Fudbal 65

Sreda, 19.04.2017.

08:23

Prvi elitni centurion – Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo, najbolji igrač madridskog Reala i sveta, po ko zna koji put ušao je u istoriju evropskog i svetskog fudbala.

Prvi elitni centurion – Kristijano Ronaldo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

dylan dog

pre 7 godina

Ako je bilo ko od vas imao priliku da gleda Ronaldinja, glupo je da ovde spominjemo Mesija, Ronalda, Pelea, Maradonu. Glupo i zbog njih, i njima neprijatno. Ronaldinjo- Bogotac

Veruj u boga

pre 7 godina

Napravicu jedno poredjenje izmedju mesija i ronalda, ali ne sto se tice fudbala vec nacina na koji proslavljaju golove,dok se mesi krsti,dize ruke u nebo i zahvaljuje bogu,penaldo proslavlja golove tako sto provocira druge, ali polako, vratice se to njemu jednog dana.

Oliver

pre 7 godina

Mesi je izmislio fudbal za Ronalda,o Maradoni i Peleu da ne pricam.Ronaldo uopste nije u njihovoj kategoriji.To je klasa ispod,kao B klasa jaja,ehehe.

kkk

pre 7 godina

Situacija kad Levandovski izlazi sam na Navasa, a sudija svira ofsajd? crveni za Vidala? gdje je crveni za Kazemira? 2 gola iz ofsajda Ronalda? Najveca kradja ikada!!!

Miraa

pre 7 godina

Ma ajde bre sad ga svi kritikujete zbog tog ofsajda,kriv je sudija,a ne on.Imam samo jednu rec za njega,a to je KRALJ!!!! 💪💪💪

Figo

pre 7 godina

Ako su golovi merilo koliko si dobar igrac onda je Ronaldo u top 3 ikada, a ako se gledaju i druge stvari, on nije u top 20
(Bolw, 19. april 2017 11:33)

Moze biti. A koje su te druge stvari koje se gledaju zbog cega si u top 20? I jos vaznije, koji su to u top 3 i u top 20?

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Pricajte sta god hocete,ali tesko da ce se vise roditi ovakav golgeter ,pritom je igrac koji je perfektno tehnicki obucen ,podjednako dobro moze da dribla kao sto postize golove,samo sto je u zadnjih par sezona shvatio da se golovi pamte i opredjelio se da ne trosi energiju na driblinge ,vec se posvetio resetanju mreza...A vi sto osporavate njegova dostignuca ,potrazite strucnu pomoc i rjesavajte svoje probleme...
(Trebinje, 19. april 2017 08:58)

Dribla???
Tehnički obučen????
Dečko, Ronaldo nije prošao tj predriblao igrača kako treba ima tri sezone.
Jel si ti gledao sinoć utakmicu, lik je postao klasičan Inzagi, a nijednom nije mogao da predribla igrača, NIJEDNOM

Djordje NS

pre 7 godina

Dva gola iz ofsajda, cime se navijaci Reala ponose, najvecom kradjom u istoriji fudbala.
(Wlada, 19. april 2017 11:36)

Najveća krađa u istoriji fudbala? Pa, dečko, ti mora da nisi gledao utakmicu Barselona - PSG. A i uopšte Barsine utakmice u poslednje vreme. Kada neki klub izbaci drugi ukupnim rezultatom 6:3 teško da je u pitanju krađa a da je taj tim koji je navodno oštećen i te golove što je postigao dao iz sumnjivog penala i zatim iz autogola protivnika. Dominacija zar ne?

dominus

pre 7 godina

Momak je fenomen, ma šta pričali o njemu. Od kada ja pratim fudbal (sredina devedesetih) bilo je dosta magova s loptom (jedan od njih, trenutno trener Reala). Ali činiti ovakve stvari na igralištu kao što čini Ronaldo, za svaku je pohvalu. Prvi je prošao kroz cilj (100 postignutih golova samo u lš). Sad nije ni važno ko će od njih dvojice (Ronaldo - Mesi) biti najbolji golgeter kad budu sumirati karijere (vrlo mogu da to bude Ronaldo).
Iskreno, kao simpatizeru Reala, volio bih da ih gledam u istom klubu. Kakav bi to moćan tim bio :)

realan

pre 7 godina

Sa onakvom odvratnom kradjom od sinoc, bestidni navijaci Reala slave dva gola Ronalda iz ofsajda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (P.R., 19. april 2017 11:46)

Isto važi i za navijače barse. priseti se samo duela sa čelsijem :/
favorizovani su i jedni i drugi i zato po meni oni nikad nece moći da priđu (PRAVOM) Ronaldu, Anriju, Zidanu, Ševčenku, Kaki...

Savo

pre 7 godina

Najbolji peterac igrac u istoriji fudbala, a sad ozbiljno nemojte da ste smesni ljudi, osim osecaja za gol on je jedna velika nula od igraca, ne racunajuci sudije Marselo je sinoc sam pobedio Bajern.

Ja sam

pre 7 godina

Jos hiljadu golova da postigne sve je to nista jer nema cari i magije u tome, vise skocim kad Mesi primi loptu i povuce je u stranu nego da ovaj da jos 20 ovakvih golova Bajernu.

Piksi

pre 7 godina

Sinoc Majkl Oven u studiju kaze, jako dobar napadac i nastavio je pricu dalje, to je dokaz da na ove smesne golove Ronalda u trans padaju samo klinci koji nemaju predstavu sta je fudbal uopste i da je fudbal mnogo vise osim datog gola, serviranog na tacni od saigraca.

Mirko Djordjevic

pre 7 godina

Alo strucnjaci,kad dva coveka pretrce kompletnu odbranu mogu ispred gola da rade sta hoce,drugo je kad bi jedan cucao iza svih sve vreme i cekao da mu neko doda,e TO JE OFSAJD.Ronaldo je inace najvece ime fudbala svih vremena.

