Fudbal 29

Petak, 01.09.2017.

17:45

Barselona: Ili Kutinjo ili niko!

Posljednjeg dana prelaznog roka u Španije se ne očekuju senzacionalni transferi.

Barselona: Ili Kutinjo ili niko! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

29 Komentari

Sortiraj po:

Neznalica

pre 6 godina

(Otac Makarije, 2. septembar 2017 00:18)

Makarije, Makarije, treba da čitaš komentar na koji sam davao odgovor. Nisam ja spominjao Liverpul od pre 30 godina. A kada ga već pominju čisto da se zna. U vreme sankcija zbog Hejsela u Liverpul dolaze Barns i Birdzli koji uz Raša čine jednu od najboljih genaracija Liverpula. To ti je isto kao što su naši košarkaši bili sprečeni da tokom sankcija osvajaju titule. Valjda nećeđ da kažeš da bi Porto i Steaua bili šampioni Evrope da je Liverpul bio u takmičenju. Verovatno iako daješ sebi nik kakav daješ nisi ni bio rođen u to vreme. Inače ne bi ovako komentarisao.

Janelom

pre 6 godina

Nije barcelona slaba u rosteru nego fali motivacija shto e normalno razbijali protivnike shamarali 7-8 god pa dosta je sad sledi mala pauza menjanje generacije normalno je to niko nije vecan a drugi timovi osven barse i reala i sevilje da osvoe nesto ja sam navijac barse od 90" cekao trofeje docekao sad a mogu da gledam bez nervoze lakse mi je

neutralni felsh

pre 6 godina

Nece niko doci, ali svi zaboravljate da je dosao Paulinjo. Ja ne znam kakv je on igrac ali verujem da je vrh jer je placen skuplje nego sto je dosao u kinu, sto znaci da je u kineskoj ligi kidao. A posto kineza ima milijarda i po a argentinaca 40 miliona znaci da u kini ima bar 42 mesija, a mozda i vise jer mesi je mali a prosecan kinez je manji od argentinca. Pa sad vidite kakav je to igrac. Cudo ce da napravi. Sjajan potez barsine uprave. Dabogda ostali na poziciji dok se sunce ne ugasi. To im od srca zelim i ako sam navijac Reala.
(Baxuz, 01. septembar 2017 22:34)


pa sta? kakav god da jeste i kakav god da de pokaze, opet je i skuplji od realovog pojacanja gravesena. seca li se neko od vas realovih za koje su masne novce perezovi kupili tog celavka iz engleske da igra zadnjeg veznog u realu, ej, samo zato sto se jedne sezone pokazao u evertonu? taj isti everton je par godina ziveo od tog golemog transfera, ko ne zna nek se raspita koliko je kostao u to vreme - 40 miliona eura, kao i paulinjo danas, redovni prvotimac u brazilu. igrao u kini? pa nije otisao zbog lepote prirode nego zbog masnih para.
a gravesen i real? nista, ucinak na teren je bio porazan, zamisli neku krljajucu tarabu iz engleske lige, bezglaviju od gatuza, da igra zadnjeg veznog u spaniji, haha, i siroti gravesen je posle godinu-dve vracen evertonu za simbolicnu cifru, i tamo je igrao vrlo dobro. na srpskom: to se zove surenje za sve pare haha
a sad izvoli, nastsvi da smisljas fore za barsu i paulinja. znas sta? hajde da se kladimo da ce da da gol u nekom el klasiku ove sezone ako bude duze igrao... setices se tada i mene i gravesena i sta si ovde napisao haha ;)

Oliver

pre 6 godina

@andreas kisser
"odbrana malo suplja, ali ko jos igra odbranu kad imas ovakav napad :-)"
Veliki Jupp Heynckes je imao izreku:" Napad donosi pobede,odbrana donosi titule." Zato Liverpul nema sansi da osvoji titulu,pogotovo pored 2 MAncestera,a o Ligi sampiona da ne pricam.Sto bi rekao Galliani,bice opet Luzerpul,hehe

Otac Makarije

pre 6 godina

(Neznalica, 01. septembar 2017 23:54)

E moj sinko.. citam tvoj komentar i bas kazem kako si lepo sve srocio i onda dodjem do kraja gde mi se zgadi... nijednog pobednika lige ili kupa sampiona ne treba potceniti! A na ovo zadnje "ime jadnog kluba kome ne mogu ni da izgovorim naziv" mogu samo da kazem da bio bio presrecan da je ime tvog "jos jadnijeg kluba za koji navijas" (jadniji jer u cemu god da ga poredis ne mozes da nadjes znak jednakosti) na usatom, bio bi jako ponosan.. jer ja na svoj "jadni klub" sam svakako ponosan!

Neznalica

pre 6 godina

Ливерпул неће ништа освојити, продаће и ове играче једног по једног као што то раде протеклих 30 година. Ко остане завршиће ко Џерард.
(adriano_galliani, 1. septembar 2017 21:17)

Brate, ti stvarno nemaš pojma o fudbalu. Pa prodaje Liverpul krš igrače, niko to ne kaže, ali ih prodaje timovima kojima to postaju vodeći igrači. Suso ti je najbolji primer. Ne treba dalje da ideš. A što se ovih što će ostati i završiti kao Džerard tiče, kada bi tvoje reči bile tačne nikada niko ne bi otišao. Prilično je jaka karijera igrača koji kao kapiten podigne pehar LŠ. Džerard je to učinio ako me pamćenje ne vara. Samo nikako da se setim koji je to tim bio pobeđen u tom finalu. Znam samo da su bili neki jadnici kojima ni vođstvo od 3:0 na poluvremenu nije bilo dovoljno da pobede. Star sam čovek pa te molim da mi pomogneš o kom se to timu radilo.

I da ne zaboravim, pre 30 godina, za tvoju informaciju, Liverpul je imao ubedljivo najjači tim na svetu. Dominirao je Ostrvom i jedini razlog zašto nije osvojio još neki tadašnji Kup šampiona je zabrana posle Hejsela da se uopšte takmiči u tom takmičenju. Iz tog vremena imamo najjadnije pobednike KŠ kao što su Porto, PSV, Steaua i naravno onaj jadni tim kome imena ne mogu da se prisetim.

Baxuz

pre 6 godina

Nece niko doci, ali svi zaboravljate da je dosao Paulinjo. Ja ne znam kakv je on igrac ali verujem da je vrh jer je placen skuplje nego sto je dosao u kinu, sto znaci da je u kineskoj ligi kidao. A posto kineza ima milijarda i po a argentinaca 40 miliona znaci da u kini ima bar 42 mesija, a mozda i vise jer mesi je mali a prosecan kinez je manji od argentinca. Pa sad vidite kakav je to igrac. Cudo ce da napravi. Sjajan potez barsine uprave. Dabogda ostali na poziciji dok se sunce ne ugasi. To im od srca zelim i ako sam navijac Reala.

adriano_galliani

pre 6 godina

niko ne insinuira da ce LFC potrositi £300M. keiti ce se prosto aktivirati kluzula od £48 sto je vec dogovoreno, a lemara ce pokriti kutinjov prelazak u barselonu. za van dajka je vec ovog leta bilo spremno £70M
(andreas kisser, 1. septembar 2017 20:42)

Ниси добро информисан а и имаш логику "скаузера", чувени "neto spending". Кеита неће коштати 48м фунти већ више - активирана је клаузула али и плаћен premium резервације око 20 милиона евра. То што су имали наводних 70м ове сезоне за Ван Дајка не значи да ће то ако се потроши следеће године не рачуна, рачуна се итекако. Како год, они више од 150 милиона у играче уложити неће, невезано за продају Кутиња, а ту ће рачунати и Наби Кеиту, који осим што је скуп је тотално непознат играч, први фанови ПЛ не гледају Бундес "јер тамо само Бајерн осваја" а хвале Кеиту и Серија из Нице а нису гледали НИЈЕДНУ утакмицу. Према томе...

