Tenis 83

Sreda, 12.07.2017.

16:52

Novak se vraća na prvo mesto ako osvoji titulu!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ima šansu da se vrati na prvo mesto ATP liste već po okončanju Vimbldona, za šta mu je potrebna titula u Londonu.

Novak se vraæa na prvo mesto ako osvoji titulu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Andjela

pre 6 godina

Marej je iako je šepao igrao i izgubio u 5 setova, slično Nadal je izgubio u 5 setova, a taj peti je bio 15-13.....
Ali primadona....kad je protivnik bolji preda meč, šatro povreda
Gde je tu ferplej?

dominus

pre 6 godina

Vratit će se sigurno, ali ne ove sedmice :)
Šalu na stranu. Federer verovatno podiže osmi pehar Vimbldona u nedelju, osim ako mu Kveri ili Čilić ne pomrse konce, jer je teško očekivati da ga Raonić eliminiše.

Al se nekad dobro jelo

pre 6 godina

Samo cu da ponovim ovo.

"Do pre neki dan prvo mesto nije bilo vazno, sad je opet.

Mislim da trenutno Cilic trlja ruke jer su iz njegovog dela zreba ispali svi.
1/2 GS protiv Kverija.
Kako igra, s obzirom da igra najbolje od svih na ovogodisnjem Vimbldonu, Cilic postaje prvi favorit za titulu, jos ako drugo 1/2 budu igrali Federer i Nole, sanse su mu jos vece."

Mislim da ce posle Novakove predaje veliki broj njegovih navijaca da navija za Cilica da Federer ne bi osvojio.
To je neosporna cinjenica.
Ko je od vas gledao Cilica, taj zna kako on igra i kako rastura, iako i protivnici i rezultati ne govore bas da je to tako.
Po igri trenutno mu je Federer najblizi, ali Marin je naucio.
Pobedio je Mareja u Sinsinatiju, dobio je i Novaka...

kos

pre 6 godina

@Al se nekad dobro jelo
Hrvat, to sto Cilic uspeva da dobije preumornog Milera, ne znaci da igra neki strasan tenis. Uozbilji se i shvati da tenis odavno nije samo servis. I malo smanji dozivljaj, posle onoliko smaranja kako ce doci do finala RG mogao si bar da naucis da to ne ide tako lako.

Stefan

pre 6 godina

Polako paljevine, polako, smirite. Najjači protivnik Novaku dosada bio je 44ti na ATP listi a on ništa nije pokazao da bi nekoga uverio da može da osvoji. Još tri meča ima a najteži mu tek slede. Vidim da je već pripremio priču o ramenu i povredi kao alibi.

Stefan

pre 6 godina

(Hari, 12. jul 2017 18:28)

Hoće al kad bih ti napisao šta, sigurno mi ne bi objavili. Mada ćeš ukapirati i sam ako ovo objave. Ni tebi ni meni, ni iz džepa ni u džep.

Hari

pre 6 godina

Vidim da je već pripremio priču o ramenu i povredi kao alibi.
(Stefan, 12. jul 2017 18:08)

Kako ce da te boli ufff traume ces imati od Novaka...

cale

pre 6 godina

Uh Nole moraces na prvo mesto sta da ti radimo takva ti ja sudbina ne mozes da pobegnes od toga da postanes najveci svih vremena.
Znam da ti nije lako ali moraces da se vratis tamo gde ti je mesto.

gigatrend

pre 6 godina

Nažalost, obično kada mu se ukaže šansa da uradi nešto bitno i veliko, on je ne iskoristi. Setimo se Sinsinatija, Olimpijade, Vimbldona 2016. Nikad nije igrao manje nego ove godine, i opet je došao nedovoljno spreman. Priželjkujem da me razuveri, ali....

Nmm

pre 6 godina

Ovo je kao sto moja baba kaže, "meni kad je ponedeljak, meni već kraj nedelje", tako i ovo...lik treba da pobedi u još tri najteža meča u 3 seta na GS, ali nema veze, već ga svojatamo za prvog igrača...haos!

NOLO

pre 6 godina

Sada ce Miler i Cilic taj-brejk od 50 gemova! Nastavila se zavera protiv Nola! ...tu nije kraj, za kisu ce se pobrinuti HARP postrojenja i nece Nolo na teren do sutra!

Nebojša

pre 6 godina

Ako on osvoji titulu brisem sa ovog sajta,gasim net i sve ostalo i idem u neko zabaceno selo da zivim
(Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja, 12. jul 2017 16:59)

Uradi to i ako Novak ne osvoji Wimbldon ali ako osvoji pogazices ti svoje reči samo verovatno pod drugim nikom tada će biti Federer mator bla bla.