Bane

pre 7 godina

(Mirko Djordjevic, 19. april 2017 11:24)

E kad tako nešto izjaviš zaista mislim da bi mogao da prestaneš da pratiš fudbal jer o njemu pojma nemaš. Drugo Ronaldo nije pretračao nikog on je već bio pred golom samo se vratio ali nedovoljno kako bi izbegao ofsajd ali pošto je Marselo bi znatno brži ovaj nije uspeo da se postavi iza njega što pravila u takvim situacijama nalažu. Tako mani se onoga što neznaš.

Mrki

pre 7 godina

Kakva glupa konstatacija da je senku na pogodak bacilo to što je golove postigao iz opsajda. Šta mislite da li su drugi rekorderi sve golove postigli pa po vašem regularno. Čovek dao golove i to je to.

Roli

pre 7 godina

Ronaldo je inace najvece ime fudbala svih vremena.
(Mirko Djordjevic, 19. april 2017 11:24)

Hahahahahah najvece ime za tebe i ostale navijace Reala koji nemaju vise od 13 godina hahahah

Mihajlo

pre 7 godina

Ja eto smatram da je osakatio Real za bar jos dve primere jer se cela igra Reala svodi na to da on postigne gol,zbog toga vise ne mogu u Realu da gledam fudbalske umetnike Ozila i Di Mariju,pokazali su da su za klasu bolji od njega i odmah ih gazda sutnuo iz kluba posto nisu marketinski isplativi kao Kristijano.Na klupi sede Isko i Rodrigez a igraju Ronaldo i Bejl koji ne mogu pertle da vezu ovoj dvojici po fudbalskom znanju ali zato uspesno budze svoju statistiku zahvaljujuci ostatku tima,sudijama,fifi,uefi.

Mirko Djordjevic

pre 7 godina

Alo strucnjaci,kad dva coveka pretrce kompletnu odbranu mogu ispred gola da rade sta hoce,drugo je kad bi jedan cucao iza svih sve vreme i cekao da mu neko doda,e TO JE OFSAJD.Ronaldo je inace najvece ime fudbala svih vremena.

Dejan

pre 7 godina

Ono što je bilo protiv PSG je čista krađa ,od 6 golova dali su samo jedan čist. Ovo juče je loše suđenje. A Ronaldo je čudo,dati Bajernu u dve utakmice u sedam dana 5 golova je ozbiljna majstorija. Možete da ga ne volite,ali je i sa Portugalom evropski šampion. Možda nema Mesijevu lucidnost,ali je tehnički i fizički superiorniji.
I na kraju zapitajte se kad je počela njegova karijera,koliko traje u najjačim ligama na svetu sa neprestanim igranjem.

Gol Masina

pre 7 godina

Slika govori vise od hiljadu reci.Jeste bio ofsajd nema sta.Ali budimo realni:U Minhenu NEPOSTOJECI PENAL ljudi sto ga nisu iskoristili to je njihova stvar.Drugo domaci teren je domaci teren kao Barca:PSG jedna od navecih kradja u ISTORIJI fudbala.Trece kad nosis,imas IME na ledja sa MEGA,GIGA autoritetom kao legendarni:PIPO INZAGI "covek ofsajd" neki su ga zvali.Naravno da ce sudija da progleda kroz prste takvim Legendama.Zao mi je sto je sudija uporpastio utakmicu ali nije mi zao zato sto im drvo sutira penal i promasi KONSTRUKCIJU stadiona u Minhenu.Jesam navijac Reala ali "kaljati" Ronalda je greh od BOGA.Veliki Humanitarac i veliki Sportista.Toliko sportski pozdrav!!!

Melenci

pre 7 godina

kod Ronalda me uvek fascinira kako nadje put do gola,kako se u sekundi snadje,prihvati loptu spusti je i zabije gol,pored tri protivnicka igraca.M kako tumacili sinocnju utakmicu dobro ste napisali"da svakako Ronaldo nije kriv"za sudijske odluke.Ronaldo ima karijeru koju ce malo ko imati u buducnosti.Divim mu se i zelim mu sve najbolje.

Texo

pre 7 godina

To sto ste nazvali hattrick-om, to nije hattrick.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (deda, 19. april 2017 10:10)

Ustani iz fotelje, šutni loptu pa onda pričaj šta je hettrik.

The One

pre 7 godina

Dobar poturac noge i glave, sa ucunkom na igru svog tima od 0,7%..
Dao golove jeste zato sto istrci svaki napad i sve lopte idu na njega..i svako ozbiljan vidi, solidan igrac jeste, ali mali po svim drugim stavkama..za njega su Roben, Aleksis, Suares itd izmislili fudbal, Mesija da ne pominjem.

Beograd

pre 7 godina

Treba reci isto tako da nikad niko u istoriji nije medijski ispracen isforsiran i marketinski postavljen zato sto je njegov duh takav kao ego manijaka a jos nastupa za Real Madrid. Treba reci i naglasiti da je gol masina ali i da pored svega toga Mesi ima bolji koeficijenat postotka golova po mecu. Uz to Mesi je mladji ima manje utakmica u LS. Cestitke Ronaldu na toj brojci prvi je stigao. Treba reci da za osam godina provedenih u Realu ima samo jednu Primeru tako da ta njegova statistika nije plodna po pitanju titula za ekipu. i dve LS sto je osvojio zahvaljujuci prvensteno Ramosu onim golovima protiv Atletika.

Gladiator

pre 7 godina

Džaba mu sve Mesi je bolji i tačka.


