Fudbal 193

Sreda, 31.05.2017.

16:20

Nikolić podneo ostavku, dobija 2,4M od Videotona

Marko Nikolić podneo je ostavku na mesto trenera Partizana, nekoliko dana nakon osvajanja duple krune!

Nikoliæ podneo ostavku, dobija 2,4M od Videotona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

193 Komentari

Sortiraj po:

xxx

pre 6 godina

Bistrice, Zvezda ima osvojena jos 2 Srednje-evropska kupa, jedno finale kupa UEFA, finale super kupa Evrope i 15tak polufinala i cetvrtfinala. Pobedjivala je Real, Arsenal, Bajern, Liverpul, PSV... Na Zvezdinom stadionu na prste jedne ruke mozes da izbrojis ko je uspeo da nas dobije do 2000g. Pa vi imate svega 10-11 pobeda ukupno na Rajku za 72 godine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Povidon, 1. jun 2017 09:27) Partizan je klub koji vas je najviše pobeđivao na vašem stadionu, poslednji put pre mesec dana...

Toni

pre 6 godina

Ma jok samo Murinjo uzme Junajedu 10 milja funti godisnje,Gvardiola Sitiju 12 miliona,Konte Celsiju 9 miliona...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Car Uros Djurdjevic Prejaki, 1. jun 2017 00:41)

Da, i onda će Marko Nikolić u to društvo. Da dobije četvrtinu Murinjove plate? Ma daj...

ajte molim vas

pre 6 godina

koja patka za navijace cuj nikolic od videotona uzima 2,4 mil evra mozda 2,4 mil forinti od tolikih trenera bas nikolic iz evropske beton lige

Povidon

pre 6 godina

To sto ste vi umislili da ste ste, sa osvojenom evropskom titulom pre 26 godina, na nivou Mancestera, Reala, Barselone je tragikomedija. Uzgred sta je onda Steaua za vas ?!
(zvezda ponos kupanja jedno vec vise od deset godina, 31. maj 2017 21:36)
Bistrice, Zvezda ima osvojena jos 2 Srednje-evropska kupa, jedno finale kupa UEFA, finale super kupa Evrope i 15tak polufinala i cetvrtfinala. Pobedjivala je Real, Arsenal, Bajern, Liverpul, PSV... Na Zvezdinom stadionu na prste jedne ruke mozes da izbrojis ko je uspeo da nas dobije do 2000g. Pa vi imate svega 10-11 pobeda ukupno na Rajku za 72 godine.

azbestno gudalo

pre 6 godina

@Nisam drugo od njega ni ocekivao. Nego, koliko je naplatio casove ljubavi?
(UltraCZ, 31. maj 2017 16:31)

Ni približno se nije omastio kao stend ap komičar iz Mojkovca, a o nesuđenom svekru cecine ćerke da i ne pričamo.

Car Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

2.4 miliona evra za koliko godina? Godišnje? Toga nema ni u Primeri...
(Granota, 31. maj 2017 22:31)

Ma jok samo Murinjo uzme Junajedu 10 milja funti godisnje,Gvardiola Sitiju 12 miliona,Konte Celsiju 9 miliona...

Dusan

pre 6 godina

Nece partizan ništa morati da isplati Nikolicu jer su potpisali takav ugovor. Volio bih da jednog dana taj ugovor izadje u javnos. Cijelu sezonu je radio za sitnu premiju jer je odgovaralo i njemu da odradi suspenziju i partizanu da u besparici ne plaća trenera. Da je ostao u partizanu za ovu sledecu sezonu bi dobio oko 400 000.

zvezda ponos kupanja jedno vec vise od deset godina

pre 6 godina

Grobari moraju da shvate da je partizan mali beznačajni klub iz kog beži svako čim ima priliku. ***** vam je obezbedio titulu ali ne može preko noći da promeni istoriju partizana da bude veliki poput Zvezde, Reala, Barselone, Mančestera i ostalih prvaka Evrope. **** je čak 6 godina pokušavao ali džabe.
(partizan sramota Srbije, 31. maj 2017 17:03)

To sto ste vi umislili da ste ste, sa osvojenom evropskom titulom pre 26 godina, na nivou Mancestera, Reala, Barselone je tragikomedija. Uzgred sta je onda Steaua za vas ?!

E U

pre 6 godina

Kad na kraju decembra zakuca na vrata Humske 1 Nikolić,koji će vratiti onih dve i po miliona Madjarima,pošto ne poznaje jezik,kao Vujošević u CSK u Moskvi,moliće da trenira petliće u Partizanu,koji će igrati u grupnoj fazi lige Šampiona.

kris

pre 6 godina

Eto,to je realnost fudbala u Srbiji.Umesto da se sačuva trener i tim za kvalifikacije,kreće se sa rasipanjem.Već sad je kasno za formiranje konkurentnog tima za LŠ,a da ne pričamo o tome kad će novi trener imati tim i krenuti sa uigravanjem.Ovde izgleda i Partizan i Zvezda jedini cilj imaju biti bolji jedno od drugog,a dalje od komšijskog dvorišta ne gledaju.I da ne bude zabune,ovo pišem kao dugogodišnji navijač Crvene Zvezde.

Car Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

P.S. Zasto je Marko podneo ostavku?Da bi kao slobodan trener otisao u Videoton?Sad klub mora da mu isplati sve plate do kraja ugovora.

vremeplov

pre 6 godina

To je onaj Videoton što je 1984.godine u Kupu UEFA ponizio partizan sa 5-0!
(Dragan S., 31. maj 2017 17:20)

Prilicno pakosno delis ove poluinformacije. Evo pregleda cele te Videotonove sezone u Kupu UEFA. Dakle, igrao je finale za Realom i pobedio ga u Madridu, a izgubio kod kuce.
Svoje najveće uspehe klub je imao 1985. godine kada je stigao do finala UEFA Kupa. Videoton je pobedio:
1. kolo - Dukla Prag 1:0 i 0:0
2. kolo - Pari Sen Žermen 4:2 i 1:0
3. kolo - Partizan 0:2 i 5:0
4. kolo - Mančester junajted 0:1 i 1:0
polufinale Željezničar 3:1 i 1:2 (Zelji je nedostajalo par minuta do finala) Posle ovoga Videoton je izgubio prvu utakmicu na domaćem terenu od Real Madrida sa 3:0, ali je pobedio u revansu na 'Santijago Bernabeu" u Madridu sa 1:0.
Pozdrav

Che

pre 6 godina

Ne znam zasto se navijaci CZV, nesto kao raduju ovome. Tj. znam, posto ih je Nikolic oducio od fudbala vise puta ove sezone. Ali tek kada se odluci ko mu je naslednik, tek onda nece imati razloga za bilo kakvu radost. U opticaju su svega dva imena, treneri koji su skoro uvek do sada pobedjivali Zvezdu. Stanojevic i Stolica, sa tim da je sa sigurnoscu od nekih 80% Stolica novi trener Partizana. Mlad trener, grobar do srzi, napadac, drzi fudbal u malom prstu...Posto bukvalno ceo tim ostaje na okupu, uz dodatak dva odlicna vezna igraca (jedino sto je falilo Partizanu ove sezone), povratak jednog napadaca i dolazak novog/starog stopera, tim komotno moze bar u grupu LE. Nikolicu zelim svu srecu u Videotonu i do neba mu hvala za ovu sezone.

Sasha

pre 6 godina

Uze covek duplu krunu,ni kriv ni duzan.A vec spremio saopstenje o neregularnosti...i onda se desi Vozdovac i eto ti...veoma trazen trener

mikicar

pre 6 godina

Ovo je znak da krece rasprodaja...Verovatno ga uprava nije podrzala i nije mu garantovala da ce ostati tim na okupu,pojavila se solidna ponuda i covek prelomio..

(Marko, 31. maj 2017 16:29)

Ide covek gde ce za 1 mesec SIGURNO zaraditi 4 puta vecu platu nego sto ce u Partizanu MOZDA zaraditi. Nema tu nikakve filozofije. Ide gde mu nude mnogo bolje uslove. Videoton je klub iz uredjene zemlje, sa dobrim stabilnim finansijama. Svako iole normalan bi prihvatio.

Batko

pre 6 godina

Marko hvala ti za predivnu sezonu."tvoj" Partizan je igrao najlepši fudbal koji sam ja za života video od voljenog kluba.Fantastična generacija koja će se sada raspasti,ali tako smo već navikli.Srećno Mare i hvala za sve.
(Luke Babbitt gravedigger, 31. maj 2017 17:17)

Ako je to "za tvog zivota" najlepsi fudbal onda verovatno imas, tu negde oko 25-26 god... Ja se secam Moce i Ace Trifunovica, mnogo lepseg fudbala nego ovog danas.
"Fantasticna" generacija koja ispade od Zalghglbejvgbja (ili kako se vec zove) ??? Daj, ne brukaj se... ja kao ciganin, pa vise cenim i postujem vase generacije nego ti...bruka

Zorz Vea

pre 6 godina

Nije prošlo ni 7 dana i već smo počeli da umesto nadogradnje, sprata ili krova ponovo kopamo temelj za sledeću sezonu. Ne zameram ja Nikoliću što je otišao, evo ja iskreno nemam nikakvu ušteđevinu imam porodicu koja mi je sve i da mi neko ponudi toliki novac sigurno bih imao više razloga da odem nego da ostanem. Ja ne znam za vas ali na ovo gledam kao na rušenje tima ne na stvaranje novog. Odlazak Đurđevića i Leonarda je vrlo izvestan a kvalifikacije počinju za nešto više od mesec dana. Igrati na kartu sreće je previše neozbiljno za sport koji je više biznis nego bilo šta drugo. Posle svega dovedete sebe da možda i nije toliko bitno koga ćemo dovesti za novog trenera jer sada se titula mora verifikovati u kvalifikacijama za ls ili le a ići iznova je baš teško. Nadam se da će se kockice sklopiti na vreme i da će Partizan dostojno reprezentovati naš fudbal koji nema reputacju za ponos.

Živela Srbija i napred Partizan

Bilal

pre 6 godina

@gargamel, Vladimir Vermezovic nikada, ama baš nikada. To je legenda Zvezde jer je njegov skor u okršajima sa crveno-belima 0:1:7.U njegovom zadnjem derbiju mi na poluvremenu vodimo 2:1 a utakmicu izgubimo sa 2:3.

@provereno

pre 6 godina

I ove godine je bilo provereno da zvezdaaaa uzima duplu krunu, pa ostade praznih rukava. Prvo skoci pa reci hop. A Marku sve najbolje u daljoj karijeri. Novac je u pitanju. Svako od nas bi da iskoristi svoj mozak koliko moze!

Car Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Prodao se za saku para.Kao nije mu dovoljan motiv sto je vratio duplu krunu gde joj je mesto a on je prvi sirio optimizam i pozitivnu energiju u svlacionici.Stolica je lose resenje.

vivid

pre 6 godina

Dug Partizana je 24, 7 miliona eura. Sledi prodaja 6 igraca, pogotovo kada znaju da Zvezda sledece sezone sigurno uzima titulu.
(Provereno, 31. maj 2017 17:32)

I tako Zvezda svake godine uzima titulu, a onda ipak ne uzme i vi slavite.

johny

pre 6 godina

Krajnje cudne okolnosti braco moja.Ko zna sta se muti a i odavno se ne zna ko pije a ko placa.Tebi Nikolicu hvala za sve,bjezi sto dalje odavde.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Pametan cojek, vidjeo je sto se desilo sa trenerom Zvezde, prosle godine je imao odlican tim, ostavio Partizane na 26 bodova razlike, e je dosao kraj sezone `pametna uprava` sve rasprodala sto je valjalo, dodju kvalifikacije i naravno kiks, dodje liga i naravno kiks i taj isti Grof kojeg su dizali u nebesa ove sezone je bio `pljuvan i prozivan... takav je nas narod... isto bi se desilo i sa Nikolicem da je ostao, Djurdjevic, Leonardo i Everton bi bili prodati a Nikolic ne bi imao tim i desio bi se isti scenario i onda bi ga `pocerali sledece sezone jer on `ne zna nista` .... nema goreg mentaliteta od naseg, tako da pametno sto je po$a dok je na vrijeme...
(Danilovgrad, 31. maj 2017 17:04)

Klub je dugovao 60+ miliona, naravno da su MORALI da prodaju nesto (tj. sve sto su mogli).

naN

pre 6 godina

ode u Videoton uzet lovu. nevjerovatno ! Imas sansu da igras ligu prvaka a ti odes za koji euro vise koji ti svakako nece pobjeci
(mostarac, 31. maj 2017 16:25

kakva liga prvaka, svestan je on da cete ispasti odma, osvojili ste namestenu titulu a u kupu niste prelazili polovinu terena, pretili iz kontre zato sto je zvezdina odbrana suplja cele sezone i pobedili zbog sudije, sto vam za 14 starta za ledja dao nesto malo kartona, i naravno penal koji nije sviran.

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Marko hvala ti za predivnu sezonu."tvoj" Partizan je igrao najlepši fudbal koji sam ja za života video od voljenog kluba.Fantastična generacija koja će se sada raspasti,ali tako smo već navikli.Srećno Mare i hvala za sve.

Grobelar

pre 6 godina

Pametan potez Nikolića! Odeš kad si na vrhuncu, a ne kad ti rasprodaju igrače i žrtvuju te. Novac je sigurno veoma važan, ali verovatno nije i presudan. Sad, samo da ne dovedu Tomića ili nekog sličnog početnika!

Baki b3

pre 6 godina

Naravno da je lažna vest u režiji žurnala.
(čovek iz senke, 31. maj 2017 10:24)

Jesi i dalje tako siguran ili?? Naravno covek je dobio 400 pluseva i 30 minusa

smeker

pre 6 godina

Sve ovo mirise da ce i ekipu rasprodati.U svoj euforiji na trenutak smo zaboravili koga imamo u upravi i odmah hladan tus.Ala ce lopuze da se napasu po ko zna koji put a mi se smejemo ovima preko brda...

Dejan

pre 6 godina

ode u Videoton uzet lovu. nevjerovatno ! Imas sansu da igras ligu prvaka a ti odes za koji euro vise koji ti svakako nece pobjeci
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mostarac, 31. maj 2017 16:25) # Link komentara
Preporučujem (+139)Ne preporučujem (-123)

Covek video da ima dva tri polu igraca u ekipi i zna da od Ls i Le nema nista, a zna da ce ga oterati kad tu ispadne i otisao sam .

darko

pre 6 godina

2.4 miliona rodjaci... sto rece Burgija u Kenguru.. za te pare ja bi dao da me ceo stadion....
Srecno!
p.s. Imas neku kintu na zajam?

Neko@

pre 6 godina

Jel ovo cifra za godinu, dve, ili tu mozda ulazi i Partizanov deo zbog transfera!?
Ovo je fantastična cifra za našeg trenera i ako je tačno, neka mu je sa srećom.
Razbio nas je ove godine u derbijima i zasluženo je ovu kintu, ako je tacna, zaradio.

bojan

pre 6 godina

pametan potez, samo budala bi odbila te pare i ostala u srbiji da ti neko spominje majku posle prvog poraza, radis zbog para, ko plati vise ides kod njega i cao, nema emocija u ovom surovom svetu

ruzes

pre 6 godina

pa zasto dobri moj covece,kad znam da bi sigurno: usao u ligu sampiona,igrao u grupi sa barsom,dortmundom i rijekom i glat prosao kao drugi sa dva poraza,naravno oba od barse,onda isao na noge psz-u,koga izbacujes posle penala,pa u ekstazi igras protiv minhenaca,koje,takodje izbacujes na penale i cela srbija te tetovira po telu. dolazis u polufinalu protiv reala. razmisljas kako da im se suprostavis. zove te murinjo i kaze ti: miki,brza kontra,gol i autobus. slusas ga. bam,1-0 u bgu,a posle si odradio ko zvezda protiv olimpika. 0-0 za finale. igras protiv celzija. otvorena igra,2-2. prvi produzetak,sudija vam ne svira penal. kraj. penali,ko protiv njukija. sampion si evrope. car,kralj. tuku se za tebe. a ti bi da ides u tamo neki vidoton. kako te nije sramota. ljubav pre svega

Rade

pre 6 godina

Covek pod ugovorom,a tako bogat ugovor,jel moguce da Partizan nije mogao isposlovati obestecenje bar 200 000 evra,tu nesto debelo smrdi.

