Fudbal 268

Sreda, 05.07.2017.

15:33

UEFA: Partizan bliži Realu, nego Zvezda Partizanu

Na aktuelnoj rang listi FIFA najbolje pozicioniran srpski klub je Partizan na 110. mestu, dok je Crvena zvezda 265.

UEFA: Partizan bliži Realu, nego Zvezda Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

268 Komentari

Sortiraj po:

nnidza

pre 6 godina

@djole
Ti tako obesmišljavaš i Partizanovu titulu prvaka Evrope u košarci. Samo šampioni država su učestvovali u oba takmičenja. A neuporedivo manje timova i manja konkurencija je u košarci. Umesto da se ponosiš uspesima kojih više neće biti (pre će KK CZ postati pobednik EL nego Partizan da igra LŠ ) ti omalovažavaš...

zoran zivancevic

pre 6 godina

Sta da kazem mozda ce igrom srece Partizan i Crvena Zvezda igrati u grupnoj
fazi lige sampiona odnosno lige Evrope ,to je moja zelja a na terenu ce se
videti da li to i zasluzuju .

Negativni

pre 6 godina

(Stevan, 5. jul 2017 23:14)

Ok. Može i tako da se gleda na stvari. Medjutim, stvar je u tome da razlika izmedju 110. I 265. mesta može da se nadomesti u svega dve sezone ako odigraš svega par dobrih utakmica sa protivnicima koji su na tvom nivou. Ali, doći do prvih dvadeset je desetogodišnje učestvovanje u Ligama Evrope i Ligi Šampiona. O tome sam govorio. Pri tom, iako je razlika ogromna u korist Partizana, ipak Partizan ne razbija Zvezdu u tim derbijima već pobedjuje prilično tesno a često i igra nerešeno. Dakle, tu nijanse mogu da odluče o sto i nešto mesta razlike. Dobar trener, par dobrih igrača za naše uslove i eto ti pomak od sto mesta u svega dve sezone.
Tačno je, atmosfera u Ludogorecu je odlična i zarada im je odlična za te uslove. Ali, ni na kraj pameti im nije da uporedjuju titulu prvaka Evrope i sveta sa plasmanom u LŠ. U tome je, Stevane, razlika.

slobinator

pre 6 godina

(djole, 6. jul 2017 13:20)
prvo mi nije jasno zašto se ovakvi besmisleni komentari objavljuju.čuj nisu 1991 godine igrali najbolji timovi evrope.pa igrali su real,milan,napoli sa maradonom,porto,bajern,glazgov rendžers,spartak moskva koji je izbacio real u četvrt-finalu I tada najskuplji tim na svetu olimpik marselj.ko je falio?samo liverpul I ajaks.englezi I tako nisu bili na nivou iz sedamdesetih i osamsedesetih zato što 5 godina nisu igrali u evropi.ko im je kriv.što su pustili navijače da divljaju.tom logikom partizanova titula u košarci je još bezvrednija jer je igrao sa mađarima,holanđanima,belgijancima.nije pobedio ni jedno zvučnije ime osim one talijane što su ga menjali svake godine pa vise ne mogu da pohvatam koji je koji.sama lista je besmislena.inače na večnoj listi evro-kupova zvezda je na 26.mestu ,a partizan na četrdesetom,a te 1991 zvezda je bila među 8 najboljih timova u evro-kupovima svih vremena.

maliklubizHumske

pre 6 godina

Mi smo bili prvaci sveta i evrope,pa smo i tada na toj UEFA listi bili 15-20.mozda i nize. Toliko o tome i toj listi,merodavnoj nevidjeno.Ali jugoslovenskohrvatski klub Partizan i njihovih 20-25% Srbije navijaca voli te tabelice da gleda,pa se raduje i kad je 125ti.
Koliko su UEFA tabele istinite sad je Island na 10 mestu,a Srbija na 35. npr.Pa nije valjda da Island tri puta bolji. Ili Jamajka u rangu Srbije.
Pale se samo deca i grobari,zato sto njima sve pocinje od 2001. od kosarke,fudbala..Cak malopre jedan je napisao kako zadnjih pet derbija partizan uspesniji...uskoro ce biti zadnja dva. A do 1992 dobro znaju,ako znaju kad je bilo neko prvenstvo jace i elitnije Zvezda je imala duplo vise pobeda,a taj Partizan punih 18 godina nije pobedio Zvezdu na Marakani u prvenstvu od 1977-1995,prevodu dete se rodi i podje na fakultet.Ali kazem dobro,samo da se raduju navijaci kluba iz Humske,kojih je do aprila 2017 bilo 2300 na tribinama jedinog jos sovjetskokomunistickog tipa stadiona u proseku da navijaju za svoj galaktiko VucelaVizuraTavamba.
A sta cemo sa Petah Tikvama,Samrocima,Zaglebjima,Fljamurtarijima i ostalim mega ekipama koje isterase tog Partizana iz te UEFE.

djole

pre 6 godina

Mene je sramota što je Zvezda na ovom mestu, iskreno.
Ali je još smešnije da su partizanovci PONOSNI (kako neki pišu) što su na 110. mestu:)
(odlika malih, 6. jul 2017 07:49)

Ne, najsmesnije je sto vi jos uvek mislite da nekog zanima quasi-titula pre 26 godina. Titula koju ste dobili bez igranja najboljih klubova Evrope. A odmah posle te smejurije je to sto je vama sasvim ok da ste spali sa tog slavnog prvog mesta do 265.

BBRS

pre 6 godina

Zvezda bliza Sevojnu, nego Partizanu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Volpi, 6. jul 2017 06:40)

Па наравно да је ближе. Севојно је у србији !!!

Jel sad vidite koliko ste mali ?

pre 6 godina

Неко је славио европску титулу а неко 110 позицију !
Да није тужно било би јадно !!!

Jel sad vidite koliko ste mali ?

pre 6 godina

Неко је славио европску титулу а неко 110 позицију !
Да није тужно било би јадно !!!

Rocco

pre 6 godina

1.Plaća li jugoslovensko sportsko društvo ove naslove u svim režimskim novinama ili to rade iz ljubavi?
2.Real ima ukupno 134.000 bodova a jugoslovensko sportsko društvo partizan 11.000 a najbolji srpski tim 3000...nejasno ko je kome bliži?

(Recimo razlika između Reala i jugoslovenskog sportskog društva partizan je oko 100 uzastopnih pobeda,a ista tolika je i između Reala i najboljeg srpskog tima C. Zvezde.Pametnom dosta,i pored svih udruženih krađa, godinama,nisu odmakli ni jednu pobedu više,sramota,toliko truda...džaba sve)

lik

pre 6 godina

Ko ne razume ovu listu taj se ne razume ni u fudbal,dakle mnogo je bitno uci medju prvih 100 klubova.Zasto?Pa zato sto npr neces poceti od prvog kola kvalifikacija.Drugo pa recimo da je zvezda 70 igrala bi samo dva kola za ligu europe kao recimo Dinamo i dobila bi neke leve ekipe dakle 100 posto osigurana liga europe.Ovako ce morati da gleda u nebo inace ce dobiti Viljareal,Milan,Psv,Zenit a moglo je biti i neki jermenski klub da su bolje plasirani na list,ali to garagani ne razumeju njima je bitno i danas sta se desavalo 45te.Imaju predsednika koji ce vladati uvek dok su im navijaci curani

neutralni felsh

pre 6 godina

Partizana se plaši čitava Evropa, gleda da ih izbegne u žrebu jer ih čeka paklena atmosfera od 10.000 gledalaca...
(nnidza, 06. jul 2017 07:57)


ako vec insistiras:
1. naravno da se plase. posle njukasla, niko u evropi ne potcenjuje partizan, naprotiv - kad si video one stare galaktikose da igraju sa onakvim gardom? partizan je u evro fudbalu danas ono sto kazu za nekog coveka, sitan ali zilav, ne da ne sebe ume da uzvrati. na takve se ne zalece lako.
nasuprot tome, zvezdu svi pozele u zrebu, lepo im je i lako da izbace nekadasnje ime. naravno, usput podele par fraza o zvezdinoj vecitoj velicanstvenosti, da se domoroci ne naljute ;)
2. a gde je zvezda u tom zrebu? makar takvom skromnom, kako zelis da istaknes.
3. jok, paklena atmosfera je kad se zaori "pukni zoro", samo jos fale tamburasi... vidim svi su se uplasili, sausolo narocito.
kad sve saberes, ovih partizanovih kako kazes 10.000 nekog i uplase, ali zvezdina armada izgleda ama bas nikog. naprotiv, bas ih inspirise. jos kad mozgovi izbace neki transparent protiv uefa (sa kojom tezinom, kad zvanicnom uefa takmicenju skoro nikad i ne primirisu?) - komendija je zagarantovana... ah da, i paklena atmosfera, umalo da zaboravim ;)

Rocco

pre 6 godina

Koga zanimaju vesti o jugoslovenskom sportskom društvu?

To u rubriku bivša Jugoslavija...ili u smešne izraze region ili još smešnije nato varijante zapadni Balkan.

miško

pre 6 godina

Neutralni felsh,stvarno nemaš veze,pa po toj logici svi naši timovi su bili Juga u malom.I tada a i danas navijači su podeljeni na zvezdaše i ostale.Ostali ne navijaju samo za svoje već i protiv Zvezde.Samo je nebo bilo iznad nas.Srbija do Barija,Srbija do Tokija.Osvajanje planete nam nikada neće oprostiti.

odlika malih

pre 6 godina

Mene je sramota što je Zvezda na ovom mestu, iskreno.
Ali je još smešnije da su partizanovci PONOSNI (kako neki pišu) što su na 110. mestu:)

nnidza

pre 6 godina

@neutralni felsh
Auuu, šta sve napisa... Dobro je da Vučelić, Ružić, Dačić nisu političari... nezavisni fudbalski radnici. Dobro je da navijači nisu narko dileri i bosovi, prebegulje iz protivnickog tabora. Dobro je da Partizan posluje pozitivno iz budžeta RS... Dobro je sto je je 111. i bliži je po kvalitetu Realu nego Zvezdi. Dobro je što redovno puni mreže bednih timova Zvezdinog ranga: Makabija, Petrah Tikve, bednih Iraca, Slovaka i prosečnih Čeha...
Partizana se plaši čitava Evropa, gleda da ih izbegne u žrebu jer ih čeka paklena atmosfera od 10.000 gledalaca...

neutralni felsh

pre 6 godina

Stidite se i odricete devedesetih i Milosevica,a ponosite se Partizanom.Sad mi recite od kad su poceli uspesi JSD-a i propadanje Zvezde?
(Pravda za ovce, 5. jul 2017 21:55)


evo ja cu. simbolicki i bukvalno, propadanje zvezde je pocelo onog trena kad ste poceli da skandirate "zvezda srbija, nikad jugoslavija"... posle ste prosli ko bosi po trnju.

neutralni felsh

pre 6 godina

Pa dobro, ti onda budi zadovoljan 111. mestom, mi cemo da slavimo prvo i svakom dobro :) Ja licno nikad ne bih menjao 111. mesto za prvo u bilo kom periodu istorije, ali ukusi su razliciti.
(lol, 06. jul 2017 00:01)


na zalost, nista nisi skontao... ali nema veze.

terminator2209

pre 6 godina

hahahahhahahhaa kako se grobari loze sto su 110. kao da su medju prvih 10.. jaka sad stvar da li si 110 ili 200 i neki.. tuzno..

nista o nicemu

pre 6 godina

Pa tukli su timove kao sto je Sampdoria, Rapid, Bursaspor, Dinamo... Što se za za Zvezdu ne može reći...
(mare, 05. jul 2017 17:03)

Jer sta je jedna Roma za Bursu, ma nista baki, Bursa cuveni klub prestonice Rimskog carstva.

UltraS

pre 6 godina

Iz komentara vidim da su navijaci Partizana veoma zadovoljni 110. mestom. Vama je bitnije koji ste u odnosu na nas, samo nas gledate. Ne shvatate da ste najbolji klub Srbije, niste ni u prvih 100 u Evropi. Ej! Svi prst na celo!

Јабучило

pre 6 godina

@ Apsolutno je isto da li si 110 ili 265.

Исто је теби јер сте 265. Омаловажаваш то што је неко други бољи. Буди 110. у било чему што има макар само 300 учесника, па онда мудруј.

Dzoni

pre 6 godina

Kada vec znas, pogledaj ukupni bilans:-) 
(decki preseljeni od osnivaca, 05. jul 2017 23:29). Ukupni bilans vam je 0 pobeda u zadnja pet derbija...
(xxx, 05. jul 2017 23:54)

A sto zadnjih 5?
Tako ti odgovara?
Posto volis da guglas, izguglaj ukupan skor u derbiju, mozes i gol razliku, mozes i duple krune, titule, kupove, evropske titule... Ali pre toga uzmi nesto za smirenje...

lol

pre 6 godina

zvezda je bila juga u malom, nabroj igrace pa ces videti, ne slusaj zaboravne veterane. ali, posle ste u onim teskim vremenima skroz posasavili sa "najveci smo najbolji smo", a u upravu su vam se uvlacila politika, pa sve to na tribine, postali ste megasrbi, megafon rezima, a sve to crpe klub - fudbal. i vasi bistriji su videli da polako dolazi sunovrat, imam ortake i medju vasima pa znam, danas cute od muke.
partizan za sve to vreme polako "gradi igru", jer ima stabilnost, ne seta se suvise pijavica po upravi, manje su potezani navijaci za dnevne gluposti, radilo se planski, koliko toliko. i steceno je preimucstvo. vidi se po evropi, igra se, ima se ime. opet kazem kakvo takvo, ali partizan je mnogo ugledniji od lige iz koje dolazi, da se ne lazemo. bio i ostao ugledan klub iz ovog dela evrope, stabilan, bez velikih reci i ocekivanja, redovno igra evropu.
prvi ja se ne bih menjao sa vama, da se secam lepih numero uno vremena dok milujem spomenare stare dok se tesim da trenutni čabar ima dno. od proslosti se ne zivi, pozdrav za 265. mesto :)
(neutralni felsh, 5. jul 2017 22:37)

Pa dobro, ti onda budi zadovoljan 111. mestom, mi cemo da slavimo prvo i svakom dobro :) Ja licno nikad ne bih menjao 111. mesto za prvo u bilo kom periodu istorije, ali ukusi su razliciti.

asdf

pre 6 godina

Koliko samo vesti u poslednje vreme koje omalozavaju Zvezdu..dobro novinari,grobari i ostali Andjusi shvatamo da nije nista vise kao pre,da smo ocajni,al ajde odmori te malo.Srcku cete dobiti od Zvezde

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Naravno da smo blizi Realu! Mi smo institucija!!!! Partizan ponos Srbije!!!!
(aleksandar, 05. jul 2017 22:52)

U odnosu na udaljenost od Jupitera,jako ste blizu,takoreći na dohvat ruke.....e na šta se vi ložite...a znate da ste mali klub i da je veličina Crvene Zvezde za vas ne dostižan san.

Stevan

pre 6 godina

(Negativni, 5. jul 2017 21:18) #

Veliki je uspeh uopste igrati u LS jer to automatski znaci da si, kao sto rekoh, medju 32 najbolja u Evropi i za male siromasne klubove je to isto sto je za Real Madrid titula u LS, i ne znam koji problem imas da to ukapiras. A to sto si rekao kako nisi video da se oko Ludogoreca dize pompa sto igraju LS- pa ne dize se kod nas, sto bi se kod nas dizala pompa oko Ludogoreca... ali pogledaj malo sta se desava u Razgradu i Bugarskoj uopste i kakva euforija nastane kad upadnu u grupnu fazu LS. Dakle ne mozes mi reci da je bolje ni ne igrati u LS i LE kad vec ne mozes da osvojis trofej, sta ce ti to? Pa takvo razmisljanje ne vlada ni u Realu i Bayernu, a kamo li u bedi od klubova poput Partizana, Dinama, Ludlgoreca, Zvezde. Uostalom meni su Partizan i Zvezda i uopste svi klubovi na svetu, bitni poput blata koje sam ocistio ispod nokta na malom prstu, tako da uopste nisam stitio jedne ili druge niti pokusavao da izmerim koji od ova dva kluba je manje bedan ili vise uspesan, kako ti volja, vec sam samo pokusao da objasnim da, iako se ti sa time ne slazes, nije isto da li si 265. ili 110. na tabeli. Jer koliko god da je 110. sama po sebi bedna, ipak do 265. mesta ima jos 154 bednika losijih od tebe koji ti gledaju u ledja... tebi kao bedniku sa 110. mesta to mozda ne znaci puno, ali neutralnim posmatracima poput mene pomaze da uocim razliku izmedju 2 kluba.

xxx

pre 6 godina

Kada vec znas, pogledaj ukupni bilans:-)
(decki preseljeni od osnivaca, 05. jul 2017 23:29). Ukupni bilans vam je 0 pobeda u zadnja pet derbija...

Dzoni

pre 6 godina

Наслов је убица!! хаха
(мењам Призрен за Џенкинса, 05. jul 2017 21:46)

Kad vec volis naslove...
ODUSEVLJENI SMO ZVEZDOM, ONI SU REAL, BOKA...

Dzoni

pre 6 godina

Kad vec volis naslove...  
ODUSEVLJENI SMO ZVEZDOM, ONI SU REAL, BOKA... 
(Dzoni, 05. jul 2017 22:19). Manje vina, manje vina...
(xxx, 05. jul 2017 22:35)

Moj verni pratilac, pa gde si do sad?
Zabrinuo sam se...

zoran ivkovic

pre 6 godina

partizan je realno igrao bolji fudbal prosle sezone i imao bolji tim ...samo mislim da je razlika trebala biti manja ...tesko je i proceniti i da ti neki bolji uvid u bazi mnostva timova slicnog kvaliteta odnosno nekvaliteta ....tu je mnogo timova a ne igraju evropske kupove ili igraju i ispadaju u sezoni kupanja ....srecno nasim klubovima ove sezone imace tezak zadatak u evropi
....moram da napomenem svi kritikujemo los nas fudbal a nasi klubovi moraju sa daleko mizernijim budzetom da udju u sezonu od drugih ....siromastvo nas unisti ...nasi timovi shodno ulozeni novac i rezultat su cak na sjajnom mestu ...u tom balansu mozda smo i jos dobri ....pa videoton madjarski uzima trenera prvaka srbije i daje mu enormno vecu platu...ej madjari i on odlazi ...moram jedan primer navesti ....zvezda je bila nezvanicni svetski prvak ,tada je zvezda pobedila cileanski kolo kolo ...proslo je 25 godina od tada zvezda igra uzasno i reprezentacija nam je realno tanka ,nema igre ...a cileanci su toliko napredovali igraju vrhunski i jedna su medju najboljim reprezentacijama sveta ....al cileanci ulazu ,bogata su zemlja i mogu ...jer gde je ekonomija jaka moze da gura i bude armirani stub sporta ...kod nas love malo i onda nas lako ocerupaju .... mladu onu ekipu ocerupase sto je bila svetski prvak i oni moci vecinom na zapadu greju klupu ...sve se svelo kod nas na kintu koje ili nema ili ima jako malo

miško

pre 6 godina

Kada smo kod grafita moram da napišem da su grafiti "grobari"i"Partizan"nešto najružnije na zgadama NBG. Napisana ćirilicom, pisanim slovima, isti rukopis jedne osobe.Taj je ponavljao i prvi razred.Gde god se okreči zgrada eto njega da je naruži.Komunalna policija lako može da sazna ko to radi i preduzme neke mere.

ultrasrbin

pre 6 godina

djenka sa parkinga, 5. jul 2017 16:15
Vojvodina nije uradila nista, ali je Zvezda uradila jos manje.
Partizan nema nikakve razultate, ali je bar 2 puta igrao LS, a bogami i grupu LE.
Sve dok Zvezda bude mislila da joj je dovoljan Bari prolazice ovako.
Na moru sam evo upoznao momka koji je batalio fudbal zbog Terze i ekipe, a izmislio ga je za pola sadasnje Zvezdine ekipe. Na stranu stranu sto je hteo da igra maltne dzabe, ali razni menazderi mu trazili pare da bi uopste dosao u Zvezdu.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Zvezda je na dnu a Partizan je sasvim pristojan i kvalitetan klub.
(mislite o tome, 05. jul 2017 20:12)


AHAHAHAHAHAHAHA,
I OPET AHAHAHAHAHAHAHA

qq

pre 6 godina

Volim sto sam Zvezdas pa gledam kako se neko lozi sto je ne znam ni ja koji na nekoj tabeli od pre par godina sto se racuna ne znam ni sam sta. A znam da je moj klub bio prvi na tabeli i ne samo prvi nego i osvojio Evropu cak i naredne godine bio polufinalista. Radujte se komsije male. hahahahaa radujte hahahahha vi ste cirkus.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ala, 5. jul 2017 21:37)

Slusas li ti sebe sta pricas? Pa ti se prvi ponosis sto ste osvojili nesto sto ne postoji danas. Nesto sto vise nema ni znacaj niti bi iko igrao da se opet organizuje. Cime se ti ponosis bruko i sramoto? Pa i moj pradeda je bio jedan od najbogatijih ljudi u regioni pa evo sad ja radim za 300e. Jos jednom te pitam, cime se ti ponosis?

neutralni felsh

pre 6 godina

Sportski pozdrav svim ljudima dobre volje. I onima kojima je uspeh da budu 111. na listi i onima kojima je uspeh sto su bili numero uno :)
(lol, 5. jul 2017 20:55)

nije smesno. evo da ti kazem bas... navijao sam za vas te 91. kad se vec videlo da mozete daleko. i ne samo ja, masa ljudi, ma cele juga. svi smo nekako mislili da je juga zasluzila da ima sampiona, narocito posle razocarenja u italiji 90. jao argentino. zvezda je bila juga u malom, nabroj igrace pa ces videti, ne slusaj zaboravne veterane. ali, posle ste u onim teskim vremenima skroz posasavili sa "najveci smo najbolji smo", a u upravu su vam se uvlacila politika, pa sve to na tribine, postali ste megasrbi, megafon rezima, a sve to crpe klub - fudbal. i vasi bistriji su videli da polako dolazi sunovrat, imam ortake i medju vasima pa znam, danas cute od muke.
partizan za sve to vreme polako "gradi igru", jer ima stabilnost, ne seta se suvise pijavica po upravi, manje su potezani navijaci za dnevne gluposti, radilo se planski, koliko toliko. i steceno je preimucstvo. vidi se po evropi, igra se, ima se ime. opet kazem kakvo takvo, ali partizan je mnogo ugledniji od lige iz koje dolazi, da se ne lazemo. bio i ostao ugledan klub iz ovog dela evrope, stabilan, bez velikih reci i ocekivanja, redovno igra evropu.
prvi ja se ne bih menjao sa vama, da se secam lepih numero uno vremena dok milujem spomenare stare dok se tesim da trenutni čabar ima dno. od proslosti se ne zivi, pozdrav za 265. mesto :)

decki preseljeni od osnivaca

pre 6 godina

boot-am@. A mi ga izbacivali. E to je vas sistem vrednosti, najveci Evropski uspesi - igrali nereseno sa Realom i pobedili Zvezdu. U vasoj istoriji su Mancester i Zvezda jedini velikani koje ste pobedjivali.

Ala

pre 6 godina

Volim sto sam Zvezdas pa gledam kako se neko lozi sto je ne znam ni ja koji na nekoj tabeli od pre par godina sto se racuna ne znam ni sam sta. A znam da je moj klub bio prvi na tabeli i ne samo prvi nego i osvojio Evropu cak i naredne godine bio polufinalista. Radujte se komsije male. hahahahaa radujte hahahahha vi ste cirkus.

Pravda za ovce

pre 6 godina

Stidite se i odricete devedesetih i Milosevica,a ponosite se Partizanom.Sad mi recite od kad su poceli uspesi JSD-a i propadanje Zvezde?

Srđan Knežević

pre 6 godina

Evo raspored po ligama gdje se jasno vidi da je tabela tačna sviđala se nama ili ne.Umjesto da se svađamo ko je manje jadan jasno je da smo svi u globalu jako loši.
Zemlja: Poeni:
1 ESP 899.562
2 ENG 754.296
3 GER 702.836
4 ITA 571.957
5 POR 422.996
6 FRA 415.192
7 RUS 365.876
8 UKR 306.360
9 NED 265.594
10 BEL 234.000
11 TUR 213.780
12 SUI 195.295
13 GRE 172.520
14 AUT 138.220
15 ROU 134.912
16 CZE 127.925
17 DEN 103.700
18 CYP 87.045
19 POL 83.750
20 SCO 82.890
21 CRO 80.700
22 SWE 79.750
23 NOR 78.750
24 BLR 76.750
25 ISR 76.525
26 BUL 57.625
27 SVN 48.250
28 KAZ 47.100
29 AZE 44.825
30 SRB 43.550
31 HUN 36.025
32 SVK 35.400
33 FIN 34.760
34 MDA 32.600
35 GEO 32.250
36 ISL 28.500
37 ALB 24.350
38 IRL 24.060
39 BIH 23.550
40 MKD 21.400
41 LTU 20.825
42 MNE 19.800
43 LVA 19.525
44 LUX 19.350
45 NIR 15.900
46 ARM 15.525
47 EST 15.350
48 WAL 13900
49 FRO 13.350
50 MLT 12580
51 LIE 7.200
52 AND 6.796
53 SMR 2632
54 GIB 1700

Negativni

pre 6 godina

Nije neko preterano dostignuce gledano sa pozicije najboljih, najvecih i najbogatijih klubova-ali Partizan to nije, naprotiv, oni su sve suprotno od toga pa je sam plasman u LS ogroman uspeh... Na kraju krajeva, oni su u toj LS makar igrali, uspeli su da se nadju u 32 najbolja kluba u Evropi, samo po sebi to je uspeh, ako samo malo razmislis. Takodje mi ne mozes reci da je isto kad si 110. kao i kad si 265., a kad poziciju na toj listi odredjuju najeminentniji fudbalski strucnjaci u svetu.
(Stevan, 5. jul 2017 19:57)

Apsolutno je isto da li si 110 ili 265. To su mesta na kojima su autsajderi i sama po sebi su bedan plasman. Meriti da li je bednije biti Zvezda ili Partizan, smešno je.
Medjutim, ako je 265. nekada bio br.1...e, to već nije isto. To je razlika - drastična!
I nije nikakav uspeh igrati beznačajnu ulogu u LŠ. Ludogorec igra mnogo češće od Partizana pa ne vidim da od toga prave veliku pompu. Ali, Partizanov problem je što smatra uspehom ono što je bolje od amaterskog propalog kluba koji se zove Zvezda. I to govori mnogo više od Partizanu nego o Zvezdi.

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

Ovo je lista za poslednjih nekoliko godina a zašto vas čudi kad je to vreme Toletovih titula i izbacivanja Zvezde iz Evrope da bi igrao državni projekat partizan. partizan je samo jedne godine igrao kvalifikacije za LE i odmah ispao u prvom kolu. Da je to igrao svake godine i da mu Vučić nije platio licencu ove godine bio bi još gore plasiran od Zvezde.

mirko

pre 6 godina

tabela bodovi sve je ok, ali to nije veličina i renome kluba. pet zvezdinih zvezda, ušati pehar i još mnogo toga pa da pričamo. tabela je trenutno stanje i sigurno je partizan zadnih godina bolji, kako i zasto da ne ulazimo u temu i kakva nam je drzava bila jeste sada, i ne mesajete babe i zabe tu je i uefina večna lista pa pogledajte.

Ajde nesto...

pre 6 godina

Ne znam zasto se ovi iz trenutno treceg najuspesnijeg kluba u Srbiji u novijoj istoriji stalno nesto bune...moze neko saopstenje,evo proslo je vec 4-5 sati a da nema neke mudrolije iz Ljutice Bogdana...sta kaze cika Mijailovic !?

