su sve rekli.
a i 90 posto navijaca sa juga misle sto i istok i zapad,samo klinci pevaju kako vodje sviraju.
ali i oni ce ubrzo na istok i zapad,kad shvate ono sto sam i ja na jugu shvatio,
a to je postoje ljudi,placeni navijaci koji oko sebe okupljaju klince da urlicu,tuku se,pevaju sto odgovara onima koji placaju te vodje.

alex

pre 6 godina

Takozvani "grobari sa juga" mnogo puta su pokazali da nisu nikakvi navijači Partizana, nego grupa huligana koji samo nanose štetu Partizanu. Oni pokušavaju da se predstave kao neko čije mišljenje dele svi navijači Partizana. Ali u suštini su samo mala, bedna grupa huligana koji na stadion dolaze, ne radi navijanja, nego da bi divljali. U tome ih hitno treba sprečiti. Oni ne čine ni 0,1 % svih navijača Partizana, što znači da je njihovo mišljenje beznačajno. Pravi navijači Partizana nikad se ne bi tako ponašali.

butcherboy

pre 6 godina

Solomon je sto puta bolji odmah se vidi da decko zna sa loptom a ozegovica nije trebalo dovoditi pre svega jer nije adekvatna zamena za Djurdjevica ni priblizno a onda zbog vredjanja Partizana ne navijanja za cz nego konstantnog prozivanja cak i u dresu vojvodine je iskazivao navijacku pripadnost.

Peca

pre 6 godina

Jel su to oni isti "navijaci" zbog kojih necu moci da gledam voljeni klub protiv Dinama iz Kijeva ? Podrska Ozegovicu, decko dovoljno je da das sve od sebe pravi navijaci ce te postovati...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Navijac Partizana, a ne Grobar, 10. septembar 2017 10:41) # Link komentara

Ne, nisu to ti. Partizan je kažnjen zbog navijača sa istoka. Ja sam bio malo iznad lika koji je flašom gađao igrače Olimpijakosa. Tek da se zna. A o onim likovima sa juga mislim isto što i većina normalnih ljudi.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Šta ovde nije jasno?
Fudbalski klub organizuje utakmicu i on je odgovoran da atmosfera na stadionu bude fer i sportska, kao i da svi ljubitelji fudbala koji su kupili kartu imaju udobno i bezbedno mesto/sedište za praćenje utakmice.

Patologija koja je kod nas na snazi da se huliganskim bandama toleriše animalno iživljavanje na tribinama neće proći kod UEFA!
FK Partizan neka se dobro zamisli nakon ove kazne!
Kako „organizuje“ utakmice, a kako stvarno treba da organizuje utakmice jedan ozbiljan fudbalski klub koji ima ambicije da bude orjentisan na evropska takmičenja, da ostvaruje veliku većinu svojih prihoda od UEFA i od utakmica pod okriljem UEFA!

Stop huliganskim bandama!
Vratite fudbal istinskim prijateljima sporta i pravim navijačima koji podržavaju svoje igrače.

rock star

pre 6 godina

Prvo to nisu navijaci, nego huligani,neradnici...Drugo, neka napisu nekim od svojih vodja tako nesto, jer su isti dosli sa "Severa". Trece, zbog tih likova Partizan je nebrojeno puta do sada kaznjavan, jer ne mogu da obuzdaju svoje primarne nagone ka divljackom ponasanju. Decko jeste izjavljivao neke stvari, ali polazim od sebe. I meni se desavalo da kazem stvari, zbog kojih kasnije zazalim, ali imam normalne ljude oko sebe, pa lako oproste. Sto se mene tice, ima potpunu podrsku, samo neka on radi svoj posao, daje golove, neka u derbiju da het-trik i svi cemo biti srecni. A ovi sa tribina sa viskom energije, a manjkom necega drugoga, sad kad pocnu radovi na njivama, na kopanje od ujutru do uvece, pa kad tako umorni od postenog posla dodju kuci, nece im na pamet pasti da maltretiraju druge. I igrace i nas prave navijace.

goran...

pre 6 godina

samo ti igraj i nista nebrini,pravi navijaci su uz tebe,ne obracaj paznju na manjinu...,zbog tih "vjernih" navijaca protiv kijevskog dinama ce biti prazne tribine...

petarczv

pre 6 godina

Ne ulazim ko sedi na tribini da li su kriminalci ili ne ali cemu sve ako igrac najljuceg rivala prica za tvoj klub i o tebi kao navijacu pa posle dodje u taj isti klub da zaradjuje novac i pregazi sve ono sta je pricao...ja ne bi voleo da imam takvog igraca u klubu. Da je samo igrao za zvezdu da nije bio "ostrascen" niceg ne bi bilo ali ovako mora da snosi posledice. Tako bi bilo i da je presao iz boke u river,iz fenera u galatu,iz oly u panatu i tako dalje... Svi se mi ponosimo kao navijaci svojim derbijem koji se vodi kao jedan od 5 najvecih na svetu a onda nas ovakve stvari cude...