Вељко

pre 6 godina

Логичан потез.
Да будемо начисто,Партизан је бољи од Звезде и заслужио је титулу.Али будимо реални,толико мечева без пораза-није реално.
Са овим тимом Партизан нема никакве шансе за лигу шампиона,па према томе боље отићи као пуковник него као "покојник".
Сви знамо како наш народ има "кратко" памћење.И увек су нам криви тренери,као да они играју,а не играчи.
Желим му пуно успеха у даљем раду.

srdjan

pre 6 godina

dajte stanojevica, nikako nekog novog i neiskusnog. mada, i stanoj ima mozga da ne dolazi u glib ponovo. gle sad kad krene otimanje za milojevica iz panioniosa.

Biće bolje

pre 6 godina

Malo mi je falilo da poverujem da se gradi ozbiljna ekipa i da kupim sezonsku za zapad, u nadi da ću gledati dobar fudbal kao pod Jokanom, Đukićem ili Stanojem. Ništa od Škuletića, otići će Đurđević i Leonardo, pa ajmo opet iz početka.

Dušan

pre 6 godina

@Noje
Pa Nikoliću je Partizan ispoštovao ugovor!!
On ga raskida,na svoju, uslovno rečeno štetu!
Partizan je ovde protiv Videotona (Viktora Orbana!), jednostavno bio nemoćan i Upravi se ne može,ama baš ništa zameriti!!

partizan sramota Srbije

pre 6 godina

Grobari moraju da shvate da je partizan mali beznačajni klub iz kog beži svako čim ima priliku. ***** vam je obezbedio titulu ali ne može preko noći da promeni istoriju partizana da bude veliki poput Zvezde, Reala, Barselone, Mančestera i ostalih prvaka Evrope. **** je čak 6 godina pokušavao ali džabe.

Vladimir

pre 6 godina

Dao otkaz, i uz prijateljsko razilazenje preuzima novi klub....bez obestecenja. Pa ko je ovde lud? Nista na svetu nije dzabe a pogotovo jedan cenjeni trener u fudbalu.
Na kraju, Partizan ostaje ostecen a i ako Madjari plate obestecenje to ce sada zavrsiti u privatnim dzepovima jer Nikolic vise nije pod ugovorom.
Sta reci dalje?

Stef

pre 6 godina

Dotakli smo dno! Do pre 10 godina su ovi koji ne znaju dovoljno fudbala išli u Rumuniju i Mađarsku kako bi ga igrali. A sada drugoplasirani mađarac otima trenera šampionu Srbije.

muftija delija

pre 6 godina

au,ovo je bas sok!ovo samo pokazuje koliko je FKP cenjen u evropi!ovo sto mu daje videoton je top!ali s druge strane nije bas korektno prema klubu,a evo zasto:licno je insistirao na dovođenju nekoliko igraca,zamislite kako ce da utice to na te igrace,mislim na navikavanje,imao je prilikiu da proba u LS,gde bi mu cena svakako bila mnogo veca,on je prihvatio mađare koji se bore za LE?!u svakom slucaju,hvala za sve i bićeš pamćen po mnogo čemu,komšaije znaju zašto!boljeg necemo naci!

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Razumem ga, ovo je idealan trenutak da obezbedi svoju egzistenciju. Danas ga uprava Partizana dize u nebo, a cim bi vezao tri kiksa pustili bi ga niz vodu. Veliki je ovo hendikep, ali me dodatno brine kako sacuvati nosioce tima, kako im posle odlaska trenera objasniti da imamo viziju. Fudbal u Srbiji je davno amaterski, ostaje ova nasa smesna liga da se oko nje svadjamo, vredjamo, mrzimo. Sto se tice novog trenera tu su Jesic i Cika Crni, nema zime za nas.

Nikola

pre 6 godina

Milan Rastavac nije vise trener Radnickog iz Nisa i izjavio je da zeli da ide na neku stepenicu vise od toga. Uz neki logican sled dogadjaja i svega ovoga oko Marka ne bi me cudilo da osvane vest da su se dogovorili Rastavac i Partizan jer je realno covek izuzetno obrazovan, smiren, kulturan, jednostavno pravi gospodin kakvog nema u nasem danasnjem fudbalu. A uz sve to napravio je i odlicne rezultate jer ako se neko seca, Radnicki je bio u zoni ispadanja pre njega.

mrki

pre 6 godina

Hvala Mare Care za sve a sad lepo obezbedi sebi i porodici lep zivot i jednog dana ako bog da vrati se da opet pobedjujes u derbiju ..

Aleksandar

pre 6 godina

Mare hvala za sve ! Puno zdravlja i uspeha ! Trebamo da stavimo svi prst na celo.Nekad smo te Madjare tukli 8:1 sred Madjarske,a sada oni trenerima daju 2,4 miliona eura dok im je infrastruktura jedno 150 godina ispred nas.

Стари Југ

pre 6 godina

Пошто видим да су ботови већ кренули са спиновањем, прокоментарисаћу кратко дешавања око Марка. Његов одлазак повезан је са амбицијима руководства клуба, односно, понашањем такозване управе према обавезама које Партизан има већ овог лета. Дакле, неспсобна управа клуба није у стању да испрати амбиције тренера и навијача Партизана. Заправо, осим извлачења новца из Хумске њих ништа друго и не занима. Николић је имао жељу да направи екипу која ће преко лета моћи успешно да одигра квалификације за Лигу шампиона или Лигу Европе. Односно, желео је да пре почетка сезона јасно зна са каквим буџеом и тимом располаже. Управа клуба нема такве амбиције, пошто је тој дружини циљ да што брже напуне своје џепове, па их савршено није брига за планове и амбиције Николића и навијача Партизана. Пошто су одјавили Марка и показали му да их баш брига за терен, гледаоце и фудбал, тренер је одлучио да оде. То је једина истина. Наравно, наредних дана кренуће чувено ботовско спиновање у корист неспособне управе, али сви ми који смо блиски клубу (из љубави, а не из материјалних побуда) одлично знамо да Марко није хтео да оде, али да једноставно није имао избора. Честитам Марку на доследности и самопоштовање које је показао у овој непријатној ситуацији!

neeko

pre 6 godina

ljudi,ako se ne varam imao je jos jednu godinu ugovora te stoga,ako mu nisu dugovali kintu-što je malo verovatno,partizan je na njemu zaradio pare i deo od ova 2.4M€ ide i partizanu.
a drugo,cenim da će da nagrade stolicu iliju za osvojenu titulu?

Džoni

pre 6 godina

Ko bi normalan sebi dozvolio da odbije ovakvu ponudu a i tamo neće sigurno imati toliki pritisak kao ovde u ovoj našoj kauboj ligi gde jedan poraz znači gubitak titule? Ja se iskreno divim trenerima Zvezde i Partizana kako i mogu da rade sa tolikim pritiskom i svim ostalim zakulisnim radnjama u našem fudbalu?

Dušan

pre 6 godina

@S Y L A
Možemo nas 25.000 da kupimo godišnje karte,i Leonardo i Djurdjević neće otići!!
Ili je ipak lakše kuckati po tastaturi i prozivati sve i svakog? Šta kažeš,a?

Mrle

pre 6 godina

Ajde molim vas da mi neko odkovori kako je mogao da da ostavku, ako je pod ugovorom jos godinu dana. Jer tu Partizan dobio neke pare, ili neko iz kluba uzeo lovu da se ponisti ugovor ? Sta se tu desava opet muljanje neko 100%. Nikolicu zelim svu srecu u nastavku karijere.

bomba

pre 6 godina

Markane care uvek sam te podržavao i srećan sam što si nas trenirao u dva navrata. Hvala za sve, hvala za najslađi duplu krunu, hvala za 5:1:0 (6:0:0) protiv crevne žlezde, i srećno ti bilo pa da se vratiš uskoro da ponovo terorišeš ove premijer ligaše. Jedino mi je žao jer sam mislio da ćeš sa Partizanom da dostigneš žlezdu u derbijima...Šta je tu je... Ako mogu da se vrate Stanoje, Đukić, Milinković (zbog Evrope jer je čovek car i talija za evrotakmičenja) inače nenadoknadiv gubitak...Upravo, Ilijevu, pamet u glavu, vidi se šta znači trenerčina!

Danilovgrad

pre 6 godina

Pametan cojek, vidjeo je sto se desilo sa trenerom Zvezde, prosle godine je imao odlican tim, ostavio Partizane na 26 bodova razlike, e je dosao kraj sezone `pametna uprava` sve rasprodala sto je valjalo, dodju kvalifikacije i naravno kiks, dodje liga i naravno kiks i taj isti Grof kojeg su dizali u nebesa ove sezone je bio `pljuvan i prozivan... takav je nas narod... isto bi se desilo i sa Nikolicem da je ostao, Djurdjevic, Leonardo i Everton bi bili prodati a Nikolic ne bi imao tim i desio bi se isti scenario i onda bi ga `pocerali sledece sezone jer on `ne zna nista` .... nema goreg mentaliteta od naseg, tako da pametno sto je po$a dok je na vrijeme...

Negativni

pre 6 godina

Pa Videoton ima jako lepu tradiciju ljubavnih odnosa sa Partizanom. Ukoliko se dobro sećam beše to jedna u nizu divnih, ničim izazvanih petardi poklonjenih crno-belim prijateljima.

Delija Zg

pre 6 godina

pametan potez....cestitke na duploj kruni i sretno u karijeri...
Svaki pametan bio trener ili igrac ako ima priliku nek bjezi za boljim uslovima,a tu se prvenstveno smstrajuuvjeti rada,a onda naravno i financije.
Pozdrav svima ljubiteljima sporta

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ponuda od 2,4miliona. u redu, ali za sta on dobija te pare? Mislim koliko godina je ugovor? Nesto mi nemoguce da dobije 2,4mil za jednu godinu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ATG, 31. maj 2017 16:44)

Нека је и на пет, ако га клуб отпусти пре тога, дужан је да му исплати тих 2.4 до последњег евра. Мурињо прошле године узео 15 милиона Челзију јер је добио отказ. У Партизану је имао можда 100-150 000 а и то ми делује много.,

Друго је што је код нас нормално да се "опрости дуг" или да навијачи траже да се "врате паре", у свету мало тога има сигурнијег од фудбалског уговора.

Lord

pre 6 godina

Ajmo realno, u Partizanu je radio za nekih 200 000-300 000€, odlazi tamo da radi za visestruko vecu sumu. 90% fudbalera zbog toga odlazi, zasto ne bi i on?
Pride sto nasi treneri ne ubadaju lako ugovore kao nasi fudbaleri.
Takodje sve mi mirise da postoje i neki problemi sa upravom, tipa rasprodace igrace ili sledece godine opet ne smijemo da igramo prvenstvo, bice opet -32.

Sa lica mesta

pre 6 godina

Marko,srecno i hvala!!! Treba coveku novi izazov,a i finansije su bolje nego kod nas.Verovatno ce Partizan prodati najbolje igrace,a onda su mu sanse male u Evropi,pa je realno sto Marko odlazi.Hvala za duplu krunu!!!

belgrado

pre 6 godina

Vrati se, Stanoje!
(Pravo Rešenje, 31. maj 2017 16:47)

ne,on nije resenje.
samrok je njegov pecat.
prvih 20 min oni jadni nisu mogli da pipnu loptu,igrali smo se sa njima, poveli lagano 1-0...bili su zreli za 5-0
i ?
nas 'veliki' strateg povlaci igrace,cuva prednost,tika taka fore...

svi znamo sta je bilo u revansu?!

ako moram da glasam,
mozda milinkovic,evropu je dobijao,sada imamo slican profil igraca leonardo-zivkovic,djurdjevic-oumaru...

aleksandar

pre 6 godina

Od mene nijedna ružna reč za ovog čoveka. Uzeo nas je u nezgodnom trenutku, kada bi malo ko na to pristao i osvojio duplu krunu koja je vec bila nameštena za komsije. Jeste bezveze što sada moramo sve iz početka, po meni nam je on bio najveci adut za Ligu Šampiona, ali šta je tu je. U svakom slučaju, hvala za sve.

zumfer avdija legenda KKCZ

pre 6 godina

Ko nebi otisao za te pare,hvala ti Marko ,pa da nam se opet vratis i srecno.Mislim da su se navijaci Fkcz ,najvise obradovali Markovom odlasku ,a znamo i zasto.

belgrado

pre 6 godina

било га срамота онакве дупле круне
(Франц Кафка, 31. maj 2017 16:30)

glavno da tebe nije sramota, posle svih izuvanja u derbijima,
da se javljas i pitas nesto?!

Dušan

pre 6 godina

@loshmi
Obeštećenje za trenera!!??
E,šta sve ovde neću pročitati!!??
Svaki trener na svetu može da ode kada hoće!!Jedino što klub može je da mu ne isplati ostatak ugovora!
Ili možda misliš da ga ostave da radi protiv svoje volje? Tek to bi bio 'biser'.

Realan

pre 6 godina

Nesto mislim da politika ima veze sa ovim bez obzira na 2,4 miliona, svi znamo sta je pricao posle osvajanja titule, o igranju lige sampiona , cuvanju igraca do kraja kvalifikacija itd.Sada je na Ilijevu da nadje adekvatnu zamenu, pogadjao je sa igracima nadam se da ce i sa novim trenerom. Iskreno mislim da necemo uspeti da sacuvamo Lea i Djurdjevica do kraja kvalifikacija posle Markovog odlaska.

milos-bn

pre 6 godina

Srecno Marko uzmi pare. Uprava da zna bolje oni bi radili, nemaju oni pojma. Imali su vise srece nego pameti i ne umeju da iskoriste da naprave jos vecu razliku izmedju nas i domace lige. trenutno be postoji dostupan trener s kojim mozemo imati ambiciju u evropi.

pedja,cacak

pre 6 godina

Zao mi je zbog nas,jer je odlican trener,izvanredan i vredan covek a i bas mnogo voli Partizan... To je nasa stvarnost i realnost... I ja bih otisao,ali... Srecno Marko,gde god da si! Hvala za sve ucinjeno u Partizanu! Nadam se,da ces i treci put doci i obradovati nas u svakom pogledu! Svako dobro i sve najlepse! Nadam se,da u klubu imaju i druga resenja... Napred Partizan!!!

loshmi

pre 6 godina

Svaka cast ali jos jedan dokaz da se u nasim klubovima sve radi stihijski bez ikakvog plana i da sve moze..A to nije ni profesionalno ni ozbiljno.Profesionalno bi bilo da pitaju Partizan jer je covek pod ugovorom,tim ide u kvalifikacije za LS,pa ako i tada insistiraju trazi im se 4 5 miliona obestecenja cisto da i klub koji te je podigao ima koristi od tebe..Ali nee,ovde korist samo pojedinci izvlace..

Marko

pre 6 godina

Realno, koji je još trener uspeo da zaradi ovoliko miliona prelaskom u drugi klub? Još realnije, zamislite sebe u svom poslu, da vam neko ponudi ovakav novac. Sve me je strah da bi i dalje ostali gde ste.

Imenjaku želim sve najbolje i da nam se vratiš jednog dana sa još većim iskustvom!

NAPRED PARTIZAN!

UEFALONA

pre 6 godina

Srecno!!! Jel stvarno neko misli da Partizan moze da ide do 3eg kola kvalifikacija? Budimo realni....nasi klubovi su smesni za evropska takmicenja

Blue Moon 360

pre 6 godina

Ako je ovo tačno 2,4 miliona, onda mogu samo da kažem sve najbolje i hvala. Ovde je Partizan nemoćan, mi ovoliko para ne možemo da ponudimo.

