Fudbal 361

Četvrtak, 24.08.2017.

14:50

Vučić hrvatskom dečaku:Navijaj za Zvezdu, Partizan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je grupu dece iz Rijeke, Kostajnice i zadarskog zaleđa, polaznike letnje škole "Sveti Sava".

Vuèiæ hrvatskom deèaku:Navijaj za Zvezdu, Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

361 Komentari

Sortiraj po:

Čačanin - Borac

pre 6 godina

Zar nije imao deci da priča nešto pametnije? Kada bi deci iz Čačka ili odraslim rekao da ne navijaju za Borac to bismo odbili na glupost. Zašto ne Borac, Rijeka i manji klubovi? Odakle potiču dobri igrači?

Tatjana

pre 6 godina

Slatko i lepo. Ova deca će to pamtiti ceo život. Primio ih je predsednik Republike Srbije! Kada ovako mali vide i shvate da mi nismo negativci u priči njihovih roditelja, neće niko moći da ih uveri u suprotno. Ovako se stvaraju prijateljstva sa komšijama... Ove generacije kada odrastu, neće mrzeti Srbe i Srbiju.

Martin Todorović

pre 6 godina

Lep gest, uvek se treba osvrnuti na dobrosusedske odnose i graditi iste, jedni smo drugima potrebni... Podrska ovakvim aktivnostima uz nadu da će se iste nastaviti u regionu!

Aca

pre 6 godina

Najviše navijača u bivšoj SFRJ je imala Crvena Zvezda, pa iza nje daleko pozadi su bili svi ostali.Verujem da će i ova dečica u budućnosti makar u potaji navijati za Crvenu Zvezdu.

Steva

pre 6 godina

Ako ćemo iskreno, Vučić kao da je znao da će naši klubovi proći u grupnu fazu lige Evrope. Sada ta izjava da su naši klubovi veći od Hrvatskih i nije tako velika provokacija već realnost.

Jakša

pre 6 godina

Lep gest srpskog predsednika što je primio srpsku decu i što im je obezbedio da odgledaju Crvenu Zvezdu na našem najvećem stadionu.

Dragče

pre 6 godina

Druženje sa decom oplemenjuje i nadahnjuje novu snagu za stvaranje bolje budućnosti kako bi sva deca živela svoje živote u optimalnim uslovima.

Viki

pre 6 godina

Pravo je zadovoljstvo gledati fotografiju veselih i razdraganih bića koja se iskreno raduju i uživaju u društvu sa predsednikom Srbije.

Ivo Split

pre 6 godina

Kad sam vidio ovu vijest na Hr dnevniku nisam mogao vjerovat.
Iznenadilo me da ovdje u komentarima većina na ovo gleda sa simpatijama.
Radi se očito o dječaku srpske nacionalnosti kome predsjednik objašnjava da nije normalno navijati za klub iz kraja u kome živi, iz svog grada, već da se treba ravnati po nacionalnoj pripadnosti.
Ako je šala, u najmanju ruku je neumjesna, isto bih naravno mislio i u situaciji da se radi o djetetu hrvatske nacionalnosti koji živi u Beogradu pa da mu neki Hr političar objašnjava kako nije baš Ok da navija za Zvezdu ili Partizan.
Iznenadite me pa mi objavite komentar.

Dani

pre 6 godina

Klincima je bilo zabavno i interesantno, a na kraju krajeva dobili su i dobar savet o najboljim klubovima. Salu na stranu, deciji osmesi sve govore.

Predrag

pre 6 godina

Predsednik je saljivim tonom rekao u vezi fudbalskih klubova i sad to neki odmah koriste u dnevno politicke svrhe ali dolazak dece srpske nacionalnosti iz raznih krajeva hrvatske i prijem kod predsednika je jako lep dogadjaj prvenstveno za decu

Somborac

pre 6 godina

Kad bi ovo hrvatski premijer izjavio, digli bi se na zadnje noge.
(Croata, 24. avgust 2017 20:18)

Bivši hrvatski premijer Milanović je izjavljivao da su Srbi ''šaka jada'', i da nemaju ''leba da jedu''... On je kao ''levičar'', a mogu misliti šta svakodnevno o Srbima izjavljuju deklarisani desničari, i na te uvrede niko iz Srbije ne reaguje.
Ja ovde ne vidim ništa sporno, pa i vaša Kolinda je u Zagrebu nakon obilaska Tavankuta i drugih mesta u Bačkoj gde žive Hrvati izjavila kako je vojvođanskim Hrvatima Srbija maćeha a Hrvatska im je jedina ''mati'', pa se odavde niko nije ''digao na zadnje noge''!

Jasminka

pre 6 godina

Nema lepse i draze stvari do druzenja sa decom! Energija kojom zrace, kojom gledaju je nesto sto se ne moze meriti ni sa cim! Prelep gest od strane predsednika Srbije.

nemanja s.

pre 6 godina

Dete je iz Rijeke, živi tamo i navija za svoj klub. Kada bi navijao za neki od dva beogradska, imao bi problema. Nemojte da se igrate sa srpskom decom u Hrvatskoj. Pustite ih da žive, jer biti Srbin tamo nije isto kao u matici. Zanimljivo je da pola komentatora nije ni shvatilo da su u pitanju srpska deca koja žive u HR...

Croata

pre 6 godina

Kad bi ovo hrvatski premijer izjavio, digli bi se na zadnje noge. Tako se razgovara kad imas 7 godina a i vodi drzavu kao da je u pubertetu.

Mladen

pre 6 godina

Kao prvo, ovo su srpska deca. Kao drugo, sve i da su hrvatska, bosanska, africka ili ne znam cija, DECA SU DECA i ne treba preko njih da se prepucavamo.Ako neko drugi ne bi docekao i ugostio nasu decu, zasto mi treba da budemo kao taj neko? Svako govori o sebi svojim postupcima!

Svaka cast predsednice. Nego, prodje mi jedna misao kroz glavu. Zapitah se, da li bi nasu decu u Hrvatskoj tako docekali?
(Mario, 24. avgust 2017 19:03) # Link komentara
Preporučujem (+2)Ne preporučujem (-2)

Milosav

pre 6 godina

Jos jedan porazavajuci dokaz koliko je Srbija utonula u glib sa ovom komedijom (ili tragedijom) od Vodje. Pazi, salio se. Kome je ovo "saljivo" taj je definitvno Vucicev glasac, shvatas?

