Tenis 65

Četvrtak, 08.06.2017.

18:13

Rolan Garos u Aninu čast – Ivanovićeva zvanično penzionerka

Organizatori Rolan Garosa posvetili su posebnu ceremoniju našoj Ani Ivanović između mečeva dva ženska polufinala u Bulonjskoj šumi.

Rolan Garos u Aninu èast – Ivanoviæeva zvanièno penzionerka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

HanSolo

pre 6 godina

Veliko poštovanje tebi draga Ana. Hvala na sve divne momente koje si mi dala, a posebno onog fantastičnog i ponosnog ponašanja posle pobede u Parizu.. Nisi samo ti plakala. Kad si ti pustila suze i ja sam počeo da plačem ko budala jedno 10min.. Žena mislila da sam poludeo i samo mi se smejala.. Želim ti sve najbolje, i većina srba te voli.. Oni drugi su samo ljubomorni i bez mozga! AJJDEEEEE!

Joker

pre 6 godina

Ja četvrta godina gimnazije, dežuran u školi i pobegnem u obližnji kafić da gledam polufinale između Ane i Šarapove. Kako je Ana nju deklasirala tad. Posle toga je i osvojila Rolan Garos.

?????

pre 6 godina

Hvala Anci za sve lepe trenutke koje smo proveli uz tebe.
Svi ovi sto te kritikuju nikada nece posti i ni delic onoga sto si Ti... Uvek si ponosno isticala i predstavljala svoju zemlju iako od nje nikada nista nisi dobila, kao ni NOLE, kao ni ostali teniseri...

Deki

pre 6 godina

Sjajna karijera, zaradila je i za svoja pokoljenja. Žao mi je, jer je mogla da bude jedna od najboljih svih vremena, jer je imala talenat isti kao i Seleševa. Seleševu je zaustavio onaj idiot Nemac, a Anu, samo ona zna. Inače, nervira me kad kažu da su počeli da se bave sportom zbog uticaja na omladinu...Svi kao deca počinju zbog ljubavi prema sportu, a kasnije i zbog novca. tek kada završe karijere mogu da rade na razvoju omladine i slično.

Vomit

pre 6 godina

Podrsku medija je imala samo kada je pobedjivala,cim je pocela da gubi pocela je da prolazi kroz medijskog toplog zeca kakvog nijedan nas sportista,osim fudbalera,nije prolazio,gde su je nazivali starletom,manekenkom i slicno i slali je u penziju iako je bila u top 10,i niko nije stajao u njenu zastitu,uporedite to sa Novakom,koliko mu svi daju podrsku,brane od "hejtera",a njega gotovo niko ni ne napada vec za pad krive Pepea,Jelenu,Maju Volk,Ciu,masone...
(kojot, 8. jun 2017 20:39)

Pa zar je niste upravo ovde najstrasnije napadali? Licemeri gde je bila ovolika podrska dok je igrala? Steta sto je nije bilo kad je trebalo. Pozz

maca

pre 6 godina

napisala sam ovo zbog ranijih prica kako su Nemci hladni, sta ce ti Ana svabo..kad nekog volis to i pokazes...kod nas bi rekli da je papucar..a pravi muskarci pokazuju emocije

dule

pre 6 godina

Umela je često da me "nervira" dok je još igrala tenis, ali na kraju krajeva mogu samo da joj čestitam za sjajnu karijeru i sjajno predstavljanje Srbije i da joj poželim sve najbolje u "penziji"...

Njkjhgsnjgbuioikikoz

pre 6 godina

@Putnik
U tvojim godinama, bez obzira što si još na bukvaru, morao bi da znaš da je Ana po zaradi bila u vrhu, iza Šarapove i Serene i da je prema Forbsu zaradila 120 miliona evra!

nesa

pre 6 godina

@Bojan
Razlog je samo jedan i zove se Novak Djokovic,kroz njegov uspeh se gleda sve i samim tim se ostali nipodastavaju pa tako imamo paradoks da smo vise cenili ranije Sandru Nacuk i Dusana Vemica kojima je vrhunac bio plansman u glavni zreb GS nego sto danas cenimo Anu Ivanovic i Triockog.

nesa

pre 6 godina

@Putnik
A bez Svajnija bi skapavala od gladi,da li ste realni,pa ona je posle osvojenog Garosa mogla komotno da ode u penziju i da ne radi nista do kraja zivota,a medjuvremenu zaradila za 5 zivota,i tek ce da zaradjuje

Bez obzira na sve

pre 6 godina

SENZACIJA IZ LETONIJE! Najmlađa finalistkinja RG još od Ane Ivanović! Ovako glasi jedan naslov, dodao bih da je Ana imala 2007. 19 godina, a da je 2008. sa 20 posvojila RG. Ali pošto je naša Jeca bila "konstantna" na listi, kao i Malejeva, mislim da je njoj učinjena nepravda i da je naša Jeca a ne Ana trebalo da dobije ovo priznanje.

neko

pre 6 godina

Uradila više od nas životu kojima jedino što smo dobili priliku da budemo komentatori,kritičari za vreme njenog igranja tenisa i to je sve..

sedmi sin sedmog sina

pre 6 godina

a Svajni napisao na instagramu kako je ponosan na nju i jedva ceka da je zagrli...gde ste muskarcine da se ugledate na njega
(maca, 08. jun 2017 19:02)

Nije za ovu temu, Ani svaka čast ali ovaj komentar sam osudio.

Da li se ovaj komentar odnosi i na mene?
Ja bih devojku/ženu gledao kao malo vide na dlanu ali me nijedna neće.
Za početak kada devojke budu počinjale da traže malo više od 'napucanog frajera' to će i dobiti i ovo kad pišem ne mislim na neke napucane silikonke, nego na 'obične' devojke.

Mario

pre 6 godina

Ana ne zaslužuje da neka ulica po njoj nosi naziv. Ona više nema ni srpski pasoš. Monika zaslužuje ulicu ili neko drugo priznanje.

Putnik

pre 6 godina

Ana Kurnjikova je takodje izgledala Bozanski pa nikad nista postigla bitno u tenisu.Ana je verovatno otisla u penziju jer Bastijan ne zna sta ce sa parama,da se za obicnog udala bez novca...tesko da bi bila u penziji...

Naopaka

pre 6 godina

kojot

mislila sam na svetske medije ne na naše.

Mark Pawlowsky.

O bože.