Duka

pre 6 godina

a ljubav
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krajisnik, 31. maj 2017 16:27) # Link komentara

Znas li ti koliko cifara ima 2,4 mil evra ili tek onako da lupis nesto.
Kud ces vecu ljubav od duple krune?

ko-ometator

pre 6 godina

Nikolic se hvalio da ima najkvalitetnije fudbalere koji su najbolji u zemlji i zasluzeno osvojili duplu krunu i uzeli lepe pare na ove prelaze u zadnjih par kola, napada ligu sampiona, ali dodje veliki Videoton i ponuda koja se ne odbija. Ipak je Videoton... Sta je Videoton? Zvuci kao neka televizija ili izdavacka kuca madjarskih crtaca?

Liga šampiona

pre 6 godina

Ovo je znak da krece rasprodaja...Verovatno ga uprava nije podrzala i nije mu garantovala da ce ostati tim na okupu,pojavila se solidna ponuda i covek prelomio..
(Marko, 31. maj 2017 16:29)

Ne kreće rasprodaja već krađa, možda je čovek otišao zato što zna šta sledi. A pare idu zna se gde, to i jeste bio plan.

Dzoni

pre 6 godina

A sad bez navijackog prepucavanja, Nikolic je odlican trener, mislim da bi uspeo i sa Olimpijom da nije imao onaj rasisticki ispad. 
Kad pogledam srpsku trenersku struku, odlican srpski trener. 
Ako je ovo tacno, nije mi jasan ni on ni Partizan. Videoton nije prvak Madjarske, znaci nece igrati kvalifikacije za LS. Ne znam da je njihova liga jaka, ne secam se da Madjari igraju u Evropi, znaci nema tu nekih vecih para. 
Treneri ne igraju za velike pare kao igraci. 
Sta mu onda nudi Videoton a ne moze da mu ponudi Partizan?

crven ban

pre 6 godina

Covek zna na koji nacin je titula osvojena, zna domet tima koji vodi i sa prvom ponudom zbrisao ne cekajuci casa...Bezanija iz ovog kluba tek ce da usledi jer sto bi rekao neko iz gomile...braco sta uradismo uradismo...

Delija

pre 6 godina

Pa bolje da ste prodali Leonarda i Djurdjevica i dali te pare ovom coveku ali ko zna zasto je ovo uradio mozda su ih ovi iz uprave i prodali pa covek ne zeli da bude na stubu srama posle ispadanja iz Evrope!

Neradnik

pre 6 godina

Hahaha.... a danas nas pogrebnici ubedjivali da je to ciganski spin zurnala. Nece da dobije na poklon dve titule zaredom, pa otiso covek.

Blue Moon 359

pre 6 godina

Ne mogu da verujem, iskreno nisam verovao žurnala, i ovo je baš razočarenje. Ako je otišao zbog koje hiljade evra više u manji klub koji igra ligu evrope, onda moram reći da me je Marko razočarao. Hvala na svim pobedama.

noje

pre 6 godina

@mostarac
hahaha koji euro vise koji mu nece pobeci.Bas me zanima da li postoji domaci igrac ili trener kome je ispostovan ugovor u ovoj nasoj ligi.

Bilal

pre 6 godina

било га срамота онакве дупле круне
(Франц Кафка, 31. maj 2017 16:30)
O kakvoj sramoti pričaš? Budite srećni što je otišao da vas više ne maltretira. Inače, dosadašnji skor je 5:1:0.

Drug Klaja

pre 6 godina

Budimo realni, otišao je za ogroman novac. Odradio je ovo čisto profesionalno, doneo nam duplu krunu kojoj se niko nije nadao. Isto mu je Videoton i Partizan, mi do kraja nedelje prodajemo Lea i Đuku, tako da ćemo ispasti u tećem kolu i eto nas u kvalifikacijama za LE. Možda baš protiv Videotona.
Ćelavi sve najbolje i treći put.

Voip

pre 6 godina

Pametan čovek. Ovde nema sigurnosti i autonomije u radu. Nema mogućnosti da nadogradi ekipu jer se živi od jutra do sutra pa su mu verovatno rasprodali glavne igrače. A kad sutra dođu loši rezultati sve će na njega da svale. A i sada ima dva krštena igrača i svestan je da je uzeo titulu na konto očajne Zvezde. Tako da je povuko logičan potez i uzeo lovu dok još ima cenu.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ne mogu da verujem, iskreno nisam verovao žurnala, i ovo je baš razočarenje. Ako je otišao zbog koje hiljade evra više u manji klub koji igra ligu evrope, onda moram reći da me je Marko razočarao. Hvala na svim pobedama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Blue Moon 359, 31. maj 2017 16:28)

Какав евро више, добија 2 милиона евра, то не би зарадио у Партизану ни за 20 година. А каква год да је Мађарска лига, једно је сигурно - регуларнија је и један пораз не значи готово сигуран губитак титуле као код нас. Поштено од њега, шта сад, Партизан није имао среће...

ja

pre 6 godina

Ovo je ravno katastrofi.Kao fol trudimo se da sacuvamo tim a ostajemo bez trenera koji je formirao taj isti tim.Mozemo se nadati necemu jedino ako se vrati Stanojevic.

ATG

pre 6 godina

Ponuda od 2,4miliona. u redu, ali za sta on dobija te pare? Mislim koliko godina je ugovor? Nesto mi nemoguce da dobije 2,4mil za jednu godinu.

fifi

pre 6 godina

било га срамота онакве дупле круне
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Франц Кафка, 31. maj 2017 16:30)

Bilo ga sramota da od Videotona ne uzme 2,4 mil. EU. I ja bi uzeo tu lovu.

nekiipakimajuoci

pre 6 godina

Pa za te pare Videoton je mogao Kapela da dovede.Nikolic je sigurno najbolji trener koji je bio u Partizanu u novijoj istoriji kluba. Ova prica ne pije vodu...Nesto se cudno desava u Humskoj.

D

pre 6 godina

ode u Videoton uzet lovu. nevjerovatno ! Imas sansu da igras ligu prvaka a ti odes za koji euro vise koji ti svakako nece pobjeci
(mostarac, 31. maj 2017 16:25)

Ligu sampiona igrati nece, jer ako odu Leonardo i Everton, a hoce, ovi ne mogu nista. I drugo, svako normalan gleda finansijske uslove. Em ima mnogo vecu platu, em ce je sigurno primati.

Nikola

pre 6 godina

Naravno da je lažna vest u režiji žurnala.
(čovek iz senke, 31. maj 2017 10:24)


Nema od ovoga nista,Nikolic ostaje u Partzanu sigurno,ako ne cele sezone,onda do kraja kvalifikacija,srecno CRNO BELI PFC!
(Gargamel, 31. maj 2017 10:2)


Kakav spin zvezdaskih medija,Nikolic koji je dosao,kada je Partizan realno bio jako los,osvojio duplu krunu ide za Vice-Sampiona Madjarske,da igra Ligu Uefa. Potpisao ugovor na 3 godine sa PFC,ogroman motiv da on sam (kao i tim) pokazu (ako ostanu u ovom sastavu) sta mogu u Evropi,posle turbolentne sezone. Znam da bi mnogi voleli da Marko ode,covek koji je savladao 3 trenera Zvezde,Stojanovica,Bozovica,Djurkvskog,i nije bas omiljen.
(Realno, 31. maj 2017 10:29)


Ако је "објективни" СпорЦки журнал објавио онда је истина 100%! :) хаха Мрачна си Србијо..
(ludinovinar, 31. maj 2017 10:31)


Pozdrav uza grobare... ovo sr znalo jos pre 3 nedelje ali vi sedite na usima...

rooney_utd

pre 6 godina

Uzasna odluka po Partizan. Ovakvog trenera pustiti, ali opet sa druge strane covek zeli da se obezbedi ovakva ponuda se ne odbija. Postavlja se pitanje koga dovesti sada? Marko srecno dalje i da se jednog dana vratis!

realno

pre 6 godina

Sta pisu ovi ljudi, sramota...Narod kratke pameti,ne secaju se kako je otisao prosli put a sad ga pljuju... Sto se mene tice, nek mu je sa srecom i hvala mu za sve!

UltraCZ

pre 6 godina

Kakav spin zvezdaskih medija,Nikolic koji je dosao,kada je Partizan realno bio jako los,osvojio duplu krunu ide za Vice-Sampiona Madjarske,da igra Ligu Uefa. Potpisao ugovor na 3 godine sa PFC,ogroman motiv da on sam (kao i tim) pokazu (ako ostanu u ovom sastavu) sta mogu u Evropi,posle turbolentne sezone. Znam da bi mnogi voleli da Marko ode,covek koji je savladao 3 trenera Zvezde,Stojanovica,Bozovica,Djurkvskog,i nije bas omiljen.
(Realno, 31. maj 2017 10:29)

Evo ga jedan, a procitajte ih mnogo na prethodnu vest... Da, sve je ovo spin Zvezde, ovo rade da bi urusili atmosferu, bla, bla, bla... Pa, vam vas covek zapusi usta.

Miodrag

pre 6 godina

Šta pričate ljudi_ Posao kao i svaki drugi. Dobra ponuda i odlazi. Ne napisaše za koliko godina je, verovatno dve. Sve i da je tri, to je mnooogooo više nego u Partizanu. Nikakvo igranje u Evropi to ne pokriva.

Milos

pre 6 godina

Izuzetno mi je zao, ali apsolutno razumem coveka (ukoliko je informacija tacna)...za 2.4 miliona eura naravno da ce da ode...i vi "moralisti" bi otisli za 1/5 tih para. Tako da, HVALA MARKO i SRECNO! Ako ima makar malo pameti u upravi Partizana vratice Stanojevica i nista se nece poremetiti...ako ostane i kostur tima, nema zime. Stanojevic i Nikolic su slicnog trenerskog kvaliteta (vrhunskog), istog temperamenta i iznad svega vole Partizan. Stanojevica za trenera, bez mnogo razmisljanja...ZIVEO PARTIZAN!

Vazda Pobro

pre 6 godina

Kako sad ovo ? Pa na onu vijest od juce da se `spekulise da ce Nikolic da podnese ostavku` su grobari pisali da su to lazi i `spinovi` navijaca Zvezde ???/ Moze li nesto da se cuje od nekog navijaca partizana, a da nije laz ?

Jorgos Printezis

pre 6 godina

Hvala MARKO na svemu! Sve najbolje u daljem životu, da nam se opet jednom vratiš. Ako se i ne vratiš, tvoje ime će ostati upisano uz ostale legende Partizana, generale poput Duleta Vujoševića, Saleta Stanojevića, Željka Obradovića i ostale!

realnost i rijaliti

pre 6 godina

ljubav do poslednjeg evrica.mada ga razumem...spakovana mu titula,koju nikada uzeo ne bi,niri bi je uzeo sledece sezone.zato Bezanija za vrhunsku lovu

Marko

pre 6 godina

Ovo je znak da krece rasprodaja...Verovatno ga uprava nije podrzala i nije mu garantovala da ce ostati tim na okupu,pojavila se solidna ponuda i covek prelomio..

zmaj

pre 6 godina

hvala Marko za sve, a ovi duzebriznici i pljuvaci kako vas nije sramota ???Covek ide u drzavu gde se prvak odlucuje na terenu a ne kojekakvim dogovorima i saopstenjima svi mi kada bi mogli pobegli bi odavde glavom bez obzira...

realno

pre 6 godina

Sta pisu ovi ljudi, sramota...Narod kratke pameti,ne secaju se kako je otisao prosli put a sad ga pljuju... Sto se mene tice, nek mu je sa srecom i hvala mu za sve!

Marko

pre 6 godina

Ovo je znak da krece rasprodaja...Verovatno ga uprava nije podrzala i nije mu garantovala da ce ostati tim na okupu,pojavila se solidna ponuda i covek prelomio..

D

pre 6 godina

ode u Videoton uzet lovu. nevjerovatno ! Imas sansu da igras ligu prvaka a ti odes za koji euro vise koji ti svakako nece pobjeci
(mostarac, 31. maj 2017 16:25)

Ligu sampiona igrati nece, jer ako odu Leonardo i Everton, a hoce, ovi ne mogu nista. I drugo, svako normalan gleda finansijske uslove. Em ima mnogo vecu platu, em ce je sigurno primati.

Jorgos Printezis

pre 6 godina

Hvala MARKO na svemu! Sve najbolje u daljem životu, da nam se opet jednom vratiš. Ako se i ne vratiš, tvoje ime će ostati upisano uz ostale legende Partizana, generale poput Duleta Vujoševića, Saleta Stanojevića, Željka Obradovića i ostale!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ne mogu da verujem, iskreno nisam verovao žurnala, i ovo je baš razočarenje. Ako je otišao zbog koje hiljade evra više u manji klub koji igra ligu evrope, onda moram reći da me je Marko razočarao. Hvala na svim pobedama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Blue Moon 359, 31. maj 2017 16:28)

Какав евро више, добија 2 милиона евра, то не би зарадио у Партизану ни за 20 година. А каква год да је Мађарска лига, једно је сигурно - регуларнија је и један пораз не значи готово сигуран губитак титуле као код нас. Поштено од њега, шта сад, Партизан није имао среће...

fifi

pre 6 godina

било га срамота онакве дупле круне
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Франц Кафка, 31. maj 2017 16:30)

Bilo ga sramota da od Videotona ne uzme 2,4 mil. EU. I ja bi uzeo tu lovu.

Voip

pre 6 godina

Pametan čovek. Ovde nema sigurnosti i autonomije u radu. Nema mogućnosti da nadogradi ekipu jer se živi od jutra do sutra pa su mu verovatno rasprodali glavne igrače. A kad sutra dođu loši rezultati sve će na njega da svale. A i sada ima dva krštena igrača i svestan je da je uzeo titulu na konto očajne Zvezde. Tako da je povuko logičan potez i uzeo lovu dok još ima cenu.

Nikola

pre 6 godina

Naravno da je lažna vest u režiji žurnala.
(čovek iz senke, 31. maj 2017 10:24)


Nema od ovoga nista,Nikolic ostaje u Partzanu sigurno,ako ne cele sezone,onda do kraja kvalifikacija,srecno CRNO BELI PFC!
(Gargamel, 31. maj 2017 10:2)


Kakav spin zvezdaskih medija,Nikolic koji je dosao,kada je Partizan realno bio jako los,osvojio duplu krunu ide za Vice-Sampiona Madjarske,da igra Ligu Uefa. Potpisao ugovor na 3 godine sa PFC,ogroman motiv da on sam (kao i tim) pokazu (ako ostanu u ovom sastavu) sta mogu u Evropi,posle turbolentne sezone. Znam da bi mnogi voleli da Marko ode,covek koji je savladao 3 trenera Zvezde,Stojanovica,Bozovica,Djurkvskog,i nije bas omiljen.
(Realno, 31. maj 2017 10:29)


Ако је "објективни" СпорЦки журнал објавио онда је истина 100%! :) хаха Мрачна си Србијо..
(ludinovinar, 31. maj 2017 10:31)


Pozdrav uza grobare... ovo sr znalo jos pre 3 nedelje ali vi sedite na usima...

zmaj

pre 6 godina

hvala Marko za sve, a ovi duzebriznici i pljuvaci kako vas nije sramota ???Covek ide u drzavu gde se prvak odlucuje na terenu a ne kojekakvim dogovorima i saopstenjima svi mi kada bi mogli pobegli bi odavde glavom bez obzira...

Miodrag

pre 6 godina

Šta pričate ljudi_ Posao kao i svaki drugi. Dobra ponuda i odlazi. Ne napisaše za koliko godina je, verovatno dve. Sve i da je tri, to je mnooogooo više nego u Partizanu. Nikakvo igranje u Evropi to ne pokriva.

Bilal

pre 6 godina

било га срамота онакве дупле круне
(Франц Кафка, 31. maj 2017 16:30)
O kakvoj sramoti pričaš? Budite srećni što je otišao da vas više ne maltretira. Inače, dosadašnji skor je 5:1:0.

rooney_utd

pre 6 godina

Uzasna odluka po Partizan. Ovakvog trenera pustiti, ali opet sa druge strane covek zeli da se obezbedi ovakva ponuda se ne odbija. Postavlja se pitanje koga dovesti sada? Marko srecno dalje i da se jednog dana vratis!