Evo duša, evo telo......

pre 6 godina

Zna se da velike krize izbacuju u prvi plan polusvet i ljude bez skrupula ograničenh sposobnosti i sumnjivog morala, koji u nastalom vakumu koriste svoju jedinu šansu da isplivaju na površinu i novostečenu poziciju čuvaju ne birajući sredstva. E sad možete da vidite koliko je razoran raspad SFRJ bio kada je ovakva situacija na UEFA listi. Nekada bi se to zvalo SiFi!!!

papiga47

pre 6 godina

meni je najjbitnje da sad ove god udjemo na foru u ligu sampiona makar odmah ispali sto ce i biti al cemo uzeti 20 milki eura i osakatiti raspalu zvezdu narednih 3-4 god garant..jer se lovom dize sisitem kupuju jaki igraci i mlati se lagano svako u jsl a evropa ce posle biti normalna stvar...e tu je njihov kraj- mi se pitamo i verujemo uz pomoc s neba!!! ona neka ide u stecaj jer je brate zasluzila sa dugom prema drzavi i narodu...

neutralni felsh

pre 6 godina

ti znas ko je iz francuske dosao turisticki?!
knez mihajlova je i danas nasarana fc tuluz ,isto i pored bankomata iz cika ljubine na 3-4 mesta...

ne mozes ti iz tvog sela da vidis,ali znas ovde da lupetas!!
(belgrado, 05. jul 2017 19:55)


i zbog par sitnih grafita je trebalo neko da bude mrtav? kako mozes da zbog klupskih boja branis 15 idiota koji su tukli jednog coveka do smrti? ako bas hoces, te budale su bas te boje izuzetno obrukale. bruka i sramota! to nije bila tuca navijaca, koju i mozes nekako da opravdas nekim ulicnim kodeksom, ovo ono, ovo je cela banda nasrnula na jednog i nije se smirila dok ga nije ubila. ej, o cemu mi pricamo? nisu ga "nasutirali, nasamarali, patosirali, ulubili, ispravili poluosovinu", nego su ga ubili - tukli i vukli do smrti.
TO NE SMES DA BRANIS NIKAKVIM IZGOVORIMA!!! NIKO!!! DA SE NE ZABORAVI!

xxx

pre 6 godina

boot-am@. A mi ga izbacivali. E to je vas sistem vrednosti, najveci Evropski uspesi - igrali nereseno sa Realom i pobedili Zvezdu. U vasoj istoriji su Mancester i Zvezda jedini velikani koje ste pobedjivali.
(decki preseljeni od osnivaca, 5. jul 2017 21:36) Zvezdu ne računamo...

Mile

pre 6 godina

Vazna je vecna lista UEFA. Tu Zvezdi svi sa Balkana ali i sire gledaju u ledja.
(feruso, 5. jul 2017 17:59)

Na večnoj UEFA listi samo je 10 mesta između FKCZ i Partizana, FKCZ je 27, Partizan 38. Pre deset godina ta razlika je bila veća, baš kao što je bila razlika u titulama. I jedno i drugo će se preokrenuti, poklonili ili ne "titulu" iz '46.

Inače dva kluba sa Balkana su ispred FKCZ, a to su Panatenaikos i Steaua. Za godinu-dve FKCZ prestiže i Olimpijakos, a Dinamo iz Zagreba je 30, tako da ako oni nastave da budu redovni učesnici evro takmičenja kao do sada, a Zvezda nastavi da ispada posle drugog ili trećeg pretkola, eto i Dinama ispred na večnoj uefinoj listi najvećih klubova svih vremena.

...

pre 6 godina

zvezdi fali 8.5 do partizana a partizanu 123 poena do reala, pa kako moze da bude blizi?? igra kvalifikacije za LS svake godine, jedini razlog, da nije tako ispadao bi u prvom kolu kao prosle godine.

Dzoni

pre 6 godina

Dzoni, 05. jul 2017 19:10) 

ti znas ko je iz francuske dosao turisticki?! 
knez mihajlova je i danas nasarana fc tuluz ,isto i pored bankomata iz cika ljubine na 3-4 mesta... 

ne mozes ti iz tvog sela da vidis,ali znas ovde da lupetas!!
(belgrado, 05. jul 2017 19:55)

Ma on je napao njih 15 i onda sam skocio, nisu ga oni bacili.
Pise FC Tuluz?
Sram ih bilo, oni da saraju nase ciste ulice...
Dete, u avgustu da poradis na pravopisu, jer ako te uciteljica pusti u sledeci razred, treba da dobije zatvorsku kaznu!

Dzoni

pre 6 godina

(antiDebil, 05. jul 2017 19:29)

Molim te ne blamiraj se vise, ti i dalje pokusavas da prodas pricu da je sasvim normalna stvar ubiti coveka (ne huligana, turistu) i jos ga ismevati u navijackim pesmama...
Mene je sramota da polemisem sa tobom, evo sve si upravu, samo prestani da se blamiras...

lol

pre 6 godina

Samo da iskoristim ovu priliku da pozovem nase ogorcene drugare partizanovce u muzej na stadionu Rajko Mitic. Tamo mogu da vide pravi poredak stvari sto se tice evropskih takmicenja i mogu kad odu negde u svet da se pohvale da su videli uzivo nesto o cemu bogati klubovi iz mnogo bogatijih zemalja samo mastaju. Sportski pozdrav svim ljudima dobre volje. I onima kojima je uspeh da budu 111. na listi i onima kojima je uspeh sto su bili numero uno :)

ložane

pre 6 godina

Gomila kriterijuma,
bez realnog osnova.

Partizan od 66. nije dobio ozbiljan evropski tim,
osim Zvezde,
kad Vučela dogovori detalje zahvalnice premijeru Srbije.

"doktor" s poternice

pre 6 godina

@(milorad, 5. jul 2017 19:58)

A sta tebe Milorade ovde zulja, sta ovde nije napisano jasno...ili sta nije istina? Ljudi preneli rang listu UEFA i rekli da je Partizan blizi Realu ne zvezda Partizanu, a opet Vosa je izmedju zvezde i Partizana...sto jeste istina, eto pogledaj. Ako te istina boli...to je vec sasvim druga problematika, ali to uopste nije za javnu raspravu, vise je za u 4 zida, bez prozora. Vidi, mozda ovaj izbaci danas neko saopstenje na ovu temu, procitas i odma ti bude lakse ;)

dule

pre 6 godina

Ovo je glupa tabela. Rezultati od 2013godine. Pravu tabelu su partizanovci videli pre nekolko nedelja. Utakmice od osnivanja do danas. Ovo je za malu decu.Gde su pobede nad Realom, Barsom, Liverpulom, Bajernom itd. Objavite tabelu košarkaških klubova od 2013g da vidimo razdaljinu Zvezde i komšije malog.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miško, 5. jul 2017 19:00)

Ovo nije glupa tabela xD
Ona od pre 3 nedelje je glupa, jer nicemu ne sluzi. Ova sluzi.
UEFA racuna koeficijente klubova na osnovu rezultata iz zadnjih 5 godina i ovo je rangiranje. Taj koeficijent ti odredjuje da li si medju nosiocima ili nisi. Sto veci koeficijent, to laksi put do LS/LE. Kapiras?
U kosarci rangiranje ne postoji zato sto kvalifikacije ne postoje. Ne mogu sve lige da ucestvuju. Uzimaju se lige koje oni hoce, A licence se daju kome oni hoce, takmicenje je zatvoreno pa nema ni potrebe da se rangiraju klubovi. Vidi se da ne pratis sport.

Radoslav

pre 6 godina

Red je napisati sta ovo predstavlja kad se vec objavljuje. Ova lista prikazuje koeficijent koje je osvojen u evropskim takmicenjima u poslednjih pet godina, zakljucno sa ovom godinom. Onaj ko je nekada igrao Football manager zna o cemu pricam. A i sve sto je ovde objavljeno nije za bilo kakvu hvalu ili velicanje nekoga jer samo pokazuje na sta je nas fudbal spao.

Zuja

pre 6 godina

Nemanja

Nije stvar igrati grupne faze evro kupova vec tamo pobedjivati.Statistika kaze da ste vi od 38 utakmica u Evropi u grupnim fazama imali 6 pobeda.Lako proverljivo

Hush@

pre 6 godina

mali kalemegdan@
Nije ,puno pogresio
jedno finale ,dva cetvrtfinala.
A,vi u kosarci jedan Top-8,za 72 g postojanja hahahahHahahaha....hahahaha.....hahaha .Pa barem je 80 % ekipa u Evropi bolje od vas rangirano ,ako se pozivamo na proslost.

joca trta

pre 6 godina

E moj Kokeza i ti Tole vragolane sta uradiste sa Platinijem sve je ovo maslo i vasa sprega protiv prepodobnog i prepostenog Terze !!

Dzoni

pre 6 godina

Ne razumem kakve veze ima "usati" sa tim sto je Zvezda 265. na listi ili sto ih docekuje prazan aerodrom na Malti? Na obe vesti usati pa usati. Vi i dalje zivite u 91. dok tonete sve nize. Ok,ako je vama dobro idite gledajte u usatog u sezoni kupanja a mi cemo da gledamo Evropu pa cemo da vam javimo koliko nas boli. 

p.s.Bilo bi lepo kad bi nas gospoda sa RSB-a bar jedan dan postedela svojih komentara,pogotovo onaj trio fantastiko CZ 1913,Dzoni i NikolaSrb.
(Strasne stvari, 05. jul 2017 19:17)

Mislis ako ne naletite na ribare i konobare iz Samroka ili mocno Zaglebie?
Mi bar imamo slavnu evropsku istoriju, vi nemate ni proslost, ni sadasnjost, ni buducnost...

Sabre

pre 6 godina

Jel ovo isto onako kako smo mi totalna institucija za crno-bele u basketu od 2013 naovamo? Smesno kako se loze partizanovci na ovo zaista, ljudi sluzili za raskantavanje jednako kao i Zvezda, najveci uspeh plasman u grupnu fazu LS i sad je to kao neko dostignuce..

miško

pre 6 godina

Ovo je glupa tabela. Rezultati od 2013godine. Pravu tabelu su partizanovci videli pre nekolko nedelja. Utakmice od osnivanja do danas. Ovo je za malu decu.Gde su pobede nad Realom, Barsom, Liverpulom, Bajernom itd. Objavite tabelu košarkaških klubova od 2013g da vidimo razdaljinu Zvezde i komšije malog.

Bulka

pre 6 godina

Sve ukupno FK Crvena Zvezda ima mnogo vise odigranih utakmica u evropi, ima mnogo vise pobeda u evropi i ima mnogo vise postignutih pogodaka nego FK Partizan. Naravno i vise medjunarodnih trofeja. Fudbal se ne igra od juce.

New Jersey

pre 6 godina

Ovo je smesno poredjenje...ne navijam ni za jedan ni za drugi klub,navijac sam Vojvodine ali ovo vredja instelogenciju...znaci na osnovu rezultata iz prethodnih godina vi zakljucujete da je partizan uspesniji klub kada se sve zajedno sabere..Srbi..

dr tobogan

pre 6 godina

Ništa novo. zanimljivija je večna lista UEFE gde jd zvezda prilično ispred partizana i jos uvek se visoko kotira mada zadnjih dvadeset godina je nema u evropi.
(mirko, 5. jul 2017 15:49)

Zvezda je 27. a Partizan 38, dakle još malo pa će i tu biti ispred

milorad

pre 6 godina

Fotografija , naslov i "tonalitet" teksta vise prilice "Partizanovom vesniku" nego mediju kao sto je B92. Možda B92 nije onakav kakav ga mi pamtimo kada je bio svetlo u mracnom tunelu 90-ih godina,ali morate da odrzite minimum objektivnosti i nivoa kvaliteta. Bez obzira za koga navija autor teksta ,koji nije stigao ni da se potpise.

belgrado

pre 6 godina

Dzoni, 05. jul 2017 19:10)

ti znas ko je iz francuske dosao turisticki?!
knez mihajlova je i danas nasarana fc tuluz ,isto i pored bankomata iz cika ljubine na 3-4 mesta...

ne mozes ti iz tvog sela da vidis,ali znas ovde da lupetas!!

antiDebil

pre 6 godina

(Dzoni, 5. jul 2017 19:10)

Prvo se mora odgonetnuti ko je ubio Tatona pa onda moze dalje da se govori.
Huligani svakodnevno ubijaju druge huligane, nazalost, i to ne potice iz ove zemlje nego iz nekih drugih, zapadnih, mnogo ,,kulturnijih'' od ove nase, one zemlje kojima stremimo....Ima i primera gde neke legende i predsednici malih klubova probleme resavaju snajperima, ipak to nije u maniru huligana, oni su koliko toliko posteniji od ovih snajperista !
NAJVECA SRAMOTA u istoriji sporta je cinjenica da je huligan sa legitimacijom kluba koji je izgubio ukrao pehar i to pred kamerama, novinarima, policijom, posetiocima u hali, ukrao je to zato sto je tako u mogucnosti, slican primer tome u istoriji sporta NE POSTOJI, NIKADA SE NISTA SLICNO NIJE DOGODILO, NIKADA, NI U AFRICI, NI U SEOSKIM TAKMICENJIMA, NI U TAKMICENJIMA GDE SE ESKIMI NADMECU U BACANJU FOKA, NIGDE, NIKADA, NISTA SLICNO NIJE ZABELEZENO I TO JOS PRED TV KAMERAMA, ej ukrali ste pehar nakon poraza !!!
Pehar je parce lima, hehehee heehhe limari sever, on se moze kupiti na buvljaku i ne predstavlja skoro pa nista. Vi ste ukrali KLS, polomili i ponizili to takmicenje, napravili ste najvecu sramotu u istoriji srpske kosarke.
Dje je Dejin roming to ti meni objasni ???

neko

pre 6 godina

1. Real Madrid
2. Bajern Minhen
3. Barselona
4. Mančester junajted
5. Milan
6. Juventus
7. Benfika
8. Porto
9. Arsenal
10. Liverpul
11. Dinamo Kijev
12. Ajaks
13. Inter
14. Seltik
15. Čelsi
16. Anderleht
17. Rendžers
18. PSV
19. Galatasaraj
20. Lion
21. Borusija Dortmund
22. Atletiko Madrid
23. Panatinaikos
24. Steaua
25. sparta Prag
26. Valensija
27. Crvena zvezda
28. Olimpijakos
29. Rozenborg
30. Dinamo Zagreb…
…38. Partizan
…188. Vojvodina
jos uvek ste daleko a i 0staćete

deda

pre 6 godina

nikad niste bili prvi na uefa listi, lupetate onoliko, to sto dva petka pratite fudbal ne daje vam pravo da tvrdite gluposti, sprdnja od poznavanja fudbala

Sloba

pre 6 godina

Dzoni i Nikola.Srb

Mi barem imamo cega da se secamo za razliku od vas. Ti zivi u nadi da cete barem finale LS a mi cemo na kupanje. Samo nemoj da kukas ako dodje neki Samrok ili Zaglebje, Bate, Artmedia, Apoel

Dzoni

pre 6 godina

Ma pusti pehar, njega je lako napraviti, nikakva steta! 
Znas li sta je najsramnije sto si navijaci jednog kluba uradili i sto ne moze da se poredi? 
Kad navijaci jednog kluba ubiju svirepo coveka koji je dosao turisticki u Srbiju, a ne kao huligan, a onda mu jos pevaju... Bris Taton, neka ga je sram, ubio se sam... 
Kao i Hrvate zbog 95' karma je stigla i tvoj tim, koji kako neki kazu ima korene bas iz te Hrvatske... 
I tacku i znak pitanja ne stavljaj posle razmaka! 
(Dzoni, 5. jul 2017 18:37) 

Navijaci svakodnevno ginu sirom sveta, desava se svasta pa i mnogo gore stvari od Tatona, a ko je njega ubio navijaci ili neki drugi bananamen to cemo vec videti, a da ne pricamo o drugim sramotama i zlu koje je Tatonova zemlja ucinila nad ovom drzavom !! 
Najveca sramota u ISTORIJI sporta je kradja pehara nakon poraza, i to je pehar ukrao huligan sa legitimacijom kluba koji je izgubio u finalu, nesto slicno tome u 150 godina istorije sporta ne postoji. Napravili ste od hrvata amatere, pocetnike, pajace !! 
Mozda si ti taj koji ce mi reci dje je Dejin roming ? 
Dakle Dejin roming ???
(antiDebil, 05. jul 2017 18:55)

Znaci veca je sramota ako huligan slomi pehar, nego ako hulugan ubije coveka, pa ga jos mrtvog ismeva?
Bravo, ti si moj idol!
Ne znam o kakvom romingu pricas, covek je objasnio neke stvari prvo Dulencetu, pa njegovom zameniku, pa alhemicaru Dzilu!
Kad ga budu terali kao Dula onda cete imati pravo da ga prozivate, do tada pst!

tnt007

pre 6 godina

Ali Terza je preporodio zvezdu i smanjio dug!!! Sta se ovde dodjavola desava!!!!!!???
Zvezda kanal,ali bitno da je partizan sinonim za postenje,evo navijaci sad nemaju nista protiv uprave cim su titulu osvojili!! Ne zna se ko je gori i odvratniji. Poz od jednog zvezdasa

Stevan

pre 6 godina

Jel ovo isto onako kako smo mi totalna institucija za crno-bele u basketu od 2013 naovamo? Smesno kako se loze partizanovci na ovo zaista, ljudi sluzili za raskantavanje jednako kao i Zvezda, najveci uspeh plasman u grupnu fazu LS i sad je to kao neko dostignuce..
(Sabre, 5. jul 2017 19:13)

Nije neko preterano dostignuce gledano sa pozicije najboljih, najvecih i najbogatijih klubova-ali Partizan to nije, naprotiv, oni su sve suprotno od toga pa je sam plasman u LS ogroman uspeh... Na kraju krajeva, oni su u toj LS makar igrali, uspeli su da se nadju u 32 najbolja kluba u Evropi, samo po sebi to je uspeh, ako samo malo razmislis. Takodje mi ne mozes reci da je isto kad si 110. kao i kad si 265., a kad poziciju na toj listi odredjuju najeminentniji fudbalski strucnjaci u svetu.

Strasne stvari

pre 6 godina

Ne razumem kakve veze ima "usati" sa tim sto je Zvezda 265. na listi ili sto ih docekuje prazan aerodrom na Malti? Na obe vesti usati pa usati. Vi i dalje zivite u 91. dok tonete sve nize. Ok,ako je vama dobro idite gledajte u usatog u sezoni kupanja a mi cemo da gledamo Evropu pa cemo da vam javimo koliko nas boli.

p.s.Bilo bi lepo kad bi nas gospoda sa RSB-a bar jedan dan postedela svojih komentara,pogotovo onaj trio fantastiko CZ 1913,Dzoni i NikolaSrb.

Pedja

pre 6 godina

Pa 110.mesto na rang listi je najveci uspeh Partizana u njegovoj istoriji. Stvarno nikada nisu bili blizi prvoj ekipi na listi. U stvari jesu, 1991g su bili na svega 300 metara od najbolje ekipe na svetu.

Hush@

pre 6 godina

Ok ,panteri kako li izgleda vecna lista u kosarci sa vasin jednim istoriskim Top -8.Mi u fudbalu imamo finale i polu-finale KS.Znaci u kosarci ste vekovima iza nas ,ako cemo da gledami vecne liste.

Zigzag

pre 6 godina

Grobar sam ali ova lista je smešna. Na koji fazon je rijeka ispred partizana...
(krkut, 05. jul 2017 17:48)izbacili stutgart ,dva put el ,bez poraza doma u 6 utakmica(sevilla,lyon,pobjede protiv fejnorda i standarda)..jos nesto?

SrbendaizCg

pre 6 godina

hahaha ja sam se slatko nasmijao gorcini i izjavama Delija...majke mi sad vidim koliki kompleks stvarno imate...pustite vi 66 i 90tu i bla bla...mi vas kidamo redovno.PFC

dj92

pre 6 godina

Ništa novo. Navijači Partizana su ovoga svesni. Sa ovima što žive u muzeju marakane ne treba ulaziti previše u raspravu. Što pre shvate gde su, biće i njima lakše. I samo tako mogu napred. Partizan kada završi internat, treba videti šta se može sa stadionom uraditi. I spremni smo za privatizaciju. To je sledeći korak. Zvezda ako neće, još bolje.

lecimtumbase@yuhoo.com

pre 6 godina

Pa kad su sve pare na zapadu Evrope. Daj Zvezdi budzet od samo 50 miliona evra, a Realu Zvezdin budzet, pa da vidimo ko ce gde da bude za 30 godina, koliko vec unistavaju Srbiju. Problem je sto su nam unistili privredu, samim tim i sport. I jos su nam svojevremeno uveli sportske sankcije, sto mislim da je nezabelezeno. I sad mi Srbi, nekada sportska velesila (i jos uvek smo jaki), moramo da igramo nekakve kvalifikacije. A tumbasi su nebitni u celoj ovoj prici. Naravno da su oni zadovoljni 110. mestom u Evropi, samo da su ispred omrazene Zvezde, koja je, na njihovu zalost, a nasu radost, najuspesniji i najslavniji klub u Istocnoj Evropi, a i mnogo sire.

goran

pre 6 godina

To vam je isto kao rang lista tenisera razlika izmedju 110 i265 je neki h 200 bodova ili jedan turnir.A ni jeda ni drugi su nebitni,tako da za neki ponos nema svrhe.

Dzoni

pre 6 godina

Sta ti smeta Deja bez rominga, to ti meni objasni ? 
(antiDebil, 05. jul 2017 

O Deji bez rominga ćeš moći da pričaš onog momenta kad počne da dobija otkaze od ekipa sa velikim budžetima zbog očajnih rezultata i vrati se ponovo u Zvezdu,dotle trener bez rominga je samo jedan- Dušan Vujošević..... 
(Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 17:56) 

Mislis na onog Dusana koji vas je naterao da ukrade pehar nakon poraza, potez koji je bezanje hrvata sa postolja ucinio potpuno marginalnim i nebitnim, na tog Dusana mislis ??
Koliko sam cuo gazda Covic je vise puta hteo da otpusti Deja ali se uvek javljao neki brat nekog finansijera zvezdane koji je to sprecavao, da li si ti upucen u ta desavanja ? 
Dje je Dejin roming to mene interesuje, vidim da ti je tesko da mi to objasnis ???
(antiDebil, 05. jul 2017 18:07)

Ma pusti pehar, njega je lako napraviti, nikakva steta!
Znas li sta je najsramnije sto si navijaci jednog kluba uradili i sto ne moze da se poredi?
Kad navijaci jednog kluba ubiju svirepo coveka koji je dosao turisticki u Srbiju, a ne kao huligan, a onda mu jos pevaju... Bris Taton, neka ga je sram, ubio se sam...
Kao i Hrvate zbog 95' karma je stigla i tvoj tim, koji kako neki kazu ima korene bas iz te Hrvatske...
I tacku i znak pitanja ne stavljaj posle razmaka!

antiDebil

pre 6 godina

Sta ti smeta Deja bez rominga, to ti meni objasni ?
(antiDebil, 05. jul 2017

O Deji bez rominga ćeš moći da pričaš onog momenta kad počne da dobija otkaze od ekipa sa velikim budžetima zbog očajnih rezultata i vrati se ponovo u Zvezdu,dotle trener bez rominga je samo jedan- Dušan Vujošević.....
(Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 17:56)

Mislis na onog Dusana koji vas je naterao da ukrade pehar nakon poraza, potez koji je bezanje hrvata sa postolja ucinio potpuno marginalnim i nebitnim, na tog Dusana mislis ??
Koliko sam cuo gazda Covic je vise puta hteo da otpusti Deja ali se uvek javljao neki brat nekog finansijera zvezdane koji je to sprecavao, da li si ti upucen u ta desavanja ?
Dje je Dejin roming to mene interesuje, vidim da ti je tesko da mi to objasnis ???

lol

pre 6 godina

Al je zato i dalje svetlosnu godinu daleko od Barija.
(Dzaba im sve, 5. jul 2017 15:48)

Ova lista upravo govori da je Partizan svetlosnu godinu bliži ušatom peharu, jer vreme ima tendenciju da ide ka napred, ne nazad.
P.S. Srbi su verovatno najsmešniji narod na svetu, svaki dan skoro svaki Srbin pomene Bari i kako je on stari Beograđanin/Vojvođanin a svi ostali dođoši. :)
(Nico, 5. jul 2017 16:06)

Samo sto niste uzeli usatog, jos 109 ekipa da preskocite i eto vas :) Vreme napred, vreme nazad, svejedno je, vasa realnost su Samrok Roversi, a ne usati pehar. Sportski pozdrav.

Talicni Tom

pre 6 godina

Postoji vecna lista UEFA pa mozete pogledati ko je gde.Ali naravno to B92 nije objavio.A i zasto bih,jer tu su crveno beli ubedljivo ispred crno belih.A urednistvo ovog portala zna se kome naklonjeno.

Dzoni

pre 6 godina

@ Koga briga za kvalifikante i ucesnike? 
Jednom prvak, 3 polufinala, 5 puta cetvrtfinale...
To se broji, a ne ulazak medju 32 ekipe LS, gde nikad nikog niste pobedili, koga briga za to... 
(Dzoni, 05. jul 2017 17:19) 

Ocigledno FIFA i UEFA jer smo na obe liste daleko ispred Zvezde. Shvati da Zvezda deset godina nije igrala u Evropi! Ne Ligu sampiona nego ni grupnu fazu Lige Evrope. Mozete i vi i mi gledati uspehe iz proslosti, vi 90 i neke mi 60 i neke ali to uopste vise nije merodavno. To treba ostaviti u istoriji i pokusati da se danas plasiramo negde.
(Nemanja, 05. jul 2017 17:39)

Sine istorija je i 91' i ispadanje od Samroka i proslogodisnje ispadanje od Zaglebija u prvom kolu...
To sto vi racunate istoriju od kada se vama svidja njen tok, to je vas problem.
Buducnost u Evropi nemamo ni mi, ni vi, ali mi imamo slavnu istoriju.... Vi slavite slobodno povremen ulazak medju 32 ekipe gde vas svi pociste...

Neko

pre 6 godina

Tu banke koje otpisuju dugove, vlada koja utiče na sponzore i dugove i FSS koji postavlja zvezdine ljude i sudije sa penalima ne mogu da pomognu.

A ovo je mnogo bitna lista. Pamti se ko je sta i kada osvojio,pogodi sta vi niste. Mnogo je bitno ko je na nekoj listi bio 2008 ili 2011.

antiDebil

pre 6 godina

Ma pusti pehar, njega je lako napraviti, nikakva steta!
Znas li sta je najsramnije sto si navijaci jednog kluba uradili i sto ne moze da se poredi?
Kad navijaci jednog kluba ubiju svirepo coveka koji je dosao turisticki u Srbiju, a ne kao huligan, a onda mu jos pevaju... Bris Taton, neka ga je sram, ubio se sam...
Kao i Hrvate zbog 95' karma je stigla i tvoj tim, koji kako neki kazu ima korene bas iz te Hrvatske...
I tacku i znak pitanja ne stavljaj posle razmaka!
(Dzoni, 5. jul 2017 18:37)

Navijaci svakodnevno ginu sirom sveta, desava se svasta pa i mnogo gore stvari od Tatona, a ko je njega ubio navijaci ili neki drugi bananamen to cemo vec videti, a da ne pricamo o drugim sramotama i zlu koje je Tatonova zemlja ucinila nad ovom drzavom !!
Najveca sramota u ISTORIJI sporta je kradja pehara nakon poraza, i to je pehar ukrao huligan sa legitimacijom kluba koji je izgubio u finalu, nesto slicno tome u 150 godina istorije sporta ne postoji. Napravili ste od hrvata amatere, pocetnike, pajace !!
Mozda si ti taj koji ce mi reci dje je Dejin roming ?
Dakle Dejin roming ???

iks

pre 6 godina

Po toj logici sam ja po broju titula na Vimbldonu bliži Mariju nego Mari Federeru. Jedini aktivni teniseri koji su bolji od mene po tom kriterijumu su Federer, Đoković, Nadal i Mari. Nisam ni znao da sam svetska klasa u tenisu.
To vam je logika naslova teksta.