Ovo: "Ne bi od nje ni u kom slučaju (sa lepotom ili bez nje) bila neka naročita teniserka." - ima drugačiji smisao od tvoje naopake predstave mojih reči i ukupnog smisla moje poruke koju si očigledno promašio. Ana je čist prosek i ništa više od toga i ako me to iz tvoje ostrašćene navijačke perspektive deklariše kao zavidnu neka tako i bude, ja nemam više šta da dodam na to.
Ne poričem njenu uspešnost. Naprotiv, njen uspeh prevazilazi njene sposobnosti i TO je njen najveći uspeh. Na koji način je ostvaren uspeh i nije toliko bitno.

Do sada je daleko više uspela više od mene, zadovoljan?

Bojan

pre 6 godina

Verovatno najviše kritikovan domaći sportista kroz internet portale. A jedan od uspešnijih u poslednje vreme. Nikad mi neće biti jasan razlog toga. Verujem da je mnogima ulepšala dan kada je objavila tenisku penziju.

Fejspalm

pre 6 godina

Baš danas, gledam neke Jelenine mečeve iz onog perioda kada su bile među najboljima. Koliko smo mi nezahvalan narod. Imali smo dve teniserke koje su bile na PRVOM mestu WTA liste. Prvom!!! Koliko velikih sila može time da se pohvali?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (potterhead, 8. jun 2017 18:30)

Shvataš li ti uopšte koliko je to nebitno, to čime bi se ti hvalio?

Sedite ti, Švajcarac i Šveđanin za istim stolim.
Kaže Švajcarac: Mi imamo najveću prosečnu platu u Evropi, preko 3000E!
Kaže Šveđanin: Naša prosečna plata je 2000E, ali mi imamo besplatno zdravstvo i obrazovanje za svakog stanovnika!
Ti kažeš: Nije to ništa! Naša plata je 300E, decu lečimo SMS-om, ali mi imamo DVE teniserke koje su bile na PRVOM mestu WTA liste. Prvom!!! Ćutimo, a?

kojot

pre 6 godina

@Naopaka
Podrsku medija je imala samo kada je pobedjivala,cim je pocela da gubi pocela je da prolazi kroz medijskog toplog zeca kakvog nijedan nas sportista,osim fudbalera,nije prolazio,gde su je nazivali starletom,manekenkom i slicno i slali je u penziju iako je bila u top 10,i niko nije stajao u njenu zastitu,uporedite to sa Novakom,koliko mu svi daju podrsku,brane od "hejtera",a njega gotovo niko ni ne napada vec za pad krive Pepea,Jelenu,Maju Volk,Ciu,masone...

Žikica-prva puška Srbije

pre 6 godina

(maca, 08. jun 2017 19:02)

Evo maco , i ja sam ponosan na moju ženu ( macu - od Marija) i jedva čekam da je večeras zagrlim kada se vrati sa posla!
Ona je srećna, a ti ? ?

" Muškarčina"

nikol dz. femija

pre 6 godina

POZORIŠTE. Zapad. Nema dalje.

ANA, LEPA KAO UVEK a i lepo se bogato udala.I nije bila trn u oku Zapada, odmah je počela da gubi a lepotu zadržala. Idealno.

boris

pre 6 godina

Srbija kad trazi poziva se na patriotizam, na vise vrednosti, na teska vremena, na pretke... A kad treba da uzvrati, da pokaze, samo se okrecu glave i ceskaju.

KO, JEL JA??? MA NEEE...

Pogledaj te kako je postuju i cene za sve sto je uradila. Ta zemlja i Zapad koji nas mrzi, koji hoce da Srbi nestanu.
Srbi sto nestaju su sami krivi. Ne postuju znoj i trud svojih. I onda - pa odlaze nam mladi.

Mark Pawlowsky

pre 6 godina

Koliko moraš biti naopaka da napišeš ovako naopak komentar sa zaključkom da Ana Ivanović "ni u kom slučaju (sa lepotom ili bez nje) nije bila neka naročita teniserka"?. A Ana je osvojila Rolan Garos, bila finalista na još 2 Grend slema (Austalian Open i Rolan Garos), zatim polufinalista Vimbldona i Rolan Garosa, četvrtfinalista US Opena i Australian Opena. Plasirala se na tri završna WTA turnira i na jednom od njih igrala u polufinalu, osvojila 3 Mastersa i igrala još 3 finala na turnirima te kategorije, osvojila takođe i 9 drugih WTA turnira. Igrala s reprezentacijom finale FED kupa. Postala prva igračica sveta s napunjenih 20 godina. Pobedila 36 puta igračice koje su bile top 1, među njima Serenu i Venus Vilijams, Šarapovu, Hingis, Morezmo. Zaradila je samo od tenisa 15,5 miliona dolara, što je 20. najveća zarada u istorioji tenisa. Juna 2011. proglašena je za 30 legendi svetskog tenisa svih vremena, a uključena je i u listu od 100 najvećih tenisera, muških i ženskih, u istoriji. I sad omalovažava njene rezultate neka zavidna Naopaka, koja verovatno nije najbolje igrala ni badmington u svom dvorištu. A ogromna većina igračica koje su igrale tenis, ili ga trenutno igraju ili će ga igrati, neće nikad biti ni blizu Grend Slem finala, a kamoli da ga osvoje. O prvom mestu da i ne govorimo. I ko je uopšte od srpskih sportista bio broj 1 u svetu u svom sportu. Ili ko je od Srba bio svetski broj 1 u onome čime se bavi. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati ti naši junaci.

Dati naziv ulice

pre 6 godina

ANA,HVALA TI NA SVEMU i indirektno i Moniki Seles i red bi bio da se i Moniki i tebi Srbija necim oduzi ali ne mozete da dodjete na red od silnih politicara:(

Vladimir

pre 6 godina

Ана је највећа српска шампионка белог спорта. Могу исто рећи и за Јелену Јанковић. Од почетка њене сениорске каријере је пратим. Устајао сам и у 3 ујутру да бих пратио њене велике мечеве. Надам се да ћемо имати још таквих тенисерки ако не и већиx. Олга Даниловић је велики потенцијл и нада. Ана се поред моћне игре и великих резултата истакла и природношћу, хуманошћу и унутрашњом лепотом.