Никола

pre 6 godina

Добио сам доста минуса кад сам рекао на почетку турнира да ће бити први. Идемо Ноле још јаче сада покажи им шта знаш. Волио би да игра против Роџера у полуфиналу да га добије на његовом терену.

Djed Gavrilo

pre 6 godina

Ovo se slučajno poklapa.No,mislim da Novaku nije vise cilj prva pozicija.Trebaju mu gredslem titule.Preostala grupa je jaka.Berdih,Federer ili Raonic i finale ,verovatno Cilic(igra najbolji svoj tenis sa puno samopouzdanja) nije lako to proći.Ostaje da gledamo i cekamo.Svi su momci sjajno pripremljeni a Novak je sve bolji i bolji.Negde je već na 75% svog nivoa i to moze ,ali i ne mora biti dovoljno za Vimbldonski trofej.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Samo da on izgura zdrav do kraja. Ali mora se reći da karmica radi svoj posao. Od žreba punog mina do odličnog, fali još Raona da skloni Rodžera i biće savršeno. Ako je neko zaslužio posle decenije maltretiranja, smicalica, nepoštovanja onda je to Brat. To bi bila nova prekretnica u karijeri i četvrti uzlet sokola ka novoj i konačnoj fajnal tač dominaciji.

Jovan

pre 6 godina

@ O Kveriju neću trošiti slova, neće set uzeti Endiju.
(PetaR, 12. jul 2017 09:23)

Druze mnogo si potcenio Kverisku, nije on slucajno dosao do cetvrtfinala ove godine i pobedio Djokovica prosle. Mora da se postuje svaki protivnik pogotovo neko ko igra na travi sa vrhunskim servisom i odlicnim forhendom.
P.S. Ako Novaku dozvoli rame i prestane da boli, osvaja Wimbledon 2017.

veliki strumf

pre 6 godina

Ma koja povreda? Pa juce su on i Lendl na sav glas izjavljivali da je usao u odlicnu formu, da udara cisto lopticu, da je u kondiciji, da moze bez problema da odigra svih 7 meceva...

Al se nekad dobro

pre 6 godina

Cak iako osvoji trofej kasnice za Nadalom 3000 poena. Mislite o tome. Nije njemu cilj Marej, nego Nadal i Federer. Do pre neki dan prvo mesto nije bilo vazno, sad je opet.

Mislim da trenutno Cilic trlja ruke jer su iz njegovog dela zreba ispali svi.
1/2 GS protiv Kverija.
Kako igra, s obzirom da igra najbolje od svih na ovogodisnjem Vimbldonu, Cilic postaje prvi favorit za titulu, jos ako drugo 1/2 budu igrali Federer i Nole, sanse su mu jos vece.

Andy Murray out

pre 6 godina

Uz Boziju pomoc, srece i mentalne snage Novaka, sto da ne? Samo da sto pre zavrsi s Berdihom..3:0 daj Boze. Kako bi to bilo, ko iz bajke, forsiraju Mareja i Federera, sputavaju Djokovica a na kraju on dize trofej. Ajmo Nole...you can do it.

Krsta

pre 6 godina

Pobeda Berdiha bi bila prava kosmička pravda! Zbog grozne podivljale pro-djokovićevske propagande, koja je ne na granici pristojnosti, nego na granici opasne paranoje. Napred Berdih.

zozon

pre 6 godina

'ajmo sada lutko moja ,gas do daske i nema stajanja .Sve karte su se poslozile kako treba ,sad je sve na tebi Novace .
Svu srecu ovoga svijet ti zelim i da ako Bog da u ponedeljak budes i zvanicno
No 1 ...

Salo Trajkovic

pre 6 godina

Sada ce Miler i Cilic taj-brejk od 50 gemova! Nastavila se zavera protiv Nola! ...tu nije kraj, za kisu ce se pobrinuti HARP postrojenja i nece Nolo na teren do sutra!
(NOLO, 12. jul 2017 17:15)

Ma mogu da igraju i 80 gemova, 4 HAARPa, da se umesa i CIA I Vatikan, Nolo dere sve do kraja i dize trofej!!!
Opusti se I nista se ne sekiraj!
NOLO DO TITULEEEE!!!!

cetnici sever

pre 6 godina

Na prvo bre kako drugacije!? A tamo kad se usidra od ponedeljka tamo ostaje narednih 5 godina...sledi totalna dominacija...20+ GS 40+ Mastersi oboreni svi moguci rekordi i postaje ubedljivo najbolji igrac svih vremena bez konkurencije i najbolji sportista svih vremena! Ovo vam je najava svih najava nema greske! Ajmo braco Srbi bre! AJDEEEE NOLEEEE!