Zigzag

pre 6 godina

Ne radi se o hrvatskom decaku, nego srpskom decaku iz Hrvatske!
(Ringebal, 24. avgust 2017 15:24)radi se o djecaku i predsjedniku jedne drzave koji se kladio po svom priznanju na svaki mec protiv timova za koje je igrao Savo Milosevic...

dijareja

pre 6 godina

E, lepo ću se u..ati od ovih botina i njihove analne speleologije! Razlaz i tišina tamo! Nije više ni smešno - koliko ste providno tragični i štetni!

Igor Radunovic

pre 6 godina

Ne postoji ni jedan covek iz Srbije koji svaki razgovor koristi za promovisanje svoje zamlje, svojih sportista, svojih fabrika.. to moze samo neko ko voli Srbiju!

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Predivan gest Vučića i poruka svima da svi treba da uvek imaju na umu da sve što se radi, u budućnosti će naša deca to i da žive.
(Mirjana, 24. avgust 2017 15:55)
Pa, "Mirjana", zar se nismo lepo dogovorili da ne mrvite sendvice po sportskoj rubrici?
A, ti gore-ne traumiraj tu decu.

Samo napredno

pre 6 godina

Strašno vam šaljiv taj vaš predsjednik.
Naravoučenije: Orite i sijte u Hrvatskoj, ali molite boga da kiša padne u Srbiji!
Napredno!

Vedran

pre 6 godina

Nije u pitanju hrvatski dječak, nego dječak srpske nacionalnosti iz Rijeke, polaznik ljetnje škole ''Sveti Sava''.
A iz cijelog zadarskog zaleđa samo jedno dijete je polaznik škole, jedno dijete od nekoliko desetina srpskih sela u Ravnim Kotarima...
Ovih dana se podmeću požari u tim srpskim selima, s ciljem da se ponovo zapali i ono malo kuća što je obnovljeno, i da se protjera i to malo povratnika!

tina

pre 6 godina

Ovo mi je najlepša vest u poslednjih nekoliko dana. Veoma lep gest predsednika. Ceo prijem, poklon knjiga, utakmica ... i celokupan doživljaj

Labud

pre 6 godina

Predivan post Mirjana. Sada pojedi sendvić.
(zgslavac, 24. avgust 2017 17:05)

Labud bi Mirjani savetovao da pojede nesto drugo. Takodje, Labud bi dadnuo jos koji plus na komentar zbog ć u 'sendvić'. Podseca ga na baku/nonu iz tih krajeva.

zgslavac

pre 6 godina

Predivan gest Vučića i poruka svima da svi treba da uvek imaju na umu da sve što se radi, u budućnosti će naša deca to i da žive.
(Mirjana, 24. avgust 2017 15:55)

Predivan post Mirjana. Sada pojedi sendvić.

Neven

pre 6 godina

Bravo. Pokazimo drugima kako su Srbi dobri domacini i kako smo gostoprimljivi pa neka se drugi ugledaju na nas. Dosta smo bili crna tacka u svetu i Evropi.

...

pre 6 godina

Sta ga napadate odma, on radi 25 sati dnevno malo se posalio i odma ne valjda fora, dajte malo podrske nije lako smisljati fore posle 25 sati rada.

Hedona

pre 6 godina

Aleksandar Vučić obožava decu, i zaista lepo ga je videti da okružen deci. Deca osim što žele da nauče našu kulturu oni žele da budu i na utakmicama. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

LEONARD

pre 6 godina

Vučić nije primjereno reagirao, dječak je iskreno odgovorio na pitanje i trebao ga je podržati, ovako je pokazao da tipični balkanski političar

Som Tojer

pre 6 godina

Učili smo skupove kad smo bili mali... i po nešto naučeno ostane za ceo život... e pa u skup “Rijeka, Hajduk, Dinamo“ logički ulazi samo - PARTIZAN...
Sedi 5...

Vladan

pre 6 godina

Svakako je, za razvoj regiona, bitno da naši klubovi i klubovi regiona igraju Evropske utakmice, takođe je veoma bitna međusobna podrška. Bolje da navijamo jedni za druge nego da se psujemo i vređamo.

peki

pre 6 godina

Naravno da predsdniku nije bilo bitno za koga ko navijaBitno je da su deca lepo ugooscena.Sve to zavisi od domacina koji treba da bude domacinski nastrojen i u lepom raspolozonju da doceka goste kako bi se prijatno osecali.Aleksandar Vucic se sudeci po licima malisana svakako pokazao gostoljubivo,kao pravi domacin,kako i dolikuje!

Wassermann

pre 6 godina

Navod:

Samo još jednom da se dotaknem teme tv prenosa... trenutno na rts-u na rts1, rts2 i rtsHD idu tri različite emisije, sve tri uživo (Odbojka, bgd.hronikai skupština)...
Toliko o nemogucnosti 3 direktna prenosa!
More.....

Goga

pre 6 godina

Srbija i Hrvatska su nekada bili jedno, deci to treba da se govori, da vole i postuju susede, da nas vezu koreni i da im detinjstvo ne upropaste mrznje i ratovi kao nama.

VladaNS

pre 6 godina

Deca treba da se osete toplinu i ako im sutra budu ruzno pricali o nama, da imaju lepe uspomene iz nase zemlje.
(Vatra, 24. avgust 2017 15:57)

A ne da nas sramoti kao što je ovde AV uradio, u pravu si bote.

VladaNS

pre 6 godina

Rijeka nije veći klub od partizana, ali Dinamo i Hajduk jesu. Zvezda je najveći klub u istočnoj evropi. Može nekome da se sviđa ili ne, ali to je činjenica.
(fkcz, 24. avgust 2017 15:48)

Zar i ovde kompleksi :( Bolje da si nahvalio malo vođu, iovako vam daje koliko god može.

Nije duhovito, nimalo

pre 6 godina

"Da to bude neki malo veći klub od Rijeke, Dinama, Hajduka. Znači, ili Zvezda ili Partizan", našalio se Vučić.