Milos

pre 6 godina

Izuzetno mi je zao, ali apsolutno razumem coveka (ukoliko je informacija tacna)...za 2.4 miliona eura naravno da ce da ode...i vi "moralisti" bi otisli za 1/5 tih para. Tako da, HVALA MARKO i SRECNO! Ako ima makar malo pameti u upravi Partizana vratice Stanojevica i nista se nece poremetiti...ako ostane i kostur tima, nema zime. Stanojevic i Nikolic su slicnog trenerskog kvaliteta (vrhunskog), istog temperamenta i iznad svega vole Partizan. Stanojevica za trenera, bez mnogo razmisljanja...ZIVEO PARTIZAN!

kris

pre 6 godina

Eto,to je realnost fudbala u Srbiji.Umesto da se sačuva trener i tim za kvalifikacije,kreće se sa rasipanjem.Već sad je kasno za formiranje konkurentnog tima za LŠ,a da ne pričamo o tome kad će novi trener imati tim i krenuti sa uigravanjem.Ovde izgleda i Partizan i Zvezda jedini cilj imaju biti bolji jedno od drugog,a dalje od komšijskog dvorišta ne gledaju.I da ne bude zabune,ovo pišem kao dugogodišnji navijač Crvene Zvezde.

Duka

pre 6 godina

a ljubav
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krajisnik, 31. maj 2017 16:27) # Link komentara

Znas li ti koliko cifara ima 2,4 mil evra ili tek onako da lupis nesto.
Kud ces vecu ljubav od duple krune?

Blue Moon 360

pre 6 godina

Ako je ovo tačno 2,4 miliona, onda mogu samo da kažem sve najbolje i hvala. Ovde je Partizan nemoćan, mi ovoliko para ne možemo da ponudimo.

Marko

pre 6 godina

Realno, koji je još trener uspeo da zaradi ovoliko miliona prelaskom u drugi klub? Još realnije, zamislite sebe u svom poslu, da vam neko ponudi ovakav novac. Sve me je strah da bi i dalje ostali gde ste.

Imenjaku želim sve najbolje i da nam se vratiš jednog dana sa još većim iskustvom!

NAPRED PARTIZAN!

vremeplov

pre 6 godina

To je onaj Videoton što je 1984.godine u Kupu UEFA ponizio partizan sa 5-0!
(Dragan S., 31. maj 2017 17:20)

Prilicno pakosno delis ove poluinformacije. Evo pregleda cele te Videotonove sezone u Kupu UEFA. Dakle, igrao je finale za Realom i pobedio ga u Madridu, a izgubio kod kuce.
Svoje najveće uspehe klub je imao 1985. godine kada je stigao do finala UEFA Kupa. Videoton je pobedio:
1. kolo - Dukla Prag 1:0 i 0:0
2. kolo - Pari Sen Žermen 4:2 i 1:0
3. kolo - Partizan 0:2 i 5:0
4. kolo - Mančester junajted 0:1 i 1:0
polufinale Željezničar 3:1 i 1:2 (Zelji je nedostajalo par minuta do finala) Posle ovoga Videoton je izgubio prvu utakmicu na domaćem terenu od Real Madrida sa 3:0, ali je pobedio u revansu na 'Santijago Bernabeu" u Madridu sa 1:0.
Pozdrav

UEFALONA

pre 6 godina

Srecno!!! Jel stvarno neko misli da Partizan moze da ide do 3eg kola kvalifikacija? Budimo realni....nasi klubovi su smesni za evropska takmicenja

zvezda ponos kupanja jedno vec vise od deset godina

pre 6 godina

Grobari moraju da shvate da je partizan mali beznačajni klub iz kog beži svako čim ima priliku. ***** vam je obezbedio titulu ali ne može preko noći da promeni istoriju partizana da bude veliki poput Zvezde, Reala, Barselone, Mančestera i ostalih prvaka Evrope. **** je čak 6 godina pokušavao ali džabe.
(partizan sramota Srbije, 31. maj 2017 17:03)

To sto ste vi umislili da ste ste, sa osvojenom evropskom titulom pre 26 godina, na nivou Mancestera, Reala, Barselone je tragikomedija. Uzgred sta je onda Steaua za vas ?!

Batko

pre 6 godina

Marko hvala ti za predivnu sezonu."tvoj" Partizan je igrao najlepši fudbal koji sam ja za života video od voljenog kluba.Fantastična generacija koja će se sada raspasti,ali tako smo već navikli.Srećno Mare i hvala za sve.
(Luke Babbitt gravedigger, 31. maj 2017 17:17)

Ako je to "za tvog zivota" najlepsi fudbal onda verovatno imas, tu negde oko 25-26 god... Ja se secam Moce i Ace Trifunovica, mnogo lepseg fudbala nego ovog danas.
"Fantasticna" generacija koja ispade od Zalghglbejvgbja (ili kako se vec zove) ??? Daj, ne brukaj se... ja kao ciganin, pa vise cenim i postujem vase generacije nego ti...bruka

ATG

pre 6 godina

Ponuda od 2,4miliona. u redu, ali za sta on dobija te pare? Mislim koliko godina je ugovor? Nesto mi nemoguce da dobije 2,4mil za jednu godinu.

mikicar

pre 6 godina

Ovo je znak da krece rasprodaja...Verovatno ga uprava nije podrzala i nije mu garantovala da ce ostati tim na okupu,pojavila se solidna ponuda i covek prelomio..

(Marko, 31. maj 2017 16:29)

Ide covek gde ce za 1 mesec SIGURNO zaraditi 4 puta vecu platu nego sto ce u Partizanu MOZDA zaraditi. Nema tu nikakve filozofije. Ide gde mu nude mnogo bolje uslove. Videoton je klub iz uredjene zemlje, sa dobrim stabilnim finansijama. Svako iole normalan bi prihvatio.

nekiipakimajuoci

pre 6 godina

Pa za te pare Videoton je mogao Kapela da dovede.Nikolic je sigurno najbolji trener koji je bio u Partizanu u novijoj istoriji kluba. Ova prica ne pije vodu...Nesto se cudno desava u Humskoj.

noje

pre 6 godina

@mostarac
hahaha koji euro vise koji mu nece pobeci.Bas me zanima da li postoji domaci igrac ili trener kome je ispostovan ugovor u ovoj nasoj ligi.

ko-ometator

pre 6 godina

Nikolic se hvalio da ima najkvalitetnije fudbalere koji su najbolji u zemlji i zasluzeno osvojili duplu krunu i uzeli lepe pare na ove prelaze u zadnjih par kola, napada ligu sampiona, ali dodje veliki Videoton i ponuda koja se ne odbija. Ipak je Videoton... Sta je Videoton? Zvuci kao neka televizija ili izdavacka kuca madjarskih crtaca?

pedja,cacak

pre 6 godina

Zao mi je zbog nas,jer je odlican trener,izvanredan i vredan covek a i bas mnogo voli Partizan... To je nasa stvarnost i realnost... I ja bih otisao,ali... Srecno Marko,gde god da si! Hvala za sve ucinjeno u Partizanu! Nadam se,da ces i treci put doci i obradovati nas u svakom pogledu! Svako dobro i sve najlepse! Nadam se,da u klubu imaju i druga resenja... Napred Partizan!!!

belgrado

pre 6 godina

било га срамота онакве дупле круне
(Франц Кафка, 31. maj 2017 16:30)

glavno da tebe nije sramota, posle svih izuvanja u derbijima,
da se javljas i pitas nesto?!

Dzoni

pre 6 godina

A sad bez navijackog prepucavanja, Nikolic je odlican trener, mislim da bi uspeo i sa Olimpijom da nije imao onaj rasisticki ispad. 
Kad pogledam srpsku trenersku struku, odlican srpski trener. 
Ako je ovo tacno, nije mi jasan ni on ni Partizan. Videoton nije prvak Madjarske, znaci nece igrati kvalifikacije za LS. Ne znam da je njihova liga jaka, ne secam se da Madjari igraju u Evropi, znaci nema tu nekih vecih para. 
Treneri ne igraju za velike pare kao igraci. 
Sta mu onda nudi Videoton a ne moze da mu ponudi Partizan?

Realan

pre 6 godina

Nesto mislim da politika ima veze sa ovim bez obzira na 2,4 miliona, svi znamo sta je pricao posle osvajanja titule, o igranju lige sampiona , cuvanju igraca do kraja kvalifikacija itd.Sada je na Ilijevu da nadje adekvatnu zamenu, pogadjao je sa igracima nadam se da ce i sa novim trenerom. Iskreno mislim da necemo uspeti da sacuvamo Lea i Djurdjevica do kraja kvalifikacija posle Markovog odlaska.

loshmi

pre 6 godina

Svaka cast ali jos jedan dokaz da se u nasim klubovima sve radi stihijski bez ikakvog plana i da sve moze..A to nije ni profesionalno ni ozbiljno.Profesionalno bi bilo da pitaju Partizan jer je covek pod ugovorom,tim ide u kvalifikacije za LS,pa ako i tada insistiraju trazi im se 4 5 miliona obestecenja cisto da i klub koji te je podigao ima koristi od tebe..Ali nee,ovde korist samo pojedinci izvlace..

Delija

pre 6 godina

Pa bolje da ste prodali Leonarda i Djurdjevica i dali te pare ovom coveku ali ko zna zasto je ovo uradio mozda su ih ovi iz uprave i prodali pa covek ne zeli da bude na stubu srama posle ispadanja iz Evrope!

smeker

pre 6 godina

Sve ovo mirise da ce i ekipu rasprodati.U svoj euforiji na trenutak smo zaboravili koga imamo u upravi i odmah hladan tus.Ala ce lopuze da se napasu po ko zna koji put a mi se smejemo ovima preko brda...

Che

pre 6 godina

Ne znam zasto se navijaci CZV, nesto kao raduju ovome. Tj. znam, posto ih je Nikolic oducio od fudbala vise puta ove sezone. Ali tek kada se odluci ko mu je naslednik, tek onda nece imati razloga za bilo kakvu radost. U opticaju su svega dva imena, treneri koji su skoro uvek do sada pobedjivali Zvezdu. Stanojevic i Stolica, sa tim da je sa sigurnoscu od nekih 80% Stolica novi trener Partizana. Mlad trener, grobar do srzi, napadac, drzi fudbal u malom prstu...Posto bukvalno ceo tim ostaje na okupu, uz dodatak dva odlicna vezna igraca (jedino sto je falilo Partizanu ove sezone), povratak jednog napadaca i dolazak novog/starog stopera, tim komotno moze bar u grupu LE. Nikolicu zelim svu srecu u Videotonu i do neba mu hvala za ovu sezone.

bojan

pre 6 godina

pametan potez, samo budala bi odbila te pare i ostala u srbiji da ti neko spominje majku posle prvog poraza, radis zbog para, ko plati vise ides kod njega i cao, nema emocija u ovom surovom svetu

Dusan

pre 6 godina

Nece partizan ništa morati da isplati Nikolicu jer su potpisali takav ugovor. Volio bih da jednog dana taj ugovor izadje u javnos. Cijelu sezonu je radio za sitnu premiju jer je odgovaralo i njemu da odradi suspenziju i partizanu da u besparici ne plaća trenera. Da je ostao u partizanu za ovu sledecu sezonu bi dobio oko 400 000.

Sasha

pre 6 godina

Uze covek duplu krunu,ni kriv ni duzan.A vec spremio saopstenje o neregularnosti...i onda se desi Vozdovac i eto ti...veoma trazen trener

milos-bn

pre 6 godina

Srecno Marko uzmi pare. Uprava da zna bolje oni bi radili, nemaju oni pojma. Imali su vise srece nego pameti i ne umeju da iskoriste da naprave jos vecu razliku izmedju nas i domace lige. trenutno be postoji dostupan trener s kojim mozemo imati ambiciju u evropi.

Стари Југ

pre 6 godina

Пошто видим да су ботови већ кренули са спиновањем, прокоментарисаћу кратко дешавања око Марка. Његов одлазак повезан је са амбицијима руководства клуба, односно, понашањем такозване управе према обавезама које Партизан има већ овог лета. Дакле, неспсобна управа клуба није у стању да испрати амбиције тренера и навијача Партизана. Заправо, осим извлачења новца из Хумске њих ништа друго и не занима. Николић је имао жељу да направи екипу која ће преко лета моћи успешно да одигра квалификације за Лигу шампиона или Лигу Европе. Односно, желео је да пре почетка сезона јасно зна са каквим буџеом и тимом располаже. Управа клуба нема такве амбиције, пошто је тој дружини циљ да што брже напуне своје џепове, па их савршено није брига за планове и амбиције Николића и навијача Партизана. Пошто су одјавили Марка и показали му да их баш брига за терен, гледаоце и фудбал, тренер је одлучио да оде. То је једина истина. Наравно, наредних дана кренуће чувено ботовско спиновање у корист неспособне управе, али сви ми који смо блиски клубу (из љубави, а не из материјалних побуда) одлично знамо да Марко није хтео да оде, али да једноставно није имао избора. Честитам Марку на доследности и самопоштовање које је показао у овој непријатној ситуацији!

vivid

pre 6 godina

Dug Partizana je 24, 7 miliona eura. Sledi prodaja 6 igraca, pogotovo kada znaju da Zvezda sledece sezone sigurno uzima titulu.
(Provereno, 31. maj 2017 17:32)

I tako Zvezda svake godine uzima titulu, a onda ipak ne uzme i vi slavite.

Aleksandar

pre 6 godina

Mare hvala za sve ! Puno zdravlja i uspeha ! Trebamo da stavimo svi prst na celo.Nekad smo te Madjare tukli 8:1 sred Madjarske,a sada oni trenerima daju 2,4 miliona eura dok im je infrastruktura jedno 150 godina ispred nas.

Blue Moon 359

pre 6 godina

Ne mogu da verujem, iskreno nisam verovao žurnala, i ovo je baš razočarenje. Ako je otišao zbog koje hiljade evra više u manji klub koji igra ligu evrope, onda moram reći da me je Marko razočarao. Hvala na svim pobedama.

Sa lica mesta

pre 6 godina

Marko,srecno i hvala!!! Treba coveku novi izazov,a i finansije su bolje nego kod nas.Verovatno ce Partizan prodati najbolje igrace,a onda su mu sanse male u Evropi,pa je realno sto Marko odlazi.Hvala za duplu krunu!!!

aleksandar

pre 6 godina

Od mene nijedna ružna reč za ovog čoveka. Uzeo nas je u nezgodnom trenutku, kada bi malo ko na to pristao i osvojio duplu krunu koja je vec bila nameštena za komsije. Jeste bezveze što sada moramo sve iz početka, po meni nam je on bio najveci adut za Ligu Šampiona, ali šta je tu je. U svakom slučaju, hvala za sve.

Вељко

pre 6 godina

Логичан потез.
Да будемо начисто,Партизан је бољи од Звезде и заслужио је титулу.Али будимо реални,толико мечева без пораза-није реално.
Са овим тимом Партизан нема никакве шансе за лигу шампиона,па према томе боље отићи као пуковник него као "покојник".
Сви знамо како наш народ има "кратко" памћење.И увек су нам криви тренери,као да они играју,а не играчи.
Желим му пуно успеха у даљем раду.

johny

pre 6 godina

Krajnje cudne okolnosti braco moja.Ko zna sta se muti a i odavno se ne zna ko pije a ko placa.Tebi Nikolicu hvala za sve,bjezi sto dalje odavde.

Dušan

pre 6 godina

@Noje
Pa Nikoliću je Partizan ispoštovao ugovor!!
On ga raskida,na svoju, uslovno rečeno štetu!
Partizan je ovde protiv Videotona (Viktora Orbana!), jednostavno bio nemoćan i Upravi se ne može,ama baš ništa zameriti!!

@provereno

pre 6 godina

I ove godine je bilo provereno da zvezdaaaa uzima duplu krunu, pa ostade praznih rukava. Prvo skoci pa reci hop. A Marku sve najbolje u daljoj karijeri. Novac je u pitanju. Svako od nas bi da iskoristi svoj mozak koliko moze!