Cvele

pre 6 godina

jug!?odavno ne postoji!pravi navijaci su na istoku i zapadu!na jugu su ostali samo kriminalci koji unazadjuju klub i to je prava slika sa JNA!
(predrag, 10. septembar 2017 10:53)
Ista priča i na "Rajku",ljubitelji fudbala su na istoku i zapadu...

laki78

pre 6 godina

Treba sakupiti 5 inspektora,dati odresene ruke tuzilastvu i pustiti ih da rade par meseci.Onda lepo pohapsis sve te vodje navijaca zbog upletenosti u gomilu krivicnih dela i zavrsis sa tom huliganskom pricom.Naravno da drzava to moze kad bi zelela naravno da raskrsti sa ovim placenicima.

lzrvc

pre 6 godina

Koji kompleksasi majko mila,i ovi za juga i oni crveni sa severa,kad nemaju sta da rade pametnije u zivotu nego da prozivaju decka,ostavite ga na miru nek igra decko fudbal...

Navijac Partizana, a ne Grobar

pre 6 godina

Jel su to oni isti "navijaci" zbog kojih necu moci da gledam voljeni klub protiv Dinama iz Kijeva ? Podrska Ozegovicu, decko dovoljno je da das sve od sebe pravi navijaci ce te postovati...

kapetan Mickey

pre 6 godina

Kao navijac Zvezde i to iskreni i dugogodišnji nemam nista protiv njegovog prelaska. Cak je momak to fino izbalansirao i izjavama i ponašanjem. A ovi kvazi navijaci sto ga ne ostavljaju na miru samo pokazuju dubinu te huliganske psihopatologije. Jer narko dileri i kriminalci se sada najvise pitaju i o njima se pise kao navijačima na zalost dok pravi i istinski navijaci su upravo ti sa istoka i zapada Partizanovog stadiona.

Fiser

pre 6 godina

Ja iskreno mislim da neko je vredjao klub i to nedavno nija zaslužio podrsku navijaca ....
Ali to ne znači da treba da ga vredjamo i da mu zviždimo....!!!!!

predrag

pre 6 godina

jug!?odavno ne postoji!pravi navijaci su na istoku i zapadu!na jugu su ostali samo kriminalci koji unazadjuju klub i to je prava slika sa JNA!

1€ satnica srpskog shljakera

pre 6 godina

Koji polumozgaši vise po ovim tribinama to je strašno.
Jel imate vi porodicu, devojku, psa, mačku???
Da li ste voleli ikada nekoga ili nešto?
Šta je smisao vaših hejterskih života?
Strašno...

Navijac Partizana, a ne Grobar

pre 6 godina

Jel su to oni isti "navijaci" zbog kojih necu moci da gledam voljeni klub protiv Dinama iz Kijeva ? Podrska Ozegovicu, decko dovoljno je da das sve od sebe pravi navijaci ce te postovati...

predrag

pre 6 godina

jug!?odavno ne postoji!pravi navijaci su na istoku i zapadu!na jugu su ostali samo kriminalci koji unazadjuju klub i to je prava slika sa JNA!

kapetan Mickey

pre 6 godina

Kao navijac Zvezde i to iskreni i dugogodišnji nemam nista protiv njegovog prelaska. Cak je momak to fino izbalansirao i izjavama i ponašanjem. A ovi kvazi navijaci sto ga ne ostavljaju na miru samo pokazuju dubinu te huliganske psihopatologije. Jer narko dileri i kriminalci se sada najvise pitaju i o njima se pise kao navijačima na zalost dok pravi i istinski navijaci su upravo ti sa istoka i zapada Partizanovog stadiona.

lzrvc

pre 6 godina

Koji kompleksasi majko mila,i ovi za juga i oni crveni sa severa,kad nemaju sta da rade pametnije u zivotu nego da prozivaju decka,ostavite ga na miru nek igra decko fudbal...