12

pre 6 godina

Takva je trenutna situacija, a ona prava sasvim drugacija. Po trenutnoj ispada da su PSZ, Sevilja i Atletiko daleko veci od Milana, Liverpula, Intera i Ajaksa. A svi znamo da je obratno.
(decki preseljeni od osnivaca, 5. jul 2017 17:11)

Pa i jesu bolji. Daleko. Ne znam sta je tu sporno??

lka

pre 6 godina

ALO, napaljeni...pogledajte malo bolje tabelu..tamo se navode bodovi osvojeni u zadnjih nekoliko godina, zato nema u vrhu ,,velikana"..ko vise vrednuje sta je bilo pre ihahaj godina, kakve rezultate postizes u tih zadnjih nekoliko godina takvo mesto i zauzimas...a vi se bavite istorijom...batali to i radi i ne vodi tudju brigu..aj CAO NAPALJENI !!!

imam i ja da dodam,istorija se pon#vlja.Do 1991 slusali smo kod predstavljanja Partizana, " finalista kupa sampiona te i te godine".Inace svaka cast Partizanu na poziciji.

antiDebil

pre 6 godina

Kuce, este mi dvestaseeesetpeti ??
Ko je mag bez rominga, Deja Radonjic ?
(antiDebil, 05. jul 2017

Jedan je mag bez rominga,a ti dobro znaš ko je.....
Mi smo tu igricu obrnuli,davno....
(Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 17:01

Bitno je da ste vi dvestaseeesetpeti, sve ostalo su sitnice.
Ko obrne igrice on je vise ne igra, a eno vas na Malti niko vas ne docekuje kmee, nidje novinara smrcc, igrate sa Violetom koja da ima normalnog golmana bi bila neprelazna prepreka !!
Dejo Radonjic mag bez rominga, drugog nema. Cela zvezdana je bez rominga kada bolje razmislim, vi roming imate u imenu i u projektima a ne u delima, nazalost !!
Sta ti smeta Deja bez rominga, to ti meni objasni ?

Nemanja

pre 6 godina

@ Koga briga za kvalifikante i ucesnike?
Jednom prvak, 3 polufinala, 5 puta cetvrtfinale...
To se broji, a ne ulazak medju 32 ekipe LS, gde nikad nikog niste pobedili, koga briga za to...
(Dzoni, 05. jul 2017 17:19)

Ocigledno FIFA i UEFA jer smo na obe liste daleko ispred Zvezde. Shvati da Zvezda deset godina nije igrala u Evropi! Ne Ligu sampiona nego ni grupnu fazu Lige Evrope. Mozete i vi i mi gledati uspehe iz proslosti, vi 90 i neke mi 60 i neke ali to uopste vise nije merodavno. To treba ostaviti u istoriji i pokusati da se danas plasiramo negde.

decki preseljeni od osnivaca

pre 6 godina

Vratice se velikani Milan, Zvezda, Inter, Ajaks i Liverpul na vrh, bez brige. Samim tim i ovi sto slave "ucesca" kao velike uspehe tamo gde su uvek i bili, na dno.

didimotika

pre 6 godina

Kako to? Pa pre par dana smo pobedili nikad bolju sestoplasiranu ekipu sa Malte Florijanu golom iz penala i igracem vise?? Dokle vise da nas kradu?

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Sta ti smeta Deja bez rominga, to ti meni objasni ?
(antiDebil, 05. jul 2017 

O Deji bez rominga ćeš moći da pričaš onog momenta kad počne da dobija otkaze od ekipa sa velikim budžetima zbog očajnih rezultata i vrati se ponovo u Zvezdu,dotle trener bez rominga je samo jedan- Dušan Vujošević.....

mare

pre 6 godina

Koliko je ova lista "realna" govori da je i Vojvodina ispred Zvezde za 50 mesta..a sta su oni uradili u evropi zadnjih 20 godina , ne 5...nista
(djenka sa parkinga)

Pa tukli su timove kao sto je Sampdoria, Rapid, Bursaspor, Dinamo... Što se za za Zvezdu ne može reći...

Insajder

pre 6 godina

ALO, napaljeni...pogledajte malo bolje tabelu..tamo se navode bodovi osvojeni u zadnjih nekoliko godina, zato nema u vrhu ,,velikana"..ko vise vrednuje sta je bilo pre ihahaj godina, kakve rezultate postizes u tih zadnjih nekoliko godina takvo mesto i zauzimas...a vi se bavite istorijom...batali to i radi i ne vodi tudju brigu..aj CAO NAPALJENI !!!

mr.wolf

pre 6 godina

To je ta najjača liga na svijetu, jedan tim iz Engleske u top 10
(dost, 05. jul 2017 16:06)

I sada tvoj komentar ima neku vrednost ? Trenutno , nije najjaca liga, daleko od toga, ali bio je pre 7-8 godina period kada u top 10 je bila samo Barselona a Italijana ni na vidiku. Eto cisto da znas. Inace najjaca liga na svetu je promenjiva, nikad nije ista, i to prepucavanje koja liga je jaca je klinacko prepucavanje, ozbiljni ljubitelji fudbala znaju da se to ciklicno menja. Nemoj da se iznenadis kada za 7-8 godina najbolja liga bude ponovo Italijanska.

decki preseljeni od osnivaca

pre 6 godina

Takva je trenutna situacija, a ona prava sasvim drugacija. Po trenutnoj ispada da su PSZ, Sevilja i Atletiko daleko veci od Milana, Liverpula, Intera i Ajaksa. A svi znamo da je obratno.

m

pre 6 godina

To je tako kada se na listu pogleda ocima partizanovca. U suprotnom stanje je ovako Real ima 176.999 bodova, Partizan ima 16.075 bodova, Zvezda ima 7.325 bodova.

kole

pre 6 godina

Vojvodina ispred Zvezde godinama na svetskim i evropskim listama, a u domaćem prvenstvu joj ne može baš ništa.
(Coa, 5. jul 2017 16:43)

A sad razmisli malo zasto je to tako? Odgovor ti se sam namece: Zvezda se gura u prvenstvu al Evropa je jedina merodavna.

kvrga

pre 6 godina

naslov govori sve.
mozete vi traziti titule iz doba jure...
samo su mi smijesni navijaci cz sto nasjedaju na to sto njihova uprava plasira svakodnevno, da prikriju svoje katastrofalane rezultate.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (boki, 5. jul 2017 15:42)

naslov je samo senzacionalisticki i govori o plasmanu, a ne o bodovima na osnovu kojih je ostvaren.
relano zvezda lako moze da prestigne partizan, pa ni jedni ni drugi nikada nece dotaci real.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Kuce, este mi dvestaseeesetpeti ?? 
Ko je mag bez rominga, Deja Radonjic ?
(antiDebil, 05. jul 2017 

Jedan je mag bez rominga,a ti dobro znaš ko je.....
Mi smo tu igricu obrnuli,davno....

m

pre 6 godina

@Pricaju da je blizi Partizan Realu po poziciji a ne po bodovima.Mucni malo glavom.

Prejaki, mogao bi i ti malo da mucnes glavom i da shvatis da to nije onda dobro poredjenje. To bi isto bilo ko kada bi izjavili da je Pospisil blizi Mareju, nego Radek Stepanek Pospisilu. Nidje veze.

Vz

pre 6 godina

i sta sad kao sprdnja na Zvezdin racun... mozete vi partizanovci da pricate sta hocete,mozete i da imate 110 titula vise od Zvezde vi cete uvek biti manji klub od Zvezde i to je tako... to vi u dubini vasim malih mozgova znate.... a to sto smo unisteni zadnjih 25 godina od strane socijalista ne morate da priznate.. imali smo 19 titila 1991. vi 11 i kako sad odjednom imamo isto? a pritom nikakve generacije niste imali osim Mirka Marijanovica,Tadica i sada Vucica...
(milan, 05. jul 2017 16:47)
Koliko glupa logika, odnosno nepostojanje iste. Pa isto tako neko moze da postavi pitanje:
- a kako je to zvezda do '91. imala 19, a partizan 11. Koliko ima neinteligentnih ljudi kojima je dostupan internet. Jezivo...
Inace, vucic ti je pravi primer :))))

Dzoni

pre 6 godina

Koliko je ova lista "realna" govori da je i Vojvodina ispred Zvezde za 50 mesta..a sta su oni uradili u evropi zadnjih 20 godina , ne 5...nista 
(djenka sa parkinga) 

Pa tukli su timove kao sto je Sampdoria, Rapid, Bursaspor, Dinamo... Što se za za Zvezdu ne može reći...
(mare, 05. jul 2017 17:03)

Koga briga za kvalifikante i ucesnike?
Jednom prvak, 3 polufinala, 5 puta cetvrtfinale...
To se broji, a ne ulazak medju 32 ekipe LS, gde nikad nikog niste pobedili, koga briga za to...

Red machine

pre 6 godina

Bezveze lista,samo za paljenje klinaca,svejedno petstoti ili tristoti,kakve li vaznosti od toga,vaznije daleko dogurati u evro takmicanjima

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
MISLIM ŠTA REĆI...........
Klub koji ima najduži niz poraza u istoriji takmičenja po grupama .......
Jel to Pantić stigao na b92?

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Razlika između Partizana i Reala 123.000 poena, razlika između Partizana i Zvezde 8.000 poena. 

Razumem da ste crno-bela redakcija, ali dajte malo realnosti prijatelji.
(Kibo, 05. jul 2017 16:17)

Pricaju da je blizi Partizan Realu po poziciji a ne po bodovima.Mucni malo glavom.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

VETERANI ZVEZDE DA SE OGLASE POVODOM OVOGA
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 05. jul 2017 15:44)

Evo,ispunila ti se želja...
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1723521657687788&id=104051702968133

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Jao. Pa ovde ne treba komentar!
(Nenad Van Sebe, 05. jul 2017 16:15)

Osećam da kad držiš čašu,mali prst ti je podignut u vis.....JAO....

Dusan

pre 6 godina

Pa bliži je: Partizan je 10, a Zvezda 20 svetlosnih godina daleko od Reala, tako da baš su blizu! Hahaha, kakva poređenja, pa naši klubovi nisu u istoj dimenziji sa Realom, Barsom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mutinjo, 5. jul 2017 16:00)

Valjda Partizan 10 svetlosnih godina od Reala a Zvezda 20 svetlosnih godina od Partizana?

Mile

pre 6 godina

Koliko je ova lista "realna" govori da je i Vojvodina ispred Zvezde za 50 mesta..a sta su oni uradili u evropi zadnjih 20 godina , ne 5...nista
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (djenka sa parkinga, 5. jul 2017 16:15)

U prethodne četiri sezone Vojvodina je uspevala da izbaci i bolje od sebe, Sampdoriju, Bursu, Dinamo iz Minska... U tom periodu je dobila 9 evropskih dvomeča. Tri puta je stizala do plejofa za ligu Evrope, a FKCZ je u istom periodu uspela da dobije samo dva evropska dvočema, da izbaci IBV sa Islanda i Valetu sa Malte. Evo i treći je na pomolu.

brana

pre 6 godina

Pa nemojte baš toliko da provocirate ovu nesrećnu, osiromašenu sludjenu srbadiju. Nije nam lako ovih dana. Stalno nešto da se podbadamo, nastavljamo...
Pa hajde više ljudi da se malo poštujemo. Ali lakše je lajati avavavavavav nego malo nešto doprineti. Kuputi kartu za utakmicu, možda dres, neki suvenir. Ispoštujte malo svoje. Ej bre ljudi pa samouništismo se breeeee aj malo ovo ono da konačno nešto DOPRINESEMO jer smo tako u mogučnosti.
AJ MALO MUĆ MUĆ GLAVAMA!!!
Lako je lajati

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Pa bliži je: Partizan je 10, a Zvezda 20 svetlosnih godina daleko od Reala, tako da baš su blizu! Hahaha, kakva poređenja, pa naši klubovi nisu u istoj dimenziji sa Realom, Barsom...
(Mutinjo, 05. jul 2017 16:00)

KRALJU!!!!!
Ko hoće shvatiće,ko neće neka čita citate maga bez rominga....

Nenad Van Sebe

pre 6 godina

Pa bliži je: Partizan je 10, a Zvezda 20 svetlosnih godina daleko od Reala, tako da baš su blizu! Hahaha, kakva poređenja, pa naši klubovi nisu u istoj dimenziji sa Realom, Barsom...
(Mutinjo, 05. jul 2017 16:00)

Genije, da je tako kako ti kažeš i da znaš osnove matematike, znao bi da bi razlika između Partizana i Reala i Zvede i Partizana bila po tvojoj logici jednaka, odnosno da Partizan ne bi bio bliži Realu (iz naslova) nego što je Zvezda blizu Partizanu (opet iz teksta), međutim, što znati matematiku?
Kome to treba? Pa samo Terziću naravno.. Ostao je da prodaje dok se igra Evropa.
Ti ne trebaš ta znanja. Ti podcenjuj sve živo.

Delija

pre 6 godina

Pa normalno kad je zvezda izbacena 2014 a 2015 ispala u prvom kolu,dve godine nijedan poen nisu uzeli dok je Partizan za te dve godine ucestvovao u Le i zaradio 6 ili 7 poena

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Jaaooojjj :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kakav touché b92, i još slika koja govori više od 1000 reči :D
Touché!

Bree

pre 6 godina

U kosarci ne postoje, u fudbalu i vaterpolu postali amateri. Ostao im rukomet, bejzbol i bocanje. Dajte saopstenje i neka bude na naslovnoj min 72 sata.

antiDebil

pre 6 godina

Pa bliži je: Partizan je 10, a Zvezda 20 svetlosnih godina daleko od Reala, tako da baš su blizu! Hahaha, kakva poređenja, pa naši klubovi nisu u istoj dimenziji sa Realom, Barsom...
(Mutinjo, 05. jul 2017 16:00)

KRALJU!!!!!
Ko hoće shvatiće,ko neće neka čita citate maga bez rominga....
(Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 16:30

Kuce, este mi dvestaseeesetpeti ??
Ko je mag bez rominga, Deja Radonjic ?

prodigyCZ

pre 6 godina

ovaj naslov moze samo da sluzi za utehu partizanovcima i onom koga je napisao.Zvezda nije samo velika zato sto je osvojila titulu prvaka Evrope,vec je jos po nekoliko puta igrala cetrfinala i polufinala,plus finala Kup Uefa,da ne pricamo o pobedama nad najvecim fudbalskim imenima,a vi imate samo 1966,i naravno vasu "cuvenu" utakmicu protiv QPR.Sta je Zvezda prezivela posle devedesetih dobro sto je i ziva,dok ste vi gradili Zemunelo u doba najvece bede,jer niste mogli da podnesete takav uspeh pa vam je i premijer skakao u pomoc,i posle vi pricate o nekoj opoziciji,ccccc...

milan

pre 6 godina

i sta sad kao sprdnja na Zvezdin racun... mozete vi partizanovci da pricate sta hocete,mozete i da imate 110 titula vise od Zvezde vi cete uvek biti manji klub od Zvezde i to je tako... to vi u dubini vasim malih mozgova znate.... a to sto smo unisteni zadnjih 25 godina od strane socijalista ne morate da priznate.. imali smo 19 titila 1991. vi 11 i kako sad odjednom imamo isto? a pritom nikakve generacije niste imali osim Mirka Marijanovica,Tadica i sada Vucica...

Kibo

pre 6 godina

Razlika između Partizana i Reala 123.000 poena, razlika između Partizana i Zvezde 8.000 poena.

Razumem da ste crno-bela redakcija, ali dajte malo realnosti prijatelji.

Nenad Van Sebe

pre 6 godina

Gde bi tek bili da su osvojili PEHAR SA VELIKIM UŠIMA. 
Međutim to mogu samo da sanjaju.
(misko, 05. jul 2017 15:44)

Vama su od tog pehara ostale samo uši.
I to magareće.

pobesneli Crno-beli Žika

pre 6 godina

Pa i mi smo u kosarci pa se i dalje nazivate institucijom
(VP, 5. jul 2017 15:45)
Koji ste to vi? Ima vas više. Jel oni bivši ili oni sa pozajmljenim imenom. budite malo precizniji.

Ivan

pre 6 godina

Ajoj rugobe od Zvezdinog semafora...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nove lampe za stare, 5. jul 2017 16:11)

Olosu taj semafor stoji iz sentimentalnih razloga, ne ocekujem to od tebe da razumes, nisi imao razloga da se radujes pa ne znas sta to znaci. Drugi moderni semafor je pored njega.

Nico

pre 6 godina

Al je zato i dalje svetlosnu godinu daleko od Barija.
(Dzaba im sve, 5. jul 2017 15:48)

Ova lista upravo govori da je Partizan svetlosnu godinu bliži ušatom peharu, jer vreme ima tendenciju da ide ka napred, ne nazad.
P.S. Srbi su verovatno najsmešniji narod na svetu, svaki dan skoro svaki Srbin pomene Bari i kako je on stari Beograđanin/Vojvođanin a svi ostali dođoši. :)

SNSveštenici

pre 6 godina

Tu banke koje otpisuju dugove, vlada koja utiče na sponzore i dugove i FSS koji postavlja zvezdine ljude i sudije sa penalima ne mogu da pomognu.

S Y L A

pre 6 godina

Ništa novo. zanimljivija je večna lista UEFE gde jd zvezda prilično ispred partizana i jos uvek se visoko kotira mada zadnjih dvadeset godina je nema u evropi. (mirko, 05. jul 2017

Da.da.i to za vreme Faraona i Keopsa ,te Zevsa

Stefaninho

pre 6 godina

Komedija naslov kao i ushicenje grobara :).Spomenite ime Crvene Zvezde i Partizana u evropi pa ce vam biti jasno ko je kome blizi,odnosno dalji ;)

djenka sa parkinga

pre 6 godina

Koliko je ova lista "realna" govori da je i Vojvodina ispred Zvezde za 50 mesta..a sta su oni uradili u evropi zadnjih 20 godina , ne 5...nista

Mutinjo

pre 6 godina

Pa bliži je: Partizan je 10, a Zvezda 20 svetlosnih godina daleko od Reala, tako da baš su blizu! Hahaha, kakva poređenja, pa naši klubovi nisu u istoj dimenziji sa Realom, Barsom...

boki

pre 6 godina

naslov govori sve.
mozete vi traziti titule iz doba jure...
samo su mi smijesni navijaci cz sto nasjedaju na to sto njihova uprava plasira svakodnevno, da prikriju svoje katastrofalane rezultate.

Brica

pre 6 godina

Pa sad bas i nije tako...Razlika izmedju FKP i FKR je nekih 123.000 a izmedju CZV i FKP 8.000...Zvezda moze stici Partizan za par godina a Partizan Reala NIKAD...

mirko

pre 6 godina

Ništa novo. zanimljivija je večna lista UEFE gde jd zvezda prilično ispred partizana i jos uvek se visoko kotira mada zadnjih dvadeset godina je nema u evropi.

Enrico Pallazzo

pre 6 godina

Polako, doći će stvari na svoje mesto. Dvadeset godina su nas uništavali, još smo i dobri kako je bilo. Vratićemo se tamo gde pripadamo, kao i marginalni mali klub.

boki

pre 6 godina

naslov govori sve.
mozete vi traziti titule iz doba jure...
samo su mi smijesni navijaci cz sto nasjedaju na to sto njihova uprava plasira svakodnevno, da prikriju svoje katastrofalane rezultate.

Nenad Van Sebe

pre 6 godina

Gde bi tek bili da su osvojili PEHAR SA VELIKIM UŠIMA. 
Međutim to mogu samo da sanjaju.
(misko, 05. jul 2017 15:44)

Vama su od tog pehara ostale samo uši.
I to magareće.

Nico

pre 6 godina

Al je zato i dalje svetlosnu godinu daleko od Barija.
(Dzaba im sve, 5. jul 2017 15:48)

Ova lista upravo govori da je Partizan svetlosnu godinu bliži ušatom peharu, jer vreme ima tendenciju da ide ka napred, ne nazad.
P.S. Srbi su verovatno najsmešniji narod na svetu, svaki dan skoro svaki Srbin pomene Bari i kako je on stari Beograđanin/Vojvođanin a svi ostali dođoši. :)

mare

pre 6 godina

Koliko je ova lista "realna" govori da je i Vojvodina ispred Zvezde za 50 mesta..a sta su oni uradili u evropi zadnjih 20 godina , ne 5...nista
(djenka sa parkinga)

Pa tukli su timove kao sto je Sampdoria, Rapid, Bursaspor, Dinamo... Što se za za Zvezdu ne može reći...

Mutinjo

pre 6 godina

Pa bliži je: Partizan je 10, a Zvezda 20 svetlosnih godina daleko od Reala, tako da baš su blizu! Hahaha, kakva poređenja, pa naši klubovi nisu u istoj dimenziji sa Realom, Barsom...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Razlika između Partizana i Reala 123.000 poena, razlika između Partizana i Zvezde 8.000 poena. 

Razumem da ste crno-bela redakcija, ali dajte malo realnosti prijatelji.
(Kibo, 05. jul 2017 16:17)

Pricaju da je blizi Partizan Realu po poziciji a ne po bodovima.Mucni malo glavom.

SNSveštenici

pre 6 godina

Tu banke koje otpisuju dugove, vlada koja utiče na sponzore i dugove i FSS koji postavlja zvezdine ljude i sudije sa penalima ne mogu da pomognu.

pobesneli Crno-beli Žika

pre 6 godina

Pa i mi smo u kosarci pa se i dalje nazivate institucijom
(VP, 5. jul 2017 15:45)
Koji ste to vi? Ima vas više. Jel oni bivši ili oni sa pozajmljenim imenom. budite malo precizniji.

S Y L A

pre 6 godina

Ništa novo. zanimljivija je večna lista UEFE gde jd zvezda prilično ispred partizana i jos uvek se visoko kotira mada zadnjih dvadeset godina je nema u evropi. (mirko, 05. jul 2017

Da.da.i to za vreme Faraona i Keopsa ,te Zevsa

"doktor" s poternice

pre 6 godina

@(milorad, 5. jul 2017 19:58)

A sta tebe Milorade ovde zulja, sta ovde nije napisano jasno...ili sta nije istina? Ljudi preneli rang listu UEFA i rekli da je Partizan blizi Realu ne zvezda Partizanu, a opet Vosa je izmedju zvezde i Partizana...sto jeste istina, eto pogledaj. Ako te istina boli...to je vec sasvim druga problematika, ali to uopste nije za javnu raspravu, vise je za u 4 zida, bez prozora. Vidi, mozda ovaj izbaci danas neko saopstenje na ovu temu, procitas i odma ti bude lakse ;)

Zigzag

pre 6 godina

Grobar sam ali ova lista je smešna. Na koji fazon je rijeka ispred partizana...
(krkut, 05. jul 2017 17:48)izbacili stutgart ,dva put el ,bez poraza doma u 6 utakmica(sevilla,lyon,pobjede protiv fejnorda i standarda)..jos nesto?

Nemanja

pre 6 godina

@ Koga briga za kvalifikante i ucesnike?
Jednom prvak, 3 polufinala, 5 puta cetvrtfinale...
To se broji, a ne ulazak medju 32 ekipe LS, gde nikad nikog niste pobedili, koga briga za to...
(Dzoni, 05. jul 2017 17:19)

Ocigledno FIFA i UEFA jer smo na obe liste daleko ispred Zvezde. Shvati da Zvezda deset godina nije igrala u Evropi! Ne Ligu sampiona nego ni grupnu fazu Lige Evrope. Mozete i vi i mi gledati uspehe iz proslosti, vi 90 i neke mi 60 i neke ali to uopste vise nije merodavno. To treba ostaviti u istoriji i pokusati da se danas plasiramo negde.

SrbendaizCg

pre 6 godina

hahaha ja sam se slatko nasmijao gorcini i izjavama Delija...majke mi sad vidim koliki kompleks stvarno imate...pustite vi 66 i 90tu i bla bla...mi vas kidamo redovno.PFC

Kibo

pre 6 godina

Razlika između Partizana i Reala 123.000 poena, razlika između Partizana i Zvezde 8.000 poena.

Razumem da ste crno-bela redakcija, ali dajte malo realnosti prijatelji.

mirko

pre 6 godina

Ništa novo. zanimljivija je večna lista UEFE gde jd zvezda prilično ispred partizana i jos uvek se visoko kotira mada zadnjih dvadeset godina je nema u evropi.

Strasne stvari

pre 6 godina

Ne razumem kakve veze ima "usati" sa tim sto je Zvezda 265. na listi ili sto ih docekuje prazan aerodrom na Malti? Na obe vesti usati pa usati. Vi i dalje zivite u 91. dok tonete sve nize. Ok,ako je vama dobro idite gledajte u usatog u sezoni kupanja a mi cemo da gledamo Evropu pa cemo da vam javimo koliko nas boli.

p.s.Bilo bi lepo kad bi nas gospoda sa RSB-a bar jedan dan postedela svojih komentara,pogotovo onaj trio fantastiko CZ 1913,Dzoni i NikolaSrb.

didimotika

pre 6 godina

Kako to? Pa pre par dana smo pobedili nikad bolju sestoplasiranu ekipu sa Malte Florijanu golom iz penala i igracem vise?? Dokle vise da nas kradu?

Vz

pre 6 godina

i sta sad kao sprdnja na Zvezdin racun... mozete vi partizanovci da pricate sta hocete,mozete i da imate 110 titula vise od Zvezde vi cete uvek biti manji klub od Zvezde i to je tako... to vi u dubini vasim malih mozgova znate.... a to sto smo unisteni zadnjih 25 godina od strane socijalista ne morate da priznate.. imali smo 19 titila 1991. vi 11 i kako sad odjednom imamo isto? a pritom nikakve generacije niste imali osim Mirka Marijanovica,Tadica i sada Vucica...
(milan, 05. jul 2017 16:47)
Koliko glupa logika, odnosno nepostojanje iste. Pa isto tako neko moze da postavi pitanje:
- a kako je to zvezda do '91. imala 19, a partizan 11. Koliko ima neinteligentnih ljudi kojima je dostupan internet. Jezivo...
Inace, vucic ti je pravi primer :))))

iks

pre 6 godina

Po toj logici sam ja po broju titula na Vimbldonu bliži Mariju nego Mari Federeru. Jedini aktivni teniseri koji su bolji od mene po tom kriterijumu su Federer, Đoković, Nadal i Mari. Nisam ni znao da sam svetska klasa u tenisu.
To vam je logika naslova teksta.

Mile

pre 6 godina

Koliko je ova lista "realna" govori da je i Vojvodina ispred Zvezde za 50 mesta..a sta su oni uradili u evropi zadnjih 20 godina , ne 5...nista
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (djenka sa parkinga, 5. jul 2017 16:15)

U prethodne četiri sezone Vojvodina je uspevala da izbaci i bolje od sebe, Sampdoriju, Bursu, Dinamo iz Minska... U tom periodu je dobila 9 evropskih dvomeča. Tri puta je stizala do plejofa za ligu Evrope, a FKCZ je u istom periodu uspela da dobije samo dva evropska dvočema, da izbaci IBV sa Islanda i Valetu sa Malte. Evo i treći je na pomolu.

kole

pre 6 godina

Vojvodina ispred Zvezde godinama na svetskim i evropskim listama, a u domaćem prvenstvu joj ne može baš ništa.
(Coa, 5. jul 2017 16:43)

A sad razmisli malo zasto je to tako? Odgovor ti se sam namece: Zvezda se gura u prvenstvu al Evropa je jedina merodavna.

Enrico Pallazzo

pre 6 godina

Polako, doći će stvari na svoje mesto. Dvadeset godina su nas uništavali, još smo i dobri kako je bilo. Vratićemo se tamo gde pripadamo, kao i marginalni mali klub.

12

pre 6 godina

Takva je trenutna situacija, a ona prava sasvim drugacija. Po trenutnoj ispada da su PSZ, Sevilja i Atletiko daleko veci od Milana, Liverpula, Intera i Ajaksa. A svi znamo da je obratno.
(decki preseljeni od osnivaca, 5. jul 2017 17:11)

Pa i jesu bolji. Daleko. Ne znam sta je tu sporno??