Danilovgrad

pre 6 godina

Pametan cojek, vidjeo je sto se desilo sa trenerom Zvezde, prosle godine je imao odlican tim, ostavio Partizane na 26 bodova razlike, e je dosao kraj sezone `pametna uprava` sve rasprodala sto je valjalo, dodju kvalifikacije i naravno kiks, dodje liga i naravno kiks i taj isti Grof kojeg su dizali u nebesa ove sezone je bio `pljuvan i prozivan... takav je nas narod... isto bi se desilo i sa Nikolicem da je ostao, Djurdjevic, Leonardo i Everton bi bili prodati a Nikolic ne bi imao tim i desio bi se isti scenario i onda bi ga `pocerali sledece sezone jer on `ne zna nista` .... nema goreg mentaliteta od naseg, tako da pametno sto je po$a dok je na vrijeme...

Nikola

pre 6 godina

Milan Rastavac nije vise trener Radnickog iz Nisa i izjavio je da zeli da ide na neku stepenicu vise od toga. Uz neki logican sled dogadjaja i svega ovoga oko Marka ne bi me cudilo da osvane vest da su se dogovorili Rastavac i Partizan jer je realno covek izuzetno obrazovan, smiren, kulturan, jednostavno pravi gospodin kakvog nema u nasem danasnjem fudbalu. A uz sve to napravio je i odlicne rezultate jer ako se neko seca, Radnicki je bio u zoni ispadanja pre njega.

darko

pre 6 godina

2.4 miliona rodjaci... sto rece Burgija u Kenguru.. za te pare ja bi dao da me ceo stadion....
Srecno!
p.s. Imas neku kintu na zajam?

Dušan

pre 6 godina

@S Y L A
Možemo nas 25.000 da kupimo godišnje karte,i Leonardo i Djurdjević neće otići!!
Ili je ipak lakše kuckati po tastaturi i prozivati sve i svakog? Šta kažeš,a?

Lord

pre 6 godina

Ajmo realno, u Partizanu je radio za nekih 200 000-300 000€, odlazi tamo da radi za visestruko vecu sumu. 90% fudbalera zbog toga odlazi, zasto ne bi i on?
Pride sto nasi treneri ne ubadaju lako ugovore kao nasi fudbaleri.
Takodje sve mi mirise da postoje i neki problemi sa upravom, tipa rasprodace igrace ili sledece godine opet ne smijemo da igramo prvenstvo, bice opet -32.

Biće bolje

pre 6 godina

Malo mi je falilo da poverujem da se gradi ozbiljna ekipa i da kupim sezonsku za zapad, u nadi da ću gledati dobar fudbal kao pod Jokanom, Đukićem ili Stanojem. Ništa od Škuletića, otići će Đurđević i Leonardo, pa ajmo opet iz početka.

Delija Zg

pre 6 godina

pametan potez....cestitke na duploj kruni i sretno u karijeri...
Svaki pametan bio trener ili igrac ako ima priliku nek bjezi za boljim uslovima,a tu se prvenstveno smstrajuuvjeti rada,a onda naravno i financije.
Pozdrav svima ljubiteljima sporta

E U

pre 6 godina

Kad na kraju decembra zakuca na vrata Humske 1 Nikolić,koji će vratiti onih dve i po miliona Madjarima,pošto ne poznaje jezik,kao Vujošević u CSK u Moskvi,moliće da trenira petliće u Partizanu,koji će igrati u grupnoj fazi lige Šampiona.

zumfer avdija legenda KKCZ

pre 6 godina

Ko nebi otisao za te pare,hvala ti Marko ,pa da nam se opet vratis i srecno.Mislim da su se navijaci Fkcz ,najvise obradovali Markovom odlasku ,a znamo i zasto.

Stef

pre 6 godina

Dotakli smo dno! Do pre 10 godina su ovi koji ne znaju dovoljno fudbala išli u Rumuniju i Mađarsku kako bi ga igrali. A sada drugoplasirani mađarac otima trenera šampionu Srbije.

Zorz Vea

pre 6 godina

Nije prošlo ni 7 dana i već smo počeli da umesto nadogradnje, sprata ili krova ponovo kopamo temelj za sledeću sezonu. Ne zameram ja Nikoliću što je otišao, evo ja iskreno nemam nikakvu ušteđevinu imam porodicu koja mi je sve i da mi neko ponudi toliki novac sigurno bih imao više razloga da odem nego da ostanem. Ja ne znam za vas ali na ovo gledam kao na rušenje tima ne na stvaranje novog. Odlazak Đurđevića i Leonarda je vrlo izvestan a kvalifikacije počinju za nešto više od mesec dana. Igrati na kartu sreće je previše neozbiljno za sport koji je više biznis nego bilo šta drugo. Posle svega dovedete sebe da možda i nije toliko bitno koga ćemo dovesti za novog trenera jer sada se titula mora verifikovati u kvalifikacijama za ls ili le a ići iznova je baš teško. Nadam se da će se kockice sklopiti na vreme i da će Partizan dostojno reprezentovati naš fudbal koji nema reputacju za ponos.

Živela Srbija i napred Partizan

naN

pre 6 godina

ode u Videoton uzet lovu. nevjerovatno ! Imas sansu da igras ligu prvaka a ti odes za koji euro vise koji ti svakako nece pobjeci
(mostarac, 31. maj 2017 16:25

kakva liga prvaka, svestan je on da cete ispasti odma, osvojili ste namestenu titulu a u kupu niste prelazili polovinu terena, pretili iz kontre zato sto je zvezdina odbrana suplja cele sezone i pobedili zbog sudije, sto vam za 14 starta za ledja dao nesto malo kartona, i naravno penal koji nije sviran.

srdjan

pre 6 godina

dajte stanojevica, nikako nekog novog i neiskusnog. mada, i stanoj ima mozga da ne dolazi u glib ponovo. gle sad kad krene otimanje za milojevica iz panioniosa.

mrki

pre 6 godina

Hvala Mare Care za sve a sad lepo obezbedi sebi i porodici lep zivot i jednog dana ako bog da vrati se da opet pobedjujes u derbiju ..

Džoni

pre 6 godina

Ko bi normalan sebi dozvolio da odbije ovakvu ponudu a i tamo neće sigurno imati toliki pritisak kao ovde u ovoj našoj kauboj ligi gde jedan poraz znači gubitak titule? Ja se iskreno divim trenerima Zvezde i Partizana kako i mogu da rade sa tolikim pritiskom i svim ostalim zakulisnim radnjama u našem fudbalu?

Bilal

pre 6 godina

@gargamel, Vladimir Vermezovic nikada, ama baš nikada. To je legenda Zvezde jer je njegov skor u okršajima sa crveno-belima 0:1:7.U njegovom zadnjem derbiju mi na poluvremenu vodimo 2:1 a utakmicu izgubimo sa 2:3.

azbestno gudalo

pre 6 godina

@Nisam drugo od njega ni ocekivao. Nego, koliko je naplatio casove ljubavi?
(UltraCZ, 31. maj 2017 16:31)

Ni približno se nije omastio kao stend ap komičar iz Mojkovca, a o nesuđenom svekru cecine ćerke da i ne pričamo.

ajte molim vas

pre 6 godina

koja patka za navijace cuj nikolic od videotona uzima 2,4 mil evra mozda 2,4 mil forinti od tolikih trenera bas nikolic iz evropske beton lige

UltraCZ

pre 6 godina

Kakav spin zvezdaskih medija,Nikolic koji je dosao,kada je Partizan realno bio jako los,osvojio duplu krunu ide za Vice-Sampiona Madjarske,da igra Ligu Uefa. Potpisao ugovor na 3 godine sa PFC,ogroman motiv da on sam (kao i tim) pokazu (ako ostanu u ovom sastavu) sta mogu u Evropi,posle turbolentne sezone. Znam da bi mnogi voleli da Marko ode,covek koji je savladao 3 trenera Zvezde,Stojanovica,Bozovica,Djurkvskog,i nije bas omiljen.
(Realno, 31. maj 2017 10:29)

Evo ga jedan, a procitajte ih mnogo na prethodnu vest... Da, sve je ovo spin Zvezde, ovo rade da bi urusili atmosferu, bla, bla, bla... Pa, vam vas covek zapusi usta.

Grobelar

pre 6 godina

Pametan potez Nikolića! Odeš kad si na vrhuncu, a ne kad ti rasprodaju igrače i žrtvuju te. Novac je sigurno veoma važan, ali verovatno nije i presudan. Sad, samo da ne dovedu Tomića ili nekog sličnog početnika!

partizan sramota Srbije

pre 6 godina

Grobari moraju da shvate da je partizan mali beznačajni klub iz kog beži svako čim ima priliku. ***** vam je obezbedio titulu ali ne može preko noći da promeni istoriju partizana da bude veliki poput Zvezde, Reala, Barselone, Mančestera i ostalih prvaka Evrope. **** je čak 6 godina pokušavao ali džabe.

muftija delija

pre 6 godina

au,ovo je bas sok!ovo samo pokazuje koliko je FKP cenjen u evropi!ovo sto mu daje videoton je top!ali s druge strane nije bas korektno prema klubu,a evo zasto:licno je insistirao na dovođenju nekoliko igraca,zamislite kako ce da utice to na te igrace,mislim na navikavanje,imao je prilikiu da proba u LS,gde bi mu cena svakako bila mnogo veca,on je prihvatio mađare koji se bore za LE?!u svakom slucaju,hvala za sve i bićeš pamćen po mnogo čemu,komšaije znaju zašto!boljeg necemo naci!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ponuda od 2,4miliona. u redu, ali za sta on dobija te pare? Mislim koliko godina je ugovor? Nesto mi nemoguce da dobije 2,4mil za jednu godinu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ATG, 31. maj 2017 16:44)

Нека је и на пет, ако га клуб отпусти пре тога, дужан је да му исплати тих 2.4 до последњег евра. Мурињо прошле године узео 15 милиона Челзију јер је добио отказ. У Партизану је имао можда 100-150 000 а и то ми делује много.,

Друго је што је код нас нормално да се "опрости дуг" или да навијачи траже да се "врате паре", у свету мало тога има сигурнијег од фудбалског уговора.

Drug Klaja

pre 6 godina

Budimo realni, otišao je za ogroman novac. Odradio je ovo čisto profesionalno, doneo nam duplu krunu kojoj se niko nije nadao. Isto mu je Videoton i Partizan, mi do kraja nedelje prodajemo Lea i Đuku, tako da ćemo ispasti u tećem kolu i eto nas u kvalifikacijama za LE. Možda baš protiv Videotona.
Ćelavi sve najbolje i treći put.

Negativni

pre 6 godina

Pa Videoton ima jako lepu tradiciju ljubavnih odnosa sa Partizanom. Ukoliko se dobro sećam beše to jedna u nizu divnih, ničim izazvanih petardi poklonjenih crno-belim prijateljima.

ruzes

pre 6 godina

pa zasto dobri moj covece,kad znam da bi sigurno: usao u ligu sampiona,igrao u grupi sa barsom,dortmundom i rijekom i glat prosao kao drugi sa dva poraza,naravno oba od barse,onda isao na noge psz-u,koga izbacujes posle penala,pa u ekstazi igras protiv minhenaca,koje,takodje izbacujes na penale i cela srbija te tetovira po telu. dolazis u polufinalu protiv reala. razmisljas kako da im se suprostavis. zove te murinjo i kaze ti: miki,brza kontra,gol i autobus. slusas ga. bam,1-0 u bgu,a posle si odradio ko zvezda protiv olimpika. 0-0 za finale. igras protiv celzija. otvorena igra,2-2. prvi produzetak,sudija vam ne svira penal. kraj. penali,ko protiv njukija. sampion si evrope. car,kralj. tuku se za tebe. a ti bi da ides u tamo neki vidoton. kako te nije sramota. ljubav pre svega

Dejan

pre 6 godina

ode u Videoton uzet lovu. nevjerovatno ! Imas sansu da igras ligu prvaka a ti odes za koji euro vise koji ti svakako nece pobjeci
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mostarac, 31. maj 2017 16:25) # Link komentara
Preporučujem (+139)Ne preporučujem (-123)

Covek video da ima dva tri polu igraca u ekipi i zna da od Ls i Le nema nista, a zna da ce ga oterati kad tu ispadne i otisao sam .

Vazda Pobro

pre 6 godina

Kako sad ovo ? Pa na onu vijest od juce da se `spekulise da ce Nikolic da podnese ostavku` su grobari pisali da su to lazi i `spinovi` navijaca Zvezde ???/ Moze li nesto da se cuje od nekog navijaca partizana, a da nije laz ?

Mrle

pre 6 godina

Ajde molim vas da mi neko odkovori kako je mogao da da ostavku, ako je pod ugovorom jos godinu dana. Jer tu Partizan dobio neke pare, ili neko iz kluba uzeo lovu da se ponisti ugovor ? Sta se tu desava opet muljanje neko 100%. Nikolicu zelim svu srecu u nastavku karijere.

ja

pre 6 godina

Ovo je ravno katastrofi.Kao fol trudimo se da sacuvamo tim a ostajemo bez trenera koji je formirao taj isti tim.Mozemo se nadati necemu jedino ako se vrati Stanojevic.

crven ban

pre 6 godina

Covek zna na koji nacin je titula osvojena, zna domet tima koji vodi i sa prvom ponudom zbrisao ne cekajuci casa...Bezanija iz ovog kluba tek ce da usledi jer sto bi rekao neko iz gomile...braco sta uradismo uradismo...

Baki b3

pre 6 godina

Naravno da je lažna vest u režiji žurnala.
(čovek iz senke, 31. maj 2017 10:24)

Jesi i dalje tako siguran ili?? Naravno covek je dobio 400 pluseva i 30 minusa

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Marko hvala ti za predivnu sezonu."tvoj" Partizan je igrao najlepši fudbal koji sam ja za života video od voljenog kluba.Fantastična generacija koja će se sada raspasti,ali tako smo već navikli.Srećno Mare i hvala za sve.

Vladimir

pre 6 godina

Dao otkaz, i uz prijateljsko razilazenje preuzima novi klub....bez obestecenja. Pa ko je ovde lud? Nista na svetu nije dzabe a pogotovo jedan cenjeni trener u fudbalu.
Na kraju, Partizan ostaje ostecen a i ako Madjari plate obestecenje to ce sada zavrsiti u privatnim dzepovima jer Nikolic vise nije pod ugovorom.
Sta reci dalje?

Neradnik

pre 6 godina

Hahaha.... a danas nas pogrebnici ubedjivali da je to ciganski spin zurnala. Nece da dobije na poklon dve titule zaredom, pa otiso covek.

Neko@

pre 6 godina

Jel ovo cifra za godinu, dve, ili tu mozda ulazi i Partizanov deo zbog transfera!?
Ovo je fantastična cifra za našeg trenera i ako je tačno, neka mu je sa srećom.
Razbio nas je ove godine u derbijima i zasluženo je ovu kintu, ako je tacna, zaradio.

Car Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

P.S. Zasto je Marko podneo ostavku?Da bi kao slobodan trener otisao u Videoton?Sad klub mora da mu isplati sve plate do kraja ugovora.

Liga šampiona

pre 6 godina

Ovo je znak da krece rasprodaja...Verovatno ga uprava nije podrzala i nije mu garantovala da ce ostati tim na okupu,pojavila se solidna ponuda i covek prelomio..
(Marko, 31. maj 2017 16:29)

Ne kreće rasprodaja već krađa, možda je čovek otišao zato što zna šta sledi. A pare idu zna se gde, to i jeste bio plan.

