Tenis 173

Ponedeljak, 10.07.2017.

20:09

Novak raspravljao sa ATP, igra u utorak u 13.00!

Meč Novaka Đokovića i Adrijana Manarina odložen je za utorak od 13.00 po srednjoevropskom vremenu, posle rasprave srpskog tenisera sa čelnicima ATP.

Novak raspravljao sa ATP, igra u utorak u 13.00! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

173 Komentari

Sortiraj po:

zex

pre 6 godina

Federer nemoze da pobedi Novaka u to sam ubedjen,Novak nije Lajovic a ni Dimitrov.Svaki drugi servis kaznjavace a i poneki prvi.Federer vise nije sto je bio,moze da uhvati na brzaka prvi set pa da se nada necemu.Novak jednostavno vraca drugacije loptice od ostalih a sama izjava Federera da jedva ceka mec sa Novakom je laz.pre dve godine mleo je redom na vimb. svi su ga videli kao favorita a Novak je dobio ladno a i ovaj put ce ako dodje do tog meca.

bariloche

pre 6 godina

Novače ne žele te na Vimbldonu kao i prošle godine kad je kiša odužila meč sa Kverijem u tri dana! Jednostavno žele Rodžera Federera kao starog-novog šampiona i svi napori su usmereni ka tome! Jedini čovek koji formom je mogao da spreči da Federer ne osvoji turnir ove godine, je imao peh da izgubi od tenisera koji je sinoć 5 setova neverovatno servirao. Naravno mislim na Rafu Nadala! Kad bi kojim slučajem Rafa i Miler ovog momenta krenuli da igraju 100 mečeva na travi jedan za drugim Rafa bi bez problema dobio svih 100 ... Ali sinoć...

Victorinox

pre 6 godina

Od 23 h u Londonu je policijski čas i nema tenisa….
(pp, 10. jul 2017 22:22)

Auuuu… pa to k’o Beograd 1941. Trebalo bi da vide sa komandantom grada i kriznim štabom da se turnir do daljnjeg premesti na neku sigurnu lokaciju. Pre svega zbog publike.

LondonCalling

pre 6 godina

Alo braco Grobari, koji vam je andrak?!?
Zar cemo da budemo isti kao oni koji pljuju Stojketa kada brani za reprezentaciju?
Kakve bre to ima veze sto Novak navija za zvezdanu? On je jedan od najboljih nasih sportista a vi se ponasate infantilno..
Ajde bre, trgnite se malo i promuckajte glavom...dosta vise tih budalastina!
Ej, ali Nolo, Nolou i ostali idiotski komentari...
Mene je sramota..

1€ satnica srpskog shljakera

pre 6 godina

Al biju u zdrav mozak ovi Englezi,Britanci,Skoti sta su vec neznaju ni oni.
(Frejzer !!!, 10. jul 2017 21:04)
Ne znaš ni ti.

janko

pre 6 godina

pa to je sve smisljeno da covek na plus 35 c u podne igra meč to je extra za dodatno iscrpljivanje coveka sve je to igra van terene da se Mareju omogući da dobije Vimbldon ali mislim da je ove godine donji ne verujem da će odbraniti mislim da će ga Čilić u polufinalu pobediti

SUR

pre 6 godina

@AsS

Ne uzmi mi za zlo druže, sa komentarom se skroz slažem ali moram da reagujem oko fraze kod koje baš dosta ljudi greši.
Kaže se (u ovom slučaju):
"dočekali kao ozeb'o (čovek) sunce.."
a ne: "ozeblo sunce".
Jedino ovih dana bi mnogi rado dočekali i ozeblo sunce. :)

dusan

pre 6 godina

Anice,nije problem teren na kom se igra...problem je sto jedan teren (u ovom slucaju centralni) zvrji prazan tri sata...ali nije ni to problem,bolje bi bilo i da je odigrao ta tri sata na terenu broj 2, a ne ovako...

Marko B

pre 6 godina

pp, 10. jul 2017 23:58

Nisi ti zemljace prosao pored Srbina i nacina na koji smo mi vaspitani i odgajani. Djokovic jeste i ponasao se bas onako sa zarom i borbenoscu, kao sto bi se ponasao I svako rodjen i odrasta u Srbiji iz nasih korena. Shvati jednom zauvek da smo temperametni, vatreni, da opsujemo, da imamo svoj smisao za humor, da nismo ustogljeni,da se ne foliramo. Djokovic je nas covek, a sta znaci to "nas" to ti nikada neces znati, zato sto prvo moras da budes vaspitan kako treba da bi znao.

SH

pre 6 godina

@ Nolox
Da bi nekoga nazvao brdskim narodom , trebaš biti mnogo pametniji od istog.
U svom pametovanju o seobi navijača sa jednog stadiona na drugi , zaboravio si ako si uopšte znao da se karte za odredjene stadione kupuju ranije i tada se ne zna ko ce igrati na tom stadionu.Zato ne pije vodu konstatacija da su došli da gledaju baš Djokovica!!!

Nikola

pre 6 godina

@pp Veci je problem osetiti toliku mrznju i netrpeljivost prema onima koji ne razmisljanu kao ti, nego to da li je Djokovic bolji ili losiji od nekog drugog. On je nas i naravno je da ima malo vecu protekciju nego drugi.

Miodrag

pre 6 godina

@branko, 10. jul 2017 22:35
Pa bas nikad nisi cuo nominative Pero, Vlado, Simo ...
To je istocno-hercegovacki dijalekt, prilicno rasiren, vrlo zastupljen u zapadnoj Srbiji. Nolo je hipokoristik u ovom slucaju u navdenom dijalektu izveden od Nole.
Takva promene seze cak do Kraljeva gde je Vladimir Vlado, i respektivno Slobo, Pero, Jovo, Nidzo ...
Ovde neki iz neznanja pezorativno koriste Nolo jer im je samo smesno.

j1ggy

pre 6 godina

Ja bih samo zamolio cenjene novinare da (barem) elementarno upoznaju tematiku o kojoj pisu.

ATP ima veze sa gren slemovima isto koliko i UEFA sa Svetskim prvenstvom u fudbalu, a to je - nikakve.
Svi GS turniri su pod pokroviteljstvom ITF-a.
Svi ostali turniru su ATP.

pp

pre 6 godina

A ti Nole nastavi da im bacas srce puno ljubavi... Ne znam sto mu treba ta predstava. Odigraj mec ( pobedi ), pozdravi se sa protivnikom i sudijom, uzmi svoje stvari i cao. Nije mi jasan uopste.
(Ana, 10. jul 2017 23:02)

Možda da imaš 100 miliona dolara SAMO od turnira, bilo bi ti malo jasnije?
E kako lomite glavom, ccc...
I ne određuje publika žreb niti raspored. Svaki čovek koji dođe na Novakov meč, a uvek su PUNE tribine, platio je, dao je pare, i makar došao da zviždi Novaku zbog njega Nole zarađuje veliku lovu.
AQ ne zvižde mu svi. Aplaudiraju, ali to NIKO u Srbiji ne čuje jer ste ogluveli i oslepeli od patološke maštarije u vezi N.Đ.
Isto tako ste kompletno svi slepi i gluvi za njegovo ponašanje koje ne može ni jednom silom svemira da se meri sa RF i Nadalom - za koje ne navijam jer nisam pao sa Marsa!
Ali mi je UVEk lakše padao svaki poraz Novaka jer sam znao koliko nepravednih i zavidnih fanova Novak ima u Srbiji.
To prevazilazi svaku filozofiju, svaki argument, jednostavno to više nije ni bolest jednog naroda, nacije, to je nešto neopisivo, van domašaja realnosti.

Romi

pre 6 godina

Neka viša sila (nisam vjernik pa ne mogu reći Bog) je preuzela sve u svojr ruke i čisti Novaku put ka velikom povratku i osvajanju Vimbldona.
Naizgled opasni protivnici otpadaju jedan po jedan. Lakši eliminiše onog težeg. Gulbis del Potra, Manarino Monfisa, Berdih Tima, Raonić će Federera a Čilić Mareja i Novak lako osvaja. U ovom trenutku još nije u stanju da pobjedi one prve ali ovi drugi su po mjeri.
Suđeno je da Novak osvoji bez obzira na organizatore i njihove smicalice. Kako još ne može sam, dobrodošla pomoć je tu. Hvala Višoj sili ko god ona bila.

Ana

pre 6 godina

A ti Nole nastavi da im bacas srce puno ljubavi... Ne znam sto mu treba ta predstava. Odigraj mec ( pobedi ), pozdravi se sa protivnikom i sudijom, uzmi svoje stvari i cao. Nije mi jasan uopste.

podrigusa

pre 6 godina

Kao penzioner vremena na raspolaganju dvoljno! Pročitao sve komentare kod stanja 143 ! Za veći deo srba je tenis i đoković od životne važnosti! Bojim se da će, ukoliko đoković sutra izgubi , u srbiji biti proglašen dan žalosti !
(s.nikolić , austrija, 10. jul 2017 22:54)

ajde krkaj taj austrijski parizer i ne brini...

dominus

pre 6 godina

@ znanje-imanje

Ako bude kosmičke pravde, Mareja bi trebao da eliminiše Kveri ili Čilić. A Federera Raonić ili Đoković (ako prođe Francuza, pa potom i Čeha). Finale - otom potom. Najbolji scenario (bar za Srbe) da Novak osvoji.

Dragan

pre 6 godina

Sramota za ove engleze.Da li su oni svjesni da ovo gleda ceo svet.Samo se ovako moze nesto namestiti Novaku i nikome vise.Ali zato ce sutra Novak da odradi svoj posao, u bez dana pauze da igra sa cehom.Sve je od engleza normalno sto oni rade.To je velika bruka i sramota za jedan ovakav GS. IDEMO NOLE...

s.nikolić , austrija

pre 6 godina

Kao penzioner vremena na raspolaganju dvoljno!
Pročitao sve komentare kod stanja 143 !
Za veći deo srba je tenis i đoković od životne važnosti!

Bojim se da će, ukoliko đoković sutra izgubi , u srbiji biti proglašen dan žalosti !

Oni rade u korist stete svih nas

pre 6 godina

(anica, 10. jul 2017 21:36)

Anice, skroz si u pravu. Pravi ljubitelji sporta, a narocito NOVAKA DJOKOVICA, nikad, ama bas nikad nece reci nesto ruzno o pravim majstorima tenisa - o Noletovim rivalima. Zato nemoj da te brinu ovi sto ni sebe ne postuju, pa se potpisuju raznim potcenjivackim nikovima. Oni, i kad se jave na stranim sajtovima "braneci" Noleta okrenu sve protiv tog istinskog majstora belog sporta.

Uzivaj u tenisu. I kiflicama:)

u akijevom oratorskom maniru

pre 6 godina

Đoksone bratiška, sad lepo zapni k`o nekad i uzmi onaj pehar. Ništa radovanje, nakeziš im se, slikaš i nogom ga rokneš u Temzu. Ili pokloni deci Afrike, još bolje. I onako je napravljen od njihovog pokradenog zlata. Lažni turnir, lažne tradicije, lažne gospode u belom.

Ćorava posla

pre 6 godina

Ovo je Đokoviću drugi meč na terenu br.1, a tek smo na pola Vimbldona, drugi je nosilac! Federer do sada svaki meč na Centralnom terenu! Pošteno!

pp

pre 6 godina

Od 23 h u Londonu je policijski čas i nema tenisa, dakle jedino da su Novakov meč ODMAH posle RF prebacili na centralni.
Sutra makar ne moramo da brinemo za kišu. Sva sreća da je Berdih protivnik umesto Tima, ako Nole prođe, jer će poremetiti ritam igrajući dan za danom.
Na kraju, može im se, zar ne? Njihov turnir, njihov čovek koji se najviše zenta od Novaka, pa što da ne probaju da poremete Novaka rasporedom, žutom čtampom, provokativnim pitanjima... scačim što je regularno i ne krši zakon.
Novaku ako se ne sviđa nek ne igra Wim. A šta drugo? Neće sigurno tužiti najstariji turnir sveta i dobiti ih na sudu pa da je iz USA a ne iz Srb.

Kika Majator

pre 6 godina

Nije nego, a sta sa onima koji su platili karte za teren br. 1. Djokovic mora da shvati da on nije neko velicanstvo, nego u suštini profi zabavljač, i da je on tamo zbog publike, a ne da je publika tamo zbog njega.

Nebojša

pre 6 godina

Dobro je ipak su se Englezi malo smilovali stavljajući meč na centralni stadion nije idealno dva meča u dva dana Manarino pa potom stalna mušterija Berdih može to naš šampion.

brte

pre 6 godina

Nema brige za Noleta, prvo igra sa Manarinom i u slučaju pobede sa Berdihom. Dosta lagani protivnici do polufinala.
Finale neka bude Đoković - Čilić (što je i realno sada), da se ovim britancima smuči gledajući ove na IĆ.

kraja

pre 6 godina

" Inace kolko se secam centralni ima reflektore tako da opustencija, ipak nismo u Francuskoj na Rolan Garosu iz XIX veka."

...da, tragedija je sto smo u britaniji u XXI veku...
...no to je nesto kao francuska u XV...
...btw, francuski jezik je jedno 300 godina bio zvanicni jezik na ostrvu...

sasa jokic

pre 6 godina

Operacija se polako resava u korist organizatora, Nadal ispao, a Nole igra bez dana pauze. Roger i Endi na sigurnom....
Ali oprace ih Nole kao malu decu, Prvo Rodzera pa Endija (ako stigne do finala).

fyi

pre 6 godina

Višković nije u pravu! Ljudi koji su imali danas kartu za teren br. 1 sa istom neće sutra ući na centralni. Kao novinar koji je na licu mesta ne sme sebi da dozvoli da širi dezinformacije.

stefke

pre 6 godina

Ne znam zašto mnogi pričaju kako organizatori ništa nisu mogli, kako ovo nije bilo očekivano. Pitam se samo šta bi uradili da je u pitanju Marej ili Federer ? Oni ih pre svega ne bi stavili da igraju u ovom kasnom terminu kao Novaka. Još su znali da postoji mogućnost da padne kiša, pa su mogli malo ranije da počnu mečeve tog dana. Zadnje 3 godine igra na Vimbldonu 2 meča u dva dana, prošle godine na RG-u opet igrao 2 meča u 2 dana. Ne sećam se kad je Federer morao da prekida meč ili da mu se odlaže za sutra. Sramota.

sasa jokic

pre 6 godina

Nole mora da nadje jaceg menadzera, jer ovaj trenutni ocigldno nema nikakav autoritet i pored toga sto je Nole jedan od najdominantnijih igraca na turu. Cak i kada je bio No.1 imao je najgori tretman i termine.

znanje-imanje

pre 6 godina

Generalno zadnjih 6-7-8 godina Novak nema previše razloga za nezadovoljstvo statusom, odlukama, žrebovima itd.
Ali ovo sa ne premeštanjem njegovog meča je potpuno idiotski i potpuno neprihvatljivo. Još su mi najtragikomičniji "stručnjaci" koji objašnjavaju primitivnim Srbima da to baš i mora i treba tako!
Ne samo da ne mora, nego ni ne sme. Ono "platili su" i "bila bi gužva" su razlozi koliko i nisu. Platili su pa šta? Da se igrač povredi viša sila pa platili su ali ne gledaju. A za ono što su platili, 3 meča, ova dva su i više nego obična tri. I ne samo to nego bi stigli i na još pola Novakovog. A ovako - šta, pametnice, sa onima koji su platili a i uzeli npr. slobodan dan, a sutra nikako ne mogu da dođu? Šta ćemo sa njima, svemisleći stručnjaci? Podrazumeva se da turnir ima svoj tok - mečevi nisu film koji traje 97 minuta i garantovano je 97 minuta.
Ovakvom odlukom, nakon izuzetno iscrpljujućeg čekanja i razvlačenja i nerviranja sutrašnji će meč baš biti smor obojici. Realno ovo je u 2. nedelji Slama pogubna odluka protiv svakog igrača!!!
2007e je isto bila idiotska odluka da se ne igra u sunčanu nedelju ("tradicija" bla bla) pa se nije moglo kasnijih kišnih dana. Posledica - Novak je još više razvučeno igrao maratone, dobio 1. set pa umesto u 1. finale predao Nadalu. Tu je silno izmenjena istorija tenisa. Nadam se da nije opet tako večeras.
Nakon onoliko spore reakcije za stizanje lekara po teškoj povredi Matek-Sands drugi grandiozan gaf "najvećeg" turnira.