A sto dzaba mu sve? Nije dzaba bato.. osvojio svako takmicenje u Evropi, i u svakom je najbolji strelac. Kapa dole se kaze, to je ogromna stvar, medju najboljim je ikada.

kml;

pre 7 godina

Jedan dan sve najbolje o Ronaldu, svaka cast majstore, legenda si, drugi dan dao je gol iz ofsajda sto ne mogu da kazem da nije ali nije zasluzio da se pljuje ovoliko, nije on posle tekme otiso odmah i gledao dal je dao gol iz ofsajda ili nije, uglavnom covjek je gospodin a vi lupajte minuse i pljujte koliko hocete kad drugo nista i ne znate.

nn

pre 7 godina

Mislim da sinoc sudija nije bio na strani Reala, jednostavno je pravio strasne greske i na jednoj i na drugoj strani ali vise na strani Bayerna.Da je bio na strani Reala ne bi svirao onaj penal koji nije bio toliko ocigledan a Vidal je dobio crveni zbog toga sto je prgav.Cak je i Zidan sam rekao na konferencijo da ke sudjenje bilo uzasno

gile

pre 7 godina

da vas zamolim da ovog atletu-fudbalera koji pri najmanjem kontaktu pada kao pokosen i pored svih golova ne uporedjujete sa majstorom ove igre
mesijem...pozz

Perica

pre 7 godina

Dusane, remplovanje Koscelnog u Londonu, penal i crveni???
Jel to taj mocni Bajern koji za 225 minuta ima 3 suta u okvir gola??? Prvi sut u okvir iz nepostojeceg penala???
Koliko je jak, Bajern je pokazao protiv Atletika i Reala, jedna velika NULA.
Lako je ponizavati Arsenal koji kad ima igru i vodi 1:0 za klasicno remplovanje dobije penal i crveni.
Ne secam se da je tad Riberi kacio fotke na instagramu.
To je karma.
Sto se tice Reala, njemu nema sta da se vrati jer su sudije svirale 2 nepostojeca penala, jer je Vidal igrao revans a trebao je da dobije crveni u prvom mecu, jer je kod autogola Leva bio u ofsajdu.

Sto se Rokija tice, kralj.
Jos kad je imao 10 golova manje od Mesija pisao sam da ce prvi do stotke.

Cinjenice

pre 7 godina

Ja sam zadivljen zbog dve stvari, od 250 golova za real, uspeo je da na oko 115 penala da 91 gol. A drugo, biti tako fizicki spreman u 32oj nemoze svako. Izvinjavam se ako sam kojim slucajem pogresio brojeve, ovo je odprilike.

Đorđe

pre 7 godina

Svaka čast Ronaldu, brojke su impozantne, ali fudbal nisu samo brojke.
Svi sada pišu o Ronaldu, a sinoć je Marselo bio van svake konkurancije bio igrač utakmice. Zaustavio je skoro sve napade Bajerna po strani na kojoj deluju Roben i Lam, a pri tom je bio nezadrživ u napadu. Treći gol je 99% njegova zasluga.
Ronaldo je veliki igrač, ali sve oko njega je previše isforsirano. Kriterijum suđenja mu se prilagođava, ceo tim igra za njega, mediji ga stalno uzdižu itd. Fudbal je odavno postao biznis i potrebni su novi profitabilni heroji.
Svojevremeno su Pelea, Maradonu i ostale nehumano tukli protivnici, dok danas dobijaju žuti kartnon za prek pogled upućen Ronaldu.
Veliki je igrač, van svake sumnje, ali po meni nema tu magiju da bi svrstao u red najvećih svih vremena.
Ronaldo zuba, Ronaldinjo, Maradona, Zidan su mnogo ispred njega. Po čistom umeću ispred njega su i Toti, Badjo, Del Piero, Rivaldo, Anri.
Ronaldo je mašina, fizički superioran i atletski najdominantniji igrač ikada, ali nema taj neki šmek koji bi ga svrstao u red najboljih u istoriji.
Mada sasvim je legitimno što ga mnogi ipak smatraju jednim od najboljih obzirom na brojke, tako da samo iznosim sopstveno mišljenje, bez tvrdnji.

Trebinje

pre 7 godina

Pricajte sta god hocete,ali tesko da ce se vise roditi ovakav golgeter ,pritom je igrac koji je perfektno tehnicki obucen ,podjednako dobro moze da dribla kao sto postize golove,samo sto je u zadnjih par sezona shvatio da se golovi pamte i opredjelio se da ne trosi energiju na driblinge ,vec se posvetio resetanju mreza...A vi sto osporavate njegova dostignuca ,potrazite strucnu pomoc i rjesavajte svoje probleme...

Trebinje

pre 7 godina

Pricajte sta god hocete,ali tesko da ce se vise roditi ovakav golgeter ,pritom je igrac koji je perfektno tehnicki obucen ,podjednako dobro moze da dribla kao sto postize golove,samo sto je u zadnjih par sezona shvatio da se golovi pamte i opredjelio se da ne trosi energiju na driblinge ,vec se posvetio resetanju mreza...A vi sto osporavate njegova dostignuca ,potrazite strucnu pomoc i rjesavajte svoje probleme...

Đorđe

pre 7 godina

Svaka čast Ronaldu, brojke su impozantne, ali fudbal nisu samo brojke.
Svi sada pišu o Ronaldu, a sinoć je Marselo bio van svake konkurancije bio igrač utakmice. Zaustavio je skoro sve napade Bajerna po strani na kojoj deluju Roben i Lam, a pri tom je bio nezadrživ u napadu. Treći gol je 99% njegova zasluga.
Ronaldo je veliki igrač, ali sve oko njega je previše isforsirano. Kriterijum suđenja mu se prilagođava, ceo tim igra za njega, mediji ga stalno uzdižu itd. Fudbal je odavno postao biznis i potrebni su novi profitabilni heroji.
Svojevremeno su Pelea, Maradonu i ostale nehumano tukli protivnici, dok danas dobijaju žuti kartnon za prek pogled upućen Ronaldu.
Veliki je igrač, van svake sumnje, ali po meni nema tu magiju da bi svrstao u red najvećih svih vremena.
Ronaldo zuba, Ronaldinjo, Maradona, Zidan su mnogo ispred njega. Po čistom umeću ispred njega su i Toti, Badjo, Del Piero, Rivaldo, Anri.
Ronaldo je mašina, fizički superioran i atletski najdominantniji igrač ikada, ali nema taj neki šmek koji bi ga svrstao u red najboljih u istoriji.
Mada sasvim je legitimno što ga mnogi ipak smatraju jednim od najboljih obzirom na brojke, tako da samo iznosim sopstveno mišljenje, bez tvrdnji.

