Fudbal 231

Nedelja, 13.08.2017.

22:00

Spektakl na Nou Kampu pripao Madriđanima!

Fudbaleri Real Madrida savladali su Barselonu sa 3:1 na gostujućem terenu u spektakularnom prvom meču Superkupa Španije!

Spektakl na Nou Kampu pripao Madriðanima! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

231 Komentari

Sortiraj po:

Nocna mora zvana leo mesi

pre 6 godina

Au tebra pa ja ne verujem.Covek je ladno iskopirao lea mesija i pokazao dres publici.Koji su to kompleksi.Dzabe se trudis penaldo, nikad nisi i nikad neces biti ni blizu fudbalskom bogu leu mesiju.Mesi ima magiju u nogama, ti je nemas, on daje cudesne golove a ti iz peterce i sa penala, njemu se klanja ceo svet, tebe svi mrze, on ima prelepu zenu i decu, a ti zenu nemas,nego ti surogat majka radja decu(time automatski uskracujes detetu pravo na jednog roditelja tj.pravo da imaju majku).Veciti gubitnik zvani penaldo.

Laza

pre 6 godina

@agent promena hahahaha ronaldo pokazao dres publici, ponovo kopira mesija. sta ce zna da treba da se ugleda na bolje od sebe.
(agent promena, 14. avgust 2017 00:44)

Ti izgleda nisi gledao utakmicu, jer da jesi video bi da dres nije pokazao publici (frknuo ga na travu). Pokazao je svoje telo i misice, a po tome ne kopira nikoga a ponajmanje nerazvijenog Messija. Da li primetio da je dao prelep gol, za razliku od Messija?

Laza

pre 6 godina

@nnidza
Majstore ala ti imas problematicno tumacenje pravila. Ne samo da se procenjuje intezitet, nego i da li je postojala namera ili ne, pa da li je igrac imao kontrolu nad loptom ili je gubio ili skroz izgubio, itd. Ono nad Suarezom nije bio penal. To moras da prihvatis ako realno procenjujes, ali ako procenjujes iskljucivo kao navijac, onda od ozbiljne polemike i diskusije sa tobom nema nista...

doom

pre 6 godina

@Starac Fočo od stotinu ljeta

под круном Арагона су били и Каталонија, Валенсија, Балеарскаострва, Напуљ... да скратим, браком Изабеле од Арагона и Фердинанда од Кастиље и Леона је настала уједињена шпанска круна.

мало о фудбалу - Валверде је сјајан тренер, бољи од Енрикеа али није за Барсу са тика-така фудбалом и ситнијим играчима. са друге стране Зидан је у Мадриду 16 година и ценим да ће дуго остати тамо. синоћна утакмица је вишеструко битна, макар за Валвердеа јер сада зна да сви други знају колико Барса може или не може. без Неимара Барса има себичног Суареза и погубљеног Месија, Реал их са играчем мање и то којим, претрчао и реално одвалио.

neutralni felsh

pre 6 godina

Guti 2012. putem Twittera: "Ako vidite da Barcelona gubi, sve što trebate je otići u kladionicu i staviti da će biti crveni karton ili jedanaesterac i dobili ste."Pokazalo se jos jednom da je ovaj majstor bio upravu.
(buu, 14. avgust 2017 00:29)


majstor zaboravio da kaze to isto za real, samo nije jedanaesterac nego gol iz ofsajda. penal moze i da se promasi - gol uz nesviran ofsajd je sigurniji.

Makarije Da Vinca

pre 6 godina

Nepostojeci penali, nepostojeci crveni kartoni, nepostojeci zuti kartoni, simuliranje na sve strane, to vam je "moderan fudbal. Na terenu milijarde i milijarde potrosenih para, a od igre ni f od fudbala. Dodaju se okolo kao da se igra rukomet, kreativnost u minusu, driblinga ni na vidiku, ali zato "spektakl". SUperkup je najbesmislenije takmicenje koje postoji, racunajuci sve sportove.

777

pre 6 godina

marselo je zivotinja...brazilac, koji su uvek bili tehnicari a ne bas neki trkaci. strasno! koliko taj covek pretrci. najveca mu je mana...frizura. hahaha...

realno

pre 6 godina

Posle ko zna koliko godina mogu da kazem da Real u ovom trenutku ima bolji vezni red od Barselone,jednostavno Iniesta vise nije na nivou od pre par godina.

VLADO

pre 6 godina

Skroz druga ekipa bez Nejmara.
Dzaba lova kad nema zamjene za njega.
Famozni trio MSN.
Real opasniji i konkretniji.
Piket tragicar kod sva 3 gola.

Deki

pre 6 godina

@(barca, 14. avgust 2017 09:46), šta li si ti gledao? Pa i slep vidi da je rukom povučen za rame naravno unazad!To što on pada maestralno je druga priča, padaju i mnogi drugi. Ali ajde, sudija može da ne svira, ali drugi žuti za "simuliranje"? Pogladaj kakvi se sve penali sude za Zvezdu u našem prvenstvu, za obostrano guranje telom...czgc6

nista o nicemu

pre 6 godina

Meni je najjače kad se balkanski 'navijači' Reala i Barcelone svađaju kome suci više pomažu... Pozdravljaju vas Bayern i PSG, samo za 2016/17, ovako iz glave.
(Torca, 14. avgust 2017 00:26)

Ok. Aj paljba sad.

Obelix

pre 6 godina

(veliki strumf, 14. avgust 2017 01:59)

Strumfeta, ok upravu si za Bajern. Ali sta cemo sa nepostojecim penalom, golom iz ovsajda za taj isti Bajern. Druga stvar, ti zaboravljas kako je Barsa prosla PSG. To je uz kradju protiv Celzija najveca kradja u istoriji fudbala. Real je bolji, dosta bolji. Ako zadrze ovu formu, a cinimi se da ce tek da je podignu, ne vidim rivala ni za Primeru ni za LS.

barca

pre 6 godina

Real bolji, nema sta..Mada treba reci da su imali maltene 100% realizaciju sto se nece skoro ponoviti.Opet, da nisu dali te golove , dali bi neke druge verovatno. Jednostavno imaju mnogo bolje igrace, gledajuci 11 vs 11 koji pritom igraju kao tim, izuzev Ronalda, koji im vise steti.Ovo je iskreno misljenje, nemam kompleks zvani Ronaldo, pa da sad pokusavam da ga blatim iz neke nemoci ili besa.Vec sam rekao da on nije u 2 najbolja igraca Reala a kamoli sveta po meni, ali svako ima pravo na svoje misljenje.Ono sto je pozitivno u ovom mecu za Barselonu i za fudbal je to sto je konacno Ronaldo dobio karton zbog simuliranja. Mozda ovo nije bio najbolji primer simuliranja, imao je on mnogo bolje ali mislim da ce posle ovoga sudije imati vise hrabrosti. Na svakoj utakmici ima po 2,3 simuliranja penala i uvek prodje bez kazne.Znaci, lik pokusava da prevari sudiju i ovaj ne sme da pokaze karton i to postaje normalno.Da je on posle kontakta ustao , nista nebi bilo.Ne, on pada pre kontakta, gleda u sudiju i podize ruke signalizirajuci penal.Lik koji je fizicki savrsen ne sme da udje ni u jedan duel a da ne padne.Naravno, nista bolji nije ni Suarez. Ukoliko Kutinju ne dodje, ja ne vidim resenje .jedino da Mesija prodaju za 400 miliona i dovedu 7,8 vrhunskih igraca.Trenutno je klupa Reala jaca od prvog tima Barse

nista o nicemu

pre 6 godina

Katalonija nije nikad bila spanska drzava kao ni baskija nego su im spanci oteli zemlju i imaju pravo da se odcepe dok je kosovo potpuno druga prica jer je uvek pripadalo srbiji.Godinama au spanci ugnjetavali katalonski narod i baskijce ali tome mora doci kraj
(Starac Fočo od stotinu ljeta, 14. avgust 2017 00:14)

Netacno.

Dag Kristi

pre 6 godina

Zasto smatrate da sinocni super kup Italije nije bio spektakl,pa nigde ni reci o toj utakmici? Lacio dobio 3:2 golom u 93.,Juve izjednacio u 91.,a Lacio do 85. vodio 2:0.Jel to nije spektakl?Uzgred,Sergej uputio fantasticnu asistenciju Imobileu za penal,Basta imao 1 na 1 sa Bufonom!

fafajcigojneru

pre 6 godina

Protiv reala koji realizuje 8/10 kontri moras skoro svaku sansu da pretvoris u gol,jednostavno barsa uvek bolja u polju,sansama,al realizacija nula.Zato i gube.Real je takmicarska ekipa,na snagu,sa 3-4 igraca koja sama mogu sve da rese...u Barseloni samo mesi,mozda suarez mada je spor,i injejsta su igraci za davanje golova.Neimar ce dosta faliti zbog same lakoce i brzine.....

nnidza

pre 6 godina

"Luis Suares je pao u šesnaestercu Real Madrida, ali se čini da njegov kontakt sa golmanom Reala Kejlorom Navasom nije imao toliki intezitet, ..."
Jel bilo ili nije kontakta? U pravilima ne piše nista o jačini jer je nju nemoguće izmeriti. Ako postoji kontakt na sudiji je procena. Za simulaciju isto pravilo...

aca

pre 6 godina

Zidan je prava faca,nema sta...zato je on tu gde jeste i zato su iz Madrida najureni treneri tipa Murinjo,Benites...Ovo su dve najjace ekipe na svetu bez dileme...po meni prevaga na stranu Reala je pre svega cvrsca odbrana kao i u ovom momentu bolja sredina terena...Zidan im verovatno kaze pred mec tipa "igrajte se deco" i oni to tako i urade...Naravno i Barsa je jaka da ne bude zabune...

Levi half

pre 6 godina

Možda sam daltonista, ali zar Real nije mogao da izađe u tradicionalnim belim dresovima!
(barca-real 3:1, 13. avgust 2017 22:21)

Možda ti nedostaje smo TV u boji.

nista o nicemu

pre 6 godina

"Luis Suares je pao u šesnaestercu Real Madrida, ali se čini da njegov kontakt sa golmanom Reala Kejlorom Navasom nije imao toliki intezitet, ..."
Jel bilo ili nije kontakta? U pravilima ne piše nista o jačini jer je nju nemoguće izmeriti. Ako postoji kontakt na sudiji je procena. Za simulaciju isto pravilo...
(nnidza, 14. avgust 2017 08:39)

Okej. Zasto onda stalno kukas da nije penal za Zvezdu, ako ovako tumacis pravila jer kontakt i tu uvek postoji?

Smesko

pre 6 godina

Spanski foliramnti. Ja mislim da oni na treninzima rade samo faul i simulcije. Mozda nismo obavesteni da postoji takmicenje za dodelu oskara za najbolju glumu. Prvo poluvreme kao poljoprivredna liga bez ideje i profesionalne igre a palceni su da jedu travu. Strasno zastranio je i zdrav futbal.

Negativni

pre 6 godina

Meni je prosto neverovatno da ovaj sad Real ima osvojene 3 LS u poslednje 4 godine, a vamo u periodu od 2011 do 2014 nista,samo 1 LS i 3 polufinala.
Jer po meni je Real u periodu od 2011 do 2014 imao jaci sastav nego sad.
Tad su igrali i Di Maria,Ozil,Iguain, niko me ne moze ubediti da su Vaskez i Asensio bolji od Ozila i Di Marije, mada s'druge strane Real je sad mnogo jaci u odbrani nego prije,jer su Marselo, Ramos i Varan usli u najbolje godine za defanzivce i sazreli kao igraci i mozda je to glavni razlog zasto je Real uzeo poslednje dve LS.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (John,

Isko, Asensio, Kros, Kazemiro...deset puta su bolji od Ozila, Di Marije i Iguaina. Pri tom, ne zaboravi da je Varanea i Kazemira Murinjo doveo u Real, dok su još bili klinci.

Kraljević

pre 6 godina

Ja kao navijač Reala nisam mogao režirati bolji el classico. Najveći antimadridist daje auto-gol, Ronaldo na Camp Nou daje gol za vodstvo Reala, a Asensio ponovo na debiju u nekom prvenstvu daje gol, i to kakav gol. Ali možda i najvažnije da Barselonini navijači napokon shvate koga guraju sudije jer je više bio penal nad Ronaldom nego Suarezom.

igor

pre 6 godina

zidan majstor taktike i igre zvani fudbal, jedini trener koji napada barcu na kamp nou kada vodi i ima igraca manje,jos pritom daje tri gola,postavlja se pitanje dali bi i jedan trener posle prvog gola napadao barcu odgovor naravno znamo nekima nebi palo napamet ni da napadaju kod 0-0 npr murinjo je tipican primer,a kamoli kada vode sa 2-1 i imaju igraca manje da jure treci gol u gostima, to se zove hrabrost i mislim da navijaci rela nikada nisu uzivali vise u igrama reala, ne samo zbog pobeda vec zbog samog pristupa igri

Hegel

pre 6 godina

Barsa godinama nema klupu. Sad im treba zamena za Nejmara plus neko ko će da odmeni Iniestu koji je prošao svoj zenit. A onda su im i za tu dvojicu potrebne kvalitetne zamene... Očekivana pobeda Reala...

sasa

pre 6 godina

Kakva poezija od fudbala posle zvezde i partizana. Delofeu mi se nista ne svidja, ali valjda ce dovesti tog dembelea da ga zameni. Desni bek isto nista posebno, tu bu trebalo da uskoci ovaj novopridosli. Bilo bi dobro jos kutinjo da im dodje. Napadacki je barsa dosta dobro izgledala, ali defanzivno je to bilo lose, dosta lose su se poziciono postavili, moguce zbog neuigranosti. ovaj trener mi ne obecava bas puno, voleo bih da su doveli brendana rodzersa. Mislim da bi im obamejan cucnuo samo tako, on kao da je stvoren za njihov stil igre.

Dabome

pre 6 godina

Sudija je očigledno novi, čelnici su lepo rekli da navlači za jedan klub (kako na početku uvek kažu sudijama)..da dosudi penal i isključi igrača ali nije dobro slusao pa je pogrešio klub.

Šolta

pre 6 godina

Sudac je cilu utakmicu tražija načina kako da pomogne Barceloni.Moga je večeras sudit još koji nepostojeći penal i izbacit kojega igrača Reala,ništa mu nebi pomoglo.

nik.

pre 6 godina

U realu su agilni Isko, Ronaldo, Benzema, Modrić, Asensio, Bejl... U Barsi samo Messi i Iniesta, ostali ne mogu nikoga da prodju i preteče, i sve što znaju je da dodaju loptu najbližem slobodnom saigraču.... Barsi treba mnogo agilnosti u igri, to nema ni Rakitić ni Roberto, Alba Buskets, Gomeš, Vidal... Svi bi pre vratili loptu unazad nego izveli neki lep potez...

veliki strumf

pre 6 godina

A vi Madridisti zbog jednog spornog penala (po meni je bio, jer ga kontakt sa golnanom i te kako postoji) zaboraviste sve one silne ofsajde iz Lige sampiona od prosle godine iz kojih je Real davao golove i prolazio (pre svega Bajern), sve one silne dosudjene penale i golove iz ofsajda u Primeri prosle godine, sve one oprostene crvene kartone Kasemiru (u svakom drugom mecu zasluzivao je po jedan)... Sve zbog spornog penala u najnebitnijem mecu koji ce Real i Barsa odigrate ove godine! Posle decenije vladavine Barse i dominacije Mesija i ekipe, doslo malo vreme da se radujete jer Real zaista ima bolji tim. No polako, sezona je duga a liga jaka - videcemo na kraju ko ce se radovati. A Barsa je prosle godine imala pozitivan skor protiv Reala, iako slabija! I veceras su primili 2 gola iz cistih kontri, a ne iz neke igre, posle neverovatnih gresaka na sredini.

nista o nicemu

pre 6 godina

A bre, koliko smarate vise sa ubedjivanjem da je PL bolja od Primera, a i pticama na grani je jasno koliko je Primera bolja .. Videli smo pre neki dan kako se Real poigravao sa NAJSKUPLJIM timom u istoriji Premier Lige .. A isto tako prolaze svi Englezi protiv Spanaca .. Dovoljno je reci ko osvaja Ligu sampiona i Ligu Evrope zadnjih par godina .. Englezi, ili Spanci ?
(Djone, 13. avgust 2017 23:53)

Nije igrao sa Sitijem pod jedan, pod dva PL je neizvesnija, zato je vise ljudi i vole.

Barsa Barsa

pre 6 godina

Mogu reci da sam veoma zadovoljan igrom Barse u ovom delu priprema pred pocetak prvenstva ali ne i efikasnosti. Nadam se da ce Suarez poceti da trese mreze. Barsa bolja od Reala u ovom momentu. Isko ima barsin adn, a Asensio igrac koga respektujem. Real igrom malo kaska za Barsom ali veceras je bio vise nego efikasan, tri suta tri gola a jedan sut promasio Karvahal.

takkar

pre 6 godina

Dragi''komentatori'',prvo da vam pozelim uspesnu''sezonu''.Nisam se javljao jos od legendarne i kultne Kardifske noci.Nadam se da ste uzivali u vrelom letu,lepim plazama i prepricavali pobede velikog Reala iz prosle sezone.Sta god da kazem o vecerasnjoj utakmici ponovicu isto sto sam pisao toliko puta.Mocno izdanje Reala zaista nije iznenadjenje.Velika je ovo ekipa.Dati Barsi na Kampu 3 komada sa pola gasa, sa veoma malo trcanja i uz sve to bez Luke Modrica...I sa Ronaldom nekoliko minuta ... sami smislite kako nazvati to ?!Kasemiro opet kljuc,Dani i Marselo odbrana-napad.Savrseni.Barsa nije mogla da dise po stranama a po sredini nisu mogli proci.Kriminalno sudjenje sudije iz kinder jajeta.Da se odmah razumemo Ronadlo jeste prvi stigao do lopte, nije bilo za faul,za zuti ni''preko veze''.Pritom par minuta pre toga,sudija razmislja da li da pokaze zuti Suarezu zbog foliranja ili penal za domace.I odluci se za ''siguricu'' i pokaze na krec.CIRKUS.Ali svakako to nije uticalo da dobru utakmicu.Barsa je dobar tim,fali im nesto malo,a to malo je dovoljno da prime 3-4 od jakih ekipa.Genijalni Ronaldo za par minuta pokazao klasu,nije zasluzio crveni,ali nije ni smeo da gura sudiju,to mu zameram.Pitate me za Zidana? Citiracu velikog Aleksa Fergusona."DAJTE MI 10 PANJEVA i ZINEDINA ZIDANA, I OSVOJICU LIGU SAMPIONA".Covek koji sve radi sa razumevanjem,svaki potez mu je na mestu.Za Iska ne treba torisiti reci, podseca na Ronaldinja kad onako rola dribla,savrseno nisko teziste.

buu

pre 6 godina

Guti 2012. putem Twittera: "Ako vidite da Barcelona gubi, sve što trebate je otići u kladionicu i staviti da će biti crveni karton ili jedanaesterac i dobili ste."Pokazalo se jos jednom da je ovaj majstor bio upravu.