dovla

pre 6 godina

Pamtiću je po možda najmoćnijem ženskom forhendu koji sam ikada video.Mogla je da pobedi svakog, i
pobedila je Serenu na AO, nikada neću zaboraviti taj meč.Najslabija tačka joj je bila psiha koja je neverovatno oscilirala i to je glavni razlog zašto nije u karijeri napravila mnogo više

korzo

pre 6 godina

Gledam Anu a sa druge strane Novaka i definitivno dolazim do zakljucka koliko je jurnjava za trofejima,rekordima periferna zivotna stvar.Ana,iako daleko manje uspesna odaje utisak ostvarene osobe,normalna porodica,izuzetna hemija sa bracnim drugom,okruzena prijateljima,prirodnog ponasanja i sto je najvaznije koliko toliko je sacuvala zdravlje.Sa druge strane Novak deluje izgubljeno,konstantno pokusava da bude ono sto nije,roditelji preambiciozni,zena koja ga driluje a za javnost vestacki stvara atmosferu idile,umesto prijatelja specijalci od kojih ne moze da mrdne(pogledati emisiju tv lica)i u buducnosti ozbiljni zdrastveni problemi.Velika dostignuca u danasnjem svetu gde se sve vrti oko novca iziskuju i velike posledice,tako da roditelji koji guraju decu u tenis da postanu Novaci treba sto pre to da shvate,i da novac i slava apsolutno ne garantuju srecu jer izes srecu kada nisi slobodan covek a Novak to svakako nije i pitanje je da li ce ikada biti zbog specificnosti svog slucaja

Vera

pre 6 godina

Slatka Ana, najljepša...nedostaje jako, ali ako je ona sretna onda trebamo biti i mi, hvala joj što je dostojanstveno predstavljala svoju zemlju i sebe!!!

ej, zensko uvek u drugom planu kod nas

pre 6 godina

@..."Supruga Bastijana Švajnštajgera je od organizatora dobila orginalnu zahvalnicu"...

Zar je trebalo u kontekstu ove vesti uopste trebalo reci da je "supruga"!?

Naopaka

pre 6 godina

Šteta što je lepa,mogla je da bude solidna teniserka.
(tektonika ovaploćenja paradigme kroz prizmu sekularizma /kačamak s mlekom, 8. jun 2017 18:33)

Nema to veze sa lepotom. Šarapova je isto lepa i to je nije sprečilo da napravi mnogo više u tenisu od Ane.
Upravo suprotno od toga. Njena najveća sreća je što je lepa. I karakterno podobna što je još važnije za naklonost medija koju ima kroz celu karijeru. Svoju "lepotu" je najbolje moguće iskoristila i to je najviše što je mogla da napravi od sebe. Ne bi od nje ni u kom slučaju (sa lepotom ili bez nje) bila neka naročita teniserka.

john

pre 6 godina

Ana je u tenisu postigla vise od 99% osoba koje se bave ili su se bavile ovim sportom, iako ostaje utisak da je mogla mnogo vise. Trenutno deluje da je udesila zivot onako bas po svojoj meri i da uziva. A od Praziana je lepo sto su se setili bivse sampionke i napravili joj malu ceremoniju za kraj karijere :)

masak

pre 6 godina

Kako je dobro....bila je dobra teniserka,uradila dosta,zaradila dosta...i mlada otisla u penziju,moze da uziva. Ovakav zivot bi svako pozeleo. Sve najbolje.

Delboj

pre 6 godina

Eh daa smo znali da nece vise nista uraditi...
(Bekrija, 08. jun 2017 18:21)

A sta bi ti to uradio Bekrijo uradio ili uradili posto pricas u ime plemena? Smanjili platu, javno kamenovali...Eee da sam znao da cu se roditi u plemenu...

simo

pre 6 godina

Bravo Ana ,zahvalni smo ti svi na postignutom i narocito na dostojanstvenom povlacenju za razliku od nekih koji su se izgubili u svojoj zaista velicini i dozvolili da ih javno issmejavaju i to oni koji im nisu ni do kolena !!!!

xxx7

pre 6 godina

kako ovo budi divne uspomene na 2008. steta sto nije postigla sve ono sto je mogla... kako Ana nedostaje tenisu,a i nama,njenim iskrenim navijacima.

Carna

pre 6 godina

Hvala Ana, bila i ostala divna i dostojanstvena. Sve postigla svojim mukotrpnim radom i odricanjem. Uradila vise u tenisu nego ijedna Srpkinja. Pravicemo i nju i Jecu od blata. A Novaka pogotovo.

potterhead

pre 6 godina

Baš danas, gledam neke Jelenine mečeve iz onog perioda kada su bile među najboljima. Koliko smo mi nezahvalan narod. Imali smo dve teniserke koje su bile na PRVOM mestu WTA liste. Prvom!!! Koliko velikih sila može time da se pohvali?

Bajo moj!

pre 6 godina

Anci meni ces zauvek ostati u lepom secanju! A tebi srecno u nastavku zivota i nikad se ne zna sta nosi dan a sta noc! (setimo se kim klajsters)

Jovana

pre 6 godina

bila prva na listi, osvojila RG..cim je pala forma odmah price idi ana slikaj se, radjaj decu, ne brukaj se...ista prica i sa Novakom sad...sve sram treba da bude

john

pre 6 godina

Ana je u tenisu postigla vise od 99% osoba koje se bave ili su se bavile ovim sportom, iako ostaje utisak da je mogla mnogo vise. Trenutno deluje da je udesila zivot onako bas po svojoj meri i da uziva. A od Praziana je lepo sto su se setili bivse sampionke i napravili joj malu ceremoniju za kraj karijere :)

potterhead

pre 6 godina

Baš danas, gledam neke Jelenine mečeve iz onog perioda kada su bile među najboljima. Koliko smo mi nezahvalan narod. Imali smo dve teniserke koje su bile na PRVOM mestu WTA liste. Prvom!!! Koliko velikih sila može time da se pohvali?

masak

pre 6 godina

Kako je dobro....bila je dobra teniserka,uradila dosta,zaradila dosta...i mlada otisla u penziju,moze da uziva. Ovakav zivot bi svako pozeleo. Sve najbolje.

Bajo moj!

pre 6 godina

Anci meni ces zauvek ostati u lepom secanju! A tebi srecno u nastavku zivota i nikad se ne zna sta nosi dan a sta noc! (setimo se kim klajsters)

Carna

pre 6 godina

Hvala Ana, bila i ostala divna i dostojanstvena. Sve postigla svojim mukotrpnim radom i odricanjem. Uradila vise u tenisu nego ijedna Srpkinja. Pravicemo i nju i Jecu od blata. A Novaka pogotovo.

Jovana

pre 6 godina

bila prva na listi, osvojila RG..cim je pala forma odmah price idi ana slikaj se, radjaj decu, ne brukaj se...ista prica i sa Novakom sad...sve sram treba da bude

simo

pre 6 godina

Bravo Ana ,zahvalni smo ti svi na postignutom i narocito na dostojanstvenom povlacenju za razliku od nekih koji su se izgubili u svojoj zaista velicini i dozvolili da ih javno issmejavaju i to oni koji im nisu ni do kolena !!!!