Car Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Prodao se za saku para.Kao nije mu dovoljan motiv sto je vratio duplu krunu gde joj je mesto a on je prvi sirio optimizam i pozitivnu energiju u svlacionici.Stolica je lose resenje.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Razumem ga, ovo je idealan trenutak da obezbedi svoju egzistenciju. Danas ga uprava Partizana dize u nebo, a cim bi vezao tri kiksa pustili bi ga niz vodu. Veliki je ovo hendikep, ali me dodatno brine kako sacuvati nosioce tima, kako im posle odlaska trenera objasniti da imamo viziju. Fudbal u Srbiji je davno amaterski, ostaje ova nasa smesna liga da se oko nje svadjamo, vredjamo, mrzimo. Sto se tice novog trenera tu su Jesic i Cika Crni, nema zime za nas.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Pametan cojek, vidjeo je sto se desilo sa trenerom Zvezde, prosle godine je imao odlican tim, ostavio Partizane na 26 bodova razlike, e je dosao kraj sezone `pametna uprava` sve rasprodala sto je valjalo, dodju kvalifikacije i naravno kiks, dodje liga i naravno kiks i taj isti Grof kojeg su dizali u nebesa ove sezone je bio `pljuvan i prozivan... takav je nas narod... isto bi se desilo i sa Nikolicem da je ostao, Djurdjevic, Leonardo i Everton bi bili prodati a Nikolic ne bi imao tim i desio bi se isti scenario i onda bi ga `pocerali sledece sezone jer on `ne zna nista` .... nema goreg mentaliteta od naseg, tako da pametno sto je po$a dok je na vrijeme...
(Danilovgrad, 31. maj 2017 17:04)

Klub je dugovao 60+ miliona, naravno da su MORALI da prodaju nesto (tj. sve sto su mogli).

Povidon

pre 6 godina

To sto ste vi umislili da ste ste, sa osvojenom evropskom titulom pre 26 godina, na nivou Mancestera, Reala, Barselone je tragikomedija. Uzgred sta je onda Steaua za vas ?!
(zvezda ponos kupanja jedno vec vise od deset godina, 31. maj 2017 21:36)
Bistrice, Zvezda ima osvojena jos 2 Srednje-evropska kupa, jedno finale kupa UEFA, finale super kupa Evrope i 15tak polufinala i cetvrtfinala. Pobedjivala je Real, Arsenal, Bajern, Liverpul, PSV... Na Zvezdinom stadionu na prste jedne ruke mozes da izbrojis ko je uspeo da nas dobije do 2000g. Pa vi imate svega 10-11 pobeda ukupno na Rajku za 72 godine.

realnost i rijaliti

pre 6 godina

ljubav do poslednjeg evrica.mada ga razumem...spakovana mu titula,koju nikada uzeo ne bi,niri bi je uzeo sledece sezone.zato Bezanija za vrhunsku lovu

Rade

pre 6 godina

Covek pod ugovorom,a tako bogat ugovor,jel moguce da Partizan nije mogao isposlovati obestecenje bar 200 000 evra,tu nesto debelo smrdi.

bomba

pre 6 godina

Markane care uvek sam te podržavao i srećan sam što si nas trenirao u dva navrata. Hvala za sve, hvala za najslađi duplu krunu, hvala za 5:1:0 (6:0:0) protiv crevne žlezde, i srećno ti bilo pa da se vratiš uskoro da ponovo terorišeš ove premijer ligaše. Jedino mi je žao jer sam mislio da ćeš sa Partizanom da dostigneš žlezdu u derbijima...Šta je tu je... Ako mogu da se vrate Stanoje, Đukić, Milinković (zbog Evrope jer je čovek car i talija za evrotakmičenja) inače nenadoknadiv gubitak...Upravo, Ilijevu, pamet u glavu, vidi se šta znači trenerčina!

Toni

pre 6 godina

Ma jok samo Murinjo uzme Junajedu 10 milja funti godisnje,Gvardiola Sitiju 12 miliona,Konte Celsiju 9 miliona...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Car Uros Djurdjevic Prejaki, 1. jun 2017 00:41)

Da, i onda će Marko Nikolić u to društvo. Da dobije četvrtinu Murinjove plate? Ma daj...

Dušan

pre 6 godina

@loshmi
Obeštećenje za trenera!!??
E,šta sve ovde neću pročitati!!??
Svaki trener na svetu može da ode kada hoće!!Jedino što klub može je da mu ne isplati ostatak ugovora!
Ili možda misliš da ga ostave da radi protiv svoje volje? Tek to bi bio 'biser'.

Car Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

2.4 miliona evra za koliko godina? Godišnje? Toga nema ni u Primeri...
(Granota, 31. maj 2017 22:31)

Ma jok samo Murinjo uzme Junajedu 10 milja funti godisnje,Gvardiola Sitiju 12 miliona,Konte Celsiju 9 miliona...

belgrado

pre 6 godina

Vrati se, Stanoje!
(Pravo Rešenje, 31. maj 2017 16:47)

ne,on nije resenje.
samrok je njegov pecat.
prvih 20 min oni jadni nisu mogli da pipnu loptu,igrali smo se sa njima, poveli lagano 1-0...bili su zreli za 5-0
i ?
nas 'veliki' strateg povlaci igrace,cuva prednost,tika taka fore...

svi znamo sta je bilo u revansu?!

ako moram da glasam,
mozda milinkovic,evropu je dobijao,sada imamo slican profil igraca leonardo-zivkovic,djurdjevic-oumaru...

neeko

pre 6 godina

ljudi,ako se ne varam imao je jos jednu godinu ugovora te stoga,ako mu nisu dugovali kintu-što je malo verovatno,partizan je na njemu zaradio pare i deo od ova 2.4M€ ide i partizanu.
a drugo,cenim da će da nagrade stolicu iliju za osvojenu titulu?

xxx

pre 6 godina

Bistrice, Zvezda ima osvojena jos 2 Srednje-evropska kupa, jedno finale kupa UEFA, finale super kupa Evrope i 15tak polufinala i cetvrtfinala. Pobedjivala je Real, Arsenal, Bajern, Liverpul, PSV... Na Zvezdinom stadionu na prste jedne ruke mozes da izbrojis ko je uspeo da nas dobije do 2000g. Pa vi imate svega 10-11 pobeda ukupno na Rajku za 72 godine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Povidon, 1. jun 2017 09:27) Partizan je klub koji vas je najviše pobeđivao na vašem stadionu, poslednji put pre mesec dana...

Jorgos Printezis

pre 6 godina

Hvala MARKO na svemu! Sve najbolje u daljem životu, da nam se opet jednom vratiš. Ako se i ne vratiš, tvoje ime će ostati upisano uz ostale legende Partizana, generale poput Duleta Vujoševića, Saleta Stanojevića, Željka Obradovića i ostale!

Car Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

P.S. Zasto je Marko podneo ostavku?Da bi kao slobodan trener otisao u Videoton?Sad klub mora da mu isplati sve plate do kraja ugovora.

E U

pre 6 godina

Kad na kraju decembra zakuca na vrata Humske 1 Nikolić,koji će vratiti onih dve i po miliona Madjarima,pošto ne poznaje jezik,kao Vujošević u CSK u Moskvi,moliće da trenira petliće u Partizanu,koji će igrati u grupnoj fazi lige Šampiona.

ko-ometator

pre 6 godina

Nikolic se hvalio da ima najkvalitetnije fudbalere koji su najbolji u zemlji i zasluzeno osvojili duplu krunu i uzeli lepe pare na ove prelaze u zadnjih par kola, napada ligu sampiona, ali dodje veliki Videoton i ponuda koja se ne odbija. Ipak je Videoton... Sta je Videoton? Zvuci kao neka televizija ili izdavacka kuca madjarskih crtaca?

Car Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Prodao se za saku para.Kao nije mu dovoljan motiv sto je vratio duplu krunu gde joj je mesto a on je prvi sirio optimizam i pozitivnu energiju u svlacionici.Stolica je lose resenje.

Nikola

pre 6 godina

Naravno da je lažna vest u režiji žurnala.
(čovek iz senke, 31. maj 2017 10:24)


Nema od ovoga nista,Nikolic ostaje u Partzanu sigurno,ako ne cele sezone,onda do kraja kvalifikacija,srecno CRNO BELI PFC!
(Gargamel, 31. maj 2017 10:2)


Kakav spin zvezdaskih medija,Nikolic koji je dosao,kada je Partizan realno bio jako los,osvojio duplu krunu ide za Vice-Sampiona Madjarske,da igra Ligu Uefa. Potpisao ugovor na 3 godine sa PFC,ogroman motiv da on sam (kao i tim) pokazu (ako ostanu u ovom sastavu) sta mogu u Evropi,posle turbolentne sezone. Znam da bi mnogi voleli da Marko ode,covek koji je savladao 3 trenera Zvezde,Stojanovica,Bozovica,Djurkvskog,i nije bas omiljen.
(Realno, 31. maj 2017 10:29)


Ако је "објективни" СпорЦки журнал објавио онда је истина 100%! :) хаха Мрачна си Србијо..
(ludinovinar, 31. maj 2017 10:31)


Pozdrav uza grobare... ovo sr znalo jos pre 3 nedelje ali vi sedite na usima...

nekiipakimajuoci

pre 6 godina

Pa za te pare Videoton je mogao Kapela da dovede.Nikolic je sigurno najbolji trener koji je bio u Partizanu u novijoj istoriji kluba. Ova prica ne pije vodu...Nesto se cudno desava u Humskoj.

zvezda ponos kupanja jedno vec vise od deset godina

pre 6 godina

Grobari moraju da shvate da je partizan mali beznačajni klub iz kog beži svako čim ima priliku. ***** vam je obezbedio titulu ali ne može preko noći da promeni istoriju partizana da bude veliki poput Zvezde, Reala, Barselone, Mančestera i ostalih prvaka Evrope. **** je čak 6 godina pokušavao ali džabe.
(partizan sramota Srbije, 31. maj 2017 17:03)

To sto ste vi umislili da ste ste, sa osvojenom evropskom titulom pre 26 godina, na nivou Mancestera, Reala, Barselone je tragikomedija. Uzgred sta je onda Steaua za vas ?!

Marko

pre 6 godina

Ovo je znak da krece rasprodaja...Verovatno ga uprava nije podrzala i nije mu garantovala da ce ostati tim na okupu,pojavila se solidna ponuda i covek prelomio..

Dzoni

pre 6 godina

A sad bez navijackog prepucavanja, Nikolic je odlican trener, mislim da bi uspeo i sa Olimpijom da nije imao onaj rasisticki ispad. 
Kad pogledam srpsku trenersku struku, odlican srpski trener. 
Ako je ovo tacno, nije mi jasan ni on ni Partizan. Videoton nije prvak Madjarske, znaci nece igrati kvalifikacije za LS. Ne znam da je njihova liga jaka, ne secam se da Madjari igraju u Evropi, znaci nema tu nekih vecih para. 
Treneri ne igraju za velike pare kao igraci. 
Sta mu onda nudi Videoton a ne moze da mu ponudi Partizan?

Bilal

pre 6 godina

било га срамота онакве дупле круне
(Франц Кафка, 31. maj 2017 16:30)
O kakvoj sramoti pričaš? Budite srećni što je otišao da vas više ne maltretira. Inače, dosadašnji skor je 5:1:0.

naN

pre 6 godina

ode u Videoton uzet lovu. nevjerovatno ! Imas sansu da igras ligu prvaka a ti odes za koji euro vise koji ti svakako nece pobjeci
(mostarac, 31. maj 2017 16:25

kakva liga prvaka, svestan je on da cete ispasti odma, osvojili ste namestenu titulu a u kupu niste prelazili polovinu terena, pretili iz kontre zato sto je zvezdina odbrana suplja cele sezone i pobedili zbog sudije, sto vam za 14 starta za ledja dao nesto malo kartona, i naravno penal koji nije sviran.

partizan sramota Srbije

pre 6 godina

Grobari moraju da shvate da je partizan mali beznačajni klub iz kog beži svako čim ima priliku. ***** vam je obezbedio titulu ali ne može preko noći da promeni istoriju partizana da bude veliki poput Zvezde, Reala, Barselone, Mančestera i ostalih prvaka Evrope. **** je čak 6 godina pokušavao ali džabe.

Sasha

pre 6 godina

Uze covek duplu krunu,ni kriv ni duzan.A vec spremio saopstenje o neregularnosti...i onda se desi Vozdovac i eto ti...veoma trazen trener

Che

pre 6 godina

Ne znam zasto se navijaci CZV, nesto kao raduju ovome. Tj. znam, posto ih je Nikolic oducio od fudbala vise puta ove sezone. Ali tek kada se odluci ko mu je naslednik, tek onda nece imati razloga za bilo kakvu radost. U opticaju su svega dva imena, treneri koji su skoro uvek do sada pobedjivali Zvezdu. Stanojevic i Stolica, sa tim da je sa sigurnoscu od nekih 80% Stolica novi trener Partizana. Mlad trener, grobar do srzi, napadac, drzi fudbal u malom prstu...Posto bukvalno ceo tim ostaje na okupu, uz dodatak dva odlicna vezna igraca (jedino sto je falilo Partizanu ove sezone), povratak jednog napadaca i dolazak novog/starog stopera, tim komotno moze bar u grupu LE. Nikolicu zelim svu srecu u Videotonu i do neba mu hvala za ovu sezone.

Blue Moon 359

pre 6 godina

Ne mogu da verujem, iskreno nisam verovao žurnala, i ovo je baš razočarenje. Ako je otišao zbog koje hiljade evra više u manji klub koji igra ligu evrope, onda moram reći da me je Marko razočarao. Hvala na svim pobedama.

fifi

pre 6 godina

било га срамота онакве дупле круне
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Франц Кафка, 31. maj 2017 16:30)

Bilo ga sramota da od Videotona ne uzme 2,4 mil. EU. I ja bi uzeo tu lovu.

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Marko hvala ti za predivnu sezonu."tvoj" Partizan je igrao najlepši fudbal koji sam ja za života video od voljenog kluba.Fantastična generacija koja će se sada raspasti,ali tako smo već navikli.Srećno Mare i hvala za sve.

Batko

pre 6 godina

Marko hvala ti za predivnu sezonu."tvoj" Partizan je igrao najlepši fudbal koji sam ja za života video od voljenog kluba.Fantastična generacija koja će se sada raspasti,ali tako smo već navikli.Srećno Mare i hvala za sve.
(Luke Babbitt gravedigger, 31. maj 2017 17:17)

Ako je to "za tvog zivota" najlepsi fudbal onda verovatno imas, tu negde oko 25-26 god... Ja se secam Moce i Ace Trifunovica, mnogo lepseg fudbala nego ovog danas.
"Fantasticna" generacija koja ispade od Zalghglbejvgbja (ili kako se vec zove) ??? Daj, ne brukaj se... ja kao ciganin, pa vise cenim i postujem vase generacije nego ti...bruka

realnost i rijaliti

pre 6 godina

ljubav do poslednjeg evrica.mada ga razumem...spakovana mu titula,koju nikada uzeo ne bi,niri bi je uzeo sledece sezone.zato Bezanija za vrhunsku lovu

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Pametan cojek, vidjeo je sto se desilo sa trenerom Zvezde, prosle godine je imao odlican tim, ostavio Partizane na 26 bodova razlike, e je dosao kraj sezone `pametna uprava` sve rasprodala sto je valjalo, dodju kvalifikacije i naravno kiks, dodje liga i naravno kiks i taj isti Grof kojeg su dizali u nebesa ove sezone je bio `pljuvan i prozivan... takav je nas narod... isto bi se desilo i sa Nikolicem da je ostao, Djurdjevic, Leonardo i Everton bi bili prodati a Nikolic ne bi imao tim i desio bi se isti scenario i onda bi ga `pocerali sledece sezone jer on `ne zna nista` .... nema goreg mentaliteta od naseg, tako da pametno sto je po$a dok je na vrijeme...
(Danilovgrad, 31. maj 2017 17:04)

Klub je dugovao 60+ miliona, naravno da su MORALI da prodaju nesto (tj. sve sto su mogli).

belgrado

pre 6 godina

било га срамота онакве дупле круне
(Франц Кафка, 31. maj 2017 16:30)

glavno da tebe nije sramota, posle svih izuvanja u derbijima,
da se javljas i pitas nesto?!

Negativni

pre 6 godina

Pa Videoton ima jako lepu tradiciju ljubavnih odnosa sa Partizanom. Ukoliko se dobro sećam beše to jedna u nizu divnih, ničim izazvanih petardi poklonjenih crno-belim prijateljima.

crven ban

pre 6 godina

Covek zna na koji nacin je titula osvojena, zna domet tima koji vodi i sa prvom ponudom zbrisao ne cekajuci casa...Bezanija iz ovog kluba tek ce da usledi jer sto bi rekao neko iz gomile...braco sta uradismo uradismo...