4k4.Dex

pre 6 godina

#Posmatrac
To je kao da si rekao gledam danas trecu ligu backa sever a danas superligu i u superligi samo padaju. El klasiko je za englesku ligu druze druga dimenzija fudbala ne mozes da poredis to.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Пенал Офсадрид се полако примиче УЕФАлони по броју освојених трофеја.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Katalonija nije nikad bila spanska drzava kao ni baskija nego su im spanci oteli zemlju i imaju pravo da se odcepe dok je kosovo potpuno druga prica jer je uvek pripadalo srbiji.Godinama au spanci ugnjetavali katalonski narod i baskijce ali tome mora doci kraj

NS

pre 6 godina

Poslednjih deset minuta utakmice najbolje oslikava C.Ronaldovu karijeru - odličan napadač i golgeter, večito pokušavanje da bude kao Messi i na kraju simuliranje i padanje.

bljak

pre 6 godina

Ovo je treći put zaredom da real ima igrača manje.Komentator je pao u trans posle mesijevog penala,ovako ostrašćeno ni Milojko Pantić ne bi navijao za zvezdu u derbiju.

pininfarina

pre 6 godina

Barselona ima sedam igraca u startnoj postavi koji u Realu ne bi mogli da budu rezerve,Real ce u narednih pet godina dominirati Evropom,imaju previse vrhunskih mladih igraca.

Enriko KieZa

pre 6 godina

E ako je ovo fudbal koji Barsa zeli da igra, odma neka otkazu ucesce u svim takmicenjima. Ovo je klasicna SADturneja utakmica. Vez i odbrana daleko, gore samo Mesi postoji, ali vidno je da jos nije fizicki spreman. ZAto je i bilo prostora koliko god ko zeli, sto je Real iskoristio. Samo da ne dodje do zamene teza da je fudbal bio spektakl. Vise od svega mi je nejasna uprava FCB koja uporno drzi Ter.S. na golu a decko neka sto je los golman, nego deluje kao da ni malo nije dobro. Ako Barsa ne dovede 2 top pojacanja da prodrma i osvezi ekipu, pisi propalu sezonu.

Mlađa

pre 6 godina

Apsolutna fudbalska dominacija Barselone je završena.
Imali su neverovatnu sreću, jedinstven splet okolnosti u njihovu korist, da nekoliko vrhunskih igrača iz La Masije zablista i stasa za igru na najvišem nivou; ona je, uostalom, iznedrila i Mesija. A i s angažovanjem Gvardiole su pogodili u sam centar.
Međutim, nešto slično se dešava Realu - Zidan, savršena antiteza Mesiju, Ronaldo, kao i mladi Lukas Vaskes i Asensio.
Marselo, Karvahal, Ramos, Kros, Modrić, Isko i drugi su odveć takođe igračine.
A koga Barsa trenutno ima u prvom timu, kamoli na klupi? Aleiš Vidala? Denisa Suaresa? Deulofeua?
Nadrljali su zbog odlaska sjajnog Nejmara, neće baš moći nadoknaditi taj gubitak (džaba im i petsto miliona evra za njega).
Najzad, je l' to i Pike, preko kojeg je Real postigao sva tri gola večeras?!

Milojko Pantoc

pre 6 godina

Najbolniji poraz Barci - usred Kamp Noua. Real bolji. Prvak evrope bolji od Barse, pokazali su im ko je glavni na njihovom terenu. Pike se treba ugledati na Ramosa, gađa krivi gol.

Neki tamo Srbin iz Sumadije

pre 6 godina

Ne volim Spance, ali Real je jednostavno prejak. Zidan je bio pun pogodak.Jedan od top 3 igraca svih vremena i jos na dobrom putu da postane i jedan od top 3 trenera... Jednostavno RESPEKT!

Torca

pre 6 godina

Meni je najjače kad se balkanski 'navijači' Reala i Barcelone svađaju kome suci više pomažu... Pozdravljaju vas Bayern i PSG, samo za 2016/17, ovako iz glave.

ju ju

pre 6 godina

adriano_Galliani
Samo objasni da li si zaljubljen u Kristinu ili Iska?! Sudija po neki put i pogreši u korist Barse, ali za Real u svakoj utakmici. I kada je sudija u pitanju vi realovci treba da se pokrijete ušima.

323

pre 6 godina

1. Svi golovi Reala su cisti kao suza.
2. Ako je sudjen prvi penal gde se Suarez folirao a jasno se vidi da ga golman nije ni dotakao a on je pao i previja se kao da je ostao bez noge, sudija je morao da dosudi i penal nad Ronaldom. Razmislite, kada ste u punom trku, dovoljno je da vas igrac samo malo gurne, vi morate da izgubite ravnotezu i padnete.
3. I mene nervira nacin proslave golova Ronalda, kao da je Supermen, mada je postigao izvanredan pogodak i to ne iz penala. Ovog puta je preterao i skinuo dres i dobio zuti da bi kasnije sudija dodelio i drugi zuti, odnosno crveni zbog foliranja? Suarez se nije folirao, Ronaldo jeste?
4. Marselo je zivotinja. Pa taj igrac na jednoj utakmici pretrci vise nego svi nasi reprezentativci na mecu?
5. Posto sam utakmicu gledao bez tona, Real na levom krilu ima igraca koji je brz kao zmija. Par puta je neverovatno brzim trcanjem pobegao igracima Barse.
6. Ovakve utakmice su dve dimenzije ispred nas. Odusevljava me tehnika ali pre svega prijem lopte igraca koja uvek ostaje u mestu i ne da vremena protivnickim igracima. Nasi tako primaju loptu da protivnicki igrac ima vremena da dotrci i blokira. Ko mala deca. U svakom slucaju vidi se nedostatak Neimara i Real ce opet biti glavni kandidat za prvaka a i imaju i Zidana koji zna svoj posao. Real ima strasne kontranapade koje Barsa jednostavno nema. To se videlo kada su imali i igraca manje i postigli treci gol. I to je bio majstorski udarac.

John

pre 6 godina

Meni je prosto neverovatno da ovaj sad Real ima osvojene 3 LS u poslednje 4 godine, a vamo u periodu od 2011 do 2014 nista,samo 1 LS i 3 polufinala.
Jer po meni je Real u periodu od 2011 do 2014 imao jaci sastav nego sad.
Tad su igrali i Di Maria,Ozil,Iguain, niko me ne moze ubediti da su Vaskez i Asensio bolji od Ozila i Di Marije, mada s'druge strane Real je sad mnogo jaci u odbrani nego prije,jer su Marselo, Ramos i Varan usli u najbolje godine za defanzivce i sazreli kao igraci i mozda je to glavni razlog zasto je Real uzeo poslednje dve LS.

Iskusni

pre 6 godina

Ne volim ni jedne ni druge, Spance generalno...
Ali objektivno Real je trenutno za klasu bolji od svih ostalih ekipa.
Barsa ocekivano, istrosena i procitana ekipa.

adriano_galliani

pre 6 godina

Asensio daje gol, a "navijaci" barselone ga snimaju.Ovde kod nas bi se tukli ko ce pre na teren da ga zadavi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sramota, 13. avgust 2017 23:49)

Зато такви као што је Асенсио никада неће ни играти на овим пределима.. Макар до су "наши" такви какве си их сам описао, мислећи да је то пример страсти и љубави према клубу.. А у ствари обичан чопор хулигана који пребије људе до смрти држећи се за руке. Фуј. Тако да се питам ко су ту "навијачи"....

Beli

pre 6 godina

Ma i za jedne i za druge navlace sudije i to je to. Za Barsu je to ucinjeno mnogo puta, a Real da nije bilo sudije nebi osvojio Ligu Sampiona. Cak i protiv Junajteda gde su bili dosta bolji, oba gola su im bila nelegularna.

Владо Бања Лука

pre 6 godina

Не волим Реал, али Барселона се задњих 10-12 година заиста брутално протежира и гура од стране судија и УЕФА. Да није тога, не би освојили ни 30% трофеја које су скупили у задње вријеме. Џаба им онај хобит Меси и Иниеста из најбољих дана. Жалим клинце којима је западњачка пропаганда испрала мозак, наметнула лажне идоле Месија и Ле Брона, па са времена на вријеме оставе коментар како је ова Барселона "најбољи тим у историји", а како је "Меси бог и најбољи играч икада". Ко је Барселона, ко је Меси, а ко су судије, видјело се и вечерас...

Šumadinac pali tipa!

pre 6 godina

Čim sam video da igraju u istim dresovima, promenio sam kanal. Sve zbog reklame. Sad narod juri plave Realove dresove. Čak su im i štucne bile iste boje, što nikako ne sme da se dogodi. Cirkuzanti i jedni i drugi.

Nestor

pre 6 godina

Ali,ali Mesi je bolji od Penalda hahahahh,ljudi slobodno pisite sta hocete,ali KRISTIJANO RONALDO je najbolji igrac danasnjice i tu nema sta da se prica to je tako i veceras je to pokazao.A Asensio je buduci najbolji igrac.ina
Strasan tim ima Real!
U Spaniji ce sve osvojiti tu nema ko da mu pridje,a u Ligi Sampiona eventualno Psg ili Bajern,ali i to tesko.

adriano_galliani

pre 6 godina

Сад му звиждите, навијачи трећеразредног клуба... Најбољи на свету - КРИСТИЈАНО РОНАЛДО. Хаха каква голчина!

Stevan

pre 6 godina

Hahahahaha dal si realan kralju. Pa Real i bez njih ima trenutno duplo skuplji tim, cuj bez modrica i penalda, i barsa bez nejmara onda ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Saasa, 13. avgust 2017 22:48) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (0)

Sta Barsa bez Neymara? Pa nije Neymar povredjen pa igraju bez njega, vec su ga prodali. Real nije prodao Ronalda i Modrica vec nisu u mogucnosti da igraju a najbolji su igraci ove ekipe i normalno je da fale i da se to oseca na igru. Bez njih dvojice Real je makar za 20% manje opasna ekipa. I odakle ti da imaju duplo skuplji tim od Barcelone? Zaboravljas kolike novce je Barcelona platila igrace koji trenutno za njih igraju? U najmanju ruku isto koliko i Real.

hehe

pre 6 godina

Barselona bez pomoci sudija nista ne bi...
To je krminialno sta se dozvoljava igracima Barselone, neko ce jednog dana morati zavrsiti iza resetaka za sve ovo zadnjih 10 godina!

nista o nicemu

pre 6 godina

Dzaba namestene lige sampiona, odlazak Nejmara, i dalje su penicilin za Frankovce. Nema te dominantne igre protiv Barse, ne daj boze Kutinjo da dodje. I to sve s ovom odbranom.
(jj, 13. avgust 2017 23:36)

Ronaldo je penicilin za UEFALONU.

Negativni

pre 6 godina

Kakav uplašeni klovn ovaj sudija. Ovo mu je kraj karijere što se tiče ozbiljnih utakmica.
I onda neki ovde prozivaju sudije iz Premier lige. Englezi su doktori za ove neznalice. Umesto žuti za Suareza za simuliranje, on daje crveni Ronaldu i tako očajnu Barselonu spašava ubedljivijeg poraza. Barsa je stvarno farsa. I to velika.
Ovo u Engleskoj nikada ne bi prošlo.

adriano_galliani

pre 6 godina

Ако ће овако да им суде, могу да продају и Месија, Суареза и стадион и све.. Какво срамотно суђење, ово горе него Челзи и ПСЖ.

pera

pre 6 godina

Sta radi sudija?? Onaj sraman penal za Barsu kad Navas nije dotakao Suareza, a onda zuti Ronaldu za simuliranje iako je minimalnog kontakta bilo? Poslednjih 10 godina smo svi svedoci navlacenja za Barsu, ali sudije uspevaju da nadmase same sebe danas, sramota sramota.

Ivan

pre 6 godina

Odlična igra Reala i fantastična postavka njihovog trenera lukavog Zidana zaista. Demorilali su Barsu na njenom terenu u svim segmentima igre, "dozirali" napade onda kada je i koliko bilo potrebno, dodali gas nakon Barsinog izjednačenja i ubedljivo slavili nad velikim najljućim rivalom i to na njegovom terenu. Ovo je era Reala koja je tek počela rekao bih, iako već traje 2 godine, i tek će uslediti još jača dominacija kraljevskog kluba u svim takmičenjima. Mora se konstatovati da trenutno, odnosno u ovih par godina unazad Real ima bolji kompaktniji tim od Barse a dolaskom Zidana za trenera Real je postao gotovo savršen tim koji razbija protivnike. A Ronaldo i Asensio su postigli zaista čarobne golove svojstvene vrhunskim majstorima fudbala, zbog kojih publika i dolazi na utakmice! Fenomenalna utakmica i Realova partija!

Lucidni decko

pre 6 godina

Navijam za fudbal ali ovo sto se sudo barsi jadno I bedno I zbog toga ih mrzim. nisam ni ljubitelj reala ali crveni za ronalda zaista smesno.. dokle vise ovo sa barsom pocev od celzija 2008 ili kad je vec bilo ni ne secam.se....

Donatino

pre 6 godina

Opet uefalona pokusava izmisljenim penalima i crvenim kartonima i opet dzaba, jos jednom se pokazalo ko je tata igre, Zidan sa klupe-Ronaldo na terenu :-)

Realnost iz drugog ugla

pre 6 godina

kakva sramota od sudjenja. Posle ovoga veceras samo neko da pomene da Real stite sudije. PSZ je bila nevidjena kradja i nepravda sada ovo veceras. Bruka i sramota. Da je pravde da ih nakanta 3:0 Real kod kuce ali evo dok pisem daju i treci gol !!! Bravo za Real !

smorko

pre 6 godina

pazi ovu dvojicu
(Saasa, 13. avgust 2017 22:48)
(Darko, 13. avgust 2017 23:00)
kazu pa ako racunamo da realu fale modric I ronaldo, onda da racunamo da barsi fali nejmar.
pa modric I ronaldo su igraci reala, a nejmar nije. kakvo vam je to poredjenje

veliki strumf

pre 6 godina

Barsa sa ovakvim krsom od odbrane opet nista nece napraviti! Dok je tu sporohodni kikser Pike kome je najveci kvalitet za igru u Barsi mrznja prema Realu, a koga lomi oo pozeli, sporni Umtiti i Ter Stegen, nece osvojiti nista. Treba promeniti stoperski tandem i golmana, pa onda juriti zamenu za Nejmara. Na stranu to sto nije sudjen cist penal na Mesiju (jasno se vidi kako ga Ramos saplice) pre autogola Pikea. Ovakva Barsa ne deluje uopste mocno, fali tu i igrac u sredini i po levoj strani, jer je jasno da Delofeu nije ni senka Nejmara.

mat

pre 6 godina

Barsa ocajna, Mesi mora u sredinu da se vraca da bi uzeo loptu. Nadam se da ce ovaj poraz naterati upravu da napokon kupe kvalitetna pojacanja, jer je Barsa trenutno osrednja ekipa, a uz 2-3 top pojacanja bila bi u samom vrhu kao i uvek.

mm

pre 6 godina

Boze koji naduvenko i ego ovaj Ronaldo, uopšte ne znam zašto ga pojedini obozavaju..neka bude majstor koliko hoće, ovako nesto je jako ljigavo. Bljak...

mudrinjo

pre 6 godina

Pazite samo ovu informaciju. U La Ligi protiv Barselone je poslednji penal sviran pre 546 dana, a zadnji crveni u La Ligi su dobili pre 658 dana. Ovo danas je još jedna u nizu sramota u režiji Barselone i sudije. Nepostojeći penal i crveni Ronaldu. Nemoj još neko da je rekao kako Real guraju sudije. Sramota za fudbal.

Boban

pre 6 godina

Bokica
Meni je Viskovic bas zanimljiv svako ima svoje. Sta fali kad pogresi, barem se nasmejem malo. A ne samo kad igrace pominje kad se dodaju.

adriano_galliani

pre 6 godina

A i ko zna sta ce biti sa Barselonom, izgleda da Katalonija dobija nezavisnost.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (pevo, 13. avgust 2017 23:18)

Па није Шпанија Југославија.. Каталонија нема права на самосталност, то је територија поклоњена Шпанији у оквиру брака 1500. и неке.. Зна се закон и устав, крај приче.

Kragujevcanin

pre 6 godina

Pike..odmah ali odmah pod hitno u drugi plan...Pod hitno kupiti vrhunskog stopera,,,,jer ovaj usporeni stoper je dobar samo za klupu!

sarajevo.ch

pre 6 godina

Bez Modrica i Ronalda ali opet ovo Real osvaja.
(sarajevo.ch, 13. avgust 2017 22:01) 

Hahahahaha dal si realan kralju. Pa Real i bez njih ima trenutno duplo skuplji tim, cuj bez modrica i penalda, i barsa bez nejmara onda ?
(Saasa, 13. avgust 2017 22:48)

Vidi prijatelju, kakve veze ima koji je tim skuplji?
Zar Real uvijek nije imao skuplji tim jer oni sami dizu igracima cijenu,marketing i to ako me shvatas?
I to Penaldo i te djecije fore nisi vise nikako ni simpa niti kul.
Pozz

pevo

pre 6 godina

Moguce da su Nejmara namerno prodali, veliki su to novci. A i ko zna sta ce biti sa Barselonom, izgleda da Katalonija dobija nezavisnost.