Brica

pre 6 godina

Pa sad bas i nije tako...Razlika izmedju FKP i FKR je nekih 123.000 a izmedju CZV i FKP 8.000...Zvezda moze stici Partizan za par godina a Partizan Reala NIKAD...

Ajde nesto...

pre 6 godina

Ne znam zasto se ovi iz trenutno treceg najuspesnijeg kluba u Srbiji u novijoj istoriji stalno nesto bune...moze neko saopstenje,evo proslo je vec 4-5 sati a da nema neke mudrolije iz Ljutice Bogdana...sta kaze cika Mijailovic !?

qq

pre 6 godina

Volim sto sam Zvezdas pa gledam kako se neko lozi sto je ne znam ni ja koji na nekoj tabeli od pre par godina sto se racuna ne znam ni sam sta. A znam da je moj klub bio prvi na tabeli i ne samo prvi nego i osvojio Evropu cak i naredne godine bio polufinalista. Radujte se komsije male. hahahahaa radujte hahahahha vi ste cirkus.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ala, 5. jul 2017 21:37)

Slusas li ti sebe sta pricas? Pa ti se prvi ponosis sto ste osvojili nesto sto ne postoji danas. Nesto sto vise nema ni znacaj niti bi iko igrao da se opet organizuje. Cime se ti ponosis bruko i sramoto? Pa i moj pradeda je bio jedan od najbogatijih ljudi u regioni pa evo sad ja radim za 300e. Jos jednom te pitam, cime se ti ponosis?

Hush@

pre 6 godina

Ok ,panteri kako li izgleda vecna lista u kosarci sa vasin jednim istoriskim Top -8.Mi u fudbalu imamo finale i polu-finale KS.Znaci u kosarci ste vekovima iza nas ,ako cemo da gledami vecne liste.

neutralni felsh

pre 6 godina

Sportski pozdrav svim ljudima dobre volje. I onima kojima je uspeh da budu 111. na listi i onima kojima je uspeh sto su bili numero uno :)
(lol, 5. jul 2017 20:55)

nije smesno. evo da ti kazem bas... navijao sam za vas te 91. kad se vec videlo da mozete daleko. i ne samo ja, masa ljudi, ma cele juga. svi smo nekako mislili da je juga zasluzila da ima sampiona, narocito posle razocarenja u italiji 90. jao argentino. zvezda je bila juga u malom, nabroj igrace pa ces videti, ne slusaj zaboravne veterane. ali, posle ste u onim teskim vremenima skroz posasavili sa "najveci smo najbolji smo", a u upravu su vam se uvlacila politika, pa sve to na tribine, postali ste megasrbi, megafon rezima, a sve to crpe klub - fudbal. i vasi bistriji su videli da polako dolazi sunovrat, imam ortake i medju vasima pa znam, danas cute od muke.
partizan za sve to vreme polako "gradi igru", jer ima stabilnost, ne seta se suvise pijavica po upravi, manje su potezani navijaci za dnevne gluposti, radilo se planski, koliko toliko. i steceno je preimucstvo. vidi se po evropi, igra se, ima se ime. opet kazem kakvo takvo, ali partizan je mnogo ugledniji od lige iz koje dolazi, da se ne lazemo. bio i ostao ugledan klub iz ovog dela evrope, stabilan, bez velikih reci i ocekivanja, redovno igra evropu.
prvi ja se ne bih menjao sa vama, da se secam lepih numero uno vremena dok milujem spomenare stare dok se tesim da trenutni čabar ima dno. od proslosti se ne zivi, pozdrav za 265. mesto :)

Stevan

pre 6 godina

(Negativni, 5. jul 2017 21:18) #

Veliki je uspeh uopste igrati u LS jer to automatski znaci da si, kao sto rekoh, medju 32 najbolja u Evropi i za male siromasne klubove je to isto sto je za Real Madrid titula u LS, i ne znam koji problem imas da to ukapiras. A to sto si rekao kako nisi video da se oko Ludogoreca dize pompa sto igraju LS- pa ne dize se kod nas, sto bi se kod nas dizala pompa oko Ludogoreca... ali pogledaj malo sta se desava u Razgradu i Bugarskoj uopste i kakva euforija nastane kad upadnu u grupnu fazu LS. Dakle ne mozes mi reci da je bolje ni ne igrati u LS i LE kad vec ne mozes da osvojis trofej, sta ce ti to? Pa takvo razmisljanje ne vlada ni u Realu i Bayernu, a kamo li u bedi od klubova poput Partizana, Dinama, Ludlgoreca, Zvezde. Uostalom meni su Partizan i Zvezda i uopste svi klubovi na svetu, bitni poput blata koje sam ocistio ispod nokta na malom prstu, tako da uopste nisam stitio jedne ili druge niti pokusavao da izmerim koji od ova dva kluba je manje bedan ili vise uspesan, kako ti volja, vec sam samo pokusao da objasnim da, iako se ti sa time ne slazes, nije isto da li si 265. ili 110. na tabeli. Jer koliko god da je 110. sama po sebi bedna, ipak do 265. mesta ima jos 154 bednika losijih od tebe koji ti gledaju u ledja... tebi kao bedniku sa 110. mesta to mozda ne znaci puno, ali neutralnim posmatracima poput mene pomaze da uocim razliku izmedju 2 kluba.

dule

pre 6 godina

Ovo je glupa tabela. Rezultati od 2013godine. Pravu tabelu su partizanovci videli pre nekolko nedelja. Utakmice od osnivanja do danas. Ovo je za malu decu.Gde su pobede nad Realom, Barsom, Liverpulom, Bajernom itd. Objavite tabelu košarkaških klubova od 2013g da vidimo razdaljinu Zvezde i komšije malog.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miško, 5. jul 2017 19:00)

Ovo nije glupa tabela xD
Ona od pre 3 nedelje je glupa, jer nicemu ne sluzi. Ova sluzi.
UEFA racuna koeficijente klubova na osnovu rezultata iz zadnjih 5 godina i ovo je rangiranje. Taj koeficijent ti odredjuje da li si medju nosiocima ili nisi. Sto veci koeficijent, to laksi put do LS/LE. Kapiras?
U kosarci rangiranje ne postoji zato sto kvalifikacije ne postoje. Ne mogu sve lige da ucestvuju. Uzimaju se lige koje oni hoce, A licence se daju kome oni hoce, takmicenje je zatvoreno pa nema ni potrebe da se rangiraju klubovi. Vidi se da ne pratis sport.

Dzoni

pre 6 godina

Kada vec znas, pogledaj ukupni bilans:-) 
(decki preseljeni od osnivaca, 05. jul 2017 23:29). Ukupni bilans vam je 0 pobeda u zadnja pet derbija...
(xxx, 05. jul 2017 23:54)

A sto zadnjih 5?
Tako ti odgovara?
Posto volis da guglas, izguglaj ukupan skor u derbiju, mozes i gol razliku, mozes i duple krune, titule, kupove, evropske titule... Ali pre toga uzmi nesto za smirenje...

asdf

pre 6 godina

Koliko samo vesti u poslednje vreme koje omalozavaju Zvezdu..dobro novinari,grobari i ostali Andjusi shvatamo da nije nista vise kao pre,da smo ocajni,al ajde odmori te malo.Srcku cete dobiti od Zvezde

antiDebil

pre 6 godina

Pa bliži je: Partizan je 10, a Zvezda 20 svetlosnih godina daleko od Reala, tako da baš su blizu! Hahaha, kakva poređenja, pa naši klubovi nisu u istoj dimenziji sa Realom, Barsom...
(Mutinjo, 05. jul 2017 16:00)

KRALJU!!!!!
Ko hoće shvatiće,ko neće neka čita citate maga bez rominga....
(Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 16:30

Kuce, este mi dvestaseeesetpeti ??
Ko je mag bez rominga, Deja Radonjic ?

Delija

pre 6 godina

Pa normalno kad je zvezda izbacena 2014 a 2015 ispala u prvom kolu,dve godine nijedan poen nisu uzeli dok je Partizan za te dve godine ucestvovao u Le i zaradio 6 ili 7 poena

milorad

pre 6 godina

Fotografija , naslov i "tonalitet" teksta vise prilice "Partizanovom vesniku" nego mediju kao sto je B92. Možda B92 nije onakav kakav ga mi pamtimo kada je bio svetlo u mracnom tunelu 90-ih godina,ali morate da odrzite minimum objektivnosti i nivoa kvaliteta. Bez obzira za koga navija autor teksta ,koji nije stigao ni da se potpise.

papiga47

pre 6 godina

meni je najjbitnje da sad ove god udjemo na foru u ligu sampiona makar odmah ispali sto ce i biti al cemo uzeti 20 milki eura i osakatiti raspalu zvezdu narednih 3-4 god garant..jer se lovom dize sisitem kupuju jaki igraci i mlati se lagano svako u jsl a evropa ce posle biti normalna stvar...e tu je njihov kraj- mi se pitamo i verujemo uz pomoc s neba!!! ona neka ide u stecaj jer je brate zasluzila sa dugom prema drzavi i narodu...

xxx

pre 6 godina

Kada vec znas, pogledaj ukupni bilans:-)
(decki preseljeni od osnivaca, 05. jul 2017 23:29). Ukupni bilans vam je 0 pobeda u zadnja pet derbija...

Bree

pre 6 godina

U kosarci ne postoje, u fudbalu i vaterpolu postali amateri. Ostao im rukomet, bejzbol i bocanje. Dajte saopstenje i neka bude na naslovnoj min 72 sata.

neutralni felsh

pre 6 godina

ti znas ko je iz francuske dosao turisticki?!
knez mihajlova je i danas nasarana fc tuluz ,isto i pored bankomata iz cika ljubine na 3-4 mesta...

ne mozes ti iz tvog sela da vidis,ali znas ovde da lupetas!!
(belgrado, 05. jul 2017 19:55)


i zbog par sitnih grafita je trebalo neko da bude mrtav? kako mozes da zbog klupskih boja branis 15 idiota koji su tukli jednog coveka do smrti? ako bas hoces, te budale su bas te boje izuzetno obrukale. bruka i sramota! to nije bila tuca navijaca, koju i mozes nekako da opravdas nekim ulicnim kodeksom, ovo ono, ovo je cela banda nasrnula na jednog i nije se smirila dok ga nije ubila. ej, o cemu mi pricamo? nisu ga "nasutirali, nasamarali, patosirali, ulubili, ispravili poluosovinu", nego su ga ubili - tukli i vukli do smrti.
TO NE SMES DA BRANIS NIKAKVIM IZGOVORIMA!!! NIKO!!! DA SE NE ZABORAVI!

ultrasrbin

pre 6 godina

djenka sa parkinga, 5. jul 2017 16:15
Vojvodina nije uradila nista, ali je Zvezda uradila jos manje.
Partizan nema nikakve razultate, ali je bar 2 puta igrao LS, a bogami i grupu LE.
Sve dok Zvezda bude mislila da joj je dovoljan Bari prolazice ovako.
Na moru sam evo upoznao momka koji je batalio fudbal zbog Terze i ekipe, a izmislio ga je za pola sadasnje Zvezdine ekipe. Na stranu stranu sto je hteo da igra maltne dzabe, ali razni menazderi mu trazili pare da bi uopste dosao u Zvezdu.

lol

pre 6 godina

zvezda je bila juga u malom, nabroj igrace pa ces videti, ne slusaj zaboravne veterane. ali, posle ste u onim teskim vremenima skroz posasavili sa "najveci smo najbolji smo", a u upravu su vam se uvlacila politika, pa sve to na tribine, postali ste megasrbi, megafon rezima, a sve to crpe klub - fudbal. i vasi bistriji su videli da polako dolazi sunovrat, imam ortake i medju vasima pa znam, danas cute od muke.
partizan za sve to vreme polako "gradi igru", jer ima stabilnost, ne seta se suvise pijavica po upravi, manje su potezani navijaci za dnevne gluposti, radilo se planski, koliko toliko. i steceno je preimucstvo. vidi se po evropi, igra se, ima se ime. opet kazem kakvo takvo, ali partizan je mnogo ugledniji od lige iz koje dolazi, da se ne lazemo. bio i ostao ugledan klub iz ovog dela evrope, stabilan, bez velikih reci i ocekivanja, redovno igra evropu.
prvi ja se ne bih menjao sa vama, da se secam lepih numero uno vremena dok milujem spomenare stare dok se tesim da trenutni čabar ima dno. od proslosti se ne zivi, pozdrav za 265. mesto :)
(neutralni felsh, 5. jul 2017 22:37)

Pa dobro, ti onda budi zadovoljan 111. mestom, mi cemo da slavimo prvo i svakom dobro :) Ja licno nikad ne bih menjao 111. mesto za prvo u bilo kom periodu istorije, ali ukusi su razliciti.

neko

pre 6 godina

1. Real Madrid
2. Bajern Minhen
3. Barselona
4. Mančester junajted
5. Milan
6. Juventus
7. Benfika
8. Porto
9. Arsenal
10. Liverpul
11. Dinamo Kijev
12. Ajaks
13. Inter
14. Seltik
15. Čelsi
16. Anderleht
17. Rendžers
18. PSV
19. Galatasaraj
20. Lion
21. Borusija Dortmund
22. Atletiko Madrid
23. Panatinaikos
24. Steaua
25. sparta Prag
26. Valensija
27. Crvena zvezda
28. Olimpijakos
29. Rozenborg
30. Dinamo Zagreb…
…38. Partizan
…188. Vojvodina
jos uvek ste daleko a i 0staćete

Stevan

pre 6 godina

Jel ovo isto onako kako smo mi totalna institucija za crno-bele u basketu od 2013 naovamo? Smesno kako se loze partizanovci na ovo zaista, ljudi sluzili za raskantavanje jednako kao i Zvezda, najveci uspeh plasman u grupnu fazu LS i sad je to kao neko dostignuce..
(Sabre, 5. jul 2017 19:13)

Nije neko preterano dostignuce gledano sa pozicije najboljih, najvecih i najbogatijih klubova-ali Partizan to nije, naprotiv, oni su sve suprotno od toga pa je sam plasman u LS ogroman uspeh... Na kraju krajeva, oni su u toj LS makar igrali, uspeli su da se nadju u 32 najbolja kluba u Evropi, samo po sebi to je uspeh, ako samo malo razmislis. Takodje mi ne mozes reci da je isto kad si 110. kao i kad si 265., a kad poziciju na toj listi odredjuju najeminentniji fudbalski strucnjaci u svetu.

Mile

pre 6 godina

Vazna je vecna lista UEFA. Tu Zvezdi svi sa Balkana ali i sire gledaju u ledja.
(feruso, 5. jul 2017 17:59)

Na večnoj UEFA listi samo je 10 mesta između FKCZ i Partizana, FKCZ je 27, Partizan 38. Pre deset godina ta razlika je bila veća, baš kao što je bila razlika u titulama. I jedno i drugo će se preokrenuti, poklonili ili ne "titulu" iz '46.

Inače dva kluba sa Balkana su ispred FKCZ, a to su Panatenaikos i Steaua. Za godinu-dve FKCZ prestiže i Olimpijakos, a Dinamo iz Zagreba je 30, tako da ako oni nastave da budu redovni učesnici evro takmičenja kao do sada, a Zvezda nastavi da ispada posle drugog ili trećeg pretkola, eto i Dinama ispred na večnoj uefinoj listi najvećih klubova svih vremena.

Dusan

pre 6 godina

Pa bliži je: Partizan je 10, a Zvezda 20 svetlosnih godina daleko od Reala, tako da baš su blizu! Hahaha, kakva poređenja, pa naši klubovi nisu u istoj dimenziji sa Realom, Barsom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mutinjo, 5. jul 2017 16:00)

Valjda Partizan 10 svetlosnih godina od Reala a Zvezda 20 svetlosnih godina od Partizana?

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Jaaooojjj :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kakav touché b92, i još slika koja govori više od 1000 reči :D
Touché!

decki preseljeni od osnivaca

pre 6 godina

Vratice se velikani Milan, Zvezda, Inter, Ajaks i Liverpul na vrh, bez brige. Samim tim i ovi sto slave "ucesca" kao velike uspehe tamo gde su uvek i bili, na dno.

Pedja

pre 6 godina

Pa 110.mesto na rang listi je najveci uspeh Partizana u njegovoj istoriji. Stvarno nikada nisu bili blizi prvoj ekipi na listi. U stvari jesu, 1991g su bili na svega 300 metara od najbolje ekipe na svetu.

lol

pre 6 godina

Samo da iskoristim ovu priliku da pozovem nase ogorcene drugare partizanovce u muzej na stadionu Rajko Mitic. Tamo mogu da vide pravi poredak stvari sto se tice evropskih takmicenja i mogu kad odu negde u svet da se pohvale da su videli uzivo nesto o cemu bogati klubovi iz mnogo bogatijih zemalja samo mastaju. Sportski pozdrav svim ljudima dobre volje. I onima kojima je uspeh da budu 111. na listi i onima kojima je uspeh sto su bili numero uno :)

Talicni Tom

pre 6 godina

Postoji vecna lista UEFA pa mozete pogledati ko je gde.Ali naravno to B92 nije objavio.A i zasto bih,jer tu su crveno beli ubedljivo ispred crno belih.A urednistvo ovog portala zna se kome naklonjeno.

antiDebil

pre 6 godina

Sta ti smeta Deja bez rominga, to ti meni objasni ?
(antiDebil, 05. jul 2017

O Deji bez rominga ćeš moći da pričaš onog momenta kad počne da dobija otkaze od ekipa sa velikim budžetima zbog očajnih rezultata i vrati se ponovo u Zvezdu,dotle trener bez rominga je samo jedan- Dušan Vujošević.....
(Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 17:56)

Mislis na onog Dusana koji vas je naterao da ukrade pehar nakon poraza, potez koji je bezanje hrvata sa postolja ucinio potpuno marginalnim i nebitnim, na tog Dusana mislis ??
Koliko sam cuo gazda Covic je vise puta hteo da otpusti Deja ali se uvek javljao neki brat nekog finansijera zvezdane koji je to sprecavao, da li si ti upucen u ta desavanja ?
Dje je Dejin roming to mene interesuje, vidim da ti je tesko da mi to objasnis ???

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Naravno da smo blizi Realu! Mi smo institucija!!!! Partizan ponos Srbije!!!!
(aleksandar, 05. jul 2017 22:52)

U odnosu na udaljenost od Jupitera,jako ste blizu,takoreći na dohvat ruke.....e na šta se vi ložite...a znate da ste mali klub i da je veličina Crvene Zvezde za vas ne dostižan san.

Ala

pre 6 godina

Volim sto sam Zvezdas pa gledam kako se neko lozi sto je ne znam ni ja koji na nekoj tabeli od pre par godina sto se racuna ne znam ni sam sta. A znam da je moj klub bio prvi na tabeli i ne samo prvi nego i osvojio Evropu cak i naredne godine bio polufinalista. Radujte se komsije male. hahahahaa radujte hahahahha vi ste cirkus.

lka

pre 6 godina

ALO, napaljeni...pogledajte malo bolje tabelu..tamo se navode bodovi osvojeni u zadnjih nekoliko godina, zato nema u vrhu ,,velikana"..ko vise vrednuje sta je bilo pre ihahaj godina, kakve rezultate postizes u tih zadnjih nekoliko godina takvo mesto i zauzimas...a vi se bavite istorijom...batali to i radi i ne vodi tudju brigu..aj CAO NAPALJENI !!!

imam i ja da dodam,istorija se pon#vlja.Do 1991 slusali smo kod predstavljanja Partizana, " finalista kupa sampiona te i te godine".Inace svaka cast Partizanu na poziciji.

neutralni felsh

pre 6 godina

Partizana se plaši čitava Evropa, gleda da ih izbegne u žrebu jer ih čeka paklena atmosfera od 10.000 gledalaca...
(nnidza, 06. jul 2017 07:57)


ako vec insistiras:
1. naravno da se plase. posle njukasla, niko u evropi ne potcenjuje partizan, naprotiv - kad si video one stare galaktikose da igraju sa onakvim gardom? partizan je u evro fudbalu danas ono sto kazu za nekog coveka, sitan ali zilav, ne da ne sebe ume da uzvrati. na takve se ne zalece lako.
nasuprot tome, zvezdu svi pozele u zrebu, lepo im je i lako da izbace nekadasnje ime. naravno, usput podele par fraza o zvezdinoj vecitoj velicanstvenosti, da se domoroci ne naljute ;)
2. a gde je zvezda u tom zrebu? makar takvom skromnom, kako zelis da istaknes.
3. jok, paklena atmosfera je kad se zaori "pukni zoro", samo jos fale tamburasi... vidim svi su se uplasili, sausolo narocito.
kad sve saberes, ovih partizanovih kako kazes 10.000 nekog i uplase, ali zvezdina armada izgleda ama bas nikog. naprotiv, bas ih inspirise. jos kad mozgovi izbace neki transparent protiv uefa (sa kojom tezinom, kad zvanicnom uefa takmicenju skoro nikad i ne primirisu?) - komendija je zagarantovana... ah da, i paklena atmosfera, umalo da zaboravim ;)

m

pre 6 godina

To je tako kada se na listu pogleda ocima partizanovca. U suprotnom stanje je ovako Real ima 176.999 bodova, Partizan ima 16.075 bodova, Zvezda ima 7.325 bodova.

goran

pre 6 godina

To vam je isto kao rang lista tenisera razlika izmedju 110 i265 je neki h 200 bodova ili jedan turnir.A ni jeda ni drugi su nebitni,tako da za neki ponos nema svrhe.

Hush@

pre 6 godina

mali kalemegdan@
Nije ,puno pogresio
jedno finale ,dva cetvrtfinala.
A,vi u kosarci jedan Top-8,za 72 g postojanja hahahahHahahaha....hahahaha.....hahaha .Pa barem je 80 % ekipa u Evropi bolje od vas rangirano ,ako se pozivamo na proslost.

Dzoni

pre 6 godina

(antiDebil, 05. jul 2017 19:29)

Molim te ne blamiraj se vise, ti i dalje pokusavas da prodas pricu da je sasvim normalna stvar ubiti coveka (ne huligana, turistu) i jos ga ismevati u navijackim pesmama...
Mene je sramota da polemisem sa tobom, evo sve si upravu, samo prestani da se blamiras...

decki preseljeni od osnivaca

pre 6 godina

boot-am@. A mi ga izbacivali. E to je vas sistem vrednosti, najveci Evropski uspesi - igrali nereseno sa Realom i pobedili Zvezdu. U vasoj istoriji su Mancester i Zvezda jedini velikani koje ste pobedjivali.

lik

pre 6 godina

Ko ne razume ovu listu taj se ne razume ni u fudbal,dakle mnogo je bitno uci medju prvih 100 klubova.Zasto?Pa zato sto npr neces poceti od prvog kola kvalifikacija.Drugo pa recimo da je zvezda 70 igrala bi samo dva kola za ligu europe kao recimo Dinamo i dobila bi neke leve ekipe dakle 100 posto osigurana liga europe.Ovako ce morati da gleda u nebo inace ce dobiti Viljareal,Milan,Psv,Zenit a moglo je biti i neki jermenski klub da su bolje plasirani na list,ali to garagani ne razumeju njima je bitno i danas sta se desavalo 45te.Imaju predsednika koji ce vladati uvek dok su im navijaci curani

Nenad Van Sebe

pre 6 godina

Pa bliži je: Partizan je 10, a Zvezda 20 svetlosnih godina daleko od Reala, tako da baš su blizu! Hahaha, kakva poređenja, pa naši klubovi nisu u istoj dimenziji sa Realom, Barsom...
(Mutinjo, 05. jul 2017 16:00)

Genije, da je tako kako ti kažeš i da znaš osnove matematike, znao bi da bi razlika između Partizana i Reala i Zvede i Partizana bila po tvojoj logici jednaka, odnosno da Partizan ne bi bio bliži Realu (iz naslova) nego što je Zvezda blizu Partizanu (opet iz teksta), međutim, što znati matematiku?
Kome to treba? Pa samo Terziću naravno.. Ostao je da prodaje dok se igra Evropa.
Ti ne trebaš ta znanja. Ti podcenjuj sve živo.

Dzoni

pre 6 godina

Koliko je ova lista "realna" govori da je i Vojvodina ispred Zvezde za 50 mesta..a sta su oni uradili u evropi zadnjih 20 godina , ne 5...nista 
(djenka sa parkinga) 

Pa tukli su timove kao sto je Sampdoria, Rapid, Bursaspor, Dinamo... Što se za za Zvezdu ne može reći...
(mare, 05. jul 2017 17:03)

Koga briga za kvalifikante i ucesnike?
Jednom prvak, 3 polufinala, 5 puta cetvrtfinale...
To se broji, a ne ulazak medju 32 ekipe LS, gde nikad nikog niste pobedili, koga briga za to...

antiDebil

pre 6 godina

Kuce, este mi dvestaseeesetpeti ??
Ko je mag bez rominga, Deja Radonjic ?
(antiDebil, 05. jul 2017

Jedan je mag bez rominga,a ti dobro znaš ko je.....
Mi smo tu igricu obrnuli,davno....
(Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 17:01

Bitno je da ste vi dvestaseeesetpeti, sve ostalo su sitnice.
Ko obrne igrice on je vise ne igra, a eno vas na Malti niko vas ne docekuje kmee, nidje novinara smrcc, igrate sa Violetom koja da ima normalnog golmana bi bila neprelazna prepreka !!
Dejo Radonjic mag bez rominga, drugog nema. Cela zvezdana je bez rominga kada bolje razmislim, vi roming imate u imenu i u projektima a ne u delima, nazalost !!
Sta ti smeta Deja bez rominga, to ti meni objasni ?

lecimtumbase@yuhoo.com

pre 6 godina

Pa kad su sve pare na zapadu Evrope. Daj Zvezdi budzet od samo 50 miliona evra, a Realu Zvezdin budzet, pa da vidimo ko ce gde da bude za 30 godina, koliko vec unistavaju Srbiju. Problem je sto su nam unistili privredu, samim tim i sport. I jos su nam svojevremeno uveli sportske sankcije, sto mislim da je nezabelezeno. I sad mi Srbi, nekada sportska velesila (i jos uvek smo jaki), moramo da igramo nekakve kvalifikacije. A tumbasi su nebitni u celoj ovoj prici. Naravno da su oni zadovoljni 110. mestom u Evropi, samo da su ispred omrazene Zvezde, koja je, na njihovu zalost, a nasu radost, najuspesniji i najslavniji klub u Istocnoj Evropi, a i mnogo sire.

tnt007

pre 6 godina

Ali Terza je preporodio zvezdu i smanjio dug!!! Sta se ovde dodjavola desava!!!!!!???
Zvezda kanal,ali bitno da je partizan sinonim za postenje,evo navijaci sad nemaju nista protiv uprave cim su titulu osvojili!! Ne zna se ko je gori i odvratniji. Poz od jednog zvezdasa

Zuja

pre 6 godina

Nemanja

Nije stvar igrati grupne faze evro kupova vec tamo pobedjivati.Statistika kaze da ste vi od 38 utakmica u Evropi u grupnim fazama imali 6 pobeda.Lako proverljivo

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

Ovo je lista za poslednjih nekoliko godina a zašto vas čudi kad je to vreme Toletovih titula i izbacivanja Zvezde iz Evrope da bi igrao državni projekat partizan. partizan je samo jedne godine igrao kvalifikacije za LE i odmah ispao u prvom kolu. Da je to igrao svake godine i da mu Vučić nije platio licencu ove godine bio bi još gore plasiran od Zvezde.

Negativni

pre 6 godina

Nije neko preterano dostignuce gledano sa pozicije najboljih, najvecih i najbogatijih klubova-ali Partizan to nije, naprotiv, oni su sve suprotno od toga pa je sam plasman u LS ogroman uspeh... Na kraju krajeva, oni su u toj LS makar igrali, uspeli su da se nadju u 32 najbolja kluba u Evropi, samo po sebi to je uspeh, ako samo malo razmislis. Takodje mi ne mozes reci da je isto kad si 110. kao i kad si 265., a kad poziciju na toj listi odredjuju najeminentniji fudbalski strucnjaci u svetu.
(Stevan, 5. jul 2017 19:57)

Apsolutno je isto da li si 110 ili 265. To su mesta na kojima su autsajderi i sama po sebi su bedan plasman. Meriti da li je bednije biti Zvezda ili Partizan, smešno je.
Medjutim, ako je 265. nekada bio br.1...e, to već nije isto. To je razlika - drastična!
I nije nikakav uspeh igrati beznačajnu ulogu u LŠ. Ludogorec igra mnogo češće od Partizana pa ne vidim da od toga prave veliku pompu. Ali, Partizanov problem je što smatra uspehom ono što je bolje od amaterskog propalog kluba koji se zove Zvezda. I to govori mnogo više od Partizanu nego o Zvezdi.