Canadian

pre 6 godina

Ok imao je pad što je i normalno posle svega što je uradio, ne razumem samo ove naše koji pljuju čoveka. Imam utisak da se vraća Nole na vrh još jači, ajmo samo napred kralju.

RF

pre 6 godina

U 1/2 ce biti borba za prvo mesto izmedju Novaka i Rodzera, Rodzer ne moze biti prvi posle W, ali svakako velika podloga. Ide posle sezona betona gde ce da dominiraju RF i NDJ. Oni ce biti 1i 2 na kraju godine, ali ko prvi a ko drugi videcemo

Ivan

pre 6 godina

Da, deluje jednostavno, još "samo" 3 meča do iznenadnog povratka na br 1! Ali "samo" 3 meča bi bilo ispravno reći da nisu u pitanju preteška 3 meča koje bi morao da pobedi! Veoma veoma teško će biti! Najpre Berdiha koji će dati sve od sebe da najzad pobedi Noleta i koji na travi igra odlično, potom Rođu u polufinalu što će biti ekstremno teško, potom u finalu protiv nekog od iznenađenja turnira, što će takođe biti veoma teško jer bilo ko da bude u finalu od preostale trojice sa te strane žreba, ili Kveri, ili Čilić ili Miler igraće veoma rasterećeno jer nema šta da izgubi i biće veoma teško da ga se pobedi. Veliki navijač Novaka sam ali ne verujem da će moći da se vrati na br 1 već posle Vimbldona, čekaju ga 3 ekstremno teška meča i neprijateljski nastrojena publika, biće veoma teško. Ali nebitno, bitno je da se Novak vraća tamo gde mu je mesto, deluje odlično na terenu, ponovo ima onu glad za pobedama i nastavi li sa ovim ritmom do kraja sezone biće onaj stari Nole opet i sa velikim izgledima za br 1!

Engleski sibicari

pre 6 godina

na Wimbldonu si postao prvi put prvi na svetu, ove te godine ...sa svih strana, od organizatora imas respekt kao da si Krajinovic.. vreme je da se simbolicno ovde vratis na prvo mesto i krenes putem najveceg svih vremena!

stručnjaci sedite dole

pre 6 godina

Gde ste bre dušebrižnici, jel da menja ženu, Pepea, brata? Da ide u penziju? Da se Lakost ubije zbog višemilionskog ugovora?
Pustite Noleta. On bira put.
Pad je normalan u sportu i u životu.
Zasićenje.
I povratak.
Probudio se krokodil!

Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja

pre 6 godina

Ako on osvoji titulu brisem sa ovog sajta,gasim net i sve ostalo i idem u neko zabaceno selo da zivim

BorisNs

pre 6 godina

kakva prica, los period je poceo pobedom Kverija nad Djokovicem prosle godine, a sada se nadamo da ce dobar period krenuti ovom pobedom nad Marijem...ajmo Nole, vrati se na prvo mesto I uzmi titulu, u inat svima !

Engleski sibicari

pre 6 godina

na Wimbldonu si postao prvi put prvi na svetu, ove te godine ...sa svih strana, od organizatora imas respekt kao da si Krajinovic.. vreme je da se simbolicno ovde vratis na prvo mesto i krenes putem najveceg svih vremena!

stručnjaci sedite dole

pre 6 godina

Gde ste bre dušebrižnici, jel da menja ženu, Pepea, brata? Da ide u penziju? Da se Lakost ubije zbog višemilionskog ugovora?
Pustite Noleta. On bira put.
Pad je normalan u sportu i u životu.
Zasićenje.
I povratak.
Probudio se krokodil!

BorisNs

pre 6 godina

kakva prica, los period je poceo pobedom Kverija nad Djokovicem prosle godine, a sada se nadamo da ce dobar period krenuti ovom pobedom nad Marijem...ajmo Nole, vrati se na prvo mesto I uzmi titulu, u inat svima !

Никола

pre 6 godina

Добио сам доста минуса кад сам рекао на почетку турнира да ће бити први. Идемо Ноле још јаче сада покажи им шта знаш. Волио би да игра против Роџера у полуфиналу да га добије на његовом терену.