1€ satnica srpskog shljakera

pre 6 godina

Koji polumozgaši vise po ovim tribinama to je strašno.
Jel imate vi porodicu, devojku, psa, mačku???
Da li ste voleli ikada nekoga ili nešto?
Šta je smisao vaših hejterskih života?
Strašno...

laki78

pre 6 godina

Treba sakupiti 5 inspektora,dati odresene ruke tuzilastvu i pustiti ih da rade par meseci.Onda lepo pohapsis sve te vodje navijaca zbog upletenosti u gomilu krivicnih dela i zavrsis sa tom huliganskom pricom.Naravno da drzava to moze kad bi zelela naravno da raskrsti sa ovim placenicima.

rock star

pre 6 godina

Prvo to nisu navijaci, nego huligani,neradnici...Drugo, neka napisu nekim od svojih vodja tako nesto, jer su isti dosli sa "Severa". Trece, zbog tih likova Partizan je nebrojeno puta do sada kaznjavan, jer ne mogu da obuzdaju svoje primarne nagone ka divljackom ponasanju. Decko jeste izjavljivao neke stvari, ali polazim od sebe. I meni se desavalo da kazem stvari, zbog kojih kasnije zazalim, ali imam normalne ljude oko sebe, pa lako oproste. Sto se mene tice, ima potpunu podrsku, samo neka on radi svoj posao, daje golove, neka u derbiju da het-trik i svi cemo biti srecni. A ovi sa tribina sa viskom energije, a manjkom necega drugoga, sad kad pocnu radovi na njivama, na kopanje od ujutru do uvece, pa kad tako umorni od postenog posla dodju kuci, nece im na pamet pasti da maltretiraju druge. I igrace i nas prave navijace.

alex

pre 6 godina

Takozvani "grobari sa juga" mnogo puta su pokazali da nisu nikakvi navijači Partizana, nego grupa huligana koji samo nanose štetu Partizanu. Oni pokušavaju da se predstave kao neko čije mišljenje dele svi navijači Partizana. Ali u suštini su samo mala, bedna grupa huligana koji na stadion dolaze, ne radi navijanja, nego da bi divljali. U tome ih hitno treba sprečiti. Oni ne čine ni 0,1 % svih navijača Partizana, što znači da je njihovo mišljenje beznačajno. Pravi navijači Partizana nikad se ne bi tako ponašali.

Peca

pre 6 godina

Jel su to oni isti "navijaci" zbog kojih necu moci da gledam voljeni klub protiv Dinama iz Kijeva ? Podrska Ozegovicu, decko dovoljno je da das sve od sebe pravi navijaci ce te postovati...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Navijac Partizana, a ne Grobar, 10. septembar 2017 10:41) # Link komentara

Ne, nisu to ti. Partizan je kažnjen zbog navijača sa istoka. Ja sam bio malo iznad lika koji je flašom gađao igrače Olimpijakosa. Tek da se zna. A o onim likovima sa juga mislim isto što i većina normalnih ljudi.

Cvele

pre 6 godina

jug!?odavno ne postoji!pravi navijaci su na istoku i zapadu!na jugu su ostali samo kriminalci koji unazadjuju klub i to je prava slika sa JNA!
(predrag, 10. septembar 2017 10:53)
Ista priča i na "Rajku",ljubitelji fudbala su na istoku i zapadu...

goran...

pre 6 godina

samo ti igraj i nista nebrini,pravi navijaci su uz tebe,ne obracaj paznju na manjinu...,zbog tih "vjernih" navijaca protiv kijevskog dinama ce biti prazne tribine...

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Šta ovde nije jasno?
Fudbalski klub organizuje utakmicu i on je odgovoran da atmosfera na stadionu bude fer i sportska, kao i da svi ljubitelji fudbala koji su kupili kartu imaju udobno i bezbedno mesto/sedište za praćenje utakmice.

Patologija koja je kod nas na snazi da se huliganskim bandama toleriše animalno iživljavanje na tribinama neće proći kod UEFA!
FK Partizan neka se dobro zamisli nakon ove kazne!
Kako „organizuje“ utakmice, a kako stvarno treba da organizuje utakmice jedan ozbiljan fudbalski klub koji ima ambicije da bude orjentisan na evropska takmičenja, da ostvaruje veliku većinu svojih prihoda od UEFA i od utakmica pod okriljem UEFA!

Stop huliganskim bandama!
Vratite fudbal istinskim prijateljima sporta i pravim navijačima koji podržavaju svoje igrače.

Филип

pre 6 godina

Пази гробари имају принципе, после сто играча за које се зна да су играли или навијали за Звезду овај је проблем, глуме...

Fiser

pre 6 godina

Ja iskreno mislim da neko je vredjao klub i to nedavno nija zaslužio podrsku navijaca ....
Ali to ne znači da treba da ga vredjamo i da mu zviždimo....!!!!!

joki

pre 6 godina

kad je izlazio dobio je aplauze,,to dovoljno govori sta o njemu muslie navijaci.

a ovima sto je profesija da budu grobari su profesionalni,verovatno im je neki doktor dao 100 eurica da to napisu.
i naravno ti profesionalni grobari su profesionalno odradili posao..


ozege samo ti ozezi,,aplauzi sinoc istoka i zapada su sve rekli.
a i 90 posto navijaca sa juga misle sto i istok i zapad,samo klinci pevaju kako vodje sviraju.
ali i oni ce ubrzo na istok i zapad,kad shvate ono sto sam i ja na jugu shvatio,
a to je postoje ljudi,placeni navijaci koji oko sebe okupljaju klince da urlicu,tuku se,pevaju sto odgovara onima koji placaju te vodje.

zilic

pre 6 godina

Učinak juga na jučerašnjoj utakmici:
1. Baklje i petarde, kazna za klub
2. Vređanje igrača Partizana

Svaka čast.

