Košarka 68

Četvrtak, 13.07.2017.

12:35

Teodosić: Ne osuđujem Jokića, mnogo

Miloš Teodosić stao je u odbranu Nikole Jokića zbog njegove odluke da ne igra za Srbiju na Evropskom prvenstvu, ali pokazao i da mu nije svejedno.

Teodosiæ: Ne osuðujem Jokiæa, mnogo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

zmaku

pre 6 godina

Da, kako se usudjuje. Zavrsice kao Lebron James, niko ga nece ni pogledati jer ne igra za svoju reprezentaciju. Mani se ti tih prica o patriotizmu, vecini vas, sto osudjuje Jokica, je mrsko i otpatke da bace u korpu za otpatke, a ovamo pricaju o patriotizmu. Zasto on ili bilo ko drugi, ko nije kriminalac, duguje nesto ovoj drzavi?
(sst, 13. jul 2017 13:20)

Nije od patke nego od kokoske.

Goran

pre 6 godina

Detroitu je zaista stalo da od Jokica naprave zvijezdu iako nije Amerikanac. I Teo ce otkazati ako mu klub ponudi 50 miliona i uslovi to ne igranjem za reprezentaciju.

MJ23

pre 6 godina

@prodigyCZ

Nismo bili kompletni 2002-e. Jedini igrac koji se tada nije odazvao bio je Zeljko Rebraca koji je tada nastupao za Detroit Pistons-e.

petar-pfc

pre 6 godina

Ko god da igra, mi smo jedni od najboljih u ovoj igri na svetu i kapiram da bilo kojih 12 da povede mi cemo da pocepamo sve tamo. Poruka za Jokica: Samo se ti spremaj, pa kad kucne cas dodji i ti da cepas. Pozdrav za Jokica.

4k4.Dex

pre 6 godina

Ma lupa ovaj Teo i on da su mu "zabranili" na pocetku karijere pred najvazniji ugovor u zivotu takodje ne bi igrao. Oni njima ne zabranjuju ali zna se ako ne uradis tako neozbilja si i ne racunamo na tebe i to je to. To sam vam pricao i za Bobija nema bre tu srpstva kad se resa a zivotno pitanje generacija.

Verodostojan izvor

pre 6 godina

Divos @

Divos je svakako jedan od najboljih ozbiljnih komentatora na ovom forumu tako da upravo zbog toga reagujem: Divose i ostali, Teo za nacionalnu selekciju ne nastupa od 2003. g. (U-16 kategorija ili negdasnja kadetska) vec od 2001.g. kada je bio clan izvanredne generacije igraca rodjenih 1987.g. sa po nekim 1988. koji su pod zastavom Jugoslavije osvojili Evropski BAM Turnir koji je bio nesluzbeno prvenstvo Evrope za BAM kategoriju igraca (kasnije preimenovanu u U-14 kao uostalom sve ostale kategorije koje su dobile to cinovnicko slovo U sa brojem umesto kadetskog i juniorskog naziva). Dakle, rec je o 17 godina nastupanja pod nacionalnom zastavom (u citavom veku do sada). Bio je i tada izrazito talentovan ali imena jednog Aleksandrova, Labovica, Tepica, Dasica, Mijatovica i ostalih su cinili tu sjajnu generaciju. Teodosic je svojim odnosom prema nacionalnom dresu i kontinuitetom koji je prikazao postao veoma istaknuta "ikona" nase kosarke. Sumnje i dileme u tom smislu mogu da imaju samo osobe koje jako slabo ili nikako poznaju kosarku. Teodosic je jako blizu samog vrha nasih kosarkaskih Himalaja, sa jednim zlatnim bljeskom uvrstio bi se i u besmrtnike naseg omiljenog kolektivnog sporta. I to iz puno razloga i sa puno zasluga.

Dušan Silni

pre 6 godina

Mene samo najviše boli što će Jokić da navija protiv nas u svakoj tekmi da mi ne bi pobedili i osvojili pa da bude doček bez njega na balkonu i da pevaju igra rokenrol cela jugoslavija, a on tužan ne možda podnese. On će biti najvatreniji navijač Hrvatske u polufinalu i Francuske u finalu jer će želeti da mi izgubimo i da mislimo kako bi s njim pobedili da je on igro. A Hrvatska će za treće mesto dizgubi od Španije, al to tad njega neće dinteresuje jer će samo da navija protiv nas.

Trejdovan

pre 6 godina

Zao mi je sto Jokara nece igrati, ali ga podrzavam. Radi na SEBI da postane JOS BOLJI. Bice i nama bolji. Covek je u fantasticnoj prilici, prave od njega NBA superstara. Ne sumnjam da u Buducnosti nece imati problema oko igranja u reprezentaciji kada to i postane.
(Okram Idul, 13. jul 2017 13:15)

Jokica trejdovali u Buducnost, za negarantovanog treceg pika 2018.

anbeast

pre 6 godina

Bla,bla,bla... Podržavam Jokica! Nijedan nas igrač do sada nije bio kamen temeljac nekog NBA kluba, ni oko jednog se nije gradio tim, nijedan do sada nije bio u prilici da postane super star i da dobije višegodišnji ugovor na oko 300 miliona... Mlad je, neophodan mu je individualni rad na fizikalijama. Sada ima opravdanje da preskoči reprezentativnu akciju, u buduće - jok... Da, bilo bi super da je u ekipi, ali da li će bilo čiji život (osim njegovog) biti drugaciji ako ne bude bio u timu? Jok! Jel duguje on bilo sta bilo kome od nas? Jok! Sta je onda problem? Opet spominjem Jorovica, povredio ledja u reprezentaciji, nije potpisao jako dobar ugovor koji mu se smesio, a većina navijaca ga je i zaboravila.. Nastavio je Jorovica karijeru, ali ni Delić onoga što je mogao da ostvari i da zaradi se nije ostvarilo... Jel vredno?

kris77

pre 6 godina

Ne branim Stojakovića, 2004-te se desilo šta se desilo I on od tada ne igra, ali to da je odigrao samo dva prvenstva jednostavno nije tačno. Do te godine odazivao se svako leto. 99-te je bio na pripremama I zbog neke bizarne povrede nije ga bilo na prvenstvu, igrao je na olimpijadi u Sidneju 2000-te, na evropskom 2001-e bio je nas najbolji igrac, a na svetskom 2002 takodje jedan od najboljih, na evropskom 2003 koje su Bodiroga I Tomašević propustili, prvi I jedini put u karijeri, Stojaković je takodje igrao I povredio se. Igrao bi I dalje da se nije desio taj sukob sa Obradovićem, savezom I kime već ne, a posle su I njega presekla ledja I to je bilo to što se tiče reprezentativne karijere.

Иван-Ниш

pre 6 godina

"Не осуђујем га - много". Али мало да :). Најсмешније је да се уводи прича како ће Јокић да потпише уговор од 300 милиона долара, па ако не послуша клуб - остаје идуће године без уговора. Како да не! Нити ће уговор идуће године да буде толики, нити ће га се Денвер одрећи ако игра за репрезентацију. Много више личи на то да је Мишко на себе преузео одговорност да "замоли" Јокића да не игра, заузврат на драфту Денвер покупи још једног играча Меге.

dad

pre 6 godina

ne zameramo jokicu, mnogo, ali nece biti jos mnogo prilika da igraju zajedno teo i jokic, sled god pauza, one tamo...., teo bi voleo da igra sa jokicem, a jokic ga je ispalio kao i sve nas

coki

pre 6 godina

nista o nicemu...vidi se da gledas kosarku samo poslednjih pet godina..a kada je to Bogdan rekao da NECE da igra?Posle utakmice je rekao "ako ovakvo sudjenje treba da bude,da se favorizuje stranac u nasoj ligi mozda je bolje da Dzenkins igra za Srbiju a ne ja",naravno,navijaci kluba koji se ugasio pre pet godina skocili da ga prozivaju,decko igrao svaki put za Srbiju.I drugo,Bobi nikada nije igrao za CZ.

jianlian

pre 6 godina

Ja verujem da razlog Jokicevog neigranja i nije strah od povredjivanja i eventualnog gubitka unosnog ugovora nego kao sto je vec neko napisao "preparati" za poboljsanje tela a koje fiba naziva drugacijim imenom. Mada mislim da bi i bez dopinga dobio te famozne misice i snagu, sa 21-22 ti si jos uvek nedovrsen covek, nesto misica, brada neformirana, vrhunac snage je tamo u 26-27..

mn

pre 6 godina

smisleno je do bola da Jokic nista ne duguje ovoj drzavi.Sta vise ,verovatno ga je drzava ovdenak globila na sve moguce i nemoguce nacine,ni krivo ,ni duznog.Narodu tek nista ne duguje,jer da je narod pametan on nebi ni morao u pecalbu ,kao i nekoliko miliona Srbalja prinudjenih da tumaraju od nemila do bestraga trbuhom za kruhom po belom(crnom) svetu.Jokic bi trebalo da misli i vodi brigu iskljucivo o sebi i svojoj porodici i da obezbedi mirnu i stabilnu buducnost,sto ovdenak ne postoji...

antiDebil

pre 6 godina

Bogdan je rekao da nece da igra i podrzali ste ga, pa se posle predomislio. Niko mu rec nije rekao. Ali Bobana jeste jer je Zvezdas. Uzasni ste.
(nista o nicemu, 13. jul 2017 14:23)

Kome se ti uopste obracas ?
Bogdan je rekao da nece da igra pa se predomisljao, idi bezi...
Bobana ? Ti si bobanabot ? Bobana nije igrala 2 godine i ciganska propaganda je pravila haos zbog neigranja Bobane, haos koji nije vidjen u istoriji reprezentacije. Bobana odbije da igra a Djordjevic ispada kriv zbog toga.
Kada su Danilovic i Djordjevic odbili da igraju za reprezentaciju, nikako da mi odgovoris na to pitanje ? Kada je Divac preskakao reprezentaciju ? U Jokicevim godinama je vec ima 5 leta u drzavnom timu i nije prevrtao traktorske gume niti je pripremao telo za NBA sezonu, niti je mislio da cukununuke, a u drugoj sezoni nba je bio starter u ekipi koja je igrala NBA finale !!