Dzoni

pre 6 godina

@ Koga briga za kvalifikante i ucesnike? 
Jednom prvak, 3 polufinala, 5 puta cetvrtfinale...
To se broji, a ne ulazak medju 32 ekipe LS, gde nikad nikog niste pobedili, koga briga za to... 
(Dzoni, 05. jul 2017 17:19) 

Ocigledno FIFA i UEFA jer smo na obe liste daleko ispred Zvezde. Shvati da Zvezda deset godina nije igrala u Evropi! Ne Ligu sampiona nego ni grupnu fazu Lige Evrope. Mozete i vi i mi gledati uspehe iz proslosti, vi 90 i neke mi 60 i neke ali to uopste vise nije merodavno. To treba ostaviti u istoriji i pokusati da se danas plasiramo negde.
(Nemanja, 05. jul 2017 17:39)

Sine istorija je i 91' i ispadanje od Samroka i proslogodisnje ispadanje od Zaglebija u prvom kolu...
To sto vi racunate istoriju od kada se vama svidja njen tok, to je vas problem.
Buducnost u Evropi nemamo ni mi, ni vi, ali mi imamo slavnu istoriju.... Vi slavite slobodno povremen ulazak medju 32 ekipe gde vas svi pociste...

lol

pre 6 godina

Al je zato i dalje svetlosnu godinu daleko od Barija.
(Dzaba im sve, 5. jul 2017 15:48)

Ova lista upravo govori da je Partizan svetlosnu godinu bliži ušatom peharu, jer vreme ima tendenciju da ide ka napred, ne nazad.
P.S. Srbi su verovatno najsmešniji narod na svetu, svaki dan skoro svaki Srbin pomene Bari i kako je on stari Beograđanin/Vojvođanin a svi ostali dođoši. :)
(Nico, 5. jul 2017 16:06)

Samo sto niste uzeli usatog, jos 109 ekipa da preskocite i eto vas :) Vreme napred, vreme nazad, svejedno je, vasa realnost su Samrok Roversi, a ne usati pehar. Sportski pozdrav.

antiDebil

pre 6 godina

(Dzoni, 5. jul 2017 19:10)

Prvo se mora odgonetnuti ko je ubio Tatona pa onda moze dalje da se govori.
Huligani svakodnevno ubijaju druge huligane, nazalost, i to ne potice iz ove zemlje nego iz nekih drugih, zapadnih, mnogo ,,kulturnijih'' od ove nase, one zemlje kojima stremimo....Ima i primera gde neke legende i predsednici malih klubova probleme resavaju snajperima, ipak to nije u maniru huligana, oni su koliko toliko posteniji od ovih snajperista !
NAJVECA SRAMOTA u istoriji sporta je cinjenica da je huligan sa legitimacijom kluba koji je izgubio ukrao pehar i to pred kamerama, novinarima, policijom, posetiocima u hali, ukrao je to zato sto je tako u mogucnosti, slican primer tome u istoriji sporta NE POSTOJI, NIKADA SE NISTA SLICNO NIJE DOGODILO, NIKADA, NI U AFRICI, NI U SEOSKIM TAKMICENJIMA, NI U TAKMICENJIMA GDE SE ESKIMI NADMECU U BACANJU FOKA, NIGDE, NIKADA, NISTA SLICNO NIJE ZABELEZENO I TO JOS PRED TV KAMERAMA, ej ukrali ste pehar nakon poraza !!!
Pehar je parce lima, hehehee heehhe limari sever, on se moze kupiti na buvljaku i ne predstavlja skoro pa nista. Vi ste ukrali KLS, polomili i ponizili to takmicenje, napravili ste najvecu sramotu u istoriji srpske kosarke.
Dje je Dejin roming to ti meni objasni ???

Bulka

pre 6 godina

Sve ukupno FK Crvena Zvezda ima mnogo vise odigranih utakmica u evropi, ima mnogo vise pobeda u evropi i ima mnogo vise postignutih pogodaka nego FK Partizan. Naravno i vise medjunarodnih trofeja. Fudbal se ne igra od juce.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Zvezda je na dnu a Partizan je sasvim pristojan i kvalitetan klub.
(mislite o tome, 05. jul 2017 20:12)


AHAHAHAHAHAHAHA,
I OPET AHAHAHAHAHAHAHA

Jel sad vidite koliko ste mali ?

pre 6 godina

Неко је славио европску титулу а неко 110 позицију !
Да није тужно било би јадно !!!

brana

pre 6 godina

Pa nemojte baš toliko da provocirate ovu nesrećnu, osiromašenu sludjenu srbadiju. Nije nam lako ovih dana. Stalno nešto da se podbadamo, nastavljamo...
Pa hajde više ljudi da se malo poštujemo. Ali lakše je lajati avavavavavav nego malo nešto doprineti. Kuputi kartu za utakmicu, možda dres, neki suvenir. Ispoštujte malo svoje. Ej bre ljudi pa samouništismo se breeeee aj malo ovo ono da konačno nešto DOPRINESEMO jer smo tako u mogučnosti.
AJ MALO MUĆ MUĆ GLAVAMA!!!
Lako je lajati

Dzoni

pre 6 godina

Ne razumem kakve veze ima "usati" sa tim sto je Zvezda 265. na listi ili sto ih docekuje prazan aerodrom na Malti? Na obe vesti usati pa usati. Vi i dalje zivite u 91. dok tonete sve nize. Ok,ako je vama dobro idite gledajte u usatog u sezoni kupanja a mi cemo da gledamo Evropu pa cemo da vam javimo koliko nas boli. 

p.s.Bilo bi lepo kad bi nas gospoda sa RSB-a bar jedan dan postedela svojih komentara,pogotovo onaj trio fantastiko CZ 1913,Dzoni i NikolaSrb.
(Strasne stvari, 05. jul 2017 19:17)

Mislis ako ne naletite na ribare i konobare iz Samroka ili mocno Zaglebie?
Mi bar imamo slavnu evropsku istoriju, vi nemate ni proslost, ni sadasnjost, ni buducnost...

Dzoni

pre 6 godina

Dzoni, 05. jul 2017 19:10) 

ti znas ko je iz francuske dosao turisticki?! 
knez mihajlova je i danas nasarana fc tuluz ,isto i pored bankomata iz cika ljubine na 3-4 mesta... 

ne mozes ti iz tvog sela da vidis,ali znas ovde da lupetas!!
(belgrado, 05. jul 2017 19:55)

Ma on je napao njih 15 i onda sam skocio, nisu ga oni bacili.
Pise FC Tuluz?
Sram ih bilo, oni da saraju nase ciste ulice...
Dete, u avgustu da poradis na pravopisu, jer ako te uciteljica pusti u sledeci razred, treba da dobije zatvorsku kaznu!

ložane

pre 6 godina

Gomila kriterijuma,
bez realnog osnova.

Partizan od 66. nije dobio ozbiljan evropski tim,
osim Zvezde,
kad Vučela dogovori detalje zahvalnice premijeru Srbije.

Pravda za ovce

pre 6 godina

Stidite se i odricete devedesetih i Milosevica,a ponosite se Partizanom.Sad mi recite od kad su poceli uspesi JSD-a i propadanje Zvezde?

Insajder

pre 6 godina

ALO, napaljeni...pogledajte malo bolje tabelu..tamo se navode bodovi osvojeni u zadnjih nekoliko godina, zato nema u vrhu ,,velikana"..ko vise vrednuje sta je bilo pre ihahaj godina, kakve rezultate postizes u tih zadnjih nekoliko godina takvo mesto i zauzimas...a vi se bavite istorijom...batali to i radi i ne vodi tudju brigu..aj CAO NAPALJENI !!!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Sta ti smeta Deja bez rominga, to ti meni objasni ?
(antiDebil, 05. jul 2017 

O Deji bez rominga ćeš moći da pričaš onog momenta kad počne da dobija otkaze od ekipa sa velikim budžetima zbog očajnih rezultata i vrati se ponovo u Zvezdu,dotle trener bez rominga je samo jedan- Dušan Vujošević.....

Dzoni

pre 6 godina

Sta ti smeta Deja bez rominga, to ti meni objasni ? 
(antiDebil, 05. jul 2017 

O Deji bez rominga ćeš moći da pričaš onog momenta kad počne da dobija otkaze od ekipa sa velikim budžetima zbog očajnih rezultata i vrati se ponovo u Zvezdu,dotle trener bez rominga je samo jedan- Dušan Vujošević..... 
(Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 17:56) 

Mislis na onog Dusana koji vas je naterao da ukrade pehar nakon poraza, potez koji je bezanje hrvata sa postolja ucinio potpuno marginalnim i nebitnim, na tog Dusana mislis ??
Koliko sam cuo gazda Covic je vise puta hteo da otpusti Deja ali se uvek javljao neki brat nekog finansijera zvezdane koji je to sprecavao, da li si ti upucen u ta desavanja ? 
Dje je Dejin roming to mene interesuje, vidim da ti je tesko da mi to objasnis ???
(antiDebil, 05. jul 2017 18:07)

Ma pusti pehar, njega je lako napraviti, nikakva steta!
Znas li sta je najsramnije sto si navijaci jednog kluba uradili i sto ne moze da se poredi?
Kad navijaci jednog kluba ubiju svirepo coveka koji je dosao turisticki u Srbiju, a ne kao huligan, a onda mu jos pevaju... Bris Taton, neka ga je sram, ubio se sam...
Kao i Hrvate zbog 95' karma je stigla i tvoj tim, koji kako neki kazu ima korene bas iz te Hrvatske...
I tacku i znak pitanja ne stavljaj posle razmaka!

dj92

pre 6 godina

Ništa novo. Navijači Partizana su ovoga svesni. Sa ovima što žive u muzeju marakane ne treba ulaziti previše u raspravu. Što pre shvate gde su, biće i njima lakše. I samo tako mogu napred. Partizan kada završi internat, treba videti šta se može sa stadionom uraditi. I spremni smo za privatizaciju. To je sledeći korak. Zvezda ako neće, još bolje.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Pa bliži je: Partizan je 10, a Zvezda 20 svetlosnih godina daleko od Reala, tako da baš su blizu! Hahaha, kakva poređenja, pa naši klubovi nisu u istoj dimenziji sa Realom, Barsom...
(Mutinjo, 05. jul 2017 16:00)

KRALJU!!!!!
Ko hoće shvatiće,ko neće neka čita citate maga bez rominga....

joca trta

pre 6 godina

E moj Kokeza i ti Tole vragolane sta uradiste sa Platinijem sve je ovo maslo i vasa sprega protiv prepodobnog i prepostenog Terze !!

...

pre 6 godina

zvezdi fali 8.5 do partizana a partizanu 123 poena do reala, pa kako moze da bude blizi?? igra kvalifikacije za LS svake godine, jedini razlog, da nije tako ispadao bi u prvom kolu kao prosle godine.

djole

pre 6 godina

Mene je sramota što je Zvezda na ovom mestu, iskreno.
Ali je još smešnije da su partizanovci PONOSNI (kako neki pišu) što su na 110. mestu:)
(odlika malih, 6. jul 2017 07:49)

Ne, najsmesnije je sto vi jos uvek mislite da nekog zanima quasi-titula pre 26 godina. Titula koju ste dobili bez igranja najboljih klubova Evrope. A odmah posle te smejurije je to sto je vama sasvim ok da ste spali sa tog slavnog prvog mesta do 265.

mr.wolf

pre 6 godina

To je ta najjača liga na svijetu, jedan tim iz Engleske u top 10
(dost, 05. jul 2017 16:06)

I sada tvoj komentar ima neku vrednost ? Trenutno , nije najjaca liga, daleko od toga, ali bio je pre 7-8 godina period kada u top 10 je bila samo Barselona a Italijana ni na vidiku. Eto cisto da znas. Inace najjaca liga na svetu je promenjiva, nikad nije ista, i to prepucavanje koja liga je jaca je klinacko prepucavanje, ozbiljni ljubitelji fudbala znaju da se to ciklicno menja. Nemoj da se iznenadis kada za 7-8 godina najbolja liga bude ponovo Italijanska.

kvrga

pre 6 godina

naslov govori sve.
mozete vi traziti titule iz doba jure...
samo su mi smijesni navijaci cz sto nasjedaju na to sto njihova uprava plasira svakodnevno, da prikriju svoje katastrofalane rezultate.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (boki, 5. jul 2017 15:42)

naslov je samo senzacionalisticki i govori o plasmanu, a ne o bodovima na osnovu kojih je ostvaren.
relano zvezda lako moze da prestigne partizan, pa ni jedni ni drugi nikada nece dotaci real.

Dzoni

pre 6 godina

Ma pusti pehar, njega je lako napraviti, nikakva steta! 
Znas li sta je najsramnije sto si navijaci jednog kluba uradili i sto ne moze da se poredi? 
Kad navijaci jednog kluba ubiju svirepo coveka koji je dosao turisticki u Srbiju, a ne kao huligan, a onda mu jos pevaju... Bris Taton, neka ga je sram, ubio se sam... 
Kao i Hrvate zbog 95' karma je stigla i tvoj tim, koji kako neki kazu ima korene bas iz te Hrvatske... 
I tacku i znak pitanja ne stavljaj posle razmaka! 
(Dzoni, 5. jul 2017 18:37) 

Navijaci svakodnevno ginu sirom sveta, desava se svasta pa i mnogo gore stvari od Tatona, a ko je njega ubio navijaci ili neki drugi bananamen to cemo vec videti, a da ne pricamo o drugim sramotama i zlu koje je Tatonova zemlja ucinila nad ovom drzavom !! 
Najveca sramota u ISTORIJI sporta je kradja pehara nakon poraza, i to je pehar ukrao huligan sa legitimacijom kluba koji je izgubio u finalu, nesto slicno tome u 150 godina istorije sporta ne postoji. Napravili ste od hrvata amatere, pocetnike, pajace !! 
Mozda si ti taj koji ce mi reci dje je Dejin roming ? 
Dakle Dejin roming ???
(antiDebil, 05. jul 2017 18:55)

Znaci veca je sramota ako huligan slomi pehar, nego ako hulugan ubije coveka, pa ga jos mrtvog ismeva?
Bravo, ti si moj idol!
Ne znam o kakvom romingu pricas, covek je objasnio neke stvari prvo Dulencetu, pa njegovom zameniku, pa alhemicaru Dzilu!
Kad ga budu terali kao Dula onda cete imati pravo da ga prozivate, do tada pst!

Dzoni

pre 6 godina

Kad vec volis naslove...  
ODUSEVLJENI SMO ZVEZDOM, ONI SU REAL, BOKA... 
(Dzoni, 05. jul 2017 22:19). Manje vina, manje vina...
(xxx, 05. jul 2017 22:35)

Moj verni pratilac, pa gde si do sad?
Zabrinuo sam se...

BBRS

pre 6 godina

Zvezda bliza Sevojnu, nego Partizanu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Volpi, 6. jul 2017 06:40)

Па наравно да је ближе. Севојно је у србији !!!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Kuce, este mi dvestaseeesetpeti ?? 
Ko je mag bez rominga, Deja Radonjic ?
(antiDebil, 05. jul 2017 

Jedan je mag bez rominga,a ti dobro znaš ko je.....
Mi smo tu igricu obrnuli,davno....

Red machine

pre 6 godina

Bezveze lista,samo za paljenje klinaca,svejedno petstoti ili tristoti,kakve li vaznosti od toga,vaznije daleko dogurati u evro takmicanjima

decki preseljeni od osnivaca

pre 6 godina

Takva je trenutna situacija, a ona prava sasvim drugacija. Po trenutnoj ispada da su PSZ, Sevilja i Atletiko daleko veci od Milana, Liverpula, Intera i Ajaksa. A svi znamo da je obratno.

miško

pre 6 godina

Ovo je glupa tabela. Rezultati od 2013godine. Pravu tabelu su partizanovci videli pre nekolko nedelja. Utakmice od osnivanja do danas. Ovo je za malu decu.Gde su pobede nad Realom, Barsom, Liverpulom, Bajernom itd. Objavite tabelu košarkaških klubova od 2013g da vidimo razdaljinu Zvezde i komšije malog.

Radoslav

pre 6 godina

Red je napisati sta ovo predstavlja kad se vec objavljuje. Ova lista prikazuje koeficijent koje je osvojen u evropskim takmicenjima u poslednjih pet godina, zakljucno sa ovom godinom. Onaj ko je nekada igrao Football manager zna o cemu pricam. A i sve sto je ovde objavljeno nije za bilo kakvu hvalu ili velicanje nekoga jer samo pokazuje na sta je nas fudbal spao.

dr tobogan

pre 6 godina

Ništa novo. zanimljivija je večna lista UEFE gde jd zvezda prilično ispred partizana i jos uvek se visoko kotira mada zadnjih dvadeset godina je nema u evropi.
(mirko, 5. jul 2017 15:49)

Zvezda je 27. a Partizan 38, dakle još malo pa će i tu biti ispred

New Jersey

pre 6 godina

Ovo je smesno poredjenje...ne navijam ni za jedan ni za drugi klub,navijac sam Vojvodine ali ovo vredja instelogenciju...znaci na osnovu rezultata iz prethodnih godina vi zakljucujete da je partizan uspesniji klub kada se sve zajedno sabere..Srbi..

nnidza

pre 6 godina

@neutralni felsh
Auuu, šta sve napisa... Dobro je da Vučelić, Ružić, Dačić nisu političari... nezavisni fudbalski radnici. Dobro je da navijači nisu narko dileri i bosovi, prebegulje iz protivnickog tabora. Dobro je da Partizan posluje pozitivno iz budžeta RS... Dobro je sto je je 111. i bliži je po kvalitetu Realu nego Zvezdi. Dobro je što redovno puni mreže bednih timova Zvezdinog ranga: Makabija, Petrah Tikve, bednih Iraca, Slovaka i prosečnih Čeha...
Partizana se plaši čitava Evropa, gleda da ih izbegne u žrebu jer ih čeka paklena atmosfera od 10.000 gledalaca...

djenka sa parkinga

pre 6 godina

Koliko je ova lista "realna" govori da je i Vojvodina ispred Zvezde za 50 mesta..a sta su oni uradili u evropi zadnjih 20 godina , ne 5...nista

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
MISLIM ŠTA REĆI...........
Klub koji ima najduži niz poraza u istoriji takmičenja po grupama .......
Jel to Pantić stigao na b92?

Stefaninho

pre 6 godina

Komedija naslov kao i ushicenje grobara :).Spomenite ime Crvene Zvezde i Partizana u evropi pa ce vam biti jasno ko je kome blizi,odnosno dalji ;)

antiDebil

pre 6 godina

Ma pusti pehar, njega je lako napraviti, nikakva steta!
Znas li sta je najsramnije sto si navijaci jednog kluba uradili i sto ne moze da se poredi?
Kad navijaci jednog kluba ubiju svirepo coveka koji je dosao turisticki u Srbiju, a ne kao huligan, a onda mu jos pevaju... Bris Taton, neka ga je sram, ubio se sam...
Kao i Hrvate zbog 95' karma je stigla i tvoj tim, koji kako neki kazu ima korene bas iz te Hrvatske...
I tacku i znak pitanja ne stavljaj posle razmaka!
(Dzoni, 5. jul 2017 18:37)

Navijaci svakodnevno ginu sirom sveta, desava se svasta pa i mnogo gore stvari od Tatona, a ko je njega ubio navijaci ili neki drugi bananamen to cemo vec videti, a da ne pricamo o drugim sramotama i zlu koje je Tatonova zemlja ucinila nad ovom drzavom !!
Najveca sramota u ISTORIJI sporta je kradja pehara nakon poraza, i to je pehar ukrao huligan sa legitimacijom kluba koji je izgubio u finalu, nesto slicno tome u 150 godina istorije sporta ne postoji. Napravili ste od hrvata amatere, pocetnike, pajace !!
Mozda si ti taj koji ce mi reci dje je Dejin roming ?
Dakle Dejin roming ???

Sabre

pre 6 godina

Jel ovo isto onako kako smo mi totalna institucija za crno-bele u basketu od 2013 naovamo? Smesno kako se loze partizanovci na ovo zaista, ljudi sluzili za raskantavanje jednako kao i Zvezda, najveci uspeh plasman u grupnu fazu LS i sad je to kao neko dostignuce..

Srđan Knežević

pre 6 godina

Evo raspored po ligama gdje se jasno vidi da je tabela tačna sviđala se nama ili ne.Umjesto da se svađamo ko je manje jadan jasno je da smo svi u globalu jako loši.
Zemlja: Poeni:
1 ESP 899.562
2 ENG 754.296
3 GER 702.836
4 ITA 571.957
5 POR 422.996
6 FRA 415.192
7 RUS 365.876
8 UKR 306.360
9 NED 265.594
10 BEL 234.000
11 TUR 213.780
12 SUI 195.295
13 GRE 172.520
14 AUT 138.220
15 ROU 134.912
16 CZE 127.925
17 DEN 103.700
18 CYP 87.045
19 POL 83.750
20 SCO 82.890
21 CRO 80.700
22 SWE 79.750
23 NOR 78.750
24 BLR 76.750
25 ISR 76.525
26 BUL 57.625
27 SVN 48.250
28 KAZ 47.100
29 AZE 44.825
30 SRB 43.550
31 HUN 36.025
32 SVK 35.400
33 FIN 34.760
34 MDA 32.600
35 GEO 32.250
36 ISL 28.500
37 ALB 24.350
38 IRL 24.060
39 BIH 23.550
40 MKD 21.400
41 LTU 20.825
42 MNE 19.800
43 LVA 19.525
44 LUX 19.350
45 NIR 15.900
46 ARM 15.525
47 EST 15.350
48 WAL 13900
49 FRO 13.350
50 MLT 12580
51 LIE 7.200
52 AND 6.796
53 SMR 2632
54 GIB 1700

mirko

pre 6 godina

tabela bodovi sve je ok, ali to nije veličina i renome kluba. pet zvezdinih zvezda, ušati pehar i još mnogo toga pa da pričamo. tabela je trenutno stanje i sigurno je partizan zadnih godina bolji, kako i zasto da ne ulazimo u temu i kakva nam je drzava bila jeste sada, i ne mesajete babe i zabe tu je i uefina večna lista pa pogledajte.

neutralni felsh

pre 6 godina

Stidite se i odricete devedesetih i Milosevica,a ponosite se Partizanom.Sad mi recite od kad su poceli uspesi JSD-a i propadanje Zvezde?
(Pravda za ovce, 5. jul 2017 21:55)


evo ja cu. simbolicki i bukvalno, propadanje zvezde je pocelo onog trena kad ste poceli da skandirate "zvezda srbija, nikad jugoslavija"... posle ste prosli ko bosi po trnju.

Evo duša, evo telo......

pre 6 godina

Zna se da velike krize izbacuju u prvi plan polusvet i ljude bez skrupula ograničenh sposobnosti i sumnjivog morala, koji u nastalom vakumu koriste svoju jedinu šansu da isplivaju na površinu i novostečenu poziciju čuvaju ne birajući sredstva. E sad možete da vidite koliko je razoran raspad SFRJ bio kada je ovakva situacija na UEFA listi. Nekada bi se to zvalo SiFi!!!

zoran ivkovic

pre 6 godina

partizan je realno igrao bolji fudbal prosle sezone i imao bolji tim ...samo mislim da je razlika trebala biti manja ...tesko je i proceniti i da ti neki bolji uvid u bazi mnostva timova slicnog kvaliteta odnosno nekvaliteta ....tu je mnogo timova a ne igraju evropske kupove ili igraju i ispadaju u sezoni kupanja ....srecno nasim klubovima ove sezone imace tezak zadatak u evropi
....moram da napomenem svi kritikujemo los nas fudbal a nasi klubovi moraju sa daleko mizernijim budzetom da udju u sezonu od drugih ....siromastvo nas unisti ...nasi timovi shodno ulozeni novac i rezultat su cak na sjajnom mestu ...u tom balansu mozda smo i jos dobri ....pa videoton madjarski uzima trenera prvaka srbije i daje mu enormno vecu platu...ej madjari i on odlazi ...moram jedan primer navesti ....zvezda je bila nezvanicni svetski prvak ,tada je zvezda pobedila cileanski kolo kolo ...proslo je 25 godina od tada zvezda igra uzasno i reprezentacija nam je realno tanka ,nema igre ...a cileanci su toliko napredovali igraju vrhunski i jedna su medju najboljim reprezentacijama sveta ....al cileanci ulazu ,bogata su zemlja i mogu ...jer gde je ekonomija jaka moze da gura i bude armirani stub sporta ...kod nas love malo i onda nas lako ocerupaju .... mladu onu ekipu ocerupase sto je bila svetski prvak i oni moci vecinom na zapadu greju klupu ...sve se svelo kod nas na kintu koje ili nema ili ima jako malo

Rocco

pre 6 godina

1.Plaća li jugoslovensko sportsko društvo ove naslove u svim režimskim novinama ili to rade iz ljubavi?
2.Real ima ukupno 134.000 bodova a jugoslovensko sportsko društvo partizan 11.000 a najbolji srpski tim 3000...nejasno ko je kome bliži?

(Recimo razlika između Reala i jugoslovenskog sportskog društva partizan je oko 100 uzastopnih pobeda,a ista tolika je i između Reala i najboljeg srpskog tima C. Zvezde.Pametnom dosta,i pored svih udruženih krađa, godinama,nisu odmakli ni jednu pobedu više,sramota,toliko truda...džaba sve)

Jel sad vidite koliko ste mali ?

pre 6 godina

Неко је славио европску титулу а неко 110 позицију !
Да није тужно било би јадно !!!

milan

pre 6 godina

i sta sad kao sprdnja na Zvezdin racun... mozete vi partizanovci da pricate sta hocete,mozete i da imate 110 titula vise od Zvezde vi cete uvek biti manji klub od Zvezde i to je tako... to vi u dubini vasim malih mozgova znate.... a to sto smo unisteni zadnjih 25 godina od strane socijalista ne morate da priznate.. imali smo 19 titila 1991. vi 11 i kako sad odjednom imamo isto? a pritom nikakve generacije niste imali osim Mirka Marijanovica,Tadica i sada Vucica...

m

pre 6 godina

@Pricaju da je blizi Partizan Realu po poziciji a ne po bodovima.Mucni malo glavom.

Prejaki, mogao bi i ti malo da mucnes glavom i da shvatis da to nije onda dobro poredjenje. To bi isto bilo ko kada bi izjavili da je Pospisil blizi Mareju, nego Radek Stepanek Pospisilu. Nidje veze.

xxx

pre 6 godina

boot-am@. A mi ga izbacivali. E to je vas sistem vrednosti, najveci Evropski uspesi - igrali nereseno sa Realom i pobedili Zvezdu. U vasoj istoriji su Mancester i Zvezda jedini velikani koje ste pobedjivali.
(decki preseljeni od osnivaca, 5. jul 2017 21:36) Zvezdu ne računamo...

miško

pre 6 godina

Kada smo kod grafita moram da napišem da su grafiti "grobari"i"Partizan"nešto najružnije na zgadama NBG. Napisana ćirilicom, pisanim slovima, isti rukopis jedne osobe.Taj je ponavljao i prvi razred.Gde god se okreči zgrada eto njega da je naruži.Komunalna policija lako može da sazna ko to radi i preduzme neke mere.