Nebojša

pre 6 godina

Ako on osvoji titulu brisem sa ovog sajta,gasim net i sve ostalo i idem u neko zabaceno selo da zivim
(Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja, 12. jul 2017 16:59)

Uradi to i ako Novak ne osvoji Wimbldon ali ako osvoji pogazices ti svoje reči samo verovatno pod drugim nikom tada će biti Federer mator bla bla.

Andy Murray out

pre 6 godina

Uz Boziju pomoc, srece i mentalne snage Novaka, sto da ne? Samo da sto pre zavrsi s Berdihom..3:0 daj Boze. Kako bi to bilo, ko iz bajke, forsiraju Mareja i Federera, sputavaju Djokovica a na kraju on dize trofej. Ajmo Nole...you can do it.

veliki strumf

pre 6 godina

Ma koja povreda? Pa juce su on i Lendl na sav glas izjavljivali da je usao u odlicnu formu, da udara cisto lopticu, da je u kondiciji, da moze bez problema da odigra svih 7 meceva...

Djed Gavrilo

pre 6 godina

Ovo se slučajno poklapa.No,mislim da Novaku nije vise cilj prva pozicija.Trebaju mu gredslem titule.Preostala grupa je jaka.Berdih,Federer ili Raonic i finale ,verovatno Cilic(igra najbolji svoj tenis sa puno samopouzdanja) nije lako to proći.Ostaje da gledamo i cekamo.Svi su momci sjajno pripremljeni a Novak je sve bolji i bolji.Negde je već na 75% svog nivoa i to moze ,ali i ne mora biti dovoljno za Vimbldonski trofej.

zozon

pre 6 godina

'ajmo sada lutko moja ,gas do daske i nema stajanja .Sve karte su se poslozile kako treba ,sad je sve na tebi Novace .
Svu srecu ovoga svijet ti zelim i da ako Bog da u ponedeljak budes i zvanicno
No 1 ...

Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja

pre 6 godina

Ako on osvoji titulu brisem sa ovog sajta,gasim net i sve ostalo i idem u neko zabaceno selo da zivim

RF

pre 6 godina

U 1/2 ce biti borba za prvo mesto izmedju Novaka i Rodzera, Rodzer ne moze biti prvi posle W, ali svakako velika podloga. Ide posle sezona betona gde ce da dominiraju RF i NDJ. Oni ce biti 1i 2 na kraju godine, ali ko prvi a ko drugi videcemo

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Samo da on izgura zdrav do kraja. Ali mora se reći da karmica radi svoj posao. Od žreba punog mina do odličnog, fali još Raona da skloni Rodžera i biće savršeno. Ako je neko zaslužio posle decenije maltretiranja, smicalica, nepoštovanja onda je to Brat. To bi bila nova prekretnica u karijeri i četvrti uzlet sokola ka novoj i konačnoj fajnal tač dominaciji.

Stefan

pre 6 godina

Polako paljevine, polako, smirite. Najjači protivnik Novaku dosada bio je 44ti na ATP listi a on ništa nije pokazao da bi nekoga uverio da može da osvoji. Još tri meča ima a najteži mu tek slede. Vidim da je već pripremio priču o ramenu i povredi kao alibi.

Jovan

pre 6 godina

@ O Kveriju neću trošiti slova, neće set uzeti Endiju.
(PetaR, 12. jul 2017 09:23)

Druze mnogo si potcenio Kverisku, nije on slucajno dosao do cetvrtfinala ove godine i pobedio Djokovica prosle. Mora da se postuje svaki protivnik pogotovo neko ko igra na travi sa vrhunskim servisom i odlicnim forhendom.
P.S. Ako Novaku dozvoli rame i prestane da boli, osvaja Wimbledon 2017.

Andjela

pre 6 godina

Marej je iako je šepao igrao i izgubio u 5 setova, slično Nadal je izgubio u 5 setova, a taj peti je bio 15-13.....
Ali primadona....kad je protivnik bolji preda meč, šatro povreda
Gde je tu ferplej?

Krsta

pre 6 godina

Pobeda Berdiha bi bila prava kosmička pravda! Zbog grozne podivljale pro-djokovićevske propagande, koja je ne na granici pristojnosti, nego na granici opasne paranoje. Napred Berdih.