Ливерпул неће ништа освојити, продаће и ове играче једног по једног као што то раде протеклих 30 година. Ко остане завршиће ко Џерард.

andreas kisser

pre 6 godina

(adriano_galliani, 1. septembar 2017 21:17)

ok, evo priznajem, nisam dobro informisan :-) vezano za BL: pre godinu dana sam zbog prirode posla ziveo godinu dana u berlinu i bundesligu sam pratio ne na tv-u, vec na olimpijskom stadionu, kroz utakmice herte. ne znam kako mislis da je keita nepoznat igrac, kada je usao u tim bundeslige za proslu sezonu, a od dembelea je stariji i iskusniji tri godine? depozit za njega je vec placen i on ce kostati tacno onoliko kolika mu je klauzula £48M. sto se tice ostalih tvrdnji iz tvog komentara, pogledaj ponovo poslednju recenicu mog prethodnog: klop ce kao i ovog i proslog leta, dovesti samo lemara, ili krilo tog kalibra i levog beka, moguce i de fraja, jer mu istice ugovor sa laciom i pokusace da ga upari sa kolegom iz reprezentacije, mozda jos par nekih jeftinih pojacanja a-la robertson ovog leta i to je to. a to i da jeste £150M, opet ce sledeceg leta LFC prodajom kutinja i skartova zaraditi i vise od toga. dakle, liverpul sada radi isto ono sto poslednjih par godina (vrlo pametno) rade PSZ i real, na parce pojacava tim jakim igracima samo tamo gde je potrebno, jer osnova postoji. za razliku od LFC, milan je recimo trenutno tek pri kraju te faze, dok timovi poput barselone i arsenala, pa i sitija, koji je doduse ovog leta to delom odradio, treba da potpuno rekonstruisu tim! dakle njima trebaju ti troskovi od po 200-250M evra ili funti, liverpulu ne. to nije nikakvo skauzersko razmisljanje, vec elementarna logika. get over it!

andreas kisser

pre 6 godina

(adriano_galliani, 1. septembar 2017 20:19)

niko ne insinuira da ce LFC potrositi £300M. keiti ce se prosto aktivirati kluzula od £48 sto je vec dogovoreno, a lemara ce pokriti kutinjov prelazak u barselonu. za van dajka je vec ovog leta bilo spremno £70M, ali nije poslata ponuda iz postovanja onog izvinjenja od pocetka prelaznog roka. dakle kes za van dajka je bio tu, ali se procenilo da ne treba slati ponudu, jer su bile jake indicije da ce s'ton reagovati agresivno. sada je istekao taj period mirovanja i nema prepreka da se posalje zvanicna ponuda vec januara, jer se zna da van dajk ceka kao zapeta puska. dalje, prodaji kutinja barsi sledeceg leta, koja je vec sada izvesna jer se zna da dolazi zamena u liku keite, dodaj da ce sledeceg leta biti prodati jos i staridz, lovren, moreno, razna boranija, mozda i milner. svi zajedno ce liverpulu prihodovati bar 170-180M. vrlo jednostavna matematika; ti pises kao da je prelazni rok samo gubitak, a zaboravljas [ili mozda ne znas] da je, bar do pocetka ovog prelaznog roka, liverpul u poslednjih desetak godina uvek bio u prvih pet timova u evropi po prihodima od prodaje igraca. ove sezone nije bilo sanse prodati kutinja, jer nije bilo dobre ponude na trzistu za zamenu (a ne zato sto vrhunski igraci nisu zeleli da predju, kako sarkasticno insinuiras), a trebalo je i pokazati zube konkurenciji. za kraj, za razliku od recimo pepa, klop ne gomila igrace odjednom, vec trazi po par adekvatnih pojacanja po prelaznom roku.

Batalaka

pre 6 godina

Ligu prvaka i titule osvajaju timovi sa jakim odbranama , posebno centralnim bekovima. Od Vasovića i Rašovića, Belodedića i Najdoskog...do Ramosa i Pepea...i da ne redjam dalje... Odlaskom Pujola , Abidala , Keite ...a slabljenjem formata Ćavija i Inijeste , napad nije mogao da nadoknadi rupe i kikseve u odbrani. Sa Pikeom , Albom , Busketsom ... a ovako usporenom igrom nema nade u boljitak. Svaka izgubljena lopta na sredini i kontra je pola gola u Barsinoj mreži.

adriano_galliani

pre 6 godina

Galijani druze nas ,uprava je nesposobna jer tim i igra vec neko Vreme stagnira,sredina terena i odbeana skripi duze vreme i.nista nisu uradili po tom pitanju. Da li treba da nabrajam sve silne promasaje koje su doveli na tim pozicijama. Dakle coutinho je aamo vrhunac . Dovodili su samo navalu i mislili da su s tim resili sve,al nisu.ne igra samo napad. Liverpulu svaka cast i zavidim im na takvom igracu,koji bi seo barci kao budali samar. A ti idi sad i nastavi trubit po svome ,navikli smo na tvoje izlive frustracija.pozz
(ahilej, 1. septembar 2017 19:17)

О томе сам причао више пута, одлучено је да играју "играчи франшизе", Ла Масије по сваку цену и докле год то могу. Условно речено добре куповине су биле Нејмар и Суарез, сви остали су били промашај али још битније - резервни играчи. Они нису ни доведени да буду играчи за први тим. Играју све утакмице свих 90 минута, промене врше реда ради. Реал је правио те болне резове (Раул, Гути, Касиљас) а онда месецима читамо "клуб без душе" али то понекад треба радити.

Исто ово је и Милан преживљавао 2010/2011/2012, то је све нормално. Најгоре тек следи, ни судије ни УЕФА неће моћи да помогну.

adriano_galliani

pre 6 godina

odbrana malo suplja, ali ko jos igra odbranu kad imas ovakav napad :-)
(andreas kisser, 1. septembar 2017 19:10)

Сад сабери колико би коштали Кеита, Лемар и Ван Дајк, које си ти све довео за следећу годину. Кеита 55+20 (20 је сада уплаћено као "резервација") ова двојица скоро 200 милиона.. Сигурно ће уложити 300 милиона поред два Манчестера који ем имају квалитетније екипе ем више пара и "know how" освајања титула. Једноставно се не исплати толико улагање, Ливерпул није члан клуба "500 милиона прихода", немају они буџет за улагање више од 150 милиона а ни власници нису гадљиви на профит, напротив. Врло су слично онима из Арсенала.