Bratko

pre 6 godina

Ali pazi kad smo se mi nalozili da ce Teo sve da ih pocepa u Clippeesima, da je novi Paul...a on kad prodje kao Bjelica..prve dve utakmice od po 25 minuta i onda klupa dok im igraju Rivers..Beverly...itd ipak su to ameri...

prodigyCZ

pre 6 godina

Vi sto branite Jokica,izmisljate glupa opravdanja i stavljate ga u isti kos sa Bodirogom,Stojakovicem,Divcem itd.,sto je cista nebuloza.Kao prvo oni su njegovim godinama igrali za reprezentaciju i nije im padalo na pamet da se ne odazovu,da ne pominjem sta su sve osvojili,i ono najvaznije pobedili su amere,a da se ne lazemo,nama srbima od toga nema nista lepse :)))Kod Stojakovica mi ni dan danas nije sta se tu desavalo,ima tu krivice i u savezu,pa i ono kad Zeljko nije hteo da ga ceka,kao naljutice se ostali igraci,ne verujem da bi se naljutili ipak je on bio tad nas najbolji igrac.Zadnji put smo bili kompletni 2002 i otad stalno neki problemi oko otkazivanja,ali izleda nista nismo naucili od Spanaca i Argentinaca,a bili smo bolji od njih,protracili smo godine zbog nasih gluposti.I ko garantuje da ce Jokic igrati narednih 10 godina,kad je vec ovako mlad otkazao 2 puta.

Pera

pre 6 godina

Najboli je opancarev lepak

Novicki, Endru Vigins, Valancijunas, Stiv Nes, Sabonis, Kukoc, Stojakovic, braca Gasol, Toni Parker, Nikola Vucevic,Nikola Pekovic, Manu Djinobili
Mislim da ti teorija pada u vodu

Goja

pre 6 godina

Niko ne pominje nacin na koji je Jokic to uradio koji je po meni za jos vecu osudu. Ja ne kazem da je trebao kao Bodiroga 2003 da sazove konferenciju i objasni jer je Bodiroga ipak bio Bog, ali mogao je barem dati izjavu i objasniti a ne da Zurnal saznaje da je odustao.

nista o nicemu

pre 6 godina

Bottom line - nije bio u toj situaciji, korektno. A Srbi nastavite da pljujete, uzasni ste.
(nista o nicemu, 13. jul 2017 12:38)

Naravno da cemo da nastavimo.. pljuvacemo svakoga ko moze a ne zeli da igra u reprezentaciji. Da je ovo uradio Bogdanovic, razapeli biste ga na sred Trga i nazivali T......, sto vec jeste. Tako da, ti se prvo opismeni pa onda dodji da podrzavas one koji ne zele da pomognu drugarima da osvoje medalju za svoj narod i za sebe prvenstveno vec hoce da se navodno bolje fizicki pripreme za sezonu.
(Kelvin Klajn, 13. jul 2017 14:09)

Bogdan je rekao da nece da igra i podrzali ste ga, pa se posle predomislio. Niko mu rec nije rekao. Ali Bobana jeste jer je Zvezdas. Uzasni ste.

Kelvin Klajn

pre 6 godina

Bogdan je rekao da nece da igra i podrzali ste ga, pa se posle predomislio. Niko mu rec nije rekao. Ali Bobana jeste jer je Zvezdas. Uzasni ste.
(nista o nicemu, 13. jul 2017 14:23)

Da mu niste pruzali mozda podrsku tada? Cuj, niko mu rec nije rekao.. ali zato ga ceo Pionir pljuje na utakmici. Nazivati Srbe koji igraju za reprezentaciju narodom pod kojim smo bili 500 godina je sramota.

Kelvin Klajn

pre 6 godina

Bottom line - nije bio u toj situaciji, korektno. A Srbi nastavite da pljujete, uzasni ste.
(nista o nicemu, 13. jul 2017 12:38)

Naravno da cemo da nastavimo.. pljuvacemo svakoga ko moze a ne zeli da igra u reprezentaciji. Da je ovo uradio Bogdanovic, razapeli biste ga na sred Trga i nazivali T......, sto vec jeste. Tako da, ti se prvo opismeni pa onda dodji da podrzavas one koji ne zele da pomognu drugarima da osvoje medalju za svoj narod i za sebe prvenstveno vec hoce da se navodno bolje fizicki pripreme za sezonu.

anti-reklamozder

pre 6 godina

to sto nisu klipersi pitali (mnogo) gde je EP ili kada je ,mislim da vise govori o Teovoj buducoj ulozi u Lob sitiju, nego o respektu prema nasem kapitenu.
sto se Jokica tice ,upravo kao sto je Teo rekao, tesko da je bilo igraca sa ovih prostora oko kog ce se vrteti sledece godine fransiza,makar bila i Denver nagets,tako da njemu ,sa tom ulogom u ,ne timu vec celoj fransizi,nema sta da se zameri-objektivno.

coki

pre 6 godina

Svaka cast Teu, Jokica ne bih komentarisao puno jer je npr Bogdan potpisao najveci ruki ugovor u istoriji NBA,od njega u Sakramentu ocekuju mnogo, da li neko misli da ce Bogdan posle veoma naporne sezone sa Fenerom i prelaska u Kingse odbiti da igra za Srbiju?Da ce se spremati za najvazniju seozonu u zivotu?Ne!IGrace za Srbiju,kao i Teo!Ostaje nam da se nadamo da Jokic nece da se pretvori u Pedju Stojakovica koji je odigrao dva sampionata i rekao da je svakog leta umoran od sezone i da zeli da odmara i da se sprema za sledecu NBA sezonu.Teu naklon do poda!

Robi

pre 6 godina

Nekad zagrizeni sportista, sada jedino od te strasti i nestrpljenja pratim kosarku i reprezentaciju Srbije. Prvi sam koji je osudjivao te poznate 'zvijezde' koji odbijaju reprezentaciju, ali... Morate da shvatite da ne mozete da poredite sada Jokica i Gasola i ostale zvijezde koje su se odazvale na Evrobasket.. Jokic je neko ko je sasvim neocekivano explodirao prosle godine i mimo svih ocekivanja, preuzece PRIMAT u vodjenju jedne NBA ekipe.. to nece biti moguce ako svoje tijelo ne dovede u to stanje, stanje ALL STARA, bez obzira na talenat... zato budite sigurni da ovo ljeto kao izuzetak je nesto sto ce oznaciti ostatak njegove karijere u NBA i reprezentaciji...

maki

pre 6 godina

Nikola se potvrdio u NBA ligi?
Sad treba i da uzme koji $$$.
Teo ti tek trebaš da okusis hleb, američki.
Kod Tita je bilo: Ako ne voliš Jugu ne voliš Tileta. Ako ne voliš Tita ne voliš Jugu .
Sad su druga vremena ?

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Ljudi jel vi stvarno mislite da je Amerima stalo da od Jokica naprave superstara nema teorije ta privilegija pripada njihovim igracima ovo je samo pokazna vezba ko kosi a ko vodu nosi moze im se kada nemamo dostojanstva ajde nek zabrane nekom Argentincu da igra i jos ovo vec ga vidim kako jase konje i cepa drva u tem Somboru da bi fizicki bio spreman

Banana

pre 6 godina

Ja se slazem sa Jokicevom odlukom. Mlad je decko, ima vremena. Mislim da je bolje da sada radi na karijeri, pa sledeci put da dodje jos jaci i spremniji za reprezentaciju. Pametna odluka.

prodigyCZ

pre 6 godina

Znao i Teo da je ove godine jedinstvena prilika da osvojimo prvo zlato posle dugo vremena,pogotovo sto se nece vise igrati na dve godine,nije ni on vise toliko mlad.Da je Bjelica tu ne bi mnogo zalio za Jokicem,ali bez obojice bice tesko.Morao je da igra ove godine,a sledece bi imao odmor,jer ako se ne varam 2018 ne igra se nista,kvalifikacije ne racunam za ozbiljno...

Okram Idul

pre 6 godina

Zao mi je sto Jokara nece igrati, ali ga podrzavam. Radi na SEBI da postane JOS BOLJI. Bice i nama bolji. Covek je u fantasticnoj prilici, prave od njega NBA superstara. Ne sumnjam da u Buducnosti nece imati problema oko igranja u reprezentaciji kada to i postane.

Idi heklaj

pre 6 godina

Ne, ništa nema 2018. "samo" svetsko prvenstvno....
(Programerka, 13. jul 2017 13:20)

Ono kad komentarises, a ni najmanje nisi u toku desavanja...

Džoni

pre 6 godina

Iskreno jedva čekam da vidim to telo i tu fizičku spremu kada počne NBA. Ne mogu da dočekam. Garant će ga pucati nekom hemijom pa ne bi prošao na doping kontrolama jer tih mesec dana ne verujem da mu je baš toliko presudno u karijeri. Do EP je mogao da trenira do mile volje svo ovo vreme.

teodor

pre 6 godina

Zasto ne bi odbio? Djordjevic bi stavio Raduljicu kao centra, Jokica kao krilnog centra, i zasto da igra to kad se decko usavrsio za centra u Nagetsima, i dodje u reprezentaciju da igra ono sto ne igra, pa decku smeta, onda kazu u reprezentaciji ima 5,6 poena.. PODRSKA JOKICU

Korosavendz

pre 6 godina

@skive

Ne pricaj svasta, ne mozes "djovaka" i Spanovicevu u isti kos, koliko god da je devojka dobra. Tenis je u top 5-6 sportova u svetu i naravno da "svi" sportski fanovi znaju ko je Djokovic. To sto ne znaju kad je EP u kosarci je kao sto ja ne znam kad je kad je kup africkih nacija u fudbalu.

analiticar_amater

pre 6 godina

Zna i on sam, da ga Klipersi (niti bilo koji drugi NBA tim) neće pustiti na buduća reprezentativna takmičenja.. pa u neku ruku ovim i sebe opravdava..
 (Kića, 13. jul 2017 12:44)

Bitno da ti znaš bolje od Tea. Ko hoće da igra za reprezentaciju, taj i igra. Ko neće, vadi se na klubove. Ako je Teo rekao da mu klub neće braniti, nema razloga da mu ne verujemo. A ovim nikako ne opravdava sebe, nego stavlja sebi omcu oko vrata ako bude uradio nesto tako ubuduće. Čitajte malo sta pise u vesti.

sst

pre 6 godina

Jokicu je ovo drugi put u tri godine da otkaze. Nedopustivo! Decku koji je jos uvek veoma mlad to ne ide u korist. Sta ce biti kad pocne plejoff da igra, da sezone budu konstantno duge? Razumem ja pare obezbedjenje porodice, sve je to meni jasno, ali sto bi reko bob u vruc vetar, "sta ti vredi sve to, kada te nasi ne vide, ja kad hocu da se pokazem odem dole". U prevodu, dzabe budes ti i vrhunski nba igrac ako se ne ostvaris i kroz reprezentaciju. To novicki najbolje zna. A kada ce da se ostvari u reprezentaciji ako ne sada kada imamo najbolji tim u zadnjih 10 godina, i najbolji koji cemo da imamo u narednih 10. Kraj price na temu jokic.
(DG, 13. jul 2017 12:45)

Da, kako se usudjuje. Zavrsice kao Lebron James, niko ga nece ni pogledati jer ne igra za svoju reprezentaciju. Mani se ti tih prica o patriotizmu, vecini vas, sto osudjuje Jokica, je mrsko i otpatke da bace u korpu za otpatke, a ovamo pricaju o patriotizmu. Zasto on ili bilo ko drugi, ko nije kriminalac, duguje nesto ovoj drzavi?

skive

pre 6 godina

pitali su ga kada je evropsko i gde !!!! hahaha, pa o tome vam pricam ljudi, oni nemaju pojma o evropskoj kosarci nista tako da ne znaju ni za djovaka ni za ostale nase sportiste poput vaterpola i spanovicke. ne lozite se da su bitni u svetu

mare

pre 6 godina

pa igrace SP kada cemo igrati za srebro.Zlato sa EP ga ne interesuje.Bice glavna zvezda Denvera koji kikada nece igrati plej of.A Teu skidam kapu kakva je Srbenda i patriota.