I Šta mu je dete odgovorilo? A šta misle njegovi otac i majka? Misim stvarno, ovo mu dođe k'o neko pokrštavanje navijača u pravoslavne delije iz Anadolije.

Dux

pre 6 godina

Ova sala moze da prodje kao umesna kod odraslih ljudi. Medjutim,kad se kaze datetu moze se tretirati kao pokusaj manipulacije i podcenjivanja njegovog misljenja.

analiticar_amater

pre 6 godina

1. Realno je Rijeka veci klub, vise je uradila bez tolikih drzavnih para koje su dobili CZ i PAR.
2. Navijati za klub zato sto je veci rade samo iskompleksirani ljudi.
(milan, 24. avgust 2017 15:24)

1. Deca treba da navijaju za koga god ona hoce a doticni nije nimalo duhovit.

2. Rijeka nikako nije i ne moze biti veci klub od Zvezde i Partizana, jer istorija svih tih klubova nije pocela ove sezone pa da kazes "uradila je vise i to bez drzavnih para". Ne moze jedna Rijekina titula biti veca od 20 i kusur Zvezde i Partizana, a o istorijskim rezultatima u Evropi i jednog i drugog kluba da ne pricamo.

Svet sporta

pre 6 godina

Deca treba da imaju razvijenu sposobnost da osećaju,navijaju,nadaju se.Sport sve to doprinosi i zato Vučić decu savetuje da budu deo sveta sporta!

Kobajagi

pre 6 godina

Molim vas najpokornije nemojte makar ovde o ovakvim stvarima,covek nije iz sporta vest nije vezana za sport.pustite nas makar vi da zivimo svoje mizerne zivote

Marko

pre 6 godina

Promovišimo domaće, a najveće srce za sve one Zvezdine navijače koji su proteklih dana pokazali šta znači biti human i pre svega čovek!

milan

pre 6 godina

1. Realno je Rijeka veci klub, vise je uradila bez tolikih drzavnih para koje su dobili CZ i PAR.
2. Navijati za klub zato sto je veci rade samo iskompleksirani ljudi.

fkcz

pre 6 godina

Rijeka nije veći klub od partizana, ali Dinamo i Hajduk jesu. Zvezda je najveći klub u istočnoj evropi. Može nekome da se sviđa ili ne, ali to je činjenica.

Nema on mere ni u čemu

pre 6 godina

"Da to bude neki malo veći klub od Rijeke, Dinama, Hajduka. Znači, ili Zvezda ili Partizan", našalio se Vučić. Mene je zbog ovoga što je ovaj rekao, sramota. Kako se taj klinac osećao posle ovoga? Objavite ovo kao moje izvinjenje detetu navijaču Rijeke, posebno me brine ko će decu od sedam godina da vodi u "pakao Makarane", da li su roditelji dali pristanak, jer utakmica se igra od devet do jedanaest noću, ko će decu da cima po Beogradu do ponoći? Da je Kolinda moje dete slala na utakmicu Dinama do ponoći, natovario bih joj Savet bezbednosti na vrat.

ForeverSRB

pre 6 godina

Sta ima da se sali ili ne sali, Zvezda je institucija fudbala na Balkanu, Paćo institucija u kosarci (doduse bivsa kao i Zvezda u fudbalu) ali generalno, u sportu smo za njih sami Boltovi.

Dienekes

pre 6 godina

Kako uvek "slucajno" zaborave Vojvodinu, tri najveca kluba, tri giganta nasa a malo-malo pa se stara dama, koja je osvajala titule u mnogo jacoj ligi od ove sadasnje, zaboravi...

Xman

pre 6 godina

Zamisljam njegovu reakciju kada bi recimo predsednik Madjarske ugostio Madjare iz Novog Sada i pricao im kako treba da navijaju za Debrecin ili Videoton.

ivan

pre 6 godina

Pametno mu mali reko! Iz Rijeke dete pa naravno da će navijati za šampiona Hrvatske Rijeku! Jok za Mančester Siti će da navija, zbog prijatelja šeika koji ih drže!!!
Gde bi nam bio kraj kad bi sve Nišlije navijale za Radnički, Novosađani za Vojvodinu, Kruševljani za Napredak itd itd

Nikola

pre 6 godina

Ne vidim sta je ovde sporno, receno je u saljivom kontekstu, nije bila namera da se iko uvredi, a ako se neko i uvredio to je njegov problem.

zgslavac

pre 6 godina

Predivan gest Vučića i poruka svima da svi treba da uvek imaju na umu da sve što se radi, u budućnosti će naša deca to i da žive.
(Mirjana, 24. avgust 2017 15:55)

Predivan post Mirjana. Sada pojedi sendvić.

milan

pre 6 godina

1. Realno je Rijeka veci klub, vise je uradila bez tolikih drzavnih para koje su dobili CZ i PAR.
2. Navijati za klub zato sto je veci rade samo iskompleksirani ljudi.

Xman

pre 6 godina

Zamisljam njegovu reakciju kada bi recimo predsednik Madjarske ugostio Madjare iz Novog Sada i pricao im kako treba da navijaju za Debrecin ili Videoton.

Jasminka

pre 6 godina

Nema lepse i draze stvari do druzenja sa decom! Energija kojom zrace, kojom gledaju je nesto sto se ne moze meriti ni sa cim! Prelep gest od strane predsednika Srbije.

fkcz

pre 6 godina

Rijeka nije veći klub od partizana, ali Dinamo i Hajduk jesu. Zvezda je najveći klub u istočnoj evropi. Može nekome da se sviđa ili ne, ali to je činjenica.

peki

pre 6 godina

Naravno da predsdniku nije bilo bitno za koga ko navijaBitno je da su deca lepo ugooscena.Sve to zavisi od domacina koji treba da bude domacinski nastrojen i u lepom raspolozonju da doceka goste kako bi se prijatno osecali.Aleksandar Vucic se sudeci po licima malisana svakako pokazao gostoljubivo,kao pravi domacin,kako i dolikuje!

Som Tojer

pre 6 godina

Učili smo skupove kad smo bili mali... i po nešto naučeno ostane za ceo život... e pa u skup “Rijeka, Hajduk, Dinamo“ logički ulazi samo - PARTIZAN...
Sedi 5...