ahilej

pre 6 godina

Galijani druze nas ,uprava je nesposobna jer tim i igra vec neko Vreme stagnira,sredina terena i odbeana skripi duze vreme i.nista nisu uradili po tom pitanju. Da li treba da nabrajam sve silne promasaje koje su doveli na tim pozicijama. Dakle coutinho je aamo vrhunac . Dovodili su samo navalu i mislili da su s tim resili sve,al nisu.ne igra samo napad. Liverpulu svaka cast i zavidim im na takvom igracu,koji bi seo barci kao budali samar. A ti idi sad i nastavi trubit po svome ,navikli smo na tvoje izlive frustracija.pozz

andreas kisser

pre 6 godina

ne mogu da shvatim ove iz barselonine uprave, zapeli za kutinja iako im je od prvog dana prelaznog roka receno da nije na prodaju! o ponasanju tokom prethodna tri meseca necu vise da trosim reci. navikli da maltretiraju slabije od sebe po primeri, pa se malo zaneli. jos im LFC ispred nosa uzeo i keitu. takodje ne mogu da razumem da celog leta nisu pokusali da smisle plan B u slucaju neuspeha oko kutinja! nije ni liverpul ispao nesto pametniji u slucaju van dajka (englezi za te situacije kazu 'putting all the eggs in one basket'), ali postoji jedna velika razlika: liverpul je sve jaci i primamljiviji velikim igrcima: van dajk je insistirao samo na liverpulu, nisu ga zanimali ni siti, ni celsi, keita je insistirao da predje, lemar je odbio arsenal cekajuci ponudu liverpula, oks je odbio celsi i presao u liverpul... dakle razlika je ta da ce van dajk sigurno, vec januara ili sledeceg leta, nositi crveni dres, da ce u liverpulu pocetkom sledece sezone biti i lemar i keita, dok (imajuci u vidu kako se situacija razvija) nisam bas siguran da ce kutinjo ovako jako zaleti da predje u barsu i za godinu dana! barselona je u velikoj silaznoj putanji, i moje je licno misljenje da ce se vratiti tamo gde su bili pre 12-13 godina, a da titulu, ni u spaniji, a kamoli u evropi, jos dugo nece videti. sto se tice liverpula, sredina i napad: henderson-dzan-kutinjo-mane-salah-firmino, plus najzad dobra, dugacka klupa. odbrana malo suplja, ali ko jos igra odbranu kad imas ovakav napad :-)

ahilej

pre 6 godina

(BlueFortress, 1. septembar 2017 18:13)

Na zalost,moram se slozit s tobom oko svega sto si napisao. Blago receno ,kao fan Barcelone ,izrevoltiran sam ovom upravom kojoj je ovo vrhunac nesposobnosti . Coutinho je po meni uz Hazarda najbolje moguce resenje za sredinu terena i naslednika vec potrosenog velikog Inieste. Vrhunski igrac koji bi umnogome oplemenio igru barse i sa njegovim nedovodjenjem ,blaugrana ce biti def jos slabija nego prosle sezone jer ne radi se tu samo o Iniesti,vec i o Rakiticu koji def nije nivo za takav jedan klub,ali i Buskecu koji je ocigldno demotivisan. Da je dosao Coutinho ,i sa ovim malim Dembeleom ,barca bi bila jaca nego prosle sezone sa Nejmarom, i mogla bi konkurisati Realu,PSG,Bayernu..ali ovako,nema sanse...Nabrojani timovi su bolji na svim pozicijama ,osim mozda napada,ali danas se mora imati kompletan tim da bi osvajao trofeje,a barca to def nema . Sledi bojim se jos gora sezona nego prosla . NAdat se samo nekim drasticnim promenama sto pre u vidu smene ove katastrofalne uprave koja nema veze sa ovom igrom.

BlueFortress

pre 6 godina

Dakle - niko. Odlaskom Nejmara i zamenom u vidu Dembelea su sigurno slabiji i to znacajno dok se Francuz ne uigra i pokaze talenat. Semedo ce pojacati desni bok ali generalno Barsa deluje jos slabije nego prosle godine kada su pokazali brojne slabe tacke. Juve i PSZ u prvom mecu su u potpunosti eksploatisali letargicnu sredinu bez energije, Inijesta je (priznali to ili ne) prirodno opao u igri i sada je slaba karika, Rakitic i Buskec nemotivisani a zamene jako slabe. Bez jake sredine nema jake Barse i ovo je zatisje pred buru iz koje ih ni maleni majstor nece izvuci bar do sledece godine.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

NAdat se samo nekim drasticnim promenama sto pre u vidu smene ove katastrofalne uprave koja nema veze sa ovom igrom.
(ahilej, 01. septembar 2017 18:24)

Uprava je nesposobna jer Liverpul ne zeli da proda igraca? Fenvej bi to terao do suda u Strazburu - odlucili su da ne prodaju igraca, ni za 300 miliona ga ne bi prodali. Resili su da uloze u imidz kluba koji ne prodaje igrace i ugovore smatra ozbiljnom pricom. Na tome im cestitam.

Farsin problem je Mesi, trebalo je prodati Mesija, dovesti pravu "desetku", ostao bi Nejmar i sve super.

adriano_galliani

pre 6 godina

Не зна се ко је очајнији - Фарса која жели да дебело преплати Кутиња или Лузерпул који не жели да га пусти јер ни за 200 милиона не би могли да доведу одговарајућу замену јер играчи сличног ранга не играју за тимове са средине табеле.

BlueFortress

pre 6 godina

Dakle - niko. Odlaskom Nejmara i zamenom u vidu Dembelea su sigurno slabiji i to znacajno dok se Francuz ne uigra i pokaze talenat. Semedo ce pojacati desni bok ali generalno Barsa deluje jos slabije nego prosle godine kada su pokazali brojne slabe tacke. Juve i PSZ u prvom mecu su u potpunosti eksploatisali letargicnu sredinu bez energije, Inijesta je (priznali to ili ne) prirodno opao u igri i sada je slaba karika, Rakitic i Buskec nemotivisani a zamene jako slabe. Bez jake sredine nema jake Barse i ovo je zatisje pred buru iz koje ih ni maleni majstor nece izvuci bar do sledece godine.

andreas kisser

pre 6 godina

ne mogu da shvatim ove iz barselonine uprave, zapeli za kutinja iako im je od prvog dana prelaznog roka receno da nije na prodaju! o ponasanju tokom prethodna tri meseca necu vise da trosim reci. navikli da maltretiraju slabije od sebe po primeri, pa se malo zaneli. jos im LFC ispred nosa uzeo i keitu. takodje ne mogu da razumem da celog leta nisu pokusali da smisle plan B u slucaju neuspeha oko kutinja! nije ni liverpul ispao nesto pametniji u slucaju van dajka (englezi za te situacije kazu 'putting all the eggs in one basket'), ali postoji jedna velika razlika: liverpul je sve jaci i primamljiviji velikim igrcima: van dajk je insistirao samo na liverpulu, nisu ga zanimali ni siti, ni celsi, keita je insistirao da predje, lemar je odbio arsenal cekajuci ponudu liverpula, oks je odbio celsi i presao u liverpul... dakle razlika je ta da ce van dajk sigurno, vec januara ili sledeceg leta, nositi crveni dres, da ce u liverpulu pocetkom sledece sezone biti i lemar i keita, dok (imajuci u vidu kako se situacija razvija) nisam bas siguran da ce kutinjo ovako jako zaleti da predje u barsu i za godinu dana! barselona je u velikoj silaznoj putanji, i moje je licno misljenje da ce se vratiti tamo gde su bili pre 12-13 godina, a da titulu, ni u spaniji, a kamoli u evropi, jos dugo nece videti. sto se tice liverpula, sredina i napad: henderson-dzan-kutinjo-mane-salah-firmino, plus najzad dobra, dugacka klupa. odbrana malo suplja, ali ko jos igra odbranu kad imas ovakav napad :-)

adriano_galliani

pre 6 godina

Не зна се ко је очајнији - Фарса која жели да дебело преплати Кутиња или Лузерпул који не жели да га пусти јер ни за 200 милиона не би могли да доведу одговарајућу замену јер играчи сличног ранга не играју за тимове са средине табеле.