Divos

pre 6 godina

@ argh, 13. jul 2017 12:47

Заиста не знам како протумачити ово ван теме (треба звати Бобана за Евробаскет сада).
Па Бобан је ту (претпостављам да мислиш на Маријановића), позван је, беше на ширем на списку је од 25, сада и на ужем од 17, да ли ће на ЕП и којој тројици од преостале четвориоце центара дати предност (можда и нека повреда одлучи па неко отпадне), одлучиће Сале са помоћницима.
Да си написао, треба звати Муслија (или неког центра који није био а списку од 25) сада, имало би смисла, овако можемо само протумачити као један ботовски коментар. А по броју +, видим да су ботови и у подршци предани. Ако, ако.

Gde ja živim

pre 6 godina

@Programerka

Sledeće svetsko prvenstvo je 2019-e godine, ne 2018-e. Ljudi ja po ko zna koji put ozbiljno pitam, a neće niko da mi odgovori. Zašto se javljate ako niste upućeni u temu. Gospođice ili Gospođo, a možda je i neki lik u pitanju koji voli ženske nadimke, lično nemam ništa protiv vas, ali ne razumem. Postao sam paranoičan, sve mislim da ljudi lupetaju da bi meni skakao pritisak. Dakle ajmo ponovo dok ne naučimo (pretpostavljam da je kodiranje lakše od ovoga, ja od Paskala nisam mako): Ovo je poslednje EP na 2 godine, sledeće je 2021-e. Sledeće SP je u Pekingu 2019-e godine, pa 2023-e itd. Sledeće godine igramo kvalifikacije za SP na kojima što se mene tiče može da igra ko hoće i trebali bi da ih prođemo. Pitanje je i da li ćemo imati selektora za njih. Mislim da je cela promena zbog FIFE i SP u fudbalu, a možda i nije. Ja ne zameram Jokiću, razočaran jesam, ali život ide dalje. Igraće valjda nekad. Opet krivci su i u našoj državi jer ovi momci nemaju adekvatne uslove pa odlaze tamo kao poluproizvodi koje Ameri moraju da dorađuju. Dakle kada smišljate opravdanja za neigranje barem nađite neka nova. Ova oko 2018-e ne pale kod svih. Pozdrav i bez uvrede.

gremlin

pre 6 godina

Ovako bez da osudim NJ!?!?Da li bi ON počeo da trenira košarku da su Sale,Dalilovic,Bodiroga,Divac i ostali UZELI ODMOR OD REPREZENTACIJE?!p.s.Teo KRALJ,Novicki CAR a Gasol VOJVODA!!!

DG

pre 6 godina

Jokicu je ovo drugi put u tri godine da otkaze. Nedopustivo! Decku koji je jos uvek veoma mlad to ne ide u korist. Sta ce biti kad pocne plejoff da igra, da sezone budu konstantno duge? Razumem ja pare obezbedjenje porodice, sve je to meni jasno, ali sto bi reko bob u vruc vetar, "sta ti vredi sve to, kada te nasi ne vide, ja kad hocu da se pokazem odem dole". U prevodu, dzabe budes ti i vrhunski nba igrac ako se ne ostvaris i kroz reprezentaciju. To novicki najbolje zna. A kada ce da se ostvari u reprezentaciji ako ne sada kada imamo najbolji tim u zadnjih 10 godina, i najbolji koji cemo da imamo u narednih 10. Kraj price na temu jokic.

aabb

pre 6 godina

Mogao bih i Teu, Stefanu Markovicu i jos nekima da oprostim da ne dodju jednu godinu u reprezentaciju, ali Jokicu ne mogu. Razumem ja i spremanje i novac i sve te ambicije, ali reprezentacija se ne odbija, dok ne dobijes mnogo kredita kao Teo npr.

argh

pre 6 godina

Znate kako, svi smo mi sad ljuti. Ali kontam nekako kad jos malo prodje da cemo mu oprostiti...
Off topic: Treba zvati Bobana za evrobasket sada.

Poz

мики

pre 6 godina

@DG
Никола је сасвим сигурно донео исправну одлуку и за себе а и за нашу репрезентацију. његове паметне одлуке су на довеле где јесте - водећи играч НБА екипе на вратима годишње зараде од неколико десетина милиона долара. сви ви што се правите паметни, продали би сите за хиљаду. толико.

Kića

pre 6 godina

Zna i on sam, da ga Klipersi (niti bilo koji drugi NBA tim) neće pustiti na buduća reprezentativna takmičenja.. pa u neku ruku ovim i sebe opravdava..

Divos

pre 6 godina

Тео је свакако по много чему посебан. Као и његов однос према дресу Србије. Није се он никад упирао речима доказати приврженост Србији, јер за Теа се то подразумева, у репрезентацији Србије је од 2003 и ЕП У-16, свако љето је са "орловима" и тако 15-у годину.

Пропустио је ЕП 2013-е, тада се гадно повредио у финишу сезоне са ЦСКА, али и тада је одрадио читаве припреме, радио по посебном програму и био цело време са "орловима" све до одласка на ЕП, и то доказује какав је Тео, делима је доказао да је за њега дрес Србије светиња. Није једини, такви су, па готово сви наши играчи вредни помена, наравно немају сви квалитет Теа, јер Тео је један, и не могу играти сви који би жељели, већ само 12.

Е сад, Јокић? Па, Тео је у праву, он заиста није био у Јокићевој ситуацији, но то је и немогуће, Тео је превише загуљен да би дозволио да му неки Мишко или слични кроје живот, и да му они сугеришу шта му је најбоље чинити.
То и његов избор код НБА клуба доказује, јер имао је кудикамо финансијски повољнијих опција, но он је такав.
Николи никако не треба замерити, добар је момак, сигурно привржен Србији, и овде код ове погрешне одлуке није до њега, попустио је пред притисцима и једној пресији која се константно вршила.
Био би од силне помоћи нашима на ЕП, али највећу штету је учинио себи, рад са националном селекцијом и мечеви на ЕП би му помогли да постане комплетнији играч. То би се касније одразило и у играма у НБА и код новог уговора (вероватно 2019-е). Штета за њега

Milan

pre 6 godina

Ko nešto želi, nadje način, ko ne želi, nadje razlog. Uvek bilo i u svim oblastima primenjivo. Ovde polazim od sebe, kada nešto ne želim da uradim samo nalazim izgovore :)

gremlin

pre 6 godina

Ovako bez da osudim NJ!?!?Da li bi ON počeo da trenira košarku da su Sale,Dalilovic,Bodiroga,Divac i ostali UZELI ODMOR OD REPREZENTACIJE?!p.s.Teo KRALJ,Novicki CAR a Gasol VOJVODA!!!

analiticar_amater

pre 6 godina

Zna i on sam, da ga Klipersi (niti bilo koji drugi NBA tim) neće pustiti na buduća reprezentativna takmičenja.. pa u neku ruku ovim i sebe opravdava..
 (Kića, 13. jul 2017 12:44)

Bitno da ti znaš bolje od Tea. Ko hoće da igra za reprezentaciju, taj i igra. Ko neće, vadi se na klubove. Ako je Teo rekao da mu klub neće braniti, nema razloga da mu ne verujemo. A ovim nikako ne opravdava sebe, nego stavlja sebi omcu oko vrata ako bude uradio nesto tako ubuduće. Čitajte malo sta pise u vesti.

Milan

pre 6 godina

Ko nešto želi, nadje način, ko ne želi, nadje razlog. Uvek bilo i u svim oblastima primenjivo. Ovde polazim od sebe, kada nešto ne želim da uradim samo nalazim izgovore :)

DG

pre 6 godina

Jokicu je ovo drugi put u tri godine da otkaze. Nedopustivo! Decku koji je jos uvek veoma mlad to ne ide u korist. Sta ce biti kad pocne plejoff da igra, da sezone budu konstantno duge? Razumem ja pare obezbedjenje porodice, sve je to meni jasno, ali sto bi reko bob u vruc vetar, "sta ti vredi sve to, kada te nasi ne vide, ja kad hocu da se pokazem odem dole". U prevodu, dzabe budes ti i vrhunski nba igrac ako se ne ostvaris i kroz reprezentaciju. To novicki najbolje zna. A kada ce da se ostvari u reprezentaciji ako ne sada kada imamo najbolji tim u zadnjih 10 godina, i najbolji koji cemo da imamo u narednih 10. Kraj price na temu jokic.

Divos

pre 6 godina

Тео је свакако по много чему посебан. Као и његов однос према дресу Србије. Није се он никад упирао речима доказати приврженост Србији, јер за Теа се то подразумева, у репрезентацији Србије је од 2003 и ЕП У-16, свако љето је са "орловима" и тако 15-у годину.

Пропустио је ЕП 2013-е, тада се гадно повредио у финишу сезоне са ЦСКА, али и тада је одрадио читаве припреме, радио по посебном програму и био цело време са "орловима" све до одласка на ЕП, и то доказује какав је Тео, делима је доказао да је за њега дрес Србије светиња. Није једини, такви су, па готово сви наши играчи вредни помена, наравно немају сви квалитет Теа, јер Тео је један, и не могу играти сви који би жељели, већ само 12.