Zato na Istoku, srce, ruke i glas. Pripadnice lepšeg pola, deca i stara škola.

djoka

pre 6 godina

Ovde vidim svi su uz Ognjena.
(Mnogo smo jaki, 10. septembar 2017 16:40)

To je zato što se ovde ostavljaju pisani komentari a polovina ovih sa juga su polupismeni.

Deki

pre 6 godina

Solomon je sto puta bolji odmah se vidi da decko zna sa loptom a ozegovica nije trebalo dovoditi pre svega jer nije adekvatna zamena za Djurdjevica ni priblizno a onda zbog vredjanjan Partizana ne navijanja za cz nego konstantnog prozivanja cak i u dresu vojvodine je iskazivao navijacku pripadnost.
(butcherboy, 10.l septembar 2017 11:35)


Bas te ti razumes u fudbal ! Solomon je usao u igru kad je utakmica vec bila prelomljena, i odigrao na svezinu ! Verovatno ni Ilijev i Djukic jos nisu sigurni koliko ozbiljnog igraca su doveli, a ti si doso do zakljucka na osnovu petnaest minuta ! I ne samo to ,strucnim okom ti si utvrdio da je bolji od Ozegovica !!!

As

pre 6 godina

Treba dacka pustiti da igrA i da dokaze da zasluzuje dres Partizana. Ako se ne pokaze onda cao zdravo .Navijaci ce ga voleti ako bude davao golove , posebno Zvezdi.

petarczv

pre 6 godina

Ne ulazim ko sedi na tribini da li su kriminalci ili ne ali cemu sve ako igrac najljuceg rivala prica za tvoj klub i o tebi kao navijacu pa posle dodje u taj isti klub da zaradjuje novac i pregazi sve ono sta je pricao...ja ne bi voleo da imam takvog igraca u klubu. Da je samo igrao za zvezdu da nije bio "ostrascen" niceg ne bi bilo ali ovako mora da snosi posledice. Tako bi bilo i da je presao iz boke u river,iz fenera u galatu,iz oly u panatu i tako dalje... Svi se mi ponosimo kao navijaci svojim derbijem koji se vodi kao jedan od 5 najvecih na svetu a onda nas ovakve stvari cude...

Kako drugacije

pre 6 godina

Nastavlja se poznata malogradjanska tradicija kod navijaca partizana. Skoro u svakom timu imaju igraca kome na utakmici... sve po spisku. To je jace od njih. Vise vole da pljuju svoje igrace, nego leba da jedu. Ko kaze da ovo nije istina taj laze. Toga u zvezdi nikada nije bilo, ko god je igrao, i idakle god dosao igrac. Svaki je dobijao bezrezervnu podrsku sa tribina.
(Ivan, 10. septembar 2017 13:27)

Moram da repliciram - imenjace, Vama je trener Slavko Bajevic napustio klub u sred zvanicne utakmice zbog navijaca!
O cemu ti pricas, samog sebe lazes!?

milan 26

pre 6 godina

Podrska za Ozegovica od pravog okorelog navijaca Partizana. Decko je profesionalac, a ako je nesto ikada rekao za Partizan lose to su tadansji pokusaji jednog tinejdzera da dospe u medije i dobije podrsku tadasnjih navijaca. Nema logike kod kriminalnih huligana sa juga jer su Stojkovica izdigli u nebesa a Ozegovica pljuju. Osecam da ce decko uskoro poceti da daje golove.

Duka

pre 6 godina

Pa mi zbog tih navijaca sa juga ispastamo i dan danas. Sreca pa protiv Dinama igramo bez publike.
Provocirali bi ih Rusijom i opet kazne. Protiv Albanaca ce taj jug da nas izbaci za ceo zivot.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Ista priča i na "Rajku",ljubitelji fudbala su na istoku i zapadu...
(Cvele, 10. septembar 2017 11:52)

Greška,na "Rajku"su ljubitelji fudbala i iskreni navijači,uglavnom na istoku,zapad je rezervisan za dežurne kritičare i baba-žvake...

Мангупарија ЦЗБГ

pre 6 godina

Како је човек сам себи загорчао живот. Сад га ни Делије и гробари не воле.