ahilej

pre 6 godina

(BlueFortress, 1. septembar 2017 18:13)

Na zalost,moram se slozit s tobom oko svega sto si napisao. Blago receno ,kao fan Barcelone ,izrevoltiran sam ovom upravom kojoj je ovo vrhunac nesposobnosti . Coutinho je po meni uz Hazarda najbolje moguce resenje za sredinu terena i naslednika vec potrosenog velikog Inieste. Vrhunski igrac koji bi umnogome oplemenio igru barse i sa njegovim nedovodjenjem ,blaugrana ce biti def jos slabija nego prosle sezone jer ne radi se tu samo o Iniesti,vec i o Rakiticu koji def nije nivo za takav jedan klub,ali i Buskecu koji je ocigldno demotivisan. Da je dosao Coutinho ,i sa ovim malim Dembeleom ,barca bi bila jaca nego prosle sezone sa Nejmarom, i mogla bi konkurisati Realu,PSG,Bayernu..ali ovako,nema sanse...Nabrojani timovi su bolji na svim pozicijama ,osim mozda napada,ali danas se mora imati kompletan tim da bi osvajao trofeje,a barca to def nema . Sledi bojim se jos gora sezona nego prosla . NAdat se samo nekim drasticnim promenama sto pre u vidu smene ove katastrofalne uprave koja nema veze sa ovom igrom.

Batalaka

pre 6 godina

Ligu prvaka i titule osvajaju timovi sa jakim odbranama , posebno centralnim bekovima. Od Vasovića i Rašovića, Belodedića i Najdoskog...do Ramosa i Pepea...i da ne redjam dalje... Odlaskom Pujola , Abidala , Keite ...a slabljenjem formata Ćavija i Inijeste , napad nije mogao da nadoknadi rupe i kikseve u odbrani. Sa Pikeom , Albom , Busketsom ... a ovako usporenom igrom nema nade u boljitak. Svaka izgubljena lopta na sredini i kontra je pola gola u Barsinoj mreži.

ahilej

pre 6 godina

Galijani druze nas ,uprava je nesposobna jer tim i igra vec neko Vreme stagnira,sredina terena i odbeana skripi duze vreme i.nista nisu uradili po tom pitanju. Da li treba da nabrajam sve silne promasaje koje su doveli na tim pozicijama. Dakle coutinho je aamo vrhunac . Dovodili su samo navalu i mislili da su s tim resili sve,al nisu.ne igra samo napad. Liverpulu svaka cast i zavidim im na takvom igracu,koji bi seo barci kao budali samar. A ti idi sad i nastavi trubit po svome ,navikli smo na tvoje izlive frustracija.pozz

Neznalica

pre 6 godina

Ливерпул неће ништа освојити, продаће и ове играче једног по једног као што то раде протеклих 30 година. Ко остане завршиће ко Џерард.
(adriano_galliani, 1. septembar 2017 21:17)

Brate, ti stvarno nemaš pojma o fudbalu. Pa prodaje Liverpul krš igrače, niko to ne kaže, ali ih prodaje timovima kojima to postaju vodeći igrači. Suso ti je najbolji primer. Ne treba dalje da ideš. A što se ovih što će ostati i završiti kao Džerard tiče, kada bi tvoje reči bile tačne nikada niko ne bi otišao. Prilično je jaka karijera igrača koji kao kapiten podigne pehar LŠ. Džerard je to učinio ako me pamćenje ne vara. Samo nikako da se setim koji je to tim bio pobeđen u tom finalu. Znam samo da su bili neki jadnici kojima ni vođstvo od 3:0 na poluvremenu nije bilo dovoljno da pobede. Star sam čovek pa te molim da mi pomogneš o kom se to timu radilo.

I da ne zaboravim, pre 30 godina, za tvoju informaciju, Liverpul je imao ubedljivo najjači tim na svetu. Dominirao je Ostrvom i jedini razlog zašto nije osvojio još neki tadašnji Kup šampiona je zabrana posle Hejsela da se uopšte takmiči u tom takmičenju. Iz tog vremena imamo najjadnije pobednike KŠ kao što su Porto, PSV, Steaua i naravno onaj jadni tim kome imena ne mogu da se prisetim.

andreas kisser

pre 6 godina

(adriano_galliani, 1. septembar 2017 21:17)

ok, evo priznajem, nisam dobro informisan :-) vezano za BL: pre godinu dana sam zbog prirode posla ziveo godinu dana u berlinu i bundesligu sam pratio ne na tv-u, vec na olimpijskom stadionu, kroz utakmice herte. ne znam kako mislis da je keita nepoznat igrac, kada je usao u tim bundeslige za proslu sezonu, a od dembelea je stariji i iskusniji tri godine? depozit za njega je vec placen i on ce kostati tacno onoliko kolika mu je klauzula £48M. sto se tice ostalih tvrdnji iz tvog komentara, pogledaj ponovo poslednju recenicu mog prethodnog: klop ce kao i ovog i proslog leta, dovesti samo lemara, ili krilo tog kalibra i levog beka, moguce i de fraja, jer mu istice ugovor sa laciom i pokusace da ga upari sa kolegom iz reprezentacije, mozda jos par nekih jeftinih pojacanja a-la robertson ovog leta i to je to. a to i da jeste £150M, opet ce sledeceg leta LFC prodajom kutinja i skartova zaraditi i vise od toga. dakle, liverpul sada radi isto ono sto poslednjih par godina (vrlo pametno) rade PSZ i real, na parce pojacava tim jakim igracima samo tamo gde je potrebno, jer osnova postoji. za razliku od LFC, milan je recimo trenutno tek pri kraju te faze, dok timovi poput barselone i arsenala, pa i sitija, koji je doduse ovog leta to delom odradio, treba da potpuno rekonstruisu tim! dakle njima trebaju ti troskovi od po 200-250M evra ili funti, liverpulu ne. to nije nikakvo skauzersko razmisljanje, vec elementarna logika. get over it!

Baxuz

pre 6 godina

Nece niko doci, ali svi zaboravljate da je dosao Paulinjo. Ja ne znam kakv je on igrac ali verujem da je vrh jer je placen skuplje nego sto je dosao u kinu, sto znaci da je u kineskoj ligi kidao. A posto kineza ima milijarda i po a argentinaca 40 miliona znaci da u kini ima bar 42 mesija, a mozda i vise jer mesi je mali a prosecan kinez je manji od argentinca. Pa sad vidite kakav je to igrac. Cudo ce da napravi. Sjajan potez barsine uprave. Dabogda ostali na poziciji dok se sunce ne ugasi. To im od srca zelim i ako sam navijac Reala.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

NAdat se samo nekim drasticnim promenama sto pre u vidu smene ove katastrofalne uprave koja nema veze sa ovom igrom.
(ahilej, 01. septembar 2017 18:24)

Uprava je nesposobna jer Liverpul ne zeli da proda igraca? Fenvej bi to terao do suda u Strazburu - odlucili su da ne prodaju igraca, ni za 300 miliona ga ne bi prodali. Resili su da uloze u imidz kluba koji ne prodaje igrace i ugovore smatra ozbiljnom pricom. Na tome im cestitam.