Delboj

pre 6 godina

Eh daa smo znali da nece vise nista uraditi...
(Bekrija, 08. jun 2017 18:21)

A sta bi ti to uradio Bekrijo uradio ili uradili posto pricas u ime plemena? Smanjili platu, javno kamenovali...Eee da sam znao da cu se roditi u plemenu...

dovla

pre 6 godina

Pamtiću je po možda najmoćnijem ženskom forhendu koji sam ikada video.Mogla je da pobedi svakog, i
pobedila je Serenu na AO, nikada neću zaboraviti taj meč.Najslabija tačka joj je bila psiha koja je neverovatno oscilirala i to je glavni razlog zašto nije u karijeri napravila mnogo više

Mark Pawlowsky

pre 6 godina

Koliko moraš biti naopaka da napišeš ovako naopak komentar sa zaključkom da Ana Ivanović "ni u kom slučaju (sa lepotom ili bez nje) nije bila neka naročita teniserka"?. A Ana je osvojila Rolan Garos, bila finalista na još 2 Grend slema (Austalian Open i Rolan Garos), zatim polufinalista Vimbldona i Rolan Garosa, četvrtfinalista US Opena i Australian Opena. Plasirala se na tri završna WTA turnira i na jednom od njih igrala u polufinalu, osvojila 3 Mastersa i igrala još 3 finala na turnirima te kategorije, osvojila takođe i 9 drugih WTA turnira. Igrala s reprezentacijom finale FED kupa. Postala prva igračica sveta s napunjenih 20 godina. Pobedila 36 puta igračice koje su bile top 1, među njima Serenu i Venus Vilijams, Šarapovu, Hingis, Morezmo. Zaradila je samo od tenisa 15,5 miliona dolara, što je 20. najveća zarada u istorioji tenisa. Juna 2011. proglašena je za 30 legendi svetskog tenisa svih vremena, a uključena je i u listu od 100 najvećih tenisera, muških i ženskih, u istoriji. I sad omalovažava njene rezultate neka zavidna Naopaka, koja verovatno nije najbolje igrala ni badmington u svom dvorištu. A ogromna većina igračica koje su igrale tenis, ili ga trenutno igraju ili će ga igrati, neće nikad biti ni blizu Grend Slem finala, a kamoli da ga osvoje. O prvom mestu da i ne govorimo. I ko je uopšte od srpskih sportista bio broj 1 u svetu u svom sportu. Ili ko je od Srba bio svetski broj 1 u onome čime se bavi. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati ti naši junaci.

ej, zensko uvek u drugom planu kod nas

pre 6 godina

@..."Supruga Bastijana Švajnštajgera je od organizatora dobila orginalnu zahvalnicu"...

Zar je trebalo u kontekstu ove vesti uopste trebalo reci da je "supruga"!?

xxx7

pre 6 godina

kako ovo budi divne uspomene na 2008. steta sto nije postigla sve ono sto je mogla... kako Ana nedostaje tenisu,a i nama,njenim iskrenim navijacima.

Vera

pre 6 godina

Slatka Ana, najljepša...nedostaje jako, ali ako je ona sretna onda trebamo biti i mi, hvala joj što je dostojanstveno predstavljala svoju zemlju i sebe!!!

Vladimir

pre 6 godina

Ана је највећа српска шампионка белог спорта. Могу исто рећи и за Јелену Јанковић. Од почетка њене сениорске каријере је пратим. Устајао сам и у 3 ујутру да бих пратио њене велике мечеве. Надам се да ћемо имати још таквих тенисерки ако не и већиx. Олга Даниловић је велики потенцијл и нада. Ана се поред моћне игре и великих резултата истакла и природношћу, хуманошћу и унутрашњом лепотом.

korzo

pre 6 godina

Gledam Anu a sa druge strane Novaka i definitivno dolazim do zakljucka koliko je jurnjava za trofejima,rekordima periferna zivotna stvar.Ana,iako daleko manje uspesna odaje utisak ostvarene osobe,normalna porodica,izuzetna hemija sa bracnim drugom,okruzena prijateljima,prirodnog ponasanja i sto je najvaznije koliko toliko je sacuvala zdravlje.Sa druge strane Novak deluje izgubljeno,konstantno pokusava da bude ono sto nije,roditelji preambiciozni,zena koja ga driluje a za javnost vestacki stvara atmosferu idile,umesto prijatelja specijalci od kojih ne moze da mrdne(pogledati emisiju tv lica)i u buducnosti ozbiljni zdrastveni problemi.Velika dostignuca u danasnjem svetu gde se sve vrti oko novca iziskuju i velike posledice,tako da roditelji koji guraju decu u tenis da postanu Novaci treba sto pre to da shvate,i da novac i slava apsolutno ne garantuju srecu jer izes srecu kada nisi slobodan covek a Novak to svakako nije i pitanje je da li ce ikada biti zbog specificnosti svog slucaja

Dati naziv ulice

pre 6 godina

ANA,HVALA TI NA SVEMU i indirektno i Moniki Seles i red bi bio da se i Moniki i tebi Srbija necim oduzi ali ne mozete da dodjete na red od silnih politicara:(

Fejspalm

pre 6 godina

Baš danas, gledam neke Jelenine mečeve iz onog perioda kada su bile među najboljima. Koliko smo mi nezahvalan narod. Imali smo dve teniserke koje su bile na PRVOM mestu WTA liste. Prvom!!! Koliko velikih sila može time da se pohvali?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (potterhead, 8. jun 2017 18:30)

Shvataš li ti uopšte koliko je to nebitno, to čime bi se ti hvalio?

Sedite ti, Švajcarac i Šveđanin za istim stolim.
Kaže Švajcarac: Mi imamo najveću prosečnu platu u Evropi, preko 3000E!
Kaže Šveđanin: Naša prosečna plata je 2000E, ali mi imamo besplatno zdravstvo i obrazovanje za svakog stanovnika!
Ti kažeš: Nije to ništa! Naša plata je 300E, decu lečimo SMS-om, ali mi imamo DVE teniserke koje su bile na PRVOM mestu WTA liste. Prvom!!! Ćutimo, a?

boris

pre 6 godina

Srbija kad trazi poziva se na patriotizam, na vise vrednosti, na teska vremena, na pretke... A kad treba da uzvrati, da pokaze, samo se okrecu glave i ceskaju.

KO, JEL JA??? MA NEEE...