Sloba

pre 6 godina

Dzoni i Nikola.Srb

Mi barem imamo cega da se secamo za razliku od vas. Ti zivi u nadi da cete barem finale LS a mi cemo na kupanje. Samo nemoj da kukas ako dodje neki Samrok ili Zaglebje, Bate, Artmedia, Apoel

Dzoni

pre 6 godina

Наслов је убица!! хаха
(мењам Призрен за Џенкинса, 05. jul 2017 21:46)

Kad vec volis naslove...
ODUSEVLJENI SMO ZVEZDOM, ONI SU REAL, BOKA...

odlika malih

pre 6 godina

Mene je sramota što je Zvezda na ovom mestu, iskreno.
Ali je još smešnije da su partizanovci PONOSNI (kako neki pišu) što su na 110. mestu:)

Rocco

pre 6 godina

Koga zanimaju vesti o jugoslovenskom sportskom društvu?

To u rubriku bivša Jugoslavija...ili u smešne izraze region ili još smešnije nato varijante zapadni Balkan.

prodigyCZ

pre 6 godina

ovaj naslov moze samo da sluzi za utehu partizanovcima i onom koga je napisao.Zvezda nije samo velika zato sto je osvojila titulu prvaka Evrope,vec je jos po nekoliko puta igrala cetrfinala i polufinala,plus finala Kup Uefa,da ne pricamo o pobedama nad najvecim fudbalskim imenima,a vi imate samo 1966,i naravno vasu "cuvenu" utakmicu protiv QPR.Sta je Zvezda prezivela posle devedesetih dobro sto je i ziva,dok ste vi gradili Zemunelo u doba najvece bede,jer niste mogli da podnesete takav uspeh pa vam je i premijer skakao u pomoc,i posle vi pricate o nekoj opoziciji,ccccc...

miško

pre 6 godina

Neutralni felsh,stvarno nemaš veze,pa po toj logici svi naši timovi su bili Juga u malom.I tada a i danas navijači su podeljeni na zvezdaše i ostale.Ostali ne navijaju samo za svoje već i protiv Zvezde.Samo je nebo bilo iznad nas.Srbija do Barija,Srbija do Tokija.Osvajanje planete nam nikada neće oprostiti.

maliklubizHumske

pre 6 godina

Mi smo bili prvaci sveta i evrope,pa smo i tada na toj UEFA listi bili 15-20.mozda i nize. Toliko o tome i toj listi,merodavnoj nevidjeno.Ali jugoslovenskohrvatski klub Partizan i njihovih 20-25% Srbije navijaca voli te tabelice da gleda,pa se raduje i kad je 125ti.
Koliko su UEFA tabele istinite sad je Island na 10 mestu,a Srbija na 35. npr.Pa nije valjda da Island tri puta bolji. Ili Jamajka u rangu Srbije.
Pale se samo deca i grobari,zato sto njima sve pocinje od 2001. od kosarke,fudbala..Cak malopre jedan je napisao kako zadnjih pet derbija partizan uspesniji...uskoro ce biti zadnja dva. A do 1992 dobro znaju,ako znaju kad je bilo neko prvenstvo jace i elitnije Zvezda je imala duplo vise pobeda,a taj Partizan punih 18 godina nije pobedio Zvezdu na Marakani u prvenstvu od 1977-1995,prevodu dete se rodi i podje na fakultet.Ali kazem dobro,samo da se raduju navijaci kluba iz Humske,kojih je do aprila 2017 bilo 2300 na tribinama jedinog jos sovjetskokomunistickog tipa stadiona u proseku da navijaju za svoj galaktiko VucelaVizuraTavamba.
A sta cemo sa Petah Tikvama,Samrocima,Zaglebjima,Fljamurtarijima i ostalim mega ekipama koje isterase tog Partizana iz te UEFE.

Negativni

pre 6 godina

(Stevan, 5. jul 2017 23:14)

Ok. Može i tako da se gleda na stvari. Medjutim, stvar je u tome da razlika izmedju 110. I 265. mesta može da se nadomesti u svega dve sezone ako odigraš svega par dobrih utakmica sa protivnicima koji su na tvom nivou. Ali, doći do prvih dvadeset je desetogodišnje učestvovanje u Ligama Evrope i Ligi Šampiona. O tome sam govorio. Pri tom, iako je razlika ogromna u korist Partizana, ipak Partizan ne razbija Zvezdu u tim derbijima već pobedjuje prilično tesno a često i igra nerešeno. Dakle, tu nijanse mogu da odluče o sto i nešto mesta razlike. Dobar trener, par dobrih igrača za naše uslove i eto ti pomak od sto mesta u svega dve sezone.
Tačno je, atmosfera u Ludogorecu je odlična i zarada im je odlična za te uslove. Ali, ni na kraj pameti im nije da uporedjuju titulu prvaka Evrope i sveta sa plasmanom u LŠ. U tome je, Stevane, razlika.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

VETERANI ZVEZDE DA SE OGLASE POVODOM OVOGA
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 05. jul 2017 15:44)

Evo,ispunila ti se želja...
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1723521657687788&id=104051702968133

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Jao. Pa ovde ne treba komentar!
(Nenad Van Sebe, 05. jul 2017 16:15)

Osećam da kad držiš čašu,mali prst ti je podignut u vis.....JAO....

Neko

pre 6 godina

Tu banke koje otpisuju dugove, vlada koja utiče na sponzore i dugove i FSS koji postavlja zvezdine ljude i sudije sa penalima ne mogu da pomognu.

A ovo je mnogo bitna lista. Pamti se ko je sta i kada osvojio,pogodi sta vi niste. Mnogo je bitno ko je na nekoj listi bio 2008 ili 2011.

Ivan

pre 6 godina

Ajoj rugobe od Zvezdinog semafora...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nove lampe za stare, 5. jul 2017 16:11)

Olosu taj semafor stoji iz sentimentalnih razloga, ne ocekujem to od tebe da razumes, nisi imao razloga da se radujes pa ne znas sta to znaci. Drugi moderni semafor je pored njega.

UltraS

pre 6 godina

Iz komentara vidim da su navijaci Partizana veoma zadovoljni 110. mestom. Vama je bitnije koji ste u odnosu na nas, samo nas gledate. Ne shvatate da ste najbolji klub Srbije, niste ni u prvih 100 u Evropi. Ej! Svi prst na celo!

terminator2209

pre 6 godina

hahahahhahahhaa kako se grobari loze sto su 110. kao da su medju prvih 10.. jaka sad stvar da li si 110 ili 200 i neki.. tuzno..

slobinator

pre 6 godina

(djole, 6. jul 2017 13:20)
prvo mi nije jasno zašto se ovakvi besmisleni komentari objavljuju.čuj nisu 1991 godine igrali najbolji timovi evrope.pa igrali su real,milan,napoli sa maradonom,porto,bajern,glazgov rendžers,spartak moskva koji je izbacio real u četvrt-finalu I tada najskuplji tim na svetu olimpik marselj.ko je falio?samo liverpul I ajaks.englezi I tako nisu bili na nivou iz sedamdesetih i osamsedesetih zato što 5 godina nisu igrali u evropi.ko im je kriv.što su pustili navijače da divljaju.tom logikom partizanova titula u košarci je još bezvrednija jer je igrao sa mađarima,holanđanima,belgijancima.nije pobedio ni jedno zvučnije ime osim one talijane što su ga menjali svake godine pa vise ne mogu da pohvatam koji je koji.sama lista je besmislena.inače na večnoj listi evro-kupova zvezda je na 26.mestu ,a partizan na četrdesetom,a te 1991 zvezda je bila među 8 najboljih timova u evro-kupovima svih vremena.

nista o nicemu

pre 6 godina

Pa tukli su timove kao sto je Sampdoria, Rapid, Bursaspor, Dinamo... Što se za za Zvezdu ne može reći...
(mare, 05. jul 2017 17:03)

Jer sta je jedna Roma za Bursu, ma nista baki, Bursa cuveni klub prestonice Rimskog carstva.

Јабучило

pre 6 godina

@ Apsolutno je isto da li si 110 ili 265.

Исто је теби јер сте 265. Омаловажаваш то што је неко други бољи. Буди 110. у било чему што има макар само 300 учесника, па онда мудруј.

deda

pre 6 godina

nikad niste bili prvi na uefa listi, lupetate onoliko, to sto dva petka pratite fudbal ne daje vam pravo da tvrdite gluposti, sprdnja od poznavanja fudbala

neutralni felsh

pre 6 godina

Pa dobro, ti onda budi zadovoljan 111. mestom, mi cemo da slavimo prvo i svakom dobro :) Ja licno nikad ne bih menjao 111. mesto za prvo u bilo kom periodu istorije, ali ukusi su razliciti.
(lol, 06. jul 2017 00:01)


na zalost, nista nisi skontao... ali nema veze.

belgrado

pre 6 godina

Dzoni, 05. jul 2017 19:10)

ti znas ko je iz francuske dosao turisticki?!
knez mihajlova je i danas nasarana fc tuluz ,isto i pored bankomata iz cika ljubine na 3-4 mesta...

ne mozes ti iz tvog sela da vidis,ali znas ovde da lupetas!!

nnidza

pre 6 godina

@djole
Ti tako obesmišljavaš i Partizanovu titulu prvaka Evrope u košarci. Samo šampioni država su učestvovali u oba takmičenja. A neuporedivo manje timova i manja konkurencija je u košarci. Umesto da se ponosiš uspesima kojih više neće biti (pre će KK CZ postati pobednik EL nego Partizan da igra LŠ ) ti omalovažavaš...

zoran zivancevic

pre 6 godina

Sta da kazem mozda ce igrom srece Partizan i Crvena Zvezda igrati u grupnoj
fazi lige sampiona odnosno lige Evrope ,to je moja zelja a na terenu ce se
videti da li to i zasluzuju .

Enrico Pallazzo

pre 6 godina

Polako, doći će stvari na svoje mesto. Dvadeset godina su nas uništavali, još smo i dobri kako je bilo. Vratićemo se tamo gde pripadamo, kao i marginalni mali klub.

mirko

pre 6 godina

Ništa novo. zanimljivija je večna lista UEFE gde jd zvezda prilično ispred partizana i jos uvek se visoko kotira mada zadnjih dvadeset godina je nema u evropi.

Kibo

pre 6 godina

Razlika između Partizana i Reala 123.000 poena, razlika između Partizana i Zvezde 8.000 poena.

Razumem da ste crno-bela redakcija, ali dajte malo realnosti prijatelji.

Brica

pre 6 godina

Pa sad bas i nije tako...Razlika izmedju FKP i FKR je nekih 123.000 a izmedju CZV i FKP 8.000...Zvezda moze stici Partizan za par godina a Partizan Reala NIKAD...

boki

pre 6 godina

naslov govori sve.
mozete vi traziti titule iz doba jure...
samo su mi smijesni navijaci cz sto nasjedaju na to sto njihova uprava plasira svakodnevno, da prikriju svoje katastrofalane rezultate.

djenka sa parkinga

pre 6 godina

Koliko je ova lista "realna" govori da je i Vojvodina ispred Zvezde za 50 mesta..a sta su oni uradili u evropi zadnjih 20 godina , ne 5...nista

Nico

pre 6 godina

Al je zato i dalje svetlosnu godinu daleko od Barija.
(Dzaba im sve, 5. jul 2017 15:48)

Ova lista upravo govori da je Partizan svetlosnu godinu bliži ušatom peharu, jer vreme ima tendenciju da ide ka napred, ne nazad.
P.S. Srbi su verovatno najsmešniji narod na svetu, svaki dan skoro svaki Srbin pomene Bari i kako je on stari Beograđanin/Vojvođanin a svi ostali dođoši. :)

Mutinjo

pre 6 godina

Pa bliži je: Partizan je 10, a Zvezda 20 svetlosnih godina daleko od Reala, tako da baš su blizu! Hahaha, kakva poređenja, pa naši klubovi nisu u istoj dimenziji sa Realom, Barsom...

prodigyCZ

pre 6 godina

ovaj naslov moze samo da sluzi za utehu partizanovcima i onom koga je napisao.Zvezda nije samo velika zato sto je osvojila titulu prvaka Evrope,vec je jos po nekoliko puta igrala cetrfinala i polufinala,plus finala Kup Uefa,da ne pricamo o pobedama nad najvecim fudbalskim imenima,a vi imate samo 1966,i naravno vasu "cuvenu" utakmicu protiv QPR.Sta je Zvezda prezivela posle devedesetih dobro sto je i ziva,dok ste vi gradili Zemunelo u doba najvece bede,jer niste mogli da podnesete takav uspeh pa vam je i premijer skakao u pomoc,i posle vi pricate o nekoj opoziciji,ccccc...

lecimtumbase@yuhoo.com

pre 6 godina

Pa kad su sve pare na zapadu Evrope. Daj Zvezdi budzet od samo 50 miliona evra, a Realu Zvezdin budzet, pa da vidimo ko ce gde da bude za 30 godina, koliko vec unistavaju Srbiju. Problem je sto su nam unistili privredu, samim tim i sport. I jos su nam svojevremeno uveli sportske sankcije, sto mislim da je nezabelezeno. I sad mi Srbi, nekada sportska velesila (i jos uvek smo jaki), moramo da igramo nekakve kvalifikacije. A tumbasi su nebitni u celoj ovoj prici. Naravno da su oni zadovoljni 110. mestom u Evropi, samo da su ispred omrazene Zvezde, koja je, na njihovu zalost, a nasu radost, najuspesniji i najslavniji klub u Istocnoj Evropi, a i mnogo sire.

Nenad Van Sebe

pre 6 godina

Gde bi tek bili da su osvojili PEHAR SA VELIKIM UŠIMA. 
Međutim to mogu samo da sanjaju.
(misko, 05. jul 2017 15:44)

Vama su od tog pehara ostale samo uši.
I to magareće.

Zvezda ponos Srbije

pre 6 godina

Ovo je lista za poslednjih nekoliko godina a zašto vas čudi kad je to vreme Toletovih titula i izbacivanja Zvezde iz Evrope da bi igrao državni projekat partizan. partizan je samo jedne godine igrao kvalifikacije za LE i odmah ispao u prvom kolu. Da je to igrao svake godine i da mu Vučić nije platio licencu ove godine bio bi još gore plasiran od Zvezde.

Ala

pre 6 godina

Volim sto sam Zvezdas pa gledam kako se neko lozi sto je ne znam ni ja koji na nekoj tabeli od pre par godina sto se racuna ne znam ni sam sta. A znam da je moj klub bio prvi na tabeli i ne samo prvi nego i osvojio Evropu cak i naredne godine bio polufinalista. Radujte se komsije male. hahahahaa radujte hahahahha vi ste cirkus.

decki preseljeni od osnivaca

pre 6 godina

Vratice se velikani Milan, Zvezda, Inter, Ajaks i Liverpul na vrh, bez brige. Samim tim i ovi sto slave "ucesca" kao velike uspehe tamo gde su uvek i bili, na dno.

Dzoni

pre 6 godina

Koliko je ova lista "realna" govori da je i Vojvodina ispred Zvezde za 50 mesta..a sta su oni uradili u evropi zadnjih 20 godina , ne 5...nista 
(djenka sa parkinga) 

Pa tukli su timove kao sto je Sampdoria, Rapid, Bursaspor, Dinamo... Što se za za Zvezdu ne može reći...
(mare, 05. jul 2017 17:03)

Koga briga za kvalifikante i ucesnike?
Jednom prvak, 3 polufinala, 5 puta cetvrtfinale...
To se broji, a ne ulazak medju 32 ekipe LS, gde nikad nikog niste pobedili, koga briga za to...

Talicni Tom

pre 6 godina

Postoji vecna lista UEFA pa mozete pogledati ko je gde.Ali naravno to B92 nije objavio.A i zasto bih,jer tu su crveno beli ubedljivo ispred crno belih.A urednistvo ovog portala zna se kome naklonjeno.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Razlika između Partizana i Reala 123.000 poena, razlika između Partizana i Zvezde 8.000 poena. 

Razumem da ste crno-bela redakcija, ali dajte malo realnosti prijatelji.
(Kibo, 05. jul 2017 16:17)

Pricaju da je blizi Partizan Realu po poziciji a ne po bodovima.Mucni malo glavom.

New Jersey

pre 6 godina

Ovo je smesno poredjenje...ne navijam ni za jedan ni za drugi klub,navijac sam Vojvodine ali ovo vredja instelogenciju...znaci na osnovu rezultata iz prethodnih godina vi zakljucujete da je partizan uspesniji klub kada se sve zajedno sabere..Srbi..

milorad

pre 6 godina

Fotografija , naslov i "tonalitet" teksta vise prilice "Partizanovom vesniku" nego mediju kao sto je B92. Možda B92 nije onakav kakav ga mi pamtimo kada je bio svetlo u mracnom tunelu 90-ih godina,ali morate da odrzite minimum objektivnosti i nivoa kvaliteta. Bez obzira za koga navija autor teksta ,koji nije stigao ni da se potpise.

lol

pre 6 godina

Samo da iskoristim ovu priliku da pozovem nase ogorcene drugare partizanovce u muzej na stadionu Rajko Mitic. Tamo mogu da vide pravi poredak stvari sto se tice evropskih takmicenja i mogu kad odu negde u svet da se pohvale da su videli uzivo nesto o cemu bogati klubovi iz mnogo bogatijih zemalja samo mastaju. Sportski pozdrav svim ljudima dobre volje. I onima kojima je uspeh da budu 111. na listi i onima kojima je uspeh sto su bili numero uno :)

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Naravno da smo blizi Realu! Mi smo institucija!!!! Partizan ponos Srbije!!!!
(aleksandar, 05. jul 2017 22:52)

U odnosu na udaljenost od Jupitera,jako ste blizu,takoreći na dohvat ruke.....e na šta se vi ložite...a znate da ste mali klub i da je veličina Crvene Zvezde za vas ne dostižan san.

milan

pre 6 godina

i sta sad kao sprdnja na Zvezdin racun... mozete vi partizanovci da pricate sta hocete,mozete i da imate 110 titula vise od Zvezde vi cete uvek biti manji klub od Zvezde i to je tako... to vi u dubini vasim malih mozgova znate.... a to sto smo unisteni zadnjih 25 godina od strane socijalista ne morate da priznate.. imali smo 19 titila 1991. vi 11 i kako sad odjednom imamo isto? a pritom nikakve generacije niste imali osim Mirka Marijanovica,Tadica i sada Vucica...

...

pre 6 godina

zvezdi fali 8.5 do partizana a partizanu 123 poena do reala, pa kako moze da bude blizi?? igra kvalifikacije za LS svake godine, jedini razlog, da nije tako ispadao bi u prvom kolu kao prosle godine.

Jel sad vidite koliko ste mali ?

pre 6 godina

Неко је славио европску титулу а неко 110 позицију !
Да није тужно било би јадно !!!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Zvezda je na dnu a Partizan je sasvim pristojan i kvalitetan klub.
(mislite o tome, 05. jul 2017 20:12)


AHAHAHAHAHAHAHA,
I OPET AHAHAHAHAHAHAHA

Bulka

pre 6 godina

Sve ukupno FK Crvena Zvezda ima mnogo vise odigranih utakmica u evropi, ima mnogo vise pobeda u evropi i ima mnogo vise postignutih pogodaka nego FK Partizan. Naravno i vise medjunarodnih trofeja. Fudbal se ne igra od juce.

miško

pre 6 godina

Kada smo kod grafita moram da napišem da su grafiti "grobari"i"Partizan"nešto najružnije na zgadama NBG. Napisana ćirilicom, pisanim slovima, isti rukopis jedne osobe.Taj je ponavljao i prvi razred.Gde god se okreči zgrada eto njega da je naruži.Komunalna policija lako može da sazna ko to radi i preduzme neke mere.

Stefaninho

pre 6 godina

Komedija naslov kao i ushicenje grobara :).Spomenite ime Crvene Zvezde i Partizana u evropi pa ce vam biti jasno ko je kome blizi,odnosno dalji ;)

Ivan

pre 6 godina

Ajoj rugobe od Zvezdinog semafora...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nove lampe za stare, 5. jul 2017 16:11)

Olosu taj semafor stoji iz sentimentalnih razloga, ne ocekujem to od tebe da razumes, nisi imao razloga da se radujes pa ne znas sta to znaci. Drugi moderni semafor je pored njega.

asdf

pre 6 godina

Koliko samo vesti u poslednje vreme koje omalozavaju Zvezdu..dobro novinari,grobari i ostali Andjusi shvatamo da nije nista vise kao pre,da smo ocajni,al ajde odmori te malo.Srcku cete dobiti od Zvezde

decki preseljeni od osnivaca

pre 6 godina

Takva je trenutna situacija, a ona prava sasvim drugacija. Po trenutnoj ispada da su PSZ, Sevilja i Atletiko daleko veci od Milana, Liverpula, Intera i Ajaksa. A svi znamo da je obratno.

Pedja

pre 6 godina

Pa 110.mesto na rang listi je najveci uspeh Partizana u njegovoj istoriji. Stvarno nikada nisu bili blizi prvoj ekipi na listi. U stvari jesu, 1991g su bili na svega 300 metara od najbolje ekipe na svetu.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
MISLIM ŠTA REĆI...........
Klub koji ima najduži niz poraza u istoriji takmičenja po grupama .......
Jel to Pantić stigao na b92?

lol

pre 6 godina

Al je zato i dalje svetlosnu godinu daleko od Barija.
(Dzaba im sve, 5. jul 2017 15:48)

Ova lista upravo govori da je Partizan svetlosnu godinu bliži ušatom peharu, jer vreme ima tendenciju da ide ka napred, ne nazad.
P.S. Srbi su verovatno najsmešniji narod na svetu, svaki dan skoro svaki Srbin pomene Bari i kako je on stari Beograđanin/Vojvođanin a svi ostali dođoši. :)
(Nico, 5. jul 2017 16:06)

Samo sto niste uzeli usatog, jos 109 ekipa da preskocite i eto vas :) Vreme napred, vreme nazad, svejedno je, vasa realnost su Samrok Roversi, a ne usati pehar. Sportski pozdrav.

Sloba

pre 6 godina

Dzoni i Nikola.Srb

Mi barem imamo cega da se secamo za razliku od vas. Ti zivi u nadi da cete barem finale LS a mi cemo na kupanje. Samo nemoj da kukas ako dodje neki Samrok ili Zaglebje, Bate, Artmedia, Apoel

iks

pre 6 godina

Po toj logici sam ja po broju titula na Vimbldonu bliži Mariju nego Mari Federeru. Jedini aktivni teniseri koji su bolji od mene po tom kriterijumu su Federer, Đoković, Nadal i Mari. Nisam ni znao da sam svetska klasa u tenisu.
To vam je logika naslova teksta.

Dzoni

pre 6 godina

@ Koga briga za kvalifikante i ucesnike? 
Jednom prvak, 3 polufinala, 5 puta cetvrtfinale...
To se broji, a ne ulazak medju 32 ekipe LS, gde nikad nikog niste pobedili, koga briga za to... 
(Dzoni, 05. jul 2017 17:19) 

Ocigledno FIFA i UEFA jer smo na obe liste daleko ispred Zvezde. Shvati da Zvezda deset godina nije igrala u Evropi! Ne Ligu sampiona nego ni grupnu fazu Lige Evrope. Mozete i vi i mi gledati uspehe iz proslosti, vi 90 i neke mi 60 i neke ali to uopste vise nije merodavno. To treba ostaviti u istoriji i pokusati da se danas plasiramo negde.
(Nemanja, 05. jul 2017 17:39)

Sine istorija je i 91' i ispadanje od Samroka i proslogodisnje ispadanje od Zaglebija u prvom kolu...
To sto vi racunate istoriju od kada se vama svidja njen tok, to je vas problem.
Buducnost u Evropi nemamo ni mi, ni vi, ali mi imamo slavnu istoriju.... Vi slavite slobodno povremen ulazak medju 32 ekipe gde vas svi pociste...

Dzoni

pre 6 godina

Ma pusti pehar, njega je lako napraviti, nikakva steta! 
Znas li sta je najsramnije sto si navijaci jednog kluba uradili i sto ne moze da se poredi? 
Kad navijaci jednog kluba ubiju svirepo coveka koji je dosao turisticki u Srbiju, a ne kao huligan, a onda mu jos pevaju... Bris Taton, neka ga je sram, ubio se sam... 
Kao i Hrvate zbog 95' karma je stigla i tvoj tim, koji kako neki kazu ima korene bas iz te Hrvatske... 
I tacku i znak pitanja ne stavljaj posle razmaka! 
(Dzoni, 5. jul 2017 18:37) 

Navijaci svakodnevno ginu sirom sveta, desava se svasta pa i mnogo gore stvari od Tatona, a ko je njega ubio navijaci ili neki drugi bananamen to cemo vec videti, a da ne pricamo o drugim sramotama i zlu koje je Tatonova zemlja ucinila nad ovom drzavom !! 
Najveca sramota u ISTORIJI sporta je kradja pehara nakon poraza, i to je pehar ukrao huligan sa legitimacijom kluba koji je izgubio u finalu, nesto slicno tome u 150 godina istorije sporta ne postoji. Napravili ste od hrvata amatere, pocetnike, pajace !! 
Mozda si ti taj koji ce mi reci dje je Dejin roming ? 
Dakle Dejin roming ???
(antiDebil, 05. jul 2017 18:55)

Znaci veca je sramota ako huligan slomi pehar, nego ako hulugan ubije coveka, pa ga jos mrtvog ismeva?
Bravo, ti si moj idol!
Ne znam o kakvom romingu pricas, covek je objasnio neke stvari prvo Dulencetu, pa njegovom zameniku, pa alhemicaru Dzilu!
Kad ga budu terali kao Dula onda cete imati pravo da ga prozivate, do tada pst!

neko

pre 6 godina

1. Real Madrid
2. Bajern Minhen
3. Barselona
4. Mančester junajted
5. Milan
6. Juventus
7. Benfika
8. Porto
9. Arsenal
10. Liverpul
11. Dinamo Kijev
12. Ajaks
13. Inter
14. Seltik
15. Čelsi
16. Anderleht
17. Rendžers
18. PSV
19. Galatasaraj
20. Lion
21. Borusija Dortmund
22. Atletiko Madrid
23. Panatinaikos
24. Steaua
25. sparta Prag
26. Valensija
27. Crvena zvezda
28. Olimpijakos
29. Rozenborg
30. Dinamo Zagreb…
…38. Partizan
…188. Vojvodina
jos uvek ste daleko a i 0staćete

Dzoni

pre 6 godina

Kada vec znas, pogledaj ukupni bilans:-) 
(decki preseljeni od osnivaca, 05. jul 2017 23:29). Ukupni bilans vam je 0 pobeda u zadnja pet derbija...
(xxx, 05. jul 2017 23:54)

A sto zadnjih 5?
Tako ti odgovara?
Posto volis da guglas, izguglaj ukupan skor u derbiju, mozes i gol razliku, mozes i duple krune, titule, kupove, evropske titule... Ali pre toga uzmi nesto za smirenje...

Jel sad vidite koliko ste mali ?

pre 6 godina

Неко је славио европску титулу а неко 110 позицију !
Да није тужно било би јадно !!!

Sabre

pre 6 godina

Jel ovo isto onako kako smo mi totalna institucija za crno-bele u basketu od 2013 naovamo? Smesno kako se loze partizanovci na ovo zaista, ljudi sluzili za raskantavanje jednako kao i Zvezda, najveci uspeh plasman u grupnu fazu LS i sad je to kao neko dostignuce..

Zuja

pre 6 godina

Nemanja

Nije stvar igrati grupne faze evro kupova vec tamo pobedjivati.Statistika kaze da ste vi od 38 utakmica u Evropi u grupnim fazama imali 6 pobeda.Lako proverljivo

Dzoni

pre 6 godina

Наслов је убица!! хаха
(мењам Призрен за Џенкинса, 05. jul 2017 21:46)

Kad vec volis naslove...
ODUSEVLJENI SMO ZVEZDOM, ONI SU REAL, BOKA...

SrbendaizCg

pre 6 godina

hahaha ja sam se slatko nasmijao gorcini i izjavama Delija...majke mi sad vidim koliki kompleks stvarno imate...pustite vi 66 i 90tu i bla bla...mi vas kidamo redovno.PFC

ložane

pre 6 godina

Gomila kriterijuma,
bez realnog osnova.