Delija

pre 6 godina

Pa bolje da ste prodali Leonarda i Djurdjevica i dali te pare ovom coveku ali ko zna zasto je ovo uradio mozda su ih ovi iz uprave i prodali pa covek ne zeli da bude na stubu srama posle ispadanja iz Evrope!

realno

pre 6 godina

Sta pisu ovi ljudi, sramota...Narod kratke pameti,ne secaju se kako je otisao prosli put a sad ga pljuju... Sto se mene tice, nek mu je sa srecom i hvala mu za sve!

Dejan

pre 6 godina

ode u Videoton uzet lovu. nevjerovatno ! Imas sansu da igras ligu prvaka a ti odes za koji euro vise koji ti svakako nece pobjeci
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mostarac, 31. maj 2017 16:25) # Link komentara
Preporučujem (+139)Ne preporučujem (-123)

Covek video da ima dva tri polu igraca u ekipi i zna da od Ls i Le nema nista, a zna da ce ga oterati kad tu ispadne i otisao sam .

Zorz Vea

pre 6 godina

Nije prošlo ni 7 dana i već smo počeli da umesto nadogradnje, sprata ili krova ponovo kopamo temelj za sledeću sezonu. Ne zameram ja Nikoliću što je otišao, evo ja iskreno nemam nikakvu ušteđevinu imam porodicu koja mi je sve i da mi neko ponudi toliki novac sigurno bih imao više razloga da odem nego da ostanem. Ja ne znam za vas ali na ovo gledam kao na rušenje tima ne na stvaranje novog. Odlazak Đurđevića i Leonarda je vrlo izvestan a kvalifikacije počinju za nešto više od mesec dana. Igrati na kartu sreće je previše neozbiljno za sport koji je više biznis nego bilo šta drugo. Posle svega dovedete sebe da možda i nije toliko bitno koga ćemo dovesti za novog trenera jer sada se titula mora verifikovati u kvalifikacijama za ls ili le a ići iznova je baš teško. Nadam se da će se kockice sklopiti na vreme i da će Partizan dostojno reprezentovati naš fudbal koji nema reputacju za ponos.

Živela Srbija i napred Partizan

Milos

pre 6 godina

Izuzetno mi je zao, ali apsolutno razumem coveka (ukoliko je informacija tacna)...za 2.4 miliona eura naravno da ce da ode...i vi "moralisti" bi otisli za 1/5 tih para. Tako da, HVALA MARKO i SRECNO! Ako ima makar malo pameti u upravi Partizana vratice Stanojevica i nista se nece poremetiti...ako ostane i kostur tima, nema zime. Stanojevic i Nikolic su slicnog trenerskog kvaliteta (vrhunskog), istog temperamenta i iznad svega vole Partizan. Stanojevica za trenera, bez mnogo razmisljanja...ZIVEO PARTIZAN!

Neradnik

pre 6 godina

Hahaha.... a danas nas pogrebnici ubedjivali da je to ciganski spin zurnala. Nece da dobije na poklon dve titule zaredom, pa otiso covek.

neeko

pre 6 godina

ljudi,ako se ne varam imao je jos jednu godinu ugovora te stoga,ako mu nisu dugovali kintu-što je malo verovatno,partizan je na njemu zaradio pare i deo od ova 2.4M€ ide i partizanu.
a drugo,cenim da će da nagrade stolicu iliju za osvojenu titulu?

Dušan

pre 6 godina

@loshmi
Obeštećenje za trenera!!??
E,šta sve ovde neću pročitati!!??
Svaki trener na svetu može da ode kada hoće!!Jedino što klub može je da mu ne isplati ostatak ugovora!
Ili možda misliš da ga ostave da radi protiv svoje volje? Tek to bi bio 'biser'.

Marko

pre 6 godina

Realno, koji je još trener uspeo da zaradi ovoliko miliona prelaskom u drugi klub? Još realnije, zamislite sebe u svom poslu, da vam neko ponudi ovakav novac. Sve me je strah da bi i dalje ostali gde ste.

Imenjaku želim sve najbolje i da nam se vratiš jednog dana sa još većim iskustvom!

NAPRED PARTIZAN!

pedja,cacak

pre 6 godina

Zao mi je zbog nas,jer je odlican trener,izvanredan i vredan covek a i bas mnogo voli Partizan... To je nasa stvarnost i realnost... I ja bih otisao,ali... Srecno Marko,gde god da si! Hvala za sve ucinjeno u Partizanu! Nadam se,da ces i treci put doci i obradovati nas u svakom pogledu! Svako dobro i sve najlepse! Nadam se,da u klubu imaju i druga resenja... Napred Partizan!!!

Realan

pre 6 godina

Nesto mislim da politika ima veze sa ovim bez obzira na 2,4 miliona, svi znamo sta je pricao posle osvajanja titule, o igranju lige sampiona , cuvanju igraca do kraja kvalifikacija itd.Sada je na Ilijevu da nadje adekvatnu zamenu, pogadjao je sa igracima nadam se da ce i sa novim trenerom. Iskreno mislim da necemo uspeti da sacuvamo Lea i Djurdjevica do kraja kvalifikacija posle Markovog odlaska.

belgrado

pre 6 godina

Vrati se, Stanoje!
(Pravo Rešenje, 31. maj 2017 16:47)

ne,on nije resenje.
samrok je njegov pecat.
prvih 20 min oni jadni nisu mogli da pipnu loptu,igrali smo se sa njima, poveli lagano 1-0...bili su zreli za 5-0
i ?
nas 'veliki' strateg povlaci igrace,cuva prednost,tika taka fore...

svi znamo sta je bilo u revansu?!

ako moram da glasam,
mozda milinkovic,evropu je dobijao,sada imamo slican profil igraca leonardo-zivkovic,djurdjevic-oumaru...

vivid

pre 6 godina

Dug Partizana je 24, 7 miliona eura. Sledi prodaja 6 igraca, pogotovo kada znaju da Zvezda sledece sezone sigurno uzima titulu.
(Provereno, 31. maj 2017 17:32)

I tako Zvezda svake godine uzima titulu, a onda ipak ne uzme i vi slavite.

UEFALONA

pre 6 godina

Srecno!!! Jel stvarno neko misli da Partizan moze da ide do 3eg kola kvalifikacija? Budimo realni....nasi klubovi su smesni za evropska takmicenja

bomba

pre 6 godina

Markane care uvek sam te podržavao i srećan sam što si nas trenirao u dva navrata. Hvala za sve, hvala za najslađi duplu krunu, hvala za 5:1:0 (6:0:0) protiv crevne žlezde, i srećno ti bilo pa da se vratiš uskoro da ponovo terorišeš ove premijer ligaše. Jedino mi je žao jer sam mislio da ćeš sa Partizanom da dostigneš žlezdu u derbijima...Šta je tu je... Ako mogu da se vrate Stanoje, Đukić, Milinković (zbog Evrope jer je čovek car i talija za evrotakmičenja) inače nenadoknadiv gubitak...Upravo, Ilijevu, pamet u glavu, vidi se šta znači trenerčina!

Nikola

pre 6 godina

Milan Rastavac nije vise trener Radnickog iz Nisa i izjavio je da zeli da ide na neku stepenicu vise od toga. Uz neki logican sled dogadjaja i svega ovoga oko Marka ne bi me cudilo da osvane vest da su se dogovorili Rastavac i Partizan jer je realno covek izuzetno obrazovan, smiren, kulturan, jednostavno pravi gospodin kakvog nema u nasem danasnjem fudbalu. A uz sve to napravio je i odlicne rezultate jer ako se neko seca, Radnicki je bio u zoni ispadanja pre njega.

vremeplov

pre 6 godina

To je onaj Videoton što je 1984.godine u Kupu UEFA ponizio partizan sa 5-0!
(Dragan S., 31. maj 2017 17:20)

Prilicno pakosno delis ove poluinformacije. Evo pregleda cele te Videotonove sezone u Kupu UEFA. Dakle, igrao je finale za Realom i pobedio ga u Madridu, a izgubio kod kuce.
Svoje najveće uspehe klub je imao 1985. godine kada je stigao do finala UEFA Kupa. Videoton je pobedio:
1. kolo - Dukla Prag 1:0 i 0:0
2. kolo - Pari Sen Žermen 4:2 i 1:0
3. kolo - Partizan 0:2 i 5:0
4. kolo - Mančester junajted 0:1 i 1:0
polufinale Željezničar 3:1 i 1:2 (Zelji je nedostajalo par minuta do finala) Posle ovoga Videoton je izgubio prvu utakmicu na domaćem terenu od Real Madrida sa 3:0, ali je pobedio u revansu na 'Santijago Bernabeu" u Madridu sa 1:0.
Pozdrav

D

pre 6 godina

ode u Videoton uzet lovu. nevjerovatno ! Imas sansu da igras ligu prvaka a ti odes za koji euro vise koji ti svakako nece pobjeci
(mostarac, 31. maj 2017 16:25)

Ligu sampiona igrati nece, jer ako odu Leonardo i Everton, a hoce, ovi ne mogu nista. I drugo, svako normalan gleda finansijske uslove. Em ima mnogo vecu platu, em ce je sigurno primati.

milos-bn

pre 6 godina

Srecno Marko uzmi pare. Uprava da zna bolje oni bi radili, nemaju oni pojma. Imali su vise srece nego pameti i ne umeju da iskoriste da naprave jos vecu razliku izmedju nas i domace lige. trenutno be postoji dostupan trener s kojim mozemo imati ambiciju u evropi.

Duka

pre 6 godina

a ljubav
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krajisnik, 31. maj 2017 16:27) # Link komentara

Znas li ti koliko cifara ima 2,4 mil evra ili tek onako da lupis nesto.
Kud ces vecu ljubav od duple krune?

zmaj

pre 6 godina

hvala Marko za sve, a ovi duzebriznici i pljuvaci kako vas nije sramota ???Covek ide u drzavu gde se prvak odlucuje na terenu a ne kojekakvim dogovorima i saopstenjima svi mi kada bi mogli pobegli bi odavde glavom bez obzira...

ruzes

pre 6 godina

pa zasto dobri moj covece,kad znam da bi sigurno: usao u ligu sampiona,igrao u grupi sa barsom,dortmundom i rijekom i glat prosao kao drugi sa dva poraza,naravno oba od barse,onda isao na noge psz-u,koga izbacujes posle penala,pa u ekstazi igras protiv minhenaca,koje,takodje izbacujes na penale i cela srbija te tetovira po telu. dolazis u polufinalu protiv reala. razmisljas kako da im se suprostavis. zove te murinjo i kaze ti: miki,brza kontra,gol i autobus. slusas ga. bam,1-0 u bgu,a posle si odradio ko zvezda protiv olimpika. 0-0 za finale. igras protiv celzija. otvorena igra,2-2. prvi produzetak,sudija vam ne svira penal. kraj. penali,ko protiv njukija. sampion si evrope. car,kralj. tuku se za tebe. a ti bi da ides u tamo neki vidoton. kako te nije sramota. ljubav pre svega

loshmi

pre 6 godina

Svaka cast ali jos jedan dokaz da se u nasim klubovima sve radi stihijski bez ikakvog plana i da sve moze..A to nije ni profesionalno ni ozbiljno.Profesionalno bi bilo da pitaju Partizan jer je covek pod ugovorom,tim ide u kvalifikacije za LS,pa ako i tada insistiraju trazi im se 4 5 miliona obestecenja cisto da i klub koji te je podigao ima koristi od tebe..Ali nee,ovde korist samo pojedinci izvlace..

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ne mogu da verujem, iskreno nisam verovao žurnala, i ovo je baš razočarenje. Ako je otišao zbog koje hiljade evra više u manji klub koji igra ligu evrope, onda moram reći da me je Marko razočarao. Hvala na svim pobedama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Blue Moon 359, 31. maj 2017 16:28)

Какав евро више, добија 2 милиона евра, то не би зарадио у Партизану ни за 20 година. А каква год да је Мађарска лига, једно је сигурно - регуларнија је и један пораз не значи готово сигуран губитак титуле као код нас. Поштено од њега, шта сад, Партизан није имао среће...

Vazda Pobro

pre 6 godina

Kako sad ovo ? Pa na onu vijest od juce da se `spekulise da ce Nikolic da podnese ostavku` su grobari pisali da su to lazi i `spinovi` navijaca Zvezde ???/ Moze li nesto da se cuje od nekog navijaca partizana, a da nije laz ?

zumfer avdija legenda KKCZ

pre 6 godina

Ko nebi otisao za te pare,hvala ti Marko ,pa da nam se opet vratis i srecno.Mislim da su se navijaci Fkcz ,najvise obradovali Markovom odlasku ,a znamo i zasto.

xxx

pre 6 godina

Bistrice, Zvezda ima osvojena jos 2 Srednje-evropska kupa, jedno finale kupa UEFA, finale super kupa Evrope i 15tak polufinala i cetvrtfinala. Pobedjivala je Real, Arsenal, Bajern, Liverpul, PSV... Na Zvezdinom stadionu na prste jedne ruke mozes da izbrojis ko je uspeo da nas dobije do 2000g. Pa vi imate svega 10-11 pobeda ukupno na Rajku za 72 godine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Povidon, 1. jun 2017 09:27) Partizan je klub koji vas je najviše pobeđivao na vašem stadionu, poslednji put pre mesec dana...

muftija delija

pre 6 godina

au,ovo je bas sok!ovo samo pokazuje koliko je FKP cenjen u evropi!ovo sto mu daje videoton je top!ali s druge strane nije bas korektno prema klubu,a evo zasto:licno je insistirao na dovođenju nekoliko igraca,zamislite kako ce da utice to na te igrace,mislim na navikavanje,imao je prilikiu da proba u LS,gde bi mu cena svakako bila mnogo veca,on je prihvatio mađare koji se bore za LE?!u svakom slucaju,hvala za sve i bićeš pamćen po mnogo čemu,komšaije znaju zašto!boljeg necemo naci!

Вељко

pre 6 godina

Логичан потез.
Да будемо начисто,Партизан је бољи од Звезде и заслужио је титулу.Али будимо реални,толико мечева без пораза-није реално.
Са овим тимом Партизан нема никакве шансе за лигу шампиона,па према томе боље отићи као пуковник него као "покојник".
Сви знамо како наш народ има "кратко" памћење.И увек су нам криви тренери,као да они играју,а не играчи.
Желим му пуно успеха у даљем раду.

@provereno

pre 6 godina

I ove godine je bilo provereno da zvezdaaaa uzima duplu krunu, pa ostade praznih rukava. Prvo skoci pa reci hop. A Marku sve najbolje u daljoj karijeri. Novac je u pitanju. Svako od nas bi da iskoristi svoj mozak koliko moze!

Povidon

pre 6 godina

To sto ste vi umislili da ste ste, sa osvojenom evropskom titulom pre 26 godina, na nivou Mancestera, Reala, Barselone je tragikomedija. Uzgred sta je onda Steaua za vas ?!
(zvezda ponos kupanja jedno vec vise od deset godina, 31. maj 2017 21:36)
Bistrice, Zvezda ima osvojena jos 2 Srednje-evropska kupa, jedno finale kupa UEFA, finale super kupa Evrope i 15tak polufinala i cetvrtfinala. Pobedjivala je Real, Arsenal, Bajern, Liverpul, PSV... Na Zvezdinom stadionu na prste jedne ruke mozes da izbrojis ko je uspeo da nas dobije do 2000g. Pa vi imate svega 10-11 pobeda ukupno na Rajku za 72 godine.

UltraCZ

pre 6 godina

Kakav spin zvezdaskih medija,Nikolic koji je dosao,kada je Partizan realno bio jako los,osvojio duplu krunu ide za Vice-Sampiona Madjarske,da igra Ligu Uefa. Potpisao ugovor na 3 godine sa PFC,ogroman motiv da on sam (kao i tim) pokazu (ako ostanu u ovom sastavu) sta mogu u Evropi,posle turbolentne sezone. Znam da bi mnogi voleli da Marko ode,covek koji je savladao 3 trenera Zvezde,Stojanovica,Bozovica,Djurkvskog,i nije bas omiljen.
(Realno, 31. maj 2017 10:29)

Evo ga jedan, a procitajte ih mnogo na prethodnu vest... Da, sve je ovo spin Zvezde, ovo rade da bi urusili atmosferu, bla, bla, bla... Pa, vam vas covek zapusi usta.