Melenci

pre 7 godina

kod Ronalda me uvek fascinira kako nadje put do gola,kako se u sekundi snadje,prihvati loptu spusti je i zabije gol,pored tri protivnicka igraca.M kako tumacili sinocnju utakmicu dobro ste napisali"da svakako Ronaldo nije kriv"za sudijske odluke.Ronaldo ima karijeru koju ce malo ko imati u buducnosti.Divim mu se i zelim mu sve najbolje.

Gladiator

pre 7 godina

Džaba mu sve Mesi je bolji i tačka.


A sto dzaba mu sve? Nije dzaba bato.. osvojio svako takmicenje u Evropi, i u svakom je najbolji strelac. Kapa dole se kaze, to je ogromna stvar, medju najboljim je ikada.

gile

pre 7 godina

da vas zamolim da ovog atletu-fudbalera koji pri najmanjem kontaktu pada kao pokosen i pored svih golova ne uporedjujete sa majstorom ove igre
mesijem...pozz

Perica

pre 7 godina

Dusane, remplovanje Koscelnog u Londonu, penal i crveni???
Jel to taj mocni Bajern koji za 225 minuta ima 3 suta u okvir gola??? Prvi sut u okvir iz nepostojeceg penala???
Koliko je jak, Bajern je pokazao protiv Atletika i Reala, jedna velika NULA.
Lako je ponizavati Arsenal koji kad ima igru i vodi 1:0 za klasicno remplovanje dobije penal i crveni.
Ne secam se da je tad Riberi kacio fotke na instagramu.
To je karma.
Sto se tice Reala, njemu nema sta da se vrati jer su sudije svirale 2 nepostojeca penala, jer je Vidal igrao revans a trebao je da dobije crveni u prvom mecu, jer je kod autogola Leva bio u ofsajdu.

Sto se Rokija tice, kralj.
Jos kad je imao 10 golova manje od Mesija pisao sam da ce prvi do stotke.

Dejan

pre 7 godina

Ono što je bilo protiv PSG je čista krađa ,od 6 golova dali su samo jedan čist. Ovo juče je loše suđenje. A Ronaldo je čudo,dati Bajernu u dve utakmice u sedam dana 5 golova je ozbiljna majstorija. Možete da ga ne volite,ali je i sa Portugalom evropski šampion. Možda nema Mesijevu lucidnost,ali je tehnički i fizički superiorniji.
I na kraju zapitajte se kad je počela njegova karijera,koliko traje u najjačim ligama na svetu sa neprestanim igranjem.

kml;

pre 7 godina

Jedan dan sve najbolje o Ronaldu, svaka cast majstore, legenda si, drugi dan dao je gol iz ofsajda sto ne mogu da kazem da nije ali nije zasluzio da se pljuje ovoliko, nije on posle tekme otiso odmah i gledao dal je dao gol iz ofsajda ili nije, uglavnom covjek je gospodin a vi lupajte minuse i pljujte koliko hocete kad drugo nista i ne znate.

Gol Masina

pre 7 godina

Slika govori vise od hiljadu reci.Jeste bio ofsajd nema sta.Ali budimo realni:U Minhenu NEPOSTOJECI PENAL ljudi sto ga nisu iskoristili to je njihova stvar.Drugo domaci teren je domaci teren kao Barca:PSG jedna od navecih kradja u ISTORIJI fudbala.Trece kad nosis,imas IME na ledja sa MEGA,GIGA autoritetom kao legendarni:PIPO INZAGI "covek ofsajd" neki su ga zvali.Naravno da ce sudija da progleda kroz prste takvim Legendama.Zao mi je sto je sudija uporpastio utakmicu ali nije mi zao zato sto im drvo sutira penal i promasi KONSTRUKCIJU stadiona u Minhenu.Jesam navijac Reala ali "kaljati" Ronalda je greh od BOGA.Veliki Humanitarac i veliki Sportista.Toliko sportski pozdrav!!!

Texo

pre 7 godina

To sto ste nazvali hattrick-om, to nije hattrick.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (deda, 19. april 2017 10:10)

Ustani iz fotelje, šutni loptu pa onda pričaj šta je hettrik.

Beograd

pre 7 godina

Treba reci isto tako da nikad niko u istoriji nije medijski ispracen isforsiran i marketinski postavljen zato sto je njegov duh takav kao ego manijaka a jos nastupa za Real Madrid. Treba reci i naglasiti da je gol masina ali i da pored svega toga Mesi ima bolji koeficijenat postotka golova po mecu. Uz to Mesi je mladji ima manje utakmica u LS. Cestitke Ronaldu na toj brojci prvi je stigao. Treba reci da za osam godina provedenih u Realu ima samo jednu Primeru tako da ta njegova statistika nije plodna po pitanju titula za ekipu. i dve LS sto je osvojio zahvaljujuci prvensteno Ramosu onim golovima protiv Atletika.

Cinjenice

pre 7 godina

Ja sam zadivljen zbog dve stvari, od 250 golova za real, uspeo je da na oko 115 penala da 91 gol. A drugo, biti tako fizicki spreman u 32oj nemoze svako. Izvinjavam se ako sam kojim slucajem pogresio brojeve, ovo je odprilike.

Roli

pre 7 godina

Ronaldo je inace najvece ime fudbala svih vremena.
(Mirko Djordjevic, 19. april 2017 11:24)

Hahahahahah najvece ime za tebe i ostale navijace Reala koji nemaju vise od 13 godina hahahah

realan

pre 7 godina

Sa onakvom odvratnom kradjom od sinoc, bestidni navijaci Reala slave dva gola Ronalda iz ofsajda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (P.R., 19. april 2017 11:46)

Isto važi i za navijače barse. priseti se samo duela sa čelsijem :/
favorizovani su i jedni i drugi i zato po meni oni nikad nece moći da priđu (PRAVOM) Ronaldu, Anriju, Zidanu, Ševčenku, Kaki...