Pazarac

pre 6 godina

Veceras je definitivno svima jasno ko je miljenik sudija!!! Pa onaj penal nebi svirali ni u nekoj opstinskoj ligi,Suarez se valja kao da ga je tramvaj udario, ono je sramota. CR7 objasnio... Asensio igracina u najavi... Real opljackan za gol iz penala i crveni CR7... Hala Madrid idemo po novi trofej

Рико

pre 6 godina

sudija navlaci na barsu isto kao i ova redakcija! Nije trebao Ronaldo drugi zuit da dobije, neka ga je gurnuo!
(podgoricanin, 13. avgust 2017 23:44)
Не свиђа ми се твој коментар, пенал за Барсу

jj

pre 6 godina

Dzaba namestene lige sampiona, odlazak Nejmara, i dalje su penicilin za Frankovce. Nema te dominantne igre protiv Barse, ne daj boze Kutinjo da dodje. I to sve s ovom odbranom.

Giocatore

pre 6 godina

tuzno prvo poluvreme, tuzna Barsa, tuzni Pike...sve sto je Barsa osvajala ranijih godina je na mladost Mesija, sada kad treba da ima nekog u ekipi, on ima padavicara Suareza, tu su drva na sredini Buskec, Andre Gomes, levo sebicnjak Delofeu, pozadi supljina Pike, Maskerano, Roberto, a sto je najgore ne secam se kad je Barselona imala klupu, kada je mogao da se ocekuje nalet dvojice ili trojice svezih igraca, ali kvalitetnih, a ne Munir, Arda, Denis Suarez, Pako, Adriano, Teljo, Afelaj, Kuenka, Dzonatan dos Santos, Rafinja...

Baxi

pre 6 godina

Sta reci, sudija kao i obicno 12. igrac uefalone, nepostojeci penal i crveni, rezultat kao i golcine Ronalda i pikea samo su karma za ono sto radite.

stef

pre 6 godina

Hhhahhhhahah, isključiše Ronalda za onakav pad, a Suarez dobi penal za onu smejuriju.. Kako bre ovaj dobi pravo da svira el klasiko, to ni Bog ne zna. Sramota.

adriano_galliani

pre 6 godina

А сад још и Асенсио! Какво понижавање Фарсе! Убили су их у појам, и њих и судију и публику и УЕФУ и све ове комплексаше!

veliki strumf

pre 6 godina

Mesi se igra sa odbranom Reala, ali covek igra SAM. Iniesta vise nije ono sto je bio, omatoreo je i on, Buskets isto ni senka onog igraca od pre par godina. Suarez nista. Evo sada 1-2. Kao sto napisah: sporodni Pike vise nicemu ne sluzi. Ronaldo ga izbacio najjednostavnijom fintom u desnu stranu, sto je bilo ocekivano i sto bi svaki stoper morao da zna i da procita! Covek odavno nema kvalitet za Barselonu. Oba gola njegova. Nema vajde od Barse, Real je realno dosta jaci na mnogim pozicijama, a Mesi ne moze cele sezone da igra sam.

pera

pre 6 godina

Ovo penal????? Ja vise nemam komentar na simuliranje igraca Barselone. Nadam se da dok budu tako igrali i tako se ponasali, nikada vise ni jedan trofej nece osvojiti.

adriano_galliani

pre 6 godina

Шта им ради овај Иско... Бејл ни за Ливерпул више није, бољи су Мане и Салах.

Djone

pre 6 godina

Gledam juce i danas englesku ligu i gledam ove padavicare iz barse i reala nebo i zemlja
(Posmatrac, 13. avgust 2017 23:42)

A bre, koliko smarate vise sa ubedjivanjem da je PL bolja od Primera, a i pticama na grani je jasno koliko je Primera bolja .. Videli smo pre neki dan kako se Real poigravao sa NAJSKUPLJIM timom u istoriji Premier Lige .. A isto tako prolaze svi Englezi protiv Spanaca .. Dovoljno je reci ko osvaja Ligu sampiona i Ligu Evrope zadnjih par godina .. Englezi, ili Spanci ?

adriano_galliani

pre 6 godina

Каква срамотна банда ова Фарселона, па ово нема нигде.. Гле овај Пако шта ради.. Па ово је врхунац њихове одвратности!

adriano_galliani

pre 6 godina

Au kakvo 2 poluvrijeme, kakva 2 igraca...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Miki28, 13. avgust 2017 23:37)

Иско и Роналдо, слажем се.

hehe

pre 6 godina

Marcoooooo Asensiooooo!!!!
Zasluzena kazna! Odrzan je cas fudbal jadnoj Barseloni. Prije nekoliko godina toliko su dominanti bili a ligu sampiona osvojili zbog kradje protiv Celsija i nisi bili sposobni da odbrane ligu sampiona kad su je osvojili.
Ali najveci fudbalski klub na svijetu je to uspio sa najblijim igracem koji je ikada hodao zemaljskom kuglom, Cristiano Ronaldo!

Darko

pre 6 godina

(Presheva, 13. avgust 2017 22:51)

Koliko Barselona moze pokazala je na Bernabeu poslednja dva puta, 0-4 i 2-3, a takodje i u Americi, brzo zaboravljas, a ako Realu i izostanke ubrajas Modrica onda moras i Barseloni Nejmara. poz

pa da

pre 6 godina

I eto gotova je vise "velika" Barsa.
Sada im slijedi povratak kao onih godina sa 11 holandjana kad su se svake godine borili sa La Corunjom i Valenciom za poziciju 4 i Ligu Prvaka.
Ruku na srce nikad ni nisu bili velikan kao Real,Milan,Bajern.
Na koju foru drvo Pike mlati lovu svih ovih godina u Barci???

adriano_galliani

pre 6 godina

Чиме је то Кристијано увредио навијаче Фарсе да му звижде пола сата? Па ни Фига нису овако дочекивали.

Какви комплексаши. У Мадриду таквима аплаудирају, па макар играли и за Фарсу.. Зна се ко је аристократија а ко сиротиња раја.

milan010

pre 6 godina

Dzaba Barsi i sudija i pun stadion - veze nemaju. Ne volim ih nikako, ljigavi su, samo padaju, hvataju na galamu... Ako hoce nesto da postignu ove sezone - nova odbrana, njih ce svaki iole jak tim izbusiti kao sito.

Goran Caktas

pre 6 godina

kraj barcine ere,nevidim niti jedan klub koji moze stati realu u dvije utakmice posto je bayern uradio glupost prodajom koste i kupnjom hamesa,dok su robben i rebery sad vec stvarno u godinama.dok vidis da barsa nema niti jednog mladog igraca koji ce zamjenit messija.suareza,iniestu,dok real ima varanea,carvajala,kovacica,isca,casemira,assensia koji su vec sada svetske klase na svojim pozicijama a igrat ce jos jako puno godina na vrhnskom nivou..

Uki

pre 6 godina

Zidan je takav doktor fudbala, kao debitant na klupi je uradio najbolji posao za Real od Franka.

P.S. Žao mi je klinaca koji se žustro raspravljaju Ronaldo ili Mesi, jer izgleda da samo jedan mora da bude odličan, a ne i obojica. Žao mi je što nisu malo zadovoljniji u životu.

Batalaka

pre 6 godina

Razlika izmedju Reala i ove Barse je što Real ima 22 vrhunska igrača, a Barsa samo Mesija i Suareza! Ostalo ne bi u Reali moglo ni da udje na trening! Nije Nejmar ovde falio , ovde se videla beda prevazidjenog načina igre , spore sa kratkim dodavanjima i imperativom da u svakoj akciji lopta mora u noge Mesiju! Suarez od igrača zveri postao običan (loš) dodavač. Barsa protiv tima koji igra na kontre više nema velike šanse. To je pokazao i Bajern (7:0) u dve utakmice , pre toga Čelzi, a nedavno i Juventus ...Neće se novi trener sa ovim igračima i načinom igre mnogo radovati...

stefke

pre 6 godina

Kakav je bre ono penal gospodo ? Protiv PSŽ u ligi šampiona, a evo i sad se sam bacio. Neko reče pre neki dan kako se Real gura ? Molim ?

Hegel

pre 6 godina

Barsa nema šta da traži bez kvalitetnih bekova i zamene za Nejmara. Nadam se da će Semedo biti pouzdan ove sezone i da će steći neko kvalitetno pojačanje veznog reda i napada...

kimiko

pre 6 godina

Jos nisam video da neko ovako gura sudiju jedan na jedan. Mislim, video sam da ga igraci okruze, pa mu svasta vicu, prete, ali ovo nisam...
Nije lako sudija biti, niko te ne voli. A onda te jos i gurkaju najbolji igraci sveta.

buu

pre 6 godina

kimiko, 13. avgust 2017 23:53)
Nije ni skoro vidjena vece guranje jednog tima od strane tog sudije,real je mnogo bolji tim trenutno ne pomazu takvi jadnici od sudija,poz.

adriano_galliani

pre 6 godina

Суарез у офсајду, али свеједно шутне на гол након судијског звиждука.. И ништа, Ван Перси остаје ЈЕДИНИ играч који је добио црвени картон због тога.

Погађајте против кога је играо Арсенал тада.

Ivke

pre 6 godina

Pike krivac za sva tri gola Reala.
Sudjenje, blago receno, diskutabilno!
Voleli Real ili ne, ali to je tim, koji je dolaskom Zidana, zatvorio krug. Vec dve godine pokazuju da su definitivno najbolji tim - voleli m nto ili ne.
Sportski pozdrav.

stefke

pre 6 godina

Po meni je Višković najbolji komentator na SK-u, ali toliko je pristrasan kad igraju Real i Barsa da je to strašno. Na primer u jednoj situaciji, Bejl je uspeo da zagradi Mesija i dodje do lopte, a on je rekao Bejl je pokušao rukama da odgurne Mesija. Nema smisla.

jedanjedinibgd

pre 6 godina

isco mama. tekma ok,nista spec kao da ih malo boli uvo da igraju pa malo pokidaju... Suarez mucenik 2 lopte dobio,ima da zove ,,sve za ljubav`` da ga spoje sa igracima !

Presheva

pre 6 godina

Mrtvo prvo poluvreme mislim barca ne moze vise a real igra manje sa dva igraca ovaj bejl i benzema ne znam kako i dalje igraju za real bejl je veliki promasaj bolje asensio da je igrao

Saasa

pre 6 godina

Bez Modrica i Ronalda ali opet ovo Real osvaja.
(sarajevo.ch, 13. avgust 2017 22:01)

Hahahahaha dal si realan kralju. Pa Real i bez njih ima trenutno duplo skuplji tim, cuj bez modrica i penalda, i barsa bez nejmara onda ?

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Ovo sve sami turisti na kamp nou ali me cudi gde im je navijacka grupa koja je uvek tu obicno na jugu mada prosle sezone se preselili na sever

Bokica

pre 6 godina

Pratim utakmicu na Sport Klubu i ne mogu da verujem o cemu komentator prica i kakve sve nebitne, da se ne izrazim grublje, informacije iznosi...
Iska Mancester nije potpisao jer ima nesrazmerno veliku glavu u odnosu na telo i odlazak u Kinu znaci da vise ne igrate ozbiljan fudbal povodom vertovatnog transfera Paulinja u Barselonu iz Kine... Sta sve ljudi daju sebi za pravo ja sam sokiran... Onda prica da Bartomeua da ima verovatno procenat od tog transfera... itd itd... Od komentatora ocekujem da daje strucne komentare i prenosi utakmicu a ne da se bavi necijim poslovima,finansijama,procenom kvaliteta... Jos samo nije zasao u odnos fudbalera sa njihovim familijama i suprugama! Izvinjavam se na poduzem komentaru ali morao sam da podelim sa vama ovo! Veliki pozdrav.

Blueblueblue

pre 6 godina

Isco privatne casove daje svima u Barceloni, steta sto ne igraju Mesi i Ronaldo nadam se da ce uci u drugom poluvremenu da ih vidimo malo :)

realno

pre 6 godina

Koliko god hvalili Delufeua nije on kalibar Barselone bar ne za ovako jake utakmice, na toj poziciji mora doci neki ozbiljniji igrac, a i Vidal nije ni blizu Alvesa.

bljak

pre 6 godina

Ovo je treći put zaredom da real ima igrača manje.Komentator je pao u trans posle mesijevog penala,ovako ostrašćeno ni Milojko Pantić ne bi navijao za zvezdu u derbiju.

Milojko Pantoc

pre 6 godina

Najbolniji poraz Barci - usred Kamp Noua. Real bolji. Prvak evrope bolji od Barse, pokazali su im ko je glavni na njihovom terenu. Pike se treba ugledati na Ramosa, gađa krivi gol.

Batalaka

pre 6 godina

Razlika izmedju Reala i ove Barse je što Real ima 22 vrhunska igrača, a Barsa samo Mesija i Suareza! Ostalo ne bi u Reali moglo ni da udje na trening! Nije Nejmar ovde falio , ovde se videla beda prevazidjenog načina igre , spore sa kratkim dodavanjima i imperativom da u svakoj akciji lopta mora u noge Mesiju! Suarez od igrača zveri postao običan (loš) dodavač. Barsa protiv tima koji igra na kontre više nema velike šanse. To je pokazao i Bajern (7:0) u dve utakmice , pre toga Čelzi, a nedavno i Juventus ...Neće se novi trener sa ovim igračima i načinom igre mnogo radovati...

Nestor

pre 6 godina

Ali,ali Mesi je bolji od Penalda hahahahh,ljudi slobodno pisite sta hocete,ali KRISTIJANO RONALDO je najbolji igrac danasnjice i tu nema sta da se prica to je tako i veceras je to pokazao.A Asensio je buduci najbolji igrac.ina
Strasan tim ima Real!
U Spaniji ce sve osvojiti tu nema ko da mu pridje,a u Ligi Sampiona eventualno Psg ili Bajern,ali i to tesko.

stefke

pre 6 godina

Kakav je bre ono penal gospodo ? Protiv PSŽ u ligi šampiona, a evo i sad se sam bacio. Neko reče pre neki dan kako se Real gura ? Molim ?

Pazarac

pre 6 godina

Veceras je definitivno svima jasno ko je miljenik sudija!!! Pa onaj penal nebi svirali ni u nekoj opstinskoj ligi,Suarez se valja kao da ga je tramvaj udario, ono je sramota. CR7 objasnio... Asensio igracina u najavi... Real opljackan za gol iz penala i crveni CR7... Hala Madrid idemo po novi trofej

nista o nicemu

pre 6 godina

Dzaba namestene lige sampiona, odlazak Nejmara, i dalje su penicilin za Frankovce. Nema te dominantne igre protiv Barse, ne daj boze Kutinjo da dodje. I to sve s ovom odbranom.
(jj, 13. avgust 2017 23:36)

Ronaldo je penicilin za UEFALONU.

adriano_galliani

pre 6 godina

Сад му звиждите, навијачи трећеразредног клуба... Најбољи на свету - КРИСТИЈАНО РОНАЛДО. Хаха каква голчина!

Ivke

pre 6 godina

Pike krivac za sva tri gola Reala.
Sudjenje, blago receno, diskutabilno!
Voleli Real ili ne, ali to je tim, koji je dolaskom Zidana, zatvorio krug. Vec dve godine pokazuju da su definitivno najbolji tim - voleli m nto ili ne.
Sportski pozdrav.

stefke

pre 6 godina

Po meni je Višković najbolji komentator na SK-u, ali toliko je pristrasan kad igraju Real i Barsa da je to strašno. Na primer u jednoj situaciji, Bejl je uspeo da zagradi Mesija i dodje do lopte, a on je rekao Bejl je pokušao rukama da odgurne Mesija. Nema smisla.

Ivan

pre 6 godina

Odlična igra Reala i fantastična postavka njihovog trenera lukavog Zidana zaista. Demorilali su Barsu na njenom terenu u svim segmentima igre, "dozirali" napade onda kada je i koliko bilo potrebno, dodali gas nakon Barsinog izjednačenja i ubedljivo slavili nad velikim najljućim rivalom i to na njegovom terenu. Ovo je era Reala koja je tek počela rekao bih, iako već traje 2 godine, i tek će uslediti još jača dominacija kraljevskog kluba u svim takmičenjima. Mora se konstatovati da trenutno, odnosno u ovih par godina unazad Real ima bolji kompaktniji tim od Barse a dolaskom Zidana za trenera Real je postao gotovo savršen tim koji razbija protivnike. A Ronaldo i Asensio su postigli zaista čarobne golove svojstvene vrhunskim majstorima fudbala, zbog kojih publika i dolazi na utakmice! Fenomenalna utakmica i Realova partija!

stef

pre 6 godina

Hhhahhhhahah, isključiše Ronalda za onakav pad, a Suarez dobi penal za onu smejuriju.. Kako bre ovaj dobi pravo da svira el klasiko, to ni Bog ne zna. Sramota.

adriano_galliani

pre 6 godina

Каква срамотна банда ова Фарселона, па ово нема нигде.. Гле овај Пако шта ради.. Па ово је врхунац њихове одвратности!

buu

pre 6 godina

kimiko, 13. avgust 2017 23:53)
Nije ni skoro vidjena vece guranje jednog tima od strane tog sudije,real je mnogo bolji tim trenutno ne pomazu takvi jadnici od sudija,poz.

Donatino

pre 6 godina

Opet uefalona pokusava izmisljenim penalima i crvenim kartonima i opet dzaba, jos jednom se pokazalo ko je tata igre, Zidan sa klupe-Ronaldo na terenu :-)

pera

pre 6 godina

Sta radi sudija?? Onaj sraman penal za Barsu kad Navas nije dotakao Suareza, a onda zuti Ronaldu za simuliranje iako je minimalnog kontakta bilo? Poslednjih 10 godina smo svi svedoci navlacenja za Barsu, ali sudije uspevaju da nadmase same sebe danas, sramota sramota.

adriano_galliani

pre 6 godina

А сад још и Асенсио! Какво понижавање Фарсе! Убили су их у појам, и њих и судију и публику и УЕФУ и све ове комплексаше!