Ivan

pre 6 godina

Nastavlja se poznata malogradjanska tradicija kod navijaca partizana. Skoro u svakom timu imaju igraca kome na utakmici... sve po spisku. To je jace od njih. Vise vole da pljuju svoje igrace, nego leba da jedu. Ko kaze da ovo nije istina taj laze. Toga u zvezdi nikada nije bilo, ko god je igrao, i idakle god dosao igrac. Svaki je dobijao bezrezervnu podrsku sa tribina.

ioi

pre 6 godina

(Ivan, 10. septembar 2017 13:27) 
Moram da repliciram - imenjace, Vama je trener Slavko Bajevic napustio klub u sred zvanicne utakmice zbog navijaca! O cemu ti pricas, samog sebe lazes!?
(Kako drugacije, 10. septembar 2017 14:03)

A da nije Mirko Bajevic?

analiza

pre 6 godina

"Nastavlja se poznata malogradjanska tradicija kod navijaca partizana. Skoro u svakom timu imaju igraca kome na utakmici... sve po spisku(ma ,ne,to se nikad ne desava drugim navijacima,evo,narocito kad igra reprezentacija ,svi pevaju Stojketu). To je jace od njih. Vise vole da pljuju svoje igrace, nego leba da jedu(kao sto rekoh,Srbi nikad ne vole nikog da pljunu,iako nam je sport "pljuvanje u dalj"' omiljen,evo,verujem da svi vole Andjelkovica posebno posle prosle sezone). Ko kaze da ovo nije istina taj laze. Toga u zvezdi nikada nije bilo(da,da,nema kritika recimo za Radonjica,narocito kad izgubi tesan mec), ko god je igrao, i idakle god dosao igrac(narocito bi se to desilo da nekim cudom dodje Tresac da igra za KK CZ). Svaki je dobijao bezrezervnu podrsku sa tribina.(a neki dobiju i sampone,da se okupaju,recimo)"
(Ivan)
Ono sto Istok i Zapad kazu,to je stvarnost,ono sto Jug ili Sever prodaju,to je magla.Dakle,primis vodje navijaca sa Severa za vodju navijaca na Jugu i smatras da imas pravo nesto da kazes OO?Radije bih da navija za CZ i daje golove-vazne,za Par i da grize na terenu,nego da navija za Par a igra kao Vasa Micic.OO,kao i vecina fudbalera,nije narocito inteligentan,takodje je i paljevina-tj prima se suvise na klub za koji navija-kao vecina navijaca CZ,ali,juce je pokazao da mu treba dati sansu.

butcherboy

pre 6 godina

Solomon je sto puta bolji odmah se vidi da decko zna sa loptom a ozegovica nije trebalo dovoditi pre svega jer nije adekvatna zamena za Djurdjevica ni priblizno a onda zbog vredjanja Partizana ne navijanja za cz nego konstantnog prozivanja cak i u dresu vojvodine je iskazivao navijacku pripadnost.

Kako drugacije

pre 6 godina

@ Kako drugacije 

Ko je Slavko Bajevic?
(ArtuDitu, 10. septembar 2017 15:56)

Permutovao sam mu ime... Znam da je Bajevic - ne zameri.

Bojan

pre 6 godina

Kako drugacije,
Bajević je dočekan ko "car", a oteran je zbog rezultata, napustanje ekipe tokom utakmice vise govori o njemu i njegovoj sujeti nego o severu, jer on nije ni prvi ni poslednji koga su terali i koga ce da teraju. Terati nekoga iz kluba jer je zvezadas i zbog losih rezultata su dve potpuno razlicite stvari, shvatite vise, NISMO ISTI!

стефан

pre 6 godina

вође навијача Партизана су углавном прелетачи који су пре неколико година били на "северу". КОМПЛЕКСИ, шта друго рећи...

petarczv

pre 6 godina

Ne ulazim ko sedi na tribini da li su kriminalci ili ne ali cemu sve ako igrac najljuceg rivala prica za tvoj klub i o tebi kao navijacu pa posle dodje u taj isti klub da zaradjuje novac i pregazi sve ono sta je pricao...ja ne bi voleo da imam takvog igraca u klubu. Da je samo igrao za zvezdu da nije bio "ostrascen" niceg ne bi bilo ali ovako mora da snosi posledice. Tako bi bilo i da je presao iz boke u river,iz fenera u galatu,iz oly u panatu i tako dalje... Svi se mi ponosimo kao navijaci svojim derbijem koji se vodi kao jedan od 5 najvecih na svetu a onda nas ovakve stvari cude...

butcherboy

pre 6 godina

Solomon je sto puta bolji odmah se vidi da decko zna sa loptom a ozegovica nije trebalo dovoditi pre svega jer nije adekvatna zamena za Djurdjevica ni priblizno a onda zbog vredjanja Partizana ne navijanja za cz nego konstantnog prozivanja cak i u dresu vojvodine je iskazivao navijacku pripadnost.