Ranzo Botina

pre 6 godina

Objašnjenje koje prkosi logici: Novak nije prebačen na centralni teren (koji je bio slobodan od 20h, ima krov i reflektore) "kako bi ljudi koji su platili karte za teren 1 i njegov meč mogli da ga gledaju". Pritom je već u 20h bilo jasno da Novak i Manarino ne mogu da počnu pre 20:45 i da igraju duže od pola sata. Već oko 20:15 bilo je jasno da nema vremena ni da krenu da igraju, pa ljudi koji su kupili karte za Novakov meč nisu na kraju videli ni minut meča. Stvarno sebe smatram realnim čovekom i mrzim priče kako nas nešto posebno mrze, ali da li je realno da Novak 2 od 3 slema ima prenošenje mečeva u naredni dan, poslednji pa prvi termin u 2 vezana kola, premeštanje na sporedne terene i slično? Ooooo kako se iskreno nadam da će da rasturi sve do kraja i uzme turnir. Pa kad bi se nekako uzimali u obzir težina žreba i veštačke otežavajuće okolnosti, Novak bi već odavno bio apsolutni megašampion svih paralelnih univerzuma...

3D

pre 6 godina

Naravno da umišljate teoretičari zavere, evo i ovome visite zaveru, zeverili se Nadal i Miler protiv Đokovića i Manarina, a ne ne Manarina... izvinite... Da bi taj meč na cetralnom počeo mora sva publika da se premesti na taj teren znači može da počne ali ne pred praznim tribinama...

Miodrag

pre 6 godina

@Dzo, 10. jul 2017 20:44
Ajd naglas sebi postavi pitanje još jednom?
Pa ko ti donosi profit, sa kime si prodajom karte napravio ugovor? Ko ti je tu profit, a ko cost centar?

anica

pre 6 godina

(antiDebil, 10. jul 2017 21:22)
Uvek navijam za Novaka, ali ovde je postalo degutantno sto ne sme da se kaze ok rec za nekog drugog tenisera, to sto se sprdam je drugo, zanimljivo mi, kad je ozbiljno ozbiljno je. Ne znam samo odakle ti kompetentnost da sudis ciji je komentar normalan a ciji ne. Trudim se da realno pisem uvek i to je to.

Negativni

pre 6 godina

Prosto ko pasulj. Ljudi koji su kupili karte da gledaju meč, mnogo su više u prednosti kod organizatora nego teniske zvezde. Teniseri su moderni gladijatori i žive lepo zbog publike koja se pali na tenis i koja plaća da gleda. Bez publike, to nikoga ne bi interesovalo. Prema tome, može on da se svadja koliko hoće, taj turnir je stariji od mnogih država i neće se prilagodjavati nikome. Publika je tu najjvažnija, kao i tradicija, a teniseri su u drugom planu. Mogu da igraju a i ne moraju. Neće oni kukati ni za kakvom zvezdom.
Show must go on.

Beobrad

pre 6 godina

Ovo je sramota da trostrukog sampiona Novaka ovako sikaniraju. Mogli su da zatvore krov i pod reflektorima da odigraju veceras. Ovako sutra s Manarinom, a vec prekosutra s Berdihom.

sg4

pre 6 godina

Sada se pitam.Kako se ovo ivek desava Novaku,uvek je onaj taj koji ispasta zbog lose organizacije.Zbog cega se ovo nikad ne desava Federeru.Iako ga postujem kao igraca,i mozda je najbolji u istoriji,ali bih voleo da ga vidim u prolasku kroz sva iskusenja koja je Novak prolazio.
Sve sto ova organizacija Wimbledona radi Noletu ce biti naplacena i nadam se da ce onaj inat opet proraditi i da ce pre svega rastimovati dedu u polufanalu kao na AO 2016 i da ce nakon toga razbiti njihovog miljenika i zapusiti im usta zbog svega.

antiDebil

pre 6 godina

(antiDebil, 10. jul 2017 21:22)
Uvek navijam za Novaka, ali ovde je postalo degutantno sto ne sme da se kaze ok rec za nekog drugog tenisera, to sto se sprdam je drugo, zanimljivo mi, kad je ozbiljno ozbiljno je. Ne znam samo odakle ti kompetentnost da sudis ciji je komentar normalan a ciji ne. Trudim se da realno pisem uvek i to je to.
(anica, 10. jul 2017 21:36)

Ajdeee...ti se ponasas bas kao ovi organizatori turnira. Ti ces ovde da presudjujes ciji je komentar kompententan a ciji ne, a tebi to niko ne sme da uradi ? Kao navijac Partizan razumem ovo ponasanje prema Djokovicu, ti kao navijac fmp-a i crvene zvezde po potrebi tesko to mozes da shvatis !
NE, u ovim okolnostima nije normalno navijati za bilo koga osim za Djokovica...
Kako ti se cini ovaj fasizam u Djokovicevom slucaju ? Mada kazem, ti si navijas za one koji se ponasaju kao organizatori turnira, nisi ti kompetentna, tesko ti mozes o ovome da govoris...

Darko

pre 6 godina

Nisu Novaka mogli da prebace na Centralni teren a razlog je glup ali je tako .Organizatori nisu znali kad ce Nadal da zavrsi mec jer je vec probio sve termine i organizatori nisu hteli da rizikuju da puste Nola na Centralni teren a ovamo im se desi da Nadala uhvati mrak i onda jos veci problemi jer nema gde da prebace mec u tom slucaju.

Nebojša

pre 6 godina

Jeste da je dužina ovog meča iznenadila sve ali opet su englezi ispali ***** jer za početak prvi meč je počeo tek u 14h mogao je u 12:30 poput onih na drugim terenima da je tako bilo Novak bi završio danas ili bi u najgorem slučaju odigrao barem dva seta sutra će najverovatnije staviti meč opet na teren broj jedan a sutra je šansa za kišu daleko veća nego što je danas bila a mogli su ga metiti i posle Federera Mareja na Novakovom mestu bi metili u život sam siguran.

tasdevil

pre 6 godina

ako odluče da manarino i đoković izađu na teren mislim da bi oba igrača trebalo da odbiju ,dok se 5-ti igrač na svetu već odmara po kom osnovu je on morao da igra na centralnom terenu(pa šta ako je osvojio 7 titula)

Sasa

pre 6 godina

federer pre pola sata rutinski pobedio dimitrova a vi se bavite nolom...
(snupi, 10. jul 2017 20:26)

Normalno da se svi bave Novakom, jer Novak je Federera unistio u prethodna dva finala na Vimbldonu zna se ko je tata, kad god se setis toga osetis jak bol u dusi jel da?

anica

pre 6 godina

Dusane, nisam ni pomislila da ce Novaku biti problem sto igra na terenu br 1, nisam se ni zabrinula sto je Nadal oduzio mec, sve ajde da ne mislim da preterujem sa pristrasnosti, e ovo definitivno nije na mestu, Centralni teren slobodan, ima reflektore, sve se organizuje ako se zeli, sve ove price oko publike itd su price za tupave, bez obzira sto je vec pola deset zavrsio bi Novak mec, i kasno u ponoc bolje nego ovako sutra ko zna kad ce igrati, sreda cetvrtfinale. Ne znam sta je zavera, da li uopste postoji, ali vecito Novak ispasta. Sta im smeta kod njega, sto ce pobediti Federera, pa sport je ovo!

fyi

pre 6 godina

Karte za Wimbledon se kupuju mnogo mnogo pre bilo kakvog rasporeda. Svega mali % karata se pušta bas tog dana. Plus karte koje se prodaju u toku dana po simboličnim cenama od 5 i 10 funti za centralni i teren br. 1 i to onih posetilaca koji ogledaju recimo samo prvi meč (taj prihod ide u humanitarne svrhe). Tako da priča da su ljudi platili da gledaju taj meč ne pije vodu.

frank

pre 6 godina

ok... ali onda organizatori moraju organizovati mec na centralnom terenu kad se ovaj zavrsi pod reflektorima i zatvorenim krovom i ne smije se prekidati dok se ne zavrsi pa taman da potraje i iza ponoci...bolje i to nego da igra tri dana u nizu

NOLO

pre 6 godina

Globalnoj zaveri predvodjenoj NIKE-om i Vatikanom (protiv Novaka Đokovica) pridruzio se i Sergio Tacchini! Ne daj se Nole, ne daj se godinama moj Nole!

Жеља

pre 6 godina

Скраћивање времена опоравка ако прође Манарина, у тој фази сваки сат одмора је драгоцен.

Srbin

pre 6 godina

Ovo se Novaku na vimbldonu desava trecu godinu zaredom, prosle godine sa Kverijem, pre 2 godine sa Andersonom... Slucajno bas taj dan kad je najavljena kisa ajmo Nole na teren br.1.. a prosle godine je dosao na vimbldon sa 4 gren slema u nizu kao i dva vimbldona u nizu... Ovo su cinjenice, nisu teorije zavere.

Dzo

pre 6 godina

@Dzo 
Pa nece igrati bez publike hahahah
(Passing265, 10. jul 2017 20:50)

Ladno mogu poceti mec bez navijaca,znaci najnormalnije.
Pa kad igraju na terenu br 18 ili na nekom isto tako manjem terenu publike pa i gotovo da nema,a kad zavrsi mec Nadal:Miler nek onda lagano ulaze na pauze izmedju gemova.
Pa sta sad teniser koji je jedan od glavnih favorita za titulu,zbog navijaca mora igrati dva dana zaredom na 3 dobijena seta..?
Na prvom mestu teniseri,pa tek onda navijaci,to nalaze zdrav razum.

No 1

pre 6 godina

Oduvek je tako.Samo gledaju da ga isprovociraju.Neka izvuče dodatnu snagu iz ove situacije.Ono što te ne ubije,to te ojača.I to je istina.Napred ponosu Srbije.

Soren

pre 6 godina

Nije bilo moguce pomeriti mec Djokovic Manarino na centralni, jer bi tribine bile prazne. A i ne bi bilo posteno prema ljudima koji su platili karte za meceve na terenu jedan!

ne veruj im sine...

pre 6 godina

"Како се постаје шампион?"
"Тако што изађеш на терен кад је најтеже и победиш!"
Е, сад је тешко. Изађи и згази их!

c7-5

pre 6 godina

Necu o teoriji zavere ali je smesno da je centralni teren barem 2,5 sata prazan, nema funkciju a da se ceka da Rafa zavrsi mec? I na kraju Novak ce igrati sutra ceo mec i verovatno opet prekosutra? Ko da je padala kisa? Drugo, ko je smislio da se igraju 3 meca od 14 do 21 cas? To nije moguce fizicki smestiti pa i da se igra svaki mec po 3 seta. Sta ako su to duzi setovi a da mogu da se igraju, 4 ili 5 setova ili na razliku peti set kao sto je igrao Rafa, da ne pricamo. Nije se Novak dzabe bunio i na kraju?

Mirko Kojotovski

pre 6 godina

I onda kažu Srbi preteruju.Pa definitivno su uništili sport.Ovakvim postupcima i oni koji su mislili da je sve fer u sportu barem su progledali na jedno oko.Đokovic godinu dana uopšte ne igra a to kao koriste miljenici dolara u eura u majicama najki.
Presmesni i providni....

?

pre 6 godina

@anica
Bote priznaj da navijas za Nadala, Nolo ti je rezervna varijanta. Nije posteno da se foliras kako navijas za Noloa, a u stvari navijas za Nadala. Moras da naucis da budes postena i iskrena kao mnogi drugi komentatori.

Miki

pre 6 godina

Jedna reč - idioti!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Filip, 10. jul 2017 21:38)

Greška, jedna reč - KOMPLEXI!

snobovi mediokriteti

pre 6 godina

(snobovi mediokriteti, 10. jul 2017 20:41)
 Mnogo duze nego ti, ali cak nije stvar ni u tome, mozes ti da ga pratis i 7 dana ali ako malo ukljucis mozak ne ides po portalima i kucas o teorijama zavere na Srbe sta god da se desi u svetu. Ne ukljuci se reflektor buuuu vatikan cia nike aaaa, idite placite u svoja 4 zida a internet ugasite
(Nolox, 10. jul 2017 20:52)

Da se ne ponavljam, tvoj komentar pun predrasuda, generalizovanja, opstih mesta, bas kao da pise osoba koja ne izlazi iz cetiri zida.

Pegone

pre 6 godina

@Pre nego sto kolektivno ispljujemo Engleze samo da kazem da verovatno organizatori cekaju da zavrsi Nadal mec da bi gledaoci koji imaju karte za sve meceve na terenu br. 1 mogli da predju na centralni i gledaju i Djokovica za koga su platili. Inace kolko se secam centralni ima reflektore tako da opustencija, ipak nismo u Francuskoj na Rolan Garosu iz XIX veka.
(Jovan, 10. jul 2017 20:22)

A sta ako Nadal i Zil budu igrali kao Izner i Mahut 2010 ? 11 sati !

antiDebil

pre 6 godina

Odlozen za sutra ???
A karte sto ce propasti to nista ?
Dakle bolje karte da propadnu nego da se jedan mec prebaci na centralni teren, krajnje zanimljivo, u duhu sporta pre svega !
Na centralnom terenu moze da se igra jos 2 i po sata, ali sto bi se to radilo...

Duck Dodgers

pre 6 godina

Sad kad krenu saveti da treba iz inata da pobedi... inat od toga sve zavisi Nole jel čuješ, moraš baš onako da se zainatiš, to je dovoljno, da i motivacija... znači inat i motivacija, kad ti mi Srbende kažemo samo inat... ajte vi se zainatite u životu pa nešto ostvarite da vidim koliko će da vam to pomogne... koliko Srbenda ovde ima neispunjene živote tužno.

frank

pre 6 godina

pa ako je razlog sto djokovic ne igra veceras na centralnom terenu taj sto navijaci koji su kupili karte za Novakov mec....pa jesu li na kraju gledali Novakov mec????

Tomy

pre 6 godina

Situacija je sledeća: Sutra čitav dan padak kiša, pa Novak igra dva meča u sredu. Sad, ako bude kiše, može i tri meča u petak. Pogledajte komentare sa početka dana i videćete da su mnogi od nas predvideli ovau situaciju. Ne bi ovo bilo loše, nek se malo zakuva. Sad i drugi viču da nije fer. Nije moguće da vide. Bojim se da je previše očigledno, pa će organizatori iznaći neko rešenje.
(Predo, 10. jul 2017 20:56)
A kao ne znaš da imaju krov?

dusan

pre 6 godina

Protivnici teorija zavere,jel da da svi mi umisljamo? Nista se ne desava,sve je normalno,jel tako?...Sa nama nesto nije u redu i umislili smo kako nemaju svi isti tretman,a u svetu vladaju jednaka pravila za sve...jel tako protivnici teorije zavere?

stefke

pre 6 godina

Bravo organizatori. Ma odložite mu za sredu meč, taman da odigra 2 meča u jednom danu. Ja ne verujem. Lagano bih napustio turnir na njegovom mestu.

monden

pre 6 godina

E, ovo je, zaista, nečuveno.Em mu nameste najteži mogući žreb, da igra, od prvog kola, sa "najvećim gigantima" tenisa, em mu pomeraju meč za sledeći dan.Sram da ih bude.

Negativni

pre 6 godina

@Dzo
Pa nece igrati bez publike hahahah
(Passing265, 10. jul 2017 20:50)

Ladno mogu poceti mec bez navijaca,znaci najnormalnije.
Pa kad igraju na terenu br 18 ili na nekom isto tako manjem terenu publike pa i gotovo da nema,a kad zavrsi mec Nadal:Miler nek onda lagano ulaze na pauze izmedju gemova.
Pa sta sad teniser koji je jedan od glavnih favorita za titulu,zbog navijaca mora igrati dva dana zaredom na 3 dobijena seta..?
Na prvom mestu teniseri,pa tek onda navijaci,to nalaze zdrav razum.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzo, 10. jul 2017 21:00) # Link komentara

Ovakav "zdrav razum" kakav ti predstavljaš, upravo je Srbiju spustio gde je sada. Na dnu.