Goran Caktas

pre 6 godina

kraj barcine ere,nevidim niti jedan klub koji moze stati realu u dvije utakmice posto je bayern uradio glupost prodajom koste i kupnjom hamesa,dok su robben i rebery sad vec stvarno u godinama.dok vidis da barsa nema niti jednog mladog igraca koji ce zamjenit messija.suareza,iniestu,dok real ima varanea,carvajala,kovacica,isca,casemira,assensia koji su vec sada svetske klase na svojim pozicijama a igrat ce jos jako puno godina na vrhnskom nivou..

Baxi

pre 6 godina

Sta reci, sudija kao i obicno 12. igrac uefalone, nepostojeci penal i crveni, rezultat kao i golcine Ronalda i pikea samo su karma za ono sto radite.

mudrinjo

pre 6 godina

Pazite samo ovu informaciju. U La Ligi protiv Barselone je poslednji penal sviran pre 546 dana, a zadnji crveni u La Ligi su dobili pre 658 dana. Ovo danas je još jedna u nizu sramota u režiji Barselone i sudije. Nepostojeći penal i crveni Ronaldu. Nemoj još neko da je rekao kako Real guraju sudije. Sramota za fudbal.

Djone

pre 6 godina

Gledam juce i danas englesku ligu i gledam ove padavicare iz barse i reala nebo i zemlja
(Posmatrac, 13. avgust 2017 23:42)

A bre, koliko smarate vise sa ubedjivanjem da je PL bolja od Primera, a i pticama na grani je jasno koliko je Primera bolja .. Videli smo pre neki dan kako se Real poigravao sa NAJSKUPLJIM timom u istoriji Premier Lige .. A isto tako prolaze svi Englezi protiv Spanaca .. Dovoljno je reci ko osvaja Ligu sampiona i Ligu Evrope zadnjih par godina .. Englezi, ili Spanci ?

hehe

pre 6 godina

Marcoooooo Asensiooooo!!!!
Zasluzena kazna! Odrzan je cas fudbal jadnoj Barseloni. Prije nekoliko godina toliko su dominanti bili a ligu sampiona osvojili zbog kradje protiv Celsija i nisi bili sposobni da odbrane ligu sampiona kad su je osvojili.
Ali najveci fudbalski klub na svijetu je to uspio sa najblijim igracem koji je ikada hodao zemaljskom kuglom, Cristiano Ronaldo!

Uki

pre 6 godina

Zidan je takav doktor fudbala, kao debitant na klupi je uradio najbolji posao za Real od Franka.

P.S. Žao mi je klinaca koji se žustro raspravljaju Ronaldo ili Mesi, jer izgleda da samo jedan mora da bude odličan, a ne i obojica. Žao mi je što nisu malo zadovoljniji u životu.

adriano_galliani

pre 6 godina

Ако ће овако да им суде, могу да продају и Месија, Суареза и стадион и све.. Какво срамотно суђење, ово горе него Челзи и ПСЖ.

pa da

pre 6 godina

I eto gotova je vise "velika" Barsa.
Sada im slijedi povratak kao onih godina sa 11 holandjana kad su se svake godine borili sa La Corunjom i Valenciom za poziciju 4 i Ligu Prvaka.
Ruku na srce nikad ni nisu bili velikan kao Real,Milan,Bajern.
Na koju foru drvo Pike mlati lovu svih ovih godina u Barci???

Realnost iz drugog ugla

pre 6 godina

kakva sramota od sudjenja. Posle ovoga veceras samo neko da pomene da Real stite sudije. PSZ je bila nevidjena kradja i nepravda sada ovo veceras. Bruka i sramota. Da je pravde da ih nakanta 3:0 Real kod kuce ali evo dok pisem daju i treci gol !!! Bravo za Real !

Lucidni decko

pre 6 godina

Navijam za fudbal ali ovo sto se sudo barsi jadno I bedno I zbog toga ih mrzim. nisam ni ljubitelj reala ali crveni za ronalda zaista smesno.. dokle vise ovo sa barsom pocev od celzija 2008 ili kad je vec bilo ni ne secam.se....

Negativni

pre 6 godina

Kakav uplašeni klovn ovaj sudija. Ovo mu je kraj karijere što se tiče ozbiljnih utakmica.
I onda neki ovde prozivaju sudije iz Premier lige. Englezi su doktori za ove neznalice. Umesto žuti za Suareza za simuliranje, on daje crveni Ronaldu i tako očajnu Barselonu spašava ubedljivijeg poraza. Barsa je stvarno farsa. I to velika.
Ovo u Engleskoj nikada ne bi prošlo.

pera

pre 6 godina

Ovo penal????? Ja vise nemam komentar na simuliranje igraca Barselone. Nadam se da dok budu tako igrali i tako se ponasali, nikada vise ni jedan trofej nece osvojiti.

adriano_galliani

pre 6 godina

Au kakvo 2 poluvrijeme, kakva 2 igraca...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Miki28, 13. avgust 2017 23:37)

Иско и Роналдо, слажем се.

milan010

pre 6 godina

Dzaba Barsi i sudija i pun stadion - veze nemaju. Ne volim ih nikako, ljigavi su, samo padaju, hvataju na galamu... Ako hoce nesto da postignu ove sezone - nova odbrana, njih ce svaki iole jak tim izbusiti kao sito.

hehe

pre 6 godina

Barselona bez pomoci sudija nista ne bi...
To je krminialno sta se dozvoljava igracima Barselone, neko ce jednog dana morati zavrsiti iza resetaka za sve ovo zadnjih 10 godina!

adriano_galliani

pre 6 godina

Чиме је то Кристијано увредио навијаче Фарсе да му звижде пола сата? Па ни Фига нису овако дочекивали.

Какви комплексаши. У Мадриду таквима аплаудирају, па макар играли и за Фарсу.. Зна се ко је аристократија а ко сиротиња раја.

sarajevo.ch

pre 6 godina

Bez Modrica i Ronalda ali opet ovo Real osvaja.
(sarajevo.ch, 13. avgust 2017 22:01) 

Hahahahaha dal si realan kralju. Pa Real i bez njih ima trenutno duplo skuplji tim, cuj bez modrica i penalda, i barsa bez nejmara onda ?
(Saasa, 13. avgust 2017 22:48)

Vidi prijatelju, kakve veze ima koji je tim skuplji?
Zar Real uvijek nije imao skuplji tim jer oni sami dizu igracima cijenu,marketing i to ako me shvatas?
I to Penaldo i te djecije fore nisi vise nikako ni simpa niti kul.
Pozz

jedanjedinibgd

pre 6 godina

isco mama. tekma ok,nista spec kao da ih malo boli uvo da igraju pa malo pokidaju... Suarez mucenik 2 lopte dobio,ima da zove ,,sve za ljubav`` da ga spoje sa igracima !

adriano_galliani

pre 6 godina

Суарез у офсајду, али свеједно шутне на гол након судијског звиждука.. И ништа, Ван Перси остаје ЈЕДИНИ играч који је добио црвени картон због тога.

Погађајте против кога је играо Арсенал тада.

Рико

pre 6 godina

sudija navlaci na barsu isto kao i ova redakcija! Nije trebao Ronaldo drugi zuit da dobije, neka ga je gurnuo!
(podgoricanin, 13. avgust 2017 23:44)
Не свиђа ми се твој коментар, пенал за Барсу

adriano_galliani

pre 6 godina

Шта им ради овај Иско... Бејл ни за Ливерпул више није, бољи су Мане и Салах.

igor

pre 6 godina

zidan majstor taktike i igre zvani fudbal, jedini trener koji napada barcu na kamp nou kada vodi i ima igraca manje,jos pritom daje tri gola,postavlja se pitanje dali bi i jedan trener posle prvog gola napadao barcu odgovor naravno znamo nekima nebi palo napamet ni da napadaju kod 0-0 npr murinjo je tipican primer,a kamoli kada vode sa 2-1 i imaju igraca manje da jure treci gol u gostima, to se zove hrabrost i mislim da navijaci rela nikada nisu uzivali vise u igrama reala, ne samo zbog pobeda vec zbog samog pristupa igri

Bokica

pre 6 godina

Pratim utakmicu na Sport Klubu i ne mogu da verujem o cemu komentator prica i kakve sve nebitne, da se ne izrazim grublje, informacije iznosi...
Iska Mancester nije potpisao jer ima nesrazmerno veliku glavu u odnosu na telo i odlazak u Kinu znaci da vise ne igrate ozbiljan fudbal povodom vertovatnog transfera Paulinja u Barselonu iz Kine... Sta sve ljudi daju sebi za pravo ja sam sokiran... Onda prica da Bartomeua da ima verovatno procenat od tog transfera... itd itd... Od komentatora ocekujem da daje strucne komentare i prenosi utakmicu a ne da se bavi necijim poslovima,finansijama,procenom kvaliteta... Jos samo nije zasao u odnos fudbalera sa njihovim familijama i suprugama! Izvinjavam se na poduzem komentaru ali morao sam da podelim sa vama ovo! Veliki pozdrav.

adriano_galliani

pre 6 godina

A i ko zna sta ce biti sa Barselonom, izgleda da Katalonija dobija nezavisnost.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (pevo, 13. avgust 2017 23:18)

Па није Шпанија Југославија.. Каталонија нема права на самосталност, то је територија поклоњена Шпанији у оквиру брака 1500. и неке.. Зна се закон и устав, крај приче.

buu

pre 6 godina

Guti 2012. putem Twittera: "Ako vidite da Barcelona gubi, sve što trebate je otići u kladionicu i staviti da će biti crveni karton ili jedanaesterac i dobili ste."Pokazalo se jos jednom da je ovaj majstor bio upravu.

Kraljević

pre 6 godina

Ja kao navijač Reala nisam mogao režirati bolji el classico. Najveći antimadridist daje auto-gol, Ronaldo na Camp Nou daje gol za vodstvo Reala, a Asensio ponovo na debiju u nekom prvenstvu daje gol, i to kakav gol. Ali možda i najvažnije da Barselonini navijači napokon shvate koga guraju sudije jer je više bio penal nad Ronaldom nego Suarezom.

realno

pre 6 godina

Koliko god hvalili Delufeua nije on kalibar Barselone bar ne za ovako jake utakmice, na toj poziciji mora doci neki ozbiljniji igrac, a i Vidal nije ni blizu Alvesa.

Stevan

pre 6 godina

Hahahahaha dal si realan kralju. Pa Real i bez njih ima trenutno duplo skuplji tim, cuj bez modrica i penalda, i barsa bez nejmara onda ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Saasa, 13. avgust 2017 22:48) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (0)

Sta Barsa bez Neymara? Pa nije Neymar povredjen pa igraju bez njega, vec su ga prodali. Real nije prodao Ronalda i Modrica vec nisu u mogucnosti da igraju a najbolji su igraci ove ekipe i normalno je da fale i da se to oseca na igru. Bez njih dvojice Real je makar za 20% manje opasna ekipa. I odakle ti da imaju duplo skuplji tim od Barcelone? Zaboravljas kolike novce je Barcelona platila igrace koji trenutno za njih igraju? U najmanju ruku isto koliko i Real.

Giocatore

pre 6 godina

tuzno prvo poluvreme, tuzna Barsa, tuzni Pike...sve sto je Barsa osvajala ranijih godina je na mladost Mesija, sada kad treba da ima nekog u ekipi, on ima padavicara Suareza, tu su drva na sredini Buskec, Andre Gomes, levo sebicnjak Delofeu, pozadi supljina Pike, Maskerano, Roberto, a sto je najgore ne secam se kad je Barselona imala klupu, kada je mogao da se ocekuje nalet dvojice ili trojice svezih igraca, ali kvalitetnih, a ne Munir, Arda, Denis Suarez, Pako, Adriano, Teljo, Afelaj, Kuenka, Dzonatan dos Santos, Rafinja...

Kragujevcanin

pre 6 godina

Pike..odmah ali odmah pod hitno u drugi plan...Pod hitno kupiti vrhunskog stopera,,,,jer ovaj usporeni stoper je dobar samo za klupu!

Šolta

pre 6 godina

Sudac je cilu utakmicu tražija načina kako da pomogne Barceloni.Moga je večeras sudit još koji nepostojeći penal i izbacit kojega igrača Reala,ništa mu nebi pomoglo.

veliki strumf

pre 6 godina

Mesi se igra sa odbranom Reala, ali covek igra SAM. Iniesta vise nije ono sto je bio, omatoreo je i on, Buskets isto ni senka onog igraca od pre par godina. Suarez nista. Evo sada 1-2. Kao sto napisah: sporodni Pike vise nicemu ne sluzi. Ronaldo ga izbacio najjednostavnijom fintom u desnu stranu, sto je bilo ocekivano i sto bi svaki stoper morao da zna i da procita! Covek odavno nema kvalitet za Barselonu. Oba gola njegova. Nema vajde od Barse, Real je realno dosta jaci na mnogim pozicijama, a Mesi ne moze cele sezone da igra sam.

mat

pre 6 godina

Barsa ocajna, Mesi mora u sredinu da se vraca da bi uzeo loptu. Nadam se da ce ovaj poraz naterati upravu da napokon kupe kvalitetna pojacanja, jer je Barsa trenutno osrednja ekipa, a uz 2-3 top pojacanja bila bi u samom vrhu kao i uvek.

Neki tamo Srbin iz Sumadije

pre 6 godina

Ne volim Spance, ali Real je jednostavno prejak. Zidan je bio pun pogodak.Jedan od top 3 igraca svih vremena i jos na dobrom putu da postane i jedan od top 3 trenera... Jednostavno RESPEKT!

Iskusni

pre 6 godina

Ne volim ni jedne ni druge, Spance generalno...
Ali objektivno Real je trenutno za klasu bolji od svih ostalih ekipa.
Barsa ocekivano, istrosena i procitana ekipa.

Blueblueblue

pre 6 godina

Isco privatne casove daje svima u Barceloni, steta sto ne igraju Mesi i Ronaldo nadam se da ce uci u drugom poluvremenu da ih vidimo malo :)

takkar

pre 6 godina

Dragi''komentatori'',prvo da vam pozelim uspesnu''sezonu''.Nisam se javljao jos od legendarne i kultne Kardifske noci.Nadam se da ste uzivali u vrelom letu,lepim plazama i prepricavali pobede velikog Reala iz prosle sezone.Sta god da kazem o vecerasnjoj utakmici ponovicu isto sto sam pisao toliko puta.Mocno izdanje Reala zaista nije iznenadjenje.Velika je ovo ekipa.Dati Barsi na Kampu 3 komada sa pola gasa, sa veoma malo trcanja i uz sve to bez Luke Modrica...I sa Ronaldom nekoliko minuta ... sami smislite kako nazvati to ?!Kasemiro opet kljuc,Dani i Marselo odbrana-napad.Savrseni.Barsa nije mogla da dise po stranama a po sredini nisu mogli proci.Kriminalno sudjenje sudije iz kinder jajeta.Da se odmah razumemo Ronadlo jeste prvi stigao do lopte, nije bilo za faul,za zuti ni''preko veze''.Pritom par minuta pre toga,sudija razmislja da li da pokaze zuti Suarezu zbog foliranja ili penal za domace.I odluci se za ''siguricu'' i pokaze na krec.CIRKUS.Ali svakako to nije uticalo da dobru utakmicu.Barsa je dobar tim,fali im nesto malo,a to malo je dovoljno da prime 3-4 od jakih ekipa.Genijalni Ronaldo za par minuta pokazao klasu,nije zasluzio crveni,ali nije ni smeo da gura sudiju,to mu zameram.Pitate me za Zidana? Citiracu velikog Aleksa Fergusona."DAJTE MI 10 PANJEVA i ZINEDINA ZIDANA, I OSVOJICU LIGU SAMPIONA".Covek koji sve radi sa razumevanjem,svaki potez mu je na mestu.Za Iska ne treba torisiti reci, podseca na Ronaldinja kad onako rola dribla,savrseno nisko teziste.

pininfarina

pre 6 godina

Barselona ima sedam igraca u startnoj postavi koji u Realu ne bi mogli da budu rezerve,Real ce u narednih pet godina dominirati Evropom,imaju previse vrhunskih mladih igraca.

smorko

pre 6 godina

pazi ovu dvojicu
(Saasa, 13. avgust 2017 22:48)
(Darko, 13. avgust 2017 23:00)
kazu pa ako racunamo da realu fale modric I ronaldo, onda da racunamo da barsi fali nejmar.
pa modric I ronaldo su igraci reala, a nejmar nije. kakvo vam je to poredjenje

Negativni

pre 6 godina

Meni je prosto neverovatno da ovaj sad Real ima osvojene 3 LS u poslednje 4 godine, a vamo u periodu od 2011 do 2014 nista,samo 1 LS i 3 polufinala.
Jer po meni je Real u periodu od 2011 do 2014 imao jaci sastav nego sad.
Tad su igrali i Di Maria,Ozil,Iguain, niko me ne moze ubediti da su Vaskez i Asensio bolji od Ozila i Di Marije, mada s'druge strane Real je sad mnogo jaci u odbrani nego prije,jer su Marselo, Ramos i Varan usli u najbolje godine za defanzivce i sazreli kao igraci i mozda je to glavni razlog zasto je Real uzeo poslednje dve LS.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (John,

Isko, Asensio, Kros, Kazemiro...deset puta su bolji od Ozila, Di Marije i Iguaina. Pri tom, ne zaboravi da je Varanea i Kazemira Murinjo doveo u Real, dok su još bili klinci.

realno

pre 6 godina

Posle ko zna koliko godina mogu da kazem da Real u ovom trenutku ima bolji vezni red od Barselone,jednostavno Iniesta vise nije na nivou od pre par godina.