Стари Југ

pre 6 godina

Пошто видим да су ботови већ кренули са спиновањем, прокоментарисаћу кратко дешавања око Марка. Његов одлазак повезан је са амбицијима руководства клуба, односно, понашањем такозване управе према обавезама које Партизан има већ овог лета. Дакле, неспсобна управа клуба није у стању да испрати амбиције тренера и навијача Партизана. Заправо, осим извлачења новца из Хумске њих ништа друго и не занима. Николић је имао жељу да направи екипу која ће преко лета моћи успешно да одигра квалификације за Лигу шампиона или Лигу Европе. Односно, желео је да пре почетка сезона јасно зна са каквим буџеом и тимом располаже. Управа клуба нема такве амбиције, пошто је тој дружини циљ да што брже напуне своје џепове, па их савршено није брига за планове и амбиције Николића и навијача Партизана. Пошто су одјавили Марка и показали му да их баш брига за терен, гледаоце и фудбал, тренер је одлучио да оде. То је једина истина. Наравно, наредних дана кренуће чувено ботовско спиновање у корист неспособне управе, али сви ми који смо блиски клубу (из љубави, а не из материјалних побуда) одлично знамо да Марко није хтео да оде, али да једноставно није имао избора. Честитам Марку на доследности и самопоштовање које је показао у овој непријатној ситуацији!

aleksandar

pre 6 godina

Od mene nijedna ružna reč za ovog čoveka. Uzeo nas je u nezgodnom trenutku, kada bi malo ko na to pristao i osvojio duplu krunu koja je vec bila nameštena za komsije. Jeste bezveze što sada moramo sve iz početka, po meni nam je on bio najveci adut za Ligu Šampiona, ali šta je tu je. U svakom slučaju, hvala za sve.

Blue Moon 360

pre 6 godina

Ako je ovo tačno 2,4 miliona, onda mogu samo da kažem sve najbolje i hvala. Ovde je Partizan nemoćan, mi ovoliko para ne možemo da ponudimo.

rooney_utd

pre 6 godina

Uzasna odluka po Partizan. Ovakvog trenera pustiti, ali opet sa druge strane covek zeli da se obezbedi ovakva ponuda se ne odbija. Postavlja se pitanje koga dovesti sada? Marko srecno dalje i da se jednog dana vratis!

ATG

pre 6 godina

Ponuda od 2,4miliona. u redu, ali za sta on dobija te pare? Mislim koliko godina je ugovor? Nesto mi nemoguce da dobije 2,4mil za jednu godinu.

Voip

pre 6 godina

Pametan čovek. Ovde nema sigurnosti i autonomije u radu. Nema mogućnosti da nadogradi ekipu jer se živi od jutra do sutra pa su mu verovatno rasprodali glavne igrače. A kad sutra dođu loši rezultati sve će na njega da svale. A i sada ima dva krštena igrača i svestan je da je uzeo titulu na konto očajne Zvezde. Tako da je povuko logičan potez i uzeo lovu dok još ima cenu.

Dušan

pre 6 godina

@Noje
Pa Nikoliću je Partizan ispoštovao ugovor!!
On ga raskida,na svoju, uslovno rečeno štetu!
Partizan je ovde protiv Videotona (Viktora Orbana!), jednostavno bio nemoćan i Upravi se ne može,ama baš ništa zameriti!!

srdjan

pre 6 godina

dajte stanojevica, nikako nekog novog i neiskusnog. mada, i stanoj ima mozga da ne dolazi u glib ponovo. gle sad kad krene otimanje za milojevica iz panioniosa.

Lord

pre 6 godina

Ajmo realno, u Partizanu je radio za nekih 200 000-300 000€, odlazi tamo da radi za visestruko vecu sumu. 90% fudbalera zbog toga odlazi, zasto ne bi i on?
Pride sto nasi treneri ne ubadaju lako ugovore kao nasi fudbaleri.
Takodje sve mi mirise da postoje i neki problemi sa upravom, tipa rasprodace igrace ili sledece godine opet ne smijemo da igramo prvenstvo, bice opet -32.

ajte molim vas

pre 6 godina

koja patka za navijace cuj nikolic od videotona uzima 2,4 mil evra mozda 2,4 mil forinti od tolikih trenera bas nikolic iz evropske beton lige

mrki

pre 6 godina

Hvala Mare Care za sve a sad lepo obezbedi sebi i porodici lep zivot i jednog dana ako bog da vrati se da opet pobedjujes u derbiju ..

Bilal

pre 6 godina

@gargamel, Vladimir Vermezovic nikada, ama baš nikada. To je legenda Zvezde jer je njegov skor u okršajima sa crveno-belima 0:1:7.U njegovom zadnjem derbiju mi na poluvremenu vodimo 2:1 a utakmicu izgubimo sa 2:3.

johny

pre 6 godina

Krajnje cudne okolnosti braco moja.Ko zna sta se muti a i odavno se ne zna ko pije a ko placa.Tebi Nikolicu hvala za sve,bjezi sto dalje odavde.

mikicar

pre 6 godina

Ovo je znak da krece rasprodaja...Verovatno ga uprava nije podrzala i nije mu garantovala da ce ostati tim na okupu,pojavila se solidna ponuda i covek prelomio..

(Marko, 31. maj 2017 16:29)

Ide covek gde ce za 1 mesec SIGURNO zaraditi 4 puta vecu platu nego sto ce u Partizanu MOZDA zaraditi. Nema tu nikakve filozofije. Ide gde mu nude mnogo bolje uslove. Videoton je klub iz uredjene zemlje, sa dobrim stabilnim finansijama. Svako iole normalan bi prihvatio.

Dušan

pre 6 godina

@S Y L A
Možemo nas 25.000 da kupimo godišnje karte,i Leonardo i Djurdjević neće otići!!
Ili je ipak lakše kuckati po tastaturi i prozivati sve i svakog? Šta kažeš,a?

Delija Zg

pre 6 godina

pametan potez....cestitke na duploj kruni i sretno u karijeri...
Svaki pametan bio trener ili igrac ako ima priliku nek bjezi za boljim uslovima,a tu se prvenstveno smstrajuuvjeti rada,a onda naravno i financije.
Pozdrav svima ljubiteljima sporta

Aleksandar

pre 6 godina

Mare hvala za sve ! Puno zdravlja i uspeha ! Trebamo da stavimo svi prst na celo.Nekad smo te Madjare tukli 8:1 sred Madjarske,a sada oni trenerima daju 2,4 miliona eura dok im je infrastruktura jedno 150 godina ispred nas.

Liga šampiona

pre 6 godina

Ovo je znak da krece rasprodaja...Verovatno ga uprava nije podrzala i nije mu garantovala da ce ostati tim na okupu,pojavila se solidna ponuda i covek prelomio..
(Marko, 31. maj 2017 16:29)

Ne kreće rasprodaja već krađa, možda je čovek otišao zato što zna šta sledi. A pare idu zna se gde, to i jeste bio plan.

Neko@

pre 6 godina

Jel ovo cifra za godinu, dve, ili tu mozda ulazi i Partizanov deo zbog transfera!?
Ovo je fantastična cifra za našeg trenera i ako je tačno, neka mu je sa srećom.
Razbio nas je ove godine u derbijima i zasluženo je ovu kintu, ako je tacna, zaradio.

Sa lica mesta

pre 6 godina

Marko,srecno i hvala!!! Treba coveku novi izazov,a i finansije su bolje nego kod nas.Verovatno ce Partizan prodati najbolje igrace,a onda su mu sanse male u Evropi,pa je realno sto Marko odlazi.Hvala za duplu krunu!!!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ponuda od 2,4miliona. u redu, ali za sta on dobija te pare? Mislim koliko godina je ugovor? Nesto mi nemoguce da dobije 2,4mil za jednu godinu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ATG, 31. maj 2017 16:44)

Нека је и на пет, ако га клуб отпусти пре тога, дужан је да му исплати тих 2.4 до последњег евра. Мурињо прошле године узео 15 милиона Челзију јер је добио отказ. У Партизану је имао можда 100-150 000 а и то ми делује много.,

Друго је што је код нас нормално да се "опрости дуг" или да навијачи траже да се "врате паре", у свету мало тога има сигурнијег од фудбалског уговора.

Dusan

pre 6 godina

Nece partizan ništa morati da isplati Nikolicu jer su potpisali takav ugovor. Volio bih da jednog dana taj ugovor izadje u javnos. Cijelu sezonu je radio za sitnu premiju jer je odgovaralo i njemu da odradi suspenziju i partizanu da u besparici ne plaća trenera. Da je ostao u partizanu za ovu sledecu sezonu bi dobio oko 400 000.

Toni

pre 6 godina

Ma jok samo Murinjo uzme Junajedu 10 milja funti godisnje,Gvardiola Sitiju 12 miliona,Konte Celsiju 9 miliona...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Car Uros Djurdjevic Prejaki, 1. jun 2017 00:41)

Da, i onda će Marko Nikolić u to društvo. Da dobije četvrtinu Murinjove plate? Ma daj...

ja

pre 6 godina

Ovo je ravno katastrofi.Kao fol trudimo se da sacuvamo tim a ostajemo bez trenera koji je formirao taj isti tim.Mozemo se nadati necemu jedino ako se vrati Stanojevic.

Drug Klaja

pre 6 godina

Budimo realni, otišao je za ogroman novac. Odradio je ovo čisto profesionalno, doneo nam duplu krunu kojoj se niko nije nadao. Isto mu je Videoton i Partizan, mi do kraja nedelje prodajemo Lea i Đuku, tako da ćemo ispasti u tećem kolu i eto nas u kvalifikacijama za LE. Možda baš protiv Videotona.
Ćelavi sve najbolje i treći put.

Mrle

pre 6 godina

Ajde molim vas da mi neko odkovori kako je mogao da da ostavku, ako je pod ugovorom jos godinu dana. Jer tu Partizan dobio neke pare, ili neko iz kluba uzeo lovu da se ponisti ugovor ? Sta se tu desava opet muljanje neko 100%. Nikolicu zelim svu srecu u nastavku karijere.

azbestno gudalo

pre 6 godina

@Nisam drugo od njega ni ocekivao. Nego, koliko je naplatio casove ljubavi?
(UltraCZ, 31. maj 2017 16:31)

Ni približno se nije omastio kao stend ap komičar iz Mojkovca, a o nesuđenom svekru cecine ćerke da i ne pričamo.

Car Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

2.4 miliona evra za koliko godina? Godišnje? Toga nema ni u Primeri...
(Granota, 31. maj 2017 22:31)

Ma jok samo Murinjo uzme Junajedu 10 milja funti godisnje,Gvardiola Sitiju 12 miliona,Konte Celsiju 9 miliona...

noje

pre 6 godina

@mostarac
hahaha koji euro vise koji mu nece pobeci.Bas me zanima da li postoji domaci igrac ili trener kome je ispostovan ugovor u ovoj nasoj ligi.

Vladimir

pre 6 godina

Dao otkaz, i uz prijateljsko razilazenje preuzima novi klub....bez obestecenja. Pa ko je ovde lud? Nista na svetu nije dzabe a pogotovo jedan cenjeni trener u fudbalu.
Na kraju, Partizan ostaje ostecen a i ako Madjari plate obestecenje to ce sada zavrsiti u privatnim dzepovima jer Nikolic vise nije pod ugovorom.
Sta reci dalje?

Stef

pre 6 godina

Dotakli smo dno! Do pre 10 godina su ovi koji ne znaju dovoljno fudbala išli u Rumuniju i Mađarsku kako bi ga igrali. A sada drugoplasirani mađarac otima trenera šampionu Srbije.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Razumem ga, ovo je idealan trenutak da obezbedi svoju egzistenciju. Danas ga uprava Partizana dize u nebo, a cim bi vezao tri kiksa pustili bi ga niz vodu. Veliki je ovo hendikep, ali me dodatno brine kako sacuvati nosioce tima, kako im posle odlaska trenera objasniti da imamo viziju. Fudbal u Srbiji je davno amaterski, ostaje ova nasa smesna liga da se oko nje svadjamo, vredjamo, mrzimo. Sto se tice novog trenera tu su Jesic i Cika Crni, nema zime za nas.

Rade

pre 6 godina

Covek pod ugovorom,a tako bogat ugovor,jel moguce da Partizan nije mogao isposlovati obestecenje bar 200 000 evra,tu nesto debelo smrdi.

smeker

pre 6 godina

Sve ovo mirise da ce i ekipu rasprodati.U svoj euforiji na trenutak smo zaboravili koga imamo u upravi i odmah hladan tus.Ala ce lopuze da se napasu po ko zna koji put a mi se smejemo ovima preko brda...

Grobelar

pre 6 godina

Pametan potez Nikolića! Odeš kad si na vrhuncu, a ne kad ti rasprodaju igrače i žrtvuju te. Novac je sigurno veoma važan, ali verovatno nije i presudan. Sad, samo da ne dovedu Tomića ili nekog sličnog početnika!

Baki b3

pre 6 godina

Naravno da je lažna vest u režiji žurnala.
(čovek iz senke, 31. maj 2017 10:24)

Jesi i dalje tako siguran ili?? Naravno covek je dobio 400 pluseva i 30 minusa

Biće bolje

pre 6 godina

Malo mi je falilo da poverujem da se gradi ozbiljna ekipa i da kupim sezonsku za zapad, u nadi da ću gledati dobar fudbal kao pod Jokanom, Đukićem ili Stanojem. Ništa od Škuletića, otići će Đurđević i Leonardo, pa ajmo opet iz početka.

darko

pre 6 godina

2.4 miliona rodjaci... sto rece Burgija u Kenguru.. za te pare ja bi dao da me ceo stadion....
Srecno!
p.s. Imas neku kintu na zajam?

Džoni

pre 6 godina

Ko bi normalan sebi dozvolio da odbije ovakvu ponudu a i tamo neće sigurno imati toliki pritisak kao ovde u ovoj našoj kauboj ligi gde jedan poraz znači gubitak titule? Ja se iskreno divim trenerima Zvezde i Partizana kako i mogu da rade sa tolikim pritiskom i svim ostalim zakulisnim radnjama u našem fudbalu?

bojan

pre 6 godina

pametan potez, samo budala bi odbila te pare i ostala u srbiji da ti neko spominje majku posle prvog poraza, radis zbog para, ko plati vise ides kod njega i cao, nema emocija u ovom surovom svetu

kris

pre 6 godina

Eto,to je realnost fudbala u Srbiji.Umesto da se sačuva trener i tim za kvalifikacije,kreće se sa rasipanjem.Već sad je kasno za formiranje konkurentnog tima za LŠ,a da ne pričamo o tome kad će novi trener imati tim i krenuti sa uigravanjem.Ovde izgleda i Partizan i Zvezda jedini cilj imaju biti bolji jedno od drugog,a dalje od komšijskog dvorišta ne gledaju.I da ne bude zabune,ovo pišem kao dugogodišnji navijač Crvene Zvezde.

Miodrag

pre 6 godina

Šta pričate ljudi_ Posao kao i svaki drugi. Dobra ponuda i odlazi. Ne napisaše za koliko godina je, verovatno dve. Sve i da je tri, to je mnooogooo više nego u Partizanu. Nikakvo igranje u Evropi to ne pokriva.

Danilovgrad

pre 6 godina

Pametan cojek, vidjeo je sto se desilo sa trenerom Zvezde, prosle godine je imao odlican tim, ostavio Partizane na 26 bodova razlike, e je dosao kraj sezone `pametna uprava` sve rasprodala sto je valjalo, dodju kvalifikacije i naravno kiks, dodje liga i naravno kiks i taj isti Grof kojeg su dizali u nebesa ove sezone je bio `pljuvan i prozivan... takav je nas narod... isto bi se desilo i sa Nikolicem da je ostao, Djurdjevic, Leonardo i Everton bi bili prodati a Nikolic ne bi imao tim i desio bi se isti scenario i onda bi ga `pocerali sledece sezone jer on `ne zna nista` .... nema goreg mentaliteta od naseg, tako da pametno sto je po$a dok je na vrijeme...