Е сад, Јокић? Па, Тео је у праву, он заиста није био у Јокићевој ситуацији, но то је и немогуће, Тео је превише загуљен да би дозволио да му неки Мишко или слични кроје живот, и да му они сугеришу шта му је најбоље чинити.
То и његов избор код НБА клуба доказује, јер имао је кудикамо финансијски повољнијих опција, но он је такав.
Николи никако не треба замерити, добар је момак, сигурно привржен Србији, и овде код ове погрешне одлуке није до њега, попустио је пред притисцима и једној пресији која се константно вршила.
Био би од силне помоћи нашима на ЕП, али највећу штету је учинио себи, рад са националном селекцијом и мечеви на ЕП би му помогли да постане комплетнији играч. То би се касније одразило и у играма у НБА и код новог уговора (вероватно 2019-е). Штета за њега

prodigyCZ

pre 6 godina

Znao i Teo da je ove godine jedinstvena prilika da osvojimo prvo zlato posle dugo vremena,pogotovo sto se nece vise igrati na dve godine,nije ni on vise toliko mlad.Da je Bjelica tu ne bi mnogo zalio za Jokicem,ali bez obojice bice tesko.Morao je da igra ove godine,a sledece bi imao odmor,jer ako se ne varam 2018 ne igra se nista,kvalifikacije ne racunam za ozbiljno...

aabb

pre 6 godina

Mogao bih i Teu, Stefanu Markovicu i jos nekima da oprostim da ne dodju jednu godinu u reprezentaciju, ali Jokicu ne mogu. Razumem ja i spremanje i novac i sve te ambicije, ali reprezentacija se ne odbija, dok ne dobijes mnogo kredita kao Teo npr.

argh

pre 6 godina

Znate kako, svi smo mi sad ljuti. Ali kontam nekako kad jos malo prodje da cemo mu oprostiti...
Off topic: Treba zvati Bobana za evrobasket sada.

Poz

coki

pre 6 godina

Svaka cast Teu, Jokica ne bih komentarisao puno jer je npr Bogdan potpisao najveci ruki ugovor u istoriji NBA,od njega u Sakramentu ocekuju mnogo, da li neko misli da ce Bogdan posle veoma naporne sezone sa Fenerom i prelaska u Kingse odbiti da igra za Srbiju?Da ce se spremati za najvazniju seozonu u zivotu?Ne!IGrace za Srbiju,kao i Teo!Ostaje nam da se nadamo da Jokic nece da se pretvori u Pedju Stojakovica koji je odigrao dva sampionata i rekao da je svakog leta umoran od sezone i da zeli da odmara i da se sprema za sledecu NBA sezonu.Teu naklon do poda!

petar-pfc

pre 6 godina

Ko god da igra, mi smo jedni od najboljih u ovoj igri na svetu i kapiram da bilo kojih 12 da povede mi cemo da pocepamo sve tamo. Poruka za Jokica: Samo se ti spremaj, pa kad kucne cas dodji i ti da cepas. Pozdrav za Jokica.

Verodostojan izvor

pre 6 godina

Divos @

Divos je svakako jedan od najboljih ozbiljnih komentatora na ovom forumu tako da upravo zbog toga reagujem: Divose i ostali, Teo za nacionalnu selekciju ne nastupa od 2003. g. (U-16 kategorija ili negdasnja kadetska) vec od 2001.g. kada je bio clan izvanredne generacije igraca rodjenih 1987.g. sa po nekim 1988. koji su pod zastavom Jugoslavije osvojili Evropski BAM Turnir koji je bio nesluzbeno prvenstvo Evrope za BAM kategoriju igraca (kasnije preimenovanu u U-14 kao uostalom sve ostale kategorije koje su dobile to cinovnicko slovo U sa brojem umesto kadetskog i juniorskog naziva). Dakle, rec je o 17 godina nastupanja pod nacionalnom zastavom (u citavom veku do sada). Bio je i tada izrazito talentovan ali imena jednog Aleksandrova, Labovica, Tepica, Dasica, Mijatovica i ostalih su cinili tu sjajnu generaciju. Teodosic je svojim odnosom prema nacionalnom dresu i kontinuitetom koji je prikazao postao veoma istaknuta "ikona" nase kosarke. Sumnje i dileme u tom smislu mogu da imaju samo osobe koje jako slabo ili nikako poznaju kosarku. Teodosic je jako blizu samog vrha nasih kosarkaskih Himalaja, sa jednim zlatnim bljeskom uvrstio bi se i u besmrtnike naseg omiljenog kolektivnog sporta. I to iz puno razloga i sa puno zasluga.

мики

pre 6 godina

@DG
Никола је сасвим сигурно донео исправну одлуку и за себе а и за нашу репрезентацију. његове паметне одлуке су на довеле где јесте - водећи играч НБА екипе на вратима годишње зараде од неколико десетина милиона долара. сви ви што се правите паметни, продали би сите за хиљаду. толико.

Иван-Ниш

pre 6 godina

"Не осуђујем га - много". Али мало да :). Најсмешније је да се уводи прича како ће Јокић да потпише уговор од 300 милиона долара, па ако не послуша клуб - остаје идуће године без уговора. Како да не! Нити ће уговор идуће године да буде толики, нити ће га се Денвер одрећи ако игра за репрезентацију. Много више личи на то да је Мишко на себе преузео одговорност да "замоли" Јокића да не игра, заузврат на драфту Денвер покупи још једног играча Меге.

Korosavendz

pre 6 godina

@skive

Ne pricaj svasta, ne mozes "djovaka" i Spanovicevu u isti kos, koliko god da je devojka dobra. Tenis je u top 5-6 sportova u svetu i naravno da "svi" sportski fanovi znaju ko je Djokovic. To sto ne znaju kad je EP u kosarci je kao sto ja ne znam kad je kad je kup africkih nacija u fudbalu.

Gde ja živim

pre 6 godina

@Programerka

Sledeće svetsko prvenstvo je 2019-e godine, ne 2018-e. Ljudi ja po ko zna koji put ozbiljno pitam, a neće niko da mi odgovori. Zašto se javljate ako niste upućeni u temu. Gospođice ili Gospođo, a možda je i neki lik u pitanju koji voli ženske nadimke, lično nemam ništa protiv vas, ali ne razumem. Postao sam paranoičan, sve mislim da ljudi lupetaju da bi meni skakao pritisak. Dakle ajmo ponovo dok ne naučimo (pretpostavljam da je kodiranje lakše od ovoga, ja od Paskala nisam mako): Ovo je poslednje EP na 2 godine, sledeće je 2021-e. Sledeće SP je u Pekingu 2019-e godine, pa 2023-e itd. Sledeće godine igramo kvalifikacije za SP na kojima što se mene tiče može da igra ko hoće i trebali bi da ih prođemo. Pitanje je i da li ćemo imati selektora za njih. Mislim da je cela promena zbog FIFE i SP u fudbalu, a možda i nije. Ja ne zameram Jokiću, razočaran jesam, ali život ide dalje. Igraće valjda nekad. Opet krivci su i u našoj državi jer ovi momci nemaju adekvatne uslove pa odlaze tamo kao poluproizvodi koje Ameri moraju da dorađuju. Dakle kada smišljate opravdanja za neigranje barem nađite neka nova. Ova oko 2018-e ne pale kod svih. Pozdrav i bez uvrede.

sst

pre 6 godina

Jokicu je ovo drugi put u tri godine da otkaze. Nedopustivo! Decku koji je jos uvek veoma mlad to ne ide u korist. Sta ce biti kad pocne plejoff da igra, da sezone budu konstantno duge? Razumem ja pare obezbedjenje porodice, sve je to meni jasno, ali sto bi reko bob u vruc vetar, "sta ti vredi sve to, kada te nasi ne vide, ja kad hocu da se pokazem odem dole". U prevodu, dzabe budes ti i vrhunski nba igrac ako se ne ostvaris i kroz reprezentaciju. To novicki najbolje zna. A kada ce da se ostvari u reprezentaciji ako ne sada kada imamo najbolji tim u zadnjih 10 godina, i najbolji koji cemo da imamo u narednih 10. Kraj price na temu jokic.
(DG, 13. jul 2017 12:45)

Da, kako se usudjuje. Zavrsice kao Lebron James, niko ga nece ni pogledati jer ne igra za svoju reprezentaciju. Mani se ti tih prica o patriotizmu, vecini vas, sto osudjuje Jokica, je mrsko i otpatke da bace u korpu za otpatke, a ovamo pricaju o patriotizmu. Zasto on ili bilo ko drugi, ko nije kriminalac, duguje nesto ovoj drzavi?

anbeast

pre 6 godina

Bla,bla,bla... Podržavam Jokica! Nijedan nas igrač do sada nije bio kamen temeljac nekog NBA kluba, ni oko jednog se nije gradio tim, nijedan do sada nije bio u prilici da postane super star i da dobije višegodišnji ugovor na oko 300 miliona... Mlad je, neophodan mu je individualni rad na fizikalijama. Sada ima opravdanje da preskoči reprezentativnu akciju, u buduće - jok... Da, bilo bi super da je u ekipi, ali da li će bilo čiji život (osim njegovog) biti drugaciji ako ne bude bio u timu? Jok! Jel duguje on bilo sta bilo kome od nas? Jok! Sta je onda problem? Opet spominjem Jorovica, povredio ledja u reprezentaciji, nije potpisao jako dobar ugovor koji mu se smesio, a većina navijaca ga je i zaboravila.. Nastavio je Jorovica karijeru, ali ni Delić onoga što je mogao da ostvari i da zaradi se nije ostvarilo... Jel vredno?

Robi

pre 6 godina

Nekad zagrizeni sportista, sada jedino od te strasti i nestrpljenja pratim kosarku i reprezentaciju Srbije. Prvi sam koji je osudjivao te poznate 'zvijezde' koji odbijaju reprezentaciju, ali... Morate da shvatite da ne mozete da poredite sada Jokica i Gasola i ostale zvijezde koje su se odazvale na Evrobasket.. Jokic je neko ko je sasvim neocekivano explodirao prosle godine i mimo svih ocekivanja, preuzece PRIMAT u vodjenju jedne NBA ekipe.. to nece biti moguce ako svoje tijelo ne dovede u to stanje, stanje ALL STARA, bez obzira na talenat... zato budite sigurni da ovo ljeto kao izuzetak je nesto sto ce oznaciti ostatak njegove karijere u NBA i reprezentaciji...

kris77

pre 6 godina

Ne branim Stojakovića, 2004-te se desilo šta se desilo I on od tada ne igra, ali to da je odigrao samo dva prvenstva jednostavno nije tačno. Do te godine odazivao se svako leto. 99-te je bio na pripremama I zbog neke bizarne povrede nije ga bilo na prvenstvu, igrao je na olimpijadi u Sidneju 2000-te, na evropskom 2001-e bio je nas najbolji igrac, a na svetskom 2002 takodje jedan od najboljih, na evropskom 2003 koje su Bodiroga I Tomašević propustili, prvi I jedini put u karijeri, Stojaković je takodje igrao I povredio se. Igrao bi I dalje da se nije desio taj sukob sa Obradovićem, savezom I kime već ne, a posle su I njega presekla ledja I to je bilo to što se tiče reprezentativne karijere.