Mladen

pre 6 godina

Kao prvo, ovo su srpska deca. Kao drugo, sve i da su hrvatska, bosanska, africka ili ne znam cija, DECA SU DECA i ne treba preko njih da se prepucavamo.Ako neko drugi ne bi docekao i ugostio nasu decu, zasto mi treba da budemo kao taj neko? Svako govori o sebi svojim postupcima!

Svaka cast predsednice. Nego, prodje mi jedna misao kroz glavu. Zapitah se, da li bi nasu decu u Hrvatskoj tako docekali?
(Mario, 24. avgust 2017 19:03) # Link komentara
Preporučujem (+2)Ne preporučujem (-2)

ivan

pre 6 godina

Pametno mu mali reko! Iz Rijeke dete pa naravno da će navijati za šampiona Hrvatske Rijeku! Jok za Mančester Siti će da navija, zbog prijatelja šeika koji ih drže!!!
Gde bi nam bio kraj kad bi sve Nišlije navijale za Radnički, Novosađani za Vojvodinu, Kruševljani za Napredak itd itd

Goga

pre 6 godina

Srbija i Hrvatska su nekada bili jedno, deci to treba da se govori, da vole i postuju susede, da nas vezu koreni i da im detinjstvo ne upropaste mrznje i ratovi kao nama.

Hedona

pre 6 godina

Aleksandar Vučić obožava decu, i zaista lepo ga je videti da okružen deci. Deca osim što žele da nauče našu kulturu oni žele da budu i na utakmicama. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

ForeverSRB

pre 6 godina

Sta ima da se sali ili ne sali, Zvezda je institucija fudbala na Balkanu, Paćo institucija u kosarci (doduse bivsa kao i Zvezda u fudbalu) ali generalno, u sportu smo za njih sami Boltovi.

Neven

pre 6 godina

Bravo. Pokazimo drugima kako su Srbi dobri domacini i kako smo gostoprimljivi pa neka se drugi ugledaju na nas. Dosta smo bili crna tacka u svetu i Evropi.

Svet sporta

pre 6 godina

Deca treba da imaju razvijenu sposobnost da osećaju,navijaju,nadaju se.Sport sve to doprinosi i zato Vučić decu savetuje da budu deo sveta sporta!

tina

pre 6 godina

Ovo mi je najlepša vest u poslednjih nekoliko dana. Veoma lep gest predsednika. Ceo prijem, poklon knjiga, utakmica ... i celokupan doživljaj

nemanja s.

pre 6 godina

Dete je iz Rijeke, živi tamo i navija za svoj klub. Kada bi navijao za neki od dva beogradska, imao bi problema. Nemojte da se igrate sa srpskom decom u Hrvatskoj. Pustite ih da žive, jer biti Srbin tamo nije isto kao u matici. Zanimljivo je da pola komentatora nije ni shvatilo da su u pitanju srpska deca koja žive u HR...

Nikola

pre 6 godina

Ne vidim sta je ovde sporno, receno je u saljivom kontekstu, nije bila namera da se iko uvredi, a ako se neko i uvredio to je njegov problem.

analiticar_amater

pre 6 godina

1. Realno je Rijeka veci klub, vise je uradila bez tolikih drzavnih para koje su dobili CZ i PAR.
2. Navijati za klub zato sto je veci rade samo iskompleksirani ljudi.
(milan, 24. avgust 2017 15:24)

1. Deca treba da navijaju za koga god ona hoce a doticni nije nimalo duhovit.

2. Rijeka nikako nije i ne moze biti veci klub od Zvezde i Partizana, jer istorija svih tih klubova nije pocela ove sezone pa da kazes "uradila je vise i to bez drzavnih para". Ne moze jedna Rijekina titula biti veca od 20 i kusur Zvezde i Partizana, a o istorijskim rezultatima u Evropi i jednog i drugog kluba da ne pricamo.

Dani

pre 6 godina

Klincima je bilo zabavno i interesantno, a na kraju krajeva dobili su i dobar savet o najboljim klubovima. Salu na stranu, deciji osmesi sve govore.

Labud

pre 6 godina

Predivan post Mirjana. Sada pojedi sendvić.
(zgslavac, 24. avgust 2017 17:05)

Labud bi Mirjani savetovao da pojede nesto drugo. Takodje, Labud bi dadnuo jos koji plus na komentar zbog ć u 'sendvić'. Podseca ga na baku/nonu iz tih krajeva.

Marko

pre 6 godina

Promovišimo domaće, a najveće srce za sve one Zvezdine navijače koji su proteklih dana pokazali šta znači biti human i pre svega čovek!

Nema on mere ni u čemu

pre 6 godina

"Da to bude neki malo veći klub od Rijeke, Dinama, Hajduka. Znači, ili Zvezda ili Partizan", našalio se Vučić. Mene je zbog ovoga što je ovaj rekao, sramota. Kako se taj klinac osećao posle ovoga? Objavite ovo kao moje izvinjenje detetu navijaču Rijeke, posebno me brine ko će decu od sedam godina da vodi u "pakao Makarane", da li su roditelji dali pristanak, jer utakmica se igra od devet do jedanaest noću, ko će decu da cima po Beogradu do ponoći? Da je Kolinda moje dete slala na utakmicu Dinama do ponoći, natovario bih joj Savet bezbednosti na vrat.

Vladan

pre 6 godina

Svakako je, za razvoj regiona, bitno da naši klubovi i klubovi regiona igraju Evropske utakmice, takođe je veoma bitna međusobna podrška. Bolje da navijamo jedni za druge nego da se psujemo i vređamo.

Samo napredno

pre 6 godina

Strašno vam šaljiv taj vaš predsjednik.
Naravoučenije: Orite i sijte u Hrvatskoj, ali molite boga da kiša padne u Srbiji!
Napredno!