Pogledaj te kako je postuju i cene za sve sto je uradila. Ta zemlja i Zapad koji nas mrzi, koji hoce da Srbi nestanu.
Srbi sto nestaju su sami krivi. Ne postuju znoj i trud svojih. I onda - pa odlaze nam mladi.

kojot

pre 6 godina

@Naopaka
Podrsku medija je imala samo kada je pobedjivala,cim je pocela da gubi pocela je da prolazi kroz medijskog toplog zeca kakvog nijedan nas sportista,osim fudbalera,nije prolazio,gde su je nazivali starletom,manekenkom i slicno i slali je u penziju iako je bila u top 10,i niko nije stajao u njenu zastitu,uporedite to sa Novakom,koliko mu svi daju podrsku,brane od "hejtera",a njega gotovo niko ni ne napada vec za pad krive Pepea,Jelenu,Maju Volk,Ciu,masone...

nesa

pre 6 godina

@Putnik
A bez Svajnija bi skapavala od gladi,da li ste realni,pa ona je posle osvojenog Garosa mogla komotno da ode u penziju i da ne radi nista do kraja zivota,a medjuvremenu zaradila za 5 zivota,i tek ce da zaradjuje

Bojan

pre 6 godina

Verovatno najviše kritikovan domaći sportista kroz internet portale. A jedan od uspešnijih u poslednje vreme. Nikad mi neće biti jasan razlog toga. Verujem da je mnogima ulepšala dan kada je objavila tenisku penziju.

dule

pre 6 godina

Umela je često da me "nervira" dok je još igrala tenis, ali na kraju krajeva mogu samo da joj čestitam za sjajnu karijeru i sjajno predstavljanje Srbije i da joj poželim sve najbolje u "penziji"...

nesa

pre 6 godina

@Bojan
Razlog je samo jedan i zove se Novak Djokovic,kroz njegov uspeh se gleda sve i samim tim se ostali nipodastavaju pa tako imamo paradoks da smo vise cenili ranije Sandru Nacuk i Dusana Vemica kojima je vrhunac bio plansman u glavni zreb GS nego sto danas cenimo Anu Ivanovic i Triockog.

neko

pre 6 godina

Uradila više od nas životu kojima jedino što smo dobili priliku da budemo komentatori,kritičari za vreme njenog igranja tenisa i to je sve..

Njkjhgsnjgbuioikikoz

pre 6 godina

@Putnik
U tvojim godinama, bez obzira što si još na bukvaru, morao bi da znaš da je Ana po zaradi bila u vrhu, iza Šarapove i Serene i da je prema Forbsu zaradila 120 miliona evra!

Vomit

pre 6 godina

Podrsku medija je imala samo kada je pobedjivala,cim je pocela da gubi pocela je da prolazi kroz medijskog toplog zeca kakvog nijedan nas sportista,osim fudbalera,nije prolazio,gde su je nazivali starletom,manekenkom i slicno i slali je u penziju iako je bila u top 10,i niko nije stajao u njenu zastitu,uporedite to sa Novakom,koliko mu svi daju podrsku,brane od "hejtera",a njega gotovo niko ni ne napada vec za pad krive Pepea,Jelenu,Maju Volk,Ciu,masone...
(kojot, 8. jun 2017 20:39)

Pa zar je niste upravo ovde najstrasnije napadali? Licemeri gde je bila ovolika podrska dok je igrala? Steta sto je nije bilo kad je trebalo. Pozz

Joker

pre 6 godina

Ja četvrta godina gimnazije, dežuran u školi i pobegnem u obližnji kafić da gledam polufinale između Ane i Šarapove. Kako je Ana nju deklasirala tad. Posle toga je i osvojila Rolan Garos.

maca

pre 6 godina

napisala sam ovo zbog ranijih prica kako su Nemci hladni, sta ce ti Ana svabo..kad nekog volis to i pokazes...kod nas bi rekli da je papucar..a pravi muskarci pokazuju emocije

?????

pre 6 godina

Hvala Anci za sve lepe trenutke koje smo proveli uz tebe.
Svi ovi sto te kritikuju nikada nece posti i ni delic onoga sto si Ti... Uvek si ponosno isticala i predstavljala svoju zemlju iako od nje nikada nista nisi dobila, kao ni NOLE, kao ni ostali teniseri...

Naopaka

pre 6 godina

Šteta što je lepa,mogla je da bude solidna teniserka.
(tektonika ovaploćenja paradigme kroz prizmu sekularizma /kačamak s mlekom, 8. jun 2017 18:33)

Nema to veze sa lepotom. Šarapova je isto lepa i to je nije sprečilo da napravi mnogo više u tenisu od Ane.
Upravo suprotno od toga. Njena najveća sreća je što je lepa. I karakterno podobna što je još važnije za naklonost medija koju ima kroz celu karijeru. Svoju "lepotu" je najbolje moguće iskoristila i to je najviše što je mogla da napravi od sebe. Ne bi od nje ni u kom slučaju (sa lepotom ili bez nje) bila neka naročita teniserka.

Deki

pre 6 godina

Sjajna karijera, zaradila je i za svoja pokoljenja. Žao mi je, jer je mogla da bude jedna od najboljih svih vremena, jer je imala talenat isti kao i Seleševa. Seleševu je zaustavio onaj idiot Nemac, a Anu, samo ona zna. Inače, nervira me kad kažu da su počeli da se bave sportom zbog uticaja na omladinu...Svi kao deca počinju zbog ljubavi prema sportu, a kasnije i zbog novca. tek kada završe karijere mogu da rade na razvoju omladine i slično.

HanSolo

pre 6 godina

Veliko poštovanje tebi draga Ana. Hvala na sve divne momente koje si mi dala, a posebno onog fantastičnog i ponosnog ponašanja posle pobede u Parizu.. Nisi samo ti plakala. Kad si ti pustila suze i ja sam počeo da plačem ko budala jedno 10min.. Žena mislila da sam poludeo i samo mi se smejala.. Želim ti sve najbolje, i većina srba te voli.. Oni drugi su samo ljubomorni i bez mozga! AJJDEEEEE!

Bez obzira na sve

pre 6 godina

SENZACIJA IZ LETONIJE! Najmlađa finalistkinja RG još od Ane Ivanović! Ovako glasi jedan naslov, dodao bih da je Ana imala 2007. 19 godina, a da je 2008. sa 20 posvojila RG. Ali pošto je naša Jeca bila "konstantna" na listi, kao i Malejeva, mislim da je njoj učinjena nepravda i da je naša Jeca a ne Ana trebalo da dobije ovo priznanje.

sedmi sin sedmog sina

pre 6 godina

a Svajni napisao na instagramu kako je ponosan na nju i jedva ceka da je zagrli...gde ste muskarcine da se ugledate na njega
(maca, 08. jun 2017 19:02)

Nije za ovu temu, Ani svaka čast ali ovaj komentar sam osudio.