Idi heklaj

pre 6 godina

Ne, ništa nema 2018. "samo" svetsko prvenstvno....
(Programerka, 13. jul 2017 13:20)

Ono kad komentarises, a ni najmanje nisi u toku desavanja...

Divos

pre 6 godina

@ argh, 13. jul 2017 12:47

Заиста не знам како протумачити ово ван теме (треба звати Бобана за Евробаскет сада).
Па Бобан је ту (претпостављам да мислиш на Маријановића), позван је, беше на ширем на списку је од 25, сада и на ужем од 17, да ли ће на ЕП и којој тројици од преостале четвориоце центара дати предност (можда и нека повреда одлучи па неко отпадне), одлучиће Сале са помоћницима.
Да си написао, треба звати Муслија (или неког центра који није био а списку од 25) сада, имало би смисла, овако можемо само протумачити као један ботовски коментар. А по броју +, видим да су ботови и у подршци предани. Ако, ако.

Džoni

pre 6 godina

Iskreno jedva čekam da vidim to telo i tu fizičku spremu kada počne NBA. Ne mogu da dočekam. Garant će ga pucati nekom hemijom pa ne bi prošao na doping kontrolama jer tih mesec dana ne verujem da mu je baš toliko presudno u karijeri. Do EP je mogao da trenira do mile volje svo ovo vreme.

mare

pre 6 godina

pa igrace SP kada cemo igrati za srebro.Zlato sa EP ga ne interesuje.Bice glavna zvezda Denvera koji kikada nece igrati plej of.A Teu skidam kapu kakva je Srbenda i patriota.

Trejdovan

pre 6 godina

Zao mi je sto Jokara nece igrati, ali ga podrzavam. Radi na SEBI da postane JOS BOLJI. Bice i nama bolji. Covek je u fantasticnoj prilici, prave od njega NBA superstara. Ne sumnjam da u Buducnosti nece imati problema oko igranja u reprezentaciji kada to i postane.
(Okram Idul, 13. jul 2017 13:15)

Jokica trejdovali u Buducnost, za negarantovanog treceg pika 2018.

Okram Idul

pre 6 godina

Zao mi je sto Jokara nece igrati, ali ga podrzavam. Radi na SEBI da postane JOS BOLJI. Bice i nama bolji. Covek je u fantasticnoj prilici, prave od njega NBA superstara. Ne sumnjam da u Buducnosti nece imati problema oko igranja u reprezentaciji kada to i postane.

prodigyCZ

pre 6 godina

Vi sto branite Jokica,izmisljate glupa opravdanja i stavljate ga u isti kos sa Bodirogom,Stojakovicem,Divcem itd.,sto je cista nebuloza.Kao prvo oni su njegovim godinama igrali za reprezentaciju i nije im padalo na pamet da se ne odazovu,da ne pominjem sta su sve osvojili,i ono najvaznije pobedili su amere,a da se ne lazemo,nama srbima od toga nema nista lepse :)))Kod Stojakovica mi ni dan danas nije sta se tu desavalo,ima tu krivice i u savezu,pa i ono kad Zeljko nije hteo da ga ceka,kao naljutice se ostali igraci,ne verujem da bi se naljutili ipak je on bio tad nas najbolji igrac.Zadnji put smo bili kompletni 2002 i otad stalno neki problemi oko otkazivanja,ali izleda nista nismo naucili od Spanaca i Argentinaca,a bili smo bolji od njih,protracili smo godine zbog nasih gluposti.I ko garantuje da ce Jokic igrati narednih 10 godina,kad je vec ovako mlad otkazao 2 puta.

Kelvin Klajn

pre 6 godina

Bottom line - nije bio u toj situaciji, korektno. A Srbi nastavite da pljujete, uzasni ste.
(nista o nicemu, 13. jul 2017 12:38)

Naravno da cemo da nastavimo.. pljuvacemo svakoga ko moze a ne zeli da igra u reprezentaciji. Da je ovo uradio Bogdanovic, razapeli biste ga na sred Trga i nazivali T......, sto vec jeste. Tako da, ti se prvo opismeni pa onda dodji da podrzavas one koji ne zele da pomognu drugarima da osvoje medalju za svoj narod i za sebe prvenstveno vec hoce da se navodno bolje fizicki pripreme za sezonu.

Goja

pre 6 godina

Niko ne pominje nacin na koji je Jokic to uradio koji je po meni za jos vecu osudu. Ja ne kazem da je trebao kao Bodiroga 2003 da sazove konferenciju i objasni jer je Bodiroga ipak bio Bog, ali mogao je barem dati izjavu i objasniti a ne da Zurnal saznaje da je odustao.

Banana

pre 6 godina

Ja se slazem sa Jokicevom odlukom. Mlad je decko, ima vremena. Mislim da je bolje da sada radi na karijeri, pa sledeci put da dodje jos jaci i spremniji za reprezentaciju. Pametna odluka.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Ljudi jel vi stvarno mislite da je Amerima stalo da od Jokica naprave superstara nema teorije ta privilegija pripada njihovim igracima ovo je samo pokazna vezba ko kosi a ko vodu nosi moze im se kada nemamo dostojanstva ajde nek zabrane nekom Argentincu da igra i jos ovo vec ga vidim kako jase konje i cepa drva u tem Somboru da bi fizicki bio spreman

Kelvin Klajn

pre 6 godina

Bogdan je rekao da nece da igra i podrzali ste ga, pa se posle predomislio. Niko mu rec nije rekao. Ali Bobana jeste jer je Zvezdas. Uzasni ste.
(nista o nicemu, 13. jul 2017 14:23)

Da mu niste pruzali mozda podrsku tada? Cuj, niko mu rec nije rekao.. ali zato ga ceo Pionir pljuje na utakmici. Nazivati Srbe koji igraju za reprezentaciju narodom pod kojim smo bili 500 godina je sramota.

antiDebil

pre 6 godina

Bogdan je rekao da nece da igra i podrzali ste ga, pa se posle predomislio. Niko mu rec nije rekao. Ali Bobana jeste jer je Zvezdas. Uzasni ste.
(nista o nicemu, 13. jul 2017 14:23)

Kome se ti uopste obracas ?
Bogdan je rekao da nece da igra pa se predomisljao, idi bezi...
Bobana ? Ti si bobanabot ? Bobana nije igrala 2 godine i ciganska propaganda je pravila haos zbog neigranja Bobane, haos koji nije vidjen u istoriji reprezentacije. Bobana odbije da igra a Djordjevic ispada kriv zbog toga.
Kada su Danilovic i Djordjevic odbili da igraju za reprezentaciju, nikako da mi odgovoris na to pitanje ? Kada je Divac preskakao reprezentaciju ? U Jokicevim godinama je vec ima 5 leta u drzavnom timu i nije prevrtao traktorske gume niti je pripremao telo za NBA sezonu, niti je mislio da cukununuke, a u drugoj sezoni nba je bio starter u ekipi koja je igrala NBA finale !!

jianlian

pre 6 godina

Ja verujem da razlog Jokicevog neigranja i nije strah od povredjivanja i eventualnog gubitka unosnog ugovora nego kao sto je vec neko napisao "preparati" za poboljsanje tela a koje fiba naziva drugacijim imenom. Mada mislim da bi i bez dopinga dobio te famozne misice i snagu, sa 21-22 ti si jos uvek nedovrsen covek, nesto misica, brada neformirana, vrhunac snage je tamo u 26-27..

skive

pre 6 godina

pitali su ga kada je evropsko i gde !!!! hahaha, pa o tome vam pricam ljudi, oni nemaju pojma o evropskoj kosarci nista tako da ne znaju ni za djovaka ni za ostale nase sportiste poput vaterpola i spanovicke. ne lozite se da su bitni u svetu

Pera

pre 6 godina

Najboli je opancarev lepak

Novicki, Endru Vigins, Valancijunas, Stiv Nes, Sabonis, Kukoc, Stojakovic, braca Gasol, Toni Parker, Nikola Vucevic,Nikola Pekovic, Manu Djinobili
Mislim da ti teorija pada u vodu

anti-reklamozder

pre 6 godina

to sto nisu klipersi pitali (mnogo) gde je EP ili kada je ,mislim da vise govori o Teovoj buducoj ulozi u Lob sitiju, nego o respektu prema nasem kapitenu.
sto se Jokica tice ,upravo kao sto je Teo rekao, tesko da je bilo igraca sa ovih prostora oko kog ce se vrteti sledece godine fransiza,makar bila i Denver nagets,tako da njemu ,sa tom ulogom u ,ne timu vec celoj fransizi,nema sta da se zameri-objektivno.

dad

pre 6 godina

ne zameramo jokicu, mnogo, ali nece biti jos mnogo prilika da igraju zajedno teo i jokic, sled god pauza, one tamo...., teo bi voleo da igra sa jokicem, a jokic ga je ispalio kao i sve nas

teodor

pre 6 godina

Zasto ne bi odbio? Djordjevic bi stavio Raduljicu kao centra, Jokica kao krilnog centra, i zasto da igra to kad se decko usavrsio za centra u Nagetsima, i dodje u reprezentaciju da igra ono sto ne igra, pa decku smeta, onda kazu u reprezentaciji ima 5,6 poena.. PODRSKA JOKICU

nista o nicemu

pre 6 godina

Bottom line - nije bio u toj situaciji, korektno. A Srbi nastavite da pljujete, uzasni ste.
(nista o nicemu, 13. jul 2017 12:38)

Naravno da cemo da nastavimo.. pljuvacemo svakoga ko moze a ne zeli da igra u reprezentaciji. Da je ovo uradio Bogdanovic, razapeli biste ga na sred Trga i nazivali T......, sto vec jeste. Tako da, ti se prvo opismeni pa onda dodji da podrzavas one koji ne zele da pomognu drugarima da osvoje medalju za svoj narod i za sebe prvenstveno vec hoce da se navodno bolje fizicki pripreme za sezonu.
(Kelvin Klajn, 13. jul 2017 14:09)

Bogdan je rekao da nece da igra i podrzali ste ga, pa se posle predomislio. Niko mu rec nije rekao. Ali Bobana jeste jer je Zvezdas. Uzasni ste.

coki

pre 6 godina

nista o nicemu...vidi se da gledas kosarku samo poslednjih pet godina..a kada je to Bogdan rekao da NECE da igra?Posle utakmice je rekao "ako ovakvo sudjenje treba da bude,da se favorizuje stranac u nasoj ligi mozda je bolje da Dzenkins igra za Srbiju a ne ja",naravno,navijaci kluba koji se ugasio pre pet godina skocili da ga prozivaju,decko igrao svaki put za Srbiju.I drugo,Bobi nikada nije igrao za CZ.