Partizan od 66. nije dobio ozbiljan evropski tim,
osim Zvezde,
kad Vučela dogovori detalje zahvalnice premijeru Srbije.

Pravda za ovce

pre 6 godina

Stidite se i odricete devedesetih i Milosevica,a ponosite se Partizanom.Sad mi recite od kad su poceli uspesi JSD-a i propadanje Zvezde?

lol

pre 6 godina

zvezda je bila juga u malom, nabroj igrace pa ces videti, ne slusaj zaboravne veterane. ali, posle ste u onim teskim vremenima skroz posasavili sa "najveci smo najbolji smo", a u upravu su vam se uvlacila politika, pa sve to na tribine, postali ste megasrbi, megafon rezima, a sve to crpe klub - fudbal. i vasi bistriji su videli da polako dolazi sunovrat, imam ortake i medju vasima pa znam, danas cute od muke.
partizan za sve to vreme polako "gradi igru", jer ima stabilnost, ne seta se suvise pijavica po upravi, manje su potezani navijaci za dnevne gluposti, radilo se planski, koliko toliko. i steceno je preimucstvo. vidi se po evropi, igra se, ima se ime. opet kazem kakvo takvo, ali partizan je mnogo ugledniji od lige iz koje dolazi, da se ne lazemo. bio i ostao ugledan klub iz ovog dela evrope, stabilan, bez velikih reci i ocekivanja, redovno igra evropu.
prvi ja se ne bih menjao sa vama, da se secam lepih numero uno vremena dok milujem spomenare stare dok se tesim da trenutni čabar ima dno. od proslosti se ne zivi, pozdrav za 265. mesto :)
(neutralni felsh, 5. jul 2017 22:37)

Pa dobro, ti onda budi zadovoljan 111. mestom, mi cemo da slavimo prvo i svakom dobro :) Ja licno nikad ne bih menjao 111. mesto za prvo u bilo kom periodu istorije, ali ukusi su razliciti.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

VETERANI ZVEZDE DA SE OGLASE POVODOM OVOGA
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 05. jul 2017 15:44)

Evo,ispunila ti se želja...
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1723521657687788&id=104051702968133

Hush@

pre 6 godina

Ok ,panteri kako li izgleda vecna lista u kosarci sa vasin jednim istoriskim Top -8.Mi u fudbalu imamo finale i polu-finale KS.Znaci u kosarci ste vekovima iza nas ,ako cemo da gledami vecne liste.

kvrga

pre 6 godina

naslov govori sve.
mozete vi traziti titule iz doba jure...
samo su mi smijesni navijaci cz sto nasjedaju na to sto njihova uprava plasira svakodnevno, da prikriju svoje katastrofalane rezultate.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (boki, 5. jul 2017 15:42)

naslov je samo senzacionalisticki i govori o plasmanu, a ne o bodovima na osnovu kojih je ostvaren.
relano zvezda lako moze da prestigne partizan, pa ni jedni ni drugi nikada nece dotaci real.

Vz

pre 6 godina

i sta sad kao sprdnja na Zvezdin racun... mozete vi partizanovci da pricate sta hocete,mozete i da imate 110 titula vise od Zvezde vi cete uvek biti manji klub od Zvezde i to je tako... to vi u dubini vasim malih mozgova znate.... a to sto smo unisteni zadnjih 25 godina od strane socijalista ne morate da priznate.. imali smo 19 titila 1991. vi 11 i kako sad odjednom imamo isto? a pritom nikakve generacije niste imali osim Mirka Marijanovica,Tadica i sada Vucica...
(milan, 05. jul 2017 16:47)
Koliko glupa logika, odnosno nepostojanje iste. Pa isto tako neko moze da postavi pitanje:
- a kako je to zvezda do '91. imala 19, a partizan 11. Koliko ima neinteligentnih ljudi kojima je dostupan internet. Jezivo...
Inace, vucic ti je pravi primer :))))

mare

pre 6 godina

Koliko je ova lista "realna" govori da je i Vojvodina ispred Zvezde za 50 mesta..a sta su oni uradili u evropi zadnjih 20 godina , ne 5...nista
(djenka sa parkinga)

Pa tukli su timove kao sto je Sampdoria, Rapid, Bursaspor, Dinamo... Što se za za Zvezdu ne može reći...

antiDebil

pre 6 godina

Sta ti smeta Deja bez rominga, to ti meni objasni ?
(antiDebil, 05. jul 2017

O Deji bez rominga ćeš moći da pričaš onog momenta kad počne da dobija otkaze od ekipa sa velikim budžetima zbog očajnih rezultata i vrati se ponovo u Zvezdu,dotle trener bez rominga je samo jedan- Dušan Vujošević.....
(Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 17:56)

Mislis na onog Dusana koji vas je naterao da ukrade pehar nakon poraza, potez koji je bezanje hrvata sa postolja ucinio potpuno marginalnim i nebitnim, na tog Dusana mislis ??
Koliko sam cuo gazda Covic je vise puta hteo da otpusti Deja ali se uvek javljao neki brat nekog finansijera zvezdane koji je to sprecavao, da li si ti upucen u ta desavanja ?
Dje je Dejin roming to mene interesuje, vidim da ti je tesko da mi to objasnis ???

miško

pre 6 godina

Ovo je glupa tabela. Rezultati od 2013godine. Pravu tabelu su partizanovci videli pre nekolko nedelja. Utakmice od osnivanja do danas. Ovo je za malu decu.Gde su pobede nad Realom, Barsom, Liverpulom, Bajernom itd. Objavite tabelu košarkaških klubova od 2013g da vidimo razdaljinu Zvezde i komšije malog.

miško

pre 6 godina

Neutralni felsh,stvarno nemaš veze,pa po toj logici svi naši timovi su bili Juga u malom.I tada a i danas navijači su podeljeni na zvezdaše i ostale.Ostali ne navijaju samo za svoje već i protiv Zvezde.Samo je nebo bilo iznad nas.Srbija do Barija,Srbija do Tokija.Osvajanje planete nam nikada neće oprostiti.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Pa bliži je: Partizan je 10, a Zvezda 20 svetlosnih godina daleko od Reala, tako da baš su blizu! Hahaha, kakva poređenja, pa naši klubovi nisu u istoj dimenziji sa Realom, Barsom...
(Mutinjo, 05. jul 2017 16:00)

KRALJU!!!!!
Ko hoće shvatiće,ko neće neka čita citate maga bez rominga....

xxx

pre 6 godina

Kada vec znas, pogledaj ukupni bilans:-)
(decki preseljeni od osnivaca, 05. jul 2017 23:29). Ukupni bilans vam je 0 pobeda u zadnja pet derbija...

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Kuce, este mi dvestaseeesetpeti ?? 
Ko je mag bez rominga, Deja Radonjic ?
(antiDebil, 05. jul 2017 

Jedan je mag bez rominga,a ti dobro znaš ko je.....
Mi smo tu igricu obrnuli,davno....

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Sta ti smeta Deja bez rominga, to ti meni objasni ?
(antiDebil, 05. jul 2017 

O Deji bez rominga ćeš moći da pričaš onog momenta kad počne da dobija otkaze od ekipa sa velikim budžetima zbog očajnih rezultata i vrati se ponovo u Zvezdu,dotle trener bez rominga je samo jedan- Dušan Vujošević.....

mirko

pre 6 godina

tabela bodovi sve je ok, ali to nije veličina i renome kluba. pet zvezdinih zvezda, ušati pehar i još mnogo toga pa da pričamo. tabela je trenutno stanje i sigurno je partizan zadnih godina bolji, kako i zasto da ne ulazimo u temu i kakva nam je drzava bila jeste sada, i ne mesajete babe i zabe tu je i uefina večna lista pa pogledajte.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Jao. Pa ovde ne treba komentar!
(Nenad Van Sebe, 05. jul 2017 16:15)

Osećam da kad držiš čašu,mali prst ti je podignut u vis.....JAO....

Negativni

pre 6 godina

Nije neko preterano dostignuce gledano sa pozicije najboljih, najvecih i najbogatijih klubova-ali Partizan to nije, naprotiv, oni su sve suprotno od toga pa je sam plasman u LS ogroman uspeh... Na kraju krajeva, oni su u toj LS makar igrali, uspeli su da se nadju u 32 najbolja kluba u Evropi, samo po sebi to je uspeh, ako samo malo razmislis. Takodje mi ne mozes reci da je isto kad si 110. kao i kad si 265., a kad poziciju na toj listi odredjuju najeminentniji fudbalski strucnjaci u svetu.
(Stevan, 5. jul 2017 19:57)

Apsolutno je isto da li si 110 ili 265. To su mesta na kojima su autsajderi i sama po sebi su bedan plasman. Meriti da li je bednije biti Zvezda ili Partizan, smešno je.
Medjutim, ako je 265. nekada bio br.1...e, to već nije isto. To je razlika - drastična!
I nije nikakav uspeh igrati beznačajnu ulogu u LŠ. Ludogorec igra mnogo češće od Partizana pa ne vidim da od toga prave veliku pompu. Ali, Partizanov problem je što smatra uspehom ono što je bolje od amaterskog propalog kluba koji se zove Zvezda. I to govori mnogo više od Partizanu nego o Zvezdi.

neutralni felsh

pre 6 godina

Sportski pozdrav svim ljudima dobre volje. I onima kojima je uspeh da budu 111. na listi i onima kojima je uspeh sto su bili numero uno :)
(lol, 5. jul 2017 20:55)

nije smesno. evo da ti kazem bas... navijao sam za vas te 91. kad se vec videlo da mozete daleko. i ne samo ja, masa ljudi, ma cele juga. svi smo nekako mislili da je juga zasluzila da ima sampiona, narocito posle razocarenja u italiji 90. jao argentino. zvezda je bila juga u malom, nabroj igrace pa ces videti, ne slusaj zaboravne veterane. ali, posle ste u onim teskim vremenima skroz posasavili sa "najveci smo najbolji smo", a u upravu su vam se uvlacila politika, pa sve to na tribine, postali ste megasrbi, megafon rezima, a sve to crpe klub - fudbal. i vasi bistriji su videli da polako dolazi sunovrat, imam ortake i medju vasima pa znam, danas cute od muke.
partizan za sve to vreme polako "gradi igru", jer ima stabilnost, ne seta se suvise pijavica po upravi, manje su potezani navijaci za dnevne gluposti, radilo se planski, koliko toliko. i steceno je preimucstvo. vidi se po evropi, igra se, ima se ime. opet kazem kakvo takvo, ali partizan je mnogo ugledniji od lige iz koje dolazi, da se ne lazemo. bio i ostao ugledan klub iz ovog dela evrope, stabilan, bez velikih reci i ocekivanja, redovno igra evropu.
prvi ja se ne bih menjao sa vama, da se secam lepih numero uno vremena dok milujem spomenare stare dok se tesim da trenutni čabar ima dno. od proslosti se ne zivi, pozdrav za 265. mesto :)

Rocco

pre 6 godina

1.Plaća li jugoslovensko sportsko društvo ove naslove u svim režimskim novinama ili to rade iz ljubavi?
2.Real ima ukupno 134.000 bodova a jugoslovensko sportsko društvo partizan 11.000 a najbolji srpski tim 3000...nejasno ko je kome bliži?

(Recimo razlika između Reala i jugoslovenskog sportskog društva partizan je oko 100 uzastopnih pobeda,a ista tolika je i između Reala i najboljeg srpskog tima C. Zvezde.Pametnom dosta,i pored svih udruženih krađa, godinama,nisu odmakli ni jednu pobedu više,sramota,toliko truda...džaba sve)

maliklubizHumske

pre 6 godina

Mi smo bili prvaci sveta i evrope,pa smo i tada na toj UEFA listi bili 15-20.mozda i nize. Toliko o tome i toj listi,merodavnoj nevidjeno.Ali jugoslovenskohrvatski klub Partizan i njihovih 20-25% Srbije navijaca voli te tabelice da gleda,pa se raduje i kad je 125ti.
Koliko su UEFA tabele istinite sad je Island na 10 mestu,a Srbija na 35. npr.Pa nije valjda da Island tri puta bolji. Ili Jamajka u rangu Srbije.
Pale se samo deca i grobari,zato sto njima sve pocinje od 2001. od kosarke,fudbala..Cak malopre jedan je napisao kako zadnjih pet derbija partizan uspesniji...uskoro ce biti zadnja dva. A do 1992 dobro znaju,ako znaju kad je bilo neko prvenstvo jace i elitnije Zvezda je imala duplo vise pobeda,a taj Partizan punih 18 godina nije pobedio Zvezdu na Marakani u prvenstvu od 1977-1995,prevodu dete se rodi i podje na fakultet.Ali kazem dobro,samo da se raduju navijaci kluba iz Humske,kojih je do aprila 2017 bilo 2300 na tribinama jedinog jos sovjetskokomunistickog tipa stadiona u proseku da navijaju za svoj galaktiko VucelaVizuraTavamba.
A sta cemo sa Petah Tikvama,Samrocima,Zaglebjima,Fljamurtarijima i ostalim mega ekipama koje isterase tog Partizana iz te UEFE.

antiDebil

pre 6 godina

Kuce, este mi dvestaseeesetpeti ??
Ko je mag bez rominga, Deja Radonjic ?
(antiDebil, 05. jul 2017

Jedan je mag bez rominga,a ti dobro znaš ko je.....
Mi smo tu igricu obrnuli,davno....
(Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 17:01

Bitno je da ste vi dvestaseeesetpeti, sve ostalo su sitnice.
Ko obrne igrice on je vise ne igra, a eno vas na Malti niko vas ne docekuje kmee, nidje novinara smrcc, igrate sa Violetom koja da ima normalnog golmana bi bila neprelazna prepreka !!
Dejo Radonjic mag bez rominga, drugog nema. Cela zvezdana je bez rominga kada bolje razmislim, vi roming imate u imenu i u projektima a ne u delima, nazalost !!
Sta ti smeta Deja bez rominga, to ti meni objasni ?

Nemanja

pre 6 godina

@ Koga briga za kvalifikante i ucesnike?
Jednom prvak, 3 polufinala, 5 puta cetvrtfinale...
To se broji, a ne ulazak medju 32 ekipe LS, gde nikad nikog niste pobedili, koga briga za to...
(Dzoni, 05. jul 2017 17:19)

Ocigledno FIFA i UEFA jer smo na obe liste daleko ispred Zvezde. Shvati da Zvezda deset godina nije igrala u Evropi! Ne Ligu sampiona nego ni grupnu fazu Lige Evrope. Mozete i vi i mi gledati uspehe iz proslosti, vi 90 i neke mi 60 i neke ali to uopste vise nije merodavno. To treba ostaviti u istoriji i pokusati da se danas plasiramo negde.

Strasne stvari

pre 6 godina

Ne razumem kakve veze ima "usati" sa tim sto je Zvezda 265. na listi ili sto ih docekuje prazan aerodrom na Malti? Na obe vesti usati pa usati. Vi i dalje zivite u 91. dok tonete sve nize. Ok,ako je vama dobro idite gledajte u usatog u sezoni kupanja a mi cemo da gledamo Evropu pa cemo da vam javimo koliko nas boli.

p.s.Bilo bi lepo kad bi nas gospoda sa RSB-a bar jedan dan postedela svojih komentara,pogotovo onaj trio fantastiko CZ 1913,Dzoni i NikolaSrb.

Dzoni

pre 6 godina

Ne razumem kakve veze ima "usati" sa tim sto je Zvezda 265. na listi ili sto ih docekuje prazan aerodrom na Malti? Na obe vesti usati pa usati. Vi i dalje zivite u 91. dok tonete sve nize. Ok,ako je vama dobro idite gledajte u usatog u sezoni kupanja a mi cemo da gledamo Evropu pa cemo da vam javimo koliko nas boli. 

p.s.Bilo bi lepo kad bi nas gospoda sa RSB-a bar jedan dan postedela svojih komentara,pogotovo onaj trio fantastiko CZ 1913,Dzoni i NikolaSrb.
(Strasne stvari, 05. jul 2017 19:17)

Mislis ako ne naletite na ribare i konobare iz Samroka ili mocno Zaglebie?
Mi bar imamo slavnu evropsku istoriju, vi nemate ni proslost, ni sadasnjost, ni buducnost...

decki preseljeni od osnivaca

pre 6 godina

boot-am@. A mi ga izbacivali. E to je vas sistem vrednosti, najveci Evropski uspesi - igrali nereseno sa Realom i pobedili Zvezdu. U vasoj istoriji su Mancester i Zvezda jedini velikani koje ste pobedjivali.

deda

pre 6 godina

nikad niste bili prvi na uefa listi, lupetate onoliko, to sto dva petka pratite fudbal ne daje vam pravo da tvrdite gluposti, sprdnja od poznavanja fudbala

Insajder

pre 6 godina

ALO, napaljeni...pogledajte malo bolje tabelu..tamo se navode bodovi osvojeni u zadnjih nekoliko godina, zato nema u vrhu ,,velikana"..ko vise vrednuje sta je bilo pre ihahaj godina, kakve rezultate postizes u tih zadnjih nekoliko godina takvo mesto i zauzimas...a vi se bavite istorijom...batali to i radi i ne vodi tudju brigu..aj CAO NAPALJENI !!!

papiga47

pre 6 godina

meni je najjbitnje da sad ove god udjemo na foru u ligu sampiona makar odmah ispali sto ce i biti al cemo uzeti 20 milki eura i osakatiti raspalu zvezdu narednih 3-4 god garant..jer se lovom dize sisitem kupuju jaki igraci i mlati se lagano svako u jsl a evropa ce posle biti normalna stvar...e tu je njihov kraj- mi se pitamo i verujemo uz pomoc s neba!!! ona neka ide u stecaj jer je brate zasluzila sa dugom prema drzavi i narodu...

neutralni felsh

pre 6 godina

Partizana se plaši čitava Evropa, gleda da ih izbegne u žrebu jer ih čeka paklena atmosfera od 10.000 gledalaca...
(nnidza, 06. jul 2017 07:57)


ako vec insistiras:
1. naravno da se plase. posle njukasla, niko u evropi ne potcenjuje partizan, naprotiv - kad si video one stare galaktikose da igraju sa onakvim gardom? partizan je u evro fudbalu danas ono sto kazu za nekog coveka, sitan ali zilav, ne da ne sebe ume da uzvrati. na takve se ne zalece lako.
nasuprot tome, zvezdu svi pozele u zrebu, lepo im je i lako da izbace nekadasnje ime. naravno, usput podele par fraza o zvezdinoj vecitoj velicanstvenosti, da se domoroci ne naljute ;)
2. a gde je zvezda u tom zrebu? makar takvom skromnom, kako zelis da istaknes.
3. jok, paklena atmosfera je kad se zaori "pukni zoro", samo jos fale tamburasi... vidim svi su se uplasili, sausolo narocito.
kad sve saberes, ovih partizanovih kako kazes 10.000 nekog i uplase, ali zvezdina armada izgleda ama bas nikog. naprotiv, bas ih inspirise. jos kad mozgovi izbace neki transparent protiv uefa (sa kojom tezinom, kad zvanicnom uefa takmicenju skoro nikad i ne primirisu?) - komendija je zagarantovana... ah da, i paklena atmosfera, umalo da zaboravim ;)

nnidza

pre 6 godina

@neutralni felsh
Auuu, šta sve napisa... Dobro je da Vučelić, Ružić, Dačić nisu političari... nezavisni fudbalski radnici. Dobro je da navijači nisu narko dileri i bosovi, prebegulje iz protivnickog tabora. Dobro je da Partizan posluje pozitivno iz budžeta RS... Dobro je sto je je 111. i bliži je po kvalitetu Realu nego Zvezdi. Dobro je što redovno puni mreže bednih timova Zvezdinog ranga: Makabija, Petrah Tikve, bednih Iraca, Slovaka i prosečnih Čeha...
Partizana se plaši čitava Evropa, gleda da ih izbegne u žrebu jer ih čeka paklena atmosfera od 10.000 gledalaca...

djole

pre 6 godina

Mene je sramota što je Zvezda na ovom mestu, iskreno.
Ali je još smešnije da su partizanovci PONOSNI (kako neki pišu) što su na 110. mestu:)
(odlika malih, 6. jul 2017 07:49)

Ne, najsmesnije je sto vi jos uvek mislite da nekog zanima quasi-titula pre 26 godina. Titula koju ste dobili bez igranja najboljih klubova Evrope. A odmah posle te smejurije je to sto je vama sasvim ok da ste spali sa tog slavnog prvog mesta do 265.

antiDebil

pre 6 godina

Ma pusti pehar, njega je lako napraviti, nikakva steta!
Znas li sta je najsramnije sto si navijaci jednog kluba uradili i sto ne moze da se poredi?
Kad navijaci jednog kluba ubiju svirepo coveka koji je dosao turisticki u Srbiju, a ne kao huligan, a onda mu jos pevaju... Bris Taton, neka ga je sram, ubio se sam...
Kao i Hrvate zbog 95' karma je stigla i tvoj tim, koji kako neki kazu ima korene bas iz te Hrvatske...
I tacku i znak pitanja ne stavljaj posle razmaka!
(Dzoni, 5. jul 2017 18:37)

Navijaci svakodnevno ginu sirom sveta, desava se svasta pa i mnogo gore stvari od Tatona, a ko je njega ubio navijaci ili neki drugi bananamen to cemo vec videti, a da ne pricamo o drugim sramotama i zlu koje je Tatonova zemlja ucinila nad ovom drzavom !!
Najveca sramota u ISTORIJI sporta je kradja pehara nakon poraza, i to je pehar ukrao huligan sa legitimacijom kluba koji je izgubio u finalu, nesto slicno tome u 150 godina istorije sporta ne postoji. Napravili ste od hrvata amatere, pocetnike, pajace !!
Mozda si ti taj koji ce mi reci dje je Dejin roming ?
Dakle Dejin roming ???

xxx

pre 6 godina

boot-am@. A mi ga izbacivali. E to je vas sistem vrednosti, najveci Evropski uspesi - igrali nereseno sa Realom i pobedili Zvezdu. U vasoj istoriji su Mancester i Zvezda jedini velikani koje ste pobedjivali.
(decki preseljeni od osnivaca, 5. jul 2017 21:36) Zvezdu ne računamo...

12

pre 6 godina

Takva je trenutna situacija, a ona prava sasvim drugacija. Po trenutnoj ispada da su PSZ, Sevilja i Atletiko daleko veci od Milana, Liverpula, Intera i Ajaksa. A svi znamo da je obratno.
(decki preseljeni od osnivaca, 5. jul 2017 17:11)

Pa i jesu bolji. Daleko. Ne znam sta je tu sporno??

Dzoni

pre 6 godina

Sta ti smeta Deja bez rominga, to ti meni objasni ? 
(antiDebil, 05. jul 2017 

O Deji bez rominga ćeš moći da pričaš onog momenta kad počne da dobija otkaze od ekipa sa velikim budžetima zbog očajnih rezultata i vrati se ponovo u Zvezdu,dotle trener bez rominga je samo jedan- Dušan Vujošević..... 
(Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 17:56) 

Mislis na onog Dusana koji vas je naterao da ukrade pehar nakon poraza, potez koji je bezanje hrvata sa postolja ucinio potpuno marginalnim i nebitnim, na tog Dusana mislis ??
Koliko sam cuo gazda Covic je vise puta hteo da otpusti Deja ali se uvek javljao neki brat nekog finansijera zvezdane koji je to sprecavao, da li si ti upucen u ta desavanja ? 
Dje je Dejin roming to mene interesuje, vidim da ti je tesko da mi to objasnis ???
(antiDebil, 05. jul 2017 18:07)

Ma pusti pehar, njega je lako napraviti, nikakva steta!
Znas li sta je najsramnije sto si navijaci jednog kluba uradili i sto ne moze da se poredi?
Kad navijaci jednog kluba ubiju svirepo coveka koji je dosao turisticki u Srbiju, a ne kao huligan, a onda mu jos pevaju... Bris Taton, neka ga je sram, ubio se sam...
Kao i Hrvate zbog 95' karma je stigla i tvoj tim, koji kako neki kazu ima korene bas iz te Hrvatske...
I tacku i znak pitanja ne stavljaj posle razmaka!

dr tobogan

pre 6 godina

Ništa novo. zanimljivija je večna lista UEFE gde jd zvezda prilično ispred partizana i jos uvek se visoko kotira mada zadnjih dvadeset godina je nema u evropi.
(mirko, 5. jul 2017 15:49)

Zvezda je 27. a Partizan 38, dakle još malo pa će i tu biti ispred

belgrado

pre 6 godina

Dzoni, 05. jul 2017 19:10)

ti znas ko je iz francuske dosao turisticki?!
knez mihajlova je i danas nasarana fc tuluz ,isto i pored bankomata iz cika ljubine na 3-4 mesta...

ne mozes ti iz tvog sela da vidis,ali znas ovde da lupetas!!

Rocco

pre 6 godina

Koga zanimaju vesti o jugoslovenskom sportskom društvu?

To u rubriku bivša Jugoslavija...ili u smešne izraze region ili još smešnije nato varijante zapadni Balkan.

SNSveštenici

pre 6 godina

Tu banke koje otpisuju dugove, vlada koja utiče na sponzore i dugove i FSS koji postavlja zvezdine ljude i sudije sa penalima ne mogu da pomognu.

Red machine

pre 6 godina

Bezveze lista,samo za paljenje klinaca,svejedno petstoti ili tristoti,kakve li vaznosti od toga,vaznije daleko dogurati u evro takmicanjima

lik

pre 6 godina

Ko ne razume ovu listu taj se ne razume ni u fudbal,dakle mnogo je bitno uci medju prvih 100 klubova.Zasto?Pa zato sto npr neces poceti od prvog kola kvalifikacija.Drugo pa recimo da je zvezda 70 igrala bi samo dva kola za ligu europe kao recimo Dinamo i dobila bi neke leve ekipe dakle 100 posto osigurana liga europe.Ovako ce morati da gleda u nebo inace ce dobiti Viljareal,Milan,Psv,Zenit a moglo je biti i neki jermenski klub da su bolje plasirani na list,ali to garagani ne razumeju njima je bitno i danas sta se desavalo 45te.Imaju predsednika koji ce vladati uvek dok su im navijaci curani

m

pre 6 godina

To je tako kada se na listu pogleda ocima partizanovca. U suprotnom stanje je ovako Real ima 176.999 bodova, Partizan ima 16.075 bodova, Zvezda ima 7.325 bodova.

odlika malih

pre 6 godina

Mene je sramota što je Zvezda na ovom mestu, iskreno.
Ali je još smešnije da su partizanovci PONOSNI (kako neki pišu) što su na 110. mestu:)

Dzoni

pre 6 godina

Kad vec volis naslove...  
ODUSEVLJENI SMO ZVEZDOM, ONI SU REAL, BOKA... 
(Dzoni, 05. jul 2017 22:19). Manje vina, manje vina...
(xxx, 05. jul 2017 22:35)

Moj verni pratilac, pa gde si do sad?
Zabrinuo sam se...