323

pre 6 godina

1. Svi golovi Reala su cisti kao suza.
2. Ako je sudjen prvi penal gde se Suarez folirao a jasno se vidi da ga golman nije ni dotakao a on je pao i previja se kao da je ostao bez noge, sudija je morao da dosudi i penal nad Ronaldom. Razmislite, kada ste u punom trku, dovoljno je da vas igrac samo malo gurne, vi morate da izgubite ravnotezu i padnete.
3. I mene nervira nacin proslave golova Ronalda, kao da je Supermen, mada je postigao izvanredan pogodak i to ne iz penala. Ovog puta je preterao i skinuo dres i dobio zuti da bi kasnije sudija dodelio i drugi zuti, odnosno crveni zbog foliranja? Suarez se nije folirao, Ronaldo jeste?
4. Marselo je zivotinja. Pa taj igrac na jednoj utakmici pretrci vise nego svi nasi reprezentativci na mecu?
5. Posto sam utakmicu gledao bez tona, Real na levom krilu ima igraca koji je brz kao zmija. Par puta je neverovatno brzim trcanjem pobegao igracima Barse.
6. Ovakve utakmice su dve dimenzije ispred nas. Odusevljava me tehnika ali pre svega prijem lopte igraca koja uvek ostaje u mestu i ne da vremena protivnickim igracima. Nasi tako primaju loptu da protivnicki igrac ima vremena da dotrci i blokira. Ko mala deca. U svakom slucaju vidi se nedostatak Neimara i Real ce opet biti glavni kandidat za prvaka a i imaju i Zidana koji zna svoj posao. Real ima strasne kontranapade koje Barsa jednostavno nema. To se videlo kada su imali i igraca manje i postigli treci gol. I to je bio majstorski udarac.

mm

pre 6 godina

Boze koji naduvenko i ego ovaj Ronaldo, uopšte ne znam zašto ga pojedini obozavaju..neka bude majstor koliko hoće, ovako nesto je jako ljigavo. Bljak...

Obelix

pre 6 godina

(veliki strumf, 14. avgust 2017 01:59)

Strumfeta, ok upravu si za Bajern. Ali sta cemo sa nepostojecim penalom, golom iz ovsajda za taj isti Bajern. Druga stvar, ti zaboravljas kako je Barsa prosla PSG. To je uz kradju protiv Celzija najveca kradja u istoriji fudbala. Real je bolji, dosta bolji. Ako zadrze ovu formu, a cinimi se da ce tek da je podignu, ne vidim rivala ni za Primeru ni za LS.

kimiko

pre 6 godina

Jos nisam video da neko ovako gura sudiju jedan na jedan. Mislim, video sam da ga igraci okruze, pa mu svasta vicu, prete, ali ovo nisam...
Nije lako sudija biti, niko te ne voli. A onda te jos i gurkaju najbolji igraci sveta.

Владо Бања Лука

pre 6 godina

Не волим Реал, али Барселона се задњих 10-12 година заиста брутално протежира и гура од стране судија и УЕФА. Да није тога, не би освојили ни 30% трофеја које су скупили у задње вријеме. Џаба им онај хобит Меси и Иниеста из најбољих дана. Жалим клинце којима је западњачка пропаганда испрала мозак, наметнула лажне идоле Месија и Ле Брона, па са времена на вријеме оставе коментар како је ова Барселона "најбољи тим у историји", а како је "Меси бог и најбољи играч икада". Ко је Барселона, ко је Меси, а ко су судије, видјело се и вечерас...

Hegel

pre 6 godina

Barsa godinama nema klupu. Sad im treba zamena za Nejmara plus neko ko će da odmeni Iniestu koji je prošao svoj zenit. A onda su im i za tu dvojicu potrebne kvalitetne zamene... Očekivana pobeda Reala...

nista o nicemu

pre 6 godina

"Luis Suares je pao u šesnaestercu Real Madrida, ali se čini da njegov kontakt sa golmanom Reala Kejlorom Navasom nije imao toliki intezitet, ..."
Jel bilo ili nije kontakta? U pravilima ne piše nista o jačini jer je nju nemoguće izmeriti. Ako postoji kontakt na sudiji je procena. Za simulaciju isto pravilo...
(nnidza, 14. avgust 2017 08:39)

Okej. Zasto onda stalno kukas da nije penal za Zvezdu, ako ovako tumacis pravila jer kontakt i tu uvek postoji?

nista o nicemu

pre 6 godina

Katalonija nije nikad bila spanska drzava kao ni baskija nego su im spanci oteli zemlju i imaju pravo da se odcepe dok je kosovo potpuno druga prica jer je uvek pripadalo srbiji.Godinama au spanci ugnjetavali katalonski narod i baskijce ali tome mora doci kraj
(Starac Fočo od stotinu ljeta, 14. avgust 2017 00:14)

Netacno.

Presheva

pre 6 godina

Mrtvo prvo poluvreme mislim barca ne moze vise a real igra manje sa dva igraca ovaj bejl i benzema ne znam kako i dalje igraju za real bejl je veliki promasaj bolje asensio da je igrao

aca

pre 6 godina

Zidan je prava faca,nema sta...zato je on tu gde jeste i zato su iz Madrida najureni treneri tipa Murinjo,Benites...Ovo su dve najjace ekipe na svetu bez dileme...po meni prevaga na stranu Reala je pre svega cvrsca odbrana kao i u ovom momentu bolja sredina terena...Zidan im verovatno kaze pred mec tipa "igrajte se deco" i oni to tako i urade...Naravno i Barsa je jaka da ne bude zabune...

fafajcigojneru

pre 6 godina

Protiv reala koji realizuje 8/10 kontri moras skoro svaku sansu da pretvoris u gol,jednostavno barsa uvek bolja u polju,sansama,al realizacija nula.Zato i gube.Real je takmicarska ekipa,na snagu,sa 3-4 igraca koja sama mogu sve da rese...u Barseloni samo mesi,mozda suarez mada je spor,i injejsta su igraci za davanje golova.Neimar ce dosta faliti zbog same lakoce i brzine.....

barca

pre 6 godina

Real bolji, nema sta..Mada treba reci da su imali maltene 100% realizaciju sto se nece skoro ponoviti.Opet, da nisu dali te golove , dali bi neke druge verovatno. Jednostavno imaju mnogo bolje igrace, gledajuci 11 vs 11 koji pritom igraju kao tim, izuzev Ronalda, koji im vise steti.Ovo je iskreno misljenje, nemam kompleks zvani Ronaldo, pa da sad pokusavam da ga blatim iz neke nemoci ili besa.Vec sam rekao da on nije u 2 najbolja igraca Reala a kamoli sveta po meni, ali svako ima pravo na svoje misljenje.Ono sto je pozitivno u ovom mecu za Barselonu i za fudbal je to sto je konacno Ronaldo dobio karton zbog simuliranja. Mozda ovo nije bio najbolji primer simuliranja, imao je on mnogo bolje ali mislim da ce posle ovoga sudije imati vise hrabrosti. Na svakoj utakmici ima po 2,3 simuliranja penala i uvek prodje bez kazne.Znaci, lik pokusava da prevari sudiju i ovaj ne sme da pokaze karton i to postaje normalno.Da je on posle kontakta ustao , nista nebi bilo.Ne, on pada pre kontakta, gleda u sudiju i podize ruke signalizirajuci penal.Lik koji je fizicki savrsen ne sme da udje ni u jedan duel a da ne padne.Naravno, nista bolji nije ni Suarez. Ukoliko Kutinju ne dodje, ja ne vidim resenje .jedino da Mesija prodaju za 400 miliona i dovedu 7,8 vrhunskih igraca.Trenutno je klupa Reala jaca od prvog tima Barse

Mlađa

pre 6 godina

Apsolutna fudbalska dominacija Barselone je završena.
Imali su neverovatnu sreću, jedinstven splet okolnosti u njihovu korist, da nekoliko vrhunskih igrača iz La Masije zablista i stasa za igru na najvišem nivou; ona je, uostalom, iznedrila i Mesija. A i s angažovanjem Gvardiole su pogodili u sam centar.
Međutim, nešto slično se dešava Realu - Zidan, savršena antiteza Mesiju, Ronaldo, kao i mladi Lukas Vaskes i Asensio.
Marselo, Karvahal, Ramos, Kros, Modrić, Isko i drugi su odveć takođe igračine.
A koga Barsa trenutno ima u prvom timu, kamoli na klupi? Aleiš Vidala? Denisa Suaresa? Deulofeua?
Nadrljali su zbog odlaska sjajnog Nejmara, neće baš moći nadoknaditi taj gubitak (džaba im i petsto miliona evra za njega).
Najzad, je l' to i Pike, preko kojeg je Real postigao sva tri gola večeras?!

nista o nicemu

pre 6 godina

Meni je najjače kad se balkanski 'navijači' Reala i Barcelone svađaju kome suci više pomažu... Pozdravljaju vas Bayern i PSG, samo za 2016/17, ovako iz glave.
(Torca, 14. avgust 2017 00:26)

Ok. Aj paljba sad.

veliki strumf

pre 6 godina

Barsa sa ovakvim krsom od odbrane opet nista nece napraviti! Dok je tu sporohodni kikser Pike kome je najveci kvalitet za igru u Barsi mrznja prema Realu, a koga lomi oo pozeli, sporni Umtiti i Ter Stegen, nece osvojiti nista. Treba promeniti stoperski tandem i golmana, pa onda juriti zamenu za Nejmara. Na stranu to sto nije sudjen cist penal na Mesiju (jasno se vidi kako ga Ramos saplice) pre autogola Pikea. Ovakva Barsa ne deluje uopste mocno, fali tu i igrac u sredini i po levoj strani, jer je jasno da Delofeu nije ni senka Nejmara.

Dag Kristi

pre 6 godina

Zasto smatrate da sinocni super kup Italije nije bio spektakl,pa nigde ni reci o toj utakmici? Lacio dobio 3:2 golom u 93.,Juve izjednacio u 91.,a Lacio do 85. vodio 2:0.Jel to nije spektakl?Uzgred,Sergej uputio fantasticnu asistenciju Imobileu za penal,Basta imao 1 na 1 sa Bufonom!

Boban

pre 6 godina

Bokica
Meni je Viskovic bas zanimljiv svako ima svoje. Sta fali kad pogresi, barem se nasmejem malo. A ne samo kad igrace pominje kad se dodaju.

VLADO

pre 6 godina

Skroz druga ekipa bez Nejmara.
Dzaba lova kad nema zamjene za njega.
Famozni trio MSN.
Real opasniji i konkretniji.
Piket tragicar kod sva 3 gola.

Šumadinac pali tipa!

pre 6 godina

Čim sam video da igraju u istim dresovima, promenio sam kanal. Sve zbog reklame. Sad narod juri plave Realove dresove. Čak su im i štucne bile iste boje, što nikako ne sme da se dogodi. Cirkuzanti i jedni i drugi.

adriano_galliani

pre 6 godina

Asensio daje gol, a "navijaci" barselone ga snimaju.Ovde kod nas bi se tukli ko ce pre na teren da ga zadavi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sramota, 13. avgust 2017 23:49)

Зато такви као што је Асенсио никада неће ни играти на овим пределима.. Макар до су "наши" такви какве си их сам описао, мислећи да је то пример страсти и љубави према клубу.. А у ствари обичан чопор хулигана који пребије људе до смрти држећи се за руке. Фуј. Тако да се питам ко су ту "навијачи"....

Levi half

pre 6 godina

Možda sam daltonista, ali zar Real nije mogao da izađe u tradicionalnim belim dresovima!
(barca-real 3:1, 13. avgust 2017 22:21)

Možda ti nedostaje smo TV u boji.

Hegel

pre 6 godina

Barsa nema šta da traži bez kvalitetnih bekova i zamene za Nejmara. Nadam se da će Semedo biti pouzdan ove sezone i da će steći neko kvalitetno pojačanje veznog reda i napada...

nik.

pre 6 godina

U realu su agilni Isko, Ronaldo, Benzema, Modrić, Asensio, Bejl... U Barsi samo Messi i Iniesta, ostali ne mogu nikoga da prodju i preteče, i sve što znaju je da dodaju loptu najbližem slobodnom saigraču.... Barsi treba mnogo agilnosti u igri, to nema ni Rakitić ni Roberto, Alba Buskets, Gomeš, Vidal... Svi bi pre vratili loptu unazad nego izveli neki lep potez...

777

pre 6 godina

marselo je zivotinja...brazilac, koji su uvek bili tehnicari a ne bas neki trkaci. strasno! koliko taj covek pretrci. najveca mu je mana...frizura. hahaha...

NS

pre 6 godina

Poslednjih deset minuta utakmice najbolje oslikava C.Ronaldovu karijeru - odličan napadač i golgeter, večito pokušavanje da bude kao Messi i na kraju simuliranje i padanje.

doom

pre 6 godina

@Starac Fočo od stotinu ljeta

под круном Арагона су били и Каталонија, Валенсија, Балеарскаострва, Напуљ... да скратим, браком Изабеле од Арагона и Фердинанда од Кастиље и Леона је настала уједињена шпанска круна.

мало о фудбалу - Валверде је сјајан тренер, бољи од Енрикеа али није за Барсу са тика-така фудбалом и ситнијим играчима. са друге стране Зидан је у Мадриду 16 година и ценим да ће дуго остати тамо. синоћна утакмица је вишеструко битна, макар за Валвердеа јер сада зна да сви други знају колико Барса може или не може. без Неимара Барса има себичног Суареза и погубљеног Месија, Реал их са играчем мање и то којим, претрчао и реално одвалио.

Enriko KieZa

pre 6 godina

E ako je ovo fudbal koji Barsa zeli da igra, odma neka otkazu ucesce u svim takmicenjima. Ovo je klasicna SADturneja utakmica. Vez i odbrana daleko, gore samo Mesi postoji, ali vidno je da jos nije fizicki spreman. ZAto je i bilo prostora koliko god ko zeli, sto je Real iskoristio. Samo da ne dodje do zamene teza da je fudbal bio spektakl. Vise od svega mi je nejasna uprava FCB koja uporno drzi Ter.S. na golu a decko neka sto je los golman, nego deluje kao da ni malo nije dobro. Ako Barsa ne dovede 2 top pojacanja da prodrma i osvezi ekipu, pisi propalu sezonu.

Torca

pre 6 godina

Meni je najjače kad se balkanski 'navijači' Reala i Barcelone svađaju kome suci više pomažu... Pozdravljaju vas Bayern i PSG, samo za 2016/17, ovako iz glave.

Deki

pre 6 godina

@(barca, 14. avgust 2017 09:46), šta li si ti gledao? Pa i slep vidi da je rukom povučen za rame naravno unazad!To što on pada maestralno je druga priča, padaju i mnogi drugi. Ali ajde, sudija može da ne svira, ali drugi žuti za "simuliranje"? Pogladaj kakvi se sve penali sude za Zvezdu u našem prvenstvu, za obostrano guranje telom...czgc6

John

pre 6 godina

Meni je prosto neverovatno da ovaj sad Real ima osvojene 3 LS u poslednje 4 godine, a vamo u periodu od 2011 do 2014 nista,samo 1 LS i 3 polufinala.
Jer po meni je Real u periodu od 2011 do 2014 imao jaci sastav nego sad.
Tad su igrali i Di Maria,Ozil,Iguain, niko me ne moze ubediti da su Vaskez i Asensio bolji od Ozila i Di Marije, mada s'druge strane Real je sad mnogo jaci u odbrani nego prije,jer su Marselo, Ramos i Varan usli u najbolje godine za defanzivce i sazreli kao igraci i mozda je to glavni razlog zasto je Real uzeo poslednje dve LS.

veliki strumf

pre 6 godina

A vi Madridisti zbog jednog spornog penala (po meni je bio, jer ga kontakt sa golnanom i te kako postoji) zaboraviste sve one silne ofsajde iz Lige sampiona od prosle godine iz kojih je Real davao golove i prolazio (pre svega Bajern), sve one silne dosudjene penale i golove iz ofsajda u Primeri prosle godine, sve one oprostene crvene kartone Kasemiru (u svakom drugom mecu zasluzivao je po jedan)... Sve zbog spornog penala u najnebitnijem mecu koji ce Real i Barsa odigrate ove godine! Posle decenije vladavine Barse i dominacije Mesija i ekipe, doslo malo vreme da se radujete jer Real zaista ima bolji tim. No polako, sezona je duga a liga jaka - videcemo na kraju ko ce se radovati. A Barsa je prosle godine imala pozitivan skor protiv Reala, iako slabija! I veceras su primili 2 gola iz cistih kontri, a ne iz neke igre, posle neverovatnih gresaka na sredini.

Smesko

pre 6 godina

Spanski foliramnti. Ja mislim da oni na treninzima rade samo faul i simulcije. Mozda nismo obavesteni da postoji takmicenje za dodelu oskara za najbolju glumu. Prvo poluvreme kao poljoprivredna liga bez ideje i profesionalne igre a palceni su da jedu travu. Strasno zastranio je i zdrav futbal.

neutralni felsh

pre 6 godina

Guti 2012. putem Twittera: "Ako vidite da Barcelona gubi, sve što trebate je otići u kladionicu i staviti da će biti crveni karton ili jedanaesterac i dobili ste."Pokazalo se jos jednom da je ovaj majstor bio upravu.
(buu, 14. avgust 2017 00:29)


majstor zaboravio da kaze to isto za real, samo nije jedanaesterac nego gol iz ofsajda. penal moze i da se promasi - gol uz nesviran ofsajd je sigurniji.

4k4.Dex

pre 6 godina

#Posmatrac
To je kao da si rekao gledam danas trecu ligu backa sever a danas superligu i u superligi samo padaju. El klasiko je za englesku ligu druze druga dimenzija fudbala ne mozes da poredis to.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Пенал Офсадрид се полако примиче УЕФАлони по броју освојених трофеја.

Beli

pre 6 godina

Ma i za jedne i za druge navlace sudije i to je to. Za Barsu je to ucinjeno mnogo puta, a Real da nije bilo sudije nebi osvojio Ligu Sampiona. Cak i protiv Junajteda gde su bili dosta bolji, oba gola su im bila nelegularna.

Makarije Da Vinca

pre 6 godina

Nepostojeci penali, nepostojeci crveni kartoni, nepostojeci zuti kartoni, simuliranje na sve strane, to vam je "moderan fudbal. Na terenu milijarde i milijarde potrosenih para, a od igre ni f od fudbala. Dodaju se okolo kao da se igra rukomet, kreativnost u minusu, driblinga ni na vidiku, ali zato "spektakl". SUperkup je najbesmislenije takmicenje koje postoji, racunajuci sve sportove.