Ivan

pre 6 godina

Nastavlja se poznata malogradjanska tradicija kod navijaca partizana. Skoro u svakom timu imaju igraca kome na utakmici... sve po spisku. To je jace od njih. Vise vole da pljuju svoje igrace, nego leba da jedu. Ko kaze da ovo nije istina taj laze. Toga u zvezdi nikada nije bilo, ko god je igrao, i idakle god dosao igrac. Svaki je dobijao bezrezervnu podrsku sa tribina.

Мангупарија ЦЗБГ

pre 6 godina

Како је човек сам себи загорчао живот. Сад га ни Делије и гробари не воле.

Kako drugacije

pre 6 godina

Nastavlja se poznata malogradjanska tradicija kod navijaca partizana. Skoro u svakom timu imaju igraca kome na utakmici... sve po spisku. To je jace od njih. Vise vole da pljuju svoje igrace, nego leba da jedu. Ko kaze da ovo nije istina taj laze. Toga u zvezdi nikada nije bilo, ko god je igrao, i idakle god dosao igrac. Svaki je dobijao bezrezervnu podrsku sa tribina.
(Ivan, 10. septembar 2017 13:27)

Moram da repliciram - imenjace, Vama je trener Slavko Bajevic napustio klub u sred zvanicne utakmice zbog navijaca!
O cemu ti pricas, samog sebe lazes!?

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Ista priča i na "Rajku",ljubitelji fudbala su na istoku i zapadu...
(Cvele, 10. septembar 2017 11:52)

Greška,na "Rajku"su ljubitelji fudbala i iskreni navijači,uglavnom na istoku,zapad je rezervisan za dežurne kritičare i baba-žvake...

Navijac Partizana, a ne Grobar

pre 6 godina

Jel su to oni isti "navijaci" zbog kojih necu moci da gledam voljeni klub protiv Dinama iz Kijeva ? Podrska Ozegovicu, decko dovoljno je da das sve od sebe pravi navijaci ce te postovati...

lzrvc

pre 6 godina

Koji kompleksasi majko mila,i ovi za juga i oni crveni sa severa,kad nemaju sta da rade pametnije u zivotu nego da prozivaju decka,ostavite ga na miru nek igra decko fudbal...

kapetan Mickey

pre 6 godina

Kao navijac Zvezde i to iskreni i dugogodišnji nemam nista protiv njegovog prelaska. Cak je momak to fino izbalansirao i izjavama i ponašanjem. A ovi kvazi navijaci sto ga ne ostavljaju na miru samo pokazuju dubinu te huliganske psihopatologije. Jer narko dileri i kriminalci se sada najvise pitaju i o njima se pise kao navijačima na zalost dok pravi i istinski navijaci su upravo ti sa istoka i zapada Partizanovog stadiona.

Fiser

pre 6 godina

Ja iskreno mislim da neko je vredjao klub i to nedavno nija zaslužio podrsku navijaca ....
Ali to ne znači da treba da ga vredjamo i da mu zviždimo....!!!!!

joki

pre 6 godina

kad je izlazio dobio je aplauze,,to dovoljno govori sta o njemu muslie navijaci.

a ovima sto je profesija da budu grobari su profesionalni,verovatno im je neki doktor dao 100 eurica da to napisu.
i naravno ti profesionalni grobari su profesionalno odradili posao..


ozege samo ti ozezi,,aplauzi sinoc istoka i zapada su sve rekli.
a i 90 posto navijaca sa juga misle sto i istok i zapad,samo klinci pevaju kako vodje sviraju.
ali i oni ce ubrzo na istok i zapad,kad shvate ono sto sam i ja na jugu shvatio,
a to je postoje ljudi,placeni navijaci koji oko sebe okupljaju klince da urlicu,tuku se,pevaju sto odgovara onima koji placaju te vodje.

1€ satnica srpskog shljakera

pre 6 godina

Koji polumozgaši vise po ovim tribinama to je strašno.
Jel imate vi porodicu, devojku, psa, mačku???
Da li ste voleli ikada nekoga ili nešto?
Šta je smisao vaših hejterskih života?
Strašno...

predrag

pre 6 godina

jug!?odavno ne postoji!pravi navijaci su na istoku i zapadu!na jugu su ostali samo kriminalci koji unazadjuju klub i to je prava slika sa JNA!

As

pre 6 godina

Treba dacka pustiti da igrA i da dokaze da zasluzuje dres Partizana. Ako se ne pokaze onda cao zdravo .Navijaci ce ga voleti ako bude davao golove , posebno Zvezdi.