4k4.Dex

pre 6 godina

Ma lupa ovaj Teo i on da su mu "zabranili" na pocetku karijere pred najvazniji ugovor u zivotu takodje ne bi igrao. Oni njima ne zabranjuju ali zna se ako ne uradis tako neozbilja si i ne racunamo na tebe i to je to. To sam vam pricao i za Bobija nema bre tu srpstva kad se resa a zivotno pitanje generacija.

Kića

pre 6 godina

Zna i on sam, da ga Klipersi (niti bilo koji drugi NBA tim) neće pustiti na buduća reprezentativna takmičenja.. pa u neku ruku ovim i sebe opravdava..

mn

pre 6 godina

smisleno je do bola da Jokic nista ne duguje ovoj drzavi.Sta vise ,verovatno ga je drzava ovdenak globila na sve moguce i nemoguce nacine,ni krivo ,ni duznog.Narodu tek nista ne duguje,jer da je narod pametan on nebi ni morao u pecalbu ,kao i nekoliko miliona Srbalja prinudjenih da tumaraju od nemila do bestraga trbuhom za kruhom po belom(crnom) svetu.Jokic bi trebalo da misli i vodi brigu iskljucivo o sebi i svojoj porodici i da obezbedi mirnu i stabilnu buducnost,sto ovdenak ne postoji...

Dušan Silni

pre 6 godina

Mene samo najviše boli što će Jokić da navija protiv nas u svakoj tekmi da mi ne bi pobedili i osvojili pa da bude doček bez njega na balkonu i da pevaju igra rokenrol cela jugoslavija, a on tužan ne možda podnese. On će biti najvatreniji navijač Hrvatske u polufinalu i Francuske u finalu jer će želeti da mi izgubimo i da mislimo kako bi s njim pobedili da je on igro. A Hrvatska će za treće mesto dizgubi od Španije, al to tad njega neće dinteresuje jer će samo da navija protiv nas.

MJ23

pre 6 godina

@prodigyCZ

Nismo bili kompletni 2002-e. Jedini igrac koji se tada nije odazvao bio je Zeljko Rebraca koji je tada nastupao za Detroit Pistons-e.

maki

pre 6 godina

Nikola se potvrdio u NBA ligi?
Sad treba i da uzme koji $$$.
Teo ti tek trebaš da okusis hleb, američki.
Kod Tita je bilo: Ako ne voliš Jugu ne voliš Tileta. Ako ne voliš Tita ne voliš Jugu .
Sad su druga vremena ?

Bratko

pre 6 godina

Ali pazi kad smo se mi nalozili da ce Teo sve da ih pocepa u Clippeesima, da je novi Paul...a on kad prodje kao Bjelica..prve dve utakmice od po 25 minuta i onda klupa dok im igraju Rivers..Beverly...itd ipak su to ameri...

Goran

pre 6 godina

Detroitu je zaista stalo da od Jokica naprave zvijezdu iako nije Amerikanac. I Teo ce otkazati ako mu klub ponudi 50 miliona i uslovi to ne igranjem za reprezentaciju.

zmaku

pre 6 godina

Da, kako se usudjuje. Zavrsice kao Lebron James, niko ga nece ni pogledati jer ne igra za svoju reprezentaciju. Mani se ti tih prica o patriotizmu, vecini vas, sto osudjuje Jokica, je mrsko i otpatke da bace u korpu za otpatke, a ovamo pricaju o patriotizmu. Zasto on ili bilo ko drugi, ko nije kriminalac, duguje nesto ovoj drzavi?
(sst, 13. jul 2017 13:20)

Nije od patke nego od kokoske.

Kića

pre 6 godina

Zna i on sam, da ga Klipersi (niti bilo koji drugi NBA tim) neće pustiti na buduća reprezentativna takmičenja.. pa u neku ruku ovim i sebe opravdava..

teodor

pre 6 godina

Zasto ne bi odbio? Djordjevic bi stavio Raduljicu kao centra, Jokica kao krilnog centra, i zasto da igra to kad se decko usavrsio za centra u Nagetsima, i dodje u reprezentaciju da igra ono sto ne igra, pa decku smeta, onda kazu u reprezentaciji ima 5,6 poena.. PODRSKA JOKICU

DG

pre 6 godina

Jokicu je ovo drugi put u tri godine da otkaze. Nedopustivo! Decku koji je jos uvek veoma mlad to ne ide u korist. Sta ce biti kad pocne plejoff da igra, da sezone budu konstantno duge? Razumem ja pare obezbedjenje porodice, sve je to meni jasno, ali sto bi reko bob u vruc vetar, "sta ti vredi sve to, kada te nasi ne vide, ja kad hocu da se pokazem odem dole". U prevodu, dzabe budes ti i vrhunski nba igrac ako se ne ostvaris i kroz reprezentaciju. To novicki najbolje zna. A kada ce da se ostvari u reprezentaciji ako ne sada kada imamo najbolji tim u zadnjih 10 godina, i najbolji koji cemo da imamo u narednih 10. Kraj price na temu jokic.

Dušan Silni

pre 6 godina

Mene samo najviše boli što će Jokić da navija protiv nas u svakoj tekmi da mi ne bi pobedili i osvojili pa da bude doček bez njega na balkonu i da pevaju igra rokenrol cela jugoslavija, a on tužan ne možda podnese. On će biti najvatreniji navijač Hrvatske u polufinalu i Francuske u finalu jer će želeti da mi izgubimo i da mislimo kako bi s njim pobedili da je on igro. A Hrvatska će za treće mesto dizgubi od Španije, al to tad njega neće dinteresuje jer će samo da navija protiv nas.

skive

pre 6 godina

pitali su ga kada je evropsko i gde !!!! hahaha, pa o tome vam pricam ljudi, oni nemaju pojma o evropskoj kosarci nista tako da ne znaju ni za djovaka ni za ostale nase sportiste poput vaterpola i spanovicke. ne lozite se da su bitni u svetu

мики

pre 6 godina

@DG
Никола је сасвим сигурно донео исправну одлуку и за себе а и за нашу репрезентацију. његове паметне одлуке су на довеле где јесте - водећи играч НБА екипе на вратима годишње зараде од неколико десетина милиона долара. сви ви што се правите паметни, продали би сите за хиљаду. толико.

maki

pre 6 godina

Nikola se potvrdio u NBA ligi?
Sad treba i da uzme koji $$$.
Teo ti tek trebaš da okusis hleb, američki.
Kod Tita je bilo: Ako ne voliš Jugu ne voliš Tileta. Ako ne voliš Tita ne voliš Jugu .
Sad su druga vremena ?

sst

pre 6 godina

Jokicu je ovo drugi put u tri godine da otkaze. Nedopustivo! Decku koji je jos uvek veoma mlad to ne ide u korist. Sta ce biti kad pocne plejoff da igra, da sezone budu konstantno duge? Razumem ja pare obezbedjenje porodice, sve je to meni jasno, ali sto bi reko bob u vruc vetar, "sta ti vredi sve to, kada te nasi ne vide, ja kad hocu da se pokazem odem dole". U prevodu, dzabe budes ti i vrhunski nba igrac ako se ne ostvaris i kroz reprezentaciju. To novicki najbolje zna. A kada ce da se ostvari u reprezentaciji ako ne sada kada imamo najbolji tim u zadnjih 10 godina, i najbolji koji cemo da imamo u narednih 10. Kraj price na temu jokic.
(DG, 13. jul 2017 12:45)

Da, kako se usudjuje. Zavrsice kao Lebron James, niko ga nece ni pogledati jer ne igra za svoju reprezentaciju. Mani se ti tih prica o patriotizmu, vecini vas, sto osudjuje Jokica, je mrsko i otpatke da bace u korpu za otpatke, a ovamo pricaju o patriotizmu. Zasto on ili bilo ko drugi, ko nije kriminalac, duguje nesto ovoj drzavi?

4k4.Dex

pre 6 godina

Ma lupa ovaj Teo i on da su mu "zabranili" na pocetku karijere pred najvazniji ugovor u zivotu takodje ne bi igrao. Oni njima ne zabranjuju ali zna se ako ne uradis tako neozbilja si i ne racunamo na tebe i to je to. To sam vam pricao i za Bobija nema bre tu srpstva kad se resa a zivotno pitanje generacija.

Okram Idul

pre 6 godina

Zao mi je sto Jokara nece igrati, ali ga podrzavam. Radi na SEBI da postane JOS BOLJI. Bice i nama bolji. Covek je u fantasticnoj prilici, prave od njega NBA superstara. Ne sumnjam da u Buducnosti nece imati problema oko igranja u reprezentaciji kada to i postane.

Banana

pre 6 godina

Ja se slazem sa Jokicevom odlukom. Mlad je decko, ima vremena. Mislim da je bolje da sada radi na karijeri, pa sledeci put da dodje jos jaci i spremniji za reprezentaciju. Pametna odluka.

nista o nicemu

pre 6 godina

Bottom line - nije bio u toj situaciji, korektno. A Srbi nastavite da pljujete, uzasni ste.
(nista o nicemu, 13. jul 2017 12:38)

Naravno da cemo da nastavimo.. pljuvacemo svakoga ko moze a ne zeli da igra u reprezentaciji. Da je ovo uradio Bogdanovic, razapeli biste ga na sred Trga i nazivali T......, sto vec jeste. Tako da, ti se prvo opismeni pa onda dodji da podrzavas one koji ne zele da pomognu drugarima da osvoje medalju za svoj narod i za sebe prvenstveno vec hoce da se navodno bolje fizicki pripreme za sezonu.
(Kelvin Klajn, 13. jul 2017 14:09)

Bogdan je rekao da nece da igra i podrzali ste ga, pa se posle predomislio. Niko mu rec nije rekao. Ali Bobana jeste jer je Zvezdas. Uzasni ste.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Ljudi jel vi stvarno mislite da je Amerima stalo da od Jokica naprave superstara nema teorije ta privilegija pripada njihovim igracima ovo je samo pokazna vezba ko kosi a ko vodu nosi moze im se kada nemamo dostojanstva ajde nek zabrane nekom Argentincu da igra i jos ovo vec ga vidim kako jase konje i cepa drva u tem Somboru da bi fizicki bio spreman

gremlin

pre 6 godina

Ovako bez da osudim NJ!?!?Da li bi ON počeo da trenira košarku da su Sale,Dalilovic,Bodiroga,Divac i ostali UZELI ODMOR OD REPREZENTACIJE?!p.s.Teo KRALJ,Novicki CAR a Gasol VOJVODA!!!