Nocna mora zvana leo mesi

pre 6 godina

Au tebra pa ja ne verujem.Covek je ladno iskopirao lea mesija i pokazao dres publici.Koji su to kompleksi.Dzabe se trudis penaldo, nikad nisi i nikad neces biti ni blizu fudbalskom bogu leu mesiju.Mesi ima magiju u nogama, ti je nemas, on daje cudesne golove a ti iz peterce i sa penala, njemu se klanja ceo svet, tebe svi mrze, on ima prelepu zenu i decu, a ti zenu nemas,nego ti surogat majka radja decu(time automatski uskracujes detetu pravo na jednog roditelja tj.pravo da imaju majku).Veciti gubitnik zvani penaldo.

Saasa

pre 6 godina

Bez Modrica i Ronalda ali opet ovo Real osvaja.
(sarajevo.ch, 13. avgust 2017 22:01)

Hahahahaha dal si realan kralju. Pa Real i bez njih ima trenutno duplo skuplji tim, cuj bez modrica i penalda, i barsa bez nejmara onda ?

jj

pre 6 godina

Dzaba namestene lige sampiona, odlazak Nejmara, i dalje su penicilin za Frankovce. Nema te dominantne igre protiv Barse, ne daj boze Kutinjo da dodje. I to sve s ovom odbranom.

Darko

pre 6 godina

(Presheva, 13. avgust 2017 22:51)

Koliko Barselona moze pokazala je na Bernabeu poslednja dva puta, 0-4 i 2-3, a takodje i u Americi, brzo zaboravljas, a ako Realu i izostanke ubrajas Modrica onda moras i Barseloni Nejmara. poz

nnidza

pre 6 godina

"Luis Suares je pao u šesnaestercu Real Madrida, ali se čini da njegov kontakt sa golmanom Reala Kejlorom Navasom nije imao toliki intezitet, ..."
Jel bilo ili nije kontakta? U pravilima ne piše nista o jačini jer je nju nemoguće izmeriti. Ako postoji kontakt na sudiji je procena. Za simulaciju isto pravilo...

Laza

pre 6 godina

@agent promena hahahaha ronaldo pokazao dres publici, ponovo kopira mesija. sta ce zna da treba da se ugleda na bolje od sebe.
(agent promena, 14. avgust 2017 00:44)

Ti izgleda nisi gledao utakmicu, jer da jesi video bi da dres nije pokazao publici (frknuo ga na travu). Pokazao je svoje telo i misice, a po tome ne kopira nikoga a ponajmanje nerazvijenog Messija. Da li primetio da je dao prelep gol, za razliku od Messija?

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Ovo sve sami turisti na kamp nou ali me cudi gde im je navijacka grupa koja je uvek tu obicno na jugu mada prosle sezone se preselili na sever

Laza

pre 6 godina

@nnidza
Majstore ala ti imas problematicno tumacenje pravila. Ne samo da se procenjuje intezitet, nego i da li je postojala namera ili ne, pa da li je igrac imao kontrolu nad loptom ili je gubio ili skroz izgubio, itd. Ono nad Suarezom nije bio penal. To moras da prihvatis ako realno procenjujes, ali ako procenjujes iskljucivo kao navijac, onda od ozbiljne polemike i diskusije sa tobom nema nista...

pevo

pre 6 godina

Moguce da su Nejmara namerno prodali, veliki su to novci. A i ko zna sta ce biti sa Barselonom, izgleda da Katalonija dobija nezavisnost.

nista o nicemu

pre 6 godina

A bre, koliko smarate vise sa ubedjivanjem da je PL bolja od Primera, a i pticama na grani je jasno koliko je Primera bolja .. Videli smo pre neki dan kako se Real poigravao sa NAJSKUPLJIM timom u istoriji Premier Lige .. A isto tako prolaze svi Englezi protiv Spanaca .. Dovoljno je reci ko osvaja Ligu sampiona i Ligu Evrope zadnjih par godina .. Englezi, ili Spanci ?
(Djone, 13. avgust 2017 23:53)

Nije igrao sa Sitijem pod jedan, pod dva PL je neizvesnija, zato je vise ljudi i vole.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Katalonija nije nikad bila spanska drzava kao ni baskija nego su im spanci oteli zemlju i imaju pravo da se odcepe dok je kosovo potpuno druga prica jer je uvek pripadalo srbiji.Godinama au spanci ugnjetavali katalonski narod i baskijce ali tome mora doci kraj

Dabome

pre 6 godina

Sudija je očigledno novi, čelnici su lepo rekli da navlači za jedan klub (kako na početku uvek kažu sudijama)..da dosudi penal i isključi igrača ali nije dobro slusao pa je pogrešio klub.

ju ju

pre 6 godina

adriano_Galliani
Samo objasni da li si zaljubljen u Kristinu ili Iska?! Sudija po neki put i pogreši u korist Barse, ali za Real u svakoj utakmici. I kada je sudija u pitanju vi realovci treba da se pokrijete ušima.

Barsa Barsa

pre 6 godina

Mogu reci da sam veoma zadovoljan igrom Barse u ovom delu priprema pred pocetak prvenstva ali ne i efikasnosti. Nadam se da ce Suarez poceti da trese mreze. Barsa bolja od Reala u ovom momentu. Isko ima barsin adn, a Asensio igrac koga respektujem. Real igrom malo kaska za Barsom ali veceras je bio vise nego efikasan, tri suta tri gola a jedan sut promasio Karvahal.

sasa

pre 6 godina

Kakva poezija od fudbala posle zvezde i partizana. Delofeu mi se nista ne svidja, ali valjda ce dovesti tog dembelea da ga zameni. Desni bek isto nista posebno, tu bu trebalo da uskoci ovaj novopridosli. Bilo bi dobro jos kutinjo da im dodje. Napadacki je barsa dosta dobro izgledala, ali defanzivno je to bilo lose, dosta lose su se poziciono postavili, moguce zbog neuigranosti. ovaj trener mi ne obecava bas puno, voleo bih da su doveli brendana rodzersa. Mislim da bi im obamejan cucnuo samo tako, on kao da je stvoren za njihov stil igre.

Nestor

pre 6 godina

Ali,ali Mesi je bolji od Penalda hahahahh,ljudi slobodno pisite sta hocete,ali KRISTIJANO RONALDO je najbolji igrac danasnjice i tu nema sta da se prica to je tako i veceras je to pokazao.A Asensio je buduci najbolji igrac.ina
Strasan tim ima Real!
U Spaniji ce sve osvojiti tu nema ko da mu pridje,a u Ligi Sampiona eventualno Psg ili Bajern,ali i to tesko.

mm

pre 6 godina

Boze koji naduvenko i ego ovaj Ronaldo, uopšte ne znam zašto ga pojedini obozavaju..neka bude majstor koliko hoće, ovako nesto je jako ljigavo. Bljak...

jj

pre 6 godina

Dzaba namestene lige sampiona, odlazak Nejmara, i dalje su penicilin za Frankovce. Nema te dominantne igre protiv Barse, ne daj boze Kutinjo da dodje. I to sve s ovom odbranom.

kimiko

pre 6 godina

Jos nisam video da neko ovako gura sudiju jedan na jedan. Mislim, video sam da ga igraci okruze, pa mu svasta vicu, prete, ali ovo nisam...
Nije lako sudija biti, niko te ne voli. A onda te jos i gurkaju najbolji igraci sveta.

bljak

pre 6 godina

Ovo je treći put zaredom da real ima igrača manje.Komentator je pao u trans posle mesijevog penala,ovako ostrašćeno ni Milojko Pantić ne bi navijao za zvezdu u derbiju.

Saasa

pre 6 godina

Bez Modrica i Ronalda ali opet ovo Real osvaja.
(sarajevo.ch, 13. avgust 2017 22:01)

Hahahahaha dal si realan kralju. Pa Real i bez njih ima trenutno duplo skuplji tim, cuj bez modrica i penalda, i barsa bez nejmara onda ?

veliki strumf

pre 6 godina

A vi Madridisti zbog jednog spornog penala (po meni je bio, jer ga kontakt sa golnanom i te kako postoji) zaboraviste sve one silne ofsajde iz Lige sampiona od prosle godine iz kojih je Real davao golove i prolazio (pre svega Bajern), sve one silne dosudjene penale i golove iz ofsajda u Primeri prosle godine, sve one oprostene crvene kartone Kasemiru (u svakom drugom mecu zasluzivao je po jedan)... Sve zbog spornog penala u najnebitnijem mecu koji ce Real i Barsa odigrate ove godine! Posle decenije vladavine Barse i dominacije Mesija i ekipe, doslo malo vreme da se radujete jer Real zaista ima bolji tim. No polako, sezona je duga a liga jaka - videcemo na kraju ko ce se radovati. A Barsa je prosle godine imala pozitivan skor protiv Reala, iako slabija! I veceras su primili 2 gola iz cistih kontri, a ne iz neke igre, posle neverovatnih gresaka na sredini.

NS

pre 6 godina

Poslednjih deset minuta utakmice najbolje oslikava C.Ronaldovu karijeru - odličan napadač i golgeter, večito pokušavanje da bude kao Messi i na kraju simuliranje i padanje.

Darko

pre 6 godina

(Presheva, 13. avgust 2017 22:51)

Koliko Barselona moze pokazala je na Bernabeu poslednja dva puta, 0-4 i 2-3, a takodje i u Americi, brzo zaboravljas, a ako Realu i izostanke ubrajas Modrica onda moras i Barseloni Nejmara. poz

hehe

pre 6 godina

Marcoooooo Asensiooooo!!!!
Zasluzena kazna! Odrzan je cas fudbal jadnoj Barseloni. Prije nekoliko godina toliko su dominanti bili a ligu sampiona osvojili zbog kradje protiv Celsija i nisi bili sposobni da odbrane ligu sampiona kad su je osvojili.
Ali najveci fudbalski klub na svijetu je to uspio sa najblijim igracem koji je ikada hodao zemaljskom kuglom, Cristiano Ronaldo!

Рико

pre 6 godina

sudija navlaci na barsu isto kao i ova redakcija! Nije trebao Ronaldo drugi zuit da dobije, neka ga je gurnuo!
(podgoricanin, 13. avgust 2017 23:44)
Не свиђа ми се твој коментар, пенал за Барсу

barca

pre 6 godina

Real bolji, nema sta..Mada treba reci da su imali maltene 100% realizaciju sto se nece skoro ponoviti.Opet, da nisu dali te golove , dali bi neke druge verovatno. Jednostavno imaju mnogo bolje igrace, gledajuci 11 vs 11 koji pritom igraju kao tim, izuzev Ronalda, koji im vise steti.Ovo je iskreno misljenje, nemam kompleks zvani Ronaldo, pa da sad pokusavam da ga blatim iz neke nemoci ili besa.Vec sam rekao da on nije u 2 najbolja igraca Reala a kamoli sveta po meni, ali svako ima pravo na svoje misljenje.Ono sto je pozitivno u ovom mecu za Barselonu i za fudbal je to sto je konacno Ronaldo dobio karton zbog simuliranja. Mozda ovo nije bio najbolji primer simuliranja, imao je on mnogo bolje ali mislim da ce posle ovoga sudije imati vise hrabrosti. Na svakoj utakmici ima po 2,3 simuliranja penala i uvek prodje bez kazne.Znaci, lik pokusava da prevari sudiju i ovaj ne sme da pokaze karton i to postaje normalno.Da je on posle kontakta ustao , nista nebi bilo.Ne, on pada pre kontakta, gleda u sudiju i podize ruke signalizirajuci penal.Lik koji je fizicki savrsen ne sme da udje ni u jedan duel a da ne padne.Naravno, nista bolji nije ni Suarez. Ukoliko Kutinju ne dodje, ja ne vidim resenje .jedino da Mesija prodaju za 400 miliona i dovedu 7,8 vrhunskih igraca.Trenutno je klupa Reala jaca od prvog tima Barse

adriano_galliani

pre 6 godina

Сад му звиждите, навијачи трећеразредног клуба... Најбољи на свету - КРИСТИЈАНО РОНАЛДО. Хаха каква голчина!

nista o nicemu

pre 6 godina

Dzaba namestene lige sampiona, odlazak Nejmara, i dalje su penicilin za Frankovce. Nema te dominantne igre protiv Barse, ne daj boze Kutinjo da dodje. I to sve s ovom odbranom.
(jj, 13. avgust 2017 23:36)

Ronaldo je penicilin za UEFALONU.

Djone

pre 6 godina

Gledam juce i danas englesku ligu i gledam ove padavicare iz barse i reala nebo i zemlja
(Posmatrac, 13. avgust 2017 23:42)

A bre, koliko smarate vise sa ubedjivanjem da je PL bolja od Primera, a i pticama na grani je jasno koliko je Primera bolja .. Videli smo pre neki dan kako se Real poigravao sa NAJSKUPLJIM timom u istoriji Premier Lige .. A isto tako prolaze svi Englezi protiv Spanaca .. Dovoljno je reci ko osvaja Ligu sampiona i Ligu Evrope zadnjih par godina .. Englezi, ili Spanci ?

nnidza

pre 6 godina

"Luis Suares je pao u šesnaestercu Real Madrida, ali se čini da njegov kontakt sa golmanom Reala Kejlorom Navasom nije imao toliki intezitet, ..."
Jel bilo ili nije kontakta? U pravilima ne piše nista o jačini jer je nju nemoguće izmeriti. Ako postoji kontakt na sudiji je procena. Za simulaciju isto pravilo...

Pazarac

pre 6 godina

Veceras je definitivno svima jasno ko je miljenik sudija!!! Pa onaj penal nebi svirali ni u nekoj opstinskoj ligi,Suarez se valja kao da ga je tramvaj udario, ono je sramota. CR7 objasnio... Asensio igracina u najavi... Real opljackan za gol iz penala i crveni CR7... Hala Madrid idemo po novi trofej

veliki strumf

pre 6 godina

Mesi se igra sa odbranom Reala, ali covek igra SAM. Iniesta vise nije ono sto je bio, omatoreo je i on, Buskets isto ni senka onog igraca od pre par godina. Suarez nista. Evo sada 1-2. Kao sto napisah: sporodni Pike vise nicemu ne sluzi. Ronaldo ga izbacio najjednostavnijom fintom u desnu stranu, sto je bilo ocekivano i sto bi svaki stoper morao da zna i da procita! Covek odavno nema kvalitet za Barselonu. Oba gola njegova. Nema vajde od Barse, Real je realno dosta jaci na mnogim pozicijama, a Mesi ne moze cele sezone da igra sam.

Batalaka

pre 6 godina

Razlika izmedju Reala i ove Barse je što Real ima 22 vrhunska igrača, a Barsa samo Mesija i Suareza! Ostalo ne bi u Reali moglo ni da udje na trening! Nije Nejmar ovde falio , ovde se videla beda prevazidjenog načina igre , spore sa kratkim dodavanjima i imperativom da u svakoj akciji lopta mora u noge Mesiju! Suarez od igrača zveri postao običan (loš) dodavač. Barsa protiv tima koji igra na kontre više nema velike šanse. To je pokazao i Bajern (7:0) u dve utakmice , pre toga Čelzi, a nedavno i Juventus ...Neće se novi trener sa ovim igračima i načinom igre mnogo radovati...

Milojko Pantoc

pre 6 godina

Najbolniji poraz Barci - usred Kamp Noua. Real bolji. Prvak evrope bolji od Barse, pokazali su im ko je glavni na njihovom terenu. Pike se treba ugledati na Ramosa, gađa krivi gol.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Katalonija nije nikad bila spanska drzava kao ni baskija nego su im spanci oteli zemlju i imaju pravo da se odcepe dok je kosovo potpuno druga prica jer je uvek pripadalo srbiji.Godinama au spanci ugnjetavali katalonski narod i baskijce ali tome mora doci kraj

Bokica

pre 6 godina

Pratim utakmicu na Sport Klubu i ne mogu da verujem o cemu komentator prica i kakve sve nebitne, da se ne izrazim grublje, informacije iznosi...
Iska Mancester nije potpisao jer ima nesrazmerno veliku glavu u odnosu na telo i odlazak u Kinu znaci da vise ne igrate ozbiljan fudbal povodom vertovatnog transfera Paulinja u Barselonu iz Kine... Sta sve ljudi daju sebi za pravo ja sam sokiran... Onda prica da Bartomeua da ima verovatno procenat od tog transfera... itd itd... Od komentatora ocekujem da daje strucne komentare i prenosi utakmicu a ne da se bavi necijim poslovima,finansijama,procenom kvaliteta... Jos samo nije zasao u odnos fudbalera sa njihovim familijama i suprugama! Izvinjavam se na poduzem komentaru ali morao sam da podelim sa vama ovo! Veliki pozdrav.

stefke

pre 6 godina

Po meni je Višković najbolji komentator na SK-u, ali toliko je pristrasan kad igraju Real i Barsa da je to strašno. Na primer u jednoj situaciji, Bejl je uspeo da zagradi Mesija i dodje do lopte, a on je rekao Bejl je pokušao rukama da odgurne Mesija. Nema smisla.

Dabome

pre 6 godina

Sudija je očigledno novi, čelnici su lepo rekli da navlači za jedan klub (kako na početku uvek kažu sudijama)..da dosudi penal i isključi igrača ali nije dobro slusao pa je pogrešio klub.