Cvele

pre 6 godina

jug!?odavno ne postoji!pravi navijaci su na istoku i zapadu!na jugu su ostali samo kriminalci koji unazadjuju klub i to je prava slika sa JNA!
(predrag, 10. septembar 2017 10:53)
Ista priča i na "Rajku",ljubitelji fudbala su na istoku i zapadu...

Deki

pre 6 godina

Solomon je sto puta bolji odmah se vidi da decko zna sa loptom a ozegovica nije trebalo dovoditi pre svega jer nije adekvatna zamena za Djurdjevica ni priblizno a onda zbog vredjanjan Partizana ne navijanja za cz nego konstantnog prozivanja cak i u dresu vojvodine je iskazivao navijacku pripadnost.
(butcherboy, 10.l septembar 2017 11:35)


Bas te ti razumes u fudbal ! Solomon je usao u igru kad je utakmica vec bila prelomljena, i odigrao na svezinu ! Verovatno ni Ilijev i Djukic jos nisu sigurni koliko ozbiljnog igraca su doveli, a ti si doso do zakljucka na osnovu petnaest minuta ! I ne samo to ,strucnim okom ti si utvrdio da je bolji od Ozegovica !!!

Филип

pre 6 godina

Пази гробари имају принципе, после сто играча за које се зна да су играли или навијали за Звезду овај је проблем, глуме...

alex

pre 6 godina

Takozvani "grobari sa juga" mnogo puta su pokazali da nisu nikakvi navijači Partizana, nego grupa huligana koji samo nanose štetu Partizanu. Oni pokušavaju da se predstave kao neko čije mišljenje dele svi navijači Partizana. Ali u suštini su samo mala, bedna grupa huligana koji na stadion dolaze, ne radi navijanja, nego da bi divljali. U tome ih hitno treba sprečiti. Oni ne čine ni 0,1 % svih navijača Partizana, što znači da je njihovo mišljenje beznačajno. Pravi navijači Partizana nikad se ne bi tako ponašali.

Peca

pre 6 godina

Jel su to oni isti "navijaci" zbog kojih necu moci da gledam voljeni klub protiv Dinama iz Kijeva ? Podrska Ozegovicu, decko dovoljno je da das sve od sebe pravi navijaci ce te postovati...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Navijac Partizana, a ne Grobar, 10. septembar 2017 10:41) # Link komentara

Ne, nisu to ti. Partizan je kažnjen zbog navijača sa istoka. Ja sam bio malo iznad lika koji je flašom gađao igrače Olimpijakosa. Tek da se zna. A o onim likovima sa juga mislim isto što i većina normalnih ljudi.

goran...

pre 6 godina

samo ti igraj i nista nebrini,pravi navijaci su uz tebe,ne obracaj paznju na manjinu...,zbog tih "vjernih" navijaca protiv kijevskog dinama ce biti prazne tribine...

analiza

pre 6 godina

"Nastavlja se poznata malogradjanska tradicija kod navijaca partizana. Skoro u svakom timu imaju igraca kome na utakmici... sve po spisku(ma ,ne,to se nikad ne desava drugim navijacima,evo,narocito kad igra reprezentacija ,svi pevaju Stojketu). To je jace od njih. Vise vole da pljuju svoje igrace, nego leba da jedu(kao sto rekoh,Srbi nikad ne vole nikog da pljunu,iako nam je sport "pljuvanje u dalj"' omiljen,evo,verujem da svi vole Andjelkovica posebno posle prosle sezone). Ko kaze da ovo nije istina taj laze. Toga u zvezdi nikada nije bilo(da,da,nema kritika recimo za Radonjica,narocito kad izgubi tesan mec), ko god je igrao, i idakle god dosao igrac(narocito bi se to desilo da nekim cudom dodje Tresac da igra za KK CZ). Svaki je dobijao bezrezervnu podrsku sa tribina.(a neki dobiju i sampone,da se okupaju,recimo)"
(Ivan)
Ono sto Istok i Zapad kazu,to je stvarnost,ono sto Jug ili Sever prodaju,to je magla.Dakle,primis vodje navijaca sa Severa za vodju navijaca na Jugu i smatras da imas pravo nesto da kazes OO?Radije bih da navija za CZ i daje golove-vazne,za Par i da grize na terenu,nego da navija za Par a igra kao Vasa Micic.OO,kao i vecina fudbalera,nije narocito inteligentan,takodje je i paljevina-tj prima se suvise na klub za koji navija-kao vecina navijaca CZ,ali,juce je pokazao da mu treba dati sansu.

zilic

pre 6 godina

Učinak juga na jučerašnjoj utakmici:
1. Baklje i petarde, kazna za klub
2. Vređanje igrača Partizana

Svaka čast.