The One

pre 7 godina

Dobar poturac noge i glave, sa ucunkom na igru svog tima od 0,7%..
Dao golove jeste zato sto istrci svaki napad i sve lopte idu na njega..i svako ozbiljan vidi, solidan igrac jeste, ali mali po svim drugim stavkama..za njega su Roben, Aleksis, Suares itd izmislili fudbal, Mesija da ne pominjem.

Savo

pre 7 godina

Najbolji peterac igrac u istoriji fudbala, a sad ozbiljno nemojte da ste smesni ljudi, osim osecaja za gol on je jedna velika nula od igraca, ne racunajuci sudije Marselo je sinoc sam pobedio Bajern.

nn

pre 7 godina

Mislim da sinoc sudija nije bio na strani Reala, jednostavno je pravio strasne greske i na jednoj i na drugoj strani ali vise na strani Bayerna.Da je bio na strani Reala ne bi svirao onaj penal koji nije bio toliko ocigledan a Vidal je dobio crveni zbog toga sto je prgav.Cak je i Zidan sam rekao na konferencijo da ke sudjenje bilo uzasno

dominus

pre 7 godina

Momak je fenomen, ma šta pričali o njemu. Od kada ja pratim fudbal (sredina devedesetih) bilo je dosta magova s loptom (jedan od njih, trenutno trener Reala). Ali činiti ovakve stvari na igralištu kao što čini Ronaldo, za svaku je pohvalu. Prvi je prošao kroz cilj (100 postignutih golova samo u lš). Sad nije ni važno ko će od njih dvojice (Ronaldo - Mesi) biti najbolji golgeter kad budu sumirati karijere (vrlo mogu da to bude Ronaldo).
Iskreno, kao simpatizeru Reala, volio bih da ih gledam u istom klubu. Kakav bi to moćan tim bio :)

Piksi

pre 7 godina

Sinoc Majkl Oven u studiju kaze, jako dobar napadac i nastavio je pricu dalje, to je dokaz da na ove smesne golove Ronalda u trans padaju samo klinci koji nemaju predstavu sta je fudbal uopste i da je fudbal mnogo vise osim datog gola, serviranog na tacni od saigraca.

Mrki

pre 7 godina

Kakva glupa konstatacija da je senku na pogodak bacilo to što je golove postigao iz opsajda. Šta mislite da li su drugi rekorderi sve golove postigli pa po vašem regularno. Čovek dao golove i to je to.

Ja sam

pre 7 godina

Jos hiljadu golova da postigne sve je to nista jer nema cari i magije u tome, vise skocim kad Mesi primi loptu i povuce je u stranu nego da ovaj da jos 20 ovakvih golova Bajernu.

Bane

pre 7 godina

(Mirko Djordjevic, 19. april 2017 11:24)

E kad tako nešto izjaviš zaista mislim da bi mogao da prestaneš da pratiš fudbal jer o njemu pojma nemaš. Drugo Ronaldo nije pretračao nikog on je već bio pred golom samo se vratio ali nedovoljno kako bi izbegao ofsajd ali pošto je Marselo bi znatno brži ovaj nije uspeo da se postavi iza njega što pravila u takvim situacijama nalažu. Tako mani se onoga što neznaš.

Mirko Djordjevic

pre 7 godina

Alo strucnjaci,kad dva coveka pretrce kompletnu odbranu mogu ispred gola da rade sta hoce,drugo je kad bi jedan cucao iza svih sve vreme i cekao da mu neko doda,e TO JE OFSAJD.Ronaldo je inace najvece ime fudbala svih vremena.

Djordje NS

pre 7 godina

Dva gola iz ofsajda, cime se navijaci Reala ponose, najvecom kradjom u istoriji fudbala.
(Wlada, 19. april 2017 11:36)

Najveća krađa u istoriji fudbala? Pa, dečko, ti mora da nisi gledao utakmicu Barselona - PSG. A i uopšte Barsine utakmice u poslednje vreme. Kada neki klub izbaci drugi ukupnim rezultatom 6:3 teško da je u pitanju krađa a da je taj tim koji je navodno oštećen i te golove što je postigao dao iz sumnjivog penala i zatim iz autogola protivnika. Dominacija zar ne?

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Pricajte sta god hocete,ali tesko da ce se vise roditi ovakav golgeter ,pritom je igrac koji je perfektno tehnicki obucen ,podjednako dobro moze da dribla kao sto postize golove,samo sto je u zadnjih par sezona shvatio da se golovi pamte i opredjelio se da ne trosi energiju na driblinge ,vec se posvetio resetanju mreza...A vi sto osporavate njegova dostignuca ,potrazite strucnu pomoc i rjesavajte svoje probleme...
(Trebinje, 19. april 2017 08:58)

Dribla???
Tehnički obučen????
Dečko, Ronaldo nije prošao tj predriblao igrača kako treba ima tri sezone.
Jel si ti gledao sinoć utakmicu, lik je postao klasičan Inzagi, a nijednom nije mogao da predribla igrača, NIJEDNOM

Miraa

pre 7 godina

Ma ajde bre sad ga svi kritikujete zbog tog ofsajda,kriv je sudija,a ne on.Imam samo jednu rec za njega,a to je KRALJ!!!! 💪💪💪

Mirko Djordjevic

pre 7 godina

Alo strucnjaci,kad dva coveka pretrce kompletnu odbranu mogu ispred gola da rade sta hoce,drugo je kad bi jedan cucao iza svih sve vreme i cekao da mu neko doda,e TO JE OFSAJD.Ronaldo je inace najvece ime fudbala svih vremena.