Barsa Barsa

pre 6 godina

Mogu reci da sam veoma zadovoljan igrom Barse u ovom delu priprema pred pocetak prvenstva ali ne i efikasnosti. Nadam se da ce Suarez poceti da trese mreze. Barsa bolja od Reala u ovom momentu. Isko ima barsin adn, a Asensio igrac koga respektujem. Real igrom malo kaska za Barsom ali veceras je bio vise nego efikasan, tri suta tri gola a jedan sut promasio Karvahal.

adriano_galliani

pre 6 godina

Каква срамотна банда ова Фарселона, па ово нема нигде.. Гле овај Пако шта ради.. Па ово је врхунац њихове одвратности!

ju ju

pre 6 godina

adriano_Galliani
Samo objasni da li si zaljubljen u Kristinu ili Iska?! Sudija po neki put i pogreši u korist Barse, ali za Real u svakoj utakmici. I kada je sudija u pitanju vi realovci treba da se pokrijete ušima.

pa da

pre 6 godina

I eto gotova je vise "velika" Barsa.
Sada im slijedi povratak kao onih godina sa 11 holandjana kad su se svake godine borili sa La Corunjom i Valenciom za poziciju 4 i Ligu Prvaka.
Ruku na srce nikad ni nisu bili velikan kao Real,Milan,Bajern.
Na koju foru drvo Pike mlati lovu svih ovih godina u Barci???

stefke

pre 6 godina

Kakav je bre ono penal gospodo ? Protiv PSŽ u ligi šampiona, a evo i sad se sam bacio. Neko reče pre neki dan kako se Real gura ? Molim ?

veliki strumf

pre 6 godina

Barsa sa ovakvim krsom od odbrane opet nista nece napraviti! Dok je tu sporohodni kikser Pike kome je najveci kvalitet za igru u Barsi mrznja prema Realu, a koga lomi oo pozeli, sporni Umtiti i Ter Stegen, nece osvojiti nista. Treba promeniti stoperski tandem i golmana, pa onda juriti zamenu za Nejmara. Na stranu to sto nije sudjen cist penal na Mesiju (jasno se vidi kako ga Ramos saplice) pre autogola Pikea. Ovakva Barsa ne deluje uopste mocno, fali tu i igrac u sredini i po levoj strani, jer je jasno da Delofeu nije ni senka Nejmara.

buu

pre 6 godina

kimiko, 13. avgust 2017 23:53)
Nije ni skoro vidjena vece guranje jednog tima od strane tog sudije,real je mnogo bolji tim trenutno ne pomazu takvi jadnici od sudija,poz.

Beli

pre 6 godina

Ma i za jedne i za druge navlace sudije i to je to. Za Barsu je to ucinjeno mnogo puta, a Real da nije bilo sudije nebi osvojio Ligu Sampiona. Cak i protiv Junajteda gde su bili dosta bolji, oba gola su im bila nelegularna.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Ovo sve sami turisti na kamp nou ali me cudi gde im je navijacka grupa koja je uvek tu obicno na jugu mada prosle sezone se preselili na sever

Nocna mora zvana leo mesi

pre 6 godina

Au tebra pa ja ne verujem.Covek je ladno iskopirao lea mesija i pokazao dres publici.Koji su to kompleksi.Dzabe se trudis penaldo, nikad nisi i nikad neces biti ni blizu fudbalskom bogu leu mesiju.Mesi ima magiju u nogama, ti je nemas, on daje cudesne golove a ti iz peterce i sa penala, njemu se klanja ceo svet, tebe svi mrze, on ima prelepu zenu i decu, a ti zenu nemas,nego ti surogat majka radja decu(time automatski uskracujes detetu pravo na jednog roditelja tj.pravo da imaju majku).Veciti gubitnik zvani penaldo.

John

pre 6 godina

Meni je prosto neverovatno da ovaj sad Real ima osvojene 3 LS u poslednje 4 godine, a vamo u periodu od 2011 do 2014 nista,samo 1 LS i 3 polufinala.
Jer po meni je Real u periodu od 2011 do 2014 imao jaci sastav nego sad.
Tad su igrali i Di Maria,Ozil,Iguain, niko me ne moze ubediti da su Vaskez i Asensio bolji od Ozila i Di Marije, mada s'druge strane Real je sad mnogo jaci u odbrani nego prije,jer su Marselo, Ramos i Varan usli u najbolje godine za defanzivce i sazreli kao igraci i mozda je to glavni razlog zasto je Real uzeo poslednje dve LS.

mudrinjo

pre 6 godina

Pazite samo ovu informaciju. U La Ligi protiv Barselone je poslednji penal sviran pre 546 dana, a zadnji crveni u La Ligi su dobili pre 658 dana. Ovo danas je još jedna u nizu sramota u režiji Barselone i sudije. Nepostojeći penal i crveni Ronaldu. Nemoj još neko da je rekao kako Real guraju sudije. Sramota za fudbal.

adriano_galliani

pre 6 godina

А сад још и Асенсио! Какво понижавање Фарсе! Убили су их у појам, и њих и судију и публику и УЕФУ и све ове комплексаше!

neutralni felsh

pre 6 godina

Guti 2012. putem Twittera: "Ako vidite da Barcelona gubi, sve što trebate je otići u kladionicu i staviti da će biti crveni karton ili jedanaesterac i dobili ste."Pokazalo se jos jednom da je ovaj majstor bio upravu.
(buu, 14. avgust 2017 00:29)


majstor zaboravio da kaze to isto za real, samo nije jedanaesterac nego gol iz ofsajda. penal moze i da se promasi - gol uz nesviran ofsajd je sigurniji.

Donatino

pre 6 godina

Opet uefalona pokusava izmisljenim penalima i crvenim kartonima i opet dzaba, jos jednom se pokazalo ko je tata igre, Zidan sa klupe-Ronaldo na terenu :-)

adriano_galliani

pre 6 godina

Чиме је то Кристијано увредио навијаче Фарсе да му звижде пола сата? Па ни Фига нису овако дочекивали.

Какви комплексаши. У Мадриду таквима аплаудирају, па макар играли и за Фарсу.. Зна се ко је аристократија а ко сиротиња раја.

mat

pre 6 godina

Barsa ocajna, Mesi mora u sredinu da se vraca da bi uzeo loptu. Nadam se da ce ovaj poraz naterati upravu da napokon kupe kvalitetna pojacanja, jer je Barsa trenutno osrednja ekipa, a uz 2-3 top pojacanja bila bi u samom vrhu kao i uvek.

Baxi

pre 6 godina

Sta reci, sudija kao i obicno 12. igrac uefalone, nepostojeci penal i crveni, rezultat kao i golcine Ronalda i pikea samo su karma za ono sto radite.

Smesko

pre 6 godina

Spanski foliramnti. Ja mislim da oni na treninzima rade samo faul i simulcije. Mozda nismo obavesteni da postoji takmicenje za dodelu oskara za najbolju glumu. Prvo poluvreme kao poljoprivredna liga bez ideje i profesionalne igre a palceni su da jedu travu. Strasno zastranio je i zdrav futbal.

Realnost iz drugog ugla

pre 6 godina

kakva sramota od sudjenja. Posle ovoga veceras samo neko da pomene da Real stite sudije. PSZ je bila nevidjena kradja i nepravda sada ovo veceras. Bruka i sramota. Da je pravde da ih nakanta 3:0 Real kod kuce ali evo dok pisem daju i treci gol !!! Bravo za Real !

adriano_galliani

pre 6 godina

Au kakvo 2 poluvrijeme, kakva 2 igraca...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Miki28, 13. avgust 2017 23:37)

Иско и Роналдо, слажем се.

sasa

pre 6 godina

Kakva poezija od fudbala posle zvezde i partizana. Delofeu mi se nista ne svidja, ali valjda ce dovesti tog dembelea da ga zameni. Desni bek isto nista posebno, tu bu trebalo da uskoci ovaj novopridosli. Bilo bi dobro jos kutinjo da im dodje. Napadacki je barsa dosta dobro izgledala, ali defanzivno je to bilo lose, dosta lose su se poziciono postavili, moguce zbog neuigranosti. ovaj trener mi ne obecava bas puno, voleo bih da su doveli brendana rodzersa. Mislim da bi im obamejan cucnuo samo tako, on kao da je stvoren za njihov stil igre.

nista o nicemu

pre 6 godina

Meni je najjače kad se balkanski 'navijači' Reala i Barcelone svađaju kome suci više pomažu... Pozdravljaju vas Bayern i PSG, samo za 2016/17, ovako iz glave.
(Torca, 14. avgust 2017 00:26)

Ok. Aj paljba sad.

Presheva

pre 6 godina

Mrtvo prvo poluvreme mislim barca ne moze vise a real igra manje sa dva igraca ovaj bejl i benzema ne znam kako i dalje igraju za real bejl je veliki promasaj bolje asensio da je igrao

Negativni

pre 6 godina

Kakav uplašeni klovn ovaj sudija. Ovo mu je kraj karijere što se tiče ozbiljnih utakmica.
I onda neki ovde prozivaju sudije iz Premier lige. Englezi su doktori za ove neznalice. Umesto žuti za Suareza za simuliranje, on daje crveni Ronaldu i tako očajnu Barselonu spašava ubedljivijeg poraza. Barsa je stvarno farsa. I to velika.
Ovo u Engleskoj nikada ne bi prošlo.

pevo

pre 6 godina

Moguce da su Nejmara namerno prodali, veliki su to novci. A i ko zna sta ce biti sa Barselonom, izgleda da Katalonija dobija nezavisnost.

adriano_galliani

pre 6 godina

Ако ће овако да им суде, могу да продају и Месија, Суареза и стадион и све.. Какво срамотно суђење, ово горе него Челзи и ПСЖ.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Пенал Офсадрид се полако примиче УЕФАлони по броју освојених трофеја.

Torca

pre 6 godina

Meni je najjače kad se balkanski 'navijači' Reala i Barcelone svađaju kome suci više pomažu... Pozdravljaju vas Bayern i PSG, samo za 2016/17, ovako iz glave.

Levi half

pre 6 godina

Možda sam daltonista, ali zar Real nije mogao da izađe u tradicionalnim belim dresovima!
(barca-real 3:1, 13. avgust 2017 22:21)

Možda ti nedostaje smo TV u boji.

pera

pre 6 godina

Sta radi sudija?? Onaj sraman penal za Barsu kad Navas nije dotakao Suareza, a onda zuti Ronaldu za simuliranje iako je minimalnog kontakta bilo? Poslednjih 10 godina smo svi svedoci navlacenja za Barsu, ali sudije uspevaju da nadmase same sebe danas, sramota sramota.

adriano_galliani

pre 6 godina

A i ko zna sta ce biti sa Barselonom, izgleda da Katalonija dobija nezavisnost.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (pevo, 13. avgust 2017 23:18)

Па није Шпанија Југославија.. Каталонија нема права на самосталност, то је територија поклоњена Шпанији у оквиру брака 1500. и неке.. Зна се закон и устав, крај приче.

Kragujevcanin

pre 6 godina

Pike..odmah ali odmah pod hitno u drugi plan...Pod hitno kupiti vrhunskog stopera,,,,jer ovaj usporeni stoper je dobar samo za klupu!

Ivan

pre 6 godina

Odlična igra Reala i fantastična postavka njihovog trenera lukavog Zidana zaista. Demorilali su Barsu na njenom terenu u svim segmentima igre, "dozirali" napade onda kada je i koliko bilo potrebno, dodali gas nakon Barsinog izjednačenja i ubedljivo slavili nad velikim najljućim rivalom i to na njegovom terenu. Ovo je era Reala koja je tek počela rekao bih, iako već traje 2 godine, i tek će uslediti još jača dominacija kraljevskog kluba u svim takmičenjima. Mora se konstatovati da trenutno, odnosno u ovih par godina unazad Real ima bolji kompaktniji tim od Barse a dolaskom Zidana za trenera Real je postao gotovo savršen tim koji razbija protivnike. A Ronaldo i Asensio su postigli zaista čarobne golove svojstvene vrhunskim majstorima fudbala, zbog kojih publika i dolazi na utakmice! Fenomenalna utakmica i Realova partija!

Šumadinac pali tipa!

pre 6 godina

Čim sam video da igraju u istim dresovima, promenio sam kanal. Sve zbog reklame. Sad narod juri plave Realove dresove. Čak su im i štucne bile iste boje, što nikako ne sme da se dogodi. Cirkuzanti i jedni i drugi.

hehe

pre 6 godina

Barselona bez pomoci sudija nista ne bi...
To je krminialno sta se dozvoljava igracima Barselone, neko ce jednog dana morati zavrsiti iza resetaka za sve ovo zadnjih 10 godina!

Lucidni decko

pre 6 godina

Navijam za fudbal ali ovo sto se sudo barsi jadno I bedno I zbog toga ih mrzim. nisam ni ljubitelj reala ali crveni za ronalda zaista smesno.. dokle vise ovo sa barsom pocev od celzija 2008 ili kad je vec bilo ni ne secam.se....

milan010

pre 6 godina

Dzaba Barsi i sudija i pun stadion - veze nemaju. Ne volim ih nikako, ljigavi su, samo padaju, hvataju na galamu... Ako hoce nesto da postignu ove sezone - nova odbrana, njih ce svaki iole jak tim izbusiti kao sito.

nista o nicemu

pre 6 godina

A bre, koliko smarate vise sa ubedjivanjem da je PL bolja od Primera, a i pticama na grani je jasno koliko je Primera bolja .. Videli smo pre neki dan kako se Real poigravao sa NAJSKUPLJIM timom u istoriji Premier Lige .. A isto tako prolaze svi Englezi protiv Spanaca .. Dovoljno je reci ko osvaja Ligu sampiona i Ligu Evrope zadnjih par godina .. Englezi, ili Spanci ?
(Djone, 13. avgust 2017 23:53)

Nije igrao sa Sitijem pod jedan, pod dva PL je neizvesnija, zato je vise ljudi i vole.

stef

pre 6 godina

Hhhahhhhahah, isključiše Ronalda za onakav pad, a Suarez dobi penal za onu smejuriju.. Kako bre ovaj dobi pravo da svira el klasiko, to ni Bog ne zna. Sramota.

Giocatore

pre 6 godina

tuzno prvo poluvreme, tuzna Barsa, tuzni Pike...sve sto je Barsa osvajala ranijih godina je na mladost Mesija, sada kad treba da ima nekog u ekipi, on ima padavicara Suareza, tu su drva na sredini Buskec, Andre Gomes, levo sebicnjak Delofeu, pozadi supljina Pike, Maskerano, Roberto, a sto je najgore ne secam se kad je Barselona imala klupu, kada je mogao da se ocekuje nalet dvojice ili trojice svezih igraca, ali kvalitetnih, a ne Munir, Arda, Denis Suarez, Pako, Adriano, Teljo, Afelaj, Kuenka, Dzonatan dos Santos, Rafinja...

aca

pre 6 godina

Zidan je prava faca,nema sta...zato je on tu gde jeste i zato su iz Madrida najureni treneri tipa Murinjo,Benites...Ovo su dve najjace ekipe na svetu bez dileme...po meni prevaga na stranu Reala je pre svega cvrsca odbrana kao i u ovom momentu bolja sredina terena...Zidan im verovatno kaze pred mec tipa "igrajte se deco" i oni to tako i urade...Naravno i Barsa je jaka da ne bude zabune...

Makarije Da Vinca

pre 6 godina

Nepostojeci penali, nepostojeci crveni kartoni, nepostojeci zuti kartoni, simuliranje na sve strane, to vam je "moderan fudbal. Na terenu milijarde i milijarde potrosenih para, a od igre ni f od fudbala. Dodaju se okolo kao da se igra rukomet, kreativnost u minusu, driblinga ni na vidiku, ali zato "spektakl". SUperkup je najbesmislenije takmicenje koje postoji, racunajuci sve sportove.

adriano_galliani

pre 6 godina

Суарез у офсајду, али свеједно шутне на гол након судијског звиждука.. И ништа, Ван Перси остаје ЈЕДИНИ играч који је добио црвени картон због тога.

Погађајте против кога је играо Арсенал тада.

Goran Caktas

pre 6 godina

kraj barcine ere,nevidim niti jedan klub koji moze stati realu u dvije utakmice posto je bayern uradio glupost prodajom koste i kupnjom hamesa,dok su robben i rebery sad vec stvarno u godinama.dok vidis da barsa nema niti jednog mladog igraca koji ce zamjenit messija.suareza,iniestu,dok real ima varanea,carvajala,kovacica,isca,casemira,assensia koji su vec sada svetske klase na svojim pozicijama a igrat ce jos jako puno godina na vrhnskom nivou..

nista o nicemu

pre 6 godina

Katalonija nije nikad bila spanska drzava kao ni baskija nego su im spanci oteli zemlju i imaju pravo da se odcepe dok je kosovo potpuno druga prica jer je uvek pripadalo srbiji.Godinama au spanci ugnjetavali katalonski narod i baskijce ali tome mora doci kraj
(Starac Fočo od stotinu ljeta, 14. avgust 2017 00:14)

Netacno.

Blueblueblue

pre 6 godina

Isco privatne casove daje svima u Barceloni, steta sto ne igraju Mesi i Ronaldo nadam se da ce uci u drugom poluvremenu da ih vidimo malo :)

sarajevo.ch

pre 6 godina

Bez Modrica i Ronalda ali opet ovo Real osvaja.
(sarajevo.ch, 13. avgust 2017 22:01) 

Hahahahaha dal si realan kralju. Pa Real i bez njih ima trenutno duplo skuplji tim, cuj bez modrica i penalda, i barsa bez nejmara onda ?
(Saasa, 13. avgust 2017 22:48)

Vidi prijatelju, kakve veze ima koji je tim skuplji?
Zar Real uvijek nije imao skuplji tim jer oni sami dizu igracima cijenu,marketing i to ako me shvatas?
I to Penaldo i te djecije fore nisi vise nikako ni simpa niti kul.
Pozz

Boban

pre 6 godina

Bokica
Meni je Viskovic bas zanimljiv svako ima svoje. Sta fali kad pogresi, barem se nasmejem malo. A ne samo kad igrace pominje kad se dodaju.

nista o nicemu

pre 6 godina

"Luis Suares je pao u šesnaestercu Real Madrida, ali se čini da njegov kontakt sa golmanom Reala Kejlorom Navasom nije imao toliki intezitet, ..."
Jel bilo ili nije kontakta? U pravilima ne piše nista o jačini jer je nju nemoguće izmeriti. Ako postoji kontakt na sudiji je procena. Za simulaciju isto pravilo...
(nnidza, 14. avgust 2017 08:39)

Okej. Zasto onda stalno kukas da nije penal za Zvezdu, ako ovako tumacis pravila jer kontakt i tu uvek postoji?