?

pre 6 godina

Nepravda. Nolo je trebao veceras da pocne mec pa sutra da nastavi.
PS- konacno pravda za botove koji su zeleli centralni teren za Noloa. Hahahaha!

Advokat svih Srba

pre 6 godina

Prosto teniski svet doživljava Đokovića kao kolateralnu štetu i neku vrstu Balkanske tragedije koja im je poslata kao remetilački faktor uglađenom evropejcu Federeru koji sa svojim neodoljivim šarmantnim tenisom i kao pojava oličenje elite ljubitelja tenisa i Španskom matadoru latino manekenskog izgleda u ostvarivanju svojih rezultata koji im je predodređen u teniskim udžbenicima istorije. Naravno tu je još i Marej, koga su Britanci posle Freda Perija dočekali kao ozeblo sunce, i onda je jasno otkud ovakav tretman prema Đokoviću. Može Đoković osvojiti još mali milion GS titula ali će ga uvek gledali kao "levo smetalo" te i otud ovakvih marginalnih likova kao ona gospođa što izjavi da Đoković nema "prirodni talenat". Pomirite se s tim i navijajmo za njega dostojanstveno.

Frajs

pre 6 godina

Sada se pitam.Kako se ovo ivek desava Novaku,uvek je onaj taj koji ispasta zbog lose organizacije.Zbog cega se ovo nikad ne desava Federeru.Iako ga postujem kao igraca,i mozda je najbolji u istoriji,ali bih voleo da ga vidim u prolasku kroz sva iskusenja koja je Novak prolazio. 
Sve sto ova organizacija Wimbledona radi Noletu ce biti naplacena i nadam se da ce onaj inat opet proraditi i da ce pre svega rastimovati dedu u polufanalu kao na AO 2016 i da ce nakon toga razbiti njihovog miljenika i zapusiti im usta zbog svega.
(sg4, 10. jul 2017 21:11)

Pa situacije kao ova sad sa Centralnim terenom su od Novaka napravile to sto je danas,i sto ima 12 GS !!
Mozemo govoriti sta ocemo,al mi treba da budemo zahvalni sto organizatori vecine turnira,i navijaci ne simpatisu Novaka,jer upravo zbog njih Novak je to sto je danas,sto ima 12 GS,30 Mastersa,5 Zavrsnih Mastersa,i 220 nedelja na vrhu ATP liste !!

antiDebil

pre 6 godina

Tako je sudjeno Novace, tezi put i trnje, uostalom to te i napravilo takvom ljudinom. Ne daj se, svu energiju usmeri na reket pa sta bude.
(anica, 10. jul 2017 21:04)

Konacno i ti da napises jedan normalan komentar !!
Ti pored ovakvih stvari mozes da navijas za bilo koga drugog osim za Djokovica ?? Da, ima veze sa time...Ovo ti je cist primer silovanja u mozak, zato sto je tako neko u mogucnosti. Djokovic mu dodje kao neka crna ovca u svetu tenisa !

od istorije zive samo istoricari

pre 6 godina

Bravo organizatori. Ma odložite mu za sredu meč, taman da odigra 2 meča u jednom danu. Ja ne verujem. Lagano bih napustio turnir na njegovom mestu.
(stefke, 10. jul 2017 21:35)

Malo pogledaj raspored, pa da ne pises gluposti! Napred Nole, nije to nista za tebe!!!!

anica

pre 6 godina

antiDebil
Nisam pomenula kompetentnost vec ti sudis da l je moj komentar normalan, pa vidim da si odlicno upucen da sudis, samo sam ti odgovorila da uvek navijam za Novaka, ne volim provokacije na kvarno jer i sama to ne radim...ostalo to tvoje tipa fasizam, silovanje, zvezdana itd...no me interesa.
Pozz

Nolox

pre 6 godina

(snobovi mediokriteti, 10. jul 2017 20:41)

Mnogo duze nego ti, ali cak nije stvar ni u tome, mozes ti da ga pratis i 7 dana ali ako malo ukljucis mozak ne ides po portalima i kucas o teorijama zavere na Srbe sta god da se desi u svetu. Ne ukljuci se reflektor buuuu vatikan cia nike aaaa, idite placite u svoja 4 zida a internet ugasite

Nolox

pre 6 godina

(Dzo, 10. jul 2017 20:44)

HAHAHAHAHAHA a sta sve necete napisati veceras ahahah. ma da druze prioritet su Nolo i Manarino igrace na centralnom terenu van ociju javnosti i publike onako sami u 4 oka ahahhahah

miki

pre 6 godina

Kako da ga stave na centralni teren kada je opste poznato da to ne dozvoljavaju... 1.cia 2. vatikan 3.golubari sa korzike 4.federerova strina 5.kinezi iz radnje na cosku 6.domaci izdajnici
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zavera je svetskih razmera, 10. jul 2017 20:23)

buraz ekstremno si nezanimljiv.. idi na informerov sajt deli humor

Dzo

pre 6 godina

Hahahahahaha pa smesna vam je ta prica sto kao organizatori zbog karata ne mogu Novakov mec prebaciti na centarlni teren,hahahahaha al zbog karata hahahh pa komedija.
Izvinite,a ko je prioritet..? igraci ili navijaci..?
Srbin sam,nikad nisam verovao u te teorije zavera,al ovo sto rade sa Novakom sto nece da ga stave na Centralni teren je dranje u zdrav mozak !!
Hahahaha al zbog karataa hahahahha..
Valjda su igraci priorit,a ne navijaci.

One piece

pre 6 godina

Kakve sramote ljudi moji,boli ova nepravda....Federer zavrsio mec prije 45 minuta,i nisu htjeli Novaka da prebace da zavrsi mec danas...Stidi te se Englezi!!!!
(Sinki, 10. jul 2017 20:22)

Covece informisi se pre nego sto pocnes sa pljuvanjem, nmg da prebace posto cekaju da se mec zavrsi iako se bas oduzio, gledaoci su platili i za jedan i za drugi mec pa novak mora da saceka. Sta tu nije jasno? Bas da te vidim da das pare za oba meca i odgledas jedan infarkt u najavi...

boki

pre 6 godina

Ljudi su platili karte da gledaju taj mec i zbog toga ne mozete prebacivati njih gde god vi hteli. Da ti ljudi ne placaju karte nebi ni bilo Djoke, Fedexa, Nadala i ostalih... Uostalom to bi se desilo i Fedexu ali srpske novine o tome ne pisu pa ljudi misle da je neka zavera... Boze kakve teorije zavere. Ako Federe osvoji turnir onda je namesteno a ako dobije Nole onda je ok. Pa dokle vise Srbijo

Zavera je svetskih razmera

pre 6 godina

Kako da ga stave na centralni teren kada je opste poznato da to ne dozvoljavaju... 1.cia 2. vatikan 3.golubari sa korzike 4.federerova strina 5.kinezi iz radnje na cosku 6.domaci izdajnici

Nolox

pre 6 godina

Hahahaha kakav brdski narod, vidi se da pratite tenis od 2011. kad je Nolo dosao na prvo mesto, niti manje drzave a toliko teniskih strucnjaka. Da bi se donela odluka o prebacivanju Djokovica na centralni (koja ce se desiti) mora prvo DA se ZAVRSI Nadalov mec iz 2 vrlo prosta razloga, to je civilizovan svet i znaju se neka pravila:
1. Ljudi su platili kartu da gledaju Djokovica
2. Ljudi ce poceti masovno da izlaze sa ovog terena i premestaju se na centralni ukoliko se informacija objavi pre zavrsetka Nadalovog meca sto bi izazvalo haos na tribinama i izlazak u toku gemova.
Manje pametovanja i pljuvanja Engleza, a vise razmisljanja nije na odmet nikad nebeski narode.

snupi

pre 6 godina

srbi pre WB: meek mek federer sigurno dobiva najlaksi moguci zdreb, sve namesteneno protiv nas srba i td.
posle zdreba kada je federer dobio realno najtezi moguci zdreb (same igrace kojima je trava omiljena podloga) a nas djokovic najlaksi moguci zdreb posle RG 2016 svi srbi ovako: ..........shhhh, dobro je prosao
ma daj bre vise svi sa vasim nerealnim konentarima begajte
zivio nama federer

Federer je gospodin covek

pre 6 godina

Majko mila koliko je ovih novokompinovanih ljubiitelja belog sporta. A neznaju osnovne stvari o tenisu. Samo Srbuju i otkrivaju zavere na sve strane!

brm

pre 6 godina

Nije tačno da ne mogu zbog karata. Na svim događajima, pa i na Vimbldonu, na svakoj karti piše da organizatori imaju mogućnost izmene programa. Ne bi bio prvi ni poslednji put da su prebacivali meč na neku drugi teren kako ih ne bi presekao mrak.

sccy

pre 6 godina

Ko ne zna moze se igrati samo do 11 sati po lokalnom vremenu 12 sati po nasem,tako da nole svoj mec zbog mraka samo na centralnom moze zavrsiti.

Sinki

pre 6 godina

Kakve sramote ljudi moji,boli ova nepravda....Federer zavrsio mec prije 45 minuta,i nisu htjeli Novaka da prebace da zavrsi mec danas...Stidi te se Englezi!!!!

x

pre 6 godina

Ma koje karte, ljudi? Sledeceg meca na terenu broj 1 nece biti. Znaci, u svakom slucaju nece moci da gledaju Novaka. Sutra je novi dan, i na teren broj 1 idu oni sa kupljenim ulaznicama za utorak.

Brat Djura

pre 6 godina

Koji licemeri. Cak i da Rafa zavrsi sada (trenutno 9:8 za Milera), Novak bez reflektora nema sanse da odigra 2 seta pre mraka. Ne razumem sto odugovlace..

antiDebil

pre 6 godina

Na centralnom moze da se igra do ponoci, na terenu 1 najvise do 22:30...u ovoj situaciji logicno je da ce se igrati na terenu 1 !!
Karte sa terena 1 u svakom slucaju propadaju kada padne mrak...
P

dropshot

pre 6 godina

Tek kada se ovaj mec zavrsi Novak moze na centralni. Svi sa terena 1 prelazi na centralni jer su kupili karte, zatvara se krov i pale se reflektori.

Predo

pre 6 godina

Situacija je sledeća: Sutra čitav dan padak kiša, pa Novak igra dva meča u sredu. Sad, ako bude kiše, može i tri meča u petak. Pogledajte komentare sa početka dana i videćete da su mnogi od nas predvideli ovau situaciju. Ne bi ovo bilo loše, nek se malo zakuva. Sad i drugi viču da nije fer. Nije moguće da vide. Bojim se da je previše očigledno, pa će organizatori iznaći neko rešenje.

Jovan

pre 6 godina

Pre nego sto kolektivno ispljujemo Engleze samo da kazem da verovatno organizatori cekaju da zavrsi Nadal mec da bi gledaoci koji imaju karte za sve meceve na terenu br. 1 mogli da predju na centralni i gledaju i Djokovica za koga su platili. Inace kolko se secam centralni ima reflektore tako da opustencija, ipak nismo u Francuskoj na Rolan Garosu iz XIX veka.

miki

pre 6 godina

Kako da ga stave na centralni teren kada je opste poznato da to ne dozvoljavaju... 1.cia 2. vatikan 3.golubari sa korzike 4.federerova strina 5.kinezi iz radnje na cosku 6.domaci izdajnici
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zavera je svetskih razmera, 10. jul 2017 20:23)

buraz ekstremno si nezanimljiv.. idi na informerov sajt deli humor

Srbin

pre 6 godina

Ovo se Novaku na vimbldonu desava trecu godinu zaredom, prosle godine sa Kverijem, pre 2 godine sa Andersonom... Slucajno bas taj dan kad je najavljena kisa ajmo Nole na teren br.1.. a prosle godine je dosao na vimbldon sa 4 gren slema u nizu kao i dva vimbldona u nizu... Ovo su cinjenice, nisu teorije zavere.

Sasa

pre 6 godina

federer pre pola sata rutinski pobedio dimitrova a vi se bavite nolom...
(snupi, 10. jul 2017 20:26)

Normalno da se svi bave Novakom, jer Novak je Federera unistio u prethodna dva finala na Vimbldonu zna se ko je tata, kad god se setis toga osetis jak bol u dusi jel da?

Advokat svih Srba

pre 6 godina

Prosto teniski svet doživljava Đokovića kao kolateralnu štetu i neku vrstu Balkanske tragedije koja im je poslata kao remetilački faktor uglađenom evropejcu Federeru koji sa svojim neodoljivim šarmantnim tenisom i kao pojava oličenje elite ljubitelja tenisa i Španskom matadoru latino manekenskog izgleda u ostvarivanju svojih rezultata koji im je predodređen u teniskim udžbenicima istorije. Naravno tu je još i Marej, koga su Britanci posle Freda Perija dočekali kao ozeblo sunce, i onda je jasno otkud ovakav tretman prema Đokoviću. Može Đoković osvojiti još mali milion GS titula ali će ga uvek gledali kao "levo smetalo" te i otud ovakvih marginalnih likova kao ona gospođa što izjavi da Đoković nema "prirodni talenat". Pomirite se s tim i navijajmo za njega dostojanstveno.

u akijevom oratorskom maniru

pre 6 godina

Đoksone bratiška, sad lepo zapni k`o nekad i uzmi onaj pehar. Ništa radovanje, nakeziš im se, slikaš i nogom ga rokneš u Temzu. Ili pokloni deci Afrike, još bolje. I onako je napravljen od njihovog pokradenog zlata. Lažni turnir, lažne tradicije, lažne gospode u belom.

anica

pre 6 godina

Dusane, nisam ni pomislila da ce Novaku biti problem sto igra na terenu br 1, nisam se ni zabrinula sto je Nadal oduzio mec, sve ajde da ne mislim da preterujem sa pristrasnosti, e ovo definitivno nije na mestu, Centralni teren slobodan, ima reflektore, sve se organizuje ako se zeli, sve ove price oko publike itd su price za tupave, bez obzira sto je vec pola deset zavrsio bi Novak mec, i kasno u ponoc bolje nego ovako sutra ko zna kad ce igrati, sreda cetvrtfinale. Ne znam sta je zavera, da li uopste postoji, ali vecito Novak ispasta. Sta im smeta kod njega, sto ce pobediti Federera, pa sport je ovo!

Ranzo Botina

pre 6 godina

Objašnjenje koje prkosi logici: Novak nije prebačen na centralni teren (koji je bio slobodan od 20h, ima krov i reflektore) "kako bi ljudi koji su platili karte za teren 1 i njegov meč mogli da ga gledaju". Pritom je već u 20h bilo jasno da Novak i Manarino ne mogu da počnu pre 20:45 i da igraju duže od pola sata. Već oko 20:15 bilo je jasno da nema vremena ni da krenu da igraju, pa ljudi koji su kupili karte za Novakov meč nisu na kraju videli ni minut meča. Stvarno sebe smatram realnim čovekom i mrzim priče kako nas nešto posebno mrze, ali da li je realno da Novak 2 od 3 slema ima prenošenje mečeva u naredni dan, poslednji pa prvi termin u 2 vezana kola, premeštanje na sporedne terene i slično? Ooooo kako se iskreno nadam da će da rasturi sve do kraja i uzme turnir. Pa kad bi se nekako uzimali u obzir težina žreba i veštačke otežavajuće okolnosti, Novak bi već odavno bio apsolutni megašampion svih paralelnih univerzuma...

brte

pre 6 godina

Nema brige za Noleta, prvo igra sa Manarinom i u slučaju pobede sa Berdihom. Dosta lagani protivnici do polufinala.
Finale neka bude Đoković - Čilić (što je i realno sada), da se ovim britancima smuči gledajući ove na IĆ.

ne veruj im sine...

pre 6 godina

"Како се постаје шампион?"
"Тако што изађеш на терен кад је најтеже и победиш!"
Е, сад је тешко. Изађи и згази их!

podrigusa

pre 6 godina

Kao penzioner vremena na raspolaganju dvoljno! Pročitao sve komentare kod stanja 143 ! Za veći deo srba je tenis i đoković od životne važnosti! Bojim se da će, ukoliko đoković sutra izgubi , u srbiji biti proglašen dan žalosti !
(s.nikolić , austrija, 10. jul 2017 22:54)

ajde krkaj taj austrijski parizer i ne brini...