Mihajlo

pre 7 godina

Ja eto smatram da je osakatio Real za bar jos dve primere jer se cela igra Reala svodi na to da on postigne gol,zbog toga vise ne mogu u Realu da gledam fudbalske umetnike Ozila i Di Mariju,pokazali su da su za klasu bolji od njega i odmah ih gazda sutnuo iz kluba posto nisu marketinski isplativi kao Kristijano.Na klupi sede Isko i Rodrigez a igraju Ronaldo i Bejl koji ne mogu pertle da vezu ovoj dvojici po fudbalskom znanju ali zato uspesno budze svoju statistiku zahvaljujuci ostatku tima,sudijama,fifi,uefi.

kkk

pre 7 godina

Situacija kad Levandovski izlazi sam na Navasa, a sudija svira ofsajd? crveni za Vidala? gdje je crveni za Kazemira? 2 gola iz ofsajda Ronalda? Najveca kradja ikada!!!

Figo

pre 7 godina

Ako su golovi merilo koliko si dobar igrac onda je Ronaldo u top 3 ikada, a ako se gledaju i druge stvari, on nije u top 20
(Bolw, 19. april 2017 11:33)

Moze biti. A koje su te druge stvari koje se gledaju zbog cega si u top 20? I jos vaznije, koji su to u top 3 i u top 20?

Oliver

pre 7 godina

Mesi je izmislio fudbal za Ronalda,o Maradoni i Peleu da ne pricam.Ronaldo uopste nije u njihovoj kategoriji.To je klasa ispod,kao B klasa jaja,ehehe.

Veruj u boga

pre 7 godina

Napravicu jedno poredjenje izmedju mesija i ronalda, ali ne sto se tice fudbala vec nacina na koji proslavljaju golove,dok se mesi krsti,dize ruke u nebo i zahvaljuje bogu,penaldo proslavlja golove tako sto provocira druge, ali polako, vratice se to njemu jednog dana.

dylan dog

pre 7 godina

Ako je bilo ko od vas imao priliku da gleda Ronaldinja, glupo je da ovde spominjemo Mesija, Ronalda, Pelea, Maradonu. Glupo i zbog njih, i njima neprijatno. Ronaldinjo- Bogotac

gile

pre 7 godina

da vas zamolim da ovog atletu-fudbalera koji pri najmanjem kontaktu pada kao pokosen i pored svih golova ne uporedjujete sa majstorom ove igre
mesijem...pozz

Trebinje

pre 7 godina

Pricajte sta god hocete,ali tesko da ce se vise roditi ovakav golgeter ,pritom je igrac koji je perfektno tehnicki obucen ,podjednako dobro moze da dribla kao sto postize golove,samo sto je u zadnjih par sezona shvatio da se golovi pamte i opredjelio se da ne trosi energiju na driblinge ,vec se posvetio resetanju mreza...A vi sto osporavate njegova dostignuca ,potrazite strucnu pomoc i rjesavajte svoje probleme...

The One

pre 7 godina

Dobar poturac noge i glave, sa ucunkom na igru svog tima od 0,7%..
Dao golove jeste zato sto istrci svaki napad i sve lopte idu na njega..i svako ozbiljan vidi, solidan igrac jeste, ali mali po svim drugim stavkama..za njega su Roben, Aleksis, Suares itd izmislili fudbal, Mesija da ne pominjem.

Piksi

pre 7 godina

Sinoc Majkl Oven u studiju kaze, jako dobar napadac i nastavio je pricu dalje, to je dokaz da na ove smesne golove Ronalda u trans padaju samo klinci koji nemaju predstavu sta je fudbal uopste i da je fudbal mnogo vise osim datog gola, serviranog na tacni od saigraca.

Ja sam

pre 7 godina

Jos hiljadu golova da postigne sve je to nista jer nema cari i magije u tome, vise skocim kad Mesi primi loptu i povuce je u stranu nego da ovaj da jos 20 ovakvih golova Bajernu.

Dejan

pre 7 godina

Ono što je bilo protiv PSG je čista krađa ,od 6 golova dali su samo jedan čist. Ovo juče je loše suđenje. A Ronaldo je čudo,dati Bajernu u dve utakmice u sedam dana 5 golova je ozbiljna majstorija. Možete da ga ne volite,ali je i sa Portugalom evropski šampion. Možda nema Mesijevu lucidnost,ali je tehnički i fizički superiorniji.
I na kraju zapitajte se kad je počela njegova karijera,koliko traje u najjačim ligama na svetu sa neprestanim igranjem.

Gladiator

pre 7 godina

Džaba mu sve Mesi je bolji i tačka.


A sto dzaba mu sve? Nije dzaba bato.. osvojio svako takmicenje u Evropi, i u svakom je najbolji strelac. Kapa dole se kaze, to je ogromna stvar, medju najboljim je ikada.

Perica

pre 7 godina

Dusane, remplovanje Koscelnog u Londonu, penal i crveni???
Jel to taj mocni Bajern koji za 225 minuta ima 3 suta u okvir gola??? Prvi sut u okvir iz nepostojeceg penala???
Koliko je jak, Bajern je pokazao protiv Atletika i Reala, jedna velika NULA.
Lako je ponizavati Arsenal koji kad ima igru i vodi 1:0 za klasicno remplovanje dobije penal i crveni.
Ne secam se da je tad Riberi kacio fotke na instagramu.
To je karma.
Sto se tice Reala, njemu nema sta da se vrati jer su sudije svirale 2 nepostojeca penala, jer je Vidal igrao revans a trebao je da dobije crveni u prvom mecu, jer je kod autogola Leva bio u ofsajdu.

Sto se Rokija tice, kralj.
Jos kad je imao 10 golova manje od Mesija pisao sam da ce prvi do stotke.