Obelix

pre 6 godina

(veliki strumf, 14. avgust 2017 01:59)

Strumfeta, ok upravu si za Bajern. Ali sta cemo sa nepostojecim penalom, golom iz ovsajda za taj isti Bajern. Druga stvar, ti zaboravljas kako je Barsa prosla PSG. To je uz kradju protiv Celzija najveca kradja u istoriji fudbala. Real je bolji, dosta bolji. Ako zadrze ovu formu, a cinimi se da ce tek da je podignu, ne vidim rivala ni za Primeru ni za LS.

Deki

pre 6 godina

@(barca, 14. avgust 2017 09:46), šta li si ti gledao? Pa i slep vidi da je rukom povučen za rame naravno unazad!To što on pada maestralno je druga priča, padaju i mnogi drugi. Ali ajde, sudija može da ne svira, ali drugi žuti za "simuliranje"? Pogladaj kakvi se sve penali sude za Zvezdu u našem prvenstvu, za obostrano guranje telom...czgc6

Владо Бања Лука

pre 6 godina

Не волим Реал, али Барселона се задњих 10-12 година заиста брутално протежира и гура од стране судија и УЕФА. Да није тога, не би освојили ни 30% трофеја које су скупили у задње вријеме. Џаба им онај хобит Меси и Иниеста из најбољих дана. Жалим клинце којима је западњачка пропаганда испрала мозак, наметнула лажне идоле Месија и Ле Брона, па са времена на вријеме оставе коментар како је ова Барселона "најбољи тим у историји", а како је "Меси бог и најбољи играч икада". Ко је Барселона, ко је Меси, а ко су судије, видјело се и вечерас...

Kraljević

pre 6 godina

Ja kao navijač Reala nisam mogao režirati bolji el classico. Najveći antimadridist daje auto-gol, Ronaldo na Camp Nou daje gol za vodstvo Reala, a Asensio ponovo na debiju u nekom prvenstvu daje gol, i to kakav gol. Ali možda i najvažnije da Barselonini navijači napokon shvate koga guraju sudije jer je više bio penal nad Ronaldom nego Suarezom.

Dag Kristi

pre 6 godina

Zasto smatrate da sinocni super kup Italije nije bio spektakl,pa nigde ni reci o toj utakmici? Lacio dobio 3:2 golom u 93.,Juve izjednacio u 91.,a Lacio do 85. vodio 2:0.Jel to nije spektakl?Uzgred,Sergej uputio fantasticnu asistenciju Imobileu za penal,Basta imao 1 na 1 sa Bufonom!

Hegel

pre 6 godina

Barsa nema šta da traži bez kvalitetnih bekova i zamene za Nejmara. Nadam se da će Semedo biti pouzdan ove sezone i da će steći neko kvalitetno pojačanje veznog reda i napada...

fafajcigojneru

pre 6 godina

Protiv reala koji realizuje 8/10 kontri moras skoro svaku sansu da pretvoris u gol,jednostavno barsa uvek bolja u polju,sansama,al realizacija nula.Zato i gube.Real je takmicarska ekipa,na snagu,sa 3-4 igraca koja sama mogu sve da rese...u Barseloni samo mesi,mozda suarez mada je spor,i injejsta su igraci za davanje golova.Neimar ce dosta faliti zbog same lakoce i brzine.....

Laza

pre 6 godina

@agent promena hahahaha ronaldo pokazao dres publici, ponovo kopira mesija. sta ce zna da treba da se ugleda na bolje od sebe.
(agent promena, 14. avgust 2017 00:44)

Ti izgleda nisi gledao utakmicu, jer da jesi video bi da dres nije pokazao publici (frknuo ga na travu). Pokazao je svoje telo i misice, a po tome ne kopira nikoga a ponajmanje nerazvijenog Messija. Da li primetio da je dao prelep gol, za razliku od Messija?

adriano_galliani

pre 6 godina

Шта им ради овај Иско... Бејл ни за Ливерпул више није, бољи су Мане и Салах.

Ivke

pre 6 godina

Pike krivac za sva tri gola Reala.
Sudjenje, blago receno, diskutabilno!
Voleli Real ili ne, ali to je tim, koji je dolaskom Zidana, zatvorio krug. Vec dve godine pokazuju da su definitivno najbolji tim - voleli m nto ili ne.
Sportski pozdrav.

buu

pre 6 godina

Guti 2012. putem Twittera: "Ako vidite da Barcelona gubi, sve što trebate je otići u kladionicu i staviti da će biti crveni karton ili jedanaesterac i dobili ste."Pokazalo se jos jednom da je ovaj majstor bio upravu.

nik.

pre 6 godina

U realu su agilni Isko, Ronaldo, Benzema, Modrić, Asensio, Bejl... U Barsi samo Messi i Iniesta, ostali ne mogu nikoga da prodju i preteče, i sve što znaju je da dodaju loptu najbližem slobodnom saigraču.... Barsi treba mnogo agilnosti u igri, to nema ni Rakitić ni Roberto, Alba Buskets, Gomeš, Vidal... Svi bi pre vratili loptu unazad nego izveli neki lep potez...

pera

pre 6 godina

Ovo penal????? Ja vise nemam komentar na simuliranje igraca Barselone. Nadam se da dok budu tako igrali i tako se ponasali, nikada vise ni jedan trofej nece osvojiti.

Uki

pre 6 godina

Zidan je takav doktor fudbala, kao debitant na klupi je uradio najbolji posao za Real od Franka.

P.S. Žao mi je klinaca koji se žustro raspravljaju Ronaldo ili Mesi, jer izgleda da samo jedan mora da bude odličan, a ne i obojica. Žao mi je što nisu malo zadovoljniji u životu.

Šolta

pre 6 godina

Sudac je cilu utakmicu tražija načina kako da pomogne Barceloni.Moga je večeras sudit još koji nepostojeći penal i izbacit kojega igrača Reala,ništa mu nebi pomoglo.

Stevan

pre 6 godina

Hahahahaha dal si realan kralju. Pa Real i bez njih ima trenutno duplo skuplji tim, cuj bez modrica i penalda, i barsa bez nejmara onda ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Saasa, 13. avgust 2017 22:48) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (0)

Sta Barsa bez Neymara? Pa nije Neymar povredjen pa igraju bez njega, vec su ga prodali. Real nije prodao Ronalda i Modrica vec nisu u mogucnosti da igraju a najbolji su igraci ove ekipe i normalno je da fale i da se to oseca na igru. Bez njih dvojice Real je makar za 20% manje opasna ekipa. I odakle ti da imaju duplo skuplji tim od Barcelone? Zaboravljas kolike novce je Barcelona platila igrace koji trenutno za njih igraju? U najmanju ruku isto koliko i Real.

4k4.Dex

pre 6 godina

#Posmatrac
To je kao da si rekao gledam danas trecu ligu backa sever a danas superligu i u superligi samo padaju. El klasiko je za englesku ligu druze druga dimenzija fudbala ne mozes da poredis to.

realno

pre 6 godina

Koliko god hvalili Delufeua nije on kalibar Barselone bar ne za ovako jake utakmice, na toj poziciji mora doci neki ozbiljniji igrac, a i Vidal nije ni blizu Alvesa.

jedanjedinibgd

pre 6 godina

isco mama. tekma ok,nista spec kao da ih malo boli uvo da igraju pa malo pokidaju... Suarez mucenik 2 lopte dobio,ima da zove ,,sve za ljubav`` da ga spoje sa igracima !

Mlađa

pre 6 godina

Apsolutna fudbalska dominacija Barselone je završena.
Imali su neverovatnu sreću, jedinstven splet okolnosti u njihovu korist, da nekoliko vrhunskih igrača iz La Masije zablista i stasa za igru na najvišem nivou; ona je, uostalom, iznedrila i Mesija. A i s angažovanjem Gvardiole su pogodili u sam centar.
Međutim, nešto slično se dešava Realu - Zidan, savršena antiteza Mesiju, Ronaldo, kao i mladi Lukas Vaskes i Asensio.
Marselo, Karvahal, Ramos, Kros, Modrić, Isko i drugi su odveć takođe igračine.
A koga Barsa trenutno ima u prvom timu, kamoli na klupi? Aleiš Vidala? Denisa Suaresa? Deulofeua?
Nadrljali su zbog odlaska sjajnog Nejmara, neće baš moći nadoknaditi taj gubitak (džaba im i petsto miliona evra za njega).
Najzad, je l' to i Pike, preko kojeg je Real postigao sva tri gola večeras?!

323

pre 6 godina

1. Svi golovi Reala su cisti kao suza.
2. Ako je sudjen prvi penal gde se Suarez folirao a jasno se vidi da ga golman nije ni dotakao a on je pao i previja se kao da je ostao bez noge, sudija je morao da dosudi i penal nad Ronaldom. Razmislite, kada ste u punom trku, dovoljno je da vas igrac samo malo gurne, vi morate da izgubite ravnotezu i padnete.
3. I mene nervira nacin proslave golova Ronalda, kao da je Supermen, mada je postigao izvanredan pogodak i to ne iz penala. Ovog puta je preterao i skinuo dres i dobio zuti da bi kasnije sudija dodelio i drugi zuti, odnosno crveni zbog foliranja? Suarez se nije folirao, Ronaldo jeste?
4. Marselo je zivotinja. Pa taj igrac na jednoj utakmici pretrci vise nego svi nasi reprezentativci na mecu?
5. Posto sam utakmicu gledao bez tona, Real na levom krilu ima igraca koji je brz kao zmija. Par puta je neverovatno brzim trcanjem pobegao igracima Barse.
6. Ovakve utakmice su dve dimenzije ispred nas. Odusevljava me tehnika ali pre svega prijem lopte igraca koja uvek ostaje u mestu i ne da vremena protivnickim igracima. Nasi tako primaju loptu da protivnicki igrac ima vremena da dotrci i blokira. Ko mala deca. U svakom slucaju vidi se nedostatak Neimara i Real ce opet biti glavni kandidat za prvaka a i imaju i Zidana koji zna svoj posao. Real ima strasne kontranapade koje Barsa jednostavno nema. To se videlo kada su imali i igraca manje i postigli treci gol. I to je bio majstorski udarac.

takkar

pre 6 godina

Dragi''komentatori'',prvo da vam pozelim uspesnu''sezonu''.Nisam se javljao jos od legendarne i kultne Kardifske noci.Nadam se da ste uzivali u vrelom letu,lepim plazama i prepricavali pobede velikog Reala iz prosle sezone.Sta god da kazem o vecerasnjoj utakmici ponovicu isto sto sam pisao toliko puta.Mocno izdanje Reala zaista nije iznenadjenje.Velika je ovo ekipa.Dati Barsi na Kampu 3 komada sa pola gasa, sa veoma malo trcanja i uz sve to bez Luke Modrica...I sa Ronaldom nekoliko minuta ... sami smislite kako nazvati to ?!Kasemiro opet kljuc,Dani i Marselo odbrana-napad.Savrseni.Barsa nije mogla da dise po stranama a po sredini nisu mogli proci.Kriminalno sudjenje sudije iz kinder jajeta.Da se odmah razumemo Ronadlo jeste prvi stigao do lopte, nije bilo za faul,za zuti ni''preko veze''.Pritom par minuta pre toga,sudija razmislja da li da pokaze zuti Suarezu zbog foliranja ili penal za domace.I odluci se za ''siguricu'' i pokaze na krec.CIRKUS.Ali svakako to nije uticalo da dobru utakmicu.Barsa je dobar tim,fali im nesto malo,a to malo je dovoljno da prime 3-4 od jakih ekipa.Genijalni Ronaldo za par minuta pokazao klasu,nije zasluzio crveni,ali nije ni smeo da gura sudiju,to mu zameram.Pitate me za Zidana? Citiracu velikog Aleksa Fergusona."DAJTE MI 10 PANJEVA i ZINEDINA ZIDANA, I OSVOJICU LIGU SAMPIONA".Covek koji sve radi sa razumevanjem,svaki potez mu je na mestu.Za Iska ne treba torisiti reci, podseca na Ronaldinja kad onako rola dribla,savrseno nisko teziste.

pininfarina

pre 6 godina

Barselona ima sedam igraca u startnoj postavi koji u Realu ne bi mogli da budu rezerve,Real ce u narednih pet godina dominirati Evropom,imaju previse vrhunskih mladih igraca.

Iskusni

pre 6 godina

Ne volim ni jedne ni druge, Spance generalno...
Ali objektivno Real je trenutno za klasu bolji od svih ostalih ekipa.
Barsa ocekivano, istrosena i procitana ekipa.

VLADO

pre 6 godina

Skroz druga ekipa bez Nejmara.
Dzaba lova kad nema zamjene za njega.
Famozni trio MSN.
Real opasniji i konkretniji.
Piket tragicar kod sva 3 gola.

smorko

pre 6 godina

pazi ovu dvojicu
(Saasa, 13. avgust 2017 22:48)
(Darko, 13. avgust 2017 23:00)
kazu pa ako racunamo da realu fale modric I ronaldo, onda da racunamo da barsi fali nejmar.
pa modric I ronaldo su igraci reala, a nejmar nije. kakvo vam je to poredjenje

Neki tamo Srbin iz Sumadije

pre 6 godina

Ne volim Spance, ali Real je jednostavno prejak. Zidan je bio pun pogodak.Jedan od top 3 igraca svih vremena i jos na dobrom putu da postane i jedan od top 3 trenera... Jednostavno RESPEKT!

igor

pre 6 godina

zidan majstor taktike i igre zvani fudbal, jedini trener koji napada barcu na kamp nou kada vodi i ima igraca manje,jos pritom daje tri gola,postavlja se pitanje dali bi i jedan trener posle prvog gola napadao barcu odgovor naravno znamo nekima nebi palo napamet ni da napadaju kod 0-0 npr murinjo je tipican primer,a kamoli kada vode sa 2-1 i imaju igraca manje da jure treci gol u gostima, to se zove hrabrost i mislim da navijaci rela nikada nisu uzivali vise u igrama reala, ne samo zbog pobeda vec zbog samog pristupa igri

Negativni

pre 6 godina

Meni je prosto neverovatno da ovaj sad Real ima osvojene 3 LS u poslednje 4 godine, a vamo u periodu od 2011 do 2014 nista,samo 1 LS i 3 polufinala.
Jer po meni je Real u periodu od 2011 do 2014 imao jaci sastav nego sad.
Tad su igrali i Di Maria,Ozil,Iguain, niko me ne moze ubediti da su Vaskez i Asensio bolji od Ozila i Di Marije, mada s'druge strane Real je sad mnogo jaci u odbrani nego prije,jer su Marselo, Ramos i Varan usli u najbolje godine za defanzivce i sazreli kao igraci i mozda je to glavni razlog zasto je Real uzeo poslednje dve LS.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (John,

Isko, Asensio, Kros, Kazemiro...deset puta su bolji od Ozila, Di Marije i Iguaina. Pri tom, ne zaboravi da je Varanea i Kazemira Murinjo doveo u Real, dok su još bili klinci.

777

pre 6 godina

marselo je zivotinja...brazilac, koji su uvek bili tehnicari a ne bas neki trkaci. strasno! koliko taj covek pretrci. najveca mu je mana...frizura. hahaha...

Enriko KieZa

pre 6 godina

E ako je ovo fudbal koji Barsa zeli da igra, odma neka otkazu ucesce u svim takmicenjima. Ovo je klasicna SADturneja utakmica. Vez i odbrana daleko, gore samo Mesi postoji, ali vidno je da jos nije fizicki spreman. ZAto je i bilo prostora koliko god ko zeli, sto je Real iskoristio. Samo da ne dodje do zamene teza da je fudbal bio spektakl. Vise od svega mi je nejasna uprava FCB koja uporno drzi Ter.S. na golu a decko neka sto je los golman, nego deluje kao da ni malo nije dobro. Ako Barsa ne dovede 2 top pojacanja da prodrma i osvezi ekipu, pisi propalu sezonu.

adriano_galliani

pre 6 godina

Asensio daje gol, a "navijaci" barselone ga snimaju.Ovde kod nas bi se tukli ko ce pre na teren da ga zadavi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sramota, 13. avgust 2017 23:49)

Зато такви као што је Асенсио никада неће ни играти на овим пределима.. Макар до су "наши" такви какве си их сам описао, мислећи да је то пример страсти и љубави према клубу.. А у ствари обичан чопор хулигана који пребије људе до смрти држећи се за руке. Фуј. Тако да се питам ко су ту "навијачи"....

doom

pre 6 godina

@Starac Fočo od stotinu ljeta

под круном Арагона су били и Каталонија, Валенсија, Балеарскаострва, Напуљ... да скратим, браком Изабеле од Арагона и Фердинанда од Кастиље и Леона је настала уједињена шпанска круна.

мало о фудбалу - Валверде је сјајан тренер, бољи од Енрикеа али није за Барсу са тика-така фудбалом и ситнијим играчима. са друге стране Зидан је у Мадриду 16 година и ценим да ће дуго остати тамо. синоћна утакмица је вишеструко битна, макар за Валвердеа јер сада зна да сви други знају колико Барса може или не може. без Неимара Барса има себичног Суареза и погубљеног Месија, Реал их са играчем мање и то којим, претрчао и реално одвалио.

Laza

pre 6 godina

@nnidza
Majstore ala ti imas problematicno tumacenje pravila. Ne samo da se procenjuje intezitet, nego i da li je postojala namera ili ne, pa da li je igrac imao kontrolu nad loptom ili je gubio ili skroz izgubio, itd. Ono nad Suarezom nije bio penal. To moras da prihvatis ako realno procenjujes, ali ako procenjujes iskljucivo kao navijac, onda od ozbiljne polemike i diskusije sa tobom nema nista...

Hegel

pre 6 godina

Barsa godinama nema klupu. Sad im treba zamena za Nejmara plus neko ko će da odmeni Iniestu koji je prošao svoj zenit. A onda su im i za tu dvojicu potrebne kvalitetne zamene... Očekivana pobeda Reala...

realno

pre 6 godina

Posle ko zna koliko godina mogu da kazem da Real u ovom trenutku ima bolji vezni red od Barselone,jednostavno Iniesta vise nije na nivou od pre par godina.