Ivo Split

pre 6 godina

Kad sam vidio ovu vijest na Hr dnevniku nisam mogao vjerovat.
Iznenadilo me da ovdje u komentarima većina na ovo gleda sa simpatijama.
Radi se očito o dječaku srpske nacionalnosti kome predsjednik objašnjava da nije normalno navijati za klub iz kraja u kome živi, iz svog grada, već da se treba ravnati po nacionalnoj pripadnosti.
Ako je šala, u najmanju ruku je neumjesna, isto bih naravno mislio i u situaciji da se radi o djetetu hrvatske nacionalnosti koji živi u Beogradu pa da mu neki Hr političar objašnjava kako nije baš Ok da navija za Zvezdu ili Partizan.
Iznenadite me pa mi objavite komentar.

LEONARD

pre 6 godina

Vučić nije primjereno reagirao, dječak je iskreno odgovorio na pitanje i trebao ga je podržati, ovako je pokazao da tipični balkanski političar

Milosav

pre 6 godina

Jos jedan porazavajuci dokaz koliko je Srbija utonula u glib sa ovom komedijom (ili tragedijom) od Vodje. Pazi, salio se. Kome je ovo "saljivo" taj je definitvno Vucicev glasac, shvatas?

Predrag

pre 6 godina

Predsednik je saljivim tonom rekao u vezi fudbalskih klubova i sad to neki odmah koriste u dnevno politicke svrhe ali dolazak dece srpske nacionalnosti iz raznih krajeva hrvatske i prijem kod predsednika je jako lep dogadjaj prvenstveno za decu

dijareja

pre 6 godina

E, lepo ću se u..ati od ovih botina i njihove analne speleologije! Razlaz i tišina tamo! Nije više ni smešno - koliko ste providno tragični i štetni!

Somborac

pre 6 godina

Kad bi ovo hrvatski premijer izjavio, digli bi se na zadnje noge.
(Croata, 24. avgust 2017 20:18)

Bivši hrvatski premijer Milanović je izjavljivao da su Srbi ''šaka jada'', i da nemaju ''leba da jedu''... On je kao ''levičar'', a mogu misliti šta svakodnevno o Srbima izjavljuju deklarisani desničari, i na te uvrede niko iz Srbije ne reaguje.
Ja ovde ne vidim ništa sporno, pa i vaša Kolinda je u Zagrebu nakon obilaska Tavankuta i drugih mesta u Bačkoj gde žive Hrvati izjavila kako je vojvođanskim Hrvatima Srbija maćeha a Hrvatska im je jedina ''mati'', pa se odavde niko nije ''digao na zadnje noge''!

Nije duhovito, nimalo

pre 6 godina

"Da to bude neki malo veći klub od Rijeke, Dinama, Hajduka. Znači, ili Zvezda ili Partizan", našalio se Vučić.

I Šta mu je dete odgovorilo? A šta misle njegovi otac i majka? Misim stvarno, ovo mu dođe k'o neko pokrštavanje navijača u pravoslavne delije iz Anadolije.

Dux

pre 6 godina

Ova sala moze da prodje kao umesna kod odraslih ljudi. Medjutim,kad se kaze datetu moze se tretirati kao pokusaj manipulacije i podcenjivanja njegovog misljenja.

Croata

pre 6 godina

Kad bi ovo hrvatski premijer izjavio, digli bi se na zadnje noge. Tako se razgovara kad imas 7 godina a i vodi drzavu kao da je u pubertetu.

VladaNS

pre 6 godina

Deca treba da se osete toplinu i ako im sutra budu ruzno pricali o nama, da imaju lepe uspomene iz nase zemlje.
(Vatra, 24. avgust 2017 15:57)

A ne da nas sramoti kao što je ovde AV uradio, u pravu si bote.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Predivan gest Vučića i poruka svima da svi treba da uvek imaju na umu da sve što se radi, u budućnosti će naša deca to i da žive.
(Mirjana, 24. avgust 2017 15:55)
Pa, "Mirjana", zar se nismo lepo dogovorili da ne mrvite sendvice po sportskoj rubrici?
A, ti gore-ne traumiraj tu decu.

VladaNS

pre 6 godina

Rijeka nije veći klub od partizana, ali Dinamo i Hajduk jesu. Zvezda je najveći klub u istočnoj evropi. Može nekome da se sviđa ili ne, ali to je činjenica.
(fkcz, 24. avgust 2017 15:48)

Zar i ovde kompleksi :( Bolje da si nahvalio malo vođu, iovako vam daje koliko god može.

Dienekes

pre 6 godina

Kako uvek "slucajno" zaborave Vojvodinu, tri najveca kluba, tri giganta nasa a malo-malo pa se stara dama, koja je osvajala titule u mnogo jacoj ligi od ove sadasnje, zaboravi...

Čačanin - Borac

pre 6 godina

Zar nije imao deci da priča nešto pametnije? Kada bi deci iz Čačka ili odraslim rekao da ne navijaju za Borac to bismo odbili na glupost. Zašto ne Borac, Rijeka i manji klubovi? Odakle potiču dobri igrači?

...

pre 6 godina

Sta ga napadate odma, on radi 25 sati dnevno malo se posalio i odma ne valjda fora, dajte malo podrske nije lako smisljati fore posle 25 sati rada.

Vedran

pre 6 godina

Nije u pitanju hrvatski dječak, nego dječak srpske nacionalnosti iz Rijeke, polaznik ljetnje škole ''Sveti Sava''.
A iz cijelog zadarskog zaleđa samo jedno dijete je polaznik škole, jedno dijete od nekoliko desetina srpskih sela u Ravnim Kotarima...
Ovih dana se podmeću požari u tim srpskim selima, s ciljem da se ponovo zapali i ono malo kuća što je obnovljeno, i da se protjera i to malo povratnika!

Kobajagi

pre 6 godina

Molim vas najpokornije nemojte makar ovde o ovakvim stvarima,covek nije iz sporta vest nije vezana za sport.pustite nas makar vi da zivimo svoje mizerne zivote

Zigzag

pre 6 godina

Ne radi se o hrvatskom decaku, nego srpskom decaku iz Hrvatske!
(Ringebal, 24. avgust 2017 15:24)radi se o djecaku i predsjedniku jedne drzave koji se kladio po svom priznanju na svaki mec protiv timova za koje je igrao Savo Milosevic...