Salo Trajkovic

pre 6 godina

Sada ce Miler i Cilic taj-brejk od 50 gemova! Nastavila se zavera protiv Nola! ...tu nije kraj, za kisu ce se pobrinuti HARP postrojenja i nece Nolo na teren do sutra!
(NOLO, 12. jul 2017 17:15)

Ma mogu da igraju i 80 gemova, 4 HAARPa, da se umesa i CIA I Vatikan, Nolo dere sve do kraja i dize trofej!!!
Opusti se I nista se ne sekiraj!
NOLO DO TITULEEEE!!!!

cetnici sever

pre 6 godina

Na prvo bre kako drugacije!? A tamo kad se usidra od ponedeljka tamo ostaje narednih 5 godina...sledi totalna dominacija...20+ GS 40+ Mastersi oboreni svi moguci rekordi i postaje ubedljivo najbolji igrac svih vremena bez konkurencije i najbolji sportista svih vremena! Ovo vam je najava svih najava nema greske! Ajmo braco Srbi bre! AJDEEEE NOLEEEE!

Canadian

pre 6 godina

Ok imao je pad što je i normalno posle svega što je uradio, ne razumem samo ove naše koji pljuju čoveka. Imam utisak da se vraća Nole na vrh još jači, ajmo samo napred kralju.

Ivan

pre 6 godina

Da, deluje jednostavno, još "samo" 3 meča do iznenadnog povratka na br 1! Ali "samo" 3 meča bi bilo ispravno reći da nisu u pitanju preteška 3 meča koje bi morao da pobedi! Veoma veoma teško će biti! Najpre Berdiha koji će dati sve od sebe da najzad pobedi Noleta i koji na travi igra odlično, potom Rođu u polufinalu što će biti ekstremno teško, potom u finalu protiv nekog od iznenađenja turnira, što će takođe biti veoma teško jer bilo ko da bude u finalu od preostale trojice sa te strane žreba, ili Kveri, ili Čilić ili Miler igraće veoma rasterećeno jer nema šta da izgubi i biće veoma teško da ga se pobedi. Veliki navijač Novaka sam ali ne verujem da će moći da se vrati na br 1 već posle Vimbldona, čekaju ga 3 ekstremno teška meča i neprijateljski nastrojena publika, biće veoma teško. Ali nebitno, bitno je da se Novak vraća tamo gde mu je mesto, deluje odlično na terenu, ponovo ima onu glad za pobedama i nastavi li sa ovim ritmom do kraja sezone biće onaj stari Nole opet i sa velikim izgledima za br 1!

Nmm

pre 6 godina

Ovo je kao sto moja baba kaže, "meni kad je ponedeljak, meni već kraj nedelje", tako i ovo...lik treba da pobedi u još tri najteža meča u 3 seta na GS, ali nema veze, već ga svojatamo za prvog igrača...haos!

Al se nekad dobro

pre 6 godina

Cak iako osvoji trofej kasnice za Nadalom 3000 poena. Mislite o tome. Nije njemu cilj Marej, nego Nadal i Federer. Do pre neki dan prvo mesto nije bilo vazno, sad je opet.

Mislim da trenutno Cilic trlja ruke jer su iz njegovog dela zreba ispali svi.
1/2 GS protiv Kverija.
Kako igra, s obzirom da igra najbolje od svih na ovogodisnjem Vimbldonu, Cilic postaje prvi favorit za titulu, jos ako drugo 1/2 budu igrali Federer i Nole, sanse su mu jos vece.

Hari

pre 6 godina

Vidim da je već pripremio priču o ramenu i povredi kao alibi.
(Stefan, 12. jul 2017 18:08)

Kako ce da te boli ufff traume ces imati od Novaka...

gigatrend

pre 6 godina

Nažalost, obično kada mu se ukaže šansa da uradi nešto bitno i veliko, on je ne iskoristi. Setimo se Sinsinatija, Olimpijade, Vimbldona 2016. Nikad nije igrao manje nego ove godine, i opet je došao nedovoljno spreman. Priželjkujem da me razuveri, ali....

NOLO

pre 6 godina

Sada ce Miler i Cilic taj-brejk od 50 gemova! Nastavila se zavera protiv Nola! ...tu nije kraj, za kisu ce se pobrinuti HARP postrojenja i nece Nolo na teren do sutra!

cale

pre 6 godina

Uh Nole moraces na prvo mesto sta da ti radimo takva ti ja sudbina ne mozes da pobegnes od toga da postanes najveci svih vremena.
Znam da ti nije lako ali moraces da se vratis tamo gde ti je mesto.

dominus

pre 6 godina

Vratit će se sigurno, ali ne ove sedmice :)
Šalu na stranu. Federer verovatno podiže osmi pehar Vimbldona u nedelju, osim ako mu Kveri ili Čilić ne pomrse konce, jer je teško očekivati da ga Raonić eliminiše.

kos

pre 6 godina

@Al se nekad dobro jelo
Hrvat, to sto Cilic uspeva da dobije preumornog Milera, ne znaci da igra neki strasan tenis. Uozbilji se i shvati da tenis odavno nije samo servis. I malo smanji dozivljaj, posle onoliko smaranja kako ce doci do finala RG mogao si bar da naucis da to ne ide tako lako.