Mihajlo

pre 7 godina

Ja eto smatram da je osakatio Real za bar jos dve primere jer se cela igra Reala svodi na to da on postigne gol,zbog toga vise ne mogu u Realu da gledam fudbalske umetnike Ozila i Di Mariju,pokazali su da su za klasu bolji od njega i odmah ih gazda sutnuo iz kluba posto nisu marketinski isplativi kao Kristijano.Na klupi sede Isko i Rodrigez a igraju Ronaldo i Bejl koji ne mogu pertle da vezu ovoj dvojici po fudbalskom znanju ali zato uspesno budze svoju statistiku zahvaljujuci ostatku tima,sudijama,fifi,uefi.

Roli

pre 7 godina

Ronaldo je inace najvece ime fudbala svih vremena.
(Mirko Djordjevic, 19. april 2017 11:24)

Hahahahahah najvece ime za tebe i ostale navijace Reala koji nemaju vise od 13 godina hahahah

Savo

pre 7 godina

Najbolji peterac igrac u istoriji fudbala, a sad ozbiljno nemojte da ste smesni ljudi, osim osecaja za gol on je jedna velika nula od igraca, ne racunajuci sudije Marselo je sinoc sam pobedio Bajern.

Beograd

pre 7 godina

Treba reci isto tako da nikad niko u istoriji nije medijski ispracen isforsiran i marketinski postavljen zato sto je njegov duh takav kao ego manijaka a jos nastupa za Real Madrid. Treba reci i naglasiti da je gol masina ali i da pored svega toga Mesi ima bolji koeficijenat postotka golova po mecu. Uz to Mesi je mladji ima manje utakmica u LS. Cestitke Ronaldu na toj brojci prvi je stigao. Treba reci da za osam godina provedenih u Realu ima samo jednu Primeru tako da ta njegova statistika nije plodna po pitanju titula za ekipu. i dve LS sto je osvojio zahvaljujuci prvensteno Ramosu onim golovima protiv Atletika.

Đorđe

pre 7 godina

Svaka čast Ronaldu, brojke su impozantne, ali fudbal nisu samo brojke.
Svi sada pišu o Ronaldu, a sinoć je Marselo bio van svake konkurancije bio igrač utakmice. Zaustavio je skoro sve napade Bajerna po strani na kojoj deluju Roben i Lam, a pri tom je bio nezadrživ u napadu. Treći gol je 99% njegova zasluga.
Ronaldo je veliki igrač, ali sve oko njega je previše isforsirano. Kriterijum suđenja mu se prilagođava, ceo tim igra za njega, mediji ga stalno uzdižu itd. Fudbal je odavno postao biznis i potrebni su novi profitabilni heroji.
Svojevremeno su Pelea, Maradonu i ostale nehumano tukli protivnici, dok danas dobijaju žuti kartnon za prek pogled upućen Ronaldu.
Veliki je igrač, van svake sumnje, ali po meni nema tu magiju da bi svrstao u red najvećih svih vremena.
Ronaldo zuba, Ronaldinjo, Maradona, Zidan su mnogo ispred njega. Po čistom umeću ispred njega su i Toti, Badjo, Del Piero, Rivaldo, Anri.
Ronaldo je mašina, fizički superioran i atletski najdominantniji igrač ikada, ali nema taj neki šmek koji bi ga svrstao u red najboljih u istoriji.
Mada sasvim je legitimno što ga mnogi ipak smatraju jednim od najboljih obzirom na brojke, tako da samo iznosim sopstveno mišljenje, bez tvrdnji.

Mirko Djordjevic

pre 7 godina

Alo strucnjaci,kad dva coveka pretrce kompletnu odbranu mogu ispred gola da rade sta hoce,drugo je kad bi jedan cucao iza svih sve vreme i cekao da mu neko doda,e TO JE OFSAJD.Ronaldo je inace najvece ime fudbala svih vremena.

nn

pre 7 godina

Mislim da sinoc sudija nije bio na strani Reala, jednostavno je pravio strasne greske i na jednoj i na drugoj strani ali vise na strani Bayerna.Da je bio na strani Reala ne bi svirao onaj penal koji nije bio toliko ocigledan a Vidal je dobio crveni zbog toga sto je prgav.Cak je i Zidan sam rekao na konferencijo da ke sudjenje bilo uzasno

Gol Masina

pre 7 godina

Slika govori vise od hiljadu reci.Jeste bio ofsajd nema sta.Ali budimo realni:U Minhenu NEPOSTOJECI PENAL ljudi sto ga nisu iskoristili to je njihova stvar.Drugo domaci teren je domaci teren kao Barca:PSG jedna od navecih kradja u ISTORIJI fudbala.Trece kad nosis,imas IME na ledja sa MEGA,GIGA autoritetom kao legendarni:PIPO INZAGI "covek ofsajd" neki su ga zvali.Naravno da ce sudija da progleda kroz prste takvim Legendama.Zao mi je sto je sudija uporpastio utakmicu ali nije mi zao zato sto im drvo sutira penal i promasi KONSTRUKCIJU stadiona u Minhenu.Jesam navijac Reala ali "kaljati" Ronalda je greh od BOGA.Veliki Humanitarac i veliki Sportista.Toliko sportski pozdrav!!!

Mirko Djordjevic

pre 7 godina

Alo strucnjaci,kad dva coveka pretrce kompletnu odbranu mogu ispred gola da rade sta hoce,drugo je kad bi jedan cucao iza svih sve vreme i cekao da mu neko doda,e TO JE OFSAJD.Ronaldo je inace najvece ime fudbala svih vremena.

dominus

pre 7 godina

Momak je fenomen, ma šta pričali o njemu. Od kada ja pratim fudbal (sredina devedesetih) bilo je dosta magova s loptom (jedan od njih, trenutno trener Reala). Ali činiti ovakve stvari na igralištu kao što čini Ronaldo, za svaku je pohvalu. Prvi je prošao kroz cilj (100 postignutih golova samo u lš). Sad nije ni važno ko će od njih dvojice (Ronaldo - Mesi) biti najbolji golgeter kad budu sumirati karijere (vrlo mogu da to bude Ronaldo).
Iskreno, kao simpatizeru Reala, volio bih da ih gledam u istom klubu. Kakav bi to moćan tim bio :)

Oliver

pre 7 godina

Mesi je izmislio fudbal za Ronalda,o Maradoni i Peleu da ne pricam.Ronaldo uopste nije u njihovoj kategoriji.To je klasa ispod,kao B klasa jaja,ehehe.