Wassermann

pre 6 godina

Navod:

Samo još jednom da se dotaknem teme tv prenosa... trenutno na rts-u na rts1, rts2 i rtsHD idu tri različite emisije, sve tri uživo (Odbojka, bgd.hronikai skupština)...
Toliko o nemogucnosti 3 direktna prenosa!
More.....

Viki

pre 6 godina

Pravo je zadovoljstvo gledati fotografiju veselih i razdraganih bića koja se iskreno raduju i uživaju u društvu sa predsednikom Srbije.

Igor Radunovic

pre 6 godina

Ne postoji ni jedan covek iz Srbije koji svaki razgovor koristi za promovisanje svoje zamlje, svojih sportista, svojih fabrika.. to moze samo neko ko voli Srbiju!

Aca

pre 6 godina

Najviše navijača u bivšoj SFRJ je imala Crvena Zvezda, pa iza nje daleko pozadi su bili svi ostali.Verujem da će i ova dečica u budućnosti makar u potaji navijati za Crvenu Zvezdu.

Steva

pre 6 godina

Ako ćemo iskreno, Vučić kao da je znao da će naši klubovi proći u grupnu fazu lige Evrope. Sada ta izjava da su naši klubovi veći od Hrvatskih i nije tako velika provokacija već realnost.

Tatjana

pre 6 godina

Slatko i lepo. Ova deca će to pamtiti ceo život. Primio ih je predsednik Republike Srbije! Kada ovako mali vide i shvate da mi nismo negativci u priči njihovih roditelja, neće niko moći da ih uveri u suprotno. Ovako se stvaraju prijateljstva sa komšijama... Ove generacije kada odrastu, neće mrzeti Srbe i Srbiju.

Dragče

pre 6 godina

Druženje sa decom oplemenjuje i nadahnjuje novu snagu za stvaranje bolje budućnosti kako bi sva deca živela svoje živote u optimalnim uslovima.

Jakša

pre 6 godina

Lep gest srpskog predsednika što je primio srpsku decu i što im je obezbedio da odgledaju Crvenu Zvezdu na našem najvećem stadionu.

Martin Todorović

pre 6 godina

Lep gest, uvek se treba osvrnuti na dobrosusedske odnose i graditi iste, jedni smo drugima potrebni... Podrska ovakvim aktivnostima uz nadu da će se iste nastaviti u regionu!

Xman

pre 6 godina

Zamisljam njegovu reakciju kada bi recimo predsednik Madjarske ugostio Madjare iz Novog Sada i pricao im kako treba da navijaju za Debrecin ili Videoton.

milan

pre 6 godina

1. Realno je Rijeka veci klub, vise je uradila bez tolikih drzavnih para koje su dobili CZ i PAR.
2. Navijati za klub zato sto je veci rade samo iskompleksirani ljudi.

zgslavac

pre 6 godina

Predivan gest Vučića i poruka svima da svi treba da uvek imaju na umu da sve što se radi, u budućnosti će naša deca to i da žive.
(Mirjana, 24. avgust 2017 15:55)

Predivan post Mirjana. Sada pojedi sendvić.

ivan

pre 6 godina

Pametno mu mali reko! Iz Rijeke dete pa naravno da će navijati za šampiona Hrvatske Rijeku! Jok za Mančester Siti će da navija, zbog prijatelja šeika koji ih drže!!!
Gde bi nam bio kraj kad bi sve Nišlije navijale za Radnički, Novosađani za Vojvodinu, Kruševljani za Napredak itd itd

Nema on mere ni u čemu

pre 6 godina

"Da to bude neki malo veći klub od Rijeke, Dinama, Hajduka. Znači, ili Zvezda ili Partizan", našalio se Vučić. Mene je zbog ovoga što je ovaj rekao, sramota. Kako se taj klinac osećao posle ovoga? Objavite ovo kao moje izvinjenje detetu navijaču Rijeke, posebno me brine ko će decu od sedam godina da vodi u "pakao Makarane", da li su roditelji dali pristanak, jer utakmica se igra od devet do jedanaest noću, ko će decu da cima po Beogradu do ponoći? Da je Kolinda moje dete slala na utakmicu Dinama do ponoći, natovario bih joj Savet bezbednosti na vrat.

analiticar_amater

pre 6 godina

1. Realno je Rijeka veci klub, vise je uradila bez tolikih drzavnih para koje su dobili CZ i PAR.
2. Navijati za klub zato sto je veci rade samo iskompleksirani ljudi.
(milan, 24. avgust 2017 15:24)

1. Deca treba da navijaju za koga god ona hoce a doticni nije nimalo duhovit.

2. Rijeka nikako nije i ne moze biti veci klub od Zvezde i Partizana, jer istorija svih tih klubova nije pocela ove sezone pa da kazes "uradila je vise i to bez drzavnih para". Ne moze jedna Rijekina titula biti veca od 20 i kusur Zvezde i Partizana, a o istorijskim rezultatima u Evropi i jednog i drugog kluba da ne pricamo.

dijareja

pre 6 godina

E, lepo ću se u..ati od ovih botina i njihove analne speleologije! Razlaz i tišina tamo! Nije više ni smešno - koliko ste providno tragični i štetni!

Croata

pre 6 godina

Kad bi ovo hrvatski premijer izjavio, digli bi se na zadnje noge. Tako se razgovara kad imas 7 godina a i vodi drzavu kao da je u pubertetu.

Labud

pre 6 godina

Predivan post Mirjana. Sada pojedi sendvić.
(zgslavac, 24. avgust 2017 17:05)

Labud bi Mirjani savetovao da pojede nesto drugo. Takodje, Labud bi dadnuo jos koji plus na komentar zbog ć u 'sendvić'. Podseca ga na baku/nonu iz tih krajeva.

Milosav

pre 6 godina

Jos jedan porazavajuci dokaz koliko je Srbija utonula u glib sa ovom komedijom (ili tragedijom) od Vodje. Pazi, salio se. Kome je ovo "saljivo" taj je definitvno Vucicev glasac, shvatas?

VladaNS

pre 6 godina

Rijeka nije veći klub od partizana, ali Dinamo i Hajduk jesu. Zvezda je najveći klub u istočnoj evropi. Može nekome da se sviđa ili ne, ali to je činjenica.
(fkcz, 24. avgust 2017 15:48)

Zar i ovde kompleksi :( Bolje da si nahvalio malo vođu, iovako vam daje koliko god može.