Zato na Istoku, srce, ruke i glas. Pripadnice lepšeg pola, deca i stara škola.

milan 26

pre 6 godina

Podrska za Ozegovica od pravog okorelog navijaca Partizana. Decko je profesionalac, a ako je nesto ikada rekao za Partizan lose to su tadansji pokusaji jednog tinejdzera da dospe u medije i dobije podrsku tadasnjih navijaca. Nema logike kod kriminalnih huligana sa juga jer su Stojkovica izdigli u nebesa a Ozegovica pljuju. Osecam da ce decko uskoro poceti da daje golove.

rock star

pre 6 godina

Prvo to nisu navijaci, nego huligani,neradnici...Drugo, neka napisu nekim od svojih vodja tako nesto, jer su isti dosli sa "Severa". Trece, zbog tih likova Partizan je nebrojeno puta do sada kaznjavan, jer ne mogu da obuzdaju svoje primarne nagone ka divljackom ponasanju. Decko jeste izjavljivao neke stvari, ali polazim od sebe. I meni se desavalo da kazem stvari, zbog kojih kasnije zazalim, ali imam normalne ljude oko sebe, pa lako oproste. Sto se mene tice, ima potpunu podrsku, samo neka on radi svoj posao, daje golove, neka u derbiju da het-trik i svi cemo biti srecni. A ovi sa tribina sa viskom energije, a manjkom necega drugoga, sad kad pocnu radovi na njivama, na kopanje od ujutru do uvece, pa kad tako umorni od postenog posla dodju kuci, nece im na pamet pasti da maltretiraju druge. I igrace i nas prave navijace.

ioi

pre 6 godina

(Ivan, 10. septembar 2017 13:27) 
Moram da repliciram - imenjace, Vama je trener Slavko Bajevic napustio klub u sred zvanicne utakmice zbog navijaca! O cemu ti pricas, samog sebe lazes!?
(Kako drugacije, 10. septembar 2017 14:03)

A da nije Mirko Bajevic?

laki78

pre 6 godina

Treba sakupiti 5 inspektora,dati odresene ruke tuzilastvu i pustiti ih da rade par meseci.Onda lepo pohapsis sve te vodje navijaca zbog upletenosti u gomilu krivicnih dela i zavrsis sa tom huliganskom pricom.Naravno da drzava to moze kad bi zelela naravno da raskrsti sa ovim placenicima.

Kako drugacije

pre 6 godina

@ Kako drugacije 

Ko je Slavko Bajevic?
(ArtuDitu, 10. septembar 2017 15:56)

Permutovao sam mu ime... Znam da je Bajevic - ne zameri.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Šta ovde nije jasno?
Fudbalski klub organizuje utakmicu i on je odgovoran da atmosfera na stadionu bude fer i sportska, kao i da svi ljubitelji fudbala koji su kupili kartu imaju udobno i bezbedno mesto/sedište za praćenje utakmice.

Patologija koja je kod nas na snazi da se huliganskim bandama toleriše animalno iživljavanje na tribinama neće proći kod UEFA!
FK Partizan neka se dobro zamisli nakon ove kazne!
Kako „organizuje“ utakmice, a kako stvarno treba da organizuje utakmice jedan ozbiljan fudbalski klub koji ima ambicije da bude orjentisan na evropska takmičenja, da ostvaruje veliku većinu svojih prihoda od UEFA i od utakmica pod okriljem UEFA!

Stop huliganskim bandama!
Vratite fudbal istinskim prijateljima sporta i pravim navijačima koji podržavaju svoje igrače.

djoka

pre 6 godina

Ovde vidim svi su uz Ognjena.
(Mnogo smo jaki, 10. septembar 2017 16:40)

To je zato što se ovde ostavljaju pisani komentari a polovina ovih sa juga su polupismeni.

Duka

pre 6 godina

Pa mi zbog tih navijaca sa juga ispastamo i dan danas. Sreca pa protiv Dinama igramo bez publike.
Provocirali bi ih Rusijom i opet kazne. Protiv Albanaca ce taj jug da nas izbaci za ceo zivot.

Bojan

pre 6 godina

Kako drugacije,
Bajević je dočekan ko "car", a oteran je zbog rezultata, napustanje ekipe tokom utakmice vise govori o njemu i njegovoj sujeti nego o severu, jer on nije ni prvi ni poslednji koga su terali i koga ce da teraju. Terati nekoga iz kluba jer je zvezadas i zbog losih rezultata su dve potpuno razlicite stvari, shvatite vise, NISMO ISTI!

стефан

pre 6 godina

вође навијача Партизана су углавном прелетачи који су пре неколико година били на "северу". КОМПЛЕКСИ, шта друго рећи...