Robi

pre 6 godina

Nekad zagrizeni sportista, sada jedino od te strasti i nestrpljenja pratim kosarku i reprezentaciju Srbije. Prvi sam koji je osudjivao te poznate 'zvijezde' koji odbijaju reprezentaciju, ali... Morate da shvatite da ne mozete da poredite sada Jokica i Gasola i ostale zvijezde koje su se odazvale na Evrobasket.. Jokic je neko ko je sasvim neocekivano explodirao prosle godine i mimo svih ocekivanja, preuzece PRIMAT u vodjenju jedne NBA ekipe.. to nece biti moguce ako svoje tijelo ne dovede u to stanje, stanje ALL STARA, bez obzira na talenat... zato budite sigurni da ovo ljeto kao izuzetak je nesto sto ce oznaciti ostatak njegove karijere u NBA i reprezentaciji...

argh

pre 6 godina

Znate kako, svi smo mi sad ljuti. Ali kontam nekako kad jos malo prodje da cemo mu oprostiti...
Off topic: Treba zvati Bobana za evrobasket sada.

Poz

aabb

pre 6 godina

Mogao bih i Teu, Stefanu Markovicu i jos nekima da oprostim da ne dodju jednu godinu u reprezentaciju, ali Jokicu ne mogu. Razumem ja i spremanje i novac i sve te ambicije, ali reprezentacija se ne odbija, dok ne dobijes mnogo kredita kao Teo npr.

Bratko

pre 6 godina

Ali pazi kad smo se mi nalozili da ce Teo sve da ih pocepa u Clippeesima, da je novi Paul...a on kad prodje kao Bjelica..prve dve utakmice od po 25 minuta i onda klupa dok im igraju Rivers..Beverly...itd ipak su to ameri...

anti-reklamozder

pre 6 godina

to sto nisu klipersi pitali (mnogo) gde je EP ili kada je ,mislim da vise govori o Teovoj buducoj ulozi u Lob sitiju, nego o respektu prema nasem kapitenu.
sto se Jokica tice ,upravo kao sto je Teo rekao, tesko da je bilo igraca sa ovih prostora oko kog ce se vrteti sledece godine fransiza,makar bila i Denver nagets,tako da njemu ,sa tom ulogom u ,ne timu vec celoj fransizi,nema sta da se zameri-objektivno.

anbeast

pre 6 godina

Bla,bla,bla... Podržavam Jokica! Nijedan nas igrač do sada nije bio kamen temeljac nekog NBA kluba, ni oko jednog se nije gradio tim, nijedan do sada nije bio u prilici da postane super star i da dobije višegodišnji ugovor na oko 300 miliona... Mlad je, neophodan mu je individualni rad na fizikalijama. Sada ima opravdanje da preskoči reprezentativnu akciju, u buduće - jok... Da, bilo bi super da je u ekipi, ali da li će bilo čiji život (osim njegovog) biti drugaciji ako ne bude bio u timu? Jok! Jel duguje on bilo sta bilo kome od nas? Jok! Sta je onda problem? Opet spominjem Jorovica, povredio ledja u reprezentaciji, nije potpisao jako dobar ugovor koji mu se smesio, a većina navijaca ga je i zaboravila.. Nastavio je Jorovica karijeru, ali ni Delić onoga što je mogao da ostvari i da zaradi se nije ostvarilo... Jel vredno?

mare

pre 6 godina

pa igrace SP kada cemo igrati za srebro.Zlato sa EP ga ne interesuje.Bice glavna zvezda Denvera koji kikada nece igrati plej of.A Teu skidam kapu kakva je Srbenda i patriota.

coki

pre 6 godina

nista o nicemu...vidi se da gledas kosarku samo poslednjih pet godina..a kada je to Bogdan rekao da NECE da igra?Posle utakmice je rekao "ako ovakvo sudjenje treba da bude,da se favorizuje stranac u nasoj ligi mozda je bolje da Dzenkins igra za Srbiju a ne ja",naravno,navijaci kluba koji se ugasio pre pet godina skocili da ga prozivaju,decko igrao svaki put za Srbiju.I drugo,Bobi nikada nije igrao za CZ.

Milan

pre 6 godina

Ko nešto želi, nadje način, ko ne želi, nadje razlog. Uvek bilo i u svim oblastima primenjivo. Ovde polazim od sebe, kada nešto ne želim da uradim samo nalazim izgovore :)

Džoni

pre 6 godina

Iskreno jedva čekam da vidim to telo i tu fizičku spremu kada počne NBA. Ne mogu da dočekam. Garant će ga pucati nekom hemijom pa ne bi prošao na doping kontrolama jer tih mesec dana ne verujem da mu je baš toliko presudno u karijeri. Do EP je mogao da trenira do mile volje svo ovo vreme.

Kelvin Klajn

pre 6 godina

Bottom line - nije bio u toj situaciji, korektno. A Srbi nastavite da pljujete, uzasni ste.
(nista o nicemu, 13. jul 2017 12:38)

Naravno da cemo da nastavimo.. pljuvacemo svakoga ko moze a ne zeli da igra u reprezentaciji. Da je ovo uradio Bogdanovic, razapeli biste ga na sred Trga i nazivali T......, sto vec jeste. Tako da, ti se prvo opismeni pa onda dodji da podrzavas one koji ne zele da pomognu drugarima da osvoje medalju za svoj narod i za sebe prvenstveno vec hoce da se navodno bolje fizicki pripreme za sezonu.

antiDebil

pre 6 godina

Bogdan je rekao da nece da igra i podrzali ste ga, pa se posle predomislio. Niko mu rec nije rekao. Ali Bobana jeste jer je Zvezdas. Uzasni ste.
(nista o nicemu, 13. jul 2017 14:23)

Kome se ti uopste obracas ?
Bogdan je rekao da nece da igra pa se predomisljao, idi bezi...
Bobana ? Ti si bobanabot ? Bobana nije igrala 2 godine i ciganska propaganda je pravila haos zbog neigranja Bobane, haos koji nije vidjen u istoriji reprezentacije. Bobana odbije da igra a Djordjevic ispada kriv zbog toga.
Kada su Danilovic i Djordjevic odbili da igraju za reprezentaciju, nikako da mi odgovoris na to pitanje ? Kada je Divac preskakao reprezentaciju ? U Jokicevim godinama je vec ima 5 leta u drzavnom timu i nije prevrtao traktorske gume niti je pripremao telo za NBA sezonu, niti je mislio da cukununuke, a u drugoj sezoni nba je bio starter u ekipi koja je igrala NBA finale !!

Divos

pre 6 godina

Тео је свакако по много чему посебан. Као и његов однос према дресу Србије. Није се он никад упирао речима доказати приврженост Србији, јер за Теа се то подразумева, у репрезентацији Србије је од 2003 и ЕП У-16, свако љето је са "орловима" и тако 15-у годину.

Пропустио је ЕП 2013-е, тада се гадно повредио у финишу сезоне са ЦСКА, али и тада је одрадио читаве припреме, радио по посебном програму и био цело време са "орловима" све до одласка на ЕП, и то доказује какав је Тео, делима је доказао да је за њега дрес Србије светиња. Није једини, такви су, па готово сви наши играчи вредни помена, наравно немају сви квалитет Теа, јер Тео је један, и не могу играти сви који би жељели, већ само 12.

Е сад, Јокић? Па, Тео је у праву, он заиста није био у Јокићевој ситуацији, но то је и немогуће, Тео је превише загуљен да би дозволио да му неки Мишко или слични кроје живот, и да му они сугеришу шта му је најбоље чинити.
То и његов избор код НБА клуба доказује, јер имао је кудикамо финансијски повољнијих опција, но он је такав.
Николи никако не треба замерити, добар је момак, сигурно привржен Србији, и овде код ове погрешне одлуке није до њега, попустио је пред притисцима и једној пресији која се константно вршила.
Био би од силне помоћи нашима на ЕП, али највећу штету је учинио себи, рад са националном селекцијом и мечеви на ЕП би му помогли да постане комплетнији играч. То би се касније одразило и у играма у НБА и код новог уговора (вероватно 2019-е). Штета за њега

coki

pre 6 godina

Svaka cast Teu, Jokica ne bih komentarisao puno jer je npr Bogdan potpisao najveci ruki ugovor u istoriji NBA,od njega u Sakramentu ocekuju mnogo, da li neko misli da ce Bogdan posle veoma naporne sezone sa Fenerom i prelaska u Kingse odbiti da igra za Srbiju?Da ce se spremati za najvazniju seozonu u zivotu?Ne!IGrace za Srbiju,kao i Teo!Ostaje nam da se nadamo da Jokic nece da se pretvori u Pedju Stojakovica koji je odigrao dva sampionata i rekao da je svakog leta umoran od sezone i da zeli da odmara i da se sprema za sledecu NBA sezonu.Teu naklon do poda!

jianlian

pre 6 godina

Ja verujem da razlog Jokicevog neigranja i nije strah od povredjivanja i eventualnog gubitka unosnog ugovora nego kao sto je vec neko napisao "preparati" za poboljsanje tela a koje fiba naziva drugacijim imenom. Mada mislim da bi i bez dopinga dobio te famozne misice i snagu, sa 21-22 ti si jos uvek nedovrsen covek, nesto misica, brada neformirana, vrhunac snage je tamo u 26-27..

Goja

pre 6 godina

Niko ne pominje nacin na koji je Jokic to uradio koji je po meni za jos vecu osudu. Ja ne kazem da je trebao kao Bodiroga 2003 da sazove konferenciju i objasni jer je Bodiroga ipak bio Bog, ali mogao je barem dati izjavu i objasniti a ne da Zurnal saznaje da je odustao.

mn

pre 6 godina

smisleno je do bola da Jokic nista ne duguje ovoj drzavi.Sta vise ,verovatno ga je drzava ovdenak globila na sve moguce i nemoguce nacine,ni krivo ,ni duznog.Narodu tek nista ne duguje,jer da je narod pametan on nebi ni morao u pecalbu ,kao i nekoliko miliona Srbalja prinudjenih da tumaraju od nemila do bestraga trbuhom za kruhom po belom(crnom) svetu.Jokic bi trebalo da misli i vodi brigu iskljucivo o sebi i svojoj porodici i da obezbedi mirnu i stabilnu buducnost,sto ovdenak ne postoji...

Иван-Ниш

pre 6 godina

"Не осуђујем га - много". Али мало да :). Најсмешније је да се уводи прича како ће Јокић да потпише уговор од 300 милиона долара, па ако не послуша клуб - остаје идуће године без уговора. Како да не! Нити ће уговор идуће године да буде толики, нити ће га се Денвер одрећи ако игра за репрезентацију. Много више личи на то да је Мишко на себе преузео одговорност да "замоли" Јокића да не игра, заузврат на драфту Денвер покупи још једног играча Меге.