Farsin problem je Mesi, trebalo je prodati Mesija, dovesti pravu "desetku", ostao bi Nejmar i sve super.

adriano_galliani

pre 6 godina

Galijani druze nas ,uprava je nesposobna jer tim i igra vec neko Vreme stagnira,sredina terena i odbeana skripi duze vreme i.nista nisu uradili po tom pitanju. Da li treba da nabrajam sve silne promasaje koje su doveli na tim pozicijama. Dakle coutinho je aamo vrhunac . Dovodili su samo navalu i mislili da su s tim resili sve,al nisu.ne igra samo napad. Liverpulu svaka cast i zavidim im na takvom igracu,koji bi seo barci kao budali samar. A ti idi sad i nastavi trubit po svome ,navikli smo na tvoje izlive frustracija.pozz
(ahilej, 1. septembar 2017 19:17)

О томе сам причао више пута, одлучено је да играју "играчи франшизе", Ла Масије по сваку цену и докле год то могу. Условно речено добре куповине су биле Нејмар и Суарез, сви остали су били промашај али још битније - резервни играчи. Они нису ни доведени да буду играчи за први тим. Играју све утакмице свих 90 минута, промене врше реда ради. Реал је правио те болне резове (Раул, Гути, Касиљас) а онда месецима читамо "клуб без душе" али то понекад треба радити.

Исто ово је и Милан преживљавао 2010/2011/2012, то је све нормално. Најгоре тек следи, ни судије ни УЕФА неће моћи да помогну.

adriano_galliani

pre 6 godina

odbrana malo suplja, ali ko jos igra odbranu kad imas ovakav napad :-)
(andreas kisser, 1. septembar 2017 19:10)

Сад сабери колико би коштали Кеита, Лемар и Ван Дајк, које си ти све довео за следећу годину. Кеита 55+20 (20 је сада уплаћено као "резервација") ова двојица скоро 200 милиона.. Сигурно ће уложити 300 милиона поред два Манчестера који ем имају квалитетније екипе ем више пара и "know how" освајања титула. Једноставно се не исплати толико улагање, Ливерпул није члан клуба "500 милиона прихода", немају они буџет за улагање више од 150 милиона а ни власници нису гадљиви на профит, напротив. Врло су слично онима из Арсенала.

andreas kisser

pre 6 godina

(adriano_galliani, 1. septembar 2017 20:19)

niko ne insinuira da ce LFC potrositi £300M. keiti ce se prosto aktivirati kluzula od £48 sto je vec dogovoreno, a lemara ce pokriti kutinjov prelazak u barselonu. za van dajka je vec ovog leta bilo spremno £70M, ali nije poslata ponuda iz postovanja onog izvinjenja od pocetka prelaznog roka. dakle kes za van dajka je bio tu, ali se procenilo da ne treba slati ponudu, jer su bile jake indicije da ce s'ton reagovati agresivno. sada je istekao taj period mirovanja i nema prepreka da se posalje zvanicna ponuda vec januara, jer se zna da van dajk ceka kao zapeta puska. dalje, prodaji kutinja barsi sledeceg leta, koja je vec sada izvesna jer se zna da dolazi zamena u liku keite, dodaj da ce sledeceg leta biti prodati jos i staridz, lovren, moreno, razna boranija, mozda i milner. svi zajedno ce liverpulu prihodovati bar 170-180M. vrlo jednostavna matematika; ti pises kao da je prelazni rok samo gubitak, a zaboravljas [ili mozda ne znas] da je, bar do pocetka ovog prelaznog roka, liverpul u poslednjih desetak godina uvek bio u prvih pet timova u evropi po prihodima od prodaje igraca. ove sezone nije bilo sanse prodati kutinja, jer nije bilo dobre ponude na trzistu za zamenu (a ne zato sto vrhunski igraci nisu zeleli da predju, kako sarkasticno insinuiras), a trebalo je i pokazati zube konkurenciji. za kraj, za razliku od recimo pepa, klop ne gomila igrace odjednom, vec trazi po par adekvatnih pojacanja po prelaznom roku.

adriano_galliani

pre 6 godina

niko ne insinuira da ce LFC potrositi £300M. keiti ce se prosto aktivirati kluzula od £48 sto je vec dogovoreno, a lemara ce pokriti kutinjov prelazak u barselonu. za van dajka je vec ovog leta bilo spremno £70M
(andreas kisser, 1. septembar 2017 20:42)

Ниси добро информисан а и имаш логику "скаузера", чувени "neto spending". Кеита неће коштати 48м фунти већ више - активирана је клаузула али и плаћен premium резервације око 20 милиона евра. То што су имали наводних 70м ове сезоне за Ван Дајка не значи да ће то ако се потроши следеће године не рачуна, рачуна се итекако. Како год, они више од 150 милиона у играче уложити неће, невезано за продају Кутиња, а ту ће рачунати и Наби Кеиту, који осим што је скуп је тотално непознат играч, први фанови ПЛ не гледају Бундес "јер тамо само Бајерн осваја" а хвале Кеиту и Серија из Нице а нису гледали НИЈЕДНУ утакмицу. Према томе...

Ливерпул неће ништа освојити, продаће и ове играче једног по једног као што то раде протеклих 30 година. Ко остане завршиће ко Џерард.

neutralni felsh

pre 6 godina

Nece niko doci, ali svi zaboravljate da je dosao Paulinjo. Ja ne znam kakv je on igrac ali verujem da je vrh jer je placen skuplje nego sto je dosao u kinu, sto znaci da je u kineskoj ligi kidao. A posto kineza ima milijarda i po a argentinaca 40 miliona znaci da u kini ima bar 42 mesija, a mozda i vise jer mesi je mali a prosecan kinez je manji od argentinca. Pa sad vidite kakav je to igrac. Cudo ce da napravi. Sjajan potez barsine uprave. Dabogda ostali na poziciji dok se sunce ne ugasi. To im od srca zelim i ako sam navijac Reala.
(Baxuz, 01. septembar 2017 22:34)


pa sta? kakav god da jeste i kakav god da de pokaze, opet je i skuplji od realovog pojacanja gravesena. seca li se neko od vas realovih za koje su masne novce perezovi kupili tog celavka iz engleske da igra zadnjeg veznog u realu, ej, samo zato sto se jedne sezone pokazao u evertonu? taj isti everton je par godina ziveo od tog golemog transfera, ko ne zna nek se raspita koliko je kostao u to vreme - 40 miliona eura, kao i paulinjo danas, redovni prvotimac u brazilu. igrao u kini? pa nije otisao zbog lepote prirode nego zbog masnih para.
a gravesen i real? nista, ucinak na teren je bio porazan, zamisli neku krljajucu tarabu iz engleske lige, bezglaviju od gatuza, da igra zadnjeg veznog u spaniji, haha, i siroti gravesen je posle godinu-dve vracen evertonu za simbolicnu cifru, i tamo je igrao vrlo dobro. na srpskom: to se zove surenje za sve pare haha
a sad izvoli, nastsvi da smisljas fore za barsu i paulinja. znas sta? hajde da se kladimo da ce da da gol u nekom el klasiku ove sezone ako bude duze igrao... setices se tada i mene i gravesena i sta si ovde napisao haha ;)