Stefan

pre 6 godina

(Hari, 12. jul 2017 18:28)

Hoće al kad bih ti napisao šta, sigurno mi ne bi objavili. Mada ćeš ukapirati i sam ako ovo objave. Ni tebi ni meni, ni iz džepa ni u džep.

Al se nekad dobro jelo

pre 6 godina

Samo cu da ponovim ovo.

"Do pre neki dan prvo mesto nije bilo vazno, sad je opet.

Mislim da trenutno Cilic trlja ruke jer su iz njegovog dela zreba ispali svi.
1/2 GS protiv Kverija.
Kako igra, s obzirom da igra najbolje od svih na ovogodisnjem Vimbldonu, Cilic postaje prvi favorit za titulu, jos ako drugo 1/2 budu igrali Federer i Nole, sanse su mu jos vece."

Mislim da ce posle Novakove predaje veliki broj njegovih navijaca da navija za Cilica da Federer ne bi osvojio.
To je neosporna cinjenica.
Ko je od vas gledao Cilica, taj zna kako on igra i kako rastura, iako i protivnici i rezultati ne govore bas da je to tako.
Po igri trenutno mu je Federer najblizi, ali Marin je naucio.
Pobedio je Mareja u Sinsinatiju, dobio je i Novaka...

Krsta

pre 6 godina

Pobeda Berdiha bi bila prava kosmička pravda! Zbog grozne podivljale pro-djokovićevske propagande, koja je ne na granici pristojnosti, nego na granici opasne paranoje. Napred Berdih.

Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja

pre 6 godina

Ako on osvoji titulu brisem sa ovog sajta,gasim net i sve ostalo i idem u neko zabaceno selo da zivim

Al se nekad dobro

pre 6 godina

Cak iako osvoji trofej kasnice za Nadalom 3000 poena. Mislite o tome. Nije njemu cilj Marej, nego Nadal i Federer. Do pre neki dan prvo mesto nije bilo vazno, sad je opet.

Mislim da trenutno Cilic trlja ruke jer su iz njegovog dela zreba ispali svi.
1/2 GS protiv Kverija.
Kako igra, s obzirom da igra najbolje od svih na ovogodisnjem Vimbldonu, Cilic postaje prvi favorit za titulu, jos ako drugo 1/2 budu igrali Federer i Nole, sanse su mu jos vece.

stručnjaci sedite dole

pre 6 godina

Gde ste bre dušebrižnici, jel da menja ženu, Pepea, brata? Da ide u penziju? Da se Lakost ubije zbog višemilionskog ugovora?
Pustite Noleta. On bira put.
Pad je normalan u sportu i u životu.
Zasićenje.
I povratak.
Probudio se krokodil!

NOLO

pre 6 godina

Sada ce Miler i Cilic taj-brejk od 50 gemova! Nastavila se zavera protiv Nola! ...tu nije kraj, za kisu ce se pobrinuti HARP postrojenja i nece Nolo na teren do sutra!

Hari

pre 6 godina

Vidim da je već pripremio priču o ramenu i povredi kao alibi.
(Stefan, 12. jul 2017 18:08)

Kako ce da te boli ufff traume ces imati od Novaka...

Salo Trajkovic

pre 6 godina

Sada ce Miler i Cilic taj-brejk od 50 gemova! Nastavila se zavera protiv Nola! ...tu nije kraj, za kisu ce se pobrinuti HARP postrojenja i nece Nolo na teren do sutra!
(NOLO, 12. jul 2017 17:15)

Ma mogu da igraju i 80 gemova, 4 HAARPa, da se umesa i CIA I Vatikan, Nolo dere sve do kraja i dize trofej!!!
Opusti se I nista se ne sekiraj!
NOLO DO TITULEEEE!!!!

Engleski sibicari

pre 6 godina

na Wimbldonu si postao prvi put prvi na svetu, ove te godine ...sa svih strana, od organizatora imas respekt kao da si Krajinovic.. vreme je da se simbolicno ovde vratis na prvo mesto i krenes putem najveceg svih vremena!