Jovan

pre 6 godina

Pre nego sto kolektivno ispljujemo Engleze samo da kazem da verovatno organizatori cekaju da zavrsi Nadal mec da bi gledaoci koji imaju karte za sve meceve na terenu br. 1 mogli da predju na centralni i gledaju i Djokovica za koga su platili. Inace kolko se secam centralni ima reflektore tako da opustencija, ipak nismo u Francuskoj na Rolan Garosu iz XIX veka.

sg4

pre 6 godina

Sada se pitam.Kako se ovo ivek desava Novaku,uvek je onaj taj koji ispasta zbog lose organizacije.Zbog cega se ovo nikad ne desava Federeru.Iako ga postujem kao igraca,i mozda je najbolji u istoriji,ali bih voleo da ga vidim u prolasku kroz sva iskusenja koja je Novak prolazio.
Sve sto ova organizacija Wimbledona radi Noletu ce biti naplacena i nadam se da ce onaj inat opet proraditi i da ce pre svega rastimovati dedu u polufanalu kao na AO 2016 i da ce nakon toga razbiti njihovog miljenika i zapusiti im usta zbog svega.

sasa jokic

pre 6 godina

Operacija se polako resava u korist organizatora, Nadal ispao, a Nole igra bez dana pauze. Roger i Endi na sigurnom....
Ali oprace ih Nole kao malu decu, Prvo Rodzera pa Endija (ako stigne do finala).

brm

pre 6 godina

Nije tačno da ne mogu zbog karata. Na svim događajima, pa i na Vimbldonu, na svakoj karti piše da organizatori imaju mogućnost izmene programa. Ne bi bio prvi ni poslednji put da su prebacivali meč na neku drugi teren kako ih ne bi presekao mrak.

Ćorava posla

pre 6 godina

Ovo je Đokoviću drugi meč na terenu br.1, a tek smo na pola Vimbldona, drugi je nosilac! Federer do sada svaki meč na Centralnom terenu! Pošteno!

Sinki

pre 6 godina

Kakve sramote ljudi moji,boli ova nepravda....Federer zavrsio mec prije 45 minuta,i nisu htjeli Novaka da prebace da zavrsi mec danas...Stidi te se Englezi!!!!

znanje-imanje

pre 6 godina

Generalno zadnjih 6-7-8 godina Novak nema previše razloga za nezadovoljstvo statusom, odlukama, žrebovima itd.
Ali ovo sa ne premeštanjem njegovog meča je potpuno idiotski i potpuno neprihvatljivo. Još su mi najtragikomičniji "stručnjaci" koji objašnjavaju primitivnim Srbima da to baš i mora i treba tako!
Ne samo da ne mora, nego ni ne sme. Ono "platili su" i "bila bi gužva" su razlozi koliko i nisu. Platili su pa šta? Da se igrač povredi viša sila pa platili su ali ne gledaju. A za ono što su platili, 3 meča, ova dva su i više nego obična tri. I ne samo to nego bi stigli i na još pola Novakovog. A ovako - šta, pametnice, sa onima koji su platili a i uzeli npr. slobodan dan, a sutra nikako ne mogu da dođu? Šta ćemo sa njima, svemisleći stručnjaci? Podrazumeva se da turnir ima svoj tok - mečevi nisu film koji traje 97 minuta i garantovano je 97 minuta.
Ovakvom odlukom, nakon izuzetno iscrpljujućeg čekanja i razvlačenja i nerviranja sutrašnji će meč baš biti smor obojici. Realno ovo je u 2. nedelji Slama pogubna odluka protiv svakog igrača!!!
2007e je isto bila idiotska odluka da se ne igra u sunčanu nedelju ("tradicija" bla bla) pa se nije moglo kasnijih kišnih dana. Posledica - Novak je još više razvučeno igrao maratone, dobio 1. set pa umesto u 1. finale predao Nadalu. Tu je silno izmenjena istorija tenisa. Nadam se da nije opet tako večeras.
Nakon onoliko spore reakcije za stizanje lekara po teškoj povredi Matek-Sands drugi grandiozan gaf "najvećeg" turnira.

Mirko Kojotovski

pre 6 godina

I onda kažu Srbi preteruju.Pa definitivno su uništili sport.Ovakvim postupcima i oni koji su mislili da je sve fer u sportu barem su progledali na jedno oko.Đokovic godinu dana uopšte ne igra a to kao koriste miljenici dolara u eura u majicama najki.
Presmesni i providni....

stefke

pre 6 godina

Ne znam zašto mnogi pričaju kako organizatori ništa nisu mogli, kako ovo nije bilo očekivano. Pitam se samo šta bi uradili da je u pitanju Marej ili Federer ? Oni ih pre svega ne bi stavili da igraju u ovom kasnom terminu kao Novaka. Još su znali da postoji mogućnost da padne kiša, pa su mogli malo ranije da počnu mečeve tog dana. Zadnje 3 godine igra na Vimbldonu 2 meča u dva dana, prošle godine na RG-u opet igrao 2 meča u 2 dana. Ne sećam se kad je Federer morao da prekida meč ili da mu se odlaže za sutra. Sramota.

Frajs

pre 6 godina

Sada se pitam.Kako se ovo ivek desava Novaku,uvek je onaj taj koji ispasta zbog lose organizacije.Zbog cega se ovo nikad ne desava Federeru.Iako ga postujem kao igraca,i mozda je najbolji u istoriji,ali bih voleo da ga vidim u prolasku kroz sva iskusenja koja je Novak prolazio. 
Sve sto ova organizacija Wimbledona radi Noletu ce biti naplacena i nadam se da ce onaj inat opet proraditi i da ce pre svega rastimovati dedu u polufanalu kao na AO 2016 i da ce nakon toga razbiti njihovog miljenika i zapusiti im usta zbog svega.
(sg4, 10. jul 2017 21:11)

Pa situacije kao ova sad sa Centralnim terenom su od Novaka napravile to sto je danas,i sto ima 12 GS !!
Mozemo govoriti sta ocemo,al mi treba da budemo zahvalni sto organizatori vecine turnira,i navijaci ne simpatisu Novaka,jer upravo zbog njih Novak je to sto je danas,sto ima 12 GS,30 Mastersa,5 Zavrsnih Mastersa,i 220 nedelja na vrhu ATP liste !!

Romi

pre 6 godina

Neka viša sila (nisam vjernik pa ne mogu reći Bog) je preuzela sve u svojr ruke i čisti Novaku put ka velikom povratku i osvajanju Vimbldona.
Naizgled opasni protivnici otpadaju jedan po jedan. Lakši eliminiše onog težeg. Gulbis del Potra, Manarino Monfisa, Berdih Tima, Raonić će Federera a Čilić Mareja i Novak lako osvaja. U ovom trenutku još nije u stanju da pobjedi one prve ali ovi drugi su po mjeri.
Suđeno je da Novak osvoji bez obzira na organizatore i njihove smicalice. Kako još ne može sam, dobrodošla pomoć je tu. Hvala Višoj sili ko god ona bila.

Ana

pre 6 godina

A ti Nole nastavi da im bacas srce puno ljubavi... Ne znam sto mu treba ta predstava. Odigraj mec ( pobedi ), pozdravi se sa protivnikom i sudijom, uzmi svoje stvari i cao. Nije mi jasan uopste.

stefke

pre 6 godina

Bravo organizatori. Ma odložite mu za sredu meč, taman da odigra 2 meča u jednom danu. Ja ne verujem. Lagano bih napustio turnir na njegovom mestu.

Dragan

pre 6 godina

Sramota za ove engleze.Da li su oni svjesni da ovo gleda ceo svet.Samo se ovako moze nesto namestiti Novaku i nikome vise.Ali zato ce sutra Novak da odradi svoj posao, u bez dana pauze da igra sa cehom.Sve je od engleza normalno sto oni rade.To je velika bruka i sramota za jedan ovakav GS. IDEMO NOLE...

c7-5

pre 6 godina

Necu o teoriji zavere ali je smesno da je centralni teren barem 2,5 sata prazan, nema funkciju a da se ceka da Rafa zavrsi mec? I na kraju Novak ce igrati sutra ceo mec i verovatno opet prekosutra? Ko da je padala kisa? Drugo, ko je smislio da se igraju 3 meca od 14 do 21 cas? To nije moguce fizicki smestiti pa i da se igra svaki mec po 3 seta. Sta ako su to duzi setovi a da mogu da se igraju, 4 ili 5 setova ili na razliku peti set kao sto je igrao Rafa, da ne pricamo. Nije se Novak dzabe bunio i na kraju?

frank

pre 6 godina

ok... ali onda organizatori moraju organizovati mec na centralnom terenu kad se ovaj zavrsi pod reflektorima i zatvorenim krovom i ne smije se prekidati dok se ne zavrsi pa taman da potraje i iza ponoci...bolje i to nego da igra tri dana u nizu

pp

pre 6 godina

Od 23 h u Londonu je policijski čas i nema tenisa, dakle jedino da su Novakov meč ODMAH posle RF prebacili na centralni.
Sutra makar ne moramo da brinemo za kišu. Sva sreća da je Berdih protivnik umesto Tima, ako Nole prođe, jer će poremetiti ritam igrajući dan za danom.
Na kraju, može im se, zar ne? Njihov turnir, njihov čovek koji se najviše zenta od Novaka, pa što da ne probaju da poremete Novaka rasporedom, žutom čtampom, provokativnim pitanjima... scačim što je regularno i ne krši zakon.
Novaku ako se ne sviđa nek ne igra Wim. A šta drugo? Neće sigurno tužiti najstariji turnir sveta i dobiti ih na sudu pa da je iz USA a ne iz Srb.

No 1

pre 6 godina

Oduvek je tako.Samo gledaju da ga isprovociraju.Neka izvuče dodatnu snagu iz ove situacije.Ono što te ne ubije,to te ojača.I to je istina.Napred ponosu Srbije.

antiDebil

pre 6 godina

Odlozen za sutra ???
A karte sto ce propasti to nista ?
Dakle bolje karte da propadnu nego da se jedan mec prebaci na centralni teren, krajnje zanimljivo, u duhu sporta pre svega !
Na centralnom terenu moze da se igra jos 2 i po sata, ali sto bi se to radilo...

dominus

pre 6 godina

@ znanje-imanje

Ako bude kosmičke pravde, Mareja bi trebao da eliminiše Kveri ili Čilić. A Federera Raonić ili Đoković (ako prođe Francuza, pa potom i Čeha). Finale - otom potom. Najbolji scenario (bar za Srbe) da Novak osvoji.

fyi

pre 6 godina

Višković nije u pravu! Ljudi koji su imali danas kartu za teren br. 1 sa istom neće sutra ući na centralni. Kao novinar koji je na licu mesta ne sme sebi da dozvoli da širi dezinformacije.

Nolox

pre 6 godina

Hahahaha kakav brdski narod, vidi se da pratite tenis od 2011. kad je Nolo dosao na prvo mesto, niti manje drzave a toliko teniskih strucnjaka. Da bi se donela odluka o prebacivanju Djokovica na centralni (koja ce se desiti) mora prvo DA se ZAVRSI Nadalov mec iz 2 vrlo prosta razloga, to je civilizovan svet i znaju se neka pravila:
1. Ljudi su platili kartu da gledaju Djokovica
2. Ljudi ce poceti masovno da izlaze sa ovog terena i premestaju se na centralni ukoliko se informacija objavi pre zavrsetka Nadalovog meca sto bi izazvalo haos na tribinama i izlazak u toku gemova.
Manje pametovanja i pljuvanja Engleza, a vise razmisljanja nije na odmet nikad nebeski narode.

tasdevil

pre 6 godina

ako odluče da manarino i đoković izađu na teren mislim da bi oba igrača trebalo da odbiju ,dok se 5-ti igrač na svetu već odmara po kom osnovu je on morao da igra na centralnom terenu(pa šta ako je osvojio 7 titula)

Nebojša

pre 6 godina

Dobro je ipak su se Englezi malo smilovali stavljajući meč na centralni stadion nije idealno dva meča u dva dana Manarino pa potom stalna mušterija Berdih može to naš šampion.

Dzo

pre 6 godina

@Dzo 
Pa nece igrati bez publike hahahah
(Passing265, 10. jul 2017 20:50)

Ladno mogu poceti mec bez navijaca,znaci najnormalnije.
Pa kad igraju na terenu br 18 ili na nekom isto tako manjem terenu publike pa i gotovo da nema,a kad zavrsi mec Nadal:Miler nek onda lagano ulaze na pauze izmedju gemova.
Pa sta sad teniser koji je jedan od glavnih favorita za titulu,zbog navijaca mora igrati dva dana zaredom na 3 dobijena seta..?
Na prvom mestu teniseri,pa tek onda navijaci,to nalaze zdrav razum.

frank

pre 6 godina

pa ako je razlog sto djokovic ne igra veceras na centralnom terenu taj sto navijaci koji su kupili karte za Novakov mec....pa jesu li na kraju gledali Novakov mec????

dusan

pre 6 godina

Protivnici teorija zavere,jel da da svi mi umisljamo? Nista se ne desava,sve je normalno,jel tako?...Sa nama nesto nije u redu i umislili smo kako nemaju svi isti tretman,a u svetu vladaju jednaka pravila za sve...jel tako protivnici teorije zavere?

sasa jokic

pre 6 godina

Nole mora da nadje jaceg menadzera, jer ovaj trenutni ocigldno nema nikakav autoritet i pored toga sto je Nole jedan od najdominantnijih igraca na turu. Cak i kada je bio No.1 imao je najgori tretman i termine.

j1ggy

pre 6 godina

Ja bih samo zamolio cenjene novinare da (barem) elementarno upoznaju tematiku o kojoj pisu.

ATP ima veze sa gren slemovima isto koliko i UEFA sa Svetskim prvenstvom u fudbalu, a to je - nikakve.
Svi GS turniri su pod pokroviteljstvom ITF-a.
Svi ostali turniru su ATP.

fyi

pre 6 godina

Karte za Wimbledon se kupuju mnogo mnogo pre bilo kakvog rasporeda. Svega mali % karata se pušta bas tog dana. Plus karte koje se prodaju u toku dana po simboličnim cenama od 5 i 10 funti za centralni i teren br. 1 i to onih posetilaca koji ogledaju recimo samo prvi meč (taj prihod ide u humanitarne svrhe). Tako da priča da su ljudi platili da gledaju taj meč ne pije vodu.

Zavera je svetskih razmera

pre 6 godina

Kako da ga stave na centralni teren kada je opste poznato da to ne dozvoljavaju... 1.cia 2. vatikan 3.golubari sa korzike 4.federerova strina 5.kinezi iz radnje na cosku 6.domaci izdajnici

kraja

pre 6 godina

" Inace kolko se secam centralni ima reflektore tako da opustencija, ipak nismo u Francuskoj na Rolan Garosu iz XIX veka."

...da, tragedija je sto smo u britaniji u XXI veku...
...no to je nesto kao francuska u XV...
...btw, francuski jezik je jedno 300 godina bio zvanicni jezik na ostrvu...

Жеља

pre 6 godina

Скраћивање времена опоравка ако прође Манарина, у тој фази сваки сат одмора је драгоцен.

Predo

pre 6 godina

Situacija je sledeća: Sutra čitav dan padak kiša, pa Novak igra dva meča u sredu. Sad, ako bude kiše, može i tri meča u petak. Pogledajte komentare sa početka dana i videćete da su mnogi od nas predvideli ovau situaciju. Ne bi ovo bilo loše, nek se malo zakuva. Sad i drugi viču da nije fer. Nije moguće da vide. Bojim se da je previše očigledno, pa će organizatori iznaći neko rešenje.

snobovi mediokriteti

pre 6 godina

(snobovi mediokriteti, 10. jul 2017 20:41)
 Mnogo duze nego ti, ali cak nije stvar ni u tome, mozes ti da ga pratis i 7 dana ali ako malo ukljucis mozak ne ides po portalima i kucas o teorijama zavere na Srbe sta god da se desi u svetu. Ne ukljuci se reflektor buuuu vatikan cia nike aaaa, idite placite u svoja 4 zida a internet ugasite
(Nolox, 10. jul 2017 20:52)

Da se ne ponavljam, tvoj komentar pun predrasuda, generalizovanja, opstih mesta, bas kao da pise osoba koja ne izlazi iz cetiri zida.