Janelom

pre 6 godina

Nije barcelona slaba u rosteru nego fali motivacija shto e normalno razbijali protivnike shamarali 7-8 god pa dosta je sad sledi mala pauza menjanje generacije normalno je to niko nije vecan a drugi timovi osven barse i reala i sevilje da osvoe nesto ja sam navijac barse od 90" cekao trofeje docekao sad a mogu da gledam bez nervoze lakse mi je

Neznalica

pre 6 godina

(Otac Makarije, 2. septembar 2017 00:18)

Makarije, Makarije, treba da čitaš komentar na koji sam davao odgovor. Nisam ja spominjao Liverpul od pre 30 godina. A kada ga već pominju čisto da se zna. U vreme sankcija zbog Hejsela u Liverpul dolaze Barns i Birdzli koji uz Raša čine jednu od najboljih genaracija Liverpula. To ti je isto kao što su naši košarkaši bili sprečeni da tokom sankcija osvajaju titule. Valjda nećeđ da kažeš da bi Porto i Steaua bili šampioni Evrope da je Liverpul bio u takmičenju. Verovatno iako daješ sebi nik kakav daješ nisi ni bio rođen u to vreme. Inače ne bi ovako komentarisao.

Otac Makarije

pre 6 godina

(Neznalica, 01. septembar 2017 23:54)

E moj sinko.. citam tvoj komentar i bas kazem kako si lepo sve srocio i onda dodjem do kraja gde mi se zgadi... nijednog pobednika lige ili kupa sampiona ne treba potceniti! A na ovo zadnje "ime jadnog kluba kome ne mogu ni da izgovorim naziv" mogu samo da kazem da bio bio presrecan da je ime tvog "jos jadnijeg kluba za koji navijas" (jadniji jer u cemu god da ga poredis ne mozes da nadjes znak jednakosti) na usatom, bio bi jako ponosan.. jer ja na svoj "jadni klub" sam svakako ponosan!

Oliver

pre 6 godina

@andreas kisser
"odbrana malo suplja, ali ko jos igra odbranu kad imas ovakav napad :-)"
Veliki Jupp Heynckes je imao izreku:" Napad donosi pobede,odbrana donosi titule." Zato Liverpul nema sansi da osvoji titulu,pogotovo pored 2 MAncestera,a o Ligi sampiona da ne pricam.Sto bi rekao Galliani,bice opet Luzerpul,hehe

adriano_galliani

pre 6 godina

Не зна се ко је очајнији - Фарса која жели да дебело преплати Кутиња или Лузерпул који не жели да га пусти јер ни за 200 милиона не би могли да доведу одговарајућу замену јер играчи сличног ранга не играју за тимове са средине табеле.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

NAdat se samo nekim drasticnim promenama sto pre u vidu smene ove katastrofalne uprave koja nema veze sa ovom igrom.
(ahilej, 01. septembar 2017 18:24)

Uprava je nesposobna jer Liverpul ne zeli da proda igraca? Fenvej bi to terao do suda u Strazburu - odlucili su da ne prodaju igraca, ni za 300 miliona ga ne bi prodali. Resili su da uloze u imidz kluba koji ne prodaje igrace i ugovore smatra ozbiljnom pricom. Na tome im cestitam.

Farsin problem je Mesi, trebalo je prodati Mesija, dovesti pravu "desetku", ostao bi Nejmar i sve super.

adriano_galliani

pre 6 godina

niko ne insinuira da ce LFC potrositi £300M. keiti ce se prosto aktivirati kluzula od £48 sto je vec dogovoreno, a lemara ce pokriti kutinjov prelazak u barselonu. za van dajka je vec ovog leta bilo spremno £70M
(andreas kisser, 1. septembar 2017 20:42)

Ниси добро информисан а и имаш логику "скаузера", чувени "neto spending". Кеита неће коштати 48м фунти већ више - активирана је клаузула али и плаћен premium резервације око 20 милиона евра. То што су имали наводних 70м ове сезоне за Ван Дајка не значи да ће то ако се потроши следеће године не рачуна, рачуна се итекако. Како год, они више од 150 милиона у играче уложити неће, невезано за продају Кутиња, а ту ће рачунати и Наби Кеиту, који осим што је скуп је тотално непознат играч, први фанови ПЛ не гледају Бундес "јер тамо само Бајерн осваја" а хвале Кеиту и Серија из Нице а нису гледали НИЈЕДНУ утакмицу. Према томе...

Ливерпул неће ништа освојити, продаће и ове играче једног по једног као што то раде протеклих 30 година. Ко остане завршиће ко Џерард.

andreas kisser

pre 6 godina

ne mogu da shvatim ove iz barselonine uprave, zapeli za kutinja iako im je od prvog dana prelaznog roka receno da nije na prodaju! o ponasanju tokom prethodna tri meseca necu vise da trosim reci. navikli da maltretiraju slabije od sebe po primeri, pa se malo zaneli. jos im LFC ispred nosa uzeo i keitu. takodje ne mogu da razumem da celog leta nisu pokusali da smisle plan B u slucaju neuspeha oko kutinja! nije ni liverpul ispao nesto pametniji u slucaju van dajka (englezi za te situacije kazu 'putting all the eggs in one basket'), ali postoji jedna velika razlika: liverpul je sve jaci i primamljiviji velikim igrcima: van dajk je insistirao samo na liverpulu, nisu ga zanimali ni siti, ni celsi, keita je insistirao da predje, lemar je odbio arsenal cekajuci ponudu liverpula, oks je odbio celsi i presao u liverpul... dakle razlika je ta da ce van dajk sigurno, vec januara ili sledeceg leta, nositi crveni dres, da ce u liverpulu pocetkom sledece sezone biti i lemar i keita, dok (imajuci u vidu kako se situacija razvija) nisam bas siguran da ce kutinjo ovako jako zaleti da predje u barsu i za godinu dana! barselona je u velikoj silaznoj putanji, i moje je licno misljenje da ce se vratiti tamo gde su bili pre 12-13 godina, a da titulu, ni u spaniji, a kamoli u evropi, jos dugo nece videti. sto se tice liverpula, sredina i napad: henderson-dzan-kutinjo-mane-salah-firmino, plus najzad dobra, dugacka klupa. odbrana malo suplja, ali ko jos igra odbranu kad imas ovakav napad :-)

Neznalica

pre 6 godina

Ливерпул неће ништа освојити, продаће и ове играче једног по једног као што то раде протеклих 30 година. Ко остане завршиће ко Џерард.
(adriano_galliani, 1. septembar 2017 21:17)

Brate, ti stvarno nemaš pojma o fudbalu. Pa prodaje Liverpul krš igrače, niko to ne kaže, ali ih prodaje timovima kojima to postaju vodeći igrači. Suso ti je najbolji primer. Ne treba dalje da ideš. A što se ovih što će ostati i završiti kao Džerard tiče, kada bi tvoje reči bile tačne nikada niko ne bi otišao. Prilično je jaka karijera igrača koji kao kapiten podigne pehar LŠ. Džerard je to učinio ako me pamćenje ne vara. Samo nikako da se setim koji je to tim bio pobeđen u tom finalu. Znam samo da su bili neki jadnici kojima ni vođstvo od 3:0 na poluvremenu nije bilo dovoljno da pobede. Star sam čovek pa te molim da mi pomogneš o kom se to timu radilo.