VladaNS

pre 6 godina

Deca treba da se osete toplinu i ako im sutra budu ruzno pricali o nama, da imaju lepe uspomene iz nase zemlje.
(Vatra, 24. avgust 2017 15:57)

A ne da nas sramoti kao što je ovde AV uradio, u pravu si bote.

Dux

pre 6 godina

Ova sala moze da prodje kao umesna kod odraslih ljudi. Medjutim,kad se kaze datetu moze se tretirati kao pokusaj manipulacije i podcenjivanja njegovog misljenja.

Igor Radunovic

pre 6 godina

Ne postoji ni jedan covek iz Srbije koji svaki razgovor koristi za promovisanje svoje zamlje, svojih sportista, svojih fabrika.. to moze samo neko ko voli Srbiju!

Zigzag

pre 6 godina

Ne radi se o hrvatskom decaku, nego srpskom decaku iz Hrvatske!
(Ringebal, 24. avgust 2017 15:24)radi se o djecaku i predsjedniku jedne drzave koji se kladio po svom priznanju na svaki mec protiv timova za koje je igrao Savo Milosevic...

Jasminka

pre 6 godina

Nema lepse i draze stvari do druzenja sa decom! Energija kojom zrace, kojom gledaju je nesto sto se ne moze meriti ni sa cim! Prelep gest od strane predsednika Srbije.

Nije duhovito, nimalo

pre 6 godina

"Da to bude neki malo veći klub od Rijeke, Dinama, Hajduka. Znači, ili Zvezda ili Partizan", našalio se Vučić.

I Šta mu je dete odgovorilo? A šta misle njegovi otac i majka? Misim stvarno, ovo mu dođe k'o neko pokrštavanje navijača u pravoslavne delije iz Anadolije.

Dienekes

pre 6 godina

Kako uvek "slucajno" zaborave Vojvodinu, tri najveca kluba, tri giganta nasa a malo-malo pa se stara dama, koja je osvajala titule u mnogo jacoj ligi od ove sadasnje, zaboravi...

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Predivan gest Vučića i poruka svima da svi treba da uvek imaju na umu da sve što se radi, u budućnosti će naša deca to i da žive.
(Mirjana, 24. avgust 2017 15:55)
Pa, "Mirjana", zar se nismo lepo dogovorili da ne mrvite sendvice po sportskoj rubrici?
A, ti gore-ne traumiraj tu decu.

LEONARD

pre 6 godina

Vučić nije primjereno reagirao, dječak je iskreno odgovorio na pitanje i trebao ga je podržati, ovako je pokazao da tipični balkanski političar

...

pre 6 godina

Sta ga napadate odma, on radi 25 sati dnevno malo se posalio i odma ne valjda fora, dajte malo podrske nije lako smisljati fore posle 25 sati rada.

Samo napredno

pre 6 godina

Strašno vam šaljiv taj vaš predsjednik.
Naravoučenije: Orite i sijte u Hrvatskoj, ali molite boga da kiša padne u Srbiji!
Napredno!

Kobajagi

pre 6 godina

Molim vas najpokornije nemojte makar ovde o ovakvim stvarima,covek nije iz sporta vest nije vezana za sport.pustite nas makar vi da zivimo svoje mizerne zivote

Wassermann

pre 6 godina

Navod:

Samo još jednom da se dotaknem teme tv prenosa... trenutno na rts-u na rts1, rts2 i rtsHD idu tri različite emisije, sve tri uživo (Odbojka, bgd.hronikai skupština)...
Toliko o nemogucnosti 3 direktna prenosa!
More.....

Svet sporta

pre 6 godina

Deca treba da imaju razvijenu sposobnost da osećaju,navijaju,nadaju se.Sport sve to doprinosi i zato Vučić decu savetuje da budu deo sveta sporta!

fkcz

pre 6 godina

Rijeka nije veći klub od partizana, ali Dinamo i Hajduk jesu. Zvezda je najveći klub u istočnoj evropi. Može nekome da se sviđa ili ne, ali to je činjenica.

peki

pre 6 godina

Naravno da predsdniku nije bilo bitno za koga ko navijaBitno je da su deca lepo ugooscena.Sve to zavisi od domacina koji treba da bude domacinski nastrojen i u lepom raspolozonju da doceka goste kako bi se prijatno osecali.Aleksandar Vucic se sudeci po licima malisana svakako pokazao gostoljubivo,kao pravi domacin,kako i dolikuje!

Hedona

pre 6 godina

Aleksandar Vučić obožava decu, i zaista lepo ga je videti da okružen deci. Deca osim što žele da nauče našu kulturu oni žele da budu i na utakmicama. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

ForeverSRB

pre 6 godina

Sta ima da se sali ili ne sali, Zvezda je institucija fudbala na Balkanu, Paćo institucija u kosarci (doduse bivsa kao i Zvezda u fudbalu) ali generalno, u sportu smo za njih sami Boltovi.

Viki

pre 6 godina

Pravo je zadovoljstvo gledati fotografiju veselih i razdraganih bića koja se iskreno raduju i uživaju u društvu sa predsednikom Srbije.

Vedran

pre 6 godina

Nije u pitanju hrvatski dječak, nego dječak srpske nacionalnosti iz Rijeke, polaznik ljetnje škole ''Sveti Sava''.
A iz cijelog zadarskog zaleđa samo jedno dijete je polaznik škole, jedno dijete od nekoliko desetina srpskih sela u Ravnim Kotarima...
Ovih dana se podmeću požari u tim srpskim selima, s ciljem da se ponovo zapali i ono malo kuća što je obnovljeno, i da se protjera i to malo povratnika!

Nikola

pre 6 godina

Ne vidim sta je ovde sporno, receno je u saljivom kontekstu, nije bila namera da se iko uvredi, a ako se neko i uvredio to je njegov problem.

tina

pre 6 godina

Ovo mi je najlepša vest u poslednjih nekoliko dana. Veoma lep gest predsednika. Ceo prijem, poklon knjiga, utakmica ... i celokupan doživljaj

Goga

pre 6 godina

Srbija i Hrvatska su nekada bili jedno, deci to treba da se govori, da vole i postuju susede, da nas vezu koreni i da im detinjstvo ne upropaste mrznje i ratovi kao nama.