Nebojša

pre 6 godina

Ako on osvoji titulu brisem sa ovog sajta,gasim net i sve ostalo i idem u neko zabaceno selo da zivim
(Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja, 12. jul 2017 16:59)

Uradi to i ako Novak ne osvoji Wimbldon ali ako osvoji pogazices ti svoje reči samo verovatno pod drugim nikom tada će biti Federer mator bla bla.

Stefan

pre 6 godina

Polako paljevine, polako, smirite. Najjači protivnik Novaku dosada bio je 44ti na ATP listi a on ništa nije pokazao da bi nekoga uverio da može da osvoji. Još tri meča ima a najteži mu tek slede. Vidim da je već pripremio priču o ramenu i povredi kao alibi.

Nmm

pre 6 godina

Ovo je kao sto moja baba kaže, "meni kad je ponedeljak, meni već kraj nedelje", tako i ovo...lik treba da pobedi u još tri najteža meča u 3 seta na GS, ali nema veze, već ga svojatamo za prvog igrača...haos!

Никола

pre 6 godina

Добио сам доста минуса кад сам рекао на почетку турнира да ће бити први. Идемо Ноле још јаче сада покажи им шта знаш. Волио би да игра против Роџера у полуфиналу да га добије на његовом терену.

cale

pre 6 godina

Uh Nole moraces na prvo mesto sta da ti radimo takva ti ja sudbina ne mozes da pobegnes od toga da postanes najveci svih vremena.
Znam da ti nije lako ali moraces da se vratis tamo gde ti je mesto.

Al se nekad dobro jelo

pre 6 godina

Samo cu da ponovim ovo.

"Do pre neki dan prvo mesto nije bilo vazno, sad je opet.

Mislim da trenutno Cilic trlja ruke jer su iz njegovog dela zreba ispali svi.
1/2 GS protiv Kverija.
Kako igra, s obzirom da igra najbolje od svih na ovogodisnjem Vimbldonu, Cilic postaje prvi favorit za titulu, jos ako drugo 1/2 budu igrali Federer i Nole, sanse su mu jos vece."

Mislim da ce posle Novakove predaje veliki broj njegovih navijaca da navija za Cilica da Federer ne bi osvojio.
To je neosporna cinjenica.
Ko je od vas gledao Cilica, taj zna kako on igra i kako rastura, iako i protivnici i rezultati ne govore bas da je to tako.
Po igri trenutno mu je Federer najblizi, ali Marin je naucio.
Pobedio je Mareja u Sinsinatiju, dobio je i Novaka...

Andy Murray out

pre 6 godina

Uz Boziju pomoc, srece i mentalne snage Novaka, sto da ne? Samo da sto pre zavrsi s Berdihom..3:0 daj Boze. Kako bi to bilo, ko iz bajke, forsiraju Mareja i Federera, sputavaju Djokovica a na kraju on dize trofej. Ajmo Nole...you can do it.

BorisNs

pre 6 godina

kakva prica, los period je poceo pobedom Kverija nad Djokovicem prosle godine, a sada se nadamo da ce dobar period krenuti ovom pobedom nad Marijem...ajmo Nole, vrati se na prvo mesto I uzmi titulu, u inat svima !

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Samo da on izgura zdrav do kraja. Ali mora se reći da karmica radi svoj posao. Od žreba punog mina do odličnog, fali još Raona da skloni Rodžera i biće savršeno. Ako je neko zaslužio posle decenije maltretiranja, smicalica, nepoštovanja onda je to Brat. To bi bila nova prekretnica u karijeri i četvrti uzlet sokola ka novoj i konačnoj fajnal tač dominaciji.

zozon

pre 6 godina

'ajmo sada lutko moja ,gas do daske i nema stajanja .Sve karte su se poslozile kako treba ,sad je sve na tebi Novace .
Svu srecu ovoga svijet ti zelim i da ako Bog da u ponedeljak budes i zvanicno
No 1 ...

Ivan

pre 6 godina

Da, deluje jednostavno, još "samo" 3 meča do iznenadnog povratka na br 1! Ali "samo" 3 meča bi bilo ispravno reći da nisu u pitanju preteška 3 meča koje bi morao da pobedi! Veoma veoma teško će biti! Najpre Berdiha koji će dati sve od sebe da najzad pobedi Noleta i koji na travi igra odlično, potom Rođu u polufinalu što će biti ekstremno teško, potom u finalu protiv nekog od iznenađenja turnira, što će takođe biti veoma teško jer bilo ko da bude u finalu od preostale trojice sa te strane žreba, ili Kveri, ili Čilić ili Miler igraće veoma rasterećeno jer nema šta da izgubi i biće veoma teško da ga se pobedi. Veliki navijač Novaka sam ali ne verujem da će moći da se vrati na br 1 već posle Vimbldona, čekaju ga 3 ekstremno teška meča i neprijateljski nastrojena publika, biće veoma teško. Ali nebitno, bitno je da se Novak vraća tamo gde mu je mesto, deluje odlično na terenu, ponovo ima onu glad za pobedama i nastavi li sa ovim ritmom do kraja sezone biće onaj stari Nole opet i sa velikim izgledima za br 1!