Beobrad

pre 6 godina

Ovo je sramota da trostrukog sampiona Novaka ovako sikaniraju. Mogli su da zatvore krov i pod reflektorima da odigraju veceras. Ovako sutra s Manarinom, a vec prekosutra s Berdihom.

Dzo

pre 6 godina

Hahahahahaha pa smesna vam je ta prica sto kao organizatori zbog karata ne mogu Novakov mec prebaciti na centarlni teren,hahahahaha al zbog karata hahahh pa komedija.
Izvinite,a ko je prioritet..? igraci ili navijaci..?
Srbin sam,nikad nisam verovao u te teorije zavera,al ovo sto rade sa Novakom sto nece da ga stave na Centralni teren je dranje u zdrav mozak !!
Hahahaha al zbog karataa hahahahha..
Valjda su igraci priorit,a ne navijaci.

Tomy

pre 6 godina

Situacija je sledeća: Sutra čitav dan padak kiša, pa Novak igra dva meča u sredu. Sad, ako bude kiše, može i tri meča u petak. Pogledajte komentare sa početka dana i videćete da su mnogi od nas predvideli ovau situaciju. Ne bi ovo bilo loše, nek se malo zakuva. Sad i drugi viču da nije fer. Nije moguće da vide. Bojim se da je previše očigledno, pa će organizatori iznaći neko rešenje.
(Predo, 10. jul 2017 20:56)
A kao ne znaš da imaju krov?

pp

pre 6 godina

A ti Nole nastavi da im bacas srce puno ljubavi... Ne znam sto mu treba ta predstava. Odigraj mec ( pobedi ), pozdravi se sa protivnikom i sudijom, uzmi svoje stvari i cao. Nije mi jasan uopste.
(Ana, 10. jul 2017 23:02)

Možda da imaš 100 miliona dolara SAMO od turnira, bilo bi ti malo jasnije?
E kako lomite glavom, ccc...
I ne određuje publika žreb niti raspored. Svaki čovek koji dođe na Novakov meč, a uvek su PUNE tribine, platio je, dao je pare, i makar došao da zviždi Novaku zbog njega Nole zarađuje veliku lovu.
AQ ne zvižde mu svi. Aplaudiraju, ali to NIKO u Srbiji ne čuje jer ste ogluveli i oslepeli od patološke maštarije u vezi N.Đ.
Isto tako ste kompletno svi slepi i gluvi za njegovo ponašanje koje ne može ni jednom silom svemira da se meri sa RF i Nadalom - za koje ne navijam jer nisam pao sa Marsa!
Ali mi je UVEk lakše padao svaki poraz Novaka jer sam znao koliko nepravednih i zavidnih fanova Novak ima u Srbiji.
To prevazilazi svaku filozofiju, svaki argument, jednostavno to više nije ni bolest jednog naroda, nacije, to je nešto neopisivo, van domašaja realnosti.

x

pre 6 godina

Ma koje karte, ljudi? Sledeceg meca na terenu broj 1 nece biti. Znaci, u svakom slucaju nece moci da gledaju Novaka. Sutra je novi dan, i na teren broj 1 idu oni sa kupljenim ulaznicama za utorak.

Pegone

pre 6 godina

@Pre nego sto kolektivno ispljujemo Engleze samo da kazem da verovatno organizatori cekaju da zavrsi Nadal mec da bi gledaoci koji imaju karte za sve meceve na terenu br. 1 mogli da predju na centralni i gledaju i Djokovica za koga su platili. Inace kolko se secam centralni ima reflektore tako da opustencija, ipak nismo u Francuskoj na Rolan Garosu iz XIX veka.
(Jovan, 10. jul 2017 20:22)

A sta ako Nadal i Zil budu igrali kao Izner i Mahut 2010 ? 11 sati !

Negativni

pre 6 godina

Prosto ko pasulj. Ljudi koji su kupili karte da gledaju meč, mnogo su više u prednosti kod organizatora nego teniske zvezde. Teniseri su moderni gladijatori i žive lepo zbog publike koja se pali na tenis i koja plaća da gleda. Bez publike, to nikoga ne bi interesovalo. Prema tome, može on da se svadja koliko hoće, taj turnir je stariji od mnogih država i neće se prilagodjavati nikome. Publika je tu najjvažnija, kao i tradicija, a teniseri su u drugom planu. Mogu da igraju a i ne moraju. Neće oni kukati ni za kakvom zvezdom.
Show must go on.

od istorije zive samo istoricari

pre 6 godina

Bravo organizatori. Ma odložite mu za sredu meč, taman da odigra 2 meča u jednom danu. Ja ne verujem. Lagano bih napustio turnir na njegovom mestu.
(stefke, 10. jul 2017 21:35)

Malo pogledaj raspored, pa da ne pises gluposti! Napred Nole, nije to nista za tebe!!!!

Miki

pre 6 godina

Jedna reč - idioti!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Filip, 10. jul 2017 21:38)

Greška, jedna reč - KOMPLEXI!

Kika Majator

pre 6 godina

Nije nego, a sta sa onima koji su platili karte za teren br. 1. Djokovic mora da shvati da on nije neko velicanstvo, nego u suštini profi zabavljač, i da je on tamo zbog publike, a ne da je publika tamo zbog njega.

dropshot

pre 6 godina

Tek kada se ovaj mec zavrsi Novak moze na centralni. Svi sa terena 1 prelazi na centralni jer su kupili karte, zatvara se krov i pale se reflektori.

NOLO

pre 6 godina

Globalnoj zaveri predvodjenoj NIKE-om i Vatikanom (protiv Novaka Đokovica) pridruzio se i Sergio Tacchini! Ne daj se Nole, ne daj se godinama moj Nole!

Oni rade u korist stete svih nas

pre 6 godina

(anica, 10. jul 2017 21:36)

Anice, skroz si u pravu. Pravi ljubitelji sporta, a narocito NOVAKA DJOKOVICA, nikad, ama bas nikad nece reci nesto ruzno o pravim majstorima tenisa - o Noletovim rivalima. Zato nemoj da te brinu ovi sto ni sebe ne postuju, pa se potpisuju raznim potcenjivackim nikovima. Oni, i kad se jave na stranim sajtovima "braneci" Noleta okrenu sve protiv tog istinskog majstora belog sporta.

Uzivaj u tenisu. I kiflicama:)

s.nikolić , austrija

pre 6 godina

Kao penzioner vremena na raspolaganju dvoljno!
Pročitao sve komentare kod stanja 143 !
Za veći deo srba je tenis i đoković od životne važnosti!

Bojim se da će, ukoliko đoković sutra izgubi , u srbiji biti proglašen dan žalosti !

Federer je gospodin covek

pre 6 godina

Majko mila koliko je ovih novokompinovanih ljubiitelja belog sporta. A neznaju osnovne stvari o tenisu. Samo Srbuju i otkrivaju zavere na sve strane!

One piece

pre 6 godina

Kakve sramote ljudi moji,boli ova nepravda....Federer zavrsio mec prije 45 minuta,i nisu htjeli Novaka da prebace da zavrsi mec danas...Stidi te se Englezi!!!!
(Sinki, 10. jul 2017 20:22)

Covece informisi se pre nego sto pocnes sa pljuvanjem, nmg da prebace posto cekaju da se mec zavrsi iako se bas oduzio, gledaoci su platili i za jedan i za drugi mec pa novak mora da saceka. Sta tu nije jasno? Bas da te vidim da das pare za oba meca i odgledas jedan infarkt u najavi...

sccy

pre 6 godina

Ko ne zna moze se igrati samo do 11 sati po lokalnom vremenu 12 sati po nasem,tako da nole svoj mec zbog mraka samo na centralnom moze zavrsiti.

Marko B

pre 6 godina

pp, 10. jul 2017 23:58

Nisi ti zemljace prosao pored Srbina i nacina na koji smo mi vaspitani i odgajani. Djokovic jeste i ponasao se bas onako sa zarom i borbenoscu, kao sto bi se ponasao I svako rodjen i odrasta u Srbiji iz nasih korena. Shvati jednom zauvek da smo temperametni, vatreni, da opsujemo, da imamo svoj smisao za humor, da nismo ustogljeni,da se ne foliramo. Djokovic je nas covek, a sta znaci to "nas" to ti nikada neces znati, zato sto prvo moras da budes vaspitan kako treba da bi znao.

Soren

pre 6 godina

Nije bilo moguce pomeriti mec Djokovic Manarino na centralni, jer bi tribine bile prazne. A i ne bi bilo posteno prema ljudima koji su platili karte za meceve na terenu jedan!

anica

pre 6 godina

(antiDebil, 10. jul 2017 21:22)
Uvek navijam za Novaka, ali ovde je postalo degutantno sto ne sme da se kaze ok rec za nekog drugog tenisera, to sto se sprdam je drugo, zanimljivo mi, kad je ozbiljno ozbiljno je. Ne znam samo odakle ti kompetentnost da sudis ciji je komentar normalan a ciji ne. Trudim se da realno pisem uvek i to je to.

Nebojša

pre 6 godina

Jeste da je dužina ovog meča iznenadila sve ali opet su englezi ispali ***** jer za početak prvi meč je počeo tek u 14h mogao je u 12:30 poput onih na drugim terenima da je tako bilo Novak bi završio danas ili bi u najgorem slučaju odigrao barem dva seta sutra će najverovatnije staviti meč opet na teren broj jedan a sutra je šansa za kišu daleko veća nego što je danas bila a mogli su ga metiti i posle Federera Mareja na Novakovom mestu bi metili u život sam siguran.

boki

pre 6 godina

Ljudi su platili karte da gledaju taj mec i zbog toga ne mozete prebacivati njih gde god vi hteli. Da ti ljudi ne placaju karte nebi ni bilo Djoke, Fedexa, Nadala i ostalih... Uostalom to bi se desilo i Fedexu ali srpske novine o tome ne pisu pa ljudi misle da je neka zavera... Boze kakve teorije zavere. Ako Federe osvoji turnir onda je namesteno a ako dobije Nole onda je ok. Pa dokle vise Srbijo

antiDebil

pre 6 godina

Na centralnom moze da se igra do ponoci, na terenu 1 najvise do 22:30...u ovoj situaciji logicno je da ce se igrati na terenu 1 !!
Karte sa terena 1 u svakom slucaju propadaju kada padne mrak...
P

Miodrag

pre 6 godina

@Dzo, 10. jul 2017 20:44
Ajd naglas sebi postavi pitanje još jednom?
Pa ko ti donosi profit, sa kime si prodajom karte napravio ugovor? Ko ti je tu profit, a ko cost centar?

anica

pre 6 godina

antiDebil
Nisam pomenula kompetentnost vec ti sudis da l je moj komentar normalan, pa vidim da si odlicno upucen da sudis, samo sam ti odgovorila da uvek navijam za Novaka, ne volim provokacije na kvarno jer i sama to ne radim...ostalo to tvoje tipa fasizam, silovanje, zvezdana itd...no me interesa.
Pozz

Duck Dodgers

pre 6 godina

Sad kad krenu saveti da treba iz inata da pobedi... inat od toga sve zavisi Nole jel čuješ, moraš baš onako da se zainatiš, to je dovoljno, da i motivacija... znači inat i motivacija, kad ti mi Srbende kažemo samo inat... ajte vi se zainatite u životu pa nešto ostvarite da vidim koliko će da vam to pomogne... koliko Srbenda ovde ima neispunjene živote tužno.

monden

pre 6 godina

E, ovo je, zaista, nečuveno.Em mu nameste najteži mogući žreb, da igra, od prvog kola, sa "najvećim gigantima" tenisa, em mu pomeraju meč za sledeći dan.Sram da ih bude.

janko

pre 6 godina

pa to je sve smisljeno da covek na plus 35 c u podne igra meč to je extra za dodatno iscrpljivanje coveka sve je to igra van terene da se Mareju omogući da dobije Vimbldon ali mislim da je ove godine donji ne verujem da će odbraniti mislim da će ga Čilić u polufinalu pobediti

antiDebil

pre 6 godina

Tako je sudjeno Novace, tezi put i trnje, uostalom to te i napravilo takvom ljudinom. Ne daj se, svu energiju usmeri na reket pa sta bude.
(anica, 10. jul 2017 21:04)

Konacno i ti da napises jedan normalan komentar !!
Ti pored ovakvih stvari mozes da navijas za bilo koga drugog osim za Djokovica ?? Da, ima veze sa time...Ovo ti je cist primer silovanja u mozak, zato sto je tako neko u mogucnosti. Djokovic mu dodje kao neka crna ovca u svetu tenisa !

3D

pre 6 godina

Naravno da umišljate teoretičari zavere, evo i ovome visite zaveru, zeverili se Nadal i Miler protiv Đokovića i Manarina, a ne ne Manarina... izvinite... Da bi taj meč na cetralnom počeo mora sva publika da se premesti na taj teren znači može da počne ali ne pred praznim tribinama...

Nolox

pre 6 godina

(Dzo, 10. jul 2017 20:44)

HAHAHAHAHAHA a sta sve necete napisati veceras ahahah. ma da druze prioritet su Nolo i Manarino igrace na centralnom terenu van ociju javnosti i publike onako sami u 4 oka ahahhahah

SUR

pre 6 godina

@AsS

Ne uzmi mi za zlo druže, sa komentarom se skroz slažem ali moram da reagujem oko fraze kod koje baš dosta ljudi greši.
Kaže se (u ovom slučaju):
"dočekali kao ozeb'o (čovek) sunce.."
a ne: "ozeblo sunce".
Jedino ovih dana bi mnogi rado dočekali i ozeblo sunce. :)

snupi

pre 6 godina

srbi pre WB: meek mek federer sigurno dobiva najlaksi moguci zdreb, sve namesteneno protiv nas srba i td.
posle zdreba kada je federer dobio realno najtezi moguci zdreb (same igrace kojima je trava omiljena podloga) a nas djokovic najlaksi moguci zdreb posle RG 2016 svi srbi ovako: ..........shhhh, dobro je prosao
ma daj bre vise svi sa vasim nerealnim konentarima begajte
zivio nama federer

Negativni

pre 6 godina

@Dzo
Pa nece igrati bez publike hahahah
(Passing265, 10. jul 2017 20:50)

Ladno mogu poceti mec bez navijaca,znaci najnormalnije.
Pa kad igraju na terenu br 18 ili na nekom isto tako manjem terenu publike pa i gotovo da nema,a kad zavrsi mec Nadal:Miler nek onda lagano ulaze na pauze izmedju gemova.
Pa sta sad teniser koji je jedan od glavnih favorita za titulu,zbog navijaca mora igrati dva dana zaredom na 3 dobijena seta..?
Na prvom mestu teniseri,pa tek onda navijaci,to nalaze zdrav razum.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzo, 10. jul 2017 21:00) # Link komentara

Ovakav "zdrav razum" kakav ti predstavljaš, upravo je Srbiju spustio gde je sada. Na dnu.

dusan

pre 6 godina

Anice,nije problem teren na kom se igra...problem je sto jedan teren (u ovom slucaju centralni) zvrji prazan tri sata...ali nije ni to problem,bolje bi bilo i da je odigrao ta tri sata na terenu broj 2, a ne ovako...

Brat Djura

pre 6 godina

Koji licemeri. Cak i da Rafa zavrsi sada (trenutno 9:8 za Milera), Novak bez reflektora nema sanse da odigra 2 seta pre mraka. Ne razumem sto odugovlace..