Trejdovan

pre 6 godina

Zao mi je sto Jokara nece igrati, ali ga podrzavam. Radi na SEBI da postane JOS BOLJI. Bice i nama bolji. Covek je u fantasticnoj prilici, prave od njega NBA superstara. Ne sumnjam da u Buducnosti nece imati problema oko igranja u reprezentaciji kada to i postane.
(Okram Idul, 13. jul 2017 13:15)

Jokica trejdovali u Buducnost, za negarantovanog treceg pika 2018.

Kelvin Klajn

pre 6 godina

Bogdan je rekao da nece da igra i podrzali ste ga, pa se posle predomislio. Niko mu rec nije rekao. Ali Bobana jeste jer je Zvezdas. Uzasni ste.
(nista o nicemu, 13. jul 2017 14:23)

Da mu niste pruzali mozda podrsku tada? Cuj, niko mu rec nije rekao.. ali zato ga ceo Pionir pljuje na utakmici. Nazivati Srbe koji igraju za reprezentaciju narodom pod kojim smo bili 500 godina je sramota.

petar-pfc

pre 6 godina

Ko god da igra, mi smo jedni od najboljih u ovoj igri na svetu i kapiram da bilo kojih 12 da povede mi cemo da pocepamo sve tamo. Poruka za Jokica: Samo se ti spremaj, pa kad kucne cas dodji i ti da cepas. Pozdrav za Jokica.

analiticar_amater

pre 6 godina

Zna i on sam, da ga Klipersi (niti bilo koji drugi NBA tim) neće pustiti na buduća reprezentativna takmičenja.. pa u neku ruku ovim i sebe opravdava..
 (Kića, 13. jul 2017 12:44)

Bitno da ti znaš bolje od Tea. Ko hoće da igra za reprezentaciju, taj i igra. Ko neće, vadi se na klubove. Ako je Teo rekao da mu klub neće braniti, nema razloga da mu ne verujemo. A ovim nikako ne opravdava sebe, nego stavlja sebi omcu oko vrata ako bude uradio nesto tako ubuduće. Čitajte malo sta pise u vesti.

Korosavendz

pre 6 godina

@skive

Ne pricaj svasta, ne mozes "djovaka" i Spanovicevu u isti kos, koliko god da je devojka dobra. Tenis je u top 5-6 sportova u svetu i naravno da "svi" sportski fanovi znaju ko je Djokovic. To sto ne znaju kad je EP u kosarci je kao sto ja ne znam kad je kad je kup africkih nacija u fudbalu.

prodigyCZ

pre 6 godina

Vi sto branite Jokica,izmisljate glupa opravdanja i stavljate ga u isti kos sa Bodirogom,Stojakovicem,Divcem itd.,sto je cista nebuloza.Kao prvo oni su njegovim godinama igrali za reprezentaciju i nije im padalo na pamet da se ne odazovu,da ne pominjem sta su sve osvojili,i ono najvaznije pobedili su amere,a da se ne lazemo,nama srbima od toga nema nista lepse :)))Kod Stojakovica mi ni dan danas nije sta se tu desavalo,ima tu krivice i u savezu,pa i ono kad Zeljko nije hteo da ga ceka,kao naljutice se ostali igraci,ne verujem da bi se naljutili ipak je on bio tad nas najbolji igrac.Zadnji put smo bili kompletni 2002 i otad stalno neki problemi oko otkazivanja,ali izleda nista nismo naucili od Spanaca i Argentinaca,a bili smo bolji od njih,protracili smo godine zbog nasih gluposti.I ko garantuje da ce Jokic igrati narednih 10 godina,kad je vec ovako mlad otkazao 2 puta.

prodigyCZ

pre 6 godina

Znao i Teo da je ove godine jedinstvena prilika da osvojimo prvo zlato posle dugo vremena,pogotovo sto se nece vise igrati na dve godine,nije ni on vise toliko mlad.Da je Bjelica tu ne bi mnogo zalio za Jokicem,ali bez obojice bice tesko.Morao je da igra ove godine,a sledece bi imao odmor,jer ako se ne varam 2018 ne igra se nista,kvalifikacije ne racunam za ozbiljno...

Idi heklaj

pre 6 godina

Ne, ništa nema 2018. "samo" svetsko prvenstvno....
(Programerka, 13. jul 2017 13:20)

Ono kad komentarises, a ni najmanje nisi u toku desavanja...

Divos

pre 6 godina

@ argh, 13. jul 2017 12:47

Заиста не знам како протумачити ово ван теме (треба звати Бобана за Евробаскет сада).
Па Бобан је ту (претпостављам да мислиш на Маријановића), позван је, беше на ширем на списку је од 25, сада и на ужем од 17, да ли ће на ЕП и којој тројици од преостале четвориоце центара дати предност (можда и нека повреда одлучи па неко отпадне), одлучиће Сале са помоћницима.
Да си написао, треба звати Муслија (или неког центра који није био а списку од 25) сада, имало би смисла, овако можемо само протумачити као један ботовски коментар. А по броју +, видим да су ботови и у подршци предани. Ако, ако.

Gde ja živim

pre 6 godina

@Programerka

Sledeće svetsko prvenstvo je 2019-e godine, ne 2018-e. Ljudi ja po ko zna koji put ozbiljno pitam, a neće niko da mi odgovori. Zašto se javljate ako niste upućeni u temu. Gospođice ili Gospođo, a možda je i neki lik u pitanju koji voli ženske nadimke, lično nemam ništa protiv vas, ali ne razumem. Postao sam paranoičan, sve mislim da ljudi lupetaju da bi meni skakao pritisak. Dakle ajmo ponovo dok ne naučimo (pretpostavljam da je kodiranje lakše od ovoga, ja od Paskala nisam mako): Ovo je poslednje EP na 2 godine, sledeće je 2021-e. Sledeće SP je u Pekingu 2019-e godine, pa 2023-e itd. Sledeće godine igramo kvalifikacije za SP na kojima što se mene tiče može da igra ko hoće i trebali bi da ih prođemo. Pitanje je i da li ćemo imati selektora za njih. Mislim da je cela promena zbog FIFE i SP u fudbalu, a možda i nije. Ja ne zameram Jokiću, razočaran jesam, ali život ide dalje. Igraće valjda nekad. Opet krivci su i u našoj državi jer ovi momci nemaju adekvatne uslove pa odlaze tamo kao poluproizvodi koje Ameri moraju da dorađuju. Dakle kada smišljate opravdanja za neigranje barem nađite neka nova. Ova oko 2018-e ne pale kod svih. Pozdrav i bez uvrede.

dad

pre 6 godina

ne zameramo jokicu, mnogo, ali nece biti jos mnogo prilika da igraju zajedno teo i jokic, sled god pauza, one tamo...., teo bi voleo da igra sa jokicem, a jokic ga je ispalio kao i sve nas

Goran

pre 6 godina

Detroitu je zaista stalo da od Jokica naprave zvijezdu iako nije Amerikanac. I Teo ce otkazati ako mu klub ponudi 50 miliona i uslovi to ne igranjem za reprezentaciju.

Verodostojan izvor

pre 6 godina

Divos @

Divos je svakako jedan od najboljih ozbiljnih komentatora na ovom forumu tako da upravo zbog toga reagujem: Divose i ostali, Teo za nacionalnu selekciju ne nastupa od 2003. g. (U-16 kategorija ili negdasnja kadetska) vec od 2001.g. kada je bio clan izvanredne generacije igraca rodjenih 1987.g. sa po nekim 1988. koji su pod zastavom Jugoslavije osvojili Evropski BAM Turnir koji je bio nesluzbeno prvenstvo Evrope za BAM kategoriju igraca (kasnije preimenovanu u U-14 kao uostalom sve ostale kategorije koje su dobile to cinovnicko slovo U sa brojem umesto kadetskog i juniorskog naziva). Dakle, rec je o 17 godina nastupanja pod nacionalnom zastavom (u citavom veku do sada). Bio je i tada izrazito talentovan ali imena jednog Aleksandrova, Labovica, Tepica, Dasica, Mijatovica i ostalih su cinili tu sjajnu generaciju. Teodosic je svojim odnosom prema nacionalnom dresu i kontinuitetom koji je prikazao postao veoma istaknuta "ikona" nase kosarke. Sumnje i dileme u tom smislu mogu da imaju samo osobe koje jako slabo ili nikako poznaju kosarku. Teodosic je jako blizu samog vrha nasih kosarkaskih Himalaja, sa jednim zlatnim bljeskom uvrstio bi se i u besmrtnike naseg omiljenog kolektivnog sporta. I to iz puno razloga i sa puno zasluga.

kris77

pre 6 godina

Ne branim Stojakovića, 2004-te se desilo šta se desilo I on od tada ne igra, ali to da je odigrao samo dva prvenstva jednostavno nije tačno. Do te godine odazivao se svako leto. 99-te je bio na pripremama I zbog neke bizarne povrede nije ga bilo na prvenstvu, igrao je na olimpijadi u Sidneju 2000-te, na evropskom 2001-e bio je nas najbolji igrac, a na svetskom 2002 takodje jedan od najboljih, na evropskom 2003 koje su Bodiroga I Tomašević propustili, prvi I jedini put u karijeri, Stojaković je takodje igrao I povredio se. Igrao bi I dalje da se nije desio taj sukob sa Obradovićem, savezom I kime već ne, a posle su I njega presekla ledja I to je bilo to što se tiče reprezentativne karijere.

Pera

pre 6 godina

Najboli je opancarev lepak

Novicki, Endru Vigins, Valancijunas, Stiv Nes, Sabonis, Kukoc, Stojakovic, braca Gasol, Toni Parker, Nikola Vucevic,Nikola Pekovic, Manu Djinobili
Mislim da ti teorija pada u vodu

MJ23

pre 6 godina

@prodigyCZ

Nismo bili kompletni 2002-e. Jedini igrac koji se tada nije odazvao bio je Zeljko Rebraca koji je tada nastupao za Detroit Pistons-e.

zmaku

pre 6 godina

Da, kako se usudjuje. Zavrsice kao Lebron James, niko ga nece ni pogledati jer ne igra za svoju reprezentaciju. Mani se ti tih prica o patriotizmu, vecini vas, sto osudjuje Jokica, je mrsko i otpatke da bace u korpu za otpatke, a ovamo pricaju o patriotizmu. Zasto on ili bilo ko drugi, ko nije kriminalac, duguje nesto ovoj drzavi?
(sst, 13. jul 2017 13:20)

Nije od patke nego od kokoske.