I da ne zaboravim, pre 30 godina, za tvoju informaciju, Liverpul je imao ubedljivo najjači tim na svetu. Dominirao je Ostrvom i jedini razlog zašto nije osvojio još neki tadašnji Kup šampiona je zabrana posle Hejsela da se uopšte takmiči u tom takmičenju. Iz tog vremena imamo najjadnije pobednike KŠ kao što su Porto, PSV, Steaua i naravno onaj jadni tim kome imena ne mogu da se prisetim.

adriano_galliani

pre 6 godina

odbrana malo suplja, ali ko jos igra odbranu kad imas ovakav napad :-)
(andreas kisser, 1. septembar 2017 19:10)

Сад сабери колико би коштали Кеита, Лемар и Ван Дајк, које си ти све довео за следећу годину. Кеита 55+20 (20 је сада уплаћено као "резервација") ова двојица скоро 200 милиона.. Сигурно ће уложити 300 милиона поред два Манчестера који ем имају квалитетније екипе ем више пара и "know how" освајања титула. Једноставно се не исплати толико улагање, Ливерпул није члан клуба "500 милиона прихода", немају они буџет за улагање више од 150 милиона а ни власници нису гадљиви на профит, напротив. Врло су слично онима из Арсенала.

ahilej

pre 6 godina

(BlueFortress, 1. septembar 2017 18:13)

Na zalost,moram se slozit s tobom oko svega sto si napisao. Blago receno ,kao fan Barcelone ,izrevoltiran sam ovom upravom kojoj je ovo vrhunac nesposobnosti . Coutinho je po meni uz Hazarda najbolje moguce resenje za sredinu terena i naslednika vec potrosenog velikog Inieste. Vrhunski igrac koji bi umnogome oplemenio igru barse i sa njegovim nedovodjenjem ,blaugrana ce biti def jos slabija nego prosle sezone jer ne radi se tu samo o Iniesti,vec i o Rakiticu koji def nije nivo za takav jedan klub,ali i Buskecu koji je ocigldno demotivisan. Da je dosao Coutinho ,i sa ovim malim Dembeleom ,barca bi bila jaca nego prosle sezone sa Nejmarom, i mogla bi konkurisati Realu,PSG,Bayernu..ali ovako,nema sanse...Nabrojani timovi su bolji na svim pozicijama ,osim mozda napada,ali danas se mora imati kompletan tim da bi osvajao trofeje,a barca to def nema . Sledi bojim se jos gora sezona nego prosla . NAdat se samo nekim drasticnim promenama sto pre u vidu smene ove katastrofalne uprave koja nema veze sa ovom igrom.

adriano_galliani

pre 6 godina

Galijani druze nas ,uprava je nesposobna jer tim i igra vec neko Vreme stagnira,sredina terena i odbeana skripi duze vreme i.nista nisu uradili po tom pitanju. Da li treba da nabrajam sve silne promasaje koje su doveli na tim pozicijama. Dakle coutinho je aamo vrhunac . Dovodili su samo navalu i mislili da su s tim resili sve,al nisu.ne igra samo napad. Liverpulu svaka cast i zavidim im na takvom igracu,koji bi seo barci kao budali samar. A ti idi sad i nastavi trubit po svome ,navikli smo na tvoje izlive frustracija.pozz
(ahilej, 1. septembar 2017 19:17)

О томе сам причао више пута, одлучено је да играју "играчи франшизе", Ла Масије по сваку цену и докле год то могу. Условно речено добре куповине су биле Нејмар и Суарез, сви остали су били промашај али још битније - резервни играчи. Они нису ни доведени да буду играчи за први тим. Играју све утакмице свих 90 минута, промене врше реда ради. Реал је правио те болне резове (Раул, Гути, Касиљас) а онда месецима читамо "клуб без душе" али то понекад треба радити.

Исто ово је и Милан преживљавао 2010/2011/2012, то је све нормално. Најгоре тек следи, ни судије ни УЕФА неће моћи да помогну.

Oliver

pre 6 godina

@andreas kisser
"odbrana malo suplja, ali ko jos igra odbranu kad imas ovakav napad :-)"
Veliki Jupp Heynckes je imao izreku:" Napad donosi pobede,odbrana donosi titule." Zato Liverpul nema sansi da osvoji titulu,pogotovo pored 2 MAncestera,a o Ligi sampiona da ne pricam.Sto bi rekao Galliani,bice opet Luzerpul,hehe

BlueFortress

pre 6 godina

Dakle - niko. Odlaskom Nejmara i zamenom u vidu Dembelea su sigurno slabiji i to znacajno dok se Francuz ne uigra i pokaze talenat. Semedo ce pojacati desni bok ali generalno Barsa deluje jos slabije nego prosle godine kada su pokazali brojne slabe tacke. Juve i PSZ u prvom mecu su u potpunosti eksploatisali letargicnu sredinu bez energije, Inijesta je (priznali to ili ne) prirodno opao u igri i sada je slaba karika, Rakitic i Buskec nemotivisani a zamene jako slabe. Bez jake sredine nema jake Barse i ovo je zatisje pred buru iz koje ih ni maleni majstor nece izvuci bar do sledece godine.

Baxuz

pre 6 godina

Nece niko doci, ali svi zaboravljate da je dosao Paulinjo. Ja ne znam kakv je on igrac ali verujem da je vrh jer je placen skuplje nego sto je dosao u kinu, sto znaci da je u kineskoj ligi kidao. A posto kineza ima milijarda i po a argentinaca 40 miliona znaci da u kini ima bar 42 mesija, a mozda i vise jer mesi je mali a prosecan kinez je manji od argentinca. Pa sad vidite kakav je to igrac. Cudo ce da napravi. Sjajan potez barsine uprave. Dabogda ostali na poziciji dok se sunce ne ugasi. To im od srca zelim i ako sam navijac Reala.

andreas kisser

pre 6 godina

(adriano_galliani, 1. septembar 2017 20:19)

niko ne insinuira da ce LFC potrositi £300M. keiti ce se prosto aktivirati kluzula od £48 sto je vec dogovoreno, a lemara ce pokriti kutinjov prelazak u barselonu. za van dajka je vec ovog leta bilo spremno £70M, ali nije poslata ponuda iz postovanja onog izvinjenja od pocetka prelaznog roka. dakle kes za van dajka je bio tu, ali se procenilo da ne treba slati ponudu, jer su bile jake indicije da ce s'ton reagovati agresivno. sada je istekao taj period mirovanja i nema prepreka da se posalje zvanicna ponuda vec januara, jer se zna da van dajk ceka kao zapeta puska. dalje, prodaji kutinja barsi sledeceg leta, koja je vec sada izvesna jer se zna da dolazi zamena u liku keite, dodaj da ce sledeceg leta biti prodati jos i staridz, lovren, moreno, razna boranija, mozda i milner. svi zajedno ce liverpulu prihodovati bar 170-180M. vrlo jednostavna matematika; ti pises kao da je prelazni rok samo gubitak, a zaboravljas [ili mozda ne znas] da je, bar do pocetka ovog prelaznog roka, liverpul u poslednjih desetak godina uvek bio u prvih pet timova u evropi po prihodima od prodaje igraca. ove sezone nije bilo sanse prodati kutinja, jer nije bilo dobre ponude na trzistu za zamenu (a ne zato sto vrhunski igraci nisu zeleli da predju, kako sarkasticno insinuiras), a trebalo je i pokazati zube konkurenciji. za kraj, za razliku od recimo pepa, klop ne gomila igrace odjednom, vec trazi po par adekvatnih pojacanja po prelaznom roku.