Veruj u boga

pre 7 godina

Napravicu jedno poredjenje izmedju mesija i ronalda, ali ne sto se tice fudbala vec nacina na koji proslavljaju golove,dok se mesi krsti,dize ruke u nebo i zahvaljuje bogu,penaldo proslavlja golove tako sto provocira druge, ali polako, vratice se to njemu jednog dana.

Mrki

pre 7 godina

Kakva glupa konstatacija da je senku na pogodak bacilo to što je golove postigao iz opsajda. Šta mislite da li su drugi rekorderi sve golove postigli pa po vašem regularno. Čovek dao golove i to je to.

kml;

pre 7 godina

Jedan dan sve najbolje o Ronaldu, svaka cast majstore, legenda si, drugi dan dao je gol iz ofsajda sto ne mogu da kazem da nije ali nije zasluzio da se pljuje ovoliko, nije on posle tekme otiso odmah i gledao dal je dao gol iz ofsajda ili nije, uglavnom covjek je gospodin a vi lupajte minuse i pljujte koliko hocete kad drugo nista i ne znate.

realan

pre 7 godina

Sa onakvom odvratnom kradjom od sinoc, bestidni navijaci Reala slave dva gola Ronalda iz ofsajda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (P.R., 19. april 2017 11:46)

Isto važi i za navijače barse. priseti se samo duela sa čelsijem :/
favorizovani su i jedni i drugi i zato po meni oni nikad nece moći da priđu (PRAVOM) Ronaldu, Anriju, Zidanu, Ševčenku, Kaki...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Pricajte sta god hocete,ali tesko da ce se vise roditi ovakav golgeter ,pritom je igrac koji je perfektno tehnicki obucen ,podjednako dobro moze da dribla kao sto postize golove,samo sto je u zadnjih par sezona shvatio da se golovi pamte i opredjelio se da ne trosi energiju na driblinge ,vec se posvetio resetanju mreza...A vi sto osporavate njegova dostignuca ,potrazite strucnu pomoc i rjesavajte svoje probleme...
(Trebinje, 19. april 2017 08:58)

Dribla???
Tehnički obučen????
Dečko, Ronaldo nije prošao tj predriblao igrača kako treba ima tri sezone.
Jel si ti gledao sinoć utakmicu, lik je postao klasičan Inzagi, a nijednom nije mogao da predribla igrača, NIJEDNOM

kkk

pre 7 godina

Situacija kad Levandovski izlazi sam na Navasa, a sudija svira ofsajd? crveni za Vidala? gdje je crveni za Kazemira? 2 gola iz ofsajda Ronalda? Najveca kradja ikada!!!

Cinjenice

pre 7 godina

Ja sam zadivljen zbog dve stvari, od 250 golova za real, uspeo je da na oko 115 penala da 91 gol. A drugo, biti tako fizicki spreman u 32oj nemoze svako. Izvinjavam se ako sam kojim slucajem pogresio brojeve, ovo je odprilike.

Melenci

pre 7 godina

kod Ronalda me uvek fascinira kako nadje put do gola,kako se u sekundi snadje,prihvati loptu spusti je i zabije gol,pored tri protivnicka igraca.M kako tumacili sinocnju utakmicu dobro ste napisali"da svakako Ronaldo nije kriv"za sudijske odluke.Ronaldo ima karijeru koju ce malo ko imati u buducnosti.Divim mu se i zelim mu sve najbolje.

Texo

pre 7 godina

To sto ste nazvali hattrick-om, to nije hattrick.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (deda, 19. april 2017 10:10)

Ustani iz fotelje, šutni loptu pa onda pričaj šta je hettrik.

Djordje NS

pre 7 godina

Dva gola iz ofsajda, cime se navijaci Reala ponose, najvecom kradjom u istoriji fudbala.
(Wlada, 19. april 2017 11:36)

Najveća krađa u istoriji fudbala? Pa, dečko, ti mora da nisi gledao utakmicu Barselona - PSG. A i uopšte Barsine utakmice u poslednje vreme. Kada neki klub izbaci drugi ukupnim rezultatom 6:3 teško da je u pitanju krađa a da je taj tim koji je navodno oštećen i te golove što je postigao dao iz sumnjivog penala i zatim iz autogola protivnika. Dominacija zar ne?

Miraa

pre 7 godina

Ma ajde bre sad ga svi kritikujete zbog tog ofsajda,kriv je sudija,a ne on.Imam samo jednu rec za njega,a to je KRALJ!!!! 💪💪💪

Figo

pre 7 godina

Ako su golovi merilo koliko si dobar igrac onda je Ronaldo u top 3 ikada, a ako se gledaju i druge stvari, on nije u top 20
(Bolw, 19. april 2017 11:33)

Moze biti. A koje su te druge stvari koje se gledaju zbog cega si u top 20? I jos vaznije, koji su to u top 3 i u top 20?

Bane

pre 7 godina

(Mirko Djordjevic, 19. april 2017 11:24)

E kad tako nešto izjaviš zaista mislim da bi mogao da prestaneš da pratiš fudbal jer o njemu pojma nemaš. Drugo Ronaldo nije pretračao nikog on je već bio pred golom samo se vratio ali nedovoljno kako bi izbegao ofsajd ali pošto je Marselo bi znatno brži ovaj nije uspeo da se postavi iza njega što pravila u takvim situacijama nalažu. Tako mani se onoga što neznaš.

dylan dog

pre 7 godina

Ako je bilo ko od vas imao priliku da gleda Ronaldinja, glupo je da ovde spominjemo Mesija, Ronalda, Pelea, Maradonu. Glupo i zbog njih, i njima neprijatno. Ronaldinjo- Bogotac