Da li se ovaj komentar odnosi i na mene?
Ja bih devojku/ženu gledao kao malo vide na dlanu ali me nijedna neće.
Za početak kada devojke budu počinjale da traže malo više od 'napucanog frajera' to će i dobiti i ovo kad pišem ne mislim na neke napucane silikonke, nego na 'obične' devojke.

nikol dz. femija

pre 6 godina

POZORIŠTE. Zapad. Nema dalje.

ANA, LEPA KAO UVEK a i lepo se bogato udala.I nije bila trn u oku Zapada, odmah je počela da gubi a lepotu zadržala. Idealno.

Mario

pre 6 godina

Ana ne zaslužuje da neka ulica po njoj nosi naziv. Ona više nema ni srpski pasoš. Monika zaslužuje ulicu ili neko drugo priznanje.

Žikica-prva puška Srbije

pre 6 godina

(maca, 08. jun 2017 19:02)

Evo maco , i ja sam ponosan na moju ženu ( macu - od Marija) i jedva čekam da je večeras zagrlim kada se vrati sa posla!
Ona je srećna, a ti ? ?

" Muškarčina"

Naopaka

pre 6 godina

kojot

mislila sam na svetske medije ne na naše.

Mark Pawlowsky.

O bože.

Ovo: "Ne bi od nje ni u kom slučaju (sa lepotom ili bez nje) bila neka naročita teniserka." - ima drugačiji smisao od tvoje naopake predstave mojih reči i ukupnog smisla moje poruke koju si očigledno promašio. Ana je čist prosek i ništa više od toga i ako me to iz tvoje ostrašćene navijačke perspektive deklariše kao zavidnu neka tako i bude, ja nemam više šta da dodam na to.
Ne poričem njenu uspešnost. Naprotiv, njen uspeh prevazilazi njene sposobnosti i TO je njen najveći uspeh. Na koji način je ostvaren uspeh i nije toliko bitno.

Do sada je daleko više uspela više od mene, zadovoljan?

Putnik

pre 6 godina

Ana Kurnjikova je takodje izgledala Bozanski pa nikad nista postigla bitno u tenisu.Ana je verovatno otisla u penziju jer Bastijan ne zna sta ce sa parama,da se za obicnog udala bez novca...tesko da bi bila u penziji...

Naopaka

pre 6 godina

Šteta što je lepa,mogla je da bude solidna teniserka.
(tektonika ovaploćenja paradigme kroz prizmu sekularizma /kačamak s mlekom, 8. jun 2017 18:33)

Nema to veze sa lepotom. Šarapova je isto lepa i to je nije sprečilo da napravi mnogo više u tenisu od Ane.
Upravo suprotno od toga. Njena najveća sreća je što je lepa. I karakterno podobna što je još važnije za naklonost medija koju ima kroz celu karijeru. Svoju "lepotu" je najbolje moguće iskoristila i to je najviše što je mogla da napravi od sebe. Ne bi od nje ni u kom slučaju (sa lepotom ili bez nje) bila neka naročita teniserka.

Mario

pre 6 godina

Ana ne zaslužuje da neka ulica po njoj nosi naziv. Ona više nema ni srpski pasoš. Monika zaslužuje ulicu ili neko drugo priznanje.

Putnik

pre 6 godina

Ana Kurnjikova je takodje izgledala Bozanski pa nikad nista postigla bitno u tenisu.Ana je verovatno otisla u penziju jer Bastijan ne zna sta ce sa parama,da se za obicnog udala bez novca...tesko da bi bila u penziji...

nikol dz. femija

pre 6 godina

POZORIŠTE. Zapad. Nema dalje.

ANA, LEPA KAO UVEK a i lepo se bogato udala.I nije bila trn u oku Zapada, odmah je počela da gubi a lepotu zadržala. Idealno.

simo

pre 6 godina

Bravo Ana ,zahvalni smo ti svi na postignutom i narocito na dostojanstvenom povlacenju za razliku od nekih koji su se izgubili u svojoj zaista velicini i dozvolili da ih javno issmejavaju i to oni koji im nisu ni do kolena !!!!

Naopaka

pre 6 godina

kojot

mislila sam na svetske medije ne na naše.

Mark Pawlowsky.

O bože.

Ovo: "Ne bi od nje ni u kom slučaju (sa lepotom ili bez nje) bila neka naročita teniserka." - ima drugačiji smisao od tvoje naopake predstave mojih reči i ukupnog smisla moje poruke koju si očigledno promašio. Ana je čist prosek i ništa više od toga i ako me to iz tvoje ostrašćene navijačke perspektive deklariše kao zavidnu neka tako i bude, ja nemam više šta da dodam na to.
Ne poričem njenu uspešnost. Naprotiv, njen uspeh prevazilazi njene sposobnosti i TO je njen najveći uspeh. Na koji način je ostvaren uspeh i nije toliko bitno.

Do sada je daleko više uspela više od mene, zadovoljan?

Fejspalm

pre 6 godina

Baš danas, gledam neke Jelenine mečeve iz onog perioda kada su bile među najboljima. Koliko smo mi nezahvalan narod. Imali smo dve teniserke koje su bile na PRVOM mestu WTA liste. Prvom!!! Koliko velikih sila može time da se pohvali?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (potterhead, 8. jun 2017 18:30)

Shvataš li ti uopšte koliko je to nebitno, to čime bi se ti hvalio?

Sedite ti, Švajcarac i Šveđanin za istim stolim.
Kaže Švajcarac: Mi imamo najveću prosečnu platu u Evropi, preko 3000E!
Kaže Šveđanin: Naša prosečna plata je 2000E, ali mi imamo besplatno zdravstvo i obrazovanje za svakog stanovnika!
Ti kažeš: Nije to ništa! Naša plata je 300E, decu lečimo SMS-om, ali mi imamo DVE teniserke koje su bile na PRVOM mestu WTA liste. Prvom!!! Ćutimo, a?

Bez obzira na sve

pre 6 godina

SENZACIJA IZ LETONIJE! Najmlađa finalistkinja RG još od Ane Ivanović! Ovako glasi jedan naslov, dodao bih da je Ana imala 2007. 19 godina, a da je 2008. sa 20 posvojila RG. Ali pošto je naša Jeca bila "konstantna" na listi, kao i Malejeva, mislim da je njoj učinjena nepravda i da je naša Jeca a ne Ana trebalo da dobije ovo priznanje.