neutralni felsh

pre 6 godina

Nece niko doci, ali svi zaboravljate da je dosao Paulinjo. Ja ne znam kakv je on igrac ali verujem da je vrh jer je placen skuplje nego sto je dosao u kinu, sto znaci da je u kineskoj ligi kidao. A posto kineza ima milijarda i po a argentinaca 40 miliona znaci da u kini ima bar 42 mesija, a mozda i vise jer mesi je mali a prosecan kinez je manji od argentinca. Pa sad vidite kakav je to igrac. Cudo ce da napravi. Sjajan potez barsine uprave. Dabogda ostali na poziciji dok se sunce ne ugasi. To im od srca zelim i ako sam navijac Reala.
(Baxuz, 01. septembar 2017 22:34)


pa sta? kakav god da jeste i kakav god da de pokaze, opet je i skuplji od realovog pojacanja gravesena. seca li se neko od vas realovih za koje su masne novce perezovi kupili tog celavka iz engleske da igra zadnjeg veznog u realu, ej, samo zato sto se jedne sezone pokazao u evertonu? taj isti everton je par godina ziveo od tog golemog transfera, ko ne zna nek se raspita koliko je kostao u to vreme - 40 miliona eura, kao i paulinjo danas, redovni prvotimac u brazilu. igrao u kini? pa nije otisao zbog lepote prirode nego zbog masnih para.
a gravesen i real? nista, ucinak na teren je bio porazan, zamisli neku krljajucu tarabu iz engleske lige, bezglaviju od gatuza, da igra zadnjeg veznog u spaniji, haha, i siroti gravesen je posle godinu-dve vracen evertonu za simbolicnu cifru, i tamo je igrao vrlo dobro. na srpskom: to se zove surenje za sve pare haha
a sad izvoli, nastsvi da smisljas fore za barsu i paulinja. znas sta? hajde da se kladimo da ce da da gol u nekom el klasiku ove sezone ako bude duze igrao... setices se tada i mene i gravesena i sta si ovde napisao haha ;)

ahilej

pre 6 godina

Galijani druze nas ,uprava je nesposobna jer tim i igra vec neko Vreme stagnira,sredina terena i odbeana skripi duze vreme i.nista nisu uradili po tom pitanju. Da li treba da nabrajam sve silne promasaje koje su doveli na tim pozicijama. Dakle coutinho je aamo vrhunac . Dovodili su samo navalu i mislili da su s tim resili sve,al nisu.ne igra samo napad. Liverpulu svaka cast i zavidim im na takvom igracu,koji bi seo barci kao budali samar. A ti idi sad i nastavi trubit po svome ,navikli smo na tvoje izlive frustracija.pozz

andreas kisser

pre 6 godina

(adriano_galliani, 1. septembar 2017 21:17)

ok, evo priznajem, nisam dobro informisan :-) vezano za BL: pre godinu dana sam zbog prirode posla ziveo godinu dana u berlinu i bundesligu sam pratio ne na tv-u, vec na olimpijskom stadionu, kroz utakmice herte. ne znam kako mislis da je keita nepoznat igrac, kada je usao u tim bundeslige za proslu sezonu, a od dembelea je stariji i iskusniji tri godine? depozit za njega je vec placen i on ce kostati tacno onoliko kolika mu je klauzula £48M. sto se tice ostalih tvrdnji iz tvog komentara, pogledaj ponovo poslednju recenicu mog prethodnog: klop ce kao i ovog i proslog leta, dovesti samo lemara, ili krilo tog kalibra i levog beka, moguce i de fraja, jer mu istice ugovor sa laciom i pokusace da ga upari sa kolegom iz reprezentacije, mozda jos par nekih jeftinih pojacanja a-la robertson ovog leta i to je to. a to i da jeste £150M, opet ce sledeceg leta LFC prodajom kutinja i skartova zaraditi i vise od toga. dakle, liverpul sada radi isto ono sto poslednjih par godina (vrlo pametno) rade PSZ i real, na parce pojacava tim jakim igracima samo tamo gde je potrebno, jer osnova postoji. za razliku od LFC, milan je recimo trenutno tek pri kraju te faze, dok timovi poput barselone i arsenala, pa i sitija, koji je doduse ovog leta to delom odradio, treba da potpuno rekonstruisu tim! dakle njima trebaju ti troskovi od po 200-250M evra ili funti, liverpulu ne. to nije nikakvo skauzersko razmisljanje, vec elementarna logika. get over it!

Janelom

pre 6 godina

Nije barcelona slaba u rosteru nego fali motivacija shto e normalno razbijali protivnike shamarali 7-8 god pa dosta je sad sledi mala pauza menjanje generacije normalno je to niko nije vecan a drugi timovi osven barse i reala i sevilje da osvoe nesto ja sam navijac barse od 90" cekao trofeje docekao sad a mogu da gledam bez nervoze lakse mi je

Batalaka

pre 6 godina

Ligu prvaka i titule osvajaju timovi sa jakim odbranama , posebno centralnim bekovima. Od Vasovića i Rašovića, Belodedića i Najdoskog...do Ramosa i Pepea...i da ne redjam dalje... Odlaskom Pujola , Abidala , Keite ...a slabljenjem formata Ćavija i Inijeste , napad nije mogao da nadoknadi rupe i kikseve u odbrani. Sa Pikeom , Albom , Busketsom ... a ovako usporenom igrom nema nade u boljitak. Svaka izgubljena lopta na sredini i kontra je pola gola u Barsinoj mreži.

Otac Makarije

pre 6 godina

(Neznalica, 01. septembar 2017 23:54)

E moj sinko.. citam tvoj komentar i bas kazem kako si lepo sve srocio i onda dodjem do kraja gde mi se zgadi... nijednog pobednika lige ili kupa sampiona ne treba potceniti! A na ovo zadnje "ime jadnog kluba kome ne mogu ni da izgovorim naziv" mogu samo da kazem da bio bio presrecan da je ime tvog "jos jadnijeg kluba za koji navijas" (jadniji jer u cemu god da ga poredis ne mozes da nadjes znak jednakosti) na usatom, bio bi jako ponosan.. jer ja na svoj "jadni klub" sam svakako ponosan!

Neznalica

pre 6 godina

(Otac Makarije, 2. septembar 2017 00:18)

Makarije, Makarije, treba da čitaš komentar na koji sam davao odgovor. Nisam ja spominjao Liverpul od pre 30 godina. A kada ga već pominju čisto da se zna. U vreme sankcija zbog Hejsela u Liverpul dolaze Barns i Birdzli koji uz Raša čine jednu od najboljih genaracija Liverpula. To ti je isto kao što su naši košarkaši bili sprečeni da tokom sankcija osvajaju titule. Valjda nećeđ da kažeš da bi Porto i Steaua bili šampioni Evrope da je Liverpul bio u takmičenju. Verovatno iako daješ sebi nik kakav daješ nisi ni bio rođen u to vreme. Inače ne bi ovako komentarisao.