cetnici sever

pre 6 godina

Na prvo bre kako drugacije!? A tamo kad se usidra od ponedeljka tamo ostaje narednih 5 godina...sledi totalna dominacija...20+ GS 40+ Mastersi oboreni svi moguci rekordi i postaje ubedljivo najbolji igrac svih vremena bez konkurencije i najbolji sportista svih vremena! Ovo vam je najava svih najava nema greske! Ajmo braco Srbi bre! AJDEEEE NOLEEEE!

Andjela

pre 6 godina

Marej je iako je šepao igrao i izgubio u 5 setova, slično Nadal je izgubio u 5 setova, a taj peti je bio 15-13.....
Ali primadona....kad je protivnik bolji preda meč, šatro povreda
Gde je tu ferplej?

Canadian

pre 6 godina

Ok imao je pad što je i normalno posle svega što je uradio, ne razumem samo ove naše koji pljuju čoveka. Imam utisak da se vraća Nole na vrh još jači, ajmo samo napred kralju.

kos

pre 6 godina

@Al se nekad dobro jelo
Hrvat, to sto Cilic uspeva da dobije preumornog Milera, ne znaci da igra neki strasan tenis. Uozbilji se i shvati da tenis odavno nije samo servis. I malo smanji dozivljaj, posle onoliko smaranja kako ce doci do finala RG mogao si bar da naucis da to ne ide tako lako.

RF

pre 6 godina

U 1/2 ce biti borba za prvo mesto izmedju Novaka i Rodzera, Rodzer ne moze biti prvi posle W, ali svakako velika podloga. Ide posle sezona betona gde ce da dominiraju RF i NDJ. Oni ce biti 1i 2 na kraju godine, ali ko prvi a ko drugi videcemo

Jovan

pre 6 godina

@ O Kveriju neću trošiti slova, neće set uzeti Endiju.
(PetaR, 12. jul 2017 09:23)

Druze mnogo si potcenio Kverisku, nije on slucajno dosao do cetvrtfinala ove godine i pobedio Djokovica prosle. Mora da se postuje svaki protivnik pogotovo neko ko igra na travi sa vrhunskim servisom i odlicnim forhendom.
P.S. Ako Novaku dozvoli rame i prestane da boli, osvaja Wimbledon 2017.

Djed Gavrilo

pre 6 godina

Ovo se slučajno poklapa.No,mislim da Novaku nije vise cilj prva pozicija.Trebaju mu gredslem titule.Preostala grupa je jaka.Berdih,Federer ili Raonic i finale ,verovatno Cilic(igra najbolji svoj tenis sa puno samopouzdanja) nije lako to proći.Ostaje da gledamo i cekamo.Svi su momci sjajno pripremljeni a Novak je sve bolji i bolji.Negde je već na 75% svog nivoa i to moze ,ali i ne mora biti dovoljno za Vimbldonski trofej.

veliki strumf

pre 6 godina

Ma koja povreda? Pa juce su on i Lendl na sav glas izjavljivali da je usao u odlicnu formu, da udara cisto lopticu, da je u kondiciji, da moze bez problema da odigra svih 7 meceva...

gigatrend

pre 6 godina

Nažalost, obično kada mu se ukaže šansa da uradi nešto bitno i veliko, on je ne iskoristi. Setimo se Sinsinatija, Olimpijade, Vimbldona 2016. Nikad nije igrao manje nego ove godine, i opet je došao nedovoljno spreman. Priželjkujem da me razuveri, ali....

Stefan

pre 6 godina

(Hari, 12. jul 2017 18:28)

Hoće al kad bih ti napisao šta, sigurno mi ne bi objavili. Mada ćeš ukapirati i sam ako ovo objave. Ni tebi ni meni, ni iz džepa ni u džep.

dominus

pre 6 godina

Vratit će se sigurno, ali ne ove sedmice :)
Šalu na stranu. Federer verovatno podiže osmi pehar Vimbldona u nedelju, osim ako mu Kveri ili Čilić ne pomrse konce, jer je teško očekivati da ga Raonić eliminiše.