Žikica-prva puška Srbije

pre 6 godina

(maca, 08. jun 2017 19:02)

Evo maco , i ja sam ponosan na moju ženu ( macu - od Marija) i jedva čekam da je večeras zagrlim kada se vrati sa posla!
Ona je srećna, a ti ? ?

" Muškarčina"

korzo

pre 6 godina

Gledam Anu a sa druge strane Novaka i definitivno dolazim do zakljucka koliko je jurnjava za trofejima,rekordima periferna zivotna stvar.Ana,iako daleko manje uspesna odaje utisak ostvarene osobe,normalna porodica,izuzetna hemija sa bracnim drugom,okruzena prijateljima,prirodnog ponasanja i sto je najvaznije koliko toliko je sacuvala zdravlje.Sa druge strane Novak deluje izgubljeno,konstantno pokusava da bude ono sto nije,roditelji preambiciozni,zena koja ga driluje a za javnost vestacki stvara atmosferu idile,umesto prijatelja specijalci od kojih ne moze da mrdne(pogledati emisiju tv lica)i u buducnosti ozbiljni zdrastveni problemi.Velika dostignuca u danasnjem svetu gde se sve vrti oko novca iziskuju i velike posledice,tako da roditelji koji guraju decu u tenis da postanu Novaci treba sto pre to da shvate,i da novac i slava apsolutno ne garantuju srecu jer izes srecu kada nisi slobodan covek a Novak to svakako nije i pitanje je da li ce ikada biti zbog specificnosti svog slucaja

potterhead

pre 6 godina

Baš danas, gledam neke Jelenine mečeve iz onog perioda kada su bile među najboljima. Koliko smo mi nezahvalan narod. Imali smo dve teniserke koje su bile na PRVOM mestu WTA liste. Prvom!!! Koliko velikih sila može time da se pohvali?

Jovana

pre 6 godina

bila prva na listi, osvojila RG..cim je pala forma odmah price idi ana slikaj se, radjaj decu, ne brukaj se...ista prica i sa Novakom sad...sve sram treba da bude

sedmi sin sedmog sina

pre 6 godina

a Svajni napisao na instagramu kako je ponosan na nju i jedva ceka da je zagrli...gde ste muskarcine da se ugledate na njega
(maca, 08. jun 2017 19:02)

Nije za ovu temu, Ani svaka čast ali ovaj komentar sam osudio.

Da li se ovaj komentar odnosi i na mene?
Ja bih devojku/ženu gledao kao malo vide na dlanu ali me nijedna neće.
Za početak kada devojke budu počinjale da traže malo više od 'napucanog frajera' to će i dobiti i ovo kad pišem ne mislim na neke napucane silikonke, nego na 'obične' devojke.

john

pre 6 godina

Ana je u tenisu postigla vise od 99% osoba koje se bave ili su se bavile ovim sportom, iako ostaje utisak da je mogla mnogo vise. Trenutno deluje da je udesila zivot onako bas po svojoj meri i da uziva. A od Praziana je lepo sto su se setili bivse sampionke i napravili joj malu ceremoniju za kraj karijere :)

Bajo moj!

pre 6 godina

Anci meni ces zauvek ostati u lepom secanju! A tebi srecno u nastavku zivota i nikad se ne zna sta nosi dan a sta noc! (setimo se kim klajsters)

Carna

pre 6 godina

Hvala Ana, bila i ostala divna i dostojanstvena. Sve postigla svojim mukotrpnim radom i odricanjem. Uradila vise u tenisu nego ijedna Srpkinja. Pravicemo i nju i Jecu od blata. A Novaka pogotovo.

xxx7

pre 6 godina

kako ovo budi divne uspomene na 2008. steta sto nije postigla sve ono sto je mogla... kako Ana nedostaje tenisu,a i nama,njenim iskrenim navijacima.

Delboj

pre 6 godina

Eh daa smo znali da nece vise nista uraditi...
(Bekrija, 08. jun 2017 18:21)

A sta bi ti to uradio Bekrijo uradio ili uradili posto pricas u ime plemena? Smanjili platu, javno kamenovali...Eee da sam znao da cu se roditi u plemenu...

ej, zensko uvek u drugom planu kod nas

pre 6 godina

@..."Supruga Bastijana Švajnštajgera je od organizatora dobila orginalnu zahvalnicu"...

Zar je trebalo u kontekstu ove vesti uopste trebalo reci da je "supruga"!?

Vera

pre 6 godina

Slatka Ana, najljepša...nedostaje jako, ali ako je ona sretna onda trebamo biti i mi, hvala joj što je dostojanstveno predstavljala svoju zemlju i sebe!!!

Bojan

pre 6 godina

Verovatno najviše kritikovan domaći sportista kroz internet portale. A jedan od uspešnijih u poslednje vreme. Nikad mi neće biti jasan razlog toga. Verujem da je mnogima ulepšala dan kada je objavila tenisku penziju.

dovla

pre 6 godina

Pamtiću je po možda najmoćnijem ženskom forhendu koji sam ikada video.Mogla je da pobedi svakog, i
pobedila je Serenu na AO, nikada neću zaboraviti taj meč.Najslabija tačka joj je bila psiha koja je neverovatno oscilirala i to je glavni razlog zašto nije u karijeri napravila mnogo više

Vladimir

pre 6 godina

Ана је највећа српска шампионка белог спорта. Могу исто рећи и за Јелену Јанковић. Од почетка њене сениорске каријере је пратим. Устајао сам и у 3 ујутру да бих пратио њене велике мечеве. Надам се да ћемо имати још таквих тенисерки ако не и већиx. Олга Даниловић је велики потенцијл и нада. Ана се поред моћне игре и великих резултата истакла и природношћу, хуманошћу и унутрашњом лепотом.

masak

pre 6 godina

Kako je dobro....bila je dobra teniserka,uradila dosta,zaradila dosta...i mlada otisla u penziju,moze da uziva. Ovakav zivot bi svako pozeleo. Sve najbolje.