Nolox

pre 6 godina

(snobovi mediokriteti, 10. jul 2017 20:41)

Mnogo duze nego ti, ali cak nije stvar ni u tome, mozes ti da ga pratis i 7 dana ali ako malo ukljucis mozak ne ides po portalima i kucas o teorijama zavere na Srbe sta god da se desi u svetu. Ne ukljuci se reflektor buuuu vatikan cia nike aaaa, idite placite u svoja 4 zida a internet ugasite

Darko

pre 6 godina

Nisu Novaka mogli da prebace na Centralni teren a razlog je glup ali je tako .Organizatori nisu znali kad ce Nadal da zavrsi mec jer je vec probio sve termine i organizatori nisu hteli da rizikuju da puste Nola na Centralni teren a ovamo im se desi da Nadala uhvati mrak i onda jos veci problemi jer nema gde da prebace mec u tom slucaju.

antiDebil

pre 6 godina

(antiDebil, 10. jul 2017 21:22)
Uvek navijam za Novaka, ali ovde je postalo degutantno sto ne sme da se kaze ok rec za nekog drugog tenisera, to sto se sprdam je drugo, zanimljivo mi, kad je ozbiljno ozbiljno je. Ne znam samo odakle ti kompetentnost da sudis ciji je komentar normalan a ciji ne. Trudim se da realno pisem uvek i to je to.
(anica, 10. jul 2017 21:36)

Ajdeee...ti se ponasas bas kao ovi organizatori turnira. Ti ces ovde da presudjujes ciji je komentar kompententan a ciji ne, a tebi to niko ne sme da uradi ? Kao navijac Partizan razumem ovo ponasanje prema Djokovicu, ti kao navijac fmp-a i crvene zvezde po potrebi tesko to mozes da shvatis !
NE, u ovim okolnostima nije normalno navijati za bilo koga osim za Djokovica...
Kako ti se cini ovaj fasizam u Djokovicevom slucaju ? Mada kazem, ti si navijas za one koji se ponasaju kao organizatori turnira, nisi ti kompetentna, tesko ti mozes o ovome da govoris...

Victorinox

pre 6 godina

Od 23 h u Londonu je policijski čas i nema tenisa….
(pp, 10. jul 2017 22:22)

Auuuu… pa to k’o Beograd 1941. Trebalo bi da vide sa komandantom grada i kriznim štabom da se turnir do daljnjeg premesti na neku sigurnu lokaciju. Pre svega zbog publike.

LondonCalling

pre 6 godina

Alo braco Grobari, koji vam je andrak?!?
Zar cemo da budemo isti kao oni koji pljuju Stojketa kada brani za reprezentaciju?
Kakve bre to ima veze sto Novak navija za zvezdanu? On je jedan od najboljih nasih sportista a vi se ponasate infantilno..
Ajde bre, trgnite se malo i promuckajte glavom...dosta vise tih budalastina!
Ej, ali Nolo, Nolou i ostali idiotski komentari...
Mene je sramota..

?

pre 6 godina

Nepravda. Nolo je trebao veceras da pocne mec pa sutra da nastavi.
PS- konacno pravda za botove koji su zeleli centralni teren za Noloa. Hahahaha!

?

pre 6 godina

@anica
Bote priznaj da navijas za Nadala, Nolo ti je rezervna varijanta. Nije posteno da se foliras kako navijas za Noloa, a u stvari navijas za Nadala. Moras da naucis da budes postena i iskrena kao mnogi drugi komentatori.

SH

pre 6 godina

@ Nolox
Da bi nekoga nazvao brdskim narodom , trebaš biti mnogo pametniji od istog.
U svom pametovanju o seobi navijača sa jednog stadiona na drugi , zaboravio si ako si uopšte znao da se karte za odredjene stadione kupuju ranije i tada se ne zna ko ce igrati na tom stadionu.Zato ne pije vodu konstatacija da su došli da gledaju baš Djokovica!!!

1€ satnica srpskog shljakera

pre 6 godina

Al biju u zdrav mozak ovi Englezi,Britanci,Skoti sta su vec neznaju ni oni.
(Frejzer !!!, 10. jul 2017 21:04)
Ne znaš ni ti.

bariloche

pre 6 godina

Novače ne žele te na Vimbldonu kao i prošle godine kad je kiša odužila meč sa Kverijem u tri dana! Jednostavno žele Rodžera Federera kao starog-novog šampiona i svi napori su usmereni ka tome! Jedini čovek koji formom je mogao da spreči da Federer ne osvoji turnir ove godine, je imao peh da izgubi od tenisera koji je sinoć 5 setova neverovatno servirao. Naravno mislim na Rafu Nadala! Kad bi kojim slučajem Rafa i Miler ovog momenta krenuli da igraju 100 mečeva na travi jedan za drugim Rafa bi bez problema dobio svih 100 ... Ali sinoć...

zex

pre 6 godina

Federer nemoze da pobedi Novaka u to sam ubedjen,Novak nije Lajovic a ni Dimitrov.Svaki drugi servis kaznjavace a i poneki prvi.Federer vise nije sto je bio,moze da uhvati na brzaka prvi set pa da se nada necemu.Novak jednostavno vraca drugacije loptice od ostalih a sama izjava Federera da jedva ceka mec sa Novakom je laz.pre dve godine mleo je redom na vimb. svi su ga videli kao favorita a Novak je dobio ladno a i ovaj put ce ako dodje do tog meca.

Nikola

pre 6 godina

@pp Veci je problem osetiti toliku mrznju i netrpeljivost prema onima koji ne razmisljanu kao ti, nego to da li je Djokovic bolji ili losiji od nekog drugog. On je nas i naravno je da ima malo vecu protekciju nego drugi.

Miodrag

pre 6 godina

@branko, 10. jul 2017 22:35
Pa bas nikad nisi cuo nominative Pero, Vlado, Simo ...
To je istocno-hercegovacki dijalekt, prilicno rasiren, vrlo zastupljen u zapadnoj Srbiji. Nolo je hipokoristik u ovom slucaju u navdenom dijalektu izveden od Nole.
Takva promene seze cak do Kraljeva gde je Vladimir Vlado, i respektivno Slobo, Pero, Jovo, Nidzo ...
Ovde neki iz neznanja pezorativno koriste Nolo jer im je samo smesno.

Zavera je svetskih razmera

pre 6 godina

Kako da ga stave na centralni teren kada je opste poznato da to ne dozvoljavaju... 1.cia 2. vatikan 3.golubari sa korzike 4.federerova strina 5.kinezi iz radnje na cosku 6.domaci izdajnici

Kika Majator

pre 6 godina

Nije nego, a sta sa onima koji su platili karte za teren br. 1. Djokovic mora da shvati da on nije neko velicanstvo, nego u suštini profi zabavljač, i da je on tamo zbog publike, a ne da je publika tamo zbog njega.

Nolox

pre 6 godina

Hahahaha kakav brdski narod, vidi se da pratite tenis od 2011. kad je Nolo dosao na prvo mesto, niti manje drzave a toliko teniskih strucnjaka. Da bi se donela odluka o prebacivanju Djokovica na centralni (koja ce se desiti) mora prvo DA se ZAVRSI Nadalov mec iz 2 vrlo prosta razloga, to je civilizovan svet i znaju se neka pravila:
1. Ljudi su platili kartu da gledaju Djokovica
2. Ljudi ce poceti masovno da izlaze sa ovog terena i premestaju se na centralni ukoliko se informacija objavi pre zavrsetka Nadalovog meca sto bi izazvalo haos na tribinama i izlazak u toku gemova.
Manje pametovanja i pljuvanja Engleza, a vise razmisljanja nije na odmet nikad nebeski narode.

s.nikolić , austrija

pre 6 godina

Kao penzioner vremena na raspolaganju dvoljno!
Pročitao sve komentare kod stanja 143 !
Za veći deo srba je tenis i đoković od životne važnosti!

Bojim se da će, ukoliko đoković sutra izgubi , u srbiji biti proglašen dan žalosti !

pp

pre 6 godina

A ti Nole nastavi da im bacas srce puno ljubavi... Ne znam sto mu treba ta predstava. Odigraj mec ( pobedi ), pozdravi se sa protivnikom i sudijom, uzmi svoje stvari i cao. Nije mi jasan uopste.
(Ana, 10. jul 2017 23:02)

Možda da imaš 100 miliona dolara SAMO od turnira, bilo bi ti malo jasnije?
E kako lomite glavom, ccc...
I ne određuje publika žreb niti raspored. Svaki čovek koji dođe na Novakov meč, a uvek su PUNE tribine, platio je, dao je pare, i makar došao da zviždi Novaku zbog njega Nole zarađuje veliku lovu.
AQ ne zvižde mu svi. Aplaudiraju, ali to NIKO u Srbiji ne čuje jer ste ogluveli i oslepeli od patološke maštarije u vezi N.Đ.
Isto tako ste kompletno svi slepi i gluvi za njegovo ponašanje koje ne može ni jednom silom svemira da se meri sa RF i Nadalom - za koje ne navijam jer nisam pao sa Marsa!
Ali mi je UVEk lakše padao svaki poraz Novaka jer sam znao koliko nepravednih i zavidnih fanova Novak ima u Srbiji.
To prevazilazi svaku filozofiju, svaki argument, jednostavno to više nije ni bolest jednog naroda, nacije, to je nešto neopisivo, van domašaja realnosti.

Jovan

pre 6 godina

Pre nego sto kolektivno ispljujemo Engleze samo da kazem da verovatno organizatori cekaju da zavrsi Nadal mec da bi gledaoci koji imaju karte za sve meceve na terenu br. 1 mogli da predju na centralni i gledaju i Djokovica za koga su platili. Inace kolko se secam centralni ima reflektore tako da opustencija, ipak nismo u Francuskoj na Rolan Garosu iz XIX veka.

miki

pre 6 godina

Kako da ga stave na centralni teren kada je opste poznato da to ne dozvoljavaju... 1.cia 2. vatikan 3.golubari sa korzike 4.federerova strina 5.kinezi iz radnje na cosku 6.domaci izdajnici
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zavera je svetskih razmera, 10. jul 2017 20:23)

buraz ekstremno si nezanimljiv.. idi na informerov sajt deli humor

Negativni

pre 6 godina

Prosto ko pasulj. Ljudi koji su kupili karte da gledaju meč, mnogo su više u prednosti kod organizatora nego teniske zvezde. Teniseri su moderni gladijatori i žive lepo zbog publike koja se pali na tenis i koja plaća da gleda. Bez publike, to nikoga ne bi interesovalo. Prema tome, može on da se svadja koliko hoće, taj turnir je stariji od mnogih država i neće se prilagodjavati nikome. Publika je tu najjvažnija, kao i tradicija, a teniseri su u drugom planu. Mogu da igraju a i ne moraju. Neće oni kukati ni za kakvom zvezdom.
Show must go on.

monden

pre 6 godina

E, ovo je, zaista, nečuveno.Em mu nameste najteži mogući žreb, da igra, od prvog kola, sa "najvećim gigantima" tenisa, em mu pomeraju meč za sledeći dan.Sram da ih bude.

snupi

pre 6 godina

srbi pre WB: meek mek federer sigurno dobiva najlaksi moguci zdreb, sve namesteneno protiv nas srba i td.
posle zdreba kada je federer dobio realno najtezi moguci zdreb (same igrace kojima je trava omiljena podloga) a nas djokovic najlaksi moguci zdreb posle RG 2016 svi srbi ovako: ..........shhhh, dobro je prosao
ma daj bre vise svi sa vasim nerealnim konentarima begajte
zivio nama federer

Federer je gospodin covek

pre 6 godina

Majko mila koliko je ovih novokompinovanih ljubiitelja belog sporta. A neznaju osnovne stvari o tenisu. Samo Srbuju i otkrivaju zavere na sve strane!

NOLO

pre 6 godina

Globalnoj zaveri predvodjenoj NIKE-om i Vatikanom (protiv Novaka Đokovica) pridruzio se i Sergio Tacchini! Ne daj se Nole, ne daj se godinama moj Nole!

Darko

pre 6 godina

Nisu Novaka mogli da prebace na Centralni teren a razlog je glup ali je tako .Organizatori nisu znali kad ce Nadal da zavrsi mec jer je vec probio sve termine i organizatori nisu hteli da rizikuju da puste Nola na Centralni teren a ovamo im se desi da Nadala uhvati mrak i onda jos veci problemi jer nema gde da prebace mec u tom slucaju.

?

pre 6 godina

Nepravda. Nolo je trebao veceras da pocne mec pa sutra da nastavi.
PS- konacno pravda za botove koji su zeleli centralni teren za Noloa. Hahahaha!

Soren

pre 6 godina

Nije bilo moguce pomeriti mec Djokovic Manarino na centralni, jer bi tribine bile prazne. A i ne bi bilo posteno prema ljudima koji su platili karte za meceve na terenu jedan!

3D

pre 6 godina

Naravno da umišljate teoretičari zavere, evo i ovome visite zaveru, zeverili se Nadal i Miler protiv Đokovića i Manarina, a ne ne Manarina... izvinite... Da bi taj meč na cetralnom počeo mora sva publika da se premesti na taj teren znači može da počne ali ne pred praznim tribinama...

Negativni

pre 6 godina

@Dzo
Pa nece igrati bez publike hahahah
(Passing265, 10. jul 2017 20:50)

Ladno mogu poceti mec bez navijaca,znaci najnormalnije.
Pa kad igraju na terenu br 18 ili na nekom isto tako manjem terenu publike pa i gotovo da nema,a kad zavrsi mec Nadal:Miler nek onda lagano ulaze na pauze izmedju gemova.
Pa sta sad teniser koji je jedan od glavnih favorita za titulu,zbog navijaca mora igrati dva dana zaredom na 3 dobijena seta..?
Na prvom mestu teniseri,pa tek onda navijaci,to nalaze zdrav razum.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzo, 10. jul 2017 21:00) # Link komentara

Ovakav "zdrav razum" kakav ti predstavljaš, upravo je Srbiju spustio gde je sada. Na dnu.

boki

pre 6 godina

Ljudi su platili karte da gledaju taj mec i zbog toga ne mozete prebacivati njih gde god vi hteli. Da ti ljudi ne placaju karte nebi ni bilo Djoke, Fedexa, Nadala i ostalih... Uostalom to bi se desilo i Fedexu ali srpske novine o tome ne pisu pa ljudi misle da je neka zavera... Boze kakve teorije zavere. Ako Federe osvoji turnir onda je namesteno a ako dobije Nole onda je ok. Pa dokle vise Srbijo

Dzo

pre 6 godina

Hahahahahaha pa smesna vam je ta prica sto kao organizatori zbog karata ne mogu Novakov mec prebaciti na centarlni teren,hahahahaha al zbog karata hahahh pa komedija.
Izvinite,a ko je prioritet..? igraci ili navijaci..?
Srbin sam,nikad nisam verovao u te teorije zavera,al ovo sto rade sa Novakom sto nece da ga stave na Centralni teren je dranje u zdrav mozak !!
Hahahaha al zbog karataa hahahahha..
Valjda su igraci priorit,a ne navijaci.

antiDebil

pre 6 godina

(antiDebil, 10. jul 2017 21:22)
Uvek navijam za Novaka, ali ovde je postalo degutantno sto ne sme da se kaze ok rec za nekog drugog tenisera, to sto se sprdam je drugo, zanimljivo mi, kad je ozbiljno ozbiljno je. Ne znam samo odakle ti kompetentnost da sudis ciji je komentar normalan a ciji ne. Trudim se da realno pisem uvek i to je to.
(anica, 10. jul 2017 21:36)

Ajdeee...ti se ponasas bas kao ovi organizatori turnira. Ti ces ovde da presudjujes ciji je komentar kompententan a ciji ne, a tebi to niko ne sme da uradi ? Kao navijac Partizan razumem ovo ponasanje prema Djokovicu, ti kao navijac fmp-a i crvene zvezde po potrebi tesko to mozes da shvatis !
NE, u ovim okolnostima nije normalno navijati za bilo koga osim za Djokovica...
Kako ti se cini ovaj fasizam u Djokovicevom slucaju ? Mada kazem, ti si navijas za one koji se ponasaju kao organizatori turnira, nisi ti kompetentna, tesko ti mozes o ovome da govoris...

?

pre 6 godina

@anica
Bote priznaj da navijas za Nadala, Nolo ti je rezervna varijanta. Nije posteno da se foliras kako navijas za Noloa, a u stvari navijas za Nadala. Moras da naucis da budes postena i iskrena kao mnogi drugi komentatori.

Sasa

pre 6 godina

federer pre pola sata rutinski pobedio dimitrova a vi se bavite nolom...
(snupi, 10. jul 2017 20:26)

Normalno da se svi bave Novakom, jer Novak je Federera unistio u prethodna dva finala na Vimbldonu zna se ko je tata, kad god se setis toga osetis jak bol u dusi jel da?