Som Tojer

pre 6 godina

Učili smo skupove kad smo bili mali... i po nešto naučeno ostane za ceo život... e pa u skup “Rijeka, Hajduk, Dinamo“ logički ulazi samo - PARTIZAN...
Sedi 5...

Somborac

pre 6 godina

Kad bi ovo hrvatski premijer izjavio, digli bi se na zadnje noge.
(Croata, 24. avgust 2017 20:18)

Bivši hrvatski premijer Milanović je izjavljivao da su Srbi ''šaka jada'', i da nemaju ''leba da jedu''... On je kao ''levičar'', a mogu misliti šta svakodnevno o Srbima izjavljuju deklarisani desničari, i na te uvrede niko iz Srbije ne reaguje.
Ja ovde ne vidim ništa sporno, pa i vaša Kolinda je u Zagrebu nakon obilaska Tavankuta i drugih mesta u Bačkoj gde žive Hrvati izjavila kako je vojvođanskim Hrvatima Srbija maćeha a Hrvatska im je jedina ''mati'', pa se odavde niko nije ''digao na zadnje noge''!

Dani

pre 6 godina

Klincima je bilo zabavno i interesantno, a na kraju krajeva dobili su i dobar savet o najboljim klubovima. Salu na stranu, deciji osmesi sve govore.

Predrag

pre 6 godina

Predsednik je saljivim tonom rekao u vezi fudbalskih klubova i sad to neki odmah koriste u dnevno politicke svrhe ali dolazak dece srpske nacionalnosti iz raznih krajeva hrvatske i prijem kod predsednika je jako lep dogadjaj prvenstveno za decu

Aca

pre 6 godina

Najviše navijača u bivšoj SFRJ je imala Crvena Zvezda, pa iza nje daleko pozadi su bili svi ostali.Verujem da će i ova dečica u budućnosti makar u potaji navijati za Crvenu Zvezdu.

Steva

pre 6 godina

Ako ćemo iskreno, Vučić kao da je znao da će naši klubovi proći u grupnu fazu lige Evrope. Sada ta izjava da su naši klubovi veći od Hrvatskih i nije tako velika provokacija već realnost.

Marko

pre 6 godina

Promovišimo domaće, a najveće srce za sve one Zvezdine navijače koji su proteklih dana pokazali šta znači biti human i pre svega čovek!

Neven

pre 6 godina

Bravo. Pokazimo drugima kako su Srbi dobri domacini i kako smo gostoprimljivi pa neka se drugi ugledaju na nas. Dosta smo bili crna tacka u svetu i Evropi.

Tatjana

pre 6 godina

Slatko i lepo. Ova deca će to pamtiti ceo život. Primio ih je predsednik Republike Srbije! Kada ovako mali vide i shvate da mi nismo negativci u priči njihovih roditelja, neće niko moći da ih uveri u suprotno. Ovako se stvaraju prijateljstva sa komšijama... Ove generacije kada odrastu, neće mrzeti Srbe i Srbiju.

Mladen

pre 6 godina

Kao prvo, ovo su srpska deca. Kao drugo, sve i da su hrvatska, bosanska, africka ili ne znam cija, DECA SU DECA i ne treba preko njih da se prepucavamo.Ako neko drugi ne bi docekao i ugostio nasu decu, zasto mi treba da budemo kao taj neko? Svako govori o sebi svojim postupcima!

Svaka cast predsednice. Nego, prodje mi jedna misao kroz glavu. Zapitah se, da li bi nasu decu u Hrvatskoj tako docekali?
(Mario, 24. avgust 2017 19:03) # Link komentara
Preporučujem (+2)Ne preporučujem (-2)

Vladan

pre 6 godina

Svakako je, za razvoj regiona, bitno da naši klubovi i klubovi regiona igraju Evropske utakmice, takođe je veoma bitna međusobna podrška. Bolje da navijamo jedni za druge nego da se psujemo i vređamo.

Ivo Split

pre 6 godina

Kad sam vidio ovu vijest na Hr dnevniku nisam mogao vjerovat.
Iznenadilo me da ovdje u komentarima većina na ovo gleda sa simpatijama.
Radi se očito o dječaku srpske nacionalnosti kome predsjednik objašnjava da nije normalno navijati za klub iz kraja u kome živi, iz svog grada, već da se treba ravnati po nacionalnoj pripadnosti.
Ako je šala, u najmanju ruku je neumjesna, isto bih naravno mislio i u situaciji da se radi o djetetu hrvatske nacionalnosti koji živi u Beogradu pa da mu neki Hr političar objašnjava kako nije baš Ok da navija za Zvezdu ili Partizan.
Iznenadite me pa mi objavite komentar.

Martin Todorović

pre 6 godina

Lep gest, uvek se treba osvrnuti na dobrosusedske odnose i graditi iste, jedni smo drugima potrebni... Podrska ovakvim aktivnostima uz nadu da će se iste nastaviti u regionu!

nemanja s.

pre 6 godina

Dete je iz Rijeke, živi tamo i navija za svoj klub. Kada bi navijao za neki od dva beogradska, imao bi problema. Nemojte da se igrate sa srpskom decom u Hrvatskoj. Pustite ih da žive, jer biti Srbin tamo nije isto kao u matici. Zanimljivo je da pola komentatora nije ni shvatilo da su u pitanju srpska deca koja žive u HR...

Jakša

pre 6 godina

Lep gest srpskog predsednika što je primio srpsku decu i što im je obezbedio da odgledaju Crvenu Zvezdu na našem najvećem stadionu.

Dragče

pre 6 godina

Druženje sa decom oplemenjuje i nadahnjuje novu snagu za stvaranje bolje budućnosti kako bi sva deca živela svoje živote u optimalnim uslovima.

Čačanin - Borac

pre 6 godina

Zar nije imao deci da priča nešto pametnije? Kada bi deci iz Čačka ili odraslim rekao da ne navijaju za Borac to bismo odbili na glupost. Zašto ne Borac, Rijeka i manji klubovi? Odakle potiču dobri igrači?