Mark Pawlowsky

pre 6 godina

Koliko moraš biti naopaka da napišeš ovako naopak komentar sa zaključkom da Ana Ivanović "ni u kom slučaju (sa lepotom ili bez nje) nije bila neka naročita teniserka"?. A Ana je osvojila Rolan Garos, bila finalista na još 2 Grend slema (Austalian Open i Rolan Garos), zatim polufinalista Vimbldona i Rolan Garosa, četvrtfinalista US Opena i Australian Opena. Plasirala se na tri završna WTA turnira i na jednom od njih igrala u polufinalu, osvojila 3 Mastersa i igrala još 3 finala na turnirima te kategorije, osvojila takođe i 9 drugih WTA turnira. Igrala s reprezentacijom finale FED kupa. Postala prva igračica sveta s napunjenih 20 godina. Pobedila 36 puta igračice koje su bile top 1, među njima Serenu i Venus Vilijams, Šarapovu, Hingis, Morezmo. Zaradila je samo od tenisa 15,5 miliona dolara, što je 20. najveća zarada u istorioji tenisa. Juna 2011. proglašena je za 30 legendi svetskog tenisa svih vremena, a uključena je i u listu od 100 najvećih tenisera, muških i ženskih, u istoriji. I sad omalovažava njene rezultate neka zavidna Naopaka, koja verovatno nije najbolje igrala ni badmington u svom dvorištu. A ogromna većina igračica koje su igrale tenis, ili ga trenutno igraju ili će ga igrati, neće nikad biti ni blizu Grend Slem finala, a kamoli da ga osvoje. O prvom mestu da i ne govorimo. I ko je uopšte od srpskih sportista bio broj 1 u svetu u svom sportu. Ili ko je od Srba bio svetski broj 1 u onome čime se bavi. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati ti naši junaci.

nesa

pre 6 godina

@Putnik
A bez Svajnija bi skapavala od gladi,da li ste realni,pa ona je posle osvojenog Garosa mogla komotno da ode u penziju i da ne radi nista do kraja zivota,a medjuvremenu zaradila za 5 zivota,i tek ce da zaradjuje

kojot

pre 6 godina

@Naopaka
Podrsku medija je imala samo kada je pobedjivala,cim je pocela da gubi pocela je da prolazi kroz medijskog toplog zeca kakvog nijedan nas sportista,osim fudbalera,nije prolazio,gde su je nazivali starletom,manekenkom i slicno i slali je u penziju iako je bila u top 10,i niko nije stajao u njenu zastitu,uporedite to sa Novakom,koliko mu svi daju podrsku,brane od "hejtera",a njega gotovo niko ni ne napada vec za pad krive Pepea,Jelenu,Maju Volk,Ciu,masone...

Dati naziv ulice

pre 6 godina

ANA,HVALA TI NA SVEMU i indirektno i Moniki Seles i red bi bio da se i Moniki i tebi Srbija necim oduzi ali ne mozete da dodjete na red od silnih politicara:(

nesa

pre 6 godina

@Bojan
Razlog je samo jedan i zove se Novak Djokovic,kroz njegov uspeh se gleda sve i samim tim se ostali nipodastavaju pa tako imamo paradoks da smo vise cenili ranije Sandru Nacuk i Dusana Vemica kojima je vrhunac bio plansman u glavni zreb GS nego sto danas cenimo Anu Ivanovic i Triockog.

dule

pre 6 godina

Umela je često da me "nervira" dok je još igrala tenis, ali na kraju krajeva mogu samo da joj čestitam za sjajnu karijeru i sjajno predstavljanje Srbije i da joj poželim sve najbolje u "penziji"...

HanSolo

pre 6 godina

Veliko poštovanje tebi draga Ana. Hvala na sve divne momente koje si mi dala, a posebno onog fantastičnog i ponosnog ponašanja posle pobede u Parizu.. Nisi samo ti plakala. Kad si ti pustila suze i ja sam počeo da plačem ko budala jedno 10min.. Žena mislila da sam poludeo i samo mi se smejala.. Želim ti sve najbolje, i većina srba te voli.. Oni drugi su samo ljubomorni i bez mozga! AJJDEEEEE!

boris

pre 6 godina

Srbija kad trazi poziva se na patriotizam, na vise vrednosti, na teska vremena, na pretke... A kad treba da uzvrati, da pokaze, samo se okrecu glave i ceskaju.

KO, JEL JA??? MA NEEE...

Pogledaj te kako je postuju i cene za sve sto je uradila. Ta zemlja i Zapad koji nas mrzi, koji hoce da Srbi nestanu.
Srbi sto nestaju su sami krivi. Ne postuju znoj i trud svojih. I onda - pa odlaze nam mladi.

neko

pre 6 godina

Uradila više od nas životu kojima jedino što smo dobili priliku da budemo komentatori,kritičari za vreme njenog igranja tenisa i to je sve..

Vomit

pre 6 godina

Podrsku medija je imala samo kada je pobedjivala,cim je pocela da gubi pocela je da prolazi kroz medijskog toplog zeca kakvog nijedan nas sportista,osim fudbalera,nije prolazio,gde su je nazivali starletom,manekenkom i slicno i slali je u penziju iako je bila u top 10,i niko nije stajao u njenu zastitu,uporedite to sa Novakom,koliko mu svi daju podrsku,brane od "hejtera",a njega gotovo niko ni ne napada vec za pad krive Pepea,Jelenu,Maju Volk,Ciu,masone...
(kojot, 8. jun 2017 20:39)

Pa zar je niste upravo ovde najstrasnije napadali? Licemeri gde je bila ovolika podrska dok je igrala? Steta sto je nije bilo kad je trebalo. Pozz

Deki

pre 6 godina

Sjajna karijera, zaradila je i za svoja pokoljenja. Žao mi je, jer je mogla da bude jedna od najboljih svih vremena, jer je imala talenat isti kao i Seleševa. Seleševu je zaustavio onaj idiot Nemac, a Anu, samo ona zna. Inače, nervira me kad kažu da su počeli da se bave sportom zbog uticaja na omladinu...Svi kao deca počinju zbog ljubavi prema sportu, a kasnije i zbog novca. tek kada završe karijere mogu da rade na razvoju omladine i slično.

Joker

pre 6 godina

Ja četvrta godina gimnazije, dežuran u školi i pobegnem u obližnji kafić da gledam polufinale između Ane i Šarapove. Kako je Ana nju deklasirala tad. Posle toga je i osvojila Rolan Garos.

Njkjhgsnjgbuioikikoz

pre 6 godina

@Putnik
U tvojim godinama, bez obzira što si još na bukvaru, morao bi da znaš da je Ana po zaradi bila u vrhu, iza Šarapove i Serene i da je prema Forbsu zaradila 120 miliona evra!

maca

pre 6 godina

napisala sam ovo zbog ranijih prica kako su Nemci hladni, sta ce ti Ana svabo..kad nekog volis to i pokazes...kod nas bi rekli da je papucar..a pravi muskarci pokazuju emocije

?????

pre 6 godina

Hvala Anci za sve lepe trenutke koje smo proveli uz tebe.
Svi ovi sto te kritikuju nikada nece posti i ni delic onoga sto si Ti... Uvek si ponosno isticala i predstavljala svoju zemlju iako od nje nikada nista nisi dobila, kao ni NOLE, kao ni ostali teniseri...