Sinki

pre 6 godina

Kakve sramote ljudi moji,boli ova nepravda....Federer zavrsio mec prije 45 minuta,i nisu htjeli Novaka da prebace da zavrsi mec danas...Stidi te se Englezi!!!!

Nolox

pre 6 godina

(Dzo, 10. jul 2017 20:44)

HAHAHAHAHAHA a sta sve necete napisati veceras ahahah. ma da druze prioritet su Nolo i Manarino igrace na centralnom terenu van ociju javnosti i publike onako sami u 4 oka ahahhahah

Nolox

pre 6 godina

(snobovi mediokriteti, 10. jul 2017 20:41)

Mnogo duze nego ti, ali cak nije stvar ni u tome, mozes ti da ga pratis i 7 dana ali ako malo ukljucis mozak ne ides po portalima i kucas o teorijama zavere na Srbe sta god da se desi u svetu. Ne ukljuci se reflektor buuuu vatikan cia nike aaaa, idite placite u svoja 4 zida a internet ugasite

podrigusa

pre 6 godina

Kao penzioner vremena na raspolaganju dvoljno! Pročitao sve komentare kod stanja 143 ! Za veći deo srba je tenis i đoković od životne važnosti! Bojim se da će, ukoliko đoković sutra izgubi , u srbiji biti proglašen dan žalosti !
(s.nikolić , austrija, 10. jul 2017 22:54)

ajde krkaj taj austrijski parizer i ne brini...

antiDebil

pre 6 godina

Tako je sudjeno Novace, tezi put i trnje, uostalom to te i napravilo takvom ljudinom. Ne daj se, svu energiju usmeri na reket pa sta bude.
(anica, 10. jul 2017 21:04)

Konacno i ti da napises jedan normalan komentar !!
Ti pored ovakvih stvari mozes da navijas za bilo koga drugog osim za Djokovica ?? Da, ima veze sa time...Ovo ti je cist primer silovanja u mozak, zato sto je tako neko u mogucnosti. Djokovic mu dodje kao neka crna ovca u svetu tenisa !

Duck Dodgers

pre 6 godina

Sad kad krenu saveti da treba iz inata da pobedi... inat od toga sve zavisi Nole jel čuješ, moraš baš onako da se zainatiš, to je dovoljno, da i motivacija... znači inat i motivacija, kad ti mi Srbende kažemo samo inat... ajte vi se zainatite u životu pa nešto ostvarite da vidim koliko će da vam to pomogne... koliko Srbenda ovde ima neispunjene živote tužno.

dusan

pre 6 godina

Protivnici teorija zavere,jel da da svi mi umisljamo? Nista se ne desava,sve je normalno,jel tako?...Sa nama nesto nije u redu i umislili smo kako nemaju svi isti tretman,a u svetu vladaju jednaka pravila za sve...jel tako protivnici teorije zavere?

Advokat svih Srba

pre 6 godina

Prosto teniski svet doživljava Đokovića kao kolateralnu štetu i neku vrstu Balkanske tragedije koja im je poslata kao remetilački faktor uglađenom evropejcu Federeru koji sa svojim neodoljivim šarmantnim tenisom i kao pojava oličenje elite ljubitelja tenisa i Španskom matadoru latino manekenskog izgleda u ostvarivanju svojih rezultata koji im je predodređen u teniskim udžbenicima istorije. Naravno tu je još i Marej, koga su Britanci posle Freda Perija dočekali kao ozeblo sunce, i onda je jasno otkud ovakav tretman prema Đokoviću. Može Đoković osvojiti još mali milion GS titula ali će ga uvek gledali kao "levo smetalo" te i otud ovakvih marginalnih likova kao ona gospođa što izjavi da Đoković nema "prirodni talenat". Pomirite se s tim i navijajmo za njega dostojanstveno.

anica

pre 6 godina

Dusane, nisam ni pomislila da ce Novaku biti problem sto igra na terenu br 1, nisam se ni zabrinula sto je Nadal oduzio mec, sve ajde da ne mislim da preterujem sa pristrasnosti, e ovo definitivno nije na mestu, Centralni teren slobodan, ima reflektore, sve se organizuje ako se zeli, sve ove price oko publike itd su price za tupave, bez obzira sto je vec pola deset zavrsio bi Novak mec, i kasno u ponoc bolje nego ovako sutra ko zna kad ce igrati, sreda cetvrtfinale. Ne znam sta je zavera, da li uopste postoji, ali vecito Novak ispasta. Sta im smeta kod njega, sto ce pobediti Federera, pa sport je ovo!

One piece

pre 6 godina

Kakve sramote ljudi moji,boli ova nepravda....Federer zavrsio mec prije 45 minuta,i nisu htjeli Novaka da prebace da zavrsi mec danas...Stidi te se Englezi!!!!
(Sinki, 10. jul 2017 20:22)

Covece informisi se pre nego sto pocnes sa pljuvanjem, nmg da prebace posto cekaju da se mec zavrsi iako se bas oduzio, gledaoci su platili i za jedan i za drugi mec pa novak mora da saceka. Sta tu nije jasno? Bas da te vidim da das pare za oba meca i odgledas jedan infarkt u najavi...

Srbin

pre 6 godina

Ovo se Novaku na vimbldonu desava trecu godinu zaredom, prosle godine sa Kverijem, pre 2 godine sa Andersonom... Slucajno bas taj dan kad je najavljena kisa ajmo Nole na teren br.1.. a prosle godine je dosao na vimbldon sa 4 gren slema u nizu kao i dva vimbldona u nizu... Ovo su cinjenice, nisu teorije zavere.

Romi

pre 6 godina

Neka viša sila (nisam vjernik pa ne mogu reći Bog) je preuzela sve u svojr ruke i čisti Novaku put ka velikom povratku i osvajanju Vimbldona.
Naizgled opasni protivnici otpadaju jedan po jedan. Lakši eliminiše onog težeg. Gulbis del Potra, Manarino Monfisa, Berdih Tima, Raonić će Federera a Čilić Mareja i Novak lako osvaja. U ovom trenutku još nije u stanju da pobjedi one prve ali ovi drugi su po mjeri.
Suđeno je da Novak osvoji bez obzira na organizatore i njihove smicalice. Kako još ne može sam, dobrodošla pomoć je tu. Hvala Višoj sili ko god ona bila.

Frajs

pre 6 godina

Sada se pitam.Kako se ovo ivek desava Novaku,uvek je onaj taj koji ispasta zbog lose organizacije.Zbog cega se ovo nikad ne desava Federeru.Iako ga postujem kao igraca,i mozda je najbolji u istoriji,ali bih voleo da ga vidim u prolasku kroz sva iskusenja koja je Novak prolazio. 
Sve sto ova organizacija Wimbledona radi Noletu ce biti naplacena i nadam se da ce onaj inat opet proraditi i da ce pre svega rastimovati dedu u polufanalu kao na AO 2016 i da ce nakon toga razbiti njihovog miljenika i zapusiti im usta zbog svega.
(sg4, 10. jul 2017 21:11)

Pa situacije kao ova sad sa Centralnim terenom su od Novaka napravile to sto je danas,i sto ima 12 GS !!
Mozemo govoriti sta ocemo,al mi treba da budemo zahvalni sto organizatori vecine turnira,i navijaci ne simpatisu Novaka,jer upravo zbog njih Novak je to sto je danas,sto ima 12 GS,30 Mastersa,5 Zavrsnih Mastersa,i 220 nedelja na vrhu ATP liste !!

u akijevom oratorskom maniru

pre 6 godina

Đoksone bratiška, sad lepo zapni k`o nekad i uzmi onaj pehar. Ništa radovanje, nakeziš im se, slikaš i nogom ga rokneš u Temzu. Ili pokloni deci Afrike, još bolje. I onako je napravljen od njihovog pokradenog zlata. Lažni turnir, lažne tradicije, lažne gospode u belom.

anica

pre 6 godina

(antiDebil, 10. jul 2017 21:22)
Uvek navijam za Novaka, ali ovde je postalo degutantno sto ne sme da se kaze ok rec za nekog drugog tenisera, to sto se sprdam je drugo, zanimljivo mi, kad je ozbiljno ozbiljno je. Ne znam samo odakle ti kompetentnost da sudis ciji je komentar normalan a ciji ne. Trudim se da realno pisem uvek i to je to.

dropshot

pre 6 godina

Tek kada se ovaj mec zavrsi Novak moze na centralni. Svi sa terena 1 prelazi na centralni jer su kupili karte, zatvara se krov i pale se reflektori.

tasdevil

pre 6 godina

ako odluče da manarino i đoković izađu na teren mislim da bi oba igrača trebalo da odbiju ,dok se 5-ti igrač na svetu već odmara po kom osnovu je on morao da igra na centralnom terenu(pa šta ako je osvojio 7 titula)

Mirko Kojotovski

pre 6 godina

I onda kažu Srbi preteruju.Pa definitivno su uništili sport.Ovakvim postupcima i oni koji su mislili da je sve fer u sportu barem su progledali na jedno oko.Đokovic godinu dana uopšte ne igra a to kao koriste miljenici dolara u eura u majicama najki.
Presmesni i providni....

Ranzo Botina

pre 6 godina

Objašnjenje koje prkosi logici: Novak nije prebačen na centralni teren (koji je bio slobodan od 20h, ima krov i reflektore) "kako bi ljudi koji su platili karte za teren 1 i njegov meč mogli da ga gledaju". Pritom je već u 20h bilo jasno da Novak i Manarino ne mogu da počnu pre 20:45 i da igraju duže od pola sata. Već oko 20:15 bilo je jasno da nema vremena ni da krenu da igraju, pa ljudi koji su kupili karte za Novakov meč nisu na kraju videli ni minut meča. Stvarno sebe smatram realnim čovekom i mrzim priče kako nas nešto posebno mrze, ali da li je realno da Novak 2 od 3 slema ima prenošenje mečeva u naredni dan, poslednji pa prvi termin u 2 vezana kola, premeštanje na sporedne terene i slično? Ooooo kako se iskreno nadam da će da rasturi sve do kraja i uzme turnir. Pa kad bi se nekako uzimali u obzir težina žreba i veštačke otežavajuće okolnosti, Novak bi već odavno bio apsolutni megašampion svih paralelnih univerzuma...

dominus

pre 6 godina

@ znanje-imanje

Ako bude kosmičke pravde, Mareja bi trebao da eliminiše Kveri ili Čilić. A Federera Raonić ili Đoković (ako prođe Francuza, pa potom i Čeha). Finale - otom potom. Najbolji scenario (bar za Srbe) da Novak osvoji.

sg4

pre 6 godina

Sada se pitam.Kako se ovo ivek desava Novaku,uvek je onaj taj koji ispasta zbog lose organizacije.Zbog cega se ovo nikad ne desava Federeru.Iako ga postujem kao igraca,i mozda je najbolji u istoriji,ali bih voleo da ga vidim u prolasku kroz sva iskusenja koja je Novak prolazio.
Sve sto ova organizacija Wimbledona radi Noletu ce biti naplacena i nadam se da ce onaj inat opet proraditi i da ce pre svega rastimovati dedu u polufanalu kao na AO 2016 i da ce nakon toga razbiti njihovog miljenika i zapusiti im usta zbog svega.

brte

pre 6 godina

Nema brige za Noleta, prvo igra sa Manarinom i u slučaju pobede sa Berdihom. Dosta lagani protivnici do polufinala.
Finale neka bude Đoković - Čilić (što je i realno sada), da se ovim britancima smuči gledajući ove na IĆ.

sasa jokic

pre 6 godina

Operacija se polako resava u korist organizatora, Nadal ispao, a Nole igra bez dana pauze. Roger i Endi na sigurnom....
Ali oprace ih Nole kao malu decu, Prvo Rodzera pa Endija (ako stigne do finala).

sasa jokic

pre 6 godina

Nole mora da nadje jaceg menadzera, jer ovaj trenutni ocigldno nema nikakav autoritet i pored toga sto je Nole jedan od najdominantnijih igraca na turu. Cak i kada je bio No.1 imao je najgori tretman i termine.

Ana

pre 6 godina

A ti Nole nastavi da im bacas srce puno ljubavi... Ne znam sto mu treba ta predstava. Odigraj mec ( pobedi ), pozdravi se sa protivnikom i sudijom, uzmi svoje stvari i cao. Nije mi jasan uopste.

od istorije zive samo istoricari

pre 6 godina

Bravo organizatori. Ma odložite mu za sredu meč, taman da odigra 2 meča u jednom danu. Ja ne verujem. Lagano bih napustio turnir na njegovom mestu.
(stefke, 10. jul 2017 21:35)

Malo pogledaj raspored, pa da ne pises gluposti! Napred Nole, nije to nista za tebe!!!!

antiDebil

pre 6 godina

Odlozen za sutra ???
A karte sto ce propasti to nista ?
Dakle bolje karte da propadnu nego da se jedan mec prebaci na centralni teren, krajnje zanimljivo, u duhu sporta pre svega !
Na centralnom terenu moze da se igra jos 2 i po sata, ali sto bi se to radilo...

1€ satnica srpskog shljakera

pre 6 godina

Al biju u zdrav mozak ovi Englezi,Britanci,Skoti sta su vec neznaju ni oni.
(Frejzer !!!, 10. jul 2017 21:04)
Ne znaš ni ti.

No 1

pre 6 godina

Oduvek je tako.Samo gledaju da ga isprovociraju.Neka izvuče dodatnu snagu iz ove situacije.Ono što te ne ubije,to te ojača.I to je istina.Napred ponosu Srbije.

Dragan

pre 6 godina

Sramota za ove engleze.Da li su oni svjesni da ovo gleda ceo svet.Samo se ovako moze nesto namestiti Novaku i nikome vise.Ali zato ce sutra Novak da odradi svoj posao, u bez dana pauze da igra sa cehom.Sve je od engleza normalno sto oni rade.To je velika bruka i sramota za jedan ovakav GS. IDEMO NOLE...

znanje-imanje

pre 6 godina

Generalno zadnjih 6-7-8 godina Novak nema previše razloga za nezadovoljstvo statusom, odlukama, žrebovima itd.
Ali ovo sa ne premeštanjem njegovog meča je potpuno idiotski i potpuno neprihvatljivo. Još su mi najtragikomičniji "stručnjaci" koji objašnjavaju primitivnim Srbima da to baš i mora i treba tako!
Ne samo da ne mora, nego ni ne sme. Ono "platili su" i "bila bi gužva" su razlozi koliko i nisu. Platili su pa šta? Da se igrač povredi viša sila pa platili su ali ne gledaju. A za ono što su platili, 3 meča, ova dva su i više nego obična tri. I ne samo to nego bi stigli i na još pola Novakovog. A ovako - šta, pametnice, sa onima koji su platili a i uzeli npr. slobodan dan, a sutra nikako ne mogu da dođu? Šta ćemo sa njima, svemisleći stručnjaci? Podrazumeva se da turnir ima svoj tok - mečevi nisu film koji traje 97 minuta i garantovano je 97 minuta.
Ovakvom odlukom, nakon izuzetno iscrpljujućeg čekanja i razvlačenja i nerviranja sutrašnji će meč baš biti smor obojici. Realno ovo je u 2. nedelji Slama pogubna odluka protiv svakog igrača!!!
2007e je isto bila idiotska odluka da se ne igra u sunčanu nedelju ("tradicija" bla bla) pa se nije moglo kasnijih kišnih dana. Posledica - Novak je još više razvučeno igrao maratone, dobio 1. set pa umesto u 1. finale predao Nadalu. Tu je silno izmenjena istorija tenisa. Nadam se da nije opet tako večeras.
Nakon onoliko spore reakcije za stizanje lekara po teškoj povredi Matek-Sands drugi grandiozan gaf "najvećeg" turnira.

Predo

pre 6 godina

Situacija je sledeća: Sutra čitav dan padak kiša, pa Novak igra dva meča u sredu. Sad, ako bude kiše, može i tri meča u petak. Pogledajte komentare sa početka dana i videćete da su mnogi od nas predvideli ovau situaciju. Ne bi ovo bilo loše, nek se malo zakuva. Sad i drugi viču da nije fer. Nije moguće da vide. Bojim se da je previše očigledno, pa će organizatori iznaći neko rešenje.