Stevan

pre 6 godina

(Negativni, 5. jul 2017 21:18) #

Veliki je uspeh uopste igrati u LS jer to automatski znaci da si, kao sto rekoh, medju 32 najbolja u Evropi i za male siromasne klubove je to isto sto je za Real Madrid titula u LS, i ne znam koji problem imas da to ukapiras. A to sto si rekao kako nisi video da se oko Ludogoreca dize pompa sto igraju LS- pa ne dize se kod nas, sto bi se kod nas dizala pompa oko Ludogoreca... ali pogledaj malo sta se desava u Razgradu i Bugarskoj uopste i kakva euforija nastane kad upadnu u grupnu fazu LS. Dakle ne mozes mi reci da je bolje ni ne igrati u LS i LE kad vec ne mozes da osvojis trofej, sta ce ti to? Pa takvo razmisljanje ne vlada ni u Realu i Bayernu, a kamo li u bedi od klubova poput Partizana, Dinama, Ludlgoreca, Zvezde. Uostalom meni su Partizan i Zvezda i uopste svi klubovi na svetu, bitni poput blata koje sam ocistio ispod nokta na malom prstu, tako da uopste nisam stitio jedne ili druge niti pokusavao da izmerim koji od ova dva kluba je manje bedan ili vise uspesan, kako ti volja, vec sam samo pokusao da objasnim da, iako se ti sa time ne slazes, nije isto da li si 265. ili 110. na tabeli. Jer koliko god da je 110. sama po sebi bedna, ipak do 265. mesta ima jos 154 bednika losijih od tebe koji ti gledaju u ledja... tebi kao bedniku sa 110. mesta to mozda ne znaci puno, ali neutralnim posmatracima poput mene pomaze da uocim razliku izmedju 2 kluba.

dj92

pre 6 godina

Ništa novo. Navijači Partizana su ovoga svesni. Sa ovima što žive u muzeju marakane ne treba ulaziti previše u raspravu. Što pre shvate gde su, biće i njima lakše. I samo tako mogu napred. Partizan kada završi internat, treba videti šta se može sa stadionom uraditi. I spremni smo za privatizaciju. To je sledeći korak. Zvezda ako neće, još bolje.

dule

pre 6 godina

Ovo je glupa tabela. Rezultati od 2013godine. Pravu tabelu su partizanovci videli pre nekolko nedelja. Utakmice od osnivanja do danas. Ovo je za malu decu.Gde su pobede nad Realom, Barsom, Liverpulom, Bajernom itd. Objavite tabelu košarkaških klubova od 2013g da vidimo razdaljinu Zvezde i komšije malog.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miško, 5. jul 2017 19:00)

Ovo nije glupa tabela xD
Ona od pre 3 nedelje je glupa, jer nicemu ne sluzi. Ova sluzi.
UEFA racuna koeficijente klubova na osnovu rezultata iz zadnjih 5 godina i ovo je rangiranje. Taj koeficijent ti odredjuje da li si medju nosiocima ili nisi. Sto veci koeficijent, to laksi put do LS/LE. Kapiras?
U kosarci rangiranje ne postoji zato sto kvalifikacije ne postoje. Ne mogu sve lige da ucestvuju. Uzimaju se lige koje oni hoce, A licence se daju kome oni hoce, takmicenje je zatvoreno pa nema ni potrebe da se rangiraju klubovi. Vidi se da ne pratis sport.

Dzoni

pre 6 godina

Dzoni, 05. jul 2017 19:10) 

ti znas ko je iz francuske dosao turisticki?! 
knez mihajlova je i danas nasarana fc tuluz ,isto i pored bankomata iz cika ljubine na 3-4 mesta... 

ne mozes ti iz tvog sela da vidis,ali znas ovde da lupetas!!
(belgrado, 05. jul 2017 19:55)

Ma on je napao njih 15 i onda sam skocio, nisu ga oni bacili.
Pise FC Tuluz?
Sram ih bilo, oni da saraju nase ciste ulice...
Dete, u avgustu da poradis na pravopisu, jer ako te uciteljica pusti u sledeci razred, treba da dobije zatvorsku kaznu!

terminator2209

pre 6 godina

hahahahhahahhaa kako se grobari loze sto su 110. kao da su medju prvih 10.. jaka sad stvar da li si 110 ili 200 i neki.. tuzno..

BBRS

pre 6 godina

Zvezda bliza Sevojnu, nego Partizanu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Volpi, 6. jul 2017 06:40)

Па наравно да је ближе. Севојно је у србији !!!

slobinator

pre 6 godina

(djole, 6. jul 2017 13:20)
prvo mi nije jasno zašto se ovakvi besmisleni komentari objavljuju.čuj nisu 1991 godine igrali najbolji timovi evrope.pa igrali su real,milan,napoli sa maradonom,porto,bajern,glazgov rendžers,spartak moskva koji je izbacio real u četvrt-finalu I tada najskuplji tim na svetu olimpik marselj.ko je falio?samo liverpul I ajaks.englezi I tako nisu bili na nivou iz sedamdesetih i osamsedesetih zato što 5 godina nisu igrali u evropi.ko im je kriv.što su pustili navijače da divljaju.tom logikom partizanova titula u košarci je još bezvrednija jer je igrao sa mađarima,holanđanima,belgijancima.nije pobedio ni jedno zvučnije ime osim one talijane što su ga menjali svake godine pa vise ne mogu da pohvatam koji je koji.sama lista je besmislena.inače na večnoj listi evro-kupova zvezda je na 26.mestu ,a partizan na četrdesetom,a te 1991 zvezda je bila među 8 najboljih timova u evro-kupovima svih vremena.

pobesneli Crno-beli Žika

pre 6 godina

Pa i mi smo u kosarci pa se i dalje nazivate institucijom
(VP, 5. jul 2017 15:45)
Koji ste to vi? Ima vas više. Jel oni bivši ili oni sa pozajmljenim imenom. budite malo precizniji.

m

pre 6 godina

@Pricaju da je blizi Partizan Realu po poziciji a ne po bodovima.Mucni malo glavom.

Prejaki, mogao bi i ti malo da mucnes glavom i da shvatis da to nije onda dobro poredjenje. To bi isto bilo ko kada bi izjavili da je Pospisil blizi Mareju, nego Radek Stepanek Pospisilu. Nidje veze.

tnt007

pre 6 godina

Ali Terza je preporodio zvezdu i smanjio dug!!! Sta se ovde dodjavola desava!!!!!!???
Zvezda kanal,ali bitno da je partizan sinonim za postenje,evo navijaci sad nemaju nista protiv uprave cim su titulu osvojili!! Ne zna se ko je gori i odvratniji. Poz od jednog zvezdasa

antiDebil

pre 6 godina

(Dzoni, 5. jul 2017 19:10)

Prvo se mora odgonetnuti ko je ubio Tatona pa onda moze dalje da se govori.
Huligani svakodnevno ubijaju druge huligane, nazalost, i to ne potice iz ove zemlje nego iz nekih drugih, zapadnih, mnogo ,,kulturnijih'' od ove nase, one zemlje kojima stremimo....Ima i primera gde neke legende i predsednici malih klubova probleme resavaju snajperima, ipak to nije u maniru huligana, oni su koliko toliko posteniji od ovih snajperista !
NAJVECA SRAMOTA u istoriji sporta je cinjenica da je huligan sa legitimacijom kluba koji je izgubio ukrao pehar i to pred kamerama, novinarima, policijom, posetiocima u hali, ukrao je to zato sto je tako u mogucnosti, slican primer tome u istoriji sporta NE POSTOJI, NIKADA SE NISTA SLICNO NIJE DOGODILO, NIKADA, NI U AFRICI, NI U SEOSKIM TAKMICENJIMA, NI U TAKMICENJIMA GDE SE ESKIMI NADMECU U BACANJU FOKA, NIGDE, NIKADA, NISTA SLICNO NIJE ZABELEZENO I TO JOS PRED TV KAMERAMA, ej ukrali ste pehar nakon poraza !!!
Pehar je parce lima, hehehee heehhe limari sever, on se moze kupiti na buvljaku i ne predstavlja skoro pa nista. Vi ste ukrali KLS, polomili i ponizili to takmicenje, napravili ste najvecu sramotu u istoriji srpske kosarke.
Dje je Dejin roming to ti meni objasni ???

"doktor" s poternice

pre 6 godina

@(milorad, 5. jul 2017 19:58)

A sta tebe Milorade ovde zulja, sta ovde nije napisano jasno...ili sta nije istina? Ljudi preneli rang listu UEFA i rekli da je Partizan blizi Realu ne zvezda Partizanu, a opet Vosa je izmedju zvezde i Partizana...sto jeste istina, eto pogledaj. Ako te istina boli...to je vec sasvim druga problematika, ali to uopste nije za javnu raspravu, vise je za u 4 zida, bez prozora. Vidi, mozda ovaj izbaci danas neko saopstenje na ovu temu, procitas i odma ti bude lakse ;)

qq

pre 6 godina

Volim sto sam Zvezdas pa gledam kako se neko lozi sto je ne znam ni ja koji na nekoj tabeli od pre par godina sto se racuna ne znam ni sam sta. A znam da je moj klub bio prvi na tabeli i ne samo prvi nego i osvojio Evropu cak i naredne godine bio polufinalista. Radujte se komsije male. hahahahaa radujte hahahahha vi ste cirkus.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ala, 5. jul 2017 21:37)

Slusas li ti sebe sta pricas? Pa ti se prvi ponosis sto ste osvojili nesto sto ne postoji danas. Nesto sto vise nema ni znacaj niti bi iko igrao da se opet organizuje. Cime se ti ponosis bruko i sramoto? Pa i moj pradeda je bio jedan od najbogatijih ljudi u regioni pa evo sad ja radim za 300e. Jos jednom te pitam, cime se ti ponosis?

Negativni

pre 6 godina

(Stevan, 5. jul 2017 23:14)

Ok. Može i tako da se gleda na stvari. Medjutim, stvar je u tome da razlika izmedju 110. I 265. mesta može da se nadomesti u svega dve sezone ako odigraš svega par dobrih utakmica sa protivnicima koji su na tvom nivou. Ali, doći do prvih dvadeset je desetogodišnje učestvovanje u Ligama Evrope i Ligi Šampiona. O tome sam govorio. Pri tom, iako je razlika ogromna u korist Partizana, ipak Partizan ne razbija Zvezdu u tim derbijima već pobedjuje prilično tesno a često i igra nerešeno. Dakle, tu nijanse mogu da odluče o sto i nešto mesta razlike. Dobar trener, par dobrih igrača za naše uslove i eto ti pomak od sto mesta u svega dve sezone.
Tačno je, atmosfera u Ludogorecu je odlična i zarada im je odlična za te uslove. Ali, ni na kraj pameti im nije da uporedjuju titulu prvaka Evrope i sveta sa plasmanom u LŠ. U tome je, Stevane, razlika.

S Y L A

pre 6 godina

Ništa novo. zanimljivija je večna lista UEFE gde jd zvezda prilično ispred partizana i jos uvek se visoko kotira mada zadnjih dvadeset godina je nema u evropi. (mirko, 05. jul 2017

Da.da.i to za vreme Faraona i Keopsa ,te Zevsa

goran

pre 6 godina

To vam je isto kao rang lista tenisera razlika izmedju 110 i265 je neki h 200 bodova ili jedan turnir.A ni jeda ni drugi su nebitni,tako da za neki ponos nema svrhe.

Stevan

pre 6 godina

Jel ovo isto onako kako smo mi totalna institucija za crno-bele u basketu od 2013 naovamo? Smesno kako se loze partizanovci na ovo zaista, ljudi sluzili za raskantavanje jednako kao i Zvezda, najveci uspeh plasman u grupnu fazu LS i sad je to kao neko dostignuce..
(Sabre, 5. jul 2017 19:13)

Nije neko preterano dostignuce gledano sa pozicije najboljih, najvecih i najbogatijih klubova-ali Partizan to nije, naprotiv, oni su sve suprotno od toga pa je sam plasman u LS ogroman uspeh... Na kraju krajeva, oni su u toj LS makar igrali, uspeli su da se nadju u 32 najbolja kluba u Evropi, samo po sebi to je uspeh, ako samo malo razmislis. Takodje mi ne mozes reci da je isto kad si 110. kao i kad si 265., a kad poziciju na toj listi odredjuju najeminentniji fudbalski strucnjaci u svetu.

Dzoni

pre 6 godina

(antiDebil, 05. jul 2017 19:29)

Molim te ne blamiraj se vise, ti i dalje pokusavas da prodas pricu da je sasvim normalna stvar ubiti coveka (ne huligana, turistu) i jos ga ismevati u navijackim pesmama...
Mene je sramota da polemisem sa tobom, evo sve si upravu, samo prestani da se blamiras...

antiDebil

pre 6 godina

Pa bliži je: Partizan je 10, a Zvezda 20 svetlosnih godina daleko od Reala, tako da baš su blizu! Hahaha, kakva poređenja, pa naši klubovi nisu u istoj dimenziji sa Realom, Barsom...
(Mutinjo, 05. jul 2017 16:00)

KRALJU!!!!!
Ko hoće shvatiće,ko neće neka čita citate maga bez rominga....
(Crvena Zvezda 1913, 5. jul 2017 16:30

Kuce, este mi dvestaseeesetpeti ??
Ko je mag bez rominga, Deja Radonjic ?

Mile

pre 6 godina

Vazna je vecna lista UEFA. Tu Zvezdi svi sa Balkana ali i sire gledaju u ledja.
(feruso, 5. jul 2017 17:59)

Na večnoj UEFA listi samo je 10 mesta između FKCZ i Partizana, FKCZ je 27, Partizan 38. Pre deset godina ta razlika je bila veća, baš kao što je bila razlika u titulama. I jedno i drugo će se preokrenuti, poklonili ili ne "titulu" iz '46.

Inače dva kluba sa Balkana su ispred FKCZ, a to su Panatenaikos i Steaua. Za godinu-dve FKCZ prestiže i Olimpijakos, a Dinamo iz Zagreba je 30, tako da ako oni nastave da budu redovni učesnici evro takmičenja kao do sada, a Zvezda nastavi da ispada posle drugog ili trećeg pretkola, eto i Dinama ispred na večnoj uefinoj listi najvećih klubova svih vremena.

neutralni felsh

pre 6 godina

Pa dobro, ti onda budi zadovoljan 111. mestom, mi cemo da slavimo prvo i svakom dobro :) Ja licno nikad ne bih menjao 111. mesto za prvo u bilo kom periodu istorije, ali ukusi su razliciti.
(lol, 06. jul 2017 00:01)


na zalost, nista nisi skontao... ali nema veze.

kole

pre 6 godina

Vojvodina ispred Zvezde godinama na svetskim i evropskim listama, a u domaćem prvenstvu joj ne može baš ništa.
(Coa, 5. jul 2017 16:43)

A sad razmisli malo zasto je to tako? Odgovor ti se sam namece: Zvezda se gura u prvenstvu al Evropa je jedina merodavna.

didimotika

pre 6 godina

Kako to? Pa pre par dana smo pobedili nikad bolju sestoplasiranu ekipu sa Malte Florijanu golom iz penala i igracem vise?? Dokle vise da nas kradu?

Zigzag

pre 6 godina

Grobar sam ali ova lista je smešna. Na koji fazon je rijeka ispred partizana...
(krkut, 05. jul 2017 17:48)izbacili stutgart ,dva put el ,bez poraza doma u 6 utakmica(sevilla,lyon,pobjede protiv fejnorda i standarda)..jos nesto?

Hush@

pre 6 godina

mali kalemegdan@
Nije ,puno pogresio
jedno finale ,dva cetvrtfinala.
A,vi u kosarci jedan Top-8,za 72 g postojanja hahahahHahahaha....hahahaha.....hahaha .Pa barem je 80 % ekipa u Evropi bolje od vas rangirano ,ako se pozivamo na proslost.

nista o nicemu

pre 6 godina

Pa tukli su timove kao sto je Sampdoria, Rapid, Bursaspor, Dinamo... Što se za za Zvezdu ne može reći...
(mare, 05. jul 2017 17:03)

Jer sta je jedna Roma za Bursu, ma nista baki, Bursa cuveni klub prestonice Rimskog carstva.

UltraS

pre 6 godina

Iz komentara vidim da su navijaci Partizana veoma zadovoljni 110. mestom. Vama je bitnije koji ste u odnosu na nas, samo nas gledate. Ne shvatate da ste najbolji klub Srbije, niste ni u prvih 100 u Evropi. Ej! Svi prst na celo!

neutralni felsh

pre 6 godina

Stidite se i odricete devedesetih i Milosevica,a ponosite se Partizanom.Sad mi recite od kad su poceli uspesi JSD-a i propadanje Zvezde?
(Pravda za ovce, 5. jul 2017 21:55)


evo ja cu. simbolicki i bukvalno, propadanje zvezde je pocelo onog trena kad ste poceli da skandirate "zvezda srbija, nikad jugoslavija"... posle ste prosli ko bosi po trnju.

lka

pre 6 godina

ALO, napaljeni...pogledajte malo bolje tabelu..tamo se navode bodovi osvojeni u zadnjih nekoliko godina, zato nema u vrhu ,,velikana"..ko vise vrednuje sta je bilo pre ihahaj godina, kakve rezultate postizes u tih zadnjih nekoliko godina takvo mesto i zauzimas...a vi se bavite istorijom...batali to i radi i ne vodi tudju brigu..aj CAO NAPALJENI !!!

imam i ja da dodam,istorija se pon#vlja.Do 1991 slusali smo kod predstavljanja Partizana, " finalista kupa sampiona te i te godine".Inace svaka cast Partizanu na poziciji.

Neko

pre 6 godina

Tu banke koje otpisuju dugove, vlada koja utiče na sponzore i dugove i FSS koji postavlja zvezdine ljude i sudije sa penalima ne mogu da pomognu.

A ovo je mnogo bitna lista. Pamti se ko je sta i kada osvojio,pogodi sta vi niste. Mnogo je bitno ko je na nekoj listi bio 2008 ili 2011.

Ajde nesto...

pre 6 godina

Ne znam zasto se ovi iz trenutno treceg najuspesnijeg kluba u Srbiji u novijoj istoriji stalno nesto bune...moze neko saopstenje,evo proslo je vec 4-5 sati a da nema neke mudrolije iz Ljutice Bogdana...sta kaze cika Mijailovic !?

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Jaaooojjj :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kakav touché b92, i još slika koja govori više od 1000 reči :D
Touché!

Bree

pre 6 godina

U kosarci ne postoje, u fudbalu i vaterpolu postali amateri. Ostao im rukomet, bejzbol i bocanje. Dajte saopstenje i neka bude na naslovnoj min 72 sata.

neutralni felsh

pre 6 godina

ti znas ko je iz francuske dosao turisticki?!
knez mihajlova je i danas nasarana fc tuluz ,isto i pored bankomata iz cika ljubine na 3-4 mesta...

ne mozes ti iz tvog sela da vidis,ali znas ovde da lupetas!!
(belgrado, 05. jul 2017 19:55)


i zbog par sitnih grafita je trebalo neko da bude mrtav? kako mozes da zbog klupskih boja branis 15 idiota koji su tukli jednog coveka do smrti? ako bas hoces, te budale su bas te boje izuzetno obrukale. bruka i sramota! to nije bila tuca navijaca, koju i mozes nekako da opravdas nekim ulicnim kodeksom, ovo ono, ovo je cela banda nasrnula na jednog i nije se smirila dok ga nije ubila. ej, o cemu mi pricamo? nisu ga "nasutirali, nasamarali, patosirali, ulubili, ispravili poluosovinu", nego su ga ubili - tukli i vukli do smrti.
TO NE SMES DA BRANIS NIKAKVIM IZGOVORIMA!!! NIKO!!! DA SE NE ZABORAVI!

Јабучило

pre 6 godina

@ Apsolutno je isto da li si 110 ili 265.

Исто је теби јер сте 265. Омаловажаваш то што је неко други бољи. Буди 110. у било чему што има макар само 300 учесника, па онда мудруј.

Dusan

pre 6 godina

Pa bliži je: Partizan je 10, a Zvezda 20 svetlosnih godina daleko od Reala, tako da baš su blizu! Hahaha, kakva poređenja, pa naši klubovi nisu u istoj dimenziji sa Realom, Barsom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mutinjo, 5. jul 2017 16:00)

Valjda Partizan 10 svetlosnih godina od Reala a Zvezda 20 svetlosnih godina od Partizana?

Delija

pre 6 godina

Pa normalno kad je zvezda izbacena 2014 a 2015 ispala u prvom kolu,dve godine nijedan poen nisu uzeli dok je Partizan za te dve godine ucestvovao u Le i zaradio 6 ili 7 poena

Mile

pre 6 godina

Koliko je ova lista "realna" govori da je i Vojvodina ispred Zvezde za 50 mesta..a sta su oni uradili u evropi zadnjih 20 godina , ne 5...nista
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (djenka sa parkinga, 5. jul 2017 16:15)

U prethodne četiri sezone Vojvodina je uspevala da izbaci i bolje od sebe, Sampdoriju, Bursu, Dinamo iz Minska... U tom periodu je dobila 9 evropskih dvomeča. Tri puta je stizala do plejofa za ligu Evrope, a FKCZ je u istom periodu uspela da dobije samo dva evropska dvočema, da izbaci IBV sa Islanda i Valetu sa Malte. Evo i treći je na pomolu.

brana

pre 6 godina

Pa nemojte baš toliko da provocirate ovu nesrećnu, osiromašenu sludjenu srbadiju. Nije nam lako ovih dana. Stalno nešto da se podbadamo, nastavljamo...
Pa hajde više ljudi da se malo poštujemo. Ali lakše je lajati avavavavavav nego malo nešto doprineti. Kuputi kartu za utakmicu, možda dres, neki suvenir. Ispoštujte malo svoje. Ej bre ljudi pa samouništismo se breeeee aj malo ovo ono da konačno nešto DOPRINESEMO jer smo tako u mogučnosti.
AJ MALO MUĆ MUĆ GLAVAMA!!!
Lako je lajati

ultrasrbin

pre 6 godina

djenka sa parkinga, 5. jul 2017 16:15
Vojvodina nije uradila nista, ali je Zvezda uradila jos manje.
Partizan nema nikakve razultate, ali je bar 2 puta igrao LS, a bogami i grupu LE.
Sve dok Zvezda bude mislila da joj je dovoljan Bari prolazice ovako.
Na moru sam evo upoznao momka koji je batalio fudbal zbog Terze i ekipe, a izmislio ga je za pola sadasnje Zvezdine ekipe. Na stranu stranu sto je hteo da igra maltne dzabe, ali razni menazderi mu trazili pare da bi uopste dosao u Zvezdu.

Nenad Van Sebe

pre 6 godina

Pa bliži je: Partizan je 10, a Zvezda 20 svetlosnih godina daleko od Reala, tako da baš su blizu! Hahaha, kakva poređenja, pa naši klubovi nisu u istoj dimenziji sa Realom, Barsom...
(Mutinjo, 05. jul 2017 16:00)

Genije, da je tako kako ti kažeš i da znaš osnove matematike, znao bi da bi razlika između Partizana i Reala i Zvede i Partizana bila po tvojoj logici jednaka, odnosno da Partizan ne bi bio bliži Realu (iz naslova) nego što je Zvezda blizu Partizanu (opet iz teksta), međutim, što znati matematiku?
Kome to treba? Pa samo Terziću naravno.. Ostao je da prodaje dok se igra Evropa.
Ti ne trebaš ta znanja. Ti podcenjuj sve živo.

Srđan Knežević

pre 6 godina

Evo raspored po ligama gdje se jasno vidi da je tabela tačna sviđala se nama ili ne.Umjesto da se svađamo ko je manje jadan jasno je da smo svi u globalu jako loši.
Zemlja: Poeni:
1 ESP 899.562
2 ENG 754.296
3 GER 702.836
4 ITA 571.957
5 POR 422.996
6 FRA 415.192
7 RUS 365.876
8 UKR 306.360
9 NED 265.594
10 BEL 234.000
11 TUR 213.780
12 SUI 195.295
13 GRE 172.520
14 AUT 138.220
15 ROU 134.912
16 CZE 127.925
17 DEN 103.700
18 CYP 87.045
19 POL 83.750
20 SCO 82.890
21 CRO 80.700
22 SWE 79.750
23 NOR 78.750
24 BLR 76.750
25 ISR 76.525
26 BUL 57.625
27 SVN 48.250
28 KAZ 47.100
29 AZE 44.825
30 SRB 43.550
31 HUN 36.025
32 SVK 35.400
33 FIN 34.760
34 MDA 32.600
35 GEO 32.250
36 ISL 28.500
37 ALB 24.350
38 IRL 24.060
39 BIH 23.550
40 MKD 21.400
41 LTU 20.825
42 MNE 19.800
43 LVA 19.525
44 LUX 19.350
45 NIR 15.900
46 ARM 15.525
47 EST 15.350
48 WAL 13900
49 FRO 13.350
50 MLT 12580
51 LIE 7.200
52 AND 6.796
53 SMR 2632
54 GIB 1700

mr.wolf

pre 6 godina

To je ta najjača liga na svijetu, jedan tim iz Engleske u top 10
(dost, 05. jul 2017 16:06)

I sada tvoj komentar ima neku vrednost ? Trenutno , nije najjaca liga, daleko od toga, ali bio je pre 7-8 godina period kada u top 10 je bila samo Barselona a Italijana ni na vidiku. Eto cisto da znas. Inace najjaca liga na svetu je promenjiva, nikad nije ista, i to prepucavanje koja liga je jaca je klinacko prepucavanje, ozbiljni ljubitelji fudbala znaju da se to ciklicno menja. Nemoj da se iznenadis kada za 7-8 godina najbolja liga bude ponovo Italijanska.

nnidza

pre 6 godina

@djole
Ti tako obesmišljavaš i Partizanovu titulu prvaka Evrope u košarci. Samo šampioni država su učestvovali u oba takmičenja. A neuporedivo manje timova i manja konkurencija je u košarci. Umesto da se ponosiš uspesima kojih više neće biti (pre će KK CZ postati pobednik EL nego Partizan da igra LŠ ) ti omalovažavaš...

joca trta

pre 6 godina

E moj Kokeza i ti Tole vragolane sta uradiste sa Platinijem sve je ovo maslo i vasa sprega protiv prepodobnog i prepostenog Terze !!

Evo duša, evo telo......

pre 6 godina

Zna se da velike krize izbacuju u prvi plan polusvet i ljude bez skrupula ograničenh sposobnosti i sumnjivog morala, koji u nastalom vakumu koriste svoju jedinu šansu da isplivaju na površinu i novostečenu poziciju čuvaju ne birajući sredstva. E sad možete da vidite koliko je razoran raspad SFRJ bio kada je ovakva situacija na UEFA listi. Nekada bi se to zvalo SiFi!!!

Radoslav

pre 6 godina

Red je napisati sta ovo predstavlja kad se vec objavljuje. Ova lista prikazuje koeficijent koje je osvojen u evropskim takmicenjima u poslednjih pet godina, zakljucno sa ovom godinom. Onaj ko je nekada igrao Football manager zna o cemu pricam. A i sve sto je ovde objavljeno nije za bilo kakvu hvalu ili velicanje nekoga jer samo pokazuje na sta je nas fudbal spao.

zoran ivkovic

pre 6 godina

partizan je realno igrao bolji fudbal prosle sezone i imao bolji tim ...samo mislim da je razlika trebala biti manja ...tesko je i proceniti i da ti neki bolji uvid u bazi mnostva timova slicnog kvaliteta odnosno nekvaliteta ....tu je mnogo timova a ne igraju evropske kupove ili igraju i ispadaju u sezoni kupanja ....srecno nasim klubovima ove sezone imace tezak zadatak u evropi
....moram da napomenem svi kritikujemo los nas fudbal a nasi klubovi moraju sa daleko mizernijim budzetom da udju u sezonu od drugih ....siromastvo nas unisti ...nasi timovi shodno ulozeni novac i rezultat su cak na sjajnom mestu ...u tom balansu mozda smo i jos dobri ....pa videoton madjarski uzima trenera prvaka srbije i daje mu enormno vecu platu...ej madjari i on odlazi ...moram jedan primer navesti ....zvezda je bila nezvanicni svetski prvak ,tada je zvezda pobedila cileanski kolo kolo ...proslo je 25 godina od tada zvezda igra uzasno i reprezentacija nam je realno tanka ,nema igre ...a cileanci su toliko napredovali igraju vrhunski i jedna su medju najboljim reprezentacijama sveta ....al cileanci ulazu ,bogata su zemlja i mogu ...jer gde je ekonomija jaka moze da gura i bude armirani stub sporta ...kod nas love malo i onda nas lako ocerupaju .... mladu onu ekipu ocerupase sto je bila svetski prvak i oni moci vecinom na zapadu greju klupu ...sve se svelo kod nas na kintu koje ili nema ili ima jako malo

zoran zivancevic

pre 6 godina

Sta da kazem mozda ce igrom srece Partizan i Crvena Zvezda igrati u grupnoj
fazi lige sampiona odnosno lige Evrope ,to je moja zelja a na terenu ce se
videti da li to i zasluzuju .