Dzo

pre 6 godina

@Dzo 
Pa nece igrati bez publike hahahah
(Passing265, 10. jul 2017 20:50)

Ladno mogu poceti mec bez navijaca,znaci najnormalnije.
Pa kad igraju na terenu br 18 ili na nekom isto tako manjem terenu publike pa i gotovo da nema,a kad zavrsi mec Nadal:Miler nek onda lagano ulaze na pauze izmedju gemova.
Pa sta sad teniser koji je jedan od glavnih favorita za titulu,zbog navijaca mora igrati dva dana zaredom na 3 dobijena seta..?
Na prvom mestu teniseri,pa tek onda navijaci,to nalaze zdrav razum.

pp

pre 6 godina

Od 23 h u Londonu je policijski čas i nema tenisa, dakle jedino da su Novakov meč ODMAH posle RF prebacili na centralni.
Sutra makar ne moramo da brinemo za kišu. Sva sreća da je Berdih protivnik umesto Tima, ako Nole prođe, jer će poremetiti ritam igrajući dan za danom.
Na kraju, može im se, zar ne? Njihov turnir, njihov čovek koji se najviše zenta od Novaka, pa što da ne probaju da poremete Novaka rasporedom, žutom čtampom, provokativnim pitanjima... scačim što je regularno i ne krši zakon.
Novaku ako se ne sviđa nek ne igra Wim. A šta drugo? Neće sigurno tužiti najstariji turnir sveta i dobiti ih na sudu pa da je iz USA a ne iz Srb.

stefke

pre 6 godina

Bravo organizatori. Ma odložite mu za sredu meč, taman da odigra 2 meča u jednom danu. Ja ne verujem. Lagano bih napustio turnir na njegovom mestu.

anica

pre 6 godina

antiDebil
Nisam pomenula kompetentnost vec ti sudis da l je moj komentar normalan, pa vidim da si odlicno upucen da sudis, samo sam ti odgovorila da uvek navijam za Novaka, ne volim provokacije na kvarno jer i sama to ne radim...ostalo to tvoje tipa fasizam, silovanje, zvezdana itd...no me interesa.
Pozz

fyi

pre 6 godina

Višković nije u pravu! Ljudi koji su imali danas kartu za teren br. 1 sa istom neće sutra ući na centralni. Kao novinar koji je na licu mesta ne sme sebi da dozvoli da širi dezinformacije.

antiDebil

pre 6 godina

Na centralnom moze da se igra do ponoci, na terenu 1 najvise do 22:30...u ovoj situaciji logicno je da ce se igrati na terenu 1 !!
Karte sa terena 1 u svakom slucaju propadaju kada padne mrak...
P

snobovi mediokriteti

pre 6 godina

(snobovi mediokriteti, 10. jul 2017 20:41)
 Mnogo duze nego ti, ali cak nije stvar ni u tome, mozes ti da ga pratis i 7 dana ali ako malo ukljucis mozak ne ides po portalima i kucas o teorijama zavere na Srbe sta god da se desi u svetu. Ne ukljuci se reflektor buuuu vatikan cia nike aaaa, idite placite u svoja 4 zida a internet ugasite
(Nolox, 10. jul 2017 20:52)

Da se ne ponavljam, tvoj komentar pun predrasuda, generalizovanja, opstih mesta, bas kao da pise osoba koja ne izlazi iz cetiri zida.

Tomy

pre 6 godina

Situacija je sledeća: Sutra čitav dan padak kiša, pa Novak igra dva meča u sredu. Sad, ako bude kiše, može i tri meča u petak. Pogledajte komentare sa početka dana i videćete da su mnogi od nas predvideli ovau situaciju. Ne bi ovo bilo loše, nek se malo zakuva. Sad i drugi viču da nije fer. Nije moguće da vide. Bojim se da je previše očigledno, pa će organizatori iznaći neko rešenje.
(Predo, 10. jul 2017 20:56)
A kao ne znaš da imaju krov?

ne veruj im sine...

pre 6 godina

"Како се постаје шампион?"
"Тако што изађеш на терен кад је најтеже и победиш!"
Е, сад је тешко. Изађи и згази их!

Beobrad

pre 6 godina

Ovo je sramota da trostrukog sampiona Novaka ovako sikaniraju. Mogli su da zatvore krov i pod reflektorima da odigraju veceras. Ovako sutra s Manarinom, a vec prekosutra s Berdihom.

Ćorava posla

pre 6 godina

Ovo je Đokoviću drugi meč na terenu br.1, a tek smo na pola Vimbldona, drugi je nosilac! Federer do sada svaki meč na Centralnom terenu! Pošteno!

Miki

pre 6 godina

Jedna reč - idioti!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Filip, 10. jul 2017 21:38)

Greška, jedna reč - KOMPLEXI!

c7-5

pre 6 godina

Necu o teoriji zavere ali je smesno da je centralni teren barem 2,5 sata prazan, nema funkciju a da se ceka da Rafa zavrsi mec? I na kraju Novak ce igrati sutra ceo mec i verovatno opet prekosutra? Ko da je padala kisa? Drugo, ko je smislio da se igraju 3 meca od 14 do 21 cas? To nije moguce fizicki smestiti pa i da se igra svaki mec po 3 seta. Sta ako su to duzi setovi a da mogu da se igraju, 4 ili 5 setova ili na razliku peti set kao sto je igrao Rafa, da ne pricamo. Nije se Novak dzabe bunio i na kraju?

stefke

pre 6 godina

Ne znam zašto mnogi pričaju kako organizatori ništa nisu mogli, kako ovo nije bilo očekivano. Pitam se samo šta bi uradili da je u pitanju Marej ili Federer ? Oni ih pre svega ne bi stavili da igraju u ovom kasnom terminu kao Novaka. Još su znali da postoji mogućnost da padne kiša, pa su mogli malo ranije da počnu mečeve tog dana. Zadnje 3 godine igra na Vimbldonu 2 meča u dva dana, prošle godine na RG-u opet igrao 2 meča u 2 dana. Ne sećam se kad je Federer morao da prekida meč ili da mu se odlaže za sutra. Sramota.

Nebojša

pre 6 godina

Jeste da je dužina ovog meča iznenadila sve ali opet su englezi ispali ***** jer za početak prvi meč je počeo tek u 14h mogao je u 12:30 poput onih na drugim terenima da je tako bilo Novak bi završio danas ili bi u najgorem slučaju odigrao barem dva seta sutra će najverovatnije staviti meč opet na teren broj jedan a sutra je šansa za kišu daleko veća nego što je danas bila a mogli su ga metiti i posle Federera Mareja na Novakovom mestu bi metili u život sam siguran.

Oni rade u korist stete svih nas

pre 6 godina

(anica, 10. jul 2017 21:36)

Anice, skroz si u pravu. Pravi ljubitelji sporta, a narocito NOVAKA DJOKOVICA, nikad, ama bas nikad nece reci nesto ruzno o pravim majstorima tenisa - o Noletovim rivalima. Zato nemoj da te brinu ovi sto ni sebe ne postuju, pa se potpisuju raznim potcenjivackim nikovima. Oni, i kad se jave na stranim sajtovima "braneci" Noleta okrenu sve protiv tog istinskog majstora belog sporta.

Uzivaj u tenisu. I kiflicama:)

bariloche

pre 6 godina

Novače ne žele te na Vimbldonu kao i prošle godine kad je kiša odužila meč sa Kverijem u tri dana! Jednostavno žele Rodžera Federera kao starog-novog šampiona i svi napori su usmereni ka tome! Jedini čovek koji formom je mogao da spreči da Federer ne osvoji turnir ove godine, je imao peh da izgubi od tenisera koji je sinoć 5 setova neverovatno servirao. Naravno mislim na Rafu Nadala! Kad bi kojim slučajem Rafa i Miler ovog momenta krenuli da igraju 100 mečeva na travi jedan za drugim Rafa bi bez problema dobio svih 100 ... Ali sinoć...

Brat Djura

pre 6 godina

Koji licemeri. Cak i da Rafa zavrsi sada (trenutno 9:8 za Milera), Novak bez reflektora nema sanse da odigra 2 seta pre mraka. Ne razumem sto odugovlace..

frank

pre 6 godina

ok... ali onda organizatori moraju organizovati mec na centralnom terenu kad se ovaj zavrsi pod reflektorima i zatvorenim krovom i ne smije se prekidati dok se ne zavrsi pa taman da potraje i iza ponoci...bolje i to nego da igra tri dana u nizu

Pegone

pre 6 godina

@Pre nego sto kolektivno ispljujemo Engleze samo da kazem da verovatno organizatori cekaju da zavrsi Nadal mec da bi gledaoci koji imaju karte za sve meceve na terenu br. 1 mogli da predju na centralni i gledaju i Djokovica za koga su platili. Inace kolko se secam centralni ima reflektore tako da opustencija, ipak nismo u Francuskoj na Rolan Garosu iz XIX veka.
(Jovan, 10. jul 2017 20:22)

A sta ako Nadal i Zil budu igrali kao Izner i Mahut 2010 ? 11 sati !

kraja

pre 6 godina

" Inace kolko se secam centralni ima reflektore tako da opustencija, ipak nismo u Francuskoj na Rolan Garosu iz XIX veka."

...da, tragedija je sto smo u britaniji u XXI veku...
...no to je nesto kao francuska u XV...
...btw, francuski jezik je jedno 300 godina bio zvanicni jezik na ostrvu...

Miodrag

pre 6 godina

@Dzo, 10. jul 2017 20:44
Ajd naglas sebi postavi pitanje još jednom?
Pa ko ti donosi profit, sa kime si prodajom karte napravio ugovor? Ko ti je tu profit, a ko cost centar?

zex

pre 6 godina

Federer nemoze da pobedi Novaka u to sam ubedjen,Novak nije Lajovic a ni Dimitrov.Svaki drugi servis kaznjavace a i poneki prvi.Federer vise nije sto je bio,moze da uhvati na brzaka prvi set pa da se nada necemu.Novak jednostavno vraca drugacije loptice od ostalih a sama izjava Federera da jedva ceka mec sa Novakom je laz.pre dve godine mleo je redom na vimb. svi su ga videli kao favorita a Novak je dobio ladno a i ovaj put ce ako dodje do tog meca.

brm

pre 6 godina

Nije tačno da ne mogu zbog karata. Na svim događajima, pa i na Vimbldonu, na svakoj karti piše da organizatori imaju mogućnost izmene programa. Ne bi bio prvi ni poslednji put da su prebacivali meč na neku drugi teren kako ih ne bi presekao mrak.

Жеља

pre 6 godina

Скраћивање времена опоравка ако прође Манарина, у тој фази сваки сат одмора је драгоцен.

Nebojša

pre 6 godina

Dobro je ipak su se Englezi malo smilovali stavljajući meč na centralni stadion nije idealno dva meča u dva dana Manarino pa potom stalna mušterija Berdih može to naš šampion.

Miodrag

pre 6 godina

@branko, 10. jul 2017 22:35
Pa bas nikad nisi cuo nominative Pero, Vlado, Simo ...
To je istocno-hercegovacki dijalekt, prilicno rasiren, vrlo zastupljen u zapadnoj Srbiji. Nolo je hipokoristik u ovom slucaju u navdenom dijalektu izveden od Nole.
Takva promene seze cak do Kraljeva gde je Vladimir Vlado, i respektivno Slobo, Pero, Jovo, Nidzo ...
Ovde neki iz neznanja pezorativno koriste Nolo jer im je samo smesno.

fyi

pre 6 godina

Karte za Wimbledon se kupuju mnogo mnogo pre bilo kakvog rasporeda. Svega mali % karata se pušta bas tog dana. Plus karte koje se prodaju u toku dana po simboličnim cenama od 5 i 10 funti za centralni i teren br. 1 i to onih posetilaca koji ogledaju recimo samo prvi meč (taj prihod ide u humanitarne svrhe). Tako da priča da su ljudi platili da gledaju taj meč ne pije vodu.

j1ggy

pre 6 godina

Ja bih samo zamolio cenjene novinare da (barem) elementarno upoznaju tematiku o kojoj pisu.

ATP ima veze sa gren slemovima isto koliko i UEFA sa Svetskim prvenstvom u fudbalu, a to je - nikakve.
Svi GS turniri su pod pokroviteljstvom ITF-a.
Svi ostali turniru su ATP.

Marko B

pre 6 godina

pp, 10. jul 2017 23:58

Nisi ti zemljace prosao pored Srbina i nacina na koji smo mi vaspitani i odgajani. Djokovic jeste i ponasao se bas onako sa zarom i borbenoscu, kao sto bi se ponasao I svako rodjen i odrasta u Srbiji iz nasih korena. Shvati jednom zauvek da smo temperametni, vatreni, da opsujemo, da imamo svoj smisao za humor, da nismo ustogljeni,da se ne foliramo. Djokovic je nas covek, a sta znaci to "nas" to ti nikada neces znati, zato sto prvo moras da budes vaspitan kako treba da bi znao.

x

pre 6 godina

Ma koje karte, ljudi? Sledeceg meca na terenu broj 1 nece biti. Znaci, u svakom slucaju nece moci da gledaju Novaka. Sutra je novi dan, i na teren broj 1 idu oni sa kupljenim ulaznicama za utorak.

sccy

pre 6 godina

Ko ne zna moze se igrati samo do 11 sati po lokalnom vremenu 12 sati po nasem,tako da nole svoj mec zbog mraka samo na centralnom moze zavrsiti.

frank

pre 6 godina

pa ako je razlog sto djokovic ne igra veceras na centralnom terenu taj sto navijaci koji su kupili karte za Novakov mec....pa jesu li na kraju gledali Novakov mec????

janko

pre 6 godina

pa to je sve smisljeno da covek na plus 35 c u podne igra meč to je extra za dodatno iscrpljivanje coveka sve je to igra van terene da se Mareju omogući da dobije Vimbldon ali mislim da je ove godine donji ne verujem da će odbraniti mislim da će ga Čilić u polufinalu pobediti

Nikola

pre 6 godina

@pp Veci je problem osetiti toliku mrznju i netrpeljivost prema onima koji ne razmisljanu kao ti, nego to da li je Djokovic bolji ili losiji od nekog drugog. On je nas i naravno je da ima malo vecu protekciju nego drugi.

SUR

pre 6 godina

@AsS

Ne uzmi mi za zlo druže, sa komentarom se skroz slažem ali moram da reagujem oko fraze kod koje baš dosta ljudi greši.
Kaže se (u ovom slučaju):
"dočekali kao ozeb'o (čovek) sunce.."
a ne: "ozeblo sunce".
Jedino ovih dana bi mnogi rado dočekali i ozeblo sunce. :)

LondonCalling

pre 6 godina

Alo braco Grobari, koji vam je andrak?!?
Zar cemo da budemo isti kao oni koji pljuju Stojketa kada brani za reprezentaciju?
Kakve bre to ima veze sto Novak navija za zvezdanu? On je jedan od najboljih nasih sportista a vi se ponasate infantilno..
Ajde bre, trgnite se malo i promuckajte glavom...dosta vise tih budalastina!
Ej, ali Nolo, Nolou i ostali idiotski komentari...
Mene je sramota..

Victorinox

pre 6 godina

Od 23 h u Londonu je policijski čas i nema tenisa….
(pp, 10. jul 2017 22:22)

Auuuu… pa to k’o Beograd 1941. Trebalo bi da vide sa komandantom grada i kriznim štabom da se turnir do daljnjeg premesti na neku sigurnu lokaciju. Pre svega zbog publike.

SH

pre 6 godina

@ Nolox
Da bi nekoga nazvao brdskim narodom , trebaš biti mnogo pametniji od istog.
U svom pametovanju o seobi navijača sa jednog stadiona na drugi , zaboravio si ako si uopšte znao da se karte za odredjene stadione kupuju ranije i tada se ne zna ko ce igrati na tom stadionu.Zato ne pije vodu konstatacija da su došli da gledaju baš Djokovica!!!

dusan

pre 6 godina

Anice,nije problem teren na kom se igra...problem je sto jedan teren (u ovom slucaju centralni) zvrji prazan tri sata...ali nije ni to problem,bolje bi bilo i da je odigrao ta tri sata na terenu broj 2, a ne ovako...